základní část, 25. kolo
27.02.2010 18:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1:2

Heerenveen nezvládl své další utkání a na domácí půdě podlehl Heraclesu poměrem 1:2.

Utkání začalo lépe pro hostující celek, který se do Heerenveenu okamžitě zakousl. Z úvodního tlaku ovšem nedokázal vytěžit žádnou velkou šanci, a tak si diváci na nějaký rozruch museli počkat až do devatenácté minuty. Na hranici šestnáctky se k míči dostal volný Dost, poslal si míč podél bránícího protihráče a vyslal tvrdý projektil směr domácí branka. Jeho střele ovšem scházela potřebná přesnost, a tak zůstal stav nezměněný.

Bohužel to však byla jediná šance prvního poločasu. V domnění, že druhý poločas bude lepší, zůstali fanoušci usazeni na tribunách a těšili se na případné branky. Druhý poločas začal a na řadu přišla padesátá minuta, ve které se fanoušci dočkali. Míče se zmocnil hostující Marko Vejinovic, potáhl jej po straně a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování aktivního Dosta, který se v zakončení nemýlil a střelou k tyči poslal Heracles do vedení.

Domácí ovšem nesložili zbraně a okamžitě se začali aktivně zapojovat do hry. Přišla 64. minuta a s ní i perfektní individuální akce domácího Sibona. Ten se blýskl parádním průnikem skrze hostující obranu a chladnokrevnou střelou dokázal vyrovnat.

Domácí si však vyrovnání neužili dlouho. O necelých jedenáct minut poté totiž znovu udeřila útočná síla Heraclesu. Do perfektní šance se dostal Everton a útočník jeho kalibru se většinou nemýlí. Everton to také potvrdil a přesnou střelou poslal svůj celek do vedení.

Vítězství mohl potvrdit Willy Overtoom, avšak jeho střelecký pokus domácí brankář dokázal zlikvidovat. Poté rozhodčí utkání ukončil a ve tvářích domácích hráčů byla znát nespokojenost a zklamání. Heracles si z Heerennveenu odváží důležité tři body.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele