LaLiga - preview 30. kola: Tečku za kolem udělají Celta a Sevilla

09.04.2021, 11:24, aktualizováno 12.04.2021, 08:58
Previews
Estadio Balaídos (© AFP)
Sevilla se může opět těšit na Ligu mistrů, na pátý Real Sociedad má k dobru už jedenáct bodů a navíc disponuje pondělní dohrávkou ve Vigu. Celta je v klidném středu tabulky, kde sezonu také dokončí...
Celta Vigo - Sevilla FC  (pondělí 21:00)
Domácí Celta Vigo už dávno nehraje o záchranu, díky zlepšeným výsledkům se vyšplhala na desáté místo tabulky a pokud v pondělí porazí Sevillu, posune se už na osmou příčku. Rojiblancos však zůstávají favoritem a na Balaídos mohou udělat další krok na cestě do Ligy mistrů.

Cela Vigo před týdnem zvítězila na Alavésu 3:1, když všechny góly padly v úvodní dvacetiminutovce. Postupně se prosadili Nolito, Iago Aspas a Santi Mina, tedy hlavní útočná síla Celestes. Ofenzivní pojetí hry Celtě vždycky vyhovovalo a nejinak tomu je i v letošní sezoně. Koneckonců není to tak dávno, co zvítězila na Huesce 4:3 nebo remizovala v Madridu s Atléticem 2:2. Domácí tým se díky tomu vyhrabal z nejhoršího a na osmnácté Elche má náskok jedenácti bodů. V pondělní dohrávce si může ještě polepšit, ovšem čeká ho náročný soupeř - Sevilla FC.

"Je to tým plný skvělých fotbalistů, hrají podle vlastní identity. Je to jeden z nejtěžších soupeřů v lize, co se týče fotbalové kvality a vývoje, jakým prošel. Musíme se dobře připravit, protože to bude obtížný zápas," složil poklonu soupeři trenér Sevilly Julen Lopetegui.

Andalusané si v LaLize hraji svojí vlastní soutěž. Čtvrté místo mají pevně ve svém držení a není moc pravděpodobné, že by o dvanáctibodový náskok ještě přišli. V tuto chvíli je Sevilla blíže třetímu nebo druhému místu a bez šance není ani případný boj o titul. Na Atlético ztrácí Sevilla osm bodů.

Celestes se budou muset obejít bez Jeisona Murilla, Rubéna Blanca, Sergia Álvareze a Emreho Mora. Nepravděpodobné jsou i starty Solariho a Araúja. Oproti tomu hlásí Sevilla jen jednu absenci a tou je obránce Escudero.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mallo, Aidoo, Fontan, Martin - Tapia - Mendez, Suarez, Nolito - Aspas, Mina
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Kounde, Carlos, Acuna - Jordan, Fernando, Rakitić - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.42 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - CA Osasuna  (neděle 14:00)
Už ve čtvrtek čeká Villarreal odvetné utkání Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb, nicméně příliš šetřit sestavu si dovolit nemůže. V LaLize je těsně šestý a jeho účast v příštím ročníku evropských pohárů je zatím nejistá. Na Estadio de la Cerámica zavítá Osasuna, která také ještě nemá boj o přežití vyhraný.

Semifinále Evropské ligy je na dosah. Villarreal přivezl z Chorvatska nejtěsnější výhru a do další fáze soutěže má výrazně blíže. Dinamo určitě neřeklo poslední slovo a ve Villarrealu se pokusí stav věcí zvrátit, nicméně výhoda je v tuto chvíli na španělské straně.

Villarreal je výhrou povzbuzen a navíc je v dobré formě, což se pokusí zúročit i proti Osasuně. V LaLize vyhrál tři zápasy v řadě a zuby nehty se drží na šestém místě. Zajistit si evropské poháry pro příští rok je hlavním cílem Žluté ponorky, ten je sice blízko, ale zároveň i daleko. Ze sedmého místa se totiž na Villarreal tlačí Betis, který má stejný počet bodů.

Tři zápasy bez porážky je i Osasuna, byť ve všech případech dovedla utkání do remízového konce. Osasuně patří čtrnácté místo, ale rozhodně nemá vyhráno. Boj o záchranu bude v letošním ročníku LaLigy hodně dramatický až do závěrečného kola. V tuto chvíli si Arrasteho tým hýčká náskok pěti bodů.

Villarreal je před utkáním favoritem, ovšem Osasuna mu v minulosti dokázala dělat problémy. Každopádně do Pamplony se vezly tři body naposledy v roce 2010.

Trenér Unai Emery bude určitě postrádat Estupiňana a Iborru, ale dá se předpokládat, že změn v sestavě bude vzhledem k náročnosti programu přeci jenom více. V tomto směru je dobrou zprávou návrat Foytha. Dva hráči budou scházet i Osasuně, konkrétně se jedná o Rubéna Martíneze a Jona Moncayolu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, A Moreno - Parejo, Capoue, Trigueros - G Moreno, Alcacer, Chukwueze
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Hernandez, D Garcia, Cruz - Brasanac, Torro, Moncayola - Barja, Calleri, R Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.54 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (neděle 16:15)
S formou Valencie je to jako na horské dráze, jednou je dole a jindy nahoře. Nestálost ve výkonech ji už stála poměrně dost bodů a o další se Netopýři budou chtít poprat s Realem Sociedad. Rozhodně ale nebudou favority, protože Real má za sebou velmi příjemné dny a sebevědomí ždímá na maximum.

Valencia se naopak dost trápí a hledat v její formě a jejích výkonech vůbec nějaký vzorec není složité - po každé výhře přijde prohra. A to s ohromující jistotou a pravidelností. Teď se ale vrací do důvěrně známého prostředí, stadionu Mestalla, kde se Valencii velmi daří. Zatímco výjezdy na hřiště soupeřů pravidelně prohrává, doma se jí daří vítězit stejně jasně. Z posledních deseti duelů hrála doma čtyřikrát a jsou to její jediné čtyři výhry v těchto duelech.

Pohled na tabulku ale nemůže být pro žádného příznivce Los Che příznivý, protože tradiční celek z města proslaveného El Cidem se nalézá až na ubohé dvanácté příčce! Od nedělního soupeře, La Realu, dělí Valencii už propastných 13 bodů, takže je jasné, kdo tu bude favoritem. Minulé kolo Valencii opět nevyšlo, když trochu překvapivě nestačila ani na Cádiz. Z logicky věci by však nyní měla zvítězit.

Koneckonců, v této sezoně už nad Realem Sociedad vyhrála a navíc se jí doma proti němu daří. Za více než 32 let se totiž La Real vrátil z Valencie se třemi body jen devětkrát. Domácí se pokusí urvat tři body proti favoritovi i bez Cillessena, Mangaly a rovněž zraněného Picciniho. Hosté postrádají kapitána Illarramendiho, u něhož je to ale v této sezoně spíš setrvalý stav, a také obránce Aihena Muñoze.

Za sebou ale mají jednu velkou vzpruhu. Povedlo se jim totiž vyhrát pohár Copa del Rey! A to navíc ještě na úkor odvěkého rivala, Bilbaa. S ním se následně La Real potkal také v lize a díky pozdní trefě pár minut před koncem si s ním rozdělil body. I díky nim je nyní na solidní páté příčce.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá - Wass, Soler, Račić, Čeryšev - Gameiro, Guedes
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal - Oyarzabal, Guevara, Lopez - Portu, Isak, Januzaj
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.38 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Granada CF  (neděle 18:30)
Pohárová anabáze Granady se zřejmě chýlí ke konci a zachránit trochu rozpolcenou sezonu se Granada pokusí v neděli odpoledne ve Valladolidu. A to poslední dobou není zrovna snadný sok.

Granada vstoupila do sezony velmi dobře a chvíli to vypadalo, že dokáže zvládat i náročný program dvou soutěží. Jenže postupem času přestala stíhat tempo a začala v jedné soutěži výrazně ztrácet. Souběžně s tím, jak se jí dařilo překonávat jednoho soka za druhým v Evropské lize, upadala do problémů v LaLize. A tohle období pořád trvá.

Granada má za sebou první duel čtvrtfinále se slavným Manchesterem United, který nedopadl úplně nejlépe. United sice nezahrávali zrovna excelentně, ale na Granadu to díky dvěma brankám v pohodě stačilo. Celkově byla tahle prohra už čtvrtá v řadě.

Před výletem do Valladolidu se Granada připravovala bez hráčů jako Lozano, Milla nebo Duarte. Zápas navíc vynechá střelec Soldado z důvodu karetního trestu. Stejný důvod nepustí na hřiště v domácích barvách Óscara Plana a kromě něj zůstávají mimo také zranění El Yamiq, García a Emeterio.

Real Valladolid dlouho patřil k nejhorším útokům v lize, ale zrovna proti Granadě by mu to zásadně nemuselo vadit. Granada má totiž nejhorší obranu celé LaLigy. Real Valladolid nepodává špatné výkony, viz třeba poslední těsná porážka od Barcelony, ale vyhrávat, to se mu nedaří. Jedna výhra z posledních deseti utkání rozhodně není nic příjemného.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Sánchez, González, Olaza - Janko, Alcaraz, Mesa, Nacho - Orellana - Weissman, Guardiola
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Vallejo, Sánchez, Quini - Eteki, Quina, Puertas - Vico, Machis, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.24 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Pod velký tlak se dostalo Atlético Madrid, které se v neděli večer pokusí ukořistit tři body na stadionu Benita Villamarína v Seville. Jenomže domácí Betis bojuje o evropské poháry a také si nesmí dovolit zaváhat, navíc oplývá aktuálně lepší formou.

Sen o mistrovském titulu pro Atlético Madrid dostal vážné trhliny. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho nedokázali od začátku února vyhrát alespoň dva zápasy v řadě a po pravidelných ztrátách se jejich náskok na čele tabulky rozplynul. Naposledy prohráli na hřišti Sevilly 0:1 a toho okamžitě využily Barcelona s Realem Madrid.

Atleti mají stále celou situaci ve svých rukou, ale musejí se popasovat s obtížným losem. Zápas na Betisu nebude procházkou růžovým sadem a ve zbytku soutěže ještě Simeoneho tým čekají náročné duely v Bilbau a především v Barceloně. Připomeňme, že Atlético letos prohrálo jen třikrát a k titulu má nejblíže od památné sezony 2013/2014.

A co Betis? Ten by se konečně rád vrátil do evropských pohárů a po určitých peripetiích k tomu má solidně našlápnuto. Svěřenci Manuela Pellegriniho se přetahují s Realem Sociedad a Villarrealem o páté respektive šesté místo. V minulém kole si Verdiblancos přivezli jen bod ze hřiště Elche a od poloviny února zaznamenali teprve druhou ztrátu.

Atlético má lepší vzájemnou bilanci, nicméně zápasy s Betisem ho stály vždycky hodně sil, zvláště v Andalusii. Letos se oba soupeři potkali v sedmém kole a byla z toho výhra Colchoneros 2:0. Betis doma dokázal Atlético porazit za deset let jen jednou, v únoru 2019 proměněnou penaltou Sergia Canalese.

Betisu bude nadále scházet několik důležitých jmen a proti Atléticu ještě nebudou k dispozici Victor Ruiz, Víctor Camarasa, Dani Martin, Andrés Guardado a Borja Iglesias. Citelné ztráty počítá i Atlético. Mimo hru je jeho nejlepší střelec Luis Suárez i dvojice záložníků Kondogbia - Llorente. Dohromady tak budou chybět oba střelci Atlética z prvního utkání.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Sidnei, Moreno - Carvalho, Rodriguez - Ruibal, Canales, Fekir - Juanmi
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Gimenez, Hermoso - Trippier, Lemar, Koke, Herrera, Carrasco - Correa, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.27 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Cádiz CF  (sobota 14:00)
Getafe by v sobotu odpoledne moc rádo ukončilo sérii čtyř zápasů bez výhry a ideální šanci vidí v duelu s Cádizem. Jenže nováček ligového ročníku minule ukázal, že se rozhodně nebojí překvapovat a jeho sebevědomí bude dost vysoké.

Jedno jediné vítězství v posledních deseti soutěžních duelech je pro Getafe velmi špatná vizitka. Getafe docílilo tří bodů naposled proti Valencii, což je vlastně u obou sobotních soupeřů takový vděčný fackovací panák. Jenže od té doby selhává. Prohrálo s Realem Valladolid a ani následná remíza s vedoucím týmem soutěže ho k lepším výkonům nenakopla.

Z Pamplony se posledně vrátilo Getafe jen s bodem a bezbrankovou remízou, což bude chtít nyní napravit. Na své straně má právě domácí prostředí. Speciálně v duelu těchto dvou týmů totiž platí jako málokdy, že domácí celek boduje. Hosté totiž prohráli v osmi z devíti posledních soutěžních utkání!

Cádiz má ale pro strach uděláno, což dokázal i v minulém kole. Poradil si s Valencií i přesto, že ho tohle vítězství stálo hodně sil. Proti běhavé Valencii se nováček prosadil podruhé až pár minut před koncem. Tři body ho ale posunuly na slibné 13. místo.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Etxeita, Dakonam, Olivera - Arambarri, Maksimović - Nyom, Aleñá, Cucurella - Mata
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Fali, Cala, Espino - Sánchez, Mari, Jonsson, Perea - Sobrino, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.23 - 5.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Bilbao by poprvé po dlouhých pěti duelech konečně rádo vyhrálo a ideální šanci k tomu bude mít v sobotu odpoledne. Na stadion San Mamés totiž zavítá Deportivo Alavés, které se po sérii mnoha špatných výkonů dostalo až na tu úplně nejspodnější příčku celé tabulky.

Bilbao muselo v poslední době skousnout několik hořkých pilulek. V samém závěru přišlo o šanci na jedinou trofej tohoto roku, protože nestačilo v baskickém derby na Real Sociedad. Ceněnou trofej - Copa del Rey - tedy přenechalo nenáviděnému rivalovi, jehož fandy naopak rozjásal Mikel Oyarzabal coby jediný úspěšný střelec finálového klání. A to pro Bilbao nebylo všechno.

V odloženém minulém kole totiž mělo velkou šanci pomstít se svému soupeři aspoň v lize a vyloupit jeho stadion. Jenže ani to se mu nepovedlo. Byl to hodně emotivní závěr, protože Bilbao šlo pět minut před koncem utkání do těsného vedení. Jenže tři body z toho nakonec nebyly, protože domácí La Real spasil jen o čtyři minuty později střídající talent Roberto López trefou na 1:1.

Poslední zápas, který Bilbao dokázalo vyhrát, se udál na začátku března a Bilbao v něm ukořistilo tři body proti Granadě. Od té doby se mu ale nedaří, což se negativně projevuje i na jeho pozici v tabulce. Bilbao kleslo až na 9. místo se ztrátou deseti bodů na poháry. Z pěti posledních vzájemných duelů si navíc odneslo tři body jen jednou.

Domácímu týmu nyní schází neuzdravení Berchiche a Álvarez, což je pro zadní řady Basků docela problém. O tom ví hosté své, neboť pro karty nemohou využít Duarteho a zranění jsou navíc i Ely s Pellistrim. Alavés vyhrál z deseti posledních duelů jen jednou a propadl se až na poslední místo tabulky.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núñez, Martínez, Balenziaga - De Marcos, López, Vesga, Morcillo - Villalibre, García
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardía, Lejeune, López - Pina, Battaglia - Méndez, Jota, Rioja - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.24 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Levante UD  (sobota 18:30)
Na Estadio Municipal de Ipurua se v sobotu odpoledne pokusí Eibar vymanit z výsledkové krize a zvýšit své šance na záchranu v nejvyšší soutěži. Sokem mu bude Levante, které v první vzájemném zápase zvítězilo 2:1.

Tuhý boj o záchranu se v závěrečné fázi LaLigy nevyhne Eibaru. Los Armeros jsou v tabulce předposlední, ale vzhledem k vyrovnanosti spodku tabulky není nic ztraceno. Problémem je však současná forma. Eibar nezvítězil už ve dvanácti zápasech po sobě a kdy jindy sérii ukončit, než v domácím prostředí proti Levante. Jeho poslední vítězství se datuje k 3. lednu letošního roku.

Levante se dýchá určitě lépe, ale ani jeho výsledky nejsou v poslední době lichotivé. Tři porážky ze čtyř zápasů a jen jeden vstřelený gól dělají kouči Lópezovi starosti. Naštěstí valencijský celek je v tabulce jedenáctý s dostatečným odstupem na sestupové pozice.

Historie vzájemných soubojů je vyrovnaná a převážně v ní platí pravidlo "můj dům - můj hrad". Úchvatnou podívanou nabídl duel z prosince 2018, tehdy se oba celky rozešly smírně 4:4.

Trenér Mendilibar byl měl od začátku vsadit na Enricha, který proti Realu chyběl. Scházet bude nadále Bryan Gil, Rober, Pedro Bigas a Yoshinori Muto. Absence jsou i na straně Levante, konkrétně budou chybět Miramon, Vukčević, Melero, José Campaňa.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Arbilla, Rafa - Leon, Diop, Garcia, Inui - Kike, Enrich
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Vezo, Duarte, Rober - Son, Radoja, Rochina, Clerc - De Frutos, Morales, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.40 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Jeden z nejsledovanějších zápasů na světe je opět tady. Real Madrid přivítá ve slavném El Clásicu úhlavního nepřítele z Barcelony. Oba celky se po počátečních peripetiích vrátily do boje o titul a jeden z nich může jít minimálně do neděle na první místo. Blíže vedoucí příčce je Barcelona, která na Atlético ztrácí jeden bod. Jak souboj velikánů na stadionu Alfréda di Stefána v Madridu dopadne?

Závody o titul dostaly ve španělské LaLize nový rozměr. Po další porážce Atlética v Seville se oba titáni přiblížili na dostřel a jejich vzájemný duel známý jako El Clásico může zase zamíchat kartami. Důležitost sobotního duelu jako rozhodujícího souboje o titul poněkud mírnil na tiskové konferenci domácí kouč Zinédine Zidane: "Atlético má výhodu, protože je první. Ať už se stane cokoliv, budeme hrát o titul až do konce. LaLiga je velmi vyrovnaná a kvalitní soutěž. Vyhrát mohou všechny týmy a mistra se nedozvíme dřív, než na konci."

Real Madrid stále živí naději na dvě velké trofeje. Ve středu se mu podařilo zvládnout první čtvrtfinále Ligy mistrů proti Liverpoolu a do odvety na Anfield Road jde s nadějnou výhrou 3:1 v zádech. Nejúspěšnější klub Ligy mistrů je blízko postupu do semifinále, ovšem všichni dobře vědí, že v Anglii to ještě bude těžká šichta. V LaLize Bílý balet naposledy pokořil Eibar 2:0 a celkem neprohrál v devíti zápasech v řadě.

Ještě delší ligovou šňůrou se může pochlubit Barcelona. Ta našla přemožitele naposledy 5. prosince loňského roku v Cádizu a od té doby ani jednou neprohrála. Celkem to čítá devatenáct zápasů v řadě. Vzhledem k formě, v jaké se nalézá, je aktuálně největším aspirantem na titul. Barcelona se přiblížila Atléticu už na jeden bod a pokud v Madridu neprohraje, půjde minimálně do neděle na první místo tabulky. Katalánci před týdnem udolali pozdní brankou Valladolid 1:0, trefil se Ousmane Dembélé.

Nizozemský trenér Ronald Koeman dokázal stabilizovat výsledky i znovu namotivovat Lionela Messiho, ovšem jeho budoucnost na Camp Nou zůstává nadále nejistá. Podobně nejisté je i setrvání Sergia Ramose v Realu Madrid. "Doufám, že to není jeho poslední Clásico. Věřím, že tu zůstane," nechal se slyšet na tiskovce Zinédine Zidane.

El Clásico má nesmírně bohatou historii, ale pokud se ohlédneme za posledními dvěma roky, výhru Barcelony budeme hledat marně. Blaugranas naposledy porazili Real Madrid v březnu 2019, takže mají co napravovat. Real Madrid vyhrál také na Camp Nou v říjnu loňského roku, když se postupně prosadili Valverde, Ramos a Modrić. Určit favorita je i tentokrát velice obtížné.

Realu bude citelně scházet kapitán Sergio Ramos a k dispozici nebudou ani další obránci Dani Carvajal a Raphael Varane, v nominaci se nakonec neobjevil ani Eden Hazard. Také Katalánci mají absence. Už tradičně pro letošní sezonu nebudou hrát Ansu Fati s Coutinhem. Vrací se Gerard Piqué a Sergi Roberto.

A ještě jedna změna. Utkání nakonec nebude řídit Mateu Lahoz, který si přivodil svalové zranění, nýbrž náhradní sudí Jesús Gil Manzano.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vazquez, Militao, Nacho, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinicius
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, De Jong, Lenglet - Dest, Pedri, Busquets, Alba - Griezmann, Messi, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.70 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Elche CF  (pátek 21:00)
Huesca cítí velkou šanci dostat se aspoň na pár hodin mimo poslední tři příčky. V pátek večer se totiž na její stánek El Alcoraz dostaví podobně trápící se Elche, které má navíc v tabulce jen o dva body víc.

Huesca ještě žije! V minulém kole totiž dokázala ustát tlak Levante a poprvé od konce ledna tohoto roku vyhrála i mimo svůj stadion. Po předchozí remíze s Osasunou se tak znovu postarala o bodový přísun a pomalu se drápe ven z pásma sestupu. Pořád to ale na záchranu nemůže stačit a Huesca by měla co nejdřív nastartovat nějakou delší sérii zápasů bez prohry.

S Elche by to teoreticky mohlo vyjít, protože je fakt, že Elche se v Huesce moc nedaří. Od roku 2008, kdy se oba soupeři začali ve druhé lize potkávat častěji, zde vyhrálo jen třikrát. Domácí dres neobléknou zranění Gaston Silva, Antonio Valera, Maffeo nebo Javi Ontiveros. Elche se do hry vrací střelec Lucas Boyé a veterán Barragán.

Hosté jdou do utkání se dvěma remízami v zádech, což je pozitivní fakt, jenže na druhou stranu z posledních dvanácti možných získalo právě jen tyto dva body. Stále mu to stačí až na 17. místo s náskokem dvou bodů na pátečního soka.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Insua, Pulido, Vavro - López, Ferreiro, Mosquera, Seoane, Galan - Mir, Sandro
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Palacios, Verdu, Calvo, Mojica - Morente, Guti, Marcone, Fidel - Milla, Boyé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.17 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid29206351:1966
2.FC Barcelona29205468:2465
3.Real Madrid29196451:2363
4.Sevilla FC29184740:2158
5.Real Sociedad291210745:2946
6.Villarreal CF291113542:3146
7.Real Betis291441139:4246
8.Celta Vigo299101038:4437
9.Athletic Bilbao29991139:3336
10.Granada CF291061334:4936
11.Levante UD298111036:3935
12.Valencia CF29891235:4033
13.Cádiz CF29881326:4532
14.CA Osasuna297101223:3531
15.Getafe CF29791322:3330
16.Real Valladolid295121226:3927
17.Elche CF295111326:4326
18.SD Huesca294121328:4424
19.SD Eibar294111422:3523
20.Deportivo Alavés29581624:4723

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (612)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Realu

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
2miguel1

Čo im už jebe s tym Lahozom ale že? Prečo piska zas El Clasico?

Reagovat
2miguel1

No ešteže tak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Manzano opravdu není o nic lepší, tak se moc neraduj

Reagovat
2miguel1

Lahoz je suverenne najhorsi. Najlepsi by bol Hernandez Hernandez

Reagovat
Israha

Reagovat
Dayman

Pro ne by dvojitej Hernandez nejlepsi byl.

Reagovat
vagneris

Nakonec to bude pískat bývalý prezident fanklubu Realu Gil Manzano.

Reagovat
Salfovic

Fakt

Reagovat
valloire

ticho tady

Reagovat
Salfovic

Takže je to pravda.

Reagovat
valloire

je to sprostá ničím nepodložená lež

Reagovat
Salfovic

Takže je to pravda.

Reagovat
valloire

je to sprostá ničím nepodložená lež

Reagovat
Spalovač šancí

to by bylo férové

Reagovat
technecium

Stegen - Mingueza, Pique, Araujo - Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba - Messi, Dembele

Real musí útočit, má v nohou Liverpool, ideálně to postavit jako na Sevillu a ono to tam z nějakého breaku spadne.

0:2 Messi, Dembele

Reagovat
2miguel1

Ja by som radsej videl 3-4-3.

Stegen - Mingueza,De Jong,Araujo- Alba,Pedri,Budquets,Dest- Dembele, Griezz, Messi

Reagovat
drussbarb

Griez prosím neeee

Reagovat
sylarko

po narodeni decka ma mega motivaciu, taze preto by mal hrat...

Reagovat
dextroza_m

Musi utocit oba tymy, pokud chteji byt mistr, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme. Moc som tie jeho myslienkove pochody nepochopil.

Reagovat
pantondavo

Nedovedu si predstavit, ze by ty barcelonsky obrane (kezby hral pique) nedal Real gol.

Za me max 2:2.

Reagovat
Y.N.W.A

Real útočit nebude, zaleze a bude chodit do brejku... A klidně to může dopadnout jako s Liverpoolem... 3:1

Reagovat
Kenneth

Jorge Valdano on Klopp's complaints about the Di Stefano stadium: "When the Bernabeu is finished, Anfield is what will look like a training ground."

Placka Klopp

Reagovat
pantondavo

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Y.N.W.A

To je dost neuctiva reakce, ale na stadion Klopp nemůže říct ani slovo, pokud splňuje kritéria pro pohary...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Xavi vyhrál ligu bez jediné prohry

Reagovat
valloire

Franta Vomáčka taky s Vejprnicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden jim začíná Asijská liga mistrů, tak uvidíme jestli to jsou tvé Vejprnice.

Reagovat
valloire

to Barceloně taky

Reagovat
Soumin

Něco jak když Pelé vyhrával tituly v USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé a Haaland a příští el clasico by mohlo bejt ještě zajímavější https://objektivus.cz/sport/je-kylian-mbappe-na-odchodu-z-psg/kocab/

Reagovat
Dayman

"Pravidla pro vkládání komentářů na EuroFotbal.cz

6) Reklama a spam. Komentáře nejsou určeny k zneužití ve formě prosazování vlastních zájmů diskutujících, typicky se jedná o vkládání reklamy."

Reagovat
Salfovic

Pravidla pro vkládání komentářů na EuroFotbal.cz. To fakt něco takového existuje nebo to je jen něco jako direktiva vesmírného sboru ?

Reagovat
Dayman
Reagovat
blaugrana

Na neeeeee. Snad sa dnes hoši hecnu a Lionel konecne zazije prenho dobre El Clasico, lebo povedzme si narovinu, ze v tych poslednych dost stradal, a ak to ma byt jeho posledne EC, tak nech je zapamätatelne, i ked bude na malom stadione a bez divakov.

Reagovat
Visca el barca

Leo určitě neodejde.

Reagovat
blaugrana

Tazko povedat, ci bude mat Laporta az taky vvply. Cakal som, ze dotaihnu za kazdu cenu Aguera, ako tazitko, ale zatial tu nie je. Uvidime, co sa vydari.

Reagovat
remeslnik

Aguero by jim teď k ničemu nebyl. Je jen dobře, že nevyšel.

Reagovat
misinho7

Ocakavam ze dnes Barcu sundame a o tyden ci dva stratime s Cadizom taka nasa klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Barça 1:3

Reagovat
patas92

Frenkie doufám bude zpátky v záloze, jinak se docela bojím, že Luka-Case-Kroos Buse a Pedriho převálcujou.

Spokojím se s remízou. Tenhle zápas z hlediska boje o titul není imho úplně klíčový, i když Real už by to v případě prohry měl asi těžké.

Reagovat
valloire

Musíme je sundat.

Reagovat
Gazdo

Leda hovno

Reagovat
el Principito

nestahuj kalhoty dědku, brod je ještě daleko

Reagovat
valloire

Reagovat
garruklol

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
PP

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Za mna musi byt De Jong na stopera. Tímu to dáva istotu vzadu a rozohrava to excelentne. Paradoxne je viac zapojeny v hre a nemusi rozražať obranny val kedže s Realom to bude otvorene. Busovi a Pedrimu bude musiet pomahat v strede pola Griezz ak nastupi a samozrejme Alba s Destom.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych ho tam dal

Reagovat
Phillipinho

Pique prej pod praskama, ale stejne to vypada, ze hrat nebude. Takze asi bych taky videl de Jonga, ackoliv je videt, ze ty stopersky navyky nema...

Reagovat
Adyss

Otázka: sú tu nejaký čitatelia ProFootballu? Či som jediný?

Reagovat
Mercury

To jeste existuje? Obcas jsem kupoval tak pred 15 lety

Reagovat
smazaný uživatel

A to jen kvůli plakátům...

Reagovat
Adyss

A preview pred každým šampionátom

Reagovat
Adyss

Jojo len dlho som nekupoval a v roku 2020 sa z toho stal 2mesačník a teraz sa to dokonca volá inak lebo je to aj od iného výrobcu tuším, tak mam v Tom guláš

Reagovat
ACSeRw!n

casopisy sou mrtvy kamo

Reagovat
Adyss

Mi povie ten čo použije slovíčko “kámo”

Reagovat
Nickname 9

Teď je to XFootball, Poláci už PF nechtěli vydávat

Reagovat
Adyss

Ach... a Xfootball je český či kto

Reagovat
Nickname 9

To nikdo netvrdí. Časopis samozřejmě musí jít s dobou.

Reagovat
Adyss

Neee to je otázka xfootball je Český?

Reagovat
Nickname 9

Aha, blbě jsem si přečetl otázku . Ano XFootball je český

Reagovat
Adyss

Díky, a zajtra držím palce

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nickname 9

Já, už ho čtu hrozně dlouho. Dřív jsem s ním odebíral i Góóól a Hattrick, ale v současnosti je XFootball nejlepší. Hlavně Hattrick šel do kytek, moc se tam věnují bulvárním kauzám

Reagovat
Israha

Madridisti, viděli byste radši v základu Valverdeho nebo oba z dvojice Asensio/Vincek? (žádný jiný otazník při současném zdravotním stavu kádru není). Za mě nechat sedět Asensia a postavit čtyři záložníky. Valverdemu to proti Barce jde a jeho schopnost pokrývat pohybem celé hřiště bude potřebná.

Reagovat
valloire

Valverde na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho bych po zranění do základu ještě nedával, postavil bych to stejně jako proti Liverpoolu.

Reagovat
valloire

Klauni vod moře, kde strašně smrdí přístav, dneska dostanou nakládačku od týmu, který hraje celoplošný moderní nátlakový agresivní fotbal světového formátu - od slavného Realu Madrid. Tak jsem pravil a tak se stane !

Reagovat
Rohlik se šunkou

"klauni vod moře, kde strašně smrdí přístav"

Nezačalo to derby náhodou nějak takhle?

https://www.youtube.com/watch?v=qvYnY_Pp-V8

Reagovat
valloire

Jj, to jsou Katalánci v přístavu.

Reagovat
vagneris

jakej idiot tě mohl připojit k internetu

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

co se tu rozkřikuješ bažante?

Reagovat
Gazdo

Zalez

Reagovat
valloire

?

Reagovat
Gazdo

Som v bojovej nalade je clasico a som doma triezvy bez krcmovej atmosfery

Reagovat
valloire

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes bude dostávat po tlamě tak moc, že dokonce i Bale při pohledu na skóre zahoří zvědavostí a přepne televizi z Masters na Clásico.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipe, vylez.

Reagovat
LAM

Neto-Firpo, Lenglet, Umtiti, Roberto-Matheus, Pjanic,Moriba,Griezmann, Braitwaite,Trincao.

To bude dneska válec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má takovou lavičku, hm?

Reagovat
Salfovic

Co tak poslední dobou sleduji Wijnalduma, co s ním jako chtějí v Barce hledat za štěstí

Reagovat
blaugrana

Posledne spravy su take, ze sa uprednostnuje vyvoj Moribu, tak snad.

Reagovat
T:o:M

Mohlo by to dopadnout jako náš poslední venkovní zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak cenim fotku co redakce vybrala. Nejlepsi LM10 historie a Messi vedle nej.

Reagovat
Mercury

Hahaha asi se potrham smichy

Reagovat
Jordi Alba

Třeba si vzal zase ty omamný látky.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Mercury

Sestava nejlepsi mozna

Reagovat
blaugrana

az neverim, ze Tona posadil

Reagovat
drussbarb

Griez nehraje

Reagovat
Mercury

Reagovat
LAM

Uvidíme, Piqué by byl jistota hlavně ve vzduchu. Araujo se po tom obnoveným zranění ještě nedostal do rytmu.

Reagovat
Mercury

Tak Pique je na tom ale jeste hur skrz rekonvalescenci. Jinak bych ho v EC videl vzdycky rad uz jen kvuli jeho organizaci a mentalite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Salfovic

Když se tak dívám na ty sestavy, to bude pěkně hnusnej fotbal.

Reagovat
Jerichoo

Nás stred je v životnej forme takže to dáme.

3:1

Reagovat
Mercury

No myslim, ze zivotni formu meli uz pred par lety, ale posledni dobou vam zakoha funguje skvele. Ten boj ve stredu pole bude klicovy a trochz se bojim jak to zvladnem, Leo se bude asi hodne stahovat a pomahat s tvorbou, ale FDJ a Pedri dokazou zahrat taky paradne. Klicove pro Barcz bude, jak se vyspi Sergio.

Reagovat
sensei25

Ked vidim to poleno(Dembele) v zostave tak mi je zle normalne.

Reagovat
Mercury

Bohuzel tam nikdo lepsi neni no. Jeho rychlost a nabehy jsou naprosto nezbytne a typologicka nahrada neni. Kez by byl fit Fati nebo Neymar nebyl idiot a neodesel Ten na tom kridle hral proste fantasticky a splaseny Dembele je holt takovy lidl Neymar pro chude. Pro hodne, hodne chude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Blizi se snad Dembele v tvych ocich jeho kvalite a fotbalovosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Ale už teď měl být podle mých předpokladů lepší, bohužel ty zranění ho zničily. Kolísavostí výkonů je to ovšem celý Neymar.

Reagovat
Mercury

Kolísavostí možná, akorát o dva levely níž. Neymarovu peaku se nikdy ani nepřiblížil.

Reagovat
PP

to je samozřejmě naprostý nesmysl..

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím, že dnes by Messi mohl trefit přímák...

Reagovat
Mercury

Posledni gol v EC pred tremi lety je cas na nej nalozit par stovek

Reagovat
dextroza_m

Dnes dal gola Araujo.

Reagovat
Jackmaker1989

Pique sedáva na lavičke či ako?

Reagovat
Mercury

Po zraneni

Reagovat
PP

Jestli se Realu povede přiblížit se či zopakovat středeční výkon, tak to bude jednoznačná záležitost. Otázka je, jestli bude Casemiro zase běhat s Messim a tím pádem bude trochu víc prostoru pro jiné hráče Barcelony, ale ta tam dalšího rozdílového hráče jako byl např. Neymar prostě nemá.

Tip 3:1

Reagovat
Salfovic

Nesmíš ten Pool tak přeceňovat.

Reagovat
Minister

Skáčik nie prečo to dali komentovať tomu najslabšiemu komentátorovi?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Někdo kvalitní stream? Díky!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Supr, díky moc!

Reagovat
ACSeRw!n

uz to blokli

Reagovat
Ed_Hazard

Tieto Barcelonské dresy sú čudné. Veľa žltej farby

Reagovat
smazaný uživatel

messiho posledni klasiko?

Reagovat
el Principito

hovno .. nikam nepůjde

Reagovat
Salfovic

Doma bude, už se narajzoval dost.

Reagovat
roman1978

Bus je strašný zatím

Reagovat
blaugrana

pôsobi jak ti nafukovaci panaci pred pumpami

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kixi Syhimour

Valverde hezky

Reagovat
Dayman

Reagovat
patas92

Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf toto písknuť Modričovi

Reagovat
misinho7

Valverde povodil a Kariiiim

Reagovat
CHONG

Fede je fakt zlatíčko

Reagovat
janinho

nadhera takto sa to robi do psej matere

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kariiim!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Big Benz

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde

Reagovat
valloire

Golasooooooooooo. Legenda Real Madrid právě vstřelili gol.

Reagovat
smazaný uživatel

tak alba byl jasnej od zacatku, jak tam bohorovne vyklusaval, traged co uz nas stal zapasu

Reagovat
Diskostu

OMG akože vždy ked Barcelona dostane gól hned za rozhodcom ... to čo sú za prasatá..

Reagovat
CR7RONALDO

Asi sa sťažovali, že tam mal písknuť faul na Messiho, pretože po jeho páde stratili loptu a bol z toho ten gól. Ťažko povedať, či to bol faul alebo iba simulácia, mohli by to ukázať zblízka. Ale aj tak je to od tých hráčov samozrejme už trápne.

Reagovat
valloire

po tom skoku?

Reagovat
janinho

uz ukazali

Reagovat
CR7RONALDO

Vidím, že tu o tom píšu, asi to ukázali akurát počas toho, ako som písal ten komentár Ale som rád, že to bol iba dive, aspoň sa nemôžu fanúšikovia Barcelony sťažovať.

Reagovat
janinho

to ze to bol dive neznamena ze sa nebudu stazovat v tomto ich kreativita nepozna hranic.

Reagovat
Jerichoo

Ale teda tá práca pri našej šestnástke pri zakladani akcie ako si to tam naslepo púšťali a dávali to je nadhera

Reagovat
Ed_Hazard

Wohoooo Valverde a Beeeenz

Reagovat
Anacron

To je blázen

Reagovat
Salfovic

Kdo přihrával Lucasovi a kdo toho hráče tak úžasně bránil

Reagovat
janinho

fede

Reagovat
Luc-Luc

tvl Messi dive jak prase, co chcou tohle piskat ? hrajte neco radsi

Reagovat
janinho

busquets to este preveri s VARom

Reagovat
Dayman

Messi dobrej dive

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Messiáš

Vinckovi sukni pls

Reagovat
valloire

Messi jakej simulant

Reagovat
Manik...

Stream pls.?

Reagovat
Manik...

dík

Reagovat
Manik...

už mám dík

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký zákrok Busquetse

Reagovat
PP

To musí být normálně už záměr, aby Real byl na podzim prakticky průměrný tým ligy, aby na jaro začali předvádět toto a vyhráli třeba 3x za sebou LM.

Reagovat
Salfovic

Tomu se říká načasování formy.

Reagovat
Ed_Hazard

Oklamanie superov!

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kdy má mít formu. Na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze i na ten podzim se vyhralo nad Interem (2x), Barcelonou, Atletikem a Sevillou. Velky zapasy ten tym proste umi.

Reagovat
PP

já vím.. Ale jak se vždycky hledá příčina, proč jim to tak nejde, tak je jasná - nechce se jim..

Reagovat
Jordi Alba

lol

Reagovat
Luc-Luc

to bude debakl

Reagovat
Dr. Admess

LOL, jak ten Dest uhýbal... bože

Reagovat
PP

K tomu se jim přidá klasické štěstí a budou zase neporazitelní..

Reagovat
Dayman

Toniiiiiii

Reagovat
Kokesh

Toniiiii

Reagovat
Jackmaker1989

Alba

Reagovat
Kixi Syhimour

super, alespoň nevypadáme jako úplní matláci

Reagovat
janinho

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb este 2 do polcasu a setrime sily na LM

Reagovat
penepi

Easy

Reagovat
Messiáš

Deste vole, tak tam nechod, kdyz se toho mice bojis

Reagovat
Rothbard

Sergio a Busquets

Reagovat
Rothbard

Sergio a Alba

Reagovat
misinho7

Davame si Barcicku zas do pohody

Reagovat
Ed_Hazard

Nezakrikni to hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

ez

Reagovat
gonzalesl_is_back

Není hezčí kulečník do díry než přes Albovu hlavu! Real Madrid = válec

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
PP

taky jsem si vzpomněl na kulec..

Reagovat
janinho

normalne neviem ci by som nemal vacsiu radost keby mu to pripisali jak vlastny jak keby to bol toniho gol albovi nejde nepriat

Reagovat
valloire

Golasoooooooo. Toni. Real Madrid právě vstřelil gol.

Reagovat
Anacron

Parádní kulečník o ty šašky Toni

Reagovat
Salfovic

Pěkně si to tam dostrkali Ale ten faul před tou standardkou, no nevím.

Reagovat
ACSeRw!n

deset deset

Reagovat
janinho

a vincko zasluzi za ten gol obrovsky kredit!!! neskutocne sa rozohral

Reagovat
CHONG

Vincek je trhá jak hajzl papír.

Reagovat
Teoretik

Jo, to je inteligentní poslat do brány nejmenšího Albu pidimozeček Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme strašně hloupě, Tohle Koeman takticky posral. Nabízet Realu protiútoky zadarmo je šílenství a před vápnem místo přímočarosti vymýšlíme kličky do hráčů...wtf

Reagovat
CHONG

Co ten Bale, myslíš, že už přepíná televizi?

Reagovat
Jordi Alba

Bale je ten, co tam brání Viníciuse.

Reagovat
teenz

Reagovat
sokar

Reagovat
montaigne33

Naivní hra Barcy...Zdá se, že Koeman neviděl zápas RM vs. LFC? Nevypadá to, že by RK někdy dokázal vymyslet funkční taktiku pro utkání s kvalitním soupeřem (RM, PSG ap.)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sevillu ještě stačil, ale s opravdu silnými soupeři je pravidelně bezradný.

Reagovat
Kixi Syhimour

To vypadalo jako slušný dive od Brazilce

Reagovat
Kenneth

Prislapl mu nohu.

Reagovat
sokar

Nepoucili sa z prveho Clasica a z prveho zapasu s PSG... Zatlacia supera k 16tke,Messi sa neprekluckuje, strata lopty a protiutok... Komentatorske klise - ako cez kopirak

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Přesně tak to je a v každém zápase." Messi sa neproklickuje, strata lopty a soupeř dává branku."

Reagovat
ACSeRw!n

Messi uz je jen svym stinem, nema na to

Reagovat
Rox

Ty jsi šašek

Reagovat
ACSeRw!n

byl dneska u balonu ?

Reagovat
Rox

Byl, ale když Real brání po 2 golech v 11 tak bez spoluhráčů neudělá nic. Goly se těžko dávají z rohu .

Reagovat
Rox

Obrana Barcelony . Každej těžší zápas absolutně nezvládá. Max proti Sociedadu.

Reagovat
blaugrana

to chalosi ani nemuseli nastupovat...

Reagovat
Ed_Hazard

Treba si uvedomit ze kazdy tyzden nebudete hrat proti Valladolidom

Reagovat
blaugrana

uz sa mam zacat smiat?

Reagovat
Ed_Hazard

To nemalo byt vtipne.

Reagovat
Luc-Luc

Dembele

Reagovat
boryland

tvle tam je vsechno spatne v tej barce .......na roky...............Koeman.........

Reagovat
valloire

Reagovat
boryland

.......ty taky sklapneš..........

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Hrajem jak naivní děcka

Reagovat
Salfovic

Retardovaná.

Reagovat
montaigne33

Koeman je nepoučitelný...

Reagovat
Messiáš

Ty vole, ale nejaka reakce, tohle nas zabije

Reagovat
smazaný uživatel

pořád dokola, jak kokoti

Reagovat
Ed_Hazard

Mingueza ale slusny rychlik

Reagovat
Messiáš

Uprimne me to dost prekvapilo, jakmile u toho Vincka neni, tak vsichni ostatni maji nafoukany v usich

Reagovat
Ed_Hazard

Ak sa nemylim, tak Viniciusa vlastne dobehol, nakolko ten mal mensi naskok. To teda klobucik dolu.

Reagovat
patas92

Dembele je zoufalý člověk...vypínám

Reagovat
CHONG

Jdeš si spravit chuť na FB?

Reagovat
CR7RONALDO

Na forcabarca.sk zas pekne plačú, kvôli rozhodcovi a "šťastí" Realu Len tak ma napadlo, že sa tam pozriem, či sa to tam už konečne nezmenilo, ale nie, všetko je pri starom.

Reagovat
Anacron

Já nevěřím že sleduju ty samé hráče jako poslední 3 roky.

Reagovat
valloire

dejte jim bůra, realek dejte jim bůra

Reagovat
Ed_Hazard

Neeee tyč

Reagovat
janinho

kks, aka akcia... modric a vinco na 1tku s hviezdickou. stasna smola pre fedeho.

fakt je toto ten isty tim ako posledneho pol roka? za posledne 4 dni sme snad ukazali viac futbalovej krasy jak za vsetky zapasy predtym od Noveho roka.

Reagovat
Kokesh

Mohlo být hotovo

Reagovat
PP

to je i tak..

Reagovat
janinho

no len aby ten 2.polcas nezacal ako s LFC, ze z 1.akcie daju z nicoho gol... treba jebnut treti a bude po zapase

Reagovat
gonzalesl_is_back

To bylo keců na rozhodčího. Zatím je naprosto perfektní.

Reagovat
Anacron

Další letec neuvěřitelná špína ta barca

Reagovat
Mass

Zidane mluví na Viniciuse a přitom si zakrývá pusu, jasný rasismus!

Reagovat
janinho

akurat som to siel pisat moslim takto nadava cernochovi... to bude iny armagedon

Reagovat
valloire

simulanti vod moře

Reagovat
2miguel1

Koeman ved si mohol vediet ze budu hrat tuto lacnu taktiku!!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

pekne nam dneska padaji ti katalanci jak hrusky

Reagovat
PP

Zidane Vinckovi určitě něco nadával..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak co - zdejší Mercury a Jordi Alba ? Konečně sestava podle vašeho přání- tedy bez Grieze. A vono to zase nejde co? Tady vidíte svou vlastní hloupost, když svádíte vinu na hráče, který nemůže za to, jak to tam Koeman vede a jak tam trpí hru, kdy každý kdo získá míč se rozhlédne a pak přihraje Leovi, který míč ztratí. To se ani nemuseli rozhlížet a rovnou to mohli zakopnout.

Reagovat
Mass

Griezmann je hodně dobrej hráč, prokazuje to i v repre, problém je, že hraje to stejný jako Messi. Křídlo hrál jen zamlada.

Reagovat
Salfovic

Griezmann je spíš podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Když šel do Barcy, tak tam už neměl být Messi nebo tam neměl jít Griez.

Reagovat
Ed_Hazard

Slusny lejak..

Reagovat
PP

Dembele je snad nejhloupější hráč jaký existuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ztřeštěný jako Brno. Rozběhne se a zapomene míč za sebou. A to dělá celý zápas a v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...proč jsme v tom vápně tak strašně měkcí kurva! Nikdo se tam neprobije, neustojí, jenom pořád zkoušíme jakési posrané narážečky na metru

Reagovat
Mass

Twl vždyť vaše hráče srazí i vzduch a ty by si chtěl nějakej důraz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak je na tom Carvajal?

Reagovat
janinho

zase trenuje len individualne... tam je to podla mna otazka tyzdnov

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, díky

Reagovat
Kenneth

Takže skoro celá obrana out, bomba.

Reagovat
michalbarca

Gratulace Realu. A culés zase zpátky na zem

Reagovat
boryland

......hlavně že koeman vyhodil suareze....kkt!!!!!!

Reagovat
Salfovic

Ten by to tak dneska zachránil.

Reagovat
boryland

treba jo

Reagovat
CR7RONALDO

Z Odriozolu moc dobrý pocit nemám

Reagovat
Ed_Hazard

Rovnako

Reagovat
gonzalesl_is_back

Taky cítí velký špatný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Jeblo by ma keby dali gol z neexistujuceho rohu

Reagovat
penepi

Reagovat
valloire

Reagovat
CR7RONALDO

By som chcel vedieť, čo by potom vypisovali fanúšikovia Barcy, hlavne na Forcabarca. Takto tam znova píšu, že Real má šťastie, ale asi si vôbec ani nevšimli, že to roh nemal byť, alebo si to nechcú všimnúť.

Reagovat
roman1978

Tak si to bez řešit tam

Reagovat
CR7RONALDO

Nemám vôbec chuť sa tam registrovať. Len sa obávam, že aj tu sú niektorí takí fanúšikovia ako tam.

Reagovat
roman1978

Tak ty jsi úplně stejný, jen na druhou stranu

Reagovat
CR7RONALDO

Býval som taký aj ja, keď som bol mladší, ešte aj pred pár rokmi, to priznávam. Keď si občas čítam moje staré komentáre, tak sa mi niekedy až rozum pozastavuje Ale myslím si, že momentálne som už určite iný. Tak teda aspoň dúfam, že tí fanúšikovia sú iba deti.

Reagovat
Ed_Hazard

Nechapem ako si nemohol vsimnut hlavny rozhodca tak vyraznu zmenu trajektorie. To porusoval vsetky fyzikalne zakony Musel mat jedine uplne zakryty vyhlad..

Reagovat
michalbarca

Meleš blbosti. VTéměř všichni fasn Barcy, co mají IQ víc než zavřená skříň vědí, že to dnes není o štstí Realu. Tak zas pls nedělej z fans zaujaté idioty. Díky.

Reagovat
dextroza_m

Jsem zvedav, za koho pujde Griezz

Reagovat
rave

Alba si vybral zas ideální zápas na to být na drogách.

Reagovat
smazaný uživatel

je furt

Reagovat
Salfovic

Gól přímo z rohu, to už jsem dlouho neviděl. Škoda.

Reagovat
Ed_Hazard

Co tam chcel akoze riesit? Messiho ruku pri spracovani?

Reagovat
smazaný uživatel

co im jebe? minulú sezónu po korona pauza výbuch, teraz po repre pauze výbuch... to co ma byt?... ale bleskem po prestávke otočiť, lebo dostanete rad radom po vajcach...

Reagovat
Luc-Luc

zatim Barca velmi slaba, spoleha jen na Messiho, co tam dela Dembele, to mi hlava nebere, hroznej hrac...Real vede zaslouzene, ten prvni gol byl naprosta parada

Reagovat
Diskostu

Jak dakto môže ani nie že fandiť ale sympatizovať z Barcelonou OMG ... nech je Real jaky je ale Omg Barcelona totálne dno....

Reagovat
Mercury

Omg

Reagovat
ACSeRw!n

hodne to o tech lidech vypovida

Reagovat
Mercury

No ty musis byt hodne jednoduchy tvor pokud premyslis takto

Reagovat
roman1978

To se tady ví obecně

Reagovat
Baronne

Reagovat
dextroza_m

Asi jak o rude chatre..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
sensei25

Nechapem hlavne nasu taktiku hrat tak vysoko s obranou. Sme prehravali od zaciatku zapasu,alebo co?Madrid hratelny no efektivny a my im to cele zlahcujeme. Este dostaneme 2 ak budeme hrat tak vysoko,ale to uz je teraz jedno. Skoda sa rozculovat.

Reagovat
2miguel1

Piči jedine lacne protiutoky ale krasne to plati na nas. Koeman verim ti ze to cez prestavku preorganizujes. Griezz za Dembeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to v podstatě jedno, že Barca prohraje. Mě jen sere, když tu hlupáci jako Mercury a Jordi Alba pak glosují, co všechno by Leo udělal, kdyby to byl udělal, ale už nevidí, kolik míčů poztrácel a jak se pak celý ten přestárlý tým nestačí vracet nazpět. Jdu v klidu spát, protože Barceloně dnes by nepomohli ani všichni svatí.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mercury

Barcelone pomuze pochopitelne jen Griezmann a jeho 10 bratru. Uz dost prosim, evidentne neunasis, ze ma nekdo jiny nazor, s takovou to daleko nedotahnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš žádný názor. Ty tru jen píšeš blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho dembeleho snad zastřelím, takový retard, nekop bez útočného myšlení hraje hrot???? wtf , obrana netřeba slov, ten osscar dostal za ukol behat asi to tak vypada, protoze beha sem a tam absolutne bez prehledu, lenglet je hovno a ten cernoch mlady si vyklusava pri souboji s benzemou paneboze za co me oci trestas

Reagovat
Xaviercreus

Ono se to nezdá, ale toho hloupoučkého Dembeleho trpíme už skoro 4 roky. Prosím, PROSÍM, dejte ho za odvoz.

Reagovat
LAM

Myslím, že ten první gól pokazil celej náš dnešní systém. Teď se mohl Real hodně zatáhnout a hrát na brejky což jim svědčí. Hlavně si dneska vybrat takový hrubku u obou gólů

Jinak pokuď si pískal ten lehké kontakt před druhým gólem na Vinicuuse, tak se mohlo pískat i to na Dembeleho.

Dneska se zas taky ukazuje, že mít v základu hroťáka je prostě povinnost, tak snad v létě. Po tomhle zápase už budem muset vyhrát v lize vše jestli máme mít šanci na titul, která ale velká nebude

Reagovat
dextroza_m

Messi predrzuje

Reagovat
sensei25

Dembeleho by som predal aj za 10 ak by sa nasli dementi co by ho chceli

Reagovat
smazaný uživatel

dembele out hned vypovedet smluvu a papa, on snad nevyhraj jediny souboj 1 na 1, dvakrat se utne v sesnacte a pak jeste simuluje

Reagovat
celeb

celkom pekna a aktivna hra, hlavne do 1. golu, ale vieme sa k nej vracat aj po chvilach soku z golov. Nadherny Benzemov gol, Madrid velmi priamociari, hlavne s Vincom, gol Kroosa som akosi tusil, ten je v vybornej forme.

Dest obrovska chyba a potom k nicomu skoro az do predlzenia. Dembele - nech sa na mna nikto nehneva, ale jeho efektivita je sialene zla. Ano, on nakoniec ten gol da, ale treba sa pozerat kolko pokusov predtym spali, nehovoriac ako!

Dest -> Trincao

Dembele -> Griezmann

a ono to pojde

otocime!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak mi přijde, že nikdo z barci nesledoval lm realu....

Reagovat
Frantszek

že ještě nikdo z Barcy nepochopil, že to Tikitaka je dávno přežité a platí jen na slabší týmy bez pořádné obrany. Dokud se toho nevzdají a nebo nenajdou vhodné hráče k této taktice, vyhrajou leda hnědou

Reagovat
sensei25

no tak mi povedz ako by si hral proti realu dnes ktory ma 25m od svojej brany vsetkych hracov?Ma to normalne zaujima

Reagovat
Frantszek

Od toho je tam trenér, ne? Každopádně to nijak nenapadáš to, co jsem napsal. Je naprosto evidentní, že to nefunguje. Nic překvapivého, pomalý pohyb bez míče, někteří dlouho stojí nad míčem. Málo centrů....Dembele k hovnu. = dělat opak. To, co hrajou, prostě na takové týmy nemůže platit.

Reagovat
Salfovic

Hlavně bránit. Ale to Barce taky moc nejde.

Reagovat
Frantszek

spoléhají se na narážečky s Messim na velkém vápně....jediná taktika.

Reagovat
valloire

Zraněnej messi je pro barcelonu smůla.

Reagovat
blaugrana

S Dembele? Ten moze dostat tak 5 mega brutto.

Reagovat
Ángel di María 22

Zatim super, snad neztratime koncentrovanost.

Lucase je velka skoda, hraje paradne, snad nebude Odri zmatkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

dembele pravidelně hoří ,co se týče zápasu, kde se o něco hraje a furt hraje.... prosím chci v létě pořádného obránce ,jinak asi zešílím z lengleta.

Reagovat
ACSeRw!n

ze by se jeste vic Barcelona zadluzila ?

Reagovat
dondinho

S tímhle baleťáckým bagem Barca bez šance...soupeři stačí mít 2 brejkový hráče, těch ztracených míčů mají spoustu a stačí to jen dávat rychle dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu pochopit, jak může tohle trenér naordinovat proti Realu

Reagovat
Cizinkx

Barcelona je strašně slabá až hrozivá v tich větší zápasech. Šilený že na ní stačí i to co Real hraje. A hrát ještě bez hrota a dát na hrot Dembelého to je fakt Koemanovina jak Brno.

Reagovat
patas92

Real hraje dobře a přesně to, co potřebuje

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, co má hrát, aby drtivě zvítězil.

Reagovat
drussbarb

Dembelé je blb, Real hraje účelně , klasický zápas.

Reagovat
patas92

Real je výborně organizovaný a s takhle pomalou rozehrávkou Barcelony je okamžitě 9 hráčů Realu za balonem a do vápna se už prokombinovat nedá. Dneska by se Frenkieho rychlé vyvážení balónů docela hodilo, ale asi se zapomněl v šatně.

Reagovat
misinho7

Clovek prejde fans stránky Barci a tam zisti ze Manzano to cele piska pre Real. akoze niektorych ludi nepochopim

Reagovat
Diskostu

A Real ma len šťastie

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
ACSeRw!n

tak snad necekas na fans strankach objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
janinho

wat?

Reagovat
Jordi Alba

Tak tyhle špína stránky bych nenavštívil ani jako fanoušek Barcelony, natož Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten dembele tam porad je?? matko bozi prosim sesli zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

začalo hodně pršet... hm třeba dembele podklouzne a trefi sibu

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí pls

Reagovat
Rattlesnake

v madridu je zase počasí, že bys tam franca nevyhnal.

Reagovat
janinho

klopp by mal hned jasno o pricine prehry

Reagovat
Ed_Hazard

Uz sa rozcvicuje gol cislo 3

Reagovat
Luc-Luc

Barca to kolem toho vapna hraje stejne sterilne jak my

Reagovat
LeonardoUžoa

Slusny hovna s hackama padaji v madridu

Reagovat
Mass

Tam prší že i Zidane si musel jít osušit vlasy

Reagovat
Salfovic

Tam prší, že i Zidanovi vyrostou vlasy.

Reagovat
vilp

Idiot Odriozola.

Reagovat
Jordi Alba

Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Messiáš

Pojdme, pojdme

Reagovat
Kixi Syhimour

Geiezmann

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Messiáš

Mingueza ani nevedel cim

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEZ na Suáreze

Reagovat
boryland

Reagovat
smazaný uživatel

vamos, z hovna bic. jeste jeden

Reagovat
Luc-Luc

Griezou skvele pustil

Reagovat
smazaný uživatel

konečně aspoň normálně centrujeme v pozicích, kdy se má centrovat a nevymýšlíme hovadiny

Reagovat
valloire

Máme ty klauny na lopatě a zase to bude drama...

Reagovat
janinho

3-4 nadejne sance sme zajebali jak malomocni a toto je vysledok.

Reagovat
valloire

plus nám možná budou ubývat síly...

Reagovat
Salfovic

Krásně trefené

Reagovat
Kixi Syhimour

To měl dávat pod sebe

Reagovat
valloire

další tyč

Reagovat
vocasisko

Pome ten ZBYTEČNEJ paklub vymrdat

Reagovat
Kixi Syhimour

Modric luxusně

Reagovat
Messiáš

Konecne starej dobrej Vincek v tom rozhodovani se

Reagovat
janinho

kurva, je toto mozne???? zrazu zacali vsetko riesit zle...

Reagovat
Teoretik

Mingueza je horší Oleguer tvl

Reagovat
gonzalesl_is_back

Váš nejlepší hráč dnes. Tak to asi hodně vypovídá.

Reagovat
Teoretik

však mu asi desetkrát utekl hráč

Reagovat
Ed_Hazard

Toto bude mrzieť Viniciusa....už tam mohli mať s kludným svedomím 5 golov

Reagovat
Messiáš

V te obrane jsme zoufali

Reagovat
ACSeRw!n

tohle musi vzit vini na sebe proste vystrelit po zemi na tomhle terenu, nebo jit pro penaltu

Reagovat
janinho

akoze keby sa natlacil pred toho hraca barcelony tak je to bud tutovka alebo penalta... a on akurat teraz ide vymyslat prihravky...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tvle to jsou takový luckeři. Neskutečný.

Reagovat
Oli99

Chodíte někdo na ForcaBarca?

Reagovat
patas92

misinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

CR7RONALDO

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
CR7RONALDO

Ja som sa tam dnes pozrel po dlhej dobe.

Reagovat
Oli99

Docela dost neobjektivní, a to jsem fanda Barcy

Reagovat
CR7RONALDO

Presne, ja som to dnes navštívil, lebo som chcel vedieť, že či sa tam niečo už zmenilo, ale stále je to také isté. Ale možno tam komentujú iba samé deti, ja som ešte pred pár rokmi bol približne taký istý.

Reagovat
Oli99

Děti tam asi jen nebudou. Já tam registrovaný sice nejsem, ale ze zvědavosti se chodím kouknout, a komentování okolo pískání Manzana mne už štve. Furt se vyhlašuje, že vyhrajeme, jsme nejlepší, a nakonec si stěžují na rozhodčího

Reagovat
valloire

Tonimu zmoknul účes a tak to nedal

Reagovat
Anacron

Jestli tohle prosereme

Reagovat
Jordi Alba

Zrovna Mariano, ten umí dát gól taky jenom nám.

Reagovat
boryland

pojd Leo gola......

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane

Reagovat
valloire

dobrý střídání, čerstvý síly

Reagovat
Salfovic

Se uvidí, ale vypadá to logicky.

Reagovat
ACSeRw!n

proste na 5 vzadu a zbytek uz je v podstate jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Manzano ty debile, nezdržuj

Reagovat
boryland

......Xavi pojd.......je cas.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

penalta kurva!

Reagovat
teenz

Reagovat
Euphael

Reagovat
janinho

za toto penalta???

Reagovat
Kixi Syhimour

hráči Barcelony

Reagovat
EXoRcIsT

Teraz hraci Barcelony akoze co skusali

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko stal ten rozhodca?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
FC Porto FC

Tos chtěl jako penaltu?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
janinho

Reagovat
valloire

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem späť beriem späť, dať červenú Casemirovy to hocijaký rozhodca nespraví

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Tomik111

Aby za to písknul penaltu, tak by musela Barca sáhnout hluboko do kapsy. Blbý, že zrovna Barca by v té kapse ani hluboko nic nenašla.

Reagovat
Dayman

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

jako hejno vos , zašlápni je

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lol, jak to zkoušej ubožáci. Manzano king!

Reagovat
Salfovic

Vo co se zase jako snaží

Reagovat
penepi

Barca no

Reagovat
misinho7

to ked za toto chcu penaltu tak ja neviem..hrame basketbal ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je banda klaunů

Reagovat
ACSeRw!n

misto toho, aby to v tyhle situaci odpalil z prvni na tribunu, tak si tam balon nesmyslnne pusti a jeste po nem saha

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jerichoo

Tiež nechápem čo má on občas za blackout

Reagovat
Mass

El Teatro je tu!

Reagovat
CR7RONALDO

Problém je ten, že ho trochu chytil a zbytočne.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vůbec ho nechytil. Přeci se takhle neotočíš za lehkej dotyk. Jasná simulace. Žlutá.

Reagovat
CR7RONALDO

Súhlasím, že to bol dive a penalta asi nie, ale myslím si, že ho tam predsa len Mendy chcel zbytočne chytiť.

Reagovat
Remt

tam by musel být nějakej kontakt nohama.. škobrtnutí o nohy a tak aby se dalo považovat za faul na penaltu. Tady byl možná nějakej kontakt mezi oběma rukama ale zatažení podle mě určitě ne. A ani kontakt nohama jsem tam neviděl

Reagovat
janinho

aj keby ho viditelne stiahol tak s penaltou nemam problem... ale sak tam siel ten chuj dole teatralne jak svina. snad za toto tu by nechcel niekto sudny penaltu

Reagovat
Mass

No jasně, ještě k tomu přidal tu vtipnou rotaci...

Reagovat
Dr. Admess

Nesnáším fakt tyhle herce. Fotbal pro chlapi a Bráthwájt zkouší tohleto. Děs prostě.

Díky bohu, že to nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Luc-Luc

dive jak prase a oni se tam hadaji, jak kdyby ho sundal tohle fakt neni mozny

Reagovat
valloire

Barcelona v plný kráse. Die simulanten bande.

Reagovat
smazaný uživatel

no co si budem na druhy strane by to piskl, vime svoje

Reagovat
kaja900

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Tomik111

Reagovat
boryland

Kúúúúman ven !!!!

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kixi Syhimour

Casemiro červená

Reagovat
alcantara

Casemiro cervena koniec je blizko.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
houdic

Casemiro dostal 2 žlutý

Reagovat
xjert02

ten by je mel dostat kazdy zapas, co nastoupi. Hraje pokazde za hranou.

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar Prasemiro

Reagovat
Messiáš

Casemiro inteligent od pohledu no

Reagovat
penepi

Akurát som si hovoril, že ani nevie, že dostal tú prvú

Reagovat
xjert02

vypadalo to jako tezky dive, ale pak ten zaber pres hriste ukazal, ze mu tu ruku pridrzel. Piskat se rozhodne dala.

Reagovat
Mass

To přidržení tam viděli jen fandové Barcy. Normální člověk tam viděl snahu Mendyho chytit Brathwata za ruku, což se mu nepovedlo, trochu o něj škrnul a Brathwaite tam zandal vrut..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. A už nefandi.

Reagovat
roman1978

Tak tomu nevěřím, on dostal redku? Wow

Reagovat
PP

ted se může stát ledacos..

Reagovat
Salfovic

Konec světa se blíží.

Reagovat
Messiáš

4 minuty ? Za tu opravu techniky rozhodciho ?

Reagovat
Salfovic

Koľko stal ten rozhodca?

Reagovat
CR7RONALDO

Tak fanúšikovia Barcy sa predsa dočkali tej červenej pre Casemira.

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty? Vždyť 5 minut si ten buzerant Manzano rovnal rukávy a dráty

Reagovat
teenz

Messi jak to okoukal a vytahl si trenky.

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Skandál. Case red.

Reagovat
Jordi Alba

Už sem viděl všechno.

Reagovat
roman1978

4 minuty, výsměch

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
EXoRcIsT

Nebudeme si klamat teraz mi riadne stiahlo rit pri tom brvne

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
aither

To je v prdeli

Reagovat
Dr. Admess

Prokaučovanej první poločas za mě.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Tzv. na Kloppa

Reagovat
Kenneth

Že by se Koeman po zápase taky vybrecel? Ano, je to možné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto

Reagovat
Salfovic

Víc už to ani nešlo.

Reagovat
Messiáš

Manzano neuveritelnej chuj, on to s temi 4 minuty myslel vazne

Reagovat
CR7RONALDO

Tak nakoniec sme to šťastie fakt mali

Reagovat
smazaný uživatel

jako real ma svoji kvalitu a svoje sance promenil, ale tim jak jim jde rozhodci naproti ve vsech zapasech a v situacich kde je to 50:50 se to nakloni na jejicj stranu v 90% pripadu je to co jim prinasi vyhry

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neuvěřitelné strategie ega, když prostě neumíš uznat nikdy chyby svého týmu nebo horší kvalitu, ale vždycky to vidíš někde tam venku. Rozhodčí to zvládnul brilantně.

Reagovat
pospec7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
penepi

Reagovat
valloire

Reagovat
Neri04

Dobre, zcela vazne mi rekni, ktere situace mas na mysli. Jestli reknes, ze za ten dive Braithwaiteho mela byt penalta, tak radsi prestan sledovat fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

faul pred vasi 16tkou pred 1.golem na pedriho tusim, faul z kteryho jste meli primak a gol...mendy po nem sahnul nebo ne?druha vec je ze tomu pridal

Reagovat
valloire

Byl to Messi a byl to dive jak kráva.

Reagovat
JM

Reagovat
Salfovic

Rád bych viděl rozbor toho faulu před gólem Krosse.

Reagovat
valloire

dive

Reagovat
Salfovic

Myslel jsem faul Arauja.

Reagovat
valloire

jasnej faul

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Fakt ne, a jako nezaujatej fanoušek fotbalu musim bohužel říct, že Barca strašně simulovala, naštestí jim to rozhodčí nežral.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Manik...

Reagovat
emanuel habasko

Messi v suchým triku

Reagovat
Diskostu

doslova

Reagovat
drussbarb

Jágr, štěstí, náhoda. Herně jsem ale nakonec potěšený aspoň výkopem a klasicky pocitem křivdy

Reagovat
gonzalesl_is_back

Spokojenost. Přesto jsme měli dát minimálně 5 branek. Manzano ten zápas zvládl like a boss. Je to tam!

Reagovat
Anacron

Tak co kterej šáša nám tu před týdnem vyprávěl, jak budem mít po víkendu po sezoně?

Reagovat
xjert02

Real sracku v 11 za micem, za kterou by se nestydel ani Mourinho. Snad se jim to vrati a splacou nad vydelkem.

Reagovat
misinho7

Pohodicka akoze ak vyhrame obidva El clasica, s Atletmi vyhra a remiza. Tak ten titul musime dat. Nesmieme to uz dodrbavat s Eibarom a podobne...

Reagovat
Diskostu

Toho dementa z 27 Barcelona skade vyhrabala ?

Reagovat
ACSeRw!n

Ter Stegen malem hrdinou

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
boryland

Reagovat
Kluivert9

Dobrý El Clásico, bavil jsem se... jen škoda toho výsledku

Reagovat
valloire

taky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
sensei25

10 striedani,rozhodca technicky problem a nadstavi iba 4 minuty?Inak rozhodca dobra praca.Gratulacia do Madridu.A totalna kritika na Dembeleho.Snad nepredlzia takemu polenu zmluvu,lebo ma jebne

Reagovat
ACSeRw!n

jestli sis nevsim, tak tam byl slejvak jako hovado.. pokud hodne prsi, nebo snezi, tak se nastavuje min

Reagovat
sensei25

V poriadku.To bolo moja jedina vycitka smerom k rozhodcovi

Reagovat
Kenneth

Magor Casemiro. Nemáme stopery, Nacho se vykartoval a on se nechá úplně zbytečně vylejt...

Reagovat
Anacron

A hlavně plácejte něco o štěstí, když to mohlo být 6:2. Ale simulace parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Salfovic

Neschopnost v zakončení nemá se štěstím/smůlou nic společného.

Reagovat
valloire

jako 2 tyče už trochu smůla jsou

Reagovat
Kluivert9

Jak kdyby je Barca neměla

Reagovat
valloire

ty se nepočítaj

Reagovat
Luc-Luc

ten Casemiro je fakt rtard, takhle oslabit pred koncem svuj tym...a navic vypada jak morce

Reagovat
Ángel di María 22

Suchy triko, hala Madrid!

Jinak uplne zbytecny drama nakonec, vetsinu zapasu jsme je meli totalne na lopate, ale Vincek teda ty posledni sance strasne zadrbal. Prvni pule dominance, druha zbytecny drama, ale vyhra je doma

Reagovat
Raul=Real

Zaujimala by ma uspesnost prihravok Vinca, ten toho tolko pokazil je to smutne ze on je nas najnebezpecnejsi hrac

Reagovat
roman1978

Ale sudí výborně. 3 minuty si opravoval zařízení, proběhla spousta střídání a on nastaví 4 minuty.

Reagovat
sensei25

Real oslavuje a v dalsom zapase im vezme body getafe.Tesim sa na zapas proti chelsea,kde budu musiet tvorit hru a nie len odkopavat lopty pred autobus:-)

Reagovat
misinho7

lebo proti Liverpoolu hrali beton...Jezis to su zas placky, ZZ si vas namazal rozhodol sa pre protiutoky a vyslo to a vy zas neunasate...

Reagovat
sensei25

Hrali nakopavane lopty ako dnes.Tomu hovoris tvorenie hry.

Reagovat
misinho7

ok toto nema vyznam..ok len tak nakopavaju na luck...

Reagovat
sensei25

Uvidime ked bude treba tvorit.Uz getafe bude pre vasu hru oriesok.

Reagovat
primasquadra

spickova taktika na rychle brejky proti Live. a dnes polovicu zapasu tiez.

Reagovat
sensei25

No my sme naivny ze vam takto dovolime hrat a pritom stacilo nevytahovat obranu a bolo by po taktike.

Reagovat
Neri04

Je veliky rozdil mezi nahodne nakopavanymi mici a hrou na dlouhe prihravky. Kazdy jak ty tvrdis nakop byl naprosto cileny. Ano, konec uz byla odkopavana, ale rozhodne to neni smerodatne pro hodnoceni celeho zapasu.

Reagovat
sensei25

Unasam.Ja som v pohode,len sa snazim najst pozitiva v hre madridu a nenachadzam ziadne.

Reagovat
misinho7

tak asi si slepy, pozri si este raz zapas proti Live ci dnes. Totalne odlisne taktiky, tam bola dominancia KCM so zameranim na vysunutie kridel kedze tam mal Live moc utocne beky a dnes to bola hra na protiutoky kde nechali hrat vas a vyslo to.

Reagovat
sensei25

Ved v pohode misinho.Ja sa nehadam.Iba hovorim ze nezdielam ocarenie z vasej hry.

Reagovat
misinho7

Ja nehovorim ze to je najkrajsia hra ale povedat ze je to beton ZZ prsote prisposobuje taktiku a zatial mu to v tychto zapasoch vyslo, uvidi sa co bude v odvete proti Live

Reagovat
sensei25

To uz si postrazite postup.A v lige este postracate body tiez.Uz s Getafe si myslim ze bude remizka minimalne.Ale uvidime.Bude to napinave do konca ligy.

Reagovat
misomy6

Ti ich zopar vypíšem v bodoch: 1. Trojica Kros, Modric Casemiro chytá druhý dych 2. Náhradni stopéri 3. Ako proti Live tak ak dnes Barce veľa šancí na gól ( o dosť viac ako súperi )

Reagovat
gonzalesl_is_back

Chelsea

Reagovat
sensei25

?V dalsom kole budete hrat proti chelse nie?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pokud postoupíme. Chelsea ale fakt nepočítám jako soupeře.

Reagovat
sensei25

Uvidime.

Reagovat
Anacron

Radši s nima než s cirkusem.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
vacin

Ty vole

Reagovat
Neri04

Vini se v druhem polocase vratil ke svemu stare verzi - kazda situace byla spatne az mizerne vyresena. Snad to byl jen ten druhy polocas...

Jinak aktualne Toni top. Ballon d'Or level.

Reagovat
Salfovic

Mně přišel lepší Modrič, ty jeho přihrávky za obranu, to byla paráda.

Reagovat
Mass

Hlavně když ho sleduješ, tak Modrić i výborně brání. Měl tam několik získaných míčů.

Reagovat
valloire

Reagovat
Neri04

Souhlasim, dnes byl o chlup lepsi Modric, jak zminil Mass, ta jeho defenzivni stranka dnes byla spickova. Mel jsem na mysli delsi horizont.

Reagovat
Raul=Real

ak by bol namieste Vinca taky Bale alebo nebodaj Mbappe tak 2-3 goly ako nic z brejkov...strasne slabe ma tie finalne a predfinalne prihravky...a riesenie brejkov 0 bodov

Reagovat
Allianz_Arena

Nastavit v tomhle případě 4 minuty je naprosto proti fotbalu. A je úplně jedno komu kdo fandí...

Reagovat
boryland

Xavi come home........

Reagovat
valloire

prostě to fšechno vymelem, to řikam furt....

Reagovat
boryland

....ani boha......voe.....

Reagovat
valloire

Liverpool, Barcelona...

Reagovat
boryland

2:0.......

Reagovat
valloire

nejsme klauní

Reagovat
gonzalesl_is_back

Když vezmeme v potaz, že nemáme roky CR7, a chyběla prakticky celá obrana mimo Mendyho.

Reagovat
valloire

Reagovat
gonzalesl_is_back

V poslední době mi přijde dvojka Militao + Nacho jistější než občas Ramos + Varane :)

Reagovat
valloire

To se jen zdá. Ramos a Varane maj ty těžký zápasy. Zkušenější stopery nikdy nemá.

Reagovat
Petr20

Messi rating 7,8. Kroos 7,5??? GOAT si jede svoje, i když nemá svůj den a nedá gol, a dneska opět nejlepší z Barcelony, a dokonce se i vracel, tak to mě potěšilo. Ať jde do City, tam má 100% šanci na 7. zlatý míč, pořád je jinde než kdokoliv jiný....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

neskutečný, Messi hrál? I z lavice bude mít nejlepší známku a nějakej vocas se tu bude s tím pak vohánět.

Reagovat
sensei25

Uz si zavri picu prosim ta.Pises tu uz 10rokov kktiny a nikoho to nezaujima.Dement jebnuty.

Reagovat
CHONG

Zvládáš...

Reagovat
sensei25

Zvladam to uplne bez problemov.No citat tie jeho chujoviny ma uz nebavi.

Reagovat
vacin

Jj všechny tvoje příspěvky nesou typický znaky zvládání

Reagovat
sensei25

To su prvotne emocie,tie vyprchnu 5 minut po zapase.

Reagovat
Raul=Real

BAN

Reagovat
Mass

triggered

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

tak jestli ti přijde v pohodě to známkování...pak budeš asi ten vocas

Reagovat
Petr20

otázkou "Messi hrál?", jsi jen dokázal, že jsi troll, tak to se nemá cenu s tebou bavit....a ty uřážky vypovídají o dalších věcech...

Reagovat
valloire

no a hrál? "hrál" to ano a byl vidět jenom při divech, když chtěl trestňák, kterej pak poslal pánubohudooken

Reagovat
ACSeRw!n

naklej tvuj rating nikoho nezajima.. Messi kopal 3 trestnaky z idealni pozice a vsechny posral

Reagovat
Diskostu

Whoscored je hnoj na take nepozeraj....Messi bol úbohý

Reagovat
Petr20

Messi nehraje dobře celou sezonu, ale i přes to, opět jeden z nejlepších na hřišti, prostě jiný level

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman hrozná plačka. Zasloužená výhra! Hala Madrid.

Reagovat
Phillipinho

Bez dvou nejlepsich hracu tymu (Suarez, Llorente) to bude pro Atlety dneska hodne slozity. Betis hraje posledni dobou moc dobre, pokud bude mit Fekir a Canales den, tak ocekavam, ze bude Atletico opet dost trpet. Aspon, ze jim bude chybet Panda. Dobry znameni pro me neni ani to, ze Cholo na treninku delal individualni trenink zakonceni pro Correu a spoliha pry na nej. Coz je docela smutny, jelikoz Correa netrefi dlouhodobe vodu z lodi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele