Gambrinus liga - souhrn 20. kola

11.03.2011, 22:10, aktualizováno 14.03.2011, 19:26
Komentáře a souhrny
Plzeň doma vyhrála nad Spartou a svému konkurentovi odskočila na čele tabulky. Jablonec sedmi góly zničil Hradec, Slavia na jaře i podruhé vyhrála, když porazila Teplice. Veledůležité body získal i Baník v pondělí proti Mladé Boleslavi. Ústí vykřesalo proti Slovácku naději na záchranu a Budějovice remizovaly s Bohemians. Liberec jede s prázdnou z Příbrami a už v pátek si poradil Brno s Olomoucí.

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 1:0

14.03.2011 17:30

Góly: 14. Adam Varadi

Bojovný výkon z úvodu utkání přinesl vydřené vítězství a důležité tři body ostravskému Baníku v souboji s Mladou Boleslaví. Vítězství 1:0 zařídil po krásné akci Varadi.

Velmi aktivně vlétli do utkání domácí a již v první minutě se mohl po přihrávce Varadiho zapsat mezi střelce Frejlach. Jeho hlavičce však chyběla razance. Že mladoboleslavským sluší spíše ofenzivní hra, se snažil v prvních minutách dokázat zejména Kulič.

Rychlá hra se přelévala z jedné strany na druhou, hodně aktivní v baníkovském dresu byl kapitán Varadi. Ten se také zaslouženě postaral o první gól utkání. Nevesův nákop ideálně sklepl hlavou Frejlach a Varadi tváří v tvář brankáři Millerovi svou šanci proměnil - 1:0.

V následujících minutách měli míč na kopačkách více hosté. Jejich kombinační hra se však utápěla v nepřesnostech či narážela na bojovné hráče Baníku. K vážnějšímu ohrožení brankáře Daňka se za celý poločas hosté nedostali, střely z dálky nepůsobily příliš nebezpečně.

V hlušší fázi uprostřed prvního poločasu tak možná i hráče nejvíce zaujal domluvený odchod ostravských diváků na protest proti vedení města ve věci výstavby fotbalového stadiónu. Více vzruchu přinesly poslední minuty před přestávkou, kdy závar před Millerovou bránou neukončil gólovou střelou Fantiš.

Do druhého poločasu vystřídal hostujícího Táborského řecký mladík Dimoutsos a hned po minutě pobytu na hřišti nebezpečně pálil po Chramostově přiťuknutí. Bohužel pro boleslavské dostal míč opačnou faleš a minul šibenici. Na druhé straně odpověděl netradičně kolenem Freljach.

Hra pokračovala řadou nepřesností i faulů na obou stranách, které rozhodčí Královec nemilosrdně oceňoval žlutými kartami. Druhou v zápase uviděl již v 56. minutě hostující Opiela a hosté tak museli dohrávat oslabeni.

Nové rozložení sil paradoxně vlilo krev do žil spíše hostům, zatímco unavení domácí se strachovali o své hubené vedení. I v deseti mužích měli více ze hry hosté, hrozili především po dlouhých nákopech například na vysunutého stopera Rolka. Gólu se však Boleslavští nedočkali a hráči Baníku své vedení zuby nehty udrželi až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 4:1

13.03.2011 17:00

Góly: 32. Zbyněk Pospěch, 34. Lukáš Jarolím, 66. Lukáš Jarolím, 88. Zoran Milutinović - 61. Aidin Mahmutovič

Slavia vyhrála druhý jarní zápas v řadě a polepšila si ve vyrovnaném boji o záchranu, Teplice přehrála v poměru 4:1.

Úvod utkání se nesl v bojovném duchu o střed hřiště bez výraznějších šancí. Slávisté se snažili kombinační hrou překonat poctivou defenzívu teplických, kteří zlobili spíše z rychlých protiútoků. K prvnímu ohrožení brány se hráči dostali po dvaceti minutách hry, když z velké dálky pálil domácí obránce Čelůstka.

Slávisté začali ožívat a přehrávat hosty stále více. Výsledkem byla střela Trubily či průnik Jandy. Chvíli na to se již domácí mohli radovat z přesné trefy. Pospěch uplatnil svůj důraz ve vápně a Kiselův oblouček umístil za brankáře Slavíka - 1:0.

Tepličtí se ještě ani nevzpamatovali z inkasovaného gólu a museli tahat míč ze sítě podruhé. Hned v následující minutě totiž napálil odražený míč Lukáš Jarolím a v krátké době opět rozjásal domácí fanoušky - 2:0. A hostům mohlo být ještě hůř. Drtivou pětiminutovku Slavie ukončil střelou do břevna Hora.

Teplice zmobilizovaly síly a snažily se s nepříznivým výsledkem něco udělat, zatímco domácí se do přestávky soustředili spíše na hlídání svého nadějného náskoku.

Podobný obraz hry nabídly obě mužstva i po příchodu z kabin. Ke slovu se opět dostal při chuti hrající Jarolím, jeho další střela ale v bráně neskončila. Teplickým se podařilo zápas zdramatizovat, když se po pěkném uvolnění a neméně krásné střele prosadil Mahmutovič - 2:1.

Klid pro domácí hráče i fanoušky však přinesl o pět minut později muž zápasu Lukáš Jarolím. Korešův centr prodloužil za Slavíkova záda netradičně hlavou - 3:1. Hosté se museli vrhnout na zteč Vaniakovi brány a slávisté tak měli příležitost vyrážet k rychlým brejkům. Konečnou podobu výsledku dal těsně před konečným hvizdem Milutinovič - 4:1.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FC Hradec Králové 7:0

13.03.2011 15:00

Góly: 13. Marek Jarolím, 22. David Lafata, 24. Marek Jarolím, 32. Karel Piták, 33. David Lafata, 52. David Lafata, 84. Lukáš Třešňák

Na jablonecké Střelnici se střílelo! Jablonec zcela znemožnil Hradec sedmi brankami a slaví další výhru. Hradečtí Votroci aby chodili kanály, dnes na severu Čech předvedli velkou bídu.

První minuty zápasu byly dost vyrovnané, vše se ale změnilo po první brance domácích, po které se hradečtí Votroci naprosto sesypali. Rychlou akci Lafaty využil Jarolím a obstřelením brankáře Zicha poslal jablonecký Baumit do vedení - 1:0. Další branka padla za pár minut, odražený míč se dostal k volnému lafatovi, a ten z ofsajdové hranice překonal hradeckého brankáře - 2:0. neuběhly ani tři minuty a vedení Jablonce bylo třígólové. Nešťastné ukopnutí Janouška nekompromisně potrestal Jarolím - 3:0 pro Jablonec. Severočeši svého soupeře ničili, Lafata v dalším průniku ztroskotal na rychle vyběhnutém Zichovi. Tomu obrana vůbec nepomáhala a Zich se mohl v brance přetrhnout.

Ve 31. minutě lovil míč se své sítě počtvrté, bránění rohového kopu jakoby se nedělo a Karel Piták v pohodě dopravil Jarolímův centr za záda Zicha - 4:0 pro Jablonec. Za chvíli už se domácí fanoušci dočkali "bůra”. Votroci opět rezignovali na bránění a Lafata znovu v poklidu dorazil míč do branky - 5:0. Je to neuvěřitelné, ale do šaten mohlo být s Hradcem ještě hůře. Vošahlíkovu dělovku vychytal Zich.

Hradec se v šatně nevzpamatoval a druhé dějství začal tak, jak zakončil to první, tedy gólem. Piták naservíroval Lafatovi přesnou přihrávku a kanonýr Jablonce zkompletoval hattrick - 6:0. Nebýt Zicha skóre by bylo mnohem, ale mnohem vyšší. Hradecký brankář například skvělým zákrokem vychytal Loučku. Šest minut před koncem vstřelili Jablonečtí poslední branku v zápase, Hejodva pumelenice z hranice pokutového území skončila v síti - 7:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians 1905 1:1

13.03.2011 15:00

Góly: 62. Lovre Vulin - 49. Milan Škoda

Remíza 1:1 se zrodila na jihu Čech, když na vedení Bohemians 1905 odpovědělo domácí Dynamo pouze jednou brankou.

Na budějovických bylo od začátku znát, že chtějí před svými diváky naplno bodovat a nad defenzivně hrajícími Klokany měli herní převahu. Tu mohl hned v 7. minutě přetavit ve vedoucí branku Hudson, po Otepkově standardní situaci však přestřelil prázdnou bránu.

Nezahřmělo ani z další výraznější šance Dynama, to když aktivní Otepka opět z dobré pozice netrefil bránu. I nadále byli aktivnější domácí, do přestávky se však skóre nezměnilo. A poločasový bezbrankový výsledek mohl mrzet především domácí hráče.

Chvíli po nástupu do druhého poločasu se totiž z vedení radovali hosté z Vršovic. Hartig našel ve vápně Škodu a ten prostřelil brankáře Kučeru. Úderné bohemácké ofenzivní duo tak zařídilo svému týmu vedení 0:1.

Nepříznivé skóre hnalo domácí o to víc do útoku a po několika náznacích šancí se jim nakonec podařilo srovnat. Po dalším z mnoha centrů Otepky, tentokrát z rohového kopu, se míč dostal na hlavu Vulina a ten překonal Sňozíka - 1:1.

Do posledních 15 minut utkání navíc dostali domácí možnost bojovat proti oslabenému soupeři. Bartek uviděl po zákroku na Hudsona druhou žlutou kartu a hřiště musel předčasně opustit. Navíc pár minut před koncem odpískal rozhodčí penaltu pro Dynamo za Lukášův faul. Benát ovšem hostujícího gólmana proměnil v hrdinu utkání a stav zůstal nezměněn. Přesilovku tak domácí nevyužili a důležitých tří bodů v boji o záchranu se nedočkali. Naopak Klokani opět posílili svou pozici ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko 2:0

13.03.2011 15:00

Góly: 10. Michal Valenta, 15. Jan Martykán

Ústí nad Labem ještě nevzdává boj o záchranu. Dnes Severočeši porazili na Stínadlech Slovácko 2:0 a v tabulce ztrácejí na nesestupovou pozici čtyři body. Do sítě Slovácka se trefili Valenta a Martykán.

O osudu utkání rozhodla první čtvrthodina, ve které Ústečtí vstřelili dvě branky. V 10. minutě zahrával Volka rohový kop, ten se dostal až k Valentovi, a od něj skončil míč v síti - 1:0 pro Ústí nad Labem. Za dalších pět minut zmrazili domácí hosty podruhé. Krásnou akci Stožického, Lamešiče a Martykána zakončil posledně jemnovaný a zvýšil už na 2:0.

Ústí bylo při chutí a na branku Slovácka se valil další útok. Volek nadvakrát nepřekonal Filipka, ten se musel v brance Slovácka překonávat. Zhruba po dvaceti minutách se hra uklidnila a ve 41. minutě si vypracovalo první velkou šanci Slovácko. Nestorovskiho tvrdá rána vyprášila Vorlovi rukavice. První poločas tedy skončil zaslouženým vedením domácích v poměru 2:0.

Na začátku druhého poločase se ale zápas zdramatizoval. Kapitán domácích Dvořák totiž fauloval a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Utkání pak ztratilo na atraktivitě, domácí kontrolovali a Slovácko do ničeho nepouštěli, byť hráli v oslabení. Zajímavé věci se děli až v úplném závěru, v pětiminutovém nastaveném čase. To hračička Švancara nastřelil břevno a Volek sám na Filipka nevyzrál. Ústí porazilo Slovácko 2:0 a ještě se bude o záchranu pořádně bít.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:0

12.03.2011 17:20

Góly: 16. Pavel Horváth

Viktoria Plzeň porazila pražskou Spartu 1:0 a na čele tabulky má pětibodový náskok. Vítěznou branku vstřelil z krásného přímého kopu Pavel Horváth.

Do první velké šance se dostali domácí fotbalisté, konkrétně Jan Rezek. Bývalý útočník Sparty zkoušel z dobré pozice uklidit míč k tyči, jenomže branku netrefil, Plzeňští zahrávali "jen" rohový kop. Na druhé straně hlavičkoval Podaný, míč rovněž minul branku. Klíčový okamžik celého utkání nastal v 16. minutě, po faulu na Ďuriše rozehrávali domácí volný přímý kop z velice nadějné pozice. K míči se postavil Pavel Horváth a nádherným kopem poslal Viktorku do vedení. Míč se přitom s pomocí břevna vrátil na hrací plochu, ale opakovaný záznam jasně prokázal, že se jednalo o regulérní gól.

Za chvíli hlavičkoval nepřesně Neuwirth, pak na sebe strhli veškerou pozornost fanoušci Sparty, kteří představili na stadionu svojí pyrotechniku. Následně se utkání přiostřilo a hlavní sudí rozehrál velice solidní karetní mariáš, ve kterém pokračoval i po změně stran - nutno říci, že oprávněně. Ještě než došlo k ukončení prvního poločasu, hlavičkoval Brabec přes Horvátha a brankář Pavlík vytáhl dobrý zákrok.

Druhý poločas rozhodně nepřinesl plejádu šancí a na oko krásných akcí. Spíše naopak, hra se kouskovala a jak už bylo zmíněno, sudí trestal veškeré nedovolené zákroky žlutou kartou. Plzeň by jistě ráda vstřelila pojistku, ale na výzvu Horvátha v podobě pěkně nadýchaného centru nikdo nezareagoval.

Útočné snažení Letenských vycházelo vniveč, Vacek střílel pánu bohu do oken a v 82. minutě málem potrestal chybnou rozehrávku domácích Leo Kweuke. V nastaveném čase přeci jenom sparťané Plzeň zatlačili, Brabec ale na přetažený centr nedosáhl. Viktoria Plzeň vyhrála ve veledůležitém utkání 1:0 a titul má stále ve svých rukou.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:0

12.03.2011 16:00

Góly: 37. Matěj Štochl

První jarní příbramská trefa zajistila domácím tři body v souboji s Libercem, který tak na jaře naopak stále zůstává bez vstřeleného gólu i jediného bodu.

Opatrný úvod zápasu ozdobila dalekonosná střela domácího Tarczala či Hadaščokovo zakončení hlavou na druhé straně. Herně měl přeci jen v úvodu navrch Slovan Liberec, domácím se dlouho nedařilo dostat blíže k Bičíkově bráně.

Ve 31. minutě však nakonec udeřilo a k radosti nevysokého počtu domácích fanoušků padl gól do sítě libereckých. Zimní příbramský střelec Matěj Štochl se objevil za obranou a střelou z malého vápna překonal Bičíka - 1:0.

V zápětí se do nadějné pozice dostal domácí Tomáš Pilík, tentokrát se však hostující brankář vyznamenal. Gól domácí hráče probudil a začali být o poznání aktivnější. Do přestávky se již ale nic významného neudálo

Po příchodu z kabin pokračovala bitva ve středu pole bez výraznějších šancí. Domácí se koncentrovali na uchránění svého vzácného náskoku a hráči Liberce tak i přes stále ofenzivnější a riskantnější pojetí hry naráželi na připravenou obranu. Příbramští se zase snažili kontrovat rychlými protiútoky.

Tento obraz hry ani skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo, za zmínku stojí snad jen dvě žluté pro domácího Tomáše Pilíka a ohrožení příbramské brány paradoxně hostujícím gólmanem Bičíkem, který v nastaveném čase hlavičkoval po rohovém kopu. Hrdinou se však nestal a Slovan Liberec tak odjíždí od Litavky z prázdnou.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2:0

11.03.2011 20:15

Góly: 33. Richard Dostálek, 63. Filip Rýdel

Překvapení v moravském derby zajistily dvě standardní situace zahrané Filipem Rýdlem. Aktivnější Sigma příliš brankáře soupeře nezaměstnala, a tak se Brno alespoň do neděle dostává z patnácté, sestupové příčky.

Po devíti minutách zahrozil Doležal, který vyhrál sprinterský souboj za dlouhým pasem proti Husárovi, lobem přehodil na vápno vyběhnuvšího Krbečka, ale balón poslal vedle levé tyče. Branku netrefil po zpětné přihrávce Kučery na šestnáctku ani Šultes. Ve 24. Minutě se pak znovu ozval Doležal, který pálil jedovatě z hranice pokutového území metr mimo.

Krbečkovi nadále stačilo skákat do prázdna, hosté branku bezpečně míjeli. Ve 33. minutě tak přišel trest. Kučera prodloužil Rýdlův roh na zadní tyč, kde stál naprosto volný Dostálek, který napálil míč z první a Drobisz byl na zemi pozdě. Před přestávkou mohl vyrovnat Doležal, k němuž se odrazil balón na vápno, ale jeho pohotovou střelu dokázal Krbeček vyrazit.

Po změně stran začal tlak na brněnskou defenzívu sílit, dvakrát se k ráně dostal Hořava. Poprvé ráznou střelu namířil do míst, kde stál připravený Krbeček, brzy poté pak technickým pokusem z vápna poslal balón těsně nad břevno.

V 63. minutě se nechal deset metrů před vápnem faulovat Rabušic a vybojoval tak přímý kop pro Filipa Rýdla. Ten se do míče opřel vší silou a zamířil přesně pod břevno ke vzdálenější tyči. Parádní trefou tak nečekaně pojistil vedení Zbrojovky.

Nezvykle křečovitá Olomouc mohla vykřesat naději až tři minuty před koncem, když Navrátil ve vápně neprostřelil Krbečka. Vyražený míč sice mohl usměrnit do odkryté sítě volný Přikryl, v pádu na něj ale těsně nedosáhl.

Richard Dostálek se letos trefil ve čtvrtém zápase a potřetí tak pomohl svému týmu k vítězství. Brno si tak připsalo první výhru nad Sigmou od března 2008. Tedy od sezóny, ve které skončilo tehdejší 1. FC Brno pouze pět bodů za mistrem ze Slavie.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň20153248:1948
2.Sparta Praha20141532:1243
3.FK Jablonec20123542:1939
4.Sigma Olomouc20114539:1637
5.FK Mladá Boleslav2097436:2234
6.FK Teplice2085727:3029
7.Bohemians 19052075823:2326
8.Slavia Praha2058725:2723
9.Slovan Liberec2065924:2723
10.Baník Ostrava20641020:2722
11.1. FK Příbram2057812:2022
12.FC Hradec Králové2056915:2821
13.1. FC Slovácko20631120:3421
14.České Budějovice2048816:3320
15.Zbrojovka Brno20611325:4119
16.FK Ústí nad Labem20361116:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (762)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tragický výkon Brna spasily dvě haluzácké goly.

Reagovat
Y.N.W.A

strašný ...jeden tým hraje fotbal a druhý vyhraje 2:0.. ftbal nemá logiku, no ale prostě výsledek je takový, takže tři body do Brna

Reagovat
Kokesh

Jaký tragický? Vyhráli 2:0 proti kvalitativně lepšímu soupeří. Klepat na hlavu by si měli jedině v Olomouci...

Reagovat
Y.N.W.A

no to by měli, protože prohráli s tragickým soupeřem ..a kruh se uzavřel...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
stas87

tej sigmy je skoda ak sa naucivyhravat vonku moze byt druha v lige jablonec bol x rokov slabucky vonku ale naucil sa vyhravat..

Reagovat
Tomekcz

Co tam predvadi Ulicnej a Dostalek pri tom rozhovoru po zapase, to sou hlody.

Reagovat
soukup

štípněte mě někdo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
AjaxFans

Ale ta trefa je gól měsíce zatím.

Reagovat
Filipow

*štíp*

Reagovat
C-M@ster

Cristiano Rýdel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

škoda, že ta pumelice je jediná věc ve které není totální průměr

Reagovat
Didier Drogba

what the fuck?!My jsme fakt vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz, ale hlavní jsou tři body.

Hlavní hřebec večera ale John.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rýdel.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak ze jasna 2, ste blbci

Reagovat
Didier Drogba

RD7 (PS:Došek ven,zničí všechny akce )

Reagovat
smazaný uživatel

On se zapojil do nějaké akce?

Reagovat
Didier Drogba

párkrát mu nahráli balón...no a to je všechno

Reagovat
Kokesh

Od něho se čeká něco jinýho...

Reagovat
soukup

Došek do zálohy!

Reagovat
didosh

Tak toho Johna jsem neviděl...

Reagovat
vodka

ale jenom ať se zbrojovka zachrání, těch 100 metrů na stadion bych někdy aj mohl dojít...

Reagovat
domingo

Ty bydlis v Krpoli?

Reagovat
mithro

Reagovat
C-M@ster

To bydlíš na Slovaňáku?

Reagovat
Filipow

Teď já, ty bydlíš v Brně?

Reagovat
soukup

http://fczbrno.cz/cs/aktuality/arbitraz-potvrdila-opravnenost-ukonceni-pospechovy-smlouvy.html

tak a ty se Kubíčku třeba poser vzteky, ale hlavně to prosím řeš jen se svazem a neotvírej si hubu na Zbrojovku

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sigmy zoufalý, trapný, nebojovný, laxní výkon. Takhle tragicky už jsme dlouho nehráli. Celé jaro je zatím hodně špatné a doufám, že jsme teď dopadli na to pomyslné dno. Proč sakra hraje Ordoš??? Opět na hrotu naprosto mizerný výkon. Jeho místo je v záloze, na hrotu má být bijec Doležal. Toho zase Psotka schovává na křídle. Dneska se nedá pochválit snad nikdo, je mi z toho našeho výkonu na zvracení a doufám, že se to už nebude opakovat. Gratuluju Zbrojovce ke 3 bodům a doufám, že jí právě ty pomohou k záchraně. My to budeme mít s těma pohárama hodně těžký, mám pocit, že na Jablonec momentálně vůbec nemáme, zvlášť s tím zabijáckým losem.

A ještě bych rád zatleskat demenci brněnské security. Vyvést za údajné odpálení dýmovnice chlapa, který přijel na fotbal se svým malým synem, může jen hovado. A o 10 minut později vyvést za odpálení té stejné dýmovnice dalšího slušného fanouška, to už hraničí s debilitou.

Reagovat
soukup

Brněnská security je svou debilitou bohužel pověstná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pověstná je hlavně ta hokejová z Komety. Ale je fakt, že hned když jsme přijeli, tak mi bylo jasný, že budou trable. Samej skin a nácek v té security.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vyhrálo, Sparta prohrála, prosím, alespoň plichta v jablonci a je to nejlepší ligové kolo týhle sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec musí ztratit body. To by byla jediná šance, jak vykompenzovat tu naši prohru s Brnem.

Reagovat
AjaxFans

Silná konkurence jsou jen klokani

Reagovat
AjaxFans

P.S V demenci

Reagovat
smazaný uživatel

Svině sekuriťácký. Snad se těm lidem, které vyváděli nic nestalo.

Reagovat
Jajinek

ty jseš taková neuvěřitelná histerka...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, po zápase pracujou emoce. Ale nevím, co jsem napsal tak hroznýho. Sigma odehrála svůj 2. nejhorší zápas sezony a odvíst desetiletýmu klukovi z fotbalu tátu, kterej za nic nemůže, je prostě sviňárna, ať je tvůj pohled na tyhle věci jakejkoliv.

Reagovat
Jajinek

nemyslím security...ale kdykoli se v Sigmě semele něco špatného, tak tu je od tebe příspěvek, který všechno zveličuje a naprosto nás odepisuje. Sigma měla včera zápas blbec...ale kdyby v první půlhodině proměnila jednu z těch 3 loženek, tak není co řeišt. Brno jsme přehráli, sice to nebyla žádná hitparáda, ale třeba šancí tam bylo více než proti Ústí i než proti Baníku....je to zbytečná ztráta....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě tohle byl spolu s utkáním v Hradci nejhorší zápas sezony. Hlavně mě sere, když Sigma vůbec nebojuje, což byl včerejší případ. Je pěkný, že se 3/4 zápasu hraje na půlce soupeře, ale k čemu to je, když se k zakončení nedostaneme a když už je někdo 10 metrů před bránou s míčem, tak radši nahraje někomu do strany. Skoro si říkám, jestli se nejednalo o klasickou moravskou výpomoc.

Reagovat
Jajinek

S Hradcem bych to nesrovnával...tam jsem se do zakončení opravdu nedostali...tady jsme mohli po půl hodině klidně vést 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli, ale to bychom museli mít Míšu Hubníka.

Reagovat
soukup

tak když bys každou střelu vedle počítal jako potenciální gól, tak proč ne, ale teda co sem viděl v sestřihu tak až na ten lob to žádný tutovky teda nebyly... stejně tak bych já mohl říct, že třeba domácí zápas s Hradcem sme mohli po půlhodině vést 3:0, to je úplně o ničem takovýto řeči

Reagovat
Jajinek

samostatný únik Doležala, střela Šultyho z hranice vápna (což byla vyložená pozice, nemusel to střílet vší silou) a pak byl Ordoš v nevinně vypadající akci na jednou sám na vápně a střílel úplně do prčic...to možná ani v sestřihu nebylo. To pro mě byli celkem velké šance...ale jako vím kam míříš. Já jenom podotýkal, že v Hradci jsme se nedostali ani na dostřel, ale tady jsme byli nebezpeční...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že v Hradci to bylo ještě zoufalejší. Ale společným znakem těchto zápasu je nulová bojovnost, nasazení a touha po vítězství. Ovšem kluci jsou mladí, jeden takový výpadek se dá odpustit. Ale hrozně to mrzí před takovou smrtící šňůrou zápasů.

Reagovat
soukup

ve vaší situaci sotva

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, bojujeme o poháry, navíc tam máte Mokrýho. Ale výkon tomu odpovídal.

Reagovat
smazaný uživatel

nechte fanouška, vy kurvy, nechte fanouška !

Reagovat
herbage

Tomáš Borek táhne Brno za záchranou

Reagovat
Liquid

doufejme, že jedna z posledních výher Brna v této sezóně

Reagovat
Didier Drogba

a co ty seš za ubožáka,nebo spíš odkud

Reagovat
Liquid

východní Čechy, Brno má strašně nesympatický tým a hrajete hrozný fotbal

Reagovat
adalbertus

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

všichni lidi, co nefandí brnu a přejí jim sestup, jsou ubožáci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen ti, co mají pořád potřebu to tady donekonečna vypisovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A situace dole je zase o něco zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

když ono je dole tuhle sezónu už od půlky tabulky

Reagovat
Losinho

A o to je liga zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

dostálek podal neuvěřitelný výkon. na druhou stranu došek, kalabiška a rabušic, to jsou tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Rabusic je zabitej na kraji, ma hravat misto doska na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Došek to měl chudák težký, byl jedinej kdo z Brna běhal, druhej poločas byl jedinej hráč Brna na půlce Sigmy... Bohužel i tohle na Olomouc stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera krasnej vecer, dlouho sem nebyl spkojenejsi pri odchodu ze Srbske.

Reagovat
smazaný uživatel

pfff

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na ten Rýdelův gól ? nebo třeba sestřih ? Díkec

Reagovat
C-M@ster

Nakonci: "Navrátilovu střelu vyrazil Drobisz..."

Reagovat
Kepy_FCB

Přepište dějiny - Brno porazilo Olomouc...

Reagovat
Filip12

No před několika lety by se divil málokdo

Reagovat
smazaný uživatel

Plzéééééééééň

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo Plzen, velmi kvalitni vykon Sparta si ani nekopla a Řepka = DEMENCE

Reagovat
Losinho

Moc pěknej zápas, výborný nasazení, krásnej gól Horvátha ( ). Titul do Plzně.

Reagovat
niflheim

Plzeň ...pěkné vidět plný stadión...chtělo by to u nás v lize častějí

Reagovat
domingo

Plzen titul!!

Reagovat
hefy

Plznička. Ke konci to byly teda nervy.

Reagovat
Godwinson

Nj, marty je taky tipér jako víno.

Plzeň Palec zaslouží i Horváth a rozhodčí.

Sparta toho moc nepředvedla, krom přiblblých fandů.

Reagovat
Godwinson

Jo a Neuwirth

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, ostravská škola. Neuwirthobauer

Reagovat
Godwinson

Skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej mač, akorát mě trochu mrzí, že v druhý půlce se Plzeň až moc spokojila s defenzivou a přestala hrát tak pěkně, jako v první půlce. Gratulace do Plzně, zvládli utkání jara.

Reagovat
salami

proti Spartě schvaluju jakýkoliv prostředky

Reagovat
-Kopy-

hele ty kdyby si viděl zápasy z Primera Division, tak by si zažíval pravidelně druhý vánoce, když se ti todle zdá jako hezkej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej mač na Gambáčligu. Občas kouknu, tak je mi jasný, že v PL, PD a BL je fotbal někde jinde. Snad jen SA je poslední dobou nějaká sušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

na sparta pojebaná ::spew:

Reagovat
smazaný uživatel

Parada. Vrba Plzen skvele pripravil. Sparta sice mela mnohem vetsi drzeni mice,ale Plzen velmi aktivnim pristupem k hracum nepustila Spartu absolutne k nicemu. Jedina vetsi sance asi byla ta Brabcovo hlavicka v prvnim polocase,kdy ho hlidal pri standartce Horvath . Stoperska dvojice byla dneska vyborna. Oba dva si zaslouzi absolutorium za to,jak ze hriste vymazali Kweukeho. Fotbal asi ne moc koukatelnej,ale dikybohu za to vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň naprosto zaslouženě Hrál se docela hezkej, řekl bych takovej ostrovní fotbal s nábojem a nasazením.

Reagovat
C-M@ster

"ostrovní"

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi to tak, samozřejmě nemyslím rovnou šlágry PL. :) Ale nasazení a tvrdosti tam bylo na GL nevídaně

Reagovat
C-M@ster

Plzeň

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí? Hlavní to zvládl hodně dobře si myslím.

Reagovat
goodbay

Měl jsem špatné tušení už před zápasem. Sparta se najednou z ničeho nic stala favoritem zápasu a přišlo mi, že tam neprohraje. Všichni ji tipovali, že tam vyhraje a s takovýma myšlenkama nastoupili nejspíš hráči i do zápasu. Sparta hrála strašně profesorsky a naivně. Nikam se nehnala a myslela si, že jí to tam spadne samo. Plzeň zaslouženě vyhrála, gratulace! Jinak rozhodčí udělal kupu chyb na obě strany. Ale spíše co se týče faulů/nefaulů. Abena na vysypání. Na druhé straně nedal Ďurišovi nedal žlutou. Tam ten ofsajd nebyl rozhodující. Měl by to stejně Blažek. Jsem obrovsky zklamán. Takhle ten titul nevyhrajem. Jesli se hrálo tak i proti Příbrami, které jsem neviděl, tak je mi z toho hodně smutno. Sparta hrála dnes hrůzostrašně a zaslouženě prohrála! Snad se nad sebou hráči Sparty zamyslí!!! Ku.va proberte se!

Reagovat
goodbay

jinak Horváth poklona

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen dala náhodnej gol. Jiank její výkon byl tragický.

Reagovat
bakasa

Jediný co je tragický je tvoje inteligence

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Plzeň zavřela ústa namachrovaným Sparťanům. Hlavně to nepustit.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
alegre

Sparta dala v pěti zápasech tohoto roku 3 branky. Opavdu "mistrovský" útok

Reagovat
twerp

Mě se teda ten zápas vůbec nelíbil. Pěkný to bylo do prvního gólu, to se hrálo nahoru dolů. Pak to Plzeň zatáhla a bránila velmi dobře. Rozhodčí taky moc nezvládal. Jediný úspěch Sparty je jenom ten, že proti ní, jako snad jedinému soupeři, se Plzeň po gólu hodně zatáhla.

Reagovat
centos

Sudí mi naopak přišel velmi dobrý.

Reagovat
twerp

Limberský žlutá, Ďuriš žlutá, Abena měl jít ven. Proč dostali žlutou Horvát, Kadlec a myslim, že i Vacek? I Rezek mohl dostat žlutou dřív. Prostě něco zbytečně pouštěl a něco zbytečně hrotil.

Reagovat
centos

Je fakt, že u Rezka jsem se divil, že byla první, ne druhá.

Reagovat
twerp

On se tam vztekal na čárového a pak vžduchnul zezadu Matějovského úplně zbytečně. Todle si podle mě zasloužilo kartu daleko víc, než většina těch, co byla udělena.

Reagovat
centos

No jo, souhlasím :)

Reagovat
Pinturicchio

Špatné. Rozhodnuto ještě není, ale tahle výhra může Plzeň pořádně nakopnout.

! ! ! ACS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Lol výkon plzně tragický?Ty máš asi rozbitej televizor a vidíš jen půlku sralty ne? kdybi plzen nepoškodily rozhodčí tak už vede o 12-15 bodů sralta hrála

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš

Reagovat
naheCZ

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Toho měl bejt zápas dvou nejvážnějších kandidátů na titul český ligy??? A vy si ten "fotbal" vychvalujete??? Mě to příjde jako kdyby Sparta nechtěla dát gol a Plzeň nechtěla hrát fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn kdybich měl vyplej zvuk vůbec nevim že hrál Rezek a Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

neodporuješ si? Nejdřív napíšeš že Plzeň hrála dobře a že Sparta hrála kulový ho*no a pak mi tady dáš palec když napíšu že Plzeň nechtěla hrát....

Reagovat
Radar

Gratuluji Plzni k titulu. (Věřím, že už si to uhlídají)

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovně uznávám, že Plzeň byla lepší. Zasloužená výhra. Sparta mě velmi zklamala.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ty ten Horvath vypadá jak postiženej

Reagovat
F.Torres

řiká někdo s nickem Bieber..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to říkáš? Chtěl bys s ním mít společnej pokoj? Myslim že sestřičky by to nedovolily....

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nejsem nijak moc zklamanej. Faktem je, že kdyby Spartička vyhrála, tak už by to byla nuda, takhle to bude zajímavý až do konce a titul Sparta vyhraje o 1 nebo 2 body místo o parník

Reagovat
Miky.77.14

ubožáci rudý, ať si koupěj třeba Ronalda stejně jim ten tým nebude šlapat, protože to tam stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Horváth určitě pořád při tom věku a ne zas tak skvělym fyzickym stavu ukazuje že je to na naši ligu hodně nadprůměrný hráč.

Reagovat
ACSMan

Dneska to bylo dopředu hodně moc špatný, Plzeň nás měla přečtený jako já knížku Rebel. Jinak pořád ještě doufám že mi budeme vyhrávat a že nebudeme ztrácet body a plzeň že jí někde ty 3 utečou. Nejlepší sparťan - Řepka, většina ostatních bída

Reagovat
smazaný uživatel

plzni uteče ještě bodů. Neni žádnej důvod panikařit, za 5 kol budeme vědět víc.

Reagovat
ACSMan

Doufejme

Reagovat
Pinturicchio

Ale díky všem "takyuživatelům", že mi připomínají, proč mám, mimo jiné, tak rád Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen - Sparta....tak pánové, co k tomu dodat. Zápas vyhrál Pavel Horváth - jedinej hezkej okamžik zápasu a to je na 90 minut fakt málo. Nedalo se na to koukat, fotbal to byl strašnej - vůbec nechápu ty z vás kdo tu píšete že se vám to líbilo. Taky tu někteří zminují bojovnost-já videl jen fauly, vztekání, o rozhodčim ani nemluvim - nepotrestal pár zákroků a pak z toho byl zvěřinec. Nevím jestli jste si všimli třeba toho že v naší kapr lize neni hráč po výkopu golmana schopnej zvládnout první dotek s míčem - pak se na tu rozkouskovanou hru nedá dívat. a nikdy NIKDY nechápu simulování, nesmyslný dožadování se autu či odpískání faulu....jestli tohle bylo to nejlepší co u nás můžeme vidět tak je to hodně smutný, celá liga je snad ještě na horší úrovni než v minulosti (jestli to je vůbec ještě možný), repre taky stojí za velký hnědý...ostuda ostuda ostuda

Reagovat
ACSMan

Většina kterým se to líbilo musejí bý skoti nebo něco takového

Reagovat
smazaný uživatel

skoti si užijou všechno no :-D

Reagovat
smazaný uživatel

nebo u toho usnuli,zdál se jim sen o nějakym hezkym fotbalovym utkání z český ligy (brzo takový zápasy budou jenom ve snech) a pak to tady popisujou

Reagovat
smazaný uživatel

to zní pravděpodobněji

Reagovat
Losinho

Mě se to líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

koukni někdy na jiný ligy....a nezajímá mě komentář typu: "to se nedá srovnávat" já to chci srovnávat a budu to srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

dá se to srovnávat a taky se to srovnává, proto taky naše týmy dopadaj v pohárech tak jak dopadaj

Reagovat
smazaný uživatel

když v týdnu zkouknu všecna 4 utkání ligy mistrů...tak koukat na kapr ligu je jak tlačit cihlu ven řitním otvorem

Reagovat
salami

jo a já koukal ve středu na utkání Tottenham-AC a rozhodně to lepší fotbal nebyl

Reagovat
Losinho

Tak to srovnávej, mě je to celkem fuk. A na jiný ligy koukám, tak mě laskavě nepoučuj.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nepoučuju...ale divím se

Reagovat
Losinho

To se můžeš. Já vím, že tam nebylo tolik fotbalové krásy, ale to se ani nedalo čekat. A nakonec tam byl krásnej gól, nějaké ty patičky + slušný tempo a na naší ligu nadstandartní nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

gol byl nadhernej o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

jejich tempo je vražedné,fotbalová krása žádná,jejich nepřítel je balon, jejích revírem je pozápasová sprcha.....

Reagovat
Losinho

Blbost. Hlavně v prvním poločase předváděla Plzeň pěkný FOTBALOVÝ akce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj obě dvě byli fotbalový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ber to trochu jako nadsázku, protože se přiznám že ten zápas sem viděl až od 18. minuty a žádnej fotbalovej okamžik sem nezaznamenal (krom toho když šli hráči do kabin), ale pokud se 18. minut hraje fotbal a zbylejch 72 se hraje "fotbal" tak promiň, nemůžu to označit za dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalová akce neznamená dokázat si dát ještě za půlkou tři přihrávky v kuse

Reagovat
Losinho

To nemá cenu. Mně se prostě minimálně 1. poločas líbil, ten druhej už to bylo hodně nervózní, takže šla kvalita dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by jenom zajímalo co konkrétně se ti na tom líbilo?

Reagovat
Losinho

viz. příspěvek nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak srovnávej třeba se švýcarskou, izraelskou, rakouskou nebo kyperskou ligou. To jsou ligy na naší úrovni a s těmi se srovnávat můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo výkonostně jsou to podobné ligy...ale nikdo nemá zájem se porovnávat se s podprůměrem

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tomu spíš říkal průměr. Podprůměrné ligy jsou ještě jiné. A hlavně jsme zhruba tam, kam patříme velikostí naší země. A když vezmeme v potaz ekonomickou situaci, rozpočty našich klubů, kolik kde platí, nebo návštěvnost na stadionech, tak jsme na tom ještě docela dobře a je div, že jsme třeba před Rakouskem, které je na tom ve všech ohledech lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle všechno beru, ale nechce se mi s tim spokojit a tak si musim trochu pobrečet když jsem ve dvou dnech viděl dva zápasy kapr ligy, musim to ze sebe dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ono je to těžký se s tímhle smířit. Mě to taky štve a chtěl bych, aby bylo líp. Ale pořád je to naše liga, a proto mě zajímá nejvíc a je pro mě nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

a to bych právě taky chtěl, ale i přes snahu se mi to nedaří ale konec konců jsme na to zvyklí, ale ta repre, co s tim udělat...tam byly dobrý výsledky a je těžký se koukat jak nastává generační obměna

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo... Doufám, že zítra rozjedeš v tomhle státě revoluci, protože z hlediska životní úrovně nemáme na Američany. Co na tom, že se to nedá srovnávat - ty to určitě srovnáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, fotbal to byl hrozný... hrálo se o hodně

Jsem zvědavej, jestli se v dalších duelech objeví v sestavě Sparty Abena. Podle mě si to u Chovance po dnešku trochu zavařil.

Reagovat
smazaný uživatel

Abena se na to taky nemohl koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas, gól Horvátha parádní a Sparta směrem dopředu marná takže zaslouženě Plzeň vyhrála.

A zejtra Slávie Praha!

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej zápas? spíš hrozně nudnej a Plzeň na tom má dost velkou zásluhu. určitě ne menší než sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej zápas? a kterej zápas myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej zápas, protože fotbalový akce se dali spočítat na prstech jedný ruky a byli snadno zapamatovatelný....

Já si třeba do konce života budu jednu pamatovat, tu když hráči na konci zápasu odešli do kabin, to bylo asi tak nejfotbalovější

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - Sparta, neboť Plzeň ho vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Příjemný večer.

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ

SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ

SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ

SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ SPARTA JE UBOHÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele.

Reagovat
centos

Děláš nám tu ostudu.

Reagovat
Kepy_FCB

Propč nám? sevci jsou ze Zlína přeci...

Reagovat
centos

Tenhle se myslím hlásí k Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

j mas pravdu, uz se krotim

Reagovat
smazaný uživatel

Retarde..

Reagovat
smazaný uživatel

Retarde..

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu to vychvalování tohohle zápasu. Mělo to nasazení, bojovnost, ale to se u takového důležitého zápasu nějak předpokládá. 2 střely za zápas je hrozně málo a mně se ten fotbal vůbec nelíbil.

Reagovat
F.Torres

Výborná obrana Plzně, nádhernej gol, a tragický útok Sparty.. nic jinýho se k tomu dodat ani snad nedá..

Reagovat
Losinho

Jinak mi přijde, že Sparta nějak nezvládá důležitý zápasy. Vypadla s Žilinou, prohrála s Plzní doma, vyřadil jí tragickej a oslabenej Liverpool, teď další prohra v nejdůležitějším ligovym zápase jara...

Reagovat
smazaný uživatel

A takový zajímavý postřeh: začínám mít pocit, že by se Hubník nakonec mohl stát králem střelců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavik38

věřim že Pekhart ten jeden gól dá a dožene ho

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, mám pocit, že ani nebude moc nastupovat. Rezek se podle očekávání zase trochu zasekl, Kolář to ze zálohy nemá zas tak jednoduchý, Bony je pryč a zezadu už to asi nikdo nestihne. Rozhodně to teoreticky Míša vyhrát může. A aby byla sranda, mohl by být králem střelců i v Polsku.

Reagovat
Losinho

Nas*at.

Reagovat
smazaný uživatel

zase kolář dal "2"goly na jaře takže mu to tam celkem padá

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem už přes zimu říkal že letos to vyhraje Míša im memoriam a příští rok Jakub Petr.

Reagovat
Al Capone

Plzeň ať má titul kdokoliv jenom ne sparta

Reagovat
goodbay

Sparta si to svým výkonem hlavně dnes prohrála sama. Plzeň byla určitě k poražení, ale Spartu, jakoby to herním stylem ani netížilo a že ještě asi přijde čas to stáhnout! Fakt nechápu, kde je ta vaše bojovnost s podzimu???

Reagovat
10

Překvapujou mě ty častý pozitivní ohlasy na dnešní fotbal, podle mě to bylo strašný utkání plný pseudobojovnosti v podobě zákroků zezadu a dalších zákeřností, fotbalu minimum, spousta přerušení...Plzni stačilo celkem málo, Sparta mě hodně zklamala, nejvíc mě vytáčel machýrek Matějovský. Kweuke, Řepka a Vacek jediný snesli trošku přísnější měřítka. Gratulace Plzni, o titulu to ale dneska nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

asi tak...nedalo se na to moc koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň ukázala, že umí i výborně bránit, jinak fotbal průměrnej a těch faulů , Řepka opět nezklamal a úplně zbytečnýma nadávkama k rozhodčímu má příště stop , Horvi to dneska zplatil Spartě i s úroky

Reagovat
Filip12

mámotázečku měl by Horvátůf gol platit jestli byl regulerní protože na internetu se psalo že se to budeš řešit

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim jak by to teď už chtěli řešit, rozhodčí ho uznal a tím to končí, zpětně už ho Plzni nikdo nevezme, a podle záběrů ČT to gól byl, takže není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

podle záběrů ČT nelze říci nic

Reagovat
Godwinson

Pokud nic znamená, že jasnej gól, tak ano.

Reagovat
twerp

podle těch záběrů nejde jednoznačně určit, jestli to gól byl, nebo ne. Míč musí přejít celým objemem brankovou čáru. Ve výhledu tam brání tyčka, takže opravdu nejde od oka říct jestli ano či ne. Každopádně je dobře, že platil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by pomohlo,kdyby byla kamera na brankovej care. Potom by se podle me ukazalo,ze tenmic byl 100% za carou...

Reagovat
twerp

100% by ti to prokázaly jenom senzory, co snímají míč. Ani sebelepší kamera neodhalí milimetrový přesah ať už by z toho gól byl, nebo nebyl.

Reagovat
JozkokozleJ

A co budu resit?

Maximalne tak Savier.

Reagovat
smazaný uživatel

útočná fáze byla strašně statická a pomalá.dlouhé míče měla plzeň pohlídané a po zemi to prozměnu nikdo radši ani nezkoušel - hra na náhodu. Rozehrávka je strašně pomalá, jediný kdo se nabízí je Vacek. 1 na 1 se nikomu nechce, uvolnění nějakýma narážečkama nebo sérií krátkých přihravek není ....dopředu strašně spatný výkon

Výborný výkon Řepy, dobrý výkon Vacka ... Abena, Pamič a Kadlec na facku

Reagovat
Filip12

Jinak Plzeň odvedla velký kus práce ještě před 10 lety se plácaly ve 2. lize s Fořtem a nyní hrají o mistrák

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby jim to vydrželo, já budu jedině rád

Reagovat
tomasinho

Horváth na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě pro pobavení ke včerejšímu zápasu a k tomu, jako to funguje v Brně ze stránek sigmaunited.cz:

Na zápas dorazilo odhadem 300-400 fanoušků Sigmy. Dva autobusy vypravila Sigma United, zbytek dorazil auty. Po důkladné osobní prohlídce následoval proces prodeje vstupenek. A v případě domácích pořadatelů skutečně proces s velkým P. U pokladny se tvořila neskutečná fronta a vrcholem bylo, když paní nebo slečně došly vstupenky!!!! Řešení se našlo, ale snad i pod úrovní nejnižší třídy okresního přeboru. Na zápas se fanoušek dostal po zaplacení vstupného, ale bez vstupenky a pokladní si místo vydání vstupenky udělala na papírek čárku!!!! To, že v Brně nejsou v sektoru hostí sedačky je už jen místní kolorit. Nechápu, jak k tomu může svaz v rámci svých všemožných projektů přihlížet. Předpokládám, že hostující fanoušek má stejné práva jako domácí. Když už jsme kritizovali úroveň občerstvení na východní tribuně při minulém zápase s Baníkem, brněnští pořadatelé nezaostávají ani v této disciplíně a již na začátku poločasové přestávky došlo pivo a rohlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně...věříš mi, že se tomu ani nedivím?

Reagovat
smazaný uživatel

No věřím. Já byl letos v Brně poprvé, takže mě tyhle věci lehce zaskočily.

Reagovat
centos

Absence sedaček v sektoru hostí mi nevadí, naopak, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mně taky. Spíš je to v tom článku jako takové povzdechnutí nad tím, jak platí stejná pravidla pro některé více, pro některé méně. Jinak jsem pro znovu zavedení míst na stání minimálně v obou kotlích na stadionech a klidně i normálně na tribunách.

Reagovat
soukup

tak pravidal, Brno by nemělo problém sektor hostů zavřít a přesunout ho někam do rohu kde sedačky sou, stejně je tam prázdno, takže místa je tam dost, to že v kotli nejsou sedačky (i v domácím je osazena jen část kotle) považuju za ten úplně nejmenší problém na celým tom blbým stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v principu jsou samozřejmě sedačky do kotle nesmysl. Pamatuju, jak jsme byli ve Zlíně asi týden poté, co tam hrál Baník. Prej tam týden zpátky byl sektor plnej sedaček, na náš zápas tam byla tak možná jedna pětina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prostě když v tom článku byl celý výčet problémů, tak se to tam asi hodilo.

Reagovat
soukup

tak v tom případě tě jen ubezpečím, že co do práv domácích a hostů je to na srbské stejně na hovno pro obě strany, kvůli došlým lístkům na pokladnách i u zápasů, kam přišly stěží 3 tisíce lidí sem už obcházel stadec kolem dokola několikrát, naopak to řešení paní pokladní bych uvítal. Nejvíc mě dostává, že ty ženský sou tam ve třech okýnkách vedle sebe a když jedné dojdou lístky, tak ne aby si je nějak popůjčili, ale jedna fronta se prostě zruší stánků s pivem a jídlem je žalostně málo i na druhé straně barikády a že něco dojde taky není výjimkou. A IQ u security je stejně žalostný i u sektoru domácích...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten stadion je opravdu ostuda Brna. Horší jsem zatím viděl jen v Hradci. Brno by si rozhodně zasloužilo modernější stadion a hlavně důstojnější návštěvy. U skoro půlmilionového města je dokonce i v ČR ostudou návštěva pod 3 tisíce a kotel dvojnásobně menší, než u soupeře, zvlášť když tím soupeřem je, co se týká výjezdů velmi slabá, Olomouc.

Reagovat
soukup

ostuda to je, ale tak když se hraje o poháry tak není problém stadion vyprodat a průměr mít kolem 6000 jak v těch dvou sezónách za Kaloudových časů, ale na tohle se tam nikomu nechce, protože jsou všichni na dění v brněnským fotbale už dlouho dost nasraní a nejde zdaleka jen o výkony na hřišti, ale hlavně o výkony vedení, který se ani nijak diváky lákat nesnaží spíš právě naopak + navíc když už si tam divák cestu najde, tak ho pak sem tam potká to co tebe a to opravdu člověka nabudí k další návštěvě

co se týče kotle tak tam jsou taky dlouhodobější problémy a spousta lidí co dřív chodila do kotle je teď normálně na nekrytých sedačkách a sere na to. Ty důvody úplně nevím, slyšel sem něco o security, pak se kotel nějak přesouval protože je fakt daleko od plochy, a nějaký další věci, prostě je to teď blbý no a asi se to jen tak nelepší, protože ten stadec je prostě neoblíbenej a stejně tak i vedení a vůbec celá situace kolem brněnskýho fotbalu teď všechny jen odrazuje

Reagovat
Kepy_FCB

A pak se tu lidí diví když napíšu že Brno do ligy prostě nepatří.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Brno do ligy patří, ale Zbrojovka mu dělá ostudu. A jí v první řadě vedení a ve druhé stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

To vedeni je tam opravdu hrozny. Me by zajimalo,kde zmizeli prachy za prestupy Kaloudy,Holka,Marecka a dalsich,ktery nedavno Brno opousteli...Stejne jako ve Slavii!

Reagovat
C-M@ster

Někdo na foru Komety psal, jaky vsechny auta Prosove udajne maji.

Ale pres 100 mega se utopilo v tom treninkovym centru pro mlady, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To TCM je úžasné, měli jsme tam s přípravkou turnaj a pecka

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo co na nim stálo takové peníze, když sem půl roka zpátky četl, že péče o mládež je v Brně katastrofální, a dlouho ještě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nafukovačka s umělkou, 2 hřiště s UT, bazén, kompletní rehabilitace, kanceláře celého úseku mládeže, šatny, bomba

Reagovat
smazaný uživatel

*tak bazén tam není, ale vířivka ano.

http://www.1fcbrno.cz/klub/akademie/zakladni-data-tcm/

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,ale za Kaloudu udajne meli dostat 120 micu. Tak kde je ten zbytek. Tym tam nebyl spatnej a oni ho postupne zacali rozpoustet,az z toho vzniklo to,co tam je ted...

Reagovat
soukup

tak Kalouda kdyby se 100% prosadil tak to vycházelo asi na 120-140M, ale on vyhořel, takže ta částka za něj je údajně tak poloviční, ale samozřejmě, říkal to Jarůšek, takže pravda to být vůbec nemusí, ale přijde mi to logický

Reagovat
soukup

tak ty auta ale zase nestály stovky mega, ano mají vozový park za nějaký ty miliony, ale taky zase jejich příjmy zdaleka nejsou jen z vlastnictví klubu, ale podnikají i v dalších odvětvích

Reagovat
smazaný uživatel

nic nového v Brně, zvykej si

Reagovat
Pinturicchio

200. pro titul pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas opravdu na koukání nic moc a to ani pro mě jako pro fandu. Nefandové u toho museli usínat. Rozhodla vynikající obranná hra Plzně. Parádní výkon Neuwirtha byl jen třešnička na dortu. Dopředu oba týmy neukázali mnoho. Řekl bych, že trochu víc ukázala Sparta, ale to bylo dané tím, že ona musela. Plzeň jen mohla. 2 střely na kasu dohromady je hooodně slabý odvar na to, jak byl tenhle zápas očekávaný. Gól stál za to Horvi to kopnul parádně

Doufám jen, že se Sparta o ten titul za těch 10 zbývajících kol porve víc, než dneska.

Jinak - pokud bych měl někomu dát titul FOTM, tak by to byl Matějovský. Po dvou dobrých výkonech jsem od něj čekal, že nás potáhne i dneska, ale on nevymyslel nic. Prostě nic. Velké tmavé nic ...

Gratulace do Plzně. Sice titul ještě nemají, ale pokud ho získají, tak zaslouženě. V obou vzájemných zápasech mají výhru a nedostali gól. Co víc k tomu napsat ...

Reagovat
Kepy_FCB

Od 7. místa dolů se hraje o záchranu. Bude to zajímavé jaro plné nečekaných výsledků.

Reagovat
Josifek

Hmm, neradostný výsledek Sparty, trochu zklamání, zápas jsem bohužel (nebo možná naštěstí s ohledem na výsledek) nestihl..

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád, že si to neviděl

Reagovat
goodbay

můžu tě říct, že krom pěkného golu jsi o nic nepřišel

Reagovat
$dolar$

Ach ja mam takovou radost

Vsichni odvedli paradni vykon, kazdej zahral maximum, Sparta si ani neprdla... Jediny co me vazne nehorazne sere, je jeden lajnovej sudi a pak ty idioti v kotli Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovada v kotli Sparty...O tom snad ani nema cenu mluvit. Priste se Spartou prodavat lupeny do hostujiciho sektoru proti obcance a kdo tam udela takovej bordel,tak dozivotni zakaz.

Reagovat
$dolar$

Libilo se mi, jak se pridala cela tribuna a rvala na ne - "Prazske ku*vy"

Na tribune bylo i plno Spartanu a ty se za ty opice tak stydeli

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hazeli ty svetla na drahu?

Reagovat
$dolar$

Snazeli se dohodit na plochu, ale je to preci jen dalka, takze zahazeli drahu no

Reagovat
smazaný uživatel

na takovym polorozpadlym stadionu se ani nic jinyho delat neda. Hlavne ze vy ste ohne nemeli co? haha

Reagovat
$dolar$

Hazeli jsme je na plochu? Nehazeli, vsechno se uhasilo v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší bylo, jak ti dementi zkoušeli vylomit plot.

Reagovat
$dolar$

Ani nemam co na to rict...

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš síť, než plot a neřekl bych, že ho chtěli vylomit. Sere mě, že lítali sedačky a nějaká ta drťka z těch schodů. To pyro mohlo taky zůstat v sektoru, dalo by to lepší efekt a nemuseli by kvůli tomu být problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Co to zkoušíš?

Reagovat
$dolar$

Jinak tipnete si, kolik bylo dneska divaku na stadione?

Reagovat
goodbay

7499?

Reagovat
$dolar$

Oficialne 7500, nekde jsem cetl, ze 12 tisic, realne tak 10

Reagovat
smazaný uživatel

12 se mě zdá moc na to jak máte malý stadion. V Hradcu bylo 12 a vypadalo to úplně jinak. A když je vyprodané u nás, tak to taky vypadá jinak. Ale těch 10 bych aji věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, byli dodaní digitálně zvláštníma efektama kouzelníkama z Pixaru?

Reagovat
$dolar$

Skoro

Reagovat
goodbay

je tam pouštěli zadara nebo jak to udělali, když neměli lístky?

Reagovat
$dolar$

Nevim, celkem by me to zajimalo, ale dost pochybuju, ze zadara, nekde se tam musely prodavat listky na cerno, ale klubem

Reagovat
centos

Na ta místa za brankou blíž vašemu kotli se může? :)

Reagovat
$dolar$

Ne, prave, ze vubec

Reagovat
centos

Jsem si říkal. To je moc okaté

Reagovat
$dolar$

Mam strach, aby jeste nejak nezacal uradovat svaz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to byl, Lubas? Ten říkal že Hradec sice překročil kapacitu, ale dokud si zajistí pořadatelskou službu a nic se nestane, tak z toho nebudou dělat vědu. Tuším že dostali pokutu která se jim samozřejmě díky vstupnému bohatě vyplatila. Na druhou stranu Hradec má stadion pro 18 000, a 6000 je jenom administrativní omezení. Ale tak mě napadá, že na Boleslav taky chodí víc lidí než je kapacita - když přijede Sparta. A nikdy se tam nic nestalo.

Reagovat
soukup

to nikdo řešit nebude, u nás před pár lety s Baníkem taky přijelo tolik ostraváků, že je pustili i do sektorů, kam se normálně nemůže a nejsou vůbec počítaný do kapacity stadionu a i pro domácí otevřeli o jeden sektor víc, reálně tam bylo taky cca 10 tisíc a tehdy byla ještě kapacita 8065

Reagovat
Kepy_FCB

A před stadionem jsem si připadal jak v Bruselu 1985

Reagovat
soukup

tys tam byl? jak to probíhalo z pohledu ostaváka?

Reagovat
Kepy_FCB

Na podzim 03 šílená tlačenice u sektoru hostů ,tam jsem pochopil že je možné v davu slyšet praskání kostí. Na stadec jsem se dostal tak kolem 30. minuty.

Reagovat
soukup

jo podzim 03, to sem zrovna nemyslel já myslel jaro 08, to vás přijelo tak 2000

Reagovat
$dolar$

A proste jsme byli lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ten titul nevybojujeme, pane vachmajstr

Na to, ze hral prvni s druhym, tak dost mizerie. Sparta sice drzeni mice 65%, ale bylo nam to na dve veci. 1 strela na branu na obou stranach - ubohost. Gol opravdu byl, i kdyz to vypadalo vselijak. Ale co je priserny, tak dohromady pres 45 faulu, to je hnus. Plzen ve druhy puli marna, Sparta furt na jejich pulce, ale co se tyce vypracovani si nejaky sance, tak v tom byli snad jeste marnejsi. No nic, zbejva jeste 10 kol, ale Plzen uz ma velkou sanci to udrzet, navic pro ne hovori lepsi vzajemny zapasy. Celkove sem zklamanej, cekal sem od tohohle zapasu mnohem vic a to z obou stran ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že to byl zápas první s druhym tak to byl shit, ale má to svý pozitiva.

Sparta prohrála a Řepka stopka, no prostě paráda

Reagovat
smazaný uživatel

No co, trosku vyfenoval pomezniho no ,,,

Reagovat
goodbay

ikdyž nechci podceňovat Brno, tak to vyšlo na dobrý zápas. V Jablonci by to bez Řepy bylo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

hm, když o tom takhle píšeš, tak si tak říkám, jestli to nebylo v plánu

Reagovat
soukup

v tom případě doufám, že vám trochu pocucháme plány

Reagovat
smazaný uživatel

Pristich pet kol obrovskym zpuseobem napovi o titulu. Mame mnohem lepsi los.

P - Budejovice,Usti-P,P-Jablonec,Pribram-P a pak doma Slavia. Oproti tomu Sparta doma Brno,venku Jablonce,doma derby,v Boleslavi a pak doma Olomouc. Jestli se po tehle peti kolech naskok nezvysi,tak se bude o titulu rozhodovat az do konce. Ja si naopak myslim,ze ztrata Sparty ve 25. kole bude okolo osmi bodu a to uz bude prakticky hotovo

Reagovat
centos

Souhlas.

Reagovat
$dolar$

Ja doufam, ze se naskok jeste zvysi

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně nevím. Plzeň sem viděl za jaro 3x a líbilo se mě možná tak 60 minut dohromady. Ani dneska ste nehráli žádný ultra fotbal. Sparta je zkušená a dokáže vyhrávat zápasy ve kterých není lepší. Ta jenom tak neodejde. Klidně můžete remizovat v Budějovicích podobným způsobem jako na Slovácku, Sparta spláchne Brno a zase to bude otevřené a o tři - reálně čtyři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice mame doma. Verim tomu,ze s nima a s Ustim to zvladneme. Tak hra Plzne neni uplne tak pekna jako na podzim,ale on nekdo cekal,ze budeme hrat tak,jako kdyz jsme si vytvorili ten dvanactibodovej naskok? Nejsme Barcelona,aby jsme v kazdym zapase meli 65% drzeni mice a davali 3-4 branky kazdej zapas. Dneska to bylo ubojovany vitezstvi,kde kazdej striktne dodrzoval takticky pokyny. Aktivni od zacatku do konce,Sparta nemela ani chvilku na to,aby na nasi polovine mohla neco vymejslet. Tohle vitezstvi bude ohromnej impuls. Moc jsem neveril,ze Vas zvladneme porazit. Ted neverim tomu,ze ten naskok ztratime...Jsem hodne prekvapenej nasim vykonem,ve kterym sem moc chyb nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

"Nás" ste neporazili, já fandím Sigmě. K nám ještě pojedete a ani bych se nedivil kdyby se to poslední kolo rozhodovalo o titulu. Bohužel asi jenom na dálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se Ti omlouvam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

timhle zápasem udělala Plzeň strašně moc, nejenom že si hráči zvedli sebevědomí, ale Plzeň ukázala, že umí vyhrávat i takovýhle zápasy, třeba i za cenu, že to nebude taková podívaná, já už jsem přesvědčenej o tom, že to Plzeň dotáhne do konce

Reagovat
smazaný uživatel

já si naopak myslím, že Plzeň bude ztrácet víc než Sparta. Ta dneska dostane velkej kartáč. Hašek vypadal hodně nasraně.

Reagovat
salami

nejlepší by bylo kdyb ted Sparta neporazila Brno, to by je psychicky srazilo ještě níž a z těch dalších 4 utkání už by horko těžko dolovali aspoň nějaký body, hned za změnou majitele a záchranu máme úkol Spartě v derby sebrat nejmíň dva body

Reagovat
vanGomm

Plzeň teď vede o 5 vlastně o 6 bodů,ale je tady ještě 10 kol a ztrácet v nich budou všichni,tedy určitě i Plzeň.Nedá se předpokládat,že by někdo v nich uhrál všech 30 bodů.Zhruba polovina ligy hraje o to druhé sestupové místo a ty všichni budou jak Plzeň,tak Spartu určitě hodně zlobit.Plzeň se touto výhrou dostala samozřejmě do výhodnější pozice než Sparta,ale i za této situace stále o něco víc věřím Spartě.

Reagovat
$dolar$

Nam staci uhrat 24 bodu

Reagovat
vanGomm

Tak myslím,že určitě méně.Sparta určitě neuhraje 30 bodů.

Reagovat
$dolar$

Tipuju, ze nam bude stacit, kdyz vyhrajeme 7 zapasu

Reagovat
vanGomm

Ano také bych to tak viděl.Je to pouze můj tip tedy jen takový odhad,ale řekl bych že Sparta tak 2 zápasy ještě ztratí tj 4-6 bodů.Měla by tedy po 30 kolech zhruba 68 bodů.Za tohoto předpokladu by Plzeň potřebovala uhrát min.20 bodů.Takže máme oba zhruba stejný odhad.Jednoduché to pro ni ale určitě nebude.Sparta je totiž přece jenom v těchto situacích daleko víc zkušenější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doma z Plzně. Fotbal můžu hodnotit jen výsledkově, prohra 1:0, takže nespokojenost. Fandění dost slabé, na ten náš počet. Dokud se neodpálilo pyro, tak se nefandilo skoro vůbec. Místy to bylo dobré, ale bylo málo fanatiků. Přišlo mi, že tam bylo hodně lidí, co nejsou moc zvyklý fandit. Já mám hlasivky na prach, byl jsem rád, že jsem řekl prodavači na benzínce dobrý den .

Reagovat
$dolar$

Uz chapes, proc nadavam Ultras do debilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem se tě chtěl zeptat, jestli máš spočítaný sedačky. Ten váš stadion je jak perníková chaloupka, stačí se zakousnout a už se sype.

Reagovat
$dolar$

Sorry, ale proste jste banda debilu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to fuk. Já se neurazím. Já vytrhávání sedaček neschvaluju, nepraktikuju a neobhajuju. Taky mě to sralo. Ale můj pohled na ultras to nezmění.

Reagovat
centos

Hlavně se nedá říct, že ti dementi tam u vás byli všichni ultras a ti ostatní ne.. To ale všichni účastníci diskuse víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem viděl jsem zajímavý úkaz. V našem sektoru visely dvě staré vlajky fans Mnichov 1860 a vedle mě stáli celou dobu dva fans 1860 a fandili Spartě. Podle všeho se jedná o letité fanoušky Sparty. Jeden z nich vypadal jako klasický německý kutten.

Reagovat
centos

Neumí česky, tak byli pomýlení

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že umí česky. A zřejmě na Spartu jezdí už léta.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo pamatuju si je jak byli na zápase Žižkov-Baník s asi stovkou acs než je vymlátila policie.

Reagovat
Kepy_FCB

Hele a co ti vaši WIEN on tour to jsou rodilí rakušáci nebo nějací gastarbeiteři z ČR žijící dlouhodobě ve Vídni??

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že jsou to vídeňští sparťani. Ale jak se do Vídně dostali, to nevím.

Reagovat
Aldeano

Taky jsem stál vedle toho Mnichovana musely jsme být někde vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Potkali se u Kolína . To byl dobrej řízek, jak si pořád všechno fotil. A zajímavá byla ta směsice češtiny a němčiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dobro Zbrojovky, Baníku, Slávie a nás - takhle by ta tabulka mohla zůstat až do konca ligy.

Reagovat
Kepy_FCB

Raději ano!

Reagovat
soukup

drobnou kaňkou je jen ta Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Příbram se zatím vyser. Ti spadnou, až umře Starka.

Reagovat
doNny

ani náhodou, celý rok počítám s tím, že jeden z Brno, Baník, Slavie bude našim soupeřem příští rok (jako náhrada Slovácko )

Reagovat
Didier Drogba

ok beru to

Reagovat
smazaný uživatel

Jako votrok jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny zaslepené sparťany. Podívejte se pořádně na ten záznam toho Horvátova gólu, zkuste být neutrální a nezaslepení a zjistíte, že to byl jednoznačný gól. Těmto sparťanům navíc dávám .

Reagovat
smazaný uživatel

A hele, ty jsi se vrátil, jo? Kdo tu říká, že to nebyl gól?Kousek za čárou to bylo, regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo??? Nejlepší ty příspěvky "Žádný záznam jednoznačně neprokázal regulérnost".....To a i další pičovinky tady píší spaťani, takže se klidni a zalez zpátky do díry.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš koukám opět chuť provokovat a buzerovat. Tak si posluž.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasné, že se to sparťanům tvého ražení líbit nebude, toto není žádná provokace, ale jednoznačná pravda, která se některým nelíbí. Zvláště tobě, který ještě nevydýchal prohru své milované Spartičky

Reagovat
centos

Byla by blbost to neuznat, ale najisto vědět, že to bylo CELÉ za čárou, prostě nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že můžu, to je jenoznačné z těch záznamů, stačí si to stoupnou, v momentě, kdy byl balon na zemi

Reagovat
centos

To by chtělo v HD nebo kamerou pod břevnem. Jestli to za čarou bylo fakt celým objemem, tak jen děsně. Ale jak říkám, uznali to naprosto správně.

Reagovat
centos

*těsně

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že to uznali. Kdyby ne bylo by tu velké pozdvižení. Ale Plzeň by ten gól asi stejně dala.

Reagovat
salami

na první pohled to vypadalo jako gol a rozhodčí ho, podle mýho správně, uznal, těžko někdo toho rozhodčího může kritizovat, protože postřehnout v takový rychlosti jestli to tam bylo celym objemem nejde, navíc se musel ještě soustředit na offside, někdy nechápu jak to ty rozhodčí dokážou vidět

Reagovat
centos

Právě. Já jsem v televizi vůbec nezaregistroval, že by mohl být za čárou. A byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ze sektoru hostí vůbec neviděl, že gól padl. Kdyby se ten prevít neradoval u kotle Viktorky, tak ani nevím, že jsme prohrávali.

Reagovat
centos

Loni ve Vítkovicích jsem taky tam v dáli viděl, že asi padl gól. V Plzni to musí být ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl jeden s těch o kterých Bosák v průběhu zápasu říkal "Kde nic není,.........", raději to ani nedopověděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák říká podobné píčoviny pořád. I když včera mu k tomu x jedinců dalo slušnou příčinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prý pičoviny , asi ses v tom poznal co,když považuješ pravdu z úst nejlepšího českého komentátora fotbalu za pičovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi možná byl nejlepší český komentátor. Dneska je to do sebe zahleděný všeználek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se s ním znáš, že o něm toto tvrdíš???

Reagovat
centos

A ty ho znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

ne neznám asi jako většína lidí. Ale soudit někoho jen podle komentování to mi příjde trošku na hlavičku.

Reagovat
centos

Ale on to fakt někdy přehání.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych se s ním měl znát, ty bublino? Názor na něj si můžu udělat i podle toho, jak komentuje zápasy, jaký má názory apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je dneska lepší? I když se bosak trochu zhorsil, je vporad jasna jednicka..

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám z komentátorů nejraději asi Čapka. I když ani ten, už nekomentuje jako dřív. Obecně bych řekl, že u nás neexistuje špička. Několik předních komentátorů se točí v kruhu. Na špici není pro mě v tuto chvíli nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je zbytečně vyzdvihovanej - na každou akci fanoušků reaguje stejně a stejným přeskakujícím hlasem... a své "hlášky" opakuje tak jako Sparta svoje pokřiky...

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli myslíš ty fanouškovské akce těmi akcemi které předvedli ty vymaštěné hlavy ze sparťanského osazenstva teď v Plzni tak máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni video ze vcerejsiho slagru...

http://www.youtube.com/watch?v=Ue5cHXJobH4

Viktoria

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolů, jak včera fandila Plzeň, líbil se mi ten efekt, jak ten kotel skákal. Pyro taky dobrý, jen nechápu, proč tam ACS lomcovali s tou sítí, že by frustrace? A na to, kolik jich bylo, tak nebyli slyšet ale on nám to dozajistě vysvětlí Ivošek. A dřevorubec je furt stejnej komik

Reagovat
centos

Aleš hrál jako král.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dřevorubec překvapil - myslel jsem, že bude mít problémy, ale zvládl to (myslím) dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů? Mě to jako nic extra nepřišlo. Moc jsem je neslyšel a to to naše fandění nebylo kdovíjak dobrý. Ale na druhou stranu, jsme od nich dost daleko a pak když se do toho položím, tak nemůžu moc vnímat fans soupeře. Nás bylo sice 1000 lidí, ale hodně jich fandilo jen na půl huby nebo vůbec.

Reagovat
centos

Plzeň byla v tomhle solidní, ale to by měla být v jejich postavení samozřejmost, ne jen na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opticky vypadal kotel dobře a na normálním stadionu by byli určitě ještě lepší. Ale tahle rozpláclá perníková chaloupka to ani není stadion, to je smetiště s jednou velkou tribunou.

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth návštěva

atmosféra stadion zaplněn kolem dokola a nebylo možný rozjet mexickou vlnu - ta se občas rozbila o kotel domácích nebo v druhém sektoru na hlavní tribuně

+ kotel byl taky občas nejednotnej - hlavně při akcích s pyrem

Reagovat
$dolar$

Tu mexickou vlnu jsem nepochopil, myslim, ze to bylo tim, ze byla nervozita, jestli to hraci dotahnou do konce nebo ne

Reagovat
Radar

Co je to za blábol ? Mexické vlny se dělají i za nepříznivého stavu. O nějaké nervozitě v publiku nemůže být řeč.

Reagovat
$dolar$

Ale tady ta nervozita byla obrovska, ja se tam na konci trasl pri kazde akci, ani jsem si temer nevsimnul, ze se nejaka mexicka vlna rozjela

Reagovat
smazaný uživatel

To jste takový poserové? Nic ve zlém, jen mě to udivuje.

Reagovat
Radar

No asi tak. I když šlo o hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jinou teorii, proč se zasekla ta mexická vlna. Jednak na té zasekávací "tribuně" bylo dost sparťanů a pak ti další, co měli pokračovat o tý vlně ani nevěděli, protože jim ve výhledu překážela ta brána vítězů, či jak to dolar nazývá .

Reagovat
Radar

Tak to přehlédnutí se dá pochopit, ale posrat celou vlnu to už je umění :

Reagovat
$dolar$

Mne na tom neudivuje vubec nic, prijde mi to naprosto normalni, vcerejsi vitezstvi bylo mozna to nejvetsi v sezone

Reagovat
salami

já bych řekl, že největší vítězství za poslední roky až desetiletí

Reagovat
$dolar$

Dost mozny, ikdyz nejvetsi bude to, ktere nam na 100% zaruci titul

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, vzhledem k tomu, že toho Viktorka mockrát nevyhrávala. Ale doposud byla jedna z jejich nejslavnějších výher ta na jaře 2006, kdy to Sparta Plzni pustila, aby se zachránila. Fuj, to byly časy.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo desny. To jsem se poprvy a doufam naposled stydel za to,ze fandim Plzni. Takovym zpusobem zachranit ligu je des,to jsme radsi meli spadnout....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta bilance je myslim 4/27...

Reagovat
AjaxFans

Kujwa co ta obrana provádí stím Ustím

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko bolo ľudí na Plzeň-Sparta? Ináč pekná výhra, VRBA Žilina nezabudne

Reagovat
smazaný uživatel

7500

Reagovat
$dolar$

Skoro vyprodano

Reagovat
smazaný uživatel

běžte do prdele, příště zase před zápasem chlastejte u Krála, žebráci

Reagovat
slavik38

kdo dával ten 7. gól? Hejda nebo Třešňák?

Reagovat
Radar

Třešňák myslím.

Reagovat
Usty

Jablonec neskutečně jede, posledních 10 zápasů kromě remízy s Bolkou samé výhry..

Reagovat
$dolar$

Krasne zamotana tabulka na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

No s Jabloncem to bude zatraceně těžký. A jak na potvoru je máme ještě v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku prdel by byla, kdyby zítra Bolka zabodovala v Ostravě. Bod od sestupu s vědomím, že ty dvě mužstva pod něma se o tu záchranu opravdu perou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak poklona Jablonci. Taková kanonáda se jen tak nevidí.

Reagovat
$dolar$

tuhle sezonu uz podruhe

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3. :D Plzen - Ústí n. N. 7:0 , Brno - Slovácko 7:0 a ted my ( Jablonec ) - Hradec 7:0 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Ještě pár podobných výsledků a Sparta bude zaslouženě bez pohárů

Reagovat
$dolar$

Bylo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

no, popravdě - alespoň bysme měli ten sešup o to rychlejší. Pravda je ta, že Plzeň nebo Jablonec nám do koeficientu pravidelně připisují kvanta bodů, ale přecejen - Sparta je Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeficient, nekoeficient, pro mě bude Sparta vždy ten největší nepřítel, už od mala Takže nemůžu přát nic dobrého...

Reagovat
smazaný uživatel

A komu fandíš? Kostelník chytal za Spartu.

Reagovat
božský John

Ostravě

Reagovat
smazaný uživatel

Maccabi Ostrava ?

Reagovat
božský John

Tak židům snad nefandí ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub už neexistuje. Ale před válkou tento židovský klub opravdu fungoval. Už si to nepamatuju přesně, ale z židovských klubů byl snad sportovně nejúspěšnější.

Reagovat
božský John

Pfff, tak to jsem nevěděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Za první republiky existovalo víc židovských fotbalových a vůbec sportovních klubů.

Reagovat
centos

Reagovat
j_mrazik

Co je špatnýho na tom, že Židi mají svůj mančaft? Vychvalujete tu Bilbao a tohle vám vadí?

Reagovat
božský John

Nejsou mi sympatický ....tim ze mě nedělej antisemitu a nenácka, prostě mi ten národ nepad do oka

Reagovat
j_mrazik

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě bez pohárů, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, v rámci zbytků objektivity si škrtni slovo zaslouženě

Reagovat
božský John

David Lafata - Král !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty*ole ten Hradec je výsměch ligy :D 7:0 nádhera jen at postupujou dál takovýhle týmy ;)

Lafata-Pán !

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej herní propadák Hradce v týhle sezoně za 20 kol, nevím koho by si chtěl aby postoupil, v druhý lize nejsou lepší týmy než je Hradec, hodnotíš podle jednoho nepovedenýho zápasu, přitom si je ani nikdy neviděl hrát, klasickej internetovej expert.

Reagovat
božský John

Dneska váš nejlepší hráč jednoznačně gólman, všem jsme se tam mohli vysmát,ale Zich chytil další 2-3 jasný goly

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem textovej onlajn, takže jsem si to pěkně vytrpěl, horší by to bylo asi vidět na vlastní oči. Tušil jsem, že s vaší formou to bude porážka, ale tak max. 3:0, 3:1. ale tohle by mě ve snu nenapadlo, nevim co se jim stalo, ale vůbec nestíhali, nevěděli co hrát a k naší hře jsme neměli šanci se vůbec dostat, ještě že Zich zachytal jak zachytal jinak by to mohlo být těch 10. Nedokážu si ten náš zkrat vysvětlit, že by došlo k uspokojení po výhře nad Budějkama? To snad ani není možný, ale za týden to doufám už bude ten starej dobrej Hradec a doma si udobří fanoušky, kteří prej perfktně povzbuzovali i za tak tragickýho skóre. Doufám, že tento výkon předvedete i za 14 dní

Reagovat
božský John

Jojo, sice ze začátku jeli cosi jako, že u nás jsou doma, ale po druhym nebo třetim golu už byli ticho s těmahle kecama. Byli trošku jako opařený, le od toho stavu 5-6:0 fandili skandovali jako by se nechumelilo. Vytvořili dobrou atmosféru, nás přišlo taky docela dost (necelejch 5000), atmosféra byla celkově dobrá

Dělali jste hrozný chyby v obraně, jako kdyby spolu hráli prvně. Ty chyby jednotlivců byly strašný. My jsme k tomu navíc v první půli hráli jak bozi, tak se to znásobilo ...Hlavně Karel Piták (toho vaši vyvolali, já zas vyvolal s pár lidma Klapku), ten hrál výborně. Jarolímto samý ( o Kovaříkoj s Lafatou ani nemluvim, to je zápas co zápas)

Reagovat
smazaný uživatel

Němeček s Pavkem jsou marný, s Chlebounem a Wozniakem by to určitě lepší, ale to nemá cenu řešit tak jako tak bysme dostali, ale před vaší hrou smekám, zápas od zápasu jste sehranější a forma stoupá, kdyby vám neutek začátek, tak hrajete o titul, ale i tak máte realnou naději na druhý místo. Naši fandové mě dost překvapili, čekal jsem, že to neunesou, ale vzali to sportovně

Reagovat
smazaný uživatel

Chleboun seděl celkem logicky..hrozilo že se vykartuje a to Kotal nechtěl riskovat...taky mě překvapilo nasazení Němečka..ale klidek...Porazíme Příbrám a bude klid..Důležite jě,že Budějky nevyhráli doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej fanda hradce :D bohužel viděl jsem je hrát ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám podle nicku, že fandíš Jihlavě, takže bejt tebou tak se moc neozejvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Jihlava nedostala sedmičku od Jablonce ;)

Reagovat
centos

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to ne když se nemaj možnost se střetnout....si tam hrajte ten Váš hokej...Kdy Jihlava třeba porazila Spartu,Olomouc...?

Reagovat
Godwinson

Jablonec, to je solidní válec.

Reagovat
Didier Drogba

Udavači

Reagovat
soukup

náhodou pěkně, tenhle zápas měli vyhrát, spíš dva body ztratili než že by jeden získali, to se hodí

Reagovat
božský John

Proti Spartě a Plzni by mohly stačit 3-4 góly,nechci bejt nenažranej. Když dá v každym z tech dvou zápasů Lafata 1-2 goly, tak mu ta koruna snad neuteče

Reagovat
centos

Už i Ústí se na nás tlačí, to abych zítra vyhráli

Reagovat
božský John

Jinak kterej s prominutim blb psal ten report?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka pekne nadelovala dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, i fotbal byl hodně pohledný jen tak dál SKS

Reagovat
naheCZ

Slavia Konečně jsem se zvedli doufám, že výkony půjdou ještě nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parada 8.misto je hned pekny , ale pri ty vyrovnanosti tabulky v podstate o sestup pulka ligy takze kazdej zapas bude nesmirne dulezitej .

Nicmene pokud budem hrat jako dneska tak nemam vubec strach o to ze budem okolo toho 7.-8. mista . SKS .

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie Praha! Dneska fakt moc hezkej výkon, byla tam snaha o kombinaci a hlavně tam bylo hodně rychlejch a přesnejch brejků. Troufám si říct, že kdyby takhle hrála Slavia na podzim, byla by nejhůř páta.

Reagovat
Didier Drogba

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
jv

Proč dáváš hned , to z tebe mluví čistá závist, nic jinýho... My jsme aspoň vyhráli pěkným fotbalem, to se o vašem pátečním zápase rozhodně říct nedá.

Reagovat
Logan

Reagovat
Didier Drogba

není to nic osobního,jen křišťálově čistá nesympatie

Reagovat
salami

snad jste si nemysleli, že když jednou náhodně vyhrajete, tak hned stáhnete slavistickej náskok

Reagovat
jv

Tak to bych mohl říct to samý o vás...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka se dneska inspirovala zapasem dorostu do 18ti ty taky vyhrali nad Teplicema 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky kluci sešívaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

ojj to se tady najednou vyrojilo slávistů, kde ste byli v dobách zlých???

Reagovat
Filipow

Na záchodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně sem čekal že se ozve nějakej takovejhle chytrolín Možná že kdyby si nešel do diskuse jen jednou za rok, tak bys zjistil že Slávistů tady bylo dost co se k ní hlásilo ještě před jarníma kolama, kdy byla na 14 místě. Já osobně se ke Slavii budu hlásit pořád, ať bude hrát v pohárech, nebo klidně ČFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, tak ono teď jsou doby dobré? Tyhle trapný narážky jsou fakt ubohý, ale na internetu si jako slávista holt člověk nevybere. Když se daří, tak mu lidi nadávaj kde byl, a když se nedaří...tak taky..

Reagovat
salami

jmenuj mi 3 slávisty který sem dneska přispěli a nevyjadřovali se k dění v GL i přes zimu

Reagovat
smazaný uživatel

Obráceně by to nešlo ?

Reagovat
goodbay

to jsem chtěl přesně říci, nesleduju to detailně, ale hlavně Losinho, muzajs ty přispívají nejvíce a občas se přidáš ty, liquid možná ještě někdo, ale některé nicky tady moc často nevidím, takový villanscz se tady objevuje až ted na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ty? Já nejsem slávista!!! Doufám, že to bylo na salamiho.

Reagovat
goodbay

sorry jo bylo, uvědomil jsem si to až po tom

Reagovat
smazaný uživatel

No - třeba já jsem toho paradoxně nakecal víc přes zimu než teď...

Reagovat
Fernando_Torres

Tady je vidět co udělá jeden silovej útočník a včas vyplacený výplaty... Takovýhle nasazení neměl na podzim nikdo, snad s výjimkou Kisela... Jinak Milutinovič

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si řikal, že ta střela jde vedle.

Reagovat
Logan

taky no ale je dobre ze se neboji, uzv Zahrebu dal nadhernej gol, snad mu to pomuze a zvedne sebevedomi, proti Brnu se mu zapas moc nepovedl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Milutinović Zatim zahrál celkově dobře a asi to bude obstojnej hráč. Ale dneska hrála Slávka celkově dost pěkně, až na pár drobnejch individuálních chybiček.

Jinak nevíte co je s Dembélém, počítaj s ním třeba na střídání, nebo bude hrát třeba za B?

Reagovat
Losinho

To, jestli hrál dobře, bych moc neposuzoval, protože hrál jen pár minut. Ale gól byl výstavní, on takové prostě umí.

Dembelé je první náhrada za Lukáše Jarolíma, toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já sem samozřejmě nemyslel že hrál dobře Milutinović jen v tomto zápase, ale pokaždý co sem ho viděl třeba naskočit, tak se určite neztratil a s míčem si dost rozuměl, podle mě bude platnej. Ale je jasný, že to se úplně projeví až za víc zápasů. Jen na mě působí dobře.

Reagovat
Losinho

Určitě je v něm velkej potenciál.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas, jen tak dál. Snad se vytáhnem i proti Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

fííííha, nedal Lafata za 3.kola šest branek?

Reagovat
božský John

Dal

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že si z něho vezme příklad Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dal letos branek?

Reagovat
j_mrazik

To se bude dobře počítat.

Reagovat
j_mrazik

Podle análu EF má bilanci 17/1/2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zeher? To budou těžký počty.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tolik co Lafata dneska za pár minut

Reagovat
božský John

Už má 11 branek

Reagovat
Ligter

To docela ujde.

Reagovat
Shevchenko

To už mu ta neunikne. Jemu to přeju.

Reagovat
Shevchenko

*ta koruna neunikne.

Reagovat
j_mrazik

Slávia už konečně aspoň osmá. Když se člověk nekouká na počet bodů, tak to není nejhorší.

Jen tak dál a možná ještě trochu líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý. Máte 5 výher a z toho 2 na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to nelíbí, začíná nám utíkat

Reagovat
j_mrazik

Tak to přece není důvod pro Slávii, aby zpomalila, ale spíš pro Baník, aby přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Ale ten bodovej rozdíl je ještě malej, to se ti moc smát nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou aspoň ten váš potápěčský souboj bude mít zase náboj. Už to vypadalo na nudu, ale teď se to rozjede nanovo. Jsem pro co nejzamotanější boj o zácharunu, s dobrým koncem. Ústí a Příbram raus.

Reagovat
Losinho

za poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

tak se Slavii máme odehráno už vše, pak hrajem na Slovácko, doma Ústí, doma Příbram, doma ČB

Reagovat
Losinho

Tak jsem zpět, naprosto parádní zápas, skvělej výkon, zasloužená výhra!

Pospěch bude hodně užitečnej, je vidět že mu naše hra sedí a padá mu to tam, takže supr. Lukáš Jarolím předvedl určitě svůj nejlepší zápas od návratu z Itálie, paráda. Líbily se mi naše standartky, Koreš to zahrával dobře, po dlouhý době jsme z nich byli i nebezpeční. Obrana pracovala dobře, pochvala oboum krajním bekům za podporu ofenzivy. A ten gól Zorana byl výstavní, ale moc mě nepřekvapil - on má tu ránu prostě výbornou.

Návštěva byla nadprůměrná, skoro 7 tisíc, atmosféra zezačátku slušná, po vedoucím gólu skvělá. Docela se chytla ta nová hymna (?).

Co se týče dalšího kola, tak máme venku Sigmu, to rozhodně neni nijak krásnej los, před začátkem jara bych bral remízu, ale teď...kdo ví, každopádně šance je.

AŤ ŽIJE SLAVIA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nová hymna?

Reagovat
Losinho

http://www.youtube.com/watch?v=0C6Flau67ZU

Jak proti Brnu, tak dneska to pouštěli před zápasem místo tý starý, tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašný

Reagovat
Losinho

Neni to o nic horší, než ta hymna co byla do teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim jestli se chytnul ten novej chorál, podle mě se moc lidí na něj nepřidávalo a jen co se rozjel, tak hned zase utichnul a nebylo ho tak slyšet - zkrátka žádnej moc hukot, ale to bude snad v dalších zápasech lepší

Reagovat
Losinho

Tak mělo by se to zlepšovat postupem času. Ale ani dneska to nebylo špatný, chvilku se to docela drželo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tou novou hymnou myslíš ten chorál, který zní jako balkánská lidovka? Takže předpokládám, že se jedná o chorál ze zpěvníku Delije, případně Grobari.

Reagovat
Logan

nechapu co vam na tom nelibi, me se to libi moc, pripomina mi to treba hymny barcelony nebo madridu, je to stara pisnicka oslavujici tradice i historii ... o moc lepsi nez ta stara popovka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si nerozumíme. Respektive, každý myslí něco jiného.

Reagovat
Logan

Ja mluvim o te hymne, ktera jak rikal Losinho hrala pred zapasem a o kus nahore je link ... jelikoz jsem dnes na zapase nemohl byt, tak nevim o chorale ... takze predpokladam ze jsem pochopil jak Losinha, tak tebe a i trevora

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na ten odkaz podíval až příliš pozdě. Myslel jsem, že Losinho naráží na nový chorál TS. No to je fuk, hymna se mi nelíbí, ale to vám sešívkám může být jedno, že ?

Reagovat
Logan

Ano, jedno mi to je Ja jsem rad ze mame za hymnu zrovna tuhle pisnicku, ktera je od slavisty slavistum, a jak jsem jiz rekl, vyjadruje historii a tradici, narozdil od te popovky co tam hrala predtim ... a pripomina mi takove kluby jako FCB a RM

Reagovat
Losinho

Jakej myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=i765lzYJRJg

Ten první. Zní velmi dobře. Hádám, že je od Delije. Ale trochu mi to zní, jako by to Strašák a pár dalších nahrávali ve studiu . Ale je to asi z haly.

Reagovat
Logan

podle me je to nahrane z futsalu :)

Reagovat
smazaný uživatel

tady máš pravou verzi toho videa-pokřiku

http://www.youtube.com/watch?v=R3OcJxJYDN8&feature=feedf

Reagovat
Losinho

No jo no, my holt máme všechno převzatý.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu někde taky bylo, jo přijde mi to vtipný i jako slávistovi

Reagovat
salami

ten první má grády a ani ten druhej by nemusel bejt špatnej, kdyby ho zpívalo víc jak 10 lidí a navíc ne falešně

Reagovat
Losinho

Mně už se víc líbí ten třetí.

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Jo tenhle. Mně nedocvaklo, jakej myslíš, protože tenhle už máme od podzimu. A je to z haly, ultras to "zkoušeli" na futsale. A je pěknej, od koho je, to netušim.

Reagovat
Losinho

Reagovat
salami

mě teda uplně nenadchla, ale hlavně at už se to nemění, až se bude hrát 30 let tak už o tom nikdo pochybovat nebude

Reagovat
Logan

presne tak

Reagovat
soukup

docela jedete, takhle zpětně si toho bodu z edenu i začínám vážit, těsně po zápase to byla ztráta jasně víteznýho zápasu

Reagovat
božský John

My se o ten titul ještě poperem, s tou fazonou,co máme ...příští kolo snad vyhrajem v Hradišti,pak si doma smlsnout na Spartě a jako bonbónek výhra v Plzni

Reagovat
goodbay

to poslední musí vyjít

Reagovat
soukup

v hradištu prohrajte, ale pak těm dvěma klidně sedmičku

Reagovat
mastakillah

Neměl by tam byt spíš Lafata na té úvodní fotce?

Reagovat
Losinho

Tak to je diskutabilní, jestli si zaslouží víc tam být Lafata, který se podílel hattrickem na výhře 7:0, nebo Jarolím, který dvěma góly v podstatě rozhodl o naší výhře.

Reagovat
salami

Lafata tam byl skoro celej den, tak změna potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ze Slavie jde celkem strach. S tou naší formou to vidím na další nulu a pak už bude hrozně těžký se někde chytat, los je krutý. Snad to 3. místo nějak vyválčíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ze Slavie jde celkem strach. S tou naší formou to vidím na další nulu a pak už bude hrozně těžký se někde chytat, los je krutý. Snad to 3. místo nějak vyválčíme.

Reagovat
fantomas

No neke.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Včerejší zápas v Plzni docela zklamání. Hra byla z obou stran špatná, výsledek pro Spartu špatnej, atmosféra nic moc, zvlášť ve Sparťanským kotli, kterej byl přeplněnej a i proto byl výhled tragickej.. I když vzhledem ke vzdálenosti od hřiště je v Plzni vždycky výhled mizernej. Takhle jsem si jeden z nejdůležitějších zápasů jara nepředstavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi tam? Fandění nic moc, co? Přišlo mi, že si hodně lidí zapomnělo doma zpěvník.

Reagovat
rufus

Jj, byl jsem tam. Fandění dost špatný, hodně lidí se vůbec nesnažilo zapojit. Na to, kolik Sparťanů tam nakonec pustili, bych čekal lepší výkon. Bych to řekl tak, že nevím jestli byl horší výkon Matějovskýho nebo našeho kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Netroufnu si srovnávat . Matějovský byl jednou z těch malých žlutých teček co hráli na tom náhradním hřišti . Mě hlavně chybělo takový nadšení, entuziasmus a radost z obyčejného fandění. Mě nedělá problémy fandit skoro pořád, ale řvát sám jako debil, to si pak člověk ani neužije.

Reagovat
rufus

Lidi co stáli před náma moc nefandili, takže to bylo celkem zvláštní, oni se párkrát otočili, snad jako by se divili, proč za nima křičíme.. Neviděl jsem tam snahu fandit dlouhodobě, hodně lidí si párkrát křiklo, aby pak znovu byli zticha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně byla znát absence megafonu a jedno stálého, viditelného rozeřvávače. Jak si ten ultrasák vylezl na síť, tak se to zlepšilo. Kdyby takhle dirigoval celý zápas, fandilo by se o 100% líp.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle nekvalitní videa nejsou moc vypovídající a samotný fandění se podle nich nedá moc hodnotit. Nicméně tohle je přesně moment, kdy se to z nulového fandění změnilo na slabé, později na lehce podprůměrné, pak zase slabé, pak zase podprůměrné. Chvílema to i bylo lepší, ale tak jen na pár vteřin. Jediné co se povedlo, byl sedací-vstávací chorál Spartička je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tři pokřiky

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné a lživé. Ani jako provokace to už není moc kvalitní. Zkuste si vymyslet něco jiného. Ale pozor. Slávisti nám chtěli sdělit, že nemáme kotel a všichni víme, jak to dopadlo .

Reagovat
smazaný uživatel

trapné ano a lživé nikoli, jsou vždy slyšet maximálně tři pokřiky a pak nadávky. Je možné, že toho máte víc ale to zpívá asi jen pár jedinců a není to tolik slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já těžko můžu soudit, co je slyšet v telce. Ale minimálně Sparta Praha šampion, Železná Sparta, Spartička je nejlepší, Nikdy tak nebylo je 100% slyšet (nevím jak teď s Plzní). Co bude určitě hůř slyšet je Princezna ze mlejna, Je nás 11, Kapitán Iglo a pak Tady nejsi nikdy sám. Pravdu máš rozhodně v tom, že kompletní znění těchto chorálů moc lidí nezná, některý lidi asi ne všechny chorály baví a někteří prostě nefandí.

Reagovat
rufus

Přesně jak píše SanchoPancha, chvíli potom se začalo fandit o trochu víc, ale pak zase klesla úroveň o něco níž. Kdyby se takhle fandilo celý zápas, tak bych si nestěžoval, ale tohle byla jen chvilková záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se každou chvíli muselo zlobit . Mimochodem jak se tu psalo, že sparťanští fanoušci chtěli vylomit plot, tak to není přesné. Lezli totiž na síť a pokud vím, tak síť tak dobře vylomit nejde. Potvrdíš má slova ?

Reagovat
rufus

Přesně, oni lezli na síť a ta se pod jejich váhou začala trošku prohýbat. Ale pár fanoušků se tam snažilo vylomit ten plot, který odděloval konec našeho sektoru a vedlejší ze začátku prázný sektor. Pak tam několik lidí přelezlo a když si toho všimnuli sekuriťáci, tak si tam radši šli stoupnout, aby už tam nikdo další nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak proto tam šli. Já se v jednu chvíli otočil a vidím jak kyseliny jdou někam "pracovat". Docela mě překvapilo, že kyseliny byly v klidu. Čekal jsem, že to tam začnou mydlit, ale ono nic.

Reagovat
centos

Kvůli místu? To se nedivím. My bychom se na Slovácku do toho pidisektoru taky nevlezli (pro Čecháčky nevešli ;)) a pořadatelé se na naše posunky, ať otevřou branku, dívali s nezájmem. Tak branka padla.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, dobrý popis vylomení branky .

Reagovat
centos

Prodat tisíc lístků a pak otevřít sektor pro 300 lidí, to je fakt umění. Vedlejší sektor byl za plotem a byl prázdný (asi antibaníkovský nárazový sektor). Je ale fakt, že pak nás od domácích dělila pouze ne moc statná těla vyděšených pořadatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tyhle kocourkovský manýry na českých stadionech vždycky pobaví.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ta branka padla"...

Reagovat
hefy

"Český fotbal pro fanoušky", přitom tam ti kokoti skáčou na sítě a snaží se je vylomit nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Vylomit síť ...zrovna tohle bych jim nevyčítal, že se houpali na síti. To je v podstatě normální fanouškovská kratochvíle, ale plzeňský ztrouchnivělý stadion není zrovna nejlepší hřiště pro podobné dovádění. Jinak souhlasím, že ten pokřik český fotbal pro fanoušky vyzněl dost blbě. V návalu emocí jsem si to taky jednou zařval, ale pak zapracoval na chvíli rozum a přestal jsem.

Reagovat
hefy

"Vylomit síť nebo co".. Sám nevim, o co se snažili. Plus tam bylo údajně vytrhávání sedaček, hození pyra na dráhu a to je štěstí, že je hřiště tak daleko, protože by pyro určitě skončilo tam.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se tomu smál proto, že už se to tu řešilo a síť dle mého soudu vylomit nejde. Ani se o to nepokoušeli. Prostě na ní blbli. To se na fotbale dělá a není to nic hrozného. Jinak sedačky a pyro, ano. Letělo to ven. Ta atletická dráha bylo asi velký lákadlo pro házení. Škoda, že to pyro nebylo z větší části odpáleno v sektoru. Bylo by to pak v pořádku.

Reagovat
doNny

počkej, to jsou jako ty "nepokoje", nad kterými je tady masáž?

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se není čemu divit, když ten stadion je jak perníková chaloupka. Stačí si utrhnout. Takže pár lidí jen loupalo perníček .

Reagovat
smazaný uživatel

hele a byla tam u vlezu taky taková malá klec pro lidi, co nadýchaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedýchalo se. Aspoň já nikoho neviděl. Ale ta branka...rozložitější fanoušek by měl co dělat, aby jí vůbec prošel.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je děs, nechápu, proč tam nemaj větší vlez, dyť to taky slouží jako únikový východ..

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo jaká katastrofa by se musela přihodit, aby se muselo odtamtud utíkat. A stejně by bylo rychlejší vzít to přes hrací plochu .

Reagovat
smazaný uživatel

viděls video z derby Mariboru a Olimpije Lublaň? Tam se asi něco "stalo" neb je pak vidět, jak frajeři naběhli na hrací plochu během zápasu a hráči nechápali O to překvapivější to je taky proto, že se to stalo v "mírumilovném" Slovinsku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovinci nejsou zas takoví poserové, ne? Sice z balkánského trojlístku Srbsko-Chorvatstko-Slovinsko jsou asi nejmenší zlobivci...ale nedělal bych z nich bačkory.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle právě sedí na Srby či Chorvaty ale ne na Slovince. Je mám zafixované jako slušné fanoušky

Reagovat
soukup

tak oni sami se nechtějí moc dávat dohromady s balkánem a nemají rádi, když je tam někdo počítá, ale radši sou braní s Rakouskem a Itálií, balkánem spíš opovrhují

Reagovat
soukup

masáž? dyť se to nijak zvlášť neprobírá, žádný reportáže o masových vrazích sem nezaregistroval a na druhou stranu, proč by se o tom nemohlo mluvit? je to demence? je. Přesně kvůli takovýmto blbostem se dělají restrikce, k čemu to jako je když se hodí pyro mimo sektor a když se lozí po plotě, po síti... je to snad nějaký choreo, který podpoří atmosféru?

Reagovat
smazaný uživatel

je to fanatismus. Vem si, že i díky těmhlem kaskadérům se trochu vyburcoval jinak mdlý support Sparty

Reagovat
soukup

no tak to je potom docela smutný, že by bez tohodle jinak byly ticho, tohle by se v hledišti vůbec nemělo stávat, když se pyrem podsvítí nějaký nápisy, nebo se udělá nějakej ohníček při gólu, tak je to dobrý, ale tohle je absolutně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

když to vyburcuje kotel, proč ne

Reagovat
soukup

takže když pyro na hřišti vyburcuje kotel, tak ti to nevadí?

Reagovat
centos

Mně ano.

..jen procházím..

Reagovat
smazaný uživatel

tady si asi nerozumíme, to házení pyra na hřiště je demence, reaguji na to, když v emocích lezeš třeba na tu síť

Reagovat
soukup

tak to pak jo

Reagovat
salami

nejhezčí zážitek co mám ze Slavie byl, když jsme po Ajaxu vtrhli na hřiště, takže to jsem schopnej pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On asi narážel na to šplhání po plotě. Pyro mimo sektor je zbytečnost a obrátí se to jenom proti tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no to je sice fajn sport to šplhání, ale taky se to obrátí jen proti fanouškům a stadiony dál budou zamřížovaný a zaklecovaný, že by Rowlingová zrudla vzteky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nesetkal s nějakou negativní reakcí kvůli tomu, že by fans lezli na plot. Tady v Plzni to bylo daný tím, že je tam jenom síť a to dost chatrná+plus to pyro a sedačky. Jinak to nikomu nevadí.

Reagovat
soukup

no ale dokud se bude tohle dít, tak asi nikdo nezkusí stadiony většinově trochu odmřížovat a dál budou vypadat jak výběhy pro vězně

Reagovat
smazaný uživatel

Když já nevím, mě se na jednu stranu líbí sektory bez plotů, ale na druhou stranu, plot má své výhody. Můžou se na něj věšet vlajky, leze se po něm a taky se na něj může vyšplhat rozeřvávač a může dirigovat fandění.

Reagovat
soukup

tak taky jde o to jak ten plot vypadá, když je přes dva metry vysokej a nahoře s ostnama + když je od sebe oddělen i sektor stejně vězeňským plotem, tak je to fakt na pohled hrůza a kdyby vypadaly trochu lidštěji, tak by to vlajkám neublížilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To šplhání po plotě bych nezatracoval, to je docela zábava. Při derby jsem si taky musel po gólu skočit na plot, abyh ze sebe dostal emoce . Samozřejmě, že to leckdy může být nebezpečné, zejména na srandastadionech, jako je ten plzeňský.

Reagovat
doNny

já to řeknu za sebe... já jsem třeba osobně při zápase SFC-FCB také při gólu skočil na plot a lomcoval jsem s tím(ano, pro většinu tady budu za opici a hňupa), ale byl jsem v neskutečné euforii, že to nejde popsat. Pro mě to bylo fanatické. Co se týče pyra, tak mělo by to zůstat v sektoru a házení na plochu mi přijde zbytečné(pokud to není záminka k přerušení zápasu - co u nás bylo v 04 proti Liberci, aby ukrajinské vedení platilo a vypadlo.)

Reagovat
smazaný uživatel

ty úkáčka Vám to tam pěkně pojebaly

Reagovat
doNny

posrala no , aspoň že z Opavy neodešla "jen tak"

Reagovat
Losinho

Teda, ale na to hřiště fakt neni moc vidět. To tam vyrazit s dalekohledem.

Reagovat
smazaný uživatel

kua Slovácko hraje na sestup měli by se probrat borci

Reagovat
AjaxFans

Nakopat je do řiři primadóny

Reagovat
salami

po 5 letech se mi dneska zdálo, že snad kluci trenovali i standartky (majstrštych je dávat je všechny na Jarolíma, kterej má 160 cm a nikdo ho nehlídá)

Reagovat
smazaný uživatel

Lišák Lukáš Jarolím

Reagovat
salami

nejlepší na tom je, že když na ně nabíhá, tak je nemůže kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to až tak nelíbí, že dal gól. Vlastně se mi to nelíbí vůbec. Ale vzpomněl jsem si, že lišákem ho nazval superkomentátor Slepička v zápase se Slovanem. Způsobil mi tím záchvat smíchu.

Reagovat
salami

tak on to Slepička v Liberci vůbec pěkně rozjížděl

Reagovat
smazaný uživatel

Znamenitě .

Reagovat
Logan

tos mi ukradl

Reagovat
soukup

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Koreš je kopal výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se mi libíl výkon Dostála, ten mě překvapil.

Reagovat
Losinho

Taky se dost zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dneska volil blbe. Misto Jablonce jsem se koukal na Usti. Pak na Slavii. Ja sem asi jedinej fanousek ceskyho fotbalu,kterej si preje,aby se Usti zachranilo (co tak sleduju). Jako v kazdym zapase bylo Usti aktivni,melo vic sanci nez SLovacko,ale dali jenom dva goly(i kdyz je to na ne hodne). Mne prijde,ze kdyz dostanou prvni gol,tak se totalne sesypou a utkani se jenom dohrava. Skoda,jsou mi sympaticky hernim projevem. Pak na Slavii. Hrali dobre,zaslouzili si vyhrat. Vsech 5 golu bylo nadhernejch,hlavne prvni Jarolimovo gol byl skvelej, Necekal jsem,ze Slavie spadne,ale ze bude mit po 3 jarnich kolech +7 bodu taky ne. Ohromne jim pomohl Pospech. A Petrous asi nebude uplne tak marnej trener

Reagovat
soukup

já bych proti jejich záchraně nic neměl kdyby měli aspoň vlastní stadion, ale takhle se pak může dostat do ligy každej, kdo si poskládá kvalitní kádr, ale vykašle se na zázemí s tím, že bude hrát jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka taky nema stadion a nikdo se nad tim nepozastavuje. Ja sem jim pred zacatkem jara veril a ten dnesni vykon od nich nebyl spatnej. A kdyz srovnas navstevy Usti s navstevama tymu,ktery taky bojujou o sestup,tak to zase tak velkej rozdil neni.

Reagovat
soukup

protože Bohemka ten stadion dřív měla a neměl by být takovej problém aby ho měla zase, ústí nemá vůbec nic a taky Bohemka hraje ve stejným městě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hrajou sympaticky jenze ta kvalita tam neni takze obvykle kdyz dostanou prvni gol tak dostanou nasup . + to ze nemaj stadion a do Teplic moc lidi nechodi tak se neni cemu divit ze kazdej je nechce v lize .

Reagovat
$dolar$

Ja chci, ab se zachranili

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že stačilo napsat Petroušovi, že nepotřebujeme sebrat Spartě titul remízovýho krále, ale udržet ligu - a už se boduje naplno a v remízách to přepouštíme Budějkám. Bych vůbec nevěřil, jakej to může mít vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Foo Fighters

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

nakonec to vypadá, že bude o setrvání v Gambrinus lize bojovat spíš Baník než Slávie Každopádně přeju oběma týmům ať to zvládnou a zachrání se

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde vám divný, že po zápase sezony NIKDO nezkoumá, jestli míč při gólu byl za čárou? Ukažte mi jeden záběr, kde se to potvrdilo. Neuznat ho, je to týden na titulce Sportu, rozvíjí se teorie o korupci, píšou se eseje i do nesportovních týdeníků... takhle prostě BYL?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to divný nepřijde, už ze záznamu v bedně bylo vidět, že ten míč je dost hluboko za lajnou - a pokud mu něco scházelo, tak snad milimetry, možná centimetr. Já vím, pravidla jsou jasný, jenže každý pravidlo platí jen do tý míry, do jaký je vymahatelný. Obávám se, že i kdyby měla Sparta nějaký námitky, tak nevymůže nic, prostě proto, že by operovala s naprosto nicotným rozměrem.

Reagovat
smazaný uživatel

je to divný. Ale je to tak, že to dopadlo tak, jak masy chtěly, tak je všechno v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte. Ten mic byl za brankovou carou(mozna ne celym objemem,ale v nejhorsim pripade by to byly milimetry),tak jaky kecy o tom,ze to dopadlo podle toho,jak chtela vetsina a proto se to neresi? Radsi si uzivej prvni jarni body...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos netrefil, on už má odužíváno. A taky si užil plichtu s Liverpoolem...

Reagovat
smazaný uživatel

no,kdyz pod souhrnem cesky ligy ma za nickem fcb,tak jsem si myslel,ze fandi Baniku no...

Reagovat
smazaný uživatel

no, jde o princip, kdy se na jednu stranu řeší vše a na stranu druhou se neřeší nic, ale jo, tahle odpověď mi stačí. Taky nejsi na 100 % přesvědčen, ale řešit to nechceš. Co kdyby se náhodou zjistilo, že tam ty centimetry chyběly, že ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nejsem jistej,ani na jednom zaberu neni videt,ze ten balon v brane je celym objemem. Ale jak uz sem psal,jestli tam neni celym objemem,tak tomu schazi pouze par desitek milimetru. A to si myslim neni duvod,aby rozhodci gol neuznaval. A co myslis tim,ze se resi vsechno a zrovna tohle ne? Ze nam neuznaji gol? Ze Petrzela slapne na protihrace? Ze si Spartani meni dresy? To si myslim,ze se resit ma,ne? Nevim,co by si chtel na tomhle golu vic resit. Muzes si na youtube najit to video,je v dobrej kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

tak můj názor jsem tady prezentoval několikrát - ten kus bych uznal taky. Ta střela si gól zasloužila.

ALE: mě právě štve ta jistota, se kterou se prostě konstatovalo, že to byl gól a hotovo. Když prostě ze žádného záběru není jasné, že tam ten balon byl a sám říkáš, že dost možná pár centimetrů chybělo. Ony jsou totiž pravidla nastavená tak, že právě kvůli těm pár centimetrům by být uznaný neměl. To je právě ten fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by se to řešilo víc, ale já sem kromě tebe neslyšel o nikom kdo by to řešit chtěl. Teda o nikom v televizi. Všichni kdo to viděli a vyjádřili se, tak řekli že to byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

těch nepřesvědčených bylo i tady na diskusi dost. Stačí se jen podívat.

A ano, píšeš, co jsem psal já - v TV není vůle to řešit. Proč? No, protože to dopadlo, jak to dopadnout mělo.

Reagovat
centos

No a co? Rozhodčím tohle stejně nemůže nikdo nikdy vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

sudímu nic nevyčítám. Médiím jo. Když se Spartě pomůže, je z toho kauza. Když se Plzni uškodí, je z toho kauza. Teď? Nic. Spokojenost. Jede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně na všech záběrech je vidět dopad míče dost hluboko do branky, zato není jedinej záběr, kdy by bylo vidět, jestli míč líže lajnu nebo ne - na tom nejlepším záběru to bohužel kryje tyč, je to z úhlu, neprůkazný. Myslím, že kdyby se takovej nějakej důkaz objevil, tak je z toho tóčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítačová animace by to vyřwšila, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to máš pravdu. Tam by se to dalo celkem jasně zobrazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teď taky nestěžuju na situaci, ale na to poklidné rozjímání médií nad krásným gólem, jenž by rozhodně nepřišlo na opačné straně A reportér horlivě v přenosu přitakává, že to byl gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jen ať si jirka užije naši dnešní výhru doma na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Varadi

A jde to i bez Lukeše!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Řek z Bolky byl výborný. Na naší straně naopak zářil Neves, Frydrich taky solidně a Varadi

Reagovat
Kepy_FCB

Ufff.. Druhá půle přetrpěna. Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Auvajs, achich ouvej, to to bolelo... A tak Baník svou první jarní výhru utrpěl... Ach jo, hrůza a děs sledovat zoufalou baníkovskou obranu, jak všemi možnými i nemožnými způsoby v druhém poločase brání jednogólové vedení před oslabenou Boleslaví. Pravda, Plzeň bránila před Spartou totéž, ale málo platné, když dva dělají totéž, není to totéž. Nu což, není každej den posvícení a ne každej den je pěknej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník si nevěří. Stačí na ně zatlačit a začnou chybovat. Celý druhý poločas bylo vidět že hráči radši ani nedýchají, aby náhodou to vítězství neodehnali. Jestli příští zápas neprohrajou, tak půjdou herně a psychicky dost nahoru.

Reagovat
Kepy_FCB

Hosté snad v první půli čekali že se porazíme sami. Takto nás nikdo už asi nikdo nepodcení a boj o áchranu bude pro nás zajímabvý až do konce. Nicméně důležité tři body!

Neves Zejdler,Frydrych,Šmejkal

Příště bych to zkusil opět bez Lukeše a klidně i bez Marka a Bolfa

Reagovat
bakasa

Českou ligu vůbec nesleduju,asi po 3 letech jsem viděl víc jak 20 minut zápasu,ale chci se zeptat. Ten Šírl je pořád tak tragickej nebo to byl jenom ojedinělej tragickej výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hvězda ligy, jestli bude pořád držet tak vysokou laťku, tak to dotáhne daleko. Tentokrát nepude do Ruska, tipuju ho minimálně na Serii A :

Reagovat
smazaný uživatel

A česká reprezentace v něm má konečně nástupce Pavla Nedvěda na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ho kvůli osobním třenicím Bílek opomíjí. Zbývá jenom doufat že se mu jednou omluví, Radek mu velkoryse odpustí a dotáhne nás na EURO 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tohle nejde vydržet donekonečna. Šírl a v repre, já si vybavím jenom to, jak proti Dánsku svlíkal jednomu Dánovi trenky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Kdo vybíral tak blbé místa zápasů U17? Lanžhot a Mikulov? Chápu že to nejsou utkání které by vyprodaly Eden, ale kdyby se hráli alespoň v nějakém větším městě a měly reklamu, tak na ně lidi přijdou.

Reagovat
Kepy_FCB

Že by muzajs?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, já to nebyl, jinak bych tam byl. Nicméně uvažuješ logicky.

Reagovat
Kepy_FCB

Lanžhot a Mikulov mají tam aspoň pěkné stadionky?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně - nikdy jsem tam na stadioně nebyl. Ono se to nezdá, ale do Brna to mám ze Znojma blíž...

Reagovat
Shevchenko

BANÍČEK !!! BANÍČEK !!! BANÍČEK !!! BANÍČEK !!! BANÍČEK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to tak čtu, tak mě napadlo, že Baníček by byl dobrý název pro mléčný výrobek pro děti (něco jako Pribiňáček).

Reagovat
smazaný uživatel

Tvarohový Baníček, pitcho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvarohový Baníček...to by vaše děcka měla radost, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos s ohledem na výsledky Baníku spíš kakaový

Jak vaše? Ty mi vykáš? Já děti snad ještě ani nemám

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslel vaše ostravská děcka. Skrz tebe jsem mluvil na všechny baníkovce. Nebo se pletu a ty nefandíš Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš, fandím. Jen mě spletlo to "vaše děcka", mléčný výrobek Baník bude samozřejmě distribuován po celé ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už sou bonbóny Slavie a Klokánky... Škoda že každý tým nemá svoje kokina. Sigma by mohla mít nějaké ultrakyselé cucací co ti obarvíjou jazyk na modro

Reagovat
Kepy_FCB

Bonbony Baníčky už máme.

http://www.banicky.cz/

Reagovat
centos

Baníčky jsou velmi dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ale to sou klubové věci, ne? Podobně jako má svoje vlastní bonbóny aji česká spořitelna. Ale v TESCU tohle nekoupíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevím, co by měli boleslaváci. Cucací pneumatiku?

Reagovat
Kepy_FCB

A baumiťáci cucacího Peltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lízátko ve tvaru "Shrecka", melounové.

Reagovat
božský John

Esi by bylo stejně dobrý,jako je Pelta manažer,tak to bysme se po nich utloukli

Reagovat
smazaný uživatel

A kotelníci by za ně díky mladýmu Peltovi nemuseli platit. Dostal by před každým zápasem bednu lízátek a jak by mu ultras zobali z ruky .

Reagovat
soukup

a Ústí by mělo to samý co Teplice ze stejný výroby, protože by neměli na vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí by měli nějaké socka kokina. Kostka cukru balená v Teplickém obalu která by šla z výroby rovnou s prošlou záruční lhůtou.

Reagovat
soukup

prostě odřezky z teplických bonbónů a ty by teda taky nebyly moc dobrý, viděl bych to na sice velkej bonbón ale s prázdnem místo náplně uprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Ti by měli takové pseudoluxusní čokoládové bonbóny, balené v růžovém staniolu. A když bys do nich kousnul, tak by z nich vytekla hnusná náplň.

Reagovat
centos

Přesné.

Reagovat
centos

V distribuci to je, ale spíš asi menší krámky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to děti kupují, tak aspoň někdo si na Baníku vyláme zuby.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joj, kokina - to už jsem dlouho neslyšel. A teď nevím, jestli jsem to vůbec někdy četl, nejdřím mě napadlo, jestli tam nemá bejt tvrdý "y".

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to napadlo taky Někdy bych měl vydat svoje vlastní pravidla pravopisu a tam to všecko jednou pro vždy rozhodnout.

Reagovat
soukup

Brno by mohlo mít kindervajíčka, pod levnou hnusnou čokoládou by byla hračka a člověk by sbíral auta z Prosovy garáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

nebo v nich igráčci a Bořek Stavitel (stavoaretikel, SKANSKA, OHL,..)

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a ten Bořek s ksichtem Prose

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla pěkně drahá sranda.

Reagovat
Kepy_FCB

Proč? Ten ksichtík by byl malá nalepovací fotogragie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak jo.

Reagovat
soukup

u nás se na peníze nehledí, hlavně ať nejdou na posily, ale jinak je to jedno

Reagovat
Shevchenko

První poločas slušný, ve druhém strašně chaotická obrana, Bolka lepší paradoxně v deseti. Nicméně strašně důležitá výhra proti silnému soupeři, tak nás nakopne. Teď už bude los lepší a lepší.

Reagovat
centos

Trochu jsem se bál, aby nám nedali góla v nastavení jako loni; bránit proti oslabenému týmu vítězství, no nic moc. Snad to bylo jen psychikou. Bojovnost u mě dobrá a Varadi, Nando a hlavní sudí

Reagovat
centos

A těm růžovým simulantům. Moc dobře, že jim to sudí nežral.

Reagovat
centos

Kotel zavelel "Jdeme do piče, chachaři jdeme do piče" a šlo se.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

A když to velím já aby šli, tak nikdo nejde.

Reagovat
Kepy_FCB

Nemáš charizma!

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase byl Baník jednoznačně lepší a mohl vést i větším rozdílem než "jen" 1:0. V 1. polovině druhého poločasu už byl zápas vyrovnanější a po vyloučení Opiely Baník paradoxně zalezl a strachoval se o výsledek. I tak si myslím, že vyhrál zaslouženě.

Reagovat
Losinho

Opiela Bolka

Reagovat
AjaxFans

Ale Kulič

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOLLLLLL

Reagovat
Losinho

ježiš sorry, mělo být jinam

Reagovat
smazaný uživatel

To je furt ještě nastavení?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

jebat hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na záznam? Tak ten druhej poločas ti teda nepřeju...

Reagovat
centos

Na iHeute kdosi psal, že průměrný věk základní sestavy Baníku byl 23,5. Přepočítávat se mi to nechce, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jupíjej, poprvé sem neviděl Baníček a vyhrál, poprvé nehrál Lukeš a vyhrál, poprvé nenastoupil Zeher a vyhrál, poprvé nastoupili v základu Frydrych se Zajdlerem a vyhrálo se (mimochodem, jak hrál Lukasz?). Prý i protest se povedl....

King Baník !

P.S. Ten gól Varadimu přeju

Reagovat
Kepy_FCB

Lakasz hrál dobře ale Zeher střídal, dal i gól ale z ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se fandilo? Koukal sem na na počet diváků a slušný počet

Reagovat
Kepy_FCB

Na ten počet převážně dosti kvalitně. Počet diváků je možná nadnesený.

Reagovat
soukup

Zajdler je ten polák?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ZEjdler, tak to tu nekomolte jak nova a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mladíček z Ratiboře, co k nám přišel v zimě na zkoušku ale v přípravě hrál tak dobře, že zůstal

Reagovat
soukup

dneska hrál taky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně je to fanoušek Lechu Poznan!

Reagovat
smazaný uživatel

Začne fandit GKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tychy, Jastrzębie, Katowice...Máš toho hodně

Reagovat
smazaný uživatel

on s ním byl někde rozhovor, GKS už asi fandit nezačně, on je odmala Lechita, ale tak z povinnosti k fanouškům to třeba někdy řekne, že má rád aj GKS

Reagovat
Losinho

Má to v hlavě srovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, ale ke konci už trochu nestíhal a Kulič mu často utíkal a on musel bránit zuby nehty (divím se, že mu to rozhodčí nepískal)

Reagovat
Kepy_FCB

Známkování hráčů: http://fcb.cz/vote.php

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

500. pro Lukeše v důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku. Kritizovat, když se nedaří, umí každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič

Reagovat
smazaný uživatel

BaníííííK

Reagovat
smazaný uživatel

takže v neděli jízda do Teplic !

Reagovat
doNny

vy hrajete v neděli? co se stalo, PČR má volno?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ještě se neví, jak s lístkami, to zas bude nějaké překvapení. A sem si teď vzpomněl, jak sme tam hráli minulé jaro, na velikonoce, čas byl jasně danej na neděli a v sobotu přišlo najednou prohlášení, že kvůli nějakému údajnému politickému mítinku se to musí bezpodmíněně přesunout na tradiční pondělí. Ale i tak nás tam bylo na 450

Reagovat
doNny

co by s lístkama ... otisky prstů, zubní chrup a moč . To minulé co jsi teď psal, tak si pamatuji. Škoda, mohla být sranda, já si myslím, že by na tom mítinku létalo něco jiného než rajčata nebo vajíčka

Reagovat
smazaný uživatel

výpis trestního rejstříku, rodný list mé prababičky, mléčné zuby sourozence, no jo, klasika

Reagovat
centos

V neděli na Baňky!

Reagovat
smazaný uživatel

taky to s tou Spartou mohli dát na sobotu

Reagovat
centos

A nechat to v Ludgeřovicích, na Bazalech to bude na nic

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, debilní nápad to dát na Bazaly (nic proti našemu svatostánku ale na tom hřišti dostanou kotel )

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanky hrajou s chacharkama?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam na východě, ne?

Reagovat
centos

ano

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli do Teplic!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://mm.denik.cz/57/3b/110314_fm_banik_bolka8.jpg Doufám, že to vše k něčemu bude

Reagovat
Radar

Myslím, že to radním a Kajnarovi úplně u prdele, transparent netransparent.

Reagovat
centos

Jedna z nejhorších věcí, která může politika potkat, je špatná pověst. Sloganů "Primátor je lhář" a podobných je najednou všude plno. Jen houšť.

Reagovat
$dolar$

Spatna reklama, taky reklama

Reagovat
centos

Tady jo? No to určitě

Reagovat
$dolar$

Pro lidi, co treba nesouhlasi s chovanim chuliganu, tak jim udelaji naschval a zvoli je zase

Reagovat
centos

dál

Reagovat
$dolar$

To jsi tak naivni?

Reagovat
Ligter

Kdyby někdo jednal tak odbržděně a dumal nad každou věcí za kterou chce bojovat jestli je naivní nebo ne, v životě by se o nic nepokusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

O to nejde, at to delaji, ale at se neocekava, ze to necemu pomuze, akorat pak bude zklamanej

Reagovat
centos

Nebyl jsi loni na té vaší pididemonstraci za stadion?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem se podíval na záznam a ta naše omladina nehrála vůbec špatně ba naopak. A líbilo se mi, jak komentátoři chtěli objasnit, co že se to děje od té 35. minuty a nevymýšleli si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele