Premier League - preview 11. kola

02.11.2019, 08:33, aktualizováno 03.11.2019, 09:02
Previews
Leicester okupuje přední příčky tabulky a nyní si může své postavení ještě pojistit, hodila by se mu k tomu výhra nad Crystal Palace. Ve druhém nedělním zápase se proti sobě postaví dvě zklamání letošní sezony, Everton hostí Tottenham...
Crystal Palace - Leicester City  (neděle 15:00)
Třetí místo v tabulce po deseti kolech trochu překvapivě drželi fotbalisté Leicesteru. Aby tomu bylo tak i po dalším víkendu, potřebují vzhledem k vítězství Chelsea získat rovněž tři body, a sice proti Crystal Palace. Ty zase může výhra posunout na příčku pátou.

Eagles zatím prožívají velmi podařenou sezónu. Jediné nečekané zaváhání si připsali hned v úvodu při porážce v Sheffieldu, jinak slabší týmy poráží a občas dokážou obrat o body i účastníky evropských pohárů - jako třeba minulý týden Arsenal. Na Emirates Stadium sice po deseti minutách prohrávali již o dvě branky, avšak díky brankám Milivojeviće a Ayewa si odvezli cennou remízu.

Na domácí půdě podlehli od poloviny března z devíti utkání pouze dvakrát Manchesteru City, avšak vícekrát, než by bylo zdrávo, ztrácí body vinou remízy. Navíc tam za celou tuto sezónu vstřelili pouhé čtyři branky. Nutnou dodat, že celkově jich je deset, což je třetí nejmenší číslo v celé soutěži, z nichž o čtyři se postaral nejlepší střelec Jordan Ayew.

Hráči Foxes v tomto ročníku prohrávají pouze na severu Anglie - jediné dvě porážky si připsali na Anfieldu a Old Trafford. V posledním ligovém kole se prezentovali kanonádou proti Southamptonu, na devítibrankové demolici se hattricky podíleli Pérez a Vardy, po gólu přidali Chilwell, Tielemans a Maddison.

I díky tomu je ofenziva Lišek druhou nejlepší v lize hned za suverénními Citizens. Hlavní zbraní je již devítigólový Jamie Vardy, který se může osamostatnit na čele kanonýrů. Právě na něj budou hosté spoléhat, neboť v Selhurst Parku již dvě utkání po sobě nedali gól a prohráli.

Domácím se do sestavy zřejmě vrátí Guaíta, naopak Sakho a Wickham zůstávají mimo hru, kde je možná doplní i Townsend. Jediným absentérem Leicesteru je dlouhodobě zraněný James.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Tomkins, Cahill, van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Zaha, J. Ayew, Schlupp
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 3.48 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Ani zdaleka nenaplňují své předsezónní ambice aktéři posledního utkání jedenáctého kola Premier League. Everton se potácí jen dva body nad sestupovou propastí, Tottenham na tom není o moc lépe - vítězství mu však pomůže do horní poloviny tabulky.

Toffees si po dalším ligovém nezdaru, který přišel minulý víkend proti Brightonu, napravil náladu alespoň v poháru. Zásluhou branek Holgatea a Richarlisona totiž porazil Watford a postoupil do čtvrtfinále. V dlouhodobé soutěži ovšem nutně potřebuje zabrat, neboť vyhrál jediný z posledních šesti zápasů.

Přitom domácí forma mužů z Liverpoolu je obstojná. Prohráli sice se Citizens a Sheffieldem, ovšem dokázali porazit další tři mužstva. V Goodison Parku také nastříleli solidních sedm branek, zato s celkovými deseti jsou třetím nejhorším mužstvem. Ofenzivu Karamelek táhne třígólový Calvert-Lewin, o gól méně mají Richarlison a zraněný Bernard.

Spurs v této sezóně odehráli již čtrnáct soutěžních zápasů, úspěšní však byli jen ve čtyřech. Daleko od dalšího nebyli minulý týden na Anfieldu, kde vedli od první minuty zásluhou Kanea, ovšem po pauze domácí zabrali a otočili.

Venkovní bilance Tottenhamu je ještě tristnější. Poslední ligové vítězství mimo svůj stadion se datuje do ledna, napříč soutěžemi tomu bylo na začátku března. Letos třikrát remizovali a čtyřikrát prohráli, včetně penaltového vypadnutí z Ligového poháru v Colchesteru. Do útoku to přitom špatné není, více branek než Kohouti dali jen celky z nejlepší čtyřky.

Kromě Bernarda domácí postrádají Gbamina, v ohrožení je i Minův start. Trest za žluté karty si na druhé straně odpykává Rose, který tak zřejmě i s Vertonghenem za postranní čarou doplní indisponovaného Lamelu.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Keane, Mina, Digne - Gomes, Davies - Walcott, Sigurdsson, Iwobi - Richarlison
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies - Sissoko, Ndombelé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.51 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Manchester United  (sobota 13:30)
Fotbalisté Bournemouthu přivítají v rámci 11. kola Premier League na svém stadionu Manchester United. Oba celky překvapivě v tabulce dělí jen dvě příčky, i když Rudí Ďáblové se v postupně výsledkově zlepšují.

Domácí celek se výsledkově i herně trápí. Bournemouth naposledy vstřelil gól 28. září proti West Hamu, kdy zápas skončil 2:2. Od té doby si Howeho svěřenci připsali dva body, přičemž dvakrát remizovali 0:0 a 0:1 podlehli Arsenalu. Proti United nebudou hrát kvůli zranění Brooks, Daniels a Stanislas. "Uzdravil se nám Andrew Surman, což je rozhodně dobrá zpráva, ale náš seznam zraněných tím bohužel nekončí. Realizační tým bude tvrdě pracovat na návratu všech indisponovaných. My se mezitím s Manchesterem popereme o body," řekl pro klubový web manažer Bournemouthu Eddie Howe.

United zažívají pozitivní období. Po čtyřech utkání v řadě bez výhry se parta kolem Pogby zvedla a už má na kontě tři vítězství po sobě. Naposledy to v Ligovém poháru odnesla Chelsea, která prohrála 1:2. V lize Red Devils naposledy vyhráli na půdě Norwiche 3:1 a tabulkou pomalu stoupají vzhůru. Trápí je však početná marodka, na které se mimo jiné nachází Paul Pogba či Nemanja Matič. "Většina zraněných by snad měla být připravena po reprezentační přestávce. Nesmíme na situaci příliš tlačit, vždycky je riziko obnovení problému. Máme dost široký kádr na to, abychom si dokázali poradit," prozradil manažer United Ole Gunnar Solskjaer.

Momentálně mají oba týmy třináct bodů, Manchester je výše postavený díky lepšímu skóre. Vzhledem k momentální formě však neočekávám, že by hosté měli prohrát. Poslední vzájemný zápas ovládl na Old Trafford slavnější z oponentů 4:1.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Cook, Aké, Rico - Fraser, Lerma, Billing, Danjuma - King - Wilson.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Young - McTominay, Fred - James, Pereira, Rashford - Martial.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.56 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Londýnský Arsenal prožívá v posledních týdnech obzvláště turbulentní období plné neuspokojivých výkonů, výsledků, a navrch i kontroverzních rozporů uvnitř klubu. Ve středu dění jsou nyní především Granit Xhaka a Mesut Özil - zatímco první jmenovaný po okázalém rozkolu s tribunami Emirates Stadium do sobotního duelu s Wolverhamptonem vůbec nenastoupí, Özil by naopak po měsících vystrnadění ze soupisky mohl znovu diktovat hru Kanonýrů.

Přestože se Xhaka prostřednictvím klubu a sociálních sítí za své chování v minulém kole s Crystal Palace omluvil, Unai Emery na předzápasové tiskové konferenci potvrdil, že kapitán Arsenalu proti Wolves nenastoupí, neboť by působil jako rozptýlení od samotné Premier League, která svou důležitostí hraje prim. Švýcarského reprezentanta by mohl ve středu pole nahradit Lucas Torreira.

Po zklamání v podobě remízy s Crystal Palace si Arsenal nespravil chuť ani v týdnu v ligovém poháru, kde na půdě Liverpoolu v bláznivé přestřelce 5:5 vypadl ze soutěže na pokutové kopy. Přesto se v tomto zápase blýskl právě zmíněný Özil a jeho předčasné stažení ze hry, stejně jako v případě Torreiry nahrávají jejich účasti v zápase s Wolverhamptonem. O start v základní sestavě si hlasitě říká i mladý forvard Gabriel Martinelli, jenž na Anfield Road skóroval hned dvakrát.

Také Wolverhampton má za sebou nepovedený start do sezony i čerstvou pohárovou porážku. Výrazně obměněný tým plný mladíčků z juniorky podlehl venku Aston Ville 2:1 a manažer Nuno Espírito Santo přiznal, že vypořádat se s nabitým zápasovým programem v souvislosti s účastí Wolves v Evropské lize je řádná výzva, byť portugalský manažer věří, že tato zkušenost jeho týmu jen a jen pomůže. Doposud se však loňskému zjevení sezony moc nedaří a je s pouhými dvěma výhrami až dvanáctý. Už tak nepříliš široký kádr Wolves navíc čerstvě oslabil o obránce Willyho Bolyho, jenž se podrobil operaci zlomeniny holeně, a zdravotní potíže mají i další stoper Ryan Bennetss či Morgan Gibbs-White.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Luiz, Tierney - Torreira, Guendouzi - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Doherty, Coady, Saiss - Traoré, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 4.04 - 4.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Našlapaný sobotní program jedenáctého kola Premier League nabídne od čtyř hodin střetnutí Aston Villy s Liverpoolem. O favoritovi v tomto případě nemůže být sporu, neboť jde o souboj ligového nováčka se zcela dominantním lídrem celé soutěže, ovšem Villans již v předešlých zápasech s předními týmy anglické soutěže podali slibné výkony a na domácí půdě si mohou na překvapivý výsledek troufat tím spíše.

Přestože ve venkovních zápasech s Tottenhamem, Arsenalem i Manchesterem City nakonec Aston Villa prohrála, pokaždé se týmu Deana Smithe dařilo slušnou porci zápasu soupeři vzdorovat a sahat po bodovém zisku. Dobrou zprávou pro domácí je navíc zdravotní stav Jacka Grealishe, jenž kvůli potížím s lýtkem vynechal vítězné utkání ligového poháru proti Wolverhamptonu, ovšem v sobotu má být dle slov manažera Villans připraven nastoupit.

Také Liverpool má za sebou úspěšnou pohárovou štaci, neboť v bláznivé gólové přestřelce s Arsenalem 5:5 postoupil dále skrze pokutové kopy. Manažer Jürgen Klopp přitom pošetřil celé ofenzivní trio Mané-Firmino-Salah, které je tak na návštěvu Villa Parku plně fit. Totéž již nelze říci o Nabym Keitovi, jenž ve zmíněném zápase s Arsenalem musel předčasně odkulhat ze hřiště. Najisto pak bude hostům chybět stoper Joel Matip, jehož potíže s kolenem vyřadí dle Kloppa ještě alespoň na pár týdnů.

Gólové hody s Arsenalem sice na jednu stranu poslaly varovný signál, že obrana Reds je bez Virgila van Dijka sotva poloviční, ovšem zároveň si Klopp mohl pochvalovat týmovou mentalitu mladého mužstva, které se nepoložilo ani při dvoubrankovém manku. Obzvláště pozitivní stopu za sebou nechali dvougólový Divock Origi a Alex Oxlade-Chamberlain, kteří mohou směle pošilhávat po další minutové porci.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Targett - Nakamba - Trezeguet, McGinn, Luiz, Grealish - Wesley
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.62 - 5.80 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Norwich City  (sobota 16:00)
Brightonský stadion uvidí v rámci jedenáctého kola Premier League souboj domácích borců s Norwichem. Zápas čtrnáctého s předposledním je pro oba týmy důležitý. Domácí se v případě výhry vzdálí od sestupových vod, hosté by z nich naopak utekli.

Brighton v minulém kole anglické ligy hrál rovněž doma a po brance v poslední minutě získal důležité tři body po výhře 3:2 nad trápícím se Evertonem. Seagulls při tom ještě v 80. minutě prohrávali. Na začátku října překvapili celou anglickou fotbalovou obec, když smázli Spurs jednoznačně 3:0. Brightonu budou kvůli zranění chybět Bernardo a José Izquierdo. "Je tu progres, ale nic nového, co bych vám řekl," líčil kouč Brightonu Graham Potter.

Fotbalistům Norwiche se zatím vůbec nedaří. V posledních pěti zápasech uhráli jen jeden bod a jsou těsně nad chvostem tabulky. Minulý týden na jejich hřišti 3:1 zvítězil Manchester United, jedinou branku vstřelil Hernandez. Předtím uhráli Canaries bezbrankovou remízu v Bournemouthu. V jedenáctém kole budou určitě postrádat Hanleyho, Kloseho a Zimmermanna. U dalších několika borců je navíc start nejistý. "Zranění Tima Krulla naštěstí nebylo až tak vážné a proti Brightonu nastoupí. Další pozitivní zprávou je návrat Ralfa Fährmanna, který výborně zvládl rekonvalescenci," uvedl hlavní trenér Canaries Daniel Farke.

Díky extrémně vyrovnanému středu tabulky by se Brighton mohl posunout až na šesté místo, Norwich v případě výhry na šestnácté.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Gross, Pröpper, Stephens, Alzate - Connolly, Maupay.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Amadou, Godrey, Lewis - Tettey - Buendía, McLean, Leitner, Cantwell - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.37 - 5.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Manchester City pokračuje v nahánění vedoucího Liverpoolu duelem se Southamptonem - a pokud se naplní předzápasové prognózy, pak se fanoušci na Etihadu mohou těšit na další z pořádných debaklů. Citizens se po několika zaváháních zdá se dostávají do formy, naproti tomu hosté prožívají jeden z nejhorších týdnů za poslední roky.

Minulý pátek na vlastním stánku šokovali vlastní fanoušky, když proti Leicesteru podali ostudný výkon a schytali neuvěřitelný debakl 0:9. V týdnu pak v rámci ligového poháru změřili síly právě s Manchesterem City a z tohoto klání si odnesli porážku 1:3. Před partou trenéra Hasehüttla tak stojí skutečně spousta práce, než si své fanoušky dokáže znovu udobřit.

Manchester City schytal v úvodních deseti ligových kolech dvě ligové porážky, když nejprve překvapivě nezvládl výlet na hřiště Norwiche, načež pak byl z protiútoků potrestán v domácím duelu s Wolverhamptonem. Krom toho ještě svěřenci Guardioly ztratili dva body po domácí remíze s Tottenhamem, zbylých sedm duelů pak zvládli vítězně. Velkým problémem je pro španělského kouče defenziva, ve které jeho tým sužují zranění, kvůli kterým byl například v duelu s Crystal Palace nucen na postech stoperů nasadit dva střední záložníky, konkrétně pak Fernandinha s Rodrim. Není tedy divu, že Citizens v mnoha zápasech - a první polovina duelu s Aston Villou toho může být zářným příkladem - kvůli křehké defenzivě nevypadají zrovna neporazitelně.

O problémech s defenzivní činností vědí své také v Southamptonu, kterému momentálně připadá nechtěný titul nejhorší obrany celé soutěže. Dvacet pět inkasovaných branek za deset ligových zápasů, to je skutečně hrozivá bilance. Pravda, velký podíl na tom má ostudný debakl 0:9 se Southamptonem, i bez něj však lze pozorovat, že obranná činnost celku z jihu Anglie prostě a jednoduše nefunguje. Proti defenzivě Southamptonu dokázali čtyřikrát skórovat fotbalisté Chelsea, třikrát ji pak překonali hráči Bournemouthu či Burnley. Paradoxní je, že jediné dvě výhry svěřenců trenéra Hasenhüttla jsou přitom spojeny s udržením čistého konta - na konci srpna dokázali Svatí porazit Brighton 2:0, v půlce září se zase radovali z těsné výhry 1:0 na půdě Sheffieldu.

Manchesteru City bude scházet dlouhodobě zraněný stoper Laporte a krajní záložník Sané, k dispozici pak španělský kouč nebude mít ani Rodriho, Danila či obránce Zinčenka. Southamptonu se do sestavy vrací Redmond a Boufal, k dispozici však nebude obránce Bertrand, který si odpyká první ze svého třízápasového trestu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 15.40 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Sobotní program Premier League nabídne souboj týmů, které si zatím vedou nad očekávání dobře. Většina expertů před sezónou tipovala Sheffield na sestup, svěřenci Chrise Wildera ovšem do sezóny vstoupili výborně a v případě výhry by mohli případně poskočit dokonce až na šesté místo. To Burnley z horní poloviny tabulky odsunula až minulá prohra s Chelsea, pokud by se mu však podařilo domácí celek porazit, mohl by v neděli večer při shodě ostatních výsledků okupovat příčku sedmou.

Sheffield před sezónou nepřivedl žádná hvězdná jména a od svěřenců Chrise Wildera se toho zas tolik nečekalo. Že to ale byla velká chyba, to ukázalo již úvodních deset duelů. Sheffield se může pyšnit perfektní obětavostí a skvělou organizací defenzivy, která jim vynesla například senzační výhru nad Arsenalem. Celkově se ale nováčkovi soutěže proti týmům ze špice tabulky dost daří, krom výhry nad Chelsea totiž remizovali na Stamford Bridge nebo v posledním klání vyválčili bod za remízu 1:1 s West Hamem, přičemž prvnímu Liverpoolu podlehli po srdnatém výkonu jen tím nejtěsnějším možným rozdílem. Celkově vzato mohou být v Sheffieldu se současnou bilancí tří výher, čtyř remíz a tří porážek nadmíru spokojeni.

To i Sean Dyche může být se startem svých oveček tentokráte spokojen. Loni z úvodních deseti duelů vytěžili pouhých 8 bodů, letos jich mají na svém kontě již 12, přičemž za sebou mají odehrané duely s Chelsea, Liverpoolem, Leicesterem či Arsenalem. Ačkoliv se o Burnley mluví hlavně jako o defenzivním celku, letos se jim podařilo nastřílet už čtrnáct branek, což je v rámci ofenzivy řadí do nadprůměru ligy. Abychom měli srovnání, loni se jim ve stejném počtu zápasů podařilo skórovat jen desetkrát.

Domácí ovšem budou mít v sobotu problémy se sestavou, chybět mu budou Duffy, Eastwood a k dispozici nemusí být ani Callum Robinson. U hráčů hostí visí otazník nad startem Ashleyho Barnese, i když podle nejnovějších spekulací by měl být schopen do duelu zasáhnout. Mimo hru však určitě bude Johann Berg Gudmundsson a s největší pravděpodobností nebudou k dispozici ani Drinkwater s Chrisem Woodem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.18 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 16:00)
Zdá se, že West Hamu po solidním úvodu tak trochu došla šťáva, naproti tomu Newcastlu se zase nepodařilo navázat na domácí výhru nad slavným Manchesterem United. Sobotní duel tak představuje příležitost pro oba celky k tomu, aby se opět naladily na pozitivnější notu. Newcastlu to ovšem dlouhodobě nestřílí, zatímco West Ham už čtyři zápasy neudržel čisté konto.

West Hamu se po delší době podařilo zachytit začátek sezóny, když na ostudnou domácí porážku s Manchesterem City dokázal zareagovat tím nejlepším možným způsobem a neprohrál v následujících šesti duelech, ze kterých krom tří remíz vytěžil také tři výhry, přičemž si takto v polovině září vyšlápl i na Manchester United. Tím ale dobrá forma Kladivářů skončila - alespoň se tak tedy zdá. Od té doby totiž svěřenci Mauricia Pellegriniho na výhru čekají, nejprve doma poněkud překvapivě a smolně podlehli Crystal Palace, po reprezentační pauze zase předvedli pravděpodobně svůj nejhorší výkon v letošní sezóně, když po zcela mátožném výkonu zaslouženě podlehli Evertonu, načež minulý týden ztratili slibně rozehraný zápas proti Sheffieldu a nakonec jen remizovali 1:1. Pokud tak Kladiváři chtějí udržet své postavení v první polovině tabulky, musí proti Newcastlu bezpodmínečně vyhrát.

Newcastlu se podle očekávání v letošní sezóně moc nedaří a skutečně jen zuby nehty se drží nad sestupovými pozicemi. Severoanglický celek má dlouhodobý problém s ofenzivou, která v průběhu letošní sezóny vyprodukovala pouhých šest branek - hůře na tom už je jen Watford, jehož ofenzivní hráči se zmohli pouze na branek pět. Svěřenci Steva Bruce zatím z deseti zápasů bodovali v pěti případech, přičemž zvítězili jen dvakrát. V obou případech se jim přitom podařilo porazit favorita, když nejprve vyloupili stánek Tottenhamu, načež před reprezentační pauzou přemohli Manchester United. Krom toho ještě remizovali s Watfordem, Brightonem a Wolverhamptonem, na další výhru však momentálně čekají od začátku října.

West Hamu bude chybět záložník Jack Wilshere, nicméně po delším zranění by se již v sestavě mohl objevit univerzál Michail Antonio. Newcastle může počítat se službami Andyho Carrolla, do hry ovšem určitě nezasáhnou Matt Ritchie, Fabian Schär, Florian Lejeune a karetní trest pak do hry nepustí ani záložníka Seana Longstaffa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.73 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Souboj dvou týmů se zcela odlišnou formou nabídne sobotní dohrávka anglické Premier League. Zatímco domácí Watford se trápí a okupuje poslední příčku tabulky, londýnská Chelsea se po strastiplném začátku dostala do velmi dobré formy a Frank Lampard může být s výkony svých svěřenců v posledním měsíci naprosto spokojen. Karty jsou tak před utkáním rozdány jasně, otázkou však je, zda se Lampardovým svěřencům podaří roli favorita naplnit i na samotném hřišti.

Stačí jen letmý pohled na dosavadní výsledky Watfordu v této sezóně a jeden fakt okamžitě bije do očí - Sršně jsou posledním anglickým prvoligovým týmem, který stále čeká na svou první ligovou výhru. Velkým problémem zůstává ofenzivní činnost - Hornets totiž v letošním ročníku nasázeli pouze bídných pět branek a nikoho nemůže překvapit, že jsou v tomto ohledu nejhorší z celé soutěže. Nedá se přitom říct, že by si dlouhodobě šance nevytvářeli, v některých duelech bylo skóre vyloženě otázkou samotného proměňování šancí - typickým příkladem může být duel s Arsenalem, ve kterém sice Watford vstřelil dvě branky, reálně však mohl síť rozvlnit i v dalších třech případech. Podobně na tom svěřenci Sancheze Florese byli i v utkání s Tottenhamem, kdy si vypracovali více šancí než na jeden jediný gól. Pokud přehlédneme debakl 8:0 na hřišti Manchesteru City, pak výsledky s předními týmy ukazují na to, že jakékoliv podcenění ze strany Lampardovy družiny by zkrátka byl holý nesmysl.

Chelsea se naproti tomu od konce září veze na vítězné vlně a tým ze západního Londýna se tak vyšvihl až na průběžnou čtvrtou příčku tabulky. Od prohry s Liverpoolem dokázal tým vedený Frankem Lampardem porazit postupně Brighton, Southampton, Newcastlu a Burnley, načež v Lize mistrů odčinil domácí prohru s Valencií výhrami na půdě Lille a Ajaxu. V týdnu se sice Chelsea pakovala z ligového poháru, když na vlastním stadiónu nestačila na Manchester United, ovšem jak sám lodivod Chelsea naznačil na pozápasové tiskové konferenci, priority má klub v současné situace někde jinde. Hlavním úkolem je krom postupu ze základní skupiny Ligy mistrů také udržení pozice v první čtyřce - a jestliže v ní Chelsea hodlá zůstat, pak takové zápasy, jako je ten sobotní s Watfordem, jednoduše musí zvládnout za každou cenu.

Hostům však v sobotu nepomůže zraněná čtveřice Christensen, Rüdiger, Kanté a Loftus-Cheek, přičemž do zápasu s největší pravděpodobností nezasáhne ani Ross Barkley. Domácí se zase musí obejít bez kapitána Troye Deeneyho a Etienna Capoueho, Dannyho Welbecka či Toma Cleverleyho.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.19 - 4.31 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1091023:828
2.Manchester City1071232:922
3.Leicester City1062225:820
4.Chelsea FC1062223:1620
5.Arsenal FC1044215:1416
6.Crystal Palace1043310:1215
7.Manchester United1034313:1013
8.Sheffield United103439:813
9.AFC Bournemouth1034313:1313
10.West Ham United1034312:1413
11.Tottenham Hotspur1033416:1512
12.Wolverhampton Wanderers1026213:1312
13.Burnley FC1033414:1512
14.Brighton & Hove Albion1033412:1412
15.Aston Villa1032515:1611
16.Everton FC1031610:1610
17.Newcastle United102356:159
18.Southampton FC102269:258
19.Norwich City1021711:247
20.Watford FC100555:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (970)

Přidat komentář
MCFC_8

Snad bez problemov...4:0 Kun 2, Raheem, KDB

Reagovat
masina_LFC

Snáď aj LFC bez problémov... 1:3 Wesley - Mané, Salah, Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Vratil se Lovren, LFC prestane dostavat goly

Reagovat
masina_LFC

Inak predpokladaná zostava bez Fabinha je blbosť ako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

má 4 zluty karty a ceka je zapas se City, blbost ako hrom to rozhodne neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
R22

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli hraje křídlo?

Reagovat
sejber

Skor hrot

Reagovat
Mastný Chobot

občas, ale skôr je to hroťák

Reagovat
nani92

snad dnes vyhráme, nech potešíme nových majiteľov

Reagovat
sejber

Dospeli sme do stadia v ktorom 3 body od wolves budu skor prekvapenim ako ocakavanim vysledkom

Reagovat
Kincl

Už nejste ti kanonýři no

Reagovat
Front hell

tak letos si na nich vylamali zuby united i city.

Reagovat
mimi_united

Dnes povinné tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

mission completed successfully

Reagovat
Taiger

Jeslti nebude hrát dneska Mssut od začátku............

Reagovat
Taiger

MESUT

Reagovat
Hokaido

Messit

Reagovat
mikelinos

Missit

Reagovat
SunFells

Nebude

Reagovat
Nikikrew

Prečo myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak?

Reagovat
Malresi

Nepochybujem o tom, že to vo Villa parku bude ťažký zápas, aj tak ale dúfam, že Jurgen Fabinha pošetrí na City. To je pre nás momentálne najviac kľúčový zápas jesene a v prípade, že by sme hrali bez Fabinha by to bola obrovská strata. Za mňa dnes pokojne nasadiť zálohu Hendo, Gini, Ox, ktorému to v poslednej dobe páli a mohol by zápas pokojne rozhodnúť aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem chytl, tak Klopp Oxe pochvalil za goly, ale jinak s jeho vykonem moc spokojeny nebyl, ze pry "not involved enough in other parts of the game".

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže mimo Chamberlaina nemáme moc hráčů do zâlohy, Keita zatím stále není moc kvalitní, navíc zase střídal se zraněním. Třeba se dočkáme pravé dinosauří zálohy po delší době.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně podle mě bude Fabinho hrát

Reagovat
Malresi

Áno, nejaký komplexný výkon to od Oxa v oboch zápasoch nebol a bolo tam dosť zbytočných strát. Hlavne dozadu to od neho extra zodpovedné výkony neboli, na čo si Jurgen u záložníkov potrpí, no na druhú stranu je z tej zálohy dopredu najnebezpečnejší a keď už máme hrať bez Fabinha, tak mi príde proti Ville rozumnejšie postaviť Oxa, ako dopredu totálne bezmyšlienkovitú zálohu Milner,Hendo,Wijnaldum.

Reagovat
avicii

Dnes sa bojím ze pôjdeme zo zálohou Gini Hendo Milner.. Snáď sa tak nestane.. Dal by som Oxa

Reagovat
Malresi

Taktiež... myslím si ale, že Jurgen to riskne a nasadí Fabinha do základu.

Reagovat
Hokaido

https://allbluedaze.com/2019/10/30/eidur-gudjohnsen-icelands-greatest-ever-footballer/

Vzpomínka na Eidura. Nejspíš si ty časy strašně romantizuju, ale hráči jako on mi strašně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, začátky klubů jsou vždy nejromantičtější

Reagovat
Hokaido

:DDDDD

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to čeká obtížný. Mimo dlouhodobě zraněné jsou nejistí i Rashford, Maguire a Lindelof.

Takže: AWB, Jones, Rojo, Young - McTominay, Fred, Perreira - Lingard (Greenwood), Martial, James?

To je prostě strašná slabota. Možná by se měl někdo zaměřit na to, proč máme klíčový hráče pořád zraněný...

Reagovat
Mastný Chobot

S tým, že Nelson už hral za rezervu, dnes je prvý matchday od roku 2007, kedy Arsenal nemá žiadneho zraneného hráča áčka.

Neveril som, že sa takáto vec niekedy stane a zároveň dnes čakám troch dlhodobo zranených po zápase.

Reagovat
icemike

Reagovat
patas92

Co mentálně zraněný Xhaka?

Reagovat
Mastný Chobot

S tým už nič nespravíme

Reagovat
SunFells

Mrzák nadosmrti.

Reagovat
Malresi

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola tvrdí, že za úspěchy posledních let vděčí klub z 80 procent skautingu. "Je to nejdůležitější oddělení v klubu. Pokud Txiki Begiristain a jeho lidé vyberou dobře, je 80 procent hotovo," řekl Guardiola.

Nuž, to sa im to vyberá, keď nie sú obmedzení finanče

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Young, Maguire, Lindelof, Wan-Bissaka, Fred, McTominay, Andreas, James, Martial, Rashford

Reagovat
Kixi Syhimour

vy jedete slušný mindgames na každého

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec je sestava s ohlédnutím k dlouhodobě zraněných nejlepší možná. Jsem zvědavej a docela se těším zase po dlouhý době. Počasí tam vypadá strašně

Reagovat
Hokaido

Na to počasí jsem zvědavý. Prý se přemýšlelo i o zrušení zápasu.

Reagovat
Setwo

kto bude podla vas hrat v zaklade? Aguero ci Gabriel Jesus? kvoli fante sa pytam

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero hrál pohár v týdnu, ale pod Pepkem těžko říct

Reagovat
Miguel19

To hrál i Jesus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Fantasy komunita měla jasno.

Bude hrát ve středu Kun? Pak ho ve fantě prodat, protože dnes hrát nebude.

Bude hrát ve středu Jusus? Pak jasná páska Kunovi.

A co udělá ten plešatej troll? Nasadí oba, samozřejmě.

Reagovat
Setwo

dal som Aguera a Mahreza... uvidíme, či vôbec jeden z nich bude v základe.. v City je jediná istota, že v základe bude Sterling.. inak ostatných hráčov často točí

Reagovat
Swarley

Dost čekam, ze si zrovna ted sedne.

Reagovat
Setwo

ďalej nikdy neviem, ktorého Silvu mam dat vacsinou davam Bernarda, lebo je golovejsi, ale zrovna tuto sezonu mu to strielalo len proti Watfordu

Reagovat
Horcmen

tím líp podle mě pro Aguero owners... že by zase posadil Aguera a Jesus hrál potřetí, to nehrozí

Reagovat
Hokaido

Já si nedovedu představit, že by dnes nehrál Sterling!

Teď koukám, že máme ve fantě 10 stejných hráčů.

Reagovat
Horcmen

To by se ti líbilo 10/15 je ještě ok, já už myslel 10 ze základu

Reagovat
diastan

Kun

Reagovat
iamek

Perreira

Reagovat
smazaný uživatel

Andreas??

Reagovat
iamek

Perreira podruhé

Reagovat
iamek

James fantasticky <3

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dopředu docela dobry vzhledem k počasí. James je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne typicke britske PL pocasi Tohle na PL milujeme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aké si zatím maže Martiala na chleba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Hrát v tomhle Kloppo, tak je to v píči.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako v Birminghamu bude podobně právě

Reagovat
smazaný uživatel

Martial trapacek

Reagovat
Hokaido

Ať mu dá žlutou, vždyť sebou plácnul

Reagovat
Raylan

Reagovat
forrest

Kdyz takhle pada Mane, tak jsou to vzdycky fauly prece...

Reagovat
Hokaido

Psal jsem tady minulý týden, že je to taky simulant.

Reagovat
forrest

Reagovat
cokoliv

Co přesně se ti na té penaltě na Maného nezdá?

Reagovat
Hokaido

Strašně soft call, fotbal je kontaktní sport a kontakt ≠ faul. Jak s Foxes, tak proti Spurs to bylo od Maného strašně přihrané.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale hodně mizí, poslední dobou se fakt píská skoro všechno.

Reagovat
Hokaido

Vím, no. Mně se to teda nelíbí. Pěkně to napsal Pipo v souhrnu Serie A:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-souhrn-10-kola-448748/#post11532118

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ani si mu to neopalcoval

Reagovat
Hokaido

Já na to palcování moc nejsem.

Reagovat
Salfovic

No právě

Reagovat
cokoliv

Vždyť Aurier se chystal kopnout míč někam do zámezí, tak do toho asi vložil dost síly

Reagovat
blade115

Reagovat
ernyyyy

Pereira je dobrej vtip

Reagovat
Miguel19

Perreira je fakt k smíchu hráč.

Reagovat
Miguel19

Jinak ta situace s Martialem mi přišla dost podobná jako v týdnu Alonso vs. James. Divím se, že to nefoukl..

Reagovat
smazaný uživatel

a daava goool

Reagovat
Horcmen

4 dny ti visela nabídka trejdu a expirovala

Reagovat
smazaný uživatel

jaj sorry ja som tam tento tyzden skoro vobec nebol lebo som waiver spravil hned v sobotu alebo nedelu a ani som necital clanok k fantasy

Reagovat
Horcmen

v poho, možná to zkusím znova po víkendu

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělý zpracování , skvěle King

Reagovat
Mimalu

Joshua King

Reagovat
diastan

Golaso

Reagovat
Gunner14

Ozil v základu dal story na instagram ohledně zápasu a to dává jen když hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

wow King famozne jako king

Reagovat
iamek

Perreira je naprostá parodie na fotbalistu.

Reagovat
Kixi Syhimour

United od toho slibného úvodu nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kingovo gól, to je za mě skoro hezčí než kdejaká bomba z pětadvaceti metrů, todle je prostě forvard na jedničku, nádhera.

Reagovat
masina_LFC

ako spravil to skvele, ale to bránenie bolo level starší žiaci

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Hokaido

Hele ty by jsi to mohl vědět, tak se zeptám. Nevíš, co dělal Klusáček někdy od roku 2015 až do teď, kdy šel do Bohemky?

Reagovat
salami

Cetl jsem nekde, ze delal asistenta Ivanu Haskovi.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

zadama k brane a stejne ho vypicha...braneni jak zacek

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho bránil?

Reagovat
Kixi Syhimour

V konečném důsledku Bissaka, ale Londelöf stál nějak nesmyslně mimo se mi zdálo

Reagovat
r.mrazik

bissaka...ale prijde mi,ze tam nemel vubec co delat...

no spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka. Ale ked zacne robit bezvyznamne tackles tak bude zasa topka

Reagovat
I am Mancunian

strasna nemotorna lama

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
R22

Reagovat
icka

Reagovat
Likan7

Bissaka jak když jsme hrávali fotbal na gymplu...

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
r.mrazik

to je desna pica ten andreas

Reagovat
Whitemedia

Pereira super hráč, hodil by se do Zlína

Reagovat
icka

Reagovat
RKBoy

tá Oleho pleška s tými pár rezancami okolo ma hrozne irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre hovada ten bournemouth..

Reagovat
I am Mancunian

Jlingz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

najtrápnejší klub PL Burnemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takový nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Práve naopak. Jeden z najsympatickejších klubov v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie to vysloviť...?

Reagovat
Kluivert9

XI | Ederson, Walker, Stones, Fernandinho, Angelino, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, Aguero

SUBS | Bravo, Jesus, Mendy, Mahrez, Cancelo, Otamendi, Foden.

Reagovat
diastan

Kun podle očekávání

Reagovat
FCSL

Leno - Chambers, Sokratis, Luiz, Tierney - Torreira - Guendouzi, Ceballos - Ozil - Auba, Lacazette

Pěkná

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že tu v stredu 95% goonerov pičovalo, keď stiahol Ozila

Reagovat
Lacko_Boh

no a?

Reagovat
Hachim Mastour

diamant?

Reagovat
masly008

vypadá to tak,nebo mesut na křídle.

Reagovat
Taiger

Leno - Chambers Luiz Sokra Tierney - Guendo Torreira Ceba - Mesut Auba Laca

Wtf, no Pepe

Reagovat
Kluivert9

Lallana

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Lallana, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Fabinho, Milner, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Origi.

Lallana

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to bude srandy , Lallana s Lovrenem

Reagovat
Kixi Syhimour

Už vidím, jak tam půjde Fabinho na posledních 5 minut a stejnak tu žlutou dostane .

Ale mně se Lallana třeba proti Arsenalu docela líbil

Reagovat
Benzema

S Keitou najhorší hráč a tebe sa aj tak páčil ? Aha, mal dobrý účes, tak preto. Čo sa týka jeho prínosu na ihrisku na pozícii 6tky sa radšej nevyjadrujem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsi poněkud podrážděný poslední dobou. Sledoval jsem to po očku, ale přišlo mi, že i když to není normální DM tak si vedl docela dobře.

Reagovat
Benzema

Nie som podráždený, len píšem, že proti Arsenalu bol hrozny a dúfam, že dnes to bude od neho oveľa lepšie a získame aj vďaka nemu 3 body.

Reagovat
Malresi

Tak Loveren sa pri Matipovom zranení očakával, s Lallanom nás ale Jurgen pekne vytrollil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako, čekal jsem když už tak Milnera, ale fakt jsem myslil, že Fabinho hrát bude.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
masina_LFC

vau, fakt som necakal, ze bude setrit fabinha a este ze ho nahradi lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho, kdyby dostal zlutou, tak by nenastoupil proti City, ne?

Reagovat
masina_LFC

Ano, ale je to klucova postava v zalohe a vonka na Aston Ville to zas nebude prechadza ruzovou zahradou

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláte je i bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Lallana, Lovren snáď chytí životnú formu, šupák.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ok, Lallana bude MotM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

vysvetlí mi niekto prečo nehráva Keita častejšie? čakal som ,že strčí Hendersona, Lallanu či Wijnalduma do vrecka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita zatím pořád není ve formě a proti Arsenalu utrpěl menší zranění, dnes ale do hry asi půjde. Ale Lallanu chtěl Klopp předělat na DM.

Reagovat
RKBoy

je to škoda, lebo ako hráč sa mi velmi páči, talentovo je na tom určite lepšie ako títo traja..

Reagovat
smazaný uživatel

problem budu najma tie zranenia, on by sa do toho urcite dostal

Reagovat
Whitemedia

no a nestrčil

Reagovat
Malresi

Dopláca na časté zranenia. Na jar sme hrávali v lige aj lige majstrov v optimálnej zálohe Fabinho, Keita, Wijnaldum/Hendo až kým sa Keita do konca sezóny nezranil. V tejto sezóne toho zatiaľ tiež moc neodohral, verím však, že jeho čas príde a Henda posadí.

Reagovat
TopinB

Já jsem rozmýšlel kam se doplácá

Reagovat
fenixLFC

Strci ho tak do obvazov pretoze ten kripel nevydrzi zdravy dva tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

On tam dá Lallanu místo Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, kdyz date zaskoku dlouhodobou smlouvu. Kdo místo nej? Pochettino? Nebo Allegri? Nebo Blanc? A nebo Mourinho?

Reagovat
Whitemedia

Blanc už prostě trénovat nebude..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Jakto, ze se na to vykaslal? Tak Allegri by nemusel byt spatny.

Reagovat
Horcmen

Pro fajnšmekry na tipáči Dale Stephens dá gól @ 80. 76 zápasů v PL 1 gól, ale trochu se upsali, soupeř ideální.

Reagovat
Miguel19

Zkusíme for fun

Reagovat
Hokaido

zkusím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pokud máme tu výkupku 40 mega na Akého, tak by byla strašná kokotina to neuplatnit..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšil už fyzickú hru a hlavičkovanie?

Reagovat
Miguel19

Nevim, ale hroší jak Zouma či Christensen nebude

Reagovat
Whitemedia

za Christensena bych ho měnil okamžitě

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

len aby ste neboli znovu sklamaní

Reagovat
Whitemedia

kvůli čemu?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
havrys99

Konečně uvidím Gunners po dlouhé době v přímém přenose.

Pak prosím někdo hoďte stream

Reagovat
smazaný uživatel

United naprosto bez systemu. Ale je to dobre, kdyz maly sympaticky tym s dlouhodobou koncepci a praci hl. trenera udela giganta, kde vlastne ani nevedi, co delaji. United by spasil trener tyou Simeoneho, kdyz pominu defenzivni styk fotbalu, tak prave tvrdou ruku opet potrebuji.

Reagovat
Whitemedia

Wilson

Reagovat
Gedofrey

Tak záloha Gini, Hendo, Lallana

Reagovat
RKBoy

tažko uverit ,že ste majstri Europy.

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu este 97 bodov v PL

Reagovat
r.mrazik

tyčka...skoda

Reagovat
RKBoy

akonáhle United nestoja okolo vlastnej 16. a nespoliehajú sa na štandartky či protiútoky, sú absolútne marný.. taký drahší Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou bez systemu. Za Mourinha aspon vedeli, jak se do těch sanci dostat, jak si je připravit, ale tohle je cista nahoda a spolehani se na individuality.

Reagovat
smazaný uživatel

však to píše, dražší Newcastle

Reagovat
r.mrazik

jojo...hlavne za mourka loni..to byla lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Loni uz to byla krize. Jak teď.

Reagovat
Dawon

coze pod Mourinhem vedeli

Reagovat
bbbauch

Za Mourka to bylo skoro to samy, taky jsme spolehali na individualni kvalitu hracu a ne na nejakej utocnej system.. akorat predtim tam bylo vic kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Billing MotM za mňa, neskutočne to tam diktoval celý zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě ještě ten kapitán Cook, fakt skvělý výkon vzadu

Reagovat
Mastný Chobot

aj ten

Reagovat
Taiger

Proč hraje Ceballos furt, jestli bude hrát Mesut ze křídla

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...nehazej to...strilej to

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vezmu zpetne, tak Solskjaer je neco jako Matteo Prisel v idealniho casu k tymu (Solskjaer mel navic serii slabych souperu v te dobe), nabudil tym, ten udelal vysledky, dostal smlouvu, do ktere si urcite zasadil kvalitni odstupne , kdyby neco, a tudiz je to pro nej win-win situace. Takhle se dela byznys Az ho vyhodí, tak mu zas budou platit do te doby, nez si najde pradi5

Reagovat
smazaný uživatel

*najde práci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz na to nemas co napsat, das smajliky jak male decko.

Reagovat
TopinB

Myslím, že spíš poukazoval na to, že tam máš big grina v každém řádku kromě jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chapu. Ale krome dvou radku.

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
r.mrazik

Olina tohle prezit nemuze

jasne,chybi mu hraci...ale voe...stavebni andrease jde za nim...s tim at jde to pice

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
r.mrazik

fakt? no nene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Edo mluvil v rozhovoru, tak ze přežije bohužel asi vše.

Reagovat
r.mrazik

neverim,ze to prezije,kdyz bude nad pasmem sestupu dlouhodobeji

Reagovat
iamek

Ideálně kdyby měl soudnost a vysral se na to sám. Ještě chvilku a bude vetsi traged než Emery.

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak...zacina se v tom slusne placat...

ja teda chapu,ze ma omezeny zdroje...ale i tak...no uff

Reagovat
iamek

Střídání Perreira -> Lingard je naprosto geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Větší traged než Emery už dávno je.

Reagovat
iamek

Neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To porovnání s Emerym je úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Cele to, ze prezije vse je mimo

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Se podívej jaký má on kádr a jaký má ole kádr. Což není výmluva. Vedení si za to muže je a jen samo a jejich výmluvy fans nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je tohle uplna blbost. Tomu neveri ani Solskjaer

Reagovat
smazaný uživatel

Co mluvil?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
masina_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
diastan

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nikikrew

No tak snáď nebude Ozil na krídle dpc

Reagovat
smazaný uživatel

diamant

wolves tam ma 4 kridelnych hracov tak som zvedavy co spravi takyto clash

Reagovat
iamek

Ty vole Chelsea máme až za dlouho v lize na zlepšení nálady

Reagovat
Mimalu

ale zase budete zlepšovat náladu všem ostatním

Reagovat
iamek

Proto je na nic, ze s Chelsea hrajeme tak málo.

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Liquid

vyhoďte toho Oliho už, takto se u MANU nebude hrát ani EL v příští sezóně

Reagovat
tweek

Nejaky link, kde hledat fotbalove streamy, prosim?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Trand
Reagovat
Mastný Chobot

Solskjaer has now lost more PL games as a manager than Jurgen Klopp, despite taking charge of 104 fewer games.

pekná štatistika

Reagovat
Benzema

Už v Cardiffe predviedol, že je top tréner

Reagovat
iamek

Tohle je hodně vypovídající angažmá

Reagovat
Benzema

No asi je, keď aj teraz predvádza to čo v Cardiffe

Reagovat
iamek

Kolik zápasu pod jeho vedením si viděl hrát, když trénoval Cardiff?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tam dostal v zime hracov ktorych chcel a neurobil nic, ziadny posun, neukazali absolutne nic, neviem o co sa tu snazis momentalne.

Reagovat
icka

Reagovat
Benzema

Len dúfam, že tam ostane tak dlho ako Ferguson

Reagovat
avicii

Top top tréner.. Ale v Nórsku.. Kľudne nech si zavolajú aj top trénera zo Slovenska.. Trebárs Jana Kozaka, ten by si ich zrovnal

Reagovat
diastan

Reagovat
bbbauch

Kdo kdy mluvil o Olem jako o top trenerovi?

Reagovat
avicii

Hyp bol slušný

Reagovat
bbbauch

Takze bez odpovedi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
avicii

Tak podme na to, som fakt zvedavý na Lallanu, snáď sa mu zadari

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama v základu

Reagovat
cubazi

šílene

Reagovat
Nikikrew

kokos to je zas zaciatok

Reagovat
Trand

Se ani nedostaneme za půlku

Reagovat
Taiger

Nechci ze začátku hned píčovat, ale to co Guendo teď udělal bylo co? Udělat to Xhaka, už je tu tolik blití

Reagovat
Mastný Chobot

wow Guendouzi, to je úroveň

Reagovat
Heisenberg

Ty ztráty záložníků při první přihrávce dopředu jsou poctou Xhakovi?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty Wengele. Pod nim jsme doma hrali asi 8x lepsi fotbal

Reagovat
PhilipS

Vůbec se mi to nelíbí

Reagovat
Trand

Je těžký hrát se záložníkama, co nepřihrají na 5 metrů.

Reagovat
Luc-Luc

Hendo dost nejistej zatim

Reagovat
diastan

to je zas začátek

Reagovat
Kixi Syhimour

Zas? Většinou dáváte góly v první desetiminutovce

Reagovat
Taiger

lol Ederson, co to bylo

Reagovat
Hokaido

Ederson

Reagovat
Horcmen

Lundstram

Reagovat
cubazi

každy pojebany stream seka kurva piči tu...

Reagovat
Nikikrew

Laca ty si teda sobec

Reagovat
Hokaido

Lundyyyyyyyyyyyyy

Nejlepší hráč historie fanty

Reagovat
Taiger

Stejně ho má vlastně každej, takže to je jedno

Reagovat
Hokaido

Asi jedinej must have hráč letos, no.

Reagovat
Taiger

Man like Lundyyyyyyyyyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Remt

krásně to Hendo vracel zpatky, tyhle mice bejvaj nebezbecny jak svina

Reagovat
Remt

a propadnout to na Salaha, je to dost možná gol

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Ozil v sklze

Reagovat
Luc-Luc

Virgilovi dlouhy prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Poolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je zpátky a útok Arsenalu opět funguje

Reagovat
Mastný Chobot

Laca nááádhera

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Laca, Aubaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaa

Reagovat
Taiger

Aubičkaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR

Jinak typická obrana

Reagovat
Remt

mě podle varu prislo ze tam nekolik hracu bylo v offsidu teda

Reagovat
Kixi Syhimour

3 tam byli, ale ta 17 ne

Reagovat
blade115

Co se to tam děje ty vole? Všichni favoriti už dostali gól.

Reagovat
Side

to tady dlouho nebylo

Reagovat
RKBoy

snád aspon Wolves otočia.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans zaslúžene. sú lepší, aktívnejší, agresívnejší, za nás Henderson a Lallana strašne zlí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lallana? Však nehraje špatně.

Reagovat
Luc-Luc

Mne lepsi teda neprijdou, spis stastnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Maximin Mohlo to být 0-3, takhle ještě prohrajem, to je úplně jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem vás neviděl několik kol a ten propad oproti začátku sezony teda šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza, začlo to zraněním Fabiansskeho a už se to vezlo, dnes naprosta hrůza, už jste mohli vést 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

*5:0

Reagovat
Taiger

Emery jede na titul???

Reagovat
johan14

Reagovat
cubazi

Allison nechytá lepšie než Adrian...

Reagovat
Kixi Syhimour

A co s tím měl jako dělat?

Reagovat
cubazi

Nedostat jasle napríklad

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono je totiž strašně jednoduché vychytat takhle někoho.

Reagovat
smazaný uživatel

tieto strely sa chytat nedaju, jedine ak to brankara trafi, inak uplne bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Z Dijka se stava hrozny namyslenec. Trofeje a chvala mu zvedly ego na uroven Ronalda. Jestli ho Klopp vcas nezachyti, tak bude mit problem cely Liverpool.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako minimálně je prostě špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Se na to podívej, je na míle daleko od té jeho formy. Nemálo gólů jde přes něj, dneska v první minutě taky jen stál, jak si ho tam ten Villan v pohodě obehrál.

Reagovat
Kixi Syhimour

*bez toho smajlíka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozciluje se stejne.

Reagovat
Horcmen

hodně těsný ofsajd Firmino

Reagovat
Mimalu

dvě hodně těsné rozhodnutí pro Villu

Reagovat
Placebo

OT: Prosím Vás, proč jednou na OT můžu vybírat ze všech zápasů PL a teď dávají jen Live?

Reagovat
Horcmen

na O2? vybírat nikdy nejde a nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Vzdy jen LM a FL

Reagovat
Placebo

Díky, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf Z fotbalu se stala geometrie, tohle offside?

Reagovat
EL Gringo

Akoze toto neviem ci bol vobec offside

Reagovat
Setwo

To bol ofsajd? Veď boli na tej istej úrovni....

Reagovat
fenixLFC

To je taka picovina ten var na zaklade milimetrov riesit obe situacie, strasna sracka. Ce vidiet pravidlo urcuje ktora cast ruky je ruka a ktorou sa este moze hrat...

Reagovat
Taiger

Najednou

Reagovat
fenixLFC

Nie, vobec tu na to nepicujem od prveho kola a zapasu city ked im neuznavali goly..ale skusil si, mozno nabuduce...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ángel di María 22

Ja nevim, mne teda Firmino v offsidu neprisel

Reagovat
Remt

ani me

Reagovat
REPLIKATOR

VAR

Reagovat
diastan

VAR

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna od tebe

Reagovat
diastan

Já jej chválím pokaždé, i když se mi snaží házet klacky pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

chambers dava genialne pasy

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevyslo to ale myslienky to boli skvele

Reagovat
masina_LFC

wtf?

Reagovat
Whitemedia

VAR a ofsajdy

Reagovat
EL Gringo

Strasne to dojebal teraz Mane

Reagovat
Remt

Pokud by udělal cokoliv jineho bylo by to lepší

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som si uvedomil ze amn prestava byt na lavicke

Reagovat
Hachim Mastour

už bolo na čase

Reagovat
LGT

Co tohle bylo za ofsajd jako omg?

Reagovat
Adyss

Caute, bol niekto v Aue na futbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Almiron uz nikdy neda gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju si pustit WHU - NUFC, megazábavnej zápas

Reagovat
Free_player

tvle zatím zajímavý zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

McGinn taký mladší Milner, zaujímavý hráč. Záloha Villans je o triedu lepšia ako naša. Hlavne kvôli nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

on je skvely, v lete pojde vyssie

Reagovat
Horcmen

Mané bylo vidět, že to zas zkusí

Reagovat
Benzema

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Mane za toto by sa ani ten herec James nehanbil

Reagovat
Mimalu

Mane jak kdyby dostal taserem do zad

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
Hokaido

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

hraje ozil a hned mame lepsiu kontrolu a lepsie sa na to pozera

Reagovat
diastan

Taková šance, že Live ztratí a my nejsme schopni vystřelit na branku

Reagovat
Kixi Syhimour

úplně stejně

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne bych za tohle hrace dodatecne trestal. Min. jeden zapas. Pak by si to rozmysleli.

Reagovat
LGT

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

tato sekvencia nezmyselnych prihravok bola hrozna

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by vtipné keby tie výsledky takto ostali, čo sa takmer určite nestane.

Reagovat
Luc-Luc

To otocime, chce to strelbu ale kolem toho vapna, ne to tam susnat ve vapne furt

Reagovat
Remt

jen lip resit ty finalni situace, jinak i kdyz to není top vykon tak jsme uplne jinde nez oni

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak se mi zdá, že Salah přestal skákat docela

Reagovat
Remt

no ale tohle braneni Salaha ted vypadalo prinejmensim podezrele ted

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana tiež, v súbojoch na pozícii DM (!!!) nulový, Kloppovi jebe keď ho dá na túto pozíciu v tak ťažkom zápase... Už proti B - C Arsenalu bol slabý. On nemá v LFC ani na jednu pozíciu...

Reagovat
tomasinho

už měl být dávno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

to každopádně

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako mně tak špatný nepřijde, nicméně určitě bych nehledal problém u něj.

Reagovat
Horcmen

Lundstram druhý

Reagovat
Taiger

LUNDYYYY CPT

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield Mesto kde sa zrodil futbal.

Reagovat
Nikikrew

a najhorsie je na tom, ze som si len tak v duchu povedal, ze dnes daju 3 goly a bum hned po polcase

Reagovat
tomasinho

Blijete na Maneho, správně, udělal to jak idiot. Ale podle mě mu teda docela evidentně tu nohu přišlápl. Ten gól Villy taky jako nevím nevím, střelec v ofsajdu nebyl, ale ti, co byli, se aktivně zapojili. Firmino byl těsně no.

Reagovat
Remt

Co si pamatuji, tak Mane mel poslednich par dni 3 takovehle situace, ty prvni dve me prisly na penaltu, ted me to ale jako simulace prisla. A jak rikas.. Klidne to mohlo byt 1:0 pro nas. Jich bylo v offsidu jak psů, klidne to mohlo byt odpiskane, ale bohuzel.

Reagovat
cubazi

Mané musi isť dole... on snad nevie že hra futbal... všetko zlé

Reagovat
tomasinho

Určitě, Mane nevie, alisson to měl chytit. Bože, co sis šlehl dneska? Stáhnout Maneho by byla kokotina, jakkoliv nehraje dobře. Ale to nikdo.

Reagovat
cubazi

Ne Mané hra fantasticky a Allison chyta odkedy sa uzdravil ako čontofalsky v najlepších rokoch. Ved obidvaja robia chyby otvor oči. Maného dole a dať tam Oxa ktorý ma formu. Mané poslednu dobu nehrá nič.

Reagovat
Kixi Syhimour

No Mané fakt nič moc nehrá, to je pravda, ale Oxlade je na křídle nulový. Alisson chytá 3. zápas po těžkém zranění, gól rozhodně nejde na jeho triko, v rpvní minutě si naopak poradil dobře.

Reagovat
fff

Ty sleduješ futbal pod vplyvom alebo sleduješ iný tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Nepíš radšej nič .

Reagovat
smazaný uživatel

City si opet jedou svoje.

74:26 drzeni

13:2 strely

0:2 na branu

8:0 zblokovane

Vysledek 0:1.

Soton musi hrat jak tymy v play-off a skakat do strel po hlave, jinak nechapu.

At zije fotbal! Dostat 0:9 doma a nasledny zapas vest u mistra doma. Pospichal to rekl spravne. Fotbal nema logiku.

Reagovat
diastan

Slabotka, bez střely na branku za celý poločas, no budou to hodně zajímavé druhé poločasy u nás i s Liverpoolem..

Reagovat
Hokaido

Aguero, KdB, Sterling, Mané, Salah - 1. poločas = 0 gólů, dvě žluté karty

Lundy 1. poločas = 2 goly

Lundy > všeci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tam videl jine slovo

Reagovat
Heisenberg

Do gólu příšerný, pak dobrých 15 minut, který jsme ukončili prokombionováním se od vápna Wolves až k našemu vápnu. Potom zas 10 minut příšernosti.

Reagovat
Hachim Mastour

Torreira nemôže hrať tak vysoko, potom nemá kto brániť. Bellerin sa už musí schopiť konečne...

Reagovat
masly008

já tyky nechápu kde pořád lítá,buď toho DM neumí nebo mu Emery říká ať ho nehraje.

Reagovat
Hachim Mastour

To je jedno či vie alebo nie, resp. čo si Emery myslí. Každopádne mu dáva inú ofenzívnejšiu úlohu a posledného hrá dnes Guendouzi inokedy Xhaka.

Reagovat
masly008

však jo taky nechápu,asi ma emery vsugerováno že DM musí hrát někdo přes 180 cm jinak nevím.

Reagovat
Hachim Mastour

Myslím, že Ornstein spomínal v lete niečo v zmysle, že na DM by ešte niekoho namiesto Lucasa chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Emery je fakt trochu tvrdohlavější... Navíc Guendo dneska dozadu nic moc - jednou před vápnem ztratil, jednou prohrál (vypustil) běžecký souboj, oboje smrdělo gólem...

Reagovat
Hachim Mastour

Mateo dnes samé straty ako Granit.

Reagovat
smazaný uživatel

mel stejny pocet ztrat jako torreira teda.. (ale narozdil od nej, pak mel i nahravky, ktere vytvarely prilezitosti)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Guendo měl ztráty, resp. prohrané souboje v nebezpečnějších prostorech... S kreativitou souhlas, i proto by se měli ti dva prohodit.

Reagovat
PhilipS

Naše hra bez bálónu je příšerná. Bezkrevnej presing. Střední záložníci si permanentně nechávaj utéct hráče. Není náhoda, že necháváme tolik střel. Tierny non-existent. Něco tam je systémově špatně a už nevěřím, že to Emery zlepší. Chci změnu

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Tento výkon ide za Kloppom, tak skurvená záloha ako dnes by mala problém aj s Colchesterom...

Reagovat
Nikikrew

Zaciatok hrozny, prvych 10 min nas vlci prehravali na plnej ciare, potom to uz bolo ovela lepsie. Wolves su velmi kvaltne muzstvo a je to tazky zapas. Auba krasny gol, zaroven 50

Zatial sa mi velmi paci Luiz a nakonci aj Chambers. Lacca a Auba dobre bojuju a v strede mame konecne prevahu. Traore je nebrzpecny, musime ho len zdvojovat.

Bude to narocnych 45 min, snad to vydrzime

Reagovat
masly008

Traore je nebezpečný když se rozběhne, takže stačí hned dostupovat a nenechat ho otočit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta záloha je špatná, Henderson prosím dolů, Oxlade nahoru.

Problém je, že v určitých fázích sezóny má formu alespoň jeden z toho tria, teď ale jaksi ani jeden.

Aston Villa chytře překonala naši ofsajdovou past, prostě vystavila 3 hráče do ofsajdu ale střekce ne.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

A v zimě kup Součka místo Henda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Do půl roku by Henda posadil

Reagovat
Malresi

Hrozný výkon. Chýba tomu nasadenie a myšlienka, útočnej trojke sa nepodarilo skoro nič, v obrane sme neistí. Tak snáď im Jurgen poriadne dohovorí a v prípade potreby tam v priebehu druhého polčasu pošle Oxa,Keitu poprípade aj Divocka. Jediné pozitívum je zatiaľ výsledok City, ale tam som si istý, že dôjde k otočke.

Reagovat
masly008

jinak super výsledky o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jednu vec. Proc Guardiola nejak neporesi největší slabinu, a to je defenziva. Umi to vůbec? Kvuli defenzive vyhral naposledy LM v Barce treba. Ale neznam zadneho jineho favorita, ktery by tolikrát doma dostal první gol a musel nasledne otacet. To neni normalni mit kazdy zapas doma drzeni okolo 75%, a presto inkasovat tak casto. Samozrejme hraji vysoko, chapu. V tom pripade by to mel nějak modifikovat, jelikož stačí soupeři zalezt, počkat na ztrátu mice a následně vyrazit do zcela otevrene obrany. V LM, coz je jejich letos největší cil, zas nic neuhraji timto stylem. Narazí na rychleho soupeře, ktery bude zalezly, a vyrazi parkrat do kontru a bude po City.

Reagovat
diastan

Jak jsi napsal je to zkrátka stylem, kterým hrajeme a ten on nikdy nezmění ..a ono zas tak moc těch gólů nedostáváme, jen na ty první máme smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

No prave. Prvni goly

Reagovat
Luc-Luc

souhlasim, v LM souper s kvalitni obranou a presingem a rychlyma hracema vepredu tohle City prehraje

Reagovat
avicii

Zle zle zle.. Mane som úplne čakal ze sa tam ide capit o zem.. Zaslúžene žltá.. Škoda toho centimetroveho ofsajdu každopádne čím skôr prestriedať a druhy polčas na nich vyletieť

Reagovat
mr.Silver

Mozna jsem bias, ale s tim Ozilem a bez Xhaky, to vypada tak 20x lepe

Tim nerikam, ze hrajem dobre, v zaloze opet hrozne diry, vubec nechapu, co dneska hraje Ceballos. Luiz asi MOTM zatim, po dlouhe dobe hraje velmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Ceballos slabý dopředu (většinou jde spíš dozadu), Guendo zase dozadu (dvě větší chyby). I tak je to ale nejlepší záloha za posledních pár měsíců.

Reagovat
ajouki

Vždyť nemáte bez míče vůbec žádnou kontrolu nad utkáním. Wolves si posledních 10 minut dělali co chtěli a měli vyrovnat. Možná máte držení míče lepší, ale žádné šance z toho nepramení. Je to jen takové posouvání míče bez myšlenky. Na to že jsou na hřišti dva kreativní hráči - Ozil a Ceballos, tak nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

ceballos sa vobec neukazuje ako kretivny hrac zatial

Reagovat
vladis271

Náš gól bol rovnaký offside ako ich. Keby nezdvihol praporek stavím ruku, že to uzná. Ten VAR je fakt picovina.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč by to jako uznal, však by byl celý proces úplně stejný

Reagovat
vladis271

Si si nevšimol, že sa rozdielne posudzuje, či VAR potvrdzuje alebo vyvracia rozhodnutie rozhodcu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, zasvěť mě

Reagovat
fenixLFC

viac nez var ma sere uz len polehavanie a cakanie na to aby super odkopol loptu. ten var neriesil vobec nic spravne, ofsajdy si vytvara pomocou nejakej vymyslenej ciary z random bodu pretoze prave odtial sa uz rukou hrat nemoze. a na zakalde toho posudzuju milimetrove ofsajdy. jasne fauly neriesie ved preco, vo vapne ked chcu tak si vzdy nieco najdu....tuto sezonu uz var narobil viac kokotin nez cely slavny anglicky rozhodcovsky zbor za celu minulu sezonu dokopy...

Reagovat
Malresi

Ja som si bol takmer istý, že ten gól Bobbymu rozhodca uzná, podľa tej čiary to vyzeralo tak, že kolenom bol Mings pred ním. Hold, asi tomu dobre nerozumiem alebo som slepý

Reagovat
fff

Hráme zle a malo to byt 1 - 1. Asi toľko k tomu.

Reagovat
Setwo

Ako môže Klopp postaviť do zálohy Henda, Lallanu A Giniho... Vôbec sa nečudujem ze prehrávame.. Ale malo to byt 1:1 ani jeden z gólov nebol z ofsajdu

Reagovat
Nikikrew

Ten offside Firminho to je uz iny hnus, VAR je sracka

Reagovat
vladis271

Nebol offside. Už by som viac uveril, že posúdil to rameno ako ruku.

Reagovat
Luc-Luc

nehazel bych flintu do zita, to otocime, AV mi pripada slaba, z nasi strany nechapu reseni finalni faze, klicky, prihravky ve vapne, kolem toho vapna uz musi strilet, to tam musi litat na tu branu...vyndal bych Lallanu a do hry Oxe, ten se aspon neboji strilet

Reagovat
smazaný uživatel

stavim sa ze ozila stiahne v 60. minute

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp je teď musí namotivovat

Reagovat
LGT

https://twitter.com/DistanceCovered/status/1190660099926310914

To je fakt výsměch, dyť ta tečkovaná červená je na úrovni plné modré :D

Reagovat
Trand

Tierney celkem fajn směrem dozadu zvládá Traorého, naštěstí je to spíš atlet než fotbalista.

Reagovat
stiflerovamama

Mane, Firmino, Salah finálna fáza v niektorých momentoch na úrovni tretotriednych hráčov, najhoršie je, že sa Salah s Manem už ani nedokážu presadiť svojou priamočiarosťou ale miesto toho vymýšľajú pičoviny. Lallana o parník lepší výkon ako Hendo a Gini, tí su dobre absolútne nuloví.

Reagovat
SCELO

opat toto sa uz deje hadam aj 50x v zapasoch....

Reagovat
Taiger

Guendo ok

Reagovat
Whitemedia

Sokratis

Reagovat
Trand

Klasik no

Reagovat
tweek

je to fakt vocas, jsem na nej cim dal vic alergicky...

Reagovat
Hokaido

Mings jak je rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

Laca uz by taky potřeboval dat gol

Reagovat
Taiger

Chce to Pepeho, aby to rozběhal

Reagovat
Luc-Luc

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

guendo je hrozny dnes

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme emerymu ani nenapadne ho vystriedat za to ozil uz si pomaly moze balit kufre

Reagovat
Trand

Jako už loni od začátku byl s tím Guendouzim úplně ujetej, že musel hrát fakt každej zápas.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

neni

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Henderson, lallana na striedanie.

Reagovat
cokoliv

Henderson dopředu je jak - 1 hráč, on umí jen nakopnout míč do vápna úplně na slepo

Reagovat
Trand

Naši záložníci nejsou špatní, ale jsou všichni totálně průměrní, respektive hrajou v rolích, kde nevyniknou jejich přednosti. Torreira hraje něco podobnýho, co hrál Ramsey a to je prostě šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

mne prijde, ze ma hrat torreira snad neco na zpusob soucasneho kanteho, ale absolutne na to nema jeho inteligenci, prehled a uz vubec ne jeho fyzicku.. nechapu, co tam dela

Reagovat
Luc-Luc

Divock uz se jde rozcvicit

Reagovat
Kixi Syhimour

STŘÍDEJ TOHO HENDERSONA

Reagovat
vladis271

Strieda hneď

Reagovat
fenixLFC

Bayern 1:5 od frankfurtu a lipsko vedie 8:0. Werner casual 3+2

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

To bude fakt neskutočné delo, ak ho skutočne dotiahneme k nám.

Reagovat
avicii

Strieda.. Hendo môže nahrať do tutovky a dá to protihracovi

Reagovat
Taiger

Za mě super střídaní, ale spíš Pepeho by to chtělo

Reagovat
cubazi

Už ste zrejme prepli kanal? Tam kde LFC nehrá dobre? Myslim tam kde prehráva...Lebo ja ho sledujem už od 1 minuty....

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady máš Alissona

Reagovat
cubazi

a ty VVD

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to ani půl hodina, co jsem ho zkritizoval

Reagovat
cokoliv

VVD teď solidně v lese

Reagovat
Kixi Syhimour

Do prde*e můžeš už sakra střídat?

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
Kincl

Tomu rozumíš víc jak Emery od TV?

Reagovat
bbbauch

To asi nebylo na Emeryho hele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Henderson je po opici. Načo dopice čaká s tým striedanim

Reagovat
vladis271

On tam nechá henda aj lallanu

Reagovat
Whitemedia

City 16 střel, na bránu ani jedna, zblokovaných deset.. Soton tři střely a všechny tři na bránu..

Reagovat
Hokaido

A to ještě ten jejich gol byl dorážka, takže ze dvou střel.

Reagovat
Edgewalker

Martinelli je strašně boží, radost ho sledovat

Reagovat
masly008

Reagovat
Kincl

CITY otočka pojďme

Reagovat
Luc-Luc

Lallana

Reagovat
vladis271

Toto klopp totálne prekaucoval

Reagovat
Horcmen

Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je sracka. Koledujem si o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ani to netrvalo dlouho. Wolves zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvený Lallana agrh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Jimeneeeeeez

Reagovat
Whitemedia

VLCIIIIII

Reagovat
Rothbard

Leicester si jde pro titul

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama tragéd

Reagovat
Minister

kokoti

Reagovat
Whitemedia

ale od Arsenalu hezká vyčkávaná na vyrovnání..

Reagovat
Edgewalker

Očekávané.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je snad ruka, ne?

Reagovat
Malresi

Jednoznačná

Reagovat
Setwo

Ruka jak hovädo... Choďte do pici

Reagovat
Minister

Chambers je proste priemerný obranca.

Reagovat
masly008

jako že by belle tu hlavu vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

On i Luiz by byli lepší na DM (příp. jako třetí stopeři), rozehrávka slušná, pohyb taky, ale potřebuji za sebou nějaký back-up...

Reagovat
Taiger

Svádět ten gól na něj? ok

Reagovat
EL Gringo

Na co je ten VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

sledovat Lallanu, to je utrpení

Reagovat
Luc-Luc

Ruky ve vapne uz se nepiskaji ?

Reagovat
Kixi Syhimour

kde je VAR?

Reagovat
Hokaido

Pískej konec všude a bude to dokonalý kolo.

Reagovat
Kincl

Ještě musí City otočit

Reagovat
Hokaido

Koukám na to a Soton tohle nemůže přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by mohli vsichni domaci dat tak dva goly a dobry

Reagovat
Svatej

To ani nešlo líp zakriknout

Reagovat
LGT

To je výsměch tohle

Reagovat
vladis271

Rozhodca je fakt neskutočný kkt

Reagovat
Rothbard

Na co kouknout na posledních 10 + nastavení minut? Co je nejzajímavější, největší bitva?

Reagovat
Hokaido

City jsou dobrý.

Reagovat
Kincl

tak City otočka, Liverpool bez bodu a Arsenal klasika nedá tři body, jde se pít užívejte sobotu lidi

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

to bude kocovinka

Reagovat
smazaný uživatel

ehm 3>0 ci?

Reagovat
9augi9

Odporúčam začať sledovať iný šport.

Reagovat
Setwo

na papaj trapko

Reagovat
pospec7

:D

Reagovat
smazaný uživatel

penisom po zuboch tomu Nemcurovy

Reagovat
Hokaido

Nevěřím, že ten gol City byl regulérní.

Reagovat
smazaný uživatel

pepe zacal chytat formu a neda ho vobec do zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Emery out

Reagovat
blaugrana

Tak a City pomaly, ale isto do cela.

Reagovat
Luc-Luc

Robbo konecne

Reagovat
REPLIKATOR

Robertsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne braneni od luize

Reagovat
smazaný uživatel

uplne zbytocny prestup

Reagovat
smazaný uživatel

jako jinak dnes hral dobre, ale pak tam hodi takovy fatal...

Reagovat
PhilipS

dneska je guendo frustrující. hroznej zápas

Reagovat
Greny

+5 za co ?

Reagovat
Rothbard

Klopp klope na dveře Premier league. Otevírejte.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané neumí hrát fotbal

Reagovat
Malresi

JOOOO KURVAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooooooooopooollllll

Reagovat
Heisenberg

Live

Reagovat
smazaný uživatel

maneeeee ty kunda simulantska mam ta rad

Reagovat
johnik

Yeeeeeeaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mickey mouse

SAAAAAAAAADIIOOOOOOOO

Reagovat
Malresi

Mané je celý zápas na hovno, ale stejne má 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten guardiola je sprosty psychopaticky primitiv. Som rad ze to nakoniec Liverpool otocil, nech ten spanielsky chuj ma na hovno vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel si co ten debil stvaral na konci?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeral som City

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... OK. Rozhodca navyse pridal este minutku, pretoze Aguero zdrziaval odchod pri striedani v nadstavenom case a ten blb tam zacal penit ako ked psychopat dostane zachvat.

Reagovat
smazaný uživatel

a to este aj Ederson ako vidim dostal zltu za zdrzovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, cas zdrzuje kazdy mancaft na konci, ked vyhrava, ale aspon nech sa trener netvari ako ze mu je ublizene, ked sa rozhodca neda ojebat a dany cas predlzi. To co tam henten dnes vystrajal je na kazajku.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho mal vzdy za takeho sympataka, ale zvykne mu takto zajebat pri rozhodcoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Emery to zabil stridanim, proc jako stahoval Lacu a Lucase? nemam na to silu...

Reagovat
Greny

no byt hrac AV jsem dost nasranej ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy haluzácke

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

MANÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
EL Gringo

Najlepsie mozne vitazstva

Reagovat
cubazi

Posledných 7 minut sme hrali ako Majstri !! LFC

Reagovat
vladis271

Hahahá... Fanúšikov city môže aj jebnut teraz :D

Reagovat
Greny

hlavne ja bych rekl ze ten primak vubec uz nemel byt a tim to vse zacalo

Reagovat
cubazi

Ty budeš nejaký stand up komik...a dost dobrý

Reagovat
Greny

jako o faulu se bavit nebudu ten byl... ale nechaval vyhodu .. to ze to ten vas hrac zazdil to je vec druha ... rozhodne bych se k tomu nevracel zpetne

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som cakal, ze uz nam ten priamak neda...

Reagovat
Luc-Luc

ale zase tam mela byt penalta predtim no

Reagovat
9augi9

Reagovat
Greny

nemuzu posoudit videl jsem az koncovku zapasu

Reagovat
nani92

Aj United

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool klasika stesti

Reagovat
9augi9

Aj Levante ho dnes malo čooo?

Reagovat
cubazi

Blahoslavený VY čo veríte v modlu menom FUTBAL. Bude Pozehnaný A verte v Kloppa ako svojho pána a spasitela... O VY MALOVERNY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcel Merčiak si to Ty?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

arsin plz

Reagovat
smazaný uživatel

Jürgen time

Reagovat
REPLIKATOR

Until we score

Reagovat
9augi9

Zápasy Live sa majú vždy sledovať do úplného konca, to už si snáď mohol každý uvedomiť.

Reagovat
off-olda

Posranej Liverpool

Reagovat
9augi9

Reagovat
redyyz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

A poďme to o týždeň ukončiť chlapci. :)

Reagovat
off-olda

Přesně. Už byste mohli prohrát.

Reagovat
vladis271

Véd sme minule stratili s MU. :(

Reagovat
off-olda

Miguel na ty sestavy hrozně sere.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Nečekám vůbec lehký zápas. Watford je sice poslední a při pohledu na statistiky a počty vstřelených branek je to tragédie, navzdory kdykoliv jsem je viděl hrát, tak nebyli vůbec marní a dopláceli na špatný zakončení. Především teda v duelu s Arsenalem to byl z jejich strany solidní mazec, tak snad nepředvedou něco podobnýho i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

JORGINHO

Reagovat
Whitemedia

Píská Taylor, u videa Dean... RIP moje nervy...

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
diastan

Chelsea..To zas bude zápas Jen ty zápasy s Účkama ..

Reagovat
SpartaOvenka

Jorginho

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

T A M M Y !!!

Jorginho

Dobře že se prodal

Reagovat
Whitemedia

Kdo ho prodával?

Reagovat
Miguel19

Někdo od nás tady jo..

Reagovat
off-olda

Jorginho Wow.

Reagovat
Svatej

Ty kraaavo ta nahrávka byla nádherná, fakt nádherná. Jorginho je úžasnej.

Reagovat
blade115

Tammy <3

Reagovat
YNWA__MSN

Proč dopici nehraje v základu Chamberlain. Dá 2 góly proti Genku, Arsenalu a na důležitý zápas v lize ho nechá na lavičce Jedinej hráč v záloze, který dokáže někoho obejít, vystřelit, nahrát dopředu... Milner - Fabinho - Chamberlain

Reagovat
off-olda

Tammy To mělo být 0:2.

Reagovat
Miguel19

To musí zabít kurňa..

Reagovat
Miguel19

Foster pěkně ale potom.

Reagovat
off-olda

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z Forstera je dnes Neuer

Reagovat
mikelinos

Foster je dlouhodobě kvalitní brankář

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Nevidím že by to bylo 0:3..

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi má tolik volného prostoru a dělá zatím jen špatné rozhodnutí.

Reagovat
ajouki

Willian mu to tam dal dvakrát zbytečně do špeku a razantně mu zmenšil variabilitu v řešení. Dát mu to pár metrů dále, tak může zvolit lepší řešení.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Si tak běžíš k bráně a najednou máš pod nohama Zoumu ve skluzu a jsi bez balonu. Super.

Reagovat
Whitemedia

Zoumova specialita před zraněním

Reagovat
off-olda

Jojo, pamatuji se. Hrozně bych si přál, aby se do té formy dostal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

prijde mi ze Tomori dnes pri drzeni mice si pocita jak nejakej hrac z okresu ... dnes mu ten balon zavazi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford hraje rozhodně líp jak tým nakonci tabulky.

Reagovat
hitZor

Co to je? Pět minut do konce poločasu a dobrá čtvrtina lidí na tribuně naproti kameře už jde pryč? To mají na Watfordu tak malé záchody?

Reagovat
Mimalu

Foster se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Foster doprdele už

Reagovat
Whitemedia

To není fér, Foster se snaží..

Reagovat
off-olda

Mount do prdele to je škoda.

Reagovat
Whitemedia

Chytat jim Kepa, tak už vedeme o tři branky

Reagovat
RonaldinhoCFC

Willian horší než minule CHO, Azpi k tomu nemá daleko, ale mělo se vést 2:0 minimálně, Foster podává snad heroický výkon prozatím.

Reagovat
blade115

Azpi ukrutně špatnej. Má jedinou kliku, že Watford přes jeho stranu vůbec nehraje, tak nemusí tolik bránit jako Emerson na druhé straně. Ten je sice po zranění, tak mu to budiž omluvou, ale jinak taky není o moc lepší jak Alonso. Dozadu jen o něco, ale dopředu zas nepřidá vůbec, ale vůbec nic. Naopak pochválit si zaslouží Willian, přes několik ztrát hraje s neobvykle vysokým nasazením a po ztrátě napadá, nemává rukama a nenasazuje otrávenej ksicht. Nevím, jestli to je Lampardem, dobrými výsledky nebo jestli je sám překvapenej důležitostí v týmu, ale je hrozně pozitivní změna. Pak je tu teda taky famózní Jorginho, ten je letos jak vyměněný. Celkově to není špatné, Foster akorát dnes chytá jak bůh, jinak by tomu 0:3 slušelo daleko víc. Mountova střela fakt skvělá, konečně se ti hráči nebojí zakončovat i z větších vzdáleností. Modlím se jen, aby Watford nedal nějakou haluz, jinak by to mělo být relativně v pohodě zvládnutelné. Ve druhé půli tam ideálně poslat co nejvíc náhradníků, ať je dost sil na Ajax.

Reagovat
Greny

Ajax jsem vcera videl a taky to meli dobry.. trikrat stridat vsechno kvuli zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson je naopak skvělý a Willian nic moc. Podle mě teda hraje s vysokým nasazením vždy, takže tam nějaké výrazné zlepšení od jiných zápasů nevidím.

Reagovat
blade115

V čem je Emerson skvělý? Deulofeua tam často musel za něj řešit Tomori, prakticky všechno šlo přes jeho stranu. Dopředu nepřidal vůbec nic, vždycky vrátil míč zpátky, ani nezkusil centrovat. A jestli mi chceš tvrdit, že Willian hraje pravidelně s vysokým nasazením, tak jsme asi posledních pár let sledovali jiný mikrofón. Já samozřejmě mluvím v delším horizontu než poslední 1-2 měsíce...

Reagovat
Talker

Mě se vůbec nelíbí Pulišič a Willian - Pulišič je dost neviditelný, vůbec není na míči. Willian zas ztratil formu na míči a dával veškeré míče do špeku, nikdy to nebylo ideální provedení. Sice maká, je na míči, ale prostě ty přihrávky jsou většinou špatné. Dal bych tam CHO.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic je dnes extra špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se pasuju na nového zakřikávače.

Reagovat
TopinB

Reagovat
blaugrana

Tato Celzi je fakt sympaticka. Ziadny hnudak Terry a Drogba. Frenkie

Reagovat
blade115

Ani klávesnice ti ten blábol nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle teda nebyla chyba Emersona ale Pulisice.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian výborně, Mount mohl zamířit líp

Reagovat
off-olda

Áchyjo...

Reagovat
Kluivert9

Zouma zas byl na Botoxu?

Reagovat
RKBoy

chce to rýchlo dat na 2:0 , Watford síce nič moc ale snažia sa a pokial im tam spadne nejaká haluz, tak ich to nabudí a potom sa bude hrat tažko.

Reagovat
Mimalu

Pulisic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta obrana..

Reagovat
Whitemedia

Tammy super asistence

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Talker

Pulišič Vykoupil se.

Reagovat
Talker

Jinak skvělé od Williana a Abrahama.

Reagovat
RKBoy

zatial v lige 460 min a 4+2.

Reagovat
Talker

Herně se mi zatím nelíbí, ale střílí goly, to je asi nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Čekal jsem to u něj přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle může být faul od Mounta?????

Reagovat
hitZor

To sem teď taky nepochopil, borec mu málem zlomí záda, ale je to Mountův faul

Reagovat
off-olda

Foster posranej

Reagovat
Talker

Foster se rozhodl, že chce být i přes prohru MotM

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic je fakt tragéd v tomto

Reagovat
Whitemedia

Trefil bránu? Trefil!

Reagovat
Talker

Kovačič má zakončení na úrovni Mikela.

Reagovat
Whitemedia

Jsem si říkal, že je dost velká ostuda, když má profi fotbalista horší střelu než já..

Reagovat
montaigne33

Věřil jsem, že AV nějaký bodík získá... VELKÁ škoda LFC nemůže mít štěstí pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič je fakt top class (Až na střelbu)

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Ve chvíli, kdy máme 3-4 golové hráče na hřišti, tak ta jeho střelba/řešení ve finální třetině nevadí tolik.

Reagovat
hitZor

Na Emersona to jako podle Taylora byl čistý tackle? Protože to byl jednoznačný faul, a pokud by nebyl, tak by to musela být žlutá pro Emersona

Reagovat
RKBoy

na Emersona jasný pred 16. a VAR mlčí.. hlavne ,že času na riešenie milimetrovích ofsajdov je kopa.

Reagovat
RKBoy

jasný faul*

Reagovat
Whitemedia

u videa sedí jebko Dean, nemá smysl řešit..

Reagovat
hitZor

VAR může řešit snad jen penaltové zákroky, ne?

Reagovat
RKBoy

VAR má riešit všetko čo sa deje na ihrisku.

Reagovat
Kluivert9

Jasně, na každou kravinu VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť VAR nemůže řešit normální fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nestřídáme?

Reagovat
Mimalu

vedem 2:0, ne 6:0

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

DEAN SE ÚPLNĚ POSRAL??????

Reagovat
off-olda

Tohle nemůže být penalta omg...

Reagovat
ajouki

Lol. Takže Odoi minule žlutá za simulaci a dnes penalta, jo?

Reagovat
diastan

Reagovat
vitasrp

Hodně hustý.

Reagovat
RKBoy

ako zdramatizovat lahký zápas..

Reagovat
hitZor

Takže Odoi dostal žlutou a zsimulování při jasné penaltě a teď při jasném filmování je penalta?

Reagovat
hitZor

Jasně, kontakt byl jasný, ale vždyť doprdele šlo nádherně vidět, jak to mohl bez problému ustát, ale viděl, že má balon moc daleko, tak spadl, začal řvát a když viděl, že se to nepíská, tak ho ta bolest přešla a začal řvát na rozhodčího.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Dean je zkurvený kokot

Jenom o tom být ve středu zájmu

Reagovat
kvasha16

ale co im tam jebe?

Reagovat
blade115

Můžou nadávat jen sami sobě... Šaskují tam na pár metrech, přitom už si ta situace několikrát žádala, aby to uklidnili a odkopli někam doprdele. Místo toho tam Jorginho, Kovačič a Emerson vymýšlejí kličky, jesličky a kdejaké píčoviny. Naprosto v pořádku posouzené, Dean zbytečně dlouho přezkoumával.

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Nebrečel jsi minule, že už jsi se mnou skončil?

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Absolutně vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

... posledna veta

Reagovat
blade115

Já nevím, co blázníte, vždyť mu ve vápně kopnul do kotníku. Deulofeu šel na zem ochotně, protože už mu nic jiného nezbylo, ale faul to prostě byl.

Reagovat
Taiger

Reagovat
TopinB

Kopnul? Jako jo, Dean si to obhájí bez problémů, ale kopnutí si nepředstavuju tak, že tam tu nohu Jorginho položí a Deulofeu si svou nohu položí zpátky na zem aby naschvál zakopnul

Reagovat
blade115

Jak "položí"? Měl míč, Deulofeu mu ho vzal, chtěl ho zpátky vykopnout, ale trefil Deulofeua. Absolutně souhlasím s tím, že padat nemusel a že to spíš oportunisticky přihrál, ale přesto to faul byl. A vůbec si do kontextu nedávám nějaké posouzení zákroku na CHO, ten tam minule úplně směšně spadnul bez jakéhokoliv kontaktu. To tady se o kontaktu nemá ani smysl bavit.

Reagovat
TopinB

Ale on ho netrefil! Ano, tu nohu tam nechal, ale Deufoleu místo toho aby mu noha šla nějak přirozeně, že by snad chtěl běžet, tak ji naschvál dal zpátky dolů aby zakopnul o Jorginha.

Nezlob se na mě, ale to je dive jak sviňa.

CHO jsem neviděl minule, takže vůbec nevím, ale tohle prostě nemá být penalta. Ale bohužel, Dean si ji obhájí.

Reagovat
TopinB

TL, DR: Vidím obrovský rozdíl mezi "trefí" a "naschvál zakopnul"

Reagovat
blade115

https://twitter.com/AldoLuizSF1/status/1190707912328568833

To mi chceš tvrdit, že tam nevidíš pohyb Jorginhovi nohy směrem k Deulofeuovi? To prostě není tak, že by někde "nechal" nohu, on se aktivně snažil vypíchnout míč, ale ten už byl prostě pryč. Už bych se opakoval - přihrané samozřejmě ano, ale v pohodě obhajitelné, jak sám říkáš, a já ani na moment nepochyboval, že to pískne.

Reagovat
TopinB

Obhájitelné určitě, ale tohle prostě imho není penalta, sorry jako. Pohyb je tam snad na půl cenťáku, to mi přijde ale spíš aby si udržel rovnováhu.

Jako tohle ho prostě nemohlo rozhodit, neřeknu kdyby byl v plném sprintu, tak fakt stačí máličko, ale tohle prostě není faul, ani na půlce ani ve vápně. A 100% ho "nekopl do kotníku". Vždyť větší kontakt byl, když se hráči postavili vedle sebe na minutu ticha

Reagovat
blade115

Njn, tak se prostě neshodneme.

Reagovat
Kluivert9

A teď by ti tam mohl hodit Alonsa za Emersona na minutku

Reagovat
blade115

Vždyť to je fuk, jestli dvoubodový Emerson, nebo jednobodový Alonso... To Alonso místo něj aspoň může ještě dopředu něco vymyslet.

Reagovat
RKBoy

s tým ,že si to tam nemali pinkat ale odkopnút súhlasím ale s tou penaltou nie.. kontakt bol malý a hráč nebol v pozícii z ktorej by mal aspon minimálnu šancu na gol.

Reagovat
off-olda

To jsou vymrdanci. A Deulofeu by zasloužil tu hnátu zlámat. Čurák.

Reagovat
Whitemedia

Dean je prostě píčus, nesnáším ho..

Reagovat
Talker

Wow Za tohle pencle - hráč byl v situaci, kdy neměl šanci udělat absolutně nic, byl tam malý kontakt a pencle... Zajímavý.

Reagovat
hitZor

Po tom, co se to takhle přezkoumává, bych ještě dal žlutou za simulaci, vždyť šlo nádherně vidět, že nespadl po kontaktu, ale až po tom, co viděl, že balon nestihne.

Reagovat
RKBoy

Lamps dnes zabudol ,že može aj striedat?

Reagovat
vitasrp

Ale je samozřejmě neuvěřitelný takhle kombinovat v okolí vlastního vápna.

Reagovat
off-olda

Co se kurva hádaj? To byla přinejmenším žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

To zrychlení Tomoriho

Reagovat
hona.kub

Já fakt nevím, samozřejmě, že se ho dotkl, ale nebylo to na stojnou nohu a nijak neovlivnil jeho další pohyb... Těžko říct, snad jen, ta byla kurva přísná

Reagovat
Taiger

Kdo si myslí, že tohle je penalta, tak nerozumí fotbalu

Reagovat
hitZor

Reagovat
Whitemedia

Lee Dixon: “If that’s a penalty, the game is gone.”

Reagovat
Taiger

Však ho "KOPLI" do kotníku

Reagovat
Whitemedia

odporný zákrok, měla přijít červená a ban na deset zápasů

Reagovat
blade115

Tolik k respektu k cizím názorům. Klasika.

Reagovat
off-olda

Jorginho Jen tý kundě nalož.

Reagovat
smazaný uživatel

CO TEN JORGINHO DĚLÁ DOPRDELE

Reagovat
hitZor

Spíš co dělá rozhodčí? Ten hráč Watfordu nejblíž lajně od něho stál tak šest metrů

Reagovat
off-olda

Kova

Reagovat
Horcmen

ty vole, ještě že je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Málem jsem dostal infarkt... Dean se může jít vysrat, kokot jeden.

Reagovat
off-olda

Kepaaaaaa Uffff

Reagovat
Talker

Ty vole. Napínavý

Reagovat
Mimalu

z pohodového stavu kdy kontrolujeme hru jsme to málem královsky posrali no...

Reagovat
vitasrp

Zatraceně důležitý, že jsme to utkání nezahodili. A taky je to zatraceně dobrá škola, co ten tým dělat nesmí. To utkání bylo po druhém gólu naprosto rozhodnutý, Watford neměl žádnou energii, Chelsea se už nijak agresivně netlačila do zakončení, držela míč na kopačkách, nechala soupeře běhat a nepouštěla ho do šancí - čili ideální způsob hry za stavu 2:0.

Je ale absolutně nepřípustný, aby hráči v pokutovém území kombinovali způsobem, který předcházel penaltě. Tam to mohl myslím Emerson i Kovačič v pohodě odkopnout a je naprostý selhání, že tak neučinili. Jorginho sice udělal penaltu, ale spoluhráči ho dostali do tak debilní situace, že za to mohl asi nejmíň. Ta žlutá, co pak dostal, byla taky solidní, viděl jsem hráče zdržovat mnohonásobně víc a nic se nestalo, tady frajer akorát jednou zastavil rozběh a hned ji měl.

Co se týče tý penalty, určitě ho kopl, ale pokud útočník udělá dva kroky a pak spadne, tak je pro mě trochu zvláštní ji pískat. A jestliže je to clear and obvious error, nerozumím tomu, že trvalo dvě a půl minuty, než ji sudí nařídil. A už vůbec nechápu, proč teda minulý týden dostal Odoi žlutou za simulaci - tam byl taky jasný kontakt, byl evidentně strčen, ale jednou je to žlutá za simulaci, podruhý clear and obvious error a pokutový kop. Co mě na tom celém VARu sere zatím nejvíc, že se ty situace posuzují bez nějakýho dlouhodobého směřování, bez nějakého jasně nastaveného metru.

A Kepa je chudák, statisticky to musí být snad nejhorší brankář v lize, ale co má dělat, když půlku branek dostane ze standardek, tečovanejma střelama nebo jako dneska z penalty, když si jinak prakticky nesáhl na balón. Každopádně ten zákrok v samém závěru byl skvělej, díky bohu za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

akorát k té žluté pro Jorginha, tam dostal řekl bych rozhodčího sám zbytečně pod tlak kdy tam těsně předtím štěkal na Deulofeua a snad i do něj strčil, pak stačilo trošičku zazdržovat a kartu by mu dal skoro každý rozhodčí

Reagovat
M0rb1D4S

On si hlavně Jorginho nechal pravděpodobně tu žlutou dát schválně. Takhle nebude hrát proti CP, ale na ManCity už bude zase s čistým štítem.

Reagovat
smazaný uživatel

Must must win game. A taky bych rád viděl nějakou reálnou změnu.

Gazza

Foyth, Davinson, Dier, Ben

Winks

NDombele, Lo Celso

Lucas, Kane, Son

Reagovat
matZz

reálna změna dnes určitě bude, Kane ani neodcestoval s týmem

Reagovat
Orlandiiik

takže dnes dáme 3+ goly, Son a Lucas budou větrat

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych Diera místo Winkse, jináč bych to takhle bral, už bylo dost Alliho a Eriksena

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Kixi Syhimour

Nefunguje

Reagovat
Hachim Mastour

Mne áno, ale to nevadí. Ajtak to tu už posielal djourou pod souhrn a ja som si ho nepozrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Takhle při neděli by nebyl špatný silný slepičí vývar. Poslední dobou se vaří celkem často. Člověk si na to hned zvykne

Reagovat
smazaný uživatel

Preston Original Invinciblibles.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu vůbec nějaký fanda Foxes?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hokaido, chceš-li ho počítat

Reagovat
Kixi Syhimour

+ v blíbených je má i Céčko a Ferguson6, ale ti tu nejsou zas tak často

Reagovat
Hokaido

Já je sleduju asi víc jak Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně, když je Chelsea zábavnej klub na sledování

Reagovat
Hokaido

Chelsea mě hrozně nasrala s vyhazovem Conteho, tím můj vztah k ní strašně ochladnul. Teď s Frenkem se to naštěstí lepší.

Reagovat
Svatej

úplně stejný jsem to měl..

Reagovat
Seydou Doumbia

Ricardo je tank. Jinak ten Perez vypadá jako fotbalista v Leicesteru častěji, jak jednou za deset zápasů. Velká změna oproti Newcastlu, ale tam jsem ho většinou viděl jako podhrotového hráče zrovna jak hráli 4-4-1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ayozeho mě vždy štvalo, jak je pomalý. Ten by s míčem neutekl ani Zabaletovi

Reagovat
Hokaido

Taky mě to zaráží, s balonem fakt neuteče nikomu. Almiron mi zase přijde jako jeden z nejrychlejších hráčů v PL, ale že byste si zrovna polepšili...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele stokrát raději Almirona, on proste nemuze byt tak jalovy ve finalce porad a ta jeho rychlost s balonem, pracovitost a nekonecny nabehy jsou supr.

Reagovat
Horcmen

Lord Farquaad

Reagovat
Hokaido

Já ho mám na lávce a místo Pepeho mi tam jde Guendo, doprdele.

Reagovat
Horcmen

Taky ti nemusí vyjít toto kolo všecko, máš Maddisona

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester Cahillovo bránění

Reagovat
vladis271

Nie je ten Turek ešte lepší ako Maguire?

Reagovat
Hokaido

Ako kto?

Reagovat
vladis271

tak ten stoper asi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Má parádní start do této sezony. Zatím odchod Maguira není znát, tak snad si udrží formu. Velké překvapení pro mě.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně že je.

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne brutalny

Reagovat
Mönchengladbach

O parník.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester Keď Maguire stál 80 mega koľko bude stáť Soyuncu 120?

Reagovat
matZz

Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Sissoko, Ndombele, Eriksen, Dele, Son, Lucas. Pochettino, za co nás trestáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Blázen

Reagovat
jk

Jako, že nechal sedět Winkse?

Reagovat
Hokaido

To je prostě nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní dokonalost ten gól Leicesteru

Reagovat
REPLIKATOR

krásně na jeden dotek

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal super tragický

Reagovat
Mikesh

Leicester si jde pro další titul.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Salfovic

Reagovat
Whitemedia

Takhle to zajebat

Reagovat
Greny

typickej zapas dvou tymu ze spodni poloviny tabulky

Reagovat
jk

Dele je poslední půl rok fakt strašně zbytečný hráč. Nevím jestli by mu Poche neměl na hřišti najít nějakou jinou roli, třeba šašek nebo lékař...

Reagovat
Rothbard

Na hřišti, nebo mimo hřiště?

Reagovat
matZz

jako jasně, je to dneska z naší strany hrozna sračka, ale u Deleho vidím aspoň nějakej pohyb, Davies mu nevrátil snad jedinou přihrávku, Lucas na hrotu úplně zbytečnej, nepodržel jedinej balon, Sonny na křídle úplně odříznutej.

Reagovat
jk

Tu analýzu pošli Pochemu. Další kolo přejedeme Sheffield jak nic.

Reagovat
Whitemedia

Tottenham totálně nulový...

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím ano, Alli a Moura jsou absolutně neviditelní

Reagovat
avicii

To je slabota tento match... Neviem ci sledovať aj druhý polčas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Matić

Hroznej fotbal zatím, Spurs totálně bezzubí.

Reagovat
masly008

son

Reagovat
Miguel19

Son

Reagovat
hefy

Son tomu přidal strašně moc, ale penalta jasná... achjo.

Reagovat
Front hell

si dělaš prdel ne?

Reagovat
hefy

Tu nohu mu přilehl naprosto očividně.

Reagovat
Front hell

ten trapny blbec jenom čekal na kontakt ať sebou může jebnout o zem.

Reagovat
hefy

I když s tebou nesouhlasim, tak i kdyby, je to naprosto irelevantní.

Reagovat
Front hell

za mě prostě faul ne. takže naprosto dobře posouzené

Reagovat
jk

Reagovat
masly008

a byl to důvod pádu?

Reagovat
masina_LFC

súhlasím

Reagovat
lajka30

Docela protimluv nemyslíš?

Reagovat
hefy

Nevylučuje se to, Son byl faulovanej, ne tolik, aby spadl, ale faulovanej... no a pak zasimuloval, což ale neneguje prvotní faul.

Reagovat
lajka30

Jakože simulofaul?

Reagovat
hefy

Faul a následná simulace, dva skutky přímo navazující.

Reagovat
Greny

hlavne si to v klidu obhajit

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
RKBoy

dost nudný boj záchranu..

Reagovat
Cobra

Jděte do píči s tímto. Místo nahrávky do šance, tak radši spadnu.

Reagovat
Front hell

tohle je snad simulace na zlutou. Když si vzpomenu za co dostal saka zlutou.

Reagovat
vitasrp

Skočil slušnou šipku, ale stoper tam šel jak manťák a přilehl mu nohu, tak já už fakt netuším, co se pipakat bude a co ne.

Reagovat
Whitemedia

Včera u videa Dean, pískal Taylor, dnes píská Atkinson, u videa Taylor.. proč tady ty tři neschopné kundy řídí všechno, co si v PL zapnu...

jak asi je Taylorovi, když včera odpískal penaltu po radě od Deana za daleko menší zákrok a dnes u videa řekne, že penalta ne..

Reagovat
R22

Atkinson se v našem zápase u videa taky vyřádil, viz https://twitter.com/beINSPORTS/status/1190718797340000256

PL by měla s těma rozhodčíma něco dělat no...bohužel je až příliš chrání...

Reagovat
smazaný uživatel

+ ta penalta za ruku..já sem za video hrozně rád, ale dokud ho budou používat takový idioti tak ničemu nepomůže..

Reagovat
R22

Reagovat
Kluivert9

Souboj marnosti, tady to nemůže skončit jinak než 0:0...

Reagovat
Front hell

mě je z tech fotbalistu na

Reagovat
Rohlíček

Iwobi

Reagovat
jk

Son + Dele skoro jako za starejch časů

Reagovat
Front hell

iwobi.

Reagovat
lajka30

Poslední hodiny má před sebou na lavičce Evertonu Marco Silva.

Reagovat
jk

A klidně bych tam poslal Parrota na hrot.

Reagovat
Greny

jasna penalta

Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda za mě taky, ta ruka se mu viditelně pohnula z toho jak tečnul míč

Reagovat
jk

Obránce taky evidentně přilehl Sonovi ruku a ti samí řvou, že je simulant, směju se spíš těm tendenčním komentům.

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

+1

Reagovat
Minister

ale no tak

Reagovat
Greny

a co to bylo ? vzdyt se mu pohla cela ruka jak mu na ni dopadl mic

Reagovat
Kixi Syhimour

úplně jasně za mě

Reagovat
Dawon

Taky teda moc nechapu, cemu se divi...ruku to trefilo naprosto nezpochybnitelne, byla ve znacne neprirozene poloze...vysvetli mi nekdo, kdo zna dukladne pravidla, proc toho jako neni penalta?

Reagovat
Greny

prave ze i kdyz je znam tak nevysvetlim ... tam prave bylo splneno snad vse aby to penalta byla

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna ruka

Reagovat
Whitemedia

To jsou takové hovna neschopné, z nich mám nervy..

Reagovat
vitasrp

Ach jo, jak dlouho tohle zkoumali? Dvě minuty, tři? To mi přijde prostě hrozně dlouho, však to úplně rozbíjí zápas.

Reagovat
matZz

jestli to nejsou schopní rozhodnout během minuty, tak mají nechat pokračovat hru

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Front hell

zajimavé no. za mě ruka.

Reagovat
masina_LFC

VAR je absolutne zbytocny za takychto podmienok v Anglicku... to mozu rovno zrusit, lebo z tohoto ziadne pozitiva neplynu... mohol to byt obrovsky krok dopredu pre futbal, ale kedze to riadia retardi nic z toho

Reagovat
Greny

červena jako nic ?

Reagovat
Rohlíček

tyvole

Reagovat
Kluivert9

To je prase ten Son

Reagovat
Whitemedia

TO JE TAKOVÝÝÝÝÝ ZMRD

Reagovat
Greny

celej zapas me prijde podrazdenej

Reagovat
jk

jediný podrážděný si tu ty tyvole

Reagovat
Whitemedia

podrážděný jsem já z rozhodčích a nechal jsem se unést, z opakovačky samozřejmě beru zpět..

Reagovat
jk

Reagovat
Minister

Čo sa tam stalo? Nevidel som to.

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

to do Auriera narazil

Reagovat
Greny

je to mozne .. ale Son me prijde celej zapas podrazdenej

Reagovat
Coutinho10

ma tom svuj podil, ale zase bojovat se musi...nemohl ho nechat bez zajmu...tady byla proste smolna situace, ze naletel na skalu Auriera

Reagovat
jk

jn

Reagovat
vitasrp

Aha, tak to ani nebyl faul na červenou. Jako je to hrozný, co se mu stalo, ale ten faul na rudou nebyl podle opakovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

šak měl vytahlou žlutou, ale až uviděl co se stalo, tak dal reda

Reagovat
vitasrp

Taky je ta červená úplně špatně podle mě, Son ho nefauloval tak, aby si zlomil nohu, to už je smolná shoda náhod.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Detective

Podle mě to i rozhodčí věděli, ale dali jí aby se to nezvrhlo, v tý atmosféře to asi musel někdo odnést. Jasněže z hlediska absolutní spravedlnosti to neni ok, ale zápas se dohrál relativně v klidu a obrousilo to ty největší hrany. Je to extrémní situace.

Reagovat
Dawon

Taky mam teda pocit...a jestli sem videl spravne, tak to byla nejdriv zluta a pak to zmenil na rudou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně tak

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hefy

Reagovat
matZz

a VAR mlčí

Reagovat
kulych

Reagovat
Greny

v tomto se asi neshodneme

Reagovat
lajka30

Reagovat
masly008

Tak zase to můžeš brát že to byl skluz ze zadu bez šance hrát míč,ale i tak mu dal žlutou a až když viděl následek tak rudou což je kokotina.

Reagovat
Hokaido

Tak má k dispozici video. Je to v tyhle situaci blbý, ale červená je skandální rozhodnutí. VAR je úplná fraška.

Reagovat
masly008

Podívej se dole,skluz ze zadu a balon už hrát fakt nemohl.

Reagovat
Hokaido

Stejně to není ani náhodou na červenou.

Reagovat
masly008

zastav si to ve chvíli kdy jde son do skluzu a podívej se kde je balon,žádná šance hrát míč a jelikož je to zklus ze zadu tak klidně červená.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
masly008

já neříkám že bych ji dal,ale že může být.je to úmysl zastavit hráče bez šance hrát míč.pokud si ještě rozhodčí řekne že je tam úmysl ho zranit tak není o čem.a vem si kdo pískal že.

Reagovat
ajouki

Ani náhodou to není faul na červenou. Každé kolo je v lize minimálně jeden faul, který je hnusnější a tu červenou by si zasloužil. Minule třeba rugby zákrok od Guendouziho.

Ještěže to ale ustřihli a není tam pokračování. Úplně tam vidím, že Aurier pokračoval svým pohybem a zajel do něj sáněmi. Snad někdo bude mít odvahu na to kouknout a pokud se to potvrdí, tak alespoň 6 zápasů stopka.

Reagovat
icemike

Oranžová jako prase. Míč je už metr pryč a son ho zezadu dojede

Reagovat
Seydou Doumbia

+ Aurier červená za dodělání práci co načal Son

Reagovat
Busby babes

presne. Jako Son by stejne nemohl pokracovat, ale na cervenou tohle neni. velka smula.

Reagovat
ajouki

A Aurier, který do něj nohama napřed a celým svým tělem skočil, co? Jeho zákrok určitě smůla nebyla, takhle bez respektu do souboje chodit nejde.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Co se stalo prosím?

Reagovat
Kixi Syhimour

Son šel do skluzu, fauloval ale Gomes špatně dopadl a ještě narazil do Auriera, podle mě do konce sezóny mimo.

Reagovat
stiflerovamama

AKo nech sa na mňa nikto nehnevá, červená ani náhodou, veď to sa mu stalo potom ako zle dopadol. Atkinson sa snáď posral...

Reagovat
Greny

jako nevim no .. zezadu , bez sance hrat mic .. ja bych ji dal tak jak tak

Reagovat
stiflerovamama

Atkinson + VAR ... Dokonalé spojenie

Reagovat
lajka30

Skluz ze zadu bez možnosti hrát balon jasná redka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nerozflákal si tu nohu, jak tam podklouznul a pak narazil do Auriera?

Reagovat
Coutinho10

jo, proste obrovska smula no....

Reagovat
Front hell

faul na žlutou max. Dneska to moz nezvladá

Reagovat
frank
Reagovat
smazaný uživatel

to je šílený, jak má tu nohu protočenou.. Lucasův a Sonův výraz mluví za vše

Reagovat
Seydou Doumbia

je to prasklá holen nebo ne?

Reagovat
Greny

to muze byt klidne holen, lytkova i kotnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
David143

Neprijde vám, že hraci Evertonu nějak trpí na zlomeniny dolních končetin? Coleman, McCarthy, Gomes.. snad si ještě někdy kopne

Reagovat
Busby babes

zlomeniny jsou smula. s tim moc neudelas.

Reagovat
Salfovic

Pijí málo mléka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

GOOOL

Reagovat
Hokaido

Nádhernej gól. Balón od Digneho úplná topka.

Reagovat
Rohlíček

Atkinson

Reagovat
Front hell

ten sanchez je strašná parodie

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dneska pískal penaltu na sona, pískal penaltu po ruce alliho, sonovi dal žlutou a sanchezovi dal reda

Reagovat
masly008

ještě sonovi žlutá za simulaci u té tvojí penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad buď penaltu na Sona anebo žlutou za simulování

Reagovat
RKBoy

strašný zápas, po každej stránke.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší utkání sezóny

Reagovat
jk

Zápas dost o ničem, největší show dneska předvedl fanda čukotky Greny a Atkinson.

Proti kartě pro Sona se snad Spurs odvolají, to zranění je fakt smůla Obvinit zrovna Sona z toho, že ho chtěl zranit je pitomost, ten se z toho podle mě slušně sesypal.. Výkon Spurs a Pochettina dneska strašidelný, Moura sám na hrotu byl slušný úlet, když sme balón do vápna dostali akorát po centru ze strany

Reagovat
masly008

nikdo sona neobviňuje z toho že ho chtěl zranit, ale byl to zkluz ze zadu bez možnosti hrát míč.

Když dostal Theo žlutou za to že se týpka ani nedotkl ale šel šlapákem do míče tak tohle klidně mohla být redka.

Horší je že mu dal žlutou a až když viděl co je tomu hráči tak radku,pokud mu to teda neřekli z Varu

Reagovat
Greny

a kde vidis problem ? :) schvalne ?

podle me penalta pro Everton proste byla, červena taky.. zduvodni si to bez problemu surova hra - bezohledne podrazeni hrace soupere zezadu bez snahy(moznosti) hrat mic .. dle pravidel bez problemu ... je docela jedno jak dopadl Gomes¨

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Ten tvůj problém vidím někde mezi židlí a klávesnicí...

Reagovat
hefy

VAR dneska snad všechno špatně. Penalta na Sona, žlutá pro Sona a redka pro Sancheze.

Reagovat
kiwwi

Za mňa nebola penalta na Soňa naopak sa mala pískať penalta po ruke Delleho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

s pomocí rozhodčích dneska totenham ubranil remizu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele