Gambrinus liga - preview 1. kola

29.07.2011, 10:04, aktualizováno 01.08.2011, 08:41
Previews
První kolo nového ročníku Gambrinus ligy dnes uzavřou Jablonec a Mladá Boleslav. Oba týmy mají za sebou prohry v předkole Evropské ligy, na domácí scéně si tedy mohou trochu spravit chuť.
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (pondělí 16:45)
Program úvodního kola nového ročníku Gambrinus ligy uzavře pondělní dohrávka mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví. Oba týmy budou i letos aspirovat na pohárové příčky.

Jak Jablonečtí, tak i Mladoboleslavští si vybojovali v uplynulé sezoně pohárovou místenku do Evropské ligy. Severočeši tam hráli již od druhého předkola, v němž byli úspěšní. Ve třetím kvalifikačním kole se utkali s favorizovaným holandským Alkmaarem. První duel v Nizozemsku skončil prohrou českého zástupce 0:2. Ještě horší pozici do domácí odvety si odnášejí fotbalisté Mladé Boleslavi, kteří svou evropskou pouť zahájili až nyní. V kyperské Larnace prohráli 0:3. Nyní však svou pozornost oba týmy musí věnovat tuzemské ligové soutěži.

Jablonec chce i v letošní sezoně bojovat o čelní patra v tabulce, z loňska obhajuje třetí pozici. Komňackého parta nechce připustit scénář ze začátku uplynulého ligového ročníku, kdy ztrácela body. "Loni jsme si zkusili, jaké je to dohánět ztrátu, kterou jsme chytili hned na začátku. Proto se na úvod ligy velmi soustředíme a budeme chtít odstartovat dobře," prohlásil zkušený trenér domácích František Komňacký, jehož kádr zůstal přes léto téměř pohromadě.

Mladá Boleslav hraje letos Evropskou ligu díky tomu, že triumfovala v Ondrášovka Cupu. V lize obhajuje pátou pozici, i letos pomýšlí vysoko. "Z prohry s Larnakou jsme hodně zklamaní. Od začátku se to pro nás vyvíjelo špatně. Navíc jsme kvůli zranění přišli o klíčového hráče Aleše Neuwirtha a máme další zdravotní problémy. Teď to ale musíme hodit za hlavu a pokusit se to napravit proti Jablonci," vrátil se k nevydařenému prvnímu utkání v Evropské lize kouč hostí Miroslav Koubek. Ani v jeho mužstvu nedošlo k velkým změnám. Zatímco do Polska odešel Mendy, tak do města automobilů zamířili Wojnar z Ostravy a Neuwirth z Plzně, jenž bude pro úvodní ligové kolo kvůli zranění chybět.

Výkop je oproti prvotním předpokladům naplánován již na 16:45 kvůli kolizi s finále mistrovství Evropy devatenáctek mezi Českem a Španělskem, oba přenosy poběží na sportovním kanálu ČT4.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Vaněk, Piták, Kovařík - Lafata.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Janíček, Šírl - Kúdela, Procházka, Opiela - Táborský, Chramosta, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Ligový vicemistr ze Sparty začne v neděli svou ligovou pouť v Českých Budějovicích. Letenským se proti Jihočechům v poslední době nedaří, z posledních pěti vzájemných duelů vyhráli pouze jednou.

Sparťané zahájili novou ligovou sezonu již ve čtvrtek, kdy hráli první zápas třetího předkola Evropské ligy doma se Sarajevem. Jednoznačně vyhráli 5:0. Podobným způsobem budou chtít vstoupit i do domácí ligové soutěže. "Budeme se snažit zlepšit si reputaci z minulého zápasu v Budějovicích. Loni v létě jsme prohráli, teď pomýšlíme na lepší výsledek," prohlásil kouč Sparty Jozef Chovanec, jehož letošním cílem je opět získat mistrovský titul.

Letenský kádr během léta prošel několika změnami. Prahu například opustili Pekhart (Norimberk), Zeman (Admira Vídeň, hostování), Kladrubský (Slovan Bratislava) a Hoheneder (Karlsruhe). Na Letnou naopak zamířili Grajciar z tureckého Konyasporu, Vidlička z Teplic nebo Slepička z Dinama Záhřeb.

Trenér Jiří Kotrba se po čtyřech letech vrací na prvoligovou lavičku. Letos povede České Budějovice, které z loňska obhajují jedenáctou příčku, a svůj návrat oslaví v zápase se Spartou. Na Letné působil rok a půl. "Jsme nadšení, že zahajujeme ligu se Spartou. Škoda, že nebojuje o Ligu mistrů jako loni," řekl kouč domácích Kotrba, jenž zároveň cítí šanci, že by jeho svěřenci mohli proti Spartě bodovat. K tomu by jim měl pomoci vyprodaný Střelecký ostrov.

I České Budějovice zaznamenaly několik odchodů a příchodů. Například odešli Laštovka, Šíma, Černák (všichni konec smlouvy) a Žižka (Bohemians 1905). Na Střelecký ostrov přišly nové tváře Brazilec Sandro, Rýdel na hostování z Plzně, Klesa z Příbrami, Jelovac ze srbského Bezanija.

Domácím budou chybět Hudson, Sandro, Riegel, Halama a Simič, nejistý je start Otepky. V sestavě hostujícího týmu budou absentovat Slepička a Kušnír.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Budějovice: Kučera - Nitrianský, Novák, Lengyel, Pecka - Klesa, Rýdel, Benát, Čirkin - Stráský, Ondrášek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vidlička, Zápotočný, Řepka, Pamič - Hušek - Sionko, Vacek, Matějovský, Juhar - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.40 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Před více než rokem zahájili sezónu Votroci jako nováček první ligy vítězstvím nad favorizovanou Spartou. Dnes by se jim v zahajovacím zápase měl postavit snadnější soupeř, nováček ze Žižkova.

Hradečtí sice přišli o svůj velký klenot Václava Pilaře, který nyní řádí na hostování v Plzni, zajímavé jméno však na jejich soupisce také přibylo. Navrátilec Milan Fukal může nastoupit v lize poprvé od března 2008. Hradci se doma v poslední sezóně velmi dařilo, neprohrál dvanáct zápasů za sebou a v devíti z nich dokonce neinkasoval. Problematickou situaci však musí domácí řešit na postu brankáře. Lindr se v přípravě zranil a Koubkovi se daří na ME U19 v Rumunsku. K týmu tak byl povolán odchovanec Ottmar, který má zkušenosti z Baníku Sokolov.

Trenér domácích Václav Kotal si je vědom důležitosti prvního utkání: "Nejdůležitější bude start, který se nám loni povedl. Vzhledem k dalšímu náročnému losu bychom teď rádi hned na úvod získali před našimi fanoušky zase tři body."

Viktoria Žižkov postupem z druhé ligy, společně s Duklou Praha, rozšířila počet pražských týmů na pět. Právě do Dukly však odešel její nejlepší střelec poslední sezóny Markovič. Viktorka má k dispozici velmi mladý tým, 11 hráčů je ve věku od 18 do 22 let. Oporou bude stejně jako v minulém ročníku brankář fotbalové jedenadvacítky Tomáš Vaclík, který má možnost poprvé chytat v první české lize.

Žižkovský kouč Martin Pulpit možná překvapivě vsadí na ofenzivní hru: "Právě start do ligy pro nás bude hrozně důležitý. Chceme první body přivést už z Hradce. Ten ale doma góly nedostává, proto zvažuju pro naší hru variantu se třemi útočníky."
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Hochmeister, Chleboun, Pávek - Poděbradský, Fischer, Klapka, Rezek - Černý, Dvořák, Štěpán
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Procházka, Lafrance, Čermák - Bořil, Schut, Folprecht, Zapalač - Kalod, Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 17:00)
Sobotní program úvodního kola Gambrinus ligy zahájí fotbalisté Ostravy a Teplic. Oba týmy loni skončily ve druhé polovině tabulky. Ostrava na čtrnáctém místě a Teplice na desátém.

Pro Ostravu byla loňská sezona velkým zklamáním. Letos si vedení slezského klubu neklade žádné velké cíle. Na poháry vůbec nepomýšlí. Hlavním úkolem hráčů Baníku bude udržet se mezi prvoligovou elitu. Uvnitř klubu totiž panuje špatná finanční situace a dopad to mělo i na hráčský kádr, který byl oslaben. Podle domácího trenéra Karola Marka dochází k přestavbě týmu. "Skládáme mladé, nové mužstvo, které by měli vést matadoři Martin Lukeš společně se Zdeňkem Šenkeříkem a nově příchozím Jozefem Adámikem a Tomášem Markem," uvedl Marko. Jeho svěřenci neuspěli v ligové generálce, když podlehli druholigovému Třinci 1:3.

Bazaly se musely rozloučit s několika hráči. Bolf odchází do Karviné, Neves do Francie, do Plzně se z hostování vrátili Varadi a brankář Daněk. Odešli i Zeher, jenž zamířil do Prešova, a další brankář Buček. Ten zamířil do Sokolova. Během letní pauzy Ostrava nedokázala najít za ně adekvátní náhradu, a tak mužstvo posílily neznámé tváře.

Ani Teplice přes léto vůbec neposílily. Pro změnu se musely rozloučit s několika zkušenými oporami, jež byly nahrazeny hráči z dorostu a juniorky. Stínadla opustili Mareš, Vidlička (oba Sparta), Verbíř (konec kariéry) a L. Došek (Slovácko). V nové sezoně povede Severočechy staronový kouč Petr Rada, jenž vystřídal Plíška. Navzdory oslabení kádru si Tepličtí přejí umístění v horní polovině tabulky. "Chceme být na dostřel špičce, aby bylo o co hrát a bylo to pro diváky zajímavé. Ale určitou trpělivost to bude chtít, hlavně zkraje soutěže, kdy máme těžký los," prohlásil teplický kouč, jehož svěřenci v generálce na ligu remizovali s Ústím 1:1.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Řezník, Adámik, Dreksa, Marek - Greguš, Hušbauer - Šenkeřík, Lukeš, Ferenčík - Kraut.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek (Matula), Lukáš, Smejkal, Rosa - Čajič, Ljevakovič, Vachoušek - Stožický, Mahmutovič, Vůch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.10 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (sobota 17:30)
Úřadující mistr z Plzně na úvod nového ligového ročníku přivítá v domácím prostředí tým Liberce, jenž obhajuje sedmé místo. Západočeši na rozdíl od svého sobotního protivníka začali letošní sezonu již 12. července. Za sebou mají již tři mistrovské zápasy.

Mistrovská Plzeň zahájila kvalifikační misi do miliónové soutěže Ligy mistrů bravurně. Tři starty, tři výhry. Ve druhém předkole vyřadila po výhrách 4:0 a 5:1 arménský Pjunik Jerevan a v tomto týdnu úspěšně vstoupila do dalšího kvalifikačního kola. V prvním utkání totiž vyhrála nad norským Rosenborgem 1:0 a do blížící se odvety si tak zvýšila své postupové šance.

Nyní se však Plzeňští, jejichž kádr zůstal přes letní přestávku téměř pohromadě, musí soustředit na Gambrinus ligu. V sobotu je čeká první kolo. Západočeský klub coby obhájce mistrovského titulu bude vedle pražské Sparty letos patřit do okruhu největších aspirantů na ligový primát. "Každý chce do soutěže vstoupit co nejlépe, každý chce co nejdříve získat body, aby byl relativně v klidu. My máme cíl hrát o nejvyšší příčky, takže doma chceme získávat všechny body. Ale čeká nás mužstvo, se kterým právě v domácích zápasech nemáme dobrou bilanci, " řekl před úvodním ligovým zápasem trenér domácích Pavel Vrba.

Liberec před samotným ligovým startem nevytyčil konkrétní cíle, ale chce hrát atraktivní fotbal. "Ambice jsou jednoduché - předvádět atraktivní fotbal, vyhrávat a přilákat maximum diváků na stadion. Umístění po mně nechtějte, výsledky za atraktivním fotbalem musí přijít," řekl na předsezonní tiskové konferenci ředitel klubu Libor Kleibl. Kádr mužstva se během léta obměnil. Z města pod Ještědem odešel Gecov, jenž přestoupil do anglického Fulhamu. A hráčskou kariéru ukončil Holeňák. Letními posilami se stali oba hráči z Brna Šural s Rabušicem, Senegalec Mustaphu a Srb Karišik. Novým trenérem Liberce byl jmenován Jaroslav Šilhavý, jenž nahradil Petra Radu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Dočkal, Bosančič, Vácha, Breznaník - Štajner, Šural (Rabušic).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (sobota 19:00)
Před vlastními fanoušky vstoupí do nové sezóny 1. FC Slovácko. Roli favorita bude plnit proti 1. FK Příbram.

Slovácku se na domácím hřišti proti soupeři z Příbrami daří. Z dosavadních devíti vzájemných duelů sedmkrát vyhrálo. Tým kouče Miroslava Soukupa vstupuje do své desáté ligové sezony a pouze dvakrát dokázal v úvodním duelu brát všechny tři body. Tuto bilanci by klub z Uherského Hradiště letos rád poupravil.

Trenér Miroslav Soukup se však bude muset vypořádat z rozsáhlou marodkou: "Tak, jak jsme si pochvalovali, že se nám v předchozích fázích přípravy zranění vyhýbala, tak v samotném závěru je situace taková, kterou jsem ve Slovácku ještě nezažil. Když vezmu třeba úterní trénink, tak na něj jsem měl k dispozici devět zdravých hráčů."

Příbramského kouče Davida Vavrušku čeká prvoligová premiéra v roli hlavního kouče. Poslední ne příliš vydařenou a především střelecky velmi slabou sezónu by v Příbrami chtěli odčinit lepšími výsledky. Po odchodu klíčových hráčů Jakuba Štochla, Nohýnka, Plašila, Huňy a Klesy to však bude obtížný úkol.

"Zajímá mě to, co hrajeme my, zda si naši hráči plní svoje povinnosti. Na Slovácko jedeme určitě s cílem vyhrát a dobře vstoupit do sezony," pravil odvážně Vavruška.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Valenta, Volešák, Hlúpik - Došek, Ondřejka
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Ricka, Hejda, Krejčí, Pleško - T. Pilík, Tarczal, Koukal, Papšys - Wágner, Jurdík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
Po dvou měsících se znovu vrací do Česka na scénu nejvyšší fotbalová soutěž. A zahajovací duel 19. ročníku Gambrinus ligy se bude nést ve znamení velkého comebacku pražské Dukly. Ta v domácím prostředí přivítá Olomouc, čtvrtý tým uplynulé ligové sezony.

Po sedmnácti letech se Dukla Praha vrací mezi elitu. Domácí fotbalisté budou hrát své domácí zápasy nadále v pátek večer, stejně jako loni ve druhé lize. Tým z pražské Julisky bude chtít v letošní sezoně dokázat, že do první ligy právem patří. "Rok a půl jsme doma neprohráli a rádi bychom to zachovali. Hlavním cílem bude ukázat, že do ligy patříme," prohlásil dukelský trenér Luboš Kozel. Jeho kádr zaznamenal během přestávky tři posily, jednou z nich je Švejdík ze Sparty, který přichází na hostování. S přípravou svých svěřenců může být Kozel spokojen, jeho tým totiž vyhrál poslední čtyři přípravné zápasy.

Jak již bylo řečeno, Hanáci budou obhajovat čtvrté místo z loňského ligového ročníku. I letos patří k aspirantům na pohárové příčky. Před novou sezonou získala Olomouc několik zvučných jmen do svého kádru. Na Hanou například míří Varadi z Plzně a Heinz z Ferencvárose. Posledně jmenovaný bude v úvodním ligovém utkání chybět, protože si odpykává trest z maďarské ligy. "Podle mezinárodních řádů se přenáší tresty i v případě přestupu hráčů. Heinzovi chybí k odpykání trestu z maďarské ligy jeden zápas, proto nemůže v prvním kole nastoupit," vysvětlil svazový mluvčí Jaroslav Kolář.

Z hanácké metropole odešlo i několik hráčů, mezi nimi i Šultes (Polonia Varšava) a Ordoš (Kapfenberg). V předsezonní přípravě si fotbalisté Olomouce stihli zahrát i se dvěma bundesligovými celky. Se Schalke 04 prohráli 0:1 a v generálce na novou sezonu remizovali s Herthou 2:2.

Hosté se na Julisku těší. Podle jejich trenéra Zdeňka Psotky bude Dukla oživením ligy a dodává: "My jsme druhou ligu loni sledovali, měli jsme možnost párkrát Duklu vidět v reálu a i teď v přípravě. Myslím, že bude hrát roli štiky soutěže jako loni Hradec."
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Hanousek, Gedeon, Malý - Berger, Markovič, Svatonský.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Hořava, Rossi, Navrátil - Schulmeister, Petr, Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.10 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Slavia Praha  (pátek 20:15)
Druhým předehrávaným zápasem prvního kola nového ročníku Gambrinus ligy bude pražské derby Bohemians - Slavia. Domácím stadionem obou týmů je Eden. V tomto utkání jsou však vedeni jako domácí klokani. I před rokem hrály tyto celky spolu v prvním kole a jejich vzájemný souboj skončil nerozhodně 1:1.

Hráči Bohemians, kteří obhajují loňskou šestou příčku, vstupují do dalšího prvoligového ročníku s novým trenérem Pavlem Medynským, jenž nahradil Pavla Hoftycha. Ten po skončení uplynulé sezony zamířil do slovenské Trnavy. Klokanům se předsezonní příprava povedla na výbornou, když neprohráli ani jeden zápas. "Bylo by výborné, kdyby hráči zvládali mistrovská utkání stejně jako přípravu," přál by si Medynský. Z hráčského kádru odešli pouze dva hráči, Štohanzl a Držík. Většina nových posil se skládá z hráčů, kteří se vrací z hostování.

Slavia, která se nakonec vyhnula finančnímu krachu, má v nové sezoně co napravovat. V posledních dvou ligových ročnících obsadila sedmé a posléze deváté místo. Pokud se chce vrátit do bojů o poháry, musí letos pořádně zabrat. Ale výsledky z předsezonní přípravy tomu nenapovídají. Ani jeden přípravný zápas slávisté nevyhráli. Jejich ligová generálka s věhlasným italským velkoklubem Laziem skončila remízou 3:3. "Během letní přípravy všichni viděli, že jsme od začátku dávali hodně šancí mladým klukům. Neustále se měnily dvě jedenáctky. Až v posledních dvou zápasech jsme hráli se základní sestavou," okomentoval výsledky přípravy kouč hostí Michal Petrouš. Ten věří, že si jeho svěřenci schovali výhru na ligu.

Hráčský kádr Slavie postihlo velké zemětřesení. Jedinou významnou slávistickou posilou je slovenský brankář Čontofalský, jenž přišel z Larissy. Ten by měl nahradit oba brankáře. Jedná se o Vaniaka, jenž ukončil svou kariéru, a Zdeňka Zlámala. Ten se vrací zpět do Udine. Dále odešli Hloušek (Jablonec), Čelůstka (Trabzonspor), Kisel (FC Sydney), Koubský (Slavia), Vomáčka a Naumov (oba konec smlouvy).
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Žižka - Moravec, Borek, Šumský, Bartek - Škoda, Hartig.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Josef Kaufman, Cicman, Hubáček, Trubila - Prošek, Jarolím, Milutinovič, Janda, Koreš - Pospěch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.10 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 České Budějovice00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Dukla Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 Viktoria Žižkov00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Bohemians 190500000:00
 Viktoria Plzeň00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (533)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Dukla-Sigma 0/2 tip/přání

Bohemka-Slavia 0/1

Baník-Teplice 0/1

Viktorka-Slovan 1/1

Slovácko-Příbram 1/1

Hradec-Žižkov 1/1

Budějky-Sparta 2/1

Jablonec-Bolka 1/0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, tip pro oba dnešný klání

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla-Olom 0-2

Boh-Sla 1-1

ČB- Spa 0-2

Ost-Tep 1-2

Plz-Lib 3-1

Slov-Příb 1-1

HrK-Žizk 1-0

Jab-MB 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na vašu ligu..aspoň chodí v TV..tuším 4 prenosy z kola? To je hodne pekné majstrovský titul tipujem že obháji Plzeň, druhá Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je jít na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

To on (za predpokladu ze sa nezdrzuje v Cesku) by sa nacestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, hoď mi kdyžtak na mejla na sebe nějaký kontakt, ať už kvůli Dukle či pak na Dynamo Dresden trevorinho@seznam.cz

Reagovat
JozkokozleJ

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, až teď jsem si všimll, že to je Slovák

Reagovat
JozkokozleJ

No vidis, A pritom mnohi by tomu textu ani nerozumeli

Reagovat
smazaný uživatel

tak až na interpunkci (kterou obvykle na netu už ignoruju) to je jen na slovech "Vašu" a "majstrovský"

Reagovat
didosh

já jsem to poznal jen ve slově majstrovský,vašu se u nás(jihu Moravy) říká normálně...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

páteční večery Jsem zvědav, kolik dnes dorazí Olomouckých. Tipuju necelou stovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Stovka by byla hodně dobrá. Něco kolem stovky jich jezdí třeba na Spartu, a to o víkendu.

Reagovat
Kepy_FCB

Co Horde Zla včera? Bylo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to špatný. Ale čekal jsem víc.

Reagovat
skteel

Ty jsi byl na Horde zla ? Kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

teď máš pátek, můžou tady klidně přes noc pobejt plus tu mají alespoň tři soupeře na grilování klobásek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by se postavili Spartě a Slavii jen tak na jejich území.

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni si mohou počíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je právě důvod, proč se tu asi nebudou Hanáci moc dlouho zdržovat. Zvlášť slávisti na ně mají pifku.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bohemáci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ti nejsou moc aktivní. No ale mohl by někdo ty eneska z Olomouce provětrat.

Reagovat
smazaný uživatel

no, když jsem s nima bohužel jel onehdá do Ostravy, tak v Olomouci se mohli posrat, to tam museli pořešit fízlové..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se na ně určitě slezli všechni náckovští paraziti z okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to vidim na remky a tohle kolo začne aspon 5 remízami

Reagovat
j_mrazik

Konečně ty páteční večery... to to trvalo. Snad to diváci ocení. Stokrát lepší než pondělní 5. hodina.

Reagovat
clinger

pondělní termín byl zrušen?doufám že jo.fotbal se má hrát o víkendu nebo v pátek!

Reagovat
j_mrazik

Aha, tak jsem se špatně podíval. Poslední zápas se hraje v pondělí. Sice v půl 7, ale pořád pondělí.

Reagovat
clinger

ku.va.a pak že chtějí přilákat lidi do hledišť jak říkám,jedině u nás se hraje liga pravidelně v pondělí

Reagovat
j_mrazik

Já mám pocit, že to pondělí je kvůli ČT. Holt na víkend už mají asi něco zajímavějšího. Jinak já chápu, že ten prostor musí mezi ostatní sporty rozdělit nějak rozumně. I když mám pocit, že hokej dostává prostoru víc než cokoli ostatní.

Reagovat
clinger

tak určo je to kvůli čt.bohužel u nás mají přednost televizní diváci před těmi na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

tak extraliga má více zápasů a hraje se ve dnech úterý, pátek, neděle a ČT dává přenosy myslím pouze z jednoho (dvou ) těchto dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílají všech 52 kol v rámci pořadu Buly - hokej živě.

Reagovat
didosh

a ve čtvrtek to dával Nova Sport,ještě to tak je?(od nové sez.)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň na ty pondělky dávali zápasy, které nikoho nezajímají a na kterých bude mizivá účast diváků za každé situace. Ale ne, oni dávají na pondělí derby "S", Slovan se Spartou, Baník s Olomoucí apod.

Reagovat
clinger

přesně tak.pamatuji jak před 2 či 3 lety když byla Slavia na špici tak hrála víc jak půlku domácích zápasů v pondělí o derby ani nemluvit.už ani nepamatuju kdy se hrálo o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v sezóně 2005/2006. To derby na Letný.

Reagovat
clinger

to už je doba.pro mě zlatý novácký sobotní odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale bylo to na hovno, když jsem chodil pořádat na Spartu. Hrálo se od 14:25, ve 12:25 sraz, což znamenalo vstávat v deset. No a když člověk do čtyř pařil, tak to jsem pak nebyl moc svěží .

Reagovat
j_mrazik

To si dáš jedno dvě pivka a jsi zase na koni.

Od 8 večer v podstatě musíš začínat od znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybych tam šel jako fanoušek, tak by nebyl problém ani v nejmenším. Ale když tam jdeš jako žlutá vesta, tak pivo pít nemůžeš (nebo bys aspoň neměl). V tomhle to bývalo na prd.

Reagovat
j_mrazik

Jo takhle, ty jsi tam byl jak sťůart.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník už má pondělní termín "zarezervován" dobrý tři-čtyři roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Občas to tak vypadalo .

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme před dvěma lety hráli o titul, tak jsme měli hrát v Teplicích, měla to být neděle, v pondělí následovalo "velikonoční" pondělí. A díky tomu by přijelo mraky chacharů. Ale policie si řekla NE! A tak nám to přesunuli na to pondělí, údajně kvůli tomu, že v tu neděli měl být nějaký politický mítink a prý by policie nezvládla oboje akce Beztak nás v to pondělí přijelo asi 500.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte hrát o titul . Ale zrovna ve vašem případě je to jedno, vy můžete hrát i krajský přebor a stejně budete hrát nejčastěji v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, kolikrát nám dají pátek

Reagovat
soukup

protože se pondělní termín záměrně používá pro ty rizikový zápasy za účelem aby právě přišlo míň diváků, když hrál Baník loni v Brně, tak přišel návrh od policie na přesunutí na pondělí kvůli větší bezpečnosti a liga to schválila no a takhle se dělají ty pondělní výběry zápasů, doslova tam počítali v tom návrhu s tím, že tím pádem skoro nikdo z Ovy nebude moci dojet a policie tak bude mít leháro

Reagovat
smazaný uživatel

2. Bundesliga

Reagovat
clinger

jo to je vyjímka.ale je t druhá liga a tam se tuším hraje po 8 hodině.což je též na prd ale lepší než o 6

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je to v tom, že je víc lidí z práce zpátky doma (když nemaji noční, ale to už ty dvě hoďky neovlivní), horší je to pak v tom, že ty lidi půjdou později spát a výhra se nemůže oslavit...

(ale zase je kolem stadionů obvykle více lidí, takže není takový problém jít na stadion)

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal by se měl hrát v pátek v 22:00. Všichni mají dost času vrátit se z práce, dát si večeři, předfotbalové pětipívo+aperitiv. Po fotbale mají celou noc na oslavu výsledku. V sobotu můžou vyspávat a rehabilitovat a pak mají volnou neděli na rodinu, venčení psa, sekání trávy apod. A pro účastníky výjezdu je to také dobrý termín, jen budou asi muset okupovat cizí město až do ranních hodin .

Reagovat
j_mrazik

A ve 4 ráno vlakem domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 4 ráno se občas vracím, když se hraje od sedmi .

Reagovat
smazaný uživatel

ono stačí hrát třeba v Jablonci od sedmi večer a musíš tam bejt do rána druhého dne

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, jak mají fanoušci zařízený výjezd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba baníkovci tam jezdí furt vlakem, až teď na jaře po dlouhé době byl autobusový výjezd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pak nemůžou divit, že se domů jen tak nedostanou. Vlakové spojení do Liberce a Jablonce (z Prahy) je na draka. A autobusy se většinou nestíhají. Proto tam skoro všichni sparťani jezdí autem.

Reagovat
smazaný uživatel

ono celej sever čech je na draka, poslední bus ti jede v osm večer (SA) a pak prostě nic. Takhle jsem jednou běžel skoro přes celý Liberec, abych ten bus stihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze stadionu na Fíču je to tak na 15 minut pěšky.

Reagovat
smazaný uživatel

SA jezdí od nádraží

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už i z Fugnerky.

Reagovat
smazaný uživatel

to už nevím, teď na Jablonci jsem jel autem. Takže jsem nemusel přes Liberec apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to dlouho, co to zavedli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nemít auto, tak se z Plzně po fotbale dostanu domu taky jedině druhý den, protože mi poslední vlak jede v šest večer

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi Natural Born Pilsener?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, narodil jsem se dokonce v Jižních Čechách, teď to mám do Plzně zhruba 55km, ale teď budu kvůli škole na bytě, tak už dostupnost nebudu muset řešit

Reagovat
smazaný uživatel

takže se dá přiject, zachlastat a přespat u tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

nepravděpodobné, ten byt zařizoval kamarád a budem tam 4 (ikdyž je možný, že to bude na víkendy volný, to ještě nevim)

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, ono, když si to vemeš, tak třeba ze severu čech, z Plzně, z Brna se do Prahy nedostaneš, třeba kolem 10 večer, nedávno jsme hledali spoj a prostě nic. To je drsný, kór když se ČD vychloubaj, jak jezdí furt a často. Ano, přes den ale ve večerních hodinách je to echt zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Z Plzně v pět ráno vlakem. To je pohoda. Když natrefíš na dobrou hospodu a následně na nervavou nonstopku, tak jsi za vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nic jiného ti nezbyde, než tam bejt celou noc. Ale vem si, že tam hraje tvůj tým v pondělí, zápas skončí v osm večer, pak už ti nic nejede a co dál, v pondělí, kdy maj všechny kluby apod. zavřený a do nějakého zaplivaného nonstopu se ti nechce. V tomhle jsou ty pátky fajn, přijedeš, večer to skončí a ty můžeš jít zapařit na místní vidlácké disco

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nechce se ti do nonstopky? Tak nemáš jezdit na fotbal . Pokud to nezavání rvačkou (což je typické pro diskotéky), tak se dá pít skoro v každé nonstopce.

Reagovat
smazaný uživatel

nonstopy já moc nemusím. Takový echt pajzl na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já je také nevyhledávám, ale když je žízeň, tak jiná možnost není.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je, v pondělí ject autem a pít pak doma. Pátek-sobota zůstat na místě a "bavit" se

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jaký termín vymyslí pro 4. kolo. A snad bude pěkné počasí na koupání.

Reagovat
smazaný uživatel

sobota, od 18:00 a počasí kolem 26 stupňů by bylo ideál. A pak vzít veškeré ty nafukovací blbosti do sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se žije v Praze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a v pondělí většinou hrají favoriti na postup, třeba takový Frankfurt bude hrát hodně často takhle na začátek týdne

Reagovat
cubinho

Já myslím, že pondělky nejsou zrušené. V ptáek to bývá na Nova Sport (Bohemka-Slavia), v pondělí na ČT4 (Bolka-Jablonec)

Reagovat
j_mrazik

Už jsem si taky všimnul.

Reagovat
cubinho

Dukla-Sigma 1:2

Bohemka-Slavia 1:1

Baník-Teplice 0:0

Plzeň-Liberec 2:1

Slovácko-Příbram 2:0

Hradec-Žižkov 2:1

ČB-Sparta 0:1

Jablonec-Bolka 2:0

Reagovat
tnt03

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady , jedem SKS .

Reagovat
clinger

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Jablonec titul

Reagovat
božský John

Kurnik, proč nemůžem hrát v sobotu nebo v neděli? Člověk by na ligu nemusel čekat tak dlouho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla-Sigma 2:1

Bohemians-Slavia 0:0

Reagovat
božský John

Letos by mohla bejt liga hodně zajímavá. Hodně týmů bude hrát o titul (JBC,Plzeň,ACS) a hodně taky o záchranu (Viktorka,Slovácko,Příbram, možná Baník,když se nedaj dohromady a Budějky k tomu). Těšim se

Reagovat
božský John

Letos by mohla bejt liga hodně zajímavá. Hodně týmů bude hrát o titul (JBC,Plzeň,ACS) a hodně taky o záchranu (Viktorka,Slovácko,Příbram, možná Baník,když se nedaj dohromady a Budějky k tomu). Těšim se

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé, že nikde neslyším, že by měla hrát o záchranu Dukla. To jí všichni tolik věří?

Reagovat
smazaný uživatel

Na střed tabulky ano, mají docela kvalitní kádr, silného sponzora, jediné, co jim chybí jsou fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

už minulý rok převyšovali druhou ligu o parník. A přípravu měli taky dobrou...

Reagovat
božský John

Já jí osobně věřim. Maj fajnovej kádr, mohli by se motat kolem 9-12. :)

Reagovat
tnt03

Reagovat
jazzmaster

Pokud chce Sigma útočit na poháry, tak by tyhle zápasy měla vyhrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nám, Sigmákům, konečně dneska začne. Tuhle sezonu moc optimisticky nevidím, bod z Dukly by byl celkem pěkný začátek. Pokud budou 3, budu velmi mile překvapen. Tip 1:1, náš gól dá Petr.

Reagovat
jazzmaster

No uvidíme... Letos toho taky moc nečekám, ale právě proto by nás kluci mohli překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohli. Konec přípravy vypadal slibně. Ale poslední 2 sezony jsem vždy viděl daleko optimističtěji, než tu letošní. No snad se chytnou posily a někdo z mladých, minimálně Přikryl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stav tabulky na konci sezony: 1. Sparta / Plzeň

2. Plzeň / Sparta

3. Bohemka

4. Jablonec

5. Slavia

6. Teplice

7. Mladá Boleslav

8. Olomouc

9. Liberec

10. Ostrava

11. Dukla

12. Budějovice

13. Slovácko

14. Hradec

15. Příbram

16. Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemák?

Reagovat
Edgar Davids

Liberec devátej?

Reagovat
rufus

Neví někdo, kolik Sparťanů by mělo vyrazit v neděli do Budějic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nás nemá tušení...

Reagovat
rufus

Zajímá mě totiž, jestli bude kotel vyprodanej nebo ne. Chystám se tam jet a protože se lístky prodávají jenom u jejich stadionu, tak abych ještě lístek sehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký lístek se určitě sežene. Vyprodáno tam nebude. Ale nevím jakou kapacitu má ten sektor. Nicméně spíš vyprodáno nebude. Chtěl jsem taky jet, ale místo toho jedu do sparťanského státu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Ještě by nás kvůli nim nepustili přes hranice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tví příbuzný ?

Reagovat
centos

Ten se povedl

Reagovat
didosh

co tu chcou mrdky?už tak jich tu máme až,až!

Reagovat
rufus

Ten sektor hostů právě moc velkej není. V nejhorším případě to jistí nějaká vedlejší tribuna, ale tam nebude tolik zábavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak některé sektory jsou nafukovací .

Reagovat
didosh

kam jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě vyprodanej nebude, každej rok seženeš lístky do kotle v pohodě těsně před zápasem. Doufám, že přijede hodně lidí a bude atmosféra jako loni po třičtvrtě zápasu, než dali Budějky góla a hlavně snad vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju tak 30

Reagovat
Kenneth

Konecne je to tu, tesim se.

Reagovat
Losinho

Konečně to začíná

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0

Bohemians 1905 - Slavia Praha 2

Baník Ostrava - FK Teplice 0

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 1

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 1

FC Hradec Králové - Viktoria Žižkov 1

České Budějovice - Sparta Praha 02

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1

Reagovat
doNny

Dnes by mohlo být v Praze veselo, ale spíš to vidím na nudu

Reagovat
Losinho

Asi jo, bude chabá návštěva a v ulicích bude živo jen kvůli stovkám policajtů.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co se stávkuje letos?

Reagovat
Losinho

Za nic, žádnej bojkot neni, ale spousta lidí tam nejde z principu (bohemáci nechtěj Eden, slávisti nechtěj bejt hostujícími).

Reagovat
smazaný uživatel

jak malí

Reagovat
Kaká10

krása v pátek večer jít na Bohemku se Slávií jen skoda ze do edenu

Reagovat
didosh

Co ten Nikolas je opravdu tak dobrý?moc se na něj těším.... jo a kolik bude zhruba lidí?

Reagovat
didosh

Konečňééééééééééé,začíná nej,nej,nej,nej nejlepší liga světa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

123 pro okamzity navrat zbrojovky do 1.ligy

Reagovat
didosh

Ale letos to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim, ze jo.. uz se hafo tesim, hlavne na svanciho este prvni spiel proti opave

Reagovat
smazaný uživatel

hned první zápas a to s Opavou? Lepší začátek nemohl nastat

Reagovat
smazaný uživatel

no domaci.. zaciname v moste.. doufam ze dojede hafo opavaku

Reagovat
smazaný uživatel

Opava hraje doma s Ústím a vy hrajete v Mostě. Proč by se měli Opaváci tahat za vámi přes celou republiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

na vaše B-čko jsme dorazilli v neděli ráno 115ks

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted to bude este vic doufam jaky ma vubec ambice opava letos? je tam kadr na to hned postoupit?

Reagovat
doNny

o postupu se tu nebude mluvit ještě pár let. Z hlediska kvality kádru ani tak ne(současný má na střed tabulky v pohodě), ale z hlediska financí.

Reagovat
didosh

a viděl si toho Lamineho?ten prej bude časem hodně dobrý,říkal mě kámoš co dělá asistenta u 19ky

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel, nak sem ty pratelaky letos nevychytal..ale vypada to ze s nim renda pocita do zakladu. prvni mac uvidim az tu spartu.. nevis kde maj presne stadion?

Reagovat
didosh

to je haluz teď to hledám na netu!

Reagovat
smazaný uživatel

a nasel si

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Slovácko nehraje v pondělí ... jinak si myslím , že tabulka bude vypadat podobně jako minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru GL vyhraje Sparta. Spadnou Žižkov a Příbram.

Reagovat
didosh

taky si myslím že vyhraje Sparta,ty dva kluby by mohly sestoupit,hlavně ta Příbram,něco mi říká že Bohemka bude letos ještě víš+Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bohemce upřímně moc nevěřím. Podle mě je ztráta trenéra Hoftycha poznamená více než si možná připouštěli. Liberec má na víc než loňské 7. místo, ale na poháry to nevidím. Podle mě vyhraje Sparta, druhá bude Plzeň, třetí Jablonec, čtvrtá Mladá Boleslav a pátá Olomouc. Liberec by mohl být tak 6. Určitě se zvednou Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0

Bohemians 1905 - Slavia Praha 0

Baník Ostrava - FK Teplice 0

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 1

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 1

FC Hradec Králové - Viktoria Žižkov 1

České Budějovice - Sparta Praha 0

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1

Reagovat
sosna

Tomáš Přikryl je ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem jel na vyjezd do Liberce se SA. Koupil jsem si listek tam i zpet a jak rikas posledni jel ve 20h. Samozrejme jsem nemel sanci ho stihnout, kdyz se zapas zacal hrat od tusim 18h. No, nakonec jsem poprosil nejake padesatilete frajery a jel jsem autem s nimi ale hnus no, uvazoval jsem, ze odejdu v polovine druhe pule, ale nepustili by me, bylo to tam zamrizovane. Diky bohu za to do dneska, prisel bych o ten skvely obrat v poslednich 10 minutach. To jsou ale zazitky, ktere si u gauce nikdo nezazije no

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi Pří stoprocentní gólovce metr a půl před prázdnou brankou si trefil svoju vlastní nohu.

Reagovat
Radin

jn a ukázal, že je kopyto :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto není. Snad každý hráč takový moment zažije. Zamrzí když tím může rozhodnout zápas a je lehké ho odsoudit když je to jeho první šanca a on ju hned zahodí. Ale co. Míša taky nenastupoval kvůli tomu aby dával góly a zahodil jich tři prdele.

Reagovat
Radin

tak Varadiho znám z dřívějška,je to velkej bojovník,hodně vyhraje tvrdostí,ale že by to byl hračička se říct nedá.Doufám,že Přikryl ho vhodně doplní a on mu bude vyhrávat souboje :-).Nepočítám,že Přikryl bude hrát základ,i když na to už má..

Reagovat
JarousFCB

Nemá klid v koncovce... ten toho ještě zazdí !

Reagovat
Kenneth

Posila jak hrom.

Reagovat
Kepy_FCB

Brzy si zvyknete

Reagovat
Losinho

Krásnej začátek od sudích...Bohemce pískli neexistující ofsajd, nás připravili o penaltu...

Reagovat
Losinho

Zatim jsme lepší...chce to góla.

Reagovat
smazaný uživatel

koukame s bratrem na tu slavii a prej bratr: jdu na komp je to pekna nuda, a najednou padnou 2 goly hned ::biggrin:

Reagovat
FCSL

A hráčskou kariéru ukončil Horňák.

Reagovat
smazaný uživatel

no.. dyť horňák skončil ne?

Reagovat
Robbie

Horňák hrál minulou sezonu za Žatec a že by hrál nějak dobře se říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na Bazalech tutová 2 !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

,taky nevěřím, že by to byla nějaká sláva...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak docela tip roku

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

I přesto, že budou The plíce hrát tužku.

Reagovat
hodjohn

zase taková tutovka to není

Reagovat
JarousFCB

Tak dnes se ukáže, že současný kádr Baníku na ligu nemá ... Snad se to bude zavčasu řešit nic bůh s námi...... FCB-TPL 0:2 diváků 3 216

Reagovat
smazaný uživatel

To už byste byli druzí, včera se to samé ukázalo o slavii

Reagovat
JarousFCB

Nevím ten zápas jsem neviděl

Reagovat
Losinho

Další blb...

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

To tak možná ty. Podívej se na to reálně, je to něco málo přes dva roky co jste slavně otevřeli novej stadion, slavili titul... A teď? Na skóre svítí 2:0, ale pod nápisem domácí je napsaná Bohemka. Jenom s dorostencema se liga hrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen prejede Liberec 3:0 . Pokud se bude nadale prezentovat timhle fotbalem tak bych jim i tu obhajobu pral.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Losinho

Reagovat
didosh

myslím že to bude plichta

Reagovat
smazaný uživatel

(na neprohru Liberce je taky pěkný kurz, vzhledem k tomu, jak se jim na Štruncákách daří)

ale doufám, že to prokletí konečně zlomíme

Reagovat
didosh

tak jsem to trefil,dokonce jsem říkal že to bude 2:2!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak třeba se ostatní týmy chytnou za nos a začnou hrát taky pěkný fotbal (i když třeba Olmík, Jablonec i Sparta když mají chuť hrajou docela pěkně)

Reagovat
smazaný uživatel

Me hlavne stve jak u nas vsichni hrajou 4-5-1. Samozrejme je to dneska dalo by se rict nejpouzivanejsi rozestaveni , jenze u vyspelych tymu je to spis 4-3-3 s tim ze nekteri zaloznici hrajou hodne vysunute a presujou. Jenze u nas to jsou opravdu proste nakopavany mice na jednoho kolohnata vepredu s tim ze ho tam obcas jde nekdo podporit , ale takhle to nikdy pohlednej fotbal nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme taky 4 5 1 a nevidím v tom takový problém... Jde o to, jak se ty hráči doplňujou. 4 3 3 a 4 5 1 je skoro stejný jde jen o tom, že někdo si ty křídla napíše jako útočníky a někdo jako záložníky... Plzeň taky hraje 4 5 1

Reagovat
exse

Jestli Plzeň vyhraje o více než gól, tak koupím každýmu na eurofotbalu panáka

Reagovat
smazaný uživatel

Beru tě za slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude hodne drahy a je to vysoce pravdepodobny . Snad ty vsivaci nenasadej becko kvuli LM vsak ja zacatek sezony jen at makaj dvakrat tydne.

Reagovat
exse

Doufám že budou v plné síle, aby se nevymlouvali až prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 1,62 na Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

A dup 1:1

Reagovat
cubinho

Dobrá haluz Ale super, pro Baník hodně důležitý gól...třebaže je první v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva co je?

Reagovat
cubinho

Hm, tak jsem to zakřikl, ta obrana vypadá strašidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to bude zajímavé.

Reagovat
cubinho

To bude

Reagovat
Kepy_FCB

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jéééé?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný, ale fotbal vždycky začíná až po tom pošahaným nákopu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nákopy nějak ustáli a víc se kombinuje, zatím docelý hezký fotbal

Reagovat
JarousFCB

Sakra co se tam děje ? Nejde mi v praci zprovoznit tipovani 2.1 v takové minutě

Reagovat
cubinho

Co střela, to gól. teda sorry, Teplice vystřelil asi už třikrát.

Reagovat
JarousFCB

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě zaujal Krbeček tím, jak před každým výkopem dvakrát poskočí, připomíná mi nějakou kreslenou postavičku, ale už nevím kterou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník je parádní fotbal

Reagovat
cubinho

Peteru má každý rád

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že ironie..... jinak

Reagovat
cubinho

Samozřejmě, to snad ani nejde jinak pochopit, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

pěkně Krby

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud znáš mé jmíno?

Reagovat
Kepy_FCB

Myslel jsem Krbečka jak skočil do té přihrávky Mahmuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak taky jmenuju,ale pochopil jsem

Reagovat
cubinho

Můžu se zeptat, proč je kotel na středu protilehlé?

Reagovat
Kepy_FCB

protest- nevisí vlajky, všichni v černém, skladbu pokřiků slyšíš sám...

Reagovat
cubinho

Jojo, díky.

Reagovat
cubinho

3. protiútok, 3. gól (?)

Reagovat
Kepy_FCB

jooooooooooo Krautík

Reagovat
JarousFCB

Měla být ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jo

Reagovat
Kepy_FCB

až v Chebu byla viditelná!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak se budu muset asi omluvit Baníku za svoje tipérské nadání. Už jsem dneska prohrál 1200.-..... 3 tikety-3 prohry a vypadá to na 4 tiket v PRDELI.

Reagovat
Kepy_FCB

předčasné, zatím PŠT...

Reagovat
Kepy_FCB

vidiš vole

Reagovat
smazaný uživatel

Konec 5:5 uvidíte.

Reagovat
Kepy_FCB

Kepy_FCB22.07.2011 15:59 Obrana je zoufalá (Coufal) a závadná (Zawada) ale se Svěrkym je přestřílíme a budem vítězit 5:4 čí 4:3 atd

až na ty jména...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Však máš milion ze včerejška, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha jo no

Reagovat
Kepy_FCB

Co? Pochlub se...

Reagovat
smazaný uživatel

Ále to nestojí za řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kepy_FCB

krásnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to jsou góly, jeden lepší jak druhej

Reagovat
cubinho

Jak jsem říkal, příšerná obrana

Reagovat
JarousFCB

No Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Marko je kvalitný tréner, len potrebuje čas, ale výsledky jeho práce bude vidieť. A keby dostal ešte nejakú sumu na prestupy, tak by si to doplnil úplne po svojom. Škoda, že neostal v Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Marko je tragický trenér, jeho kecy se dobře poslouchají, ale jinak je to jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že pred médiá by chodiť nemal, ale mne sa jeho práca v Bystrici pozdávala... len nedostal čas, resp. sa ozval Baník a vedenie ho bez menšieho odporu pustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Rajtoral takhle to člověk trefí jednou za sezonu

Reagovat
Kenneth

3:3. No to mě poser.. Jedem Liberééc!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Bréza

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tu hru Plzně, tak se letos určitě při jejích zápasech nebudu nudit. Útok si hodně rozumí a dokáže soupeře zamknout, ale obrana katastrofální. Záloha taky postavená hlavně směr dopředu ...

A ještě si dovolím tvrdit, že jestli bude Plzeň hrát tohle harakiri celou sezonu, nejenže nezíská titul, ale mohla by skončit i mimo poháry.

Reagovat
Kepy_FCB

Nač v Plzni staví ten stadion když nezaplní ani tu tribunu...

Reagovat
JarousFCB

tak proto se nestaví v Ostravě...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to jsem si taky říkal. První zápas nových mistrů a nevyprodají staďák? Přitom je to v sobotu v podvečer, což znamená, že se dá po fotbalu jít krásně zakalit do hospy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň není fotbalová. Tam víc jak 7-8 000 nebude chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 7 - 8 by bylo pěkných. Jsem zvědav, kolik je tam dneska

Reagovat
Kepy_FCB

padá to padá dneska

Reagovat
smazaný uživatel

taková haluz... fůjtajbel.

Reagovat
smazaný uživatel

byla to haluz, ale Plzeň do vápna posílá těch balonů takovou spoustu, že tam občas něco spadnout prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dyt´ jo,radši oni .... ti mi nevadí. At´ klidně vyhrajou titul 3krát po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky Plzeň nevadí, ale radši bych viděl titul jinde, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt´ ho máš každý rok v PD ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to se snad nevylučuje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo, popravdě má Plzeň dneska velké štěstí. Libe je minimálně vyrovnaný soupeř.

Reagovat
JarousFCB

a je to tam

Reagovat
Kepy_FCB

a určitě ne poslední !

"naštěstí" se mi už do druhé půle nerozběhl přenos

Reagovat
JarousFCB

No a nejhorší je, že po tomhle výsledk use řekne, že to byla haluz a dál se nic nebudeš řešit ...

Reagovat
Kepy_FCB

Třeba jo - přivedou na hostovačku dalšího Dreksu

Reagovat
JarousFCB

Buď ten Světlík fakt vstoupí a něco se honem udělá nebo jdeme do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v tý Ostravě děje?

Reagovat
JarousFCB

Až na ty 3 góly Baníku je to očekávaný průběh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pak,že je liga nudná.

Reagovat
Kepy_FCB

4458 lidí na Bazalech

BLBOST!

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci! 2x se k nim odrazí míč a pak si myslej jací jsou mistři. Zatím jsme jasně lepší, druhej poločas je zmáčknem a dorazíme SLOVAN JEDEM....!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dreksa má být teda za rok nebo dva náhrada za Kučeru?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevíte někdo kde hraje ten Polák jak se o něm říkalo že je to naše velká stoperská naděje, tuším že by mu mělo být nějak kolem 21 let

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Polák z liberce ? byl dřív kapitánem náký juniorský repre možná to je on

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi on, díky

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera. Krása. No, to nám ta liga začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Miso Breznanik

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to je ten s tou 11kou tak je to šašek

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ironicky kvůli Baníku, nebo to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

mrkni na gól Liberce. Krásný hrozně těžký kop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se ty dnešní zápasy hodně líbí, jen jsem nevěděl jestli to myslíš vážně, nebo kvůli Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

A Libe a Libe a Líbejte nám prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vůbec nevypadá na tým, kterej trénuje Šilhavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tohle si mohl Horváth odpustit.

A sudí taky nemusel přerušovat hned

Reagovat
smazaný uživatel

Je nervní Bakoš mu sežral tuňáka.

Reagovat
JarousFCB

Snaží se Baník alespoň o nějaký tlak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne špatně se dostávají před branku Teplic úplně odešli oproti 1. poločasu.

Reagovat
JarousFCB

Si nepamatuju, kdy Baník někoho dostal pod tlak, když to potřeboval...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase třeba ten Adámik hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co? Už toho maj´ dost. A stejně jsem to věděl. A žádná omluva nebude,sakramenti.

Reagovat
JarousFCB

Na to, aby vyrovnali...

Reagovat
Kepy_FCB

Dreksa

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to Řezník, jestli myslíš tu spálenou šanci?

Reagovat
Kepy_FCB

důvěřuju komentáři.

Reagovat
smazaný uživatel

No komentátor na tipovani.cz zas říkal že to byl Řezník

Reagovat
Kepy_FCB

říkal Dreksa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak se zase opravil

Reagovat
smazaný uživatel

aaa Vácha nezklamal a opět začíná svoje závody o co nejvíc karet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je o kartu pozadu... snad to ještě dožene. Začínat hned se ztrátou...

Reagovat
Kepy_FCB

Děsím se toho co zase prohlásí na tiskovce nafrčenej magor Marko

Reagovat
JarousFCB

že to bola smola

Reagovat
smazaný uživatel

On za to nemůže, u nás se mu říkalo autista, protože si žije v tom svém světě a netuší co se děje kolem

Reagovat
Kepy_FCB

Ostuda jak Brno dostat od týmu vedeného Radou doma 4 fíky

Reagovat
JarousFCB

Sestupem Brna dostalo to přirovnání nový rozměr...

Reagovat
JarousFCB

Sestupem Brna dostalo to přirovnání nový rozměr...

Reagovat
smazaný uživatel

A bude hůř!!!!!!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Za týden v Olmíku tipuju 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rada je ale dobrý trenér ...

Reagovat
smazaný uživatel

3700 diváků na čerstvýho mistra. To na tom ještě nebudeme tak špatně...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Dnes jsem nemohl sledovat ani webový přenos, a očividně jsem o hodně přišel :(

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřek´.... přišel bys o nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Breznaník je v tomhle zápase velmi dobrý

Reagovat
Losinho

Čišovský redka.

Reagovat
smazaný uživatel

to Zelinka posral, nejdřív se tam zas předvede Vácha a kartu nedostane a hned na to Marián

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth vzal Brézu pěkně přes párky to mělo bejt za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

FC HK porazí žižkov!!!

Reagovat
homeles8

1:0, Dynamo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by ....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit chce hrát ofenzivně , tak to jsem na to dneska hodně zvědavej s čímpak na nás vyrukují

Reagovat
smazaný uživatel

To by našim borcům mohlo vyhovovat, hrát otevřený fotbal je lepší než betonovat. Mohli by se nám pěkně na tom širokém hřišti otevírat okénka do žižkovské obrany. Každopádně to je na GL (kde účel světí prostředky) sympatické a vyjádření, sám jsem na to zvědav, i když stihnu jen II. poločas ....

FC HK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu ani omylem nevěřim, že budou hrát otevřenej fotbal, nehráli ho pomalu ani ve druhý lize natož tady, přijeli bodovat a tomu podřídí taktiku, ale je to jen můj názor, snad se budu mýlit, ale pokud s náma budou hrát otevřenej fotbal tak dostanou, máme daleko vyspělejší a techničtější mužstvo, dneska bych se vsadil, že dá gól konečně Pája Černej , copak, že to nestíháš, seš na chalupě?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se už Pavlík Černý trefil, měli bychom všichni radost, včetně tatíka. A nestíhám proto, že jsem do 18.00 v rachotě.

Jináč si myslím, že to taky může být ze strany trenéra Půlpita zastírací manévr. No necháme se překvapit, hřiště bude mokřejší, to bude balón lítat, musí se na Vaclíka zkoušet už z dálky, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem na Vás +2,5 s kurzem asi 2,3 tak koukejte pořádně střílet Jinak já v Hradci studuji a nemám moc s kým chodit na fotbal, když běží třeba LM/EL, nechcete někdy zajít s Barym někam?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem jednou odpovídal, že se nebráním. Zkus mi napsat na email: bary72@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, ze v Budejovicich to zadna hitparada nebude, ale ty tri body musime urvat a chytnout se v lize hned ze startu. Co jsem videl vsude predbezne sestavy, tak to vypada, ze budou hrat ti sami jako ve ctvrtek. Trochu bych to obmenil, hrat musi vsichni, kadr je siroky. Jak je na tom Grajciar, uz je pripraven nastoupit? Kazdopadne jsem hlavne zvedavy jestli Chovanec ponecha stejnou stoperskou dvojici. Repku se Zapotocnym si pred sezonou tady pral snad kazdy vcetne mne. tak snad druhy jmenovany bude vic jistejsi nez proti Sarajevu a bude to vsechno ok.

Reagovat
smazaný uživatel

BUDĚJKY do toho !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska jim taky přeju .....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, Dynamu se přeje po celý rok, jenom dneska moc ne.

Reagovat
didosh

taky jim budu fandit!

Reagovat
Losinho

Dneska musí

Reagovat
Gryphonheart

Ambice jsou jednoduché - předvádět atraktivní fotbal, vyhrávat a přilákat maximum diváků na stadion. Umístění po mně nechtějte, výsledky za atraktivním fotbalem musí přijít,

Slovan mistr!

Reagovat
smazaný uživatel

hele nedávají někde Sparta vs České Budějovice někde na netu ??? :)

Reagovat
smazaný uživatel

www.tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

ta sparta neni nikde v TV? to u nikoho v programu nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 2, ted to zaclo.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni... TV bez Spartičky...

Reagovat
smazaný uživatel

prave sem si rikal

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se divim, ze uz druhy zapas bude delat dvojku Svenger a ne jeden z dvojice Zitka/Kamenar. Prekvapujici.

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeeeeee proč musí Hradec komentovat tenhle klaun?

Reagovat
Losinho

Po čtyřech minutách už jeli sparťani třikrát "jude Slavie". Wow...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pač to je jeden z jejich čtyř "chorálů"

Reagovat
Losinho

Kromě tohohle ještě vyvolávali Řepku a Blažka. Nevim, co je víc sprostý.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak tohle se ti povedlo

Reagovat
cubinho

Reagovat
didosh

jííííízda

Reagovat
didosh

je až zarážející že klub s nejpoč.fan.základnou nemá pořádné chorály,v originalitě chorálů patřijou spíš někam do středu,prostě oničem....

Reagovat
centos

Nejhloupější tábor ligy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

tábor?

Reagovat
centos

sebranka

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslim, ze je nekdo jiny...

Reagovat
centos

Ještě aby, že jo.

Reagovat
cubinho

Tupé sparťnaské mozky se už zase projevují

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem skoro zapomněl jak jsou ti Sparťani debilové. Naštěstí se hned sami připomněli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A znova. Ví vůbec rudí, s kým hrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Budějovice majou taky hvězdu ve znaku. Já bych jejich inteligenci nepřeceňoval. Ale třeba jim to do poločasu dojde. Vida, teďka zkoušíjou Baník. Oni se k tomu postupně propracujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Polští židi řvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, když lezou do prdele Widzewu Lodž a Stal Rzeszów.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom nekteri, par jich tam jednou v zivote jelo snad na turnaj, jinak je nevyznavame, zadne vlajky, zadne pokriky na jejich oslavu.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že všichni ale někteří aktivní fanoušci Sparty jezdí tam a na oplátku oni jezdí sem By se jim moc nelíbilo, kdyby slyšeli to, co dnes řve kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, ze nikoho takoveho neznam, s Polakama bych se paktovat nemohl

Reagovat
Losinho

To je asi takovej přechod od nás k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmi se na nikoho zapomenout

Reagovat
Losinho

Aha, tak proto jste si to dali hned na začátku.

Reagovat
Losinho

Lengyel škoda

Reagovat
cubinho

Budějky letos nebudou vůbec špatné. Tipuju je na klidný střed - cca 9. - 10. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řekl že Budějovice věříjou že se Spartou něco uhrajou a proto jim to docela jde.

Reagovat
Losinho

Ou Vacek...ať už z tý Sparty odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať zhnije někde ve třetí moldavské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán dal góla

Reagovat
slavik38

proč jste si ho nenechaly? loni vypadal celkem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to excelentní palič. Sice hodně rychlý, ale zbrklý. Do sestavy by se asi nedostal. Je tam Navrátil který je podobně rychlý a techničtější. Navíc tuším chtěl hrát někde poblíž domova, je někde z Vysokého Mýta, nebo někde z tama. Škoda ho, sice nedával moc gólů ale měl sem ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadá, není u vás nakonec jenom na hostování? Matně si pamatuju že když se vybíral Hradec, tak říkal že to bude mět poblíž domova a že se nemusí stěhovat až se bude vracet.

Reagovat
slavik38

nejsem hradečák, nijak extra je nesleduju ale viděl jsem ho v pár zápasech a nebyl špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajou se ti blbci válet.

Reagovat
Losinho

To byl gól asi stejně sympatickej jako celá Sparta.

Reagovat
Kenneth

Ten Hušek, to je antifotbalista. Sionko už má taky svý za sebou.

Reagovat
Kenneth

Neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol byl naprosto v poradku vztekat se budejovicti muzou nanejvys na leveho obrance, ktery nejdriv neuhlidal Sionka a hned vzapeti znemoznil svou lennosti offside Vacka

Reagovat
Losinho

Ale jo, byl v pořádku. Neříkám, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, radši se starej aby ti baníček nesestoupil

Reagovat
smazaný uživatel

co on má společného s Baníkem?

Reagovat
Losinho

Jo, budu

Reagovat
cubinho

Reagovat
centos

těsně vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

Koko... se najdou vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na nem prislo nesympatickyho?

Reagovat
Kenneth

Nic, Slávka dostává na prdel a Losinho to nějak neunáší, tak se musí vyblít aspon na rivala.

Reagovat
Losinho

To víš že jo, ty odborníku.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Prostě gól, kterej padne ze situace, kdy 1-2 hráči soupeře leží na zemi, z toho 1 po evidentním faulu. Vím, že dneska už je normální hrát dál, ale prostě se mi to nelíbí. To samý jako dala loni Plzeň v Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova jsou pravidla a pokud rozhodci neodpiska faul, tak by byla blbost hrace, kdyby zakopl mic. Stejne to udelal Skoda a taky byl gol.

Reagovat
Losinho

Jj, vždyť nahoře píšu, že podle pravidel je to správně. Ale prostě mi to přijde nenormální - vidět, že hráč, kterýho jsem fauloval, leží na zemi a pokračovat ve hře...což byl tady myslim případ Vacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim takovej klasickej budejovicko-spartanskej boj..ale nemuzu si pomoct,ale Repa se Zapotocnym mi prijdou nejisty..

Leo neni videt,Husek se po dobrym zapase vraci k huskovinam..

Matejovsky,Vidlicka,Pamic,Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce stoperske dvojice neni se cemu moc divit, spolu v priprave toho moc nenahrali. Ted zpetne se divim, ze hral hlavne Brabec, kdyz ted je na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kamil Vacek na hristi, my horime v hledisti" jeste, ze mu to tam padlo. Jeste jednoho pridat a bude to v pohode.

Reagovat
Losinho

Dneska je zase výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Matějovský žlutá...

Reagovat
cubinho

Takže ji nedostal? Když přijde tým s takovým zpožděním do druhého poločasu, je za to zodpovědný kapitán, který by měl dostat žlutou kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem to zhruba od 20.minuty je to takovy klasicky match v Budejicich takze neni se cemu divit...Vacek ma svetle momenty jinak je to takovy vselijaky Ale hlavne ze vedeme a verim ze ve druhe puli pridame nejaky uklidnovak...Jinak pro Lamparda ktery se ptal na Svengera ... Jde o to ze Kamenar nema vyrizene pry nejake papiry a Svenger se jevil nejlepe v priprave po Jardovi pry...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uklidnoval prisel brzy vyborne

Reagovat
Ligter

Zápotočný krásně nahrál.

Reagovat
Losinho

A je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve zacina

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

troska komplikace no

Reagovat
Ligter

Reagovat
Losinho

Ondrášek

Reagovat
Ligter

Krásná hlavička.

Reagovat
Losinho

A zase Vacek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Libor a jeste lepe Vaca

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem Vacku a hodně štěstí, českou ligu jsi už přerostl. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni ty pablbe z Dolní Dobrouče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Parada LEO

Reagovat
cubinho

Gólů padá hoodně, to je dobře

Reagovat
vocasisko

nebyla ta zeď náhodou v offsidu, když bránila brankáři ve výhledu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Zatím 25 gólů za 7 zápasů. Kdo by to byl čekal, takovou úrodu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli prestižní turnaj CEE Cup pro profesionální hráče do devatenácti let pro region střední a východní Evropy. Ve včerejším finále ve vršovickém Ďolíčku porazili Levski Sofia 1:0 gólem záložníka Jana Mižiče. Turnaje, který probíhal na hřištích Sparty na Strahově, v Satalicích a v Ďolíčku, se zúčastnily celky jako Sparta, Bohemians 1905, Slovácko, RNK Split, FC Brasov, NK Krško či Slovan Bratislava.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Taky moc pěkný úspěch. Na svou mládežnickou minulost mám taky hezký vzpomínky. Před několita lety, když jsem hrál ještě ze Boleslav, jsme vyhráli Mistrovství ČR, kde hráli nejlepší celky republiky (MB, Slavia, Sparta, Zlín, Brno, Baník). Finále jsme hráli s Baníkem, prohrávali jsme 2:0 a otočili jsme to na 3:2, když jsme dali víteznej gól 12 vteřin před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý. Takovej úspěch mám ze školního turnaje, kdy naše třída porazila ve finále jinou třídu, vysoce favorizovanou pač za ní hráli junioři Zelinka Karel a další tehdejší junioři Slavie a Sparty. Do teď nechápu, jak se nám to podařilo

Reagovat
smazaný uživatel

To je pak zážitek no, na ty doby se pěkně vzpomíná

Reagovat
smazaný uživatel

i na ty trojky z mravu

Reagovat
didosh

Taky se mi stalo

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráči do devatenácti let, co neměli na to jet s repre nebo nehrají za A týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak je to pro ně úspěch a pro ty kluky zážitek...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, jenom doplňuji, aby tu někdo nežil v omylu, že Boleslav má nejlepší mládež nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

Naznačil jsme tím snad něco? Vůbec jsem nic takového nenapsal ani nenaznačil, nevim kde jsi to vzal. A příspěvkem níže jsem ti vysvětlil, kdo tam hrál. Tu zprávu jsem sem hodil, protože i dost kluků znám osobně a jsem rád, že udělali ten úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve si něco zjisti. Z 95% tam hráli hráči, kterým je 17 let. Hodně jich je 16letých a třeba z MB jen pár 18letých, zbytek 16/17 let, takže ti těžko pojedou na ME - U19.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dejme tomu, že pár jsou 2 dvěma je 18 a je to 5%. Takže jeden hráč je 2,5% 95/2,5 = 38 hráčů...40 hráčů docela nabušenej kádr (Když se navážet, tak pořádně prosím)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FK Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav

Oba týmy mají za sebou nepovedené zápasy v předkole Evropské ligy, a tak se dá očekávát, že dnes budou chtít najít ztracené sebevědomí. Osobně čekám ofenzivní zápas z obou stran, a že padnou více jak 3 branky.

Tip na výsledek: 2:2

Reagovat
rufus

Včera byla v Budějicích slušná atmosféra. Přes 6 000 diváků, fandil náš kotel a zapojovali se slušně i domácí. I když nápady našeho kotle nebyly moc různorodý.. Dávat asi 50x za zápas Jude Slavie opravdu inteligentně nevyzní. A fotbal byl pohledný z obou stran. Oba dva týmy se snažily útočit a hrát po zemi a až na několik nepřesností se hrálo v poměrně slušným tempu, zvlášť když se jednalo teprve o první ligový kolo.

Ze Sparty byli nejlepší Matějovský, Vacek a Kweuke. Matějovský má na začátku sezonu formu a když bude pokračovat v podobných výkonech delší dobu, tak konečně najdeme ideálního tvůrce hry. Naopak se vůbec nedařilo Juharovi, pokazil snad polovinu přihrávek.. Hušek taky nehrál dobře, zajímá mě, jak se bude situace na DM řešit, celou sezonu s dvojicí Hušek a Abena odehrát nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají Budějovice nějaký support? :))

Reagovat
rufus

Ta protilehlá a za bránou blíž našemu kotli fandili docela slušně. Taky tam bylo hodně sparťanů.

Ale jejich kotel sem neslyšel skoro vůbec. Zaplněnej byl tak ze tří čtvrtin, ale fandila tam asi čtvrtka lidí z kotle a to jen zhruba v desetiminutových intervalech.

Reagovat
didosh

tak viděl jesm tam dva borce s bubnem a dva s vlajkou,4člený kotel prostě neni kotel,to i u nás na vesnici je tu asi 10 lidí co fandí....

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí ještě nehrál špatně za Spartu...

Reagovat
rufus

První gól asi platit neměl, z výhody Budějovic se stala nevýhoda a skončilo to brankou. Jinak pískal na obě dvě strany stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on zrovna ten první gól je docela důležitej...

Reagovat
rufus

To sice je, ale dali jsme ještě další 3, takže je vysoký předpoklad, že bysme vyhráli i bez toho prvního gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no první gól je důležitej, hlavně když ho dá favorit... Když to pak druhý tým musí otevřít tak se líp přidájí další. Kdyby pomohl u čtvrtýho tak asi nic neříkám, ale první je zlomovej. Všechny týmy si přejou dát brzo první gól, hlavně proti slabšímu soupeři.

Reagovat
rufus

To už můžeme jen spekulovat, jak by to dopadlo. Budějovice včera hrály stejný fotbal před i po tom prvním inkasovaným gólu, obranu víc neotevřely. Stojím si za tím, že by Sparta včera ty 3 góly dala i tak a výhře by to nezabránilo. I proti Sarajevu padlo hodně gólů, o důvod víc, proč si myslet, že by to Sparta zvládla.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela urážka Budějovic srovnávat je se Sarajevem. Ten tým je poloamatérský a polovina hráčů tam jde na trénink až po práci. I Plíšek říkal, že je to srovnatelný zázemí s druhou ligou u nás...

Reagovat
Kenneth

Ten 1. gol byl regulérní tak nevím co zkoušíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko dnes 1 ne? Než buzici s Bolky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska na Jablonec 3800 lidí a mistr skončí kolo s nejnižší návštěvou

Reagovat
smazaný uživatel

3800 v Jabku? Ses posral? Tipuju 2890.

Reagovat
ondrasch77

je pondělí, hnusně, hnedka po práci a navíc to dávaj v bedně....3.000 (vč. permanentkářů) je strop...

Reagovat
smazaný uživatel

bodejt´ .... Vosic je asi místní fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen přeju Plzni to poslední místo

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám z okna, že tu poprvé za x dní svítí sluníčko, tak třeba lidi vyrazí Průměrnou návštěvnost máme 3653, tak to nemusí být nereálný

Reagovat
smazaný uživatel

tolik? Nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni jsme měli snad poprvé vyprodáno... Tohle je podle deníku sport, na efotbalu jsme myslím měli přes ty 3800

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
božský John

Něměli jsme vyprodáno ani jednou.

Na Spartu scházelo asi 150-200 lidí

Naposled bylo vyprodáno co pamatuju, tak 07/08 na Slávii, když se vracel Šmicer a bučelo se na Tavarese

Reagovat
smazaný uživatel

dobře. Jak to vidíš neskaj. ?

Reagovat
božský John

Co se týče diváků?

No, teďka před hodinou poprvý od čtvrtka vylezlo sluníčko, je docela teplo, takže přes 3500 by mělo bejt ( já samozřejmě jdu, sice to je hned po práci, ale my děcka máme prázdniny, tak zas příjde víc mladejch)

Co se týče výsledku, tak jsem Boleslav viděl na Kypru a tam hráli na hovno (ten Kulič na křídle ) a nás jsem proti Alkmaaru viděl taky (mrzí mě, že jsem nemohl kvůli penězům jet, zasraná cestovka) a proti Holanďanům jsme hráli docela dobře, takže bychom měli vyhrát

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
božský John

Kulič na křídle=5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na diváky seru...tam je dycky nuda,ale herně. Já dal už na poločas 1. Tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth hrát nebude

Reagovat
božský John

Za nás nebude hrát Jarolím,takže fifty fifty...Ondra Vaněk ho zastoupí

Těsim se na klobásu jak malej

Reagovat
smazaný uživatel

... ta je prý nej na Julisce.

Reagovat
božský John

To sice nevim, ale u nás mi chutná a jsem s ňou spokojenej

Na Julisku tim pádem asi taky pojedu

Reagovat
smazaný uživatel

To u nás na Baníku je na hovno,ale ve Frýdku máme taky dobrou. A nejhorší shit je na Sprtě. Což se dá očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem slyšel, že na Baníku ani klobásy neprodávaj

...no a Sparta to je extrém - klobása v rohlíku (pokud se pořadatelé rozhodnou dát k hostům stánem s občerstvením)

Reagovat
smazaný uživatel

Praha,Sparta a na fotbale žrádlo na prd,pivo hnus,diváci škaredí... za co chcou ty tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

no, gambrinus+kelímek v drtivé většině nedopadne dobře a je jedno kde ho točí

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.

Reagovat
Kenneth

Hlavně ty si pán, včera si to potvrdil tím trapasem.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prý v Litvínově před zimákem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlasatel kecal no

Reagovat
smazaný uživatel

tak 3120 no

Reagovat
smazaný uživatel

o 600 míň jak mistr není tak špatná návštěva a to, že Krleš neumí zkousnout sobotní ostudu není můj problém

Reagovat
smazaný uživatel

z tohodle hlediska ne, ale z hlediska že bylo víc lidí na Dukle...

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo po postupu a myslim, že Trevor říkal, že tam tolik nebylo. Prej tak 2500 a navíc jich hrozně moc šlo zadarmo, tak jak to počítali? Kdybychom si každý zápas hlásili o 1000 diváků víc, tak na tom taky nejsme tak špatně... 4120 už nevypadá tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

když v Plzni pouštěli zadarmo děti a ženský na nekrytou tribunu, tak se obvykle hlásil jenom počet platících diváků

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle nevim jak to přesně je, alespoň tam ty lidi jsou. Jenom říkám, že ta hlášená návštěva v mnoha týmech neodpovídá reálný a to třeba o 1000 i víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že jsi mimo mísu s tém názorem,že jsem nasraný na sobotu. Měl sem vsazenou čistou 2. Jen mně mrzí ta naše GL. Až začne to pravé ořechové ( PL,PD....) tak se na GL nebudu vůbec dívat.

Reagovat
sosna

Už aby to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Užíj si televizní fotbal. Já názory těchle lidí ani neberu... U nás nejsou peníze tak půjdu fandit cizím a třeba od 15ti bude srdcař nějakýho zahraničního klubu a když dá bůh, tak se tam 2x za život podívám. Vybral jsem si je hodem mincí nebo podobným stylem, ale budu se na forech do krve hádat, jak je MŮJ tým úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hm beru tvůj názor,ale vůbec mně neznáš. Jezdil sem na "svůj" tým 18 let a leccos zažil,takže je těžko ti něco vysvětlovat v tomto směru . Na to přijdeš sám. Hlavně at´ ted´ vyhraje 19´-ka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na ně vsazeno, mohli by vyhrát... Jenom nechápu proč zanevřeš na ligu, když je v největším rozkvětu. Loni padlo nejvíc gólů za X let a ani v evropském měřítku, jsme na tom nebyli tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho nechme . Kurňa ti naši jsou zatim lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Toš jsem byl v pátek na Dukle a musím říct, že už tam nikdy nepojedu. Katastrofální stadion, bídná atmosféra, nulová organizace, navíc ještě nudnej fotbal...

Otevřená byla jenom jedna pokladna, takže se vytvořila obrovská fronta, naštěstí pak otevřeli jakousi bránu a pustili všechny zadarmo. Nevím jak teda spočítali diváky, 3857 mi každopádně přijde dost nadsazené číslo...

Pořadatele nabrali asi v bohnicích, protože polovina z nich byli nějací uslintaní blbouni, co nám ani nedokázali říct, kde je nějakej fanshop (kamoš chtěl na památku šálu), nakonec jsme zjistili, že žádnej otevřenej není...

Fronta na pivo byla taky extrémní, navíc Gambrihnus 10 nelze pivem nazývat...

Když se dukláckej minikotel rozhodl zviditelnit naházením konfet na hřiště, mladí kluci co tam byli od toho, se na ně jen dívali, pak je nakonec odklízel nějakej fotograf, navíc rozhodčí musel přerušit hru...

A samotnej fotbal? Bída a utrpení... Dukla hrála hodně zezadu a vepředu postrádala kvalitu. Sigmu jsem sledoval přednostně a její výkon mě zklamal. Krajní útočníci se do hry zapojovali minimálně, Varadi je s balonem navíc pomalej, o té tutovce ani nemluvím... Do presinku se taky nikomu moc nechtělo. Záložníci nedokázali vymyslet jedinou překvapivou přihrávku. Krajní obránci se nechávali obejít jak malí kluci. Když mohla jít Sigma do brejku, šla tak maximálně ve 4 hráčích, ostatní se jen dívali. Drobisz při jediné vážnější střele míč vyrazil divoce před sebe, měl aspoň pár dobrejch výběhů. Mezi jednotlivýma řadama byly strašně velky mezery. Z 20 standartek se ani jednou nedostali pořádně k hlavičce na bránu. Jestli s tím Psotka něco neudělá, poháry to nebudou ani letos. Dobrej výkon podali snad jenom oba stopeři, Rossi a Schulmeister.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, takže druhé kolo s Baníkem opět lístky na jméno. Nedá se nic dělat, něco jsme minule slíbili, takže i bez fanoušků Sigmy. Po dlouhých 8 letech uvidím Sigmu doma v televizi, aspoň nějaká změna. Ale je to škoda, tenhle zápas kdysi míval slušnou kulisu zásluhou obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

proc je na fotce zrovna ten ušatej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Plzeň

Reagovat
fabec1222

Co je to v Jablonci za č****a s tou trubkou?Bych mu s tim zatroubil do ucha

Reagovat
smazaný uživatel

syndrom vuvuzela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je HNUS ten fotbal... a ta návštěva . Vosic to je kulisa? Běž do prdele

Reagovat
fabec1222

jn,tou trubkou bych mu rozbil držku nejradší.

Reagovat
smazaný uživatel

čurák zasranej ten vosič fakt... o celých 600 diváků míň než v 6x větší Plzni... Zrušil bych náš klub. Jinak ty jsi fanda Baníku že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno čí jsem fanda,ale pro mně je (mněl by být) Jablonec jeden ze 3 nej klubů v ČR. A podle toho co hráli za hnus tak pak nevím no. Ale je to taky tím,že jsem už delší dobu zanevřel na GL,takže nadávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to jako jo... Dobře jestli je Jablonec 3. v republice, pak Boleslav je kádrem 4. a když přijede bránit s těma stoperama vysokýma, tak naše hra na křídla nemá takovou šanci. Měli jsme 12 rohů, to ukazuje docela dost převahu, akorát Lafata na takovýho Rolka nemá šanci přehlavičkovat a když jsou zatažený, tak ho neobehraje ani rychlostně. Ale když jsi zanevřel, tak klidně jdi "fandit" Chelsea přes TV, my to nějak přežijeme...Jinak kdybych porovnal naší 0:0 s 0:0 třeba Dukly nebo Olomouce, co taky údajně hraje krásný fotbal, tak tam rozdíl vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Hej trevor,jediné plus z té kopané je,že tam svítí oskar,takže snad bude zitra odpo tady na východě taky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

No holt toto je obrázek naší ligy . A to jsou týmy z horní poloviny tabely

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska nám neseděl soupěř a výkon takovej bezkrevnej. Nechápu proč Franta nevyzkouší toho Murise. Jinak jsem nic jinýho ani nečekal, když druhý tým, který chce hrát o poháry a možná i o titul si přijede bránit remízu a celej zápas čeká jenom na brejky... A poprosím toho smutňáka nade mnou, co si tu povídá seám se sebou poslední příspěvky, aby nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele