LaLiga - preview 34. kola: Sevilla musí zareagovat

30.04.2021, 08:47, aktualizováno 03.05.2021, 09:05
Previews
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (© AFP)
Z nevídaně širokého pole aspirantů na mistrovský titul hraje v neděli pouze Barcelona, kterou čeká duel na valencijské Mestalle. Villarreal bude muset vzhledem k marodce i náročnému programu zvážit, jak naloží s domácím duelem proti Getefe. Už ve čtvrtek jej totiž čeká odveta semifinále Evropské ligy. V souboji dvou remízových králů z poslední doby potřebuje zachraňující se Valladolid nutně zabrat proti Betisu. Granada hostí Cádiz...
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (pondělí 21:00)
Sevilla stále nevzdává sen o titulu, byť z elitní čtyřky je největším outsiderem. Bilbao se zase hodlá poprat o účast v pohárech, k níž má po několika nepovedených týdnech taky docela daleko. Střet těchto dvou mužstev v pondělí večer završí program 34. kola LaLigy.

Titul je pro hráče Sevilly překvapivě reálným cílem, byť na něj po tomto víkendu ztrácí zas o trochu víc. Minimálně jednu podmínku pro hodnocení sezony jako úspěšné ale má tým trenéra Julena Lopeteguiho už dávno splněnou. Kvalifikoval se do Ligy mistrů a hůř než čtvrtý neskončí. Takže vedení může směle plánovat další sezonu, posílení kádru a možná zkvalitnění kádru na několika postech.

Sevilla by mohla zapracovat především na své ofenzivní síle. Už nyní je v jejím kádru několik kvalitních hráčů, ale faktem je, že hned pět týmů v LaLize nasázelo víc branek než Sevilla. Té se doposud povedlo vstřelit 49 branek, z nichž 17 má na starosti jediný hráč. Youssef En-Nesyri, který se vypracoval v nepostradatelného hráče základní sestavy. Za ním ale zeje pořádná díra, protože druhým nejlepším ligovým střelcem Sevilly je Lucas Ocampos, autor pouhých pěti branek.

A trenér Lopetegui ví, že tenhle aspekt by měl jeho tým vylepšit. "Máme skvěle sehraný tým, ve kterém klademe důraz především na týmovost a kolektivní pojetí. Týká se to i ofenzivy. Je ale pravda, že kromě En-Nesyriho se nikdo další nedostal v lize ani na sedm vstřelených branek. A pokud by nám En-Nesyri z nějakých důvodů vypadl, mohli bychom mít problémy. Od našich útočníků musíme žádat větší přísun gólů."

Sevilla se dostala do skvělé formy a už v pěti minulých zápasech brala vždy tři body, naposled si poradila s Granadou. Oproti Bilbau má navíc jednu nespornou výhodu. Má totiž tři dny na rekonvalescenci navíc.

Bilbao se do dění ligového kalendáře zapsalo naposledy ve středu večer v dohrávce 33. kola. A na svůj výkon může být jen těžko hrdé. Baskický celek sice nad Realem Valladolid dvakrát vedl, ale pokaždé dovolil sestupem ohroženému týmu výsledek dotáhnout.

Překvapivé vítězství Bilbaa nad Atléticem Madrid tak zůstává jeho jediným vítězstvím v deseti minulých soutěžních duelech. Bilbao navíc neproměnilo ani jednu ze dvou šancí na vítězství Copa del Rey. Příčky zaručující evropské poháry pro příští sezonu se mu dál vzdalují. Minulé klání se Sevillou ale Bilbao těsně vyhrálo.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Fernando, Rakitić, Gómez - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Alvarez, Martinez, Balenziaga - Berenguer, D. Garcia, Vencedor, Morcillo - Williams, R. Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.96 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Real Betis  (neděle 14:00)
Z Realu Valladolid se pomalu stal remízový král celé ligy a už by konečně potřeboval vyhrát. Od pásma sestupu jej totiž prozatím dělí jen lepší skóre. Pro jeho přání ale Real Betis určitě nebude mít pochopení, neboť se sám pere o evropské poháry.

Jedno jediné vítězství. Z předešlých deseti ligových střetů si Real Valladolid odvezl tři body pouze v jednom případě. I proto se stále potácí nebezpečně blízko sestupovému pásmu a na sedmnácté příčce se drží vlastně jen díky lepšímu skóre. Jeho nejčastějším výsledkem je remíza, kterých celek ze známého průmyslového města nashromáždil už 15.

Tým vedený koučem Sergiem Gonzálezem si se svým soupeřem rozdělil body i v minulém kole. V Bilbau dokonce dvakrát prohrával, ale pokaždé dokázal soupeři úder vrátit. A na jeho gól z 85. minuty už křečovitě hrající domácí odpověď nenašli.

Domácímu celku stále chybí dvojice nepříliš využívaných hráčů Javi Sánchez a Raúl García. Dobrou zprávou pro hosty je kompletní uzdravení důležitého křídelníka Cristiana Tella.

Real Betis má dostatek motivace, aby vyhrál. Jde mu totiž o kvalifikaci do evropských pohárů. A to je šance, kterou si nechce nechat ujít. Liga mistrů už je oficiálně pasé, ale Betis sídlí aktuálně na solidní šesté příčce. O Evropskou ligu hraje i přesto, že v pěti posledních duelech uhrál vždycky jen remízu. Nastřílel v nich jen pouhé čtyři branky, takže v tomhle směru by Pellegriniho tým potřeboval přidat.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Janko, Fernandez, El Yamiq, Olaza - Orellana, Fede, Alcaraz, Plano - Weissman, Maranhao
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda - Guardado, Rodriguez - Lainez, Fekir, Canales - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.73 - 3.41 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Getafe CF  (neděle 16:15)
Ještě než fotbalisté Villarrealu vyběhnou k odvetě semifinále Evropské ligy na Emirates Stadium, budou se muset popasovat s nepříjemným Getafe. Madridský celek bojuje o záchranu a body z Villarrealu by se mu náramně hodily. Domácí si také nemohou dovolit zaváhat už proto, že stále nemají jistotu evropských pohárů pro příští rok.

Villarreal bojuje v závěru sezony na dvou frontách, přičemž na ani jedné si nemůže dovolit předčasně padnout. V Evropské lize je blízko postupu do finále a tím pádem i celkovému vítězství a postupu do Ligy mistrů. Pokud by tohle nevyšlo, byla by tu možnost zajistit si poháry skrze ligovou soutěž, kde se Villarreal přetahuje o Evropskou ligu s Betisem a Realem Sociedad. Ze zadních pozic se přiblížila i Granada, takže stále není jasné jakou pohárovou soutěž, a jestli vůbec, bude Villarreal hrát.

Ligová forma přitom není optimální, tři porážky ze čtyř zápasů dostávají Emeryho i fanoušky pod tlak. Villarreal prohrál postupně s Osasunou, Alavésem a Barcelonou shodně 1:2 a v tabulce klesl na sedmé místo.

Proti Getafe bude Žlutá ponorka favoritem, ale nečeká ji snadný zápas. Hosté bojují o záchranu a potřebují každý bod. Bordalásův tým před týdnem porazil Huescu 2:0, ale od sestupových pozic ho pořád dělí jen čtyři body.

Unai Emery se bude muset obejít bez potrestaného Triguerose a scházet budou i zranění Iborra, Capoue a Foyth. Otazníky visí i nad Estupiňanem, Peňou a Álcacerem. Jak Emery poskládá základní jedenáctku, zůstává tak trochu záhadou, protože už ve čtvrtek bude muset koncentrovat síly na odvetu Evropské ligy proti Arsenalu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Funes Mori, Torres, A Moreno - Parejo, Coquelin, Gomez; Pino, Bacca, G Moreno
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Timor, Dakonam, Olivera - Nyom, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Unal, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.30 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Cádiz CF  (neděle 18:30)
Překvapivou výhrou na půdě Barcelony se fotbalisté Granady vrátili do boje o evropské poháry a další tři body mohou přidat proti Cádizu. Hosté ještě nemají jistotu záchrany a i jim by se nějaký bod hodil. První duel v říjnu skončil remízou 1:1.

Čtvrtfinalista Evropské ligy šokoval Pyrenejský poloostrov, když v týdnu vyloupil Camp Nou v poměru 2:1 a domácím fakticky sebral vedení v tabulce. Tři body ho zároveň přiblížily k pohárům, i když ztráta na sedmé místo zůstává čtyřbodová.

Granada zkrátka ukázala, že se s ní musí nadále počítat a že je schopná si vyšlápnout na nejlepší týmy, což dokazovala i v Evropské lize. Otázkou zůstává, jak se jí povede zvládnout zápasy s týmy z dolní poloviny tabulky, například s Cádizem. Granada se s svým soupeřem moc dobře zná z působení v nižších soutěžích a rozhodně se nedá mluvit o tom, že by měla navrch. Poslední výhru slavila v roce 2018 a následující tři duely skončily plichtou. Výhrou na Barceloně si Granada postavila laťku hodně vysoko, avšak dokáže jí udržet?

Cádiz je v tabulce třináctý a ještě nemá úplně vyhráno. Hosté poměrně pravidelně bodují, což ukázali ve Valladolidu. Za posledních pět kol prohráli hosté jen jedno utkání - s Realem Madrid 0:3.

Granada rozhodně nebude v kompletní síle a bude se muset obejít bez Puertase a Montora, kteří mají stopku. K mání nebudou ani zranění Lozano, Duarte, Milla, Neva a Vallejo. Nejméně tři hráče bude postrádat Cádiz, jmenovitě Quezadu, Fernándeze a Pereu.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Escandell - Foulquier, Perez, Sanchez, Quini - Herrera, Montoro, Gonalons - Puertas, Soldado, Machis
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Fali, Cala, Akapo - Sanchez, Mari, Jonsson, Izquierdo - Sobrino, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.43 - 5.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Hlavním tahákem 34. kola španělské nejvyšší soutěže je souboj Valencie s Barcelonou. Domácí "Los Che" prožívají nepovedenou sezonu a jejich fanoušci zůstávají stále v nejistotě, zdali se milovaný klub zachrání, či nikoliv. Barcelona sleduje odlišné cíle, v týdnu odmítla vedení v tabulce a teď už musí zase dotahovat první Atlético.

Souboje Valencie s Barcelonou bývaly vždy ozdobou LaLigy a i tentokrát to vypadá na zajímavou podívanou. Hosté potřebují na Mestalle získat tři body, aby se udrželi ve hře o titul, ale Valencia jim nedá nic zadarmo. Mimochodem svěřenci Javiho Gracii mají překvapivě v posledních letech lepší vzájemnou bilanci. První zápas na Camp Nou skončil remízou 2:2 a v minulé sezoně Valencia dokonce Barcelonu porazila 2:0, ale jaké je rozpoložení obou celků nyní?

Valencia se za celou sezonu nedokázala vymanit z herní a výsledkové krize a dál paběrkuje v dolní polovině tabulky. Šest bodů náskoku na sestupové pozice ji nemůže patřičně uklidnit a ve zbytku sezony čeká Netopýry ještě hodně těžká šichta. Graciův tým už pět kol nedokázal zvítězit a před týdnem jenom remizoval s Deportivem Alavés 1:1. Formou tedy domácí rozhodně neoplývají a proti Barceloně to může být zásadní problém.

"Musíme se soustředit na naši práci a na to, že každý bod je důležitý a přesně to uděláme. Pokusíme se získat co nejvíce bodů a skončit co nejvýše," prohlásil Javi Gracia.

Barcelona už se viděla na prvním místě LaLigy, ale v týdnu zažila opravdový šok. Domácí zápas s Granadou jí nevyšel a po porážce 1:2 zůstala na druhém místě tabulky s dvoubodovou ztrátou. Propast mezi Atléticem se pak ještě zvýšila, protože Colchoneros své utkání 34. kola proti Elche zvládli. Nizozemský trenér Koeman neskrýval zklamání, zvláště poté, co jeho tým triumfoval v Copa del Rey a celkově se mohl pyšnit dobrou formou.

Byla to jedinečná šance, jak se přiblížit titulu. Katalánci teď nutně potřebují vyhrát ve Valencii, protože v dalším kole se střetnou přímo s vedoucím Atléticem. Zřejmě tady by se mohl lámat chleba, byť o titul se bude bojovat až do úplného konce.

Připomeňme, že o titul bojují hned čtyři týmy. Vedle Atlética a Barcelony to jsou Real Madrid a FC Sevilla.

Co se týče absencí, mohou být ve Valencii v klidu. Nejistý je pouze start Thierryho Correiy, jinak je zbytek kádru plně k dispozici. Pokud jde o Barcelonu, i tam zůstává vše při starém a chybět budou Fati, Coutinho a kvůli problémům s kotníkem i Braithwaite. Scházet bude i samotný trenér Ronald Koeman a to rovnou ve dvou zápasech. Zmešká tak utkání na Mestalle i klíčovou bitvu s Atléticem.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Correia, Paulista, Guillamon, Gaya - Wass, Soler, Racic, Cheryshev - Gomez, Guedes
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, Pique, Lenglet - Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba - Griezmann, Messi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.32 - 5.95 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Deportivo Alavés  (sobota 14:00)
První sobotní duel 34. kola LaLigy se odehraje v Eibaru, kam se krátce po poledni dostaví Deportivo Alavés. Rozdíl mezi oběma týmy je propastný, protože zatímco hosté se zase dostávají do tempa, Eibaru stále patří až poslední příčka s mizivou nadějí na záchranu.

Situace Eibaru se s každým kolem stále zhoršuje. Eibaru se pořád nedaří vymanit se z posledních tří míst a také před začátkem tohoto kola mu patří až poslední místo. Na pozice mimo sestup ztrácí už sedm bodů a nezdá se pravděpodobné, že by se na tom v dohledné době mělo něco změnit. Největší potíže Eibaru jsou velmi dobře známy. Pokud dá nějaký tým za 33 zápasů jen 23 branek, tak jen stěží může myslet na záchranu.

Absolutně nejhorší útok celé ligy se trefil v posledních deseti utkáních jen čtyřikrát, což mu prozatím stačilo kromě osmi porážek pouze na dvě remízy. Proti Alavésu se navíc z předchozích pěti vzájemných duelů radoval jen z jedné výhry a třikrát odcházel poražen.

A tuhle statistiku zrovna teď jen těžko změní. Deportivo se totiž včas dostalo do tempa a trenér Javier Calleja se může pyšnit tím, že jeho svěřenci v minulých pěti duelech prohráli jen jednou. Poradili si i s Villarrealem a naposled vybojovali remízu s Valencií.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Correa, Oliveira, Arbilla, Angel - Leon, Diop, Recio, Atienza, Gil - Kike
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Aguirregabiria - Jota, Pina, Battaglia, Edgar Mendez - Perez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.11 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Elche si dvakrát v historii dokázalo s Atléticem poradit a teď by se mu podobné překvapení moc hodilo. Celek z provincie Alicante totiž dlouhodobě bojuje o samotné bytí a nebytí v první lize. A tenhle boj zatím prohrává.

Elche se těch památných dvou vítězství nad slavným celkem dočkalo samozřejmě už hodně dávno. Tehdy totiž proti sobě oba celky nastupovaly ještě v Segundě. A vždycky vyhrál domácí tým. Zejména na březnový duel roku 2002 na Estadio Manuel Martínez Valero budou fanoušci Elche vzpomínat ještě hodně dlouho. Atlético totiž odjíždělo z Elche s potupnou porážkou 5:1!

Teď by Elche reálně stačila k radosti i remíza. Pořád se mu totiž nedaří odpoutat se od tří posledních míst v tabulce a prozatím Elche sestupuje. Zatím je jen o skóre horší než 17. Real Valladolid, ale je pravda, že právě Elche má ze všech čtyř posledních týmů toho nejtěžšího soupeře. Elche vyhrálo z předchozích deseti duelů jen dvakrát, překvapilo Sevillu a v minulém kole také Levante.

Pod novým trenérem Franem Escribou se Elche poměrně zlepšilo, ale na záchranu to stále nestačí. Dobré zprávy však přicházejí z marodky, na níž je nyní jen útočník Guido Carrillo. Atlético je na tom ještě lépe, protože po uzdravení Giméneze má trenér Diego Simeone kompletní kádr.

A to se mu bude hodně hodit. Atlético totiž v minulých týdnech prohospodařilo poměrně výrazný náskok na čele a teď už se zase musí zcela reálně strachovat ze třetího místa. Zatímco giganti jako Barcelona nebo Real Madrid se dostávají do formy, Atlético ji trochu hledá.

Prozatím se s Barcelonou přetahuje o první místo a v tomhle směru si musí vyčítat poslední duel. Simeoneho celek totiž nestačil na Athletic Bilbao a z minulých pěti ligových duelů vyhrál jen dvakrát.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Palacios, Calvo, Gonzalez, Mojica - Morente, Guti, Marcone, Fidel - Boyé, Piatti
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Lodi - Trippier, Koke, Herrera, Llorente, Carrasco - Suárez, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.94 - 4.26 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Huesca - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Huesca se může v sobotu dotáhnout na nesestupové pozice, ale čeká jí náročný souboj s vítězem Copa del Rey Realem Sociedad. Baskové po slabším období zabrali a posunuli se na klíčové páté místo tabulky, které znamená účast v Evropské lize.

Od poloviny března do poloviny dubna to s Realem Sociedad nevypadalo vůbec dobře, tedy alespoň co se ligové formy týče a i přes úspěch v odloženém finále Copa del Rey hrozilo, že vypadne z bojů o evropské poháry. Nečekaná klopýtnutí nejbližších konkurentů Betisu a Villarrealu zapříčinila, že stačily dvě výhry, aby si na pátém místě tabulky vytvořil tříbodový náskok.

Pět kol před koncem má Real Sociedad situaci ve svých rukou a v Huesce si bude moci aktuální postavení pojistit. Mimochodem hosté v novodobé historii s Huescou nikdy neprohráli a v říjnovém utkání svému soupeři uštědřili čtyřbrankovou nadílku.

Sobotní utkání je důležité pro obě strany. Baskové nechtějí ztratit nic ze svého náskoku a Huesca potřebuje nutně vyhrát, aby se bodově dotáhla na nesestupové příčky. Aktuální ztráta na sedmnáctý Valladolid činí jen tři body. Co se týče závěrečného rozlosování čekají Huescu ještě Cádiz, Bilbao, Betis a Valencia. Polovina ze zápasů se uskuteční na El Alcorazu.

Pokud chce Huesca pomýšlet na body, měla by se střelecky co nejrychleji probudit. V posledních třech kolech totiž vyšla střelecky naprázdno a nezískala ani jeden bod. S takovou se LaLiga určitě zachránit nedá.

Realu Sociedad budou opět chybět Merino, David Silva, Muňoz a Illarramendi. Poloviční jsou absence na domácí straně, kde chybějí Ontiveros a Maffeo.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Vavro, Pulido, Insua - Lopez, Galan, Mosquera, Ferreiro, Seoane - Sandro, Mir
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Alex Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal - Oyarzabal, Zubimendi, Guevara, Barrenetxea - Portu, Isak
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.58 - 3.31 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - CA Osasuna  (sobota 21:00)
Už ve středu se uskuteční odveta semifinále Ligy mistrů na anglické půdě a Real Madrid v generálce přivítá Osasunu. Také ligový duel má svojí důležitost, Real bojuje o titul a na vedoucí Atlético ztrácí jen dva body. Osasuna chce zase ukončit sedmnáctileté čekání na vítězství ze hřiště Realu.

Veškerou pozornost sobotního duelu poutá Real Madrid, kterého ve středu čeká semifinálová odveta na Stamford Bridge proti Chelsea. První zápas skončil ošemetnou remízou 1:1, takže o něco blíže je finálové účasti londýnský klub. "Bílý balet" se po nečekaných ztrátách Atlética zapojil do boje o titul, pět kol před koncem soutěže ztrácí jen dva body a nebýt klopýtnutí s Getafe a Betisem (oba 0:0), mohl být na prvním místě.

Mimochodem zaváhání Atlética, Barcelony a Realu dokonale využila čtvrtá FC Sevilla, která se prvnímu místu přiblížila také už jen na tři body. Boj o titul v LaLize vrcholí a zatím to vypadá, že ztrácet důležité body jsou schopné všechny týmy. Realu se to povedlo před týdnem v zápase s Betisem, ve kterém se jeho hvězdy nedokázaly střelecky prosadit.

"Chceme tuto ligu vyhrát a budeme bojovat až do konce. Nemáme kontrolu nad tím, co se děje kolem nás, ale jen nad tím, co můžeme udělat my. Zítra nastoupí ten nejlepší tým, který se pokusí vyhrát," prohlásil na tiskové konferenci Zinédine Zidane.

A co na to soupeř? Osasuna může být před sobotním zápasem v klidu. Nehrozí jí sestup a naopak se může v případě bodového zisku posunout do první poloviny tabulky. Osasuně v tuto chvíli patří solidní jedenácté místo tabulky. Hosté teprve minulý týden přišli o šestizápasovou neporazitelnost, když prohráli ve Vigu 1:2.

Utkání má jasného favorita, tím je Real Madrid. Osasuna se ale v prvním zápase přesvědčila, že se s obhájci titulu dá hrát. Lednový duel skončil remízou 0:0, na druhou stranu tým z Pamlony v Madridu nevyhrál sedmnáct let.

Realu se vrací Sergio Ramos, ale jeho start v základní sestavě je prakticky vyloučen. Chybět budou Ferland Mendy, Dani Carvajal i Lucas Vázquez. Vzhledem k odvetnému utkání semifinále Ligy mistrů se dají očekávat i další změny v sestavě. Co se týče Osasuny, té nepomohou Rubén Martínez a Iňigo Pérez.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Nacho, Militao, Varane - Odriozola, Casemiro, Isco, Marcelo - Rodrygo, Benzema, Asensio
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Jonas, U. Garcia, Roncaglia, Cruz - Oier, Moncayola, Brašanać - Jony, Budimir, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.27 - 9.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Levante UD  (pátek 21:00)
Celta Vigo se v případě pátečního úspěchu může posunout až na osmou příčku a moc ráda by si tímto krokem zpříjemnila víkend. Do Viga se dostaví Levante, které je sice 12., ale v poslední době se mu vůbec nedaří.

Domácí celek naposledy registroval velmi důležitou výhru nad Osasunou, která z Viga odjela po těsné porážce 2:1. Tenhle výsledek ukončil sérii tří nevyhraných duelů v řadě a dovolil týmu trenéra Coudeta dýchat zase o něco volněji. Těžce vybojovaná výhra byla již desátým vítězstvím v lize a Celta se díky ní přehoupla přes důležitou hranici 40 bodů.

Před duelem s Levante ale bude muset dávat dobrý pozor na svou přípravu. Čtyři předcházející duely s ním totiž Celta nedokázala bojovat naplno, třikrát z toho odcházela jako poražený tým. Navíc jí budou scházet Rubén Blanco, Emre Mor, Sergio Álvarez a nově také důležitý obránce Hugo Mallo.

Hostům stále schází Cardenas, Campaña, Radoja, Miramon a Vukčević, ale do hry se jim vrací karetní hříšník Rochina. Levante sice možná historicky má nad Celtou navrch, ale aktuální situace pro něj příjemná není. Celek z Valencie vyhrál jen dva duely z posledních deseti.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Vazquez, Aidoo, Murillo, Fontan - Méndez, Tapia, D. Suárez, Nolito - Mina, Aspas
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Son, Postigo, Vezo, Clerc - De Frutos, Melero, Malsa, Bardhi - Morales, Marti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.81 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid33227460:2273
2.FC Barcelona33225677:3171
3.Real Madrid33218456:2471
4.Sevilla FC33224749:2670
5.Real Sociedad331411851:3453
6.Real Betis331481142:4550
7.Villarreal CF331213850:3849
8.Granada CF331361443:5445
9.Athletic Bilbao3310121143:3642
10.Celta Vigo3310111244:5141
11.CA Osasuna3310101331:3940
12.Levante UD339111338:4638
13.Cádiz CF339101428:4937
14.Valencia CF338121341:4836
15.Getafe CF338101526:3934
16.Deportivo Alavés337101628:4931
17.Real Valladolid335151331:4530
18.Elche CF336121529:4930
19.SD Huesca335121631:5027
20.SD Eibar334111823:4623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (242)

Přidat komentář
T..oo..M

Proč Athletic hravá tak často v pondělí? Sleduju to už pár sezón, a hrají snad z celé ligy nejčastěji dohrávky.

Reagovat
Israha

To podle mě nemá co dělat s Athleticem. Podle rozpisu zápasů mi to přijde, že na pondělí dávají většinou nějaký středně atraktivní zápas, kde hraje jeden pohárový aspirant s týmem, který je slabší/nemá o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

RMCF XI: Courtois - Odriozola, Militão, Varane, Marcelo - Blanco, Casemiro - Asensio, Hazard, Vinícius - Benzema

Kroos a Modrić celkem očekávaný odpočinek, Nacho taky, což značí, že ve středu pravděpodobně nastoupí místo Carvajala, z krajů obrany ve složení Marcelo a Odriozola každopádně vůnec nadšený nejsem. Na Hazarda a celkově na fungování toho ofenzivního kvarteta jsem extrémně zvědavý. Blanco v základní sestavě potěšil.

Reagovat
vilp

Hazard by konečně zase mohl taky jednou balon zkusit podržet a potáhnout, jinak by to nebylo špatný. Jinak slušný výkon, ale produktivita hrozná.

Reagovat
zasranej malíř

Militaoooooooooo, chlapec si to zasloužil!!

Reagovat
smazaný uživatel

Militao konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik on mel dneska tutovek? 3-4?

Reagovat
zasranej malíř

no minimálně 3

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kdyz pocitam i ten gol, tak 3 velky sance hlavou + ta kung-fu strela.

Reagovat
vilp

Reagovat
zasranej malíř

Case hned to vypadá lépe

Reagovat
Fairplay

Casemiro na pána, kam se hrabou nějaký Firminovy no look góly

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by pri troche šťastia mohla Valencia urvať aspoň bod

Reagovat
blaugrana

Ak to dnes nebude za 3 body, tak je to konecna. Marc, Dest, Ming, Pikac, Lenglet, Alba, De jong, Bus, Pedro, Messi a Griz.

Reagovat
2miguel1

Obavam sa, ze Real uz aj za cenu 1:0 ( pen.) tak ako to nolo minuly rok uz tie vysledky nepustí, preto to mozno nechat Atletiku.

Reagovat
blaugrana

Ale vsak v SPA rozhoduje skore a to mame daleko lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodují vzájemné zápasy.

Reagovat
2miguel1

Tak tak.

Reagovat
blaugrana

Tak v tom pripade treba kalkulovat po posledneho kola a v pripade potreby to pustit AM, ak bude taka situacia.

Reagovat
2miguel1

Len s Atletikom hrame uz o tyzden, ak im to nepustime teraz tak v poslednom kole uz nebudeme moct co kalkulovat, este horsie ze hrame pred zapasom Real Sevilla. Ja si myslim, ze Real to uz upenaltuje, aj ked doma hrame o dost horsie ako vonku, preto nebudeme musiet nic pustat a Atletiko u nas vyhra. Ono ak by vyhralo Atletiko u nas, tak by sme mali zo zapasov Real Atl 0 bodov, za to by sa titul nemal dostavat

Reagovat
Mishko

Máme 2. najnižší počet odpískaných penált v sezóne z celej ligy a aj tak tu hrá stále niekto dookola túto pesničku vy musíte mať strašne smutný život chalani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasická barcelonská ubrečenost

Reagovat
2miguel1

33. Kolo Real Madrid Getafe 1:0 ( pen.)

34.kolo Athletic Real 0:1 (pen.)

35.kolo Real Alaves 2:0 ( pen.)

37.kolo Real Villarreal 2:1 (pen)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

A zrovna jediná penalta z té doby (na Vincka proti Sociedadu), o které se dá v klidu říct, že byla odpískaná spíše chybně, ti z toho výčtu vypadla. Takže ve výsledku to vypadá, jakoby se neměly pískat penaltové fauly v situacích, kdy tým v zápasech předtím už penalty kopal, aby jich náhodou nebylo moc. To je dobrý

Reagovat
valloire

Reagovat
Mishko

A čo sezóna 15/16, kedy ste kopali najviac penált za 1 sezónu v histórii La Ligy a titul ste vyhrali len o bod? To ti už nehrá do teórie spiknutia sveta proti Barcelone, čo?

Reagovat
Kenneth

A "překvapivě" od něj už žádná reakce

Reagovat
valloire

Reagovat
Dayman

Tak prvni penalta v zaveru letosni ligy... pro Barcelonu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tomik111

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

omg

Reagovat
Mishko

Inak včera ten Torresov zákrok na Nacha nevolal minimálne po žltej?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že komplexy culés z RM stále pretrvávajú

Reagovat
Mishko

oni musia mať komplexy z vlastného života, pretože ak také niečo vypisujú ľudia zaregistrovaní v roku 2007, takže dnes majú minimálne nejakých 25-28 rokov, tak to je fakt smutné

Reagovat
2miguel1

Nebojsa žiadne komplexy, je to len futbal, zabavka, raz za tyžden ked sa hra liga napišem niečo inak mi to žily netrhá, baví ma sledovat Barcelonu, Nadala či McDavida ale je to len odreagovanie. Šport ako taky ma baví. Barcelone bolo pripiskanych vela zapasov, Ovrebo proti Chelsea. Premier League je vyspela liga, tam nieje moznost napomahat velkym tímom, v Nemecku Bayern skupuje najvacsie hviezdy, kde si myslim, že je to trochu pritiahnute je Juve v Taliansku a Real Barca v Španielsku, kde ale o ten schodík Real vyhrava. Samozrejme vy to vidíte inak, ja vam to neberiem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však podobnou porci komplexů u vás zvládne takový Kokesh sám . Jinak mi přijde celkem zajímavý, jak bylo během sezóny spoustu zápasů, kdy v preview až na pár naprostých výjimek vaše zápasy nikdo nekomentoval a teď se váš tábor množí jak houby po dešti. Největším expertem na to je dlouhodobě Angel di Maria, ten jak se tu objeví, tak je to známka blížícího se úspěchu.

Reagovat
Visca el barca

Tento komediant se vždy vrací, když cítí úspěch.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jordi Alba

Jasná věc.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Baronne

Reagovat
blaugrana

Nebud pokrytec prosim ta pekne.

Reagovat
patas92

Dva culé tady ukazujou jakože nějaký komplex a asi sedm madridistů je z toho hotových. Porovnej si to sám.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
celeb

Nastastie bez divakov. Ak sa Koeman konecne prebral z poblaznenia Robertom, tak by to mohol byt dobry zapas s dobrym vysledkom. Zostavu tipujem ako EF. Namiesto Piqueho by som radsej videl Arauja, ale zas aspon Lenglet uz nie je taky hrozny, ako po vacsinu tejto sezony.

Ilaixovi nasadenie od zaciatku az tak moc neslo, zatial nech radsej nastupuje az v 2. polcase. Pedri inak tiez mal lepsie minule striedanie, ako predminuly zaklad, bol vemi behavy a nevyzeral utahano. Uvidime kolko vydrzi, ale za priazniveho stavu snad pojde dole skorej ako v 81. minute. Destovi by pomohol gol.

Reagovat
roman1978

Dest, Araujo, Pique, Lenglet, Alba

Bus

Pedri, Frenkie

Leo, Griez

Reagovat
roman1978

MATS

Reagovat
roman1978

Vynechal bych Piqueho a dal tam Dembse, ale jinak vcelku očekávaná.

Reagovat
LAM

Araujo napravo nevim nevim.Tam to chce mít dobrou mezi hru, což byla zatím jeho největší slabina.

Reagovat
roman1978

Třeba bude upro. A nebo v útoku. Co já vím, kam ho kuman jebne

Reagovat
dextroza_m

To bylo jak na psku... Ale tohle měl dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri omg, tos měl dávat

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Araujo, Cille měl štěstí

Reagovat
Rattlesnake

to jsou báčka zase ale bez koncovky. aby jsme nezaplakali.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus je v topové formě, radost ho sledovat

Reagovat
Rattlesnake

neskutečně se zvedl. doslova vstal z mrtvých. ten systém mu ohromně sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme docela pěkné situace a kombinace kolem vápna, ale zatím to neumíme využít. Chce to víc agresivity do brány.

Reagovat
Mass
Reagovat
smazaný uživatel

klikol som na to, kukol, zapol spat stream, a akurat bol zaber na albu ako lezi a drzi sa za nohu presne s takym vyrazom

Reagovat
Rattlesnake

neprovokuj, netopejre.

kde máte vůbec toho vašeho ufňukanýho fucking guye? zase trucuje v šatně?

Reagovat
Mass

Asi jo. Neříkám že mezi Netopýry taky neni pár simulantu, třeba Guedes je docela odborník, ale jak Pedri spadnul v bolestech po tom facebrushi mi přišlo prostě hrozně vtipný.

Reagovat
Gazdo

Ja z nich proste grcam... a potom maj ich rad aj ked hraju za tvoj klub

Reagovat
smazaný uživatel

pedri mi fakt neprijde, ze by simuloval..

mne prislo, ze ho proste trefil do oka a to pak boli kazda blbost.

Reagovat
Mass

Nebylo to do oka a proč upadl na zem?

Reagovat
smazaný uživatel

ukaz mi zaber, ze ktereho jde videt, ze to do oka nebylo then

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože to nebyl gól kua

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Araujo zválcoval tu buznu Goméza

Reagovat
Mass

Hráči Barcy padají při sebemenšim kontaktu a když Goméz spadne na koleno Arauja tak tady píšeš něco u válcování buzen..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tvůj drsnej Goméz se válí a řve a za pár vteřin čile hraje

Reagovat
Mass

Vidíš jakej je to drsňák

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr poločasu už nic moc, docházely nápady, škoda Pedriho před prázdnou bránou. Hodně mě dnes sejří Dest, mohl by někdy udělat něco jiného, než převzít míč a vrátit ho zpět. Třeba nacentrovat kurva. Ať se vezme příklad z Alby, který to posílá i naslepo a na náhodu.

Reagovat
EaP

Tak ako mohol by. Ale ak dostava loptu 40 metrov od brany a aj tak ma za sebou este troch protihracov asi tazko. Pozri, kam Messi serviruje loptu Albovi a kam dostava lopty Dest. Myslim, ze je rozdiel dostat prihravku v rohu 16 ky smerom k superovej brane a rozdiel , ak dostanes pri poliacej ciare. Chlapca uplne odignorovali a jebu to cez lavu stranu, kde to Alba tlaci vzdy ako cez kopirak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždycky si s jeho rychlostí a technikou může hodit míč kolem obránce a získat náskok nějaký krok. On to ani nezkusí, spíš vždycky naběhne směrem do obránce.

Reagovat
LAM

Efektivita nás prostě bude stát sezonu, protože co tam někdy nepadne

Ve druhý půlce čekám velkou únavu jelikož byli jen dva dny volna, brejk Valencie a šáteček.

Reagovat
Mass

Máš ho tam.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

No, já nevím, ale hrát proti soupeři házenou s neustálým obíháním velkého vápna, to asi nebude stačit. Asi by bylo dobré aby Koeman šel o dům dál a s ním i největší hvězda.

Reagovat
Salfovic

Griezmann ?

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď chci vidět brutální poločas, odpovídající jeho důležitosti.

Reagovat
Rothbard

Tak pokud fandíš Vale...

Reagovat
roman1978

Pique

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ty vole

Reagovat
patas92

Stegen Horší odhad na balón jsem letos neviděl

Reagovat
Rox

Obrana Barcelony . Každej brejk smrdí golem, od každýho lepšího týmu dostane Barcelona 2 goly a pak hraje do plnejch.

Reagovat
smazaný uživatel

ten černoch tam bránil Stegenovi

Reagovat
smazaný uživatel

volajte UEFA!

Reagovat
Salfovic

Černoch může.

Reagovat
Rattlesnake

lenglet divák, tradičně

Reagovat
smazaný uživatel

takze branit ve hre bez mice se muze, nebo jak to je?

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jasně bránil ve hře a ještě se na něho tlačil.

Reagovat
patas92

Však ten balón stejně letěl kilometr od Ter Stegena, by na to nedosáhl

Reagovat
dextroza_m

At jdou doprdele s tímto impotentním fotbalem, titul byl jen sen, nemáme na něj.

Reagovat
kaja900

Udržet

Reagovat
Rattlesnake

pojďme boys, máknem, otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad redka ne? umyslna pri golove prilezitosti..

Reagovat
roman1978

Jasná redka

Reagovat
alcantara

Ma niekto stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Diky

Reagovat
roman1978

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

to byla penalta ale dobre, goly ze hry se pocitaji vic

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rattlesnake

leo

uf.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rox

Tohle není červená? Však po tom jasně úmyslně hrábnul a De Jong by byl sám před brankářem.

Reagovat
2miguel1

Je

Reagovat
kaja900

Ten má štěstí

Reagovat
patas92

Však ta penalta by se stejně opakovala. Gólman byl oběma nohama před čarou

Reagovat
Mass

Když kope Barca penaltu tak by se brankář správně neměl ani hejbat.

Reagovat
patas92

Jj a navíc stát za bránou

Reagovat
dextroza_m

Měl by jít k rohovému praporku samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeme

Reagovat
Salfovic

Šíleně kopnutá penalta, ale brankář nebyl na čáře.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale bol aj tak Cillessen pred čiarou, takže ak by náhodou z tých dorážok nedali gól, tak by sa asi penalta opakovala.

Reagovat
Murena

Reagovat
roman1978

Uf

Reagovat
dextroza_m

Messi by měl přestat kopat jak pentle, tak přímáky, nejde mu to vůbec.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

napíšu to a borec tam foukne z přímáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

piš to častěji

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
dextroza_m

mámi to u Vás...

Reagovat
rave

Reagovat
ttopi

Reagovat
Rox

Reagovat
hornito

Reagovat
Stannis Baratheon

penalty chápu, ale vždyť v přímácích má snad nejlepší úspěšnost v celé Evropě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V této sezoně mu zatím přímáky na jeho poměry vůbec nešly. Bylo běžné, že skoro každým přímákem trefoval bránu, teď to často kopal do zdi nebo docela vysoko nad. Ale snad to dneškem skončilo.

Reagovat
Mass

Po tom, co odešli takový hráči jako Juninho, Beckham, Roberto Carlos nebo Pirlo, tak si myslim, že Messi je určitě nejlepší. Mmch R. Koeman byl taky vynikající kopáč.

Proto mě překvapuje, že z těch maldších hráčů se k nim ani nikdo nepřibližuje, snad je Ward-Prowse?

Reagovat
Jordi Alba

Bardhi z Levante je kope solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhaby...tak doufejme, že zápas nebude přerušen.

Reagovat
Rattlesnake

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEEEEEEEZ

Reagovat
roman1978

Ty Griezmanovy oslavy jsou na pest

Reagovat
Rox

Kdyby to aspoň byly hezký goly a ne takový doklepávky ala Ronaldo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to má vypadat, tlačit se do brány

Reagovat
blaugrana

Frienkie ale celkom formicka poslednu dobu...

Reagovat
dextroza_m

Ale Griezz se mi moc líbí, strašně pracovitý hráč.

Reagovat
blaugrana

Ale 45 mio brutto ta pracovitost hodnotu nema...

Reagovat
smazaný uživatel

V novém roce je to úplně jiný Griezmann

Reagovat
ttopi

Diakgaby na plac, bacha na to.

Griezz už letos zachránil dost zápasů, nechal bych si ho.

Reagovat
dextroza_m

Prodat Mirečka, Griezze nechat.

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
roman1978

Yeees

Reagovat
smazaný uživatel

mass co rikas na correiu, ktery tam zacne jecet jak decko, kdyz narazi do messiho?

Reagovat
Mass

Že sem to slyšel taky

Reagovat
roman1978

Konečně zase jednou trefil primak

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Rattlesnake

*fap fap fap fap...*

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

byla to jenom otázka času

Reagovat
Diskostu

Cillesen to je tragédia...

Reagovat
Rattlesnake

vždyť tam měl dneska už minimálně 3 wonder zákorky + čapl penaltu.

Reagovat
roman1978

Nereaguj na idioty

Reagovat
Salfovic

I před tím gólem Grieze skvělej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Skoda te Granady. Barca ma nejlepsi herni formu, ale ani to nemusi stacit.

Reagovat
Diskostu

snáď nechceš aby taký tým ako Barcelona vyhrala titul to už radšej Atletiko alebo Real...

Reagovat
roman1978

Co myslíš?

Reagovat
roman1978

Reagovat
ttopi

Ne nechci, to vis ze ne

Reagovat
CHONG

Snad to zítra zvládne i Sevilla, a to příští kolo: Real - Sevilla a Barcelona - Atlético, bude fakt maso

Reagovat
Jordi Alba

Konečně se jim daří i dýl, jak půlku sezóny. Škoda, že jsou nuceni rok co rok prodávat a ta první trojka má daleko jiný možnosti, ale o to větší uznání, jak se pár kol před koncem stále drží. Btw snad vám dnes Katalánský Sabadell pomůže mimo pozici pro PO.

Reagovat
roman1978

Začínám se bát o výsledek. Roberto na plac

Reagovat
Rattlesnake

tvůj sarkazmus je zápas od zápasu ostřejší

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Načo Roberto? Zase…úplne zbytočný hráč.

Reagovat
2miguel1

Trojsky kon Roberto na plac

Reagovat
celeb

20 minut s Robertom. Spanielsky thriller/horror 2021

Reagovat
celeb

tak uz to zacina, Robertova kliatba.

Reagovat
Salfovic

V La Lize rozhodujou při rovnosti bodů vzájemné zápasy ?

Reagovat
CHONG

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

je nějaká liga kde to je jinak?

Reagovat
Salfovic

Právě že ano, a mě se to v té top pětce furt plete. Asi ve Francii a v Anglii rozhoduje skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

i v nemecku

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by Diakhby obvinil VAR z rasizmu, keby to bola penatla.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
dextroza_m

To byl "pumlíč"

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš opřel svůj volný přímý kop o štangli, tenhle pro změnu posadil pumlíč do vinglu a možná z toho nakonec bude plichta, to je ale špíl!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Mass

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
roman1978

Soler

Reagovat
REPLIKATOR

Soler

Reagovat
Rattlesnake

ajaj, zápletka.

Reagovat
Rattlesnake

lenglet divák, scéna 2

Reagovat
2miguel1

Ty pičo aky gol

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem, tohle nemůžeme prosrat

Reagovat
Mass

Carlos Soler, když 1/4 gólů týmu má defenzivní záložník

Reagovat
Rox

Tomuhle chybí už jen darovaná penalta Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
dextroza_m

Zase hrajeme zandour, tohle neumíme, dej tam Dembelého na CF.

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel Roberto a Barça hneď horí

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hoří střelou z 30 metrů

Reagovat
Mass

Tady sou odborníci zase, nebo jak ten týpek nahoře co psal že Cillesen tragédie.

Reagovat
patas92

Nebo ten co neví, jak má stát brankář při penaltě

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

kľud chlapi, však som to myslel sarkasticky

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jsem úplně v klidu. Jdeme si pro double. Barcelona naprosto průměrná proti Valencii.

Reagovat
dextroza_m

Double dostanete na Chelsea

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ne.

Reagovat
dextroza_m

Já se neptám

Reagovat
gonzalesl_is_back

Máš pocit, že jsem řešil, jestli se ptáš?

Reagovat
dextroza_m

Mám pocit, že z toho zápasu budeš smutný

Reagovat
gonzalesl_is_back

Když ano, přijdeš mě podpořit?

Reagovat
dextroza_m

Jistě, nakup Radegasty

Reagovat
Dr. Admess

Ten Lenglet je úplně v lese, ty kráso. Tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

uf, je to tam

Reagovat
Mass

Pěknej zápas, ale Leo je prostě jinde.

Reagovat
dextroza_m

Jen by nemusel tak předržovat míč

Reagovat
Mass

No ale zase nemá 70 nahrávek dozadu jako ostatní.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Přijde mi, že naprostá většina lidí zapomíná, že my hrajeme špičku i bez Ronalda. Barcelona bude bez Messiho jednou bojovat o 5. místo v La Lize.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roman1978

tak určitě, všichni na to zapomínají .

Reagovat
LAM

Špičku bez Ronalda

Reagovat
ttopi

No jo, já na to úplně zapomněl že už u vás Ronaldo nehraje, když letos hrajete tak úchvatně přitom

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale máš tam chybu, nehrajete špičku, ale pičku

Reagovat
sylarko

krasny futbal hrate, normalne top zo vsetkych lig.

Reagovat
valloire

50...pfff, Zico se směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Doprial by som Seville titul. Bude to mat ale.velmi tazke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele