Eredivisie - preview 25. kola

26.02.2010, 08:24, aktualizováno 28.02.2010, 08:49
Previews
Pěti zápasy se v neděli dohraje 25. kolo a představí se v nich všichni kandidáti na titul. PSV si proti poslednímu Waalwijku hodlá napravit reputaci, Twente přivítá Nijmegen a proti Ajaxu se postaví Utrecht. Feyenoord cestuje do Groningenu, Breda se představí na půdě Sparty Rotterdam...
AFC Ajax - FC Utrecht  (neděle 12:30)
Utrecht v minulém kole poprvé na jaře vyhrál a hned si o poznání více věří. Jenže jeho dobrá nálada možná příliš dlouho nevydrží, jelikož už tento víkend musí změřit své síly s nebezpečným Ajaxem, navíc na jeho půdě.

Poslední vítězství nad Bredou mělo skutečně pro svěřence kouče du Chatiniera neuvěřitelnou hodnotu. Už dlouhou dobu se totiž propadali v tabulce stále níž a níž. Rozhodně to s nimi nevypadalo zrovna dobře, teď už ovšem mohou být v mnohem větším klidu. Především díky své výborné obraně jim nyní patří uspokojivá šestá příčka. Avšak pozor, na devátou Bredu mají náskok pouhých tří bodů.

Už po tomto kole tedy může být všechno jinak. S tím se však fotbalisté Utrechtu nechtějí spokojit a i v Amsterdamu touží bodovat. Pomoci by jim k tomu měl dobrý zdravotní stav všech důležitých hráčů. Hrát nebudou jen Hans Somers a Alje Schut.

V Eredivisii se Ajaxu daří na jedničku, s účastí v Evropské lize se však rozloučil velmi brzy, už v před branami osmifinále. V těžkém souboji s Juventusem po sečtení obou výsledků prohrál 1:2. Nyní se tak může soustředit pouze na domácí soutěž a bude toho chtít využít. Utrechtu má navíc co vracet, na podzim s ním prohrál 0:2.

"Moc dobře si vzpomínám, že také loni jsme s nimi hráli hned po zápase v pohárové Evropě," uvědomuje si záložník Urby Emanuelson. Tenkrát uhrál Ajax pouze remízu 1:1. "Povinností je přeměnit naše šance v góly. Musíme se proti Utrechtu vytáhnout. Nemůžeme s nimi, pokud chceme bojovat o titul, prohrát dvakrát v řadě," dodal rychlonohý Holanďan.

Možná až do konce sezóny bude kouč Martin Jol postrádat obránce Thimotheého Atoubu. Při pohledu na sérii nul, které vychytal gólman Stekelenburg v posledních zápasech, to ale zřejmě příliš velká ztráta nebude, tím spíše, když Kamerunec letos odehrál jenom jeden zápas. Chybět bude také Rasmus Lindgren a možná i Kennedy Bakircioglu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.40 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Rotterdam - NAC Breda  (neděle 14:30)
Kdyby se hledělo na tabulku, nebylo by co řešit. Breda by byla tipována za jasného favorita a Sparta by pouze mohla doufat, že ji díky chybě soupeře něco spadne do klína. Jenže po minulém kole se tato skutečnost pro domácí celek až zase tak v růžových barvách nevidí. Spartě sice stále patří čtrnácté místo, jenomže dokázala uhrát bod na Philips Stadium v Eindhovenu brankou v natavení a překvapila tak vedoucí tým celé Eredivise PSV.

To naopak Breda zásluhou brzkého vyloučení po necelé půlhodině hry podlehla ve vlastním prostředí Utrechtu 0:2 a prohrála tak podruhé v řadě, předtím totiž po ofenzivní bitvě nestačila na Nijmegen (2:4). V tabulce proto vypadla o skóre z nejlepší osmičky a bude ráda, když se tam během několika kol zpátky prokouše. Zezadu totiž začínají tlačit i další výběry. Nicméně Sparta v této chvíli rozhodně nestrádá a potkala se s celkem slušnou formou.

Důležitá byla hlavně výhra nad Venlem, které ještě může "zasáhnout" do bojů o záchranu, již zmiňovaný nerozhodný výsledek na půdě PSV je naprostou senzací a sebevědomí hráčů je proto hodně nahoře. K tomu se Spartě před vlastními fandy povedl v minulém vzájemném střetnutí husarský kousek, když favorita z Bredy vyprovodila čtyřbrankovým debaklem a přerušila třízápasovou šňůru proher s tímto výběrem. Nyní by chtěla jistě vytvořit sérii vítězství.

Sparta se i nyní bude spoléhat na střelce Erika Falkenburga, který letos zaznamenal úctyhodných 9 branek. Záležet také bude na gólmanovi Aleksanderu Šeligovi, jenž letos patří k nejlepším v celé Eredivisie. Vykartován je Nathan Rutjes a též Donovan Slijngard, oba tedy nebudou k dispozici, mimo je i zraněný Nick Viergever. "Ano, musíme brát ohled na výsledek Sparty s PSV, na druhou stranu nám však může její úspěch pomoci. Mohou být tímto výsledkem dostatečně spokojeni a plně se nekoncentrovat," věří v pochybění kouč Bredy Robert Maaskant.

Maaskant bude chtít využít gólových kvalit Matthewa Amoaha, jenž je se sedmi zásahy nejlepším střelcem klubu a proti Spartě se mu daří (čtyři branky v devíti duelech). Mimo jsou vykartovaní Anthony Lurling a Rob Penders, nenastoupí ani Leonardo a jistotu startu nemá také lehce zraněný Donny Gorter. "Chceme opět hrát útočně, bereme jen vítězství. Hraje pro nás zkušenost a velká motivace vrátit se do nejlepší osmičky," věří Maaskant i přes formu Sparty v jednoznačný výsledek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Twente - NEC Nijmegen  (neděle 14:30)
Twente se okamžitě musí oklepat z vyřazení z Evropské ligy a důležité pro něj bude, aby využilo slabší formy PSV. To nyní hraje s posledním Waalwijkem a jakákoliv ztráta je prakticky vyloučena, Twente tak musí stále držet krok. Nyní však přivítá Nijmegen, který má na jaře dobrou formu a vyniká hlavně v útočné činnosti. Pokud ale Twente dokonale zavře svou obranu, nemělo by mít vzhledem k obraně hostů sebemenší problém získat všechny body.

Twente proti německým Brémám zcela vyhořelo v obraně a muselo se po dobrém domácím klání vzdát postupu. V lize nedávno vyhrálo na půdě Arnhemu, poté přehrálo Tilburg 1:0 a vrací se ke svým těsným výhrám proti komukoliv. Na Nijmegen se mu ale příliš nedaří, dvakrát za sebou s ním pouze remizovalo a jeho vyhlídky nejsou zrovna pohádkové.

Nijmegen pokračoval v perfektní jízdě až do minulého kola. Předtím dokázal vyhrát čtyřikrát v řadě, což je na jeho poměry neuvěřitelná bilance a díky této šňůře se prokousal na dvanácté místo s minimální ztrátou na boj o Evropskou ligu. Vše odstartovala těsná prohra s Ajaxem v prodloužení v poháru, na druhou stranu ale Nijmegen narazil na celkem velmi lehký los (Waalwijk, Tilburg, Sparta) a z těžkých soupeřů zdolal jen Bredu. Minule už však doma vyhořel, ještě více rozjetému Groningenu podlehl doma 0:2.

Steve McClaren se snaží zahnat myšlenky na Brémy jasnými slovy: "Liga pro nás byla a pořád je hlavním cílem. Potřebujeme úspěch hlavně v ní." McClaren má k dispozici zase kompletní výběr a doufá, že se právě v neděli kvalita projeví: "Očekávám dobrou motivaci, hráči chtějí zaváhání napravit, dokážeme se z těchto situací dostat," věří v dobrou morálku. Soupeře však považuje za kvalitního: "Nijmegen ukazuje hlavně skvělou fyzičku, jeho zaváhání s Groningenem bylo výjimečné," je si vědom hrozícího nebezpečí.

Hosté se nemohou spolehnout na vykartované Patricka Pothuizena a Nielse Wellenberga, zranění jsou navíc Mark Otten, Lasse Schöne a John Goossens. McClaren dobře ví, kde číhá největší nebezpečí: "Musíme si dávat pozor hlavně na krajích a nepouštět je do střel z větší vzdálenosti. Důležité bude, abychom přečíslili jejich obranu a rychlou brankou je dostali co nejdřív do úzkých," má zcela promyšlený plán.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Feyenoord v současnosti neprožívá zrovna úspěšné období a musí zkousnout jednu hořkou pilulku za druhou. O třetím místě už může jenom snít a dobře ví, že má do konce sezóny jediný úkol. Udržet pohárové čtvrté místo a nemít zbytečné nervy až do závěrečných kol. Feyenoord nyní přivítá největší překvapení jarní části - Groningen. Ten sbírá jeden skalp za druhým a disponuje především dobrým útokem, který právě Feyenoordu nyní chybí.

Nicméně rotterdamský výběr má štěstí, že se situace za ním hodně vyrovnala a mančafty se obírají navzájem, osmibodový náskok se proto v současnosti zdá být dostatečný. Jenže domácí čeká v dalším průběhu těžší los a dobře vědí, že další ztráta by je mohla mrzet. Feyenoord totiž začal ztrácet po nemastném výkonu s Waalwijkem a hlavně prohře s Alkmaarem. Jako by se na něj přilepila smůla.

S Alkmaarem inkasoval čtyři minuty před koncem, naposledy s Den Haagem dokonce až ve třetí nastavené minutě a bod mu proti takovému soupeři rozhodně nestačí. Groningen ze sedmi zápasů získal neuvěřitelných 16 bodů, cenná je především remíza s Twente, jediná porážka přišla proti houževnatému Heraclesu. Na Feyenoord se mu kupodivu daří, vyhrál na svém stadionu Euroborg čtyřikrát v řadě a na Feyenoord proto čeká těžká práce.

Přitom kouč Ron Jans musí řešit obrovské potíže se sestavou. Mimo jsou vykartovaní Gibril Sankoh a Leandro Bacuna, zranění dále Petter Andersson, Ondřej Švejdík, Sepp De Roover, Jeffrey Rijsdijk, Oluwafemi Ajilore, Koen van de Laak a Tim Sparv, mimo je k tomu zřejmě také Darryl Lachman. "Na Feyenoord se nám vskutku velmi daří a v této fázi, kdy nemá formu, se nám tento duel hodí do krámu. Musíme se však zase vyrovnat s marodkou a předvést nadstandardní výkon," je jasné Jansovi.

Kouč hostů Mario Been přiznal, že se snaží udělat změny: "Hledáme optimální sestavu, musíme se opět naladit na vítěznou vlnu," dal si předsevzetí Been. Změny se podle očekávání chystají hlavně v útočné činnosti, kde by mohli dostat šanci mladíci jako Luc Castaignos. "Groningen je na svém stánku Euorborg hodně silný, snaží se hrát dopředu a my se musíme připravit na mírný tlak. Bude to bitva, která hodně může ovlivnit celou válku," uvědomuje si důležitost klání Been.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
PSV Eindhoven - RKC Waalwijk  (neděle 14:30)
Před týdnem panovala v Eindhovenu hodně hustá atmosféra. PSV totiž doma pouze remizovalo se Spartou Rotterdam a zbytečně si tak ztížilo cestu za mistrovským titulem. Něco podobného se už tentokrát opakovat nebude, alespoň to slibuje kouč Fred Rutten před duelem s posledním Waalwijkem.

Uhrát se Spartou jenom bod, to se skutečně v táboře Eindhovenu rozhodně nenosí. Vyrovnávací gól navíc padl až ve třetí minutě nastavení, takže fanoušci již počítali s dalším povinným vítězstvím. Jenže situace se má nakonec trochu jinak. PSV sice stále vede tabulku, jenže už pouze o bod před druhým Twente.

Tím však výčet neúspěchů nekončí. Podobně jako Ajax, tak také PSV vypadlo během týdne z Evropské ligy. Nad jeho síly byl německý Hamburk. "Musíme ze sebe setřást ty pocity zklamání a soustředit se jen na nadcházející utkání," ví moc dobře kouč Rutten. "Cíl je jasný, jdeme si pro výhru," nabádá holandský trenér, který zároveň z velmi brzkého vypadnutí z pohárové Evropy nechce dělat nijak velkou vědu.

Před zápasem s Waalwijkem navíc bude zřejmě postrádat jediného hráče, kterým je obránce Stanislav Manolev. "Obávám se, že by mohl chybět až několik týdnů," prozradil novinářům zklamaný Rutten.

Na záchranu v nejvyšší soutěži už může Waalwijk skutečně zapomenout. Již od začátku ročníku byl považován za velkého outsidera a tuto pozici také nakonec potvrdil. Devět porážek z posledních deseti klání to jenom dokumentuje. V několika zápasech dal jasně najevo svou bezmocnost. Jeho chuť bojovat a poprat se s nepříznivým osudem už nebude na příliš vysoké úrovni.

Všichni tedy očekávají, že do Eindhovenu si jede Waalwijk pro jasnou porážku. Jen zázrak by na tom mohl něco změnit. Kouč Ruud Brood bude postrádat Woutera Guddeho, zatímco talentovaný Charlison Benschop se vrací po disciplinárním trestu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Heerenveen - Heracles Almelo  (sobota 18:45)
Heerenveen musí udělat i v tomto kole nesmírně důležitý krok, který mu může hodně napovědět, jakým směrem se bude jeho cesta ubírat. Ta bez zbytečných překážek by byla zcela ideální, a proto chtějí Srdíčka uspět už proti Almelu.

Každá výhra je v případě Heerenveenu stále nesmírně důležitá. I přes poslední tříbodový zisk, který se mu povedlo uhrát ve Waalwijku, kde to byla téměř povinnost, je neustále příliš blízko sestupovému pásmu. Nyní jej dělí od šestnáctého Haagu čtyři body, už po tomto kole ale může narůst jeho náskok na mnohem vyšší cifru.

Trenér Everse se v posledních kolech spoléhal především na Geralda Sibona, který se mu zlatě odvděčil. Ten i ve svých 35 letech ukazuje, že stále rozhodně nepatří do starého železa. Všech pět posledních branek Heerenveenu má totiž na svědomí právě on. V o to těžší pozici se nachází Michal Papadopulos, který by se rád opět vrátil do základní sestavy, poté co z ní kvůli zranění vypadl.

Fanoušci Heerenveenu v tomto kole na hřišti neuvidí opět poměrně rozsáhlý seznam hráčů, kteří jsou mimu hru. Najdeme na něm Michala Švece, Arnora Smarasona, Geerta Roorda a Miku Vayrynena.

Heracles neztratil všechny body s Heerenveenem již čtyři zápasy v řadě, předposlední duel na jeho půdě však ostudně prohrál poměrem 0:9, když se blýskl sedmi brankami tehdy obávaný kanonýr Afonso Alves. Situace se za tu dobu ovšem ohromně změnila. Almelo totiž nyní bojuje o poháry a i přes jarní nevýrazné výkony se s ním dozajista musí počítat. Stále mu patří vynikající sedmá příčka.

Hlavní kouč Gerjan Verbeel může být celkem v klidu. Vždyť chybět mu bude zřejmě jen mladý Juha Hakola, který se místem v základní sestavě rozhodně pyšnit nemůže. Po disciplinárním trestu se vrací Kwame Quansah.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - AZ Alkmaar  (sobota 19:45)
Alkmaar zažívá obrovskou proměnu a hlavně vzkříšení. Příchod nevyzpytatelného, ale na druhou stranu velmi objektivního kouče Dicka Advocaata mančaftu evidentně prospěl a nyní stoupá tabulkou vzhůru, při dalších zlepšených výkonech by mohl dokonce útočit na přímý postup do Evropské ligy. Nejbližší konkurent Feyenoord totiž nemá vůbec dobrou formu a osmibodový náskok deset kol před koncem nemusí být neřešitelným úkolem.

Nicméně malá kaňka se do hry Alkmaaru přeci jen vloudila, zbytečně ztracené tři body ve Venlu určitě hodně mrzí. Přitom Alkmaar vedl již 3:1 a nikdo neočekával, že téměř o nic nehrající nováček v sobě ještě najde skrytou sílu a srovná stav. K tomu podcenit duel s Arnhemem by se mu vůbec nemuselo vyplatit. Arnhem sice nezvládá utkání s přijatelnými soky, ovšem umí překvapit ty největší favority.

O tom svědčí remíza s PSV, které obralo až donedávna jako jediný celek. Loni při mistrovské sezóně Alkmaaru dokázal tento nabuzený výběr též připravit o dva body a zápas skončil 1:1. Arnhem čeká na výhru pět duelů v řadě, po dvou remízách přišly tři prohry. Ty s Ajaxem a Twente se jistě daly očekávat, jenže s tou ve Venlu se až zase tolik nepočítalo. Arnhem je na 15. příčce o bod před barážovou linií a do krámu se tedy hodí každý bodík.

Kouč domácích Theo Bos má z posledních výsledků celkem rozpačité pocity: "Pochopitelně jsem zklamaný, hlavně z posledního zápasu s Ajaxem, musíme se prostě zlepšit. Narazili jsme na těžký los a k tomu nemáme formu, to se potom hraje hodně těžko," zalitoval Bos. "Alkmaar je hodně kvalitní, my však kvalitu také nepostrádáme a chceme vyhrát," volí na druhou stranu odvážná slova. Kvůli zranění jsou mimo Rogier Molhoek, Sinan Kaloğlu a Wiljan Plume, fit by už měl být Onur Kaya.

Advocaat má v současnosti k dispozici kompletní výběr, nyní spíše přemýšlí, koho do sestavy zapojí. Jistotu totiž nemají ani tradiční články Maarten Martens a Moussa Dembélé. Na soupeře z Vitesse má Advocaat celkem solidní názor: "Alkmaar to má proti Arnhemu vždy obtížné. Neustále hledáme ideální složení, ale počítají se hlavně body a my je nesmíme ztrácet. Hodně bude záležet na psychice, jak hráči uplatní herní myšlení," vyjmenovává možnosti případného úspěchu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.95 - 3.25 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Willem II - VVV Venlo  (sobota 20:45)
Willem musí opět začít konečně vyhrávat. Pokud už není pozdě, zcela jistě je ten nejvyšší část na to, aby si na konto připsal tři body. Mnoho lepších příležitostí, než-li v tomto kole, do konce ročníku již mít nebude. Vždyť na svém stadiónu přivítá venku mimořádně slabé Venlo.

To kdyby konečně mimo svůj stadión začalo pravidelně bodovat, mohlo nyní klidně pomýšlet na poháry. Dosud stále čeká na první venkovní vítězství. Na svém kontě má jen čtyři body za remízy. V předminulém kole například padlo v hratelném zápase na půdě Sparty.

Před týdnem to však byla jiná káva. Venlu se totiž povedlo uhrát remízu s rozjetým Alkmaarem. Dobrý výkon předvedl mladíček Uchebo, který okamžitě sklidil pochvalu od samotného kouče. "Pro nás trenéry je úžasné, že Michael vedl proti AZ tak dobře. Také tento týden pracoval na sto procent. V budoucnu nám ještě ukáže," je si jistý van Dijk.

V tomto klání ale Uchebo v základní sestavě nezůstane, hrát totiž opět bude Sandro Calabro. Na marodce tak zůstává pouze Japonec Yoshida a brankář Deniss Gentenaar.

Situace Tilburgu je už skutečně vážná. Vždyť deset kol před koncem ztrácí nyní na první záchranářskou pozici nepříjemných šest bodů. Pokud se tedy bude chtít o něco pokusit, musí už konečně zabrat. Vzhledem k jeho nepovedeným výsledkům z posledních týdnů se mu ale vůbec nevěří. Vždyť za posledních deset utkání vyhrál jen jednou, a to proti poslednímu Waalwijku. Venlo navíc v posledních letech na prvoligové úrovni dosud neporazil.

Zatím stále jen dočasný trenér Willemu Mark Schenning nemůže ve svých strategických plánech počítat s touto trojicí: Frank van der Struijk, Mehmet Akgun a Arjen Swinkels.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.30 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ADO Den Haag - Roda JC  (pátek 20:45)
Hned první zápas nadcházejícího kola slibuje skutečnou fotbalovou řežbu, ve které se rozhodně na remízu hrát nebude. V případě Den Haagu a Rody to snad ani nijak nejde. Oba kluby totiž stále hrají o udržení se mezi elitou a nejsou rozhodně v příliš lichotivé pozici. Tu si však budou chtít vylepšit vítězstvím ve vzájemném duelu.

Už dlouhou dobu nebyl boj o záchranu tak neuvěřitelně vyrovnaný. V podstatě odspodu až po desáté Venlo si musí dávat každý klub velký pozor. Stačí jedna, i kratší, nepříliš povedená série a může klidně klesnout až na šestnáctou příčku.

Tato nelichotivá pozice nyní patří právě Haagu, který jí touží ale už v tomto kole opustit. Po několika týdnech strádání a bezbodových výsledků šlo navíc jeho sebevědomí ohromně nahoru, což dokazuje také poslední remíza 2:2 ze hřiště Feyenoordu. K tomu navíc týden před tím přidal vítězství nad předposledním Willemem v poměru 3:0 a pro podobný výsledek si půjde také tentokrát. Při své cestě se ale stále musí obejít bez Rankoviče a Piquého.

Hlavní síla Rody je na domácí půdě, takže fotbalistům z Kerkrade je jasné, že je bude čekat velmi složitý úkol, jehož splnění ale může být strategicky důležité. V současné době totiž má Roda náskok na Haag pouhé čtyři body.

V posledních třech zápasech byla schopná hned dvakrát zvítězit, pokaždé ale na svém stadiónu. Venku má na svém kontě tři prohry v řadě. Za ně však může především velmi těžký los. Průběžně se totiž setkala s Twente, Ajaxem a Feyenoordem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven24195053:1562
2.FC Twente24194145:1961
3.AFC Ajax24174369:1755
4.Feyenoord Rotterdam24128435:2144
5.AZ Alkmaar241131040:2836
6.FC Utrecht2499626:2236
7.Heracles Almelo241131032:3436
8.FC Groningen2496932:3333
9.NAC Breda2496933:3733
10.VVV Venlo24610834:3528
11.NEC Nijmegen24771029:4028
12.Roda JC24751229:4426
13.SC Heerenveen24821427:4226
14.Sparta Rotterdam24661224:4024
15.SBV Vitesse24651325:4223
16.ADO Den Haag24571225:4222
17.Willem II24521726:4717
18.RKC Waalwijk24402019:4512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSV s Waalwijkem jasný 3 body(ale kéžby Waalwijk urval bodík), Twente doma ztratí body a věřim tomu, že dokonce i všechny a Ajax prostě musí vyhrát!!!!! AFC AJAX

Reagovat
smazaný uživatel

no vůbec PSV musí prostě vyhrát moc jim fandim a držím palce

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Psv remíz,vyhodí jim zase toho poblázněného Maďara,jak s Hamburgem

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych moc chtěl, aby ztratili body, ale Waalwijk doma porazí, narazí až v dalších zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej poblázněnej si tady možná ty...Dzsudszak je mnohem lepší než ty vaši vocáskové...tak bych bejt tebou by sticha ty moulo...

Reagovat
smazaný uživatel

No zase být tebou tak tady nedělám takový výkřiky do tmy jako vocáskové atd., navíc ten Dzsudszak neni zase něják úžasnej, jak povídáš

Reagovat
smazaný uživatel

NEZÁVIĎ

Reagovat
AjaxFans

Není co

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně píšeš, že není co a za rohem brečíš, že takové hráče ajax nemá je jeden nejmenovaný herec v útoku, který dává góly z penalt, jinak by jste na tom byli ještě hůř...a co ten náskok ? :D už se těším na vzájemný zápas..

Reagovat
afc ajax

aj my sa tešíme už aby to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

být tebou tak se moc na vzájemný zápas netěšim

Reagovat
FuckT

jj ale aj ked ten vas Ajax vyhra...na prvom mieste sa aj tak ocitne Twente a vasa vyhra s PSV vam pomoze kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne sa to medzi PSV a Twente, Ajax je tam len do počtu A nepomôžu im ani tie kanonády

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí až po 34.kole, já Ajaxu věřim, že ten titul nakonec dá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele