LaLiga - preview 23. kola

09.02.2018, 08:12, aktualizováno 12.02.2018, 08:39
Previews
Pondělní dohrávka je na programu ve Španělsku. Debut na lavičce Deportiva si u této příležitosti odbude hráčská legenda Clarence Seedorf, které se jako první postaví Betis...
Deportivo La Coruña - Real Betis  (pondělí 21:00)
Poslední zápas 23. kola LaLigy se odehraje mezi dvěma týmy, které mají jednu společnou věc: špatnou defenzívu. Deportivo La Coruña hodně trpí na inkasované góly v posledních týdnech. V nedávných třech ligových zápasech totiž inkasovali 14 gólů.



Po vyhazovu Cristóbala Parralose se jeho trenérské pozice ujal legendární holandský záložník Clarence Seedorf, pro kterého to bude debut v pondělí večer na Estadio Riazor. "Pokud existují problémy, musíme je řešit společně, abychom se vyhnuli neuspokojivé sezóně. Tým si zaslouží podporu fanoušků, protože máme všichni naději na změnu situace," řekl nový lodivod galicijského klubu.

Deportivo potřebuje zoufale rychle získávat body, protože v současné době ztrácí tři body na první nesestupovou pozici. Navíc v posledních sedmi zápasech dokázali vybojovat pouhé dva body. Nicméně nyní nebudou mít vůbec snadný úkol, protože budou hostit Real Betis. Ten minulý týden doma porazil Villarreal 2:1, ale jejich celkové výsledky jsou jako na houpačce. Momentálně však drží stále 13. pozici.

Na marodce domácích je pouze jediný muž, kterým je Sidnei. Za to hosté nebudou moci počítat se zraněnou trojkou: Joel Campbell, Antonio Sanabria a Zouhair Feddal. Vykartovaný je navíc Antonio Barragán. "Musíme využít slabostí našeho soupeře. Do utkání půjdeme stále se stejnými ambicemi, a to vyhrát," prozradil Quique Setién.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Koval - Juanfran, Schär, Albentosa, Luisinho - Borges, Guilherme - Cartabia, Colak, López - Andone
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Francis, Mandi, Bartra, Durmisi - Guardado, García, Ruiz - Joaquín, Morón, Tello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.65 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Girona FC  (neděle 12:00)
Sevilla má za sebou velmi úspěšnou cestu pohárem, ve kterém se může těšit na finále. Kritika, která v poslední době stíhala trenéra Vincenza Montellu, se tak na chvíli utišila. Znovu ji rozptýlit ale může Girona, která se do Sevilly vypraví již v neděli.

Pokud jste zvyklí pouštět si k jídlu fotbal nebo chcete přispět ke sváteční atmosféře, LaLiga by mohla být ideálním řešením. Nabízí totiž souboj dvou účastníků bojů o poháry. Domácí Sevilla má za sebou skvělé semifinále, které jí zaručilo postup do finále. Zároveň jí ale ubyly síly a v lize se jí moc nedaří. Obou faktorů chce využít Girona, která sice byla pasována na jednoho z favoritů na sestup, ale pere se mnohem statečněji.

Domácí si po první remíze s Leganésem poradili stylově a poměrně jednoznačně porazili svého soka právě před vlastními fanoušky. Góly Correy a Vázqueze stačily týmu trenéra Montelly na postup a mohou se tak nyní těšit na Barcelonu. Do finále zbývá ale ještě hodně času, takže se Montella a jeho spolupracovníci mohou soustředit na Ligu mistrů a LaLigu. Tu přednostně, protože už v neděli se utkají o body s Gironou.

A také proto, že právě v LaLize se zatím taktika italského trenéra moc nevyplácí. Seville nadále patří až šestá příčka, přičemž na čtvrtý Real Madrid ztrácí už šest bodů. Naposledy se navíc Sevilla dočkala nepříjemného debaklu v podobě utkání s Eibarem. Ačkoli to čekal málokdo, Eibar Seville nasázel pět branek! Není divu, že trenér Montella není tak úplně spokojen.

"Vyhráli jsme nad Leganésem a myslím, že jsme ukázali mnohem lepší představení než dříve. Tým se zlepšuje a je na něm vidět snaha, stále lépe se sehráváme. Úplně spokojení být ale nemůžeme, protože v lize se nám nedaří. Naším cílem je samozřejmě mnohem vyšší postavení, rádi bychom opět do Ligy mistrů. Pro to však musíme porážet všechny týmy, bez ohledu na to, kde se v tabulce nacházejí," přidal italský trenér.

Vyzkoušet si platnost svých slov může Montella už v neděli, kdy se na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána představí Girona. S tou Sevilla hrála zatím jen jednou v rámci nejvyšší soutěže a vyhrála nad ní těsně 1:0. Od té doby ale Girona ušla velký kus cesty a nyní se jí daří obdivuhodně se držet v popředí. Aktuálně sídlí na skvělém devátém místě a právě v boji se Sevillou si může rapidně přilepšit, neboť na ni ztrácí jen dva body.

V minulém kole si celek z Katalánska senzačně poradil s baskickým Bilbaem, kterému vstřelil dvě branky znovuzrozený střelec Cristhian Stuani. Jednalo se o jeho již dvanáctou branku! Hosté přijedou bez karetního hříšníka Pabla Maffea, zatímco domácí nemohou počítat s Nolitem a Éverem Banegou.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Layun, Mercado, Lenglet, Escudero - Mesa, N’Zonzi - Navas, Vazquez, Correa - Muriel
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Aday, Juanpe, Bernardo, Ramalho, Mojica - Portu, Pere Pons, Granell, Garcia - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.12 - 6.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (neděle 16:15)
Po úspěšném pohárovém vystoupení musí vedoucí Barcelona přesunout soustředění zpět na ligová kolbiště, kde v třiadvacátém kole přivítá na Camp Nou Getafe. K udržení devítibodového náskoku je po sobotní výhře druhého Atlética potřeba naplno bodovat a zároveň tím prodloužit stávající šňůru neporazitelnosti, kterou barcelonští v lize táhnou od prvního kola.

Ve čtvrtek večer katalánský velkoklub suverénně triumfoval na půdě Valencie, kde po těsné domácí výhře ovládl i odvetu a s celkovým skóre 3:0 zaslouženě postoupil do finále Copa del Rey, již pátého za sebou. Závěrečný zápas o trofej však přijde na řadu až 21. dubna, a tak trenér Barcelony Ernesto Valverde hodlá myšlenky na ligový pohár odložit stranou. "Čeká nás zápas plný výzev. Getafe dobře brání a zažívá velmi povedenou sezonu," chválil Valverde na tiskové konferenci letošního nováčka, který se po návratu na prvoligovou úroveň drží s přehledem ve středu tabulky na jedenáctém místě.

"Utkání s Valencií máme ještě v živé paměti, takže musíme být obezřetní a uvědomit si důležitost i duelu s Getafe," pokračoval barcelonský kouč. "Jedná se o tým, který není lehké porazit."

Dobrou zprávou pro Valverdeho je uzdravení letní posily Ousmanna Dembélého, jenž se na trávníku neobjevil již takřka měsíc. "Hodně si od Dembélého slibujeme, pomůže nám svou kvalitou. Cítí se už dobře a postupně jej zase zapracujeme." Chybět naopak budou vykartovaný Samuel Umtiti a také stále zraněný Thomas Vermaelen, zatímco Denis Suárez a André Gomes se navzdory dobrému zdravotnímu stavu nevměstnali na zápasovou soupisku.

Getafe přijíždí na Camp Nou s bilancí čtyř zápasů bez porážky a trenér José Bordalas věří, že jeho svěřenci mají na to, aby šokovali fotbalový svět. "Víme, že nás čeká obzvláště náročný soupeř, ale vždy se snažím hráčům vštípit, že mohou zvítězit."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.40 - 25.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.59 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Levante UD  (neděle 20:45)
Valencia hledá cestu z krize v derby a doufá, že proti Levante jí pomůže mimo jiné domácí prostředí. Levante ale není snadným soupeřem, což dokázalo například v minulém kole. Překvapí hosté další slavné jméno?

Valencia se v posledních týdnech opravdu z dobré formy těšit nemůže. Spíše její výkony připomínají nepříjemné pocity strmého pádu, ke kterému zatím, i vinou konkurence, v tabulce nedochází. Valencia má za sebou hned šest zápasů, ve kterých prohrála! Mezi nimi jsou započítány také poslední dva duely v rámci Copa del Rey, v nichž Netopýři narazili na Barcelonu. Té nedali ani jednu branku a se soutěží se těsně před finále loučí.

V LaLize mají mnohem větší šance získat si respekt a vysloužit si příčky evropských pohárů. Ostatně, stále jsou teprve na třetím místě, což vůbec není špatné. Zatímco jejich soupeři za nimi se ale přibližují, první dva týmy tabulky získávají stále větší náskok. Na druhé Atlético Madrid ztrácí Valencia už propastných dvanáct bodů!

Z části za to může také minulé kolo, v němž Valencia opět prohrála. Zuby si vylámala právě na Atléticu, které ji přivítalo doma. K výhře mu stačila jediná trefa, o kterou se v 59. minutě postaral ofenzivní šikula Ángel Correa, Valencia naopak vyšla střelecky opět na prázdno. Před domácím duelem s městským rivalem věří, že klíčem by mohlo být vlastní fanoušci.

Trenér Marcelino k tomu řekl: "V poslední době se nám přestalo dařit především před bránou soupeře a nedáváme tolik branek. Nedaří se nám proto, že jsme ztratili odvahu a chladnokrevnost, která nás dříve zdobila. Tentokrát musíme být mnohem dravější v zakončení. Věřím, že nám k lepšímu výkonu pomohou naši skvělí fanoušci. S nimi jsme vždycky lepší a o krok před soupeřem. Jejich podporu teď navíc potřebujeme ještě víc, než kdy dřív."

Domácí budou postrádat pár hráčů, kteří by jejich kvalitu mohli zvýšit. Ať jsou to Javi Jiménez, Andrea Pereira, Jeison Murillo nebo Ezequiel Garay. Hosté se budou muset obejít bez Álexe Alegríi, Lermy, Raúla Fernándeze a Ivána Lópeze, kteří jsou rovněž zranění. Do hry se jim ale vrací dvojice Chema a Jose Campaňa, která si odpykala své karetní tresty.

Na straně domácích je mimo jiné fakt, že doma s Levante příliš často neprohrávají. Za uplynulých 13 let se Levante neradovalo z výhry na Mestalle ani jednou. Teď by ale mohlo překvapit, neboť se do jeho kádru vrací optimismus. A to zvláště po minulém utkání, které mu vyšlo senzačně. Levante se totiž utkalo s Realem Madrid a ačkoli hned dvakrát prohrávalo, pokaždé dokázali dotáhnout skóre ke končené remíze! Minutu před koncem zajistil Levante bod veterán Pazzini.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Paulista, Vezo, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Zaza, Mina
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Postigo, Chema Rodriguez, Luna - Lukić, Campaña, Doukouré - Ivi Lopez, Morales, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.34 - 6.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
Sobotní poledne otvírá ve Španělsku fotbalový duel mezi Villarrealem, který přivítá na Estadio de la Ceramica a Deportivo Alavés. Před 23. kolem LaLigy se tyto dva týmy nachází v diametrálně odlišné situaci. Na Benito Villamarin však Žlutá ponorka podlehla minulý týden 2:1 Realu Betis. To na druhou stranu Alavés v domácím prostředí zdolal 2:1 Celtu Vigo.

Nicméně domácí mančaft bojuje o příčky zaručující až účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Nyní ztrácí pouze dva body na čtvrtý Real Madrid, který má však zápas k dobru. Hosté vzhledem ke své současné situaci budou rádi, když se udrží v nejvyšší španělské fotbalové soutěži.

"Jsme blízko zopakovat čtvrtou příčku z před dvěma let. Tato pozice by nám zaručovala postup do Ligy mistrů. Víme, že je obtížné dosáhnout této příčky, ale my si k ní nechceme dveře zavírat. Při pohledu na vývoj v lize a následující zápasy se nyní každá výhra počítá za dvě. My si nemůžeme dovolit doma ztrácet body," prozradil Víctor Ruiz.

Villarreal se musí vypořádat s velkou marodkou, na které je k dnešnímu dni Andrés Fernández, Rúben Semedo, Bruno Soriano, Nicola Sansone a Ramiro Guerra. Nejistý je navíc start Álvara Gonzáleze a Roberta Soriana. Karetní trest si k tomu odpykává Daniele Bobera a Rodri. Baskové se budou muset obejít bez dvojice zraněných svých hráčů: Héctor Hernández a Carlos Vigaray.

Jejich výhra z předchozího týdne byla sedmá v lize a hned čtvrtá v tomto kalendářním roce. "Do tohoto utkání jdeme pro dobrý výsledek. Víme, že Villarreal má kvalitní tým a kombinačně jsou na tom jako Celta. My si však s Abelardem užíváme fotbal a víme, že umíme překvapit favority. Být pět bodů od sestupu je jistá psychologická výhoda a v sobotu jí můžeme ještě vylepšit," řekl před zápasem Ruben Sorbino.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, González, Ruiz, Costa - Trigueros, Fuego, Castillejo - Fornals - Ünal, Bacca
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Ely, Laguardia, Duarte - Gómez, García, Pina, Pedraza - Guidetti, Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.62 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Asi žádný ze všech víkendových duelů v LaLize nemá před výkopem tak jednoznačně rozdané role jako utkání mezi Málagou a Atléticem. Zatímco forma svěřenců trenéra Diega Simeoneho je na vzestupu, Málaze patří místenka v poslední trojici.

Málaga má před sebou hodně náročné jaro. V něm se totiž pokusí o velmi náročnou misi, se kterou by měl možná problémy i věhlasný agent Ethan Hunt. Zatím patří Málaze pouhých třináct bodů, což jí prozatím stačí na poslední příčku. Celek z Andalusie prožívá hodně špatné období a velmi reálně mu hrozí sestup. Samozřejmě zatím není nic ztraceno, protože dva nejbližší soupeři mají jen o čtyři body více. Mnoho pozitiv ale Málaga letos nenabízí.

Hlavní potíže pak má v útoku, který je bez přehánění docela impotentní. Dosud se totiž její střelci trefili jen čtrnáctkrát, což je zatím nejhorší výkon v celé lize. V obraně to zase tak moc nehoří, minimálně ne tak moc jako u soupeřů. Ofenzivní stránka Málagy je ale mnohem smutnější. Za posledních deset soutěžních duelů se Málaze podařilo prosadit se v pouhých třech zápasech.

Minulé kolo jí mnoho radosti nepřineslo, protože po dvou zajímavě a povzbudivě vypadajících remízách se jí nepovedlo utkání s Las Palmas! Tým, který je známý také jako mužstvo ležící na ostrově, se radoval v devadesáté minutě díky trefě Alena Haliloviće. Problémy v útoku se Málaga snažila vyřešit také na přestupovém trhu.

Do kabiny dorazili hráči jako Isaac Success, Brown Ideye, Samuel nebo Maxime Lestienne, kteří by měli zvýšit kvantitu a snad i kvalitu týmu. Alespoň v to právě Lestienne doufá. Na tiskové konferenci mimo jiné zmínil: "Máme před sebou hodně náročné chvíle, bojujeme o každý bod a já vím, co je mým úkolem zde. Trenér i fanoušci ode mě mohou očekávat maximální nasazení a snahu prát se o body. Věřím, že společně dokážeme Málagu zachránit v první lize," dodal mladý útočník.

Hned první duel ale nebude vůbec nic snadného, protože trápící se celek narazí na jednoho z tradičních velikánů španělské kopané. Na začátku sezony si Atlético Madrid také prošlo určitou krizí a hledáním správného rytmu, ale vše se již zdá být zažehnáno. Aktuálně se mu i díky novým posilám zase daří prohánět první Barcelonu a držet si od ní odstup devět bodů. No, bylo to i horší.

V souvislosti s "produktivitou" útoku Málagy ještě vyniká rozdíl s Atléticem, protože jeho obranná činnost je perfektní. Zatím dostali Colchoneros jen devět (!) branek v lize! Dosud mají na kontě jen jednu porážku a není divu, že občas ztrácející Valencia na třetím místě má na Atléty ztrátu také devět bodů. A to právě díky minulému kolu, v němž si Atlético s Valencií poradilo trefou Ángela Correy.

Trenér Diego Simeone je přesvědčen, že jeho celek to nebude mít v Málaze jednoduché. "Je jasné, že pohled na tabulku nabízí nějaký optimismus, ale zápasy takové věci nevyhrávají. Naopak se musíme o to více snažit, protože nejhorší by bylo podcenění soupeře. Ten se bude snažit vytáhnout a právě na domácí půdě by se mu to mohlo mnohem lépe dařit. Dají do toho všechno," uvědomuje si zkušený trenér.

Trenér Simeone se musí obejít bez obránce Diega Godina a také Stefana Saviće. Domácí budou postrádat Juana Carlose Péreze, přičemž menší zdravotní problémy trápí dvojici Recio a Miguel Torres.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Rosales, Hernandez, Miquel, Ricca - Keko, Recio, Iturra, Castro - Gonzalez, Ideye
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Giménez, Hernández, Luis - Vitolo, Gabi, Koke, Carrasco - Griezmann, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.68 - 3.82 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - SD Eibar  (sobota 18:30)
Střed tabulky je letos ve španělské La Lize obzvláště vyrovnaný a pořadí jednotlivých klubů snadno kolísá z kola na kolo. V tom třiadvacátém na sebe narazí duo drobných klubů, jimž se v posledních letech úspěšně daří konkurovat bohatší konkurenci, tedy Leganés s Eibarem.

Přestože se Eibar nachází na sedmém místě a Leganés až na dvanáctém, rozdíl mezi oběma mužstvy je pouze tříbodový. Domácí si tak nemohou dovolit tesknit po nedávném vystoupení v ligovém poháru, kde překvapivé triumfy nad Villarrealem a samotným Realem Madrid utnula až prohra v semifinále proti Seville, neboť cesta do pohárové Evropy vede s trochou štěstí i skrze ligu.

To Eibar má nyní na Sevillu výtečné vzpomínky, neboť v minulém kole na domácí půdě baskický celek podal dost možná nejlepší výkon za své dosavadní působení na prvoligové úrovni, když andaluského favorita rozstřílel hned pěti góly. Družina Josého Luise Mendilibara tak přijíždí do Madridu na stadion Butarque ve výtečném rozpoložení a ambicí poskočit v tabulce ještě výše.

Oba tábory čítají početnou řádku zraněných. Domácí kouč Garitano se bude muset obejít bez tria Zaldúa, Dos Santos a Szymanowski, což dává možnost k prosazení hráčům širšího kádru jako Muňoz, García, Gumbau či Guerrero. Eibar při absenci Leóna, Rica, Oliveiry a Enriche pravděpodobně nastoupí v obdobné sestavě jako naposledy proti Seville po vzoru rčení, že vítězná sestava se nemění, ovšem ve hře je i návrat Joana Jordána na špici útoku místo Charlese.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Tito, Ezequiel, Siovas, García - Pérez, Gumbau - Gabriel, Amrabat, Ramos - Guerrero
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Peňa, Arbilla, Ramis, Ángel - Orellana, Diop, García, Inui - Kike, Jordán
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.08 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Real Sociedad  (sobota 20:45)
Klíčový zápas osmifinále Ligy mistrů se nezadržitelně blíží a forma madridského Realu je přitom stále kolísavá. Naposledy tým Zinedina Zidana nedokázal využít ojedinělé ztráty vedoucí Barcelony a po remíze 2:2 se sestupem ohroženým Levante zůstává jeho ztráta na čelo na propastných devatenácti bodech. Další možností, jak výsledkovou krizi odehnat a nepustit v domácí lize alespoň čtvrté místo, je domácí střetnutí s Realem Sociedad.

V posledních dnech světem mediálních spekulací probleskly zprávy o velké letní přestupové rošádě v Madridu, která čítá příchody hvězd typu Edena Hazarda, Mohameda Salaha či Roberta Lewandowského, jim by mimo jiné měl uvolnit místo v kádru Isco. Zidane však něco takového rázně popřel a zdůraznil Iscovu důležitou roli v klubu i v příštích letech. "Chci, aby zde strávil celý zbytek kariéry, a nic se na tom nezmění. Je to špičkový hráč a už to opakovaně ukázal, není vůbec pravda, že jej chceme prodat."

"Každý člen našeho kádru je klíčový," pokračoval francouzský kouč Realu. "Čeká nás ještě spousta zápasů, a tak dostanou šanci úplně všichni. Jestli to tady nemá někdo jednoduché, jsem to já, neboť z těchto hráčů musím vybírat jedenáctku."

Zatímco obhajoba ligového titulu je již takřka najisto ztracena, třetí triumf za sebou v Lize mistrů je stále dosažitelný. První překážkou v cestě za další trofejí bude doposud suverénní Paris Saint-Germain. "Občas se nedaří, jak bychom si představovali, ale víme, kdo jsme, a musíme pokračovat v tvrdé práci a myslet pozitivně," tvrdí Zidane. "Chceme začít sbírat body v La Lize a snížit ztrátu na čelo, aniž bychom už myšlenkami utíkali ke středečnímu zápasu."

Real Sociedad zatím rovněž neprožívá sezonu dle svých představ a nedávnou sérii čtyř porážek za sebou utnul baskický celek až v minulém kole pětigólovou demolicí Deportiva La Coruňa. "Chceme na tomto výsledku z minulého týdne stavět," prohlásil kouč Eusebio Sacristán. "Máme k tomu okamžitou příležitost na velkém pódiu, jakým je Bérnabeu, proti týmu se špičkovými hráči. Musíme se tuto drobnou výhodu pokusit využít."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Hernández - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Elustondo, Moreno, De la Bella - Prieto, Zubeldia, Illarramendi - Oyarzábal, Juanmi, Canales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.94 - 9.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - UD Las Palmas  (pátek 21:00)
Čeká nás masopustní pátek. Noc převleků a kostýmů pro mládež a vůbec všechny, kteří se cítí jako bojovníci. Na San Mamés však v čas výkopu nebude o moc více než 4 stupně Celsia, i přesto se očekává návštěva okolo 40 tisíc fanoušků. Baskové vstupují do tohoto klání v roli obrovského favorita.

Nicméně oba týmy jsou známy pro značné výkyvy ve výkonech, což dělá tento souboj na druhou stranu vyrovnaný. Athletic se snaží najít pohodu a formu, během předchozích čtyř kol totiž zaznamenal tři remízy a jednu prohru, tu ani ne před týdnem. Svěřenci Josého Angela Zigandy budou muset jednoznačně zlepšit svou hru, aby zabránili poklesu formy a propluli současnou turbulencí.

Jejich aktuální 13. pozice rozhodně nesplňuje očekávání před touto sezónou. "Víme, že poslední dva zápasy nebyly dobré. Nyní máme šanci hrát doma, vyhrát a potěšit fanoušky. Náš soupeř hraje podobně jako Betis. Nejsme nervózní, jen někdy musíme být více organizovaní. Nyní máme příležitost k nápravě předchozích zápasů," řekl lodivod domácího celku.

Navíc na marodce je dlouhodobě Iker Muniain a nyní i Mikel Balenziaga. Las Palmas se zlehka zvedá ze dna. Poslední dva domácí zápasy sice vyhrálo nad Valencií a Málagou, ale venkovní bilance je naprosto tristní. Čtyři prohry. Právě proto je tento mančaft z Kanárských ostrovů až na předposlední pozici. Na první nesestupovou příčku nyní před tímto kolem ztrácí bodů pět.

Na seznamu zraněných hosté nemají ani jednoho muže, tudíž mohou jít na svého soupeře v plné síle. "Pokud budeme chtít vyhrát, musíme udělat vše lépe než náš soupeř. Athletic má skvělé hráče na všech postech a musíme mít k celému týmu úctu. Pracujeme neustále na obranných činnostech. Soupeř hraje náročným stylem a já chci po svých hráčích maximum," řekl na předzápasové konferenci Paco Jémez.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Núñez, Martínez, Álvarez - Marcos, García, Rico, Iturraspe, Lekue - Aduriz, Williams
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Aguirregaray, Gálvez, Navarro, Macedo - Viera, Peñalba, Etebo - Toledo, Calleri, Gil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.87 - 7.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22184060:1158
2.Atlético Madrid22147133:949
3.Valencia CF22124642:2640
4.Real Madrid21116445:2139
5.Villarreal CF22114733:2637
6.Sevilla FC22103928:3433
7.SD Eibar2295831:3432
8.Celta Vigo2294939:3231
9.Girona FC2287731:2931
10.Real Betis22931037:4530
11.Getafe CF2278726:2129
12.CD Leganés2185820:2129
13.Athletic Bilbao2269724:2527
14.Real Sociedad22751041:4026
15.Espanyol Barcelona2267919:2925
16.Deportivo Alavés22711419:3222
17.Levante UD22311820:3220
18.Deportivo La Coruña22451324:5117
19.UD Las Palmas22521517:5017
20.Málaga CF22341514:3513

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (586)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ak nasledujúce ligové kolo zaváha niektorý tím z prvých šiestich miest ligovej tabuľky, budem to považovať za prekvapenie.

Reagovat
Kily

Valencia o formu už přišla a Levante může nakopnout plichta s Realem, navíc je to derby, herně nevýrazné Atlético může ztratit s kýmkoli, totéž v bílém platí o Realu a na poslední chvíli obměněná Sevilla připomíná všechno, jenom ne nějakou jistou mašinu (když nebudeme počítat to, že každý třetí nebo čtvrtý zápas dostane bůra), zase až taková překvapení to případně nebudou

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, zaváhať môže hocikto s hocikým (viď naposledy Real s Levante alebo kolo predtým takmer Barcelona s Alavésom) a vždy sa začína za stavu 0:0. Pre mňa osobne bude ale bodová strata spomenutých tímov prekvapením. Dobre si to ale zhrnul

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

odbornik level 100

Reagovat
X-bano-X

Výsledky dnešních zápasů španělské ligy: Villarreal - Alavés 1:2 (77. Bacca - 40. Ely, 71. Ibai). tady je nekdo prekvapen

Reagovat
dextroza_m

Girona do pohárů, jedeme.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Ne, Celta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

Reagovat
santini

..a keď už nie my, tak by som to doprial Eibaru. Ten tím je poskladaný veľmi zaujímavo

Reagovat
Messiáš

Eibar to neudrží v létě, Alejo pujde do Sevilly, Capa do Bilbaa, Inuimu konci smlouva..., nezlobil bych se, ale nic by neuhrali..

Reagovat
santini

nepredlzil nahodou Inui tento tyzden? Inak super hrac... a pamatajte moje slova - z Dmitrovica bude top golman - sledujem ho uz od posobenia v Alcorcone a rastie milovymi krokmi....

Reagovat
Rakoid

Mluvíš mi z duše!

Reagovat
patas92

Můžou oba, místo Realu a Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Priorita je furt udržení.

Reagovat
pantondavo

Real do pohárů, jedeme.

Reagovat
blaugrana

Mina včera odohral úplne minimum, ale ukázal, že vápno bude jeho. A aj na lopte pôsobil sebavedomo. Do budúcna by mohli so Samuelom vytvoriť kurva dobrú dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si zistil za 7 minút hry

Reagovat
2miguel1

na zapas proti Getafe si MUSIA hraci ako Messi,Suarez,Rakitic,Sergio,Iniesta,Pique,Alba oddychnut. Ak by bol vyvoj nepriaznivy tak nech v 60 minute pridu ale nech prosim sedia.

Reagovat
CHONG

Getafe bude bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli takovy blbosti se vracet

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nám to nepřineslo smůlu žádat posunutí finále CdR kvůli semifinále LM.

Reagovat
CHONG

Vypadnete už s Chelsea, takže to nemusíte řešit.

Reagovat
Visca el barca

Trochu troufalé na to, že vám končí do měsíce sezóna

Reagovat
CHONG

Co má náš konec sezóny společného s vaším vypadnutím s Chelsea?

Reagovat
Visca el barca

My na rozdíl od vás postoupíme.

Reagovat
CHONG

Nepostoupíte

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Uvidíš

Reagovat
technecium

Tak stát se to může, Chelsea je vždy těžkým soupeřem.

Reagovat
Visca el barca

Jasně, že může, ale on to zas tvrdí tím svým nabubřelým způsobem s kterým se zas časem odpálí k Banu

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Pritom by melo mit BAN par kandidatu od Vas jako Barcak nebo tvuj kolega technik, ale tak Kily no...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se nebojím.

Reagovat
CHONG

Tak Kane prý oceněn na 200 míčů, tak o tom snad ani nebudeme uvažovat, když můžeme mít za půlku lepšího Icardiho.

Reagovat
Switchback

200 podle koho?

Reagovat
CHONG

ABC

Reagovat
technecium

Co se to tady objevilo za vykopávku

Reagovat
LAM

Tak lepšího

Reagovat
CHONG

Taková menší nadsázka, ale upřímně řečeno věřím teda Icardimu ve Španělsku daleko víc než Kaneovi.

Reagovat
Rattlesnake

a co ten Lewandowski? i když mu bude v létě třicet, tak oba strčí do váčku s prstem v nose. začínaj kolem něj jít řeči, že by se přestupu ani moc nebránil.

Reagovat
LAM

Jako opravdu by jste už měli mít víc ústy ke Kaneovi.On už delší doby podává za Tottenham skvělý výkony a prvních 100 golů v PL dal asi za 150 startů,což je třeba číslo ke kterýmu se třeba CR ani nepřiblížil.

Reagovat
Rattlesnake

v Anglii je top, o tom se nikdo nehádá, jenomže je tu to anglánský stigma ve špaňelský lize, právě kvůli kterýmu mu moc lidí šanci nedává (+ ta cena by byla šílená darda)

Reagovat
LAM

Zase je má dobrej věk.Nahrazovat 30 Benzemu za 30 Lewu moc do budoucnosti smysl nedává.

Reagovat
Rattlesnake

lewa má v sobě ještě tři-čtiři top roky a je to zaručená a hlavně okamžitá trefa do černýho. a hlavně by mohl být potenciálně o 100-120 mega levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo 100 golu v PL ani nedal, zejo.

Reagovat
CHONG

Tohle Kaneovi neberu, ale prostě mu ve Španělsku nevěřím, za mě jednoznačně Icardi.

Reagovat
ADM

Hm, z hľadiska toho že Icardi je hráč do 16ky ktorý proste akciu ukončí, tak Kane má strelu / zakončenie lepšie.

Reagovat
vilp

Lepší zakončení? Neřekl bych, Icardi na gól určitě potřebuje méně šancí a pokusů (Harry v lize 146 střel, Icardi 68), tam jednoznačně vede Mauro, stejně tak ve hře ve vápně, Kane má zase kvalitnější levačku, střelu zpoza vápna a kličku.

Reagovat
ADM

Tak ťažko má niekto lepšie zakončenie ako Messi (a rok dva dozadu Ronaldo), aj keď tomu štatistika góly/strely nenasvedčuje, lebo proste beru všetko na seba a pália zo všadiaľ - nie je to o tom že 3 krát z piatich pokusov netrafia prázdnu bránu. Mne len prišlo, že ak je na Kaneovi fakt niečo, čo stojí za tie peniaze, je to práve kvalita jeho strelby...

Reagovat
Mateo16

Ved Kane je rovnaky typ hraca ako Bale a rovnake kopyto.

Reagovat
LAM

Kane je přece jasná devítka.Má v PL skvělý čísla a dává goly jak hlavou i nohou.Nevim co má mít společnýho s Balem.Proti Benzemovi je to horznej upgrade.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kenneth

Tohle bych cetl par let dozadu i o Garethovi, spolecny maji to ze jsou to kopaci z Ostrovu a Kane by v Realu vyhorel jako Bale.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kane by letos na Cristianově místě bojoval o Pichichi a pro mě by byl největším favoritem.

Reagovat
Kenneth

Jasne

Reagovat
CHONG

Kdežto Bale byl v PL ořezávátko.

Reagovat
vilp

Jenže Bale těžil hlavně z rychlosti a toho, že se měl kam rozběhnout (navíc má statistiky stejně pořád slušné), Kane je v tomhle úplně jiný a do Španělska se hodí daleko víc. Taky bych mu věřil.

Reagovat
CHONG

Já mu teda nevěřím vůbec a jestli jsou možnosti Kane za 200 nebo Icardi za 110, tak za mě není o čem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co ten s tím má společného? Jestli chceš Kaneův možný úspěch v Realu porovnávat podle Balea, tak to opravdu nemá cenu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rattlesnake

lewa má v sobě ještě tři-čtiři top roky a je to zaručená a hlavně okamžitá trefa do černýho. a hlavně by mohl být potenciálně o 100-120 mega levnější.

Reagovat
ADM

No ja dúfam, že Lewu nezlákajú

Reagovat
LAM

Já si myslim že Perez půjde po drahym přestupu aby se zas jednou ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po něm nepůjdou, už je starý.

Reagovat
ADM

To jo, obrovský risk, sám si myslím že po ňom nepojdu, ale okamžitý upgrade..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z budoucnosti, ze vis, ze Lewa ma v sobe jeste 3-4 top roky? Ja nechapu jak tohle muze nekdo s takovou urcitosti rict.

Reagovat
Rattlesnake

co je na tom k nepochopení? ve 34 letech mu výkonost chtě nechtě prostě půjde dolů. ta rovnice není zase tak složitá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta vykonnost mu muze jit dolu uz treba za rok nebo dva. Bude mu 30 a pak uz proste nikdy nevis jak dlouho ten hrac vydrzi hrat na top urovni.

Reagovat
Generalní Gladiator

koukni,jak šel raketově tudle sezonu dolů ronaldo, půjdou po někom mladším,leda žeby šel za babku a překlenul sezonu až 2...uvidíme

Reagovat
Rattlesnake

lewa nemá hru zdaleka tak založenou na dynamice jako CR, čili s věkem zraje a atletické schopnosti vynahrazuje zkušenostma. nevěřím že za dva roky bude zralej na návrat někam do Wisly.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kane je naprosto komplexní útočník, do toho má Icardi hodně daleko. Icardi je samozřejmě skvělý ve vápně, ale nemyslím si, že by měl být řešením vašich problémů, na to je příliš statickým typem útočníka.

Reagovat
vilp

Statický fakt není docela určitě a Kane zrovna taky nemá pohyb jako Mbappé nebo Suárez. Icardi je přesně to řešení, které dokáže chirurgicky zužitkovat práci zálohy a krajních beků, jako to ještě loni dělal Cristiano.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kane nemá vyloženou slabinu, všechny aspekty jeho hry jsou minimálně na velmi dobrý úrovni, některý pak naprosto špičkový. Dokáže pomoct záloze, vyhrává souboje, pressuje, vůdčí typ, skvělý zakončení, charakterově super (což právě v Tottenhamu hodně vynikne). Myslím, že právě v krizi Interu se ukázalo, co je Icardi za typ hráče. A hlavně si nedokážu představit nějaký zajímavý způsob hry s Icardim a Cristianem na hrotu. Daleko zajímavější mi přijde třeba Werner z RBL.

Reagovat
vilp

Podle mě se akorát točíme v kruhu. Co se přesně se u Icardiho ukázalo? Sám tu tvrdíš, jak jejich hra nestojí za nic, teď je to opravdu katastrofa a tohle je jen výsledkem celé situace. Icardi nemá šance a nedává branky, jenže Real si jich i v momentálním stavu vytváří pořád dost, stačí je proměnit. Ale tohle už jsem jednou řešil. Kane je vůdčí typ, super charakterově a potom přijde do Španělska a ani se nenaučí jazyk, s Garethem se v týmu baví snad jen Kroos a Modrić, protože jako jedni z mála umí anglicky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Primárně od takhle drahýho hráče čekám, že bude komplexnější, dostane se do mezihry a bude platný i mimo vápno, jeden Cristiano v týmu bohatě stačí. To je ale pouze o tom, že máme na tu pozici rozdílný požadavky. Pro Zidanovu centrovanou může být Icardi užitečný, ale přemýšlel bych v dlouhodobějším horizontu. Kane je úžasný, ale to stejně nemá cenu řešit, protože je zkrátka neprodejný, tam ani těch 200 mega nepomůže.

Reagovat
vilp

Určitě, ale o svým požadavcích už jsem mluvil. Raději tam budu mít hráče, co se nezapojuje, než co se snaží dostat do hry a týmu to nic nepřináší, spíš naopak. V dlouhodobějším horizontu je Icardi naprosto ok, i když je jasné, že ne s Cristianem. Dokonce mám takový názor, že by se teď Pepovi v City hodil víc než Agüero a Jesus. A i Icardi může být platný mimo vápno, rok jsem ho pravidelně sledoval a nepochybuji o tom, jen ne v týmu, kde krom pár slušných měsíců nefunguje skoro nic. Jinak hlavní důvod, proč bych za něj ty peníze dal, jsou samozřejmě góly. Když mám v Realu Madrid hráče pohybujícího se nejblíž bráně soupeře, tak chci minimálně 35-40 kousků ze hry. A toho bych se vůbec nebál. Stavbu týmu už bych každopádně neřešil podle třiatřicetiletého Cristiana a kdyby ano, tak ani Kane není žádný ideál. A za tu dardu ať si ho Levy nechá.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Icardi rozhodně není Pepova “9”, tím jsem si docela jistý. Myslím, že to teda není ani Kun, který už to začíná mít za sebou a není ve svým věku příliš tvárný. Icardi je gólová mašina, ale jak jsme se už shodli, máme na ten post rozdílný požadavky. V Barce jsem zažil Eto’a a Suáreze a to jsou přesně typy, který bych vždycky upřednostnil.

Reagovat
vilp

Proč by jím v tomhle systému neměl být? 80 % všech zápasů hrají do plných a nemají Messiho, takže se to snaží řešit rozbít hlavně po stranách. Mezihru od devítky evidentně nepotřebuje, na to má ostatních 10 plejerů, hlavně tedy tři záložníky a dvě ostrá křídla. Nalevo levák, napravo pravák, plno náběhů a asi tak 30+ míčů do vápna každý zápas. Samozřejmě musí chodit hlavně po zemi, protože je hlavou nikdo neuklidí. A to je přesně ten důvod, proč by se mu Icardi hodil víc než Kun a Jesus. Pressink by nebyl žádný problém a Pep by ho hlavně naučil (asi jako všechny ostatní) to, jak se má hýbat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

Nepros tolko, uz sa ti vybavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
Leo Rekordman

Lepsiho

Reagovat
valloire

Jasnej Icardi.

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Socky vyhrajou. Real je doma ultratragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidaneho vyjadrenie:

"Jestli je pravda, že jsem poprosil o prodání Isca? Dobře, že se ptáš. Nedávno se mne ptali, proč nikoho nekupuji, všichni jste u toho byli. Nekupuji, protože věřím tomuto mužstvu. Jsem jedním z těch, kteří když něco začínají, tak s tím jdou až do smrti a celkově tomu věří. Chci, aby Isco zůstal v Realu Madrid celý život a to se rozhodně nezmění."

To tu mame znasat niekoho kto je za zenitom lebo tento pan mu bude doverovat aj ed na 0 golov za sezonu?? Je to fraska

Reagovat
technecium

Isco Disco do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

To by mu raději zlamali nohy, než aby ho prodali nám.

Reagovat
Billy McClane

To by si ich radsej zlamal sam.

Reagovat
technecium

Snem každého hráče, i těch z Madridu, je hrát v týmu s nejlepším hráčem všech dob, Lionelem Messim

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Ten titule úplně mimo kvalitní novinařina

Reagovat
ADM

Normálny, legitímny web

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Teď vážně, trolluješ nebo jsi opravdu tak deluded?

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Aha, takže si vážně myslíš, že snem každého hráče je zahrát si s Messim

Reagovat
technecium

I Ronaldův

Reagovat
CHONG

Ale třeba Neymarův ne

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

jeden z dovodov preco siel do Barcy bol, ze si chcel zahrat s Messim

Reagovat
technecium

... A když zjistil, že na něj nemá, tak odešel

Reagovat
ADM

Reagovat
Majk91

asi tak

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

jsi deluded

Reagovat
smazaný uživatel

Ako moze hrat niekto s clovekom, ktory uz chodi o barlach??

Reagovat
technecium

Messi nechodí o berlích

Reagovat
ADM

Počkaj si, z toho bude nejaký skvelý vtip o jeho výške, možno kúsok konšpirácie s Bwin

Reagovat
smazaný uživatel

Bwin mu plati, aby chodil o berlích.

Reagovat
smazaný uživatel

Při oslavách titulu vypadal, že vás chová ve velký úctě no

Reagovat
pantondavo

Fraška jsou dva trenéři za sezonu a překopání kádru po nepovedený půlce sezony.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Dembele nominace na zítra.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A Gomés mimo, paráda.

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Mina, Digne - Vidal, Rakitič, Paulinho, Coutinho - Messi, Alcacer

60. minuta Dembele za Messiho

Reagovat
ADM

Messi a Rakitic snad cely zapas pauza

Reagovat
technecium

Teď bude týden volno, radši ať odpočívá celý zápas za týden a hraje Suaréz

Reagovat
blaugrana

Pique zajtra do zápasu nezasiahne. Ani Verma.

Reagovat
blaugrana

Tak sry, kukám, že nakoneic Pikáč hej, ale dúfam, že aj tak nenastúpi a nebude sa riskovať.

Reagovat
Majk91

snad s tym Gomesom urobi Valverde to iste, co s Deulofeom. Nepresvedcil? tak s nim uz nepocital. Gomes by mal byt vyradeny zo supisky do konca jeho posobenia v Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou rázne uťal špekulácie ohľadom Isca Story je na konci, treba vymyslieť niečo ďalšie ...

Reagovat
Ed_Hazard

"Benzema má ultimátum v utkání s PSG? Leží na něm veliký tlak, který je ale stejný, jako u ostatních. Víme, že je vše jen na nás samotných a každý ze sebe musí dát pro mužstvo mnohem více, on jako první."

To takto nepovedal, neverim!

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema: "Él tiene la presión, como todos. Estamos todos en el mismo barco y todos sabemos que podemos aportar más. La situación al final depende de lo que hagamos en el campo".

Reagovat
smazaný uživatel

Originálne vyjadrenie na adresu Karima

Reagovat
pytlerLFC

Tak teď Auba onside, Refereenham

Reagovat
smazaný uživatel

Exkluzívne zábery z tréningu z priestorov La Masie: https://www.facebook.com/b2b.a.madridista/videos/585636631782157/

Reagovat
blaugrana

To je tak vtipné.

Reagovat
valloire

spíš smutné

Reagovat
blaugrana

Zajdi radsej na Sumavu.

Reagovat
CHONG

Taky bys to měl zkusit.

Reagovat
valloire

je to lepší jak fňukat jako ty, milionkrát lepší

Reagovat
blaugrana

Vazne? V poslednej dobe riesis vsetko okrem toho svojho paklubu ty komik.

Reagovat
valloire

Co se týče Realu, není co řešit. Čeká se na LM. A viděl jsi mě někde fňukat? Asi ne. Zato ty....škoda mluvit.

Reagovat
CHONG

Umí celkem geniálně kombinovat machýrka s chudáčkem.

Reagovat
valloire

machýrek je clona toho chudáčka

Reagovat
blaugrana

O com tu zas tocis? Veru nie je, tam sa zas staras do vsetkeho ineho a prevadzkujes svoj vysoky trolling.

Reagovat
valloire

trolling to beru něco jak šíření nenávist nebo rozvracení socialistickýho zřízení

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je jasný, že jde l žert, ach vy senzacechtivý baleťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no jeden kluk má na sobě dres Messiho. Tak to znamená že to musí být záběry z La Masie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu mluví všichni francouzsky

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip culés z eurofotbalu.cz asi nič nehovorí

Reagovat
smazaný uživatel

A to vážne vy myslieť, že ja myslieť, že to skutočná La Masia ?

Reagovat
Generalní Gladiator

co se týče myšlení,tak ruku do vohně bych za tebe rozhodně nedal

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Inteligencia" sa ozvala

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že u vás nikdo neví

Reagovat
valloire

Jak neví? Já vim všechno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
el Principito

to je ubožák

Reagovat
technecium

To je strašně vtipný video

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnamakanější pussyna na světě.

Reagovat
Kenneth

Predstavovat se nam nemusis.

Reagovat
CHONG

To zase ne, Bolis nikdy nepadá, ten jenom krade.

Reagovat
Kenneth

A ještě častěji lže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem obeznámen s tím, že bych tu o tobě někdy psal, že jsi fajn kluk, natož opakovaně.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska remiza Villarealu potesila. Za ten poloprazdny stadion si ani nic ine nezasluzili.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehra samozrejme.

Reagovat
technecium

Jedi je velice překvapený

Reagovat
smazaný uživatel

Som

Reagovat
blaugrana

To je uvaha za vsetky prachy.

Reagovat
Kenneth

Pravdepodobne se inspiroval tebou.

Reagovat
blaugrana

Čo nepovieš. Teraz si za boha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

saso no

Reagovat
CHONG

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

On je jak Lady Gaga ve fotbale.

Reagovat
pepinho2

Robert Lewandowski and his agent have met with Bayern Munich to discuss a transfer to Real Madrid. (Source: MARCA)

Reagovat
Kincl

Za 150 mega ok :D

Reagovat
Teoretik

Tohle mělo přijít už 2 roky zpátky.

Reagovat
vladino10

ako pozrel by som si to- keď lewa nedostal za stavu 5:0 pre Bayern proti tretoligistovi loptu, tak začal rozhadzovať rukami jak zmyslov zbavený alebo keď mu kimmich nenahral pred prázdnu bránu a miesto toho strelil gól tak naňho lewa tiež pozeral ako na kkta..bok po boku s ronaldom by to bolo zaujímavé..

Každopádne ale- ak stal higuain pred Neymarom 90 mega, tak potom koľko stojí teraz 30 ročný lewa? 120? Ten jeho odchod sa mi javí dosť nepravdepodobný

Reagovat
Kenneth

Snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga hrá slušne. Zaslúžili by si vyrovnávajúci gól proti Atléticu. Tí hrajú hnus ako zvyčajne.

Reagovat
Ed_Hazard

Hm, záloha bez Casemira ZZ inovátor

https://pbs.twimg.com/media/DVsb7BSWsAEzzTD.jpg:large

Reagovat
Kaspar

takze casemiro misto lucase v 70. minute

Reagovat
technecium

Za stavu 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Balea a Casemira setri na PSG.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vypada Cris v krizi?

Reagovat
smazaný uživatel

CR zlatý míč hned !

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi jak si Benzema dal jednoho dne predsevzeti, ze uz nikdy neda gol a zatim to dodrzuje.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Je to charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Olalá

Reagovat
smazaný uživatel

Asensiova otocka = pure sex. Marceluv centr taky krasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že přijde Lewandowski Benzema tam už 2 roky nemá co dělat.

Reagovat
Mekgajvr

To snad nee :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nádheraaa

Reagovat
smazaný uživatel

Sniper

Reagovat
ADM

Kroos si to musí dať patentovať

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kurva konečně, to je ten Real, na který jsme zvyklí, cmon!

Reagovat
ADM

No ja už som si zvykol na iný

Reagovat
pantondavo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo, to je fakt

Reagovat
valloire

moc brzo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak aspon se Benzema umí uhnout to se taky počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal to po zemi.. trapny.

Reagovat
smazaný uživatel

protože před sebou viděl Benzemu

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Socky velkej propad oproti začátku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by dneska mohli dostat 10:0 a nikdo by se tomu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte tam ručník a zabalte to něj i zlatej míč pro Ronalda

Reagovat
pantondavo

Snad bude PSG jen o trochu lepší soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Pred PSG idealni prubeh.

Reagovat
smazaný uživatel

my sme dali gol z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě otočej

Reagovat
Kenneth

Uz ma vic golu jak ten neskutecny sniper Griezmann

Reagovat
Visca el barca

Ten se stane neskutečným až v Barceloně.

Reagovat
Phillipinho

On se stal neskutecnym namyslenym curakem

Reagovat
Kenneth

Tim byl vzdycky.

Reagovat
Billy McClane

Je nejaka sanca ze ostane v lete u vas ?

Reagovat
Phillipinho

Asi ne. Podle me i vedeni Atletica vi, ze je cas ho zpenezit.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann uz zrejme nema co Atleticu ponuknut. To najlepsie je uz asi za nim. Idealne ho niekam supnut. Sledujem ako casto striela mimo brany a trapi sa. Je terazdost talentovanych hracov

Reagovat
alcantara

Uz dal 10 golov, Paulinho stale 8 Poslat naspat do Ciny.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinhlo zklamání

Reagovat
ADM

Po tom hernom nástupe veru áno

Reagovat
Visca el barca

Tak na začátku hrál dobře a Raketa špatně a teď si to prohodili no

Reagovat
Visca el barca

Mně bude teď bohatě stačit, když dá v Londýně na 0-1 v 85 min

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já od něj neočekával ani přihrávku na 2 metry

Reagovat
Kokesh

Pristi sezonu uz zadny Paulinho nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Ronaldo

Reagovat
Kenneth

Bude, ale doufejme ze bez Karima a Garetha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
vilp

Víc takových soupeřů, co přijeli do Madridu na výlet.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nečekal jsem, že bude Eusebio tak naivní a nechá se Zidanem zesměšnit díky takhle jednoduchý strategii. Místo hlubšího bloku a odevzdání míče si Socky myslí, jak dominují a přitom pouze otevírají prostory k protiútokům. Hodně mi to připomíná zápas se Sevillou, ale pro zápas s PSG to nemá asi žádnou vypovídající hodnotu. Myslíš, že ZZ půjde na PSG s 442?

Reagovat
vilp

Spíš ne. Gareth a Casemiro jsou jasní. A souboj Karim - Isco na 80 % procent pro ostrostřelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam o jedneho ofenzivneho hraca viac a hned je to vidiet; do lahsich zapasov v lige by sme mali takto (bez Casemira) nastupovat castejsie; hned ozil aj Toni s Lukom a aj obaja krajni obrancovia ... co sa tyka druheho polcasu, poprosim co najskor striedanie Luku a Toni, nech su odpocinuti na PSG

inak Madridisti, myslite ze dnesne vynechanie Isca znamena jeho zaklad proti PSG?

Reagovat
Kenneth

Ocekavam klasiku proti PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě hrát bude, ZZ bude nejspíš sázet na držení míče a trapný centrování do 16-ky takže tipuju - Navas, Marcelo, Ramos, Nacho, Modrič, Kroos, Casemiro, Isco, Ronaldo, Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najväčší vplyv na tento výkon majú Lucas a Marco, keďže sú neustále v pohybe. Veľa ľudí zatracuje Lucasa ale ja vždy vravím, že taký typ hráča ako on má zmysel aj keď nikdy nebude hráčom základnej zostavy. Za Asensiom si stojím a vravím, že len Zidane nevie využiť jeho schopnosti, rozhodne nie je Asensio nejaký hype zo začiatku sezóny ako sa to tu vykresľuje v poslednej dobe. Dúfam, že sa dostane na ihrisku aj Kovacic, kedy už ak nie dnes.

Reagovat
valloire

Král se zastřeluje. Paříž čekají krušné chvilky.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vladino10

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě sestřelit PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebylo jak se Sevillou, 5:0 a pak s námi 0:3

Reagovat
Kenneth

A opet ty 2. polocasy....

Reagovat
Kokesh

Timhle stridanim bych rekl, ze je Karim na PSG odepsany. Veril bych klidne v Lucase a Bale nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo.

Reagovat
Visca el barca

To bránění Realu je hrozně vtipný. Jsem fakt zvědavej jak chtěj bránit Neymara a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ako bránili prvý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dal hattrick naposledy proti Atletiku ne? dlouhá doba

Reagovat
valloire

Hattrick Krále. V Paříži vypukla panika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Padaji smichy pod stul kdyz vidi tu "obranu".

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

prostě ty sráče přestřílíme

Reagovat
smazaný uživatel

panika - v parizi se vykupuje chleba, bude co na nej mazat

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Benzema se na to u gólu vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

koho tipujete na RB Nacho/Aschraf?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
JM

Nacho!

Reagovat
CHONG

Nacho, bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Achraf.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kenneth

Benzema Tohle uz proste neee

Reagovat
smazaný uživatel

Classic Karim

Reagovat
CHONG

Ronaldo > Paulinho

Reagovat
10FKK

první madrista, kterej pochopil s kým má plačku porovnávat...

Reagovat
el Principito

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
CHONG

*madridista

Reagovat
10FKK

madrista.cz divnej spolek

Reagovat
CHONG

Je, no.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Dnes by som si nechal lubit nejaku exhibiciu v podobe 6:0. 3x Leo, Paulinho, Coutinho a Dembele.

Reagovat
blaugrana

Dnes snáď takto: Stegen, Semedo, Pique, Mina, Alba, Vidal, Paulino, Bus, Coutinho, Messi, Luis. Pikáča by som pošetril, ale pochybujem, že Ernesto tam dá dvojicu Mina-DIgne.

Reagovat
Visca el barca

Dneska to Mina s Dignem musej zvládnout naprosto v pohodě

Reagovat
blaugrana

Len ja myslím ako stopersku dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to Busquets - Mina imo. Busquets stejně rozehrává dost často ve stoperský linii při zakládání akce

Reagovat
blaugrana

Alebo tam da Gomesa a vytrie nam zrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Není v nominaci

Reagovat
ADM

O to viac budeme prekvapení

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě stisklo

Reagovat
Phillipinho

Dneska Damian a Luis Suarezovi proti sobe. Stret tehle dvou by mohla byt poradna zabava

Reagovat
blaugrana

Damian by si zasluzil za to svoje zmrdstvo zlamat pistalu.

Reagovat
Phillipinho

Oni jsou si v chovani na hristi hodne podobni.

Reagovat
blaugrana

Luis nie je určite taký zakerák ako henten pablb. Nehovorím, že tiež nemá svoje chvíle, ale určite nie v takej miere.

Reagovat
Phillipinho

Mozna, ze ne tak casto, ale Damian jeste nikoho nepokousal. Toho se proste Luis uz nikdy nezbavi

Reagovat
blaugrana

To už Luisovi ostane, ale ten Damian už len zjavom vyzerá ako totálny buran.

Reagovat
pepinho2

Zato Suarez vypadá jako inteligent

Reagovat
blaugrana

Oproti hentomu je to úplný Steven Hawking.

Reagovat
CHONG

Maximálně tak výrazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Johan Mojica hraje uz roky velmi dobre uz vo Vallecane bol dobry, ma super postavu a styl hry.. Cudujem sa, ze ho nekupi nejaky vacsi klub.

Reagovat
blaugrana

Alba a Luis sú ohrození kartami. Tak to by ich chcelo dnes pošetriť. Proti Eibaru ich bude treba.

Reagovat
alcantara

Eibar nam docela vyhovuje, s nimi su to vacsinou strelecke hody. Ale urcite by dnes nemusel nastupit, Paco a Digne do boja.

Reagovat
blaugrana

Digne mi pije krv, ale radsej nech je Alba na Eibar.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že jeden z dvojice Semedo-Digne půjde na stopera.

Reagovat
alcantara

BARCELONA ante Getafe OFICIAL: Stegen,Roberto, Digne,Alba,MINA, Busquets,Rakitic,Coutinho, Suárez ,Messi y Alcácer

Reagovat
LAM

Ta stoperská dvojice ve mě vyvolává velký obavy.To asi moc fungovat asi nemůže,tak snad aspoň útok bude dneska efektivní a Coutinho na svý pozici

Reagovat
Ed_Hazard

Kto by mal byť 2. stoper? Stegen?

Reagovat
blaugrana

Mina-Digne.

Reagovat
Ed_Hazard

Už tam hral niekedy?

Reagovat
alcantara

U nas tusim nikdy.

Reagovat
LAM

Právě že ne

Reagovat
blaugrana

Raz sa na treningu pripravoval na stopera, ale nakoniec tam nehral. Pustit Javiera aj napriek prichodu Minu bola kktina, kedze Thomas je furt v pi...

Reagovat
Ed_Hazard

A tak kedy chcete experimentovať, ak nie teraz Luxusný náskok na čele, mohli ste tam v klude prsknúť aj Cillesena

Reagovat
blaugrana

Zbytocne stracat na CN by sa urcite nevyplatilo. Minu sa bojim daleko menej ako Digneho.

Reagovat
LAM

Luxusní náskok 6 bodů?

Reagovat
Ed_Hazard

Atleti nie sú konkurencia.

Reagovat
pejsek5

Mám za to, že už jo, i když se tam možná přesunul až v průběhu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude zajímavé, jak obrana, tak Couts nalevo nejspíš celý zápas a 2. poločas Dembeleho.

Reagovat
ADM

Messi, Luis aj Alba v zostave

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, po dnešku budou mít týden pauzu.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Mina-Digne na stoperoch.

Reagovat
sylarko

podla mna 5:0 (2x messi, coutinho, dembele,alcacer)

Reagovat
LAM

JJ s těma stopera to vypadá na nulu.

Reagovat
sylarko

nechcem nejak podcenovat getafe, ale proti nim by to mali zvladnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Skoda Semeda, ale v konbinaci s Pacom na RM by to bol velky priechodak. Dnes to bude hrozna holomajzna a trapenie. Neprekvapilo by ma, keby to bolo nieco podobne ako proti Alavesu.

Reagovat
smazaný uživatel

snad nastoupí aspoň na půl hodiny i Dembelé, žeru jeho pohyb no ale hlavně vyhrát, Getafe sice dělá problémy většinou jenom doma, ale netřeba je podcenit

Reagovat
2miguel1

pokial by zostava: Stegen-Semedo,Mina,Digne,Alba-Gomes,Denis,Paulinho-Coutinho,Paco a chodiaci Messi neporazila Getafe, tak tam nemaju co robit. Teraz prichadza rozhodujuca cast sezony. Teraz sa musi uz so silami setrit

Reagovat
blaugrana

Si tu zalohu nakombinoval tak, ze by si museli vsetci po 10tich minutach vypichnut oci.

Reagovat
smazaný uživatel

v sezoně jsme sil už ušetřili hromadu, když hrajeme jenom druhé poločasy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzhledem k úplně nový stoperský dvojici bylo jasný, že musí být stabilní střed zálohy (Busquets a Rakitič) a jsem rád, že napravo bude Sergi, který je pozičně skvělý. Tohle vaše rotování je nemoc, že to fungovalo loni Realu (který měl nejkvalitnější lavičku/tribunu v historii fotbalu) přece neznamená, že to tak bude fungovat každýmu. Navíc po Getafe je týden volno, takže není na co se šetřit. Suárez bude odpočívat na Getafe, jelikož dneska bez karty nedohraje a nedivil bych se takticky ani u Alby.

Reagovat
vilp

Jsem dnes hodně zvědavý na Coutinha.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Couts, Mina, Dembélé a Messi.

Reagovat
vilp

Tak velké zklamání. Takový typický Mesut při hraní do plných, člověk si ho na hřišti pomalu ani nevšimne. Na můj vkus se pohybuje zbytečně vysoko.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
blaugrana

Ja ho chcem vidiet, ked nebude na ihrisku Leo. Vtedy to podla mna najviac rozbali.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, hráči by si řekli kdyby byli unavení.

Reagovat
Teoretik

Není to náhodou obráceně, že v rozhodující části sezóny se nemůže se silami šetřit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem na to, těším se hlavně na Minu a na Coutinha

Reagovat
Coutinho10

hezky Ter Stegen

Reagovat
Ed_Hazard

Offside teda ne

Reagovat
blaugrana

Ziaden offside...otras

Reagovat
blaugrana

Druha minuta a obrana uz takto v pici zaspala...

Reagovat
patas92

Denis má v piči

Reagovat
Gazdo

Strasne smutne ze namiesto neho hrava gomes

Reagovat
blaugrana

Toto je este horsie nez som cakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Este som nevidel Coutinha pri lopte. 20. minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua parádní klička, Damian si dal na rypák

Reagovat
blaugrana

Coutinhova strana uplne mrtva. To zas dnes bude o tom, co vymyski Leo.

Reagovat
dextroza_m

Dnes má Marc celkem svůj den

Reagovat
ADM

Ako spoluhraci by mohli Coutinhovi aj nahravat

Reagovat
patas92

Však on sám snad ještě nenahrál přesně

Reagovat
ADM

Kopáč z Anglie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Teoretik

Coutinho kde jsi?

Reagovat
Ed_Hazard

Nie ste trocha nároční? Ako to ste fakt čakali, že príde do Barcy a začne si to tam čutať a bude vyčnievať v každom zápase? Pri Messim?

Reagovat
Teoretik

Mně tu všichni psali, že na té levé straně mu to půjde, že to není nesehranností, tak teď nevím

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni asi ještě spí, nejsou zvyklí hrát takhle brzo.

Reagovat
blaugrana

Dnes to bude musiet rozhodnut Paulinho.

Reagovat
culé

A dohnat Ronalda!

Reagovat
Teoretik

To si Suárez musí pohlídat

Reagovat
2miguel1

prilis velke drzanie lopty, prilis velka kontrola nad zapasom ..to je proste kontraproduktivne

Reagovat
ADM

Mina vyzera zatial ako dalsi prevar.. na svoju vysku musi mat dokonalu pozicnu hru, namiesto toho tam vybieha strojovat supera

Reagovat
2miguel1

je v Barcelone tyzden aj s cestou

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna hra celkom fajn.

Reagovat
alcantara

Akurat do 16ky sme sa dostali len cez standardku alebo 2x cez Albu.

Reagovat
Visca el barca

tohle hodnocení po 45 minutách miluju.

Reagovat
ADM

Vsak pisem zatial

Reagovat
celeb

co ja viem, na to, aky je vysoky na vybornu mobilitu. Par zlych prihravok ked chcel byt kreativny, ale zatial hra dobre. Ako 3./4. stoper je vyborny aj ak by sa nezlepsil, a to hra 2. zapas v time, ktory ma dost specificku hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť hraje dobře, co to s vama všema je poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni asi chtějí být velcí kritici.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Teoretik

Paco je na facku

Reagovat
alcantara

Doma proti Getafe si nevytvorime za polcas sancu, to je fakt krasa.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Kaku je dobrý moták

Reagovat
blaugrana

Ako takyto vykon akceptujem niekde vonku, ale na Camp Nou takyto hnoj. Ako cakal som, ze hra pojde hore, ale zda sa, ze asi ani nie. Na Camp Nou to boli koncerty, teraz su to prepadaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je na vystřídání, absolutně nulový a neví si do té zavřené obrany rady

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez je strašný zmrd Čo si on dovolí k rozhodcom

Reagovat
Teoretik

Suárez je taky dnes na ránu, opět si nepohlídal ofsajd, no ty druhé půle má letos lepší, tak snad to potvrdí.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol ak za toto nedostal Suarez kartu, tak ja neviem Chová sa jak primát..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Paco dolů, první je uplně mimo, druhého jmenovaného jsem si za celý poločas ani nevšiml. No nebude jednoduché, ale snad se opět potvrdí naše smrtící druhé poločasy

Reagovat
Coutinho10

zase 1. polocas trochu slabsi....

Reagovat
smazaný uživatel

Názor na Minu po 1. poločase?

Reagovat
Ed_Hazard

Je čiernejší ako som predpokladal.

Reagovat
Teoretik

ok, do základu s ním stejně nikdo nikdy nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Není špatný, půjde herně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře, nevím co tu všichni melou za kraviny.

Reagovat
Phillipinho

Hraje slusne

Reagovat
Coutinho10

tezko hodnotit...

Reagovat
Teoretik

Paco musí dolů, jediné co za poločas předvedl, bylo pokřikování na rozhodčí. Vyměnit za Iniestu, který přinese kreativitu do středu zálohy, hrozně nám dnes chybí. Jinak Digne si zatím s tou pozicí CB poradil víc než dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Za Dembeleho

Reagovat
Phillipinho

Na tom kridle bych zahral lip nez on.

Reagovat
alcantara

0 striel na branu Doma. Proti Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe jsou odjakživa betonáři

Reagovat
Visca el barca

Nedělal bych z toho drama. Máme po těžkém zápase. druhé poločasy jsou lepší.Vyhrajem.

Reagovat
celeb

Vykon hlavneho je doslova otrasny. Mrte faulov bez trestu, simulacie piska. Ako nech ide doprdele s tymto vykonom. Snad sa nikto nezrani v 2. polcase, lebo pri taktomto rozhodcovi hraci Getafe vedia, ze mozu ist aj za hranicu normalneho.

Reagovat
Teoretik

možná nepískal každý kontakt, ale takový metr prostě nastavil a my se máme přizpůsobit.

Reagovat
valloire

však hrajete stejně

Reagovat
Rattlesnake

Dani Robrto dneska ale

Reagovat
LAM

Hnus,Hnus a Hnus.

Hlavně jak tu někteří chytráci psali 5:0

Ta Copa nás stála hrozně sil a ten pohyb je směšnej.Timhle spůsobem nás ještě Atleti předeženou,protože ten tým je totálně vyšťavenej a brzo začne LM.

Jedinej kdo projde přes hráče je Leo a toho velmi dobře zdvojujou.

Poslední ligový zápasy jedno velký trápení

Reagovat
smazaný uživatel

s Betisem jsme nehráli zas tak dávno a to byl asi třikrát nepříjemnější soupeř než Getafe, ještě to 5:0 být může

Reagovat
LAM

Jestli jseš slepej tak jo.Spíš jsme měli prohrávat.Výkon bez šťávy a nápadu.Opravdu žebráckej výkon.

Reagovat
Visca el barca

ty jseš zralej na Chocholouška.

Reagovat
LAM

Neuvěřitelně nudná hra.Uvidíme co řekneš když zas ztratíme.

Reagovat
LAM

Jinak dolů Paco a nahoru kdokoliv.Ten je tam úplně zbytečnej.

Reagovat
Teoretik

A Sergi Roberto. Každopádně v tom problém není. My musíme dostat míč do šestnáctky, tyhle přihrávky mi v zápase zcela chyběly.

Reagovat
Teoretik

reakce na "hnus, hnus a hnus" od LAMa

Reagovat
smazaný uživatel

já o tom mluvil nedávno...je minimum hry v šestnáctce soupeře, z toho taky minimum šancí nebo vůbec střel na bránu. Drření míče 70% a vejš ? Ano, ale necvrnkat si to z jedný strany na druhou skrze zálohu a zpetný přihrávky, chce to mít prostě větší tah na branku, takhle mě to ani nebaví a jsem nakonec rád, že jsem včera nemohl zápas sledovat...

Reagovat
Teoretik

Musíme si přiznat, že jsme směrem dopředu celkem slaboučcí. Máme tam velkou variabilitu, to je dobře, hráči se hejbou, ale neví kde maj být. To když člověk porovná se City, kde Pep má přesně plán a hráči si neustále hledají prostor ve skulinkách mezi protihráči, tak to hned vede i proti betonům k mnoha šancím, navzdory drtvému držení míče. Ale i jim když se nedaří, tak dokážou cpát centry do vápna a už několikrát to zachránilo zápas. Paulinho je na tohle fajn, škoda, bohužel ale ta naše záloha na to nemá dynamiku a včera teda Raketa a Bus hráli extrémně vzadu, když od toho odečteme ještě Messiho, který tvoří hru a do zakončení se tlačí z druhé vlny, tak pouze Suárez tam vždy stojí jak kůl, no občas ani ten tam není

Reagovat
smazaný uživatel

jono...Pep zpátky do Barcy a mohl by s sebou přivést KdB a ještě někoho ...Snad se to zlepší, nemyslim že to Valverce a jeho kumpáni nevidí, musí se s tim něco udělat už.

Reagovat
remeslnik

Zemiku, to oni si to cvrnkají, protože neví, co s tím. Nevytvářejí šance, to si jako jen předávají odpovědnost. Snaží se najít přihrávkou lépe postaveného hráče, ale tak pomalu, že než se to tam dokotoulí, tak je obrana přestavená. Jestli s tím mají něco udělat, tak to musí být rychlejší a nejlépe na jeden dotek a hlavně s myšlenkou, aby to obrana nestíhala a otvíraly se prostory. A nabízet se, což momentálně při tom pochodovém tempu nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak však jo, jenže to by tam nesmělo bejt tolik přicmrndávačl jako Gomez, Digne apod. Takovej šunt vůbec nemá v Barceloně co dělat...Snad se to fakt zlepší, až se sehraje s týmem Coutinho a Dembele...ale Barce by slušel ještě nějakej kreativní záložník, ještě jeden, a ofenzivní - KdB

Reagovat
remeslnik

No jasně, KdF by se hodil, ale na toho jednak nebudou prachy, druhak chuť ani z naší strany a hlavně z jeho strany, snad bude aspoň Griez. Jenže to bys musel nejdřív vyexpedovat půlku mančaftu. Chybí střelec z dálky ( snad teď aspoň Couts), hlavičkář (Mina je trochu neotesaný) a samozřejmě někdo do zálohy, aby Leo mohl na 10ku. Na 9ku bych zkusil Arnaize. Pep už do Barcy nepůjde, v City je Pán a může si tvořit podle svého, v B by to měl horší, tam je zakořeněný jiný, už trochu překonaný styl (mají štěstí, že mají LM, jinak by byli kolem 6-10ho místa) a s tím se těžko bude něco dělat, do toho on nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

KevinDeFíkonahrávač ...Grieze já teda nějak zvlášť nechci, upřímně..Já bych byl pro Lewu, ale ten půjde do Realu, což mě dost štve. Nojo šak já vim jak je Leo důležitej...Kdo ví jak to bude za pár let, ještě věřim že se Guardiola a Messi potkaj..

Reagovat
remeslnik

Ty brďo, já jsem napsal KdF , mělo být KdB jasně.

Proč tě nebaví Griez? Psalo se o něm, že umí být kriplík, ale myslím si, že u nás by asi né. V Barce nejsou k ničemu "hráči na dlouho" - do volných prostorů, brejkoví, jako Bale a je jasné proč. Ale jsou dobří a potřební "hráči na krátko". Menší, kreativnější s dobrou technikou, fotb. chytří, ti "pláckoví", schopní něco vymyslet "na pětníku" proti bloku. A teď jich tam moc není. Líbili by se mi Hazard, Willian, Salah, Griez. Ale jsou potřeba i hlavičkáři, tam Barca vcelku nikoho nemá, Pique je sice vysoký, ale neumí tu výšku naplno využít, neumí se prosadit, kolik těch gólových hlaviček za rok dá? Dvě, tři? Občas Sua, ale ten je jinak trochu kopyto. Ofsajdový king.

Díval jsem se včera na City v Basileji a současně na Tott v Turíně. To byla fotbalová paráda. Všichni hráči britských mužstev skvěle technicky i takticky vyspělí, s přehledem, s perfektním prvním dotykem (což je stejně důležité), vědí co mají hrát, vědí o sobě, nabízejí se, vynikající fyzický fond, žádní komedianti (až na Dele Aliho). Už několik let obdivuju Walkera, ten snad neudělá chybu (mmch v Lpoolu roste na stejné pozici výborný obránce - AAA - Alexandre-Arnold Arnold). To mi tak v Barce chybí, tam to táhnou fakt na této úrovni jen jedinci, ostatní o level níž - posunovači.

A co se týká Pepka, věřit na shledání s LM, třeba v Barce, vždycky můžeš, ale je to stejně pravděpodobné, jako že se potká v jednom dresu Leo s CR.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně slabý poločas. Nevidím smysl v tom, proč jsou Busquets s Rakitičem dneska tak hluboko, je to dost kontraproduktivní. Celá záloha hraje pomalu, Iniesta by se za toto okamžitě posílal do důchodu. Absolutně chybí driblink (Iniesta, Dembélé, zabrzděný Coutinho), do druhýho poločasu bude muset přijít nějaká změna.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Teoretik

Asi aby více pomáhali té stoperské dvojici, ale taky jsem si toho všiml, pak nám vůbec nefunguje ten střed zálohy

Reagovat
patas92

Hlavně tím škodí Minovi podle mě, že míče od Stegena jdou hned k Busovi. To taky novému stoperovi moc na sebevědomí nepřidá, když ho při rozehrávce takhle záměrně přeskakujou. Zatím se mi nezdá, že by ji měl mít špatnou,

Reagovat
Teoretik

Překombinováváš, těch doteků s balónem měl Mina dost a rozhodně ho nikdo záměrně nevynechával.

Reagovat
patas92

Netvrdím, že mu záměrně nenahrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeliště na hřiště! Coutinho dneska velké zklamání, hráč za 150 mega by měl udělat na domácím hřišti alespoň nějaký bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeliště musí až bude na 200% připraven, jinak se po prvním kontaktu sesype zase.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl, když trénuje, je zdravý a v nominaci na zápas, tak musí hrát. V Dortmundu nebyl zraněný celou sezonu. Přece ho nebudeme pořád šetřit ze strachu, aby si chudák zase něco nenatáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zatiahnutý stred poľa. V podstate Raki aj Bus hrajú double pivot. Nič čo by sme v tomto zápase potrebovali. Coutinho má zvlástny pohyb bez lopty. Často je v miestach kde v podstate loptu ani nemôže dostať alebo si nezmyselne nabieha niekde k Luisovi čím trochu bráni nábehom Albu. Ten polčas bol fakt o ničom a ten dribling zúfalo chýba. Okrem Roberta a Messiho niekto nešiel 1vs1. A myslím, že by sme ich mali nechať trochu hrať. Tak by sa otvorilo trochu priestoru pre kontry.

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť reakcia

Reagovat
LAM

Coutinho se bude hodně dlouho sehrávat.To je u nás úplně normální věc.O to víc jestli ho bude Valverde dávat na víc pozic.

Reagovat
blaugrana

Double pivot je kvoli tej stoperskej dvojici.

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to Paulinha do kombinace...je to moc zavreny

Reagovat
LAM

Jinak 2 střely a ani jedn an bránu.Horší poločas nepamatuju.Pokuď se Getafe povede jeden protiútok,tak to ještě víc zavřou a je hotovo.

Valverde poslední dobou nějak nezvládá tyhle zápasy.NAaproto žádná myšlenka hry a hrajem jen jestli to uhrajou jednotlivci.

Reagovat
Gazdo

Tak hrame celu sezonu ale nechapem co si vsetci myslia ze sme stratili formu. Akurat sme mali doteraz hrozne stastie a messiho pri sile

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho konečně začal běhat, nevím co měl 45 minut s nohama

Reagovat
blaugrana

No liga nie je hotova ani len omylom. S tymto futbalom moze Barca skoncit aj 15 bodov za AM.

Reagovat
Jordi Alba

To se dá napsat i o Atléticu, že může skončit 15 bodů za Realem s jejich hrou.

Reagovat
blaugrana

Da.

Reagovat
Coutinho10

ouu škoda Couts dobraaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dembič to jde rozbít

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa fakt nedožijem Marcovho kiksu? Gramblavý Gaku zas

Reagovat
Coutinho10

on udela stridani, kdyz se ta hra zlepsuje

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Teoretik

no, ale hra Getafe

Reagovat
Coutinho10

ten zacatek 2. pule mi prisel dobrej, ale ani stridani nepomohla no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Andrés a Dembouz

Reagovat
dextroza_m

Ty vole to je nuda

Reagovat
dextroza_m

Andres to rozjede, pojď mi!

Reagovat
Teoretik

Tak jsme nechali Getafe útočit a stejně nic z toho, žádný brejk, místo toho Getafe si vytvořilo několik šancí

Reagovat
blaugrana

S tymto sa bude Ernesto pakovat hodne rychlo.

Reagovat
ADM

Panic mode on

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Si ako myslite, ze Camp Nou bude toto dlhodobo akceptovat? Predvadzany "futbal"?

Reagovat
2miguel1

zatial sme neprehrali v lige ...len hracom evidentle dochadzaju sily teraz v tomto obdobi ..trochu stracame na pohybe co je alfa omega nasej hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Co to mame za travnik, ked sa nam tam vsetci hraci smykaju uz minimalne 3 zapas. Smykat sa ma super

Reagovat
Teoretik

Pošli tam Paulinha! Potřebujem tlak do vápna

Reagovat
blaugrana

Davaj tam Paulinha.

Reagovat
Ed_Hazard

Dmbeleho mi je normálne lúto. Zatiaľ vyzerá ako náš bývalý kamoš Danilo.

Reagovat
Jordi Alba

To bylo hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

haha, hraje dobře

Reagovat
Ed_Hazard

No ok

Reagovat
Teoretik

Flamini to posere

Reagovat
Ed_Hazard

Urobí pentlu, barák na to.

Reagovat
celeb

Dembele by sa v 1. rade mal naucit behat bez toho, aby stale nepadal. Bud je v extremnych poziciach a stuple ho neudrzia, alebo sam seba podkopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Yerry, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

kua to musíme urvat, už to má dobré tempo

Reagovat
Teoretik

Ten černoch u Getafe je dnes super

Reagovat
smazaný uživatel

a teď parádně zdržuje

Reagovat
Phillipinho

Jak Amath tak Djene. Ten je vybornej celou sezonu

Reagovat
blaugrana

Tak tomuto sa hovori jalovy tlak...

Reagovat
Jordi Alba

Takže jako 1. zápas rozhodne Paulinho ?

Reagovat
blaugrana

Posledna nadej. Lord, rozhodni to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, keď Iniesta musí rozhodcovi ukázať, aby povolil striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí byl mimo celej zápas

Reagovat
blaugrana

Dembele pri tych kluckach ocividne nevie, kde ma loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe zdržuje od 20.minuty a ta kurva nastaví 3 minuty

Reagovat
blaugrana

Aj keby nastavil 45, tak gol nedaju.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika španělsko...jsou to dementiv tomhle.

Reagovat
celeb

Dembele

za dnesny zapas si ho zapamatam, ze 3-4 krat spadol za prvych 5 minut na ihrisku, viac krat stratil loptu a dopredu nevymyslel absolutne nic. Nadherna investicia.

Reagovat
smazaný uživatel

však centroval na Suárezovu hlavičku omg

Reagovat
Ed_Hazard

Kokotiny rozprávajú, je to borec.

Reagovat
celeb

ok, tak to za tych 140 mega potom bude

smerom dozadu nulovy, par akcii supera po jeho strate. 2.-3. najdrahsi hrac planety.

Reagovat
smazaný uživatel

byl nervózní, ale předvedl toho víc než slavný Coutinho, který se celý první poločas jenom procházel bez míče

Reagovat
celeb

slavny Countinho dal vitazny gol v SF proti Valencii, kde hral super. V Barcelone je mesiac aj cestou a uz zacal splacat svoju takttiez sialenu cenu. Dembele je Barce vyse pol roka a stale bez golu. Nepredviedol ani naznak toho, co sa od neho ocakavalo. Skleneny, neefektivny francuz, ktory stale nevie potvrdit svoje (domnele?) kvality. Oproti svojmu angazma v BVB je to zatial slusny fail. Tu cenovku ma nalozenu na sebe ako balvan a v prvom rade ju nezvlada on sam. Navyse takych ako som ja, co ziadaju aby tu sialenu sumu potvrdil je vela. To nie je talent Asencia za 3 mega. To je hracka s miliardovou cenovkou, ta nema narok na to, aby nefungovala. A ak nefunguje, tak je to megafail pre cely klub.

Reagovat
smazaný uživatel

víš vůbec o tom, že Dembelé zatím nastoupil v základní sestavě přesně DVAKRÁT? Jinak má odehraných několik 15-20 minutovek. To měl za těch 200 minut, které měl ještě rozdělené třemi zraněními, dát 10 gólů a 5 asistencí nebo co si jako představuješ, že měl předvést? A asi jsi zapomněl, jak skvěle hrál proti Juventusu při výhře 3:0 a to tady byl doslova týden! Opravdu nevycházím z údivu, co tady čtu od fanoušků našeho týmu za sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

stale ma odohranych 2x viac minut ako "slavny" Couts.

A to, ze ma odohranych len tolko minut, je dost fail, nemyslis?

Reagovat
technecium

Reagovat
sylarko

dembeleho cena bola vdaka neymarovi take velka to si uz konecne uvedomte..dembele nieje 140 milionovi hrac, realna cena je tak 50m, ale cenu mu zvysil neymar. To iste plati aj u coutinha....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ok, tak si priznajme, ze to bol panic buy s 2-3 krat prestrelenou cenou.

Reagovat
sylarko

kebyze ho kupujeme este pred neymarom tak za nho dame max 50m...ale ty nechapes ziadneho poriadneho hraca by sme za menej jak 100m nekupili...koho by si ty kupil namiesto neho?

Reagovat
celeb

Aspas, Griezman su zo spanielskej ligy, cize musia mat stanovene vykupky - boli by aj lacnejsie, aj zvyknuti na ligu.

Verim, ze by sme sa s PSG dohodli na prichode Draxlera, navyse za rozumne peniaze. Lenze my sme sa rozhodli byt s PSG na noze a aj tak prijst o Neymara a neziskat nic. Moznosti bolo kopec, lenze vedenie bolo pod obrovskym tlakom sposobenym vlastnymi klamstvami (Neymar na 100% neodide, Messi podpisal). Vyriesili to panickym nakupom za sialene peniaze, cele to huckanie Dembeleho a jednanie poza chrbat BVB nam prinieslo len negativne reakcie od ostatnych klubov, futbalovych osobnosti, fans, ... co to sledovali. Teraz nas (a jeho) stiha karma (zranenia, vykony, daleko od zaclenenia do timu, systemu)

Reagovat
sylarko

aspas? really? myslis ze je lepsi jak dembele? a hlavne mu je 30 ...griezman by v lete neodisiel kedze mali zakaz prestupov..a psg, ktory by nam nepredali ani hraca z becka by nam urcite pustili draxlera, ktory hlavne hra nalavo a nie na pravo...

Reagovat
celeb

Draxlera chceli menit, prave koli FFP. Nechceli pustit Verattiho.

Lepsi ako Dembele? No lepsi ako Dembele v Barcelone rozhodne. Mimochodom zas netrenuje, ma nieco so zaludkom. Jemu musi aj Vermaelen zavidiet tie zdravotnicky, ktore ho neustale obletuju.

Reagovat
sylarko

no ale my sa bavime o prestupovom obdobi ked este u nas nebol, vtedy si nemohol vediet jak u nas dopadne..stale by si bral radsej toho aspasa ako dembeleho z dortmundu?

Reagovat
torcida

aspas je tak x krát lepší ako dembele

Reagovat
sylarko

max tuto sezonu, dembele ma zas xxx lepsi potencial do buducna

Reagovat
remeslnik

Potenciál je krásná věc, bez něj se těžko co dokáže. Jde jen o to, že k naplnění potenciálu je dlouhá cesta, na níž je spousta nástrah života.

Reagovat
sylarko

taze keby si mal moznost teraz kupit a vyberal by si si medzi 30rocnym aspasom a 20 rocnym dembelem, ktory bol vyhlasenym 2. najlepsim hracom do 21 rokov...taka si vyberes?

Reagovat
remeslnik

Já bych to nedokázal a je štěstí, že to rozhodnutí není na mně. Jedno je vrabec v hrsti a druhé holub na střeše. Aspas je dobrý, dobrá hlava i nohy, přehled, myšlenka, ale ty roky. Demb je perspektiva, možná. Záleží na tisíci větších či menších detailech. Trochu su ovlivněný předsudky, černochy (až na vyjímky) moc nemusím. Brzo jsou vyspělí a začínají, ale o to dřív končí. Kolikrát jejich hlava nestíhá jejich tělo, nemívají cit pro cokoliv. Demb může být perla, ale moc tomu nevěřím (30%), to spíš Mbappé (90%).

Reagovat
ADM

WTF? Ti odisiel Masch tak sa potrebujes ventilovat? Uvedom si, ze odohral par minut v novom klube,uplne odlisnom systeme - do uzavretej obrany. Par minut proti otvorenemu futbalu Celty a obrancovia nevedeli kam skakat..

To ze stal furu penazi a TY od neho kvoli tomu ocakavas okamzite vykony nie je jeho problem..

Reagovat
celeb

cena = fail

3 zranenia za pol roka = fail

stavkovanie v BVB = charakterovy fail

obranne navyky = no comment, Suarez brani ovela viac nez on

vo vsetkych zapasoch podklzuje, pada bez kontaktu.

Je vidiet, ze techniku ma fantasticku, tam nemam co podotknut. Je velmi mlady a teda dufam, ze si zvykne na system a bude sa zlepsovat.

Ale momentalne mozem hodnotit len to, co predvadza. A vy by ste mali tiez hodnotit realitu a nie optimisticke ocakavania do buducna.

Reagovat
ADM

Lenže ty hodnotíš realitu extrémne zaujato. Prakticky sa o tej realite ešte nedá utvoriť nejaký objektívny názor a ty si to už dá sa povedať hore vyššie uzavrel .. sklenený, neefektívny Francúz ktorý len nedávno fajnovo topil celý zápas Angličanom, a až do príchodu k nám nebol tuším dva roky zranený..

Len tak námatkovo - podobne zle to vyzeralo v prvých mesiacoch aj so Suarezom, Neymarom, Alexis sa rozbehol poslednú sezonu, Bus mal prvú sezonu kopu nezmyselných chýb, Umtiti takisto neprišiel a hneď nekraloval, Stegen robil zbytočné chyby... a tak by som mohol pokračovať.

Reagovat
sylarko

Reagovat
celeb

ktori z nich mal 3 zranenia za pol roka, navyse nezavinene superom, ktore im umoznili hrat len par minut za vyse pol roka?

za 1, mali by sme si vyjasnit 1 fakt. Ja Dembeleho nehejtujem. Az na ten mensi strajk v BVB (ktory neschvalujem, ale viem pochopit v jeho veku) je to sympaticky mlady chalan.

Co hodnotim je jeho doterajsie hodnotenie v Barce, ktore je zo sumy roznych dovodov (nakupna cena, zranenia, predvedena hra) zatial hlboko pod ocakavaniami. To je vsetko.

Reagovat
sylarko

to si rovnako vyplakaval pri prichode neymara? ten prve zapasy padal po kazdom dotyku..

Reagovat
celeb

Nechapes. Dembele pada sam, bez dotyku, ale vobec to nesuvisi so simulovanim (co u nho ocenujem). Nevidel som fotbalistu, ktory by sa tolko krat posmykol, ci neudrzal na stuploch tak ako on. Vcera dokonca raz sam seba podkopol, co je tiez rarita. Na 2. strane chapem, ze je vysoky = ma vysoko tazisko a skusa extremne pozicie. Lenze za tych malo minut co hral velke percento jeho slubnych pozicii skoncilo prave jeho pohybovou nesikovnostou.

Urcite si to vsimli aj treneri a bude sa na tom pracovat.

Reagovat
sylarko

ma 20 je mlady, je po zraneni, taze sa boji ist do toho naplno...mne ide o ten princip, ze neymar hral rovnake hovno na zaciatku ako dembele, ktoreho za to teraz kritizujes

Reagovat
celeb

Neymar? Surazez ano, Arda ano, ale Neymar urcite nie.

http://bleacherreport.com/articles/1923692-fc-barcelona-complete-analysis-of-neymars-first-6-months-at-barcelona

Gratulujem k fantastickej pamati.

'Takmer' rovnaky pocet golov, trofeji, oceneni (v novembri 2013 bol Neymar ako vobec 1. hrac Barcelony vobec oceneny " La Liga Player of the Month". V supercope v auguste jedinym golom na pode supera nam vyhral pohar, scoroval v svojom prvom EC, 3x ziskal ocenenie hrac tyzdna.

Teraz Dembele: 3 zranenia, zas netrenuje, lebo ma nieco so zaludkom, ani raz neodohral cely zapas. 1 asistencia na gol, matozne vykony.

Totalne zhodne s Neymarom

Reagovat
sylarko

ty si na nho proste zaujaty..mne ide o princip a ten je ten ze mozno nebol neymar az tak zly, ale v porovnani zo zvysnymi sezonami bola jeho prva sezona ta najhorsia...pockaj tak rok dva a ak bude hrat dembele rovnaku sracku jak teraz tak nepoviem ani slovo...

Reagovat
celeb

ja dufam, ze sa to nestane a ze sa pozbiera a naplni vysoke ocakavania.

2. vec je, ze momentalne hodnotenie jeho 1. polroka v Barcelone je bez prehanania katastrofa (hlavne ta seria zdravotnych problemov). No nic, treba dufat, ze sa z toho dostane a pomoze nam uz v tejto sezone (hlavne v LM).

Reagovat
sylarko

tak tie zranenia hej no, ktovie ako by hral ten polrok bez nich

Reagovat
valloire

Reagovat
Teoretik

Reagovat
CHONG

Bude to dělo

Reagovat
Xaviercreus

Dembele je neuvěřitelně tragický

Reagovat
alcantara

No dufam, ze nam ten tyzden pomoze, toto je uplne sialeny vykon.

Reagovat
X-bano-X

Najslabší výkon sezóny za nami, hurá na ďalšie zápasy

Reagovat
blaugrana

Cakal som holomajznu, ale toto bolo nieco daleko horsie.

Reagovat
CHONG

Zdravím messinhovice

Reagovat
smazaný uživatel

no nazdar...kazdopadne i rozbity hodiny ukazuji 2x denne spravny cas

Reagovat
CHONG

Getafe jsem věřil, Madrid strikes back Teď snad ještě pořádně zabere Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

vypusti tedy real derby s atlety?

Reagovat
CHONG

Ne, Atleti si to musí vybojovat

Reagovat
REPLIKATOR

Ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska špatné, no i takové zápasy jsou, je zbytečné tady dělat paniku

Reagovat
sylarko

joj niektori ste jak male deti, jeden nevydareny zapas a uz tu placete a dokonca by ste valverdeho najradsej vyhadzovali toto nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, lidi si už ničeho neváží...a taky rasisti, Coutinho hraje hovno celý zápas a nikdo neřekne nic, Dembelé nastoupí po zranění do vyhroceného zápasu pod tlakem, třikrát špatně přihraje a už je to největší dřevák

Reagovat
Teoretik

Co? Oba hráli tužku, ale stále platí, že se teprv sehrávaj a zkouší si najít svoji pozici v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

no aspoň to rozhýbal a něco zkoušel, chyby se daly čekat bylo vidět, že Coutinho začal běhat až po poločase, asi ho Valverde v kabině zjebal

Reagovat
sylarko

oni si fakt myslia ze budeme kazdy vyhravat 5:0(ako tipoval som to na dnes aj ja, ale nebudem tu teraz vyplakavat)...dalej cakaju od dembeleho, ktory ma 20 rokov, ze tam bude co zapas vetrat lajnu a este po dvojtom zraneni...coutinhovi bude este kus trvat kym sa zohra, a o to dlhsie ked bude zakazdym hrat na inej pozicii ....

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu hledáji, na co by mohli plyvnout. Liga bez prohry, ale furt je něco špatně. Jsou slabší a silnější zápasy.

Reagovat
sylarko

Im sa proste nezavdacis

Reagovat
Coutinho10

nic moc..jeste, ze to tam na konci z toho Getafe netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

zkušený tým ví kdy má vypustit ligu.

Reagovat
Teoretik

tvé oblíbené týmy vypustily ligu už někdy v létě

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

Uvedomte si konecne ze dembeleho cena ale i coutinha je vysoka hlavne vdaka neymarovi...tam ta cena vobec nesuvisi s ich kvalitami ....

Reagovat
celeb

to nikoho nezaujima. Bez tych 2 hracov sme 1. v lige, postupili sme do LM z 1. miesta a ideme do finale CdR (kde uz vyznamne zasiahol Couts).

Nikto nas nenutil tych hracov kupovat za tie peniaze. Akurat vedenie nezvladlo tlak a kapitulovalo. To nie su sranda peniaze ale tazke miliony, ktore nam mozu sposobit velke financne problemy. Dembele ma 3 zranenia za pol roka, je stale vo vyvoji. Ak sa preukaze, ze je skleneny, tak sme tie peniaze vyhodili oknom.

Reagovat
sylarko

ok, takze namiesto nich by si si radsej nechal deulofea, gomesa, vidala hej? ci koho lepsieho by si kupil?

Reagovat
celeb

1. kedy som nieco take tvrdil

2. co ma spolocne utocnik s bekom ci zaloznikom?

3. prichod Debmeleho neznamenal odchod tych 3, 1. polku sezony hrali spolu vsetci 4, odisiel akurat Deulofeu (zial len on).

4. snaz sa argumentovat vecne, nie emotivne. Dik

Reagovat
sylarko

no urcite keby nepride dembele,coutinho tak by ich odchod nebol taky nahly

Reagovat
sylarko

a nikoho lepsieho pod 100m by si aj tak nekupil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase hrame..

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani videli ste to? Nas hrac sotil nasho hraca a rozhodca neuznal Levante regulerny gol?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný zářez, hned z protiútoku gól a hotovo. Navíc ta neskutečná penalta. Od Marcelina či Gabriela asi dostane pěkný kouř.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nam rozhodca pekne pomohol. To bola uple vymyslena penalta

Reagovat
Switchback

finále CdR na Wandě

Reagovat
X-bano-X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele