Gambrinus liga - preview 4. kola

19.08.2011, 08:41, aktualizováno 22.08.2011, 09:00
Previews
Souboj dvou týmů ze druhé poloviny tabulky zakončí čtvrté kolo naší nejvyšší soutěže. Teplice po výhře v Ostravě dvakrát prohrály a nyní si chtějí spravit chuť proti Slavii, která jede na sever Čech posílena výhrou nad Příbramí...
FK Teplice - Slavia Praha  (pondělí 18:30)
V televizní dohrávce čtvrtého kola Gambrinus ligy změří síly fotbalisté Teplic se sešívanými borci Slavie Praha, která si v minulém kole konečně připsala první vítězství v nové sezoně.

Sešívaným se příliš nepodařil vstup do nové sezony, hned v prvním zápase prohráli na vlastním stadionu s domácími Bohemians, následně tuto porážku nedokázali odčinit na hřišti Liberce. Na první, a rovnou tříbodový zisk si tak příznivci sešívaných museli počkat až do minulého kola, kdy Slavie po velikém boji doma přehrála Příbram.

"Po každém vítězném zápase je vždycky lépe než po prohraném, takže atmosféra byla samozřejmě lepší. A věřím tomu, že i po pondělním zápase bude atmosféra také dobrá," uvedl kapitán Lukáš Jarolím. "Rádi bychom na tento výsledek navázali. Určitě si budeme víc věřit. Chceme zase zabodovat. Teplice teď dvakrát vyšly naprázdno, čeká nás tam určitě těžký zápas, ale věřím, že neodjedeme s prázdnou," říkal zase trenér Michal Petrouš. Severočechům totiž start ligy rovněž příliš nevychází, v úvodním kole si sice poradil po veliké přestřelce s Baníkem Ostrava, od té doby ale na body marně čeká.

" Teplice mají kvalitní útok, ale věřím, že naše obrana si s tím poradí a naopak, že nějaký gól dáme a podaří se nám z Teplic odvézt tři body," vzpomněl na čtyři branky v síti Baníku Jarolím.

Po tříbrankovém přídělu Hradce Králové přišla porážka v Plzni. Svěřence Petra Rady ale alespoň povzbudilo pohárové utkání s druholigovým Ústím nad Labem, v němž dokázali zvítězit 2:0 a postoupili do třetího kola. "Zápas s Ústím byl hrozně důležitý a snad to byl impuls, který nám pomůže. My to ale nesmíme přeceňovat, musíme to vzít s pokorou a poctivou prací zvládnou i ten pondělní zápas," řekl na oficiálních stránkách Tomáš Vondrášek.

Právě ten nastoupil v Ústí jako klasický útočník, rozestavení týmu se tak změnilo na 4-4-2. Otázkou tak zůstává, jaké rozestavení zvolí kouč rada nyní, postrádat totiž bude zraněného Jana Hoška, Marka Krátkého a Martina Jindráčka. Naopak fit už by snad mohl být Aidin Mahmutovič.

To hosté se již mohou spolehnout na uzdraveného útočníka Luboše Tusjaka, kterého trápil bolavý kotník. Na marodce tak zůstává pouze slovenský obránce Róbert Cicman, Petr Janda, jenž kvůli svalovým problémům nedohrál utkání s Příbramí, je rovněž v pořádku.

Do utkání by mohl nastoupit i nový brankář červeno-bílých, Kamil Čontofalský, který až do teď čekal na svou transferkartu. "Připravoval jsem se poctivě na každý zápas, samozřejmě že jsem byl pokaždé zklamaný, že karta stále nepřišla. Ale teď už ji mám, takže jsem moc rád, že konečně můžu hrát," sdělil slovenský gólman, který se pravděpodobně v brance objeví již dnes.

"Honza Hanuš nás ve druhém poločase s Příbramí několikrát podržel, má ale z utkání svalové problémy, uvidíme, jak na tom bude před zápasem. O tom, kdo nastoupí, se ještě rozhodneme," prozradil kouč Petrouš, který již může využít svou posilu na kraj obrany - Milana Nitrianského -, který přišel z Českých Budějovic. "Měli jsme v obraně nějaké problémy, věřím, že příchodem Milana Nitrianského se to určitě zkvalitní. Je to perspektivní fotbalista, hráč jednadvacítky, věříme, že půjde ve stopách Ondřeje Čelůstky," doplnil slávistický trenér.

"Slavii nevyšel start podle představ jako nám, ale my hrajeme doma a chceme zvítězit za každou cenu," zve na zápas Tomáš Vondrášek. "Všichni víme, jak je na tom Slavia teď. Musíme si na ně dát pozor, protože určitě k nám přijedou pro nějaké body," upozorňuje Admir Ljevakovič.

Slavia se na jaře utkala s Teplicemi hned třikrát, v Synot Tip Areně v Edenu je v Gambrinus lize porazila vysoko 4:1, ve čtvrtfinále Ondrášovka Cupu pak byla znovu úspěšnější, když po prohře 1:2 Na Stínadlech vyhrála doma 1:0 a postoupila.

Utkání se hraje od 18:30, zápas vysílá sportovní kanál ČT4.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Lukáš, Smejkal, Rosa - Vondrášek, Ljevakovič, Ježdík, Stožický - Mahmutovič, Vachoušek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský (Hanuš) - Nitrianský, Kaufman, Hubáček, Trubila - Koreš, Jarolím, Janda, Petrák, Hloušek - Pospěch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - České Budějovice  (neděle 17:00)
Jen děsivá forma Baníku brání budějovickým hráčům v obsazení poslední příčky. Naopak Bohemians doma uchránily všechny body proti Slavii a Plzni.

Velkou kaňkou je tak pro Klokany poslední kolo. Přestože do Jablonce rozhodně necestovali jako favorité, závěrečná desetiminutovka je odsoudila k vysoké prohře 5:0 a pokažení dojmu ze vstupu do sezóny. Jihočeši sice v každém zápase skórovali, v prvních dvou kolech však inkasovali po čtyřech brankách, proti Olomouci pak nedokázali udržet nadějné vedení ještě dvacet minut před koncem.

Budějovická obrana navíc přišla o talentovaného Milana Nitrianského, o kterého se zajímalo několik týmů ze špičky loňského ročníku, aby se nakonec přesunul do kádru Slavie. Trenér Kotrba ale vidí hlavní aspekt prozatímního neúspěchu v hlavách hráčů, kteří potřebují rychleji reagovat na obraz hry.

V domácím dresu se kvůli zranění zřejmě neobjeví Hartig, Škoda, Kraus a Budínský, naopak za hosty zcela jistě nastoupí Ondrášek, který se trefil zatím v každém ligovém střetnutí letošní sezóny a ukazuje tak formu schopnou k zopakování minulé návštěvy Bohemians, kdy dvěma zásahy v první půli nadělal soupeři velké problémy. Klokani se tehdy zvedli a v poslední minutě dokázali vyrovnat. I díky tomu se tak předchozí tři ligové boje obešly bez vítěze.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Žižka - Moravec, Borek, Budínský, Bartek - Hartig, Škoda.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Bakala, Novák, Lengyel, Vulin - Klesa, Otepka, Čirkin, Rýdel, Sandro - Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.35 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Boleslav přivítala k prvoligovému střetnutí žižkovského soupeře prozatím dvakrát. Zatímco prvně rozhodl jediným gólem Moughfire, druhý duel skončil bez branek. Středočeši tak mají o motivaci postaráno.

Svěřenci trenéra Koubka sice vypadli hned po úvodním dvojzápase z Evropské ligy, v té domácí však začali solidně, když po bezbrankové remíze v Jablonci na poslední chvíli uhájili všechny body proti Slovácku a před týdnem si, ostatně jako letos každý, s chutí zastříleli proti Baníku.

Domácí mohou nastoupit v plné síle, a to i díky rychlému zotavení lehce pošramocenému čtyřlístku Kysela, Bulut, Miller a Kúdela. Z hostů je sice zraněný pouze Slodowy, nenastoupí však ani Mach a Bořil, kteří hostují právě z Boleslavi.

Žižkov v nejvyšší soutěži prohrál se svým nedělním soupeřem pouze jeden ze čtyř bojů, navíc na domácí půdě. Po prohrách v Hradci a v Příbrami by tak pražskému týmu přišlo vhod navázat na roky 2007 a 2008 a po domácím vítězství nad Duklou si přivézt body i z favorizované Boleslavi. Z města, kde nynější trenér Žižkova trénoval ještě za jeho působení v druhé lize. Vzpomínky mu ovšem kazí ukončená smlouva v půli postupové sezóny.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller (Šeda) - Kysela, Rolko, Janíček, Šírl - Wojnar, Kúdela, Opiela - Chramosta, Bulut, Kulič.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Bartl, Procházka, Lafrance, Čermák - Folprecht, Súkenník, Šťastný, Zapalač - Kalod, Nestorovski.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.10 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Olomouc doma v neděli přivítá celek Slovácka. Hanáci se pokusí navázat na vítězství 2:1 z Českých Budějovic a hosté by již rádi konečně zabodovali.

Ve čtvrtek rozhodla disciplinárka, že Olomouci bude odečteno devět bodů a brankáři Drobiszovi zakázala činnost na 18 měsíců. Bodový odpočet musí ještě potvrdit odvolací a revizní komise. Po třech kolech posbírali Hanáci za dvě vítězství a jednu remízu celkem sedm bodů. Po odečtení devíti bodů mají minus dva a tím pádem se propadli ze třetího místa až na úplné dno tabulky. "Postavení Slovácka určitě neodpovídá předvedeným výkonům. Viděli jsme jeho zápasy proti Příbrami a Spartě a jeho hra se mi líbila, bylo aktivní, ale neproměňovalo šance. I když ještě nezískalo bod, bude to těžký soupeř," řekl k nedělnímu střetnutí kouč Sigmy Zdeněk Psotka, jenž se bude muset obejít bez rekonvalescenta Přikryla.

Ani ve třetím kole se hráči Slovácka neradovali z bodového zisku, když doma prohráli se Spartou 0:2. Nyní však trenér Miroslav Soukup věří, že jeho svěřenci konečně urvou nějaké body. A to na hanácké půdě, kde v květnu vyhráli. "Přesvědčili jsme se v uplynulé sezoně, že se dá i v Olomouci uspět. Proto bychom rádi na tuto výhru navázali," přeje si trenér hostí Soukup. Ten nebude moci počítat s trojicí zraněných Kuncla, Volešáka a Perůtky.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Šustr - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Schulmeister, Heinz, Varadi.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Jeleček, Košút, Trousil, Kubáň - Fujerik, Kordula, Poliaček, Hlúpik - Došek, Ondřejka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.10 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Spartu čeká po nevydařeném utkání Evropské ligy v Rumunsku domácí ligové střetnutí s pátým Hradcem, který před týdnem ztratil první body.

Letenští zatím kralují české nejvyšší soutěži a jako jediní se mohou po třech kolech pyšnit stoprocentním bodovým ziskem. Jenže ve čtvrtek, kdy hráli první zápas 4. předkola Evropské ligy v Rumunsku proti Vasluí, podali nepřesvědčivý výkon. Prohráli 0:2 a postup do skupinové části EL se jim vzdálil. Na Letné tak panuje smutná nálada. Tu se pokusí vylepšit v neděli, kdy ve čtvrtém kole Gambrinus ligy přivítají Hradec. "Musíme pracovat s psychikou hráčů, utkání s týmem Vaslui si musíme analyzovat tak, abychom neopakovali chyby, které nás stály lepší výsledek. Pokud zápas s Hradcem zvládneme, může to působit jako pozitivní motivace před čtvrteční odvetou," řekl trenér domácích Martin Hašek.

Po úvodních dvou výhrách přišla první ztráta bodů pro Hradec. Před týdnem Východočeši doma podlehli Liberci 0:3. Na pražskou Letnou jedou odčinit domácí propadák. "Utkání na Spartě bude po Liberci asi druhé nejtěžší v podzimní části soutěže. Na Letnou jedeme odčinit domácí propadák s Libercem, předvést kvalitní výkon a pokusit se o dobrý výsledek. Po nešťastném domácím utkání jsme si v kabině řekli, že nelze jenom bránit, tak jak to bylo v druhém poločase. Své si k tomu řekl i trenér. Liberec je pryč, nyní se soustředíme na Spartu," řekl královéhradecký obránce Jakub Chleboun.

Domácí mužstvo se bude muset obejít bez zraněného brankáře Blažka a otazník visí nad startem Jarošíka. To hosté nastoupí v kompletním složení.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Kušnír, Zápotočný, Řepka (Brabec), Pamič - Hušek - Sionko, Matějovský, Vacek (Grajciar), Podaný - Kweuke.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Hochmeister, Chleboun, Pávek - Fischer, Klapka, Janoušek, Poděbradský - Štěpán, Dvořák, Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Poslední výrazný gólový počin pamatuje souboj těchto týmů duben 2007. Po letošním sympatickém vstupu Příbrami se však zdá, že by se diváci mohli dočkat atraktivního fotbalu.

Během prvních třech kol se zápasy Příbrami i Liberce neobešly alespoň bez tří gólů. Slovan navíc ukazuje dobrou formu při výjezdech. Hned na úvod si odvezl bod ze Štruncových sadů, aby minulý týden nastřílel v Hradci tři branky, týmu, který v předešlých dvou duelech udržel čisté konto.

Právě Hradec pak čeká na severočeský klub koncem srpna v dalším kole Ondrášovka Cupu, ze kterého Středočechy vyprovodilo Sezimovo Ústí. Svěřenci trenéra Vavrušky se tak mohou zaměřit pouze na ligu, ve které se překvapivě drží na třetí příčce v počtu přesných zásahů. Před sebou má kromě Sparty už jen svého sobotního soupeře.

Zatímco domácím budou chybět zranění Divíšek s Pavlem Pilíkem, trenér Šilhavý bude postrádat pouze Petra Zierise, který v předešlé sezóně nastoupil jen ke třem závěrům libereckých zápasů. Výraznější problémy by tak mohl nadělat nedisciplinovaný Vácha, který má na svém kontě už tři žluté karty.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Macháček, Ricka, Hejda, Pleško - Valenta, Tarczal, Koukal, T. Pilík - Wágner, Šlapák
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Janů, Vácha, Breznaník - Šural, Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Dukla Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 18:20)
Plzeň čeká po úspěšném boji v Kodani opět domácí liga, v níž v sobotu zajíždí na půdu pražské Dukly. Zatímco se Vrbově partě daří v předkolech Ligy mistrů, tak v tuzemské soutěží to s ní nevypadá moc slavně. Oba týmy mají čtyři body a figurují ve středu tabulky.

Plzeňští nyní nosí ve svých hlavách Ligu mistrů a mají docela velkou šanci poprvé v historii postoupit do hlavní fáze nejprestižnější klubové soutěže na světě. V úterý se k ní přiblížili, když v Kodani překvapivě porazili favorizovaný celek 3:1. Nyní se však úřadující mistři musejí plně koncentrovat na Gambrinus ligu, kde na první Spartu ztrácí pět bodů. Tuto bodovou ztrátu se pokusí ztenčit v nadcházejícím čtvrtém kole. "Po Kodani zase musíme přehodit myšlenky na ligu, ve které si už nesmíme dovolit další ztráty, pokud nechceme, aby nám špička odskočila ještě víc. Na druhou stranu nás čeká zápas, který je pro mě nejdůležitější za tři roky, co v Plzni jsem, takže se nedají vyloučit nějaké změny v sestavě," prohlásil plzeňský kouč Pavel Vrba, pro jehož svěřence bude sobotní duel generálkou na středeční odvetu kvalifikace Ligy mistrů.

Fotbalisté Dukly během tří zápasů okusili, jaké to je vyhrát, prohrát a také i remizovat. Jeden z těchto pocitů zažijí podruhé v sobotním domácím utkání proti českému mistrovi. "Plzeň bude určitě favoritem zápasu. Všichni vědí, že se prezentuje ofenzivním, kombinačním fotbalem, díky němuž v minulé sezoně uspěla. My teď máme možnost, abychom se konfrontovali s nejlepším, ofenzivně se prezentujícím týmem v Česku. Na takového soupeře se musíme těšit, nebudeme mít co ztratit. Pokusíme se mu vyrovnat a také bodovat," prohlásil trenér Dukly Luboš Kozel, jehož tým doma na Julisce neprohrál již 25 zápasů.

Domácí se budou muset obejít bez obou marodů Šmída a Nečase, zatímco hosté nebudou moci počítat se zraněným Pavlíkem a nejistý je start Čišovského.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Mikula, Vorel, Švejdík - Malý, Gedeon, Hanousek - Berger, Markovič, Svatonský.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Ševinský, Brezinský, Bystroň, Jiráček - Fillo, Trapp, Horváth, Darida, Ďuriš - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.33 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Jablonec v páteční předehrávce 4. kola Gambrinus ligy se doma utká s poslední Ostravou. Domácí figurují v tabulce na osmém místě se ziskem čtyř bodů, to hosté jsou stále bez bodu.

Až ve třetím kole se jablonečtí radovali v tomto ligovém ročníku ze svého premiérového vítězství. Plný bodový zisk si připsali před týdnem po jednoznačném domácím vítězství 5:0 nad Bohemians. Před svým publikem budou hrát Komňackého svěřenci podruhé v řadě, tentokrát vyzvou poslední tým tabulky. "Vítězství nad Bohemkou je povzbuzující a my bychom na něj chtěli navázat nejen v tomhle zápase, ale i v dalších, abychom splnili cíl, který jsme si před sezonou dali - hrát v horní polovině tabulky o pohárovou Evropu," prohlásil trenér domácích František Komňacký, pro něhož to v pátek bude 200. ligový zápas v pozici kouče.

Ostrava se stále hledá, po třech duelech se krčí na dně tabulky. K lepším výsledkům nepomohla ani změna trenéra. Všichni na Bazalech doufají, že jim pomůže staronová posila Václav Svěrkoš. Ostravský trenér Pavel Malura s ním počítá do dnešní sestavy a věří, že nejlepší ligový střelec z roku 2008 svým příchodem zlepší náladu v kabině. "Čeká nás soupeř, který doma hraje opravdu výborně a dává spoustu branek. V podobné situaci jel ale Baník do Jablonce v minulé sezoně a dokázal tam remizovat 3:3, na to bychom rádi navázali. Ukázalo se, že je Jablonec byl zranitelný hlavně v rychlosti," řekl Malura, jehož svěřenci naposledy zvítězili na Střelnici před pěti lety.

Jablonec nastoupí bez trojice zraněných Eliáše, Krajčíka a Haurdiče, nejistý je start Nováka. Ostravané přijedou bez tří marodů Frejlacha, Šmejkala a Ferenčíka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Řezník, Adámik, Dreksa, Marek - Poliaček, Greguš, Lukeš, Fantiš - Šenkeřík, Svěrkoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.20 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha33008:39
2.Slovan Liberec32107:37
3.FK Mladá Boleslav32105:17
4.FC Hradec Králové32014:36
5.1. FK Příbram32016:66
6.Bohemians 190532014:66
7.FK Jablonec31116:24
8.Viktoria Plzeň31115:44
9.Dukla Praha31114:34
10.Slavia Praha31024:53
11.Viktoria Žižkov31022:33
12.FK Teplice31024:83
13.1. FC Slovácko30032:60
14.České Budějovice30035:100
15.Baník Ostrava30034:110
16.Sigma Olomouc32105:1-2
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra s Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (339)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
Puskas

Frydrych na scénu místo Adámika. A Kraut místo Šenkeříka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kraut tam bude na tuti.

Reagovat
cubinho

Kurz 1,28 na Jablonec! Kdo by to byl jednou řekl...

Jablonec - Baník 2:0

Příbram - Liberec 1:3

Dukla - Plzeň 0:2

Sparta - Hradec 2:0

Sigma - Slovácko 3:1

Bohemka - ČB 1:0

Bolka - Žižkov 2:0

Teplice - Slavia 2:1

Reagovat
Puskas

Plzeň se bude šetřit. Baník už ne...

Reagovat
cubinho

Plzeň se bude šetřit...už vidím. Myslím, že když nastoupí Fillo - který 100% nastoupí - tak ten se rozhodně šetřit nebude; bude hrát Jiráček, Bakoš... - nevím, proč by se měli šetřit, vždyť jde o ligové body! Navíc Duklu musí porazit, i kdyby se "šetřili".

Reagovat
Puskas

Proč by se měli šetřit? Bo je čeká možnost vysněného postupu, nenastoupí všichni z áčka, je to běžné ve světě, kór u nás, kde kádry jsou mnohem užší a v hlavách těch hráčů to prostě je. A Dukla to ubojuje, není zas tak špatná.

Reagovat
cubinho

Ale pořád jde o ligové body. A šetření...já si pořád myslím, že ligový zápas (navíc proti Dukle) nemůže být pro Plzeň taková fyzická zátěž, aby následně nezvládli odvetu proti Kodani. Já sám za sebe když budu mluvit, tak bych klidně denně hrál zápas, místo toho, abych nemusel trénovat...

Duklu jsem viděl proti Sigmě, kdy byla slaboučká, jak čaj - za celý zápas snad 2x vystřelili a téměř se nedostali za polovinu. Proti Žižkovu jsem je viděl tak "průběžně" a taky žádná sláva (navíc soupeř byl Žižkov...).

Podle mě jasná 2 (ale samozřejmě se může stát cokoliv).

Reagovat
Puskas

Slaboučká a ubránili plichtu. Na vážnost ligových bodů se z počátku soutěže nikde moc nehledí, viz sestavy týmů bojující ve skupinách LM před posledními zápasy, a to už je pokročilý čas. Hlavní poroznost plzeňských bude upřena na pohár, říkej si co chceš, a tomu podřídí vše. Jo, za chvíli jdu do špitálu, budu pozdravovat.

Reagovat
cubinho

Zachvilu? Kdy jsou návštěvní hodiny? Taky pojedeme.

Reagovat
Puskas

Ne, jsou až od tří, já jsem V.I.P.Nesu setsrám výslužku a mamě Eucharistii.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Puskas

Plzeň se bude šetřit. Baník už ne...

Reagovat
Puskas

Plzeň se bude šetřit. Baník už ne...

Reagovat
Puskas

Oj,třikrát... Furt to nešlo a naráz jo...

Reagovat
ondrasch77

3-0 (lafata, piták, kovařík)

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba stále věřit, 0:1

Reagovat
Puskas

to máš pravdu, že je třeba věřit, minule už to vypadalo celkem fotbalově, sice jen po vápno a dopředu, ale i tak. Oproti té hůze v Olomouci luxus. A uvidíme, co Venca, kdy se rozehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvědavý, co dnes na tiskovce řekne Jankulovski...myslím, že jeho příchod by byl pro Baník dobrý, mladému a nazkušenému mužstvu by mohl hodně pomoct (hlavně v obraně!) najen na hřišti

Reagovat
Radar

To bude vylagoš...

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme dohromady EXPERTA ? Třeba budu tipovat, Slavii 0, Bohemku 0.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, trefí se lafata a sverkoš

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle utkání pro mě jasným favoritem Jablonec. Baník se trápí, inkasuje spoustu branek a ještě ani bod. Naopak Jablonec bude posílen vysokou výhrou nad Bohemians 1905 a půjde tak do zápasu s vyšším sebědomím.

Tip na výsledek:4:1 pro Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Baník 1

Příbram - Liberec 2

Dukla - Plzeň 2

Sparta - Hradec 0

Sigma - Slovácko 1

Bohemka - ČB 1

Bolka - Žižkov 1

Teplice - Slavia 1

Takhle to vidím já

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi četl Orlický deník tak víš, že Vráťa Lokvenců říkal, že Hradec dostane čočku a to je nějaký odborník.Kurňa bouře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten toho už napovidal...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tak Banik vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje

Reagovat
ondrasch77

určitě, ale až ve 14. kole proti Příbrami...

Reagovat
Error

Bylo by to fajn, ale spíš si myslím, že první body přijdou až proti Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Navic si myslim, ze i za "normalni situace" by byly body z Jablonce tak trochu prekvapenim.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je Jablonec jasný favorit, v domácím prostředí dokáže dávat hodně golů, proto bych se nedivil kdyby baník odjel s nášupen 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

*m

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si už vedení prdel? Tak oni prodaj našeho nejtalentovanějšího hráče do druhý ligy?

Reagovat
goodbay

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jé Mešan u nás, to je asi to slibované vyrovnání za Honzu Kopice takže je to kus za kus, nejtalentovanější (možná druhý nejtalentovanější ) hráč od nás za vašeho, to je fér, ne?

Reagovat
slavik38

Reagovat
smazaný uživatel

A člověk by řekl, že klub z čela první ligy, bude mít na nákup hráče z druhý ligy, když nikoho pořádnýho krom Štochla nepřivedli... Myslím, že jste na tom neprodělali, spíš naopak a jestli už letos nepostoupíte, tak nevím kdy Budu Vám fandit, snad pak Muris ukáže vedení jakou udělalo chybu. Už mě fakt štvou, klidně ať nás pak sestřelí v první lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím jestli to je nějaká výměna, ale Pivarník říkal, že je nějaká dohoda s Jabloncem, že nám sem někoho za Kopice pustí, ale myslel jsem že to bude jen hostování, jedna z možností prý dokonce byla, že by Jablonec koupil Kopice a pak by nám ho poslal zpátky aby pravidelně hrál, ale prosadil se a pro něj jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To je bomba Ještě ten Středovej záložník at se tam neztrácí ty míče speciálně pro mě jeden Stoper

Reagovat
Zofka

Nééé, Mašana nééé

Tomu už měl dát šanci Rada pradávno. A zrovna letos jsme si říkal, že už by mohl pomalu nastupovat.

Jihlavě gratuluju, na něm trhnete velké peníze, jestli zůstane zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Však máte megastár Třešnáka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je nej no... sice NEJhorší obchod léta v GL, ale to nej tam je...

Reagovat
Zofka

Ještě dodám statistiku, když hrál za Jihlavu na hostování: V barvách FC Vysočina během svých dvou hostování, odehrál 27 ligových zápasů, v nichž zaznamenal úctyhodných 16 branek.

Statistiku za Jablonec B a nebo dorost nemám, ale gólů možná víc než startů. Nikdy nepochopím, proč nedostal šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom druhém hostování už to ale tak slavné nebylo, ale to bylo spíš tím, že se svezl s týmem, protože jsem hráli totální tužku ve hře dopředu, to nás stálo postup...

Reagovat
smazaný uživatel

Při druhém hostování se vracel asi po ročním zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslel zle, spíš jsem tím chtěl vyzdvihnout to jeho první hostování, kdy nasázel během 17 zápasů 13 gólů, ale možná to vyznělo trochu blbě, za to že se mu tolik nedařilo fakt nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to nikdo... kolega o tom psal i článek http://www.nasejablonecko.cz/jablonecko-aktualne/je-mesanovic-pro-jablonec-dost-dobrym-hracem/?aktualitaId=9201 Oni místo aby se nad tím zamysleli a zkusili ho, když ho tu chce asi každý vidět, tak se urazí... Zatím u toho článku 12 hlasů a všichni jim dali pětku (jak ve škole), takovou shodu jsem ještě nezažil,i když to je málo lidí pořád... ani nějakou pozitivní reakci jsem od žádnýho fandy Jablonce neslyšel

Reagovat
Zofka

Tak já jsem z pohledu hráče rád, aspoň bude hrát a jsem přesvědčený, že bude hrát dobře (dávat góly).

Ale z pohledu fanouška jsem naštvaný. Říkal jsem si, že by mohl začít aspoň střídat ke konci zápasu nebo při změně taktiky a hry na dva útočníky by nastupoval od začátku. Bohužel se nestalo Ale jeho největší forma byla sezónu před odchodem na hostování do Jihlavy a už tehdy měl jít hrát. Jenže nejdřív výmluvy, že je mladý a nemá na to silově, pak že je Jbc potřebuje výsledky, aby se neexperimentovalo, a nakonec se nehodí do systému, protože se hraje jen na jednoho. Je mi to líto, fakt jsem se těšil a věřil, že se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho vy tam máte vlastně v útoku kromě Lafaty? Třešnák je slabý, Vošahlík zraněný a už mi příjde přeučený na pravé křídlo, neměli jste ještě jednoho Bosňana?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli, ten šel taky na hostování... Nevím jak to je s Kocourkem, ten by u nás měl ještě být a pak už jen B tým, který loni nedokázal dát gól ani v třetí lize

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky naštvanej samozřejmě, fandím Jabloncem, ale co se tu poslední týdny děje mě celkem dost štve... Asi se připojím k Baníku, Bohemce, Slávce a dalším stávkujícím a nebudu chodit na stadion prostě. Stejně jim o fandy nejde... Za tu cenu co se můžeš jet podívat s Jabloncem do Alkmaaru se dostaneš třeba na Liverpool Valencie na Anfieldu nebo na domácí zápasy velkoklubů v SA skoro s každým(i s cestou samozřejmě). Sice Komňacký říká, že aby se vyprodal stadion, tak by muselo být vstupný zdarma a každý dostat víno a klobásu zdarma, ale i kdyby to udělali, tak to bude taková propagace, že to bude vědět tak každej 10. v Jablonci maximálně a to ještě tak, že si to řeknou kamarádi mezi sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude strašný vraždění...

Reagovat
Puskas

Nevěř tomu, minulle to bylo už lepší a poslední dva góly padly do dost otevřené obrany.

Reagovat
Ligter

Reagovat
exse

Doufám že to nebude bráno jako spam když je to k tématu. Založil jsem si takovej blog kde si dávám tipy na GL a zatím se daří. Tipy na tohle kolo jsou:

Dukla - Plzeň Tip: 2 Kurs: 1,88

Bohemka - Budějovice Tip: 02 Kurs: 1,91

Sigma - Slovácko Tip: 02 Kurs: 2,40

Příbram - Liberec Tip: hcp 1:0 - 2 Kurs: 4,55

Více najdete tady http://gltipy.webnode.cz/.

Reagovat
cubinho

Sigma určitě vyhraje.

Reagovat
cubinho

Vidím, že ti nevychází vždycky 1 zápas, to je práv+ on

Reagovat
exse

Jo Sigma mi to už 2x hezky pokazila, nejdříve Varadi na Dukle nedal z dvou metrů do prázdné a v minulém kole zase nedal tedka nevím kdo proti Sigmě z metru do prázdné Teď to snad už neposerou

Reagovat
cubinho

Stráský.

Sigma je teď v takové situaci, že hráči nechají na hřišti duši. Očekávám taky vysokou návštěvu - aspoň 8000 by dojít mohlo. Každopádně pro mě jasná 1.

Reagovat
exse

Uvidíme

Reagovat
ryzskej

8 000? Jsem sice sigmák, a přál bych si to, jelikož je sluníčko, teplo, akorát počasí na fotbal, ale osm litrů se mi zdá moc

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Sigma vyhraje !

Reagovat
božský John

Do háje, zas nemůžu na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře se taky očekával debakl a my jsme tam vedli. Třeba tomu dnes bude znova.

Reagovat
djwenca

Takže Mešanoviče prodali?

Takže zbývá jen Lafata, Třešňák a Vošahlík...

a co ten Vukovič??? V přípravě myslím hrával.....

Reagovat
božský John

Vlašim, hostovačka. Zároveň odešel matovej a kuličkovej král Huber do Ružomberoku

Reagovat
Losinho

Tak Latka bude na 99% u nás a měl by být připraven hrát, takže ty informace Sportu o dalších 2 měsících odpočinku byly mimo. U Filla je to tak 50 na 50, stejně jako u Blažka.

Reagovat
exse

Jasný, už vidím jak je to i Filla 50/50 když on sám tam ani nechce, řekl to jeho manager a on by byl sám proti sobě kdyby tam šel, může se podílet na největším úspěchu českýho mužstva za posledních 10 let a místo toho by měl jít bojovat o udržení v lize? Podobně to je u Blažka, ten nemá taky jedinej důvod chodit k Vám, pokud bude hrát jak prozatím hrál a makat tak brzy bude hrát v základu.

Reagovat
clinger

už jsou docela trapný ty vaše kecy o boji o záchranu.no a ten Fillo asi cejtí že na tom velkým úspěchu se asi moc aktivně podílet nebude

Reagovat
exse

Neumíš číst? Fillo nikdy neřekl že by chtěl do Slavie, a ikdyž boj o záchranu je asi nadsázka, tak o poháry nebudete hrát ani kdyby ten váš prezident postavil každýmu rozhodčímu dálnici až k baráku.

Reagovat
cubinho

Ten Fillo je pěkná blbost. Do Slavie nepůjde, na to vsadím boty.

Reagovat
Losinho

Já to tak napsal proto, že podle mě k nám přijde jeden z tý útočný dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, mínus dva body.

Reagovat
cubinho

Na ty odečty se vůbec nedívám. Beru to tak, že má Sigma 7 b.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já moc ne. Já to beru tak že od včerejška hrajem o záchranu a o pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

kraut místo šenkeříka

Reagovat
cubinho

Fotbalisty Slovácka posílí dvacetiletý záložník David Pavelka, jenž přichází na roční hostování z pražské Sparty. Loni odehrál na Letné tři ligové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

pietrzkiewicz - reznik, adamik, droppa, marek - poliacek, lukas, vasenda, badalyan - kraut, fantis

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? tak to su zvedavy... sverky nehraje

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

jo uz to taky vim, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

To může být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

*lukes

Reagovat
smazaný uživatel

No na ty stopery sem zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaké divné.

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry spletl sem se

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání 73. Vaněk za Jarolíma, 81. Třešňák za Kopice

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vždycky chodí jako první Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přemýšlel jsem, že to vyměním no, uvidíme Ale koukám, že Vošahlík není psaný mezi zraněnýma, tak to by mohl jít on za Kopice tak těch 70 no a Třešňák půjde za Lafatu třeba

Reagovat
smazaný uživatel

No my tady o Kopicovi a už mohl dát dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím špatně... on hraje dobře, přijde mi lepší než Vošahlík, má vyrovnanější výkony. Jen jsem tak tipoval střídání, protože ty jsou skoro každý zápas stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasný, on na tom asi Kopic není tak dobře kondičně, asi proto takhle střídá i když občas docela mrví

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Třešnák příjde za Jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

zrada...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď mě dostal, holt je to filuta

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a klasicky zkazil co mohl a stejně příští zápas bude hrát znova, co kdyby to už náhodou vyšlo?

Reagovat
Tomekcz

co to jako piskal

Reagovat
Shevchenko

TY KURVOOOOO !!!!!!!!! JAK TO MOCH MÁVAT ???

Reagovat
Sosi

Já se z toho odborníka Roberta Hena poseru...

Reagovat
smazaný uživatel

To je cip ten čarovy . Ta novasport te fakt komedie .

Reagovat
smazaný uživatel

#to je

Reagovat
Losinho

Svěrkoš na nic nečeká koukám

Reagovat
Shevchenko

Jebat toho ko*ota prostě vedem 1:0.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš hraje hrozně alibisticky. Prakticky v té záloze jen posouvá balony nejbližšímu kolegovi a jde se hned skovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se Vám tipování seká nebo je chyba u mě?

Reagovat
Losinho

Mně jede dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě ty hráči běhaj rychleji jak Bolt, protože po sobě nechávaj obrys těla na místech, kde chvilku předtím byli :D

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje pořád to stejné. Všichni to vědí. A stejně to nikdo nedokáže eliminovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dokáže... třeba Boleslav ty naše věčný centry ze strany posbírala a skoro nic jsme neměli

Reagovat
forma

Reagovat
forma

No opravil bych tě ... Boleslav tam nic nesbírala ale prakticky každej centr skončil na hlavě Rolka ... Neuvěřitelnej zadák

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, hlavně hráli zataženou obranu, takže Kovařík s Kopicem se nedostávali za obránce jako tady. A pak Lafata versus Rolko byl hodně nerovný souboj, i když Lafi dokáže na svojí výšku solidně vyskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Rolko je jinej případ.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tam. Gablons!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gablons na titul

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
forma

Reagovat
Losinho

Karel pálí

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle by to mohla být další manita.

Reagovat
djiros

Ta neuznaná branka byla rozhodující, ikdyž padla celkem brzy. Z tohodle pohledu mi je Baníku velmi líto už jen kvůli Svěrkymu

Reagovat
forma

Neřekl bych. Jablonec o třídu lepší a tlačí je celej poločas Baník může být rád za stav 2:0 ...

Reagovat
Shevchenko

Rád. Ty si chuj.

Reagovat
forma

Dyť měl Jablonec 4 golovky Nevím proč hned musíš nadávat Ubohost

Reagovat
Shevchenko

A co? Nám neuznali regulérní gól, všichni jsme ale byli za stav 2:0 strašně rádi.

Reagovat
djiros

Ono to tak bylo i s Bohemkou, ale ta nebrala body jenom díky své vlastní impotencí. A ono by to taky vypadalo jinak za stavu 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tohle říkal u Sparty, když jí rozhodčí daroval první gól v Budějicích a bylo mi řečeno, že je Sparta stejně přejela a vyhrála by i bez toho gólu...

Reagovat
djiros

Tady se totiž špatně diskutuje se zaslepenými fanoušky Sparty, kteří mají klapka na očích. Včera dokonce jeden psal, že při prvním golu byl faul na Blažka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tož takové rozhodnutí mě na Jabloncu serou nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny fanoušky Chelsea FC nejčerstvější novinky ze zahraničních webů, zbrusunové tipovačky, diskuze, fotky, videa a hlavně přehled o Chelsea. Přidejte se ;) http://www.facebook.com/pages/Chelsea-FC-CZSK-Novinky/244962708877852?sk=wall

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je slepý nebo podmázlý. Jak mohl odmávat situaci, kdy má jak přihrávajícího, tak přijímajícího hráče skoro v jedné rovině? Hlava mě to nebere.

Reagovat
C-M@ster

Po tomhle kole bude zas Banik posledni.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se mně to blbě, ale snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to ten Lafata dával?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník, to je banda cirkusáků

BTW.. Toho, že hraje Fantiš jsem si všimnul, když ho Siegl o poločase zmiňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou pár minut zpátky předvedl slušný zápasnický chvat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by z něho slušný Judista

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koukám, že Pavlík by mu mohl konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlík by se hodil spíš na ty zápasy v kleci Vypadá jak Yuri Boyka

Reagovat
smazaný uživatel

A Droppa, to je teprve ďábel, s tím Adamíkem a Vašendou jsou nejjděravější obrana jakou jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, jestli Droppa není obránce, ale na hře Baníku moc nejde poznat kdo je kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
Aldeano

Ty Jablonecký hasiči jsou koukám neponaučitelný..... Pořád by někoho polejvali vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece nepojedou domů s prázdnou cisternou

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna z mála co se mi tam líbí... Jinde ty dýmovnice nechaj a pak půl hřiště nevidíš 10 minut...

Reagovat
Aldeano

Ale oni to prý dělají i v zimě To je horší....

Reagovat
smazaný uživatel

Horší pro fandy, ale zase jejich blbost... Alespoň pak tolik nefanděj a občas jsou slyšet i naši

Reagovat
centos

"Zatímco se ještě ani nedozpívala hymna mohli jsme se "radovat" z prvního golu načež je odpáleno dost ohňů, které nabudily zásahu chtivé zde přítomné hasičské jednotky, jenž se pyro snažili pokaždé hasit, avšak pokaždé bezúspěšně, zatímco zcela úspěšně pokropili celý sektor. Nemilým zjištěním byl fakt že obsah z hadice vycházející není voda, ale jakási močůvka, ovšem z toho si po chvíli již nikdo nedělal velkou hlavu a za skvělého dopingu druhého poločasu se někteří nechávali skrápět i dobrovolně."

Reagovat
smazaný uživatel

A Lafata nas*anej že nebude mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byl

Reagovat
smazaný uživatel

je to hamoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Komňacký vymýšlí novinky

Reagovat
fabec1222

Svěrkoš bude litovat že tam chodil.

Reagovat
smazaný uživatel

David!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lafata je debil...

Reagovat
Shevchenko

Taky ofsajd

Reagovat
Shevchenko

My jsme tak rádi že je to jenom 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli bude platit to co poslední 2 roky, že bude mít Lafata gólově výrazně lepší jaro než podzim tak potěš Ronaldův rekord se třese...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je, že on není za celý zápas vidět a vždycky se prostě jen vynoří a Gól...

Reagovat
smazaný uživatel

jo on je výbornej do vápna... Jasně všichni říkaj, jak dává jednoduchý góly z malýho vápna, ale kolik týmu soupeře jasně přehraje a branku nedá třeba vůbec? Já myslím, že je fakt důležitej a jak říká Franta, tak nepostradatelnej. Samozřejmě kdyby hrál v Příbrami třeba, tak nedá 19 gólů za sezónu, ale prostě tady do toho týmu sedí parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně. Ono to vypadá jednoduše takové dorážky z metra a zdá se že by takové góly mohl dávat každý. Ale nemohl, kdyby mohl, tak je dává taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok bude Lafata přebírat zlatou kopačku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to ho zase bude Bílek vychvalovat jak stříli góla za gólem (z ofsajdů ) a v repre bude zase hrát hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to hráč do vápna, zvyklej hrát v tlaku a dává góly díky orientaci ve vápně, tak se v repre, která soupeřovo vápno vidí akorát dalekohledem, logicky neukáže...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný no. ale stejně ho nemám rád - je to hamoun.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ten pomezní neviděl ofsajd o pěkný kus ...

Nicméně - Jablonec je o tak ohromný kus nad Ostravou, že jsem si jist, že by dneska vyhrál, ikdyby pomezní mával, jak mávat měl ...

Reagovat
Aldeano

Bereš to sportovně a realisticky

Reagovat
smazaný uživatel

on je fanda Sparty myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten pomezní je neskutečnej lempl. Baník by sice prohrál i tak, ale mávnout takový 2 úlety, to je na trest aspoň na 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se nebál, jeden z dvojice nejlepších rozhodčích Češkého fotbalu Puček-Jiřík to určitě obhájí a žádný trest nebude

Reagovat
smazaný uživatel

zase Trapp

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec výhra...

Reagovat
smazaný uživatel

inu už v druhé minutě bylo zcela jasné že v Peltově je rozhodnuto

Reagovat
božský John

Mazej na idnes

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ale že to byly zářezy jak kráva nepopřeš.

Reagovat
božský John

Ten první gol jo no. Nám tam pak taky písk ofsajd, po kterym by šli dva na brankáře ..neuděláš nic, pískali to nějaký jouzové ...4. gol nic neřešil, podle mě neumí pravila pořádně ...

Jenom se zas mluví o tom, že neuznal první gol Baníku, ale přitom bysme je tak jako tak smázli asi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by se o tom nemluvilo tolik kdyby to byla jednorázová záležitost. Ale tohle je furt něco. A pak si bude něký váš ichtyl stěžovat že ste prohráli kvůli blbě pokropené trávě.

Reagovat
božský John

Kdy npoasled bylo něco divnho v náš prospěch? Já pamatuju Spartu naposled a tam to blo fifty fifty...

Reagovat
božský John

hergot,sorry za chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si hlavně pamatuju nás. Dvě penalty a vašu výhru 3:2 a další penalta v poháru. A podle kámoša co tam byl taky pěkně podivná.

Reagovat
božský John

Tak na poháru jsem zrovna nebyl, to těžko říct, ale ty penalty si obhájí, o tom není sporu ...tak tim pádem to potom není "furt něco" ne? Když jsou dejme tomu 2-3 sporný situace za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

To je díky tomu že Jablonec prakticky nesleduju. Určitě je toho víc, jinak by se o tom nepsalo.

Reagovat
božský John

A kde se o čem psalo?

Fakt nepamatuju nějaký sporný situace, kromě tohohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Na fóru se o tom píše. Kdyby tohle byla jednorázová záležitost, tak to každý přejde. Kór proti nějakému Baníku. My sme proti němu taky vyhráli gólem z podivné penalty. A nikdo moc to neřešil, páč těch sporných zákroků kteréma by nám rozhodčí pomohl máme jako šafránu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo smázli nehráli nic ale proč s takovou pomocí rozhodčího

Reagovat
božský John

Tim sis vlastně odpověděl sám...proč bysme měli švindlovat, když bychom je porazili i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jste to přehnali s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

já přece netvrdím že jste upláceli nebo podobně to je samozřejmě nesmysl jen zákulisní síla Jablonce je v současnost velká

Reagovat
božský John

Protože Pelta no...JE to škoda, že má ten korupčnickej stín, protože to je výbornej manažer

Reagovat
smazaný uživatel

cinklý jaro mu už nikdo neodpáře i když se to tenkrát umetlo pod koberec

Reagovat
centos

"asi"

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka první bod. Střížkov ztratil doma. Pevně doufám že ho taky postihne nějaký odpočet.

Reagovat
doNny

dneska jdeme do čela tabulky

Reagovat
Losinho

Ta výhra nad Příbramí bude nakonec hodně cenná.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Skotsku:

M. Čech

Rajtoral Bystron Sivok Limberský-

Jiráček Horvath-

Petržela Kolář Pilař-

Lafata

lávka:Laštůvka, Hubník, M. Kadlec, Plašil, Hubschman, Baroš, Pekhart

a předeším trenér Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš jak ti magoři ze Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

trojku v Norsku by neodatali

Reagovat
smazaný uživatel

nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, bylo by to mnohem horší...

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne. Navíc ej ROsa zraněn a bez něj to bude ještě daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak povolá morávka a je to... promiň ale ta tvoje sestava je úplně pošahaná, Čech o kterém nikdo nic moc nevěděl než přišel do Plzně a že by měl kvality repre gólmana jsem si teda nevšimnul, máme Pospěcha, tak na co Rajtorala, který je navíc slabý ve vzduchu, což může být zrovna proti Skotsku chyba, jako druhý pravý bek po Pospěchovi klidně, v momentální formě je asi Kušnír horší. Stoper nás fakt netlačí, Sivok není špatný, Hubník je docela dobrý, ale nevím jestli není zraněný a Rajnoch poslední zápasy nechyboval a bojoval a rozhodně je lepší než Bystroň. A cpát nalevo Limberského místo Kadlece, který je hodně nadprůměrný LB je taky hloupost. O těch dvou středních záložnících ani nemá cenu mluvit. Petrželu bych možná bral, podle mě naše nejlepší pravé křídlo, ale že by to byl nějaký zázrak se říct nedá. Kolář co hrál za repre byl vždycky marný a rozhodně máme lepší AM než je on. Pilař nemá zkušenosti a před skotskem potřebujeme právě zkušené hráče, klidně bych se na levou stranu nebál povolat Pudila. A Lafatu snad myslíš ze srandy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty nechápeš smysl příspěvku. tohle není repre ale Plzen v repre !

Reagovat
božský John

Nebyl jsi ještě před tejdnem takhle náhodou proti tomu, aby Čech vůbec chytal ? S tim, že to není rozumný a že Daněk je lepší?

Reagovat
goodbay

Lafata je hráč do vápna, ne brejkový, takže ten určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Slavii.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram jede

Reagovat
smazaný uživatel

Rada se vyznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole snad nebudem na sestup

Reagovat
cubinho

O tom žádná Jen mě štve, že nemůžu jít Dneska očekávám vysokou návštěvu a jasnou výhru Hanáků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, letos poprvé na fotbal. Snad konečně uhrajeme první bodík. Tipuju 4:0, góly Heinz, Schumák, Hořava a poprvé snad už Varadi.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Heinz, Petr, Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

aby se Slovácko neprobralo a nevyhrálo 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak série uhodnutých výsledků konečně skončila

Reagovat
adalbertus

hradec hrrrr na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovická obrana navíc přišla o talentovaného Milana Nitrianského, o kterého se zajímalo několik týmů ze špičky loňského ročníku, aby se nakonec přesunul do kádru Slavie. celkem k pobaveni prej zajimaj tymy ze spicky a on to je tym z 2 polovicky tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli má cenu reagovat, ale zkusím to... Týmy ze špičky se o něj zajímaly, že to ty nevíš, je něco jinýho... zajímaly týmy ze špičky, aby... tím v podstatě řekl, že ty týmy ze špičky ho nezískaly, jinak by tam bylo a ...Takže si prosím nech ty tvoje chytrý "rady" nebo zkus napsat něco sám a my ti to taky zkritizujeme

Reagovat
sosna

Na dnešní atmosféru na Andráku se těším jak malý děcko. Snad co nejvíc lidí vyslyší volání klubu a ultras, fans Slovácka určitě taky přijedou v hojném počtu. Hráči v rpzhovorech tvrdí, že svou nasranost z té čtvrteční šaškárny převedou na hřiště, tak doufám že Slovácko rozdupem! SIGMA

Reagovat
centos

To může být skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím vždycky když byla taková výzva, tak nijak žádné extra návštěvy nedorazily. Spíš čekám míň lidí páč z boje o poháry je boj o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

-9 bodů je boj o záchranu? Loni byl rozdíl mezi posledním pohárovým účastníkem a 15. týmem 34!! bodů, předloni 35, tak už se přestaňte litovat, svádět všechno na rozhodčí, Goldu, zlý Pražáky a podobně... Na nesestupový místo Vám stačí porazit Slovácko a jestli pak 26 kol nedokážete nahrávat víc bodů než Baník,Budějovice a Slovácko, tak by jste o poháry stejně nehráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se lituje a svádí všecko na Pražáky? Prostě nemáme ani bod, takže bojujeme o záchranu. Tečka. To že máme tým schopný uhrát 50 bodů a v pohodě se zachránit je vedlejší. Jestli se díky sérii 10 výher za sebou dostanem znova na třetí místo, tak budem bojovat o poháry. Ale teďka tomu tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nevěděl, že se už od třetího kola bojuje o titul a o záchranu... Neříkám, že přímo ty svádíš všechno na Pražáky (Případně tu jsou tací co na všechny "čecháčky), ale jsou tu takoví a nějak už mě to prostě nebaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože ty si jak navedený. Nemáme ani bod tak o co asi bojujem? O titul?

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma se odvolala, takže ty tresty můžou být ještě diametrálně odlišné.

Reagovat
smazaný uživatel

No, třeba ještě vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec musí ty namyšlence ze sparty porazit, třeba na chvíli ztichnou.

Reagovat
twerp

Nebo Sparta porazí Hradec a ztichneš konečně ty.

Reagovat
smazaný uživatel

to né protože tu je ještě jeden trumf. A tím je VASLUI

Reagovat
centos

Reagovat
cubinho

Nechápu, proč nehraje Bajer. Mezihra úplně vázne. Varadi opět na střídání

Reagovat
cubinho

Kuba Petr dal snad ještě "životnější" gól než ke konci jara proti Plzni. Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Petr Pro Real je tě škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl, myslím že má na víc než na Lískovec

Reagovat
cubinho

Milan Kerbr

Reagovat
twerp

Juliš

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Asi 3x se přerušovalo kvůli ošetření, 5x se střídalo a on nastaví 1 minutu ....

Reagovat
smazaný uživatel

My sme hráli hovno, Slovácko se prozdržovalo k remíze. Odporný zápas.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

a jaká byla kulisa?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Slovácko nás překřičelo. Přišla necelá šestka. Bída v hledišťu, bída na hřišťu. Potěšila akorát podpora Drobka.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tady návštěva docela zklamala, čekal sem víc.

Reagovat
Kenneth

Kweuke chytá Žilinskou formu, špatná zpráva před odvetou a zápasem s Plzní. A Kadlec at se vzpamatuje, ty jeho tutovky by dával i slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám pocit, že Sparta na Vaslui moc nezapomněla?

Reagovat
partaS

Sparta hrála dobře , jenom neproměňovala šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nějaký akce tam byly, to měl Hradec taky. Jenže já čekal koncert ofenzivy a 3:0. Ale je pravda, že jsem viděl jen druhou půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted čumím na Dohráno..Chramosto ty hovado

Reagovat
Losinho

Dneska těžkej zápas, 3 body by byly zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marek Plašil k nám do Hradce Králové, myslím, že posila dost slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

už tu hrál, zná tu spoustu kluků, myslím, že k nám zapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pokus o bulvarni nadpis v expreskach... Mohli tam aspon napsat i krestni jmeno - uz sem se lek, ze se do Hradce vraci Jarda Plasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla řit dyby sestupili Bánik a Olomouc.. co by to bylo za ligu pak.. Čecháčská liga s hostujícím Slováckem? (keremu davat tak rok navíc)

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc nesestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

toš nemoseli by

Reagovat
Losinho

Stoprocentně.

Reagovat
cubinho

Proč by měla sestoupit Olomouc?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem z Cech ale taky sem pro to ze vic moravskych tymu by lize prospelo uz jen kvuli rozlozeni zajmu fanousku.

Idealne dolu : Dukla,Pribram

Nahoru : Brno,Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava se pčítá k moravské části?

Reagovat
centos

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava leží v Čechách i na Moravě, hranici tvoří tušim řeka - a FCV leží na té moravské části

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne neni to uplne Morava , ale ja ji tam proste tak nejak pocitam. Ne kazdymu se mu to muze libit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máte pravdu já jsem to pak taky hledal... ale jako typické moravské město bych to nebral.

A řekl bych, že blíž k tomu bude mít asi Třinec (např.) tenhle rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Jihlava se těžko určuje, ale poslední dobou většina říká, že jsme prostě Vysočina

Reagovat
centos

To je pak těžké, Ostrava taky třeba není typické moravské město :) (Ani slezské).

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vetsina lidi napise ze chce do ligy moravske tymy , ale mysli se tim moravsko-slezske jen se to nikomu nechce vypisovat. Ale podvedome to tak nejak lidi hazou do jednoho velkeho moravsko-slezskeho pytle.

Reagovat
twerp

Dukla ani Příbram by si za letošní výsledky rozhodně nezasloužili sestoupit. Vidím to na Budějovice a bohužel Slovácko. Postoupit by ale mohl Zlín a snad i ta Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava nechce postup

Reagovat
twerp

Tak třeba by přišel silný sponzor nebo by si to rozmysleli. Každopádně do ligy patří.

Reagovat
smazaný uživatel

to spíše ten sponzor, protože na první ligu prý finance chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to podle sympatii , no Pribram by si to spis zaslouzila za leta minule a Dukla kvuli tomu ze je tam moc tymu z Prahy. Kdyby spadla Viktoria Zizko tak to bych taky bral. Proste z Prahy je tam tymu moc.

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by se to vzít ale také z druhé strany... např. pro nás z Hradce je to ideální místo pro výjezd. Ale je fakt, že je v GL "přePrahováno".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno ani Jihlava asi nevyjdou... Brno je dost v háji a tipuju to na střed tabulky. No a Vysočina je v ještě horším rozpoložení, hráči to flákají, obrana hraje na ho*no a nevyužívají se příležitosti, už jsme stihli schytat dva debakly letos to na postup taky nevidím

Reagovat
Euphael

Ta Jihlava zatím zklamání ... já doufám, že se zvedne Karviná a může zamíchat kartami

Reagovat
smazaný uživatel

zklamání slabí slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Slavie v Teplicich: Čontofalský - Nitrianský, Kaufman, Hubáček, Hurka - Koreš, Petrák, Jarolím (K), Janda - Vlček, Pospěch

Slávistická lavička náhradníků: Prošek, Tusjak, Zákostelský, Voráček, Milutinovič, Berkovec.

Trubila je asi zranenej ?? ten Hurka na LB se mi fakt nelibi , jinak je sympaticky ze hrajem na 2 hroty , ale do konce prestupovyho obdobi to chce jeste jednoho utocnika privest . Standa uz je proste jalovej a zrani se Pospech a jsme totalne v riti.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že je nemocnej Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

A jo na nej sem uplne zapomnel tak to je druhy velky oslabeni. Bejt tam misto Petraka a Vitalij misto Hurky tak bych tomu tymu docela veril takhle mam solidni obavy. Bod bych asi dneska bral vsema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, Teplice dáme i s tímhle. Nutno věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsou letos slabsi nez byvali , ale proste pohled na tu sestavu mi nedoda prilis optimismu , jak pisu ten bod by nebyl spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurka na levém beku? Jsem myslel že je útočník... Petrouš se asi nakazil nemocí KJVCD :))

Reagovat
smazaný uživatel

Je to utocnik no.

Ve slavii je mozny vsechno ted si nejsem jistej na 100% ale myslim ze Zakostelsky taky nastoupil na stoperovi a loni hral utocnika.

Reagovat
Losinho

Je to záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo proč nehraje Hloušek ?

Reagovat
smazaný uživatel

je nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím festival spálených šancí, ale je to nahoru a dolu, bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

faul

Reagovat
smazaný uživatel

uplně jasnej tyv*le!

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro normální rozhodčí v GL!

Reagovat
fantomas

Prosim vás, řekněte mi, že se sudí za chvíli začne smát a dodatečně odpíská penaltu. Protože toto už NENI MOŽNÝ!

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ono padá i hodně gólu, pač ti gólmani v GL jsou docela klauni, jak Rada na Dukle, tak ten polák u nás, tak třeba francúz teď na Stínadlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hraje Jéžďaa! To je tim předchozím angažmá ve Varnsdorfu!

btw, jako CM by v pravděpodobný sestavě bejt psanej asi neměl, hraje opravdu jen na kraji

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvo*e Bosáku! ''...tohle mělo myšlenku, oči, uši, všechno...''

Reagovat
clinger

to je prase ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

neposer se Bosáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti svetlicim,dymovnicim(jsem pro,k fotbalu to patri), ale co ma clovek z hozenyho delobuchu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viděls to sám, víc to "nakoplo" kotel k fandění. Taky mám raději světlice, bengály ale co tam zas povídal za totální sračky ten Bosák, to už není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom pripade je smutny,ze plnej kotel potrebuje jako spoustec fandeni petardy

Nevim,prave petardy podle me delaj pyru spatnou reklamu,pod pyrem si siroka verejnost vybavi nejen paradni bengaly,ale hlavne zbytecny petardy..

Reagovat
smazaný uživatel

lepší petardy než ten idiot na Stínadlech, co tam musí řvát "Teplice", aby ty fanoušky vůbec probudil

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba petardy jako takové nevadí. Ale vadí mi, když že se používají nikoli jako atmosférický prvek, ale hází se s nasíracím účelem. Je to možná dáno i atmosférou, která kolem pyrotechniky na stadionech je, ale i tak. Přijde mi totiž, že fanoušek veme petardu, někam jí hodí aby se jako neřeklo a to je celý. Dobrý efekt to má třeba při oslavné pyroshow po vstřeleném gólu. Nicméně v zájmu legalizace pyrotechniky bych od používání dělobuchů upustil. Je spousta jiné pyrotechniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vííííc si vykruť oči

Reagovat
fantomas

To je dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt, tenhle smajlík je snad nejdebilnější, co jsem kdy viděl. Udělat tohle někdo v hospodě, tak už dostane půllitrem přes čumák .

Reagovat
fantomas

Tak moh sem mu dát palec dolu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, dělej si co chceš. To byla jen taková poznámka na okraj .

Reagovat
Posledni Kovboj

Spousta studii prokazalo, ze dissocialni porucha osobnosti je casto spojena se zvysenou toleranci k hluku. Na druhou stranu, vsichni ty buzeranti bez tricka s petardickama v kotli vypadaj, ze se maj mezi sebou docela radi, tak to asi nebude tak vazny.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je hroznej fotbal. Slavie je v přestavbě, ale od Teplic doma bych teda čekal víc. Co se týče petard - na Mikuláše už skoro nevidíte čerty jen si každej háže petardy pod nohy a všichni se tim náramně baví, tak se nedivte, že to někdo udělá i na stadionu a najednou to všichni kritizujou. Když to hážou ve svým kotli, tak bych to tak nenafukoval, zas nejsou tak hloupý aby to hodili kámošovi za krk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

V kotli sou všichni kámoši?

Reagovat
fantomas

Ten Jandys je fakt případ. Přijde mi až neuvěřitelný, že se za ty roky ale vůůbec nevyvinul, ani krok dopředu neudělal. Pořád sou to dva záblesky na dalších osm momentů, kdy bych ho nejradši profackoval. I ten Petrák s Hurkou vypadaj vyspěleji, to je na tom to vůbec nejhorší.

Reagovat
GEGE

Petrak se jevi velmi dobře.

Reagovat
fantomas

Jojo, obdivuhodně klidnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta penalta byla tak jasna ze uz to vic nejde. Rozhodci jsou fakt dneska tak priposrany ze uz to ani neni pravda. Nekdo tu uz na EF zmoval ze v GL se strasne malo nastavuje a to bude ten samej pripad , proc si prece bude rozhodci delat problemy s nejakym nastavenim co kdyby nahodou nekoho zfaulovali ve vapne a on to musel resit. Tak radsi nastavi 2 minuty i kdyz se nehralo 5 a je spokojenej.

Jinak je mozny ze za ty delobuchy dostane Slavia pokutu ? Vsak za venkovni zapasy mi to prijde nesmyslny jak oni tomu muzou zabranit ?

Reagovat
smazaný uživatel

*na EF zminoval

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opět kazí fotbal malo golama, klasika

Reagovat
clinger

a ty se opět chováš jak debil

Reagovat
smazaný uživatel

nn já, to ty. buď to ber jako humor nebo ignoruj. ale pohoršovat se je dmnce

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj humor je bohužel tak tupý, že je v podstatě neignorabilní. Vždycky mě strašně rozzuří, že někdo takovej jako ty má podle Ústavy stejný volební právo jako já...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Fernando_Torres

Sundejte už toho Jandu...

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích celkem solidní počet diváků. 8 500, to ujde.

Reagovat
goodbay

ale hrozná holomajzna, zkazili průměr 25g na kolo

Reagovat
partaS

ten Vůch by měl hrát častějc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele