Gambrinus liga - preview 2. kola

05.08.2011, 08:48, aktualizováno 07.08.2011, 09:30
Previews
Šlágrem druhého kola Gambrinus ligy je utkání Sparty s Jabloncem. Mistrovská Plzeň si může první výhru připsat na půdě Bohemians, domácí ale do sezony vstoupili dobře. Na prvoligový fotbal se dnes půjde i v Mladé Boleslavi, kam zavítá Slovácko.
Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Mistrovská Plzeň v neděli zajíždí do pražského Edenu, domova pražských Bohemians. Zatímco domácí vstoupili do nového ligového ročníku vítězně, to hosté se museli spokojit pouze s jedním bodem.

Bohemians v prvním kole porazily s přehledem Slavii 2:0. Na plný bodový zisk si brousí zuby i proti obhájci ligového titulu. Na Plzeň mají navíc klokani velmi dobré vzpomínky, v loňské sezoně ji totiž doma porazili. "Plzeň má v současné době asi nejlepší tým v lize, čeká nás tedy velmi náročné utkání. K soupeři máme respekt, ale pokud do toho dáme vše, můžeme uspět," prohlásil trenér domácích Pavel Medynský.

Plzeňské fotbalisty čeká i v druhém týdnu za sebou druhý mistrovský duel. Ve středu oslavili postup do play-off Ligy mistrů, když i ve druhém utkání třetího předkola zdolali norský Rosenborg. Nyní se však musí Vrbovi svěřenci plně věnovat tuzemské soutěži, kterou nezačali podle svých představ. Na úvod totiž doma remizovali 2:2 s Libercem. "S Bohemians jsme v minulé sezoně v Edenu prohráli, porazili nás hlavně svou velkou zarputilostí, na což si musíme dát pozor i teď. Musíme se jim v tom vyrovnat, abychom mohli myslet na úspěch," řekl kouč plzeňské Viktorky Pavel Vrba, jenž v neděli dá příležitost i hráčům, kteří dostávají méně prostoru.

Klokani budou v nedělní sestavě postrádat rekonvalescenta Kaufmana a nejistý je start Šumského. Západočeši nastoupí bez vykartovaného Čišovského a zraněného Pavlíka.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Žižka - Moravec, Borek, Budínský, Bartek - Škoda, Hartig.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Rajtoral, Ševinský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.30 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Možná více než samotné utkání Mladé Boleslavi se Slováckem bude nedělní duel přitahovat pozornost osobou hlavní rozhodčí Dagmar Damkové. Aktivní činnosti musí zanechat, neboť se stala členkou komise rozhodčích UEFA. Plzeňská rodačka tak ve svých šestatřiceti letech dosáhla více, než kterýkoliv český fotbalový sudí před ní.

"Pak už budu pracovat pro komisi rozhodčích UEFA. Jde o tak významnou výzvu, která by se už nemusela nikdy opakovat, že jsem se rozhodla vzdát se další kariéry jako rozhodčí," uvedla Damková.

Jejím posledním zápasem bude duel Mladá Boleslavi se Slováckem, dvou týmů, které v nové sezóně ještě v soutěžním zápase nepoznali pocit vítězství. Mladá Boleslav navíc ve čtvrtek vypadla z evropských pohárů. Boleslavští v pvním kole uhráli cennou remízu v Jablonci.

"Čekám dobrý zápas. Slovácko totiž ukázalo, i přes prohru v úvodním utkání nového ligového ročníku, že má nebezpečný útočný potenciál. Pro úspěch v celé sezóně je potřeba mimořádné koncentrace na domácí zápasy. Ty je potřeba zvládat jednak kvůli bodům a také kvůli spokojenosti domácích diváků," řekl trenér Miroslav Koubek.

Slovácko jede do Mladé Boleslavi napravit neúspěch z prvního kola, ve kterém doma padlo s Příbramí. Příklad si bude chtít vzít z posledního duelu na mladoboleslavské půdě, ve kterém zvítězilo 2:3. Oproti zápasu s Příbramí nemůže trenér Slovácka počítat s Ladislavem Volešákem, který si natrhl sval. Na jeho místě by mohl zaskočit Miro Poliaček, který Volešáka střídal právě v zápase s Příbramí.

"Musíme se vyvarovat chybám v defenzivě. Doma jsme dostali tři branky a to je moc. Udělali jsme chyby, které jsme v přípravě nedělali ani proti kvalitnějším soupeřům. Naopak musíme být efektivnější v koncovce," vrátil se trenér Slovácka k sobotnímu zápasu.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Janíček, Šírl - Štohanzl, Kúdela, Opiela - Táborský, Chramosta, Kulič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Kordula, Trousil, Kubáň - Fujerik, Perútka, Poliaček, Hlúpik - Došek, Ondřejka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 19:30)
Ve druhém kole bude nejvíc táhnout nedělní duel mezi pražskou Spartou a Jabloncem. Letenští se loni stali vicemistry a Jablonec skončil na bronzovém stupínku. I letos oba celky myslí na nejvyšší patra tabulky.

Sparťané vlétli do nové sezony svým střeleckým koncertem v Českých Budějovicích, kde vyhráli 4:2. Letenští, kteří v tomto týdnu přešli přes bosenské Sarajevo do čtvrtého předkola Evropské ligy, si nepřipouštějí v dalším kole jakoukoliv bodovou ztrátu a proti Jablonci si věří. "Chceme potvrdit dobrý start do sezony i před svými fanoušky. Nesmíme si dovolit doma ztrácet body. Ale přijede tradiční soupeř, který má vždy o motivaci proti Spartě postaráno," řekl sparťanský generální sportovní manažer a kouč v jedné osobě Jozef Chovanec.

Jablonec se na rozdíl od svého nedělního soka s pohárovou Evropou rozloučil, když ve třetím předkole Evropské ligy nedokázal vyřadit nizozemského favorita Alkmaar. Nyní se mohou plně soustředit jen na českou nejvyšší soutěž. Tu zahájili před týdnem domácí bezbrankovou remízou s Mladou Boleslaví. Severočechy postihla početná marodka a ve druhém kole nastoupí bez několika zraněných hráčů. "Hlavní starostí je dát dohromady mužstvo jedenácti zdravých hráčů, protože naše už tak rozsáhlá marodka se po Alkmaaru znovu rozrostla," uvedl před zápasem se Spartou jablonecký trenér František Komňacký.

Domácí nastoupí bez nemocného Kušníra a otazníky visí nad startem Zápotočného a Sionka. To hosté budou postrádat až osmičku zraněných. Hrát nebudou Vošahlík, Novák, Eliáš, Jarolím, Krajčík, Zábojník, Haurdič a Vukovič.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vidlička, Brabec, Řepka, Pamič - Hušek - Sionko, Matějovský, Vacek, Juhar - Kweuke.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Pavlík, Štochl, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Vaněk, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Žižkov  (sobota 16:00)
Příbram si ve druhém kole odbude premiéru před domácím publikem. K Litavce přijede nováček ze Žižkova.

Domácí po střelecky nepovedeném ročníku překvapili třemi brankami v úvodním zápase na hřišti Slovácka. Na tento výkon by jistě rádi navázali i před vlastními fanoušky proti žižkovské Viktorce. Loni však svým příznivcům dopřáli radost z gólu v patnácti utkáních pouze osmkrát! Veme si ofenziva příbramských příklad z týden starého zápasu a bude nebezpečná i ve svém druhém vystoupení?

Viktorie Žižkov nastoupila k soutěžnímu utkání v Příbrami naposledy v květnu 2009, kdy se jednalo o přímý souboj o udržení. Zápas přinesl jednostrannou záležitost pro domácí tým a výsledek 3:0 pro domácí. Žižkov se po roce vrátil a pochopitelně by se chtěl vyvarovat záchranářských prací. V prvním kole prohrál na hřišti Hradce a o první bodíky se tak bude snažit v Příbrami.

"V Hradci jsme vyšli bodově naprázdno, ale je na co navázat. Myslím tím předvedenou hru ve druhém poločase. Vzhledem k tomu, že nás čeká další utkání na hřišti soupeře, tak cílem je dostat se před domácím zápasem s Duklou v tabulce pravdy do plusu. Pokud jde o hru soupeře, tak je jasné, že informace z jeho utkání na Slovácku máme." nechal se slyšet kouč žižkovských Pulpit.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Ricka, Hejda, Krejčí, Pleško - T. Pilík, Tarczal, Koukal, Papšys - Wágner, Šlapák
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Slodowy, Procházka, Lafrance, Čermák - Bartl, Sukenník, Folprecht, Zapalač - Kalod, Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (sobota 18:00)
Zajímavý souboj bude k vidění v Liberci, kam přijede o své první body bojovat pražská Slavia.

Liberec začal sezónu dobře. Na hřišti mistrovské Plzně remizoval po velmi sympatickém výkonu 2:2. Zaujal především výkon Bosančiče, ale i nestárnoucího Štajnera a na stoperu hrajícího Nezmara. Severočeši tak po zásluze hýří sebevědomím.

"Věřím, že náš výkon proti Plzni byl pro fanoušky tou nejlepší pozvánkou a že jich přijde hodně. Budeme jim chtít předvést ofenzivní fotbal, i když komplikací pro nás je odchod Dočkala, který byl v ofenzivě velmi platný. I bez něj to ale musíme zvládnout a nahradit ho," řekl liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Slavia se v úvodním kole příliš nepředvedla a po porážce 0:2 s Bohemians 1905 strávila první týden symbolicky na posledním místě tabulky. Zaváhání by chtěla napravit v Liberci, kde se jí tradičně daří. Z posledních devíti vzájemných zápasů U Nisy totiž Liberec vyhrál jediné, navíc před více než třemi lety.

"Nečeká nás lehký zápas, na druhou stranu máme po prvním kole co dohánět. Můžeme vycházet z jarního vítězství v Liberci, to utkání nám vyšlo. Způsobu hry, který nám vynesl body v tom posledním vzájemném utkání, bychom se určitě měli držet," uvedl trenér Michal Petrouš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Šural, Bosančič, Vácha, Breznaník - Štajner, Rabušic
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Dostál, Kaufman, Hubáček, Trubila - Prošek, Janda, Milutinovič, Jarolím, Hloušek - Pospěch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (sobota 18:00)
Na Hané se očekává hodně prestižní souboj. Rozhodně se totiž nedá říci, že by Olomouc či Ostrava vlétly do nového ročníku. Spíše jen nesměle nakoukly do dveří. Kdo z nich se odváží vstoupit do místnosti zvané Gambrinus liga a uzmout si plný počet bodů se diváci na Andrově stadionu dozví v sobotu od 18:00.

Olomouc má za sebou rozpačitou premiéru. Proti nováčkovi soutěže, pražské Dukle, si sice Hanáci dokázali vytvořit několik příležitostí, ale jednalo se spíš o střely Petra či Navrátila z větší vzdálenosti. O dělbě bodů prakticky rozhodla vykutálená situace před brankou Filipa Rady, kdy letní posila právě z Ostravy, Adam Varadi, netrefila míč.

Jenže zatímco na Julisce se ještě nemohl představit Marek Heinz, teď už dres Sigmy s velkou pravděpodobností obleče a hned se podívá do základní sestavy. Mimochodem, také on v minulosti působil na druhé straně bojiště - tedy v zákopech Ostravy.

Ty hned po úvodním kole opustil vojevůdce Karol Marko. Sobotní utkání tak bude premiérou pro nového kouče Pavla Maluru. "Myslím si, že po změně trenéra bude Baník působit mnohem víc jako tým. Je tam spousta odchovanců, mezi kterými je trenéra Malura hodně oblíben, všechny je trénoval. Atmosféra se tam zlepší, vytvoří se větší bojový duch. Myslím si, že po všech těch prohlášeních, které v týdnu Baník měl, u nás bude hrát hodně defenzivně," řekl o změně trenér domácích Zdeněk Psotka. "Během týdne jsme pracovali na zjednodušení naší hry. Uvidíme, zda to hráči vstřebali a uplatní to na hřišti. Samozřejmě chystám pár změn, ale z taktických důvodů konkrétní nebudu," uvedl naopak kouč Baníku, Pavel Malura.

O motivaci bude mít jistě postaráno Zdeněk Šenkeřík, který v Olomouci působil coby dorostenec. Pořádně nažhavený bude též Pavel Dreksa, který na Bazalech hostuje právě ze Sigmy.

Zápas byl zařazen do kategorie rizikových. Dají se tak očekávat přísnější bezpečnostní opatření. Ta se projevila už v uplynulých dnech, neboť se lístky na utkání prodávaly pouze na konkrétní jméno. Opatření ve svých prohlášeních kritizovali například zástupci Sigma United. Dá se tedy očekávat, že návštěva i přes zjevný nádech výjimečnosti zázračná nebude.

Hlavním rozhodčím bude pan Mikel. Utkání můžete sledovat živě na kanálu ČT4.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Hořava, Rossi, Heinz - Petr, Varadi, Navrátil
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Řezník, Dreksa, Adámik, Marek - Greguš, Hušbauer - Kraut, Lukeš, Ferenčík - Šenkeřík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - České Budějovice  (pátek 18:00)
Dukla ve svém druhém prvoligovém utkání v pátek nastoupí opět v domácím prostředí, tentokrát ji čeká tým Českých Budějovic.

Pražská Dukla oslavila svůj návrat po sedmnácti letech do nejvyšší soutěže bezbrankovou remízou s Olomoucí a připsala si tak svůj první bod do tabulky. Nyní pomýšlí na vítězství. "Budeme chtít získat tři body. Na ten výkon v prvním kole asi měla trochu vliv nezkušenost, musíme hlavně udržet výkon po celý zápas. Chceme navázat na kvalitní defenzivu, dopředu ale musíme být nebezpečnější," řekl trenér domácích Luboš Kozel, jehož tým naposledy doma prohrál v říjnu 2009.

České Budějovice budou chtít dát zapomenout na špatný start do nové sezony po domácí prohře se Spartou 2:4 a také na mizernou loňskou bilanci ze soupeřových hřišť, kde ani jednou nevyhrály. "Se Spartou jsme do tabulky pravdy získali tři minusové body, teď budeme chtít na Dukle získat tři kladné. Duklu máme přečtenou, protože jsme ji pozorně sledovali při zápase s Olomoucí a týden předtím jsme s ní hráli přípravný zápas ve Voticích," prohlásil hostující kouč Jiří Kotrba.

Domácí tým se bude muset obejít bez obou zraněných Šmída a Nečase, zatímco hostům bude chybět až čtveřice marodů Hudson, Sandro, Halama, Simič a Horejš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Mikula, Vorel, Švejdík - Hanousek, Šiml, Malý - Berger, Markovič, Svatonský.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Nitrianský, Novák, Lengyel, Pecka - Klesa, Rýdel, Otepka, Čirkin - Stráský, Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FC Hradec Králové  (pátek 20:15)
Teplice doma přivítají před televizními kamerami Hradec Králové. Utkají se dva týmy, které mají za sebou vítězný vstup do nového ligového ročníku.

Severočeši zahájili svou ligovou pouť v Ostravě, kde otočili stav z 1:3 na konečných 4:3. Cílem svěřenců trenéra Petra Rady je potvrdit tento výsledek před svými fanoušky a zároveň ukončit čtyřzápasové čekání na domácí výhru. "To, že jsme vyhráli v Ostravě, je určitě příjemné, ale pokud bychom nenavázali doma, nebylo by to takové, jak bychom si představovali," uvedl kouč domácích Petr Rada. Ten bude postrádat zraněného Jindráčka a mládežnického reprezentanta Láchu, jenž se vrátil po úspěšném šampionátu devatenáctek.

Hradec vstoupil do další prvoligové sezony domácí vítězstvím 1:0 nad pražským Žižkovem. Nyní míří na teplická Stínadla, kde ze sedmi vzájemných zápasů uhrál jediný bod. Aby hosté poprvé v Teplicích zvítězili, musí podat ještě lepší výkon než proti Žižkovu. "Pokud chceme být úspěšní, výkon se musí zlepšit. Musíme kvalitněji kombinovat a vyvarovat se ztrát míče," míní trenér hostí Václav Kotal, v jehož kádru nejsou hlášeny žádné absence.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Lukáš, Smejkal, Rosa - Čajič, Ljevakovič, Vachoušek - Vondrášek, Mahmutovič, Stožický.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Hochmeister, Chleboun, Pávek - Rezek, Fischer, Klapka, Poděbradský - Štěpán, Dvořák, Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha11004:23
2.Bohemians 190511002:03
3.FK Teplice11004:33
4.1. FK Příbram11003:23
5.FC Hradec Králové11001:03
6.Slovan Liberec10102:21
 Viktoria Plzeň10102:21
8.FK Mladá Boleslav10100:01
 FK Jablonec10100:01
 Dukla Praha10100:01
 Sigma Olomouc10100:01
12.Baník Ostrava10013:40
13.1. FC Slovácko10012:30
14.Viktoria Žižkov10010:10
15.České Budějovice10012:40
16.Slavia Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (377)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Votroci zabojují a zabodují. Alespoň bod by byl dobrý ....

FC HK !!!

Reagovat
adalbertus

bod bude

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu nevěřím. On ten Rada alespoň krátkodobě dokáže klub zvednout a v Teplici jsou pořád kvalitní hráči. Navíc se u nich neboduje moc často a hra proti třem obráncům by jim mohla sedět, ale třeba překvapíte

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se odehrají 2, pravděpodobně, nejnudnější zápasy tohoto kola.

Dukla - Budějovice 0:0

Teplice - Hradec 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej pocit , že se to čekalo i při zápase FCB - Teplice a jak to dopadlo ... Na poháry mít nebudeme , ale očekávám , že letos budeme pod Radou hrát konečně pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám tip

Reagovat
adalbertus

expert vole jak kráva

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla nuda,že sem se nemoh jít ani vych....t

Reagovat
Losinho

Dukla Praha - České Budějovice 0

FK Teplice - FC Hradec Králové 0

1. FK Příbram - Viktoria Žižkov 0

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1

Slovan Liberec - Slavia Praha 0

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 2

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1

Sparta Praha - FK Jablonec 0

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím tak na max. 1500 "fanoušků" na Dukle. Jsem zvědav, jestli to zas nebudou zvládat a vstup bude free entry

Reagovat
smazaný uživatel

Budou muset dát volný vstup pro vojáky, tak jako to kdysi bývalo .... aby tam vůbec někdo přišel.

Reagovat
Kepy_FCB

ten kotel jsou hrozný košťata (viz.foto)

Reagovat
smazaný uživatel

a tos je nezažil "osobně"... Tu vuvuzela, tu nějaká houkačka či siréna a do toho bojový pokřik "Juliska, do toho! ".

Reagovat
Kepy_FCB

Asi se ti hošani neuchytli u dalších pražskejch klubů...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý jak se rodí fanda Dukly, na jakým základě ...

Reagovat
sosna

Jsem zvědavej na návštěvnost po tom prvním celkem vydařeným kole. Hlavně na Dukle. V Teplicích to nebude nic moc. V Olmiku bojkot kvůli občankám, v Boleslavi obvyklá tragédie, Příbram jakbysmet. Liberec, Sparta a snad 1905 by mohlo být slušný.

Jinak samý jedničky kromě Plzně a možná Slovácko.

Reagovat
božský John

Dneska Dukla a snad Hradec

Reagovat
Kepy_FCB

Sigma-Baník

upoutávky:http://www.youtube.com/watch?v=LJW5bZO5UMU

http://www.youtube.com/watch?v=71juulc8EXo

Dukla Praha - České Budějovice 1

FK Teplice - FC Hradec Králové 1

1. FK Příbram - Viktoria Žižkov 1

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1

Slovan Liberec - Slavia Praha 1

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 0

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1

Sparta Praha - FK Jablonec 1

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - FCB 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na poloprázdnejch Stínadlech se budou Votroci cítit jako doma....Hradečáci sektor hostů zaplní cca 80 fans a ty poženou Votroky aspon k bodu.....

Reagovat
tnt03

Sparta vs. Jablonec (1-2,0-1)

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl bych to tak optimisticky... na pravém bekovi bude nejspíš nějakej stoper (Líbil by se mi tam Beneš, stejně ho to táhne do útoku) a hráči budou unavení ze zápasu s Alkmaarem. Třeba Lafata tam měl nějakej problém se svalem, na konci i Vaněk vypadal unaveně. Zatímco Sparta má širší kádr a proti Sarajevu se nenadřela tolik...

Reagovat
Kepy_FCB

OT: http://opavsky.denik.cz/fotbal_region/obrazem-fotbaliste-predstavili-nove-dresy20110805.html

Koukám SFC se přebarvili do "ještě slezčejších" barev

Reagovat
smazaný uživatel

vypadaj trochu jak dresy GKS

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbí se mi teda ani jedno. Ale dres SGD celkem ujde

Reagovat
Kepy_FCB

SGD má totéž co Bochum v podstatě, oba modely jsou lepší než to co máme nyní.

Reagovat
doNny

konečně ty dresy za něco stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Dám přednost radši BL než pátečnímu nudnému čutání Teplic a Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

SK SIGMA vyhraje

Reagovat
sosna

Nebude to nic lehkýho. Neočekávám, že by z těch rozvalin co zbyly po Markovi dokázal Malura za týden vytvořit něco jinýho než beton. Škoda že nebude ve formě hrající Přikras. Snad Mára zvládne roli spasitele naší tragické finální fáze.

Reagovat
cubinho

Dukla Praha - České Budějovice 1:1

FK Teplice - FC Hradec Králové 2:1

1. FK Příbram - Viktoria Žižkov 1:0

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 3:0

Slovan Liberec - Slavia Praha 2:1

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 1:1

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:2

Sparta Praha - FK Jablonec 1:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Bydlet v Olomouci, stěhuju se na chalupu.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je snad napsané na objednávku od PČR. To nemůže jinak nikdo normálně smýšlející jedinec napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...pojedete nakonec vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

no, od nás očekávám tak 300-400 lidí. A teď bojkotujem tak nějak po svém, takže znova všichni v černém a nebudem vyvěšovat vlajky.

Reagovat
smazaný uživatel

policejní vrtulníky to si děláte srandu, by mně zajímalo, kdo takovýhle šaškárny bude platit......

Reagovat
smazaný uživatel

věřím , že v Olomouci zabojujeme a uhrajem remízu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Hehe, tak Plzeň začíná v Kodani

Reagovat
smazaný uživatel

už se losovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na návštěvu na Sigmě. 5 000 bude úspěch.

Reagovat
centos

Bojkotujete nějak ve větším?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ultras bojkotují snad všichni, ostatní fans z kotle podle reakcí na netu taky, no a i spoustu normálů to samozřejmě nasralo. Takže to vidím tak, že nějaký 2 tisíce lidí oproti obvyklým fotbalům nepřijdou. Otázka je, kolik přijede lidu z Ostravy.

Reagovat
centos

To nevím, ale nemáte vycházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám barák přímo na ulici kudy půjdou, takže už připravuju barikády.

Reagovat
sosna

Taky bych to viděl tak na 5 tisíc. Míň by bylo zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teď v módě bojkotovat?

Reagovat
centos

Minule dali najevo "Příště bez nás", a jelikož se situace opakuje, tak dodrží slovo. U mě dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim no... Slávie, Bohemians, Olomouc, Ostrava... už je těch stávkujícíh docela dost tak se ptám, jestli to teď frčí... Ještě by mohla Plzeň začít stávkovat, že bude muset hrát v Edenu (v 1. kole už to vypadalo, že stávkujou podle návštěvy) a Dukla nakonec bude s návštěvností někde v polovině

Reagovat
smazaný uživatel

ono to není, že by to někoho bavilo, s tímhle musíš na vedení klubů, vůči nim to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha - České Budějovice 2

Teplice - Hradec Králové 1

Příbram - Viktorka Žižkov 1

Sigma - Baník 1

Liberec - Slavia 1 (moc bych si přál ale 02)

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 2

Mladá Boleslav - Slovácko 1

Sparta Prague - Jablonec 2

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice nevyhrají na Dukle a Sparta doma porazí Jablonec. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když už se tu bavíme o návštěvnosti domácích zápasů Dukly, tak budu zvědav, jaké budou mít výjezdové počty. Jestli spadnou do skupiny s Příbramí, Teplicemi či Budějovic, kde jsou výjezdové počty 0 až -1

Reagovat
smazaný uživatel

měli by si vzít nás za vzor... kámoši říkali, že byli v Brně ve třech v sektoru hostí

Reagovat
soukup

jojo ale tak 3 je hezký, pamatuju si, že několikrát nepřijel vůbec nikdo když se hrálo v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

právě v pondělí to je dobrý, tam by mělo být pár studentů na škole

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha - České Budějovice 0:0

FK Teplice - FC Hradec Králové 0:0

1. FK Příbram - Viktoria Žižkov 2:0

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 4:0

Slovan Liberec - Slavia Praha 3:0

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 1:0

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:0

Sparta Praha - FK Jablonec 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Duklu se jdu mrknout,snad to nebude holomajzna.Jinak kurz šel z 2,3 na 2,15,tak jsem vsadil 0

Reagovat
cubinho

Na této úrovni mi to přijde celkem zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

A Budějovice vedou na Dukle po 4 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

to stejně končí remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dukla zatím vypadá na jistotu nudného fotbalu a mála gólů snad se to zlomí

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem to dopsal a je to 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co zlomilo se to a já jsem rád že fotbalová sestřička vede

Reagovat
Losinho

Ondrášek koukám opět gól. Ten v Budějkách moc dlouho nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej za Nitrianského chtěli dvoucifernou sumu, tak bych to neviděl tak jasně...

Reagovat
Losinho

No páni. To z ČR nikdo nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

v milionech samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 Sakra se mi nechce věřit že by všechny zápasy byly tak ofenzivní, asi jsou letos horší obrany

Reagovat
Ligter

Když už i v tomhle zápase padne 6 gólů, je asi s tou ligou letos něco v ''nepořádku''.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním kole byly teorie, že tolik gólů padalo kvůli dešti to by mě zajímalo kdo za to bude moct tentokrát? Mimozemšťani?

Reagovat
Ligter

V tom bude nějaká černota.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám o náš fotbal docela stroch, děje se něco divného

Reagovat
smazaný uživatel

hmm pěkný stroch samozřejmě strach

Reagovat
Ligter

Dej si radši Stroh.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to bude špatná obrana...

Reagovat
smazaný uživatel

však ono zase bude pršet

Reagovat
Kenneth

Budějky už dostali 8 fíků. Fajnová liga zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor od 20:15 je další zápas a to Teplice - Hradec a to bude podle mě interesantní zápas (když použiju Bosákovu mluvu )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl

Reagovat
Losinho

Co se to děje? Co se stalo s Gambáč ligou?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=L2xK7LM-CmM

rozhovor s Vaniakem o trénování brankářů ve Slavii (a ten co to stříhal to vymyslel pěkně, při "prvnim" pokusu trefí Vaniak toho panáka )

Reagovat
smazaný uživatel

úpadek na každém rohu, druholigové týmy vedou GL. Do toho OTROCI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci majít taky všechny výjezdy na jméno nebo ne?

Reagovat
centos

Záleží na domácím klubu, jak to nastaví. Některé jsou, některé ne, problémy nebyly ani v jednom případě poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

naposled snad v Hradci a nakonec ani tam nechtěli OP. Takže vyloženě naposled to bylo mám pocit minulou sezonu v Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý Sparta má všechny vstupenky na výjezd na jméno a datum narození a asi jako jediná v čechách to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

jediná v čechách určitě ne..

Reagovat
stas87

teba sa chcem spytat,kedze v polsku je karta kibica a nasilnosti na ligovych zapasoch dost ubylo,je ta karta mozna aj v ceskych a slovenskych podmienkach?len ma to zaujima,v polsku to ide

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Baník má něco podobného, tzv. Kartu Fanouška. Ale drtivá většina majitelů této karty si ji na letošek neprodloužila, naštěstí. Jinak tuto kartu už mají i na Spartě, Bohemce ale tam je to o tom, že mají fanoušci určité výhody. Až pak odpálí víc světlic, tak se vsadím, že majitelé těch klubů, co to mají, tak to obrátí jako tomu bylo v Baníku.

Reagovat
stas87

ja vidim hlavny problem v trojuholniku ultras-klub-sbs,v cesku je to fakt na amaterskej urovni diky za odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe....co to bylo na Stínadlech???? Ted´ sem se totiž dostal mezi lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten liberec 1? jen doufám že nepřekvapí jako teplice včera

Reagovat
smazaný uživatel

teplice včera nepřekvapili

Reagovat
Losinho

V Liberci by to měl bejt parádní mač, hodně gólů a snad vítězství pro SKS. Doufám, že Čontymu dorazila transferkarta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtěli jste dávat šanci mladým a hned po prvním kole se modlíte, aby Vám zase starej mohl chytat

Reagovat
Losinho

Mladí taky šanci dostanou, ale Čontofalský je prostě mnohem lepší gólman než Hanuš s Berkovcem. A když se koukneš na zbytek sestavy, zkušenosti se hoděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,ž e jsou zkušenosti potřeba, mně jde o to, že si tu většina slávistů před sezónou stěžovala na nenasazování mladých brankářů a teď už by tam po prvním kole zase cpali starýho

Reagovat
vocasisko

OT: Znojmo!!! Pacanda

Reagovat
smazaný uživatel

Zase 2 červený? Co se tam zase dělo proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je letos válec,hraje parádní fotbal a zase vyhraje!

Zato Plzeň , která poznává jak chutná liga po zápasech v evropských pohárech, zase body ztratí.

Zdejší nejhlasitější fanoušci Plzně,kteří jí "fandí" maximálně necelý rok a za rok zase budou fandit někomu jinému, budou opět ronit slzy.

Reagovat
centos

buhaha

Reagovat
smazaný uživatel

říká kluk kterýho tu vidím poprvé

Reagovat
centos

Taky jsem si říkal. Nějaký agresivní blb.

Reagovat
Kiwi-21

Válec to soudíš podle těch vysledku ze Sarajevem a nebo výhry nad Budějkama ? Které dokázala dát 4.goly i Dukla i když na obhajobu Sparty hrály venku no.

Jablonec má silný kádr a pokud rozhodčí budou pískt rovinu po celou soutěž,tak si to o titul raozdá právě Jablonec z Plzní a Sparta skončí až 3 ale z vyrazným naskokem přrd 4.týmem GL.

Dnešní muj tip je Sparta-Jablonec 02 (2:2,1:3)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby rozhodčí pískal rovinu na jaře a Plzeň nevyhrávala neustále díky vymyšleným penaltám nebo puštěným ofsajdům, tak by Sparta vyhrála ligu s velkým náskokem a Plzeň by měla stejnou ztrátu jako Jablonec.

Je vidět,že jako antisparťan nedokážeš vidět situaci objektivně, když prohlašuješ, že Jablonec má lepší mužstvo a větší předpoklady na titul než Sparta (kdyby se pískala rovina,tak Jablonec bojuje o titul s Plzní bla bla bla...). Jablonec bude v popředí,ale na titul nemá ani zdaleka.

Zrovna Jablonec Spartu na jaře porazil díky pomoci rozhodčího,kteý jim uznal gól po jasném faulu na Pamiče,který odkopávalmíč mířící do brány. Navíc těsně předtím neodpískal jasnou penaltu pro Spartu,takže bych na tvém místě o nějakém nepískání roviny a pomoci Spartě pomlčel.

Titul získá jasně Sparta,protože Plzeň už nebude mít výhodu, kterou měla vloni, totiž že bude hrát taky poháry a nejen ligu. (Nejen)Díky tomu ztratila body hned v prvním kole a bude v tom pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Blablabla... Rozhodčí tu a tam Plzni pomohl, neříkám, že ne. Ale kdybych použil to tvé mocné "kdyby", tak musím říct tohle: kdyby rozhodčí nepomáhali v minulých letech Spartě, tak máte asi o pět titulů míň a o tři účasti v LM míň. Bejt rudej, tak držím hubu a krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nikdy pomoc rozhodčích nepotřebpval,když má největší rozpočet a může si dovolit nejlepší hráče. A takhle cinklý jaro,jako bylo v podání Plzně,nebylo snad nikdy. Aspoň deset zápasů bylo jasně ovlivněno v její prospěch a to např. i remízy s Jabloncem a Slávií. A nakonec získala titul jen o JEDEN bod i s takovou pomocí.

Nicméně jsem měl pravdu: BOHEMKA- PLZEŇ 2:1 - Plzeň opět ztratila a pouhý 1 bod po dvou kolech předčil i má očekávání,takhle budou bez pohárů!

Reagovat
Kiwi-21

Sparta mněla tak jednu dobu i 20 zapasu kde jim rozhodčí nadržoval a jestly to číslo 10 co máš v nicku znamená tvuj věk tak chápu že si to nemužeš pamatovat,ale to je fuk o rozhodčích se hádat nebudu.

A po 2.kolech určit že tým nemá šance na poháry je podle mého hodně předčasné no nic hádat se nebudu v čas ukáže kdo má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tou narážkou ,že číslo v nicku znamená věk, jsi akorát ukázal svůj mentální věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podle tebe, když Sparta uplácela dřív, tak je v pořádku, že teď uplácí Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

JestlY ? Nauč se pravopis a pak piš o věku a narážej a inteligenci druhých.

Reagovat
Kiwi-21

Tak ty jsi naprostej debil nenarážel jsem na tvoji inteligenci tím věkem ale na to kolik si toho mužeš asi pamatovat a pokud ta 10 znamená že Spartě třeba fandíš 10.let tak si myslím že už by si mohl vědět o tom nadržovaní co jsem mněl na mysly a pokud déle taky si myslím že by si mněl naprosto držet hubu o tom že se jednou nadrželo někomu jinému.

I když Spartu nemusím tak tady na eurofotbalu poznavám i normalní a velice inteligentní Spartany a ne jako ty co se v poločase zápase Plzně-Rosebork 0:1 raduje z toho že český tým pohravá

Idioti jako ty dělají těm slušným Spartanským fanouškum ostudu a opravdu nevím jestly si Spartou tak zaslepený že nic jiného nevidíš a nebo jsetly si opravdu takový idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě fandím 20 let a pamatuju hodně. Ostatní antisparťanské kecy a urážky nebudu komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A neřekl jsem, že Plzeň nemá šance na poháry. Já chci,aby tam hrála a aby hrála dobře a šanci samozřejmě má!

Napsal jsem, že TAKHLE tam nebudou! ( pro pomaleji chápající: Když budou takhle dál ztrácet body)

Reagovat
Kiwi-21

a ty jsi zas nechapajicí ale jinak máš pravdu že takhle tam nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši vaše diskuse, to je jak když se potká nácek s anarchistou, z extrému do extrému. Je nesmysl tvrdit po jednom kole, že je Sparta válec, to ukáže až čas a že určitě skončí třetí., to je tak maximálně přání dotyčného člověka.

Reagovat
Kiwi-21

to nemám jako přaní já Spartu opravdu nemusím to uznavám ale v pohárech ji třeba přeju ne jako ten co píše jaký sparta bude válec a raduje se v poločase zápasu Plzně z Rosenborgem,

A duvody přoč hadám Spartu na 3.místo je ten že i když podle mého dnes Plzen nevyhraje.

Má jinak Plzen i Jablonec výhodu oproti Spartě v tom že ty kádry mají delší řčas pohromadě a sehraný opravdu kvalitní trenéry Komnacký,Vrba kteří ordinují svým tymum pohledný fotbal na který se dá dívat a Jablonci věřím i na titul.

Co ste týče toho piskaní na rovinu pravda že Jablonci uznaly gol co nemnely a jiné věci co si popsal,ale třeba Plzni neuznaly gol na Slovácku pokud ja vím Spartě se nadržovalo několik let viz vymyšlené penalty a nebo naopak fauly Řepky ve vápně na soupeře atd. co se nikdy nepískaly ale naopak Ano.

Ono jsme si i z kamarády dělaly srandu že Sparta už tituly neziskavá protože rozhodčí se naučily pískat rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

ANO. JEDEN CHYBNĚ POSOUZENÝ OFSAJD NA SLOVÁCKU!

A DÁL?

Já můžu dát minimálně deset příkladů, kdy Plzeň naopak dala neregulerní gól.

A ten rozhodčí, který chybně odmával Plzni ofsajd, byl tvrdě potrestán a už si nezapískal!!!!

Ale rozhodčí, kteří udělai ještě větší chyby ve prospěch Plzně nebyli potrestání buď vůbec,nebo směšně málo. Rozhodčím bylo tímto jasně ukázáno, jak mají pískat.

A přihoď taky nějaké příklady, kdy třeba Sparta kopala vymyšlenou penaltu nebo rozhodla zápas gólem z ofsajdu, jsem velmi zvědav.

Já předkládám důkazy zde i s videeem. http://www.hattrick.cz/?p=37071

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik těch případů je sporných a kolik jasných?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na videa a sám posuď,co je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem na to kouknul...se Spartou sporný, v Příbrami to není pořádně vidět, se Slavií a Jabloncem chyby rozhodčích, s Ostravou asi taky, tam to ale nebyl žádný evidentní ofsajd, jak je v Hattricku psáno...s Bolkou to ofsajd nebyl a v Brně penalta byla a červená zasloužená...Petržela dostal 3 zápasy...suma sumárum...3x rozhodčí pomohli, jednou poškodili...to je to cinklý jaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nauč počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak řekni, co z toho není pravda?

Reagovat
Kiwi-21

Se Spartou bych řekl jasný gol ale kdyby to rozhodčí nepostřehl tak by se to dalo pochopit z Jabloncem to pískat nemněl ale na konci byla situace kdy naopak mohl za stavu 1:1 pisknout a ty další jsem se zatím nedíval ale ze Slavii si pamatuju že taky být nemněla

Reagovat
Kiwi-21

A ještě jen ve zkratce Sparta má nejlepší tým na papíře to bezpochyby ale když se podivám na hřiště tak svým fotbalem nejlepší vubec nejsou a z těch tymu co hrají hezčí fotbal a dokáže to zkombinovat z výsledky josu Jablonec z Plzni.

Reagovat
centos

Sparta má papírově nejlepší tým takřka pravidelně rok co rok, přesto jí ale posledních deset let obírají jiné týmy o titul za dva roky.

Reagovat
Kiwi-21

Ted si troufám tvrdit že se trošku pleteš a nebo spíš že byla vyjímka doba kdy Slavia mněla tituly,že ten její kádr byl silnější než od Sparty ale jinak souhlasím a většinou šlo právě o týmy které hrály ofenzivní a pěkný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy skončil před Spartou teda Jablonec, když jí má letos porazit?

"Obírají Spartu o titul" - toto slovní spojení implikuje,že považuješ titul za něco co patří Spartě, když jí o něj obírají. Jako kdyby na něj měla Sparta nějaké větší právo nebo tak něco.

Já bych to řekl jinak, Sparta jako jediný klub bojuje o titul každý rok, kdežto z ostatních klubů vždycky někdo vylítne a další sezonu zase zapadne. Ale každý kdo chce titul,tak si ho musí proti Spartě tvrdě vybojovat v přímém souboji.

Reagovat
Kiwi-21

Ty jsi pako opravdu Sparta je dlouhodobě nejuspěšnejší tým v ČR kterému se nemuže nikdo vyrovnat to nepopirám,jen řikám že Jablonec bude podle mého letos lepší než Sparta,Plzen taky nikdy předtím titul nezískala a vloni ho získala naprosto zaslouženě,titul se nedavá za zásluhy v minulosti ale za to co se děje v současnosti

Reagovat
Kiwi-21

ted jsi nereagoval na mněš tak sorry

Reagovat
Kiwi-21

ted jsi nereagoval na mněš tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.Já tomu vůbec nevěřím,protože Sparta zatím hraje lepší fotbal než minulou i předminulou sezonu a kádr má kvalitnější a širší.

Hodně napoví právě dnešní zápas,jaké má Jablonec šance Spartu letos potrápit. Já myslím,že bude zase třetí, maximálně druhý před Plzní.

Hlavně by to chtělo neco už uhrát i v těch pohárech. S Larnakou by si podle mě Jablonec narozdíl od Bolky poradil.

Reagovat
Kiwi-21

Tak nečekal bych že bych ti mohl dát i palec nahoru ale opravdu myslím že Jablonec muže promluvit v boji o titul,minimálně v podzimního krále když už nehrají poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podzimní král třeba jo. Těch už tady bylo.

Reagovat
Kiwi-21

a pokud nerozprodají tak myslím ýe i na titul

Reagovat
centos

Proč do toho pleteš Jablonec?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas s Libercem nevidim prilis pozitivne. Proti Plzni se Liberecti ukazali a byli jim minimalne vyrovnanym souperem. Na druhou stranu tam mohlo hrat roli Plzenske soustredeni se na pohary. Navic Liberci odesel Dockal takze dalsi zvyseni sanci pro nas. Nicmene pohled na slozeni obrany mi proste nedovoli verit tomu ze je velka sance na uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej,jak se predvedeme zejtra na Bohemce. Doufam,ze si odvezeme vsechny tri body,Hradec je letos valec,aby nam neutekl hned na zacatku ligy

Reagovat
smazaný uživatel

A jde to i bez Pilaře....

Reagovat
smazaný uživatel

a budem ještě silnější v loni jsme vyhrali ligu v dosrostu a je tam spousty nadějnejch hračů ... s tím pilou jsme to prosrali kardynálně opce je udajne jen na 8 mega to me prijde jako uplnej vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Já zůstavám při zemi....udělat doma Liberec a chvíli si užít první místo...pak je na řadě Letná,tyhle body se můžou hodit na "horší"časy...jako fan HK,stále beru prioritu záchranu...i když z lonský sezony jsem namlsanej,lepším výsledkům se nikdo bránit nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

já samozřejmě taky myslim na záchranu on oní hk bude hrat vzdycky na letnou se pojedu podivat i kdybych mel 40horecku

Reagovat
smazaný uživatel

Já ven jezdim jen do LBC,JBC a Mladá Boleslav....paradoxně to mám blíž jak do Hradce...tam samozřejmě jezdím každých 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře děláš, zůstávat při zemi je v této euforii důležité. Ono se snadno propadne sebeklamu, že to už tak půjde napořád. Prioritou pro FC HK samozřejmě stále zůstává záchrana v GL. Co bude navíc, bude příjemným bonusem. Ale Venca Kotal je zkušený trenér, který to bezpečně ukočíruje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...ted bude každej čekat opět výhru nad Slovanem.....skončí to plichtou dejme tomu a už se najdou tací,kteří budou už dělat ksichty že se nevyhrálo....popravdě s bodem proti LBC bych byl osobně spokojenej...ale samozřejmě že 3 body jsou 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se p. Juklovi nepodaří ten úspěšný dorost "nerozházet", tak z toho může v blízké budoucnosti FC HK výborně těžit. A nejen na hřišti ....

Reagovat
centos

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga/108526/husbauer-chce-z-ostravy-banik-ho-pry-cpe-do-druhe-ligy.html

Co k tomu říct. Zvěsti o tom, že Adámik a spol. se bojí toho, že nebudou hrát, asi byly pravdivé. Být přiveden koučem, jenž je po jediném zápase vyhozen, a jako nového kouče získat chlapa, který chce stavět na odchovancích..

V Baníku je poslední rok prostě všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

viděls včerejší reportáž? Právě to bylo s Hušbauerem a s Adámikem

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna Hušbauer, který jako jeden z mála u nás snese přísnější měřítko

Reagovat
Liquid

tak ono to nějak fotbalově nejde na celé Moravě, nejen na Bazalech

Reagovat
sosna

okénko z 2.ligy - Sparta B - Znojmo 1:4

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

ale Znojmo je v Rakousku

Reagovat
vocasisko

hahaha

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u nás na Vysočině bych ho po včerejšku bral

Reagovat
Losinho

To je s váma zlé...

Reagovat
Liquid

Slavie v Liberci rupne, to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že jsi slávista... No tak to jsem si oddechl.

Reagovat
Liquid

jsem, ale je to tutovka, s těmito pseudohráči nemáme ani na první desítku bohužel

Reagovat
Liquid

okénko z 2.ligy - Jihlava - Střížov 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

ty palce jsou úplně špatně

Reagovat
Shevchenko

Pičo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Příbram-Žížkov bude asi hodně málo gólů, protože Hruška i Vaclík jsou hodně dobří brankáři, ale Olomouc by mohla Baníku docela naložit a Slovan-Slavia by mohl být docela pěkný fotbal

Reagovat
cubinho

Vaclík

Reagovat
cubinho

Kalod Netrefil z metru prázdnou branku

Reagovat
cubinho

Liga je letos vážně zatím super. Kdo by byl řekl, že se člověk může bavit u zápasu Příbram - Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, jasně nemá to takové tempo, ale když jim občas vyjde kombinace, tak je to pěkný, akorát je to tempem podobné zápasům starých gard

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký gól

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CjY60zu3Ms0

Jak jsem to v tom přenosu slyšel, tak jsem hned dostal chuť

Reagovat
cubinho

Na Gambáč, jo? Řekl bych, nejhorší pivo z těch velkých pivovarů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než nic a když je dobře natočenej tak špatnej není (dneska jsem měl dva )

Reagovat
cubinho

12 se dá, ale 10 nemá s pivem nic společného Ale jasně, když je dobře vychlazené, tak chutná cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak v sektoru by nás mohlo být tak 400.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hruška je fakt moc dobrej brankář, tipuju že za rok nebo dva půjde do Sparty jako náhrada za Blažka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sosna

To není sekurity, ale zasraný buzny.

Reagovat
7kaka7

prostě bývalí(současní) chuligáni Sigmi,to je všude v ČR i na Baníku,dokonce i chuligáni Poznaně chodi dělat pořadatele (aspon na jinej klub) nejniž jsou ti co ani chuligáni nebyli(nejsou),

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš pravdu, na Lechu dělaj pořadatelé staří chuloši Kolejorz. Ale ti tam aspoň nenapadaj fanoušky jen tak, to je jen tady.

Reagovat
Losinho

OK, transferkarta Čontyho stále kdesi v řiti, Pospěch lehce zraněn, takže Standa sám na hrotu. Naděje na dobrý výsledek mizí.

Aspoň ten Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tipovani.cz sem se dozvedel ze Petrous bude spolehat na silu zalohy a na rychlost Vlcka. To sou mi veci.

Reagovat
Losinho

Wow, naši fans to roztáčej

Reagovat
didosh

Kde má Sigma kotel?

Reagovat
Losinho

A už prohráváme...jojo, důležitý je povedený začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
Fernando_Torres

Hmm, to bylo rychlý...

Reagovat
Losinho

David Jarolím patří do širšího kádru repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vacha 2 zapasy 2 zluty . Loni sem ho nesledoval , ale po tom co tu pri ME nekdo napsal jaky je to prase si to asi zacnu hlidat , tipuju ho tak na 15 karet minimalne .

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal asi já... V ofenzivním Liberci sbírá jednu kartu za druhou a třeba v prvním kole, kdyby dostal 2, tak se nemůže zlobit...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatný, každej vysokej balón už je zase strašně nebezpečnej.

Reagovat
Losinho

Nejhorší je, že Liberec nehraje nic extra, oproti zápasu v Plzni je poloviční. A stejně nás dává.

Reagovat
Losinho

Kua Stando! Lukáš Jarolím perfektně, škoda toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Standa palič. Ale únik to byl dobrej.

Reagovat
Losinho

Zrovna začnem hrát líp, a Liberec dá gól z ničeho. A zase u toho byl Dostál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, kde je nějaká obrana, na to se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Sigma zatím hrozná, Baník o něco lepší, zaplaťpánbůh za Rossiho. A gól ze standartky a penalta pro Sigmu, to jsou hned 2 zázraky v 1 den.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná mě nepřinde. Prvních dvacet minut mě hra připadala hodně slušná. Pak se hra trocha vyrovnala. Ale ten válec co sme měli loni to není, no.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to pokračování výkonů z jara. A že je penalta a vyjde standartka, to se stává tak jednou za 2 sezony, takže máme na dlouho útrum.

Reagovat
Losinho

Ten komentátor je hroznej. On si snad k tomu zápasu nezjišťoval žádný informace.

Reagovat
Losinho

GOOOOOL ZBYNĚK

Reagovat
smazaný uživatel

Super, petelice k tyči, moc dobře kopnutý. Třeba to kluky nakopne.

Reagovat
Losinho

Moc to nevypadá, ale se Zbyňkem je ta hra o něčem jinym. Problém je v tom, že obrana je pořád tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktak. Ale aspoň s Pospěchem nemusíme prohrávat 0:1 kvůli jedný podařený akci soupeře, kterou zmrvila obrana.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že překvapíme na Spartě... Vždyť to je hrozný, co se tu z ní zase dělá, letos ten titul asi nepustí (Nemyslím svými výkony na hřišti)... Jedinou nevýhodu vidím v tom, že oni si hráli údržbu proti poloamaterskému týmu a my dřeli 90 minut proti Alkmaaru a nevim, jestli to kluci zvládnout fyzicky. Hlavně 4 zranění praví obránci, to je snad světová rarita...

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlit prosim tu zavorku.

Reagovat
Liquid

Matějek, Jech, Jílek, Příhoda, Paták, Královec ... http://isport.blesk.cz/clanek/svet-hvezd-skandaly/103842/fanousci-slavie-zuri-derby-piska-spartan.html snad myslíš že tohlec je náhoda ???

Reagovat
7kaka7

Jasný, stopy sněžnýho muže se taky nacházejí často,to už neni náhoda ten musí existovat!!

Reagovat
Losinho

Tady to ale nejsou žádný polopravdy, to jsou výčty hrubek, i když je to určitě všechno jen náhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jsem se ptal...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobnýho jako v Budějovicích, stačí to takhle?

Reagovat
7kaka7

ty kecy o podplácení už jsou tak trapný jako jihoamerický telenovely,né važně vtipný to bylo před 10 lety

Reagovat
clinger

tak ono se nemusí ani podplácet.stačí ten vliv co Sparta u nás má a jistě vzbuzuje u rozhodčích respekt.přece jen Sparta je u nás jasně nejmocnější klub.neříkej že třeba Barcelona,Manchester,Bayern atd nemají ve svých ligách taky trošku něco navíc oproti menším klubům?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... Nikde jsem nenapsal ani čárku o podplácení...Už z těch rozhovorů co pak hrál Čtvrtníček bylo znát, že rozhodčí nepůjdou proti nějakýmu týmu/manažerovi

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte šanci, viděl jsem Jablonec v akci letos několikrát a ten z koho se dělá něco co neni je právě on a Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Já jsem si vcelku hodně jistej že pokud vše proběhne v pořádku tak Jablonec na Spartě nemuže pohrát,zápas z Alkmarem byl vynikajicí

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicke bekani

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

To sem teda myslel že daj Damkový nějakej pořádnej zápas, očekával sem olomouc-ostrava,liberec-slavia a nebo spartu s jabloncem.Ale dát jí Bolku a Slovácko....no nevím,zda to bude pro ní důstojné...

Reagovat
exse

Škoda no, ale Spartu s Jabloncem pískat nemohla, tam už to maj zamluvený jiní.

Reagovat
Sosi

Ten Daněk dnes zase něco vymamlasí, jak tak na něj koukám...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhrajeme ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jiráček

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď měl Jiráček docela štěstí, přišlo mi že kdyby to Nikl netečoval, tak by to Sňozík měl

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze to bude zapsano nakonec jako vlastnak

Reagovat
Losinho

Bohemka zatim hraje pěkně, o moc líp než proti nám, aktivnějc...Plzeň neslaná nemastná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě příjde že podobně hráli i proti vám, ale podařilo se jim dát dva góly a začali betonovat, do té doby hráli docela dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT: tu je link na derby:http://live.huste.tv/

TRNAVA DO TEHO!!! BIELY ANJELI

Reagovat
Kenneth

Sestava Sparty: Blažek - Vidlička, Řepka, Zápotočný, Pamić - Sionko, Hušek, Vacek, Matějovský, Juhar - Kweuke.

Chovanče už vypadni, opět na 1 hrota. K smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke to ukope ale je to škoda .

Reagovat
Kenneth

To mi je ukradený, to jsme mohli Kadlece prodat a Kerič mohl zůstat v Liberci.

Reagovat
Kiwi-21

Kadlece jste prodat mnělyv současné době ve Spartě mrhá talentem a z takovou z něho bude jen lehký nadpruměr miísto hvězdy co se z něj dělá už ted

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nepiš jako prase..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava dobra Na 5 zalozniku je to ideal pro nas

Reagovat
Kenneth

Co je na tom ideál? Starej Sionko, nemotornej Hušek, 1 hrot. Ale že já se vůbec rozčiluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Husek je rozhodne lepsi varianta na DM nez Abena a nevim koho by sis tam predstavoval ? Sionko hraje vyborne ted 1 hrot ? a co jako ? Z kridel je tam dostatecna podpora nebo mas pocit ze davame malo golu ? a proc menit viteznou sestavu hmm?

Reagovat
Kenneth

Sionko tam je už jen za zásluhy, rozhodně ne za výkony. Hušek tam nemusí být vůbec, nemusíme hrát DM. A to že jsme dali 5 fíků amaterům ze Sarajeva, pro mě není žádný uklidnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš se vůbec někdy na zápasy Sparty?

Reagovat
Kenneth

Chceš mi zase vynadat za toho Siona?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, položil jsem ti celkem jednoduchou otázku a čekám na tvou odpověď.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom tedy nechápu tvou kritiku některých hráčů.

Reagovat
Kenneth

Nečekám že jí budeš chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jí zkus vysvětlit. Řekni mi jediný důvod, proč nezařadit do sestavy hráče, kterému se povedl domácí pohárový zápas, vstřelil důležitou branku a po dobu co byl na hřišti byl aktivní a znamenal pro obranu soupeře nebezpečí. A pak, proč nezařadit do sestavy hráče, který se prosadil v přípravě a i další zápasy ukázaly, že je na svém postu nejlepší.

Reagovat
Kenneth

Sionko - ztrácí rychlost, ztrací snad nejvíc balonů z mužstva, to že se mu za zápas povede 1 centr není pro mě vstupenka do sestavy, a techniku má jako hráč okresního přeboru.

Hušek - Hrát DM nemusíme, místo toho bysme mohli hrát na 2. hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda musime vice prostoru pak vznika pro Vacka ktery nemusi branit a Matejaka

Reagovat
Kenneth

A když tam bude Kadlec nebo Kerič tak více prostoru pro Kváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád mám pocit, že se na zápasy Sparty nedíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát bez defenzivního záložníka sice můžeme, ale spíš v průběhu zápasu. Vacek sice zvládne ubránit střed hřiště, ale není to jeho nejsilnější zbraň. A na dva hroty se dá hrát i s defenzivním záložníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, diky za podporu Sancho

Reagovat
djwenca

hele meleš tady kraviny, jestli jsi viděl teď zápasy Sparty, tak musíš uznat že Sionko hrál dobře.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hraje na jednoho útočníka Sparta,tak na něj hraje například i Barcelona,Manchester City dneska a další velkokluby a dokonce i Plzen!

Spíš lze říct,že Sparta hraje na tří útočníky.

Hru nelze posuzovat podle rozestavení na papíře,ale podle toho,kolik hráčů a jak se zapojuje do útoku!

Sparta tam má 5 ofenzivních hráčů,hraje útočně a dává góly! Já jsem spokojený.

Matějovský s Vackem tvoří hru a dostávají se i do zakončení, Juhar se Sionkem lítaj na křídlech a Kweuke je ta hrotu.Barcelonka za dob Ibrahimoviče jak vyšitá.

Reagovat
djwenca

vůbec se nedivím, že ten Fillo nakopnnul ty dveře....hrál dneska výborně a Vrba ho stáhne v 52.minutě... je to hrozně těžký pro hráče když nemá důvěru trenéra.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky jsem si říkal, snad první zápas kdy nehrál špatně a on ho stáhne...

Reagovat
djwenca

přesně, ten kluk se snaží, aby hrál dobře, a když to se mu to daří, tak to stejně nestačí.....tohle srazí sebevědomí hodně dolů...měl by odejít, viditelně Vrbovi nesedí....

Reagovat
Kiwi-21

uvidíme ted by mněl nastoupit v Kodani a dnešním výkonem si psi absenci Bakoše řekl o základ,možná že už tam Vrbu přesvědčí že si zaslouží více prostoru

Reagovat
djwenca

spíš se dneska tou svojí reakcí bohužel odepsal u Vrby úplně......myslím že bude hrát Ďuriš

Reagovat
Kiwi-21

souhlas podle mně byl hodně dobrej i během těch 7 minut po přestávce šel hodně vidět

Reagovat
vocasisko

na to že hraje Plzeň doma, tak nic moc

Reagovat
vocasisko

a diváci taky slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka pořád bojkotuje? Nebo už se na to vykašlali? A nebo se na to vykašlali úplně a nechodíjou vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý už se nebojkotuje. Ale Bohemka asi přestává být módou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na derby byla sedmička, to by tak odpovídalo Ďolíčku.

Reagovat
partaS

bohemácký kopyta

Reagovat
Kiwi-21

ono Bohemka už od jara nehrajou jako kopyta i její zápasy v přípravě ukazují že doba kdy byla kopyta jsou na nějakou dobu nejspíš pryč.

Chci se zeptat Šumský ještě nemá registračku ? Takhle to bude mít těžký projít do Z11 přes dobře rozehranýho Budinského

Reagovat
Kenneth

Goooool Klokani!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, sparťan fandí Bohemce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plznicka nam skvele odstarovala v lize

Reagovat
Kenneth

Jakmile budou hrát Evropu skupiny tak se to s nima zhroutí úplně.

Reagovat
Kiwi-21

Kašlat ted na ligu hlavně že hrají zatím skvěle v LM a nedělají žadnou ostudu jak jim to mnozí kvuli zkušenostem předvídaly v lize to ještě stahnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ani nepredpokladam ze by nas v lize trapili, kadr nemaji vubec siroky takze at si v Evrope hraji jak chcou, pro me je nejdulezitejsi ze vyhrajeme titul

Reagovat
Kiwi-21

Nepředpokladám že získáte titul,ale pokud budete hrát pohledný fotbal tak to v pohodě přežiju ani mi to tak vadit nebude,já ji ho nepřeju hlavně z toho duvodu že její zápasy z dlouhodobějšího hlediska mi moc koukatelné nepřijdou proto to přeji jiným ale pokud to změní tak fajn pro český fotbal to bude objektivně jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by smutne kdyby jsi jako Bohemak nam pral titul ne Tudiz me tve hodnoceni nechava naprosto v klidu

Reagovat
Kiwi-21

Bohemák ???

Kde jsi na to přišel to ani nahodou nejsem já celkově nemusím většinu Pražaku ale ne všechny mužu házet do jednoho koše,znám i takové co jsou dost v pohodě.

Já se jen snažil objektivně napsat svuj názor z pohledu neujatého fanouška.

Tím Bohemákem si mně šíleně pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Kua tak to se omlouvam ja te za nej mel

Reagovat
Kiwi-21

nene ani nahodou ale ok,ono abych řekl pravdu ono tým který mám nejblíže ke svému bydlišti nemusím téměř vubec a myslím si že objektivní být umím i kdxž je jasné že u týmu který nemusím je pravda že nejspíš i když nevědomky vidím ty chyby více

Reagovat
Ligter

stalingrad na to nemá moc odhad, mě mě jednou za slávistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen konecne zjistila, ze hrat Evropske pohary a nasledne i ligu neni vubec zadna sranda:) dobre jim tak:) ACS Forewer!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě aby Sparťani zjistili že liga ve které budou hrát osmkrát derby bez favorita pro ně není úplně košer a můžem jít na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim teda, o kterych derby konkretne mluvis, ale co ja vim, tak krome zhruba dvou let slavisticke nadvlady ma Praha dlouhodobe jednoho vladce:-P a pokud mi chces tvrdit, ze letos to bude jinak tak mi dovol se ti zasmat

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si jak vás klepl Střížkov, nějaké zbytečné remízy s Bohemkou, Žižkov se taky neporazí sám. Dukla nevím. A Slávia slabší než loni asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm no uz se bojime vsech zvlaste Slavie Co si pamatuji tak Zizkovu davame posledni dobou dardy a nepredpokladam ze se to zmeni, Slavie s jeji obranou to snad nemyslis vazne ze bychom se meli bat? .... Nejtezsi derby bude s Bohemkou, nicmene nic co bychom neporazili spise je to pro nas vyhoda ze se nemusi cestovat nekam daleko

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že teď se jich bát nemusíte, ale třeba budeš mluvit jinak po těžkém zápase v EL, až budou třeba dva hráči ze současného základu zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíš. Spíš si myslím že je lepší hrát běžný zápas než vyhecované derby.

Reagovat
smazaný uživatel

A kym to bude vyhecovane prosimte ? Pro me jsou velke derby jen se Slavii a Bohemkou, nemyslim si ze s Duklou to bude nejak vypjate ci Zizkov, nemaji patricnou fans zakladnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hráči se budou víc snažit. To si nikdy nezažil derby, že takhle píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi marja Myslim spise medializaci a fans Proti Sparte se snazi kazdy, porad lepsi hrat s Duklou nez jet treba do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

A teď už se naštěstí snaží každý i proti Plzni a nikdo jí nedaruje naivním fotbalem bodíky jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zrovna pro tebe by bylo lepší to Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu je výhoda, že bude mnohem méně cestovat.

Malá pražská derby nejsou žádný problém. Mnohem lepší než výjezdy přes celou republiku.

Titul získá letos Sparta s velkým náskokem a Plzeň se s Jabloncem popere o druhé místo. (Předpoklad platí v případě, že neprodáme teď Vacka a v zimě Kweukeho)

Reagovat
Kiwi-21

Vacek podle mně ve Spartě nevydrží a pujde ven a Kweuke minimálně do podzimu vydrží si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Za Vacka vůbec nemáme náhradu a kdyby pak přišlo zranění Matějovského,tak nevim kdo by tvořil hru.

No a o Kweukem škoda mluvit, na tom to stojí a padá.

Reagovat
Kiwi-21

Nemají náhradu ale myslím si že když přiletí nabídka za 60-80 mega že ho prodají,jak psaly někteří na podzim že patří do repre jsem vubec nesouhlasil a nechápal kde to vzniklo ale na jaře mně přesvědčil že by tam mněl být a v budocnu by tam mohl hrát velice dobře CM i DM

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Ale prodat nesmí,pokud chtějí něco uhrát i v EL !

Reagovat
stas87

hm do hradce,plzne,teplic,jablonce alebo liberce to ma sparta strasne daleko ze?

Reagovat
smazaný uživatel

či MB, když se přežene, tak je to taková vzdálenější čtvrť Prahy.

Reagovat
stas87

tak on tu ma zaujimave dristy,taky klaun pre pobavenie,sucasny stav timov sparte vyborne vyhovuje,daleko to ma len na moravu,inak pomaly vsetko do 100 km

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to solidní klaun, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, to odvoláš. Fabrika není část Prahy, ani když se to přežene.

Reagovat
Kiwi-21

Já předpokládal že v Bohemce nevyhrají hádal jsem remízu,pohárama to podle mně není aspon zatím ono vloni odehrály taky někdy touhle dobou zápasy z Besiktasem a neublížilo jí to,ba naopak ono to muže mít vliv během podzimu ale ne ted

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Jen ať poznají jak to chutná, když se hrajou poháry a ještě každý soupeř v lize betonuje.

Můj tip vyšel a Plzeň opět ztratila.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože, ve 2. minutě nastavení si dají vlastňáka

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna nebude, ale vypada to, ze sparta se posunula o patro nahoru;) kazdopadne nechtel bych to zakriknout, uvidime po dnesnim zapase s jabloncem:)

Reagovat
smazaný uživatel

slavia 2 prohra hm to se divim po priprave sem myslel ze to budou davat, plzen prohra cumim ale LM je dulezitejsi o dost, no a sparte verim ta dnes nezavaha je silna

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek - Karoch. Tak jsem zvědavý, kolik Barselóny dneska uvidíme.

Reagovat
Kenneth

Tak co je s tím Kušnírem? To už je prodaný či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemocny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si myslíte,že by dopadnul Řepka,kdyby takhle mimo hru napadl hráče tak, jako to udělal Horváth?

Podle mě by šel okamžitě ven.

Btw: Taky vám přišel Horváth tak tlustej? Uplnej otesánek a navíc na hřišti jinak neviditelnej.

Reagovat
Ligter

Kdo jiný. Ale Sionko krásně.

Reagovat
Kenneth

Tak tohle byla od Siona fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co pane Kenneth nerikali jsme to se Sanchou jasne LIBORE BRAVO

Reagovat
smazaný uživatel

Šup a už je tam.

Reagovat
Kenneth

Jablonec neví kde mu hlava stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec. Chce to zúžitkovat ten drtiový tlak a dát do přestávky ještě dva kousky,ať je klid.

SPARTA!

Reagovat
Kiwi-21

Zatím Sparta vede naprosto zaslouřeně

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje i pěkný fotbal.

A koukám,že Jablonec se taky rozhodl,že nás pobaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha to je zase letos nových Sparťanů... samí srdcaři

Reagovat
smazaný uživatel

Kyselý hrozny, co?

Reagovat
Kiwi-21

Ne Spartě nefandím to vubec jen vidím co se na hřišti děje a uznavám že Sparta vede zaslouženě a že i hrají dobře,od Jablonce jsem čekal víc

Reagovat
smazaný uživatel

Gól pyčo !

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda čistého konta, ale pěkný gól dal ten panáček z Předměstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy typu, jak hraje ta Plzeň krásný fotbal a Sparta hraje ošklivý,špatný,nudný a nekoukatelný fotbal, může mít už opravdu jen zarytý antisparťan, který navíc na fotbal ani nekouká.

SPARTA PRAHA !

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíci se počítají až po honu. Nyní máme dobře nakročeno, ale není nutné hned dělat ramena jaký krásný fotbal Sparta hraje. Užívej si to, ale na naparování je času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

nový sparťánek asi zapomněl, jak Sparta hrála posledních pár let....nicméně momentálně hraje Sparta opravdu dobře...takhle už pár let nehrála

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho bejt!!! Snad za chvíli pukne. Sparta hraje dneska fakt dobře. Ale ani Jablonec není úplně marnej. Pěknej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si klucí dali už druhej chorál. A to je 35. minuta...

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zasmál sem se u "spartička nejlepší u nás", pač to vůbec není převzatý od nás, to ani nepočítám. A pak "Sparta-Praha". a "spartička nejlepší je". Takže nakonec dosáhnete svého maxima, to jest číslovka 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička nejlepší u nás? To jsem tedy neslyšel nikdy. Ale na stejnou melodii se zpívá "Sparťani, dejte jim góla (bůra)!" A to dnes zaznělo. Jinak jsi přeslechl Princeznu ze mlejna, Kdo neskáče není sparťan (melodie ala Delije), Sparta Praha šampión + pokřiky.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to asi ve 35. minutě. Naschvál sem si to pustil ještě víc nahlas, jestli slyším dobře a slyšel sem Melodie Delije a na to "kdo neskáče není sparťan"? Neblázni...

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázním. Ten chorál se zpíval a celkem hlasitě. Spartička nejlepší u nás je dle mě blbost. Sice se u nás řvou lecjaké píčoviny, ale tohle nikdy (a to ani tehdy když ultras lítali kdo ví kde a kotel rozeřvávali mlaďasové). Můj názor: Ve své touze urážet Spartu jsi špatně slyšel. Ale uvidíme, jestli se to ještě někdy objeví. Třeba budu překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

urážím ji někde? Jenom píšu fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřesná fakta, když už. A neříkej mi, že to sem nepíšeš jen kvůli tomu, aby ses Spartě, potažmo jejich fanouškům posmíval.

Reagovat
smazaný uživatel

to je posmívání, ne urážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve výsledku je to totéž.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, pokud mám brát v potaz to, cos napsal, tak to dá 4 chorály

Reagovat
smazaný uživatel

Což je dvakrát tolik, než jsi psal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

trevor20 07.08.2011 20:13

no, zasmál sem se u "spartička nejlepší u nás", pač to vůbec není převzatý od nás, to ani nepočítám. A pak "Sparta-Praha". a "spartička nejlepší je". Takže nakonec dosáhnete svého maxima, to jest číslovka 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsi psal, že kluci dali druhý chorál do 35. minuty. Reagoval jsem na tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jo. Ale pak sem psal, že se dočkáte své klasické čtyřky

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické čtyřky? Vždycky jsi skálopevně tvrdil, že máme 3 chorály, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, říkal sem maximálně 4 chorály

Reagovat
smazaný uživatel

Teď podle mě kecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tři, to bych vám křivdil, máte jude Slavie, smrt Baníku, polští židi a pak Sparta-Praha... Jo, čtyři jich máte.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že se ve sparťanských chorálech moc nevyznáš. To je pak těžká debata.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, pokud máte nějaké další pseudochorály, co umí pár lidí, tak to samozřejmě neznám, vypsal sem ty nejznámější

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vypsal jsi ty, o kterých si myslíš (nebo spíš chceš myslet), že jsou nejznámější.

Reagovat
smazaný uživatel

teď bylo "kdo neskáče není sparťan" a je to převzatý od "kdo neskáče není čech"...Inu tragédie jak v prvním, tak v druhém případě. Já si říkal, kde si v tom slyšel Delije

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si chorály. Kdo neskáče není sparťan, hop-hop-hop není od nikoho převzaté, to je sparťanská tvorba. Ten co myslím já je od Delije.

http://www.youtube.com/watch?v=CcjCNLrW0y4

Tady je.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, bylo to "kdo neskáče není sparťan hop..." a bylo to na stejnou "melodii" jako známe "kdo neskáče není čech..."

Reagovat
smazaný uživatel

Během zápasu se zpívali oba chorály. V prvním poločase ten bělehradský, ve druhém ten klasický, sparťanský.

Reagovat
smazaný uživatel

zpívaly

Reagovat
Losinho

To je, jako když řeknu, že "Kdo neskáče, fandí Spartě" je slávistická tvorba. Přitom melodie je úplně stejná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale jde o to, kdo měl tento chorál první. A pokud mě paměť neklame, byli to sparťani.

Reagovat
Kiwi-21

Sionko dnes hraje dobře,ale mně se libí delší dobu Kovařík o kterém si myslím že je nejlepší LM v lize a hlavně ze skvělou kopací technikou

Reagovat
naheCZ

jeho levačka je excelentní každý jeho centr je tak nebezpečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Seberte už někdo tomu rozhodčímu tu píšťalku. Píská každou blbost a zbytečně kouskuje hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke začal opět parádně Sion jak si to hodil...a Hradec s Příbramí perfekt překvapení..ale takhle přesně to stálo na be winneru a Dukla na začátek taky =)) výkony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele