LaLiga - preview 18. kola

06.01.2018, 08:51, aktualizováno 08.01.2018, 08:20
Previews
Souboj týmů ze druhé poloviny tabulky zakončí osmnácté kolo španělské nejvyšší soutěže. Málaga je na předposledním místě a má možnost přiblížit se k příčkám zaručujícím záchranu, k tomu potřebuje porazit barcelonský Espanyol...
Málaga CF - Espanyol Barcelona  (pondělí 21:00)
V dohrávce 18. kola španělské LaLigy se utkají dva kluby, které se pohybují v tabulce na spodních příčkách. Málaga přivítá na Estadio La Rosaleda v pondělí večer Espanyol Barcelona. Pro oba týmy je to skvělá příležitost k zisku tolik potřebných bodů. Domácí se nachází ve velkých potížích, jelikož jsou až na samém dnu.

V současnosti drží 19. příčku s 11 body a k první nepostupové příčce jim chybí 4 body. To Espanyol je na 15. místě v tabulce a oproti svému soupeři mají 9 bodový náskok. Málaga vstupuje do tohoto zápasu s bilancí jedné výhry z posledních pěti ligových zápasů. Tu si připsala na hřišti Realu Sociedad, ze kterého si odvezla tři body za vítězství 0:2. Nicméně, toto bylo jen jejich třetí vítězství v této sezóně.

Formu tedy rozhodně nemají závidihodnou. Doma je však Málaga neporažená ve 3 ze 4 posledních zápasů. Nejprve výhra proti Celtě Vigo, Deportivu La Coruña a následně remíza s Levante. Střílení branek je pro ně však hlavním problémem. V 17 zápasech vsítili pouhých 13 branek. Navíc v posledních dvou zápasech nedali ani jednu.

Juan Carlos Pérez bude chybět kvůli zranění, stejně jako Adrian Gonzalez, který si odpykává karetní trest. Nicméně, Roberto Rosales je opět k dispozici a měl by být v základní sestavě. "Je důležité vyhrát a vrátit se zpět do boje. Tento zápas je pro nás nesmírně důležitý. Poté, co jsme prohráli s Alavésem je naše situace ještě složitější."

"Hráči jsou pochopitelně smutní ze špatných výsledků, ale nám nezbývá nic jiného, než tvrdě pracovat a maximálně trénovat," prozradil na předzápasové tiskové konferenci Míchel González. Espanyol je na tom úplně stejně, jediná výhra z pěti posledních ligových zápasů. Vítězství 1:0 s Atléticem Madrid rozhodně potěšilo, ale v týdnu následovala pohárová porážka od Levante 1:2.

Zatímco katalánský klub zaznamenal několik dobrých vítězství v domácím prostředí, tak na hřištích soupeřů se jim nedaří vůbec. Nevyhráli tam ani jednou. Ve skutečnosti vyhráli pouze 1 ze svých posledních deseti venkovních zápasů ve všech soutěžích. Toto vítězství se však odehrálo ještě v loňské sezóně.

"Víme, že nám domácí ani venkovní zápasy moc nevychází. Musíme věnovat pozornost naší hře a minimalizovat naše chyby. Rovněž se musíme soustředit, bez ohledu na to, zda hrajeme doma nebo venku. Stále pracujeme na naší nejlepší verzi. Chceme dát fanouškům to, co si zaslouží a začít nový rok úspěšně. Jsme v jiné situaci než Málaga. Oni jsou blíže sestupu a my na ně máme náskok, i když je fakt, že je hned deset týmů v minimálních rozestupech," řekl před zápasem trenér Quique Flores.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, Bayesse, González - Keko, Recio, Iturra, Castro - Bastón, Peñaranda
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Martín, Duarte, Hermoso, López - Fuego, López - García, Darder, Baptistao - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.11 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Real Sociedad  (neděle 12:00)
Devátý Real Sociedad prožil hodně špatný prosinec a jeho forma zmizela, takže vítá nový rok s nadějí, že se věci zlepší. Minulý rok zakončil výhrou a stejně tak by chtěl začít ten nový. Proti bude Leganés, které už první soutěžní utkání v tomto roce má za sebou.

A bylo to poměrně velké překvapení. Leganés si poradil s Villarrealem v rámci osmifinále Copa del Rey a první utkání na domácí půdě vyhrál. Navíc nedostal od favorizovaného Villarrealu ani jednu branku, což mu do odvety dává ještě větší šanci. Leganésu vyšel i prosinec a jeho výsledky z konce roku trochu zmírnily tragický listopad. I proto se Leganés pohybuje na 13. místě a na jeho kontě je 21 bodů.

Hlavní problémy má Leganés především v útoku, který doposud nastřílel pouze dvanáct branek, což z něj dělá ten nejhůře střílející tým v celé soutěži. Moc jej nemůže těšit ani jméno soupeře, protože nad Realem Sociedad ještě ani jednou nevyhrál a přesně se trefil jen jednou. A s tím chce přirozeně trenér Asier Garitano něco dělat, což řekl jasně v předzápasovém rozhovoru s médii.

"Čeká nás poměrně velký kus práce, protože víme, že plno věcí musíme zlepšit. Věřím, že se nám povede zachovat si rozvahu a klidnou mysl, i když se nám nebude vždycky dařit. Těší mě, že jsme se poprali s Villarrealem takovým stylem a že jsme získali lepší náskok do odvety. Teď ale chceme své umění předvést také v první lize a klíčem k tomu je proměňovat víc šancí," uvědomuje si zkušený trenér.

Jeho soupeř prožívá hodně turbulentní rok plný pádů a vzestupů, za což může z velké části také náročná účast v Evropské lize. Za posledních deset soutěžních duelů se Real Sociedad San Sebastian radoval z vítězství jen třikrát. S minulým rokem se ale rozloučil naprosto parádně a až nad očekávání. V rámci minulého kola jela na jeho půdu Sevilla, která byla papírovým favoritem. Domácí si s ní ale poradili velmi jednoduše a nasázeli jí tři branky!

Na Estadio Municipal de Butarque jede Real Sociedad s vizitkou devátého týmu, který bojoval velmi statečně v Evropské lize a do pohárů se chce opět podívat. Aktuálně na ně ztrácí čtyři body, což není nijak velká překážka.

V klubu nedávno prodloužil smlouvu brankář Toño Ramírez, který hodlá co nejvíc pomoci svému týmu. "Prodloužení pro mě znamená odměnu za to, že dobře odvádím svou práci. To je pro mě vždycky to nejdůležitější. Jsem tu proto, abych byl vždy připraven pomoci týmu v dosažení jeho cílů a abych dával příklad mladším hráčům. Jsem vedení nesmírně vděčný za to, že mi umožnilo pokračovat," dodal náhradní brankář Ramírez.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Ezequiel, Siovas, Diego Rico - Pérez, Gabriel - El Zhar, Eraso, Szymanowski - Beauvue
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, D. Llorente, I. Martinez, Kevin - Xabi Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Juanmi, Willian José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.31 - 3.12 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Levante UD  (neděle 16:15)
Barcelona vstupuje do roku 2018 v LaLize utkáním, ve kterém v neděli bude hostit Levante na Camp Nou. Hosté v této sezóně dokázali vyhrát jen tři zápasy a do tohoto vstupují v roli absolutního outsidera a možností jen překvapit. Ernesto Valverde jednoznačně oživil katalánský velkoklub oproti loňské sezóně.

V té letošní jeho tým drží neporazitelnost již 14 zápasů v řadě s bilancí jedenáct výher a tři remízy. Žádný tým s nimi v lize není schopen v žádném případě držet krok. Vždyť na druhé Atlético Madrid drží náskok šesti bodů s tím, že mají tento duel k dobru. Ztráta čtvrtého Realu Madrid již činí bodů čtrnáct. Barça prozatím inkasovala pouhých sedm branek, což jejich obranu dělá nejsilnější v LaLize.

Očekávat můžeme utkání bohaté na góly. Z posledních čtyřech návštěv Levante na Camp Nou padlo dohromady hned 23 branek, což je v průměru téměř šest gólů na zápas. V týdnu Barcelona ještě remizovala v poháru Copa del Rey 1:1 na hřišti Celty Vigo v sestavě s převážně náhradníky a například bez Lionela Messiho, Andrése Iniesty nebo Luise Suáreze.

Sergio Busquets vynechá tento zápas, jelikož si bude muset odpykávat karetní trest za pět žlutých karet. Se zraněním se potýká stále Paco Alcácer a Samuel Umtiti, kterého by měl v základní sestavě nahradit Thomas Vermaelen, i když je pravdou, že se vrací již uzdravený Javier Mascherano. Zpět do nominace se nicméně vrací Ousmane Dembélé po vážném zranění, které utrpěl v září loňského roku.

"Navštíví nás tým, který je paradoxně lepší venku než doma. Respektujeme jejich bilanci a sílu, bude těžké je porazit. Hrají s dobrými protiútoky, kdy hrozí především po křídlech. Dembélé je zpět a má možnost být v základní sestavě, musíme však být opatrní. Fanoušci po nás chtějí vítězství, my jim ho chceme dát a získat tři body," prozradil na tiskové konferenci Ernesto Valverde.

Fotbalový tým z Valencie se bude snažit v Barceloně o zázrak, jelikož se v současné době drží zuby nehty nad sestupovým pásmem s 18 body na 16. místě. V konečném součtu to činí dvě příčky a tři body od sestupových vod. Jen pro připomenutí tento tým ještě v minulé sezóně hrál v Segundě División, kterou loni vyhrál.

Sestava hostů je značně okleštěna značnou řadou zraněními a suspendacemi. José Luis Morales, José Campaña, Enis Bardhi nemohou hrát kvůli karetním trestům Otazník visí u Chemy a Enese Unalem. Na druhou stranu nesmíme tento valencijský tým podceňovat, protože dokázalo potrápit i silné soupeře a o body obralo například Real Madrid, Sevillu nebo Valencii.

"Messi je skvělý hráč, ale ostatní hráče má Barcelona taktéž velice dobré. Pokusíme se Messimu dát malou příležitost ke skórování. Náš tým je na to psychicky dobře, i když ví v jaké situaci je. Do konce sezóny je však spoustu času. Camp Nou je nádherný stadion a my na něj jedeme s cílem vybojovat dobrý výsledek," řekl trenér López Muñiz.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba - Rakitić, Gomes, Iniesta, Paulinho - Messi, Suárez
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - López, Cabaco, Postigo, Luna - Lukič, Doukouré, Lerma - Jason, Nano, Ivi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 21.40 - 58.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo Alavés  (neděle 18:30)
Athletic bude doufat, že v duelu s Deportivem Alavés naváže na posledních pět zápasů ze všech soutěží. Domácí jdou do tohoto klání s dobrou formou, jelikož před vánočními svátky zdolali Real Betis je jeho půdě 2:0.

Tento střet by měl být bezesporu zajímavý už jen tím, že domácí bojují o pozice zaručující evropské soutěže, zatímco hosté chtějí uniknout sestupovým příčkám. V této sezóně Athletic získal 21 bodů, ačkoliv vyhrál pouze 5 ze 17 zápasů. Před tímto kolem držel 12. pozici, i když stejný počet bodů měla hned čtvrtka týmů. Bilance z domácích zápasů není zrovna ideální.

Nejprve s Deportivem La Coruña domácí vydřeli remízu 2:2, následně s Realem Madrid 0:0 a naposledy s Realem Sociedad rovněž 0:0. Většinu bodů však vybojovali na venkovních hřištích, jelikož na San Mamés vyhráli jen 2 z 8 zápasů.

Tým Abelarda Fernandeze se konečně dostal ze dna LaLigy a nyní se postupně tlačí vzhůru. Z posledních čtyřech ligových zápasů mají hosté na kontě tři výhry (Girona 3:2, Las Palmas 2:0 a Málaga 1:0). Jen na Wanda Metropolitano nestačili na Atlético Madrid, kterému podlehli 0:1. Momentálně drží 17. pozici s 15 body a jednoznačně se chtějí vrátit zpět na vítěznou formu.

Je pravdou, že každičký bod je pro tento baskický celek úspěchem. Athletic a Deportivo Alavés se v LaLize střetly celkově 15krát. Prvně jmenovaný klub je na tom o mnoho lépe, jelikož vyhrál devět zápasů, zatímco ten druhý má na účtu pouze výhry tři. Stejný počet zápasů skončil remízovým výsledkem.

Klíčovým mužem domácích je 36letý Aritz Aduriz, který v této sezóně nastřílel v 17 zápasech šest branek. Hned za ním je Raul García, který má čtyři góly. Ofenzivní trojku završuje Iñaki Williams s třemi brankami a třemi asistencemi. Pro Deportivo je stěžejním mužem Ibai Gomez, száložník se v této sezóně trefil již čtyřikrát. Do dobré formy se rovněž dostává Munir El Haddadi.

"Pokud odpovíme Athleticu stejným nasazením, jako mají oni, tak můžeme vyhrát. Je vždy zvláštní hrát na San Mamés proti Athleticu. V týdnu jsme odehráli dobrý zápas proti Formenteře a nyní náš čeká velký zápas v Bilbau. Bude to složité a náročné utkání, které ukáže, jak na tom doopravdy jsme," řekl Ibai Gomez, který přišel do Deportiva Alavés v létě loňského roku právě z klubu nedělního soupeře.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Lekue, Etxeita, Laporte, Saborit - Rico, Iturraspe - Marcos, García, Susaeta - Aduriz
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Ruano, Maripán, Duarte - Pina, García - Gómez, Burqui, Pedraza - El Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.55 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Villarreal CF - Deportivo La Coruña  (neděle 18:30)
Deportivo La Coruña se ocitá v problémech, protože mu stále patří příčka v pásmu sestupu. Tu by galicijský celek moc rád co nejdříve opustil, ale v dalším kole ho nečeká nic snadného. Villarreal je jasným favoritem, i když ani jemu se úplně nedaří potvrzovat roli pohárového účastníka.

Villarreal tradičně bojuje o poháry a Evropská liga jeho umění už velmi dobře zná. Rovněž v tomto roce se Žlutá ponorka do pohárové soutěže dostala a dokonce jí prošla až do vyřazovací fáze. Z prvního místa skupiny A měla dobrý rozhled na týmy pod sebou, mezi které patřila i pražská Slavia. Zatímco v Evropské lize se Villarrealu dařilo ukazovat dobrý fotbal, který měl solidní výsledky, na domácí půdě už je to trochu horší.

Patří mu sice stále ještě šesté místo, které by mu Evropskou ligu zajistilo i na příští sezonu, ale jeho náskok se každým kolem snižuje. Sedmý Eibar ztrácí tři body, další trojice týmů ještě o bod víc. Žlutá ponorka vyhrála za posledních deset soutěžních duelů jen čtyřikrát, přičemž ani vstup do nového roku se jí příliš nepovedl.

V rámci osmifinále Copa del Rey totiž nestačil na domácí Leganés a prohrál nejtěsnějším možným rozdílem, takže na domácí půdě bude muset v odvetě odvracet blamáž. Alespoň že v minulém kole ukázal své silné stránky a poradil si s favorizovanou Valencií. A právě na tohle utkání bude zkušený trenér Javi Calleja chtít navázat.

"Mrzí nás porážka v poháru, tohle jsme mohli zvládnout mnohem lépe. Byli jsme i aktivnější, ale vyhrál tým, který uměl proměnit více svých šancí. To je dosud naším velkým problémem, který nezmizí jen tak. Pracujeme na tom, abychom se mohli zlepšit. Chybí nám klid v zakončení a potřebná kvalita, což řešíme s klubem. Věřím, že příští duel zvládneme mnohem lépe a připíšeme si body," přemýšlí trenér Calleja.

Jeho soupeř ale bude mít obdobné úmysly. Ani Deportivo La Coruña neprožívá rozhodně klidné období a jeho svátky mělo dost pochmurnou náladu. Za poslední dva zápasy, konkrétně s Barcelonou a Celtou Vigo, dostal Depor sedm branek dohromady, což ho moc těšit nemůže. Aktuálně i proto sídlí až na 18. místě a jeho obrana už inkasovala 34 gólů. A právě v obraně se dají očekávat změny.

Klubový předseda Tino Fernández zmínil: "Myslím, že máme kvalitní tým. Naším problémem není kvalita hráčů jako taková, ale především jejich vystupování na hřišti, jejich mentalita a schopnost reagovat na různé aspekty hry. O posilách se samozřejmě bavíme, hledáme způsoby, jak zkvalitnit náš kádr. Pokud se naskytne šance, pak zejména v obraně někoho přivedeme," nastínil zkušený činovník Deporu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, Alvaro, Victor Ruiz, Costa; Rodri - Castillejo, Soriano - Fornals - Bacca, Ünal
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho - Guilherme, Borges - Carles Gil, Valverde, Adrian - Lucas Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.36 - 6.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Real Madrid  (neděle 20:45)
Real Madrid bude chtít nový rok začít na vítězné vlně na hřišti Celty Vigo a napravit nezdar v El Clássicu, které se mu nevyvedlo. Barcelona ho totiž na Santiagu Bernabéu zdolala 3:0 a jen podtrhla povedený podzim. Před tímto kolem ztráceli Madridští na katalánský velkoklub 14 bodů, i když mají zápas k dobru. Pokud se budou chtít alespoň přiblížit zázraku, tak budou muset prakticky v každém utkání bodovat naplno.

Prvním cílem je pokusit vyhrát v rámci 18. kola v galicijském Vigu. Celta zahájila tento víkend na 11. místě s 21 body, ačkoliv se pohybuje ve středu tabulky, tak se musí vypořádávat s nevyrovnanými výkony. Dokázala totiž v poháru i v lize remizovat s Barcelonou, ale rovněž například prohrát s Málagou. Jen deset bodů ztrácela na čtvrtý Real Madrid a šest na příčky zaručující evropské poháry.

Téměř přesně před rokem zde Los Blancos remizovali 2:2, jednalo se o zápas Copa del Rey. Vigo tenkrát Real ve čtvrtfinále vyřadilo. Trenér Juan Carlos Unzue nominoval do utkání stejná jména jako v týdnu proti Barceloně v rámci poháru. "Hráči, kteří byli proti Barceloně náhradníky, budou nyní v základní sestavě."

"Snažil jsem se vytvořit dva týmy, které budou co nejvyrovnanější, abychom byli schopni bojovat o úspěch v lize i poháru. V týmu panuje dobrá nálada a hráči jsou nadšení a plní ambicí do tohoto zápasu proti jednomu z největších klubů španělského fotbalu. Celta bude muset být v nejlepší formě, aby se jí podařil úspěch," řekl dále trenér domácího celku.

Real Madrid sice vyhrál titul na Mistrovství světa klubů, ale v lize Los Blancos vyhráli pouze jeden z posledních čtyř venkovních zápasů a mají spoustu poblémů, které potřebují vyřešit. Bílý balet zahájil rok 2018 vítězně. Ve čtvrtek porazil v poháru Numancii 3:0, která však hraje Segudu División. "Jedná se o velmi dobrý tým, který tvrdě pracuje a má dobré hráče."

"Odvádí velice dobrou práci a víme, že nás nečeká nic lehkého. Nesmíme nic podcenit. Tato sezóna je ještě dlouhá v lize se může stát cokoliv,"
řekl Zinedine Zidane na předzápasové tiskové konferenci. Do jeho základní sestavy rozhodně nenaskočí zranění Luca Zidane, Karim Benzema a Sergio Ramos. Navíc Daniel Carvajal si odpykává karetní trest.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Cabral, Gómez, Castro - Wass, Lobotka, Hernández, Sisto - Gómez, Aspas
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Hakimi, Varane, Nacho, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Bale, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.07 - 4.85 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Getafe CF  (sobota 13:00)
V sobotu v poledne se do sebe jako první dva týmy pustí Atlético Madrid s Getafe. Malé madridské derby se stane předehrou 18. kola nejvyšší španělské ligy a Getafe se v něm pokusí překonat obranu Atlétů poprvé za sedm let.

Atlético Madrid dál pronásleduje první Barcelonu a rozhodně se nechystá zpomalovat své tempo. Začátkem přestupního období navíc mohl celek z hlavního města připsat na soupisku dvě nové posily, které nohou vrátit Atlético do boje o mistrovský titul, fanoušky na stadion a týmu trenéra Simeoneho přidat velkou dávku kvality.

Samozřejmě se jedná o dvojici Vitolo - Diego Costa, kterou má od ledna Atlético k dispozici. A především v případě zkušeného útočníka Costy z Chelsea se jedná o velmi vítaný návrat. Francouzský útočník Antoine Griezmann letos nijak výrazně nezáří, což ještě umocňují Fernando Torres či Kévin Gameiro. A s tím se táhne forma celého mužstva, kterému chybí přirozený střelec.

Diego Costa se uvedl parádně, protože trenér Simeone mu dal příležitost nastoupit již do pohárového utkání v rámci Copa del Rey proti Lliedě. Diego Costa skóroval již při debutu, který dopadl pro Atlético výtečně. Třetiligového soka totiž Colchoneros rozdrtili jednoznačně 4:0 a první osmifinále se jim povedlo. Odpověděli tím na výsledek minulého kola, který byl dost nečekaným.

Atlético totiž nestačilo na Espanyol Barcelona a prohrálo s ním o jednu branku. Po celé utkání Atlético působilo více živě, ale na konci udělalo jedinou chybu a v 88. minutě ji potrestal zkušený kanonýr Sergio García. Tato porážka jednak rozladila trenéra Simeoneho a jednak umožnila Valencii stáhnout náskok druhého Atlética na pouhé dva body. Colchoneros nyní zaostávají za Barcelonou na prvním místě o devět bodů.

Po vítězství v poháru se ale hráčům vrací optimismus, což dokazuje například navrátilec Diego Costa. "Jsem nesmírně šťastný, že se mi splnil dlouhodobý sen a mohl jsem se vrátit na místo, které považuji za svůj domov. Nemohl jsem při debutu žádat víc, protože jsem se dostal do zápasu a ještě se mi povedlo skórovat. Cítím se v dobré formě a věřím, že máme dostatečně kvalitní kádr na to, abychom Barcelonu potrápili," přemýšlí nahlas někdejší hráč Chelsea.

První zajímavou ligovou možností bude utkání s nedalekým Getafe. Celek ležící na jižním předměstí Madridu to má kousek fyzicky a příliš vzdálen není ani v tabulce. Tým, který byl zvyklý přinejlepším postávat ve středu tabulky a nečinně přihlížet bojům o poháry, se nyní nachází na velmi dobrém osmém místě. Poměrně dobrou formu podporuje také 23 bodů na kontě, což je jen o čtyři body méně než šestý Villarreal.

V poslední době je ale forma madridského celku přeci jen dost proměnlivá, protože za posledních deset soutěžních utkání dokázalo Getafe vyhrát jen čtyřikrát. Poté, co si s ním poradila nenápadná Girona, se hráči alespoň trochu zvedli a v minulém kole před Vánoci vyhráli 2:0 nad Las Palmas.

A nyní chtějí favorita pořádně potrápit, jak říká mladý záložník Francisco Portillo. "Jedeme si pro dobrý výsledek, který nám může přinést jen tvrdá práce a snaha všech zúčastněných. Bez společného úsilí neznamená ani nejlepší jedinec nic. Víme, že Atlético má velmi pevnou obranu a nedávají se mu góly snadno, navíc v prostorách nového stadionu, ale když si budeme věřit, můžeme získat nějaké body."
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Savić, Godin, Lucas Hernandez - Gabi, Augusto Fernandez, Partey, Koke (Vitolo) - Griezmann, Costa
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suarez, Djené, Cala, Antunes - Arambarri, Sergio Mora, Portillo, N’Diaye - Angel Rodriguez, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 4.85 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Girona FC  (sobota 16:15)
Valencia se v poslední době trochu trápí a nemůže najít správný rytmus. Další šanci po nepříliš vydařeném pohárovém intermezzu má v sobotu odpoledne, když se na domácí půdě stadionu Mestalla postaví v historickém střetu hostům z Girony.

Ještě ani jednou v rámci nejvyšší soutěže se Valencia s Gironou neutkala, teď se do sebe pustí v odlišné náladě a formě. Valencia je papírovým favoritem s velkým F a měla by si s nováčkem soutěže poradit. Jenže teď zrovna neprožívá ideální období a optimismus jejích fanoušků se pomalu vytrácí. Los Che totiž poslední dobou strádají výsledkově i herně, čehož bude Girona chtít využít.

Tým trenéra Marcelina sice od začátku sezony uchvacoval dobrými výsledky, ofenzivní a líbivou hrou i vnitřní silou týmu, když se mu nedařilo, ale konec roku dolehl na Netopýry plnou vahou. Tři poslední duely Valencia nezvládla a za posledních deset soutěžních klání se jí podařilo zvítězit jen v polovině z nich. V lize jí patří třetí místo a na třetí Real Madrid má sice pořád náskok tří bodů, ale pokud o něj nechce přijít, musí se probrat.

Po porážce od Eibaru, kterou čekal jen málokdo, se Valencia sesypala také v přímém utkání s konkurentem z Villarrealu. Žluté ponorce v minulém kole nevstřelila ani jednu branku a dopustila se jedné chyby, kterou po pětadvaceti minutách potrestal střelec Carlos Bacca. Kromě jiného byl v emotivním utkání vyloučen také útočník Simone Zaza, nejlepší střelec Valencie. Navíc se Valencii nedařilo ani v poháru. S Las Palmas jen remizovala a rozhodnutí tak padne až v odvetě na jejím stadionu.

Přesto najdeme v kádru Valencie několik pozitivních jevů a jedním z nich je jistě útočník Goncalo Guedes. Kmenový hráč PSG dosud nasázel tři branky a připsal si pět asistencí, což je těší. "Miluji své angažmá ve Valencii, je tu krásně, cítím se tu jako doma a všechno se mi tady daří. Po osobní i sportovní stránce se mi snad nemůže víc dařit, jsem opravdu maximálně spokojen. Klidně bych tu zůstal. Je to ambiciózní klub a já jsem moc rád, že můžu týmu pomáhat."

Třetí celek LaLigy zatím nasázel 36 branek, což je něco, o čem si Girona může nechat jen zdát. Její střelci dosud poskládali dohromady o patnáct branek méně, ale přesto zatím fanoušci mohou sezonu hodnotit jako nadprůměrně dobrou. Nováček ligy patřil před začátkem mezi hlavní kandidáty na postup, což se teď ale zdá jako hrubé podcenění schopností katalánského mužstva. Tomu zatím patří solidní desátá pozice.

Pouhý bod navíc Gironu dělí od sedmého Eibaru, takže ani pohárové příčky nejsou před polovinou ligy nijak vzdálené. Za deset posledních soutěžních duelů prohrála Girona jen třikrát, přičemž především na tu poslední porážku bude ve zlém vzpomínat ještě hodně dlouho. Od Eibaru dostal nováček na půdě soupeře dokonce čtyři branky a sám se trefil jen jednou.

Záložník Cristian Portu je ale přesvědčen, že se mužstvo z této vysoké porážky brzy vzpamatuje. "Chtěli jsme rok zakončit mnohem lépe a je škoda, že jsme tak důležité utkání nezvládli. Nemyslím, že bychom soupeře podcenili, prostě nám ten den nic nevycházelo. Věřím, že najdeme řešení a zlepšíme své zakončení, což nám minule dělalo problémy. Valencia je výtečný tým a my se moc těšíme, až utkání začne," míní opora záložní řady.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Nacho Vidal, Gabriel, Garay, Gayà - Kondogbia, Parejo, Andreas Pereira, Guedes - Rodrigo, Santi Mina
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Mojica, Espinosa, Juanpe, Muniesa, Maffeo - Granell, Pere Pons - Borja García, Portu, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.49 - 6.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - SD Eibar  (sobota 18:30)
Poslední tým ligy Las Palmas hledá cestu z krize a dobrým návodem by mu mohlo být poslední vystoupení v poháru. První chvíle nového trenéra Paca Jémeze se pokusí zkomplikovat nepochybně lépe hrající Eibar, kterému se ale na Kanárských ostrovech nikdy moc nedařilo.

Eibar je sice jasným favoritem, kterému se daří a bije se o evropské poháry celkem statečně, ale pokud je nějaký soupeř, proti kterému nerad hraje, je to právě Las Palmas. Zvlášť, pokud se hraje na Estadio Gran Canaria, tedy domovském území Las Palmas. Od roku 2003, kdy se oba týmy setkaly poprvé v rámci Segundy, se Eibaru povedlo porazit domácí jen jednou! Na tuto výhru z roku 2015 bude chtít nyní navázat.

Případné tři body by mu umožnily pokračovat ve stoupání tabulkou. To se Eibaru daří i díky posledním dvěma utkání, ze kterých si odnesl šest bodů. Nejprve si oproti očekáváním poradil s Valencií a na dobrý výkon navázal také v minulém kole. Žalostně na něj nestačila Girona, která od Eibaru dokonce dostala čtyři branky! Tím Eibar prodloužil svou sérii neporazitelnosti na čtyři soutěžní duely.

Trenér José Luis Mendilibar ale ví, že si jeho hráči nemohou dovolit polevit. "V těchto týdnech se nám daří a já jsem rád, že konec roku neznamenal konec naší dobré formy. Sehráváme se, snažíme se postupně vyvarovat menších i větších chyb a z týmu cítím nadšení. Je ale jasné, že právě tehdy, když vám všechno vychází, je snadné zapomenout na těžkou práci a polevit. My ale nesmíme myslet na nějaký relax, protože takové myšlení by mohlo znamenat konec," varuje Mendilibar.

Las Palmas se nenachází v dobrém rozpoložení. Patří mu poslední místo v tabulce, i když rozhodně není nic ztraceno. Celku z Kanárských ostrovů patří 11 bodů a 17. Deportivo Alavés má jen o čtyři víc. Útok Las Palmas patří k tomu nejméně nebezpečnému, co se v LaLize dá najít. Obrana je ale mnohem horší a frekvence, jakou se soupeřům daří jí pronikat, je pro fanoušky populárního ostrovního klubu opravdu nesnesitelná. Obrana Las Palmas dostala v LaLize už 38 branek a právě to bude chtít změnit nový trenér.

Po dlouhém a usilovném hledání dostal záchranu klubu na starost zkušený taktik Paco Jémez, který už s podobnými situacemi má své zkušenosti. A hned první duel nového roku pro něj může být velmi pozitivním jevem. Jeho celek totiž dokázal v rámci Copa del Rey remizovat s favorizovanou Valencií 1:1 a rozhodnutí padne až v odvetě. Las Palmas hrálo velmi solidně a v první půli se díky Callerimu ujalo vedení, což je před ligovým duelem sympatický signál.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - D. Simon, Bigas, Ximo, Borja Herrera - Aquilani, Javi Castellano - Tana, Viera, Momo - Calleri
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Capa, Oliveira, Arbilla, José Angel - Alejo, Dani Garcia, Jordan, Inui - Charles, S. Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.50 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Betis  (sobota 20:45)
Sevillu zachvátí již o víkendu horečka sobotní noci, protože na programu 18. kola LaLigy je místní derby. V sobotu večer se na půdě stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána představí Real Betis a v prestižním duelu otestuje nového trenéra soupeře, Vincenza Montellu.

Seville netrvalo dlouho, než našla nového muže, jemuž bude patřit lavička. Populární a úspěšný klub se vzdal služeb trenéra Eduarda Berizza a nahradil jej mladou krví, italským trenérem Vincenzem Montellou. Ten se nedávno poroučel z AC Milán a už před koncem roku 2017 se stěhoval do Sevilly. Tamní prostředí včetně ligy by mu mohlo sedět, což troško ukázal již v pohárovém utkání.

Těžko soudit skutečné možnosti Montelly i schopnosti jeho týmu proti soupeři formátu Cádizu, ale jisté je, že první duel osmifinále Copa del Rey Sevilla zvládla na jedničku a doma si bude chtít pojistit vedení 2:0. To Seville zajistily branky Nolita s Jesúsem Navasem. Navíc se Montellovi povedlo hned při první schůzce přesvědčit záložníka Stevena N‘Zonziho k setrvání v klubu alespoň do léta, což se dá také považovat za úspěch.

Situace před derby je jasně daná - Seville patří až páté místo a na její pozici se zároveň tlačí další soupeři, mezi nimiž se vyjímá šestý Villarreal se ztrátou dvou bodů. Může za to mimo jiné špatná forma pod trenérem Berizzem z konce roku, která čítá jen jedno vyhrané utkání z posledních pěti soutěžních zápasů. V premiéře na lavičce si Montella nemohl přát lepší výsledek a zároveň si všímá zlepšení.

"Myslím, že se všichni snažili na sto procent. Jsem velmi spokojen s atmosférou, s přijetí v klubu i s kvalitou hráčů. Ze začátku jsme se chvíli hledali, ale nakonec jsme dokázali utkání vyhrát. Teď je na programu derby, kterých jsem v Itálii sice hodně zažil, ale tohle bude něco úplně odlišného. Už teď cítím to nadšení i trochu napětí. Věřím, že se společně budeme dál zlepšovat a že se nám povede skvělá sezona," přál by si někdejší útočník.

Real Betis je v obdobné pozici, jen je jeho forma ještě horší. V deseti minulých utkáních se hráči trenéra Quiqueho Sétiena radovali jen dvakrát a jejich počáteční naděje na klidný střed tabulky jsou prozatím pryč. Real Betis tráví zimu až na 14. místě s jednadvaceti body na kontě. V minulém kole zažil další zklamání, když prohrál o dvě branky s Athleticem Bilbao.

Sétien ale věří, že se jeho tým vzchopí. "Máme před sebou derby a to je velká šance dokázat naše opravdové kvality. Je to hodně specifický duel, ve kterém tak úplně neplatí aktuální umístění nebo papírové předpoklady, ale spíše odhodlání, sebeobětování a motivace. Svým hráčům věřím a doufám, že naše fanoušky potěšíme," přeje si Sétien.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Corchia, Lenglet, Kjaer, Escudero - N’Zonzi, Geis - Jesus Navas, Banega, Nolito - Muriel
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adan - Barragal, Mandi, Feddal, Durmisi - Camarasa, Javi Garcia, Guardado - Joaquin, S. Leon, Tello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.36 - 5.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona17143045:745
2.Atlético Madrid17106125:836
3.Valencia CF17104336:1734
4.Real Madrid1694330:1431
5.Sevilla FC1792620:2229
6.Villarreal CF1783624:2027
7.SD Eibar1773722:2924
8.Getafe CF1765622:1623
9.Real Sociedad1765631:2923
10.Girona FC1765621:2623
11.Celta Vigo1763830:2521
12.Athletic Bilbao1756618:1921
13.CD Leganés1663712:1421
14.Real Betis1763825:3121
15.Espanyol Barcelona1755714:2120
16.Levante UD1739515:2218
17.Deportivo Alavés17501213:2515
18.Deportivo La Coruña17431019:3415
19.Málaga CF17321213:3111
20.UD Las Palmas17321213:3811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (639)

Přidat komentář
patas92

To dostane jaký podpisový bonus, 40 mega? Protože vypláznout 15M jen tak z vlastní kapsy si podle mě nemůže dovolit ani fotbalista Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to vůbec je pravda. Navíc jsem četl, že měl Louis prohlásit, jestli koupí Griezmana, tak končí.

Reagovat
LAM

Ne nikdy to neřekl.

Pokď opravdu přijde Coutinho,tak v létě určitě žádnej mega příchod nebude.Jen asi stoper a pokuď odejde Raketa tak náhrada za něj.

Reagovat
Footballer

I když to je blbost, tak

Reagovat
Phillipinho

Tak snad dneska Costa v zakladu a poprosim aspon jeden banan

Reagovat
Jordi Alba

Celkem útočná: Griezmann, Costa, Correa, Carrasco.

Reagovat
Phillipinho

Jsem docela prijemne prekvapenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tipujete Derbi sevillano?

Reagovat
Phillipinho

Ja budu urcite koukat. Nejlepsi derby ve Spanelsku. Tipuju 2:2.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jsou to skvělý zápasy, navíc Betis bude snad konečně na vzestupu. Ale tipuju výhru Sevilly 3:1.

Reagovat
Raul=Real

oba timy skoruju s vyhrou domacich za 2.9

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích. Škoda, že nebude hrát Sanabria...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arnáiz v nominaci, mimo Deulofeu, Aleix i Rafinha. Krása

Reagovat
Footballer

že by konečně přicházel Valverde k rozumu?

Reagovat
el Principito

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

škoda, že nepovolal Oriola, když Sergio stojí kvůli kartám

Reagovat
Baronne

Reagovat
Phillipinho

Dobra volba Deulofeu by mel odejit. Rafinhy je skoda, platnej hrac s potencialem byt jeste lepsi

Reagovat
technecium

Naingollan mu zničil kariéru...

Reagovat
celeb

to bol on??

Kazdopadne do toho zranenia hral super. V tom case sa mu verilo viac ako SR.

Reagovat
Hristo Stoichkov

S Deulofeem se Valverde na tiskovce moc nemazal, za což jsem rád. Rafinha je po dlouhodobým zranění, potřebuje hrát, je to asi jediný hráč, u kterýho bych se nebránil hostování.

Reagovat
ADM

Čo povedal na Deula ?

Reagovat
Teoretik

“Deulofeu has had many chances this season. It’s time for others to get a chance now.”

Reagovat
ADM

očividne mal Deu v piči Valverdeho pokyny typu "aspon raz dobre prihraj pred bránu"

Reagovat
patas92

Nebo je jednoduše nedokázal splnit, protože je to tragéd

Reagovat
Ed_Hazard

Ja netuším čo čakal do jeho príchodu. Však všetci vieme že je to tak trošku drevák.

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Co to je zas za komedii v tom Madridu?

Reagovat
Wat

Já na to čumím jak blázen, rozhodčímu je tak 20 roků a totálně celou situaci nezvládá.

Reagovat
Teoretik

nezvládá no, ale proto se ti hráči nemusí zas chovat jako zvířata

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Phillipinho

Costa je zpatky . Zajimavy, ze ten magor Suarez z Getafe v tech strkanicich zatim neni videt. Ten jestli se ve druhym polocase dostane do krizku s Costou, tak to skonci pestma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suarez je inaci psychopat uz roky. Ale ako obranca je fakt skvely. Tie provokacie pridava, aby rozhodil supera. V tom je specialista.

Reagovat
Phillipinho

A predstav si, ze se dostane do styku s Costou

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna aj keby nechcel, tak Costa si ho najde.

Reagovat
smazaný uživatel

7 žlutých po první půli zaručuje kvalitní druhý poločas. Rozhodčí trochu nezvládá zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ziadnu este nema Costa

Reagovat
smazaný uživatel

To přijde. Už při odchodu do šaten zas rozpoutal nějaký konflikt. Je to šílenec, ale baví mě se na něj koukat, pokud zrovna nehraje proti nám.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Costa mě osobně taky baví (jako třeba kdysi RG, Gabi mi taky tolik nevadí), to je nekorunovaný král. Ale ten zbytek se mi nelíbí - Koke, Savič, Lucas, Juanfran, Vitolo...

Reagovat
el Principito

mně z nich snad nejvíc vadí právě Gabi, to je hroznej šmejd

Reagovat
Teoretik

Mně vadí, ale je pozitivní, že do Atlética zas přinese ten hlad po úspěchu, který se tam nějak začal vytrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se zas nemůžu dočkat na souboje Ramos vs Costa. To je vždy neskutečná podívaná.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kdo zastoupí Pepeho... sázel bych na Carvajala

Reagovat
technecium

Marcelo

Reagovat
Jordi Alba

Carvajal je víc psychopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo to bude spíš klidnit

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal je taky slušný blázen.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je fantazie. V tunelu plácačky, největší kámoši a v druhý minutě se drží pod krkem kvůli otočenýmu autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono je to těžký, po návratu Costy takových zápasů přibyde. Těch bláznů tam mají plno na hřišti, střídačce a Cholo už to za ty roky přenesl i na fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však vy tam těch Suarezů máte tak pět

Reagovat
Phillipinho

No to teda ne Vetsi magor je jenom Costa. Mozna Godin umi taky dost zmagořet.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Godín mi přijde už celkem v pohodě, ten má “pouze” pár záchvatů ročně. Ale ten zbytek jsou členy Cholovy zfanatizovaný armády. Nejvíc to cítím u Kokeho, ten byl jako mladý dost v pohodě, ale za ty roky pod Cholem se z něj stala slušná krysa. Měl se teda od koho učit - RG a Gabi to okolo něj řezali ve všech velkých zápasech.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada ako na zakladnej skole

Reagovat
el Principito

spíš zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Boží červená

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale tohle je strašně debilní pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně postavený na hlavu Za mě je i žlutá za vysvlečení dresu při oslavě nesmysl

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slavte si jak chcete, hlavně ať nemizí emoce. Za chvíli bude jediný beztrestný řešení odchod na svou polovinu. Pokud hráči oslavou záměrně nezdržují, nevadí mi nic.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Teoretik

Costa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Diegův čistý hattrick za pár minut - žlutá, gól a červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick Gordieho Howa

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je na cervenu? No neviem, nie som expert na pravidla, ale mam pocit, ze rozhodca tazko nezvlada cely zapas.

Reagovat
Wat

Ne, ale na žlutou to je. Hned jak Costa šel do těch schodků, tak bylo jasný, že druhou žlutou dostane. Prostě to pravidlo je a musí o něm vědět, i když půl roku nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

toto zvladol praveze velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Za co červená ??? Ten rozhodčí je trochu mimo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bezne sa takto raduju hraci s publikom. Zlta sa dava iba za vyzlecenue dresu. Tak neviem..

Reagovat
Miguel19

V PL už takhle několik karet padlo, takže to asi v pravidlech bude..

Reagovat
smazaný uživatel

za taketo oslavy s divakmi sa dava zlta karta

Reagovat
smazaný uživatel

Jesli to tak je tak potom v pořádku. Jinak mi přišlo, že je rozhodčí na Atlety dnes trochu vysazený.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial je min. Sterling tuto sezonu tusim bol tiez za to vyluceny ked dal gol proti Bournemouthu v 90+6 min a isiel sa radovat s divakmi a dostal druhu zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

To mu dal druhú žltú za to, že sa šiel radovať s fanúšikmi?

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Anglii je to docela častý, třeba Sterling když rozhodl v nastavení o Vánocích (už nevím kde přesně).

Reagovat
Jordi Alba

Bournemouth.

Reagovat
blaugrana

Tak ono v pravidlách to je určite, ale proste niektorí hráči sú emotívni a majú radi interakciu s publikom. Je to choré.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnost, to z těch pravidel vymazat. Tohle mi přijde, že k fotbalu patří. Svléknutíí dresu beru, ale tohle, ty emoce, oslavy z gólů apod. to je to nejkrásnější na fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Nie je to ale prvýkrát, čo niekto dostal za takúto vec kartu.

Reagovat
Wat

https://youtu.be/YlqbL5T2R10?t=4m5s

Není první ani poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Klobúk dole sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, ale ten Gabi mi pride dneska velmi slabucky.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je mne krajne nesympaticky a nemam ho rad...ale tvl za co dostal tu druhou zlutou, nad tim zustava rozum stat

Reagovat
Phillipinho

Jako ten sudi dneska nic moc. Opravdu je za tohle zluta? Vi to nekdo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ano, V Premier League je to normální. Ačkoliv je to absolutně proti rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Je to s rozumem.

Reagovat
Wat

A player is cautioned and shown the yellow card if he commits any of the

following seven offences:

• unsporting behaviour

• dissent by word or action

• persistent infringement of the Laws of the Game

• delaying the restart of play

• failure to respect the required distance when play is restarted with a corner

kick, free kick or throw-in

• entering or re-entering the field of play without the referee’s permission

• deliberately leaving the field of play without the referee’s permission

Podle všeho by to mělo být to poslední pravidlo - „záměrné opuštění hřiště bez souhlasu sudího“.

Reagovat
Phillipinho

Dik

Reagovat
Ed_Hazard

Podľa tohoto výkladu, môže dať sudí žltú aj hráčovi, ktorý dostane crooscheck a vyletí z ihriska

Reagovat
Miguel19

Tak to asi není záměrné ne?

Reagovat
vilp

První zápas v základu a hned červená. Génius.

Reagovat
Switchback

F I C H A D O BOYS

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne ma irituje, ze si dvaja nasi stoperi nevedia pokryt jedneho hraca a ten neustale nekryty hlavickuje.

Reagovat
Switchback

Sevilla

Reagovat
Hristo Stoichkov

Settienovu Betisu nejde nepřát, skvělý tým na koukání. Jinak tohle derby je strašně podceňovaný, ale vždy úžasný fotbal, atmosféra i takový ty věci okolo

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Betis to dneska da. Najviac tym pomoze Valencii.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letošní Sevilla je herně na střed tabulky, pro vás by neměla být velkým soupeřem, pokud trochu rozšíříte kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna ta ich hracska kvalita je tak velka, ze aj v tom chaose sa udrzia na 5 mieste. Ci vsak budu v boji p Lm to tazko povedat. Snad nie. Lebo cierny Peter by vysiel prave na Valenciu a ta do lm patri.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já tam tu kvalitu moc nevidím, podle mě dost přeceňovaný kádr. K tomu vnitřní problémy, chaos ve vedení, nový trenér který nezná ligu ani hráče. Bylo by pro mě velkým překvapením, pokud by skončili čtvrtí.

Reagovat
Visca el barca

Já si přeju čtvrtý flek pro Vale. Patří do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Derby nezklamalo. Opět skvělá podívaná plná emocí. Montella nezačal moc dobře.

Reagovat
Jordi Alba

Kdo koukal, udělal jen dobře.

Reagovat
eliskafan

Tak jsme to dnes urvali. Opět nahoru, dolů. Snad se brzo Ruben opět zapojí do akce.

Reagovat
Jordi Alba

Konkurenci v útoku má teda slušnou.

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Mascherano, Alba - Roberto, Rakitič, Paulinho, Iniesta - Messi, Suaréz

Nejpozději v 60. minutě Dembele a Arnaiz in

4:0

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Teoretik

místo Masche Verma

Reagovat
Visca el barca

Já si dnes asi normálně koupím fifu Ale vadí mi, že tam není Camp nou....Proto jí už dva roky nepořizuji.....

Reagovat
smazaný uživatel

To me taky sere, Realu tam hraji i hymnu pred zapasem... ale stejne to hraju, co jineho bych delal

Reagovat
PP

OT dotaz: Kterou Fifu by jste doporučili z hlediska hratelnosti a logičnosti 2014-2017? Je mi jedno nějaká aktuálnost hráčů - dávám přednost hratelnosti a bez nějakých nesmyslů, jako kdy se stejnou sestavou nastoupím a vyhraju 5:0 a pak s tou samou sestavou prohraju se slabším týmem 1:4?

Reagovat
misinho7

Som zvedavy ako sa proti nam dnes predvedie Stanko proti Barce ze vraj dobry vykon..moze to niekto z cules potvrdit?

Reagovat
Visca el barca

Je šikovnej

Reagovat
Ed_Hazard

Nie som Culé, ale potvrdzujem Hral parádne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hraje dobře prakticky každý zápas, pro mě nejlepší záložník Celty. Vybral si ideální klub pro svůj rozvoj, když bude makat (čehož se u něho docela bojím), může jít ještě o patro výš.

Reagovat
Ed_Hazard

Mňa straší tá veta čo tu napísal pred pár dňami jeden Slovák, ako ho videl na Slovensku niekde v bare Zostáva len dúfať, že to nie je vymetená hlava ako Weiss alebo Stoch.

Reagovat
misinho7

co som o nom pocul tak praveze to ma v hlave zrovnane ziadny vladko ci picku ti jebem mino

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak sem tam sa musí aj odreagovat. Asi to nebude makač ako CR7 ale určite nie debilko ako tí dvaja.

Reagovat
Ed_Hazard

No čo hecneme sa aj my a budeme mať v zime svojho Coutinha? Mauro poď!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se ještě nic neděje. Ten tým je očividně v ofenzivě slabý. Navíc se zranil Bezema, což taková tragédie na druhou stranu není, ale momentálně jsme bez Útočníka.

Reagovat
Ed_Hazard

Však práve. A mám pocit, že v zime fakt nikto nepríde, to ticho okolo je až alarmujúce a kľudný Zizou na tlačovkách ma znervózňuje ešte viac..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Zidane mě strašně zklamal s tím jak neustále obhajuje Benzemu. Ten hráč je mimo formu už minimálně 2 roky a on si ho tam stále drží. Kepa bude dobrá posila, ale my potřebujeme posílit především směrem dopředu. Doufejme, že se Peréz nějak vytáhne a někoho koupí.

Reagovat
Ed_Hazard

Jedine Icardi, ja nevidím dostupného nikoho kvalitnejšieho.

Reagovat
misinho7

Zizu pre nas spravil rad a nemenil by som ho za nic ..ale to ako ma svoje kone a proste obhajuje ich dookola je strasidelne..a to mu moze posrat vsetko u nas a priviest ho ku koncu...kazdy vidi ze Karim je v prdeli nemame utok az na Crisa a on ide dookola to svoje..barca je pred nami o 14 b a to este posilnila o skveleho Coutinha niekedy sme sice na Florentina nadavali ze kupuje jak zbesily ale teraz by mohol otvorit penazenku a supnut nieco za Icardiho pripadne Hazarda ...aj tak podal mna najviac co budeme lutovat v buducnosti je nekupenie Mbappeho ..podla mna on bude bestia a v buducnosti suverejne najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Největší chybou letošní sezony byl prodej Moraty a Mariana a ponechání si jen jednoho útočníka.(Benzema) To bych nazval nezkušeností nebo naivitou Zidana a vedení. Po těch dobrých sezonách nás čeká nejspíš slabší období.

Reagovat
Ed_Hazard

Ono to ale nie je tak jednoduché. Ja som odchod Moraty najprv bral dosť čierno-bielo ale keď som si zisťoval info okolo celej tej kauzy, tak ZZ s tým proste nemohol nič urobiť. Morata proste sám seba presvedčil, že je svetový útočník a biť sa o miesto je pod jeho úroveň. V Reale zostať nechcel. Mám pocit, že do určitej miery Real nemá v láske (nechcem použiť spojenie, že ho nenávidí, ale asi nebudem ďaleko od pravdy) a tým pádom s tým nikto nič v klube nemohol urobiť. Ak by nebol horenosko a macher, tak mohol v tejto sezóne nastupovať viac ako Karim, o tom som presvedčený, pretože pri tejto tragédii čo Karim predvádza, by iná šanca nebola ani pre Zizou. Ale čo už, každý je strojcom svojho šťastia.

Mariano je naopak veľké prekvapenie. Vedelo sa že má určitú kvalitu, ale takýto raketový štart v L1 asi nikto nečakal. Na druhej strane, možno mu len sadla liga a u nás by bol rovnako paltný ako Mayoral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se je Zizu rozhodl prodat, tak měl někoho přivést jako druhou volbu za Benzemu. Přeci jen Mayoral tu výkonnost nemá. A jít do sezony jen s jedním hrotovým útočníkem je prostě risk.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vidím to celou dobu podobně, ačkoliv ZZ to dost umocnil tím, jak upřednostňoval Benzemu. Morata se do Realu podle docela seriózních zdrojů ani vracet nechtěl, v podstatě mu nic jinýho ani nezbylo. A u těch oslav vašich titulů to dovršil, místo aby se nad to aspoň trochu povznesl. Hledal klub, kde ho budou milovat a bude jednička, odešel do Anglie a za chvíli zjistí, že tam nebude ani zdaleka tak milován jako v Madridu. Tak už zo bývá, časem třeba prozře.

Reagovat
vilp

Milovat? Spíš hrát, což je zrovna před MS, kde Španělé patří mezi hlavní adepty na titul, naprosto logické. Vrátit se z Juventusu, kde jsi týmu výrazným způsobem pomohl do finále LM, pak být rád za zápasy proti průměru PD a proti těm nejlepším vůbec nehrát, i když tvůj hlavní konkurent v sestavě nepředvádí nic... taky bych zdrhal, ostatně bych se nedivil Iscovi (který by pravděpodobně udělal podobný krok, kdyby se nezranil Bale) nebo Kovačićovi. ZZ loni kecal o tom, jak byla chyba pustit Llorenteho a podívej se teď. 500 minut za půl sezony. On chce v kádru všechny a nakonec krom základu nikdo nehraje pořádně. Proto nechápu, proč by mělo být upřednostňování Karim jen nějaké umocnění a ne hlavní problém.

Reagovat
misinho7

Ocakvam kedy nam bude chciet zdrhnut Kova a hlavne Ceballos...nechapem ako ho moze tak prehliadat pritom ten chlapec ma taky potencial a kvalitu ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Víš, co je za prestiž dělat "9" v Realu? Co by za to dal v podstatě každý špičkový útočník? Mít proti sobě momentálního Benzemu (i třeba toho loňskýho) je nejslabší konkurence, co osobně pamatuju. A pokud si ani na to Motata nevěří, podle mě si nezaslouží se dostat do takový pozice... Nechtěl čekat, odešel, zaplival si v médiích, rozhodně bych ho neoplakával, špička to není a jako odchovanec se teda taky moc nepředvedl. S tím Zidanem je to samozřejmě pravda, to už jsme řešili několikrát. Špičkový trenér to nikdy nebude, ale ukázal se jako skvělý krizový manažer. Bohužel pro vás už nedokáže tým nijak rozvíjet, jednotlivé hráče prakticky vůbec.

Reagovat
X-bano-X

Mne sa zdá že on si na to veril. Neveril mu však Zidane. Z toho čo som videl bol lepší a hral len ako striedajúci.

Reagovat
vilp

Dělat určitě, sledovat z lavičky už tolik ne. My si můžeme jen domýšlet, jak to tam třeba vypadalo mimo hřiště, ale on to určitě věděl nejlíp, a proto se rozhodl, jak se rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší problém Realu je, že nemá za Benzemu náhradu. Kdyby Morata zůstal tak by letos byl jednička, ale v létě se jeho přestup zdál jako dobrá volba. Nejen pro něj i pro klub. Teď se zdá , že jsme v létě udělali hodně chyb.

Reagovat
-Carles-

Nebol by jednotka, v najťažších zápasoch by vždy hral Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema na to nemá.

Reagovat
X-bano-X

To ako sa zdá na veci nič nemení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mění. Zidane neměl do této doby žádného náhradního útočníka. Kdyby měl Moratu, tak ho tam dává, protože Benzema je otřesný.

Reagovat
X-bano-X

Benzema hral zle aj minulej sezóne, Morata hral dobre a aj tak bol výrazná dvojka. Nič by sa nezmenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ano možná ne. Co my víme. Ale jestli hrál Benzema loni zle, tak neznám výraz popisující jeho formu letos.

Reagovat
X-bano-X

To je pravda.....

Reagovat
misinho7

tak ale ten rozdiel medzi Mayoralom a Marianom bol zrejmy uz vtedy...Mayoral sa vlastne ani nikde nepresadil poriadne a je u nas c.2 ...ja mam pocit ze zostal nameisto mayorala preto ze je spaniel..inac to nevidim ... Mariano je kvalitativne inde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

namiesto mariana*

Reagovat
ADM

Nejdražší hráči v historii Barcelony

1. Philippe Coutinho 160M (120+40)

2. Ousmane Dembélé 140M (105+35)

3. Neymar Jr 88M

4. Luis Suárez 81M

A teraz sa všetci pripravte

5. André Gomes 70M (35+35)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce.

Reagovat
technecium

Moderní celoplošný evropský záložník, v čem je problém?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam máš v tý ceně zahrnutý Zlatý míče, který by měl už André každou chvíli začít sbírat.

Reagovat
el Principito

je to jen otázka času

Reagovat
ADM

Reagovat
Footballer

Jednak a druhak bonusy u něj činily 20 mega (nikoliv uváděných 35)

Reagovat
ADM

Tak ja som to len prebral, ale pobavilo ma to, kedže za ním bol aj taký Ibrahimovič

Reagovat
patas92

Oba flop

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Neymar sa mi moc nezdá

Reagovat
roman1978

13:49 LaLiga - výsledky

Výsledky dnešních zápasů české ligy: Leganés - Real Sociedad 1:0 (75. Gabriel).

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Roberto, Mascherano, Vermaelen, Alba - Paulinho, Rakitić, Iniesta - Dembélé, Messi, Suárez

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
patas92

Mmnt, ten Masch teda odchází už v lednu, nebo jak?

Reagovat
LAM

Měl by no.Dle nějakejch informací bude Mina předstaenej už ve středu.

Reagovat
blaugrana

Má odísť až keď sa uzdraví Umtiti.

Reagovat
LAM

Tak co jsem sledoval tak ten už včera trénoval dost naplno,takže to bude asi brzo.

Reagovat
blaugrana

Nj. Mascheho bude škoda ale, neskutočný bojovník. Ale aspoň že je tu Umtiti a zastúpi ho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na konci ledna/začátku února odejde do Číny, cena 8-10 mega, už to má být domluveno. Čína má prodloužený přestupák, mezitím seženeme náhradu (Mina) a uzdraví se Umtiti.

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

OD11

Reagovat
LAM

?

Reagovat
alcantara

Dembele.

Reagovat
LAM

Doufám že vemou Ardovi 7 a dají jí Coutinhovi.Stejně za nás Arda už nenastoupí.

Reagovat
ADM

Cakal som to. Skor ho stiahne okolo 55minuty

Reagovat
LAM

Já doufám že ve čtvrtek bude už nominovanej Coutinho a dostane 30minut.

Reagovat
blaugrana

Bez šance.

Reagovat
LAM

Důvod?

Reagovat
blaugrana

Netrénoval teraz dlhší čas a Ernesto nie je ten typ trénera, ktorý povlá hráča 3 dni po prezentácii.

Reagovat
-Carles-

Zranený

Reagovat
LAM

On není zraněný.Celou tu šňůru zápasů o vánocích odehrál v pohodě a neměl problémy.Dle mě zejtra bude normálně trénovat.

Reagovat
-Carles-

Ktovie kde je pravda, tie informácie o zdravotnom stave sa rôznia.

Reagovat
LAM

Dost ofenzivní.Jsem zvědavej kde se bude pohybovat Dembele.Mohlo by to bejt jako když hrál Paco,že se bude zatahovat do zálohy na pravo 4-4-2 a v ofenzívě 4-3-3.

Reagovat
blaugrana

Na 150% to bude tak.

Reagovat
Majk91

A zevraj ho herne budu vytazovat postupne

Reagovat
technecium

o poločase jde dolů

Reagovat
ADM

ved nenastupuje proti RM na cely zapas

Reagovat
Teoretik

Valverdeho mind games

Reagovat
blaugrana

Po polčase príde zaňho Arnaiz.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
patas92

Třeba mu řekne, ať moc neběhá.

Reagovat
-Carles-

Zrovna dnes mohol ísť Roberto do zálohy a Semedo na RB

Reagovat
LAM

Hrálo tam proti Celtě a dle mě tam bude hrát znova v tejdnu.Pokuď by to Valverde takhle točil,tak by to bylo ok.

Takhle by se tam mohl konečně zabydlet a bejt jednička.Roberto by mohl hrát v záloze.

Reagovat
blaugrana

Myslím, že Ernesto dobre vie, že keby napravo operovali Semedo a Dembas, tak by to bol priechoďák. Navyše Dembas po zranení. Chápem ho.

Reagovat
blaugrana

Tak dnes rozlúčka s Maschem. Snáď fanúšikovia pripravia nejaký banner.

Reagovat
Teoretik

Mascheho si vážím. Když nehrál, tak neremcal, ale tvrdě makal a čekal na svou šanci, která nakonec přišla. Zároveň ví kdy odejít. Přeci jen už loni to šlo s výkony dolů a do toho stále častější zranění. A když mu klub řekl, ať ještě chvíli s odchodem počká, tak nám vyšel vstříc

Reagovat
blaugrana

Príkladný profík.

Reagovat
ADM

Jeden z mojich najobľúbenejších hráčov v súčasnej Barcelone. Aj keď tu má vela odporcov, mne tá jeho buldočia povaha a (podľa mňa) kvalitné výkony bez výraznejších výkyvov budú chýbať

Reagovat
blaugrana

Tak jediným jeho odporcom je celeb ostatní ho máme radi a uznávame ho.

Reagovat
blaugrana

Tak v 14tej minúte má byť tlieskačka.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
nani92

tak nakoniec vám nič agentúra nepripravila

Reagovat
Ed_Hazard

Asi ste to zabudli povedať fanúšikom.

Reagovat
blaugrana

Tak fail ako s Victorom a Puyolom.

Reagovat
blaugrana

Ray.

Reagovat
Switchback

Ray Hodgson co tam teď zpívá

Reagovat
Switchback

ne Hodgson

Reagovat
blaugrana

Zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Stacila jedna sloka, nemusi ze sebe delat takoveho kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja o to prijdu

Reagovat
Switchback

Coutinho bude na Celtu ready?

Reagovat
Dr. Admess

To je ale zase prázdno...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
iamek

Taky jsem cumel jak jsem tam byl na zapase proti La Coruni. Silene.

Reagovat
smazaný uživatel

Prázdný to vypadá, ale takových min 50000 lidí tam bude.

Reagovat
nani92

prečo nebol pred zapasom predstavený Coutinho? MArketing

Reagovat
smazaný uživatel

Už je zaregistrovany?

Reagovat
blaugrana

Kokot skurvený, to budú zas zákroky dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to tak hrozne, kdyby si nepredkopl balon tak je to dokonce cisty zakrok.

Reagovat
Dr. Admess

..kdyby si nepredkopl balon... wtf? Takže ještě chyba Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme netvrdim, to udelal chytre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen chci rict, ze tyhle zakroky vypadaji jen na prvni pohled hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim čemu se tu někteří smějou. Faul ano, ale o nijak zvlášť tvrdý zákrok nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly se taky hodnotí podle toho, jaké potencionální nebezpečí představovaly, nepředkopnout si Leo míč tak ten frajer mu tam vletí se vší parádou.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vsi paradou trefi balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil by spíš míč.

Reagovat
Switchback

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Wooow, Leooo

OD11 začal, Messi s Albou klasika.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez tie sance musi spalovat naschval inak neviem

Reagovat
vilp

Skvělá střela.

Reagovat
Dr. Admess

A takovejhle borec hraje La Ligu, ty vole.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Dr. Admess

Neviděl jsi tu (ne)střelu hráče Levante?

Reagovat
Switchback

stane se, kdyby si viděl jak včera vystřelil Danilo ze City ...

Reagovat
Dr. Admess

Danilo je taky kopyto ale.

Reagovat
Switchback
Reagovat
Dr. Admess

To je jak jednou u nás borec v kraji, krásně stál za vápnem, balon proti noze a bum, balon se opřel o rohovej praporek.

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

Ten druhej gól city ale naprostá paráda

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

No co předvedl ten hráč levante bylo mnohem horší, dostal pomalou přihrávku blíž k bráně, nikdo něj nebyl na dva metry a on se to snažil placírkou usměrnit. A nejenže se totálně netrefil branky, ještě to mělo rychlost pomalejší přihrávky.

Danilo zkusil vybusit a nevyšlo...

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda gólu, Levante má zatiaľ z hry viac. Kvalita jednotlivcov je ale kurevsky vidieť (tá strela Levante zo 16tky )

Reagovat
blaugrana

S akým zámerom sleduješ zápasy Barcy?

Reagovat
Ed_Hazard

S edukačným.

Reagovat
Teoretik

uč se

Reagovat
Ed_Hazard

Stále neviem dojsť na to ako ste mohli nazbierať 14 bodový náskok s takou hrou akú ste predvádzali na jeseň. Snaď na to raz prídem.

Reagovat
Baronne

To snad ne

Reagovat
X-bano-X

Jednoducho. Máme najlepšiu obrannú hru za veľmi dlhú dobu, v bránke Stegen neskutočne drží a Messi hrá ako pán.

Reagovat
drussbarb

Ako pán je hrozné slovní spojení

Reagovat
blaugrana

Seriózne ma to zaujíma, lebo ja osobne napr. sledujem madrid len v EC.

Reagovat
Ed_Hazard

Mám to zapnuté ako background noise popri práci na pc. A celkom ma zaujíma ako sa bude dariť Osmanovi, keďže som zástanca slonkyterik teórie.

Reagovat
blaugrana

Takže len preto, aby si sa tu mohol hádať. Vďaka, to som si aj myslel.

Reagovat
Ed_Hazard

Kde sa hádam?

Reagovat
blaugrana

Do budúcna. Keď to Dembelemu nepôjde, tak budeš vypisovať rýpavé komentáre, ako to ty vieš.

Reagovat
ADM

Suarez frajer

Reagovat
blaugrana

Luis.

Reagovat
Switchback

Suárez zase ve svým

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Ten lehký goly neproměnuje schválně.

Reagovat
Dr. Admess

Suárez

OD11

Reagovat
ADM

To OD11 je tak hrozné Volajme ho C3PO rovno

Reagovat
Dr. Admess

Ok.

Reagovat
blaugrana

PC7.

Reagovat
vilp

No Dembélé bude podle mě taky ten z řady hráčů, pro kterého bude hrozně těžké, že se nemá 90 % zápasu kam rozběhnout.

Reagovat
ADM

Tak Neymar sa koniec koncov skoro vždy mal kam rozbehnúť..

Reagovat
vilp

Protože si ty svoje slalomy umí nachystat skvělou kličkou z místa a výborným prvním prvním dotekem. Ousmane má mnohem jednodušší styl, ale zase z něj samozřejmě nedělám Garetha.

Reagovat
ADM

Hlavne sa zatiaľ očividne strašné bojí niečo predviesť. A keď aj skusi tak sa mu zamocu nohy.

Reagovat
Teoretik

on se ale umí rozbíhat i do plných

Reagovat
blaugrana

Presne toto sa písalo aj pri Neymarovi, že je len na brejky a podobné kraviny.

Reagovat
vilp

Já nic takového napsal. Naopak si pamatuji, jak tu marty básnil o jeho skvělé kličce z místa, kterou měl podle něj lepší než Messi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Toho bych se tolik nebál. Nejvíc práce bude mít s prvním dotykem a herní inteligencí. Ale rozhodně mu věřím.

Reagovat
rave

Já si nemůžu pomoct, ale zatím tam kromě zrychlení a výbušnosti nevidím nic, co by stálo za ten hype. Ještě je hrozně brzo na to hodnotit samozřejmě.

Reagovat
blaugrana

Ivan sa normálne zbláznil Tam skúša kolmice namiesto alibistických prihrávok.

Reagovat
blaugrana

AK henten debilek nedostane červenú, tak to bude zázrak.

Reagovat
Dr. Admess

Tohle jestli Coutinho vidí, tak si musí dělat z Luise dnes na párty prdel.

Reagovat
Switchback

Obránce Levante šikovně uhnul před gólem Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Celá obrana mu ten gól darovala.

Reagovat
blaugrana

Tak Arnaiz radšej za Luisa.

Reagovat
blaugrana

On na to snáď čakal.

Reagovat
ADM

Darmo, pre Suareza je moc easy dať do prazdnej

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera č.2

Reagovat
Dr. Admess

C3PO krásně odtáhnul beka.

A Luis klasika. Z těžkého míče góla dá, z lehkých ani hovno.

Reagovat
Switchback

Ještě černouškovi nahrát do prázdné a spokojenost

Reagovat
ADM

Jen proto že je černej?

Reagovat
Switchback

ne

Reagovat
ADM

Keď sa Umtiti udzraví, Pique bude mať ešte problem dostať sa do zostavy cez Vermu

Reagovat
Jordi Alba

Strčí do něj na tréninku a Verma out na půl roku, toho bych se nebál.

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

https://youtu.be/ak7jsVVCK1A?t=26s

Prebehne to nejako takto

Reagovat
blaugrana

Len to sa bude musieť naučiť Umtiti pravou, lebo Thomas je už starý pes a toho novým kúskom nenaučíš.

Reagovat
madridcan

Teraz som akurat isiel napisat, ze ten chlapec chytil sancu za pacesy

Reagovat
Switchback

ouuuuu škoda raketák

Reagovat
Dr. Admess

Haha, Leo, jdi s tím někam už. Neskutečný...

Reagovat
blaugrana

Paulinho si ide po gól.

Reagovat
rave

Respekt Levante za to, že vždycky dojedou na NC útočit. Sice pokaždé dostanou aspoň čtverku, ale aspoň je na co koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, z toho týmu jde teď cítit strašná síla. Teď tomu musí Valverde dát svojí myšlenku.

Reagovat
LAM

Dneska ale hodně nejistý při bránění.Na to ať si daj pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct, že dneska nemáme stopery a Buse.

Reagovat
blaugrana

Každopádne C3PO potrebuje len čas a odpáli. Mal tam svetlé chvíle, ale stále sa ešte bojí.

Reagovat
Dr. Admess

Souhlas. Mně se C3PO hlavně teda líbí ten jeho pohyb, když mate protihráče. Posílá je tím úplně na párek. Pak je to ale i o tom sebevědomí, které zatím nemá a bojí se udělat něco víc. Každopádně ta střela byla supr, škoda, že Luis tu dorážku dojebal.

Reagovat
blaugrana

Na tom motaní ma postavenú hru a hlavne tým na seba navábi veľa hráčov, čo môžu zúžitkovať spoluhráči.

Reagovat
Dr. Admess

Přesně tak. První gól taky začal u C3PO, kdy tam s Robertem na sebe stáhli 4 borce, u druhého pak C3PO svým náběhem na sebe stáhnul dva a Luisito měl hned více času.

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt, že hraje strašně strnule. Bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na začátku zase úplně v lese, ale postupem času se rozjížděl, až jsem se pak těšil na každý další jeho dotyk s balonem. Tak snad se rozjede.

Každopádně dneska fantastičtí oba krajní beci - Sergi nejlepší na place, Alba mu zdatně sekunduje.

Reagovat
LAM

Ne asi.Ve 20 přišel za velký peníze a hned se zranil na 4měsíce.Potřebuje hrát a hrát,aby mohl chytnout nějakou formu.

Takovej Suarez byl v lese celý tři měsíce když přišel a jak pak začal pálit.

Reagovat
blaugrana

Však dobre, ja som nič nepovedal.

Reagovat
ADM

Boha tiež som mohol navrhnuť lepšiu prezývku. ALe tak stále lepšie ako OD11. Za mňa teda zasratý aj za ušami, pomalý, bojí sa ísť do súboja, niečo vymyslieť ... ale čo čakať po tak vážnom zranení + asi 4 zápas v novom klube. Na Neymara sme si tiež museli počkať

Reagovat
blaugrana

+ sa podľa m%na bojí, aby si nedojebal znova ten sval, preto je opatrný

Reagovat
ADM

Samozrejme. Určite má pokyny aj od Valverdeho, aby dnes nešiel na 100% ..

Reagovat
Teoretik

to si nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

To by nehrál základ.

Reagovat
blaugrana

Prípadne môže byť Vader, keďže je čierny.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Nenene, Palpatine a Vader sú Bellichick a Brady, to je iný futbal, nepleťte to

Reagovat
smazaný uživatel

slušně tam ty šance solíme Dembelé zatím neměl moc prostoru se rozběhnout, ale pár pěkných náznaků bylo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitič je na tom pivotu proti hlubšímu bloku prostě vynikající, už poněkolikátý. Tradičně skvělý Messi, nervózní Ousmane, zbytečný Iniesta (v takovým zápase si musíme poradit bez něj). Suárez klasik.

Reagovat
LAM

Už přišel Iniestův nástupce.Doufám že Coutinho bude zkoušet ty střely z dálky který mu v Live tak šli.

Reagovat
Dr. Admess

Já teda spíš doufám, že bude zkoušet průniky z hlouby pole, narážet si s útočníky a pak se objevovat sám před gólmanem a buď teprve zakončí nebo ještě někomu to hodí před prázdnou.

Reagovat
Baronne

Na to jsem přesně myslel, ta pozice podobná Busqový mu docela sedne

Reagovat
blaugrana

Jojo. Rak tam hra ďaleko odvážnejšie ako na cm.

Reagovat
madridcan

Ale teraz to dal takzvane na Ramosa

Reagovat
Teoretik

Takže tam máme 2 alternativy - Rakitič a Oriol

Reagovat
blaugrana

A Dona neni vidno, lebo sa to ťahá dnes hlavne po pravej strane.

Reagovat
Dr. Admess

Lebo C3PO.

Reagovat
Teoretik

chce to, aby Dembélé chodil častěj napravo. Měli tam tak pár minut v první půli, kdy Lui šel na 9 a Messi doprava.

Reagovat
Teoretik

chtěl jsem napsat nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi libí co předvádí Boateng, z něj může něco být.

Reagovat
Dr. Admess

Ten Luis

Bych řekl, že se nebojí jen C3PO, ale i Luis. Když odmítá radši zpracovat i balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme to C3PO zapracovať, páči sa mi to

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
patas92

Kolik vám je let, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť na to, aby som videl všetky SW a mal ich rád..aj keď málo na to, aby som tie pôvodnú trilógiu videl keď premiérovala

Reagovat
technecium

A dost starý na to, aby stará triologie byla pro mě ta nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

To by ani nemalo byť otázkou veku, ale očí..aj keď Episode III je v pohode tiež, najlepšie herecké výkony SW. Táto tretia trilógia sa mi páči už asi len preto, že som proste fan.

Reagovat
Stannis Baratheon

LOTR > SW

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, tam som tiež doma, ale neobmedzoval by som Tolkienove dielo len na LOTR.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však iistě že ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to C3PO?

Reagovat
Dr. Admess

Ousmane Dembele.

Reagovat
technecium

Dembas... Ale prej lepší než OD11

Reagovat
ADM

Už dostal Rebranding na Vader, lebo je čierny.

Reagovat
Dr. Admess

C3PO teď dobře. A jinak penalta to byla.

Reagovat
technecium

Reagovat
rave

penalta?

Reagovat
rave

měla být reakce výš

Reagovat
blaugrana

Sends this one back to France.

Reagovat
Baronne

Tyvole nechte toho s tou přezdívkou, však to je hrozný

Reagovat
ADM

Ako viem že Dembele je obojnohý, ale mal by to byť lavák nie? Dnes skoro všetko rieši pravačkou, to je šialené

Reagovat
Switchback
Reagovat
Jordi Alba

Ani to nemusím rozklikávat.

Reagovat
ADM

takisto tuším že tam bude to s tou penaltou.. Ale čo si týpek ráno vyberie ktorou nohou ide hrať? Ja druhou nohou neviem ani prihrať

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dr. Admess

Škoda, že Roberto nemá dres s číslem 2.

C3PO a R2 na jedné straně. Hmm. Ale nevadí, C3PO taky stačí.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Kiežby som to nikdy nenapísal.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Počkaj, keď uvidíš, ako to roztočí s AG21.

Reagovat
blaugrana

Andre už sa chystá. Dnes jebne gol a zajtra ide do AC za 40, ktoré na ňom vybuduje novú éru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele se bojí, ale já se nedivim, po 4 měsících nebo kolik bych do toho taky nešel naplno. Potřebuje nabrat svaly, jako Neymar před druhou sezonou, trochu potrénuje a bude dobrej. Do kombinace se zapojuje, přihrávky dává dobrý, do týmu zapadne. Jak je na tom s koncovkou ale netuším, předtim jsem ho nesledoval.

Rakitic takhle hluboko hraje skvěle, sice jsme v prvnim poločase občas propadli, protože i Paulinho má výlety dopředu, ale na Levante doma to stačí.

V létě se zbavit Gomese, Adry, asi i Paca, sice je to sympaťák a maká, ale jeho pozici by mohl zastoupit někdo z Béčka.

Co byste v budoucnu řekli na zálohu Roberto - Busquets - Coutinho?

Reagovat
Teoretik

Od příští sezóny? Jedině že ale Semedo se konečně chytne na pravém beku.

Reagovat
rave

Arnaiz a Semedo na plac, Sergi do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si vygoogloval co je to C3PO a podle mě na Dembase víc sedi tenhle.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHNKWu7J_jizWS0OVJZuSBN6FOkseW8uzdXwuk2-SOstIBok9z

Reagovat
smazaný uživatel

jar jar

Reagovat
patas92
Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akože úplne ideálne meno by bolo K2SO, ale nemôžeme ho rebrandovať každú pol hodinu.

Reagovat
Majk91

to fakt si musel googlit co znamena C3PO?

Reagovat
Jordi Alba

A nebyl sám.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No..

Reagovat
smazaný uživatel

já nad tim furt dumal, než sem dojel až sem, ale předtuchu ze SW (mimochodem a bez prominutí, strašná nesmyslná sračka, ale co čekat od společnosti, která hltá něco jako GoT ) sem měl hned, zní to jako ten pitomej robot R2D2 nebo jak to je...Bože, bože.

Reagovat
Majk91

pre niekoho sracka, pre niekoho najlepsie filmove universum.

Reagovat
torcida

nie všetci pozerajú infantilné rozprávky

Reagovat
Majk91

pan je odbornik

Reagovat
blaugrana

JA 37 comming soon.

Reagovat
madridcan

Levante ma nato zdramatizovat zapas, ale oni su tak neskutocne blbi v koncovke, ze tam moze Benzema s Moratom chodit na doucovanie

Reagovat
ADM

Pf, Stegenovi nedá gol hocikto

Reagovat
blaugrana

No dobre chlopci, ale ešte nie je koniec.

Reagovat
roman1978

Mats je lepší a lepsi

Reagovat
roman1978

Mats je lepší a lepsi

Reagovat
ADM

Už prvýkrát to bola pravda

Reagovat
Dr. Admess

C3PO, slušný. Mohlo to být lepší, ale i horší. Tak ve čtvrtek snad i nějakej fík.

Reagovat
Stannis Baratheon

běž s tím C3PO někam hluboko do prde*e. Děkuju

Reagovat
Majk91

Reagovat
Teoretik

Dembélé velmi dobře

Reagovat
madridcan

Stegen je dalsia kapitola. Nemat Neuer kolo seba tu prehypovanost ako mal svojho casu Casillas vo svojej reprezentacii, tak Mats je jasna jednicka.

Reagovat
technecium

Reagovat
Teoretik

Přehypovanost? Za rok 2014 měl brát zlatý míč. Ale v současnosti má být MAtS samozřejmě německá jednička.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
rave

Já věřím, že tomu tak na MS bude. Vždyť Neuer v podstatě nechytal víc jak půl roku a návrat v nedohlednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Co viac by si od neuera chcel, nerobí chyby a keď jeho tím potrebuje podržať, tak podrží..samozrejme tých super zákrokov nemá toľko ako v schalke, ale to je snáď logické keď chytá za obranou bayernu..

Výkonnosť má skvelú, akurát je dosť čudné to vyťahovať teraz keď je s malou pauzou takmer 3/4 roka zranený, samozrejme, momentálne je jednotka Mats..ale ak sa vráti vo forme ako sme zvyknutí, tak si myslím zatiaľ nie je veľmi čo riešiť- vykonnostne na tom budú minimálne rovnako, akurát neuer je líder a kapitán..nejaká prehypovanost je samozrejme hlúposť..

Reagovat
smazaný uživatel

Neura som pocas Guardiolove posobenie v Bayerne videl viackrat a chyb porobil teda dost.

Reagovat
vladino10

Skôr by som povedal, že nás práve vtedy o dosť častejšie ako teraz ťahal zo zadku a hasil chyby alabu, bernata a boatenga..

Ale fajn, každý má svoj názor, každopádne podľa mňa tréner nemá dôvod nič meniť pokiaľ bude chytať ako v minulej sezóne..

Reagovat
madridcan

Takze si na devat riadkov napisal to, co ja tri, ale vdaka

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

za mě nejlepší golman současnosti (tu beru jako půlrok dozadu až teď), ale i Navas fakt neni špatnej, některý jeho zákroky teď jen odsrává špatnou obranu Realu..co sem před chvílí viděl setsřih s Celtou ? No ty vole...

Reagovat
blaugrana

Jezzzis, Lusito.

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
ADM

Gomes má Messiho kopačky tento týždeň

Reagovat
blaugrana

Gomes the magician.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Gomes

Reagovat
Jordi Alba

Adnré je k nezastavení.

Reagovat
ADM

Levante si po dnešku zaistilo na počet faulov výhru v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvvědavý jestli vylezou okolo 20:45 i Madridisti, jelikož momentálně je to tu 90% culés.

Reagovat
Stannis Baratheon

to si počkej spíš až na 21:30, vše se bude odvíjet podle 1. poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

90% a nějaký ten fanoušek Gunners se taky najde.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jde mi o to, ze se divis, ze jsou tu fanousci nejakeho klubu zrovna kdyz hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal jsem, že se divím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc se tomu smejes?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti to tak vidí, že jsem za svůj příspěvek dal pár smajlíků?

Reagovat
ADM

Posledné týždne sú celkom snové. Chytá sa Arnaiz, Roberto po zranení vo skvelej forme, Rakitič začína hrať ako hráč Barcelony, vratil sa Dembele, kúpil sa Coutinho, Paulinho má takmer viac gólov ako celý utok RM a ako bonus - Gomes je k nezastaveniu.

Reagovat
ADM

Ajaj, krásne som to zariekol s Albom.

Reagovat
ADM

Tak nie, klasicky prehaňal

Reagovat
Jordi Alba

Máš štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem ti to chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by to chtelo nejaky cas pro Alena.

Reagovat
blaugrana

Ešte keď odíde Arda, Deulofeu, Gomes a Rafinha, tak to bude šupa.

Reagovat
ADM

Paulinho potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta druhá půlka je teda hodně těžkej kus ke ztrávení ...

Reagovat
LAM

děsivej výkon.ůSnad na jaře začnem hrát něco koukatelnýho

Reagovat
blaugrana

Paudinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho klasa

Reagovat
Dr. Admess

Paulinho letos tomu CR7 fakt asi nedá šanci.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
Jordi Alba

Ronaldo asi souboj s Paulinhem docela podcenil.

Reagovat
Ed_Hazard

Regulérne by som chcel vidieť Crisovu odpoveď na to, čo hovorí na fakt, že má Paulinho viac gólov ako on

Reagovat
Baronne

I have 5 GB's, who is Paulinho?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

no dobrý, končim na chvíli s alkoholem asi...já tu minutu přemejšlim, co to je za pičovinu že má Ronaldo 5 GigaBytů achjo fakt mi to došlo až po minutě...

Reagovat
remeslnik

I have 5 GB´s - it´s I have five GayBox´s

Reagovat
Baronne

Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Nie je to moc funny.

Reagovat
ADM

Bale is overpriced, Benzema overrated. Honestly, this trio is basically, its just me carrying these two useless guys.

Ja som sa zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

beztak si to opravdu mysli

Reagovat
Ed_Hazard

Čakal som skôr video s tým zahodeným mikrofónom.

Reagovat
smazaný uživatel

To je lidská krysa a Zidane se tomu ještě tlemi jak trotl.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ty titulky nesedí beztak, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

tie anglické titulky sú joke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

fuj já ho nemůžu ani slyšet...on tu aroganci má v hlase vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

uplně pohodový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez se toho dotkl? Nebo další Messiho asistence?

Reagovat
technecium

Když se toho dotkne Suaréz, přičte se jemu, takzvaně, na Ronalda

Reagovat
Majk91

Reagovat
Baronne

Asi všichni včetně mě jsme si už mysleli, že Verma je prostě fail nákup, ale když jsme ho nejvíc potřebovali, tak začal hrát skvěle.. Jinak nevim proč, ale mám pocit, že Paulinho letos dá v LM nějakej hodně důležitej fík

Reagovat
blaugrana

On hral dobre stále, keď teda nebol zranený.

Reagovat
Dayman

Navas; Achraf, Varane, Nacho, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Bale, Ronaldo

Reagovat
misinho7

kedy sa konecne kurna dockame v zaklade naraz Isca aj Asensia ? asi nasa najlepsia dvojica co sa tyka spoluprace a hlavne Marco by mal hrat este viac ..ked sa vrati este palic Karim tak som zvedavy ako bude dostavat minuty cez Garetha a Karima..

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Karima to půjde.

Reagovat
Ed_Hazard

Očakávaná. Ale snívalo sa mi že pôjdeme do zápasu v rozostavení 3-5-2 Varane, Nacho, Vallejo - Marcelo, Kroos, Case, Modrič, Isco - Bale, CR A Isco vyzeral tak šťastne a spokojne na tej pravej strane!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Lobotka začína len na lávke?

Reagovat
smazaný uživatel

setri ho na barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Asi ho chce tréner šetriť, okrem prvých možno 2-3 zápasov hral do dnes všetko. Plus tomu pridal aj fakt že hral celý zápas cez týždeň v pohári (a budúci týždeň bude znova proti Barce v CdR)

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

aj som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si jdem pro tři body. Vamos Real!

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo nedostáva Mor šancu v základe? Vždy keď nastúpil tak hru neskutočne rozhýbal.

Reagovat
Kokesh

Ta reklama na vsech bannerech, CR7 Cristiano Ronaldo. To je fakt kouzelný

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší

Reagovat
MadMrJacky

To aby diváci v hledišti věděli, že dneska hraje

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
misinho7

ma niekto horsie centre ako Hakimi? za tu dobu co hraje u nas som ho nevidel dat poriadny center pripadne nahravku do 16nastky

Reagovat
Greny

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Navas vylejzá??? Zadarmo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem tu obranu vůbec nepochopil, hlavně jejich gol

Reagovat
smazaný uživatel

Wass by to poslal do něj nebo mimo, ale on tak hloupě vyběhne.

Reagovat
Greny

Tak to byl krasavec

Reagovat
misinho7

ja nechapem co to kurva za obranu mame ...a co robil Keylor teraz

Reagovat
Coutinho10

twl Wass

Reagovat
misinho7

ako mozme tak nechat obranu ...wtf to vyzralo ako keby je 90 min a my prehravame a musime dat gol..ale nie v 30 minute precislenie 3 na 2 wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Toni a Bale

Reagovat
smazaný uživatel

GAREEEEEEEEEEEEEEEETH!!!!

Reagovat
Dayman

Pekny. Uz to mohlo byt 3-0.

Reagovat
misinho7

Bale kurva pekne

Reagovat
misinho7

Karim by ani nepobehol po takejto lopte mozem nadavat co chceme ale Bale nato ze hral tuto sezonu tri a pol zapasu tak je oproti Karimovi totalne inde aj ked ta latka neni nastavena vysoko Karimom teda

Reagovat
Messiáš

Nez stacim napsat Wasse, tak Real vyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

A už vede!

Reagovat
Messiáš

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci ze Celty dnes mají létací den.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono GARETH !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně

Reagovat
Fairplay

Bale si jde pro Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Bale blázní

Reagovat
Ed_Hazard

AKo nemám slov. To čo hráme je proste ukážkový štýl chaosu a nemohúcnosti. Keylor a jeho rozohrávky, z toho ma ide jebnúť už odkedy prišiel, Modrič totálne v lese, Kroos ide na nejakom autopilotovi, totálne bez života, obaja stoperi jak po diskotéke, hlavne Varane a Cris tam len bicykluje. Jediný Bale sa mi trošku páči, aj keď je dosť zlaknutý z každého súboja..

Zatiaľ obrovská katastrofa. Toto nie je neforma, niečo sa musí diať v kabíne, za to by som dal ruku do ohňa...

Reagovat
misinho7

Garetha nespoznavam tuto sezonu zatial co hral tak furt gol alebo asistencia .. snad mu ta forma zostane

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som vravel že mu to bude sypať. Počkaj ešte na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Cris je dneska neviditelný.

Reagovat
misinho7

nedostal sa este do sance no ..skoda ale myslim ze jeden mu dnes padne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ano.

Reagovat
Billy McClane

Real Sociedad a Celta Vigo ... to su presne timy pre Garetha

Reagovat
smazaný uživatel

a najednou to jde, když má někdo v útoku chuť si nabíhat

Reagovat
smazaný uživatel

WELSH GOD

E

L

S

H

G

O

D

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

hakimi je ale strasne slaby..dufam ze na dalsiu sezonu s nim enrataju ako backup na RB lebo on bz nehral zaklad ani v time zo spodku tabulky...potrebuje sa prve riadne vyhrat a ukazat ci na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

*dopredu je strasne slaby

Dozadu si svoje pohlida, je tam kde bejt ma a nechybuje. Ale tak v listopadu mu bylo 19 a do minuly sezony hral ve treti lize.. mne tolik krev nepije. Navic proste se sehnanim backupu za Daniho to je tezky. Bud tam muzes mit takovyhleho mladicka, ktery ti aspon nebude remcat nebo sezenes nekoho kvalitnejsiho a ten ti za rok, dva prchne jako Danilo, protoze nebude dost hrat.

Reagovat
misinho7

s tym dozadu suhlasim ..ako mas pravdu aj s tym backupom mozno mna to tuto sezonu sere preto tak lebo dani je casto out cize Hakimi hraje dost a preto to az tak vidno...

Reagovat
Ed_Hazard

Mne skôr začína piť krv Marcelo presne opačnou vecou....drbe sa dopredu a potom dostaneme po jeho strane gól.....zas a znova preboha

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě by spíš zajímalo, jak moc se vzájemně ovlivňují Marcelova a Cristianova neforma.

Reagovat
Ed_Hazard

Očividne dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho styl. Útočný typ obránce. který neumí bránit.

Reagovat
Ed_Hazard

To mi je jasné, ale boli doby, keď si to vedel pohlídať aspoň pozične, teraz ani prd..

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních zápasech Marcelo tragedie. Většina gólů jde přes něj.

Reagovat
Robbie

Baleinho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škoda, ale Celta hraje dobře, Real udeřil skoro z ničeho, což jim teda tak nějak vrací smůlu, co zatím v sezoně mají. Sisto s Aspasem nejlepši tandem křídel v lize.

Reagovat
misinho7

dneska snad prvykrat v sezone sme mali 2 sance 2 goly ..inac 30 snaci 0 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi strašně naivní při bránění.

Reagovat
misinho7

ale ta hra je nieco katastrofalne ... tolko robi psychika alebo co? nechapem

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako říká se mi to s těžkým srdcem ale CR dělá co? Doslova nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Celta nás tlačí, tak zůstává na hrotu. Bohužel dnes to není jeho zápas.

Reagovat
Raul=Real

Jeho zapas to uz ale nie je v 90% pripadoch

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to celému týmu.

Reagovat
blaugrana

Kokesh nesúhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo v obraně strašně hoří... Takto zle jsem ho hrát dlouho neviděl ...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Navaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor

Reagovat
smazaný uživatel

NAVAS odčinil!!

Reagovat
Greny

Az na to ze ji chytl tak metr pred brankovou carou

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho tam je rozhodčí...

Reagovat
misinho7

ta nasa obrana je hanba co tam stvaraju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I ten střed zálohy dnes tragední.. Kovacic do hry!

Reagovat
pingla

kde to chytil? na malém vápnu?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl naprosto spickovej zakrok od Navase teda.

Reagovat
Greny

Jo jen se mela opakovat

Reagovat
Mateo16

Varane nech sa na to vysere a moze byt predany v lete. 3 sezony po sebe robi tie iste chyby

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor sice odčinil, ale nech ide už s tými kixami do riti. Čo chcel dokázať tým zákrokom? Však by bol Aspas z uhla jak sviňa keď by dostihol loptu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Aspas si vypyta penaltu aby ju hentak zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!

Reagovat
Visca el barca

Ten Kroos je tak šíleně laxní a pomalý hráč. Letos je naprosto příšernej.

Reagovat
Mateo16

Striedania to tomu zapasu este chybali 2 najlepsich hracov da dole ZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ved Ronalda nedal dole

Reagovat
Raul=Real

Dnes sa tazko urcuje najlepsi hrac z tej biedy...mozno ten Isco dajme tomu aa Bale za goly

Reagovat
Fairplay

Lobotka

Reagovat
Raul=Real

Tak a hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

HEHE

Reagovat
smazaný uživatel

Opět Marcelo útočný výpad. Kolikrát to ještě udělá ...

Reagovat
misinho7

velka hanba a katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Marcelo

Reagovat
Dr. Admess

Celtaaa!

Reagovat
Kenneth

Marcelo at jde dneska uplne do pici....

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo Treba robiť zidanovky, však čo jebať že vyhrávame o gol a ty po strate lopty budeš na tej lavej strane chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Pokolikáté už ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio mohl dávat do prázdné

Reagovat
Ed_Hazard

Bale dá aj tretí....

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Z lavičky ? Gareth je borec.

Reagovat
pingla

Ronaldo je uplne mimo, neuveritelny slaby

Reagovat
Kenneth

Kazdej je tam mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je mimo už dva roky

Reagovat
Gazza.8

Zidane je s týmem spokojenej ale

Reagovat
rave

"Navas looking for his defenders but they went missing like the kids in the Blairwitch project." Ray je dneska ve formě zase.

Reagovat
Mateo16

Cristiano je dnes uplne hotovy

Reagovat
smazaný uživatel

keby len dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas to ASPAS zkouší šmejd..

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu prebiras zezlo nejvetsi cule idiota po Barca1, gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak na Camp nou.

Reagovat
Dr. Admess

Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nevim, jestli se dívám na jiný zápas, ale o nohy mu zavadil a bylo to bez balonu...klidně to penalta mohla být...že to přihrál je jasné, ale nad tím se snad nebudeme podivovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jasná a teď už "mohla být" jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Real má u mě jiná měřítka než zbytek fotbalu hochu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ty máš celkově jiná měřítka, když fandíš té bandě herců..

Reagovat
Dr. Admess

Zavadil mu až při pádu o tu jednu. Jinak Marcelo jen stál a nijak mu nezabránil pokračovat ve hře. Byl to jasnej dive.

Reagovat
Rakoid

Jako já bych ji podle opakovanýho záběru asi písknul, nicméně kdybych tam byl jako rozhodčí v tý rychlosti a viděl na zemi šílenýho Aspase, taky se na něj vyseru

Reagovat
smazaný uživatel

ako ked ju nepiskol tak jasna zlta nie?

Reagovat
rave

Aspas je hňup, ideálně si to předkopne na střelu a pak spadne bez kontaktu.

Reagovat
Jacks11

Kolik nastavil?

Reagovat
smazaný uživatel

2 min

Reagovat
Dr. Admess

Nádhera.

No, nic, s Atlétikem a Valenciou to ještě bude ale boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciou ne

Reagovat
Dr. Admess

No, máš recht. Už jen to Atlétiko. Ale 9 bodů na ně, to si musíme pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko zas je majster v stracani so slabsimi, sice neprehraju ale remizuju. Cize Barca uz bojuje len sama so sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Lobotka > Ronaldo

Reagovat
Phillipinho

Letos urcite.

Reagovat
Ed_Hazard

Ani radšej neukázali nastavenie...to boli 2 min, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

takže kolik bodů? vyslovte to někdo za mě

Reagovat
smazaný uživatel

16

Reagovat
smazaný uživatel

To už je neRealné dotáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď 16 ale zápas mají k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden se náskok zase navýší.

Reagovat
misinho7

asi toto k tomu celemu ... 16 b liga stratena...snad uhrajeme aspon 3tie miesto ... tak snad uz len ta Copa a LM

Reagovat
JM

Flo a ZZ Rozmrdat fungující tým v jednom přestupáku, to chce kus umu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyyyborne

Reagovat
-Carles-

16 bodov

Reagovat
vilp

Jako vedu 1:2 na Celtě, sundám dva motory zálohy a pošlu tam dva hráče kompletně z formy a po vyrovnání stáhnu jednoho ze dvou útočníků, kteří můžou dát gól (ten druhý je Borja)... Geniální, Zizou, geniální...

Reagovat
Mateo16

Z BBC som bol za odchod BB ale dnes uz by mal odist aj Cristiano. Po futbalovej stranke zufalost a po Statistickej este vacsia.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale hrál dneska dobře

Reagovat
-Carles-

V lete budete mať HIN

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně rychle zapomínáš. Loňská sezona famózní a po půl roce, když se očividně nedaří celému týmu už odepisuješ některé hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta stratila 2 body, ale nevadi

Reagovat
puji

Do fungujícího je lepší nezasahovat, říká Pérez o zimních posilách

17.12.2017 11:50 - Aktuality

Reagovat
puji

Do fungujícího je lepší nezasahovat, říká Pérez o zimních posilách

17.12.2017 11:50 - Aktuality

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele