Premier League - preview 21. kola

01.01.2019, 12:56, aktualizováno 03.01.2019, 08:40
Previews
Už začátek ledna může hodně napovědět o tom, kdo se letos stane anglickým mistrem. Manchester City v uplynulých týdnech ztratil spoustu bodů a vedle toho také kontakt s Liverpoolem, ten má před vzájemným soubojem na mistra náskok sedmi bodů...
Manchester City - Liverpool FC  (čtvrtek 21:00)
Manchester City přivítá ve čtvrteční dohrávce 21. kola Liverpool a nesmí si dovolit čtvrtou porážku v šesti zápasech. Ta by totiž znamenal ztrátu již deseti bodů právě na vedoucí Reds, naopak tříbodový zisk by Guardiolovy muže přiblížil na dostřel.

Citizens se v poslední době vůbec nedaří - po porážce na Chelsea přišly další dvě prohry v rychlém sledu proti outsiderům a vítězné utkání v Southamptonu je jen slabou náplastí. Pep Guardiola ještě nezná pocit porážky ve dvou po sobě jdoucích domácích utkáních, manchesterští to naposled zažili téměř před třemi roky. Hlavní příčinou jejich trápení je špatná defenziva, čisté konto naposledy udrželi na konci listopadu proti West Hamu, od té doby inkasovali v deseti zápasech. Pro Guardiolu je navíc Jürgen Klopp neoblíbeným protějškem. Němec jej totiž dokázal porazit již sedmkrát, což se žádnému jinému manažerovi nepodařilo. Motivací pro Citizens ale může být navázání na povedené vstupy do kalendářního roku, jelikož z posledních dvanácti dokázali jedenáctkrát zvítězit, a také možnost vyhrát jubilejní stý zápas pod manažerem Guardiolou. Spoléhat se domácí budou hlavně na Sergia Aguera. Ten je spolu se Sterlingem nejlepším střelcem svého týmu, na Etihadu dokázal vždy proti Liverpoolu skórovat a navíc ho jediný gól dělí od mety 250 tref v kariéře.

Guardiola se vyjádřil na téma soupeře a vývoje v tabulce: "Realita je jasná, ztrácíme sedm bodů. Toto je druhý zápas odvetné fáze, tudíž je ve hře stále dost bodů. Je to pro nás dobrá příležitost snížit ztrátu, naše soustředění je pořád stejné. Každý se ptá, co se stane, když prohrajeme. Budeme se snažit hrát naši hru, bojovat o Premier League tak dlouho, jak to půjde," prohlásil úspěšný španělský manažer.

Reds vstoupili do nového roku se sedmibodovým náskokem, ten v Premier League ještě nikdo od této fáze neztratil. Teprve podeváté v historii nejvyšší anglické soutěže je nějaký tým neporažen po dvaceti zápasech. Další rekord, který hráči od řeky Mersey vyrovnali, je nejnižší počet inkasovaných gólů po tomto počtu kol. Do důležitého utkání půjdou liverpoolští ve skvělé náladě, neboť se jim v lize povedlo devětkrát v řadě získat plný počet bodů. Po Vánocích jsou v obzvláště výborné formě. Po likvidaci Newcastlu zničili i Arsenal, a to poměrem 5:1. Svůj první hattrick si v dresu Reds připsal Firmino, po gólu přidali jeho parťáci Salah a Mané. Právě Salah je suverénně nejlepším střelcem svého mužstva a ztrácí jedinou trefu na čelo tabulky kanonýrů, Egypťanovi se navíc daří i proti Citizens. Ve čtyřech posledních utkáních proti tomuto soupeři dvě branky připravil a tři sám dal. Až alarmující je ovšem venkovní bilance Liverpoolu proti ostatním týmům z nejlepší šestky. Z předchozích deseti ligových zápasů vyhrál jen v září proti Spurs, čtyřikrát prohrál a pětkrát se o body dělil.

"Je to normální zápas proti Manchesteru City. Velmi těžký. Jsou opravdu silným týmem se skvělým manažerem. Musíme být odvážní a plni odhodlání, stejně jako ve všech dalších zápasech. Pro mě jsou nejlepším týmem na světe. Lidé říkají, že tam pravděpodobně vyhrajeme. To není pravda. To není realita," říká manažer Jürgen Klopp.

Vrátit by se měl Ilkay Gündogan a v pořádku snad je i De Bruyne, v trestu naopak zůstává Delph. Po pauze kvůli svalovým problémům může zase naskočit James Milner, nejistota visí nad startem Hendersona a Keity.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.80 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Watford FC  (středa 20:45)
Souboj dvou týmů ze středu tabulky uvidí diváci na Dean Court. Bournemouth i Watford si své umístění vypracovali především skvělým úvodem. Nyní oba týmy zažívají pokles formy a poženou se tak za ziskem tří bodů.

Domácí za sebou nemají zrovna úspěšný poslední měsíc loňského roku. Ze sedmi ligových zápasu prohráli hned pětkrát, navíc vypadli ve čtvrtfinále ligového poháru s Chelsea. Avšak díky dobrému startu do Premier League se Bournemouth nemusí nepovedeným obdobím až tolik trápit. Skromný celek totiž nadále zůstává v klidném středu tabulky s velkým náskokem na sestupové pozice.

S rokem 2018 se Cherries rozloučili duelem s Manchesterem United na slavném Old Trafford. Rudí ďáblové, kteří se pod novým manažerem Ole Gunnarem Solskjaerem zvedli, potvrdili dobrou formu a soupeře z jihu Anglii porazili s přehledem po výsledku 4:1. Již v tomto utkání chyběl kapitán Bournemouthu Simon Francis, jenž si kvůli zranění od fotbalu do konce sezóny odpočine. V Manchesteru si navíc přivodil šrám též obránce Nathan Aké, jehož start proti Watfordu zůstává na vážkách.

Hornets se v tabulce pohybují v podobných patrech jako jejich středeční soupeř. Také celku sídlícímu nedaleko Londýna se vyvedl začátek sezóny, a byť Sršni především v listopadu viditelně ubrali nohu z plynu, stále plní předsezónní cíle na jedničku. V případě výhry na půdě Cherriers se Watford může posunout z devátého místa na dostřel sedmému Leicesteru.

Ani svěřencům manažera Javiho Gracii se příliš nevyvedlo minulé kole. Sršni na domácí půdě přivítali Newcastle a dlouho se dokonce zdálo, že protivníkovi ze severu Anglie podlehnou. Až osm minut před koncem zachránil Doucouré alespoň zisk jednoho bodu. V tomto utkání se Gracia odhodlal hned k šesti změnám v sestavě a rotaci lze očekávat i proti Bournemouthu.

První letošní vzájemný střet mezi Cherries a Hornets byl až překvapivě jednoznačnou záležitostí. Watford na Vicarage Road zcela selhal a od hostů dostal čtyřgólový výprask. Na Dean Court tak bude mít Graciova družina o motivaci jednoznačně postaráno.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Cook, Aké, Daniels - Ibe, Stanislas, Brooks, Surman, Rico - Wilson, King
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Mariappa, Cathcard, Holebas - Sema, Capoue, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.48 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (středa 20:45)
Southamptonu náročné vánoční období ani náhodou nekončí, po duelu s Manchesterem City jej čeká výlet na Stamford Bridge, kde bude čelit snahám Chelsea o upevnění si čtvrté příčky. Blues sice v poslední době rozhodně nejsou nikterak dominantní, o čemž může svědčit i jedenáct dní stará porážka s Leicesterem, ovšem pokud svůj středeční test zvládnou, udrží si na svého nejbližšího pronásledovatele ucházející pětibodový náskok.

Maurizio Sarri si poprvé na vlastní kůži vyzkoušel kouzlo vánočního programu v anglické Premier League. A ačkoliv toto období nezvládl bez ztráty kytičky a o výkonech jeho celku se rozhodně nedá mluvit v superlativech, výsledkově to zvládl ještě poměrně dobře. Samozřejmě bude hodně záležet na středečním duelu, pokud v něm však svůj tým dovede ke třem bodům, bude si moct alespoň na chvíli odfouknout. Otázkou však zůstává, jak se na jeho týmu v další fázi sezóny projeví jeho patrná nechuť k větší rotaci - ta je patrná především v ligových zápasech, ve kterých tak Chelsea obvykle nastupuje v takřka nezměněné sestavě. Jisté riziko, že by své ovečky mohl nepříjemně zavařit, tady totiž bezesporu je.

Southampton v posledních týdnech pocítil léčivé účinky, které s sebou občas přináší výměna manažera. Pod novým koučem Hasenhuttlem sice nejprve podlehli Cardiffu, poté si ale drze vyšlápli na Arsenal, na což ještě navázali výhrou na hřišti Huddersfieldu, která je katapultovala mimo sestupové pozice. Poslední dvě klání už sice Svatí bodově nezvládli, když doma nejprve neudrželi vedení s West Hamem, načež v neděli podlehli Manchesteru City. Nutno ale uznat, že za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět, favorita v první půli pořádně potrápili a vaz jim srazil především kolaps na samotném konci prvního poločasu, kdy si svého soupeře velmi lacino nechali odskočit na dvoubrankový rozdíl. Pokud si ze Stamford Bridge chtějí odvézt nějaký ten bodový zisk, něco takového už si znovu nemohou dovolit.

Domácí tým začíná trápit poměrně rozsáhlá marodka, na kterou se po nedělním duelu s Crystal Palace přidal i Olivier Giroud, který si poranil kotník. Mimo hru by ještě měl být Cesc Fabregas, Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek, Pedro a Callum Hudson-Odoi. To Southampton monitoruje zdravotní stav Ryana Bertranda, k dispozici pak pravděpodobně nebude Michael Obafemi a po vyloučení v minulém zápase do hry nezasáhne ani Pierre-Emile Hojbjerg.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačič - Willian, Morata, Hazard
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Lemina, Romeu, Targett - Redmond, Armstrong - Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.30 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Burnley FC  (středa 20:45)
Huddersfield po porážce na Fulhamu čeká další důležitý mač s celkem, který rovněž bojuje o záchranu. Poslední celek tabulky přivítá Burnley, jemuž se nedaří navázat na úspěšnou minulou sezónu a podobně jako Terriers se letos v Premier League trápí.

Veledůležitý zápas odehrál v minulém kole Huddersfield. V přímém záchranářském souboji zavítal na hřiště Fulhamu. Nervy drásající duel se chýlil k bezbrankové remíze, když v poslední minutě vstřelil jediný gól domácí Mitrović a zajistil Cottagers důležité vítězství. Terriers naopak po tomto nezdaru ztrácejí na Chalupáře čtyři body, na záchranu ještě o bodík víc a dostávají se do nepříjemné pozice.

Vážnost situace si uvědomuje i manažer Huddersfieldu David Wagner. "Zbývá odehrát ještě mnoho zápasů, avšak faktem je, že potřebujeme střílet víc branek a získat víc bodů, než kolik máme," uvedl německý lodivod, který postrádá kvarteto zraněných svěřenců, jmenovitě Aarona Mooye, Dannyho Williamse, Abdelhamida Sabiriho a Tommyho Smithe. Do konce sezóny navíc Terriers nepomůže Rajiv van La Parra, který odešel na hostování do druholigového Middlesbrough.

Ani Burnley se v probíhající sezóně bůhvíjak nedaří. Zatímco v minulém ročníku prožili Clarets pohádkový ročník zakončený sedmým místem, nyní bojuje skromný celek o holé přežití mezi anglickou smetánkou. Aktuálně zůstává družina manažera Seana Dyche na prvním sestupovém, tedy osmnáctém místě.

Clarets však ke světlým zítřkům může pomoct výhra z posledního zápasu kalendářního roku 2018, v němž na Turf Moor přemohli West Ham. Domácí londýnského soka jasně přehráli a po dvou zásazích ještě v první polovině si připsali poněkud překvapivé, ale důležité tři body. Proti Huddersfieldu již navíc bude moci nastoupit obránce Matthew Lowton, mimo hru naopak zůstávají Steven Defour, Stephen Ward, Aaron Lennon a Nick Pope.

Letošní první měření sil skončilo v Burnley remízou 1:1. Domácí tehdy již po dvaceti minutách hry poslal do vedení Sam Vokes, avšak dělbu bodů zajistil po přestávce přesným zásahem hostující Christopher Schindler.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Jörgensen, Schindler, Kongolo - Durm, Hadergjonaj, Hogg, Billing, Mbenza - Pritchard, Kachunga
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Cork, Westwood, Hendrick - Barnes, Vokes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.08 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (středa 20:45)
Brightonu se na West Ham daří a ve středečním utkání 21. kola Premier League má příležitost přeskočit jej v tabulce. Domácí navíc po šňůře čtyř vítězství příliš nezvládají vánoční program a prohráli dva z posledních tří zápasů.

Kladiváři jsou jedním z mála celků, kterým se daří na cizích hřištích více než doma. Hlavním důvodem jejich neuspokojivých výsledků na London Stadium je především neschopnost udržet čisté konto. To se jim naposledy povedlo na konci září v Ligovém poháru, od té doby pokaždé alespoň jednou inkasovali a polovinu těchto utkání také prohráli. Pozoruhodná je také statistika trápení družiny Manuela Pellegriniho v prvních poločasech. Naposledy se před přestávkou trefil v prvním listopadovém zápase Arnautović. Od té doby dali Hammers devět gólů v poločasech druhých, dvakrát vyšli gólově úplně naprázdno. Minulý týden prohráli londýnští na půdě Burnley, pozitivní zprávou z tohoto utkání byl ovšem návrat pětigólového Arnautoviće. Rakouský kanonýr však i kvůli zranění není nejgólovějším hráčem svého mužstva - tím je Felipe Anderson, jenž se prosadil již osmkrát i přesto, že první trefu si připsal až v sedmém kole proti Red Devils.

West Ham už oznámil velkou zimní posilu a o Samiru Nasrim se rozhovořil i Pellegrini: "V posledních týdnech pracoval velmi tvrdě, aby nabral kondici po dlouhé době mimo hru, a nyní je pevně rozhodnut vrátit se ke své nejlepší hře," říká manažer Kladivářů.

Hráči Brightonu si rozbalovali dárky s vědomím tří porážek v řadě na svém kontě, nyní se ovšem ve dvou domácích zápasech rozehráli. Na Boxing Day vybojovali cennou remízu proti Arsenalu, v posledním kole dokonce porazili Everton zásluhou gólu Locadiy. Nejlepším kanonýrem Seagulls je Glenn Murray. V poslední době sice brankami nehýří, i tak je jeho osm zásahů suverénně nejlepším počinem ze všech hráčů celku z jižní Anglie. Hammers jsou navíc oblíbeným soupeřem jeho i celého jeho mužstva. Od návratu Brightonu do Premier League se tyto dva celky potkaly třikrát a pokaždé byli úspěšnější současní svěřenci Chrise Hughtona, pro Murrayho je navíc West Ham nejoblíbenějším soupeřem, do jeho branky se v kariéře trefil již šestkrát.

Chris Hughton před utkáním mluvil o celé sezóně svého mužstva. "Jsme stále v naší druhé sezóně v nejvyšší soutěži, cílem musí stále být, abychom si byli jisti, že si zachováme příslušnost do Premier League, což nám pomůže rozvíjet se jako klub," tvrdí zkušený manažer.

Domácímu celku bude chybět Javier Hernandez, vrátit do hry by se naopak mohl Zabaleta a zasáhnout do zápasu může i nová posila Nasri. Hostům se uzdravil Izquierdo, po absenci proti Evertonu je zpět i Knockaert. Chybět budou dva reprezentanti na Asijském poháru - Jahanbakhsh a brankář Ryan.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.60 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace  (středa 20:45)
Wolves se doma příliš nedaří a v prvním novoročním zápase přivítají Crystal Palace. Ten od vítězství nad Manchesterem City nedokázal dvakrát v řadě skórovat, prolomit smůlu se pokusí právě na Molineux Stadium.

Vlci se po Vánocích museli dvakrát vydat na hřiště soupeřů. Zatímco remíza na Fulhamu byla spíše zklamáním, parádní obrat v posledních dvaceti minutách proti Spurs zaručeně přinesl do tábora Wolves nadšení. Obecně se Nunovým svěřencům nyní daří. Z posledních šesti zápasů roku 2018 si připsali třináct bodů, což je po Liverpoolu a Tottenhamu nejlepším počinem. Navíc se v případě jakéhokoli zisku mohou stát prvním nováčkem za devět let, který bude mít po 21 kolech alespoň třicet bodů. To je nejen velký úspěch pro jakéhokoli nováčka, ale i pro Vlky jako takové. Těm se totiž něco podobného povedlo naposledy před téměř čtyřiceti lety. Západoanglický celek nastřílel v tomto ročníku třiadvacet gólů, z toho však jen pět v prvních poločasech, což jej dělá v této statistice nejhorším celkem ligy. Domácí se spoléhají především na svého nejlepšího střelce Jiméneze, který se v probíhající sezoně trefil šestkrát. Chybět naopak můžou Diogo Jota a Adama Traoré.

"Jsme zpátky na Molineux. Domácí faktor je v soutěži velmi důležitý, ale bude to těžké, jelikož Crystal Palace jsou velmi dobrý tým. S vědomím toho, že rozpis je teď hodně natěsnaný, se připravujeme na zápasy. Čerstvé nohy mění ve fotbale hodně věcí. Někdy váš plán vyjde výborně, jako proti Tottenhamu, ale víme, že to pokaždé není stejné," tvrdí manažer Nuno Espirito Santo.

Eagles vytěžili maximum z posledních dvou předvánočních kol, včetně překvapivého vítězství nad Citizens, od té doby už se ale trápí. Ze dvou domácích utkání mají pouze jeden bod a navíc nevstřelili ani branku. Po téměř roce a půl tak můžou Hodgsonovi svěřenci zase vyjít gólově naprázdno ve třech po sobě jdoucích ligových utkáních. Nula na kontě Crystal Palace svítila v této sezoně už devětkrát, což je dělené ligové maximum. Jedním z hlavních důvodů je neuspokojivá forma Wilfrieda Zahy. Ten si v posledních jedenácti zápasech Premier League nepřipsal ani gól, ani asistenci. Londýnští tak spoléhají na vícero střelců. Nejvíce branek má sice na svém účtu Milivojević, kromě jedné však byly všechny z penaltového puntíku. Další tři hráči rozvlnili soupeřovu síť třikrát.

O ofenzivním trápení mluvil i manažer hostí Roy Hodgson: "Pokud vím, žádný z posledních sedmi nebo osmi týmů nemá dobrý gólový účet. Jeden nebo dva možná skórovali vícekrát než my, ale jsme na tom všichni podobně. Také máme z těchto týmů nejlepší skóre, což je díky tomu, že příliš neinkasujeme, tudíž jsme na minus devíti, přičemž další tým je kolem minus dvanácti," řekl zkušený lodivod.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.16 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester United  (středa 21:00)
Manchester United se po odchodu Joseho Mourinha pořádně výsledkově vzepjal. Jistě, proti sobě neměl zrovna zvučné soupeře, navzdory tomu ono ofenzivní procitnutí naznačuje, že bývalý kouč potenciál svého mužstva prostě nevyužil naplno. Útočník Rashford je najednou pro soupeře nepolapitelný, Paul Pogba zase branky dává i připravuje a celkově vzato se na hru celku z Manchesteru daleko lépe dívá.

Ve středu ovšem nového kouče čeká pravděpodobně prozatím ten nejtěžší test - Newcastle totiž s favoritem nejspíše nebude hrát otevřenou partii jako předcházející soupeři, nýbrž bude vycházet z pečlivě zavřeného defenzivního bloku, a bude tedy jistě zajímavé sledovat, jak si s takovým testem ofenziva United poradí.

V táboře Newcastlu rozhodně nepanuje ideální nálada. Výsledkově to sice od celku ze severu Anglie není špatné, patnáctá pozice a tříbodový náskok na sestupové příčky je jistě akceptovatelným rezultátem, jenže manažer Rafael Benitez není spokojen se stavem svého kádru a moc rád by do něj přivedl posily. Jenže to by se nejprve musel dohodnout s majitelem klubu, což se mu třeba v posledním přestupovém období nepovedlo - respektive vůbec nedostal prostředky k tomu, aby svůj celek vylepšil. A dle spekulací to nevypadá, že by tomu v zimě snad mělo být jinak, přitom pro španělského kouče je posílení priorita číslo jedna a doslova prohlásil, že bez nových tvářích Straky v Premier League udrží jen holý zázrak. To mužstvu na sebevědomí určitě nepřidá.

3 zápasy, 12 vstřelených branek, 3 inkasované, 9 získaných bodů. Statistika Ole Gunnara Solskjaera coby manažera Manchesteru United je zatím opravdu působivá a perfektně dokumentuje, jak rychle dokázal svým svěřencům vrátit radost ze hry. Na druhou stranu - výhrami nad Cardiffem, Huddersfieldem a Bournemouthem Rudí ďáblové jen splnili povinnost, opravdové prověrky je teprve čekají. Příznivce historicky nejúspěšnějšího týmu Premier League ale jistě nesmírně těší, že herní projev jejich miláčku opět baví. Zda to bude stačit na postup tabulkou vzhůru, to se teprve uvidí, i kdyby to ale vyjít nemělo, tak příznivci na Old Trafford budou stoprocentně shovívavější, když jejich celek body ztratí po ofenzivním představení, než po bojácné a defenzivní nudě, jak tomu bylo za vlády Joseho Mourinha.

Newcastlu možná bude chybět dvojice obránců - Federico Fernandez v posledním klání utrpěl zranění zad, zatímco Ciaran Clark má pro změnu poraněný kotník. K dispozici však už bude záložník Jonjo Shelvey. Hostům se do sestavy konečně vrací Alexis Sánchez, který by tak měl být připraven alespoň na lavičce náhradníků, na listině zraněných ovšem i nadále figurují Chris Smalling a Marcos Rojo. Hrát nebude ani Eric Bailly, ten si zase odpyká první ze svého třízápasového trestu za vyloučení v duelu s Bournemouthem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Dummett - Yedlin, Hayden, Diamé, Ritchie - Ayoze Pérez, Atsu - Rondón
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Lindelof, Jones, Shaw - Herrera, Matič, Pogba - Lingard, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.75 - 4.19 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Leicester City  (úterý 13:30)
Krutý je život anglických fotbalových hvězd. Na Vánoce si pořádně nedají cukroví ani mamčin famózní oběd, protože druhý den je Boxing Day a oni musí hrát. Na Silvestra si pořádně ani nepřipijí, protože druhý den je Nový rok a oni musí hrát. Tak jako fotbalisté Evertonu a Leicesteru, kteří shodně zahajují rok v rozporuplné náladě.

Je to obří klišé, ale Leicester je Robin Hood, jakého Premier League zatraceně dlouho neměla. A to se bavíme o soutěži, která umí překvapit jako žádná jiná - samotní hráči Foxes by mohli vyprávět. Prohráli s Crystal Palace a budoucnost manažera Clauda Puela v tu chvíli nebyla úplně skálopevná. Pak ale Leicester zázračně porazil Chelsea i Manchester City. Aby vzápětí doma nechal body Cardiffu.

Šíleně frustrující závěr roku prožívá i Everton. Jeho manažer Marco Silva patří k nejprogresivnějším koučům diktující atraktivní fotbal. O tom žádná. Však ho taky řada odborníků obdivuje a sympatizuje s ním. Jenže portugalský trenér objektivně nemá adekvátní výsledky. Neměl je ve Watfordu, nemá je ani teď. Z posledních sedmi zápasů vyhráli Toffees jediný; a před Štědrým dnem dostali od Spurs "šestku".

Zápas v Goodison Parku je pro oba týmy nesmírně důležitý. Tím spíš, pokud chceme věřit dalšímu tučnému klišé - jak na Nový rok, tak po celý rok. Favoritem je domácí Everton, který vyhrál i oba vzájemné zápasy v minulé sezóně. Shodně 2:1.

Klenot Karamelek Richarlison by měl být fit, přestože si z posledního neúspěšného zápasu v Brightonu odnesl nepříjemnou bolístku. Zápas ale nejspíš nestihne Ademola Lookman, který se poslední dny trápil s kotníkem. Do hry se hlásí obránce Jonjoe Kenny, který by mohl nahradit Seamuse Colemana - pokud bude zkušený bek potřebovat odpočinek.

Leicester bude hlídat zdravotní stav stoperů Wese Morgana a Jonnyho Evanse, protože oba dva zápas s Cardiffem propásli kvůli nemoci. Do sestavy by se měl vrátit Hamza Choudhury, jenž ve stejném utkání odpočíval. Mimo hru zůstává Daniel Amartey a Matty James.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Evans, Maguire, Chilwell - Mendy, Ndidi - Pereira, Ghezzal, Choudhury - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.55 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Fulham FC  (úterý 16:00)
Nabitý program anglické Premier League se nezastavuje ani na Nový rok, kdy dojde k třem střetnutím včetně malého londýnského derby mezi Arsenalem a Fulhamem. O favoritovi lze sice nemůže být sebemenších pochyb, ovšem Kanonýři v posledních týdnech utrpěli jednu ztrátu za druhou, umístění v první čtyřce se jim vzdaluje a početná marodka se vylidňuje jen pozvolna...

Domácí může těšit příznivá statistika, že s Fulhamem před svými fanoušky ještě nikdy neprohráli, a aby toho pro předzápasové sebevědomí Cottagers nebylo málo, i jejich manažer Claudio Ranieri se proti Arsenalu dlouhodobě trápí. Italský manažer ani jednou z dosavadních deseti pokusů na tohoto soupeře nedokázal v lize vyzrát, byť ani to mu nezabránilo ukořistit s Leicesterem pohádkový titul.

Nyní se Ranieri bude muset obejít bez defenzivního dua Mawson-Chambers, neboť první jmenovaný prodělal v minulém kole vážné zranění kolene, zatímco Chambers jakožto kmenový hráč Arsenalu na hostování nemůže proti svému mateřskému klubu nastoupit. Otazník také visí nad možnou účastí Andrého-Franka Zamba Anguissy, jenž se zotavuje ze zranění kotníku. Vzhledem k rozepři okolo pokutového kopu v předešlém zápase s Huddersfieldem by pak mohl vypadnout ze sestavy Aboubakar Kamara, jehož Ranieri po zápase za uzurpování a následné zahození penalty na úkor obvyklého exekutora Mitroviće nemilosrdně vyplísnil.

Arsenal má na Emirates Stadium rozhodně co napravovat, neboť loňský rok zakončil vysokou porážkou 1:5 na půdě Liverpoolu a čtvrtá Chelsea mu již unikla na vzdálenost pěti bodů. Dobrou zprávou pro Unaie Emeryho je zlepšující se stav beků Monreala s Bellerínem, stejně jako Shkodrana Mustafiho či Mesuta Özila, jenž měl duel na Anfield Road vynechat kvůli drobným potížím s kolenem. Zůstává však nejasné, zda tito hráči budou připraveni naskočit již v úterý, anebo jejich nasazení představuje příliš velký risk. Emeryho také čeká rozhodování, zda po dlouhé sérii startů v řadě za sebou neuleví nejlepšímu střelci Piérru-Emerickovi Aubameyangovi, jehož by na hrotu útoku mohl zastoupit o poznání méně využitý Alexandre Lacazette.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Koscielny, Sokratis, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Özil, Iwobi - Lacazette
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Le Marchand, Ream - Christie, McDonald, Seri, Bryan - Schürrle, Mitrović, Sessegnon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.47 - 7.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Tottenham Hotspur  (úterý 18:30)
Tottenham na konec roku 2018 prohrál doma s Wolverhamptonem a nyní se hodlá vrátit na vítěznou vlnu. Soupeře bude mít poměrně vhodného, londýnský celek se představí na půdě Cardiffu...

Kohouti zažili báječný prosinec a nepovedly se jim jen dva duely - na úvod nestačili na Arsenal a na konec podlehli Wolves. V tabulce jsou Spurs na třetím místě s devítibodovým mankem na vedoucí Liverpool, ztráta na druhý Manchester City je dvoubodová, stejně jako náskok na čtvrtou Chelsea.

"Nemyslím si, že Tottenham patří mezi kandidáty na titul, ale dle mého názoru letos zažije skvělou sezonu," říká domácí manažer Neil Warnock.

"Je to hodně divná situace. Za běžných okolností by Tottenham o titul bojoval, jenže jsou zde jiné dva výjimečné týmy a jeden z nich (Liverpool) doslova létá. Jestli Liverpool ve čtvrtek porazí Manchester City, bude pro jeho soupeře už hodně těžké mu titul ještě sebrat," domnívá se Warnock.

Cardiff naopak může být s posledním vystoupením v minulém kalendářním roce spokojen, jelikož se mu povedlo vyloupit Leicester. V tabulce to znamená šestnáctou příčku, náskok na sedmnáctý Southampton a osmnácté Burnley činí tři body.

"Musíme se dívat jenom sami na sebe. Dle mého názoru jsme se v posledních týdnech hodně zlepšili, vše se otočilo po debaklu od Manchesteru United. A musíme v tom pokračovat. Pokud bude mít Harry Kane svůj den, je úplně jedno, jak ho budete hlídat, stejně se vám to nepovede. Ale už jsme se vypořádali s řadou špičkových útočníků," věří Warnock, že se jeho defenzíva popasuje s anglickým reprezentantem, který se proti Cardiffu ještě nikdy netrefil.

Marodku Tottenhamu opustil Serge Aurier, mimo hru naopak zůstávají Victor Wanyama, Jan Vertonghen, Mousa Dembele, Eric Dier a Erik Lamela. Domácím pro změnu nepomohou Kenneth Zohore, Jazz Richards a Danny Ward.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Mendez-Laing, Camarasa, Gunnarsson, Arter, Murphy - Paterson.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, Foyth, Rose - Sissoko, Winks - Moura, Eriksen, Son - Kane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.32 - 4.97 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC20173048:854
2.Manchester City20152354:1647
3.Tottenham Hotspur20150543:2145
4.Chelsea FC20134338:1643
5.Arsenal FC20115442:3038
6.Manchester United20105541:3235
7.Wolverhampton Wanderers2085723:2329
8.Leicester City2084824:2328
9.Watford FC2084827:2828
10.Everton FC2076731:3027
11.West Ham United2083927:3027
12.AFC Bournemouth20821028:3726
13.Brighton & Hove Albion2074922:2725
14.Crystal Palace20541117:2619
15.Newcastle United20461015:2718
16.Cardiff City20531219:3818
17.Southampton FC20361121:3815
18.Burnley FC20431319:4115
19.Fulham FC20351218:4314
20.Huddersfield Town20241412:3510

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1720)

Přidat komentář
C-M@ster

1. pro dotáhnutí Arsenalu už toto kolo

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyto vaše žabomyší války o 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

jaký žabomyší války ? Tady jde o účast v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Ne o 5

Reagovat
TerriersSKCZ

nieco z dielne Huddersfieldu

Reagovat
Taiger

DEMENT

Reagovat
smazaný uživatel

famózny mesiac za nami, poďme pokračovať aj v tomto kole:

https://www.youtube.com/watch?v=wtxm83VFjMI

Reagovat
MCFC_8

Velmi su si isti ti fanusikovia Liverpoolu, len aby neboli prekvapeni...

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

toto je neuveritelne

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

těch 9 bodů do března smáznem jako nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Ja verim, ze tu top4 uz dame dajako.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě ani nejsme zachránění

Reagovat
oli9

3. příspěvek a hned taková sračka od někoho z united...ale ještě ti tam chybí ...klopp brečí přitom tu fnukáte jako holky každé kolo kvůli nám

Reagovat
oli9

tak city omluvám se timhle kiwimu, adamovi a spoll.. já ale nevěděl že tu nekdo city fandí

Reagovat
smazaný uživatel

daj si pauzu

Reagovat
Taiger

Vyser se na to

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Za to může Malresi, na ostatní se nedívej

Reagovat
smazaný uživatel

Henry Winter: ''Every club's supporters should celebrate if Liverpool win the league.''

Tak určitě

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašný kecy... Leicesteru to přál každej, krom jejich největších rivalů... takovému klubu jako je Liverpool to rozhodně nebude přát celá Anglie

Reagovat
eder

Celá Anglie s výjimkou předměstí Manchesteru, no.

Reagovat
Swarley

to jsou zase myšlenky tohle

Reagovat
Le Gunner

Nevím, proč se začala šířit jakási "aura" o Liverpoolu, kterému musí všichni přát, protože je sympatický, dlouho nic nevyhrál a kdo ví co dalšího...

Reagovat
smazaný uživatel

A dokážeš pojmenovat to na co naráží? Bez toho totiž bude tvůj výsměch plochý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy by teraz urcite este nafukal

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme sa boli dobrí na lopte aspon tak, ako Spurs, tak Lester uz prehrava 3:0, uplna komedia tá naša zbrklosť v koncovke

Reagovat
Cobra

Ale Lester jsou v tomto ještě daleko horší. Těch nepřesností je strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

A práve preto sa nebudem čudovať, keď nám dajú gól

Reagovat
Seydou Doumbia

aby to nebyla 0-0 pro neschopnost obou stran dát gola...

Reagovat
Mastný Chobot

hehe my dnes hráme? what year is it?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zápasu Liverpoolu proti City jsem nervóznější než ze zkoušky, kterou mám za pár dní a na kterou jsem se ještě ani nezačal pořádně učit

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodně štěstí

Reagovat
Remt

tak to mě čeká Matika - Metoda konečných prvků atd. a i když Poolu přeju moc, tak ze zkoušky jsem daleko nervóznější:-D

Reagovat
smazaný uživatel

to je divne

Reagovat
smazaný uživatel

to je divné jako divení se absurdně nedostatečné svobodě k stávání se praktickým někým nebo to je divnééé jako pochopení a popíchnutí obecné lidské podstaty prokrastinace?

Reagovat
smazaný uživatel

a. mne tohle jako prokrastinace neprijde, s ni nervozita neopada. plus vzhledem k tomu, ze jsem ten den byl docela nervozni ze sve zkousky, tak jsem to jeho jednani nedokazal pochopit.. (ale tak mozna psal neco easy)

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, na prokrastinaci se váže strach. Tamto už hraničilo s nihilistickou lhostejností.

Reagovat
Kopac

Medicina?

Reagovat
smazaný uživatel

4. rok

Reagovat
Kopac

Kde? Ja mam v utorok mikru

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
Coutinho10

Vardyho oslava

Reagovat
Rybinho85

Keane I betonový sloup by to zpracoval lépe.

Reagovat
pepinho2

Sokratis - Koscielny - Mustafi. Bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu často hate na Sokratise, který není nijak úžasný a udělá občas kiks, ale Mustafi je šílenej, ten podle mě nemá ani na střed tabulky v PL

Reagovat
pepinho2

Však z těchto 3 ho beru jako nejlepšího

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi frustrujuca sezona, zacneme dobre, potom zacneme klopitat, dostaneme gol z nicoho a prehrame a tie vyjadrenia ohladom kvalifikovania do EL či dokonca LM

Reagovat
Nikikrew

Stastny Novy rok priatelia

Hned otazka, preco hrame doma s Fulhamom na 3 stoperov, Ainsley opat na kridle a Ramsey iba na lavicke

Ozil len na tribune ahjaj

Reagovat
FCSL

Protože Ramsey odchází a Ozil je simulant, jednoduchý

Reagovat
Nikikrew

jj nehce sa mu doma hrat proti Fulhamu

Reagovat
Mastný Chobot

po silvestri sa mu ani nečudujem, však mne sa nechce to ani pozerať

Reagovat
Nikikrew

ja som celkom ok a docela sa na zapas tesim. Konecne by sme mohli vyhrat aj vyssim rozdielom

Reagovat
jacobT

Konecne by sme mohli vyhrat. Bodka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

váš trenér je ňouma

Ramsey odchází

Ozil odchází

šťastný nový rok!

Reagovat
Lacko_Boh

Ňouma sem - ňouma tam

Vyhrál v lige proti kuřatám

Jestli dá top4-nevím

Nemiešaj však tvrdé s bublinkovým

Pač pak píšeš sračky nehezké

Jak Levyho penis po obriezke :)

Všetko hezouňký do novýho roku

Ty náš ušatý, autistický hochu (:

Reagovat
Taiger

ffs

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

tady bude autistický někdo jiný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Reagovat
pepinho2

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasne lacko

Reagovat
Counter

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

dopici s basnickama

Reagovat
Lacko_Boh

Hehe, som si ani nevšimol že sa to rýmuje.

Reagovat
nani92

falošný ako Spirit

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

hra:

surová realita: neživou obrazovkou mi prosakuje tvůj pot a tvoje tlačení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* se špatnýma básničkama

Reagovat
SCELO

Reagovat
Horcmen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Azza

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Reagovat
Amos

Reagovat
jk

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

básničkáři, jsi to ty?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fosu-Mensah je v tom Fulhamu jenom na lavičce nebo na tribuně, normálně bych ho stáhnul, tohle nemá cenu, sedět na tribuně může i u nás

Reagovat
supporter

Na lavicce by mel byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Laca s Aubem od zacatku, to bude demolice

Reagovat
Lacko_Boh

alebo remizka

Reagovat
smazaný uživatel

demolice

Reagovat
nani92

PPPiter na stadione

Reagovat
Error

s titulkami

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok rihanna, tento peto, co prijde priste

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten moula nedá do brány Čechýna a staví tu díru

Reagovat
Greny

Vždyť sis odpověděl... Protože je to moula

Reagovat
Mastný Chobot

Ja už vyše 3 rokov nehrám futbal a hral som síce len tretiu ligu, ale som presvedčený, že do lopty viem kopnúť lepšie než Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je rozdiel kopnuť do fejkovej treťoligovej lopty a do oficialnej špičkovej lopty

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

so špičkovou sa kope ľahšie

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

obrana

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka se posral? Jak muze dat takovou prihravku

Reagovat
Mastný Chobot

klasik

Reagovat
Minister

otras zatiaľ...

Reagovat
Taiger

Jaká je pointa hrát bez kreativního záložníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiasť súpera.

Reagovat
Taiger

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Ok, tak mi teda dnes staci vyhrat akokolvek

Reagovat
Cobra

Ten Sessegnon je takový o dost horší Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu

Reagovat
Nikikrew

Xhakaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

Xhakaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAAA

Reagovat
Mastný Chobot

Kos je najlepší hráč na ihrisku

Reagovat
mr.Silver

Spolecne s AMN

Reagovat
Mastný Chobot

no, hrá inteligentne ako väčšinou, ale dozadu nie je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Class is permanent.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

Ainsley hra dnes dobre, mal by ale hrat v strede!!!

Reagovat
mr.Silver

3 stoperi a on z toho hovno centru stejne hlavickuje, to je fakt sila

Reagovat
Rohlíček

Papa

Reagovat
Minister

Treba čím skôr pridať druhý, lebo čisté konto neudržíme.

Reagovat
Minister

Laca no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je mozny ze Xhaka hraje Premier league do pici??!

Reagovat
smazaný uživatel

což o to že hraje, ale za kolik peněz přišel...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ma na to jako jo?

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka dal jediný gól a napriek tomu dokáže byť najhorší hráč. Kos top, Iwobi a Chobotov wonderkid veľmi dobrí.

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě nemůžeme dát víc než jeden gól o polocase. Uz to mohlo byt 2:0/3:0 a mohlo byt vystarano. Takhle se budeme ještě bát ze se stane nějaká hovadina v obraně a vyrovnají.. Letos nám chybí takový ty přesvědčivý vítězství o tři nebo ctyri goly.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to mohlo v klidu byt 0-2

Reagovat
drussbarb

Spokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je bozi

Reagovat
smazaný uživatel

a laca > auba

Reagovat
smazaný uživatel

už klasika: schopnost aktivovat týmově angažovanou vyšší vůli horšího hráče > vysoké přirozeně vlastní a technické schopnosti bez ní, protože první měnit situaci a stav věcí chce, kdežto druhý by jen chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to ani neni zrovna aubova chyba, jen do systemu arsenalu nezapada

Reagovat
Nikikrew

Koscielny dnes vyborny, konecne pretoze sa musi chytit. Sokratis a Mustafi nic moc. Celkovo mal Fulham dobre sance, mohli dat vklude gol.

Ich obrana je asi najhorsia v lige a nechapem ako sme mohli dat iba jeden gol. Chyba v strede kreativita, chyba Ozil.

Iwobi velmi slusny vykon, naopak Xhaka nic moc

Reagovat
mr.Silver

Ten stred vubec nefunguje, tam to nikdo nepotahne, neudela 3-4 rychle kroky s micem a nezrychli hru. Xhaka je nas nejhorsi a nejlepsi hrac dneska, on ma neskutecny "dar", ze dokaze vymyslet za kokotinu, kterou pak za 30 sekund napravi nejakym super pasem.

Kos, Iwobi solidni vykon, utocnici nic moc.

Musime zapracovat na rozich, tech mame kazdy zapas snad 10 a gol z nej dal posledne asi jeste Giroud, fakt hruza.

Celkove nemastne, neslane, dneska to chce hlavne vyhrat a dobre vykrocit do noveho roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi dal z rohu proti ManU

Reagovat
Nikikrew

aj proti Cardiffu

Reagovat
mr.Silver

ok, my bad, ale stejne mi pripada, ze je zahravme hrozne

Reagovat
Nikikrew

to zahravame

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Emery vypadal na začátku jako dobrá volba, tak poslední kola je z něho úplný diletant.

Reagovat
Counter

Nevím no, největší rozdíl vidím v tom, že na začátku byly dobré výsledky a teď nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

jak vravel niekto od vas, luck

Reagovat
Counter

No v té šňůře výher jsme rozhodně štěstí měli, poslední dobou už chybělo a je to znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí hlavně ty božské druhé poločasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Bellerin

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mikelinos

on musí strašně trpět v dresu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
havrys99

 New Radicals

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

ali G

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaa

krasna akcia , Koala

Reagovat
mr.Silver

Boze, to je nudaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Tak nic

Reagovat
Counter

Tohle načasování nikdy neomrzí, ještě jsi měl zanadávat na někoho z hráčů s podílem na gólu

Reagovat
mr.Silver

Chtel jsem psat, ze se mi nelibi Laca

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
Rohlíček

Lacaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, toto kolo ještě Arsenal nedoběhnem

Reagovat
smazaný uživatel

naopak se vám Arsenal o 3 body vzdálí

Reagovat
smazaný uživatel

Do zítřka no

Reagovat
smazaný uživatel

řeč byla o tomto kole, tak si nejdřív utřiď o čem teda mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda promiň

Reagovat
Counter

Typický gól Arsenalu až do kuchyně

Reagovat
nani92

jj, len škoda, že proti Liverpoolu ste nevyšli ani len z pinvice

Reagovat
tweek

ale na 3 minuty jsme je pohudrovali

Reagovat
smazaný uživatel

Kolasinac si totiz rekl - aaaa, Aubu ma Lex ve fante, tak to nemuzu strilet, budu jeste nahravat.

Reagovat
fenixLFC

staci aby sa fosu mensah zdvihol z lavicky a jeho tim uz inkasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Laca ale uz mohol mat aj dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se stat salahovi, tak je to nejen penalta, ale souper dostane i cervenou

Reagovat
niflheim

Seriho centr ale super.

Reagovat
Ondiis

Guendouzi mě vůbec nebaví

Reagovat
drussbarb

Komentátor trochu zmatený

Reagovat
Nikikrew

Torreira

Reagovat
mr.Silver

boze muj

Reagovat
Minister

obrana

Reagovat
Mastný Chobot

piči Lucas

Reagovat
Tommy the Gunner

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds otáčí v 10ti venku na 2-1! Bielsa je neskutečný kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds otáčí v 10ti venku na 2-1! Bielsa je neskutečný kouzelník

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc dlouho to netrvalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, fakt to nebylo moc dlouhý

Reagovat
smazaný uživatel

Ok 4-2, příště radši počkej než něco napíšeš ty blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Však otočili...

Reagovat
Mimalu

Torreira to teda nejsnadnější neměl, ale i tak by se mu něco takového stávat nemělo...

Reagovat
Kincl

Snad to pitomci neztratí už

Reagovat
Nikikrew

budicek!

Reagovat
Nikikrew

Laca Emery

Reagovat
Rohlíček

proč

Reagovat
mr.Silver

Iwobi snad treti takovy pass dneska

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc nesel dolu Iwobi misto Lacy?

Reagovat
smazaný uživatel

Emery out!

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
Nikikrew

RaMSEYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino nas nejen minule sestrelil a znemoznil, jeste navic rozbil Torreiru

Reagovat
Rohlíček

Aaroooooon

Reagovat
Tommy the Gunner

RAMSEYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepší záložník Arsenalu <3

Reagovat
Whitemedia

Díky bohu, že Emerymu nepasuje do systému..

Reagovat
Counter

V tom podle mě problém není, prostě mu vedení nechce dát velkou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

ornstein to napisal. emery je keket

Reagovat
Mastný Chobot

tieto Guendouziho kolmice sú porno

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaa

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAA

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Ondiis

Mohli aspoň jednou nahrát té 87

Reagovat
Mastný Chobot

sa išiel vybehať chalan

Reagovat
Seydou Doumbia

Kolašinac dnes nejlepší na place.

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Rose, Winks, Sissoko, Eriksen, Dele, Son, Kane.

Vyměnil bych Trippiera za KWP, ale jinak nejsilnější možná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Chybí Lucas, ale nevim místo koho by měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Hurikeeeeeeeeeeejn...jinačí ťukačka ne jeden dotek

Reagovat
Cobra

What a goal.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hlavne hrajte dal.

Reagovat
jk

Nemá někdo fungující stream na slepice? Z redditu mi nic fefunguje

Reagovat
jk

to je právě jeden z těch co mi nefunguje, nevím proč, ale dík

Reagovat
Cobra

Chris je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásně.

Reagovat
Swarley

obrana Cardiffu zkušeně

Reagovat
Gareth Bale 11

Sony.

Reagovat
blade115

Cardiff prosím co nejrychleji do Champu a už nikdy víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

jak s nima foxes mohli prohrat? nj PL je vlastne nejlabilnejsi liga

Reagovat
jk

Ta labilita ligy spočívá v tom, že nedokážeš předem určit vítěze zápasu nebo v čem konkrétně?

Reagovat
Coutinho10

nedali penaltu, takze pak prisel trest

Reagovat
smazaný uživatel

A práve preto ju mám najradšej.

Reagovat
FUnk

Pěkný zatím. Ale Cardiff je zatím slaboučký jak čaj. Nevíte někdo jak to vypadá se stadionem? Je už nějaký termín?

Reagovat
Mates_Matesović

Klub většinou oznamuje místo zápasu měsíc dopředu, takže teď by někdy mělo vyjít info k zápasům s Watfordem a Newcastlem. Tak snad.

Reagovat
Greny

V čem je problém u toho stadionu? Nemůžete od tama dostat ten jeřáb?

Reagovat
smazaný uživatel

Certifikáty. Ani si nechcem predstaviť, koľko papierov je nutné vybaviť predtým, ako prvý divák vojde turniketom na zápas PL.

Reagovat
smazaný uživatel

plus bych řekl, že Levy za žádnou cenu nechce riskovat, že bysme podruhé neprošli těma test eventama, které uz byly naplánované a pak se musely po prvním ty zbývající zrušit.

Reagovat
r.mrazik

Vždyť tu někdo dával fotky ze stavby z prosince....a to prostě není o kolaudaci ale o nehotovych pracech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otevřít se to dá i bez některých dodělávek. Ale asi už Levy nechce riskovat další blamáž s těma zátěžovýma testama. Celkem to ale zase od té doby pokročilo. Nejnovější fotky:

https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/gallery/gallery-todays-latest-photos-inside-15614687

Pokud by se do přestávky dodělal ten plášť, v únoru se udělaly ty 3 testovací akce, tak v Březnu bysme to snad mohli otevřít.

Reagovat
r.mrazik

pochybuju,ze ti urad dovoli otevrit stadion pro nekolik desitek tisic lidi bez dodelavek...samozrejme pokud se nebavime o nevysparovanym zachodu treba

brezen je podle me hodne optimisticky...ale treba se pletu a zvladnou to...

spis pocitam s tim,ze by to mohli zvladnout ke konci sezony,aby navnadili lidi na tu nasledujici sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Work has been taking place to fix problems with the critical safety systems inside the stadium and the club is currently awaiting a report on the integrated testing and commissioning phases that must take place ahead of the application for a stadium safety certificate.

A report on that progress will arrive with the club during the week commencing January 7 and then the opening date can be set.

Should the report from the contractors come back next month with the green light then two match test events are likely to be organised with the hope of being able to officially open the stadium in time for either of the televised matches against Newcastle or Leicester on February 2 or 10.

If the feedback is not positive then Tottenham will have to revise their plans once again and continue to fall back on their season-long agreement with Wembley Stadium to host their matches there.

Z tohodle plyne, že buď příští týden dostaneme zelenou ohledně bezpečnostních systémů a mohlo by se otevřít už začátkem února a nebo to neprojde a pak teda možná až příští sezónu.

Reagovat
janinho

no to som velmi zvedavy. vyzera to paradne, ale stale mam pocit ze je tam roboty viac nez na par tyzdnov, tak aby vo februari dokazali hrat EPL na novom stadione.

hlavne aby si potom zase dlho nezvykali, lebo po tom prechode na wembley sa v domacich zapasoch riadne trapili.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně čím dřív tím líp. Letos si zvyknout a příští rok už udeřit na titul

Reagovat
janinho

next year is our year

Reagovat
r.mrazik

chapu...ja jen,ze podle stavebnich praci to vypada,ze nejaky mesic by klidne mohli potrebovat...

nevim,jestli tam pusti lidi,pokud nebude dokonceny plast...s ohledem na bezpecnost a podobne

takze,uvidime...sam jsem na to zvedav,kdy se to otevre...

osobne tipuju spise ke konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, z těch fotek to vypadá, ze je na tom ještě fůra roboty, ale zase je to pár fotek pár místností. Ten venkovní plášť vem čert, s rychlostí jakou se to pohlo to bude fakt malina na týden dva. Ty nedodělky v interiéru jsou horší, když si vezmu jak obrovská stavba to je, ale kdo ví, třeba jsou tohle ty poslední nedodělané místa a zbytek je cajk. Nebo je to v tomhle stavu všechno a neotevtem to ani příští rok. Těžko si z toho dělat nějaký pevný názor.

Reagovat
r.mrazik

no vidis...a treba interier mi prijde jako mensi problem...

venkovni plast i kvuli technice,leseni a podobne mi prijde jako horsi...

no...uvidi se

Reagovat
Kluivert9

To je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

tak radsej zapni fantu nech nevypadnes z ligy

Reagovat
jk

Cardiff je dost marný, nebýt toho posranýho zápasu z wolves tak to byl snový vstup do nového roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Proč nestridame?

Reagovat
smazaný uživatel

"My favorite club is whichever one Mark Hughes is managing that month."

Reagovat
FUnk

Ali ale celkem slabý....

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mihi

Pulisic ofiko k nám, je to na FB stránke BVB

Reagovat
Mihi

A čiastka by mala byť 64 mega eur čo je dosť ale tak ak sa presadí týka je to jedno.

Reagovat
Whitemedia

Ta cena je šílená vzhledem k délce jeho smlouvy..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, je to hráč do budoucna, vysoce kvalitní, nevím, proč se všichni tak smáli, když tu byl ten článek , nechápu. Podle mě skvělá koupě pro vás, jakože fakt dobrá

Reagovat
Mihi

Pred rokom by som bol nadšený, teraz je to tiež v pohode prestup, ak sa do toho dostane tak bude delo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav s čím vyrukujeme v létě na AMko, teda pokud s něčím a nenechá si náhodou Klopp Alexe a nikoho nekoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude už těžší zápas ale myslím že opět vyhrajeme!

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
SpecialOne

Tyjo máš můj obdiv, jak se o to staráš v téhle mizerii. Chystáte se aspoň posílit? Dvojka Mounie, Depoitre, to je průšvih.

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je vlastně šance, že vyhraje titul Liverpool i Gerrard

Reagovat
mul

Reagovat
Busby babes

jak bylo v hlaskach, nebylo by to prvne, co Gerrard pripravi Brendana o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh Fabinho má jeden start za Real Madrid

Reagovat
vilp

V Castille průměrný pravý bek dohozený Mendesem.

Reagovat
janinho

OT: LISTKY NA LIVERPOOL

mam 1 dotaz. vie tu niekto pozhanat listky na LFC? kamarati by chceli ist na LFC-Tham koncom marca a potebujeme zistit ako by sa dali pozhanat lupeny. vo futbaltour ich davaju od 365 eur, takze hento nehrozi. podla mna je to prehraty zapas, ale myslite ze sa budu dat zohnat do 100gbp za kus? ked som bol naposledy na Tham-Sunderland (na WHL) tak som za cca strednu kategoriu platil okolo 110 gbp/ks, cez Stubhub.

napiste pls. ak niekto mate moznost poriesit listky, pripadne mate kontakt na niekoho co vie, kludne sprava.

dikes.

Reagovat
smazaný uživatel

vitarsp@centrum.cz

Reagovat
smazaný uživatel

* vitasrp@centrum.cz

Reagovat
janinho

dikes, napisal som

Reagovat
Busby babes

koupit clenstvi a zkusit pres ofiko stranky klubu?

Reagovat
Busby babes

https://www.liverpoolfc.com/tickets/how-to-buy-tickets

btw vsechno to mas popsane na strankach klubu.

Reagovat
janinho

diky, ale takto to asi riesit nemozeme. s tym clenskym mozeme kupovat listky asi tak tyzden pred zapasom (ak vobec este budu) a my potrebujeme dopredu riesit letenky, atd. my mozeme asi jedine cez niekoho kto ma pristup k permanentkam a pod.

ale dikes.

Reagovat
Busby babes

divny. U United muzu kupovat v nekolika kolech, zacina to pred sezonou a pak postupne v prubehu uvolnuji dalsi listky. Ale s Liverpoolem zkusenosti nemam.

Reagovat
janinho

tam pisu pre fan card a vacsinu members od 1 do 4 tyzdnov pred zapasom, ale aj tie 4 musis mat nejaku lokalne PSC alebo take nieco.

aj ked som siel na Real a tam mam clenstvo, tak predaj pre non season ticket members bol spusteny az par tyzdnov pred zapasom. a to boli slabi superi, tento zapas moze byt pokojne prvy s druhym. tam sa po listkoch zaprasi urcite.

Reagovat
Busby babes

ok, jak rikam, nemam s nima konkretni zkusenost.

Reagovat
Taiger

Zkus "vitasrp" tady na EF, skvělá komunikace a vstřícnost.

Reagovat
janinho

dikes, napisal som

Reagovat
JessePinkman

Milan Kamenovsky, všechno od něj proběhlo super.

Reagovat
janinho

mas prosim aj nejaky kontakt? diky

Reagovat
mimi_united

Dnes by sa mohol chytiť Lukaku PogBEST hrá v aboslútnej pohode, momentálne najlepší záložník v lige

Pekne ladíme formu na Paríž, v tomto entuziazme to musíme zvládnuť

Reagovat
Kixi Syhimour

Momentálně je to fakt skvělý hráč, ale momentálně nejlepší záložník mi přijde Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ideálně gól ve třetí minutě Rashford, celý zápas 0:1, v 90. minutě pak Pogba dva fauly na penaltu a otočení na 2:1. Olemu nikdo nic vyčítat nebude, Pogba bude za blbce a body dostanou chudí a potřební.

Reagovat
Busby babes

ty vole, co to meles? Koukni kolik maj vsichni bodu, jen my mame hovno. my jsme potrebni.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Pohoda. Vy dáte 3 easy zápasy po dobrém výkonu a Pogba už je nejlepší záložník v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší záložník v lige, najlepší brankář v lige, Bailly je najlepší stoper v lige, Herrera (byl) najlepší CM v lige

na koho sem zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

*Lindelof nejlepší stoper v lize

Reagovat
Mato178178

sanciz najlepsie kridlo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Alexis Sanchez has arrived with the #MUFC squad at #NUFC as has teenager Tahith Chong

Reagovat
diastan

očekáváš dnes 2,5+ ?

Reagovat
Busby babes

ani moc ne. Cekam, ze Newcastle se zas na jeden den hecne a stane se z nej Real Madrid. Uvidime jake budou sestavy. Ale spis premyslim, ze dam na nas nez pocet golu.

Reagovat
diastan

přemýšlel jsem nad obojím no . Když padnou 3 věřím, že vyhrajete....A pokud ne, taky dobrý

Reagovat
Mimalu

#Chelsea XI v Southampton - Kepa, Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Alonso, Jorginho, Kante, Barkley, Willian, Morata, Hazard

#Chelsea Substitutes v Southampton - Caballero, Christensen, Zappacosta, Ampadu, Emerson, Fabregas, Loftus-Cheek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě celkem škoda, že se Fabregas nikdy nezkusil na té nejvysunutější pozici v záloze, hlavně když ted musí hrát Barkley který posledních x zápasů jen ztrácí balony

Reagovat
vilp

Co předvádí s Cescem a Emerson, už mě fakt sere, to není možný.

Reagovat
vilp

* Emersonem

Reagovat
Mimalu

Cesc je asi opravdu na odchodu , u Emersona je to fakt divné, Alonso hraje už několik zápasů v řadě jako ponocný a stejně startuje zápas co zápas

Reagovat
off-olda

Barkley, Morata...

Reagovat
Mimalu

RLC byl zraněný, asi nemělo smysl ho stavět hned od začátku, Morata je tam vyloženě kvůli nedostatku alternativ....

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Hazarda jako cpt ve fantě

Reagovat
spider_8

S Alonsem na věčné časy...

Reagovat
Taiger

Fanta

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mates_Matesović

Sarri ho v ní asi má no

Reagovat
Whitemedia

chudák Hazard.. na své straně za sebou má hotového Alonsa, vedle sebe labila a zasekávačku a ze zálohy ho podporuje průměrák Barkley..

Reagovat
Kluivert9

Chudák Hazard, zas celej zápas přihrávky pro nikoho

Reagovat
iamek

Omg Mata a Tonda .

Reagovat
Whitemedia

Dnes očekávám speciální výkon od Moraty, to bude velkolepá jízda

Reagovat
Taiger

Horší než Star Wars to nebude

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

Než který?

Reagovat
Taiger

Všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni zmata

Reagovat
Greny

Na lavce dva ofenzivni hraci a Pulisice nechame hostovat do konce sezony

Reagovat
Busby babes

De Gea, Young, Lindelof, Jones, Shaw, Matic, Herrera, Pogba, Mata, Rashford, Martial

No tak uvidime. Doufal jsem v Alexise v zakladu, tohle by mohl byt idealni souper, kde by se mohl ukazat... Tonda na RB.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

jinak ale dobra. Myslel jsem, ze Rash bude odpocivat, vypadal, ze minule stridal s nejakym zranenim a chtel jsem bud Alexise nebo Romelu v zakladu.

Reagovat
iamek

Odpocinou si proti Readingu. Tam čekám jak Sancheze, Tak Romana.

Reagovat
iamek

Newcastle bude asi betonovat a Mata se na tohle muže hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dejme Tondovi šanci, Matic taky překvapil pod OGS

Reagovat
Kluivert9

Tak proč tam máš Younga?

Reagovat
Makiii

Alexis Romelu budou v zakladu proti Readingu, oba dva to potrebuji a zbytek se doladi mladika... Treba Greenwood a Chong. Urcite aby hral i Pereira a Fred 90 min v poharu, tak jako Dalot.

Matic, Pogba, Rash, Lindelof urcite odpocinek.

Dneska sestava dobra... Valencia by taky mohl vypadat mnohem lip pod Olem, nez pod Mourkem kde posledni rok a pul byl tragickej... At si utika po lajne vepredu a pali tam strileny centry, ted tech hracu na trefeni bude mit vic nez jen jednoho

Alexis minimalne 30 min dneska...

Reagovat
fenixLFC

Alisson Becker conceded 10 goals at Anfield, in 2018.

5 of those were as an AS Roma player.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Shola ve studiu. Legenda

Reagovat
supporter

Solskjaer na SAFa s tou zvykackou

Reagovat
Kaze

Na Lindelofa proti Rondonovi jsem zvedavy, klidne bych hodil stovecku na Rondonovo gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Koliks zabral?

Reagovat
Mimalu

to byl zase protiútok, to mělo opravdu všechno

Reagovat
Tolstobik

Matic zatim v topu - bez presne prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to tam jebl stredem hriste presne na nohu Newcastle hrace.. jak ho toto muze napadnout.. co temato diagonalama mysli vzdycky

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ta hlava.. slepa pica.

Reagovat
Whitemedia

ty kráso, to je zase nuda... ale držení míče by tam bylo, takže vše v cajku

Reagovat
Swarley

ty křižný balony od Pogby jsou boží...to je jak Scholes nebo Wazza...

Reagovat
Kopac

dlhe krozne prihravky som sa naucil davat ked som mal 14..ale dalo mi to robotu, to je fakt. Skoda ze som sa nenaucil dabovat a robit zo seba imbecila, mohol som to dotiahnut az do united

Reagovat
Swarley

Henderson ti může být inspirací

Reagovat
smazaný uživatel

David jednou trefil Kanteho a teď to bude dělat pořád, i když tam ten Kante ani nenabíhá, přesně jsem to věděl

Reagovat
vilp

Kokot Willian zase musí sobčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je fakt sobecká *****

Reagovat
Whitemedia

tak už ale kurva, Hazard tam na něj řve a on střílí jak vocas...

Reagovat
Whitemedia

fakt super, že nám posila běhá po hostovačce a já dvakrát týdně čumím na takové hovno..

Reagovat
off-olda

Morata teď ten centr do vápna, kde na 30 metrů nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou byl hezký, někdo tam měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Barkleyho práce, kdyby hrál Pedro místo Williana byl by tam

Reagovat
off-olda

A smysl toho centru? To se jako nepodívá kam dává balon jo?

Reagovat
Swarley

teď jako Ander proč roztahoval ty ruce, jako jo v klidu, DDG to chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Poslete toho ksichta co dela krpy jak pica a dava si vlastni goly uz do kurvy!!! Jones vymrdany zpoceny.

Reagovat
Grahf

jone už ide svoje

Reagovat
Swarley

wtf Jones, ale od Rondona to byl nejpomalejší start na balon, co jsem kdy viděl

Reagovat
Hokaido

Jestli nedá Hazard gol, tak nejspíš nevyhrajeme. To je strašně boooooring fotbal.

Reagovat
SpecialOne

Já už ani na Williana nemůžu být alergický víc

Reagovat
niflheim

Jones zatím dobře no

Reagovat
Mato178178

boze retardi jones a herera pri tej prvej ..

Reagovat
niflheim

Atsu

Reagovat
smazaný uživatel

oni si dali tři přihrávky za sebou a ještě na vlastní půlce

Reagovat
Grahf

akože newcastle len nakopáva do hajzlu a naša obrana sa pozerá, ako si to útočník v kľude preberie

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer nevyresi to, ze Jones je stoper dobrej do Huddersfieldu bohuzel..

Reagovat
Mato178178

valencia tiez furt v lese a nikdy tam nie je ked treba branit

Reagovat
Whitemedia

Willian zraněný.. tak sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Martial zpracovani krkem v tutovce.. hmm, to by se top class utocnikovi nestalo asi no..

Reagovat
PP

zato Hazardův první dotek je prostě nádhera..

Reagovat
fajdax

To Jo

Reagovat
Tolstobik

Matice bych v polocase vystridal, dneska neudelal dobre vubec nic....a Lingard>Mata....

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu je super vedet ze pod Olem to funguje.. na druhou je skoda vedet ze by to mohlo byt naprosto top kdyby tam nebylo par podprumernych hovad co uz meli davno hrat druhou ligu.. (Matic,JONES, Valencia)

Reagovat
Grahf

rafa riadny beton namiešal

Reagovat
pingla

Valencia jeste asi najety ze Silvestra, neudelal snad jediny sprint dopredu s nebo bez mice.... hruza od nej

Reagovat
Swarley

na něm je strašně vidět, že už si na to vůbec nevěří...musíme co nejvíc zkoušet Dalota, v létě případně posila...

Reagovat
Kaze

Dalot se do toho jeste dostane, ale ted o polocase hned Younga.

Reagovat
Swarley

to zase takovej rozdíl není

Reagovat
Kaze

Young se alespon rozbehne dopredu a odcentruje.

Reagovat
Swarley

ale z těch centrů je stejný hovno, jak když se Valencia ani nerozběhne

Reagovat
vitasrp

Jako tohle je tragédie, jak s tímhle chceme přežít druhou polovinu sezóny, to moc netuším. Ofenziva je jenom a pouze o Hazardovi, přičemž vzhledem k výkonnosti hrotů opravdu potřebujeme, aby hrál na té falešné devítce - tam je alespoň blíže k soupeřově bráně, v nebezpečnějších pozicích a vzhledem k té příšerné hře je větší šance, že může dát branku.

Protože tady dostává balóny hluboko a nemůže v podstatě udělat vůbec nic - musel by projít skrz čtyři hráče, jelikož přihrát svým ofenzivním kolegům, to je v podstatě odevzdaný míč. Kdykoliv si zkusí narazit s Moratou, tak je to úplně v hajzlu, poněvadž ten chlap je vážně totálně k ničemu. Willian nic, Barkley totální nic, Jorginhovi se povede jeden balón za obranu z deseti, to je fakt tak moc sterilní, až to není hezký.

Reagovat
vilp

Spíš tak jeden z padesáti, za celou sezonu mu nevyšlo dohromady ani pět.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že publikum na SB je snad nejtišší na ostrovech. 3 minuty pořádnýho pískotu by ty lemry možná probralo. Jestli byli Jorginho a Barkley kupovaní jako zbržďovači hry, tak sportovně uznávám, že to byl kauf století.

Reagovat
Grahf

strašní kopáči z tých zámkov

Reagovat
kissak

Asi si žádný jiný zápas Magpies letos neviděl, že? Včerejší výkon byl od nás hodně dobrej a nechybělo moc k zisku alespoň bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase raz sračkoidny výkon bez štipky nápadu a pohybu medzi líniami. Žiadna riskantnejsia nahrávka, všetko na istotu. Hráme futbal, kde si vytvoríme minimum šancí, ale paradoxne nemáme hráčov, ktorí by ich dokázali premeniť. Takýto štýl futbalu je na takých futbalistov odkázaný a Chelsea má takého iba jedného.

Reagovat
Counter

W T F Bournemouth x Watford

Reagovat
Matić

Nemůžu si pomoct, ale nám prostě nejvíce uškodil příchod Joriginha a přesun Kantého na ofenzivější pozici. Měl přijít někdo, kdo dokáže tvořit hru a Kanté zůstat na pozici na které hrál poslední 2 sezóny. Tahle hra co předvádíme je strašně nudná a neefektivní. Soupeři vlastně stačí se zatáhnout a my jsme uplně bezzubí. Kor s našima útočníkama...

Jsem zvědavej, jak tahle sezóna dopadne, ale bojim se, že začneme teď víc ztrácet body a pokud MU chytne formu, klidně se ještě můžou dostat před nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté je do ofenzivy momentálně nejlepší a nestabilnější ze všech záložníků co máme, takže nevím proč je jeho přesun takový problém pro všechny.

Ten tvořič hry by měl být Barkley, problém je že se skoro nedostává do hry kromě jednoduchých přihrávek

Reagovat
Matić

A to je na tom právě to smutný, že je Kanté náš nejofenzivnější hráč z tý středový trojky. Barkley je prostě kopyto, který hraje strašně na jistotu a bojí se dám míč směrem dopředu, příležitostí má vždy dost. A Jorginho, který měl být hráč co dokáže dát i přihrávky za obranu, tak to za něj musí dělat Luiz s Rudigerem. Strašnej fotbal...

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli v roli kde hraje Barkley/Kovacic/RLC zakázáno dělat náběhy, nebo proč má Kanté o tolik větší počet takových náběhů než ta druhá pozice, když by měl být více defenzivní.

Každopádně Barkley neudělal nic špatně, ale nedal do ofenzivy neudělal nic ani pohybem ani s míčem.

Morata má ok pohyb, ale v jakémkoliv souboji tělo na tělo míč ztratí okamžitě, tak slabého útočníka v tomhle ohledu jsem neviděl, přitom i Hazard který je mnohem menší toto dokáže mnohem lépe.

Willian před střídáním asi nejhorší výkon za celou sezonu, ztratil milion míčů a jedinou velkou šanci zasobčil

Reagovat
MCFC_8

Bournemouth Watford riadna prestrelka

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

První poločas do toho dali vše, ale potom zjístili že stejně nikdo nevyhraje tak to úsporně dohráli na remízu.

Reagovat
Whitemedia

Sledovat týden co týden výkony našich ofenzivních hráčů a pak číst Sarriho výjádření o tom, jak na to Odoi ještě nemá a musí si počkat....

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Jako o milionu mladíků měl teď šanci hrát a místo toho se zranil v nejméně vhodný čas, tak jak by měl dnes hrát.

Mimochodem minulý zápas hrál stejné nic jako Willian a Pedro

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

solidny basketbal v bournemouthe

Reagovat
Swarley

no dvě trojky za poločas, to by byla celkem nuda, pokud by se nejednalo o roztleskávačky

Reagovat
Taiger

Hahahahahahah

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Vsadit under 1,5 gólů na Bou - Wat nebyl asi rozumnej nápad co

Reagovat
Whitemedia

vsázej to na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hahahahaha

Reagovat
Taiger

Ani vsazeno nemám, bylo to jen for the sake of it, ale jsem rád, že ses chytil

Reagovat
Swarley

to teda byla nachytávka, paráda

Reagovat
Taiger

Viď a to bylo z fleku, né ty tvoje somarinky, nad kterýma potíš hodinu

Reagovat
Swarley

supr

Reagovat
Taiger

blbe

Reagovat
Swarley

no moc ti to nejde, ale klidně pokračuj

Reagovat
Taiger

To si můžeš dát do bia na fb

Reagovat
Swarley

to ani nedává smysl, trošku zapracuj a pak to zkus znovu

Reagovat
iamek

Mas dalšího fandu

Reagovat
Swarley

se předhánějí v tom, kdo je marnější...

Reagovat
SCELO

veru neni treba, ty nas vsetkych trumPFnes den co den...

Reagovat
Swarley

jen si pobrečte pánové...

Reagovat
blade115

Ale pořád si bude namlouvat, že problém není v něm...

Reagovat
Taiger

Tak když si blbej, zapni závity

Reagovat
Swarley

jj, budu mít někde napsáno, že ti to nejde...supr...

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
ACSMan

No co je už tam šoupni toho maruona

Reagovat
vilp

Jestli tam nedá Cesca ani dnes, tak už nevím.

Reagovat
Swarley

jinak je neskutečný, jak nezvládáme druhou vlnu a všechny ty odražný balony...ať už v ofenzivě nebo v obraně...minimum těch balonů máme my, ale to už trvá nějaký ten rok...

Reagovat
Tolstobik

Newcastle asi na vic nez tohle braneni nema co?

Reagovat
smazaný uživatel

buh vi, lebo inak ani nehravaju

Reagovat
fenixLFC

minule utocili desat minut...

Reagovat
Swarley

tak zase brání dost aktivně, každý souboj dohrávají a moc pořádných tutovek jsme neměli...z nějakého brejku nebo z centru na Rondona může být ještě veselo...zase tak je neválcujeme...

Reagovat
Mato178178

podla mna hrali velmi dobre a keby vyriesili niektore situacie lepsie mohlo to skoncit inak a my sme si do stastneho golu vela sanci nevytvorili ... potom protiutoky uz nebranili najlepsie ale za stavu 0:0 a 0:1 hrali dobre

Reagovat
PP

v té pasáži po golu byli lepším týmem, potápěli je naprosto katastrofální nesouhry.. Přihrávky kde nikdo nebyl, nepochopení náběhů x-krát, škoda..

Jinak Matic a Rashford skvělí v tomto zápase.

Reagovat
kissak

Viděl si celý zápas až do konce. Včera jeden z našich lepších výkonů a k bodu nechybělo moc.

Reagovat
iamek

Ta naše práva strana je solidní parodie. Stejně jako odražené balony

Reagovat
Grahf

s valenciou hrajeme o desiatich, totálne neviditelný dopredu a keďže mata sa tlačí do stredu, tak sme bez pravej strany

Reagovat
iamek

Mata pořad ve středu hřiště a sem tam na levo . Okamžitě musí doku.

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

njn, prekvapive Valencia je marnej porad i po odchodu Mourinha.

Reagovat
stiflerovamama

0-0, Pogba po strate lopty 5 krát na zemi rozhadzujúc rukami, starý dobrý United sú späť a bublina spľasla

Reagovat
smazaný uživatel

už radši mlč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Atsu na to, aký to je mamlas, tak dnes to tam solídne vetrá, mohlo by mu tam niečo padnúť, Newcastle mal dosť šancí.

Reagovat
iamek

Reagovat
off-olda

Luiz

Reagovat
nani92

Ole out

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
supporter

Typicky Benitez proti nam....

Reagovat
Taiger

To je tak, když nepostavíš Lingarda ty joudo

Reagovat
EXoRcIsT

Valencia okamzite dolu to je katastrofa uplne zabil pravu stranu . Nech tam da Younga a popripade moze dat dole aj Matu a skusit tam dat Sancheza alebo Rashford napravo a na hrot Lukaku

Reagovat
RKBoy

dokážeme sa dostat z pod tlaku , získat loptu a aj ju podržat ,aspekty ktoré u nás pod Josém a Contem existovali v minimálnej miere.. problém je ked sa dostaneme pred 16. kde je to zrazu statické , bez energie či štavy… hrači stoja čakajú kto čo spraví , nevychádzajú im rýchle výmeny lopt a je tam minimum nábehov za obranu.. to všetko je dané tým ,že proste ešte nemajú ten systém zaužívaný ale zároven aj nekvalitou/neformou klúčových hráčov.. teraz sme doslova závislí na Edenovi ako novorodenec na prsiach svojej matky..

ten priestor na zlepšenie tam je ale treba tomu íst aj naproti posilami.. Sarriball je úžasný ,lenže my od neho máme ešte kus cesty.

Reagovat
blade115

Ne, to není nekvalitou těch hráčů - vždyť jsi musel jasně vidět, že v určitých momentech pod Mourinhem nebo Contem byl i Willian nanejvýš platným hráčem. Ale pro Sarriho fotbal prostě nesedí, od nás se do něj vyloženě hodí tak Luiz, Hazard a Jorginho a i toho si musel v létě přivést... Celé to spojení Sarriho s Chelsea je prostě od začátku špatně, buď ho teď musí vedení masivně finančně podpořit a ten kádru mu přizpůsobit, nebo poletí. Bohužel je teď nejhorší přežít to mezidobí, než se vlastně ukáže, pro kterou alternativu se rozhodne. Teď totiž zkouší z brambor udělat vánočku a na to se zjevně dívat nedá. Já už to tu psal v létě no, nefunkční Sarriho fotbal je v podstatě hra španělské repre - statická, nudná, neefektivní. Enjoy.

Reagovat
RKBoy

Willian je práve úplne zabitý na tej pravej strane kde to má cez nohu a hlavne je od marca úplne z formy.. celý ten útok až na Edena a Pedra je nehodný Sarriho systému.. Willian taktiež nevyniká hrou bez lopty čo bol dovod prečo nevonal Contemu a ten ho využíval ako lavičkára.

a ja píšem už od leta, že bez posíl do nepojde, rovnako tak ,že to chce čas kým si aj hráči zvyknú na úplne nový štýl futbalu..to ,že to teraz nefunguje neznamená ,že nebude neskor a to je hlavne na vedení koho Sarrimu privedú..a momentálne to vyzerá na peknú čistku ,skoré oznámenie Pulišiča (odliadnuc od ceny) je tiež dobrým signálom ,že sa vedenie snaží Sarrimu priviest čo potrebuje a poslat preč čo nechce...celá táto sezona je len beh na dlhú trat, základ je top 4.. v tej dalšej budú ale už požiadavky ovela vyššie a uvidí sa či to Sarri splní...ale musí mad komplet podporu od vedenia.

Reagovat
blade115

Jsem tu už dnes házel příspěvek od Lawa, že Pulišič byl cílem už dávno před Sarrim, kterému jeho příchod prakticky jen oznámili. Takže tady nějakou podporu určitě nehledám. A nesedí to podle mě více hráčům, Kanté ať si říká co chce, je prostě nejlepší na štítu. Barkley nemusí být úplně špatný, ale to co Hamšík nikdy hrát nebude, na to nemá. Azpilicueta byl už během prvních zápasů nasraný, když zjistil, že přes pravou stranu se moc v Sarriho systému hrát nebude. Jak to byl jeden z nejlepší obránců v PL, o něčem takovém už teď nemůže být řeč. Rüdiger OK, ten je přizpůsobivý a zvládne to. Kanté teda taky, ale je to strašně neefektivní a příčí se mi to, dělat z něj b-t-b. Nakonec to prostě sedí max 4 hráčům v kádru a u dalších 3 je to buď OK, nebo se dá čekat zlepšení... Promiň, ale to je podle mě příšerná situace. A když si člověk vezme, že i přes to všechno podmínění podporou vedení (kterou reálně neměl už dlouho nikdo), to prostě vyjít nemusí, protože Sarri není Guardiola, tak je to fakt nešťastná vyhlídka.

Reagovat
Mateo16

Musim povedat ale hra Chelsae ma fakt skvely pohyb.

Reagovat
Taiger

Z WHU prostě nejde mít hráče ve fantě na delší časový období

Reagovat
pingla

Duffffyyyyy skvělej Brighton

Reagovat
Tolstobik

Tpc, za tohle zluta

Reagovat
Error

Ten nakup Pulisica nejak nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá koukat. Rafa out.

Reagovat
smazaný uživatel

na toto pozeras kazdy tyzden?

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
Tolstobik

Ma Newcastle na vic?

Reagovat
smazaný uživatel

a jak vlastne hrava Newcastle proti slabsim

Reagovat
smazaný uživatel

stejně, na víc nemá v současnosti, mizernej kádr

Reagovat
kissak

Paradoxně, mě to včera dost bavilo a kdyby Marťas nechyboval rvali jsme se bod do konce.

Reagovat
Kluivert9

Ta Chelsea je stejně vtipná, v útoku Morata, na střídačce nikdo a 40 hráčů na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokial su na hostovani hraci ako Atsu

Reagovat
Kluivert9

Tak jasně, je tam i odpad typu Atsu, Kalas... ale i hráči, kteří by byli přínosem, vzhledem k tomu, co hraje teď.

Reagovat
off-olda

Kdo?

Reagovat
blade115

No je těžký být horší jak Morata, takže Abraham by byl při nejhorším stejně bídný. Ale člověk by mu to asi odpouštěl raději a byl by u něj navíc větší prostor ke zlepšení.

Reagovat
Kluivert9

Byl by Michy horší, než současní útočníci? Nebyl. Abraham to stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo bol Willian tak skoro vystriedaný?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie

Reagovat
nani92

lebo sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom aty čo máš info o Chelsea? Sleduj mancs

Reagovat
nani92

však sledujem, ale nemusim byť vševed,aby som vedel, prečo ide hrač prvy polcas dole

Reagovat
Taiger

Inženýr

Reagovat
nani92

už rok a pol

Reagovat
Taiger

Já vím, chlubil ses už na EF

Reagovat
nani92

cením si, že pamatáš

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja si pamätám.

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

U tebe vždy

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonnosť, nezvládanie novej posily napr.?

Reagovat
Mateo16

Dnes sa ta tragicka hra smerom hore znova zvali na Moratu alebo za to moze aj Eden ?

Ake tu mate Chelsea rules ?

Reagovat
Mateo16

Morata Ale gol dal

Reagovat
cokoliv

Proč by za to mohl eden? Vždyť už je 2 roky v Madridu ne

Reagovat
vilp

Za to můžou útočníci, jo?

Reagovat
Mateo16

Prva tutovka zahodena aj to z tazkeho uhla. Prva dobra finalna prihravka ktoru dostal aj to od RLC

Reagovat
Mateo16

Loftus-Cheek R.

Reagovat
vilp

Zahodil, nemůže dát všechno, taky se mu dnes dost věcí nepovedlo. Ale ty jsi psal o hře, na kterou zrovna on dost trpí, což dnes bylo krásně vidět, ta je totiž strašná už od stoperů.

Reagovat
Mimalu

to snad ani ofsajd nebyl

Reagovat
off-olda

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC zas na 5 obrancov?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hraje hnusný Mourinhovsky fotbal

Reagovat
kissak

Na rozdíl od Mourinha Newcastle na nic jiného proti silnému týmu nemá kádr. Tedy on ho nemá ani proti slabším

Reagovat
vilp

Cesc udělá za tři minuty víc než Barkley, že mě to ani nepřekvapuje.

Reagovat
r.mrazik

Slušný beton...každopádně chyba je u nás...musíme hrát rychleji

Bohužel nemáme vůbec pravou stranu a táhne se to pořád jen po levé...

To je prostě chyba, že se ta hra nedá roztahovat

Mata tam je dneska úplně zbytečný

Rash napravo, Lukaku na střed

Reagovat
Swarley

dneska je čas na Alexise

Reagovat
r.mrazik

Klidně...třeba se tím něco změní

Hodit tam Matu byl špatný krok

Reagovat
Swarley

tak zase do plných se většinou hodí, ale dneska je to fakt o hovně s tou nepodporou Tonyho...pak se to fakt musí tahat všechno přes tu levou stranu...

Reagovat
r.mrazik

Jj...já jim to nějak nezazlivam...

Jen prostě nemůžeme hrát jen po jedné straně

Není to jen o tondovi...Mata je stále uprostřed a Herrera taky moc napravo není...

Ta pravá je úplně zabita tím jak hrajeme

Reagovat
Swarley

jako celkově není moc co řešit, z toho současného kádru má hrát na pravé straně Alexis...ale jak teď vidím, tak tam pošle i Ole radši Martiala...

Reagovat
r.mrazik

Rashforda...

Ale zas tam.hodik k němu pogbu...tak to třeba půjde

Reagovat
Swarley

no jasné, Rashforda...

jo no, Pogba to radši taky rozehrává z té levé strany...máme to dost nevyvážený...

Reagovat
r.mrazik

A Valencia napravo taky k hovnu

Reagovat
Taiger

On to 4. místo asi nikdo nechce? Bereme

Reagovat
smazaný uživatel

ak pride Navas tak je vase

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas by měl hrát základ a ne jít pryč...

Reagovat
stiflerovamama

Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Pas top.

Reagovat
Tomanatura

Ole stridej Mata uz je metvej, prosim uz ho nestavej nikdy.

Reagovat
r.mrazik

bohužel...herně fakt špatný

Reagovat
Grahf

sme dosť bezradní, a hrozne pomalí, zámky zabetonovane

Reagovat
smazaný uživatel

BIG RROOOOOOOM

Reagovat
ACSMan

Ole udělal z Lukaka sebe.

Reagovat
Grahf

diky Maťo

Reagovat
Swarley

Lukakuuuuuuuuu

Reagovat
Hokaido

Dubravka

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Dubravku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Inak, komu fandíš v tomto zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

na to není třeba se ptát

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver02.01.2019 22:13#

NUFC zas na 5 obrancov?

Reagovat
smazaný uživatel

*faul míčem na Dubravku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Nene..bohužel si vybral špatný zákrok...chyba jak sviňa

Reagovat
nani92

Reagovat
Kaze

LOL

Reagovat
nani92

TANK

Reagovat
Swarley

tohle ale nebyl vůbec špatný první dotek...

Reagovat
Pigeon

Lukaku je frajer

Reagovat
pingla

lukakuuuuuuuuuuuuuu jooooooooooooooooooo

Reagovat
stiflerovamama

Dubravka

Ale doklepávač je späť

Reagovat
Whitemedia

Fabre za deset minut víc než Jorginho za měsíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
Busby babes

Krasne vypracovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacvičená věc.

Reagovat
Minister

ach Dúbravka, to je školácky gól

Reagovat
Busby babes

Btw Lukaku takovej prvni dotek?

Reagovat
nani92

za Joseho by sme takýto gol nedali, všetko je teraz na našej strane

Reagovat
Kaze

A co proti Juventusu?

Reagovat
nani92

co jako?

Reagovat
Kaze

Vsak gol proti Juve byl dost podobny smatlak jako tohle...

Reagovat
nani92

vôbec

Reagovat
stiflerovamama

Shelvey > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš

Reagovat
Busby babes

Vetsi prase je to urcite.

Reagovat
Euphael

Chelsea je na tom hur jak my

Reagovat
Mateo16

Ked sa Kante tak vysoko pohybuje naco tam vobec na ihrisku je ? Uz tam daval 2 x finalnu prihravku a 2 x neskoro do offsidu

Reagovat
Mateo16

Teraz znova 2 x za sebou

Reagovat
Whitemedia

Kanté je letos náš nejlepší záložník o parník a proto tam je..

Reagovat
Mateo16

jj ale pohybuje sa strasne vysoko a kreativita a technicke zrucnosti tam zabijaju celu ofenzivu. Potom ak je dnes Eden mimo. Morata dostane 1 loptu za 45 min

Reagovat
blade115

Aby zas nedostal za uši, že se nedržel vedle Jorginha a nehasil za něj jeho chyby.

Reagovat
Hokaido

Kanté je dnes opět božskej, tak co to plácáš...

Reagovat
ACSMan

A to mi věřte, že Lukaku ten vypadlej míč zpracovával.

Reagovat
Grahf

shelvey redka

Reagovat
Minister

Shelvey prasa

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey To vypadalo skoro na červenou.

Reagovat
Busby babes

skoro? za tohle by se ani Rojo nemusel stydet.

Reagovat
r.mrazik

Ty krávo...červená...!!

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tolstobik

Shelvey porad stejna kurva jak v Live

Reagovat
Pigeon

Shelvey rudá

Reagovat
pingla

to bylo na redku hned

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zluta

Reagovat
smazaný uživatel

VAR neni?

Reagovat
Tolstobik

Joke no ale Shelvey je fakt silenej odpadek

Reagovat
smazaný uživatel

Potrat no.

Reagovat
r.mrazik

Voldemort zasranej...

Reagovat
pingla

Wolves doma rupnou s Eagles a ještě jim dá vítězného góla Ayew

Reagovat
Seydou Doumbia

furt lepší než Zaha

Reagovat
pingla

tak Zaha je alespoň pan fotbalista oproti Ayewovi... něco jako Voltr v F:L

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel ten Zaha má letos brutálně špatné statistiky. On by v lepším týmu hrál rozhodně lépe, ale CP ho v rámci ligy bude chtít střelit za ranec a to nikdo vzhledem na letošní statistiky nikdo nedá. Tak ono od CP dolů tam má většina týmu samé tragédy v ofenzívě...Ayew, Benteke, Depoitre, Muto, Joselu, Kenedy, Peterson, Rondon, Schurlle, Vietto...

Reagovat
pingla

Má a hodně mě to překvapuje... Vždyť ta statistika, kdy CP bez něj není schopno vyhrát jediný zápas, je až k smíchu Rondona bych tam moc neřadil, ten se pořád relativně střelecky drží na to, v jakém týmu hraje (teda co jsem včera viděl Newcastle)...klidně bych tam přidal i Longa, ten je letos mimo

Reagovat
Seydou Doumbia

Rondónovi se musím osobně omluvit. Na mesengeru ho obhajuju jak je to ještě na poměry NUFC kvalitní hráč a tady ho bezmyšlenkovitě hodím mezi ty tragédy. Místo Rondóna jsem chtěl napsat Redmonda. To je bojovník taky by mu prospěla pozice v lepších týmech než jen WBA a NUFC.

Reagovat
fenixLFC

redmond je v pohode, len pod hughesom boli na odstrel vsetci, aj predtym aj teraz pod hasenhutlom ukazuje ze zahrat vie

Reagovat
andrew96

Z Alonsa se stal dost nesympatický sráč.

Reagovat
Mimalu

vždycky byl

Reagovat
Taiger

Sbírá čistý štíty, takže pohoda

Reagovat
r.mrazik

Vole předtím se sral do středu pořád Mata...teď se tam sere zas Alexis

Reagovat
Swarley

ale na druhé straně, změna

Reagovat
r.mrazik

Aspoň že tak...

Pěkný protiútok

Mně to sere hlavně při hře do plných...

Reagovat
Swarley

uvidíme no, Alexis se musí na jaře probrat nebo se může klidně pakovat s Matou...mladí je k tomu s takovou už nepustí...

Reagovat
Taiger

To by měly udělat tvoje dečka co se týká tvýho působení na EF

Reagovat
Swarley

dečkou bych tě taky v pohodě setřel...

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeah! A Pogba dobre namrdal Shelveymu.

Reagovat
Grahf

hotovson

Reagovat
stiflerovamama

dpc Newcastle to co bolo za branenie

Reagovat
Swarley

rozebráááááno, krásnej brejk

Reagovat
smazaný uživatel

RAASH! Krásná akce

Reagovat
nani92

Lukaku - Alexis - Rashford

Reagovat
Pigeon

Perfektně sehráno

Reagovat
Busby babes

Rahs je bozi. Alexis super prihravka.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se hned chytne.

Reagovat
niflheim

Rash

Reagovat
Tolstobik

Faul na Dubravku

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně ten tým začínám nesnášet, hrají hovno, neběhají, kvalita tam není a ještě rozhazujou rukama, když poserou přihrávku... fakt ať už je konec sezony, Rafa vypadne a odejdou zbytečný hráči, začne se hrát s odchovancema a aspoň se bude makat. Normálně bych měnil se Sunderlandem momentálně, tak špatný to je

Reagovat
biznizmen

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to letos nekoukatelné. Dopředu se nakopávají balony na náhodu, srážejí nás individuální hrubky. Skoroútočník Ritchie hraje levýho beka. Mě to fakt nebaví. V tom týmu nejsou vůbec žádný góly, to tam ani těch 52 tisíc očí na staďáku nedotlačí, když prostě útočíme ve 2-3 lidech.

Reagovat
biznizmen

To nepopírám, ale zas tak špatné, abych měnil s třetiligovým Sunderlandem to fakt není. Rondón v útoku je v pohodě, problém je za ním. Ayoze zahraje jednou z 5ti zápasů a tvůrce hry nemáme žádného (krom Shelveyho, ale ten to má zas domotané v hlavě)

Reagovat
salami

Tak ty hráči jsou průměr až podprůměr, ale koukatelnější fotbal se s tim materiálem dá hrát uplně v klidu, ale fakt bohužel útočíme ve dvou maximálně ve třech, přitom když se občas vydáme dopředu ve více lidech, tak z toho šance jsou. Ale když nastupujeme do zápasu se středem Diame a Hayden, tak je jasný, že hrát nechceme. Křídla se tam furt točej, ale každýmu vyjde jeden zápas z 5, je fakt prašť jako uhoď jestli nastoupí Murphy, atsu, Ritchie nebo Kenedy, jednou za čas to někomu z nich sedne.

Reagovat
kiwwi

Návštevnosť 26 tisíc tiež nič moc

Reagovat
kissak

Benitez se na to měl vysrat už dávno. Výmluvy na to, že hraje s tím co má už mě fakt nebavěj on je ten, kdo sestavuje taktiku a základní jedenáctku.

Reagovat
kissak

Ty vole neblbni proč zrovna třetí ligu. Jak je vidět během 10 let jsme 2x spadli do dvojky a stejně nám to nepomohlo ba i by se dalo uvažovat zdali to nebyl Cashleyho tah k zisku více peněz při opětovném návratu do EPL

Reagovat
smazaný uživatel

Protože poprvé jsme spadli s týmem, který měl kádr na 10. místo v PL a vůbec sestoupit neměl a podruhé se nalilo přes 50milionů na posily do Champu. Teď máme kádr na Champ a prachy žádný.

Reagovat
kissak

Jsem zvědavej jak dlouho to tlustý prase s náma ještě bude válet.

Reagovat
salami

Nalilo se 50, ale i tak jsme byli ve velkym plusu - Janmaat, Sissoko, Wijnaldum a Townsend, to bylo urcite pres 80M.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda nevidím vůbec růžově letos. Pokud nechytne Ayoze zase střeleckou slinu, tak spadnem.

Reagovat
PP

United běhá vepředu Carl Cox?

Reagovat
Mastný Chobot

Stormzy je to

Reagovat
vitasrp

Tohle směřuje ke stejnýmu průseru jako loni, však ten tým není vůbec nebezpečnej, to je zkrátka úplně v prdeli. Nejhorší je, že to není celý o trenérovi, hrajeme bez útočníka, bez gólovýho záložníka, pokud nenastupuje Pedro, tak i bez gólovýho druhýho křídla, zkrátka tam není nikdo, kdo by dával pravidelně branky.

A jak s tímhle chceme přežít celý jaro a nějak se dokodrcat na čtvrtý místo, to prostě nemám páru.

Reagovat
vilp

Co říkáš na výkon Romeua?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea teda nic moc viděl jsem je tak po třech kolech a horší.

Reagovat
Whitemedia

Jorginho zlatíčko, ten musí hrát každý zápas.. Alonso to samé, tam si neumím představit, že by jej Sarri posadil.. Odoi na to nemá, musí zlepšit hru bez míče, v ní totiž všichni ofenzivní hráči, co jsou před ním, tak vynikají.. a Abraham taky není potřeba, však máme Moratu

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

Rashford bude teda utočník č.1 a Lukaku Olé žolík?

Reagovat
vladis271

kks, čukotka dajte si aj s Arsenalom rýchlo dokopy svoje sračky, hádam nepustíte MU do top 4

Reagovat
Taiger

? ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už se radši příprav na zítřejší prohru

Reagovat
vladis271

zas budeš nezvládať keď tam vyhráme

Reagovat
nani92

kokotko, tak my vám prajeme 2.miesto a ty takto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Action_Bronson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

tak to fakt už radšej get your shit together.

Reagovat
Seydou Doumbia

To ten Newcastle fakt není schopný koupit nějaké normální hráče? To v tom vedení musí tak šetřit? Chudák trenér. S nějakým Mutem, Atsuem nebo Kenedym se na to nedá koukat. Chudák Rondón. Jediný schopný ofenzivní hráč v tom klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu nebo Kenedy jsou alespoň talentovaný hráči z Chelsea.. to ostatní je tragédie.

Reagovat
Seydou Doumbia

Atsu mě nikdy neohromil. Ani mi nepříjde že ten hráč měl někdy nějakou formu. Kenedy ji alespon měl, ale je strašně nevyrovnaný.

Reagovat
salami

Mel, na MS pred 4 rokama se mi fakt hodne libil, mel jsem radost kdyz k nam prisel, ale bohuzel taky zahraje jednou ze 4 zapasu.

Reagovat
Seydou Doumbia

jednoturnajový hráč...ono získát hráče, který vyletěl po MS či Euru je vždy risk...po letošním MS mohli desítky hráčů změnit angažmá, ale nakonec většína zůstala tam kde před MS působila

Reagovat
salami

Ja jenom reagoval na to, ze tu formu nekdy mel. Navic my ho nekupovali na zaklade toho turnaje a nejdriv u nas rok hostoval. Kazdopadne se mi tam hodne libil, skoda, ze to u nas nedokaze prodat v delsim obdobi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Chápu. Spekuluje se o někom, kdo by mohl příjít v zimě?

Reagovat
salami

Mluvilo se o Almironovi a teď se nejvíc propírá Laxalt, ale moc to nesleduju, ani jednoho nevidim ani trochu reálně, protože je řeč o částkách 15 milionů a víc. Nejspíš dorazí někdo na hostování na LB nebo CAM, to je tak maximum, žádnej nákup nečekám.

Reagovat
Seydou Doumbia

Laxalt by nebyl špatnej.

Reagovat
kissak

Kdyby klub nevlastnil tvrdej byznysmen, pak to určitě funguvalo jako kdekoliv jinde.

Reagovat
Tolstobik

Jinak teda Newcastle v PL fakt chybet nebude, stejne jako Huddersfield...

Reagovat
Swarley

to zase ne, Newcastle je klasika...ale spíš je tam průser ta nulová vůle to nějak změnit...

Reagovat
Tolstobik

Ja jim driv aj docela pral, ale pokazde kdyz je vidim, tak je to strasna zumpa + Shelveyho bych nejradsi zavrel nekam do vezeni, takova mrdka reznicka nema co delat na fotbalovem hristi...

Reagovat
Seydou Doumbia

Naopak Shelvey spolu s Rondónem jediní kvalitní hráči tam. Možná ještě Lescal. Ale je to prase on víc jak poločas hrát nemůže jinak by byl průser. No a taky tam myslím šetří peníze jak se dá takže žádný potřebný materiál se do klubu koupit snad ani nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jich mi prijde fakt skoda.. treba oproti Hudders., herne to stoji totalne za hovno stejne, ale stadion, fans, historie... maji na vic.. asi to tam vede nejakej curak

Reagovat
kissak

Neblbni, Magpies nemohou za to, že pan majitel má moc rád prachy a ty upřednostňuje před zájmy klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naše oči za to taky nemůžou a mám si je kvůli tomu zasypat solí?

Reagovat
kissak

To bych před Pochem o vás mohl napsat také.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jak tam pořád Alexis ukazuje kdo má kam hrát....na facku...hrozně nesympaticka picka

Reagovat
smazaný uživatel

Ma jomplex menecennosti no.

Reagovat
r.mrazik

Bude za chvíli populární jak v Arsenalu

Reagovat
PP

tak my na něj herně nemůžeme říct ani popel. U nás to byl rozdílový hráč a i když to často předržoval a sobčil, tak dokázal rozhodovat zápasy.. Ještěže máme Lacu s Aubou, kteří jsou toho schopní, byť spíše souhrou než individuální akcí.. To, že to bude jednodušší chlapec, o tom žádná.

Reagovat
r.mrazik

ja myslel v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

komplex *

Reagovat
stiflerovamama

Pogba traged

Reagovat
Swarley

Pogbič

Reagovat
Swarley

to bude teprve naše třetí čistý konto tuhle sezónu, otřesný...

Reagovat
ACSMan

Známý betonář Mourinho totiž začal místo cementu používat sunar

Reagovat
Swarley

no s DDG v bráně je to obzvlášť zoufalá vizitka...

Reagovat
Busby babes

ani DDG nemuze zachranit vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted to misto nej ten Sunar dokonce i trenuje...

Reagovat
Pigeon

V suchým. Kdo nás zastaví.

Reagovat
Sm0ker

Nějakej tým co nehraje o sestup?

Reagovat
J0EL

*prvy tim, co nehraje o zostup.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by dnes bodla plichtička, co je ale důležitější, moje fanta kurevsky potřebuje 0:0!

Reagovat
vladis271

to by som bral

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Jako je fakt, že vy hlavně potřebujete neprohrát, ale kdybyste vyhráli, tak je asi hotovo.

Reagovat
Sm0ker

Dnešek vůbec o ničem nerozhoduje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 9b na Spurs a 10b na City by teda byl sakra dobrý polštář. Oproti případným 4b na City nebo 6b na Spurs, to je sakra velký rozdíl.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
salami

Bezpochyby, remiza asi nic moc nevyresi, ale ten rozdil mezi prohrou a vyhrou je obrovskej a klidne o titulu muze fakt hodne napovedet. Prohra by psychicky mohla hodne zacloumat obema tymama, City mi prijdou celkem labilni a Liverpool ackoliv mi prijde vyrovnanejsi, tak zas bude mit problemy s tim enormnim tlakem na udrzeni tesnyho naskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ja vyhru po prestrelke

Reagovat
Malresi

Schválne by som dnes na Kloppovom mieste urobil to, čo urobil Pepek pri súboji na Anfielde. Zavrel to vzadu, nepúšťal sa do riskantnej rozohrávky, pressing sústredil skôr na vlastnú polovicu a čakal na chybu súpera. AK z toho vydolujeme minimálne remízu, ako vydolovali City z Anfieldu (pri troche šťastia mali brať 3 body), tak budeme v pohode. Najviac si prajem, nech sa zopakuje zápas z LM, kedy sme síce dostali hlúpi prvý gól, ale okrem toho City pustili len do pár šancí a následne ich vytrestali z protiútokov. Bude to super zápas, tak to prosím nedojebme.

Reagovat
fenixLFC

tak rozdiel bude v tom ze vtedy sa aj po gole museli stale tlacit dopredu a s pribudajucimi minutami to viac a viac otvarat. to by dnes v pripade prveho golu moc nemuseli

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dnes vidíte? City nebo Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

City 2-0

Reagovat
eder

1 2.09 0 3.79 2 3.55

Reagovat
MCFC_8

Dame to 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím.. ikdyž letos ten titul přeju Liverpoolu jednoznačně.

Reagovat
Kixi Syhimour

A pak, že my si vyskakujeme...

Reagovat
aramaki

Jednoznačnym favoritom je Liverpool, ten hraje v neskutocnej forme, utok, obrana funguju ako perfektne namazany stroj. Liverpoolu staci remiza, takze pridu hrat na brejky, z ktorych su total nebezpecni a efektivni. City su bez sance, 1:3

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak na Etihadu fakt nejsme favoritem, minimálně ne tak jednoznačným, jak tvrdíš

Reagovat
Sm0ker

Pokud Mané nedostane zase redku

Reagovat
Seydou Doumbia

2-1 Agüero 2, Wyndalrum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

za mňa City, neviem prečo, vajcový fíling

Reagovat
smazaný uživatel

City dnes vyhrají a dojdou si pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

A když ne? Rozbrečíš se a poběžíš za maminkou?

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč tak složitě? Začne fandit Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne tak ne, jen píšu tip

Reagovat
oli9

je to traged

Reagovat
smazaný uživatel

Za tvojí?

Reagovat
vladis271

útočná trojka je jasná. Ak nie sú nejaké neohlásené zranenia tak aj obrana. Otázny je stred ale osobne by ma prekvapilo čokoľvek iné než Wijn, Fab a Hendo. Shaq nemôže hrať od začiatku bolo by to veľmi ofenzívne a na úkor defenzívy, to si na Etihade nemôžeme dovoliť.

Pep musí vyhrať, nám stačí x, to by nám malo hrať do karát, ak sa Pep vráti ku tradičnej hre proti nám zvýšia sa tým naše šance nato zabiť ich z brejkov.

Bojím sa len jednej veci, aby sme si tam neprišli pre remízu, naposledy sme sa o to pokúsili away proti Napoli a bola z toho prehra po otrasnej hre.

Ako vravím berem x, prípadná výhra, fúú na to ani nechcem veľmi myslieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Dnes snad budou děcka zdravé a dostanu opušťák na City - Pool do knajpy! City minule ukázalo, že umí hrát zodpovědně odzadu, že i Liverpoolská ofenziva neměla moc šancí. Na druhou stranu jim může uškodit fakt, že musí hrát na vítězství, tak jsem velmi zvědavý.. Prospěl by tomu rychlý gol ideálně City..

Tip 1:2 pro Pool..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Luc-Luc

1:2 a titul uz nam nikdo neveme

Reagovat
Pony Slaystation

city 1:3 live

Reagovat
smazaný uživatel

City 4:0

Reagovat
MCFC_8

Inak Huddersfield jasny zostupujuci...od 15.12. hrali doma s Newcastlom, Southamptonom, Burnley a von s Fulhamom a vsetky zapasy prehrali...2.zostupujuci snad Cardiff a 3.si netrufnem tipovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom když sem na ně koukal s WHU a s Wolves, tak to vypadalo že se zvedaj

Reagovat
fenixLFC

tak vymenoval si asi dva najlabilnejsi timy....este mozno s watfordom

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny, kdo kdy kritizovali Wengera nebo se smál Arsenalu. Wenger je absolutní miracle worker, 10 let byt v top4 za absolutně nejhorších finančních podmínek, po splacení stadionu a odchodu hráčů. Málokdo dneska pochopí. Arsenal je finančně ABSOLUTNĚ nezávislý. Bohužel uefa na to kašle a stále nechává penezmi koupit uspech

https://mobile.twitter.com/afcstuff/status/1080801860603310080

Reagovat
redyyz

Ved preto tam bol tak dlho, mal vysledky a neminal milony na one season wonder stars. Nik iny by to za takych podmienok nedokazal.

Reagovat
Kixi Syhimour

SIlně pochybuju o tom, že udržíme čisté konto, v obraně to v posledních zápasech trochu skřípalo a to včetně VvD. Útok si už pomalu přestal hrát na frajírky, ale stále není ta efektivita nejlepší. Děsím se zálohy, protože Fabinho je sic dobrej, ale na jeho 2 dobrý připadá jeden špatněj, opakemje Hendo na kterýho u 3 špatnej zápasů spadá jeden dobrej.

Hlavní bude využití našich šancí a obrana, nicméně nás musí podržet útok. Jsem zvědav co se stane jestli prohrajem, protože pak máme výjezd na Brighton, který už obral nejednoho favorita, takže těžký zápas, snad se psychicky nezhroutíme. Pokud letos už ten titul nevyhrajem, tak by to bylo na facku. Už by ho to chtělo.

Reagovat
Kopac

Vcetne vvd..lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Je pořád zatím v sezóně fantastickej, ale nějaký mezery jsem tam v posledních zápasech viděl, ale pravda, nedělal bych z toho drama.

Reagovat
R22

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
Nikikrew

No nic, gooners dnes fandime City, invicibles musia byt jediny!!!!

Reagovat
SpecialOne

Nevíte o nějaké hospodě/sport baru v Praze, kde by měli Digi Sport a šlo tam kouknout na Pool-City dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, znáte někdo hospodu s digi tv v Plzni? Díky.

Reagovat
Malresi

Ten Odoi fakt pôjde do Bayernu za 30 mega ? bargain

Reagovat
janinho

za 30 nech ho vezme kludne Tham kua. to vedenie chelsea ma asi fakt 2ciferne IQ ak ho nechaju odist.

Reagovat
Malresi

Jo ako, to už je moc. Bez Buy-back klauzuly to bude provar jak piča

Reagovat
smazaný uživatel

kupia ho naspat jak matica to je toho

Reagovat
S-C-O-T-T

nějakej pořádnej stream na dnešní lahůdku MC-Lpool? děkuji

Reagovat
fenixLFC

robertsonova zena si tiez vybrala termin kedy vrhnut...to nemohla pockat dva dni?

Reagovat
Free_player

jako, že nebude hrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
Malresi

Ak nebude hrať, tak bude hrať Milner...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat jak o zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Aj žena môjho skúšajúceho, s ktorým som mal mať ráno skúšku, sa dnes v noci okotila. Skúška s ním nebola, lebo sa nadrbal jak posledná stoka. Tak mu ďakujem. Ale chápem.

Reagovat
r.mrazik

tak tohle je uz cistej hnuj...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Cobra

Reagovat
Spasitel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Doucoré dostal žlutou za to, za co Shelvey nic. Podle mě obojí klidně za červenou teda.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Fabinho, Keita, Moreno, Sturridge, Lallana, Shaqiri.

víťazná

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Tu zalohu som cakal...

Reagovat
diastan

Výhra bude znamenat titul pro Live, byt je půlka sezóny. Ten tým šlape jak hodinky. Naopak dnešní prohra by je mohla trochu nahlodat. A když né my, tak s Arsenalem nejlepší volba. Naše je LM

sestava dobrá

City XI | Ederson, Danilo, Stones, Kompany (C), Laporte, Fernandinho, Silva, Sane, Bernardo, Sterling, Aguero

Reagovat
diastan

když teda vemu v potaz současného Walkera a Kevina, který není na 100% ready

Reagovat
fff

Ako je zlozena ta obrana?

Bez poriadneho LB by nam to mohlo dost vyhovovat.

Reagovat
tomasinho

Stačí si vzpomenout, jak to vypadalo posledně, když proti nám hrál Laporte LB.

Reagovat
diastan

Tak s největší pravděpodobností bude Laporte vlevo, což může samozřejmě dopadnout průseren. V 3-5-2 moc nevěřím, to by musel být fit Mendy Jiná možnost dnes nebyla

Reagovat
tomasinho

Lol, Danilo a Laporte na FB. Začínám se cítit lépe. Škoda, že my hrajeme zase s tou dementní zálohou

Reagovat
Kixi Syhimour

co bylo na Facebooku?

Reagovat
stiflerovamama

fullback

Reagovat
tomasinho

Kéž bys tam byl místo tady

Reagovat
Malresi

Tá dementná záloha nám vyhrala súboje s PSG a Neapolom. Ale chápem.. Radšej by som tam dal Fabinho - Wijnaldum - Milner/Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho je pod tlakem spatny, Keita je laksni. Tahle zaloha se do toho zapasu hodi.

Reagovat
tomasinho

No, jenže mezi zápasy s PSG a Neapolí hráli každý zápas totálně na píču. Mimochodem nám prohráli zápas v Paříži. Já jsem čekal Henda, ten byl jasný, Fabinho hrál ted 2x a minule nebyl dobrý. Gini byl jasný, ale doufal jsem v Keitu/Shaqiriho. A ne že tam hned prdne sotva uzdraveného Milnera. Ale snad to aspoň dozadu bude fungovat.

Reagovat
Malresi

To bude alfa a omega. Dozadu dnes musíme šlapať ako hodinky a upressovať ich. Najlepšie bude prečkať úvodný tlak, šupnúť tam jeden z protiútoku a sme v cajku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty chceš proti City hrát Maného, Firmina, Salaha a Shaqiriho najednou? Však by nás převálcovali

Reagovat
tomasinho

Vůbec ne. My na ně takhle musíme hrát, nemůžeme stát vzadu a čekat na ně, co předvedou. Třeba jim vnutit náš fotbal, jenom tak uspějeme. Ne, že tam přijedeme bránit a spoléhat na 1-2 brejky, zvlášť, když Mané je řeší, jak kdyby byl bez mozku někdy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně by to spíš připomínalo dálnici pro jejich sporťáky v útoku

Reagovat
stiflerovamama

Tak Jurgen sa spolahol na overenu zalohu, ktora mu vybojovala mnohé veľké víťazstvá. Aj keď ja by som dnes pred Milnerom asi uprednostnil Keitu.

Reagovat
R22

vždycky se tu na tohle složení zálohy nadává, ale ve velkých zápasech většinou nezklame...

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
tomasinho

Jojo kromě Paříže venku, Neapole venku..Průser s touto zálohou je, že nepodrží tolik míč a když tým prohrává, tak je úplně k hovnu, protože je zoufale nekreativní.

Reagovat
smazaný uživatel

aj iné menšie zápasy minulú sezónu nezvládli...

Reagovat
R22

Na Neapoli hrál Keita v základu (místo Henda)

Reagovat
R22

Jo ale vlastně se zranil po 20 minutách no ok

Reagovat
REPLIKATOR

Pouze na domácím hřišti. Venku to bude průser.

Reagovat
R22

třeba na Chelsea v lize taky hrála tahle záloha a bylo to docela dobrý

Reagovat
tomasinho

První půli jakž takž, druhou to bylo nechutně bezzubý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně neprohrát, ale moc tomu nevěřím. City je jinde. Remízu beru všema deseti. Hlavne žádná červená a snad bez kontroverzních rozhodnutích sudích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

City je jinde.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(wtf)

Reagovat
Greny

alibisto

Reagovat
mistr129

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

víc "pade na pade" zápas v lize asi není, klidně to může být bez branek, stejně jako mohou oba soupeři dostat brutální nakládačku

můj tip: 2:3

Reagovat
C-M@ster

Já si třeba nedokážu představit, že by City současnej Liverpool přejelo tříbrankovým rozdílem.

Ta obrana šlape neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí jeden drobný faulík VVD coby posledního červená a celé se to sesype (třeba)

Reagovat
Lacko_Boh

City neustoji tlak a padne.

Reagovat
nani92

Come on City, Come on City

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
oli9

Reagovat
blade115

Aha vole, Walker už prostě hrát nebude...

Reagovat
C-M@ster

Bude asi lehce zraněnej, jinak by místo Kompase stopro nastoupil.

Reagovat
diastan

To fakt ne

Reagovat
C-M@ster

Jak to myslíš? Mě to nějak minulo, tam byla nějaká kauza, nebo proč Walker nehraje?

Reagovat
Kixi Syhimour

Poslední dobou ty výkony nebyly ideální

Reagovat
diastan

Hodně mírně řečeno, pravidelně nejhorší na place

Reagovat
C-M@ster

Nojo, ale zas Kompas mi příjde, že tam hraje jen za zásluhy.

Jednou za čas ho postaví proti soupeři z druhýho sledu v lize, případně do zápasu v pohárech.

Určitě bych čekal, že při zranění Delpha a Danila se na kraji objeví.

Reagovat
C-M@ster

Delpha a Mendyho*

Reagovat
blade115

Delph je vykartovaný.

Reagovat
C-M@ster

Jo, tak hlavne, že jsem se opravil.

Jo vím, no... prostě jsou oba out a nečekal jsem ty kraje, jak jsou... no co už

Reagovat
diastan

Těžko slušně popsat Walkerovi výkony z posledních zápasů co hrál. A že jich bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

live nedokaze ustat tlak a prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen Tvé zbožné přání

Reagovat
Lacko_Boh

Skorej odpozoroval z histórie.

Reagovat
smazaný uživatel

a zaroven je to moje prani

Reagovat
Kowe

Jakákoliv neprohra bude skvělá, ale dnes tomu moc nevěřim teda.

Reagovat
Kowe

Jakákoliv neprohra bude skvělá, ale dnes tomu moc nevěřim teda.

Reagovat
S-C-O-T-T

máte někdo prosím nějakej kvalitní link na zápas?

Reagovat
Chandy
Reagovat
S-C-O-T-T

díky moc otče

Reagovat
Liquid

tak dneska se může rozhodnout o titulu, výhra City = titul City, výhra Liverpoolu = titul Liverpoolu, skoro celá Anglie drží pěsti Citizens, tak snad to zvládnou a rozdrtí Liverpool 1:0

Reagovat
oli9

real arsenal a dormund na tv seznam

Reagovat
Hokaido

Já dnes budu přát City, protože hlavně nechci, aby byl Liverpool unbeaten. Tenhle titul snad dlouhou dobu bude patřit jen Arsenalu.

I když dnes Liverpool rupne, tak si stejně myslím, že titul vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Plus teda Klopp koupí 3 nový záložníky, že loni záloha nefungovala a dneska tam narve to stejný, co loni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jedině Keita dneska mohl hrát, Fabinho pod tlakem moc neumí a nechtěl hrát do útoku, takže nedal Shaqiriho

Reagovat
Kowe

Fabinho pod tlakem > Hendo pod tlakem

Reagovat
tomasinho

Tak to je i ukázka toho, že se od nich čekalo víc a nenaplňují to zatím až tak. I jejich vina, že věří té osvědčené trojici. Ale taky nejsem z toho nadšený.

Reagovat
Kowe

To určitě je, ale tahle trojce je i dost neosvědčená. Zas budeme hrát bez zálohy jak loni, obrana bude muset adresovat rovnou útok.

Reagovat
Luc-Luc

Klopp to hraje na jistotku...snad hlavne Milner neskonci s cervenou

Reagovat
Kixi Syhimour

Prečo zrovna Milner?

Reagovat
Luc-Luc

cekam, ze do toho bude chodit dost ostre

Reagovat
oli9

milner pravě je top tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

*Mane

Reagovat
oli9

na jistotu, pak do utahané zálohy naskočí shaq a bude to

Reagovat
Kowe

jenomže to neni žádná jistota s tim, jak ti tři spolu hrají. už xkrát naprosto vyhořeli

Reagovat
oli9

mi tam vadí akorát hendo no ale asi Jurgen ví líp co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes doufame ve zlamane nohy, 6 červených, 12 žlutých a 0:0

Reagovat
vladis271

Oasis na Pohode

Reagovat
nani92

a to som tam chcel ísť, tak o rok

Reagovat
vladis271

prečo, odlož si z dneška dres a môžeš ísť.

Reagovat
Lacko_Boh

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Liam a koncert bude najmä z jeho sólo tvorby.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Malresi

Nejaký schopný AceStream na dnes? Na reddite nájdem niečo schopné?

Reagovat
Malresi

thanks

Reagovat
smazaný uživatel

No Kevin no party

Reagovat
smazaný uživatel

ten proti timu svojho detstva nikdy nevedel dobre zahrat

Reagovat
vilp

C'mon City!

Reagovat
LAM

De Bruyne zatim letos City dost chybí.Uvidíme co dneska bez něj předvedou.

Reagovat
Swarley

bude vůbec vyprodáno?

Reagovat
smazaný uživatel

CITIZENS!!

Reagovat
smazaný uživatel

*cityzens

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sice fanoušek City, nicméně podle Wikipedie to mám správně

Nickname(s)

Citizens, Sky Blues, City

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dvě možnosti:

a) Wikipedie lže.

b) Je správně oboje.

Reagovat
oli9

už sem se bál že se tu neukážeš

Reagovat
r.mrazik

tak...aspon 3:3,at je na co se koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok To by šlo..

Reagovat
mistr129

3x Salah - 2x Sterling a Dilva

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zápas by se mohl hrát každé kolo až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

poďme na to borci, ynwa

Reagovat
smazaný uživatel

od úúvodu je jasné, že ten stred veľmi loptu nepodrží

Reagovat
r.mrazik

tak Ferda uz mel mit zlutou...rozhodci je srab

Reagovat
Tommy the Gunner

Fernandinho 2 zluty zakroky za 2 minuty

Reagovat
Pony Slaystation

Fernandinbo uz mohl byt venku. Jen nechapu co si Klopp slibuje od toho stredu...

Reagovat
Malresi

Fernandinho keď skončí, končí aj toto City. Fakt geniálny hráčik.

Reagovat
Gareth Bale 11

Mane je tak neuveritelne nesympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaaj

škoda

Reagovat
EXoRcIsT

Tak na toto co som prave videl od obrany City sa da len napisat : WTF

Reagovat
m.sali

Reagovat
Minister

loooool

Reagovat
Whitemedia

LOL

Reagovat
mistr129

Co to kurva?

Reagovat
Switchback

cožeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

to je škodaaaaa

Reagovat
Malresi

SKURVENI LUCKERI SKURVENI !

Reagovat
Pigeon

Ban

Reagovat
havrys99

Reagovat
Svatej

To bylo jak z tech videa ze Sunday league

Reagovat
smazaný uživatel

Malej zavar

Reagovat
smazaný uživatel

obrana s brankářem po lobotomii

Reagovat
smazaný uživatel

dafaq ale hned jak se mo otocil na pulce s micem a mel prostor, tak to smrdelo. je skvely ( a mane taky)

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná akce.. to si zasloužilo gólovou tečku.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aaaaaaaah do haje to mel bejt gol...debilni tyc

Reagovat
Sm0ker

Nebylo to za čárou?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ved maju hodinky

Reagovat
Busby babes

Stones.

Reagovat
smazaný uživatel

je zachranil

Reagovat
r.mrazik

jj,narazil si o svyho brankare a zachranil je

Reagovat
Busby babes

tim, ze si dal malem vlastnaka?

Reagovat
smazaný uživatel

vlastnak by to byl edersona, ale stones je spasil

Reagovat
Busby babes

fakt tu nebudu slovickarit o tom, komu by to pripsali. Stones to mohl odpalit od pice, misto toho to napalil do svyho golmana.

Reagovat
Firkraag

Inteligence: Skalní obr.

Reagovat
Swarley

fail Liverpoolu začíná...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Lovren na redku

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

fail

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

No vostrý to bylo, ale jednou za zápas snad můžeš někoho pořádně skopnout ne

Reagovat
Swarley

no právě Lovren může i víckrát, ten to nedohraje...

Reagovat
Firkraag

Jo ták tak to joo

Reagovat
Swarley

to zase jen někteří jsou tady přecitlivělí, to si zvykneš...

Reagovat
Whitemedia

ale jen kvůli tomu, že hraje za Liverpool

Reagovat
Swarley

to taky, ale hlavně je mentál

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel si klasicky fandiť City, plačko?

Reagovat
Swarley

přišel jsem se podívat, jak to poserete Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Máš 21. pokus, cg, Tom .

Reagovat
Swarley

to je váš boj Olo, já jsem divák

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

City je fakt jinde..

Reagovat
Greny

To bylo jak z FIFA 19

Reagovat
m.sali

všichni povídaj jaká je to arkáda a ono je to tej realitě blíž, než by jeden čekal

Reagovat
Pony Slaystation

Hodne tesnej negol.

Reagovat
Minister

milimeter

Reagovat
r.mrazik

chach...2 cm ke golu...husty

Reagovat
stiflerovamama

Pici aj s technikou, keby bolo na čiarovom tak to odmáva

Reagovat
ttopi

Ty jsi jak Vašek Kadlec. To bys měl fakt radost z gólu, kterej neměl být?

Reagovat
vilp

Stones.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

to byly milimetry

Reagovat
Greny

Vůbec viděl jsi minulej tyden nebo kdy to bylo Schicka?

https://pbs.twimg.com/media/DvXDkvCWoAATNm2.jpg

Reagovat
pantondavo

Proc nesel po brankovy technologii? To vypadalo dost golove.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ma hodinky.

Reagovat
pantondavo

Pravda, ja myslel, ze to funguje jak var.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Víte proč Arsene Wenger v Arsenalu několik let přesluhoval? Protože byl jediný v klubu, kdo zažil zlaté časy.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Whitemedia

kvalitka

Reagovat
Pigeon

Ofenzíva City je technicky a rychlostně dokonalá a Lovren je takový dřevák, že ten nedohraje

Reagovat
Sm0ker

dyť musel hasit za jinýho

Reagovat
Pigeon

To není v rozporu s tím, že je dřevák

Reagovat
ttopi

Reagovat
Swarley

to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Stones to dnes dojebe MC

Reagovat
Stamby

To že fans City bučí na Milnera je nestoudnost

Reagovat
Whitemedia

to vrací těm vaším gumám za bučení na Sterlinga

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je jiná situace

Reagovat
lajka30

Ty asi nevíš za jakých okolností odcházel Streling joudo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mezi nimi je trošku rozdíl a to ten odchod Sterlingovi nemám za zlé.

Reagovat
cokoliv

Tohle porovnávat? A to proti sterlingovi nic nemám jako jeden z mála

Reagovat
Whitemedia

Veškeré bučení na bývalé hráče je trapné ať už jde o arsenalské fanoušky v případě Ashleyho, Cesca a nebo u vás v případě Torrese, Sterlinga a nebo u nás, když se bučelo na Luize v PSG.. prostě šaškárna

Reagovat
cokoliv

Tak pokud neberes v potaz za jakých okolností prestupovali, pak máš pravdu.

Reagovat
Nikikrew

takže Cashley je vlastne bez viny

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď ty guma, Roman.

Reagovat
Whitemedia

to moje jméno neustále opakuješ, aby si jej nezapomněl?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pantondavo

Jaci fans?

Reagovat
Whitemedia

a nebo za tu vaši ohromnou radost, když tenkrát myslím Agger sundal Torrese

Reagovat
cokoliv

A souvislost s milnerem? bože vytahovat tu všechny picoviny co kdy naší fans udělali fakt úroveň.

Reagovat
Kixi Syhimour

souvislost a Milnerem?

Reagovat
Swarley

že jste úplně stejně dementní fans?

Reagovat
Whitemedia

děkuji

Reagovat
Swarley

teď se tě zeptá na argument, ještě se neraduj...

Reagovat
cokoliv

Dementní fanoušky mají všechny kluby. Ale pískání na milnera je prostě kokotina, udělal pro ně hodně a odešel v podstatě nechtěný

Reagovat
Kixi Syhimour

A proč bučí na Milnera, však to nicméně nevysvětluje

Reagovat
Swarley

běž za něma a zeptej se na argument, alespoň bude klid...

Reagovat
cokoliv

Umíš vlastně normálně diskutovat? 99% tvojich příspěvků jdou buď do osobní roviny nebo sou ironické.

Reagovat
Swarley

tady není o čem diskutovat, jsou to úplně dementní fans...co tady chceš jako rozebírat?

Reagovat
icka

Si zvyknes, nadava na ropaky a cokoli o united komentuje pokrytecky.

Reagovat
Counter

Já bych asi taky bučel po tom loňském zápase LM.

Reagovat
lucius6

Může si za to sám. Opustil City minimálně nečestně a ani tak na něj nikdo nepískal, dokuď se proti nim nezačal radovat po vstřeleném góle ve značně vypjatém utkání. To se na fanoušky podle mě opravdu nemůže nikdo zlobit, když on jim k tomu dává všechny důvody.

Reagovat
Greny

Noo Schick to měl před týdnem mnohem víc těsnější toto bylo oproti tomu v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

desive zakonceni

Reagovat
Malresi

Virgil opäť GOD - mode.

Reagovat
Svatej

Zacinam si rikat, ze Van Dijk musi ve stylu Nica Cage videt budoucnost minimalne dve minuty dopredu, protoze on je fakt uplne pokazdy ve spravnej cas na spravnym miste.

Jeste jak na potvoru je silnej jako hovado a fotbalovej taky. Clovek aby si z nej mohl delat srandu maximalne proto, ze zdalky vypada jako Seagal. Desive dobrej stoper.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
pantondavo

Na to, jak hral ze zacatku, se solidne spravil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany za toto raz dostal cervenu aj ked hraca netrafil a teraz to spravi zas

Reagovat
Minister

Kompany

Reagovat
vilp

Stones podruhé. Tak teď může být Venca rád...

Reagovat
niflheim

?

Reagovat
vilp

Co?

Reagovat
vilp

Jestli reakce na Stonese, tak kvůli jeho přihrávce na Salaha se to Kompany pokoušel zachránit tím skluzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně dostal terorista

Reagovat
havrys99

Reagovat
Pony Slaystation

Pico ruda Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo oranžové

Reagovat
diastan

Kompa s kartou ...to zas budou nervy

Reagovat
Malresi

Podobné ako VVD proti Neapolu s tým rozdielom, že VVD zahral loptu. REDKA

Reagovat
stiflerovamama

nesiel by sam ?

Reagovat
Pigeon

Salah trochu Neymar style

Reagovat
smazaný uživatel

tak co Swarley co ten Kompany

Reagovat
Swarley

jedinej sympaťák v City...

Reagovat
smazaný uživatel

jj v poho, ale o jeho zákroku radši pomlčíme, co

Reagovat
Swarley

kéž by, brečíte tady dost...

Reagovat
Sm0ker

Prase Kompany a ani se neomluví

Reagovat
niflheim

Klidně mohla být i rudá.

Reagovat
m.sali

to byla oranžová...

Reagovat
Firkraag

Absolutně čistý, zmrd Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Kompany ide kolíkmi napred, nestíha to ani vo sne, ale zmrd je Salah

Reagovat
smazaný uživatel

ved to pise naschval tak nechapem co ta to pohorsuje

Reagovat
Malresi

Emocie, sorry

Reagovat
Firkraag

Reagovat
diastan

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Minister

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Jasná karta, šel tam jak hovado. Jediný štěstí, že ho netrefil.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tí, ktorí písali, že mal VVD dostať v zápase s Neapolm redku, si musia teraz myslieť to isté

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Kompany

Reagovat
Busby babes

na Baillyho.

Reagovat
scheeza

Hrozně simulantsky prase ten Salah

Reagovat
Gareth Bale 11

City se tema kiksama v obrane porazi samotny.

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo je neskutečná plačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Svatej

Chvilema se mu nedivim, Mane je na zemi kvuli kazdymu doteku a Robertson si tam taky zahral na saska...

Reagovat
Pony Slaystation

Mate nekdo info proc nehraje Keita?

Reagovat
Malresi

Sterling cez Robba netuší absolútne, stejne ako Kun cez VVD.

Reagovat
diastan

uz jen Sterl. diky

Reagovat
smazaný uživatel

virgil je fakt zvire, nejlepsi stoper soucasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je Victor Lindelof

Reagovat
Pigeon

Eric Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Chris Smalling.

Reagovat
Hokaido

Wes Morgan

Reagovat
Svatej

Dobertson zatim se Sterlingem spickove vytira podlahu. Krom ty jeho saskarny s osetrovanim taky paradni vykon.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

jednou uz pres nej vytvoril golovou sanci. spis sane je strasny

Reagovat
EXoRcIsT

Kompany mohol dostat aj cervenu za ten zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

Reagovat
iamek

Hoooooool

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUUUUUNAAA!!!!!

Reagovat
ADM

Slušná kopaná zatiaľ

Reagovat
ADM

mohol som to napísať aj skor

Reagovat
iamek

Gooooooool

Reagovat
Spasitel

Aguerooo zaslúžene

Reagovat
Whitemedia

Aguerooooo

Reagovat
Swarley

a zrovna Aguerooooooooo?

Reagovat
stiflerovamama

TEn Lovren to je kokot

Reagovat
Switchback

Reagovat
nani92

Agueroooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

Kun ♥

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

Lovren zaspal ale toto Alisson musi mat aj ked to bola bomba

Reagovat
Side

Jak tohle jako může chytnout? Jedině tak že by ho to trefilo, absolutně bez šance z takové blízkosti s takovou razancí

Reagovat
Side

A navíc naprosto bezchybně trefený, bez šance prostě

Reagovat
pantondavo

A jak asi, tohle se nechyta.

Reagovat
Swarley

pokud budete dávat takový pecky, tak nebudu chytat!

Reagovat
iamek

Reagovat
hrundy

Jak to mel jako chytit?

Reagovat
fff

Reagovat
ADM

?

Situácia, kde je to (takmer) nemožné chytiť. Popri hlave, z velkej blízky...

Reagovat
pantondavo

Jako leda by ho trefil do hlavy, ale to by bylo na lobotomii.

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

vyrazit se to dalo

Reagovat
Svatej

Achjo, nejdriv tam vyfnukava a pak dostane za odmenu gol

Reagovat
vilp

Lovren.

Reagovat
scheeza

Yes!!!! Ten milimetr bude stát Liverpool titul stejně jako Gerrardovo podklouznutí :D

Reagovat
smazaný uživatel

neser

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Mato178178

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pigeon

Kun krásně

Reagovat
Ondiis

Zaslouženě a Lovren

Reagovat
Malresi

Krásny gól. Akurát som šiel písať, či hráči City vedia, že remíza je málo. Raz bráni Aguera v polčase Lovren a je z toho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

aguero

Reagovat
diastan

goooooooooooooooooooool zaslozene a piskej konec

Reagovat
Gareth Bale 11

Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuun

Reagovat
Fernando_Torres

Lovren je silenej klaun

Reagovat
Pigeon

Já jsem psal, že je Lovren dřevák. Ještě druhou žlutou.

Reagovat
avicii

to si teda objavil ameriku

Reagovat
aramaki

Let the bodies hit the floor

Reagovat
Coutinho10

mel dostat zlutou za simulovani

Reagovat
Hokaido

Stejně jako Salah minule a obhajoval jsi ho.

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo neco jinyho, protoze zneuzil toho postaveni, kde se valel a navic tohle ani na kontakt nevypadalo...tesim se na nejaky gif nebo opakovacky

Reagovat
Hokaido

k

Reagovat
Tommy the Gunner

Lovren

Reagovat
vitasrp

Neskutečnej gól, to zpracování a ta bomba, radost pohledět.

Reagovat
Swarley

a jako trefit ho do xichtu, to by slušně zabolelo

Reagovat
EXoRcIsT

ja som tak dostal ked som bol brankar to ani neboli lebo najprv si hotovy ze co sa stalo ale stipe to riadne potom ked si uvedomis ze si dostal

Reagovat
Swarley

to věřím, proto jsem se taky nikdy do brány nestavěl, na to fakt nemám koule...gólmani v házené mi přišli ještě větší šílenci...

Reagovat
bbbauch

Martial by mohl vypravet

Reagovat
Counter

Nebo RvP, skoro RIP.

Reagovat
bbbauch

to nebylo do obliceje

Reagovat
Counter

Reagovat
vilp

Reagovat
Counter

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
vilp

Silva zase ztrácí balon za balonem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A kdo ne? Já radši mlčím, ale těch technických nepřesností je tam požehnaně. Podle mě to u City vychází už od stoperů, kteří jsou na míči strašně nervózní, pomalí a nepřesní. Jaký smysl má mít Laporte na beku? Walker je letos slabý, ale pořád lepší s ním a Danilem nalevo, než tyhle složitý šachy, ne?

Reagovat
vilp

Souhlas, ale on by to měl na rozdíl od Kompanyho, Stonese a ostatních držet, ne být pomalu nejhorší. Jinak ten tah jsem taky nepochopil, Laporte v druhém poločase odevzdal snad každý balon, ale Danilo mu tou akcí nakonec vyhrál zápas, takže dobrý krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, zrovna u neho byl Debžan

Reagovat
Han střelil první

Piči, nám to nepřeje vůbec nikdo.

Reagovat
Whitemedia

Je hezký, jak spojujete fanoušky ostatních týmů

Reagovat
ADM

Porto

Reagovat
cokoliv

Dokud vypadalo city neporazitelne, tak to nikdo nepřál jim. To samé spurs pár let zpět. Prostě týmu co vypadá na titul nejvíc to nikdo nepřeje

Reagovat
pingla

to není pravda, vy jste prostě jen nesympatické mrdky

Reagovat
Han střelil první

Sundej boty!

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodne jsou sympatictejsi nez United

Reagovat
pingla

po odchodu Mourinha spíš ne...

Reagovat
oli9

za to vy banda betonujicích čuráků co vyhráli 3 zápasy s týmy ze spodu tabulky a už jste zase mistři

Reagovat
Bastaron

Reagovat
diastan

Minimalne fanousci Mahreze jsou vasi

Reagovat
Hokaido

Ještě je to nepřešlo, jo?

Reagovat
diastan

je to cim dal horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Alžířani neunáší, že je Riyad na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Minister

Ale prd... neprajú Vám to akurát fans MU.

Reagovat
Dron

Taky to čtu a čumím no ještě bych chápal komentáře od Mufanů, i když to taky dost přehání, ale že dokonce i fans Chelsea, Spurs nebo Arsenalu by radši viděli titul u City, to mi přijde zvláštní..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom zvláštní? City jsou prostě sympatičtější

Reagovat
Counter

Já bych to Liverpoolu i přál, ale víc si přeju pořádný nervydrásající boj o titul než LFC v půlce sezony s desetibodovým náskokem na čele.

Reagovat
Mato178178

ja vam prajem ale nech je drama az do konca a nie 10 bodov naskok v polke sezony

Reagovat
Luc-Luc

boze ten Lovren je spatnej

Reagovat
Svatej

A Lovren je fakt desivej stoper Nemit ho v draftu, tak se jeho nasazovani vysmivam neustale

Reagovat
mistr129

Ne že by ti jeho nasazování nějak pomohlo

Reagovat
Counter

Lovren je dobrý stoper.

Reagovat
Tommy the Gunner

Chtel bys ho do Arsenalu?

Reagovat
Counter

Klidně, byl by lepší než všichni, které máme. Možná Sokratis je na jeho úrovni a možná Holding má strop výš.

Reagovat
Tommy the Gunner

I po dnesku? Dneska docela festival nepresnosti od nej

Reagovat
Counter

Dneska měl slabý zápas, o tom žádná. Ale za žlutou nemohl, tam akorát hasil chybu (tuším Arnolda) a pak tím byl poznamenaný. Další věc je, že Manchester se snažil hrát hodně přes něj, Kun se v podstatě motal jen na jeho straně. A ta jeho panika v závěru byla až groteskní, s takovou by k nám zapadl jedna báseň

Reagovat
Counter

Každopádně soudit podle jednoho zápasu je hloupost, Lovren byl solidní v Lyonu, v Southamptonu i v Liverpoolu, stejně jako za chorvatskou repre. Nejlepší na světě samozřejmě není, ale pořád je to jeden z těch lepších hráčů, jen si na sebe svými kecy plete bič.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Strašnej hate schytává.

Reagovat
Counter

Tohle je klasika nejen na EF, mezi špičkou a tragédem nic neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ako Rafa dobrý manažér.

Reagovat
Counter

Rafa není dobrý manažer. Rafa je excelentní manažer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Frantszek

Dámy a pánové, Dejan Lovren

Reagovat
Hokaido

Ale to byla neskutečná bomba.

Reagovat
mimi_united

City sú kvalitou niekde úplne inde, liverpool prišiel len brániť na 0:0

Reagovat
Kokesh

Když drží míč, tak možná. Ale jak spadne Pepkovi opona, začnou se dělat systémový a poziční chyby, tak na nich nic výjimečného není. Náznaky jsou vidět dost i dneska, s tímhle LM nikdy nevyhraje...

Reagovat
Minister

Reagovat
Dron

Reagovat
r.mrazik

ten golman je hovno srdcar...mel tam strcit hlavu

Reagovat
Swarley

Vida by skočil proti balonu šipku

Reagovat
r.mrazik

to jones taky...akorat by si u toho zlomil kotnik a vyhodil celist

Reagovat
Swarley

to je fakt, Vidic to většinou v pohodě přežil...

Reagovat
Counter

De Gea by tam dal nohu. A chytil by to.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Kun se pořádně nasral ty píííčo, hodně dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme City!

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jo, zápas jen pr*eli

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

City udrzet!

Reagovat
Han střelil první

Lovren a Van Dijk jsou jak Československo. Jedna půlka je retardovaná.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren je de*il, prodat, nesnáším ho, Alisson ať tohle prosím chytá

Reagovat
Tommy the Gunner

jak to mel asi Alisson chytit

Reagovat
Kixi Syhimour

Šlo mu to na bližší a z úhlu, nezájem, že to byla bomba

Reagovat
Taiger

Troll

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Do koša

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

On je nejznámější liverpoolskej troll, to je normálka

Reagovat
cokoliv

On je prostě jen strasne otravný, bohužel netrolluje

Reagovat
Taiger

meh

Reagovat
smazaný uživatel

neco jak taiger

Reagovat
Taiger

Že to píšeš zrovna ty fanoušek Star Wars

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Taiger je aspoň legrační svými eskapádami ve fantě.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Liquid

šlo to na bližší tyč, toto jde opravdu i na vrub golmana, stejně jako v hokeji když dostane golman gol z nulovýho úhlu pakliže se nepřesouvá od druhé tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč už, prosím. Děláš ostudu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nenutím tě to číst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Ty si hloupej kluku

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
pospec7

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
scheeza

Ten Fernandinho je výbornej fotbalista

Reagovat
Pigeon

Litrpůl je dost špatný. Ten bychom přejeli 3:0

Reagovat
pospec7

vy urcite

Reagovat
aramaki

Van Dijk hra famozne, drzi obranu a je schopny zakoncit aj v utoku. Ale nemoze byt vsade

Reagovat
R22

Reagovat
R22

Tyhle zápasy rozhodujou detaily no, my štěstí neměli při naší šanci, oni štěstí nepotřebovali, protože my máme Lovrena Imo máme na to, to srovnat/otočit, ale chce to změnu...Fabinho + Shaqiri na plac pls

Reagovat
Malresi

Otočíme. Musíme. Sme lepší a mali sme vyhrávať. City ale super zodpovedne zozadu, čakajú na protiútoky. My v podst. detto, i keď teraz budeme musieť zmeniť taktiku. Ak nevyrovnáme do 65 min. tak prosím Milner dole a Keita hore. Postupne dať do hry aj Shaqa. VVD je Boh a Lovren satan....

Reagovat
fff

Leps urcite nie sme teda.

Reagovat
Malresi

Je to subjektívny pojem. Podľa mňa sme.

Reagovat
Sm0ker

Lepší nejsme City to chtěj víc a je to vidět na tý jejich "agresivní" hře, kdy do toho jdou naplno

Reagovat
fff

1. MC asi zasluzene, herne su lepsi, my sme mali smolu pri tej sanci, ale zas mali sme stastie na Anfielde no.

2. To niekto naozaj idete davat brankarovi vinu za ten gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně tak drží víc míč.. jinak lepší nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší nie sú.

Reagovat
R22

1.. lepší rozhodně nejsou, to že držeji míč neznamená že jsou lepší...měli jednu střelu na bránu holt Lovren, takže ta jedna střela stačila..

Reagovat
fff

My sme mali tiez jednu sancu akurat oproti nim nevieme podrzat loptu.

Reagovat
Counter

Podle mě vyrovnaný zápas, z ManCity jsou Kun s Fernandinhem úžasní, Sané s Bernardem dobří a zbytek slabotka.

Reagovat
Greny

Karius by to zalepil

Reagovat
LAM

Laporte na levo Pepovi vůbec nevychází.Tohle by měla bejt změna už o poločase,protože tam je strašnej.

Reagovat
Remt

Tohle zbožnuju :D Laporte - rozmrdá tam protihráče na sráč aby mu neutekl tak ho tam narve a ještě máchá rukou ublíženě jakože "já nic, to von, já sem chudáček"

Reagovat
Erdovec

No, v druhém poločase dáme dva, tři góly a vyhrajem, nevím, proč jsou všichni tak nervózní

Reagovat
Luc-Luc

nemame dnes stesti a mame Lorena...

Reagovat
Sm0ker

Dyť u ná s snad neexistuje střed, Milnera jsem si všimnul až teď na konci Firmina jsem vůbec neviděl s čim to tam přijeli, taková najivita

Reagovat
fenixLFC

lovren marny, trent dozadu tiez. virgil famozny a skvela je aj dvojak wijnaldum henderson.ale milner je tam proste uplne k nicomu, nepomaha ani dopredu ani dozadu, tragicke standartky..s nim hrame o 10. firmino by sa mal tiez zobudit. skoda tej sance, ale hrat sa to da. snad pojde milner co najskor dole a zanho shaqiri/fabinho

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom smolný polčas, Mané tyčka, potom takmer gól, chýbal centimeter, ach . Nerád pri športe spomínam šťastie, ale tento polčas bol fakt smolný, výnimočne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda krom toho jednoho brejku jste ukazali velké hovno. City zaslouženě vede.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou jinou šanci mělo City, že zaslouženě vede?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
R22

a City kromě té jedné šance něco mělo? nic

Reagovat
R22

resp "šance", spíš taková pološance, to byla prostě kvalita Agura a nekvalita Lovrena

Reagovat
r.mrazik

david silva mel tutovku,akorat to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu reagovat na každého. City vede zaslouženě protože chce hrát. Pochopitelně hrajete zanďoura a bylo by na pováženou, kdyby jste jim dovolili hodně střel a šancí. Oni chtějí vyhrát, vy nechcete prohrát. Proto zaslouženě vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
MCFC_8

V minulych zapasoch ste si stastie vyberali vy...1.gol proti Arsenalu, gol proti Evertonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
Coutinho10

bohuzel, ale jeste tu je 2. polocas a Shaq jako trumf

Reagovat
stiflerovamama

Dobrý vyrovnaný zápas, chvíľu to kontroluje city chvíľu my. Mané ale proste toto musí premiaňať takéto zápasy, nie je prvý krát čo zlyhá.

A Lovren jednoznačne ukazuje, že je naša najväčšia slabina, pozične katastrofa tam chodia cez neho lopty jedna radosť a to bránenie pri tom góle

Reagovat
Coutinho10

jak se dalo ocekavat, tak tenhle zapas byl ze zacatku hodne opatrny a o to vetsi skoda je, ze to Mane do ty tycky netrefil lip, protoze to mohlo bejt 1:0 pro nas, ale misto toho dalo gol City, takze 2. polocas bude tezky, ale mame to cim ozivit -> Shaq ceka

Reagovat
cubazi

Dúfam žýe LFC prehrá a Kloppovy spadnu ružove okuliare pri hráčoch ako Lovren, Henderson , dnes aj Milner a Salah.... potrebuje posily inak to nedáme aj kebyže sa nam dnes poštastí...

Reagovat
pospec7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Liverpool se zkušeně snaží ukázat, že City jsou mnohem lepší a přenést tlak na ně. Klopp

Reagovat
oli9

chcát na tady tu spodinu z United v druhém poločase otočíme

Reagovat
Sm0ker

garantuješ?

Reagovat
Liquid

ještě že je goal line technoligy made in Taiwan, ale že to rozhodne o titulu bych netipoval, to bude breku na konci sezóny, až liverpoolští budou litovat 2 milimetrů, které je dělili od titulu

Reagovat
aramaki

Reagovat
Svatej

Aguero evidentně jako jeden z mála útočníků ři hře aktivně přemýšlí a po zjištění, že přes Dijka prostě nemá šanci projít se přizpůsobil a šel přes toho chorvatskýho tragéda. Nejhorší je, že takovej náš Morata by nedal gól ani přes něj, za to by to byla pořádná prdel sledovat.

Liverpol mi na začátku přišel lepší, dokud dokázal udržet to krásný tempo napadání, potom už to City vyrovnali a druhá ppolovina poločasu jasně jejich.

Líbí se mi Robertson, Arnold, Alisson, Aguero, Danilo a především Dijk. Zároveň mě ale sere dost Mané tíím jeho věčným padáním a zklamanej jsem z Firmina, kterej vůbec nic neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

arnold

Reagovat
Svatej

Saného zatim dost slušně omezuje a dopředu přidal docela pěkný centry. Vzhledem k neviditelný záloze a až na Salaha i útoku nebylo těžký ho vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

arnolda drží v obrane wijnaldum pri neustálom zdvojovaní resp zabezpečovaní

Reagovat
Cobra

Tak Mané byl takový už v Sotonu.

Reagovat
Svatej

Měl jsem na něj doteď evidentně spoustu štěstí, že mě to nebilo do očí. Aspoň mám důvod ho nemít rád..

Reagovat
pepinho2

Tak k tomu, aby přišel na to, že VVD>Lovren, nemusí ani moc přemýšlet

Reagovat
PhilipS

Kurva to je fotbálek. I když není moc šancí je to fotbal, je to úplně fantastická kvalita. Čekám, že přijde Shaqiri a druhá půle bude přestřelka. Lovren je nejslabší hráč na place no. Bylo úplně strašidelný jak ho Sané před tím gólem přefrčel.

Reagovat
PhilipS

jsem to napsal jak kdybych měl downa. no nevadí

Reagovat
RickNash

Reagovat
stiflerovamama

boze ako to ten kkt bránil ??? vo svojej päťke čaká kým ku nemu prídu lopty a medzitým ho predskočí súper

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, mne to prislo dost nebranitelne, jako velka chyba mi to od lovrena neprislo..

fernandinho dominuje v zaloze, a proto se liverpooll nedostsva tak do hry. nicmene salahovo s manem bude stacit minimum prostoru na vytvoreni golovky. navic kompany a laporte se zlitou.. poslal bych tam otamendiho

Reagovat
smazaný uživatel

salahovi*

Reagovat
fenixLFC

zltu ma aj lovren a my ho nemame kym nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mohl být gól Maného, červená Kompanyho, místo toho Kunogól. City jsou lepší. Snad to Klopp nějak nahecuje na druhej poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pravá strana LFC hořela celýc 45 minut teda.. tam se musí něco změnit.

Reagovat
fenixLFC

nema co, nemame koho poslat namiesto dvojky lovren- trent

Reagovat
Greny

Tak on i ten Lovren do toho šel jak kreten

Reagovat
smazaný uživatel

trentovi hrozne pomáhajú na kraji spoluhráči, nemá na to aby si to odšéfoval sám.. Robbo na druhej strane to dáva v pohode a bez pomoci. Tu vidím jednu slabinu, druhá je samozreje pri Lovrenovi, ktorý je pozične mimo a je otázkou čase, kedy v zápase zhorí. Alisson mohol lepšie pokryť tú prednú tyč, z takého uhla ho nemôže prosto nachytať a keď už to trafí do brány, tak tam musí prísť zákrok, silné prsty. záložné trio city je veľký rozdiel v zápase. mané všetko to čo proti slabším súperom spáli je prehliadané, lebo z 5 šancí tú jednu vždy dá.. Dnes alebo v hociktorom takomto dôležitom a ťažkom zápase je vidieť, ako moc je v koncovke špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero Hrozně to tam najebal.

Reagovat
Lembju

Liverpool teda krom jedný krásný akce hodně mizernej, City jednoznačně lepší a to i s tragickým Laportem; Sanem, kterej nezpracuje jeden balon, a Sterlingem, kterej neumí nic.

Reagovat
smazaný uživatel

a co mali city okrem tej jednej akcie?

Reagovat
Thelvin

Míč u nohy třeba

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak velky rozdiel to nie je

Reagovat
stiflerovamama

Neskutočný výkon od tímu ktorý ma na tom založenú hru a hrá doma

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Prevahu a par naznaku na podobne mice za obranu tam taky meli. Přišli jste se bránit a trestat z brejků. Kvalitu v obraně máte dost velkou na to, aby si toho City moc nevypracovalo. Jsem zvedavy s čím vyrukujete do druhe pulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně tak drží víc míč, ale nic z toho. Ani ten gol nebyla nějaká tutovka, ale Aguerova obrovská kvalita.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Co víc jste měli?

Reagovat
Counter

Na xG chartu taková střela podle mě nebude velká tutovka, Kun vážně vytáhl extratřídu v nelehké pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak jestli myslí tu střelu, tak takhle vystřelit to moc útočníků nedokáže. To je prostě Aguerova kvalita a ne 100% tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to psát každému. Muj nazor je o kousek výš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepsi su, ale zeby to bolo nieco ako jednoznacna prevaha no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

jak sterling prihral ve vapnu silvovi, to byla imo o dost vetsi sance nez to z ceho dokazal dat aguero gol (nicmene cistou golovku jste meli jenvy)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to klidně větší šance být může, ale když ani nezakončí, tak je to těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Kromě góly po kiksu Lovrena měli i jednu střelu mimo branku dokonce

Reagovat
avicii

su lepsi na lopte ale inak ze by boli jasne lepsi to fakt nie...

Reagovat
smazaný uživatel

polocasovy shrnuti: Lovren je kkt, Hendo drevo a Millie zacina nestihat. Achjo.

Reagovat
diastan

a Alisson dira

Reagovat
pospec7

Reagovat
avicii

co je potom Edreson ?

Reagovat
diastan

Nejlepsi brankar sveta

Reagovat
fenixLFC

hendo hra dost dobre dnes

Reagovat
nani92

Stones zachránil City titul, vdaka

Reagovat
Taiger

thank u, next

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

za mna celkom dobry vykon prakticky len Lovrenovo klasicke vypnutie, toto nevyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

kixi, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lovren nám skvělým zákrokem dal důvod sledovat přestupák Teď tak na 90% máme jistotu, že dorazí nějaký pořádný stoper

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
pospec7

Bude stačit Gomez z marodky

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme hrát na dva stopery a doufat, že neustále zraněný Matip vydrží nezraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjde mi však predpoved, že tento zápas prehráme ale titul si postrážime odfotiť a uložiť

Reagovat
Counter

Guaranteed

Reagovat
smazaný uživatel

nesúhlasíš s tým?

Reagovat
Counter

Podle mě to pořád dají ManCity, pokud dneska vyhrají. Ale kdybych to měl vyjádřit procentuálně, tak asi 52:48

Reagovat
Liquid

Reagovat
Swarley

že si zrovna vy něco v pohodě pohlídáte, na to bych teda rozhodně nevsadil...

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol v tejto situácií tím z 13/14, tak by som tomu neveril samozrejme

Reagovat
Swarley

u vás může být obrovský problém, jestli by se zranil VVD nebo Salah...City hrají celou sezónu bez KdB a ty náhrady prostě mají...pro vás i v tomhle ohledu ta sezóna bude sakra dlouhá...

Reagovat
smazaný uživatel

takze sa to ani neoplati dopozerat?

Reagovat
stiflerovamama

Tam pri tom Kompanyho zákroku bol za ním ešte nejaký hráč ? Nešiel by Salah sám ?

Reagovat
Melda

Sice to Lovren posral ale Aguero to udělal opravdu dokonale.

Reagovat
penepi

Takze Liverpool bude delit 11 milimetrov od titulu, pekne.

Reagovat
Pony Slaystation

Lovren zpicenej, curak...

Reagovat
David4

žádný vymlouvání , City zatím lepší , na žádný milimetry se vymlouvat nemůžeme , sami jsme viděli že to gol nebyl tak nebyl ! Do druhé půle aspon vyrovnat REDS !! at zustane naskok 7 bodů což by byla parádaa

Reagovat
Frantszek

pěkné fotbálek toto. Teď ještě předpokládaný obrat a je to

Reagovat
stiflerovamama

V lete treba poriešiť konkurenciu Arnoldovi a samozrejme aj na stopéra. Robbovi stačí len nejaký backup.

Reagovat
Taiger

Leno by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
Malresi

Inak nie je to náhoda, že Milner nestíha. Absolvoval jediný 100% tréning po tom zranení.

Reagovat
fenixLFC

tak on je pomaly celu sezonu

Reagovat
Kokesh

Hráč jako on nebude v takovém zápase stíhat i kdyby měl testy jako astronaut. To samý Henderson.

Reagovat
MCFC_8

Pokracovat v tom presingu, Liverpool ma s tym problemy a pokusit sa strelit poistku...

Reagovat
Coutinho10

nema nekdo nejakej detailni zaber toho kontaktu Lovren x Kun pres golem, jak se tam valel ? ...celkem bych to chtel videt, jestli tam vubec nakej kontakt byl

Reagovat
oli9

kontakt nekontakt Lovren je kokot dlouhodobě, absolutně mimo.. nemá na základ ... hlavně at něco točí na instagram

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, taky ho uplne nemusim, ale prislo mi to trochu podezrele, ze kdyz se vali a pak hned vstane a da gol

Reagovat
smazaný uživatel

byl to souboj s van dijkem

Reagovat
Coutinho10

aha, ale i tak bych to chtel videt

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

kral

Reagovat
Tommy the Gunner

peknej gol

Reagovat
stiflerovamama

Milner tam mal dobré momenty, ale potrebujeme tam hráča ktorý sa jedným dotykom dokáže uvoľniť, takže ja by som bol za Nabyho.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej strane Danilo, Stones a na druhej Laporte a Kompany so zltymi kartami, nech mi nikto nehovori ze tomuto nedaju gol

Reagovat
Sm0ker

No když nejsme schopný si dát jednu přihrávku

Reagovat
Pigeon

Pencla

Reagovat
Swarley

těžko říct, ale Robertson do toho šel úplně dementně...

Reagovat
smazaný uživatel

nutne to chce zmenu v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Arnold hoří daleko více než Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool marnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Sane je naprosty zvire, uplne z nej cisi ta agresivni primocarost.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Gareth Bale 11

Arnold dneska slusne tece. A tahle byla piskatelna.

Reagovat
Swarley

Hendersona posunul na pravýho beka? s tím dobře čaruje...

Reagovat
Swarley

ok, to bylo jen na chvilku

Reagovat
pingla

lovren je ale uplne mimo, nebyt virgila tak obrana liverpoolu hori uplne...

Reagovat
Erdovec

Lol, Sterling začal padat a chytil Robertson kolem krku

Reagovat
Swarley

Sané je zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

ten fabinho vypada jak sepiak..

Reagovat
Dron

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuu Alex-Arnold skoda

Reagovat
Swarley

Liverpool vypadá nějakej vyšťavenej

Reagovat
smazaný uživatel

Na City jde vidět, že si jdou za výhrou daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa nevladaju radovat

Reagovat
blade115

Skvělý odhad.

Reagovat
Swarley

díky

Reagovat
aramaki

OT: Santi gol proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Santiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson > De Gea > Allison > zbytek ligy

Reagovat
Cobra

Jak si na to teď došel?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně při tom pasu na Saného, ale řešilo se to tu nedávno

Reagovat
Whitemedia

jako jen kvůli tomu pasu? Takové dává Kepa každý týden

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, akorát Kepa neumí chytat

Reagovat
Whitemedia

Kdyby ti šlo o chytání, tak nenapíšeš Ederson > De Gea

Reagovat
pepinho2

Alisson dostal gól, Ederson ne

Reagovat
Swarley

krásně teď vyběhl

Reagovat
Whitemedia

teď se to hodí

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Sm0ker

a kurva mam zpozděnej přenos

Reagovat
Coutinho10

nesmis procitat dopredu..nebo aktualizovat a precist az za 2 minuty jako ja

Reagovat
Minister

gooooooooool

Reagovat
diastan

Reagovat
Malresi

TAM MATE MODROBIELE KURVY SPIANAVE !!!!!! JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZASLUZENE

Reagovat
diastan

zer chcanko ruda, naprosto zaslozene vedenj

Reagovat
Malresi

Co mam zrat? Prvé miesto v tabulke a to,že este postracate s takymi lucky vykonmi?

Reagovat
diastan

To si ho uzij byt par kol prvni ti musi stacit, ted uz budete krasne ztracet

Reagovat
Malresi

Podla toho, co som vcera videl budete stracat skor vy. Mate tiez tazsi zreb a priorita bude LM.

Reagovat
diastan

Videl si vasi demolici

Reagovat
Malresi

Preto sme mali vacsie xG a vy sa triasli dokonca ako osiky. Demolice bola v LM minuly rok alebo Anfield v PL v 17/18

Reagovat
diastan

nejsussi triko v sezone

Reagovat
Malresi

2018: 3:0 a papaaaa LM ak ako vzdy

Reagovat
diastan

bez trofeje ako vzdy

Reagovat
Malresi

Keby ste vyhravali treble kazdy rok a my nic, tak ani za 10 rokov nas v pocte trofeji nepredbehnete.

Ale dost bolo. Ved islo len o zapasove emocie, ty patris medzi rozumnejsich ludi tu, tak sa na to vyserme

Reagovat
diastan

Nejak nevim proc bych mel chtit vas do 10 let predbehnout s trofejemi, to bych radeji vyhral letos LM, klidne na ukor toho, ze vam dodatecne pripisi 20 trofeji, z obdobi pred 15 lety + Jinak pisu z prdele asi jako ty, nebo spis postrkuju Jak jsem psal pred zapasem kdyz ne my, jedine vy nebo Arsenal

Reagovat
Malresi

Haha, super. Už som sa začínal báť, že to berieš osobne. Tak prečo by ste nemali chcieť? Finančne v Anglicku nemáte poriadnu konkurenciu, máte jedného z najlepších manažérov, ktorý je v posledných 10 rokoch jednoznačne najúspešnejší. Ďalej skvele poskladaný káder, kde stačí nahradiť iba Dinha. Vedenie a scouting máte tiež v pohode. IMHO každá sezóna, kde nedáte treble, resp. double aspoň je fiasko.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
MCFC_8

TAM TO MAS KOKOTKO...

Reagovat
Malresi

Čo mám? Prvé miesto v tabulke KOKOTKO ?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Svatej

Žer slimáky bubble, Arnold a Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kokesh

Goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

saneho chyba, jeste vic casu mel dat arnolodvi na ten centr

Reagovat
Minister

zaslúžene

Reagovat
Tommy the Gunner

FIRMINOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
diskoschlampe

Neskutečnej gól, to líp zahrát nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

TAA ale luxusně

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaal Fiiirmmmmiiinooooooooooooo

Reagovat
pingla

to byla Vincentka?

Reagovat
cubazi

Stojí my kokot!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Děkujeme za názor a posíláme píčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako první ti na to dokonce zareagoval i tady, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

on padl gol? kdo dal gol? asi na 2 minuty se mi sekl stream :-/

Reagovat
niflheim

Liverpool.

Reagovat
Remt

jo dík, to jsem podle score nepoznal

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

tak máš kurva internet, tak zajdem na livescore nie? a nie tu pičovať kokot

Reagovat
Remt

Kdyby jsi mi normálně odpověděl místo aby jsi tu píčoval jak kokot, tak by to bylo taky fajn:-)

Reagovat
Jordi Alba

Firmino.

Reagovat
Azazelo RD

To se máš čím chlubit.

Reagovat
Azazelo RD

Je to zlý, ale snad vyhrají City.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq to rozhodne - cítím to v kostech

Reagovat
Minister

on alebo KdB

Reagovat
Remt

Nemáte někdo odkaz na kvalitní stream bez sekání? dneska me totalsportek zklamal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Remt

díky, ten šlape skvěle! :)

Reagovat
nani92

to sú mamlasi

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Sane asi neni moc hrac pro velky zapasy co ...

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

to musim zkusit taky

Reagovat
Thelvin

Reagovat
lofin9

Klasika EF

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typico to se mi tu stava ale furt toto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kouzlo EF zase zaúřadovalo

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

SANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Tommy the Gunner

Sane

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy

Reagovat
mistr129

Reagovat
Malresi

Naco by sme to zatvorili ked mozme bezhlavo utocit ako kokoti. Dobre nam tak.

Reagovat
nani92

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Reagovat
pingla

sanéééééééé

Reagovat
Whitemedia

SANÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Counter

Fernandinho je génius

Reagovat
Spasitel

Saneeeeeeeeeeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska nemáme štěstí, no

Reagovat
niflheim

Leroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooy

Reagovat
smazaný uživatel

Cityyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ovšem bylo genialni od danila a sterlinga a saneho

Reagovat
EXoRcIsT

a Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

a van dijka

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být príma mít Saného.. My máme podobného hráče.. Williana

Reagovat
Minister

to sú mamlasi

Reagovat
cokoliv

Lovren zkušeně při ofsajdu, pak vycahilloval sterlinga, zatím MVP

Reagovat
mimi_united

Ako to je? Oooo Sane Sane

Reagovat
smazaný uživatel

Salah asi není moc hráč pro velké zápasy co ...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Ondiis

Sané je neuvěřitelný hráč. City je jinde. Závist.

Reagovat
Coutinho10

neeeee dpc

Reagovat
blade115

Sterling je fakt děsnej s tím svým buzním během.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Remt

už dlouho mám teorii, že si před každým zápasem musí pravidelně něco strkat do řiti, protože neni možný že by takhle někdo normální běhal

Reagovat
Erdovec

Taková haluz

Reagovat
smazaný uživatel

kua zas

Reagovat
cubazi

Už nestojí, diky Lovren

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandinho je lepší jak Kanté

Reagovat
Whitemedia

tak určitě

Reagovat
Kixi Syhimour

V týhle sezóně myšleno

Reagovat
Whitemedia

to asi jo no, když půl sezony hrajeme ten Sarriho nefunkční nesmysl

Reagovat
Counter

Kanté by nedokázal to, co předvádí Fernandinho. A stejně tak naopak.

Reagovat
Lacko_Boh

hej nedokázal, lebo Kanté nevie hrať zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Sane je beast

Reagovat
Side

piča to je špíl

Reagovat
scheeza

Jakmile Salahovi rozhodčí nepřipískne pencli tak je poloviční

Reagovat
Lembju

Sané do tý doby na ručník (už se určitě chystal ho vystřídat, to se fakt nedalo) a zčistajasna je hrdinou

Reagovat
Swarley

vždyť hrál dobře, mnohem lepší než Sterling...na ručník jsou naděje Liverpoolu na titul..

Reagovat
Gareth Bale 11

Kraaaasne.

Reagovat
pepinho2

Z toho bude krásné tetování.

Reagovat
Side

Když si uvědomím, že s City ještě budeme hrát u nich doma, chce se mi brečet...si odvezeme náklad jak z Anfileldu

Reagovat
Hokaido

Vůbec se nedivím, Mané je obrovská slabina Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pár zápasů by měl být v základu Shaqiri a Mané na lavičce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pořád lepší než ten Ko*ot v obraně

Reagovat
cokoliv

on buď hraje jako bůh a tahá celý tým, nebo na něm konci 95% akci

Reagovat
Hokaido

Je to váš Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňaš.

Reagovat
Whitemedia

stejně bych tu slabinu Liverpoolu bral

Reagovat
JessePinkman

Chtělo by to někomu k němu na rotaci, ne že ne, ale na Lovrena nemá, ten co tam ještě pohledává, to nechápu.

Reagovat
cokoliv

Musíme mít svého leivu ikdyz jako maskot mj stačí lallana takže lovrena hodit do sektoru hostí a ujet

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste jeden

Reagovat
cristiano.K.

poslední zápasy mu to nejde no

Reagovat
JessePinkman

Liverpool versus celá Anglie Ještě, že to kdyžtak bude o 4 body a los na to, aby se dělaly body dál. Někdy se prohrát musí, bohužel. YNWA

Reagovat
David4

Reagovat
Remt

Hele jako jsou lepší, ne že ne, kdyby nám tam něco padlo mohla by to být remíza, ale to nemění nic na tom, že jsou dneska prostě lepší a tu výhru si rozhodně zaslouží

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejsou

Reagovat
Remt

Jako krom našich 2-3 šancí bych řekl že dnes jsou ve všem lepší jak my

Reagovat
xjert02

Vidim az druhy polocas a musim konstantovat faktor "Fernandinho", coz je zatim o par konskych delek nejlepsi hrac sezony a i v tomto zapasu to predvadi. Liverpool to svoje – vse na silu a brejky, v technicke kvalite hry zaostava. Pro zajimavost ligy jen dobre, pokud City vyhraji.

Reagovat
EXoRcIsT

Sterling paneboze taky hrac ale rozhodovanie sa v 16tke a zakoncenie jak chalan na telesnej

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlingovi by hraci City meli mit zakazany nahravat ve vapne pokud maji na vyber nekoho jinyho.. hrozny vemeno

Reagovat
diastan

Piskej uz ten konec, A Danilo nakonec super kauf, nedovedu si prestavit, ze byt tam dnes hral Walker

Reagovat
Spalovač šancí

už tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je taký kkt

Reagovat
Whitemedia

Salah

Reagovat
Minister

Lovren to je sračka ty vole.

Reagovat
David4

chceme udělat tu ligu dramatičtější no :D

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson je neskutočný borec

Reagovat
smazaný uživatel

sterling, skvele reseni

Reagovat
stiflerovamama

Lovren to je parodia

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
EXoRcIsT

pekny protiutok dobre Alisson a Lovren jak taka vyplasena srnka tam nevedel co ma robit

Reagovat
Pigeon

Ten Lovren to je něco. Co to teď bylo

Reagovat
smazaný uživatel

co jako mel delat vzdyt sli 3 na 2...

Reagovat
smazaný uživatel

no.. jít s míčem a ne zariskovat a vybrat si vzdálenější stranu

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, odkryl by tim saneho, ktery byl v lepsi pozici nez aguero(zakoncoval by ze stredu), i pro alisson to bylo lepsi, protoze byl bliz a mohl rychleji snizit uhel.

a ja nevim ale vzdycky si v takove pozici branis kriznou prihravku, protoze utocnik brankar se musi presouvat a pro utocnika je lehci zakoncit (bud do prazdne nebo do protipohybu)

Reagovat
Pigeon

On ale měl na výběr dva hráče a udělal dva protichůdné pohyby, čímž odkryl oba dva. Nakonec tam byl úplně zbytečný, protože nekryl nikoho. V okresu vy tohle obránce neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, pockam si na opakovany zaber, ale imo ten druhy pohyb udelal az kdyz sla prihravka na aguera

Reagovat
patas92

Aguero toho ale taky dokáže zazdít požehnaně

Reagovat
Counter

Všichni výborní útočníci zahazují šance. Auba je geniální zakončovatel, má nejlepší conversion rate v PL a zároveň tuším nejvyšší počet neproměněných tutovek.

Reagovat
nani92

ale proti QPR dáš z takej pozicie gol aj so zatvorenými ocami jebo

Reagovat
Cobra

Allison z tohohle by 95% brankářů dostalo gól.

Reagovat
EXoRcIsT

DDG nie on toto tiez uz velakrat vychytal

Reagovat
Counter

Však napsal 95 %

Reagovat
Swarley

Oblak by pozičně odkopl už tu Sterlingovu nahrávku

Reagovat
Counter

Co máš pořád s tím Oblakem?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

kdosi tady psal, že DDG dělá fantastický zákroky jenom proto, že Oblak má lepší výběr místa...prostě ví, kam si stoupnout a nemusí se namáhat s geniálním zákrokem...proto je prý lepší gólman...

Reagovat
Counter

To je přehnaná kritika DDG, ten má taky excelentní poziční práci. Ale nemám problém s tvrzením, že Oblak je v tomhle lepší.

A jako jeden pošuk napíše něco, co se ti nelíbí, tak potom napíšeš padesát příspěvků, ve kterých se posmíváš Oblakovi, jednomu z nejlepších brankářů na světě?

Reagovat
Swarley

je mi jedno, jak chytá Oblak...bylo jich víc a byla to sračka, nic víc...

Reagovat
Counter

To je fajn, že je ti to jedno, ještě kdyby to tak odrážely tvé komentáře.

Reagovat
Swarley

Jj , úplně tam podrobně řeším jeho schopnosti

Reagovat
Counter

Viděl jsem tě napsat už slušnou řádku posměvačných komentářů na jeho adresu. Kdyby do diskuze s těmi španěláky, tak ok, ale sem, kde si to stejně nikdo z nich nepřečte?

Reagovat
Swarley

Když se to nabídne, tak to napíšu...nějaký koncepční plán to úplně neobsahuje...

Reagovat
Counter
Reagovat
MadMrJacky

Já už to vlákno asi nedohledám, ale pamatuju si na něj. A co si pamatuju tak to nebyl “kdosi” ani “fandové PD sekce”, ale uživatel Atlético de Madrid, který napsal normální a zajímavý názor na to, že DDG styl chytání je pohledem fanouška líbivějśí než ten Oblakův (který je pozičně lepší brankář a není tolik nucený předvádět wonder zákroky), ale že to ještě neznamená, že kvůli tomu je lepší.

Byl to mnohem fundovanější názor od člověka, který dlouhodobě sleduje klub, kde oba brankáři působili. Swarley se toho chytl, vytrhl to z kontextu a prezentuje to tak jak sám výš vidíš. Přitom jeho jediný argument je, že DDG je lepší, protože chytá za MU.

Reagovat
Swarley

ne, byla to totální kravina, ne žádný fundovaný názor...

Reagovat
Swarley

je mi jedno, jak chytá Oblak...bylo jich víc a byla to sračka, nic víc...

Reagovat
Svatej

Nedávno tu fandové PD sekce vyhlašovali, že DDG je v podstatě obrej jen na efekt, že Oblak má tu poziční hru proti Davidovi an takový úrovni, že žádný takový wonder zákroky dělat nemusí.

Reagovat
Counter

Fandové z La Ligy jsou poznamenaní sledováním DDG ve španělském dresu no.

Reagovat
Svatej

Plus jsou podobně nakažení podceňováním čehokoliv z EPL, podobně jako fanoušci PL zase přeceňováním...

Každopádně já v tý diskuzi byl a tam to byl fakt extrém..

Reagovat
MadMrJacky

Máš na tu diskuzi odkaz?

Reagovat
Counter

Jasně no, ale já se jim v tomhle ani moc nedivím, Oblak je skutečně výjimečný a DDG v repre je prostě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Ederson ten dres nějaký velký?

Reagovat
xjert02

Ten sudi je tam na co?!

Reagovat
Minister

to je smola

Reagovat
Spalovač šancí

Lovren, nejlepší stoper planety Kdo ví, jak hraje ten nejhorší ...

Reagovat
Counter

Mrkni někdy na Arsenal a můžeš si vybrat.

Reagovat
Spalovač šancí

Leno

Reagovat
Coutinho10

Saalah kousek

Reagovat
Kixi Syhimour

Remízovej zápas

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
r.mrazik

ze toho posuka nevyhodi k divakum...mourek by uz tam sedel...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

O co tam slo? Co mel za problem?

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho by uz prehraval 4-0 a rezignovane sedel na lavicke

Reagovat
Counter

Mourek je recidivista.

Reagovat
Whitemedia

Pep tohle taky nepředvedl poprvé..

Reagovat
Counter

Aspoň nedloube oči.

Reagovat
r.mrazik

to pepek taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu porad tyhle reci.. Ty treneri tim zijou a jsou v totalnim napeti napusteny adrelinem pod parou emoci.. To mi nerikejte, ze jste v klidu kdyz hrajete vetsi zapasy pri spornejch rozhodnutich

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

tak ale pochopil jsi,ze mluvim predevsim o rozdilnym posuzovani takovych veci...ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapu i toho Mourka.. kazdopadne tam je problem podle me predevsim v lidskym pristupu k rozhodcim po napomenuti... Pep je lidskej, zatimco Mourek pote nadale arogantni a proto to rozhodci u nich jinak posuzuji

Reagovat
Counter

To si nemyslím, Pepek je taky arogantní, jen prostě ještě nemá v Anglii takovou pověst, je tam krátce.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim se da souhlasit

Reagovat
r.mrazik

mourek si s pepkem nemaji co vycitat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme ne, dnes jsem dokoukal ten dokument a jsem asi jeste lehce zaslepen

Reagovat
xjert02

Ale vzdyt tam nepiskl 2 jasne fauly za sebou. Nejprve od Dijka jasne strkani na Aguera, kdyz sel balon do prostoru, ktery mel Aguero pokryt telem a Virgil se tam nemel jak dostat. Nasledne faul na Fernandinha od Firminha. Z toho nasledne vyustila sance Salaha. Tohle musi sudi zvladnout. Nic sloziteho. Moc mne to ale vzhledem ke kvalite sudich v Anglii neprekvapuje.

Reagovat
r.mrazik

tak mel takhle skakat v prvnim,kdyz ferda nedostal ani jednu zlutou no

Reagovat
niflheim

Reagovat
JessePinkman

Pojď Sturridge, je to tvoje.

Reagovat
smazaný uživatel

snad nastaví aspoň 5

Reagovat
Whitemedia

Otamendi, Walker.. to chce Pepek prohrát?

Reagovat
xjert02

tohle mne presne napadlo.

Reagovat
cokoliv

Lovren dopice ten prostě hraje se city, teď skoro 2 asistenxe

Reagovat
Svatej

Lovren

Reagovat
Han střelil první

Ten Lovren je šílený.

Reagovat
Tommy the Gunner

Lovren 2 kiksy behem 5 vterin

Reagovat
Spalovač šancí

Lovren musel dostat nabídku na přestup do MC, jinak to není možný

Reagovat
EXoRcIsT

ci bohynu Lovren ako zacinam trochu lutovat fans Liverpoolu ze sa musia pozerat na to kopyto v zaklade tyzden co tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren a Van Dijk .. to je prostě šílený kontrast.

Reagovat
niflheim

5?

Reagovat
scheeza

Za co 5 minut? :D

Reagovat
cokoliv

Kompenzace za lovrena

Reagovat
JessePinkman

Lovren vsadil barák na jedničku, jinak to není možný, co to je za kripla dementního. Toho už nechci vidět v sestavě snad nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo time

Reagovat
Azazelo RD

Shaqiri krásně přenesl hru po Plašilovsku.

Reagovat
EXoRcIsT

Ederson tiez tento zapas este nevybehol tak aby z toho nesmrdel gol

Reagovat
Manik...

Lovren . Ten má vsazený handicap, to je jasný.

Reagovat
ADM

Lovren čo dnes vyvádza, to som už dlho nevidel

Reagovat
Swarley

Aguero Wazza by ho lobl...

Reagovat
r.mrazik

taktik...

Reagovat
Whitemedia

Lovren je zlatíčko

Reagovat
Kejza

Reagovat
diastan

Je to tam a v suchem triku. Pep jak nemeni taktiku, tak s Liverpoolem se fakt poucil.

Reagovat
Kejza

v suchym triku teda zas ne

Reagovat
herold

vymění půl obrany na závěr a liverpool nepustil od té chvíle vůbec k ničemu, takhle odehraný závěr se jen tak nevidí, kloppa si namazal na chleba střídáníma

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Kejza

přehnaný

Reagovat
redyyz

Reagovat
Counter

Neřekl bych, že dneska Kloppa nějak takticky překonal. Na Anfieldu jo, tam to bylo jasně patrné, ale dneska mohlo LFC v pohodě vyhrát.

Reagovat
blade115

Nevadí, stále máte náskok.

Reagovat
Svatej

Poslední minuty pěkná fraška, hrálo se vůbec?

Reagovat
avicii

to ma dost nasralo, fraska

Reagovat
Kejza

za poslední minutu stihnul ederson jeden odkop do autu a trent skoro vhazovat

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tommy the Gunner

unbeaten zustava

Reagovat
aramaki

Reagovat
Ondiis

teď ať si tu ligu klidně vyhrajou

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Gareth Bale 11

Pro me City zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky mufanský choďte kanálama, přát svýmu městskýmu rivalovi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

oni jsou jak postižený člověk by řekl, že když ty jejich lempli předražený neschopný konečně začnou něco hrát tak zklapnou hubu a budou chvíli zticha a oni jedou do Poolu snad ještě víc od tý doby, ještě tu chybí Nani, ten má vždy velice "objektivní" komentáře k Liverpoolu, vůbec z nich nečíší to jak moc by chtěl aby jeho tým nebyl aspoň chvíli tak moc v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

no vida, když sem tady nedávno psal "kdokoliv lepší než Lovren", dostal sem to tu docela sežrat

tady to máte

Reagovat
mr.Silver

INVINCIBLES!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon neco vas drzi od hromadne sebevrazdy.

Reagovat
tunkic

jo, vy jste na tom lip

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Jako a nejsme? Vy jste pro smich prave od invincibles sezony smarja

Reagovat
tunkic

Jasně, protože dostávat se rok co rok v takový konkurenci do LM + několik FA CUPů je hrozně směšný Radši se soustřeď na ten stín týmu, kterým jste bývali

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké konkurenci? Vsak do vzniku Man $ity a 'Arryho u Spurs byla jen Top4 a pak nic. Stačilo, ze se pridaly dva týmy a už jste od válu.

Reagovat
tunkic

Tak to je pekna blbost, ale ok, nebudu ti brat iluze, ze to po dobu 18ti let v rade byla liga jen 4 tymu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kejza

chtělo by se mi rejpat, jak furt trapně žijete ze 14 let starý události, ale radši ten titul po třech dekádách nebudu zakřikávat

Reagovat
Firkraag

Povedlo se to někomu někdy v dřívějších dobách?

Reagovat
xjert02

No, vice jak zaslouzene. Kazdopadne jestli tohle nakopavani a neustale dlouhe krizne balony Liverpoolu maji byt budoucnost fotbalu, tak to zacne byt fotbal velka zabava.

Reagovat
Counter

Paráda, boj o titul pořád drama

Reagovat
REPLIKATOR

S lemrama jako Lovren a Wijnaldum nebyla šance na úspěch.

Reagovat
cubazi

Som rád že sme prehrali... futbalové hnoje typu Lovren a Henderson tam nemaju čo robiť... otvor oči ty chuju nemecký

Reagovat
Luc-Luc

Hendo byl v pohode, ale Lovren, ten nam prohral zapas

Reagovat
cubazi

Prihrával dozadu a odkopával lopty... Karhan style

Reagovat
SCELO

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

nevadi, porad to mame ve svych rukach Shiti se stestim

Reagovat
smazaný uživatel

rarita, nejhorsi a nejlepsi obrance vedle sebe

Reagovat
pantondavo

Zasloužený vítězství, snad všichni fanoušci PL krom Poolu jsou dneska rádi, boj o titul bude ještě hodně zajímavej

Reagovat
eder

Vyhrál šťastnější, nikoliv lepší. Ale i tak gratulace.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Strašně tragický konec z obou stran. Když si vzpomenu na Hazarda, jak to držel proti Brazílii a tady to Fernandinho nebo Kun raději dobrovolně odevzdávají, aby si Liverpool mohl začít další útok... A na druhé straně Lovren, který nabije Bernardovi a za vteřinu i Sterlingovi, to mě fakt dorazilo.

Reagovat
ADM

Toto je asi zbytočná otázka, ale je Hazard tvoj najobľúbenejší futbalista vôbec?

Reagovat
Whitemedia

musí být, jinak by týden co týden nesledoval tu letošní nudnou Chelsea

Reagovat
vilp

Mimo Real určitě.

Reagovat
ADM

A tam? Isco, Kroos?

Reagovat
vilp

Marcelo, ale letos mě dost štve. A nejoblíbenější vůbec Xabi Alonso.

Reagovat
vitasrp

Tak taky Kun už skoro nemohl ani chodit, zas je podle mě nesmysl to takhle hodnotit a nevzít v potaz, že hráči maj za sebou několik zápasů v tom těžkém vánočním období, do čeho ti pak přijde 90 minut v týhle intenzitě, což se samozřejmě podepíše.

Reagovat
vilp

Tak já neříkám, že měl jít do driblinku nebo tak, ale z půlky "střílet" snad nemusel, ne? Mohli si zkusit dát pár přihrávek za sebou, když už měli tolik času jako v té situaci on. Fernandinho taky zkoušel úplný nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to najebat k rohovému praporku. Chvilka na podání balonu, chvilka na rozehrání, stihli by se trochu seskupit a odfrknout si.

Reagovat
Counter

Reagovat
vilp

Jinak jsem se tě ptal na toho Romeua a neodpověděl jsi. Co říkáš na jeho výkon? To jsem jediný, kdo v něm vidí něco víc? Přijde mi strašně podceňovaný a včera to byl imho rozdíl několika tříd mezi ním a Jorginhem.

Reagovat
vitasrp

Já ho měl docela rád, když byl ještě v Chelsea, hlavně pod Boasem mu to šlo, byl docela jistý a rychlý v práci s míčem, navíc se suprově hodil do presinku, akorát si pamatuju, že tenkrát byl hrozně vyplašenej a jakmile se z intenzivního presinku přešlo do zónovějšího pojetí, tak v tom docela plaval.

Od tý doby se samozřejmě vyhrál a nabral zkušenosti a celkově v Southamptonu odvádí solidní práci, já takovouhle charakteristiku hráče mám rád - solidní na míči, kvalitní přihrávky a s dobrým čtením hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni zapas. Jinak VVD by mel brat nejaky socialni davky za to ze dostal na starost totalniho krypla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
redyyz

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Zase je potřeba uznat, že už jsme měli hodnekrat letos štěstí, takže dneska to byla trošku smůla. Sere mě ten Kompanyho zákrok, viděl jsem červené za méně a tady nic. Tak ať se to kurva posuzuje stejně.

Reagovat
MCFC_8

JOOOOO!!! Nervy az do konca, skoda ze nepadla poistka po nasich sanciach, ale aj Liverpool mal nejake takze spokojnost, navyse KONECNE im tam tie sracky nepadaju, myslim tu milimetrovu sancu, hrac zapasu Fernandinho Neskutocny prehlad, aj Kompas zahral celkom schopne, vraciame sa do hry!!!

Reagovat
cokoliv

Tie sracky nepadaju? Zrovna tohle bylo po krásné akce

Reagovat
MCFC_8

No ano...keby padol taky gol ze Stonesov odkop do chrbta Edersona a zaroven gol tak dakujem velmi pekne, taka liverpoolska klasika tuto sezonu...Everton a Arsenal by vedeli rozpravat...

Reagovat
aramaki

Wolves a Brighton vonku, aby sa pozbierali z takehoto zapasu. To bude zaujimave..

Reagovat
redyyz

tak asi len jedno slovo "nasadenie" takto sa jazdi po riti v dolezitom zapase

a ta nasa kreativna zaloha na urovni dochodcov s parkinsnom sa naozaj neda porovnat s tou so city.

O urcitom stredno obrancovi sa zmienovat nebudem, o nom je tu urcite toho dost

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje žije

Reagovat
Erdovec

Reagovat
aramaki

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

I když se ti tu ti retardi pěkně seřadili, tak 6 bodů je dostihnutelných

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krabate, přijď do mlýna na blatech!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele