Nizozemská Eredivisie - souhrn 25. kola

26.02.2010, 22:46, aktualizováno 28.02.2010, 16:28
Komentáře a souhrny
Favorité z čela ligy opět nezaváhali. Po vítězství Ajaxu nad Utrechtem se doma dařilo také Twente a tři body má i PSV. Přestřelku v Groningenu nakonec vyhrál Feyenoord. Mounir El Hamdaoui hattrickem zajistil Alkmaaru výhru v Arnhemu. Willem II porazil Venlo a může nadále myslet na záchranu, stejně je na tom po výhře v Den Haagu i Roda.

Sparta Rotterdam - NAC Breda 2:2

28.02.2010 14:30

Góly: 44. Milano Koenders, 90. Rydell Poepon - 18. Matthew Amoah, 48. Csaba Fehér

Sparta na domácí půdě nakonec urvala bod, když se v utkání s Bredou trefil v samotném závěru Poepon a srovnal na konečných 2:2.

Utkání nemělo předem daného favorita, avšak hned od samého úvodu se taktovky chopila hostující Breda, která se od úvodních minut tlačila kupředu. První větší šance ovšem nepřicházela a tak musela přijít rovnou šance branková. Psala se 18. minuta a do dobré pozice se dostal Matthew Amoah. Ten se s ničím nepáral a přesnou střelou poslal hostující celek do vedení.

Hosté se mohli dostat po pár minutách dokonce do dvoubrankového vedení, ovšem proti střele Patricka Zwaanswijka dobře zasáhl domácí brankář. Sparta postupem času vyrovnávala hru a s končícím se poločasem se dostávala do silného tlaku, který vyvrcholil minutu před odchodem do šaten, kdy se k míči dostal Milano Koenders a tvrodu ranou vyrovnal.

Bohužel pro domácí hosté zaznamenali raketový start ve druhém poločase a netrvalo dlouho a Breda se radovala z další branky. Ve 48. minutě připravil Zwaanswijk brankovou šanci pro Fehera. Ten se zachoval jako opravdový kanonýr a přesnou střelou poslal Bredu do vedení.

Domácí v tu chvíli věděli, že pokud chtějí bodovat, musejí hodně zabrat. Breda ovšem svůj výsledek dobře bránila a sparťané se jen ztěží dostávali do zakončení. Druhý poločas uběhl rychle a bohužel pro oko diváka absolutně bez šancí. Chvíle k pokoukání ovšem přišli v samotném závěru. Sparta si vypracovala tlak a ve vzduchu viselo vyrovnání. Centr střídal centr a rotterdamští bojovali o každý kousek místa na soupeřově polovině. Nakonec to však domácím vyšlo, když se k míči dostal Poepon a vyslal přesnou střelu, která stanovila konečné skóre 2:2.

Více informací k zápasu

FC Twente - NEC Nijmegen 2:1

28.02.2010 14:30

Góly: 13. Luuk de Jong, 85. Bryan Ruiz - 67. Björn Vleminckx

Twente stále bojuje o zisk mistrovské trofeje, když si v samotném závěru dnešního utkání vybojovalo cenné tři body. Proti Nijmegenu se v samotném závěru dokázal trefit Ruiz a Twente mohlo slavit těsnou výhru 2:1.

Domácí byli v utkáním jasní favorité a to dávali na sobě znát již od samého začátku. Do svého soupeře se zakousli již od úvodních minut a bylo jen otázkou času, kdy přijde první branka duelu. Ta na sebe nenechala dlouho čekat a s běžící 13. minutou se k míči dostal Peter Wisgerhof. Ten si potáhl míč a přesným centrem našel De Jonga, který se nemýlil a Twente šlo do vedení.

Domácí stále tlačili. Důkazem toho byl i velmi povedený volný přímý kop, ke kterému se postavil Theo Janssen. Hostující brankář byl ovšem na správném místě a tak si s jeho pokusem poradil. Neuběhlo však mnoho a brankář Nijmegenu měl zase plné ruce práce. Tentokrát však změřil síly s hlavičkujícím Douglasem.

Tím první půle prakticky skončila. Ta druhá měla nabídnou další branky domácích, ovšem do poločasu číslo dvě naskočili lépe hosté. Právě tak přišlo vyrovnání, ze kterého se domácí těžce dostávali. V 67. minutě se v dobré pozici ocitl Mitchell Burgzorg, avšak našel ještě lépe postaveného Vleminckxe, který svou střeou srovnal stav utkání.

Domácí byli zaskočení a těžce se dostávali zpět do utkání. Nijmegenu remíza stačila, byl to pro ně úspěch. Ke konci ovšem přišel očekávaný tlak, ve kterém se jako kanonýr zachoval Ruiz. Ten utekl všem svým pronásledovatelům a přesnou střelou svou sedmnáctou brankou v sezoně vystřelil tři body domácímu Twente.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam 2:3

28.02.2010 14:30

Góly: 83. Tim Matavž, 88. Andreas Granqvist - 57. André Bahia, 80. Jon Dahl Tomasson, 90+2. Ron Vlaar

Feyenoord se po dlouhé době probudil v útoku a veze tři body z Groningenu. Zápas se musel líbit, padlo celkem pět branek.

Oba výběry hrály nerozhodně téměř do hodiny hry, pak se prosadil Feyenoord a Groningen musel otevřít obranu. V 80. minutě navýšil skóre Jon Dahl Tomasson a vypadlo to, že je dílo dokonáno. Avšak domácí se obrovsky zvedli a potvrdili pohodu v týmu, proto bylo během pěti minut srovnáno. Nakonec ale na Groningen poprvé v sezóně sedla smůla, když v nastavení rozhodl o přelití výsledku na stranu hostů Ron Vlaar.

Feyenoord se udržel na čtvrtém místě s dostatečným osmibodovým náskokem, Groningen vypadl z nejlepší osmičky a je devátý o bod z Bredou. Mírný outsider v úvodu zahrozil průniky Gorana Lovreho a Dannyho Hollyho, ovšem nic z toho nebylo, na druhé straně naopak zahrozil veterán Roy Maakay. Po skvělém centru Georginia Wijnalduma totiž dobře hlavičkoval, avšak precizní zákrok vytáhl také ze svého repertoáru gólman Luciano da Silva.a stav se proto neměnil.

Pět minut po pauze mohl dostat Groningen do vedení Fredrik Stenman, jenže míč napálil pouze do boční sítě a na druhé straně tak přišlo potrestání. Po nezištném pasu Wijnalduma se uvolnil na hranici vápna stoper André Bahia a z 15 metrů přeloboval bezmocného da Silvu. Groningen se snažil s výsledkem něco udělat a tlačil se do útoku, deset minut před koncem však zapomněl na zadní vrátka.

Po dobrém centru Theo Luciuse vložil balónu nohu do cesty dánský zabiják Jon Dahl Tomasson a bylo to 0:2. Jakoby po tomto momentu neměli domácí co ztratit a o tři minuty později snížil z vápna umístěnou ranou Tim Matavz, dvě minuty před vypršením normální hrací doby rozběsnil celý stadion Euroborg hezkou hlavičkou stoper Andreas Granqvist - 2:2. K nastaveném čase se ovšem stal hrdinou Vlaar, který vyslal neskutečnou střelu z 25 metrů a zmrazil většině fanouškům dech, o osudu duelu tak bylo rozhodnuto.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - RKC Waalwijk 5:1

28.02.2010 14:30

Góly: 6. Balázs Dzsudzsák (pen.), 19. Ibrahim Afellay, 22. Danny Koevermans, 40. Nordin Amrabat, 68. Danny Koevermans - 63. Charlison Benschop

Eindhoven sice vypadl z Evropské ligy, v domácí soutěži si ale dál počíná velmi dobře. PSV poslední Waalwijk rozstřílel 5:1, když už v poločase vedl o čtyři góly, a udržel si první místo o bod před Twente.

Favorit vstoupil do zápasu výborně. Už v šesté minutě fauloval van Mosselveld domácího Koevermanse a Dzsudzsak nařízenou penaltu proměnil. Eindhoven byl při chuti, tlačil a brzy se znovu měnilo skóre. Nejdříve se Afellay trefil do levého horního rohu hostující branky a o chvíli později zvýšil vedení na třígólový rozdíl Koevermans.

Krátce před koncem prvního poločasu si udělal místo na pravé straně Amrabat a prudkou střelou překonal brankáře Levitu počtvrté. Waalwijk v prvním poločase neměl žádnou šanci, ojedinělý útok předvedl v 63. minutě. Hosté dostali možnost přímého kopu a Benschop se z pětadvaceti metrů parádně trefil.

Jinak byl zápas plně v režii favorizovaného Endhovenu. Domácí s pohodlným náskokem trochu ubrali, přesto s přehledem diktovali tempo. Velké šance spálili Dzsudzsak či Amrabat, pátý gól zaznamenal až Koevermans, který v 69. minutě dovršil snahu Amrabata a dal výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - FC Utrecht 4:0

28.02.2010 12:30

Góly: 43. Luis Suárez, 66. Gregory van der Wiel, 68. Luis Suárez, 89. Dennis Rommedahl

Suverenita Ajaxu na vlastním hřišti nezná mezí. Amsterdamští borci nenechali nic náhodě a také dnes předvedli báječný výkon. Utrecht si z hlavního města Holandska odváží čtyři góly a červenou kartu navíc.

Tu obdržel již v první půli mladý zadák Jan Wuytens. Po jeho zbytečném vyloučení se hostující defenzíva zcela rozpadla a schytávala jednu ránu za druhou. Ajax navíc pustila do několika šancí, což se rozhodně nevyplácí.

Přitom svěřenci kouče Tona du Chatiniera nezačali vůbec špatně. Už v úvodních minutách dokonce vsítili branku. Míč do sítě propasíroval Sander Keller, ale gól nemohl být uznán pro hru rukou. Ajax příliš nebezpečně nepůsobil, vše se změnilo až v 33. minutě. Jan Wuytens hodně ostře a nepříjemně fauloval De Jonga,, za což pochopitelně z rukou hlavního arbitra nemohl vidět nic jiného, než li červenou kartu.

Početní výhody domácí hráči poměrně rychle využili, stačilo jim pouhých deset minut. Pověst fotbalového zabijáka potvrdil Lus Suárez, když se zorientoval nejlépe v pokutovém území, využil dlouhého míče stopera Jana Vertonghena a úspěšně zakončil.

Ihned po změně stran ve své aktivitě Ajax pokračoval. Své prvoligové trefy se málem dočkal mladíček Christian Erikssen. Jeho dělovka ovšem orazítkovala pouze břevno. Na druhou branku zápasu se tedy muselo čekat až do 66. minuty. Na konci Rommedahlova centru se objevil obránce van der Wiel a hlavou pojistil vedení svého celku.

To však domácím fotbalistům nestačilo a brzy opět udeřili. Utrecht se ještě ani pořádně nevzpamatoval a už zase lovil míč ze své sítě. S obránci si pohrál Luis Suárez a předvedl, že letos je jednoznačnou hvězdou Eredivisie. Minutu před koncem normální hrací doby se do střeleckých listin zapsal také zkušený Dennis Rommedahl.

Více informací k zápasu

Willem II - VVV Venlo 2:1

27.02.2010 20:45

Góly: 42. Jan-Arie van der Heijden, 55. Frank Demouge - 13. Gonzalo García

Willem II zvládl důležité utkání na své půdě a zdolalo přijíždějící Venlo, když dokázal otočit utkání ve svůj prospěch a zvítězil v konečném skóre poměrem 2:1.

Mírným favorittem byl domácí celek, ovšem začátek utkání tomu rozhodně nenasvědčoval. Hostující Venlo se do svého soupeře zakouslo jako hladový pes a každou chvílí jejich tlak sílil. Nakonec tato snaha přinesla i první branku. Běžela 13. minuta a k míči se dostal osamocený Ruben Schaken. Ten si pohrál s míčem a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování nabíhajícího spoluhráče. Tím byl hostující Gonzalo García-García, zprasoval si míč a přesnou střelou poslal Venlo do brzkého vedení.

Obrana domácího celku byla značně prostupná a hostující tým si znovu po skórování vytvářel tlak. Velká nervozita byla znát na domácím obráncí Daanu Van Dintherovi, který se podepsal i pod inkasovaný gól svou chybou v rozehrávce. Daan Van Dinther tlak na svou osobu neunesl a v 18. minutě si nevybíravých způsobem vyšlápl na hostujícího Schakena. Trest v podobě červené karty jej rovnou poslal pod sprchy.

Pro hostující celek se tedy vyvíjelo vše skvěle, avšak přišel okamžik, který rapidně změnil celý děj hry. Uběhla půlhodina hry a na domácího útočníka Nijlanda si po odpískání vyšlápl Calabro a za svůj počin uviděl stejnou barvu karty, jako jeho předchůdce Van Dinther. Oba celky tedy hráli o deseti a to vlilo krev do žil domácím.

Těsně před koncem první půle domácí dokázali srovnat. Psala se 42. minuta a ve prospěch domácích byl nařízel volný přímý kop, ke kterému se postavil Jan-Arie Van Der Heijden. Ten se s ničím nepáral a přesnou střelou nedal hostujícímu bvrankáři šanci. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Začátek druhého poločasu byl znovu lepší pro hostující Venlo, ovšem plány hostů na sthnutí skóre na svou stranu překazil domácí Demouge. Ten se odpoutal od svých strážců a v 55. minutě se objevil v bezprostřední blízkosti hostující branky. Nabídnutou šancí nepohrdl a Willem II se mohli radovat z vedení 2:1.

Bohužel to bylo na dlouhou dobu to poslední co se stalo. Domácí hráči věděli, že Venlo je nevyzpytatelný soupeř a tak se uchýlili k bránění svého vedení a do karet jim hrál i herní výpadek hostujícího celku. Ten totiž absolutně nevěděl co má vymyslet a tak se zmohl jen na šanci Michaela Ucheboho, který v samotném závěru branku přestřelil. Willem II tak svůj náskok uhájil a mohl se radovat z cenných bodů za vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - AZ Alkmaar 0:3

27.02.2010 19:45

Góly: 45. Mounir El Hamdaoui, 49. Mounir El Hamdaoui, 56. Mounir El Hamdaoui

Hattrick vždy vzbudí u všech odborníků a fanoušků velký povyk. Když ho navíc dá hráč během velmi krátké doby, tak je oslavován ještě dlouhý čas. Oživený Alkmaar se nemohl trefit až do konce půle, jenže pak otevřel skóre Mounir El Hamdaoui a během deseti minut hry v druhém dějství přidal další dvě trefy. Arnhem už byl poté naprosto odsouzen k záhubě a může být rád, že se prozatím udržel na patnácté pozici s jednobodovým náskokem na baráž.

To naopak Alkmaar výrazně promlouvá do bojů o nejvyšší příčky a přeje si jistě zaváhání Feyenoordu, přímá účast v Evropské lize s touto formou určitě visí ve vzduchu. Mounir El Hamdaoui se začíná stávat tahounem a na jeho třígólový nášup během dvanácti minut se určitě bude vzpomínat ještě hodně dlouho. Přitom jeho brankový příděl mohl být mnohem vyšší, přesně v polovině první půle totiž promarnil první velkou možnost zápasu.

Po velké chybě domácího záložníka Calvina Jong-a-Pina vypálil z nadějné pozice, pokus z jeho kopačky šel o něco vedle. Následně se musel vytáhnou brankář Piet Velthuizen, který brilantně vyrazil přímý volný kop Rasmuse Elma. Ovšem Vitesse dostalo smrtelnou ránu do šatny a prakticky ztratilo veškerou naději. První branka sice krásou neoplývala, nicméně do konečného hodnocení po krásně přihrávce z bezprostřední blízkosti se též počítá.

Po čtyřech odehraných minutách ve druhé půli se už přeci diváci mohli radovat také z lepšího zakončení. El Hamdaoui všechny zmátl na hranici ofsajdu a přesně zpracoval pas za obranu od Elma, pak už v tváří tvář gólmana Velthuizena nezaváhal a podél něho náskok zvýšil. O několik minut později bylo dílo dokonáno, když ve vápně se krásně rozhlédl Pontus Wernbloom a uvolnil El Hamdaouie, jenž zleva tvrdou ranou nenechal nikoho na pochybách.

Arnhem od této chvíle rezignoval a soustředil se hlavně na to, aby neutrpěl debakl. Alkmaar v dalším průběhu též ubral na obrátkách a tolik se do útoku netlačil. Poslední možnost utkání si vypracovali domácí asi čtvrthodinu před koncem. Jeden z mála povedených centrů do blízkosti vápna poslal Nicky Hofs, avšak technický pokus nad vyslal Santi Kolk a promarnil největší možnost alespoň na kosmetickou úpravu.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1:2

27.02.2010 18:45

Góly: 64. Gerald Sibon - 50. Bas Dost, 74. Everton

Heerenveen nezvládl své další utkání a na domácí půdě podlehl Heraclesu poměrem 1:2.

Utkání začalo lépe pro hostující celek, který se do Heerenveenu okamžitě zakousl. Z úvodního tlaku ovšem nedokázal vytěžit žádnou velkou šanci, a tak si diváci na nějaký rozruch museli počkat až do devatenácté minuty. Na hranici šestnáctky se k míči dostal volný Dost, poslal si míč podél bránícího protihráče a vyslal tvrdý projektil směr domácí branka. Jeho střele ovšem scházela potřebná přesnost, a tak zůstal stav nezměněný.

Bohužel to však byla jediná šance prvního poločasu. V domnění, že druhý poločas bude lepší, zůstali fanoušci usazeni na tribunách a těšili se na případné branky. Druhý poločas začal a na řadu přišla padesátá minuta, ve které se fanoušci dočkali. Míče se zmocnil hostující Marko Vejinovic, potáhl jej po straně a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování aktivního Dosta, který se v zakončení nemýlil a střelou k tyči poslal Heracles do vedení.

Domácí ovšem nesložili zbraně a okamžitě se začali aktivně zapojovat do hry. Přišla 64. minuta a s ní i perfektní individuální akce domácího Sibona. Ten se blýskl parádním průnikem skrze hostující obranu a chladnokrevnou střelou dokázal vyrovnat.

Domácí si však vyrovnání neužili dlouho. O necelých jedenáct minut poté totiž znovu udeřila útočná síla Heraclesu. Do perfektní šance se dostal Everton a útočník jeho kalibru se většinou nemýlí. Everton to také potvrdil a přesnou střelou poslal svůj celek do vedení.

Vítězství mohl potvrdit Willy Overtoom, avšak jeho střelecký pokus domácí brankář dokázal zlikvidovat. Poté rozhodčí utkání ukončil a ve tvářích domácích hráčů byla znát nespokojenost a zklamání. Heracles si z Heerennveenu odváží důležité tři body.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Roda JC 1:2

26.02.2010 20:45

Góly: 41. Kees Luijckx - 25. Mads Junker, 88. Anouar Hadouir

Zlatá remíza by to byla. Fotbalisté Den Haagu jistě mysleli na zisk všech bodů, rádi by se totiž odpoutali od barážové pozice, nicméně vzhledem k průběhu by přeci jen brali i bod. Už v prvním poločase prohrávali, záchranou pro ně bylo vyrovnání ještě do poločasu. Avšak v závěru vzal do svých rukou všechno tradiční střelec Anouar Hadouir a zařídil Rodě další tři body, hlavně díky němu se zřejmě podceňovaný mančaft udrží a bude hrát ve středu tabulky.

Den Haag sice nemá nějakou velkou ztrátu, ostřejší soupeři však budou přibývat a Den Haag dobře ví, že tyhle korálky vskutku mohou chybět. Den Haag tak nevyužil dobrou formu po předchozí remíze s Feyenordem a jasné výhře nad Tilburgem. To naopak hosté ze čtvrtého duelu zaznamenali třetí výhru a v důležitých střetnutích tak vždy uspěli, podlehli jen favorizovanému Alkmaaru.

Hosté vstoupili do utkání mnohem aktivněji a soupeře zatlačili do úzkých hned od úvodních minut. V první velké možnosti se ocitl stále hrozící Ruud Vormer, jeho odvážný průnik však skončil pokusem mimo branku. Roda se mohla radovat krátce po půlce úvodního dějství, kdy krásnou akci založil Jeanvion Yulu-Matondo a předložil před prázdnou branku dánskému útočníkovi Madsu Junkerovi, který už měl lehkou práci - 0:1.

Den Haag ale nesložil zbraně a od této chvíle se rychle snažil se stavem něco udělat. Nejprve pálil těsně nad Timothy Derijck, čtyři minuty před pauzou ale využil dalekého autu Dannyho Buijse a Kees Luijckx rychlým zakončením nekompromisně vyrovnal. Po nejistém začátku druhé půle se začalo hrát až v poslední dvacetiminutovce a převahu měla vskutku Roda. Po střele Willema Nanesena dokázal gólman včas zlikvidovat balón při dorážce střídajícího Pa Kaha.

Na druhé straně stál těž střídající Richard Knopper tváří v tvář gólmanovi Przemyslawu Tytonovi, vhodnou chvíli na zakončení ale promarnil. Závěrečné chvíle patřily Rodě. Nejprve po průniku Matonda nedokázal přesně zakončit Junker, následně po sólu rozhodl o všech bodech pro Rodu Anouar Hadouir a uchoval ji dokonce naději na případnou kvalifikaci o Evropskou ligu, což by byl rozhodně obrovský úspěch.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven25205058:1665
2.FC Twente25204147:2064
3.AFC Ajax25184373:1758
4.Feyenoord Rotterdam25138438:2347
5.AZ Alkmaar251231043:2839
6.Heracles Almelo251231034:3539
7.FC Utrecht2599726:2636
8.NAC Breda2597935:3934
9.FC Groningen25961034:3633
10.Roda JC25851231:4529
11.VVV Venlo25610935:3728
12.NEC Nijmegen25771130:4228
13.SC Heerenveen25821528:4426
14.Sparta Rotterdam25671226:4225
15.SBV Vitesse25651425:4523
16.ADO Den Haag25571326:4422
17.Willem II25621728:4820
18.RKC Waalwijk25402120:5012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ked tu neni ziadny komentar tak aspon ja tu dam nech vie holandska liga ze je znama trocha

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj boja, za chvílu sem napíše Fantomas týždennú správu o titule pre Groningen

Reagovat
domingo

Ta statistika Twente je neuvěřitelná, takovej ranec bodů a stejně jim to stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Bude

Reagovat
stas87

OT:slovensko ma velmi dobre nakrocene k bronzu sme zatial lepsi ako finsko davame do toho viacej srdca a chceme viac!palo demitra moze vyhrat bodovanie co je taktiez skvele hracom ako palffy stumpel demitra visnovsky tu medailu strasne prajem na konci kariery skoncit treti na olympiade je super pred zaciatkom som nasim priznam sa vobec neveril a cakal som nase vypadnutie vo stvrtfinale nemame tolko hviezd ako kanada amerika ci rusko ale v pravy cias maju nasi klicovy hraci formu co treba cechom chybalo a preto skonicil 7 v zapasoch zo svedskom a kanadou sme hre nedominovali ale vytazili sme z minima maximum hlavne proti svedom v druhej tretine 4 strely 3goly je neskutocne pri presilovkach si hraci ako gaborik demitra ci hossa vedia pockat a v pravy cas si najst miesto a udret mierne sklamanie su vykony ziga ale necudujem sa hra vo skalici je tam pan ale na uzkom klzisku sa tazko presadzuje nebojim sa povedat ze ho filc zobral troska za zasluhy...za turnaj:halak demitra gaborik obrana spolahliva nechybuje a pochvala vtiez pre tomasa kopecke risa zednika luba bartecka skratka pre vsetkych co sa predstavili na olympiade horsie to bude na ms to s hracmi z europy budeme radi za stvrtfinale...podakujme tejto generaci za skvelu rozlucku SLOVENSKOOOO

Reagovat
Godwinson

zasloužené vítězství Finska :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
stas87

urcite ano zo semifinalovej stvorky boli jasne njaslabsi za prehru si mozme len sami porazili sme sa sami nie finsko nas

Reagovat
Shevchenko

To Twente se tam drží zuby nechty.

Reagovat
smazaný uživatel

ale neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

PROSIMTĚ! Ty už se smiř s tím, že Ajax ten titul nezíská Forza PSV

Reagovat
smazaný uživatel

nepros je to zbytečný... stejnak máš pěkný bobky . Ale pokud ne Ajax tak raději PisSV než to trapné a slabé Twente, které by dělalo v LM jen samou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to píšeš práve ty

Reagovat
smazaný uživatel

díky za tu fotku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele