Premier League - preview 22. kola: Liverpool chce na druhé místo

14.01.2022, 08:47, aktualizováno 16.01.2022, 08:28
Previews
Dvěma nědělními zápasy navazuje 22. kolo Premier League. Liverpool hostí Brentford, a pokud zvítězí, posune se na druhé místo před Chelsea. West Ham bude hájit čtvrtou příčku v souboji s Leedsem...
Liverpool FC - Brentford FC  (neděle 15:00)
Nováček Brentford oslnil celou Premier League při posledním vzájemném střetnutí s Liverpoolem loni na podzim. Svěřenci Thomase Franka tehdy před vlastními fanoušky předvedli, že ze slavného jména strach nemají a po dechberoucím zápasu, který se neustále přeléval z jedné strany na druhou, ukořistili zaslouženou remízu..

A trenér Klopp ví, že ani tentokrát to nebude žádná procházka květinovým sadem. "Očekávám válku. Brentford hraje velmi specifickým způsobem, což předvedl i v zápase s námi. Jsou ohromně přímočaří. Na druhou stranu si vzpomínám, že jejich gólům se dalo zabránit, ale my jsme udělali několik hloupých chyb a byli potrestáni. Kouč Frank odvádí opravdu výjimečnou práci," velebí svého soupeře Jürgen Klopp. Dánský trenér, který svůj úspěch z velké míry staví na využití propracovaných datových analýz, zatím svůj nadšený tým provádí nováčkovskou sezónu velmi solidně a po 20 odehraných zápasech se Včely nacházejí v klidném středu tabulky na 13. místě.

V posledním kole ale jeho svěřenci předvedli velmi slabý výkon a zaslouženě prohráli se Southamptonem v poměru 1:4. Teď je ale čeká cesta na slavný Anfield. "Je to poprvé, co jedeme na Anfield a všichni víme, jak ikonický je to stadion. Na zápas se ohromně těšíme a na hřišti necháme všechno, co bude v našich silách," hlásí před očekávaným duelem trenér Frank.

Ten bude postrádat zraněného gólmana Rayu či Gooda s DaSilvou. Nejistý je i start Canóse s Henrym. S několika citelnými absencemi se musí vypořádat také Liverpool. "Z utkání s Arsenalem máme několik menších zranění, která se týkají Robertsona, Van Dijka, Millnera. Doktoři mě ale ujistili, že by všichni měli být na nedělní zápas v pořádku," hlásí informace o aktuálním stavu hráčů trenér Klopp.

Vedle dlouhodobě zraněného Thiaga s Origim se ale Reds musí především obejít bez útočného dua Salah-Mané, kteří reprezentují své země na Africkém poháru národů. Jen tito dva Afričané dokázali zatím dohromady nastřílet neskutečných 24 branek, což je například více než celý Tottenham, Everton nebo Wolverhampton. Právě absence Maného se Salahem byla velmi znatelná v rámci pohárového zápasu s Arsenalem, kdy Reds postrádali vepředu větší kvalitu a schopnost překvapit soupeře.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold - Chamberlain, Fabinho, Henderson - Jones, Firmino, Jota
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Fernández - Sørensen, Jansson, Pinnock - Canós, Jensen, Nørgaard, Baptiste, Roerslev - Mbeumo, Toney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.09 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Leeds United  (neděle 15:00)
Kladiváři úspěšně zvládli souboj s posledním Norwichem a nyní se chystají na těžší překážku v podobě Leedsu United. Z českého tria Souček-Coufal-Král bohužel nemůže nastoupit Tomáš Souček, který se nakazil covidem-19. Jeho pozici by tak mohl zastoupit právě Alex Král, který však zatím příliš prostoru nedostává.

V utkání proti Kanárkům zazářil anglický křídelník Jarrod Bowen, který vstřelil oba dva góly Hammers při výhře 2:0. Vedle toho ještě nastřelil tyč a břevno a právem je v hledáčku například Kloppova Liverpoolu. "Letos se mu daří střelecky i co se týče asistencí a stává se z něj opravdu skvělý týmový hráč. Už po příchodu z Hullu se velmi rychle adaptoval a s přibývajícím časem v týmu jeho výkony neustále rostou a já doufám, že tomu tak bude i nadále," vyzdvihuje Bowenovu práci kouč West Hamu David Moyes. Jeho svěřenci zatím skvěle navazují na loňský podařený ročník, který je dovedl až do pohárové Evropy a aktuálně se nacházejí na vynikajícím 4. místě tabulky. Po delším výpadku se navíc může spolehnout i na střelce Michaela Antonia.

To trenér Marcel Bielsa naopak dlouhodobě žehrá na zranění svého elitního útočníka Patricka Bamforda, který letos nastoupil jen do šesti ligových duelů. I kvůli jeho absenci má Leeds letos slabou ofenzivu a nebýt produktivního Raphinhy nacházel by se zcela jistě v sestupovém pásmu, protože se zároveň "pyšní" třetí nejhorší defenzivou v soutěži. Takhle se zatím Peacocks drží na 16. pozici. O brazilského technika Raphinhu, který je s 8 góly na pažbě nejlepším střelcem týmu, se pochopitelně zajímají přední anglické kluby a jeho odchod na konci sezóny je velmi pravděpodobný. Před těžkým zápasem s Kladiváři alespoň hlásí argentinský trenér příznivou prognózu: "Je pravděpodobné, že do utkání už zasáhne Bamford i Rodrigo." Raphinha by tak nemusel být na útočnou fázi sám...

Do souboje s Hammers naopak nemůže nastoupit hned několik důležitých hráčů včetně Phillipse, Coopera, Shackletona či Tylera Robertse. Kladiváři se musejí stále objejít bez zraněných stoperů Zoumy a Ogbonny. I tak jsou Londýňané favority neboť zároveň Leeds porazili už čtyřikrát v řadě.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Cresswell, Diop, Dawson, Coufal - Masuaku, Lanzini, Rice, Fornals, Bowen, Antonio
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Firpo, Strujik, Koch, Ayling - Dallas, Forshaw - Harrison, Klich - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.26 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Manchester City se ve 22. kole Premier League utká s Chelsea. Půjde o souboj momentálně dvou nejlepších týmu soutěže, avšak má to dvě ale. Citizens mají na čele pohodlný náskok deseti bodů a třetí Liverpool má oproti Blues zápas k dobru.

V případě výhry se Manchester City může výrazně přiblížit zisku ligového titulu. Ano, bude zbývat ještě šestnáct kol, během kterých se může stát cokoliv, ale při současné formě Guardiolovy družiny se náskok případných třinácti bodů jeví jako nedostižitelný. Citizens pocit prohry naposledy poznali v Lize mistrů proti Lipsku na začátku prosince, německý celek vyhrál 2:1. Co se týká Premier League, poslední porážka City se datuje k 30. říjnu a duelu s Crystal Palace, v němž Eagles vyhráli 2:0. V posledním zápase si Citizens v FA Cupu hravě poradili se Swindonem za čtvrté ligy, výhru 4:1 řídili Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Ilkay Gündogan a Cole Palmer. V Premier League se Manchester naposledy představil na Emirates Stadium proti Arsenalu, který se štěstím porazil 2:1. Nyní se ale bude muset mít na pozoru, protože v minulém ročníku Chelsea na jeho stadionu vyhrála 2:1.

"Někteří hráči se vrací, někteří jsou zase pozitivní. Když budete mít test dvakrát negativní, vrátíte se, jinak zůstanete doma v izolaci, což se v posledních třech měsících stává ve všech klubech Premier League. Máme nějaké nové případy, ano, ale chceme soukromí, nemůžu vám říct, kdo je mimo," uvedl na předzápasové tiskové konferenci trenér Pep Guardiola. "Jsme bohužel zvyklí tuto situaci řešit dlouhodobě. Už se to děje jeden nebo dva roky. Adaptujeme se a doufáme, že se případy vyřeší a hráči se vrátí v dobré kondici."

Chelsea přes Tottenham postoupila do finále Ligového poháru, po úvodním vítězství 2:0 zvládla i odvetu na půdě Spurs a díky trefě Antonia Rüdigera vyhrála 1:0. Ve finále ji tak bude čekat buď Liverpool, nebo Arsenal - úvodní duel na Anfield Road skončil bez branek, odveta je na programu příští týden. V FA Cupu Blues postoupili rovněž, ačkoliv to pro ně byla o poznání snazší práce. Proti Chesterfieldu z až páté ligy vyhráli 5:1. V lize to však v poslední době tak dobře nešlape. Naposledy totiž Chelsea remizovala 2:2 s Liverpoolem a předtím 1:1 s Brightonem. Svěřenci kouče Tuchela Manchester City dokázali porazit ve třech z předchozích čtyř vzájemných soubojů, včetně loňského finále Ligy mistrů. Problémem však může být skutečnost, že v posledních čtyřech venkovních ligových kláních udrželi jediné čisté konto a na Etihad Stadium se jim to nepovedlo už osmkrát po sobě.

"Manchester City otevřel mezeru mezi prvním místem a zbytkem ne za poslední měsíce, otevřel mezeru během posledních let a nikdy jsem se neostýchal to říct. Snažíme se ji zavřít. Byli jsme dostatečně sebevědomí a řekli jsme si, že to zkusíme uzavřít od prvního dne sezóny. To je to, co jsme udělali a udělali jsme to velmi dobře," uvedl pro klubový web kouč Thomas Tuchel. "Chci v tom mít jasno. Budu naprosto spokojený s hráči, kteří s námi cestují a zítra budou na hřišti, a vložíme do toho největší sebevědomí, jaké můžeme mít."

Poslední vzájemný zápas skončil v září výhrou Citizens 1:0.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Gündogan, Rodri, Silva - Jesus, De Bryune, Foden.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Silva, Rüdiger, Alonso - Kanté, Kovacic - Mount, Hudson-Odoi - Havertz, Lukaku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.18 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Watford FC  (sobota 16:00)
Důležitý záchranářský souboj bude k vidění na severu Anglie, kde proti sobě změří síly fotbalisté Newcastlu a Watfordu. Severoanglický celek v lednovém přestupovém období nezahálel a už do svých řad stihl ulovit dvě nové tváře. Zda mu to však bude stačit na záchranu, to je ve hvězdách. K posílení vlastních šancí nutně potřebuje porazit Watford, který se momentálně nachází jen o dva body před svým sobotním soupeřem.

Forma Newcastlu je ale prachbídná. Minulý víkend svěřenci Eddieho Howea vypadli z FA Cupu a v ligové soutěži se naposledy z výhry radovali začátkem prosince, když doma těsně přehráli fotbalisty Burnley. Od té doby však podlehli Leicesteru City, Liverpoolu a Manchesteru City, načež jediný bodový zisk si připsali po remíze 1:1 v konfrontaci s Manchesterem United. Poslední dva ligové duely pak byly Strakám odloženy.

Ani Watford na tom však s formou není o moc lépe, svěřenci Claudia Ranieriho dokonce na výhru čekají ještě o něco déle. Naposledy se totiž radovali dvacátého listopadu, když na vlastním hřišti senzačně deklasovali Manchester United 4:1. Od té doby ale Sršně nezískali ani jeden jediný bod. Watford od té doby sehrál šest zápasů především z týmy z horní poloviny tabulky a pokaždé odešel poražen. Mrzet může svěřence Claudia Ranieriho především prohra na půdě Brentfordu, kde ještě patnáct minut před koncem normální hrací doby vedli, svůj náskok ale neuhájili a kvůli penaltě v nastaveném čase nakonec také padli.

V dresu Newcastlu se již pravděpodobně představí nová posila z Burnley Chris Wood, v základní sestavě by pak neměla chybět ani akvizice z Atlétika Madrid Kieran Trippier. Absentovat však bude Paul Dummett a Jamal Lewis, zatímco Javier Manquillo je suspendován. K dispozici nebude ani zraněný útočník Callum Wilson. Watford se musí obejít bez Adama Masiny a Imrana Louzy, kteří jsou na Africkém poháru národů, k dispozici pak nebude ani Peter Etebo, Nicolas Nkolou či Ismaila Sarr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.85 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Everton FC  (sobota 16:00)
Norwich City hostí v utkání 22. kola Premier League Everton. Pro stále poslední domácí se záchrana začíná vzdalovat, i když na ni ztrácí pouhé tři body. Oproti všem svým konkurentům mají však minimálně o jeden zápas více. Hosté jsou až patnáctí a určitě by se rádi podívali do vyšších pater.

Norwich naposledy prohrál s londýnským West Hamem 0:2, když se dvakrát trefil Jarrod Bowen. Na ligové vítězství čekají Canaries od 20. listopadu, kdy porazili 2:1 Southampton. Od té doby získali jen dva body a propadli na chvost tabulky. Na domácí půdě to Norwichi příliš nejde, v letošní sezoně své fanoušky potěšil ziskem tří bodů jen jedinkrát a jako jediný tým se v letošním ročníku doma ještě ani jednou neprosadil jako první.

Everton v FA Cupu sice přešel přes Hull City, ale byla to dřina. Toffees vyhráli 3:2 po prodloužení, v základním čase se trefili Demarai Gray a Andre Gomes, v půlhodině navíc rozhodl Andros Townsend. V lize už to však taková sláva není, naposledy Everton prohrál na domácí půdě s Brightonem 2:3 a dva góly Anthonyho Gordona tak přišly vniveč. Pro hosty však nyní hovoří statistika, Everton na Carrow Road prohrál v lize od března 1994 jen jednou. Současná situace týmu však jistě znejistila pozici trenéra Rafaela Beníteze, který by nyní potřeboval nutně získat tři body.

Poslední vzájemný souboj Norwiche s Evertonem se odehrál v září a domácí Toffees vyhráli 2:0. O góly se postarali Andros Townsend z pokutového kopu a Abdoulaye Doucoure.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Placheta, Lees-Melou, McLean, Rashica - Pukki, Idah.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Godfrey, Keane, Mykolenko - Doucouré, Allan, Gomes - Gordon, Calvert-Lewin, Gray.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 3.42 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Southampton FC  (sobota 16:00)
Sobotní program anglické nejvyšší soutěže proti sobě svede také celky Wolverhamptonu a Southamptonu. Domácí prožívají povedenou sezónu, svěřenci portugalského kouče Bruna Lageho sice nepředvádějí nějaký oku lahodící fotbal, výsledky jim ale přináší a se současným devátým místem mohou být určitě spokojení. Svěřenci Ralpha Hassenhüttla si v týdnu vylepšili náladu výhrou nad Brentfordem, i tak ale nemůžou být úplně spokojení, protože před sezónou zřejmě čekali, že se budou pohybovat výše než na současném dvanáctém místě.

Wolverhampton naposledy prohrál na startu prosince, kdy v krátkém sledu podlehl Liverpoolu a Manchesteru City. Od té doby se ale Vlkům podařilo remizovat s Chelsea, vyloupit stadión Brightonu a po dlouhých letech také přivézt tři body z půdy Old Trafford, když se jim zaslouženě podařilo přehrát slavný Manchester United. Bruno Lage sází především na pevnou defenzivu, která v devatenácti zápasech inkasovala jen čtrnáctkrát a pyšní se titulem druhé nejlepší obrany v soutěži. Problém však nastává na druhém konci hřiště, kde Vlci nasázeli také jen čtrnáct branek - jak dlouho se jim s takhle nízkou produktivitou bude dařit sbírat body, to zůstává ve hvězdách.

Southampton na přelomu listopadu a prosince čekal šest zápasů na výhru a v tomhle období podlehl například i Norwichi nebo Arsenalu. Černou sérii se týmu z jihu Anglie podařilo prolomit až proti West Hamu, na což navázal domácí remízou s Tottenhamem, kterou dokázal ubránit i přes více než poločas trvající oslabení, načež si v úterý poradil také s fotbalisty Brentfordu, které přehrál výsledkem 4:1.

Domácímu celku bude chybět obránce Roman Saiss, který odjel na Africký pohár národů. K dispozici nebude ani Willy Boly, Hwang Hee-Chan, Jonny Otto či Pedro Neto. Southamptonu se vrací dvojice marodů Walker-Peters a Thierry Small, v sestavě se objevit může už i Yan Valery, ovšem Theo Walcott, Tino Livramento nebo Moussa Djenepo do utkání určitě nezasáhnou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.08 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester United  (sobota 18:30)
Aston Villa se v zápase 22. kola Premier League utká s Manchesterem United. Domácí jsou v průběžné tabulce až na čtrnáctém místě, hosté sice sedmí, ale zcela jistě nespokojení. Oba celky se navíc nedávno střetli v FA Cupu, z výhry 1:0 se radovali Red Devils.

Aston Villa určitě cítí velkou křivdu, jelikož jí ve zmíněném zápase nebyly uznány dvě branky. Ani v předchozí ligovém klání se Villans moc nepředvedli, když na půdě Brentfordu prohráli 1:2. Villa sice vedla díky gólu Dannyho Ingse, otočku však zařídili Wissa a Roerslev Rasmussen. Kouč Villy Steven Gerrard tak podruhé během své trenérské kariéry utrpěl tři soutěžní prohry v řadě. Situaci by však mohly zlepšit příchody dvou nových posil Lucase Digneho a Philippa Coutinha.

"Není fit, protože v Barceloně hodně trénoval individuálně a v malých skupinách. Měl také problém s Covidem. Posledních pár dní naplno trénoval. Stále je to fantastický hráč. Je skvělé ho tu mít, už několik dní se usmívá. Mým úkolem je co nejrychleji ho připravit a přimět ho, aby si fotbal znovu užíval," uvedl na adresu hvězdné posily Coutinha trenér Steven Gerrard, který se s ním už setkal jako spoluhráč v Liverpoolu.

United v posledním ligovém klání nečekaně prohráli doma s Wolves, když se v závěru parádně prosadil Joao Moutinho. Hostům však nyní hraje do karet to, že ve Villa Parku neprohráli v lize již od roku 1995. V případě vítězství United přepíší historii, jelikož by se stali prvním celkem v anglické lize se 300 venkovními vítězstvími. Ačkoliv se proslýchá, že uvnitř celku panují neshody, prohra s Wolverhamptonem byla za posledních deset klání jedinou.

"Jak jste řekl, je to všechno o soutěži a v posledních týdnech si myslím, že si uvědomil, že má reálnou šanci hrát. Zítra bude hrát místo Luka Shawa, který byl suspendován. I když byl Luke zraněn nebo když byl fit, pořád si vedl dobře. Jsem více než šťastný, že mám na pozici levého obránce dva hráče jako Luke a Alex," uvedl pro klubový web kouč Ralf Rangnick ohledně postavení Alexe Tellese do základní sestavy.

Poslední vzájemný ligový střet Villans s United dopadl lépe pro prvního jmenovaného, který vyhrál 1:0.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - Sanson, Luiz, Ramsey - Buendía, Watkins - Ings.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Telles - Matic - van de Beek, Fred - Fernandes - Cavani, Ronaldo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.53 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Crystal Palace  (pátek 21:00)
V zápase 22. kola Premier League přivítá Brighton na svém stadionu Crystal Palace. Domácím patří v průběžné tabulce devátá příčka, hosté jsou dvanáctí a oba celky dělí čtyři body.

Brighton se v minulém kole utkal s Evertonem a na půdě Toffees dokázal vyhrát 3:2. Dvě branky si připsal Alexis Mac Allister, jednu Dan Burn. Za domácí oba góly vstřelil Anthony Gordon, pokutový kop neproměnil Dominic Calvert-Lewin. Úplně poslední duel sehráli Seagulls v rámci třetího kola FA Cupu, kde si poradili s druholigovým West Bromem 2:1 po prodloužení. Góly vstřelili Jakub Moder a Neal Maupay.

Crystal Palace se v Premier League naposledy utkal s londýnským konkurentem West Hamem, se kterým prohrál 2:3. Kladiváři vedli po dvou brankách Lanziniho a jedné Antonia po prvním poločase už 3:0, a tak góly Odsonneho Edouarda a Michaela Oliseho už nic nezměnily. I Eagles poslední utkání sehráli v FA Cupu, druholigový Milwall vyřadili po výhře 2:1. Skóre otočili Michael Olise a Jean-Philippe Mateta.

Poslední vzájemný zápas sehrály Brighton s Crystal Palace loni v září v šestém kole a remizovaly 1:1.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Lamptey, Webster, Burn, Cucurella - Lallana - Moder, Mac Allister - Trossard - Maupay, Welbeck.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Milivojevic, Hughes - Olise, Benteke, Edouard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.36 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City21172253:1353
2.Chelsea FC21127245:1643
3.Liverpool FC20126252:1842
4.West Ham United21114639:2737
5.Arsenal FC20112733:2535
6.Tottenham Hotspur18103523:2033
7.Manchester United1994630:2731
8.Wolverhampton Wanderers1984714:1428
9.Brighton & Hove Albion1969420:2027
10.Leicester City1874731:3325
11.Southampton FC2059624:3024
12.Crystal Palace2058729:3023
13.Brentford FC2065924:3023
14.Aston Villa19711125:3022
15.Everton FC1854923:3219
16.Leeds United1947821:3719
17.Watford FC18411322:3613
18.Burnley FC1718816:2711
19.Newcastle United19181019:4211
20.Norwich City2024148:4410
Zbývající zápasy
15.01. 16:00Burnley FC - Leicester City (zápas odložen)
16.01. 17:30Tottenham Hotspur - Arsenal FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1041)

Přidat komentář
niflheim

Má Arsenal vůbec nějakou zálohu k dispozici na NLD?

Reagovat
Mastný Chobot

Máme Lokongu a... Whitea. Ak nebude fit Odegaard

Reagovat
Golasso

Ještě Chamberse, pokud se teda zase nezranil nebo nedostal COVID. Sice je nerozehraný, ale byl na DM/CM hráčem sezony ve Fulhamu.

Reagovat
smetos

Nastoupi za spurs na hrotu Kane?

Reagovat
SunFells

ne

Reagovat
Front hell

není třeba

Reagovat
lofin9

Wilshere-Arteta

Reagovat
SunFells

Reagovat
teenz

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Na nás to bude stačit i bez zálohy.

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo stays behind after training to work on his fitness but he is baffled that more of his #mufc team-mates do not do the same #mulive [

@ChrisWheelerDM

]

Cristiano Ronaldo has complained privately that he is one of the only #mufc players who goes to the gym to do extra work before and after training at Carrington #mulive [

@ChrisWheelerDM

]

jestli je tohle pravda...

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Ronaldo má potíže se stehenním svalem

Manchester United bude v průběhu jednoho týdne podruhé měřit síly s Aston Villou a rovněž o tento zápas by mohl přijít Cristiano Ronaldo. Důvodem je zranění, portugalský útočník si během tréninku poranil stehenní sval a jeho zítřejší start je nejistý. (dailymail.co.uk)

Pak je to ale těžký ty cucáky motivovat.

Reagovat
Detective

On je skvelej role model v individualnim pristupu k treninku a peci o sebe jako o sportovce. Bohuzel je taky ted uz hroznej do tymu pro svoji vecnou ublizenost a sebestrednost. Pro mlady musi bejt skvely videt jeho pracovitost a na prd zaroven bejt k sluzbam jeho egu. United jeste potrebujou nejakyho zkusenyho borce kterej bude mit i nejaky socialni dovednosti. Bude mit respekt, ty kluky srovna, ale i podpori a bude vzor i chovanim, nejenom treninkem. To si myslim, ze by ten tym nakoplo vejs.

Reagovat
El Cid z City

Psalo se tu,jak pozvedne mladé,jak všichni po jeho vzoru začnou na sobě makat. Bláhové názory. Snad skoro všichni hrají hůř.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
stuff

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

to je stejny,jak kdyz se tu jela kampan za trenujici jardu po nocich s ocelovou vestou...a von pak calgary nebo kde byl vubec nehral,protoze pak byl zraneny a nemel silu

za chvili to bude jako nespici ministri ANO...

vseho moc skodi..

Reagovat
Mastný Chobot

mu vadí, že ostatní na rozdiel od neho majú aj nejaký život a kamarátov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
EXoRcIsT

skor mu vadi ze hraci co nedokazali v kariere nic a hraju velke hovno na sebe nemakaju a nechcu zatnut zuby a tvrdo makat aby sa zlepsili vysledky a aj ich forma . Hlavne ze chodi plat a je im u prdele ako je na tom MU

Reagovat
Greny

Na druhou stranu ... Proč by to Ti hráči měli dělat? Já je chápu mají nějaké tréninky v klubu případně individuálni rozpis... To bych si splnil dal regeneraci a šel taky do hajzlu..

Reagovat
Busby babes

treba proto aby byli lepsi?

S mentalitou, co tu prezentujes, ze bys mel se v profi fotbale proste nemuzes prosadit.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Greny

Tak některým to očividně stačí na to aby se prosadili v United...

Reagovat
Busby babes

vischni ti, co se tam prosadili, prave to, co Ronaldo rika driv delali. Nekteri mozna diky talentu ne tolik, ale i tak delali prost eneco navic nez jejich vrstevnici. Ze to ted prestali delat je smutny a pro nas problem.

ale ty tu popisujes uplne neco jineho.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
jk

To taky není pravidlo viz. Capoue nebo Assou-Ekotto

Reagovat
Busby babes

myslis, ze kluk z francouzskeho ghetta nedelal neco vic nez jeho okoli? Ja bych asi uplne nerekl...

Reagovat
jk

Narozdíl od svého okolí v ghettu hrál fotbal a nedealoval koks?

Ale určitě třeba Benny nebyl déle na trenálu aby mohl být proti fotbalista. Spíš si jak píše Greny splnil svůj plán a šel domů. Nebo za těma kámošem z ghetta na party

Reagovat
Busby babes

tak nejak si myslim, ze to co pises je spis jen zbozne prani abys mohl napsat vtipnej status ale s realitou to bude mit pramalo spolecneho. Ani jeden by to bez nejakeho sebeobetovani nedotahl tak daleko jak to dotahli. A tim ze se dostali az to premier league nebo spanelske ligy to proste dotahli az do te spicky. 1 procento fotbalistu to dokaze.

Reagovat
jk

Statusy jsou na Facebooku ne? Doporučuju nějaký rozhovor s BAE. Za mě názor, že fotbalisti co po tréninku jdou domu a ne do posilovny je mimo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Mastný Chobot

pivo v piatok > trofej

Reagovat
norton

to pivo po tom co vyhras trofej ale chuti uplne inak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

tak potom: pravidelne pivo v piatok > obcasne pivo po trofeji

Reagovat
dantetomas

to su hraci Spurs kazdy piatok totalne na sracky....

Reagovat
jk

To asi jo, když jsou kolikrát mimo až do neděle…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Ona je otázka, jaký mají režim během sezony, ono je to asi těžko představitelné. 3 dny v týdnu, kdy jsou zápasy, tak půl den cesta na zápas/ze zápasu, porada, zápas, regenerace. Ve dnech, kdy není zápas, tak treninky, regenerace, taktická příprava atd. K tomu určitě tracking ze strany klubů na stravování, spánek, fyzio a podobně.

Ona je otázka, jestli by sis chtěl v takovém řekněme hektickém systému ještě přidávat po treninku, kdy se kompletně odrovnáš.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

tak on ma pritelkyni, nekolik deti... v tomhle je asi v pohode.

Reagovat
Vánoční owník

vidíš a i tak znásilňuje

Reagovat
Busby babes

to se nevylucuje.

Reagovat
Mastný Chobot

to je extra work aby išiel príkladom

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Figurehead

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Gazdo

Reagovat
oli9

To jeho pořizování těch děcek mi Teda přišlo trošku divné..

Reagovat
sokar

možno to je dôvod, prečo ostáva dlhšie v robote

Reagovat
Neutron

Ked sa Rooney najebal na cudzej svatbe tak fans vadilo, ze sa ozral, Ronaldo ked trenuje tak im zas vadi, ze nema kamaratov

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Bude mezi spoluhráči asi oblibenej

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares, on je goat a uz teraz ma sochy po celom svete. Investoval do rodiny a kariery. C

Co si mysli par nymandov nikdy nikoho zaujimat nebude. Nie je to saso na twittery, ani v satni ale legenda.

Reagovat
teenz

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

sympaťák to nikdy nebyl, ale opravdu nemá komu co dokazovat... Pokud ho visí takhle trénovat a nechápou, v čem je mezi ním a ostatníma rozdíl, tak to je marný...

Ale dneska je to těm fotbalistům jedno, prachy tečou, proč se víc snažit... A to jim taky neberu a svým způsobem to chápu...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda
Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Many fans will sympathise with the idea that Solskjaer and Rangnick were never going to be the right coach. But a banner unveiled at Old Trafford on Monday felt especially timely.

“Standards,” it read, with a silhouetted image of Eric Cantona, Bryan Robson and Roy Keane.

The Stretford End will not be conned by attempts to pin the blame on Rangnick.

The message to the players could not be clearer: the biggest problem is not him. It is them.

https://www.telegraph.co.uk/football/2022/01/14/manchester-uniteds-flat-feckless-squad-hard-like-clubs-decline/?utm_content=football&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1642152521

tohle jsem minul, ale je fakt, ze spousty match going fans uz ma hracu plne zuby a ty vymluvy uz jim nezere...

Reagovat
Nikikrew

Tak Ronaldo je tym znamy no. Co som videl o nom dokument tak on vobec nechodi so spoluhracmi niekam von. On ma svoj okruh priatelov a najma rodiny s ktorymi je vacsina casu. Ale hej Ronaldo ma pravdu v tom ze niektori hraci by mohli spravit viac aby dosahovali este vyssiu uroven.

Reagovat
nani92

Prečo by mal s nimi chodiť von? V dobrom mužstve sa partia vytvorí na tréningoch, v zápasoch..a hlavne s tým ako je on sledovaný si dovoliť ísť niekde kde nemá ľudí ktorým verí, tak sa mu nečudujem

Reagovat
smazaný uživatel

>Tak Ronaldo je tym znamy no. Co som videl o nom dokument tak on vobec nechodi so spoluhracmi niekam von. On ma svoj okruh priatelov a najma rodiny s ktorymi je vacsina casu.

Takze to ma jako kazdy normalni clovek a rozlisuje mezi pracovnim a soukromym zivotem? Ja s kolegama s prace taky nechodim neikam von.

Reagovat
Busby babes

neasi.

Reagovat
Baronne

Takže normální člověk se s kolegama z práce nevídá i mimo pracovní dobu jo?

Reagovat
Hlahart

No, řekl bych, že většina to tak mít bude

Reagovat
Front hell

Těžko říct,jak natrefis na dobré kolegy,tak není potřeba se jim vyhýbat. Je docela omezené tvrdit,že ,, normální"člověk se takhle nechová.

Reagovat
Hlahart

Tak já to normální vnímám v nějakým statistickým smyslu, ne že by bylo nějak divný s kolegy chodit ven. A mám dobré kolegy, ale i tak spolu trávíme spoustu času a člověk si vytváří vazby jinde mnohem delší dobu než v práci

Reagovat
Front hell

Ohledně té normálnosti to nebyla narážka na tebe. Úplně chápu že každý to má jinak,ale na základě toho selektovat lidi na normální nebo nenormální.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Tak to doporučuji občas ven zajít, protože si úplně mimo realitu.

Reagovat
Hlahart

[tiše přejdu to, zrovna kdo mi píše, že jsem mimo realitu]

Proč bych nechodil ven?

Reagovat
Nizzie

To já netuším.

Reagovat
Nizzie

Sice nevím, z čeho usuzuješ, že jsem mimo realitu, ale ještě jednu malou radu ti dám. Nevěř všemu, co je na internetu.

Reagovat
Hlahart

ok, tohle vlákno klidně můžeme přerušit

Reagovat
Nizzie

nemám s tím problém

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

A ja niekde píšem že ma chodiť?

Reagovat
SunFells

Mě by zajímalo, jestli kvůli Cristianovi musí i nějaký personál MU vydělávající šušně zůstávat déle v práci

Reagovat
Rssa

Tak určitě vrátný a masér...

Reagovat
Swarley

Ale jen ti odvážní, většina se bojí tmy

Reagovat
Bakary3

Tak co?

To je Ronalda osobni aktivita, chvalyhodny, ale ti ostatni maji určite jen od klubu dost narocnej rezim a pokud ho plní na 100 % a neserou na to, nevidim problem.

Naopak - mel by všude vychvalovat, kdyz by se k nemu někteří pridali NAD RAMEC toho, co maji povinne.

Ne kritizovat nebo zase delat ukrivdenyho, ze se nepripoji.

Reagovat
Busby babes

jenze on rika, ze se nepripojuje v zasade nikdo. docela rozdil, ne? A v kazdem klubu, pokud ti hraci chteji byt nejlepsi, tak delaji neco nad ramec treninku. Nemyslim si, ze treba Salah, KDB nebo u vas treba Saka si proste reknou: tak padla a jdem domu...

Reagovat
masly008

Třeba dělají něco na víc , jen to nechcou dělat s ním nebo mu na očích. Třeba Bissaka určitě po nocích trénuje centry

Reagovat
TheTopFootbaler

Kdyby je trénoval ve dne a viděl na to, kam centruje, možná by to pomohlo víc no.

Reagovat
Bakary3

Pro me ne, ikdyby vubec nikdo, porad je to jejich dobrovolna aktivita.

Takze nikdo za to nezaslouží kritiku.

Ted se to řeší, protože united hraje hovno, ale v Realu s nim treba taky nikdo nezustaval, nevim...

Pokud delaji 100% na tréninku i zapase, nevidim problem...

Reagovat
Neutron

Keby ti ostatni dosahovali urcitej urovne na ihrisku tak by sa nic neriesilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

už len preto ako všetkých dojebava som rád že prišiel

Reagovat
Bandita_Harry

Prídu nejaké posily ?

Reagovat
avicii

Nie

Reagovat
O.Giroud

Elliott

Reagovat
Bandita_Harry

Nejaké externé by to chcelo

Reagovat
O.Giroud

No to kazdu zimu by niekoho chcelo a sme radi ked niekto pride v lete

Reagovat
Ranoth

To mal byt vtip ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
RadekVonCZE

Co to je posila?

Reagovat
Bandita_Harry

Ja už ani neviem

Reagovat
smetos

Myslite ze Klopp zarotuje a postavi Tsimikase?

Reagovat
Bandita_Harry

Áno a snáď aj Oxa mohol by sa vrátiť už aj Origi konečne

Reagovat
Greny

Christensen Covid.. tak to vypadá že Sarr si zahraje víc než se cekalo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin.b

@skysports

Burnley are interested in signing Andy Carroll. The club are looking for a replacement striker following the £25m departure of Chris Wood to Newcastle yesterday.

to už vypadá nadějně s tím jejich sestupem

Reagovat
Coutinho10

to by bylo hodne vtipny...legenda Burnley Wood v Newcastlu a legenda Newcastlu Carroll v Burnley a budou mezi sebou bojovat o zachranu

Reagovat
martin.b

no nevím jestli je slovo legenda na místě u toho či onoho, ale Carroll strakám minimálně vydělal slušnej balík skoro za nic

Reagovat
Coutinho10

no slovo legenda je trochu v nadsazce, ale hodi se mi do tohoto pribehu

Reagovat
kissak

OT: Andy Carroll se teprve v listopadu připojil k týmu Readingu a už by mohl znovu měnit působiště. Získat jej totiž chce Burnley, které hledá náhradu za Chrise Wooda.

To by byl gól, kdyby se nechtěný Andy v Burnley chytil a Wood u nás ne.

Reagovat
C-M@ster

Asi si ho taky všimli na redditu...

Dva parádní góly, oba neuznaný pro ofsajd:

https://streamja.com/PJ9zE

Reagovat
kissak

škoda ho

Reagovat
ashburtongrove

Ten druhej by golman podle me mel, kdyby se nepisklo a on skocil, ale jinak super

Reagovat
C-M@ster

Mně to tak taky přišlo, ale i tak pěkně trefený.

Reagovat
VTID94

Do Villy ma namierené Robin Olsen ako 2 za Martineza. Podmienky z hráčom už sú dohodnuté.

Reagovat
Coutinho10

ten me nikdy nejak nepresvedcil...ani jako dvojku ho moc nechci

Reagovat
vitasrp

Co se týče držení ve vápně, tak je využití VARu jeden velký fail. Tam není nastavená vůbec žádná laťka, prostě nic. Jeden týden se nepíská nic, druhý se neodpíská fakt velký držení za dres, třetí týden se pískne daleko menší zákrok jako penalta, čtvrtý týden nic a pátý se zase něco ne zas tak velkého opraví na pokutový kop. V tomhle ohledu mi to absolutně nedává žádný smysl. (a mluvím samozřejmě jen o opravách od videa, ne o verdiktech hlavního sudího)

A sudí génius, nepísknout ten faul na brankáře, to mi taky přišlo úžasný.

Reagovat
Mimalu

Conor

Reagovat
M0rb1D4S

Strašně se na něho příští sezónu těším

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Taky, pekelně

Reagovat
Whitemedia

Já se těším na Kenedyho, snad dostane příležitost.

Reagovat
spider_8

Jak on je na tom pozičně? Čisté AM nebo hrává i z kraje?

Reagovat
M0rb1D4S

Není AM, je čistý CM, B2B, který ti neúnavně běhá celých 90 minut a jeho náběhy do vápna velmi nápadně připomínají Lamparda. V létě chceme do zálohy přitáhnout ještě Tchouameniho, takže ta záloha bude dost nabušená.

Reagovat
Svatej

Z druhý strany mam dojem, ze nutně.musi zapracovat na aktivitě co se týká nabídky pro míč. Jak je člověk jednou namlsanej z Jorginha, kterej ma xx nedostatků, ale v podstatě pokaždý je k dispozici pro mic, tak uz ty záložníky nevnímám stejně. Conor mi přijde často schovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale myslím si že Tuchel zas Pepka porazí....

A United? Jasná jednička na Villu, absolutně nám nevěřím po tom pondělím zápase

Reagovat
VTID94

Bude to iný zápas len neviem či pre nás dobre...

Reagovat
Pony Slaystation

možná i s HC

Reagovat
Busby babes

jake to prekvapeni, zase proti United.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám že se pletu a vyhrajeme, jen moc optimistický nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Na United se konečně zase dá sázet. Pod Olem člověk nevěděl, co může čekat. Teď člověk vidí, že hrajou tužku a už ví jistě, že další zápas to nebude lepší.

Reagovat
Shottack

C'mon Chels... Ne, to nejde

Reagovat
eder

Ale no fuj...

Reagovat
icemike

To zvládneš

Reagovat
Cobra

Arsenal má jednoho hráče covid+ a žádají o odložení? LOL

Reagovat
jk

Tak ono je to asi složitější. 4 hráče mají v Africe + Xhaka suspendovaný.

A pak mají prý dalších 6 hráčů zraněných. To je dohromady teda 11 hráčů mimo.

Alespoň jeden zápas za ně letos odehrálo 25 hráčů, tzn. by měli mít k dispozici 14 lidí, ale dva poslali hostovat, takže nemají s kým hrát

Reagovat
J0EL

Stale lepsie ako falsovat testy

Reagovat
fenixLFC

falsovat ked maju pozitivny test (aj falosne pozitivny) tak proste hrat nemozu

Reagovat
Front hell

Neřešilo se tady že je to nereálné,aby bylo tolik falešně pozitivních testů?

Reagovat
J0EL

Samozrejme, ze sa riesilo. Pravdepodobnost je asi taka, ako ze Slepice vyhraju trofej v tomto tisicroci.

Reagovat
O.Giroud

To je potom velka pravdepodobnost pod Contem.

Reagovat
J0EL

takych uz bolo...

Reagovat
Cobra

To, že mají 4 hráče v Africe a Xhaku je jejich volba, za kterou si můžou sami. Zranění je součást fotbalu s kterou se potýkají všechny týmy. Já chci příští rok Spurs v LM a Conteho na lavičce. Vzhledem k tomu, jak je ten zápas bodově důležitý buď ať nastoupí a nebo kontumace. Body jsou momentálně důležitější než fotbal.

Reagovat
jk

No ti hráči na AFCONu jsou docela zajímavý. K odkládání zápasů docházelo ze zdravotních důvodů. Docela by mě zajímalo, jestli je v těch pravidlech zahrnuto krom zranění nebo nemoci i reprezentace. Co jsem viděl nějaký výcuc tak tam byly fakt jen zdravotní důvody, takže reprezentanti nebo Xhaka by na ten odklad neměli mít vliv. Tohle je prostě prokauč woolwiche, který si navíc dobrovolně ořezává soupisku.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Je to pičovina no

Reagovat
Nizzie

To odkládání je obecně na hovno, a tento náš případ nechápu už vůbec, vždyť můžou hrát mladíci, tak ať se sakra hlavně hraje, furt něco odkládat znamená, že vždy bude nějaká strana "poškozená"...

Reagovat
Nizzie

Jenom ještě dodám, že FA prostě nastolila precedens odkládání a tak to teď ostatní budou zkoušet. Neřeknu, kdyby měli fakt půl kádru v háji kvůli COVIDu, ale do toho se započítá běžná součást hry, jako jsou zranění a APN, a koneckonců i ten COVID tu byl již v létě a týmy mohli v létě reagovat, tam nechápu, proč se to teď odkládá, když je to prokauč těch týmů

Reagovat
Front hell

Neměly se odkládat žádné zápasy.

Reagovat
jk

Přesně tohle očekávám

- Arsenal apply for match postponement

- Spurs fans up in arms

- Application rejected

- Spurs fans celebrate

- Spurs lose 2-1

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
vodka

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Euphael

Reagovat
off-olda

Dneska z toho, nevím proč, mám fakt špatnej pocit.

Takže City červená a pohodová výhra 0:3.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team to face Man City - Kepa; Rudiger, Thiago Silva, Sarr; Azpilicueta, Kante, Kovacic, Alonso; Pulisic, Lukaku, Ziyech #CFC

Reagovat
Whitemedia

Tak jestli s tímhle něco uhrajeme..

Reagovat
okokolo

Minule to byla proti City katastrofa, tak zkouší změnu. Uvidíme co vymyslel, ale může to být i pěkný debakl.

Reagovat
Belveder

Pulda a Ziyech byli proti Chesterfieldu uplně trapní a dostanou základ i proti city jo...radši bych tam viděl jiné hráče, ale tak snad překvapí

Reagovat
MCFC_8

Ederson- Walker, Stones, Laporte, Cancelo- Rodri, KDB, Bernardo, Foden, Sterling, Grealish...cakal som to horsie, akurat prekvapuje Dias na lavicke

Reagovat
Svatej

Jasně, přirozeně ze nasadí Walkera a Grealishe zrovna ve chvili,.kdy je po 7 kolech poslu na lavičku

Reagovat
Frony

Reagovat
Svatej

"Poučil jsem se"

- Thomas Tuchel

Reagovat
Deywid

?

Reagovat
masly008

chelsea chybí jenom James? jinak jsou kompelt? krom APN ?

Reagovat
hitZor

James, Chilwell, Christensen, Chalobah... Tři ze čtyř, co by jinak hráli základ. A na APN je Mendy.

Reagovat
masly008

aha.toho chilwela jsem nebral,ten je do konce sezony ne?

Reagovat
fenixLFC

christensen aj chalobah obaja zaklad teda urcite nie su...

Reagovat
O.Giroud

Christensen je ci? Ved hraju na 3 stoperov

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš myslí oba zároveň

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak klasicky by hráli 100% základ James s Chilwellem a Chalobah má letos 10 zápasů v základu, takže se tam dá počítat určitě taky.

Reagovat
Salfovic

Třeba by s nimi hráli na sedm obránců.

Reagovat
Svatej

Chalobah je.

Reagovat
fenixLFC

ved tak to myslim- ze keby mate najsilnejsiu zostavu k dispozcii tak hraje maximalne jeden z nich, nie obaja

Reagovat
Svatej

Jj, jen to ve vysledku u 3 ze 4 dela tu základní sestavu

Reagovat
pingla

co to má zas Foden na palici

Reagovat
Kixi Syhimour

Už tradičně

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA!

Reagovat
mimi_united

Chelsea bez angličana v základe Tradičný klub

Reagovat
spider_8

Ty vole

Reagovat
mithro

pozeram, ze chyta Kepa, stale je to rozdielovy hrac?

Reagovat
Side

už málem byl

Reagovat
mithro

pri tej akcii som si ho vsimol

Reagovat
Salfovic

Škoda, že tu ruku neměl víc od těla, to by byla luxusní penalta

Reagovat
OliKahn

Tvl, Lukaku a prvni dotek. Snad od Andrlecjtu nedal zadny progress.

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
John Obi Mikel

Tuchel viděl tu hezkou sérii s odchovanci, tak se ji rozhodl ukončit.

Reagovat
Talker

To je tak, když brání alonso. Fakt nechápu, proč už u nás 2 týdny není Maatsen.

Reagovat
martin.b

Protože odehrál určitej počet zápasů a Coventry má právo si ho nechat do konce sezony, psali na athletic…

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže proč vlastně nehraje Dias?

Reagovat
TopinB

Protoze ocividne neni ceho se bat od naseho utoku

Reagovat
vitasrp

Lukaku je zatím úplně katastrofální.

Reagovat
off-olda

Lukaku si dela prdel?

Reagovat
John Obi Mikel

Lukaku Ziyech Z toho měl být gól

Reagovat
off-olda

Co s tim měl Ziyech delat?

Lukaku mu to dal pozde a jeste jak psovi.

Reagovat
Talker

Tak Ziyech neměl být v ofsajdu, to je první část.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Nejprve se mu připletl do cesty a pak šel do ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec je ta, ze Lukaku je drevo, ale tak Ziyech snad by mal vnimat, ze 5 minut bezi v metrovom ofsajde ne?

Reagovat
spider_8

Lukaku To si dela prdel, nejhorsi reseni.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohl střílet, měl to dávat Alonsovi a Ziyech se mu tam taky "výborně" motal.

Reagovat
Luc-Luc

Proc nesel do zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by som aj takmer zabudol ake strasne drevo je Lukaku

Reagovat
hitZor

Ziyech IQ -100, on prostě dobrých 15 až 20 metrů běží v offsidu a je mu to úplně u prdele.

Reagovat
O.Giroud

Alonso mohol dat o sebe vediet

Reagovat
off-olda

Alonso okamzite střídat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Ta citovka od Ziyecha

Reagovat
vitasrp

On dostane balón do oblíbeného prostoru, okolo něj nikde nikdo a je tam namalovaná jednoduchá kolmice na Romela a on to kopnedo hajzlu.

Reagovat
Kixi Syhimour

tzv. na Rashforda

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl z tý opakovačky je to ještě horší, Ziyech

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech

Reagovat
spider_8

Ty vole Zieych

Reagovat
masly008

To byl balon do jízdy a ne do běhu.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Infernoqt

Lukaku prostě neumí řešit ty breakové situace, tímhle sral mě celou dobu u nás.

Reagovat
off-olda

Co přesně udělal Kovačič špatně, že to byl faul?

Reagovat
hitZor

Dovolil si čistě odebrat balon miláčkovi angličanů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fRRR

Objektivně řečeno: má Ziyech na nějakej velkoklub?

Reagovat
SunFells

Ziyech a Lukaku k sobě nějak pasují

Reagovat
Salfovic

Na lavičce jim to bude spolu slušet.

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Foden je píča to není možný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Foden

Reagovat
off-olda

Ta píča odbarvená běžela za rozhodčím kvůli penaltě?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Whitemedia

To bude těžký půlrok s Alonsem.

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu, že Maatsen není zpátky.

Do konce měsíce budeme řešit Emersona abychom zjistili, že je to stejný průměrák jako byl 3 a půl roku předtím u nás a neprosadil se pod Sarrim, Lampardem ani Tuchelem (ani Contem) a prakticky místo ofenzivního alonsa, který je k hovnu do ofenzivy budeme mít Emersona, který je průměrný ve všech ohledech.

Reagovat
Whitemedia

Taky to nechápu a ono to vypadá, že o Maatsenovi ani na sekundu neuvažovali, když se mluví akorát o Emersonovi a Kenedym.

Reagovat
Talker

Kdybychom neprodali Zappacostu, tak je dost možná zpátky jako náhrada za Jamese. Tohle je ten průser, že si držíme průměráky na hostováních, každý rok zvažujeme, jestli by náhodou nebyli užiteční v kádru jako 37. hráči.

Reagovat
Maximm9

Vcera jsem cetl vyjadreni Lyonu, ze Emerson dohraje sezonu u nich, takze ten neprijde pravdepodobne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Proč hraje Puli napravo? Za 2.5 roku byl použitelný prakticky jen jako LW a napravo z něj byl absolutní průměrák, kdy tam můžeš dát Williana a horší to nebude...

Reagovat
spider_8

Reagovat
off-olda

Kovačič

Ziyech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OliKahn

Neskutecnej klaun. Ten musi odejit, i pro jeho dobro…

Reagovat
fenixLFC

komentator na BT- rudiger je velmi dobry v podobnych situaciach

rudiger o miliseukndu po vyroku-hodi sa o zem

fakt nemoze clovek s tym komentatorom nesuhlasit

Reagovat
Miguel19

okeyyyyy lets go

Reagovat
Whitemedia

Pulisicovi ta schovka jde skvěle.

Reagovat
Bakary3

Zacina tu taky někoho srat, jak kazdej breci, ze ma absence?

Protože kdo vedel o nejakym mistrovství afriky, kdyz ty kluky opaleny privadel, ze jo

Kdo mohl cekat, ze nekdo chyti covid

A kdo to kdy viděl, ze se pri fotbale nekdo zranil?

Uz nebrecte a at se hraje s tim, co je ....

Ty kluby maji dost peněz, siroky kadry, a kdyby nedej boze doslo na juniory, no tak kristepane, juniori tymu z nejlepsi ligy, kdy uz tam tahaj hrace z celyho sveta, to by teda byla cira katastrofa

A beztak by se dostalo na jednoho treba...

Reagovat
fenixLFC

tak ked sa privadzal mane, salah mendy auba a podobne tak asi nikto nevedel ze bude covid a AFCON v roku 2021

Reagovat
SunFells

Tak hlavně Bakary je tu o 3 týdny později, tento dementní precedenc vznikl dřív, tak proč teď má být znevýhodněna dřívější oběť, která je obětí zase jen kvůli jejich hloupému odkladu.

Reagovat
Bakary3

Nejsem tu o 3 tydny pozdeji, proste me jen sere, jak kazdej breci, bez ohledu na to, jestli se to kiverpoolu odlozilo správně nebo ne.

Reagovat
Bakary3

A ty kluby si s tim jako nedokazou poradit?

Reagovat
fenixLFC

kedze MUSIA pustat hracov na zbytocne reprezentacie tak nie

Reagovat
Front hell

Reagovat
Bakary3

Tak to je smutný

Reagovat
Nizzie

A oni před sezónou nemohli přivést hráče, aby měli širší kádr, když bylo jasné, že do programu APN a COVID promluví?

Reagovat
Bandita_Harry

Dobre, privedies nejakého schopného hráča dajme tomu za 15-20 mil, ten bude od augusta sedieť na prdeli a v januári mu povieš: Synak, do konca mesiaca je tvoj čas, ukáž sa!

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Infi

Reagovat
Miguel19

Ten Sarr je solidní kalamita tvl..

Reagovat
Miguel19

Ten týpek neumí ani pořádně nakopnout balon..

Reagovat
Talker

Zatím to vypadá spíš jako souboj prvního s týmem bojujícím o záchranu. Minimálně výkony ofenzivních hráčů a alonsa tomu odpovídají.

Reagovat
John Obi Mikel

A že City těch gólovek měli

Reagovat
Talker

Myslím spíš pocitově, jak to vypadá na hřišti.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebýt Lukaku pitomec, už vedem 1:0.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak už jo.

Reagovat
VTID94

Preboha ten Lukaku ten Broja by ho posadil hneď

Reagovat
vitasrp

Ta rozehrávka Sarra je dneska vynikající

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

To je nuda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Lukaku na absolutni spicku nema, je to drevo...hodil by se do Burnley

Reagovat
blade115

Pulisic je možná poslední dobou k ničemu, ale Ziyech je už tak rok totální sabotér...

Reagovat
vitasrp

Bernardo

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

alonso

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si říkam

Reagovat
John Obi Mikel

Španěl, no

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezky Kepa

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa

Reagovat
off-olda

Kepa

Kova

Reagovat
masly008

Pulda na Xhaku

Reagovat
masly008

oprava kovačič

Reagovat
off-olda

Dej mu červenoooou

Reagovat
masly008

a city opět bez karty

Reagovat
Greny

Bez karty Cancelo?

Reagovat
hitZor

Nehcápu, dokonce bych řekl že ho zašlápl úmyslně, proč by takhle kolíkama šlapal na balon?

Reagovat
Greny

Reagovat
off-olda

Pulda málo zařval a málo se válel.

Reagovat
masly008

ale jo,kdyby hodil neymara tak asi dá žlutou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Protože si ho chtěl přitáhnout k sobě třeba?

Reagovat
hitZor

K sobě do autu?

Reagovat
Greny

Hlavně že nám dává žlutou za každej kontakt

Reagovat
masly008

tak zase obě ty vaše byly jasné,tady to byla ale hrubice jak prase že mu nedal aspoň žlutou.Ale city to má zdá se posichrované.

Reagovat
Greny

Tak vzhledem k metru zápasu pokud nám dal žluté zde měla být červená ... Jako jo máme je zaslouženě ale tak nějakej metr ne....

Klidně i Foden mohl teď dostat

Reagovat
hitZor

Bohužel to asi pro VAR nebyla do očí bijící chyba, protože z té opakovačky to byla solidní oranžová.

Reagovat
masly008

šak jasně,žlutá byla minimálně i s tím že další i lehčí faul 2.prostě hrubice jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu
Reagovat
John Obi Mikel

Foden taky bez karty

Reagovat
off-olda

Proč té špíně odbarvený nedás kartu ty zmrde?

Reagovat
Miguel19

Však tohle je od Fodena stejnej zákrok jako předvedl Kovačič za žlutou

Reagovat
Greny

Přesně tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Grealish = Ziyech

Reagovat
Kixi Syhimour

Nuda, šeď, šeď...

Reagovat
masly008

může mi někdo vysvětlit proč chelsea nedala snad jediný centr do prostoru romela?

Reagovat
MCFC_8

Lebo Chelsea bola za polcas raz pred sestnastkou...

Reagovat
Whitemedia

Centrujeme zásadně jen když Lukaku nehraje.

Reagovat
Front hell

Tak jako u nás když jsme měli girouda

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co to bylo za útok

Reagovat
off-olda

Ziyech, Pulisic, Alonso dolů

Mount, Werner, Odoi nahoru.

Reagovat
John Obi Mikel

Dopředu příšerný výkon, dozadu ok, City jediná šance po hrozivé chybě Kovačiče. Ziyecha bych střídal. A sudí nás docela řeže, karty dává akorát nám, přitom City faulují daleko víc i ostřeji.

Reagovat
MCFC_8

Daleko viac? Poslednych 5 minut vam neodpiskal jasne 3 fauly...

Reagovat
John Obi Mikel

Vám tam Walker fauluje skoro v každém vzdušném souboji tvl

Reagovat
hitZor

Snad pokaždé, když letí nákop na Alonsa, tak mu tam zezadu dá bodyček do zad, písknuté to nebylo ani jednou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Vam cervenou a jasnou zlutou Fodena

Reagovat
Jackmaker1989

Objektivita jak sviňa.

Reagovat
LAM

Dobrá nuda

Reagovat
bartlu

Góly, kdokoliv

Reagovat
Svatej

Tuchel v tuhle.chvili nema zadnou omluvu pro to, jak k zapasu pristoupil. V pohodě mohl prejit na 4 vzadu, kdyz teda nemá dostatečně dobry WB na obou stranách, ale on i pres ty kydy o poučení se hraje stejnou strategii jak v prvnim zapase, jrn s upraveným rozestavením.

Pri tomhle tempu to bude na konci 2:0. Pulisic a Ziyech jsou ubozí, naprosto nedustojni.

Reagovat
Miguel19

Však nemá ani kvalitní beky do čtyřčlenné obrany.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
okokolo

Reagovat
Svatej

Nemá kvalitní beky obecně, tak jich tam namrda rovnou 5, aby byli pod neustálým nátlakem, místo aby se snazil míč udržet.

Vepredu nasadil to nejhorší, co je k dispozici, dozadu se naprosto podělal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

prave na WB sa skryju slabiny Alonsa

Reagovat
vitasrp

Ty seš neuvěřitelnej prostě

Reagovat
vitasrp

V prvním zápase jsme hlavně z hlubokýho bloku hrát nechtěli, jenže nás soupeř zatlačil, zamkl u našeho vápna a my jsme absolutně nevěděli, jak se z toho dostat. Takže jsme okamžitě ztráceli míče, zůstávali pod tlakem a jen se bránili a bránili.

Dneska tam od první minuty vidíš, že to z hlubšího bloku hrajeme dobrovolně a ty důvody pro to prostě jsou - hraje Sarr a hraje Kanté a Silva po týdenní absenci s asi dvěma tréninkama na kontě.

Reagovat
Svatej

Je celkem snadný hrát proti týmu, kterej se ani nesnaží předstírat, ze ma zajem ohrozit tvou bránu. Sarr vůbec hrát nemusel a dalo by se i to 343 postavit s Azpillicuetou na stoperovi a Odoie na pravým WB. Vzhledem dost průměrnýmu vykonu Cesara by slo maximálně o malej risk a rozehrávka ze zadu by byla obecně daleko lepší.

Nehledě na to, ze dopředu postavil Tuchel to nejhorsi, co máme a stejně jsem za zaporaka, protože si dovolim ho kritizovat, jako kdyby neexistoval zpusob, jak to postavit líp.

Reagovat
Svatej

Dle tvyho je tohle dobře nastavená taktika? Odpálí se nam dva hráči, tak jsme rázem odsouzení k hernímu stylu Burnley a nedá se s tím absolutně nic vymyslet?

Reagovat
vitasrp

Mě by zajímalo, jak se ten zápas bude vyvíjet v druhé půli, jestli tam bude i nějaká změna nebo se bude pokračovat v současném pojetí.

Jako těžko říct, prostě si myslím, že si Tuchel nevěřil jít s touhle obrannou do vyššího postavení a vysunutýho presinku, což mi přijde pochopitelný. Alonso tam teče i na wing backu, teď si představ, co by tam dělal bez toho jištění, kdyby hrál obyčejnýho krajního beka.

Uvidíme, já rozhodně nejsem nadšenej, jen mi to přijde pochopitelný. A jenom nechápu, proč do toho Tuchela tolik jedeš, když toho objektivně víc za ten rok v Chelsea udělat prostě nemohl.

Reagovat
Svatej

Uz jsem s tím pálením do neho skoro kompletně přestal

Jenže čas od času mě jeho přístup stejně nasere, na můj vkus často nemá vůbec koule udělat neco odvážnýho a to ho dělá předvídatelným..

Reagovat
stanmarch

prej červená

Reagovat
vitasrp

To není červená a hlavně občas mi přijde, že i ti hráči, co jsou pak faulovaní, vůbec nepřemýšlí. Když jdeš do skluzu a přijedeš pod nohy hráče, co chce odkopnout/hrát míč, tak je tam docela vysoká šance, že prostě dostaneš pořádně nakopáno.

Reagovat
hitZor

A jak jako Cancelo chtěl ten balon takhle hrát? Ten tam tím šlapákem prostě šel úmyslně proti Puldovi, za mě to je dost hraniční červená.

Reagovat
vitasrp

Tak chtěl do toho míče píchnout a někam ho posunout, ale nedosáhl na něj - no a pak někam došlápnout musíš, žejo. A když ti pod nohy přijede skluz protihráče, tak prostě bohužel šlápneš na něj.

Reagovat
stanmarch

Reagovat
John Obi Mikel

Ten míč byl ale úplně jinde než on šlapal.

Reagovat
hitZor

https://ctrlv.cz/jQ2t V tenhle moment měl ještě váhu na zadní noze a Pulda už byl dávno ve skluzu proti němu, mohl úplně bez problému uskočit, ale stejně se rozhodl jít kolíkama proti hráči ve skluzu. A navíc on ten balon netrefil, a ne nedosáhl.

Reagovat
Greny

Ok každej máme jinej názor ale je to čiste ? Aut pro city bez karty?

Reagovat
Front hell

Super objektivní pohled na danou situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
vodka

Reagovat
vitasrp

Dneska tam z naší strany není vlastně nic krom dobré defenzivy. Takže zklamání, i když nemůžu říct, že bych něco takovýho nečekal. Hrajeme to z bloku bez presinku jako pod Contem, přijde mi, že Tuchel takhle úmyslně snížil intenzitu hry, aby chránil Kanteho, Silvu a Sarra - prvního kvůli kondici, druhého kvůli kondici a aby ta intenzita hry nebyla tak vysoká a třetího kvůli tomu, že na tuhle úroveň bohužel nemá. Od Sarra je to při defenzivních zákrocích hodně nejisté a hlavně v rozehrávce je zcela zbytečný, tam je to skoro vždy odevzdaný míč pro soupeře.

Mrzí mě, že asi nejtěžší utkání v sezóně musíme hrát v takovémhle složení obranné pětice, ale nedá se nic dělat.

Vlastně ta rozehrávka kolikrát vůbec nikam nevede, tam je občas po pár přihrávkách skutečně lepší hrát dlouhý míč a klidně jej odevzdat, protože se pak akorát dostáváme v okolí vlastního vápna pod tlak, není tam komu a může z toho pramenit potom taková obří chyba, kterou udělal Kova.

A jinak teda musím říct, že Kepa od příchodu Tuchela šel hoooodně nahoru. Co si pamatuju, tak dostal tak dva "blbý" góly, čímž myslím střely z dálky pod břevno, kde on prostě kvůli nižšímu vzrůstu bude mít vždycky slabinu, nicméně přestal dělat kraviny a hlavně začal chytat věci navíc - ten zákrok proti tutovce Grealishe byl prostě a jednoduše skvělý.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja som napríklad spokojný, až na ten útok samozrejme. Pri súčasnom City a ich tlaku na loptu sme sa často z toho solídne dostali a šancu mali iba po našej chybe. Keď sa pozriem na to, že Pulda a Zieš sú úplne k ničomu, tak toto je ešte nadplán

Reagovat
Jackmaker1989

Také dva poznatky:

To s akou ľahkosťou odoberá lopty Silva to je neskutočné. Potom vidíš ako každý súboj Alonsa, Sarra smrdí faulom, prúserom alebo penaltou. Rudi je skvelý ale aj ten dáva zákroky na hrane, ale Silva je borec.

Bod 2: Tak ako kedysi City mali kopec sympatický hráčov ako David Silva, Aguero, Kompany a podobne, ukazuje sa, že tí angličania sú skurvené ubrečené piče. Ksichty ako Foden, Griliš, Sterling a k nim Bernardo čo plačú ešte predtým než spadnú, tak to je niečo neskutočné.

Reagovat
fenixLFC

holt vychytali najvacsie anglicke mrdky a k tomu hejno portugalcov. takze sympatickost kadra sla do hajzlu a zostalo uz len objektivne ocenenie kvality no

Reagovat
Jackmaker1989

Ja teda uznám kvalitu a tú samozrejme majú, naviac sú tam stále Kevin, Mahrez (ako tak normálny), Rodri, ale teda aj Salah vieš niečo prihrať, aj Bruno či Rudiger ale v to sú všetko sympaťáci oproti týmto zmrdom (až na Rudiho asi )

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
DieFohlenBMG

A v záběru empty head

Reagovat
vladis271

Reagovat
okokolo

Individualni prevaha City je opet obrovska. V podstate Chelsea nechteji pujcit mic a pokud se k nim precejen nahodne dostane, po okamzitem presingu ho maji zpet. Chyba Kovacice byla vynucena, neni cas na prihravku a tvorbu hry uz vebec ne. Rüdiger na pravo je dobra volba.

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea prijela prohrat 1:0...kde je ten pressing, co hrali proti nam? To bylo mistama famozni

Reagovat
O.Giroud

chyba im Mendy

Reagovat
Miguel19

Slabší týmy se presují lépe. To dá rozum.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musíme dávat

Reagovat
blade115

Lukaku - Ziyech, to je kombo ty vole ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Proč ho kurva nelobneš, když je 300 metrů z brany.

Reagovat
Jackmaker1989

Messi by si povodil lobom no.

Reagovat
hitZor

Sterling tam zase co zkoušel?

Reagovat
off-olda

Víc vtipnej byl ale Foden. Ten týpek najel na Barcelona styl.

U všeho se rozčiluje, oroduje u rozhodčího, vzteká se, máchá rukama...

Reagovat
Salfovic

Kam se v tomhle Barca hrabe za Atleticem.

Reagovat
off-olda

Beru Barcu za dob Valdése, kdy on sám behal pres pulku hřiště....

Reagovat
Belveder

Reagovat
bartlu

Kurva goooooooly podme

Reagovat
pingla

kde to chytal ale skvělý zákrok

Reagovat
vitasrp

Ten Ziyech, to je turbo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Walkerovi to furt běhá

Reagovat
O.Giroud

neskutocne

Reagovat
Jackmaker1989

Kkt rýchlosť Zieš vs Walker

Reagovat
martin.b

Stomilionovej hráč musí dát z těch 2 šancí minimálně jednu, z jinýho důvodu ho nekupovali..

Reagovat
Jackmaker1989

Pičus Sterlning. Keď za toto nebude mať karty tak to proste bude skúšať furt. Zmrd jeden.

Reagovat
Luc-Luc

hroznej picus

Reagovat
oli9

Je to kokot, zkouší to už dlouhodobě.. Krysa jedna malá... Ono by mu to chtělo dát hned žlutou ať už to nezkousi v tom zápase

Reagovat
ashburtongrove

Tyve Foden ani nevidí co se tam děje, ale vidí Sterlinga na zemi a hned se tam hlasí a brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo udělá chybu vyhraje jinak to skončí 0-0

Reagovat
off-olda

Tak ty jsi jinej myslitel.

Reagovat
Salfovic

Zajímavá myšlenka.

Reagovat
John Obi Mikel

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl bych si tak jistej...

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

asi nedosahuju tvé myšlenkové úrovně ale nemá to být.. Kdo udělá chybu prohraje?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vitasrp

Kdy to ten kašpar jako mává tyvole? To si dělá úplnou rpdel ne? TO je třicet vteřin tvle.

Reagovat
vitasrp

A Sterling je úplná chcanka.

Reagovat
Hlahart

VAR tě zničil

Reagovat
off-olda

Alonso má ted z prdele kliku...

Reagovat
hitZor

To by VAR jako penaltu snad posoudit nemohl, víc tu nohu už stáhnout nemohl a stejně mu do ní Sterling naběhl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

To byla úplně ukázková žlutá za simulaci.

Reagovat
Jackmaker1989

Myslíš už 3 žltá dnes.

Reagovat
off-olda

Nevim no, jistej bych si teda nebyl. Tu nohu proste trefil a víme, jak to bývá...

Reagovat
vitasrp

Tu nohu netrefil Alonso, tu trefil sám Sterling, tohle je initiating by attacking player a je to simulace.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling takový skok

Reagovat
Salfovic

To je tak nechutná mrdka

Reagovat
martin.b

Raheem je fakt strašná mrdka, nejhorší že by mu ten dive pískli protože se u něj dotkl soupeře

Reagovat
John Obi Mikel

To by snad nepískli tohle.

Reagovat
Jackmaker1989

To si píš, že tomu skurvenému simulantskému ciganovi by to pískol.

Reagovat
Jackmaker1989

Alonso do piče

Reagovat
Kixi Syhimour

Hakim

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech pryč

Reagovat
Jackmaker1989

do Afriky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak City dnes ale docela slabí

Reagovat
John Obi Mikel

Na to jakou hraje Alonso sračku, tak moc šancí neměli.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
kvasha16

Reagovat
O.Giroud

Uz proti Arsenalu slabota.

Reagovat
vitasrp

Sudí naprosto, ale naprosto zoufalej.

Reagovat
vitasrp

Kde tam jako byl faul prosím?

Reagovat
hitZor

Další ukázková žlutá za simulaci...

Reagovat
Talker

Nechal za sebou nohu, no. Tohle je na hranici faulu a žluté za simulaci pro mně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
off-olda

Kde, kde, kde byl prosím faul?

Reagovat
John Obi Mikel

Co ke tohle za faul?

Reagovat
fenixLFC

tvl jak sa tam nasral silva a posral to fodenovi

Reagovat
hitZor

Proč tam ještě v 65. minutě pořád smrdí nuloví Ziyech a Pulda?

Reagovat
off-olda

Dík.

Reagovat
Talker

Werner and CHO, serious goalscoring threath...

Reagovat
vitasrp

Jim kurva pískne každou píčovinu, ale faul na Lukaka prostě ne.

Reagovat
hitZor

Další jednoznačná žlutá a není to ani faul

Reagovat
hitZor

A vsadil bych se, že kdyby z té protiakce byl gól, tak ho VAR ani nezruší, protože usoudí, že to bezprostředně nepředcházelo gólu stejně, jako ta potenciální ruka ve finále FA cupu loni.

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodca totálny skurvený zúfalec, pičus zmrdnutý.

Reagovat
Talker

Já moc nechápu, proč na hřišti 67 minut zůstali ti dva ofenzivní matláci.

Puli vypadá, že hraje na schovávanou, toho jsem neviděl na míči snad ani jednou.

Ziyech je zas opak Williana, ale podobně frustrující. Místo předržování se snaží proaktivně a vždy je z toho hovno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, dost slušné od de Bruyna

Reagovat
fenixLFC

raz sa hrac city pri kontakte nehodi o zem a je z toho gol

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jackmaker1989

Lebo to neni skurvený uplakaný angličan ale pán hráč.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

gratulujem city k titulu

Reagovat
vitasrp

Tohle se rozhodně dalo chytat, nebylo to úplně k tyči.

Reagovat
fenixLFC

kepa tam stal teda dost biedne nehovoriac o tom ze chvilku pred strelou si ukrocil do opacnej strany

Reagovat
Svatej

Zakriknul jsi Kepu na spatnou stranu

Reagovat
vitasrp

Moje naprostá klasika.

Reagovat
Talker

Kepa něco chytil dneska, ale tohle jde za ním. Střela několik metrů od vápna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

cekal prihravku, on tam udelal kdb takovy ukrok, kdy to vypadalo, ze to da pod sebe, to je velikost hrace, ze dokaze z takove pozice strelit tak kvalitni ranu (rychlost i presnost). imo kante na tom tim prohranym soubojem ma minimalne stejny podil jako kepa

Reagovat
Salfovic

Měl ho pak i za cenu žluté sundat.

Reagovat
Svatej

S takovym naskokem by KDB nestihnul zadnej hrac, ani Kante..otazka je, jestli byl kdb pozičně tak dobre nastavenej, nebo Kante špatně. Jak prijmul mic, souboj uz byl jen pokus navic

Reagovat
smazaný uživatel

mohl stahnout rukama za cenu zlute (jakoze za me kdy jindy, nez kdyz jde do otevrene obrany nejlepsi ofenzivni zaloznik na svete) na to prostor byl. ale ted jsem se dival na ten zaznam a dost to podcenil hlavne i kovacic, ktery zapnul, az kdyz kante prohral souboj, kdyby na nej nespolehal, tak ten prostor bez problemu uzavre, protoze i tak byl behem strely metr od bruyna..

Reagovat
Svatej

Wat, vzdyt ho nestihnul ani nohama napred, jak ho mohl stihnout rukama?

Reagovat
smazaný uživatel

bez mice bezis rychleji nez s micem vsak ho dobihal, imo si myslel, ze stihne vypichnout mic ciste, kdyby ho chtel zborit, tak to udela

https://mixture.gg/v/61e2bd736f0b9 podivej se od 8 sekundy to ma kdb naskok nekolik metru za 2s uz je u nej

Reagovat
Svatej

Hmm asi mas pravdu, na oranzovou by ho mohl sešmiknout, ale jak to neni jeho styl, snažil se o vypíchnutí jako to, co mu vyšlo ve finále LM v podstatě ve stejný situaci, dneska mu to KDB vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby se kova hned vrátil, tak by i to zpomalení/rozhozeni asi stačilo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Nádhera

Reagovat
Luc-Luc

Malej Pepa opet

Reagovat
spider_8

To je proste chyba Kepy no.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Udelal uplne zbytecny ukrok na druhou stranu, jinak by to v pohode chytal.

Reagovat
Jackmaker1989

Beriem spať, videl som len pôvodný záber, mám to oneskorené. Mendy by to (asi) mal no.

Reagovat
Salfovic

Ten úkrok na opačnou stranu jsem moc nepochopil.

Reagovat
pingla

protože de Bruyne v tom pohybu směrem k zadní tyčce zpomalil a vypadalo to, že bude střílet na přední

Reagovat
ernyyyy

Střela nešla ani k tyči, ani razantní,myslím že při tomhle doplácí na svoji výšku

Reagovat
spider_8

Proste klasicky Kepa no, ten nikdy lepsi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

wtf??byla razantni a sla k tyci na co se divas??

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se kope do Kepy. Jestli se chceš bavit objektivně, tak si najdi vlastní diskuzi.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ernyyyy

Placírkou razantní na dlouhej krok? Ok podívej se znovu na záběr zpoza KdB a říkej něco znovu k tyči. Víš kde je tyč?

Reagovat
smazaný uživatel

ty zabery jsem videl a byla razantni, tak jak to umi jen kdb, tohle nebyla zadna messiho obalovacka, ten mic v podstate nerotoval. a k tyci to slo, nerikam, ze za tycku ale k tyci ano

Reagovat
diastan

Co jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Keviiiiinko

Reagovat
Kixi Syhimour

Sarr , ambiciózní bránění

Reagovat
Greny

Lukaku dolů . Je tam na hovno úplně.. Mount na plac

Reagovat
martin.b

Mount je nějak z formy nebo proč ho tam nedá ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pep zase nebude střídat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna když jsem naložil neprohru Chelsea. Podle mě tam ten Lukaku nepasuje. Loni hrál Tucher s mladými puškami rychlý fotbal a fungovalo to. Teď tam nacpe Zyiecha, Lukakua a je to o ničem. Říkal jsem, že Tucher je špatný trenér. Pak mi teda vytřel zrak tou ligou mistrů a částečně podzimem, ale už se zase vrací do zaběhlých kolejí.

Reagovat
Salfovic

Mě by moc zajímalo jak moc Lukaka chtěl. Jestli i pro něj byl na seznamu číslo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby ho nechtěl, tak ať si jede dál svou a přestane ho stavět jen proto, že si stěžoval někde do médií.

Je to blbost i hráče, že před přestupem se nespojí napřed s trenérem a nepromluví si s ním o tom, co si od něj představuje.

Reagovat
Salfovic

Spíš proto kolik stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, za co ho vyrazí spíš. Za neuspokojivý výsledky nebo za nenasazování předražených hráčů, co mu absolutně nezapadaj do systému? Jenom blb vstoupí 2x do téže řeky. Lukakův fail tohleto.

Reagovat
Miguel19

Odoi

Reagovat
vitasrp

Upřímně by mě fakt zajímalo, jestli se nám někdy podaří koupit ofenzivního hráče, který by předváděl rozdílové výkony. Protože tam si člověk může fakt dosadit kohokoliv, ale je to všeobecně úplně stejná bída bez nějaký nadstandardní kvality.

Reagovat
Salfovic

Ještě bych to zkusil s Halandem, a když zkurvíte i jeho, tak bych tam dával už jen odchovance.

Reagovat
okokolo

Reagovat
kvasha16

Hazard nam vsetky rozdielove vykony asi vybral aj na par rokov dopredu

Reagovat
Talker

a není problém v systému? Máme tucet hráčů za stovky milionů a nikdo není schopný podávat konzistentně alespon lehce nadprůměrné výkony (kromě Mounta).

Reagovat
vitasrp

Nevím, nemyslím si, je to systém, ve kterém byl třeba Hazard úžasnej, Pedro prožil svou nejlepší sezónu u nás a Costa tam sypal gól za gólem.

Reagovat
vitasrp

Tím myslím, že i v tomhle rozestavení a systému můžeš mít ofenzivní hráče, co podávaj mimořádný výkony. Jenže tady se prostě nikdo nedokázal chytit, forma, zranění, covid, v podstatě všichni to hráči v ofenzivě krom Mounta maj sezónu stylem dva zápasy, zranění, což

je taky blbý.

Reagovat
Talker

Já myslím celkově tu herní organizaci, ne vyloženě 3-X-X. Přijde mi, že všechno je pomalé, soupeře zadupáváme do vápna a pak jsou naši 3 ofenzivní hráči kolem vápna v hloučku soupeřů a prakticky je nevyužijeme, protože není prostor k nim ani dostat pořádně míč aby s ním něco udělali, maximálně si o ně můžeme narazit nebo je vyhnat do šířky.

S Contem mi to přišlo přímočařejší, rychlejší, než pod Tuchelem, kdy je to o strojových přihrávkách a hlavně neztratit míč. K tomu mi přijde (možná si to pamatuju blbě).

Reagovat
vitasrp

Přímočařejší to bylo, teďka máme větší držení míče, ale taky hrajeme blíže k soupeřově brance, ofenzivním hráče dostáváme často do výhodných pozic. Si vezmi, kolikrát jsme ztratili body jenom kvůli špatnýmu zakončení. Vzpomeň si, kolik nadějných rychlých brejků dokázali ti hráči úplně zajebat. Vzpomeň si, co udělal Pulišič v totální tutovce proti Liverpoolu. Jako to, co předvádí třeba právě Pulišič a Ziyech, to je prostě šíleně málo na to, aby tady byli i v příští sezóně.

Reagovat
Taiger

Understand that the Spurs players and staff at the Tottenham Hotspur Stadium have been informed that tomorrow's north London derby against Arsenal is off. The Premier League are set to announce their decision shortly.

NLD ODLOŽENO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal plačky s jedním pozitivním

Reagovat
Taiger

Nejhloupější uživatel EF mi dal komentář, cením si

Reagovat
smazaný uživatel

Drž pysk

Reagovat
Taiger

adam9515.01.2022 14:39#

Kdo udělá chybu vyhraje jinak to skončí 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

dumbo

Reagovat
John Obi Mikel

Neregulérní liga, no.

Reagovat
Gareth Bale 11

1 s covidem a oni jim to odlozi, hlavne ze poslali dva hrace na hostovani v tydnu, smesny.

Reagovat
Taiger

North London is red

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

eth

Reagovat
avicii

A tie cirkusove výstupy miestnych fans po tom co odložili nás vzájomný zapas sú ešte viac na smiech

Reagovat
gocii

To ne, jen je ted pro smich liverpool i arsenal. Tohle je proste sracka a fa by mela dat jasny pravidla kdy je a neni odklad, kdyz covidem uz vsichni nejak prosli v minulych dnech(tydnech).

Reagovat
avicii

Prečo sú na smiech tie kluby keď im to niekto schváli? Na smiech sú fans, teraz hlavne fans Arsenalu po tom co tu týždeň mrncali ako malý fagani

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt tu většině fans arsenalu píšou, že toto odložení je taky směšné, tak proč jsou na smiech??

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to foden nechal kdb, takk je to jisty gol imo..

Reagovat
fRRR

Tentokrát mám dojem, že si Pep ani moc Tuchela nenamazal na chleba, ale hráči Chelsea spíš hrajou marně...

Reagovat
diastan

Suche triko

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Ta naše ofenzíva to je děs. A Odoi dnes snad ještě horší než Pulda.

Reagovat
Svatej

To nebyl, Pulda byl doslova zapornej odoi alespon něco správně udělal

Reagovat
hitZor

Jinak ale těch posledních pár minut šel aspoň vidět úplně jiný mindset u Wernera, Odoie a Mounta, kteří se při každém převzetí balonu automaticky neotáčeli na WB nebo stopery, ale snažili se hrát alespoň okolo vápna.

Reagovat
Talker

U Puldy jsem se 3x za zápas koukal, jestli už střídal nebo ne, vůbec jsem si nebyl jistý. Dát tam kužel, tak má stejný přínos.

Reagovat
MCFC_8

Je to tam...zasluzene Chelsea je z hry von

Reagovat
Jackmaker1989

Všetci sú z hry von, tak nehraj formu. Ste suverenne najlepší.

Reagovat
MCFC_8

Liverpool este nie a mozu prist 2-3 prehry po sebe a bude vsetko inak

Reagovat
fenixLFC

nic v zlom ale toto je slusny alibizmus

Reagovat
O.Giroud

To sice mozu, ale aby u LFC este take 2-3 prehry neprisli je dost nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Diskvalifikovat MC z ligy. Jsou až neférově dobří.

Reagovat
okokolo

Reagovat
Luc-Luc

Nuda farmers league fakt

Reagovat
MCFC_8

Ostatni si za to sami mozu...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal skončí druhej. Už to vidím.

Reagovat
oli9

Reagovat
Front hell

Reagovat
ttopi

KdB a Lukaku co to bylo za dětskej pozdrav

Reagovat
Jackmaker1989

To, že City boli lepší je jasné a aj som to očakával. Žiaľ, keď Lukaku nepremení takú obrovskú tutovku, tak ťažko čakať body. Proste také šance sa musi premieňať. Aj keď by to bola nezaslúžená remíza 1:1.

Reagovat
hitZor

Paradoxně bych i řekl, že těch gólovek sme měli i víc, nebo minimálně stejně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jackmaker1989

Tak ja si spomínam na túto a náznak toho útoku v prvom polčase, niečo som zabudol?

Reagovat
hitZor

Ještě Werner tam měl docela solidní šanci, kdy to z tří metrů napálil vší silou do Edersona, tam to podle mě šlo umístit líp někam k tyči. A City měli asi jen ten gól a pak ten zákrok Kepy kolenem po chybě Kovy.

Reagovat
vitasrp

Narval to do obránce, ne do brankáře.

Reagovat
El Cid z City

Víš jak, dát hned zkraje na 1:0, tak je to úplně jinej zápas a hned by se psalo,jak Pep na Tuchela neumí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

City zaslouženě, byli lepší, šancí zápas moc nenabídl, ale oni mají hráče, co udělá něco navíc, Chelsea prostě ne, i když do tý ofenzivy nasolila neuvěřitelný množství peněz. Jenže formu nemá vůbec nikdo a nadstandardní věci se tam prostě nedějou. Vrcholem je Ziyech, který tam dostane míč mezi linie, je úplně volný a má nalajnovanou přihrávku do gólovky, což by pro něj měla být lahůdka, načež on to kopne úplně mimo.

Kepa tým držel, chytal dobře, ale pak prostě dostane gól, který by Mendy pravděpodobně nedostal, který to utkání prostě rozhodne. On dělal pod Lampardem obrovský minely, ty ze své hry prakticky kompletně odstranil, ale při střelách z dálky je to jeden z těch slabších brankářů a kvůli tomu to nikdy nebude ta nejužší špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

S druhým odstavcem bych byl opatrný. KdB tu st|elu vypustil zrovna v moment, kdy už to na střelu vůbec nevypadalo, proto tam je taky xG 0,03. Myslet si teda můžeš, že by to Mendy třeba chytil, ale to si můžeš myslet koneckonců vždycky. Já bych to možná taky chytil. Ale je třeba ocenit genialitu KdB podle mě.

Reagovat
Talker

Hele Kepa dostal hromadu golů z téhle vzdálenosti, u Mendyho si nevzpomínám snad ani na jeden.

U Kepy to vypadá vždy nechytatelně.

Reagovat
vitasrp

Je to střela z dálky, jasněže tam bude nízky xG. A on by to i Kepa pravděpodobně chytil, kdyby neudělal ten půlkrok na špatnou stranu. Tím při zákroku ztratíš kolik? v porovnáním s tím, když bys šel na správnou stranu, tak klidně metr? Kepa má s tímhle bohužel dlouhodobě problém a asi vždycky mít bude, což je škoda, protože jinak bych mu od příchodu Tuchela skoro neměl co vytknout.

Reagovat
Taiger

Arsenal statement: “The Premier League has made the decision to postpone the match, due to many players across our squad currently being unavailable as a result of Covid-19, existing & recent injuries, in addition to players away with their countries at AFCON.” #afc

PL no Jinak bychom hráli

Reagovat
martin.b

A kvůli čemu jinýmu to měli odložit

Reagovat
John Obi Mikel

Proč by jim to měli odkládat? Na nás se taky vysrli.

Reagovat
Svatej

Trpime na to, ze mame sirokej kadr, to je úchylný

Reagovat
Taiger

Sám si úchyl

Reagovat
Svatej

To se s tím nevylučuje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Posílej další

Reagovat
Taiger

will do

Reagovat
sunakashi

We will see!

Reagovat
fenixLFC

jezis ten vas vecny plac. proste ste na rozdiel od ostatnych nesplnili podmienky odlozenia zapasu

Reagovat
Gareth Bale 11

A od ceho maji u23? A jeste kdyz 2 hrace v tydnu dali hostovat. Leeds mel tym na sracky a stejne proti nim museli hrat.

Reagovat
Taiger

Zníš, jakobys neunášel

Reagovat
Gareth Bale 11

Znim jako bych se chtel kouknout na derby a aby mel kazdy stejny podminky. Divny no.

Reagovat
Taiger

Najednou všichni musí mít stejný podmínky?

Reagovat
Gareth Bale 11

maji je mit celou dobu. Ach jo.

Reagovat
Taiger

Že to na začátku sezóny nebylo a nikdo si tu nestěžoval

Reagovat
fenixLFC

jojo ale ked vam odlozili zapas s brightonom tak to bolo v pohode ze

Reagovat
Gareth Bale 11

A prislo ti, ze jsme meli 1 s covidem?

Reagovat
fenixLFC

hrali ste? nehrali. mali ste dostatocny pocet hracov v sulade s pravidlami? nemali. tak ako arsenal. ale vam sa to odlozit mohlo ale im nie, okej

Reagovat
Gareth Bale 11

Takze kdyby byl tym stupidni a mel 15 africanu, tak nebudou mesic hrat a bude to v pohode, tak jo.

Reagovat
fenixLFC

az na to ze 15 africanov ani mat na supiske nemozes. ale ked proste to pravidlo nesplnis tak holt sa hrat nebude. vy ste tiez pocas tej covid vlny mohli predsa hrat s juniormi nie? vam chybali hraci, im chybaju hraci. ale vam sa to odkladat moze, u nich nie, samozrejme

Reagovat
Greny

Však to jste mohli i vy ...

Reagovat
Nizzie

A mohlli i oni, ony a ona, i ty, vy a já, a on, ona, ono... toto je zase diskuze na úrovni.

Reagovat
jk

The Board has applied these factors in recent postponements, with examples including:

- Where a club has been unable to field 13 outfield players and a goalkeeper for a match due to COVID-19 infections, injuries, illness and/or those isolating.

Ale woolwichi nechybí ti hráči kvůli C19, zranění nebo nemoci. Chybí protože jsou na repre a protože je poslali hostovat

Reagovat
Taiger

Tottenham are ‘furious’ following the postponement of the match against Arsenal.

boohoo

Reagovat
Taiger

Don't seem to remember anyone giving a flying fcuk that Arsenal had to face Brentford, Manchester City and Chelsea without at least 4 1st XI players who'd tested positive. In fact, Sky were loving the chaos, almost celebrating our troubles? Funny old game, eh?

Reagovat
Greny

Tak to odloží i odvetu s Liverpoolem ne?

Reagovat
jk

Arsenal have 1 COVID case, same as Tottenham.

Arsenal have 3 or 4 main injuries, same as Tottenham.

Odložit ten zápas kvůli tomu, že jste retardi a pošlete hráče na hostování je naprostý joke.

Reagovat
J0EL

Tazko neunasas. Dostali by ste tak ci tak.

Reagovat
jk

Jsem zvědavej na zápas s LFC, tam je ukáže jestli máte fakt problém postavit tým a nebo jen chcanky co se chtějí vyhnout derby

Reagovat
SunFells

Je to ten zápas, co se hraje o 4 dny jindy žejo?

Reagovat
J0EL

Myslis po "liverpoolsky"?

Reagovat
O.Giroud

Napisal si za posledny tyzden aj nejaky normalny prispevok?

Reagovat
J0EL

Tak nebudem klamat, ten Liverpool ma s tym odkladom pekne nasral

Reagovat
O.Giroud

Chapem len sa cudujem ze stale

Reagovat
SunFells

Reagovat
lofin9

Ako velmi si plakal ked sa odlozilo derby?

Reagovat
ttopi

xG u branky KdB 0,03

Reagovat
O.Giroud

to uz Alisson ma vacsiu sancu dat gol nez Joelinton

Reagovat
supporter

S takovou ten Everton za chvili prevezme Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

V Derby i přes všechny problémy dělá dobrou práci, ale nevím jestli už je to na Everton

Reagovat
supporter

Horsi nez ted by to nebylo

Reagovat
fenixLFC

krajni beci evertonu kvalitka

Reagovat
Busby babes

Maybe United should try and get this afternoon’s game called off on account of the players they *do* have available

fans jsou optimisticti...

Reagovat
Greny

Rafa konci?

Reagovat
off-olda

Je čas udělat Rafovi pápá.

Reagovat
janinho

ten čas tu je už pekne dlho. ja nechápem s čím tam este čakajú, ved ten everton by horsie nehral ani keby ich trénoval Jarda Kužel

Reagovat
fenixLFC

tak to teda nesuhlasim, ten kader je zdecimovany a aku taku kvalitu ma len ta najsilnejsia 11 z ktorej chyba x hracov

Reagovat
O.Giroud

kto?

Reagovat
fenixLFC

calvert nehral doteraz skoro nic, richarlison je tiez len na lavke, chyba mina, allan a townsend...a aj v tej najsilnejsej zostave maju tak na 10. miesto...

Reagovat
O.Giroud

na Allana som zabudol, ale inak fakt bieda este po odchode Digneho. Ale neviem co je zac ten Ukrajinec

Reagovat
janinho

to ze sa my dvaja nezhodneme nie je nic prekvapujuce. Rafa z toho kadra co ma k dispozicii dokazal dostat uplne minimum. On dokaze uz len betonovat, jeho slavne casy su davno prec a cudujem sa ze ho este vezme klub ktory do toho vraza tolko ako Everton. tam by som cakal nielen europske pohare ale aj pohladny futbal.

Reagovat
fenixLFC

tak to ze sa nezhodneme nie je problem, o tom je prave diskusia. ale stojim si za tym ze ten kader na moc nema. vacsina sice stala vela ale maju tak na 10. miesto aj keby hra iba plna zostava a bez zraneni. rafa ale ked prisiel tak ukazal najskor cuch na prestupy ked dostal townsenda s grayom za dokopy mega a pol a ukazal ze vie co chce hrat. s tym zlozenim timu sa mohol spoliehat len an dvoch hrotakov ktorych niekto bude podporovat zo stran. jasne, priviest beniteza bola mega divna volba ale to je zas o (ne)kocepcnom uvazovani moshiriho, co je dlhodoby problem (uz prichod ancellotiho s jamesom bol podivny). to ze everton do toho vraza miliony nie je arguemnt proti benitezovi (ktory na ich minulost prave doplacal) ale proti vedeniu evertonu. a ked uz lepis priemerny kader za nulvoe vydaje tak neprospeje ked mas celu sezonu zraneneho najlepsieho stopera a jedneho alebo oboch ofenzivnych hracov ktori su jedinou prednostou ktoru mas

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton

Reagovat
fenixLFC

jezis, to sa zas bude hypovat tento richarlisonov gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sounds like Cristiano Ronaldo isn't in the #mufc XI again. Anthony Elanga could start.

Reagovat
Agent z Melmacu

aký je dôvod?

Reagovat
fenixLFC

beztak si namiesto zapasu siel zacvicit do fitka

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs. Aston Villa: De Gea, Dalot, Lindelof, Varane, Telles, Matic, Fred, Bruno Fernandes, Greenwood, Cavani, Elanga #mulive

Do pici Matic Fred

Reagovat
supporter

To radsi ani nezapinat

Reagovat
mithro

no potom vykone v stredu, dnes treba skusit villu

Reagovat
fenixLFC

nechces tu napisat zakladnu zostavu namiesto lavicky?

Reagovat
Busby babes

me by docela zajimalo u jaky zalohy bys nepicoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, bohužel v současné době není žádné složení ideální, chce to posílit

Reagovat
O.Giroud

Newcastle potrebuje Nabyho Keitu a Nata Phillipsa aby sa zachranili.

Reagovat
VTID94

Villa - Martinez, Cash-Konsa-Mings-Digne, Sanson-Luiz-Ramsey, Watkins-Ings-Buendia

Reagovat
O.Giroud

Couts na lavicke

Reagovat
VTID94

Snáď dostane par minút

Reagovat
fenixLFC

tvl ta ofenzivna trojka bude stelesnenie statickosti a budu si pekne zavadzat

Reagovat
VTID94

Skorej si myslím že si budú zavadzat Ramsey a Buendia

Reagovat
oli9

Super snad Watford konečně potahne

Reagovat
VTID94

Coutinho na lavičke

Reagovat
Coutinho10

Couts uz ready zasahnout do hry a Digne v zakladu

Aston Villa XI: Martinez, Cash, Konsa, Mings, Digne, Sanson, Luiz, Ramsey, Buendia, Ings, Watkins

#AVFC subs: Steer, Hayden, Hause, Targett, Young, Iroegbunam, Chukwuemeka, Coutinho, Archer

Reagovat
O.Giroud

vyhrame

Reagovat
Coutinho10

cas na odvetu za FA Cup

Reagovat
VTID94

Reagovat
avicii

Pre Villu dnes veľká šanca poraziť united, v pondelok boli lepší, dnes hrajú doma a ta zostava hostí nič moc

Reagovat
Busby babes

tohle me bavi... v pondeli meli v prvni puli 10 minut kdy byli lepsi a pak v druhem do 70. minuty. coz da dohromady asi 35 minut... zbytek prvni pule jsme byli lepsi my a na konci zapas uz dobre kontrolovali a Villa nemela vubec nic.

Reagovat
J0EL

Za objektivitu

Reagovat
Busby babes

nebo myslis, ze to bylo jinak? fakt nevim, jestli je to ironicka poznamka nebo ne. mozna jen dodam, ze na tom zacatku druheho polocasu jsme byli ultramarni.

Reagovat
J0EL

Fakt nevies?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Hrali ste podobne hovno ako dnes. 30 minut mozno.

Reagovat
avicii

A 55 minút ste boli akože lepší tím? Možno tak 15 a potom to bolo vyrovnané.. Proste AV pôsobila lepšie, tímovejsie, futbalovejsie až na to zakončenie..

Reagovat
Busby babes

ano, zbytek prvniho polocasu jsme byli lepsi. a na konci Villu uplne eliminovali v cemkoliv nebezpecnem a meli par dobrych brejku. ktery jsme zeslonili. celkove to byl od nas nic moc vykon ale to, jak se Villa chvali mi prijde divny. nijak zazracnej vykon to od nich nebyl. byli super 25 minut. gratuluju no.

Reagovat
avicii

Tak to gratulujem potom aj vám

Reagovat
Busby babes

jenze ja nas vykon nevynasim do nebe, byl to od nas ve vysledku nic moc zapas. ale vy tu z Villy delate jako by predvedla neco extra.

Reagovat
avicii

No extra fakt nie, ale aj tak to stačilo na to aby vyzerali lepšie ako domáci velkoklub, čo si teda všimli aj vaši fans, to je cele

Reagovat
Coutinho10

musi bejt ale efektivnejsi no

Reagovat
O.Giroud

snad si dnes Watkins odpusti brvno a da to rovno do brany

Reagovat
Busby babes

Elanga v zakladu. snad bude mit dobrej zapas.

Reagovat
Busby babes

jn teda ta lavicka je bidna no. Rash ani na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rash v současné formě zaslouženě není ani na lavičce

Reagovat
Busby babes

je zranenej, kaspare.

Reagovat
smazaný uživatel

O to horší, nemá formu a ještě se zraní

Reagovat
avicii

Snáď mu Villans ukážu ako sa hrá dobrý futbal

Reagovat
Neutron

ano ano hraju priam genialne

Reagovat
ManUnited

JWP geniální v tomhle

Reagovat
SunFells

Dilly Ding Dilly Dong

Reagovat
O.Giroud

Pri kazdej sanci a gole musi byt Lascelles no

Reagovat
kissak

ano bohužel šel hodně dolů a spousta golu v této sezoně šla za ním, kdyby byl zdravej Fernandes věřím, že by hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza s Derby výhra 2-0 nad Sheffieldem United a poskočil na předposlední místo

Reagovat
Zaschrona

Wazza in.

Reagovat
ManUnited

to by mohlo bejt zajímavý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

Reagovat
Wazza228

Jestli to Derby zachrání, tak by mu měli dát ocenění trenéra roku

Reagovat
Infernoqt

Rangnick confirming Maguire has been dropped in favour of Lindelof.

Tak jsme se dočkali doby, kdy je Lindelof lepší jak Maguire. Ale je to jako porovnávat hovno se sračkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Harrymu to jenom pomůže že si chvilku posedí a vrátí se do formy

Reagovat
C-M@ster

Elanga

Reagovat
VTID94

Nechápem prečo Stevie nejde po nejakom stoperovi. Hause vraj chce do Westhamu to nám zostanú len dvaja...prijal by som Torresa alebo Gimeneza... Aj Tarkowski by stačil

Reagovat
O.Giroud

Phillipsa odporucam.

Reagovat
VTID94

To by bylo ako s Tuanzebem....

Reagovat
O.Giroud

To je presny opak, Tuanzebe je hype Mufanov, kt. moc toho neukazal ale Phillips bol vyhadzovany hrac, kt. ked dostal sancu tak ukazal ze je to borec.

Reagovat
VTID94

Nemám ho nasledovaneho. Najlepšie ešte vraj Tuazebeho agent povedal, že ho Stevie nestaval lebo patrí United

Reagovat
O.Giroud

Agenti no

Reagovat
ManUnited

tak na druhou stranu Tuanzebe teď šel hostovat do Neapole, která je kvalitativně vejš než Villa

Reagovat
SunFells

Jj, pouštěl tam teď Vlahovicovi gól.

Reagovat
hodoňa

Já bych se tomu ani nedivil, kdyby to byla pravda…

Reagovat
vodka

Tuanzebeho agent je taky Tuanzebeho brácha

Reagovat
VTID94

Kurva Emi!!!!

Reagovat
avicii

Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Martinezi

Reagovat
Coutinho10

to je zacatek

Reagovat
Minister

Lol

Reagovat
mithro

Martinez karma

Reagovat
SunFells

Emi

Reagovat
SunFells

ty krávo to je jak když v tělocviku na základce strčíš do brány toho nejméně motorného.

Reagovat
vodka

tak ten Cavaniho pohyb tam byl skvely, on do posledni chvile nevedel jestli to netecoval.

Reagovat
SunFells

Furt tři metry před ním a on musí počítat s prvním míčem a přikrčit se, toto je trapas.

Reagovat
Diskostu

Martinez :DDDDDDDDDDDDDDDDDD krásna Karma za ten hnoj čo predviedol na OT....

Reagovat
Busby babes

btw je tohle rozehranej primak, kdzy se ten mic sotva pohne? jinak super, gol ze standardky.

Reagovat
mithro

trener co sa nabral konecne nesie ovocie

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, ze to byla improvizace Tellese a Bruna...

Reagovat
Diskostu

a ešte akurát Bruno mu dal.... KARMA

Reagovat
vodka

Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Elanga > Rashford

Reagovat
vodka

10 minut super, čekám ,kdy udělají obrovský kiks na vlastní polovině, aby bylo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Fred a Lindelof jsou na hristi no. nikdy nevis...

Reagovat
Busby babes

Ted to Martinez vyborne precetl. skoda.

Reagovat
C-M@ster

Jsem zapl přenos pozdějc, mrknul na reakce, pustil si teda ze záznamu gól... a nějak nechápu ten výsměch Martineze?

To je nějaký ostentativní postoj, protože je sám provokatér, nebo co? Však ho fejkoval hráč přímo před ním...

Reagovat
Taiger

lol, céčko back at it again

Reagovat
C-M@ster

Však to ten Cavani dost možná i tečoval a skočilo to... nepřijde mi to jako fail gólmana.

Reagovat
Taiger

Netecoval, byl to howler

Reagovat
C-M@ster

Tečoval, je to vidět.

Reagovat
Taiger

Komu byl připsán gól?

Reagovat
C-M@ster

A co řekl Cavani, když se ho po zápase zeptali, jestli míč tečoval?

Reagovat
Taiger

I rest my case

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to tecoval, tak ten gól jde jednoznačně za ním.. Dostal gól pomalou střelou, kterou měl na rukách mezi nohy proboha(ta tec byla, jestli byla, skoro neznatelna)

Reagovat
Taiger

Bez Ronalda hrajou super

Kdyby k nim nepřestoupil jsou v top4 v klidu a Ole je stále trenérem, naštěstí se ale Ron vrací a hra bude trpět znova

Reagovat
hodoňa

Toto nemá s Ronaldem nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, az dostaneme gola z brejku. Zacne nam masivne protikat stred pres ty dva mrzaky, od Cavaniho se to zacne odrazet jak ode zdi a Lindelof mine kazdej druhej dlouhej balon.

Reagovat
Vsadim gule

Co myslíte.. hrajem dneska docela dobre ne? Nebo to je tím ze u toho trosku popijim?

Reagovat
Wazza228

Na hřišti mi přijde, že hrajeme 433, což vypadá fajn. Snad přijde nějaký DM, abychom to mohli praktikovat častěji.

Reagovat
vodka

Digne kokotko oranzova....

Reagovat
smazaný uživatel

To ze si Fred s Maticem davaji sebejednodussi balon po zemi na dlouhou nohu a chodi uplne zbytecne do sprajcu (vsechny prohraji) se trenuje az na Premier League urovni, nebo si to Matic dovezl z Kosovskyho McDonalds Cupu a Fred ze slamu?

Reagovat
vodka

Greenwood je super herně, ale mohl by občas i přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Buendia uplne sam. 172 cm, ty pico... neumime ubranit iedinej zpicenej roh. Vic to trenujou i v Detmarovicich.

Reagovat
Shottack

Dětmarovice

Reagovat
Vsadim gule

DeGea jako šlo to přímo na nej, ale ze tam stihl dat vůbec ruce

Reagovat
mithro

no poslednych 10 minut uz to zacina byt zase trochu klasicky chaos.

Reagovat
martin.b

Největší problém pro Villu je dvojice Watkins & Ings, jejich spolupráce je dosud úplně nulová.. Buendiu, Ramseyho nebo Konsu bych si u nás dovedl představit.

Reagovat
avicii

Reagovat
Greny

Slovo do pranice ... Nepřijde vám že United hrají bez Ronalda lépe než s ním?

Reagovat
Vsadim gule

Spis bych řekl, ze byl problém nefungující stred hřiště. Dneska to zatím docela funguje, takže i Ronaldo by byl víc vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne neni Cavani lepsi nez on. Ten ma mimoradnej dar pri zpracovavani balonu zalozit brejk soupere.

Reagovat
Busby babes

ja bych rekl, ze dneska to je hlavne tim, ze Rangnick ma proste za sebou 2 tydny normalniho treninku. uz minule bylo videt zlepseni, ted je to zas o kousek lepsi. a imho by bylo i s Ronaldem.

Reagovat
vodka

na to je docela malý vzorek. Dneska se očividně hecli zatím a jednak mají hráči při rozehře pod tlakem zatím varianty, komu nahrát, jednak to pod tím tlakem nikdo vysloveně fatálně nepodělal.

Reagovat
Tommy$

Neřekl bych.

Reagovat
Busby babes

do nejake 39. minuty nebo kdy Villa kopala ty 2 rohy po sobe to bylo super. pak jsme diky tem standardkam byli dost rozhozeni, asi 2 minuty nam trvalo se dostat zpatky do formace a byl to chaos... pak se to konecne zase zaclo rovnat a najednou centr, Mason to podceni a sance pro Digneho.

Ale jinak asi mozna nejlepsi fotbal pod RR, ta prvni pul hodina byla super, skoda, ze nam tam nepadl jeste jeden gol.

Zase o kousek zlepseni ale je treba jeste vylepsit to, aby jsme nevypadli na 5 minut ze hry.

Reagovat
Busby babes

Elanga, Telles, Bruno super zatim. Mason taky fajn.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
supporter

Az na 10ti minutovku kdy se Villa snazila zatlacit a posilali tam ty centry to celkem uslo. Libi se mi nasazeni a organizace hry bez mice

Reagovat
Grahf

Dnes celkom dobre, ale zas dosť nepresností, hlavne fred tomu šéfuje, keď už párkrát namazal súperom. Cavani je zatial mimo, vôbec sa nedostáva do šancí.

Reagovat
Martin9719

Cavani nemá servis

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

Cavani pravděpodobně vstřelil náš jedinej gól.

Ale jinak se nedostává, no...

Reagovat
Busby babes

nevstrelil, vyser se na to. ale dobre tam clonil a ma na tom golu svuj podil.

Reagovat
C-M@ster

https://streamable.com/qx6egf

ten míč jde o par cm víc doleva než měl, proto to Martinez místo do košíku dostane do levé ruku

Reagovat
Busby babes

hele ja to tam nevidim. ale ok.

Reagovat
Greny

Přišel jsem později ten gól jsem neviděl ale z tohoto blbého záběrů to nebyl ofsajd? Ten záběr je blbý někde může být někdo zaseklej

Reagovat
r.mrazik

NN..offside to nebyl

Reagovat
Greny

Ok dík

Reagovat
Busby babes

Cavani hraje dobre.

Reagovat
Martin9719

Dnes by to první polovinu prvního poločasu už mělo úroveň, Villa se nikam nedostala. Prohazování pozic, náběhy, odtahování protihráčů, vytváření prostorů, potřebujeme být ale o dost lepší v poslední třetině hřiště. Villu jsme zbytečně pustili do hry, dnes by jinak byli nuloví.

Reagovat
VTID94

Mings mimo Konsa asi zranení a Ramsey neviditeľný. Digne vynikajúci výkon len tak ďalej. Coutinho kľudne za Ramseyho do druhého polčasu

Reagovat
EXoRcIsT

Celkom dobre zatial Elanga je super

Reagovat
r.mrazik

433 s brunem hrajeme poprve ne?

Reagovat
kris_kros

Za toto zlta sak hral loptu

Reagovat
vodka

bruno žlutá za prakticky čistý zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhrajem, tak opet jen diky DDG. Nic se nezmenilo, jen mame trochu vic stesti. Do pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

zmenilo se toho dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zmenilo a neni to jen tim, ze ma Villa na picu den a DDG chytl tri goly? To ze se urval Bruno, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dun. Tss.

Reagovat
pingla

otevři oči proboha, vždyť jsme celý druhý poločas horší

Reagovat
Busby babes

a ja nekde rikam ze jsme lepsi?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Jo?

Reagovat
Busby babes

jo. ale bohuzel se nezmenilo vsechno, takze dementni chyby delame porad.

Reagovat
C-M@ster

Bída.

Reagovat
C-M@ster

Nemáme chvilku klidu, chce to vzít balón a zklidnit hru, toto je hrozný...

Reagovat
r.mrazik

Těžký, když matic už jenom chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme dobře půl hodiny a teď už zase vše při starém

Reagovat
J0EL

United toto nemoze ustat.

Reagovat
vodka

DDG by s tou rozehrou ale mel pomoct trochu vic dpc...

Reagovat
Spikous

Ja by som povedal jeho spoluhráči by mali byť radi že ich toľko krát podržal ;)

Reagovat
vodka

jo, ale pokud by obcas rozehral, aby z toho nebyla ztrata, tak by to dost pomohlo.

Reagovat
Busby babes

zbytecne nas dneska nekolikrat dostal pod tlak. porad je jeho prinos pozitivni, o tom zadna, ale kurva at na tom zapracuje

Reagovat
Grahf

klasicky vydržíme hrať tak jeden polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Greenwood nepřihrava proč? Je jak ten Munez v Goalu

Reagovat
Grahf

tyvole tie strely dneska, všetko tesne vedla tyčky

Reagovat
Grahf

šlapák nič

Reagovat
Wazza228

Sláva

Reagovat
smazaný uživatel

BRUNO!!!

Krásně Fred vystihl rozehrávku

Reagovat
Busby babes

Bruno!!!!!!!!!!!! tohle jsme potrebovali.

Reagovat
avicii

Strašne chyby robia dnes Villans.. Škoda dnes stoho nič nebude

Reagovat
Coutinho10

to jsou vsechno darovany goly

Reagovat
Grahf

chruňoooo

Reagovat
Coutinho10

stridat se melo o 3 minuty drive

Reagovat
mimi_united

Poraziť toho blba gerrarda, na nezaplatenie

Reagovat
Wazza228

Už by to taky chtělo prostřídat, třeba Sancho a Lingard za Elangu s Greenwoodem.

Reagovat
Vsadim gule

Sancho by jim tam mohl udělat trochu průvan.

Reagovat
Busby babes

Celej zapas si rikam: proc kurva Fred porad leze tak vysoko... ted uz chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fred by byl lepším hráčem mít vedle sebe top DM a ne McTominaye s Maticem

Reagovat
Busby babes

tohle muzes rict i o Scottovi. Ani jeden neni moc DM ale spis box to box zaloznici

Reagovat
Swarley

To platí i pro McToma

Reagovat
Hlahart

To jo, ale u Freda bych tomu věřil mnohem více..

Reagovat
Swarley

To už se uvidí, ale použitelní by mohli být v klidu oba

Reagovat
Hlahart

Elanga se té šance chytil teda skvěle...

Reagovat
Busby babes

lol ty goly, co my dostavame.

Reagovat
J0EL

A ake davate

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Jacooob a Couts acko

Reagovat
Hlahart

lol

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě poserem

Reagovat
martin.b

Fred další áčko

Reagovat
Vsadim gule

Hraje vždycky do plnejch

Reagovat
Hlahart

Ještě ža si Gerrard nevšiml, že zřejmě stačí prostě běžet rovně a hráč projde celou naší půlkou...

Reagovat
Grahf

Reagovat
vodka

Matic nemuze hrat 90 minut uz proste...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
nani92

Bez toho 90 minút

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
J0EL

Hahahhaaa

Reagovat
EXoRcIsT

jak inak paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Picaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

CCCCCCCCCOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Golasso

nice

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal bitcheeeeeeees Cooouuuutiinhoooooooo

Reagovat
EXoRcIsT

Varane Coutinho tam stoji uplne sam

Reagovat
avicii

zaslúžene

Reagovat
Diskostu

Mentalita United a Liverpoolu...

Reagovat
oli9

Arsenalu a slepic a Celzi vlastně všech krom city ty komiku co

Reagovat
Diskostu

Chelsea určite nie... tieto dva tymi su suverénne čo sa týka zlyhaní..

Reagovat
Busby babes

lol ty goly, co my dostavame.

Reagovat
Kixi Syhimour

Se podívej co dostala dnes Villa

Reagovat
Busby babes

dneska. u nas je to uz 3 roky.

Reagovat
Minister

A aké dávate

Reagovat
avicii

No tie co ste dali boli teda väčšie wtf

Reagovat
Minister

Lol pekne

Reagovat
martin.b

Phil <3 Buendia + Ramsey

Reagovat
oli9

Reagovat
Grahf

kokoti

Reagovat
ajouki

Jacob Ramsey je naprosto fantastický. Skoro každý zápas, co Villu vidím, je top. 20 let.

Reagovat
martin.b

Velkej talent

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hlahart

Matic v prdeli fyzicky, Lindelof klasicky pozičně, no (ale měl ho krýt Matic).

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Od 60 minuty tam jenom chodí

Reagovat
Hlahart

Jako já mu to nemůžu mít ani za zlý. Tohle je prostě fail od Rangnicka, stejně jako by byl od Oleho, v tomhle ohledu se nezměnilo vůbec nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

No nic, Mason rozhodne.

Reagovat
Busby babes

tak ne

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdokoliv necha hrat stred zalohy v jakekoliv kombinaci Matic-Fred-McTominay OUT"!.

Se stredni zalohou na urovni Watfordu nemuzeme byt v top 6. Uz proste ne.

Reagovat
mithro

aaa uz som sa bal ze sa dnes united neukaze

Reagovat
r.mrazik

Ten matic...

Reagovat
eder

Další velký příběh. Miluji Premier League...

Reagovat
fenixLFC

coutinho

Reagovat
eder

Reagovat
Hlahart

To je každý zápas úplně ta samá písnička, jak někdo propadne směrem dozadu v záloze... To je fakt trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

musí fakt přijít nějaké DM už teď jinak se nepohneme z místa

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsme měli kurva v klidu dohrát

Reagovat
Neutron

to je zas ostuda

Reagovat
EXoRcIsT

Buendia sa drzis za zle rameno ked uz chces hrat ze ti nanho Fred slapol

Reagovat
Grahf

mentalita tých hráčov je na facku proste

Reagovat
Taiger

Ach jo, chyběl mi ten kluk v PL

Škoda těch jeho ztracených let v Barce

Reagovat
ondris

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

140m supr ale i tak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Prečo sme sa o Coutsa nepokúsili...

Reagovat
eder

Klid. Vrátí se se Steviem...

Reagovat
jk

Coutinho

Reagovat
Coutinho10

skodaa, ze tam prekazel

Reagovat
smazaný uživatel

DM je nutnost tento měsíc jinak to bude každý zápas stejná písnička

Reagovat
Grahf

tu sa normálne musia kupiť aspoň traja záložnici

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu by stačil i jeden, v létě další

Reagovat
EXoRcIsT

Zakkaria je dostupny za 8/9 mil. Pre krista boha i keby prisiel len na polroka na skusku tak po nom musime ist a kludne aj 50mega za Nevesa + by som stiahol Garnera( radsej nech hra on a nabera skusenosti jak Matic). Dalsi je Kessie z AC co moze v lete odist zadarmo. Hracov je dost dostupnych len nase vedenie drista ze nikto nieje na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Ale Garner teda podle mě DM nikdy nebude... Kessieho bych nechtěl...

Reagovat
EXoRcIsT

sak nemusi byt DM ale hlavne keby vedel podrzat loptu normalne rozohrat i na viac ako 5m co McFred nedokazu a hlavne nerobit kkciny kazdy zapas. A Kessie bol len priklad a furt lepsie ako to co mame teraz

Reagovat
r.mrazik

A Dalot z tam taky nechává dálnice jak prase

Reagovat
EXoRcIsT

88 min a az teraz striedanie a navyse ani Matic nejde dole co sliape vodu cely polcas ukazkovo odjebany zapas MUWAY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

donny sedí na lavce celou dobu , toto jsou prostě další provary...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on tam toho Matice nechá celý zápas

Reagovat
r.mrazik

V 88 minutě...ty jantari na lavici jsou pořád stejný pice

Reagovat
nani92

V roku 2022 je v našej základnej zostave Matic, takto sa nikam neposunieme, neskutočné

Reagovat
EXoRcIsT

no davaaj nevalaj sa nech mozem ist pozerat nhl

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
EXoRcIsT

aspon mate hracov v NHL. SK ma koho Fehervary Cernak odchadzajuci Chara nevidetelny Sekera a Halak co nema formu. Este Tatar ale tod vse. Dufam ze draft vyjde a vsetci sa chytia

Reagovat
avicii

Aspoň remiza.. Pre AV veľká škoda ze dostali taky gól v 6 minúte, to dosť uľahčilo život united

Reagovat
O.Giroud

Odjebalo by ma keby zas s takymto vykonom vyhraju. Aj ked nastastie potom Martinez nieco zachytal, ale az nekedy zavidim ManUtd ze s takouto srackou aspon nemusia hrat proti betonu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Wazza228

Jinak Ralf střídá ještě hůř jak Ole snad

Reagovat
Kincl

To je fakt liga když se tam prosazují hráči jakou Coutinho kvalitka

Reagovat
Lemiux66

taky me to napadlo, jak byl chvilku u vas

Reagovat
Coutinho10

jestli to nebude náhodou tím, že v Anglii či Německu se na rozdíl od Španělska hraje fotbal

Reagovat
Lemiux66

Anglani jsou zoufalci, Němcum to posledni leta jakztakz kope.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
VTID94

Nech počkajú stým Benitezom ešte týždeň

Reagovat
martin.b

Dnes je jedinečná příležitost hrát na wing-backy v systému 3-5-2…soupeř tak hraje taky, nemáme dvě kvalitní křídla a v našem 4-3-3 jsme čím dál víc čitelní…. takže čekám 4-3-3 s Minaminem/Oxem na křídle

Reagovat
Agent z Melmacu

Benitez SACKED

Reagovat
Nikikrew

Vzdy sa snazim byt nezaujaty voci vsetkym veciam a aplikovat selsky rozum, nic ine. V tomto pripade uplne chapem Totenham a ich rozhorcenie kvoli odllozenemu zapasu. Nemozu predsa zato, ze sme poslali hracov na hostovanie, ani to ze 4 hraci momentalne posobia na AFCONe ani za zranenia. Mame pokial viem jedneho hraca pozitivne nakazaneho Covidom co nemoze predsa predstavovat problem pretoze to by sa casto odkladali zapasy.

Najma mi je luto fanusikov ktory mali zabookovane hotely & letenky & listky a pre nich to bol velmi short notice!. Klub sa s takouto situaciou musi vysporiadat a prave su ti hraci z 23 ktori mozu naskocit z lavicky a ukazat potencial, preco nie?

Arsenal podla pravu poslal formalny request naco mal uplne pravo cize nechapem ani ten hejt na nas. Ten smerujte na FA a ich rules preco su tak debilne nastavene. Imo sa mali absencie cisto len tykat covidu, nicoho ineho.

Skoda, na zapas som sa velmi tesil aj kebyze hrame v okliestenej zostave s mladikmi na lavicke.

Reagovat
John Obi Mikel

Brentford dnes aspoň bodík

Reagovat
Bandita_Harry

Hovno bude

Reagovat
Diskostu

Liverpool nemá šancu streliť gól dnes... záleží či udržia 0 vzadu.

Reagovat
O.Giroud

Je tam Jones takze gol bude. Potom bude zalezat aj od Arnolda ci sa zas bude ucit polroka kopnut do lopty po Covide alebo ten zapas s Arsenalom bol len taky blby zapas.

Reagovat
Bandita_Harry

Oki

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Matip, Arnold - Fabinho, Henderson, Jones - Chamberlain, Firmino, Jota

Subs: Kelleher, Konate, Gomez, Tsimikas, Milner, Minamino, Gordon, Williams, Morton

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

dobrá, Minamino půjde za Oxe

Reagovat
masina_LFC

je to jedno, ťažko povedať, že ktorý z nich dvoch je väčší tragéd

Reagovat
O.Giroud

snad aj Gordon

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že Klopp nemá odvahu dát na křídlo Gordona od začátku zápasu. Byl by tam lepší než Ox nebo Minamino.

Reagovat
Coutinho10

Souček pořád není zpět

West Ham XI: Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Rice, Lanzini; Bowen, Vlasic, Fornals; Antonio.

#WHUFC subs: Areola, Fredericks, Masuaku, Johnson, Alese, Kral, Perkins, Okoflex, Yarmolenko.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nemeli by to hrat, kdyz maji 1 s covidem.

Reagovat
Coutinho10

pro ne kazdy tym to je problem no

Reagovat
Jackmaker1989

Areola pekne v prdeli.

Reagovat
Studni

13:40 Diego Costa by mohl zamířit do Arsenalu

Překvapivou posilu do útoku by mohl získat Arsenal. Podle serveru Goal už Gunners současného hráče Atlética Mineiro oslovili, aby zjistili jeho zájem. (abola.pt)

Tohle je doufám jen hloupej vtip. Toho dementa u nás nechci vidět ani kdyby nám to mělo v útoku pomoct

Reagovat
Minister

Reagovat
kolouch

Xhaka by prisel o nalepku nejvetsiho sympataka v klubu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Nebo je to jednoduše chabý zdroj.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

To by byl mazec

Reagovat
Gareth Bale 11

Leeds ma ten tym v uplnym rozkladu teda.

Reagovat
Coutinho10

Virgil skodaaaaaa

Reagovat
Bayern +

Bowen to je formička

Reagovat
Coutinho10

posledni dobou je smrtici...skoda, mohl dat i vic golu

Reagovat
DieFohlenBMG

Jooo Bowen a Cresswell áčko

Reagovat
Remt

Bože to je zas tak sterilní a bez nápadu. 1 na 1 tam nikoho ani nenapadne přejít

Reagovat
O.Giroud

skoda, ze Jones je tak malo pri lopte.

Reagovat
DieFohlenBMG

Blbci

Reagovat
Coutinho10

mozna bejt tam Soucek, tak k tomu nedoslo...

Reagovat
Mimalu

teď tu situaci Coufal teda moc dobře nevyhodnotil

Reagovat
Bayern +

Coufal a Cresswell dnes slabučký zápas zatiaľ...

Reagovat
Remt

Arnold a centry.. buď geniální a nebo hrozný a nenajde ani jednou spoluhráče. Nic mezi tim

Reagovat
Remt

A to že je Matip nejlepší dribler v týmu je taky sakra já zamýšlenou pro spoustu hráčů

Reagovat
fenixLFC

on nie je najlepsi dribler, len kazdy caka ze sa zabije sam pri vedeni lopty tak mu to prechadza momnet prekvapenia

Reagovat
vladis271

on v sebe skrýva maradovinu. Ja len čakám kedy konečne po takom sóle vystrelí raz, dá gól a padne internet.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Kixi Syhimour

Sláva, bylo vidět, že hostům ty rohy dnes nejdou

Reagovat
Remt

A nám tak poslední rok a půl taky ne:-D

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen subjektivní pocit. Liverpool dává v celé lize nejvíce gólů z rohů (ze standardních situací) a zároveň jich moc neinkasuje.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
O.Giroud

tam fakt staci netrafit prveho hraca a hned to hori pri rohoch.

Reagovat
Coutinho10

dulezity gol od Fabiho do satny

Reagovat
PhilipS

Chjo. Půle na piču. Prohrávat s takhle slabým Leedsem je na pováženou. Souček chybí, to je jasný. Vlasic slabej. Antonio nesoustředěnej, bojím se, že se nechá vyloučit. A modlím se, ať už je zpátky Zouma, co nejdřív

Coufal snad bude v druhý půli toho mlaďase trhat. Tohle je zatím slabý.

Reagovat
Bayern +

Problém v prvom polčase bol skôr, že Coufala trhal Harrison a nie že by Coufal trhal súpera

Reagovat
O.Giroud

bohuzial jeden Messi v Afrike a druhy hra stopera a potom to tak vyzera

Reagovat
Bandita_Harry

Zrovna teraz musí byť Origi zranený

Reagovat
avicii

Teraz by sa fakt zišiel

Reagovat
Bandita_Harry

Kedy sa má vrátiť ?

Reagovat
avicii

Komentátor na premier sport hovoril ze už sa zapojil do tréningu ale na to by som sa nespoliehal

Reagovat
martin.b

Trápení trápení… nejvíc mě asi vytáčí to jak si nejsme schopni nahrát… většina přihrávek na paty, ke konci Bobby úplně zazdí příhrávku do 100% šance Jotovi…Brentford byl až na krátkou pasáž zralej na 3-4 goly, ale aspoň jsme dnes aktivní a do těch šancí se dostáváme.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, je to rozhodně lepší než proti Arsenalu, zároveň ale žádná hitparáda. Zálohu docela slušně ovládáme, Fabinho s Matipem nejlepší na hřišti, bohužel nějaká přihrávka dopředu přes střed je samozřejmě nemyslitelná. Naštěstí protivník dnes viditelně slabší na defenzivních rozích a zlepšení i od Arnolda, i když teda pořád nic světového.

Nicméně třeba ještě přidat, Brentford umí zavařit.

Reagovat
Gareth Bale 11

Leeds uz 11 zranenych, slusny no.

Reagovat
SpecialOne

Rafa sacked.

Reagovat
PhilipS

Krásný. Vlasic doufám, že si píše poznámky

Reagovat
Bayern +

Vlasic strašné prebratie lopty, ale ak bude Coufal držať Harrisona na 20 metrov tak dostaneme sedmičku...

Reagovat
oli9

počkej jako to když zakladate útok tak si ho Coufal má držet? Vždyť všichni šli dopředu, absolutně to zajebal Vlasic a založil protiútok, tohle nečeká natož tak bráníš

Reagovat
PhilipS

Přesně. Jako není to nejlepší zápas od Coufala zatím, ale zase mu nejde vyčítat, že nemá teleport

Reagovat
Bayern +

Jasne, že tu Coufal veľa urobiť nemohol, to beriem. Len pripomínam, že Harrisona dnes nechal voľného v nebezpečnom priestore najmenej 4x a boli z toho jak góly tak tutovky pre Leeds.

Reagovat
oli9

Tak celá ta obrana WHU je dnes špatná, hlavně pozicne ale záloha ještě horší. Těch ztrát ve středu hřiště...

Reagovat
Bayern +

Souček chýbal. Lanzini je predsa len primárne AM a v tejto stiahnutejsej pozícii to najmä fyzicky moc nedáva no

Reagovat
blaugrana

boze WHU, to je na zbliti

Reagovat
Mastný Chobot

Harrison <3 to je zápas

Reagovat
PhilipS

Tohle je velký špatný od Vlasice

Reagovat
SunFells

Harrison z nich má srandu

Reagovat
O.Giroud

To nas fakt bude vychytavat aj nahradny brankar Brentfordu, tak uz neviem co chcu asi Kariusa

Reagovat
PhilipS

Leeds bude mít další gólovky. Ti rychlíci proti pomalý vytažený obraně, to je smrtelný. Tohle nevidím vůbec dobře.

Reagovat
Shottack

Ox in the box

Reagovat
Coutinho10

Ox

Reagovat
O.Giroud

Pekne Ox, tak uz len nenapodobnit ManUtd

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, to byl centr

Reagovat
PhilipS

Fornals dolů? tomu moc nerozumím. Nejlepší z West Hamu

Reagovat
kolouch

Gol jde jednoznacne za Vlasicem, ale rekl bych, ze Fabianski mel jit z brany podstatne driv

Reagovat
fenixLFC

tak ox zas zraneny...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale neee

Reagovat
kolouch

Ten Diop je neskutecny traged

Reagovat
C-M@ster

Ofsajd, no...

Reagovat
Minister

Takýto ofsajd, to nasere

Reagovat
PhilipS

Tohle je dárek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Napodruhé od Minamina už ta prázdná vyšla

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásné napadání

Reagovat
SunFells

Hodně nešťastné

Reagovat
Coutinho10

Bobby + Minamino hezky

Reagovat
Luc-Luc

Takumi

Reagovat
fenixLFC

ten minanimov gol ked si dve falosne deviatky povedia ze nie su hrotaci a fakt to nebudu zakoncovat

Reagovat
Melda

Reagovat
PhilipS

Jako s Yarmolenkem PL zápas nevyhraješ. Poslední zbytky organizace se rozpadli. Jestli Fornals není zraněnej, tak je to wtf rozhodnutí.

Reagovat
oli9

Úplně zbytečný hráč, vždyť WHU prohrává a on se tam neustále valí

Reagovat
O.Giroud

Taki tak si snad zahra aj Kai

Reagovat
Shottack

Ten chant pro Rafu

Jeden na cestu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Prečo Moyes stiahol najlepšieho hráča WHU druhého polčasu?

Reagovat
PhilipS

Coufal ho nedá ani za hovno no.

Reagovat
DieFohlenBMG

Bowen to je debil

Reagovat
Coutinho10

uz bylo tezky reagovat na tu tec...velka skoda

Reagovat
Gareth Bale 11

Bowen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DieFohlenBMG

To no to jsem neviděl

Reagovat
Bayern +

Bowen to by bolo krásne a spravodlivé uzavretie zápasu...

Každopádne gratulacia Leedsu, z toho spodku určite najzaujímavejší tím. Nesmú vypadnúť.

Reagovat
Coutinho10

Soucek bohuzel chybel

Reagovat
Bandita_Harry

Leeds sa určite zachráni

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blaugrana

Predat Emersona za 20 mio bol deal tisicrocia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele