Premier League - preview 13. kola

24.11.2018, 08:25, aktualizováno 26.11.2018, 08:10
Previews
Dva týmy ze spodní poloviny tabulky obstarají pondělní dohrávku třináctého kola anglické ligy. Burnley by rádo ukončilo pět zápasů trvající čekání na výhru a po této stránce je na tom lépe Newcastle, ten před reprezentační přestávkou vyhrál své první letošní dva duely...
Burnley FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Třinácté kolo Premier League uzavře v pondělí večer souboj sousedů v tabulce Newcastlu United a Burnley. Oba týmy mají po 12 odehraných zápasech shodný počet bodů, a tak je pro ně pondělní zápas velmi důležitý. V minulé sezóně skončily vzájemné zápasy 1:1 a 1:0 ve prospěch Burnley.

Burnley se v poslední době moc nedaří, což lze přičíst obtížnému losu. Po debaklech 0:5 od lídra tabulky Manchesteru City a 0:4 od čtvrté Chelsea Burnley prohrálo i proti West Hamu a to 2:4. Zlepšení přišlo až v posledním zápase, kdy Burnley dokázalo remizovat s Leicesterem City 0:0. Hostující Newcastle se pokusí navázat na svoji formu z předešlých tří zápasů, ve kterých získal 7 z dosavadních 9 ligových bodů. Navíc poslední dvě kola skončila po výsledcích 1:0 proti Watfordu a 2:1 proti Bournemouthu vítězně a lepší forma je tak zcela očividně na straně hostů.

Ani jeden z týmů ve svém kádru nemá žádného hráče, který by výhradně svými góly táhl celý tým. U obou celků můžeme najít více jednogólových a dvougólových střelců, podíl na vstřelených brankách se tak rozděluje poměrně rovnoměrně. Na metu dvou vstřelených branek v kádru Newcastlu dosáhli útočníci Joselu a Salomón Rondón. To u Burnley to jsou forvardi Vokes s Barnesem, záložník Gudmundsson a obránce Tarkowski.

Burnley určitě nebude moci pro tento zápas počítat s pěticí hráčů a to s Popem, Gibsonem, Wardem, Wellsem a Waltersem. Nepravděpodobný je pak start u záložníků Gudmundssona a Defoura a pochybnosti panují i u Tarkowskiho. Marodka Newcastlu je sice o něco menší, ale také poměrně početná. Strakám v tomto zápase nepomohou Dummet, Lejeune a Sterry. Otazníky do poslední chvíle visí i nad Lascelles, Mutem a Jonjo Shelveyem.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Long, Mee, Taylor - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Vokes, Wood
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Schär, Fernández, Manquillo - Ritchie, Ki, Diamé, Kenedy - Pérez, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.15 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Po dvou porážkách na úvod a následné šňůře sedmi výher nyní Arsenal v Premier League rozjel novou sérii remíz, která se před reprezentační přestávkou vyšplhala na číslo tři. Kanonýři tak nyní v honbě za umazáním náskoku konkurence na čele tabulky musí zdolat Bournemouth, který se však na úvod sezony těší velice dobré formě a případě vítězství svého nedělního soka může v tabulce stáhnout na rozdíl jediného bodu.

Dobrou zprávou pro manažera Eddieho Howea je uzdravení Joshuy Kinga, jenž vinou poraněného kontíku vynechal předešlé čtyři zápasy. "Joshua King je na tom lépe, trénuje s týmem a budeme z jeho možného návratu nadšení," pochvaluje si dlouholetý kouč Cherries. "Jsme na tom mnohem lépe než po zápase s Newcastlem, kdy měla řada hráčů zdravotní potíže. Reprezentační přestávka nám dala šanci se o hráče postarat a před nedělním duelem jejich kondici zhodnotíme."

Oba týmy v posledních kolech nabraly bodové ztráty, ovšem i tak do třináctého kola vstupovaly jakožto šestý a pátý nejlepší tým soutěže. "Myslím, že na papíře náš zápas slibuje velmi dobrou podívanou," prohlásil Eddie Howe. "Pokud bude každý z našich jedenácti hráčů kvalitní, máme šanci na dobrý výsledek. Bude zajímavé sledovat, čí ofenziva nakonec převáží, bude to stejně tak i bitva pro naše obránce."

Zatímco Bournemouth se musí v nadcházejících měsících vypořádat s absencí Adama Smithe, který si přivodil vážné poranění kolene, Arsenal prožívá totéž po operaci kotníku Dannyho Welbecka, a navíc se stále nemůže na svém levém kraji hřiště spolehnout na Nacha Monreala, jehož svalové potíže ani po několikatýdenní pauze odmítají polevit. Obavy okolo útočného dua Lacazette-Aubameyang, kteří shodně předčasně opustili své národní týmy, se však rozptýlily a nejlepší střelci Arsenalu by měli být plně připraveni. Mimo hru tak zůstávají pouze stopeři Koscielny s Mavropanosem, zato Sokratis Papastathopoulos je již plně zdráv a bude usilovat o opětovné probojování do základní sestavy, ať už přes Shkodrana Mustafiho nebo Roba Holdinga.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Lerma, L. Cook, Fraser - King - Wilson
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Holding, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Mchitarjan, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.61 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town  (neděle 17:00)
Huddersfield Town v posledních dvou zápasech získal čtyři z dosavadních sedmi bodů v aktuální ligové sezóně a jeho vyhlídky před klíčovou části sezóny jsou tak o něco růžovější, než byly dvě kola zpět. To Wolves po slibném úvodu Premier League, kdy v prvních 8 kolech nasbírali díky třem remízám a čtyřem výhrám skvělých 18 bodů, pomalu ztrácejí dech a z posledních čtyř zápasů si odnesli tři prohry a jednu remízu.

Oba dva týmy budou mít tak dostatek motivace proto, aby se v nedělním zápase předvedly a urvaly si důležité body pro sebe. Wolverhampton se bude moci spolehnout hlavně na svého mexického útočníka Raula Jimenéze, který v letošní sezóně už třikrát skóroval a na další čtyři góly nahrál. Huddersfield může Wolverhamptonu závidět produktivitu, počet vstřelených gólů Vlků je přesně dvojnásobný.

Problém se vstřelenými góly Huddersfieldu se asi nejlépe demonstruje na počtu střelců. Žádný z hráčů Huddersfieldu nenastřílel více než jeden gól. A co je ještě důležité, polovinu gólů mají na svědomí obránci, útočná fáze tak nemá svou oporu a Huddersfield se musí spoléhat i na standardní situace.

O to víc bude Huddersfield bolet také fakt, že se pro nedělní zápas vykartoval pilíř obrany dánský obránce Zanka, který do této chvíle odehrál 11 z dosavadních 12 zápasů. Pro zranění ramene bude David Wagner postrádat i dalšího obránce, na kterého se mohl v této sezóně spolehnout a to Chrise Löweho. Wolverhampton se bude muset obejít bez Battha, Jonnyho a Enobakhareho.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Bennet, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Rúben Neves, Rúben Vinagre - Hélder Costa, Raúl Jiménez, Cavaleiro
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Stankovic, Schindler, Kongolo - Hadergjonaj, Mooy, Hogg, Billing, Durm - Pritchard - Mounie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.72 - 7.14
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Brighton & Hove Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Sobotní program Premier League přinese i souboj dvou celků ze středu tabulky. Domácí Brighton zahájil sezónu rozhodně nad očekávání a v úvodní části si vytvořil solidní náskok na sestupové pozice, Leicester naproti tomu plní předsezónní prognózy a pohybuje se v poklidném středu tabulky. Bohužel dění okolo klubu v posledních týdnech klidné rozhodně nebylo, když celou Anglii zalil smutek poté, co při letecké havárii zahynul majitel mistra z roku 2016.

Brighton se momentálně nachází na solidní dvanácté pozici, přitom z úvodních sedmi duelů loňský nováček vytěžil pouze sedm bodů za jedno šokující vítězství nad Manchesterem United a dvou remízách s Fulhamem a Southamptonem. Následovala však série tří těsných výher v poměru 1:0 - nejprve nad West Hamem, následně nad Newcastlem a hattrick svěřenci Chrise Hughtona završili proti Wolverhamptonu. Z půdy Evertonu či Cardiffu již sice fotbalisté Brightonu žádné body nepřivezli, navzdory tomu mohou být se svým startem spokojení.

Leicester ročník zahájil těsnou porážkou na půdě Manchester United, následovala výhra s Wolverhamptonem a Southamptonem. KC Stadium poté vyloupil dominantní Liverpool, Liškám pak hrubě nevyšlo ani utkání na hřišti Bournemouthu. Posléze však svěřenci Clauda Puela opět zabrali a připsali si dvě vítězství v řadě - nejprve s Huddersfieldem a následně s Newcastlem. Po porážkách s Evertonem a Arsenalem přišla remíza s West Hamem, po které došlo k letecké havárii a celý Leicester se ponořil do smutku. Lišky od té doby porazily Cardiff a remizovaly s Burnley, fotbal však tou dobou ve městě rozhodně nebyl na prvním místě.

Brightonu se po zranění vrací Pascal Gross, fit je také Davy Propper, mimo však bude Dale Stephens, který si začíná odpykávat třízápasový trest. Hostům možná bude scházet Jamie Vardy, kterého trápí svalový problém, stejně tak do zápasu nezasáhne také Harry Maguire.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.14 - 2.79
více informací
Fulham FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
V sobotu se proti sobě na londýnském Craven Cottage postaví dva týmy ze spodní části tabulky. Southampton ani Fulham v této sezóně neprožívají příliš šťastné období, domácí jsou dokonce s 5 body na dně pelotonu a jeho poslední ligová výhra je datována na konec srpna. I přesto se pokusí ve 13. kole Premier League porazit Soton a dotáhnout se na něho v ligové tabulce.

Fulham nad Southamptonem naposledy vyhrál v září 2004 a tak jeho případný úspěch bude prvním za dlouhé období. Naposledy se v anglické nejvyšší soutěži oba týmu potkaly během ročníku 2013/2014 a Southampton z obou utkání vyšel po výsledcích 2:0 a 3:0 jako vítěz.

Southampton v tomto ligovém ročníku zatím body nesbírá pomocí výher, ale remíz. Nerozhodným stavem skončily zápasy Saints už v pěti případech a právě díky ním se drží nad sestupovými příčkami. Dosavadní jedinou výhru v letošní sezóně si "Svatí" připsali proti Crystal Palace ve 4. kole Premier League. V minulém zápase proti Watfordu drželi celý zápas nadějný stav 1:0, avšak v 82. minutě José Holebas tvrdou tečovanou střelou jejich naději na tři body zničil.

Fulham už 6 zápasů v řadě nevyhrál a jestli to podobným stylem půjde dál, v příští sezóně celek z Londýna v nejvyšší anglické fotbalové soutěži neuvidíme. V ofenzivní části hry se přitom Cottagers daří, 5 gólů dokázal nastřílet srbský útočník Mitrović, se 4 góly mu zdatně sekunduje Němec Schürrle. Problémem Fulhamu je bezesporu chabá obrana, 31 obdržených branek ze 12 zápasu mluví samo za sebe.

Za domácí zítra určitě nenastoupí záložník McDonald a André-Frank Zambo-Anguissa. Dále otazník visí nad startem obránce Joe Bryana, který v letošní sezóně zasáhl zatím pouze do 4 zápasů. Southamptonu s jistotou nepomohou Gallagher a McQueen. Do utkání velmi pravděpodobně nezasáhnou ani Elyounossi, Ings, Lemina a Long.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Sergio Rico - Christie, Odoi, Mawson, Le Marchand - Schürrle, Cairney, Chambers, Ryan Sessegnon - Mitrović, Vietto
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Yoshida, Hoedt, Targett - Højbjerg, Lemina - Gabbiadini, Amstrong, Redmond - Austin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.27 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Po reprezentační pauze přichází na řadu opět Premier League a s ní se o slovo přihlásí i Manchester United, který bude na domácím hřišti napravovat nepovedené derby, ve kterém po jednoznačném průběhu podlehl městskému rivalovi 3:1. To Crystal Palace zakončilo zápasový blok před poslední reprezentační pauzou tohoto roku prohrou s Tottenhamem 1:0 a ve zbytku sezóny mají svěřenci Roye Hodgsona také co napravovat.

Manchester United prozatím prožívá sezónou plnou zklamání. Vše začalo neúspěchem na přestupovém poli, kde manažer Mourinho nezískal posily, po kterých tolik toužil. Fanoušci United nemohou být spokojeni ani s výsledky, ani s herním projevem, který stále zůstává býti poměrně nudným. Rudí ďáblové sice opět začali otáčet zápasy v samých závěrech, ovšem to je asi jediné pozitivum posledního měsíce a půl. Parta okolo portugalského stratéga je momentálně na osmé příčce se sedmibodovou ztrátou na čtvrtý Tottenham, a pokud se v následujících měsících chce prokousat zpět na příčky zajišťující účast v Champions League, má před sebou skutečně mnoho práce.

Crystal Palace momentálně už sedm zápasů čeká na vítězství, naposledy se svěřenci Roye Hodgsona radovali ze tří bodů na hřišti Huddersfieldu v polovině září. Ačkoliv herně to v některých zápasech od Eagles nebylo špatné, výsledkově je to tedy pořádná bída - z dosavadních dvanácti duelů vyhráli jen dvakrát, k tomu přidali stejný počet remíz a hned osmkrát odešli bodově naprázdno. Není tedy divu, že momentálně balancují těsně nad sestupovou propastí.

United se do sestavy vrací Paul Pogba, který kvůli zranění vynechal duel s MAnchesterem City. Plně k dispozici je také Romelu Lukaku a Marcus Rashford, mimo však bude Luke Shaw, který si odpyká jednozápasový trest za nasbírání pěti žlutých karet. Hosté již mohou počítat s Wilfriedem Zahou, který kvůli zranění vynechal poslední zápas s Tottenhamem. Připraven je pak i James Tomkins a obránce Mamadou Sakho.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.49 - 7.91
více informací
Watford FC - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Ve stíhací jízdě za vedoucím Manchesterem City budou fotbalisté Liverpoolu pokračovat v souboji s Watfordem, který se letos ukazuje být dosti nepříjemným soupeřem. Fotbalisté z okraje Londýna zažili velmi dobrý úvod sezóny, z nějž vytěžili 20 bodů a momentálně se vyhřívají na solidním sedmém místě tabulky. V sobotu odpoledne je však čeká soupeř, který v letošní sezóně ztratil body jen třikrát a v rámci anglické nejvyšší soutěže ještě nenašel přemožitele.

Watford zažil start do sezóny z kategorie úžasných, když z úvodních čtyř duelů vytěžili plný počet bodů. S postupem času však svěřencům Javiho Gracii přece jenom trochu docházel dech, nejprve těsně podlehl Manchesteru United, následně jen remizoval s Fulhamem, na což navázal další porážkou, tentokráte na hřišti Arsenalu. Následovalo kolaps týmu proti Bournemouthu, který Sršňům nadělil čtyřgólový příděl. Následně však Watford opět zabral a připsal si dvě důležitá vítězství s Wolverhamptonem a Huddersfieldem, následovala prohra s Newcastlem a kontroverzní remíza na hřišti Southamptonu, kde domácímu celku nebyla uznána regulérní branka.

To Liverpool může být s úvodními dvanácti koly maximálně spokojen. V ligové soutěži zatím z jeho strany nepřišlo žádné laciné zaváhání, všechny těsné zápasy zvládla družina okolo Jürgena Kloppa bravurně a hlavně se konečně může opřit o pevnou defenzivu. Body ztratila pouze v přetěžkých duelech s Chelsea, Manchesterem City a Arsenal. V Lize mistrů to pak už ale taková sláva není, tam si Reds zavařili prohrou s Bělehradem a v posledních dvou zápasech se ještě bude mít co ohánět, aby vůbec postoupila do vyřazovacích bojů.

Watfordu se po karetním trestu vrací záložník Etienne Capoue, k dispozici již bude také obránce Sebastian Prödl a plně fit je také útočník Troy Deeney. Liverpool může počítat s Jordanem Hendersonem, kvůli drobnému zranění však bude chybět záložník Adam Lallana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.17 - 4.46 - 1.56
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 16:00)
Manchester City doposud nejeví sebemenší známky mistrovské kocoviny a k obhajobě ligového titulu hodlá vykročit dalším úspěšným výjezdem do Londýna, kde jej na olympijském stadionu uvítá West Ham United. Domácí pod novým manažerem Manuelem Pellegrinim podávají výkony střídavé kvality a zkušený chilský manažer se bude chtít proti prvnímu týmu tabulky, a navíc svému předešlému zaměstnavateli, patřičně vytáhnout.

To samé, co pro Pellegriniho, platí i pro Pabla Zabaletu, dlouholetou oporu zadních řad Citizens, jenž závěr vrcholové kariéry tráví ve východním Londýně a měl by se objevit v základní sestavě West Hamu. Kladiváře po tomto navýsost náročném duelu čeká o poznání snazší los, neboť v dalších osmi ligových kolech čekají soupeři výhradně z druhé poloviny tabulky s jedinou výjimkou v podobě Watfordu. Dobrou zprávou je vypršení karetního trestu pro kapitána Marka Noblea, stejně jako uzdravení Jacka Wilshera či Andyho Carrolla. Mimo hru bude v sobotu pouze vykartovaný Robert Snodgrass.

Tým Pepa Guardioly letos mocně usiluje o překonání už tak nebývalých rekordů z loňské sezony, a kromě ligové tabulky vévodí Premier League také v počtu vstřelených branek či počtu střel na bránu. Oproti situaci před reprezentační přestávkou se však anglický šampion potkává s početnější marodkou. Zatímco Bernardo Silva si v portugalském dresu přivodil pouze lehké zranění, Benjamin Mendy musel podstoupit operaci kolene a bude vyřazen ze hry na dobré tři měsíce. Šance prosadit se do základní sestavy by se tak mohli chopit Ilkay Gündogan s Fabianem Delphem. Pozitivem je pro Guardiolu naopak situace okolo Sergia Agüera, jenž nezasáhl do utkání argentinské reprezentace a mohl tak načerpat síly na nadcházející náročný program.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Cresswell - Rice - Diangana, Obiang, Noble, Anderson - Arnautovic
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Delph - Gündogan, Fernandinho, Silva - Sterling, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.90 - 7.06 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
V 12. kole nejvyšší anglické soutěže se ve vzájemném střetnutí představí devátý Everton a osmnáctý Cardiff. Naposledy se proti sobě tyto dva týmy postavily v roce 2014 a všechny tři body bral Everton, jenž díky gólům Colemana a Deulofeua tehdy v Goodinson Parku vyhrál 2:1. Bluebirds se v posledních týdnech odráží ode dna a určitě budou chtít navázat na výhru z minulého týdne a jít z lepší pozice do klíčových kol letošní sezóny Premier League.

Cardiff před reprezentační pauzou zdolal díky gólům Patersona a Bamby Brigton 2:1 a po druhé výhře v letošní sezóně si připsal veledůležité tři body, čímž se odpoutal právě na rozdíl tří bodů od posledního Fulhamu. I kvůli mizérii ryze ofenzivních hráčů je zatím nejlepším střelcem waleského klubu původem obránce momentální hrající na hrotu útoku Callum Paterson se třemi góly, který udeřil i v minulém utkání.

Evertonu se poměrně daří, po ospalém vstupu do úvodu sezóny Toffees zařadili vyšší rychlostní stupeň a dávají o sobě čím dál víc vědět. V posledních týdnech je sice zbrzdila prohra s Manchesterem United, ale celek z Liverpoolu se z toho dokázal oklepat, následně porazil Brighton a v minulém kole remizoval s druhou Chelsea, která tento ročník moc bodů zatím nerozdala.

To Everton si letos na ofenzivní sílu zatím stěžovat nemůže. Vděčí za to hlavně jeho dvěma ofenzivním oporám a to Brazilci Richarlisonovi, který má na kontě zatím 6 gólů a Islanďanovi Sigurdssonovi, který za prvním jmenovaným zaostává pouze o jednu branku.

O to víc bude právě Sigurdsson chybět kvůli svému drobnému zranění. Další hráči, který nebudou Evertonu v zápasu proti Cardiffu k dispozici, jsou Ramírez a Cuco Martina a pravděpodobně také Kenny, Lookman a André Gomes. Na rozdíl od milého zápasu se může zapojit Kurt Zouma, který v posledním kole nemohl nastoupit proti své mateřské Chelsea. To marodka Cardiffu je o něco kratší, v dalším zápase nemohou počítat pouze se Zohorou a pravděpodobně ani s Mendez-Laingem a obráncem Jazzem Richardsem.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gueye, Adnré Gomes - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Cunningham - Harris, Gunnarsson, Ralls, Murphy - Camarasa - Paterson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.34 - 8.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Jedna věc je neprohrávat. Maurizio Sarri udělal z Chelsea stroj, který zpravidla kontroluje hru a zásadně neprohrává. Od začátku sezóny to dělá už 18 zápasů a stále nic. Mašina se ale trošku zasekává, Eden Hazard ztratil svou dechberoucí formu a Blues čekají na suverénní výkon už od oslav 100 let Československa. V sobotu vyjíždí na Tottenham a výkony z posledních týdnů na něj rozhodně stačit nebudou.

Když se jeden podívá na poslední výsledky Sarriho ekipy, napadne ho, že tahle kritika je nemístná. Před domácí remízou s Evertonem Chelsea vyhrála pět soutěžních zápasů za sebou, tak co je za problém? Předváděné výkony ovšem nejsou ideální a Londýňané poslední dobou vítězí s notnou dávkou štěstí nebo v nudném stylu. A to je něco, co někdejší kouč Neapole nemůže potřebovat.

Je docela symbolické, že Tottenham sbírá body rovněž jako na běžícím páse - vyhrál šest z posledních sedmi ligových duelů. Ještě víc než u jeho sobotního soupeře pro něj však platí, že fanoušci u zápasů buď trnou nebo dokonce trpí. Spurs vítězí podobně jako legendární Mourinhova Chelsea, nebo Man Utd s Van der Sarem a Vidićem v nejlepších letech. O gól, upachtěně, bez radosti, se štěstím. Všechny nedávné výhry - s Crystal Palace, Wolves, West Hamem nebo Cardiffem - mají tytéž přívlastky.

Tak jako tak, zápasy Chelsea a Tottenhamu mají v posledních letech větší zvuk. Od chvíle, kdy se Kohouti plnohodnotně zapojili do boje o špičku tabulky, jsou vzájemná klání o něco víc než jen lokální derby. A vznikají památné vzpomínky - jako na finále ligového poháru 2015 ve prospěch Chelsea, semifinále FA Cupu loni v květnu s Matićovou geniální pumelicí. Anebo zápas na Stamford Bridge, ve kterém se rozhodlo o titulu pro Leicester.

Tehdy fotbalisté Tottenhamu nezvládli zápas mentálně a předvedli něco, co je spíš k vidění v Sunday League. Jeden z protagonistů ostudného chování Mousa Dembélé je zraněný, stejně jako Danny Rose, Davinson Sánchez a Kieran Trippier. Nad Janem Vertonghenem visí otazník. Chelsea má naproti tomu k dispozici kompletní kádr.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Foyth, Alderweireld, Davies - Sissok, Dier, Winks - Alli, Eriksen (Lucas) - Kane
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić (Barkley) - Willian, Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.38 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City12102036:532
2.Liverpool FC1293023:530
3.Chelsea FC1284027:828
4.Tottenham Hotspur1290320:1027
5.Arsenal FC1273226:1524
6.AFC Bournemouth1262421:1620
7.Watford FC1262417:1420
8.Manchester United1262420:2120
9.Everton FC1254319:1519
10.Leicester City1252517:1617
11.Wolverhampton Wanderers1244412:1316
12.Brighton & Hove Albion1242613:1814
13.West Ham United1233614:1812
14.Newcastle United122379:159
15.Burnley FC1223712:259
16.Crystal Palace122288:178
17.Southampton FC121568:218
18.Cardiff City1222811:258
19.Huddersfield Town121476:227
20.Fulham FC1212911:315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (759)

Přidat komentář
andkoo

vsetky zaujimave zapasy su dneska a zajtra zase bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Bída vygraduje v pondělí

Reagovat
Malresi

Ideálne by bolo vyhrať vo Watforde, Spurs a Chelsea remíza a West Ham prekvapí City a ubetónuje výhru 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední odstavec sis trochu uletěl Usty, ne? Co třeba naše poslední výhra, kde jse na SB vyhráli snad po 20 letech a odstřihli vás od Top4? Nebo 5:2 na WHL? Asi lepší zapoenout, chápu.

Reagovat
blade115

Já bych docela rád zapomenul i na ten zápas na SB, ale ta vaše ubohost a nezvládání byly celkem nezapomenutelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Ale na ten zápas s Evertonem před 14 dny, kdy jste hráli taky jak prasata zapomeneš rychle, že?

Reagovat
blade115

Jsem ho neviděl, tak asi jo.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Omg...

Reagovat
Gareth Bale 11

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

já zase úplně zapomněl, že tenkrát jsme v té památné sezóně Chelsea přišli o titul jen jednou ligovou prohrou právě s nima a celkově skončili třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nope. Ten zapas skoncil plichtou (největší úspěch Chelsea v te sezóně). Prohrali jsme doma s lestrem 1:0 po jedne strele na branku, hlavou od huthA

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

je to blb

Reagovat
FUnk

Reagovat
Usty

Finále poháru, gól roku, titul pro Leicester. Tři věci, který podle mě vytanou víc než tebou zmiňovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, já se spíš jen zasmál..

Reagovat
icka

Pravda bolí co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zacatku nicku ti chybí P.

Reagovat
icka

jak originalni od zida

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
diastan

Live dnes ztratí

Reagovat
avicii

tiez si myslim

Reagovat
SCELO

vyzen ten negativizmus z hlavy.....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne. Od repre je pokoj až do Marca. Začína najkrajšie obdobie roku.

Reagovat
Malresi

Reagovat
SpecialOne

ámen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v tý Lize Národů byly super zápasy ..za mě naopak konečně zajímavý repre pauzy, co maj nějakou důležitost..

Reagovat
fenixLFC

nezajem, kvoli takej kravine sa prerusuju podstatnejsie a zaujimavejsie sutaze. nehovoriac o zraneniach a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Digi proč dávají Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nedávajú ani Tottenham? Ešteže si to neplatím a pozerám s anglickým komentárom.

Reagovat
SpecialOne

dávají, jen livesport to nemá označené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

To mali akože dávať United?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
nani92

Nie, Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak to jsem zvědavý kdo bude hrát místo Shawa. Young a napravo Darmian? Nevím jak je na tom Valencia. Mohl by dostat šanci Dalot. A nebo Young napravo a na LB dostane šanci Rojo? Uvidíme.

Reagovat
andkoo

Dalot uz dlhsie trenuje a Valnecia myslim tiez uz hral za repre

Reagovat
Hokaido

OT: Rozjeli jsme nový článek k sázení. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak zde:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/kanarci-presli-pres-belgii-28446/

Můžete tam házet analýzy, tutáče, tipy, prostě všechno, co vás napadne.

Reagovat
Coutinho10

jeste nezapomen dat vedet Pecikovi

Reagovat
Hokaido

Mohli bychom s ním vytradovat nějaké tipy.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Hokaido

Naše zápasy se Spurs v posledních letech nahradily ty neuvěřitelný boje mezi TOP 4 z doby před cca deseti lety a jsou momentálně asi ty úplně nejlepší zápasy v PL. Strašně se těším, Slepice musíme porazit.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Nikikrew

To mi pripomina tochto frajera co tocil prazskych taxikarov

https://www.youtube.com/watch?v=ePw8_fDIsW8&ab_channel=HONESTGUIDE

Samozrejme ze vcera som musel pozriet vsetky diely

Btw to je sialene ako takyto scums odrbavaju slusnych ludi

Reagovat
Ondiis

Koscielny nastoupí v pondělí za U23 konečně. Snad Emery upřednostní Sokratise před Mustafim

Reagovat
smazaný uživatel

tohle budou jatka a ten dědek sarri pozná skutečnou premier league tip: 3:1 a MOTM Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký jantar psal preview Evertonu? Vždyť Martina ani Sandro za klub nehrají

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jako Arteta

Reagovat
masina_LFC

tim cahill hral?

Reagovat
Zaschrona

Ono nejde ani o 18. kolo, jak napovídá začátek. A milý zápas to proti Chelsea taky úplně nebyl. Sigurdsson by měl dle textu chybět kvůli drobnému zranění, jakkoliv Silva včera říkal, že je připraven, takže je pak pro jistotu v předpokládané sestavě. Ten preview je fakt skvělý..

Reagovat
salami

Tak ty predpokladany sestavy jsou, jak kdyz je delal nekdo jinej, nez ten kdo psal text nad tim. U Southamptonu je taky, ze Lemina velmi pravdepodobne nebude v sestave a bum, hned podtim ho mas v pravdepodobny a to nemluvim o marodce WHU, kterejm udajne chybi jenom Snodgrass.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, že to často vypadá, jak kdyby zde psali nějací amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

CR dnes začne ve velkém stylu

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

tak choďte do piče

Reagovat
smazaný uživatel

attention whore detected

Reagovat
mikelinos

však je to na úrovni českého YT obsahu

Reagovat
Whitemedia

Zápas po repre pauze, navíc s Tottenhamem.. to nemůže dopadnout dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po domácích prohrách s Live a City by to už chtělo tři body proti někomu z Top6, ale hlavně teda neprohrát. Obrana v slušném rozkladu, tam není moc možností jak to složit.

Hugo

Serge, Toby, Foyth, Ben

Sissoko, Winksy

Eriksen, Dele, Lucas

Harry

Reagovat
vicinda07

za zostavu, na lavicke Son, Lamela a Llorente - velmi slusne moznosti ako to v zapase ozivit...len kraje obrany vyzeraju fakt biedne, ale lepsie moznosti nie su no

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Lamela/Son/Lucas jsou super možnosti na oživení.. Útok je cajk, ale střed zálohy a obrana je v hajzlu. Furt se říká, jak máme úzký kádr, ale mít v základu 4-5 hráčů co by normálně byli na lavičce by zasáhlo i kterýkoliv jiný tým a zatím se s tím pereme statečně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

za zostavu, na lavicke Son, Lamela a Llorente - velmi slusne moznosti ako to v zapase ozivit...len kraje obrany vyzeraju fakt biedne, ale lepsie moznosti nie su no

Reagovat
smazaný uživatel

Sa mi to len zda alebo Digi naozaj malo vysiela Manchester City ? Pritom hraju najlepsi futbal.

Reagovat
Setwo

Celkovo som prekvapený, že dávajú menej zápasov PL ako minulú sezónu.. vtedy dávali aj 3 zápasy o 16:00, teraz dajú jeden a 2 zápasy Bundesligy...

Reagovat
smazaný uživatel

O 16:00 môžu vysielať vždy maximálne 1 zápas. Viac zápasov v rovnakom čase sa môže vysielať iba v kolách hraných cez týždeň večer, príp. cez Vianoce. Od minulej sezóny musia podľa zmluvy vynechať niekoľko zápasov v sobotu o štvrtej. Ak sa nemýlim, Digi 3 a 4 je len pre Slovensko, 1 a 2 aj pre Česko, preto sú jednotlivé ligy rozdelené takto.

Reagovat
SpecialOne

PL je jen na Digi 4 i v ČR a máš pravdu, že více zápasů zároveň o víkendu nikdy nevysílali.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Fabinho, Milner, Keita, Sturridge, Matip.

Za mna v podstate fajn zostava, ale co je s Joeom ?

Reagovat
stiflerovamama

knock ankle na treningu, vraj nič vážne

Reagovat
Malresi

Ešte že tak, Lovren popri VVD ako tak dozrel a už toľko nekiksuje, ale proti PSG by som radšej videl Gomeza.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď len drobné zranenie a oddychuje...

Reagovat
Kixi Syhimour

aby to nehořelo

Reagovat
Hokaido

Claudio asi na tři stopery, to bude strašnej beton.

Reagovat
Mastný Chobot

s Chambersom s takým betónom by som nechcel stavať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

A to si představ, že ve Fulhamu patří k nejlepším obráncům.

Reagovat
fenixLFC

ci nebude hrat 442 s chambersom vedla cairneyho, sess so serim kridla a mitro so schurllem na hrote..schurlle aj tak nebrani

Reagovat
Hokaido

Serri určitě na křídle nebude. On v tom středu strašně bossuje a nedokážu si představit, že by měl hrát jinde.

Reagovat
mithro

darmian

Reagovat
EXoRcIsT

viac ma serie Matic co od zaciatku sezony jeden dobry zapas neodohral

Reagovat
mithro

som zabudol za tie dva tyzdne aka je to parada vlastne u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo v základe Brightonu

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné mi to prišlo preto, že som ho pred sezónou určil ako bargain do fantasy a vôbec to tak nebolo. Od prvého kola teda sledujem, kedy sa konečne dostane na ihrisko. Zaujímavé je aj to, že do PL prišiel, aby sa dostal do repre Brazílie.

Reagovat
Miguel19

Slušný vtípek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr to bola iba vtipná príhoda, resp. vtipné okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vtip by to neobstálo.

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Vtipy sa nemajú vysvetľovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Flashscore máme rozostavenie 4231 s Firminom na AM, tak potom aby niektorí neboli znovu prekvapení, že nehrá hrot . Hrot - Salah..

Reagovat
nani92

To čo robí ten kkt z Firmina?

Reagovat
Kixi Syhimour

On moc hrot nehrával, vždy hrával falešnou 9 a svým pohybem vytvářel prostor křídlům (Mané, Salah).

Reagovat
fenixLFC

lenze hral vyssie nez teraz. teraz nevytvara pohybom priestor ale ma tvorit hru pre salaha ktory nehra zo strany, ale zo stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo v pohodě, jen jsem chtěl říct, že nehrál úplně hrota

Reagovat
fenixLFC

to sa ale nikdy netvrdilo, vzdy bolojasne ze to nie je klasicka deviatka. ibaze predtym mal pokyby pressovat stoperov a pohybom vytvarat priestor pre nabehy zo strany. teraz sa stahuje kdesi do zalohy. co je nieco uplne ine a moc nam to nesvedci. zabijaju sa tym najvacsie prednosti ja firmina aj salaha

Reagovat
nani92

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas, jen to vypadalo, že tu tací jsou

Reagovat
Hokaido

Navíc dneska je tam i BigShaq na křídle, ale to Olovi asi nikdo nevysvětlí...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si kkt, Zayo.

Reagovat
nani92

Sám určite nie, Klopp ma v tom nenechá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

my nie sme prekvapeni, my to vieme a picujeme na to lebo je to kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme ešte niekoľko zápasov, ako to bude fungovať. Potom budem hodnotiť.

Reagovat
diastan

Bez Mendyho bude Sane hrat vetsinu zapasu

Reagovat
fenixLFC

plus bude hravat otamendi namiesto stonesa

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to s tým súvisí?

Reagovat
fenixLFC

ked sa zranil mendy naposledy, tak vsetky zapasy hraval otamendi. tym ez emndy kaslal na obranu tak potreboval pep niekoho kto ho bude istit. delph/zinchenko/danilo su ine typy takze tam moze dat otamendiho

Reagovat
MCFC_8

Stones hraval dost casto spolu s Otamendim kym nevypadol na dlhsie a potom to bolo tazie pre neho, Stones-Laporte najlepsia dvojica aktualne

Reagovat
fenixLFC

tuto sezonu? to odohral vsetko laporte. otamendi hraval az ked sa zranil mendy a vtedy sedel stones

Reagovat
MCFC_8

Lebo Stones sa zranil tiez v Leicestri v nejakom 12.-13.kole a potom sa nevedel dostat do tempa, dovtedy hral vsetko, lebo bol aj Kompas mimo

Reagovat
smazaný uživatel

stream na LFC?

Reagovat
EXoRcIsT

Stream na MU ?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
MCFC_8

Arnautovic zlta???

Reagovat
diastan

rychlovson

Reagovat
diastan

Sterling uz 6+6 jen v lize

Reagovat
MCFC_8

Daviiid

Reagovat
fenixLFC

mane zas straca miliardu lopt pretoze to zbytocne drzi tento rozhodca mu nebude piskat kazdy pad

Reagovat
diastan

7+6 zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Masuaku úplně mimo

Reagovat
Cobra

Aanholt

Reagovat
nani92

Lingard

Martial

Reagovat
fenixLFC

maddison mal pocit ze este nie je dolieceny alebo preco sa nechal vylucit za 4 minuty?

Reagovat
Hokaido

Maddison Pochvala pro rozhodčího.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč ty standartky pořád kope Trent? To je pokaždý otřesný

Reagovat
janinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
diastan

Dalsi Acko

Reagovat
lucius6

Sterling už má 7 g a 7a v této sezoně PL? Slušné.

Reagovat
MCFC_8

Arnautovic uz mal byt von za tie 2 fauly...

Reagovat
Nikikrew

City- nuda

Reagovat
MCFC_8

Mna to bavi, radost pozerat

Reagovat
masly008

asi myslel nuda pro všechny ostatní krom vlastních pár fanoušků.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
niflheim

Nádherně kopnutá standartka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm.... Stále se hledáme

Reagovat
masly008

strašná nuda ten poločas

Reagovat
fenixLFC

ako hovori olo- uvidime za par zapasov. takze staci vidiet dalsich 10 podobne nefungujucich zapasov a bude to pohoda, sice budeme hrat furt hovno ale zvykneme si

Reagovat
niflheim

Fulham

Reagovat
nani92

hráme až príliš na krásu

Reagovat
EXoRcIsT

hej uz len MU hra na krasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Já ti nevím, to je furt jeden velký hnus

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
13

Další málo Kloppovský výkon.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav, kdy se to změní, žalostně to nefunguje

Reagovat
13

Jako teď opakují nahrávku Allisona na Bobbyho.. Co tam vůbec Firmino dělá v těhle místech? Máme v záloze dva neschopáky Giniho a Henda a proto zabíjíme Firmina? To je takovej problem hrát Keitu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně se v 2. půli ukázalo, že když je Firmino nahoře, tak je to lepší

Reagovat
EXoRcIsT

Kristeboze preco to furt pozeram ked je to zakazdym taka strasna sracka Keby aspon hraci nerobili tak kktiny na tom ihrisku ale tie chyby a ten pohyb krista to deti v telocvicni na zakladke sa lepsie hybu jak hraci MU

Reagovat
Zaschrona

Gomes je super. Zatím jasně nejlepší hráč na hřišti. Naopak Walcott a Bernard zralí na střídání.

Reagovat
fenixLFC

omg, ako dlho bude pchat toho salaha na hrot a firmina na 10? ved to je uplne k hovnu. tlacime vsetko stredom a tym ze sirku mozu robit iba beci tak najma napravo nechavame vecne dialnicu. jedinu sancu z hry sme mali vtedy ked bol firmino vysoko. tam musi hrat. to ako klopp nevidi? ved to neprospeiva nikomu, ani utoku ani obrane ani hociktoremu hracovi

Reagovat
Usty

On teď hraje Salah fakt hrot? Jak dlouho?

Reagovat
cristiano.K.

pět zápasů

Reagovat
cristiano.K.

link na lfc s komentářem,který není zpozděn?

Reagovat
masly008

hm.šlapák na koleno není pentle?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak šlapák ani náhodou, faul to možná byl, viděl jsem to jen jednou

Reagovat
masly008

tak dalo se to brát jako šlapáček.né úplně přímo podrážkou,ale i tak.pokud ho trefil tak jasná pentle,ale je pravda že skočil zvláštně.

Reagovat
Zaschrona

GYLFIIII

Reagovat
Kaze

Proc kurva nehraje Dalot?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nuda, šeď, šeď

Reagovat
niflheim

Boha jsem přemýšlel kdo to tam je a on je to Fella

Reagovat
smazaný uživatel

stream na LFC?????????????????

Reagovat
Kixi Syhimour

O nic nepřicházíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nestěžuju si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak daj stream na budúce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem sledoval přes Digi, ale dneska až do toho gólu fakt nic záživnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Idiot Harris A ještě se diví, klidně mohl dostat rudou...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Skoda Watford

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejnak můžou ještě vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

otocit

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Momoooooooooooooo

Bobby pekná sekundárna asistencia

Reagovat
EXoRcIsT

dat dole Pogbu a nechat tam medzti stopermi stojaceho Matica to vie len Mourinho

Reagovat
niflheim

Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
niflheim

Zajebal protiútok, nabíhají mu tam tři hráči a on to pošle jednomu na paty.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že sleduješ BVB .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tohle se mu musí nechat

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda až na několikátým pokus , ale teďka to bylo hezký

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ini hraci davaju z kazdeho priameho kopu gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, to jsem tím nemyslil, spíš, že konečně tu standartku zahrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

TAA

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

TAA už len kvôli kopacej technike by mal byť v budúcnosti skúšaný v zálohe... Musí ale zlepšiť defenzívu, to snáď príde s vekom...

Reagovat
Svatej

Trochu skoda cpat sikpvny obrance na kridla. Prave sikovni beci jsou nedostatkový zbozi.

Reagovat
smazaný uživatel

On bol v mládežníckých kategóriách stredný záložník, mám pochybnosti, či je šikovný bek, ale môže sa vypracovať aj na tom poste, prečo nie... Aj Alaba z Bayernu dokáže (dokázal) byť špičkový v zálohe, aj v obrane.

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson kopyto anglický

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho a Keita hore, Firmino a Mane dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson aspoň nebude hrať v budúcom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nehral vôbec zle,.tvorca síce nie je, ale dozadu si prácu spravil + bojoval ako lev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Briggus

stejně ho skoro každý vyhazuje pryč

Reagovat
Melda

Asi pět minut si říkám "ku*va sundej ho Jurgene, než dostane redku"

Reagovat
fenixLFC

to sa nemohol vykartovat radsej ten posuvac wijnaludm?

Reagovat
smazaný uživatel

Milanko, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

není to jedno?tak se vykartoval posouvač henderson no.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Kdyz uz nic tak aspon 3+ Live

Reagovat
Kixi Syhimour

Robertson

Reagovat
Melda

Ale už jsem myslel, že si to dal daleko

Reagovat
REPLIKATOR

Však si to dal daleko

Reagovat
Melda

Jo to dal Ale i tak to tam procpal.

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole Mané si dělá kozy? Co ještě víc chce

Reagovat
smazaný uživatel

Kariusa proti sebe

Reagovat
niflheim

Matičovi tam nabíhají dva hráči a on to raději nakopne do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson velký šéf

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznám lepšieho stopéra ako Van Dijk. Dokonalý hráč.

Reagovat
avicii

Je uzasny

Reagovat
diastan

Sane + Sterling .... neskutecni. Pro WHU až krutý vysledek

Reagovat
SCELO

van dijk super TAA pekny gol, inak celkom bieda dnes....

Reagovat
REPLIKATOR

A hele United udrželi doma cenný bod Mourinho

Reagovat
diastan

Reagovat
niflheim

Čisté konto

Reagovat
EXoRcIsT

Vyjebany skurveny Mourinho nech tiahne konecne do prdele nam treba utocit a on tam da Fellainiho a stiahne Pogbu a Matu ale Matic si tam v pohode moze zase stat a jebat nato

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

Uz sa k sakru vyhodi,nebo tam bude smrdet jeste dlouho??

Reagovat
Ranoth

a niektory tu plakali ze v telke davaju liverpool namiesto united

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Byl jsem to ale blbý

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
avicii

Hm cakal som ze Watford nas preveri viac.. Tam bude konkurencia stracat si myslim.. A pre Jose army

Reagovat
Kixi Syhimour

No, bylo to vydřené

Reagovat
avicii

V Parizi budeme potrebovat 100 percentny vykon no

Reagovat
Kixi Syhimour

No a s naší venkovní formou , abychom se už nepakovali, uvidíme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Chelsea XI: Kepa, Azpilicueta, Luiz, Rüdiger, Alonso, Jorginho, Kanté, Kovačić, Willian, Hazard, Morata.

subs: Fabregas, Barkley, Pedro, Caballero, Giroud, Zappacosta, Christensen

Reagovat
Svatej

Vzhledem k moznostem slusna lavicka, maximalne Loftus by se tam mohl vecpat. Zappa je logicka volba pro zmenu obrany smerem dopredu. Mezi Emersonem a Alonsem neni tak velkej typologickej rozdil jako mezi druhou stranou.

Reagovat
Whitemedia

zatím naše klasika po repre pauze..

Reagovat
Svatej

Z tohovýho mrdka faulu.

Plánujou kluci nastouit aspon do druhýho poločasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
Svatej

Jsou uplně v lese

Reagovat
Usty

Neuvěřitelnej centr od Eriksena. Hrozný hovado

Reagovat
SpecialOne

Son to pálí, ale konečně je vidět, že je lepší než všichni Mourové a Lamelové

Reagovat
SpecialOne

penalta

Reagovat
Mimalu

penalta

Reagovat
Trapper

lol, jasná penalta..

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

chybí mi repre pauza..

Reagovat
Mimalu

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
fajdax

Wtf kepa

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bylo?

Reagovat
Kluivert9

Chelsea vůbec neví

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

LUIZ TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

Reagovat
Malresi

A je po zápase

Reagovat
Svatej

Běžte do prdele. Nedávaj něco míň násilnickýho v telce ?

Reagovat
Csaplárova past

Luiz se boji balonu, asi kouse.

Reagovat
spider_8

Já jsem věděl, že kvůli absenci top gólmana budeme ztrácet body. S Courtoisem by to nejspíš furt bylo 0:0.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mateo16

urcite v RM nechyti nic na viac iba to co na neho ide

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tady by minimâlně ten 2. chytil

Reagovat
Svatej

Kovačiče by jste si mohli vzít zpátky taky. Ten tomu týmu nedává nic..

Reagovat
Mateo16

Reagovat
spider_8

Tak ten první gól by na něj přímo šel A ten druhý byl joke.

Reagovat
vilp

Ale z těch dalších šancí by něco pustil určitě.

Reagovat
Svatej

S Contem taky.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná soda

Reagovat
Whitemedia

náš stoper uhýbá před míčem...

Reagovat
Svatej

Cahilla jsme nahradili ještě lepším materiálem v tomhle ohledu.

Reagovat
Svatej

Jůůů ho tam rovnou pošlem

Reagovat
masly008

by mě zajímalo za co jiného pískat pentli.

Reagovat
Whitemedia

bývalý rozhodčí PL Peter Walton už si to z opakovačky pustil snad desetkrát a pořád by penaltu nepískal..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto je už bývalý

Reagovat
Whitemedia

bývalý je kvůli věku

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vyššom veku už ani ten zrak nie je čo to bývalo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SpecialOne

ale na půlce to faul je

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ted rikal. ze by to piskl (pokud jde o ten prvni zakrok na edena)

Reagovat
Greny

Hraješ špatně.. ale penalta úplně jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa začína prasiť

Reagovat
Svatej

Třeba se díky tomu aspoň na serou, stejně si předdržku zasloužej.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
masly008

ten rozhodčí je totálně mimo.a celkem dost proti chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata už si zase jede svůj offside match

Reagovat
lajka30

Hlavně že si tam dělaj rabony.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si představte, co bysme s něma udělali v plné sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
SpecialOne

Kovačič je špatnej

Reagovat
Whitemedia

Morata na zemi a nebo v ofsajdu, ať už táhne do prdele..

Reagovat
SpecialOne

Na hřišti je dnes tak 8 horších, ale tady si zas lidé vyberou Moratu Náhodou už tam sklepl pár míčů Eddiemu, nehraje špatně.

Reagovat
Whitemedia

nehraje špatně... hmm, tady už fakt stačí málo..

Reagovat
SpecialOne

Tak očividně dost lidí nevnímá výkony ostatních a jen čeká až bude Morata v ofsajdu, aby to mohli napsat do diskuze

Reagovat
Whitemedia

výkony ostatních vnímám, jako první jsem zdrbal Luize za skvělý úhybný manévr před míčem, Moratu jsem 40 minut nechal v klidu, ale déle už to fakt nešlo přehlížet..

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Whitemedia

jestli ty jsi spokojený s útočníkem, který je od ledna z 90% úplně nepoužitelný a polovinu hrací doby tráví válením se po trávníku, tak fajn

Reagovat
SpecialOne

V první půli byl na zemi jednou

Reagovat
spider_8

Reagovat
SpecialOne

Jorginho prasí už druhý zápas v řadě, Atkinson zatím mimo

Reagovat
fenixLFC

jorginhovi sa karty nedavaju?

Reagovat
Whitemedia

v minulém zápase dostal žlutou, takže dávají

Reagovat
lajka30

Jo ,ale měl dostat redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fialovú, redka málo

Reagovat
smazaný uživatel

za toto zlutou? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

mu to spocital za to trapne padnutie v pokutovom uzemi co mal chvilu predtym

Reagovat
JIMMY-PO

to len zabudol za ten dive minutu predtym

Reagovat
fenixLFC

ale pekne sa to otocilo. sliepky makaju a hraju dobre, bojuju...a chelsea prasi

Reagovat
Whitemedia

prasí

Reagovat
Cobra

Taková klasika. Navazují na výkon proti Evertonu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale Atkinson je snad uplná ***** ne?

Reagovat
Whitemedia

Atkinson je taky solidní retard, s Luizem, Moratou, Alonsem a Kovacicem výkon snů..

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na toho Moratu, jinak se tady na tebe zase sešle hněv, že si dovoluješ o něm psát.

Reagovat
Whitemedia

Morata je super, jen mu nikdo neposílá míč...

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Atlinson je pica

Reagovat
Cobra

Měli by nám do vápna dát žíněnky, ať nemá Hazard z toho skákání otlačeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, padať na oranisku vždy bolelo...

Reagovat
Svatej

Nějak to vyhrávání teď nezvládáš.

Reagovat
Cobra

Zrovna tebe by to teatralní padání mělo srat taky. Dělat toto Alli, tak se mu půlka PL sekce směje.

Reagovat
Svatej

Já na ten zápas už skoro nekoukám, takže jsem to neviděl. Jestli tam hrál na skokana, tak bych mu dal rychtu taky, spíš mi šlo o ty příspěvky, který tu sem házíš

Reagovat
Cobra

Tak nebudu ti lhát. Já Chelsea fakt nemám rád a už mám promily v krvi, tak si rád kopnu, když vedeme.

Reagovat
Cobra

PromilIiiii

Reagovat
masly008

jinač totáč nejhorší hřiště v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

To má logiku, pod drůbežími pařáty tráva dlouho nevydrží...

Reagovat
masly008

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa chytil už snáď tri či štyri gólové šance. Čo z toho ale, keď vpredu sa hrá s útočníkom v ofsajde.

Reagovat
fenixLFC

* s ,,utocnikom''

Reagovat
spider_8

To je sice pěkný, ale v první řadě nechytil 2 góly, které měl. A Morata teda patří k tomu lepšímu, přestože mu tam nepošlou pomalu žádný balon.

Reagovat
Whitemedia

vy ten první gól opravdu berete jako chybu Kepy?

Reagovat
spider_8

Však to šlo přímo na něj. Top brankář by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/LastWordOnSpurs/status/1066391631505571840

v životě bych z tohohle nevinil gólmana no..

Reagovat
Svatej

byl

Reagovat
Mates_Matesović

Parádní fotbal, mohli jsme dát klidně 5 gólů, na druhou stranu Chelsea měla kopat desítku.

Od nás zatim nejlepší půle sezóny, nejlepší se mi zatim zdá Alli. Chce to přidat 3. gól.

Reagovat
smazaný uživatel

cukotka měla dostat aspon 4 žluty a co se tyka tech penalt tak prvni na 50% asi byla ale ta druha vubec,sissoko dnes famozni

Reagovat
masly008

když už ty řekneš že byla na 50% tak byla tisíci procentní

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ náš najlepší polčas, ale body ešte určite nie sú v kapse. Sissoko hrá parádny zápas, Eriksen je dosť takticky zviazaný. Son srší energiou, prospela mu prestávka a neúčasť v repre. Aurier veľmi solídny. Každopádne sa nemožme nechať vyprovokovať. Penalta po zákroku Foytha jasná, tam nám rozhodca pomohol. Son ale pokojne v nadstavení mohol zvýšiť už na rozdiel troch gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

sarri je proste pro tymy jako je neapol nebo cukotka,dokaze porazet prumerne tymy jako je lazio,as roma,arsenal nebo jiné,ale pokud pride na top tým jako je juve,nebo Tottenahm tak je jeho tym v lese a sam je na poli

Reagovat
masly008

dneska na poli hrajou to máš recht.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
valek9610

Normální člověk si řekne, že Sarri je u týmu ani ne půl rok a Pochettino už nějaké roky,ale retard jako ty čeká od Sarriho okamžitě úspěch ono to chce čas a navíc Arsenal má aspoň FA Cup dva roky zpátky se mi zdá a směšný klub Tottenham má co?

Reagovat
valek9610

Strašně top klub vole

Reagovat
smazaný uživatel

chytrý porozumí,hloupí reaguje

Reagovat
valek9610

Retardovi nikdo nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáte už o poločase twl

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sú podľa teba lazio, rím, arsenal priemerné tými tak si hlupák :)

Reagovat
FuckT

Sarri porazil Juventus, minulu sezonu, 1:0. Rozpocty ani porovnavat radsej nebudem, lebo by si asi nevidel cez tu priepast od jedneho cisla k druhemu, vhzladom na tvoj kratkozraky usudok.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten gol kanea porad nechapu. i kdyz to mel luiz zablokovat, tak co jako delal kepa? to snad zapomnel, ze chyta ne..

Reagovat
vilp

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

spoléhal na to, že Luiz neuhne a následně se k němu přidal, když se vůbec nepohnul.. prostě fail jako kráva u obou hráčů..

Reagovat
JIMMY-PO

perfektny polčas len sa bojím aby tie zahodené tutovky nás nemrzeli v 2.polčase a sice penalta bola jasna ale keby Alli alebo Kane spravili to čo hazard pri Sissokovi bolo by tu inak nagrcané

Reagovat
nani92

ak bol Inzaghi narodený v ofsajde, tak Morata v ňom bude pochovaný

Reagovat
masly008

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

woooow

Reagovat
smazaný uživatel

piči

Reagovat
Trapper

To se Luiz posral v kině ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Whitemedia

Klika, že jsem zrovna měl otevřený livesport a gól na 3-0 si neužiji.. není nad repre pauzu

Reagovat
SpecialOne

Son konečně by mohl Pochetino pochopit, kdomá hrát v základu a přestat mi prznit fantu

Reagovat
smazaný uživatel

TOP gólman by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Djilobodji by to zahrál líp než Luiz.

Reagovat
stiflerovamama

Luiz

Reagovat
Rohlíček

Luiz

Reagovat
Kixi Syhimour

Červená

Reagovat
Trapper

Zas nepřeháněj

Reagovat
Kixi Syhimour

Už má jednu žlutou, tohle bylo na 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo.

Reagovat
masly008

kam šel ten luiz?

Reagovat
REPLIKATOR

na párek

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Nikikrew

Krásny gol ake Luiz to je fajt paródia na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze son si ani nevsiml, ze tam kolem nej probehl

Reagovat
avicii

Luiz ako ho niekto mohol povazovat za top stopera

Reagovat
masly008

takový někdo byl?

Reagovat
avicii

Fans Chelsea ho tu obhajovali dost este za prveho posobenia

Reagovat
masly008

ale top? jako lepší stoper jo,ale top?

Reagovat
J0EL

Arbiter

Reagovat
Gareth Bale 11

Son krásná ukázka sebevedomi. Ale ten Luiz, to byl priserny.

Reagovat
SpecialOne

Alli i v zápase, kdy vede 3-0 potvrdí, že je naprostý kkt, vesmír je v pořádku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo jo a Jorginho je svatej. Zatim se prezentuje taky jako pekny pako.

Reagovat
SpecialOne

viz. výše

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole, ten Luiz běžel až do 3. řady.

Reagovat
masly008

ale je neskutečné jak ten sarriho fotbal zabíjí to nejlepší z kanteho.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Je to ale ve jménu pohledného fotbalu, takže v pořádku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Když si vezmu, že Jorginho vystrčil z pozice Kanteho...

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný gól dvojice Eriksen+Dele ✔

dobrá trefa Harryho ✔

nádherný individualní akce Sona ✔

orgasmus ✔

Reagovat
Kixi Syhimour

Co bylo nádherné na Alliho gólů? Však to byl jen centr

Reagovat
masly008

a prý nádherný gol sona.vždyť oběhl 1 hráče a pak šel sám na golmana.tuctový gol.

Reagovat
lajka30

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpecialOne

Btw. já vím, že Jorginho je naše megastar a ty se nekritizují, ale všimli jste si, že má stovku tak za 17 vteřin ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože on se kupoval kvůli jeho rychlosti, co?

Reagovat
SpecialOne

no a?

Reagovat
masly008

tak na tom postu s tím stylem co hrajou nepotřebuješ rychlíka,ale hráče s hlavou.to bych mu nevyčítal že ho oběhlo rychlostní křídlo.

Reagovat
SpecialOne

No v porovnání s tímhle Bartra Balea skoro měl

Reagovat
vilp

Však je dozadu úplně strašný, bez faulu nevyhraje jediný souboj a v jeho prostoru si soupeř dělá, co chce. To od něj dnes zase byla neskutečná show.

Reagovat
masly008

jak říkám při tom stylu.on má být hráč co rozděluje přihrávky.od vyhrávání soubojů tam má být asi kante.

Reagovat
vilp

Tak stylu... takový hráč, co dozadu skoro neexistuje, je podle mě před stopery problém při jakémkoliv herním projevu.

Reagovat
masly008

viditelně ne u sarriho

Reagovat
masly008

kane

Reagovat
Csaplárova past

Co tam ten Luiz jako maval?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak třeba už 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na ručník.

Reagovat
Ranoth

ten sarri s cigaretou v hube top

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jich vyhulí tak 30 ještě.

Reagovat
Csaplárova past

Denne vykouri az 5 krabicek- udajne. Takze ten tech 30 kousku udelal pred zapasem. V ty satne po zapase musela byt koncentrace tak ctyr cigaret na krychlovy metr

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho je hrozné prase..

Reagovat
lajka30

Jorginho už ve druhém zápase za sebou jasná redka ,ale jak jsem již psal minule Chelsea se červená nedává.

Reagovat
SpecialOne

Z Jorginha se sává zákeřák, Alli může napsat na zeď Gylfimu metoo

Reagovat
Gareth Bale 11

Už měl být venku.

Reagovat
bartlu

Nepochopim. Chelsea nema zajem vyhrávat, doslova se,chce nechat prevalcovat. Nikdo neutoci, nikdo nebrání. To je ubohost. Hazard dela ze sebe top hrace, ale neni ho ani videt, nesnaží se vyhecovat tym, nic nevymSli. Hnus

Reagovat
Sandstorm

Chelsea hraje nejlepší fotbal za poslední roky a to se tady ještě najdou fanoušci kteří kritizují Sarriho.

Reagovat
masly008

jako že pod contem hráli hrozný fotbal?

Reagovat
PP

Nepříjemný zápas nás čeká.. Bournemouth je doma hodně silný, tipuju remizu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Huddersfieldu, snáď sa im podarí vyhrať.

Reagovat
Bayern +

Fotka, celkom stará klasika už

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/LeGrove/status/1066497263374082048?s=19

Emery sa učí po anglicky z Peaky Blinders

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
mr.Silver

Dneska nam vubec neverim, Bournemouth hraje presne styl fotbalu, ktery nam nevyhovuje a neumime si s nim poradit. Na druhou stranu jejich obrana neni nejlepsi, vubec bych se nedivil, kdybychom uvideli solidni prestrelku.

Snad dnes Auba na lavce a Iwobi na kridle, to zatim letos fungovalo asi nejlepe.

Reagovat
Free_player

Soninho aneb kličkovaná mezi kuželama ...

Reagovat
Coutinho10

včera to bylo jednoduchý...viz tato taktika

https://twitter.com/TrollFootball/status/1066646613622484993

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Lynx

Arsenal 3-4-3

Reagovat
Mastný Chobot

Unai prekvapil. Pre Bellerína a Kolašinaca to je lepšie, ale uvidíme, nakoľko tým bude trpieť ofenzíva. Každopádne, na ťažký away zápas proti Bournemouthu vo forme mi to príde ako fajn reakcia od Emeryho.

Reagovat
Lynx

souhlas. I ten Mustafi by se mohl ve 3členné obraně zvednout. A co je s Lacou? Líbil by se mi teď s Aubou na hrotu a pod nimi Ozil.

Reagovat
Mastný Chobot

Nejaké zranenie, však preto ani nešiel na repre

Reagovat
Lynx

Mi nějak uniko

Reagovat
mr.Silver

Laca zraneny, Ozil je v 3-4-3 k hovnu, takze rozestaveni celkem hezky prizpusobeno k souperi.

Cekam dneska prestrelku - neco jako 3:3, 3:2 pro Arsenal. Auba minimalne dva goly dneska - mark my words

Reagovat
Euphael

presneji to nejde vystihnout

Reagovat
Hokaido

Co to je za rozestavení? Není to na 3 stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal XI vs. Bournemouth: Leno; Bellerín, Sokratis, Mustafi, Holding, Kolasinac; Torreira, Xhaka; Mkhitaryan, Iwobi; Aubameyang.

Arsenal subs: Cech, Maitland-Niles, Elneny, Ramsey, Özil, Guendouzi, Nketiah. #afc

Reagovat
Coutinho10

Lacazette nic

Reagovat
Taiger

Reagovat
Fenri

Ma byt zranenej

Reagovat
Coutinho10

j skoda...cekal jsem, ze podle zprav, co byly nekdy v patek by mel bejt ready, ale mate aspon Aubu, takze ten ho asi nahradi

Reagovat
Taiger

To bude hrozná bída

Reagovat
Nikikrew

Podľa mna správny ťah. Bournemouth bude vysoko presovat a preto je lepšie hrať po krajoch. Som zvedavý na našu ofenzívu ale očakávam prvý 1 počas veky boj

Reagovat
Coutinho10

koukam na Birminghamsky derby a krasne je videt, jak rozhodujou detaily, protoze Birmingham vedl 1:0, Grealish pod tlakem pak spatne odkopl mic a vzapeti Birmingham dal centr do vapna a dali z toho tyc a o chvilku pozdeji 1:1 a pak hned Grealish otocka na 2:1...to celkem nastve

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave, hlavne se tesim na mesuta na teto pozici a skoda, ze tam dnes nezkusil aarona (nebo mesuta) misto armence

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Wtf?

Reagovat
Taiger

wtf the fuck?

Reagovat
Euphael

Dafack?

Reagovat
smazaný uživatel

ale misto na mesuta tam ma byt na iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Petr "knížka" opět na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Petr "knížka" opět na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Petr "knížka" opět na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Petr "knížka" opět na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

No ty voe...

Reagovat
Taiger

Nemastná sestava, tohle bude nuda z naší strany

Reagovat
Edgewalker

Zatím hrůza

Reagovat
Nikikrew

Iwobi

Reagovat
Mastný Chobot

Toto je chaos horší než za Wengera

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

Lucas, skodaa

Reagovat
Miguel19

Mustafi bez karty

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi se posral?

Reagovat
Counter

Sokratis ♥

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth zatial bavi

Reagovat
smazaný uživatel

auba

Reagovat
Minister

veľmi zlé zatiaľ

Reagovat
Nikikrew

ten stred je zatial sialeny

Reagovat
pingla

cherries hrají krásný fotbal, radost se na to dívat

Reagovat
Side

V čem že je Mustafi dobrej?

Reagovat
Miguel19

Regulérní branka

Reagovat
jacobT

To je hroza, ved sme schopni si prihrat akurat tak medzi stopermi.

Reagovat
Minister

Auba krista

Reagovat
smazaný uživatel

auba

Reagovat
Taiger

Chce to Mesuta

Reagovat
masly008

to bylo za žlutou.rozhodčí nezná pravidla?

Reagovat
Minister

Reagovat
Nikikrew

Micky je tuto sezonu zatial fakt zalostny

Reagovat
Minister

looool

Reagovat
smazaný uživatel

wow Lerma nechytatelne

Reagovat
smazaný uživatel

s emeryho luckom by mal wenger kazdy rok titul

Reagovat
Lacko_Boh

...

Reagovat
Minister

Reagovat
Side

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

luckeri sme fakt

Reagovat
Taiger

GOLASOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Hachim Mastour

góól Lerma. Kompenzácia za vlastný gól s Wolves. Ináč túto formáciu hráme horšie ako pod Wengerom. Trpí každý aspekt hry.

Reagovat
Counter

LERMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

OWN GOAAAAAAAAAAAL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Neeeeeeeee.. Takovejhle vlastňák.

Reagovat
jacobT

Konečne chápem, prečo naše prihrávky 30 minút končili na súperovi. Emery

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

Iwobi neumí střílet

Reagovat
Nikikrew

Pekne Iwobi ale mal radsej vysunut Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi should have passed it Lerma , selfish from him .

Reagovat
Taiger

Mikhy ven, neměl ještě ani jeden dobrej pass

Reagovat
masly008

*zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam celkom rad, armensko je super, ale vobec sme ho nemuseli brat

Reagovat
jacobT

Mali nám dať Martiala.

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

Ty vole, veď to je taktika.

Reagovat
Trand

Miky je fakt hroznej.

Reagovat
Minister

Začiatok bol strašný, ale od 30. minúty už je to lepšie. Dalo sa čakať, že Cherries nevydržia tak napádať celý polčas.

Reagovat
JessePinkman

OT: Film Prokletý klub. Asi nejlepší film z pohledu fotbalu.

Reagovat
Edgewalker

Každý fanoušek fotbalu by měl vidět.

Reagovat
JessePinkman

Super film z anglickýho prostředí. Škoda, že není další podobnej.

Reagovat
Edgewalker

Tak ještě Fever Pitch, i když to je spíš romantická komedie a navíc spíš pro fandy Arsenalu

Reagovat
JessePinkman

To je asi to samý jako Will. Malej fanoušek Liverpoolu dostane od svýho otce lístky na finále LM 2005, přitom otec umře a on se tam rozhodne jet sám. Ale tak zas je to pěkný z pohledu fanouška Liverpoolu.

Reagovat
Edgewalker

To jsem popravdě ani neviděl

Reagovat
diastan

Reagovat
Serg!o

United.

Reagovat
JessePinkman

Viděl jsem.. Taky dobrej, ale ne takovej jako Prokletý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Zatím bída poločas, na derby snad s Mesutem a Lacou už, jinak nemáme šanci slepice dát.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
pingla

yeeees

Reagovat
Minister

vám to jebe

Reagovat
Taiger

Debílek Iwobi dělá kličky v pokutovým území a pak z toho padne gól, debil

Reagovat
masly008

to chceš hodit na něho?vždyď šli 3 na 4.si děláš prdel ne?

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

šel bych do debaty ohledně taktiky,ale asi to nemá cenu co?když umíš jen smajly.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, tak napriek nespravne neuznanemu golu supera a mega kurioznemu nasmu golu sme minutu do konca nedotiahli prvy vitazny polcas sezony

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Fakt idiot Iwobi

Reagovat
masly008

Reagovat
Minister

Čo tam dpč vyvádzal Iwobi??

Reagovat
masly008

Reagovat
Side

To je taková banda retardů, achjo

Reagovat
Euphael

toto jde na triko nezakonceneho utoku...co se tam sralo do dvou obrancu na tak malem prostoru Iwobi do piče

Reagovat
Gunner14

Iwobi wtf?

Reagovat
Tommy the Gunner

Neverim vlastnim ocim, v 45+1 minute

Reagovat
Nikikrew

Holding teda to mohol lepsie vyriesit

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi klasik. Pokaždý když ho vidim hrát, tak je strašlivý. Teď nezakončená akce a gól. Pěkně Cherries

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Nemůžeme prostě vést v poločase...

Reagovat
Trand

Co tam iwobi jako dělal?

Reagovat
Taiger

Prodat toho nigerijskýho šaška, fakt nevím, co u nás dělá

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Co facepalmuješ, on tam kličkuje jak idiot a nedokončí útok a pak z toho vznikne přečíslení a protiútok, šibe ti

Reagovat
masly008

takže u tebe.stráta v 16 soupeře chyba u golu ofenzivního hráče jo? jako na co tam máš pak 3 stopery a střed zálohy? ty jsi dobře mimo.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Nadávat na Iwobiho po gólu a teď to parcovat opak

Reagovat
Taiger

*palcovat opak

Reagovat
Edgewalker

Já jsem na Iwobiho určitě nenadával

Reagovat
Taiger

Euphael25.11.2018 15:18#

toto jde na triko nezakonceneho utoku...co se tam sralo do dvou obrancu na tak malem prostoru Iwobi do piče

Reagovat
Edgewalker

Já jsem na Iwobiho určitě nenadával

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

takhle bychom dostavali asi 10 golu za polocas

Reagovat
Taiger

Však já neříkám, že ten gól nejde na vrub i obrany, ale jako správnej útočnej hráč máš v pokutovým území ten míč házet na bránu a ne se s ním mazlit. Přečíslení vzniklo kvůli jemu, to, že obrana nestíhala je druhá věc. Je ale vtipný, že tu minimálně 5 od nás začlo facepalmovat Iwobiho, ale ty vyjedeš klasicky po mně.

Reagovat
masly008

jako od kdy je přečíslení 3 na 4. ten hejt na iwobiho trvá od doby co začal aron něco hrát.před tím byl na arona.nevěřím že jsi si toho nevšiml.

Reagovat
Taiger

Můj hate na Iwobiho je od samýho počátku, samozřejmě, že jsem si toho všiml, ale já sám to třeba nechápu (Aaron situaci). Iwobiho jsem ocenil poslední zápasy, kdy hrál celkem fajn, ale stojím si zatím, že máme místo něho mnohem lepší alternativy a takovej hráč u nás prostě nemá co dělat.

Reagovat
masly008

a ta lepší alternativa je kdo miki?

Reagovat
Gunner14

Drž už hubu

Reagovat
Taiger

Iwobi samozřejmě bez viny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

klud chlape

Reagovat
Taiger

Jsem nervózní z budoucí neděle

Reagovat
mr.Silver

Iwobi misto strilet, zalozil protiutok. Cherries krasne

Reagovat
Mastný Chobot

tak vám treba kkti

Reagovat
Gunner14

I přes Iwobiho chybu je nejhorší na place Mhiky, ten musí jít dolů hned ted.

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

Cherries to prajem

Reagovat
Taiger

Iwobi, Mikhy out, Mesut s Aaronem in pls

Reagovat
smazaný uživatel

z tohohle vinit iwobiho tym nemuze spolehat na to, ze vsechny utoky skonci zakoncenim(zvlast v pripade arsenalu). tohle proste nemuzou stredaci takhle nechat projit pres sebe

Reagovat
masly008

jako kdyby to bylo přečíslení,ale šli 3 na 4 .to fakt nechápu proč se viní Iwobi.

Reagovat
Counter

My prostě v poločase nepovedeme už nikdy

Reagovat
Mastný Chobot

Tá obrana je neskutočná ale. Tam je potenciál 5 penált a 2 redky na polčas. Sokratis, ktorý ide do každého súboja jak kokot, Mustafi, ktorý je kokot a posratý Holding. To je pizza pepsi čína

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
jacobT

Reagovat
Trand

Sokratis hraje dneska dost dobře. Ale bude muset trochu ubrat no, jinak půjde ven.

Reagovat
Mastný Chobot

Hrá dobre, ale má žltú. To znamená, že ešte minimálne jednu penaltu pred redkou stíha.

Reagovat
Gunner14

Nebo do UFC

Reagovat
Lacko_Boh

UFC Prague, make it happen!

Reagovat
Lacko_Boh

*Sokratis hraje dost dobře. Ale bude muset trochu ubrat no, jinak půjde ven.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

A to som chcel pisat, ze sme ten polcas zvladli docela v pohode. Dostat takto pred prestavkou mozeme asi iba my. Co tam Iwobi saskoval, preco to tak debilne Holding riesil , kua

Emeryho taktika bola jasna, eliminovat Wilsona co sa mu aj poradilo. Prvu polju Cherries nas tlacili ale nevypracovali si cistu prilezitost okrem regulerneho golu. Dalo sa cakat ze s takou taktikou si toho vela nevypracujeme ale prekvapivo mali sme lepsie sance ako Cherries. |

Ak by to bolo 0:1, myslim ze by sme si to postrazili, teraz budeme musiet utocit my a domaci budu hrozit z breakov.

Reagovat
Serg!o

Nemyslíte že to Leno mohl mít? Zas tak dobrej obstrel to nebyl...

Reagovat
Čenda

Taky mám ten dojem, uvidíme z lepší kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kolasinac, miky out...ramsey, ozil in

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Brooks je momentálně asi muj nejoblíbenější hráč v PL. Hrozně dobře se na jeho hru kouká. Inteligentní a bojovnej výkon od něj je už pravidlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vicinda07

samozrejme nemam nasledovany kazdy zapas Arsenalu ale Iwobi je fakt podla mna hrac do Champu, na PL max huddersfield, Cardiffa spol....v takom Bournemouthe by si urcite nezahral...uplne neefektivny ofenzivny zaloznik, preco vlastne celkom pravidelne hrava? ci mam len stastie na jeho zle zapasy? samozrejme vidim ze dnes je napr. Armenec horsi ale z celkoveho pohladu

Reagovat
Taiger

Nešahej na Iwobiho, nebo tu dostaneš facepalmy

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi nejak nepozdava, pride mi strasne spomaleny obcas da dobru nahravku ale to je tak vsetko

Reagovat
Taiger

thank uuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis nerozumis fotbalu, nez ze bys mel smulu

Reagovat
vicinda07

oka dik, vsak vsetci sa nemozu rozumiet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Máš štěstí na jeho zlé zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Čech po sezóně odejde. Proč si tam na důchod kazit pověst za takovouhle komickou obranu. Ať si to Leno užije.

Reagovat
smazaný uživatel

Může jít s Haškem dělat reklamy na smarty drink.

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu Filipe.

Reagovat
Tommy the Gunner

Cherries hrajou vyborne, tuhle sezonu budou v TOP10 urcite

Reagovat
Side

Vystřídej toho Mikyho proboha

Reagovat
Taiger

Torreira ale famózní, jako vždy

Reagovat
Edgewalker

Boží hráč

Reagovat
masly008

by mě zajímalo jak by hrál kdyby vedle něho nehrál takový tragéd.

Reagovat
Tommy the Gunner

Miki je uplne mimo

Reagovat
mr.Silver

My vubec neumime vyuzit Aubameynaga

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Minister

Chcelo by to nejaké poriadne krídlo...

Reagovat
Nikikrew

Nechapem, preco Ozil este nie je na ihrisku

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

to krom UA asi nikdo

Reagovat
masly008

*UE

Reagovat
Taiger

Na to, jak je Emery skvělej v reagování na průběh hry, tak se divím, že ještě nestřídal

Reagovat
Minister

Auba by už mohol aj bránu trafiť. Ale chcelo by to už Mesuta.

Reagovat
Minister

*

Reagovat
Trand

Auba je taky hroznej ale.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka hentie jeho jebnuté lopty naslepo, to je hanba fakt

Reagovat
Taiger

King je výbornej

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Iwobi je boh

Reagovat
Taiger

To se mu povedlo

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
jacobT

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mr.Silver

AuBAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Iwobiho nejde nenávidět

Reagovat
Minister

Miky tebe drbeeeee

Reagovat
Counter

Krásná akce ode všech

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi + kola oba goly

Reagovat
Nikikrew

Micky ti jebe????

Reagovat
Taiger

Mikhy troll

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

iwobi založil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Miki

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Bourthmouská 8 je dneska otřesná

Reagovat
Minister

Lucas dole? Prečo?

Reagovat
Trand

Kola je dneska skvělej.

Reagovat
Taiger

Koala jeden z nejlepších od nás

Reagovat
Nikikrew

Torreira dole

Reagovat
jacobT

Ak tam nie je ziadny knock, tak nechapem.

Reagovat
Minister

Prečo je Miky ešte na ihrisku? Nechápem

Reagovat
Taiger

Mikhy to dneska podtrhnul

Reagovat
Tommy the Gunner

Miki tyvole

Reagovat
mr.Silver

Stridej toho Mikiho do pici

Reagovat
Minister

Xhaka dpč 2 straty za sebou.

Reagovat
Nikikrew

Ramsey tvl?

Reagovat
Edgewalker

Miky dneska dohraje, to jsou věci

Reagovat
Minister

Mustafi

Reagovat
Nikikrew

Mustafi drbe ti

Reagovat
Edgewalker

Mustafi

Reagovat
Edgewalker

Pískej konec

Reagovat
Side

Mustafi

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Trand

Nebýt Mustafiho faulu, tak to posledních deset miut bylo hodně suchý triko, to jsme odehráli fakt skvěle, Cherries nebyli skoro na míči.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tvl odvezte Mustafiho nekam do Nemecka..

Reagovat
Edgewalker

Uf. Důležitá výhra

Reagovat
PhilipS

Stanislas si to spletl s výkopem ne

Reagovat
mr.Silver

Neskutecne dulezite 3 body, Kola, Lucas a Hector nejlepsi od nas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
REPLIKATOR

Mustafi To by byla prdel, kdyby to vyrovnali.

Reagovat
Edgewalker

To by právě moc prdel nebyla

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co udělal Mustafi hoši?

Reagovat
masly008

nastoupil

Reagovat
Counter

Faul na hranici šestnáctky v poslední minutě nastavení.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ou

Reagovat
Euphael

Mavropanos musi hrat misto toho kokota mohamedanskeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Woves ! Vinagre

Reagovat
fenixLFC

yup, vsetci narvanych obrancov wolves, 60% sanca na ciste konto...a oni to vyseru za 6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Wolves otočí, zatím strašný výkon. Nepřistupujou k hráčům, hrajou uplně bez náboje. Huddersfield se hodně zlepšuje poslední zápasy

Reagovat
fenixLFC

ja cakam kedy to tam uz padne billingovi, to je proste kazdy zapas co ich vidim delovka z 25 metrov do tyce

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ty si v tom libujou Dali víc tyček než gólů letos https://www.premierleague.com/stats/top/clubs/hit_woodwork?se=210

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní bránění

Reagovat
Maresma

Huddersfield teď neskutečný štěstí..

Reagovat
C-M@ster

Rondón by tam mohl aspoň jeden šoupnout.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
salami

Dneska vecer jenom pro otrly.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem si říkal to samý, konečně se zase jednou ukáže, jak je pro nás podstatný Dummett, jsem zvědavý, kdo ho nahradí

Reagovat
salami

Ja bych tam dal Kenedyho, na beku se mi libi mnohem vic a narozdil od zapasu s Dummetem odtamtud budeme moct rozjet i nejako akci Ale je mi jasny, ze Benitez zvoli opatrnejsi variantu, takze nejspis Manquilo, pripadne Clark, tezko rict co je horsi, ale Clark aspon umi branit.

Reagovat
smazaný uživatel

spojení opatrnější a Manquilo mě rozesmálo nahlas

Ideální zápas na 3-5-2, to už jsme pod Rafou hráli, tak uvidíme

nereálná záloha, ale rád bych viděl tohle:

Dúbravka - Clark, Fernandéz, Schaar - Kenedy, Ki, Diamé, Ritchie, Murphy - Peréz, Rondón

Reagovat
salami

Hrali, ale prijde mi, ze nam to tak moc neslo, ale hraci nam do toho celkem sednou. Ale dneska asi Clark klasicky LB.

Reagovat
fenixLFC

hart ciste konto prosim

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Kick off at tonight's game will be delayed by 30 minutes, due to a medical emergency in the players' tunnel. Neither team or their staff are affected. The person involved has been taken to hospital in a conscious state.

Reagovat
Coutinho10

a ja si rikal, proc nejde zapas a na NBC bezej sestrihy a ohlasy z tohodle kola...tak snad vse dobre dopadne

Reagovat
Maresma

Rafa manager of the month

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Burnley sestup, když nejlepšího útočníka nechávají na lavce.

Reagovat
REPLIKATOR

Dúbravka

Reagovat
REPLIKATOR

Dostat gól hlavičkou ze šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz - doporučte mi prosím nějaký dobrý shop, kde koupit PL dresy dětské velikosti se jmény hráčů. prodejna Praha, střední Čechy, nebo dobrý e-shop s velkým výběrem, díky

Reagovat
Counter

Oficiální eshopy Nike/Adidas... Teď v době Black Friday / Cyber Monday se tam dá sehnat leccos.

Reagovat
Minister

Ritchie

Reagovat
Coutinho10

a ja se divil, proc to neuznal

Reagovat
salami

Neuveritelny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

chudak Vydra az utocnik cislo 4

Reagovat
REPLIKATOR

Stejně je sranda, že jediný dvě výhry získali, když náhodou nastoupil v základu.

Reagovat
Coutinho10

j snad si to trener uvedomi a priste dostane vic prostoru, protoze kdyz to netahnou ani ostatni, tak by neco mel zmenit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

Hart si hezky zahral v poslednich minutach , ale divim se, ze nesel na tu uplne posledni standartku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele