Premier League - preview 14. kola

28.11.2015, 08:48, aktualizováno 29.11.2015, 08:31
Previews
Arsenal cestuje do Norwiche a pokud vyhraje, dotáhne se bodově na vedoucí duo Leicester, Manchester City. Liverpool hostí Swansea a West Ham změří síly s WBA, tahákem dnešního programu je londýnské derby mezi Tottenhamem a Chelsea...
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (neděle 13:00)
Dvanáct utkání bez porážky, vyrovnaný klubový rekord a jistota postupu do jarních bojů Evropské ligy. Tottenham zažívá velice slunné období, tím spíš, když tomu zkraje sezóny příliš nenahrávalo. Na rozdíl od londýnského souseda, mistrovské Chelsea, se však Kohouti z herní krize proklovali včas a nyní mohou s trochou štěstí útočit i na titul. Obzvlášť pokud navážou na dobré výsledky i v netradičně brzkém nedělním duelu s Blues.

Nutno však poznamenat, že Tottenham si mohl přát pro setkání s Chelsea lepší moment. Vlastně by byl lepší úplně kterýkoli moment z doposud uplynulé sezóny. V listopadu totiž svěřenci Josého Mourinho konečně rozhrnuli temný závěs tragických výkonů i výsledků a s výjimkou utkání na půdě Stoke jen a pouze vyhrávali.

Co navíc musí věrné (viz utkání s Dynamem Kyjev) fanoušky Chelsea těšit nejvíce, je hra defenzivní linie. Dvě čistá konta v řadě jsou rozhodně příslib lepších zítřků, což jasně vyplývá i z toho, že kromě nich gólman Blues neinkasoval v zápase už jen čtyřikrát ve všech soutěžích. Do sestavy se navíc po zranění vrátil Branislav Ivanović, který při obnovené premiéře už nepůsobil tak směšným dojmem jako na začátku sezóny.

Přesto má Mourinho v defenzivě velké trable. Kromě gólmana Thibauta Courtoise je totiž zraněný i kapitán John Terry, který si na nekvalitním trávníku v Tel-Avivu poranil kotník. Jeho start je nepravděpodobný, byť ne vyloučený. Totéž platí i o Ramiresovi, pročež hosté dost možná nastoupí s Mikelem, aby vyztužili střed zálohy. Alternativou je ofenzivnější varianta s níže položeným Fábregasem a Pedrem na křídle.

Absenci v srdci sestavy řeší i Tottenham, který přišel o vykartovaného Dele Alliho. Devatenáctiletý mladík předvádí poslední týdny skvělé výkony, jež se pokusí nahradit již vyléčený Ryan Mason. Otazník visí nad Lamelou, mimo hru je Chadli - více však Mauricia Pochettina trápí pouhá dvoudenní pauza po osm tisíc kilometrů dlouhém, sic úspěšném, výletu do ázerbájdžánského Karabachu.

Co ale Spurs rozhodně netrápí, je vzpomínka na poslední vzájemný duel na White Hart Lane. Tehdy ještě suverénní a první Chelsea přijela na sever Londýna v pozici jasného favorita, jenže byla potupena pěti góly a prohrála 3:5. Ze posledních deset let vyhrála na půdě svého rivala pouze jednou, za to však stylově - před třemi roky v poměru 4:2.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vetronghen, Rose - Dier, Mason - Son, Dembélé, Eriksen - Kane
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Mikel (Pedro), Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (neděle 15:05)
Upton Park hostí jubilejní 100. setkání dvou mužstev, která se k prvnímu soutěžnímu zápasu sešla už před více jak stoletím. Ani taková doba ale nezavdala možnost jednomu z nich mít ve vzájemných kláních výrazně navrch, pokud tak West Ham potvrdí roli favorita bude jeho bilance s West Bromwichem naprosto vyrovnaná.

Kladiváři přitom od návratu do první ligy na domácím hřišti s Baggies neprohráli a sérii tak natáhli už na šest zápasů. Na svém stadionu se jim navíc konečně začíná dařit i pod Slavenem Bilićem, šňůrou čtyř zápasů s uhranými body tak vylepšují jinak bídnou domácí bilanci z posledních šestnácti představení 5-5-6, a to navzdory tomu, že vůbec poprvé pod novým manažerem čekají na vítězství tři zápasy a inkasovali v posledních osmi zápasech, v tom se jim momentálně nerovná nikdo. To jistě prospívá sázkařům, kteří věří v branku na obou stranách, West Ham totiž vyšel gólově naprázdno pouze jednou.

Jedním z týmů, které by dle statistik mohly v takovém ohledu Bilićově družstvu uškodit, jsou právě Baggies. Ti už čtyřikrát nedovolili domácímu celku gól, pokud svou oblibu v kladivech opět ukáže Saido Berahino, mohou stáhnout ztrátu na svého nedělního soupeře na jediný bod. 22letý Angličan se dosud z pěti zápasů proti West Hamu trefil ve čtyřech z nich a jistě mu nebude vadit, když se jako první hráč West Bromu prosadí v letošní ligové sezóně po čtvrté. Zvláště když by tak pomohl obnovit vzpomínky na poslední vítězství svého týmu na Upton Parku, to si v domácím dresu musel vytrpět například David James, Michael Carrick, Paolo Di Canio či Tomáš Řepka.

Za suspendovaného Marka Nobla si podle lodivoda West Hamu zahraje v základní sestavě Pedro Obiang či Alex Song. Prvně jmenovaný by se tak mohl vrátit na hřiště po měsíční absenci, Song si letošní debut odbyl právě při střídaní minulý víkend. Na druhé straně vyřadily žluté karty Chrise Brunta, karetní trest si však už odpykal Garet McAuley. Jinak by však Tony Pulis mohl vyslat na hřiště stejnou jedenáctku jako při vítězství nad Arsenalem.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell, Kouyaté, Song, Zárate, Lanzini, Moses, Sakho
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, Evans, McAuley, Olsson, Sessegnon, Fletcher, Yacob, Morrison, McClean, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Arsenal FC  (neděle 17:15)
Stroj Kanonýrů se zasekl. Po pěti ligových výhrách v řadě, které protnul i parádní domácí triumf nad Bayernem, se Arsenalu zoufale přestalo dařit. Tedy alespoň výsledkově. Z předchozích čtyř soutěžních duelů vyhráli jediný a špatnou sérii se pokusí napravit na půdě Norwiche. Tomu se pro změnu nepodařilo navázat na ojedinělou výhru nad Swansea v utkání s Chelsea.

Arsenal byl ještě před dvěma týdny asi hlavním favoritem na zisk titulu. Londýňané předváděli pohledný ofenzivní fotbal, dávali spoustu gólů a šlo jim to i v obraně. Hlavní hvězda Mesut Özil kromě toho překonal rekord v asistencích, když nahrál alespoň na jeden gól hned v sedmi zápasech Premier League v řadě.

Pak ale v severolondýnském derby jen remizovali s Tottenhamem 1:1, přičemž byli horším týmem. Předtím navíc v Mnichově dostali potupného "bůra", a vše vyvrcholilo minulý týden, když na půdě WBA prohráli 2:1 a spadli na "oblíbené" čtvrté místo v tabulce. Zápas s Dinamem Záhřeb, v němž si výhrou 3:0 vykřesali naději na postup do osmifinále Ligy mistrů budiž příslibem lepších zítřků.

Na hřišti Norwiche při poslední příležitosti vyhráli 2:0 a jasným favoritem jsou i nyní. Norwich se totiž v Premier League trápí a nad propastí visí jen s tříbodovým náskokem. Hlavním důvodem jsou výsledky z minulých zápasů; z šesti jich hned pět prohráli - obzvlášť porážka 2:6 na půdě Newcastlu byla ponižující.

Proti Arsenalu opět nebude moci nastoupit záložník Alex Tettey, který se trápí se zraněním třísla. Naopak kapitán Russell Martin je konečně k dispozici poté, co poslední duel propásl z osobních důvodů.

S marodkou Gunners se to logicky srovnat nedá. Nově na nic ulehl Mikel Arteta, který se tak připojil k Coquelinovi, Rosickému, Walcottovi, Wilsherovi nebo Welbeckovi. Konečně fit je naopak Aaron Ramsey, zatímco Alex Oxlade-Chamberlain by po problémech se stehenním svalem měl být alespoň na lavičce. Otazník visí i nad startem Alexise Sáncheze.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bennett, Bassong, Olsson - Howson, O'Neil, Mulumbu, Brady - Hoolahan (Redmond) - Mbokani
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Cazorla - Ramsey, Özil, Alexis Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.20 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Swansea City  (neděle 17:15)
Jürgen Klopp sice do Liverpoolu nepřinesl radikální výsledkovou revoluci, fanoušci Reds ovšem musí být progresem týmu pod jeho vedení naprosto nadšeni. Dokonalý odraz jeho rukopisu naplno pocítil Manchester City, jenž na vlastním stadionu proti energicky presujícím fotbalistům Liverpoolu absolutně nestíhal. Teď má Klopp políčeno na Swansea.

Německý sympaťák však musí řešit jeden poměrně nepříjemný precedent. Zatímco na hřištích soupeře Liverpool při Kloppově debutu remizoval na White Hart Lane, rozebral Chelsea a nakonec zničil Man City, doma je to o sto procent horší káva. Remíza se Southamptonem nebo dokonce porážka s Crystal Palace zmíněné tříbodové výlety poněkud znehodnocuje. Proto je Liverpool stále až devátý.

Na šesté místo však ztrácí pouhopouhý bodík a rád by se k němu přiblížil právě v neděli. Doma proti Swansea budou Coutinho, Firmino a spol. jasným favoritem, Labutě se totiž na prvoligovém jezírku potápějí stále níž a níž ke dnu. Z posledních devíti zápasů jen jednou jedinkrát a celkem si přišli na šest bodů. Pád na čtrnácté místo je vzhledem k tomuto ještě docela milosrdný.

Velšanům přestala fungovat ofenziva, která v srpnu tolik oslňovala celou Británii. Spolupráce především tria Montero - Ayew - Gomis spolu se Sigurdssonem byla prvotřídní, jenže teď jsou z ní pouhé cáry, které tahá jediný André Ayew. Především útočník Bafetimbi Gomis se po úžasném prvním měsíci absolutně vytratil a vypadl i ze základní sestavy. Do ní by se možná mohl vrátit, ale možná začne na hrotu jinak ofenzivní záložník Ayew.

Swansea bude chybět záložník Jonjo Shelvey, který nasbíral už pět žlutých karet - souboj s bývalým zaměstnavatelem tak propásne. Liverpool se zase musí obejít bez jiného středopolaře Jordana Hendersona, který rozhodl poslední vzájemný zápas obou celků jediným gólem.

Otazník visí i nad startem Philippa Coutinha, který minulý týden ovládl zmíněný duel se City, ale také z něj předčasně odešel vinou lehkého svalového zranění. O poznání méně pravděpodobný je účast věčného maroda Daniela Sturridge.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Moreno - Milner, Allen, Can - Lallana, Firmino, Coutinho
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Ki - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Everton FC  (sobota 16:00)
Papírově jeden z nejatraktivnějších zápasů sobotního programu bude duel Bournemouthu s Evertonem. Zatímco Everton se dostává nebývalé, především útočné, formy, Bournemouth hraje po celou sezónu dobře vlastně jenom v ofenzivě. V obraně naproti tomu hoří, což otevřené hře obzvlášť nahrává.

Toffees začali fungovat na plné obrátky po porážce s Arsenalem a upachtěné výhře v poháru s Norwichem. Pak totiž rozstříleli šesti góly Sunderland, lehké intermezzo si vybrali na hřišti West Hamu (1:1), aby dalších skvostným výkonem zničili 4:0 Aston Villu.

Velikou zásluhu na tom má ofenzivní kvarteto Evertonu ve složení Deulofeu - Barkley - Koné - Lukaku. Všichni čtyři mají z oněch tří zápasů nasbíraných úžasných 18 kanadských bodů a de facto se tak postarali o všechny branky svého týmu. Září především útočník Romelu Lukaku, jenž nastřílel čtyři góly a na jeden přihrál. Obzvlášť v minulém zápase s Villans přitom zářil, prsty měl ve všech brankách svého týmu.

Právě zakončovatel by se šikl Bournemouthu, který sice dokáže v utkání dominovat, ale body z toho těží jen minimálně. Buď akce nedotáhne do kýženého konce, anebo, hůř, dostane gól z protiútoku. Takhle například "porazil" Manchester City v držení míče na jeho půdě (!), aby stejně prohrál 5:1.

Slabá koncentrace zlomila Cherries i před týdnem na hřišti Swansea, kde vedli brzy 2:0, ale ihned po druhé brance inkasovali kontaktní gól. Vyrovnání na sebe samozřejmě nenechalo dlouho čekat, takže svěřenci Eddieho Howea čekají na vítězství už přes dva měsíce. Při klesání tabulkou dorazili už na předposlední místo.

Na obranu úplného nováčka Premier League je nutno dodat, že jej až nemilosrdně kosí zranění. Na marodce totiž neochotně leží už 5 hráčů základní sestavy, respektive 6 (s jedním náhradním "záklaďákem"). Kromě dlouhodobě zraněných Calluma Wilsona, Tyronea Mingse a Maxe Gradela jsou mimo hru ještě kapitán Tommy Elphick, Marc Pugh a nejspíš i gólman Artur Boruc.

To Everton může konečně počítat i s Leightonem Bainesem, byť jeho účast v základní sestavě není pravděpodobná. Totéž platí o Momo Bešićovi. Zranění jsou "pouze" Pienaar, Oviedo a Hibbert.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Federici - Francis, Cook, Distin, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Stanislas - King
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Galloway - McCarthy, Barry - Deulofeu, Barkley, Koné - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.65 - 3.60 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Watford FC  (sobota 16:00)
Loni se Aston Villa blížila zlomení rekordu v čekání na vstřelenou branku, letos mají na mušce podobných sérií více, Watford je nicméně tým, který by mohl zmary tradičního celku Premier Leauge přerušit.

Sám do nejvyšší soutěže nakoukl v obou případech pouze na rok, s posledním mužstvem probíhající sezóny tak odehrál čtyři utkání, v nichž nevstřelil ani gól a třikrát prohrál. Celkově tak potvrdil neúspěšnou bilanci prvoligových setkání na 0-2-5.

Cesta na stadion, kde jejich předchůdci slavili pouze na konci šedesátých let, přichází ve chvíli, kdy musí prvně po roce skousávat hořkost dvou porážek za sebou a na dveře tak klepe loňská šňůra čtyř takových duelů, která se táhla právě v listopadu. Proti tomu zkusí mluvit Troy Deeney, ten po ukončení dlouhého čekání na gól skóroval ve třech kláních z posledních čtyř kol, ač dvakrát korigoval stav z pokutového kopu. Tentokrát se pokusí zasáhnout tým, který ho do jeho šestnácti let fotbalově vedl.

Co by za takového střelce teď Aston Villa dala. Hráči z Midlands vystřelili za dosavadní průběh jen sedmatřicetkrát na bránu, není tak divu, že se od začátku října prosadili jen dvakrát. Pokud si v sobotu nepůjdou pro vítězství, vyrovnají klubový rekord třinácti zápasů bez tří bodů, jenž však sahal do dvou různých ročníků. Stejně tak jsou jediný zápas od neblahé série osmi domácích představení bez výhry, a pokud si neudrží alespoň remízu vyrovnají i nejmenší počet získaných bodů po čtrnácti kolech. Ve Villa Parku se přitom body rozdávají už z let, kdy se ještě myslelo na pohárové příčky, doma jich tak zůstalo pouhých 72 za 76 zápasů.

"Před příchodem do týmu jsem nebyl snílek, teď tu jsem a je mou povinností najít rychle nějaké řešení. Na sobotní velmi důležitý zápas jsme perfektně připraveni, ale nečekám snadnou hru, protože když se podívat na výsledky Watfordu, zvládá to skvěle, ukazuje tím, jak dobří jsou jeho hráči," shrnuje před zápasem Rémi Garde.

Ten by mohl prvně v sezóně poslat na hřiště Jorese Okoreho, který už by měl být kondičně připraven po dlouhé absenci kvůli operaci kolene, Jack Grealish si svým pubertálním chováním mimo hřiště konečně došel pro trest, kterým se vyhnul sobotní práci a Gabriel Agbonlahor dál bude šetřit poraněné lýtko. Na druhé straně se žádní nováčci na marodce neukázali, řeší se tak akorát stav Valona Behramiho.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Clark, Richardson, Veretout, Westwood, Sánchez, Gil, Ayew, Sinclair
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké, Watson, Capoue, Anya, Deeney, Abdi, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.80
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (sobota 16:00)
Touha po odvolání manažera zdvihala před rokem kdejakého fanouška Newcastlu, dnes by za klidnou vzdálenost od sestupu byl rozhodně raději, jeho oblíbenci se totiž fotbalově neprojevují o nic lépe a výsledky jsou pouhým stínem těch loňských, nový tým Alana Pardewa naopak obsazuje pohodlnou desátou příčku. Ten vyzve svého bývalého zaměstnavatele v Selhurst Parku poprvé.

A zatím si tu nemá na co stěžovat. Je zhruba v pětině cesty, kterou si prošel s Magpies, s nimiž za 155 ligových zápasů vyhrál 57 (necelých 37%), za jednatřicet u Eagles slavil už šestnáctkrát, v novém působišti je tak na tom o solidních patnáct procent lépe. Crystal Palace tak od jeho příchodu získal už padesát bodů, za stejnou dobu pak Newcastle bral pouhých třiadvacet.

I dvě čistá konta Roba Elliota přetrhl po reprezentační pauze nezastavitelný Vardy, který zavelel k dalšímu úspěchu Leicesteru, bylo to zároveň už po deváté v dosavadním průběhu sezóny, kdy musel brankář Magpies lovit míč ze sítě minimálně dvakrát za utkání. Ani směrem dopředu to Newcastlu neklape, na hřištích soupeřů je navíc jejich gólová impotence nejhorší v lize.

Crystal Palace sice zrovna taky nikterak nehýří výsledkovou formou, přesto se jejich herní styl zdá výrazně progresivnější a účelnější. To se ukázalo v posledních týdnech jak při remíze s výběrem Van Gaala, tak při vybrakování Anfield Road. Pak ale na Eagles opět dopadla tíha představení před svým publikem, kde se čtvrtým ze sedmi úspěšných hostů stal tragický turista ze Sunderlandu. Pardew tak má další důvod, proč nechat soupeře odjet bez bodu. Cynicky to může být právě Newcastle, nad kterým by si jeho bývalý lodivod připsal sté vítězství v Premier Leauge.

Sám má přitom svůj podíl na tom, že se Crystal Palace už jedenáctkrát snažilo marně přemoci Magpies napříč různými soutěžemi. Poslední radost londýnského týmu se tak datuje až do března 1998, kdy domácí porážku neodvrátil ani gól Alan Shearera či celý zápas hrající Gary Speed, od jehož smrti uplynuly den před střetnutím čtyři roky.

V domácím dresu se podle všeho neobjeví Bakary Sako, který si odnesl zranění z posledního kola. Naopak více jak patnáct minut by už mohl odehrát uzdravený Chamakh. U hostů hlásí návrat Jack Colback, mimo však zůstává Cheick Tioté a ještě notnou dávku času se na trávník nepodívá Massaido Haidara.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré, Cabaye, McArthur, Zaha, Puncheon, Bolasie, Wickham
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett, Sissoko, Anita, Colback, Wijnaldum, Ayoze Pérez, Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Nepovedené období zažívá Manchester City, který v Premier League v listopadu ještě nevyhrál, naposled navíc schytal těžký domácí direkt od Liverpoolu a v týdnu prohrál i s Juventusem v Lize mistrů. Ani v Southamptonu si nemohou příliš vyskakovat - po sérii několika výborných výsledků přišla nečekaná porážka se Stoke na vlastní stadionu.

Favorit bude každopádně v sobotu odpoledne jasný a cokoliv jiného než vítězství Sky Blues by bylo překvapením. Citizens se navíc v poslední době proti Saints velmi daří, vyhráli všechny tři předcházející duely a za zmínku stojí určitě i impozantní celkové skóre 9:1. V současné konstelaci by nicméně družina Manuela Pellegriniho byla ráda za jakýkoliv výsledek zajišťující tříbodový zisk - bohatým majitelům se totiž určitě nepěkně dívá na tabulku, v jejímž čele se nachází celek, jehož jméno šejkové možná dosud ani pořádně neznali.

"Pro nás to nebyl dobrý týden - dvakrát jsme prohráli. Proti Liverpoolu to byla trapná porážka, s Juventusem jsme se sice trochu zlepšili, ale požadovaného výsledku jsme nedosáhli," smutnil Manuel Pellegrini. "Budeme muset hrát vážně dobře, pokud chceme vyhrát. Southampton zažívá dobrou sezónu, mají velmi dobré hráče a venku dosud neprohráli," připomenul. Svěřenci Ronalda Koemana jsou opravdu společně s již zmiňovaným Leicesterem jediným týmem v Premier League, který na půdě soupeře vždy vyválčil minimálně bod.

Lodivod Southamptonu bude zítra kromě dlouhodobě zraněných Forstera, Gardose a Rodrigueze postrádat také útočníka číslo jedna - Graziana Pellého. Italský forward, jenž nedávno vyjádřil touhu vrátit se do své rodné země, a média okamžitě začala spekulovat o jeho lednovém odchodu, si musí odpykat trest za žluté karty a jeho místo patrně zaujme Shane Long. "Vždy budete postrádat hráče, který pravidelně nastupuje, nicméně i bez něj to můžeme zvládnout - přece jenom mluvíme pouze o jednom hráči základní sestavy. Shane je odlišný fotbalista, s jinými kvalitami, ovšem také velmi nebezpečný forward. Byl sice dlouho zraněný, minulý týden však odehrál devadesát minut a bude hrát i teď," prozradil nizozemský stratég.

Manchester se musí potýkat ještě s větším počtem absencí. Mimo hru se nachází zadáci Vincent Kompany, Pablo Zabaleta i Eliaquim Mangala, záložník Samir Nasri a nově také brankář Joe Hart, který si ve středu při jednom z výborných zákroků poranil zadní stehenní sval a mezi třemi tyčemi ho tak patrně zastoupí Willy Caballero. Nejistý je pak start Davida Silvy. "Doufejme, že David bude o víkendu hrát. Se stoprocentní jistotou to říct nemohu, ale David udělal velký pokrok k návratu během posledních dvou dnů," uvedl manažer City.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Sagna, Otamendi, Demichelis, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Sterling, Silva (De Bruyne) - Agüero
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Davis, Mané, Tadić - Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Stoke City  (sobota 16:00)
Se Sunderlandem to vypadalo naprosto zoufale. Ani po příchodu Sama Allardyce se situace Černých koček nezlepšovala, ze čtyř utkání totiž třikrát prohráli - a jediné vítězství získali po kontroverzním výkonu rozhodčího v derby s Newcastlem. Když to však každý čekal nejméně, triumfovali. Aby výhru na půdě Crystal Palace potvrdili, potřebují nyní doma porazit Stoke City.

Zdá se, že Sunderlandu bude vyhovovat systém se třemi stopery, který konečně není totálním průchoďákem, speciálně v zápase proti Evertonu (6:2) připomínala obrana sýr ementál. V ofenzivě nicméně stále nikterak nevynikají, vždyť jediný gól za poslední dva duely dal Jermain Defoe po fatální minele stopera Eagles Danna.

A jestli bude pro jejich ofenzivu nějaký test, tak utkání se Stoke City. Potters po zpackaném začátku už dobré dva měsíce plení celou Premier League, a to především díky naprosto dokonalé defenzivě. Ze edmi posledních zápasů hned pětkrát vyhráli a pětkrát také udrželi čisté konto - v této disciplíně uspěli už třikrát v řadě.

Stoke nicméně ještě nikdy na scéně Premier League v Sunderlandu nevyhráli, naopak v pěti případech odešli poraženi. Alespoň v ligovém poháru si ovšem odvezli ze severu Anglie výhru, a to v minulé sezóně.

V utkání v Sunderlandu bude Marku Hughesovi možná scházet zraněný stoper Philipp Wollscheid, o jehož zdravotní způsobilosti se ještě rozhodne. Domácí budou zase doufat v uzdravení útočníka Jermaina Defoa, mimo hru je kvůli kartám Billy Jones.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Coates, Kaboul, O'Shea - Yedlin, Larsson, Cattermole, Van Aanholt - M'Vila - Defoe, Fletcher
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Adam, Whelan - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Walters
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Manchester United  (sobota 18:30)
Leicester je senzačně první, Manchester United poměrně překvapivě druhý; přesto se pohled většiny fanoušků bude upírat jediné jméno. Fenomén a kometa letošního ročníku Premier League se jmenuje Jamie Vardy, který nasázel už třináct gólů a navíc se trefil desetkrát v řadě. Pokud se trefí i v sobotu, překoná absolutní rekord Ruuda van Nistelrooye - symbolicky proti týmu, kde úspěšně působil.

Bagatelizovat aktuální postavení Leicesteru v tabulce nicméně není možné, protože to, co tým Claudia Ranieriho letos předvádí, nemá obdoby. Minulou sezónu byly Lišky po třinácti kolech úplně poslední - no a letos jsou první. Není to přitom žádný výstřelek formy, vždyť už nám končí třetí měsíc.

Italský manažer sice po každém utkání skromně tvrdí, že jeho cílem je 40 bodů, tedy klidná záchrana prvoligové příslušnosti. Už teď (a tím spíš, pokud Leicester uspěje i proti Man Utd) by však malému klubu slušelo postavit se k překvapivé formě čelem - boj o pohárovou Evropu je totiž už opravdu na pořadu dne.

To s Manchesterem United se rozhodně do bojů o první pozice samozřejmě počítalo a počítá. A že se tým Louise van Gaala nachází těsně pod vrcholem s bodovou ztrátou na úplné čelo, by zas až takovým překvapením nebylo. Red Devils ale v řadě utkání došli k zisku bodů poměrně šťastně a leckomu může připadat, že ke druhému místu přišli jako slepí k houslím. Na to už se ovšem historie ptát nebude.

United se mohou dostat dokonce na úplnou špičku tabulky, "stačí" jim vyhrát v Leicesteru. Historicky k tomu mají dobré předpoklady, vždyť proti Foxes vyhráli deset z posledních jedenácti zápasů. Minulý duel na King Power Stadium nicméně opanovali domácí ve velkém stylu. Vítězství 5:3 zařídil (kdo jiný) Jamie Vardy, a to jedním gólem a čtyřmi (!) asistencemi.

Nejlepší střelec měl v minulých dnech problémy s bolavým bokem, ale na ostře sledovaný duel bude fit. Leicesteru chybí jenom Matty James. Ďáblové mají na marodce o poznání větší zastoupení, kromě Luka Shawa je zraněný ještě Antonio Valencia, Phil Jones a Ander Herrera.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Albrighton, Drinkwater, Kante, Schlupp (Ulloa) - Mahrez - Vardy
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Blind, Rojo - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Rooney, Lingard (Depay) - Martial
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City1384128:2028
2.Manchester United1383219:927
3.Manchester City1382327:1326
4.Arsenal FC1382323:1126
5.Tottenham Hotspur1366124:1124
6.West Ham United1363424:2021
7.Everton FC1355324:1620
8.Southampton FC1355319:1420
9.Liverpool FC1355317:1520
10.Crystal Palace1361614:1319
11.Stoke City1354411:1219
12.West Bromwich Albion1352612:1717
13.Watford FC1344512:1416
14.Swansea City1335514:1814
15.Chelsea FC1342717:2314
16.Norwich City1333716:2412
17.Newcastle United1324713:2510
18.Sunderland AFC1323814:269
19.AFC Bournemouth1323814:279
20.Aston Villa13121010:245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1868)

Přidat komentář
Ferguson6

Kozy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 body pre Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

A Vardy gól...kurz 2,70, no nepodaj to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

27.11.2015 14:58 - Bender jde s kotníkem na operaci

Leverkusenu ve zbytku podzimu už nepomůže Lars Bender, německý záložník měl potíže s kotníkem a v úterý se podrobí operaci.

27.11.2015 17:16 - Arsenal se znovu zajímá o Larse Bendera

Lars Bender patří dlouhodobě k oporám Leverkusenu, pravidelně pak na sebe strhává zájem konkurenčních evropských klubů. Podle informací "The Independent" se na defenzivního záložníka Bayeru opětovně vyptával manažer Arsenalu Arséne Wenger.

Ideální posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
elChe

Pouzil jsem dnes wild card...dal.jsem do sestavy ezila...predpokladam, ze asistence prestanoi

Reagovat
SunFells

zhyn

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Prý mají nějaké zdravotní ptoíže Rojo i Lingard...

Reagovat
r.mrazik

ze by navrat ke 352?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?, to mi ani neříkej..

Reagovat
vladis271

Koho mioesto Roja?

Reagovat
kiwwi

to nam ostali do obrany traja hraci nie? Smalling Blind a Young

Paddy nie je este OK?

Reagovat
kiwwi

teda este Darmian...takze je to celkom spoko len sa nesmie nikto zranit... Young, Blind, Smalling, Young

Reagovat
kiwwi

*Darmian

Reagovat
pepinho2

Reagovat
kiwwi

som tam dal 2x Younga

Reagovat
pepinho2

Ajoo, jsem si říkal, že ten Darmian je napsanej dobře

Reagovat
Mastný Chobot

ubližuješ mu týmto

Reagovat
smazaný uživatel

zajímá mě kdo tu zprávu vypustil, ale Paddy by každopádně připravenej byl, to by znamenalo: Darmian - Smalling - Paddy - Blind

Reagovat
Nikikrew

Akoze na ten Leicester je krasny kurz ale pocitam ze bude X

Reagovat
smazaný uživatel

přestřelku nečekám, nevím proč, ale mám pocit že nějaký 5:3 nebo něco podobnýho se odehrávat nebude..dost možná to bude o prvním golu, pokud dá Leicester tak se ukáže naše křeč vepředu, pokud my tak se přes tu defenzivu bude dost těžko Liškám prosazovat..

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim. Myslim si ze to skonci tak 1:1 a Leicester bude viest. Oni maju hlavne silne tie zaciatky kedy na supera vyletia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dal čistú jednotku

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pigeon

to už jsi velký chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Malí chlapci dávali dvojku?

Reagovat
Pigeon

netuším. Já třeba nedával nic, ale neměl jsem potřebu jako ty se tím chlubit. Třeba máš ale čerstvě 18, v tom případě vše nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne máš potrebu niečo vyvolať. Ale daj si pohov, ja detské hry do 18 už nemôžem hrať, tak si nájdi niekoho, kto je v tvojom veku.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes musime tri body

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

krabička je začiatok sezóny, vtáčik sú šance Arsenalu na titul a sklo je zranenie Coquelina

Reagovat
vladis271

Tá stena je Leicester a tá drubež ste vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak drůbež. Ty budeš skoro tak dobrej ornitolog, jako fanoušek fotbalu.

Reagovat
vladis271

tak je mi jasné, že po posldných udalostiach s Ustym ste hlavnými doborníkmi na EF vy.

Reagovat
Lacko_Boh

to by som si nenechal Vlado

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

jááááj, ja som to nepochopil na prvý krát. Dobre ma ale utrel, musím uznať.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vidět Pardew oslavovat dneska by bylo hodně hořký, to se prostě nemůže stát.

Reagovat
smazaný uživatel

To nesmí, to opravdu ne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

krásny zápas :)

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny program dnes, akurát s čiernym mráčikom bez zápasu o 13:45. To nepochopím ale zbytočne sa tým zaoberať. Dneska verím Villans na 3 body, povinnú výhru by si mal pripísať Everton, aj keď mi je Bournemouthu trochu ľúto. Čakám gól(y) od Lukakua, verím že bude pokračovať v skvelej forme. Záhadou je tento rok zatiaľ Stoke City, rozum mi nebere prečo to hrávajú na 1-0. Dnes by tam mohol padnúť konečne over a kurz je skvelý. Zápas pri ktorom netuším absolútne nič je CP - Newcastle, tam bude nejaký bláznivý príbeh . Neviem si predstaviť že CP doma 2x po sebe stratí so Sunderlandom a hneď aj Newcastlom, a zároveň si neviem predstaviť že Newcastle zas a znova nezaberie naplno. Pardew sa bude chcieť vytiahnuť, ale niečo mi vraví že to bude X2. Obrovská škoda je absencia Pelleho pre Saints, ale aj tak by mohli bodovať, v lepšej pozícii na Etihad dlho dlho nepôjdu. Vtipné je, že dali City za posledné 3 zápasy iba 1 gól, to je na takú kvalitu vpredu strašne málo. No a večer nejde inak ako fandiť Vardymu a dobrému futbalu. Výsledok ma príliš trápiť nebude, aj keď to Foxes nejde nepriať.

Reagovat
smazaný uživatel

A predsa sa idem zaoberať vynechaním zápasu o 13:45. Myslím že CP-Newcastle by bol ideálny ťahák na otvorenie kola. Nevidím do toho, ako sa robia rozpisy a čo všetko tam hraje rolu, ale to že zabíjajú množstvo dobrých matchov je proste fakt.

Reagovat
vitasrp

Jenže to prostě nejde udělat, aby se zítra hrálo utkání od 13:00 a dneska od 13:45 hodin. Něco takovýho je nemožný, jelikož BT Sport má maximálně 1 utkání na kolo (občas snad ani ten jeden zápas nemají), přičemž za svůj televizní zápas zvolili Tottenham - Chelsea, který se kvůli účasti Spurs v Evropské lize musí hrát v neděli. A Sky Sports má časy 18:30 v sobotu, v neděli 14:30 a 17:00 (teď je to kvůli startu utkání v 13:00 trochu posunuté) a pondělí 21:00. Krom pondělního termínu (zase těch pondělních zápasů musí být za sezónu jen omezený počet) jsou v tomhle kole využity všechny hrací časy.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavný čas v sobotu o 16:00 má kto?

Reagovat
vitasrp

Vůbec nikdo, tyhle zápasy se v Anglii vůbec nesmí vysílat v televizi. Sice si je samozřejmě najdeš, ale vždycky je dává nějaká zahraniční televizní stanice, na kterou se tohle omezení nevztahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík za info, toto je pre mňa veľmi zvláštne, ako to majú zariadené.

Reagovat
vitasrp

Je to tradice a taky se v ten čas hrají ligové zápasy od Premier League až po League Two tuším, takže absencí televizních přenosů chtějí samozřejmě vytvořit ideální podmínky pro to, aby co nejvíce lidí zamířilo na nějaký zápas.

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

To jsem netusil, tak proto ve 4 najdu skoro jenom rusakcky streamy

Reagovat
fenixLFC

a inak nenajdes, na nete su zaznamy zapasov len tych najvacsich muzstiev, soton-stoe napríklad minule kolo nebolo nikde v ten vecer

Reagovat
vitasrp

Všechny teda asi ne, ale na většinu z nich se někde podívat dá.

Reagovat
fenixLFC

ako pisem, tou vacsinou su zapasy tych vacsi timov-united city chelsea arsenal tottenham Liverpool....aj ten everton byva celkom problem

Reagovat
cristiano.K.

tohle když mi říkal před rokem v Liverpoolu,tak jsem čuměl stejně,ale je to opravdu tak

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to takhle líbí, ještě nikdy se mi snad nestalo že bych kvůli těmhle termínům byl nas_anej, nebo tak..což se o Synot lize říct nedá

Reagovat
vladis271

City -Stoton 1.p 1

Leicester - MU 1

Spurs - CFC 1

Ale pri Spurs som mal dať asi x. Tam sa mi to posere, už to vidím.

Reagovat
kvasha16

tam si mal dat 2

Reagovat
niflheim

Pohádka z Leicesteru dneska končí?

Reagovat
kvasha16

nie, este chvilu nech to trva, skoncit moze az pri zapase s nami

Reagovat
Counter

Proč by dneska skončila, i kdyby prohráli?

Reagovat
SunFells

Jj, v 0:0 zápase Vardy asi neskóruje.

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa dožil riadnej doby, keď sa bojím zápasu s nejakým Leicesterom. Prosím, nech ich zničíme a Vardy neprekoná rekord, to by bola krása.

Reagovat
kvasha16

no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

smaž se v pekle

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Stár na rekord. Hlavně ať vyhrajem, páč utnout takovou vítěznou sérii, by byla vzpruha pro celý tým.

Reagovat
I am Mancunian

Star

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby Foxes zůstali nad váma až do konce sezóny. By vám splaskly ega.

Reagovat
Ligter

šmarja, to je vášní

Reagovat
smazaný uživatel

, ale o to viac to potesi

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal has explained we had to let Wilson go so that he could play

Until now he didn’t contribute so much. He played a few minutes in the Premier League and a few in the Capital One Cup and was not always in the selection of the squad of 18 players. Players of his age need to play and I can imagine that fans are saying that this is ridiculous, they have difficulties to score, but that is a short-term thought.

We have to think what is better for a player like Wilson and at the moment he does not have too many possibilities to play on a higher level. We believe in him so he has to develop himself elsewhere. If we need him, we can call him back.

Reagovat
kiwwi

vidim ze ti stacia nadpisy

Reagovat
I am Mancunian

Ryan Giggs, the Manchester United assistant manager, has been left frustrated by the handling of James Wilson’s fortunes over the past 12 months, which culminated in the England Under-21 striker moving to Brighton & Hove Albion on loan this week.

Reagovat
kiwwi

super citacia

Reagovat
I am Mancunian

to je nadpis

Reagovat
kiwwi

jj, staci ti nadpis s jednym odstavcom clanku (bo na zvysok nemas pristup - prezradim ti ze vo zvysku su uz len viac OT veci), kde nie je ani jedna citacia, ale nejaka domnienka autora kvoli tomu, ze Giggs Wilsonovi doprial debut

drz sa toho

Reagovat
I am Mancunian

a to tam ma byt citacia od Giggsa ?

Reagovat
kiwwi

a co ine by ma malo zaujimat? nejaky subjektivny nazor autora z novin?

Reagovat
I am Mancunian

ja nikde netvrdim, ze to je pravda, ale aj keby bola, tak giggs nemoze davat k tomuto citacie ivan

Reagovat
kiwwi

a naco si to tu vobec daval?

Reagovat
I am Mancunian

ja neviem us

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

já to teda chápu. Spíš nechápu ten všebecnej výsměch, ale ten je ted proti United holt v modě.

Reagovat
Infernoqt

No, snad to nebude mít na držení míče takový vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Villa 1

Bournemouth 1 a Obidva tímy skórujú Áno

Man City Soton 1a Obidva tímy skórujú Áno

https://facebook.com/Betwithstrategy/

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ťa vedie k 1ke na Bournemouth?

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ešte nováčikovské štastie, aj ked im chýbajú zranený top hráči to mužstvo si stále drží svoju ofenzívnu tvár, Everton je tiež mužstvom herne dominantným čiže to bude veľmi zaujimavé a priklániam sa k domacim

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/WhimsicalCoarseCattle

dneska ho zastavime, zmrdecka

Reagovat
fajdax

Hrajete proti Lyonu?

Reagovat
mul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tenhle gif dělá z Vardyho fakt zmrdečka.

Reagovat
Mastný Chobot

taký gif sa dá spraviť na 99.99% hráčov

Reagovat
nani92

na ktorého nie?

Reagovat
Pigeon

Phillip Lahm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Naniho

Reagovat
kiwwi

bola to od neho zmrdovina, neviem co tu skusas

Reagovat
fajdax

ty mentále ale jde o to, že tohle by se dalo udělat o skoro všech hráčích

Reagovat
Mastný Chobot

skúšam to, čo píšem... taký gif by si vedel urobiť skoro na každého futbalistu, takže je každý zmrdeček? keby to robil pravidelne, tak nič nepoviem, ale nerobí.

Reagovat
kiwwi

nekecaj, ale urob

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to s tým ma spoločné?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Neverim tomu, ze kdyby takovejhle incident pripravil o body arsenal, mluvil bys stejne (tim vubec nechci rict ze tohle pripravilo o body nas). I kdyby to ten hrac udelal poprve a naposled v zivote

Reagovat
Mastný Chobot

never si, čomu chceš, čo s tým ja

Reagovat
bbbauch

Pokrytec

Reagovat
Mastný Chobot

veštec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska ho nezastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Chav

Reagovat
Counter

Jamie

Reagovat
Pigeon

první faul ze strany Vardyho a pak jeho simulování. Tam to rozhodčí solidně posral

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

karma

Reagovat
kiwwi

ale tu ho ABU fans za to este budu velebit...klasika

Reagovat
kvasha16

co je "ABU"?

Reagovat
nani92

absolutne briliantný úsudok

Reagovat
I am Mancunian

absolutne brutalne ujebani

Reagovat
nani92

#prayforabu

Reagovat
vladis271

mufanom vadí, že ich nikto nemá rád. Vadí im, že niekto fandí proti nim, sú ako vždy pokrytci, tak dávajú takéto mená fanúšikom čo tak činia. Anyone but united...

Akoby proti slabším tímom to nebolo rovnako u každého tímu. Anyone but Chelsea/ Arseral/ Liverpool/ spurs. Ale prezývku majú iba tí, čo fandia proti MU.

Plus samozrejme ešte máš osobné sympatie v prípade, že ten veľký klub nie je tvoj hlavný, ale vedľajší, napr. Yung a Liverpool alebo j mrazik MU.

Ale ublíženeckí mufani musia dávať prezývky, lebo ich niekto nemá rád.

Reagovat
vladis271

nehovoriac o tom, že celý MU tábor je anyone but Liverpool. Ale nikde som nás nevidel používať na niekoho skratku ABL fans.

Reagovat
fenixLFC

hlavne ze ty sa tu aj po rokoch tesis ako rezal rozhodca arsenal ked ste im prerusili tu ich seriu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

klasika

Reagovat
Mastný Chobot

jebeno, no

Reagovat
J0EL

To ta u kiwwiho este prekvapuje?

Reagovat
fenixLFC

ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

masopust si to ty?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

To je hádam horšie ako Gilardinov legendárny dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je pro mě osobně teda pořád úplně TOP.

Reagovat
frank

http://lolsnaps.com/funny/1729/

Já mám osobně nejoblíbenější Torresův dive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

dneska ho preberieme, zmrdečka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Wazza, láska, kapitán, líder, legenda

Reagovat
fenixLFC

tak proti tomu ciganovi uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

tak za toto zmrdecek to ma pojeb adam ci loket fellaini oproti nemu hotovy anjeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko nezvladas.

Reagovat
nani92

krásne goly

Reagovat
SunFells

Dobrý načasování, dnes to upadne v zapomnění

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky Vardy by mohl Ruudovi tak akorat nosit k lajne vodu a po zapase mu cistit kopacky

Reagovat
SunFells

Super

Reagovat
Mastný Chobot

alebo dávať zaňho góly

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

A zatímco by tohle Vardy dělal, tak by mu je doma leštil nějaký Rooney.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikto nehovori, ze je lepsi tak neviem co tu furt placete akoby teraz cely EF hovoril, ze Vardy je lepsi jak Ruud

Reagovat
cristiano.K.

velmi podstatné

Reagovat
Swarley

však dávám to sem právě v souvislosti s tímhle, ale tak na Ruuda se nezapomene...on byl schopný to opakovat pravidelně, hned v první sezóně u nás dal 8 zápasů za sebou branku, pak dal těch deset a tuším alespoň ještě jednou měl nějakou podobnou sérii...

Reagovat
SunFells

Jen vy mluvíte o Ruudovi Před Vardym byl tuším i 3. s osmi góly v řadě.

Reagovat
Swarley

já mluvím pořád o Ruudovi

Reagovat
smazaný uživatel

noname pičus jeden

Reagovat
kiwwi

a dnes je to presne 5 rokov, co dal Berba 5 golov proti Blackburnu

Reagovat
Swarley

tím pádem je to přesně pět let od nejlepšího mámvpičigóluever...

https://youtu.be/pQm3Ll9AeHc?t=238

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to je fakt paráda

Reagovat
Lacko_Boh

mňam

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se nikdy nesešli spolu v týmu Berba a Mesut, ty by musely být neskutečné goly

Reagovat
smazaný uživatel

ten první

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo kuchařsky nadanější, jestli se dá slepice udělat jako cock ou win?

Reagovat
pepinho2

zeptej se fanoušků Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

*coq au vin

Reagovat
smazaný uživatel

cock ou win jsem napsal schválně

Reagovat
Mastný Chobot

prešibané

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně no, stačí na to podprůměrná znalost angličtiny a jednoho francouzské slovíčka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je pravděpodobnější teda když už.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
j_mrazik

Povedlo se ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na koment o pravděpodobnosti jsem přišel s pravděpodobností. Jak se vůbec opovažuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle psychologická taktika už je fakt provařená.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
leroy

Dnes sa musí bezpodmienečne vyhrať. Liecester je síce prvý, vo forme, ale nie je to žiadny top tím. Toto sú zápasy, ktoré musí mužstvo ako United vyhrať. A začať posúvať tímy ako Liecester tam, kam patria.

Síce už Gaal chuj je, ale ak sa toto nevyhrá bude to chuj a nýmand na druhú.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tak

Reagovat
SunFells

Southampton XI vs City: Stekelenburg; Yoshida, Bertrand, Fonte, Van Dijk; Romeu, Wanyama; Ward-Prowse, Davis, Mane; Long. o_O

Reagovat
Infernoqt

ten o_O to je bratr Jošidy?

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl spíš -_-, ne?

Reagovat
fenixLFC

pelle uz siel uzivat krasy talianska? a co je kua s tadicom??

Reagovat
Sali5

Pelle stojí za karty, Tadič jen na lavičce

Reagovat
fenixLFC

dikes

Reagovat
Hector17

Nemáte někdo prosím stream na everton?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

stream city? pls.

Reagovat
nani92
Reagovat
Infernoqt
Reagovat
vladis271

nj, toto ked zbadá Mourinho tak príde séria dissov na Arsenal, že novinári nebudú mať o čom písať.

Reagovat
Lacko_Boh

nechutné

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

že sa za tých skoro 20 rokov v Anglicku nezbavil toho prízvuku

Reagovat
kvasha16

hovado

Reagovat
protiproudu

dobře on :D

Reagovat
nani92

pekná akcia

Reagovat
nani92

ale Yoshida klasik

Reagovat
Infernoqt

Jošida se přežral rýží a ztěžkly mu nohy. Tohle si nemůže obránce dovolit -.-

Reagovat
salami

proč nehraje Cedric?

Reagovat
Infernoqt

nejspíš taktika

Reagovat
SunFells

A už to začíná, krásně Mayo.

Reagovat
Miguel19

Yoshida

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mi pije krev poslední rok a půl, ale je to prostě neskutečnej gólostroj.... Cissé

Reagovat
salami

za gol jsem rád, ale nerad bych aby to znamenalo jeho setrvání

Reagovat
smazaný uživatel

A už jsme zas k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

city su dnes vaalec

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

McArthuuuur

Reagovat
Error

Toto nemůže skončit dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasiiie

Reagovat
smazaný uživatel

Saints na ručník.

Reagovat
nani92

nidky nepochopím, prečo sa City nesnaží hrať dominantný futbal s držaním míče a namieto toho chodí stále do plných,kde hrozí riziko straty lopty

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

VááááááááááááááááááLEC

Reagovat
smazaný uživatel

a to este nehra Silva, Kompany a v brane s Caballerom

Reagovat
smazaný uživatel

Super futbal zatiaľ.

Reagovat
Zaschrona

FUNEEEEEES MORIIIIII !!! gol po hlave z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Toral golaso..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám někomu na digi tv nejde u city obraz? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

S čím akože prišli Saints do tohto zápasu? Mali obrovskú šancu tam bodovať a takto to poserú.

Reagovat
Zaschrona

Bournemouth hraje hodne solidne - s takovou hrou, zvlast pokud v zime dobre posili, maji na zachranu porad dobre sance

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú dobre ale naivne. Podľa mňa sa nezachránia.

Reagovat
Zaschrona

Jo, s tou naivni hrou mas pravdu. Ale proste podle me urcite sanci, maji tam docela dost solidnich hracu. Chybi jim hrozne moc Wilson v utoku a pak docela nutne potrebuji zlepsit defenzivu. Doplni to 2-3 hraci a muzou bojovat az do posledniho kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte viac im podľa mňa chýba Gradel, oni sú naučení hrať po krídlach a Gradel to zvládal fantasticky.

Reagovat
Zaschrona

Jo, urcite i Gradel chybi, ale i tak si jsou schopni vypracovavat celkem dost sanci, problem ale podle me spis maji v tom, ze tam ta kvalita do zakonceni, jako v pripade Wilsona, proste neni.

Reagovat
Zaschrona

L U K A K U ! ! ! a dneska uz druhy acko pro Geryho...

Reagovat
smazaný uživatel

roh kopal barkley

Reagovat
Zaschrona

pardon

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že Lukaku nedá gól.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ted to trefil krasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Watmore

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Vyhodit Sissoka, Anitu, Colocciniho, Cissého, Tiotého a dalších asi 10 hráčů a možná můžeme hrát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo 1 tragéda ktorý tomu šéfuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Chyba je v hráčích momentálně. Ten kádr je zoufale nejednotný a většině hráčů je klub u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu. Tohle je ostuda.

https://vine.co/v/iaXvUQU561P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neskutocne ako nevedia zabojovat. a ked uz zacnu bojovat, staci jeden gol a totalne sa rozsypu. Tomu timu chyba niekto kto to strhne, kto vyburcuje ostatných. k tomu ked si priratam fans ktori su nesmierne narocni a tim nepodrzia ked sa nedari, tak to inak ako zostupom takto skoncit nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

to je důsledek toho, jaké hráče jste si tam natahali

Reagovat
Zaschrona

Proc vasi fandove piskaji na Cabayeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má nejdebilnější fanoušky v lize, to není žádný tajemství

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale ze budou piskat i na takovou ikonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě je taky hořká pilulka, že se nevrátil k nám, ačkoli to zřejmě není jeho vina.

Reagovat
supporter

Ne zrovna zaplneny Etihad

Reagovat
smazaný uživatel

Richards, DeBruyne, Barkley a Lukaku kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ty vole, taky se podívej na to počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by som v tej zime nestál na daždi, ale niekde pri pivečku a pred TV pod tribúnou

Reagovat
smazaný uživatel

Richards, DeBruyne, Barkley a Lukaku kapitán.

Reagovat
I am Mancunian

barca dava dneska nadherne goly

Reagovat
nani92

a bayerng gol z rohu..dnes to pôjde

Reagovat
I am Mancunian

hovoris, ze dneska dame ten vytuzeny gol ?

Reagovat
Dawon

zustal bych nohama na zemi, zabojujem o bodik ze hriste lidra ligy

Reagovat
I am Mancunian

vonku sa davaju tazko goly, pravda

Reagovat
vladis271

Tí sú v strašne j pohode. S hentakým útokom môžu kludne obhájiť súčasne ligu aj LM.

Reagovat
I am Mancunian

to by museli porazit nas

Reagovat
vladis271

Reagovat
Switchback

no snad postoupíte, moc jistý to teda není ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bayern von, CP sólo, Leicester dnb 1 sólo. Ale mimo to ok

Reagovat
Dawon

asi nikdy nepochopim logiku kurz 1,25 a kurzu 3 na jednom tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sázkař, takže ti to neobhájím.

Reagovat
smazaný uživatel

38' Zaha W. (Nafilmovaný pád)

má někdo video?

Reagovat
salami

nemám, ale evidentní simulace a správná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Mike Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to posral to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny gól Saints cmooon

Reagovat
smazaný uživatel

To je trapas ten Newcastle, nehorazny

Reagovat
I am Mancunian

uz som myslel, ze sa ti nieco stalo pali, malo sem chodis, stratil si vieru ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemam preco stratit vieru, kym budeme v tabulke takto vysoko aj nadalej ale zlepsenie herne necakam, aj ked dnes mam citak, ze to zvladneme v pohodicke

Reagovat
I am Mancunian

no ak bude zostava taka, aku som dal dole, tak to bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak když vezmou manažera kterej neni schopnej ani postoupit s jedním z nejlepších týmů championshipu do premierleague...

Reagovat
cristiano.K.

Sterling ta jeho splašenost

Reagovat
cristiano.K.

škoda Soton

Reagovat
Horcmen

Demichelis

Reagovat
Dawon

Tadic za tohle by se ani Rooney nestydel

Reagovat
Orlandiiik

Tadič

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis

Reagovat
I am Mancunian

#MUFC XI: De Gea; McNair, Smalling, Blind; Darmian, Carrick, Schweinsteiger, Young; Mata; Rooney, Martial.

3-5-2 is back.

Reagovat
r.mrazik

ja to rikal!!

Reagovat
r.mrazik

*a pokud takhle nastoupime,tak ta prava strana s McNairem bude horet jak svine

Reagovat
smazaný uživatel

preco by mala?

Reagovat
r.mrazik

uvidis sam...jeho pozicni hra je takova divoka...

Reagovat
EXoRcIsT

aj 4 3 3 to moze byt Darmian Smalling Mcnair Young - Blind Basti Carrick - Mata Rooney Martial

Reagovat
Swarley

a nebo je to pořád to stejné s Youngem na křídle

Reagovat
I am Mancunian

to este neni ani ofiko zostava

Reagovat
Swarley

tak čo kulíš oči?

Reagovat
I am Mancunian

no ze je vobec 352 moznost ale siria sa take famy twitterom

Reagovat
I am Mancunian

uz je ofiko

Reagovat
I am Mancunian

subs: Romero, Borthwick-Jackson, Fellaini, Memphis, Pereira, Schneiderlin, Rashford #mufc

Reagovat
vladis271

slabšiu lavičku si u vás dlho nepamätám.

Reagovat
I am Mancunian

velka bieda, hlavne do utoku nam tam chyba este top hrac minimalne

Reagovat
I am Mancunian

podla MUTV 352

Reagovat
smazaný uživatel

a je to isto 352? nebude to BLind na LB a Young kridlo? ale uz vidim, ze pises, ze mutv ma 352, hmm no zvedavy som

Reagovat
Pagy

přijde mi to jako 442, McNair RB a Darmian LB, Young nalevo Mata napravo a utok wazza martial

Reagovat
Pagy

a zrovna tohle je zápas, kde by měl být schneiderlin v základu, nechápu proč tam není

Reagovat
EXoRcIsT

Tadic ty falat .... to co bolo za zakoncenie

Reagovat
PhilipS

Demichelis...už druhej zápas naprostá komedie. Co dělá zas v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nikto iny asi nebol k dispozicii, ale ten musi ist v zime prec to je hruza

Reagovat
Miguel19

V Replay tedka recenze na FM a strhli body za nereálné situace, jako třeba, že Rooney třikrát před prázdnou bránou přestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se směješ, ale ono je to fakt nereálný. Kde by se Rooney dostal do třech tutovek za zápas?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Aguero zasa zranený

Reagovat
Mervin

jak tu ruku mohl nevidět ten kokot na Etihadu?

Reagovat
I am Mancunian

66: Wilson on for his Albion debut in place of Zamora. #BHAFC 2 #BCFC 1

Reagovat
Mervin

no, a je hotovo

Reagovat
EXoRcIsT

namiesto 2-2 je 3-1 super Tadic ze si ako idiot skusal dmntny lob

Reagovat
fenixLFC

zas....ten.....skurveny.....okazaki

Reagovat
Hachim Mastour

Nieee, toto sa nemalo stať.

Reagovat
Hokaido

Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs; Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton; Okazaki, Vardy.

Okazaki ale nevadí, snad vítězná

Reagovat
Infernoqt

hmmm, a jak velkým držením míče máš podložený tento fakt?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš tak 13-14 rokov? Už je to fakt trapné, bez urážky.

Reagovat
Hokaido

uz prehanej

Reagovat
smazaný uživatel

mohol byt za vtipalka, lebo prvykrat to pobavilo, ale uz je za trapkaka

Reagovat
smazaný uživatel

*trapaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

jebu cele united s takýmto fotbalem, to že to ostatní podporujou je jejich věc

za 320m liber očekávám lepší výkon na hřišti proti soupeřům s jednou z nejhorších obran

Reagovat
I am Mancunian

Considering LVG's 'match rhythm' philosophy it is a big shout to include Carrick and McNair #mufc

Reagovat
Zaschrona

Famozni gol od Adama Smitha a i zaslouzenej... Barkley i Kone se vykaslali na to ho branit

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland poďme

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a prečo "poďme"? Aký je ich prínos pre Premier League? Sú tam každý rok zbytočne, celý rok nič nehrajú a nakoniec nejak uhaluzia záchranu. Sunderland poďme

Reagovat
smazaný uživatel

Takže skoro jako vy.

Reagovat
Mervin

boha, ty jsi fakt pomalu větší kokot než Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

veď má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Neser se do ownyho debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Sú mi sympatický. Je tam Big Sam,skvelí fans, Kaboul, Defoe a na hosťovaní Yedlin. Navyše sú pre nás každoročne príjemným súperom. Prečo by som im nefandil. Sunderland Derby s Newcastlom si stále rád pozriem. Lepší ako nejaký Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

no.. pokud bude hrát Newcastle takovou sračku jak teď tak žádné derby nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak snad bude aspoň derby v Champu...

Reagovat
smazaný uživatel

"Lepší ako nejaký Manchester United."

Fakt, choď sa prosím ťa vonku vydýchať a potom reaguj. Vy ste vyhrali nejakú smiešnu trofej naposledy pred 10 rokmi, alebo kedy to už bolo, ale budeš tu skákať a písať "Lepší ako nejaký Manchester United." Vám sa momentálne môže dariť, ale level nejakého Menčestru nedosiahnete ani keby ste šli oproti, takže tak, aby si bol v obraze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ti to nedošlo ty mudrlant, ja tu neporovnávam počet trofejí ManU a Tottenhamu. Píšem, že Manchcester je pre mňa zbytočnejší klub v PL ako Sunderland. Rozčuľovať sa môžeš koľko chceš, aj oháňať sa "svojimi" trofejami. Keď vidím fans ako ty a LVG na lavičke, tak mi je zle. Asi vážne pôjdem na ten vzduch.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemôžeš myslieť vážne, no ale dobre teda.

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím. Je to tak.

Reagovat
Harakan

Že vůbec reaguješ na slepice . Většina z nich jsou nehorazný hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa prv pozri do svojho tábora pred tým, ako začneš niekoho urážať. Na to sa jedine zmôžeš, úbožiaci. Ak niekto nemá rád slávny Manchcester, tak ho treba zniesť zo sveta. Obmedzené vnímanie reality.

Reagovat
Harakan

Wow tak takhle jsem to myslel ....Ja pouze konstatoval že jste tady největší hovada a nemá se s tebou bavit.

Reagovat
stiflerovamama

Villa tragedi, pojdu....

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze me to Stoke v tom sazeni vzdy tak pojebe, to uz neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl úplně jasnej zápas pro Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Villa Vyhodil bych trenéra.

Reagovat
I am Mancunian

nech spadnu, aj s tym tragickym trenerom

Reagovat
Zaschrona

Proc sakra Martinez ceka s druhym stridanim az do 86. minuty? Docela stesti, ze z toho tlaku Bournemouth nedokazal vytezit uz davno i vic nez jen jeden gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

a zaslouzeny vyrovnani, priserny vykon v druhe pulce...

Reagovat
smazaný uživatel

zase se potvrdilo, že 2:0 je jeden z nejhorších poločasových výsledků

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze lepsi je 0:2 prohravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

podobne ako 5:0 na otocke v piatom sete v stolnom tenise

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

horsi uz je jenom prohravat, remizovat, nebo vest 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než prohrávat asi jo, ale vedení 2:0 je nahouby v tom, že má tým tendenci to nějak ukopat a když dostane první gól, tak dostat druhý už je fakt snadný, z pohledu psychiky je vedení jen 1:0 podle mě lepší

Reagovat
Maresma

To je pekna sracka.

Reagovat
fenixLFC

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

ok, s tebou se o tom polemizovat nedá, nebudu ztrácet čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že jsi nikdy nefandil Chelsea, když je pro tebe 1:0 lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě i já budu vždycky radši za vedení o víc gólů, jenom prostě občas je lepší vést jen o gól, aby na to hráči nepřestali srát

Reagovat
nani92

City nato tiež srali ked vyhravali 2:0..až po gole zapli opať

Reagovat
smazaný uživatel

no moc nechybalo aby Soton aj vyrovnal :)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

dolezite ale je to slovko tam: "obcas"

Reagovat
smazaný uživatel

perla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford

Reagovat
Minister

Newcastle dúfam, že vypadnú konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, pojdme na tu zachranu skvěly vykon van aanholt

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně Watmore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

a nasi fanousci slavi az na hristi

Reagovat
niflheim

Sestava nadupaná, jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

wau everton dokazal vyhrat aj ked vyhraval 2-0 po polcase

Reagovat
smazaný uživatel

tak fakt sa to neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechapem stale tych co to nepochopili

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Zaschrona

to jsou kokoti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton.

Reagovat
Minister

lol Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

buzíci z Evertonu

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Error

To bylo něco.

Reagovat
hefy

Co se tam kurva stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

hefy

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne. Tak na motd sa teším ako malý chlapec.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Nikikrew

Kurva Everton o take peniaze ma obrat

Reagovat
mojmira

hej cože? já to po gólu na 2:3 vypnul, co se stalo?

Reagovat
Dawon

dostali gol na 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infi

Reagovat
Liquid

Villans si ten sestup zaslouží

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Pisu esej na VS, chtel bych se zeptat pro rozsireni spektra .. jaky ma podle vas dopad sankce vuci Rusku na Ceskou republiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Alane, soustred se na fotbal!

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
PhilipS

řekl bych,že se ptáš na špatným místě, buzerante...

Reagovat
PhilipS

ten buzerant tam byl možná zbytečnej, ale rád ho na dochucení občas sem tam přidám...

Reagovat
Alan_Shearer

juuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

máš pocit, že diskuze na eurofotbalu je relevantní zdroj pro toto téma?

Reagovat
Alan_Shearer

Jde mi o nazor .. rozvedl jsem X dopadu, ale chtel bych jeste neco kdyz se tu obcas resej off topicy na jakakoliv temata, tak se tu sem tam objevi dobrej nazor/postreh/myslenka .. preci jen je tu velka koncentrace uzivatelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dneska slušné gólové hody. Takže Foxes - United hlboký under . Bodaj by nie.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som sa bal dat single ODG AFC - Everton, ze dnes si dam radsej pauzu do pici

Reagovat
smazaný uživatel

over 3.5, over 1.5 1. polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to museli byt pekne kurzy .... ale to ODG bolo tak lakave och skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo, aj ked tam uz bol kurz onicom, ale 95% istota :-) nevadi, nabuduce to podas

Reagovat
SunFells

se mu snad chtělo srát.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězné 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězné pro Leicester.

Reagovat
minoLFC

Vardy poprav ich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

dávno som proti MU nefandil nejakému tímu (okrem nás samozrejme) ako teraz Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

abu fan

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Kua to sou reklamy na SKy

Reagovat
Hachim Mastour

Lester podľa mňa svojimi protiútokmi zničí herný štýl United a porazí ich.Tiež mu aj budem fandiť.Je to predsa menší konkurent o titul ako MUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Can Schmeichel stop united?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

This content is not available in your area due to rights restrictions.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes mi to jede, ale taky jsem míval tenhle problém. Druhý stream by měl fungovat bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, rozoberme ich ako Arsenal, to by bol momentálne fakt pocit ako poraziť City, alebo Chelsea.

Reagovat
Busby babes

myslis tech 0:3?

Reagovat
smazaný uživatel

Zle som to napísal, myslel som tým, že snáď ich rozoberieme ako Arsenal rozobral Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

to mi nejak nevychadza

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti nevychádza, nevieš si prečítať, ako som to myslel? Alebo čo ti nevychádza, že nedávame toľko gólov? Však majú otrasnú obranu.

Reagovat
wild

a my otrasny utok

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa, stále je to Leicester City, nedělejme ze sebe křupany.

Reagovat
kvasha16

ty ho zo seba nerob

Reagovat
pingla

3-5-2 to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, to je virtuóz :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Každej Rooneyho kontakt s míčem stojí zatím za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se snaží střílet, no. Ale to 3-5-2 je fakt děs. Tým to vůbec nemá zažité a jenom tak bloudíjou po hřišti.

Reagovat
Kaze

To je takovy problem zpracovat mic?

Reagovat
Grahf

United trénujú hru len po vlastnú polovicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa jebne

Reagovat
fenixLFC

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardy

Reagovat
nani92

z rohu na krátko by sa toto nestalo

Reagovat
Cobra

Vardýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
off-olda

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

VAAARDDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
havrys99

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud Who?

Reagovat
SunFells

MUEHEHHEHEHE

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
J0EL

Haha. Vaaaaardy

Reagovat
vladis271

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Jollae

Teba musel kojiť otec.

Reagovat
smazaný uživatel

VARDY!

Reagovat
minoLFC

VAAAAAARDYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

VAAAARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Hokaido

Historymaker.

Recordbreaker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

To prostě nemohlo být jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud who?

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infi

Reagovat
liquicitizen

anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Vadryyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
REPLIKATOR

Přepiště dějiny! Neskutečný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

VAAAAAAARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo!! Gratulace!

Reagovat
Ángel di María 22

Libová přihrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Fuchs pánko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TAM MATE VY NEPRAJNI MUFANI HAHAHAHHA NAAAADHERA, FUCHS JAKY PASSIK DPC

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je Leicester rozebere jako minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazem si predstavit, ze by vardy nedaval goly kazdy zapas

Reagovat
Riviera Kid

To je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

And by the way it's Leicester City 1 Manchester united 0

Reagovat
stas87

Co to je za ligu ked tam Fuchs rozda take prihravky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

tvl, omg, wtf, o čo ti ide

Reagovat
liquicitizen

najlepšia liga sveta predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

myslim ze vôbec prva co sa mu takto podarila

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď som si spomenul na Swansea, že to takto dávali podobne proti United. Tieto prihrávky keď výjdu to je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedená provokace.

Reagovat
minoLFC

KING POWER

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Van Gaal nezvládne súboj o 1. miesto s pojebaným Leicestrom, tak fakt nech to fakt radšej zabalí.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pokory chlapče, hráte na ihrisku lídra, ktorý hrá tak o dve triedy lepší futbal ako United.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na tom co si napsal je, že je to pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujem ich dnes druhý krát, mňa ten ich hype nezaujíma, chlapče. V Januári budú radi za 7. miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby.

Reagovat
EXoRcIsT

sa nesmej Chelsea asi tiez

Reagovat
smazaný uživatel

A preto sa nemám smiať?

Reagovat
Ritchie

nebo tu jde o chelsea

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty si tak strašne smiešna postavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši tento Ty sa vždy chytíš, demente.

Reagovat
vladis271

ja? A na čo sa chytám? Na to, že si veľmi hlúpy, pravidelne nezvládaš a iným tímom nadávaš do "pojebaných"?

Sa zobuď konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

teď být na stadionu musí bejt fakt paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian pri tom gole

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi who?

Reagovat
smazaný uživatel

In your faces

Reagovat
Blasphemer

King Vardy

Reagovat
SunFells

Pérez už šahá po penězence.

Reagovat
Masi

Tj, celou základní jedenáctku z pole by mohl vzít.

Reagovat
r.mrazik

352 352!!!

Reagovat
smazaný uživatel

carrick je mimo

Reagovat
J0EL

Mahrez United vobec nevedia

Reagovat
Cobra

Neskutečně si je Leicester vodí

Reagovat
smazaný uživatel

paradny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

sebevědomí je mocná zbraň

Reagovat
Grahf

Dostaneme ešte dva a potom tam jebne fellainiho.

Reagovat
wild

neskutocne nas prehravaju..to je hanba a grc ten nas futbal

Reagovat
Ángel di María 22

Unite vůbec netuší. Leicester si tam jede parádičky a oni akorát pobíhaj a čumí LVG

Reagovat
Hachim Mastour

Mahrez

Reagovat
supporter

Good bye LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
SunFells

Co to je za žabaře v tom červeném?

Reagovat
Heisenberg

Mahrezovi dnes přichystali červený kuželky.

Reagovat
Kaze

Elastico

Reagovat
pa3ce

Lester na titul.

Reagovat
REPLIKATOR

Pls... Manchester není soupeř.

Reagovat
FUnk

mahrez , iniesta pro chude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ranieri si ttak vodi ligu ze aby sa nenudil dava si do zakladu okazakiho ako challenge

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

je to japonska reality show......davaji jim za to prachy

Reagovat
smazaný uživatel

a on dneska vůbec nehraje špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa otvorene priznávam, že nezvládam.

Reagovat
Ligter

já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

je to pochopitelný

Reagovat
fenixLFC

som zvedavy kedy to ranieri zacne brat vazne...tak ci tak ma stale eso v rukave- furt sa moze rozhodnut hrat v jedenastich a toho kopytackeho japonca kopnut do riti

Reagovat
bbbauch

My sme zase marny...

Reagovat
REPLIKATOR

Šrek

Reagovat
Grahf

zemiak sa hodil o zem jak vrece...zemiakov

Reagovat
Cobra

Tak Rooney to zkusil zase

Reagovat
J0EL

Rooney aky ubohy dive

Reagovat
nani92

zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

ronney

Reagovat
smazaný uživatel

dive

Reagovat
vladis271

prasa hnusné dajverské.

Reagovat
SunFells

Tak hlavně, že mufani si zabučí na Vardyho.

Reagovat
nani92

prečo to nožné číslo,hm?

Reagovat
SunFells

Patrně kvůli takovému projevu četnějšího množství mufanů než jednoho, pokud to mělo být množné číslo.

Reagovat
Mastný Chobot

ABU fans, zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle United ani nesleduju, ale dneska je ta jejich nesehranost až děsivá, nedají si 3 přihrávky po sobě a vůbec netuší, co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

nedaji si tri prihravky po sobe? pice tak ty pozeras aky zapas? vsak nerobia nic ine, len si prihravaju

Reagovat
smazaný uživatel

jo, posunou se s balonem dopředu a kopnou si ho do autu nebo ho odevzdají

Reagovat
smazaný uživatel

3-5.2

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si myslim, ze toto uz je hazardovanie so znackou United

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

podla rôznych magazinov to je najhodnotnejšia značka na svete

Reagovat
I am Mancunian

to si pisal aj za Fergieho ? podla ivana sme hrali tiez taku sracku pod nim

Reagovat
r.mrazik

je prdel,jak si tam mcnair a blind nahrava a mezi nima beha smajling

želvo želvo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně k smíchu, jak ve vápně čekají na centr od Younga 3 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdecek Vardy by uz mohol jednu dostat po papuli, treba vypustit Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Laktibradu si šetrite na neskôr. Nemôžete vypustiť svoj hlavným tromf takto skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

a vám by na východním Slovensku mohli odpojit internet

Reagovat
Cobra

De Gea nezvládá

Reagovat
Kaze

Proc se Mike porad drzi Martiala?

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je teda vyyloveně sympaťák, no....

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

Hlavne nestrielať, netreba riskovať

Reagovat
I am Mancunian

puatil som to presne ako vardy oslavoval gol, ale hrame teda opat paradnu sracku

Reagovat
nani92

som čakal, že to zapneš až v 70. minute, vtedy padaju goly

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Výmet ako Vardy je držiteľom takého rekordu, asi naozaj NWO.

Reagovat
EXoRcIsT

a najhorsie su komentare typu Ruud who ? pricom Vardy by Ruudovi mohol akurat vodu nosit

Reagovat
smazaný uživatel

strašný kokoti

Reagovat
nani92

to sa dalo čakať..táto mladá generácia si tu staršiu neváži...už a teším ked Giroud prekoná nejaký Henryho rekord ako budú písať Thierry who?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to totálne nezvládate nafúkanci od United.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nafúkanci ? Já to Vardymu třeba přál

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

prečo množné číslo? To tento hlupáčik tu nedáva. A nedáva to pravidelne.

Masopust tu má aspoň zmysel, dokáže na seba nachytať xy ľudí. Ale tento debilko?

Reagovat
smazaný uživatel

Aký som ti ja hlupáčik? Lokaj ako ty mi tu bude nadávať do hlupákov? Teraz to myslím seriózne, ak si to prečítaš, tak sem láskavo reaguj, alebo mi pošli správu, nech mi to neunikne, že na základe čoho konkrétneho ma nazývaš hlupákom? Pretože ak si to dovolíš napísať TY, tak to už musí byť vážne a som na konkrétne príklady naozaj zvedavý. Ak TY budeš schopný dať konkrétny príklad, pri ktorom budem vyzerať ako hlúpy človek, asi sa nad sebou zamyslím.

Reagovat
vladis271

pravidelne pri zápasoch nezvládaš, nadávaš a invektívne sa vyjadruješ k iným tímom ako teraz. A to len preto, že si dovoľujú niečo hrať proti tvojim vyvoleným. Myslíš si, že si strašne vtipný, ked po xy krát dáš po prehre Chelsea v súhrne ich známy chorál. Si proste 5 rokov za opicami. Si v podstate potrava, lebo sa dobre čítaš, lebo nezvládači robia ten zápas pre druhých ešte sladší. Písať o Vardym také pičoviny ako si písal ty, no to fakt. Si to po sebe prečítaj, vážne si neprídeš trápny?...... Ale už to začalo byť strašne otravné ako to nevieš skusnúť, ked sa niečo nepodarí. Ked prehráme tak skúsim vychladnúť a hned nepíšem na EF pod emóciami, ty to robíš. A čo s tým spravíš, že ti tu napíšem, že si hlúpy? Chceš adresu do PM, alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, čo znamená, keď je niekto húpy? Nerobí všetko toto zo mňa náhodou skôr agresívneho/výbušného človeka, ktorý sa pri vyhrotených situáciách možno nevie tak dobre ovládať a občas teda prestrelí v komentároch? Toto fakt považuješ za HLÚPOSŤ, toto? A čo som písal o Vardym, že je to chav? A nie je? Že je to výmet? A nie je? Však mu to razí z tváre. A stále tu nevidím jeden príklad na to, že som proste hlúpy človek. Občas trápny, možno, každý má svoj názor. Ale hlúpy?

Vraj čo s tým spravím Čo by som s tým robil, sme na internete preboha, ja si len nenechám bezdôvodne nadávať do hlupákov od niekoho ako si ty.

Reagovat
Mastný Chobot

chav je nejaké normálne slovo? čo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

"Chav" je v anglicku niečo ako u nás takí typickí sedláci, čo majú na sebe fejkové veci, tepláky, žebrácke staré bundy od adidasu, cigu v ústach a nejaké pivo z Tesca a stoja niekde, ty ideš okolo a oni po tebe niečo kričia. "Chat shit get banged" Jamie Vardy 2011.

Reagovat
Mastný Chobot

vdaka

Reagovat
vladis271

sry, prestrelil som s tým hlúpy. Tak si jednoducho šašo, no. Spokojný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

a ešte jeden konkrétny príklad. Prečítaj si celú túto diskusiu a každý jeden sovj príspevok. Fakt ak to nezbadáš, tak ser na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

boa Young naco zo seba robis chuja hlasis ze mame mat out ked si tu loptu uplne jasne odkopol ty

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, posaď sa už.

Reagovat
bbbauch

To Rooneyho zpracovani celou sezonu je fakt jak v okrese

Reagovat
Tomekcz

LVG VEN

Reagovat
smazaný uživatel

akorát včas

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt všichni padaj? My s nima z každýho souboje skončíme na zemi mimo Smalinga...

Reagovat
smazaný uživatel

ten špekoun je tak marný a celý systém, kdy máme v útoku o jednoho hráče méně, protože Smalling jistí ta kopyta vzadu, to je k zblití

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokáže zpracovat, nedokáže nahrát, vystřelit jsem ho taky ještě neviděl....on tomu van Gaalovi fakt musí podkuřovat, jinak to nedává smysl.

Reagovat
fenixLFC

schmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

No, a papajte :-*

Reagovat
smazaný uživatel

united remizuje s Leicesterom, to nezvladneme minimalne ten rekord uz prekonany je to uz par mufacov nezvlada :)

Reagovat
Ligter

SCHWEINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
bbbauch

Schweini se dockal

Reagovat
fenixLFC

a samozrejme okazaki

Reagovat
pingla

Švajnýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

BASTI

Reagovat
REPLIKATOR

Po faulu Jak jinak, když MU nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

sice Okazai Bastiho držel, ale imho citlivě ponechaná výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Už to ide Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Schweiniiiiiiiiiiiiiiii....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Japonec se ho drzel jak slevy v kauflandu

Reagovat
wild

BASTIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki, kurva, vždyť na to sumo nemáš postavu

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki jednoznačně nejhorší na hřišti a to má fakt kokurenci...

Reagovat
fenixLFC

ja nechapem ako ho tam ranieri moze furt staviat, jasne, jeho hrac kedze si ho diótiahol ale preboha, ved je celu sezonu uplne k nicomu a ked nastupil ulloa, tak bol o dve triedy lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To teda asi koukáme na jinej zápas, strašnej hate na něj a už je jedno, jak hraje. Třeba Simpson je jednoznačně horší, absolutně nestíhá.

Od vás Rooney totálně na ručník, nemá žádný sebevědomí. Přihrávky pomalý a nedůrazný, neví o spouhráčích, v mezihře nuluvej.

Okazaki je dneska hodně svázanej taktikou, očividně má za úkol stahovat se na pravou stranu, aby tolik nehořela právě dvojka Simpson-Mahréz. Gol bych mu taky moc nevyčítal, podle mě byl faulovanej a nemohl s tím moc dělat...

Nejlepší asi klasicky Vardy, z něj to sebevědomí fakt čiší a Kante hraje (opět) výbornej zápas.

Reagovat
fenixLFC

okazaki straca kazdu loptu ktoru dostane a vsetko posere. A to hovorim o situáciách kde ho vynimocne je vidno. Oproti takemu ullovi je o triedu horsi....z leicesteru je este dobry kalsicky aj mahrez

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

s obranou Leicesteru se to dalo čekat, a to, že účka nedají gól ze hry, taky

Reagovat
Pagy

a to, že účka nedají gól ze hry, taky --- tak my těch goly ze standartních situací moc nedáváme, ani loni jich moc nepadlo, ano bych se nedivil, kdyby jsme v tomhle byli taky nejhorší v lize

Reagovat
smazaný uživatel

United z hovna vyrovnanie :), aneb z jedinej pre nich schodnej cesty. Leicester má nízkych hráčov no.

Reagovat
fenixLFC

ani nie nízkych hraco ako skor to ze standartky nevedia branit celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

aj to samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako z hovna? Jako roh je teďka hovno nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

"against the run of play"

Reagovat
nani92

Vardy rekord, my 3 body a všetci budú spokojní

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci?

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy rekord, zápas remíza a všichni budou spokojení.

Reagovat
minoLFC

Leicester výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Zas nemůžeme pustit Leicester do trháku

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Pagy

Držení míče 34% vs 66% - LVG má orgasmus

Reagovat
supporter

Ballgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Co to trepe host v studiu na Digi Sporte o Vardym, Barcelone a Realu ?

Reagovat
SunFells

Píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj ty najväčši fanúšik Premier League. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas hrůzy. To 3-5-2 je děs běs. Hráči o sobě nevíjou a nějaká organizace hry v podstatě neexistuje. Celé naše snažení se smrsklo na to nakopnout to na křídla ať něco vymyslíjou. To je jak za Moyesa. Kdyby nepadl ten gól, tak by byla naděje že to LVG změní. Teďka nezbývá než doufat, že Mata a nebo Martial to vepředu nějakou individuální akcí ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre vás paradoxne horšie že ste vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Liškám ten gól do šatny vyloženě prospěje.

Reagovat
SunFells

Ještě že ten gól nedal Lester. S 2:0 do poločasu by to pro ně bylo riskantní, ale při 1:1 jim vše hraje do karet

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

ja mam pocit ze vam vôbec nedochadza ako to owny myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak to bys asi neměl dávat na své pocity.

Reagovat
fenixLFC

arogancia dorazila...

Reagovat
SunFells

Kreativita ovšem ne.

Reagovat
fenixLFC

co ma kreativita spolocne s pravdou??

Reagovat
SunFells

Časem třeba dorosteš.

Reagovat
fenixLFC

neskutocne aky povysenecky si v poslednej dobe

Reagovat
SunFells

Já teda nevím, jaký jsi v poslední době ty, ale tady jsi dopletený a infantilní. To prvních bych ti odpustil.

Reagovat
fenixLFC

tak ako inak by si nazval to ked niekto povie ze nieco nechapes a ty hned prides s protiútokom??

Reagovat
SunFells

To není protiútok, je to vyvedení tě z omylu.

Reagovat
fenixLFC

a z akého?? ze sa tu vysmievas za tvrdenie ktore porste nechapes?? pre veduci tim je stav 2:0 (a vlastne akekolvek dvojgolove vedenie) naozaj najhorsi, pretoze je ovela zradnejsi ako 1:0. zda sa to na prvy pohlad pohodlne a tak tim moze mat tendenciu dat nohu z pedalu, ale staci jeden gol a uz su spat v hre. A ked jeden tim mierne vypusti, je potom tazke znova zapnut, najma proti protivnikovi ktory dostal nadej a druhy dych

Reagovat
SunFells

Z přesně toho, čím si následoval, proboha I ti lidi, co se mu smáli, pochopili co tím chtěl tak nešikovně vyjádřit, nebuď naivní prosímtě.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

za Moyese to bylo aspoň vtipný, teďka mě želva akorát uspává

Reagovat
r.mrazik

šílenost...clovek by rekl,ze pet obrancu je nejaky defenzivni terno,ale kazda akce smrdi,protoze nikdo nevi,kde ma stat a navic ti lidi v te zaloze chybi...

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej by som bol keby sme teraz začali hrať normálne a vyhrali po dobrom výkone, ale snáď dáme gól po okato nasimulovanej penalte, alebo strelou s nešťastným tečom a vyhráme, nech vás tu všetkých rozhodí, Neskutočný hate, to čo tu niektorí predvádzajú je už fakt komédia.

Reagovat
fenixLFC

Kiwwi

28.11.2015 13:53

ale tu ho ABU fans za to este budu velebit...klasika

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím na EF pomaly druhý rok a za celý tento čas som 84x použil , z toho nie vždy sa riešil futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to jsem tím myslel

a klidně si za to dosaď " " , se tady vysmíváš pomalu druhým rokem všem ostatním, ale když se tu lidi vysmívaj MU, tak ti to hned přijde jako "neskutočný hate a komédia"...

to je přesně to pokrytectví, který nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč, budem sa snažiť zmeniť svoje správanie na tomto webe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Hate tu šírite len vy, na Vardyho a Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak... 2 nebo 3 tupci tu akorát řešili pičoviny ohledně toho jak je Vardy špatnej a jaký má ohromný štěstí... pak se na to objeví klasiky, co zas hnedka nadávají MU a hází všechny do jednoho pytle... tohle je taková klasika tohoto webu

Reagovat
SunFells

Ten osel na Digi by Vardyho v zimě střelil za 30 mega ...no pokud Leicester nevypadne z top4 a Vardymu se bude dařit, tak by to určitě dělat neměli (kdyby nějaký blázen takovou částku nabídl), přece jen těch 30 mega není ani pro tyhle týmy v PL už taková částka, aby si kvůli tomu snížili šance na památnou sezónu.

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel dostal notičky od fotra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Basti ale opet hrozna sracka

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
REPLIKATOR

seš

Reagovat
nani92

a ževraj je FM nereálny

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
EXoRcIsT

sak ho kopol obranca do rebier

Reagovat
fenixLFC

huth

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo bolet jak kráva.

Reagovat
nani92

Martial už zapadá do priemeru..

Reagovat
Pagy

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
nani92

a nie? aj PSV, aj dnes..aj pred zranením

Reagovat
Pagy

jsou tam jiní hráči co hrajou daleko hůř než on

Reagovat
nani92

však ni už su v tom priemere..on sa len pomalými krokmi pridáva

Reagovat
Pagy

a co by měl dělat líp ?

Reagovat
nani92

zbytočné straty lôpt a solovanie (aj ked chápem, že i nemá s kým dať) ..ale momentálne mi pripomína Depaya, až na to, že ked stratí loptu tak vypomôže defenzíve

Reagovat
nani92

teraz jasná ukážka

Reagovat
fenixLFC

uz si s tou kritikou otravny....naopak ho pochval ze konecne zacina chapat filozofiu

Reagovat
I am Mancunian

slaby hrac

Reagovat
nani92

to nie, len je znechutený

Reagovat
I am Mancunian

to bola narazka na tie reci, ze hrame v utoku take hovno kvoli nedostatocnej kvalite

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

stream chalani?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
REPLIKATOR

Darmian je ale slabý.

Reagovat
bbbauch

dneska dost spatny..

Reagovat
smazaný uživatel

On vynikne při obraně, no.

Reagovat
nani92

Okazaki je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

ten okazaki je uplná piča

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak, že o chvíľu príde Fella a keď majú také problémy so štandartkami, mohlo by to fungovať.

Reagovat
Ligter

sakra, Leicester posiluje

Reagovat
smazaný uživatel

Heh? LVG se očividně poučil a druhý poločas už vypadá jako náš klasický zápas. Držení míče a sem tam náznak toho, že bysme někdy mohli ohrozit branku.

Reagovat
SunFells

K tomuto kafe.

Reagovat
FUnk

okazaki by to dal

Reagovat
nani92

aj Vardy keby mu to nechal

Reagovat
fenixLFC

okazaki by to ani nespracoval

Reagovat
smazaný uživatel

on by nedokázal převzít míč, takže by ta přihrávka prošla na Vardyho

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpme v zime Mahreza a dovidenia celý Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

proc ho ten slepejs nesejmul na zlutou??!!!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa, taková škoda

Reagovat
nani92

Reagovat
REPLIKATOR

Ulloa

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa kurva...

Reagovat
Tomanatura

Jak stary pani, tam nikdo nebeha, pohyb naprosta nula. Vzdyt to.ani neni fotbal, to.vypada jak.vyjebane sachy. Hnus

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

grcka

Reagovat
Ligter

on střídal Wazzu

Reagovat
smazaný uživatel

Martial celkem kazí.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

teď dá gól

Reagovat
nani92

spoiler

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Za stáhnutí Rooneyho..

Teď prosím Morgan místo Carricka, nebo z toho bude průser...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, že Carrick hraje.

Reagovat
Ligter

ono to je málokdy vidět. jenže teď k tomu hraje i špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

mahrez je uplne fantasticky hracik, zeriem ho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

tak už viem, prečo hráva Okazaki

Reagovat
fenixLFC

preco?

Reagovat
nani92

nevidel si majiteľov Leicestru?

Reagovat
Ligter

já myslel, že to říkáš kvůli Ulloovi

Reagovat
nani92

jeden lepší ako druhý no.. ešte jeneho poriadneho hráča nameisto nich a bolo by to fakt zaujimavé ich sledovať

Reagovat
fenixLFC

nevidel

Reagovat
nani92

ako by ich jedna mater mala

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa zatiaľ

Reagovat
niflheim

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Ulloa je stejný špatňák jak Okazaki dnes...

Reagovat
Hokaido

Jak ho suší

Reagovat
smazaný uživatel

Uterák Wow.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Mata tam je dne strašne dopočtu snad si to potom nakreslí

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
EXoRcIsT

si trapny a kto tam ma byt Fellaini zeby zase vsetko dosral Mata aspon vie prihravat

Reagovat
nani92

vie, len to nerobí

Reagovat
smazaný uživatel

On este LVG nevytiahol najvacsi tromf?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Huth má fakt esesácký ksicht

Reagovat
REPLIKATOR

Darmian

Reagovat
Ligter

Darmian přebírá po Valenciovi štafetu špatných centrařů

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
liquicitizen

glen darmianson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
Nikikrew

Van Gaal musi mat asi slabsiu pamat ked si nepamata kto zahadzuje sance, pritom je ich tak zo 3-4 za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň, že Michael Smalling drží tu obranu...

Reagovat
FUnk

se divita ze hraje okazaki, ale snim o 100 procent lepsi vykon

Reagovat
FUnk

*e

Reagovat
Ligter

Mike suverénně

Reagovat
smazaný uživatel

Já z toho Smallinga prostě nemůžu.. Kdyby si každej držel tak kvalitní standart jak on, tak jsem šťastnej.. neuvěřitelná jistota...

Reagovat
I am Mancunian

smalling zase motm od nas

Reagovat
FUnk

vsak nebylo z ceho vybirat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

no prave

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Toto som fakt ešte nežral

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud by šel sám a dal gol

Reagovat
Ligter

fuuuuuu, Darmiane

Reagovat
Ligter

wtf? v jakém čase to jako ukončil?

Reagovat
smazaný uživatel

91:48 imho...

Reagovat
Ligter

a útok před šestnáctkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň Bastian hrá tak, ako som očakával

Reagovat
smazaný uživatel

ukončit to o pár sekund dřív a dát tak mufanům důvod, proč nevyhráli

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

nasrat, mohli jsme mít o 1% držení míče navíc

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

paneboze vyhodte toho Van Gaala sak to je nieco neuveritelne ja ked ho vidim na lavicke tak vomne sa hromadi taka zlost a dmnt povie ze este chce dalsie penieza na prestupy prd by som mu dal debilovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec ten druhý poločas vypadal tak, jak jsem čekal že bude vypadat celý zápas. Remiza je zasloužená. Druhý poločas soupeř nepředvedl nic moc a my jsme si nejspíš přišli pro neprohru.

Reagovat
J0EL

coze? Super nepredviedol nic? Ved vy ste tam okrem Depayovej polosance nemali vvobec nic. To prave Ulloa mal cistu golovku na kopacke. A neby Okazaki dreveny, tak ide sam na DDG. Takze netrep picoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si zkomolil jenom půlku mojeho komentáře, když si ho můžeš vycucat z prstu celý?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to idiot, ale to uz musis vediet aj sam

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no. Mluví ze mě Braník.

Reagovat
J0EL

now kiss.

Reagovat
smazaný uživatel

no name picus alias zmrdecek prekonal rekord, Leicester neprehral a MaNU zajtra na 4. miesto, pekne

Reagovat
REPLIKATOR

A Liverpool zítra na 6. místo a 6 bodů od titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

zajtra vyhrá ale tie reči o titule radšej vynechaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zisiel dole Rooney, tak tam vpredu bol aspon naznak nejakeho pohybu a nieco sa aspon trosku dialo..

Reagovat
Infernoqt

je to sračka... věřím tomu, že i Rooney by se vzchopil, kdybychom hráli něco víc po Fergusonovsku

Reagovat
Infernoqt

Mahreze bych bral. Takovýho hráče přesně potřebujem. Aspon by Martial mohl vklidu hrát na hrotu a Young doplnovat jako náhradník.... vlastně zahraje LK nebo jen napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

bez uz doprdele van gay, tohle je strasna sracka co hrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shawcrossa by som nakoniec vôbec nevylúčil, trochu blbé pre Stoke. Watmore sa javí ako šikovný hráč, budem ho sledovať :).

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Cum on you.

Reagovat
EXoRcIsT

drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

a teba ešte budú ABU fans velebiť... klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Loftus-Cheek instead of Fabregas!

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela je vraj fit, tak zostava dnes: Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembele - Lamela, Eriksen, Son - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

R

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych pouze Masona místo Alliho a zbytek nechat stejně jako proti WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason mi po zranení príde úplne mimo.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle jsem si to přál.

Reagovat
vrabejka

Dneska je vážně Super Sunday. Hrají 3 týmy hrající o titul. (LFC, Arsenal, Totenham)

Reagovat
Manik...

Reagovat
EXoRcIsT

neprehanaj zase

Reagovat
Cobra

Reagovat
vrabejka

ikdyž zase je pravda že Arsenal je bez Coquelina poloviční........

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiciN

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem Spurs samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

"Na rozdíl od londýnského souseda, mistrovské Chelsea, se však Kohouti z herní krize proklovali včas a nyní mohou s trochou štěstí útočit i na titul."

Ustyho neuvěřitelné slovní hříčky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

"utocit na titul"

Reagovat
Cobra

Tak momentálně máme stejnou šanci na titul, jako vy a píše tam s trochou štěstí. Navíc my každoročně nevyhlašujeme útok na titul

Reagovat
J0EL

Nie nemate rovnaku sancu na titul ako my. A nie nevyhlasujeme utok na titul kazdy rok.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Njěaká rumourde sestava?

Reagovat
Maresma

Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno, Can, Milner, Allen, Ibe, Lallana, Benteke.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

1000. proti stužkovým

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo sa dogrcám

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko si vypil?

Reagovat
Mastný Chobot

to je jedno... nie veľa

Reagovat
smazaný uživatel

No však daj čislo :) porovnám so sebou

Reagovat
Mastný Chobot

ja neviem, pil som celú noc... skôr ide o to, čo som pil. Začal som pivom, s tým som si dal rum, potom už som bol chytený, tak mi to bolo jedno, tak som pil víno a najviac som asi vypil tatranského čaju potom, 52-ky... fuj, keď to takto človek napíše, tak sa nečudujem, že mi je tak, ako mi je

Reagovat
smazaný uživatel

Pivo mi nechutí, ale ostatok paráda :) Víno a Tatratea, aj sólo aj kombi jednoznačne naj

Reagovat
SunFells

Tatranský čaj se míchá s vínem? o_O

Reagovat
Mastný Chobot

o tom som tiež ešte nepočul

Reagovat
Mimalu

se ani nedivím že se dogrcá

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ja si dávam väčšinou už len víno, ale keď semtam idem na tvrdé, tak tatranský a víno ako brzda. Pekne sa ti zmiešajú chute, spolu to má grády :-) vyskúšaj niekedy. Aspoň mne to tak sedí

Reagovat
Lacko_Boh

ty si nejaký sabotér čo nás chce zabiť lebo sme mu niekde nedali palce alebo čo...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou...ale zase nie každý má žalúdok na tatranský, kámošovi keď dá prvý, hneď treba srať

Reagovat
Lacko_Boh

liek

Reagovat
SunFells

Aha, to je jiná. No třeba zkusím, ale tatranský čaj mám už zakázaný ...tož zbojnický ftw

Reagovat
smazaný uživatel

Zbojnícky?

Reagovat
SunFells

To je ten nejvyšší level (teď už) tatranského. Byly edice, kde ho uváděli jako zbojnický.

Reagovat
Lacko_Boh

tie tatranaky..normalne si to človek nekupi a potom na akcii...ojojoj.Inak s tatranakmi to mam tak že cim tvrdsie tym sa mi lahsie piju,jebe mi?

Reagovat
smazaný uživatel

Možné to je, ja som necítil medzi silnejšími a slabšími rozdiel, všetky mi prišli rovnako silné.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

a rovnako hnusne

Reagovat
Mastný Chobot

ja tam necítim rozdiel popravde

Reagovat
Lacko_Boh

možno ma ten prvý z tej 72ky tak opije a umrtvy mi usta že už tie dalšie necítim

Reagovat
Mastný Chobot

oprav sa... a rýchlo!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

umrtvi omg

Reagovat
fenixLFC

fuj, tatransky....

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj ale keď si predstavím teraz nejakú vodku alebo tak, tiež by som sa dogrcal

Reagovat
Mastný Chobot

ja si ani nemusím predstavovať

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pa3ce

stužková v sobotu?

Reagovat
Mastný Chobot

tiež som nechápal... jebnuté bratislavské gymnáziá sa hrajú na zaujímavé

Reagovat
fenixLFC

my sme to tiez tak mali....jednak na piatok nemusi byt miesto ked je vela tried a skol a najma casto ucitelia seru na to ze mas stuzkovu a mas normalne vyucko...takze to vsetko prirpavis v sobotu a nedelu vytriezvies a v pondelok sa v skole dojeda/dopija co zostalo

Reagovat
pa3ce

No ja som o tom ešte nikdy nepočul, fakt o tom teraz prvýkrát čítam. Však keď to vezmeme na tie väčšie mestá, tak keď je tam viac tried a škôl ako inde, ale aj viac podnikov, nie? a teda my sme dojedali v sobotu, tí odvážnejší aj dopíjali a máš party víkendík

Reagovat
fenixLFC

tak mas ale nemyslim ze v meste kde je o skolu viac budes mat o 6 podnikov viac a to nemam na mysli krcmu u nas v 40 tisícovom meste su 2,3 miesta kde mozes robit stuzkovu a je tu zhruba 5 stredných skol.....nam to divne neprislo, niektori slopali aj v piatok co sme ich tak stretavali navyse by ucitelov mrdlo keby v triede chyba 20 ludi z 28 pretoze baby si sli dat urobit vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

lol Chelsea team v Tottenham: Begovic; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Pedro; Hazard.

Reagovat
Swarley

"lol Chelsea team"?

Reagovat
Mimalu

jop, mel jsem to napsat za to no

Reagovat
Swarley

jo tak, jsem myslel, že se ti to tam právě dostalo náhodou

Reagovat
Error

ještě přijdou lol Chelsea subs

Reagovat
Mimalu

Chelsea subs today: Amelia, Djilobodji, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Kenedy, Diego Costa něco jsem propásl nebo je Remy už odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

možná to bude tím, že je s manželkou v porodnici......

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, jsou důležitější věci, někdy jde sport stranou

Reagovat
Svatej

Možná je Rémy s manželkou

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje neandrtálec?

Reagovat
vitasrp

Tak tohle teda bude hodně zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo s páskou, to je prúšvih

Reagovat
Mastný Chobot

snád bude lol Chelsea

Reagovat
spider_8

Super, takže José sebral jedinýho hráče, který se nebojí zakončovat Nejspíš to budeme muset hrát na přímáky, takže co nejvíc padat okolo vápna. Jinak budou největší nebezpečí pro Spurs představovat Ustyho slovní hříčky

Reagovat
kvasha16

nas najaktivnejsi zakoncovatel ale hra, Pedro totiz je v zaklade

Reagovat
spider_8

Ok, už jsem úplně v klidu

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier,

Mason; Dembele, Eriksen, Son; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak teda bez Lamely a s Masonem ve středu. No nechám se překvapit, snad se Ryan ukáže v tom nejlepším světle.

Reagovat
jk

V takových zápasech se dokáže hecnout, docela mu i věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Here's our starting line-up against Chelsea: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Mason, Dembele, Eriksen, Son, Kane

Tak predsa Mason na pozícii pivota. Snáď zaberie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto hrá v Chelsea CF?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme Hazard

Reagovat
SunFells

Pedro na hrotu

Reagovat
Miguel19

Spíš Hazard

Reagovat
SunFells

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem jasné, že to bude Hazard.

Reagovat
SunFells

Šak to přijímám. S čím máš problém?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, vypadalo to, že to myslíš ironicky.

Reagovat
icka

u nas je mozne, ze tam bude klidne Matic

Reagovat
vicinda07

tak Lamela predsa len mierne zranenie zrejme, skoda proti takemuto superovi, v defenzive je uplne inde ako Son...inak spokojnost COYS

Reagovat
Coutinho10

tak ted koukam ze SkySports vybrala do Super Sunday zapas Arsenalu misto naseho

Reagovat
vrabejka

jeste ze mam digi sport 1

Reagovat
Coutinho10

j ja bohuzel ne...koukam pres StreamTorrent a tam bezej zapasy z BT Sport a SkySports, takze se dneska budu muset spokojit s nakym linkem s o dost horsi kvalitou

Reagovat
vrabejka

Ivanovič Hazard 9ka RIP CHELSEA

Reagovat
fajdax

RIP Jany

Reagovat
spider_8

#prayforchelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se Son trochu zvedne, v minulých zápasech nebyl moc rozehraný.

Reagovat
Horcmen

v MOTD ho teda proti WHU vychvalovali do nebes jako pomalu nejlepšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho zápasu podezřele dobrý pocit.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
vicinda07

podobne

Reagovat
Miguel19

Já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ja taky, co budem delat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to je dobře

Reagovat
Whitemedia

Kéž bych mohl napsat to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

já mám taky dobrý pocit

Reagovat
Svatej

Zouma místo Terryho a mrštná ofenzivní čtveřice ? Třeba nám José chce udělat radost a hrát vysunutou lajnu s vysokým napadáním, nic jinýho mě moc nenapadá

Každopádně sestava je šíleně srandovní

Reagovat
Svatej

Já zapoměl, že je John zraněnej

Reagovat
Miguel19

Tak Terry je zraněnej, tam se nic jiného čekat nedalo..

Reagovat
Svatej

Jojo, došlo mi to chvilku po odeslání příspěvku. Další věc je, že ten pres by se dal hrát i s Costou na hrotu, takže ten příspěvek vůbec nedává smysl, když bychom mohli tohle hrát i tak.

Bude to prdel

Reagovat
Miguel19

Bude no, ale trochu mám strach, že se moc smát nebudeme

Reagovat
Mastný Chobot

ten Smithov gól včera neskutočný

Reagovat
Matić

Jakto, že nehrá Delli?

Reagovat
Miguel19

Hraj ve Slavii

Reagovat
I am Mancunian

vykartovany

Reagovat
Matić

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dneska Hazard potvrdí vzrůstající formu a sestřelí Slepice dvouma fíkama.

1:2( Kane)

Reagovat
Matić

ta vzrůstající forma byla v posledním zápase vidět, no

Reagovat
Hokaido

však po malých krůčkách

Reagovat
smazaný uživatel

0 - The last home team to fail to score against Chelsea in the Premier League were Arsenal in April. Memories.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

0-The number of Tottenham Hotspur's titles in Premier League. #NoMemories

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
Hokaido

z hlavy, nemám to ověřený, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

0 - Number of times Tottenham finished above Arsenal since the arrival of Wenger. #LittleBitStruggle

Reagovat
Hokaido

už toho nechme, je to fakt jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

užívaj si to, kým príde sandro, rozanalyzuje ťa, pouráža ťa, predpovie ti budúcnosť, zhodnotí, že si hlúpejší než on a zničí ťa zlou gramatikou a nechutými nadávkami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

tohle není výzva

Reagovat
pa3ce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

#Nomercy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

na smeč

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

No one has scored more league goals in 2015 in English football than Odion Ighalo (24).

boss

Reagovat
pa3ce

a to mu ešte aj nakúpili pokémonov ako konkurenciu, to je na tom ešte lepšie. Plus to bol skvelý kauf do Fanty, čiže to je aj na dva palce

Reagovat
samson192

niekto dobry link na Spurs vs, CFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
SunFells

Reagovat
Tywin Lannister

městskej rival versus škodná, ideální scénář remíza 3:3 ať se na to hezky kouká

Reagovat
smazaný uživatel

(5-3)

Reagovat
Hokaido

12 golů ve 14 zápasech v londýnských derby pro Harryho? hodně slušný

Reagovat
Whitemedia

Ani se na ten zápas netěším, fakt bída..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? veď ste sa naštartovali posledný týždeň, môže byť dobrý match...

Reagovat
Whitemedia

Tak nastartovali, proti slabším soupeřům.. vůbec bych se nedivil, kdyby se to dnes vrátilo tam, kde to bylo před tím posledním týdnem..

Reagovat
off-olda

Ježiši Amelia sedni si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic zase tie ruky za chrbtom

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne... snad

Reagovat
eder

Sice by momentální situace v tabulce měla velet fandit proti Spurs, ale já si nemohu pomoci.

Bijte chelski na věčné časy!!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

troška je na tom WHL neporiadok

Reagovat
Whitemedia

Držení míče bude zatím tak 80:2 0 ne?

Reagovat
Whitemedia

Jak se tam ten smajlík dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Bus parked already...

Reagovat
smazaný uživatel

Qarabag v modrém

Reagovat
Zdechlina

Totenhaim dnes musí aspoň bod!

Reagovat
Svatej

Nedělej z toho basket prokrista

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten zmrd pořád píská za pičoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

ZDAR, mám pro vás anketu...Dokáže neska někdo odzbrojit Dembeleho od balonu?

Reagovat
smazaný uživatel

no chance

Reagovat
Whitemedia

Djilobodji

Reagovat
eder

Čárový rozhodčí?

Reagovat
r.mrazik

uz se stalo...akorat oscarovi piskl faul,kterej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva co to je za ticho jak v hrobě? C'mon YID Army for fuck sake!

Reagovat
Whitemedia

Super Cesc...

Reagovat
I am Mancunian

kane je dobra lama, striela spoza sesnastky a mysli si, ze da gol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
off-olda

Ty vole Edenééé

Reagovat
r.mrazik

tyjo...prihravky kolmo dopredu...uz jsem skoro zapomnel,jak to vypada

Reagovat
nani92

Reagovat
r.mrazik

taky nemuzes verit vlastnim oci vid

Reagovat
nani92

ale toto je ešte v pohode, horšie bude videiť taký Arsenal napríklad

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nemám rád takéto zápasy, keď nemám komu fandiť, nemá to žiadne vzrušenie z môjho pohľadu, keď si želám, aby ideálne prehrali obidvaja.

Reagovat
Cobra

Tak to nesleduj

Reagovat
masly008

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nesnasim tyhle zapasy, kdy fandim obema..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

bukvica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
m.sali

tyvle to je white hart lane vedle ňáký skládky nebo co? tam je bordel

Reagovat
off-olda

White Hart Lane je skládka.

Reagovat
nani92

v kuríne to tak býva no

Reagovat
eder

To jsou Mourinhovo kapesníčky.

Reagovat
Miguel19

Fabregas Ten je úplně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře je tlačíme, dřív nebo později to tam padnout musí

Reagovat
Svatej

wilian

Reagovat
Whitemedia

Fabregas zase úplně k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

hrame na chuja teraz... a rozhodcovia ich tiez dobre tlacia

Reagovat
samson192

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Fabregas špatný, Oscar pořád ztracený, škoda toho Remyho, tomu by to dneska sedlo

Reagovat
off-olda

Ivanovič Begovič

Reagovat
Whitemedia

Ivan klasika...

Reagovat
Whitemedia

kapitán jak se patří...

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Whitemedia

Fabregase by obešla i slepá bába..

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik prostoru jim nechat

Reagovat
smazaný uživatel

dvojitý jesle

Reagovat
Miguel19

Rose

Reagovat
m.sali

Reagovat
Svatej

hazard je úžasně rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaa uz to chce gol.

Dembele je neskutocny dneska... On A Harry dnes hraju sami zatial, uplne inde ako ostatni hraci na ihrisku.

Eriksen katastrofalny ale

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo hloupé, Danny.

Reagovat
Mimalu

Rose

Reagovat
pingla

Fabregas to je šašek

Reagovat
fenixLFC

fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

co tam robi dneska? on hra takto furt alebo?

Reagovat
Whitemedia

V téhle sezoně z 90% ano..

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt totalne na facku... ale napr. willian a oscar su vynikajuci. aj hazard celkom ok

Reagovat
off-olda

Fabregas

Reagovat
Manik...

fotbal , na tto se nedá dívat

Reagovat
Miguel19

Na co čeká s tím Fabregasem? Ať ho pošle do prdele..

Reagovat
Kluivert9

Fabregas Jak jsem rád, že je pryč...

Reagovat
Whitemedia

Ale tak v minulé sezoně dost výrazně pomohl k titulu.. ale pomalu se blíží čas, kdy by měl odejít..

Reagovat
Whitemedia

Víc, jak dvě sezony na něj prostě nevydržím koukat

Reagovat
Kluivert9

Mladičký španěl mě v Barce neskutečně vytáčel a jak to tak tady čtu, tak si s ním taky zažíváte své

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je na prodej ještě v zimě. Ale jinak reklama na fotbal z obou stran, strašně se mi to líbí. A tyhle křídla jsou prostě super, Willian i Pedro famozní i dozadu.

Reagovat
Svatej

ten rozhodčí je fakt jetej

Reagovat
SunFells

Cesc je vychcánek, ale aby byl nežádaný i v Chelsea, to mu nepřeju ani já

Reagovat
fenixLFC

fuck off

Reagovat
nani92

Fabregas, Rooney..fakt smutné sledovať ten úpadok

Reagovat
Whitemedia

A co teprve Ivanovic, se z něj přes léto stal o tři třídy horší fotbalista..

Reagovat
EXoRcIsT

Rooney trpy hrou celeho muzstva

Reagovat
I am Mancunian

trpi

Reagovat
r.mrazik

rooney trpi tim,ze je totalne z formy...nebeha,nemaka,mic mu odskakuje...

ta jeho kvalita sla dost dolu...to neni hrou tymu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
r.mrazik

tak...je to takovy energictejsi...ale celkove taky o nicem...asi se želvě omluvim

Reagovat
Svatej

uuuuuuu oscárek

Reagovat
off-olda

Kup si zástěru, Masone!

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný rozdíl - Mason a Alli.

Reagovat
smazaný uživatel

a nenarážím samozřejmě jen na tuto akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Amiri

Reagovat
Whitemedia

Ještě o něm začněte zpívat, no mám z vás opravdu radost

Reagovat
off-olda

Walker

Reagovat
fenixLFC

strasne prasata ten tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Carrick

tohle je fotbal, ne balet

Reagovat
Svatej

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elbow

Reagovat
FUnk

Reagovat
eder

Ale ne. To spíš sudí zas připískávají tomu modrému šmejdu...

Reagovat
PP

víc toho lokte.. hajzlovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Kane červená

Reagovat
Miguel19

Kane druhá žlutá jak nic.

Reagovat
Whitemedia

Btw. už si dnes Fabregas splnil tu svou misi a srazil rozhodčího?

Reagovat
EXoRcIsT

Velka skoda ze nehra Alli by si Chelsea ani neprdla

Reagovat
smazaný uživatel

Rose a Walker sice idiotské zákroky, souhlasím, ale za tohle druhou žlutou pro Kanea? to asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason dole, ak je Moussa Dembele v poriadku, a Lamela na ihrisko. Dnes je totálne odrezaný od mužstva a hlavne on nie je krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně hraje Moussa CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá, ale nevyzerá byť 100% fit po tom súboji s Pedrom.

Reagovat
PP

tak se ti to splnilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa cakat ze cukotka bude betonovat ale ze budu az taki zosrani a zatiahnu takyho pasivny autobus...

Nasi hraci su z toho uplne v prdeli, este nehrali proti takto zatiahnutemu betonu. Snad to zlomime nejako, ale bude to tazke. Hlavne uz prestat s tymi zbytocnymi faulami Nemozme sa nechat vyprovokovat bandou modrych stojacich panakov.

Od nas Eriksen, Son a Mason hroza... Z cukotky sa trochu bojim Williana a Oscara ti su nebezpecni. Ale snad to dame. COYS

Reagovat
samson192

co ty si za dementa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Minister

ten najväčší na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v studiu ESPN:

chelsea hra velmi zatiahnuto a pasivne a velmi zle sa na to pozera. s hracmi ako willian, hazard, oscar, fabregas by mali hrat lepsie a pytat si loptu, dominovat.

oni ale postavili hlboky blok a zda sa ze hraci spurs su z toho velmi prekvapeni, nedari sa im ich rozpohybovat....

proste hrate zase raz autobus. to ma vas mam za to chvaliit? to ze my hrame tiez pod svjoje moznosti a ste nebezpecni som predsa uznal, ty dement

Reagovat
Zdechlina

Tvle ty si uplakánek to není možné

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jsi dobrý slepičí mozeček

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda Karabach ve čtvrtek hrál líp než Chelsea dnes.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

urcite

toto je neskutocny humu co cukotka zase predvadza... ale tak sli sme do zapasu z pozicie jednoznacneho favorita a hrame povacsinou o triedu lepsi futbal. takze mourinho sa klasicky posral a postavil autobus no. snad mu to nevyjde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...tohle breceni ze vas souper nenecha dat gol je na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

veď hrajú dobre, sú nebezpeční...Mason a Son nebránia a nepracujú dostatočne dobre dozadu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli jenom tito dva, ale pár situací tam už smrdělo, Mason tam měl pár dobrých momentů, ale i pár špatných, na Sonovi se mi líbí, že si nepočíná před bránou alibisticky a bere to na sebe, ale směrem dozadu je Lamela mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že vytvoří spoustu faulů? Mně se ten Son začíná čím dál tím více líbit a začínám ho upřednostňovat před Lamelou.

Reagovat
Hokaido

A vy hrajete nějak líp, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

máme větší držení míče a střely na bránu

Reagovat
samson192

to má aj UTD

Reagovat
fenixLFC

az na tie strely

Reagovat
Hokaido

došly mi argumenty

Reagovat
Deywid

Reagovat
Miguel19

Pokud Mourinho nestáhne Fabregase, tak asi začnu pochybovat o jeho schopnostech. Ten hráč je úplně v prdeli. Nepřihraje na pár metrů, nezabojuje, nikoho nezastaví, neobejde. Jedno velké hnědé hovno..

Jinak to není nijak špatný. Pedro hraje například překvapivě dobře. Nejlepší asi Zoumič.

Reagovat
vitasrp

Zpočátku to byl hodně línej zápas, kterýmu kompletně chyběla kvalita, v druhý části se ten obrázek hry trochu zlepšil, ale žádná hitparáda to samozřejmě není.

Hrajeme tradiční brejkovou taktiku - vzhledem k tomu, jak si Tottenham zakládá na tom, aby byl kompletní, a jak presují v hodně ofenzivních pozicí, je celkem dost prostoru za jejich defenzivní linií, který se dá atakovat. Potíž je samozřejmě v tom tam ten míč dostat, jelikož sami rozehrávat postupně z obrany nechceme, poněvadž nehodláme riskovat ztrátu míče, navrch borec, který má asi nejlepší přihrávky za obranu z týmu, je úplně kompletně mimo.

Každopádně aspoň defenzivně to dneska vypadá slušně, ono to je teda taky způsobený tím, že Tottenham hraje pomalu, není tam taková intenzita, jakou předvedli třeba v zápasem s Arsenalem, ale alespoň neděláme žádný pitomosti a hloupý chyby.

Asi největší rozdíl u obou týmů je, když dojde k prolomení záložní řady - stopeři Spurs jsou schopni takové akce zastavit, být agresivní, dostat protivníka okamžitě pod tlak a tlačit na něj, zatímco naši stopeři (hlavně teda Cahill) mají tendenci couvat a hráči s míčem poskytnout čas. Nedivil bych se, kdyby tenhle aspekt zápas někdy v druhý půli rozhodl.

Reagovat
r.mrazik

ono je taky mozny,ze jak jsou stoperi slepic dost vysoko,tak jim tam nekdo proklouzne...parkrat tam ty nabehy zachytili na posledni chvili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

stopeři Spurs luxusní, to máš pravdu

Reagovat
samson192

stiahnut Cesca, Oscara k Matićovi a na hrot hocikoho

Reagovat
Hokaido

Willian neskutečnej, jak jsme si už zvykli.

Hazard je aktivní, ale pořád hodně kazí, není to ono prostě. Fabre tragickej, to je běs. Do ofenzivy nulovej přínos, do defenzivy snad ještě horší. Není schopnej pokrýt ani ten malej prostor, kterej necháváme před šestnáctkou mezi naší obranou a tou ofenzivní čtyřkou.

Zouma taky hraje výborně, hlavně ve vzduchu zatím snad bez zaváhání. Jen škoda, že se tam nechal odstrčit jednou Kanem, kterej toho hnedka využil a nebezpečně vystřelil. Na to si fakt musí dávat pozor.

Reagovat
samson192

Reagovat
Miguel19

Kazí míče, když je zády k bráně...to prostě není pro něj. Jinak podle mě hraje dobře..

Reagovat
Hokaido

Fabre? Uvidíme, dal bych mu 15 minut a pak za něj Costu a Oscara do středu.

Reagovat
Counter

OT: Máte někdo zkušenost s LG G Flex 2? Popř. dali byste mu přednost před G3?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ten Karabach nás asi stál víc sil, než jsem čekal. To napadání na soupeřově polovině je z velké části fuč. Vůbec to nemá tu intenzitu posledních zápasů. Mám celkem obavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bych hodně rychle pouvažoval o nasazení Lamely za Masona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Dosť nudný polčas, Tottenham o fúz lepší, ale nič moc.

Reagovat
vladis271

Som zvedavý, čo Mourek chce hrať. Zvyčajne by mu remíza samozrejme stačila v takomto zápase, ale je v situácii kedy nutne musí vyhrať. Musí riskovať.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham didn't lose a game at White Hart Lane yet. Except Arsenal who beat them, and then they lost to Anderlecht as well. And Manchester United on the opening match day."

Reagovat
Miguel19

Dembele je parádní.

Reagovat
Harakan

Yup, je výbornej. Jemu snad nejde vzít balón.

Reagovat
off-olda

Hezky se slepice slétli u rozhodčího.

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
off-olda

Vertonghen Mrdka vyjebaná.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo zlatí Stoke. To jsou fakt prasata...

Reagovat
eder

Hazard je strašné divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

A ne? Vertonghen ho tím skluzem vůbec netrefil a on se tam svíjí jak po zásahu bazukou...

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

chudák Strapo, zle hrá a ešte je aj tak okopávaný

Reagovat
Mastný Chobot

a ani na festivaly ho už nevolajú

Reagovat
nani92

a to nie preto že Chelsea, jednoducho ho tam nechcú

Reagovat
Lacko_Boh

tak ked jeho otec fúkal žltý pervitín ktorý nechceli ani tie najväčšie smažky...keby len fúkal,on si ho pochvaloval

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne to kilometrové čelo... mezonet takzvaný.. aj s podkrovím

Reagovat
Error

To chcete celé zmiasť takouto akože srandičkou?

Reagovat
Mastný Chobot

proti komu stojíš ty? proti počasiu?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl na hřišti Costa a šlo tohle všechno na něj, tak i snad i pochopím, ale takhle... už 4.

Reagovat
PP

Kohouti a hrajou jak prasata..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Kolegu z repre

Reagovat
off-olda

Fuj, Mason dohrál..

Reagovat
fajdax

Zoumič

Reagovat
smazaný uživatel

Vypusťe na ně Costu ať ty slepice pobije..

Reagovat
fenixLFC

zasluzia si to

Reagovat
smazaný uživatel

kks ten mason je strasny pavucik. skoro si pretrhol vazy pri tej zasekavacke...

Reagovat
smazaný uživatel

Poď Eriku!

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Erik je teď sundá

Reagovat
off-olda

Leda trenky.

Reagovat
SunFells

Ty posléze, až bude slavit skalp Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud egomaniak Erik...

Reagovat
off-olda

Toby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Hazard..

Reagovat
Whitemedia

Hazard taky slabučký..

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je hotovy proste.

Reagovat
Fairplay

Pedro a Hazard, ti se hledali.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas fakt neskutecnej traged

Reagovat
off-olda

Jožko, ale střídáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič čím je starší, tým sa viac podobá na Zdena Štrbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze vyzorovo? Lebo Strba zrel ako vino. To sa o Maticovi momentalne neda povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, v tvári tam vidím určité črty, ako mal zdeno - červený prepitý nos, prepadnuté líca a taký trochu buranský výraz.

Reagovat
eder

A čím dál tím i hraje jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale konečně aspoň něco, nějaký náznak.

Reagovat
smazaný uživatel

ach... toto mal byt gol Son. ale pekna akcia

Reagovat
Hokaido

Stokenham

Reagovat
FUnk

ČSAD Čukotka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Tvl tohle musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

byt to Fellaini, tak uz leti jen kvuli jmenu, neskutecne....

Reagovat
off-olda

Slušnej loket. Dobytek vystřídal dobytek.

Reagovat
PP

Hazard a Fabregas... to je neskutečné jak zesračkovatěli

Reagovat
Miguel19

Lol, to jako nebyl faul?

Reagovat
Whitemedia

Tohohle rozhodčího očividně lokty nezajímají

Reagovat
Harakan

Pustil bych z klece Costu ať trochu vyrovná tu agresivitu na hřišťi.

Reagovat
off-olda

Ty krávo Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele, škodáááá

Reagovat
Mastný Chobot

Lloris

Reagovat
Rohlíček

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

perfektně Hazard i Lloris.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ivan životní centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

sezónní

Reagovat
smazaný uživatel

Co to piska za kokota?

Reagovat
off-olda

Jamie Oliver

Reagovat
Whitemedia

Do kuchyně s ním!

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Pedro je na hřišti přesně o 72 minut více, než jsem schopný akceptovat.

Reagovat
nani92

Tottenham by potreboval v zálohe jedného rozdielového hráča

Reagovat
smazaný uživatel

s tím měli vždycky problém

Reagovat
Whitemedia

Paulinho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když už tak Bentaleb

Reagovat
off-olda

Modrič?

Reagovat
nani92

Bale?

Reagovat
FUnk

alli chybi

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho Bentaleba..

Reagovat
smazaný uživatel

toho mame, ale je vykartovany na dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý prasata Kohouti, za 20 min 4 žluté, doma....

Reagovat
FUnk

ty jsi tady chybel....fauly byly, zlutou dostali, hraje se dal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano a? Jenom hodnotím, že je to dost.

Reagovat
FUnk

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je strasny zebrak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa ani nesnazi tvarit, ze ho zaujima vysledok toho zapasu.

Reagovat
PP

Proč nestřídá Mourinho??

Reagovat
smazaný uživatel

Ten futbal je taky nejaky pomalsi.

Reagovat
off-olda

Jdi do <> Pedro.

Reagovat
Fairplay

Pedrova střela

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc už zas kopol do niekoho

Reagovat
FUnk

wilian

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar a Pedro nemaj na hristi co delat.. Fabregas jakbysmet.. zbytek se mi libi..

Reagovat
Fairplay

Reagovat
PP

Může dát Chelsea gol nějak jinak než Willianovým přímákem nebo ze standardky?

Reagovat
Mastný Chobot

myslím, že áno

Reagovat
PP

dnes? Ani náhodou.. ještě teda vlastnák některého slepičáka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten postranny je dneska uplne mimo

naopak Oliver super. pravdepodobne mal vylucit Walkera, ale inak bez chyby a nebrzdi tu hru zbytocne

Reagovat
Whitemedia

Vyloučit měl hlavně Kanea..

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite nie

Reagovat
Mastný Chobot

na Ivanovićovi strašne vidno, jak je psychicky f pyčy

Reagovat
jiriczeQ

borci, jak je na tom Ivanovic? je tam zlepšení od začátku sezony nebo pořád tragédie?

Reagovat
Miguel19

Dneska směrem dozadu asi jenom jeden velkej kiks. To je pokrok.

Reagovat
jiriczeQ

díky

Reagovat
off-olda

Kup si zástěru, Eriksne!

Reagovat
nani92

Costa sa musel s Josém teda poriadne pohádať cez ten polčas v LM, ked ho tam ešte stále nedal

Reagovat
PP

Mourinho je kretén.. na co čeká se střídáním?

Reagovat
Miguel19

čelovka

Reagovat
Free_player

dobrá mrda do xichtu

Reagovat
off-olda

Kup si zástěru, Lamelo!

Reagovat
samson192

spravil lamela nieco ine nez faul?

Reagovat
Nikikrew

toto ze je derby?

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec, už nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Mou si skusene prisiel po bod.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, přišel si pro 3 body, které skoro i získal..

Reagovat
PP

ale my sledujeme Tottenham - Chelsea 29.11.2015.

Reagovat
smazaný uživatel

1. a jediná střela na bránu v 60+. minutě

Reagovat
J0EL

Reagovat
PP

evidentně.. Střídání v 87 a 92 minutě tomu nasvědčují.. nejlepší manažer současnosti.. to jo..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jak doprdele můžou být u přímáku pořád v offsidu?

Reagovat
Whitemedia

Costa pošlete ho v zimě do háje..

Reagovat
nani92

Costa

Reagovat
Free_player

Costa nezvládá

Reagovat
Miguel19

Costa

Tak ten asi končí..

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

TOBY ALDERWEIRELD MOTM

Reagovat
FUnk

costa jak mrsknul navlek

Reagovat
r.mrazik

Costa....

Reagovat
Rohlíček

Costa

Reagovat
off-olda

Hey, co udělal Costa???

Reagovat
Mastný Chobot

ja som tiež nevidel

Reagovat
Nikikrew

hodil rozlisovak ked si isiel sadnut

Reagovat
FUnk

jak se vracel na lavicku mrsknul s navlekem a jeste smerem na hriste kde byl mourinho

Reagovat
mojmira

tak prej nic, chtěl jsem z toho vynechat FB

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/1645655468807996/

Reagovat
Lacko_Boh

úúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to pristálo Mourinhovi na ksichte, bol by to väčší špás.

Reagovat
fenixLFC

bieda z oboch stran, chelsea viac vylozenych sanci, sliepky bezzube, nudna zasluzena remiza

Reagovat
FUnk

viac?

Reagovat
fenixLFC

vy ste z vylozenych mali iba hlavicku sona, oni mali hlavicku v prvom polcase od hazarda ktora letela nad a v druhom dalsia hazardova strela v 60. ci kolkej minute

Reagovat
smazaný uživatel

a Son sam pred brankarom co slabo vystrelil po narazacke? ty si fakt neskutocny klaun

Reagovat
fenixLFC

kedy?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

nesklamal

Reagovat
PP

Tak.. druhý poločas extra hnus na dívání.. ovšem vše vynahradí výsledek..

Reagovat
r.mrazik

tak to byla slusna plácaná

Reagovat
Free_player

unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

celkom nuda, ale bod je po tom extremne narocnom novembrovom programe fajn...

takuto slabu cukotku ale uz asi nikdy nedostaneme, takze z toho pohladu skoda no. nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nejspíš dostane bonus body do fanty?

Reagovat
nani92

Costa

Reagovat
Horcmen

3 Points (33 BPS): Alderweireld

2 Points (30 BPS): Vertonghen

1 Point (28 BPS): Begovic

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Toby

Reagovat
smazaný uživatel

před zápasem jsem doufal ve víc, než jenom bod, ale vzhledem k průběhu ten bod beru.

na sledování, obzvlášť pro nezaujatého fanouška, zápas asi nic extra, ale po stránce individuálních výkonů to nebylo zlé, ale když jsou tam hráči jako Fabre nebo Mason, tak to potom vypadá, tak jak vypadá...

Reagovat
FUnk

skoda aliho a lamela mel hrat misto sona od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

V EL jsme měli pošetřit víc hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bezpochyby, ta výhra s Karabachem za to nestála. doufám, že Pocheho ani nenapadne postavit někoho ze základu proti Monaku, i když ještě první místo není jisté (nebo se pletu?).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz vyhry West Hamu, Swansea a Norwichu

Swansea je istotka, ostatne uvidime no

Reagovat
J0EL

A potom sa zobudis.

Reagovat
Hachim Mastour

0:0 ? Ideálny výsledok.Spurs sú stále mimo TOP 4 a Chelsea stále bojuje o záchranu.

Reagovat
Mastný Chobot

asi hej

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že to Dušo včera dojebal, keby stratili aj City a my by sme vyhrali, tak by to bolo dokonalé kolo

Reagovat
Hachim Mastour

Ale zasa sa zranil Aguero.Neprajem mu nič zlé, ale aspoň sa bude City menej dariť.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to sa urcite nezranil na dlho to by podla mna este v tom zapase aj rozchodil a striedal len preto, ze to uz bolo pripravene, nahoda ze zrovna vtedy mu slapol na kotnik ci co sa mu stalo

Reagovat
Hachim Mastour

Aha. PELLEGRINI: Sergio Agüero byl jen kopnut do achillovky, není to nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
J0EL

Reagovat
slavex

V zadu poměrně zodpovědný a dobrý výkon, v útoku až na pár světlých výjimek klasická Josého venkovní hra (sračka). Tottenham velice nic nepředvedl, takže bod zasloužený. Kdyby jsme byli v top4, tak takový výsledek beru a překousnu to. My ale potřebujem každé 3 body jako sůl a bojíme se být aktivnější. Nechápu co to dneska José předvedl, proč nestřídal mnohem dřív? Má na lavičce Kenedyho, který nepodává špatné výkony, dopředu tam měl navíc Costu a on střídá v 88. minutě prvního hráče Že vydržel celý zápasna hřišti Fabregas je taky velká ostuda.

Reagovat
slavex

*vzadu

Reagovat
Mastný Chobot

takže trafil Williana? všimol som si to, ale nevšimol som si, že jeho to je jebo

Reagovat
smazaný uživatel

a kvůli takovému jebovi jsi chtěl dělat šílenosti ve Starém městě

Reagovat
Mastný Chobot

všetci robíme chyby

Reagovat
masly008

fabremu se dneska fakt dařilo.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
r.mrazik

tyvoe....kdyz se dari,tak se dari

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl dát key pass, akorát trefil spoluhráče, nic hrozného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
PP

úplný pičus.. Navíc mu to bylo jedno že ho trefil..

Reagovat
tuny

alespoň měl v zápase nějakou úspěšnou příhrávku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to byla groteska. Chelsea ještě akos takos nějaké náznaky, ale Spurs, to byla parodie na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za názor a šup zpátky do italské sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jdu, ale po tomhle představení si nejdřív propláchnu oči savem.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

To nerob kamarát

Reagovat
Pinturicchio

Nebudu, večer kouknu na Juve a jeslti bude hrát Cuadrado, tak to bude mít stejný účinek.

Reagovat
Lacko_Boh

nezvladačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě už sem nelez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs su strasne tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale pořád jim to stačí na to být o dost pře vámi

Reagovat
smazaný uživatel

jo aj pred vami.

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak ta druhá půle byla solidně příšerná.

Pozitivum - konečně začínáme opravdu dobře bránit, funguje defenzivní hra střední zálohy a individuální výkony jsou v defenzivě stabilní.

Negativní je samozřejmě celkový obraz hry, na kterej se v druhý půli už vůbec nedalo koukat, zároveň mě strašně štve ta neochota vystřelit v solidních pozicích. A nejvíc frustrující je způsob, jakým řešíme rychlý brejky - zrovna dneska tam stopeři Tottenhamu měli celkem dost nejistých momentů a nedorozumění při obyčejných dlouhých nákopech, ale ani jednou jsme toho nedokázali nijak využít.

Jinak Premier League si trošku střílí do nohy s tím rozpisem. Sice chápu, že si za to televize platí obrovský částky, ale to je prostě bláznivý, aby Tottenham hrál ve čtvrtek večer někde v prdeli a v neděli měl utkání hned v poledne. Bylo to na nich hodně poznat - měli sice celkem velký držení míče, ale prakticky žádnou intenzitu, bylo to z jejich strany děsně pomalé, což nám tu defenzivní činnost také ulehčilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas so všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spot on

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate luxusne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini a Moses hrajú teda viac než slušne.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA oni vyrovnajú fakt z ničoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie ze by som sa stazoval

uz iba udrzat a LFC win

Reagovat
smazaný uživatel

S ramseym a flamom..skoda joel si zasluzil zaklad

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a skoda Coutsa

Reagovat
Hokaido

zas bude proti vám Eder, to by neměl bejt takovej problém

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp už Cana jako posledního záložníka zkoušel. Pomůže jim Lallana a bude to dobrý. Postavit to takhle Rodgers tak jsem daleko víc pesimistickej, ale takhle věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

jj suhlas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
johnik

a co je s Coutsem teda?

Reagovat
smazaný uživatel

svalove zranenie zda sa mi

Reagovat
fenixLFC

hamstring, ale vraj nic vazne, celkom sa ale predpokladalo ze dnes by mal nastupit

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

jedine pozitívum je hendo na lavicke....zaloha nebude fungovat a lovren sa z toho zblazni...dopredu to bude na firminovi s lallanom

Reagovat
smazaný uživatel

Už nás netrénuje Rodgers aby něco nefungovalo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ty napíšeš koment jak kdyby nás fakt trénoval Rodgers.

Reagovat
fenixLFC

a ty si zas myslis ze kazdy kloppov krok je spravny

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
vrabejka

Trošku optimismu, nehrajeme proti Lesteru. Jurgen chce nahnat trochu skore, na tom není nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson, Sturridge parada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

Reagovat
vrabejka

Preview 14. kola Liverpool FC - Swansea City

V neděli večer přivítají domácí The Reds welšský tým Swansea City.

The Reds se nacházejí ve výborné formě. Pod taktovkou Jurgena Kloppa výkony všech hráčů rapidně vzrostly a budou to chtít potvrdit i dnes.

Když vyhrajeme bude naše ztráta na titul 6 bodů tak snad se to povede.

Ohledně zraněných je situace taková.

Zranění Daniela Sturridge není tak vážné jak to vypadalo a bude dnes na lavičce.

Jordan Henderson se rovněž plně uzdravil a i on se dostane aspon na lavičku.

Rossiter, Flanagan, Gomez, Ings, Sakho.

To Swansea City je na tom o dost hůře.

Tým se nachází v herní krizi.

Nachází se až na 15. míste tabulky a dokázali z posledních 5 zápasů vyhrát pouze jednou.

Věděli jste, že......

- Nejvyšší vítězství dosáhl LFC se Swansea na Anfielde v únoru 2012 (5:0), góly: Gerrard, Coutinho, Enrique, Suárez, Sturridge.

- Po postupu Swansea do Premier League v roku 2011, odehrál Liverpool s welšských klubem doposud osm ligových zápasů. bilance 4-3-1, skóre 16:7.

- Hráči Swansea City zvítězili v posledních desiti zápasech ve všech soutěžích jen v jediném (venku s Aston Villou 2:1).

Sestava: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno, Can, Milner, Ibe, Firmino, Lallana, Benteke

Slovo na závěr:

Swansea by pro nás měla být jednoduchou kořistí, očekávám jasné vítězství....

Tip: 3-0 - Benteke, Firmino, Ibe

Zápas začíná ve 17.15, živě ho vysílá Digi Sport 1

Reagovat
NickyZabaleta

Ty si fakt marný ještě kopírovat zajímavosti z preview na liverpolsky

Reagovat
vrabejka

ne oni to okopčili ode mě

Reagovat
fenixLFC

alebo to pise ta ista osoba

Reagovat
smazaný uživatel

ty to len prekladas do cestiny mile od teba

Reagovat
jiriczeQ

Kdo to je ve studiu na digi 1? Zajímavě mluvil pán

Reagovat
smazaný uživatel

Laco Molnár.

Reagovat
jiriczeQ

trénoval Slovácko a kouřil na lavičce, toho jsem si měl zapamatovat

Reagovat
monty25

Dneska dávám přednost Liverpoolu před Schalke, tak snad Reds navážou na EL a konečně vyhrajou doma. Benteke by mohl zase rozhodnout.

Reagovat
Counter

To jsou tak otřesné dresy...

Reagovat
Mervin

ať hrají třeba v pyžamech, ale ta hra ať za to stojí

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Counter

Ty pruhy jsou hrozné!

Reagovat
Maresma

HD?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
Maresma

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

uz sekol a mame iny, nastavil to brat, mame to na nbooku cez hdmi, takze neviem

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Arsenal?

Reagovat
Coutinho10

aaaa to je skoody malem vlastnak..ale dobre Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Ibe? mohol ísť sám na bránu ale posral sa tak išiel niekam do riti a obranca sa zlutoval a chcel to tam dať namiesto neho ale trafil iba tyč..

Reagovat
Coutinho10

tam mu vybehl brankar....kdyby mu tam nevletel, tak dava do prazdny...nic bych mu nevycital

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byt gol

Reagovat
Nikikrew

Dalsi zraneni

Reagovat
SunFells

Na co tam ti čuráci bučí.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Kos dead..

Reagovat
jacobT

to už by ani nebolo ono odohrať zápas bez zranenia

Reagovat
Hachim Mastour

No to je sná ď vtip toto.Aspoň si zahrá Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

loserpool a gauneri uz tecu?

Reagovat
smazaný uživatel

srandro pls

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ti tie tipy moc nevychadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel pekny zakrok, Emre krasne, Chris skoda

Reagovat
Counter

To měl Mesut dát

Reagovat
Usty

Ten komentátor na Digi 2 je neuvěřitelnej

Na začátku jsem ho přistihl dobrejch 25 vteřin v kuse mlčet a teď ani nezvedl hlas, když Özil měl tu velkou šanci ... dokonce to ani neokomentoval

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel Edera zatial pekne nici

Reagovat
SunFells

Nacho jak to tam sype

Reagovat
smazaný uživatel

Can vládne.

Reagovat
Rohlíček

Alexis fantasticky

Reagovat
minoLFC

Benteke aký dive

Reagovat
monty25

Sice tomu přidal, ale já myslím, že to faul byl.

Reagovat
minoLFC

predtým donho zašiel, ten jeho pád ale už bol dive

Reagovat
monty25

Jinými slovy jsem napsal totéž.

Reagovat
Maresma

Swansea je strašně špatná..

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlavička, ten Giroud

Reagovat
Rohlíček

Santi

Reagovat
Nikikrew

Oooooooooooooooooooooziiiiiiiiiil

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Mervin

Mesuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Mervin

Mesuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Trand

Mesuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Hachim Mastour

Mesuuuuuuut

Reagovat
Counter

A Alexis taky výtečně, poslední dobou jsou skvělí dohromady

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Rohlíček

OZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
bartlu

Sančííííz, Mamuuut

Reagovat
SunFells

Předtím ta akcička od Santiho byla parádní. A pak zas jak střílel ...za španělskou repre by to dal, za Arsenal se na to vysral před dvěma lety.

Reagovat
stiflerovamama

boze ten Milner je tragicky

Reagovat
SunFells

Vždycky když si jde Alexis hrát s míčem do středu hřiště, tak v tom vidím nějakou chamberlainovinu.

Reagovat
Counter

Moc pěkně dneska hrajem, chtělo by to přidat pár gólů, ať je klid.

Reagovat
Rohlíček

Ještě aspoň tři

Reagovat
SunFells

Hlavně ale ne jeden do poločasu, to radši ať je to 1:0.

Reagovat
SunFells

Sudí na drogách.

Reagovat
SunFells

Gabriel samozřejmě též.

Reagovat
smazaný uživatel

1700. proti zvyšování cen ve fantě, krásně jsem to měl na tenhle víkend ložený na Kanea, stálo mne to jeden přestup a svině zvýšili cenu o 0,1

Reagovat
SunFells

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak si ty kameramany oblíbili

Reagovat
SunFells

Tož Alexisovi ten pošťák trochu pomohl

Reagovat
Rohlíček

Mesut

Reagovat
bartlu

no, ale mamut tedka

Reagovat
Counter

Bennete, mysli trochu

Reagovat
Trand

To stejný platí i na Flaminiho zpřed dvou minut.

Reagovat
Coutinho10

Ozil

Reagovat
Nikikrew

co je ta curaka z Norwichu, idiot fakt

Reagovat
bartlu

to je píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Bennett

Reagovat
Side

to bylo co

Reagovat
Mervin

piča, to je bránění

Reagovat
Trand

Panebože. Brady ale moc hezky.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Gabrielův, ale mohli taky vyninout větší tlak na Bradyho teda.

Reagovat
Counter

Ramsey to tam odflákl.

Reagovat
Nikikrew

pana boha to je zas stoper ten Gabriel

Reagovat
SunFells

Gabriel se k němu nepřilepil kvůli neviditelnému muži za ním.

Reagovat
monty25

Prosím vás, vy co sledujete PL častěji: Je v lize větší prase než Williams ze Swansea? Diega Costu nepočítám, to je samostatná kategorie...

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Adam.

Reagovat
bartlu

jeste si pamatuju, jak alexise skrtil v primem prenosu...zmrdek

Reagovat
smazaný uživatel

U nás měl šňůru asi tří zápasů v kuse, kdy v každém nějakou prasárnou zranil nějakého z našich hráčů.

Reagovat
bartlu

take hovadska, stejne i barton by meli mti zakaz hrat profi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Costa neprasí uplně klasicky, v tomhle fakt Williams nemá konkurenci.

Reagovat
Usty

Shawcross je taky dobrej...

Reagovat
Mervin

Kuča by to měl

Reagovat
Mervin

Kuča by to měl

Reagovat
Rohlíček

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream na Liverpool prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase lepšie, ako keby to malo byť 2:0, takto aspoň máme šancu na body.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel nezvlada..

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke špatnej první dotek, Milner opět k hovnu. Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale chtělo by to Lucase, aby se Emre mohl posunout výš.

Reagovat
SunFells

Ramsey na jahodách

Reagovat
J0EL

Lieta vsade len nie tam kde ma byt. Na kridle je proste nepouzitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni celkom pravda ale nemusime ho tam strcit hned ked sa vrati a joel zahral zivotny zapas

Reagovat
Nikikrew

Ved toto a to sa mi fakt nepaci na Wengerovi. Stale stavia len svoje kone.

Reagovat
J0EL

A casto aj mimo ich pozicie. Tymto nas proste neskutocne zraza.

Reagovat
Nikikrew

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

hector riadne mimo dneska, celkovo po tom zraneni sa do toho zatial nedostal

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Lalama hrá Coutinhovu pozíciu? Džízs, to je neskutočný rozdiel, Lama je zas v starej dobrej forme. Milner je tam nahovno ako vždy. A Benteke sa nechytá.

Reagovat
minoLFC

A Firmino tiež nič zatil

Reagovat
bartlu

per tam padl jak pytel brambor

Reagovat
smazaný uživatel

giroud tiez uplne nulovy, ja by som to radsej hral s alexisom na hrote,olivier ked nema konkurenciu tak ide rychlo dole

Reagovat
stiflerovamama

je to take nemastne neslanne, bez napadu,,, Milner zbytocny uplne ( zase ), Firmino dnes tiez slaby

Reagovat
13

Klopp konečně zase do LFC vrátil presing. Takhle brutální napadání nebylo ani za Suarezovské vicemistrovské sezony.

Bohužel, vzhledem ke kvalitě jednotlivých hráčů jsme většinou nebezpeční právě jenom díky ziskům míče. Chvílema to vypadalo, že nejjednoduší založení našeho útoku je dát swans míč a vybojovat si ho někde před vápnem..

Emre Can To jak se tam jednou vrátil a vybojoval míč bylo fakt super. V šancích a pološancích to chce lepší první dotek a rychleji střílet. Hra není zlá.

V druhém poločase Hendo a Sturridge a ono to půjde.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Russian clubs banned from signing Turkish players

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Moslimskí imigranti no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bohuzel to moje zraneni je znat...az na Ibeho zatim zadna slava

Reagovat
kiwwi

ale Vlado hovoril...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea to da o tom nepochybujem. Pool je totálne tragicky... Ako vždy.

Norwich tiež pekne ale tam mam taky blbý pocit ze ARSEnal to zase uhaluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zastřel se.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc ... nedavaj na svoje pocity

Reagovat
fenixLFC

nesklamal si

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel a Jordan hore...

Reagovat
Trand

Rozhodčí

Reagovat
eder

No Lucas, no party.

Reagovat
johnik

Reagovat
Side

udělal dneska něco Giroud?

Reagovat
Side

ok končíme

Reagovat
jacobT

a je to tu

Reagovat
Counter

Boha, bez Alexise...

Reagovat
Rohlíček

Giroud dneska totálně k ničemu, všude druhej

Reagovat
Nikikrew

vyborne teraz dokocna Sanchez. Uz to nie je fakt vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rozbitý

Reagovat
smazaný uživatel

nj to muselo prijit..

Reagovat
Side

Tohle jde ale jednoznačně na Wengerovo triko...

Reagovat
EXoRcIsT

takze natiahnuty zadny stehenny sval na kolko to je 3-4 tyzdne ?

Reagovat
Coutinho10

Penalty

Reagovat
Rohlíček

Tak ještě Sanchez Pískej konec, bereme ten 4.flek.

Reagovat
Coutinho10

Milner znova na jistotu jako proti Bordeaux

Reagovat
johnik

Konečně!

Reagovat
Nikikrew

co to piska ten sasek omg

Reagovat
monty25

Milner = penaltová jistota

Reagovat
smazaný uživatel

podme norwich dorazte ich

Reagovat
Azza

zalez trolle

Reagovat
smazaný uživatel

Milner aspon tie penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nm to niekto piskol

Reagovat
minoLFC

aspoň tie penalty mu idú

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

To už není pravda, ty zranění jsou pořád dokola

Reagovat
Melda

čus, pošlete mi prosím někdo link na LFC

Reagovat
Melda

Díky!!!

Reagovat
Coutinho10

Danny by mohl rozhodnout

Reagovat
Trand

Čech

Reagovat
Lacko_Boh

neskutočne že sa o nom pochybovalo

Reagovat
Trand

Já o jeho kvalitách nepochyboval, ale považoval jsem to za zbytečný nákup. Ale je fakt neskutečnej, předchozí golmani se s ním nemůžou rovnat.

Reagovat
Cescio

Tak minule to prišiel otočiť Arteta, dnes Gabriel?

Reagovat
Rohlíček

PETR

Reagovat
smazaný uživatel

veľký risk nasadiť Sturridgea v tomto počasí, fúka silný vietor.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bartlu

cechino

Reagovat
johnik

Hendo je tam pár minut a už to rozdává

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe je velmi citatelny

Reagovat
nani92

lebo vidíš aj záznamy..na štaidone by si nevedel čo urobí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo prosim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
Lacko_Boh

Chambo si myslel že ked nas je tolko na vlastnej polke tak netreba behať?

Reagovat
Rohlíček

Hektor

Reagovat
*CZE*

Co by ted dal Arsenal za Jacka...ten by se snažil alespon o kombinaci, popotáhl by míč a hezky se před vápnem rozplácnul..

Reagovat
Nikikrew

Monreal

Reagovat
nani92

to musí byť trápny pocit ísť kopať roh a nemať loptu

Reagovat
smazaný uživatel

zo girouda mi krvaca mozog

Reagovat
nani92

Hearing that word makes my heart piss its pants.

Reagovat
smazaný uživatel

zbohom titul tentokrat som ti fakt veril

este aj tiket mi kvoli nim nevysiel

Reagovat
Lacko_Boh

na odpisovanie z titulu je skoro ale...nie je to proste majstrovsky kader

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Kokot pls.

Reagovat
Nikikrew

WBA a Norwich vonku = 1 bod. Cele zle

Reagovat
Usty

Ten druhej poločas byl takovej zvláštně nudnej...

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana Na co šáhl, to dojebal Neskutečně slabý hráč...

Reagovat
stiflerovamama

Lallanovi nesedi ta pozicia kedy ma hrat to co Coutinho, ale ked je ta trojka Coutinho- Firmino a Lallana funguje to dobre. A toto bol jeho prvy nevydareny zapas pod Kloppom tak si zase odpustite tieto výlevy hned po prvom zlom zapase.

Reagovat
vladis271

že prvý

Reagovat
fenixLFC

ano prvy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

more injuries than points again

Reagovat
Rohlíček

WBA i Norwich jsme měli převálcovat, z 6 bodů mít 1 je slabota, to nás bude mrzet

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz kouknu i na ostatni vysledky, tak ty 3 body maj este vetsi hodnotu

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal Wenger

Reagovat
Azza

se směje fanda liverpoolu no to je gól

Reagovat
johnik

Pozitivum: Konečně výhra doma

Co nechápu: Jak kurva Lallana mohl vydržet na hřišti celý zápas??

Reagovat
stiflerovamama

Tak dnes utrapena vyhra, opat to doma nebol dobry vykon, nebyt tej penalty gol asi nedame. Nefungoval moc ani pressing, boli sme moc zatiahnuti a tych co napadali si hraci Swansea dokazali vytukat. Pozitívum navrat Henda a Daniela.

Reagovat
avicii

Nesuhlasim .....prave pressing bol vyborny, strasne dobre sme napadali, len sme to potom nevyuzili na zautocenie....

Reagovat
Hachim Mastour

Zbohom titul Ramsey je strašný.Alexis pravdepodobne 2 mesiace out a Kos 2 týždne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Já myslel, že o titulu se rozhoduje až na jaře.

Reagovat
Hachim Mastour

Chytil som trochu nervy no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele