Gambrinus liga - souhrn 30. kola

28.05.2011, 19:25
Komentáře a souhrny
V posledním kole české nejvyšší soutěže šlo o kosmetické změny v umístění a také o korunu krále střelců, kterou nakonec získává David Lafata. Olomouc porazila Plzeň a skončila čtvrtá, páté místo patří Mladé Boleslavi...

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 3:3

28.05.2011 17:30

Góly: 58. Jiří Štajner, 71. Jiří Štajner, 87. Matej Sivrič - 61. Grigori Čirkin, 84. Grigori Čirkin, 86. Zdeněk Ondrášek

Liberec doma neprotáhl svou vítěznou šňůru na šest zápasů. Po přestřelce v závěru utkání skončil duel s Českými Budějovicemi 3:3.

Že se diváci na stadionu U Nisy dočkají nakonec šesti branek, to asi ještě ani o přestávce nikdo nečekal. Ne, že by byl první poločas úplnou nudou, ale do šancí se oba týmy dostávaly spíše sporadicky a bylo vidět, že už se po dlouhé sezóně těší na zaslouženou dovolenou.

Domácí si v úvodu zápasu vytvořili tlak, branky se jim však dosáhnout nepodařilo. Brankáře Budějovic Křížka ohrožovali postupně Dočkal, Breznaník a Dejmek. Dynamo se otřepalo z libereckého tlaku a samo zahrozilo na druhé straně. Chybu stopera Dejmka však nepotrestal Ondrášek. Na druhé straně opět zahrozil povedenou střelou Breznaník.

Jakoby si oba týmy v kabině řekly, že by před letní přestávkou divákům přece jen mohli dopřát radost z branek. Po dalších příležitostech velmi aktivního Breznaníka se v 58. minutě trefil přesně Štajner. Převzal míč na vápně, stylem sobě vlastním se protáhl kolem obránců a chladnokrevně zakončil - 1:0. Radost domácích netrvala dlouho. Hned za tři minuty totiž přesnou střelou k tyči odpověděl budějovický Rus Grigori Čorkin - 1:1.

Byl to opět domácí kouzelník Štajner, který převážil misky vah na stranu Liberce. Střelu Váchy tečoval do protipohybu Křížka a domácí opět vedli - 2:1. Poté, co budějovický brankář pěkným zákrokem nedovolil Gecovovi dostat domácí do trháku, se ke slovu naopak opět dostal Čirkin. Další přesnou střelou ztrestal pasivitu libereckých obránců a vyrovnal na 2:2.

A hosté šli dokonce do vedení. Vzápětí totiž na Čirkina navázal Ondrášek, který zakončením pohledné kombinace budějovických přiblížil Dynamo k první letošní venkovní výhře - 2:3. Té se ale kouč Šilhavý ve svém posledním zápase před odchodem z Českých Budějovic nedočkal. Na konečných 3:3 srovnal po Štajnerově přihrávce Sivrič.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Hradec Králové 3:1

28.05.2011 17:30

Góly: 4. Tomáš Pekhart (pen.), 38. Leonard Kweuke, 90. Tomáš Zápotočný - 79. Václav Pilař

Pražská Sparta doma nedovolila žádné překvapení a s Hradcem si poradila 3:1. Osud utkání byl rozhodnut už v prvním poločase, kdy se do hradecké sítě trefili útočníci Pekhart a Kweuke. Hradečtí ve druhé půli pořádně přidali a byli lepším týmem, avšak více než na snížení se nezmohli, Pražané pak ještě jednou skórovali.

Diváci na Letné nemuseli na úvodní trefu čekat příliš dlouho, už ve 4. minutě zahrál v pokutovém území rukou Hochmeister a sudí Hrubeš odpískal pokutový kop. K exekuci se postavil Tomáš Pekhart a nekompromisně poslal Spartu do vedení - 1:0. O pár minut později vyslal Kweuke do tutovky obránce Pamiče, jenže proti němu dobře a pohotově vyběhl Lindr. Hradecký brankář se zaskvěl i ve 24. minutě, kdy povedenou akci sparťanů zazdil Kweuke. Letenští byli aktivnější a ještě v prvním poločase navýšili výsledek. Kušnírův centr přetavil ve druhou trefu Leonard Kweuke - 2:0 pro Spartu.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, Pražané byli nadále lepším týmem a v poklidu si hájili dvoubrankové vedení. Až v 64. minutě zaúřadovali i hosté, Fischer nacentroval na Černého, ale ten ve velké tutovce minul. O šest minut později měli Hradečtí další šanci, Jiří Janoušek vypálil a Blažek musel vytáhnout dobrý zákrok. Votroci jakoby v této fázi zápasu ožili, s další šancí přispěchal Hochmeister, po jehož centru přehazoval Blažka i s brankou Černý.

Letenští si hodně koledovali a vlastně není ani divu, že čtvrthodiny před koncem inkasovali. Přesný pas Černého v pohodě dopravil do sítě Václav Pilař, ten se mimo jiné prosadil i v prvním vzájemném zápase - 2:1. A nebylo to všechno, Hradečtí sahali po vyrovnání, ale Blažek sparťany spasil vynikajícím zákrokem. Poslední slovo měla Sparta, v závěru utekl Kweuke se Zápotočným a druhý jmenovaný dal na 3:1.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 0:2

28.05.2011 17:30

Góly: 46. Zdeněk Koukal, 77. René Bolf (vl.)

Ostravští zakončili sezónu symbolicky. S Příbramí prohráli a propadli se na poslední nesestupové místo tabulky.

Trenér domácích Karol Marko před utkáním avizoval, že do posledního zápasu pošle nadějné ostravské mladíky. To se logicky podepsalo na výkonu Ostravy i na konečném výsledku.

Kvalitě utkání dvou týmů ze suterénu tabulky neprospělo ani počasí, ani návštěva v ochozech. Od prvních minut se tak hrál nepříliš záživný fotbal. První nebezpečnější moment utkání tak přišel zhruba až po půlhodině hry, kdy hostující Papšys vystřelil těsně vedle. Po chvíli zahrozil aktivní příbramský Klesa.

Do šance se během první půle dokázali dostat i domácí. Lukeš poslal míč na volného Ferenčíka, ten ale situaci nevyřešil zkušeně a Hruška v bráně hostí tak měl jednoduchou práci. Do kabin se šlo bez branek.

V úvodu druhého poločasu se zaslouženě dostali do vedení hosté. Klesa drze prošel až do šestnáctky Baníku, našel volného Koukala, který již střílel do prázdné branky - 0:1. Záhy se však Baníku naskytla výborná příležitost k vyrovnání. Plašil fauloval Nevese a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu.

Sám Neves ovšem korunoval výkon Baníku v dnešním utkání i v celé sezóně neproměněnou penaltou, když nechal vyniknout Hrušku. Ostrava se tak připravila o možnost dostat se zpět do zápasu, a když přidal druhý gól za záda brankáře Pietrzkiewicze jeho spoluhráč René Bolf, bylo vymalováno. Velký podíl měl na brance další z dobře hrajících příbramských fotbalistů, Matěj Štochl.

Z vítězství se tak po zásluze radovali hosté, kteří se díky silnému závěru sezóny vyšplhali dokonce až na 12. místo tabulky.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians 1905 3:0

28.05.2011 17:30

Góly: 33. Štěpán Koreš, 45. Zbyněk Pospěch, 90. Ondřej Čelůstka

Slávisté udělali tečku za hrůzostrašnou sezonou vítězstvím v derby nad Bohemians 1905 3:0. Vítězné loučení tedy zažili jak kapitán Karol Kisel, tak i brankář Martin Vaniak. Naopak Pavlu Hoftychovi se loučení příliš nepovedlo.

Derby pražský klubů Slavie a Bohemians 1905 začalo první obrovskou šancí už v první minutě. Milan Černý se prohnal kolem soupeřova stopera, jenže z úhlu následně nedokázal procpat míč do branky. Skóre se poprvé měnilo až po půlhodině hry, Černého přízemní centr dopravil do branky Koreš - 1:0 pro Slavii. Ještě do konce poločasu měli "sešívaní" na kopačce další branku, po akci Jandy se nepovedlo zakončení Kiselovi, avšak Slavii to nemuselo moc mrzet. O pár minut později, přesněji v nastavení, přihrál Trubila Pospěchovi a ten neměl problém vstřelit druhou branku - 2:0 pro Slavii.

Díky dvoubrankovému náskoku se slávisté hodně uklidnili a svého soupeře jasně převyšovali. Bohemka jakoby nevěděla, co hrát, do šancí se prakticky nedostávala. Navíc čtvrthodiny před koncem vyrobila obrana Klokanů hrubku, avšak Kisel jí nedokázal potrestat, branku minul.

Utkání směřovalo ke konci a ke konci se blížila i kariéra Martina Vaniaka. Ten v zápase vlastně nemusel výrazněji zasahovat. Slávisté ještě přidali třetí branku, míč se ve vápně odrazil k Čelůstkovi a ten udělal za zápasem tečku - 3:0. Slavisté vyhráli 3:0, přesto si Vaniak představoval celkově důstojnější loučení.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 1:1

28.05.2011 17:30

Góly: 15. Antonín Rosa - 87. Jan Hošek (vl.)

Poslední zápas aktivní kariéry Pavla Verbíře skončil remízou. Teplice se se Slováckem rozešly smírně 1:1.

Do utkání, ve kterém nešlo ani tak o výsledek jako spíš o rozlučku s teplickou legendou, vstoupili lépe domácí. Po úvodním oťukávání se v 15. minutě dostali do vedení zásluhou Rosy, který hlavou zužitkoval centr od rohového praporku, hádejte koho? Ano, Pavla Verbíře. Střelec oslavil brankou svůj stý zápas, přihrávající pak svoji derniéru.

Slovácko se ale do Teplic samozřejmě nepřijelo odevzdat ve prospěch oslavujících domácích fanoušků. Příležitost vyrovnat skóre mělo hned v několika případech, přičemž aktivní byl zejména Volešák. Nejprve záložník Slovácka zkoušel chytře přehodit domácího brankáře, ale stav zůstal nezměněn. Poté vysunul Hlůpika, ten však Grigara neprostřelil.

Před koncem poločasu se ke slovu dostali opět domácí. Svou aktivitou si vynutili sérii rohových kopů a před hostujícím brankářem Hečou bylo pořádně rušno. Do kabin se ovšem šlo za jednobrankového vedení domácích.

Po přestávce hosté opět pokračovali ve snaze smazat vedení Teplic. Nebezpečně hlavičkoval Valenta, Grigar ale stále držel nulu. Rušno bylo v samotném závěru utkání. V 80. minutě vystřídal Vachouška Pavel Verbíř junior a zahrál si tak nejvyšší soutěž se svým otcem.

Oslavu v Teplicích ale nakonec, alespoň co se výsledku týče, zkazil domácí stoper Hošek, který nešťastně nakopl odskočený balón do vlastní brány a zajistil Slovácku bod. Poslední minuty již pak patřily oslavám a loučením s teplickým patriotem, Pavlem Verbířem.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 2:1

28.05.2011 17:30

Góly: 63. Jakub Petr, 72. Jakub Petr - 12. Radim Kučera (vl.)

Sigma Olomouc dvěma góly Petra otočila nepříznivě se vyvíjející duel s novým mistrem z Plzně a s letošní sezonou se tak loučí tříbodovým úspěchem na čtvrtém místě. Plzni už v posledním kole o nic nešlo a bylo to vidět, i přes zaslouženou porážku však Viktoria skončila o bod před Spartou a raduje se z titulu.

Domácí do zápasu nastoupili se třemi útočníky a s jasným cílem svého soupeře přehrát fotbalem, a to se jim po většinu času i dařilo. První gólovou příležitost měl hned ve čtvrté minutě Pavel Šultes, který si počkal na zpětnou přihrávku Ordoše, ve vyložené pozici však trefil jen stojícího obránce. V osmé minutě pálil z hranice pokutového území Ordoš, jeho ráně však scházela jak přesnost, tak razance.

Územní převaha Olomouce však přinesla rychlý protiútok Plzně, která se ve dvanácté minutě dostala do vedení. Po pravé straně se prohnal okolo domácí obrany Fillo a jeho pobídku před branku si ve skluzu do vlastní brány nešťastné srazil Radim Kučera. Odpovědět okamžitě mohl Schulmeister, jeho dělovku ale Pavlík nadvakrát ztlumil v rukavicích.

V sedmadvacáté minutě si na Janotkův centr naskočil Rossi, jeho dobrá hlavička by byla nad síly gólmana Pavlíka, jenže branku těsně přeletěla. O dvě minuty později měli své šance Šultes a Ordoš, v prvním případě ale Pavlíka zaskočil obránce Brezinský, v tom druhém zase Ordoš netrefil branku.

Sedm minut před odchodem do kabin se sám před hostující brankou zjevil Šultes, na poslední chvíli k němu však přispěchal Limberský a znemožnil útočníkovi Sigmy přesně zakončit. Do prvního dějství se vešla ještě krásná hlavička Ordoše, tu ale Pavlík konečky prstů vytěsnil mezi tři tyče.

Stejně si Pavlík vedl i těsně po přestávce proti bombě Janotky, z následného rohového kopu kroutil míč přímo do branky Petr, gólman Viktorky byl připraven. Po hodině hry přišla snad největší šance celého zápasu, Šultesovu dělovku Pavlík jen vyrazil před sebe, dobíhající Petr ovšem odkrytou branku netrefil.

O tři minuty později již se tentýž hráč dočkal zasloužené branky, Petr si naběhl na dlouhý míč Janotky, posunul si ho do středu na a levačkou vymetl pavučinky ze šibenice Pavlíkovy svatyně. Ozdoba fotbalu! Sigmu vyrovnávací gól nakopl k ještě většímu tlaku, Petr čekal na Přikrylův centr sám před bránou, naneštěstí pro domácí na něj ale nedosáhl.

V sedmdesáté druhé minutě už domácí vedli, na pravé straně se nádherně uvolnil Šultes, ideálním centrem našel přesně hlavu Petra a ten bez větších problémů zavěsil. Sám tak zařídil vítězství Sigmy v posledním ligovém kole nad mistrem z Plzně, vítěznou radost to však Západočechům vzít nemůže.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Ústí nad Labem 2:0

28.05.2011 17:30

Góly: 67. Marek Kulič, 74. Alexandre Mendy

Fotbalisté Mladé Boleslavi si po oslavách z postupu do evropských pohárů poradili s posledním Ústím a vyhráli 2:0. Svěřenci Karla Stannera se prosadili až ve druhém poločase, nejprve skóroval Marek Kulič, po něm pak Alexander Mendy.

Mladoboleslavští vstoupili do utkání dle předpokladů aktivněji, po Chramostově přihrávce mohl skŕovat Řezníček, jenže brankář Novák byl proti. Mladý Chramosta měl i svojí velkou šanci a sice ve 24. minutě, kdy zakončil těsně vedle. A aktivita domácích pokračovala, Řezníček zasekl a vzápětí nastřelil břevno! Ústí se ozvalo až před koncem poločasu a nutno říci, že pořádně vystrašilo domácí fanoušky. Miller totiž Dvořákovu střelu neudržel a napolsední chvíli musel hasit Rolko. Poslední slovo prvního poločasu měl Šírl ale i díky teči skončil míč vedle.

Rovněž začátek druhého poločasu byl v režiji domácích, Mladoboleslavští ale nedokázali svůj tlak zužitkovat a naopak v 57. minutě mohli jít překvapivě do vedení hosté, nebýt famózního zákroku Millera proti hlavičce Holka. Jinak ale byla Boleslav lepším týmem a po hodině hry se konečně dostala do vedení. K Marku Kuličovi se šťastně odrazil míč a zkušený útočník pod břevno zavěsil - 1:0 pro Mladou Boleslav. Byla to důležitá branka, neboť domácí se rázem uklidnili a za pár minut zvýšili na 2:0. Řezníček odvedl pořádný kus práce a vlastně měl lví podíl na brance, kterou vstřelil Alexander Mendy - 2:0 pro Mladou Boleslav.

Boleslav závěr kontrolovala a ke konci ještě mohla přidat další branku. Kulič dloubákem vyzval Procházku, jenže ten napálil jen boční síť. Boleslav vyhrála 2:0 a jen si zpříjemnila oslavy z postupu do EL.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Baumit Jablonec 3:4

28.05.2011 17:30

Góly: 11. Tomáš Došek, 54. Richard Dostálek, 55. Tomáš Došek - 19. Lukáš Třešňák, 32. David Lafata, 35. Ondřej Vaněk, 42. David Lafata

David Lafata dal dva góly Brnu s kromě výhry svého Jablonce 4:3 si zajistil také korunku pro krále střelců Gambrinus ligy. S Pekhartem měli před posledním kolem na kontě 17 přesných tref, přičemž sparťanský útočník zaznamenal dnes "jen" jednu branku. Jablonec končí na třetím místě, Brno je patnácté a sestupuje.

Lafata byl aktivní hned od úvodního hvizdu sudího Adámka, do první šance se pak probojoval v páté minutě, kdy si počkal na centr z pravé strany od Vaňka, hlavou ale minul. Na druhé straně nebezpečně pálil ligový debutant Buchta, jeho tvrdá střela z pětadvaceti metrů ale proletěla těsně nad břevnem hostující branky.

V jedenácté minutě se již domácí Zbrojovka dostala do vedení, nádhernou akci zakončil Tomáš Došek. Pašek vysunul dokonalou kolmicí vpřed Šamánka, ten před Valešem ještě přistrčil míč Doškovi a bylo to 1:0. O sedm minut později už bylo vyrovnáno, jablonecký neustálý tlak korunoval v osmnácté minutě Lukáš Třešňák, který doklepl míč do opuštěné branky po Lafatově vyhraném souboji s gólmanem Burešem.

Po půlhodině hry a minutě k tomu se gólové radosti dočkal i kanonýr David Lafata, jenž uklidil Jarolímův centr hlavou přesně k tyči, takže na něj Bureš nedosáhl. Jablonec svého soupeře v závěru poločasu doslova drtil a hned o další čtyři minutky později zaslouženě vedl o dvě branky. Jarolímovi gólovou hlavičku ještě Bureš dokázal zázračně vyrazil, Vaňkovu dělovku z dálky, plachtící přímo do šibenice, již ale zachytit nedokázal.

A ještě do poločasu to bylo 4:1, na Kovaříkův prudký centr si naběhl Lafata a zblízka se nemýlil. Byl to jeho devatenáctý gól v letošní sezoně Gambrinus ligy, čímž překonal Tomáše Pekharta. Druhý poločas již patřil spíše domácím, kteří se hnali za vyrovnáním a chtěli se rozloučit s nejvyšší českou soutěží bodovým ziskem. Na dobrý centr Přerovského si naběhl Došek, hlavička do protipohybu však skončila těsně vedle jablonecké svatyně.

Devět minut po přestávce se Zbrojovka dočkala snížení, ve svém 350. a zároveň posledním ligovém utkání v kariéře dal svůj sedmašedesátý gól Dostálek, když si počkal na vzdálenější tyč na prodloužení Rabušice a v pohodě skóroval. A trvalo to jen šedesát sekund a Jablonec vedl už jen o jednu branku, Rabušic se skvěle uvolnil na pravé straně, přihrál pod sebe Doškovi, který si jedním dotykem míč zpracoval a druhým ho napálil do sítě.

V tu chvíli to vypadalo na drama, situaci ovšem razantně změnila šedesátá třetí minuta, kdy byl vyloučen domácí Přerovský, jenž uviděl svou druhou žlutou kartu během čtyř minut. Hned v zápětí mohl hattricku docílit David Lafata, sám před Burešem však selhal. Drskova dělovka z hranice šestnáctky pro změnu napálila tyč, na výhře Jablonce 4:3 a tříbodovém loučení se sezonou se však už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň30216370:2869
2.Sparta Praha30222654:2168
3.FK Jablonec30177665:3458
4.Sigma Olomouc301451147:2947
5.FK Mladá Boleslav301371049:4046
6.Slovan Liberec301271145:3643
7.Bohemians 1905301271133:3343
8.FC Hradec Králové301181126:3641
9.Slavia Praha30913841:3640
10.FK Teplice301091139:4639
11.České Budějovice307121130:4833
12.1. FK Příbram30871522:3631
13.1. FC Slovácko30871527:4331
14.Baník Ostrava30791431:4630
15.Zbrojovka Brno30732033:5524
16.FK Ústí nad Labem30471922:6719

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (178)

Přidat komentář
božský John

DAVID ! ! !

Reagovat
Kenneth

Dvacka opět nepokořená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě sezóny po sobě dělí mistra a vicemistra pouze jeden bod. Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň to máme zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

No.. ještě že v lize bylo Ůstí ...a Brno bylo tragičtější než my

v létě očekám velkou čistku

Reagovat
smazaný uživatel

Z 3. místa na 14., to je slušný propad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná chyba.

Reagovat
EmC

ty woe sem myslel prvne ze ten krouzek je nejaka spina na monitoru:D

Reagovat
centos

Čistku potvrdil i Petera, ty Nostradame ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle vypadaly všechny kola... O nic nešlo a všichni se soustředili jenom na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To, co dnes předvedl Baník...

Reagovat
PePiG7

Lafata!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že v tomhle kole nejsou výsledky až tak podstatný, protože tohle kole symbolizuje jedno jméno, Pavel Verbíř

Reagovat
Losinho

Martin Vaniak

Reagovat
j_mrazik

Vůbec to nebylo domluvený s Brnem.

Reagovat
božský John

Jo no, domluvit to tak, že dáme 4 a 3 dostanem, přičemž Lafata asi dvakrát nedá loženku, to je dohoda !

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme to domluvit jak s Ústím, těch X tyček, to aspoň vypadalo, že se snažíme

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ja říkáš..vůbec

Reagovat
Didier Drogba

pravda,nebylo

Reagovat
Infi

Ač bych teoreticky měl být patriot a fandit Baníku, tak vůbec, jsem rád že jsou tak dole, třeba se konečně vzpamatují a vrátí se do čela ligy. Je to jen tým, co se odvolává na historii.

Reagovat
centos

Třeba na loňskou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

A Richard :-)

Reagovat
Didier Drogba

Ríša Dostálek

Reagovat
božský John

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Vaniak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že baník nevyletel

Reagovat
niflheim

Příbram nakonec i před Baníkem

Reagovat
Kenneth

trevora klepne.

Reagovat
Losinho

A mě asi taky. Hrůza, kde se tenhle klub drží.

Reagovat
Kenneth

Když už nesestoupí tak jsou aspon před Baníkem. Já sem spokojenej.

Reagovat
Losinho

Já ne. Baník je mi stokrát milejší než tenhle mančaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus ho ignorovat. Představ si, že je na 12. místě jenom mastnej flek a ne Příbram.

Reagovat
Losinho

Taky že ano. Smetí, které příští sezonu zmizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarní bilance SKS:6-6-1 23:11 24b-dle nastoleného trendu bychom mohli hrát už v příští sezoně do 5.místa.Prioritou je však udržet Pospěcha a sehnat brankáře...

PS:čím dál tím víc mně sejří,to co se stalo na začátku května v Edenu - eventuální Pohár by nám slušel víc než týmu bez fanoušků z MB

Reagovat
naheCZ

Co zkusit na post brankáře "reprezentanta" Hrušky? Podle mě by zas tak drahej být nemohl a navíc jestli Vaniak fakt končí, tak nám doopravdy nemá kdo chytat

Reagovat
Kenneth

Co ten Zlámal?

Reagovat
Losinho

Musí odejít. Hrozná díra.

Reagovat
Kenneth

Ty vaše golmanský šachy tam.

Reagovat
Losinho

Nenapodobitelný.

Reagovat
Kenneth

Můžeme vám ale poslat Zítku.

Reagovat
Losinho

To radši nasadíme Hanuše.

Reagovat
Kenneth

Tak to už je na tom Dan hodně špatně.

Reagovat
Losinho

Hruška by byl fajn, ale hlavně ať odejde Zlámal. Navíc je tu ještě Hanuš.

Reagovat
Riijkark

hanusovi to na podzim v hradci slo, zaslouzi si sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vem to takhle skonci Kisel ,Vaniak , mozna nekoho prodame pokud prijde solidni nabidka(Cerny,Celustka) a nejaky posilovani asi moc nehrozi co sem tak cetl spis chteji sazet na mladiky. A musime si priznat ze jestli to bude takhle tak ten tym proste bude tak na ten stred tabulky.

Reagovat
Losinho

Místo Kisela bych chtěl Pitáka (kdy mu vůbec vyprší smlouva v Jablonci?) a místo Vaňouse Hruška nebo Vaclík. Ale kdo ví, jestli ten bude chtít odejít. Navíc o něj asi budou mít zájem další kluby. A samozřejmě udržet Pospěcha.

Reagovat
soukup

ale tak zas vocaď pocaď s těmi vlhkými sny, v zimě skoro na sestup, víceméně na krach, kterej ještě není úplně ze hry, s dluhama přes 100M a lítají tu jména jako Vaclík a Piták nepřipadá mi moc pravděpodobný, že bude v létě Slavia na přestupovým trhu mávat desítkama milionů a kupovat ty největší jména...

Reagovat
Losinho

Ale tak Piták nemá smlouvu v Jablonci na moc dlouho. Neměla by mu někdy během příští sezony končit? Vaclík by byl spíš sen, ale on asi stejně neodejde, zvlášť když bude Žižkov v lize. Ale Hruška by snad nebyl nedostupný.

Reagovat
soukup

Piták má sice smlouvu na rok, ale i tak nebude levnej, Jablonec ho bude chtít udržet a určitě má docela velkej plat. Já si prostě jen myslím, že Slavia na tom je furt finančně dost bídně na to aby v létě byla nějak aktivní při přestupech, spíš bych počítal s tím, že skoro nikdo nový nepřijde

Reagovat
Losinho

Tak za rok ho vezmeme zadarmo. Nicméně někoho přivedeme, ale spíš zdarma. Takový Kalivoda olé by se mohl hodit. A o toho snad Teplice takový zájem mít nebudou, navíc on by se v případě našeho zájmu určitě vrátil rád.

Reagovat
naheCZ

Kolik činí opce na Hlouška? Podle mě ji Kaiserlautern uplatní. Ale utrácet trochu bude potřeba pokud někdo odejde (hlavně náhrada za Černého).....a kolik je opce na Hory? Celkem se mi i líbil

Reagovat
Losinho

Za Hlouška to nebude zas taková pálka, navíc jde stejně minimálně polovina do Peltovy kapsy. Za Horu cca 10M.

Reagovat
smazaný uživatel

na Horu prej asi 8 mega takže se snad vrátí do Mostu, nebyl špatnej ale 8 mega je moc

Reagovat
Losinho

Byl špatnej. Na podzim to ještě šlo, ale na jaře vůbec nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

na Horu se opce neuplatní a upřímně se není čemu divit - nutností je udržet Pospěcha - rozdíl mezi jarem s ním a podzimem s Vyhnalem nebo Zákostelským byl jako nebe a dudy.Přiznám se,že jsem ani nečekal,že nám tolik pomůže -výborný bijec dobředu plus i jeho střelecká bilance 12z/7g.je opravdu velmi dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jeden z klíčových hráčů. Moc mu to po těch různých problémech přeju. Tu pozvánku do repre měl dostat on, ne Janda.

Reagovat
smazaný uživatel

plus ještě jedna věc-musím se omluvit Korešovi-na jaře hodně vyskočil a ač i v jeho případě jsem byl docela skeptický,roste nám do hodně slušné opory

Reagovat
Losinho

Ano, Koreš se dost zlepšuje, navíc mu to tam padá. V příští sezoně od něj také hodně očekávám.

Reagovat
naheCZ

Celkem se divím jak moc se zlepšil uvidíme jak moc ještě poroste

Reagovat
soukup

pravda, že mě taky překvapil, u něj sem spíš čekal bilanci 12piv a 7 rumů, tenhle přestup se vám fakt povedl

Reagovat
Losinho

Tak pevně doufám, že nám nebudete dělat problémy a necháte nám ho.

Reagovat
soukup

Brno ho nechce, defakto nám podle čmfs ani nepatří ale tak nějakej ten milion za něj budete muset poslat, pokud ho pošlete, tak problémy snad nikdo dělat nebude

Reagovat
Losinho

Napsal jsi to správně, milion. Já spíš myslel to, abyste na něj nevytáhli nějakou špínu, jako že na něj nemáme právo apod.

Reagovat
soukup

špínu v tomhle případu tahá jenom Kubíček

Reagovat
soukup

ten pohár byl opravdu hodně eventuální, kdybyste aspoň jasně vedli když ten zápas skončil

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,kdyby....jen říkám,že šance na něj byla poměrně velká....

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ta Sigma....to je furt to samo. Celej zápas tlačíme a díky naší střelecké nemohoucnosti to vypadá tak, jak to vypadá. Sice to tam 2x spadlo, ale Plzeň dnes měla dostat minimálně bůra. Po sezoně nutně musí přijít útočník. Třeba výměnou za Ordoše, ten je poslední dobou tak tragickej, až to pěkný není. Zato opět výbornej Hořava, Petr, Rossi a hlavně Koutný.

Reagovat
Gryphonheart

Kolik je teď vlastně dobrých zahraničních trenérů bez angažmá? Liberci by se hodil někdo se skušenostma ze Serie A nebo Premier League.. nikoho jinýho neberu.

Reagovat
Losinho

A dobří trenéři se zkušenostmi ze SA nebo EPL neberou Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo to jednou řekl jasně "Liberec? Co to je? Značka žvýkaček?". To bylo tehdy, když s nima hráli předkolo LM a bláznivá slepice je tam málem dotáhla přes AC

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

v Chelsea zrovna skončil Ancelotti :-D :-D :-D

Reagovat
clinger

ještě že to nevyhrál ten zm.. Pekhart

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho by snad neměl radost nikdo. Jabčáci ne, protože ty chtěli Lafatu, slávisty by to sralo z principu a my sparťani bychom se tím zrovna moc chlubit nemohli .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože 14. A ještě nakonec si dáme vlastnák...

Reagovat
One-Real

Blbej Koberec, nechat si dát tři branky od Budějic a takhle mi zkazit tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska stála ta návštěva na Letný vážně za prd dost mldej zápas sem zvědav co se bude dít po sezoně. Jinak Jaaaaaaaaaarda Blažek

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se očekávat, že přijde málo lidí. Co ten Kucík? Byla rozlučka?

Reagovat
smazaný uživatel

No před zápasem přišel na plochu dostal dres byla fotka a zařvalo se párkrát Juraj Kucka. Respekt,že si udělal čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo něco v tom Brně?

Reagovat
centos

500 lidí a kosmonauti u vrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na tabulku Ekstraklasy tak estli sestoupí Arka tak by se mohl vrátit Franta Straka to by bylo super

Reagovat
Liquid

Brno 20 proher ze 30 zápasů a Příbram nakonec na krásným 12.místě

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý rozhovor s Kamilem Vackem na sparta.cz. Dobré znamení je, že se tváří, jako by měl příští sezónu pokračovat ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no bylo by to fajn,ale stejně to vypadalo s Bonym,ale poslední den přestupového období stejně ''utekl''. Ovšem pokud by zůstal tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek hraje dobře a nenápadně. Snad o něj takový zájem nebude.

Reagovat
One-Real

Do statistik české ligy se dnes výrazným písmem zapsal Dominik Mašek. Příbramský mladík naskočil do závěru vítězného zápasu v Ostravě a v 15 letech a 322 dnech se stal nejmladším hráčem historie.

Zhruba o rok mladší než já a už hraje GL, kde udělali soudruzi z NDR chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ho chtěli nechat provětrat po sezoně do do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak by mohl být skoro jeho děda .

Reagovat
soukup

snad udělá větší díru do světa než Mezlík

Reagovat
smazaný uživatel

Pívo vodka becherovka Ře-zní-ček!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za pokřik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve stylu: Cukr, káva, limonáda Matušovič ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravé pokřiky na něj jsou jen dva a to "Maty co? Ty kurvo!" a "Nastav jim prdel, Mirečku, nastav jim prdel". Kurva jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý jsem od vašich nikdy neslyšel. Ale ten s kurvou se docela slušně nesl . Ale při svém prvním návratu na Bazaly si chachary hezky povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej se taky řval, ne tolik jak s tou kurvou ale řval se. Nejvíckrát sem to zažil na Letné. A že si je povodil. No a? O to tady nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde. Vyrovnal se s tím tlakem. To nemuselo být vůbec jednoduché. Stejně jeho nejlepší kousek byl první příjezd do Prahy po přestupu z Baníku. Ten vůl dorazil v chacharském služebním autě s ovskou SPZ a baníkovským znakem na dveřích. A pak se debil divil, že mu to auto někdo vobjel klíčem, či jinak poškodil .

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde o pokřiky, ne o tom, jak ten jidáš hrál na hřišti. A boží mlýny melou pomalu ale jistě a jsem rád, že se teď zahrabal a skoro nikdo ho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sám. Kdyby víc makal a byl asi o trochu chytřejší, tak to mohl ve Spartě dotáhnout dál. No a nebo mohl zůstat v Baníku a jít z něj do zahraničí, ale otázka je, jestli by u vás nezpychl a nevykysnul.

Reagovat
smazaný uživatel

sláva mu pomalu lezla do hlavy u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti to měli na Fořta, my na Řezňu, kterej proslul bitkama po hospodách a tim, že na trénink dorazil "lehce v podnapilém stavu".

Reagovat
smazaný uživatel

Pivo režná, starorežná, zkurvený Prostějov.

Reagovat
One-Real

100. pro Vacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: Pro Vacka ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Neves končí

Reagovat
smazaný uživatel

Kam jde?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom už si šuškali vrabci na střeše Bazalů od zimy minimálně. Už je to ofiko?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nedostal smlouvu ne ? Kdo eště ?

Reagovat
centos

"Příbram opravdu vyhrála zaslouženě a pro nás zápas byl jen odrazem celého jara. Nehráli jsme disciplinovaně - na hřišti bylo deset hráčů Baníku, ale žádný tým," zlobil se Marko a prozradil: "Neves ohlásil v kabině, že to byl jeho poslední zápas."

Petera navíc říkal v tom rozhovoru, že kdyby zůstal, měl by snížený plat (jako všichni). Škoda, ale má momentálně na víc než současný Baník. Své si tady odvedl, bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo. O parník váš nejlepší fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v u nás končí Mendy a s největší pravděpodobností i Táborský. Aaaaalex Mendy!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako,že neprodlouží smlouvy nebo co ? A co vlastně hraje Táborský za post?

Reagovat
smazaný uživatel

si to najdi na netu, jakej hraje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde? Kdybych věděl kde tak sem nic takového nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole. K čemu máš ten net? Na FB a na EF? Hledej, od toho je třeba Google

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro příště...

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy chce sám odejít, Táborskýmu asi končí smlouva. A Táborák hraje křídlo (většinou).

Reagovat
AjaxFans

Mendy je dobrý,kdoví kam zdrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Fotbalisty Mladé Boleslavi bude trénovat Miroslav Koubek. Bývalý kouč Plzně, Kladna a Ostravy podepsal s klubem smlouvu na dobu neurčitou. U pátého týmu první ligy nahradí devětapadesátiletý trenér Ladislava Mináře, jenž dokončil s Mladou Boleslaví sezonu po nedávném odstoupení Karla Stannera."

No, nevim jak na to reagovat. Fanoušci Baníku asi vědí o Koubkovi víc...?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic lepšího vás postihnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavej, co s námi provede. Ale pozitivum je jasný, horší než Stanner nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

budete hrát útočně ale ze zajištěné obrany. To zaprvé. Bude ras na hráče ale aspoň budou makat. To za druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsme s ním hráli jako pod Uhrinem před 5 lety, vůbec bych se nezlobil. Hlavně ať udrží Opielu, Millera a Johanu s Rolkem. Jak jsem se tý dvojice obával, tak mě mile překvapili, naposledy dnes, kdy podali bezchybný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Johanu nikdo chtít nebude. Ten vám určitě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát stejně jako letos i příští sezónu, tím lépe pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by chtěl Rolka?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho někdo neměl chtít?

Reagovat
smazaný uživatel

on je na tyhle otázky v poslední době expert

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti němu,ale není moc persketivní není to špatný stoper,ale nedovedu si představit,že by ho chtěl lepší tým než Boleslav tzn. Sparta nebo zahraniční kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

je to druhej dřevorubec, toho Plzeň taky koupila, aby ubránil toho negra a to se vydařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak estli by Bolce dali taky těch 18 milionu tak by to ani Yidovi nevadilo určitě.

Reagovat
Aldeano

A Plzeň by všechny přehrávala se stoperama Neuwirth-Rolko

Reagovat
smazaný uživatel

To by se pak vyplatilo hrát Plzni nakopávaný míče. Ale bez vysokých útočníků. Rolko s Neuwirthem by to Kerićovi s Kadlecem krásně zklepávali.

Reagovat
centos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne do Sparty? Co mu chybí? Možná tak vyšší rychlost, ale to je normální, to chybí většině stoperům.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic mu nechybí já to jen srovnával jako když už by někam šel tak za lepším což je v čechách Sparta,protože Bolka má stejně 2. největší rozpočet (120 mil.) pokud se teda nemýlím. Navíc stopery zatím nepotřebujeme pokud nikdo neodejde.

Reagovat
Aldeano

Rolko do Sparty? Toho by i Hejda strčil do kapsy s prstem v nose...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestrčil

Reagovat
Aldeano

Řekni mi co má Rolko oproti Hejdovy krom zkušeností?

Reagovat
smazaný uživatel

Dredy.

Reagovat
smazaný uživatel

Výběr místa, souboje jeden na jednoho, pak ty zkušenosti jak řikáš a to je taky ta nejdůležitější věc.

Reagovat
Aldeano

No nevim... Prostě mi nepřijde, že by se vymikal průměrnýmu stoperovy z ligy jako je:Škerle,Rosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě působí jako takovej vykřápanej halama. Ale úplně marnej asi nebude.

Reagovat
Aldeano

Marnej neříkám,ale nějak výrazně nadprůměrnej? To taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Souboje jeden na jednoho po zemi ne,ale ve vzduchu bez pochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

On má zajímavej styl bránění 1vs1. Když na něho jde soupře, tak couvá a pak najednou stopne a ten hráč do něj vrazí, čimž ho Rolka připraví o balon. Dneska s Ústím tohle udělal asi 3x a vždy to vyšlo, hlavně Krbeček byl z něho zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jenom dobre. nektery typci typu Taborsky to berou jako naprostej big-beat. je potreba byt na ne ras. doted nepochopim, ze radsi pustili Polacka a nechali za nej hrat Taborskyho.

jinak Rolko je drevorubec, ale tuhle sezonu odehral snad svoji nejlepsi. minulou byl strasnej, skoro bych ho i chtel vyhodit z teamu, ale tento rok je to fakt o nicem jinem...doufam, ze to nebude neco jako Neuwirth a jeho jedna povedena sezona v baniku

Reagovat
centos

Baník hrál pod Koubkem skvělý fotbal.

Reagovat
centos

Tedy než mu prodali osu týmu. Ale Baník byl silnější než teď Boleslav.

Reagovat
homeles8

my jsme dali dokonce 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo, Radim Kučera bude pokračovat i příští rok!!!!! Tak aspoň jedna dobrá zpráva na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Baník. Ten je rád že je rád. Ale Zbrojovka, Baník, Slovácko na 15, 14 a 13 místě, to je noční můra Čtvrté místo sme udrželi, sláva alespoň za to. Tak teď doufám že dobře dopadne souf a pak se můžu těšit na další sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Těšíme se na vzájemné zápasy.

Reagovat
C-M@ster

Noční můra je, že bude 5 pražskejch klubů a jen 3 z Moravy. Přičemž jestli Olmík vyletí a nahradí je Jihlava, tak ta je na pomezí.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=zIyeNRbbKBw

Brutální parodie na romantické písničky 90. let.

Reagovat
smazaný uživatel

špatná díra, no

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=zIyeNRbbKBw

Brutální parodie na romantické písničky 90. let.

Reagovat
centos

Beztak se jí to líbilo, jen byla zostuzena.

romantické písničky 90. let = písničky s příběhem? :) Moc jich neznám (nebo jsem si to jen nespojil), ale tuhle mám strašně rád http://bit.ly/lXBgKo

Reagovat
Losinho

Otázky padaly také na příští sezonu. „Mužstvo se samozřejmě změní, Karol Kisel odchází. Benjaminovi Vomáčkovi končí smlouva, která se neprodlouží. Stejně tak se neprodlouží hostování Zdeňka Zlámala. Smlouvy končí i Davidovi Hubáčkovi, Lukášovi Jarolímovi a Standovi Vlčkovi, u kterých chceme, aby prodloužili a tvořili osu Slavie příští rok,“ řekl k podobě kádru v příští sezoně trenér Petrouš.

ANOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele