Premier League - preview 21. kola

01.01.2020, 10:09, aktualizováno 02.01.2020, 10:04
Previews
Jedním zápasem bude dnes dohráno další kolo anglické nejvyšší soutěže. Liverpool suverénně vládne tabulce a své postavení hodlá potvrdit i proti Sheffieldu United, nováček je na solidním osmém místě...
Liverpool FC - Sheffield United  (čtvrtek 21:00)
I se dvěma zápasy k dobru mají fotbalisté Liverpoolu na čele Premier League desetibodový náskok. Do nového roku zajisté chtějí vykročit rovněž vítězně, příležitost k tomu mají v souboji s příjemným překvapením ze Sheffieldu.

Reds napříč soutěžemi prohráli v posledních třech měsících minulého roku jen jednou, když jejich náhradníci nestačili na Aston Villu. Náročný vánoční program zatím zvládají na jedničku. Nejprve čtyřmi góly vyplenili Leicester, aby následně ubojovali těsné domácí vítězství s Wolves. Na domácí půdě tak jsou v této sezóně naprosto dominantní, jejich jedinou ztrátou byla remíza proti Neapoli.

Blades po horším období na přelomu listopadu a prosince zabrali a po třech vítězství slavili Vánoce v dobré formě. Po nich se jim tolik nezadařilo, nejprve jen remizovali s Watfordem, aby následně prohráli na Etihadu. Vůbec poprvé v sezóně tak prohráli venkovní zápas a vzhledem k prvnímu novoročnímu zápasu by nebylo vůbec podivné, kdyby rovnou přišla druhá porážka.

Chris Wilder doufá ve vítězství a naráží na situaci z předchozího zápasu. "Snad rozhodčí neobere o míč našeho záložníka a nenechá soupeře skórovat. Každopádně pro nás tento zápas bude dobrou zkušeností," říká manažer Blades.

Domácí se nemohou spoléhat na zraněné Shaqiriho, Fabinha, Lovrena, Matipa a Oxlade-Chamberlaina. Sheffieldu hrozí absence záložníka Lundstrama. V tabulce střelců Reds táhne desetigólový Mané a Salah, který má o zásah méně, od soupeře se nejčastěji prosadil Mousset, a sice pětkrát.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Milner, Wijnaldum - Keita, Firmino, Mané - Salah
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.72 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC  (středa 13:30)
Premier League nespí ani na Nový rok, Brighton v rámci 21. kola přivítá Chelsea. Blues bojují o udržení se v nejlepší čtyřce a na jihu Anglie určitě nebudou chtít zaváhat. Brighton má na sestup sice náskok pět bodů, nic jistého ale zatím také nemá.

V minulém kole Brighton porazil na domácí půdě Bournemouth 2:0 po brankách Alireza Jahanbakhshiho a Aarona Mooye. Tomu však předcházeli čtyři zápasy bez vítězství včetně toho posledního na Tottenhamu, který vyhrál 2:1. Za Brighton se trefil Adam Webster. Proti Chelsea bude chybět Jose Izquierdo. "Chelsea má hodně dobrý tým a my si musíme dát pozor na jejich individuální kvalitu. Receptem bude týmovost, kterou máme šanci jejich hru narušit a překonat jejich defenzivu. Rozhodně to ale nebude nic jednoduchého," líčil manažer Brightonu Graham Potter.

Chelsea v posledním utkání zažila závěr snů. Na Arsenalu dlouho prohrávala po brance Aubameyanga 0:1, ale v 83. minutě zavelel k obratu Jorginho, o čtyři minuty později jej dokonal Tammy Abraham. Před tím však Lampardovi svěřenci padli doma se Southamptonem 0:2. Proti Brightonu budou chybět Giroud, James, Loftus-Cheek a van Ginkel. "Proti Arsenalu jsme ukázali, že se nevzdáváme. V Brightonu chceme vyhrát, nečeká nás však lehká práce. Ale věřím, že když budeme hrát to, co po hráčích chci, odvezeme si tři body," uvedl manažer Chelsea Frank Lampard.

Brightonu momentálně patří čtrnácté místo, Chelsea je čtvrtá.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Gross, Pröpper, Stephens, Mooy - Maupay, Connolly.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Emerson - Kanté, Jorginho, Kovačič - Willian, Abraham, Mount.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 3.89 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Aston Villa  (středa 13:30)
Fotbalisté Burnley v rámci jednadvacátého kola Premier League přivítají na svém stadionu Aston Villu. Hosté by se v případě výhry mohli dostat pryč ze sestupových příček, Burnley to však Vilans nedá zadarmo.

Burnley v minulém kole nestačilo na domácí půdě na Manchester United, když prohrálo 0:2. Před tím padlo na Evertonu 0:1. Předchozí výhru 1:0 s Bournemouthem zařídil Jay Rodriguez. Proti Aston Ville mají nejistý start Banjemin Gibson a Aaron Lennon. "Rádi bychom nový rok zahájili domácí výhrou. Poslední dva zápasy se nám moc nepovedly, takže na to musíme zapomenout a zlepšit náš výkon. Aston Villa potřebuje body stejně tak, jako my, takže očekávám bojovný zápas," prozradil manažer Burnley Sean Dyche.

Aston Villa se v minulém kole utkala s přímým konkurentem v boji o záchranu a na stadionu Watfordu vybouchla. Od 57. minuty hrála proti deseti, i přesto v přesilovce inkasovala dvě branky a celkově padla 0:3. Tři body získali Vilans v předminulém utkání, když porazili 1:0 poslední Norwich po gólu Conora Hourihaneho. Proti Burnley se na hřišti neobjeví John McGinn, Jed Steer a Matt Targett, ohrožený je rovněž start Keinana Davise a Tyrona Mingse.

"Bude to opravdu důležité, zvláště po předchozí porážce s Watfordem. Byla to pro nás velká rána. Nehráli jsme dostatečně dobře, musíme pracovat tvrději. Aston Villu bude těžké porazit. Turf Moor je místo, kde budeme muset nechat všechno," líčil manažer Aston Villy Dean Smith.

Burnley aktuálně patří třinácté místo, Aston Villa je osmnáctá.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Elmohamady, Engels, Hause, Targett - Hourihane, Douglas Luiz, Grealish - Trezegeut, Wesley, El Ghazi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.48 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Leicester City  (středa 16:00)
Newcastle učinil od začátku sezóny znatelný pokrok, ovšem v posledních dvou kolech zaváhal a zase lehce klesl. O nápravu budou Magpies usilovat proti Leicesteru, druhému týmu soutěže, jemuž mají co vracet.

Steve Bruce se z počátečním tlakem na svou osobu jakž takž vypořádal a na manažerské židli v Newcastlu již sedí docela pevně. Nesmí se však nechat zbytečně ukolébat, neboť ve vyrovnané tabulce Premier League stačí málo k postupu vpřed či vzad. Samy Magpies se o tom taky přesvědčily, když v posledních dvou kolech nestačily na Manchester United s Evertonem a rázem se z horní poloviny propadly na jedenácté místo.

Zvlášť se sobotní porážkou s Evertonem nebyl Bruce spokojený. "Nemyslím, že jsme si zasloužili prohrát. Bylo důležité, abychom zápas neztratili, což se nakonec stalo a je to zklamání," uvedl někdejší anglický reprezentant a zkušený lodivod.

Leicester prožil v sobotu vydařenější zápas, když v Londýně vyzrál na West Ham a ukončil působení Manuela Pellegriniho na lavičce Hammers. Lišky tak nejlepším možným způsobem zareagovaly na sérii tří utkání bez výhry a udržely skvělou druhou pozici v tabulce před rovněž úspěšným Manchesterem City. Na vedoucí Liverpool však nadále ztrácí propastných třináct bodů.

Letošní první vzájemné měření sil dopadlo jednoznačně lépe pro Leicester, jenž na konci září roznesl Newcastle na domácí půdě pěti brankami. Foxes tak ukončily zajímavou sérii pěti střetnutí s Magpies, v nichž se vždy radoval hostující celek. Tentokrát by se však Lišky k této šňůře rády vrátily.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Fernández, Lejeune - Manquillo, S. Longstaff, M. Longstaff, Almirón, Willems - Gayle, Joelinton
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.21 - 3.82 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (středa 16:00)
Divocí kohouti Josého Mourinha byli na konci kalendářního roku poněkud zkroceni a opustili pohárové příčky. Na ně se však Spurs hodlají co nejrychleji dostat. Ideálně již po dalším kole, kdy Tottenham hostuje do Southamptonu, který se ale v poslední době také zvedl.

Saints během vánočních svátků prokázali, že o udržení v Premier League budou bojovat jako lvi. Svěřenci Ralpha Hasenhüttla vydolovali sedm bodů z devíti možných a vydrápali se ze sestupových vod. Překvapivou byla především výhra Southamptonu na Chelsea, cennou byla i remíza s Crystal Palace, kterou pro světce vystřelil Danny Ings.

Tottenham se za stejné období radoval "jen" ze čtyř bodů. Nejprve kohouti nestačili v londýnském derby na Chelsea, proti níž si mužstvo manažera Josého Mourinha moc neškrtlo. Následně Spurs vydřeli výhru na Brightonem, ovšem ovšem v sobotu opět ztratili, tentokrát na půdě posledního Norwiche. A to se podle mnohým pomohl hostům asistent videorozhodčího, jenž údajně chybně domácím neuznal jednu branku.

Kvůli uvedeným nezdarům ztratil Tottenham z držení páté místo v tabulce, které zaručuje místenku v Evropské lize. Nyní Spurs shlížejí z šesté pozice na pátý Manchester United s odstupem jednoho bodu. Stále však mají spoustu času na vylepšení svého postavení, vždyť sezóna nejvyšší anglické soutěže se nachází teprve v polovině.

Kohoutům se v poslední době na St. Mary's Stadium nedaří podle představ a v minulé sezóně zde dokonce prohráli. V posledním vzájemném měření sil na konci září byl však úspěšnější právě Tottenham, jenže ve svém svatostánku přemohl Saints výsledkem 2:1.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Soares, Stephens, Bednarek, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Hojbjerg, Redmond - Adams, Ings
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Aurier, Winks, Sissoko, Sessegnon - Lucas, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.88 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 16:00)
Watford se pod novým lodivodem zvedl a začíná pomýšlet na záchranu. Wolves si zase po roce opět dělají chutě na pohárovou Evropu. Souboj dvou mužstev s odlišnými ambicemi, avšak podobným rozpoložením, uvidí na Nový rok Vicarage Road.

Zdá se, že Nigel Pearson by konečně mohl najít ten správný recept na záchranu Watfordu. V probíhající sezóně až třetí manažer Hornets se zatím ukazuje jako správná volba, když od svého nástupu na lavičku "Sršňů" uhrál za čtyři zápasy sedm bodů. Watford sice ještě neopustil pozice, z nichž se na konci ročníku sestupuje, alespoň však opustil poslední místo a na záchranu ztrácí již jen tři body.

Kapitán Troy Deeney, jenž se dvěma góly výrazně podepsal nad poslední výhru 3:0 nad Aston Villou, si pochvaluje progres z poslední doby. "V Liverpoolu jsme předvedli nejlepší výkon sezóny. Sice jsme prohráli 0:2, ale klidně jsme mohli i vyhrát. Následně jsme porazili Manchester United a remizovali se Sheffieldem United, který je nahoře. Sedm bodů za týden je obrovský zisk," řekl útočník Hornets.

Také Wolves jsou v rauši, když si na konci roku relativně dobře poradili s náročným losem. Sice smolně nestačili na Tottenham a naposledy podlehli suverénnímu Liverpoolu, avšak důležitá výhra v Norwichi a zejména heroický obrat proti obhájci titulu Manchesteru City zase vyčaroval fandům "Vlků" na tváři úsměv. V tabulce sídlí Wolverhampton na sedmé pozici, stále těsně za pohárovými aspiranty Manchesterem United a již zmíněným Tottenhamem.

Wanderers se s Hornets poprvé v tomto ročníku utkali v sedmém kole, kdy si Wolves připsali vůbec první výhru v sezóně po výsledku 2:0 v jejich prospěch. Od té doby se však družina manažera Nuna Espiríta Sancha bravurně rozjela. V předešlé sezóně se ve vzájemných ligových duelech vždy radoval hostující celek, v semifinále FA Cupu byl zase šťastnější Watford.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Masina, Kabasele, Cathcart, Kiko - Capoue, Hughes - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Néves, Moutinho, J. Castro - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.32 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Everton FC  (středa 18:30)
Velkou službu můžou provést rozjetí fotbalisté Evertonu pro svého městského konkurenta Reds. Pokud totiž na Nový rok oberou stále nepříliš dobře hrající Manchester City, vzrostou titulové šance Liverpoolu téměř na maximum.

Citizens před Vánoci nabrali dobrou formu a zvítězili přesvědčivě pětkrát v řadě, jenže svátky jim zřejmě daly zabrat a do Wolverhamptonu si dojeli pro porážku. Rok však zakončili vítězstvím, když zásluhou trefa Agüera a De Bruyneho zdolali Sheffield. Právě tito dva jsou hlavními ofenzivními esy týmu. Argentinský kanonýr má i přes zranění po Sterlingovi nejvyšší počet vstřelených branek, Belgičan je suverénně nejlepším nahrávačem soutěže se třinácti asistencemi, ke kterým přidal sedm přesných zásahů.

Toffees se po odvolání Marca Silvy v ligové soutěži výrazně zvedli. Dočasná náhrada Duncan Ferguson uhrál pět bodů ve třech zápasech, jeho nástupce Carlo Ancelotti porazil Burnley i Newcastle, k čemuž mu pomohly tři zásahy Calverta-Lewina. Ten je také už nejlepším střelcem svého týmu, když má na svém kontě osm branek. Na záda mu dýchá šestibodový Brazilec Richarlison.

Carlo Ancelotti má před sílou soupeře velký respekt. "Zůstávají fantastickým týmem s fantastickými hráči a fantastickým manažerem. Bude to těžký test, ale potřebujeme sebevědomí, abychom mohli být konkurenceschopní a soustředit se na náš fotbal," říká italský manažer.

Domácím se po trestu do brány vrátí Ederson, naopak v ohrožení je start Mendyho, Gündogana a Jesuse. Hosté přijedou bez Schneiderlina, Iwobiho a Gbamina.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, Silva - Mahrez, Jesus, Sterling
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Holgate, Digne - Sidibe, Delph, Sigurdsson, Bernard - Richarlison, Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.85 - 9.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Crystal Palace  (středa 18:30)
Jednoznačně nejhůře ze všech nováčků jsou na tom na konci roku 2019 fotbalisté Norwiche, kteří na záchranu ztrácí už šest bodů. Naopak jejich novoročnímu soupeři Crystal Palace se nad očekávání daří a drží se v horní polovině tabulky.

Canaries naposledy zvítězili před více než měsícem, sedm prosincových duelů přineslo z jejich strany převážně trápení. Dokázali sice remízami obrat Tottenham, Leicester i Arsenal, jenže proti možným tabulkovým konkurentům vždy prohráli, byť jen o jeden gól. Jejich hlavním problémem je nadále nejhorší defenziva v lize, naopak se jim povedlo vsítit dva góly Spurs i bez příspěvku nejlepšího střelce Pukkiho.

Naopak Orlům se v poslední době daří a z posledních sedmi utkání jen jediné prohráli, naopak hned třikrát dokázali zvítězit. Naposledy remizovali v Southamptonu, kde vedli po trefě Tomkinse, jenže srovnat dokázal Ings. Jejich hlavní zbraní je jednoznačně obranná část, čtvrtá nejlepší v lize, která zatím zvládá vyvážit druhou nejhorší ligovou ofenzivu. O tu se stará zejména Jordan Ayew, který z osmnácti týmových zásahů má na kontě pět a jeden další připravil asistencí.

Kanárci budou ve středečním zápase postrádat Drmiće, Godfreye a Kloseho, v ohrožení je i start McLeana. Eagles nemohou počítat s velkým množstvím dlouhodoběji zraněných hráčů včetně Cahilla nebo van Aanholta.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Lewis - Tettey, Vrančić - Buendía, McLean, Cantwell - Pukki
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Kelly, Tomkins, Sakho, Riedewald - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Meyer, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.40 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - AFC Bournemouth  (středa 18:30)
Anglická Premier League nezadržitelně pokračuje ve svém nabitém programu i na Nový rok, a právě v tuto chvíli došlo ve West Hamu United k manažerskému střídání stráží. Někdejšího kouče Manchesteru City Manuela Pellegriniho nahradil pro změnu někdejší kouč Manchesteru United David Moyes, jenž přitom nedávno trénoval i samotný West Ham, jenž se na skotského kouče obrátil podruhé ve chvíli nejvyšší nouze. Moyesova staronová premiéra na Olympijském stadionu proběhne proti trápícímu se Bournemouthu.

Když David Moyes přicházel trénovat Hammers posledně v listopadu 2017, nacházel se východolondýnský klub v sestupovém pásmu. Přestože zpackaná sezona neskončila úplnou katastrofou a West Ham se alespoň zdárně udržel v první lize, klub následně svému tehdejšímu manažerovi prodloužení krátkodobé smlouvy nenabídl. Od té doby Moyes nikoho netrénoval, tedy až doteď, kdy se dle vlastních slov "vrací domů". Jeho kontrakt je i tentokráte poměrně krátkodobý, a to pouze do konce příští sezony.

West Ham na tom aktuálně není o moc lépe než před zmíněnými dvěma lety, neboť se v tabulce nachází na první nesestupové sedmnácté příčce jediný bod nad osmnáctou Aston Villou a bídnou formou se čtyřmi porážkami z posledních pěti kol. Právě Bournemouth však může Moyesově týmu posloužit jako ideální odrazový můstek, neboť Cherries jsou jedním z mála celků, které mohou West Hamu svou stávající formou i postavením v tabulce zdárně konkurovat. Družina Eddieho Howea je totiž o jediný bod a jedinou příčku výše.

Zatímco domácím se po vypršení karetního trestu vrací do hry Aaron Cresswell a jediným absentérem je Jack Wilshere, hosté se musí vypořádat se stále početnou marodkou, čítající hráče jako Smith, Brooks, Aké či nově Josh King. Otazník pak visí nad startem Simona Francise či Jacka Staceyho, kteří se rovněž potýkají se zdravotními potížemi. Do základní sestavy by se naopak měli znovu zapojit Callum Wilson a Ryan Fraser, kteří poslední kolo proti Brightonu začali pouze na lavičce náhradníků.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Snodgrass, Lanzini, Fornals - Antonio
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Francis, S. Cook, Mepham, Rico - Cook, Billing, Gosling - H. Wilson, C. Wilson, Fraser
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.71 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (středa 21:00)
Dočká se Mikel Arteta svého prvního vítězství v roli kouče Arsenalu do třetice všeho dobrého? Navzdory zlepšeným výkonům se Kanonýři i nadále výsledkově trápí a na úvod nového trenérského angažmá se musí vypořádat s nelehkými soupeři, neboť po Chelsea přijíždí na Emirates Stadium další těžká váha v podobě Manchesteru United.

Hosté se sice mnohdy nedokázali vyhnout překvapivým zaváháním proti papírově snadným soupeřům, ovšem v ostře sledovaných zápasech s věhlasnější konkurencí naopak předvádí ty nejlepší výkony, o čemž se již na vlastní kůži přesvědčili hráči Chelsea, Manchesteru City, Leicesteru či samotného Liverpoolu, který doposud přišel o jediné dva body z maximálního možného počtu právě proti United. S trochou nadsázky tak mohou příznivci Arsenalu doufat, že jejich oblíbený klub, který se aktuálně v ligové tabulce nachází až na dvanáctém místě, momentálně spadá do první zmíněné kategorie a Manchester se tak zápasem protrápí.

Mikel Arteta se během nabitého programu Premier League musí potýkat i s početnou marodkou, a to především v defenzivě, kde Kanonýrům aktuálně schází stopeři Holding, Sokratis, Chambers a beci Tierney s Kolašinacem, přičemž ani Héctor Bellerín stále není stoprocentně fit. Minulé kolo vynechal kvůli nemoci i Granit Xhaka a teprve krátce po návratu do tréninkového procesu jsou Dani Ceballos a Gabriel Martinelli, kteří rovněž poslední zápasy mohli sledovat pouze z tribuny. Arsenal tak navzdory úbytku sil, který byl patrný již v druhé půli prohraného zápasu minulého kola s Chelsea, nemá příliš mnoho možností, jak svou jedenáctku obměnit. Šance by se však mohla dočkat letní rekordní posila Nicolas Pépé, který stále pod Artetou čeká na svůj první start v základní sestavě.

Také hosté mají komplikace se zraněními, a to především ve středu pole, kde zůstává mimo hru Scott McTominay a nadále panují spekulace okolo zdravotního stavu Paula Pogby, jenž zatím pouze dvakrát střídal a minulé kolo s Burnley vynechal úplně. I bez francouzského mistra světa se však United v poslední době daří, a to především zásluhou střelecké formy dvojice Rashford-Martial, která se rovnou měrou ostatně postarala i o výhru 2:0 ve zmíněnému duelu s Burnley. Zatímco Martial za čtrnáct ligových kol nastřádal úctyhodných sedm branek, Rashford prožívá nejproduktivnější sezonu kariéry a již nyní překonal své předešlé ligové desetigólové maximum o dvě branky. Proti očekávané stoperské dvojici Luiz-Mustafi si oba forvardi Manchesteru mohou sebevědomě troufat, že svá střelecká konta zdárně rozšíří i ve středu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Mustafi, Luiz, Saka - Torreira, Guendouzi - Nelson, Özil, Aubameyang - Lacazette
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Matić - James, Pereira, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.74 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC19181047:1455
2.Leicester City20133443:1942
3.Manchester City20132554:2341
4.Chelsea FC20112735:2835
5.Manchester United2087532:2331
6.Tottenham Hotspur2086636:2930
7.Wolverhampton Wanderers2079429:2530
8.Sheffield United2078523:1929
9.Crystal Palace2076718:2227
10.Everton FC2074923:3025
11.Newcastle United2074920:3025
12.Arsenal FC2059626:3024
13.Burnley FC20731023:3224
14.Brighton & Hove Albion2065924:2823
15.Southampton FC20641024:3822
16.AFC Bournemouth20551020:2820
17.West Ham United19541021:3219
18.Aston Villa20531225:3618
19.Watford FC20371015:3316
20.Norwich City20341321:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1147)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele