Premier League - preview 2. kola

17.08.2019, 08:30, aktualizováno 19.08.2019, 08:57
Previews
Manchester United v prvním kole rozstřílel Chelsea a jeho fanoušci se nyní těší na duel proti Wolverhamptonu. Ten prochází suverénně předkoly Evropské ligy, za ztrátu se pak nedá počítat ani remíza na půdě Leicesteru...
Wolverhampton Wanderers - Manchester United  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku druhého kola Premier League obstarají Wolverhampton s Manchesterem United a pokud navážou na své vzájemné zápasy z minulé sezony, máme se na co těšit. Lépe si vedli Wolves, kteří na Old Trafford vybojovali remízu a doma svého slavného soupeře dokonce porazili 2:1, přičemž tentýž úspěšný výsledek uhráli i ve čtvrtfinálovém duelu FA Cupu. Rudí ďáblové ovšem letos na úvod sezony rozstříleli Chelsea a přijíždí tak na stadion Molineux s patřičným sebevědomím.

Zatímco tým Oleho Gunnara Solskjaera od drtivé výhry 4:0 mohl celý týden strávit přípravou na svého dalšího soupeře, Wolverhampton má v úvodu sezony o poznání rušnější program kvůli předkolům Evropské ligy. Proti United však rozhodně nenastoupí mátožná sestava s těžkýma nohama, neboť loňský ligový nováček doposud pohárovou kvalifikací projíždí bez sebemenších potíží, o čemž se naposledy přesvědčil vítěz dvojzápasu s Jabloncem, tedy Pjunik Jerevan.

Wolves v obou zápasech zvítězili suverénně 4:0, a to v domácí odvetě manažer Nuno Espírito Santo nasadil kompletně obměněnou jedenáctku s hráči širšího kádru a novými posilami v čele s Pedrem Netem a Patrickem Cutronem, kteří mají vyvíjet tlak na obvyklé útočné duo Jota-Jiménez.

Domácí kouč tak má k dispozici takřka kompletní kádr, přičemž na straně United vedle dlouhodoběji zraněných Fosu-Mensaha s Baillym visí otazník pouze nad starty Freda s Alexisem Sánchezem, kteří vinou reprezentačních povinností přišli o letní přípravu. Druhý jmenovaný je navíc v posledních dnech spojován s odchodem na hostování do milánského Interu.

Od Solskjaerova týmu lze oproti předešlým měřením sil očekávat zlepšení, jistější obranu s rekordní posilou Harrym Maguirem a Aaronem Wan-Bissakou i pružnější útok, o který se po ochodu Romelua Lukakua starají především rychlíci Martial s Rashfordem. Přesto United čeká náročný zatěžkávací test proti výtečně rozehranému soupeři, který se soudě dle předešlé sezony umí na papírové favority vytáhnout. Obzvláště efektivní byl v tomto směru nejlepší střelec Vlků Raúl Jiménez, jenž v loňských zápasech proti klubům "velké šestky" vsítil čtyři góly a na další tři přihrál.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Pogba, McTominay - Lingard, Pereira, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.34 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sheffield United - Crystal Palace  (neděle 15:00)
Sheffield se v prvním kole dočkal prvních bodů v Premier League po více než dvanácti letech. V neděli se po stejně dlouhé době poprvé představí před domácím publikem. Soupeřem mu bude Crystal Palace, který stejně jako Blades v prvním zápase sezóny remizovali.

Nováček z ocelového města oslavil návrat do Premier League obstojně. V prvním kole na hřišti Bournemouthu totiž uhrál remízu 1:1, když bod Sheffieldu zařídil v závěru střídající Billy Sharp. Kanonýr nižších soutěží se tak ve třiatřiceti letech dočkal své premiérové trefy v nejvyšší soutěži, a hned takhle důležité. Blades tak dosáhli na první body v Premier League od 28. dubna 2007, kdy porazili Watford, jenž tehdy podobně jako Sheffield sestupoval.

Od té doby však uplynulo více než dvanáct let a až nyní se elitní soutěž znovu objeví na Bramall Lane, domovském stánku Blades. "Rychlost naší cesty je neuvěřitelný, za šest jsme se dostali z League One (třetí nejvyšší soutěže - pozn. redakce) do Premier League. Vím, že naši fanoušci budou skvělí, ale jako zaměstnanci a hráči se musíme zbavit emocí a ujistit se, že se budeme soustředit na náš výkon," řekl před historickou neděli manažer Sheffieldu Chris Wilder.

Také Crystal Palace pamatují dlouhá léta v druhé lize. V posledních letech se však londýnské mužstvo plně etablovalo v nejvyšší soutěži, kde působí nepřetržitě šest sezón. Většinu toho času bojují Eagles o udržení a doposud se jim to dařilo v celku bez problémů, neboť většinou bojovali ve středu tabulky. Cíle pro letošní ročník nebudou jiné, orli udrželi klíčového hráče Wilfrieda Zahu a rádi by se znovu vyhlnuli nepříjemným zápasům o holé přežití.

V prvním kole se Zaha ještě nepředstavil, do Sheffieldu ale s mužstvem odcestuje a je možné, že nastoupí v základní sestavě. Totéž platí o Jeffreym Schluppovi, jenž vyléčil problémy s kotníkem. Hostům nicméně schází stoperské duo James Tomkins, Mamadou Sakho. Na domácí straně neabsentuje nikdo, tudíž lze očekávat, že Wilder pošle na trávník to nejsilnější, co má k dispozici.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Robinson, Sharp
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kelly, Dann, Van Aanholt - Towsend, McArthur, Milivojević, Zaha - Benteke, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.26 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (neděle 17:30)
Skeptici a zlí jazykové si asi škodolibě mnuli ruce, když na 7. - 8. místo pasovaná Chelsea s Frankem Lampardem v prvním kole dostala krutě přes prsty a odjela z Old Trafford s čtyřgólovou náloží. Vždyť takovouhle rychtu Blues zažili teprve počtvrté v celých dějinách Premier League. Na tenhle debut musí mladý tým okolo N’Gola Kantého rychle zapomenout. Už dnes proti Leicesteru.

Zatím je to totiž co do výsledků mizérie. Prohrát v Evropském superpoháru s Liverpoolem na penalty sice není žádná ostuda, ale koho to zajímá? Lampard prostě v lize první kolo shořel a pak prohrál v boji o trofej. Předvedené výkony sice fanoušky musí těšit - obzvlášť ve středu hrála Chelsea vynikající fotbal - ale nezkušený celek plný mladých pušek teď za každou cenu potřebuje vítězit. Jinak by se taky navzdory předvedené hře mohly negativní predikce naplnit.

A právě Leicester by z tohoto hlediska působil jako dokonalý kat. Právě Foxes totiž ku příkladu v prognóze amerického Bleacher Report figurovali v konečném pořadí nad Chelsea. Senzační šampion zpřed tří sezón se však podobně jako jeho dnešní soupeř potřebuje vzchopit v ofenzivě. Při bezgólové remíze proti Wolves dokázali Vardy a spol. vystřelit mezi tři tyče jedinkrát - a domácí fanoušci tak mohli oslavovat jen zrušení Dendonckerova gólu prostřednictvím VAR...

Relativní překvapení v podobě ztráty domácího týmu na každý pád rozhodně není vyloučeno. Chelsea to poslední dobou na Leicester vůbec nejde, v Premier League mu nedala gól už 230 minut v kuse, a to tam byly dva domácí špíly. Naposled Stamford Bridge slavilo vítězství nad Liškami v mistrovské sezóně 2016/17.

Frank Lampard stále postrádá trio mladíků Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek a Reece James, naopak Willian s Antoniem Rüdigerem se blíží návratu a lze je očekávat na lavičce. Z ní naopak oproti superpoháru povstanou Tammy Abraham a Mason Mount - u něj je s otazníkem snad jen zda nahradí Pulisice na křídle (4-3-3), nebo Kovačiće uprostřed zálohy (4-2-3-1).

Brendan Rodgers takové starosti řešit nemusí, takže je možné, že se dočkáme podobné sestavy jako proti Vlkům - byť na Stamford Bridge možná nastoupí o fous konzervativnější sestava. Zranění každopádně trápí jen obránce Filipa Benkoviće. Naopak posila do zálohy Dennis Praet se může těšit na soutěžní debut.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson - Kanté, Jorginho, Kovačić (Pulisic) - Pedro, Abraham, Mount
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell - Tielemans, Ndidi, Choudhury - Ayoze Pérez, Vardy, Maddison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.86 - 4.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Burnley FC  (sobota 13:30)
Druhé kolo anglické Premier League odstartuje v brzké sobotní odpoledne duel Arsenalu s Burnley. Oba týmy mohou být se svým vstupem do nového ročníku nadmíru spokojeny, neboť zahajovací kolo zvládly shodně vítězně. Zatímco domácí hodlají navázat na výhru z Newcastlu a potvrdit roli papírového favorita, Burnley po drtivé výhře nad Southamptonem touží konečně ukončit dlouhou sérii porážek ve vzájemných střetnutích s Kanonýry.

Arsenal má v měření sil s týmem Seana Dyche skutečně brilantní bilanci, neboť ve všech posledních deseti zápasech těchto dvou celků napříč všemi soutěžemi dokázal zvítězit. Pokud manažer Clarets vzejde jako poražený i z tohoto duelu, vyrovná se Garymu Megsonovi jakožto držiteli nelichotivého kariérního rekordu devíti ligových porážek proti jedinému klubu bez jakéhokoli bodového zisku.

Hned několikrát přitom Burnley v těchto soubojích sahalo po bodech do posledních minut a mnohdy je o ně připravily až kontroverzní situace jako pokutové kopy v samém závěru či sporná branka Laurenta Koscielného, jenž si míč trefil do vlastní ruky. Za stávajících pravidel a s použitím videorozhodčího již Arsenalu obdobné praktiky k výhře neposlouží.

Trenér domácích Unai Emery na předzápasové tiskové konferenci připustil, že jej při skládání základní jedenáctky čekají příjemné starosti, neboť oproti improvizované sestavě z prvního kola jsou již po cenném týdenním tréninku k dispozici i letní posily a hráči, kteří kvůli reprezentačním povinnostem přišli o letní přípravu. Připraveni již mají být i Mesut Özil a Sead Kolašinac, kteří minulé kolo vynechali z bezpečnostních důvodů. Otazníky panují pouze nad stavem Granita Xhaky, jenž si z Newcastlu odvezl drobná zranění.

Na straně Burnley lze očekávat sestavu z prvního kola, neboť výhra 3:0 nad Southamptonem k výraznějším změnám nevybízí, byť by se do hry rádi podívali uzdravivší Charlie Taylor či letní posila Jay Rodriguez s výtečnou střeleckou bilancí z přípravy. Mimo hru nejspíš stále zůstává Danny Drinkwater, jenž po příchodu na hostování z Chelsea stále nabírá řádnou zápasovou kondici. Mimo hru zůstávají Robbie Brady a Steven Defour.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.25 - 8.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
I ve druhém kole anglické Premier League narazí hráči Bournemouthu na nováčka nejvyšší soutěže. Jejich soupeřem totiž bude Aston Villa a půjdě o zápas celků, kteří nemohou být spokojeni s výsledky z prvního kola. Nadějně rozehraná utkání totiž oba týmy ztratily v závěru.

Villans hned v úvodu prvního zápasu zaskočili Tottenham, když po devíti minutách skóroval McGinn. Spurs se dlouho nemohli prosadit, avšak v závěrečné dvacetiminutovce udeřili hned třikrát a brali všechny tři body. Nyní by tak mužstvo z Birminghamu rádo rozšířilo svou sbírku vítězství v nejprestižnější ligové soutěži. Od vítězství proti Norwichi před třemi a půl lety totiž ve čtrnácti zápasech získalo jediný bod. Komplikací pro domácí lavičku je navíc fakt, že nebude moci nasadit čerstvě zraněného Kodiju, který tak za postranní čarou doplní Chestera a Hauseho.

O domácím prostředí promluvil Dean Smith. "Těsím se. Je vyprodáno, podařilo se nám přilákat fanoušky a musíme se ujistit, že pro nás Villa Park bude v této sezóně dost velký. Musí to být těžké místo pro soupeře, stejně jako v předchozí sezóně," říká manažer Lions.

Bournemouth sice minulý víkend bodoval, ovšem od duelu proti loňskému účastníkovi Championshipu Sheffieldu si určitě sliboval více. Vítězství byl blízko, jenže na Mephamovu branku dokázal v samotném závěru odpovědět Sharp. Podíváme-li se na venkovní formu Cherries z koncovky uplynulé sezóny, můžeme si slibovat ofenzivní podívanou. V jejich posledních třech zápasech na půdě soupeře totiž hned devatenáct branek!

Co se týče absencí, postrádá manažer Eddie Howe velké množství hráčů včetně Brooka, Goslinga nebo Francise. "Minulý týden jsme nehráli dobře. Každý zápase je pro nás příležitostí k výhře a možností, jak hrát tak dobře, jak jen můžeme," burcuje mladý kormidelník.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Elmohamady, Engels, Mings, Taylor - Hourihane - Trezeguet, McGinn, Grealish, El Ghazi - Wesley
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Mepham, Cook, Aké - Smith, Lerma, Billing, Rico - King, Wilson, Fraser
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.61 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
Pět gólů do sítě svého týmu, ani jeden do druhé. Takový debakl museli sledovat v úvodním ligovém kole příznivci West Hamu, jejichž oblíbenci nestačili na obhájce titulu z Manchesteru. Úplně odlišná je nálada v táboře Brightonu, který třemi brankami uspěl ve Watfordu.

Seagulls nebyli proti Hornets lepším týmem, jenže dali soupeř lekci z efektivity. V první půli si ji teda domácí dali spíše sami, neboť vlastní brankou otevřel skóre Doucouré. Po návratu z kabin přidali další dvě trefy Andone a Maupay.

Jihoangličané však potřebují výrazně vylepšit domácí formu ze závěru minulého ročníku, neboť pět zápasů s jedním bodem a skóre 2:13 není nic, čím by se měli chlubit. Podíváme-li se ještě dále do historie, zjistíme, že od poloviny prosince Racci doma ani jednou nedali více než jednu branku.

"Čeká nás těžký soupeř, který na nás bude chtít zatlačit. Potřebujeme naše fanoušky. Snad jim zavdáme důvod k radosti a odměníme je za to, jak skvělí zatím jsou," říká před svým druhým duelem na lavičce manažer Graham Potter.

Hammers především kvůli hattricku Sterlinga ve druhém poločase neměli nárok a Citizens umožnili skórovat hned pětkrát, čímž byla přerušena jejich série tří po sobě jdoucích vítězství z přelomu dubna a května.

Dvě z nich se udála na hřištích soupeřů, což je solidní odrazový můstek po předchozí šňůře devíti venkovních utkání bez vítězství. Velkou měrou se na tom podílel odchod formy Felipeho Andersona, který ve svých předchozích osmnácti startech skóroval jen jedinkrát.

Před silným soupeřem varuje Manuel Pellegrini. "Začali velmi dobře, pod novým manažerem mají jasný styl. Hrát proti nim na jejich stadionu je vždy těžké, takže musíme být koncentrovaní, hrát ve vysoké rychlosti a s velkou intenzitou," nabádá chilský lodivod.

Zatímco domácím bude chybět trojice hráčů Izquierdo, Bissouma a Schelotto, naopak Kladiváři mají jen jednu jistou absenci, kterou je Mark Noble.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Duffy, Dunk, Burn - Montoya, Pröpper, Stephens, March - Gross, Maupay, Locadia
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diop, Masuaku - Wilshere, Rice - Fornals, Lanzini, Antonio - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.49 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Druhé kolo Premier League nabízí souboj celků, které v uplynulé sezóně až do závěrečných kol bojovaly o evropské poháry. Ani Everton, ani Watford tehdy nebyl úspěšný, navíc ani jeden z nich nedokázal při vstupu do nového ročníku skórovat.

Toffees zamířili k prvnímu zápasu na půdu Crystal Palace a nešlo o utkání bůhvíjak pohledné. Více ze hry měli sice právě hosté, ale vše skončilo jen bezbrankovou remízou. Tím sice natáhli šňůru bez porážky na pět zápasů, ovšem možná si představovali lepší start.

Nyní však disponují domácím prostředím, které pro ně v závěru předchozí sezóny bylo doslova požehnáním. Poslední čtyři zápasy v Goodison Parku dokázali vyhrát bez obdržené branky - a nebylo to proti ledajakým soupeřům. Silvovi svěřenci čelili kromě Burnley i Rudým ďáblům, Arsenalu a Chelsea.

Everton v létě o několik hráčů přišel, o další zase posílil. "Je to odlišný tým. Neříkám silnější nebo lepší. To musíme dokázat během sezóny. Nesrovnáváme tuto sestavu s tou loňskou. Podepsali jsme dobré, důležitého hráče, ale také jsme velmi důležitého hráče ztratili," naráží Marco Silva na odchod Gueyého.

Hornets sice nebyli v prvním zápase na svém hřišti proti Brightonu horším týmem, avšak odešli s prázdnou a ještě s debaklem. Vlastní trefa Doucourého a góly Andoneho s Maupyem totiž neznamenali nic jiného než porážku 0:3. Porážek v soutěžních zápasech je tak pro Watford už pět v řadě s celkovým skóre 2:14.

Vše změnit může nová, leč kvůli zdravotním trablům nedostupná, posila Ismaila Sarr. "Je to podle mě velmi dobrý ofenzivní hráč - jeho rychlost, útočná mentalita jako křídelníka nebo hroťáka nám může pomoct. Budeme s ním směrem dopředu silnější," věří manažer Javi Gracia.

Celku z Liverpoolu bude chybět suspendovaný Schneiderlin a zřejmě i zranění Gomes s Delphem, čímž pro trenérský štáb vyvstává problém ve středu zálohy. Hosté by měli postrádat jen zmiňovaného Sarra.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Davies, Gbamin - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Dawson, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.76 - 4.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Jen jeden souboj týmů s nulou na bodovém kontě bude k vidění v rámci druhého kola anglické Premier League. Aktérem v něm bude nováček z Norwiche, který při svém domácím debutu přivítá Newcastle - což jsou shodou okolností týmy, které v roce 2016 společně sestupovaly.

Canaries při svém návratu do nejvyšší soutěže po třech letech neměli nárok. Na Anfieldu prohrávali už v poločase 4:0 zásluhou vlastence a branek Salaha, van Dijka a Origiho. Po pauze už neinkasovali, naopak za ně debakl mírnil Teemu Pukki. Právě na něj zelenožlutí nejvíce spoléhají, neboť se jedná o nejlepšího skórera loňského Championshipu, který navíc přidal deset asistencí.

Jak bolí porážka před vlastními diváky? Pro odpověď na tuto otázku by v Norwichi museli sahat hluvoko do paměti. Naposledy totiž doma prohráli na začátku ledna v FA Cupu, od té doby sedmkrát zvítězili a třikrát remizovali.

Magpies byli v prvním kole bodům mnohem blíže než jejich sobotní soupeř, proti Arsenalu trefili i brankovou konstrukci a o jejich porážce nakonec rozhodl jediným gólem ve druhé půli Aubameyang.

Zatímco venkovní forma v podobě sedmi bodů z posledních tří zápasů je pro Straky povzbuzením, ne tak historie vzájemných duelů. Jen jednou ze čtrnácti utkání v Premier League totiž zvítězil venkovní tým - byl to právě Newcastle před pětadvaceti lety.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Leitner, Trybull - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Dummett - Manquillo, Hayden, Shelvey, Longstaff, Ritchie - Joelinton, Almirón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.46 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Když najímáte brankářskou trojku, očekáváte, že to bude buď mladý zajoch, který bude sbírat zkušenosti, nebo naopak zkušený mazák, který letité poznatky bude naopak předávat. Rozhodně nečekáte, že se vám v prvních dvou zápasech sezóny dva gólmani zraní a tato trojka bude hlídat tři tyče v důležitém klání. Inu, přesně tohle se možná stane v Liverpoolu.

Ale třeba to nebude tak žhavé. Alisson je sice stoprocentně mimo hru - a ještě minimálně měsíc bude - ale Adriánovo absurdní zranění snad tak vážné nebude. Skluz jednoho s fanoušků při oslavách Evropského superpoháru sice jeho kotník lehce pochroumal, ale je dost možné, že se do sobotního odpoledne dá dohromady.

Nakousl jsem Evropský superpohár, v němž si Liverpool spravil chuť po neúspěšném souboji s Manchesterem City v Community Shieldu a získal první letošní trofej. Ta sice těší mimořádně - především fanoušky - ale co do výkonu měla Chelsea většinu zápasu více ze hry. Jürgen Klopp a jeho ovečky tak nesmí usnout na vavřínech.

A ideálně svou formu prokázat už v Southamptonu, jehož start do nového ročníku byl jako ze špatného snu. Zatímco Reds smetli už v prvním poločase Norwich a nakonec vyhráli hladce 4:1, Saints dostali rychtu od Burnley. A to jak výsledkovou (3:0), tak psychickou. Hlavně v první půli mohli Redmond a spol. soupeři zasadit klíčové rány; namísto toho inkasovali po změně stran krutou lekci z efektivity.

A zrovna zápas proti Liverpoolu není ideálním na nápravu mentálního rozpoložení. Přestože se Southamptonu proti Reds v minulosti dařilo (mezi březnem 2016 a květnem 2017 pětkrát v řadě neprohrál), poslední dobou to je pěkná mizérie. Dvě nedávné sezóny znamenaly čtyři výhry Kloppovy družiny, a k tomu vždy "v handicapu".

Co do stavu kádrů je nejatraktivnější již zmíněná situace okolo gólmanů Liverpoolu, kde je třeba doplnit důležitou informaci. Pokud se Adrián skutečně nedá dohromady, na šanci bude čekat jeden z dvojice Andy Lonergan - Caoimhin Kelleher. Mimo hru je Naby Keita a nejspíš i Dejan Lovren. To Southampton má k dispozici kompletní kádr včetně vykurýrovaného kapitána Pierre-Emila Hojbjerga.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Adams, Redmond
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián (Lonergan) - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.18 - 4.54 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Ani druhé kolo anglické ligy se neobejde mez přímého duelu o umístění v první čtyřce. Střetnou se totiž první a čtvrtý tým z uplynulé sezóny - obhájce titulu Citizens na Etihadu přivítá finalistu Ligy mistrů Tottenham.

Manchesterští už za sebou mají dva ostré zápas. Poté, co v penaltovém rozstřelu získali proti Liverpoolu první trofej letošní sezóny, Community Shield, roznesli v Londýně i West Ham. Na výhře se podílel hattrickem Raheem Sterling, který je díky tomu nejlepším střelcem ligy, po jedné brance přidali Jesus a z pokutového kopu Agüero.

Citizens se v tomto kalendářním roce mohou opírat o své domácí prostředí. Od prosincové porážky s Crystal Palace totiž zvládli všech čtrnáct domácích utkání, včetně dvou proti Tottenhamu. Zatímco ligové vítězství jim výrazně pomohlo k titulu, výhra 4:3 ve čtvrtfinále Ligy mistrů pro ně byla v součtu s prvním zápasem málo.

Domácí půdu totiž tehdy Tottenham uhájil díky jediné trefě, na Etihadu pak přišla památná přestřelka, která rezultovala ve vedení bleděmodrých 3:2 po dvaceti minutách. Postupový výsledek jim dal Agüero, avšak pouze na čtvrt hodiny, než misky vah na stranu Pochettinovy družiny překlopil Llorente. A na neuznaný gól Citizens (po konzultaci s VAR) z nastavení si asi všichni vzpomínají...

Podle Pepa Guardioly není radno soupeře podcenit. "Od té doby, co jsem přišel do Anglie, jsou Spurs každý rok aspirantem na titul. V první sezóně skončili druzí... zkrátka pořád byli někde nahoře. Jsou druhým nejlepším týmem v Evropě," varuje španělský manažer.

Spurs se proti nováčkovi Aston Ville pořádně natrápili, na McGinnovu trefu v úvodu totiž dokázali odpovědět až v závěrečné dvacetiminutovce. Nejprve vyrovnával Ndombelé, dvěma góly pak překlopil výsledek zápasu na stranu Kohoutů Harry Kane, který tak definitivně vyvrátil svou "srpnovou kletbu", když v posledních třech zápasech v tomto měsíci skóroval hned čtyřikrát.

Pokud jsme zmínili skvostnou domácí bilanci Manchesteru, je třeba uvést i tu nelichotivou v případě Tottenhamu. Sedmou venkovní porážkou v řadě nyní můžou dorovnat devatenáct let starý klubový rekord v Premier League, navíc proti celkům z nejlepší šestky loni získali pouze sedm bodů.

Mauricio Pochettino se se svým trenérským protějškem setkával jako trenér Espanyolu už v barcelonských derby. "Není to soutěž mezi jím a mnou. Samozřejmě se snažím porazit všechny manažery, kterým čelím. Jsem soutěživý a porážím je rád, stejně jako oni mě. Ale fotbal je sportem týmovým, ne osobním," říká argentinský lodivod.

Oba týmy se musí potýkat s absencemi. Domácí nemůžou počítat se dlouhodobě indisponovanými Mendym a Saném, naopak debut v nové sezóně po návratu z reprezentačního srazu si může připsat Fernandinho. Hostům zase budou chybět potrestaní Foyth se Sonem a duo zraněných Alli, Sessegnon.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinčenko - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, Sánchez, Rose - Sissoko, Winks, Ndombelé - Lamela - Lucas, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.37 - 8.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City11005:03
2.Manchester United11004:03
3.Liverpool FC11004:13
4.Brighton & Hove Albion11003:03
 Burnley FC11003:03
6.Tottenham Hotspur11003:13
7.Arsenal FC11001:03
8.Sheffield United10101:11
 AFC Bournemouth10101:11
10.Everton FC10100:01
 Crystal Palace10100:01
 Leicester City10100:01
 Wolverhampton Wanderers10100:01
14.Newcastle United10010:10
15.Aston Villa10011:30
16.Norwich City10011:40
17.Southampton FC10010:30
 Watford FC10010:30
19.Chelsea FC10010:40
20.West Ham United10010:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2142)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gunners!

Reagovat
Darren Fletcher

taka spekulacia ale nie je mozne, aby sa neymar vykupil zo zmluvy, bol volny hrac a potom siel do anglicka? ci v PL je stopnute aj angazovanie volnych hracov?

ale asi to maju osetrene, inak by to tak robil kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby se Neymar vykoupil za řekněme 150 mega a ten anglickej klub by mu to pak proplatil, tak by to bylo dost okatý teda, to musí být nějak ošetřený. Ale tak kdyby ho někdo v Anglii chtěl, tak po něm šli, když mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

vo FRA neexistuju vykupky takze to nie je mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ale on má na mysli vyplacení se že smlouvy, ne výkupní klauzuli ve smlouvě..

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak to je jedna a ta sama vec. Slozenim vykupni klauzule se hrac vyplaci ze smlouvy.

Reagovat
blade115

No, to není. Je buy-out clause a release clause. V prvním případě se sám hráč vykupuje ze smlouvy tím, že ON sám zaplatí určitou částku a smlouva je zrušena. V druhém případě je garantováno to, že pokud přijde nějaký jiný klub a nabídne stanovenou částku, klub ji musí akceptovat a hráč má automaticky svolení s daným klubem jednat. Z toho vyplývajících rozdílů je pak samozřejmě více.

Reagovat
smazaný uživatel

však tak funguje výkupka :D

Reagovat
Dan Gubić

Majú to ošetrené. Po 9.8. FA už nezaregistruje žiadneho hráča.

Reagovat
Mastný Chobot

Dúfam, že dnes to nebude nervák ale easy výhra. V základe buď Nelson, alebo Pépé, inak budem zlý.

Reagovat
Remt

Nějak tak si to představuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bílá pak vystrčí ptáka a negři budou čumět..taky scénář

Reagovat
Le Gunner

Nejhorší je, že ten Laca fakt vypadá jak Laca.

Reagovat
smazaný uživatel

V základu Özil

Reagovat
Mastný Chobot

ten má zas soplík, ne?

Reagovat
Nikikrew

Nema

Reagovat
Euphael

Martinelli

Reagovat
smazaný uživatel

hefy kanárci dnes poznaj

Reagovat
avicii

No som zvedavý.. Ak bude v bráne brankár co bol náhradník v druhej lige tak bude sranda.. Potrebujeme dobre brániť a útok by si mal poradiť s obranou Saints..

Reagovat
smazaný uživatel

Se Saints to jde od 10 k 5. Brankare asi nebudete ani potrebovat

Reagovat
avicii

Dúfam

Reagovat
Hokaido

Ani né, Hasenhuttl je výbornej kouč. Burnley je Burnley, těžko lze udělal něco, když jim tam z ničeho spadnou 3 goly. Saints budou letos výš, než v minulých sezonách.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se aspon vystrilite před příštím víkendem

Reagovat
Remt

I kdyby byl Jaros zdravej, v tuhle chvíli by nechytal ze?

Reagovat
VersaceChain

V tuhle chvíli asi podle mě jo.

Reagovat
avicii

Nie..bude chytať Lonegran ci jak sa vola

Reagovat
C-M@ster

OT: Kdyby se někdo nudil před začátkem kola, můžete si pustit fenomenální fotbalový souhrn května a června, který je již třetí v pořadí!

https://youtu.be/pMrrpybiYDM

Určitě bych vám to doporučil, protože se mi to moc líbilo, byť se vám bude někdo snažit namluvit, že nejsem objektivní.

Reagovat
Ondiis

Masopustpls mě dostalo

Reagovat
nani92

Reagovat
Euphael

aktualni

Reagovat
Euphael

mas tam logo Villarealu u odvety s Arsenalem

Reagovat
C-M@ster

hups

Reagovat
Coutinho10

už jsem viděl ve středu...opět top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

méně zajímavou soutěž už nešlo udělat

Reagovat
Le Gunner

Mazec, díky.

Reagovat
pingla

to je tak super!

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

Mimozemšťania nás už niekoľko krát zachránili od toho, aby Liverpool získal titul v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley dnes někoho zesměšní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dnes minimálně bod, poslední zápasy na city umíme zahrát

Reagovat
Gunner14

5-0 pro City

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 pro Burnley ty šašku

Reagovat
Golasso

Vsaď na to barák kokůtku

Reagovat
Gunner14

"poslední zápasy na city umíme zahrát" vyhráli jste 1 zápas z posledních 6, zbytek prohra

Reagovat
smazaný uživatel

herní projev byl dobrej, že z toho nekáply body je věc druhá

Reagovat
Golasso

Supr, jen tak dál

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Luc-Luc

kez by, ale vidim to spis na demolici...4:0

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Godwinson

Však tu má i článek

Reagovat
Busby babes

jo, videl jsem pak. ja mam zalozku rovnou do PL sekce no...

Reagovat
VersaceChain

Flash

Reagovat
Coutinho10

konečně změna a Bayern je top tým, takže nakonec dobrý řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc radsi nekoupi levnejsiho Eriksena. Podle me by tam sedel lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen chce dost možná jen do Španělska

Reagovat
Busby babes

a pak, zatim je to jen hostovacka.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Boli ste niekto na Once upon time in Hollywood ? Ja som včera bol a film to je úzasný a ten koniec uff POZOR SPOILER:=====No to že sa bude v tom filme prepisovať historia to som si neuvedomil vôbec,keď skončil film bol som mierne sklamany s konca,myslel som si že tú vraždu Sharon Tate bude ako keby po tom filme mimo kamery, ale potom som si precital opis tej vraždy a ked tam bolo že ju zavraždil typek s menom.... Rex? Tex tak som vedel že je to alternativna realita QT ako v Bastardoch kde zabil Hitlera. Iba ten koniec je celkom mätúci pretože neviete, či tam Manson pride a zabije ST alebo nie ? Skončí sa film a ste v piči tak zabijú ju nezabijú ? Odpoveď je nie

Reagovat
blade115

Já jsem ten film hrubě neodhadl. Čekal jsem úplně něco jiného a protože nejsem žádný extra velký fanda hollywoodských šedesátek (byť s těmi hlavními událostmi ve filmu srozuměnej jsem), tak jsem se 2 hodiny úplně neuvěřitelně nudil, abych pak dostal 20 minut toho, proč jsem na to vůbec šel. Ale beru to jako spíš můj problém, je mi jasné, že cílové publikum musí být nadšené.

Bruslí ovšem super !

Reagovat
smazaný uživatel

Je to něco jiného než jsme od QT zvyklý, ale žral jsem to od začátku do konce. Leo a Brad asi nejlepší dvojka vůbec. A ten konec no prostě mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,ta dvojka bola super už sa nemôžem dočkať na Ad Astra

Reagovat
smazaný uživatel

ja som z konca sklamaný nebol, bola to asi jediná svetlá chvílka v tom filme. Prišlo mi to tak že Quentin si potreboval zarobiť prachy a tí herci tiež. Velmi som sklamaný horší film od neho som nevidel a to ma fakt sklamalo 8 hrozných no proti tomuto to bol skvost

Reagovat
Le Gunner

Monaco by mohlo získat další velkou posilu. Knížecí celek jedná o příchodu Daniela Ruganiho, jenž by mohl opustit Juventus na hostování s opcí v celkové výši 30 milionů eur.

Tvl Sanllehi jednej...

Reagovat
SunFells

O čem jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Bod by bol zlatý proti City. Som ale realista 3:0

Reagovat
Le Gunner

Nebyl by v tom případě místo Winkse lepší Dier?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Winksa a už duplom ani Diera po zranení nechcem vidieť v základe. 4-3-2-1 s Ndombelem a Sissokom na CM.

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli bude diamant, tak to snad radši ani nezapnu.

Reagovat
matZz

Ale vždyť je to blbost. Sissoko a NDombele vedel sebe hrát podle mě nebudou, oba jsou si moc podobní, ani jeden z nich není vyloženě DM. Winks je dobrej. Má dobrou rozehrávku, umí rozdat dlouhý balony, narozdíl třeba od Sissokoa, že. Ta křeč proti AV rozhodně nebyla jeho vina, problém byly hráči před ním: nulovej Lamela, Sissoko na křídle, atd. Dnes čekám stejnou sestavu, proti ManCity to bude ale úplně jinej zápas, kde budeme 90% času bez míče a tady ta hradba NDombele-Winks-Sissoko by mohla fungovat. Jen místo Lamely, prosím, Eriksena.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

hnusnej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal - Willock, Guendouzi - Auba, Ceballos, Nelson - Lacazete

Reagovat
FCSL

Martinez, Chambers, Kola, Torreira, Mkhitaryan, Martinelli, Pepe

Reagovat
Gunner14

ty vole, těším se teď neskutečně

Reagovat
FCSL

Pěkná Škoda Mesuta, pak máme Liverpool a Tottenham, to si zas kopne kdoví dky

Reagovat
Mastný Chobot

záloha Willock Guendouzi

Reagovat
Gunner14

Si to tam dneska povodí, Willock první gol v PL

Reagovat
smazaný uživatel

chapem nasadenie luiza, ale chambers mrzi, hral vyborne

teraz uz len nehrat sracku

Reagovat
Trand

Těšil jsem se na Pepého, ale tak aspoň si snad užijeme Ceballose.

Reagovat
Nikikrew

Ozil, Pepe

Reagovat
Trand

Každopádně doufám, že Lucas nebude sedět na úkor jednoho z dvojice Willock Guendouzi a sedí jen kvůli Copě.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mistr129

Reagovat
adoxx

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi na lavicku, sice mal paradny zapas na Newcastli ale dozadu stale este hori

Reagovat
mr.Silver

Ceballos

Reagovat
smazaný uživatel

na 10 bude Willock nebo Ceballos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos, díky

Reagovat
Taiger

WTF, proč ne Torreira?

Reagovat
smazaný uživatel

bude stopro hrát následující 2 zápasy

Reagovat
Taiger

Emery je fraud, nevím nevím

Reagovat
adoxx

Pépého jsme přivedli na zkvalitnění lavičky? ...no snad je to zatím jenom kvůli únavě z Afconu

Reagovat
fff

Xherdan Shaqiri: “I am disappointed that I am no longer getting to play in matches. No player is happy to sit on the bench. It is clear that I would like to have more playing time. I need to take a good look at the situation and find a solution.”

Reagovat
avicii

Predať keď tak v januári stým ze pride náhrada ktorá bude spĺňať Kloppove požiadavky..

Reagovat
fff

Velmi pochybujem, ze v zime pride taka nahrada.

Reagovat
avicii

Ako ak sa ho zbavíme tak hrajme len PL preboha

Reagovat
smazaný uživatel

OZ(ILL) ten chlap je nemocnej snad 10x za sezonu

Reagovat
Nikikrew

Štvrtok a Piatok už normálne trénoval, takže pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Achjo

Reagovat
Mastný Chobot

soplík

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Mastný Chobot

však to len potvrdzuje všetko, čo píše

Reagovat
Nikikrew

Len v tom, ze Ozil nehra kvoli chorobe ktoru mal na zaciatku tyzdna a nie je fit na zapas, kdezto vyssiie odkazuje nato, ze nehra kvoli chorobe (ktoru ma teraz).

Je to jedno samozrejme, kazdopadne je to opat nejaka kktina ze Mesut je chory, nechce sa mi tomu moc verit. Ja som nebol kua chory 3 roky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jak se to vylučuje?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Já ho fakt nemám rád a není mi vůbec ničím sympatickej a kritizuju už ho tady snad dva roky, ale už mi ho začíná bejt chudáka líto. Schytává to poslední dobou neskutečně, už aby byl pryč v novým prostředí, protože takhle to dál nejde.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra je zraněný? Nebo proč v létě neodešel?

Reagovat
doshcz

snad ještě odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Z celeho kola ne nejvic zajima zapas Liverpoolu. Polud budou hrat jak v Super Cupu, nemaji sanci vic, nez na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Na Soton to stačiť bude, Chelsea hrala parádne

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale Soton bude namotivovany. Prvni kolo neodrazi skutecnost, kdyz dostali trojku.

Reagovat
haracky

Kapitán Monreal, Papa nebo Lacazette?

Reagovat
Taiger

Luiz

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi uz ladite ten Premier Sport? Nejlepsi kanal, ktery tu vznikl za posledni roky

Reagovat
nani92

Nie, to je Leo TV

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu. Tak si bez na amatery, ne? Proc jsi na strance o fotbalu? A jeste neco, jestli se ti libi Leo tv, tak nejsi zdravy. Vzdyt tam jsou zenske hnusne jak noc. Vetsinou navic cikanky

Reagovat
Coutinho10

zatim parada...nemuzu si stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jen kdyby tak šlo přepnout i na anglický komentář...

Reagovat
Coutinho10

j, je fakt, ze to mi trochu chybi to jejich vetsi prozivani a ma to takovy vetsi naboj, ale jinak super + ty magaziny, preview, sestrihy, pohledy do historie jednotlivych PL sezon a 1x za kolo i studio ikdyz nevim, jestli v tomto kole bude

Reagovat
Zaschrona

A teda ještě kdyby tak dávali úplně všechny zápasy v rámci té multidimenze... Hledat dneska stream bude otrava.

Reagovat
Coutinho10

j, ale to me dneska rozhodne nevadi ale nektery ty zapasy z 16:00 davaj vecer ze zaznamu, takze taky moznost, kdyz clovek chce videt vic nez sestrih

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Sakra Pepek už měl bejt dneska v základu.

Reagovat
Mastný Chobot

roztrhá ich z lavičky

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

draft

Reagovat
Mastný Chobot

Btw, všetka česť Emerymu, že mal gule nechať Willocka a Nelsona v základe, pomaly sa Kubovi jeho teórie rúcajú

Reagovat
smazaný uživatel

jake teorie, vlani som ho kritizoval za pracu s mladsou mladezou, ak im bude davat sancu budem len rad

Reagovat
Mastný Chobot

viackrát som ťa videl napísať, že Emery si to bude stavať na starých hráčoch, aby si zachránil prdel, neklam

Reagovat
smazaný uživatel

jaj no moze byt, beriem spat

Reagovat
nani92

Neber, po 2 prehrách už nikoho mladého neuvidis

Reagovat
smazaný uživatel

potom zoberiem spat ze som zobral spat

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have scored in the 90th minute of seven of their last nine Premier League games against Burnley.

wow, trošku štatitistika

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dyche magic

Reagovat
pingla

Vydrísek ani na lavičce?

Reagovat
Taiger

Poprosím stream (anglickej)

Reagovat
Trand
Reagovat
Taiger

Díky

Reagovat
Trand
Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak to bude výprask Arsenalu

Reagovat
Minister

Dean

Reagovat
Mastný Chobot

jeden z dvojice Luiz Guendouzi sa musí ostrihať proste, to nejde takto

Reagovat
nani92

ten s výbornou rozohrávkou a pohybom je Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie nase rozohrvky su hrozostrasne

Reagovat
Busby babes

Romelu Lukaku might miss the opening #SerieA game of the season against #Lecce because he is overweight

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooool Lacaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mistr129

Lacazette

Reagovat
Hachim Mastour

wow

Reagovat
Trand

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ceballos je skvělý, stejně tak Willock.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastavitelnej Laca

Reagovat
smazaný uživatel

laca milacik. strasny bojovnik

Reagovat
Euphael

Kazetka

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi hrotak na svete, strasna sila

Reagovat
Hokaido

Laca Fakt úžasnej gól.

Reagovat
vodka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ceballos Lacaaa

Reagovat
mr.Silver

Laca je frajer

Reagovat
Edgewalker

A výborně kopané rohy, konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

PPE

Reagovat
nani92

Copywrighter ako vinko

Reagovat
Lovec

Zvládl by Willock zahrát vedle Torreiry? Moc se mně líbí, akorát si nejsem jistý, jestli by mu sedla ta nejzataženější role v té prostřední trojce.

Reagovat
Taiger

Leno

Reagovat
Trand

Seaman

Reagovat
smazaný uživatel

leno vybil z luiza posledna zvysky chelsea

neskutocny reflex

Reagovat
Mastný Chobot

jujky Ceballos je výborný

Reagovat
Trand

Vidím ho 20 minut a už je to miláček. Jen by se nemusel tolik válet, ale fotbalově je tak o 2 levely výš než většina hráčů na hřišti.

Reagovat
Euphael

Co to ten Sebajos zkousi...trosku ho strejchne pres lytko a frajer se hned kutali jak v la lize...tady nejsi v druhe nejlepsi lezi sveta synku, tady jsi v premier lize...vzpamatuj se

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ty se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

v premier lize? akoze viem ze tu hra cukotka ale furt to nie je rusko

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PhilipS

Už teď je jasný, že Ceballos je jiná liga než Xhaka. Nemít na něj opci je vražda

Reagovat
Golasso

Leno hrát za naší obranou je asi taky způsob, jak získat superschopnosti

Reagovat
SunFells

Ceballos dostane strašnou bídu

Reagovat
Remt

Proč myslíš?

Reagovat
SunFells

Je strašně španělský. Takový zákeřný hňup a herec. Něco jako Dele Alli.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Burnley nam robi problemy docela, mali by nasi sa opat prebudit

Reagovat
Trand

AMN má každý zápas minimálně jednu situaci, kdy hrozně zazmatkuje.. Na něj se prostě nejde dlouhodobě spoléhat na RB.

Reagovat
Nikikrew

len skoda, ze v strede mame taky pretlak

Reagovat
Lovec

Taky mě to sere. Jinak je to docela šikovný hráč. Ale u nás asi na víc než být druhá volba na pravého beka nemá.

Reagovat
Trand

Jedině pak změna pozice no.

Reagovat
Lovec

Původně je to zatažený střední záložník, ne? Za áčko jsem ho tam snad ještě hrát neviděl, takže jeho kvality nedokážu posoudit. Ale obávám se, že tam by se ta jeho nespolehlivost neschovala. U křídelníka (i.e. Nelson) se to ztratí, ale v tom prostředu bohužel ne.

Reagovat
Trand

Jj a bohužel pro něj, ve středu jsme taky momentálně dost nabití, takže tam taky moc příležitostí nedostane. Je to škoda, mám ho rád, ale na dlouhodobý základ to momentálně není.

Reagovat
Lovec

Na druhou stranu už jenom to, že nehraje na svojí preferované pozici může generovat nejistotu ... těžko říct.

Reagovat
Taiger

Neříká se mi to lehce, ale Guendouzi hraje poslední dobou fakt výborně, hrozně jistej na míči, přehled o hře na jeho věk fenomenální, snad to nezakřiknu

Reagovat
SunFells

A proč se ti to neříká lehce? O hráči Arsenalu ...

Reagovat
j_mrazik

Protože má boner pro Torreiru.

Reagovat
Remt

Na dnešní západ jsem teda fest zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím i Luiz dobrý a to ho nemám rád

Reagovat
Remt

klasicky dobře vystoupí, dobře přeruší akci soupeře a přihrávka naprosto do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna nuda. Tyhle zapasy by mely byt klasika v 16hod mezi ostatnimi. Nechapu proc nedali od 13:30 Everton s Watfordem nebo Villu. Uplne nudny zapas krome fandu Arsenalu a Burnley. Ja myslel, ze tam sedi ve vedeni Premier League, kteri premysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty ten maník, co včera vyváděl v BL sekci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem. A nechapu, jak to souvisi s tim, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož zjevně nechápeš, že celosvětový počet fanoušků koreluje se sledovaností daného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde ale i o kvalitu zapasu. Tady kazdy vi, ze Arsenal jakmile da gol, nebo jeste brzky, pak to bude uz jen nuda. Everton bude zapas nahoru dolu. Villa to same. Ale tak nejsem fanoušek Arsenalu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě přijde ten zápas zajímavej. Je tam Dean a to je ve spojení s Arsenalem vždy drama. Luiz poprvé za červené taky zajímavé sledovat a Ceballos je mladý talent. Navíc Pepe na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Imho je tohle těm co dělají rozvrhy zápasů jedno a jde v první řadě právě jen o to kolik lidí bude mít zájem ten zápas sledovat. A bohužel Everton ani Watford určitě tolik netáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys tomu dal, kdyby jsi byl ve vedení xD Arsenal má obrovský počet fans po světě a proto většinou vždy je to takhle udělaný. Mají víc fans než Everton s Watfordem dokupy

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel, no, mas pravdu, je to byznys.

Reagovat
mr.Silver

Luiz hraje skvele

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed Willock s Guendem celkem hoří

Reagovat
Nikikrew

Torreira chyba

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to nebyl ofsajd.. proc to nenechal dojit, kdyz ma video

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, proč to nenechali dohrát a pak teprve nezkontrolovali??? zjevně VAR zbytečný

Reagovat
PhilipS

taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to teda jako offside prislo z prvniho pohledu...

Reagovat
smazaný uživatel

z druhého spíš naopak, proto bych očekával VAR v akci

Reagovat
mr.Silver

Ceballos <3

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos naprosto fenomenalni, ta opce bude strasne mrzet...

Reagovat
jacobT

Tak ked ju nechcel ani samotny hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze v lete tam uz nebude zidane

Reagovat
Ondiis

Tohle Ceballose bude stát proti Burnely kotník

Reagovat
Remt

ale ja jsem na nej celkove zvedavej, doufam, ze se v Arsenalu prosadi, tesil jsem se na nej:-)

Reagovat
smazaný uživatel

cabbelos je kvadrilionkrat sikovnejsi s loptou ako xhaka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Burnley klobouček ale, zatím perfektní, fyzicky náročný výkon Jsem zvědav, jak dlouho vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale velký favorit s outsiderem, brzky gol, a pak uz jen klasická atletika. Hrozna nuda. Arsenal nemusí a Burnley hrozi jen ze standardek.

Reagovat
Minister

Tak to nepozeraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v klidu, ja jen rikam nazor. Zbyle dva tv zapasy budou stat za to.

Reagovat
mistr129

Jasně, Soton-Liverpool vůbec není velký favorit s outsiderem

Reagovat
smazaný uživatel

Chces rict, ze Luverpool na Southamptonu je tak easy zapas jako Arsenal doma s Burnley?

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley umí dobře bránit, tohle nebyl žádný jednoznačný zápas. Naproti tomu Live je jednoznačný válec a Soton spíše utrápený.

Reagovat
mistr129

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo, Xhaku už nechci tuhle sezónu vidět..

Reagovat
Nikikrew

Ceballos vyborny, Xhaka by si mal asi sadnut

Reagovat
Remt

nekoho takhle technickyho si v dresu Arsenalu nepamatuju uz dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Santi,Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Mame vela technickych hracov ale lisia sa stylom hry.

Reagovat
Miguel19

Však Ceballos není konkurence Xhaky..

Reagovat
Nikikrew

a koho ineho?

Reagovat
Miguel19

Na jeho pozici hraje malej Luiz a Willock ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Willock dnes, no

Reagovat
Nikikrew

Tak dhes hrame 4 - 3 -3 tak hraju v jednej linii, co vidim po velmi dlhej dobe. Pohybuje sa v priestore ako Xhaka a ratam ze Torreira bude v zaklade od buduceho kola.

Reagovat
Miguel19

No podle mě teda Ceballos hraje z těch třech nejvýše. Vidím to spíš, že je konkurence Özila..

Reagovat
Ondiis

Imho Guenda. Jde vidět, že dnes přebírá jeho roli a Guendo je celkem k ničemu na hřišti. Xhaka aspoň vyhraje hlavu a defenzivní standardky proti Burnley by zvládal určitě lépe

Reagovat
Mastný Chobot

tiež nechápem, čo tu chalani píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelak je tam mota jak děcka na placku

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Clarets vyrovnat!

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos jen krásně ukazuje, jak moc nefotbalisty Arsenal ve středu měl a má

Reagovat
Beči

Nejdražší posila Arsenalu, a už druhý zápas sedí na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako s každým novým hráčem, není dobré jim dát hned tu jistotu základu. Ať jsi to každej zaslouží

Reagovat
jacobT

Sezóna je dlhá a Pepe mal kratšiu prípravu kvôli AFCONu a s tímom toho netrénoval ešte menej. Mne sa páči, že Emery hráčov, čo sa k tímu pripojili neskôr, zapracováva postupne.

Reagovat
Euphael

"Taxativni zluta karta"

Reagovat
Gunner14

Dean zase důležitej debílek

Reagovat
misinho7

Tu pekne vidno ako ZZ jebe na hlavu. Ceballos uplne inde ale on ho nechce bo ma s nim nejake problemy tak ho odrbe na hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ve fotbale jsi s hráči skoro 24/7 a zkrátka když ti někdo nesedí, nebudeš si komplikovat život každý den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mně Ceballos hrozně připomíná pohybem Fabregase.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Zaschrona

Mně teda celkově o něco vyššího Cazorlu.

Reagovat
Trand

Jo, to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Matteo pěkně zkusil, ale měl to vracet Ceballosovi

Reagovat
smazaný uživatel

Je taaaaam

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Miguel19

Hehe, Luizovinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

komplikace a Luiz pravdepodobne posral ofsajd lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

to byl sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

vazne? ja v opakovacce videl prave Davida... kazdopadne ja to neberu jako fail, jen sem konstatoval

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem ten puvodni centr, ktery zalozil akci

Reagovat
smazaný uživatel

uz si to vybavuju. tam presne doslo taky k podceneni te situace, pak musel jit jeden stoper mimo pozici, kdy musel soupere vytlacovat k lajne a ten jejich puvodni centr nebyl vubec nebezpecnej

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
Hokaido

Luiz

Reagovat
Minister

Ceballos sa nechal veľmi ľahko obísť...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz už začína

Reagovat
Mastný Chobot

akože, bola to piča situácia, ale že bol 2 metre pred ofsajd lajnou nie je nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

trojská kůň se začíná vyplácet

Reagovat
mistr129

Nebyyyl

Reagovat
Edgewalker

Škoda, pěkná akce

Reagovat
SunFells

Takovou haluz hned házet na Luize je dobře trapné

Reagovat
Euphael

Taky to tu nikdo na nej nehazi....fans Chelsea si z toho delaji akorat prdel.

Reagovat
Hokaido

Jj, protože držet ofsajd lajnu v dnešním fotbale je pro hipstery.

Reagovat
SunFells

Na malém vápně

Reagovat
Hokaido

Když jsem naposled koukal do pravidel, tak se dal ofsajd písknout i ve vápně, no.

Reagovat
SunFells

Ano, to je hodně k věci.

Reagovat
Ondiis

asi tak. Tomu gólu předcházelo tak 5 chyb, ale očekávám náběh fanoušků Chelsea při každém takovém momentu po celou sezónu

Reagovat
salami

Tak oni to delali, i kdyz byl v Chelsea, nic novyho.

Reagovat
Ondiis

scapegoat no

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to takovy zmatecny, ale stejne mel cas se srovnat, tak rychla akce to zas nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čivrss

Reagovat
nani92

Pre zaujateho diváka,ktorý fandí Burnley super polčasový výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ceballos je uplne neskutocny swagger

Reagovat
supervizor

Od golu Burley vysunute hodně vysoko a my nejsme schopní udělat kloudnej protiutok.

Reagovat
REPLIKATOR

VAR

Reagovat
SunFells

Škodaaa, pěkně Reiss

Reagovat
Gunner14

Nelson teda zatím dost zahazuje šanci od Emeryho v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho golu ted, to by mu pomohlo..

Reagovat
Miguel19

Burnley teda hodně dobrý fotbal

Reagovat
Gunner14

Brexit fotbal

Reagovat
Remt

Z jednoho pohledu kamery mě to např vůbec jako offside nepřišlo

Reagovat
nani92

99 pohľadov vs 1 pohľad

Reagovat
Gunner14

Ceballos je neskutečnej

Reagovat
Mastný Chobot

trochu to už ale preháňa občas

každopádne tak technicky dokonalého hráča sme od Santiho nemali, teším sa naňho

Reagovat
Trand

Reagovat
mistr129

spíš než přehání, tak nemá absolutně žádný cit pro řešení situací. Místo střely z dvaceti metrů jde do tří, pak dělá u vlastního rohového praporku panenky a kopne to na vápno.

Reagovat
Trand

To s těma panenkama bylo zbytečný no, ale jinak mi právě přišlo, že situace řešil celkem dobře, přihrával správným hráčům a zbytečně nepředržoval míč.

Reagovat
PhilipS

No Willock s Nelsenem maj ještě čas. Burnley je hrozně nepříjemný. Agresivně napadaj, silný ve vzduchu. Závary si vždycky nějak vytvoří. Hraje se moc na naší půlce. Je potřeba tu hru dostat k nim. Guendo s Ceballosem výborný. V sestavě chybí Xhaka, Mustafi, Ozil a mě se nějak dýchá líp

Reagovat
Hokaido

Arsenal dozadu hraje teda úplně příšerně. Remíza zatím spravedlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle lážo plážo se to dalo cekat. Leva strana, az na tu poslední akci nulová. Od Monreala mi chybí větší aktivita. AMN si to nema moc s kym dat, když mu tam chodí pomahat Auba, který není kridlo. A ten střed Willock s Guendouzim to nema vůbec pod kontrolou.

Reagovat
SunFells

Ceballose je skvělý, neskutečně energický, jsem zvědavý jak dlouho to tímto stylem povede.

Nicméně i s ním ta naše hra proti slabému soupeři není dobrá, je tam strašně moc chyb a zbytečných ztrát.

Reagovat
fantomas

Jak dlouho? Tohle je klasickej Ceballos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Skoda toho mini offsidu, akcia krasna.

Inac teda zatial prvy polcas za ocakavaniami. Ten stred zalohy nas Burnley docela prehrava, Guendo nevymyslel nic unikatne, Willock docela neviditelny ale mal tam dobre momenty.

Auba na tom kraji zatial tape, to iste na strane druhej Nelson. Ceballos hra paradne, ubeha to tam bez problemov a dobre sefuje naseh hre. Lacca okrem golu zatial nic moc teda.

Pepe co najskor na ihrisku a uvidime. Nemozeme si dovolit zakopnut s Burnley

Reagovat
Trand

Nemůžeme tolik faulovat a musíme omezit počet rohů, ty standartky věčně neubráníme, i když se nám to zatím daří celkem fajn. Ceballos výbornej, podle mě hrajeme celkem dobře, pokračovat v tomhle výkonu a být trochu disciplinovanější, tak ve druhém poločase nějaký gól přidáme.

Reagovat
Taiger

Pepeho to chce

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley ,bod je ve vzduchu Jay Rodriguez rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi tam chybí Xhaka a Kolasinac

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda křídla, Nelson neviditelný a Auba strašně utopený, ten potřebuje na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson by se zvedl s Koalou. Druhé křídlo není, bo Laca...

Reagovat
Mastný Chobot

+ Bellerín

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nepočítám, bo je dlouhodobě out

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho už mi príde, že na LB nemá tak nejako. Do trojčlennej obrany na LCB kľudne, ale dnes mi tam od neho niečo chýba.

Ceballos, Laca a Willock výborní, ostatok nič moc

Reagovat
Taiger

Nacho je právě jeden z těch, co hraje líp

Reagovat
Trand

Reagovat
PhilipS

Willock fakt ne.

Reagovat
Hachim Mastour

Nelson a Aubameyang si musia vymeniť strany. To snáď vidí aj slepý

Reagovat
Taiger

Je vtipný vidět ukřivděný fans Chelsea, přitom to nebyla Luizova chyba z valný části

Reagovat
smazaný uživatel

U nás ho taky hodně lidí omlouvalo, nikdy nic nebyla jeho chyba :)

Reagovat
Hokaido

Děláš si prdel? Vždyť to byl jeho hráč, Gendo měl mít toho za sebou a navíc stál jak dement moc hluboko, jinak by byl Barnes v jasným ofsajdu.

Sám jsem tu psal, že Luiz pro vás bude ok, ale přesně tohle jsou chyby, který dělá a dělat bude.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

barnes si to dost hlidal, neverim, ze by se nechal vystavit. a kdyz uz tak podobne posral tu ofsajd lajnu sokratis o 3 vteriny predtim (kde to opravdu slo ovlivnit, protoze ten nabihajic hrac ho nemel primo pred sebou)

Reagovat
smazaný uživatel

az na to nazvoslovi, tohle se neda povazovat za chybu, natoz za "Luizovinku" jak se tu snazi naznacit tvi polodementni kamosi. Nektery situace proste vyplyvaj ze hry a ne kazdej gol ma puvod v neci chybe, viz nahodny odrazy a tak

Reagovat
Greny

jo nahodny odrazy jsou ale neco jineho ... on toho borca mel celou dobu vedle sebe nebo pred sebou ... a najednou ten hrac je uplne jinde nez Luiz a dava gol. . to je proste chyba Luize ve vapne ho ma mit na tesno

Reagovat
smazaný uživatel

hele ja ho nechci nejak hajit, jestli se nekomu ma pripsat chyba jak treba v baseballu, tak by to asi byl on, ale tohle hejtovani za skoro nic a hledani vinika za kazdou cenu mi proste sere

Reagovat
Greny

az to udela po desáte za sezonu tak doufam ze to porad nebude jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na malém vápně nechal sveho hráče 2 metry za sebou a hlídal Lena jinak bezchybně

Reagovat
Pride

V klidu. Druhý poločas do hry Martinelli a Pepe a půjde to.

Reagovat
Taiger

A kdo dolů? Kolik křídel tam chceš mít?

Reagovat
Pride

Děcka půjdou dolů. Mají ještě čas.. stejně si myslím, že je chyba tam stavět oba.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Martinelli nás zachrání no.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Euphael

takze da gol dneska

Reagovat
Trand

Já bych se nezlobil, ale je to asi poslední hráč, na kterýho bych si vsadil.

Reagovat
Mastný Chobot

hej no, Martinelli nás spasí

Reagovat
Pride

Když může hrát v základu Willock s Nelsonem tak proč by nás nemohl spasit ke konci zápasu Martinelli? Vypadá velice dobře

Reagovat
nani92

Aubameyang je na tom krídle zabitý

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Pepek o půli do hry pls

Reagovat
smazaný uživatel

ta obranna cinnost je proste spatna, to je systemove, nikdo mi to nevymluvi. tam staci poslat centr a horija. podobne ta rozehravka od brankare, to za ty 2 zapasy vyslo tak 1 (a byla z toho sance guenda, protoze to udelali s willockem na riziko)

a teda ta utocna trojka laca, auba, reiss tezke nic, krom golu. nejlepsi za me nacho a dani

Reagovat
Taiger

Kdo ti tam chybí?

Reagovat
Euphael

Reagovat
PhilipS

měli akorát závary a dali náhoďák. S obranou problém nemám. Co nefungoval byl útok. Willock s Nelsem často volili špatný řešení

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak z jakehokoli centru byl zavar, to neni normalni. to jak tam propadavaji balony i z dlouhych nakopu.. podle livesportu meli za polocas 11 strel, 4 na branu a to tam jeste nebyla ta sance po ofsajdu, kdy kdyby to barnes nechal, tak to bylo i tak hodne nebezpecne

Reagovat
Golasso

Spíš hrozně hoříme po krajích a pak tam chodí takové nepříjemné centry. Si porovnej třeba AMN s bekama Burnley. Když se náš hráč dostane do pozice pro centr, okamžitě u něj stojí hráč soupeře a doráží na něj + další 2 až 3 vykrývají prostor. AMN tam za sebou nechá dálnici, pak toho hráče pracně dobíhá a když už k němu doběhne, tak si před něj stoupne jako kdyby se nechumelilo. A není to jen AMN...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to pocitam do obranne cinnosti, tam je problem ze oni to nakopnou a uhrajou ten prvni souboj nebo to propadne, a pak je to pomalu 1 vs 1 po krajich, kde se ta kridla vraceji strasne malo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme i tak, jen je skoda z pohledu klidu a jistoty v dalsim prubehu sezony proste udrzet cisty konto, podat vzadu nejakej ultimatni organizovanej vykon bez zmatku. Leno se snazi, chyta skvele, ale stejne tam vznikaj zmatecni situace a nepusobi to moc skalopevne. Pak to dopadne vzdy tak, ze budem soupere muset prestrilet

Reagovat
Trand

Chtěl bych mít tvojí jistotu.

Reagovat
Taiger

MR DT ©

@MrDtAFC

Pepe IS coming on at HT!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Euphael

Pepe in

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to spatny, ale chce to vetsi jistotu vzadu proste. A ten stred musi najit i chvile kdy mic podrzet a uklidnit hru. Tesim se na Pepíku v druhy pulce

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe sa tvári jak Alexis 2 týždne pred odchodom

Reagovat
smazaný uživatel

za minuly zapas sme si vytvorili dokopy jednu sancu, dnes je to o kusok lepsie, ale ze by sme si nejako velmi zasluzili vyhravat sa povedat neda. mame na viac ako hrame

Reagovat
Nikikrew

so sancami je to zatial fakt bieda

Reagovat
PhilipS

Aspoň, že Emery čte moje komenty

Reagovat
smazaný uživatel

btw z nelsona mam trochu zly pocit, dufam ze sa vyhraje. ma strasne vela talentu ale posobi stale hrozne nervozne

Reagovat
Taiger

Barnes kurva špinavá

Reagovat
Mirek na tenisu

Krása! Kanál Premier Sport na kyslíku. Co si přát více? Zápas Arsenal - Burnley jako zákusek po sobotním obědě. Komentátor Tomáš Radotínský, pro mě česká jednička... Bosák na ČT Sport na golfu spřádá moudra zda hrát železem, honit berdie a radí, kam si zajet zahrát golf (Omán), když na to člověk, třeba jako Bosák, má. Ušák Jaromíra Bosáka jako vyšitý

Reagovat
Euphael

Radotinsky je suchy, nemastny neslany....o nicem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má příjemný hlas třeba oproti Vláška.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě více vyhovuje styl komentování Radotínského, Merčiaka ap. Rychlejší tempo, trochu patosu, ten při kvalitním fotbalu není na škodu, přiměřeně info o hráčích a klubu, minimum sraní vlastních mouder, bonmotů a rad, jak bych to zahrál, kdybych to uměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
Heisenberg

Platí ti Bosák za pobyt v tvojí hlavě nájem nebo ho necháváš ležet na ušákovi zadarmo?

Reagovat
Mirek na tenisu

Ulevil sis. Teď přidej nějakou myšlenku

Reagovat
smazaný uživatel

Jede to

Reagovat
PhilipS

Hrát to na krátko, když tam jsou takhle nachystaný je nesmysl. Je potřeba to řešení rozehrávky taky trochu namixovat. Laca navíc dokáže dlouhý balóny udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

pepe bude skvely

Reagovat
PhilipS

bude jeden z nejlepších hráčů PL. Hlavně ať se nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

nas novy nutmeg king

Reagovat
SunFells

Auboooo

Reagovat
smazaný uživatel

tie willockove prihravky cez celu sirku su podla mna dost zbytocne

Reagovat
mistr129

Auba

Reagovat
mr.Silver

Aubaaaaaa

Reagovat
Minister

Gooooooooooooooooooooooooooool konečneeeee

Reagovat
smazaný uživatel

strasny prumeraci ten arsenal

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Aubitch nejlepsi strelec 2019/2020

Reagovat
smazaný uživatel

uklidil to paradne

Reagovat
Edgewalker

Auvbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaaa

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Euphael

Sebajos

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle strelu ma Auba snad nejlepsi na svete (nebo celkove u akci) dani

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

CEBALLOS JE LÁSKA

Reagovat
smazaný uživatel

pekny golik. ceballos bude milacik

Reagovat
SunFells

AUBOOOOOOOOOOO

Reagovat
Thoomas

Teda Ceballos mě zatím brutálně překvapil, ten první zápas, kde střídal mi přišel s takovým "mám v piči" přístupem a teď si to neskutečně vodí a navíc bojuje o každej balón (teď zase vybojoval před tím gólem).

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nebelung

Reagovat
misinho7

este ze nemate tu opciu na prestup..aj ked kto vie ci vam ho o rok ZZ nedaruje

Reagovat
J0EL

Sam bude chciet ostat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

prispevok na ocenenie faktu, ze nam tam namiesto girouda behaju laca s aubom

Reagovat
Nikikrew

Girouda som mal rad, ale po tom finale co tam vyvadzal, nech ide kade lahsie. Wenger to spravil bravurne

Reagovat
Taiger

CEBALLOS

Reagovat
nani92

Aubameyang >>> ostatní útočníci v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Souhlasí jen lidi z vejšky a s vysokoškolským vzděláním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Pepe zatím hodně slaboučký..

Reagovat
mistr129

Ani bych neřekl, už měl málem áčko a pohyb taky slušný

Reagovat
off-olda

Frajer za miliardy se umí hýbat.

Reagovat
Trand

Výborná reakce

Reagovat
off-olda

Díky, cením.

Reagovat
Mastný Chobot

to je diss na Schumachera?

Reagovat
Golasso

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

nn

Reagovat
smazaný uživatel

co bys cekal, kdyz dorazil z ty sranda ligy, kde vycniva i Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny situace pod tlakem dokázal vždycky dobře vyřešit až na jednu ztrátu, navíc málem pěkný áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí to teda solidně zadrbal

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mirek na tenisu

Pepe to ve druhé půli dobře rozhýbal. Oživení do narážečkového stereotypu Guners.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Coutinho10

Gomez lavicka

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Lonergan, Fabinho, Gomez, Henderson, Lallana, Shaqiri, Origi.

Reagovat
Malresi

Ox v zalohe za mna fajn zostava

Reagovat
Coutinho10

ikdyz ten Ox se zase ve stredu tolik nepredvedl, ale je fakt, ze v tom 1. polocase to mel tezsi, takze uvidime co dnes

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt hral vlevo v tydnu

Reagovat
Malresi

Presne tak, Ox na kridlo proste nepatri a nechapem preco ho tam Jurgen v stredu postavil. Som na neho dnes zvedavy

Reagovat
Error

Myslim, ze je rec o dni v tydnu?

Reagovat
nani92

Adrian

Reagovat
Coutinho10

co ti na nem vadi?

Reagovat
nani92

Že som ho včera vymenil za Lena vďaka vášmu fanúšikovi

Reagovat
Coutinho10

jo tak ja ho nastesti nechal, ale mam ho jenom klasice, takze jsem musel doufat, ze bude chytat, kdyz jsem ho uz teda privadel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Saqiri snad druhy polcas

Reagovat
Coutinho10

rad bych ho vic videl a asi ma jednu z poslesnich sanci ukazat, ze si zaslouzi hrat, protoze Klopp ho dlouhodobe nedava do sestavy a asi odejde, protoze vysedavat se mu asi nebude chtit i tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu nahradnik a v Arsenalu si vodi PL s prstem v nose

Reagovat
Mastný Chobot

v Reale sú hlupáci

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zadne překvapeni

Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gomes, Gbamin - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin

Subs: Lössl, Holgate, Davies, Iwobi, Walcott, Tosun, Kean

Super, Gomes hezké překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

mne se tak libi, jak mate radost s nasazeni Gomese kdyz hral v Barcelone, tak jsme trnuli hruzou, zda ho nepostavi do zakladu

Reagovat
Zaschrona

Místo obrovského tlaku a bučení dostává podporu a potlesk, to se pak hraje líp. Lepšího hráče jeho typu nemáme. Což je ale dohromady teda zajímavé, protože dost hráčů u nás naopak taky dostává bučení a nadávky, Barkley by mohl vyprávět, jakou od části fandů dostával sodovku...

Reagovat
smazaný uživatel

kde vidis u vas miesto pre iwobiho?

Reagovat
Error

Presne tam kde dnes?

Reagovat
Zaschrona

Jelikož Silva mluvil o tom, že není možnost jen na křídlo, ale i do středu hřiště, tak zjevný tlak na Bernarda a Gylfiho, pokud postupně nezměníme hlavní formaci, tak místo jednoho z nich. S tím jak jsme hráli přípravu a minule s Palace, tak tipuju, že spíš hrozí posazení Gylfimu, případně bychom mohli pozměnit formaci a Gylfiho posunout na false 9, tím by měl Iwobi otevřený post AM.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som presvedceny ze am, pripadne aj cm v trojclennej zalohe je jeho najlepsia pozicia

Reagovat
Zaschrona

V tříčlenné asi jo, ale to jsme pod Silvou v podstatě nehráli. Ale zas sílu, výšku i defenzivní potenciál by možná i na to hrát čistě CM typu Gomes mohl mít. Ale asi spíš až výhledově, teď by tam byl zbytečně utopený.

Reagovat
mr.Silver

CM teda ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

hraval tam v rezerve

Reagovat
nani92

Pepe je Bebe pre bohatých

Reagovat
smazaný uživatel

jake lajdacke braneni? vzdyt pri tom golu ceballos vubec nefiguroval

Reagovat
Trand

Nechal se celkem snadno obehrát tím hráčem, co měl nakonec asistenci.

Reagovat
Nikikrew

what?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe potrebuje cas. Ceballos bude nova hvezda cele Premier League, uvidite.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jen rok

Reagovat
Hokaido

JayRoda bych asi nikdy nepoznal s touhle novou vizáží.

Reagovat
Trand

Co to má Lucas s vlasama?

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos a mile prekvapil, ze to tempo vydrzel mit nasazeny 80 minut

Reagovat
Side

Celá obrana má první dotyk an úrovni Lukakua ale pořád se to snaží rozehrávat pod tlakem ze zadu

Reagovat
Svatej

Achjo, proč se ti dva valí? Torreira nedopadnul nijak špatně a Leno to nijak nešikovně neschytal.

Reagovat
Trand

Leno nevím, ale Torreira spadl docela nešikovně, navíc ho ten hráč Burnley strčil a asi to nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

willock dnes sikovny

Reagovat
Coutinho10

pepe

Reagovat
Euphael

jeziiiiiisiiiii kriste boha jeho

Reagovat
Malresi

Pepe... Casom bude skvely, ale teda dnes a proti Newcastle spravil dobre snad len jednu vec

Reagovat
blade115

Pane jo, to chtělo fakt pořádnou dávku snahy tohle posrat, Pepe

Reagovat
Ondiis

Pope > Pickford

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale dobrý výkon.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Pepe tam mel naznaky top veci, ale celkove dnes naprosto strasidelny vykon

Reagovat
Minister

nepreháňaj

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak samozrejme v kontextu toho kolik stal... Nekolik zkazenych jednoduchych veci, za ktere by se cervenal i hrac v ceske lize, nekolik zadrbanych akci, kdy soloval... Jinak jako celkove vykon tymu byl dobry

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Lol

Reagovat
mistr129

Barnes

Reagovat
Euphael

zmrd Barnes

Reagovat
nani92

Páči sa mi, ako fanúšikovia aplauduju, keď Arsenal nejde rozohrávať z obrany nakrátko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Barnes, ty zkurvená vypičená nesympatická mrdko...Hrozný pičus keď hrá proti top 6 hocijaký zápas

Reagovat
Greny

proč to ten Dean dela? utok predtim udelal presne to stejne hrac Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to byl faul

Reagovat
Greny

samozrejme, ale minutu dve predtim udelal presne to stejne hrac Arsenalu ale tam to nepiskal... takze bud oboji nebo nic ze jo

Reagovat
Ondiis

Dal výhodu a pak kartu

Reagovat
Euphael

Luiz dostal kartu

Reagovat
Greny

tak to sorry toho jsem si nevsiml beru zpet

Reagovat
Trand

A Luiz za to potom dostal žlutou kartu.

Reagovat
Nikikrew

Zas uplakany Dyche, boze moj nemoze tento klub fakt uz konecne zostupit?

Reagovat
Gunner14

Ne! Zdarma 6 bodů

Reagovat
Golasso

Taky jsou mi hrozně nesympatičtí v čele s tím plešorezatým pablbem. Bohužel ale nesestoupí no, nějakou kvalitu tam mají, solidní obranu a dobrého gólmana

Reagovat
vodka

Dyche je super

Reagovat
Gunner14

Dychovi už mrdá z toho jak proti nám furt prohrává

Reagovat
mr.Silver

Ten hejt na Pepeho, technicky je uplne nekde jindez proste stres v prvnim zapase, mel tam par genialnich naznaku, z neho bude super hrac.

Ceballos MOTM, naprosto bozi vykon, dve asistence, dre jako lev a technicky je na tom skvele

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Fakt se mi líbí, jak Pepe jenom pohne rameny a protihráč padne na znak . Rychlost a výbušnost hodně solidní. Kazil spíš jednoduché věci, což fakt bude tou nervozitou

Reagovat
Mirek na tenisu

Já Pepeho viděl poprvé. Moc zajímavý borec.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ondiis

Jediné, co se mi u něj zatím nelíbí je work-rate. Bez balónu jsem ho ještě neviděl běžet A Ceba neskutečnej

Reagovat
Taiger

Jop

Reagovat
Golasso

To do něj Emery vtluče . Jinak půjde sedět s Ozilem na hanbu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vodka

Ceballos hrál super, ale je to přesně ten typ hráče, do kterého bych si s radostí zajel skluzem

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Dneska se tam na začátku jednou válel, jinak tam snad žádný jiný vyloženě nesympatický moment neměl. Ale čekám, že to časem přijde no, bohužel.

Reagovat
Gunner14

Tak takové hračičky vždycky přitahují hodně faulů od kopyt co techniku nemají no.

Reagovat
Taiger

taková united klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Pepe bude beast. Parkrat si tam hracov Burnley povodil jak malych chlapcov.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
bbbauch

Jakej hejt

Reagovat
Edgewalker

Dneska ubojované, Burnley hrálo dobře. Ceballos MOTM. Nakonec ale zasloužená výhra. Pepe několik věcí zamrdal, ale měl tam i super momenty, asi s ním budeme muset mít chvíli trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Jsem zvědavej na Oxlada...

Reagovat
vodka

Welbz s číslem 10 na lavičce už

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne opatrne, at se na stridacce nezrani

Reagovat
smazaný uživatel

To rozehravani zezadu me vytaci neuveritelne.

Taky bych si dal bacha, je velmi jednoduchy kompletne zajebat Aubu a Pepeho tim ze se daj na kridla kam se k nim balon nedostane. Radsi bych stahnul Lacu na false 9 (stejne si tam chodi pro balon porad) a hral Aubu a Pepeho bliz stredu. Mattea nebo Lucase stahnout vic dolu aby mohli krajni beci vic dopredu do tech kridelnich prostoru.

Reagovat
Gunner14

Zajebat křídlo Pepeho tím že ho dáš na křídlo

Reagovat
J0EL

pan je asi odbornik.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Tak horší příspěvěk jsem dneska nečetl, gratulka

Reagovat
smazaný uživatel

stream na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Coutinho10

Premier Sport ..nevim teda, jak to je na Slovensku s timto programem

Reagovat
smazaný uživatel

ak je to namiesto digi, tak to aktuálne nemám, či tam sa dá nejak regnúť?

Reagovat
Coutinho10

u nas to ma Digi a nove i O2TV a ma to i zvlast ve sportovnim balicku za 2 kila mesicne...nevim presne jestli to plati i pro vas, ale kazdopadne u nas to je dostupnejsi nez v minulych sezonach

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem oholeny a nachystany na (pro me) slagr kola

Reagovat
smazaný uživatel

A jeje, komentuje Sveceny s Vrbou Zlaty Vlasek s Karochem. Tesis se na fotbal, a pak prijdou tihle dva

Reagovat
Coutinho10

Sveceny a Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Tento nas away dres je neskutocne pekny

Reagovat
Taiger

King fantička

Reagovat
Alberto Aquilani

Na Everton dobrý stream?

Reagovat
Zaschrona

nemám

Reagovat
Side
Reagovat
Alberto Aquilani

dík, ale dal som si už Liverpool a celkom ma to baví...

Reagovat
Coutinho10

ty vole Adrian uff

Reagovat
Zaschrona

Bernaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sleduneze na Premier Sport, taky mate nahore ten černý pruh? Neni to uplne na celou obrazovku vyplnene, ze?

Reagovat
Luc-Luc

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Ne fakt nemuze byt na O2 nikdy nic stoprocentní. Dementi

Reagovat
Luc-Luc

mne to zas tak nevadi, ani jsem si toho puvodne nevsiml

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenze ja to mam na plazme v tv a tam to videt jde dost

Reagovat
Taiger

Jak se chtěl pochlubit, že má plazmu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi trapak. Tu ma snad kazdy, ne? Nebo jsi jediny? Chce to vic maknout a pak si ji koupis.

Reagovat
Taiger

:( máknout ve fantě?

Reagovat
Manik...

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

kdyz to dam pres celou tv (propojeny pres HDMI na tv), tak to tam nastesti nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam přes box

Reagovat
Coutinho10

skoda Ox

Reagovat
RKBoy

stále nechápem ako s takou zálohou Liverpool dokázal to čo dokázal... ved je na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

nesúhlasíš? až na Keitu a Fabinha je to čistý priemer a to čo s tým Klopp dokázal je zázrak.. zvlášt ked týto dvaja boli v minulej sezone úplne z formy či zranený.

Reagovat
SCELO

uplny suhlas

Reagovat
Chazy

Čím si jako Keita zasloužil tuhle chválu?

Reagovat
SCELO

chapem ze v drese LFC toho tolko neukazal az na konci minulej sezony, ale v lipsku ukazal velku individualnu kvalitu a obcas aj v drese LFC....

Reagovat
SCELO

no ja uz som pisal jurgen to vytiahol z knihy kuziel lebo to je fakt daco az neuveritelne

Reagovat
oli9

hrozně defenzivní no..on tu zálohu má spíš jako spojku mezi útokem a obranou ..prostě spíš ty co boří než tvoří..spoléhá prostě na ten trojzubec vepředu..který se postará o 80% golů..zbytek VIrgil z rohu

Reagovat
Luc-Luc

Adrian Virgil

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je nejvetsi bojovnik v historii fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by měl Messi jeho charakter, tak je nejlepší hráč všech dob. Takhle je pouze nejlepší hráč v historii FCBarcelona.

Reagovat
Coutinho10

zatim teda nic moc....

Reagovat
Luc-Luc

paneboze to je zas vykon jak proti Chelsea

Reagovat
Taiger

Stream na Norwich někdo prosím?

Reagovat
Hokaido

By mě teda zajímalo, proč ten gol Brightonu neplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
Taiger

Pukki

Reagovat
fantomas

Pukki The GOAT

Reagovat
Ondiis

Agraelus strikes again

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Ondiis

Mrkni, jak vypadá Pukki

Reagovat
smazaný uživatel

Agraelus je nějakej římskej arijec nebo?

Reagovat
Ondiis

Mrkni, jak vypadá Agraelus teda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, to je nějakej youtuber. No vypadaj stejně no

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Azza

Reagovat
Taiger

Ta obrana Poolu je joke

Reagovat
smazaný uživatel

Saints sú lepší... budíček

Reagovat
Taiger

0:1

VVD gol a Robbo ass ideál

Reagovat
vladis271

ja rozumiem prečo fyzicky nevládzu. Čo má ale neschopnosť dať ľahkú prihrávku na 3 metre spoločné s fyzičkou.

Reagovat
SCELO

uprimne ? to ani ja

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooolll

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaal Saaaaaadiooo nas vysvobodil

Reagovat
Luc-Luc

Maneeee bum

Reagovat
smazaný uživatel

Mane je momentalne nejlepsi kridlo na svete

Reagovat
Kixi Syhimour

No, je to špatné, jako proti Chelsea.

Reagovat
monty25

Mané

Reagovat
Malresi

Mane nadherny gol opat raz, vykon muzstva ale katastrofalny. K vitazstvu bude este dlha cesta

Reagovat
Kixi Syhimour

Zoufale chybí hráč, co by míč předal útočné trojce

Reagovat
SCELO

presne tak

Reagovat
Malresi

Presne tak, utok je zo zapasu totalne vypojeny a k lopte sa dostava len dlhymi nakopmi od obrancov. Zisiel by sa Keita.. Ox je dost mimo aj dnes, bude potrebovat viac casu.

Reagovat
avicii

zda sa ze Oxovi to bude trvat kym sa rozohra, preto by mal hrat Xherdan podla mna

Reagovat
Malresi

Ktovie co je medzi nim a Jurgenom... to jeho nenasadzovanie co i len ako striedajuceho hraca ma serie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych ho tam teď o poločase s radostí hodil

Reagovat
Malresi

Suhlas

Reagovat
avicii

Mali sme ho predať ak mu Jurgen neverí a kúpiť Ziyecha trebárs

Reagovat
Kixi Syhimour

Možná by ten Shaqiri, jak píše Luc nebyl špatný nápad. Oxlade je mimo, první dotek je opravdu špatný, chce to čas, ale dneska to nepůjde. Jinak alespoň ten Wijnaldum není tak špatný, pozičně dobře a nějaké míče vybojoval, Salah je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox měl své dobré momenty, ale Milner bohužel umí pouze běhat.... je to srdce a plíce týmu, bohužel nadstavba mu chybí a každým rokem to bude horší. Něco na způsob Barryho v ManCity svého času.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli jste si koupit či přivést na hostovačku Ceballose. Co Vám bránilo?

Reagovat
ondris

Coutinha

Reagovat
Ondiis

Kruté pro Soton .. Valery a Adams jsou hrozní, ale jinak hrajou dost dobře

Reagovat
Luc-Luc

vykon nic moc, ale nastesti mame Maneho, to je neuveritelnej hrac jinak obrana opet chaos, rozehravka silena, slaba zaloha neudrzi balon...navic hraci mi prijdou, ze je to ani moc nebavi, no Klopp bude mit co delat, protoze na silnejsi tymy tohle nebude stacit

Reagovat
avicii

to je straaasne slabe od nas budicek lebo to velmi zle dopadne, Shaqiri hore miesto Oxa

Reagovat
smazaný uživatel

Mané pouze navázal tam, kde skončila poslední sezóna .... chci říct, že tato sezona začíná v úplně stejném duchu jako se odehrávala sezona loňská, jelikož nejdůležitější a rozdílovou postavou v útoku Liverpoolu je Mane a NÉÉ Salah. Jsem vskutku zvědavý, jak se s touto realitou popasuje one season 2017/2018 wonder Salah, jenž je známý pro svou výbušnou islámskou povahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mané je kráľ.

2. Saints sú lepší.

3. Adrián je super.

4. Harry Wilson gól , ak by odišiel Shaq, on by sa hodil, ale museli by sme asi zaplatiť nejakú pokutu .

Reagovat
cokoliv

Wilson nádherný gól jestli nedostane pořádnou šanci,budu fakt nasraný. Už jen kvůli těm střelam z dálky ala couts

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je typický zapas favorita s outsiderem kdyz neni favorit lepsi. Buch, jedna strela a gol. Snad Soton srovna. Hrají sympatický, vyborny lress, paradni tempo.

Reagovat
Malresi

Mo toto moze mrziet

Reagovat
Luc-Luc

parada, preradili jsme na vyssi rychlostni stupen a hned to vypada lip, chce to druhej gol

Reagovat
Coutinho10

twl Bobby krasne Mane pripravil

Reagovat
monty25

Firmino Taková loženka

Reagovat
monty25

Teď si to vynahradil.

Reagovat
Coutinho10

ouu Ings nas malem pekne vypekl

Reagovat
Taiger

Mane bude longterm asi lepší než Salah, co myslíš?

Reagovat
Coutinho10

jako trochu o nem zacinam uvazovat ..i v minuly sezone tam dost sbiral body

Reagovat
Taiger

Navíc o mega levnější, který je teď celkem třeba po nárůstu Pukkiho a Martiala, který jsem chtěl

Reagovat
Coutinho10

j Pukki by celkem bodnul..Jota je hroznej v PL a hlavne, ze to sype v EL jinak Martiala jsem taky chtel, ale vic verim Pulisicovi, takze ten ma dal moji duveru

Reagovat
Taiger

Asi Maného kupuju hned, než mu naroste cena A pak asi Martiala, Pukki má teď celkem těžkej los

Reagovat
Coutinho10

j ja nevim, misto koho bych tam Martiala narval, takze tam pockam, ale Mane me laka, ale zase kdyz vyjde Salahovi zapas, tak vsichni odskocej, takze tam je i riziko

Reagovat
Taiger

No, pokud neprodám Salaha, tak nemůžu moc hejbat se sestavou, navíc si myslím, že Sterling a Auba jsou klíčovější než Salah, těžký no

Reagovat
Coutinho10

j, neni to lehky, ale asi se nebudu ted nutne hrnout do prestupu...uvidim, jak zahrajou ostatni

Reagovat
Coutinho10

btw. tohle kolo bysme mohli odskocit, jestli Salah bude pokracovat v tomhle stylu, kdyz ho maj skoro vsichni jako kapose

Reagovat
Taiger

No, jacobt zas uskočí nám, páč má 3+0 Pukkiho

Reagovat
Coutinho10

j to bohuzel vychytal dobre

Reagovat
EL Gringo

Bobbyyy

Reagovat
Kixi Syhimour

Maneeeeeeeeeee

Reagovat
Malresi

Bobbyyyyyyy

Reagovat
Luc-Luc

Bobby skvele

Reagovat
Coutinho10

Mane a Boooooby konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Mané 1+1, Díkičko Bobby

Reagovat
diastan

Jednoznacne vitezna

Reagovat
Lembju

Spolupráce Mané - Firmino je fantastická. Salah začíná bejt postupem času úplně k hovnu.

Reagovat
cokoliv

Pukki si jede vlastní ligu

Reagovat
Cobra

Reagovat
fantomas

Association Teemu Pukki Football

Reagovat
fenixLFC

mitrovic revival

Reagovat
Zaschrona

Digne hamsting

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Walker-Peters, Alderweireld, Sanchez, Rose, Winks, Sissoko, Ndombele, Eriksen, Lamela, Kane.

Reagovat
Mates_Matesović

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Sracka. Jdem si pro rychtu...

Reagovat
jk

Opět očekávaná

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
ondris

Mané si to dáva

Reagovat
Zaschrona

Coleman charges towards the box and launches one straight into some kid in the Gwladys who drops his fanta.

Reagovat
Cobra

Bez Vertsa? RIP in peace.

Reagovat
Nikikrew

Ze ja som si nepodal na ten Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Co tomu Pochovi jebe...

Reagovat
Luc-Luc

tvl Matip, opet si sel pro vlastnaka skvele Adrian

Reagovat
Horcmen

Adrian

Reagovat
Malresi

Adrian

Reagovat
pospec7

Ty vole Adrian...

Reagovat
Coutinho10

Adrian twl ve fante

Reagovat
Cobra

Adrian.

Reagovat
Luc-Luc

tvl to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Kuaaaa, takýto ponižujúci gól

Reagovat
Orlandiiik

Mignolet is that you ?

Reagovat
cokoliv

tohle byl karius style

Reagovat
smazaný uživatel

prokleti golmanu LFC pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Alisson a Reina sú výnimky

Reagovat
monty25

Adrián Chytat umí, ale hrát nohama teda vůbec. Už v první půli tam měl stejný moment, ale měl štěstí, že se to odrazilo vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso na lavce

Reagovat
Coutinho10

i Cancelo

Reagovat
Cobra

Škoda.

Reagovat
Luc-Luc

Virgil uplne ztracenej ted, budicek kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Ings tak za tohle pojdi ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

toto budú dlhé minúty ešte

Reagovat
Coutinho10

a malem behem chvilky bylo po naskoku

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
YNWA__MSN

Já už na to nemám nervy! Tohle je normálně prokletí Liverpoolských brankářů.Diky Bohu za Alisson. Po Superpoharu sem si myslel, že bude Adrian dobrej, ale jeho hra nohama už v první půli byla katastrofální snad i horší než Mignoletova. Vyhranej zápas a nakonec to takhle dojebat tohle není normální

Reagovat
Ondiis

Valery je naprosto otřesný hráč

Reagovat
RadekVonCZE

Agraelus 3 góly

Reagovat
Kixi Syhimour

Ufffff

Reagovat
YNWA__MSN

To sme v pici s Adrianem v bráně.... Stačí větší pressing a bum

Reagovat
Zaschrona

3 body

Reagovat
monty25

Liverpool v tomhle týdnu určitě lepší výsledky než výkony, ale ty se snad taky zvednou.

Reagovat
Lembju

MOTM Valery, tak komickej výkon jsem dlouho neviděl

Reagovat
fajdax

Ta lavička City

Reagovat
FUnk

stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

2x Kyle Walker na pravém beku?

Reagovat
jk

Poch made a point in his post match presser about some players enjoying their holidays too much, and returning for pre season less fit than they should be. He even asked Jesus to explain what he meant in his better English. He never mentioned anyone by name and said he was talking in general.

Verts?

Reagovat
smazaný uživatel

Je super ako Lamela pomaha na kraji KWP

Reagovat
jk

No on totiž KWP na Sterlinga asi nebude moc stíhat takže očekávám, že Sissoko i Lamela to tam budou hasit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Walker byl vždy tak rychlý?

Reagovat
Raylan

Koupili Cancela, tak musel trochu přidat.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako už proti tomu West Hamu mě to udivilo, ale ona to nebyla náhoda

Reagovat
jk

V Tottenhamu to dost dlouho byla jeho jediná využitelná vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bola vzdy jeho prednost

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Drzeni mice po 10 minutach bude zajimavy mel vubec Tottenham mic vic jak 10 sekund?

Reagovat
Jackmaker1989

Má niekto stream? Na Digi mi to nejde a ani stream žiadny mi nechce pustiť

Reagovat
Mastný Chobot

City je nechutne dobré

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle čekání na gól nemá budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

To kde znizol ten naš stred zalohy

Reagovat
Mastný Chobot

nemá tam VAR byť presne kvôli takýmto veciam?

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá penalta

Reagovat
Mastný Chobot

to neviem, ale cením, že 0,3cm ofsajdy to rieši, ale keď je sporná situácia, z ktorej by pravdepodobne mala byť penalta, tak pohoda, to netreba

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, spíš jsem zvědav, kdy by City mohla v lize dojít motivacw

Reagovat
Coutinho10

maximalne, az se soustredej na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dostanem fíka brzo, jinak nezačnem hrát

Reagovat
smazaný uživatel

na kazde strane jeden, tvl ono to funguje do 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já chtěl jen, aby oni dali

Reagovat
Coutinho10

Raheeem kapitan

Reagovat
Taiger

Utečeš už i mně

Reagovat
Coutinho10

aspon ta klasika se dobre rozjizdi draft je horsi

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

u mě zase Mustafi nic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Kdyby dávali Zlatý míč skutečně za individuální výkony, tak je první trojka jasná

Reagovat
Kixi Syhimour

Messi, Sterling a ten 3.?

Reagovat
mistr129

van Dijk, v tom pořadí cos napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard > Sterling

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOl, toto je naprostý král

Reagovat
Whitemedia

Kevin neskutečný

Reagovat
Cobra

Ta formace s Ndombelém, Winksem a Sissokem prostě nefunguje ani proti City.

Reagovat
blaugrana

city ma iny kader pici...Valveredho na nich!

Reagovat
Mastný Chobot

blázon Raheem jedna z najväčších novodobých záhad, ako môže byť tak dobrý

Reagovat
Ondiis

Sterling jde sezónu od sezóny nahoru ve výkonech. Neskutečný player

Reagovat
Kixi Syhimour

to je zápas

Reagovat
diastan

Ok to netrvalo dlouho

Reagovat
Csaplárova past

Ten Sterling se každou sezonu zlepšuje, beast ...

Reagovat
blade115

KdB génius, Sterling už to měl děsně jednoduchý. Ještěže to City dlouho nevydrželo.

Reagovat
Csaplárova past

dík vole, já mám na streamu stále 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vypni Livesport a nechoď do diskuzí. Tohle znám.

Reagovat
blade115

Už zase vedou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Erik.

Reagovat
Luc-Luc

Lamela

Reagovat
jk

Haters gonna hate #jesuislamela

Reagovat
Taiger

Tak to Ederson posral

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela Remízu

Reagovat
smazaný uživatel

nee, teď budem zas bránit

Reagovat
Ondiis

Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

z ničoho. Kde bol Ederson?

Reagovat
Alberto Aquilani

Eriicek

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs bez větších problémů drží krok

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Erik Ederson netuší, kde má bránu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko a KWP musí Sterlinga zdvojiť, to nie je možné, koľko ma priestoru.

Reagovat
Cobra

Herečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že ho netrefil, ale faul jo.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa im davaju goly po takych prihravkach

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne je fantastický

Reagovat
Ondiis

KdB dá letos tak 20 áček

Reagovat
SunFells

Ale točí je tam takým stylem, že je mu blbé dávat branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac soucasnosti. Messi se nepocita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

trochu splašená střela

Reagovat
diastan

Znovu král

Reagovat
vladis271

a kto má s nimi súperiť ked aj ich béčková jedenástka by v pohode dala B4.

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok nikto, LFC je vystaveny

Reagovat
vladis271

my sa ešte rozbehneme. Ale určite ich nepreženieme ako minulý rok. Ale to fakt nikto.

Reagovat
Ligter

ty vole, zase to nepřehánějte s tou adorací, kde máte kulky?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jestli dnes narážíš na mě, tak já se to snažím jen brát s humorem

Reagovat
Ligter

na tebe ani ne, spíš jen u vladise mi přijde, že to celé vzdává předem. a chci tím říci i to, že i City jsou zkrátka jen a prostě lidi (byť nepochybně hrají výborně)

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tohle je ale prostě fakt nechutné , jinak ani se Vladisovi nedivím, třeba jen nemá náladu

Reagovat
Ligter

mám blbý pocit, že se mu v pondělí zlepší

Reagovat
Kixi Syhimour

No, sám jsem zvědav. Proti Chelsea byly ty nedostatky vidět, ten jeden záložník by tomu opravdu pomohl, místy si vás tam točili neskutečně (nicméně to nás vcelku taky ve středu). Ale mám třeba respekt z té vaší obrany, navíc máte dobrou náladu po demolici Chelsea, nedivil bych se u vás výhry, leč by mě to pěkně štvalo

Reagovat
Ligter

jasný, já jsem rozhodně dalek od nějaké euforie. obrana vypadá určitě fajn, ale se zálohou se určitě potýkat budeme. a u Vlků to bude těžké dost.

Reagovat
Luc-Luc

bez sance, to bude neco jak PSG ve Francii, budou mit z peti let ctyri tituly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak

Reagovat
RKBoy

City to je proste nádhera... oni sú niečo ako čisto nové exkluzívne Bentley..Liverpool je oproti tomu niečo ako snaživá vytuningovaná Škodovka.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co jsou ostatní?

Reagovat
RKBoy

nevytuningované Škodovky.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
YNWA__MSN

Nasrat na Bentley... Raději zelený okridleny šíp

Reagovat
jacobT

Sakra Gundogan. Ale Kevin znovu genialne.

Reagovat
Cobra

Hrát proti City bez našeho nejlepšího stopera proti City, aby Poche ukázal koule.

Kane opět na procházce. Rozdíl v pohybu jeho a Aguera je prostě fatální. Ndombelé ven a místo něj Lucas, ať už tam v životě nevidím Sissoka na RW.

Reagovat
ernyyyy

Ndombelé je jedinej, co dokáže něco vymyslet pod tlakem

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Cobra

ani náhodou.

Reagovat
ernyyyy

je to jeho přednost.. to že u vás je zbytek v pasti z toho pressingu je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Dodneška nechápu jak ho mohl Mourinho odstrelit.

Reagovat
Golasso

City je fakt jinde . Nechají slepice ťukat si zhruba po půlku a dál už nic, maximálně nějaká individuální akce nebo dlouhý balon. Neříkám, že slepice nemají šanci, jenom mě fascinuje, jak City diktuje hru s takovým rozdílem, že donutí 2. - 3. nejkvalitnější kádr v PL spoléhat jenom na taktiku "zkoušet a doufat".

Reagovat
vladis271

ale netuším prečo. Spurs hrávajú podobne ako my (aj ked nemajú vpredu takých zabijakov ako my). Teoreticky by mali byť schopní dať im dôstojný fight ako im vždy dávame my.

Reagovat
Golasso

No podle mě je City ještě o něco silnější, než byli loni. Ony i ty slepice je uměly potrápit, ale potenciál City, když hrají svoje optimum, je úplně někde jinde.

Reagovat
Mastný Chobot

Rose sa zachvíľu rozplače z toho Bernarda

Reagovat
čolo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Pekná exhibícia zatiaľ, len nechápem, ako to je len o gól

Reagovat
Alberto Aquilani

O Ndombelem som tu pred sezónou čítal aké to je veľké zviera, a ako ten stred poľa bude ovládať. No v prvých dvoch zápasoch teda hodne nevýrazný, ba priam až priemerný.

Reagovat
Golasso

Tak City takových "zvířat" mají X, že... Nerad se zastávám slepic, ale tohle je vůči Ndombelemu trochu nefér.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pravda je, že je na súdy skoro, ale aj v 1. kole ma sklamal. Priznám sa, že som si pred sezonou musel pustiť jeho zostrih na youtub aby som zistil vocogo, ale podľa toho som čakal, že sa aj hýbať bude úplne inak. Zatiaľ je z tej hry úplne odpojený.

Reagovat
Golasso

To si asi ještě sedne . Já když sledoval sestřihy Pepého, tak to byl taky jiný hráč, než jsem viděl dneska

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Dost brzo na hodnocení

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Jako my Pepeho, nekupovali ho na první dva zápasy, ale na 5+ let. Ndombeleho potenciál je obrovský, ale ani matadoři nenaběhnou do PL hned s tím, že začnou diktovat.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje v nefunkčním rozestavení

Reagovat
Mates_Matesović

KdB nesmí dostat volnej metr, každej balón od něj smrdí. Lamela okamžitě dolů, předržuje a ztrácí lehký balóny.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze on je tak chytrej hrac, kdy i kdyz je obsazenej dokaze presne v cas si odstoupit od braniciho hrace a nabidnout se k prihravce

Reagovat
vilp

KdB.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, chlapci nech si oddychnú z toho kolotoča cez polčas. Pochettino sa nepoučil. Bolia oči zo Sissoka na RW. Winks má rozkaz nahrávať len Llorisovi, inak si to neviem vysvetliť. Lamela až na gól pokazil všetko čo sa pokaziť dalo. Jedine KWP milo prekvapil. City o triedu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Winks dolu a mame minimálně bod

Reagovat
MCFC_8

Paradny vykon z nasej strany, ale brankar ako Ederson by toto mal chystat, snad pride cim skor poistka...KDB neskutocny

Reagovat
MCFC_8

Chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpení to sledovat. Stáhnul bych Winkse a poslal tam Mouru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Gratulace je na místě

Reagovat
Mastný Chobot

Jack Grealish is the first player in Premier League history to feature in 20 straight defeats

tiež pekná štatistika

Reagovat
Kixi Syhimour

Zinchenko hrál myslím ve 23 zápasech PL a všechny vyhrál, alespoň to tvrdil komentátor, myslím. To je statistika

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

taky ti jednu řeknu, arsenal už nikdy nebude na úrovni Tottenhamu

Reagovat
Mastný Chobot

to dúfam, od dna už sme sa snáď odrazili

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

chudák se kouká, jak je tam City školí a ty ho ještě takto utřeš

Reagovat
tweek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem hovno ale stále máme šanci na 3 body, hrát tam arsenal a podobní tak už tečou 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

KWP hraje dobře, ta svěřená důvěru mu hodně pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

Kyle Walker-Peters hrá fajn, ale za to taký Kyle Walker je úplne inde

Reagovat
matZz

wow, to je hříčka jak od Radotínskýho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prisli sme o najlepsieho RB v lige

Reagovat
Manik...

City obléká Puma?

Reagovat
Kixi Syhimour

Laporte?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Rosa byl Malej Mozart, tak co je Kevin? Neskutecnej hrac

Reagovat
SunFells

Malý Conan

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs neskutocne sklamanie. Kader udrzali, posilnili, super prestupove a potom sa hraju styl ala

Uvidime ci nejaka haluska vyjde...

Reagovat
Kixi Syhimour

Hraje se druhé kolo a v tom prvním ani nehráli špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj a city hra 6te ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, jen mají Čirý lepší kádr

Reagovat
Kixi Syhimour

*City

Reagovat
smazaný uživatel

To ano to nelze spochybnit len som si myslel ze to spurs trosku pozenu viac a budu si isty svojou silou a nezalezu ako murinho

Reagovat
Whitemedia

Hrají asi nejtěžší zápas v ligové sezoně, navíc začátek sezony, kdy si posily ještě pořádně neosahaly novou ligu..

Reagovat
jk

Aha, to je divný, že City nepřejedou jak vlak že... Barcafans

Reagovat
smazaný uživatel

Co ? pozerame to iste ?

Reagovat
smazaný uživatel

S Villou sme hrali vyborne. Zostavy a priprava na zapas nam zatial nevychadza, ale potential tam je. Podla mna hrat od zaciatku bez Winksa so Sissokom v zalohe a Lucasom vpredu tak podame pdostatne lepsi vykon. Uvidime dalsie zapasy, dnes to je velka bieda to treba priznat

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa uprimne pacil ten prestupak a fakt som od nich cakal viac. Jasne je to city ale toto je vykon ala murko v united

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Uff toto je strasna naloz. Pocheho niekedy nechapem...

Proti Ville kde je jasne ze budeme hrat do uzavretej obrany posadi Eriksena, no a proti City kde potrebujeme rychle protiutoky tam da Eriksena a posadi Lucasa

Ta hra je otrasna a absolutne nefunguje. On si ako naozaj myslel ze mozeme City prehrat v zalohe alebo postupnym utorok? Winks a Eriksen su tam totalne zbytocny, Sissoko na kridle este viac. Navyse Sissoko a Ndombele by mali aspon aku taku sancu ustrazit KDB, takto si tam robi co chce. SuperJan tiez chyba, stoperi hraju splasene...

Mozeme byt radi ze to este nie je 4:0, a Ederson nam daroval 1 gol. Cakal som viac, som fakt sklamany

Reagovat
smazaný uživatel

Nemužu než souhlasit (i přes dva šťastný góly)

Reagovat
Minister

Slušný tlak teraz

Reagovat
diastan

Ten třetí tam visí ...už by to chtělo ať z toho není trapas

Reagovat
mistr129

Reagovat
diastan

no a je to

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako, to se dalo čekat

Reagovat
captain18

Bendtner

Reagovat
diastan

2 goly z hovna

Reagovat
jk

Lucas

Reagovat
Cobra

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
Luc-Luc

2 strely 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaas. Ked uz Poche drbe tie zostavy tak aspon striedania a reagovanie na zapas mu zatial vychadzaju. Ale boha mame viac stastia jak rozumu

Reagovat
Mastný Chobot

lolol

Reagovat
Kixi Syhimour

City netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

To jsou neuvěřitelní haluzáci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Lucas.. tak ro bylo rychle

Reagovat
nani92

Pochettinovi by mal niekto vysvetliť, že pred štandartkou sa nestrieda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Prečo ho pre pána kráľa nehráva od začiatku?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo by od začiatku nekopali roh

Reagovat
smazaný uživatel

spurs hraju dnes jak vlani v lm. nic nic hovno hovno zrazu gol bum dotiahnu sa

Reagovat
Raylan

Achjo De Bruyne je dokonalej hráč. V létě, myslím 2013, jsem byl v Americe a Chelsea tam zrovna hrála přípravu, takže jsem koukal na všechny zápasy a De Bruyne, po skvělý sezóně v Německu, hrál parádně, pamatuju si, že jsem z nej byl dost hotovej. To, jak ho odpálili, je asi věc co mě Chelsea nejvíc kdy nasrala..

Reagovat
Kixi Syhimour

Je skvělý opravdu, ale teď mi přišlo, že zbytečně často střílel v posledních minutách

Reagovat
Kixi Syhimour

Resp. nahrávka byla možná lepším nápadem

Reagovat
RKBoy

to je unho typické, pokial sa mu v zápase nič nedarí resp. jeho tím vedie, tak začína čoraz viac hrat na seba a mnohé situácie pred bránou rieši hlúpo a sebecky.

Reagovat
Kixi Syhimour

To by dnes sedělo

Reagovat
RKBoy

tak za stavu 2:1 tam nejaké 2 -3 momenty mal, kedy sa to dalo vyriešit lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Lloris MOTM

Reagovat
Kluivert9

Hrozní luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ma parádny výskok. Skvelý hráčik. Musí hrať namiesto Winksyho a Sissoko CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Radost sledovat De Bruyneho hru. To je neskutocne

Toto ak ustojime tak to bude jeden z najvacsich stealov v historii futbalu. Ani chelsea-bus sa na to nechyta, ti aspon dobre betonovali, my mame iba haluze a Llorisa

Reagovat
Side

Ottamendi

Reagovat
Luc-Luc

nechapu ten melir v tom veku, blbecci fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Fotbalisti, no

Reagovat
ernyyyy

za tím může být i sázka třeba, v kabině normální. Ale vypadá to fakt děsně

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Otamendi

Reagovat
mistr129

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero vs Guardiola

Reagovat
Kixi Syhimour

Problémy v kabině Pepku

Reagovat
Luc-Luc

uz jim to skripe

Reagovat
Losinho

Už se to sype

Reagovat
John Obi Mikel

Už se to sype

Reagovat
Jackmaker1989

Aguero len potvrdzuje aký je to zmrd. Min. týžden nechcel nechať penaltu Sterlingovi, teraz toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zmrd.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Raylan

Ja Aguera chápu, taky jsem byl vždycky nasranej. Zvlášť v takovým zápase a když dal gola

Reagovat
Luc-Luc

De Bruyne pokazil centr, uz nezvladaji

Reagovat
jk

Jako KWP všechna čest dneska. Jeslti ještě něco neposere tak skvělý zápas od něj.

Reagovat
nani92

Sane, Aguero..toto je posledná sezóna hviezdneho City

Reagovat
mistr129

vrátí se tam kam patří. Jako Plzeň

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Saneho pride Sancho a namiesto Aguera tam maju Jesusa

Reagovat
Whitemedia

namísto Aguera tam nemají nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si kupia nahradu aj za Aguera

Reagovat
Whitemedia

no to jsem na tu náhradu zvědavý

Reagovat
diastan

Aguera jen tak nenahradíme, jak už Jesusem nebo kýmkoli jiným a Sané nikdy nebyl nějaký základní pilíř sestavy, bez kterého bychom se neobešli

Reagovat
nani92

Reagovat
diastan

val si jak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Vencáno Kompany

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakou mají City statistiku na rohy? Proti Chelsea loni to bylo podobné, ne? Triliardy rohů a oka má Chelsea jeden a gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahhh, dejme tomu

Reagovat
smazaný uživatel

jesus teraz katastrofalne sebecky

Reagovat
Mastný Chobot

keď som dnes videl Bernardove zakončenia, tak sa mu ani nečudujem... to je ako keby si si mal vybrať, či vystrelíš alebo prihráš Iwobimu na strelu

Reagovat
mistr129

Tohle už vypadá na žhavého kandidáta na největší haluz sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Pico dojdu z Kauflandu a 2:2 jebe vam? Po dvou strelach na branu? Kde je zas fotbalovy buh? A Guardiola s Aguerem to bylo zas co? Okamzite gola. Jesus jebe ti? Takove sance

Reagovat
smazaný uživatel

klud. hrame tak na kkt, ze nam tak uplne v pohode supnu este 2

Reagovat
smazaný uživatel

City ale jeste vic

Reagovat
John Obi Mikel

28:3 na střely a 2:2, pochvala efektivity Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. na Burnley

Reagovat
Mastný Chobot

a tá tretia, to je tá Kaneova z polky predpokladám

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkom príjemné byť raz v "koži" toho druhého

Reagovat
Kixi Syhimour

A kdy jste byli v kůži City?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som to tak, ale že vačšinou je to na strely 30:2 a stav 2:1 alebo 0:1. Napr. proti Burnley, Southamptonu, Newcastlu minulú sezónu. Len tak ma to napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas

Reagovat
mimi_united

Bruyne a Pogba top záložníci ligy

Bruyne je taký viac strojový typ, taký vylepšený Kroos. Presný ako hodinky a behavý.

Pogba je viac technický typ, futbalovejší hrá viac s ľahkosťou.

Kažodpádne obaja najlepší záložníci svojej generácie

Reagovat
mistr129

Jesus je tam úplně k hovnu

Reagovat
Mastný Chobot

v tom prípade Aguera nahradil perfektne

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze City je značně cítit nervozita

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je presne zapas, kde jeste Totac da z brejku na 3:2 ke konci.

Reagovat
John Obi Mikel

To byl brejk jak z Fortuna ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To zadrbanie na konci hej, ale tie 3 presne prihravky v rade za sebou predtym... Neviem ktoru fortuna ligu pozeras

Reagovat
Mastný Chobot

prečo nie Mahreza?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
janinho

nemáte nejaký link na to čo bolo medzi guardiolom a aguerom? som nejak nepostrehol

Reagovat
ernyyyy

youtube...

Reagovat
janinho

keby tam niečo bolo tak sa asi nepýtam chytraku

Reagovat
ernyyyy

neumíš hledat.

Reagovat
janinho

za každú cenu máš potrebu trepať kktiny? keď nič nemáš tak sa nevyjadruj

Reagovat
ernyyyy

argue je to anglicky slovo haha

Reagovat
ernyyyy
Reagovat
janinho

jedine vo sne keď som hľadal "aguero guardiola" uploadnute počas poslednej hodiny a nebolo tam nič... ale tak aspoň si si pohonil ego chlapecku.

dole vidíš ako reagujú normalni ludia... keby si chcel do budúcna vidieť.

Reagovat
Whitemedia

Nějaké to dohadování.. počkej si po zápase, se na twitteru vyrojí hromada odborníků na odezírání ze rtů

Reagovat
janinho

vyzeralo to celkom fajn

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janinho

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Nz

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Whitemedia

Po Kepovi z minulé sezony už nikdy nic nebude tak vážné..

Reagovat
smazaný uživatel

Strely 29:3 na branu 10:2 skore? 2:2. Vy dementi tohle je Plzen Antverpy no. 2 Haluz sezony uz ve druhem kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela ach jaj

Reagovat
Luc-Luc

Ten Moura je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela tpč

Reagovat
Luc-Luc

Lo Celso, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Co se budu rozčilovat v sobotu večer. Jdu si radsi vypit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez je zlaticko Uz to stihol pokazit tak 4x

Reagovat
Ondiis

žolík jak víno

Reagovat
Luc-Luc

18? spis tak 28

Reagovat
Horcmen

Jesus

Reagovat
diastan

J9OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,

Reagovat
popltak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra.

Reagovat
diastan

Kdo potrebuje Aguera

Reagovat
Whitemedia

vy

Reagovat
diastan

nikdy ! :D

Reagovat
Whitemedia

tak my no

Reagovat
Luc-Luc

to to nemohli vydrzet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal zvítězil

Reagovat
smazaný uživatel

Jeziis

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Jesus. Uz to vyzeralo ze to uhaluzime, aj ten tlak city ustal, ale nakoniec uplne zasluzene Skoda Skippy ze prehral ten suboj

Reagovat
Horcmen

neplatí

Reagovat
diastan

Už jsou kamarádi

Reagovat
Ligter

ach neee

Reagovat
Luc-Luc

milenci se uz udobrili

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus je frajer, mohol by Aguera posadiť na furt

Reagovat
diastan

to snad ne

Reagovat
SunFells

Tohle je nejlepší scénář

Reagovat
SunFells

No do piče

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

a zas proti tottenhamu

Reagovat
Luc-Luc

Laporte ruka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

To si děláš srandu

Reagovat
Cobra

To mě poser.

Reagovat
Ligter

ty pičo

Reagovat
janinho

pep bude musieť ísť po zápase zmerať tlak

Reagovat
Mastný Chobot

looooool

tak to ma pojebte

VAR je pičovina

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

Nie je prave.

Reagovat
blade115

Nemít VAR je píčovina

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase haluz s videom tpc to uz neni mozne. Vsak Guardiolu a hracov city z nas rozdrapi

Reagovat
Luc-Luc

looooooooooooooooooil they did it again

Reagovat
matZz

IT IS HAPPENING AGAIN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pískat, šílenost

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dost to hru ovlivnilo, ne?

Reagovat
diastan

Kdyby to nedal Jesus žádná ruka by nebyla

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

NO TO SI DELAS KOZY? ZAS???? NEJPRVE V LM A TED V LIZE POKAZDE VITEZNA BRANKA Ale byla, no. Aspon k necemu to bylo, ze se Guardiola s Aguerem udobrili.

Reagovat
blade115

To video je v Anglii fakt totálně nekompromisní... Chudáci City na to zatím šíleně doplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

var zrusil zmierenie pepa s aguerom

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

V téhle sezoně já prostě nebudu moct slavit žádnou branku, protože budu zechcaný z toho, že to za pět minut odvolají

Reagovat
diastan

Reagovat
jk

neměl si už lejt?

Reagovat
Whitemedia

já ne, to ten druhý Whit něco

Reagovat
jk

aha sorry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To si robič piču

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jesus je strasne punchable

Reagovat
Ligter

takový ublížený výraz pořád, jak Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar to si na neho niekto ešte pamätá ??

Reagovat
Ligter

jen na jeho gól proti Německu na 1:7 a na výraz, v němž se zrcadlilo zděšení ohledně spadnutých hraček do kanálu

Reagovat
fenixLFC

oscar bol v tomto uplne next level

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VAR+Tottenham=laska

Reagovat
diastan

Jesus + Gol = neslavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Tohle je hodně kruté teda. Slepice prostě posledních 10 minut hry nemůžou nevyhrát

Reagovat
Luc-Luc

to byl zapas VAR na vas vy ropaci

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Chce se mi zvracet. Fotbal pláče.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal sa smeje,ako ja teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

VAR

Reagovat
vladis271

You gotta love Spursy and VAR

Reagovat
Zaschrona

VAR je boží.

Reagovat
Mervin

jako výsledek super, ale tohle je celkem píčovina ten VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je propadák, guardiola by měl rezignovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, nejhorší je, ze dneska tam, kde je na stadionu video se neoplati proste slavit.

Reagovat
SunFells

Neskutečné, tomu slušelo tak 6:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham fakt stesti na deset let dopredu

Reagovat
Ondiis

Jesusovi od příchodu do PL neuznali tak 10. gól na druhou stranu všechny vždycky stihl oslavit než ho zařízli

Reagovat
diastan

A ještě tak to slavil těch 10 je podle mě málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Cobra

Reagovat
Zaschrona

30-3 na střely.

Reagovat
Jackmaker1989

Tým skurveným VARom sa vytráca akákoľvek emócia z futbalu. Ja chápem, že to bola ruka ale kurva toto sa snáď nemôže pískať. Do piče aby proste ani komentátor nevidel nič, ani hráči tottenhamu.

Strašne toto zničí futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže emocie navyše

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale nejsou žádoucí emoce.

Reagovat
diastan

Slepice nesouhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze to neni žádoucí pro nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všechno na picu. Brzy to budou piskat roboti s cipem

Reagovat
Whitemedia

Emoce naopak přibývají.. to ten gól oslavíš, zahulákáš si, pak ho odvolají a ty si k tomu teda navíc ještě zanadáváš..

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

VAR je výborná vec a odmietať ho môže len kokot.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

Reagovat
Infi

jaká emocia, jsi neviděl jak fanoušci tottenhamu slavili, když to odvolal?

Reagovat
smazaný uživatel

Strely na branu 10:2 skore 2:2 celkove strely 30:3. Fotbalovy buh byl kde? Zůstal v Sotonu???

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zařízl a smůla. Díky

Reagovat
Daniel Levy

No ty krávo City neskutečnej válec a my z prdele VAR.

Tottenham mistr ligy 2019/20

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nic?

Reagovat
jk

Super výsledek na hřišti City. Ty individuální výkony byly dost poplatné tomu pokusit se bodovat proti soupeři, který nás v poslední době hrozně drtil. A drtil nás i dneska, pravá strana (Sissoko, KWP) výrazně lepší, Lamela taky dost pomáhal. Nalevo to byla dost hrůza, Eriksen dozadu není žádné terno a myslím, že dneska si měl vyměnit místo a úkoly s Lamelou, který by Rose pomohl víc. Zklamaní byl výkon Harryho bez pohybu a ani se mu moc nedařilo držet balón což nám ztěžovalo hru neskutečně. Bohužel tím defenzivním zaměřením, byl na většinu akcí sám, to se zase musí nechat.

Skvělé nasazení Lucase a ta změna v rozestavení v průběhu zápasu nám dalo trochu naděje proti City, kteří po tom svojem fotbale mohli být už trošku unavení. Tohle se myslím celkem podařilo. Hugo skvěle zachytal a nakonec si myslím, že můžeme být nadmíru spokojení a šťastní, protože tam byl i kopec štěstí. Těším se na DVD

VAR

Reagovat
t0mmy33MCFC

Myslím že by se slušelo přejmenovat na luckynham luckspurs

Reagovat
jk

To bude nejlepší A věřím tomu, že i s takhle debilním názvem by měli lepší chorály než city.

Reagovat
t0mmy33MCFC

nevim no o choraly dnes nejak neslo

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale ok, nova pravidla rikaji jakykoliv dotyk rukou, takze ok, stejne jak jsem rikal u minuleho zapasu, hlavne at je stejny metr pro vsechny, snad nekdy budeme mit luck taky

Reagovat
Dan Gubić

Nebolo to až tak o VAR ale o letnej zmene pravidiel pri ruke vo vápne. Minulú sezónu by ten gól platil, s VAR aj bez VAR.

Reagovat
jk

To je pravda. A musím říct, že zprvu mě ta změna pravidel byla toršku proti srsti, no teď nám ale přihrála důležitý bod

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé zatím oba zápasy teda dost skvělý, co jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie?

Reagovat
matZz

Tanguy Ndombélé vs Man City:

100% duel success

100% dribble success

100% tackle success

87% pass success

66 touches

39 passes completed

10 duels won

5 tackles won

4 dribbles completed

1 assist

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě výkony v pohodě, ale jako skvělý bych je taky nenazval, jiní ho zase po dvou zápasech popisovali jako tragéda, tak se ptám.

Jinak tyhle statistiky o ničem moc nevypovídaj.

Reagovat
matZz

Tyhle statistiky podle mě hodně napoví, když se podíváme na čísla ostatních, ale těžko hodnotit jednotlivce, když záloha jako celek moc nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna dosel jsem z akce právě ted. Nadjanej jak djatenik. To zas bude den

Reagovat
vladis271

CHelsea ma Lester? No na začiatok sa s nimi los nemaznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Leicesteru nemám dobrý pocit. Oni majú tie protiútoky ešte lepšie, než United a obávam sa, že to bude v obrane Chelsea opäť horieť.

Reagovat
spider_8

Právě, řekl bych že typologicky pro nás jeden z nejhorších soupeřů. Snad bude hrát Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý ako sa a tým Lampard takticky vysporiada. U United to až tak pred zápasom nehrozilo, čiže tam to nemusel riešiť pri taktickej príprave. Líšky sú ale na protiútoky ako kované.

Kante odohral ťažkých 120 minút. Nečudoval by som sa, keby začínal na lavičke. Ja osobne očakávam 4-2-3-1 s dvojkou Jorginho-Kovacic na pivotoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester letos na sestup. Eady 3:0

Reagovat
Kluivert9

Ještě na sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ne. Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Hra je zatim pekna, ale uz by to chtelo vyhrat.

Reagovat
cristiano.K.

pomalinku......bod bude akorát, taková remíza 2:2 ideál

Reagovat
iamek

Snad ten Alexis do Interu vyjde na přestup. Když už od nás kupuji předražené hráče, tak nechcou hned teď v balíčku Roja a Darmiana?

Reagovat
Tolstobik

Jediny, za co zatim Oleho fakt nejde pochvalit je cisteni deadwoodu, Darmian, Rojo, Young (i kdyz zrovna jeho jeste jako zastup na 3 posty jakz takz chapu), Sanchez a jeden z dvojice Smalling, Jones uz meli byt pryc....

Reagovat
Dan Gubić

To nebude Oleho chyba, že o Jonesa a spol. neprejavili seriózny záujem ani SK Horní Měcholupy.

Reagovat
Tolstobik

Hlavne se Jonesovi se Smallingem nemely prodluzovat smlouvy....

Reagovat
Dan Gubić

Ed Wood strikes again!

Reagovat
Kapřík

Na backup jsou dobrý, jsou to navíc Angličani, použitelní i napravo a klub mají rádi, takže nebudou dělat rotyku, když nebudou pravidelně nastupovat. Jonesovi se i docela podařila příprava. Spíš Rojo a Bailly, až se uzdraví, by měli mazat pryč a popřemýšlet co s Axelem (další hostovačka?), aby nehnil zbytečně na lavičce.

Reagovat
iamek

Younga na rok ještě chápu. Jedno CB na tuhle sezónu taky. Zbytek pryč, ale nikdo je nechce. Proto bude fajn, když Alexis odejde na přestup už teď.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

jedna se zatim o nejakem hostovani s opci... s tim, ze budem platit velkej kus jeho platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku a potom v zime Sanchez mali prestúpiť ku Contemu do Chelsea vtedy...

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze to bude v tuhle chvili chyba.

Reagovat
Zark
Reagovat
smazaný uživatel

však ho v MU stejně nechtěli

Reagovat
Tolstobik

Co ma to video spolecne s United?

Reagovat
Zark

praveze nic

Reagovat
blade115

Reagovat
Tolstobik

No vsak j...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Díky bohu za to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jo.

Reagovat
EXoRcIsT

chceli ale on nechcel k nam tak co sme mali robit tlacit nanho a potom by to skoncilo ako ADM

Reagovat
Tolstobik

Vsak on se rad navazi do United, i kdyz jim jeste par let zpatky fandil....pokrytec

Reagovat
Busby babes

je ti ted lip? Ja vim, kdyz dostanes naloz od Norwiche, neni to jednoduchy...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je vas vlastni vtipek ne?

Reagovat
Busby babes

vsak jo, jen si na zaklade toho delam zase zpatky srandu z tebe.

Reagovat
blade115

Kdy a kde?

Reagovat
Busby babes

bez otravovat jinam

Reagovat
blade115

a to jsi ještě nálož od Wolves ani nedostal ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, proc dneska vsechno vsichni vidi jak osobni utok... proste svet na hovno

Reagovat
Busby babes

ted si asi nejsem jistej jak to myslis.

Reagovat
Zark

je to tak, dneska vetsina lidi jsou na howno

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

měl střílet z první

Reagovat
PanAu

Tak snad to dneska prolomíme a budeme zase lepším týmem , ale i týmem , co vyhraje

Reagovat
Zark

minul jste jako byli lepsim tymem a smolne prohrali 4:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, o tom snáď niekto pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

len ti co nevideli zapas

Reagovat
Swarley

vole

Reagovat
smazaný uživatel

U teba to neprekvapuje...

Reagovat
Swarley

Jako klidně oslavujte prohru 4:0, ale je to celkem křeč...

Reagovat
smazaný uživatel

To by si nebol ty, aby si nemal hlavu strcenu vo svojom zadku

Reagovat
Swarley

Kdybys ji neměl strcenou v zadku Fat Franka, tak bys možná ten zápas viděl lip a nepsal nesmysly...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, Swarley.

Reagovat
Zark

na konci sezony jim smolne utece titul o 35 bodu

Reagovat
PanAu

Bohužel Jo

Reagovat
Zark

dobře

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Wilder's army

Reagovat
smazaný uživatel

Bony do Lecce WTFFF

Reagovat
fenixLFC

sheffield je na pohlad proste klasicky druholigovy tim a z kazdeho zaberu to vycnieva moc tomu nepomaha ani ten vychrtly golman so siltovkou, co vyzera ako ked sme ako deti hravali vonku za barakom

Reagovat
smazaný uživatel

ale CP strasna slabota

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Viac takých mužstiev v PL

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Leicester City: Arrizabalaga; Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson; Kante, Jorginho; Pulisic, Mount, Pedro; Giroud #CFC

Reagovat
Deywid

Reagovat
fajdax

Dobra

Reagovat
Mimalu

skvělá

Reagovat
Whitemedia

nejlepší

Reagovat
blade115

Giroud si to za výkon proti Live zasloužil, ale čekal jsem teda, že Tammyho Lamps podrží nejen na tiskovce...

Reagovat
blade115

Plus Zouma je teda problém, trochu jsem doufal v Rüdigera, že už bude v pohodě. Nebo alespoň v Tomoriho... Jinak je to super, ono se nic moc jiného bohužel ani vymyslet nedá.

Reagovat
Whitemedia

Tammy naskočí ve druhém poločase s Willianem a roztrhají to tam

Reagovat
blade115

Willian pls ne, už nikdy víc... Ještě tak měsíc to odehrát s Pedrem a Pulisicem a pak CHO. Není potřeba tahat tohohle bubáka ze skříně. Příští léto musí bezpodmínečně vysmahnout.

Reagovat
Whitemedia

ti ještě ukáže

Reagovat
blade115

To mi dřív ukáže Margot Robbie.

Reagovat
Swarley

možná tak toho Williana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Koho by Willian pak vysadil ze základu?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

kohokoliv

Reagovat
Horcmen

Eventful weekend for referee Graham Scott. Was VAR for #MCITOT and now stuck in traffic so won't officiate #CHELEI - 4th official Oliver Langford takes charge instead for his Premier League debut.

Reagovat
PanAu

LINK pls ?

Reagovat
PanAu

Dík

Reagovat
Agent z Melmacu

and now:

GO GO POWER RANGERS!!

Mighty Morphin' Power Rangers

They know the fate of the world is lying in their hands.

They know to only use their weapons for defense.

No one will ever take them down

The power lies on their siiiide.

Go Go Power Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký stream na chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, môže mi niekto pomôcť? Nemám Digi 4 a nejde mi PL ale je tam ten skurvený Premier Sport a nejdú mi prenosy. Oni tie balíčky vymenili od Telekomu?

Reagovat
off-olda

Michy asi odstavený co?

Reagovat
off-olda

Ale notááááák

Reagovat
Swarley

Fat Frank navazuje na tradici a vzal to v teplakach...

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Mooooooooount

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

Mooount

Reagovat
Benzema

Mount bude pecka hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Mount is the new Lampard

Reagovat
Talker

Mount bude letos útočit na 10 golů prostě ,s tím herním stylem to jinak ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne aj 15

Reagovat
icemike

10+10,muj odhad

Reagovat
nani92

Everest

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdááááááááááár

Reagovat
Miguel19

To je totální fotbal.

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

kua, takto si predstavujem manazersku stopu, nie ako u nas

Reagovat
Side

Reagovat
Minister

Reagovat
ondris

Táto chelsea ma baví

Reagovat
diastan

Chelsea, lamps bude skvělý krok parádně se na to dívá

Reagovat
raduinho

Moooooooount! Chelsea navždy vemenáci!

Reagovat
Talker

Se to nějak zpomalilo po tom golu, zajímalo by mě, jestli záměrně a chceme teď hrát více brejkově nebo jestli prostě přišlo uspokojení trošku.

Reagovat
Swarley

Protože tohle nejde hrát cely zápas

Reagovat
Talker

Tak proti vám jsme to hráli prakticky celý zápas s pár pauzami.

Reagovat
Swarley

Trošku si ten zápas pribarvujete

Reagovat
RKBoy

ani nie.

Reagovat
Swarley

Jako ještě jsem nikoho neviděl tak vzpomínat, ze dostal čtverku...trošku to s tím hypem Fat Franka přeháníte...

Reagovat
Svatej

....

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Mohl by ses už naučit vyhrávat. A ta přezdívka je jak od malyho kluka.

Reagovat
Swarley

Paráda

Reagovat
blade115

A ty už bys mohl pochopit, co to je za idiota, a přestat se sním bavit. Když mu na ty jeho sračky budete pořád reagovat, tak ho to nepřestane bavit a bude tu vysírat dál...

Reagovat
Swarley

Tak spis se zase ukázalo, ze jsem mel pravdu...těžký pro tebe to pobrat, chápu...

Reagovat
Svatej

Občas zapomenu na to, že se zasekl někdy v pozdní pubertě. Fakt detinstejsiho člověka jsem takhle na fóru nepoznal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

po dvoch zápasoch pod ním vidím čo chce hrat a že hráči to vedia tiež..po polroku Oleho u vás viem čo chce hrat on len z jeho rozprávania.. snád chápeš.

Reagovat
Swarley

U Oleho byl ten začátek úplně stejný jako u Fat Franka, spousta energie a běhání...absolutně to nemusí nic znamenat...odehráli jste super začátek a pak jsme vas s klidem na brejky sestřelili...výsledek 4:0, snad chapes...

Reagovat
RKBoy

že s klidem. po polčase ste mohli prehrávat 3:1 a ty napíšeš toto.

Reagovat
Swarley

Tak mohl někdo říct Fat Frankovi, ze zápas ma 90 minut...i dnes to vypadá, ze to jaksi nechápe...

Reagovat
RKBoy

vy ste ho hrali tak 20 a dali 4 goly.. futbal nemá logiku a MU to raz a zase dokázalo.. snád už chápeš.

Reagovat
Swarley

Když vyhrajes 4:0, tak to ma dost jasnou logiku

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím popisem ohledně Solskjaera bych i souhlasil, ale s popisem utkání moc ne

Reagovat
Swarley

úžasný

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ten tvůj popis zápasu je dost mimo, nicméně taky vnímám začátek Solskjaera a Lamparda podobně

Reagovat
Swarley

Supr, svoje pocity můžeš sverovat někomu jinemu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

To byl gól, to byla dravost. Ti mladíci nebudou na škodu, do takového souboje by jiní hráči nešli ...

Reagovat
off-olda

On ten výběr místa prostě má.

Reagovat
off-olda

Johník

Reagovat
Csaplárova past

komentátor na NBC při záběru na Terryho na tribuně s plochou čapkou - John Peaky Blinders Terry

Reagovat
smazaný uživatel

soyuncu vyzera dost dobre

Reagovat
Mastný Chobot

moc široké lícne kosti, jak retardovaný David Boreanaz

Reagovat
blade115

Fuchs jeden škaredej...

Reagovat
nani92

Giroud v top formičke, ten tam už nikoho nepustí

Reagovat
Talker

Fakt se těším, jak to bude vypadat, až budeme mít trošku více štěstí v zakončení. Tohle nemůže být pořád, že prostě z tolika šancí budeme mít tak málo golů. Tohle by nás mohlo mrzet.

Reagovat
fenixLFC

vasa koncovka je ale problem uz niekolko sezon, to nie je o stasti...

Reagovat
blade115

Místo Girouda Tammy pls. Nehraje špatně, ale svádí ke zbytečným nákupům, které zatím zpravidla konci ztrátou míče. Plus se teda málo dostává do zakončení.

Reagovat
Talker

On do toho běhavého, agresivního fotbalu prostě nesedí. S ním prostě nemá ten agresivní presing takový smysl, protože se do něj nezapojí naplno.

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď v úvodných 5 minútach vytvoril 2 čisté šance, pak spravil tutovku aj pre Kantého. Proste ste znížili tempo, ale to nie je kvôli Giroudovi. Ten rozdiel prínosu Girouda a Abrahama mi teda v týchto 3 zápasoch príde markantný.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
spider_8

Reagovat
RKBoy

inak Werner ešte bez novej zmluvy? snád po nom pojdeme, ten by Frankovi sedel.. Tammy je stále otázny či sa chytí a Giroud šialene neproduktívny , potrebujeme top kvalitu na hrot.

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho bych bral k nám. On je dost variabilní v tom útoku, nicméně Bayern nebude jen nečinně přihlížet.

Reagovat
fenixLFC

ked bude bez zmluvy tak by ste museli uhrat velke veci aby nad vami vobec rozmyslal

Reagovat
Agent z Melmacu

začína sa z toho stávať Festival nudy

Reagovat
smazaný uživatel

soyuncu bude monstrum, jeho sme mali vtedy kupit

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten se mi líbí, společně s tou 21

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard sa s tým teda nesere. Po góle to celé zabalil a nechal hrať Leicester l. Takticky zatiaľ skvele. Vardy sa asi ani raz nerozbehol na Kepu. Taktiež ani nejde hrať ten vysoko náročný futbal zápas čo zápas.

Reagovat
spider_8

Říkám si, jestli je to záměr nebo naše neschopnost rozehrát, ale pokud záměr, tak má Lamps palec nahoru. Není na škodu předvést takový pragmatismus po 2 náročných zápasech a prohrách. Leicester neměl vůbec nic, zato my jsme měli vést už 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj názor je, že to zámer je. Veď Mount alebo Pulisic pri presingu na rozohravku Leicesteru boli až na stoperoch, teraz čakajú iba na polovici ihriska. Kante tiež chodí vysoko napádať, po úvode tiež je zatiahnutejsi.

Leicester takto hrať nevie. Nevie si otvárať priestory medzi líniami a Vardy potrebuje loptu do behu. Takto je medzi posledným obrancom a sestnastkou malý priestor a tie lopty sa ľahko zbierajú.

Chce to ale pridať poistku, no.

Reagovat
blade115

Kantého je zas plné hřiště... Vzadu, vepředu, všude je. Toho bude jednou fakt neřešitelný nahradit.

Reagovat
Agent z Melmacu

som zvedavý, kedy začne plešatý arab, ktorý sa tešil, že Bale odíde "zajtra" vyhukovať, že treba kúpiť jeho francúzskeho brata Kantého

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jsem si myslil, že mu je tak 32 a ono ne, je mu 28, sakra

Reagovat
Svatej

Tenhle fotbal je prostě skvelej, hrozně mě to baví.

Reagovat
Matić

Mě to bavilo do 20. minuty, pak už to stálo za prd jak upadlo tempo

Reagovat
protiproudu

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Je to dost možná úmyslny, každopádně je to škoda. Lester nevěděl, co s nama má dělat..

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře ale je možné, že byste v druhé půli pro změnu nevydrželi vy, po těch náročných útočných hrách proti nám a United. Leicester je taky dobře fyzicky vybaven a třeba by vás ve druhé půli přejel.

Reagovat
Svatej

Dost pravděpodobný no, i tak čekám zas prvních pár minut bouri

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

Nedá se to vydržet celý zápas a když k tomu teda přidáš těch 120 minut proti Liverpoolu.. dalo se to čekat..

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho ofenzivního uragánu v první půlce poločasu měl být prostě víc jak 1 gól a bylo by po zápase. Je fakt, že to tempo muselo povolit, takovej extrémně ofenzivní styl s tak vysokým napadáním v tolika lidech, to se hned tak nevidí. Mount s Pulišičem nevyboušený diamanty. Leicester nejsou ořezávátka, ještě to bude nepříjemný. Pome!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Agent z Melmacu

to kto sú títo pojebaní kokoti?

Reagovat
nani92

hráči Chelsea

Reagovat
Agent z Melmacu

hráči Chelsea hovoria po slovensky

Reagovat
nani92

áno a ty si Agent z Melmacu, ktorého Spirit spomínal

Reagovat
Agent z Melmacu

mňa si Spirit nebude brať do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Kante Kante Kante Kante Kante Kante

Reagovat
nani92

Reagovat
VALEN

po sezóně Werner zadara z Lipska a Top stoper + se zbavit kudrnáče

Reagovat
RKBoy

offside ale Kepa. neskutočné čo predvádza, tie prachy nakoniec zanho nebudú tak zlé. ale naozaj, spolu s Edersonom a Alissonom v rámci formy momentálne najlepší brankár ligy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přijde Kepy nedoceněný, ale někdy je vidět, jak mu schází výška

Reagovat
blade115

Už by to chtělo se probudit.

Reagovat
C-M@ster

To je škody.

Reagovat
RKBoy

a teraz si predstavte Alonsa v tomto futbale.

Reagovat
Agent z Melmacu

Xabi Alonso by v tomto futbale bol kráľ

Reagovat
Mastný Chobot

čo Fernando?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten by bol král všude

Reagovat
Agent z Melmacu

všude ne, v lyžovaní na slonovi by bol slabučký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Squinty

Pedro dneska zatím nic moc, hodně šancí zadrbe

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole to jsou kombinace, to mi ho vyndej. A produktivita úplně v prdeli bez střely na bránu ....

Reagovat
off-olda

Wow, Mount jak se vrátil. Boží.

Reagovat
Mastný Chobot

v Chelsea je Kolo Touré?

Reagovat
nani92

v LCR

Reagovat
smazaný uživatel

s Rodgersom je

Reagovat
Mastný Chobot

wow, husté

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Njn, zasloužený. Divím se, že to nepřišlo dřív.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

NDIDIIIIIII

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooolll

Reagovat
nani92

toto by Luiz ubránil

Reagovat
Swarley

Fat Frank skvěle takticky, škoda, mohlo byt 4:0 a ted toto...

Reagovat
protiproudu

Teda toho poplácávání, objímání, pusinkování je po vstřeleném gólu trochu moc. Kde jsou ty časy, kdy skórující hráč zvedl ruku a běžel na svojí půlku...

Reagovat
Agent z Melmacu

to bolo kedy? v roku 1970?

Reagovat
smazaný uživatel

za Adolfa/Benita

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Leicester nemá kam spěchat, navíc gól dal Ndidi, takže si odčinil tu hrubou chybu při gólů Mounta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Pedro - Willian, konečne

Reagovat
Mastný Chobot

omg Maddison kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový bílý Iwobi

Reagovat
off-olda

Nooo, ale teď už to není vůbec dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Chelsea dobavila

Reagovat
Mastný Chobot

wow Chelsea vôbec nevie

Reagovat
J0EL

Ale djorou vravel...

Reagovat
blade115

Jojo, střela pod tlakem z nulového úhlu... Starý špatný Willian.

Reagovat
nani92

Ale aspoň rozvlnil sieť

Reagovat
blade115

Dneska hrozně tlačíš na pilu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Není to o velikosti, ale o úhlech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Perez dneska

Reagovat
Csaplárova past

Strašný pičus ten Willian.

Reagovat
Matić

Po odchodu Jorginha je strašná díra mezi zálohou a obranou. Kovacic běhá stále někde vepředu.

Reagovat
Mastný Chobot

Perez je šikula, škoda, že nešiel skôr do takéhoto tímu

Reagovat
J0EL

Ved bol otrasny. Ci ironia?

Reagovat
Mastný Chobot

ja pozerám tak od 60. minúty, čiže možno hej, ale všeobecne to je šikovný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

šikovný je 10 minut z 5 zápasů

Reagovat
J0EL

Stratil kazdu loptu vpredu a zadrbal niekolko dobrych precisleni. Najhorsi z tej trojky vpredu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kapřík

Maddison roste v zajímavého hráče, to se musí nechat.

Reagovat
Swarley

to už bylo loni vidět, šikovný hráč

Reagovat
Kapřík

Je fajn vidět, že se pořád zlepšuje. Snad mu to vydrží

Reagovat
Swarley

JoJo, on ma celkově Lestr hodně zajímavých hráčů a pod Rodgersem to může byt super fotbal...uvidíme, jak si to sedne...

Reagovat
Kapřík

to je fakt.

Reagovat
Swarley

Ale dneska ta finální fáze dost slabá...spoustu možnosti, spoustu rozjetych precisleni, které nedotahnou do šance...hlavně Vardyho nedostávají do dobrých příležitostí...

Reagovat
smazaný uživatel

ale viac nez on pada uz len Neymar

Reagovat
Mastný Chobot

čo bolo toto za pasáž?

Reagovat
blade115

Willian na hřišti jen chvíli, ale už je zase suverénně nejvíc na hovno. Cením tu konzistenci.

Reagovat
Swarley

Tak hlavně, ze se našla oběť...

Reagovat
smazaný uživatel

Obeť čoho?

Reagovat
Swarley

Důležité je, ze on ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ty si taký jednoduchý, že keby ti niekto dá čistú a4, tak sa buchas do pŕs ako tam vieš čítať medzi riadkami

Reagovat
Swarley

Super příběh

Reagovat
Taiger

Můžete si podat ruce

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Že ti to opalcuje nani len potvrdzuje, ako si mimo.

Reagovat
blade115

Hele, támhle ti ještě ze staroušova zadku čouhá kus hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Ty kráso, ty si mu teda dal

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Lvl Swarley, very najs ...

Reagovat
Taiger

Ten je taky tak konzistentní

Reagovat
Agent z Melmacu

v momente keď vyjde oficiálna správa, že Willian odchádza z Chelsea, tak sa tak ožerem, ale tak, že budem mať také okno, že nebudem vedieť, že Willian odchádza a ožerem sa znova...

Reagovat
Squinty

to budem dva

Reagovat
vladis271

Reagovat
Matić

Willian to má slušně v paži. To to teď předvedl u toho rohu bylo na facku

Reagovat
Talker

Starý dobrý Willian.

Rohy do prvního hráče, všechno chce do nohy a strašně mu trvá, než se rozběhne. Když dostane míč do prostoru, tak to hodí Mountovi do špeku. Místo aby stáhl míč do středu, tak jde k brankové lajně a napere to z nulového úhlu naprosto zbytečně. Přijde mi, že Willian tam akorát blokuje Emersona. Místo toho, aby si nabíhal do prostoru, tak prostě chce všechno do nohy. Ze soubojů odlítává.

Víceménně s Willianem je to jako hrát v deseti.

Reagovat
Talker

Prý nevypadá na toho Williana z lonské sezony. Vždyt vypadá úplně stejně, je na facku jako každou sezonu od svého příchodu do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor je příšerný

Reagovat
Mastný Chobot

Abraham = Sanogo

Reagovat
Trand

Akorát že podle tý statistiky co tam byla dal už 60 gólů.

Reagovat
Ondiis

Neuvěřitelné, co za brejky dokázal Lestr zajebat sobec vedle sobce

Reagovat
protiproudu

Reagovat
icemike

Reagovat
Trapper

Pojebe přihrávku a místo aby zasprintoval jako každej hráč na place, tak zastaví a rozhodí rukama..

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
blade115

Lol, on to kopne do hráče metr od sebe a ani nezabojuje, prostě jen stojí, čumí, nahodí ten svůj hnusnej ksicht a neudělá nic... A to si ten sprostý sráč úplně nestydatě vezme desítku...

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea netusila

Reagovat
eder

Poslední půlhodinu moc ne.

Reagovat
salm0n

Christensen ho stáhne. ale fauloval Vardy

Reagovat
off-olda

Kovačič druhej takovej...

Reagovat
Ondiis

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda po tom úvodu, ale druhej poločas Leicester jasně lepší. Abraham podle mě ukázal, že by stálo za úvahu zkusit ho místo Girouda do základu a Willian jasně ukázal, že nemá místo ani na lávce. Agresivita z první půle se vypařila a přišel trest prostě. Teď se musí ty další papírově lehčí zápasy vyhrát, přes to nejede vlak. Come on Blues!

Reagovat
SunFells

Zbytečně ztracené body, to musí Rodgers příště napravit.

Reagovat
vladis271

beztak súhlasím s Nevilom, že Rodgers je najlepší britský manažér. Škoda, že sa tak spackalo prestupové okno po odchode Suáreza ktovie ako by to dopadlo. Na druhú stranu by sme nestihli okno na Kloppa.

Reagovat
Tolstobik

Myslim, ze si nemate na co stezovat, nektery z prestupu za dobu co byl u vas byly sileny....

Reagovat
Luc-Luc

ja bych to zas tak cerne nevidel, jako vylozenej flop je tam snad jenom Benteke za 32 mio a Markovic za 20, naopak je tam dost povedenych nakupu : Couts 8,5, Firmino 29, Joe Gomez 6, Origi 10, Emre 10

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino byl nákup vedení, Rodgers ho nechtěl

Reagovat
Luc-Luc

ok

Reagovat
avicii

a kúpil Lallanu a Lovrena..

Reagovat
Jazdec

Ono sa to ale samozrejme dá aj otočiť. Taký Klopp napr. nechcel Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

O tom nevím, to byla práce Edwardse?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě se dá najít na každého něco, ale rozdíl je takový, že Salah hned začal hrát v základu a na své pozici. Dokonce se zbytek týmů spíš přizpůsoboval jemu než on zbytku týmu.

Firmino začal hrávat snad na kraji obrany nebo kam ho to přesně Rodgers stavěl.

Reagovat
cristiano.K.

Firmino hrál max, krajního záložníka.

Reagovat
SCELO

nebol nieco take aj salah? lebo niekde som citam nieco

Reagovat
avicii

On ma ale tendenciu kupovať priemerakov.. On by toho Ayozeho dotrepal aj do Liverpoolu..musel by mať niekoho kto bude kupovať hráčov a on len trenovat

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Tomanatura

Ceka dneska nekdo aspon bod po zkusenostech z lonska?

Reagovat
nani92

jasna výhra

Reagovat
vladis271

Reagovat
VersaceChain

0-4 vyhrajeme

Reagovat
r.mrazik

bod by byl nakonec i fajn...ale vzhledem k tomu,ze jejich zaloha tu nasi prehraje,tak snad rash parkrat utece

Reagovat
Swarley

Pořádně zabetonovat střed, dopředu Martial, Rash a James a urveme to na brejky...

Reagovat
Luc-Luc

to bude tezky spil pro united, navic pondelni termin venku, vsadil bych cistou 1

Reagovat
Dawon

Co je konkretne komplikovaneho zrovna na kombinaci pondeli a venku?

Reagovat
Luc-Luc

v pondeli vecer se hraje spatne

Reagovat
Dawon

No jo, ale proc? Respektive proc by to melo byt nejak vyrazne horsi pro ten hostujici tym?

Reagovat
eder

Tell me why

I don't like Mondays

I want to shoot...

Reagovat
čolo

Reagovat
Luc-Luc

to netusim, proc to tak je, zrusil bych pondelni dohravky, je to nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hráči jsou asi unavení po práci a ještě musí cestovat.

Reagovat
Busby babes

ManUtd have won 68% of their Premier League games played on a Monday, which is the highest on a specific day of the week for any team (who have played a minimum of 10 games on that day).

Reagovat
Luc-Luc

asi vetsina domacich zapasu a jeste s nejakyma maslama...na takove statistiky se nelze spolehat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje pocity jsou spolehlivější

Reagovat
Busby babes

zato na tvoje: "v pondeli vecer se hraje spatne" se urcite spolehat da no.

Reagovat
bbbauch

sam si maslo

Reagovat
smazaný uživatel

v pondeli vecer se hra spatne, ale kdyz hraji s maslama tak se hra dobre

Reagovat
nani92

v pondelok rano sa aj hrozne pracuje

Reagovat
Vsadim gule

Hraci si nemusí po víkendu 3 dny zvykat na stávani do fachy v 6 ráno.

Reagovat
Swarley

Reagovat
scheeza

United si připsali ze všech týmů PL v pondělí nejvíce výher

Reagovat
niflheim

Osobně bych se nedivil, zrovna Wolves mají celkem šanci poukázat na ten průser v naší záloze.

Reagovat
niflheim

Manchester United will speak to centre-back Eric Bailly over extending his contract - despite his poor injury record - in order to avoid losing him on a free transfer.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

My sme fakt nemocni...by bylo fajn, kdyby nekdo spocital, kolik penez sme temahle nesmyslnyma smlouvama "usetrili" (ty hrace stejne pak nikdo nechce koupit, takze krom toho ze za ne nedostaneme zaplacene jim pak dal platime nemale platy x let)

Reagovat
Busby babes

a hlavne, cim si ti hraci tu novou smlouvu vyslouzili... des

Reagovat
Jazdec

Heh...to vážne ukazuje čo je pre majiteľov najdôležitejšie...v konečnom dôsledku pri predaji odpadu nakoniec ušetríte možno 5M na hráča(aj to je asi veľa ), ale športové ambície absolútna nula

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Tak zrovna u Baillyho tomu a rozumím

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

vsak je zraneny...navyseni platu nebude nijake velke a v lete ho prodame...

nerozumim tomu vysmechu

Reagovat
wild

predame ako aj Darmiana, Roja, Smallinga, Jonesa? Problem je, ze tych tragedov nikto nechce, max na hostovanie.. Naozaj nechapem toto predlzovanie zmluv. Nech kludne odidu zadarmo, aspon sa ich konecne zbavime. Aj tak su vecne zraneny a nic nehraju

Reagovat
r.mrazik

tak Baillyho nekdo vezme...

zas nechapu,proc ho poustet zadara...to je kravina,protoze urcitou cenu proste ma a treba 20 mega euro za nej dostaneme,kdyz behem jara vydrzi zivy

Reagovat
Busby babes

to bychom meli schopny ziskat i bez prodlouzeni te smlouvy...

Reagovat
r.mrazik

mu konci pristi rok nebo az ten dalsi?

Reagovat
Busby babes

mela by az ten dalsi.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
r.mrazik

Eric Bailly’s injury will keep him out until the new year, and when he returns he will have just six months remaining on his United contract.

Reagovat
Busby babes

ok. no ani tak bych ji neprodluzoval. Injury prone s velkou smlouvou... jo, to bude hrac, o ktereho se vsichni poperou.

Reagovat
r.mrazik

zajem o nej bude...je stale mlady,muze hrat jeste dost let...kvalitu taky ma

lepsi,nez ho pustit zadarmo,vzhledem k tomu,ze prachy na prestupy jsou omezeny...takze vse se hodi

pustit zadarmo je kravina

Reagovat
Busby babes

no fajn, dopadne to tak, ze u nas bude dalsich x let...

Reagovat
r.mrazik

ale nebude

Reagovat
wild

Ja neviem..my im davame take platy, ze ich nikto nekupi. Navyse Bailly je brutalne IP, toho sa tak lahko nezbavime

Reagovat
r.mrazik

rekl bych,ze bailly se proda v klidu...ale uvidime

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

jakykoliv navyseni platu je nesmyslne. Naopak to ztizi jeho prodej v lete.

Reagovat
r.mrazik

navyseni si nezaslouzi...tak nepredpokladam

Reagovat
Busby babes

jsem dost zvedavej, jak sestavime tu zalohu. osobne bych radis 4-3-3 a zkusil tam treba Freda?

Reagovat
Dawon

No ja pevne verim ze Andrease tam znovu neda, to fakt zoufale nefungovalo...teoreticky bych klidne nechal na CM/AM Lingarda a dal Jamese do zakladu na kridlo, precejen to by mohla byt na brejky fakt hodne ucinna sestava...akorat tezko rict, jestli by ta zaloha nejakym zpusobem fungovala i mimo rychly prechod do utoku

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Já bych se dneska nedivil záloze McTom - Matič - Pogba (vysunutější) s útokem Lingard (James) - Martial - Rashford.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/premier-league-winners-topped-by-teemu-and-losers

The handball law is now an ass. How can it be appropriate that one type of contact with the arm can be deemed illegal when committed by an attacker deemed legal when by a defender? How can the law move so far away from its original intention and current logic? If the handball law decrees that any contact, even if incidental, with the arm will cause a goal to be disallowed, must we not end up with a cricket-style snickometer in order to determine contact?

Rules are supposed to create certainty. Rules are supposed to establish a framework and provide immediate answers to debate. But they are also supposed to uphold the spirit of the game, as preferred by its competitors and spectators. We are currently experiencing the introduction of a system that is not perfect (see margin of error stories this weekend) that is exposing flaws in laws that are wholly imperfect. The revelation of those flaws threatens to impact people’s enjoyment of the game as a spectacle.

Reagovat
ajouki

Kde přesně je ten problém? City měli milion šanci, půlhodiny aby vstřelili vítěznou branku, ale dosáhli ji až v momentě, kdy jejich hráč zahrál nepovoleným způsobem. Úmyslně nebo ne, bez zásahu ruky ten míč skončí v území nikoho a naopak hrozí protiútok Tottenhamu. Je to tvrdé? Ano. Zároveň je to i spravedlivé.

Druhá věc je, že tato část pravidel se měnila před sezonou, aby reflektovala zapojení VAR. Místo subjektivního rozhodnutí je z toho jednoznačná odpověď ano/ne. Není to nic náhodného, ale někdo se nad tím zamyslel, a toto mu vyšla jako nejlepší varianta. Hodně štěstí při vymýšlení něčeho lepšího. Hlavně při určování jasných hranic, aby to nebylo jednou tak a jednou tak.

Reagovat
Busby babes

"Zároveň je to i spravedlivé."

neni, je to dementni pravidlo.

Reagovat
r.mrazik

pisknout takovou ruku byla pekna konina...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale jde o to, že to pravidlo funguje jinak pro obránce a útočníky které znevýhodňuje. Což je v přímém rozporu toho, že by pravidla spíš měly pomáhat tomu, aby ty góly padaly. Obecně se mi nelíbí na to dávat nějaký dogmatický klíč. Prostě by to měl posoudit rozhodčí, jak moc ta ruka ovlivnila hru. Třeba tady to díky tomu zásahu ruky skončilo přímo na kopačce Jesuse, takže bych ten gól neuznal. Ale to pravidlo vzniklo na popud gólu Llorenteho, kde to naopak mělo imho úplně nulovej vliv.

A je jenom haluz, že obě ty situace vyznívaj v náš prospěch, řekl bych to stejně, i kdyby pomáhaly City.

Reagovat
ajouki

Co je fér na pravidlu, které ti za určitých okolností dovolí vstřelit branku za pomocí ruky? Když se ty okolnosti mění a určuje je rozhodčí podle individálního klíče?

Že není správně ošetřeno hraní rukou defenzivního hráče nepopírám. Je to hlavně proto, že nebyl nalezen výklad pravidel, který by současnou situaci posunul k přesnějšímu a férovějšímu rozhodování.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spravedlivé na tom, že bude stejně posouzená ruka jako kdysi zahrál Henry v baráži a nějaké nesmyslné škrtnutí, které ani nezmění směr letu míče?

Reagovat
ajouki

Obě branky nebudou platit, nic špatného na tom nevidím. Pokud to půjde vůbec odhalit. Když se nezmění směr, přijdeš o jeden z vjemu, který VAR při odhalení využívá.

Pak už skoro nejsi schopen říct, jestli se ten míč ruky vůbec dotknul. Máš sice zpomalený záběr, ale míč se pohybuje tak rychle, že samotný letmý dotyk s rukou k dispozici nemáš. U ofsajdu Sterlinga spočítali, že mezi jednotlivými framy se pohnul o 15 centimetrů. U míče je to ještě rychlejší a občas vidíš situaci před a po zásahu. To je dostatečné měřítko, kdy být benevolentní a branku uznat. Gól City není tento případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokotina. Tu míru ovlivnění hry zásahem ruky by měl furt hodnotit rozhodčí. Měl by se podívat na co nejlepší možný záběr z VAR, ale rozhodnout se podle vlastního uvážení.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jen dodam, tohle neni chyba VAR, jakkoliv ho nemam rad, ale toho pravidla, ktere je podle meho nesmyslne. A ani nedava smysl, proc u utocnika to vadi, ale u obrance to nevadi. Protoze penaltu by za tohle neodpiskali.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pochopil jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ajouki

Jistě, a pak bude jiných 50 % fanoušků nadávat, že rozhodování dlouho trvá (často ti stejní). Pak se najdou se dva podobné případy, kdy bylo rozhodnuto jinak, a bude se prskat na VAR. Kdo přesně bude touhle kostkou házet?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím za sebe, ne za dalších 50% fanoušků.

Reagovat
ajouki

To beru. Jen upozorňuju, že nikdy neuspokojíš všechny a na každé řešení se bude prskat.

Reagovat
Lynx

Ono to už není jako na MS, kde se rozhodčí kouknul na video a podle toho pak změnil/zachoval svoje rozhodnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

No, podle toho jak to chápu, hlavní rozhodčí prostě rovnou dostane rozhodnutí od VAR, ale sám se nikam dívat nechodí.

Reagovat
protiproudu

Ruka je ruka a at ji hraje kdokoliv a to vědomě nevědomě. Posuzovaní jaký to může mít dopad na hru je úplně mimo. Rozhodčí tam nemá být od toho aby něco posuzoval, sčítal a podobný kurvárny. Má pískat to co je v pravidlech a ne usuzovat jestli to do nich pasuje.

Reagovat
Busby babes

"Rozhodčí tam nemá být od toho aby něco posuzoval"

no, presne od toho tam rozhodci je.

Reagovat
protiproudu

To teda není. Je tam od toho aby vymáhal pravidla, ne si dělal svoje.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Luc-Luc

ruka ve vapne by se mela piskat vzdycky, at uz nastrelena nebo ne, k umyslne ruce pak pridat jeste zlutou nebo cervenou...cim vic volnosti v tomto rozhodci dostanou, tim vic bude kolem toho povyku, stejne tak pokud utocici hrac zahraje rukou, tak smula, gol neplati...

Reagovat
Luc-Luc

*nejen ve vapne

Reagovat
J0EL

To by ale dopadlo tak, ze utocnici by schvalne nastrelovali ruky obrancov. Co tiez nie je stastne riesenie.

Reagovat
Luc-Luc

vzdycky muzes uhnout tou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokad nejsi maslo co

Reagovat
J0EL

Alebo si ju odrubat sekerou. Bezruki obrancovia by boli na nezapletenie.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Kolik do dneska vidíte?

Já 1:3 - Rashford hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

3-2 - Jimenéz hattrick, Bissaka a Maguire po gólu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

moc nám nevěřím, 2:1 pro Wolves

Reagovat
r.mrazik

2:2

Reagovat
EXoRcIsT

1-4 2x Martial Lingard Pogba

Reagovat
chicuita

0:2 -Rash, James

Reagovat
blade115

1:1 Jota, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
blade115

Zatím podle plánu.

Reagovat
VersaceChain

0-4, Maguire dá gól

Reagovat
Busby babes

budu doufat ve 1:2. Rash, Martial, Shaw.

Reagovat
SunFells

1:2 Rashford hattrick

Reagovat
Swarley

0:1 Maguire z rohu

Reagovat
cr7sux

1:2

Reagovat
Tolstobik

1:0

Reagovat
vladis271

2:0. Budúce kolo zničíme Arsenal 3:2 a ideme do trháku.

Reagovat
r.mrazik

jako loni

Reagovat
Swarley

Už budete mít výročí, 30 let v trháku

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Golasso

2:1

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=bN4Ym0Y5ovo

nase rezerva...Garner vypada cim dal tim vic skvele...a ten prvni pas

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta trojka? Takový Shaw ze Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Ta šestka

Reagovat
r.mrazik

sestka...hned prvni akce ten pas a pak dva goly z dalky...

Reagovat
Wazza228

Garnerovo dlouhý přihrávky jsou hodně dobrý... snad v každym videu tam nějakou má. Snad dostane v průběhu sezóny šanci.

Reagovat
Swarley

parádní balon a ten gol teda taky není k zahozeni

Reagovat
r.mrazik

tojo...je docela sikovnej..smrad

Reagovat
Swarley

I postavou by nemusel mít problém se prosadit...to jsem teda zvědavý...

Reagovat
r.mrazik

snad dostane par minut aspon v nejakym poharu

Reagovat
Swarley

Tak vzhledem k te sestavě ve středu hřiště je to klidně možné a Ole se toho nebojí...mohlo by to klapnout...

Reagovat
Bandita_Harry

Vlci trhajte tie deravé manchestraky!

Reagovat
Swarley

Nebuď toxickej

Reagovat
Bandita_Harry

Vadí ti konkurencia?

Reagovat
Swarley

Tak schválně, jak rychle zvládneš nasrat tu místní pokryteckou sektu

Reagovat
Golasso

Release the Wolves

Reagovat
niflheim

*unleash

Reagovat
C-M@ster

*destroy

Reagovat
smazaný uživatel

it's in the game

Reagovat
Golasso

Nah, obojí je použitelný

Reagovat
Tolstobik

Unleash je mnohem vhodnejsi termin.....

Reagovat
niflheim
Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Nemáte po ruce nějakou aplikaci, kde bych si vytvořil seznam slov a z těch slov by se pak jedno náhodně vygenerovalo (a pak samozřejmě celé znovu)? Pokud možno na počítač a preferuji aplikaci, aby si to ten seznam zapamatovalo a nemusil bych ho tam zadávat znovu.

Díky za nějaké nápady

Reagovat
Kixi Syhimour

Jednoduše řečeno, random word generator ze seznamu

Reagovat
niflheim
Reagovat
Busby babes

urcite to pujde udelat v excelu.

priradis kazdemu slovu cislo, random generator a vlookup.

Reagovat
smazaný uživatel

Perl, Python, PHP...

Reagovat
Makiii

Tak jak dnes Mufani?

Ja ocekavam, ze dnes ty Vlky konecne dostaneme, ale bude to tezky... hodne

DDG - AWB Linde Harry Shaw - McTom Pogba - James Lingard Rash - Martial

4231

A nebo 433 a vymenit Freda za Lingarda.

Doufam, ze do hry naskoci Greenwood/Gomes...

1:2

Reagovat
Swarley

To spis Matice za Lingarda nebo Jamese

Reagovat
Makiii

To snad neee.. Zrovna proti tak dynamicke hre Wolves se absolutne nehodi...

Reagovat
Swarley

No zrovna Fred pod tlakem taky neoplývá jistotou

Reagovat
Wazza228

Nečekám žádnou změnu od zápasu s CFC... max James za Pereiru.

Každopádně doufám ve výhru, ale Wolves budou těžkej oříšek. Můj tip taky 1:2.

Reagovat
Dan Gubić

Wolves ešte nikdy nevyhrali zápas v pondelok večer - United pomohol klubom v posledných rokoch prelomiť množstvo rekordov - vyzerá to na jednotku. Šípim že DDG nadviaže na svoje jarné výkony. 3:1 Wolves.

Reagovat
r.mrazik

doufam,ze tam nebude andreas,bo uz tak nas jejich zaloha prehraje

Reagovat
Dan Gubić

18:41

Missing men

So there is no place for Chris Smalling, Matteo Darmian, Marcos Rojo, Alexis Sanchez, Diogo Dalot or Fred tonight.

Reagovat
Makiii

Tak sem to trefil presne

Reagovat
Honza Matoušek

7 Britů dobrý

Reagovat
r.mrazik

david...bisssaka,lindelof,maguire,shaw....mctom,pogba,james,lingard,rash,marta

romero,axel,young,andreas,mata,matic,greenwood

Reagovat
Swarley

Hm, tak Ole se toho nebojí...ale super nasazeni Jamese do tohoto zápasů, snad budeme z brejku super...

Reagovat
r.mrazik

docela odvazna...ale tak jese udela vic prace jak andreas,takze by to mohlo byt ok...

a ti tri vepredu snad utecou...teda...oni utecou...tak snad budou davat goly

Reagovat
Swarley

No právě, strach mám spis o ten střed a jak to bude zvládat dozadu...Lingarda jsme dneska chválili, tak snad tomu středu bude pořádně pomáhat...

Reagovat
r.mrazik

jestli zahraje spatne,tak to schytame

Reagovat
Swarley

já něco vydržím

Reagovat
Busby babes

tak nejak ocekavana. Smalling, Jones, Rojo a Darmian out, pred nima Axel.

Na tu zalohu jsem zvedavy, tam mam strach, ze nas hodne prehrajou... snad dame prvni gol.

Reagovat
r.mrazik

vlastne skoro vsechny tymy lonske top10 maji lepsi/srovnatelnou zalohu...to je proste pitomy

a nebo ty nase kluky porad podcenuju

Reagovat
Busby babes

oboje.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

dalot -> young a do budoucna gomes -> mata a nemám, co bych vyktnul...

Za mě skvělá sestava, takže se to posere...

Reagovat
r.mrazik

klasika

Reagovat
Dawon

super

Reagovat
Dan Gubić

1 zmena v zostave United - James namiesto Andreasa.

Reagovat
PhilipS

3,23 je hodně dobrej kurz na Wolves. Za mě jsou teda Wolves doma favoriti

Reagovat
r.mrazik

jsou

Reagovat
vladis271

OT:

notebooky.

Mám starý stolový komp. Hru som nehral už pekne dlho, ale občas by som si niečo rád zahral. Ale od gamera mám daleko. PC mi skôr slúži na filmy/ seriály a surfovanie po nete. Toto z čoho píšem je zavírené a spomalené ako ja po 6tom pive, chcel som to preinštalovať a zistil som, že dvdrom je v čudu. Chcel by som ísť do notebooku. Ale som ako ženská a sám nvm čo chcem.

Rozmýšľam bud nad niečím lacným za 3 kilá alebo niečím lepším za cca 900 (na akontáciu) kde by som aj niečo spustil. Myslím, že ak by som chytil nejaký gamerskú vášen v budúcnosti pôjdem radšej do plejka. Notebook som nikdy nemal. Nejaké postrehy?

Reagovat
sunakashi

Na tvoje potreby urcite neco levneho.ja si na tohle koupil repasovany notas za 3500 a slouzi paradne.no a na hrani jsem si koupil ps4 pro a vazne nelituju...

Reagovat
VersaceChain

Dell G3 15, urcite levnejsi nez 900 a rozjedes vse.

Reagovat
C-M@ster

Kdybys to chtěl odvirovat, doporučil bych buď tenhle free program - projede to, restartujes ho a je to lepsi

https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

Nebo https://forum.viry.cz/

Tam si na foru najdes "jak udelat log" a udelas si log v pocitaci, pošleš jim ho tam - napíšeš "prosím o kontrolu logu" - on ti to někdo projede - procesy v pocitaci a treba ti rekne, co s tim udelat - jak se zbavit tech viru, co mas.

A kdyz budes spoko, muzes jim poslat nejaky love na ucet.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo strcit do trouby

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka united mi pride hrozna slaba...a to ani nemate velmi zranenych, nie?

Reagovat
Dan Gubić

Eriksen, Fernandes a Dybala ešte neovládajú Oleho systém.

Reagovat
Ligter

lávka fakt nic moc

Reagovat
Busby babes

The average age of #mufc's starting XI against Wolves (24y 173d) is the youngest in the Premier League this season, and the club's youngest in the league since May 2016/17

potencial by v tom tymu byl..

Reagovat
Chazy

Jakooo.. že je hráč mladej ještě neznamená, že má potenciál

Reagovat
Ligter

potenciál mají všichni, klidně i potenciál selhat

Reagovat
r.mrazik

tak kdyby byl mladej a spatnej,tak by nehral za MU...tedy krome andrease...

Reagovat
Chazy

Joo, já se určitě nepouštím do hodnocení sestavy MU, na to nemám znalosti, jen tak obecně.. třeba se vám všichni zaseknou ve vývoji a nakrmíte jima za 2 roky Evertony a Tottenhamy

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč Tottenhamy?

Reagovat
Chazy

Přání otcem myšlenky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Legenda je zpět <3

Reagovat
Chazy

A tak já nikdy prostě nezmizel, jen sem toto přestal sledovat a tak sem si žil v NFL diskuzi. Teď zas PL občas pustím, tak se občas stavím. Ale že bych sem přispíval jako v minulosti, to asi fakt nehrozí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zark

jsi utikal za holkama co, ty děvkaři, chazy

Reagovat
r.mrazik

jasne...ja si taky delam jen prdel

on i ten andreas muze jit nahoru...v nantes treba...

uvidime...mladici to jsou zajimavi,tak snad v tom evertonu fakt neskonci

Reagovat
Maresma

si zase změnil sport?

Reagovat
Chazy

Odpočal sem si od toho, no. Vlastně mě k tomu přivedli Klopp a Pep, takže jako mufan jsem skončil u LFC a CIty

Reagovat
Busby babes

styd se.

Reagovat
Dawon

Reagovat
blade115

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Ještě se vrátit zpět k haxballu a bude to top

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

To je jistě možné, ale toto: "is the youngest in the Premier League this season" není nic speciálního, když se teprve hraje 2. kolo

Reagovat
Wazza228

Takže nejmladší od toho zápasu s CP, kde nastoupila celá juniorka a Áčko se šetřilo na Ajax

Reagovat
Kixi Syhimour

V základu tak 4 hráči mimo juniorku

Reagovat
Pigeon

Sedm ostrovanů v základu

Reagovat
Sandstorm

Kde se dají aktuálně najít kvalitní streamy?

Reagovat
Side

footybite.com

Reagovat
C-M@ster

Footybite nebo na O2

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Taiger

Dendoncker 1+1 poprosím

Reagovat
Swarley

žlutý karty

Reagovat
Hokaido

To bude mít tak za sezonu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho mu tam neco naserviruje

Reagovat
avicii

Teraz na premier sport.. United od konca SAFa investovali 800 mil na prestupy

Reagovat
blade115

Jako jo, ale nevadí to, protože City investovali víc.

Reagovat
Swarley

Všichni jsme koncepční, bud v klidu

Reagovat
Mastný Chobot

Dajte mi link na zapas ktory otvorim na tablete a nevyjebe sa na mna 100 virusov a tabletov tyzdenne pls

Reagovat
Taiger

tablet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jak se chtěl pochlubit, že má tablet.

Reagovat
J0EL

James jak to skusal na Neymara, kktko

Reagovat
Grahf

tlusťoch čo nepíska fauly

Reagovat
Taiger

James vypadá jak ten typ kluka ze střední, co dostával všechny baby, ale po škole dopadl jak naprostý vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

bissaka je skvelyy

Reagovat
Swarley

směrem dopředu ma co zlepšovat, ale dozadu je úplně boží

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

podľa očakávania vôbec nevieme postupne útočiť, žiadny nápad ani pohyb

Reagovat
nani92

Zatiaľ hráme rovnako tragicky ako Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

v pondeli vecer se to dalo cekat

Reagovat
Swarley

Jako na to se dalo dosáhnout, pěkně Rashford...

Reagovat
smazaný uživatel

uz mohol mat redku trapko

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

James uboziak uz druhy krat... Co to skusa?

Reagovat
Minister

Ten James to je čo za simulanta?

Reagovat
SpecialOne

Ten James k vám zapadne

Reagovat
C-M@ster

Opakovačka ukázala, že tam kontakt byl.

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

Však byl. Až to uvidíš znova, tak se podívej směrem na chodidla.

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Simulant

Reagovat
smazaný uživatel

James má teda skutočne potenciál. Herecky. Piča simulantska...

Reagovat
iamek

Trefil ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tvůj problem, ze jsi slepon

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrý Swarley

Reagovat
iamek

Neunasis

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas

Reagovat
C-M@ster

Jj, kontakt tam byl, ale možná padal už dopředu, mrknu pak zpětně v půlce

Reagovat
J0EL

padal uz predtym.

Reagovat
nani92

Chcel sa vyhnúť kontaktu, a padom naň upozorniť

Reagovat
J0EL

= filmoval, aby ziskal faul.

Reagovat
nani92

Nie,faul by bol, ale nechcel aby ho to bolelo

Reagovat
J0EL

Keby bolo keby... Proste spadol bez kontaktu = filmoval. Pussy

Reagovat
nani92

Úmysel faulovat je tiež faul

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Swarley

zvladej trošku

Reagovat
bbbauch

Jameson a J0EL si prisli zanadavat ze tihle borci nikdy do pici nenadavaj vlastnim hracum pri simulacich

Reagovat
Swarley

Pat a Mat

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoňže niekto Swarleymu odpisuje na tie jeho kokotiny

Reagovat
bbbauch

Dej si cigaro a uklidni se trochu, nervaku

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mimo

Reagovat
Swarley

hlavně dýchat, ono to zase přejde...

Reagovat
J0EL

Ne, povzbudzujem ich k tomu. Tupelo.

Reagovat
bbbauch

Urcite jim nadsvas do simulantskejch pic ale whatever, cokoli ti pomuze se trochu uklidnit, jeste mi zanadavej, ulev si

Reagovat
Taiger

james

Reagovat
iamek

Jak simuloval, tak kartu nedostal a teď ho trefí do paty a dá žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Další objektivní slepon

Reagovat
smazaný uživatel

sah na nej (respektive james se o nej otrel) a to se nesmi nic, ze padal dopredu

Reagovat
iamek

Kopl ho do nohy. Jako faul bych to neposla, ale žlutou taky nedaval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokonce kopl jednoduse prebihal pers hrace a natlacil se pro kontakt a spadl, ty kope

Reagovat
Kixi Syhimour

Z tebe ta objektivita přímo srší

Reagovat
Grahf

všetky streamy sú na hovno

Reagovat
protiproudu
Reagovat
REPLIKATOR

Wolves úplně tragický směrem dopředu

Reagovat
niflheim

Nááádhera.

Reagovat
Swarley

První zápas v základu, je nervózní a trošku mu to podklouzlo...

Reagovat
Grahf

tondaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda si s Marcusem fakt sedí

Reagovat
Grahf

konečne nejaká akcia v pohybe, lebo inak nuda

Reagovat
Wazza228

Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba pekne zkurveny ztraty.. ale vybruslilo se z toho huste

Reagovat
VersaceChain

krasny gol, jeste tri lets go, letos titul.

Reagovat
Minister

Lukaku by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle musi Martial hrat, byt kurva, rvat se do zakonceni i pres spoluhrace.. jeb to tam..

Reagovat
Zark

united hraji celkem fajn

Reagovat
Pigeon

V tomhle je Shaw úžasný

Reagovat
pingla

balon ani nebyl v brance a tonda uz utikal slavit

Reagovat
Swarley

Uklizenoooo, perfektně Martialkooooo

Reagovat
EXoRcIsT

Wolves len betonuju ten gol nam dost pomoze lebo budu musiet vyliezt z vlastej polky a tak ich dorazime na protiutoky

Reagovat
Tolstobik

Minulej rok proti nam Vlci hrali mnohem lip teda....

Reagovat
iamek

Nebo hrajou to, co jim dovolujeme

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Sandstorm

Líbí se mi to.

Reagovat
VersaceChain

ted otevrou a skonci to jak jsme rikal, 0-4. Maguire gol.

Reagovat
Grahf

inak james je strašný, on nemá žiadnu techniku

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
nani92

Niečo ako ty a rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Je nervozni, mel by hrat vic s klidem

Reagovat
pingla

btw Wan-Bissaka je neskutecne dobry, byt tam Young, tak si z nej Jota dela prdel od prvni minuty... zatim fantasticky vykon

Reagovat
VersaceChain

je fakt neskutecny

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Zmena je to neuveritelna oproti Youngovi

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ja uplne zapomnel ze tam mohl byt Young.. az me zamrazilo

Reagovat
SpecialOne

Dotazu super, dopředu podprůměr.

Reagovat
Swarley

Pořádně to tam ted James zatáhl za AWB, tak to ma vypadat

Reagovat
C-M@ster

Tomu Jamesovi vpravo nikdo nepomůže, to nechápu co je za kokotské rozestavení.

Reagovat
C-M@ster

Chvilku potom, co jsem to napsal toto: https://i.imgur.com/OwGAzWc.png

Prostě kolem něj nikdo není a musí věčně jít do 1v1 a to i v případě, že má hráče na zádech.

Reagovat
leroy

Však 1v1 ma byt pre krídlo ideálna situácia.

Reagovat
C-M@ster

Ale musí mít vždycky možnost přihrávka, přihrávka2, 1v1

Když má jen možnost jít 1v1, tak křídlo ví, co udělá... a když dostane míč zády ke hřišti a má se otáčet a obcházet hráče, je to těžký i pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

pro messiho neni nic lepsiho nez 1 vs 1 v jaekoli pozici. takovy luxus ale v podstate nikdy nedostava. kdyby dostal takovy prostor jako mas v tom obrazku, tak je z toho golovka

Reagovat
C-M@ster

Na obrázku... a v podstatě je to k vidění každejch pár minut je přenesení hry na pravou stranu, kdy hráč má jen jednu možnost.

Což je něco, co v zápasech City neuvidíš nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

city se totiz soustredi na kvalitni presun do utoku, ktery je spojen s tim, ze obrana souepre uz je casto zatazena (protoze se tam proste nedostanou tak rychle, kdyz to hrajou na jistotu)

protoze si veri, ze v prehustenem prostoru maji dostatecnou kvalitu (hracskou i taktickou), ze je to pro ne naopak vyhoda. (ted jsem kvuli tobe prisel o gol nevese v primem prenose )

kdyby se sterling dostal nejakou nahodou k takove pozici a prostoru, tak toho vyuzije tim, ze pres toho hrace prejde a na zadnou prihravku cekat nebude (a ze se to nekolikrat za zapas vzdycky prihodi).

ale chapu, ze ten problem u vas je, ze nemate plan b a je to furt dokola, nicmene byt tam lepsi hrac, tak toho stejne vyuzije.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Lingard je k h*vnu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Moutinho

Reagovat
vodka

Martial je hrot víc jak křídlo

Reagovat
Swarley

Na tom hrotu ta jeho mámvpičivita tolik nevadí

Zatím je tam super, jen tak dal...někdo ty goly musí dávat, tak snad bude pokračovat...

Reagovat
cr7sux

Právě mi přijde, že je teda na tom hrotu i aktivnější

Reagovat
Swarley

To jo, on je spíš Rash na tom křídle i mnohem víc aktivnější než Martial...takhle rozložené je to určité lepší než opačně...

Reagovat
Swarley

Co se tam válí?

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...hraje na zemi, pak ještě simuluje a kopou oni

Reagovat
Luc-Luc

to je hrozna nuda, klasickej pondelni zapas, Vlci teda zatim velmi bojacnej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United má ze začátku lehkej los, až přijde těžší kalibr typu city, livec, spurs tak dostanou rychtu

Reagovat
Tolstobik

jj, Chelsea a Wolves jsou opravdu nejlehci souperi, se kterymi jsme mohli hrat.

Reagovat
EXoRcIsT

hej hej zase si pridete na OT prinajlepsom po remizku

Reagovat
iamek

Bissaka fantazie. Pogba na facku.

Reagovat
Hokaido

Pogba mi teda přijde úplně v pohodě v tom středu a do defenzivy, akorát dopředu neudělal snad vůbec nic.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Domácí hrají dobrou sračku...

Reagovat
iamek

Domácí hrajou to, co jim Oleho masina dovolí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Reagovat
Luc-Luc

Martial zkusene na Carrola

Reagovat
Grahf

teraz mal martial streilať z prvej

Reagovat
smazaný uživatel

Martial back to retard mode muze jit sam, udelat penaltu a cervenou nebo cokoliv a on si slapne na balon

Reagovat
r.mrazik

Terén na hovno

Reagovat
r.mrazik

Skvělý poločas od nás

Reagovat
iamek

Snad tak budeme hrát i v sobotu, když už tam budu

Reagovat
r.mrazik

Pěkně ty...snad ti to vyjde ať je na co koukat

Reagovat
iamek

Snad ano. Snad to neskončí 0:0. Navíc máme VIP, tak snad před zápasem někoho potkáme.

Reagovat
r.mrazik

Boží

Reagovat
Kixi Syhimour

Younga

Reagovat
iamek

This is my sen

Reagovat
Grahf

wolves sme do ničoho nepustili a zásluhou dobrého pressingu nás s tou ich zálohou neprehrávajú

Reagovat
salm0n

1 střela za poločas...

Reagovat
r.mrazik

No a?

Hrajeme venku...domácí neměli vůbec nic

Hra je skvělá...pološance tam jsou...něco ještě dotahneme až to domácí trochu otevřou

Reagovat
Swarley

zatím hlavně super týmový výkon, tak by to mělo vypadat...kvalita by na některých postech mohla být ještě o kousek větší, ale tohle je v pohodě...když budou takhle přistupovat ke každému zápasu, tak s tím nemůže mít nikdo velký problém...mnohem lepší půlka než proti Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Som dúfal, že Wan Bissaka bude taký chvilkovy zázrak, ale zatiaľ to vyzerá, že bude fakt výborný. Najlepší na ihrisku zatiaľ. Wolves veľké sklamanie zatiaľ.

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba syndrom druhé sezóny

Reagovat
Taiger

zatiaľ souhlasím

Reagovat
Mastný Chobot

Lol jak mi jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hra bez lopty veľmi dobrá od United a Lingard je v tom kľúčový hráč, úplne super výkon od neho zatiaľ dnes.

Reagovat
VersaceChain

ale to vetsina klaunu tady nevidi

Reagovat
Tolstobik

Oni proste jen behaji, s Mouirinhem i Va

Reagovat
Tolstobik

*Van Gaalem to byla profesura, ze vsichni jen stali a mavali na sebe.....

Reagovat
r.mrazik

Jj...pod mourkem jsme běhali...

Reagovat
Tolstobik

Vsak prave nebehali....me se akorat nejak rozpulil prispevek

Reagovat
Kixi Syhimour

rozpůlil příspěvek

Reagovat
iamek

To jeho napadání je strasne nedocenene. Jen skoda, ze když máme balon, tak je docela na nic

Reagovat
Swarley

tomu už tam trošku chybí kvalita, mít tam tvořivé rychlé pravé křídlo, bylo by to ještě o něčem jiném...ale James se snaží, suprově se vrací, napadá a je to jeho první zápas v základu, tak tam jsou trošku vidět nervy a skáče mu to...směrem dopředu je ta pravá strana o dost slabší, ale zase dozadu je zatím perfektní...

Reagovat
Swarley

to mělo jít asi někam jinam

ale je to perfektně napsáno, ocení i Lingard

Reagovat
r.mrazik

A přitom ten gól udělal dost on

Reagovat
Dan Gubić

Lingaard dobrá práca pri góle, ale chcelo by to viac. Možno keď domáci vylezú konečne z búdy.

Reagovat
mimi_united

Aj bez hviezdnych posíl hráme parádne Ok Maguire je hviezda, ale odišiel nám Lukaku

Ole ukazuje že je top tréner a top 4 je pre nás povinnosť

Reagovat
avicii

Tieto tvoje zvasty ako je Ole top tréner to musí ešte kurva veľa ukázať na top trénera

Reagovat
Makiii

Martial famozne zakonecny! Celkove od nej dobry polocas. Ta jeho technika je skvela. Skoda, ze tam nedal hnatu, jak centroval Rash.

Ten repressink z nasi strany je vazne skvelej, snad to vydrzime celych 90minut.

Chce tu dominanci na mici vic presunout jeste do utocne faze. V obrane zatim super, jen si davat pozor, staci jedna blba ztrata a Vlci to muzou velmi rychle potrestat.

James se musi jeste otrkat, aby naplno zacal vyuzivat tu svoji rychlost. Lingard takovej nenapadnej, ale neustale se nabizi a hleda prostor pro spoluhrace, coz pro hru, kterou se snazime je taky dost dulezity.

Reagovat
Hokaido

Dobrej poločas mi to od Martiala nepřišlo. Zakončení super, ale měl ještě dvě golovky, který by měl dávat. A jinak do mezihry úplně neviditelnej.

Reagovat
Makiii

Mel tam dost veci, kdy z tezke situace krasne vyjel. Skoda te chyby Wolves v posledni minute, ze si na to slapnul. Jasne, porad to muze byt mnohem lepsi, ale u nej mi fakt prijde, jakmile se dostane hlavou do pohody, muze z nej byt totalni zabijak na hrotu... ono celkove doprdedu do zadna slava nebyla, ale zas Vlci brani v 11 na pulce a Tony ma kolem sebe 3 stopery..

Reagovat
Kixi Syhimour

Sleduju to teda jen 15 minut, ale Rashforda jsem třeba vůbec nezaregistroval

Reagovat
EXoRcIsT

Treba ich dorazit Wolves si nevedia rady ked tam nieje Young cez ktoreho by mohli ist utoky

Reagovat
Hokaido

Wolves zatím zklamání, ale i proti Foxes minulý týden byli první poločas jako opaření a pořádně začali hrát až po přestávce. Oni dneska ještě United hodně zatopí.

AWB je v poho, to je novej Azpi jak vyšitej. Ještě se mi líbí McTominay, v něm můžou mít United klidně stabilního člena základní 11 na příštích 10 let. James dneska hodně nervozní, toho podle mě Ole vystřídá mezi 55. a 60. minutou.

Reagovat
Tolstobik

Ja doufam, ze McTominay bude nas novy Carrick

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty se díváš?

Reagovat
bbbauch

Posloucha na radiu

Reagovat
Hokaido

Jop.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď se teda omloiuvám, zda-li ti křivdím, nicméně dost často se tu vyrojí velké množství fanoušků Chelsea, kteří si stěžují na simulování, zejména u Salaha, ale dneska ani ne. Chápu, že to třeba nesludují, ale nebyl si mezi nimi?

Reagovat
Hokaido

Určitě byl. Ale dneska jsem žral skoro celý poločas zmrzlinu, takže jsem tu ani nebyl, abych ho zhejtoval.

A Salah to dělal opakovaně a ve vápně, což je pro mě taky rozdíl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, souhlasím s tím 2. odstavcem, to jsou pochopitelné důvody.

Ale ok, zmrzlinu jako důvod akceptuju , dobrou chuť

Reagovat
Nikikrew

AWB skvelý, lepšia kúpa ako Maguire

Reagovat
Swarley

ona je celkově celá ta obrana mnohem jistější a to právě hlavně kvůli Maguierovi...ta práce není tolik vidět jako u AWB, ale oba ty zápasy je i Maguiere super...

Reagovat
mimi_united

A 5 angličanov v základe, na rozdiel od zvyšku ligy stále ctíme tradície

Reagovat
Kixi Syhimour

Super tradice, 2 angličani za 130 mil.?

Reagovat
EXoRcIsT

a to ked sme ich kupili stratili obcianstvo alebo co

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, že to je skvělá tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je ten príspevok obrovská picovina, ako autor sám

Reagovat
smazaný uživatel

Nani, pls

Reagovat
Kapřík

A celkově 7 Britů. ::thumbsup

Reagovat
Golasso

Wolves zatím slabota . Snad druhý poločas zaberou.

Reagovat
C-M@ster

Pravá noha hráče Wolves (vzadu) kontak s levou nohou Jamese...

https://gfycat.com/ecstaticdismalflicker

Je i vidět, že se hráč Wolves sám kopne do prdele v důsledku toho kontaktu... Pokud něco bylo na kartu, tak první pád Jamese, ale ne toto.

Reagovat
J0EL

Ved ten kontakt v ziadnom pripade nemohol ovplyvnit Jamesov pohyb a nie to este ho zlozit

Reagovat
C-M@ster

Však sel nohou dopredu a tu mu zastavil‽

Reagovat
smazaný uživatel

sel nohou dopredu a tu mu nastavil tomu, co delal moutinho, se rika beh

Reagovat
C-M@ster

Hráč je zodpovědnej za svoje nohy. Když někdo leží na zemi a to ho přeběhneš, je to faul.

Když někoho během podrazíš, je to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi ukaz v pravidlech, kde je to faul. vzdyt je to blbost, pak by byl faul uplne vsechno, jakykoli dotyk a obe strany by se mohly ozyvat. ten prebehnuty by rekl, ze do nej kopl a to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

ale abychim se vratili k jamesovi, tohle nebyl kontakt, ktery by ho poslal na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Takže James do neho kopol, potom spadol, čím simuloval faul, ktorý tam v žiadnom prípade nebol, ale simulácia to nebola. Dobre, no...

Reagovat
C-M@ster

Spolykej prášky a zastřel se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Mně to připomnělo ten vtip, že "jasná sebevražda, 9x spadl zádama na kudlu".

Z toho záběru je jednoznaně vidět, že borec záměrně nechal nohu vzadu, aby ho podrazil. Sám to vidíš, jen to neuznáš, protože lidi neradi uznají, že se pletli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty stehna Traoreho, to je neco jak s tim dokaze behat taky rychle?

Reagovat
Tolstobik

No nic, ted jen pohlidat a hrat jako doted

Reagovat
havrys99

nešťastná, ale jasná

Reagovat
Luc-Luc

James mel mit uz druhou zlutou prase

Reagovat
Pigeon

Reagovat
hrundy

uz mel bejt venku ten mladej simulantik

Reagovat
iamek

Lingard

Reagovat
Swarley

Je super mít zase dva stopery s výbornou rozehravkou a kteří umí i suprove s balonem...

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaard je hrozna pest na oko, zpracovava si balon a da si housle, potom volej ve vapne a trefi se do hlavy.. ano tezky balon ale Beckhamovi nebo Cantonovi by se to nestalo, ani nikomu asi..

Reagovat
Tolstobik

Vic rozek uz to byt nemuze

Reagovat
C-M@ster

Ten Lingard mě ale vytáčí... běhá dobře, ale prostě je tak extrémně nególovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nefotbalovej*

Reagovat
Luc-Luc

tvl skoda

Reagovat
havrys99

Neveeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Minister

Naaaaaaaaaaaaaaadheraaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blade115

Neveeeeees

Reagovat
EXoRcIsT

dpc Lingard to mal davno poistit kurva teraz zase zalezu

Reagovat
smazaný uživatel

Neves gol kola, jeste hezci nez Luizuv za AV

Reagovat
Hokaido

Dokonalý.

Reagovat
Luc-Luc

pico what a goal

Reagovat
havrys99

ofsajd?

Reagovat
havrys99

Reagovat
iamek

Nebyl jako ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl jako

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jako nebyl

Reagovat
Minister

ne

Reagovat
J0EL

Objektivita ti dnes nechyba

Reagovat
bbbauch

Otaznik nakonci vety chapes

Reagovat
REPLIKATOR

sorry jako

Reagovat
Coutinho10

Neveeeeeeeeeees wow

Reagovat
Grahf

tyvole jaky goil

Reagovat
Luc-Luc

VAR

Reagovat
Kluivert9

Jestli tohle zas kvůli pár milimetrů neuzná

Reagovat
salm0n

ofsajd, to máš mávat hned

Reagovat
Luc-Luc

jak to analyzujou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fandim United ale tohle posuzovat VARem .. to je na zabiti, chudak strelec

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
VersaceChain

Jako proc? jakoze kdyz das hezky gol tak ofsajd predchazejici tomu se nepocita?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo na centimetr a vubec nic to neovlivnilo.. ano chapu ty ses zastance 100% dodrzovani ale ja v tomhle pripade a podobnych proste ne, to by byla vrazda fotbalu. Neshodnem se.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Hokaido

Kde je teda ta hranice, aby se příště nemohl nikdo cítit poškozený?

Reagovat
smazaný uživatel

0-2,4 cm

Reagovat
Thoomas

Ať se tím posuzujou jasný ofsajdy, ale aby takovej gól neuznali kvůli nějakýmu zasranýmu milimetrovýmu ofsajdu, co absolutně nic neřešil, to by bylo fakt na pěst

Reagovat
Swarley

Ofsajd je ofsajd a když mas tu možnost to přesně posoudit, tak to dělej

Reagovat
smazaný uživatel

Za me proste ne, kdyby tam byl metr ok, ale centimetr a bez ovlivneni vyvoje ne.

Reagovat
Swarley

Je to ofsajd, pak nemusí vymýšlet VAR, když to podle něj nechcou vše objektivne posuzovat...jednou to pustim, jednou ne, to jsme tam, kde jsme byli...

Reagovat
Thoomas

Až na to, že ten systém určitě taky není 100%, a tyhle milimetry stejně nemůžou posoudit naprosto přesně a navíc nic neovlivní, takže by byla totální píčovina něco takovýho neuznat.

Reagovat
Swarley

Nebyla, bud to ofsajd je nebo to ofsajd není...cokoliv mezi je zase jen zbytečný zmatek a místo pro pochyby...

Reagovat
Thoomas

A ty první 2/3 příspěvku si taky četl?

Reagovat
Swarley

Jestli to stoji takový prachy a měří to blbe, tak pak je to úplná kktina

Reagovat
Detective

No v tom momentu přihrávky to musí zatim zastavit člověk a jestli to má měřit centimetrový ofsajdy, tak to je třeba zastavit přesně na setinu vteřiny. A ty lajny taky posouvá člověk, takže pořád nic neprůstřelnýho...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

njn ked Maguire nevi odkopavat loptu

Reagovat
Coutinho10

uz jsem se bal, ze ho zrusi

Reagovat
Kixi Syhimour

gggggggoooooooooooollllllllllll

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ten byl hezký

Reagovat
protiproudu

To se mi líbilo jak to tam kreslili a jasne ukazali jestli to byl nebyl ofsajd

Reagovat
nani92

To je v pici,že proti nám im tie strely vždy vychádzajú

Reagovat
SpecialOne

A snaží se jim gólmani

Reagovat
Kixi Syhimour

Budeme ignorovat tu tyčku před asi minutou

Reagovat
vladis271

každý sa proti vam snaží viac ako proti ostatným.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Klasický Neves. Super hráč.

Reagovat
doshcz

to sou přesně ty čáry co chyběj v naší lize ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak rozhodčí u nás naopak věří vlastním schopnostem

Reagovat
C-M@ster

U nás tohle dělají čtvrtkou papíru.

Reagovat
doshcz

Reagovat
havrys99

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

to je ten software, co stojí x milionů

Reagovat
C-M@ster

No, ale x milionu ve svete fotbalu neni nic.

Reagovat
Ondiis

V anglickém ne no

Reagovat
VersaceChain

Spravne uznano

Reagovat
Luc-Luc

pojdme vlci, dorazte ty zebraky

Reagovat
avicii

Krása poďme vlci

Reagovat
Grahf

jak nás púresujú, tak sme v hajzli

Reagovat
avicii

Rashford

Reagovat
cr7sux

rash

Reagovat
niflheim

Ách jo

Reagovat
m.sali

na těch standartkách je ještě potřeba trošku zapracovat

Reagovat
Grahf

zas tie primaky ala ronaldo

Reagovat
salm0n

Lindelof alá Costa

Reagovat
niflheim

Matic za Jamese, Lingard napravo. Posilnit střed, vysunout Pogbu.

Reagovat
Grahf

dopredu sme strašne neohrabaní, tam proste nie je technická kvalita, aspoň 2 dalších technických hráčov potrebujeme do stredu

Reagovat
havrys99

100%

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom jasná

Reagovat
Luc-Luc

omg

Reagovat
Minister

Pogbaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopej toooo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsem bylo jasny ze to neda vcetne komentatora stacilo by ze udelal penaltu a aspon neco dneska dobre.. ale on chtel vic. Picuw.

Reagovat
Grahf

pencla

Reagovat
smazaný uživatel

neboj neda

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
doshcz

Reagovat
C-M@ster

PROČ TO KOPE TEN ŠULIN‽‽‽‽

Reagovat
J0EL

Reagovat
Luc-Luc

diky

Reagovat
Pipo123

Domáci majú kvalitnú zálohu aj útok, všetci hrajú dobre na lopte a vôbec im lopta neprekáža, ale tá ich stopérska trojica je hrozna, keď majú loptu tak ju len nakopnú dopredu

Reagovat
nani92

Skurveny kokot

Reagovat
niflheim

Příšerně kopnute.

Reagovat
smazaný uživatel

ako cakal som ze neda ked to isiel kopat pogba ale cakal som ze to dojebe z dorazky

Reagovat
blade115

Pogboom

Reagovat
Coutinho10

Rui

Reagovat
smazaný uživatel

fanta

Reagovat
Coutinho10

bohuzel ho kvuli tezsimu losu nemam, ale dobra volba

Reagovat
smazaný uživatel

dive, karma

Reagovat
protiproudu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Reagovat
Grahf

kokoot

Reagovat
nani92

Ole je mäkký, zachvilu poletí

Reagovat
Sandstorm

Do Norska?

Reagovat
salm0n

Rashforda po tom přímáku asi k tomu nepustili, ale mohl to kopat Martial

Reagovat
smazaný uživatel

tak priamak a penalte je nieco ine, proste to chcel kopat Pogba a Rashford mu to nechal

Reagovat
Tolstobik

Pogba je fakt sasek.....

Reagovat
Swarley

Já kdybych to nepsal minuly týden, proč ho to nechají kopat...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Swarley

A nemám rad tohle přenechávání...jestli to někdo kope dobře, s klidem ty penalty dává, tak u toho ma taky zůstat....tady ten chaos každý si to může kopnout, s tím at jdou do řitě a hlavně Ole...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaří se? Tu máš penaltu zatím co zápas to penalta pro united

Reagovat
pingla

ti mrdá ne? však ho Coady trefil ty tupče

Reagovat
cr7sux

Diagnóza v oblíbených klubech

Reagovat
okorec

Jj, nepiskajme jasné penalty len preto, že hra united...

Reagovat
smazaný uživatel

VAR level skicár

Reagovat
Ondiis

Moje fanta pláče, ty kokot

Reagovat
okorec

Nie nadarmo sa hovorí, že faulovaný nemá kopať penaltu. No niektorí sa nie a nie poučiť.

Reagovat
Swarley

Pravidlo by melo byt Pogba nekope penaltu, když to neumí...

Reagovat
nani92

To je picovina, vieš o tom však?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás sa vraví že čierny

Reagovat
Hokaido

To se samozřejmě nahlas říkat nesmí, ale když si porovnáš čísla, tak černoši mají daleko horší čísla jak běloši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

a minulý týden?

Reagovat
Sandstorm

Hodně naivně kopnuté od Paula. Na tomhle si kvalitní brankáři jako Patricio smlsnou.

Reagovat
Ondiis

Ten Traoré .. jak je rychlej, tak je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

neni, jen nema takovy prehled

Reagovat
J0EL

taky Gervihnovsky typ. Akurat na steroidoch.

Reagovat
salm0n

proč už nestřídá

Reagovat
Sandstorm

To taky nechápu, když se mu nabízejí takové super alternativy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
spider_8

Reagovat
Sandstorm

Ole by měl začít střídat..ale pak se podíval na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

ole dlho nevydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

mctom mi dnes pride hrozostrasny

Reagovat
smazaný uživatel

nebo proste takovy uplne prumerny prumerak, gibbs na cmku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
C-M@ster

Však ještěže jde zítra Sánchez hostovat...

Vůbec by se teď nehodil...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Ani druhý útočník a CMko by se nehodili.

Reagovat
r.mrazik

ne,nehodil

Reagovat
Miguel19

Kdyby se hrál fotbal bez míče, tak je Lingard top hráčik.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Grahf

daj t greenwooda, ak chceme vyhrať

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Detective

Tak ještěže Moutinhovi nefouk vítr do rukávu trika, podle toho jak tam nastavujou ty lajny, by to neuznali. Ono i ten moment přihrávky musej mít přesně na setinu vteřiny, aby to sedělo, takže můžou doufat, že se neklepou ruce tomu co to zastavuje.

Reagovat
Luc-Luc

Adama

Reagovat
smazaný uživatel

United by měli nosit bílé dresy, na důkaz díků bílému penaltovému puntíku

Reagovat
EXoRcIsT

co sa tu za chuji vynorili to sa ako MU nemaju piskat jasne penalty alebo nechapem lebo toto su prispevky hodne retarda

Reagovat
smazaný uživatel

ked raz nejaky trener onlockne traoreho tak bude mat bombu

Reagovat
Luc-Luc

je dobrej, ale podle me nevydrzi v takovym tempu celej zapas, je moc tezkej, ale na lavku bych ho bral k nam

Reagovat
smazaný uživatel

spis trezor

Reagovat
iamek

Žlutá

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

To je kokot... další žlutá úplně mimo

Reagovat
mimi_united

Hlavne teraz zvaliť kvôli penalte všetko na Pogbu, hoc je tam jediný kto tvorí hru

Reagovat
C-M@ster

#PogbOut

Reagovat
mimi_united

Pogba, David a Harry sú jediní ktorí nás ešte držia v boji o top 4

Reagovat
avicii

Mimounited... Tak ako to je? Ved idete na titul, čo tak skromne?

Reagovat
vladis271

už nie o titul?

Reagovat
Swarley

To jde hlavně za Olem, když to vidíme tady, ze to Pogba to kope debilne, tak to musí vidět i on a nemá ho k tomu pouštět....ze si to kluci chtějí předat je super, ale tři body v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je babovka, aj on by mu to nechal

Reagovat
Grahf

spätných prihrávok dnes aspoň milion

Reagovat
Grahf

jasne 2 minuty pred koncom, to nás určite zachráni

Reagovat
salm0n

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

Ofsajd

Reagovat
EXoRcIsT

tak toto offside ani nahodou do pice naco to piskal ked ma VAR pritom tam bol Mata uplne sam v 16tke

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
J0EL

Mal by tam rameno

Reagovat
EXoRcIsT

to je jedno to bolo tak tesne ze to mal pustit a keby padne gol tak potom pouzije VAR ale teraz nas obral obrovsku sancu bo sebe kkt myslel ze videl offside

Reagovat
J0EL

Reagovat
okorec

Presne

Reagovat
Sandstorm

Mata

Reagovat
nani92

Ten Mata nech ide tiež už dopice

Reagovat
salm0n

Mata tvl

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze, co tam furt dela mata nechapu.. o trochu lepsi hasek ze sparty

Reagovat
salm0n

Co pískal idiot?

Reagovat
Sandstorm

Mata

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze vlci promrhali prvni pulku, ten zapas mohli vklidu vyhrat

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

hej ked si super proti nam ani neprdne ta to nie MU dobre zahral ale suoerovy sa nechelo to i ja mozem napisat na vas ze len sa superom proti vam nechce hrat

Reagovat
avicii

To isté platí pre United, dnes boli wolvs porazitelni,cakal som od nich viac

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

paci sa mi, ze wolves napriek tomu ze maju kopu juzanov, hraju tvrdy fyzicky futbal. nemaju pussy juzanov, ale poriadnych bad ass juzanov.

Reagovat
Tolstobik

Bodik dobrej, ale ten Pogba je fakt zoufalej na penclich

Reagovat
Grahf

dnes sme si vyhrať nezaslúžili, dozadu aý na gol fajn, dopredu čistá mizeria, dve strely...takto sa výhru nebojuje

Reagovat
salm0n

když nemáme SOZ, tak těch střel víc nebude

Reagovat
Grahf

to je jasné, tam proste nie je kvalita. Takto sa budeme musieť spoliehať na brejky, čo nám ale väčšina mužstiev neumožní, keďže to zavrú.

Reagovat
okorec

Stratené 2 body... Zbytočne

Reagovat
r.mrazik

skoda...zabila to ta penalta...

krome hlukych par minut,kdy dali tyc a pak krasny gol,to byl z nasi strany dobry zapas...

vlci dobre branili,nam se nedarilo rychle dostat mic k rashovi a jamesovi....klidne muze priste zkusit to prave kridlo greenwood

Reagovat
r.mrazik

jinak bod zvenku a navic neprijemny souper...

Reagovat
EXoRcIsT

Zapas nas stali hlavne Lingard co je sam v 11tke a si streli loptu do hlavy a Ole lebo striedania absolutne nezvladol a nechapem preco nieje na lavicke Gomes ten by urcite nepokazil tu prihravku na sprintujuceho Martiala ako Mata

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

hej hej, Lingard nas urcite stal zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentní už jen dva kluby

Reagovat
smazaný uživatel

no v sobotu to vidim na boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, v sobotu ale hrajem s arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

ved dva stopercentne kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen že si psal něco o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Arsenal jednoducho nemôžu vyhrať titul

Reagovat
Golasso

Wolves zbytečně ztratili dva body. Škoda nepovedené první půle

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

jaksik ich neposluchala lopta a nekedy som mal pocit, ze sa az bali silnejsie kopnut do lopty tak si zabrzdili zbytocne vela protiutokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ole, nabudúce treba striedať 90+

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele