LaLiga - preview 12. kola

04.12.2020, 09:47, aktualizováno 07.12.2020, 08:09
Previews
Ipurua Municipal Stadium (© AFP)
Eibar neprohrál třikrát v řadě a další bodový zápis hodlá přidat proti Valencii. Ta se trápí a zatím vyhrála jenom třikrát, v tabulce je těsně nad sestupovými pozicemi...
SD Eibar - Valencia CF  (pondělí 21:00)
Šest let už Valencia na Estadio Municipal de Ipurua nezvítězila a nesmírně těžké to bude mít i v pondělí. Forma Los Che stále není optimální, na druhou stranu střed tabulky je ve Španělsku hodně vyrovnaný a případná výhra je může katapultovat k evropským pohárům.

Za jedenáct kol vyhrála Valencia jen třikrát a rozhodně nemůže být se svými výkony spokojena. Blýskat na lepší časy se mělo po výhře 4:1 nad Realem Madrid, ale zdá se, že ani to týmu příliš nepomohlo. Valencia v následujících dvou kolech nevyhrála a minulý týden dokonce na Mestalle podlehla Atléticu Madrid 0:1. V tabulce jsou svěřenci trenéra Gracíi až na nedůstojném patnáctém místě.

Valencia se je dobře vědoma, že musí zabrat. Před sezonou se hodně mluvilo o tom, že kádr opustila řada opor a vedení žádnou adekvátní náhradu nepřivedlo. Oslabení týmu je evidentní na výsledcích, ale jak ukázal zápas s Realem, pořád je v silách Valencie porazit jakýkoliv tým ve Španělsku. "Pokusíme se zápas vyhrát, ale bude to obtížné. Je to malý klub, ale velmi silný a těžký protivník. Už mnoho let jsme tam nevyhráli. V pondělí ale chceme tři body, budeme bojovat celých devadesát minut," prohlásil odhodlaně Daniel Wass. V Eibaru čeká Netopýry těžká šichta. Šest let Valencia odjížděla z Eibaru bez výhry a to bude chtít změnit. Eibar v posledních sedmi kolech prohrál jen jednou, nemá tedy špatnou formu, ovšem vysoký počet remíz mu nedovoluje strměji stoupat tabulkou. Je také zajímavé, že doma se Eibaru vůbec nedaří - ještě ani jednou nevyhrál, zatímco venku bral výhru ve třech případech. Minulý týden zvítězil na půdě Betisu Sevilla 0:2.

Minulá sezona přinesla dva velmi vyrovnané duely a pokaždé zvítězil domácí celek nejtěsnějším výsledkem. Vyrovnaná partie se očekává i v pondělí večer.

Oba celky se musí vypořádat s několika absencemi. Na straně domácích to jsou Cote, Quique González a Paulo Oliveira. V táboře Valencie scházejí brankář Cillessen, obránce Gayá i vykartovaný Guillamón.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Arbilla, Bigas, Burgos, Correa - Gil, Diop, Expósito, Pozo - Muto, García
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Wass, Paulista, Diakhaby, Lato - Musah, Račić, Soler, Guedes - Gameiro, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.20 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - SD Huesca  (neděle 14:00)
Na první pohled má duel Granady s Huescou jasného favorita. Granada je pohárovým účastníkem a v LaLize se pohybuje v první polovině tabulky, zatímco Huesca je se sedmi body poslední. Nicméně forma Granady není nijak oslnivá, po porážkách v LaLize přišla domácí porážka i v Evropské lize.

Granada doma podlehla PSV Eindhoven 0:1, ale protože PAOK nečekaně odevzdal všechny body kyperské Omonii, postoupila do jarní fáze společně s nizozemským soupeřem. Ve čtvrtek čeká Granadu ještě poslední zápas v Soluni, ve kterém ale o nic zásadního nepůjde.

Celek z Andalusie se tak může plně koncentrovat na domácí soutěž, kde začal ztrácet body. Granada nevyhrála už čtyři ligové zápasy v řadě, třikrát po sobě dokonce prohrála. To se nutně muselo promítnou v tabulce, ale aktuální osmá příčka by byla stále úspěchem. Před týdnem svěřenci Diega Martíneze prohráli ve Vigu 1:3.

Proti Huesce by měla být Granada jasným favoritem, ale musí se mít na pozoru. "Azulgranas" nepředvedli před týdnem proti Seville zas tak špatný výkon a i když ještě nevyhráli, jejich výkony se lepší. Huesca dokázala obrat o body i silné Atlético Madrid. Stalo se tak ve čtvrtém kole při remíze 0:0. Bod za remízu brala i o týden dříve ve Valencii.

A ještě jeden důvod, proč není radno Huescu podceňovat. Byli to totiž Azulgranas, kteří poslední vzájemný duel nad Granadou vyhráli, byť před dvěma lety v nižší soutěži.

Absence hlásí jen domácí strana. Na marodce zraněných zůstávají Neyder Lozano, Ángel Montoro a Fede Vico.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Neva, Sánchez, Duarte, Foulquier - Gonalons, Milla, Herrera - Machís, Molina, Suárez
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Maffeo, Ínsua, Siovas, Galán - Ferreiro, Mosquera, Rico, García - Ramírez, Mir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.08 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Betis  (neděle 16:15)
V neděli odpoledne se na Estadio El Sadar v Pamploně utká domácí Osasuna s Realem Betis a pojí je jedno - oba kluby jsou nejbližšími tabulkovými soupeři. Tým, který by tento téměř záchranářský duel nezvládl, by mohl spadnout do sestupové propasti.

O něco větší šance na vyšší příčky má právě domácí Osasuna. Ta totiž odehrála o jeden mač méně než její sok. O aktuální formu se nemůže opírat ani jeden tým. Oba se totiž potácí hodně blízko chvostu tabulky a vzhledem k tomu, jak odehrály poslední duely, se není čemu divit. Osasuna vyhrála soutěžní duel naposledy koncem října a od té doby se jí nedaří.

Domácí utkání bere jako příležitost zapomenout na minulé kolo, které se jí vůbec nevyvedlo. Od Barcelony totiž dostala čtyřku a její bránu sama neohrozila ani jednou. V celé LaLize navíc není tým, který by dal méně branek (8).

Z velké části je to způsobeno také rozsáhlou marodkou, která se stále nelepší. Jsou na ní mimo jiné Brandon, Adrian, Torró, Ávilla, Pérez nebo Calleri. Betisu pro tuto chvíli schází Camarasa, Bravo nebo Mandi.

Ani Béticos nezažívají povedené dny, což dokazují aktuální patnáctou příčkou. Prohráli už sedm duelů z jedenácti. Aktuálně táhnou nelichotivou šňůru čtyř porážek v řadě a v těchto duelech dostali dohromady už 11 branek! Naposled doma nestačili na jasně lepší Eibar. Se 23 inkasovanými góly má nejhorší obranu ligy.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Roncaglia, Hernández, Garcia, Pérez - R. García, Moncayola, Oier, Torres - Gallego, Budimir
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Bartra, Sidnei, Moreno - Guardado, Rodríguez - Joaquín, Fékir, Herrera - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.28 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Elche CF  (neděle 18:30)
Villarreal dál stíhá první dva týmy a nehodlá se otáčet na soupeře za sebou. K tomu by mu mohlo hodně pomoci utkání v neděli v podvečer, kdy se na Estadio de la Cerámica dostaví nováček z Elche.

Co myslíte, kdo v minulosti vyhrál víc vzájemných duelů - Villarreal nebo Elche? Odpověď vás asi překvapí, protože je to remíza. Ano, účastník evropských pohárů s Elche z jedenácti duelů prohrál čtyřikrát a čtyřikrát nad ním zvítězil. Po dobu, co se oba soupeři pravidelně utkávali ve druhé nejvyšší lize, vyhrávalo pravidelně Elche. LaLiga je zase jasně na straně Villarrealu.

Ze čtyř prvoligových klání se Elche neradovalo z výhry ani jednou. Naposledy se na tomto stadionu Elche představilo před více než pěti lety a těsně prohrálo gólem Joela Campbella. Teď Elche narazí na soupeře, který zatím v sezoně prohrál jen jednou. Ve třetím kole dostal klepec od Barcelony, ale od té doby se mu daří udržovat si dobrou formu. V LaLize mu pět výher a stejný počet remíz stačí k průběžnému třetímu místu.

Do duelu s Elche jde Žlutá ponorka po zvládnutém utkání Evropské ligy, v němž se mu díky brance Samuela Chukwuezeho povedlo porazit domácí Sivasspor. Problémem by pro trenéra Emeryho mohla být absence několika ofenzivních hráčů, protože mimo jsou Bacca, Alcácer a také Moi Gómez. Hrát ještě pár měsíců nebude ani Moreno.

To Elche má v tomto ohledu mnohem větší možnost výběru základní sestavy, protože jí schází jen útočník Lucas Boyé. Ten minule neudržel nervy na uzdě a dostal ještě v první půli dvě žluté karty. Tím hodně oslabil svůj tým, který dokázal nakonec jen remizovat s Cádizem. Přesto je Elche po devíti odehraných duelech na skvělém desátém místě.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Estupiñán - Trigueros, Iborra, Parejo - Pedraza, Moreno, Chukwueze
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Verdú, González, Josema - Guti, Marcone - Josan, Morente, Fidel - Milla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.40 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Sociedad  (neděle 21:00)
Deportivo Alavés nabralo v uplynulých týdnech na velkém sebevědomí a po remíze s Barcelonou a výhře na Realu Madrid chce doma porazit i rivala Real Sociedad. V tabulce panuje mezi oběma soupeři velká propast, zatímco Baskové jsou na špici, Alavés má o jedenáct bodů méně a je na třináctém místě.

Po dlouhých takřka dvaceti letech se fotbalistům Deportiva Alavés podařilo zvítězit v Madridu nad Bílým baletem. Byla k tomu potřeba pořádná porce štěstí a pochopitelně precizní výkon. Alavés zaskočil Zidanův výběr dvěma góly a Madrid už stačil jen zkorigovat. Senzační výhra ale nebyla dílem náhody. Deportivo už dokázalo obrat o body i Barcelonu, stalo se tak v osmém kole na konci října. Alavés v tuto chvíli pět zápasů neprohrál a kouč Pablo Machín může být spokojen i s herním projevem týmu.

Real Sociedad ve čtvrtek remizoval s Rijekou 2:2 a výrazně si zkomplikoval postup do jarních bojů Evropské ligy. Aby se Baskové nemuseli ohlížet na jiné výsledky, potřebují v Neapoli zvítězit. Za jistých okolností jim stačí k postupu i remíza nebo dokonce porážka, ale to by potom záleželo na výsledku Rijeky s Alkmaarem.

Ve španělské LaLize si Baskové stále drží vysoký standard a už sedm zápasů v řadě neprohráli. V této sérii navíc získali šest výher a jednu remízu (1:1), která se zrodila před týdnem v souboji s Villarrealem.

Deportivu bude chybět dlouhodobě zraněný Pere Pons, stejně jako Manu García. Podobná situace panuje i v táboře hostí. Luca Sangalli stále laboruje se zraněním a k dispozici ještě nebudou ani Asier Illarramendi a Elustondo. Velkou ztrátou je absence Mikela Oyarzabala, který se zranil v zápase Evropské ligy proti Rijece.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Lejeune, Navarro - Rioja, Battaglia, Pina, Jota - Joselu, Pérez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Normand, Muňoz - Silva, Guevara, Merino - Portu, José, Isak
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.31 - 3.64 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Getafe CF  (sobota 14:00)
Levante bude na Estadi Ciutat de València v sobotu odpoledne hostit Getafe a doufá, že po sérii remíz konečně zvládne vyhrát. Getafe zde navíc téměř devět let nevyhrálo.

Výsledek 1:1. To už musí hráčům i fanouškům Levante připadat jako každodenní stereotyp. Tento výsledek se totiž zrodil už v posledních pěti duelech Levante za sebou! A minulé kolo mohlo skončit ještě mnohem hůř, protože Levante ještě sedm minut před koncem prohrávalo na půdě Realu Valladolid. Naštěstí pro hosty se kopala penalta, kterou v 83. minutě proměnil střelec José Campaña.

Přesto to Levante zase tak moc nepomohlo a před začátkem 12. kola LaLigy je stále až na předposledním místě. Z výhry se radovalo jen jednou, v utkání s Osasunou. Ale to už je poměrně stará záležitost, protože od ní uplynuly už víc než dva měsíce. Levante stále nemůže počítat s dvojicí Doukouré - Bardhi.

Ani Getafe nebude úplně komplet, protože mu schází Suárez a Manojlović. Maksimović už se ale dal dohromady po svalovém zranění. Getafe je v tuto chvíli na sdílené desáté příčce a za deset duelů uhrálo jen 13 bodů. Od slavné výhry nad Barcelonou nedokázalo tříbodový zisk zopakovat ani jednou.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Vezo, Postigo, Pier - Son, Rochina, Malsa, Melero, Clerc - Martí, Morales
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, Dakonam, Rodríguez, Olivera - Hernández, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Ángel Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.07 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (sobota 16:15)
V sobotu večer se budou oči mnoha fotbalových fandů upínat na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Domácí Sevilla zde krátce po čtvrté hodině uvítá další velkoklub. Elitního zástupce španělského fotbalu, Real Madrid.

A můžete od tohoto souboje očekávat hodně velké drama se spoustou šancí. Oba soupeři mají ofenzivní styl v krvi a rádi jej demonstrují i ve vzájemných střetech. Ostatně, bezbranková remíza mezi nimi už hodně dlouho po utkání nepanovala. Naposledy zůstaly střelecky oba týmy na suchu v roce 1993!

Sevilla je jedním ze čtyř týmů, které mají v LaLize odehráno jen devět zápasů. Přesto ale zvládá s Realem držet krok a je od něj na pátém místě vzdálena jen bod. Velkou zásluhu na poměrně solidním umístění má především obrana. Ta se sice ani zdaleka nechytá na špičkovou defenzivu Atlética Madrid, ale s osmi inkasovanými góly je přece jen třetí nejlepší v lize. A tak je kuriózní, že pokud se teď mluvilo o Seville, nejvíc kritiky schytávala právě obrana.

Mluvím samozřejmě o jejím účinkování v Lize mistrů a střetu s londýnskou Chelsea. Respektive o jejím střetu s Olivierem Giroudem. Stárnoucí kanonýr opět jednou ukázal, jak umí být platný a schopný, protože Sevillu zesměšnil hned čtyřmi góly! Seville sice postup neunikne, ale varování je to enormní.

Pravdou je, že nechytal ani jeden z dvou prvních brankářů, které Julen Lopetegui používá. Do brány se při svém neslavném debutu dostal mladíček Alfonso Pastor, který v této sezoně odehrál vůbec prvních 90 minut. Možná si připíše další, protože Vaclíkův problém není znám, stejně jako délka jeho absence. Jisté je, že z covidu se vyléčil brankář Bounou, který už od čtvrtka trénoval s týmem, stejně jako mladý útočník Carlos Fernández.

Mimo hru tak zůstávají jen Escudero, Acuña a Suso. Trenér Lopetegui doufá, že se jeho tým co nejdřív vzpamatuje z těžké porážky. "Hráli jsme velmi špatně, to je jasné. V obraně jsme dělali hloupé chyby a měli jsme velké problémy s neustálým pohybem hráčů Chelsea. Teď se z toho ale musíme poučit a jít dál, protože nás čeká další velký zápas."

Jeho celek se postaví proti naštvanému Realu. Slavný královský klub totiž zažívá hodně náročné časy. Z posledních pěti soutěžních duelů se mu povedlo vyhrát jen jediný zápas. V rámci LaLigy mu patří 4. místo i přesto, že Real v minulém kole nepochopitelně podlehl Deportivu Alavés.

Náladu si chtěl spravit v Lize mistrů, ale tam nestačil na do té doby marný Šachtar Doněck. Trenér Zidane nemůže počítat s několika klíčovými hráči, zraněnými Ramosem, Valverdem, Carvajalem a Hazardem. Zpět do hry ale vítá vyléčeného útočníka Luku Joviće.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Koundé, Diego Carlos, Rekik - Jordán, Fernando, Rakitić - Torres, De Jong, Ocampos
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vázquez, Varane, Nacho, Mendy - Ødegaard, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinícius jr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.53 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Real Valladolid  (sobota 18:30)
Ve Španělsku zůstává jen jeden tým neporažen - Atlético Madrid. Svěřenci Diega Simeoneho se v sobotní podvečer představí na Wanda Metropolitano proti Valladolidu. Hosté se pohybují na hranici sestupového pásma, ale v posledních týdnech mají solidní formu a v Madridu by rádi překvapili.

Atlético Madrid má za sebou těžkou bitvu s Bayernem (1:1) v Lize mistrů, po které sice udrželo druhé místo, avšak postup v kapse nemá. O tom, kdo obhájce z Mnichova doprovodí do osmifinále, se rozhodne až v posledním kole v Salzburgu. Pokud si chce Atlético zahrát Ligu mistrů i na jaře, nesmí v Rakousku prohrát.

Diego Simeone ví, že středeční duel bude naprosto klíčový a proto se jeví šetření největších opor jako pravděpodobná varianta. Colchoneros sice ve Španělsku neprohráli a mohou jít na průběžné první místo, avšak situace si žádá upřednostnění aktuálních priorit. Atlético v domácí soutěži zaznamenalo už šest výher v řadě. Naposledy vyloupilo Mestallu vlastním gólem Toniho Lata. Zápasy uplynulých týdnů zase tak trochu připomínaly "staré" Simeoneho Atlético, které zvládalo vyhrávat po jediném gólu.

Valladolid je v dobré kondici, když získal sedm z posledních devíti možných bodů. Tým trenéra Sergia Gonzáleze neprohrál tři utkání v řadě, přitom ještě donedávna na první výhru čekal. Dočkal se 8. listopadu proti Athleticu (2:1) a hned vzápětí přidal i první venkovní výhru nad Granadou (3:1). Minulý týden Pucelanos remizovali s Levante 1:1 a v tabulce se posunuli na nesestupové sedmnácté místo.

Natáhnout sérii bez porážky na čtyři zápasy však bude složité. Valladolid v hlavním městě Španělska od roku 2009 nevyhrál a celkově má s Atléticem výrazně horší vzájemnou bilanci. Určitým příslibem je jednak aktuální forma a také loňská sezona, kdy ve dvou vzájemných zápasech padl dohromady jen jeden gól.

Atleti budou bez Vršaljka, Costy a Giméneze. Tito tři hráči nezasáhnou do utkání vinou zranění. Ani hosté nebudou kompletní, chybí totiž Kiko Olivas.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Felipe, Savić, Trippier - Lemar, Ňíguez, Koke, Vitolo - Félix, Correa
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Hervías, Fernandez, González, Nacho - Orellana, Alcaraz, Emeterio, Plaňo - Sousa, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.39 - 8.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cádiz CF - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Barcelona si už zajistila postup v Lize mistrů a teď může vrhnout veškeré síly na domácí soutěž, kde zatím strádá. Aktuální sedmé místo je rozhodně neuspokojivé, na druhou stranu Barca je jen tři body za čtvrtým Realem Madrid a má o jeden odehraný zápas méně. Od střetnutí v Cádizu se očekává vítězství. Katalánci tam od devadesátých let neprohráli a navíc říjnová forma domácích je tatam.

Cádiz prožil skvělý měsíc říjen, během kterého ani jednou neprohrál a naopak vedle tří výher přidal dvě remízy. Vrchol tohoto období nastal 17. října v podobě výhry na půdě Realu Madrid. "Žlutá ponorka" skolila úřadujícího mistra po brance Anthonyho Lozana a i v dalších kolech byla úspěšná. Nějakou dobu se pak domácí pohybovali v popředí tabulky, ovšem po výprasku na Atléticu Madrid 0:4 se vše otočilo a v listopadu ze tří zápasů pouze jednou remizovali.

Proti Barceloně budou mít pochopitelně velkou motivaci. Někteří fanoušci ještě pamatují slavnou výhru 4:0 v roce 1991. Nic podobného už se v pozdějších letech neopakovalo a není to příliš pravděpodobné ani tentokrát. Šanci na výhru ale Cádiz má a zápas na Realu je toho důkazem.

Zvláště když je letošní Barcelona tolik zranitelná. Kataláncům se sice v LaLize nedaří, ale v Lize mistrů je to jiná písnička. Z pěti zápasů pět výher a suverénní postup. Odpověď, z jakého místa to bude, přinese až závěrečný duel s Juventusem, který je na programu v úterý na slavném Camp Nou. Připomeňme si ještě, že v týdnu Barca i bez Lionela Messiho porazila Ferencváros 3:0.

Jiný příběh píší Blaugranas ve španělské nejvyšší soutěži. V minulém kole si zastříleli proti Osasuně, ale předtím nestačili na Atlético 0:1 a v tabulce jim patří až sedmé místo. Od začátku sezony Barcelona ztratila body již v pěti případech, ale poslední výsledek snad skýtá lepší vyhlídky.

"Zdá se, že Cádiz doma jen obtížně získává body, ale celkově se mu daří a je záludným soupeřem, na kterého se musíme soustředit," prohlásil na tiskovce Ronald Koeman a připomněl, že Cádiz doma v této sezoně ještě nezvítězil. "Nemůžeme si už v LaLize dovolit ztrácet další body. Musíme vyhrát v roce 2020 všechny zbývající zápasy," apeloval nizozemský kouč.

Cádiz nastoupí bez trojice Luismi Quezada, José Mari a Juan Cala. Stejný počet hráčů bude chybět i Barceloně, jmenovitě se jedná o Ansu Fatiho, Sergiho Roberta a Gerarda Piquého.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Alcalá, Mauro, Fali - Espino, Jonsson, Fernández, Iza - Izquierdo, Lozano, Sánchez
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Dest, Mingueza, Lenglet, Alba - Busquets, Jong - Pedri, Messi, Coutinho - Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.10 - 6.53 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Celta Vigo  (pátek 21:00)
LaLiga opět klepe na dveře a také v rámci 12. kola se dočkáme jednoho zápasu s předstihem už v pátek. Do Bilbaa se přihrne Celta Vigo, která minule po hodně dlouhé době konečně vyhrála a moc ráda by si udržela fazonu i proti Bilbau. To se ale nevzdá bez boje.

Stadion San Mamés Barria, kde své domácí zápasy hraje baskická chlouba, se stane dějištěm bitvy o tři body už v pátek večer a Athletic bude sázet mimo jiné právě na domácí prostředí. V něm totiž s Celtou prohrává opravdu málokdy. On zde tedy obecně moc neprohrává, ale s Celtou to platí dvojnásob. Celek z Viga se domů vracel se třemi body jen třikrát za posledních dvacet let!

To už je pro Celtu solidní strašák. Jako by nestačilo, že Baskové zatím prožívají poměrně dobrou sezonu. Zatím jim patří solidní deváté místo s tím, že jim schází jen dva body na šestou příčku, která zaručuje předkolo nového formátu Evropské konferenční ligy. Má ale potížeí s marodkou, na kterou se opět dostalo několik hráčů.

Zcela fit není Nolaskoain. A aby toho nebylo málo, tak klíčový stoper Iñigo Martínez nasbíral přílišný počet karet, takže ani jeho se domácí duel týkat nebude.

Celta je na tom ale v tomhle ohledu snad ještě hůř. Pro karty jí schází hned na dva duely Yokuslu a zranění brání trenérovi postavit do hry Álvareze, Juncu, Mora a Vázqueze. I s nimi v sestavě by ale Celta byla jasným outsiderem, protože forma rozhodně není na její straně. V minulém kole sice porazila 3:1 Granadu, ale bylo to její teprve druhé vítězství v posledních deseti utkáních. Aktuálně jí stále patří až 18. místo.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Álvarez, Núñez, Yuri - Vencedor, Vesga - Williams, Muniain, Berenguer - Villalibre
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Murillo, Olaza - Méndez, Suárez, Tapia, Nolito - Aspas, Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.26 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad1173122:524
2.Atlético Madrid972019:223
3.Villarreal CF1155115:1120
4.Real Madrid1052316:1217
5.Sevilla FC951312:816
6.Cádiz CF114349:1215
7.FC Barcelona942319:914
8.Granada CF1042411:1714
9.Athletic Bilbao1041512:1013
10.Elche CF93429:1013
 Getafe CF103439:1013
12.SD Eibar113448:913
13.Deportivo Alavés1134411:1313
14.Valencia CF1133517:1712
15.Real Betis1140712:2312
16.CA Osasuna103258:1311
17.Real Valladolid1124511:1610
18.Celta Vigo1124511:2010
19.Levante UD1015410:158
20.SD Huesca110748:177

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (153)

Přidat komentář
roman1978

tak snad opět za tři body

Reagovat
valloire

Hráči Barcelony nedostanou v lednu plat... Je zima, začíná přituhovat.

Reagovat
valloire

...nasadil bych zdrcující úder přebujelým financím : tisknout černobíle a to by bylo, kdyby na platy nebylo

Reagovat
Xavi

Nebo by to mohlo zaplatit město ne?

Reagovat
valloire

to je jen mýtus

Reagovat
misinho7

Treba nam vyhru. Ale hrame na stadione kde sa nevyhrava lahko aj ked mame najlepsiu formu ocakvam ale klasiku ze dnes, Lm a mozno aj atletov zvladneme vsetci sa uspokoja, lebo teito veci ZZ vie davat a potom pride zas dajaka Huesca a prehrajeme a znova dookola

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed that Eduardo Camavinga has signed with Jonathan Barnett's Stellar Group, after meeting with pretty much every big name agent. Barnett: "We're looking forward to working closely with him and his family."

Barnett je ten kokot co je agentem Balea. Parada.

Reagovat
misinho7

Takze z Camavingu uz nic.

Reagovat
Gazdo

No pre Camavingu nadhera. Taky plat na tak dlho ako Bale dostat tak je stastny

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

když dneska Real padne, bude to Zidanův konec nebo se jede dál?

Reagovat
zasranej malíř

Rozhodne zápas s Gladbachem nejspíš

Reagovat
CHONG

Tak jo Lope, pojď si pro svou pomstu a přibliž nás k vykoupení.

Reagovat
Rothbard

Je tu nějaký fanoušek RM, který si kupoval Madridista card? Letos při BF to vyšlo na 10€. Zajímalo by mě, za jak dlouho přijde uvítací balíček domů.

Reagovat
Israha

Když Zidane nedá dnešek a středu, a Peréz ho vypere, koho místo něj? Resp. myslíte si, že je z aktuálně dostupných voleb reálný někdo, kdo bude mít lepší výsledky, než Zizou, a zároveň zatraktivní herní projev? Já o tom totiž pochybuju. Ten kádr je dobře připravený pro Allegriho, ten z velké defenzivní síly a průměrné ofenzivy vytříská maximum, ale koukatelné to taky nebude. A Pochemu ani jinému progresivnějšímu kouči moc nevěřím, že nějak tělesně vyléčí Hazarda, mentálně Joviće, zvedne sebevědomí Asensiovi, zklidní Vincka nebo odbourá náladovost Rodryga.

Reagovat
CHONG

Aha, takže osmá minuta, prohráváme a hrajeme o deseti, to už to nebudu ani zapínat

Reagovat
Jordi Alba

Zatím ta predikce, že největší zklamání sezóny bude Bordalás nevypadá nereálně.

Reagovat
CHONG

Ale Bordalás je u nás ten nejmenší problém...

Reagovat
Mateo16

Courtois; Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Mendy; Casemiro, Modrič, Kroos; Rodrygo, Vinícius a Benzema

Reagovat
misinho7

Co zas stvara ZZ s Martinom? Ja mam pocit ze okrem jeho oblubencov dalsich tam dava podla nejakeho random generatora. Nechapem akoze ...ach.

Reagovat
Ángel di María 22

Bez Ramose, s Lucasem, Casemiro Modric Kroos a vepredu dva brazislký nekopové.

To je neuvěřitelně špatný. Pokud bychom měli hrát dobře, předvádět pěknej fotbal a mělo by to hlavu a patu, tak si samozřejmě přeju, ať vyhrajeme. Ale obávám se, že na 99% to zase bude ta stejná holomajzna. A potom, hlavně ať už to skončí, ukopat to z rohu na 0:1, na to už seru. Je čas vzít jinýho trenéra a brutálně ten kádr překopat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já nevím, kde berete přesvědčení, že na nějakou brutální přestavbu budete mít finanční prostředky. Mimochodem se pořád mluví o tom, jak má Barca přestárlý kádr a že bude během příštích let upadat, ale pořád tam vidím větší perspektivu než u vás. ZZ dokázal zabudovat a zlepšit minimum hráčů a ty úspěchy v LM budou vykoupeny několika lety průměrnosti (samozřejmě na poměry Realu), tam vidím podobnost s treble Barcy v roce 2015, což nás stálo dlouhý roky utrpení a ostud v LM.

Reagovat
Kokesh

To ty jsi tu perspektivu viděl větší i v loňské sezóně, ještě si na tu diskuzi pamatuji. A po ní jste tu vyhazovali skoro celý kádr...

Zlepšení hráčů opakuješ stále jako kolovrátek...přitom plno hráčů pod ním zažilo nejlepší roky kariéry, osobně vytipoval několik mládežnických hráčů a třeba Valverde se pod ním vypracoval na nejhotnejsiho hráče RM. Těch příkladů je plno...

Chápu tvou averzi vůči Asensia, ten zažívá hrozný herní úpadek, ale když se podívám na toho vašeho vychvalovaného poloboha v City a jak se podobně nyní utápí Jesus, Sterling, atp., tak bych v tom nehledal fakt žádnou vědu....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl a nevím, co je na tom tak špatnýho. Který hráče konkrétně vytipoval? Jestli má být Valverde nejhodnotnějším hráčem kádru, tak je to asi dokonalý příklad toho, v jakým je stavu. Vůči Asensiovi nemám žádnou averzi, na to jsem upozorňoval ve chvíli, kdy se kolem něj strhnul neuvěřitelný hype. Mimochodem v jeho cestě myslím jde Rodrygo, to je taky hráč, který se díky pár momentům dost přeceňuje. Zato Vinícia bych neodepisoval, má fakt skvělý driblink a pokud se trochu uklidní, což samozřejmě může i nemusí, má daleko větší potenciál. Kdy jsem naposledy dělal z Pepa nějakýho poloboha? Naopak jsem ho několikrát kritizoval za ty jeho nesmyslně protaktizovaný zápasy, kde už tradičně přechytračí sám sebe a dokáže se tak porazit sám, za což schytává zaslouženou kritiku.

Reagovat
Kenneth

Vinícius může mít skvělý driblink, ale i po 2 letech v Realu má stále zakončování a finální řešení situací na úrovní hráče okresního přeboru. S Rodrygem souhlas, to je obyčejný průměrák který v Realu níkdy díru do světa neudělá a do 2 let je pryč. Doufám že tam místo něj bude v příští sezoně Kubo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viníciův vývoj se asi zbytečně uspěchal, místo toho, aby hrál spoustu minut ve slabším klubu LaLigy a postupně se zlepšoval, tak nějak se zaseknul a kromě tragickýho zakončení nemá ani konzistentnost výkonů. Ale na druhou stranu to ti mladíci mají fakt těžký a nebál bych se to hodit na Hazarda, který vás prostě měl táhnout a věřím tomu, že kdyby tomu tak opravdu bylo, někdo z mladých by se k němu připojil. Takhle jsou v brutálně složitý situaci táhnout ve dvaceti Real Madrid, to po nich opravdu nikdo soudný chtít nemůže. Kubo je super, ale příští sezónu bych ho tam asi ješté neviděl, pouze by to přibrzdilo jeho herní vývoj. Potřebuje nejdřív pořádně hrát a prosadit se v Ponorce, kde má mimochodem na svou pozici silnou konkurenci, tam úplně nevím, jestli to hostování bylo dobře zvolený.

Reagovat
Israha

S tím Hazardem to je naprosto přesné. On a druhotně Asensio měli být ti "seniors", od kterých se budou mladí Brazilci učit a svezou se na jejich kvalitě, aby mohli začít zlepšovat svou vlastní. A nakonec to dopadlo tak, že splašený a nekonzistentní Vincek je z nich nakonec nejlepší, což je smutné konstatování, a rozhodně ne nějaká pochvala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tohle je tak neuvěřitelná jednička, ze bookmakeri delaji sázkařům predcasne Vanoce za kurz 2,8

Reagovat
smazaný uživatel

No to moc nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma Casemiro za roztrhany dres?

Reagovat
Anacron

Na naše poměry jsem začali docela dobře a není to tak strašný. Ale prostě je to stejně úplně k ničemu, s tím co nám běhá v útoku.

Btw koukáte někdo na bein? Přijde ta ženská extrémně otravná jenom mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si teda zrovna rikal ze je celkem supr. Neplaca zadny sracky a je videt ze tomu rozumi. Mnohem lepsi nez Ray Hudson, kterej tam 90 % casu akorat rve jako opice.

Reagovat
Jerichoo

Presne. Ta žena je super

Reagovat
Anacron

Mě jde spíš o ten její projev a hlas. Vůbec mi tam nesedí. Připadá mi to jak nějaký hlášení ve zprávách. Ale možná je to právě proto, že očekávám v té dvojici s Philem ty skřeky co vydává Hudson(Kterého mám zas naopak já rád)

Reagovat
misinho7

Sance tam su nie je to take zle na nase pomery. Ale tipujem ze Sevilla prvykrat vystreli da gol a je po zápase.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nehrajete špatně, ale tak nějak všichni asi víme, že jste v ofenzivě neškodní. Sevilla se mi nelíbí, ale dá se předpokládat, že to dokážou z lavičky oživit a třeba En Nesyri je fakt superžolík.

Reagovat
kaja900

asi tak, my pálíme šanci za šancí.. a bojim se že z první větší šance dostaneme klasicky gól

Reagovat
Salfovic

To je díra.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky Real A az budou hrat doma, tak prohraji s Elche

Reagovat
Robbie

Ten Real je v hrozném rozkladu, obrana je hnus, když za Real nastupuje Nacho který nemá na Real, navíc na stoperu je ještě horší, Varane ten hráč měl už být jasný leader, ale nedokáže to, poslední dobu šlo přes něj strašně gólů, za 60+ bych se nebál ho prodat to samý Kroos, alibistista který přihrává jen dozadu, proto tak vysoké procento úspěšnosti, ale jinak špatnej, Modric už stárne a náhrada za něj je možná Odeggard, potom ty dva " zázračný děti" Rodrygo a Vinicius jr, taky hrají furt, chápu že nic lepšího Real nemá, ale ty můžou hrát tak za nějaký Getafe, Asensio dal pár hezkých gólů, ale potenciál sem v něm nikdy neviděl, já si myslím že Courtois-Carvajal-S.Ramos-Stoper Leader-Mendy-Casemiro-Valverde-Odeggard-Isco-Benzema-Rodrygo jako diamant 4-4-2 by fungovalo lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to vzdavam. Tu sracku s "alibistou" Kroosem tu pises uz ponekolikaty. Pokazdy ti sem hodim odkaz na to, ze Kroos je naopak jeden z nejlepsich hracu v Evrope co se tyce prihravek dopredu a ty to stale ne a ne pochopit.

Reagovat
kaja900

asi tak hroznej odborník

Reagovat
Kincl

Sevilla 100 přihrávek a kulové z toho

Reagovat
Phillipinho

Casemiro jasnej slapak na Ocampose, zluta karta a nema hrat pristi tyden derby. Oh wait

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to skončilo 0:1.

Reagovat
roman1978

To nic, jsi tu nový.

Reagovat
Gazdo

On je hlavne troll tak opatrne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jsem.

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
valloire

Jsi tu nový, tak tě poučím. Real Madrid vždy drtivě vítězí. Je to jedna z vlastností toho klubu. Jestliže nezvítězí, jedná se o podvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už těch podvodů bylo letos celkem dost.

Reagovat
valloire

no to mi povídej, je to skandál

Reagovat
eliskafan

Ta Sevilla jsou taky trapáci, že prohrají s takovým odpadem

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
FC Porto FC

Doufám že mě atletico nevyjebe kdyz mám vsazeno...

Reagovat
Phillipinho

Llorente je fakt o parnik rychlejsi a silnejsi nez ostatni hraci. To je fakt neskutecny.

Reagovat
roman1978

Bus, zase

Reagovat
smazaný uživatel

Bus začal skvěle, tři dlouhé průnikovky a jedno odebrání míče za 5 minut

Reagovat
patas92

Mingueza wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Mingueza wtf Ale vypadalo to na lehký faul

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho to se dalo trefit do brány

Reagovat
smazaný uživatel

zase je v lese...

Reagovat
dextroza_m

Nevadi, otočíme, šance mame.

Reagovat
dextroza_m

Mam pocit, ze ta hra bavi i Lea.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kolikrát ještě ty naše tři “10” společně nebudou fungovat, než to Koeman uvidí a použije Dembélého?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je tak zbytečný hráč, že to snad ani není možné. Okamžitě prodat do Wolverhamptonu za 60 mega liber.

Reagovat
smazaný uživatel

tolik by za něho nedali ani bez covidu...

Reagovat
smazaný uživatel

úplně v klidu. Ti dají raketu za kohokoliv, kdo mluví portugalsky.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak hlavně optimálně už v zimě...

Reagovat
Kincl

Vysvětli mi jednu věc, proč nebyl v Bayernu až tak hrozný?

Reagovat
Gazdo

Ale bol. V Bayerne sa dost viezol s tymom nez aby podaval nejake hviezdne vykony

Reagovat
irik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc udělá vždycky minimálně tři dotyky, než se mu uzavřou všechny solidní možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně připadá, že on vůbec neví, kde se pohybovat, aby byl nebezpečný nebo jinak užitečný.

Reagovat
roman1978

Suverénně nejhorší nákup v historii barcelony. Je to dobrý hráč, ale ne pro nás. Do přestupaku musí být každý zápas v základu, aby se mu trošku zvedla cena. A hned 1. Ledna prosím prodat kamkoli.

Reagovat
dextroza_m

Demb na plac místo Coutse

Reagovat
roman1978

Kdokoli má plac místo Coutse

Reagovat
roman1978

Na

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to blbě, výkon se postupně zhoršuje, málo důrazu a pohybu... O poločase Coutinho out, Dembélé in.

Reagovat
roman1978

Ale aspoň Destinho mi dělá radost.

Reagovat
dextroza_m

Leo kope ty rohy jak šlampák

Reagovat
dextroza_m

aha, tak i Couts, paráda... Naše rohy = jistota..

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takové bezradnosti jsem se bál A co tam dnes Koeman vyvádí s de Jongem vůbec nechápu

Reagovat
2miguel1

akonahle je tam Sergio Messi, mohli sme očakavat takyto priebeh zapasu. Bez nich by to bolo rychlejsie. Messi by mozno aj hral rychlejsie od nohy,len je to ako keby nastavenie ostatnych hracov postavit sa do toho obliehajuceho v 16nastke a hladat Messiho. Sergio je momentalne nas najslabsi hrac aj ked sa snaži nieco vymysliet. Jeho ‘ukludnenie’ hry nas stoji volnejsich priestorov

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Busquets dnes hraje docela rychle od nohy a v prvních dvaceti minutách tam měl hromadu kolmých a průnikových přihrávek.

Reagovat
roman1978

Frenkie, Bus, Leo, Griez a Couts dohromady nebude nikdy fungovat. Nikdy. Je to pomalé, profesorkske, alibisticke.

Reagovat
LAM

Tragédie. Zase dostaneme Haluza gól z jediný šance soupeře a pak už jenom beton. Liga je letos prostě úplně mimo a se mi tu smáli, když jsem psal, že hrajem o Top4. Coutinho, Sergio dolů a Dembele, Pedro do hry.

Reagovat
Gazdo

Ako citam tak moje rozhodnutie nepozerat zapas po oznameni zostav bolo spravne

Reagovat
roman1978

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Koeman. Coutinha už prosím nechat na lavici navždy a Mingueza si vystřídání taky zasloužil za to, že jak vůl hlavičkuje na vlastní bránu

Reagovat
roman1978

Prostě tam musel nacpat pedriho a tak si řekl, že ming nebude brblat

Reagovat
roman1978

Nejvíce přihrávek mezi dvěma hráči, co pamatuji a téměř všechny absolutně zbytečné - bus a leo dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
dextroza_m

Anoo, to byl jiný tlak

Reagovat
dextroza_m

Jedém, sypejte jim to tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak a začněte hrát kua

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

To bylo střídání Frenkie tam hoří

Reagovat
roman1978

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen a Lenglet se snad posrali ne

Reagovat
Salfovic

To se jen tak nevidí

Reagovat
dextroza_m

Lenglet do B na zbytek světa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Stegene, nejlepší cesta jak odkopnout míč, je narvat ho přímo do nabíhajícího hráče. Génius vole.

Reagovat
dextroza_m

Jako Stegen ti na té akci vadí nejvíc?

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Lenglet je jasný kkt, ale Stegen to posral taky. Mohl odehrát na roh a Negredo by mohl běhat jak chtěl.

Reagovat
dextroza_m

Musel se rozhodovat ve zlomku sekundy..

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho je to špičkový brankář.

Reagovat
dextroza_m

Ne, když před ním "špičkový stoper nezpracuje nahrávku z autu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ta možnost tam byla, bohužel zvolil lajdácké řešení "zkusím to narvat a třeba to vyjde".

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, snad jsi ve své práci taky tak špičkový...

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš se snad přít o tom, že v kriticky nebezpečné situaci před bránou je méně riskantní řešení zkusit kopat míč do nabíhajícího útočníka, než míč odkopnout na roh?

Reagovat
dextroza_m

měl asi 0,0001 aby tam byl vůbec dřív, o tohle jde

Reagovat
dextroza_m

0,0001s

Reagovat
roman1978

Reagovat
ttopi

Doatal to do špeku, on za ten gól fakt nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může, má to odkopnout za čáru a ne kopat do hráče, který mu nabíhá přímo do nákopu. I malé dítě ví, že od zdi se balon odráží na druhou stranu, tzn. do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, chtěl ještě aut, žejo...

Reagovat
Majk91

Lenglet je fakt tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba dneska taky dobře v lese...

Reagovat
Kincl

pitomci se nechají porazit

Reagovat
patas92

Barca nepotřebuje náhradu jen za Piqueho, ale rovnou nejlíp tři nové stopery. Neuvěřitelné, co Lenglet letos předvádí

Reagovat
patas92

I když tohle jde hlavně za Albou

Reagovat
Majk91

už minulu sezónu bol slabý, ale toto čo predvádza v tejto je na vyhadzov.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky na nej pel ody Sasek ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Mindgames

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta obrana je až na Desta zralá na kompletní výměnu. A když už jsme u toho, tak Stegen má do nejlepšího gólmana světa, za kterýho je často považován, taky dost daleko.

Reagovat
Gazdo

Tak Stegen sa vratil opat k tymto svojim kiksom ktore robil este v casoch ked bol u nas Bravo. Inak na ciare je stale neprekonatelny a niektore zakroky uz mal tuto sezonu na padnutie sanky. Takze neviem co mu zacalo zase hrabat

Reagovat
patas92

Reagovat
roman1978

Jo jo, Trincao a Pjanic nás vytáhnou z bryndy

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets dnes hraje dobře, skoro všechny průnikovky od něj. Ale kdo nechce, nevidí to.

Reagovat
2miguel1

druhy polcas hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Dest měl proměnit, teď už to bude křeč.

Reagovat
2miguel1

Cadiz 15% drzania lopty

Barca obliehanie 16nastky 4 roky po sebe co vedie k hovnu

Cadiz z tych dvoch minut co ma loptu nam da gol zas do Silvestra zostrihov

ja uz na toto nemam nervy. toto je najprimitivnejsia hra aka nema obdoby.

Reagovat
roman1978

Myslel jsem si, že ty dva poslední šašky už nikdo nepřekoná, ale Koeman to zvládá levou zadní.

Žádná taktika, podivné sestavy, lpění na nefungujicich věcech, podivná střídání, hrozný projev

Kuman aut.....

Reagovat
dextroza_m

Trincao snad neudělal nic dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Dest, Pjanič, zakončení na hovno. Hlavně, že trénovali střelbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao na to absolutně nemá.

Reagovat
roman1978

Tak nic no

Reagovat
Jackmaker1989

Cadiz vs Real/Barca 6b

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
CHONG

Reagovat
dextroza_m

Dáme si v podstatě dva goly, no nic, jede se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Cadiz!

Reagovat
Messiáš

Veliká bída. Coutinho slaby, Trincao to samé, Alba mizerný, Lenglet fakt zoufalý, u Ter Stegena mi zrovna neprislo, ze ten balon chtel pred Negredem uzmout. Vsichni strelci to naperou golosi do pupku, fakt tezko najit neco pozitivniho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele