FORTUNA:LIGA - souhrn 5. kola nadstavby

24.05.2019, 20:07, aktualizováno 26.05.2019, 17:01
Komentáře a souhrny
Slavia porazila v posledním kole Spartu a slaví double. Branka Josefa Jindřiška z páté minuty nastavení v zápase proti Opavě zachránila v lize Bohemians. Do baráže musí Příbram, které nepomohl ani obrat v duelu s Duklou ze dvou penalt. Slovácko v posledním utká přehrálo Karvinou. Už v pátek Mladá Boleslav nastřílela po přestávce Zlínu tři góly a zajistila si postup do kvalifikačního utkání o Evropskou ligu. V něm se utká s Baníkem, který remizoval v Plzni. Liberec totiž padl v Jablonci a na páté místo se nedostal.
O titul

Slavia Praha - Sparta Praha 2:1

26.05.2019 15:00

Góly: 7. Tomáš Souček, 50. Alexandru Băluţă - 21. Guélor Kanga (pen.)

Především v duchu mistrovských oslav Slavie se neslo letošní čtvrté a poslední derby pražských "S". Již dlouho v něm nepoznali sešívaní hořkost porážky a tuto sérii si protáhli - Spartu po gólech Součka a Băluțy zdolali 2:1.

Na první branku nečekal zaplněný stadion v Edenu dlouho. Už v sedmé minutě dostali domácí příležitost rozehrát rohový kop. Toho se ujal Masopust a přesným centrem našel hlavu Tomáše Součka, jenž si po zaváhání obrany poradil a otevřel účet utkání.

Po dvaceti minutách hry se Tetteh řítil za dlouhým nákopem, vše vyvrcholilo srážkou s gólmanem Kovářem. Tetteh byl odnášen na nosítkách a souboj byl vyhodnocen jako penaltový. Exekuci pokutového kopu si vzal na starost Guélor Kanga a s přehledem proměnil. Následně si za provokaci fanoušků vysloužil ocenění žlutou kartou.

Poté už zase zahrozili červenobílí. Přímý kop z pravé strany byl rozehrán podobně jako gólová situace. Masopust odcentroval na Součka, toho však tentokráte vychytal Heča. Ten měl plno práce i o pár okamžiků později se Zeleného tečovanou střelou. Vylekán byl zajisté i po Băluțově centru, který zamířil do břevna.

Slávisté nadále tlačili a důkazem tomu je i akce ze čtyřiatřicáté minuty. Souček rozehrál na Masopusta, ten si poradil s Radakovićem a poslal míč Olayinkovi, jenž ovšem z dobré pozice přestřelil. Radaković byl i u další nebezpečné příležitosti soupeře, když po návratu z kabin málem srazil míč za Hečova záda.

Tam ho opravdu dostal Alexandru Băluță, který v padesáté minutě využil povedené kombinace Ševčíka s Coufalem a centru druhého jmenovaného. Vedení Slavie se mohlo ještě navýšit, to by však musel Heču překonat Masopust. Neuspěl ani Băluță, jenž šajtlí napálil míč do boční sítě. Konečně se osmělili i Letenští, Kanga pálil kousek nad břevno.

Totožně si vedl v závěrečné desetiminutovce Hložek, Kovářovi dal následně zabrat Štetina. Nikdo již však nedokázal procpat míč do branky, a tak se Slavia s mistrovskou sezónou rozloučila vítězstvím a navýšila svůj náskok na čele na pět bodů.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 1:1

26.05.2019 15:00

Góly: 5. Luděk Pernica - 66. Václav Procházka

Minimálně stejný počet bodů jako Liberec proti Jablonci potřebovala uhrát Ostrava v posledním kole v Plzni. To se jí díky výsledků 1:1 povedlo a vděčí za to především Procházkovi, který dokázal odpovědět na Pernicovu trefu a přinesl svému týmu účast v kvalifikaci o Evropskou ligu.

Hned z první větší příležitosti utkání padl gól. Rohový kop Viktorie rozehrál Hrošovský nakrátko tím, že přihrál balón Kovaříkovi. Ten se rozhodl odcentrovat do vápna a našel přesně hlavu Luďka Pernici, jenž si svým přesným zásahem připsal premiérový ligový gól v dresu současného zaměstnavatele.

Utkání mělo velký spád a první zákrok brzy okusil i Kozáčik, který kryl Hrubého střelu. Poté zase zahrozili domácí. Kayamba náramně vyslal do křídla Petrželu, jenž odcentroval před bránu, avšak Beauguelovi střela nesedla a nebezpečí bylo zažehnáno. O něco později pálil sám Petržela, jenže mířil mimo, stejně si vedl i v další šanci.

V závěru první půle přišla ještě jedna možnost na každé straně. Holzer se šikovně uvolnil, ovšem nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi, na druhém konci hřiště pláchl obraně Kayamba, nicméně ani on nezamířil přesně.

Po návratu z kabin se v obrovské příležitosti zjevil Hrubý, který zůstal nikým nehlídán, přesto si nedokázal se skákavým balónem poradit a Kozáčik si připsal jednoduchý zákrok. Za Plzeň byl velmi aktivní Kayamba, jehož dělovka minula svatyni hostů. Tu o něco později zachránil Laštůvka tím, že vytáhl pokus Kopice.

Kýžený vyrovnávací gól dal za Slezany neobvyklý střelec Václav Procházka. Diopův pokus ještě dokázal vytěsnit Kozáčik, úspěch neslavila ani první Procházkova dorážka. Ta druhá se však již uchytila a skončila v síti. Baník brzo mohl i vést, jenže Jánošovu střelu zlikvidoval Kozáčik. Díky prohře Liberce tak Ostrava končí na pátém místě a zahraje si proti Mladé Boleslavi o Evropu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slovan Liberec 1:0

26.05.2019 15:00

Góly: 47. Tomáš Holeš

Hráči Liberce zůstanou v nadcházející sezóně bez účasti v evropských pohárech. V posledním kole potřebovali vzhledem k remíze Baníku zvítězit v Jablonci, to se jim však nepovedlo. Jediným střelcem utkání se stal domácí Holeš.

Do první příležitosti se přitom dostali hráči Slovanu. Již ve druhé minutě trestuhodně ztratil míč Kubista, čímž vyslal soupeře do protiútoku dva na jednoho. Ten vyvrcholil zakončením Pázlera, který tváří v tvář gólmanovi selhal a zamířil mimo. Na druhé straně zase mohl po hrubce Breiteho zakončovat Vătăjelu, který však pokusem ve skluzu trefil jen Nguyena.

Na další šance se čekalo hodně dlouho, až v posledních minutách před pauzou se zopakovala situace z úvodu zápasu. Znovu se před brankářem objevil Jan Pázler, který sice tentokrát zamířil mezi tři tyče, jenže trefil pouze připraveného Hanuše. Gól do kabin mohl vsítit Breite, to by ale nesměl mířit vedle.

Krátce po návratu z kabin už se diváci dočkali branky - radovat se mohli ti domácí. Kratochvíl předvedl na pravé straně povedený průnik a předložil míč na střed, kde číhal Tomáš Holeš. Ten sice již vystřelil povedenější rány, avšak i díky štěstí propadl míč pod Nguyenem až do sítě. Jablonecký bek si tudíž připsal již druhou branku v posledních třech zápasech.

Brzy mohlo být s modrobílými ještě hůře, to by ale musel Doležal hlavičkovat přesněji. U gólu asistující Kratochvíl následně předvedl nevídané zaváhání. Po Hübschmanově kolmici mu Doležal nesobecky přihrál před prázdnou bránu, ovšem ta byla k údivu všech přestřelena.

Doležal předvedl podobný pas i v závěru, když založil akci, na jejímž konci Pilíka vychytal gólman. Na opačném konci hřiště v rámci posledního vzdoru nastřelil Libor Kozák tyč, jediným dalším významným momentem závěrečné pasáže byl návrat Davida Lischky po operaci srdce. Jablonečtí tak s přehledem končí na čtvrtém místě, Liberci ze šesté příčky končí sezóna rovněž.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha35265479:2683
2.Viktoria Plzeň35246557:3278
3.Sparta Praha35206959:3366
4.FK Jablonec351761258:3257
5.Baník Ostrava351381439:4347
6.Slovan Liberec3512101334:3246
Odveta

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 3:0

24.05.2019 18:00

Góly: 53. Nikolaj Komličenko (pen.), 78. Tomáš Přikryl, 89. Tomáš Ladra

První zápas: 1:3, postupuje FK Mladá Boleslav

Hodně dlouho se nedařilo fotbalistům Mladé Boleslavi likvidovat dvougólovou ztrátu, kterou nabrali v úvodním zápase ve Zlíně. První trefu vstřelil až krátce po přestávce Komličenko, postup přinesl Přikryl a v závěru pojišťoval výsledek Ladra.

Již ve třetí minutě se domácí dostali do první solidní příležitosti. Mešanović si poradil se dvěma obránci, avšak tváří v tvář Rakovanovi uspět nedokázal a zakončil jen velmi slabě. Hra se poté uklidnila, až ve čtvrtině zápasu se znovu objevil v tutovce Mešanović. Hubínek mu balón náramně předložil, avšak bosenský kanonýr nadvakrát nedokázal gólmana překonat.

Matej Rakovan se musel činit i nadále, po půlhodině hry likvidoval povedenou hlavičku Přikryla. Následně měl i trochu štěstí, neboť Komličenko ze slušné pozice pálil vedle. V závěru první půle se konečně osmělili i žlutomodří. Podiova nepovedená střela ani Džafićův pokus z tísně však mladoboleslavskou bránu neohrozili.

Po návratu z kabin se opět otěží ujali Středočeši. Matějovského rána prolétla kousek nad břevnem, o pár minut později po souboji s Buchtou upadl Mešanović a sudí nařídil penaltu. Té se ujal Nikolaj Komličenko a ranou k tyči překonal Rakovana, kterému bylo uhodnutí strany k ničemu.

Ruský kanonýr ve čtyřiasedmdesáté minutě pěkně přihrával Mešanovićovi, jemuž na poslední chvíli překazil příležitost Bačo. Ani to ovšem hráče z města automobilky neodradilo a krátce na to již dokázali podruhé skórovat. Fulnekova rána po rohovém kopu byla zblokována, avšak jen k Tomáši Přikrylovi, který z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť a naklonil stav dvojzápasu na stranu svého týmu.

V závěru ještě navýšil skóre Tomáš Ladra, když Takács vystihl Rakovanovu bídnou rozehrávku a vyslal do šance právě Ladru, který gólmana obešel a jednoduše zakončil. Mladá Boleslav si tak v boji o Evropskou ligu udělá ještě jeden výlet, a to buď do Ostravy, nebo do Liberce.

Více informací k zápasu
O udržení

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 1:1

25.05.2019 17:00

Góly: 90+5. Josef Jindřišek - 68. Jakub Janetzký

V souběžně hraném utkání Příbram zvítězila nad Duklou, což pro hráče Bohemians znamenalo jediné - nutnost proti Opavě bodovat. Nějaký čas to na to kvůli trefě Janetzkého nevypadalo, avšak v nastaveném čase zachránil ligu Jindřišek.

Do první příležitosti se dostali klokani, avšak Bartek nedokázal odražený míč umístit mezi tři tyče. Na druhé straně se ocitl v příležitost Hrabina, jehož hlavička zamířila mimo. Ve čtvrtině zápasu se Bartek ukázal jako přihrávající, když prostrčil na Závišku, jenž v tutové šanci selhal.

Daleko od gólu nebyli domácí ani po půlhodině. Vaníček si navedl míč na střelu a vypálil. Sice přímo na Fendricha, tomu však rána vypadl a neúspěšně se ji pokoušel do sítě dotlačit Nečas. V závěru první půle znovu zahrozil Bartek, jehož obstřel ovšem úspěch neslavil.

Bohemians po pauze nadále tlačili, nicméně ani Záviškova rána se neujala. A tak přišel trest. Jurečka si narazil o Hrabinu a pronikl do pokutového území. Následně předložil balón Jakubovi Janetzkému, který už byl v jednoduché pozici a hravě překonal Valeše.

Zelenobílí mohli záhy srovnat, jenže po překombinovaném protiútoku zakončoval Ljovin pouze nad. Podruhé tudíž rozvlnili síť Slezané, když Souček dostal do brány Jursův centr. Radost jim však zhatil pomezní, který odmával hodně sporný ofsajd. Jelikož o pár okamžiků později neslavila úspěch ani Hrabinova střela, žily naděje Bohemky i nadále.

Do největšího tlaku se domácí dostali v nastavení. Puškáč hlavičkoval do břevna, Bartek nedokázal procpat míč do sítě. A tak na sebe musel vzít odpovědnost kapitán Josef Jindřišek. Puškáč mu sklepl míč a Jindřišek po průniku z levé strany střelou na zadní tyč překonal Fendricha a zajistil Klokanům účast ve FORTUNA:LIZE pro příští sezónu.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 2:0

25.05.2019 17:00

Góly: 43. Lukáš Sadílek, 90+2. Lukáš Sadílek

Karviná zamířila v rámci posledního kola nadstavby do Uherského Hradiště s vědomím, že už o nic nehraje a chleba se bude lámat až v dvojzápase s Jihlavou. Možná i proto se jí nepodařilo uhrát ani bod, Slovácku totiž podlehla 2:0.

Do první velké příležitosti se dostal Suchan, jenž v tutovce nedokázal ani nadvakrát překonat Trmala. Na druhé straně měl po čtvrtině utkání možnost otevřít skóre Kadlec, jenže centr trestuhodně podskočil. Berkovce nedokázal překonat svou dělovkou ani Daníček, rána o něco později nesedla Hofmannovi.

Domácí se tak dočkali až krátce před přestávkou. Daníček se pokusil vystřelit, a přestože mu střela nesedla, dostal se míč až k Lukáši Sadílkovi, který z poměrně jednoduché pozice nezaváhal a poslal Slovácko do vedení.

Po přestávce měli Slezané možnost srovnat, když se za domácí obranu dostal Faško a pořádnou pumelicí zkoušel překonat Trmala. O pár minut později Faško protlačil míč do sítě, avšak trefa nemohla být uznána kvůli předcházejícímu ofsajdu. Netrvalo dlouho a Svědíkovým svěřencům znovu zatrnulo, do vlastní branky si totiž málem srazil míč Hofmann.

Dlouhou dobu se poté neslo utkání v poklidnějším duchu, až v nastaveném čase si modrobílí pojistili své vítězství. Po kombinaci Diviše s Kalabiškou poslal první jmenovaný centr na zadní tyč, kde číhal Lukáš Sadílek, jenž hrudí dostal míč za brankovou čáru a připsal si druhou trefu v utkání.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dukla Praha 3:2

25.05.2019 17:00

Góly: 35. Ibrahim Keïta, 61. Jan Matoušek (pen.), 65. Jan Matoušek (pen.) - 14. Štěpán Krunert, 57. Vojtěch Hadaščok

Pro fotbalisty Příbrami byla matematika jasná. Proti pražské Dukle potřebovali naplno bodovat a zároveň se spoléhat na vítězství Opavy nad Bohemians. Tam se však zrodila remíza a k ničemu tak byla Středočechům výhra 3:2.

Skóre přitom otevřeli hosté, a to po necelé čtvrthodině. Standardku z pravé strany rozehrál Podaný a přesně nalezl hlavu Štepána Krunerta, který se nemýlil a poslal svůj celek do vedení. I během dalších minut museli být gólmani v pozoru. Gonzálezův pokus však zamířil o dost vedle, na druhé straně Fantiš hlavičkoval těsně vedle.

Tentýž hráč se po půlhodině dostal k Matouškově přihrávce a patou dal pořádně zabrat brankáři Hruškovi. Ten však zaváhal po pozdějším rohovém kopu a silou dostal míč do sítě Ibrahim Keita, který jen krátce předtím nahradil na hřišti zraněného Polidara. V závěru první půle ještě Kočí zneškodňoval střelu Gonzáleze, neuspěl ani z dorážky Krunert.

Pražané se po návratu z kabin znovu dostali do vedení. González vybídl na pravé straně nabíhajícího Vojtěcha Hadaščoka, který povedeným lobem překonal vyběhnuvšího Kočího. Jejich vedení však netrvalo dlouho, neboť po Krunertově zákroku spadl na zem Jan Matoušek a sudí nařídil pokutový kop. Sám faulovaný se ujal exekuce a bezpečně proměnil, čímž srovnal stav utkání.

Už po dalších čtyřech minutách přišla pro Duklu další pohroma. Na Nového centr si naskakoval Fantiš, jenž byl atakován a faulován vybíhajícím Hruškou. K penaltě se opět postavil Jan Matoušek a udržel si svou stoprocentní bilanci. O něco později mohl dovršit hattrick, jenže ze solidní pozice trefil jen brankáře. Neuchytila se ani Krunertova dělovka na opačném konci hřiště a utkání tak skončilo těsnou výhrou Příbrami.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.1. FC Slovácko351361643:4745
12.SFC Opava351271647:5743
13.Bohemians Praha 1905359131333:4340
14.1. FK Příbram351171743:7340
15.MFK Karviná35952142:5832
16.Dukla Praha35572330:7222

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (491)

Přidat komentář
Filipow

To jsou buzeranti, ta Boleslav..

Reagovat
ladyboy arsenal

* buzerantky

Reagovat
Posledni Kovboj

did you just assume their gender

Reagovat
db18

tak aspoň nebude platit ta nejnespravedlivější varianta, že by šel 9. Zlín do Evropy a kluby na 5. - 8. místě ne.

Reagovat
ratusek

taky si říkám aspoň něco. Ale Liberec by je doma mohl dát, i když ti jsou na tom se střílením golů jako my, takže komličenko se rozloučí postupem do předkola

Reagovat
Banikovec7

Ale budem tam my a ne Liberec.

Reagovat
db18

Rozlučka byla z neděle na pondělí, teď už hráči normálně trénují (minimálně od čtvrtka teda ), takže spíš ne.

Reagovat
Banikovec7

Tak ti vasi se zrovna nepretrhnou ikdyz o neco jde, natoz ted. Navic nam staci prohra Liberce.

Reagovat
db18

To už mi je celkem fuk. Bolka ke konci kalkulovala ohledně (ne)postupu do TOP6, jinak by se tam podle mne dostali.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

9.by do Evropy jít nemohl,jedině ten,co by si v play-off vybojoval 7.místo by si zahrál s 5.,čili pokud by hrál,tak by byl taky spravedlivě na 5.místě,akorát nechápu,proč se to hraje tím debilním sčítáním doma+venku místo na 1 nebo 2 vítězné na půdě lepšího po zákl. části

Reagovat
db18

Aby bylo zachováno +/- stejně zápasů. Už takhle mají ale výhodu, že hrají o zápas míň... já bych naopak nechal minitabulku a hrál to každý s každým 2x. Ale to by ještě víc znevýhodnilo ty na 5./6. fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by bylo play-off pro všechny na 1 zápas o všechna místa+8 nejhorších baráž na 2 vítězné s nejlepší 8 2.ligy,když už chtějí těch 37 kol

Reagovat
Rarášek

Mááááááááááááááááárek

Reagovat
RadekVonCZE

Komli is on fire

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kang & Kodos

Bolka bohužel zaslouženě, Zlín si přišel stoupnout k vápnu a odkopat to, což fungovalo akorát první poločas. Snad je Baník/Liberec sekne

Reagovat
ondrasch77

Když už nic jiného, tak Bolka narozdíl od Zlína hraje docela fotbal a hlavně dává góly...

Reagovat
Coutinho10

možná by to předkolo mohli urvat...pro Murise by to bylo super, aby si zahrál nějaký zápasy v EL, ale otázka, jak ten jejich kádr bude jinak vypadat, když plno hráčů maj na hostování

Reagovat
ondrasch77

Klidně ať tam jde i ten Baník, když se tady drtivá většina jejich fanoušků domnívá, že na to mají...

Jinak u Bolky máš částečně pravdu s hráči na hostování, nicméně si myslím, že jich tam většina zůstane...., Wiesner nebo Bucha mají ve svých mateřských klubech takovou konkurenci, že by tam beztak seděli jen na lavici, o Jugase jevíme zájem my i Bolka...Každopádně Komličenko půjde už v létě před předkoly (BL nebo Rusko, PAOK nejspíš ne). Byť je česká liga až cca 13. v Evropě, tak nastřílet 28 gólů v 31 zápasech je počin, který musejí ocenit i v západních ligách a těch 100 mil. za hráče nabídnout a ne nějaký poprděný Řecko

Každopádně Muris ho dokáže určitě částečně nahradit a proto jej i Bolka kupovala...

Reagovat
Coutinho10

j jako někteří tam snad zůstanou, jak píšeš, ale třeba ten Jugas možná už ne....otázka, co bude u nás se stoperama nebo jestli se prodá jinam (možná k vám), ale Komlichenko je jasný no, že půjde pryč, takže jestli zůstane alespoň ta záloha nějak pohromadě + Muris vepředu, tak by to mohlo mít šanci na úspěch

Liberec bez Kozáka bude poloviční a Baník možná může překvapit, když koupí v létě zase nějaký hráče, ale s Procházkou na stoperu jim moc šancí nedávám

Reagovat
ondrasch77

Liberec je hroznej i s Kozákem, takovej loketník tady nebyl od dob Libora Doška..., pokud odejde a Lbc nebude hrát poháry, tak půjdou níž (snad)

Baník může posílit, jejich fans tady vždy píšou o velkotovárníkovi, jak si nás všechny mázne na chleba (když má tolik peněz), tak snad koupěj někoho pořádného..., jinak bych řekl, že Procházka po sezóně končí...

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme...asi mi nejlíp vychází Bolka, ale třeba i Liberce oproti Ostravě vidim výhodu tu, že maj i lepší koeficient a ikdyž se tam ten tým pořád mění, tak ten jejich styl hlavně doma bude pro všechny nepříjemnej, ale budou muset koupit nějakýho útočníka a ten Baník, tam se to těžko předvídá no, ale nemaj s těma zápasama moc zkušeností jako tým, takže záleží na těch případných posilách...těšim se na to, kdo to urve a koho pak dostane

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

Liberec je hroznej 2x 0:0 v sezoně i bez Kozáka, na to že umíte hrát fotbal tak 2 roky, tak máte hlavičky nějak moc nahoře. Beztak se přes kvaldu nedostanete ani vy

Reagovat
ondrasch77

A není? V obou zápasech jsme byli lepší.

Kdy jste naposledy vyhráli o víc než jeden gól? Hraje je hrozná, navzdory tomu, Maďar tvrdí, že jste měli porazit Slavii, když jste ani nevystřelili na bránu

Z kvaldy možná vyletíme, to nezpochybňuju, bude záležet i na soupeři a štěstí...

Reagovat
FCSL

Hra je hrozná? Tak to mi stačí. U vás jste lepší nebyli, to byl vyrovnanej zápas, akorát jste zahodili penaltu, u nás jste asi mírně lepší byli, ale na to jak jsme hrozný, tak teda nic moc. Jinak hlavně na podzim jsme hráli až nad očekávání supr fotbal, akorát jsme byli bez útočníka, takže trápení v koncovce. Ani na jaře to fakt není herně hrozný, ted už to celkem drhne, ale taky holt hrajem s nejlepšíma. Koneckonců ani vy ted zrovna až na zápasy s Baníkem nezáříte. A Zsolta bych neřešil, ten chce evidentně po každým zápase nasrat soupeře a daří se mu to

Reagovat
ondrasch77

Mě se ten váš fotbal prostě nelíbí..., kolikrát agresivní hra za hranou (počítám, že ŽK vedete ligu), góly nedáváte...

My jsme v nadstavbě hráli dobře, s Plzní, Slavií i Baníkem jsme odehráli výborné zápasy, kombinačně a bez prasáren, akorát na Spartě to stálo za prd...

Zsolt je pošahanec, on těm svým píčovinám podle mě věří

Reagovat
mistr129

I tak bych Liberci Evropu přál, i když hráli sebehůř, tak se jim tam většinou zadařilo.

Reagovat
ondrasch77

Ale to bylo v době, kdy tam měli nějaké fotbalisty a trenéra...

Já jim EL nepřeju z prostého důvodu - místní rivalita...

Reagovat
mistr129

Jo, to chápu. Ale několikrát i po překopání kádru, změně trenéra dokázali prolézt relativně daleko. Narozdíl od Bolky, kterou mám sice radši, ale pokaždý vyletí s Moldavcema, Albáncema nebo něčím podobným

Reagovat
ondrasch77

V Liberci to dost držel Nezmar, pak spolu s ním i Trpišovský, teď nemají prachy..., prostě je to o dost jinde než to bývalo o cca 2 roky zpět a to dělá hodně...

V podstatě ani nevím, kdo je tam dnes sport. ředitel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal

Reagovat
ondrasch77

Bohužel neznám...

Reagovat
Kang & Kodos

Ten badmintonista, co klátí Gábinu

Reagovat
ondrasch77

Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Zsolt je špatný trenér?

Reagovat
ondrasch77

Soudím pouze na základě angažmá v Lbc, je fakt, že s materiálem, který má k dispozici...

Neznám jeho předchozí práci, v podstatě jsem o něm nikdy neslyšel do doby než nastoupil v Liberci... Každopádně na Trpiše nemá (to jen pro porovnání).

A ty bláboly, co žvaní na těch pozápasových tiskovkách, to je kolikrát úplně out

Reagovat
lichna.

Kdo že se domlouvá, že na to máme??

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ho nech, zas píše nesmysly

Že si Brabec maže někoho na chleba a že máme na Evropu..

Reagovat
ondrasch77

To tady píšou Baníkovci od doby (samozřejmě parafrázovaně), kdy Brabec převzal Baník...

Reagovat
lichna.

Hrozná píčovina. Hele já tě celkem beru, dá se s tebou diskutovat. Ale tvrdit, že tu většina Baníkovců říká, že na Evropu máme, to je prostě nesmysl. Dokonce bych ani neřekl, že většina Baníkovců do Evropy chce, natož že se domnívá, že bychom na ní momentálně měli..

A ano, od doby co nás koupil pan Brabec, tak tu zaznívají věci jako návrat krále, jsme zpátky apod. Ať už to někteří myslí vážně nebo je jen baví nasrané reakce ostatních. Ale když se např. podíváš na předsezonní články, tak většina z nás cílila před sezonou na 8-10. místo. Ti optimističtější, kteří nás viděli na 5-6. míste tady sklidili akorát výsměch a to jich bylo jen málo..

Reagovat
Banikovec7

ja do ni teda chci, ikdyz vim, ze bychom tam asi moc velkou slavu neudelali. Ale zajimalo by me kde prisel na to; ze tady vsichni tvrdime, ze na to mame, kdyz tady nas 90% tvrdi, ze s aktualnimi vykony to asi moc dobre nedopadne.

Reagovat
ondrasch77

Mě se to nechce dohledávat..., ale dementi typu Cukrouš, Kepy, Trevor, Showman a další jsou prostě váš vzorek, kolikrát se k nim přidají i další vám fandící nonameové a je tu hype jako prase. Skutečně nehodlám rozlišovat, kdo to myslí vážně nebo kdo si z nás ostatních dělá pouze prdel...

Ano někteří z Vás (bohužel Vás normálních Baníkovců je tu menšina) to tipovali na půlku tabulky, bohužel druhá skupina (ta méně objektivní) si věřila na poháry a hru o titul (znova opakuju, nehodlám rozlišovat, kdo jak to myslí.... Ty je třeba mnohdy znáš, tak to vypouštíš jakoby nikdo nic ani nenapsal, protože víš, že je to fór / provokace, my ostatní to cítíme mnohdy jinak)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o ty pohary hrajeme, demente. Nebo mas problemy s ocima a vnimanim reality?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Kecáš hovadiny. Nevím o nikom, kdo by nás tady tipoval na titul. A o poháry hrajeme tak proč bychom si neměli věřit? To že tam bez posil nemáme co dělat, to ví nejspíše každý.

Spíše mi přijde, že si prostě jen hledáš něco co bys napsal proti Baníku za každou cenu i když to absolutně není pravda. Škoda.. Mimochodem na půlku tabulky to tipoval určitě i Trevor a beztak i Cukrous. U něj si to nepamatuju přesně. Kepyho neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, tipoval sem do 10. Místa, on má asi jen nějaké komplexy od té doby, kdy si snažil pohonit ego na Baníkem a místo toho pan Šedivý vypadal jak trouba a od té doby to nemůže vydychat. Je tím až roztomilý, jak kope kolem sebe a stále musí jmenovat...

Reagovat
ondrasch77

skvělá psychoanalýza

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval a chtel sem skupinu o titul, kde ted koneckoncu sme. Takze porad nechapu, co ma ten pan za problem...

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

V podstatě jen potvrzuješ moje slova! Jen tvoji kámoši to tu rozporují...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je teda na tom mene objektivniho kdyz to v pohode vyslo?

Reagovat
ondrasch77

Co jako v pohodě vyšlo?

Zatím nevyšlo vůbec nic, pouze skupina o titul, v které jste krom posledního zápasu projeli všechno a s tím chceš jít do EL? Myslíš, že na Baník bez nahraného koeficientu čekají slabší týmy než Jablonec?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysla ucast v top6. To je co se tyce ligy vse co sem chtel.

Reagovat
ondrasch77

Nechtěl jsi si kopnout EL? Pokud ne, tak gratulace k výsledku...

Reagovat
ratusek

ale o ty poháry hrajeme až do posledního zápasu, tak nechápu proč třepeš takový kraviny a děláš ze sebe dementa

Reagovat
ondrasch77

přeju úspěšný boj...

Reagovat
ondrasch77

Tak aspoň Cukrouš je chlap a hlásí se ke své volbě...

Kepy a zbytek - jak sám píšeš..., neřešíš, možná vypouštíš..., ale my ostatní ne, vidíme a pamatujeme si, jak si "spousta" z vás honí triko

Reagovat
lichna.

Ok Kepy, možná ten Showman, když se rozjede, tak tu píše blbosti. Ale to se snad nedá brat vážně. Ale ty zminujes většinu, zminujes treva, zminujes Cukrouse. A zatím jsme se shodli na dvou, to opravdu není většina.. Takže jsou to nesmysly..

Reagovat
ondrasch77

Těch lidí je víc, některé znáš/neznáš, nesmysly kolem Baníku vytěsňuješ, bereš jen "rozumné" názory.... A jak píšu, já to moc nerozlišuju, zda to píše ten či ten (známá jména samozřejmě znám), ale je vás tu minimálně 300 a vždy i seběvětší debilitu (pod titulkem fanouška Baníku) prostě k Baníku přiřadím...

Reagovat
lichna.

Tak to je pěkná hovadina. Prostě o titulu tady rozhodně nikdo nepsal a pokud tak jen s nadsázkou. Maximálně o tom že bychom mohli se dostat do Evropy, což se skoro děje. Ale pokud nás chceš jen očerňovat, tak si v tom klidně pokračuj. Já tím už nebudu ztrácet čas..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli tady někdo o titulu bude mluvit jako první, tak to budu já

Reagovat
Kiwi-21

No ono tu byly takový co opravdu po pár kolech psaly že se bude bojovat o titul a nebo Top 3 ale na druhou stranu většina si byla vědoma že pokud se po podzimu výrazně neposili pujdou dolů i vysledkově i když nečekaly asi že až tak moc dolů

Reagovat
lichna.

Tak nějakých 22-23 kol nebo kolik jsme skutečně o TOP 3 hráli.

Reagovat
ondrasch77

No vida, tak už jsme doma

Reagovat
lichna.

Nejsme nikde. Psal jsi o drtivé většině, která si myslí, že máme na Evropu. Což je prostě kec.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlas ale to bylo ještě vyloženě tím podzimem to jaro je strašný když si uvedomíš že na podzim byl Baník 3 a Sparta se mi zdá až 5 (i když rozdíl asi 1-2.bodu nevím teď kolik přesně) a teď je ztráta na Spartu 20 bodů je šílený rozdíl

Reagovat
lichna.

Ale já vím. Já jsem i tušil že bez posílení to bude neudržitelné. Ale prostě vážně si nemyslím, že by tady z těch pravidelně píšících někdo vážně psal o titulu. Nebo o tom že momentálně máme na poháry. Jo, po podzimu to možná vypadalo že by se dalo hrát o top 3, pokud by přišlo více hráčů než jen Kuzma.

Reagovat
Kiwi-21

Takhle možná to psala většina spíš půl na půl ale z těch co píši pravidelně ať je musím nebo Ne si popravdě nevzpomínám že by měl až tyhle kecy o titulu

Reagovat
ondrasch77

dík, že si na to vzpomíná i někdo další...

Reagovat
HorajzmAmmann

Co je? Já jsem tady z Baníkovců největší optimista a tvrdil jsem, že budeme hrát 5-7 už loni. Bohužel s náma všema vyjebal Vrťo a místo posil přivedl Panice a Azackeho.

Letos jsem znovu tipoval 5-7 a vyšlo mi to. Nehledě na to, psal jsem že mezi týmy z 2. ligy jako Baník a Olomouc a týmy jako Liberec, Teplice není až takový rozdíl a klidně si ty poháry můžeme zahrát hned po postupu. Loni to vyšlo Olmiku, letos Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

* nebo ještě výjde Baníku, sorry jako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo to tipoval na půlku tabulky je normální a zbytek ne? Hra o titul, nebo skupina o titul? Najdi mi prosím jen jednoho, kdo psal o hře o titul.

Teda čtu to znova a vlastně píšeš, že nerozlišuješ kdo to myslí vážně. To pak ano, hráli jsme o titul a jsme dost zklamaní. Snad koupíme Komličenka

Reagovat
ondrasch77

Nehodlám nic hledat, vaše velkohubá prohlášení (ať už jako provokace či prdel) zde jedou od doby kdy vás koupil Brabec...

Já jsem pro nějakou normální debatu a nehodlám u každého příspěvku zkoumat "podtext"...

Reagovat
lichna.

Pokud z některých příspěvků, které se tu objevují, nepoznáš nadsázku, aniž bys to musel nějak studovat, tak to je pak těžké..

Každopádně sis celkem nasral do huby. Obvinil jsi tady většinu chacharů z toho, že mají takové a takové kecy ale když máš něco konkrétního doložit, tak z toho nic není.

Klasika...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Ok, vyloženě pro tebe jsem projel diskuse z podzimu po zápasech se Slávií a Olomoucí, tedy doba., kdy to s náma vypadalo suverénně nejlépe.

Krom dvou příspěvků typu dejte nám soupeře nebo Návrat krále jsem našel jen jediný příspěvek, který zmiňuje titul a to https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-5-kola-406732/?forum=1#post10556819

I kdyby to bylo myšleno vážně, tak mi to opravdu nepříjde jako něco, co by bylo tak hrozné, že bys tu musel psát věci typu "Většina chacharů si myslí, že na Evropu mají" Nebo že jsme tady furt psali o tom jak jedeme na titul.

Tímto asi debatu můžeme ukončit...

Reagovat
ondrasch77

O.k. Večer se tomu pověnuju, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Těšíme se, ale dávám tomu méně šancí než u hledání Peroutkova článku...

Reagovat
ondrasch77

jdu na to...

Reagovat
ondrasch77

Našel jsem i něco navíc + mě zaujala sázka s Dolarem, už jste domluvení ?

smazaný uživatel

12.06.2017 13:33

#

Viděl bych to minimálně na návrat do pohárů

JarousFCB

04.07.2018 21:42

#

To zavání titulem! Ještě budete proklínat den, kdy se navrátil král!

Kepy_FCB

04.07.2018 21:48

#

Dejte nám soupeře!!!

pedrofcb

21.07.2018 12:05

#

Tak mi ještě vyhrajem pohár a do 6.místa píšu aby se mi tady zas všichni nevysmáli, pokukuju i výš

ac milanio

21.07.2018 12:20

#

ac milanio

20.07.2018 18:17

#

A přichází útok na titul! Návrat krále je tu!

[reagovat]

ShowMan

20.07.2018 18:19

#

[reagovat]

smazaný uživatel

20.07.2018 18:21

#

[reagovat]

ratusek

20.07.2018 18:22

#

v suchým

Puskas

21.07.2018 10:15

#

S tímto kádrem, plus ten Jánoš, to klapnout musí, klidně i takové 6. místo. Lavička sice není tak silná, ale tu mají kvalitní jen tak 3-4 týmy.

HorajzmAmmann

20.07.2018 09:46

#

2. pro titul Bnaíku

ShowMan

13.08.2018 20:54

#

já si myslím,že kvalitou na ten 4 flek jsme dosti reální tam je to s námi max tak právě ta sigma nebo slovan vidím to nejhůře na tu prostřední skupinu

Cukroušek

21.08.2018 11:39

#

A i oba zapasy tehdy byly v pondeli

Treti flek by byl bozi, uz sem si v hlave nalosoval skupinu v EL - Lazio,Zenit, Zeljeznicar - to by byli souperi dle meho gusta

Reagovat
lichna.

No takže až na jednu zmínku Jarouše s nadsázkou jsou to vyloženě zmínky o TOP 6 což jsme se tam dostali a ani v ní nejsme nakonec poslední.

Mi to vážně nepříjde jako něco, za co by nás někdo musel odsuzovat. Byli jsme roky v sračkách, tak si teď z toho, jak jsme se nečekaně dostali nahoru, děláme trošku i prdel.. Ale když se skutečně zaměříš na ty niormální příspěvky, tak si myslím, že je v tom z 95% naprostá pokora. A třeba Trevor, kterého ty rád zmiňuješ, je jeden z mála, co chce jít cestou odchovanců, hráčů zadarmo apod, i kdyby to mělo stačit zatím třeba na to 10. místo a naopak odsuzuje zbytečné nákupy, jen abychom byli nutně nahoře..

Chápu, že argumentace některých z nás není všem po chuti, taky mi to někdy příjde moc, ale myslím, že minimálně co se týče sebevědomí ohledně bojů o titul, případně EL, tak jsme na tom naprosto normálně..

Reagovat
ondrasch77

ondrasch77

24.05.2019 22:05

#

Klidně ať tam jde i ten Baník, když se tady drtivá většina jejich fanoušků domnívá, že na to mají...

Tohle jsem napsal jako první..., je tam někde rozpor v tom, co mi teď píšeš v tom svém prvním odtavci? Nebo někoho odsuzuju? Jediné, co ti tam může vadit, je slovo drtivá...

Díky tomu, co jsem si projel ty starší diskuze, tak tam fakt 95% pokora není a sorry, já nedokážu rozlišit (narozdíl od tebe, protože jsi fanoušek FCB), kdo je podle tebe normální a kdo už ne..., kolikrát se tam dohadujete i mezi sebou...

Reagovat
lichna.

Ano, je v tom výrazný rozpor. TOP 6 jsme chtěli všichni dosýáhnout po tom skvělém začátku. Ale nikdo neříká, že momentálí tým má na EL. To rozhodně ne a bez posílení tam nemá cenu chodit..

A tohle není o tom, co dovedeš a nedovedeš rozdělit. I kdybych bral to, co jsi mi poslal, jako vážné,Tak slovo titul tak bylo zmíněno 2-3 krát, Z toho 2. pro titul, to snad se nebudeme bavit o tom, jestli si skutečně myslíme, že bychom na to měli..

Reagovat
ondrasch77

Lichna..., to už je trošku slovíčkaření, ne...

Reagovat
lichna.

To možná jo, ale co ti teda vadí? Jsme na 5.místě, do posledního zápasu bojujeme o Evropu. Nikdo nikde nepsal, že bychom měli s tímhle týmem tu Evropu válcovat..

Zároveň až na naprosté výjimky, jsme tu nic o titulu nepsali. Jo, možná jsme si chvilku, kdy jsme byli 3. a Sparta byla tragická, mysleli, že by se třeba dalo uhrát i 3. nebo 4.místo, ale na jaře jsme pochopili, že to je na nás moc. Pořád tu ale padaly spíše výroky typu že těžíme nad plán, že i po bídném jaru musíme být spokojeni, že je neuvěřitelné, kde jsme byli loni a kde jsme teď.

Reagovat
ondrasch77

Já nikde nepsal, že mi něco vadí! Napsal jsem, ať jde Baník do předkol EL, dokonce jsem někde psal, že budu radši, když se o EL radši pokusíte vy než Zlín nebo Liberec...

Reagovat
lichna.

Ok, tak to už nechme tak.

Reagovat
ondrasch77

Jak dopadne / la ta sázka s Dolarem?

Reagovat
lichna.

Zatím nijak. Nějak si zatím nedovedu představit, že bych tu skutečně Dolara uvítal. Ale třeba se po srazu situace změní a uskutečníme to.

Reagovat
ondrasch77

Musiš to nějak iniciovat ty, on se sám od sebe do toho hrnout asi nebude

Reagovat
lichna.

Já zatím nevím, jestli sám chci výhru převzít

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrhovo vítězství

Reagovat
ondrasch77

Vítězství Pyrhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

5-7

sklidil jsem mega výsměch

Reagovat
lichna.

*domnívá

Reagovat
ondrasch77

viz. odpověď Trevorinhovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak křečovitě milý

Reagovat
ondrasch77

Přímo úměrně tvé hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

To píše zrovna ten pravý, který tu placa nesmysly o Baníku a já nevím o čem ještě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

S prvnim souvetim absolutni souhlas, aspon ze tu cepujou Rohozec.

Reagovat
KingMaster13

Jako já vím, že Bolka je dost prokletá ohledně předkol. Zase ale momentálně by se mi tam líbila víc než Liberec i Baník. Baník alespoň by měl vyprodanej stadion a třeba by ti fanoušci mu pomohli alespoň přes jedno předkolo. Co by ale v pohárech dělal Liberec, to nevím Ta Bolka by díky těm předkolům nejspíš udržela hráče až na Komliho a jako Bolka by díky té ofenzivě alespoň i to předkolo mohla dát. (ačkoli známe je)

Reagovat
ondrasch77

V minulosti hráli i skupinu, tuším že porazili i Marseille..., ale už je to dávno...

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
FCSL

Já bych nám tam věřil naopak nejvíc z těch týmů Kádr sice slabší než poslední roky, ale v EL umíme jako klub hrát a připravit se na to. Navíc tam vždycky neskutečně dřem a bojujem, což se o Bolce říct nedá. A i díky tomu tam pak máme velký štěstí. Každopádně moc nevěřim, že to zítra pro nás dopadne dobře

Reagovat
KingMaster13

Jako věřím tomu, že jste dost týmů schopni přehrát ale u vás je možný, že prohrajete i s nějakýma lamama protože jim prostě nedáte gol. U vás bych věřil spíš proti někomu těžšímu

Reagovat
ondrasch77

Jediný, co vám hraje do karet, je silnější koeficient vůči Baníku či MB...

Nepřirovnával bych současnost a éru Nezmar / Trpiš, to je diametrálně jinde...

Kádr má Bolka o level výš...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FCSL

V útoku leda, což dělá Komličenko, kterýho stejně neudržej

Reagovat
ondrasch77

Tak vy Kozáka taky ne, akorát, že vy za Kozáka dostanete hovno a Bolka za Komliho 100 mega

Reagovat
Nadržený šimpanz

Doufám,že vyhraje Baník,sice vypadnou brzo,ale to i MB. Alespoň si to užijou fanoušci

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka Liberec by byl hezkej dvojzapas o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš smůlu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

Buď to bude Bolka Libe, což znamená šance 50/50 a nebo Bolka Baník, kdy postoupí na 95 % Bolka.

Reagovat
bobis21

vždyť nás neporazili ani když jsme měli nejhorší formu v sezoně (předtím několik proher, potom taky hned prohra) ... neříkám že by nebyli favoriti, protože současnou formu mají lepší, ale 95% je fakt přehnané

Reagovat
ratusek

že vůbec na ty některá neobjektivní paka vůbec reaguješ

Reagovat
meno

Omlouvám se, byl jsem neobjektivní... 88/12

Reagovat
ondrasch77

Co je na tom neobjektivního?

Z posledních 6-ti soutěžních zápasů máte skóre 0:12, na bránu soupře skoro nevystřelíte a předvedená hra taky nestojí za moc...

A když už nic jiného, tak ten Liberec na tu Bolku aspoň umí...

Reagovat
Banikovec7

95%, co je na tom neobjektivniho

Reagovat
ondrasch77

95% je moc, přesto v zápase MB - Baník je pro mě MB jednoznačný favorit...

Reagovat
Banikovec7

Tak on by to byl Banik - MB, coz je docela rozdil.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Ježiš, no jo , sorry, tak to se omlouvám, celou dobu žiju v přesvědčení, že bude hrát Bolka doma...

Tak to je pak něco jinýho, doma máte šanci samozřejmě daleko vyšší...

Reagovat
lichna.

Ale proti jakým soupeřům? Bolce dal doma tri góly i Zlín.

Reagovat
meno

Kterej by, kdyby neodešel Pivarník, dostal osmičku jak Tepláky.

Reagovat
ondrasch77

Což bylo obrovským překvapením..., naštěstí se vše vrátilo do starých kolejí...

Reagovat
lichna.

No ale půjde jen o jeden zápas, kdy nebudou mít šanci na odvetu. Takže podle mě to s Bolkou bude 50/50. My sice góly nedáváme, na druhou stranu Bolka je slabší než kdokoliv, s kým jsme za poslední dobu hráli. A konečně se nám uzdravuje kádr a s výjimkou Baroše jsou snad teď už všichni ready i na Plzeň.

Reagovat
ondrasch77

Jasně, žil jsem v omylu, že se bude hrát v MB, sorry... , doma budete favoritem vy...

Reagovat
HorajzmAmmann

no...

Reagovat
ondrasch77

Aspoň papírově , abys neřekl....

Reagovat
HorajzmAmmann

dáme to, ale bude to boj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

tak ono je to celou sezonu, za každou cenu si kopnout do Baníku.

Ano hrajeme hovno, nás to taky sere. Ale vy tady jedete do Baníku celou sezonu

Reagovat
ondrasch77

Vy tady od začátku ročníku vykřikujete, že vyhrajete ligu apod..., tak se nediv, že si občas někdo kopne...

Reagovat
bobis21

kdo z nás říkal že vyhrajeme ligu

Reagovat
lichna.

To snad nemyslíš vážně..

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Škoda no, alespoň bude impuls pro letní investice.

Reagovat
Blasphemer

Impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicky to dopadlo,zasraný jejich nový systém,akorát to všechno dopadlo ještě víc na hovno než po 30 kolech

Reagovat
mistr129

Tak snad Boleslav poháry udělá, ačkoliv jejich způsob budování mužstva je leckdy podivný, patří každoročně mezi ty zajímavé ligové týmy

Reagovat
Coutinho10

j blbý je, že to bude asi zase jinak složený než tuto sezonu, kdy tam je plno hráčů na hostování, takže aspoň pro Murise by to bylo super

Reagovat
mistr129

Právě, kdyby to aspoň jednou udrželi, tak by třeba to čtvrté předkolo mohli udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to 5. místo do pohárů vybojoval Zlín, tak by mě fakt jeblo, takže díky Bolko Jestli to nějakým zázrakem dáme v posledním kole nadstavby, tak to může být zajímavý zápas, Boleslav není top klub, i když má jaro samozřejmě lepší (kdo ne) než my, nám se ale ve Vítkovicích docela daří (na jaře jedna prohra), oni jsou venku zranitelní...Mám k Baníku v předkole samozřejmě hned několik ale, na druhou stranu chce to klub, chce to i ultraska, tak pojďme zkusit o to zabojovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy dvě prohry, se Zlínem a Libercem, omlouvám se, ale v "domácích" zápasech jsme se od podzimu nezhoršili, výsledky jsou víceméně OK, i když to samozřejmě ideální není.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
willdonor

nechtěla by plzeň jen tak z rozmaru prohrát? chtěl bych asi vidět kamličenko vs baroš.

když baroš urve postup tak se na evropu nahecuje.

a nevsadil bych na to že prohraje jablonec s libercem.. tvl se možná bude ostrava bude snažit hrat na remizu a prohraje... další uboxnutá cedule... to snad ne...

koho z těch 3 tymu chcete v evropě?.. banik-slovan-tvoje mladá

Reagovat
smazaný uživatel

Chci tam Baník, ale možná bude lepší, když to nevyjde, abysme nedopadli jak Olomouc, spíš hůř. Z dua Liberec/Boleslav určitě Liberec, nemyslím si, že by dali skupinu, ale nějaké body a aspoň to jedno předkolo by dali si myslím určitě, navíc by na ně přišli i nějací fanoušci, což se o Bolce asi nedá napsat...

Celkově je úroveň týmů od 5. místa hodně špatná, neevropská téměř v každém ohledu.

Reagovat
ondrasch77

šalamounské

Reagovat
smazaný uživatel

No, s Látalem a třemi, čtyřmi hotovými hráči jako posilami bych byl optimistický, i s předkolem/předkoly, ale co když je Páníkovo další pokračování nastaveno tak, že když udělá předkolo, tak bude pokračovat? Nevím, nevím, to by jsme mohli být v září na sestup a jak ukázala Olomouc, ono to vůbec není lehké se z toho dostat ven...

Baník může něco vybudovat, narozdíl, se vším respektem, od Liberce, Boleslavi a ostatních týmů za 5. místem, kde se budou hráči různě točit...Takže i když mi to nejde moc přes jazyk (prsty) jako hodně ambicióznímu fanouškovi, tak možná by jakési obětování předkola a Páníka by mohla být z dlouhodobějšího hlediska pro Baník jen ku prospěchu věci. Třeba v sezóně 2020/21 by Baník mohl atakovat top 5 úplně s přehledem, nejen výsledky, ale hlavně po herní stránce. Hodně o tom přemýšlím v širším hledisku.

Reagovat
ondrasch77

A mě nezbývá než ti dát za pravdu

Reagovat
willdonor

kdy bude svatba? :D

Reagovat
willdonor

vubec bych nepodceňoval aktuální formu bolky... asi si na ní vsadim.

Reagovat
Kang & Kodos

To sem jako vážně pošleš teď? Máma už volit byla. Co mám asi teď dělat?

Ban

Reagovat
KingMaster13

Já to díky bohu neřešim jestli to máma hodí Tomiovi nebo Andrejovi. Takhle se hold rozhodla pro Andreje

Reagovat
PavlíčeQ

hold x holt

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je něco jako Zsolt x žold.

Reagovat
KingMaster13

RIP in piece gramatika

Reagovat
C-M@ster

Ty nemáš na fb lajk na stránce Český politický bizár?

https://www.facebook.com/politbizar/

Tam to bylo už dávno! A je tam v podstatě všechno.

Reagovat
Spejbl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Losinho

"... tak použijte nátlak!"

Reagovat
PlackaSKS

No to mě poser..

Reagovat
Blasphemer

Slušnej hype.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vašíček rozjel jednu z nejlepších kampaní, snad se tam dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw je tu ještě někdo, kdo volil Dana Konecnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Reagovat
mistr129

Byl mou druhou variantou, nakonec jsem se rozhodl vzít to vážně

Reagovat
lichna.

Já taky proto jsem ho volil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Ale jinak jsem o něm fakt dlouho uvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím nejmenší důvod, proč by někdo v ČR měl do EP volit vážně. Volíme 21 poslanců, z 751. Ikdybych tam dostal 21 svých favoritů, tak je to stejné úplně jedno.

Reagovat
mistr129

To pak ale můžeme dělat i u dalších voleb. Do Senátu vybíráš taky jen 1 z 81, a pokud o sněmovny volíš jednu z těch šesti nejsilnějších stran (zkrátka takovou, která má jasné překonání 5% hranice), tak taky rozhoduješ jen za svůj kraj. Třeba v Karlovarském volí poměrově ještě méně poslanců do PS než do EP

Reagovat
Kang & Kodos

A pak z těch pěti lidí prolezou tři od Babiše a zdravotní sestra sjíždějící Aeronet od Tomia.

Nemáte zač

Reagovat
smazaný uživatel

Tím si mi teda ten smysl, proč brat tyhle volby vážně, nijak nevysvětlil.

Reagovat
mistr129

To jsem ani nechtěl, jen ukázat, že ten poměr volených je tu stejný jako v jiných volbách. Taky jsem nebyl daleko od toho, abych je vážně nebral, ale spíš než kvůli počtu volených to bylo kvůli personálnímu složení kandidátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla alespoň nějaká celoevropské kandidátka a už předem byse volilo podle frakcí, tak to ještě beru, takhle je to vyhozenej čas. Já chci jen říct, že nevolityje v tomhle případě naprosto stejně relevantní postoj, jako volit. Byt jsem teda volil a za svým hlasem si stojím.

Reagovat
mistr129

Já neříkám, že to není relevantní postoj. Je to stejně relevantní postoj, jako u jakýchkoliv jiných voleb, a vyhozený čas je to taky stejný, jako u jiných voleb. Celoevropská kandidátka by mi nevadila, aspoň by si lidi uvědomili, koho mimojiné svým hlasem podporují. Ačkoliv by teda byla dost nepřehledná, jelikož by na jedné kandidátce bylo třeba 500 jmen.

Reagovat
PlackaSKS

Jestli máš problém chápat proč brát jakékoli volby vážně, tak nemáš mít volební právo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Jediný kandidát který mě oslovil.

Reagovat
Coutinho10

wow to byl zaver Bohemka x Pribram

Reagovat
bobis21

Bohemka zkušeně v 95.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól si nechala Opava dát?

Reagovat
Bohemak12

hele jelikož od 80 minuty začali strašně zdržovat , tak si myslím , že ne . Asi Jarda nabídl něco víc než my

Reagovat
smazaný uživatel

Opava dala regulérní gól na 2-0 neznáný pro vymyšlený offside

Reagovat
Salfovic

To je kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek zas nic.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se zase ukázala neregulérnost České ligy. Kdyby byl VAR, Bohemka jde do baráže. Ať je VAR všude nebo nikde

Reagovat
Hiko

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Když nebude nikde, tak bude liga regulérní?

Reagovat
Blasphemer

RIP in peace Brno. Jít do baráže proti Příbrami, navíc asi ještě bez VARu, to je jak jít proti Slavii v losu na MOL Cup. Bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevíš, co znamená RIP

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vždyť to napsal dobře

Reagovat
ratusek

Reagovat
TheAdy

Reagovat
doshcz

rest in pepperoni ofc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Hold někdo to nikdy nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Holt my beer.

Reagovat
mistr129

*bear

Reagovat
Rarášek

Teddyyyyy

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Egonku.... nemáš ani ponětí o místních dzoukach

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

No, neví... Podobná "veselá/ chybná zdvojení" používá v CZ kdekdo= např. je velmi populární "hvězdná konstalace"... ačkoli správně je samotné slovo KONSTELACE (viz stella)

Reagovat
smazaný uživatel

Správně je konstelace hvězd..

Reagovat
montaigne33

Není... Ani hvězdná konstalace/ konstelace- ani konstelace hvězd... Jen KONSTELACE= z pozdnělatinského CONSTELLATIO = to slovo už samo o sobě znamená "postavení hvězd"

Reagovat
Bex5

Egone, dej si facku

Reagovat
Spejbl

Pro Zbrojovku? Rape In Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

akorát kdyby tam byl VAR tak jde do baráže Bohemka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

tahnete klokani

Reagovat
Losinho

škoda, těšil jsem se na Haškovu tiskovku

Reagovat
Mönchengladbach

Hašek-Skuhravý, to bude trenérské duo pro Spartičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

jílek-hašek-skuhravý a asistent pro všechny ščasný

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, fandil jsem Příbrami. Ale alespoň dal za Bohemians gól jeden z dua sympaťáků Bartek-Jindřišek

V baráži bych fandil duu Příbram, Brno, ale oba postoupit nemůžou, tak Příbram-Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nikoho nazajima, komu budeš fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslim, proto jsem neocekaval, ze na to nejakek jouda bude reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Obr Dement

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někde hokejová sekce, kde se dá vybrečet?

Reagovat
FCSL

Pepa Jindřišek - legenda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Greny

No tak jdeme na Jardu... Snad bude aspoň domácí zapas čistej

Reagovat
smazaný uživatel

35/35

Reagovat
smazaný uživatel

smekám pomyslný klobouček.

Já si musím počkat na zítřek, abych dojel na určené místo. Pokud se vše podaří, poprvé (a naposledy) 18/18 výjezdu (poslední Áčko v Jihlavě podzim 2017)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen houst nas magoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to dlouhý a nedej bože, když urvem páté místo. Sezóna se nám prodlouží do června. S Baníkem 11 měsíců bezmála, NHL hadra.. Jebat nadstavbu

Reagovat
HorajzmAmmann

taky klobouček

já průměr - 11 výjezdů, 5 domácích + finále poháru

Reagovat
Kepy_FCB

Tobě se zase nepočítá Liberec a Peltonec ale taky

Reagovat
HorajzmAmmann

to ani Boleslav Vynahrazuji si to domácíma přes celou ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jezdíš od nekud jako Heidi z hor, tak hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zadne umeni, kdyz tam ma na metru ctverecnim 4 vlakove zastavky.

Reagovat
smazaný uživatel

Smržovka pičo! To nemá ani Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Orlova...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Orlová, to už je samostatná kapitola sama pro sebe, že jo...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Azazelo RD

Kučův orgasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec je pičo velkoměsto

Reagovat
JarousFCB

Liberec s dálnicí je fakt hrozná díra kde jsou časy, kdy jsem víkend, co víkend vyrážel z Jeseníku buď na výjezd nebo na Bazaly. Jinak já slabých 13/18

Reagovat
smazaný uživatel

Však šetři síly a peníze na Baku // Karabach // Maccabi Tel Aviv

Reagovat
Kepy_FCB

respekt, ale nadstavba se nepočítá

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt, jebat nadstavbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky upřímně, neměl bych si ani počítat Prahu, takže vlastně nikdy komplet ...

Btw Cheb na double, bude hrát finále poháru, tzn. Když dají to Nové Sedlo, příští rok hrají Mol Cup?

Reagovat
Rišty

jj

Reagovat
Kepy_FCB

Asi jo

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to se na Víťu zajedem kouknout, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Kepy_FCB

Jen aby...

Reagovat
db18

wow, pěkný

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Me chybi jen Pribram.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty Džeky?

Reagovat
smazaný uživatel

to je teprve fanoušek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně, až na výjimky máš víc účasti za sezónu na tribuně než celé ef..

Reagovat
Firkraag

Pěkné, vy jste nehráli pohár ?

Reagovat
smazaný uživatel

I oba poharove zapasy mam (f-m venku, sparta doma)

Reagovat
HorajzmAmmann

neskutečný Ale jsi už rád, že je konec co?

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne, vcera uz to bylo vylozene na moral..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě týden

Reagovat
HorajzmAmmann

To bude taky dost na moral

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na sektoru, tudíž

18/18 výjezdu

5x v Ostrave (Příbram, Karviná, Slovácko, Liberec, opava)

2xpohar (čtvrtfinále v Plzni, finále)

1x dívčí pratelak Bohemka vs. BANÍK (samo výhra kobietek)

Zahraničí :

Dynamo Dresden - Union Berlin

Derby Slovinska

Rijeka - Osijek

Jazda z kurwami!

Btw Plzeň si dnes pozvala Slovan s Brnem, kostata... A lístek za 280, - taky slušná zidarna

Reagovat
smazaný uživatel

Edit, 6x do Ostravy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

smutnej pribeh.. #nolife

Reagovat
mickey mouse

Gratulace Bohemce k záchraně podvodem, normálně bych jim ten bod i přál, ale za tu sračku co hráli si to nezasloužili. Ale tak aspoň že do baráže jde Příbram. Jo a Souček bude skvělý hráč.

Reagovat
Hiko

co ten váš gól na 0:2?

Reagovat
mickey mouse

j

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to uplne jedno, ne? Tak nac ten stres Souckuv gol pry regulerni, ale tak co uz... Mrzi me to jen kvuli tomu, ze mu je 18 nebo kolik. On jich jeste da...

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten buc s praporkem...to byla jasná pomoc Bohemce. Měl by za trest pískat už jen max. divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

*mávat ne

Ale to je vlastne jedno. Podstatu informaci to nemeni.

Reagovat
Losinho

Kdo neměl Alavis jako by nebyl

Reagovat
ratusek

Radši Geloren to je jak jablečno/višňoví gumoví medvídci

Reagovat
Losinho

Hm, to Alavis fakt nechutná no

Reagovat
ondrasch77

Nic nového...

Reagovat
Kepy_FCB

Jelikož problémy tohoto druhu nemám, po ničem jsem nepatral

Reagovat
ondrasch77

Sestřenice má stáje a starší členové širší rodiny jí to tam rabují naveliko už nejmíň 10 let

Reagovat
C-M@ster

Tak když to funguje, tak to lidi jí...

Reagovat
ratusek

bojuje proti tomu akorát ta lobby, která prodává přípravky pro lidi.

Sám znám lidi, co si kupují jen verze pro koně a pomáhá jim to. já to nebral, ale až budu v důchodu, tak si to vezmu

Reagovat
Kepy_FCB

Aby to ještě existovalo, ve jménu zisků kklidně koně objetují ...

Reagovat
iamek

Papam to druhým rokem. CPE se tím snad každý bezec

Reagovat
PBLead

A já si říkal, proč běží v televizi reklama na alavis, když je to pro koně a ne pro lidi. Výrobce dobře ví, že to papkaj i lidi.

Reagovat
PBLead

resp. samozřejmě v tv jsou reklamy na různé zvířecí žrádlo, v tom není problém, ale v té reklamě to vlastně není řečeno pro koho to je. Což je rozdíl od těch všech pedigree a whisskasů (nebo jak se to jmenuje), kde pořád opakují, že je to nejlepší pro vaše mazlíčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hrozna tragedie. Ale kdyz sme je tady vloni v lete oznacili za hype a podprumer ligy, tak sme byli napadeni co si to vubec dovolujeme...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/sasinka-nahradil-barose-a-po-souhre-s-bratrem-rozhodl-zapas-406383/#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsi to dost zobecnil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Matousek se u zidu taky neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo strasne super hrat roli tech zkurvysynu, kteri by ten stadion poslali do baraze, na druhou stranu... Kdyz nekdo jako pepa jindrisek vystreli zachranu v 95., neprej mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

Gól pičo Jsem zvědavý na sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak VAR musel kontrolovat, zda jsme vážně dali gól, sám tomu taky nevěřil

Jinak sezóna skoro dlouhá jak NHL, nicméně ještě vtipnejsi bylo, jak Plzen měla těžce v pici do takového stadia, že tam Baník chvíli hrál i Barcelonu

Smysl nadstavby super

Tak holt, pojďme si pro ten výjezd do Karabachu potažmo Izraele...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Se podívej, jak jsme dali Plzni bůra v posledním zápase před pár léty. Tady fakt nejde o nadstavbu.

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo jak si Lafata vystřelil s Jihlavou pět gólů. Pořád se argumentuje, že v lepších ligách nic takovýho neni. Ale že se tam hraje ještě víc zápasů než tady s nadstavbou, a nikdo si na přežranost fotbalem nestěžuje, to se tak nějak nezmiňuje. Dal bych tomu dva tři roky, pak si všichni zvyknou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak klobouček před Jabloncem, který se na to zápas nevymrdal a zaslouženě vyhrál

Reagovat
HorajzmAmmann

* ten zápas...

Reagovat
Kang & Kodos

No nekoukalo se na to hezky. Slavie po dvou kalbách a 60 zápasech v sezoně nás stejně uběhala, to je strašná potupa. Gól od Součka z rohu ani nekomentuju. Aspoň že ten výsledek byl celkem přijatelnej.

Pro novou sezonu bez debat novou obranu, tam je to kromě levýho kraje otřesný. Vindheim už přišel, stopeři ideálně dva (jestli přijde Jílek, tak čekám Jemelku) a jestli bude do útoku Kozák, tak to bude stačit, i když závisí na zdravotním stavu ostatních. Nita snad neodejde, o level lepší než Heča, kterej je solidní dvojka (co by za takovou jinde dali), ale víc ne. A taky bude zajímavý, co s Kangou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku nebyl ten Štětina tak špatnej ne ? Dneska ho tam pretlačil v souboji i Olejník a u Kangy jsem nepochopil jak nadával vlastním hráčům (teda vypadalo to tak z tribuny hlavně Hečovi)

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa:

1) moment sezóny

2) zápas sezóny

3) hráč sezóny

4) objev sezóny

5) trenér sezóny

6) tipy na baráž

PS: vím, že sezóna ještě neskončila, ale souhrn baráže nebude nikdo číst

Reagovat
HorajzmAmmann

1) až za týden

2) až za týden

3) Baroš, až za týden

4) Hložek

5) Trpiš

6) 4:0 - 4x Baroš

Reagovat
doshcz

1. náš zápas na Slovácku

2. náš zápas na Slovácku

3. Souček

4. to je těžký, Matoušek má lepší čísla než Hložek ale zase je starší a hrál už loni druhou ligu a Hložkovi věřím v budoucnu víc

5. Trpiš

6. MB

Reagovat
Kang & Kodos

1) uctění památky Šurala napříč ligou

2) 4:0 s Plzní

3) Souček

4) Hložek

5) Trpiš

6) O EL Baník, o ligu si to ligový týmy pohlídají

Reagovat
Losinho

1) zásah VARu v Bohemians - Slavia

2) Karviná - Bolka 3:4

3) Souček

4) Matoušek

5) Trpišovský

6) Příbram i Karviná to zvládnou

Reagovat
Losinho

A baráž o EL zvládne Baník

Reagovat
Jackmaker1989

Som Sparťan, ale:

1) Tyčka Kovarika na Slavii

2) Slavia - Sevilla (sorry, viem, že to má byť liga, ale toto bolo naj

3) Souček

4) Matoušek keďže odohral celú sezónu celkom kvalitne

5) Trpiš

6) MB, Brno a Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

1) vytrolelní Šádka Tvrdíkem v rozhodujícím zápase

2) Sparta - Plzeň

3) Kanga

4) Hložek

5) Rada

6) o EL na 51 % Baník a o ligu doufám Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

1) odvolanej gol Bohemians proti Slavii a nasledny vraceni situace, pisknuta penalta pro Slavii. Aneb z vedeni 1:0 prohravas 0:1

2)bylo jich vic, obecne se hezky divalo na Slavii

3)Soucek

4)Hlozek, Kvet, Mara

5)Trpisovsky

6)Banik, Brno, Karvina

Reagovat
Greny

1) plzeňska ztráta titulu v zápase s Pribrami

2) Baník - Slavia

3) Komlichenko

4) Hložek

5) Trpisovsky

6) Brno, Karvina

Reagovat
Coutinho10

1) otočení zápasu proti Jablonci uprostřed týdne v hnusným počasí a potvrzení tak 3 bodů s Plzní

2) Slavia - Plzeň 3:1

3) Souček

4) Matoušek

5) Trpišovský

6) Bolka to doma zvládne a dole: postoupí Jihlava přes Karvinou a udrží se Příbram proti Brnu

Reagovat
Banikovec7

Ale Bolka nehraje doma.

Reagovat
Coutinho10

jo vlastně, jsem popletl...no, tak to je hodně těžký na tipování....možná bych to viděl i na prodloužení nebo penalty a v prodloužení bych spíš věřil vám a kdyby penalty, tak víc šancí dávám Bolce

Reagovat
doshcz

Tak není úplně ostuda skončit třetí za Slavií a Plzní ALE... Mohlo by to bejt o pár bodů. Mohlo by to bejt s lepší hrou. Mohlo by to bejt tak, že nebudeme každý druhý kolo k smíchu nebo mít nějaký excesy. Mohlo by to bejt s kompetentním vedením. Mohlo by to bejt tak, že nebudeme kupovat zraněný hráče jako okamžitý posily. Prostě by to kurva mohlo a hlavně mělo za ty prachy co do toho majitel cpe mnohem lepší.

Největší plus týhle sezony je asi nasazení Hložka, Drchala a šance že budeme hrát přímo skupinu EL.

Koho v týmu už nechci vidět: Zahustel, Štětina, Tetteh, Civic, Frýdek a Radakovic (pokud nepříjde Jemelka a neutvořej spolu zase solidní duo)

Gratulace na Slavii. Letos si to určitě zasloužila, gj and gl in CL boys

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan totální trapas. TOP 5 - Slávii 1 gól, Plzni 1 gól, letošní Spartě 1 gól, Jablonci krasný 0, 0 prd. Baníku 2 góly. Suma sumárum, 15z/5g. Tahněte do řitě. Jo a hlavně v létě prodávat, prodávat, prodávat.

Reagovat
Imos

Co ten Slovan dneska v derby absolutně trestuhodný, zápas o všechno a nasazení minimální Pázler úplně ale úplně k ničemu, neřeknu, kdyby aspoň presoval nebo běhal, ale ten kluk tam devedesát minut vyklusává pryč s ním ... Zsolt absolutně nepochopitelně střídá, pokud nebyl Kačaraba zraněnej tak k čemu to bylo? Vystřídá Micovčáka, který se aspoň snažil něco vymyslet a nechá tam Honzu s tímhle kádrem není možný hrát evropu, nakonec štěstí, že to ten Baník uhrál a teďka to dálipánbůh Bolka ukope doufám, že Vrba s Jílkem se na Křétu vybodnou a ten úplně v háji podepíše Hornyaka to by byla teprve solidní sparťanská komedie jinak doufám, že Slovan neporuší tradici a prodá Potoka, Breiteho, Honzu, Elvise, Sýkora ať jde třeba do Bohemky ale u nás je k ničemu, Musu ať si slávie nechá, MIkula klidně může jít do Vysočiny, když během jara Fukala dokázal, že je lepší jak on, i když je o deset let mladší Maliňák ať si taky zkusí třeba Polsko nebo cokoliv ... ale akutně potřebujeme posílit všechny posty a najít aspoň někoho technickýho ... Mingazov by se mi tu líbil, Davis z Gablonze by tu taky udělal vítr, Danko Pudil by samozřejmě dal trochu klidu, Zsolt Kalmár z DACu se jeví jako solidní posila taky ... škoda, že příjde leda tak Ch. Frýdek na hostování nejspíš za Káfu

Reagovat
KingMaster13

https://www.eurofotbal.cz/clanky/sparta-ma-opet-nejvyssi-cile-chce-se-vratit-do-boje-o-titul-404056/#forum

Předsezonní tipovačky, pojďme se podívat na naše tipy a popřípadě se jim i zasmát jako třeba mě který si myslel, že nejlepším střelcem ligy bude Pulkrab

Reagovat
KingMaster13

A tady je pokračování tipů

Reagovat
Imos

Reagovat
HorajzmAmmann

Sestupujici Pribram a MB proc jsem to psal

Reagovat
KingMaster13

Já mám největší fail u Bohemky kterou jsem tipoval na 5. místo

Reagovat
ondrasch77

Já tam pasoval Duklu , jinak "sestupující" se mi povedli, mám tam Zlín, Příbram a Karvinou

Reagovat
KingMaster13

Karvinou jsem měl na přímej sestup akorát. Příbram jsem měl na baráž. Největšího failu jsem se dopustil s tou Bohemkou a Duklu jsem tipoval 10. A Teplicím jsem trochu uškodil, nakonec to docela uplácali. Jinak luxusně jsem to trefoval. Třeba u Liberce jsem se spletl jen o příčku apod. Prohodil jsem Jablonec a Spartu (myslel jsem si, že Hapal tam vydrží déle, to jsem fakt nečekal že shoří už se Suboticou)

Reagovat
ondrasch77

Já psal Hapala po 7. kole..., nevím jestli se to shoduje se Suboticí...

Reagovat
KingMaster13

Já ho tipoval do 8. no. Subotica byla ještě před začátkem ligy, takže letěl po 1. kole.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
fabec1222

taky

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

snad máš dobře i ty sestupující

Reagovat
ZB 07

Snad ne, Příbram by to chtělo doplnit Btw, jak je to teď u vás s financema, pokryjete bez problémů další sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ano, otázka je, jestli tím mysleli i první ligu, nebo jen druhou

Ale slyšel jsem, že by v případě postupu nový sponzor měl být.

Reagovat
Liquid

první vyhozený trenér byl kdo - s tím tipem Šmejkala jsem asi nebyl daleko

Reagovat
KingMaster13

Hapal přece hned po prvním kole Já taky tipoval Šmejkala a ten letěl jako třetí myslím. Před ním ještě letěl ten frajer z Dukly, co už ani nevím jak se jmenoval

Reagovat
Liquid

Drsek

Reagovat
KingMaster13

Jo to je on

Reagovat
Liquid

ale jako hráč byl dobrej, gólovej stoper aj v bundeslize něco odkopal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Pulkraba jsem taky dojebal Ale u top 5 jsem akorát prohodil Slavii s Plzní, Hapala jsem dal na jistotu, a Příbram s Karvinou furt můžou vyjít.

Reagovat
KingMaster13

Hapalovi jsem taky nevěřil ale nečekal jsem, že shoří už se Suboticou Já ho tipoval tak do 8. kola s tím, že Sparta bude mít ztrátu třeba 14 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

No já měl Olomouc a Bohemku v první pětce A Filipa Haška jako objev Ale Hložka netipoval nikdo...

Reagovat
Coutinho10

mistr ok a koukám, že Spartě na 2. místo a Opavě na poháry jsem až moc fandil

ale nejlepší nahravač: Hušby trefa

hráč roku a objev trochu mimo a postup Budějek dobře, ale Hradec nevyšel

Reagovat
PlackaSKS

letos je to shrnutí konečně krásný. titul zaslouženej, pohár taky. neskutečný výsledky a hlavně hra v evropský lize. třeba na sevillu budu vzpomínat ještě roky. sám sem kritizoval šíři kádru, ale akorát jsem se zase spletl. největší posila za dlouhodou dobu je prostě trpiš s nezmarem a michael celkově za tuhle sezonu si celej tým zaslouží absolutorium, byť tam bylo jedno, dvě zaváhání. souček vyrostl v obrovskou osobnost a herně jde pořád nahoru. když vyzdvihnout jednoho hráče, tak právě jeho, byl neuvěřitelnej a případně mi bude moc chybět. systém i individiuality v týmu byly naprosto úžasný.

co bych letos zkritizoval je práce rozhodčích, potažmo varu, to neuvěřitelně kazilo dojem z celý ligový sezony. stačilo odvolat "špatnýho" poláka a všichni rozhodčí najednou začali chybovat v každym druhym zápase, proč asi...

nicméně, abych se držel tý pozitivní části, nádherná sezona, Slavia zaslouženě v obou domácích soutěžích a snad příští rok znova. teď udržet kádr jak to jen půjde a snad do lm.

každopádně... letos to byla paráda a jak by řekl Deli "kámo, máme double"

Reagovat
Coutinho10

nebo Baluta: kurva mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fotbalově Kanga > Kanté, ale mentálně Řepka > Kanga.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdy přesně hrajem v té Bolce ?

Reagovat
doshcz

1.6. ve 15h

Reagovat
Kepy_FCB

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme ve Vítkovicích

Reagovat
Kepy_FCB

To nebude dvouzápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas na půdě týmu ze skupiny o titul, což je pro nás určitě výhoda...Jestli to dáme je věc druhá...

Favorizuji spíš Boleslav, tak 40:60 z našeho pohledu, Komličenko, Mešanovič, Přikryl, to je obrovská síla vepředu, kreativní schopnosti Matějovského, solidní stopeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně řečeno, obranu bychom měli vyházet celou. Jedině nechat Hanouska na lavičku, ale ani on podle mě není hráč, co by měl mít jistý základ ve Spartě. Zbytek no comment, Do zálohy sehnat jednoho špičkového střeďaka místo Frýdka, z ligy by se mi líbil Oscar. Dále jednoho gólového hráče. Útočník by měl taky přijít a na 90% můžeme očekávat během týdne podpis Kozáka.

Když nebudu počítat teď dlouhodobě zraněné, kteří nestihnou start příští sezony, tak by naše sestava na začátku července měla vypadat nějak takhle:

Nita - Vindheim, posila, posila, posila - posila, Kanga, posila/Sáček - DMK, posila (Kozák ), Hložek

No máme co dělat.

Reagovat
Liquid

a i s těma posilama uhrajete max 3.místo

Reagovat
Kang & Kodos

Někam by se měl vejít ještě Dočkal. Nedivil bych se, kdyby Jílek obnovil dvojici Uroš-Jemelka. Hanouska bych nechal už jenom proto, že teď tam je práce jak na kostele a když už nic, tak on si to celkem spolehlivě odběhá. Levou obranu můžeme řešit ve chvíli, kdy budeme mít použitelnej zbytek obrany a fungující zálohu (dát míč Kangovi a čekat co udělá neni fungující)

Reagovat
alegre

Sparta ma tym, a bude mit take pristi sezonu, na umisteni okolo 3 mista. Nic vic a nic min.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, proto by se měla zaměřit hlavně na to, aby měla co největší potenciál do sezon následujících.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Klidně i třetí místo, hlavně ať nemáme 15 bodů na tým před sebou a neotočí se tady tři trenéři.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je jediná taktika, jak jde s Kangou v sestavě hrát. Jinak začne brát vlastním hráčům míč od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana musí být komplet nová, to je jasné. Nechal bych jen Hanouska. O kvalitě toho nora dost pochybuju. Sáček patří do základu, nechal bych tam i Haška. A hru postavit na Hložkovi, ten kluk na to má. Křídla máte slušné, tam nic jen tak nezlepšíte.

Reagovat
Liquid

jenže já věštím Hložkovi dlouhodobé zranění....

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Uwe háže buly

Obávám se, že Nita už to má spočítaný.. A Hanouska bych nechal, spíš je potřeba řešit zbytek obrany. Ani ten Vindheim nemusí být žádná výhra.

Reagovat
eleven11
Reagovat
eleven11

Reagovat
Blasphemer

Škoda druhýho poločasu. První to docela šlo. A dostat gól od Baníku, to je v současnosti na pokutu pro celej tým.

Ale jako o nic nešlo, bral jsem to už fakt spíš jako exhibici. Normálně by Kolář ani Petržela nedostali čuchnout, Štursa by se taky na hřiště nepodíval, kdyby o něco šlo.

Cením choreo Baníku o nadstavbě, ostatně sem nebyl sám, tomu zatleskal snad každej na stadionu.

Návštěva na takovej rozlučkovej zápas ostudná. Jebat hokej a jebat nadstavbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam máte za hokejové móresy s těma decibelama? To je snad 3x za každý poločas

Reagovat
Blasphemer

To bylo poprvý minule a teď podruhý... a taky doufám že naposled. Hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus k tomu ta zidovska cena vstupenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Vrba po zápase: "Jak jsme se šťastně po rohu dostali do vedení, tak myslím, že Baník vyrovnal úplně stejně, a ten zápas dopadl tak, jak dopadl."

mam v piči

Reagovat
FCSL
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

ale v zapase ji nechytil

Reagovat
montaigne33

SKS v současnosti jednoznačně kraluje- letos by měla do LM postoupit- ať už by v kvalifikaci narazila na kohokoliv...

Reagovat
HorajzmAmmann

Celkem 433 hráčů vyběhlo v této sezoně na prvoligové trávníky. Nejvíce jich nasadila Mladá Boleslav, v jejímž dresu nastoupilo 37 hráčů. Naopak Ostrava si vystačila jen s 22.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav tradičně

Reagovat
HorajzmAmmann

ale letos jenom 3 golmani loni jich bylo 6, tedy skoro počet hráčů do pole u Baníku na jaře

Reagovat
Kepy_FCB

Richard Krajčo slavil titul s Plzní a nyní se Slavií

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Azazelo RD

Před tím slavil s Babišem. Je to děfka.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neochejmetal se on drive kolem ODS nebo ČSSD taky?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Blasphemer

Riči je známej srdcař

Reagovat
Greny

On je strasnej kreten

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pride

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

glory hunter

Reagovat
Posledni Kovboj

Richard Krajco je hlavne hobit

Reagovat
Kang & Kodos

A šňupe svoje prdy

Reagovat
Pride

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Máme titul. Máme pohár. Máme bezva tažení Evropou, ze který jsme vypadli se ctí. V posledním zápase jsme porazili Spartu. Myslím, že mám zrovna podobný pocity, jako ty baby, když mají se mnou pátej orgáč za sebou...

Na tuhle sezónu budu dlouho vzpomínat. I když - tak dlouho asi ne, přece jen už mám trochu věk. Takže budu vzpomínat, co to půjde. Ledaže by to příští rok bylo ještě lepší.

Teď jsem ještě zvědavej, kdože teda postoupí do těch předkol EL.

Těším se na příští sezónu. Na ligu, na Eurofotbaláky, na konspirace, na solidní debaty - zkrátka na ten celej maglajz všeho, co s tím naším fotbalem souvisí.

Reagovat
Liquid

postoupí MB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Tak dneska jsem si to maximalne uzil, protoze jsem od toho az tolik neocekaval, protoze bylo rozhodnuto, sparta bojkot, takze jsem si rikal, ze to derby bude o nicem

ale ten uvod...ta prvni petiminutovka, kdy jsme Sparte nepujcili mic a kazda prihravka mela ohlas a to vse bylo korunovany nasledujicim golem z rohu od Suka...to byl top top uvod

pak prisla z niceho nic penalta pro Spartu, kde jediny, co jsem videl bylo lezet Tetteha, ale ten samotny zakrok jsem bohuzel nevidel, takze se na to budu muset podivat, jak k tomu padu doslo, ale pak Kanga ukazal, co je to za cloveka, kdyz opet provokoval (tentokrat jih) a pak i pred TS, kdyz sbiral ze zeme nejaky papirky a reklamoval to u rozhodciho na druhou stranu aspon ten cuch toho, ze jde o derby tam diky nemu byl...tak ok

ve 2. polocase se nakonec povedlo pridat gol, ktery znamenal vitezstvi + jsem rad, ze se na hriste dostali Hromada s Teclikem a tesim se na ne v dalsi sezone

po zapase jsem cekal, ze kouknu, jak zvednou trofej a pujdu, ale nakonec jsem vydrzel az do konce (nekdy do 19:45) a bylo to famozni a uz jenom ten zazitek, kdyz se clovek muze projit po tom krasnym travniku...skoda, ze si na nem asi nikdy nezahraju, ale i tak zazitek + i ty nasledny oslavy a vzdy nejaky slovo od kazdyho z tymu vcetne treneru, Tvrdika i majitele z Ciny, ruzny choraly a vsechno kolem toho mel jsem i stesti, ze jsem videl konec hokeje od konce 3. tretiny, takze i to me tam udrzelo o neco dyl a pak uz se proste odejit predcasne nedalo a jsem rad, ze jsem to vsechno videl nazivo, protoze predloni jsem bohuzel na Strahove ani ve Zlutych laznich nebyl, takze dnes jsem si to vynahradil na 100%

Reagovat
KingMaster13

Jinak proč by sis tu neměl zahrát? Jsem slyšel, že končíš v Barceloně takže šup do sešívanýho

Reagovat
Coutinho10

to by byla mega pecka Coutsovi se v Edenu posledně celkem dařilo, když tu hrál proti naší repre, takže už to tady zná...to je fakt ale nejsem si jistej, jestli Tvrdík dá tolik peněz...leda po příští sezoně, když se podaří něco vydělat v LM

Reagovat
KingMaster13

Přijde zadarmo z Barcelony

Reagovat
Coutinho10

to jedine az na sezonu 2023/24

Reagovat
KingMaster13

Však to stačí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

tak ono to udajne nebyli papirky to co tam priletlo a reklamoval .. ale slupky od bananu ..

Reagovat
Coutinho10

těžko říct...to by ho možná omlouvalo, že se mu to nelíbilo, ale za to svoje chování si nic jinýho nezaslouží, tim to ale nechci obhajovat...to ne, jestli to tak opravdu bylo, tak to by se stávat nemělo a to i přesto, že to je sráč

během dneška se na to podívám ze záznamu na ty vybraný pasáže + studio a oslavy, takže tam to možná bude líp vidět

Reagovat
Greny

rikali to v Dohranu ..

Reagovat
Coutinho10

jj ok kouknu

Reagovat
Losinho

To bylo pro Deliho na doplnění energie, nevim co na to ten dement sahá.

Reagovat
pingla

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Greny

Jinak můžou třeba za to že řvali že Šadek nemá curaka proměnit Slavii tu podmínku?

Reagovat
mistr129

Dneska tam bylo asi třicet větších důvodů, proč tu podmínku proměnit

Reagovat
Greny

Já to celé nesledoval takže nemůžu soudit...

Reagovat
Kang & Kodos

Volby OT:

Socani

Babiš

ODS

Účast

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To maj socani za to, s kým se paktujou. Babiš musí bejt nadšenej s jakejma užitečnejma idiotama vládne.

Reagovat
Blasphemer

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/cssd-volby-ep/r~4833cf2e800711e9b38a0cc47ab5f122/?fbclid=IwAR38DTIDlUE6pCFJZo1LksJ5KI3sLMqFvKBZ9jyXeMl9CRc-2BFGkhbOpe0

Nejlepší je, že si naprosto uvědomujou a dokonce to řeknou i veřejně... a stejně s ním v tý koalici zůstanou kvůli pár rokům u koryt... a tím pošlou budoucnost celý strany definitivně do hajzlu. Ať už táhnou do prdele, nic jinýho si nezaslouží.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Alan_Shearer

Socani umej delat radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

A Pravý Blok Petra Cibulky skoro 5 tisíc hlasů.

Reagovat
Mass

Aspoň by sme se zbavili největšího cvoka v ČR.

Reagovat
lichna.

Ale strašně málo hlasů pro jediného správného kandidáta. TVOJEHO KANDIDÁTA

Reagovat
andrew96

Mnohem lepší satira než Čejkové ANO, ale to asi opravdu volili Babišovci no.

Reagovat
andrew96

*fejkové

Reagovat
Losinho

účast super

Reagovat
pingla

z iDnes: "Největším vítězem těchto voleb je stejně Ano, vytrolíme europarlament, protože díky jejich 1,56 % mají právo na státní příspěvek na úhradu volebních nákladů, jejich 37 000 hlasů by jim mělo hodit podle mých výpočtů 1,1 mil. Kč. (30 Kč/hlas)"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Příjemně mě výsledky překvapili a z mých reálných očekávání se jen nesplnili TOPSTAN nad Piráty a Šojdrová mimo EP.

Reagovat
mistr129

Ale teda celoveropsky oceňuju jen Rakousko s Maďarskem, jinak

Reagovat
smazaný uživatel

co je proboha na oceneni v madarsku??

Reagovat
bobis21

ANO + ČSSD + SPD + KSČM "jen" 41,21% - výrazné zlepšení

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak KSČM a ČSSD se řítí do díry, tím lépe

Reagovat
fabec1222

Takže do Sparty Holoubek, nevěřim, že tam vydrží do konce podzimu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele