Premier League - preview 17. kola

15.12.2018, 08:20, aktualizováno 16.12.2018, 08:29
Previews
Liverpool hraje doma s Manchesterem United a bude odpovídat na sobotní úspěch konkurenčních Citizens. Arsenal cestuje do Southamptonu, Chelsea si zase jede pro body do Brightonu...
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Chelsea zavítá v neděli odpoledne na půdu Brightonu, kde by měla splnit úlohu favorita. Brighton naposledy Londýňany porazil v dávné historii třicátých let minulého století, ještě navíc v úplně jiné soutěži (FA Cup). Na druhou stranu Brighton je doma letos silný, na Falmer Stadium prohrál jen utkání s Tottenhamem.

Navzdory poslední porážce na hřišti Burnley nemá Brighton vůbec špatnou formu. Za posledních deset kol nasbíral šestnáct bodů a v tabulce Premier League mu patří solidní třinácté místo. Hlavním cílem pobřežního celku je především setrvání v Premier League a tento úkol se zatím daří plnit.

Brighton si je dobře vědom, že v zápase s Chelsea nemá co ztratit, přesto by rád doma uspěl. Minulou sezonu se mu to vůbec nepodařilo, Brighton inkasoval od Blues čtyři branky a utkání pro něho skončilo debaklem. Pravdou je, že domácí tým Chelsea v lize nikdy porazit nedokázal. Jediný úspěch už je hodně zaprášený (leden 1933) a týkal se FA Cupu. "Mají nový styl a pro nás to znamená novou výzvu. Všichni v TOP 6 pro nás představují různé výzvy. Oproti loňskému roku častěji drží balón, v létě navíc přivedli nové tváře, které přesně zapadají do jejich hry. Pro nás to samozřejmě bude těžký týden a obtížný test," nechal se slyšet kouč Chris Hughton.

Chelsea v minulém kole zvládla šlágr s Manchesterem City a prozatím zastavila svůj pád tabulkou. Blues věří, že výhra nad Citizens započne novou sérii. Blues se navíc mohou těšit na jarní boje Evropské ligy, i když v posledním zápase skupiny pouze remizovali na půdě maďarskému MOL Vidi 2:2.

Brightonu bude chybět potrestaný Shane Duffy a k dispozici s velkou pravděpodobností nebudou Jahanbakhsh a José Izquierdo. Kompletní nebude ani Chelsea, trenér Maurizio Sarri nemůže počítat s útočníkem Álvarem Moratou i stoperem Garym Cahillem. Dalšími absentéry jsou Victor Moses, Marco van Ginkel či chorvatský záložník Matteo Kovačić.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bernardo, Dunk, Balogun, Bruno - Bissouma, Pröpper, Gross - March, Andone, Knockaert
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Barkley - Pedro, Hazard, Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.34 - 4.56 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Před začátkem sedmnáctého kola Premier League se Southampton nacházel na dně tabulky, pouze o skóre před posledním Fulhamem a s více než tříměsíčním čekáním na ligový triumf. Nový manažer Ralph Hasenhuttl tak před sebou nemá lehkou práci, obzvláště když jeho první domácí zápas ve funkci přichází zrovna proti rozjetému Arsenalu, který naopak již dvaadvacet zápasů napříč všemi soutěžemi neprohrál.

Nástupce Marka Hughese své svěřence vybídl k odvážnému výkonu, zároveň však varoval před přehnaným očekáváním: "K dosažení dobré atmosféry na St. Mary’s není zapotřebí nic složitého, stačí si vytvořit jednu šanci a už jsou diváci okamžitě na naší straně. Chceme být odvážní od první mínuty. Chlapci do toho v tomto týdnu dali hodně, konkrétně do práce na novém herním stylu, který pro řadu z nich znamená spoustu nových úkonů, a jedná se o proces, jenž nenastane jen tak ze dne na den."

Dobrou zprávou pro domácí je zlepšující se zdravotní stav Dannyho Ingse, Shana Longa a Cédrica Soarese, kteří by mohli do nedělního střetnutí naskočit, a mimo hru tak napevno zůstávají pouze Ryan Betrand s Jackem Stephensem. Také Arsenal počítá zraněné především v obranné linii, a to dokonce ve dvojnásobném počtu než Saints.

Duo Sokratis-Mustafi totiž pyká za obdržené žluté karty, Rob Holding vinou vážného poranění kolene letošní sezonu dohrál a fit stále není ani mladý řecký talent Konstantinos Mavropanos, což z Laurenta Koscielného činí jediného skutečného stopera, který bude Unai Emerymu k dispozici, a to teprve čerstvě po dalším vážném zranění achillovky. Lze tak očekávat, že španělský manažer bude muset chtě nechtě upustit od rozestavení na tři obránce, jež v posledních týdnech praktikoval, anebo do středu obrany zařadit oba původně krajní beky Monreala s Lichtsteinerem. Jako celou sezonu se tak Arsenal bude muset spoléhat především na útočnou vozbu v čele s duem Lacazette-Aubameyang, jež po několikatýdenní absenci kvůli potížím se zády může znovu podpořit i Mesut Özil.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Bednarek, Vestergaard, Targett - Romeu, Lemina - Hojbjerg, Armstrong - Ings, Redmond
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Koscielny, Monreal, Kolašinac - Torreira, Xhaka, Guendouzi - Mchitarjan, Aubameyang, Iwobi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 4.00 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Očekávané derby je tady. Celky do něj ovšem vstupují ve zcela odlišeném rozpoložení. Liverpool se pyšní nejlepší defenzivou soutěže a v případě vítězství může jít zpět do čela tabulky, zato Mourinhova družina na svého soupeře ztrácí 16 bodů a je až šestá.

Liverpool je ve velké fazóně, v Premier League ještě neprohrál a před měsícem obral o body i Citizens. V historii této soutěže po šestnácti kolech ještě nikdy neměl více bodů než letos. Velice pozitivní je i domácí bilance Reds. Poslední porážka na Anfieldu se datuje k dubnu loňského roku. Kromě klubových rekordů můžou Kloppovi svěřenci přepsat i ty ligové. Pokud defenziva Liverpoolu udrží čisté konto, zůstanou Reds na šesti inkasovaných gólech. Takhle nízké číslo v Premier League ještě nikdo před nimi neměl. V nejvyšší soutěži se mu ale na United nedaří. Od března 2014 nedokázali v prestižním zápase osmkrát vyhrát.

Poté, co Liverpool díky Salahově hattricku zničil Bournemouth, se mu povedlo vydřít postup i v Lize mistrů a lépe se na důležité utkání naladit nemohl. Salahových deset branek v soutěži znamená dělené první místo v tabulce střelců, z jeho spoluhráčů je dalším v pořadí šestigólový Mané. Trenér Jürgen Klopp se chce soustředit především na výkon svého mužstva. "Bojujeme o naše body. Máme své problémy a cíle," řekl německý kormidelník Liverpoolu.

Manchester United se naopak svojí formou pyšnit nemůže. Minulý týden si sice po slušném výkonu poradil s Fulhamem, to bylo však jeho první ligové vítězství po více než měsíci. Hlavním problémem Red Devils totiž inkasovali už 26 branek, což je jen o dva góly méně než v celém uplynulém ročníku. Pokud jsme mluvili o rekordech Liverpoolu, United také mohou nějaké překonat - nicméně ty negativní, v případě porážky například nejhorší bilanci v Premier League po sedmnácti kolech. Co se střílení gólů týče, mohou se manchesterští spolehnout na Martiala a Lukaka, kteří soupeřova gólmana překonali sedmkrát, respektive šestkrát.

José Mourinho s Liverpoolem ve své trenérské kariéře prohrál jen ve dvou ligových zápasech, sílu soupeře si ale uvědomuje. "Víme, že budeme hrát proti lídrovi, proti týmu na vrcholu. Ale i my máme kvalitu a potenciál, i přes problémy, které máme a pochyby o volbě týmu, taktice, přístupu a filozofii," tvrdí portugalský manažer.

V nedělním zápase se Reds musí obejít bez stoperů Gomeze a Matipa, hodně nejistý je i start Alexandera-Arnolda. Za hosty nenastoupí Lindelöf a Alexis Sánchez.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Milner, Lovren, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Keita - Firmino, Salah, Mané
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Smalling, Jones, Young - Herrera, Matić, Fellaini - Lingard, Rashford, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.35 - 6.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Everton FC  (sobota 13:30)
Manchester City po sedmi výhrách v řadě vyšel na Stamford Bridge bodově naprázdno a propadl se za Liverpool. Proti trápícímu se Evertonu se bude chtít určitě vrátit na vítěznou vlnu, Everton by zase rád zlepšil svou venkovní formu.

Everton je posledním soupeřem mimo nejlepší šestku, kdo dokázal Guardiolův tým v lize porazit. Stalo se to v lednu 2017 při demolici 4:0, od té doby Citizens bodovali v 51 takovýchto zápasech. Jedna série jim skončila už před týdnem. Porážka na Chelsea po gólech Kantého a Luize znamenala přerušení šňůry dvaadvaceti utkání Premier League, v nichž manchesterští neprohráli a neinkasovali více než jednou. City se ovšem mohou spolehnout na svou formu na Etihad Stadium, kde v této sezóně mají stoprocentní bilanci, celkově na domácím svatostánku zvítězili již devětkrát v řadě. Citizens se musí obejít bez Davida Silvy, otazník visí nad starty De Bruyneho, Fernandinha, Stonese, Danila a Aguera. Pokud nastoupí poslední jmenovaný, může se proti svému neoblíbenému soupeři dostat na metu 250 ligových gólu v kariéře.

V návrat na vítěznou vlnu věří i Pep Guardiola, obává se ale únavy svých svěřenců. "Minulou sezonu bylo jedno z našich tajemství úspěchu v tom, že když jsme ztratili body, byli jsme schopni udělat další velkou šňůru, vyhrávali jsme a vyhrávali. Je to důležité, ale musíme se soustředit na to, co musíme dělat a zkusit je porazit. Bude to ale po Lize mistrů náročný zápas. Lidi byli včera velmi unavení. Uvidíme, jak zareagují," nechá se španělský manažer překvapit.

Toffees se na jejich sobotního soka poměrně daří, v posledních sedmi vzájemných zápasech zvítězilo každé mužstvo dvakrát, ve zbylých případech se týmy rozešly smírně. Negativněji ovšem vyznívá bilance Silvova týmu na Etihad Stadium. Odtamtud si tři body přivezl naposledy před osmi lety. Evertonu se venku obecně nedaří, v sedmi letošních zápasech na půdě soupeře zvítězili jen jednou. V utkání, do kterého možná půjdou bez Gueyeho, doufají Toffees v pomoc především od svého nejproduktivnějšího hráče Richarlisona. Ten už dal v probíhající sezoně osm gólu, jimiž svému mužstvu přinesl devět bodů. V celé Premier League se nikdo nemůže pyšnit vyšším číslem, na stejné bilanci se pohybují Aubameyang a Murray.

Everton si uvědomuje kvalitu svého soupeře. "Víme, že hrajeme proti možná nejlepšímu týmu Premier League. Mají velkou individuální kvalitu. Bude to pro nás náročné, ale máme možnost užít si možnost vyzvat tým jako City. Naši hráči ukázali, že máme rádi tento typ zápasů," říká portugalský manažer Marco Silva.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Delph - B. Silva, Fernandinho, Gündogan - Mahrez, Aguero, Sterling
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gueye, Gomes - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.05 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Leicester City  (sobota 16:00)
Deset bodů děli v tabulce týmy Leicesteru a Crystal Palace, který jeden z nejhorších celků na domácí půdě potřebuje zabrat, naopak Leicester získal mimo svůj stadion hned polovinu svých bodů.

Eagles v minulé sezoně svého protivníka dokázali dvakrát jasně přehrát, nyní jsou ale v obrovském útlumu. Od poloviny září sehráli v Premier League jedenáct zápasů, v nichž se z vítězství radovali pouze jednou. Obrovským problémem pro domácí bude navíc absence Wilfrieda Zahy. Bez své opory Crystal Palace prohrál všech 13 (!!) posledních zápasů, jedenáctkrát vyšel navíc gólově naprázdno.

K tomu se vyjádřil i Roy Hodgson: "Každá kletba musí být prolomena a toto je další příležitost, jak tu naši ukončit. Je to prostě fakt a já na to takto musím stále odpovídat, dokud bez něj nevyhrajeme. Wilf nedal tolik gólů, ale to hlavní je, že se potřebujeme zlepšit ve skórování. Nejsme především defenzivní tým. Musíme začít dávat góly a někdo se musí předvést a začít je dávat," pronesl zkušený anglický lodivod.

Leicesteru ukončil šestizápasovou neporazitelnost před týdnem Tottenham. Proti Foxes se prosadil Son a Alli. Leicesteru se ale venku obzvláště daří. Co do získaných bodů je na soupeřových hřištích stejně úspěšný, jako na King Power Stadium, devětkrát v řadě se mu navíc povedlo skórovat. Klíčem k úspěchu Lišek v tomto ročníku je fakt, že neztrácí body z horšími týmy. Desetkrát se utkali s mužstvem, které bylo v době výkopu v tabulce pod nimi, a ani jednou neprohráli. Důležitý bude pro Leicester vstup do zápasů - ten se mu totiž opakovaně nedaří a během první čtvrthodinky inkasoval v sezóně již pětkrát.

Poslední utkání proti Crystal Palace znamenalo pro Lišky potupu, manažer Claude Puel to okomentoval takto: "Byl to pro nás špatný den. Teď je jiná sezóna, jiný zápas a pro nás to nebude odveta. Je důležité zůstat správně koncentrovaní na tento zápas a naši hru, protože potřebujeme udělat další krok v naší hře."

Domácí budou postrádat zraněného Bentekeho a vykartovanou dvojici Tomkins, Zaha, Leicester má zase pochybnosti o startu Chilwella a Vardyho.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Kelly, Sakho, van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojevic, Meyer - Townsend, J. Ayew
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Fuchs - Mendy, Ndidi - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.20 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Newcastle United  (sobota 16:00)
Přestože letošní ročník anglické Premier League stále ještě není ani ve své polovině, ligová tabulka se již nyní po šestnácti kolech rozdělila na tři oddělené tábory. Týmy Huddersfieldu s Newcastlem se nacházejí v té vůbec nejméně lichotivé skupině vespod, kterou pravděpodobně čeká ve zbytku sezony tuhý boj o záchranu, a tak má vzájemný duel těchto dvou klubů punc "šestibodového" zápasu.

Domácí Terriers se pokusí utnout sérii tří porážek v řadě za sebou, která je odsunula až na první sestupovou osmnáctou příčku. Sobotní vítězství by svěřence Davida Wagnera posunulo přesně na úroveň Newcastlu a obrýlený kouč Huddersfieldu své hráče vyzval k přetavení bojovných výkonů v bodové zisky. "Uděláme vše pro to, abychom po sobotním zápase měli stejně bodů jako Newcastle. Musíme najít způsoby, jak jim nadělat potíže a omezit jejich silné stránky. Po našich zápasech si lidé obvykle pochvalují předvedený výkon, ale už ne výsledek, který si zasluhujeme. To musíme změnit."

Významnou ztrátou domácích je absence klíčového záložníka Aarona Mooye, jehož zranění kolene vyřadí ze hry až do února. Mimo hru zůstávají také Tommy Smith, Danny Williams, Abdelhamid Sabiri a poslední zápasový trest si odpykává karetní hříšník Steve Mounié. Do hry by se naopak mohli vrátit Terence Kongolo, Jonathan Hogg a Philip Billing.

Newcastle má za sebou snový měsíc listopad, v němž zprvu sbíral jedno vítězství za druhým a manažer Rafael Benítez si po právu odnesl ligové ocenění manažera měsíce. Z posledních tří kol však Straky posbíraly pouhopouhý bod a znovu se nachází nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Kvůli vyloučení v posledním prohraném zápase s Wolverhamptonem bude Mapgies chybět DeAndre Yedlin a také zranění Lejeune, Fernández a Shelvey, zatímco Fabian Schär se po krátkodobé absenci může znovu vrátit na hřiště.

Jelikož se jedná o střetnutí vůbec nejhorších ofenziv celé ligy, gólová smršť se jeví jako velice nepravděpodobná. Domácí se dokonce musí nadále potýkat s tristní bilancí velké nuly v kolonce vstřelených branek klubových útočníků, zatímco v zápasech Newcastlu padlo vůbec nejméně branek ze všech anglických prvoligových celků.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Zanka, Schindler, Kongolo - Durm, Bacuna, Hogg, Billing, Lowe - Pritchard - Depoitre
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Lascelles, Schär, Dummett - Diamé, Ki - Ritchie, Pérez, Atsu - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.07 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (sobota 16:00)
Chce se říci, že to nejtěžší v tomto týdnu má již Tottenham úspěšně za sebou a nyní již stačí pouze potvrdit roli favorita. Spurs totiž dotáhli v Lize mistrů do konce svou malou "mission impossible" v podobě ukořistění druhé postupové příčky, když na půdě slavné Barcelony vybojovali klíčový bod a pokračují tak v milionářské soutěži i během jarní vyřazovací fáze. Nyní se však tým Mauricia Pochettina musí bleskově přeorientovat zpět na domácí soutěž, kde jej ve Wembley čeká Burnley.

Dobrou zprávou pro severolondýnský klub je zlepšující se zdravotní stav celé ředy hráčů, kteří v posledních týdnech laborovali se zdravotními neduhy. Šanci nastoupit v sobotu mají dle Pochettinových předzápasových prohlášeních Kieran Trippier, Juan Foyth, Serge Aurier i Davinson Sánchez, jenž se na trávníku objevil naposledy na začátku listopadu. Po vypršení trestu za vyloučení v prohraném severolondýnském derby s Arsenalem se navíc může na trávníku znovu objevit i další obránce, Jan Vertonghen. Mimo hru tak napevno zůstávají pouze Mousa Dembélé a Victor Wanyama, přičemž i jejich kondice se zlepšuje a před nabitým vánočním programem tak tottenhamští sbírají síly.

Jelikož se Spurs nacházejí na třetí příčce s pětibodovou ztrátou na čelo tabulky, burcuje Pochettino ke snížení zmíněného manka na čelo. "Cítím před zápasem s Burnley ještě větší motivaci než u těch předešlých, neboť můžeme zmenšit naši vzdálenost od Liverpoolu s Manchesterem City. Být v takovéto pozici je ohromná motivace a doufám, že to všichni cítí stejně."

Zatímco loni prožívalo Burnley fotbalovou renesanci, a dokonce si vydobylo sedmou příčkou účast v předkole Evropské ligy, letos se tým Seana Dyche neoddiskutovatelně trápí. Až poslední kolo doma proti Brightonu přineslo vytoužené utnutí dvouměsíčního čekání na ligové vítězství a těsné udržení nad sestupovými příčkami. Vedle možné absence Stevena Defoura a Johanna Berga Gudmundssona bude sobotní duel obzvláště speciální pro Aarona Lennona, jenž valnou část své kariéry strávil právě v bílém dresu Spurs.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Vertonghen, Alderweireld, Davies - Sissoko, Dier - Moura, Eriksen, Lamela - Kane
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Westwood, Cork, Brady - Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.25 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Zatímco skutečnou lahůdku sedmnáctého kola si Premier League schovává až na neděli, kdy dojde k vždy prestižnímu duelu Liverpoolu s Manchesterem United, o den dříve bude jedním z nejzajímavějších zápasů anglické ligy střetnutí Bournemouthu s Wolverhamptonem. Oba celky totiž holdují ofenzivnímu, líbivému fotbalu, který jim doposud přináší úspěch v podobě postavení v horní polovině tabulky, byť aktuální forma se zdá být jednostrannou záležitostí.

Zatímco Wolves se v posledních týdnech dokázali otřepat z nečekaných ztrát proti Cardiffu a Huddersfieldu, když si mimo jiné dokonce vyšlápli na favorizovanou Chelsea, svěřenci Eddieho Howea po výtečném vstupu do sezony aktuálně bojují s bídnou bilancí pěti porážek z posledních šesti kol, přičemž ta poslední od Liverpoolu byla nefalšovaným debaklem. "Chceme nastoupit a uložit zápas s Liverpoolem k ledu," vrátil se Howe ke krutému výsledku 0:4. "Vánoční zápasový program pro nás bude velmi důležitý. Víme, že teď můžeme najet na vítěznou vlnu, takováto období mnohdy definují celou sezonu."

Rozdíl mezi oběma týmy je v tabulce pouze jediný bod a šesté místo se musí oběma táborům jevit na dosah, obzvláště když jeho držitele, Manchester United, čeká zmíněné derby na Anfield Road. Domácí se těší takřka celému zdravému kádru s výjimkou levého beka Jonnyho, jenž se teprve čerstvě vrátil do tréninkového procesu, zato Bournemouth se musí vypořádat hned s několika dlouhodobými absencemi, neboť Lewis Cook po vážném zranění kolene přijde o celý zbytek sezony a o mnoho lépe na tom s vlastními kolenními zraněními nejsou ani Dan Gosling a Adam Smith. Dobrou zprávou je naopak návrat nejlepšího střelce Cherries, Calluma Wilsona.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Vinagre - Gibbs-White - Jiménez, Jota
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Lerma, Surman, Fraser - Wilson, King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.45 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.89 - 5.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.58 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC16133034:642
2.Manchester City16132145:941
3.Tottenham Hotspur16120430:1636
4.Chelsea FC16104233:1334
5.Arsenal FC16104235:2034
6.Manchester United1675428:2626
7.Everton FC1666423:1924
8.AFC Bournemouth1672725:2623
9.Leicester City1664621:2022
10.Wolverhampton Wanderers1664617:1922
11.West Ham United1663723:2521
12.Watford FC1663720:2321
13.Brighton & Hove Albion1663719:2221
14.Cardiff City16421015:3014
15.Newcastle United1634913:2213
16.Crystal Palace16331013:2312
17.Burnley FC16331015:3212
18.Huddersfield Town16241010:2710
19.Southampton FC1616913:309
20.Fulham FC16231116:409

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1125)

Přidat komentář
13

1. pro výhru v derby.

Reagovat
maraynwa

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naši

Reagovat
Bayern +

Reagovat
eder

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
blade115

Reagovat
pingla

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Kevin

Reagovat
Dan Gubić

Okrem City a Spurs zvyšok dnešných zápasov čisté trojtipy, nechápem ako to niekto dokáže uhádnuť... Možno Fulham jednotka? V posledných 5 vzájomných dueloch vždy vyhrali domáci, Ranieri je starý mazák a motivácia konečne opustiť poslednú priečku bude veľká. Everton by mohol zobrať zo City bodík ale s Pickfordom v bráne je to asi utópia.

Reagovat
vladis271

And it's a Grand Old Team to play for,

And it's a Grand Old team to support,

And if you know your history,

It's enough to make your heart go worrrrrrrrr,

We don't care what the Red sh*te say,

What the f*ck do we care ?

Because we always know,

That there's gonna be a show,

When the Everton boys are there !

Everton !!! Everton !!! Everton !!! Everton !!!

Reagovat
smazaný uživatel

redshite at his best

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ty Lajčák

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

No Everton by mohl City obrat. United Liverpool také. Everton obral i Chelsea, i když Chelsea není City, ale budu tomu věřit. United s velkými týmy letos také jen tak lehce neprohrávají, takže tak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sme mali viac konzistentne výkony tak možno hej, ale skôr tomu neverím. City si ide svoje, my sa formujeme, takže mi postačí prehra so cťou, žiadny odovzdaný výkon. Ale ktovie ...

Reagovat
Dan Gubić

Solídny pokus ukradnúť nejaký bod nedávno na Anfielde. Ak podobný výkon zopakujú tak šanca žije aj dnes. Prehra na Chelsea a strata líderstva ligy by mohla v hlavách hráčov City urobiť galibu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To si nemyslím, MCFC je s tímhle zkušenej tým, ale rád bych se mýlil. Jinak Everton hraje fakt dobře, otravnej a nepříjemnej soupeř, ale na MCFC to asi stačit i tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 1:0 a následně 2:0 byli hráči City dost rozhození. Výsledek nebyl dle jejich představ a najednou si na hřišti nerozuměli, spousta chyb a špatných přihrávek. Pep na lajně nervozní :-) Ten tým není neoblomný, spíš naopak. Věřím, že pokud by přišla nějaká série špatných výsledků, tak ani Pep by je jen tak nezvedl a myslím, že je načase, protože nikdo nechce dominanci v téhle lize, chce zajímavou ligu a ne nuda ligu. Takové soutěže ať si nechají ve Francii například.

Reagovat
MCFC_8

Tak tento rok to nie je nuda a ja sa navyse nasou hrou bavim, ziadna nuda, ziaden beton, ziaden autobus...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o hru, to je snad jasné, že hrou City se baví každý fotbalový nadšenec. Nudou se však liga stává ve chvíli, kdy jeden tým je o level výš a nakonci má náskok 20 bodů. To přeci nikdo nechce, vždyť by ta liga byla jen o jednom týmu a to se v PL prostě stát nesmí. Minulý rok tomu tak bylo a byl to opruz, ale bral jsem to tak, že prostě City ten ročník sedl, ale rozhodně nechci, aby jim sedl takhle každý ročník. To potom tu soutěž nemá smysl sledovat, když se bojuje jen o druhé, třetí a čtvrté místo. Ve Francii má PSG už teď náskok 20 bodů, to nemůže přeci nikoho bavit. Proto doufám, že i Everton překvapí a něco jim sebere, ať se dotáhnou i ti vzadu a je to opravdu PL jakou známe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hachim Mastour

V PL bola title race zaujímavá naposledy v 13/14.

Reagovat
masly008

Vždyť ho nikdo nebere vážně.Většinou platí, že co řekne tak pravda je ten opak toho co řekl.

Reagovat
Nikikrew

Jasne, ale stale by ho mohli zbavit svojpravnosti.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

0-1 vyhrajeme zítra! Na Liverpool umíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Vertonghen kroutí svou sedmou sezonu v dresu Tottenhamu a podle všeho se nebude jednat o jeho poslední ročník v londýnském klubu. "Mám smlouvu do roku 2020, respektive je v ní opce a tu Tottenham využije. Ještě bych zde tak měl strávit rok a půl a pak uvidíme. Podle toho, jak se v tuto chvíli cítím, před sebou mám ještě tak čtyři nebo pět dobrých sezon. S klubem zatím nejednáme, ale bude mít o čem jednat. V Tottenhamu se cítím skvěle, klub má neuvěřitelný potenciál a každý chce být jeho součástí," naznačil, že má zájem o dlouhodobější kontrakt.

Aspoň že jeden z Belgičanů má rozum. Naštěstí ten nejlepší z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď mu predlžíme zmluvu ešte túto sezónu aspoň do leta 2022.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
masly008

Nevypadá že by každý chtěl být jeho součástí, co třeba druhý belgičan?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chce taky...za 200k/week.

Reagovat
masly008

,srdcař

Reagovat
Cobra

Reagovat
eder

Bijte mrdky na věčné časy a nikdy jinak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, pokusil jsem se o analýzu hry Sevilly, tentokrát jsem se zaměřil na ofenzivu. Nepatří to do této sekce, ale je to o fotbale a je zde i část o Vaclíkovi. V dalších dnech vyjde i pokračování. Věřím, že to některé z vás zaujme Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád! https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-ofenzivni-faze-12.html

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, pokusil jsem se o analýzu hry Sevilly, tentokrát jsem se zaměřil na ofenzivu. Nepatří to do této sekce, ale je to o fotbale a je zde i část o Vaclíkovi. V dalších dnech vyjde i pokračování. Věřím, že to některé z vás zaujme Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád! https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-ofenzivni-faze-12.html

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tak zajímavé, abych to odeslal 2x, to není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.independent.co.uk/sport/football/european/barcelona-vs-tottenham-champions-league-christian-eriksen-goal-ratings-draw-inter-jonathan-liew-a8679336.html

Wankfest na Eriksena po Barceloně. Spolu s Kanem jediní nenahraditelní hráči v kádru. Ať už kurva podepíše aspoň na další tři roky

"Eriksen, meanwhile, enjoyed more touches than any other Tottenham player and more passes in the final third than all four Barcelona midfielders - Rakitic, Alena, Arthur and Busquets - put together." Božan.

Reagovat
Counter

Ideálně zvládnutý konkurz přímo na písečku budoucího zaměstnavatele

Reagovat
Taiger

OT: Nějakej slušnej haxballista na Vánoční turnaj? Slide in my DMs big boi.

Reagovat
EXoRcIsT

Ani by somsa necudoval keby derby skonci 0-0 a bude to otrasny zapas

Reagovat
Malresi

Je to reálne, hlavne na základe prechádzajúcich zápasov Mourka na Anfielde. Otázka je, či ste momentálne schopní zahrať tak precízne v obrane ako minulé roky + či sa dobre vyspí DDG ako proti nám inak vždy Ja myslím, že nie.

Reagovat
Dan Gubić

Čistá jednotka, kurzy hovoria za všetko, ešte nikdy nebol na LFC kurz v derby pod 2,0, búkmejkri sa nezvyknú mýliť.

Reagovat
EXoRcIsT

Ne by som ti ukazal moje tikety jake nizke kurzy nepovychadzali

Reagovat
Swarley

no snad v tom bude alespoň zápal jako proti Arsenalu a trošku jim naložíme

Reagovat
Taiger

Stejně otravnej jak swarley

Reagovat
topinho

Reagovat
Swarley

co jste pořád nerzvózní, ja nemůžu za vaše neúspěchy

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dáme vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Gündogan, Laporte, Delph, Sané, Silva, Fernandinho (C), Mahrez, Otamendi, Jesus

KDB i Kun lavka

Reagovat
Taiger

Dilva nebo Bilva?

Reagovat
fenixLFC

bilva

Reagovat
Taiger

Uf

Reagovat
MCFC_8

David je zraneny

Reagovat
Taiger

Reagovat
MCFC_8

Skoda ze aj Raheem je na lavicke

Reagovat
diastan

Proti Hoffenheimu mi přišel už trochu unavenej. Dnes se to zvládne i bez něj a za tyden v zakladu i s Kevinem

Reagovat
Svatej

pisu si

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave rozestaveni

Reagovat
Svatej

Jackpot, Ikay i Mahrez v draftu, KDB na lavce

Reagovat
fenixLFC

ale aj tak to je neskutocne co by ostatne timy v lige dali za to, aby si v zapase s evertonom mohli dodvolit nechat na lavke svojho najlepsieho hrotaka, najlepsieho zaloznika, najlepsie kridlo a stopera zakladnej zostavy

Reagovat
Whitemedia

my jsme si třeba dovolili s nimi hrát celý zápas v deseti hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Deseti hráčích a Moratou

Reagovat
stiflerovamama

To si môžeme povedať až po zápase, v ktorom zaváhajú, ci si to môžu dovoliť.

Reagovat
nani92

však my v posledných zápasoch tiež máme Lukakua, Pogbu, Sancheza a Baillyho na lavičke či tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pingla

Reagovat
pingla

a to ještě ve středu v LM chytal Romero...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Nikikrew

Citim, ze Everton dnes uhra remizku a zajtra to Liverpool doma s United aj tak nepotvrdia

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Hokaido

Never do good things expecting something in return. Just do them because it's the right thing to do

Jasně. A hlavně si buď jistej, že tě u toho všichni natáčí a pak to dej na sociální sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte stále si myslíte, že je Jesus lepší ako Firmino? Síce Bobby je z formy, ale Jesus si môže podať ruku s Moratom

Reagovat
Zaschrona

Richarlison napravo je zajímavá varianta. Ale asi to dává smysl, Bernard s Dignem fungují dobře, škoda je trhat od sebe.

Reagovat
C-M@ster

Kolik je tam stupňů, že jsou všichni jak sněhuláci?

Reagovat
Zaschrona

2

Reagovat
Whitemedia

Zouma rozehrává šíleně, ať se na to raději vykašle

Reagovat
ADM

Z Gomeza je v Anglicku futbalista. To som nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

vo Valencii hral ako? tam v Barce na neho asi musel byt tlak alebo nechapem

Reagovat
Zaschrona

Já jsem ho u vás v podstatě neviděl hrát, ale přijde mi, že se do toho vašeho stylu nehodí, se mi zdá, že on potřebuje čas, extra dotyk s míčem, otočku kolem hráče, atp. Tohle mi nepřijdou úplně atributy hry do stylu hry Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

U nas byl strasne pomaly a hlavne na svou postavu mel slabe kryti mice, nechaval se odstavit jak kdyby mel 50 kilo. Ty otocky si u nej moc nedovedu predstavit

Reagovat
Zaschrona

Předvádí je docela často, kryje si tělem míč, naváže tím na sebe hráče, pak kolem něj se uvolňuje nebo dává přihrávky. Dneska si ale asi netroufne, tohle je trochu jiná úroveň než kluci z Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby ve Valencii nebyl

Reagovat
ADM

"To som nezažil" znamená asi moju osobnu skusnosť nie? A ja som ho sledoval len v Barce

Reagovat
ADM

"To som nezažil" znamená asi moju osobnu skusnosť nie? A ja som ho sledoval len v Barce

Reagovat
ADM

Už prvýkrát to bola pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co si zažil. "Z Gomeza je v Anglicku futbalista." znělo jakoby ve Španělsku nebyl. V Barce to bylo hodně nepovedený a všichni z něho začali dělat hroznýho dřeváka, což si rozhodně nezaslouží.

Reagovat
technecium

Za výkony v Barce se statut dřeváka teda rozhodně zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

tohle City je k poražení...než tam teda pošlou ty řízky z lavičky

Reagovat
Sm0ker

Tak to chce si rychle udělat náskok :)

Reagovat
Whitemedia

tak nic no, jsem nepočítal, že je Mina pošle do takové šance..

Reagovat
smazaný uživatel

No nejspíš je po zápase. Tak zítra Live musí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mina

Reagovat
diastan

No uz bylo ma case

Reagovat
smazaný uživatel

Mina

Reagovat
Zaschrona

Jak se dal Mina s Keanem v minulých zápasech chválit, tohle byla příšernost.

Reagovat
Whitemedia

Zouma posral několik rozehrávek, teď je do gólovky pošle Mina.. že se na to radši nevyserou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus

Reagovat
ADM

Mina klasika. Najprv dojebe rozohrávaku a potom aj offside trap

Reagovat
C-M@ster

Jesus dal gól. Kolik jich dal dneska ten váš Firmino?

Reagovat
Taiger

A kolik jich dal zatím ten váš Lukaku?

Reagovat
C-M@ster

To nevím, ale kdyby se soutěžilo, kdo sní víc hot-dogů, tak by Firmina porazil.

A náš je Rashford a ten jede...

Reagovat
fenixLFC

kolko dal dnes ten rozjety rashford golov?

Reagovat
smazaný uživatel

šach mat.

Reagovat
C-M@ster

Ne míň než Firmino a to je o šest let mladší

Reagovat
kiwwi

vies o tom, ze o 2 viac ako Firmino, ze?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Dneska ani jeden, ale zajtra dá určite

Reagovat
C-M@ster

Snad ne. United je letos těžký dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino ani nehrá deviatku.

Reagovat
C-M@ster

Alejofurt, já reagoval na:

LFCfan1015.12.2018 13:35#

Ešte stále si myslíte, že je Jesus lepší ako Firmino? Síce Bobby je z formy, ale Jesus si môže podať ruku s Moratom

Mám důvěru v Guardiolovy odhady ohledně hráče. Iheanacha odepsal a Jesus má důvěru dál i přes příšerný MS a slabou formu. Tak asi ví, co dělá.

Bobbyho mám taky rád, nebojte.

Reagovat
Zaschrona

Jako nevím, jestli to je taktický záměr nebo k tomu ten tým nutí, jak City hraje neskutečně vytaženě, ale proti City mi nepřijde moc dobrý nápad snažit se hrát takhle odzadu. Tímhle způsobem dostaneme bůra...

Reagovat
Zaschrona

viz situace před gólem, darovaný gól hloupou snahou hrát to jak za Martineze...

https://pbs.twimg.com/media/DudY1JzXgAYUOsA.jpg

Reagovat
Zaschrona

Gylfi úplně mimo zápas zatím, k čemu tam jsou tři stopeři místo DM taky nerozumím. V poločase bych tam poslal Schneiderlina a Lookmana za Minu a DCL. Tenhle tým je v tomhle rozestavení odsouzený k nevýhře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehm jakože byste ve správném rozestavení vyhráli?

Reagovat
Zaschrona

Aspoň by byla šance. Takhle není.

Reagovat
smazaný uživatel

keby ste nehrali s tromi stopérmi tak tie prihrávky za obranu od City nezachytávate a tečiete už o 3 góly

Reagovat
Whitemedia

tak ze začátku šance na body byly, City nevypadalo tak nebezpečně.. jenže pak to začal Mina rozehrávat hráčům City a už se vezou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, že tam byly šance na body, ale Mina jim to dost usnadnil, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kdy jindy než dnes bez KdB, Dilvy, Kuna a Sterlinga. Naděje umírá poslední.

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi jen říkáš, nebo fandíš dneska Evertonu? Jinak souhlas , ale už je asi hotovo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Jesus a jeho ofsajdy..

Reagovat
stiflerovamama

City su dnes hratelný, ale Everton zatial dost bezzubý.

Reagovat
EL Gringo

treba tam poslat Lookmana, ten by to tam ozivil

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahol by som Minu, preskupil to na 4-5-1 a poslal tam do stredu energickeho Daviesa

Reagovat
diastan

To snad ani není JEsus

Reagovat
Malresi

City easy....

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak překvapivé

Reagovat
Malresi

Mňa to teda neprekvapuje vôbec. Everton ale patrí k súperom s ktorým je to zakopnutie pravdepodobnejšie ako u väčšiny tímov.

Reagovat
Kixi Syhimour

súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti United nemám, ale zítra je musí Liverpool udolat :-)

Reagovat
Malresi

Mal by, no.

Reagovat
smazaný uživatel

pickford ma dlzku ruk a rozpatie ako novorodenec

Reagovat
Zaschrona

Tři velcí stopeři jak namalovaní. Stejně jim tam prcek dá gól úplně nebráněný...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, zpátky na zem, krize City se nekoná

Reagovat
Taiger

Kixi Pesimista

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska ani tak ne, jen píšu objektivně, zítra asi moc psát radši nebudu

Reagovat
vladis271

len veľký primista mohol čakať, že zaváhajú v dvoch zápasoch po sebe. Na tomto sa liga neláme.

Reagovat
diastan

Reagovat
Zaschrona

No, stačí DCL dát dobrý balón a tyhle zakončení zvládá dobře. Snad nás to teď pořádně nakopne, City to dosud mělo zadarmo...

Reagovat
Zaschrona

Aha, tak to tak úplně nebyla jen jeho hlava...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nechci ti kazit radost, ale moc to nenakoplo

Reagovat
Zaschrona

Na to mě nemusíš upozorňovat, to vidím sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skvele to udelal Gomes na zacatku te akce, ten protiutok byl diky nemu a digne taky pohotvy centr

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Sterling na GB

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

tak lacne goly

Reagovat
pedroLFC

Ti stopeři Evertonu jsou dneska dobrá parodie

Reagovat
Setwo

Mina co robil pri tom centri ? Nemal ani loptu a ani Sterlinga..

Reagovat
Zaschrona

Mina má dneska fakt brutální zápas.

Reagovat
diastan

Kral jde na hriste

Reagovat
Kixi Syhimour

To je kdo?

Reagovat
diastan

kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Skipp

Reagovat
Gareth Bale 11

snad se z toho neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Burnley? Snad ne.

Reagovat
Gareth Bale 11

Spis ze jde od zacatku v lize, furt je prece jen mladej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale je to super. Ten střed máme bez Moose a BigVica úzký, takže je potřeba dát Winksymu a Sissokovi voraz. Těžko hledat lepší zápas pro debut než Burnley home. KWP to měl v týdnu složitější...

Jestli v lednu nepřivedem žádného Rabiota, Ndombeleho ani Barriose, tak doufám, že aspoň stáhneme Joshe Onomaha z Champu. Teď jsme jedno zranění od mega průseru.

Reagovat
Gareth Bale 11

Presne tak, je dobre, ze ty mlady tam cpe, jak je to mozny. Akorat snad Vic a Moos by se meli dat brzo dokupy, co jsem tak cetl, tak snad brzo bude tym kompletni po dlouhy dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti LFC hrajú Toffees 4231 zážitý systém a proti City sa kompletne zoseru s 451

Reagovat
smazaný uživatel

541 vlastne

Reagovat
Lacko_Boh

tak jako teda? Oliver...ty ma uz nehnevaj!

Reagovat
smazaný uživatel

:-P

Reagovat
smazaný uživatel

No, takhle to dava smysl, protoze 4-2-3-1 a 4-5-1 je dost podobny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Proměnit tyhle šance, klidně to mohla být i tak plichta...

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda minimálně na Livesport má Everton dost šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Prudká rana, ktorá len tesne minula brvno, končí mimo priestory štadiónu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gareth Bale 11

Skupp v zakladu, tak to jsem uprimne zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Starting XI: Lloris (c), Trippier, Alderweireld, Davies, Rose, Skipp, Sissoko, Lamela, Dele, Lucas, Kane.

Substitutes: Gazzaniga, Walker-Peters, Eyoma, Winks, Eriksen, Son, Llorente.

Reagovat
Mates_Matesović

Dier virus, Verts stehno... To je fakt vpiči toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ben na CB mě dost děsí no.

Reagovat
Zaschrona

Lookman je fantastický. Musí začít hrát v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mina solídne opať nezvláda

Reagovat
Zaschrona

Nechápu, proč nehraje dál Keane a Zouma. Spolu se jim dařilo nejlíp, Mina tam šaškuje takhle zbytečně skoro každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

No Marco ho bude musiet nechať skrotiť par zapasov na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dve golovky tam pripravil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Easy, jeste zitra Ucka ubetonovat X

Reagovat
fenixLFC

puel musi ist do hajzlu, nie je predsa mozne aby hral traged morgan ked na lavke maju evansa

Reagovat
Hokaido

On Evans taky nehrál zrovna dvakrát skvěle. Ale pravdu máš, Puel by měl jít.

Reagovat
Zaschrona

Škoda, uhrát se něco dalo, po změně rozestavení to byl úplně jiný zápas. Ale je to takové pořád stejné dokola...

EFC now winless in 33 away league games against the teams that finished in the top six last season.

Naposledy jsme porazili Moyese na Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

Na digi bude Huddersfield - Newcastle jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

radsej Dubravku nez slepice

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kolouch

V cem vidis problem?

Reagovat
Mates_Matesović

Hrůza, Lamela je totálně z formy, toho bych hned vyndal. Jinak klasika, bez Eriksena si vytvoříme vlký hovno, snad ho tam Poch rychle pošle.

Reagovat
smazaný uživatel

No Eriksen, no party. ShowerOfShite#

Reagovat
Orlandiiik

z burnley se staly pěkný mrdky, zdržujou nechutně

Reagovat
Kixi Syhimour

Eriksen

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley

Reagovat
fenixLFC

fulham kamara je neskutocne smatlave kopyto, zakoncenie ako mane a spracovanie ako lukaku

Reagovat
frezi

tak zostava asi milner-lovren-vvd-andy, wijnaldum-henderson-keita, salah-firmino-mane.. snad tam vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku vyhrajeme 2-0

Reagovat
Malresi

Doma hráte až na Štefana proti Huddersfieldu. Mohli by ste ich potrápiť i keď ružovo to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Na Štefana

Boxing day

Reagovat
nani92

Nehraj sa na Britániu, keď si na Slovensku

Reagovat
blade115

Eurofotbal.CZ

Takže Štěpán, volové.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to chcelo remízku na Anfielde. Mourinho musí zostať

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma spolocne s Mourinhom? Ten tam bude do konca sezony tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liverpool se saskem Kloppem umíme takze dnes urcite neprohrajem

Reagovat
Nikikrew

Som zvedavy aku formaciu dnes budeme hrat. Asi by som isiel na 3-4-3 nakolko sme bez stoperov. Utok Laca, Auba, Iwobi ( Micky)

Reagovat
masly008

jsme bez stopérů tak budeme hrát na 3?

Reagovat
Nikikrew

3+ Belerin a Koala po stranach. Radsej by som hral od zaciatku defenzivnejsie, pretoze Saints na nas poriadne vyletia.

Reagovat
masly008

píšeš že nemáme stopery a kde teda chceš vzít ty 3?takhle jsem to myslel.

Reagovat
Nikikrew

No tak jedine Lich, Kos a Monreal. Hrat teda na 5 obrancov

Reagovat
Bayern +

Snoddyho ľevandula a Antonio druhý najlepší univerzál po Milnerovi v PL

Reagovat
Bayern +

* a nemal by som vypínať autocorrect

Reagovat
Svatej

Divnej Autocorrect, kdyz dovede zmenit Azpiho na Milnera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Skvělý, Dier až do ledna mimo kvůli slepáku. Takže máme 5 zápasů ve čtrnácti dnech a je zdravej 1 stoper a 2 střeďáci.

Reagovat
masly008

waneyama je už odepsaný? nebo zraněný?

Reagovat
Mates_Matesović

On ma totálně posraný kolena, za poslední rok a půl byl zdravej tak měsíc. Takže vlastně oboje, v zimě bych ho prodal.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

243. pro výhru Brightonu, Southamptonu a Manchesteru United.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

tak snad maju chlapci dnes namazane, lebo to bude boliet

Reagovat
Swarley

nepříjemné přijít o neporazitelnost v sezóně zrovna doma v derby...

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI V Brighton: Kepa, Azpi, Luiz, Rudiger, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Hazard, Pedro. #CFC

Chelsea subs: Caballero, Cesc, Barkley, RLC, Christensen, Giroud, Emerson.

Reagovat
vilp

Reagovat
SpecialOne

Sarri už to sere, do ledna bude hrát bez hrotu a pak někoho přivede a Alvára s Giroudem kopne do prdele...

Reagovat
Whitemedia

Williana sledovat dvakrát týdně je fakt za trest.. a k tomu tahle šaškárna s Hazardem na hrotu.. nebavilo mě to u Conteho a nebude mě to bavit ani u Sarriho..

Reagovat
vilp

Já fakt nechápu, co je tohle za trend dávat nejlepšího hráče mimo svoji pozici, aby byl o level horší.

Reagovat
spider_8

Máme dva rozdílové hráče, Kantého a Hazarda, tak je oba jebneme mimo jejich pozici, kde jsou poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza jací jsou ti naši trenéři amatéři. Nejdřív Conte a teď Sarri, škoda, že to nemůžete trénovat třeba vy.

Reagovat
spider_8

Tak Conte dával Hazarda na hrot spíš z nouze a nevšiml jsem si, že by Kantého stavěl mimo pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je to z čeho? Dyť s Giroudem hrajem o 10. A nevím proč furt nemůže někdo pochopit, že prostě na pozici Jorginha se Kante prostě nehodí a nikdy hodit nebude

Reagovat
mikelinos

tak aspoň tu šanci by si tomu dát mohl ....

Reagovat
spider_8

Tak Willian byl proti Maďarům asi náš nejlepší hráč, navíc nalevo mu to sedí víc než vpravo.

Reagovat
Whitemedia

ani náhodou nejlepší nebyl, vždyť tam s Moratou kazil každou přihrávku.. zachránil ho ten faul na něj a následný přímák..

Reagovat
Svatej

Ja jsem s Hazardem v pohode. Morata je totalni picus nehodnej lavicky a Giroud je fakt slabej, ten jeden dobrej zapas na pet spatnych za to nestoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič je proti takovýmto týmům úplně naprd. Není vůbec golový, jediné co dokáže lépe než kterákoliv jiný záložník je držet míč, který stejně budeme mít 70% času

Reagovat
C-M@ster

OT:

Counter, Swarley a další část místních...

Po roce je opět 23.12. vánoční haxball turnaj, tentokrát ho organizuje z87.

Většina týmů to rok a víc nehrála (stejně jako, předpokládám, vy).

Kdybyste náhodou měli zájem, tak www.turnaj.tk

Kdyby vás bylo málo, tak ve volných hráčích je třeba Pecik nebo Rany, který znáte z fanta diskuze

Reagovat
Masi

lol zdena

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Masi

Já to teda dlouho nehrál. Ty hrát budeš? Mezi těma lidma jsem tě tam nezahlédl.

Reagovat
C-M@ster

Reglej nejsu. Možná budu na soupisce nějakýho týmu, nevím.

23.12. obvykle nakupuju dárky

Chceš bejt napsanej na seznam hráčů, co hledají tým?

Reagovat
Masi

Když to vidím, uvažuju o tom, ale to bych musel mít taky čas ten den a to nevím, jestli se mi bude chtít, možná jen příjdu někoho pozdravit. Leda by se dal dohromady nějaký fakt kvalitní tým (gamb, pišta, swarley, cunter, nifl, a ještě byl myslím nějaký dobrý GK z EF).

Reagovat
C-M@ster

counter odmítl, Pišta odmítl tak napůl... nechytal vám gamb?

Reagovat
Masi

Jo co se týče Ardů tam si lidi pamatuju, ale celkem mě bavilo i tady s klukama a mám pocit, že tu byl nějaký lepší golman, ale už nevím kdo to byl, možná miky?

Reagovat
C-M@ster

Nechytal Cunt?

Reagovat
Masi

Je to možné, je to dost dávno už. Já si myslím, že to byl niflheim teda. A swarley býval dobrý střelec. Ale nevím, kde leží jeho hrobka.

Reagovat
C-M@ster

Ještě Watička chytal, ne?

Reagovat
Masi

No to je on přesně! No kdyžtak dej vědět na FB kdyby něco bylo, volno bych si asi udělat dokázal.

Reagovat
C-M@ster

No, můžeš bejt na seznamu volnejch hráčů, ale museli by mít na tebe nějakej kontakt.

Skype nebo tak...

Reagovat
Masi

Ne když nehraješ ty, tak na to prdím.

Reagovat
C-M@ster

Já su maskot.

Reagovat
FCSL

Leno - Bellerin, Lichsteiner, Koscielny, Monreal - Torreira, Xhaka, Guendouzi - Mchitarjan, Aubameyang, Iwobi

Cech, Maitland - Niles, Elneny, Ramsey, Ozil, Lacazette, Nketiah

Reagovat
Nikikrew

#Arsenal XI to face #SaintsFC: Leno, Bellerin, Koscielny, Lichtsteiner, Monreal, Xhaka, Iwobi, Guendouzi, Torreira, Mkhitaryan, Aubameyang

opat ten stred riadna kktina

Reagovat
SpecialOne

Tak co, poločas 1-0 či 0-0 a Laca s Ramseyem na plac?

Reagovat
Svatej

Liverpoolska neporazitelnost, sance na Mourinho o delsi setrvani, to jsou dostatecny duvody.

Dneska je treba prat drive respektovanemu zlu

Reagovat
Swarley

to dříve respektované zlo je Mourinho, vaše největší legenda?

Reagovat
Svatej

Kdepak, cela vase malickost

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

vám to fakt může být jedno

Reagovat
Taiger

Přestaň pls

Reagovat
cokoliv

neskutečně otravná póza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych to nevydržel, jenom jeden pesimismustický příspěvek dneska

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
mimi_united

Je čas zraziť im hrebienok a uštedriť prvú prehru

1:3 Salah - Pogba, Lukaku, Martial

Reagovat
Cobra

Který zápas vybrat od 14:30?

Reagovat
Whitemedia

Chelsea samozřejmě

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

0:0 a pak snad Laca, Mesut a Aaron on.

Reagovat
Cobra

Teď už přepínám na vás.

Reagovat
vilp

Kova.

Reagovat
jacobT

Xhaka po novom na LCB?

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic a Alonso jsou na fetu?

Reagovat
Whitemedia

Alonso delší dobu, už by si toho mohl Sarri všimnout..

Reagovat
Taiger

Snad ne, fanta je důležitá.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Le Gunner

Ta obrana vypadá na papíře šíleně... Snad je budeme v útoku přehrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ze není Giroud

Reagovat
Mimalu

Hazard Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je prostě bůh.

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!

Král easy

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaard

Reagovat
Kixi Syhimour

Doufám, že ten Madrid bude alespoň jednou v lednu k něćemu.

Reagovat
Whitemedia

To jako myslíš Hazarda? Ten sám řekl, že v lednu stopro nikam nejde, tak co pořád zkoušíš

Reagovat
Kixi Syhimour

Hitler taky říkal že po Mnichovu už nic víc nechce

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Baronne

Tykrávo

Reagovat
icka

Ty jsi strasne smesna figurka

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si vypnout Livesport, stream jde pozadu, Livesport hlasi ze vedeme, ja si rikam jak z tohohle obehravani dame gola a pak se predvede takhle predvede Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Ings

Reagovat
Edgewalker

Hrůza, děs.

Reagovat
Taiger

Guendouzi je úplně nulovej

Reagovat
mr.Silver

Boze, to je sranec zatim

Reagovat
Taiger

Máme neexistující střed, tam nikdo nemá mozek na to, aby něco vymyslel. Guendo, Torreira, Xhaka spíš def minded. Iwobi na to mozek nemá a Mikhy je neviditelnej. Auba samozřejmě na hrotu utopenej.

Reagovat
smazaný uživatel

nem a na to mozek, a prave rozehral akci vedouci ke golu

Reagovat
Mimalu

taková kosa a rozhodčí nic

Reagovat
Miguel19

To není faul?

Reagovat
Nikikrew

Iwobi je fakt mantak

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem diky nemu dali gol

Reagovat
Nikikrew

Napísal smeto ešte pred gólom ktorý som nevidel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze je uplna blbost vycitat ztraty mice hraci, ktery hraje na roziko a pak z toho bud prameni sance nebo ztrata..

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi přímně dneska úplně mimo zatím. A nevím jestli mám vždy takové štěstí, že se zrovna dívám v nevhodnou dobu (?)

ale Mhkitaryan mi přijde že absolutně nic nadstandartního a užitečnýho týmu nedává... spíš je šíleně průměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

haha sorry Mhki.

Reagovat
havrys99

Mikyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Edgewalker

Mikyyy, doufám že mu to pomůže

Reagovat
Taiger

Mikhyyyy, z hovna gol

Reagovat
mr.Silver

Mikiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

parada alex tam to bude dopredu fungovat asi s kymkoli, nacho

Reagovat
Miguel19

Kanté všechny míče posílá na kopačky domácích.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle jsem snad v životě ještě nečetl

Reagovat
Whitemedia

Všichni tři to v té záloze příšerně mrví..

Reagovat
Miguel19

Kanté už má aspoň už nějaké vybojované balony, ale jinak špatný.

Kovačič je hroznej průměr. Toho si snad vezme Real zpět.

Reagovat
fajdax

Kovacic určitě není průměr

Reagovat
Mimalu

nemáme pro něj místo, tam kde teď hraje je průměrný

Reagovat
vilp

I na tomhle postu má být mnohem lepší, zatím hrozný zklamání. Ještě loni když měl aspoň trochu otevřenou cestu, tak vzal balon a vyvezl ho středem klidně na 60 metrů.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

tak že by měl hrát lépe, o tom žádná, ale to co od něj potřebujeme stejně asi nikdy nepřinese

Reagovat
vilp

Hodilo by se cokoliv nadstandardního.

Reagovat
Miguel19

U nás tak hraje.

Reagovat
Whitemedia

Průměr to není, jen holt nemá žádný přínos do ofenzívy

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší dneska ale Jorginho

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Whitemedia

Hazard bůh

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!!

Reagovat
vilp

Konečně, už bylo na čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má vypadat zápas co zápas. Bez Moraty je to o 100% lepší, doufám, že půjde. Hlavně nepřestávat a přidat góly :-)

Reagovat
vilp

Za tohle předržování balonu, co teď předvedl Kanté, bych liskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je famózní hráč, toho arsenalu fakt závidím

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingsssssssssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Ings

Reagovat
smazaný uživatel

sorry kosi ale tohle je trapne..

Reagovat
Taiger

Lichsteinerův

Reagovat
masly008

Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musi odhlavickovat, stejne jako u toho prvniho golu

Reagovat
Nikikrew

Paneboze

Reagovat
Edgewalker

Ta obrana je solidní tragédie

Reagovat
Swarley

chudák Ings je na to zachraňování Saints sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Kostel Nebylo lepší, když rok nehrál?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Už začíná splácet svou cenu

Reagovat
mr.Silver

2 Kosovy goly, Iwobi hruzostrasny polocas

Laca in pls

Reagovat
aramaki

Reagovat
stiflerovamama

Ings>Solanke, Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhý Koscielnyho gól

Reagovat
Taiger

Iwobi, Guendo, Mikhy ven

Aaron, Mesut, Laca in

Reagovat
Heisenberg

Koscielnyho na hřišti Saints už prosím nikdy.

Reagovat
SpecialOne

Aby vypadalo hlavičkování mezi dvěma stopery takhle lehce, to se často nevidí. Ings každopádně skvělá zakončení, Targett a Redmond? skvělé centry

Reagovat
masly008

stoper je tam bohužel jen jeden

Reagovat
fenixLFC

kto? ja nevidim ziadneho

Reagovat
Miguel19

Výkon nic moc. Naštěstí jsou domácí šmatláci, takže 2:0 easy.

Jinak výkony nic moc. Willian hrozný, záložníci všichni taky. Krajní beci nic.

Za něco stojí jenom Hazard a stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso naprosto příšerný výkon. Ten by si měl sednout jako první.

Reagovat
Gunner14

Proč Southampton doma proti nám skoro vždy hraje jako Barcelona a jejich hroty se promění v Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

šak hrajou hovno, ale na vás to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

protoze hrajem blbe

Reagovat
Gunner14

Však ano...Klasika první poločas. Ale u Saints mi to připadá že to berou jako derby s náma.

Reagovat
C-M@ster

Protože hrajete první poločasy bídně.

Reagovat
Gunner14

A co to je kurva za prokletí s těma obráncama? Kolasinač ani na lavičce, Bellerin dolů zraněnej. Si za chvilku zahraje i Medley...

Reagovat
Gunner14

Jinak druhý poločas klasika otočka

Reagovat
masly008

a zahrál by hůř než dnešní rádoby stopeři?

Reagovat
Gunner14

Já tam žádný stopery nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

danny ings je top útočník pre bottom half kluby.

Reagovat
Nikikrew

Slabé

Reagovat
smazaný uživatel

priemerné

Reagovat
Swarley

a přitom má víc gólů než Firmino...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mato178178

a to bol dhlo zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

firmino hra viac postov zároveň, takže spoko

Reagovat
Svatej

Willian je fakt prisernej hrac, toho v tymu fakt uz nechci videt. V jednom kuse stoji na mici, kdyz neco posere, tak to svadi neustale na spoluhrace a prinos ma nulovej. Hudson nebo Pulisic by byli nesrovnatelne lepsi

Reagovat
Nikikrew

Jako chápem ze je ťažké hrať bez 3 stopérov ale hrať so Xhakom na rb je hlúposť. KOS úplne mimo, Lichstainer detto. Bude zázrak ak tam niečo uhrame

Reagovat
Malresi

Danny ide na hattrick

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma silny druhy polocasy

Reagovat
spider_8

Dneska to Hazardovi na hrotu docela sedí. Asi hlavně proto, že ho hráči Brightonu většinou nechají převzít míč a atakují ho až když je čelem k bráně, což je pozdě. Ale pro nás jedině dobře. Jinak záloha je docela slabá, Kante a hlavně Kovačič nepředvádí nic jiného než posouvání míče. Tam už by měl hrát pravidelně Barkley, ten aspoň dokáže být v takovýchto zápasech produktivní.

Reagovat
Svatej

Hrozne se ukazuje, jak bozi posila by byl Fekir.

Reagovat
spider_8

Ramsey by taky nebyl marný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přestaňte nám krást nějaký kreativní hráče

Reagovat
Svatej

klidne bych jim dal protohodnotou Barkleyho, pokud by se mel.prestup stat uz v lednu.

Reagovat
Mates_Matesović

Saints se mi docela líbí, nicméně některý hráči jsou dost jaloví. Hasenhütlla čeká těžká práce.

Reagovat
Miguel19

Koukám, Kikscielny je zpět

Reagovat
Svatej

Wow ty goly proti Arsenalu vypadaji tak snadne a jednoduse. Co tam stoperi předvádí?

Reagovat
Edgewalker

Právě že nepředvádí vůbec nic

Reagovat
masly008

je prdel jak každý kritizuje jenom stopery a nikoho nenapadne pochválit super centry,hlavně ten první.

Reagovat
Svatej

Entru je za zapas krasnych spousta, ale vetsinu z nich stoperi na top urovni zvladaji, proto to tu bije do oci.

Reagovat
Gunner14

Tak když ti na CB hraje Lichsteiner, Xhaka a Koscielny(po 7 měsících out), beci Monreal(2 měsíce out) a ted se dokonce zranil Bellerin a šel tam Niles.

Reagovat
Kluivert9

Ne, nešel.

Reagovat
Gunner14

Komentátor mě zmátl nebo se Emery rozhodl jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to Chelsea dovede do vítězného konce. Pro dobrou neděli ještě vítězství Liverpoolu a bude :-) nenechat City ani kousek náskoku a potom je porazit ve vzájemném zápase :-)

Reagovat
sejber

Kreatiny zaloznik je nutnost a to este odchadza ramsey.

Iwobi a mkh su hraci co by zaklad nehrali ani vo Huddresfielde.

Kikscielny snad po sezone pojde z klubu na tuto uroven uz zial nema.

Januvarove transferi budu velmi zaujimave ak na ne vedenie nevicleni 10 mega.

Reagovat
Taiger

S Iwobim souhlas

Reagovat
norton

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Xhaka hra stopera?

Reagovat
jacobT

prvý polčas hral LCB no

Reagovat
Mimalu

Hazard

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Whitemedia

to Azpimu kazí..

Reagovat
Nikikrew

MIckyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
havrys99

Mikyyyyyyyyy

Reagovat
Edgewalker

mikyyyyyyyy

Reagovat
Tommy the Gunner

MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Taiger

Z hovna bič zas

Reagovat
stiflerovamama

Toho Verstergaarda odkial vyhrabali ?

Reagovat
jacobT

Mikhyyyyyyy luck jak hovado

Reagovat
Tommy the Gunner

Miki jde na hattrick

Reagovat
pepinho2

Romeu

Reagovat
Taiger

Mikhy 2 góly za necelej zápas, co na to Alexis?

Reagovat
mr.Silver

Iwobiho strely

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný zabiják

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi

Reagovat
Rohlíček

VYHOD HO

Reagovat
Taiger

Rohlajz

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, vždycky na něj tak nadáváte, ale pak ten gól dá a vy říkáte jak je skvělej, zdá se mi to?

Reagovat
Mates_Matesović

Z Romeua se stal během 2 let totální tragéd, neuvěřitelný, jak šel dolů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať radši Saints oberou Citizens než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vůbec s Ozilem? Sere na to, nebo na něho sere Emery, nebo byl zraněnej?

Reagovat
Greny

kombinace vsech variant

Reagovat
Cobra

Hraje Fortnite.

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

zraneny

Reagovat
Taiger

Lichsteinerovy centry

Reagovat
Baronne

Tyvole ten Iwobi je totálně marnej

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Kos uz na to nema

Reagovat
Kixi Syhimour

První zápas po asi půlročním zranění

Reagovat
Tommy the Gunner

ok

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole vždyť hraje po takové době. Takové soudy

Reagovat
masly008

Xhakva rozehrávka ,by člověk neřekl že někdy hrál střed zálohy.

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

*Xhakova

Reagovat
Miguel19

Wow Alonso.

Reagovat
nevros

Ten Lichsteiner je naprosto priserny hrac, jeste k tomu uplny kreten. Priste prosim Ainsleyho, nebo klidne radeji i Jenks. S touhle gumou rozvazat smlouvu!

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky dozadu v Juve patřil bych řekl do takové top10 RB na světě

Reagovat
Mimalu

nemohlo to dopadnout jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako přestali hrát?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
Whitemedia

Hrajeme hovno, dáme z toho dva góly a tak začneme hrát ještě větší hovno

Reagovat
Greny

ten Luiz cekal na co?

Reagovat
Whitemedia

až si bude moct zanadávat na spoluhráče

Reagovat
Taiger

Krásně vykombinovaný a Iwobi to takhle zajebe

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi naprosto mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza děs, snad to nedopadne ostudou. Je potřeba dát 3, ale za ten výkon si zasloužíme ještě jednoho. Třeba by se probudili.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette je frajer

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Závidíš, že tohle nemůžeš napsat o Moratkovi, co

Reagovat
Taiger

Mesutku, poď mi

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesut rozhodne

Reagovat
Taiger

Konečně Iwobi ven

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SpecialOne

Liverpool: Alisson, Clyne, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Reagovat
Kixi Syhimour

Clyne

Reagovat
Malresi

Popičovka, hlavne záloha podľa mojich predstáv Zvedavý som na Clynea. Snáď ho Rashford nevycvičí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak dlouho nehrál?

Reagovat
Malresi

Naposledy proti Chelski v Kormanovom pohári ak sa nemýlim

Reagovat
smazaný uživatel

United: De Gea, Dalot, Darmian, Lindelof, Smalling, Young, Herrera, Matic, Lingard, Rashford, Lukaku #mufc

Reagovat
mithro

nadherna.

Reagovat
SpecialOne

Darmian stoper nebo Young křídlo?

Reagovat
mithro

ono to v konecnom dosledku bude uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Young křídlo, Darmian LB

Reagovat
diastan

minimálně remízová

Reagovat
9augi9

Zabudni.

Reagovat
fenixLFC

darmian stoper alebo co to je?

Reagovat
Hokaido

Imo to je na tři stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Autobus.

Reagovat
fenixLFC

hm tak u nas celkom prekvapenie. alisson- clyne lovren vvd robertson- wijnaldum fabinho keita- salah mane firmino

Reagovat
iamek

Omg dostaneme sadu

Reagovat
Kixi Syhimour

Zvědav na zálohu

Reagovat
Mimalu

bez karty?

Reagovat
vilp

Neuvěřitelný.

Reagovat
Lacko_Boh

zena

Reagovat
Nikikrew

Leno

Reagovat
Rohlíček

žena Leno

Reagovat
havrys99

Sian Massey-Ellis

Leno

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19

Tatum tvl..

Reagovat
vladis271

super záloha, taká akú som chcel. Ale nechápem, prečo nie je na Rb Milner.

Reagovat
R22

zraněný, není ani na lávce

Reagovat
R22

James Milner misses out as a precaution (muscle issue)

Reagovat
Kopac

muscle issue

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Hazard? Je zraněný nebo co?

Reagovat
vilp

Zase mu nějaký dřevo prošláplo kotník.

Reagovat
Miguel19

Pravděpodobně.

Reagovat
masly008

jsem zapomněl jaké má xhaka skvělé otáčení hry

Reagovat
havrys99

Guendouzi před vápnem zadrbe většinu míčů

Reagovat
Free_player

a je tam

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooollllllll

Reagovat
Whitemedia

měl mu dát rudou, stopka by mu pomohla a nám taky..

Reagovat
Malresi

Saints

Reagovat
Kixi Syhimour

Ings

Reagovat
Kluivert9

Lejno

Reagovat
Cobra

Austiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
mithro

Reagovat
havrys99

Leno

Reagovat
mr.Silver

Boze muj

Reagovat
Lacko_Boh

Leno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso teď jasná red

Reagovat
Nikikrew

Leno kurva

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno jdi do prdele

Reagovat
masly008

leno emery

Reagovat
Kixi Syhimour

Emery může za co?

Reagovat
masly008

za složení základní 11.za hru na 5 beků když nám v tom složení vyšel jenom zápas se spurs.za posazení lacy.našlo by se toho ještě víc,ale tohle ti snad stačí.

Reagovat
stiflerovamama

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

LENO

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si 3 zápasy zahrát Emerson, škoda.

Reagovat
Taiger

Leno tragéd

Reagovat
Tommy the Gunner

Udela kiks v kazdym zapase

Reagovat
masly008

ale má dobrou rozehrávku no

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

Čech by to určitě chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne som nečakal, že Henderson nebude v základe, za to viac som rád, že JK točí záložníkov a že dôveru dostal v dôležitom zápase Fabinho. Na druhú stranu je otázne, či Clyne nemôže byť ešte väčšia potenciálna slabina ako Henderson, pretože Clyne je v súbojoch, hlavne vzdušných, slabší. Škoda Milnera, snáď nebude mať vážnejšie zranenie. No som zvedavý, teším sa na zápas, aj keď nemusí byť pekný, všetci poznáme Fňukýnha.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Taiger

Tohle udělat Čech, tak po něm všichni chtějí hlavu

Reagovat
masly008

já bych ji chtěl i po lenovi,ale kdo by pak chytal.emil?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to zdržování od Chelsea je fakt ostudné. Tak velký tým a takhle zdržuje. Strašný

Reagovat
Kixi Syhimour

Však to dělá každej druhej i velký týmy

Reagovat
smazaný uživatel

No City tohle nedělá. V 99% případů hraje a přehrává až dokonce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože ve většině případů vede o 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

No právě a to je ten rozdíl. Včera dostali na 2:1 a jejich odpověď byl 3

Reagovat
Greny

a ve finale to maji oba kluby za tri body

Reagovat
Kixi Syhimour

Holt, každej to má nastavené jinak, City na to mají lepší prostředky než Chelsea, Navíc většinou City toho góla ani nedostanou, dají 2 a pak si spokojeně kopají, prostě to je úplně jinej styl, jinej level (nic proti Chelsea)

Reagovat
Greny

kazdej tym ma neco viz Pep a Sterling a penalticka to velkej klub nedela

Reagovat
Mato178178

a proti united to nerobili?

Reagovat
Svatej

porad je to zmrdovina a mela by zmizet..

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak bys to chtěl vyřešit?

Reagovat
masly008

nastavit více.nastavit i nastavení třeba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem pro, ale nedochází proč to rozhodčí nedělají a ani nemyslím, že to najednou začnou praktikovat

Reagovat
masly008

hlavně je sranda,že když se nastavení zavádělo(MS p4-USA) tak se nastavovalo i 12 minut,ale všichni si stěžovali tak je z toho tahle sračka že se nastavuje skoro vždy 3-5

Reagovat
Svatej

Tou nejvic nejpopularnejsi myslenkou, ktera existuje. Ja bych ten cistej cas docela rad videl..

Reagovat
Svatej

Ale realne trestat hrace prisneji a za kazdou minutu zdržování nastavit dve navic. Dokud hraci nemaji co ztratit, tak to muzou zkouset porad. Jakmile tam bude velky riziko toho, ze tymu jeste pritizi, tak ty pokusy prehodnoti. Stejny se simulacema, i tema mensima.

Reagovat
Swarley

ale taky by rozhodčí mělí mít koule a nastavovat to, co se skutečně prozdržuje...dneska už nenít tak složitý ten čas přesněji stanovit...

Reagovat
Svatej

klidne bych nastavoval o neco vic. Zamerem by melo byt, aby se zdrzovani vylozene nevyplacelo.

Reagovat
Kincl

Co to je sakra za tým průměráků s posledním prohrát OSTUDA

Reagovat
Kixi Syhimour

Fulham je poslední

Reagovat
Kincl

To je jedno ne? :D furt jsou dole a měli by je porazit jeslti ten tým měl někdy teda nějaké ambice :D

Reagovat
Taiger

:D :D :D

Reagovat
Swarley

nerozumíš Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Willianův end product, to je fakt katastrofa. 1 z 10 se mu něco povede, ale jinak je to fakt hrůza.

Reagovat
Svatej

Rozumnej tah od Kloppa tam dat co nejfotbalovejsi zalohu. United s nima stejne souboj nebudou chtit svadet v zaloze, ale pojedou si svoji klasiku.

Reagovat
Taiger

Guendo

Reagovat
Mato178178

kde ta klasicka otocka v druhom polcase ?

Reagovat
Edgewalker

Za to může rozhodčí, nastavil málo

Reagovat
Kincl

Kanonýři, říká jim tak ještě někdo? :D

Reagovat
Gunner14

Jak hned vylezl po tolika měsících

Reagovat
mr.Silver

Hruzostrasny vykon, fakt hanba... Leno by si mohl zase sednout, dneska ty centry

Reagovat
J0EL

Tak este ze Cech je na centry specialista.

Reagovat
oli9

tak eště že Čech dnes chytal

Reagovat
masly008

proletěl 2 z jednoho gol.

Reagovat
Edgewalker

Trapas, s touhle obranou už nikdy.

Reagovat
lajka30

Arsenalu došlo štěstí

Reagovat
masly008

UE už došlo trochu štěstí no.Ta základní 11 jde za ním.

Reagovat
J0EL

Tak ono hlavne Lichtsteiner by musel byt futbalista. Nechapem ako dlho mohol hrat na takej urovni. Ved to je vacsie drevo jak Jenkinson.

Reagovat
masly008

Však vůbec nemusel hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jak vypadal náš druhý poločas? Neviděl jsem to celý.

Reagovat
Mato178178

to je zase zostava uz sa tesime na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

na sky sprots reklama o call of duty, pogba hrajúci na fotelke PS4, koniec reklamy a roy keane v štúdiu

Reagovat
Svatej

Hmmm a Mourinhova sestava fakt trapna a nezajimava. Rozumim tomu, ze on je takovej a uzbse proste nezmeni, ale vsehovsudy dva hraci z cely hry maji nejakej poradnej ofenzivni potencial, to je prisernost..

Reagovat
smazaný uživatel

ale remízu si uhraju asi.. on to vie zhnusiť, strpčiť

Reagovat
Svatej

Svym způsobem bych za remku byl rad, idealne bezgolovou se spoustou sanci, ale verim tomu, ze jim date ochutnat vlastni medicinu po tom, co vstrelite prvni gol.

Reagovat
Mates_Matesović

OT: Blind hattrick za Ajax. Hrál stopera.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
9augi9

United ho skoro zničil.

Reagovat
Arbiter

Stuttgart by mohl postnout zase nějaký tweet, ve kterém by zdůraznil, jak je Leno lepší gólman jak Petr

Reagovat
Bastaron

Proč Stuttgart?

Reagovat
smazaný uživatel

Spletl si to s Leverkusenem

Reagovat
Arbiter

Moje hloupost, Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

*Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je volný Jestli někdo shání obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe by tam byl se zavázanýma očima nejlepší obránce

Reagovat
masly008

Kde? v utd,chelsea,arsenalu?musíš být konkrétní.

Reagovat
smazaný uživatel

Late change Bailly in / Smalling out injured in warm up.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ten lepší

Reagovat
Grahf

nezvládol ten podpis

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

PODME VYHRÁT! COME ON UNITED! Ukažme kdo je skutečným vládcem v Anglii!

Reagovat
masly008

utd už nějaký ten rok fakt ne.možná v historii.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty dresy United jsou super

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

co to je za kombo? černé vrchy, bílé spodky, to proč jako?

Reagovat
masly008

něčím chcou být zajímaví,když to nejde hrou a výsledkama.

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
diastan

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
oli9

stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

fú, ešte, že to Lukaku dokašľal

Reagovat
Honza Matoušek

Kdyby tam nebyl, tak to Alisson v klidu sebere.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

No nevim

Reagovat
mr.Silver

Lukaku

Reagovat
Kluivert9

Tak bez něj by to tam hlavně nikdy nepadlo.

Reagovat
Coutinho10

fuj, jsem se celkem lekl, jak to tam zapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu omg

Reagovat
smazaný uživatel

" bailly looks like an insect" ty jedou na tom chatu

Reagovat
Swarley

Lindelof zase čaroděj

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku sa dotkol tej loBdy?

Reagovat
Nikikrew

nie

Reagovat
Coutinho10

to je uplne jedno, ale ovlivnil brankare

Reagovat
Diego2

United vubec netusi...ocekavam ze daji gol jak prvni

Reagovat
Coutinho10

skoda Fabinho, ale to se melo resit rychlejc

Reagovat
SpecialOne

Mou nenaordinoval totální betn, pro fanouška super, ale United tohle nemůžou ustát.

Reagovat
Tommy the Gunner

United zazivaj slusnej kolotoc

Reagovat
Swarley

ta naše obrana je fakt neskutečnej stres, ti jsou posraní cokoliv už udělat..

Reagovat
Grahf

všetci sú posratí, hlavne sa rýchlo zbaviť lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to vypadá jak kdyby na Anfield dorazil Fulham

Reagovat
Svatej

Ten Matic je fakt troska ve srovnani s tou bestii, kterou se po kazdym prestupu stane. Pomalej, slabej, nedynamickej..

Reagovat
Svatej

Teda.... ve srovnani s Bakayokem furt o neco lepsi, ale to je jenom slaba naplast

Reagovat
oli9

dejte jim tam ze 3 goly na 3:0 a pa si to tukejte do brány...

Reagovat
Grahf

najhoršie je, jak všetci ustupujú dozadu a nechajú pool prísť až k našej bráne

Reagovat
Tommy the Gunner

Fellaini neni v zakladu?

Reagovat
EXoRcIsT

Young ma serie len tam papuluje na ostatnych a pritom sam vsetko dojebe

Reagovat
Swarley

Bailly je naopak v té obraně jak zjevení, ten to má zase až moc v p-či

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

co se to Mane snazi hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Bailly dost v klidu a na pana na to ze mel Salaha tesne za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na to serou hraci nebo je to spatna taktika od kouce neprejit pulku a nedat si tri prihravky po sobe..? ja jen na co se tu bude plakat tentokrat..

Reagovat
dextroza_m

To by byl souboj v lize mistrů.. United vs Real

Reagovat
vodka

ještě víc za balon bych se stahoval, ideálně za brankovou čáru...

Reagovat
smazaný uživatel

síce máme prevahu, ale... pri zápasoch s United to veľa neznamená

Reagovat
Greny

kdyz na to koukam tak toho Lukaka by asi momentalne ubranil i kdokoli odsud z fora.. protoze on je fakt nebezpecnej maximalne sam sobe

Reagovat
mato Kreator

manee

Reagovat
smazaný uživatel

OFSAAAAAAAAAAAAAAAAAAJD

Reagovat
REPLIKATOR

Drž piču.

Reagovat
Tommy the Gunner

Mane

Reagovat
dextroza_m

Anoooo, krása.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

konečne Sadio

Reagovat
smazaný uživatel

adam95 se prave zasebevraždil

Reagovat
smazaný uživatel

adam95 se prave zasebevraždil

Reagovat
Svatej

Young jak se tam u ty cary naparoval jak kulturista

Reagovat
Grahf

a vypíname

Reagovat
havrys99

Fabinho krááásně

Reagovat
EXoRcIsT

Young ppci branenie

Reagovat
Swarley

tradičně perfektně rozebráno

Reagovat
pospec7

KRaaaaaaasa, Manu na kolotoči

Reagovat
smazaný uživatel

at skape cely Liverpool

Reagovat
pospec7

ubozaku

Reagovat
9augi9

Zvládaš.

Reagovat
Malresi

Zúfalejší tím na Anfielde tento rok ešte nehral. KONEČNE SADIO, dajme im bura

Reagovat
masly008

to ne.ještě by ho odvolali.pěkně v klidu 2:0

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

Maaaaaaneeeeeeeeeeeeeee gooolaaaaaaaaaasoooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééééé

Reagovat
Heisenberg

Fabinho taky skvěle

Reagovat
diastan

Hotovo, ted už ten rudý cirkus klub klidně zrušte

Reagovat
cr7sux

Nechal bych liverpool dohrát aspoň sezónu..

Reagovat
Frantszek

6e to nejlepší golman světa neviděl tu nahrávku, která šla na Maneho asi 5 sekund

Go la soooooo

Reagovat
Svatej

To jako mel vybehnout 12 metru z branky, kdyz byla cela jeho obrana u hranice vapna ?

Reagovat
Swarley

Oblak by pozičně sestřelil skluzem Fabinha...

Reagovat
Svatej

Nebylo by treba, diky svy pozicni hre by uz pul minuty hlidal penaltovej puntik.

Reagovat
Frantszek

ano, Mané čuměl jen na balon a mohl mu to dost ztížit.

Reagovat
Greny

a ten centr si mel zpracovat pred Manem na kozy, probehnout cely hriste udelat a dat na 1:0 pro United ne?

Reagovat
Svatej

Mel jsi videt ten pohled z branky. Bylo to mnohem dal, nez ze z horniho pohledu zda. Tohle fakt nebylo jeho vina a delat nemohl nic.

Reagovat
Frantszek

uznávám. A teď náš nejlepší golman na světě k tomu

Reagovat
Garbicz

Zasloužíme tak pětku

Reagovat
Svatej

Zajimalo by me, kolik prihravek za pulkou soupere, nebo dokonce ve finalni tretine, United meli

Reagovat
dextroza_m

Lehce se to počítá 0

Reagovat
Heisenberg

Fanoušci Sit down Mourinho je daleko lepší chant.

Reagovat
iamek

Zápas naštěstí nevidím, ale podle statistik si to umím představit . Liverpool zaslouženě slovo na druhem místě no.

Reagovat
Svatej

7 hracu uz cekalo pred vapnem pri Geove rozehre vzduchem

Reagovat
technecium

V čem je konkrétně De Gea tak skvělý. Od MS mi přijde jako stín

Reagovat
pospec7

Vytahovani micu z brany mu docela jde

Reagovat
Svatej

neuveritelny

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

Debo

Reagovat
dextroza_m

Mourek má z Kloppa pěkně stáhlé půlky...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy ho aspon vyhodili když prohrajeme, jenže takto prohrajeme a ještě zůstane

Reagovat
Mimalu

Lingaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
SaianSupaCrew

Mané je hrozný sólista..

Reagovat
diastan

A pískej konec

Reagovat
mato Kreator

picaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Pry nejlepší golman světa

Reagovat
Mimalu

Allison

Reagovat
Swarley

Jessieeee Jamesssss

Reagovat
Nikikrew

oscaty United

Reagovat
Cobra

loooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

mňa jebne

Reagovat
EXoRcIsT

Ako to sme asi vsetci cakali za dame takyto gol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Alisson klasika, chyba proti ManU

Reagovat
Svatej

Jose ma smlouvu s dablem ve vsech myslitelnych smerech

Reagovat
pingla

lingaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, hrajem, tihle šašci jsou dneska na búra

Reagovat
oli9

Reagovat
Swarley

zkušeně Karius...

Reagovat
misinho7

Alisson pekne

Reagovat
masly008

nebyla to chyba golmana trošku?

Reagovat
oli9

jeho goljasně že jo

Reagovat
tony223

nééééé….vůbec

Reagovat
cr7sux

Nejlepší gólman PL

Reagovat
oli9

ten je u vás

Reagovat
oli9

ty vole United si poprvé 4x přihráli a Alison jim daruje gol no nic ..zatim jasně lepší...naložíme jim dnes

Reagovat
Malresi

To je neskutočné

Reagovat
Greny

Allison nechapu v cem je tak dobrej od MS mi prijde slabej jak caj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

dopr*dele konečně se dostanu ke streemu, sleduju to 15 vteřin a dostanem góla a ještě takovou šmudlu

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je stejne nejlepsi sport na sledovani..tohle nevymyslis proste

Reagovat
smazaný uživatel

a vymrdanec alison zaridil cele obrane Poolu cisty konta

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren kktko 3m za obranou linii

Reagovat
smazaný uživatel

Alissona snáď toto nepoloží, teraz sa ukáže sila jeho psychiky...

Reagovat
Greny

Frantszek : nechapu proc to ta dira nechyta

Reagovat
Frantszek

sráči

Reagovat
Coutinho10

takova zbytecna haluz aspon Lingard draft

Reagovat
pingla

jak jim stichlo kreténům

Reagovat
monty25

Teď si teda Alisson vybral slabší chvilku...

Reagovat
nani92

Najlepší brankár sveta

Reagovat
oli9

Chce to proměnovat šance, United jsou uplně marní...pochybuju že se dostanou dneska podruhé k brance

Reagovat
mimi_united

Oni z nás majú slušný komplex, ďalší gól si dajú vlastný

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho skvelý zatiaľ

Reagovat
SpecialOne

Proklik režie z Allisona na Mimoleta, to jsou hovada

Reagovat
SpecialOne

Jak to přihrál Romel

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku mrdka

Reagovat
Greny

no on ten Keita tam taky nesel vzorne na druhou stranu ta podrazka

Reagovat
ACSMan

Šel tam hůř dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

poleno lukaku

Reagovat
Swarley

hovado Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Svatej

Tam Lukaku zbrousi hrace a jeste predvadi Herrerovskou skolu zdesenyho prekvapeni

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku jasna zlta ale Firminho mal tiez dostat teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel

Reagovat
C-M@ster

Měl.

Reagovat
pingla

bez karty? aha

Reagovat
Remt

On jí nedostal? Nějak jsem se teď zamyslel, myslel jsem, že byla jasná

Reagovat
pingla

nedostal... taky že byla jasná no...

Reagovat
smazaný uživatel

PogBargain Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lindelof je vyklepanej jak malá holka.

Reagovat
Swarley

ale to všichni v té obraně kromě Baillyho...a Matič zdatně sekunduje...

Reagovat
Swarley

Martial by dneska byl na hřišti rozhodně platnější než Lukaku...

Reagovat
mimi_united

Ten príde a dorazí ich :) On alebo Pogba

Reagovat
Swarley

může být

Reagovat
Svatej

Virgil trha Romela na kusy uplne. Cekal jsem, zrovna Lukaku by mu mohl fakt hodne nevyhovovat.

Reagovat
Kaze

Proc? Lukaku ma na to sice telo, ale v tomhle smeru nikdy nevynikal.

Reagovat
Svatej

Je silnej a rychlej jako prase, navic okolo takovyho hovada by jsi nemel mit prilezitost obkroutit nohu pro zakrok, nebo se vubec pred nej dostavat.

Reagovat
Kaze

Silnej je, ale nikdy toho zas tak moc nevyuzival oproti treba Drogbovi. A rychlej uz tak moc neni od chvile, co u nas nabral jeste vic svaloviny.

Reagovat
Svatej

Ok, fair point.

Reagovat
Greny

to je hrozny kdyz si vzpomenu jak ho školil Šural

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

Lukakua dokazal silovo pretlacit Blind tak proti VVD nema sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho bude milášek

Reagovat
Kaze

Ta zaloha se stahuje strasne hluboko, Fabinho si dela, co chce.

Reagovat
Swarley

nic překvapivého vzhledem k tomu rozestavení, ten náš střed totálně nestíhá

Reagovat
smazaný uživatel

po góle sú hráči trochu obarení a chýba pohyb v útočnej polovici... Clyne je absolútne priemerný vo všetkom, Fabinho snáď dostane čuchnúť na stopérovi v ďalších zápasoch.

Reagovat
Kixi Syhimour

Clyne hraje dobře

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď fabinho je dnes v zálohe samozrejme výborný, ale Lovrena nechcem vidieť v základe...

Reagovat
cubazi

Fabinho je na pozicií DM vinikajuci... Hendo sa nanho nechytá...

Reagovat
smazaný uživatel

Martial a Pogba do 2 poločasu

Reagovat
EXoRcIsT

a mourinho do pice

Reagovat
cr7sux

Reagovat
SpecialOne

Výborný Fabinho, neviditelný Salah. Allison to měl těžké, chyba ano, ale neměl bych strach, že by to mělo značit nějakou budoucí pravidelnost.

Reagovat
Malresi

Reagovat
oli9

salah tam něco dá

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

z Lukakua je ale opravdu solidní prasátko

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jak sa válal po tom faule

Reagovat
EXoRcIsT

spravil faul a pritom mu Keita stupil na nohu ale to je jeho blbost

Reagovat
oli9

Reagovat
janinho

sak je zima... teraz je v objemovke, vyseka to az na leto

Reagovat
Kixi Syhimour

tohle nepřetavit ve vedení

Reagovat
Malresi

ono to príde

Reagovat
oli9

Kdy se stal Lukaku takové vyžrané pomalé prasátko ?

Reagovat
Hai

Salah hraje?

Reagovat
R22

Fabinho nejlepší na hřišti, úplně jinej level, úžasnej hráč

Reagovat
avicii

Fabinho vyborny.. Neuveritelne ake stastie sa vzdy nalepi na United na Anfielde.. Treba nastupit do druhrho polcasu ako do prveho

Reagovat
stiflerovamama

Taká picovina zrovna v takom zapase

Ale inak teda United absolútne netušia, tí nie su schopní si prihrat dva krat po sebe. Bolo jasne, ze gol mozeme dostat len z nejakej haluze.

Ale musime znova lepšie riešiť tie finálne situácia, opat je tam kopa priestoru a case a my to zadrbeme zlou a pomalou prihravkou. Aj ked to asi nie je lahke, ked stoja 7 hraci United pred 16 stkou

Reagovat
Luc-Luc

Fabinho jinak po tom nahodnem golu United z niceho jsme trosku znervozneli, United jsou trapnejsi nez jsem cekal

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpool tak o 10 lvl inde ako MU . Mna by zaujimalo co dpc robia na treningoch ked oni jak keby spolu hrali 1x tam sa hrac pohne doprava dostane prihravku dolava . Ked sa stiahnu utocnici nizsie aby sa zapojili do kombinacie tak leti lopta dopredu na nikoho ako fakt dpc ked som hral na strednej turnaj medzi skolami tak som tam videl lepsiu organizaciu hry MOURINHOOUT

Reagovat
fenixLFC

sme jednoznacne lepsi ale furt je na com pracovat. manemu ta pozicia vpravo sedi ovela viac nez hrat zlava a je celkom prekvpaenie ze tam hra keita. od nas najlepsi jednoznacne fabinho, ten hra famozne. gol cez vypustenie clynea co az tak neprekvapuje, ale aj tak to ide najma na triko alissona. Kazdopadne najhorsi od nas je jednoznacne wijnaldum, straca kopec lopt, nedostupuje a len posuva loptu, casto zle. na druhy polcas by to chcelo dat dole wijnalduma za shaqiriho. united okrem haluzackeho golu k nicomu...takze cakam ze sa zas ukopnu nejakou haluzou...

Reagovat
Liquid

zatím velké zklamání co se týče úrovně zápasu, Liverpool slabý v útoku - ze 14 střel jen 4 na branku a vesměs střely slabé, Manchesteru zase nehraje záloha, výsledek odpovídající 1:1, ze strany MANU bude pravděpodobně ještě chvíli pokračovat Mourinhův úsporný režim a až se Liverpool dostane do vedení pošle tam Fellainiho, který v 89.minutě hlavou vyrovná na konečných 2:2

Reagovat
Miguel19

Lingard prezentoval svoji značku? Takovej šmatlák?

Reagovat
smazaný uživatel

Only Bernd Leno and Asmir Begović (3) have made more errors leading to Premier League goals this season than Alisson.

Reagovat
r.mrazik

klidne by za nej dal dvojnasobek...tak neprskej

Reagovat
Svatej

Alisson ma dva?

Reagovat
fenixLFC

dnes a leicester

Reagovat
Harakan

Zdá se mi, že Matic vůbec nestíhá tohle tempo. Pool nás zatím solidně válcuje. Šílenej rozdíl ve hře

Reagovat
EXoRcIsT

matic nestiha ani proti Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí dominují. Mu výkon na hranici trapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas piča z toho, Jiri, musia byť hráči trpezliví a využiť šance.. no..

Reagovat
smazaný uživatel

však toto, čo máme z toho, že prvých 30 sa MU vozili na kolotoči...

Reagovat
Swarley

Fella RIP Liverpool...

Reagovat
r.mrazik

konecne kvetak!!

Reagovat
Swarley

za koho? beztak Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot

Reagovat
r.mrazik

nevim,ale to je jedno...matic,kvetak...smrtici dvojka...a k nim lindelof,kterej je opet mimo...

no to je fuk

Reagovat
Swarley

tak ten střed to chce zaplnit, ale je dobrý tam dát Fellu, když máš na lávce Pogbu...ale nasrat, to jsou takový kraviny, že to prostě musí vyjít...

Reagovat
Mato178178

staci aby sa zaloznik nestahoval k stoperom a nebol by sted volny

Reagovat
Swarley

tak stačilo by alespoň trošku hrát fotbal...

Reagovat
vodka

ale on by minimálně v tom vzduchu měl LFC válcovat...

Reagovat
r.mrazik

uz by mel mourkovi neco rict,ze se hraje po zemi

Reagovat
Greny

Fella to tam pak posle Valenciu a Jonesa ne?

Reagovat
Swarley

prd, další střídání bude Martial za Rashforda a v závěru Pogba za Andera...

Reagovat
nani92

Tento Liverpool je k porazeniu, prehra je nereálna a bola by sklamaním

Reagovat
r.mrazik

tyvoe....9 lidi na velkym vapne...tragikomedie...

Reagovat
Swarley

konečně Anderko, trošku jim naložit...zatím moc jemné...

Reagovat
Swarley

ty vole já bych byl fakt nejlepší stoper u nás

Reagovat
Swarley

jak ho tak můžou nechat, to je neuvěřitelný prostě

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaa

Reagovat
Greny

to byl faul od Salaha ne?

Reagovat
smazaný uživatel

chudak carrick, delat asistenta takovymu debilovi

Reagovat
r.mrazik

kvetak to zatim solidne rozdava...do autů

Reagovat
Swarley

dneska fakt všechna čest ale Rashfordovi, kolik balonu udržel, když je vepředu v podstatě sám, zády k bráně Liverpoolu, další 4 lidi za sebou...dneska zatím nejlepší z našich i když ta konkurence...

Reagovat
vodka

ty fellove příhry jsou fakt zlý sen

Reagovat
Swarley

ale Pogba na lavičce, pohodička...

Reagovat
r.mrazik

nejvetsi prdel je resit nejaky podpis smallinga a pritom ti v zaloze hrajou tragedi matic a kvetak....

Reagovat
Swarley

tak v současné chvíli pod Mourinhem je asi úplně jedno, kdo tam vlastně vůbec hraje...tam se musí začít...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

čo skúšajú Clyne a Lovren tými strelami wtf

Reagovat
Greny

trefit branku?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže to tak nevyzeralo :D

Reagovat
Greny

vim, ale ptal jsi se co zkousi .. ne k čemu ty strely jsou a VvD pro jistotu trefi hrace

Reagovat
dextroza_m

But ten centr Pool překopne nebo hráči trefí prvního před sebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson tam pěkně létá tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson dnes zlé centre

Reagovat
Remt

taky se mi poslední dobou nějak jeho hra přestává líbit:/

Reagovat
Remt

jen jsem to dopsal tak perfektní obrannej zákrok

Reagovat
cubazi

Autobus zaparkovaný

Reagovat
Bastaron

Nechutný beton

Reagovat
Svatej

obranci poolu si vsichni ppvinne musi vystrelit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alibistického hráča ako Clyne nemáme

Reagovat
fenixLFC

wijnaldum

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Může vůbec hráče takovýhle fotbal bavit?

Mourinho je mor fotbalu. Kolik ten už dokázal zkurvit velkých zápasu.... Chjo.

Reagovat
Whitemedia

Jim to vyhovuje, běhat se jim stejně nechce, tak holt jen zalezou do obrany a jsou spokojení..

Reagovat
Swarley

Fella už se blíží...

Reagovat
Mimalu

Firmino si teď docela věřil, být Rashford trochu odvážnější, tak mohl jít ven

Reagovat
Mimalu

Firmino si teď docela věřil, být Rashford trochu odvážnější, tak mohl jít ven

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

sice by dostal asi dobrou kopačku, ale mohl do toho vletět

Reagovat
vodka

Reagovat
Cobra

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greny

Takhle tam nechat kvetaka to se mohlo nevyplatit

Reagovat
Swarley

dej tam Martialaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta chemie z lonska u tria Mane-Firmino-Salah uz nefunguje jak loni. Firmino hraje o dost niz, vic se stara o mezihru, ne ze by to delal spatne, ale tim se podle me narusilo to pojivo kdy nektery veci delali v naproste dokonalosti a vedeli o sobe podvedome a hafo golu dali jen z cire improvizace..

Reagovat
monty25

Chybí hlavně spolupráce Oxe se Salahem...

Reagovat
Kixi Syhimour

Chybí AM

Reagovat
Svatej

Mit Willian Maneho hlavu, tak je z nej hrozny delo. S jeho schopnostma a hlavou nekoho, kdo ma takovy sebevedomi neustale neco vymyslet by byl silenej.

Kazdopadne Mane toho kazi fakt hrozne moc, provedeni tech jeho myslenek je priserny

Reagovat
smazaný uživatel

poď Shaq

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooo9oooooooooooool

Reagovat
vodka

vyhrál Lukaku aspoň jednu hlavu?

Reagovat
Swarley

dneska je tam fakt úplně k hovnu

Reagovat
Taiger

Hlavně nebreč

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Shaqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zaslouženě!!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooooooooooooooo Shaaaaaaaaaaaq

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Pěkně to přizvednul, jinak by to gól nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádí united je čirý zoufalství

Reagovat
janinho

fergiemu v hladisku musia oci krvacat!

Reagovat
9augi9

Tak to má byť!

Reagovat
technecium

Strašná holomajzna ten fotbal. Jakoby ty týmy neměly absolutně žádná taktická schémata a jen tam tak lítají za balónem. Prostě kužel liga

Reagovat
Minister

Reagovat
oli9

chtěl si napsat ? Jeden tým přijel bořit, betonovat a věřil, že nějak urve bod....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

to je jak kdybych já hodnotil La Ligu jen podle zápasu Barcelony s Atléticem

Reagovat
Greny

to by jeste La Liga vysla z hodnoceni celkem slusne

Reagovat
Whitemedia

vždyť to byl jeden z nejnudnějších zápasů, co jsem kdy viděl

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

podme je dorazit

Reagovat
HorajzmAmmann

Před tím golem se mě to seklo a 4 hráči Liverpoolu úplně volný u velkýho vápna Tam byla díra tak 30 mětrů, šílený bránění ...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

31:4 na střely

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorej sezóne bol slabší United ako v aktuálnej?

Reagovat
cokoliv

Na anfieldu hrajou vždycky zoufale, ale dneska je to extrém

Reagovat
Mimalu

možná v té pod Moyesem? Řekl bych že to dost zkresluje i fakt, že se zbylým 5 týmům víceméně hodně daří a tak ta propast vypadá větší

Reagovat
HorajzmAmmann

Lingardinho

Reagovat
r.mrazik

to je hrozna silenost...

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, ty to ted musíš mít hrozně těžký

Reagovat
r.mrazik

na spartu uz nekoukam...MU davam jeste chvili cas...pak se na to vyseru a pockam az odvolaji toho picu na lavici

Reagovat
HorajzmAmmann

United je daleko víc v píči než Sparta

Reagovat
HorajzmAmmann

i když 50 na 50

Reagovat
r.mrazik

to je z blata do louze

Reagovat
alcantara

Kebyze ale kupite Josemu toho stopera... Vsetko by bolo inak.

Reagovat
r.mrazik

presne jak rikas...ten stoper...hlavne ten stoper,pak budeme hrat prece uplne jinak...joudove

Reagovat
ACSMan

přesně tak

Reagovat
HorajzmAmmann

11 stoperů

Reagovat
mimi_united

A Pogba na lavičke, ach jej

Reagovat
Miguel19

Tvl taková díra tam a Darmian někde na půlce. Prostě klasik Jožko..

Reagovat
r.mrazik

prosim te...si jako myslis,ze jim mourek zakazuje behat?!!

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooooolllllllll

Reagovat
Nikikrew

Xhakiri

Reagovat
pingla

haluz neskutečná, ale co už no

Reagovat
Kixi Syhimour

Váš gól?

Reagovat
pingla

po chybě "nejlepšího golmana" ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já ho nejlepším gólmanem nikdy nenazval

Reagovat
pingla

však taky není důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

haluz bola to ze sme vam darovali gol

Reagovat
oli9

ty vole snad bys nechtěl bod pro United za dnešní výkon.... 2x za zápas se dostat k naší šestnátce...

Reagovat
pingla

nechtěl, hrajem sračku, to nikdo nepopírá, ale Shaqirimu tam spadli 2 odražené góly, to mě sere

Reagovat
fenixLFC

ako lingaardovi

Reagovat
pingla

Jesse využil chyby Allisona, to je něco jiného

Reagovat
REPLIKATOR

kolik že jste měli šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

to je páááááááááááááááááááááááááááááááán

Shaq bol nákup jak sviňa už len kvôli dnešku

Reagovat
nani92

Chlapci bojovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Ranoth

ahoj

Reagovat
Coutinho10

jeee to taaaaaaaaaaaaam Shaaaaaaq paaraaadne

Reagovat
nani92

Chlapci, jebte na to

Reagovat
Taiger

Hlavně nebreč

Reagovat
monty25

Ten Shaqiri je neskutečnej klikař...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim dejte nam petku at vyhodi toho zkurvycuraka.

Reagovat
oli9

dejte jim bůra

Reagovat
Greny

kdyz vidim tu obranu jak porad couva dozadu a nejradeji by odcouvala az mimo stadion ... vybavi se mi Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Pískaj konec ligy aj zápasu

Reagovat
nani92

A Mourinhovho pôsobenia u nás

Reagovat
9augi9

Tomu dožuvotnú zmluvu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson už dožul.

Reagovat
oli9

19 bodů na United

Reagovat
dextroza_m

Ty vole nádhera, Shaq je velmi nedoceněný hráč. Jose na tiskovce bude pokračovat v tom, že má Lpool štěstí, 2x odraz, celý svět je proti němu

Reagovat
Frantszek

nazddaaaaaaar. Orlice se rozlétla

Reagovat
smazaný uživatel

to se libi uzivateli Granit Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil dvou golu, to bude vina hracu bych tipl

Reagovat
cokoliv

Půl na půl s vedením

Reagovat
smazaný uživatel

ale tady se dozvis, ze si stejne hraci delaj co chteji

Reagovat
REPLIKATOR

Wijnaldum je nejhorší zakončovatel akcí všech dob

Reagovat
oli9

felani ?

Reagovat
oli9

dnes ve všem lepší

Reagovat
Nikikrew

Nedat Pogbu do takeho zapasu moze asi fakt iba Jose. Strasny prekauc

Reagovat
Swarley

tak co, pořád věří vedení, že dáme TOP 4?

Reagovat
Nikikrew

uz ani Unai tomu neveri

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej před tu čtyřku jedničku, a máte to v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

pořád věříš, že mourinho dá titul ty mrtko?

Reagovat
Swarley

jop, ale někde jinde

Reagovat
Whitemedia

Fellaini střela na Salaha..

Reagovat
Heisenberg

Fellaini moc Heskey

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira získáva v pomyselnom súboji o naj DM konkurenciu, Fabiniho špičkový výkon dnes + lepšia rozohrávka ako Torreira

Reagovat
Whitemedia

v souboji o druhé místo..

Reagovat
Greny

a Kante je rozhodčí ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kante už veľmi ako dm pod Sarrim nevyzerá

Reagovat
Whitemedia

to je fuk, pořád je to nejlepší DM v lize

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Kante nehrá DM

Reagovat
cokoliv

Proti dnešnímu united by vypadal jak polobuh i Leiva

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie.

Reagovat
vodka

nevim proč ne, když fabinho prakticky nebyl napadaný a měl na všechno moře času.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá taký pohyb a rozohrávku.

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Snad United chytnem v osmifinále LM..aspoň bysme mohli v tý době pošetřit hráče na Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem to četl, tak jsem čekal spíš fanouška Schalke

Reagovat
monty25

Schalke je bohužel dostat nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
Tuard.MUTD

De Gea je tuhle sezonu marnej, bohužel.....

Reagovat
Swarley

jako jak měl jeden z těch gólů chytit?

Reagovat
Greny

ten gol United

Reagovat
Swarley

tak ten by nejspíš chytil, to je fakt...

Reagovat
Remt

Ale myslím, že musí být slušně nasraný z těch odrazů :D myslím, že po tom 3. golu už je musel zmr*at ať do těch střel už radši nehrabou :D řekl bych že by obě možná měl

Reagovat
SpecialOne

what? co z toho měl chytit? Mané z malého vápna a pak 2 tečované k tyčím

Reagovat
Tuard.MUTD

Já nemluvím jen o tomhle zápase, ale celkově za tuhle sezonu..

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

jj.hlavne proti fiminovi to bylo tragicky

Reagovat
r.mrazik

lindelof a jeho rozehravka...kdy ten nakop leti klasicky uplne do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak to je ale hodne hrozny ze strany United, neni nejaka hranice?!

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo je ten vedle SAFa? A vedle Eda?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt mě nezajímají legendy MUN

Reagovat
Swarley

ale samotného fotbalu by mohly, tak se něco douč

Reagovat
9augi9

Dôležité je, že SAF a spol. mohli sledovať tento skvelý zápas.

Reagovat
Swarley

SAF má svoje splněno

Reagovat
9augi9

No tvrdil, že Liverpool poslal tam kam patria a to za United a to už trošku neplatí.

Reagovat
Swarley

myslel to v titulech a když končil...však měl v tu chvíli pravdu a navíc to platí pořád i dnes...

Reagovat
Kixi Syhimour

tak kdo to je?

Reagovat
Swarley

že nepoznáš Gilla, to je v pohodě, to ti ani nevyčítám...ale za toho druhého si liskni...

Reagovat
Kixi Syhimour

Přestaň a prostě mi to řekni

Reagovat
Swarley

až uvidím ten liskanec

Reagovat
Kixi Syhimour

Nech toho nebo napíšu, že to byl Anderson

Reagovat
icka

Reagovat
cr7sux

Tak se na ně neptej

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej paprda

Reagovat
smazaný uživatel

David Gill

Reagovat
Kixi Syhimour

A ten druhej?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitívum zápasu je Bailly....ale koho k nemu?

Lindelofa už nikdy prosím.

Reagovat
Grahf

ešteže nehral virus pogba, to by sme dostali 5

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo kombinace z jine planety a pak takova lopata

Reagovat
Edgewalker

34:5 na střely?

Reagovat
Kixi Syhimour

36:6

Reagovat
Edgewalker

To to byl až takový masakr, nebo účka stříleli i na vlastní bránu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani ne masakr, fakt je, že u ničeho nebyly, ale spousta střel byla zablokovaných nebo letěla mimo, ale MUN naprostej hnus.

Reagovat
Kixi Syhimour

*nebyli

Reagovat
Edgewalker

Takže klasika Mourek. Snad tam vydrží co nejdéle

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Když vidím ty statistiky.. rohy 13:1... střeli na branku 11:2.. Zajímalo by mě až Mourka vyrazí z MU, který tým si řekne: sakra, takovýhle statistiky, TOHO FAKT MUSÍME PŘIVÉST K NÁM!! Jestli ho přivede Real, tak se z tý krize nevyhrabou už nikdy

Reagovat
Greny

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se mi do Bohemky jako duo s Haškem

Reagovat
Remt

Českou Ligu moc nesleduju ale Hašek je špatný? přišlo mi, že pod ním Bohemka hrála sympaticky a když byl v Tiki taka, taky mluvil docela rozumně, nebo ne?

Reagovat
Luc-Luc

Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

Back on the table

Reagovat
Kokesh

What?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Put your hands on the stôl!

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
R22

Nejslabší United za dlouhý roky...zasloužená výhra zatim to šlape úžasně

Reagovat
Rudnevs

Liverpool

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bayern987

Reagovat
JessePinkman

yeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
EL Gringo

Easy

Reagovat
PISTOLERO

Slabší soupeř na Anfieldu letos nehrál

Reagovat
Kixi Syhimour

Řekl jsem, že dneska jen jeden pesimismietický příspěvek ten je nahoře. Teď si jen dovolím zhodnotit zápas, tak tomneberte jako pesimismu. Musel jsem se dost držet.

Clyne sic nic moc, ale katastrofa to taky nebyla. Alisson mě tak neskutečně na*ral, tohle zrovna proti MUN, taková smůla. Vše se ale vynahradilo dvěma góly od Shaqiriho. Salah neviditelný, Mané konečně dobrej zápas, Firmino taky. Wijnaldum otřes, Fabinho fantastického, Lovren vcelku dobrej, Robertson dneska nic moc, hlavně ty centry, ale dobrej zákrok. Van Dijk dneska naprosto vymazal Lukakaa, ale ten byl vymazaného dneska i tím systémem.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ Klopp vyjímečně střídal dřív

Reagovat
Kixi Syhimour

*fantastický

**vymazanej

Reagovat
PISTOLERO

Ser na to a oslavuj

Reagovat
Frantszek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jackmaker1989

To je blbec ten Mourinho, ešte v rozhovore povie, že okrem prvých 20 minút to bolo "controlled" z ich strany :D

Reagovat
9augi9

Aj prehra sa dá kontrolovať.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frantszek

Neskutečně trollí. A to tak, že použije slovo, do kterého to do konce zakomponuje.

"conTROLLed"

Reagovat
smazaný uživatel

né pesimistický, ale otravný a trapný

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale že to dneska bylo lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

mně to přijde fajn celou sezónu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic proti, já mluvil o sobě , ale výkon dobrej, jen to chtělo více šancí a teda ta minela

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tesim co zas vypoti jose na tlacovke

Reagovat
Ranoth

Liverpool FC's best EVER start to a Premier League season

Reagovat
Kixi Syhimour

Adam95 je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

radsej uzivaj zachranu v lige a neries nejakeho dementa

Reagovat
Kixi Syhimour

A my už jsme matematicky zachránění?

Reagovat
smazaný uživatel

to som nikde nenapisal

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se jen ptám, jestli už mohou vypuknout oslavy.

Reagovat
icka

aspon neni otravny jak ty

Reagovat
Kixi Syhimour

To není odpověď na můj dotaz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele