FORTUNA:LIGA - souhrn 5. kola: Slavia znovu bez problémů

27.08.2022, 17:56, aktualizováno 28.08.2022, 20:54
Komentáře a souhrny
Plzeň nakonec přetlačila České Budějovice a posunula se na první místo FORTUNA:LIGY, než se před ní vrátila Slavia. To Spartě se totéž proti Bohemians nepodařilo a její vítězná série končí. Další zaváhání si připisuje Baník Ostrava, jenž si rozdělil body s Jabloncem. Mladá Boleslav naopak konečně zabrala, vyšlápla si na Pardubice.

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 0:4

28.08.2022 19:00

Góly: 19. Stanislav Tecl, 28. David Douděra, 36. Jiří Texl (vl.), 75. Christ Tiehi

Únava? Ani náhodou. Slávisté měli v nohách těžké střetnutí v Evropské konferenční lize, přesto v Brně hýřili aktivitou a zpět do Vršovic si odvezli jasné vítězství. Sešívaní o svém úspěchu rozhodli již v první půli, v níž nasázeli tři branky. Po změně stran sice zápas dohrávali bez vyloučeného spoluhráče, přesto přidali ještě jeden přesný zásah.

Po hattricku proti Pardubicím se znovu dařilo Stanislavu Teclovi. Jindy odepisovaný útočník vstřelil jeden gól sám, u dalšího si připsal asistenci. Zásadní podíl na dvou trefách měl také levý bek Oscar.

Po čtvrteční bitvě s polským Rakówem učinil kouč slávistů Trpišovský rovnou šest změn v sestavě. Do středu obrany se místo Eduarda Santose postavil Kačaraba, David Jurásek uvolnil na levé straně defenzivy místo pro Oscara. Odpočívající Holeše s Traorém nahradili ve středu pole Tiéhi a Hromada, křídelníka Usora zastoupil Olayinka a pod hrotem namísto Ševčíka operoval Provod.

Poté, co Zbrojovka minulé kolo nehrála, neboť její střet s Plzní byl na žádost Západočechů odložen, došlo v základní jedenáctce domácích k jediné úpravě, když Alliho na křídle nahradil Hladík. A právě on připravil v 16. minutě palebnou pozici pro Texla, který nicméně v pokutovém území pálil příliš vysoko.

Poté už začala řádit Slavia. Dvě minuty po pokusu od Texla dostal míč na levé straně Oscar, jenž v souboji přetlačil Hladíka a zaměstnal Berkovce. Gólman Brňanů vyrazil neposlušný míč pouze před sebe, kde číhal na příležitost Tecl. Zkušený forvard přelstil dezorientované zadáky a z dorážky poslal Pražany do vedení.

Ve 27. minutě se sešívaným podařilo navýšit náskok. Tecl si vyměnil post s Douděrou a od pravé autové čáry poslal balón do pokutového území, kde číhal právě pravý bek hostů. Douděra si vzpomněl na střelecky plodné jaro ještě v dresu Mladé Boleslavi, odpoutal se od Šurala a hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal Berkovcovi šanci.

Za dalších devět minut se Trpišovského družina radovala potřetí. Protiútok Slavie táhl Oscar, jenž nechtěl být sobcem a snažil se přihrát Olayinkovi. V cestě však stál Texl, který ale nešťastně poslal míč do vlastní svatyně. Zaplněný stadion na Srbské viděl gólově plodný poločas, branky by ovšem většina diváků raději viděla na druhém konci hřiště.

Jistou naději dal Zbrojovce úvod druhé půle. Střídající Alli si vykoledoval faul na Ousouovi, načež se zdálo, že se tým rozhodčích spokojí se žlutou kartou pro stopera hostů. Po intervenci arbitrů u videa však šokovaný Ousou viděl kartu červené barvy, byť Alliho zjevně nezastavil ve velké příležitosti, balón zjevně mířil do zámezí a navíc se celý incident odehrál na kraji hrací plochy.

Buď jak buď, Slavia dohrávala duel v deseti. Moc ji to ovšem netrápilo. Čtvrthodiny před koncem dokázal důrazný Schranz přihrát před bránu, kam si naběhl Tiéhi, jenž míč napálil pod břevno a upravil na konečných 0:4.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 1:0

28.08.2022 16:00

Góly: 53. Petr Kodeš

Hradec Králové v utkání pátého kola Fortuna ligy porazil Sigmu Olomouc 1:0. Votroci využili přesilovou hru po vyloučení Lukáše Vraštila, když se po změně stran trefil Petr Kodeš. Hanáci se tak ze hry neprosadili již ve čtvrtém utkání v řadě a v tabulce se propadli jen těsně nad barážové příčky.

Hradec v posledním zápase za pomoci skvělých výkonů Daniela Vašulína a Adama Vlkanovy urval tři body na stadionu Bohemians, přičemž Klokani do té doby zažívali skvělý vstup do sezony. Sigma naopak prohrála poslední tři ligové duely a vstřelila během nich pouze jednu branku, proti favoritovi z východu Čech tak mohla pouze překvapit.

Svěřenci Václava Jílka začali zápas aktivně a měli převahu s míčem u nohy. Tu ale nedokázali přetavit v brankové příležitosti, i ve 21. minutě tak diváci stále čekali na střelu na bránu. První pořádné zakončení přišlo až ve 27. minutě. Gólman Michal Reichl podběhl centrovaný míč, ale Antonín Růsek následně pálil pouze do břevna hradecké branky. Ve 42. minutě následně Hanákům hodně zkomplikoval život Vraštil. Olomoucký stoper předvedl nevybíravý zákrok a zamířil do útrob stadionu předčasně.

V 53. minutě ukázal svou ohromnou kvalitu Vlkanova. Domácí kapitán po své individuální akci naservíroval míč skrze vápno pro Kodeše a ten propálil gólmana Jakuba Trefila. O pár minut později se mohl na střeleckou listinu zapsat i Filip Kubala. Proti jeho střele k pravé tyči ale vytáhl skvělý zákrok Trefil. Další šanci připravil opět Vlkanova. Skvělou přihrávku ale nedokázal na malém vápně zužitkovat host ze Sparty Matěj Ryneš. V 76. minutě se mohla Sigma i v oslabení dočkat vyrovnání. Po přihrávce Jakuba Matouška ale před prázdnou brankou selhal Růsek.

Překvapení se nekonalo a favorizovaný Hradec si vítězstvím obstaral další tři body do ligové tabulky. O to samé se pokusí 31. srpna, kdy bude v Mladé Boleslavi tentokrát hrát jako host. Sigma bude téhož dne opět v roli outsidera proti Slovanu Liberec.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:2

28.08.2022 16:00

Góly: 64. Ondřej Mihálik (pen.) - 45. Theodor Gebre Selassie, 50. Mick van Buren

Slovan Liberec v pátém kole Fortuna ligy ustál souboj s favorizovaným Slováckem a dokázal na jeho stadionu zvítězit 2:1. Na hřišti moravského soupeře uspěl naplno v ligovém utkání poprvé od listopadu 2018 a neměl to snadné ani během početní převahy, kterou způsobil faulem v závěru prvního poločasu Vlastimil Daníček. Rozdílovou, a svou pátou branku v sezoně, vstřelil Mick van Buren.

Liberec po prohře s Pardubicemi ztratil nešťastně dva body v závěru i s Českými Budějovicemi. Na Slovácku se mu dlouhodobě nedařilo, Martin Svědík navíc proti Liberci na domácím stadionu nikdy neprohrál. Moravané se naopak nacházeli ve velmi dobrém rozpoložení, v tabulce měli osm bodů a o pár dní dříve se jim povedlo ve Švédsku zdárně dotáhnout cestu do základní skupiny Konferenční ligy.

První větší šance se dostavila po rohovém kopu, když se balon odrazem dostal k Daníčkovi, jenž překvapený nezvládl trefit bránu. Na druhé straně hřiště se na konci standardní situace objevil Theodor Gebre Selassie a byl úspěšnější, když uklízel míč do sítě. Závěr poločasu nabídl ještě jednu důležitou událost. Daníček si v pozici posledního hráče pomohl rukama při zastavení Jana Matouška a musel jít do šaten o něco dříve než jeho spoluhráči.

Domácí se snažili i přes početní nevýhodu držet útočné pozice, brzy ale na ofenzivní choutky doplatili, jelikož pustili soupeře do protiútoku v přečíslení. Gólman Filip Nguyen sice dokázal zastavit pokus Christiana Frýdka, u dorážky však nechyběl van Buren, který akci úspěšně zakončil. Tímto se obraz hry nicméně příliš nezměnil a brankáři na obou stranách měli spoustu práce. Šichta Oliviera Vliegena se navíc zkomplikovala pokutovým kopem, jemuž musel čelit v 64. minutě. Z puntíku se úspěšně trefil Ondřej Mihálik. Závěrečný tlak domácím nevyšel a nastřelená tyč byla vrcholem jejich snažení.

Liberec protrhl šňůru nepříznivých výsledků a na Slovácku zvítězil. Další zápas jej čeká 31. srpna v Olomouci, svěřenci trenéra Svědíka se ve stejný den střetnou s Plzní.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 1:1

27.08.2022 19:00

Góly: 53. Tomáš Čvančara - 10. Petr Hronek

Solidně zaplněná Letná hnala sparťany vstříc vítězství v malém pražském derby proti Bohemians. Domácím však nevyšel vstup do utkání a jejich následný nápor vedl pouze k vyrovnání. Sparta se po dělbě bodů posunula do čela tabulky, avšak musí čekat na výsledek nedělního zápasu Slavie v Brně.

Šance si jako první připisovali Klokani. Ve druhé minutě hledal Hronek centrem Puškáče, jenž v tísni hlavičkoval nepřesně. O osm minut později už nicméně spolupráce obou fotbalistů rezultovala ve vedoucí gól. Puškáč si vzal míč po dlouhém nákopu a předal jej Hronkovi. Ten se přes Pavelku uvolnil ke střele, do které se bránící středopolař ještě stihl položit. Ránu ovšem nezastavil, naopak ji nešťastně tečoval, načež balón přeletěl padajícího brankáře Sparty Holce.

Vyrovnat hodlal za deset minut debutant v sestavě Letenských Jankto, jehož pasem oslovil Sadílek. Levonohému reprezentantovi ale nesedl volej a gólman Bohemians Valeš si tak připsal snadný zákrok. To Holec se na druhé straně pořádně zapotil ve 27. minutě. Nejprve zlikvidoval nebezpečnou střelu Berana a následnou dorážku Kovaříka vytáhl na břevno.

Domácím dělali brejky protivníka velké starosti a jeden z nich tak raději za cenu faulu hned v samém počátku zastavil Sørensen. Dánský zadák mohl být každopádně rád, že neviděl červenou kartu. Po půlhodině hry už konečně pořádně zahrozila také Sparta. Čvančara v pokutovém území připravil palebnou pozici pro Daňka, jehož projektil tečoval jeden z bránících hráčů na tyč svatyně Vršovických.

Po změně stran se převaha Letenských projevovala také v počtu příležitostí. Hned tu první domácí taky zužitkovali. Střelu Daňka osm minut po změně stran ještě zastavil Křapka, k dorážce se nicméně rychle natlačil Čvančara, jenž poslal míč za Valešova záda - 1:1. Vzápětí si ovšem sparťané zhluboka oddechli poté, co po standardní situaci vyplaval za jejich defenzivou nikým nehlídaný Puškáč. Útočník Bohemky však netrefil bránu.

V dalších minutách postupně sílil tlak Letenských. Střílený pas od Højera neusměrnil mezi tři tyče Juliš, v 76. minutě pak Sáček nepřelstil Valeše a zároveň se marně dožadoval penalty po kontaktu s Jindřiškem. O tři minuty později už Sáček gólmana Klokanů překonal, avšak Valeše zastoupil jeden z jeho spoluhráčů. Ve třetí minutě nastaveného času pak remízový výsledek potvrdila nepřesná hlavička Juliše po centru od Sørensena.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 1:1

27.08.2022 16:00

Góly: 66. Jan Chramosta (pen.) - 85. Jiří Klíma

Ostravský Baník chtěl v Jablonci napravit zaváhání z minulého kola, nakonec však musel být rád za remízu. Slezané v Jablonci prohrávali po pokutovém kopu, vyrovnání se dočkali až pět minut před koncem. Baník tak dál pokračuje v nepřesvědčivých výkonech, Severočeši pak dokonce dál čekají na první výhru v sezoně.

Přihlížející na tribunách jako první mírně rozehřál Heidenriech, jenž nicméně po standardní situaci rozehrané Jovovićem hlavičkoval nad břevno. Podobně dopadlo také zakončení Takácse po 20 minutách hry, jehož kštici vyhledal od rohového praporku Fleišman. Ve 26. minutě se do míče, jenž se odrazil po rohovém kopu, opřel Surzyn, pálil však vysoko nad směrem na nedaleký Liberec.

Po půlhodině hry se předvedli hostující Kuzmanović, který si vzal na starost přímý kop, a zasahující brankář Jablonce Hanuš. Po následném rohovém kopu doputoval balón ke Kaločovi, jehož zakončení Hanuš vytěsnil mimo tři tyče. Minisouboj Kaloče a Hanuše pokračoval ve 37. minutě. Středopolař Baníku pálil z úhlu, na 34letého gólmana si ovšem nepřišel.

Pozadu nechtěl zůstat ani strážce hostující svatyně Laštůvka, jenž se zaskvěl jedenáct minut po změně stran. Šulc využil nedorozumění v zadních řadách Ostravanů a vysunul pádícího Chramostu. Přízemní křižnou střelu útočníka domácích však Laštůvka vyrazil. Po hodině hry se aktivní Kaloč odhodlal k pumelici, tu ovšem Hanuš ukryl ve svých rukavicích.

Zatímco Hanuš pokračoval v hrdinském výkonu, Laštůvka si připsal černou kaňku poté, co při snaze o vyboxování míče nevybíravě zbořil Heidenreicha. Rozhodčí Zelinka neváhal a po faulu zkušeného brankáře nařídil penaltu, kterou proměnil Chramosta - 1:0. Baník tak musel dotahovat a vyrovnání nebyl daleko v 73. minutě. Buchta se šikovně uvolnil k ráně, ta nicméně minula tyč a skončila v zámezí.

V 84. minutě znovu zakončoval Kaloč, znovu se však musel sklonit před Hanušem. Ten ale čisté konto nakonec neudržel. O minutu později totiž centr do vápna Jablonce propadl až na zadní tyč ke Klímovi, který svou levačkou zajistil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Trinity Zlín 0:0

27.08.2022 16:00

Góly: -

Venku již Teplice zvítězily, na domácích Stínadlech ovšem na tříbodový zisk dál čekají. Severočeši na svém hřišti neporazili ani oblíbený Zlín, s nímž se rozešli smírně po bezbrankové remíze. Hosté z Moravy zůstávají bez výhry u dna tabulky.

Soupis šancí zahájila obě mužstva exekucemi přímých kopů. Ten teplický rozehrál v 15. minutě Trubač, brankáře hostů Rakovana ale jen procvičil. Bartošák se o čtyři minuty na druhé straně ani netrefil mezi tři tyče. Mnohem nebezpečněji vypadala akce domácích po půlhodině hry. Za zlínskou obranu si naběhl Žák, který přetlačil Koláře, zblízka ovšem Rakovana nepropálil.

Pasáž po změně stran už vypadala zajímavěji. V 57. minutě si na centr Urbance naskočil Gningue, bránu Moravanů ovšem netrefil. Hosté kontrovali kombinací mezi Bartošákem, Hrubým a Fillem, načež poslední jmenovaný o několik decimetrů minul. A prostor mezi třemi tyčemi nenalezl po hodině hry ani teplický Trubač, jehož vybídl Hyčka.

V 65. minutě už se musel činit brankář Severočechů Mucha, jehož po nákopu ze standardní situace od Bartošáka prověřil z voleje Fillo. Čtyři minuty nato se nenechal zahanbit ani Rakovan, jenž včasným vyběhnutím zkazil gólovou radost Urbancovi. Ve zbytku zápasů se na zajímavé příležitosti čekalo marně.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Mladá Boleslav 0:3

27.08.2022 16:00

Góly: 5. Milan Škoda, 10. Milan Škoda, 35. Vojtěch Kubista

Zdá se, že hráči Pardubic po sedmigólovém výprasku od Slavie na obraně moc nezapracovali. Východočeši obdrželi od Mladé Boleslavi rovnou tři góly během první půle, která tak v podstatě rozhodla o osudu vzájemného střetnutí.

Klidný průběh utkání si Středočeši zajistili dvěma akcemi jako přes kopírák. V páté minutě si rohový kop Matějovského našel Škoda a hlavičkou překonal gólmana Pardubic Markoviče. O pět minut později si Matějovský se Škodou spolupráci zopakovali. Znovu přišel centr z nohy prvního jmenovaného od rohového praporku a znovu jej vytáhlý útočník umístil hlavou k tyči.

Děravá defenziva Východočechů opět selhala ve 26. minutě, kdy Škoda hlavičkou prodloužil nákop na Marečka. Tentokrát však Pardubice zachránila tyč. Až po půlhodině hry předvedl prohrávající celek pohlednou kombinaci. Vacek centrem našel zcela volného Solila, jenže ten balón vůbec neusměrnil ideálně. Kurzem zakončení tak všechny přítomné provedl ve 35. minutě Kubista. Středopolař, jenž do Boleslavi přišel teprve v průběhu týdne, vystřelil zpoza šestnáctky po zemi přesně k tyči mimo Markovičův dosah - 0:3.

Nedlouho po změně stran se k hlavičce znovu dočkal pardubický Solil, který tentokrát mířil mezi tři tyče, slabé zakončení ovšem snadno lapil gólman hostů Polaček. Na 0:4 mohl v 77. minutě upravit střídající Žitný, jenž kličkou obalamutil bránícího Vlčka, ztroskotal však na výborně zasahujícím Markovičovi.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 0:1

27.08.2022 16:00

Góly: 90+4. Jhon Mosquera

Kontrakt Viktorie s paní Štěstěnou očividně dál trvá. Plzeňští si na gól museli v Českých Budějovicích počkat až do nastaveného času, kdy o jejich vítězství rozhodl Jhon Mosquera. Západočeši tak již sedmý soutěžní zápas v ročníku vyhráli díky jednobrankovému náskoku.

Diváci na ochozech Střeleckého ostrova se v první půli spíše nudili. Pokud zrovna raději nestáli frontu na klobásu, zpozorněli až po půlhodině hry, kdy připravenost brankáře Viktorie Staňka otestoval Hellebrand. Hosté se osmělili až ve 41. minutě. Centr Holíka z pravé strany si v pokutovém území zpracoval Bassey, avšak zakončení někdejšího hráče Dynama nepustil na bránu Havel. Těsně před odchodem do kabin si s nervovou soustavou domácích fanoušků pohrál stoper Broukal, jenž přišel o míč, Bucha však svůj únik nezakončil a míč mu uloupil gólman Budějovic Janáček.

Úvod druhé půle patřil Jihočechům. Nejprve po pasu od Havla hlavičkoval nepřesně Potočný. Záhy Havel prodloužil dlouhý aut Čoliće na zadní tyč, kde právě do brankové konstrukce hlavičkoval Sladký. Plzeň tak přežila velké šance Budějovic a zbývající minuty to již byli hosté, kdo se hnal za gólem. Po hodině hry protáhl Janáčka obránce Jemelka, po následném rohovém kopu hlavičkoval nepřesně Chorý.

Janáček, jenž v nejvyšší soutěži debutoval, si připsal úspěšný zákrok také v 75. minutě, kdy vyrazil ránu Buchy. Tři minuty nato uvolnil Mosquera patičkou na levé straně Havla, jenž vyhledal před bránou Chorého. Útočník Západočechů dopravil míč do brány, zakončoval však rukou, což neuniklo sudím u videa. Hlavní arbitr Hocek tak po radě od kolegů branku neuznal.

Vítězství si tak hosté zařídili až v hodině dvanácté. V nastaveném čase našel rohový kop Čermáka naskakujícího Mosqueru, který hlavou umístil centr od spoluhráče přímo k tyči. Plzeň tak, jak je jejím dobrým zvykem, zvítězila o jeden gól, byť tentokrát nikoliv tradičním výsledkem 2:1 v její prospěch.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha540118:412
2.Slovan Liberec531111:610
3.Sparta Praha53119:410
4.Viktoria Plzeň43107:410
5.FC Hradec Králové53025:49
6.Bohemians Praha 190552219:68
7.1. FC Slovácko52218:78
8.Zbrojovka Brno42117:77
9.FK Mladá Boleslav51227:85
10.Dynamo České Budějovice51225:65
11.Baník Ostrava51228:105
12.FK Teplice51225:95
13.Sigma Olomouc51044:73
14.FK Jablonec50327:113
15.FC TRINITY Zlín50324:93
16.FK Pardubice51043:153

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Tohle se mělo vyhrát ...

Reagovat
bobis21

0:1 by tomu slušelo víc

Reagovat
Mönchengladbach

Ani na chvíli jsem nepochyboval, že Plzeň ten gól dá.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zkušeně i po draku o jednu branku

Reagovat
$dolar$

Izy, tam nebylo o čem.

Reagovat
ratusek

Plzni ted jde vše na ruku a štěstěna je na její straně.

Reagovat
Mönchengladbach

A s půlmiliardou na kontě toho štěstíčka možná ještě přibude.

Reagovat
dinss

V suchým triku.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Jako já nevím, ale takto loni udělali titul.

Je to snad jediný tým který znám, který je ultra produktivní - mají dvě šance a dají minimálně jednu branku.

Na druhou stranu, u nás to projde, v LM už (alespoň dle mého) bohužel ne. Ale i tak jim budu v LM fandit a na Bayernu budu i přitom

Reagovat
wwwx

Dneska na Střelnici souboj kriplů. Přechod do útoku ze strany Jablonce standardně tristní, signifikantní byla situace, kdy Šulc zaběhl na Hanušův nákop v prvním poločase za obranu, vybojoval míč a po deseti vteřinách stále nebyl ve vápně nikdo. Šulc se mi i přes pár ztrát dneska líbil, Jovovič měl pár záblesků, ale nevím, jestli by měl hrát ve středu společně s Považancem, protože je občas předbíhají chodící soupeři. Laštůvka by měl zvážit konec, letos má na svědomí víc gólů, než kolika jim zabránil. Když už se soupeř takhle střelí do nohy, musí se to udržet.

Reagovat
Salfovic

Šulc je dobrej fotbalista. Jen je blbý, že má střelu razantní jak dorostenka.

Reagovat
ondrasch77

Je slabej jak holka..., sliboval jsem si od něj daleko víc.

Reagovat
$dolar$

Fotbalove na to ma, ale hlavu ma strasne spatnou. Je brutalne nervozni z naprosto vseho na hristi.

Reagovat
Martin9719

Na tom se dá pracovat. Zatím jeden z těch lepších hráčů Jablonce, čekal jsem že bude spíš střídat.

Reagovat
Blasphemer

To máš teda nízký očekávání. Šulc je výbornej fotbalista, ale jak píše dolar, tak to nejspíš neunáší v hlavě. Ale jako kdyby nehrál ani v Jablonci, tak se s ním můžeme nejspíš rovnou rozloučit, v tomhle věku musí hrát základ kdekoliv v lize, jestliže chceme, aby ho jednou hrál i u nás.

Reagovat
Banikovec7

Za 3 roky v divizi to bude stačit

Reagovat
Blasphemer

Takže za 3 roky v Baníku, píšu si.

Reagovat
Banikovec7

to by hrál LM

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko hraje MSFL, tam by ho byla zase škoda, ale dík

Reagovat
Martin9719

No právě já už s ním do budoucna moc nepočítal. Přijde mi jako takovej Adnan Januzaj Plzně.

Reagovat
$dolar$

To je celkem dobry, byt smutny prirovnani.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Blasphemer

Nebo Lingard.

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Jenže technickej "dorostenec" je v dospělém fotbale v soubojové lize celkem k prdu...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Ten náš střed je celkově šílenej - Šulc, Považanec, Kratochvíl Hlavně, že pustili Vojtu místo toho, aby mu dali šanci na jeho místě..., dneska hrál za MB na svém fleku CM a dal gól, vyhráli 3:0 a já místo toho musím koukat na tyhle tři lopaty

Reagovat
Martin9719

A kde je Houska?

Reagovat
ondrasch77

Na lavici..., ale z něj taky nejsem úplně nadšenej..., ikdyž je pravda že v letošní sezóně patří k tomu lepšímu u nás, ale zoufale neproduktivní

Reagovat
Martin9719

Teď koukám v týdnu Sparta, aby to Horejš neměl nahnutý.

Reagovat
$dolar$

Aby to pak nemel nahnuty spis Priske.

Reagovat
Martin9719

Si myslím že Křéťa už se poučil, že po půl sezoně a míň nemá smysl dělat závěry, Vrbu taky nechal aspoň ty 2

Reagovat
ondrasch77

Tak u nás není taková fluktuace trenérů jako u jiných týmů..., ale je fakt, že jsem si myslel, že ten progres pod ním bude vyšší, zatím je to slabota.

Reagovat
Martin9719

No možná to nebude ani tak o ttrenérovi jako o tom, že spíš možná začne zase tvrdý boj o záchranu.

Reagovat
Axelrose

Ale zase Chramosta chytá druhou mízu, ne?

Reagovat
ondrasch77

Nevím jestli druhou mízu, protože i loni v Bohemce neměl úplně špatnou sezónu. Přál bych si, aby hrál víc, ideálně se Sejkem v kombinaci, protože Chram je technickej, kdežto Sejk je jen bojovník / běžec. Myslím, že by z toho padalo gólů více.

Reagovat
Blasphemer

U Basseyho a Jirky dnes bylo vidět, že nebude úplně pro ně, hrát ligové zápasy proti týmům, kde bychom měli být my ti lepší. Oba rychlostní brejkový typy, nepoužitelní pro takovou rotaci. ALe věřím, že budou zápasy, kde jim to sedne víc.

Pilař je strašně špatný, ten může být maximálně nový Petržela, tj. chodit na posledních 15 minut do unavené obrany, ale v základu už ho vidět nechci. A to i ten Milan by to zahrál lépe než on.

Reagovat
Martin9719

Přesně. A to byl Pilař ještě chválen Rajnochem. Těch nepřesností co spáchal, to už není do týmu o vyšší příčky. Mosqy je prostě uplně jinde a to jsou v podobným věku. Možná bych se ani nebál ho vyměnit za Vlkanovu, Hradec by to bral, na druhou stranu zažít LM si ještě Pilka zaslouží.

Reagovat
$dolar$

Jirka bude super z lavicku od 60. minuty. Bassey muze hrat i v cesku lize, ale spis jako druhej utocnik. Pilar to ma za sebou, to v cem vynikal byla dynamika prvnich par kroku, ale ta je bohuzel pryc. Takovej Petrzela by byl mnohem mnohem lepsi.

Reagovat
Martin9719

Milan nakonec za Slovácko odehraje víc sezon než za nás.

Reagovat
Blasphemer

Když vidím teď Milana ve Slovácku, tak si říkám, že by určitě lepší byl.

Reagovat
mistr129

tak slávistický realizák má za sebou různé excesy, ale tohohle tedy zatím zaldeka nedosáhl

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2022-23/418993/emoce-v-jablonci-vrba-hodil-lahev-mezi-divaky-mozna-pujdu-k-soudu.html

Reagovat
bobis21

„Měl ty nejvyšší ambice,“ upozornil trenér Jablonce David Horejš - kde se tyhle sračky pořád berou? Jako co myslí těmi nejvyššími ambicemi?

A k tomu samotnému, když blesk napíše "mrsknul mezi diváky", čekám že se ve finále vůbec nic nestalo. Když naposledy psali o rozmlácené lavičce, byla to jedna natržená samolepka.

Reagovat
John Obi Mikel

I v tom článku Vrba říká, že nikoho netrefil

Reagovat
bobis21

No právě, nejdřív z toho dělají málem atentát, ale pak čteš a zjistíš, že se nic nestalo. Na žlutou by to být mělo, ale to je fakt všechno. Ale o čem by pak chudáci v tom bulváru psali že?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak podle mne je to docela za hranou a čekám, že dostane minimálně pořádnou pokutu (ne-li zápas na tribuně)

Reagovat
ondrasch77

Tak jde především o morální selhání...

Když si na stadionu koupíš flašku, tak ti z ní sundají víčko, abys to nemohl hodit na hřiště a pak to jednomu kokotovi nechaj a hned je problém...

Reagovat
bobis21

Nevím, když běžně vidím co na stadionech prochází, nějak mám problém předstírat, že petka na sedačce mě nějak trápí.

Reagovat
Salfovic

Příště i hráči pití jen v kelímkách

Reagovat
Kepy_FCB

V Peltonci někoho trefit by bylo velké štěstí (smůla)

Reagovat
John Obi Mikel

Kam se hrabe Mourinho. https://youtu.be/dlg_q2--b9Q

Reagovat
Kaspar

Pavel Vrba „oslavil“ vyrovnávací gól svého Baníku v Jablonci vrhem lahve s vodou mezi domácí diváky sedící za lavičkou. „Tady to máte,“ zařval u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Jj v Jablonci, mezi diváky , ok

Reagovat
Witcher

nastestí se trefil mezi oba dva

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mass

Reagovat
Firkraag

Reagovat
lichna.

Reagovat
žrout

Reagovat
Cotton

Tam byli diváci?

Reagovat
Slavia10

Když už chce Trpiš tak moc hrát na své oblíbence, tak jsme mohli přivést aspoň toho Škodu zpět v létě, v lize by za nás dál ještě 10 gólů minimálně.

Reagovat
John Obi Mikel

Milan Škoda to je šampión.

Reagovat
Salfovic

Týdenní zpoždění

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Co ten Miškovič? Po tom výkonu v Béčku jsem ho snad i čekal v základu... každopádně co přišel na hřiště tak Baník měl ten tlak docela velký ne? Ty balony tam rozdával slušně, dokáže otočit hru do strany, má přehled ve hře. Mám z něj fakt dobrý pocit z toho mála co odehrál

Reagovat
bobis21

Gól byl taky po jeho centru ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Co ten Miškovič? Po tom výkonu v Béčku jsem ho snad i čekal v základu... každopádně co přišel na hřiště tak Baník měl ten tlak docela velký ne? Ty balony tam rozdával slušně, dokáže otočit hru do strany, má přehled ve hře. Mám z něj fakt dobrý pocit z toho mála co odehrál

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Reagovat
Coutinho10

hodně překvapila....nevěřil jsem, že to ustojej po tom, co brzo inkasovali ve 2.pol.

Reagovat
Miguel19

Sparta To jsou furt kecy o útoku na titul, ale pak když mají otáčet zápas, tak tak mohou poslat jenom hovna typu Juliš, Minchev a Sáček..

Reagovat
osobnostx

Ale Sáček patřil k tomu lepšímu na hřišti ....

Reagovat
FCSL

Nehrajou poháry a stejně doma ztratěj s Bohemkou To jsou fakt klauni

Reagovat
Kepy_FCB

z hrušky dole, už zase

Reagovat
Neon

No jsem zvědavý, jak to dopadne za dva týdny.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jsemdement

První špatný utkání #ACStitul v sezóně a přesto z něho mají alespoň bod, gdy nakonec zcela jasně sahali po všech třech - tak vypadá velký tým. Bohemka ustála extrémní tlak a za to zasluhuje pochvalu, neuvěřitelný výkon, tohle bude mít Brno v boji o druhé místo ještě složité.

Reagovat
Spalovač šancí

sparta tradičně malátný výkon po pohárech ...

Reagovat
Salfovic

Jj, po pohárech bývá sračka.

Reagovat
eder

Škoda, no. Klokani měli nad tím Štrougalovo protekčním swinstvem vyhráz alespoň o tři góly...

Reagovat
$dolar$

Ty kecy Priskeho pomalu začínají připomínat Stramu.

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes jsem ho neslyšel, ale minulé kolo pozapasové hodnocení mělo hlavu i patu

Reagovat
Coutinho10

povídat umí hezky, to jo

Reagovat
papanegra

Zranění Karabce je pro nás posílení, jen tam fakt není koho dát z lavičky.. hráči jako Juliš a Minchev je katastrofa..

Reagovat
Kiwi-21

Po minulém týdnu Sparta pro některé jasný tým na titul a přitom má doma bilanci 1-1-1 4:3

Více ztracených bodů na domácím hřišti než získaných

Reagovat
Salfovic

Zahlédl jsem před pár dny tvojí diskusi s nějakým Plzeňákem na tohle téma.

Reagovat
Kiwi-21

To nevím

Nepleteš si mě?

Reagovat
Salfovic

Možná to byl nějaký podobný nick.

Reagovat
Kiwi-21

Je to možné

Vím že v tomhle vlákně jsem na někoho reagoval jak psal že Sparta jede na titul ale netuším na koho

Reagovat
Martin9719

Ztráty sice mají, my jsme jich loni moc neměli zkraje sezony, ale pořád si myslím že s tím programem v pohárech pokud to bude ojedinělá ztráta a ztrácet budeme my i Slavia tak mají velkou šanci na titul letos. Mají klid na práci.

Reagovat
ratusek

no právěže vy ztrácet nebudete zatím to tak vypadá

Reagovat
Martin9719

No to záleží jak často bude parkan do 5 ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme 1., no a co.

Reagovat
Rothbard

Příští sezóna je ta, kdy bude Sparta bojovat o titul?!

Reagovat
Salfovic

Ne, tou je už ta letošní. Příští bude stylem start - cíl.

Reagovat
meno

Vždyť jsou první

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic důležitějšího než tabulka po neúplném 5. kole.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta válec Můžou se soustředit na MOL Cup.

Reagovat
žrout

Reagovat
REPLIKATOR

Skončit měl už po blamáži se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

nějáké skládání funkcí, to se u nás moc nenosí, sry

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajeme poháry, přijde plný stadion a hráči si zase dovolí vypustit první poločas, to je neuvěřitelné. Tady musí lítat pokuty nebo po opakovaném selhání u konkrétních jedinců prostě rozloučení. Šílený. Teď se jim to vrátí za týden, protože vzhledem k termínu, atraktivitě soupeře a šíleným domácích výkonům, bude v hledišti sotva polovina lidí.Tak třeba se borcům bude hrát lépe, když bude méně diváků.

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba to opravdu nedávají mentálně před tolika diváky.

Reagovat
Axelrose

Zase od nějaké 38 minuty je ten samý tým mlel, o druhé půlce nemluvě. Tam Klokani místy nevěděli, která bije.

Proto si myslím, že mentalitou to nebude.

Reagovat
Salfovic

Až budou hrát na jaře Pardubice doma, tak by místo nich mohli hrát v Ďolíčku.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Axelrose

Nebo v Pardubicích, tam by to zaplnil jenom Sparťanský kotel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smetos

Ja bych to spis videl tak, ze ted sem ve sparte tak musim byt nejlepsi. A vostatni kolem me taky tak to musi jit samo. Vsichni pamatuji spartu jako hegemona souteze a ten smrad, ta aura se s Spartou tahne dal.

A lidi v klubu si reknou, tak co, kreta zas vodepise par mega, jeho to nezabije

Reagovat
Slovácký trojboj

Škoda té červené, ale i v deseti jsme měli dobrý tlak.

Reagovat
oli9

Jenže to chtělo minimálně bod, doma nesmíme ztrácet

Reagovat
PISTOLERO

Hra Liberce dlouho se tak v UH nikdo neprezentoval...Válení se od první minuty, co kontakt to řev jak na jatkách

Reagovat
Axelrose

Nevím, koukal jsem průběžně v TV a extra mi to tak nepřišlo.

Spíš jsem si říkal, že na Slovácko trošku doléhá ten "anglický" týden.

Ale je fakt, že jsem to neviděl celé.

Reagovat
skat

Chlapi asi byli na stadionu, takže jim to upravilo vjem, zvýrazněný tím, že prohráli. Že naše hra byla k zblití, hlavně ve druhém poločase, je naprostá pravda. Mladý tým to nedává v hlavě a při nejmenší komplikaci se začíná bát o výsledek a zmatkovat. Ale co mě vytáčelo do běla, bylo naše útočení na rohový praporek místo celkem nadějných brejků snad už od 75.minuty. Ve druhém poločase už ke konci hráči polehávali, což praktikuje i Slovácko, když vede o gól, ale rozhodně to nebylo od první minuty. Což nevylučuje to, že se mi polehávání a zdržovaní hnusí jak u soupeřů, tak u slovanu...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
exse

10 bodů za 5 kol super, ale dneska to byla čistě haluz. Ve středu hřiště potřebujem větší kvalitu a zkušenost, pokud bude Doumbia chybět delší dobu, tak potřebujem někoho ještě přivést.

Reagovat
ondrasch77

Abyste spíš o někoho ještě nepřišli...

Reagovat
FCSL

Vyhrajem na Spartě a Slovácku a ztratíme s Budějkama a Pardubkama Od tý penalty a inkasovanýho golu se úplně posrali, co to mělo bejt Dostat gola, tak si opět drbou hlavy Naštěstí to dobře dopadlo. Ted by to ještě chtělo bodovat v Olomouci, což se nám už 6 let nepovedlo 6 proher.

Reagovat
REPLIKATOR

Trapná Sigma nás zase porazí, úplně to vidím

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Coutinho10

tak toto jsem opravdu necekal bravo borci i v 10

Reagovat
iamnotdave

Tecl ve stáří zraje jako Ibra Traoré

Reagovat
monty25

Škoda, že zítra v Tiki-Taka nebude Matonoha. Mohl zase něco složit...

https://www.youtube.com/watch?v=OVRb9EZkXzA

Reagovat
Mass

Oscar dnes vynikající, za poločas na hřišti vymyslel dva góly. a samozřejmě Teclík, ten centr byl luxusní, takhle když bude operovat někde v prostoru Douděry a Douděra v prostoru Tecla, tak by to mohlo pěkně fungovat.

Reagovat
Mönchengladbach

Teclegenda

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma B > Sigma A

Reagovat
Kepy_FCB

Na Spartu bylo v Budějkách vyprodáno, na Plzeň snad ani jejich průměr...

Reagovat
Salfovic

4900 z 6700, to asi nebude průměr.

Reagovat
Martin9719

Při tom když měly Budějovice další kulturu ve městě.

Reagovat
emanuel habasko

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
smazaný uživatel

Za normálních okolnosti by taky bylo vyprodáno. Ale ve meste byly dve dalsi akce - Zivetelka a lidé městu. A v takovým pripade je v Budejcich dopravní kolaps (kterej je tak mimochodem, i kdyz zacne prset, stane se na random místě nehoda, je pracovni den, je vikend, je libovolná hodina v libovolném dni a nebo si alespon jeden Budejcak si vezme na sebe kosily.) Spoustu lidi z okoli, co nesli ani na jednu z tech akci to dopravní peklo absolvovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tolik překlepu. Kdyztak použijí google translator nebo deepl

Reagovat
Mass

Nic hrozného, až na tu košili

Reagovat
wyqinac

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
stas87

Pozeram Dohrano, dali zapas Sparty aj Slavie, ale zatial co situaciu Ousoua tam riesili niekolko minut, v zostrihu Sparty ta situacia Sörensena vobec nie je.

Reagovat
Salfovic

Pořešenej Čapoun

Reagovat
milan78

je vidět, že sparta už nebere ani čapka

Reagovat
Martin9719

Mě když takhle jako Ousou jednou někdo sejmul tak z toho byly natažený vazy a 3 měsíce pauza. Ono nejde o ten bodyček ale ten dopad, tam si přisedneš jakkoli nohu když nemáš kliku. Svým způsobem to nebezpečný je a Ousou vůbec míč hrát nechtěl. A pokud je za zatažení dresu žlutá tak proč ne červená za tohle. Akorát popis bude složitější obhájit to na červenou, pravidlově to zatím červená spíš není.

Reagovat
Simas92

ten princip proc to byla cervena byl ale v tom ze by sel jinak sam na branu (i kdyz dost z uhlu, proto na to ma kazdy jiny pohled, jestli to bylo zmareni jednoznacen sance na gol nebo ne), neslo o typ zakroku. Jestli ho stahnul za trenky nebo jestli mu dal bodycek bylo rozhodcimu celkem jedno kdyz se u VARu rozhodoval mezi zlutou a cervenou.

Reagovat
Axelrose

Jestli tohle bylo zmaření jednoznačný šance, tak potom měl dostat červenou i Mandous za to, že chytil míč při centru z rohu.

Dobře, jsem Slavista, ale:

- ten kořen běžel někam k rohu vápna, a i když vypadal rychle, tak byla vůbec otázka, jestli by měl šanci s tím něco udělat, kdyby s ním Ousou jenom běžel + A

- i když do něho naběhl jak blb, dle mého a dle posuzování faulu v lize i v tomto zápase to na víc jak na žlutou nebylo + B

A+B - Na druhou stranu si tu červenou zasloužil, protože takový faul za stavu 0:3 udělá jenom idiot. A doufám že mu to tak i JT i vysvětlí. Nevím, kde zrovna v něm se to bere, ale už dlouhodobě si všímám toho, že on je zrovna tím typem hráče, který se sere do všech debat s rozhodčím, do všech strkanic a podobných debilit, které mě na fotbale neskutečně serou.

Viz v tomto zápase pan Souček, ten by potřeboval taky pár facek.

Reagovat
Blasphemer

Já bych mu dal pro jistotu trest, any nehrál, dokud se ten černoch neuzdraví. A jestli se nezranil, tak alespoň 5 zápasů preventivně.

Reagovat
C-M@ster

Greny a spol, proč se nedělalo během zápasu: povstaň jsi-li Zbrojovák?

To je reálně jedinej chorál, co by dostal celej stadion "do hry" a třeba by se časem přidávalo víc lidí... Navíc s plnou Srbskou je to něco, co chceš. To fandění bylo mizerný a nechávat tenhle chorál na děkovačku která stejně není, je blbost.

Reagovat
ZB 07

Já byl výjimečně v kotli a přišlo mi to taky dost slabý. Asi na ten chorál nebyla moc nálada s tím průběhem zápasu, ale obecně to fandění bylo takový divný. A atmosféře teda celkově nepomohlo ani to, že polovina lidi do kotle přišla omylem

Reagovat
C-M@ster

Já byl za bránou a fandění mizerný.

Nebylo ani kotel "Zbrojovka" - zbytek "Brno"

Bylo jen "Pražský" s tím že to "kurvy" jsem křičel já a další 3 týpci max.

Je to škoda, že dojde velká návštěva a dopadne to blbě... a ještě takovým způsobem.

Ale dřív třeba oukej celej stadec nefandil - ale na to Povstaň prostě všichni vstali - a k tomu tleskali... a občas se tleskalo i celkově... a obecně se fandilo víc i mimo kotel... teď to fakt bylo takový mrtvý.

Já nevím, možná tomu chybí ten Chylík, co by to hecoval se svým "Kotel začne, ostatní se přidávají", ten to tam zvládal nahajpovat, když byl chvíli hlasatel.

Reagovat
ZB 07

Podle mě to bylo fakt výrazně daný hrou a tím, že polovina lidí byla na fotbale výjimečně. Každopádně jsem zvědavej, kam se návštěvy budou v průbéhu sezony ubírat, přijde mi, že je dost často tady na těch velkých zápasech horší atmosféra, než kdyz dojdou ty 4 tisíce, co chodí pravidelně.

Reagovat
Svandik68

Zbrojovka - Brno asi dvakrát proběhlo, ale jelikož tam lidi přišli fakt spíš na čumendu, tak se v podstatě nikdo z hlavní nezapojil. Chorály jsou jedna velká hanba... Fakt nechápu, proč když se hraje proti Slavii, tak náš kotel řve Smrt Spartě. Ono teda obecně fanbase Zbrojovky není zrovna přehlídka raketových inženýrů, ale kotel když se ještě promíchá se Slovanistama, to je teprve mozkový trust. Ale víc než kotel, když opomenu tu partu pablbů, co šli házet světlice do sektoru hostů a přelézat ploty, mě zklamali běžní diváci a fanoušci. Obvykle se aspoň zatleská po vybojovaném míči apod., včera nic. To je na takovou návštěvu smutný.

Reagovat
C-M@ster

To si teda troufnu říct, že neproběhlo.

Minimálně ne s potenciálem zapojit celej stadion. "Cely stadion fandi s nami..." a odpočet mělo podle mě fakt jen "pražský - kurvy"... ale je možný, že jsem to přeslechl, když jsem byl konsternován hrou a výsledkem.

Reagovat
Greny

Nejlepší je to x let starý uu uuu ... Z toho mají všichni prdel jen na Spartě to kopírují

Reagovat
Selänne

Nebyl čas, zakomplexovaní Brňáci věnovali svůj drahocenný čas chorálu "Pražský kurvy.

Reagovat
j_mrazik

Tohle mě na stadionu hrozně sere. Slávisti řvou Smrk Spartě, Sparťani chtějí, aby jim ho kouřili Slávisti, Brňáci řvou "Pražský kurvy". Kreativita, chorály a povzbuzování minimální.

Nejvíc mě to zarazilo na Slávii proti Feyenoordu, kdy se Spartě věnovali prvních 15-20 minut.

Reagovat
Bex5

Ja jsem zase rad, ze na tolik oblibenej popevek naseho kotle "Jude Slavia" stejne sborove odpovida zbytek stadionu nesouhlasnym piskotem. Kdo na Struncakach kdy byl, urcite potvrdi.

Slavii radi nemame, Spartu taky ne, ale tohle je demence.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Puskas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Mě se neptej já do kotle nechodím. Chodím na J.

Ke kotli se nebudu vyjadřovat, nemá to cenu, ještě jak se chtěli jít mlátit nebo co to byl za pokus

K občerstvení : pěkný že zve do fanzony ale securitak ti řekne že mě nepustí zpět že to pujde až v poločase a už jsme byli na stadione, tak jsme to řešili tak že jsme vždy poprosili někoho kdo byl před stadionem zda nám koupi piva podali mu peníze a on nám přes plot piva

Reagovat
ZB 07

To zase byl večer. Opět jsme předvedli takovou naši klasiku, že když lidi konečně přijdou na stadion, tak je všemi možnými způsoby odradíme od toho, aby se tam někdy vrátili.

Ke hře se asi nemá moc cenu vyjadřovat, Slavia nás přejela úplně ve všem a některý góly byly až komický. Co mě štve víc, je však naprosto amatérský zázemí a obecně prostředí, ve kterým ty zápasy hrajeme. Je strašná ostuda, že tak velký město jako Brno hraje na tak odporným stadionu, jako je Srbská. Nekonečný fronty u vstupu, na pivo o poločase se většinou čeká do 60. minuty, z poloviny míst je vidět v lepším případě plot, v horším železnej stožár a k tomu přístup pro domácí fanoušky vede přes bahnitej park, nebo co to je...dokud nebudeme hrát na normálním místě, tak se tady fotbal nikdy nezvedne.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Parádní návštěva, Brno do ligy patří

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, taky jsem byl a nemůžu říct, že by mě to naladilo na další návštěvu a to jsem občas šel i na druhou ligu. Tam člověk tušil ty problémy, ale ty se ukázaly až v plné nahotě s takovou návštěvou. Ten stadion je ostuda ligy...Stačilo už jak se na stadion šlo z šaliny někde lesem, naprosté dno

A to ani nezmiňuju, jak se chovali někteří "fanoušci"..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tomik111

Taky mě zklamalo celkově zázemí. První kolo na Slovácku ještě v pohodě, ale teď úplně mimo. Hlavně když se chvástali, jak jsou ready. Abych se vůbec dostal na stadion, tak jsem musel obejít celý Brno, protože pouštěli jen ze Srbské nebo uličkama, který znají jen místní nebo úchyláci, co čekají za keřem na svoji kořist. Pro celou tribunu za bránou otevřený 2 stánky na pivo. Z toho jeden jako bonus prodával i párek, takže kdo chtěl koukat na fotbal, sušil hubu. Hlasatel lidi zve během zápasu asi 10x do fanzony za stadionem. Proč bych tam doprdele chodil, když se hraje fotbal. O kotli, který je směšný téměř vždy, nemluvě. Kromě pěknýho chorea zvládli akorát nadávat na Prahu.

Reagovat
Martin9719

Hlavně takovej výkon je ostuda k tomu jaká návštěva zrovna na Srbskou dorazila. Čekal bych omluvu. Obrana Brna to němělo s první ligou nic společnýho. První 3 góly komický uplně všechny.

Reagovat
andrew96

Na Srbské už na pivo ani nechodím, to nemá cenu. Pak hrozí, že půlku poločasu neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, neviděl jsem tři góly ze čtyř

Reagovat
andrew96

Jinak já teda chodím na stadion od Semilassa, tam to taková hrůza není (s dostatečným časovým odstupem).

Reagovat
Nuno čomes

Však je lepší zajít na dvě před zapasem a na dvě po, než v průběhu zápasu si zajebat třetinu času ve frontě

Reagovat
lampas

Načít se dvěma pivky před zápasem, a pak dvě hodiny sušit hubuj je docela o zdraví.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
rufus

Záleží, co kde točí za pivo. Někde jsou to takový sračky, že je horší si to pivo naopak dát..

Reagovat
Mass

Reagovat
Svandik68

Včera hrozilo, že půlku poločasu neuvidíš a ještě se u toho pohrčíš ve frontě na wc

Reagovat
John Obi Mikel

Nezastavitelný Teclnaldo

Reagovat
Mass

Bylo by zajímavý, kdyby mu ta forma a hlavně efektivita vydržela a už nepustil Jurečku do hry.

Reagovat
Nuno čomes

Tak vzhledem k jeho smlouvě by to pro vás byly zas jen vyhozené peníze

Reagovat
Selänne

Tohle opravdu nehrozí.

Reagovat
ratusek

Teclinho chytil formu a nic jej nezastaví

Reagovat
bobis21

Že Tecl udrží formu asi nehrozí, ale že ho Trpiš bude držet v sestavě a Jurečka bude chodit na pár minut hrozí úplně reálně.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Blasphemer

Tak oni se budou asi pravidelně střídat liga/poháry, ne?

Reagovat
Losinho

navíc Sor (i když zůstane) bude nonstop zraněnej a ten program bude hodně nabitej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty blázínku, na tuhle Teclovu formu čekal Trpiš minimálně dva roky.

Reagovat
Pablos

a Šilhavka taky

Reagovat
Nuno čomes

Tam je už pozvánka na další sraz nachystaná komedie

Reagovat
Blasphemer

Repre už volá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele