Premier League - preview 18. kola

26.12.2015, 08:29
Previews
Anglická liga má dnes na programu kompletní osmnácté kolo, v němž vedoucí Leicester cestuje do Liverpoolu. Arsenal se představí v Southamptonu, Manchester City změří síly se Sunderlandem...
Stoke City - Manchester United  (sobota 13:45)
Zatímco si zbylé evropské ligy dopřávají zimní přestávku, mohou se zraky široké fotbalové veřejnosti plně upnout k Premier league a jejímu tradičnímu kolu na druhý svátek vánoční. A začneme hezky zostra: tzv. Boxing day totiž odstartují v brzké sobotní odpoledne Stoke s Manchesterem United.

Hostům z Manchesteru se v posledních týdnech hrubě nedaří a tlak na osobu manažera Louise van Gaala sílí čím dál víc. United totiž nezvládli zvítězit ani v jednom z posledních šesti zápasů, což je stálo postup do osmifinále Ligy mistrů a v lize se z prvního místa propadli až na páté. Zvláště poslední dvě prohry z rukou nováčků Bournemouthu a Norwiche mohou fanoušci jen těžko překousnout a není divu, že minulý týden své hráče ze hřiště vypískali. Dle spekulací médií tak van Gaalovi vážně hrozí odvolání z funkce, pokud v následujících kolech nedokáže z této šlamastyky vybruslit.

Vzhledem k tomu, že si United takřka nemohou dovolit další zaváhání, je zrovna Brittania Stadium jedním z těch nejméně vítaných hřišť. Manažer Stoke Mark Hughes, sám někdejší hvězda Manchesteru, nepochybuje o tom, že se Rudí ďáblové zase zvednou, ale zrovna proti jeho týmu by to ještě stihnout nemuseli. "Okolo klubu teď panuje rozruch a debaty ohledně toho, jak hrají a kam to všechno směřuje. Z toho, co jsem viděl, povětšinou své zápasy ovládají. Jejich hra je teď daleko více zaměřená na držení míče, než jak tomu bylo v minulosti. Mají často míč a vytváří si řadu šancí - tak trochu jako my."

"V posledních týdnech jsme sice moc branek neskórovali, ale pořád se nám daří vytvářet si šance. Pak už je to jen o jejich proměnění," pokračuje Hughes. "Myslím, že to samé do určité míry platí i pro United. Mají dobré hráče, kvalitní tým i talentované individuality. Dá se čekat, že si to časem zase všechno sedne. Snad jim to ale ještě o víkendu nedovolíme."

Když jednadvacátého listopadu dokázal Manchester porazit Watford na jeho vlastním hřišti 2:1, vyhoupl se do samého čela ligové tabulky. Od té chvíle to však s Red Devils šlo strmě dolů a o měsíc později se nacházejí mimo příčky zajišťující kvalifikaci do Ligy mistrů, přičemž jejich ztráta na vedoucí Leicester činí hned devět bodů. Kapitán Wayne Rooney tak nemá problém přiznat, že sebevědomí po takto příšerném období jeho tým nemá zrovna na rozdávání.

"V posledních týdnech jsme naše zápasy nevyhrávali, takže je normální, že si věříme o něco méně," pověděl Rooney v rozhovoru pro stanici Sky Sports. "Potřebujeme jej zase nabrat, protože nás čeká několik těžkých zápasů, ve kterých budeme muset předvést to nejlepší, abychom je vyhráli. Víme, že umíme hrát líp a všichni spolu pracujeme na tom, abychom přišli s řešením a začali znovu vítězit."

K narůstající kritice se Rooney vyjádřil takto: "Není to nic příjemného, když jste pod palbou zápas co zápas. Pro hráče je náročné se s tím vypořádat. Zasáhne nás to, protože jsme hrdí a je pro nás čest hrát za Manchester United. Když se zrovna nedaří, je to obtížné a frustrující."

Stejně, ne-li hůř, je na tom manažer Louis van Gaal. Nizozemskému kouči se pranic nelíbilo, že některé mediální spekulace již přerostly v nepotvrzené zprávy o jeho odvolání, a dal to novinářům na své předzápasové tiskové konferenci pořádně najevo. Tím vůbec nejlepším způsobem, jak kritikům zavřít ústa, by bylo vítězství na Stoke...
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Adam - Shaqiri, Krkić, Arnautović - Diouf
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Jones, Blind - Carrick, Schneiderlin - Mata, Rooney, Depay - Martial
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Málokterý tým by byl pro účastníky Premier League větší hrozbou než týmy Crystal Palace a Bournemouthu. Zní to jako nesmysl, ale v letošní sezóně, protkané tolika paradoxy, to takový nonsens skutečně není. Absolutní nováček se v prosinci vypjal k úžasným výkonům, třikrát vyhrál a uplaval ze sestupových vod. Eagles zase pod vedením úžasného Yannicka Bolasieho získal ze čtyř utkání celých deset bodů a nyní si brousí zuby na pohárovou Evropu.

Doména Crystal Palace se skrývá především v zápasech na cizích stadionech, kde vyhrávají jeden zápas za druhým. Vždyť z posledních šestnácti utkání venku vyhráli jedenáct. V roce 2015 získali na cestách už pětatřicet bodů - víc dokázal nasbírat jenom Arsenal, a to o tři více.

Letošní forma Orlů je značně kolísavá. Na přelomu září a října prohráli čtyři z šesti zápasů, obratem však z následujících šesti klání naopak čtyři vyhráli - a to včetně duelů na půdách Liverpoolu a Stoke City. Velkou zbraní týmu Alana Pardewa je Yannick Bolasie, který po přesunu z křídla na pozici staženého útočníka výrazně pookřál a především svými nekonečnými výpady do vápna dělá obranám soupeřů obrovské potíže.

Nad jeho startem údajně visí maličký otazník a právě to by mohl být jazýček na vahách utkání tradičního Boxing Day. Bournemouth totiž v obraně nepatří zrovna k příkladným "Hujerům". Víc gólů než Cherries inkasoval pouze Sunderland, průměrně jejich negativní konto sahá takřka ke dvěma brankám na utkání.

V posledních týdnech nicméně svěřenci Eddieho Howea na defenzivě zapracovali, v posledních třech kolech, které shodně vyhráli, dostali góly pouze dva. Zásluhu na tom má především Artur Boruc, který dříve dva zápasy Bournemouthu zkazil, ale nyní patří k nejlepším gólmanům závěrečného měsíce letošního roku.

Nováček soutěže se pravděpodobně bude muset obejít bez agilního dua Junior Stanislas - Joshua King, které sužují svalové problémy. Oba dva by dost možná nastoupit mohli, ale o dva dny později se hraje další zápas a při nabytém programu je trenér Howe nejspíš pošetří. Crystal Palace trápí podobný případ s Yohanem Cabayem, jehož případ je rovněž zhruba padesát na padesát.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Pugh - Murray
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye (Ledley), McArthur - Zaha, Bolasie, Puncheon - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - West Ham United  (sobota 16:00)
Pozoruhodné období zažívá West Ham, který je sice již čtyři zápasy v řadě neporažen, na druhou stranu na vítězství čeká již více než dva měsíce. Každopádně se stále drží v horní polovině tabulky, o čemž si jejich sobotní soupeř může nechat jen zdát - Aston Villa se nachází ve velmi kritické situaci a musí co nejdříve konečně zvítězit. Naději fanouškům dává bod přivezený z Newcastlu.

Tradiční klub z Birminghamu vyhrál v právě probíhající sezóně pouze jednou a to hned v prvním kole na hřišti Bournemouthu. Nepomohla ani změna na trenérském postu, a i když se Villans povedlo pod vedením Rémiho Gardeho uhrát pár pozitivních výsledků, plný bodový zisk stále ne a ne přijít. "Myslím, že potřebujeme minimálně deset vítězství. Musíme jít krok po kroku, soustředit se na první výhru, pak na druhou. Jedno je jisté - musíme okamžitě začít vítězit," ví Garde.

Jeho sobotní protějšek, o dva roky mladší Slaven Bilić, samozřejmě ví, že jeho tým nečeká nic lehkého. "Sledoval jsem je (Villu) v několika předchozích zápasech a viděl jsem kvalitu, energii a velkou bojovnost. Teď mohou být sebevědomí, neboť přivezli bod z venku a nyní to chtějí v domácím prostředí potvrdit," uvedl.

"Takže není prostor na chyby. Rozhodně neočekávám, že by bylo toto utkání jednodušší než duely se Swansea, Stoke nebo Manchesterem United. Pyšní se několika kvalitními hráči, na něž si musíme dát pozor," upozorňuje chorvatský manažer Hammers, kteří budou na Boxing Day favoritem a to navzdory svým poněkud zajímavým výsledkům - tři bezbrankové remízy v řadě, to je opravdu docela rarita.

Lodivod Aston Villy Rémi Garde se nachází v nezáviděníhodné situaci a nepomůže mu ani skutečnost, že si kapitán Micah Richards přivodil zranění kolene a bude nějakou dobu chybět. Slaven Bilić je na tom však v tomto směru ještě hůře, mimo hru se nachází Manuel Lanzini, Diafra Sakho, Victor Moses, Winston Reid a také Dimitri Payet. Na hřišti by se naopak již mohl objevit Andy Carroll.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Lescott, Bacuna - Sánchez, Gueye, Westwood - Veretout, Sinclair - Ayew
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Song, Noble - Antonio, Jelavić, Zárate
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Začíná nová éra Chelsea. Éra bez Josého Mourinha. Zase. A otěží zchátralého modrého spřežení se zase ujímá velezkušený trenér a dobrý kamarád Romana Abramoviče Guus Hiddink. Při posledním angažmá si vedl fantasticky a něco podobného si fanoušci obhájců titulu přejí i nyní. Jeho první štace bude velmi náročná, k malému londýnskému derby přijede na Stamford Bridge rozjetý Watford.

V sezóně 2008/09 vedl Blues v průměrné sezóně Luis Felipe Scolari, který byl v nelibosti hráčů a do jisté míry i fanoušků. Hiddink se ujal Chelsea až na konci února, přesto dokázal velké věci. Ze třinácti ligových utkání vyhrál úžasných 11, vyhrál s Blues FA Cup a s výbornými výkony měl nakročeno i do finále Ligy mistrů. Dvojzápas s Barcelonou však z různých důvodů nedopadl k radosti anglického celku.

Vraťme se však ke statistice z Premier League - Hiddink je totiž dodnes manažerem s nejlepší statistikou vítězných duelů v nové éře anglického fotbalu s impozantním číslem 84,6 procent. I tehdy to však stačilo "pouze" na třetí místo se sedmibodovou ztrátou na titul. No a teď Chelsea na první místo ztrácí bodů dvacet a na Ligu mistrů jedenáct.

Rozestup mezi Chelsea a Watfordem je pak desetibodový, překvapující - alespoň z celosezónního hlediska - však je, že výše postavení jsou Hornets. Svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese mají parádní formu a především v posledních týdnech jsou nezastavitelní. Vyhráli čtyři utkání v řadě a skutečnost, že ztrácí na pozice zajišťující účast v Lize mistrů jen bod, je zaslouženou odměnou.

Největším klenotem londýnského celku je jednoznačně Odion Ighalo, který s dvanácti góly překonal rekordní zápisy Watfordu v Premier League. Právě jeho ďábelská forma by mohla způsobit Chelsea další silnou újmu; přestože Blues v minulém utkání se Sunderlandem předvedli velmi zlepšený výkon.

V utkání na Boxing Day jim pravděpodobně bude scházet Eden Hazard, který má od utkání v Leicesteru zdravotní problémy. Watfordu se naopak bude muset obejít bez Nathana Akého, který v klubu hostuje právě z Chelsea.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Pedro - Diego Costa
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Anya - Watson, Capoue - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Kdo by to byl řekl, že šlágrem kola na Boxing day bude zrovna střetnutí Liverpoolu s Leicesterem City. Přesně to však v sobotu nastane a máme se na co těšit, neboť oba celky se prezentují aktivním ofenzivním pojetím, které v kombinaci s nejistou defenzivou slibují gólové hody.

Liverpool se po nevýrazném vstupu do sezony změnil manažera a od Jürgena Kloppa si navzdory mírnění všeobecného optimismu sliboval mnohé. Německý kouč tato očekávání zatím plní tak napůl - Reds sice pod jeho vedením slavně vyplenili Stamford Bridge nebo Etihad Stadium, tedy místa, kde Brendan Rodges v předchozích letech tápal, jenže zároveň přišly nečekané prohry s Crystal Palace, Newcastlem nebo naposledy Watfordem. Příjezd Leicesteru na Anfield Road tak představuje zajímavý mix obojího z těchto dvou kategorií a je otázkou, jak se s tím domácí vypořádají.

Liverpoolským ve vánočním shonu nepřeje ani bohatá nadílka zranění: nejnovějším přírůstkem je stabilní člen základní sestavy Martin Škrtel, jenž si odbude přibližně šestitýdenní pauzu. Mimo hru také stále zůstává věčný lazar Daniel Sturridge a chybět proti Leicesteru bude i James Milner. Naskočit zpět do sestavy by však mohlo defenzivní duo Simon Mignolet a Dejan Lovren. Přesto všechno se Klopp na momentální zdravotní situaci svého kádru vymlouvat nehodlá ani v nejmenším.

"Daniel si stále prochází svou předsezónní přípravou, intenzivním tréninkem, který ještě potrvá sedm, osm, devět nebo deset dní. Pak se uvidí, jak na tom bude," ozřejmil Klopp situaci okolo Sturridge. "Martin nám teď bude chybět také, což není vůbec ideální, ale nemáme si na co stěžovat. Je to tvrdý chlapík, který se obvykle vrací brzy po zranění, ale nechceme na něj vyvíjet zbytečný tlak, Musíme si počkat aspoň několik týdnů, a to nejsou vůbec dobré zprávy."

Právě situace v defenzivě poslední dobou ničí Liverpool nejvíce. Ať už se zde objevil Simon Mignolet či jeho náhradník Bodgan, a před nimi nastoupila jakákoli stoperská dvojice, soupeři liverpoolským sázeli jeden gól za druhým. Pořádným očistcem si například po návratu ze zranění prošel na hřišti Watfordu Mamadou Sakho, jenž si spolu s celým týmem musel protrpět ošklivou prohru 3:0.

"Přišli jsme o něj (o Sakha), když na tom byl perfektně, po svém návratu měl samozřejmě potíže, protože to byl příšerný zápas pro nás všechny. Dejan tak dlouhou pauzu neměl, také byl předtím ve skvělé formě, ale budeme si muset počkat, jak to s ním bude teď," poznamenal Klopp. "Rád bych bránil výsledek 1:0 a ne pořád otáčel z 0:1. Musíme být koncentrovaní od první vteřiny."

Slovy manažera Leicesteru Claudia Ranieriho si Foxes mohou na Anfield Road zajistit vytouženou záchranu v Premier League. Hosté totiž půjdou do zápasu s osmatřiceti body a právě překonání čtyřicetibodové hranice bylo hlavním Ranieriho cílem před začátkem sezony. Co na tom, že tento bodový zisk zároveň znamená první místo v tabulce a maximální možný kontrast oproti loňským Vánocům - tehdy byli Foxes na posledním dvacátém místě!

Přesto i doposud opatrný Ranieri poprvé začal o útoku na nejvyšší příčky hovořit o trochu otevřeněji. "Mohu být velmi sebevědomý, protože Leicester se loni zachránil v posledních dvou měsících, což znamená, že má výtečnou výdrž. Proč bychom nemohli pokračovat v běhu i letos? Jsme jako Forrest Gump," pobavil italský manažer na tiskové konferenci. "Hráči vědí, že si vedeme dobře, ale ještě jsme ničeho nedosáhli."

"Pokud dobře vím, Leicester ještě nikdy v tuto dobu na ligovém čele nebyl, takže můžeme být nadšení. A když se manažerovi s hráči daří činit šťastnými fanoušky, je to fantazie," libuje si Ranieri a vzápětí se zase vrací na zem. "Na začátku sezony jsem se díval na naše zápasy a nemohl tomu uvěřit - přes Vánoce proti nám stojí přímo obrovský balvan. Ale soustředíme se teď pouze na Liverpool, teprve až tady skončíme, přejdeme zase na dalšího."

"Jsem na své hráče i příznivce velmi pyšný," dodává Ranieri. "Je to něco fantastického, ale musíme pokračovat v tvrdé práci. Všichni si teď spokojeně sní a já je ještě nechci probudit."
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Sakho, Moreno - Henderson, Lucas, Can - Lallana, Coutinho, Origi
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Inler, Kanté, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.90 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Kdy už se zdálo, že se Sunderland po výměně trenéra dostává do formy, přišly tři prosincové porážky v řadě a sešup zpět na sestupové příčky. Nutno poznamenat, že během posledního měsíce se střetávají s velmi silnými soupeři a jedna z nejtěžších překážek na ně čeká na Boxing Day, kdy zajíždí na Etihad Stadium.

Nicméně ani tamní Manchester City si po výsledcích z posledních týdnů nemůže moc vyskakovat. Od začátku listopadu zvítězil pouze dvakrát a vedoucí Leicester mu unikl již na rozdíl šesti bodů. Svěřenci Manuela Pellegriniho mají problémy především na hřištích soupeře, v domácím prostředí naopak až na kolaps s Liverpoolem válí a tuto bilanci budou chtít potvrdit i v sobotu odpoledne.

"Bude velmi důležité, abychom zůstali v kontaktu, tak jako jsme teď, i na konci ledna. Pokud se dostanete do vedení dříve, je to lepší, ovšem potřebujete být v čele poslední den ledna. Poté, v následujících třech měsících, se můžete stát mistry," tvrdí Pellegrini. "Před zápasem s Arsenalem jsem říkal, že je to utkání o šest bodů, avšak není rozhodující. Znovu opakuji, nikdo nezíská titul v prosinci," dodal chilský manažer.

Zajímavostí je, že Citizens za posledních osm let na Štěpána prohráli pouze jednou a paradoxně to bylo právě proti Sunderlandu. Jinak se ale Black Cats proti Sky Blues příliš nedaří a na vítězství z jejich stadionu čekají již od ledna 1998, přičemž tehdy se oba celky potkaly ještě ve druhé lize.

Po osmi zápasech by se do základní sestavy Manchesteru mohl vrátit pilíř zadních řad a kapitán Vincent Kompany a jelikož by už měli být stoprocentně fit také Sergio Agüero, který již hrál minulý týden proti Gunners, Pablo Zabaleta a Fernando, zůstává jediným zraněným na Pellegriniho seznamu Samir Nasri. Sam Allardyce postrádá obránce Adam Matthews a Younese Kaboula a kvůli karetnímu trestu nenastoupí ani někdejší hráč Citizens Jack Rodwell.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Kompany, Kolarov - Touré, Fernandinho - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, Coates, O'Shea, Van Aanholt - M'Vila, Gómez - Watmore, Johnson, Borini - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Norwich City  (sobota 16:00)
Zatímco favorizované celky jako Manchester United, Liverpool či Chelsea v letošní sezoně více či méně strádají, Tottenham si vede konstantně dobře. Po minulém kole se Spurs dokonce dočkali zasloužené odměny v podobě poskočení na čtvrté místo v ligové tabulce. To nyní hodlají potvrdit i v papírově snadném domácím zápase proti nováčkovi z Norwiche, ovšem o to větší by si měli dávat pozor...

Jedny z nejslabších chvilek Tottenhamu přišly tuto sezonu právě na White Hart Lane v zápasech s týmy, které by pro Kohouty neměly představovat až takovou hrozbu. Za všechny můžeme zmínit remízu 2:2 se Stoke či nedávnou prohru s Newcastlem 1:2, přičemž v obou případech domácí v zápase vedli a mířili za zdánlivě snadným vítězstvím. A pokud by ani to nemělo stačit k dostatečné koncentrací domácích hráčů, stačí se podívat na zápas Norwiche z minulého kola. Canaries totiž nečekaně vyrabovali Old Trafford a lze tak očekávat, že proti favoritovi nenastoupí s přílišným respektem ani tuto sobotu.

Dobrou zprávou z pohledu domácích je návrat Ryana Masona. Anglický záložník již překonal potíže s kotníkem a po takřka měsíční absenci se znovu hlásí do služby. Dostat se hned do základní sestavy však nebude mít vůbec jednoduché - celé středové trio Dier, Dembélé, Alli si totiž počíná znamenitě. Dalším navrátilcem do sestavy je také pravý bek Danny Rose, jehož minulé kolo zradilo onemocnění. Mimo hru naopak zůstává Alex Pritchard a Clinton Njie, jenž bude kvůli poraněnému kolenu absentovat přinejmenším do března.

Za pár dní se otevírá lednové přestupové okno a Spurs stejně jako v létě hodlají pátrat po vysněném útočníkovi, který by doplnil ofenzivní jedničku Harryho Kanea. "Vždy je obtížné přivést nové hráče zvenčí," varuje Mauricio Pochettino před nákupem hráče odjinud než z Britských ostrovů. "Adaptovat se v Premier League, na kulturu, na jazyk - přivést hráče odjinud je opravdu složité. Proto raději dám přednost hráči z Anglie. Pokud dostaneme takovou příležitost, chytnu se jí, ať už bude z Premier League, Championship nebo League One."

Pochettinův protějšek Alex Neil měl na své tiskové konferenci ještě pořád co komentovat ohledně slavného prvenství nad Manchesterm United, vůbec prvním vítězném úspěchu na Old Trafford od roku 1989. Získané tři body navíc Canaries odpíchly ze sestupových příček, ovšem Neil si dobře uvědomuje, že cesta k záchraně je ještě stále pořádně dlouhá. "Je to příjemné, protože jsme v poslední době hráli dobře, ale ne vždy se to projevilo v bodovém zisku. Tentokrát se už kvalitní výkon povedlo podpořit i třemi body, a to pro hráče znamená strašně moc. Bude nám to ale k ničemu, pokud se toho nechytíme a nebudeme sbírat další podobné výsledky v náš prospěch."

Neil dobře zná kvality svého sobotního soupeře, který v lize prohrál za poslední čtyři měsíce jenom jedinkrát, ovšem zároveň věří, že jeho tým má dostatečnou kvalitu na další zaskočení favorita. "Mají dobré hráče, ale stejně jako všichni to také budou muset předvést na hřišti, což už tak jednoduché není. Díky svému kvalitnímu manažerovi jsou zorganizovaní a věří v to, co chtějí předvést. Myslím, že se Tottenham nachází v dobrém rozpoložení. Vím sice, že prohráli s Newcastlem, ale kromě toho měli stále formu, takže se musíme pokusit o co největší ovlivnění zápasu naší vlastní hrou."

"Tottenham je kvalitní stabilizovaný klub, a pokud se mu podaří udržet všechny hráče zdravé, budou určitě blízko čela tabulky i na Velikonoce," věští Neil Kohoutům slibnou budoucnost. "Svým hráčům ale nemusím zdůrazňovat, že jsou schopní na Tottenhamu zvítězit, protože to už dobře vědí sami."
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Bennet, Bassong, Olsson - Redmond, O'Neil, Tettey, Brady - Hoolahan - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Když byl po sérii neuspokojivých výsledků odvolán Garry Monk z pozice manažera Swansea, rozjela se vlna spekulaci ohledně jména jeho nástupce. Ta však postupem času opadla a tak i proti West Bromwichi Albion stane na lavičce velšského týmu prozatímní kouč Alan Curtis.

Novému dočasnému lodivodovi Swans se podařilo zlepšit chabé hráčské výkony, ne tak výsledky. Labutě totiž nejprve krutě prohrály na hřišti Manchesteru City 2:1 gólem z nastavení a posléze uhrály domácí bezbrankovou remízu proti West Hamu United. Další zápas na Liberty Stadium může napovědět, zda tým pokračuje na správné cestě za úprkem ze sestupových příček, kde se nyní nachází.

"Zkoušíme teď trochu obezřetnější přístup, z nějakého důvodu jsme se poslední dobou tak trochu pomátli a naše identita, která nám tak dobře sloužila, se úplně rozpadla," popisuje Curtis příčinu úpadku týmu, který loni skončil osmý, a věštila se mu slibná budoucnost i do sezony nadcházející. "Musíme se vrátit k základům naší hry, tedy přihrávkám od jednoho bílého dresu k druhému v pohybu. Hráli jsme tak v posledních dvou kolech, a pokud v tom budeme i pokračovat, jsem si jistý, že zase začneme vítězit."

Swansea spadla do sestupových vod vůbec poprvé za poslední dva roky, což bylo navzdory její mizerné formě přesto nečekané. Bylo k tomu totiž zapotřebí výhry Norwiche na hřišti Manchesteru United, jenže právě to se Canaries navzdory všem předpokladům podařilo. Swans posléze na tuto skutečnost nedokázali zareagovat a proti West Hamu pouze remizovali, Curtis však odmítl, že by v zápase hrála roli nervozita z boje o sestup. "Byl to jen jeden zápas a hráli jsme v něm bez nervů či napětí."

Jestli byla někdy vhodná chvíle narazit na West Brom, tak právě nyní. Svěřenci Tonyho Pulise se totiž v minulém kole s Bournemouthem nepředvedli ani zdaleka v tom nejlepším světle a nejenže toto utkání prohráli, navíc jej museli dohrát pouze v devíti hráčích. Kromě stupidního a nebezpečného zákroku Jamese McCleana totiž neudržela nervy na uzdě také útočná jednička Baggies Salomón Rondón a oba nyní budou vinou karetních trestů Pulisovi chybět.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Britton, Cork - Sigurdsson - Ayew, Gomis
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt - Gardner, Fletcher, Evans, Morrison, Sessegnon - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 18:30)
Poslední zápasy Evertonu jsou ohraná písnička - Romelu Lukaku vždy skóruje, stačí to však v nejlepším případě pouze na remízu. Díky tomu přibývají body do tabulky pomalu, a ačkoliv Toffees předvádí poměrně dobré výkony, jsou až desátí. Nyní zajíždí do St. James Parku, kde na ně čeká v dobré formě hrající Newcastle United.

Fanoušci Magpies sice po překvapivých vítězstvích nad Liverpoolem a Tottenhamem museli brát domácí remízu s Aston Villou jako ztrátu, musí si však uvědomit, že neprohrát třikrát v řadě, to se v letošní sezóně jejich oblíbencům povedlo vůbec poprvé. Prodloužit tuto sérii bude chtít družina Steva McClarena i přes náročný závěr roku. Proti Toffees mají navíc historicky pozitivní bilanci.

"Everton má skvěle vyvážený tým s výbornými hráči. Roberto (Martínez) tam odvádí opravdu vynikající práci a rok od roku je jeho mužstvo silnější. Myslím, že mají nejen na TOP 10, ale mohli by promluvit i do bojů o Evropskou ligu," předpovídá zkušený manažer Newcastlu Steve McClaren, jemuž bude na Boxing Day s největší pravděpodobností scházet útočník Papiss Cissé.

To Roberto Martínez se na svého forvarda bude opět spoléhat - Romelu Lukaku s třinácti góly na kontě stíhá vedoucího Vardyho a pokud se prosadí i v Newcastlu, vyrovná jeden hodně vousatý rekord. Posledním hráčem, který se v dresu Evertonu trefil v devíti zápasech v řadě, byl v říjnu 1927 Dixie Dean. "Lidé jako Dixie Dean, Bob Latchford, Dave Hickson, jejichž rekordy může překonat, byli opravdoví velikáni tohoto klubu, a jen to dokazuje, jak moc se Romelu zlepšil," prohlásil španělský kouč.

Hosté z Goodison Parku již budou moci na severovýchodě Anglie využít služeb Stevena Naismitha, jenž se vrací po zranění kolene. Postupně se do plného tréninku zapojují i Bryan Oviedo, Phil Jagielka a Steven Pienaar, jejichž nasazení od začátku se však nepředpokládá. Nejistý je rovněž start Jamese McCarthyho.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Colback, Anita - Sissoko, Ayoze Pérez, Wijnaldum - Mitrović
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Baines - Barry, McCarthy - Deulofeu, Barkley, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.60 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Southampton FC - Arsenal FC  (sobota 20:45)
V předchozím kole ukázal londýnský Arsenal výhrou nad Manchesterem City, že se s ním letos ve hře o titul musí naplno počítat. Nyní Kanonýry čeká výjezd na půdu Southamptonu, kde musí své nabyté postavení začít potvrzovat.

Díky zmíněnému prvenství nad hlavním rivalem v boji na čele tabulky se Arsenalu podařilo upevnit si druhé místo za suverénním překvapením z Leicesteru se slibným čtyřbodovým náskokem na třetí Citizens. Southampton by za normálních okolností představoval mimořádně těžkého protivníka, ovšem jeho letošní výkony nejsou, co bývaly. Saints nedokázali vyhrát už v šesti zápasech v řadě a místo útoků na pohárovou Evropu se potácí v druhé polovině tabulky šest bodů nad sestupem.

Manažer Ronald Koeman vidí hlavní příčinu letošních patálií v další ztrátě klíčových hráčů z předešlých úspěšných ročníků, jmenovitě trio Schneiderlin, Clyne, Alderweireld. V kombinaci s loňským exodem je již v kádru Southamptonu jednoduše příliš mnoho změn a ne všechny letní posily se dokázaly okamžitě adaptovat nárokům Premier League. "Pro hráče je to nepříjemné, protože máme zážitky z loňska, jak to může vypadat, když se daří," připomíná Koeman výtečné sedmé místo z minulé sezony.

"Věděli jsme už dopředu, že to bude náročná sezona, ale stále není všem dnům konec. Je nám jasné, že potřebujeme zvítězit, to je ta nejlepší medicína," doplnil Koeman, jenž poslední neúspěšné týdny označil za své nejhorší období v Southamptonu a na otázku nejisté budoucnosti zareagoval prohlášením, že každý manažer je pod tlakem.

To Arsene Wenger je úplně pod jiným druhem tlaku. Arsenalu se letos snad jako jedinému týmu ze zažité špičky relativně daří, a proto jsou Kanonýři jediní, kdo ještě stíhá držet krok s doposud suverénním Leicesterem. Kdyby pohádková jízda Foxes narazila v Liverpoolu a Arsenal naopak na St. Mary’s nezaváhal, posune se už i do samého čela tabulky.

Právě zápas na půdě Southamptonu odstartoval loňskou jízdu Arsenalu - trapné chyby obrany londýnského klubu zapříčinily prohru 2:0, po které však přišla série vítězství, která málem Kanonýry vrátila až do boje o titul s dominantní Chelsea. Nyní by si hosté jistě představovali lepší výsledek. "Sebevědomí je teď na výši," potvrzuje Arsene Wenger. "Buduje se velmi pomalu a pak naopak velmi rychle mizí, takže si musíme na náš příští výkon dát velký pozor."

"V této fázi jsme už na čele tabulky byli několikrát v minulých letech," upozorňuje manažer Arsenalu. "K roku 2015 můžu říci jen to, že při zpětném pohledu lze vidět, jak jsme byli konzistentní. Máme za sebou docela povedený ročník. Stabilizovali jsme naši defenzivu a vylepšili si statistiky proti tzv. velkým klubům, takže se zdá, že jsme na správné cestě."

"V tuto chvíli je ještě strašně brzy na řeči o tom, kdo vyhraje Premier League," dodává Wenger. "Je odehráno sedmnáct kol, ještě nejsme ani v polovině."
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Mané, Davis, Tadić - Pellé
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Campbell, Özil, Walcott - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.60 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City17115137:2438
2.Arsenal FC17113331:1436
3.Manchester City17102533:1932
4.Tottenham Hotspur1778228:1429
5.Manchester United1785422:1429
6.Crystal Palace1792623:1629
7.Watford FC1784521:1628
8.West Ham United1767425:2125
9.Liverpool FC1766520:2224
10.Everton FC1758431:2423
11.Stoke City1765614:1623
12.Southampton FC1756621:2121
13.West Bromwich Albion1755717:2320
14.AFC Bournemouth1754822:3219
15.Chelsea FC1753921:2718
16.Norwich City1745820:2917
17.Newcastle United1745819:3217
18.Swansea City1736815:2415
19.Sunderland AFC17331118:3312
20.Aston Villa17141214:317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2070)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Happy Boxing Day

Reagovat
Error

Whoa, dnes dobrý maraton, nebo taky totálně zabitý den. Co si pamatuju, tak 3 hrací časy, které by se nijak nekryly, byly vždy maximum. Ale super.

Jsem zvědavý, jestli bude Hiddink tvořit sestavu i s výhledem na United v pondělí a rozloží síly, nebo nasadí to z jeho pohledu nejsilnější a za 2 dny se nějak uvidí.

Reagovat
Coutinho10

a do toho este MS "20" v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

S Kompanym v sestavě to musí být jednoznačně 3 body nejlépe s čistým kontem ať se obrana před Lesterem dostane trochu do pohody.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

10. Pro drtivou výhru Leicesteru.

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

Reagovat
mickey mouse

ty jsi strašný dement

Reagovat
kvasha16

to je tak ked sa detom dostane do ruk internet

Reagovat
Elbow

Já jsem si na 100 % jistý, že vrabejka je ten kluk s řetízkem a špatným hrníčkem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Ivan už neverí v titul MU?

Reagovat
Swarley
Reagovat
vladis271

prečo si sem postol video toho amerického sranda športu?

Reagovat
Swarley

je to suprovej příběh a na Vánoce se hodí, něco o tom, jak se má věřit

Reagovat
minoLFC

tie megaslúchadla s megamikrofónmi od Motoroly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
afc

LFC dnes tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem vsadil proti nám. 0:2 přesnej výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

To se jentak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz : 2 A zrovna na Stoke.

Reagovat
kiciN

02 určitě, přeci jen mají Stoke dost vykartováno

Reagovat
smazaný uživatel

Koho konkrétne majú mimo?

Reagovat
Counter

Nebuď alibista

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozlozenie zapasov jak svina, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7 zápasů v jeden čas

Reagovat
fenixLFC

to mas aj cez normalnu sobotu 6-7 zapasov v jeden cas

Reagovat
smazaný uživatel

Môže mi niekto postnúť priemer gólov na Boxing Day? Hľadal som to po nete, ale nikde sa toto číslo nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mám.

Reagovat
fenixLFC

tak daj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
supporter

" They have won 18 of their last 19 and even won the day after Christmas when David Moyes was in charge."

Reagovat
kiwwi

4 minuty a vraj si hladal po nete

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé články to neobsahovali, tak som podľahol panike

Reagovat
fenixLFC

dnes nam fakt neverim, na leicester jednak nevieme dlhodobo podla statistik (18 prehier z 26 zapasov myslim) a jednak bez nasho najlepsieho stopera skrtela a s dvojicou kde jeden zahral minule ovela horsie ako lovren za ,,najlepsich'' cias a druhy je prave lovren snad bude mat formu ako pred zranenim, ale ked nebude hrat mignolet tak to rovno zabalme....v utoku snad firmino s lallanom a coutsom, bentekeho by huth s morganom znicili tak na nich skusit skor techniku nez silu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám ten pocit, že to dnes dáte napriek všetkému.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ma s Leicesterom 18 prehier z 26 zapasov hej?

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ajo

Reagovat
Horcmen

Nejde o vzájemné zápasy.

Reagovat
fenixLFC

v tomto vyzname mi to nenapadlo..ale nieco na tom bude mea culpa

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to tam pise

Reagovat
fenixLFC

som o their pochopil ako ich vzajomne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
Maresma

fenix pls

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
M0rb1D4S

Nejsou to vzájemné zápasy, ale posledních 26 zápasů v Premier League.

Reagovat
fenixLFC

yop, som to zle pochopil

Reagovat
Maresma

Nic, jen mě rozesmál ten pokus o trolling

Reagovat
fenixLFC

o aky? som sa pomylil v statistike ktoru som pochopil trochu inak

Reagovat
Maresma

"nasho najlepsieho stopera skrtela"

Reagovat
fenixLFC

klam si dalej

Reagovat
nani92

Sadol si na lep statistickemu uradu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Se nemusí ani pokoušet.

Reagovat
fenixLFC

ty mas co vraviet

Reagovat
vladis271

ti jebe, to čo je za bilanciu?

Reagovat
fenixLFC

na picu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uz ten Lester pukne....osobne im fandim,ale dnes vsetci podcenuju Liverpool,takze preto prave dnes vyhra :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá Hiddinkova zostava už naznačí, ako a s kým, som tak strašne zvedavý... Predpokladám 433.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3? Tak na to sa teším teda.

Reagovat
Hokaido

Taky v to doufám. Matič, Oscar, Ramires/RLCH- Hazard, Costa, Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je stále zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

,,V utkání na Boxing Day jim pravděpodobně bude scházet Eden Hazard, který má od utkání v Leicesteru zdravotní problémy." aspoň je to v prewiew

Reagovat
Hokaido

Do preview budu příští rok schovávat dárky, tam by je nikdo neměl najít.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Tak dneska zbrzdit Leicester a pomoct tim Arsenalu do čela, ideální stav.

Reagovat
Usty

Uzasnej tradicni Boxing Day, ze kteryho podle tradice neuvidim ani hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodinné povinnosti?

Reagovat
r.mrazik

To jsem zvedav,jak ty hrace nasackujes do sestavy kola!!

Reagovat
Usty

Samostudium ti nic nerika?

A ano, rodina

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to vždy odbavím 25.

Reagovat
Usty

já jsem přes celé svátky společensky využit, neuvidím ani 28. no částečně mě to sere, ale jsou to Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Stejny pripad. Vanoce prinaseji jiste povinnosti, bohuzel zae uvidim jen prd.

Reagovat
Erdovec

Stoke 1, Leicester 2, Arsenal 2. CP 2

Reagovat
Corosian

Tk dneska muzu stravit celej den sledovanim fotbalu a ladovanim se cukrovim peknej Boxing day preju

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to cukroví

Reagovat
Uwe háže buly

Až na to cukroví

Reagovat
smazaný uživatel

:-)))))))))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Henderson, Lucas, Can; Lallana, Coutinho; Benteke

Reagovat
vrabejka

To bude pro Lester lehké sousto.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
fenixLFC

ked uz nie firmina tak origiho namiesto bentekeho

Reagovat
Hokaido

Bude hrát Origi dnes?

Reagovat
afc

Digi dnes 7 zapasov dava. Blazni.

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing Day je výnimka, môžu ísť nad 5.

Reagovat
Hokaido

Arsenal dokonce ve 20:45 pecka

Reagovat
pingla

Dnes Bolasie zauraduje a Crystal budou 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dal jsem ho do fanty za Ayewa, takže očekávám Bolasie nic, Ayew 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by ... toho ayewa myslim :D

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by ... ja ich hram dlhodobo zo srandy ze ziskaju titul s hcp +40 bodov a mozno to aj vyjde ak daju aspon tych 50b

Reagovat
Hokaido

Ranieri ještě nikdy nevyhrál zápas na Boxng day (0/4). Dneska premiérka.

Reagovat
SpecialOne

Liverpool-Leicester to je strašně těžký něco vsadit. Každýmu je jasný, že Foxes nemůžou pořád vyhrávat, ale třeba ještě jednou jo

Reagovat
Hokaido

Tam je pěknej kurz na over-1.88.

Reagovat
Usty

davam

Reagovat
Hokaido

nemáš zač

Reagovat
SpecialOne

To mně přijde málo, kolikrát jse si letos pouštěl zápas, kde sem čekal přestřelku a skončil 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj si na to live, v 10. minúte už bude kurz nad 2

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tak na nikoho..?

Reagovat
SpecialOne

Boxing day bez tiketu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len bez najhoršej varianty 1X2 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

sázení je na hovno

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

S tým nesúhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, časem to zjistí každý

Reagovat
smazaný uživatel

:-) Nástroj na privyrábanie je to celkom dobrý :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, až na to privyrábanie, obyčejný sázkař z toho nemá matematicky šanci dlouhodobě profitovat

Reagovat
smazaný uživatel

člověk si tím vydělá jenom když vsadí jednou, vyhraje dvojnásobek a nechá toho. Dlouhodobé sázení člověka vždycky dostane do mínusu, pokud se tím přímo neživí a není v tom absolutní profesionál...

Reagovat
smazaný uživatel

ja poznam jedneho co sa tym momentalne zivi, jasne ze zacal normal pracou aby ziskal nejaky kapital a teraz vsadza 3000 € na kurzy 1.6-2.0 samozrejme aj prehra obcas tych 3 tisic ale v dalsich to ziska

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ja samozrejme nemyslim na obyčajných sázkarov typu "za euro dám 10 zápasov s kurzami 1.50 a potom budem nadávať na celý svet lebo údajne tutovky mi ušli"

Reagovat
afc

Zavislost je zavislost. S tym sa nic neda urobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď to niekto berie ako závislosť a podáva bez systému, to je o inom. Potom súhlasím s mojim kamoškom ownym.

Reagovat
afc

Cele to je hlavne o stasti.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli seš ligovej fotbalista, tak ne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

mozno pre tych co jebu kazdy tyzden resp. viac krat do tyzdna 5-10 zapasov za 1 €

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vrabejka
Reagovat
fajdax

Nejdřív to vypadá, že to za ten kurz stojí, ale vůbec to není jisté a ty nakonec napíšeš, že je to tutovka....Neskutečný mentál

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mentál to je, ale dnes poprvé v životě vyhraje.

Reagovat
afc

Tutovka je dnes LFC,uz to pochop a ked nechces chapat,tak tutovka za barak je,ze LFC da prvy gol,kedze Lester este v tejto sezone ani raz neprehraval 1:0.

Reagovat
SpecialOne

já to na jednom mám, ale říkám, na Evertonu už šli přes 2 penalty, tohle jednou skončí a proč né dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

odkial si zobral tolko penazi? babicka dala na Vianoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lofin9

ja som dal Leicester 1,5+

Reagovat
Hachim Mastour

Verím Liverpoolu Myslím, že určite uhrajú aspoň remízu, nech už konečne Lester stráca.

Reagovat
Nikikrew

Tesim sa velmi na dnes. Bohuzial mam fakt divny feeling a myslim si ze dnes klasicky vyhorime na Southamptone. Ak si niekto pamata ako ja posledny zapas na St. Mary tak doteraz ma z toho stipu oci. Vtedy na DM Chambers, hrot Sanchez cele zle.

Reagovat
Hachim Mastour

To si pamätám.Ten Alexis bol strašný a vyčerpaný.Zabudol si ešte na Vojčechove zákroky.

Reagovat
Nikikrew

No to bola viac menej konecna pre Wojtu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten zápas, po kterým kouřil ve sprše.

Reagovat
Nikikrew

Tak

Reagovat
afc

Ked si si isty,ze tam dnes vyhorime,tak ako sa mozes na to tesit?

Reagovat
Nikikrew

Tesim sa na vyhorenie United, pekny zapas Pool vs lisky a remizka Chelsea. Bohuzial to dnes Spuds ukopu

Reagovat
Hachim Mastour

Je aj fan Sotony tak možno preto.

Reagovat
Nikikrew

sympaticky tym ale nad AFC nikdy nic viac nebude

Reagovat
smazaný uživatel

"divny feeling" ludia, stuchnite ma, ze sa mi to len nezda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
spider_8

Tak snad Guus načne aspoň z půlky tak úspěšnou štaci jako minule a zůstane tentokrát déle. Když vidím ty jména o kterých se od léta uvažuje, tak by fakt bylo nejlepší, aby 2-3 roky zůstal. Když vidím, že se uvažuje třeba o Sampaolim, který trénoval jen v Jižní Americe a nemá žádný zkušenosti ani s Anglií, ani s trénováním velkoklubu a vlastně ani s Evropou, tak to potěš. To by byl další experiment, který by nejspíš skončil někdy na začátku zimy tučným odstupným a odepsanou sezonou.

Guus byl minule fakt vynikající, já jsem trochu pozapomněl, že kromě vynikajících pohárů měl výbornou bilanci i v lize. Z 13 zápasů 11-1-1, včetně výhry 4:1 nad Arsenalem, co bychom za to dneska dali. Pravda, liga tenkrát vypadala trochu jinak, ale kdyby se mu to podařilo aspoň trochu napodobit, tak bych vůbec neváhal. Sice od tý doby, co odešel, měl v podstatě jen samý trenérský neúspěchy, ale byly to dost specifický štace, aby se to dalo nějak posoudit. Navíc trénovat nároďák a trénovat klub jsou hodně odlišný věci. Pamatuju si, jaká výborná atmosféra tenkrát v klubu byla a jako ho všichni prosili, aby zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jedno z nejlepších období

Reagovat
fajdax

Kéž by byl o pár let mladší

Reagovat
Manik...

Věřím tomu, že kdyby se mu náhodou povedlo dotáhnout Chelsea do LM (čemuž už opravdu moc nevěřím), tak by novou smlouvu dostal (pokud by chtěl)

Reagovat
spider_8

Já hlavně doufám, že Abra mezitím nedomluví někoho jinýho a počká, jak se bude dařit Guusovi.

Reagovat
SpecialOne

podepisuji

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

neviem ci si teraz mozme dovolit take experimenty, to by fakt bolo "bud alebo"... navyse by potreboval 2 novych stoperov, kedze z tych sucasnych by mu pasoval len Zouma a mozno par dalsich hracov do zalohy a ofenzivy este

Reagovat
Talker

Tak Guus na víc než půl roku by byl super, ale je otázka, jestli on sám bude chtít. Stejně tak vedení asi půjde po nějakém velkém jménu.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči mu koupili i nějaký společný dárek, jestli si dobře pamatuji. A vlastně je to i Romanův kamarád, takže kdyby chtěl zůstat na dýl, tak určitě mu to bude umožněno.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Gunner14

MOTD až do rána

Reagovat
Zaschrona

a EFC, jako tradicne, urcite zas bylo na rade az jako posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to tak, dostat šest gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG out

Reagovat
13

nádhera

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

brutální

Reagovat
Melisko

Bolasie doma? Buchali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
FUnk

Dneska doma musime vyhrat, cekaji nas tezke zapasy,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

revolucia zacina odstranenim Rooneyho zo zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Morgan ma sere

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho setri na pondelok, jedine vysvetlenie

Reagovat
wild

*jedna z moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Deno, pekne sviatky.

Reagovat
wild

ďakujem aj tebe, Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

tak svých 500 zápasů už má... teď může být v klidečku na lavičce, pobírat svůj nechutně velký plat a po sezóně mu klub uspořádá velkou rozlučku... pak se může vrátit domů a hrát za Everton... Bobbyho rekord tak zůstane nadále netknutý

Reagovat
smazaný uživatel

tak svých 500 zápasů už má... teď může být v klidečku na lavičce, pobírat svůj nechutně velký plat a po sezóně mu klub uspořádá velkou rozlučku... pak se může vrátit domů a hrát za Everton... Bobbyho rekord tak zůstane nadále netknutý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jsi Wazzův největší fanoušek tady na EF, ale vážně si přeješ, aby překonal ten rekord Charltona ? Žijící legendy klubu, která by za nás položila život, ten borec hrál za MU, za jeho slávu... to u Wayna poslední dobou nějak necítím... kdyby si před pár lety nevymrčel tu novou smlouvu, tak by mě to bylo asi jedno... ale takto

Reagovat
Swarley

však ty správné legendy mám v Giggsovi nebo Scholesovi, Rooneyho prostě beru jinak a fakt nebudu mít problém s tím, když překoná rekord ve vstřelených gólech...Charlton bude vždy Charlton, Rooney se na něj nebude chytat i když to překoná...

Reagovat
smazaný uživatel

u Rooneyho mám stejně pocit, že se stejně vrátí do Evertonu a tam zůstane v jakýkoliv pozici až do konce života... nepřijde mi, že by poslední dobou nějak prožíval hraní za MU... nevím jestli je správný, aby někdo jako on překonal zrovna takovýhle rekord... nepřijde mi to ideální no

Reagovat
Error

V pondělí revoluce končí.

Reagovat
smazaný uživatel

na Chelsea by to malo stacit aj s nim v zostave, dnes je tazsi zapas

Reagovat
Swarley

musí vyběhat ty svátky, pak může hrát

Reagovat
EXoRcIsT

dobra zostava len nesmie hrat Fellaini zaloznika ale podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100+něco. pro prohru MU a Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejove OT: CR20 ma v nominacii Roma? Myslel som, ze Lakatoš je len nejaky vymysel a nie realne meno

Reagovat
smazaný uživatel

hokejista Lakatos nemoze za tvoj posraty zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kang & Kodos

Výstroj si zaplatil ze soc. dávek. Na ostatní se sbírali víčka.

Reagovat
smazaný uživatel

*železo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

inak, Pastrnak nesiel na MS20?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, zatial, moderatori hovorili, ze sa este caka na rozhodnutie Bostonu, nejak neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

co cakat od takeho klubu, nevie sa ani normalne vyjadrit..

Reagovat
wild

aha..lebo ja som myslel, ze isiel .. na RTVS tusim vraveli, ze ide aj Bokrosa sa nanho pytali a hovoril, ze to je pre nich ako pre nas Reway, tak som to bral na 100% a teraz pozeram zostavu a nevidim ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Godwinson

Tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

zas hraju Cesi zakerne

Reagovat
smazaný uživatel

vsak toto bolo maximalne na 2 minuty, aj o tom by sa dalo diskutovat..toto je poskodenie Ceska

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
slovaňáák

Jinak to neumíme přeci.

Reagovat
Mastný Chobot

a šovinisticky

Reagovat
Kang & Kodos

a oikofobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

uz se prober covece

Reagovat
vladis271

1:2 s Rusmi po nájazdoch. Tí si na nás zmlsnú. Fakt musí dať Bielorusov a dúfať, že budú jaloví a neprekvapia v inom zápase, aby sme sa vyhli boju o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mlsnutie sa cakalo aj minuly rok a ako to dopadlo ako nehovorim, ze ich zas dame ale zasa klud

Reagovat
kvasha16

co myslite, nastupime v plnej palbe, alebo Guus posetri niekoho na pondelnajsi zapas s MU?

Reagovat
Trapper

Plná palba.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City XI: Butland, Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters, Whelan, Cameron, Shaqiri, Afellay, Arnautovic, Bojan. Subs: Haugaard, Wilson, Adam, Van Ginkel, Walters, Diouf, Joselu.

Man Utd XI: De Gea, Young, Smalling, Jones, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Memphis, Martial. Subs: Romero, Borthwick-Jackson, McNair, Varela, Pereira, Schneiderlin, Rooney.

Reagovat
r.mrazik

Kvetak...tyvoe kvetak!!!

Reagovat
Swarley

na druhej svátek vánoční, kdo by žral květák ty vole !

Reagovat
r.mrazik

My vsichni...a budete si u toho mlaskat

Reagovat
aramaki

Reagovat
JIMMY-PO

Psojedy

Reagovat
fajdax

Mě ta vaše sestava přijde naprosto, ale opravdu naprosto příšerná...

Reagovat
smazaný uživatel

ze ti uz nie je trapne pisat tieto sracky

Reagovat
fajdax

Je to strašný a sám to moc dobře víš

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to strasny, strasny je to, co hraje za Chelsea

Reagovat
fajdax

Snad nechceš porovnávat náš kádr s vaším?

Reagovat
Swarley

hrajete fantasticky, to je možná ten rozdíl, nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

su uplne inde ako my

Reagovat
vladis271

Reagovat
fajdax

Ty seš uplně vygumovanej když nechápeš, že tady mluvím čistě o kvalitě kádru?

Reagovat
Swarley

jo jakože výsledky nemají vliv na kvalitu kádru, že mi to nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete podobnou sracku jako Chelsea. Neni potreba se hadat.

Reagovat
Swarley

to, že teď nemáš v oblíbených Liverpool tě stejně neschová

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen chtel prinest mir a klid v dobach svatku

Reagovat
Usty

Chelsea měla totální sracku v obrane, United v útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávat nás s týmem který se klepe o záchranu fakt nelze

Reagovat
I am Mancunian

daj lvg este cas

Reagovat
TopinB

Tebe to nikdy nezastavilo

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

mate nieco lepsie k dispozicii? Schweini ma ban, Roonie hra tragicky, zvysok zraneni a tragicki.

Reagovat
Whitemedia

Nepřeháněj, stačilo by vyměnit Younga a Fellainiho, pak by vypadala dobře

Reagovat
Grahf

toho kandrača tam šturiť musel

Reagovat
I am Mancunian

young rb a kvetak zase hra

Reagovat
jenage

Lingard je zraněný?

Reagovat
Swarley

jo, minule nedohrál

Reagovat
habinity

Nechapem morgana ..vidi ze bez neho je obrana tragicka spravi vela spinavej prace a neda ho hrat namiesto toho dreveneho carricka

Reagovat
EXoRcIsT

ked uz Carrick je drevo tak to ide svet do prdele

Reagovat
Mastný Chobot

chudák ten Schneidy, predajte nám ho

Reagovat
wild

odide LVG a bude pravidelne hravat Morgan aj Ander

Reagovat
habinity

Zostava 4 5 1 ked uz chce drzat ten prasivec loptu a mata herrera morgan basti depay zaloha a martial na hrote..mata hraje lepsie ked hraje herrera..ale to nemu vysvetlit sa neda..dufam ze potomto zapase leti

Reagovat
I am Mancunian

United's last 10 games with Schneiderlin starting: W5, D5, L0

United's last 10 games without Schneiderlin starting: W3, D2, L5

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing day je pekna tradice, ktera mi ale uz nekolik let soustavne utika z duvodu rodinnych povinnosti.

Kazdopadne jsem zvedavy, jak se zvladnu na rodinu usmivat, kdyz si z mobilu na livesportu prectu, ze LFC dostalo na prdel...

Reagovat
r.mrazik

Za ty roky to musis mit uz dostatecne natrenovano

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam, vetsinou porazky vidim v prenosu....

Reagovat
smazaný uživatel

CFC BOXING DAY

Reagovat
smazaný uživatel

Mašín sympatickej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Není to už starý pán?

Reagovat
Grahf

stream?

Reagovat
Whitemedia

Určitě nějaký je no..

Reagovat
smazaný uživatel

MU, Chelsea a Everton vyhra? Pochybuju

Reagovat
Manik...

Link?

Reagovat
Manik...

Díks

Reagovat
PhilipS

to je pěknej stream jak se na rok 2015 sluší a patří

Reagovat
Manik...

lepší než nic

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana UTD už hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke a krátký roh. Cítím se starý.

Reagovat
Swarley

co to je za vítr ty vole

Reagovat
Whitemedia

Máchalův vítr

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Spadlo to tam. Asi vitr.

LvG

Reagovat
smazaný uživatel

v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
PJ

Copak vítr, ale teď naše střela na bránu Gól z toho nebyl, takže dneska nejlíp 0:0

Reagovat
Swarley

Anderko to vždy pálí ze všech pozic

Reagovat
fenixLFC

nepochopil filozofiu

Reagovat
PJ

Tak proto tolik nehraje... kazil by průměr

Reagovat
fenixLFC

herrera si nejak moc dovolil..teraz si zas mesiac nezahra

Reagovat
Whitemedia

Arnautovic mu tam teda poslal super míč, bych ho ztřískal

Reagovat
Manik...

Dresy United

Reagovat
Mastný Chobot

čierne dresy skombinované s takouto oranžovou sú skvelé, no

Reagovat
Mastný Chobot

ale trenky sú hnus

Reagovat
Whitemedia

Jo, letos Adidasu u trenek trochu mrdlo..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
EXoRcIsT

dpc Carrick asi spi alebo ja neviem nikdy nestihne loptu

Reagovat
smazaný uživatel

stary už

Reagovat
Swarley

vždycky takové kličkaře kosit, pěkně Ander

Reagovat
Mastný Chobot

Shaqiri úžasná kontrola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

bojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Božan

Reagovat
smazaný uživatel

KIWWI KDE JSI???

Reagovat
smazaný uživatel

JSI TU?

Reagovat
smazaný uživatel

NEVIDÍM TĚ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Glenson jak pan

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
PJ

to je vocas

Reagovat
Grahf

čo tam robil depay dopiči?

Reagovat
I am Mancunian

depay

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis

Reagovat
Ligter

to je blbec

Reagovat
wild

treba si hadzat polena pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

gol

Reagovat
Whitemedia

NOOOOOOOOO, LVG musí vyhrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Oooooleeee, oleee oleee oleeeeee, Booooojan, Boooooojan.

Reagovat
Swarley

tak to řekněte rovnou, že už tam LVG nechcete, ušetříme si trápení

Reagovat
aither

Geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ví proč nikdy nebrání.

Reagovat
Mada

Super komedie

Reagovat
PhilipS

Sem si k pokeru pustil Van Gaalovu nudu a hned mi Stoke dělá radost...

Reagovat
Manik...

hraješ na Poker Stars?

Reagovat
PhilipS

jojo

Reagovat
ernyyyy

já taky .. gl!

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Manik...

Mephis

Reagovat
I am Mancunian

teraz dat 2 goly, to je nadludsky ukon

Reagovat
EXoRcIsT

co 2 aj 1 bude problem

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Stoke. Gaale vypadni ty zrůůdo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

ten pravý obranca Stoke je úžasný futbalista

Reagovat
REPLIKATOR

Glen geniálně. Chybíš v Live

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Memphisi, super delfín!

Reagovat
Coutinho10

Bojaaaaaan goooaal fanta

Reagovat
Orlandiiik

Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim dejte hrnčíři, aspoň Van Gaal konečně potáhne do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne už je ho aj ľúto... Ale čo sa dá robiť, budeme sa musieť rozlúčiť, inak to asi nejde.

Reagovat
nani92

no fajn, José má vyše 48 hodín nato aby niečo spravil proti Chelsea,ktorú dokonale pozná..ak to má niekto zvládnuť, tak on

Reagovat
Whitemedia

Proti Chelsea by to ještě vedl Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
aramaki

Red Devils, cista tragedia

Reagovat
Grahf

už aj stoke je proti nám futbalovejší, neviem, na čo sa v United čaká, tak nemožné vedenie nemá nikto

Reagovat
wild

je realne, ze ho vyhodia este dnes alebo mu ten zapas s Chelsea nechaju za kazdych okolnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dostaneme 3-0, možno aj dnes.

Reagovat
wild

tak to uz aby sa zacal balit

Reagovat
liquicitizen

young

Reagovat
stiflerovamama

Glen si tam Depaya maze na chleba

Reagovat
I am Mancunian

tam nie je ziadna tuzba pobit sa o ten vysledok, toto lvg nemoze ustat

Reagovat
Grahf

nie že túžba, tam nie je vôbec nič z United, všetci hrajú jak priposratí.

Reagovat
REPLIKATOR

Bojan > Mata

Reagovat
Miguel19

ZLataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

krááááááááááááááááááása

Reagovat
I am Mancunian

mourinho in

Reagovat
smazaný uživatel

superMarco

Reagovat
smazaný uživatel

KIWWI? JSI TU? STÁLE TĚ NEVIDÍM???

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

arnautoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

To bola pumelica

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to sú jatky

Reagovat
smazaný uživatel

jatky

Reagovat
Swarley

tak vítej José

Reagovat
m.sali

ok, seru na to du k babi dejte mi vědět až Gaala odvolaj!!!

Reagovat
J0EL

United

Reagovat
stiflerovamama

hezkyyy

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

ale no tak...

Reagovat
bbbauch

Ja tu nechci Mourinha, to bych radsi dal Gaalovi novou smlouvu snad

Reagovat
Ligter

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic = Zlatan jr.

Reagovat
aither

Čaaau LVG, budeš fakt chybět

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

Herrera chudak najebany ale co z toho ked on niekomu nahra a ten bez rozmyslania hned dozadu

Reagovat
Miguel19

van Debil jak čuměl

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SpecialOne

Dárek bookmakerů, Vánoce očividně doléhají na všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte tam niekto uterák. Však sme absolútne neškodný, nedokážem si predstaviť že by sme dnes dali gól.

Reagovat
afc

United su v totalnom rozklade.

Reagovat
I am Mancunian

za 4 tyzdne mozme byt opat na cele

Reagovat
Mastný Chobot

LVG

Reagovat
afc

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

lvg tam furt sedi jak k****

Reagovat
bbbauch

Tykravo

Reagovat
PJ

boha... kvůli tomuhle jsem si pořídil O2 TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej krásnej gól. Co chceš víc ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Whitemedia

Ani dva DDG v bráně by to nechytli, pěkné dělo no

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypínám a nechám zapnutý jen hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teďka su na LVG zvědavý. Teďka má ideální šanci ukázat, že má na to trénovat United. Jestli to neotočí, tak pravděpodobně končí.

Reagovat
Grahf

ty si sa teraz prebudil z komy? Že na to nemá dokazuje už vyše roka.

Reagovat
leroy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To jedine že tam sám naskočí a dá 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
wild

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

díky Owen

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

to byl golaso ...Arnauuut

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
PJ

věděl že je v ofsajdu, tak co by se namáhal

Reagovat
REPLIKATOR

Giroud style

Reagovat
afc

1,5 gola za 1,39,zadara.

Reagovat
smazaný uživatel

...Fellaini by aj tak nedal

Reagovat
Swarley

Fella neskutečně, to je fakt neuvěřitelný, co nedá...sice stejně ofsajd, ale i tak...

Reagovat
bbbauch

ten utok je zoufalost

Reagovat
Grahf

Mali sme ho už dávno odovlať, len nám utekajú body.

Reagovat
Mastný Chobot

Fellaini je jasný, ten chce Mourinha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná rotace v té střele

Reagovat
wild

LVG by mal po zapase sam rezignovat ak ma trocha sebakritiky a nechce byt prepusteny vedenim

Reagovat
smazaný uživatel

United Fans by mali ísť protestovať do ulíc, to neni normalné za tie peniaze toto predvádzať....

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaalova filozofie nás stála slušných pár miliard

Reagovat
smazaný uživatel

You're getting sacked in the morning...

Reagovat
fenixLFC

morganov a rooneyho ksicht

Reagovat
Swarley

bez Rooneyho to nebude nikdy ono, vy mě neposloucháte no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Musi koncit uz po dnesnom zapase, to uz sa neda.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa smejes ty idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste fakt najretardovanejsi surodenci, to by mali nahravat niekde, takych kokotov

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

teba by som teraz nechcel stretnúť teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

odpustam ti, kedze viem, ze tie nadavky nemyslis vazne a si len horkokrvny vychodniar

Reagovat
Whitemedia

No hele, já bych řekl, že to teď docela vážně myslí a asi by ti nejraději rozmlátil kebuli nějakým pořádným šutrem

Reagovat
J0EL

Internetovy hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

falosnik

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Side

Reagovat
Whitemedia

Se tu pod tebou sešla pořádná banda retardovaných sourozenců..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak sa na nich pozri

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Juchachaaaaaaaaaa...

Reagovat
Orlandiiik
Reagovat
Liveral

Dotaz: Nedávno jsem četl článek, že od Vánoc bude na O2 sport Premier league i v originálním znění. Nevíte někdo jestli to jde i v O2 TV Air? Nemůžu to tam někde najít... Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to tu posledne dni nesledujem...vyjadril sa uz kiwinko k pripadnemu prichodu Joseho do MU?

Reagovat
J0EL

Vzdy to bol jeho najoblubenejsi trener

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je to sranda ale nieco aktualne a k teme jm v mu este nebolo?

Reagovat
Mastný Chobot

do piči, ten Glen je fakt úžasný

Reagovat
Swarley

poslední zápasy hraje skvěle

Reagovat
Mastný Chobot

hej, všimol som si, ale dnes tomu ešte pridáva

Reagovat
Swarley

no, to zrovna nemusel, ale jo no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jacobT

Schneiderlin tam na lavičke osnoval nejaký prevrat?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ta ofenziva Stoke snidala snad syrovy maso

Reagovat
bbbauch

Tyvole proti nam i Stole vypada jako Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Mourinho na tribúne

Reagovat
wild

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil lístky aby se mohl podívat na budoucího soupeře Chelsea a když ho vyhodili, tak už nešly vrátit.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Daj mi ban pls, nech nemam nutkanie sem chodit pisat tym dvom kokotom rychlikovskym

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
PJ

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Pali kluuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Mastný Chobot

namiesto Hughesa po zápase

Reagovat
Mastný Chobot

Ale predstava Mourinha v Stoke, fúú. Tak hnusný futbal ešte nikto nikdy nevidel. Milióny by prestali futbal hrať a sledovať, keby sa toto stalo. To by bol začiatok konca.

Reagovat
Whitemedia

Hele, to je Johnson, ten Johnson, co tu týden co týden dostával sadu od Liverpooláků?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked hral na picu .. to ze hra v Stoke dobre tie jeho napicu zapasy nezmaze ... nepochopim tuto logiku jebe sa na hraca, ktoreho si nevidel nikdy hrat ked bolo na neho picovane a teraz vidis od neho dobry zapas a len sa cudujes

Reagovat
Whitemedia

A jé, zase někdo přišel poučovat, na to jsem se těšil

Reagovat
smazaný uživatel

ouu no nie chytil sem se pomooc

Reagovat
Whitemedia

Do čeho si se jako chytil?

Reagovat
smazaný uživatel

do tvojej jebnutosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to tak nehrotil. Na Stoke prehraju aj lepšie mančafty. Doma proti Norwichu ste mali vyhrať.

Reagovat
technecium

Na Stoke prohrávají mačafty, ano, ale ne ty, kteří mají ambice vyhrát PL a dostat se ze skupin LM

Reagovat
fenixLFC

city?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

teď jsem se lekl, že tam za Charltonem sedí Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Moyes > LVG

Reagovat
leroy

No, ono to tak daleko od pravdy asi ani nebude, nakoniec

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

vlastně já se ani nelekl, když se kouknu na počínání van Gaala

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Už jsem na něho v duchu řval, ať sundá tu bundu a zahodí blok.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je špína

Reagovat
J0EL

Martial jaky dive

Reagovat
fenixLFC

martial simulant

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

bože, co to zkoušel

Reagovat
wild

skodaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

Blind asi nevie co je offside furt dakde v zadu zaspi

Reagovat
smazaný uživatel

Martial během 5 minut dokázal, co je to za sráče.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

#MUFC have only come from behind twice in PL under Van Gaal to win - Man City last season and Southampton this. Only 1-0 down then tho

Reagovat
leroy

Len ďalšia naprd štatistika v rade. Nuž, ale niektorým musí az strecha padnut na hlavu, aby pochopili, že je niečo nahovno

Reagovat
Usty

Update: je to sračka v útoku i v obraně

Reagovat
bbbauch

Dej pusu babicce radsi

Reagovat
Usty

Solidně tady dneska nezvladas

Reagovat
bbbauch

ja jsem cekal ze to bude spis prohra, desi me ten portugalskej sasek a vase modla v jednom.. Ta reakce na tebe byla spis proto ze tu pravidelne pises o srackach a jak jsou vsichni k hovnu ale k chelsea se vyjadrujes v rukavickach

Reagovat
bbbauch

nekde jsem poztracel carky..

Reagovat
Usty

Chelsea kritizuju snad nejvíc, a to především v kostkách V komentářích možná míň, no.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro LVG

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kincl

Beztak co je vtipný :D Je někdo jinej kdo by mohl trénovat United místo Mourinha? Guardiola půjde radši do City :D

Jde o to, že se všichni smějou Chelsea kde se nachází a že za to může i Mourinho a teď fanoušci United budou rádi když k nim půjde :D

Reagovat
smazaný uživatel

rádi? Proč bych měl být rád, že ta portugalská špína pujde k nám, to by byla největší tragedie.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kincl

takže vlastně budou další sezonu fanoušci nasraný ? :D nebo jako koho tam chcete místo Van Gaala?

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteři budou z toho šmejda asi nadšení. Za mě klidně ať to vezme a zkusi už teď Ryan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Misto Mourinha kohokoli, klidne at jde Giggs i kdyz to bude stat za hovno treba.. Nebo i podrzet Gaala, tolik tady toho blbecka nechci

Reagovat
Kincl

Prekérní situace no :) já jsem rád za Ancelottiho :)

Reagovat
smazaný uživatel

My sme neukázali absolútne nič.

Reagovat
EXoRcIsT

jak zeby ne sak to co ukazal Depay pred prvym golom bolo nieco neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně LVG neukázal absolutně nic. Když už musí něco změnit a riskovat, tak sedí na lavičce a čmrká si něco do notesu. Fergie by už běhal podél čáry a řval by na všechny okolo.

Reagovat
božský John

Cely detstvi jsem vyrustal v tom, ze United jsou neporazitelna masina. Tym, kterej proste za kazdyho stavu jde za vyhrou a kdyz prohraje, tak to musi bejt jo neco. Ti, co za ne ted hrajou, to v sobe nemaj a Van Gaal na lavicce tomu moc nepomuze. Totalni bezmoc a smutnej obrazek tohohle klubu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Swarley

SAF no, vidíš to na klubu, vidíš to na fanoušcích, všechno to držel jen on, šílený

Reagovat
božský John

Tak o tom se nemusime bavit. SAF byl jedinecnej a kdo to nevidel driv, tak ted to musi videt uplne kazdej. Jinak tymu chybi hrac typu Scholes, kterej by uprostred ridil hru, tym zklidnil a umel za to vzit. Nic proti Carrickovi, Anderovi atd., ale ti hraci v sobe nemaj zadny vudcovsky schopnosti. Fellaini je uplne v hajzlu, ten se boji hrat a kazdej mic hned vraci. Chybi tam lidr na hristi ina lavicce a to je pruser

Reagovat
Swarley

tak nemusíme bavit, že to vše vybudoval a držel on je jasné, ale rozhodně jsem nečekal, že to bude až takový sešup po jeho odchodu...

a co se týče těch hráčů, to jsou prostě někdy šílené propady...já si myslím, že tam i ti lídři jsou a jsou tam i mladí hráči, kteří se jimi můžou stát, ale někdy jsou ty propady ve formě neskutečné...to je podobné jako teď s Chelsea, nikdy nepochopím, k jakému propadu výkonů vůbec u některých hráčů může dojít...

Reagovat
božský John

Ja tolik sirsi kadr MU neznam, tak se do toho nechci montovat, kdo ma potencial byt lidrem tymu a kdo ne

Je to sileny, co se deje

Reagovat
Mada

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

raz to skončiť muselo

Reagovat
smazaný uživatel

Svet sa neustále mení, aj Manchester.

Reagovat
Grahf

a to stačili tri roky

Reagovat
pepinho2

jsou teď pěkně k smíchu..

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale brzy změní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
Yanek

C'est la vie, nejsou jediní

Reagovat
Mada

Reagovat
havrys99

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Bývávalo.

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

to neni o hracoch, cim dalej, tym vic sa ukazuje vplyv SAF

Reagovat
vladis271

že smutnej

Reagovat
Hokaido

měli vždycky takovu auru, když třeba dostali 1. gol, tak to nic neznamenalo. Prostě SAF...

Reagovat
Bayern +

Do bodky súhlas, akurát ten obrázok je radostný.

Reagovat
wild

Herrera to kope otrasne

Reagovat
EXoRcIsT

kopat by to mal Mata a Herrera cakat na strelu zpoza 16tky

Reagovat
smazaný uživatel

Při našem rohu jsou nejnebezpečnější hráči Stoke.

Reagovat
technecium

to je tím, že kupujete průměráky za šílený prachy - Depay, Martial, Schweinsteiger, Schneiderlin

Reagovat
bbbauch

Fella

Reagovat
REPLIKATOR

Fellaini redka

Reagovat
Side

Květák

Reagovat
Ligter

už mi přijde neuvěřitelné, na co všechno je Depay úplně levý

Reagovat
icemike

Však je levák, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Za normálnych okolností sú Stokári len dreváci, čo sa k futbalu dostali omylom, a polovyhasnuté wannabe hviezdičky, ale proti týmto veľkým tímom sa dokážu spojiť do nejakého bezchybne fungujúceho klbka futbalovej vášne. Zaujímavé sledovať.

Reagovat
Swarley

klbko futbalovej vášne, wow

Reagovat
fenixLFC

hm, to nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke hráva výborný futbal, priamočiary a rýchly. Výsledky ešte nie sú také, na aké majú, ale verím, že to príde.

Reagovat
Mastný Chobot

Futbal hrajú pekný väčšinou, to áno

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

wannabe hviezdička je aj Giroud

Reagovat
Counter

15 gólů letos

Reagovat
Swarley

kam se ta PL propadla...

Reagovat
Counter

Tak v PL dal jen deset nebo tak nějak, zbytek LM (dva fíky Bayernu )

Reagovat
Mastný Chobot

Vladimír PLS

Reagovat
Bayern +

Mark Hughes

Reagovat
I am Mancunian

ale vazne, ak.ma.Edo zdravy rozum, tak okamzite vola guardiolovi a ponukne mu aj 30m rocne, po moyesovi a lvg si nemozme dovolit dalsieho trageda mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by uprednostnil City pred nami, bolo by už fakt zle-nedobre. A zatiaľ tomu všetko nasvedčuje.

Reagovat
wild

Pep Guardiola has told his friends & family that he wants the Manchester United job. [Daily Express]

tak dufajme

Reagovat
technecium

A co by u vás dělal? City má lepší to na čem záleží - kádr. Má tam technický a kreativní hráče. Vy tam Carricky, Schneiderliny a Fellanie

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

vitajj sa rok 2015 a pacient I am Mancunian si zije rok 2008. Skus sa pozret blizsie na monitor a uvidis utok Arnautovic, Bojan, Shaqiri. Podla mna technickejsi utok ako ten africky na druhej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
technecium

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
king23

Mourinho tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

jste ve strašné situaci..

stejně bych ale LVG pořád udržel ale..

Reagovat
kvasha16

si picu robis? fakt, ako, prirovnavat Joseho k Moyesovi to chce fakt velku davku ujebanosti

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to Ander stacil trknout, tak se z druhou pulkou muze rozloucit

Reagovat
Orlandiiik

BLind

Reagovat
Uwe háže buly

taková PL v kostce

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

ok, tohle byl vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rooneyho se tu nadává, ale s ním na hřišti se Manchester aspoň snažil hrát.

Reagovat
Swarley

a poslední nadějí LVG je otřesně hrající Rooney, já myslím, že to jako hodnocení stačí, tohle je pro LVG konečná

Reagovat
Carrick

Kdyby bylo na mně, tak ho odvolám už teď po poločase. Každopádně v pondělí už snad s Giggsem. A ideálně, kdyby mu ještě Sun na rozlučku pořádně naložil.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

...a tobe dojde munice az ho odvolaj...

do ktere prciny zalezes priste?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

toto je vrchol...

...a nadava se tu fanouskum Chels, ze sou povly

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek musi k United. Ked si predstavim, ako by z toho chaosu spravil dobre fungujuci stroj. Bol by este slavnejsi.

Reagovat
Manik...

Pokud by zkusil hrát s tímhle kádrem to co s Barcelonou a Bayernem, tak by letěl hned v přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Za urcitych okolnosti by se hodil Bielsa. To by bylo bud a nebo. Ti hraci by za nim museli jit a bezvyhradne plnili vsechno, co po nich chce. A samozrejme Edo musi zas zahlasit watch this space a poridit do tymu vic hracu s viteznou mentalitou, kteri jiz neco vyhrali a maji s tim zkusenosti. S timhle kadrem to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžme si dovoliť ďalšie "bud a nebo".

Reagovat
božský John

Tak Van Gaal mel bejt sazka na jistotu a jak to dopadlo, ze jo. Mourinho je zmrd a Guardiola jde ke konkurenci. Ted me z hlavy nikdo nenapada, kdo by mohl vest tak velkej tym. Mozna Conte?

Reagovat
Uwe háže buly

Conte nebo Löw, ale oba až po Euru..

Reagovat
Talker

Bielsa do United a Sampaoli do Chelsea

Reagovat
king23

Uznávám, že pokud by dal United dopořádku, aby to fungovalo tak jako za Fergusona, tak by přesvědčil i mě o své extratřídě.

Reagovat
smazaný uživatel

On nikoho presvedčovať už nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba ano a nejsem určitě sám. Nejsem žádný rýpal a uznávám ho, jen by mě fakt zajímalo jak by to vypadalo v týmech jako united, kde to není ideální stroj. Ok v Barceloně udělal taky řadu změn ale byl to prostě už tehdy jeden z nejlepších týmů, Enrique taky není nějak ostřílený trenér se světovými úspěchy a s hráčským složením Barcelony vyhrává tituly. Pak šel do Bayernu, který to taky kosil a on měl prostor pro další úpravy ale opět skvělý základ týmu, který v Německu až na výjimky nemá konkurenci. Zajímalo by mě, jak by si vedl v současné sobě třeba v United, nebo kdyby trénoval Inter. Fakt by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nebola vtedy najlepsim timom. Vyzerala asi ako dnes Manchester United. Beztvarne, bez bojovnosti, netimovo, niektori hraci aj bez discipliny. To, ze vyhrali v sezone 2006 titul v LM bolo davno prec. Sezona 2007-2008 bola uplne tragicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Joey Barton? COOOOOO chlapečku? Teď už držíš piču, co? Teď už tě ten smích z předchozí diskuse přešel, když s váma Stoka vyjebává, jako Klaus s EU.

Tam máš!

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, co se dějej?

Reagovat
king23

Já vím, že nadávat umí každej. Vím stejně jako ostatní prd o tom jak tu situaci zlepšit, ale na druhou stranu pamatuju si jací hráči hráli za United pře lety. Scholes, Giggs, Beckham. Dnes tam není jediná hráč světové extratřídy, jediný hráč, co by se dal zařadit mezi řekněme TOP 20. Snad možná De Gea, ale hovoříme o brankáři, který by navíc dávno nebyl v klubu, kdyby to v Madridu neposrali. Samí průměráci a spousta Nizozemců, kteří vyhřeli i v rozříšené kvalifikaci na ME

Reagovat
smazaný uživatel

United je momentálně nejzajímavější tým ke sledování... Každý jejich zápas si neskutečně užívám, já jim snad začnu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tak co?Když prohrajou United i dneska,dočká se LVG dalšího kola?

Reagovat
Swarley

vsadil bych si na odvolání

Reagovat
smazaný uživatel

Nechajú ho to vyžrať do konca

Reagovat
smazaný uživatel

Sezonu dodělá, v MU si zakládají na koncepční práci, ne jako v Chelsea.

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jj, oni tu budou moralizovat, pche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Podhrot Kvetak je nejlepsi takticky vynalez MU za posledni dva roky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

spis bych rekl ze abnormalne neadekvatni doba hledani pozice Wazzovi...

Reagovat
nani92

Stoke, futbal na pohľadaniie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je díky tomu, že už je netrénuje ten zdegenerovanej čůůráček Tony Pulina.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
jacobT

Ale 2:0 po polčase... Van Gaalovi sa hneď dýcha ľahšie

Reagovat
bbbauch

ted uz to zachrani jenom tri dloubacky, Rooney na plac okamzite

Reagovat
jacobT

Už ho tam pred prestávkou posielal... Rooney o pár koláčikov v páse silnejší, to proste musí byť jeho deň

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

na to od ownyho snad nikdy uz nezapomenu...to vejde do dejin neco jako tieldenuv gem v tenisu

Reagovat
Jardin

měl bys odkaz na oboje?

Reagovat
smazaný uživatel

pouzivat to proti ownymu? hmmm, muze si za to sam

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-312842/?forum=1#p7823959

a to druhy myslis ten tenis? to je standartni nazev pro 7. gem v setu

Reagovat
Jardin

na tenis semtam mrknu, ale tohle jsem fakt nikdy neslyšel. Jsem myslel, že nějaký uživatel měl nějaký hlod k 7. gemu

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

No jo, hlavně že já jsem neměl pravdu, když jsem tu před pár týdny, možná měsíci, psal něco o taktikách Gaala

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi náš prorok nový !

Reagovat
smazaný uživatel

'Dropping Wayne Rooney now is like quitting smoking when you're 80.'

Reagovat
I am Mancunian

nikdy nie je neskoro

Reagovat
avicii

by ma fakt zaujimalo, takto tesne pred jeho vyhodenim ze aky maju na jeho posobenie mufani nazor, hlavne teda ty co tu strikali pri kazdej somarine snim...

Reagovat
Swarley

LVG

Reagovat
avicii

presne to som myslel

Reagovat
Swarley

tehdy se to přehánělo schválně, to snad bylo očividné

Reagovat
Cobra

LVG

Reagovat
nani92

Moyes

Reagovat
avicii

nebol o nic horsi

Reagovat
nani92

Nebal by som sa povedat, ze aj lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určite lepší ako Moyes. Má svoju filozofiu, celkovo sa mu ju podarilo aplikovať. Prinieslo to aj svoje ovocie, veľa zápasov sme boli fakt dominantný. Lenže je neskutočne tvrdohlavý. Súperi už vedeli čo od nás čakať a on namiesto toho, aby vychytával muchy a posúval niekde náš systém, zaťato ostával pri stále tom istom. No a momentálne si ho maže na chleba každý jeden manažér.

Reagovat
Mastný Chobot

My sme dnes vraj kúpili záložníka. A má viac ako 17

Reagovat
nani92

Morgana?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie, nie.

Egypťan z Bazileja, 23 rokov, do Londýna v januári. To už tu bolo a nedopadlo to moc dobre.

Reagovat
jacobT

takže má 18?

Reagovat
Mastný Chobot

23

Reagovat
Uwe háže buly

09:27 Arsenal nadále počítá s Artetou

tohle se fakt nepočítá jako nákup, troll dál

Reagovat
Mastný Chobot

Ten bude mať za 3 mesiace 17 druhýkrát

Reagovat
jacobT

si tú expresku aspoň rozklikni a prečítaj

Reagovat
Uwe háže buly

nezajímá mi to

Reagovat
jacobT

tak potom tú expresku nepoužívaj ako reakciu, keď ani nevieš, o čom sa v nej píše

Reagovat
SunFells

Ještě by moh Embola vzít sebou. Ale to by byl trochu dražší špás.

Reagovat
Rarášek

Elneny?

Reagovat
Mastný Chobot

vraj no

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Counter

Mohamed Elneny? -Extremely- high energy CM, plays at 100 mph and loves to break forward. Good shot on him

Tak snad se hned chytne. Jestli se to potvrdí, je úžasné, že se to povedlo vyjednat hned na začátku přestupáku a ne klasicky až při deadline day.

Reagovat
Mastný Chobot

Presne takého hráča by som chcel. Snáď sa to dotiahne a veľká pochvala pre Wengera.

Reagovat
Counter

Já bych teda raději nějakého, který je méně jako Ramsey a víc jako Coq Ale kdoví, třeba se ukáže v dobrém světle.

Reagovat
Mastný Chobot

aha, to break forward som nejako prehliadol

Reagovat
Swarley

Louis Van Gaal gathers players around him at half-time at Stoke, clears throat, begins 'Has anybody not a feeling to apologise to me? ...'

hmm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Rooney přišel zachránit

Reagovat
Infernoqt

O kolik že nám klesnou zisky, pokud budeme příští sezonu bez lm?

Reagovat
Whitemedia

Neblázni, Chelsea bez LM, Manchester United bez LM.. do ní nakonec vážně postoupí bublina s Tottenhamem?

Reagovat
FUnk

bublina?

Reagovat
fenixLFC

ona ta LM bude za rok zaujimava...angers leicester, totac, mozno hertha....

Reagovat
Manik...

Nebudete mimo LM. Tam není nikdo, kdo by měl být před váma...

Navíc je ještě zimní okno na přestupy...

Reagovat
Infernoqt

spurs tam budou určo před náma, tenhle tým se nemůže momentálně se špičkou rovnat, podle mě se současná top4 moc měnit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už sa na to radšej vyjeb preboha.

Reagovat
Infernoqt

proč reaguješ, když se zastáváš té sračky... udělej mi radost a hled si svýho, když máš chut jen kritizovat a prosazovat svůj názor nadevšechny ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Však to ty len všetko kritizuješ, ale že úplne všetko a už dlhšiu dobu. Kritika hry bola možno oprávnená, ale "PSV nás smetlo jako papír" "Nemáme v LM co dělat" "Nemáme na top 4" a ja neviem čo všetko ďalšie. Tak načo nám potom ešte fandíš? Jeb na to.

Reagovat
Infernoqt

Já umím kritizovat všechny, i svůj tým, stejně tak si umim dělat srandu ze všech i ze sebe, proto si to můžu dovolit. Ale jsou jedinci, co tu realitu holt nepříjmou a vidí na tom furt to dobré. Řekni mi... ale upřímně... ty na tom vidíš něco pozitivního?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Aspoň položil základy pre ďalšieho manažéra, ktorý to už nebude musieť celé prekopávať tak, ako to robil on. Nový manažér už len urobí kozmetické úpravy a tím by mal byť pripravený na to bojovať o trofeje a zároveň je tam príslub do budúcnosti. A narozdiel od Moyesa aspoň bolo vidno, akým smerom chcel, aby sme sa uberali, aj keď to až tak dokonale nefungovalo a teraz sa to už celé sype.

Reagovat
Infernoqt

Mně se to nezdá. Naši nejlepší hráči jsou stále Young a Valencia a oběma je 30 let. Schneiderlin nebude mít herní praxi, protože ho nestaví a Depay je fakt moc v lese. Prakticky nemáme ani jedno křídlo, a dokonce ani Carrick na to už nemá :/ Podle mě to chce víc než jen kosmetickou úpravu, aspon tak 3 hotové hráče ještě do základu.

Reagovat
Manik...

Oni to taky umějí dobře projet. Pořád ManU věřím víc. Lester podle mě taky nebude hrát ani LM

Reagovat
Infernoqt

je to dost o formě, ale United mají ty těžké zápasy druhou půlku sezony převážně venku a venku nehrají dobře, ted už ani doma a jejich krize je čím dál hlubší, jak je na lavičce Van Gaal... osobně jim nevěřím, je to spíše ostuda za ty vynaložený prachy a nějak se s tím nemůžu smířit, pokud vidim jejich finanční náklady a současně předváděnou hru

Reagovat
Kincl

A koho si myslíš že koupí, aby posílili?

Reagovat
Manik...

upřímně, nevím . Rozhodně je co zlepšovat a je to jen o penězích

Reagovat
jacobT

za toto žltá?

Reagovat
wild

Martialov dive bol ovela horsi ako toto

Reagovat
jacobT

a hlavne tu mi prišlo, že Bojan chcel pokračovať

Reagovat
Manik...

Rozhodčí

Kdyby aspoň držel hubu, mohl být bez ŽK

Reagovat
fenixLFC

za co rozhodca? ze mu dal zltu za to ze spadol? ved podla reakcie si mohol vidiet ze nesiel po penaltu

Reagovat
Manik...

Já bych řekl, že šel. Začal padat dřív než se k němu hrát U přiblížil a nebylo z čeho by měl padat

Reagovat
jenage

No, zapl jsem, podíval se na dresy a zase zpátky k hokeji.

Reagovat
nani92

Aby sa nepovedalo, ze som pre vyhru nic neurobil...neviem si predstavit, ze by sme dnes alebo niekedy este vyhrali

Reagovat
wild

*pod LVG

Reagovat
kylo ren

Lvg musí po tomhle kole skončit

Reagovat
fenixLFC

Liverpool FC starting XI: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Firmino, Coutinho, Origi.

konecne origi dostal sancu od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Padne hodne branek, ale radsi netipuju kam presne

Reagovat
fenixLFC

klopp si povedal yolo a vykaslal sa na obranu

Reagovat
avicii

Dobra

Reagovat
smazaný uživatel

dobra sestava

Reagovat
Pospovič

Boxing Day a já trčím v práci Dnešní zápas může dopadnout jen výhrou Spurs pokud se chtějí udržet v BIG4 a věřím, že po Newcastlu si budou chtít udobřit fanoušky na WHL. Tip 4:1 (4x Kane)

Reagovat
FUnk

hlavne dalsi kola budou oproti norwitchi tezsi

Reagovat
Pospovič

no právě

Reagovat
Swarley

že by Wazza? loket, hádá se s protihráčem, s rozhodčím, dobrej začátek

Reagovat
nani92

To potrebujeme

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Blackburne nejaká kalamita?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli premocenemu terenu. Veľa pršalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes. Pozerám, že toho dosť odložili aj v League One a Two.

Reagovat
Feind

to je sracka fotbal, druhy polocas se jeste nikdo nedsotal do vapna porad na pulce

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa bavím :-)

Reagovat
Feind

jo, jak ted hodil drzku, taky me pobavilo

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 17s17 seconds ago

Team to play Watford: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Pedro, Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 6s7 seconds ago

Today's subs: Begovic, Baba, Zouma, Mikel, Ramires, Hazard, Remy. #CFC

Reagovat
Uwe háže buly

belgická bublina splaskla.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná když je po zranění a před týdnem kvůli tomu nebyl ani na lavičce..ale asi máš bližší info

Reagovat
Uwe háže buly

Mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bude hrát ten RLC?

Reagovat
icka

asi nikdy

Reagovat
Miguel19

Nějak nechápu Zoumu na lávce..

Reagovat
jacobT

ani moja fanta nie

Reagovat
minoLFC

je na predaj...

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, berieme. Jeho a Schneidyho s Herrerom z MU.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas, Costa, Zouma na lavičce... to je krásná změna

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 Španieli v základe, to sa proste nedá

Reagovat
Uwe háže buly

eště 2 stopery by to chtělo

Reagovat
Error

Lol. Zápas za dva dny, fakt jsem nějakou změnu čekal.

Reagovat
Whitemedia

No nádhera, přišel Kus a posadil našeho nejlepšího obránce sezony a na hřiště poslal tragedase, Pedra, Costu.. no těším se

Reagovat
Whitemedia

I když možná jen Zoumu šetří na United

Reagovat
Mimalu

to by měl spíš šetřit Terryho....

Reagovat
smazaný uživatel

Parádna zostava! Hneď je poznať, že na lavičke je nový tréner.

Reagovat
Talker

Je to jeho první zápas, v CFC je týden, měl s hráči možná 3 treninky.

Reagovat
stas87

Kto by hral namiesto Rooneyho v zaklade?Kane ci Welbeck?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Daley na tudle uroven fakt nema...sympatak narozdil od svyho taty, ale cistej prumer....

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bayern +

Neskutočný priemerák.

Reagovat
fenixLFC

arnautovic

Reagovat
Mastný Chobot

Arnautović

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dembele, Dier; Eriksen, Alli, Lamela; Kane. #COYS

Reagovat
FUnk

za dva si ale neodpocinou

Reagovat
Orlandiiik

musí se to zvládnout, hlavně bez zranění

Reagovat
FUnk

*dny

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Swarley

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Srnicek

‏@PavelSrnicekUK

Pavs family have requested fans to sing Pavel Is A Geordie at half time today so that it can be recorded and played to him at bedside

Reagovat
Counter

Reagovat
LAM

Strašidelnej fotbal.To je horší než česká liga

Reagovat
smazaný uživatel

Líbovej futbal na to, že hrá Stoke a nikto iný.

Reagovat
Feind

a to chodim jenom na banik

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Ale teda ty faily hráčů sou boží, to sem neviděl ani na Viktorce, na druhý lize snad tolik pádů a zakopnutí v jednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BUTLAND

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini už

Reagovat
fenixLFC

fella

Reagovat
Swarley

Fello vole, to je moc

Reagovat
I am Mancunian

vystrelte na mars toho kvetaka kurva uz

Reagovat
SunFells

Giggs

Reagovat
Kaze

Mikrofone

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

kus kokota ten Fellaini

Reagovat
Mastný Chobot

Fellaini ten ma baví

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt chuj

Reagovat
wild

ten vlasaty kokot dufam pojde tiez dopice

Reagovat
smazaný uživatel

Butland!!

Reagovat
nani92

To je kar

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je neskutečné co nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snažia sa

Reagovat
liquicitizen

karfiol

Reagovat
smazaný uživatel

Sabotér jeden

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje Mata?

Reagovat
I am Mancunian

ander dalsia strela, ten to dneska prehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Sice vsetky dopice ale aspon snaha je

Reagovat
Swarley

už počítáte střely mimo bránu?

Reagovat
I am Mancunian

tie mu spocita lvg

Reagovat
Swarley

toho bych se už moc nebál, spočítané to má hlavně LVG

Reagovat
smazaný uživatel

United 3 strely na bránu za jeden polčas v silnom vietri na Stoke. Ja tam vidím jasný progres.

Reagovat
Mastný Chobot

len či to nebolo omylom kvôli tomu vetru práve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Jazdec

Tak si nadbehnúť

Reagovat
Pospovič

Reagovat
jenage

Hm, tak Stoke už si dovolí i šetřit největší hvězdy.

Reagovat
Miguel19

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

místo, abys to věnoval někomu ze Spurs, tak tady kopeš do mrtvol

Reagovat
fenixLFC

inak tolka chvala na hlena ale to ze cely zapas je jeho strana priechodak si nikto nevsimol...

Reagovat
smazaný uživatel

Neurobili sme ani jednu akciu, tak si ani nemal nikto co vsimnut

Reagovat
smazaný uživatel

Young je super

Reagovat
smazaný uživatel

Náš zápas asi nevysílá žádná česká televize, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak hlavně, že jsem si na zkoušku na jedné stránce koupil všechny digi sporty a o2 sport

Reagovat
I am Mancunian

kde a za kolko ?

Reagovat
smazaný uživatel

na tom webu, jak tady nedávno spamoval jeden týpek, za 100 kč na měsíc, kvalita sice docela nahovno, žádné HD, ale na ten váš sračka fotbal to stačí

Reagovat
I am Mancunian

a ide to spolahlivo aspon ?

Reagovat
nani92

Vsak na Digi uz mas dobre streamy

Reagovat
I am Mancunian

kde ? na vsetky 4 ? ja mam doma len digi 1 a 2

Reagovat
nani92

Na sknazivo.com ..ked sa nie o hra tak tam je vzdy aj digi stream..ale neviem ci vsetky..pozeram tam len pl

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to nemám moc otestovaný, ale zatím se mně zdá, že jo

Reagovat
Uwe háže buly

A kde to za ty prachy je teda?

Reagovat
smazaný uživatel

mojetv.net

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sú tam atraktívnejšie zápasy.

Reagovat
Coutinho10

jak vsichni sebou hazej o zem...vypada jak kdyby hrali na lede

Reagovat
Kaze

Vsimli by si PSG, kdybysme jim vymenili Fellainiho za Rabiota?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Pokud by zůstal jenom na lavici, tak možná ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney konečne Rooney Ešte lob a nejakú hlúpu redku

Reagovat
Uwe háže buly

co to tam přišlo za strejdu

Reagovat
I am Mancunian

preco nestriedame

Reagovat
smazaný uživatel

To je fantazia od Stoke

Reagovat
fenixLFC

druhu vlnu brani United rovnako na hovno ako my pod rodgersom

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera dole

Reagovat
Liquid

to 4.místo se letos rýsuje pro Chelsea, bude to neúspěch, ale na rozdíl od Liverpoolu a United to bude stále LM

Reagovat
FUnk

deluded pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
liquicitizen

Louis van Gaal skôr ty by si sa mal ospravedlniť mufanom

Reagovat
smazaný uživatel

to je krása

Reagovat
I am Mancunian

Paddy PowerVerified account

‏@paddypower

BREAKING: There's no point delaying the inevitable, so we are PAYING OUT on Louis Van Gaal to be the next #BPL manager sacked!

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Jak skusa, co sa mu podarilo proti CFC

Reagovat
spider_8

Abychom už v pondělí nehráli proti Josému

Reagovat
Whitemedia

Snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
I am Mancunian

rooney

Reagovat
Uwe háže buly

Bude Stoke rozšiřovat ten stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ asi nie.

Reagovat
Swarley

José Mourinho

Reagovat
Counter

Hm, tak jsem MU přecenil. S takovou se to rýsuje na Mourinha premiérově proti svým

Reagovat
I am Mancunian

o mourinha nemame zaujem

Reagovat
smazaný uživatel

To naši fanúšikovia skandovali José Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Manik...

neslyšel jsem, ale jestli, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
jacobT

ak to boli vaši fans, tak

Angažovanie Mourinha by bolo pre United, aspoň v mojich očiach, pádom na morálne dno. Ten chlap absolútne nemá nič spoločné s hodnotami klubu ako je (bol?) Man U.

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelia chcú trofeje a tie s Mourinhom jednoducho prídu.

Reagovat
jacobT

Za cenu upustenia od klubových hodnôt? To je celkom smutné.

Reagovat
Whitemedia

A připadá ti, že se United od propuštění Moyese drží klubových hodnot?

Reagovat
jacobT

To úplne nie, ale toto by bol vrchol.

Reagovat
Counter

Aspoň se o to snaží.

Reagovat
Whitemedia

A to jako kde? Snažili se s Moyesem.. od té doby vůbec

Reagovat
Counter

Však LVG je možná arogantní hajzl, ale aspoň je známý tím, že pracuje s mladými hráči, což je naprosto základní rys MU. Mou je v tomhle totální opak.

Reagovat
Mastný Chobot

ruku v ruke s aroganciou, pokrytectvom, kauzami, aférami, idiociou a následným rozkladom celej kabíny.

Reagovat
I am Mancunian

fanuskovia si to vyziadali, co narobis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a hned s jeho potvrdenim sand dodrzis, co si napisal a prestanes fandit a snad aj sem pisat..uz sa neviem dockat

Reagovat
I am Mancunian

mourinhovmu united fandit nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

cau ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a na konci sezony s ním budeš slavit titul jak šílený

Reagovat
jenage

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

Klopp Klopp využiješ konečne zaváhanie ManU?

Reagovat
fajdax

Joseeeee Mourinhoooo

Reagovat
nani92

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz je vrchol vsech vrcholu...zase zapas ktery clovek jenom pretrpi a nema z nej vubec zadnou radost nebo pozitek..kdyby bylo videt aspon nejaky zlepseni krucky k lepsim zitrkum ale bohuzel je to spis naopak..a rooney? jak takovej hrac kterej ma nadvahu jako prase muze brat takovy penize co bere on nez udela rychlejsi krok tak jsou vischni hraci pred nim..hruza des jak tohle jen skonci (a fella at uz to nehraje)

Reagovat
Whitemedia

Mouriinhoooo.. nechte si zajít chuť!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konec. Tohle už LVG neustojí. Nebyl schopný udělat prakticky nic aby tu mizérii protrhl. Kdyby riskoval, nařídil týmu nějakou neortodoxní taktiku, nebo tam třeba poslal překvapivou sestavu, tak bych prohru vzal radši, než zkusit posedmé to samé a znovu nedokázat nic.

Reagovat
fenixLFC

keby aspon vyzeral ze s tym chce cosi robit ale on si tam len furt sedel na lavicke a cumel ako debil

Reagovat
bbbauch

to mi chybi nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Když přicházel, tak měl pověst skoro despotického trenéra, který hráče sežere když není po jeho. Proto jsem si říkal, že na ty tři roky bude dobrý. Z kádru vyždímá maximum a znovu mu připomene disciplínu. Ale jak tam sedí na té lavičce a nedělá vůbec nic, tak vypadá jako větší podpantoflák, než Nečas.

Reagovat
Talker

Možná, že je spokojený a je po jeho. Jen chybí trošku štěstíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sám si sere na hlavu. On je takový egoista, že vyhazovat bude brát jako strašnou potupu. A tím nicneděláním k němu směřuje.

Reagovat
bbbauch

Pritom si myslim, ze on by tu autoritu na to mel, je tam u lajny nejak zjezdit.. Moyes na to nebyl podle ma takova osobnost, ale od Gaala jsem si to taky sliboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans United, to je najväčšia banda pokrytcov, čo som kedy videl... odpad

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
liquicitizen

klasika

Reagovat
fenixLFC

neunahluj sa, cakaj na menovanie joseho a potom sa tes na tu ekvilibristiku

Reagovat
Swarley

kam jsme se to dostali od všeobecného uznání a respektu

Reagovat
smazaný uživatel

Fans United snáď ani nikto nikdy neuznával

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

to si taky myslím a přitom se tady na to vzpomíná

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žádná změna

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kaze

Krasne, ted si to jeste dej do souvislosti a mozna prijdes na ten velmi dobre skryty sarkasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Až taký skrytý, že ho ani Swarley nevidí?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

který fans United myslíš ? Ty zahraniční co se nachytaly na úspěchy a nebo ty anglický co jsou nespokojeni s vedením klubu a jejich vlastní tým hraje 6. nejvyšší soutěž ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tích, čo dnes spievali na štadióne José Mourinho a aj tích, čo ho chcú do klubu, ale najmä tích, čo na neho neustále nadávali a teraz ho chcú do svojho mužstva...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ho užijí... co tu bude on, tak budu fandit jenom FCUM... stejně tak i lidi co na ně chodí

Reagovat
technecium

Fandové Realu jsou horší, nadávali i po tý desítce

Reagovat
Hokaido

Stejně všem vládneš pořád ty, Maso.

Reagovat
Infernoqt

Vysvětlil by mi někdo, jak bychom to měli s FFP, kdybychom nehráli v evropských pohárech další sezonu, mohli bychom to obměnit, nebo bychom nevystačili?

Reagovat
Grahf

jaké fpp boha jeho

Reagovat
REPLIKATOR

1:12 na rohy

Reagovat
Grahf

Moyes 1.765 points per game

LvG 1.764 points per game

Reagovat
kiwwi

In the history of the Premier League, 29 points is Man United’s lowest ever points tally after 18 games.

ndpc

Reagovat
Grahf

katastrofa čo sa z nás stalo

Reagovat
I am Mancunian

bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty si fakt prijebany ci co si vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prijebany a zaroven mysliaci si, ze je nejaky vtipalek, lebo mu scouseri hadzu smajle

Reagovat
smazaný uživatel

místo aby lezl do prdele kiwwimu, tak tam leze jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz prestan, nevladzem sa smiat

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu pls

Reagovat
smazaný uživatel

směješ se, jakej seš kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

maju to v rodine zjavne, ze im je z toho este aj smiesne

Reagovat
R22

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Louigi

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantny, namysleny, opilecky ludsky odpad ich rozozral a rozostval . Teraz uz len Mourinho, az na to, ze nie je opilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Moyes mal viac?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to nenechal Moyesovi ani tento rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Aha, ty myslíš hokej

Reagovat
smazaný uživatel

fans si vyziadali Mourinha, enda sa nic robit, snad uz v pondelok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Juchachaaaaaaaaaaaaaa.... juchachachachaaaaaaaaaa....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ok scouseri tak sme sa pobavili teraz sa budu smiat nam...

Reagovat
vladis271

presne toto ma napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Už ho vyhodili? Na Chelsea už doufám s Ryanem

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Talker

Byla by sranda, kdyby k vám šel Mourinho. Někteří pořád volají po jeho návratu na Stamford bridge ASAP. No, bylo by to ASAP, ale asi ne tak, jak si to představují.

Reagovat
r.mrazik

to jo

Reagovat
Coutinho10

Teixeira aspon na lavce

Reagovat
Orlandiiik

Sehnat HD na Spurs bude asi utopie co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám reddit?

Reagovat
FUnk

jede

Reagovat
cubazi

Pome Live dnes sa poskusme pre zmenu hrať fotbal. Klopp nech vyskalda zostavu s jedným hroťákom, nič nepodcenujme. Stoperska zostava zrejme Sakho Lovren ale vpredu nechcem vidieť duo Lalana Benteke to je utočna sila rovnajuca sa súhre Fodreka so Šebom. Nie dakujem chlapci ale dnes lavička...

Reagovat
fenixLFC

benteke nehra lallana ano a nasa obran bude cednik

Reagovat
cubazi

Hmm hlavne mi chýba výpomoc zalohy obrane, proste ak stoper vypichne loptu alebo odhlavičkuje musi tam byť založník ktorý po tej lopte ide proste to je vec kde prehravame na celej čiare v každom zápase a hlavne doma kde hlavne utočíme...

Reagovat
cubazi

Nejaký link na LFC poprosím

Reagovat
cubazi

diky

Reagovat
fenixLFC

bez zvuku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved si to tam vypni . Ti bude teraz niekto hladat steam bez zvuku...

Reagovat
fenixLFC

ten stream je bez zvuku, mne nejde zapnut

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ide v pohode. Skus poklikat sa ti zobrazi dole lista.

Reagovat
fff

Dneska to vidím na prijemny vianocny hura futbal

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 vyhra dufam

Reagovat
Talker

Někdo link na CFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Dík

Reagovat
fenixLFC

frodo

Reagovat
Coutinho10

dit tam sme my

Reagovat
fenixLFC

som to vypol ked dali nastup chelsea

Reagovat
Coutinho10

j ja to zapnul v 16:01 a pohodicka .....jinak oni to obcas prepinaj z jednoho zapasu do druhyho (ale spis ke konci polocasu, kdyz na 1 stadionu je dohrano)...takze mozna, ze na Chelsea se zacalo o neco driv....kazdopadne LFC tu bezi pomerne casto

Reagovat
fenixLFC

ja viem, vzdy to zapinam ako prve

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
Manik...

pošli Froda pls.

Reagovat
Manik...

už mám, dík

Reagovat
Side

Ten pohled LVG teď při konci rozhovoru

Reagovat
Swarley

díval ses na tiskovku? co říkal? rozlučkovej?

Reagovat
Side

jen ten konec jsem viděl, kde se ho ptali, jestli má pořád podporu klubu, tak říkal, že neví, že je to další porážka, a že musí počkat, než se něco dozví

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne jak se snim ten typek ze SkySports loucil a Gaal ani neodpovedel a odesel...to bylo top

Reagovat
Side

Reagovat
Coutinho10

luxusne podrazdenej

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
technecium

jako bych to o mistrovství neříkal

Reagovat
SunFells

Všichni na to vzpomínáme

Reagovat
Mastný Chobot

hneď som si povedal, že šak to už technecium písal cez MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaan to pisal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Ritchie

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

jak ho spravil, jak kuzel

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool dnes 3 body a nastane ten zlom pre Leicester, cítim to #Sibyla

Reagovat
Counter

Zatím nic moc

Reagovat
Mastný Chobot

just wait

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Haluz

Reagovat
Mastný Chobot

#Sibyla

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

uz v dobe MS si to hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

chvalim Dom

Reagovat
off-olda

Neumím si představit, že by Hiddinkův soupeř přešel přes pulící čáru.

Reagovat
FUnk

nejaky dobry stream na tot?

Reagovat
Whitemedia

Ty vole, proč Capoue nedostal žlutou?

Reagovat
Miguel19

Watford po 10 minutách poprvé za půlkou...ten tlak jsme měli proměnit v gól.

Reagovat
Mastný Chobot

Clyne Leicester zatiaľ vôbec nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana,Origi, ale i celkove supr zatim, snad tam neco spadne!

Reagovat
jacobT

tak liverpool teraz dobré šťastie

Reagovat
Whitemedia

Hiddink vstal, nevěřím!

Reagovat
fff

Origi robi to one .... pohyb... a to one ... zabiehanie za obranu .

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fff

Co zas Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

co si opity, ked tak pises?

Reagovat
fff

Kristova noha ... Lallana v tom zakonceni je ... neskutocne zly.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Glenson dneska z tohodle udelal acko

Reagovat
nani92

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
Coutinho10

ja uz myslel ze tam je...skoda

Reagovat
Mastný Chobot

jak zostal ticho ten komentátor, lebo nevedel, či bol gól alebo nie

Reagovat
fff

Ale Hendo pekne z prvej.

Reagovat
smazaný uživatel

zase se Leicesteru nic nepíská, klidně už tam mohly být dvě žluté

Reagovat
Mastný Chobot

to len podporuje tú teóriu, že rozhodcovia tlačia veľké tímy

Reagovat
jacobT

a taktiež penalta po faule na Okazakiho

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyla pentle

Reagovat
jacobT

veď mu zobral nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ked sa rozhodne, že dá gól tak ho proste dá a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Áno?

Reagovat
SunFells

V Manchesteru se teda dneska neodehraje senzace

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne no

Reagovat
off-olda

Bože, to je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat, ale Pantilimon by dva z těch tří gólů měl

Reagovat
fff

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

mohol prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Firmino konečně něco hraje

Reagovat
fff

Ja som si ho dnes praveze skoro nevsimol zatial .

Reagovat
tomasinho

Asi 4x nebo 5x se dobře vrátil a vybojoval míč svým dobrým pressingem. V ofenzivě zatím pořád rezervy, ale udělal kus dobré práce.

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

hraje?

Reagovat
off-olda

Aby při rohu Ighala hlídal Azpilicueta??

Reagovat
Talker

Ach jo, ta hra šla zpátky na ten způsob, jako před dvěma týdny... Nekoukatelné...

Reagovat
off-olda

Mourinho

Reagovat
FUnk

harry jde do baraku

Reagovat
raduinho

To je zase sračka. Hráči v Chelsea fakt hrají nejlíp když se trénují sami.

Reagovat
fenixLFC

inak ja si fakt nepamtam kedy dal clyne naposledy dobry center...

Reagovat
minoLFC

načo ten City potrebuje Guardiolu?

Reagovat
off-olda

Nepotřebuje, ale je drahej.

Reagovat
Counter

Tak Sunderland si vodila minulé kolo i Chelsea.

Reagovat
Bayern +

Digisport dnes paráda. 5 rôznych prenosov (plus poobedný a dva večerné) v rovnakom čase a vo výbornej kvalite na 127 cm telke, radosť pozerať. Fakt jelito, kto ešte v dnešnej dobe ladí streamy.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

no Digi ma někdy kvalitu stejnou jako stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam este napisal 127

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

A čo je na tom... Veď to má už každý...

Reagovat
smazaný uživatel

tv v dnesni dobe maj jen duchodci a zoufalci

Reagovat
smazaný uživatel

A policajti

Reagovat
mojmira

přesně tak, fullHD projektor a plátno místo jedné stěny - libovka

Reagovat
Bayern +

Tak to je už úplne pecka no...

Reagovat
Bayern +

To chcem vidieť, koľkí si tie streamy prepoja na TV... proti tomu ani slovo. Ale tak čučať na stoličke do 15 palcového booku, dokonalosť fakt.

Reagovat
Jardin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa chcel pochváliť jelito

Reagovat
Bayern +

Záleží čím. Telkou nie, lebo nie je moja, ale tým, že si pohodlne pozrem PL v TV a nie ladiť streamy, tým áno.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to trapne.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kaze

Herni streamy jsou na tom ale stale o dost lepe.

Reagovat
fff

Dpc z tohto by malo byt gifko, ze Lallana ... 10 sekund sa toci s loptu pri ciare a nakoniec to nahra Lovrenovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Oscarovi asi stačila snaha v jednom zápase.. a nejen jemu..

Reagovat
smazaný uživatel

okazaki

Reagovat
Talker

Fabregas mi přijde jako Mikel, ale s tím, že nemá šanci v žádném souboji.

Reagovat
spider_8

Vždycky když vidím Pedra, tak si říkám, proč jsme si proboha nenechali Salaha...

Reagovat
Whitemedia

jako Pedro je dnes opět náš nejmenší problém.. zkus se zaměřit na jiné hráče, protože co někteří předvádí..

Reagovat
spider_8

Já to nemyslím tak, že on by byl nějaká naše brzda, to určitě ne. Jen, že v Římě pobíhá hráč, který je mladší, rychlejší, o polovinu levnější a v pohodě by zastal roli, kterou má plnit Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Whitemedia

Když to podáš takhle, tak máš samozřejmě pravdu..

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Talker

costáááááááááááááááá

Reagovat
Whitemedia

Costa no, konečně..

Reagovat
Miguel19

Golasooooo

Reagovat
kvasha16

koštičkáááááá

Reagovat
Manik...

link na Chelsea pls.?

Reagovat
smazaný uživatel

Shinjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Kantelele

Reagovat
Cobra

Rudd

Reagovat
SpecialOne

Leicester hraje solidní tužku

Reagovat
smazaný uživatel

bublina

Reagovat
liquicitizen

Diego dal gol

Reagovat
Whitemedia

Fabregas už 4 a půl měsíce vkuse hraje takovou nekoukatelnou sračku, začínám na něj být stejně alergický, jako před lety na Torrese..

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte len začínaš? To máš teda trpezlivosť.

Reagovat
Whitemedia

Hele, nasraný jsem na něj celou dobu, ale alergie á la Torres, to je u mě něco speciálního..

Reagovat
Talker

Je fakt tragický...

Reagovat
smazaný uživatel

To mohol dať Terry

Reagovat
Cobra

Ty naše rohy jsou prostě úžasné. A ani nevím, kdo je má v lize lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, Norwich tragické bránění rohů

Reagovat
fenixLFC

ja to jebem s tymi zraneniami

Reagovat
ondris

link na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

Origi zraneny, nie

Reagovat
Manik...

Chelsea, Chelsea, Chelsea pošlete mi link někdo prosííím

Reagovat
Manik...

Dík, ale jsem radši když mi někdo už pošle na který kouká, abych jich nemusel proklikat 10 až najdu nějaký kvalitní

Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
fff

Ings, Origi, Sturridge ....a ostava nam jedine Benteke, jupi.

Reagovat
Jazdec

Ešte by k nim mohol pribudnúť Pato

Reagovat
minoLFC

a Rossi

Reagovat
Coutinho10

Frodo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

mas nakej dobrej zalozni ?

Reagovat
Coutinho10

nak mi nejde...ale dik....zkusim najit neco lepsiho

Reagovat
SunFells

Benteke dneska rozhodne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

#Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, konečně hrajeme jako favoriti

Reagovat
cubazi

Benteke

Reagovat
off-olda

Tohle by skutečné číslo 8 v Chelsea dalo s prstem v nose.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Trapper

Kde měl zas tu ruku bože

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Whitemedia

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to dal Arsenal naozaj na titul? RIP in piece vesmír.

Reagovat
vladis271

až na to, že Arsenal dnes nevyhrá. Líšky ostanú prvé aj po dnešku.

Reagovat
kvasha16

to je chuj

Reagovat
FUnk

harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kraaaaasa

Reagovat
FUnk

a ali taky parada

Reagovat
Talker

Hmm....

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele Matič.

Reagovat
Swarley

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ježiš, to je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane na zlatú loptu proste.

Reagovat
smazaný uživatel

"spolupraca" Benteke-Firmini sa uz prejavila 2x

Reagovat
tomasinho

Poněkolikáté, co si tak nerozumí. V x zápasech už.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
jacobT

Kane kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

proti Norwichi doma to je vždycky tutovka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

KdB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
Mastný Chobot

ja som zabudol na fantu kapitán Lukaku

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Jako ty vole, co tohle bylo za idiotskou stupidní debilní ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Hurrikane!!!

Reagovat
Manik...

Matič

Reagovat
fff

Preco dpc kd vidi, ze Hendo dobieha hraca a teda je sanca, ze loptu ziskame ... si nepostrazi ten ofsajd?

Reagovat
fenixLFC

benteke je zas k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr ešte stále, nie?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobré, ak nepríde ďalší skrat ako Maticov, tak by sa mali brať 3 body.

Reagovat
off-olda

Jako za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Neukazujte už tu ruku z opakovaček, to je tak neuvěřitelně trapné

Reagovat
Manik...

Ten si snad vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

na posratého aj záchod spadne.

Reagovat
REPLIKATOR

Downing > Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči hrajou stejnou sračku pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď v ofenzíve sa zakončuje oveľa viac akcií.

Reagovat
cubazi

Benteke okrem toho že je to -1 hráč nám ešte nosi aj smolu... Ach jo

Reagovat
FUnk

dobry polocas skoda tech rohu, kopeme je fakt dobre, toby by si gol zaslouzil, zase je skvely hned na zacatku druheho na ne vletet a pridat uklidnujici a potom vystridat harry aji aliho, jinak zatim

Reagovat
jk

Ty agresivní rohy jsou zajímavé. Spurs hrajou profesorsky

Reagovat
smazaný uživatel

rohy a celkově zahrávání standardek tuto sezonu nepoznávám, vtipný, že z nich máme tolik šancí, i přestože hromadu rohů hrajeme na krátko

Reagovat
Bayern +

Sterling skvelý zasa raz, Bony tragéd zasa raz.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tragéd? Zazdil tam síce zopár akcií, ale pracuje dobre a dal gól.

Reagovat
Bayern +

Podľa mňa kazí veľa. Dal gól Sunderlandu... Ako nič proti nemu osobne, ale on má na to byť v City: 1. Aguero, 2. niekto, 3. Bony...

Reagovat
Miguel19

Kurva do prdele proč nemůže hrát jak minule, kde všichni lítali jak mentálové? Proč zase Oscar neviditelný a nehraje blízko Matičovi a Fabregasovi?

Fabregas je takovej tragéd že to už snad ani není možný. A fakt nechápu, proč hraje ten průměrák Cahill místo Zoumy. To je stoper úplně na hovno. Buď je od Ighala 5 metrů daleko, takže si může dělat co chce, nebo je u něj, ale jenom ho dokáže zfaulovat. Díky tomu měl Watford ten přímák a roh a Matič si tak mohl pěkně smečovat jak debil.

Nasranej sem zase.

Reagovat
off-olda

Naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hráme slušne najmä vpredu. Oscarinho to rozhodne dneska.

Reagovat
Miguel19

Slušně jsme hráli prvních 10 minut...pak to šlo do prdele.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Rozhodol

Reagovat
Talker

Vrátili jsme se k tomu, co se hrálo 2 týdny zpátky. Škoda, že se nenavázalo na ten minulý zápas. Krajní beci jsou hluboko, záloha se řeší tak, že se prostě přes ní nakopává, Fabregas se schovává, asi 10 minut jsem přemýšlel, jestli nedostal červenou nebo nestřídal, protože jsem o něm nevěděl. K tomu pod 80% úspěšnost přihrávek s tím připosraným, trapným, jalovým stylem, jakým v současnosti hraje.

Snad se to v poločase změní, přijde nějaké střídání, ideálně Fabregase a překope se taktika na minulý víkend.

Reagovat
Matić

S tím Fabregasem to je naprostá pravda, fakt nechápu, co se s ním stalo.

Reagovat
Wat

Huth je pěknej psychopat, jak se tam furt ohání po někom, se bude divit, až ho někdo přes ty jeho párky pořádně vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane, He's One Of Our Own

Reagovat
Mastný Chobot

ešte mu to pripomínajte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Carrick

borec

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
spider_8

Vzadu máme stejný díry jako za Josého, akorát vepředu jsme nápaditější a je tam víc pohybu. Opravdu ale nechápu, proč v obraně hrají všichni naši dinosauři + Azpi nalevo. Těžko pak takováhle obrana bude zachytávat rychlé hráče Watfordu. Samozřejmě ten problém je trochu někde jinde, ale podle mě by opravdu dost pomohlo, kdyby Azpi mohl hrát napravo a Zouma by byl v základu. Snad na tom Guus postupně zapracuje, má půl roku.

Reagovat
Talker

Ani v té ofenzivě to není žádná sláva...

Reagovat
smazaný uživatel

Za polčas sme si vypracovali viac šancí ako pod Mourinhom za zápas. Na úplny zaciaťok pod Hiddinkom to nie je zlé.

Reagovat
Talker

Jako jo, není to tragédie, ale ani žádná sláva. Čekal jsem upřímně více. Prvních +-10 minut to šlo celkem dobře, občas přišla nějaká další šance, ale nic extra celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy chcú akože aktualizovať fantu?

Reagovat
Wat

Reagovat
Miguel19

Fabregas dole. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

OBI MIKEL

A tá štetka išla dole

Sochu pre Hiddinka

Reagovat
off-olda

Hiddink

Reagovat
liquicitizen

Ten Costa je strašný, daj tam Remyho pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ta smlouva pro Vardyho? Šílene...

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by Leicester dnes bodoval

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

sakho je mimo

Reagovat
Whitemedia

Ten kameraman tam honil u Hazarda, nebo co to bylo za třepání

Reagovat
off-olda

Já poslouchám nějakého Rusáka a ten úplně šílenej řval " Hazard si sundal čepici, co to znamená?! Co to znamená?!"

Reagovat
Mastný Chobot

tak odkáž Arbimu, nech sa sem vráti

Reagovat
fenixLFC

couts, frodo zas ide

Reagovat
smazaný uživatel

benteke

Reagovat
tomasinho

Benteke

Reagovat
fenixLFC

BENTEKE.....JE.......K.....HOVNU....KURVA

Reagovat
SunFells

Benteke

Reagovat
Trapper

Vůbec se tohle nedalo čekat

Reagovat
Cobra

Norwich absolutně netuší. Tohle musí být debakl

Reagovat
Coutinho10

Ighaaaaaaaloooo goooaaaaaaaal

Reagovat
fenixLFC

ale nie vazne....o co bol horsi carroll nez toto kopyto preboha?

Reagovat
cubazi

Bol biely + konsky cop nepridaval asi hráčom na pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči jsou fakt vyjebaní..

Reagovat
Heisenberg

Origi je taky dřevěnej, ale u něj je to spíš známka nerozehranosti, Benteke se už s dřevěnýma nohama narodil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Neda sa nanho pozerať proste Benteke nie je utočník do top klubu, je mi ľuto ale tento hráč nema cenu ani 3 milionov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ba čo viac, má cenu 35 miliónov

Reagovat
Cobra

a ve velkoklubu nehraje

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo

Reagovat
aither

Rozpíchanci

Reagovat
smazaný uživatel

watford

Reagovat
Miguel19

No a jsme tam. Jak jinak, Cahill. Za to si může Hiddink sám.

Reagovat
Whitemedia

Tak se snažili jeden zápas, pro letošní sezonu mají asi splněno, hotovo, super chlapci

Reagovat
off-olda

Cahill je mistr ve stínování.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink

Reagovat
Nikikrew

Chelsea to bolo co za branenia Cahill fakt traged

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

Cahill jako úplný penis nejdřív ustupuje a pak to ještě tečuje.. genius!

Reagovat
Hokaido

Jako hrajem letos piču, ale štestí teda zrovna dvakrát moc nemáme...

Reagovat
Whitemedia

Štěstí? Proč chceš štěstí, když je Cahill tupé hovado?

Reagovat
Mastný Chobot

nemáte šťastie, že Cahill nie je tupé hovado

Reagovat
raduinho

A Courtois tam taky padal jak debil, měl ještě chvíli počkat.

Reagovat
Swarley

to je docela neštěstí

Reagovat
Hokaido

Vždyt dostanem gol z každýho hovna...

Reagovat
Whitemedia

Tak když tam Cahill dělá takové hovna, se nemůžeš divit

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne kapitán Nejakého Káněho si nechajte

Reagovat
Hokaido

( ale Kane je tam samozřejmě též)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Kane dá ešte tretí

Reagovat
Wat

To jsem promrhal.

Reagovat
raduinho

Banda kreténů. Fakt at se trénujou sami ti čůráci.

Reagovat
blaugrana

To si ta čukotka už robí prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
Counter

Ten Ighalo je démon Potíž je v tom, že fakt nevím, jak ho do té fanty narvat.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Týždeň čo týždeň riešim, či ho tam dám alebo nie s tým, že celú sezónu takúto formu nepotiahne a furt ma vyvádza z omylu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Adam Nemec>>>> Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dnes tak z nudy jsem si pustil PL, kousek Chelsea a teď Liverpool.Tohle je ohromný zklamání co vidím.Ohromný nedostatky borci se snaží má to celkem i tempo, ale ty nepřesnosti to je něco šílené, ten fotbal nemá hlavu ani patu.Stopeři jsou šílení jak v Chelsea tak liverpoolu.Jen trošku na ně někdo zašlape a jim totálně zdřevění nohy, nevědí co s míčem a tak míč odperou na tribunu nebo ho přihrají protihráči.Jako asi fakt 100 lidí 100 chutí ale to mě neříkejte že na tohle vás baví koukat.no ten zápas Liverpoolu to je úplná katastrofa, tam se líce kde míč tam všichni.Sakho hrůzaa děs,Benteke ty voe oni mají nohy uplně levé.Úroven velice slabá PL šla neskutečně dolů..nechápu vůbec proč peněz se tam točí, ale ty bývalé hvězdy co měl MU,Liverpool atd.jsou pryč, já už ani ty hráče co hrají za liverpool neznám..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Watford je super zápas a práve preto že to nemá ani hlavu ani pätu. Ide o tempo a to je vysoké po celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zpet do italske sekce.

Reagovat
Hokaido

Live zatím jeden z nejhorších zápasů sezony snad, dokonce přepínám s jatkami na Etihadě.

Reagovat
fenixLFC

minuly tyzden bol ovela ovela horsi vykon....mozno od leicesteru zatial najhorsi vykon

Reagovat
Hokaido

Minulý týden hrál alespoň Watford, dneska oba na hovno...

Reagovat
fenixLFC

tak to potom my proti untied najma prvy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak běž do prdele, tedy zpátky do vaší sekce. Možná už těm 9 ostatním lidem, které ta liga taky zajímá, už chybíš.

Reagovat
Svatej

fakt nevidim smysl v tom nekonečýnm boji, stejně nám je u prdele, co si myslej

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

a dokonca divák často ani nevie, kto si zaplatil rozhodcu. To by sa v Taliansku nestalo :-(

Reagovat
Svatej

další uplakánek, co si dlouho nepřišel kopat. Tak snad máš splněno a dlouho se tu zas neobjevíš

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool hrá super, ale vždy to dojebú v predfinálke, to je strašné. Ako keby sa tí hráči nepoznali, žiadna zohranosť v útočnej časti.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Cobra

Ta Lamelova rabona měla vyjít, to by byla pecka

Reagovat
smazaný uživatel

I ty nůžky

Reagovat
Cobra

Když se daří celému týmu, tak si prostě na tohle věří. Hraje super.

Reagovat
Talker

Pedro...

Reagovat
smazaný uživatel

Huth

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke - tomu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela zase rabonou

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Zrovna Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

konecne CHRIS dikx

Reagovat
Hokaido

C'mon Chelsea, dneska už nemůžem prohrát!

Reagovat
fenixLFC

konecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kopytooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

No jo, kokot Benteke, kurva, fuj

Reagovat
Wat

KONEČNĚ!!! Firmino, krásná práce.

Reagovat
havrys99

Ogbonna

Reagovat
tomasinho

Dřevooooo

Reagovat
tomasinho

Celá akce dobrá ale, od Morena, Cana a hlavně Firmina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Konečně! Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

konecne Benteeekeeeee

Reagovat
Trapper

WILLIANE TY VOLEEEEEEEEEEEE

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

YES !!!! a nezapomente zas blit na nej

Reagovat
Hector17

Liverpool bohužel zaslouženě

Reagovat
Counter

A teď ještě Costa, takové slibné výsledky to byly.

Reagovat
fenixLFC

ale firmino super praca

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to dřevo Benteke dalo gol, ale ani z jeho strany ani ze strany Liverpoolu to stejně do budoucna nevěští nic dobré.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Nesouhlasím, Benteke sice dřevák je, ale útočník do vápna je kvalitní, pokud mu kvalitní záloha bude vytvářet šance, tak je promění. Liverpool proti zataženému soupeři, kde musí oni útočit, poprvé pod Kloppem dobrý výkon, jen si to musí sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris takový tank, jak ho ještě zalehl pak

Reagovat
kvasha16

to bola lotpa pyco

Reagovat
off-olda

Coostáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Talker

Costááááááá

Reagovat
miky10

Hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč Willian ta přihrávka

Reagovat
Miguel19

COstaaaaaaa

Willian

Reagovat
Hokaido

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

WILLIAAAAAAAAAN a Costaaaa

Reagovat
liquicitizen

čosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
cubazi

Ty brdo fakt ti vravím Benteke dal gól ... No ty koky

Som štastný

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nás bude zachraňovat Costa, no do prdele ale hezky

Reagovat
raduinho

Costa Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhočí je slepá píča?

Reagovat
Whitemedia

Bez Williana by letos prostě nepadaly góly

Reagovat
raduinho

Behrami Největší žoldák a špinka evropského fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Bony Odpálte ho už do piče niekam naveky...

Reagovat
Bayern +

Kompas ... Bol tam 8 minút a ani nemal loptu...

Reagovat
miky10

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dolů za Edene HNED

Reagovat
Mastný Chobot

kto nedal penaltu na Emptyhade?

Reagovat
jacobT

Bony

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bayern +

Najväčšie drevo, ktoré tam kedy kúpili... Prezlatý Adebayor.

Reagovat
spider_8

Dobře, že to tam Costovi padlo. On hrál letos často dobře, ale měl dost smůly v zakončení.

Reagovat
Whitemedia

Je slepý nebo ano? Jasný roh...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela zase střílí spoza vápna rabonou

Reagovat
smazaný uživatel

Dyer, Ulloa pozor

Reagovat
Mindas

To pak můžeš být nespokojený, Bony, no...

Reagovat
Hokaido

Ale Willian ta přihrávka, nádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan, borec si to muže zakřižovat a vzít míč pro sebe, ne on jde do skluzu a mrdne do bez myšlenky na tribunu. To je kopaná jak

Reagovat
Hokaido

jak ? =italská liga?

Reagovat
Coutinho10

ten Dyer neskuteccne malej ...ve Swans mi tak ani neprisel

Reagovat
fenixLFC

teraz zacne to najhorsie, dreveny Japonec dole a foxes s 11 hracmi

Reagovat
fenixLFC

tak nic

Reagovat
Whitemedia

Vystřídat Cahilla, než to zase stihne podělat..

Reagovat
Mindas

Ty vole, už toho Kompanyho prodejte, to fakt není normální. Sklenička!

Reagovat
Bayern +

a Bonyho, to je rarák fakt.

Reagovat
Bayern +

Chelsea štastkári, presne takú istú situáciu Sterlingovi na 4:0 nepustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič se mu pohne, pak zastaví a vzteká se, pičus jeden blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jak může vést ligu tým, za který hraje Fuchs?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
monty25

Já si ho pamatuju ze Schalke a to byla fakt hrůza...

Reagovat
fenixLFC

nezabudaj ze my sme viedli ligu so cissokhom

Reagovat
vladis271

čo on, ale ten čo odišiel do španielska sa ako volal?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas?

Reagovat
monty25

Jo, ten byl strašnej. A pak dával za Celtu góla Barceloně...

https://www.youtube.com/watch?v=vdAYtL3nnHw

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale nehral zaklad nastastie

Reagovat
smazaný uživatel

Kompanymu co zas je ?!

Reagovat
Miguel19

Mikel už režíruje.

Reagovat
Talker

Zoufale nám chybí nějaký produktivní záložník. Rohy, přímáky a Costa to prostě nemůžou utáhnout sami.

Reagovat
Hokaido

Myslíš někdo jako třeba KdB nebo Mata?

Reagovat
Talker

Nebo Lampard, Ballack, Essien...

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Wille pojd!!!

Reagovat
Heisenberg

City zas bez Kompanyho, můžou si hodit 50 mega potřezí za stopera. Teď už by třeba typologická náhrada za Kompanyho vyšla.

Reagovat
Trapper

A poď Edene.

Reagovat
cubazi

Simon Pri tom rohu už klasicky

Reagovat
tomasinho

Čekám, kdy přijde Lucas za Firmina

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi niekto co myslel Fekete tym, ze Japonec Okazaki pride pomoct so svojou anglictinou v komunikacii s rozhodcom Morganovi, Jamajcanovi, btw. narodenemu v Anglicku ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi akože joke...

Reagovat
Mastný Chobot

počul si niekedy černocha hovoriť po anglicky?

Reagovat
fenixLFC

ze fekete je debil

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe <-> Lallana Jurgen

Reagovat
Trapper

Eden, konečně průniky zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ich tlačí FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

nahovno staval Kompanyho..zas sa ranil a dojebal mi fantu

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser

Reagovat
cubazi

Džáááááán (Can)

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE KRETÉÉÉÉÉÉN

Reagovat
FUnk

toooom

Reagovat
Trapper

Oscar

Reagovat
spider_8

Tak přemýšlím, která penalta byla debilnější

Reagovat
spider_8

Ok, Oscar vyhrává...

Reagovat
Talker

Oscar vs Terry?

Reagovat
spider_8

Vidíš, to mě nenapadlo

Reagovat
tomasinho

Benteke z toho ofsajdu asi dnska nevyleze že?

Reagovat
monty25

Co furt máš? Sice to není nejlepší hráč, ale bez něj by to bylo 0:0.

Reagovat
fenixLFC

to nemozes vediet...origi by mozno niektoru z tych prihravok za obranu zachytil a dal gol

Reagovat
monty25

To je kdyby. Prostě se Origi zranil, nastoupil Benteke a dal gól. Tím neříkám, že Origi není v některých ohledech šikovnější.

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar aj tak si super

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

čo je ti smiešne?

Reagovat
Coutinho10

Oskar

Reagovat
Talker

Ty vole...

Reagovat
kvasha16

ale do pici

Reagovat
pingla

Miluju te Oscare

Reagovat
Cobra

Oscarinkoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě poser, Carroll jaký gól

Reagovat
blaugrana

Oscar, choď do.....ach bože otče prečo...

Reagovat
Manik...

Ty vole, hlavně to říkám... Neposílejte tam toho Oscara...

Kdy už ten kretén vypadne z Chelsea??? Já ho úplně nesnáším píču*e

Reagovat
FUnk

dembeleee neeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
JIMMY-PO

zranenie?

Reagovat
Heisenberg

Spurs 1,5 na 1 v suchým.

Reagovat
off-olda

Oscar je moč. V zimě do Juventusu už kurva.

Reagovat
fenixLFC

moč

Reagovat
Mastný Chobot

moč sa pije

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

takhle ho trestat za podklouznutí

Reagovat
smazaný uživatel

penalta za stavu 2:2 v 80. minutě a on musí uklouznout, to už je fakt prokletí

Reagovat
Manik...

houby prokletí, je to lamák...

Reagovat
Whitemedia

Oscare ty retarde!!!!

Reagovat
Talker

Tohle vyhrajem... Tomu prostě věřím...

Reagovat
monty25

Už si zase koledujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

huth

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je čistá redka dopiči.

Reagovat
Bayern +

Ten Bony do piče...

Reagovat
Mindas

Benjani vol. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ešte horší...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
FUnk

4 na jednoho nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Tak si piča Behrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, teď už to Lamela fakt přehání

Reagovat
Whitemedia

Ten pičus zmelírovaný tak přišel naše hráče zabít?

Reagovat
monty25

Coutinho škoda

Reagovat
frank

4 na jednoho o půlky a není z toho ani zakončení.

Naštěstí to za takovýho stavu tolik nemrzí.

Reagovat
FUnk

hugo je pan

Reagovat
raduinho

Behrami ty si tak neskutečná piča. Co zákrok, to šlapák na stojnou nohu, tobě bych dal doživotní BAN na hraní fotbalu kdyby to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo

Reagovat
Coutinho10

aah skoda ze to nesedlo..ale dobra od Bentekeho

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt stáhl okazakiho, mahreze i vardyho? kdo to má jako vyrovnat?

Reagovat
Counter

Ulloa, Kramarić a Dyer podle všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čtyři na jednoho..to je tolik, že až nevěděl, co s balonem..Lamela je prostě jiný

už to mělo být 6:0... a van Gaal proti nim rupnul

Reagovat
FUnk

do mrtvol se nekope

Reagovat
raduinho

Matič je letos ale hrozný dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Costal sa na nás vykartoval, to je dobre, alebo zle?

Reagovat
raduinho

Dobře. Je to čůrák. 2 goly do prázdný může dát i někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Behrami To je fakt parodie na fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendovi si s míčem asi moc nekamarádí..

Reagovat
Coutinho10

23:5 na strely ale porad jenom 1:0

Reagovat
jacobT

len 4 na bránu, tak z čoho tie góly?

Reagovat
Coutinho10

ja videl statistiku jenom v ramci strel celkove...to ale nic nemeni na tom, ze jich melo bejt vic na branu a tim padem vic sanci na 2. gol

Reagovat
Whitemedia

Cahill

Reagovat
tomasinho

Hendooo

Reagovat
monty25

Henderson Nabíhají mu dva a nedá to ani jednomu.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom dva? slabota

Reagovat
patas92

Henderson

Reagovat
Coutinho10

twl Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson ty voe ten nemůže mít mozek na fotbal.

Reagovat
kvasha16

preco ti kokoti nestrielaju do pici

Reagovat
blaugrana

To je proste sen toto. Zdochliak nedá zrovna dnes pecku. Noale tak to mám za to, že ako kok... dávam ropákov na tiket.

Reagovat
Feind

mazec jak liverpool v 90. minute pressuje

Reagovat
smazaný uživatel

to je tlak

Reagovat
off-olda

To nemůžou vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

sakho len aby sa ti to vymyslanie nevypomstilo (znovu)

Reagovat
smazaný uživatel

welsh pirlo

Reagovat
Whitemedia

Achjo, tohle se prostě mělo vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

tvle welšský xavi jiný účes, walker texas ranger

Reagovat
Trapper

Kolikátou penaltu jsme už letos nedali?

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
Coutinho10

skvele Hornets

Reagovat
Counter

benteke

Reagovat
Rohlíček

Benteke

Reagovat
captain18

Benteke

Reagovat
monty25

Kristepane

Reagovat
I am Mancunian

BENTEKE

Reagovat
patas92

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

bentekeeeeee toto nie je mozne chamtivec

Reagovat
Cobra

Benteke looooooooooooooool

Reagovat
Wat

Tak tohle už je moc...

Reagovat
liquicitizen

tak jebnuté individuálne chyby ako nás dnes stáli tri body som už dlho nevidel, super Oscar Matic Cahill

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Jazdec

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Mastný Chobot

BENTEKE

toto je hajlajt večera

Reagovat
smazaný uživatel

a este sa cuduj Dom, ked mame nanho nervy

Reagovat
Trapper

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKE

Reagovat
tomasinho

Benteke

Reagovat
cubazi

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

ok beru zpět :D :D :D je to dřevo jako krava :D

Reagovat
Coutinho10

typickej Benteke este ze to nepotrestali by si zaslouzil preradit do juniorky

Reagovat
fenixLFC

benteke ty jeboooooooooooooooooooooooo

Reagovat
jacobT

keby Leicester z toho posledného protiútoku vyrovnal, to by Bentekemu poďakovali

Reagovat
Orlandiiik

Suché triko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosim čo najskôr gif na BEn tekeho.

Reagovat
smazaný uživatel

ten benteke je vylozene šupák

Reagovat
minoLFC

čo tam Benteke vymýšlal

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní je, že výkony se zlepšujou...až vezme Hiddink rozum do hrsti a posadí slabší kusy, jako jsou Fabregas nebo Cahill, na lavičku, tak to půjde ....i ten blbej Mikel naší hru režíroval neporovnatelně líp než Fabregas!

Reagovat
cubazi

Suaréz by to dal z nohou v dlahe

Reagovat
Counter

To je taková škoda, že Foxes z protiútoku nedokázali vyrovnat, Benteke by si to strašně moc zasloužil za to, jak to zbabral.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

som to tam tlačil očami

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Heisenberg

Ale dnes špatný výkon, dopředu až na 2 akce Mahreze a několik rohů nuloví a dozadu taky nic moc, hlavně levá strana. Liverpool měl dnes jasně navrch.

Reagovat
Counter

Bohužel, nejde to táhnout dokonale pořád. Liverpool je dneska přeběhal.

Reagovat
fff

Neveriiiiiiiim

Reagovat
OTASi

Leicester začal hrát až v 90. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester dnes velké zklamání. Neskutečné množství nepřesností a hlavně zpracovat si míč bez toho, že by hráči pět metrů odlétl, to by dnes byl nesmírný výkon... Na druhou stranu Live dneska oproti minulému kolu mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke stačilo mě ho vidět 45 minut abych si na něho udělal názor jaký je to dřevo.Dal gol, ale jeho dřevěnost se jen tak nevidí.Největší retard na hřišti rozhodl.Já být fanouškem Liverpoolu, já bych na něj neměl nervy.

Reagovat
fenixLFC

za seba nemam...ale ked si ho dovolim skritizovat tak je zle lebo on za to emoze alebo co pritom je to horsi carroll...dnes dal gol a tak zas bude za hrdinu, to ze to bolo jedine co spravil dobre v zapase nepovie asi nikto, neschopny vyhravat suboje, nepresny pomaly...taka jeho klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Od vás 2 hráči co mě zajímají a jde vidět že umí je coutinho a i ten Emre Can, i když ten se někdy pouští do zbytečných akcí, ale myšlenku a fotbalovost má, něco v něm je.Zbytek co sem viděl musí hodně přidat.Ohromný zklamání Sakho, já myslel že má úplně jinačí přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

On ho ale obvykle má, neviem čo sa s ním stalo posledné 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívám se na Vás i příště, když je ta pauza v jinačích ligách.Jsem zvědavej na přestupák, jak teď v zimě tak hlavně létě.Klopp ten dobře ví co dělá, podle mě ten váš tým do dvou let kompletně předělá, zůstane jen pár jedinců.

Reagovat
Maresma

po tom zranění není úplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se dneska líbil i Lallana. Je na něm vidět určitá míra fotbalovosti a velká míra nadhledu a sebevědomí.

Reagovat
Counter

Tak on má i lepší momentky, občas dokáže předvést neuvěřitelné střely. Ale jinak souhlas, dokáže být hrozně frustrující a do týmu bych ho nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nieco ako Gareth

Reagovat
Counter

Bale je navíc aspoň rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj mame nervy

Reagovat
Ranoth

asi nejvetsi fotbalovy fail vsech dob

Reagovat
havrys99

Stejně to byl ofsajd hned při první přihrávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, kto má, hoďte tu link na Bentekeho fail, až priveľa ľudí sa tu smialo, tak zrejme to stojí za pozretie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

vďaka za snahu

Reagovat
frank

Tak byl to jasný ofsajd, tak mu bylo trapné dát gól.

Reagovat
Hokaido

Masopust začal dělat v DigiTV? Že tam jsou mezi fotbaly recepty a vaření...

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně zoufalý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum by zasloužil posadit.

Reagovat
kissak

neskutečnej výkon magpies a před chvílí šílenej pohled na tabulku přihrávek. Nedovedeme si přihrát a kontruktivně rozjet akci...

Reagovat
kissak

vůbec bych se nedivil kdyby karamelky hrály fotbal a my dávali goly

Reagovat
smazaný uživatel

já si teda neumim představit, že dáme gól dneska. neni jak

Reagovat
kissak

proti bournemouthu také nebylo jak

Reagovat
jk

Division one bez woolwiche

Reagovat
jacobT

temné časy

Reagovat
Thab

Arsenal hrál s Birminghamem až 28.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě hrozně komický.. profesionální hráč v PL a nedá přihrávku po zemi na 20m.

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat je nejhloupějš hráč, co za nás kdy hrál

Reagovat
SunFells

A to za vás hrál Owen.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to přece sympaťák!

Reagovat
SunFells

Reagovat
biznizmen

Barton

Reagovat
Counter

Zdá se mi, žes ho kdysi stavěl nad Debuchyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Což byla chyba

Reagovat
SunFells

Můžete si ho vzít zpátky Zas není ani v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, bral bych ho hned.

Reagovat
kissak

on taky když k nám přišel hrál daleko líp a nad Debuchym skutečně byl, ale magpies styl ho zkurvil

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodčí je teda hroznej. Být fanda Evertonu, tak skáču do stropu

Reagovat
Counter

Zasch tě vyvede z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Na obě strany se mi to nelíbí, ale Toffees měli mít penaltu a hrát proti 10. To jsou dvě obrovský chyby.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Jsem to špatně pochopil totiž - to skákání do stropu na mě působilo jakože by měli být rádi.

Reagovat
kissak

janmaat dávno už měl být venku

Reagovat
salami

ale ten faul na druhou žlutou, když už je BArkley v háji mezi našima 2 obráncema to bylo fakt neuvěřitelný

Reagovat
kissak

strašnej výkon od nás ani nevím jestli se radši nebudu dívat na nějakou pohádku v tv

Reagovat
biznizmen

Prvních 20 minut hrůza, to jsme snad hráli totálně bez míče, potom se to trošku zlepšilo, ale dát si 3 přihrávky po sobě, to je ještě asi vyšší level než jsme zatím schopni...

Reagovat
kissak

Robík neskutečnej Timáka ať klidně prodaj :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá parádně... ale Tim je skoroodchovanec, jeho odchod by mě moc mrzel.

Reagovat
kissak

jsem fakt zvědavej zdali se něco bude v lednu u nás dít a jestlipak přivedeme posily

Reagovat
salami

něco určitě bude, ale golman problém neni, Elliott je fantastickej a dvojka vlastně zůstává stejná, navíc až se uzdraví Tim, tak to bude fakt zajímavý

Reagovat
SunFells

Southampton line-up: Stekelenburg; Martina, Fonte (C), Van Dijk, Bertrand; Clasie, Wanyama; Davis, Mane,Ward-Prowse; Long.

Stekel to stihl.

Reagovat
SunFells

Koeman tam zas namrdal samé středáky.

Reagovat
Mastný Chobot

škoda

Reagovat
SpecialOne

To je Everton celou sezónu takhle děsně neproduktivní?

Reagovat
Hokaido

Víceméně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim je asi popaty v rade a jo :) ale ve vsech peti byli jasne lepsi

Reagovat
Hokaido

S Leicestrem teda nebyli jasně lepší, jinak souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas pravdu...do toho myho " jasne lepsi " se spis promitl i ten fakt, ze letos hraje Everton pro me pohlednej fotbal a dokazi ho praktikovat i konzistentne po nejakej casovej usek...a neni to takova mocka jak loni, kdy se na to nedalo divat...

mel sem pouzit spis " kombinacne zdatnejsi "

Reagovat
SpecialOne

To mně se moc líbí jak hrají, má to spád, ale koncová fáze děs běs.

Reagovat
Counter

Je to z drtivé většiny odvislé od toho, jestli dá Lukaku gól, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

on fakt stahl Rossa?

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska hraje parádní zápas. Pokud ale nedá gól, tak MOTM nezaslouží.. dva góly měl na hlavě.

Reagovat
salami

to v tý 75. minutě, to se prostě musí dát, to je stejný, jak minule De Jong

Reagovat
SunFells

To měl Ayoze narvat z první.

Reagovat
smazaný uživatel

Morimu bych to pral, skoda

Reagovat
SpecialOne

A pak vsázejte ty overy když i tohle může skončit 0:0

Reagovat
Hachim Mastour

No konečne už ten Lester stratil.Nech ešte stratí so City a Arsenal nech vyhrá obidva zápasy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nechápu, jak si můžeš v boji o titul přát prohru Leicesteru s ManCity

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Ale ten důvod bych rád znal.

Reagovat
Hachim Mastour

Nehovorím nech prehrajú, stačí remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

konečně jsme začala předvádět hru která připomíná fotbal

Reagovat
kissak

Anita dneska hraje parádně náš nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard zatím všechno zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moderátor na digi by snad Lukakua nejradši omrdal. Už snad po sté vyzdvihuje jeho fyzickou sílu a připravenost.

Reagovat
I am Mancunian

lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Mbemba je nejlepší nákup od Cabayeho. Žeru ho

Reagovat
SpecialOne

voleeee

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je prostě fotbal... pičovina

Reagovat
J0EL

To sa ale dalo odkppnut keby sa Colocini neposral.

Reagovat
SpecialOne

bylo to vysoko když to bylo na jeho úrovni

Reagovat
stiflerovamama

Co sa nehodil Collocini ?

Reagovat
smazaný uživatel

melo to zustat sulnul....

ale nadhernej zapas to byl

Reagovat
kissak

ty vole to nechápu proč se tam tomu Elliotovi serou to si jako nezařval po už bylo potřetí co vyběhl z bránu a někdo z obránců mu to sebral z rukavic...

Reagovat
Higi

tohle mohli odkopnout/odhlavičkovat oba dva co byli u toho míče, akorát že si to přenechali a dopadlo to jak to dopadlo...

Reagovat
SunFells

To nasere.

Reagovat
kissak

konečně když jsme začali něco hrát dostaneme nakládačku 5 s před koncem já se prostě poseru

Reagovat
Wat

Pořádná nakládačka.

Reagovat
kissak

na druhou stranu jak psal lex už jsme měli dávno být o 10ti a proti nám pencle, tak je to vlastně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

z tohodle gólu fakt ani nejsem naštvanej, takovej šmudla.... prohráli jsme si to sami a to nám ještě zachránil 2x řiť rozhodčí.. tenhle zápas jsme mohli dohrávat v 10 se skore 0-4, sice je to na hovno, ale důležitý bude porazit West Brom

Reagovat
SpecialOne

Podle mě u vás čím víc proher, tím dřív McClaren pryč = pozitivum

Reagovat
kissak

nevím zdali bychom si pomohli změnou manažera

Reagovat
Zaschrona

Zase jste ale meli dost sanci na to vyhrat, i lepsi nez my. Stastna vyhra pro nas.

Reagovat
Zaschrona

Konecne v tehle sezone mame trochu stesti na gol v nejlepsi mozny moment. Tyhle vyhry v posledni minute jsou nejlepsi.

Reagovat
kissak

gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jeff dá dneska gól.

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by sme dnes vyhrali po Giroudovom a Joelovom góle.

Reagovat
vladis271

ani ja.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Tie Mesutove štandardky, to je dokonalosť. Každá jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak každá nebo jedna?

Reagovat
SunFells

Per se zastavil, aby na okamžik obdivoval ten centr.

Reagovat
Bakary3

Link někdo prosíím ? :)

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bakary3

Díky chlapi

Reagovat
Side

tak to já prcám ale takový góly ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Prcárna prostě

Reagovat
Mastný Chobot

fúú, tak to bola lahoda

Reagovat
pingla

Krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina by to měl

Reagovat
Liquid

Reagovat
mickey mouse

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to zapl a gól, nemáte zač

Reagovat
Switchback

Reagovat
SunFells

Martina

Reagovat
SunFells

Ale zrovna dneska se ukopnout nemusel teda.

Reagovat
Mastný Chobot

Krásny gól, Maťa

Reagovat
stiflerovamama

hmmmm

Reagovat
Hachim Mastour

to čo bolo?

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
REPLIKATOR

Sopel Mertesacker

Reagovat
DieFohlenBMG

dobře mu skočila

Reagovat
Zdechlina

Luxusní jeba

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOOOOOOOOOOOO yes yes yes pome Saints este jeden

Wonder Goal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pískej faul

Reagovat
Liquid

Čech

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liquid

Přeješ si plichtu když máš jen tyto 2 kluby oblíbené ?

Reagovat
SunFells

Ne, tady fandím určitě Arsenalu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Liquid

já vím chlapci, reflektor jako je na úvodce mu svítil do očí

Reagovat
smazaný uživatel

taký gól dostat zrovna když se rozhoduje o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Komedianti prohravaji.

Reagovat
Mastný Chobot

Per

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám seka Frodo?

Reagovat
Mastný Chobot

Zatiaľ solídna srajda od nás, po zápase nájde Wenger Čecha fajčiť v sprchách

Reagovat
REPLIKATOR

Kostelník hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Thierry Henry proti Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší stoper v lize

Reagovat
Rarášek

Martina luxusní šajtlička

Reagovat
smazaný uživatel

Kikscielny zase tecie to neni možné aký je to traged.

Takého kiksera ani zadarmo fakt. A ze naj stopér PL, gauners pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Flamini sa potí aj za Ozila dpč

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes je jeden z tých zápasov, kedy namiesto Aarona hrá jeho dvojník s futbalovými schopnosťami Glenna Whelana

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut nějaký podrážděný dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut?

Reagovat
smazaný uživatel

tak většinou je mu všechno jedno a dneska jsem od něj viděl už mimimálne 3 naštvané pohledy, Flaminimu tam něco vykládal a tedka ještě něco s tím protihráčem

Reagovat
Mastný Chobot

možno ho niekto porovnával s Eriksenom

Reagovat
Gunner91

Pravda, to se moc nestava. Nedivim se ze je trochu rozladeny..

Reagovat
smazaný uživatel

a zase vyjel na rozhodčího, něco s ním je

Reagovat
smazaný uživatel

chcipak ten Clasie.....drevak a bude si otvirat drzku na Mesuta

Reagovat
stiflerovamama

Moss

Reagovat
SunFells

Not classy.

Reagovat
pingla

Jasny faul od Sackera cista pentle

Reagovat
REPLIKATOR

Měl platit! Čech

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

kokot ten Ozil, otvirat si drzku na Jordyho...

Reagovat
SunFells

I to jeho křestní sis musel vygooglit prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

pls, váhal jsem akorát, jestli je Jordie nebo Jordy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

neser

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Merte faul a rozhodca neuzná gola ani nefukne pecku. To co je?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla divná situace no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pošli to radši Giroudovi

Reagovat
Corosian

Ten stred Flamini-Ramsey je zoufale nekreativni....Santi chybi dost

Reagovat
Mastný Chobot

daj tam Gabriela pls

Reagovat
SunFells

A Kosce na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Longu, proč seš takovej dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

Long

Reagovat
smazaný uživatel

Long ffs

Reagovat
SunFells

Long klasik

Reagovat
patas92

jak to takhle někdo může překopnout o 15 mtrů

Reagovat
REPLIKATOR

Flamini Long

Reagovat
Heisenberg

Remízu beru všemi 10

Reagovat
nani92

Long čo ti jebe? Myslíš si, že si Rooney?

Reagovat
Zdechlina

Neskutečné Nic, druhý poločas je náš. Mosí

Reagovat
smazaný uživatel

horší lob jsem dlouho neviděl

Reagovat
I am Mancunian

dneska hra arsenal slabucko, prave preto cakam, ze vyhraju

Reagovat
Mastný Chobot

Whelan pls už

Reagovat
SunFells

Reakce na obdrženou branku dobře bídná. Bellerín hraje strašně přizdisráčsky, takže jsme s touhle středovou dvojicí krom Nachove strany v podstatě neškodní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by toto Arsenal neotočil...

Reagovat
Zdechlina

Já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Arsenal je strašně zoufalej

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Zatiaľ to je presne taký zápas ako naposledy na St. Mary's. Vôbec nevieme a sme zúfalo nekreatívni. Nevieme ani podržať loptu. Moc sa ani neteším na druhý polčas. Záloha všetko zle, Aaron hrá strašidelne. Dokonca ani Nacho nehrá dobre. Jedine Joel hrá vcelku fajn, lebo bojuje.

Reagovat
Mastný Chobot

A Kos síce jedna veľká chyba, ale mimo toho je veľmi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

aj my sme s nim spokojny

Reagovat
Mastný Chobot

nauč sa gramatiku, pls

Reagovat
smazaný uživatel

naucim. takto sa k praci v kine nikdy nedostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

gauners ani nevedia ako ale stale sa drzia v zapase... skoda tento polcas mal po spravnosti skoncit 3:0. Neuznany gol mal platit a Long take sance musi premienat.

arsenal totalne trapny vykon, Kikscielny sa zase ukazal a merte hra snad este horsie

snad to bude pokracovat aj v druhom polcase, aj ked Saints mozu lutovat lebo tu mal byt druhy polcas uz iba formalitou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saints odejdou fyzicky, tohle celý zápas nevydrží. Měli tam ty góly nasypat. A rozhodčí ať jde do prdele, když takováhle situace skončí žlutou pro Longa.

Reagovat
masly008

on to dostal za kecy ne za faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři říkali za zakopnutí míče podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bol nehorazny fail... skoda. snad to Saints ukopu aspon na bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

zvláštní styl hry od Arsenalu.Vypadalo to že budou chtít hrát z obrany,ale ten gol jim to dost naboural.

Reagovat
Mastný Chobot

Nevyzerá to, že by sme vedeli, čo chceme hrať od začiatku

Reagovat
J0EL

Aj tak sme na to prve miesto este nechceli

Reagovat
smazaný uživatel

Inak je sranda sledovat ako je Arsenal totalne zufaly ked ich super "necha hrat". Zozaciatku nasadili zase ten hnusny autobus style, ale nastastie dostali rychli gol. A teraz sa im tazko hra ked musia tvorit cukotka trademark

Reagovat
J0EL

Mindracik pls

Reagovat
smazaný uživatel

je tazke sa pozerat na nieco comu ste sa tolke roky smiali ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tolko rokov za nami, to z toho ti takto preskocilo, ze? Musi to byt smutne, ked vies, ze pred nami uz nikdy neskoncite

Reagovat
smazaný uživatel

tobě přeskočilo, když si pleteš minulost s budoucností

Reagovat
J0EL

Nic tomu nenasvedcuje ani pre buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

mame lepsi a mladsi tim a hrame krajsi futbal

Reagovat
J0EL

Lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lofin9

krajší

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerův věk ano

Reagovat
masly008

Reagovat
Zdechlina

Ty si aspoň kanec

Reagovat
Nikikrew

Heh on je aspon tak dobry kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Arsenal haven't won after trailing at half-time in the Premier League since October 2011 v Chelsea (5-3).

Reagovat
Mastný Chobot

to sa mi nejako nezdá, veď sme toľkokrát otočili zápas v posledných rokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

sadol na lep twitteru

Reagovat
Matić

Tak to ten tiket už můžu vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny stále bez karty, neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ich strasne tlacia. mali by ubrat toto je az moc okate...

aj tento offside bol docela hranicny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Už som sa bál.

Reagovat
smazaný uživatel

tpc a zrovna tahle lopata

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste to da ten zebrak z ofsajdu

Reagovat
Mastný Chobot

ok, niekto hore chce, aby sme to otočili zjavne akurát naši hráči sú proti

Reagovat
smazaný uživatel

Čech si tam vystřihne klasickou minelu s pozdním výběhem a oni melou o "brave goalkeeping" .

Reagovat
smazaný uživatel

"Same old Arsenal always cheating" Už jedou.

Reagovat
SunFells

lol, Stekel je dobrá piča

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je šikovnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Este ze sa nedivam. Ja som to ale tusil

Reagovat
Hachim Mastour

Čo ta má znamenať toto

Reagovat
LAM

Arsenal hraje strašně.A to mohl jít do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar

Reagovat
Mastný Chobot

to je bránenie

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze teraz Fellaini pozeral jak sa dava do prazdnej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

kampan!

Reagovat
SunFells

To už je velká ostuda, když nám dá góla Long. Koscielny, sudí

Reagovat
smazaný uživatel

To tam Koscielny upadl, protože věděl, že nestíhá.

Reagovat
J0EL

Jasny faul tam.

Reagovat
SunFells

Spíš mu podkopl nohu. Ale v první řadě nevím, co se k Longovi drbal, když měl na straně Maného, lofas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doted sem si myslel, ze uznal ten van Dijkuv...tak aspon to neni 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Loooooooong, vždycky jsem ti věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna tlacenka to je humus fuj

jasna pecka no. aaaale nastastie aj tak dostali gola. zasluzene

uz to malo byt 5 minimalne, ale nevadi toto uz musia udrzat

btw. komentatori na BT sport prezleceni gauneri. strasny bias

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Ta Walcottova ztráta zas předtím gólem.. dneska je to hrůza...ten kádr je teď strašně úzkej s těma zraněníma. Tam skoro není koho poslat..

Reagovat
pepinho2

Ten pokřik fanoušků Saints na Longa

Reagovat
smazaný uživatel

A Kikscielny zase taky hype kvoli takej splasenej lame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dom, pls

Reagovat
Mastný Chobot

jebe, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu mas uz treti(?) nick, si hl. podozrivy .

Reagovat
Mastný Chobot

nemám čo iné robiť, len si pri zápase Arsenalu prehadzovať nicky, aby som dával palce srandovi, no

Reagovat
smazaný uživatel

ale s akym nickom, ha!

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie si to ty

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

za dva zapasy uz 3 faily co by neurobil ani Janci od nas z dzedziny. jeden z najvacsich kikserov a poplasnakov akych som kedy videl

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam na nejaky vystup principala wengera nebo hlavniho klauna girouda

Reagovat
Heisenberg

Nedokážu si představit, že bychom se neposrali při možnosti jít do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

my máme to samé s TOP 4

Reagovat
nani92

a Chelsea so zostupom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ox s tou súčasnou formou je asi další dôvod, prečo by som to mal vypnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Oxik to zlomi a dnes gol a dve acka pls

Reagovat
smazaný uživatel

tak dva plus dva pls

Reagovat
smazaný uživatel

Bez žluté pro Walcotta?

Reagovat
Mastný Chobot

Romeu je v Sotone

Reagovat
M0rb1D4S

K článku o jeho přestupu jsi komentoval dost

Reagovat
Mastný Chobot

asi ich aj začnem čítať

Reagovat
Zdechlina

Volkot nejslabší. Kua to tam za ty prachy možu jít odběhat aj já. Ať zahodí radši dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, toto bol asi ten posledný klinec to sú jatky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pome pome este im dajte

Reagovat
Gunner91

Ty jednou za par mesicu vylezes z kanalu ale kdyz uz, tak to stoji za to..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Kokoti fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jdu spat radšej...

Reagovat
smazaný uživatel

fonteeeeeeee

Reagovat
J0EL

Merte kokot jak sa tam zas krcil nez aby siel do su oja. Fakt uz

Reagovat
SunFells

Fíha, pěkně Fonte. Moh by Wenger aspoň sundat Özila s Giroudem.

Reagovat
smazaný uživatel

válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Už se nemůžu dočkat na ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

nejnudnejsi zapas sezony... a jeste mi aplikace livesportu dopredu spoiluje, ze dostanem gol

Reagovat
smazaný uživatel

livesport je zlo

Reagovat
Bayern +

Arsenal To je válec proste...

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott hraje

Reagovat
Mastný Chobot

"hraje"

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

mali by mu dat novu zmluvu, nech ma zase motivaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Hoď tam Giggse, stejně už o nic nejde.

Reagovat
PhilipS

Roh to před třetím gólem nebyl, před druhým gólem faul na Vavřince, ale to je fuk. Arsenal by dneska nedal gól ani kdyby hrál čtyři hodiny...

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě prosim redku.

Reagovat
Cescio

Arsenal hrá sračku, ale mal vôbec nejaký z tých golov platiť?

Reagovat
SunFells

Piča to jsou střídání

Reagovat
Heisenberg

Zas na druhou stranu Flamini byl posledních 20 minut proti City tuhej a pořád ho doma s Bournemouthem a Newcastlem potřebujem aspoň trochu v kondici.

Reagovat
SunFells

Flamini by ani hrát neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech vychytal

Reagovat
Infernoqt

Southampton krásně, no. Na nich je znát, že chtějí nejenom vyhrát, ale oni chtějí svého soupeře zničit.

Reagovat
liquicitizen

veľká škoda že foxes zaváhali

Reagovat
smazaný uživatel

1. gól - sporný těsný ofsajd

2. gól - jasně neodpískaný faul

3. gól - gól po rohu, který by v žádném kurva myslitelném vesmíru nebyl kopán

PÍČA ... tohle je kampaň jako prase ty Kunda ... rozhodčí kouří Kompanyho a šejka.

Jediné co mě dnes uklidňuje je to, že se narozdíl od toho čuráčka s nickem Joey Barton chovám jako chlap a jdu sem, i přesto že se nedáří. Takže jo, naser si Bartone, jsi píčus pouhrovaný. Já jsem morální vítěz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A za to si zasloužíš lízátko.

Reagovat
PhilipS

a jo vlastně...i před prvním byl přestupek... no whatever

Reagovat
bbbauch

Rozhodci stoji za hovno na obe strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Jen se vybreč do polštářku

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si tu hraješ ty malej čůráčku? Vole, ty jsi v píči na všech frontách..... tvoje Bílé PUSSYnky dostávaj ve Španělsku přes píču ..... tvoje Chelsea hraje o Championship.... , koukám že jsi řádně zdegenerované nukleární hovado, když fandíš jak Chelsea, tak Shitty .... Ty prase... Typickej alibista fandící milionu klubů ...... bohužel letos dostávaj všichni tvoji looseři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě něco, tady jsi skončil ty zmrde, vybavím ti takovej BAN, že se z toho posereš ..... to nezachrání ani klistýr od Kristijána v Madridu.

Reagovat
Manik...

Tak to jsem teda nahranej ... Budeš ještě dlouho brečet? Fňuk, fňuk

Reagovat
Manik...

běž spát, Arsenal už ti udělal večerníček ...

Mě nenasereš

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Morální vítěz

Reagovat
Pospovič

Nezvládáš

Reagovat
Zdechlina

Nechápeš

Reagovat
Pospovič

Co bych neměl chápat?

Reagovat
Zdechlina

Toš že si dělá řiť Toto nemože nikdo myslet vážně Ale je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

o fanouscich bayernu je vseobecne znamo, ze jsou hloupi, proto to nepochopil

Reagovat
Zdechlina

Ale prd. Zas to nehroťte všeci. Je to jen fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladam

Reagovat
Zdechlina

Vole

Reagovat
Pospovič

fajn, že víš podle jednoho slova, co jsem napsal, že jsem hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu vseobecne

Reagovat
Pospovič

Navíc to, že píše jak je strašně nad věcí neznamená, ze nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

morální vítěz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

fakt je Wenger blb, že apon nepošetrí..on ten titul nechce

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste i ten debilni Anderson postoupi

Reagovat
SunFells

Koscielny je dneska čarovný.

Reagovat
Manik...

Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Kikscielnyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Najlepší obrana v PL čo sa smeješ

Reagovat
SunFells

Mané ani nepotřeboval zahrát dneska. V podstatě nikdo z ofenzívy dnes ani nepotřeboval zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
SunFells

Že tam nebyly žádné významné individuální výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se porazil sam

Reagovat
SunFells

Né.

Reagovat
smazaný uživatel

haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Čech má Longa tak v prdeli, že si tam ještě dělá kliky v bráně.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor je strašná plačka

Reagovat
Gunner14

A největší humbuk tu dělaj slepice , kterým to stejnak může být u zadku , protože jako každej rok opět neskončí před náma , ale at maj radost

Reagovat
SunFells

2 góly od Longa, marjapano

Reagovat
bbbauch

Jatky

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná vánoční nadílka

Reagovat
smazaný uživatel

Čech musel být letos hodně hodnej.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Liquid

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Doufám, že ho teď Soton aspoň dobře prodá

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Long

Reagovat
smazaný uživatel

ne stejně je to dřevák

Reagovat
Manik...

Soton

Reagovat
Switchback

Counter šel spát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dušo tam z nich dělá děvky

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

a ted myslis Arsenal nebo United?

Reagovat
REPLIKATOR

owny

26.12.2015 21:32

Nedokážu si představit, že by toto Arsenal neotočil...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hmmm zase možnost jít do čela = megatrapas... Opět se ukazuje, že potřebujeme nejlépe dva stopery, levého obránce a taky DM.. Tak doufám, že v lednu zas Wenger přivede dalšího ofenzivního záložníka...

Reagovat
KnoxXx

LvG to ma zjavne stale rozohrane na titul

Reagovat
liquicitizen

za 4 týždne on the top of the table

Reagovat
REPLIKATOR

9 bodů na titul, 12 bodů na sestup

Reagovat
FUnk

klidny stred

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele