Premier League - preview 15. kola

04.12.2018, 08:37, aktualizováno 05.12.2018, 08:36
Previews
Anglická liga ve středu pokračuje dalšími zápasy, ve kterých do hry zasáhnou konkurenti Man City z čela tabulky. Průběžně druhý Liverpool se představí na hřišti předposledního Burnley, zatímco Chelsea pro změnu cestuje do Wolverhamptonu. Man Utd si to rozdá s Arsenalem. Jiný londýnský celek Tottenham si potom nepřipouští zaváhání se Southamptonem...
Burnley FC - Liverpool FC  (středa 20:45)
Liverpool bude na Turf Moor pod velkým tlakem, protože aby se udržel v těsném závěsu za vedoucím Manchesterem City, potřebuje zvítězit. Burnley čeká snad ještě náročnější úkol, porazit druhý Liverpool a konečně přerušit sedmizápasovou sérii bez vítězství

Burnley o víkendu nestačilo na Crystal Palace a po porážce 0:2 mu v tabulce Premier League patří předposlední místo. Na nesestupový Huddersfield sice ztrácí pouze jeden bod, ale jeho forma zatím nenasvědčuje výrazný pohyp tabulkou směrem kupředu. Tím spíš, že Clarets už nevyhráli sedm kol v řadě! Naposledy se jim podařilo zvítězit koncem měsíce září v Cardiffu!

Ve vloženém patnáctém kole čeká na Clarets velký favorit a aspirant na titul - FC Liverpool, který dosud nenašel přemožitele. "Nemůžeme lhát sami sobě. Bude to těžký zápas, ale Burnley v průběhu několika let prokázalo, že je schopno zvládat tyto druhy zápasů. Před vlastními fanoušky budeme tvrdě makat, pokusíme se rozpoutat bouřku a udělat to Liverpoolu co nejtěžší," nechal se slyšet golman domácích Joe Hart.

Liverpool o víkendu zvládl prestižní Merseyside derby a Everton porazil pozdní brankou Divocka Origiho, až v šesté minutě nastavení! Důležité je, že tři body zůstaly na Anfield Road a Liverpool tak dál pokračuje ve své letošní neporazitelnosti, tedy alespoň co se Premier League týče. Reds ztrácejí před tímto zápasem na Citizens pět bodů, ale utkání vloženého kola s Burnley mají ještě k dispozici, zatímco svěřenci Pepa Guardioly ho odehráli již včera. A jaké je Burnley soupeřem?

"Je to silný tým a jsem si jistý, že na konci sezony na tom budou dobře. V tomto okamžiku vypadají klidně i když nezískali výsledky, které by si za své výkony zasloužili. My teď musíme jejich stíhací jízdu posunout nejdříve na víkend a ne dříve," prohlásil na stránkách Liverpoolu německý kouč Jürgen Klopp.

Burnley bude postrádat Stephena Warda a nově i Stevena Defoura, oba do utkání nepustí zranění. Ještě horší situace panuje v Liverpoolu. Sadio Mané nebude moci pro zranění nohy nastoupit a mimo hru jsou rovněž Oxlade Chamberlain, Lallana, Solanke a Robertson.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Taylor, Mee, Tarkowski, Lowton - Gudmundsson, Cork, Hendrick, Lennon - Barnes - Wood
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Moreno - Wijnaldum, Henderson, Keita - Salah, Sturridge, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.90 - 5.73 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Leicester City  (středa 20:45)
Poslední celek tabulky potřebuje rychle získat body a dobrou příležitost k tomu bude mít ve středu, kdy na Craven Cottage přivítá Leicester City. Fulham po výměně trenéra zabral a v důležitém souboji porazil Southampton 3:2, v minulém klání na Chelsea sice podlehl 2:0, jenže s body ze Stamford Bridge počítal jen málokdo. Leicester naproti tomu už pět zápasů neprohrál.

Fulham se neprezentuje špatným herním projevem, v letošní sezóně jej však hrubě sráží laciné individuální chyby a špatná defenziva, která z celé ligy inkasovala jednoznačně nejvíce branek. Možná i kvůli tomu byl angažován Claudio Ranieri - ten svůj úspěch s Leicesterem vystavil na pevné defenzivě a ďábelsky rychlých protiútocích, Fulham od něj tedy bude potřebovat podobnou léčbu zadních řad. Poněvadž bez jistoty v obranných řadách se dá jen velmi těžko počítat s tím, že by se Chalupáři zachránili.

To Leicester má přesně opačné starosti, Lišky se nacházejí v horní polovině tabulky a případná výhra by je mohla katapultovat na šestou pozici. Od poloviny října, kdy Leicester padl na hřišti Arsenalu, navíc nepoznal dalšího přemožitele, od té doby si na své konto připsal remízy v zápasech s Leicesterem, Burnley a Brightonem a tři body za výhry s Cardiffem a Watfordem.

Domácí již mohou počítat s útočníkem Schürrlem, kterého drobné svalové zranění připravilo o duel na půdě Chelsea. Mimo zůstává Floyd Ayite. U hostů se vznáší otazníkm nad startem hlavní útočné hvězdy Jamieho Vardyho, do hry pak pravděpodobně nezasáhnou ani Harry Maguire a Wes Morgan.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Sergio Rico - Christie, Odoi, Mawson, Le Marchand - Schürrle, Chambers, Seri, Ryan Sessegnon - Cairney, Mitrovic
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Morgan, Evans, Chilwell - Mendy, Ndidi - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.38 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC  (středa 20:45)
Londýnská Chelsea po první letošní porážce zabrala a o víkendu zdolala Fulham 2:0, rozhodně ale nemůže polevit v koncentraci, jelikož už ve středu vyjíždí na nepříjemnou půdu Wolverhamptonu. Londýnský celek se momentálně nachází na třetí pozici, jakákoliv bodová ztráta jej však může odsunout až na místo páté, svěřenci Maurizia Sarriho tak v boji o TOP 4 musí zůstat ve střehu.

To domácí se po solidním startu do sezóny nepříjemně zadrhli a momentálně už šest zápasů čekají na plný bodový zisk. Naposledy brali tři body po utkání s Crystal Palace na začátku října, od té doby své bodové konto rozšířili už jen o jeden bod za remízu na půdě Arsenalu (kde při troše štěstí mohli brát body hned 3), jinak však hned pětkrát odešli ze hřiště poraženi. Díky výbornému startu mohou být i nadále v klidu, však se nachází na třináctém místě se sedmibodovým náskokem na sestupové příčky, pravdou ale je, Wolves měli před sezónou ambice větší než normální obyčejný nováček.

To Chelsea před týdnem a půl doslova shořela v důležitém zápase proti Tottenhamu, když za 50 minut inkasovala hned třikrát a bylo tedy jasné, že poprvé v ligové sezóně domů odejde s prázdnou. Pro Blues se jednalo o potřebný budíček, v této sezóně měli už několikrát nůž na krku, vždy to ale se štěstím zvládli, což se jim ovšem ve Wembley stokrát vrátilo. Maurizio Sarri byl s výkonem svého týmu hrubě nespokojen, chuť mu jeho svěřenci zlepšili o víkendu, když na Stamford Bridge pohodlně porazili Fulham 2:0. Přichází však klíčové období sezóny, které na Stamford Bridge smetlo už spoustu trenérů - ustojí tedy Maurizio Sarri náročný vánoční program, nebo bude Chelsea pod jeho vedením po novém roce dotahovat ztrátu na první čtyři celky tabulky?

Domácím bude kvůli disciplinárnímu trestu chybět záložník Ruben Neves, žádné další trable by však Wolverhampton trápit neměly. Chelsea monitoruje stav dvojice Alonso, Kovačič, oba fotbalisty trápí drobný zdravotní problém a o jejich startu se rozhodne až těsně před utkáním.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Gibbs-White, Rúben Vinagre - Traoré, Raúl Jiménez, Diogo Jota
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho, Barkley - Willian, Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.24 - 3.74 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Newcastle United  (středa 20:45)
V posledních dnech toho bylo hodně napsáno o kuriózním závěru Merseyside derby. Na události z poslední minuty zápasu jistě nebude chtít zapomenout jen Jordan Pickford, ale i zbytek týmu.

Fanoušci Evertonu jsou i přes porážku s městským rivalem spokojeni a věří v zářivou budoucnost pod vedením Marca Silvy. Naděje snad ale konečně svitla i na druhé straně tábora. Majitel Newcastle Mike Ashley, kterého většina fanoušků Strak nenávidí, ohlásil nedávno, že se pokusí klub do několika týdnů týdnů. Záblesk naděje pro frustrované fanoušky i Rafaela Beníteze, který by konečně mohl dostat potřebné prostředky pro vybudování takového týmu, jaký by si představoval.

Ale než k samotným změnám ve vedení dojde, musí se španělský trenér soustředit na nadcházející zápas. Nečeká jej nic lehkého. Liverpool sice ukončil čtyřzápasovou neporazitelnost Evertonu, rozhodně však nebylo znát, že by tým sídlící v Goodison Parku ztrácel na čelo tabulky ze sedmého místa sedmnáct bodů. Benítez se navíc bude muset obejít bez jednoho ze svých klíčových hráčů, Matta Ritchieho. Ten nasbíral příliš mnoho žlutých karet, a tak ho čeká zápasová stopka.

Benítez ovšem bude mít pravděpodobně k dispozici japonského univerzála Muta a není vyloučen ani návrat obránce Floriana Lejeunea. Oba jmenovaní chyběli společně s dvojicí Dummett, Darlow na soupisce týmu při víkendové porážce s West Hamem 0:3.

To Marca Silvu žádné problémy se sestavou netrápí. Má možnost vybírat ze širokého spektra hráčů. Solidní výkon podal proti Reds Ademola Lookman, a tak je možné, že by se mohl objevit v základní sestavě modrých v zítřejším zápase. Pravděpodobně by nahradil Thea Walcotta. Ten není příliš produktivní a zaostává za očekáváními. Vyloučen není ani start dvou dalších útočníků Tosuna a Calvert-Lewina.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.28 - 7.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (středa 21:00)
Sotva v řadách Arsenalu dozněla euforie z masivního vítězství o víkendu, už je na pořadu dne další velký zápas. Vložené patnácté kolo Premier League totiž Kanonýry posílá na stadion Old Trafford, kde v ligových duelech s Manchesterem United naposledy dokázali triumfovat v roce 2006 a od té doby zde uhráli pouhé tři remízy. Rozdíl ve formě obou celků je však před zápasem propastný, a jestli má mít Arsenal šanci tuto tristní bilanci prolomit, je to právě nyní.

Zatímco svěřenci Unaie Emeryho si drží již devatenáctizápasovou šňůru bez porážky napříč všemi soutěžemi, podpořenou nedávnou výhrou proti úhlavnímu rivalovi z Tottenhamu v brilantním severolondýnském derby, United se trápí. Vzhledem k osmibodové momentální ztrátě Rudých ďáblů právě na čtvrtý Arsenal vyplavaly na povrch výroky manažera Josého Mourinha, jenž měl možný návrat v tabulce mezi první čtyřku označit za zázrak.

"Nevím, jestli jsem to skutečně řekl, anebo ne. Ale jestli jsem tohle slovo použil, myslel jsem to úplně jinak," vysvětloval portugalský manažer na předzápasové tiskové konferenci. "Myslím, že nám na čtvrté místo schází osm nebo devět bodů. Nevěřím, že je zapotřebí zázraku, jen potřebujeme dobrou šňůru výsledků a nesmíme ztrácet další body v zápasech, které bychom ztrácet neměli." Právě v předešlých dvou ligových duelech se tak naneštěstí pro United stalo, neboť jak doma s Crystal Palace, tak na půdě trápícího se Southamptonu uhrál Manchester pouze remízu, přičemž manažer Southamptonu Mark Hughes byl dokonce po víkendovém výsledku 2:2 proti United odvolán.

Největším rozdílem ve hře United je oproti loňské sezoně v defenzivní hře. Za vše hovoří statistika, podle níž se Mourinhova družina dostala na aktuálních třiadvacet inkasovaných branek až v třicátém kole minulého ligového ročníku, což před patnáctým kolem činilo z Manchesteru jednu v těch vůbec nejpropustnějších obran v celé Premier League. A jako by to samo o sobě nestačilo, musí se portugalský kouč navíc vyrovnat s početnou marodkou právě především v obranných řadách.

Vinou karetního trestu bude ve středu scházet Ashley Young, přičemž otazníky visí také nad startem Shawa, Smallinga, Valencii, Darmiana a najisto je vyřazen ze hry dlouhodobě zraněný Victor Lindelof. Čerstvé svalové zranění utržené na tréninku znemožní Alexisi Sánchezovi nastoupit proti svému bývalému klubu a v boji s časem je také Romelu Lukaku či Marcus Rashford, kteří v posledním kole museli absolvovat vynucené střídání.

Také na straně Arsenalu lze najít hned několik citelných absencí. Kapitán ve víkendovém derby Granit Xhaka uviděl pátou žlutou kartu sezony a na Old Trafford tak nesmí nastoupit, přičemž Nacho Monreal se teprve čerstvě po několikatýdenní absenci vrátil do tréninkového procesu a do utkání ještě rovněž nezasáhne.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Rojo, Jones, Dalot - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Martial
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Holding - Bellerín, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Mchitarjan, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.50 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Southampton FC  (středa 21:00)
Jen stěží si mohli v Tottenhamu Hotspur přát vhodnějšího soupeře k odrazu zpět na vítěznou vlnu a nápravu pošramoceného sebevědomí. Po kruté porážce 4:2 na půdě ústředního rivala Arsenalu totiž Spurs čeká domácí duel proti Southamptonu, který letos patří k vůbec nejhorším účastníkům Premier League a na vítězství čeká již dlouhých dvanáct zápasů napříč všemi soutěžemi.

Není tak divu, že manažer Mark Hughes se po Slavišovi Jokanovićovi stal druhým manažerem, který v letošní sezoně opouští svou funkci. Saints při hledání náhrady ve snaze zachránit zpackanou sezonu nelenili a již nyní je jisté, že se týmu ujme Ralph Hasenhuttl, někdejší úspěšný kouč německého Lipska, který dle informací anglických médií uzavřel s klubem na St. Mary’s smlouvu na dva a půl roku a týmu se ujme právě po středečním duelu s Tottenhamem, který ještě zhlédne pouze z tribuny. Ve vedení bude pro tento duel na lavičce dosavadní asistenc a bývalý klubový brankář Kelvin Davis.

Prohra v severolondýnském derby je sice vždy bolestnou záležitostí, ovšem Tottenham před tímto neúspěchem držel šňůru šesti výher v řadě a stále se v ligové tabulce nachází na pátém místě, a to pouze o skóre za čtvrtým Arsenalem, který v souběžně hraném utkání čeká podstatně náročnější střetnutí na půdě Manchesteru United. Zatímco do utkání najisto nezasáhne vyloučený Jan Vertonghen, stejně jako dlouhodobě zranění Dembélé, Lamela, Wanyama a Sánchez, vítaným posílením kádru Spurs je uzdravení pravého beka Kierana Trippiera, který by dle slova Mauricia Pochettina měl být po třízápasové absenci plně připraven do utkání zasáhnout.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Foyth, Alderweireld, Rose - Dier, Winks - Son, Eriksen, Moura - Kane
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Stephens, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Hojbjerg, Cedric - Armstrong - Gabbiadini, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.18 - 9.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Huddersfield Town  (úterý 20:45)
Přetěžký listopadový los Bournemouth zasáhl opravdu výrazně. Cherries zezačátku sezóny patřili k tomu nejatraktivnějšímu v Premier League - a to se možná nezměnilo ani teď. Parádní sérii, která partu Eddieho Howea vystřelila až na šesté místo, však vystřídala čtyřzápasová šňůra porážek. A Bournemouth teď nutně potřebuje porazit Huddersfield.

Začalo to smolnou porážkou s Manchesterem United. Pokračovalo další smolnou porážkou v Newcastlu a další smolnou... no, ani proti Arsenalu Wilson a spol. nezahráli zrovna mizerně. Tři prohry 1:2 za sebou každopádně nejsou úplně ideální vstupenko do zápasu na půdě Man City.

Huddersfield naproti tomu minulé týdny konečně začal sbírat body a vymanil se ze sestupových vod. Porazili Fulham, Wolverhampton a uhráli cenný bod i s West Hamem. Dost důležité úspěchy a z části i s týmy, jež budou Terriers provázet v bojích o záchranu. Sobotní porážka doma s Brightonem totiž ukázala, kde je skutečné místo Huddersfieldu v tabulce.

To by se mělo ukázat i ve vzájemném duelu s Bournemouthem, který je v každém případě favoritem. I proto, že už šestkrát v řadě doma Huddersfieldu nepodlehl. Naposled se Terriers na Goldsands radovali v srpnu roku 2008.

Pro úterní duel navíc tým Davida Wagnera přišel o jedničku do útoku Steva Mounie, který zahajuje svou třízápasovou stopku za červenou kartu. Mimo hru je taky Chris Lowe. I Bournemouth má jednoho vykartovaného borce a tím je Jefferson Lerma. Dan Gosling nestihne duel kvůli zranění kolene.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Lerma, L. Cook, Fraser - King, Wilson
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Zanka, Schindler, Kongolo - Hadergnonaj, Mooy, Hogg, Billing, Durm - Pritchard - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.74 - 5.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Crystal Palace  (úterý 20:45)
I po nabité neděli se fanoušci anglické kopané mohou těšit na další souboj rivalů. Domácí Brighton v M23 derby přivítá Crystal Palace. Oba celky v minulém kole po delší době vyválčily tři body a rozhodně budou chtít uspět i nyní.

Po hodně dlouhé době se v minulém kole povedlo zvítězit Brightonu. Ani zápas v Huddersfieldu nerozehráli Seagulls nijak extra, když prohrávali již v první minutě. Terriers však uškodilo brzké vyloučení Mouniého, čehož hosté zásluhou Duffyho a Andoneho využili k obrátce ve skóre. Racci tak zvítězili poprvé od konce října a po listopadovém půstu se v tabulce posunuli na jedenácté místo, když přeskočili v poslední době trápícího se nováčka z Wolverhamptonu.

Nyní se Brighton pokusí uspět také na domácí půdě. Minulé utkání v Huddersfieldu ukázalo, že branky umí střílet i jiní hráči než kanonýr Glenn Murray, který v letošním ročníku Premier League skóroval již sedmkrát. K dalšímu úspěchu bude chtít pomoci též veterán Bruno, jenž je fit poté, co nedohrál střetnutí s Terriers. Kvůli třízápasovému trestu bude naopak stále chybět záložník Dále Stephens a mimo hru zůstává kvůli problémům se stehenním svalem také Alireza Jahanbakhsh.

Také Crystal Palace v posledním zápase prolomili nepříznivou sérii bez vítězství. Na zisk tří bodů čekali ještě déle, konkrétně od patnáctého září, a proti Burnley, jemuž se letos také zrovna dvakrát nedaří, si připsali teprve třetí výhru v sezóně. Eagles se tak bodově odtrhli od týmů, jež zůstávají v sestupových vodách a se ziskem dvanácti bodů vyskočili až na čtrnáctou pozici.

Další důležité body se pokusí Orli vyválčit proti rivalovi z jižního pobřeží Anglie. "Jsme před derby velmi vzrušení. Jsme vzrušení před každým zápasem, ale tento je speciální především pro naše fanoušky. To si moc dobře uvědomujeme. Jediný způsob, jak je uspokojit je ten, že budeme hrát dobře a zvítězíme," řekl před zápasem manažer Eagles Roy Hodgson, jemuž bude chybět pouze Christian Benteke. Belgického útočníka již delší dobu trápí koleno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 2.99 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Cardiff City  (úterý 20:45)
Kdy jindy než teď. West Ham před sezónou hodně utrácel. Hodně a poměrně zajímavě - především, co se týče ofenzivy. Proto bylo velké překvapení, že se Kladiváři pod novým trenérem Pellegrinim, který už ví, jaké to je vyhrát anglickou ligu, zkraje sezóny tak trápili. A možná ještě víc překvapuje to, že se krize až na drobné výjimky protáhla až do začátku prosince...

Abychom však byli k West Hamu fér, los k němu úplně přívětiví nebyl. Během prvních třinácti kol se mu coby soupeři vystřídaly všechny celky z TOP 6 a k tomu i Everton. Naopak příští týdny vyzve papírově horší mančafty A tím se dostáváme k úvodní větě. O víkendu totiž Hammers vyhráli hladce na hřišti Newcastlu a možná začali novou kapitolu doposud frustrujícího ročníku.

Při pohledu na příští zápasy už totiž není kam uhýbat. West Ham musí začít pravidelně vyhrávat - a vzhledem k tomu, že teď doma přivítá relativně slabý Cardiff, je nejvyšší čas vyhrát druhý zápas v řadě. To se totiž londýnskému celku povedlo naposled v lednu roku 2017. A to je skutečně alarmující.

Kdy jindy než teď. West Ham navíc ještě k tomu proti Cardiffu mimořádně umí - porazil ho v posledních šesti případech a pětkrát udržel čisté konto. Naposled se celky každopádně střetly téměř pět roků zpátky.

Tehdy Cardiff zažíval premiérovou sezónu v Premier League. I kvůli dvěma prohrám 0:2 (včetně absolutního debutu v prvním kole) s West Hamem se však za deset měsíců zase poroučel. Letos to vypadá na podobnou bitvu, byť momentálně jsou Velšané mimo sestupové pozice. Vděčí za to hlavně zisku bodů na domácím hřišti - tři z posledních čtyř protivníků odjíždělo bez odměny.

Venku je to ale hrůza, a proto je dnes jasným favoritem West Ham. Cardiff uhrál bod jen v Huddersfieldu a je druhým nejslabším celkem na hřištích soupeře. A to ještě kvůli tomu, že Fulham hrál mimo svůj domov častěji a stihl nasbírat negativnější skóre...

Neil Warnock bude v zápase postrádat Jazze Richardse a Kennetha Zohoreho. Otazník visí i nad levým bekem Gregem Cunninghamem. West Hamu chybí klasicky Manuel Lanzini, Winston Reid, Carlos Sánchez a Andrij Jarmolenko. Nejistý je start Cresswella s Balbuenou.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku - Snodgrass, Noble, Rice, Felipe Anderson - Chicharito, Arnautović
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Arter, Gunnarsson, Ralls, Hoilett - Camarasa - Paterson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.00 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Manchester City  (úterý 21:00)
Jestliže někdo v nové sezoně anglické Premier League očekával u Manchesteru City známky mistrovské kocoviny, musí být po čtrnácti odehraných kolech řádně zklamán. Obhájci titulu totiž pokračují v loňské krasojízdě, doposud ztratili z možného maxima pouhé čtyři body, a přestože se jejich pronásledovatelé těší rovněž excelentní formě, na zběsilé tempo týmu Pepa Guardioly stále nestačí. Potvrdit mimořádnou fazonu a navýšit svůj náskok na čele hodlá Manchester v úterý na hřišti Watfordu, kam v posledních letech cestuje s chutí...

Předešlé dva vzájemné duely těchto celků na Vicarage Road totiž dopadly masivními debakly 5:0 a 6:0, přičemž Citizens ovládli proti Watfordu osm nedávných střetnutí, a to s celkovým skóre 27:4. Není tak divu, že hosté budou jednoznačnými favority i tentokráte, byť domácí klub se může utěšovat alespoň bilancí zápasů s aktuálními ligovými mistry. Jak proti Leicesteru, tak Chelsea totiž Hornets v předešlých dvou sezonách dokázali doma naplno bodovat.

Aktuální forma Watfordu ale překvapení příliš nenasvědčuje. Svěřenci Javiho Gracii po mimořádném vstupu do soutěže v podobě čtyř výher za sebou dokázali v dalších deseti kolech bodovat naplno jen dvakrát a postupně se propadají ligovou tabulkou na aktuální desáté místo. Přesto Pep Guardiola vyjádřil svému španělskému trenérskému souputníkovi, jenž čerstvě podepsal novou smlouvu na čtyři a půl roku, slova vřelé podpory: "Watford se těší plynulému pokračování téhož projektu s týmiž myšlenkami a totožným manažerem, to klubu přidává na stabilitě. Snad se mu bude dařit a vydrží ještě dlouho ve funkci."

Zatímco hráči City v minulém kole přehráli Bournemouth 3:1, Watford kromě prohry s Leicesterem 0:2 prodělal také oslabení ve středu pole, neboť Etienne Capoue uviděl v samém závěru červenou kartu a bude tak v úterý svému týmu chybět. U hostí lze jako obvykle jen těžko předvídat, s jakou sestavou Guardiola vyrukuje tentokrát, obzvláště při pochybách ohledně zdravotního stavu Sergia Agüera a blížícího se víkendového zápasu na Stamford Bridge proti Chelsea.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Chalobah, Pereyra - Deeney, Gray
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Delph - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Mahrez, Jesús, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.39 - 5.48 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City14122043:638
2.Liverpool FC14113027:536
3.Chelsea FC1494130:1131
4.Arsenal FC1493232:1830
5.Tottenham Hotspur14100425:1530
6.Everton FC1464420:1622
7.Manchester United1464422:2322
8.Leicester City1463520:1721
9.AFC Bournemouth1462623:2120
10.Watford FC1462617:1920
11.Brighton & Hove Albion1453616:2018
12.Wolverhampton Wanderers1444613:1716
13.West Ham United1443717:2215
14.Crystal Palace1433810:1712
15.Newcastle United1433811:1912
16.Cardiff City1432913:2711
17.Huddersfield Town142489:2410
18.Southampton FC1416712:269
19.Burnley FC1423913:299
20.Fulham FC14221014:358

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1118)

Přidat komentář
habinity

Ako fanúšik United fandím Shityy v lige.Loserpool to nesmie vyhrať, najmenši rival a hrajú fakt najkrajší futbal, píšem to aj v rámci histórie :) shityy nas nemôžu ohroziť este dekády,,,, a ta nasa potapajuca lod snad ešte zabojuje o 4 flek ale prial by som si bez Mourinha

Reagovat
Smreky

Podle manažera Manchesteru United Josého Mourinha by se umístění v nejlepší čtyřce Premier League rovnalo zázraku. Ještě na konci listopadu před remízou s Crystal Palace 0:0 mluvil Mourinho o tom, že United se do čtyřky dostanou ještě do konce kalendářního roku. Po sobotní plichtě 2:2 se Southamptonem však v rozhovoru prohlásil, že jeho cílem je teď "nasbírat co nejvíce bodů a pokusit se o zázrak, tedy dostat se do TOP 4." United patří momentálně v tabulce sedmá pozice. Na první čtyřku, která zaručuje postup do Ligy mistrů, ztrácejí 8 bodů. (bbc.co.uk)

Jose sa už asi uspokojil s tým kde sa nachádza čudujem sa že ho tam ešte niekto drží...

Reagovat
Busby babes

pokud ti tohle prijde jako, ze se uspokojil s tim, kde se nachazi...

Reagovat
blade115

Ale jako pěkně snižuje očekávání. Ten kádr na tom rozhodně není kvalitou tak bídně, aby byla Top 4 zázrak.

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili? Me se to nelibi, ta sance tam porad je. Ale dost jsme si to ted posledni mesic zkomplikovali.

Reagovat
Busby babes

btw. kdyz rekl pred mesicem opak, tak jste se mu prisli hromadne vysmat, jaka je to picovina...

Reagovat
blade115

To nevím, co tu kdo psal, já už dlouhodobě říkám, že kádr kvalitní máte, akorát je chyba na lavičce. V tuhle chvíli jsou ty vyhlídky mizerný, ale problém je už v tom, že jste se do takové situace vůbec dostali. City jsou jinde, Live to šlape, ale Chelsea, Spuds ani Arsenal na tom kvalitou kádru nejsou určitě nijak výrazně líp.

Reagovat
Busby babes

tak to je uz trochu jina vec, nez na kterou jsem reagoval. Ze bychom ho meli propustit si myslim taky, protoze to uz neotoci. A bude to ted horsi a horsi, kdy bude cim dal tim vic frustrovanej, ze z tech hracu nedokaze dostat to, na co maji nebo ze neplni jeho pokyny tak jak po nich chce no... Ale ze by se s tou situaci uspokojil? to mi teda neprijde ani nahodou.

Reagovat
blade115

To samozřejmě ne. Já ti ani nechtěl nějak oponovat, spíš tak jako dodat, že to z jeho strany je taky celkem tragédie, dokonce je za to podle mého víc odpovědný než hráči.

Reagovat
Busby babes

podle me jsou za to odpvedni vsichni. vicemene rovnym dilem. Dobre to popisuje ten Winter ve videu, co jsem dal niz.

Reagovat
blade115

Já si jen tak nějak říkám, proč prakticky všichni hráli na MS o tolik lépe, když tady hrají opět prakticky všichni takovou bídu.

Reagovat
Counter

Jako hráči/manažer/vedení všichni 33% vina? Osobně bych toho na Mourinha hodil více.

Reagovat
Busby babes

to me neprekvapuje. rikam vicemen. Nejvetsi dil viny je podle meho na vedeni, tam je Mourinho jen posledni symptom, protoze on s tim jde proste ven, coz LVG a Moyes neudelali. Btw oba popisujou fungovani klubu jako takoveho dost negativne. U Moyese nad tim jeste muzem mavnout rukou, ale u LVG uz to aspon za zamysleni stoji... A tech zbylich padesat procent muzes rozdelit klidne 30 pro Mourinha zbytek hraci.

Reagovat
vodka

Moyes měl trochu jiné pravomoci a za fungování si mohl sám, protože vyhodil skoro celý realizační tým, tím pádem ztratil kontinuitu...

LVG naopak pokud vím, tak víc provázal áčko s rezervou a akademií a chtěl víc sjednocující strukturu, což mourinho zase promptně zrušil.

Reagovat
Busby babes

jasne, ale popisoval i to, jak klub funguje v jinych vecech okolo a rikal, ze to nema uz moc spolecneho s modernim vedenim beznem v jinych klubech. Proste to bylo moc navazane na dvojici SAF - Gill. Z tohodle se treba Arsenal poucil a zacli se na ten Wengeruv odchod pripravovat z predstihem. my se nepoucili doted.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

kazdopadne jsem reagoval na to uspokojeni... coz je proste picovina. Naopak, z toho, co rekl je podle me dost videt jak ho ta soucasna situace sere. Mourinhovi muzu vycitat milion veci, ale nedostatek ambici fakt ne. I proto po klubu dlouhodobe chtel aby i misto kecu o nejvetsim a nejbohatsim klubu sveta se tak zacli i chovat, at uz na prestupovem trhu nebo i treba ohledne treninkoveho zazemi a tak.

Reagovat
Grahf

nebol si to ty, čo si mi nedávno oponoval, že top 4 je v pohode, však sme len pár bodov od nej? Sereš si do huby.

Reagovat
Busby babes

coze? Za prve si nevybavuju kdy, ale vazne mi chces omlacovat o hlavu, ze jsem mozna v situaci, kdy jsme ztraceli 4 body na ctvrteho videl situaci optimisticteji nez kdyz jich ztracime 8?

Reagovat
Grahf

jo, pretože si naivný a hlúpy. To, že sme pozadu len o pár bodov je irelevantné, keď vezmeš do úvahy, že hrajeme mrdku, nič v klube nefunguje a manager je sabotér. Tam proste musíš vidieť už dopredu, že sa to nemá ako preklopiť do lepších časov bez toho, aby padali hlavy.

Reagovat
Busby babes

ja jsem naivni a hloupy... jasne, rika nekdo, kdo si mysli, ze odchodem Mourinha se vsechno vyresi. Tak urcite. Saboter, lol.

Reagovat
Grahf

kde vravím, že sa tým všetko vyrieši? Ale je to momentálne to jediné, čo nás môže niekam posunuť. Odchod vedenia, alebo predaj klubu sa čakať velmi nedá.

Reagovat
Busby babes

tak ze mi tu vycitas, ze nekoukam dopredu... Nebo ze mi vycitas, ze v situaci, kdy mame par bodu ztratu a lehkej los pred sebou, verim, ze jeste muzem uhrat lepsi postaveni...

sorry, ze jako ty nedoufam a nevidim jen same porazky pred nama...

Reagovat
Grahf

slepá viera je napiču, ak nie je ničim podložená. Ty odmietaš realitu, zabýval si sa vo svojom vzdušnom zámku, to je potom každá rozumná debata ťažká.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

btw tvoje reakce nedava smysl na to, co jsem psal. ale nejak me to neprekvapuje.

Reagovat
Smreky

nepríde mi že by ho to nejak sralo... ten jeho prístup, počas zápasu či na tlačovkách...stále sa len sťažuje ako druhí míňajú (pritom jemu vedenie dalo neskutočné finančné prostriedky na posilnenie), ako im rozhodcovia krivdia..samé výhovorky...chudáčika zo seba robí... všetko hádže na hráčov...to nikdy nerobil, vždy stál za tímom... veď ten tím čo má k dispozícii by mal zápasy vyhrávať s prehľadom...kúpili mu na koho si ukázal akurát on s nimi nevie pracovať....viď sanchez napr...v arsenale hviezda č.1 v manutd priemerák, hráč na lavičku či tribúnu...dávno mal dostať padáka, on im už nemá čo dať

Reagovat
Busby babes

tak mi prijde, ze teda Mourinhovu karieru moc nesledujes. Vymluvy na cokoliv mel vzdycky a je to otravny, to souhlasim.

Ale pokud ti prijde, ze ho nesere, jak se nam a jemu nedari, tak to nesouhlasim. Je to na nem podle me dost videt. A ze nestoji za tymem? Nevim, casto po debilnim vykone a ze jich letos bylo stejne rekne jak byl vykon a spirit ok nebo tak neco. Ze i kritizuje? jasne no. Ale treba ted je porad tlacenej do komentu na Pogbu a dalsi a odmita o nich mluvit a shazuje to jako nonsense...

O tom, ze mu neprivedli na koho si ukazal jsem se tu bavili mockrat, o tom jestli chtel nebo nechtel Alexise bych mozna taky pochyboval, ale to jsme tu taky resili.

Reagovat
Busby babes

jo a ano, padaka mel dostat v lete v momente, kdy se vedeni rozhodlo, ze mu neveri.

Reagovat
Smreky

sledujem mourinha dlhu dobu a nikdy nekritizoval svojich hráčov práve naopak, vždy za nimi stál a chránil ich...všetku pozornosť bral vždy na seba.... kritizovať kritizoval ale nie tak ako poslednú dobu...kde je vždy všetko proti nemu len on je ten chudáčik... penazí na posili minul za posledné roky dosť a stále mu je málo....asi tolko k tomu...

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze tohle tve vnimani je taky dost ovlivneny tim, ze jakakoliv kritika v kabine je druhej den v novinach.

Reagovat
Smreky

Moj názor nemám info z prvej ruky priamo z kabíny

Reagovat
Busby babes

to nikdo z nas. Jenze si to muzem pak precist v novinach, viz dalsi clanek niz...

Reagovat
Counter

Jako když mu nekoupili jednoho nového pokemona na stopera, tak to znamenalo, že mu nevěří? Pořád se přece od jednoho z nejúspěšnějších manažerů na světě očekává, že bude nějak umět pracovat se svým stávajícím kádrem, bez ohledu na množství posil (které je nemalé).

Reagovat
Busby babes

ano. V momente, kdy sel Woodward do novin a zacal jim vypravet jak hraci, ktere si manager vybral nejsou dost dobri, nejsou lepsi nez ti, co uz mame (kdo v klubu ma relevantni znalosti a zkusenosti aby takove hodnoceni udelal? Woodward? ), tak v ten moment ho meli vyrazit. Respektive uz pred tim, kdyz se rozhodli, ze proste jeho usudku ohledne sportovni stranky neveri. Protoze proto si ho privedli a proto mu plati 15 mega rocne, aby rozhodoval o sportovnim useku.

Reagovat
salami

No a neni to tak, ze Mourinho ztratil duveru co se tyce vyberu hracu a dejme tomu teda jako manager, ale jeste mu chteli dat sanci jako trenerovi? Kolik z Joseho posil se realne chytilo a vyplaci se? Mozna jste nechteli skoncit jako Inter, kterej po Josem zustal s prestarlym kadrem.

Reagovat
Busby babes

jj, skvelej napad zrovna u Mourinha a jeho povahy, kdyz vis, ze kdyz mu nevyjdes vstric ceka te shitstorm... A sorry, jak ztratil duveru, kdyz mu v lednu prodlouzili smlouvu? Proste vsechny ty kroky vedeni od ledna lonskeho roku nedavaj absolutne smysl.

Reagovat
salami

ještě jednou, ztratil důvěru, co se týče výběru hráčů

Reagovat
vodka

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz - tak nějak sem zachytil (sociální sítě, fotbalové weby) nějaké pnutí mezi fans MCITY, co se týká Mahreze a alžírských fanoušků? o co tam přesně jde, neví někdo?

Reagovat
C-M@ster

Tak muslimové mají zase písek z toho, že PL má týmy včetně City mají všude duhový vlajky a tak...

Hned pod to psali, aby radši Mahrez přestoupil jinam.

Ale nevím, jestli myslíš toto.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já zase vím o tom že na sociálních sítích Mahrezovi několik tisícovek lidí lajkuje fotky a pod každou fotografii (i když na ni není) píšou jaký to je bůh. Zároven negativně reagují na všechny hráče okolo něj. Taky nevím co přesně myslíš.

Reagovat
Hokaido

Alžirští fanoušci jsou největší zlo. Když hráli v Leicesteru Slimani a Mahréz, tak se nedala číst žádná diskuze na sociálních sítích klubu. Neustále postují stovky příspěvků bez nějaký pointy, vetšina z nich neumí anglicky více než 5 slov... Prostě úplně zkurvili sociální sítě Foxes.

Teď když Mahréz nemá jistej základ, tak tam všichni brečí ať hraje. Přejí zranění ostatním hráčům, aby mohl Mahréz hrát atd. Většina z nich je asi tak sto let za opicema, takže teď s tím LGBT bylo hodně veselo.

Reagovat
Counter

achjo

Reagovat
lucius6

Neni to nic vyhroceného, jde vyloženě jen o jejich chování na sociálních sítích, kde dávají angry reakce ke každé fotce, kde není Mahrez, takže potom, když jsou například fotky z trénkinku City, tak většina fotek má nejvíce angry reakcí, jelikož těch "fanoušků" z Alžírska je ohromné množství a samozřejmě i diskuze jsou zaspamované pseudo angličtinou a arabštinou, ale celkově si nemyslim, že je to něco vážného. Většina těch lidí na zápas City nikdy nepůjde, takže se tento spor skutečně odehrává pouze na sociálních sítích. Co se týče Mahreze jako hráče, tak s ním žádný problém není a on s tímhle bohužel jen těžko něco udělá.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/jimmymcbride1/status/1069739317520728065

Henry Winter, hlavni fotbalovej komentator Timesu, tak nejak hezky shrnuje situaci v klubu...

Reagovat
kaaspis

Má pravdu ten chlapec

Reagovat
Diego2

OT:

Zdravim hosi. Chtel by jsem se zeptat ci jste nekdo nebyl na Millwalu. 12.1. jedeme na West Ham s Arsenalem a vecer v ten stejny den se hraje vecer Millwall - Blackburn. Me moc Anglicky fotbal co se tyce stylu hry nezajima ale ta atmosfera je tam bozi to musi uznat kazdy. A proto by me zajimal prave zapas druhe ligy

Nevi nekdo jak je to tam s listkama? Diky

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze atmosfera je na vetsine anglickych zapasu dost na hovno.

Reagovat
Diego2

tak z tv se mi zda ze to tam celkem zije. O zapasech elitnich klubu si moc iluze nedelam tam to bude jak vsude jinde plne turistu. Ale 2 liga by mohla byt slusna ne?

Reagovat
Busby babes

Nevim no, byl jsem treba i na Swansea - Tottenham, Charlton - Boro ve druhe lize a loni na Fulhamu. Ze by to bylo nejak extra super, bych uplne nerekl. Millwall teda nevim, tam bych ale sel uz jen abych ty magory videl.

Reagovat
salami

Mam zkusenost ze Southamptonu a Newcastlu a oboji stalo co se tyce atmosfery dost za prd, a urcite to v tech pripadech nebylo turistama. Mam z toho spis takovej pocit, ze to je spolecenska udalost, u ktery uz je ale ten samotnej sport strasne upozadenej. Spis jde o zvyk, o to se ukazat na fotbale. Ale nakonec vsichni akorat zerou klobasy, chlastaj, kecaj s rodinou, ofandeni nemuze bejt rec a 20 minut pred koncem se zvednou a jdou, protoze nechtej stat ve fronte na parkovisti.

Reagovat
Diego2

A kurna to jsem cekal lepsi .

Nevadi ja si dal takovy fanouskovsky cil videt TOP4 ligy a chybi mi prave PL

SA, LA Ligu a BL mam za sebou. Takze at uz bude jakkoliv cil si splnim

Zatim nejlepsi atmosfera co jsem zazil jednoznacne na Bayernu a to o parnik.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na jakých týmech si byl v jiných ligách?

Reagovat
Diego2

Barcelona ,Bayern, AC Milan

Reagovat
Busby babes

Ajax, Benfika a Mechelen.

Reagovat
Taiger

Musíš to umět trefit no.

Reagovat
Busby babes

jenze to je to, jeden zapas z kolika.. 5? 10? Kdyz jsem byl na United - Liverpool, tak to bylo slusny, ale taky dany tim, ze jsme po 20. minutach vedli 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to v Anglii hodně závisí na tom, jestli se tomu týmu daří . Největší hukot jsem zažil před 2 rokama na Chelsea - Everton, kdy to bylo 5:0.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Taiger

Derby jsou jistota, tam neudelas chybu nikdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejvá vyprodáno, buď koupíš u kasy, nebo jestli chceš mít jistotu tak ty lístky chodí i do general sale, tak můžeš koupit přes net bez nějakýho člentví

Jestli si chceš zápas fakt užít tak měj na sobě něco west hamskýho

Reagovat
Busby babes

ja nevim, pod pojmem uzit si nepredstavuju pokus o sebevrazdu.

Reagovat
Diego2

Tak nekdo si mlaceni uziva

Reagovat
Diego2

Diky moc

Reagovat
Counter

Ale nic westhamského si neber

Reagovat
smazaný uživatel

Zkazíš všechnu zábavu

Reagovat
Diego2

A tak i kdyz nejsem fanousek Anglickeho fotbalu o teto rivalite vim

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Byl jsem tam letos na první kolo s Boro a lístky jsem úplně v pohodě koupil den předem. A zdaleka nebylo vyprodáno, takže bych se toho asi nebál ani před zápasem, až na to, že budeš muset vystát frontu.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

A co se týče atmosféry, tak mě nadchla, byť to asi bylo umocněno tím, že jsme měli lístky přímo do kotle, což bylo i pro mě ( pravidelného návštěvníka zápasů Komety Brno) něco co jsem ještě jinde nezažil, to fandění i ,,kultura” na ochoze je úplně jinačí než u nás, nikdo neřeší místo kam má lístek, celej zapas se stojí a jen se zpívají hodně drsný pokřiky o všech a o všem. Takže kotel Millwallu jednoznačně doporučuji navštívit.

Dokonce jim nevadilo, že měla přítelkyně na sobě červený tričko ( barvy Boro a WHU víme...)

Reagovat
Diego2

Taky chodim na Kometu takze na atmosferu na stadionech mam zvysene naroky diky za rady. Tak my nejsme fanousci West Hamu to ze jdeme na ne je nahoda. Chteli sme ToT s Utd ale nikdo nevedel kde se bude hrat tak se nam nechtelo cekat. Abych pak platil prepal kvuli novemu stadionu Tottenhamu a to je teda klub ktery mi nic nerika

Reagovat
Diego2

Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: Byl by zázrak skončit letos v top 4

To nemohl říct, ne?

Reagovat
kaaspis

Myslí letos jako kalendářní rok nebo jako letošní sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kaaspis

aha v češtině je to zavádějící

Reagovat
Smreky

pekne sezónu čo sezónu klesajú ambicie United

ten Mourinho je strašný magor... čím ďalej, tým viac a viac sa mi hnusí

čakám že o rok bude ambícia top10

Reagovat
janinho

minut za 3 roky skoro pol miliardy eur... snad by za to klub ako ManU necakal boj o titul, alebo aspon TOP4 Zoze si to svoje tazko vybudovane meno krasne nici ...

Reagovat
Whitemedia

co by ne, on o ten vyhazov a následné prachy na odstupném prostě stojí a jde si za tím..

Reagovat
Busby babes

v pripade, ze mine top4 to odstupny zas tak slavny nebude. A predstava, ze mu jde o odstupny... no nevim. Stejny, jako kdyz se o fotbalistech rika, ze jim jde hlavne o prachy.

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, mně už delší dobu přijde, že jakmile Mourinho dostane první prodloužení smlouvy, tak to jde u něj všechno do prdele.. vztahy s hráči, vztahy s vedením, výsledky.. to nemůže být náhoda

Reagovat
Smreky

súhlasím.... škoda len, že predtým to bol PÁN tréner, ktorý mal úspechy a uznanie... vždy stál za svojím tímom...ale poslednú dobu je to len šašo s rozvrátenou kabínou kdekoľvek príde... nakladá na svojich hráčov, verejne ich kritizuje...presný opak toho čo bol kedysi...

Reagovat
Busby babes

s timhle obecne nesouhlasim. Za a, uz ma vydelano dost. za b, pro tyhle spickove sportovce a managery, kteri to dotahli az na vrchol uz neni motivace penize... penize jsou jen ukazatel, kterej jim rika: ses nejlepsi/jeden z nejlepsich na svete.

Kdyby mu slo o prachy uz davno trenuje nekde v Cine nebo Emiratech, kde by dostal dvakrat trikrat tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

"Uz ma vydelano dost"..hovori sa, ze s jedlom rastie chut. Nemyslim si, ze to plati, cest vynimkam. Funguje to skor opacne, kto ma vela, chce este viac.

"Kdyby mu slo o prachy uz davno trenuje nekde v Cine"..ina moznost neexistuje? Preco by sa mal drbat do Ciny, ked moze dobre zarobit aj v Europe? Tiez chcem zarabat dobre, ale nebudem sa trepat niekam do Ciny, aj keby mi zrovna ponukli 2krat vyssi plat.

Reagovat
Busby babes

protoze takhle tihle super uspesni lide proste nefungujou. Precti si nekdy nejakej zivotopis opravdovych hvezd typu Gretzky, Messi, Dan Carter, Neville, Ferguson nebo dalsi, tedi ti, kteri na tom vrcholu opravdu byli a jake popisuji motivace... Je to velmi podobne. Ti, co to delaji pro penize se na ten vrchol nikdy nedostanou. Ti, pro ktere jsou penize jen tim vedlejsim produktem nebo jak to rict, casto ano.

A ano, z pohledu financi je Cina, Emiraty nebo i USA casto lukrativnejsi destinaci nez Evropa. A presto tam chodi minimum hracu/manageru o ktere je v Evrope zajem. Protoze jim nejde primarne o prachy ale o to byt v tech nejlepsich soutezich, bojovat o ligu mistru a tak...

Reagovat
aramaki

Ale ano, cital som nieco. Na druhej strane, nemozes predsa tvrdit, ze dokazes rozpoznat motivacie vsetkych uspesnych ludi, lebo si si precital zopar biografii (ktore mozu byt viac ci menej presne, skreslene atd). Ja len tvrdim, ze ten oblubeny zvrat "vydelano dost" je mytus. Myslis, ze ked si zarobil ja neviem 100 milionov, tak si povedal a dost, uz viac penazi mi netreba, teraz budem uz len vyhravat trofeje? Taky clovek zije aj velmi nakladnym a luxusnym zivotom, skupuje nehnutelnosti, on ten prijem musi navysovat neustale. Netvrdim, ze prave u Mourka musia tie prachy hrat prim, ale mozu byt velmi dolezitou motivaciou, samozrejme spolu s uspechom, trofejami atd.

Mnohi nechcu odist dokonca ani z ostrovov, dokonca jedneho mesta, lebo tam maju rodinu, priatelov, kultura im vyhovuje atd.

Reagovat
Busby babes

to jsem v predchozi reakci zapomnel, ze s tim: ma vydelano dost, mas pravdu viz takovej Babis. Ale jak rikam, u vetsiny tehle lidi ze sprotovniho odvetvi ty penize predstavujou uplne neco jineho nez pro nas normalni smrtelniky. A zrovna Mourinho je velmi ambiciozni, arogantni narcis jak hovado... predstava, ze to dela pro prachy a je mu fuk, ze vysledky stoji za hovno je dle me velmi mylna... Proto bych si spis tipl, ze chce trenovat ty nejlepsi mozne tymy, i proto, ze vi, ze ty penize s tim prijdou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Baronne

Už má vyděláno dost

Reagovat
Eichel

Toto je dosť taký argument ala Babiš.. veď prachov už mám dosť tak prečo by mi išlo o ďalšie

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nemôžeš takto generalizovať, čo robíš rád, lebo si tĺk.

2) V Číne je podľa mňa menšia pravdepodobnosť, že ho vyhodia s tučným odstupným ako vo veľkom klube v Európe, rok si oddýchne a pôjde trénovať inde. Čiže dostáva de facto dvojitý plat, keď si zoberieš roky nedodržanej zmluvy, za kt. dostal odstupné + trénuje inde, kde ho platia. Je to aj finančne veľmi zaujímavé.

Reagovat
Busby babes

takhle to ale nefunguje. Ty smlouvy jsou nejak nastavene, byva tam to odstupne mensi nez by byl zbyvajici regulerni plat, plus tam muzou byt ruzne varianty konkurencnich dolozek a dalsich veci. Mimochodem se o tom spekuluje v pripade Conteho pauzy, ze minimalne na premier league ma konkurencni dolozku aspon na letosek.

Stejne jako generalizujete vy, ze jde tem lidem jen o penize, coz si absolutne cucate z prstu a nemate proto zadny podklady. O motivacich vrcholovych sportovcu existuji seriozni psychologicke/sociologicke studie, muzes si je dohledat.

http://www.espn.com/soccer/english-premier-league/23/blog/post/3156825/wayne-rooney-everton-return-is-about-career-not-sentiment

Fans often write off pros as mercenaries who will sign for whichever club offers them most money. If that were true, Rooney would have moved to China long ago and for a salary he couldn't earn in Europe. In fact, the failure of the Chinese league to attract today's prime-age stars shows that very few players are primarily motivated by money.

Fans and media often frame the issue as an either/or: either a player is loyal or he's greedy. But that misunderstands how players think. They aren't choosing between love and money.

Just listen to how they talk about themselves: they are "professionals" who have "careers." Like professionals in all industries, they pursue success. If they get that, the money will then follow.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nenapísal, že mu ide len o peniaze, ale nezavrhol som aj tú možnosť a samozrejme som nič nenapísal tak bohorovne ako ty. V minulosti som tiež prezentoval svoje NÁZORY ako fakty, a bola to mladícka chyba.

"takhle to ale nefunguje. Ty smlouvy jsou nejak nastavene, byva tam to odstupne mensi nez by byl zbyvajici regulerni plat, plus tam muzou byt ruzne varianty konkurencnich dolozek a dalsich veci. Mimochodem se o tom spekuluje v pripade Conteho pauzy, ze minimalne na premier league ma konkurencni dolozku aspon na letosek." Takto to funguje možno v tej istej lige, že sú tam konkurenčné doložky, ale ťažko povedať, keďže tie zmluvy nevidíme. Situácia "dvojitej" výplaty je podľa mňa dosť možná, veď sám Mourinho si tým prešiel, či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď ho vyhodili z Chelsea a následne išiel k vám. To je kurva finančne výhodné. Z Chelsea dostal odstupné a vás trénoval.

Reagovat
Busby babes

tak tam zalezi jak je to vyhozeni resene. Pokud se nedohodnou na odstupnem/nemaj to tam osetreny, tak klub proste dal plati toho vyhozeneho managera az do momentu, nez dostane praci jinde. Zadnej dvojitej plat v tomhle smyslu tam neni. My jsme taky Moyesovi neproplaceli celej zbytek jeho smlouvy. Mel smlouvu na 6 let, vyhozenej po roce, odstupny bylo nekde mezi 10-15 miliony liber. U Mourinha Andy Mitten rika, ze pokud ho vyhodime ted, tak to bude stat 14 mega, pokud az v momente kdy neda LM, tak to bude podstatne mene.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto, Moyes dostal 10 mega a následne o rok(?) trénoval iný tím, kt. mu platil plat. To je kvázi dvojitá mzda (preto som to dal aj do úvodzoviek, pretože čisto formalisticky to nie je dvojitá mzda, ale fakticky áno)... Ako som napísal, je to veľmi finančne výhodné ...

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze Moyes mel smlouvu na 6 let, coz byla taky silenost. Mit smlouvu na 3, tak dostane 5 mega a je to. Ale jak rikam, takhle se to neda brat. Pokud si tu myslite, ze nekoho tesi byt vyhozenej z prace, kdyz se mu ta prace nedari dle predstav, tak si myslim, ze se hodne pletete. Fakt si obcas prectete neco o tematech jako je boj sportovcu s depresema, jak je treba tezky navazovat vztahy a podobne... Kdyz je pak vsechno propirany v bulvaru a tak. Proste, neni to jen o penezich. Muzem si delat vtipky o tom, jak nekde nekdo sedi, ale je mu to fuk, rpotoze bere desitky tisic liber tydne... jenze pro ne to neni fuk. Oni chteji hrat a chteji hrat kazdej zapas. A kdyz se jim to nedari, tak to neni tak jednoduchy jako, ze se kouknou na vypis z uctu a reknou si: ale jo, je to super...

Reagovat
vodka

většinou je to tak, že se platí odstupné po dobu, dokud trenér nezačne pracovat jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

čiže napr. Moyes nedostal jednorázové odstupné 10 mega?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

btw jake bohorovne? tak neco o tom mam nacteno, tak to vysvetluju... mozna arogantneji nez by bylo treba ale to je tim, ze me tyhle predsudky vuci sportovcum nebo obecne bohatym lidem dost serou. Chudy lidi si vzdycky mysli, ze bohatym jde jen o prachy. A nekteri takovi urcite budou, ale dost jich to ma jinak. Btw je na tom casto videt o co jde tem, kteri to tvrdi.

Reagovat
Counter

Spíš je to spojené s jeho dlouhodobějším působením v klubu a výsledkovým poklesem. Že mu ty kluby pravidelně prodlužují smlouvu je čirá demence... Ve chvíli, kdy se nedaří, přejde Mou do režimu sebeochrany a za všechno můžou ostatní, jen on je z obliga. A pak už se to veze, protože kritizovat své nadřízené i podřízené zároveň je jaksi neudržitelná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a u nas je to jeste vylepsene tim letnim extempore co jsem jako klub predvedli, jak jsem popisoval vyse a tady uz xkrat.

Reagovat
Counter

Nepřivedením stopera, ano, šílená záležitost.

Reagovat
Busby babes

bud neumis cist nebo zamerne ignorujes to, co jsem vyse napsal. A moc dobre vys, ze to neni jen o tom, ze neprivedli stopera. Kdyby takhle podrazilo vedeni trenera v jakemkoliv klubu, tim ze verejne zpochybni jeho schopnost delat zasadni rozhodnuti, byl by to konec vsude. Vsak i sam Mourinho mel rict, ze nebyt to United, o ktery dlouho stal, tak v tom lete skoncil po tom Woodwardove clanku.

Reagovat
J0EL

Tim, ze mu nepriviedli jedneho stopera (lebo predtym mu dali dvoch a dalsich 4 mal k dispozicii) ale priviedli mu x dalsich pokemonov za miliony presne podla jeho predstav? Tak to mi je podraz, boha uz.

Reagovat
Busby babes

o tom, ze ty cist neumis, vime dlouho. nemusis se pripominat.

to, co pisu neni vubec o tom, jestli jsme privedli nebo neprivedli stopera.

Reagovat
J0EL

Tak mas problem citat este aj po sebe? Cely cas pises o tom (nie len tu), ze vedenie podrazilo ked mu nechcelo priviest stopera. A znova namiesto svojho nazoru tu nakopirujes 10tky nazorov z twitteru, redditu a ktovie odkial este...

Reagovat
Busby babes

nope, ja pisu, ze hlavni problem je v tom, ze potom, co nikoho neprivedli, sel Woodward do novin a zacal tam vypravet: Tenhle stoper nebyl lepsi nez ti, co mame (jak to investicnio banker muze hodnotit??), tenhle byl moc starej (a jako nahradu navrhoval jeste o dva roky starsiho hrace) a tak. Ze ty nechapes, co je muj point a vidis jen neprivedeneho stopera je tvuj problem, ne muj.

Reagovat
J0EL

Ten "tvoj point" co tu podhadzujes nechapu evidentne viaceri. Woodward, ako "investicny bankar", proste rozhodol, ze nema zmysel priviest 6. stopera na "vyskusanie" za dalsie tazke prachy, co je pochopitelne. Mourinho a ty to akurat pouzivaju ako vyhovorky, ze prave kvoli romu jednemu dalsiemu stoperovi to nefunguje. No zial, si mimo.

Reagovat
Busby babes

Ale Woodward enni ten, kdo ma delat takove rozhodnuti. Od toho si privedl Mourinha a proto mu plati 15 mega nebo kolik rocne. A stoperi byli na prodej. Z toho co se psalo, tak Rojo, Jones a i Smalling byli v lete na prodej, plus treba Darmian. Nikoho nebyl schopnej Woodward prodat.

Reagovat
Busby babes

jo a btw. opet jsi minul moji pointu. Ale who cares.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kde je owny? Po tý neděli se nějak ztratil a začínám mít o něho strach. :(

Reagovat
aramaki

Reagovat
Seydou Doumbia

Bude nějaký report z derby?

Reagovat
Taiger

Niki to shrnul paradne, ale klidne sem neco napisu, az bude prvni "souhrn".

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Je tam

Reagovat
r.mrazik

Chtěl jsem sem hodit o mourkovo vyjádření ohledně 4 místa....ale koukám že tady už to svinstvo je...Vyhodit....hned!!

Reagovat
Gunner14

Nov 23: “I believe we will be back in the top four by the end of December”

Dec 4: “It will be almost a miracle to end in fourth."

Reagovat
Busby babes

tak mezitim jsme zase poztraceli dost bodu.

Reagovat
Kluivert9

Díky komu

Reagovat
Busby babes

diky celemu tymu.

Reagovat
r.mrazik

tak treba zas nekdy i vyhrajeme a zas se to otoci

Reagovat
Erdovec

Tak přecejen mu chudákovi nevytvořili podmínky... Utratit jen kolik? 315mega?

Reagovat
r.mrazik

zasrany vedeni...a vubec...koukni se,kolik utraci city

Reagovat
janinho

rovnych 350 mil. eur (neviem preco som si myslel ze 450, krivdil som mu) za 2 a pol roka. lakome vedenie toto...

Reagovat
aramaki

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Switchback

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, nepatří to do anglické sekce, ale patří to k fotbalu. Pokusil jsem se o analýzu obranné hry Sevilly. Věřím, že někoho z vás by to mohlo zajímat. Budu rád, když si to přečtete a dáte mi zpětnou vazbu

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-obranna-faze.html?m=1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Dal jsem do fanty Aubu a Lacu, tak zitra cekam 0:0

Reagovat
r.mrazik

jenom...kdyz koukam na vstrelene/obdrzene goly a velmi tragickou hru...kdy vubec odesel ten mourkovo asistent Faria? ted v lete?

Reagovat
Whitemedia

po skončení minulé sezony myslím..

Reagovat
r.mrazik

dík

Reagovat
nani92

takze skoro v lete

Reagovat
nani92

LVG vrať sa a zachran nas

Reagovat
Busby babes

Tady mas neco k tomu jak super to bylo pod LVG:

The football we are playing now is naff. There's no getting round it. But it feels like people slept through so many of Van Gaal's games, particularly in that second season, if they're saying the way we played then was more entertaining than this.

We'd dominate possession most weeks, by miles, because we kept the ball in our own half or at the half-way line, passing the ball back to De Gea whenever an opposition player came near us. We didn't create anywhere near as many chances as we do now, as awful as it still is now.

Maybe that's why, for me, it was more frustrating then, because we had so much of the ball but did nothing with it. Van Gaal's aim was to keep the ball and hope that we would score one or two of the chances we made. It was utterly painful.

Things started to turn sour for LvG in November 2015. Between then and the end of the season, 25 games, we had 92 shots on target (an average of 3.7 per game). We had 10+ shots on target in just one game and more than five shots on target in five games.

This season, we've had 82 shots on target in 14 games (an average of 5.9 per game). We've had 10+ shots on target twice and more than five shots on target in seven games. Football is still shit. But nowhere near as shit as under LvG. His 'philosophy' was to play that way.

I liked Van Gaal. He was a mad bastard. But every time we missed one chance it felt as though we wouldn't win because we probably wouldn't create another opportunity to score. That isn't the case with us now. It's the other end of the pitch we have to worry about.

Chce to nekoho noveho, mladsiho, kdyz uz.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

přihrávání stoperů za doby želvy mě budí ze spaní ještě teď

Reagovat
Busby babes

budi? ja si to poustim, kdyz nemuzu usnout...

Reagovat
r.mrazik

to je prave ten rozdil mezi nami...hahaa

Reagovat
vodka

to byla sice sračka, ale s tím, že by jsme si vytvářeli v poslední době nějak víc šancí nesouhlasím, v momentálně je to sračka úplně srovnatelná.

Reagovat
r.mrazik

lepsi to ted popravde neni...ale za zelvy to byl taky slusny porod

Reagovat
Busby babes

Vašim názorům neodpovídají fakta? Tím hůř pro fakta!! je to obdobna bida. Ale bylo to jeste nudnejsi za LVG.

Reagovat
vodka

no, pointa tady je, jaký vzorek zápasů si pro ty statistiky vybereš, to, že se teď víc střílí zpoza vápna dělá taky svoje.

Reagovat
nani92

jedna ve je mať zlé vysledky, pripadne nudnu hru, ale druihá je zrážať klub dole svojimi vyjadreniami

Reagovat
Busby babes

dnesni vyjadreni o Evertonu je picovina. Tim si vubec nepomaha. Nicmene na tom, ze nas dva roky za sebou Everton preplati je celkem smutnej point.

Reagovat
Counter

Vždyť před loňskou sezonou jste z Evertonu koupili Lukakua.

Reagovat
Busby babes

posledni dve leta Everton utratil vic nez my. I pres to, ze jsme koupili Romela.

Reagovat
Counter

To je ale prostě blbost Vy jim koupíte nejlepšího hráče, oni ty utržené peníze logicky rozfofrují za jiné tváře a ty pak přijdeš s tím, že Everton utrácí více.

Reagovat
Busby babes

whatever.

Reagovat
Busby babes

btw zrovna v tomhle byla situace v obou klubech stejna. My prisli o utocnika cislo jedna, oni taky. Navic jsme pustili i Wazzu.

Reagovat
Counter

Jasně no, úplně jak přes kopírák.

A teď si představ, že i takové Monako před letošní sezonou utratilo víc peněz než MU! Sice zároveň prodali Mbappého, Lemara, Fabinha, Moutinha, Ghezzala, Diakhabyho a několik dalších hráčů za nějakých 300+ mega, ale UTRATILI VÍC!!!

Reagovat
Busby babes

ehm... kdyz srovnavas to leto, kdy odesel Lukaku, tak nam to same leto odesel Zlatan a Rooney. Kdyz se budem bavit o tom, jak jsme potrebovali nahradit nekoho v utoku.

Reagovat
Busby babes

btw. Monako jsem nezminil ani jednou. Btw nam odesel Zlatan, Rooney, v lednu a prubehu jara Basti, Schneiderlein a Depay.

Reagovat
fenixLFC

toho bastiho schneiderlina a depaya ktori ani nehravali?

Reagovat
Ondiis

Ty jsi fakt ztělesnění opozice ale je to těžší a těžší ti fandit

Reagovat
Busby babes

proc? zrovna to, ze oba kluby nahrazovali sveho utocnika cislo 1 mi teda prijde jako dobre srovnatelne.

Reagovat
Ondiis

Neber to nijak špatně to s těmi útočníky jsem primárně neřešil, spíš jsem reagoval na celkovou kauzu "obhajoba Mourinha".

Působí to na mě, že přikládáš zbytečně velkou váhu Edovu vyjádření před sezónou (nebo kdy) ve spojitosti s nynějšími tragickými výsledky a postupným zhoršováním výkonů a dalším okolním minoritním problémům (respekt hráču, novináři).

Ale hlavně v tvých vyjádřeních postrádám, že bys připustil možnost, že se mýlíš a všichni ostatní mají pravdu - že je to z drtivé většiny vina Mourinha, ne nějakých 30 %

Reagovat
Busby babes

jenze ono to ma spojitost. Ztratil autoritu v kabine, protoze asi dost hracu to v tu chvili vzalo tak, ze Mourinho jde a na nem uz nezalezi. Specialne Pogba. Ten mel nekolik neuveritelnych vyjadreni, diky kterym pak i ztratil tu pasku. Jenze ani takovej krok uz ti tu autoritu nevrati. Kdyz hraci vedi, ze vedeni to bere takhle, tak v takovem prostredi trenovat je velmi obtizny. Kdyz pak pridas i vlastni chyby, tak ten vyslednej mix je velmi spatnej.

A obecne... no me zas prijde, ze tu spousta lidi jede jen svuj hejt na Mourinha a jine okolnosti nevidi nebo je marginalizuji. A kdyz je zminim, tak hned pribehnou s tim, ze jen branim Mourinha. Coz mi smysl nedava.

No mozna to je proto, ze si nemyslim, ze to je z drtive vetsiny chyba Mourinha.

Reagovat
Harakan

Reagovat
J0EL

jak ohrata platna s jedinym argumentom.

Reagovat
Counter

Reagovat
cokoliv

Za moyese a LVG to byla podobna bída, ale mourek si dovedl stopery za 60+ Mega, nejlepšího záložníka světa, Lukaka za 70+ Mega, alexise který byl v Arsenalu top class.. A bída je to furt stejná + atmosféra v kabině musí být ještě otresnejsi než výkony, ale pojďme plivat na moyese a LVG

Reagovat
Busby babes

a LVG nenakupoval nebo co?

Reagovat
Busby babes

btw. mozna koukni na co reaguju.

Reagovat
avicii

LVG tak to tusim bolo

Reagovat
mithro

chce to zacat hlavne vyssie ako u trenera. a pokojne vyrazit aj par tych primadon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

zitra je pozde.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

a jeste vyjadreni mourka ohledne toho zazraku skoncit 4...

https://www.youtube.com/watch?v=4S29YQZSdOg

Reagovat
Liveral

BTW. Pierre-Emerick Aubameyang has scored with his last 10 shots on target in the Premier League - no goalkeeper has saved against him since West Ham's Lukasz Fabianski in August.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Grahf
Reagovat
Busby babes

tyhle boure ve sklenici vody.

Reagovat
ajouki

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-fc-latest-news-jose-mourinho-paul-pogba-arsenal-team-news-epl-a8666546.html

Delaney dneska pořádná informační nálož. Už víme, co se dělo po zápase. Teď přináší zprávy, že Mourinho nakládal hráčům pro jistotu už před zápasem. Do toho pikantní detaily ohledně Sancheze.

Jožka dělá vše proto, aby nekoučoval ani ten zápas s Arsenalem.

Reagovat
Mastný Chobot

nebudem sa tváriť, že ma to neteší.

Reagovat
Busby babes

des jak se vsechno dostane do novin.

Reagovat
fenixLFC

jj to je ten najvacsis problem...fakt vnimanie ako babisova kritika novinarov seznamu

Reagovat
Busby babes

Ano, to je velkej problem. Protoze to pak vytvari zpetnej tlak na ten tym, resi se spousty picovin okolo a je spousty rozptyleni. To, ze manager kritizuje sve hrace za zavrenyma dverma mi neprijde nic mimoradnyho.

Reagovat
Counter

To ne no, ale on je kritizuje i veřejně. To se pak hůř pěstuje správná mentalita, aby si tyhle soukromé výstřelky z kabiny hráči nechávali pro sebe.

Reagovat
Busby babes

ano, kritizoval hrace i verejne, nektere opravnene, nektere ne. Tim si urcite nepomohl. Ale tohle, co se u nas posledni rok a pul deje, ze cokoliv z kabiny je druhej den venku proste nehodis na Mourinha...

Reagovat
Whitemedia

však je to ten největší problém.. a nebo si myslíš, že se Klopp nikdy v kabině nepustil do svých hráčů? Akorát se to pak nedostalo ven a neudělala se z toho kauza, kterou následně probírají média několik dnů v kuse..

Reagovat
ajouki

Ale tak vždyť tam je i napsáno, že to je v dost útočné rovině. Řekl bych, že ty výpady jsou až osobního charakteru. Nepomáhá, že tahle generace hráčů to spíš ignoruje, než aby to mělo vyvolat nějakou reakci. Oni tuší, že Mourinho je na konci cesty a už jenom kope kolem sebe.

Druhá věc je, že Jožka je v tomto čitelný a dlouhodobě mu to nefunguje. Těžko reagovat když víš, že to je jen póza. Zvlášť když víš, že jinde se to řeší tím, že se z těch hráčů dostane víc nácvikem ofenzivních herních prvků.

Reagovat
Busby babes

protoze u nas se urcite nikdo nacvicovani ofenzivnich prvku nevenuje no.

Reagovat
ajouki

Čemu se věnujete na tréninku, to rozluštit nedokážu. I ty tradiční jistoty jako bránění standardních situací nebo centrované míče do vápna vám letos nejdou. Natož nějaký koordinovaný útok.

Reagovat
Swarley

to je rozhodně zajímavá myšlenka a možná i důvod toho, proč ta Mourinhova klasika už nefunguje...tihle mladí hráči se z něho neposerou, mají to prostě na háku...dřív byla jiná doba, jiná autorita...tyhle rozmazlené hvězdičky potřebují prostě jiný přístup než na čem stály úspěchy Mourinha...

Reagovat
Busby babes

jenze oni ho maji na haku, protoze nase vedeni dalo jasne najevo, ze za nim nestoji. Takze ted ti hraci vedi: stejne tu dlouho nebude... jen myslim, ze dost z nich pak bude prekvapenych, az je treba nastupce posle nekam jinam.

Uz sli drby o tom, ze nekteri z tech starsich hracu jako treba Young tomu pristupu nekterych mladsich taky moc nerozumi.

Reagovat
Swarley

nemyslím úplně jen tuhle sezónu, ale celkově musí na to jít ten trenér jinak...neříkám, že to je úplně ten hlavní důvod, ale ta generace je jiná...ta se z nějakého trenéra neposere...

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze v tomhle to jiny neni. Porad plati, ze ten manager musi byt nejvetsi bos v kabine, jinak to fungovat nemuze. A pokud si manager nebo klub nechaji nejakeho hrace prerust pres hlavu, tak maji problem.

Reagovat
Swarley

to souhlasím, ale rozhodně bych počítal s tím, že těch problémů bude víc...dokud to funguje je to ok, ale jinak bude průser..

Reagovat
ajouki

Ano, ale zároveň je to o opotřebovanosti Mourinha. Ti hráči už za ním nejdou, protože je to od něj nedůvěryhodné.

Mě stačí když čtu ten nářek, že na Pogbu nic nefunguje. Mourinho si blízkým stěžuje, že už vyzkoušel všechno a Pogba nereaguje. Ale jak mu to má hráč věřit, když každý měsíc zkouší něco jiného? Jednou ho popichuje v médiích, pak je největší kámoš, pak jej kritizuje před jeho spoluhráči. Jednou je kapitán, pak mu tu pásku veřejně sebere. Vždyť minimálně část z toho nemůže být upřímná, a to je pak jasné, že to nemá šanci na úspěch.

Tohle je jen příklad. Jeho metody nejsou důvěryhodné, proto ti hráči za ním nejdou jako dřív. Dřív měl jednu polohu a dokázal ji prodat.

Reagovat
Swarley

Však jasné, nehazu to na hráče. On se musí přizpůsobit a to se nestane.

Reagovat
Busby babes

a co si treba do te rovnice zasadit i to jak se choval nebo chova Pogba? Tady se to pomalu bere tak, ze by manager mel hrace na kolenou prosit aby neco udelali. A kdyz neudelaji, tak je to jen a jen vina managera. To mi prijde jako taky dost divnej pristup.

Proc Pogba dokaze jednou zahrat super a pak trikrat strasne?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Malresi

100. pre dnešnú stratu City a zajtrajšiu výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
PP

Proti Mourinhovi a ještě u nich beru i remizu..

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/cmwinterburn/status/1069972203234578432

Tohle vlakno je vyborny.

Even if by some miracle a 'Technical Director' or an equivalent is appointed between January and the end of the season, that individual won't have the requisite time to assess the squad and decide which players need to be targeted in the summer/which coach would fit best with the players already in place. So if those were concerned about the 2018/19 season already being a write-off, as time marches on it looks like the summer will be as well, leaving the club to...

Defakto uz se pomalu muzem zacit pripravovat na bordel i v pristi sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Brands byl v Evertonu 2 měsíce a celkem ten bordel uklidil

Reagovat
fenixLFC

akoze by tam siel niekto bez toho ze by nepoznal situaciu united? okej keby je to enjaky mini pidi klub nepoviem, ale o united vie kazdy vsetko. a ked sa tam ti ludia pohybuju tak maju prehlad aj o tych hracoch...

Reagovat
Busby babes

situace zvenku a zevnitr muze byt dost rozdilna. Kazdopadne za 4 mesice jsme se nikam neposunuli, co se tyka toho sportovniho reditele. A na letnich prestupech uz musis pomalu zacinat pracovat ted.

Reagovat
Sandstorm

Teď zpětně po tom, co se děje teď a co se dělo pod LVG, nabírám dojmu, že měl Moyes dostat více času.

To je čtvrtfinále LM, kdy sme hráli vyrovnaný dvojzapas s Realem je strašně podcenovany. Vždyť je to nás nejlepší výsledek v LM za poslední roky.

Reagovat
Sandstorm

*jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Moyes nemel byt najmutej v prvni rade. Na konci se mu to uplne rozsypalo. Tam ten tym hral tak ustrasene a kdyz dostal prvni gol, tak bylo po zapase, protoze jsme se uplne slozili.

Reagovat
r.mrazik

Moyes byl úplně mimo...ten to vedl priposrane jak Everton a všichni se mu tam smáli

Reagovat
Swarley

Stockholmsky syndrom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaaspis

Nemyslíš Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cejen13

Tak, ale to je asi i tím, že Kante má letos trochu jinou pozici ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Dúfal som, že sa chytí, ale on je ešte lepší než sme všetci dúfali. S Bellerinom hráč sezóny za mňa zatiaľ.

Reagovat
mr.Silver

Auba? Hector proste moc chybuje, a tim shazuje ty super vykony. Proto musime hrat 3-4-3, to je pro Hectora a Koalu idealni rozestaveni. Skoda, ze na stoperu porad strasi Mustafi, fakt jsem zvedav, koho Emery posadi az se vrati Kos.

Reagovat
Counter

Kose

Reagovat
smazaný uživatel

33-lety Kos, ktery mel chronicke problemy s achilovkou a pak si ji pro jistotu utrhl...ten uz asi nikoho neposadi..

Reagovat
Lacko_Boh

ja som vedel že bude dobrý

Reagovat
Counter

Jako je to nefalšovaný kandidát na posilu roku, obzvláště v porovnání s Fabinhem a Fredem, kteří stáli dvakrát tolik a jsou oproti němu sotva poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu mohli dát již v době, kdy za tu směšnou sumu přestupoval Už v Sampdorii měl cenu těch 50 mega, vzhledem k cenám ostatních hráčů, bohužel měl klauzuli, pokud se nemýlím. Nechápal jsem, že kolem něj bylo dlouho ticho a Arsenal ho v pohodě získal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin mi letos neprijde nejak extra dobrej. Furt dela kiksy v obrane a dopredu je alibista. Torreira je jednoznacne s Aubou letos nejlepsi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

laca, o parnik

Reagovat
Ondiis

Měl trochu výkyv formy, tak 2-3 zápasy hrál hrozně (především výkon proti CP). Před tím byl však bezkonkurenční

Reagovat
smazaný uživatel

no tak takovych zapasu mel auba nebo dokonce belle vice na startu sezony

Reagovat
Ondiis

To jo, proto bych Torreiru jmenoval asi jako jediného. Ten zatím neodehrál špatně ani 5 minut Ale jako překvapení pro mě větší, než Lucas, je stejně Holdini

Reagovat
Hokaido

Hele hele hele, jako je dobrej, ale zase vocamcaď pocamcaď, jo?

Reagovat
13

Někdo zkušenost s atmosférou na skotských stadiónech? Jsem v Edinburghu a zítra tam hrají Hibernian

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám skúsenosť, ale sedí to

Reagovat
fff

Ja som bol v Ibroxe na Rangers proti Celticu a teda pecka .

Netusim ako je na tom zvysok ligy, znami boli tusim prave na Hibs a hodnotili to v pohode, nic specialne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale jak se řekne Hibernian, tak si vždycky vzpomenu na ACID House a "Jsem Coco kurva Brice, ty zasraná píčo, fanda Hibs!"

Reagovat
Rišty

Reagovat
andrew96

Neatraktivní soupeř, uprostřed týdne, takže asi taková ostrovní nuda na tribunách, ale na Hibs alespoň chodí celkem dost lidí.

Já byl teda jen na Dundee a když se hrál obyčejný zápas s týmem ze středu tabulky, tak nuda, málo lidí, hrozný fotbal. O něčem jiném byly derby s United, řežba na hřišti i v hledišti. A úplně mimo je repre, to byl jeden z největších zážitků.

Reagovat
13

Ok, vzhledem k pocasi které tu panuje na to kašlu

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa na watford - city a dúfam, že nejako ten bod domáci uhaluzia, ale skôr to bude pre city ďalšia prechádzka

Reagovat
Greny

To fakt Mourinhovi na zitra nezbyl skoro zadny obrance?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City official XI:

Ederson - Kompany, Stones, Walker, Fernandinho, Delph, Bernardo, Silva, Mahrez, Jesus, Sané

Subs: Murić - Otamendi, Laporte, Danilo, Gündogan, Foden, Sterling

Reagovat
diastan

kompas

Reagovat
Taiger

Stream na WHU pls?

Reagovat
Taiger

City will do too

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Taiger

Reagovat
pingla

Friend je dmnt, tohle měl vidět...

Reagovat
Briggus

Aanholt dobrý komediant

Reagovat
nani92

Foster > De Gea

Reagovat
Taiger

Do piči, Arnie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SpecialOne

Murray dole, Gross dole, Brighton očividně chystá beton ve velkém stylu.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hughtonove striedania

Reagovat
MCFC_8

KONECNEEE

Reagovat
El Cid z City

sané, kurva už to začínalo smrdět

Reagovat
MCFC_8

Nebyt Fostera tak je po zapase, aj ked aj ta 1 sanca Watfordu mohol byt gol, treba cim skor poistit a dohrat v klude

Reagovat
Spalovač šancí

Housle hrudníkem

Reagovat
Taiger

Mikhy <-> Perez swap

Reagovat
pingla

Jesus je jak namrdany

Reagovat
diastan

nic noveho

Reagovat
Pride

Nevíte někdo proč šel Arter za poslední sezónu tak dolů? Pár let zpátky byl velkou oporou Bournemouthu a letos "jen" hostovačka v Cardiffu.

Reagovat
nani92

Brighton dá CP 3ku, ešte je aj o hráča menej...dopiče a my ani strelu poriadnu

Reagovat
Counter

Reagovat
mikelinos

Proti MU se víc snažili

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus dobrej dřevák

Reagovat
13

Tohle je marný, city mají šílenou kvalitu a k tomu systém. Neskutečnou herní inteligenci má ten tým... Na titul to nebude, tohle se nedá v ligové soutěži porazit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

It is said that Juan Mata beat Alexis Sánchez at sprints in #mufc training #mulive

To se mu to machruje, kdyz je Alexis zranenej...

Reagovat
MCFC_8

Tak poslednych 5 minut sme sa zapotili, davno malo byt rozhodnute a nakoniec taka drama, ale 3 body su doma

Reagovat
Gunner14

Koscielny musel být střídán v zápase U23 ... https://twitter.com/laythy29/status/1070067800838995968

Reagovat
Gunner14

A Sakova trefa proti Portsmouth https://streamable.com/mkylb

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Tohle mě štve , chudák Kos.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl s těmito srandičkami obezřetný, jedná se Arsenal, takže zápas určitě prohrajeme 0:1 gólem tohoto hrocha.

Reagovat
C-M@ster

No, na AFTV DT kvitoval, že nebude hrát Young, kterej vždycky v zápase proti vám zazáří.

Reagovat
Malresi

Dnes s najväčšou pravdepodobnosťou bez Maného, zato Robertson by mal byť ready. Ťažko tipovať základnú jedenástku, no povedal by som, že si oddýchne aj Goméz a do hry pôjde Lovren, vráti sa El Capitano na úkor Fabinha a zahrá si Studge.

Reagovat
Golasso

Já myslím, že Mourinho je něco jako mladší Wenger, jen s tím rozdílem, že Mourinho je navíc arogantní deb*l.

Oba se jako docela mladí vynořili "z ničeho nic" a ze začátku excelovali v tom, co dělali a ty jejich myšlenky a inovace perfektně korespondovaly s trendem doby. Jenže doba se posunula a fotbal s ní, no Wenger a Mourinho se odmítli nebo nebyli schopní posunout taky. Celé je to podobné, akorát posunuté o pár let.

Wengera sice v posledních letech taky nikdo nebral moc vážně, ale aspoň si s tím svým otcovským přístupem dokázal hráče získat, kabina mu relativně fungovala a navíc jako manažer byl furt dobrý, jen ta trenérská složka mu tolik nešla - jenže v PL se to často neodděluje.

Mourinho je arogantní blb, který věří ve vlastní kult osobnosti, na který mu ale mladší hráči kašlou. Takticky zastydnul v dobách své největší slávy, ale teď už to prostě nefunguje a on nic moc jiného neumí. Navíc praktikuje systém "po mě potopa", takže jeho manažerský přínos pro klub je oproti Wengerovi minimální.

Reagovat
blade115

... takže nakonec vlastně Mourinho vůbec není něco jako mladší Wenger.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ono to neni jedinej nesmysl v tom textu...

Reagovat
hona.kub

bum ho

Reagovat
Golasso

Z hlediska rozložení profesního úspěchu a úpadku ano. To srovnání je sice hodně obecné a v detailech pokulhává, ale je zajímavé hlavně proto, že Mourinho si svého času Wengera v médiích podával za jeho neúspěchy a teď jde do sr*ček sám . A důvody v tom vidím podobné, prostě se ani jeden nepohnuli s dobou.

Rozdíl je v tom, že Mourinho je ko*ot, což jeho pád oproti Wengerovi umocní .

V zásadě máš ale pravdu, což je vlastně dobře, protože jinak bych mohl nedopatřením Wengera tím srovnáním urazit .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

To nemuze bejt nahoda, takova podobnost!

Reagovat
Golasso

Iluminati confirmed

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to sakra chtělo Everton porazit. To by nás trochu oddělilo od sestupovýho pásma, ale spíš čekám podobnej půběh jako s West Hamem.

Reagovat
kissak

Já se obávám, aby to nebyla ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch letech plnejch ostud?

Reagovat
kissak

Já jsem hlavně zvědavej copak se nakonec vyklube z opětovného prodeje klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se to nestane, tak mě spekulace absolutně nezajímaj, toho už ma až po krk.

Reagovat
salami

Cekam mnohem opatrnejsi a zodpovednejsi vykon nez s WH, a vysledkove by z toho mohla bejt remiza, herne se docela zvedame.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde, že proti týmům jako WHU a Everton hrajeme nejhůř. Nebetonujeme tolik jako proti top6 a zároveň oni se nebojí útočit a my do otevřený přestřelky jít nemůžeme, protože máme šmatlavou útočnou fázi a není šance, že víc dáme než dostaneme.

Reagovat
Zaschrona

Já jsem vás letos ještě neviděl, co od vás dneska můžu očekávat? Bude to od vás beton na protiútoky nebo bude i nějaká snaha nás zmáčknout? Kdo tam od vás je ve formě a kdo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmáčknout neumíme, nijak zvlášť bych se nebál. Ritchie nehraje, takže pravděpodobně Atsu - Kenedy na krajích zálohy, takže spoustu ztracených balonů od nich, v útoku minimální kreativita. Co Newcastle zdobí je pokaždý velmi pracovitej výkon na vlastní půlce a inkasovanej gól nás nijak nezlomí, ale v útoku nejsme vůbec nebezpeční, skoro bych řekl nejslabší v lize, co se týče vytvořených šancí (Statisticky to podložený teda nemam).

Formu má relativně Ki ve středu pole a Yedlin. Může se počítat i Dúbravka, kterej chytá svůj standard.

Reagovat
salami

Yedlin byl minule na facku, Anderson uz nikdy tolik prostoru v kariere nedostane a dopredu byl minule nic moc, jinak ale patri k tomu nejlepsimu co mame. A Ki je super, diky nemu jsme zacali hrat mnohem vic kombinacne, na stredu moc neztraci a dobre rozdeluje balony a nesnazi se to hnat pasama za obranu dopredu jako Shelvey. A jeste bych rekl, ze maj formu stoperi, Schar ma skvelou rozehravku a Fernandez exceluje defenzivne, Lascelles bude mit navrat do sestavy tezkej. Jo a minule me docela prekvapil Manquilo.

Reagovat
Zaschrona

Díky oběma.

Reagovat
Busby babes

Docela me prekvapuje instagram Lindelofa. Je v Dubaji a dre tam jak kun teda. Aspon z toho, co tam dava. Zajimavy jak se dneska leci svalova zraneni. zranene stehno a slape na rotopedu, sprintuje a tak...

Reagovat
ttopi

To už není samotná léčba, to už je spíš rekonvalescence ne?

Reagovat
Busby babes

tak psali, ze to je pomerne vazny zraneni, ze by to za tyden vylecil? ale je pravda, ze svalove zraneni jsem mel naposledy nekdy pred 15 lety, tak se lecba asi posunula.

Reagovat
ttopi

Jo, tenkrát si dostal naordinovanej klid a něco na bolest. To by fotbalista půl života nehrál

Reagovat
Busby babes

tak jsem to uplne nemyslel. ze tam probiha nejaka lecba, je jasny. Ale, ze to je tak rychle, to mi prislo zajimavy.

Reagovat
ttopi

Tak zase ber v potaz, že sportovci mají tu léčbu fakt intenzivní, téměř 24h denně. Taky si to zaplatěj (potažmo klub). A pak je ještě otázka toho "vážného zranění". Kolikrát napíšou, že hráč bude půl roku mimo a najednou za 2 měsíce už trénuje na hřišti

Reagovat
iamek

Já měl natahnuté lýtko před pár týdny a normálně jsem mohl na rotopedu . Za dva týdny jsem už mohl běhat.

Reagovat
Mastný Chobot

Ked sa dnes dokážeme namotivovať aspoň z polovice tak, ako proti Tottenhamu, tak ich musíme zadupať do zeme. Ale obávam sa, že sa naopak vyhecuje MU a budeme radi za bod, ak vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

to by hrozilo možná za Wengera, ten se většinou podělal preventivně už před zápasem, ale s novým managerem a zjevnou herní kvalitou to na ty červené sráče musí s přehledem stačit

Reagovat
Ondiis

Bohužel nezáleží jen na nás, ale i na MU. Výhra nad námi je pro ně taky hodně důležitá a imho nastoupí s jinou motivací, než proti Sotonu. Já osobně mám strach z dnešního zápasu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Taiger

Bude to náročný, ale čekám remízu.

Snad dneska s Aaronem v základě.

Reagovat
Mastný Chobot

5-3-2 a bude dzivorette

Reagovat
Ondiis

Asi je naivní si myslet, že by hrál místo Granita, který má stopku, co? Matteo + Lucas není zrovna nejkreativnější středová dvojice

Reagovat
masly008

jako že xhaka je kreativní?

Reagovat
Lacko_Boh

šak to...ale je pravda že Xhaka tam viacej páca tie deep passes. Counter ma naučil. Neviem čo bude hrať united.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ondiis

lepší spojku mezi obranou a útokem nemáme

Reagovat
Nikikrew

Ja by som teda dal konecne sancu AMN namiesto Guendouziho. Strasne ma sere, ze nehrava ten stred pretoze je tam fakt vyborny.

Reagovat
Ondiis

to je pravda. Ale zrovna proti MU na to asi není správný čas

Reagovat
Mastný Chobot

Guendouzi, Torreira - Ramsey je must have dnes

Reagovat
Golasso

Jako snad jim dáme, ale taky se obávám, že z toho nevyjdem tak lehce.

Wengera už měl každý (a Mourinho hlavně) přečteného. Teď jsme dost nečitelní, protože Emery každý zápas dost hýbe základní jedenáctkou i jejím rozestavením. Nechtěl bych být v kůži Mourinha, až bude chystat ty svoje exoty na zápas s náma. Navíc forma je určitě na naší straně.

Naopak nám nenahrávají ty slabé první poločasy, protože jestli dostanem nějaký blbý gól a celý druhý poločas budem dobývat autobus a bránit brejky, tak to bude o nervy.

Reagovat
mr.Silver

ManU jsou bez formy, bez obrancu, jedina sance, ze toto projedem je super vykon DDG. Cekam v pohode vyhry - 3:1 nebo 4:1.

Reagovat
Taiger

Pěkně si to zakřikl

Reagovat
Golasso

Zaklep a pořádně!

Reagovat
Lacko_Boh

čisté konto od nás nemôžeme čakať

Reagovat
pingla

Reagovat
r.mrazik

nemame obranu...vic bych veril,ze arsenal vyhraje,nez ze upachtime plichtu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

lol, alibista

Reagovat
Mastný Chobot

Ahoj

Reagovat
Taiger

Čauky

Reagovat
iamek

Schází nám 8 beků snad a nemáme formu a takové alibistické řeči

Reagovat
Golasso

Jakýpak alibismus? My jen po těch 100 letech pod Wengerem nevíme, co máme teď od každého dalšího kola čekat . Když jsme uhráli dobrý výkon proti Live, tak jsme následně málem vyhořeli tuším s Wolves, tak se nediv, že se držíme při zemi.

Reagovat
Lacko_Boh

United ma niekoľkonásobne lepší kader ako Spurs.

Reagovat
PP

vzhledem k tomu, že Spurs má na každém postu lepšího hráče než my, tak kvalitativní rozdíl mezi United a námi jde do desetinásobku ne?

Reagovat
mithro

jj United sa vie vyhecovat poslednu dobu, jeden vykon vyhecovanejsi ako druhy

Reagovat
Pablos

Včera jsem koukal na ČT na sestřihy zápasů ...a u Chelsea s Fulhamem jsem se tak trošku zarazil ....celou dobu ten co to komentoval jasně informoval o tom, že Fulham měl sice v druhé půlce zajímavou desetiminutovku, ale né a né z ní skórovat, načež pak při gólu Loftus Cheeka vypráví o tom jak je důležité, že zařídil vedení svého týmu, dobrý říkal jsem si asi se přeřekl. Ale na konci, kdy se na obrazovce zrovna krásně viditělně ukazovalo zobrazení 2:0 výsledku zápasu... začal mektat o tom, že Chelsea nedokázala opět udržet čisté konto a jak vyhrála 2:1 u sestřihu na kterej maj takovou dobu přípravy mi to příjde jako dost velké pochybení teda tohle pustit do pořadu vůbec

Reagovat
Whitemedia

i ta zmínka o tom, jak Chelsea nedokázala udržet čisté konto, zatímco má Kepa 11 čistých kont z 19 zápasů, je super

Reagovat
Pablos

přeřek je přeřek v pohodě... nebo nějaká nepřesnost při komentování live, či třeba v sestřizích LM, EL kde přeci jen to taky dělaj na kvap, tak budiž ..stane se. Ale tohle prostě nechápu, že to nikdo nekontroluje a že ten dotyčný si ani nepamatuje co říká před pár vteřinama, když pak překope vše co celou dobu popisuje a za faktu vymyslí něco pak úplně svůj příběh

Reagovat
fenixLFC

Hasenhutl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Mám také tušenie že rovnako skončí aj ten náš talent Rash

"Danny Welbeck má v Arsenalu smlouvu jen do konce sezony a novou podle posledních zpráv nedostane, manažer Unai Emery prý chce plat anglického útočníka investovat do nějaké letní posily. Pro Welbecka by se jednalo o dvojnásob nepříjemnou zprávu, vinou vážného zranění kotníku totiž zřejmě přijde o zbytek letošní sezony a nebude pro něj tak snadné najít si nového zaměstnavatele."

Reagovat
Busby babes

a to na zaklade ceho? Rash hraje skoro furt.

Reagovat
mimi_united

Ale nehrá veľmi dobre, v jeho veku by už mal ten talent premieňať na top kvalitu. Sa pozri na Mbpapeho

Reagovat
Busby babes

Mbappe je velka vyjimka, hraje v tymu, kterej momentalne funguje lepe, lehci soutez etc.

Prijde mi dost divny jaky meritka tady na Rashforda obcas uplatnujete.

Maly srovnani: Yesterday marked Marcus Rashford's 40th top flight goal, including internationals.

At the same age, Alan Shearer had 25 goals, Harry Kane was on 7.

To neznamena, ze bude jednou lepsi nez tihle dva, ale rikat, ze by uz konecne mel ukazat svuj talent je divny.

Reagovat
Nikikrew

ale na Rashforodvi teda nie je badat nejaky progress, musi sa chytit inak bude benched

Reagovat
Busby babes

tak budu doufat, ze progres ukaze dneska vecer.

Reagovat
Nikikrew

ne, proti nam sa uz vystrielal, nech si to setri na Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti nám dal 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si len porovnáš počty gólov United a Monaco, PSG, tak je šialený rozdiel...

United 49, 54, 68 za posledné 3 sezóny. PSG v poslednej sezóne 108, predtým Monaco 107 . Mbappe je zrejme väčší talent, ale tak isto platí, že vo fungujúcom a ofenzívnom tíme sa mladý hráč rozvíja podstatne lepšie. Rashford má na to, pod akými trénermi a v akej atmosfére naskočil do veľkého futbalu, celkom dobré štatistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

tie tvoje fabulácie zasa. Kedy začal pravidelne hrať ligu shearer/kane a kedy rashford? Na ňom ale za tie roky čo hráva nevidieť žiadne získané skúsenosti, nikam nepokročil, furt behá jak splašený zajac. Kým nezačne používať mozog, tak bude z neho len další welbeck.

Reagovat
Busby babes

jake fabulace?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy si lidí uvažují v FM dimenzí. Pokud 20letý nestřílí 20 branek za sezónu, nemá potenciál.

Reagovat
Nikikrew

Dnes tazky zapas, ako vzdy na OT kde sa nam obecne nedari. Je pravdou, ze prave dnes mame asi najvacsie sance to prelomit ale moc tomu neverim a vidim to na remizku.

Xhaka bude dnes chybat, bez akejkolvek debaty a som zvedavy, ci opat budeme hrat na 3 stoperov. Na zapas sa docela tesim po tom co som videl na ES proti Spurs, kazdopadne z pohodlia domova to bude ,,nuda''

Reagovat
PP

ono pod Mourinhovým MU by to byla nuda i naživo.. Nicméně s těma obavama z dnešního zápasu souhlasím a za remizu budu rád.. Proti nám jim vždycky vyjde nějaké hovno s betonem..

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Anglie žije šlagrem kola jen na Eurofotbalu si litrpůlcani honí ego když daj na obrazek Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Dva průměrné týmy proti sobě nejsou šlágr.

Reagovat
Lacko_Boh

čokoľvek ine ako vyhra by ma mrzela, treba využiť momentum

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Today's fixture between Man Utd and Arsenal will be the first game since 1986 which won't feature either Sir Alex Ferguson or Arsene Wenger

Reagovat
Lacko_Boh

fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Ak dnes vyhrame, tak to bude po vitaznom gole Mkhitaryana.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
r.mrazik

Možná to tak hrozné nebude

David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Diogo Dalot, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Chris Smalling, Eric Bailly, Marcos Rojo, Fred, Paul Pogba, Marouane Fellaini, Scott McTominay, Jesse Lingard, Ander Herrera, Nemanja Matic, Andreas Pereira, Juan Mata, Anthony Martial, Marcus Rashford, Romelu Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle sestavou by to už Mourek ubetonoval

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
teenz

Reagovat
Euphael

Odkud to mas?

Reagovat
Euphael

Dneska by mohl fasnout i Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho is open to a return to Real Madrid and believes they are ready and waiting to hire him #mulive [london evening standard]

Prosím! Ať už táhne

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tu kabinu nema sanci ovladnout jako kdysi, ted je to jen o Sergiovi, s kterym mel evidentni spory. Perezovi verim ze je toho schopny, ale nemuze jit proti hracum.

Reagovat
mul

inak kto je ideálny tréner pre Real momentalne ? teda koho by si chcel ? Klopp ? a niekto z realnejsich mien ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo..ti hráči tam vyhráli 3x v řadě LM..vede je Ramos..řekni mi, ke komu můžou mít respekt? ..jako nikdo nedokázal to co oni..prakticky nemaj koho následovat..leda by se vrátil Zidane..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
janinho

ANI PICI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Pojd Florentino, free Zoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

pooooooojd

Reagovat
Mastný Chobot

nepustíme

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

https://soundcloud.com/btpmedia/andy-mitten-pod

Podcast s Mittenem. Neni to moc vesely na poslech. Ale doporucuju, zajimavy to royhodne je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Mitten?

Reagovat
Busby babes

Jeho stryc hral za United a on je novinar na volne noze, pise casto pro ESPN o United a vydava uz 30 let fan magazin o United. Ma blizko ke klubu, delal pro ten Fan magazin treba rozhovory s Mourinhem nebo Richardem Arnoldem.

Reagovat
mithro

a borec co s nim robi rozhovor je ale tier 38

Reagovat
Busby babes

jj, tenhle typek je jinak pohadkar. Ale to snad nema na to vliv, ne?

Reagovat
Busby babes

jinak shrnuti. Mou ma s nekteryma hracema dost blbe vztahy, s nekteryma je ok. Pogba chce do Barcelony, ale ti na nej nemaj penize a United nechteji prodat, protoze porad doufame, ze zacne hrat lip a navic prodava porad nejvic dresu a tak (takze super fotbalove duvody).

Fred na to nema. Nakup stylem: City o nej maji zajem, tak ho pojdme koupit, at je naserem. Podobnej pristup u Alexise.

Jeden agent vypravel, ze mel v jeden den schuzku se zastupci City i United. City konkretni zajem o konkretni pozice, ktere budou chtit letos a pristi rok, United jen zajem o jmena.

Hodne hracu zabira misto a je tezky se jich zbavit (prakticky kdokoliv v obrane) a nesmyslne se prodluzujou smlouvy hracum jako Smalling, kteri na to proste nemaj a uz nelze doufat, ze by ke zlepseni doslo. To nas pak stoji i to, ze misto tehle hracu neprichazi adekvatne kvalitni nahrady. Bohuzel nechceme poustet hrace zadarmo nebo za kazdou cenu, coz se nam vymstilo pod LVG (Rafael, RVP a dalsi) a tak se uplatnuji opce a tak.

Ale je tam toho vic, takze stoji za poslech.

Reagovat
iamek

Má pravdu chlapec

Reagovat
r.mrazik

U toho Freda to jde dost vidět...nechápu na co máme scouty

Reagovat
mithro

naco ti je skaut, ked ti to potom vetuje Edo.

Reagovat
r.mrazik

Já na tohle nějak nepristoupim...beru,že třeba u Alexise to mohlo být i jméno,co to rozhodlo (a výkony v Arsenalu)

Ale u Freda???

Reagovat
Busby babes

naserem city...

Reagovat
r.mrazik

super

Reagovat
Swarley

no myslím, že City trošku nasírá poslední roky nám...

kolik titulů máme náskok?

Reagovat
Busby babes

jeste ho tam srovnavaj s Toreirou, kterej stal pulku a vykonnostne je jinde.

Na tohle jsem fakt zvedavej, co k tomu rekne Mourinho az ho vyrazime, jak velke slovo v tech prestupech mel.

Reagovat
r.mrazik

zas ten fred nema takova komercni cenu,aby to slo jen tak...kdyz si vezmes i toho do prisel k modrakum....

ja jako laik vidim,jak je fred s nekterymi vecmi opravdu prumerny...to museli videt i lidi v klubu,kteri jsou profici

Reagovat
smazaný uživatel

Fred nemá na to bejt klíčovej hráč, jinak plnit roli člena širšího A týmu může úplně v pohodě (a lá Herrera). To že jsme dali tolik peněz za něj a ne za někoho, kdo by nám pomohl, je samozřejěm píčovina.

Reagovat
Busby babes

v tom pripade jsme dementi, ze jsme privedli na lavicku hrace za 50 mega.

Jinak ho popisujou jako v pohode typka, kterej to odmaka a vsechno, jen pry proste vykonnostne to neni hrac pro level na kterym se chceme pohybovat.

Reagovat
vodka

v city by na tu fernandinhovu pozici byl super. On má super pasáže, očividně umí nahrát, ale v tom našem nesystému je skoro k ničemu...

Reagovat
Zaschrona

To je na tom Mourinho fakt blbě, když se snaží na tiskovce schovat za nás a naše letní utrácení.

Reagovat
nani92

mal by si byť rád, Everton bol spomenuty na FIFA puskas Award, v Mourinhovych tlačovkach, Kloppovych trestoch..ak to z vas nerobí veľkoklub, tak už neviem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Greny

no pokud je pravda ze mu zbyl dnes do obrany jen Dalot a Darmian tak se mu nedivim

Reagovat
Busby babes

doba je zla a uz i vy utracite vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Poraďte mi prosím nějakej notas. Chci ho na filmy, internet a FMko a nechci moc investovat, ale nadruhou stranu aby vydržel dlouho.

Reagovat
r.mrazik

mne ted prisel xiaomi notebook pro...v akci z gearbestu za 17,5...z evropskeho skladu tu byl za 3 dny...

problemy jsou - cinsky wokna (da se v klidu preinstalovat), us klavesnice a narocna reklamace (i kdyz vlastne je tu zastoupeni....ale kdo vi jake)

vyhody - relativne slusna konfigurace na tu cenu, slusny model SSD disku, slusna vydrz, dobra celohlinikova konstrukce...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na rozpočtu, ale můžu doporučit cokoliv ze serie Acer swift (celokovový).

Pokud chceš ntb jen na ty 3 věci, tak prostě vem to s nejlepším CPU v rozpočtu, nejlépe s SSD

Reagovat
Maresma

jj, měl sem podobný požadavky, pořídil jsem acer swift 3 a úplně bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Leno - Mustafi, Sokratis, Holding - Bellerin, Torreira, Ramsey, Kolasinac - Auba, Laca, Iwobi

Pls

Reagovat
nani92

Síce ma dnešný zápas na to všetky predpoklady, tak väčšia tragédia ako psoledná séria HoC to fakt nebude

Reagovat
Whitemedia

Bez Kevina to není ono co? Ani na to raději koukat nebudu..

Reagovat
nani92

nejde len o Kevina, ale o ten žalostný spôsob ako chceli z Claire neprirodzene a narýchlo urobiť drsnejšieho Franka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Miguel19

#CFC team: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Alonso; Kante, Fabregas, Loftus-Cheek; Willian, Morata, Hazard.

Reagovat
Whitemedia

Alonso z formy, navíc pak s dnešním zápasem v nohách.. vůbec se na něj o víkendu netěším

Reagovat
spider_8

Plus jeho taktická nedisciplinovanost, juchů

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím.

Reagovat
off-olda

Reagovat
spider_8

Woohoo, merry christmas

Ještě Emerson místo Alonsa a Pedro místo Williana a je ideální. Takže čekám, že to projedeme

Reagovat
Svatej

rekl jsem si to samy

Reagovat
spider_8

A teda Kante bude mít dneska těžkou šichtu

Reagovat
off-olda

Reagovat
mikelinos

on snad přijde ještě v obleku a bez cigaret

Reagovat
Svatej

dokonala sestava

Reagovat
Kixi Syhimour

Extáze v táborů modráků

Reagovat
Coutinho10

Origi v zakladu Trent a Salah lavka

Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Matip, Moreno, Henderson, Milner, Keita, Shaqiri, Sturridge, Origi.

Subs: Mignolet, Fabinho, Firmino, Salah, Lallana, Camacho, Alexander-Arnold.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hrát s touhle zálohou lepší fotbal, to je fakt něco neuvěřitelnýho.

Reagovat
Coutinho10

no jsem na to dnes hodně zvědavej...takhle složený jsem to fakt nečekal ani v nejmenším

Reagovat
smazaný uživatel

a hraj o titul s man city..to je des

Reagovat
Coutinho10

aspoň se ukáže kvalita našeho kádru (možná)

Reagovat
cristiano.K.

nekvalita. Salah měl prostě hrát, kdykoliv se udělají v sestavě tři a více změn, tak to nefunguje

Reagovat
Coutinho10

j min. jednoho z toho základního kamene (Salah/Firmino) jsem očekával...spíš oba, protože takhle hraje vlastně na 2 útočníky a těch zásahů tam je víc a navíc, když je ještě Mané mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, že by to fungovalo i tak.

Reagovat
ElectrickMann

Nebreč furt kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke mal jednu z mála príležitostí sa ešte chytiť a akurát je zranený + ten víťazný Origiho gól. Snáď pôjde aspoň na hosťovanie.

Reagovat
Taiger

Ty už nejsi fanda Chelsea?

Reagovat
Whitemedia

už asi pět let

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase...

Reagovat
Coutinho10

už se něco psalo, že je ve hře Huddersfield, tak uvidíme

Reagovat
mithro

Mane zranenie alebo karta?

Reagovat
Malresi

ľahké zranenie, na víkend by mal byť ready... robertson detto

Reagovat
Malresi

WTF? Tak to som teda zvedavý ako to bude vyzerať, ale nečakám nič príjemné teda

Reagovat
Erdovec
Reagovat
Kowe

Clyne, kterej má údajně na PL ani na lavičce

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Leno, Bellé, Musta, Sokra, Holding, Koala, Torreira, Guendo, Aaron, Iwobi, Auba

Reagovat
Taiger

Chtěl jsem Čecha :/ A Laca je furt šetřenej nejspíš

Reagovat
Mastný Chobot

byť tam Laca namiesto Iwobiho, tak ideál, ale potom by sme nemali nič poriadne z lavičky... a to je zatiaľ ten prvok, ktorý Emerymu vychádza najlepšie. Čiže som spoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cech-leno

laca-ramses/guendo

no hlavne jsem rad, ze s mustafim nic neni. jasny zapas 0:3

btw nevite, kdy uz se ma vratit nacho? ne ze by to s momentalni formou koaly horelo, ale mel jsem za to, ze se uz mel vratit..

Reagovat
Mastný Chobot

"no hlavne jsem rad, ze s mustafim nic neni"

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Leno - Mustafi, Sokratis, Holding - Bellerin, Torreira, Guendouzi, Kolasinac - Ramsey, Aubameyang, Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United XI vs Arsenal: De Gea, Dalot, Bailly, Rojo, Smalling, Darmian, Herrera, Matic, Lingard, Martial, Rashford. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Docela ok, ne?

Reagovat
r.mrazik

Ten Matič je tam hrozný...nemůžu si pomoct

Reagovat
Whitemedia

to znám

Reagovat
r.mrazik

za sebou bude mit tri stopery...vedle dva wingbacky....to neda urcite za cely zapas zas poradnou prihravku dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako jasně, ten střed zálohy by mohl bejt lepší.. Podle mě Mourinho fakt vůbec nevěří těm stoperům, jak staví 3 vedle sebe a před ně ještě 2 defenzivně laděný záložníky. Což jako u dvojky Rojo, Smalling chápu.. Pogba by tam byl samozřejmě lepší, kdyby na to formou nebyl obdobně no

Reagovat
r.mrazik

vim,co tim chce dosahnout...ale je to k bliti...5 obrancu, 2 defenzivni zaloznici a 3 utocni hraci

a z toho je tam sileny matic v te zaloze...ufff

Reagovat
r.mrazik

kdo bude tem trem rychlejsim hracum vepredu davat ty mice do behu?

Reagovat
smazaný uživatel

"do běhu" :))

Reagovat
r.mrazik

ok...kdo tam bude davat mice rashovi do behu

Reagovat
Svatej

me prijde uplne odporna

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Swarley

Jako co je naše idealni sestava, tím bych začal

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Matič Matič Matič Matič Matič - Matič Matič Matič - Fellaini McTominay

Reagovat
Swarley

Já to myslel vážně, jako fakt netuším, co by pod Mourinhem měla být ideální sestava...po dvou a půl roku slušný

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

krasny pokus doma namiesat beton.

Reagovat
Whitemedia

chybí tomu Fella...

Reagovat
jenage

Co to je? 3-4-3?

Reagovat
Makiii

5-2-0

Reagovat
Makiii

sry 7-2-1

Reagovat
r.mrazik

532

Reagovat
smazaný uživatel

532/352

Reagovat
J0EL

Pekna betonarka toto uz

Reagovat
Busby babes

trojka Rojo, Smalling Bailly... jestli tihle tri za ten zapas nevyrobi minimalne dve nesmyslny hrubky, tak to bude zazrak. Za barak na Arsenal.

Reagovat
Busby babes

Mourinho says Pogba and Lukaku are on the bench because of technical and tactical decisions.

Mourinho: "We're going to play with Lingard, Rashford & Martial. We believe that this combination of these 3 young, fast, creative players - even if they are not normally what you call the killer that has a chance, score a goal - we believe in their dynamic & appetite. #mulive

Reagovat
nani92

Mourinho objavil liek proti rakovine, posadil vírus na lavičku

Reagovat
Makiii

Takze hadka Pogba Mourek je ocividne pravda... Lukaku se trefi po roce, tak mu zvednem sebevedomi a posadime ho.

Rojo po pul roce, Dalot jsem za nej rad, ale 1. spil vesmes v PL, a Darmian co hrava 1x za 2 mesice.

Jsem zvedavej, dneska ocekavam ale WIN WIN situaci. Kdyz se nahodne vyhraje budu rad... a nebo snad dostaneme naloz a konecne toho kokota vyhodi...

Reagovat
Busby babes

zrovna Romela na lavce chapu. Predpokladam, ze balon moc mit nebudeme a ostatni jsou pohyblivejsi a pro brejky vhodnejsi... bohuzel takove je nase soucasne rozpolozeni.

Reagovat
Swarley

horší je, že tam nemá kdo dát balon

Reagovat
Busby babes

musi si ho vybojovat.

Reagovat
salami

Shaw a Jones podle livesportu otřesení, jako Mourinhem nebo co si podtim mám představit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

byli zraneni po poslednim zapase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Jinak Sarri se prizpuspbuje okolnostem, kdo by to bejval rekl

Reagovat
smazaný uživatel

ramseycka konecne

Reagovat
Mastný Chobot

ešte aj s páskou... dnes bude honduras

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa se stává vrchním betonářem tyjo, s tou sestavou dneska očekávám držení míče 24%. Tak schválně, přjímám tipy.

Reagovat
Whitemedia

podle komentářů tady se vrchním betonářem o parník stává někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

jen je ve světle reflektorů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

dame soutez, kdo bude mit balon min?

Reagovat
avicii

nasa zostava to bude pruser kde budete sledovat? hodte sem prosim link

Reagovat
Swarley

Dneska by to už fakt měl být zápas buď a nebo...jestli nedáme Arsenal, tak to jasně ukáže nase šance do zbytku sezony a do případného boje o TOP 4...Edo musí trošku pohecovat Péreze a nazdar...

Reagovat
pospec7

Origi, Studge, Shaqiri... cekam aspon 2 goly

Reagovat
Cobra

Trips a Rose v základu. Nemůžeme nevyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra nehraje, hned jsem klidnější

Reagovat
Tommy the Gunner

Toto se nelibi uzivateli Knez

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní poslední zápas Mourinha na lavičce

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

bude to zaujíimavé s touto zostavou

Reagovat
Swarley

sice bez Aguera, ale zvládli jste to

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Moreno v základu

Reagovat
Kixi Syhimour

To je na penalizaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Eden Jedovatá.

Reagovat
smazaný uživatel

ako, tie dresy sa z diaľky celkom podobajú, nemáme krikľavejšiu variantu?

Reagovat
Busby babes

Torreira tackling everything that moves, Matic is safe.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Tohle ale Kanté nechtěl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ sme sa ani 30 d neudržali na polovici súpera

Reagovat
Kixi Syhimour

30 dní?

Reagovat
smazaný uživatel

s* tam malo byť

Reagovat
Nikikrew

Skoda, ze Ozil nie je ani na lavicke, to ma celkom sere. Zostava ale dobra, skoda ze nehra AMN, s tymto ma Emery teda docela sere. Kazdopadne United to ponali tiez defenzivnejsie takze ocakavam skor protiutoky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, je 12. minuta a na Livesportu je jedinej live update, že se už vykoplo , očekávám naší ofenzivní smršť

Reagovat
Čenda

Někdo jinej anglickej stream krom nbc? (vim, že je nbc americký, snad se chápem)

Prosím prosím.

Reagovat
Miguel19

L O F T U S !!!

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Studge to čo bolo za skok dpč

Reagovat
mimi_united

Bez Lukakuho a Pogbu nemáme šancu

Reagovat
pingla

krásnej stream na UTD

http://tumarcador.xyz/c5.php

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mervin

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas neco co se vic seka?

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge diver

Reagovat
Swarley

to bylo asi nejlepších pět minut v sezóně

Reagovat
Busby babes

jo vid.

Reagovat
Busby babes

cekam, ze brzy dostanem. Jen nevim, jestli Smalling vlastnak nebo Rojo penalta?

Reagovat
Swarley

to bude nějaká zbytečná p-čovina z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Swarley

jako to není překvapivý, když ti nefunguje nic...

Reagovat
Busby babes

pico!!

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Gomez sa zraní

Reagovat
Malresi

Verme, že nič vážne... aj keď to dobre teda ani zďaleka nevyzeralo

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Minister

Guendouzi zatiaľ trochu mimo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tipuju, že se na našem herním stylu nic nezměnilo (nedívám se).

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi uz asi 3 zbytocna strata

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Co dělá ten Everton?

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool je zničil.

Reagovat
Coutinho10

Gomez Trent

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ to vyzerá ako súboj tímov v Európ. lige., jeden z Kasachstanu a druhý z Cypru

Reagovat
Whitemedia

Kanté si dnes zaběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje tak 3 pozice zaroveň

Reagovat
smazaný uživatel

kau toto bolo na žltú a on to ani neodpíska, ešte nech sa nám zraní druhý bek, kua!

Reagovat
REPLIKATOR

Ten blázen skočí Morenovi na kotník a on nezapíská ani faul

Reagovat
Malresi

Bardsley nechutný prasiak... snáď nedohrá

Reagovat
Busby babes

Atmosfera na Old Trafford zni super. Coz je docela prekvapive. Jeste vcera bylo dost volnych mist, fans nasrani... zatim fandi paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeidný hráč, kt. ide priamo do brány je Keita (a hrá dobre, páči sa mi jeho výkon), musia ísť viacerí

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre

Reagovat
Zaschrona

No konečně. Jalovější tým proti nám snad letos nehrál a stejně nám samozřejmě dal první gól. Snad přidáme ještě nějaký do pauzy...

Reagovat
nani92

Pogba s Lukakom sú rozhádaní

Reagovat
Swarley

Wenger měl jako strýček pedo alespoň ten šibalský úsměv, Emery je úchyl se vším všudy...

Reagovat
Taiger

To jseš ty též

Reagovat
off-olda

To je jako v pořádku, že ho takhle přejede jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Cecek dneska už dva krásný defenzivní zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

škoda že je tak pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzes mit všechno

Reagovat
Mimalu

to sice ne, ale být jen trošičku pohyblivější, tak je to pořád hráč do základu, ale z dlouhodobého hlediska je ta je rychlost dost velký handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Nj. Rychlík to nebyl ani za mlada.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, Kloppe nefunguje to

Reagovat
Mimalu

DDG

Reagovat
Nikikrew

MUstafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to seklo přímo při opakovačce Williana a nevim jak to nakonec bylo s tim zakrokem, ale asi cisty co?

Reagovat
andrew96

Bennett ho zboural tvrdě, ale čistě.

Reagovat
pingla

bože de geo .....

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tommy the Gunner

MUSTAFIIIIIIIIIIIII Gea

Reagovat
jacobT

Looooool

Reagovat
Kluivert9

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

lol?

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

mustafaaa

Reagovat
Busby babes

Davide.. zrovna dneska?

Reagovat
Switchback

wow, to vypadalo hodně těsně

Reagovat
Nikikrew

muselo

Reagovat
nani92

hlavne či by to hlavou nestihol, načo šiel nohou

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
nani92

tak to dopadne, ked je DDG pozične dobre

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
captain18

We want you to stay

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi dal gól

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
Taiger

Mně přijde, že Guendo je takovej bezmozek

Reagovat
jacobT

Ma 19, jasne, ze jeho vykony budu nevyrovnane.

Reagovat
nani92

tak si pusti ženský futbal, ženy dospievajú rýchlejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Garbicz

Hlavou Omg

Reagovat
bayern987

De Gea

Reagovat
Mimalu

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je neskutočný labil.

Reagovat
Coutinho10

ufff, jeste ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

tvl z kama jde ten hype na Guendoziho ? vzdyt o je des

Reagovat
Fenri

Ofsajd

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Martial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

jak to mohlo projit

Reagovat
Nikikrew

offside

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Jasny. Neviem o co sa tu snazis.

Reagovat
smazaný uživatel

cech by to mel...

Reagovat
Swarley

nemohl čekat, že to bude kopat Rojo...totální zmatení nepřítele...

Reagovat
Busby babes

skoda, ze tenkrat ty Jonesovo rohy nikoho moc nezmatly...

Reagovat
Swarley

mě docela jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

wooow

Reagovat
smazaný uživatel

FABREGAS > MODRIČ

Reagovat
vilp

Hlavně to hraje líp jak Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Akorát teda když vidím tu spolupráci s Hazardem, tak bych ho nejraději viděl na desítce. Směrem dozadu je stejný pacient jak Jorginho.

Reagovat
vilp

I když vlastně trochu lepší, měl tam ve vápně jeden hodně důležitý tackle, který jsem od Jorginha neviděl, co začala sezona.

Reagovat
Zaschrona

Dúbravka je fakt super.

Reagovat
Taiger

Jako sorry, ale co tam dělal Iwobi?

Reagovat
Swarley

Martialkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú pravdepodobne naši dvaja najkreatívnejší záložníci (Keita a Shaq) a piču sme si vytvorili. keita má aspoň ťah na bránu a je aktívny

Reagovat
nani92

krásny nacvičený signál

Reagovat
MCFC_8

Jedine tak s ciarovym rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
Taiger
Reagovat
REPLIKATOR

Dřevák Henderson v akci...

Reagovat
SunFells

Dive a offside, manchester way ...ale ten šourák do malého vápna měli kluci snadno odklidit teda.

Reagovat
Busby babes

mz jsme si zas museli hodit mic do brany, to si nevyberes...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Wow, ty jeste zijes

Reagovat
smazaný uživatel

same old mancs, always cheating

Reagovat
Swarley

City ti vyhrálo a budeš pořád brečet...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

A náš nejlepší stoper střídá, bomba fakt

Reagovat
Mervin

se bojím, že to byl kolenní vaz

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

Reagovat
Malresi

Tak očividne sa Jurgen spolieha na to, že to rozhodne Salah alebo Bobby. S touto kreativitou v zálohe to ale ružovo nevidím. Paradoxne, aj Keita aj Shaqiri hrajú....

Reagovat
Nikikrew

Rob

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas dneska výbornej

Reagovat
Taiger

Dneska lepší rozhodčí než Dean koukám

Reagovat
Kincl

To je ten Liverpool co by měl stahovat náskok City? :D

Reagovat
Taiger

Tenhle retard zase

:D :D :D

Reagovat
Kincl

čau retardo :D

Reagovat
Busby babes

Rojo.

Reagovat
nani92

Reagovat
EXoRcIsT

To bola od neho riadna somarina

Reagovat
Nikikrew

cervena kurva!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Rojo mrdka zkurvená

Reagovat
Svatej

Koukam teda na dva zapasy zaroven, ale z tech obcasnych pohledu mi přijde, ze jsou United lepší, je to mozny?

Reagovat
Switchback

Po góle na 1:1 jo, jinak spíš tlačil Arsenal

Reagovat
Swarley

jako kde?

Reagovat
Switchback

na hřišti

Reagovat
Swarley

slzy možná

Reagovat
EXoRcIsT

Ako tych 5 min co boli za cely polcas lepsi hej ?

Reagovat
masly008

zatím jenom lépe prasí.

Reagovat
Lacko_Boh

Môže byť.

Reagovat
Busby babes

kupodivu jsme. Az tomu nemuzu uverit. Ale nijak vyrazne. Zacli jsme dobre, pak tam byla chvile kdy nas Arsenal zatlacil plus ten roh a gol, pak jsme se zase zvedli. Vyrovnany to je, coz jsem necekal.

Reagovat
Svatej

Hlavne to obcasny rychly napadani az dojizdeni je sice riskantni jako prase, ale dobre jim ten zapas otravujete. Po tom jejich vykonu u slepic jsem cekal, ze vas zmackaji jak papir, ale Jose tyhle zapasy bude umet i po mrtvici.

Reagovat
Busby babes

asi jo no. a priste s Fulhamem to zas bude stat uplne za picu. klasika.

Reagovat
hilarious

Je vidět, že dvě věci najednou moc nezvládáš, kámo...

Reagovat
Svatej

To slycham nepříjemně casto.

Reagovat
nani92

Rojovinka

Reagovat
kiciN

jojo palec nahoru za tohle

Reagovat
Tommy the Gunner

Prase Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

rashford, martial, rojo, sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Haha krasne cez nohy toho tarzana

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Tvl, to jsou kurvy nesympatický

Reagovat
Tommy the Gunner

Prasata z Manchesteru

Reagovat
Whitemedia

zapnu United a Rojo zrovna řezničí.. nic se nezměnilo

Reagovat
čutalista

Rojo reda jak vyšitá au

Reagovat
avicii

tah na branu od Nabyho je fajn, inak nic co by stalo za zmienku...

Reagovat
C-M@ster

To je řežba

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian od posledneho zapasu co som ho videl tie fuzy neostrihal?

Reagovat
smazaný uživatel

*neoholil

Reagovat
Swarley

a to je přesně ten rozdíl mezi zákrokem Vertse a Roja...Rojo tam byl pozdě...

Reagovat
Svatej

Jinak nase hra celkem fajn. Wolves paradne napadaj a celkove hrajou dobrej fotbal. Z Loftus Cheeka mam obrovskou radost a fakt doufam, ze si misto udrzi. Rozhodne nas nejzabavnejsi zaloznik v tymu.

Ze zbytku se mi hrozne libi Fabregas. Ten hrac se proste nikdy nevzdava v boji o misto, fakt super osobnost.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
SunFells

Čemu se Lingard diví kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu co prasa Mustafi

Reagovat
Mimalu

v zápase MU-Arsenal koukám se v posledních minutách dost přiostřilo

Reagovat
Swarley

taky konečně nějaký nádech toho, že se chcou naši hráči porvat...

Reagovat
Busby babes

mohli bychom zacit zas nejakej poradnej hejt s nejakym tymem... je to nuda jak se ted vsichni respektujou a placaj po zapase po zadech...

Reagovat
Swarley

nás respektují zpětně, víš jak...

Reagovat
jenage

Darmian je žid?

Reagovat
Swarley

je fakt, že s přesnými centry šetří...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

shit*

Reagovat
Busby babes

jestli dohrajem v 11 tak to bude zazrak. Jako chapu, ze hrajem doma a soupere to musi bolet, ale tohle je trochu moc, ne?

Reagovat
Busby babes

no ono asi i Arsenal bude rad, kdyz nedostane rudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to teda neni, takto treba hrat doma, nie tie odovzdane vykony co doteraz

Reagovat
Busby babes

jo mas recht.

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Oni taky ne, už mají dva zraněný a falešnej levák bob nakřáplej.

Reagovat
Minister

Ešte aj Aaron zranený... to je des zatiaľ.

Reagovat
salm0n

Torreira bez karty? Hlavně, že my máme kartu za každej faul

Reagovat
Frony

To je jak klasickej zápas proti Stoke z dřívějších sezón..bordel kterej zprasí a zraní co může a gól dá maximálně podvodem

Reagovat
Busby babes

nebrec.

Reagovat
Frony

Nebrečím taky hrajem piču

Reagovat
Busby babes

prave, prijde mi, ze si nemame moc co vycitat. Docela se to tam reze z obou stran.

Reagovat
Lacko_Boh

??mustafi a?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten malicky na Matica..

Reagovat
Busby babes

Bellerin a Toreira tam parkrat taky pritvrdili.

Reagovat
Frony

To jo, ale Rojo tu laťku nasadil dost vysoko

Reagovat
Frony

A je možný, že jsem trochu zaslepenej, ale ten gól co jsme dostali mi přišel jako ofsajd po divu

Reagovat
J0EL

Ved aj bol.

Reagovat
Busby babes

dive nevim, offside hranicni.

Reagovat
J0EL

Dive bol aj ofsajd jasny. Herera tam ma celu svoju hlupu hlavu za vsetkymi.

Reagovat
kiciN

hranicni, o jednoho hrace

Reagovat
Busby babes

o jednoho hrace? jako ze mu koukala hlava? ok no.

Reagovat
bartlu

Reagovat
C-M@ster

Co je tohle za útočný rozestavení dopiče... kam to měl Herrera dát?

https://i.imgur.com/mVVkAmA.jpg

Není divu, že to odevzdal, když u něj v podstatě žádnej spoluhráč...

Reagovat
Swarley

Ramsey zkusil zkušeně prasečinku, to se mu teda vyplatilo...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

tak doufám, že se dá do léta dohromady, co ti mám říct...

Reagovat
C-M@ster

Kámo, hrajete jak čuňata. Tohle si zkoušejte v NLD, ale ne proti technickejm týmům.

Reagovat
J0EL

Dive a ofsajd no. Klasicky United gol tu uz mame, mozeme pokracovat.

Reagovat
J0EL

Nechcel som reagovat.

Ale aj tak si napisal kktinu

Reagovat
Swarley

vy jste taky klasicky zůstali před bránou OT

Reagovat
J0EL

A vy klasicky nezvladate, vid Rojove prasaciny

Reagovat
Swarley

však vás za ty sračky jedině řezat, schvaluju...

Reagovat
nani92

ty by si sa vela naplakal, keby si mohol sledovať PL za Keana, Vieru..teraz každý len plače pri nejakom faule, asi chcete balet

Reagovat
J0EL

Sledoval som, aj ked je pravda, ze az tolko si z tych dob nepamatam.

Reagovat
Lacko_Boh

Asi tak

Reagovat
kiciN

Boze united si hraje na stoke Doufam ze ty rezniky prejedem v druhym polocase.

Reagovat
Taiger

Co tam hledal ten šašek Herrera jako

Reagovat
Tommy the Gunner

picu

Reagovat
Mervin

Reagovat
J0EL

na sto pro ju tam ma, naco by ju hladal?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf asi nieco zatil na stehne mozno sval tak kontroloval sasek si skor ty ze hladas za vsetkym nieco z coho by si sa mohol vysmiat

Reagovat
EXoRcIsT

*zacitil

Reagovat
Mimalu

Morata

Reagovat
hona.kub

zas na druhou stranu bych polemizoval nad pecku... i když on padá strašně rád

Reagovat
Mimalu

i kdyby, takhle přece do toho nemůže jít

Reagovat
hona.kub

Reagovat
nani92

Rojo a Darmian najlepší hráči polčasu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

na našej strane samozrejme, u vás by som vypichol asi De Geu

Reagovat
Miguel19

Tohle tam prostě Morata musí narvat klidně i prdelí...on si tam zase ustele

Reagovat
andrew96

Vždyť ho Boly sundal, měla být penalta.

Reagovat
jacobT

United vedeli preco hlasovat proti zavedeniu VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nam chybi kridlo, jako je Martial

Reagovat
Whitemedia

místo vstřelené branky si namlátí prdel.. to je prostě Alváro

Reagovat
Raylan

Přišlo mi, že to byl faul

Reagovat
andrew96

S takovým jménem tam nikdo nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

vím že xhaka neni moc oceňován, a ani si to vetsinou nezasloži, ale mam pocit ze chybí ve stredu pole

Reagovat
masly008

myslím, že nám hlavně chybí křídelní hra.oba beci jako by nemohli.

Reagovat
masly008

snad nikdo nečekal že vyhrajeme 1.poločas ne?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Mastný Chobot

Bailly a Rash to zatiaľ dosť bossia, celkom sa bojím, čo sa stane, keď príde Mata/Pogba/Lukaku, ale tak neprehrávať v polčase je u nás polovičné víťazstvo, čiže ok. Kola náš najlepší ofenzívny hráč. Trojka ujebancov na stopéroch na trochu desí, hlavne tá pravá časť s Mustafim a Lichtsteinerom. Dnes bude redka asi.

Zranení Holding a Ramsey ma serú neskutočne, snáď to u obidvoch nebude na pol roka...

Reagovat
Lacko_Boh

Hoho, to bude, to bude:)

Reagovat
Mervin

Holding do konce sezony tipuju

Reagovat
Nikikrew

Chudak Holding, prave ked sa presadzoval. Snad sa da Kos dokopy

Reagovat
hilarious

Hrozný prasaci ti United...

Reagovat
Gunner14

Hlavně že jsme první poločas neprohráli, ted tam půjde jeden z Laca, Mhiky a potom ten druhej a bude kolotoč

Reagovat
r.mrazik

cekal jsem provar,ale zatim to jde...nechapu,proc nehral doted bailley...to je stejny jak se shawem a martialem...to mi proste hlava nebere...

rojo samozrejme cervena ale hlavne ze mu nic nezlomil...

libi se mi,jak to arsenal v tom stredu rotuje...my tam mame matice a hotovo...to je opravdu taktika z minuleho desetileti...sorry jako...

Reagovat
pingla

Sel tam hloupe, ale na redku to nebylo. Trefil ho holenni kosti...

Reagovat
r.mrazik

z me strany bylo,ac ho trefil holeni...

Reagovat
Swarley

jako Bailly musí hrát naprosto jednoznačně, tam fakt není co řešit...

Reagovat
Nikikrew

to fakt nechapem, ako nemoze hravat. Ale proti nam samozrejme, ze musi

Reagovat
Swarley

jako umí udělat taky chybu, ale tady fakt není co řešit...ten je o parník jinde než zbytek našich stoperů...v létě k němu musí někdo přijít...

Reagovat
r.mrazik

tohle je jednoduse k nepochopeni...proste mourkovina

Reagovat
Swarley

jako u něj je na hovno, že těch zranění taky nemá úplně málo...ale jinak souhlas, jednozančně nejlepší stoper...

Reagovat
Cobra

Ten zápas s Chelsea byla fakt vyjímka. Výkon opět na . Foyth pokračuje ve svých výkonech, kdy si neodpustil zase chybu + ho tam jednou zachránil Winks, když za sebou nechal Gabbiadiniho. Foyth do sprchy, Dier na stopera a na střed Sissoko. Kane líný na krok a i když má gól, tak celkový dojem prach bídný, chtělo by si to nějaký zápas oddychnout.

Reagovat
Cobra

+Armstrong, to je parodie na ofenzivního hráče. Nejhorší na place. 2x netrefit prázdnou bránu je kumšt.

Reagovat
Mates_Matesović

Ještě bych vypích Dannyho, ten neudělal snad jedinou věc dobře, až na ten vybojovanej roh na konci.

Reagovat
Cobra

ale ten dnes ještě rozhodne.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako proč Klopp nestřídal?

Reagovat
Nikikrew

Achjo, tak to je teda zatial biedny polcas. Mame vacsie drzanie z lopty ale nic z toho. Chapem, ze Guendouzi je este strasne mlady a talent, ale dnes je tam od nas asi najhorsi. Poriadne sme ani nepreverili De geu, to iste plati aj o United. Tento zapas zatial vyrazne zaostava za ocakavaniami. Lacca co najrychlejsie na plac ale obavam sa ze United nas 2 polcas dost zatlacia.

Reagovat
smazaný uživatel

origi je neskutočne zlý

Reagovat
Lacko_Boh

José to celkom pekne poskladal na tu nasi hru na 3stoperov. Inak obrana United parádne. Žiaľ, nemáme moc priestoru na manévrovanie, fakin zranenia 808.

Reagovat
Nikikrew

a Rojo teda jasna cervena, uvidime co ten VAR buducu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to jasna zlta, potom aj Toreira jasna cervena ty var

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

ale zase když porovnáš žluté zákroky beleho a roja tak by belle neměl mít nic.

Reagovat
jacobT

Bellerin dostal velmi prisnu zltu, pochybujem, ze podobne zakroky bude rozhodca konzistentne posudzovat rovnako. Tam asi trochu nezvladol tu seriu niekolkych faulov a podlahol atmosfere a natlaku domacich hracov.

Reagovat
masly008

však právě.když dal rojovi za takový faul jen žlutou tak belle neměl mít prostě nic.

Reagovat
jacobT

Mne to teda z opakovaneho zaberu prislo ako spravna zlta. Nohu mal nizsie ako sa mi zdalo na prvy pohlad, ked som si tiez hovoril, ze to bude redka.

Reagovat
Nikikrew

ved to bola sklzacka 2 nohami ( aj ked nie pri sebe) na stojatu nohu). Ved aj sam Rojo bol max rad ze dostal zltu.

Reagovat
pingla

Prisnejsi zluta

Reagovat
nani92

ak sa budu s videom davať za toto červené, tak to nech ide dopiče

Reagovat
Coutinho10

Keita dobraaaa skoda

Reagovat
bbbauch

Vsichni jaky jsme prasaci, ale ty slapaky bellerina a torreiry, mustafiho prasarna, to mlcime

Reagovat
masly008

mustafi i belle dostali žluté,tak co chceš víc.

Reagovat
bbbauch

Pochopil

Reagovat
Lacko_Boh

Bellerin a Torreira (nevidel som replay) tam prislo neúmyselne neskôr. Mustafi to tam musel jebnut, bolo neskoro.

Reagovat
čutalista

Koukám na chelsea a o pauze mi tam hodili United a hned Rojo zaprasí :-D holt to se pak hodnotí :-D

Reagovat
Malresi

Keita Konečne niekto zo zálohy, kto sa to nebojí skúsiť

Reagovat
vilp

Willian je fakt strašný čurák.

Reagovat
hona.kub

to by Eden dal...

Reagovat
Svatej

Willian me uz fakt mrda s tim, jak necumi okolo sebe. Kolik on projebe za sezonu balonu, kde je nekdo v lepsi pozici, to bych nespocital.

Reagovat
Coutinho10

neeeee twl

Reagovat
Malresi

To bol zasa gól Alissonovi nepomohol nikto.... toto neotočíme

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jo, Kloppe, takhle to dopadá

Reagovat
REPLIKATOR

Mrdky z Burnley, gól z ofsajdu a ještě to vykopne golmanovi z ruky.

Reagovat
Melda

Byl to ofside žejo?

Reagovat
13

Dává Kfc nějaká ostrovní tv? (Bt, sky)

Reagovat
smazaný uživatel

spurs či lfc?

Reagovat
13

T9. Lfc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

By bylo třeba něco mobile friendly

Reagovat
Taiger

JIMENEEEZ

Reagovat
Svatej

Kepa fakt chyti uplny hovno.

Reagovat
Svatej

To uz tam muzeme hodit Luize a hrat s dalsim stoperem, ten kluk proste nejen ze nechyti nic navic, ale jednou za cas pusti gol, kterej se ma proste chytat.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trapper

Reagovat
nani92

nechytí ani len to..

Reagovat
eden_h

aha takze to je absolutely fair ked vykopne golmanovi loptu z ruk

Reagovat
Miguel19

Tvl Kepa

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážem si predstaviť, že dnes vyhráme...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ ani ja... a už pekných pár zápasov, ale vždy sme to akosi uhaluzili

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad si třeba Klopp uvědomí, že by konečnê mohl změnit tu žalostně nefungující nezáživnou a záloze a celýmu týmu absolutně neprospěšnou taktitku

Reagovat
SCELO

Reagovat
Mimalu

Kepa, Fabre...

Reagovat
Kluivert9

Ok, takže jediný čistý konto tohoto kola bude Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
hona.kub

Alonso + Christensen nestíhají a Kepa školácká chyba, běžte do piče hoši...

Reagovat
Svatej

Fantazie, ted tam jeste hodi Barkleyho misto Loftuse a muzeme to zabalit.

Reagovat
Taiger

Ach jo, Aaron................ten Holding též

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Raylan

Kepa trochu na Courtoise... Willian a Morata dolu hned

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Ty krávo, to jsou dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Milneeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Whitemedia

Nevadí, Morata otočí

Reagovat
hona.kub

se na zemi několikrát

Reagovat
Svatej

Willian,Loftus, Rudiger i Azpi meli svuj podil na golu, predtim zas Cesc a Kepa, perfektni kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

U obou gólů si záhadně vynechal AC

Reagovat
Svatej

? ten nic zasadne neposral v mych ocich.

Reagovat
smazaný uživatel

U druhyho golu tu prihravku na Rüdigera

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
smazaný uživatel

U prvního gólu nesmyslně vystoupil a u druhého celá ta polízanice začla jeho chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejší fanoušci: "Za všechny góly může Luiz a Cahill pokud jsou na hřišti, za žádný gól nemůže Cheistensen."

Reagovat
Svatej

To si strc nekam hluboko pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zdejší miláček

Reagovat
Malresi

Millie JOOOOOO KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
vilp

Génius. Zajebe dvě čisté tutovky a ještě jim to takto naservíruje.

Reagovat
Coutinho10

Milneeeeeer pojdme jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen nemůže hrát za Chelsea, druhý gól jeho

Reagovat
andrew96

To je takový kretén ten Willian.

Reagovat
Svatej

A jim to odpiskas, mrzaku.

Reagovat
Taiger

Xhaka chybí strašně moc

Reagovat
smazaný uživatel

chýba ešte lepší hráč ako Xhaka

Reagovat
Tommy the Gunner

Kdo by to byl pred par mesici jenom rekl

Reagovat
Taiger

Já s Counterem

Reagovat
Tommy the Gunner

ok

Reagovat
J0EL

Ja. A Counter.

Reagovat
smazaný uživatel

firminove fúzky dpč, jak ja, keď som mal 15

Reagovat
smazaný uživatel

ja v 13

Reagovat
Malresi

Reagovat
Maresma

Ja v 21

Reagovat
smazaný uživatel

Až?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Lacko_Boh

tak ale ty si alfa male do piče Olino! Prvý mamut zdolaný už v 11tich. Na pána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEES

Reagovat
Busby babes

Tohle byla skodaaaa. sakra my ty situace vdycky tak zadrbem.

Reagovat
jenage

Už se to prase zranilo.

Reagovat
Tommy the Gunner

rojo je na hristi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhůře řízený zápas v historii PL ? Toto je něco neuvěřitelného

Reagovat
Whitemedia

tak to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zákrok pískají jinak, asistenti dávají více faulů než hlavní, to jsem ještě neviděl

Reagovat
Whitemedia

Moss je špekoun a tempo nestíhá nikdy, ale nejhůře řízený zápas to není

Reagovat
off-olda

Reagovat
Coutinho10

Firminooooooooooooooo

Reagovat
Malresi

VIRGIL !!!! BOBBY !!!! JOOOO KURVA JOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly

Reagovat
Swarley

Bailly pěkně, k-rva dejte mu na tu ruku pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso si zaslouží tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

wooooooooooooooooow

Reagovat
Svatej

Co to kurva hrajeme za fotbal

Souper da dva goly a najednou neexistuje prihravka po zemi. Genialni

Reagovat
Whitemedia

Sarrimu se to sype jako Scolarimu, o víkendu dostaneme tečku od City a přijdou spekulace o vyhazovu

Reagovat
smazaný uživatel

Milner druhý polčas čistý Ronaldinho

Reagovat
Svatej

Kazdopadne stridani od Sarriho dneska spickovy, lip bych to nevymyslel.

Reagovat
Malresi

Ako Milner je na LB stále lepší ako Moreno.. to mi nikto nevyhovorí.. dnes o MOTM nemôže byť pochýb

Reagovat
Swarley

teď minimálně dvě ruky ve vápně...

Reagovat
Mervin

ale ani jedna pískatelná

Reagovat
jacobT

Si robis srandu nie?

Reagovat
masly008

pravidla kámo.nauč se pravidla.

Reagovat
kiciN

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale tohle se nepiska...i kdyz bych se nezlobil

Reagovat
Swarley

však jasný, ale fouknout to mohl v rámci zachování respektu...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

no vidíte, tak nebrečte s nesmyslnýma redkama...

Reagovat
EXoRcIsT

To niesu ruky na penaltu

Reagovat
masly008

už pod emerym zahrál miki nějaký dobrý zápas?

Reagovat
Malresi

Proti Chelsea? Tam sa mi celkom lubil.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se tam plouží, jak kdyby nechtěli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ted, kdyz to zacali s koalou roztacet...

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen dnes doufam na delsi dobu naposled. Luiz je mnohem lepší

Reagovat
Whitemedia

z hovna do hovna, žádná výrazná změna co se týče defenzívy..

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný oba, ale zatímco Luiz zakopává dlouhé míče, tak Chris zakládá gólové akce soupeře

Reagovat
mimi_united

Konečne Lukaku

Ešte PogBEST

Reagovat
J0EL

Lacaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je tento zápas výbornýýý, ukazuje potenciál... Milner prvý polčas hrozný, druhý polčas tiež výborný...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné, aký má ťah na bránu... Snáď bude takto Naby pokračovať...

Reagovat
R22

Reagovat
kiciN

LAAACAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Busby babes

Rojo a Bailly.

Reagovat
Busby babes

tak sorry, jen Rojo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra akce dva golmani v bráně Burnley

Reagovat
jacobT

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
kiciN

tak ale kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to jsou sance na pojistku...aaaah

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by mel dostat rojo rudou....

Reagovat
r.mrazik

rojo zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle co predvedl ten tlustej argentinskej curak muze taky Mourinho?

Reagovat
r.mrazik

jo,protoze ho tam postavil...labila

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsou ostatni zraneni

Reagovat
r.mrazik

no....klidne mohl hrat se 4 v rade ze jo

Reagovat
Busby babes

Jesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Dopice uz

Reagovat
r.mrazik

ale nevadi...prijde kvetak!!

Reagovat
hona.kub

čekal bych drtivej tak a ono hovno, sme absolutně marní...

Reagovat
jenage

Fella to otočí.

Reagovat
C-M@ster

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

rojo mal byt druhykrat vonku

Reagovat
EXoRcIsT

Keby neda gol tak Rojo ma na 100% cervenu

Reagovat
kiciN

Takze takovej zarez necha jen tak? Ja to nechapu ten fotbal asi.

Reagovat
pingla

Jessieeeeeeeee

Reagovat
SunFells

Červená

Reagovat
Mervin

to ať jde Leno do piče

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rohlíček

to sou curaci

Reagovat
kiciN

To si dela prdel tedka ten rozhodci? Me pojeb

Reagovat
J0EL

Fakt z takychto hovien??? Dpc uz.

Reagovat
Nikikrew

omg

Reagovat
Tommy the Gunner

Priste musi chytat Cech

Reagovat
Busby babes

to je fakt souboj blbych a blbejsich.

Reagovat
kiciN

Marriner, ty si jebnuty

Reagovat
r.mrazik

ok,tak kolasinac taky zkusene

Reagovat
off-olda

Proboha Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

leno sokratis kola

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz ne, sokratis ne

Reagovat
Nikikrew

Boaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Auba do piceeee

Reagovat
Swarley

Lukaku rozhodne, už jsem to dneska jednou trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak nam to dnes lita kolem brany ty strely

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra ty hovado nie že žraníš Nabyho

Reagovat
smazaný uživatel

z*

Reagovat
Kixi Syhimour

Žraníš

Reagovat
Mervin

Miki, Auba

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre ty vole...

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
Busby babes

Konecne nekdo vychytal Aubu.

Reagovat
Coutinho10

Vydra na Keitu

Reagovat
Swarley

DDG na Oblaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jak to ma na robinsonadu tak jsem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge od 70. min len vyklusáva...

Reagovat
masly008

miki vykopával ne?todle nedat.a auba to samé

Reagovat
J0EL

United teraz netusiii. Treba ich dorazit.

Reagovat
EXoRcIsT

No vy tiez nieste nejaky super isty v zadu

Reagovat
Whitemedia

Alonsa by předběhl i ten vyžraný Moss..

Reagovat
vilp

Reagovat
r.mrazik

ale ted je to super na koukani...z jedne strany na druhou

Reagovat
masly008

bez obran.tak to má být

Reagovat
r.mrazik

urcite...kdyz s tim ztracime cas koukanim

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem teda nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

ĎAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
Frantszek

akce roku

Reagovat
Coutinho10

Shaaaaaaaaaaaaaaaaaq pojistka yeeeeeaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson kral

Reagovat
Frantszek

ne asi. Zachránil gola a pak prakticky asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Dalot centry jak Young

Reagovat
Mato178178

ved ziadny ani nedal lebo vsetky zblokovali

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen

Reagovat
Svatej

Ty tu obvinujes lidi ze zasednuti na Luize, ale sam jses mnohem horsi posuk s pranyrovanim Christensena.

Reagovat
John Obi Mikel

Jen skoro pokaždý co hraje pošle soupeře do gólovky

Reagovat
Svatej

Takze v podstate to samy, co jeho konkurent, mezitim co Christensen ma cas na zlepseni, Luiz uz lepsi nebude. Za me je lepsi mit mladyho kiksera nez staryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ted je to jen frustrace. A to jsem byl ještě na začátku druhé půle rád, že dostal šanci.

Reagovat
EXoRcIsT

Marriner kktko jak to mohol vidiet ked bol chrbtom otoceny

Reagovat
Busby babes

navic to ani nebyl faul.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Busby babes

sorry, ale co ted tomu Fellovi pisknul??

Reagovat
Busby babes

a ted mu neda kartu?

Reagovat
Swarley

to by bylo dost přitažený za vlasy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno strasne slaby tenhle zapas

Reagovat
smazaný uživatel

no daj Rojovi redku a piskaj konec

Reagovat
masly008

jako na střídačce?

Reagovat
smazaný uživatel

a nevidel si niekedy, ze niekto dostal redku aj na stridacke mudrlantko

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak ten uz radsej nehra, tak len piskat konec

Reagovat
kiciN

Vsechny 4 goly dneska totalni prales

Reagovat
Switchback

Leno je dnes strašně nejistej, to smrdí ještě jedním průserem

Reagovat
J0EL

Fellaini curak uz zacina.

Reagovat
salm0n

Haha, máš se ostříhat

Reagovat
Switchback

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak proto šel fella na ježka

Reagovat
Pigeon

Fella

Reagovat
Lacko_Boh

A

Reagovat
smazaný uživatel

mrdka

Reagovat
C-M@ster

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini ban na 516546 zápasů za takovýhle zmrdství

Reagovat
masly008

to ne.proč utd pomáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je curak, ten kvetak

Reagovat
Lacko_Boh

fellani

Reagovat
Pigeon

Kazeta

Reagovat
Kaze

???

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca

Reagovat
Mervin

kurvaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
nani92

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

to bych uznal, i kdyz to byl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá koncovka.. fotbal nahoru dolů

Reagovat
Coutinho10

Arsenal slusna kontrola zaveru

Reagovat
smazaný uživatel

henrikh >>> aaron dneska

Reagovat
Mervin

Reagovat
Taiger

Nezasloužené

Reagovat
masly008

nedali jsme 2 mega tutule, takže se blbě vyhrává.

Reagovat
J0EL

stratene 2 body. United absolutne bezzuby. V top 4 ale s tymto urcite nebudu.

Reagovat
salm0n

Zž si tam polež do konce trapáku

Reagovat
Taiger

Drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

To vy hrajete na remizu, jestli sis nevsiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Remiza z Old Trafford asi dobra. Tedka mame serii 4 lehcich souperu a pak Liverpool

Reagovat
masly008

s těmahle utd jsme měli vyhrát.je na nich deka, mají zraněné.tutule byly no.

Reagovat
Tommy the Gunner

Vzhledem k tomu, jak se zapas vyvijel (zraneni Holding a Ramsey), tak to dopadlo docela dobre. Skoda tech nepromenejch tutovek a zbytecneho vyrovnavaciho golu na 2:2.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
Tommy the Gunner

zustava

Reagovat
kaaspis

Jaktože nedostal Lacazette žlutou za tu hlavičku golmanovi po balonu? O tom nic v pravidlech není?

Reagovat
kiciN

Tyvole vy si stezujte ze nekdo od nas nedostal zlutou. Rojo mel byt 2x venku, Felaini? Prosimte klid.

Reagovat
kaaspis

já si nestěžuju, já se ptám. Jinak remíza podle mně zasloužená tak přestaň vyskakovat

Reagovat
lenckoj

V pravidlech je, že Laca tohle nesmí udělat, pokud gólman drží míč oběma rukama. Vzhledem k tomu, že to De Gea měl míč jen v jedné ruce, tak ten gól mohl klidně platit.

Reagovat
kaaspis

Ale žádný golman nedrží při výkopu balon obouruč

Reagovat
lenckoj

Tak tam je definované, že míč musí držet oběma rukama nebo musí mít míč mezi jednou rukou a zemí/hráčem/ tyčkou/... stejně tak je v držení míče, pokud si s míčem hodí o zem nebo pokud vykopává. Situace, kdy jen tak stojí s míčem v jedné ruce v pravidlech v podstatě není definovaná (nebo o tom aspoň nevím), takže to prostě záleží na pocitu rozhodčího. Někteří písknou faul na golmana, někteří dají nepřímý kop. Marriner to vyhodnotil správně podle mě, ale nedivil bych se, kdyby to jiný rozhodčí uznal, když v PL pískají samí chujové.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se hrálo po vystřídání Holdinga? Na 2 střední? Nebo 2? Protože furt viděl jen Mustafiho a Papu nikde, což zabraňovalo podle mě Lichtsteinerivi se víc zapojovat do útoku

Reagovat
masly008

lichi hrál 3 stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak zklamal, licht, ne že by hrál hrozně, ale nechával díry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele