Premier League - preview 21. kola

01.01.2020, 10:09, aktualizováno 02.01.2020, 10:04
Previews
Jedním zápasem bude dnes dohráno další kolo anglické nejvyšší soutěže. Liverpool suverénně vládne tabulce a své postavení hodlá potvrdit i proti Sheffieldu United, nováček je na solidním osmém místě...
Liverpool FC - Sheffield United  (čtvrtek 21:00)
I se dvěma zápasy k dobru mají fotbalisté Liverpoolu na čele Premier League desetibodový náskok. Do nového roku zajisté chtějí vykročit rovněž vítězně, příležitost k tomu mají v souboji s příjemným překvapením ze Sheffieldu.

Reds napříč soutěžemi prohráli v posledních třech měsících minulého roku jen jednou, když jejich náhradníci nestačili na Aston Villu. Náročný vánoční program zatím zvládají na jedničku. Nejprve čtyřmi góly vyplenili Leicester, aby následně ubojovali těsné domácí vítězství s Wolves. Na domácí půdě tak jsou v této sezóně naprosto dominantní, jejich jedinou ztrátou byla remíza proti Neapoli.

Blades po horším období na přelomu listopadu a prosince zabrali a po třech vítězství slavili Vánoce v dobré formě. Po nich se jim tolik nezadařilo, nejprve jen remizovali s Watfordem, aby následně prohráli na Etihadu. Vůbec poprvé v sezóně tak prohráli venkovní zápas a vzhledem k prvnímu novoročnímu zápasu by nebylo vůbec podivné, kdyby rovnou přišla druhá porážka.

Chris Wilder doufá ve vítězství a naráží na situaci z předchozího zápasu. "Snad rozhodčí neobere o míč našeho záložníka a nenechá soupeře skórovat. Každopádně pro nás tento zápas bude dobrou zkušeností," říká manažer Blades.

Domácí se nemohou spoléhat na zraněné Shaqiriho, Fabinha, Lovrena, Matipa a Oxlade-Chamberlaina. Sheffieldu hrozí absence záložníka Lundstrama. V tabulce střelců Reds táhne desetigólový Mané a Salah, který má o zásah méně, od soupeře se nejčastěji prosadil Mousset, a sice pětkrát.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Milner, Wijnaldum - Keita, Firmino, Mané - Salah
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.72 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC  (středa 13:30)
Premier League nespí ani na Nový rok, Brighton v rámci 21. kola přivítá Chelsea. Blues bojují o udržení se v nejlepší čtyřce a na jihu Anglie určitě nebudou chtít zaváhat. Brighton má na sestup sice náskok pět bodů, nic jistého ale zatím také nemá.

V minulém kole Brighton porazil na domácí půdě Bournemouth 2:0 po brankách Alireza Jahanbakhshiho a Aarona Mooye. Tomu však předcházeli čtyři zápasy bez vítězství včetně toho posledního na Tottenhamu, který vyhrál 2:1. Za Brighton se trefil Adam Webster. Proti Chelsea bude chybět Jose Izquierdo. "Chelsea má hodně dobrý tým a my si musíme dát pozor na jejich individuální kvalitu. Receptem bude týmovost, kterou máme šanci jejich hru narušit a překonat jejich defenzivu. Rozhodně to ale nebude nic jednoduchého," líčil manažer Brightonu Graham Potter.

Chelsea v posledním utkání zažila závěr snů. Na Arsenalu dlouho prohrávala po brance Aubameyanga 0:1, ale v 83. minutě zavelel k obratu Jorginho, o čtyři minuty později jej dokonal Tammy Abraham. Před tím však Lampardovi svěřenci padli doma se Southamptonem 0:2. Proti Brightonu budou chybět Giroud, James, Loftus-Cheek a van Ginkel. "Proti Arsenalu jsme ukázali, že se nevzdáváme. V Brightonu chceme vyhrát, nečeká nás však lehká práce. Ale věřím, že když budeme hrát to, co po hráčích chci, odvezeme si tři body," uvedl manažer Chelsea Frank Lampard.

Brightonu momentálně patří čtrnácté místo, Chelsea je čtvrtá.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Gross, Pröpper, Stephens, Mooy - Maupay, Connolly.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Emerson - Kanté, Jorginho, Kovačič - Willian, Abraham, Mount.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 3.89 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Aston Villa  (středa 13:30)
Fotbalisté Burnley v rámci jednadvacátého kola Premier League přivítají na svém stadionu Aston Villu. Hosté by se v případě výhry mohli dostat pryč ze sestupových příček, Burnley to však Vilans nedá zadarmo.

Burnley v minulém kole nestačilo na domácí půdě na Manchester United, když prohrálo 0:2. Před tím padlo na Evertonu 0:1. Předchozí výhru 1:0 s Bournemouthem zařídil Jay Rodriguez. Proti Aston Ville mají nejistý start Banjemin Gibson a Aaron Lennon. "Rádi bychom nový rok zahájili domácí výhrou. Poslední dva zápasy se nám moc nepovedly, takže na to musíme zapomenout a zlepšit náš výkon. Aston Villa potřebuje body stejně tak, jako my, takže očekávám bojovný zápas," prozradil manažer Burnley Sean Dyche.

Aston Villa se v minulém kole utkala s přímým konkurentem v boji o záchranu a na stadionu Watfordu vybouchla. Od 57. minuty hrála proti deseti, i přesto v přesilovce inkasovala dvě branky a celkově padla 0:3. Tři body získali Vilans v předminulém utkání, když porazili 1:0 poslední Norwich po gólu Conora Hourihaneho. Proti Burnley se na hřišti neobjeví John McGinn, Jed Steer a Matt Targett, ohrožený je rovněž start Keinana Davise a Tyrona Mingse.

"Bude to opravdu důležité, zvláště po předchozí porážce s Watfordem. Byla to pro nás velká rána. Nehráli jsme dostatečně dobře, musíme pracovat tvrději. Aston Villu bude těžké porazit. Turf Moor je místo, kde budeme muset nechat všechno," líčil manažer Aston Villy Dean Smith.

Burnley aktuálně patří třinácté místo, Aston Villa je osmnáctá.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Elmohamady, Engels, Hause, Targett - Hourihane, Douglas Luiz, Grealish - Trezegeut, Wesley, El Ghazi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.48 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Leicester City  (středa 16:00)
Newcastle učinil od začátku sezóny znatelný pokrok, ovšem v posledních dvou kolech zaváhal a zase lehce klesl. O nápravu budou Magpies usilovat proti Leicesteru, druhému týmu soutěže, jemuž mají co vracet.

Steve Bruce se z počátečním tlakem na svou osobu jakž takž vypořádal a na manažerské židli v Newcastlu již sedí docela pevně. Nesmí se však nechat zbytečně ukolébat, neboť ve vyrovnané tabulce Premier League stačí málo k postupu vpřed či vzad. Samy Magpies se o tom taky přesvědčily, když v posledních dvou kolech nestačily na Manchester United s Evertonem a rázem se z horní poloviny propadly na jedenácté místo.

Zvlášť se sobotní porážkou s Evertonem nebyl Bruce spokojený. "Nemyslím, že jsme si zasloužili prohrát. Bylo důležité, abychom zápas neztratili, což se nakonec stalo a je to zklamání," uvedl někdejší anglický reprezentant a zkušený lodivod.

Leicester prožil v sobotu vydařenější zápas, když v Londýně vyzrál na West Ham a ukončil působení Manuela Pellegriniho na lavičce Hammers. Lišky tak nejlepším možným způsobem zareagovaly na sérii tří utkání bez výhry a udržely skvělou druhou pozici v tabulce před rovněž úspěšným Manchesterem City. Na vedoucí Liverpool však nadále ztrácí propastných třináct bodů.

Letošní první vzájemné měření sil dopadlo jednoznačně lépe pro Leicester, jenž na konci září roznesl Newcastle na domácí půdě pěti brankami. Foxes tak ukončily zajímavou sérii pěti střetnutí s Magpies, v nichž se vždy radoval hostující celek. Tentokrát by se však Lišky k této šňůře rády vrátily.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Fernández, Lejeune - Manquillo, S. Longstaff, M. Longstaff, Almirón, Willems - Gayle, Joelinton
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.21 - 3.82 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (středa 16:00)
Divocí kohouti Josého Mourinha byli na konci kalendářního roku poněkud zkroceni a opustili pohárové příčky. Na ně se však Spurs hodlají co nejrychleji dostat. Ideálně již po dalším kole, kdy Tottenham hostuje do Southamptonu, který se ale v poslední době také zvedl.

Saints během vánočních svátků prokázali, že o udržení v Premier League budou bojovat jako lvi. Svěřenci Ralpha Hasenhüttla vydolovali sedm bodů z devíti možných a vydrápali se ze sestupových vod. Překvapivou byla především výhra Southamptonu na Chelsea, cennou byla i remíza s Crystal Palace, kterou pro světce vystřelil Danny Ings.

Tottenham se za stejné období radoval "jen" ze čtyř bodů. Nejprve kohouti nestačili v londýnském derby na Chelsea, proti níž si mužstvo manažera Josého Mourinha moc neškrtlo. Následně Spurs vydřeli výhru na Brightonem, ovšem ovšem v sobotu opět ztratili, tentokrát na půdě posledního Norwiche. A to se podle mnohým pomohl hostům asistent videorozhodčího, jenž údajně chybně domácím neuznal jednu branku.

Kvůli uvedeným nezdarům ztratil Tottenham z držení páté místo v tabulce, které zaručuje místenku v Evropské lize. Nyní Spurs shlížejí z šesté pozice na pátý Manchester United s odstupem jednoho bodu. Stále však mají spoustu času na vylepšení svého postavení, vždyť sezóna nejvyšší anglické soutěže se nachází teprve v polovině.

Kohoutům se v poslední době na St. Mary's Stadium nedaří podle představ a v minulé sezóně zde dokonce prohráli. V posledním vzájemném měření sil na konci září byl však úspěšnější právě Tottenham, jenže ve svém svatostánku přemohl Saints výsledkem 2:1.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Soares, Stephens, Bednarek, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Hojbjerg, Redmond - Adams, Ings
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Aurier, Winks, Sissoko, Sessegnon - Lucas, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.88 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 16:00)
Watford se pod novým lodivodem zvedl a začíná pomýšlet na záchranu. Wolves si zase po roce opět dělají chutě na pohárovou Evropu. Souboj dvou mužstev s odlišnými ambicemi, avšak podobným rozpoložením, uvidí na Nový rok Vicarage Road.

Zdá se, že Nigel Pearson by konečně mohl najít ten správný recept na záchranu Watfordu. V probíhající sezóně až třetí manažer Hornets se zatím ukazuje jako správná volba, když od svého nástupu na lavičku "Sršňů" uhrál za čtyři zápasy sedm bodů. Watford sice ještě neopustil pozice, z nichž se na konci ročníku sestupuje, alespoň však opustil poslední místo a na záchranu ztrácí již jen tři body.

Kapitán Troy Deeney, jenž se dvěma góly výrazně podepsal nad poslední výhru 3:0 nad Aston Villou, si pochvaluje progres z poslední doby. "V Liverpoolu jsme předvedli nejlepší výkon sezóny. Sice jsme prohráli 0:2, ale klidně jsme mohli i vyhrát. Následně jsme porazili Manchester United a remizovali se Sheffieldem United, který je nahoře. Sedm bodů za týden je obrovský zisk," řekl útočník Hornets.

Také Wolves jsou v rauši, když si na konci roku relativně dobře poradili s náročným losem. Sice smolně nestačili na Tottenham a naposledy podlehli suverénnímu Liverpoolu, avšak důležitá výhra v Norwichi a zejména heroický obrat proti obhájci titulu Manchesteru City zase vyčaroval fandům "Vlků" na tváři úsměv. V tabulce sídlí Wolverhampton na sedmé pozici, stále těsně za pohárovými aspiranty Manchesterem United a již zmíněným Tottenhamem.

Wanderers se s Hornets poprvé v tomto ročníku utkali v sedmém kole, kdy si Wolves připsali vůbec první výhru v sezóně po výsledku 2:0 v jejich prospěch. Od té doby se však družina manažera Nuna Espiríta Sancha bravurně rozjela. V předešlé sezóně se ve vzájemných ligových duelech vždy radoval hostující celek, v semifinále FA Cupu byl zase šťastnější Watford.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Masina, Kabasele, Cathcart, Kiko - Capoue, Hughes - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Néves, Moutinho, J. Castro - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.32 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Everton FC  (středa 18:30)
Velkou službu můžou provést rozjetí fotbalisté Evertonu pro svého městského konkurenta Reds. Pokud totiž na Nový rok oberou stále nepříliš dobře hrající Manchester City, vzrostou titulové šance Liverpoolu téměř na maximum.

Citizens před Vánoci nabrali dobrou formu a zvítězili přesvědčivě pětkrát v řadě, jenže svátky jim zřejmě daly zabrat a do Wolverhamptonu si dojeli pro porážku. Rok však zakončili vítězstvím, když zásluhou trefa Agüera a De Bruyneho zdolali Sheffield. Právě tito dva jsou hlavními ofenzivními esy týmu. Argentinský kanonýr má i přes zranění po Sterlingovi nejvyšší počet vstřelených branek, Belgičan je suverénně nejlepším nahrávačem soutěže se třinácti asistencemi, ke kterým přidal sedm přesných zásahů.

Toffees se po odvolání Marca Silvy v ligové soutěži výrazně zvedli. Dočasná náhrada Duncan Ferguson uhrál pět bodů ve třech zápasech, jeho nástupce Carlo Ancelotti porazil Burnley i Newcastle, k čemuž mu pomohly tři zásahy Calverta-Lewina. Ten je také už nejlepším střelcem svého týmu, když má na svém kontě osm branek. Na záda mu dýchá šestibodový Brazilec Richarlison.

Carlo Ancelotti má před sílou soupeře velký respekt. "Zůstávají fantastickým týmem s fantastickými hráči a fantastickým manažerem. Bude to těžký test, ale potřebujeme sebevědomí, abychom mohli být konkurenceschopní a soustředit se na náš fotbal," říká italský manažer.

Domácím se po trestu do brány vrátí Ederson, naopak v ohrožení je start Mendyho, Gündogana a Jesuse. Hosté přijedou bez Schneiderlina, Iwobiho a Gbamina.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, Silva - Mahrez, Jesus, Sterling
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Holgate, Digne - Sidibe, Delph, Sigurdsson, Bernard - Richarlison, Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.85 - 9.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Crystal Palace  (středa 18:30)
Jednoznačně nejhůře ze všech nováčků jsou na tom na konci roku 2019 fotbalisté Norwiche, kteří na záchranu ztrácí už šest bodů. Naopak jejich novoročnímu soupeři Crystal Palace se nad očekávání daří a drží se v horní polovině tabulky.

Canaries naposledy zvítězili před více než měsícem, sedm prosincových duelů přineslo z jejich strany převážně trápení. Dokázali sice remízami obrat Tottenham, Leicester i Arsenal, jenže proti možným tabulkovým konkurentům vždy prohráli, byť jen o jeden gól. Jejich hlavním problémem je nadále nejhorší defenziva v lize, naopak se jim povedlo vsítit dva góly Spurs i bez příspěvku nejlepšího střelce Pukkiho.

Naopak Orlům se v poslední době daří a z posledních sedmi utkání jen jediné prohráli, naopak hned třikrát dokázali zvítězit. Naposledy remizovali v Southamptonu, kde vedli po trefě Tomkinse, jenže srovnat dokázal Ings. Jejich hlavní zbraní je jednoznačně obranná část, čtvrtá nejlepší v lize, která zatím zvládá vyvážit druhou nejhorší ligovou ofenzivu. O tu se stará zejména Jordan Ayew, který z osmnácti týmových zásahů má na kontě pět a jeden další připravil asistencí.

Kanárci budou ve středečním zápase postrádat Drmiće, Godfreye a Kloseho, v ohrožení je i start McLeana. Eagles nemohou počítat s velkým množstvím dlouhodoběji zraněných hráčů včetně Cahilla nebo van Aanholta.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Lewis - Tettey, Vrančić - Buendía, McLean, Cantwell - Pukki
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Kelly, Tomkins, Sakho, Riedewald - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Meyer, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.40 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - AFC Bournemouth  (středa 18:30)
Anglická Premier League nezadržitelně pokračuje ve svém nabitém programu i na Nový rok, a právě v tuto chvíli došlo ve West Hamu United k manažerskému střídání stráží. Někdejšího kouče Manchesteru City Manuela Pellegriniho nahradil pro změnu někdejší kouč Manchesteru United David Moyes, jenž přitom nedávno trénoval i samotný West Ham, jenž se na skotského kouče obrátil podruhé ve chvíli nejvyšší nouze. Moyesova staronová premiéra na Olympijském stadionu proběhne proti trápícímu se Bournemouthu.

Když David Moyes přicházel trénovat Hammers posledně v listopadu 2017, nacházel se východolondýnský klub v sestupovém pásmu. Přestože zpackaná sezona neskončila úplnou katastrofou a West Ham se alespoň zdárně udržel v první lize, klub následně svému tehdejšímu manažerovi prodloužení krátkodobé smlouvy nenabídl. Od té doby Moyes nikoho netrénoval, tedy až doteď, kdy se dle vlastních slov "vrací domů". Jeho kontrakt je i tentokráte poměrně krátkodobý, a to pouze do konce příští sezony.

West Ham na tom aktuálně není o moc lépe než před zmíněnými dvěma lety, neboť se v tabulce nachází na první nesestupové sedmnácté příčce jediný bod nad osmnáctou Aston Villou a bídnou formou se čtyřmi porážkami z posledních pěti kol. Právě Bournemouth však může Moyesově týmu posloužit jako ideální odrazový můstek, neboť Cherries jsou jedním z mála celků, které mohou West Hamu svou stávající formou i postavením v tabulce zdárně konkurovat. Družina Eddieho Howea je totiž o jediný bod a jedinou příčku výše.

Zatímco domácím se po vypršení karetního trestu vrací do hry Aaron Cresswell a jediným absentérem je Jack Wilshere, hosté se musí vypořádat se stále početnou marodkou, čítající hráče jako Smith, Brooks, Aké či nově Josh King. Otazník pak visí nad startem Simona Francise či Jacka Staceyho, kteří se rovněž potýkají se zdravotními potížemi. Do základní sestavy by se naopak měli znovu zapojit Callum Wilson a Ryan Fraser, kteří poslední kolo proti Brightonu začali pouze na lavičce náhradníků.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Snodgrass, Lanzini, Fornals - Antonio
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Francis, S. Cook, Mepham, Rico - Cook, Billing, Gosling - H. Wilson, C. Wilson, Fraser
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.71 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (středa 21:00)
Dočká se Mikel Arteta svého prvního vítězství v roli kouče Arsenalu do třetice všeho dobrého? Navzdory zlepšeným výkonům se Kanonýři i nadále výsledkově trápí a na úvod nového trenérského angažmá se musí vypořádat s nelehkými soupeři, neboť po Chelsea přijíždí na Emirates Stadium další těžká váha v podobě Manchesteru United.

Hosté se sice mnohdy nedokázali vyhnout překvapivým zaváháním proti papírově snadným soupeřům, ovšem v ostře sledovaných zápasech s věhlasnější konkurencí naopak předvádí ty nejlepší výkony, o čemž se již na vlastní kůži přesvědčili hráči Chelsea, Manchesteru City, Leicesteru či samotného Liverpoolu, který doposud přišel o jediné dva body z maximálního možného počtu právě proti United. S trochou nadsázky tak mohou příznivci Arsenalu doufat, že jejich oblíbený klub, který se aktuálně v ligové tabulce nachází až na dvanáctém místě, momentálně spadá do první zmíněné kategorie a Manchester se tak zápasem protrápí.

Mikel Arteta se během nabitého programu Premier League musí potýkat i s početnou marodkou, a to především v defenzivě, kde Kanonýrům aktuálně schází stopeři Holding, Sokratis, Chambers a beci Tierney s Kolašinacem, přičemž ani Héctor Bellerín stále není stoprocentně fit. Minulé kolo vynechal kvůli nemoci i Granit Xhaka a teprve krátce po návratu do tréninkového procesu jsou Dani Ceballos a Gabriel Martinelli, kteří rovněž poslední zápasy mohli sledovat pouze z tribuny. Arsenal tak navzdory úbytku sil, který byl patrný již v druhé půli prohraného zápasu minulého kola s Chelsea, nemá příliš mnoho možností, jak svou jedenáctku obměnit. Šance by se však mohla dočkat letní rekordní posila Nicolas Pépé, který stále pod Artetou čeká na svůj první start v základní sestavě.

Také hosté mají komplikace se zraněními, a to především ve středu pole, kde zůstává mimo hru Scott McTominay a nadále panují spekulace okolo zdravotního stavu Paula Pogby, jenž zatím pouze dvakrát střídal a minulé kolo s Burnley vynechal úplně. I bez francouzského mistra světa se však United v poslední době daří, a to především zásluhou střelecké formy dvojice Rashford-Martial, která se rovnou měrou ostatně postarala i o výhru 2:0 ve zmíněnému duelu s Burnley. Zatímco Martial za čtrnáct ligových kol nastřádal úctyhodných sedm branek, Rashford prožívá nejproduktivnější sezonu kariéry a již nyní překonal své předešlé ligové desetigólové maximum o dvě branky. Proti očekávané stoperské dvojici Luiz-Mustafi si oba forvardi Manchesteru mohou sebevědomě troufat, že svá střelecká konta zdárně rozšíří i ve středu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Mustafi, Luiz, Saka - Torreira, Guendouzi - Nelson, Özil, Aubameyang - Lacazette
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Matić - James, Pereira, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.74 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC19181047:1455
2.Leicester City20133443:1942
3.Manchester City20132554:2341
4.Chelsea FC20112735:2835
5.Manchester United2087532:2331
6.Tottenham Hotspur2086636:2930
7.Wolverhampton Wanderers2079429:2530
8.Sheffield United2078523:1929
9.Crystal Palace2076718:2227
10.Everton FC2074923:3025
11.Newcastle United2074920:3025
12.Arsenal FC2059626:3024
13.Burnley FC20731023:3224
14.Brighton & Hove Albion2065924:2823
15.Southampton FC20641024:3822
16.AFC Bournemouth20551020:2820
17.West Ham United19541021:3219
18.Aston Villa20531225:3618
19.Watford FC20371015:3316
20.Norwich City20341321:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1147)

Přidat komentář
Nikikrew

1 pre prvú výhru pre Mikela

Reagovat
diastan

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu by naopak sluselo prohrat vsechny zbyvajici zapasy a sestoupit spolu s West Hamem.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
xjert02

Kvuli tomu se registrovat

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje 1.krok k sestupu

Reagovat
Malresi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Golasso

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ať se to tam trochu zdramatizuje, ale bodovat to chtělo už minule

Reagovat
Nikikrew

top4 je uz daleko. Ak by sa vyhralo nad Chelsea, sanca by este bola. Ako realista to vidim u nas max na 7 miesto a sezonu jedine zachrani FA cup alebo uspech v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Staci zustat na stejnem miste a budete take v Top4 na sestupu.

Reagovat
Coutinho10

j, taky vám moc nevěřím, ale i tak bych byl radši, kdyby to Chelsea měla o trochu těžší...ať už tím, že byste jim to vy minule zkomplikovali a nebo ostatní, aby jim neodskočila, což se bohužel po výhře nad váma stalo...takto třeba Wolves a další to mají zase o kousek těžší, takže velká škoda, že jste to nenechali tolik zamotaný, jak to bylo před minulým kolem

Reagovat
Nikikrew

Bohuzial si Leno vybral slabsiu chvilu asi v najnespravnejsom momente ale ten progress oproti Emerym a Fredim je citit a verim, ze sa vysledky dostavia

Reagovat
Coutinho10

vetsinu zapasu to bylo fakt dobry od vas, proto obrovska skoda, ze vam utekla i ta remiza, ale dnes to muzete napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
nani92

Síce je Chelsea konkurencia, ale Johnovi Obimu to doprajem, ak je dnes priamo na štadióne

Reagovat
ajouki

Chce to výhru. Už minule proti Chelsea to byla ostuda fanoušků, když při prvním zápase nového trenéra odcházeli ještě před 90. minutou. Arteta se musí cítil skvěle. Podpora fanoušků jen když se vyhrává, Xhaka už má domluveno angažmá jinde, kapitán Aubameyang chce utéct.

Reagovat
smazaný uživatel

To je znak umele radoby byval velkoklub.

Tech 15let asi jeste nestacilo...

Reagovat
blade115

Reagovat
ladyboy arsenal

palcohonič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blaugrana

Brighton a Norwich budu rozdrteni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy, kdy vyhodí Mourinha??

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodi ho, az vy vyhrajete LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

1. dubna

Reagovat
czechfant

Snad bude hrát Alonso místo Emersona...

Reagovat
Mimalu

nebude, měl by být i s Jamesem ještě mimo

Reagovat
Makiii

Alli je vykartovany nebo zraneni, ze ho nemate v sestavach?

Reagovat
jk

Měl by být ok, ta sestava co je tu napsaná, je mimo. Doufám

Reagovat
Kluivert9

Jak vážně můžeš brát sestavu, kde je uvedenej Son, kterej má stále trest za ČK?

Reagovat
jk

Tam se ani nedošel, potom co jsem viděl, že je to na tři stopery...

Reagovat
spider_8

Radši bych Kovačiče místo Kantého a Tomoriho místo Zoumy, ale jinak dobrá. Pulisicovi by to dneska mohlo sednout.

Reagovat
Horcmen

Tomori bude asi zraněný, ani na lavičce

Reagovat
Mimalu

tak je tam Christensen, pokud se nevešel do základu, tak bych pochopil že Frank nechtěl Andrease tak okatě odstřelit a holt Tomoriho nenominoval

Reagovat
Horcmen

i to by dávalo smysl

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Golasso

Snad ho koupí, když už ho i fans navádí .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Minamino má první trénink za sebou hned dělal cvičení s Firminem a Manem. Snad si kluci sednou

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/arturpetrosyan/status/1211937318183022592/photo/1

Odehrál cca půlku,ale věřím že je schopnej v tom pokračovat a navázat na loňskou skvělou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jak se nadávalo, že letos máme obranu horší, že neudrzime čistá konta tak s návratem Alissona je zase pěkně začínáme sbírat

Reagovat
smazaný uživatel

praveze po navrate Alissona sme mali tak 4 zapasy minimalne s golom ci? ale potom uz sa to konecne zacala zbierat

Reagovat
masly008

tvl jenom 22 střel, to má leno za zápas.

Reagovat
Golasso

Jn ostatní brankáři bojují o čistá konta, Leno bojuje o život

Reagovat
ondris

Reagovat
Front hell

No nevím lloris za to málo co tuhle sezónu odchytal udělal 2 chyby vedoucí ke gólu ale podle procentuální úspěšnosti je druhý nejlepší v lize. Skvělá statistika

Reagovat
smazaný uživatel

No a zároveň je 15. Což by odpovídalo..

Reagovat
Grahf

Lloris má 80% úspešnosť a je 15., divná tabulka

Reagovat
vladis271

Pogba nie je v kádri na Arsenal a namiesto toho odišiel do Francúzska hrať nejaký charity match?

what the fuck is happening over there?

Reagovat
smazaný uživatel

Charity match se hrál 30. 12. a Pogba vůbec nehrál

Reagovat
supporter

Zjisti si podrobne info

Reagovat
Busby babes

placas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
czechfant

Má Tomoriho, Christensena, Lampteyho a stejně hraje zouma :D

Reagovat
Miguel19

A Z P I !!!

Reagovat
Mimalu

pěkný úvod, z naší strany aktivní, což se 1.1. ne vždycky povede

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to uz stihli zrusit? a ja som sa tesil ze grealish dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež :D a 4 5 minút sa hladal dôvod prečo neplatiť najprv faul potom offside

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať to posuzují tak fakt pokaždé, pokud to bude konzistentní, tak si na to za pár let zvyknem a ani nás nenapadne to řešit

Reagovat
Swarley

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady nadává na výkony Odoie by se měl podívat, co za sračku hraje Pulisic.

Reagovat
Squinty

Kante poslední dobou taky hodně v lese

Reagovat
Raylan

Jn, hrozně špatně na míčí poslední dobou. Poslat tam Kovačiče co nejdřív.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Mimalu

no srovnatelnou, akorát že to Pulisic nejede x zápasů v řadě

Reagovat
Raylan

Hraje špatně no, ale Mount je dneska snad ještě horší. Obecně fakt hroznej poločas.

Reagovat
czechfant

Prisernej zapas celkově. Kdybych nevěděl kdo hraje, tak tipnu druhou ligu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je celkově dost utavenej ne? Měsíc na lavici by mu prospěl.

Reagovat
Raylan

Je no. I Kante s Willianem mi přijdou, že by se jim hodil trochu oddech.

Reagovat
Jackmaker1989

Horší nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
mikelinos

a souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou na stejné pozici.

Reagovat
mikelinos

ok, podle mě teda furt Pulisic > Odoi, ale asi nemá moc smysl o tom diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá no, já jenom nemám zatím prostě rád jeho mezihru...

Reagovat
Talker

Tak hlavní dosavadní devizou Pulišiče bylo, že byl efektivní a padalo mu to tam. A že je celkem přímočarý - což je občas na škodu.

Reagovat
Miguel19

Nic moc.

Dozadu ok, ale směrem dopředu je to neuvěřitelná bída a křeč.

Tam to chce oživit 1-2 velmi solidními hráči.

Reagovat
vitasrp

Aspoň že jsme tu složitější pasáž konečně přežili bez inkasování, to nám obvykle moc nejde.

Dopředu 30. minut slušný, ale ve finální třetiny jsme to nezvládli, hlavně Tammy to přečíslení vyřešil hrozně, tam to meml dávat Willianovi.

Jak ale Brighton přešel na 4-3-3, tak už jsme měli problémy.

Vůbec se mi nelíbí Pulišič, nahraje on vůbec někdy Mountovi? Mi přijde, že všechno chce zbytečně tahat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile dostane Pulisic balon, tak je mi jasné, že naběhne do 3 hráčů a ztratí.

Reagovat
Talker

Tohle je takové nijaké, bez pohybu, bez nabízení se. A když už se hráč nabídne, tak ten míč nedostane.

Reagovat
Poll Hamm

Fanoušci Brightonu Kdybych tam upustil zrnko hrachu tak to uslyším

Reagovat
supporter

A co jsi cekal prvniho ledna?

Reagovat
Raylan

Chce to Kovačiče místo Kanteho, aby jsme tu hru víc kontrolovali a taky se rychleji a líp dostal balon k Mountovi a Pulisicovi, ti jsou oba dost špatný, i když to maj docela těžký. A Tammy dneska vypadá spíš jak Batshuhaiy.

Reagovat
blade115

Když tak čtu, jak je všechno špatně a na hovno, každý hraje sračku a je v lese, tak mi pak není moc jasné, jak mohl být Brighton 30 minut úplně mimo, proč má jedinou šanci za poločas a už vůbec ne, jak může teda vlastně Chelsea pohodlně vyhrávat.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Miguel19

Tak to je docela bída, když byl Brighton 30 minut úplně mimo a my si vytvořili jedinou šanci.

Reagovat
blade115

Nebyla jediná.

Reagovat
czechfant

To že vedeš neznamená, že hraješ dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

musíš na něj pomalu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Talker

Kde vidíš, že to někdo píše, že je všechno špatně?

Reagovat
blade115

Nikde, všichni tu chválí.

Reagovat
Coutinho10

jinak resi se tu jenom Chelsea, ale ve druhem zapase se zase dejou veci

https://twitter.com/podvinho/status/1212355618545250305?s=19

Reagovat
Mimalu

to se tu řeší taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jo uz to vidim.. v tom odkazu od janky95 me to spravne nepresmerovalo, ale ukazovalo mi to nejakou galerii a ne, ze musim potvrdit 18+

Reagovat
Infernoqt

Takticky zvednout patu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

"We signed Takumi Minamino, the guy who played for Salzburg against us like crazy. So just be that! It won't be 15 weeks before we use him."#LFC

Minamino v šatně bude mezi Manem a Keitou takže je pěkně seřadili kluky z RB.

Po někom půjdeme ještě teď v lednu myslím. Klopp má na tohle téma takové divné odpovědi a něco se děje řekl bych. Snad ten Werner

Reagovat
Malresi

Kiezby ten Werner vysiel

Reagovat
avicii

Obrana by potrebovala rozšíriť

Reagovat
vladino10

Jasne, Werner ktorý je momentálne prvý v BL a ťahá klub za titulom..pustil by ho iba blazon

Reagovat
smazaný uživatel

Od léta má tu vykupku, takže jestli za něj budou chtít dostat hodně, tak je teď poslední šance.

Reagovat
vladino10

A čo je viac, love alebo vidina titulu?

Pre klub ktorý je pumpovany Red Bullom?

Reagovat
smazaný uživatel

No taky musí koukat na FFP. A ten přestup se může domluvit teď s tím že do konce sezony tam bude hostovat.

Reagovat
vladino10

Ja sa s tebou kľudne stavím, že v zime neprestupi..

Je tam jeden dôvod pre, ta vykupka a 20 proti..Lipsko ma obrovské ambície, môže prvý krát v histórii získať titul, ktorého sa len tak nevzdajú..

A takisto z pohľadu hráča, odísť od rozrobenej roboty na polceste k úspechu s tým, že miesto toho aby bojoval o titul a v lete odišiel ako hrdina by sa kľudne mohlo stať, že by v poole skončil na lavičke..

Neviem, ale na zimu by som si určite nechal zájsť chuť..

A inak, pool by s ním mal aké plány?

Reagovat
cristiano.K.

do rotace, jisté místo v nejlepším týmu světa by mu nikdo nezaručil

Reagovat
Coutinho10

jo uz to vidim.. v tom odkazu od janky95 me to spravne nepresmerovalo

Reagovat
Horcmen

Hearing Vardy not in the Leicester squad! ... to zas budou mít Grealishovci na lávce štěstí

Reagovat
Coutinho10

+ ti, co meli minule Vardyho s paskou a VC dali Bruynemu/Manemu

Reagovat
Horcmen

já nechal dnes VC Salahovi, jen aby hrál, měl jsem asi jet KdB

Reagovat
Coutinho10

ja jdu toto kolo ciste do Maneho, tak uvidime

kazdopadne City by to mohl Ancelotti trochu zkomplikovat, ale asi si poradej no...uvidime

Reagovat
R22

Reagovat
Kluivert9

Máš mít pro takové případy na lávce taky pořádné hráče a ne jen levnej odpad

Reagovat
Horcmen

tak to radši ne

Reagovat
Harakan

Ten Connolly je neuvěřitelnej tragéd

Reagovat
Mimalu

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa udělal zákrok

Reagovat
Squinty

No dneska je zatím jediné pozitivum Kepa, konečně něco chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czechfant

Ještě, že je ten Brighton tak strašnej, že se se ani nedohodnou co budou hrát za signál :D

Reagovat
czechfant

i tak to ale stačí no :DD

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Jaha wow

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, takový výkon na 3 body prostě nemůže stačit.

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
czechfant

Reagovat
Infernoqt

Aneb když luxusní zákrok Kepy přebijou ještě luxusnější nůžky

Reagovat
Selänne

Reagovat
Squinty

Klasika

Reagovat
Swarley

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jahankbash

Reagovat
Harakan

Slušný nože

Reagovat
Gareth Bale 11

Krááásně to trefil.

Reagovat
blade115

Gól roku hned na jeho začátku.

Reagovat
martin1

tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem neviděl nůžkama gól v PL. Šťastnej novej rok a jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland v obľúbených kluboch

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Raylan

Supr ale směřovalo to k tomu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nůžky už jsem dlouho neviděl

Reagovat
Coutinho10

Kepa mega luck

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za trotla

Reagovat
Mimalu

Kovacic je ale od příchodu strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Už mohl být venku.

Reagovat
Front hell

Měl být. Proti Arsenalu jorginho, teď kovacic

Reagovat
Gareth Bale 11

Kovacic mel jit ven jeste.

Reagovat
Tolstobik

Nekdo link na gol pls?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Tolstobik

Dik.....doprdele

Reagovat
Front hell

Ale dneska kepa 2 pěkné zákroky na konci

Reagovat
Cobra

Zase Aurier.

Reagovat
Mates_Matesović

KWP prý hostovačka, takže snad někdo přijde.

Reagovat
jk

Údajně prý Nathan Ferguson z WBA. Nevím no, jestli nás to má vytrhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že nehraje Dier a je tam Ndombele

Reagovat
janinho

to by už bol zoze sám proti sebe keby ho aj po minulom kole nedal so základu. aj eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

iransky messi

Reagovat
Salfovic

Zrovna u Messiho si nějaké nůžky nevybavuji.

Reagovat
smazaný uživatel

to len mi je toto lahsie napisat nez jeho meno

Reagovat
C-M@ster

To je ale terminus technikus... ne kvůli gólu ale obecně

Reagovat
lvrpl

Nožničky sú najviac

Reagovat
jk

Nemáte někdo link na Spurs? Mi nejede Footybite

Reagovat
Cobra
Reagovat
jk

dik

Reagovat
Thelvin

Ings pěkně

Reagovat
Mates_Matesović

Toby

Reagovat
smazaný uživatel

Toby na to už nemá. Má hrát Sanchez.

Reagovat
vitasrp

Alderweireld fakt spadl na úroveň totálního průměráka.

Reagovat
Cobra

Reagovat
ajouki

Jako svého času Rio Ferdinand. Alderweirelda ale dohnaly i všechny ty drobné zranění, proto je to o pár let dřív.

Reagovat
Thelvin

Sissoko proč neběžel s míčem dál? Ach jo...

Reagovat
Cobra

Toby by měl sedět a ne hrát zápas co zápas základ.

Reagovat
jk

O poločase ho sundá Ale Ings pěkně

Reagovat
Cobra

Nesundá... už proti Norwichi, kdy byl jednoznačně nejhorší tak zůstal a stáhl Vertse.

Reagovat
jk

Tam byl nejhorší řekl byl Foyth. Ale podle mě Vertse stáhl, protože při změně rozestavení na LB šel Sess ne?

Reagovat
Cobra

Foyth udělal chybu při rozehrávce, z které padl gól, kterému mohl zabránit i Toby, kdyby necouval furt za bránu úplně stejně, jako u druhého. On je po podpisu nové smlouvy úplně mimo.

Reagovat
matZz

to není od podpisu smlouvy, už delší se mu ty hrubky kupí

Reagovat
jk

Jako couval tam jak retard, wtz ale ten gól jde prostě za Foythem... Jinak, on se stará z těch CB primárně o rozehrávku, hlavně těch dlouhých balónů, takže bych to, že furt hraje přičetl asi tomu. A taky tomu, že z Vertse už je prostě jen LB

Reagovat
jk

Teda krom dneška, to mě José celkem překvapil, hlavně i proto jak říkal, že Sess zatím na LB nemá a hrát tam nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

" Definice šílenství je dělat to samé pořád dokola, ale očekávat jiné výsledky." Zatím palec dolů Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele znova zranenej

Reagovat
Mates_Matesović

Já se poseru vole, jedinej, kdo mě letos fakt baví a on je pořád zraněnej.

Reagovat
janinho

so slabinami sa bojím že to nebude na pár dni. teraz pauza 10 dní tak som zvedavý lebo mi celso aj winks je proti nemu zatiaľ tak o 3 triedy horší

Reagovat
jk

Mě se Ndombelého hra líbí. Ale vzhledem k jeho stavu, je odvážné říct, že Winks nebo GLC jsou o 3 třídy horší, protože Ndombelé je zatím k hovnu, když se bojí hrát PL.

Reagovat
janinho

lo celso zatiaľ neukázal absolútne nič a winks je totálne priemerný hráč PL. ndombele mi veľmi pripomína yayu toureho aj dembeleho. tam je vidieť úžasnú techniku aj futbalové myslenie. on keď bude fit a spurs budú mať správneho trénera tak bude patriť medzi absolútnu topku EPL

Reagovat
jk

I kdyby byl Ndombelé lepší než Ronaldo na tribuně nebo u terapeuta je stejně nahovno jako Dier, Winks, GLC nebo kdykoli koho nemáš rád...

Reagovat
janinho

je tam pol sezóny. keď tam premaroduje 3 roky tak sk myslím že takéto hodnotenia budú na mieste.

a tiež som nikde nenapísal že nemám rád winksa, diera alebo GLC, to mi láskavo nepodsuvaj. do širšieho kádra sú podľa mňa ok, ale aby zdravý ndombele bol na lavke a dier hral zaklad je trošku fail. sú to rôzne typy hráčov takže ich zbytocne budeme porovnávať.

lo celsa si vybral pocche, takže si myslím že spurs nakoniec tu opciu ani nevyužijú. zatiaľ tých ďalších 50 či 60 mil. podľa mňa určite neopodstatnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Tanguy dole. Sice ho tam dvakrát řádně sundali, jednou to bylo i přes koleno, ale vypadal v pohodě

Reagovat
matZz

já nechápu, proč těm hráčům nedají čas na rekonvalescenci. ndombele měl problémy se svalovým zraněním, uzdraví se a rovnou ho nechají hrát 2x90 minut během jednoho týden.

Reagovat
smazaný uživatel

U Kanea jen otázka času, kdy se tradičně zraní, protože odehraje každej jeden zápas.

Reagovat
Bennhy

Lejeune

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle se slušně pohřbil, každopádně hezký gól Maddisona

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nemá vsazeno na sestup Newcastlu, tak teď ještě budou slušný kurzy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Až tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem nejhorší fotbal v lize, nemáme jedinýho útočníka. Myslim, že to začíná být vcelku jasné. Čas hájení skončil. V listopadu to vypadalo nadějně, i když spíš výsledkově než herně, ale bez Saint-Maximina nejsme vůbec nebezpeční a stát na jednom hráči, který navíc stejně není žádný Messi, to fakt nejde. Vidím to hodně černě.

Reagovat
cristiano.K.

máte bohužel nahráno

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
cristiano.K.

jako mají, to je prostě konstatování faktu, prohráli 3x v řadě a stejně mají náskok pěti bodů od sestupu. Ještě Howe prohraje dva zápasy a odvolají ho.

Reagovat
Counter

Pět bodů na sestup v půlce sezony není nic nepřekonatelného.

Reagovat
cristiano.K.

to nikde netvrdím, ale pořád mají o sedm víc než bych čekal nebo si představoval

Reagovat
Counter

Tak tyhle body nečekal vůbec nikdo, doteď nechápu, jak je uhaluzili Ale pořád věřím, že jim to nemůže vycházet i ve zbytku sezony a ostatní je přejedou. Watford se už jeví dobře, Aston Villa se taky docela drží, snad jen Norwich a Bournemouth vypadají bídně.

Reagovat
cristiano.K.

Norwich spadne, neříkám,že budou poslední, ale spadnou. AV vůbec nevěřím, to je kolikrát hroznej hurá fotbal. Třešně mám rád, ale jsou v takové bídě, že podle mě budou do posledního kola hrát o sestup. Watford to samé, ted jsou v laufu, tak snad vytěží, co nejvíc. Prostě PL no

Reagovat
Counter

Jako bude to mnohem těsnější, než jsem čekal, ale pořád tomu Newcastlu na sestup věřím. A i kdyby to nevyšlo, pořád to považuju za dobrou sázku, jen prostě budou proti fotbaloví bozi

Reagovat
Counter

Reagovat
Thelvin

Co to tam jedou za chant s Pochetinem, pochytil někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zpívají “you’re just a shit Pochettino” Proč, nechápu

Reagovat
Mates_Matesović

Dean má Ingse ve fantě, že mu nedal kartu?

Reagovat
Orlandiiik

achjo, co se to děje, však ten fotbal od nás je naprosto podprůměrnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak proč má FA pravidlo, že hráči registrování 1. a 2. 1. nesmí hrát 21. kolo?

Reagovat
Cobra

Opět to stálo za vyližprdel.

Reagovat
Taiger

Kane a Alli, proberte se

Reagovat
jk

Reagovat
Taiger

Tak ne, hrajte furt stejně?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas a znovu hroza. My nemáme žiadny systém, je to na náhodu. Od obrany po útok. Alli sa upatičkuje k smrti. Lucas je úplne mimo. Nákopy od stopérov na náhodu. Eriksen na čo siahol, to pokazil.

Reagovat
masly008

Mou hype už vyprchal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho nehypoval.

Reagovat
masly008

nemyslím osobně tebe,ale celkově fans spurs byli unesení ne?

Reagovat
jk

1) werwolf Tottenham zásadně nechválí

2) nikoho si moc z Mourinha stříkat nepamatuju, možná Brit

Reagovat
Thelvin

owny pak taky, ne?

Reagovat
jk

Jako možný to je, ale neviděl jsem to.

Reagovat
Thelvin

Ale u něj to možná bylo spíš to jeho "co je naše, je nejlepší"

Reagovat
jk

Klasika

Reagovat
Golasso

owny tvrdil, že angažování Mourinha je Levyho masterplan

Reagovat
Cobra

Unesení? Neblbni.

Reagovat
Taiger

BRIT94: velkoklub vyhodí jednoho z nejlepších trenérů v novodobé historii, aby přivedl nejlepšího trenéra všech věků pana Joseho Mourinha, který už takto dokonalou mašinu jenom trochu doladí a dovede ji k titul jak v LM, tak v lize, a co dělá náš jižní soused?

uživatel, co vás reprezentuje říká něco jinýho

Reagovat
Cobra

"uživatel, co vás reprezentuje říká něco jinýho"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

A ne?

Reagovat
jk

Reagovat
Salfovic

Vždyť to myslel z prdele.

Reagovat
Cobra

No to si nemyslím.

Reagovat
jk

Reagovat
Salfovic

Tak tým pomalu na sestup nemůže za dokonalou mašinu považovat snad nikdo.

Reagovat
jk

Fotbal o hovně. Ale držel bych se toho rozestavení i sestavy. Je to dost variabilní, s Dierem se dá přepínat v průběhu zápasu na tři obránce a třeba by mohly bajt i výsledky jestli se něčeho bude držet dál než 45 minut v prvním poločase...

Toby by měl v šatně dostat pěkné kartáč a Dele by se měl vysrat na pokusy o penaltu, když to píská Dean

Reagovat
Taiger

jk

Reagovat
jk

nebuď smutnej

Reagovat
Taiger

Jj, prohráváte a já se úplně trápím kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon je dobry?

Reagovat
jk

Zatím bych řekl, že stejně bídný jako všichni beci co jsou v kádru. Dopředu ale rozhodně lepší než Vertonghen. A zatím toho moc neodehrál, takže je tam potenciál ke zlepšení..

Reagovat
masly008

dle dnešních pravidel pentle

Reagovat
jk

Docela čumím

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Newcastle bude dohrávat v 10 proti Foxes.

Reagovat
EXoRcIsT

toto nieje ako penalta pre Southampton

Reagovat
masly008

když porovnám s tou proti Foxes tak jasná

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda tohle se dalo písknout, ne?

Reagovat
jk

Takovou už jsem viděl i proti nám...

Reagovat
EXoRcIsT

Cista podla mna . Ruku nemal pri tele

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas, jediné co, tak to bylo trochu zblízka, ale já bych to písknul

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle vystřídal do poločasu 3x a po pár sekundách druhýho poločasu se jim zraní stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoli pomlouval Benítéze, tak se stačí podívat kolik měl Newcastle zraněných hráčů poslední tři sezony a kolik jich má teď za půl roku, co je Rafa pryč.

Reagovat
Cobra

Já už ani nevím, co penalta je a co není, když je tam VAR.

Reagovat
Taiger

lol Alli

Reagovat
vitasrp

Tahle ruka mi přišla dost od těla, takže bych čekal, že to bude odpískáno. Bych se i vsadil, že v Champions League by to penalta byla, ale v Premier League by to kolikrát hráč asi musel chytit do ruky, aby to nařídili.

Reagovat
masly008

Foxes nesouhlasí,těm pískli i více u těla.

Reagovat
Cobra

Alli kurva. Sice dává góly, ale v mezihře je naprosto k ničemu. On nedá normální nahrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt katastrofa, už jen postavení u těch přihrávek

Všechno takové lehkovážné...

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle střídal všechny kvůli zranění nebo někdo takticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey je otázka. Zraněný byl, tak možná precaution.

Reagovat
jk

Lamela za Lucase pls.

Reagovat
Cobra

Alliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Je úžasný sledovat, jak Mourinho jednou taktikou zabil přednosti všech našich ofenzivních hráčů

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nečekal jsem od něj žádný zázraky, ale je úplně bezradný. Jeho angažování bude Spurs hodně bolet.

Reagovat
Kluivert9

Klasika

Reagovat
oddy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

A to mal začiatok celkom v pohode, proti WHU sa na nich dalo pozerať a potom uhral fajn aj tú skupinu LM.

Reagovat
drussbarb

Dejte mu trochu respektu

Reagovat
Taiger

Kane

Reagovat
Thelvin

Jestli se Kane zranil, tak je to blbý, ale neumim si představit, že bychom bez něj hráli hůř. Na to, co Mou po hrotovi chce, je Son ostatně mnohem lepší

Reagovat
Cobra

Jako že na nákopy na slepo je lepší Son než Kane?

Reagovat
Thelvin

Jo, protože Son ty nákopy doběhne. Kane nedoběhne nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nechápu, oni nakreslí čáry podle kterých není v ofsajdu, aby následně stejně gól neuznali.

Reagovat
Kixi Syhimour

rameno v ofsajdu

Reagovat
jk

Byl tam i Toby ne?

Reagovat
janinho

kurva, harry hamstring v pici. to som zvedavý koľko bude mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek

Reagovat
Thelvin

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, aby si přitáhl Matiče a můžeme tu sezonu už odpískat.

Má k dispozici hráče ideální na kombinační hru a už dva měsíce nakopavame na Kanea.

Reagovat
janinho

matic a big Fella a Levy vyhrá cenu pre kkta roka

Reagovat
Kluivert9

On někdo od Mourinho čekal nějakou taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ale i tak tě to nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

No na Kanea....oni ho ani tím nákopem nenajdou.

Reagovat
johan14

Mohol by si tých hráčov menovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele, Lo Celso, Eriksen, Winks, Kane, svého času i Alli...

Času už měl Mourek dost, jak říká poučit se z chyb, ale teď udělal velkou chybu Levy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec by mě nemrzelo, kdyby dostal Alli redku a stop na 8 zápasů. Hráč naprosto k ničemu, ale hrát bude pořád.

Reagovat
Thelvin

Já bych ho zkusil prodat do nějakého profi fortnite teamu

Reagovat
smazaný uživatel

Alli dneska nejhorší výkon fotbalisty co jsem za poslední dobu viděl.

Reagovat
Thelvin

je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Jindy to nebývá o moc lepší. To že teď dal pár náhodných gólů na tom nic nezmění.

Reagovat
tweek

Ali

Reagovat
smazaný uživatel

Alli najhorší výkon v histórii futbalu. S týmto by medal ani SK ligu

Reagovat
Malresi

Watford pod Pearsonom je uplne iny tim. Myslite, ze im to vydrzi a zachrania sa alebo ide o ten kratkodoby efekt po zmene trenera a tato forma ich opusti?

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě se zachrání

Reagovat
Bayern +

Zachránia sa, majú dobré mužstvo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Příšerné bránění toho posledního roku od Spurs

Reagovat
Kixi Syhimour

*rohu

Reagovat
jk

*roku

Reagovat
jk
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza

Prehravame a Ali sa tam prechádza a ma to uplne v... Ja by som ho vyfliaskal

Reagovat
Edgewalker

Co udělal Mourek, že má žlutou?

Reagovat
Thelvin

Šel k lavičce Sotonu a četl si tam poznámky jejich asistenta

Reagovat
Liquid

každý má právo číst

Reagovat
Edgewalker

Díky, to je chuj

Reagovat
Salfovic

Kontroloval jestli tam má všechno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco říkal členovi realizačního týmu Southamptonu přímo u jejich lavičky.

Reagovat
Edgewalker

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej zmar, už jen přidat nezvládání Mourka a je to komplet.

Reagovat
jk

Počkejme si na rozhovory po zápase, třeba to už přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nevyhnutelný. Když budem takhle pokračovat, přijdou otázky od novinářů, jestli se nebojí odvolání a zažijeme deja vu.

Reagovat
jk

Ale k té žluté kartě to bylo úplně Humble One.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moc mu to nevěřím, asi to v něm taky vřelo, ale ještě se drží

Reagovat
Liquid

Arsenal 5 bodů už dokonce od předposledního 19.místa, mají jeho hráči vůbec ve smlouvách ošetřeno, že by v případě sestupu mohli tuhlec potápějící loď opustit, tak jak to bývá běžný u uzavírání smluv u týmů kde se očekává holý boj o přežití ? Takový Özil mi moc do druhé anglické nepasuje.

Reagovat
aramaki

A United sú rovnaký počet od 3. miesta ako od zostupu. Načo je dobrý tento typ komentárov mi bude asi vždy unikať. Alebo si fakt myslíš, že Arsenal ide zostúpiť? Posledný vzájomný zápas ste vyhrali vďaka chybe brankára v závere zápasu, sami ste si nedokázali vytvoriť z hry takmer nič, aj keď ste mali tlak. Ten rozdiel medzi Chelsea a Arsenalom aj vzhľadom na marodku nie je až taký ako by si si prial. Dnešok to dokonale ilustroval.

Reagovat
Jardin

Me by to taky ale zajímalo. 4b na sestup, 12b na LM

Reagovat
Golasso

Reagovat
Liquid

Arsenal v tom ale neumí chodit, na rozdíl od takového West Hamu, Crystalu, a to navíc máte klíčové hráče stále zdravé, Aubamayang, Lacazette, Leno i Özil, těžko někdo bere víc než tito hráči a faktem je, že jste vyhráli za více než půlku soutěže jen 5 zápasů, což je přesně tolik kolik má momentálně sestupující Bournemouth, nic není nemožné, stačí když nefunguje kabina a je zle i u sebelepšího týmu

Reagovat
smazaný uživatel

A to že berou nejvíc tak automaticky znamená že jsou nejlepší?

Reagovat
aramaki

Komplet obrana je v riti, ale hlavne, že hrá Ozil a Laca, ktorý je total z formy. To je určite kľúčové. Vyhrali sme len 5 zápasov, ale prehrali sme menej zápasov ako vy. Stále ťa tie čísla bavia?

Reagovat
PhilipS

Je vidět, že hráči jsou zatavení. Nejsou to teď moc hezký fotbaly. Trenéři dělaj chybu, že málo rotujou sestavou v tomhle období.

Reagovat
Coutinho10

to vypadá, že nikdo asi nechce do top 4

Reagovat
REPLIKATOR

Everton chce do LM

Reagovat
Coutinho10

tak zachvilku má ideální příležitost využít zaváhání konkurentů

Reagovat
diastan

Foden král

Reagovat
diastan

proč

Reagovat
smazaný uživatel

a ja pozeram ze ci sa mi sniva ked zrazu na evysledkoch je 0-0, kde tam zas nasli ofsajd?

Reagovat
Jackmaker1989

Tentokrát výnimočne fakt bol.

Reagovat
vitasrp

A výraznej, na to nebylo potřeba ani těch lajn, tam to prostě čárový přehlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstate vacsinou vzdy bol akurat ze to boli fakt milimetre. Fodena to musel potesit po tej jeho drsnej oslave

Reagovat
Jackmaker1989

Tie ostatné ako napr. dnes AV ani náhodou ofsajdy nie sú a dúfam, že to veľmi rýchlo zrušia lebo to škodí futbalu.

Reagovat
Minister

Mahrez bol v ofsajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

jasnej no ...stejně co by to bylo za zápas bez oslaveného gólu, který následně nebyl uznán..letos asi žádný

Reagovat
drussbarb

Offside....smůla

Reagovat
herold

Stream city-everton?

Reagovat
Jackmaker1989
Reagovat
herold

Reagovat
diastan

Moyes příští rok titul

Reagovat
Free_player

Proč vlastně nehraje Ederson ?

Reagovat
masly008

Reagovat
REPLIKATOR

Že by trest za vyloučení proti Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

trest bol na 1 zapas

Reagovat
Free_player

že by ne ?

Reagovat
diastan

někde bylo myslím vyjádření že má rýmečku

Reagovat
smazaný uživatel

to ma mozno aj pogba

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme choroba

Reagovat
martin1

Si dělá Guardiola s tou sestavou srandu ne

Reagovat
nani92

The Chosen One

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc se Eriksen a Aldeiwereld naji potrebu trapit v jednom klubu a furt prodluzovat smlouvy a trapeni kdyz by je novej klub (my) lip zaplatil a mohli by se tam zase rozehrat. Samozrejme podobni lidi jsou i u nas, jenom nez my rozmrdame Arsenal (nebo spis nakopneme ) jsem videl zrovna Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprinasi to pozitiva tomu klubu ani hracum, leda jakysi pocity aspon nejake jistoty..

Reagovat
Jackmaker1989

Btw. ten Dubravkov trojitý zákrok bola mega. Keby nebol už v Newcastli ani on, tak sú hotoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka dělá chyby, ale s obranou Newcastlu by je dělal každý. Šlo na něj nejvíc střel v lize. Má letos kolem 80 úspěšných zákroků. Po sezoně je možné, že půjde výš.

Reagovat
Jackmaker1989

Ak by sa Newcastle udržal, bol by som rád aby ostal, ale Newcastle nevyzerá, že chce napredovať, čo myslíš? Ako to vidíš ty? Chyby nejaké drobné som videl, ale bola tam aj nejaká fatálna?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho někdo nebude chtít, tak právě kvůli chybám. On nás často drží v zápase a pomohl k hodně bodům, ale taky několikrát selhal.

Z hlavy si teď vybavím jen tyhle dvě, ale měl toho víc. Rozhodně nechybuje každý zápas, ale stoprocentní jistota, kterou bys chtěl ve velkoklubu to není.

Vyložená hrubice: https://www.youtube.com/watch?v=uN3LVam2DOE" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=uN3LVam2DOE

Střelu Martiala na bližší tyč si musí golman hlídat: https://www.youtube.com/watch?

v=EOuEx5uZkuU

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jackmaker1989

S tými Spurs to súhlasím, ale to bolo min. sezonu či? Inak ten Martialov gol je taký čo mi utkvel v pamati, musí to chytať aby potvrdil kvality ale že by to bol vyslovene nejaký prepadák to nie. Som zvedavý, čo s ním bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z minulé sezony, tu měl obecně slabší. Letos chytá tak jako po příchodu - skvěle. Jen ten poslední měsíc se to trochu začlo sypat. Já ho mám rád, ale neřekl bych, že je nějak výrazně kvalitnější než Foster, Ryan a další golmani z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu se mi moc líbí, ty chyby bohužel občas nějaký má. Ale proč zase na druhou stranu nevyzkoušet vyšší úroveň, má ideální věk.

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ veľmi dobre. Najväčšiu zásluhu na tom, že vedieme 3:0 má náš pressing, to som už nevidel dobré dva mesiace. Každý jeden aktívne napáda, ale Bournemouth nám to hooodne uľahčuje, tí sú slabučkí a obrana v lese.

Captain je fantastický, pravá strana Fredericks a Snoddy pri dvoch góloch, ale aj Fornals naľavo sa snaží. Obrana zatiaľ nepreverená, nepáči sa mi len Anderson, snaží sa, ale na AM mu to moc nejde.

Haller krásny volej

Reagovat
smazaný uživatel

Everton tohle neudrží. Carlo by měl něco změnit. Vepředu míč neudrží ani minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to že tu není pochvala na VAR? Jen kdyby to bylo o milimetry tak by tu bylo nablito a teď když VAR dobře tak nic..

Reagovat
diastan

VAR

Reagovat
REPLIKATOR

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Var

Reagovat
YNWA__MSN

David Moyes To je pro Eddie Howe asi konec co?

Reagovat
Bayern +

No hrajú strašne...

Reagovat
diastan

zatím se neradovat

Reagovat
honziss

Haller. Ta jeho akrobacie je úžasná, snad jí teď uvidíme víc.

Reagovat
Mastný Chobot

je nejaký dôvod, prečo ho Pelle nestaval?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fenixLFC

skusal vsetko mozne aby to rozhybal+ho nevedel absoltune vyuzivat

Reagovat
Bayern +

Pretože sa po zranení vrátil Antonio a hneď v prvom štarte prakticky sám proti Spurs vyrobil z 0:3 drámu na 2:3 a potom mal ešte pár dobrých výkonov, napr. proti Chelsea.

Ale u Hallera nemám pocit, že by ho nestaval však z posledných 10 zápasov 8 krát základ a dvakrát z lavičky (Arsenal a Chelsea)

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

S dovolením ta Ancelottiho strategie na dnešní duel je neuvěřitelně k ničemu. Everton může být rád, že neprohrával už v první půli a on nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Everton Takhle se o LM nebojuje...

Reagovat
diastan

Everton velmi bídný ..

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší ale Davis nebo jak se jmenuje. To je taková strašná tragédie že by nehrál ani v champu

Reagovat
diastan

a teď otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers Bournemouth do druhej ligy paráda

Reagovat
Jackmaker1989

Bravo

Reagovat
Coutinho10

chudak Bravo

Reagovat
Kaspar

OT : https://youtu.be/rBIJn_GQ0RQ?t=104 z Kangy by mel Besip asi radost

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
REPLIKATOR

Bravo

Reagovat
Taiger

Leno - AMN - Sokra - Luiz - Koala - Torreira - Xhaka - Mesut - Pepe - Laca - Auba

Za mě top v rámci možností

Reagovat
iamek

Tak fakt bez Pogby. Tohle už je divny . Jinak mám tušení, ze Lingard dneska ten gól da.

Reagovat
EXoRcIsT

nech ide cely Pogba do prdele aj tak bez neho hrame cely rok tak nech ho kludne predaju a uz v zivote nekupit hraca co ma za agenta to tluste prasa Raiolu

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, ja ho v Reale nechcem ani vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Foden sobec

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio Klaunio Bravo.

Reagovat
Counter

To je snad poprvé, co máme základní sestavu s Aubou, Lacou, Mesutem i Pépém, ne?

Reagovat
Taiger

Jop

Reagovat
Nikikrew

Hej

Reagovat
smazaný uživatel

Emeri by postavil max Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

RIP ManU

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

A naposledy. Auba zítra odlítá do Španělska.

Reagovat
Counter

Na dovču? Proč by ne, když máme další zápas až jedenáctého.

Reagovat
aramaki

Reagovat
EXoRcIsT

Ole on MUTV: Pogba's injured and out for a few weeks

Ten piciak Pogba musi vypadnut . Mourinho dobre povedal ze je to virus a treba sa ho zbavit a skusit za tie peniaze doviest nejakych zaloznikov co nebudu rozbijat kabinu .

Reagovat
iamek

Prodat

Reagovat
EXoRcIsT

len kto bude chciet do svojho muzstva hraca o ktorom sa uz vie ze je rozvracac a da zanho 100 mega

Reagovat
iamek

Psg nebo real. Vždy se někdo najde

Reagovat
EXoRcIsT

tak to nech ide do PSG . Real mam rad a nechcem toho vajcaka v dalsom muzstve ktoremu fandim

Reagovat
Mastný Chobot

MU

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip? ako hned zajtra Ole musi kúpiť cm, toto je úplne trapna a zufala situácia

Reagovat
smazaný uživatel

njn asi chrbatik

Reagovat
EXoRcIsT

Alebo rit . Ked sa mu do nej tak Zidan pchal cely cas

Reagovat
Tolstobik

Prodat, takovyho hrace United fakt netreba.....

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

taková škoda že nejde ownysearch..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
supporter

Paradoxne to muze ostatni zalozniky nakopnout.

Reagovat
pingla

Matic s Lingardem v základu to už raději Pereira, ale tak co už

Reagovat
fenixLFC

calvert mal dostat redku proste spina

Reagovat
smazaný uživatel

na FA Cup radsej poslat samych nahradnikov, to bude prasenia

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný prase a simulant..

Reagovat
Jackmaker1989

Jak toto VAR nemôže opraviť?

Reagovat
fenixLFC

aby bol var zmysluplny? to by si chcel moc

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude zabavny zapas

Reagovat
Taiger

Jestli prohrajem, budem kokoti

Reagovat
Counter

To už jsme teď, vždyť jsme v tabulce za Newcastlem...

Reagovat
jacobT

A to bude este nic oproti tomu, ked nam da gol Lingard...

Reagovat
Counter

Ten je dneska jasný, asi i kouknu na kurzy

Reagovat
jacobT

To je dobrý nápad.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Toto uz posrat nemozeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Zalez debile

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aramaki

v niečo som ešte dúfal, ale po tvojom komentári je nad slnko jasné, že to posereme

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

to brzo

Reagovat
Counter

Má to potenciál být podobné jako ten památný zápas za Wengera před dvěma lety, kdy jsme MU mačkali jak citron, De Gea zachytal jak bůh, MU třikrát uteklo za půlku a vyhrálo 3:1.

Reagovat
aramaki

potenciál to má, ale aby nás napokon nemačkali ako citrón oni a napokon sme prehrali 3:1. Nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky

Reagovat
iamek

Abraham

Reagovat
Whitemedia

Je ti ale doufám jasné, že je celá ta expreska totálně mimo?

Reagovat
iamek

Taky doufám. Zaslouží si víc

Reagovat
vladino10

Ale ten odoi Vám dosť pohol s platovou politikou, nie?

Reagovat
Whitemedia

Ani ne, Mount bezproblémově podepsal a přes sto nešel, Tomori taky..

Reagovat
Whitemedia

I když oni možná podepsali dřív než Odoi tak uvidíme, co z toho v budoucnu bude, ale problém je teda v tom, že ty spekulace jsou špatně a pokud chce Tammy opravdu plat jako Odoi, tak to není těch zmiňovaných 180 táců, ale 120..

Reagovat
Kluivert9

Taky byl by blbej, kdyby chtěl "jen" to stejný, co nehrající Odoi...

Reagovat
Hachim Mastour

Vyhráme 2:0

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Infernoqt

V tom by byl čert, aby se Arsenal na nás nechytl

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Swarley

ta naše záloha je vtip, ale z brejků to vyhrame...

Reagovat
Mastný Chobot

ten náš futbalový klub je vtip, ale dnes to vyhráme...

Reagovat
mimi_united

Poďme si po nich! Arzenal je pravidelnou potravou pre Červených diablov

Reagovat
REPLIKATOR

Oba týmy jsou vtip = 0:0

Reagovat
masly008

jako že arsenal udrží nulu?á pán je vtipálek

Reagovat
jenage

Tvl Pereira konečně začal něco hrát a on ho posadí.

Reagovat
EXoRcIsT

Kolasinac jasna zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Kolasinac

Reagovat
Nikikrew

Boha prvy faul a uz zlta!!!

Reagovat
EXoRcIsT

tam ani nemal co ine kolasinac spravit

Reagovat
EXoRcIsT

Ale vidno od koho sa ucil Arteta . Hraci Arsenalu neustale okolo rozhodcu

Reagovat
Tolstobik

Za co zluta? ....to uz ji mel teda dat spis Luizovi

Reagovat
lajka30

Jak brečej ty žebráci z Arseanálu.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Serg!o

Co to má Arsenal za ty španělský manýry?

Reagovat
smazaný uživatel

matic je jeste v united? jsem myslel,ze uz ukoncil karieru

Reagovat
merlick

kola zlta, matic nie. Uz v 4 minute sa nam pekne vyfarbil ten klaun v modrom. Bude tazky zapas 12v11

Reagovat
lajka30

Reagovat
EXoRcIsT

ti jebe Kolasinac fauloval Jamesa ktori mu utekal priamo na branu sam Matic spravil faul v strede ihriska kde bolo este dost hhracov MU

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool zerteee

Reagovat
Nikikrew

Pepeeeeeeee

kua ale ocakvam VAR

Reagovat
smazaný uživatel

kks to bolo zas tesne

Reagovat
jacobT

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
pingla

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooollll

Reagovat
Taiger

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooool (snad už to můžu napsat)

Reagovat
Grahf

z takého hovna

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

jake hovno?

Reagovat
Trand

Pepeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire

Reagovat
EXoRcIsT

Matic v lese pri tom gole

Reagovat
Tolstobik

Shaw taky

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaa skodaaa, pome 10

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, ako vám, ale mne tam ten Arteta ako tréner vôbec nesedí. Príde mi ako keby bol stále hráč, a čo sa týka porovnania s ostatnými trénermi, tak je oproti nim ako nejaký malý chlapec Ale môže z neho byť samozrejme dobrý tréner

Reagovat
Taiger

Ty vole, to je válec

Reagovat
Grahf

shaw katastrofa, nepokrýva nikoho na svojej strane

Reagovat
smazaný uživatel

PEPE je fakt, ze pokud se ma nekdy chytit, tak proti shawovi ma takrka idealni prilezitost. moc horsich obrancu, kteri se zaroven jeste tlaci dopredu v lize neni

Reagovat
PP

Kluciiii, někdo stream? Musel jsem přeinstalovávat windows, takže nemám nic.. diiik

Reagovat
REPLIKATOR

Nemáš čumět na porno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tolstobik

Jinak Shaw hraje posledni dobou hrozne, klidne tam Ole mohl nechat Williamse

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Taiger

AMN je mimo

Reagovat
mistr129

funkční stream? se mi to po gólu seklo a nic mi nejede

Reagovat
EXoRcIsT

Matic ma asi lagy lebo tam Pepe spadne na zem meter od neho a Matic nic az ked sa Pepe postavi a posunie si loptu tak sa Matic pohne

Reagovat
Tolstobik

Sak Matic musi po sezone pryc, z nej je regulerni deadwood...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz nedaj kartu

Reagovat
EXoRcIsT

cista zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaard, Matic, Shaw? Tahni dom ty norskej skrete. Postizenost.

Reagovat
EXoRcIsT

No tak namiesto Matica alebo Lingaarda su na vyber este tragicky Mata a slaby Perreira

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je taky Oleho chyba.

Reagovat
EXoRcIsT

jak to je Oleho chyba ty trubka ze mu Woodward nepriviedol posily do zalohy nieje Oleho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ajoo, akorat skoro rok manazer neprisel na to jak to vymyslet, aby nemusel hrat borec na urovni MSFL v zakladu...

Reagovat
Tolstobik

Nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis drz picu, kritika je hned plac ok.

Reagovat
Tolstobik

"Tahni dom ty norskej skrete. Postizenost." Tomu rikam opravdu precizni kritika

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec.

Reagovat
smazaný uživatel

povalaj sa herecko

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudi co piska zase

Reagovat
Taiger

Jak já tak rád vidím Koalu zpátky na hřišti

Reagovat
ManUnited

Někdo funkční stream?

Reagovat
Jackmaker1989
Reagovat
Taiger

Jak se teď Laca s Abou oba rozeběhli zpátky za Jamesem

Reagovat
Nikikrew

Akurat som chcel povedat ze Sead je paradny

Reagovat
Grahf

krajníc beci vobec nepresujú, ani nechodia hore, tú trojku vpredu potom v pohode vypinkajú

Reagovat
PP

Gol jsem těsně neviděl, ale od té doby hrozná nehra.. tukec vzadu na pár metrů, žádné přenesení hry, žádný náběh.. Ale zase se mi líbí lepší provázanost řad.. taková drobnost a co to udělá.

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw Matic Lingaard ich normalne zastavi na mieste ked dostanu prihravku lebo nemaju tusenie co z loptou . To su normalne traja boti z FIFY

Reagovat
Grahf

od začiatku zaápasu hrajeme oslabení

Reagovat
smazaný uživatel

No tak namiesto Matica alebo Lingaarda su na vyber este tragicky Mata a slaby Perreira

Reagovat
pingla

vyjma toho golu Arsenal ani my zatim nic poradne nevymysleli

Reagovat
EXoRcIsT

mas tam 3 brzdy co kazdu akciu pokazili . Takze nato ze nam tam zavadzaju hrame az nad plan

Reagovat
Nikikrew

je to velmi opatrne, najma my po tej prehre Chelsea nechceme zbytocne riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci je podivin

Reagovat
Minister

Má zakázané dávať žlté hráčom MU alebo čo?

Reagovat
Pigeon

Ten Arsenal je parta arogantních typů, co zvedají ruce po každém verdiktu rozhodčího. LaLiga styl, že bych blil.

Reagovat
EXoRcIsT

sak Arteta je ziak Guardiolu co to cele vymyslel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

A teď Laca nespadl v situaci, kdy by asi tak 90% hráčů spadlo.

Reagovat
Swarley

U nich nic nového

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

lol

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

to sa rýmuje

Reagovat
icemike

Reagovat
EXoRcIsT

Laca jaky simulant ani sa mu hlavy nedotkol

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

neskrčit Laca hlavu, tak má loket zaražený až v krku..

Reagovat
EXoRcIsT

mat na ucte za sumou o tri nuly viac som milionar . keby bolo keby

Reagovat
Nikikrew

ved tam bol laket

Reagovat
EXoRcIsT

hej laket do ramena to nieje faul

Reagovat
jacobT

Ale je.

Reagovat
EXoRcIsT

hej keby stojim na zemy a ti zabombujem s laktom do ramena tak to je faul ale ked bezite a sa dotknete s rukami alebo vo vyskoku sa dotknete s rukami tak to nieje faul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Ale, že vás rozhodca ušetril od minimálne dvoch kariet, to nespomenieš...

Reagovat
EXoRcIsT

sak to beriem nehovorim ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to píska za curaka? Maguire mohol ist kludne aj von za tie 2 zákroky

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

12ty hrac ManU

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Že neuhodnu, komu rozhodčí fandí...

Reagovat
Mimalu

proč to střílel šajtlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Maguirovy se nepískaj fauly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze penalta?

Reagovat
Edgewalker

Škoda Laca, nějak mu to nestřílí. Torreira pěkná střela

Reagovat
Minister

Lucas škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalisti panika a uz dopredu alibi na rozhodciho.

Reagovat
Grahf

sme tak o 2 rýchlosti pomalší vo všetkom

Reagovat
PP

a to hrajete s náma..

Reagovat
smazaný uživatel

To zakončenie A koľko že to stal ten Maguire?

Reagovat
avicii

Najdrahší priemerák planéty

Reagovat
Seydou Doumbia

Laca se poprvé udrží při podobném souboji na nohou a potom to střílí do Lyonu místo do sítě DDG.

Reagovat
PP

zrovna Laca fakt nepadá..

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak on udělá vždycky ten svůj krunýř, kde roztáhne ruce a za každou cenu se snaží krýt míč a často při tom padá...neříkám že simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči MU zatím vypadají spíš jak řezníci ze Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

co to piska?

Reagovat
EXoRcIsT

Uz sme mali mat davno zltu

Reagovat
Taiger

EXoRcIsT01.01.2020 21:31#

Laca jaky simulant ani sa mu hlavy nedotkol

EXoRcIsT01.01.2020 21:35#

Uz sme mali mat davno zltu

Demence v plné parádě

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
EXoRcIsT

a co ? jak to s tym suvisi To ze Lacazzet spadol a drzal sa za hlavu aj ked sa jej Harry ani nedotkol je jedna vec a to ze Lingard mal mat napr zltu je druha ty retard tupy taze nabuduce take neskusaj ked nato nemas mozgovu kapacitu

Reagovat
Taiger

EXoRcIsT01.01.2020 21:37#

hej laket do ramena to nieje faul

Reagovat
EXoRcIsT

WTF co za blbost si zase vytiahol nemozem uz

si predstav ze rameno nieje hlava ci co ta v tej skole pre sproste deti ucili

Reagovat
Taiger

Nezvládáš

Reagovat
EXoRcIsT

ja nezvladam a ty mi tu davas predhadzujes prispevky co spolu nesuvsia a ja nezvladam hej trapko

Reagovat
EXoRcIsT

Ze sa mu hlavy nedotkol ne že sa ho vôbec nedotkol

Reagovat
EXoRcIsT

sa ta pytam daco odpovedaj

Reagovat
EXoRcIsT

Haloooooooooooooooo Taigerko kde si som sa ta daco pytal tak odpovedaj

Reagovat
Jackmaker1989

Ty si napísal, že sa ho nedotkol či?

Reagovat
EXoRcIsT

Že sa mu hlavy nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni schizofrenicka pizda.

Mi nada ze sem proti Maticovi, Lingaardovi a Shawovi v zakladu, viz.

"No tak namiesto Matica alebo Lingaarda su na vyber este tragicky Mata a slaby Perreira". 0a za par minut napise: "Shaw Matic Lingaard ich normalne zastavi na mieste ked dostanu prihravku lebo nemaju tusenie co z loptou . To su normalne traja boti z FIFY"

Reagovat
EXoRcIsT

Ach boze dalsi clovek bez mozgovej kapacity

ty nadavas na Ole ze ich tam dal ale namiesto nich tam nikto iny nieje . Ja nadavam na ich totalnu gramblavost v hre

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nadavas ze sou naprosto gramblavi, ale nechal bys je tam. Ty kapacito

Reagovat
EXoRcIsT

a koho tam dam namiesto nich Jonesa alebo Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Za celou dobu nemel Ole zadnou sanci udelat neco s tim, aby Lingard nemel sanci hrat v zakladu? Nebo vubec byt 20km v okoli stadionu kde hrajeme..

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

Taaaaaaaaaaigeeeeeeeeeeer

Reagovat
EXoRcIsT

Taaaaaaaaaiggggeeeeeeeer

Reagovat
EXoRcIsT

Taaaaigggeeeeeeeeeeer som sa ta daco pytal odpovedaj ci co si zistil ze pises totalne debiliny

Reagovat
Gunner14

wtf, nezvládáš

Reagovat
EXoRcIsT

ne len sa ho pytam bo robi machra a teraz neodpoveda tak nech mi odpovie ako suvisi to ze Laca sa tam drzi za hlavu aj ked sa jej Maguire ani nedotkol a to ze sme mali uz ine fauly za ktore sme mali dostat zltu lebo ja mam podla neho demenciu ale tej sa on nemusi bat lebo to mozu dostat len ludia co maju mozog

Reagovat
Taiger

Reagovat
aramaki

šak klud

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, rozhodčí je dobře rudej teda.

Reagovat
Counter

Reagovat
Jackmaker1989

Každý, kto fandí futbalu musí byť rád, že hrajú spolu tí 4ria, pretože chcú útočiť a hrať futbal. Konečne mal niekto gule dať tam spolu Lacu, Aubu, Pepeho a Ozila.

Reagovat
PP

akorát Ozil se mi bůhvíjak nelíbí.. Pořád je to hrozně alibistické od něj. Ale maká, nabízí se.. to zas mu musím přiznat.

Reagovat
Jackmaker1989

Obrovské zlepšenie proti tomu, čo predtým. Naviac, rozhodne tam nikto lepší nie je.

Reagovat
Nikikrew

nie je to vykon ako proti Chelsea ale tak zle to nie je, len dostava malo lopt

Reagovat
Nikikrew

Pepe dnes super

Reagovat
tunkic

Reagovat
Grahf

to je nefér, prečo proti nám nehraje ten tragický arsenal, čo proti zvyšku?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sú schopní sa kedykoľvek zosypat s tou ich obranou takže by som bol celkom v kľude. Zatiaľ dali iba jeden gól a rozhodca je dnes zaplatený MU.

To ze budu mat prevahu bolo jasné

Reagovat
smazaný uživatel

ty jedna buznicko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skodaa Pepe, to su luckeri

Reagovat
Nikikrew

boha skoda

Reagovat
Minister

Kurva už... snáď sa nám to nevypomstí.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne ich drtime, to sa musi vyhrat uz

Reagovat
aramaki

Freddie už musí byť na pokoji tiež

Reagovat
ACSMan

Ať je už poločas tohle je hrůza úplně odevzdaný tým

Reagovat
pingla

prehrava nas takyto Arsenal hnus

Reagovat
Mikesh

Přehrává vás nový Arsenal

Reagovat
EXoRcIsT

sak bez zalohy sa tazko hra .

Reagovat
Tolstobik

Individualni chyby, strasna nekvalita ze strany Matice Shawa i Lingarda....takhle to proste nejde

Reagovat
Grahf

absolutna nula, sme letargickí

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay a Pogba chyběj strašně moc. Ta záloha je hrozná. Lingard by ideálně neměl dohrát poločas, ten neudělal nic dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak defenzivu si záloha Arsenal plní skvěle. A i dopředu nás neuvěřitelně mačkaj..

Reagovat
Tolstobik

Dva nejlepsi zaloznici zraneni a je to hrozne poznat, Matic uz na to proste nema, je uplne vyrizenej

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Grahf

arsenal brutalne presuje, dúfam, že im dojde dych

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

J A T K Y

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

DDG

Reagovat
Busby babes

co mel jako delat?

Reagovat
Mimalu

nic, skvěle zareagoval

Reagovat
Nikikrew

Sokratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof to braneni Auby

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooool

Reagovat
jacobT

SOKRATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
pingla

maguire uplne v hajzlu dneska, 2:0 polocas, snad Csaplar jinak Ole ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

lol my jsme marni

Reagovat
Trand

Sokratiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
maraynwa

Výborně AFC dneska!!

Reagovat
PP

Konečně.. zaslouženě..

Reagovat
Seydou Doumbia

Sókratés super

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej výkon

Reagovat
Grahf

nechápem aká bola príprava na zápas, totálna odovzdanosť. A neviem, či sme nedostali najviac golov z rohov z celej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

super bal jsem se, ze tu tragickou hru mu nepotrestame druhym golem, laca dve asistence

Reagovat
Whitemedia

Ke druhému poločasu už třeba United nastoupí..

Reagovat
Tolstobik

Ja si nejsu uplne jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka tu zálohu hrozně bossuje

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten shaw to je proste takovy zlatoslav lockhart, nechapu co dela i v tomto rozlozenem united

zase ten roh vznikl po jeho absolutni nepritomnosti pri brannei pepeho

Reagovat
aramaki

zlatoslav lockhart

Reagovat
smazaný uživatel

luiz sa mi zacina pacit

Reagovat
Whitemedia

neboj, to přejde

Reagovat
Counter

Rozehrávku má špičkovou, jen to bránění hapruje Ale dneska zatím paráda i směrem dozadu.

Reagovat
Nikikrew

no tie nakopy na utocnikov su docela tragicke

Reagovat
Nikikrew

kolasinac by sa mal ukludnit

Reagovat
Nikikrew

kolasinac by sa mal ukludnit

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, takto primitívne ísť do zákroku s kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa mu necudujem, ten herec by si zasluzil par poriadnych zakrokov ktore nema sancu prifilmovat

Reagovat
Nikikrew

to nam ale nepomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Matic ta prihrávka na Rashforda

Ak ho Mourinho kúpi je to náš koniec. Dier vol2

Reagovat
pingla

rashford misto toho, aby si to hodil na levacku a vletel do pok. uzemi, tak si to od prvniho doteku chysta na strelu z pulkruhu

Reagovat
Grahf

arteta zmenil arsenal za pár zápasov, kolko treba olemu?

Reagovat
Likan7

Tak Ole nastartoval okamžitě, viz ty výsledky. Do prdele to šlo až pak.

Reagovat
Kixi Syhimour

United moc netuší zatím

Reagovat
Miguel19

James jak vždy čumí jak debílek tvl..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

jak chtěl žlutou pro Kolasinace

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se na to soustredit tak dlouho, az bude konec zapasu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14

Reagovat
avicii

On je nechutná drzka strašne

Reagovat
I am Mancunian

Nevadí, vráti sa Pogba a bude to o niečom inom

Reagovat
EXoRcIsT

Pogba nech ide do ....

Reagovat
smazaný uživatel

Pice.

Reagovat
Pigeon

Arsenal se na nás vytáhl, bohužel. Strašná smůla že nemáme Pogbu s McTominnayem, to bychom přejeli ten sranda střed pole, co tam má Arsenal a propojili tak hru s útokem. Takhle se to těžko bude brejkovat, jelikož Arsenal to zavře. Doufám že s Artetou nepřijde i breceni a rozhazování rukama. Má tam dost vypatlane hráče na to, aby se to vymklo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak rozhodčí teda nic moc výkon

Reagovat
Svatej

Dokáže sledovat ten Jamesův punchable face bez toho, aniž by po něm skočilo. Nebyl bych na něj tak tvrdej.

Reagovat
Counter

Reagovat
xjert02

Taky moc nechapu ten jeho vykon s neustalym pomahanim tymu, ktery taha za kratsi konec provazu. Da kartu Kolasinacovi a pak si neudrzi metr. Nämlich to same co proti Chel$ki.

Reagovat
Tomanatura

Vzdycky Oleho branim, ale ted? Shaw, lingard, Matic? Vazne? Proti Arsenalu? Snad nedostanete ctyrku

Reagovat
Whitemedia

Maguire zažil brutální poločas..

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Do Van Dijka mu něco chybí no.

Reagovat
Nikikrew

Pamatam, ako som tvrdil ze nepatri medzi TOP5 stoperov PL a dostal som od mufanov pekne hejty

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Arteta je hit. Vravim to od zaciatku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Svatej

Tohle mělo být už alespoň o 4, fakt je brutálně melou ve všech ohledech. Snad to nějak Arsenalovksy nepodělají.

Reagovat
iamek

Čekal jsem tragédii, ale toto . Rash a Martial solidně vystaveni. Obrana komická. Arsenal hrál cely poločas to samé a oni nejsou schopni zareagovat. Bránění standartky top. Nejdřív hlavička ddg na poslední chvilku vyrazí a pak kolem hráče metr nikdo. Šílený. Dneska kromě Jamese traged vedle trageda. Arsenal tohle už pohlídá a něco nám na cestu ještě pošlou a naprosto zaslouženě. Btw komentátor na premier sport se naučil nové slovní spojení - hráč v linii .

Reagovat
iamek

Jo a Williams > Shaw

Reagovat
EXoRcIsT

to ale uz vsetci vieme

Reagovat
bbbauch

I Rojo na lb > Shaw

Reagovat
jacobT

3 zápasy pod Artetom a naša záloha je s tými istými hráčmi na nepoznanie.

Reagovat
Counter

Reagovat
xjert02

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Strašně se mi líbí, jak naši obránci a záložníci skvěle dostupujou, nedávají hráčům United žádný prostor. Najednou to vypadá, že i ti naši tragédi umí bránit. Jinak skvělý výkon, až teda teď na tu šanci Maguirea, Pepe je skvělej, Laca taky, takhle by ta útočná trojka měla pracovat pořád, vypadá to skvěle.

Reagovat
Counter

Reagovat
Heisenberg

Jakmile od sebe nestojí 3 kilometry, tak je najednou všechno lehčí, a to jak kombinace, tak pressing. Jinak jak mě Laca poslední dobou sere, tak je 1 na 1 proti stoperům pořád výbornej.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Reagovat
xjert02

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, takto vyzerá futbal? Vynikajúce od všetkých zúčastnených, len to udržať.

Reagovat
Tolstobik

Williams za Shawa a Andreas za Lingarda ( )....ale nejhorsi mi stejne prijde Matic v zaloze, jenze ho muze stridat tak maximalne Jones z nasi dnesni lavicky

Reagovat
bbbauch

Tam nefunguje nic. Nas stred zalohy jeste nenastopil.

Reagovat
Tolstobik

Fred mi prijde, ze docela dobry (nejak extra nekazi)....ale je tezky hrat v te zaloze sam

Reagovat
bbbauch

No on vzdycky beha jak splasenej kdyz pressuje, ale ze by si ve stredu rikal o nahravky a zasoboval ty vepredu, to vubec

Reagovat
Counter

Na to, že United hrají ve dvanácti, parádní výkon.

Kdykoli vidím Pépého hrát, nechápu, proč ho všichni tři trenéři v posledních týdnech nestavěli, hraje úžasně a byl prakticky u všeho nebezpečného, co jsme si vytvořili.

Je až neuvěřitelné, co s náma Arteta zlvádl udělat za tak krátkou dobu. Oproti Freddiemu nebe a dudy.

Reagovat
C-M@ster

Lingarda počítáš za dva?

Reagovat
Counter

Lingard je za 0,51, Kavanagh za 1, dohromady se to zaokrouhluje.

Reagovat
J0EL

Reagovat
EXoRcIsT

dvanacti mi hraje osmi Matic Lingard a Shaw sa nepocitaju ako hraci to je daco ako u vas ked hraje Mustafi

Reagovat
bbbauch

Ve dvanacti? Od nas hrajou tak 3, s rozhodcim 4

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
PhilipS

to s Pepem mi taky hlava nebere. Tam musel být nějakej off pitch prohřešek

Reagovat
Counter

Ale je pravda, že dneska hraje viditelně konzervativněji, rychleji dává míč od sebe, méně sóluje a nemá tak skoro žádné ztráty.

Reagovat
Trand

A vzorně se vrací dozadu, to v prvních zápasech taky tolik nedělal.

Reagovat
PhilipS

přijde mi teda, že hraje dost stejně. Na můj vkus drží ten balón furt hodně dlouho, když je daleko od brány

Reagovat
Nikikrew

Dpc to nemohol Arteta hned prist ked vyhodili Unaia?

Velmi dobry polcas a pochvala ide najma obrane. Dnes stoperi top vykony, Torreira to tam dobre cisti. United nedavame vela priestoru, dvakrat sme prepadli ale inac velmi inteligentny vykon. Konecne sa Pepe chytil, ten uz mal davno hravat v zaklade.

Ako som tvrdil, Xhaka dava tej zalohe uplne iny rozmer, hra v klude a s prehladom, skoda jeho absencie proti Chelsea. Auba a Laca top bojovne vykony, Ozil docela good aj ked sa nedostava uplne do hry.

Snad toto neposereme ale este nic nie je vyhrate

Reagovat
fenixLFC

mal prist namiesto emeryho. to tu ale bolo na artetu vysmechu...

Reagovat
xjert02

Kloboucek.

Reagovat
Big Virgil

vidět tu čtyřku Arsenalu pohromadě na hřišti je skvělé. Snad dohrajou celou soutež se ctí a nikdo z nich nebude chtít. Vypadá to že Arteta je ten manager kterého hlavně oni 4 potřebovali..

Reagovat
Big Virgil

Chtít odejít

Reagovat
Gunner14

Ten rozhodčí co zkouší šupák pak nemám mít šoky z těch mini faulů Koly, který už je na žlutý, radši ho sundat po 20 minutách dolů, když to píská takový šašek

Reagovat
nani92

Moyes dnes dokáže poraziť Bou a my ani trápny Arsenal..Ole OUT

Reagovat
J0EL

Tento novy Arsenal ma neskutocne bavi. S Mikelom to uz bude len a len lepsie. Konecne ma ten futbal od nas hlavu a patu a kazdy vie co ma hrat.

United strasne bezzubi. Len sa bojim aby sme si to sami neposrali nejakou redkou alebou penaltou, kedze James tam je len od toho.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, novy Arsenal

Reagovat
J0EL

Ved je to tak. Odkedy je pri nas Mikel tak zmena je vidiet uplne jasne. Nechspem ten "vysmech".

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
PhilipS

Po dlouhý době se mi ten fotbal líbí. Vedli jsme letos o dva góly po půli vůbec? Nikdy nepochopím proč Pepe seděl na lavičce na úkor Patů a Matů jako Nelson a Willock. Musí hrát prostě pořád. Chtěl bych vidět zahrát Luize na CM - Rozehrává skvěle. U něho si myslím, že byl velkej omyl, že hraje stopera. Lingard hraje? Fred taky tragédie. Je hodně špatná vizitka, když si Xhaka ten zápas užívá a má na všechno spoustu času

Reagovat
masly008

To už musí být i tomu rozhodčímu trapně takhle tlačit účka a nic z toho.

Reagovat
J0EL

a to este keby Laca padol, tak mame aj penaltu.

Reagovat
masly008

a to je to.Salah nespadl a pískli pentli proti nám (správně), Laca nespadl a vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pak lidí nadavaji že hráči padají..

Reagovat
Tolstobik

Me prijde, ze nam akorat odpustil dve zluty a Kolasinacovi dal zlutou zbytecne - fauly jinak piska docela spravne.....na uroven rozhodcich v PL mi to prijde jako prumerne zoufalej vykon

Reagovat
bbbauch

az na toho Kolasinace, tomu bych ji dal taky. Ale nam je tam odpustil. To Shawa drzeni jsem v detailu nevidel, tak nevim

Reagovat
masly008

jako dá se to tak brát, ale víš jak tě musí srát když za žduchnutí dostaneš žlutou a borci pak okopávají a nic?

Reagovat
Tolstobik

Jo to urcite, treba Maguiruv zakrok byl asi 10x vic na zlutou nez Kola.....rozhodci proste bida jako vetsinou v PL

Reagovat
emanuel habasko

Laca dnes na pana. Ten si z Maguira dela prdel celej polocas...

Reagovat
LAM

V zápase kriplů vede nečekaně zatim Arsenal

Reagovat
masly008

Dneska i Xhaka si to dává,jde vidět že to bylo jen a jen trenérem.A sledovat Torreiru kde a jak se pohybuje je boží, to je Emeryho nej chyba.

Reagovat
Taiger

Xhaka si to dává poslední zápasy, co hrává

Reagovat
masly008

no šak? Po příchodu Artety hráč jak cumel, tak kde kua asi byl problém.

Reagovat
Taiger

Aha, už to čtu, sorry

Reagovat
PP

protože je blíž k Torreirovi a řadám obecně. Na větším prostoru, který tam donedávna byl on prostě nestíhá a šlo to vidět.

Reagovat
Whitemedia

Luxusní liga ale.. my hrajeme hroznou bídu a náskok snad ještě navýšíme

Reagovat
Whitemedia

na čtvrté místo letos snad i 60 bodů bude stačit..

Reagovat
Svatej

Obecně je tohle fakt prdel. Každej tým si pršoel snad už dvěma dost kvalitníma krizema a hádám, že se to ještě tak dvakrát všechno protočí. Vůbec bych se nedivil, kdyby Arsenal nakonec ještě dotahoval na čtyřku.

Reagovat
LAM

Každej až na Live

Reagovat
Svatej

přirozeně

Reagovat
RKBoy

rovnaká pesnička z minulej sezony, všetky 4 tímy si prechádzajú prestavbou , takže nič velmi šokujúce..jediný rozdiel je momentálne šlapajúci Lester, čo znamená ,že z tej 4. sa do LM dostane pravdepodobne len jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Arsenal jen tak dál

Reagovat
jacobT

Arsenal have led a Premier League game 2-0 just twice this season. Both matches ended in a draw.

Tak ešte pozor na Csaplára.

Reagovat
masly008

Ano protože pod Artetou hrajeme stejně jako pod tragédem.

Reagovat
LAM

Csaplár není tragéd

Reagovat
PhilipS

Reagovat
tunkic

Ted se z toho hlavne neposrat, jak proti Chelsea

Reagovat
LAM

Opravdu velký OT:

Může mě někdo vysvětlit význam věty: are you perhaps short of a marble? Je to z witchera a jaksi nemůžu pochopit přesnej význam. Díky.

Reagovat
EXoRcIsT

no a v jakej scene to bolo povedane

Reagovat
LAM

Když šel Geralt zachránit Yenn před Djinem.

Reagovat
EXoRcIsT

musim si to kuknut najprv

Reagovat
smazaný uživatel

Máš o kolečko méně?

Reagovat
LAM

Jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak pochopil. I v kontextu scény to dávalo smysl.

Reagovat
LAM

Ok,dík.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd fans: Pepe only performs against farmer clubs.

They were right.

Reagovat
13

Hmm Maguira vyndávám z fanty, to je otřes. Jinak Laca je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Wright

Reagovat
Horcmen

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

Reagovat
PP

Ale rozhodčí je stejný čurák ve druhém poločase jako v prvním..

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard musí dolů a ideálně i pryč...

Reagovat
Pigeon

Už začali i simulovat....

Reagovat
avicii

Máte ich tam dosť, simulantov

Reagovat
lvrpl

Ddg je hodný tých peňazí čo dostal

Nevravím že to bola ľahká lopta ale niekedy by to chytal s prstom v nose.

Reagovat
Jackmaker1989

United teda neznášam ale vysvetlia mi fans united ako je možné, že po takomto polčase proste ten Ole nestriedal?

Reagovat
Whitemedia

Pereira otočí

Reagovat
smazaný uživatel

skoro začal

Reagovat
Svatej

Tý kreativní zoufalosti United se nejde ani smát. Jak mají tvořit oni, tak je to fakt příšernost

Reagovat
Nikikrew

Lacca co nenahravas

Reagovat
Tolstobik

Jeste se div Jesse

Reagovat
jacobT

Lingard nám nedal gól

Reagovat
Golasso

To zase chceme běhat celý druhý poločas bez balonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard dnešním výkonem dost možná předehnal i Pereiru ze začátku sezony. To bylo fakt politováníhodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard dnes prekonal i toho nejhorsiho Lingarda.

Reagovat
PP

Jinak od Mufanů nejlepší snad Matic..

Reagovat
Tolstobik

Mozna ted chvili v druhym polocase....

Reagovat
smazaný uživatel

ozil jaký míč

Reagovat
smazaný uživatel

a mesut je opet velmi dobry. on proti slabsim tymum zahraje snad vzdycky

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle novej způsob odchodu ze hřiště při střídání se mi vrcholně nelíbí. Jakoby těch pár sekund hrálo roli.

Reagovat
Golasso

Ten rozhodčí je k*k*t

Reagovat
smazaný uživatel

Proc proboha

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si uzije delsi potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nadávky, když to zrovna není střelec prvního gólu na domácím hřišti jako teď

Reagovat
smazaný uživatel

no vvsak jo.. je to pravidlo, ktere je jen na to aby zabranilo, takovym tem trapnym presunum hrace na nejvzdalenejsi pozici pri stridani na konci zapasu a to teda mne irituje mnohem vic, nez to, ze odstoupi nekde jinde.

ale za me je to taky blbost, ja jsem zastance cisteho casu, ktery by vsechny tyto blbosti eliminoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci...

Reagovat
Minister

Prečo sa zasa tak stiahli?

Reagovat
Taiger

TRASHFORD

Reagovat
EXoRcIsT

Toto je veľmi silný vtip tvoji 10r kamaráti sa určite zasmeju

Reagovat
Taiger

Neunášíš

Reagovat
EXoRcIsT

Prečo ? Ja viem uznať keď je super lepší a zaslúžene vyhravate .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obdobně kvalitních vtipů tady padlo od podobně vtipných uživatelů víc. Spíš nechápu, že na to někdo reaguje.

Reagovat
Taiger

Rozbije big Gibber Jaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to JP vezme alespoň částečně vážně, tak bych se spíš bál, že ne

Reagovat
Taiger

KSI vs Jake Paul by mohla bejt ale slušná prdel

Reagovat
EXoRcIsT

Ja len tak aby som sa nenudil a nemusel pozerať na tú paródiu od nas

Reagovat
Horcmen

to bys ho mohl koupit místo Kanea

Reagovat
Taiger

Neprovokuj

Reagovat
jacobT

Laca dnes konečne znovu výborný.

Reagovat
Svatej

zajímavě podaná věta

Reagovat
jacobT

V poslednej dobe sa mi moc jeho vykony nepáčili, ale predtým sa zvykol prezentovať aj podobne ako dnes.

Reagovat
Side

bože ten Auba na co šáhne to posere, vystřídal bych ho okamžitě za Saku

Reagovat
Coutinho10

celkem jsem pak u Arsenalu zvedavy na nabehany km

Reagovat
Svatej

Druhej poločas od AFC otřesnej..

Reagovat
Nikikrew

a co si ty vole cakal? Mame to pod kontrolou, hrali sme tazky zapas pred 3 dnami a United mali 1 vacsiu sancu.

Reagovat
Svatej

Čekal jsem alespoň patnáctiminutovku, kterou by jste je pohřbili. Takhle stačí jeden gól a jsou v zápase.

Reagovat
Nikikrew

Chapem, toto zatial musime dopilit pretoze je to riskantne

Reagovat
protiproudu

Konečně se na to dá koukat, arsenal jedem :)

Reagovat
smazaný uživatel

luiz je zase skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, je mi stydno

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi herec

Reagovat
avicii

Arsenal jasne zlepšenie ale nedokážu to hrat dlhšie ako 50 minút.. Zatiaľ

Reagovat
PP

bohužel.. jak jsme se mohli "chlubit" solidní lavkou, tak ta absence v obraně je šílená. Ještěže byl aspon Kola v cajku na dnešek.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Opat fyzicky odchadzame

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie je sranda hrat takyto futbal ak proste na to nemas fyzicku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

kartu mu dej

Reagovat
smazaný uživatel

simulace od mufanů, jaké překvapení...

Reagovat
Miguel19

Tvl to mu za takovýho bazeňáka nedá kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

fyzicky nevladzame. unaiove dedictstvo - cele zle

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Sebelépe fyzicky připravený tým by nemohl v takhle náročném programu s tak minimální rotací s tak fyzicky náročnými zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Boril s Coufalem jsou do ofenzivy petkrat uzitecnejsi nez Biss.

Reagovat
Taiger
Reagovat
EXoRcIsT

Bissaka pekný skok

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze jestli tohle Arsenal s nama dojebe tak nevim, my jsme uplne hrozni ale zacina se tvorit jakejsi tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zálohy ten tlak prostě neudržíme. Však nám reálně hru tvoří posledních deset minut Maguire a Lindelof...

Reagovat
Trand

Mi přijde, že Fred je snad u každý vaší akce.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Však Fred je v pohodě. Ale rozhodně netvoří finální příležitosti, ten ty akce maximálně někde rozjíždí tím, že odebere balon. A moc od kreativity tam ani není

Reagovat
Trand

Souhlas.

Reagovat
tunkic

z jakyho duvodu dostava prostor Nelson, me moc hlava nebere

Reagovat
jacobT

Preto tomu šéfuje Arteta a nie ty.

Reagovat
tunkic

Jakoze, kdybych videl Nelsonuv prinos, tak muzu trenovat Arsenal??

Reagovat
pingla

mackame je jak citrony, ale bez golu

Reagovat
tunkic

hrajete o kousek mensi hovno nez my

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejný hovno

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

To zas...

Reagovat
Nikikrew

ako chcete dat gol ked si netvorite sance?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Ty jsi asi nikdy nepil kyselej čaj, co?

Reagovat
pingla

užij si posun na 10. místo a vlastně příště derby o to deváté s městským rivalem

Reagovat
Golasso

... Uvař čaj Pogbovi, ale mačkej ty citrony pořádně, ať není furt nemocný.

Reagovat
avicii

Reagovat
EXoRcIsT

Ešte som nevidel sklenenejsie mužstvo ako Arsenal jak ich hráči vôbec prežijú normálny trening

Reagovat
smazaný uživatel

Ty treninky budou asi dost slaby

Reagovat
EXoRcIsT

sa dohodneme ja na teba nebudem reagovat a ty namna

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze ted jdu nejak proti tobe?

Reagovat
EXoRcIsT

Teraz nie ale tak celkovo sa mi uz nechce sa stale obranovat potom za nieco co som napisal a ty nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopeny genius.

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem ci by som teba zrovna nazyval geniusom No a to nereagovanie plati ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem tebe no, ale asi se nechapeme navzajem opravdu. Jo klidne.

Reagovat
EXoRcIsT

ja viem ze si myslel mna len som to chcel vtipne otocit fakt sa nechapeme a niesme si sudeny

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas dvou nejhorsich zaloh v lize.

Reagovat
Jackmaker1989

Xhaka dnes absolútne najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Laca za mě.

Reagovat
jacobT

Aj s Torreirom, obaja sú dnes minimálne rovnako skvelí.

Reagovat
Taiger

Ach jo, Lacova koncovka

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

no pod Auba daj im este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted nevim, jestli desivejsi byl ten protiutok, nebo, to ze i presto byl v podstate pomaly a spatne vedeny, tak nas united stejne nechali vytvorit v podstate golovku

Reagovat
smazaný uživatel

2x v podstate

Reagovat
I am Mancunian

In tam jebne MATU, ok dobrú noc.

Reagovat
EXoRcIsT

ked nestrieda tak placete ked strieda tak placate wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mozno tam chcel Jonesa alebo Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Fred dneska top.

Reagovat
bbbauch

Lacazette kazdopadne jak arogantne odmitnul pomoc vstat po tom co si kazdej hrac arsenalu musi pred stridanim musi sednout na tranik.. plus on pri tech padech podle grimas snad i veri, ze ho to boli. Aby potom byl za 2 vteriny na nohou a nabihal si..

Vykon humus, tam nebylo nic, a to sem se tesil.

Reagovat
EXoRcIsT

nemozes pisat o Lacazettovi ze simuluje si normalny ? chces na seba postvat bezmozgov a sa musiet obranovat za nieco co si napisal a oni to nepochopili

Reagovat
bbbauch

Tak oni to fauly byly, ale ty grimasy jak kdyby mu rezali nohy

Reagovat
PP

jsem si nikdy nevšimnul, že jsi takový blb..

Reagovat
EXoRcIsT

lebo niesom

Reagovat
PP

zase starý Auba.. jak má nahrát, tak to je hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, Auba je teda dneska hroznej

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že to mají hráči United hrozně na háku..

Reagovat
bbbauch

chodci

Reagovat
EXoRcIsT

to zase nie . Proste sme len tak zly

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, posledních deset minut mi přišlo, že se tam u vás snad nikdo pořádně nerozběhl..

Reagovat
EXoRcIsT

a kam by bezali ked aj tak im nema kto poslat dobru loptu

Reagovat
Edgewalker

Leno

Reagovat
EXoRcIsT

Fred do rici az mi zabehlo

Reagovat
J0EL

Dneska s prehladom. A ono to pojde

Reagovat
Coutinho10

respekt pro Lena, ze nesimuluje

Reagovat
Whitemedia

není to Ospina no..

Reagovat
Coutinho10

to ne, ale dokazu si vpohode predstavit, ze po tomhle by dost brankaru par vterinek posetrila, protoze ho Rashford asi i trochu trefil podle opakovacky

Reagovat
smazaný uživatel

tak Leno ma prsa vojanske, to ani necitil

Reagovat
Coutinho10

jedine tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne, kdyby si lehl, tak by rozhodci piskl faul (ktery mel stejne pisknout)

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Fred priamym kopom len sumarizovala vykon United

Reagovat
smazaný uživatel

Fred si pomylil sport.

Reagovat
avicii

Ty vole Fred

Reagovat
Miguel19

Ole vůbec neví která bije To je horší jak Moyes

Reagovat
Edgewalker

Arteta <3

Reagovat
smazaný uživatel

Fred a to je jejich nejlepší fotbalista

Reagovat
protiproudu

Tam se jich vejde :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl primak

Reagovat
smazaný uživatel

za takovy by se nemusel stydet ani ruben zadkovich

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
ernyyyy

jak už to měl každej v piči a nechal kopat Fread a ten tomu dal korunku

Reagovat
Whitemedia

Fred ideální zakončení zápasu

Reagovat
PP

Hmmm, slabší tým u nás snad letos nehrál..

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem niekedy u vas na stadione hraje aj Arsenal

Reagovat
Nikikrew

chalan akosi nezvladas. Chod radsej spat

Reagovat
EXoRcIsT

sak to bol len vtip boze

Reagovat
EXoRcIsT

samozrejme ze ste s nami dnes vytreli podlahu o tom ziadna

Reagovat
Nikikrew

Ok sorac teraz som bol za suchara troska

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Counter

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bbbauch

Reagovat
LGT

United

Reagovat
lvrpl

Toto Olé nemôže prežiť

Reagovat
Whitemedia

Ale může, pět bodů na LM není tolik..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

a s tymto ma Lampard problemy

Reagovat
smazaný uživatel

*sice na druhu stranu aj Klopp, ale doma bude demolice

Reagovat
jacobT

Aha, tak takto chutí výhra.

Reagovat
Minister

Najviac ma potešil ten tímový duch. Toto mi chýbalo.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

To teda bolo zahanbujúce. Shaw a Lindelof mi pijú nervy. Ale Artetovi a Arsenalu to celkom prajem.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Mönchengladbach

Timo Werner za 27 mega € do Chelsea?

Slušný bargain.

Reagovat
Remt

To nestraš

Reagovat
avicii

To dúfam že nie, musí k nám, zvlášť za tu cenu

Reagovat
Front hell

už jsem se tady na to ptal. Kolik by u vas dostal herního času? Zrovna v Chelsea by si zahral mnohém víc než u vas.

Reagovat
bbbauch

Snad ne

Reagovat
Luc-Luc

to ne !

Reagovat
Mönchengladbach

Taky bych ho chtěl vidět u Kloppa, ale čtu akorát o tom, že Chelsea aktivuje jeho výkupku 27 mega a k tomu vyplázne 120 mega za Sancha, zatímco se zbaví Girouda a Pedra.

Reagovat
Luc-Luc

to by byl slusnej upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta klauzule je směšná

Reagovat
Remt

on efotbal nebude ale nejlepsi zdroj informací. V Chelsea ať se plácnou přes kapsu a přivedou Sancha a Werner do LFC a bude alternovat s trojicí hráčů vepředu

Reagovat
Coutinho10

efotbal, tak to je dobry

Reagovat
Busby babes

tak uz je to tady, Emre Can... v nasi situaci v zaloze bych asi nevahal.

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Emre je tragéd

Reagovat
Luc-Luc

v Juventusu jsem ho nevidel hrat, ale za LFC mi prisel dobrej a ma furt jenom 25, klidne bych ho vymenil za Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doporučuju zkouknout alespoň 1 jeho zápas.. Lallana je zlatej oproti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádí v letošní sezoně je totální propadák.. třeba by mu změna prospěla, ale je tragickej momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

to az tak zle? a minuly rok to bolo ako

Reagovat
smazaný uživatel

Za začátku to nebylo až tak zlé (vloni), ale letos je to velký propadák, ani se nevešel do sestavy pro LM a poslední dobou ve všech zápasech, co jsem ho viděl, tak ze zálohy jasně nejhorší a místama jeho výkony i dost komický. (A to jsem ho měl vždycky v Liverpoolu rád)

Reagovat
smazaný uživatel

neeee

Reagovat
LFC182

Lol, tak to už je dobrý dno když se spokojíš s takovymhle ****

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

urazeny, ze odisiel z LFC zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to nechapu, vsak mu normalne dobehla smlouva, ze nechtel prodlouzit je jeho problem a navic, jak se ukazalo, tak si sportovne moc nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

nasranej by v tomhle případě měl bejt Can.

Reagovat
avicii

On si vobec nepomohol a prestup do United by bola len taka čerešnička na tej jeho debilite

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LFC182

co na tom nechápeš jako? chceš tragickýho Cana do united?= jste smířený že z váš je prumernej klub co patří max do evropský ligy. Gratulace

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že si letos viděl alespoň jeden jeho zápas. Opravdu šel s formou neskutečně dolů, momentálně si nedovedu představit, že by se u vás dokázal prosadit.

Reagovat
Busby babes

tak ja verim, ze nehraje nejak extra dobre, ale nase moznosti v zaloze jsou spatny a on se v PL driv prosadil. v Juve nehraje a pujde mu o Euro, takze by to mohla byt hostovacka do konce sezony treba jen.

Reagovat
smazaný uživatel

Změna by mu mohla jenom prospět Asi i on samotný by byl přestupu/hostování nakloněný.

Reagovat
Remt

Komu to Juve udělal tu prasárnu s tím, že mu slíbili, že jednoznačně bude na soupisce pro LM a pak ho tam nenapsali? Can nebo Rabiot? ještě tusim Mandzukic tam nebyl ale v te dobe se uz asi vedelo, ze pujde pryc ale nekomu toto myslím udělali

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Canovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Celkově přestupová politika Juve je poslední dobou zvláštní, nebo ne? Jejich hru nesleduju, italská liga mě přestala bavit poté, co z AS odešel Salah, takže občas jen zahlédnu nějaký přestup k nim a ať už Can, Rabiot.. To jsou hráči, za které sice nemuseli zaplatit nic, ale nasypali jim obrovský dardy na platu + podpisový bonus (alespon u Rabiota), ve finále k nim chodí nenažranci, co chtěli víc peněz a vydupali si přestup z bývalého klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník na ně nejsem. Hlavně si pouštím sestřihy kvůli Ronaldovi, ale nechápu už volbu trenéra. Emre kvůli té LM určitě odejde, takže se to trochu uvolní a při zraněních mají aspoň více variant viz Chielini. Ramseymu docela přeji úspěch, v Arsenalu ho nedokázali náležitě ocenit, tak snad se mu tam bude dařit. Ještě Higuaín mi přišel ze začátku jako fail, ale docela se tam vrací do staré formy mi přijde.

Reagovat
Kaspar

OT: vysila ms20 jeste nejaka jina tv ? ct na to evidentne sere

Reagovat
Busby babes

vsak davaj Kanadu a vecer nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ja ted koukam na stream Finsko - USA, zatim 0:0 po 2. tretine, takze hodne napinavy, ale v tv by to bylo lepsi

Reagovat
Kaspar

tak ct ma pry od iihf k dispozici jen urcity pocet zapasu co mohou davat, takze si to setri hlavne na nase zapasy dokud pokracujeme dal, i kdyz nechapu proc ms dospelych muzou vysilat vsechny zapasy a tady je to omezeny

Reagovat
Coutinho10

j, tak to je skoda...to mohli davat misto nejakyho zapasu ve skupine

Reagovat
Greny

No není to jen o iihf ale spíš i v tom má prsty svaz hokejový...co jsem slyšel tak všechny přenosy co jedou na ČT si sama ČT i vyrábí přenos a nepřebírá signal od těch co to dělají pro ostatní země...

Důvod : ČT to snímá z druhé strany hlediště skrze reklamy na mantinelech které jsou na jedné půlce české (podmínka svazu) a proto třeba snad z Třince nešel ani jeden zapas

Reagovat
doocetung

Jaak se ted posledni dobou resi milimetrove ofsajdy ve VAR.. ono to ma nejakou technologii podle ktere se naprosto presne posoudi kdy se mic odlepil od nohy prihravajiciho hrace? Vzdyt prece podle obycejneho zaznamu se to rozpozna s nejakou setinovou odchylkou ktera pak muze v dusledku tech milimetrovych nebo aji centimetrovych ofsajdu hrat hodne vyraznou roli.. za me opravovat jen naprosto jasne pochybeni, tydlety cachry s tou milimetrovou geometrii nepatri so fotbalu

Reagovat
Horcmen

Mo dnes doufám minimálně 2 góly.

Reagovat
Coutinho10

*Sadio

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Dobrá smůla, s tou tyčkou i s asistencí na gol Maného. Taky ho budu kupovat, ale to množství spálených šancí mě teda děsí.

Reagovat
Horcmen

ty ho nekupuj jeden gól z takového zápasu málo no

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Lallana, Origi, Phillips, Jones, Elliott.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

ze to ta obrana porad dava, je to jedina rada co nerotuje

Reagovat
fenixLFC

tak trenta aj robba setril v niektorom zapase, na MS tiez nehrali semi. a teraz ich tipujem posetri aj v fa cupe

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

zaklad svetovy, lavicka na urovni united...

Reagovat
ďuriLFC

Je to dosť neuveriteľne ako to ti chlapi v 13-14 kusoch dávajú v tak obrovskej kvalite a intenzite stále. Pre mna dosť zázrak proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson has won the 2019 Samba Gold award for the best Brazilian player in Europe

Reagovat
avicii

Dnes očakávam podobný zápas ako proti Wolverhamptonu, bude to boj..

Reagovat
Greny

Rooney za Derby dnes poprvé v zakladu

Reagovat
PP

Podme Liverpool! Ať stáhneme v tomto kole Sheffield..

Reagovat
Luc-Luc

Keita prej zranenej zas

Reagovat
stiflerovamama

To je v pici, akurat ked zacinal byt skvely.

Reagovat
Luc-Luc

presne

Reagovat
smazaný uživatel

jak vzdy uvidime na ako dlho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna dnes by sa tam dost hodil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaal Andy + Mo

Reagovat
smazaný uživatel

+ Baldock ci kto to bol

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele sehrany

Reagovat
Remt

Ať jdou už do prdele, fakt mě serou, nestihnu ani zapnout stream a už mi utek jeden gól

Reagovat
Luc-Luc

dneska snad bez nervu

Reagovat
Remt

Momo zdá se dneska chytnul slinu na góly

Reagovat
Coutinho10

Mane luxusne ta prihravka placirou na Gina

Reagovat
Mönchengladbach

Raiola se rozvášnil v rozhovoru pro italský deník La Repubblica, kde mluvil především o návratu svého dalšího klienta Zlatana Ibrahimovice do AC Milán.

Ale rýpnutí do United si neodpustil.

„Teď bych tam nikoho nepřivedl! Ten klub je mimo realitu a bez sportovního plánu,“ prohlásil Raiola, který už dříve - a opakovaně - kritizoval Manchester za chybějící identitu a neobsazenou pozici sportovního ředitele. „United by zničili i Maradonu, Pelého a Maldiniho. Paul Pogba potřebuje klub a tým, jakým byl předtím Juventus,“ pokračoval vlivný fotbalový agent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

je šance že pool lehne? jestli má smysl to zapínat.

Reagovat
Remt

super fotbal, jen to zapni

Reagovat
cubazi

Firmino je mimo Salahove prihravky a Firminove to je ako pozerať 1. Slovenskú ligu

Reagovat
Coutinho10

Virgil zachranil

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

ty kombinace vepredu jsou dost krkolomny, je to hodne tlaceny na silu, do druhe pule Origi misto Salaha

Reagovat
avicii

Chcelo to druhý gól... Naby

Reagovat
cubazi

Chcelo to rotovať hračov vpredu!

Reagovat
Hokaido

Mít Liverpool nějakýho top kreativního středopolaře, tak je... Pořád nejlepší na světě, jen ještě lepší. Milner a Hendo dnes strašné brzdy.

Reagovat
stiflerovamama

Od čias Lucasa Leivu sme tam nemali hráča, ktorý by dokázal z tej DM pozície posielať lepšie prienikové prihrávky po zemi. Jedine Fabinho, ktorý je samozrejme čo sa komplexnosti týka oveľa lepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážou to všichni z nich až akorát asi na Milnera. Ale moc to nepouzivaji. Možná i úkoly od Kloppa aby zbytečně neztráceli. Takovej Gini první sezónu posílal krásný kolmice.

Reagovat
stiflerovamama

No od Henda aj Giniho to podľa mňa vidno minimálne. Hendo občas dlhý pas ale vacsinou to je na istotu. Gini je skvelý s loptou pri nohe, v súbojoch, skoro neodstaviteľný od lopty, ale tých prihrávok sa tiež bojí.

Reagovat
Remt

to bych řekl, že Hendo dlouhý pasy dává často a né vždy jsou na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu taky jsem na naší zálohu nadával, ale ukázala že prostě na svejch postech a k účelu ke kterému tam jsou patří ke špičce, ale jak říkáš mít někoho s jejich schopnostma který je navíc kreativní by se hodil. On hodně chybí Fab ten dokáže dát překvapivou přihrávku.

Reagovat
stiflerovamama

Dobrý výkon, proti Sheffieldu sa hrá ťažko, ale držíme tempo, škoda, že tam nepadlo ešte niečo. Firmino je dnes zase strašidelný, nechápem ako taký hráč môže niekedy hrať tak pod svoju úroveň. Jemu by asi prospela konkurencia, lebo tieto jeho výpadky sa objavujú čoraz častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě to bude boj. Tyhle zápasy novoroční nám vůbec nejdou. Nepustili jsme je do ničeho, ale chtělo by to přidat uklidňující gól. Dneska celá trojka na prd pochvala do Sheffieldu takhle dobře organizovanou obranu proti nám neměl nikdo hodně dlouho.

Reagovat
REPLIKATOR

Nejtěžší část sezony a zraněných hráčů přibývá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak ať sakra nelení a koukají nahánět posily Lovren,Matip,Fab,Shaq,Keita,Clyne,...to už je fakt v prdeli

Reagovat
stiflerovamama

No v tej zálohe to po dnešnom zranení Keitu začína byť dosť kritické

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je na tom obrana hůř. Tam když vypadne stoper je to v prdeli. Do zálohy furt může jít Minamino a Firmino a přežilo se to, ale Hendo na stoperu PL? To by byl průser. Jasné vím že se vrátil Phillips ale věřil by mu Klopp? Nevím nevím..

Reagovat
Remt

kritické ne, ale musí hrát pořád ti stejní hráči. Blbý je, že zranění neubývají, ale spíš přibývají. Hlavně Matip a Fabinho jsem měl za to, že teď někdy už budou hrát, nebo až na konci ledna?

Reagovat
avicii

Stopér asi až v lete ale potrebujeme niekoho kto ma pevné zdravie, Gomez, Matip aj Lovren sú pravidelne zranený niekoľko krát za sezónu..

Reagovat
Remt

se alespoň pěkně prostřídají a každej si zahraje

Reagovat
Remt

ne je škoda, že třeba ten Gomez nevydrží déle, teď hraje několikátý zapas na stoperu a hezky se zvedá. I když jistější si přijdu když je tam Matip

Reagovat
Minister

+ Ox ešte...

Kedy cca sa vlastne majú títo hráči vrátiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Únor

Reagovat
aramaki

dokým hrá Van Dijk a Mané, ste relatívne v cajku. Keď sa zraní Van Dijk, až vtedy by začala zábava. To je neuveriteľné ako dokáže jeden top top stopér ťahať celý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Má kolem sebe top top spoluhráče

Reagovat
aramaki

Top top je tam len Van Dijk a Klopp. Top sú Mané a Arnold, možno brankár. Zvyšok sú kvalitní hráči, akých je plno aj v iných kluboch. Stačilo by, že sa títo traja zrania naraz a budete mať výsledky presne ako Tottenham alebo Chelsea. Ak nie horšie. Šťastie, že je Virgil taký odolný

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie sa top top Klopp nezraní a všetko vyrieši

Reagovat
aramaki
Reagovat
YNWA__MSN

Myslím, že Minamino a návrat Phillipse je asi vše. Asi až v létě. Kdyby chtěl teď v zimě koupit stopera, tak si nestahuje Phillipse. Ale někde jsem četl spekulace, že by Lallana mohl odejít už teď v zimě a to bych ho nepoustel ani náhodou, protože vzhledem k marodce by tam už moc hráčů nezbylo

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná penalta na van Dijka

Reagovat
Remt

no hlavně jsem se lekl, že mu padnul na nohu, prvně jsem si myslel, že se hlásí kvůli zranění nebo něco

Reagovat
REPLIKATOR

Další držení van Dijka ve vápně VAR

Reagovat
Coutinho10

ty vole to je mega skoda

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zavidim. Nadhera.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Maaaaneeeeee ti bylo bozi Mooo

Reagovat
Coutinho10

*to

Reagovat
stiflerovamama

Momo

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééé

Reagovat
Remt

Krásně je ve 2 vyťukali, Manemu ten gol vždycky přeju

Reagovat
Coutinho10

to jsou neuveritelny kombinace...wow

Reagovat
Remt

V tuhle chvíli bych si uměl představit, že by vystřídal třeba Elliot a taky se dostal na plac..

Reagovat
Melda

Souhlas.

Reagovat
Remt

hele, tak tam přišel, jen asi na poslední minutu ale

Reagovat
Coutinho10

tak se nakonec dostal tak vic si zahraje v FA Cupu

Reagovat
Remt

ne prostě jestli se budou pořád vyhrávat zápasy a bude pořád takovýhle náskok, bylo by supr aby Momo a další byli připraveni na LM.. v tu chvíli můžou třeba od 60 minuty naskakovat tihle mladí, pokud se bude vést třeba 2:0.. Pak jeden z nich vypadne, půjde místo něj Origi a na střídačce není vůbec nikdo.

Reagovat
Melda

Přesně tak, jednak se odlehčí těm vytíženým borcům a mladí získají zkušenosti.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale ještě bych aspoň měsíc, měsíc a půl počkal a až tam to případně nějak podle vývoje v tabulce zkoušel, pokud ten náskok nebude nižší

Reagovat
Coutinho10

Alisson save na pana

Reagovat
Remt

mega štígro

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

58!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Je nějaké info kdo by se měl vracet? Matip, Fabinho.. ti už přeci cca musí být fit

Reagovat
smazaný uživatel

Únor

Reagovat
YNWA__MSN

Na začátku února asi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele