Podle bookmakerů jsou Češi favority

25.11.2007, 19:58
Aktuality
Čeští fotbalisté jsou jasnými favority na přímý postup z třetí kvalifikační skupiny MS. Myslí si to bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport, kteří na postup České republiky vypsali ihned po losu v Durbanu nízký kurz 1,5:1.

Kurzy na vítěze 3. skupiny pro MS 2010:
ČR (1,5:1), Polsko (4:1), Slovensko (10:1), Severní Irsko (50:1), Slovinsko (100:1), San Marino (750:1).

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (1581)

Přidat komentář
stas87

Svedsko neobhaji, nic tomu nenasvecuje a celkom by som si aj tipol, ze Grönborg nebude odchadzat ako kral ale skor bude utekat zadnymi dverami... Finsko je kvalitou nizsie, ale ak daju prvy gol a budu predvadzat svoj typicky hokej, mozu svedi zacat s hlupymi faulami a budu poriadne nervozni. Navyse us Kosice finske, takze aj prevaha v hladisku je na strane Suomi.

Zatial ten turnaj zo svedskej strany je fiasko. Hraci to nedavaju v hlavach, mnozstvo faulom v utocnej tretine alebo na polke ihriska, hadky so supermi, zbytocne dohravanie u branky, podrazdenost a nepohoda. A ludia na striedacke sleduju snad len problematicke situacie a chcu vyuzit coach challenge...vcera som mal konecne dojem, ze v prvej tretine vidim skutocne Svedsko. Dozadu poctivy vykon, v navratoch do obrany vynikal Nylander, celkovo ten tim vyzeral kompaktne, bol tvrdy tak akurat, aby to super pocitil ale zbytocne sa neislo do oslabenia. Ruska obrana v prvej tretine smiesna, oni su tazkopadni, stacilo na nich hrat aktivne a hlavne rychle. Potom mal kazdy obranca problemy, pretoze nemal cas rozohrat a utocnici sa im neponukali. Druhu tretinu sme vsetci videli..viac netreba pisat.

Takto sa svedi zlozili aj pri tretom gole cechov, vcera pri prvom gole rusov. to iste. Neuveritelne pri ich kvalite, ze ich dokaze jedne alebo dva goly supera tak rozhodit, ze sa do zapasu uz nevrati. Toto je presny opak svedov, ti nikdy neboli takto v lese ked prehravali. Dost mozno tam budu nejake spory medzi hracmi a Grönborgom, pretoze sucasnost mi pripomina minuly rok a vybuch Nemecka na Mundiale v pozicii obhajcov. Trener taktiez dlho u timu a ocakavania obrovska ale ani jeden tim skratka nemal formu.

S odstupom casu tie povinne vyhry priniesli falosnu nadej. S lotysmi to bolo trapenie, ale na obranu svedov musim napisat, ze do polky zapasu trafili dvakrat zrd, prvych pät minut druhej tretiny vozili lotysov na kolotoci a ti netusili kde su. Lenze z toho vytazili len jeden gol a potom ponukli presilovku lotysom a ti sa chytili. Potom uz to bolo spatne, defenziva v chaose, to je dost nezvycajne vidiet tychto hracov uplne mimo.

Finsko so svedmi posledne velke zapasy prehralo, myslim tym olympiadu, svetovy pohar a ms. Lenze je tu clovek menom Jukka Jalonen...a ten dokazal svedov porazit 2x v zapasoch o medailu. V roku 2008 v boji o bronz 4-0 a v 2011 6-1 vi finale. Bez neho fini styri zapasy so svedmi prehrali s celkovym skore 2-13. No a ako vieme, tneto svedsky tim v ofenzive tvori primarne Nylander s Wennbergom, takze ak fini postrazi tychto dvoch, sanca na skorovanie ostatnych utokov je celkom mala. Zmenit to mozu presilovky, tam napriklad vykon Petterssona stupa. Sem tam ma individualny zablesk Kempe, ale zvysne pätky nehraju vo forme. Na obrane sa to doteraz postavit nedalo, takze tato silna stranka svedskej hry mozno nepomoze a brankari nepresvedcivy. Cakam Lundqvista..a ten tusim proti Finsku nikdy neprehral. Markström vcera svoju sancu zahrabal, takze to bude na Henkem. A to prave nie je vyhra, po sezone ktoru mal v Rangers a ani tu neposobi istym dojmom. Vyraza dost pukov, presuny od zrdky k zrdke uz nie su take rychle, skratka je uz velmi stary a ten vek sa na jeho vykonnosti podpisuje coraz viac.

Asi nikdo vo Svedsku nechape prinos Erikssona na ukor Bratta alebo Lindbloma. Ak to neskonci medailou, tipujem ze Loui a Grönborg to schytaju najviac. Erikssona ocenujem, ze jazdil pravidelne pomahat Tre Kronor, lenze vek nezastavis. On v tom time nema co robit, jeho hra je skratka prilis pomala a riskovat to proti vyborne korculujucim finom je zbytocny risk. Uz lotysi odhlalili jeho nedostatky, rusi este viac. Normalne mi ho bolo luto, pretoze on vlastne nevedel koho si ma prebrat, takze to vyzeralo tak, ze styria svedi korculovali s rusmi a Loui stal..ako tak ma prinos jedine na PP. Tam je jeho prinos, on pred brankou dokaze umne tecovat, dorazat a udrzi v presilovke puk a este ho posune. Preto osm nepoberal to, ze na PP1 bol on a Hörnqvist. To su typologicky rovnake typy, takze logicky mal jeden z nich byt v PP2 timu. Holt Grönborg..

Cakam trapenie, ale tipnem si postup Svedska 3-2. Neprekvapilo by ma, ak by to svedi nezvladli a vypadli, aj tak si ako fanusik prajem postup.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na posledních třech utkáních Sborné jsem jako jejich fanoušek musel být osobně. První třetina začala z naše strany vlažně a Švédové byli všude dříve a vytvářeli si dost šancí. Potom ale stejně jako proti Lotyšům Sborná zapnula a roztrhala tři korunky na hadry. První třetina na turnaji, kdy ruský medvěd hrál opravdu na 100%. Nutno dodat že Makrström je solidní dírá. 2-3 góly nějakým zázračným způsobem prošli skrz něj. Nechápal jsem. Třetí třetina už v podání Sborné byla na údržbu, ale tak tu třetí třetinu Sborná dohrává skoro každý zápas. I v té přesilovce se hráčům moc útočit nechtělo a spíš to vypadalo jako by si někdo řekl ''tak já to tam tedy zavezu, aby se neřeklo, k++va''

Vasil jinak naprostá topka celý turnaj a Sborná i díky němu dostala na turnaji zatím pouze dvě branky. První od Lotyšů a druhou od Švédů.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaľ, ste proti fínskemu C favorit... Ak by prišlo aspoň 5-6 hráčov z NHL, veril by som obľúbeným Fínom viac, takto ste jednoznačný favorit.

60:40 pre SWE. Prianie - postup Suomi .

Reagovat
smazaný uživatel

Česká republika

Rusko

Finsko

Švédsko

Kanada

USA

Německo

Švýcarsko

Reagovat
Greny

postupujici :

prani : Cesko, USA, Finsko, Svycarsko

realita: Cesko, Rusko, Svédsko, Kanada

Reagovat
bobis21

Vidím to úplně stejně. Hlavně to přání

Reagovat
smazaný uživatel

S tím přáním souhlasím, byť jakožto fanoušek týmů ze severní Evropy (hlavně Finsko, ale i Švédsko je fajn) jsem nebyl moc nadšenej dvojicí Švédsko Finsko.

Reagovat
smazaný uživatel

V semi švýcary to fakt nechceš.

Reagovat
Horcmen

já bych chtěl... abych na ně mohl vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

to Alan_Shearer:

Faksa? U nás velmi nedoceněný hráč. V USA už se začínají probouzet a vnímat ho. On rozhodně patří do tieru jako Backlund (CGY). Tedy elite 3C, average 2C. Hráč, kterého když máš na 3C, vypovídá to o tom, že tvůj depth je nejhůř na dobré úrovni. Faksa je totiž vynikající centr směrem do defenzivy, už druhou sezonu nastupuje proti nejtěžším hráčům soupeře, plní (když bych řekl česky) tu černou práci a odvádí ji skvěle. Přičemž už byly i období, kdy dostal roli, ve které měl více ofenzivních úkolů a ani v nich nezklamal. V P/60 je 7. v celém týmu, což může znít průměrně, ale podstatné je to, že když si například vezmeš jeho poměr startů mezi ofenzivní a defenzivní třetinou kluziště, Faksa pouze 27,32% startů zaznamenal v útočné třetině, zbytek v defenzivní (starty v neutrální zóně nejsou započitány). Aby ten rozdíl byl ještě víc vidět, druhý hráč s nejméně starty v OZ a zároveň jakžtakž produktivní hráč v Dallasu byl tuto sezónu Jason Dickinson, který ale měl 37,59%, tedy hned o 10% více. TOP4 (Radulov, Seguin, MatsZ, Benn) všichni přes 50% mimochodem. Jinak velmi dobrá čísla Faksa vykazuje i na PK.

Stejnou roli v Tampa Bay míval také Palát, ale vzhledem k letošní dominanci Lightning a tedy jejich častému pohybu v OZ nebyla letos jeho práce zaprvé tolik potřeba a zadruhé logicky ustoupila. Navíc měl mít předloni nějaké zranění, ze kterého se dlouho zotavovat, pravdou ovšem je, že Palát hrál letos dobrý hokej. Jenom nemá prostě ten skill dělat +70 bodů, na druhou stranu takové křídlo vedle těch produktivních, ofenzivních hráčů chceš mít, je na něj spoleh, odvede tu defenzivní práci a má skvělé vstupy do ofenzivní třetiny (tedy minimálně nahazuje a chodí do pásma s pukem na hokejce).

Reagovat
smazaný uživatel

jj súhlas, Faksa je niečo ako bol Michal Handzuš. Skvelý center.

Reagovat
Dr. Admess

Jo, Handzuš je velmi dobré přirovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bol lepší ešte o niečo. V defenzívnejšej NHL (ako je teraz) mal lepšie čísla, keď bol na vrchole. Víťaz SC, 1x zlato, 2x striebro z MS. Faksa má 26, kľudne ešte môže výkonnostne rásť a hrať druhú lajnu, uvidíme.

Reagovat
Dr. Admess

Tak samozřejmě, Handzuš toho dosáhl víc a byl lepší, měl za sebou i sezóny, kde byl 1C (v STL), což Faksa zatím vůbec. Šlo mi o typologické přirovnání. Každopádně týmové úspěchy se při měření individuálních kvalit nedají brát jako extra měřítko. Je to samozřejmě hezké, ale ne podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy bola slovenská formácia Demitra-Handzuš-Bartečko.

Ok. Hej, typologicky sú podobní. Faksa by mohol byť ešte o niečo agresívnejší pred bránkou súpera, ale musí sa aj vyhrať a mať s tým skúsenosti, dostávať viac priestoru v Dallase v presilovkách.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že letos s tou zmenšenou výstrojí gólmanů se s tím "defenzivnější" docela pohnulo, uvidíme co příští rok.

Btw jsem někde četl, že zavedení gólmani s tím mají největší problém, kdežto relevantní nováčci jsou zhruba o 1% v savech lepší. (vypadá to logicky, zvyky přeci jen člověk nezmění za měsíc).

Reagovat
smazaný uživatel

Možno je to aj o výstroji brankárov. Ofenzivnejší hokej v NHL je aj o tom, že sa zmenili pravidlá, drobné háčiky sa už pískajú, priemerná výška a váha tímov je menšia, priestor dostávajú rýchlejší hráči, ktorí majú kvôli zmene pravidiel viac priestoru. Hokej sa mení, je viac o rýchlosti ako v minulosti. 5 hráčov bráni, 4-5 hráčov útočí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, akorát tímhle stylem se mění už asi 5(?) let, kdežto letos je první sezona, co hráči mají fakt hodně bodů. Někde jsem viděl srovnání, kdy porovnávali 10. hráče v kanadském bodování a letošek tam fakt vyniknul (samozřejmě se dá spekulovat, jestli to třeba není zlešpováním prvních formací nebo něčím úplně jiným, ale jediná velká změna byla s tou výstrojí).

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok je to podľa mňa o tom, že tímy dali viac priestoru rýchlym hráčom. Ten trend je najviac vidieť na Tampe, tá má najofenzivnejsi a najrýchlejší tím, z časti aj na Toronte, Bostone, Calgary. Boston má k tomu, že má rýchly tím (aj obrancov ma veľmi rýchlych, až na Charu a možno Carla), veľmi rýchlu a agresívnu 3-4. formáciu. Má to veľmi dobre poskladané, kvalitný mix. rýchlosti, skúseností, hokejových zručností a agresivity. Za to Tampe chýbali skúsenosti a agresívnejšia hra depth-u.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhej časti príspevku už reagujem na play-off ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě to je pravda obecná s těma rychlejšíma hráčema, takhle od boku bych ale neřekl, že tam je tolik nováčků/hráčů, kteří by najednou dostali klíčovou úlohu tuhle sezonu (třeba v Bostonu si krom tradu Johanssona a upozadění Backese moc nevybavuju nějaké obří změny co se jmen týče. Spíš, že se rozehrál konečně DeBrusk a čtvrtá lajna dá občas gól, což předtím nebývalo, ale neřek bych, že se nějak super zrychlili oproti loňsku).

Ale určitě na tom něco je, dost možná to zmenšení výstroje to skórování hodně zvýšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tejto sezóne sa to naplno prejavilo v základnej časti aj bodmi najmä tým, že tímy dávajú viac priestoru rýchlym hráčom ako v minulosti. V Tampe neviem, tam chytili niektorí hráči životnú sezónu + mali menej zranených útočníkov ako v minulosti, ale v Bostone už túto sezónu nehrajú pomalší hráči ako Schaller, McQuiad, Spooner a v Playoffs Rick Nash. A nahradili ich rýchlejší Wagner, Nordstrom, Coyle a Johansson. To sú celkom posily aj čo sa týka rýchlosti.+ Je to aj výstrojou brankárov, ako si napísal.

Reagovat
stas87

Karlsson-Forsbacka spät do SHL. On na prvy tim nemal kvalitu, ze? To Växjö bude sakra silne pre Frölundu v buducej sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal. Pomalý a nekreatívny, mohol sa ešte otĺkať v AHL, ale už mu to asi za to nestojí. Možno by sa behom rokov vypracoval do NHL, ale nevidel by som to unho ružovo. Dobre preňho, že odchádza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas odešli Donato (což se přiznám, že nevím jistě, ale neřek bych, že rychlostně je to nějaký velký rozdíl) + nějací ti 4th lineři se vyměnili (Nordstrom za kohosi), ale zase to bylo kus za kus. Wagner už tuším hrál loni. Když teda pominu to, že Boston asi není pro tuto ilustraci nějaký super příklad. Ale určitě s tebou obecně souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Boston asi nie je najziarivejsi príklad, ale keďže ho sledujem, fandím im + sú vo finále, tak som spomenul aj ich. A napísal som nových hráčov, ktorí priniesli aj rýchlosť, 4, to je dosť celkom. Wagner minulú sezónu za Bruins nehral...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi obecně přijde, že většina lidí co znám soudí jen podle kanadských bodů. U obránců už jsem někde psal, že mi to dost vadí, ale třeba ten Palát toho bude taky obětí.

Dyť hraje často se Stamkosem a Kučem, tak musí mít aspoň 90 bodů, to měl asi špatnou sezonu, to mě dycky trochu zamrzí, když slyším (samozřejmě by mohl dopředu hrát trochu líp, no za špatného bych ho neoznačil).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Super zhodnoceni, diky moc. Mam rad tyhle analyticky pohledy na hokejovy hrace, jelikoz to moc nesleduju a ani nedokazu moc vnimat, jak jsou jednotlivi hraci kvalitni na zaklade odlisnych ukolu a rozdilnyho pojeti formaci.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se tu někdo chce rozepsat o nějakém oblíbeném hokejovém tématu, do toho, rád si to počtu a jistě nebudu sám!

Reagovat
Dr. Admess

Od léta by se mělo i obnovit NHLExpert, kde se těmto analýzám věnujeme. Kdyžtak zatím pár hráčů jsme napsali tady (snad EF nebude vadit menší reklama) - nhlinfo.mzf.cz. Ale během léta se chceme posunout na lepší doménu a pokračovat tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys prosím nějak stručněji shrnout, co tam chcete mít za přehledy (na té nové doméně). Něco pro někoho, kdo zná, co to je Corsi + takové ty trochu pokročilejší věci, ale zas rozhodně ne všechno?

A děláte to se znalostí statistických metod, nebo spíš takové souhrny (uvítal bych oboje)?

Reagovat
Dr. Admess

Vysvětlivky tam samozřejmě budou, jsou už i na tom současném webu, který už teda neaktualizujeme.

Ty články budou na podobné bázi jako jsou na tom nhlinfo. Analýzy podkládáme statistikama a jejich souhrnnou hrou v porovnání s různými hráči (ať už spoluhráči či protihráči).

Reagovat
smazaný uživatel

díky za info

Reagovat
Alan_Shearer

Rad budu vas web navstevovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ten článek Slováci kurz 10, Slovinci, kteří to málem vyhráli kurz dokonce 100

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší slovenský tréner vykúzlil postup

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně pak skoro udělali osmifinále MS, tenkrát je myslim vyřadil gól USA z nastavení

Reagovat
Shevchenko

A Slováci vyřadili mistry světa. Nakonec ta skupina nebyla tak slabá, jak se zdálo.

Reagovat
andrew96

No nevím, když si vzpomenu na góly Slováků proti Polsku, tak umírám ještě teď.

Reagovat
frankiefcb

jako co tam tenkrát předvádělo obrana s Boručem. + ten gol v Polsku kdy si to Polák najebal přímo do šibenice.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak pokud Vrána bude opravdu HS, tak první velké mínus pro Říhu.

Reagovat
smazaný uživatel

HS?

Reagovat
Sali5

Healthy scratch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Dik.

Reagovat
Shevchenko

A to je co?

Reagovat
Sali5

Česky asi zdravý náhradník Prostě by měl být na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel, že je zranený... Takto by som to nepreložil

Reagovat
Dr. Admess

Healthy scratch = zdravý náhradník = pouze na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento termín som nezachytil, a to sledujem NHL Network celkom často ... Zapamätám si . Holt, všetky termíny sa nedajú doslovne prekladať...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nějsem nějaký dobrý angličtinář, ale myslel jsem, že to znamená "zdravý škrtanec" nebo možná škrábanec ve smyslu, že je zdravý, ale oni škrtli (škrábnuli) na chvilku. Ale jak nad tím přemýšlím, tak to už není tak jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si myslel, že nejaké drobné zranenie...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to mi právě teď taky začlo dávat smysl. No nic, tentokrát mi moje neznalost pomohla .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo mínus? Že ho zobral? Staval?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by ho odstavil.

Reagovat
Dr. Admess

Že by ho právě odstavil a nenechal ho hrát.

Reagovat
technecium

Pokud postoupíme, tak to pro Vránu může být veliký impulz na semifinále. Se Švýcarskem hrál příšerně. Byl tak líný, že se snažil puky jenom přikopávat, aby se po nich nemusel otáčet s hokejkou. Vyloženě mě vytáčel a zabil takto několik nadějných situací.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Já mysllím že ted ta kritika co se na něj valí stačí. Takovýho hráče bych na PO prostě nedával úplně mimo tým.

Reagovat
smazaný uživatel

https://sport.aktuality.sk/c/398536/ms-v-hokeji-2019-slovensko-nebolo-vsetko-take-uzasne-striedacka-robila-chyby-hodnoti-supler/

Radšej by ste teda videli pri slovenskej reprezentácii slovenského kouča?

„Máme dosť svojich dobrých a skúsených trénerov. Výberom zahraničného kouča k našej reprezentácii ich degradujeme. Musíme si chrániť vlastnú identitu. A keď už príde cudzinec, musí sa aj prispôsobiť, počúvať, akceptovať, prijímať. Sám som to zažil.”

„Faktom zostáva, že dlhodobo máme veľké problémy vo vývoji mladých chlapcov. A za tieto dva roky pôsobenia kanadského kouča a fínskeho odborníka, žiaľ, nevidím v našom mládežníckom hokeji reálny posun. Skôr opak je pravdou.”

Zaujímavý rozhovor so Šuplerom, aj sa s ním dá súhlasiť (napr. príliš veľa asistentov - ale zas Ramsay chcel, aby sa čo najviac ľudí oboznámilo s jeho prácou a aby čo najviac mladých trénerov získalo skúsenosti, to hovoril aj GM Šatan, ale fakt jeden z trojice Podkonický, Petrovický, Handzuš nemusel byť na striedačke...)... Taktiež súhlasím s konštruktívnou kritikou, ktorá sa týka občas chybného reagovania na vývoj zápasu a hlavne nezvládnutý záver zápasu s Nemeckom aj od trénerov... Sú to chyby, ale inak hodnotím prácu Ramsaya kladne a pozitívne a chcel by som, že by ešte minimálne rok zostal, kľudne s asistentom Országhom a jedným kanadským asistentom. Alebo hlavný tréner Országh.

Čo sa týka tých slovenských trénerov, je to pičovina, že ich máme dostatok a že výberom zahraničného trénera ich degradujeme. Na Slovensku sú použiteľní Országh a možno Pokovič a Javorčík (ten má ale málo skúseností so seniorským hokejom) a ostatní sú rešpektovaní odborníci a dobrí taktici, ale väčšina z nich sú dinosauri, ktorí zaspali dobu a nereagujú na moderné trendy v hokeji - presne ako Julo Šupler, Filc, Bokroš, Mikula atď. Možno máme ešte pár mladších trénerov, o ktorých nemám taký prehľad. Ale tí asi ešte nie sú pripravení na seniorskú repre.

Čo sa týka výchovy mladých hokejistov, Šuplerovo urazené ego znovu vyhlásilo kokotinu. Za 2 roky sa má pretaviť práca s mládežou? A nie je to náhodou AJ o kluboch, ty mudrc? Ak sa reformy podaria, budú vidieť možno o 10-12 rokov, a to podotýkam predpoklad - ak sa podaria.

Ja som vlastenec, niekto by mi možno povedal, že som nacionalista (za ktorého sa nepokladám, ale tento termín je vecou interpretácie), ale kurva v hokeji byť takýto zaprdený nacionalistický dinosaurus, z ktorého hovorí jeho urazené ego typu "ignorujeme a degradujeme slovenských trénerov". Presne ako som minule písal, v hokejovom hnutí na Slovensko je stále príliš veľa neprajníctva, sedláctva a obmedzenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovory so Suplerom, Golonkom a Cigerom sú pekné bullshity. Na ne ani netreba reagovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie, je že títo (niektorí) vidláci sú členmi výkonného výboru SZĽH.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sú ešte oveľa väčší. Ono Kapus pri mládežníckej repre je úroveň presne týchto krcmovych rečí. To už Ciger je aj lepší tréner, aj rovnejsi chlap. Btw. Teraz tu trénuje chalanov dorastencov v Trnave. Zopár z nich sú mladí ultrasaci chuligani, tak som sa spýtal ako to prebieha. Všetci si ho pochvaľujú, že tvrdšie tréningy nikdy nemali, že aplikujú metodiku z Bukacovej školy. Tak on nebude úplne marny chlap, ale je presne na pozícii kam sa hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bukacova škola? V TT trénuje Zdeno, že? Dostal aj nejaké ocenenie za to, po zápase v NR SR-CR príprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Rodina Bukacovcov má nejakú vlastnú akadémiu na zlepšovanie individualít. Navštevovali ich Fehervary, Ruzicka, Necas... Vlastne takmer všetko zaujímavé čo z CZ a SK posledné roky vyšlo. Raz mesačne chodí Bukac (syn) do TT, kde nastavuju nejaký plán na najbližší mesiac. Áno, postúpili do extraligy dorastu, tak im tam odovzdali zlaté medaily. Aj hráči zo Zdenovej akadémie tu hrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

to som rád. Sú v TT aj nejaké zaujímavé prospecty?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ je skoro. To príde snáď časom. Títo chalani sú len hobby hokejisti, ale progres spravili pekný. Ale napr. Ruslan Iskhakhov, ktorému kariéru zachránil Igor Toth a predvádzal v trnavskom doraste famózne výkony bol draftovany v druhom kole New Yorkom Islanders. Dokonca bol v drafte vyššie ako Fehervary. A tiež Egor Stepanov bol draftovany do KHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Len čo z nich budeme mať, keď sú Rusi? Aký je tam priemerný vek tých hráčov? 15-16?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mne nevadí. Ja som rád, že chalani, ktorí hrali v Trnave sa presadzujú. Snáď si Ruslan zahrá raz NHL a bude prvý Trnavak v NHL

Inak ja si nemôžem pomôcť, ale je veľká škoda, že viac priestoru v mládežníckom hokeji tu nedostáva Igor Tóth. Na jeho robotu sa tu ešte dlho bude spomínať.

Reagovat
smazaný uživatel

že Trnavak... Tak hej, on je nedocenený človek, ľudia majú naňho aj negatívny názor celkom často si myslím... Pretože nebol obratný v TV... Nie každý má na to, aby bol špičkový tv analytik...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa on je špičkový analytik, ale nemá talent spraviť analýzu v minútovom vstupe. Na druhej strane bol na Slovensku priebornik v TV analytike, keď nahradil odborníkov, ktorí povedali maximálne, že treba dať do hry srdiečko a treba bojovať.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak + mu uškodilo, že ho v jednej debate Valábik vyškolil a odvtedy ho prestali pozývať do RTVS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tí Bukačovci sú Česi? Čo sú to za ľudí? Nemáš nejaký článok? Rád by som si prečítal viac

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diky, kuknem.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle regionální vidláctví je něco příšernýho. Podobný to bylo, když přišel Ital do Sparty. Všichni byli pohoršený, jaká to je urážka našich trenérů, že jich snad tady máme dost. Ale kde jsou ty trenéři? Koho ve fotbalově vyspělejch zemích zajímají? Samozřejmě, že jsme neomylně trefili na největšího tragéda pod sluncem, ale ta myšlenka trenéra z vyspělejší země přece neni nic špatnýho. Ale u nás bude mít větší pozornost klaun Švancara, kterej kromě půl roku v Bratislavě nevytáhl paty za hranice, ale přesně ví, co by tady cizinci měli dělat, aby se přizpůsobili. Tohle je asi na podobný úrovni. Slováci za 15 let dotáhli svůj hokej z 1. místa na MS div ne na sestup, v NHL maj posledních pár hráčů a ze skupiny nepostoupili posledních snad 7 let. Na příští olympiádu se ani nemusí dostat. Jakou identitu si chce ten chlap proboha chránit? Vždyť tam za pár let posrali, co mohli

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak... A takýchto idiotov máme strašne veľa, až ma mrazí z toho, že náš hokej sa z tohto marazmu už nedostane... Pritom to bol jeden z mála športov, na ktorý sme mohli byť hrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
stas87

Zatrpknuty stary trouba, dat mu pät korun nech si kupi rozok a krmi holubov na namesti v Bratislave. Ten stary bulo by chcel za dva roky co vlastne? Hlavne nespomenut jeho podiel na stavu slovenskeho hokeja a tych ostatnych trenerov v tom case. Takto z gauca je jendoduche, zhodit Ramsayho robotu a povedat ze malo komunikoval na striedacke pocas zapasov. V CR je taky blb co sa tyka futbalu Vizek, v Sparte Siegl a Frydek a tieto postavicky dostavaju v mediach priestor na tieto dristy. A tu je to Supler alebo Golonka. Uz nie je CSSR alebo ZSSR, paneboze. A nie je ani rok 2000, tak nech si Super uvedomi co vlastne tara za kokotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozsekejte ty Rusáky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

USA dostanou 7 od ruské mašiny a pojedou domů s brekem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tak aspon ze si trafil pocet golov v zapase..

Reagovat
Dr. Admess

Schneider je prostě díra. USA fakt vzali sice silnej kádr, ale gólmany příšerný.

Reagovat
bobis21

a koho bys vzal? Gibson, Campbell, nebo třeba DeSmith? Otázka jestli by jeli ... (ani nevím jestli někoho z nich oslovili)

Reagovat
Dr. Admess

Gibson je TOP5 gólman NHL. Bez váhání jeho. Otázka je, jestli ho nezkoušeli a neodmítl, no. Ale každopádně Schneider je mega fail. To bych radši vzal mladýho C. Primeaua.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak i Howard či Anderson jsou lepší gólmani jak Schneider. Dále teoreticky mohli Hellebuyck či ten DeSmith. Sice to taky nejsou extra gólmani, ale Schneider je prostě už dva roky úplně v p*deli.

Ale Gibson by zase byl megavýhra, ten kluk je neskutečnej.

Reagovat
Kixi Syhimour

A ten Schneider je nějakej veterán?

Reagovat
Dr. Admess

Už v podstatě jo. On byl velmi dobrý jako dvojka Luonga, pak i první roky v Devils, ale poslední dva roky udělal neskutečnej sešup dolů. Letos už nebyl ani jednička Devils, kde jinak byli Blackwood a Kinkaid, meh. Dokonce byl na pár zápasů i na farmě.

Reagovat
Hokaido

Přitom tak tři roky zpátky byl imo top 5 golman v NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo zranění a od té doby...škoda mluvit.

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
stas87

Bol zraneny cez sezonu a chcel sa doliecit a zabudnut na zlu klubovu sezonu, nie?

Reagovat
Dr. Admess

Jo, taky bych to tak viděl (to doléčení se), každopádně pro USA fakt škoda, jejich TOP gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

A pustili by ho z Anaheimu vůbec? On jediný to tam ajkž takž držel a loni jim defacto vychytal PO během té morové rány, co tam měli. Vzhledem k tomu, jakou mají Kačeři náchylnost ke zranění a jakou roli tam má bych se celkem nedivil, kdyby mu to zatrhli v klubu.

Reagovat
Dr. Admess

No, spíš ne, no, byl zraněnej i během sezóny, takže to beztak musí doléčit.

Reagovat
vilp

Reagovat
vilp

Každopádně ten golman je sice slabina, ale i tak toho moc neřeší, protože hrají fakt strašný hovno.

Reagovat
Dr. Admess

To je pravda. Rusové zatím suverénně lepší.

Reagovat
vilp

Tak nejde jen o dnešní zápas, s Kanadou to vypadalo stejně a celkově se mi nelíbí celý turnaj.

Reagovat
Dr. Admess

To je taky další věc, no, mít jako HC Blashilla asi není šťastná ruka taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přání: Česko, Rusko, Finsko, je mi to jedno

Tip: Česko, Rusko, Finsko, Kanada

Reagovat
patas92

Už má Ovce 4 střely?

Reagovat
Dr. Admess

Rusko válec...

Reagovat
vilp

Kane, co děláš...

Reagovat
stas87

Byt to na druhej strane, tak rus striela a da gol. Ak nedaju do konca tretiny na 2-1, tak je s nimi koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

USA hrá rybnikovy hokej.

Reagovat
fabec1222

Kanada

Reagovat
Coutinho10

Švýcarsko

Reagovat
smazaný uživatel

Ví tady někdo, jak se to má s Kaprizovem v Minnesotě? Já jsem jejich (ne die hard) fanda, i když teda na zápasy moc nekoukám kvůli tomu, že jsou v tom nejdebilnějším pásmu (doma hrají ve 2:00, což reálně znamená 2:15 a to většinou u první třetiny usnu), tak jestli se mám těšit na posilu, nebo je to definitivně pasé.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to závisieť od neho, či bude chcieť ísť hrať do tímu, ktorý bude robiť prestavbu kádru, ktorá bude trvať 2-4 sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, jak to vyřeší, ten tým v AHL vypadal docela dobře, co jsem tak četl, takže nějací mladíci jsou kde brát. Snad to zvládnou i bez Kaprizova, se kterým jsem počítal buď letos, anebo vůbec (a nejsem si jist, ale po letošku jim myslím končí "opce", takže pak by mohl jít kamkoliv).

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavý, ako Wild zvládnu prestavbu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě minimálně rok zůstava v KHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Neví někdo jak se jmenuje ta píseň nebo ten sample co se pouští teď na MS a zní to, jakoby tam houkala sova? "Hu hu hu hu hu"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lichna.

Kde tam slyšíš sovu?

Reagovat
smazaný uživatel

právěže nikde z těch co hrají dnes (nebo s velkou fantazií myslím u Amíků nebo Kanaďanů). Ale ty ostatní písničky nejdou najít tak snadno.

trvalo to celých 10 minut https://open.spotify.com/playlist/189KWpM6Mubs19uTa6Ur6w?eml=2018May31%2F4335561%2F6223355&etsubid=86061554

Reagovat
lichna.

Tak ona to není golova. Hraje to normálně při přerušení. A Spotify nemám tak mě to nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Se můžeš regnout zadarmo Nebo teda doufám, že mi nic neúčtujou, ale tak před dvěma rokama jsem to dost poslouchal a nic jsem neplatil (samozřejmě některé věci nešly přehrát, ale menšina).

Jinak asi třetí písnička mi tam skočila https://www.youtube.com/watch?v=5qxGpEjEbcc to by mohlo být ono

Reagovat
lichna.

Není. To fakt podle mě není písnička sama o sobě spíše jen taková melodie a jediný hlas nebo něco co se dá specifikovat je to hu hu hu hu hu. Jestli to uslyším v zápase s Německem tak zaznamenám čas. Nebo ti to někdy předvedu osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinou písničku, co se tak ze srandy ještě pouští takhle v remixech znám tudle, ale to je spíš kukačka

https://www.youtube.com/watch?v=G9Y5Dhzciyc Pokud to není ono, tak se pochopitelně vzdávám (ale song kvalitní, to musí každý odborník uznat)

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě napadlo to napsat natvrdo jako huhu song na yt https://www.youtube.com/watch?v=aR6qvkDDBCg to by taky mohlo bejt, btw jsem díky tomu objevil fajn playlist, takže spokojenost, i pokud to není ono

Reagovat
lichna.

Bohužel ani jedno. Jestli to ještě uslyším na MS tak napisu.

Reagovat
popltak

https://youtu.be/jzXt7YvK9Hw

1.00 a v té mezeře diváci ho-ho-ho

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooool

Reagovat
stas87

Gadreau, ty drevak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Vyriesil to naprosto strasne, ten treti hrac mohol teoreticky dorazat vyrazenu strelu, cize ak by Vasilevskij vyrazil, tak ameican tu situaciu mohol dohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hej. Ale nazvať ho drevakom? To by 98 % svetových hráčov boli dreváci...

Reagovat
stas87

Momentalna prehanka, robis ako keby si nieco take videl prvykrat. Tak teda vitaj na internete, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. No. Dnes derby... Snáď nevyhráte, budú hecovačky .

Reagovat
smazaný uživatel

spis tak 99,99999 %

Reagovat
smazaný uživatel

To je kvůli tomu, že na Slovensku nevedete fialový Gatorade...

https://twitter.com/nhlgifs/status/1068719676727939072

Reagovat
vilp

Dva největší technici Amíků takhle dvakrát zajebou 2v1...

Reagovat
smazaný uživatel

Amíci už se aspon trochu dostávaj do tempa. Snad bude ještě drama.

Reagovat
Whitemedia

tak jak.. tady píšete, jak je golman USA tragéd a pak komentátor, jak je i dnes výborný

Reagovat
KnoxXx

to skor hovori o urovni komentatora

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
vilp

Tak zase pravda, že je tuhle třetinu dost podržel.

Reagovat
Whitemedia

Komentátor ale mluvil o jeho skvělých výkonech na turnaji a ne jen o téhle třetině.. a tady pak, jaká je to díra a co si pak mám vybrat, když Amíky vidím na turnaji poprvé a zapnul jsem to v době, kdy už měli ty dva puky v síti

Reagovat
patas92

Eurofotbaloví experti > všichni otatní experti. Tos za ty roky ještě nezjistil?

Reagovat
kilobyte

Zase pochytat 30 střel za 2 třetiny.

Reagovat
KnoxXx

Hischieeer

Reagovat
Coutinho10

zase Švýcarsko super závěr třetiny

Reagovat
mickey mouse

Antoš o Vránovi

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl ?

Reagovat
Dr. Admess

Jinak výjimečně souhlasím s Antošem ohledně Vrány. Ale řekl to přesně. On je typickej goal-scorer a takového v týmu snad ani jiného nemáme, možná Gulaš? On prostě by hrát měl a musí.

Reagovat
KnoxXx

Kubalik

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

V Chicagu musí teď chytnout šanci za pačesy.

Reagovat
KnoxXx

avsak jeho vyuzitie Rihom je v mnohom podobne s Vranom (na zaciatku MS nebol sucastou ani len 2.PP, co je neskutocne ... pritom by mal byt v 1.PP, resp. zacinat vzdy, ked je to len mozne, ohladom 3.utoku v 5na5 nie je ziaden vazny problem, ked to funguje, co s Kovarom funguje naozaj skvele)

Reagovat
Dr. Admess

Tady se projevuje stará škola u Říhy, no. Ale zatím to klape, tak snad to vydrží, no. Jedině zlato!

Reagovat
technecium

Co myslíš tou starou školou?

Reagovat
Dr. Admess

Hráč musí umět i bránit a přeceňuje zkušenosti jednotlivců. Když umí "jen" střílet a je trošku cherry-picker, tak už ho zatracují. Viz. i vyjádření Sýkory (taky stará škola).

Reagovat
Dr. Admess

Aneb intangibles, leadership, heavy > hockey IQ, skill

Reagovat
andrew96

Murray taky není Kanaďanům zrovna velkou oporou.

Reagovat
Dr. Admess

Taky by měl chytat Hart, no..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdyby měl někdo zájem hrát příští sezónu NHL fantu na Yahoo, tak pár míst určitě bude. Až to bude aktuální, tak se další info určitě objeví v našem starém vláknu o NHL fantě:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/nominace-mexika-na-copu-bez-prekvapeni-327989

Reagovat
Whitemedia

Gól jak když jsem před deseti lety mastil NHL 09..

Reagovat
smazaný uživatel

já hraju dokonce NHL 2006

Reagovat
Whitemedia

Já hrozně miloval 2002, ještě ji i někde mám.. to jsem hrával na základce pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohužel Tě zase musím trumfnout, mám tu 99

Reagovat
smazaný uživatel

tam byly celkově 3 způsoby, jak mohl padnout gól

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Dr. Admess

A pome USA!

Reagovat
Coutinho10

US krasne bez brankare...pojdte jeste jednou

Reagovat
Coutinho10

nebude, protoze to pak vsadis na neco jinyho

Reagovat
fabec1222

záleží, jestly ještě dojde Finsko 2,5+, když jo, tak půlku vyberu

Reagovat
patas92

wow Kane

Reagovat
andrew96

Takový zářez.

Reagovat
Coutinho10

icing ale jinak to hrali celkem dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové jsou klasický "regular season" team, v PO poloviční, na zlato nemají, i kdyby dnes postoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je teda porazí? My? Němci? Švédové? Kadaňani?

Reagovat
smazaný uživatel

Malkin To je vemeno

Reagovat
kilobyte

Sranda by byla kdyby pak dostali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si s ním Putin vyřídil osobně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oni si ten challenge ale nevzali, to byl popud samotných rozhodčích

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Proč to místo ruské hymny radši nepřepnou na závěr druhého zápasu?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ruská hymna je to nejkrásnější co se dá zahrát

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu

Reagovat
technecium

Protože by to bylo neuctivé?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U ceremoniálu závěru MS, kdy zvedají trofej bych to nepřepnutí někam jinam pochopil, ale tady bych to nehrotil, navíc mohli počkat a až pak dát SUI-CAN, protože tam byla ještě přestávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo!!!

Reagovat
KnoxXx

Svajciari

Reagovat
vilp

Kanada.

Reagovat
smazaný uživatel

0.3

Reagovat
Coutinho10

tyvole to nasere

Reagovat
mickey mouse

tak to je brutal

Reagovat
Whitemedia

Kanada vyrovnávací gól čtyři desetiny sekundy před koncem zápasu.. Rachna kachna hadra

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

V suchym triku

Reagovat
stas87

Tak asi Kanada je jedina, kto tych muzikov moze porazit. Fakt otrasna predstava, ak to tie zvierata vyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesná představa, že to vyhrají Švédi

Reagovat
stas87

Nevyhraju. Ale fakt ktokolvek iny ako rusaci.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
stas87

Inak viem ze je to pre teba frustrujuce, ale rusaci takmer vzdy dostanu po papuli, ak maju konkurenti svoje top vybery. Od Kanady dostali vo Vancouveri sedmicku, so svedmi prehrali 2-1 a to daval Oveckin az v poslednej minute gol a s finmi v Soci prehrali 3-1. Takze si honit tricko na superoch, ktori tu nemaju top vybery..to by rusakom slo. Ved aj s nemcami mali hnede trenky aby to vobec vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové a Švédi, zatím oba stále v turnaji, neskutečně trpím

Reagovat
technecium

Já to mám takhle s Kanadou a Švédskem no

Reagovat
smazaný uživatel

a s Realem, co?

Reagovat
technecium

A Juventusem, Liverpoolem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Zajímavý, mně jsou Švýcaři obrovsky sympatičtí. Hrají tvrdě, ale neviděl jsem od nich zákeřnosti jako od řady Švédů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mužici = Rusové ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

se spletl asi

Reagovat
technecium

Jo nějak mi nedošlo, že se nevyjadřuje k tomuto zápasu

Reagovat
stas87

Tak to si vsimaj rusakov, ked dostanu strom a potom sa dvihnu a co urobi...Kucerov nonstop seka do zad, do noh, Oveckin padol na prdel pred brankou Schneidera a prva reakcia? Co najviac udriet americana, ktory ho zrazil. Lenze im to stale prechadza. No a co sa tyka svedov...tak vrchny nezvladajko je len Larsson, inak v tom time nemas ziadnych zakerakov. A ked si uz napisal doslova toto::

ale neviděl jsem od nich zákeřnosti jako od řady Švédů.

Tak bud konkretny a menuj ake zakernosti svedi na turnaji urobili.

Reagovat
technecium

Moje chyba, já jsem si myslel, že se vyjadřuješ ke Švýcarům Jinak uznávám, že Rusáci mají spoustu nezvladajek - Kučerov, Malkin, Kovalčuk... Ale hrají tak pěkný hokej, že se mi jim těžko nepřeje. Švédy nesnáším dlouhodobě.

Reagovat
stas87

Mno, o svajciaroch som nikdy nepocul ze by ich nazyvali muzici. Sak aj to finale v Nemecku s vami to kusali strasne tazko, aj pocas hry tam boli myslim hranicne zakroky. Potom mas vymazov ako Artuchin ci ako sa ten blb volal.

Ok, respektujem nazor, ze svedov vela ludi nemusi. Ale zaujimalo by ma preco vlastne? Oni nemaju taku povest vdaka politike a invazii v 68 ako rusaci. Nie su namachrovanci ako Kanada..je to dan za uspechy v poslednych rokoch? Ci je to dlhodoba zalezitost?

Reagovat
technecium

Já netahám politiku do sportu, takže rok 68 mě fakt v hodnocení ruský repre neovlivňuje. Švédi mi jsou dlouhodobě nesympatičtí. Nemůžu si pomoci. Pamatuju si zápasy proti nim plný pocitu křivdy a podobně, spíš než že by to bylo založený na něčem konkrétním jako u Kanady.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú / boli namachrovaní a zákerní ako Kanaďania už dlhodobo, akurát Kanaďania sú pri tých zákernostiach vysmiati / vyškerení jak slniečko na hnoji... Na druhu stranu, mám pocit, se posledné roky hrali Švédi sympatickejšie. U mňa sú antipatie ku sved. národnému tímu tiež dlhodobá záležitosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou prostě ohromně nesympatičtí a povrchní, jako všichni germáni. Vždycky když nad nějakým týmem ze "západu" češi, slováci nebo rusové vyhrají, tak mě to zahřeje u srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Západ VS Východ

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Švédové obecně jsou pro hokejové fandy nepříjemní jako soupeři, často je to s nimi urputný boj, málokdy je porazíme nějak jednoznačně. Rusové jsou neoblíbení, protože jsou to Rusové ( ) a ani já je nemám rád, jakkoliv hrajou skvěle.

To bych řekl, že je důvod té averze ke Švédům k hokeji. Tak nějak je průměrní fandové berou jako těžšího soupeře oproti Finům, často tomu tak je, někdy ne.

Reagovat
stas87

No, to sa dost blizi realite. Je fakt, ze svedi cisti priestor pred brankou dostv dorazne, niekedy za hranou. Potom moze vzniknut dojem, ze su prehnane agresivni a rozhodca to potresta len v malom pocte pripadov. Hokej s nimi boli, je to plne subojov a dorazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Hornqvist je odpad i na scéně NHL...jinak nevím kde si přišel na to že Kucherov, Malkin a Kovi jsou nezvladajko...mají snad nějakou takovou pověst v NHL jako Hornqvist nebo Gudas? Ne, nemají...takhle se tam prostě hraje všechno se nějak oplácí, aby si hráči sjednali respekt...nevím co máš furt proti Rusům a musíš na ně pořád plivat

Reagovat
Messier

Zrovna Malkin je fakt docela prase

Reagovat
Frick

1,5 jsme měli na 1. místo?!!! To byl fakt Rada chuj, že neudělal ani tu baráž

Reagovat
Hokaido

Tak rok předtím jsme byli kurzově asi 5. největší favorit MS.

Reagovat
Frick

přitom na Euru 2008 jsme se moc nepředvedli.

Reagovat
Puskas

Kanada...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uz jsem chtel psat, ze v pripadnym semifinale by na nas cekalo Svedsko/Finsko, ze by to bylo celkem fajn a takhle vsechno muze byt jeste jinak

Reagovat
Coutinho10

takze teda to vychazi na Kanadu, jestli postoupime

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda radši Kanadu než Finsko nebo Švédy

Reagovat
Puskas

Reagovat
andrew96

Na tuto Kanadu nám věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Když teda omezíme ty vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ja nevim no...trochu mam obavu, ze jejich vykon by proti nam byl pripadne o 100% lepsi, ze dnes si uvedomili, ze takhle zacit nemuzou a treba to Svedsko mame v zive pameti a vime, jak na ne + Finsko se da porazit, protoze nejaky presvedcivy vyhry tam nemelo + posledne prohrali s Nemeckem, ale uvidime no

Reagovat
smazaný uživatel

Finsko bych bral ale spíš počítám že postoupí Švédsko. Jinak Kanada mco silná není. Mají hlavně klasicky hrozně silný přesilovky což by proti nám mohl být problém no.

Švýcaři se ovládali a až na jednu rozkouskovanou přesilovku jim šanci v početní výhodě nedali (až na ten gól 0.4 no ).

Reagovat
Coutinho10

j, kdyz se vyvarujem tech oslabeni, tak bysme jim to mohli ztizit, ale stejne no...ale treba mas pravdu

Reagovat
technecium

Americkej styl hokeje nám poslední dobou vůbec nesedí, v PO se proti tomu neprosazujem. Já bych nám nejvíc věřil na Finy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to proto, že Finové jsou letos papírově dost slabí

Reagovat
smazaný uživatel

radši Finsko než Kanadu, radši Kanadu než zase Švédsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

To si dělají na ČT prdel, že to prodloužení nedají živě

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň na tom webu to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedají v TV to prodloužení?

Reagovat
Puskas

asi to nemají smluvně pořešené

Reagovat
Kixi Syhimour

Kanada

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda prodloužení 3v3 takový gamble time. Myslím, že férovější by bylo 20 minut 5v5 a pak nájezdy než toto. Nebo třeba posunout ty zápasy o hodinu a dát 100 minut 5v5 a pak nájezdy. (otázka by byla jen o kvalitě ledu).

Reagovat
smazaný uživatel

3v3 je to právě proto, aby gól padl rychle a nemusely rozhodovat nájezdy

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, akorát si myslím, že by to mělo být co nejmíň o lucku. 3v3 řadím zhruba tak úroveň nájezdů, co se týče štěstí. Vzhledem k programu a k jednotným podmínkám všech zápasů se musí najít nějaký kompromis, a právě tento se mi moc nelíbí. 1 třetina navíc, kde dá gól ten lepší mi přijde víc hokejovější.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže jedna třetina navíc znamená další 20minutová pauza a pak cca 45 minut hry. Tohle není ideální, ale je to rychlejší.

Nejlepší by ale bylo 5v5 na 5 minut jako bývalo dřív.

Reagovat
Salfovic

Tak to by mohl hrát rovnou brankář proti brankáři. Tohle nemá s hokejem nic společného.

Reagovat
kilobyte

Tak to by bylo asi hodně znát v dalším zápase, kdyby hráli takovéhle prodloužení.

Reagovat
havrys99

brutální obrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Švýcaři mají to MS zakleté

Reagovat
Coutinho10

tohle je celkem peklo no..to moc ani trumfnout nejde

Reagovat
Puskas

No, zamrzí to.

Reagovat
Whitemedia

ale je mi teda Švajcu líto..

Reagovat
fabec1222

Nač se namáhat, když stačí hrát poslední sekundu a pak prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada v suchým triku, jako vždycky.

Reagovat
Puskas

jo, ale v mokrých trenkách

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasný, po tomhle to Kanada vyhraje celý.

Reagovat
patas92

Takže případné semi s Kanadou?

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam je, bere se jako 1. kritérium umístění v základní skupině, nebo body+skóre?

Reagovat
Kang & Kodos

Teletext na internetu

Reagovat
andrew96

Škoda, že to není v morseovce.

Reagovat
Kang & Kodos

Fotbal furt na 205, svět je v pořádku <3

Reagovat
Neon

Teletext je na tohle super, krásně přehledný, žádné reklamy, žádné odkazy na další články, které člověka uvrtají u netu na další půlhodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten teletext cením, svého času nejlepší informační zdroj, docela mě nasralo, že některé nové kanály už ho nemají.

Reagovat
Puskas

Já ho běžně sleduji, když mám zapnutou TV.

Reagovat
andrew96

Ranní informační přehled ke snídani (když je teda čas).

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Salfovic

Třeba na rychlý přehled o výsledcích NHL a výkonů našich je pořád nejlepší

Reagovat
Puskas

Zažlucená čeká jména, to nemá chybu.

Reagovat
ZJEV

To jo sveho casu jsme meli doma porad zaple 751-756

Reagovat
Dr. Admess

Umístění ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

z celkový tabulky umístění.

Reagovat
KnoxXx

Berie sa najprv umiestnenie a medzi prvymi (druhymi, ...) timami sa len porovnaju body, resp. po nich skore/vyssi pocet vstrelenych golov ...

Reagovat
smazaný uživatel

dík všem

Reagovat
Coutinho10

pripadne proti nam to Kanada urcite takto nepodceni jako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohli jsme jít znovu na Švédy, teď v případě postupu na Kanadu

Reagovat
Puskas

Švédi přejdou přes Rusy, ještě si jich užijem

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že je to Švýcarsko už venku, ale hráli moc dobře. Utkání s Kanadou jsem teda neviděl, logicky.

Reagovat
REPLIKATOR

Gulaš má nejradši guláš

Reagovat
oli9

On toho Vranu fakt vyndal , on neni ani jako 13.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

komedie... příště se jim na to vysere

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň hraje Chytil a ne další Zohorna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

jeden Zohorna mi bohatě stačí

Reagovat
KnoxXx

, ale od idealu stale daleko

Reagovat
stas87

Lundqvist v branke, prva obrana OEL-Larsson, Klingber s Ekholmom, Eriksson v tretej a Lindblom 13.utocnik...klasik. Bodaj by fini vyhrali a on uz siel prec. To sa naozaj neda, ked vlastny trener potapa svoj tim.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak doufám, že bručoun Sýkora je konečně spokojenej Hlavně že v posledních letech furt mlel, že týmu chybí střelec a někdo, kdo to nebude hnát kolem mantinelů.

Reagovat
Frick

https://pbs.twimg.com/media/D7RPvdOXoAAUxLr?format=jpg&name=large

Podle ofiko časomíry zbývalo do konce 0,073 s!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dr. Admess

Jinak je tu nějaká diskuze k NHL?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
oli9

Ale riha je fakt kus debila. Nepochopim proc toho Vranu posadil ,,opravdu.. ten uz na ms nepřijede

Reagovat
mickey mouse

fakt by mě zajímalo, jestli by stejný krok udělal bez té Sýkorovi kritiky

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

No, jestli ho nepostaví ani do dalších zápasů, tak Říhovi už nepřijede, na to si vsaď.

Reagovat
technecium

Vždyť hrál posledně strašně

Reagovat
smazaný uživatel

Na semi ho postaví sto pro proti Kanadě. Tomu nevěřím že by ho uplně odstavil.

Reagovat
fabec1222

Třeba další zápasy nebudou

Reagovat
Whitemedia

prý hrajeme výborně přesilovky.. tak to nás němčour pořádně nenastudoval

Reagovat
smazaný uživatel

Kubalík už jde do NHL příští rok ne ?

Reagovat
Dr. Admess

Ano, po MS podepíše oficiálně smlouvu s Hawks.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase zmátli ve studiu tam to asi ještě neví že už jde do NHL

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chicago ho vytrejdovalo z LA za pick v pátým kole draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už dříve,smlouvu podepsal nedávno

Reagovat
Dr. Admess

Práva vytrejdovány v lednu/únoru. Podepsat má až po MS.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já jen, že to byl dobrej tah že strany Chicaga.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak hlavně že Zohornové hrajou furt.

Reagovat
oli9

Jj to samé absolutně marny Gulaš , který je ve hre 5 na 5 absolutně nevýrazný a nestíhá

Reagovat
db18

Akorát Gulaš je důležitý pro Plzeňskou lajnu. (a fungování Kováře a Kubalíka)

Reagovat
oli9

No to si kazdy myslí ale nechápu kdyz sedi chytil a ted vrána..

Reagovat
KnoxXx

hlavne, ze ta fungovala aj bez Gulasa

Reagovat
db18

To nerozporuji.

Reagovat
patas92

Však je to úplný non-factor i v té plzeňské lajně

Reagovat
smazaný uživatel

Řepík do 3. lajny

Reagovat
db18

Reagovat
Dr. Admess

Kovááář, škoda...

Reagovat
stas87

OMFG, to je komedia. Svedi minutu nevystriedali, neboli schopni poslat puk do stredneho pasma a Lundqvist pusti taky softak.

Reagovat
smazaný uživatel

tlak se ukázal, oba dva měli čas to tam hokejkou zavést grubauer vůbec nevěděl kde je puk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Skvela pp, vyrovnat uz mohol Nylander ale netrafil.

Reagovat
Losinho

Jak je tohle furt 0:0

Reagovat
Coutinho10

Nemecko zacina celkem zlobit + ted maj presilovku

Reagovat
Neon

A je po přesilovce.

Reagovat
Coutinho10

nastesti to dlouho netrvalo

Reagovat
stas87

Dusik teraz vravel, ze za poslednych 18 rokov boli v semifinale 15x. To je dost slusna bilancia.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Švédové? Němci?

Reagovat
stas87

Svedi a fini za poslednych 13 rokov boli v semifinale 9x. To je taktiez dokaz kvality ich hokeja. Plus Nylander je dneskom najproduktivnejsi svedsky hrac na ms.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle

Reagovat
stas87

*svedi

Reagovat
smazaný uživatel

Prvú tretinu ste prejebali s Nemcami presne ako my. Taký platonicky tlak a najväčšiu šancu mali Nemci.

Reagovat
smazaný uživatel

My měli velkou šanci už na začátku.

Reagovat
Shevchenko

Hlavně klid to dáme. Nesmí to dopadnout jako v roce 2016

Reagovat
Salfovic

to se stalo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

migrační krize

Reagovat
Shevchenko

Auston

Reagovat
smazaný uživatel

ČEŠI DO TOHO

Reagovat
Miguel19

Chybí Vrána za 3,2,1..

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí 1. formace především

Reagovat
oli9

Tak určitě by tam toho předvedl víc než zohorna nebo gulas

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně nepřesný příhrávky, chce to více puků přesně do jízdy při zakládání útoku jak dostal Voras(byl faul) nebo Chytil(byla šance)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám blbne online přenos ?

Reagovat
fabec1222

kup si televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Mám ho zaplej a neblbne mi.

Reagovat
Dr. Admess

Jaškin do 4. Palát do dvojky s Vránou, Chytil do 4. a hned jsme mohli být mnohem lepší. Škoda.

Reagovat
patas92

Chytil hraje hokej jak někde na U18. Hrozně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on to hraje stejne i v NHL.

Reagovat
patas92

Neříkám, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hynek

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, chybí nám střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze neprijel Vrana..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo no, tak já to chápu, je bez smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zohornové a Gulaš na úkor Vrány, to je naprostý fópa.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt Gulas hraje paradne

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Dr. Admess

What? Pokaždý, když se dotkne puku, tak si myslí, že má milion času, předržuje ho a hodně ztrácí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Navíc slaboučkej v osobních soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne. Jedina nebezpecna lajna to je.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
lichna.

9/10

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ? On nevyhrál jediný souboj a puky ztrácí jak z povinnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje, je slabej, neproduktivní, ale vše může ještě změnit. Nic není ztraceno!

Reagovat
Dr. Admess

Kovář dneska v lese teda.

Reagovat
Salfovic

Kdo ne.

Reagovat
lichna.

DikyyyyyYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Krásnej jinx!

Reagovat
Dr. Admess

Jo, Kubalík hraje vůbec? Ta třetí lajna je dnes hodně zabitá teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, koukate na to vubec? Jedina nebezpecna lajna. Naopak prvni lajna je uplne mimo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No přesně naopak.

Reagovat
Dr. Admess

Jo? Že první lajnu vidím většína v útočný zóně a tu třetí většinou akorát bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak se divej.

Reagovat
havrys99

Palááát

Reagovat
Salfovic

Vrána by to dal

Reagovat
patas92

To měl blbě pod nohama ten puk. Těžké

Reagovat
lichna.

Palat.

Reagovat
Whitemedia

Kde je kapitán? Se tam dnes ani s nikým nedohaduje

Reagovat
Dr. Admess

Kovář potrollil.

Reagovat
havrys99

43 !!!!!!!!! vítej z lesa

Reagovat
Coutinho10

Kovaaaaaaaar krasne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovy já ti vždycky věřil!!

Reagovat
Whitemedia

Chytrý Honzaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Losinho

Jooooo vlaječky můžou zůstat

Reagovat
C-M@ster

Vy se tomu smějete, ale vlaječky na autě už skoro nikdo nemá a mně to příjde jako škoda...

Reagovat
Losinho

Já jen dneska během pětiminutový cesty domů potkal dvě auta s vlaječkama, jednu Fabii a jednu Feldu. Tak nevím, jestli se něco změnilo.

Reagovat
db18

Má je soused. A pak jsem potkal na křižovatce jeden extrém, u kterýho bych se divil, kdyby ještě existovalo to auto, na kterém vlaječky byly...

Za volantem ženská (to je ale vedlejší, uvedeno jen pro úplnost), stojí na křižovatce z vedlejší silnice a chce odbočovat doleva, já jedu proti (rovně). Ženská má v jedné ruce telefon (u ucha) a v druhé svačinu, kterou se láduje - a samozřejmě vjíždí do křižovatky a křižuje mi cestu.

Reagovat
kilobyte

To já vyděl jedno týpka, který na křižovatce při zatáčení vjel do našeho pruhu, protože měl v ruce nanuk a ještě na nás krčil rameny, co má jako dělat.

Reagovat
kilobyte

* viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

hmmm hezky namazal

Reagovat
fabec1222

Bartošák střídat, táhni k mikrofonu díro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržme těch 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržme těch 5 minut

Reagovat
mickey mouse

Bartošák

Reagovat
lichna.

Třinec ho zničil.

Reagovat
Losinho

Vlaječky dolů!

Reagovat
Trand

Proč nechytá Francouz? Ptám se jako víceméně neznalec.

Reagovat
Dr. Admess

Zraněn.

Reagovat
Trand

Aha, díky.

Reagovat
Coutinho10

3 na 1

Reagovat
Dr. Admess

Typickej Voras při své střele. Padesát metrů mimo kasu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty už měli dostat bůra, maj štěstí, že ti naši jsou takoví manťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Základ je ten, že když přejedeme Švédsko, tak trenér nemůže hned druhý den vymýšlet změny v sestavě. Kterých se drží po zbytek MS.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sorry, ale když neporazime Němce, tak tam nemáme co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

na soupeře se nelze vymlouvat, bylo to (a je) pěkné mistrovství, ale končíme-li dnes, je to jasný neúspěch a je třeba hledat chyby a kritika je na místě

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
bobis21

tak ještě že jsme v zakončení tak skvělí, že si můžeme dovolit posadit skvělého střelce se zkušenostmi z NHL

Reagovat
bobis21

* myšleno play-off NHL

Reagovat
Kixi Syhimour

Patrik chytá dobře, rozehrávka bohužel vázne

Reagovat
Whitemedia

hokejový Pavlenka?

Reagovat
Trand

Reagovat
Dr. Admess

Mně hlavně přijde, že naši jsou nervózní a chtějí až moc na jistotu hrát. Chybí tam ten klid na hokejce.

Reagovat
stas87

Boha jeho, vdaka za video. Gustafsson dal gol ale puk trafil kameru a vypadol z branky. Hralo sa dalej ale rozhodcovia pozreli video a po preskumani uznali stvrty gol Tre Kronor.

Reagovat
kilobyte

Ale nebýt videa, nemusela by tam být kamera a puk by třeba nevyletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ten druhý útok je tragický. Jaškin s Faksou jsou moc velcí nekonstruktivní dřeváci, aby mohli hrát spolu. S Vránou a Palátem to normálně fungovalo.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Dr. Admess

To absolutně nechápu, proč Jaškin je ve dvojce.

Palát-Faksa-Palát

třetí

Jaškin-Chytil-Řepík

Absolutně nevím, co tam vymysleli.

Reagovat
Dr. Admess

*Palát-Faksa-Vrána of course.

Reagovat
patas92

Jenže ten Chytil na centru, no. Já bych tam toho Zohornu asi nechal, Řepíka poslat ke Kovářovi a Gulaše posílat jenom na přesilovky.

Reagovat
Dr. Admess

A nebo tak. Ale prostě tak či tak, vymazal nám druhou lajnu, no.

Reagovat
patas92

Reagovat
bobis21

Reagovat
andrew96

Nejhorší útok dnes. Paradoxně nejvíc se mi líbí asi čtvrtý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Z Lundqvista je hrozná díra.

Reagovat
Dr. Admess

Už pár let.

Reagovat
stas87

Tak ze by sa obrana nachadzala v oslnivej forme, to sa tiez napisat neda. Necisti to tak ako zvycajne pred brankarom, fini mali teraz striedacku pri utocnej tretine a slusne svedov motali. Chvilami az nedostojne. Ale suhlasim, uz to nie je ten Lundqvist zo Soci, ba ani z ms17. Preto som chcel Markströma. Ten sa ale odpalil v utorok slabym vykonom.

Reagovat
lichna.

Ten byl v úterý šílený. Byl jsem tam naživo a tak špatný výkon brankáře na takové úrovni jsem dlouho neviděl. Rusové hráli dobře ale on jim strašně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastní Švédi, nic nehrajú, bum, gól.klasika

Reagovat
havrys99

Vorááááček

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooollll

Reagovat
patas92

Scoracek

Reagovat
Dr. Admess

Voraaaas

Reagovat
Coutinho10

Joooooo ted 3 na 1 ✓

Reagovat
Kixi Syhimour

jak si krásně nahrál o gólmana

Reagovat
Whitemedia

kapitán konečně zabral

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gulaš je úplně k smíchu.

Reagovat
Dr. Admess

Bohužel. Žádný přínos.

Reagovat
kilobyte

A to si to nejlepší schoval na konec.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Moravčík

Reagovat
Dr. Admess

Jinak jestli chceme takhle už jen bránit, tak nevyhrajeme. A takovou chybu udělali už Slováci.

Reagovat
Dr. Admess

Teď Palát ukázkově předvedl, proč je tak ceněnej.

Reagovat
fabec1222

S takovouhle hrou v semifinále a o bronzz dostaneme pěknou nakládačku

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ta plzenska lajna je slaba..

Reagovat
Losinho

No Gulaš je úplně na hovno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooolllll

Reagovat
Dr. Admess

Třetí lajna nulová a pak z hoven dva fíky. Aspoň že tak!

Reagovat
Whitemedia

dolar vás všechny přechcal..

Reagovat
Dr. Admess

Jak jinak.

Reagovat
Losinho

Easy

Reagovat
havrys99

Černý jestřáb

Reagovat
fabec1222

to je díra

Reagovat
havrys99

Reagovat
Dr. Admess

Palát! Tohle potřeboval.

Reagovat
fabec1222

dejte nám soupeře

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Palát

Reagovat
Kixi Syhimour

Next please

Reagovat
Coutinho10

1:1 na chyby brankaru

Reagovat
andrew96

"Kurva"

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
andrew96

Palát při oslavě.

Reagovat
Miguel19

Výhra k hovnu, když nehraje Vrána a Chytil.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Draisaitl výbornej, škoda že se s McDavidem plácá v tom cirkusu.

Reagovat
Dr. Admess

On to fakt nevychytal vůbec, no. Oilers a na mezinárodní scéně Německo. Chudák.

Reagovat
patas92

Tak naši repre si beztak mohl vybrat

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Tak oni na tom taky mají svůj podíl, když hrají nezodpovědně

Reagovat
Kixi Syhimour

Fini by se mohli zmátořit

Reagovat
Dr. Admess

Radši Švédy na ty Rusy, těm dávám větší šanci.

Reagovat
stas87

Svedi maju otrasnu bilanciu s rusmi na ms. Snad 14 rokov s nimi nevyhrali ci kolko. Fini uz ich porazili viackrat.

Reagovat
Dr. Admess

Fakt? Tak teda asi radši Finy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Np nevím, nedávám šanci ani jednomu , ale bylo by lepší, kdyby je porazili Fini

Reagovat
Neon

Ještě jeden a bude to kromě Rusáků další 5+ zápas.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej skok

Reagovat
patas92

Gulaš

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Dr. Admess

Gulaš

Reagovat
Losinho

Jaškin

Reagovat
patas92

Gulaš

Reagovat
havrys99

Gulaš

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ta treti lejna vylozene nejslabsi..

Reagovat
Dr. Admess

Ach bože. Takže protože dali dva góly po indivudální akci z brejku, ale jinak celej zápas nic pořádně nezahráli, většinu času trávili v DZ a jejich corsi je okolo 30%, tak hráli hned božsky. Tenhle old-modern pohled na hokej.

Reagovat
Kluivert9

Zas samej hokejovej odborník tady na fotbalovým fóru

Reagovat
smazaný uživatel

Vsad se o draft !!!!

Reagovat
Kluivert9

Tak zkus vymyslet o co

Reagovat
Whitemedia

ostudy, to u nás v hospodě jsou daleko kvalitnější hokejoví experti

Reagovat
Kluivert9

V hospodě ví jen tvůj stůl, že jsi mimo, tady celej web

Reagovat
Whitemedia

celej web.. však tu píše pár lidí

Reagovat
lichna.

Takže Gulas dle tebe super výkon jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrala dobre cela petka, Gulas mel smulu akorat.

Reagovat
lichna.

Aha.

Reagovat
kilobyte

Měl smůlu, jako spousta dřeva.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kixi Syhimour

Gulaš

Reagovat
Dr. Admess

Né pětku né.

Reagovat
Coutinho10

gulas netrefi prazdnou

Reagovat
lichna.

Pico Gulas Už jsem.myslel že mi ten live tiket že dáme.jeste Gola nevyjde..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Střelec Gulaš

Reagovat
Losinho

Gulaš je dobrý poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Gulaš

Reagovat
smazaný uživatel

Majoooooooooo Majoooio

Reagovat
Losinho

Finsko

Reagovat
Whitemedia

Říha

a Finsko

Reagovat
Kixi Syhimour

A Vrána hraje jinde než Guláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda

Reagovat
Dr. Admess

Vrána zahraje obě křídla. I v Caps občas hrál na RW.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako pardon, ale horší jak Gulaš to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Bartosak? Jednoznacne Kovar..

Reagovat
Kluivert9

Chtěli "podpořit" po té chybě.

Reagovat
lichna.

Však jinak zachytal perfektně.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
djiros

Gulaš s Němci pomalý, nepřesný a korunoval to v závěru. Nechci domyslet hak bide vypadat proti Kanadě. Ale celkově nervózní a mdle. Naštěstí Voracek napodruhé využil precisleni 3 na 1 a jdeme dál. Tuto Kanadu porazit můžeme!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tie vyjadrenia "túto Kanadu". Veď maju super zostavu, obranu trošku menej skúsenú, no útok veľmi dobre zložený, veľa fyzicky silných útočníkov a zároveň dobre korčuliarsky vybavených. Sú naozaj skvelí.

Reagovat
Dr. Admess

No, minulé roky měly rozhodně silnější kádry.

Reagovat
Dr. Admess

*měli

Reagovat
djiros

Reagovat
andrew96

A my jsme taky letos o dost silnější.

Reagovat
djiros

Přesně takhle to bylo myšleno že ano. Jen někdo všude vidí utok ana zášť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli známym menám. Ja nemôžem za to, že široká verejnosť nepozná hviezdy NHL typu Stone alebo Maršesl, ktorých by chcel každý tím na svete.

Reagovat
djiros

Vubec nekde o Stona s Marchesoutem. Jejich prvni lajna je skvělá, ale předtím měli tri lajny nabide úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali viac hviezd a skúsenejších hráčov, na týchto MS hrá vynikajúcu Nurse, Chabot je už teraz hviezda. Mantha, Couturier, Dubios, Strome, Turris, to je veľká sila. Vy máte kvalitný káder, ale rozhodne by som Kanadu ani papierovo a už vôbec nie na ľade nepodceňoval. A slovné spojenie "táto" Kanada je podceňovanie toho tímu ...

Reagovat
Dr. Admess

Kamarádě, ale toto říkáš někomu, kdo sleduje NHL velmi pravidelně. A úplně v klidu ti říkám, že minulé roky měli silnější kádr než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale nepodceňoval by som ich. Hlavne útok majú skvelý, papierovo lepší ako vy. Ten zápas favorita nemá.

Reagovat
Dr. Admess

Tak to je jasné, že tým na papíře mají lepší než my. Ještě aby ne. Ale jak píšou výše, my máme silnější kádr než loňské roky, oni slabší, proto právem cítíme nějakou tu šanci. Já věřím v cestu přes Murrayho, který Kanadu nijak teda nedrží, mohl by pustit pár sofťáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minulé roky jezdil vždy ROReilly (díky za ten trejd ), loni byl McDavid, Schwartz, Schenn, RNH a další, předloni zas MacKinnon, Duchene a ještě další hráči, které jsem zas zapomněl a už se mi to nechce hledat. Spíš než slabou Kanadau letos bych viděl, že loni a předloni měli ještě silnější kádr. Akorát teda gólmany dycky měli slabší, letos mi přijde Hart solidní (i když těžko říct, jestli na něj nedolehne atmosféra), Murray letos nic moc v NHL, ale celkově myslím, že není špatnej.

Reagovat
Dr. Admess

Tak jsi fanda Wild nebo koho? Jinak ano, to taky ale říkáme. Neříkáme, že letošní Kanada je slabá. Ale že má slabší kádr než loňské roky. Hart je budoucnost Kanady, ale teď teda je jasná jednička Murray, který není extra držák, snad pár sofťáků pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Wilds, ale nehrotím to, hlavně ten time shift je debilní na koukání. Když už koukám, tak buď na někoho, kdo začíná v 1:00 SEČ, nebo od druhé třetiny na nějaké to západní pobřeží, to jsem o víkendu ochotný vstanout. A bez koukání mě ani moc nebaví číst nějaké články, tak mi musí stačit rozšířené highlighty druhý den.

Já reagoval na Olivera, že v zásadě souhlasím s váma, tak jsem ty soupisky trochu konkretizoval, bo mě to zajímalo, tak jsem si to vyklikal na livesportu ty sestavy z loňska.

Reagovat
Counter

Nemají Zohornové v rodině ještě nějaké další hokejisty? Dva jsou málo, chce to aspoň celou lajnu, aby to mohli naplno rozjet.

Gulaš legenda

Reagovat
lichna.

Však oni jsou tři.

Reagovat
Whitemedia

však je i třetí hokejka Zohorna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

v přípravě hráli všichni tři spolu

Reagovat
technecium

vždyť hráli dneska výborně

Reagovat
Counter

Je pravda, že na rozdíl od všech ostatních zahráli svůj standard.

Reagovat
technecium

Reagovat
Counter

Díky všem za info Tak snad se příště dočkáme!

Reagovat
C-M@ster

JEJ, ještě jsem zapomněl toto!!!!

https://www.bezfrazi.cz/hynda-rada-a-ja/

Reagovat
Miguel19

Wtf Švédi si nevzali výzvu? Však jasnej offside ne?

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby neuspěli, šli by do oslabení. Nechtěli riskovat. Jinak ofsajd nebyl. Byl ještě špičkou nože na modré.

Reagovat
Banikovec7

Spíš nebyl a zbytečně by dostali Fini přesilovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to vyhlasili za nejlepsi hrace Nemecka?

Reagovat
Lynx

kdo to urcuje?

Reagovat
Whitemedia

trenéři?

Reagovat
SpecialOne

už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude v semifinále hrát Gulaš na úkor Vrány, tak budu snad fandit Kanadě. Slabšího hráče na MS dlouho nepamatuju. To byl totálně tragický výkon... proti Německu.

Reagovat
stas87

K comu stale vyuzivaju tu challenge? Ved je to trapne uz, za kazdym golom supera hladat nejaky problem.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol challange ne?

Reagovat
Coutinho10

prodluzko

Reagovat
Banikovec7

Na SF bych asi nechal lajny tak jak teď třetí třetinu, jen Vránu místo Gulaše a to nepíšu kvůli tomu cirkusu v poslední minutě. Ale spíš čekám, že se zase bude řešit skvělá plzeňská spolupráce a nechá to takhle.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nedaj prodloužení?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

bylo na slovakach

Reagovat
technecium

BUUUUUUUUUUUM zlatý hattrick uhájen

Reagovat
andrew96

Konečně můžu dýchat.

Reagovat
djiros

Manninen

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
stas87

Tak a je hotovo. Grönborg ma poriadnu ostudu, vypadnut s tymto timom Finska. Cus a sbal si Louiho, pitomce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak dlouho u vás byl?

Reagovat
stas87

U acka ci u mladeze?

Reagovat
Kixi Syhimour

Áčko

Reagovat
technecium

oba tituly jenom

Reagovat
djiros

Od přípravy si vyloženě proti Erikssonovi. To tě dokáže jeden hráč takhle iritovat? Švedi vyloženě propadli na celé čáře jako tým. Poskladat to jen z hráčů NHL nedělá dobrotu. Gronberg si minusy zaslouží, že za 7 zápasů s týmem nic neudělal.

Reagovat
stas87

Eriksson vs Bratt alebo Lindblom? Tak ja mam jasno, kto patri do moderneho hokeja a komu usiel vlak. Erikssonova lajna bola prehravana cely cias, viac menej sa len branila a Kempe bol totalne zabity. Co ti k tomu mam viac napisat? Larsson sa mi nepacil od zapasu s cechmi, ani od Klingberga s Landeskogom to nebolo bohvie co. No a ako som hore pisal, pripominali mi Nemecko v Rusku minuly rok.

V SHL mas dobrych trenerov a on to zoberie Garpenlöv...z toho tiez nie som nadseny. Ale je blbost ho odpisat teraz, ked nastupi do funkcie. Casom to podla mna zoberie Rönnberg alebo Hallam. Takze pockam a uvidim, pretoze to teraz moze byt len lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď nevďačný, mali ste 2x zlato.

Reagovat
Coutinho10

finlaaaaaand

Reagovat
smazaný uživatel

Majko, finske C vyjebalo favorita na zlato a este k tomu oduté ksichty Švédov. Papa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

S tym ja nemam problem, svedi si nezasluzili postupit dnes. Favorit bolo Svedsko supiskou, nie vykonmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jediné sympatické mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem znalec ledního hokeje a ani největší hokejový fanda ČR, ale slyšet po zápase MS českou hymnu... je to moc hezký pocit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vítej zlatý hattrick!!!

Reagovat
martin1

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

ouu..naštve

Reagovat
Neon

nech si to od něj doplatit

Reagovat
Losinho

Reagovat
Trand

Reagovat
kilobyte

Slavil jsi když šel na prázdnou a nebo jsi čekal?

Reagovat
Hokaido

Slavil.

Reagovat
Puskas

To byla krátká oslava...

Reagovat
Hokaido

Byla, no. Asi takhle: GULAAAAAAAAAAAA... ŠI TY SEŠ VEMENO ZASRANÝÝY

Reagovat
Puskas

A já myslel, že jsi jen pokrčil rameny a šeptl jsi: "Škoda."

Reagovat
kilobyte

Nebylo to spíš GULAAAAAAAAAA,, š ty jsi hovado!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Puskas

Reagovat
Neon

Zlatý hattrick opět ustrážen, tentokrát nejrychleji zatím, co měl někdo dva tituly v řadě.

Reagovat
bobis21

finále ČR - Finsko

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kanadu bych to viděl asi takhle:

Voráček - Simon - Frolík

Palát/Jaškin - Faksa - Vrána

Kubalík - Kovář - Řepík

Palát/Jaškin - T. Zohorna/Chytil - H. Zohorna/Chytil

(T. Zohorna/H. Zohorna/Chytil)

Reagovat
smazaný uživatel

Simon zvláda toho centra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako není to uplně nejlepší, ale s Voráčkem a Frolíkem se skvěle doplňují. Nicméně pořádný centr nám v repre chybí, to je fakt. Ale já jsem jenom takový reprezentační fanoušek, NHL nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí si ide dúfam po pohár lorda Stanleyho.

Reagovat
Seydou Doumbia

poslední zápas, který Češi vyhráli

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Counter

Hlavní bude dát aspoň jeden gól

Reagovat
Neon

Že by pokračovali v tradici toho, když byli naposled ve hře o medaile, kde nedali dvakrát po sobě gola ani v semi, ani o bronz?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak cíl je splněn vyhli se USA a jsou v semifinále...ted už to můžou prohrát

Reagovat
Puskas

Odteď se budou soupeři porážet sami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Babiš ohlásil vydání novýho mixtapu a už k němu dropnul merch

https://cms.parlamentnilisty.cz/image.ashx?w=632&h=307&f=BaboTrump_636924844455001521.JPG&id=141375

Reagovat
kilobyte

Jestli uděláme zlato, tak přijde s tím, že je to díky jeho podpoře.

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá otzáka ale to je fotomontáž nebo je to doopravdy ? nějak to nedokážu odhadnout

Reagovat
Kang & Kodos

Real jak Andyho barz

Reagovat
kilobyte

Na fotomontáž je to moc blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že odborníků na hokej máme kurva hodně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

V kolik hrajemv sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

15:15, tipuju

Reagovat
martin1

spíše by to mělo být v 19:15

Reagovat
Kluivert9

Podle Livesportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle IIHF hrajeme večer a Rusové odpoledne.

Reagovat
Seydou Doumbia

přitom ti nejlepší by měli hrát večer...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady jde o tu výhodu odpočinku před finále/zápase o 3. místo.

Reagovat
martin1

Spíš naopak, aby měl lepší tým větší časový úsek na další zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
Seydou Doumbia

aha tak to potom jo... Sborná si alespon odpočine

Reagovat
Kixi Syhimour

*Suomi

Reagovat
Seydou Doumbia

ti si můžou odpočinou už ted a připravovat se na zápas s čechy o bronz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Vcelku velkohubé prohlášení vzhledem k vašemu výkonu proti USA

Reagovat
Seydou Doumbia

Počítá se jen výsledek a jenom zlato...my máme ambice bud zlato nebo nic no...a už chybí jen dvě výhry a odvládneme turnaj jako v Bělorusku tak snad to výjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

velká pýcha, velký pád

Reagovat
Seydou Doumbia

Velkou pýchu jako fanoušek Sborné mám vždy, ale na neúspěchy jsem už taky zvyklý. No nic tak bronz. Vyjebat s čechy bude taky chutnat.

Reagovat
oli9

přesně tak každý je pořád podcenuje přitom oni mají uplně perfektně poskládaný mančaft

Reagovat
kilobyte

1. Nejlepší by měli mít výhodu delšího odpočinku.

2. Pro Rusko je dřívější termín lepší kvůli časovému posunu.

3. Finsko je nejhorší nasazené.

Reagovat
martin1

Podle toho, že nejlepší tým ve skupinách by měl hrát logicky dříve.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč?

Reagovat
martin1

Kvůli následnému finálovému dni, aby měl výhodu oproti soupeři.

Reagovat
Kixi Syhimour

To by dávalo i logiku

Reagovat
oli9

tak tam ted možná rozhoduje tohle nebo ty nové pravidla.. jinak vždycky rozhodovala švédská TV

Reagovat
Coutinho10

rikaj to i na Jednotce

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

večer zase

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak sirup by nemusel být neporazitelný, ale chce to zlepšit, Rusáci už jsou jinačí kafe

Reagovat
Seydou Doumbia

Někdo kdo přeje Rusku a šel by se na ně do hospody v Plzni podívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Hokaido přijede

Reagovat
Seydou Doumbia

netuším komu fandí

Reagovat
Whitemedia

Rusku

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ho pozvi do diskuze

Reagovat
Hokaido

Já jedu do Varů.

Reagovat
Shevchenko

Nemáš žádné ruské kamarády?

Reagovat
oli9

to jsou vážně někomu symaptické ty ruské xichty jako Kovalčuk, Kučerov nebo Zajcev

Reagovat
Hokaido

Tak Kovalchuk je zmrd, to chápu. Ale proč ten zbytek? Samí sympataci. Ani ten Voynov tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo jestli je pravda to co říkal Říha jak se chovaj na MS Rusáci nebo to přitáhl za vlasy.

Reagovat
Hokaido

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nepomysleli na děti

https://youtu.be/Zf-rjCo2ulY?t=572

Reagovat
Hokaido

Tak to mě zas tak netrápí. Každej sportovec to má jinak. A třeba u Kvitové a Ledecké to nevadí...

Reagovat
Seydou Doumbia

Řiha je jeden velký zm:d tak maximálně. Já osobně jsem rusáky nahaněl v Brně i v Bratislavě a kromě Ovechkina a Georgieva mám fotografii se všemi hráči. V Brně se semnou fotili jak po tréningu dopoledním tak i před odjezdem na zápas s Českem. V Bratislavě jsem je zase chytal v pondělí před uterním duelem se Švédy. Tam byli i ruští fanoušci a normálně se tam fotili, smáli se i pokecali s fanoušky. I já jsem s Kuznetsovem prohodil pár slov. Ten spolu s Orlovem byl venku dobrou půhodinu jak v Bratislavě tak v Brně a podepsali a vyfotili se s každým kdo za nimi přišel. Kucherov neměl moc náladu v Brně, ale v Bratislavě v pohodě. Malkin mě 2x odmítl o fotku, ale při odletu z Brna se nakonec vyfotil. V tom Brně třeba Češi dělali větší drahoty s podpisy/fotografiemi než Rusové. A vyloženě dva Švédi mezi sebou se třeba domluvili a jeden druhému říkal at ten podpis pokazí co se dá a tak se podepsal přímo přes obličej na fotce. Kamarád umí švédsky a říkal mi to. Tohle celé je jen jedna velká lež.

Reagovat
justcall

Reagovat
oli9

hele i Kučerov je zmrd nesympatický, mu když se nedaří tak začne prasit a oplácet. Malkin je taky nesympatický blb... nevím prostě tam nemám rád hodně rusáků hlavně z NHL jsou mi nesympatičtí ... jediní sympatáci jsou Kuznetsov a hlavně Ovce který se na MS 2010 po prohraném finále zachoval jako chlap a od té doby si ho cením a vážím nejvíc jako profíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

objektivně až na Koviho to je sympatický tým a i on se uklidnil a s pokorou přijal roli, kterou dostal...ale kdo chce psa bít...

Reagovat
oli9

tak jak jsem pochopil jsou to vaši takže to máš "zkreslené" já na kovalčuka mám už dlouhodobě takový názor ...a letos v NHL mi ho jen utvrdil

Reagovat
Seydou Doumbia

Koviho osobně moc v oblibě nemám, ale letos se po dlouhé době opět chová jako člověk a nemohu mu nic vytknout. Na jiných turnajích mě ale štval dost to přiznávám.

Reagovat
oli9

já prostě ruské hokejisty nemám rád..jak říkám ...ovce je velký sympatak a kuznetsov taky...no a kdybych měl vyjmenovat 10 nejoblibenejsích hokejistu vsech dob tak se mi tam taky jeden oblíbenec z ruska vejde a to je co říct .... Pavel Bure

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele cirka tři, čtyři roky zpátky jsem si akorát dělal obrázek na kterém jsem vyobrazil pětadvacet mých nejoblíbenějších hokejistů historie...není to podle pořadí ale mám tam tyto hráče :

Demitra, Chelios, Modano, Amonte, Zetterberg, Forsberg, Yzerman, Datsyuk, Fedorov, A.Markov, Selanne, Zubov, Vishnevskiy, Bobrovsky, Tón, Sakic, Lindström, Osgood, Ovechkin, Kovalev, St.Louis, Radulov, Malkin, Nabokov, Tarasenko

Reagovat
Baronne

Objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

proc malkin?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když mu začnou téct nervy, začne kolem sebe sekat hokejkou a dávat lokty. Například viz

https://www.youtube.com/watch?v=ErOUzI6np74

https://www.youtube.com/watch?v=Gp6Vm3-1t_U

https://www.youtube.com/watch?v=I_Sy-miL-2I

https://www.youtube.com/watch?v=0cn_EllxBb0

https://www.youtube.com/watch?v=i0ePUWPYKkU

https://streamable.com/59uqo

Za tohle seknutí na poslední odkazu dostal konečně jeden zápas stopku. Místo aby si to vzal k srdci, tak to jako typický boreček obrečel, že si takový trest nezasloužil... https://www.thescore.com/nhl/news/1715877

Reagovat
Seydou Doumbia

Takové videa najdeš u každého hráče. Když je někdo zaujatý tak je to těžký. Malkin je rozhodně daleko více chlap než slečinka Crosby, který se vždy schovává za spoluhráče třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové chování rozhodně u každého hráče nenajdeš. Těch videí by se dalo najít o dost více. Malkin obecně patří k nejtrestanějším hráčům ligy, takže evidentně je jeho hra v tomto ohledu něčím zvláštní. Spíš cítím, že je tu zaujatý někdo jiný - mě Crosby ani Malkin obecně příliš nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Cas na lade v tretej tretine:

Lindholm: 7:21

Loui: 7:03

Landeskog: 6:53

Pettersson: 6:11

Wennberg: 5:37

Hörnqvist: 5:30

Rasmussen: 5:00

Nylander: 4:51

Krüger: 3:48

A.Kempe: 3:04

Lander: 3:04

Bratt: 1:12

To je skratka neuveritelny joke, ze ma druhy najvyssi pocet minut v zapase, kde ta super toci vo vlastnom pasme a ty uz nemas rychlost, nestihas supera. Ako jasne, len Eriksson za vypadnutie nemoze ale vie mi niekto rozumne vysvetlit tento tah Grönborga? A ten kontrast je obrovsky v porovani s Brattom.

Reagovat
Dr. Admess

Ty kráso, a to jsem o Gronborgovi měl dobré mínění.

Reagovat
stas87

A ja tu musim vysvetlovat kritiku Louiho a Grönborga. On toto spravi v zapase, kde mas za supera excelentnych korculiarov. Vsetka cest Louimu, ze repre dlho pomahal, ale tu na turnaji mal hrat len PP a byt trinastym utocnikom, to mi nikto nevyhovori.

Reagovat
Dr. Admess

Tak hlavně Loui na to už nemá posledních pár let. Může děkovat Sedinům, že mu dohodili u Canucks ten kontrakt. Každopádně ano, Lindblom i Bratt jsou dnes už lepšími hráči jak on. Ale zase jsem mu dával plus za to, že přečetl toho příšerného Hägga. Nuž, nestačilo to.

Reagovat
stas87

Ja ho v NHL nesledujem a Vancouver len HL kvoli EP. Oni navyse hraju domace zapasy o 4 rano a to fakt nedavam. Ked hral Hagg pred prichodom Klingberga, tak jeho hra stiahla dole Petterssona. Ako sa Hagg posadil, tak Pettersson siel hore. To je ale logicky scenar, kedze s Haggom sa do pasma vdaka nemu nepozries. No, co uz, to vypadnutie zamrzi, pretoze ak by postupili, mohli mat aspon bronz, respektive zabojovat o neho. Ale zivot pojde dalej, svedi navyse tieto prehry s finmi uz zazili ako aj obrat z 1-5 na 6-5. Vyhrat to trikrat po sebe je kurva tazke a specialne v dnesnej konkurencii. Dost dlho sa svedom asi ani nepodari zopakovat dve vyhry.

Reagovat
SpecialOne

Výměna Eriksona za Seguina byl hrozný fail Bostonu

Reagovat
Dr. Admess

Mega fail, no.

Reagovat
jenage

Ty jsi Švéd?

Reagovat
stas87

Nie, len fanusik Svedska.

Reagovat
Puskas

to jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty v prvom rade fandíš ČR a SWE len praješ, nie? To nie je fanúšikovstvo podľa mňa. Za to Majo Švédom fandí najviac... SR a ČR sú neutrálne uňho...

Reagovat
Puskas

Jo, to máš pravdu, takhle to mám.

Reagovat
jenage

Jj, říkal jsem si, že jsem ještě neviděl Švéda na všechno tak negativně mudrovat a pindat.

Reagovat
stas87

To sa mam spokojit s vypafnutim v QF po dost zlom vykone? A este k tomu padnut s rivalom, ktory ma slabsi mancaft? Tak to fakt spokojny nie som.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak veľmi zlý výkon to nebol, negatíva sú pasivita v 3. tretine a prílišné nasadzovanie Louia, proste Fíni dali ledva o gól viac, výrazne nezmazali Švédov...

Reagovat
stas87

Mali obrovske problemy s timami, co hrali aktivny hokej s korculovanim po celom ihrisku. S lotysmi a svajciarmi to zvladli vdaka efektivite v utoku, s finmi to dlho taktiez vyzeralo na vyhru vzhladom k poctu strel na branku. Cely ten turnaj svedi nekorculovali dobre, s finmi vylozene zaostavali a nehrali svoju typicku hru. No a ak si prejdem vsetky ich zapasy, tak niekolko krat sa dostali do problemov tym, ze jeden obranca podporil utok ale prislo ku strate puku a super mal brejk. Minuly rok sa beci tolko riskov nedopustali, hrali viac zodpovedne a bolo to na vysledkoch poznat. Este som necital svedske media, to si necham na vecer. Cca viem co budu pisat, ale behom tyzdna to bude prec a zacne sa riesit nadchadzajuca sezona. No a ze nezmazali fini svedov...tak viac emocii a srdca plus tuzbu vyhrat mali jednoznacne fini. Ak by to skoncilo postupom svedov, bolo by to velmi krute a povedzme ze aj nezasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som niekedy túto otázku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jenom idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nám zimák nevybuchne, toľko šťesťíčka v rovnakom čase a mieste, môže spraviť neplechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sú tam, kde sú, zaslúžene.

Reagovat
technecium

Reagovat
oli9

Chytni se s megastar tatarem a hudackem za ruce a brecte spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem, lebo potom mi dá Bartošák s kotoučem branku

Reagovat
Counter

Škoda že se ve studiu nezeptali Mlejnka na Vránu.

Reagovat
stas87

Upeaa #Leijonat!!! Jatkoajalle meni #Liiga vs. #NHL 5-4, Suomi välieriin, Ruotsi kotiin!!! #MMkisat #IIHFWorlds

Z tohto pohladu je to fakt blamaz, ze tim zlozeny z NHL vypadne s hracmi z finskej ligy. Jalonen si svedov zasa povodil, tim pripravil na zapas lepsie a ak niekto bude pisat alebo hovorit o stastnom gole Antillu, tak velku cast tretej tretiny sa svedi pasivne branili vo vlastnom pasme. A to je prave ta hanba, ze ti hraci maju nieco odohrate v NHL a nechaju sa takto zatlacit.

Reagovat
oli9

tak švédi letos špatní. To bylo znát už s našima v prvním zápase, kdy to tempo bylo parádní z obou stran ale švédi si nějak nic moc nevypracovali..ale to jsem si řekl fajn jejich první zápas ...

Potom Itálie, Norsko, Rakousko fajn tam to bla povinost a prostě si potrénovali... se švýcarama to zvládli 4:3 ale švajc byl podle mě i lepší tým... Lotyše potom porazili tím golem do prázdne a tam měli už na mále... pak přišla facka od Rusů a ted je vyřadilo finsko....

Oni vlastně s náma, rusákama a finama dostali 17 branek což je vlastně na švédy neuvěřitelné bych řekl... hlavně ta jejich obrana letos nějak nefungovala... nadruhou stranu všechno co jim vypadlo tak přijelo...nevím jak to měli s klukama z KHL ale ten tým enbyl nejspí dobře poskládaný

Reagovat
Dr. Admess

Riha explained in Isport Vrana in pressbox. "He is breakway guy, that doesnt fit against Germany.

Haha, tak hlavně že všechny góly jsme dali z brejků.

Reagovat
Greny

Jsme v semifinále a vlaječky na aute jsem ještě dnes neviděl... Kde jsou istoty

Reagovat
oli9

neboj to dají lidi až ted v práci... zítra to začne sledovat i ta čtvrtina která to doposud nesledovala...co na tom že nebude větět co je to icing

Reagovat
Neon

Rád bych viděl finále Česko - Finsko.

Reagovat
Hokaido

DiS is my sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Otravný už uplně

Reagovat
Greny

jak neco reknu tak to tak bude ... sazejte za baraky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten člověk je jak papoušek, furt mele to samý.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
patas92

Reagovat
lichna.

Takže Brno s tou novou halou ostrouhá?

Reagovat
Shevchenko

Už ji mají postavenou jo?

Reagovat
lichna.

No to ještě asi ne, ale chvíli se mluvilo o tom, že právě k tomu MS to spěje.

Reagovat
Shevchenko

No podle mě to není úplně oficiální rozhodnutí, asi se to ještě může změnit. NIcméně Brno ještě nezačalo stavět, IIHF asi budou chtít mít jasno brzo. Já bych si to přál ještě jednou v Ostravě.

Reagovat
lichna.

Já taky, ale letos mě nadchla Bratislava, takže zvažuju, že to začnu objíždět. Příští rok Curych, další rok Riga a udělám si z toho takovou malou dovolenou. Ta atmosféra v těch fanzonách nebo tom českém domě je fakt super.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ve fanzoně to byla obrovská slabota...tam je to takové mrtvé a nezáživné zklamalo mě to...ale stadion to je jiná liga...byl jsem na třech duelech Sborné a hala parádní skoro jsem si připadal jako v Ostravě...a top výhled ze všech míst...hold malá hala okolo 10 tisíc je top prostě

Reagovat
lichna.

Mi se líbila i fanzona a český Dům. Bylo pěkné tak všichni dobra nálada.

Reagovat
C-M@ster

Hele, co mám zprávy, tak hala by se stihnout mohla...

Údajně do toho teď Zábranský dost šlápne.

Babiš sice halu slíbil, ale ten ju spíš bude sabotovat kvůli tomu, jak s ANO politici v Brně vyjebali.

Reagovat
lichna.

No budu spíše počítat s Ostravou. Oni podle mě to vždy chtějí mít určené dost dopředu a kdo ví, kdy ta hala bude..

Reagovat
bobis21

je k té aréně v brně nějaké konkrétní info už? Jak bude velká, případně nějaká vizualizace? Nějak mi to ušlo, vím jen že vybrali místo na výstavišti ... podle mě to teda taky nestíhají pro MS

Reagovat
Shevchenko

No jestli v tom roce bude i World Cup, tak to není moc ideální s ohledem na hráče z NHL. Škoda že to nemáme v roce 2023, což bylo taky ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bude mit ta hala v Petrohrade kapacitu ?

Reagovat
mayday

Na semifinále bych vrátil Vránu a vyndal jednoho z úplně jalových Guláše a Chytila.

Reagovat
smazaný uživatel

Gulaše. Chytil je lepší, mladší, může se chytnout. Gulaš prostě na tuhle úroveň nemá. Ale tak mohu se plést, hokej moc nedávám.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mayday

Jasně, je mladší a asi lepší, ale taky vůbec nic nepředvedl. Prostě jednoho z těch dvou by měl vyndat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil je budoucnost, Gulaš budoucnost není.

Reagovat
C-M@ster

Třeba na to Vrána zareaguje jak tehdy Červenka pod Hadamczikem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Minister

super

Reagovat
mikelinos

Reagovat
bobis21

ten hokej mi přijde zajímavější, takže (btw. hodně lidí už zapomnělo, že Vsetín má ještě užší kluziště než týmy v NHL - resp. teď uvádějí že mají těch 26 co NHL, ale vím že ještě v extralize to bylo o půlmetr menší )

Reagovat
andrew96

Proto ta dominance.

Reagovat
bobis21

Svou roli to asi hrálo, ale hlavní byla hráčská kvalita. To co tady tehdy hrálo prostě nemělo v lize konkurenci (byť to bylo financováno dost pochybnými praktikami Zubíka )

Reagovat
andrew96

To rozhodně.

Ale Lapač je stejně kouzelné místo. To bylo vždy moc i na Sparťany, kteří to schytávali všude.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepresune se ještě diskuze někam jinam?

Reagovat
Coutinho10

tady to uz dojedem...kdyby to bylo nad 1000 komentu, tak mozna, ale takto to je ok a zbyvaj uz jenom 4 zapasy, takze si myslim, ze to neni nutny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Tak a Čína je na ZOH

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus

Reagovat
SpecialOne

To bude trapas, tam reálně hrozí výsledky 30:0 a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrozí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sborná jím dá za třetinu deset a potom už pošetří síly...kdyby ale chtěli tak jím tu třicítku asi dají, ale ani oni nemají zapotřebí zesměšnit celý národ

Reagovat
fabec1222

To se říkalo i u JK. Narvou do toho hromadu peněz, vemou všemožné odborníky z celýho světa, koupí pár hráčů, na těch 0:10 proti Rusku to nějak utáhnou

Reagovat
fabec1222

+ je to Čína, takže taky bude tlačenka od rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani nemusí být na domácím turnaji jim takový nálože dávat nebudou. Nebude to o nic horší než letošní itálie třeba.

Reagovat
Kang & Kodos

To budou o dost. Itálie je furt 14. na světě. Tyhle dostali sedmičku i od Chorvatska. Jestli proti nim nastoupí frajeři z NHL, tak těch 15 je naprosto reálnejch

Reagovat
mayday

Záleží, jak k tomu kdo přistoupí, ale top týmy by jim musely dát klidně i 20-25, kdyby hráli naplno celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě mají tři roky čas, JK taky výrazně naboostovala až s těma 4-5 Amíkama. Se soudama bych počkal až rok před MS. Ale samozřejmě i JK by mohla proti NHL hráčům dostat 10+, jenže ti holt nehráli.

Reagovat
Kang & Kodos

Občanství můžou dostat až po pěti letech hraní v Čině, ne?

Reagovat
Banikovec7

Jenže Korea ten rok postoupila do nejvyšší divize MS, Čína hraje 4. nejvyšší.

Reagovat
Shevchenko

Jestli to pomůže k tomu aby tam startovali hráči z NHL, tak to nějak skousnu.

Reagovat
Shevchenko

Za posledních 7 zápasů, kdy se Rusko utkalo s Finskem na velkém turnaji, vyhrálo Finsko 5x a Rusko jen 2x. Existuje pro Rusy méně oblíbený tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada?

Reagovat
smazaný uživatel

+ s Kanadou to bude určitě dost vyrovnané

Reagovat
C-M@ster

Finové porazili Rusy i tedka v Brne, ale to teda na to Rusové fest srali.

Reagovat
Seydou Doumbia

nejhorší zápas ruské repre za posledních několik let...

Reagovat
C-M@ster

Možná, ale ty výsledky z EHT a přáteláků se na MS dost opakují.

Reagovat
Shevchenko

Já jsem to napsal špatně, myslel jsem na velkém turnaji ve čtvrtfinále a v semifinále, což je od roku 2006.

Reagovat
Shevchenko

Na domácích MS 2007 a 2016 a na OH 2014 vždy vypadli s Finskem.

Reagovat
stas87

Na to som sa spoliehal, ze im vzdy fini zatlacili oci a vyjebali s nimi. A taktiez som si myslel, ze je Vorobjov slaby kouc ale nie je to tak. Pripomina mi Bykova alebo Znaroka, tim ma pevne v rukach a naozaj to trenuje. V tomto to budu mat fini este tazsie..ale zasa na druhu stranu vidim vyhodu v tom, ze v utocnom pasme budu extremne korculovat a ruski obrancovia su pomalsi, radi siahnu k drzeniu ci podrazeniu a fini su majstri v PP. A este jedna vec..Vorobjov sa nevidi so zlatou na krku v tuto chvilu, nepodlahne iluzii ze su to len hraci zo SM-Liigy, takze ich nepodceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť ako by Rusi mohli zajtra vypadnúť.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud ruští obránci budou chtít tak finy ve své třetině stihat budou...jen to chce 100% nasazení od začátku do konce a zbytečně nefaulovat

Reagovat
stas87

Videl si prvu tretinu proti svedom? Obrovsky rozdiel oproti zapasu s lotysmi a svajciarmi. V utocnej tretine to bolo uplne ine Svedsko. Nutili rusov k tomu, aby len odhazovali puk, zvysenym pohybom a dorazom pri napadani im neumoznili pri mantineloch rozohrat, takze rusky obranca nemal prehlad o tom, kde ma druheho beka alebo najblizsieho utocnika. Tuto hru fini praktikuju dlhe roky a rusi oproti Kanade alebo Svedsku maju o level slabsiu obranu. Uz je to teda vdaka Sergacjovovi a Provorovovi s Orlovom lepsie, ale taky depth v obrane ako tie dve repre ani omylom nemaju. Taky Gavrikov alebo Nesterov by v tej top konkurencii absolutne neobstali a vyzerali by smiesne. Ono nie je nahoda, ze taky Zadorov ma v Colorade obrovske problemy s hracmi, co sa vyznacuju skvelym korculovanim a obratnostou. Ja chapem ze si tu hru uzivas, kedze z tej trojky USA, Kanada a Svedsko tu ani jeden tim nema uplne top zostavu. V tych top zostavach dostali rusi 7-3 od Kanady, na olympiadach od Nagana a striebra posbierai tusim jeden bronz len. Olympiadu 2018 neratam, tam top hraci neboli.

Reagovat
Seydou Doumbia

Obrana je v rozvoji a už ted o několik levelů lepší než v posledních sezonách byla. Tak Zadorov je hora, který to přišel vysloveně bourat ten nemá co společného s tím někoho na ledě nahánět. Prostě zed, která má zlomit vaz, když to bude potřeba. Tak když to bereš takhle tak ani Rusko tady nemá top sestavu. Švédi si to posrali ale sami. A to že ostatním nepřijíždí všichni kdo jsou volní je problém jejich ne můj. Co bylo, bylo. Na historii se ted nikdo nikoho neptal. OH 2018 jen ukázala, kdo má v Evropě zdaleka nejlepší hráče. Pokud ale Fini na nás vletí jako Švédové a potom se zeserou tak to vítám samozřejmě. Švédi nehráli první třetinu špatně, ale Sborná k tomu přistoupila taky trochu laxně a pomohla ten rozdíl ještě prohlubit.

Reagovat
stas87

A kto rusom do top zostavy chyba? Napriklad Kanada by postavil komplet iny tim, svedi by uvitali dvojicu Tampy do obrany, Bäckströma a Zibanejada ako centrov, Arvidssona a Forsberga a dalsich hracov. Pride mi, ze rusi maju do top zostavy najblizsie z tych timov co su tu na turnaji.

Obrana v rozvoji..stale to nestaci, na kanadanov alebo svedov sa nechytaju. Ale isty pokrok tam urcite je, bude im to ale dlho trvat. Tou prvou tretinou som len poukazal na to, ze je to pre finov dobry ukazatel toho, ako na nich zahrat. Tam bola jedina chyba, ze svedi dali len jeden gol, od toho golu na 1-1 sa zlozili.

Reagovat
Seydou Doumbia

To kdo komu chyběl na to se ale historie nikdy ptát nebude. Kdo chtěl tak přijel a rusové ti pojedou i kdyby měli zlomený kotník jediný problém u některých hráčů byla nedořešená smlouva (Provorov, Panarin), Radulov podle mě už reprezentovat nebude a zbytek prostě na šampionát jel a neschovával se za nějaké výmluvy. Na to kolik hráčů máte v NHL vy tak jste neposkladali dobrý tým, ale tady jde vidět kdo k reprezentaci má jaký vztah. Na Sbornou v tomhle prostě nikdo nemá + obdivuju i hráče těch zemí druhého sledu, kde ti hráči taky chodí reprezentovat rok co rok bez vidiny úspěchu.

Pro finy může hrát pohyb, ale pro Sbornou celková kvalita, kterou prostě ty finy musí sejmout. Já nepotřebuju aby ruští obránci sbírali v deseti hráčích +50 bodů za sezonu v NHL...stačí když budou triumfovat na MS...tam nikoho nezajímá kdo měl jaký výběr...jinak i s daleko horší obranou jsme dokázali už mnoho krát sejmout daleko silnějšího soupeře...právě Kanadu v letech 2008 a 09 třeba.

Reagovat
stas87

Jo, to suhlasim ze ochota reprezentovat maju rusi z tych top krajin najväcsiu. Na tu kritku, kolko maju svedi hracov a kto im vsetko neprisiel..niekto bol zraneny, niekto bez zmluvy...a Grönborg sam povedal, ze do Bratislavy chce ist s inymi hracmi akych mal v Kodani. To je vyhoda toho, ze mas cca 90 hracov v NHL. Rusi su oproti svedom v tomto limitovani, nemaju ich tolko v NHL. Ale zasa na druhu stranu, ti top hraci maju vyssiu kvalitu ako svedi.

Neposkladali dobry vyber..to by som sa musel zasa nadlho rozpisat a to sa mi nechce. Tak zhruba v skratke k tomu napisem asi tolko.. Hraci v obrane sa nepotkali s formou, niektori hrali vylozene priemerne vzhladom ku kvalite, aku maju. A v urcitych momentoch som mal dojem, ze obranci posobi dost unavenym dojmom. K Erikssonovi sa vyjadrovat uz nebudem, len posledna vec ku nemu. Ak sa nemylim, tak v OT dal Grönborg na lad Kempeho a Louiho, oni boli na lade ked Sakari ukoncil nadej svedov. A najlepsieho sveda na turnaji nechal sediet na stiredacke..co viac si ma clovek mysliet..

stačí když budou triumfovat na MS..

To plne chapem, ze v Rusku ci fanusik ma taky pohlad na vec. Oni dobre chapu, ze na OH alebo svetovom pohari su bez sance na vyhru. Tak beru vyhru z ms aspon. Ja by som okamzite vymenil dva tituly z rokov 2017 a 2018 a vymenil ich za zlato zo Soci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by na ZOH nebo SP nemělo mít Rusko šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Od roku 98 a startu hracov z NHL v Naganu maju rusi jedno striebro a jeden bronz. Kanada tri zlate, svedi jednu a jedno striebro, americania dve striebra, fini jedno striebro a tri bronzove medaie. Na SP postupili zo skupiny do semifinale, ale prehrali s Kanadou. A na tom svetovom pohari mali vobec co robit, aby postupili zo skupiny. S timom do 23 rokov sice vyhrali 4-3, ale pomer strel bol 46-25 pre mladikov a bola to stastna vyhra. No a fini nemali po dvoch zapasoch o co hrat uz, tak si to uhrali proti nim.

Vyhra na ms je fajn, je tazke to vyhrat ale ja osobne beriem za ovela cennejsiu medailu na olympiade alebo vyhru v svetovom pohari. Tam hra to top, to je spickovy hokej v nabitych zostavach. Je to ale moj subjektivny pohlad na vec, fanusici Ruska to mozu vidiet uplne inak. Pre moj nazor hovori vysledky rusov na ZOH. Tak sa spytam ja teba, preco by malo Rusko vyhrat v plnych zostavach ZOH alebo SP?

Reagovat
technecium

Když máš 5 z 10 nejlepších útočníků v NHL v jednom týmu, tak prostě vždycky budeš favorit na výhru jakéhokoliv turnaje. Tohle podceňování MS jen protože tam jsou primadony z NHL líný jezdit kvůli širokému kluzisti mi přijde fest mimo. Svědí měli dva roky po sobě z prdele kliku a už tu z nich děláš něco víc než jsou.

Reagovat
technecium

*Švédi

Reagovat
stas87

Svedsko-Finsko 4-1

Svedsko-USA 6-0

Svedsko-Svycarsko 3-1

Svedsko-Lotyssko 3-2

Finalove zapasy na najazdov, tam sa o nejakom stasti hovorit da. No, nepride mi ze by len vdaka stastiu tie tituly vyhrali. Ale tak potreboval si si kopnut do svedskych titulov. Misia splnena. Rozsudit kto je ako na tom mozme az na olympiade v Cine, ak tam budu hraci z NHL a vsetky mancafty v top zostavach.

A po tych vyhrach Tre Kronor na ms som teda necitil, ze by svedi kralovali svetovemu hokeji. Tu poziciu drzi jasne Kanada. Medzi tou stvorkou je to velmi vyrovnane a co sa tyka Ruska a Svedska a ich kvality, tak tam jasne dominuju rusi v individualnej kvalite. Svedi nemaju svojho Kucerova alebo Dacjuka, tento nedostatok ale dokazu nahradit fungujucim systemom hry, skvelou obranou a presilovkami. Teraz po konci Lundqvista v repre budu mat svedi problem v branke, tam zavidim rusom a finom tu kvalitu co maju.

Reagovat
Seydou Doumbia

Lehner pokud to nebyl one season wonder...jinak ale Sborná ty kroky dělá postupně...do branky jsme od Khabibulina s Nabokovem neměli žádného špičkového brankáře a ted tam je Bobrovsky, Vasilevskiy a mladí Georgiev, Sorokin, Sestorkhin... Je ale úsměvavé číst že tobě vadí, když ti někdo šáhne na Tre Kronor, ale sám kopeš do Sborné kde se jen dá.

Reagovat
stas87

Jj, dlhu dobu to bola ruska slabina. Je fajn vediet, ze mas kam siahnut ked ti nepride Vasilevskij. Tento luxus svedi nemaju. Lehner bol na odchode z NHL, mal depresie a pomyslal nas samovrazdou. Tu povestnu poslednu sancu mu dali Isles a neskutocne ju vyuzil. Tak uvidime, co bude s nim dalej.

Som neobjektivny, to kludne priznam. Rusom ale fakt neprajem, nie su mi vobec sympaticky a vzdy to u nich zachranoval len Dacjuk. Na toho nedam dopustit, to bol pan hrac a skvely clovek. Rovnako chapem aj to, ze svedi mozu vyvolat negativne emocie u ludi. S odchodom Dacjuka uz tam nemam nikoho, komu by som prial, max len hracom Colorada co hraju za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nevidím nějaký zásadní rozdíl mezi MS a ZOH. Podle mě je Rusko favorit na zlato (medaili) vždy a všude, bez ohledu na to, jak silný má kádr, nebo kolik hráčů z NHL přijelo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně každý v Rusku si dělá ambice jedině na zlato a je jedno na jakém turnaji a v jakém složení. To je rozdíl oproti jiným zemím.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nejsem si jistý zda chápeš úplně ruskou mentalitu jak hráčů tak fanoušků. Sborná si dělá zálusk na zlato at už jde o MS, OH i SP a je jedno jaký výběr tam je. Počítá se jen zlato, cíle jsou jen ty nejvyšší. OH se vyhrát naštěstí podařila, tak ted to chce být ještě úspěšnější na MS. SP nepočítám to je proamerický turnaj. Až ho v se zámoří dají do Evropy tak to bude teprve zajímavé.

Reagovat
patas92

Gavrikov byl asi nejlepší obránce v Evropě tento rok a v playoff odehrál dva zápasy za CBJ, prý vůbec né špatně...Úplně v pohodě bek do prvního nebo druhého páru pro NHL.

Reagovat
Seydou Doumbia

Gavrikov, Provorov, Sergachyov je nová dravá nastupující generace obráncu, doplněna Zaitsevem, Orlovem je brutální posun oproti Kulikovovi, Tyutinovi, Nikulinovi nebo Nikitinovi a Emelinovi...

Reagovat
Dr. Admess

Prvního páru.

Reagovat
stas87

Mozno niekde v Ottawe. Su mraky hracov v kanadskych a americkych juniorkach + AHL co cakaju na sancu, ale miesto im zoberie nejaky Gavrikov z KHL. Ked is pozriem tie podpisy hracov z europy za poslednu dobu, tak svoj prinos nespochybnitelny prinos mal snad len Donskoi v SJS a Dadonov u Panthers. Inak su to hraci do tretej ci stvrtej pätky s malym icetimom a bez nejakej velkej perspektivy hrania v prvych dvoch formaciach. Zvedavy budem ale na Heponiemiho na Floride. Snad som na nikoho vyrazneho nezabudol.

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak. Borec odehrál na menším kluzišti jen dva zápasy, požadavky hrát první obranný pár v NHL jsou dnes obrovské a borec z Evropy na něj v pohodě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta Evropa je strašně špatná. Nejlepší by bylo, kdyby se všechny evropské soutěže zrušily, a hrála se jenom NHL. To je totiž tak úžasná soutěž, že se jí nic nevyrovná, a hráči kteří v ní nehrají, jsou vlastně spíš takoví poloamatéři.

Reagovat
Dr. Admess

Víceméně máš pravdu, no. Jen opravdu pár hráčů z Evropy na ní má. To je známý fakt už několik let.

Reagovat
stas87

Tak to zasa musis hnat do extremu...k tej kvalite europskych hracov len tolko, ze v roku 2013 vyhrali svedi ms na domacej pode. A obrovsky rozdiel pre nich urobili bratia Sedinovci, ktori prisli po vypadnutiu Canucks v SC. Oni ich k tomu dotiahli. Henrik 9 bodmi v styroch zapasoch, Daniel mal sest bodov. A to je len jeden z vela prikladov. Ty mi vlastne mozes oponovat len postupom finov v tomto roku ale na ms jazdi cim dalej tym viac hracov z NHL a ti dominuju na ms. To je skratka fakt, ktory nemozes ignorovat.

Reagovat
stas87

Ten ma vobec nenapadol. Z tych hracov co prisli do NHL z europy je fakt minimum hracov, co zanechali vyraznu stopu. Väcsina putovala na farmu, zopar sa ich uchytilo v 3-4 utoku a len naozaj minimum hracov je v NHL k dnesnemu dni a hraju vyraznu rolu vo svojom time. Ja NHL nezeriem tolko, ale s tym ako sa klade doraz na vek hracov a primarny poziadavok je na rychlost, rozhodovanie v rychosti a obratnost, mi pride to tvrdenie mimo realitu. Gavrikov ma navyse 190 cm a 93 kilo, takze tam problemy s rychlou hrou a rychlostou rozhodovania a obratnostou sa cakat daju, minimalne zo zaciatku. Ale tak mozno prekvapi.. V CBJ je ale Jones-Werenski jasna dvojica, v sucasnosti je pred nim urcite Nutivaara a aj Savard. Takze Gavrikov je v sucasnosti hrac len do tretieho paru ci AHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na Nygarda do Edmontonu? Má na to se tam výrazně prosadit, řekněme hrát stabilně 3. lajnu? Moc ho neznám, ale v zápasech EHL se mi líbil.

Reagovat
stas87

Je skvely korculiar, to mu moze v zaciatkoch vyrazne pomoct. Trenovat Oilers ma Krüger a ten by mu tu sancu mohol dat. Tusim viedol aj europanov na SP 2016, tak by nemusel mat zlu poziciu. Tazko ho daju do prvych dvoch utokov, ale aj ta tretia pätka by pre neho mohla byt dobra. Cakam ale, ze zacne v stvrtej a mozne je, ze pojde na cast sezony do Bakersfieldu. Podpise za minimum, takze ak by sa nechytil, moze sa po sezone vratit do SHL. Bude to mat velmi tazke, ale sam vravel ze uz mu SHL nema co dat, tak to ide skusit. Aj v rozohovore povedal, ze hokeju nie vzdy daval 100% a ze sa spoliehal na korculovanie, lenze ostatne veci zanedbaval. Potom to prehodnotil, zacal viac trenovat a snivat o NHL. Takze teraz si ten sen moze splnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to za jistou první dvojici neviděl (Jones+Werenski). Werenski většinu základní části letos nebránil a neplnil si obranné povinnosti. Torts ho za to několikrát přesunul do třetího páru a měnil mu parťáky. Jednou za čas ho vždy vytáhnul dopředu a po dalších chybách ho zase vrátil zpátky. To že spolu znovu odehráli skvělé PO je fajn, ale Torts není trenér který mu tohle promine. Jsem si jist, že v přípravě ty dvojice zkusí hrát jinak. Vůbec by mi nepřekvapilo, kdyby Jones i Werenski dostali defenzivnějšího parťáka. Stejně jako se stalo dvojici Ekblad + Yandle...

Reagovat
Dr. Admess

Jinak jsi zapomněl Panarina.

Reagovat
smazaný uživatel

Panarin byl fakt jackpot. Se trochu divím, že hráč takového kalibru neprošel draftem.

Reagovat
patas92

ty seš fakt hrozný plácal

Reagovat
patas92

Z mojí hlavy to není

Reagovat
stas87

A kdo to kde pisal, taku blbost?

Reagovat
Dr. Admess

Aspoň že tak. Protože je to fakt blbost.

Reagovat
patas92

Videls ty dva zápasy a máš ho dostatečně následovaného, jo?

Reagovat
Dr. Admess

Ano.

Reagovat
technecium

Ty Rusy neskutečně podceňujes na základě části zápasu s vami. Nějak ale zapomínáš, že vy letos fakt nejste měřítko

Reagovat
Shevchenko

Co jsem říkal

Reagovat
technecium

Na zámořský hokej v poslední době absolutně neumíme. Na druhou stranu má Kanada nejslabší výběr za dlouhou dobu. Do prodloužení by se to mohlo dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem koukal, tak jsme Kanadu porazili na MS naposled v roce 2010..

Je cas to zmenit.

Reagovat
mayday

Tak jdeme dnes na to, bude to těžký, ale kdy jindy to zlomit, Kanada nemá zdaleka takovej mančaft jako obvykle.

Reagovat
Shevchenko

Nepamatuju si jestli jsem ne někdy tak těšil na hokejový zápas Asi ne. Tipuju dneska bitvu: 2:1pp pro nás.

Reagovat
Shevchenko

Střelci Simon a Palát

Reagovat
Coutinho10

Jsem na to hodně zvědavý, ale zase takový optimista nejsem, ale rád se budu mýlit

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bobis21

My letos hrajeme dost důrazně, Kanada hraje jako Kanada ... dneska očekávám více šarvátek než gólů, ale rád se budu mýlit. Výsledek si neodvážím tipovat, ale favoriti nejsme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada mi přijde hraje jinak než třeba před 15 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

nase ofenzivni kvalita se ukaze.. dame aspon 5 golu.. tip 5:3

Reagovat
Whitemedia

Bude nás večer komentovat Dusík?

Reagovat
Banikovec7

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ruské kleště se svírají a Finové netuší, která bije.

Reagovat
Whitemedia

mně teda zatím lepší přijdou Finové, ale tak oukej

Reagovat
smazaný uživatel

To se zatím rozehřívají, za chvíli to začne.

Reagovat
Kang & Kodos

Už?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chvíli, v 48. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v Naganu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oliwera Kaskiho podpísal Detroit. Presadí sa? Ja mu verím. Ale musí sa zlepšiť v defenzíve a agresivite, teším sa naňho, ako sa ukáže v zámorí.

Reagovat
Whitemedia

ten je z gumy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Whitemedia

nn

Reagovat
smazaný uživatel

Romi, pls.

Reagovat
Whitemedia

netepli se Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Finové skvělý pohyb, zatím velmi dobrý výkon..

Reagovat
Losinho

Vasilevskij šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

suomi krasnejch 0:0

Reagovat
stas87

Jasne, vy zmrdi. Pica Kucerov podrazi Tyrväinena a nic a teraz najdu prvu moznost a vyluci Kaskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

I pak v tom oslabení další hák při vyhození puku

Reagovat
Miguel19

Pls. Finům už odpustili minimálně 3 fauly..

Reagovat
stas87

Preber sa, finom odpustil seknutie do hokejky, tusim od Kaskiho. Kucerova vyluci za blbost, pretoze pred tym v rohu jasne podrazenie neodpisa. Rusom toho odpustil podstatne viacej ako finom.

Reagovat
Minister

Poďme Suomi!

Reagovat
Minister

goooool

Reagovat
stas87

S U O M I

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je tam!

Reagovat
vilp

Reagovat
Minister

Kurvy ruské vyjebané

Reagovat
Seydou Doumbia

sám si...

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bude zajímavější závěr.

Reagovat
Baronne

Velká nuda

Reagovat
Kang & Kodos

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Suomi! Rusko

Reagovat
fabec1222

No skvělý, takže dostaneme od Kanady a o bronz nás rozeberou Rusáci, místo toho, abychom v klidu porazily Finsko

Reagovat
Greny

Za prvé jdeme do finále a za druhé Rusaky nějakej třetí flek zajímat nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

Prober se. Na posledních dvou MS, kde hráli o bronz tak ho získali.

Reagovat
mikelinos

gratuluju, ještě jsem neviděl poraženější myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Finové by nás přejeli, Rusové to berou jako zápas za trest.

Reagovat
Coutinho10

takze musime vyradit Kanadu no zmena planu

Reagovat
Greny

Fini klobouček

Reagovat
Swarley

dpč jak tam tři skákali do střely

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rusáci Pomalu s áčkovým týmem vypadnout s výběrem finský ligy

Reagovat
Greny

Fini mě hrozně připomínají náš tým z MS2010

Reagovat
Losinho

Herně jsou o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu ? Reálně by ještě nastoupili Tarasenko, Panarin, Provorov. Tohle je OH - World Cup výběr.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já to napsal schválně, aby mě pak někdo tady nechytal za slovíčka, že jim pár hráčů do top sestavy chybí. Ještě Radulov mě napadá.

Reagovat
smazaný uživatel

rusko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
andrew96

Reagovat
Dayman

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

kokos to bol záver... Fíni parádna obetavosť

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdáááááááááár Super Suomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Izy

Reagovat
smazaný uživatel

S U O M I

Zlato poprosím. C tím Finska. Klobúčik.

Reagovat
Kang & Kodos

Nazdaaaaaar

Reagovat
vilp

Fakt nechápu, že to tam Ovie nepálil od modré.

Reagovat
Baronne

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Jmeny nejslabsi Kanada od xy to vyhraje. Malkin nestrilel proc?

Reagovat
bobis21

Finové dokonalí nejde jim to nepřát

Reagovat
Kixi Syhimour

sbohem

Reagovat
stas87

Rusaci musi mat z finov neuveritelny komplex. Ako s nimi vzdycky vyjebu, bez ohladu na to, aku kvalitu ma finska zostava. Miracle on Ice pre Suomi. A Antilla? Schovat si vyrovnavajuci gol v 58. minute QF a dneska zostrelit kvalitnejsi tim plus jeho neuveritelna kvalita v defenzivnej praci? Fakt klobuk dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsi že i Švédové je porazili několikrát za sebou ? Aby to nebyl spíše problém se skandinávskými týmy celkově.

Reagovat
stas87

Nn, svedi s nimi na ms nevyhrali od roku 2004 do roku 2018. Ak teda myslis bilanciu Svedsko-Rusko.

S finmi maju svedi vyrazne lepsiu bilanciu, väcsinou vyhraju oni ako fini. Ale ked je Jalonen na striedacke Finska, tak si svedov maze na chleba. 6-1, 4-0 a teraz 5-4. Na druhej strane mas Olympiadu 2006 a finalovu vyhru 1-0 ci obrat z 1-5 na 6-5, tusim ze to bol rok 2003. Ale oni sa az tak casto nestretavaju, myslim v zapasoch play-off na ms. Trebars v U20 ta bilancia je jasne pre Finsko.

Reagovat
stas87

V Torine to nebolo 1-0 ale 3-2, takze chyba. Inak svedi ich porazili v semifinale 2013 3-0 a taktiez v semifinale 2017 4-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Finsko s C-týmem zlato Pro nás dobrý výsledek, Fini by nás v zápase o bronz rozebrali, Rusové ten zápas vypustí.

Reagovat
oli9

Vole kanadu dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepovedal by som, že špičkoví európski hráči nemajú na NHL. Akurát v NHL je tak veľká konkurencia, že sa do nej veľa kvalitných hráčov nedostalo.

Obdivuhodné je to, že zo 40 hráčov z NHL majú Fini len dvoch a spravili finále proti hviezdnym tímom Švédska a Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nedostalo a ani nedostane adekvátnu šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Kurva doma pri golu jsme křičeli jako by hráli naši suomi absolutní mazec. Tak zápas o bronz rus-can bude super

Reagovat
Seydou Doumbia

rusko česko a výhra Sborné...

Reagovat
smazaný uživatel

SM-liiga > NHL

Reagovat
stas87

A nesmiem zabudnut, Jukka Jalonen je fantasticky trener. Bodaj by on bol po Grönborgovi trenerom Svedska. Finsko v nom ma poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, že Jalonen tréner Svedska. Nestraš.

Reagovat
stas87

Ked si clovek uvedomi, ze U20 povedie dalsie tri roky Monten a acko Garpenlöv, tak vela optimismu do buducna clovek nemoze cakat. S trenermi repre budu mat svedi v najblizsej buducnosti velky problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Garpenlöv bude to samé co Grönborg? Nebo ještě horší?

Reagovat
stas87

Ten fanusikovsky pohlad je taky, ze Garpenlöv je presna kopia Grönborga. Cudne tahy zo zostavou, neschopnost reagovat na vyvoj hry. Grönborg mal odpovedat na otazku, ze preco nezobral timeout na konci zapasu takto:

"Není to záruka, že to něco změní."

Co si potom mas mysliet o treneroch, ked vidi ze fini su na koni, su lepsi a reakcia ziadna. To je fakt otrasne, akym sposobom viedol ten mancaft v kazdom jednom zapase na tomto turnaji. A ked uz sme u toho, tak Grönborg ma na konte tieto faily:

Svetovy pohar a hanba s Timom Europy.

Olympiada v Koreji a vypadnutie s Nemeckom

6-0 od Kanady v QF 2016

Vyhral dva tituly po sebe. to mu nikto neberie. Ale jeden podstatny fakt a to smerom do pozitivna je ten, ze svedski hraci v NHL radi jazdi hrat na ms. Za jeho predchodcov to bolo namixovane pol na pol, co dneska nestaci k vyhre. Vynimka je tohtorocne Finsko. Taky Marts je lepsi kouc, ale je to clovek, co nikdy nesledoval NHL a hracov z NHL daval na rovnaku uroven ako hracov z europy. Snad v tom teda Garpenlöv bude pokracovat a svedi si budu jazdit pre medaile. Moj idelany trener je Rönnberg, ten ale ponuku nedostal a trenuje Frölundu, dufam ale ze sa casom k acku dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 6:0 od Kanady je myslím ještě za Martse. Jinak souhlasím s tím, že za Grönborga opravdu vzrostl počet hráčů jezdících z NHL. Na druhou stranu nejsem si úplně jist jestli braní hráčů jako Krüger nebo M. Kempe bylo nejlepší řešení. Loui Eriksson už mi taky nepřijde nic moc, je strašně pomalej. Možná by pár hráčům ať už z SHL nebo KHL šanci dát měl.

Reagovat
stas87

Jasne, ja som nemal dat tych 6-0 ale tento turnaj. Takze tri velke neuspechy a dva uspechy. Krüger je ako center do stvrtej pätky a na PK uplne v klude. Loui ako trinasty utocnik ok, na PP este svoje vyuzitie ma. Myslim si, ze koniec v repre oznami Eriksson aj Lundqvist. Tak teraz by svedi postavili tri mancafty len z hracov NHL. Len brankarov maju malo. Nygard tam byt mohol, toho nemal poslat domov, aspon to si myslim ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký si príliš negatívny. Počkaj si na hodnotenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na Larjamäkiho, který se podle mně vůbec k finskému nároďáku nehodil, tak Jalonen je v tomhle úplně jinde. Dokáže perfektně připravit tým na jakéhokoliv soupeře, skvělý obranný systém ve spojení s úžasným bruslením a tohle je výsledek. Fakt borec jak má být.

Reagovat
stas87

Jo, to je presne ono. Ak fini dokazu dodrziat system hry a budu neustale v pohybe, tak supera otravi. Svedi vo forme dokazu tomu odolat, pretoze su neskutocne silni na puku, taktiez hraju v pohybe a je tazke proti nim hrat. Lenze v tretej tretine ich fini jednoducho ukorculovali, hrali na velke riziko ale v utocnej tretine boli panom. Svedi nestihali ich tempo, uz dlho svedov takto nikto nezatlacil. Ked nie Svedsko, tak aspon Finsko, nech vyhra zlatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl pan Vichnar: Tak přece jen existuje spravedlnost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kixi Syhimour23.05.2019 22:54#

*Suomi

[reagovat]

Reagovat
Shevchenko

Rusko

Reagovat
C-M@ster

Rusové brečí na rozhodčí...

Reagovat
oli9

Tak jsem tipoval ze fini daji rusaky 2:1 skoro ale dali je tak jeste my večer dáme kanadu 4:2

Reagovat
andrew96

Za to můžou dnešní voliči PRAVÉHO BLOKU

Reagovat
smazaný uživatel

siderické informační kyvadlo mi to taky řeklo. Navíc prozradilo že si ruskej fízl.

Reagovat
andrew96

Jeden z nás dvou bude. Ale já to nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

OH 2006

MS 2007 v Rusku

MS 2011

OH 2014 v Rusku

MS 2016 v Rusku

MS 2019

Všude rusáci vypadli s finama s jasně lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Finům to přeju, kdo jiný má vyřadit Rusáky než oni?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bohužel vypadl lepší tým, ale to už tak někdy ve sportu bývá.

Každopádně Finové jsou pro nás do finále lehčí soupeř než Rusko.

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Finové druhou půli zápasů betonovali jak jen to šlo.

Rusko druhou a třetí třetinu lepší tým, a podle mě by si zasloužili postup víc za předvedenou hru. Ale Finsko taky podalo dobrý a sympatický výkon. Pokud postoupí Kanada, tak jim budu určitě ve finále fandit.

Reagovat
stas87

Nie, bolo to uplne vyrovnane. Fini trafili zrd, Vasilevskij mohol dostat gol od Kakka, ale tu nohu tam nechal a puk nepresiel cez brankovu ciaru do siete. Takze kecy o lepsom time si mozes strcit vies kam. To, ze sa fini stiahli a uz nenapadali tak vysoko v utocnej tretine neznamena, ze by hrali len defenzivne. Skor by si sa mal zamysliet nad tym, ze rusi nedokazali prekonat stredne pasmo a nedokazali tak casto zaviezt puk do pasma finov. A niektori ruski utocnici tazko sklamali, aj Orlov ci Zadorov vynikli pri ofenzivnej snahe viacej. Velmi som si prial, aby Hakanpää dal v tej svojej sanci gol, kedze sa na neho Malkin ukazkovo vysral a tu situaciu nedohral do konca. A to bol rozdiel, pretoze finski utocnici zapas perfektne odmakali aj smerom dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu objektivity by neškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Objektivita: Rusko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš, jen si myslím, že Rusové fakt nebyli polovinu zápasu lepší, tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, já si zase myslím, že byli. To neznamená, že nejsem objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bobis21

to jak jsou centři o kousek výš mě teď docela vyděsilo, když jsem viděl Zohornu vedle Kubalíka. Jinak asi bez překvapení ...

Reagovat
Losinho

a Gulaše mimo tu plzeňskou lajnu, přičemž jejich sehranost je jediný, proč je Gulaš v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Vrána ve 4. formaci

Měl být vyměněný s Jaškinem

Reagovat
Losinho

Proboha

Reagovat
Baronne

Proč dává Faksu a Jaškina do jedný lajny, to prostě fungovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč není Vrána ve 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak bude posílat tu lajnu proti jejich nejlepší a doufat že to nějak ubrání...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať si to ty největší hokejové velmocí rozdají v boji o bronz, finále nám nechte

Reagovat
bobis21

tak Vrána nakonec 13. má Říha dceru? To jediné by to asi vysvětlovalo

Reagovat
Losinho

Ve studiu říkají že 4. lajna

Reagovat
Kixi Syhimour

Darina že prej 13.

Reagovat
Whitemedia

Dusík konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Sice už jsem si vyslechl, že když komentuje Dusík, tak semifinále automaticky prohráváme, ale mně prostě sedí posledních pár let více než Záruba.

Reagovat
fabec1222

wtf obrana

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

strašně laciný gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak uvidíme ten progres v přesilovkách

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gulaš ještě hraje první pp

Reagovat
djiros

Asi jen díky tomu, že je to pravák. Jinak si to nedokážu vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na jeho pozici mohl hrát vrána.

Reagovat
djiros

On tam hlavně měl hrát!

Reagovat
Miguel19

Kolář proti takovým soupeřům nemůže hrát. Než se otočí, tak už je hra dávno v prdeli..

Reagovat
Kixi Syhimour

Není zdaleka sám, kdo by nemělo hrát v takovém zápase....

Reagovat
smazaný uživatel

On a zámorský

Reagovat
Kixi Syhimour

No, mírně mě irituje Gulaš

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Moravčík, Musil, je jich víc..

Reagovat
Kixi Syhimour

Někteří by jistě podotkli nějaké ty Zohorny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Beru to bruslařky, takovej Moravčík je na tom vyloženě špatně.

Reagovat
Miguel19

Musila fakt nemusím, ale na MS hraje dobře..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bruslařsky.

Reagovat
Miguel19

Jasný. Ale na MS mě docela překvapuje..

Reagovat
Whitemedia

já po tom výsměchu na Musila od Miguela čekal, co to bude za tragéda, ale překvapil mě teda dost(příjemně)..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Losinho

Tak nemáme beky.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim tezka klasika - my nervozni, Kanada sebevedoma

Reagovat
stas87

Reagovat
Miguel19

Nehrajeme nijak zle. I když to můžou zkreslovat ty 2 přesilovky..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale není to nejhorší, ale nezdá se mi, že by Kanada jela na 100 procent.

Reagovat
doshcz

dle mě musej ty naše hráče od mala učit že se o přesilovce nesmí střílet na bránu

Reagovat
Shevchenko

Nejhorší jsou ty nahrávky mezi těmi dvěma vzadu. Vždycky to šlo dozadu a nikdy ne na střelu.

Reagovat
vilp

Však ani neumí pořádně nabít tomu na modré. Hronek si tam klepe o pul a Musil to radši nahodí apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Guláš nejlepší z našich.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

a ne ?

Reagovat
Losinho

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

cekal jsem to horsi, takze pozitivni je, ze sance si nejaky vypracujem, ale Kanada to zatim zkusene kontroluje a bohuzel 1 byla efektivni, tak uvidime, ale bude to chtit jeste vic chodit do strel

Reagovat
Coutinho10

tak jsem nas precenil

Reagovat
Kixi Syhimour

Kanaďani brání pak si najednou do naší třetiny, rozjezdí to, máj šanci dají/nedají a proces se opakuje. My jsme u Kanaďánů strašně ležérní mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Kovalcuk si môže oddýchnuť, kapitán Danko ho nebude oblizovať

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, Patriku toto je tvoje

Reagovat
Losinho

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

rip

Reagovat
Losinho

Vlaječky dolů

Reagovat
naheCZ

Jak to tam může projít?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bartošák úplně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

gg, ez, next game

Reagovat
Miguel19

NHL formace u všech branek..

Reagovat
doshcz

co skončil Vokoun tak tam máme samí sněhuláky

Reagovat
Kixi Syhimour

Furch a Francouz jsou dobří

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda Mrázek kvůli NHL moc nehrál, jednou myslím ano, ale to taky nejlepší nebylo

Reagovat
Losinho

A Pavelec byl v těch letech po Vokounovi taky super

Reagovat
stas87

Asi hotovo. Obrovsky rozdiel v tom, ako aktivne hraju kanadania v utocnom pasme, respektive v akom pohybe hraju a hlavne v akej rychlosti si dokazu prihrat.

Reagovat
vilp

Furt to stejný, pro nás prostě turnaj končí výhrou ve čtvrtfinále. A Bartošák si vybral fakt parádní zápas na takový výkon.

Reagovat
fabec1222

Bartošák je v těch vyřazovacích zápasech hroznej, o bronz musí chytat Francouz

Reagovat
Kixi Syhimour

Však proti Němcům to nebylo špatné, holt tam špatně rozehrál

Reagovat
smazaný uživatel

diky dusiku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
Losinho

Reagovat
djiros

Že by další závěrečný víkend bez gólu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je neskutečná impotence opět.

Reagovat
Whitemedia

Kanada by z takových akcí měla další dva fíky a my budeme rádi, když dáme jeden gól v celém zápase..

Reagovat
naheCZ

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdíl v efektivitě je do očí bijící.

Reagovat
stas87

Preco Hronek tak casto skusa krizny pas na hraca na druhej strane? Sak ta prihravka je velmi prudka a je sakra tazke ju trafit, s tym by mali problem aj hraci z NHL. Puk skonci v rohu a v lepsom pripade ho vasi hraci udrzi, v horsom pripade pride strata nie len puku ale aj pasma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ti hráči z NHL jsou o lvl jinde. Tady ti šmatláci z Evropy to nemůžou nikdy trefit. NHL, to je úplně jiný sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Fini nesuhlasia...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to myslel ironicky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však NHL, potažmo AHL vede 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Švédům, kteří měli všechny hráče z NHL jsme vyhráli 5:2. Kde se stala chyba? Vždyť hráči z Evropy nemají mít šanci

Reagovat
Kixi Syhimour

To je nesmysl, že nemají šanci. Sice jsme porazili Švédy, ale teď si Kanada jen tak pinká a vede 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká potažmo AHL? Dyť tam mají Kanaďani komplet 3 pětky z NHL a navíc 2 z nich to táhnou (Mantha+Turris a první pětka, zbytek má dost slabou produktivitu a v obraně taky žádná sláva)

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsem nevěděl koho tam mají, pouze že drtivá většina je z NHL, tak jsem nechtěl riskovat a přihodil AHL

Reagovat
bobis21

všichni naši to zkoušejí celý turnaj (s bídnou úspěšností), takže možná to po nich trenér chtěl

Reagovat
stas87

Myslienka dobra, o to nejde. Ale to prevedenie, to je dost zle. Vela sil vam zoberie len to, ten puk po takej prihravke ziskat spät na hokejku a nieco si vytvorit v pasme.

Reagovat
bobis21

Já souhlasím, podobné věci zkoušíme i v přesilovkách celý turnaj, že hledáme přihrávku přes střed, která samozřejmě neprojde a pak musíme tvořit znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Česi zdramatizovať!!

Reagovat
KnoxXx

3 goly Murraymu nemozu dat ani za 3 zapasy ... toboz ked Riha postupne odrezal vsetkych prirodzenych strelcov, co tam maju

Reagovat
Losinho

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Od dob Vokouna zkrátka repre nemá gólmana, který by udělal rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Aj SVK od doby Laca. Počkajte si ešte na Mrázka...

Reagovat
bobis21

otázka kdy bude Mrázek na MS moci jet - Carolina má snad nejmladší tým v NHL a podle mě půjdou ještě nahoru, takže bude snad hrát pravidelně play off.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL je tak vyrovnaná, že to nemôžeš vedieť. A práve Hurricanes nemusia spraviť budúcu sezónu ani PO. Majú dosť slabín. A MS sa začínajú aj tak neskoro.

Reagovat
bobis21

jasně že jo, je to jen můj tip že půjdou ještě nahoru (čímž nemyslím dál než konferenční finále, ale spíše že se dostanou do play off víc v pohodě než letos - tam už je to "loterie")

Reagovat
stas87

Ja by som PO prial panterom a hlavne Barkovovi. Ten hrac je naprosta spicka ale trpi na celkovu kvalitu timu. A teraz tam bude aj Heponiemi. Mohli by tu osmicku urobit.

Reagovat
bobis21

Nevím no, pro mě je to jen tým s jednou zajímavou pětkou, ale zase tak moc je nesleduji (i když na co si stěžuji jako fanoušek Oilers, kde je reálně 3-5 zajímavých hráčů ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam přijít Bread. To bude znamenat první dvě lajny absolutně luxusní.

Na Stase:

Já radši Trochecka. To jak se porval s tím zraněním, klobouček. To je strašný zvíře. S kým si myslíš bude hrát Bread? 100% bude druhé křídlo Dadonov, kdo bude center? Barkov nebo Trocheck? Typologicky by se asi hodil víc Barkov, ale oddělí ho kvůli tomu od Huberdeua? Každopádně ty první dva útoky budou špička.

Reagovat
stas87

Kto tam ma prist? O kom pises?

No, ja by som Huberdeaua od Barkova neoddeloval. Slape im to, tim tiahnu a aj ked zvysok mancaftu nema taku kvalitu, tak by si nemali rozbit to jedine, co im fungovalo. Musi ale ulovit aspon dvoch bekov, pretoze obrana je spatna. Luongo ma pokracovat v roli dvojky ci oznami koniec kariery?

Reagovat
smazaný uživatel

Panarin. Luongo bude pokračovat, jinak jsou jsou tam pokuty pro Floridu a hlavně Vancouver. https://twitter.com/mirtle/status/440982011251945472 Ten bude oficiálně na nějaký soupisce nebo vedený jako dlouhodobě zranění i ten rok 2021, i kdyby už reálně nehrál. Spekuluje se, že přijde Bobrovski.

Reagovat
stas87

Bobor by mi daval velky zmysel, tu jednotku by si na Floride aj dost uzil. Florida ma vela priestoru, ze by teoreticky podpisala oboch? Oni ho mozu vymenit do timu, ktory zasa potrebuje splnit to platove minimum. Takto uz niekoho poslali do Arizony. Ta predstava, ze Panarin aj Bobor pridu na Floridu znie lakavo. Ale musi poriesit obranu, to je nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to těsné, ale asi ano. Oni se zbavovali hráčů s vyššíma smlouvama již v průběhu sezóny. Aktuálně mají 22M volných. Bobr, Panarin to je 8-10M, přičemž Florida tady má velkou výhodu proti jiným týmům (s výjimkou Tampy) kvůli daním. 8M na Floridě je pro hráče mnohem lepší než 8M jinde, třeba v NY.

Oba stávající brankáři mají vysoký cap hit - Reimer 3,4; Luongo 4,5. Určitě minimálně jednoho se budou chtít zbavit, pravděpodobně obou. Potřebují podepsat hráče pro třetí, čtvrtou lajnu + by to chtělo jednoho alespoň průměrného obránce. Nepřekvapilo by mě kdyby zároveň zkoušeli udat Hoffmana. Za něj by nějaký obránce být mohl. V druhé lajně bude asi hrát Vatrano, pro třetí lajnu by byla Hoffmana škoda. Naštěstí mají dostatek draft picků.

https://www.capfriendly.com/teams/panthers

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
naheCZ

Co víc chcete sakra

Reagovat
Minister

Také tutovky...

Reagovat
smazaný uživatel

2 100% golovky a samozřejmně 0 golu

Reagovat
stas87

Ta kvalita strelby je totalne zalostna. Ten gol na 1-3 si zasluzite, keby padol, je aspon o co hrat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jak to vezmeš, pokud tohle nedáme, tak si ten gól prostě nezasloužíme.

Reagovat
stas87

Neda mi to nespomenut pekny gol Vranu na 4-2 proti Svedsku. A dost malo sa hraci dostanu do brankoviska, taktiiez proti svedom to tam bolo. Väcsinu strel ale Murray vidi, cize nema problem ju chytit a neumoznit dorazku.

Reagovat
smazaný uživatel

Murray ale zatím dobrej výkon.

Reagovat
doshcz

tak všecko mu jde na břicho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 1. formace dneska velké zklamání, sice se dokáže udržet ve třetině občas, ale jinak neměla žádnou pořádnou střelu ani šanci, 2 přesilovky nevyužité, na to jakou měli produktivitu slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nase strely

Reagovat
Counter

Takové EF spekulace, že Murray by mohl být slabina, a nakonec to dopadne přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nekomentuje Záruba? Nic proti Dusíkovi, ale Záruba je Záruba.

Reagovat
C-M@ster

Když komentuje Dusík, prohráváme.

Reagovat
KnoxXx

pretoze Dusik je o parnik najlepsi komentator, ktoreho tam maju

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dusík je takovej wannabe Záruba. Hlavně ty jeho zpožděné emocionální výlevy

Reagovat
Messier

Ty vůbec nevíš

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím, ale střídání komentátorů fakt není na škodu

Reagovat
Sosi

jsem rad, ze nekomentuje orgasmovy Zaruba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Dusík je co se týče odbornosti nejlepší komentátor ČT sport na hokej

Reagovat
KnoxXx

a cohokolvek ineho, co komentuje (atletika, snowboarding/freestyle skiing)

Reagovat
fabec1222

Ten Hubáček ve studiu je hroznej, snad seženou na příští rok někoho jiného

Reagovat
Whitemedia

ve studiu je v pohodě

Reagovat
Counter

Mi přijde slabý i tam, ale jsem vůči němu shovívavý, není to nic lehkého a může jít časem nahoru.

Reagovat
Whitemedia

mě vždy vytáčel Antoš, jenže pak si uvědomím, že i on je lepší než většina pacientů, co chodí do fotbalového studia..

Reagovat
smazaný uživatel

"studia"

Reagovat
Counter

jj, asi tak Pro mě jsou ti hokejoví všichni nadprůměrní, protože to můžu přímo srovnávat s fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Antoš neskutečně sral asi prvních 8 let (nebo prostě 3 roky nazad od začátku co tam je), ale přijde mi, že právě za poslední tři roky se fakt markantně zlepšil. Myslím, že teď poslední dobou dokonce dosáhl toho průměru hokejové sekce (což je dobré). Pospíšil s Hostákem (toho je škoda) furt trochu lepší, vnímám Antoše zhruba nastejno s Hubáčkem. Ani jeden z expertů ve studiu mi nevadí, jen Procházka je slaboučkyý (zatím).

Reagovat
C-M@ster

Obecně je vnímanej jako nejlepší expert teď.

Reagovat
Counter

Nechápu proč.

Reagovat
C-M@ster

Protože je dobrej.

Tos byl ty, kdo se tu onehdá zastával Dariny?

Reagovat
Counter

jj

Mi přijde nic moc (ve srovnání s fotbalovým studiem samozřejmě pořád extratřída), Pospíšil je pro mě rozhodně lepší.

Reagovat
Whitemedia

Pospíšil

Reagovat
patas92

To smohzřejmě není. Tím je Pospíšil. Ale Hubáček je dobrý, mnohem lepší, jak Procházka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Procházka je nejslabší.

Reagovat
Raylan

Prijde mi v pohodě. Teda až na ten přízvuk, ale s tím se nedá nic dělat

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ted ten vidlak ve studiu pocital ? slusnej vymaz

Reagovat
smazaný uživatel

A presne ako som písal pred zápasom, Kanada veľmi silný útok. Rýchly, fyzicky silní agresívni two-way útočníci. Nurse v top forme. To ale neznamená, že Česi nemajú na to, aby zdramatizovali zápas. Gudas veľmi preceňovaný bek, Kovář mal hrat prvého centra, Simon center? Proti silným súperom určite nie. Depth musí viac jazdiť a byť agresívnejší, pretože najkvalitnejších hráčov majú Kanaďania veľmi dobre postrazenych.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesně ono

Reagovat
Whitemedia

pět minut útočíme a piču z toho a Kanada jednou vyjede..

Reagovat
smazaný uživatel

Od posazení Vrány pro mě v jistém směru tento tým skončil. Letos jsem viděl okolo 40 zápasů Caps a je výsměch, že si náš nároďák dovolí posadit takového hráče mimo sestavu po 2 nevydařených zápasech. Ještě po tom, jak dobře začal. Palát je špatný celý MS, ale hraje. Gulaš dorazí v půlce turnaje, za "zásluhy" hraje, hraje špatně, ale domů ho už teď přeci nepošleme. Dlouhodobě se na každým turnaji mění lajny jak na běžícím páse. Ať se daří, nebo ne. Mladý musí mít 5 bodů na zápas, aby dostali prostor atd. A k tomu je nám případný systém i kvalita stejně k ničemu. Nedivil bych se, kdyby se na to další velké turnaje Chytil a spol vykašlali.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Sosi

VzdT dnes hraje a hraje taky hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký má ice time prosímtě ? Ve čtvrtfinále seděl a dneska nastoupil za stavu 0:2, to má najednou hrát tak jako na začátku ? Ty týmy si lajny drží celý turnaj, 50 zápasů v dlouhodobý soutěži, jen Češi po vyhraným zápase udělají 5 změn - třeba by to mohlo být ještě lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

2. třetinu jeden z největších. Ale tak měl se podle mě vrátit normálně do 2. lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas. Nechápem, prečo je akurát Palat taký slabý tento turnaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Palát určitě není špatný, akorát mu to nepadá do branky, ale herně je jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v defenzíve minimálne dnešný zápas nebol 100 % ný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada strely k tyci, my doprostred no

Reagovat
Whitemedia

třeba ještě stihnou ne pětku ne

Reagovat
stas87

Kanadan poriadne nasliapne, prekoruculuje Kubalika a hned prihra na volneho spoluhraca a ten zavesi.

Reagovat
vilp

To je fakt neuvěřitelnej rozdíl v efektivitě, my bychom nedali gól ani z dalších 50 střel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přes 320 minut bez gólu v semifinále

Reagovat
stas87

Nie su v tom skor zratane aj zapasy o bronz?

Reagovat
Kixi Syhimour

To je možné + možná i ZOH

Reagovat
stas87

Celkom ma vytaca, ako neustale hovori o tom, ze hra cela pätka aj smerom dozadu. To tie top5 timy praktikuju niekolko rokov, vasa repre raz za cas. Nie je to u vas automatika ako u superov, preto väcsinou nemate sancu proti nim. Ked uz to ale splnite, hraci makaju aj dozadu tak porazite v pohode svedov. Presilovky mate super proti talianom, norom ci rakusanom ale zasa, proti kvalitnym superom tam nejaky posun nevidim. Mozno az prilis kriticke, ale pride mi to tak, ta vasa hra. Nic v zlom. A posledna vec..na gol potrebujete milion sanci, to je naozaj zufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodující je to, že my by jsme ani s výběrem Kanady neudělali zlato. Těším se na OH, až bude vedle Pastrňáka hrát na centru nějaký křídlo. K Voráčkovi dáme Hertla i Krejčího, to se hezky rýmuje a na papíře to nemá chybu. Kašeho s Vráno do 4. útoku a běda jak budou mít víc jak bod na zápas. Tak jednoho dám za trest do první formace a druhýho na tribunu...

Reagovat
lichna.

Tak zrovna dneska mi ty přesilovky přišly celkem v pohodě. Když to srovnám třeba se zápasem proti Lotyšsku.

Reagovat
Whitemedia

nee pětku nee

Reagovat
Kang & Kodos

Ne pětku ne nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Chabot si tam jede jak na výlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i semi máme 5+

Reagovat
fabec1222

ani nám nezahrály

Reagovat
smazaný uživatel

porazili sme Svedy a to je vsechno, proti Rusku a Kanade dohromady 0:8

Reagovat
smazaný uživatel

gol?

Reagovat
smazaný uživatel

FDH

Reagovat
fabec1222

a jedeme, bude krásná otočka

Reagovat
smazaný uživatel

Zohoornaaaa MVP !!!!

Reagovat
KnoxXx

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Slovy klasika - tahle Kanada se dala porazit. Rozhodly 2 věci:

1) jako vždycky náš přehnaný respekt z CAN

2) zručnost v koncovce (tedy to, čemu naši komentátoři říkají štěstí)

Zohorna > NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooolll

Reagovat
Kang & Kodos

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil je dneska hrozně uplakanej mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu na "stará kolena" zárubovatí

Reagovat
Kixi Syhimour

Dusík tomu moc nepomáhá

Reagovat
technecium

Kde je kurva ten slavné střelec Vrána? Zohornovi oba dneska o level lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Vrána přišel, ztratil při prvním střídání tři puky, pak zahodil tutovku při 0:2. Uzasně platný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už ho nepovolaj zoufalce.

Reagovat
technecium

Já bych ho povolal. Až na sobě zpracuje a naučí se hrát pro tym a bude to brát jako poctu hrát za repre, ne jako samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Co taky čekat kluka, který zápas nehrál a dneska naskočil za stavu 0:2. Minimálně, že to sám pošle do prodloužení.

Reagovat
technecium

Neměl ho tam dávat vůbec.

Reagovat
Miguel19

zápase nehrál...co je to za argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Že třeba vypadne z tempa ? Je pro něj daleko těžší z hlediska pohody a sebevědomí naskočit do zápasu, kór do semifinále ?

Reagovat
Miguel19

Tak to je na píču profík, když nehraje jeden zápas a vypadne z tempa..

Reagovat
technecium

Reagovat
stas87

Uvedomujes si, ze v NHL hra s o dva levely lepsimi spoluhracmi ako v repre? Vy nemate komplet ti z NHL, aby ti hraci boli +- na rovnakej vykonnosti. A v NHL mate malo hracov, ktorych mozes oznacit za tahuna svojho timu. Takze tie ocakavania, ze Vrana sam rozhodne zapas lebo je to strelec z Washingtonu, su totalne smiesne. A Riha tomu nepomaha tym, ze tie lajny toci ako sa prave vyspi. Kanada alebo Finsko hra stale v rovnakych pätkach. A to jeden z tych timov ma hracov z NHL a druhy z finskej ligy.

Reagovat
technecium

Ne nehraje s o dvě třídy lepšími hráči. Dobrej hráč není vázaný na "lepší spoluhráče" okolo sebe. Dobrej hráč umí hrát dobře všude. A Vrána ukázal několikrát přesně to, co mu Sýkora vyčetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tak on je rozdiel hrat s Oshiem a Kuznecovom a potom v repre s Kovarom alebo Kubalikom. Tak aku kvalitu ma Vrana vlastne? Rozdielovy hrac Washingtonu to nie je, tak co ma robit aby si s nim bol spokojny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš krmit trolla

Reagovat
stas87

Tak chcem mu dat sancu si ten jeho nazor obhajit. Presne toto iste robi aj slovaci, ze kritizuju hracov z NHL, ze bodovo nepotiahnu repre. A co maju robit, ked hraju s hracmi z ceskej alebo slovenskej ligy? Ved ta uroven je fakt vyrazne slabsia. To skratka toho hraca poznamena, ked vidi a citi, ze na prihravku, ktoru mu spoluhrac v NHL zakonci ranou pod brvno, tak tu je to slaba strela alebo ju ten hrac ani netrafi.

Reagovat
smazaný uživatel

Majo, zas len pičuješ a trošku klameš. Tatar hral s Pánikom vo formácii, to po prvé a po druhé, každý hokejovo znalý človek vie, že hrali presne to, čo sa od nich čakalo. Nie sú žiadni top hráči ako aj Vrana nie je. Za to Voráček, Pasta a Krejčí by mohlo potiahnuť aj slabších spoluhráčov ...

Reagovat
stas87

Nemyslel som tym prave tieto majstrovstva.. ale taky pohlad fanusici skratka maju. Svedi vybuchli s hracmi z NHL, myslis ze svedski fanusikovia z nich robi neschopakov kvoli vypadnutiu s vyberom Finska? Nie, chapu ze neiktori hraci boli unaveni a neiktori bdz formy. Vrana zatial tym top hracom nie je, moze sa nim ale stat. Kvalitu ma.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

* ešte toto malo byť

Reagovat
technecium

Nevypusteni situaci by mi naprosto stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna Kubalík a Kovář byli na MS jasně lepší než Vrána.

Reagovat
stas87

Boli a dokazuje to teda co? Su to lepsi hraci ako Vrana? Nemyslim si. Aj hrac z NHL moze byt niekedy v kratkodobom turnaji horsi ako hrac z europy. Myslis, ze taky Antilla by si zahral vo svedskom time? Mozno v nejakom ceckovo vybere...ale vyradil ich a v tom jednom konkretnom zapase bol lepsi ako svedi z NHL. Pride mi, ze fanusici nedokazu akceptovat to, ze aj hrac z NHL moze podavat slabsie vykony, stratit formu a zatieni ho hraci z europy. Taky Chytil v dany moment nebol prinosom ale uz v nasledujucej sezone moze hrat daleko lepsi hokej ako teraz za repre. Tie ocakavania na hracov z NHL su brutalne vysoke, niekedy az zbytocne.

Reagovat
smazaný uživatel

No lepší než Vrána nejsou, ale psát, že Vrána hraje špatně kvůli spoluhráčům je blbost. Kubalík i Kovář patří mezi nadprůměr MS. Vrána hraje špatně kvůli sobě a ne kvůli spoluhráčům a už ne vůbec kvůli těmto dvoum se kterými odehrál jen první zápas se Švédskem.

A já samozřejmě špatný výkony akceptovat dokážu. Jen mi přijde debilní je pak omlouvat tím, že on chudáček musí hrát s hráči jako Kubalík nebo Kovář.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL NHL NHL

Reagovat
stas87

Tebe ta sutaz nejako nastvala. Ze ty sledujes len KHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně extraligu, v KHL spíš jen Slovan.

Reagovat
stas87

A co mas proti NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti té soutěži přímo nic nemám, věřím, že je kvalitní. Ale nemám rád ten "hype" (nemůžu pro to najít český výraz), který okolo ní vznikl, podobně, jako třeba u Premier League, jen ještě víc. Fandím Česku, Rusku, Slovensku a ostatním východním zemím, proto, že mám rád slovany, naši mentalitu, kulturu, jazyk a tedy i sport. Proto je (nás) ve sportu vždy obhajuji a fandím jim, i když jsem někdy možná trochu neobjektivní.

Reagovat
stas87

Tak ja to mam presne naopak, nie som zatazeny na slovanstvo. Podstatne viac sa mi paci zivotny styl na severe europy. A co sa tyka NHL..ti hraci odtial dneska hraju prim, udavaju trendov a hokej sa vdaka NHL neustale posuva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Umím, to je dnes poprvé, kdy registruji nějakého Zámorského, ten hrál vždy?

Reagovat
Kixi Syhimour

*Hmmm

Reagovat
Kixi Syhimour

Bartošák

Reagovat
smazaný uživatel

Kanaďani tam hlavně ani neměli být

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši ďekujem zajtra bramborovú poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

"Jenom sme nedali gola"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tady už fakt chyběl jenom ten Červenka, aby si povzdechl, že s Kanadou zkoušeli hrát hokej, což nejde.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Sborná bude mít alespon bronz no. Kdo si myslí že se na to Rusko vysere tak je blázen. 2016 i 17 šli dravě po bronzu a taky ho získali. A české amatéry určitě nikdo nenechá vybojovat medaili.

Reagovat
patas92

Říha ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Dneska jsem vícemeně od rána na plech. Cpokoliv řeknu nebrat moc vážně

Reagovat
technecium

Nejlepší trenér od Hlinky

Reagovat
C-M@ster

Růžička?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
patas92

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Sosi

Max do svetovyho poharu 2004, pak uz ne

Reagovat
stas87

Vancouver 2010 nic? Tam slovaci mali velku sancu priviezt aspon bronz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdybych měl vybrat od roku 2010, protože mezitím tam fakt byli trenéři lepší jak Říha, tak Vůjtek

Reagovat
technecium

Za co Vujtek? Že prosral čtvrtfinále?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jediné co tam Vůjtek podělal byly nájezdy. Zase to bylo o hráčích. A ten hokej byl vcelku dobrej a měli jsem na velké týmy. I kdyby to čtvrtfinále podělal, zasloužil si další šanci, bohužel odešel.

Reagovat
Frick

Jak nájezdy? Prostě jsme těm upachtěnejm Amíkum měli dát aspoň jeden gól ze hry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl tam hodit toho druhýho gólmana, proti Dánům nám to vychytal

Reagovat
Frick

Nemělo to k nim vůbec dojít. Byl to zápas vítěze skupiny se čtvrtym.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych dal při nájezdech do brány 2 gólmany, ale nevím, jestli to dovolují v pravidla, nejsem úplně hokejový expert.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
mikelinos

Reagovat
Greny

Jinak Dusik žádný breceni na sudí.. kdyby to byl Záruba tak slyšíme jak furt vše měl být faul..

Zítra udělat Rusko

Reagovat
Miguel19

No nevim..podle mě i docela brečel..

Reagovat
Greny

Občas něco zmínil ale v klidu...ne jak kdyby tam Záruba rval

Reagovat
smazaný uživatel

dyt nakonci brecel jako svine

Reagovat
Kixi Syhimour

Však dneska to rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frick

Vystoupení v medailových zápasech na MS+OH od roku 2014 = sedm utkání, sedm jasných porážek. Nejpozději v polovině zápasu soupeř odskočil do dvoubrankového rozdílu, který jsme v ŽÁDNÉM z těchto sedmi mačů nebyli schopni zredukovat na rozdíl jedné branky. Tj. nikdy z těchto sedmi zápasů to nebylo "napínavé až do konce" a soupeř si to víceméně pohlídal. Ať to byl kdokoliv z TOP 5.

Reagovat
Miguel19

Jn, místo abychom se se k těm top 5 týmům přibližovali, tak se k nám přibližují týmy jako Švýcarsko a Německo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Švýcaři se přibližují ke všem (pokud ještě proti nim máme nějakou velkou edge) a ani bych to nebral tragicky - v A skupině MS hrajou na "průměrné úrovni" už desítky let, s penězma ani klimatem problém nemají, zájem o hokej tam je taky, populace tuším okolo 8 mega.

Poslední dobou dělají jejich hráči i kluby progres (i co se týče NHL), navíc mají lépe zakódovanou organizaci hry a lepší trenéry.

A teda Němci mají akorát Draisaitla, což je momentálně 50 gólový NHL plejer, jinak docela bída a až na 1-2 MS mi nepřišlo, že by měli reálně aspoň malou šanci na medaili. Tam si nemyslím, že by se nám nějak přibližovali. Ani nikdo jiný z těch slabých zemí mě nenapadá.

Samozřejmě bychom mohli dělat větší progres ve srovnání s Finy a Švédy, no já ty tendence v českém hokeji vnímám pozitivně (končí jedna z nejslabších generací snad), až se konečně zadaří vychovávat moderní beky, tak budu spokojen s úrovní hráčů, zatím je bída "jen" v obraně, což proti bottom 8 týmům tím útokem vykompenzujem.

Reagovat
Frick

V roce 1998 nebyli ještě Helvéti ani v Naganu. Narozdíl od Frantíků. Italů, Rakušanů, Kazachů nebo Bělorusů...

Nicméně na MS v témže roce skončili doma 4.

Též Lotyši ne. Přestože již v roce 2000 nám notně zatopili ve ČF MS 2000 (vedli 1:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšu MS, OH bylo i o hráčích z NHL. A taky píšu průměrní na MS v několika desítkách let, což znamená, že z té 16 končili kolem 8.-10. místa většinou. Ale uznávám, že jsem myslel, že byli lepší, moje zkušenosti jsou hlavně po roce 2000 (na druhou stranu, MS se hrálo jiným systémem a hlavně s méně týmy).

Ale ten pokrok za posledních 30 let je tam vidět markantní a přijde mi to celkem normální vzhledem k podmínkám. Švýcaři můžou být klidně další hokejová země stabilně na naší současné úrovni. Nevidím důvod, proč by se nemohli udržet minimálně tam, kde jsou teď, případně ještě zlepšit. A za ostudu bych to nepovažoval, spíš za vývoj.

Reagovat
Frick

Jako kvalda do Nagana, hraná do února 1997, byla o hráčích z NHL?

https://en.wikipedia.org/wiki/Ice_hockey_at_the_1998_Winter_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_qualification

Prostě ti Helvéti byli tehdy horší než další alpský země.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, nechci se hádat, tou dobou mi bylo asi 5 let a historie Švýcarska té doby mě až zas tak nezajímá, ale prostě jim nevyšel jeden turnaj (btw nepostoupili o skóre a pak prohráli s Rakouskem 2:0, kdoví jestli ne s gólem do prázdné, to není zas taková tragédie, když se podíváš na kvaldy OH, najdeš tam různá jiná překvápka).

A píšu o MS o OH jsem nepsal, protože to je jen jednou za 4 roky a je to specifický turnaj (když ti to udělá radost, tak tedy neovlivněný NHL hráči).

A jak píšu pak, v současnosti jde imo o vývoj hokeje, spíš než o něčí ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ti Lotyši, to bylo, jak nás brutálně trápili, a pak udělal Irbe tu brutální minelu (nahrávka před prázdnou tuším)? Ten zápas si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

To že se Švýcarsko a Německo přiblížilo se nedá brát jako něco špatného, ti se přiblížili k úplně všem, tato Kanada třeba byla 1s od poražení se Švýcarama.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli něco hokeji závidim, tak to je ta pozitivní atmosféra, která se kolem nich z nějakýho důvodu tvoří. Když jsme ve fotbale dostali bůra od Anglie, tak z toho byla ostuda na pár dní a kopačky si od "odborníků" něco vyslechli. Náš hokejovej A/B nároďák dostane stejnou rychtu od C týmu Kanady a všichni jsou v pohodě

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli něco hokeji závidim, tak to je ta pozitivní atmosféra, která se kolem nich z nějakýho důvodu tvoří. Když jsme ve fotbale dostali bůra od Anglie, tak z toho byla ostuda na pár dní a kopačky si od "odborníků" něco vyslechli. Náš hokejovej A/B nároďák dostane stejnou rychtu od C týmu Kanady a všichni jsou v pohodě

Reagovat
stas87

Mna vlastne ten koniec v semifinale rusov ani tak neprekvapil. Az do semifinale im v podstate hrali dvaja hraci+Dadonov v PP. Zvysok timu bez formy, bodova produkcia hracov ako Kuznecov, Oveckin, Malkin ci Kovalcuk bola zufala. Oni mali oproti svedom aspon tu vyhodu, ze im zachytal Vasilevskij a vyrazne ich podrzal v QF. Tri pätky nabuchane a vyhry im zaistovala len jedna z tych troch lajn. V tom bol podla mna ten problem, ze sa ku Kucerovovi s Gusevom nikto dalsi nepridal. Malkin cely turnaj nevyrazny, Oveckin to iste a Kuznecov len nepresne strielal. Naopak, dost sa mi pacil Orlov a aj Zajcev. Pamäta si niekto nejaky väcsi rusky obrat vo velkom zapase? Ja nie. oni ked prehravaju a potrebuju vyrovnat, tak im to snad nikdy nevyslo. Vlastne na olympiade porazili nemcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Ovechkin a Malkin si už za reprezentaci odehráli dost a na MS jezdí každý rok hned po vyřazení z PO. Každý rok brutální porce zápasů tak na MS oni už jsou jako ti ostřílení borci a od nich se musí učit mladí, kteří to mají táhnout. Ovie a Malkin to táhli v dobách, kdy vedle sebe měli jiné velikány. Ted je čas aby to místo nich táhli opět ti mladí.

Reagovat
stas87

Nestrasi ta trochu, ze Malkinovi, Oveckinovi a Kovalcukovi uz je 30+ a perspektivu nemaju? Kto ich nahradi? Gusev je fajn, u Kaprizova si tak isty nie som, nastastie tam je dost mlady Kucerov. Maju rusi vobec aktualne nejakych hracov, ktorych mozes oznacit slovom supertalent? Viem o Svecnikovovi, vela sa robi z Podkolzina, to je ale podla mna len supertalent stvoreny v mediach. Barbasev by mohol byt fajn, ak bude pokracovat v Blues ako doposial. Rubcov, Gurjanov, Dergacjov ci Goldobin zatial dieru do sveta neurobili. Kostin hraje doteraz len AHL a na prvy tim to zatial nevyzera. Lepsie by to mohlo byt v pripade Kravcova alebo Denisova. Ako vidis rusku buducnost talentov ty?

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele u rusů to máš těžký v tom útoku. Naposledy když jsem vyhypoval Yakupova a Nichuskina tak to dopadlo katastrofou takže to od té doby nerad dělám. Po konci Ovieho a Malkina už noví lídři dorostli a jsou nimi Kucherov, Tarasenko, Kuznetsov, Panarin. A moc ani nezáleží na tom, že v devatenácti letech nenaskočili do NHL a nezískali tam +100 bodů jako výše zmíněná dvojice. Ono hodně dlouho trvalo než se vůbec k těmto dvoum hráčům + Datsyukovi a Kovimu někdo vůbec přiblížil. Vem si že s těchto čtyřech hráčů jsou všichni 25+.

K těmto dnes už elitním superstar musíme určitě přidat Guseva a taky Svechnikova. Já Kaprizovovi věřím že se prosadit dokáže. Ale on i ten Kuznetsov nebo Panarin svůj odchod do NHL oddalovali jako ted dělá Kaprizov a nakonec se to vyplatilo. Vyspěli v hlavách a byl ten přechod pro ně daleko lepší než kdyby jako náctiletí odešli za moře, tam hráli nějaké pro ně podřadné nižší soutěže, kde je brutální konkurence s malou vidinou probojovat se do NHL. Proto se taky hodně těch co si vypsal může brzy vrátit do KHL do SKA nebo CSKA a zkusit to v NHL třeba za další tři roky. Takový Dadonov se taky prosadil až na druhý pokus v NHL. Ono Rusové pokud nehrají 1-2 formaci tak je pro většinu lepší jít do KHL než být jeden z mnoha v NHL. Jediní, kteří tuhle roli dokázali dlouhodobě zvládat byl v posledních letech Kulemin a Anisimov.

Ve třetí lajně těch nadějných prospektů je Buchnevich, Barbashev a Goldobin. To je trojice, která už něco v NHL dokázala a pořád má věk na to se posunout ještě o ten level výše.

V KHL se třeba hodně dělá s Mikhneeva na kterého mají práva Toronto. Ale v té KHL je ta kvalita v posledních letech daleko větší než tomu bylo v minulosti. To nám ostatně dokázali na MS 2014, kdy ten nebyl zdaleka tak silný jak je ted a i tak dokázali porazit všechny, kdo se jím postavil do cesty.

Reagovat
oli9

Sundat vlajecky ze zrcatek. Kanada zaslouženě, ve vsem lepší

Reagovat
Anacron

Nejhorší je že jsme měli největší šanci od poslední medaile. Suverénně nejlepší tým od 2011. V podstatě na pár výjimek nám přijeli všichni z NHL. Tohle už dohromady nedáme roky zas. A naopak Kanada tady měla nejhorší tým za poslední roky a jestli jsme je měli někdy porazit tak včera. A fakt jsem tomu věřil, ale to zakončeni je neuvěřitelný...jinak nám přálo všechno. Bez zranění, lehký čtvrtfinále, nejslabší Kanada za x let, do finále Finové - taky mnohem větší šance než kdyby to bylo s Rusákama. Bohužel..

Reagovat
oli9

jo jenže spasitel Říha si tam dělá co chce, prokaučované neuvěřitelně... pořád to točí jak magor, jedna lajna jenom po hromadě..... jinak všichni pořád v jiné lajně , Vrána s Chytilem odstavení zato GUlaš který ležel měsíc na gauči a není zcela fit tak přijede a hraje všechno i kdy totálně nestíhá.... Fini ty mladé nasazují i když se jim nepovede zápas tak hrají znovu at hrají hrají hrají...to u nás se tam dá radši zraněný 33letý borec než 19letý Chytil horší jak gulaš být nemohl...

Reagovat
Anacron

Jo to neustálý točení hráčů tomu nepomůže, ale rozhodně nemůže za to že nejsme roky schopný o závěrečným víkendu vstřelit gól(když už se tam dostaneme). A opět ty šance tam byly. My 5 minut hrajeme u nich v pásmu a hovno, oni po těch pěti minutách odjedou k nám a je to gól. A je jedno jaký týmy se postaví. Jestli jejich áčko nebo pomalu déčko. Naopak my jsme měli áčko. O moc lepší tým už momentálně sestavit nedokážeme. Jediný kdo nám chyběl jsou Pasta, Krejčí, Hertl, Kempný, Kaše, Mrázek, Rittich a možná Šimek. A ani tak asi nebudem mít tu placku.

Reagovat
oli9

jasný to jsem říkal včera u přenosu, že Kanada má 7 šancí a dá 5 golů protože oni i z toho když jedou 3 na 3 tak prostě vystřelí pod víko a vypadá to tak jednoduše...naší prostě šance co měl Palát nebo ten závar před bránou, Zohorna ještě předtím to se musí proti Kanadě dávat..my na gol potřebujeme 10 šancí, a proti té Kanadě prostš 30 šancí mít nebudeme.. EFEKTIVITA to je to slovo... ale to točení hráčů....třeba u toho 3 golu mi přišlo ,že ti kluci ani nevěděli jak si ty prostory správně pokrýt protože Palát tam byl pozdě a nečekal jakoby že tam má být...jde o to, že když s nějakýma klukama hraju i v tom turnaji 4,5 zápasů tak si řeknu na treningu kdo jak a co a nějak sem sehraný..kdežto když hraju každý zápas jinou lajnu s novýma lidma a všechno přemíchané tak pomalu ani nevím kdž jdu na led..jestli jdu správně na led kdž to přeženu ale jinak Kanada zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni? Tak Krejčí, Paštrnák, Sobotka, Zacha, Hertl, Šimek, Nečas a Kempný (ten bol zraneny) by vás riadne posilnili...

Reagovat
smazaný uživatel

Pastrňák*

Reagovat
patas92

Až na toho Sobotku

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tretí / štvrtý center, veď vám hral centra Simon. Krejčí, Kovář, Zacha, Sobotka. Či Nečas by bol center?

Reagovat
Anacron

Sobotka, Zacha nebo Nečas není žádná posila když by jsme mohli vzít ty nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Sobotka možno nie, zabudol som na Faksu., Zacha urcite lepší na centra ako Simon. Ale tak, ešte dosť hráčov by vás vedelo pozdvihnúť, Nečas je top talent.

Reagovat
patas92

Tak proti slabším soupeřům byl Simon ok. V play-off už ne, ale tam by Sobotka žádný rozdíl neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by bol lepší na buly, keď už by herne nebol lepší ..

Reagovat
Anacron

No tak to se vážně vyplatí. A k tomu je to defenzivní útočník který má za sezonu v +- -20.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá štatistika nie je smerodajná vzhľadom na výkony jednotlivca.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Soba rád, tak občas kouknu na jeho zápas, letos hrál příšerně (doufám, že se zmátoří, podle mě na to furt má).

Reagovat
smazaný uživatel

okej

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte aj Nosek je vhodný ako tretí, štvrtý center, veľký pracant.

Reagovat
patas92

Nečas jako pravák by byl obří posila ne přesilovce. Zacha by byl na centru lepší než Simon, Chytil a podle mě i než Faksa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ale jedného defenzívnejsieho centra by bolo treba, Nosek / Faksa do štvrtej formácie a na oslabenia...

Reagovat
patas92

Tak jestli mluvíme o top týmu, který můžme postavit, tak za mě by to na centru bylo Krejčí, Hertl, Zacha, Faksa. To mi přijde docela fajn...Celkově bychom momentálně mohli postavit docela dobrý útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Nosek na mieste Faksu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nosek hraje křídlo mnohem častěji než centra. Především pokud máš ten luxus hrát faksu na centru 4 formace není třeba tlačit Noska na centra

Reagovat
smazaný uživatel

okej

Reagovat
Baronne

Dal bys Krejčího do první k Pastovi? Já bych docela chtěl vidět Hertla s Pastou v první jak by to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z Bostonu sú na seba zvyknutí, aj keď Pasta hráva trošku viac s Bergeronom. Ale Bergie aj Krejčí sú praváci, Pasta tiež, sú na seba zvyknutí proste...

Reagovat
patas92

Chtěl bych vidět Pasta - Krejčí - Hertl. To by bylo imho dělo

Reagovat
Baronne

A co Pasta, Hertl, Voras? V NHL19 to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná obrana

Reagovat
Baronne

Jakože oproti tomu je Pasta - Krejčí - Hertl lepší co se týče obrany jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hertl je do obrany mnohem lepší než Voráček 100%

Reagovat
Baronne

Ale v tý mojí lajně Hertl je , neni tam Krejčí..

Reagovat
Baronne

Zacha určitě jo

Reagovat
Mimalu

Zachu nemá smysl řešit, ten reprezentovat asi nikdy nebude, Sobotka by nějaká výrazná posila nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nebude?

Reagovat
Mimalu

Tam musela vzniknout nějaká nesnášenlivost jak ze strany jeho, tak ze strany svazu. Jestli to je pořád ublíženost z mládežnických reprezentací nebo se mu svaz mstí za otce těžko říct, ale několikrát byl pokus ho pozvat na MS a v lepším případě to dopadlo omluvenkou, v tom horším přestal náhle s manažerem komunikovat

Reagovat
oli9

třeba změní pohled na věc za 2,3 roky ale tam je ěnco špatně nadruhou stranu nedovedu si představit ,že se rve za repre a nedejbože škočí do střely...on by stejně šel podle mě do zápasu repre s tím,halvně se nezran at stihneš kemp před sezonou...takový Pasta zas uplně jiný , ten by za repre jel i dotlučený domlácený...jako v roce 2017 bez smlouvy a hned přijel...

Reagovat
oli9

Před 2 rokama ho volalali na MS a ani nebral telefon, Ted se omluvil zase se zdravotních důvodů..přitom ty jeho zdravotní důvody nějak tak zpochybnili v novinách Říha i Eliáš dokonce ...ale nevím tak me to takové složité nehodnotim jen jednu stranu on je zase prý ukřivdený jak se jednalos krajánkama z kanady a USA když hráli v juniorech ... potom prý v této sezoně když objíždel Nedved hráče v NHL pro MS jako možné posily..tak ho ani jednou nezmínili...a ozvali se az ted před MS ...tak nevím no, ale on tu repre podle mě v sobě nemá jeh ootec vedl odmala jako stroj a má v hlavě jen NHL NHL a NHL

Reagovat
Mimalu

možná Světový pohár by mohl být dostatečným lákadlem, ale na MS mu nevěřím no....

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ešte dospeje, no. Zatiaľ nevolat... Jeho otec Mal nejaky konflikt so zväzom nie?

Reagovat
oli9

nejspíš jo on halvně komentuje všechno do novin jj kluk třeba za 2 roky změní názor...ted prostě jede to co mu řekne fotr

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

+ ako bolo hore spomenuté Kaše, z Ducks a Rittich, Mrázek. To je skoro polovica tímu...

Reagovat
oli9

Kaše

Reagovat
Baronne

Reagovat
Seydou Doumbia

Furt to byl nejsilnější tým za posledních několik let a to jen proto že to bylo na Slovensku. Až to bude ve Švýcarsku nebo někde v prdeli v Lotyšsku a Finsku tak nepřijede ani polovina těch, co dorazila ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorým zoldakom chýba vlastenectvo (to je tak u väčšiny repre) + tento šampionát ste kvôli nám ako organizátorom mali čo najväčšie pohodlie (hotel blízko štadiónu a vedľajšej tréningovej plochy), veľká šatňa. Ako najbližší národ a štát ste mali super podmienky, no. Aj sami hráči sa vyjadrovali, že sa im hrá v Bratislave veľmi pohodlne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zhrnutie:

Vrána-Krejci-Pasta

Frolík-Hertl-Voras

O. Kaše-Chytil ( ZachaKovář, Sobotka)-Nečas

Palat-Nosek ( Faksa)-Simon

Z vášho top útoku bola polovica hráčov...

Reagovat
oli9

z Evropy bych doplnil Sekáče z KHL který na to kvalitou také má a Kubalík ten od sezony v Chicagu a ten půjde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

hej, to sú už detaily, Simon by sa možno nezmestil alebo by bol náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel

Frolík-Krejčí-Pasta

Simon-Hertl-Voras

Vrána-Faksa/Zacha/Chytil-O.Kaše

Kubalík-Nosek-Palát

Kempný-Hronek

Gudas-Šimek

Rutta-??

Mrázek

Rittich

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Noska Kovář.

Reagovat
vilp

Polák nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíše on, ale nevím jestli není někdo lepší

Reagovat
bobis21

Snad se mladý Zbořil prosadí do NHL, letos jsem na něj četl docela chválu z AHL.

Reagovat
Seydou Doumbia

O čem vůbec tady ta debata probíhá? Tohle je tým, který se pohromadě nesejde nikdy na žádném vrcholném turnaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by se nejdnalo pouze o hypotetické cvičení, ale když už, tak Gudas - Šimek je typově podobná lajna, to už by bylo lepší Kempný Gudas, Šimek Hronek (když už nic, tak se ta druhá lajna aspoň trochu rýmuje ). Jinak určitě Polák+možná někdo z KHL (myslím, že ani ten Rutta by to proti Mozíkovi nebo Kolářovi neměl jisté), pokud se nevyvine dobře někdo z trojice Zbořil, Hájek nebo Mašín.

Reagovat
Baronne

Snad se vyšvihne ten Haš..

Reagovat
Raylan

Jako sice Kanada postavila C tým, ale ti hráči jsou pořád kvalitou jinde než naši. Stone, Dubois, Marchessault, Couturier, Reinhart, Mantha, Theodore, Strome, Chabot, Nurse, to jsou všechno hrací kteří v NHL hrají ve svých klubech v top6 a sbírají spousty bodu. U nás se to dá říct o Vorasovi, Hronkovi a Palátovi, kterej má na ledě v Tampě ale proste jiný úkoly. Věřím, že třeba jeden zapas z pěti bysme je dokázali porazit, ale museli bysme skvěle bruslit, bránit a bojovat, plus by nám musel zachytat gólman.

Reagovat
andrew96

Tak zase pro jednou výchovná hokejová facka. Bojím se však, že znovu neúčelná.

Reagovat
oli9

Jinak ale halvní problém je že nemáme obránce.. když si vemu ty poslední roky jména tak se to nedá srovnávat s obranou kterou jsme vždycky měli skvělou ... ted když jdeme hrát přesilovku nebo máme tlak tak jediný kdo mě napdne kdo může dát gol je snad Hronek kdo tam letos je..když si to vemu s obranou z let 2001 nebo 2005 co hrála tak....

2005 Šlégr, Kaberle, Kubina, Špaček Židlický, Fischer, Hejda, Kaberle to je prostě obrana s toliga zápasy NHL i goly NHL že je to válec R^ 2001 Kubina, Špaček, Kuba, Kaberle, Pilař ..

to jsou tisíce zápasů a bodů v NHL si vemte že jen Kaberle se Židlickým spolu dají skoro tisíc bodů v NHL to prostě poznat být musí a myslím že tu nsá tlačí ta bota nejvíc

Reagovat
Baronne

Hrozně chyběl zraněnej Kempný, ten by to podle mě pozvednul o dost, z Rutty nebo Moravčíka sem nevěděl jestli mám brečet nebo se smát.. Hájek z Rangers se snad chytne taky, tušim že se taky bohužel zranil ke konci..

Reagovat
stas87

Budete to mat v buducnu o nieco malo lepsie, pretoze moze prist Simek, Hronek, Hajek, Gudas, Kempny ci Rutta. V porovnani so spickou je to stale slabucke, ale aspon to uz nejaku kvalitu ma a na nemcov, svajciarov, lotysov ci pri troche stastia aj na finov to stacit bude. Ale ak budu jazdit ti Moravcikove, Sklenickove alebo Musilove, tak ste takmer bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud počítáš Hájka, může rovnou počítat Zbořila a Šuláka. Hájek hraje jen proto že Rangers prodali vše.

Reagovat
stas87

Tak Rangers v poslednych rokoch draftovali len malo naozaj kvalitnych bekov. Lundqvist by sa mohol vyhrat v Lulea v dalsej sezone. Potom tam je Miller, ten ale bude hrat asi NCAA este rok. Tak mozno v tohtotorcnom drafte a o rok si vyberu viac obrancov. Alebo podpisu volnych hracov. To ale hra Hajkovi do karat, nie? Mohol by si vela zahrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje mu to do karet, ale nemyslím si ,že je kvalitnější než ti 2 co jsem zmínil.

Co jsem četl, v AHL neuhraje moc dobře, naproti tomu v NHL když nastoupil hrál dost dobře, takže je jen otázka, proč to tak je, ale další rok si myslím mu dají šanci 100% na pár zápasů. Teď ho nejspíše poslali zpět do AHL jen kvůli tomu aby ho nemohl vzít Seattle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na najbližší svetový pohár (ak bude) by sa zišiel Československý mančaft.

Reagovat
jenage

You wish.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A taky finskošvédský, norskodánský a ruskoukrajinský A Němci by mohli dát dohromady celou svou bývalou říši (kromě těch, kteří s nimi byli nedobrovolně).

Reagovat
fabec1222

Kdo jste v tipovačce, tak rychle posílejte tipy

Reagovat
lichna.

Hele jako Říha má nějaká negativa. Třeba odstavení Vrany. Ale to si nikdo nepamatuje co probíhalo za Růžičky nebo Hadamczika? Hrajeme letos extra zábavný hokej, včera jsme sice dostali přes držku ale nedá se říct, že by to takhle vypadalo i na ledě. Mě osobně ta hra bavila a obrovských šancí jsme měli spoustu. Bohužel neschopnost zakončovat a kvalitní vykon brankáře znamenal ten rozdíl. Ale rozhodně bych neviděl všechno negativně. Natož aby se kritizoval nějak výrazně Říha. Za mě je to prostě posun proti minulým ročníkům. Hrajeme kvalitní hokej, plno mladých. Chci ať to pokračuje i další roky...

Reagovat
Baronne

Reagovat
Hokaido

Taky za ním jednoznačně stojím.

Reagovat
Puskas

Reagovat
djiros

o tom snad nikdo nemůže pochybovat.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Sosi

Hadamczik tezce nezvladal kabinu a tym hral ultrasracku, Ruzicka s tim michal jeste 2x vic jak Riha a herni projev taky fungoval jen jednu tretinu za dva zapasy, jinak hruza. Letos vyborny, nuda nebyla a v zadnem zapase jsme nebyli horsi, driv jsme hrali hur i nez nejaci Nemci, Lotysi appd.

Reagovat
Salfovic

S Ruskem a Kanadou jsme nebyli horší I sNěmeckem jsme byli dvě třetiny horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud chceš tvrdit, že Německo bylo první dvě třetiny lepší, pak asi nemá smysl nic moc řešit. I s tou Kanadou to herně bylo tak 55-45 pro ně (ovšem my z 5 šancí 0 gólů, Kanada z 5 šancí 3 góly, to je potom těžký).

Reagovat
Shevchenko

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyli. Koukal jsi vůbec na ten hokej?

Reagovat
raduinho

Reagovat
wiggum

Extra zábavný hokej? Proti Švédsku to podařené bylo, ale to je tak všechno a plácat se po ramenech za to, že jsme ostatní povinné zápasy vyhráli, je trochu málo. Nebýt štěstí a chytnout někoho jiného než Německo, tak už jsme doma a nikoho by výsledky ve skupině nezajímaly.

Jinak proč bral Vranu a dodatečně Francouze asi nepochopím.

Reagovat
lichna.

Ano, oproti minulým ročníkům určitě. Krom zápasu s Ruskem jsme odehráli všechny zápasy s zábavným způsobem hry i když to třeba znamenalo chyby jako proti Švýcarsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
andrew96

Reagovat
stas87

Branku české hokejové reprezentace bude v důležitém utkání mistrovství světa o bronz hájit Šimon Hrubec. Trenéři se k tomuto kroku rozhodli s tímto odůvodněním: „Pavel Francouz ještě není stoprocentně zdravotně v pořádku po lehké viróze.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/ms-2019/hokej-ms-2019-zapas-o-bronz-hrubec.A190526_140721_ms-hokej-2019_cig

Reagovat
oli9

tak aspon že tam říha dal golmana ane třeba Paláta...s tím jak to pořád přehazuje by to nebylo snad ani nereálné

Reagovat
fabec1222

jj, faulováním je určitě porazíme

Reagovat
mickey mouse

ta sestava

Reagovat
Alan_Shearer

Kdo je nejlepsi golman NHL? Nebo spis treba TOP 5? Patri tam jeste klasika Rinne, Rask, Quick, Price? Nebo uz jsou lepsi Rusove? A letos se prej dost darilo Lehnerovi, Bishopovi ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Letos nejlepší Vasilevskiy, Lehner, Bishop, Rask a Binnington...celkově Rinne i Price furt dobrý, Quick už je pár let mimo...

Reagovat
Baronne

Gibson tam musí bejt

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro mě Vasilevskiy, Rask, Bishop, Price, Bobrovsky

Reagovat
Hokaido

Vasilevskiy, Bishop, Gibson, Rask a Price.

Binnington nebo třeba Lehner to ještě musí dokázat v dalších sezónách.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobor je lepší ako Vasil už len co sa týka Rusov...

Reagovat
Hokaido

Není. Navíc on v PO pravidelně ukazuje, že nemá na to, aby tahnul tým. K čemu ti je pak takovej golman?

Reagovat
smazaný uživatel

No, v po nevynikal práveže aj vasil a bobor bol toto po vynikajúci

Reagovat
Hokaido

Vynikající úplně nebyl, spíš takovej lehkej nadprůměr. A bylo to jeho šestý PO, přičemž se poprvé dostal pod 3.00 a nad 91 %.. To je slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistiky úspešnosti brankárov a +/- u korčuliarov nie vždy odzrkadľujú výkony jednotlivcov.

Reagovat
Dr. Admess

Bobor není lepší jak Vasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu bol.

Reagovat
Hokaido

Vždyť tuhle sezonu nejspíš vyhraje Vezinu.

Reagovat
Dr. Admess

Jak píše Hokaido. Nebyl. Vždyť proboha jednu dobu byl Bobr i HS a před ním Kinkaid s Koorpisalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj názor je dosť ovplyvnený kľúčovými súbojmi v PO. No.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebylo kvůli výkonům. CLS kvůli grindu na PO hráli Bobra pořád, takže měl osm zápasů krátce za sebou. Plus to bylo před důležitým dvojzápasem s Pens. Týmy na dvojzápasy obvykle točí gólmany. V Pittsburghu chytal Korpisalo, Bobr chytal potom zápas doma. Mu takhle dali volno. Fandové spekulovali, že se Bobr na Pens extra připravoval, protože s nima má prý tragickou bilanci.

Reagovat
Dr. Admess

Tak asi máš lepší zdroje než já.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím to, protože jsem ho měl ve fantě, kde díky zranění Gibsona, mi chyběli starty, tak jsem nasazování gólmanů a jejich starty musel hodně řešit.

Reagovat
Dr. Admess

Jo, a že týmy obvykle točí gólmany při back-to-back vážně zmiňovat nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A o Raskovi by to nikto (len ja ) dva-tri roky dozadu nepovedal... Jedna sezóna vie spraviť veľa a to bol v základnej časti lepší Halák.

Reagovat
Dr. Admess

Price, Holtby, Rask, Gibson, Vasil. Bez jediné pochybnosti.

Reagovat
stas87

Co Fleury?

Reagovat
Hokaido

Na toho jsem třeba já úplně zapomněl. Osobně ho řadím asi těsně za tu top 5, taky skoro absolutní špička.

Reagovat
Dr. Admess

Fleury už několik let ne. Pořád teda legit No. 1, ale na hranici TOP10.

Reagovat
Miguel19

Jaškin

Reagovat
fabec1222

I současnej Vokoun nebo Hašek by byli lepší, než naši golmani na turnaji

Reagovat
fabec1222

easy medaile, dejte nám soupeře

Reagovat
Miguel19

Gulaš > Vrána

Reagovat
fabec1222

To tam teď měl Hubáček mikrospánek?

Reagovat
Salfovic

Gudas parádní teč

Reagovat
Neon

Nechytatelná

Reagovat
Whitemedia

Rusům dnes u rozhodčích projde všechno, ale ono je to stejně jedno, my hrajeme líp při hře 5 na 5 než při přesilovce 5 na 4

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych. Nastavili volnej metr, typickej pro play off zápasy. Mně se to líbí. Pískají se jen jasný fauly. To že Dusík řve při každym našem pádu, tak to je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

V rozchytávání gólmanů jsme fakt mistři světa.

Reagovat
Greny

Prodloužení do rozhodnutí nebo jak?

Reagovat
stas87

Nie je to 2x10 a potom najazdy?

Reagovat
patas92

Hronek hrál tak 7 minut, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

At je to jak chce, tak ta prodlouzeni 3 na 3 jsou proste nejlepsi vec, co se mohla v hokeji stat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek odehrál snad polovinu prodloužení ne ? Z něho může být klidně bek č.1 pro nějaký tým z NHL

Reagovat
Baronne

Však už druhou půlku celou odehrál za Detroit v první lajně

Reagovat
Raylan

Taky ze bude, čekám ze bude časem sbírat tak okolo 50 bodu za sezónu. Hlavně to vypadá, že se zlepšuje i směrem dozadu.

Reagovat
Hokaido

On už letos měl v NHL 0,5 bodu na zápas. 50 bodů pro něj imo bude spodní hranice.

Reagovat
Raylan

Tak to je hrozná demence tady hrát prodloužení 3 na 3

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik najezdu? 5?

Reagovat
mickey mouse

Vasilevski neskutečný

Reagovat
fabec1222

Vrána

Reagovat
naheCZ

Kovář

Reagovat
KnoxXx

tie ceske najazdy

Reagovat
fabec1222

Vemte si, že jim ten vejlet platíme z našich daní

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouzene..

Reagovat
Minister

To boli veľmi biedne nájazdy s českej strany.

Reagovat
Minister

*z

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fabec1222

Nejdřív 1968 a teď tohle...

Reagovat
Kixi Syhimour

a v této disciplíně jsme bývali nejlepší

Reagovat
mickey mouse

chyběl Lukáš Kašpar

Reagovat
Switchback

tak ten poslední nájezd, to byl extrém

Reagovat
djiros

Korunovali jsme naši střeleckou nemohoucnost. Vasilevskij extra třída, ale nemůžeme prostě takto zacházet s nájezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda sandále bez medaily

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, proč ty nájezdy nedávají nahoru?

Reagovat
Hokaido

Hlavně kdyby znali Vase, tak by měli vědět, že on je snad nejlepší golman, co se týče chytání po zemi. Málokdy nechá dole nějakou mezeru. Naopak slabinu má ve střelách na vyrážečku, ale nikdo to tam nezkusí... Tohle by měli trenéři vědět a říct jim to.

Reagovat
Salfovic

Už v tom prvním zápase mu nejistou lapačku 2 x zachránila tyčka.

Reagovat
Dr. Admess

Tady se projevil velký amatérismus našich koučů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vrana to zkusil ne? ale netrefil branku (i kdyz i tak si myslim, ze to byl jednoznacne nejnadejnejsi najezd) a jinak v zapase to dost zkousel simon, asi trikrat z mezikruzi nahoru, ale vzdy ho vychytal..

Reagovat
Counter

Nájezdy bída, ale jinak supr výkon, všichni do toho dali maximum. Celkově povedené mistrovství. Sice škoda, že zase bez medaile, ale už to aspoň bylo blízko.

Reagovat
Greny

Říha každopádně klobouček

Reagovat
Neon

Reagovat
Seydou Doumbia

Po včerejšku jsem byl extrémně zklamaný, ale za ten dnešní den bronzový kov beru i s ohledem na to že jsme ho vybojovali proti Česku. Vasil v bráně neskutečný. Nebyli jsme lepší, ale Češi nebyli schopní proměnit nějakých deset jasných gólových šancí a právě díky tomu jsou bez medaile.

Bronz si cením stejně tak jak si ho cení hráči. Za posledních šest šampionátu pět medailí. Tři vítězství proti Česku během jednoho měsíce je skvělý pocit. Hráči i fanoušci si ten bronz přáli tak je to alespon takové zadostiučinění. Skvělý šampionát pro ruské obránce. Takhle kompaktně celou ruskou obranu jsem neviděl hrát dlouhá léta. Samozřejmě až na dnešní den. Budoucnost v zadních řadách by měla být pořešena na dlouhé léta dopředu. Díky hoši.

Jsem rád že jsem mohl vidět poslední tři duely Sborné ve skupině přímo z arény v Bratislavě. Plus si strašně vážím fotek s ruským týmem (až na Ovieho a Georgieva mám všechny) Doufám že se mi příští rok podaří navštívit švýcarský šampionát. Rasija Rasija Rasija ! Molodtsy!

Reagovat
Pesojen

Reagovat
Hokaido

Tak ty seš dobře rozbitej.

Reagovat
martin1

Reagovat
RadekVonCZE

Ty jsi narušenej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já mám rád Rusko a fandím jim, ale tohle je prostě hnus to ti to vážně není blbý? Nějaká národní hrdost?

Reagovat
Seydou Doumbia

stas to má stejné akorát se Švédy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, druhej takovej.

Reagovat
stas87

Ale ja sa snazim vyhybat tomu, pisat o nich ako my. Nie som sved, prieci sa mi to. Som ich fanusik a fandim im viacej ako slovakom ci cechom.

Reagovat
Pesojen

za prvni vetu, to byl hlavni duvod myho bliti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Mna bavi to, ze ak sa narodis v nejakej zemi, tak tvoje okolie automaticky predpoklada, ze budes fandit krajine, kde zijes alebo kde si vyrastal. Ja v sebe nemam ani len malicky kusok nejakej narodnej hrdosti, pretoze je mi jedno, kde som sa narodil. Jedine blbe na tom je, ze ak svedi vyhraju Olympiadu ci majstrovstva sveta, tak to nemam s kym oslavit a je to teda sukromna oslava svedskej vyhry. Ale pride mi fakt hlupe, niekomu nadavat za to, ze nefandi CR/SR. Je to skratka volba kazdeho cloveka, ktoru repre si vyberie.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já třeba mám kolem sebe dost fanoušku Sborné. S jedním jsem byl na Calrson Hockey Games v Brně s druhým jsem zase jel do Bratislavy. Jinak je mám ale rozprostřené po celém Česku tak se nepodaří vždy na každý důležitý zápas se s někým sejít. Ale furt lepší než nic. Kamarád třeba fandí zase Suomi. Nejvíc omezený názor je ten, když si někdo myslí že musí fandit českému narodáku, protože je Čech a nebo fandit Plzni, protože tam žije.

Reagovat
Svatej

Druhá věc je psát děkovný komentářev češtině na českej web, to se prostě strašně snadno dá vyložit jako provokace.

Reagovat
lichna.

Jak to máš třeba v jiných sportech nebo na olympiádě mimo hokej? Taky neprejes Slovákům?

Jinak myslím si že nikomu nevadí že fandis Švédům nebo že někdo jiný fandí Rusům. Ale občas ty příspěvky jsou strašně přehnané na to že jsme na fóru kde jsou primárně Češi nebo Slováci, co fandí te své zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ja som za poslednych cca 6-7 rokov brutalne obmedzil sportov, ktore by ma zaujimali. Sledujem v podstate len futbal, hokej, biatlon a ms v hadzanej a florbalu. Co sa tyka olympiad, letna ma zaujima minimalne, snad len cyklistika. Na zimnej sledujem biatlon, skoky a hokej, viac ma nebavi. Vydrzim este klasicke lyzovanie.

Zo slovenskych sportovcov prajem asi len Saganovi, zvysok sportovcov ma nejako nezaujal. Inak vo väcsine sportov prajem svedom, pripadne nemcom. Ale ako pisem vyssie, olympiady ma prestali zaujimat. Nemam cas ich sledovat a niektore sporty ma ani nezaujimaju.

Ja si na to snazim davat pozor. Nechcem pisat my sme vyhrali ale Svedsko vyhralo. A taktiez nechcem pisat mena hracov, ked daju gol. Napriklad ak by som prial rusom, tak nenapisem ze Zena Malkin dal gol ale len ze Malkin dal gol. Vynimka je len Lundqvist asi, tam niekedy napisem Henke.

Reagovat
lichna.

A dovedl bys říct, čím to je, že nemáš potřebu fandit sportovcům tvoji země? Jsi třeba většinu života mimo Slovensko? Nebo kdy to tak vzniklo? Mi to příjde strašně zvláštní a chci to právě pochopit, protože nikoho takového neznám. Ani si nedovedu představit, že bych fandil jiné zemi proti ČR například.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stas87

Drvivu väcsinu zivota zijem v CR, pretoze otec je slovak a mama ceska. A od otca mojej mamy dostali byt a prestahovali sa do CR. Ja viem pisat aj hovorit po cesky, ale slovencina mi je blizsia. Ako dieta som kazde letne prazdniny jazdil vzdy len na Slovensko.

V roku 1996 otec zohnal cez znameho siltovku Colorada a dostal som ju tusim k sviatku, takze bolo jasne komu budem fandit. Ironia, ze som si vtedy nevybral ziadny cesky ani slovensky tim ale tim z NHL. Potom prislo Nagano a najazdy Kanada-Cesko. V branke kanadanov Patrick Roy, moj najoblubenejsi hrac z Colorada. Ked Kanada prehrala, plakal som a bol neuveritelne sklamany. Ako mohla Kanada prehrat ten zapas s takym timom? Tak asi od tej doby nemam potrebu priat cechom ani slovakom. No a potom cesi 3x po sebe vyhrali ms a mna to stvalo. Ze porazili Kanadu a teraz vyhrali tak trikrat ms. Prisla doba nhl powerweek na prime a zostrihy zapasov NHL a v Colorado tiahol Forsberg. Potom bola olympiade v Salt Lake City..a Roman Kopat. Mne bolo Sala neuveritelne luto a svedi mi zacali byt sympaticky. A uz som sa rozhodoval medzi Kanadou a Svedskom a nastastie to vyhralo Svedsko. Az po case som trochu viac zacal priat Vitkoviciam ale prednost jasne malo Colorado a kvoli Royivi aj Montreal. Tak asi takto to zacalo, pre vas v Naganu zacali uspechy, pre mna to znamenalo nefandit cechom alebo slovakom.

Reagovat
lichna.

Proč zrovna Vítkovicím?

Reagovat
stas87

Znak klubu, ten mi ucaroval. A tusim prvy zapas v TV bol Litvinov-Vary a brankar menom Rudolf Pejchar. Ale tie casy su davno prec, sledujem sem tam len tabulku a zapas Vitkovic by som si uz nezapol.

Takze nie som fanusik uspechu a nefandim svedom az kym zacali vyhravat. No a posledna vec...paci sa mi ten motiv Tre Kronor na drese. Viac mam ale rad tie modre svedske dresy ako tie zlte. No a posledne slova svedskej hymny su pre mna osobne skvele. Ceska hymna mi pride tuctova oproti svedskej.

Reagovat
smazaný uživatel

To logo hraje velkou roli, když je člověk menší Já měl vždycky rád New Jersey Devils... logo + Patrik Eliáš a Martin Brodeur

Reagovat
stas87

Uff, ti boli velkym superom Colorada okolo roku 2000. Ja som ich neznasal kvoli defenzivnemu stylu hry a dodnes ich nemam rad. Ale Brodeur vs Roy ma bavilo velmi, v tej dobe jasne najlepsi brankari Kanady. Ak som na ziadneho podobne vyrazneho nezabudol. Bol Curtis Joseph ten treti vzadu, nie?

Reagovat
Coutinho10

hezký příběh...škoda, že v tý době jediný, co mě s NHL zajímalo byly hokejový kartičky a hra NHL 99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud tě zajímá i můj příběh tak poprvé, kdy jsem viděl mezinárodní hokej bylo MS 2007 v Rusku. Sledoval jsem různé zápasy a od začátku jsem si zalíbil Sbornou u které se mi líbil styl hry, agresivita a dravost. Další rok jsem bydlel v jednom bytě s bráchou a zjístil že i on fandí Sborné a spolu jsme sledovali dva historická vítězství Sborné proti našlapané Kanadě. Mámin přítel mi poté dal svůj ruský dres a já pomalu zjištoval, že ruských fanoušků je v Česku více než jsem čekal. Osobně znám ted ruské fanoušky české národnosti, kteří žijou rozesetí po celé zemi.

V každém sportu jsem si musel najít někoho oblíbeného sám. Nikdo mě nenutil. Ve fotbale fandím nejvíce Holandsku a v biatlonu Francii. Ostatní sporty nesleduju, není na ně čas. Jinak je ale hodně českých sportovců, které mám rád i když většinu jsem zrovna dlouho nezažil. Havlát, Hanzal, Tón, Patera, Procházka, Reichel, Nedvěd, Hudler, Jankulovský, Baroš, Gebre, Davidová, Puskarčiková... tyhle ty mám nebo měl jsem rád...ale celkově vybudovat si nějaký vztah pro nějaký reprezentační výběr jsem musel udělat asi stejně, jako ostatní lidi tady si vybudovali vztah ke klubu

Reagovat
lichna.

Takže takový ten pocit vlastenectví, že hokejisti nebo fotbalisti reprezentují tvoji zemi, to teda nemáš jo? (Nechci, ať to vyzní nějak urážlivě, jen mě to zajímá).

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě že nemám no. Vždy se rozhoduji srdcem a nezáleží na tom odkud daný sportovec je.

Reagovat
lichna.

Ok, nechápu ale beru to.

Akorát teda když začneš psát po výhře nad Českem tyhle řádky, tak musíš čekat, že se to tu nebude líbit. Vyzní to vyloženě jako provokace..

Reagovat
Hokaido

To jsi jako nevěděl, že tvůj bratr fandí Rusku? A proč má sakra přítel tvé mámy ruský dres?

Reagovat
Seydou Doumbia

Byl nějakou dobu v cizině a nevidali jsme se a tehdy ještě jsem neměl já ani on PC. Zjísitl jsem to až potom jak se v roce 2008 vracel. Byl jednou v Moskvě a tam si ho koupil. Takový byl tehdy https://www.dealsanimg.com/d/l400/pict/183745669686_/size-large-mens-nike-team-russia-hockey-2002-olympics-sewn.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak se prezentuješ jako hrdý Rus atd. (přijde mi to divné, ale nějak mě to netankuje) a napíšeš molodtsy v anglické transkripci na českém fóru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
andrew96
Reagovat
Baronne

Táhni na Sibiř ty kundo

Reagovat
Seydou Doumbia

Sám si kunda

Reagovat
Baronne

Reagovat
C-M@ster

To psal Jirka Ovčáček?

Však to se na twitter nemohlo vejít.

Reagovat
Spejbl

Beztak to určitě vydal jako tiskovou zprávu Kanceláře prezidenta republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Hodně smutný vidět Vorase, Kováře nebo Říhu jak jsou zlomený. Dali do toho všechno a je to neskutečně krutý. Horší o to že takový tým dohromady už nedáme. Snad budou ti hráči chtít reprezentovat i nadále. Protože po tomhle bych se ani nedivil kdyby takovej Voras, kterej už toho má za sebou mraky, řekl že už na ty zklamání nemá.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dr. Admess

Jak Říha vypadal na začátku skupin dobře, vše nám klapalo, tak v posledních zápasech se ukázalo jasně, že je to old-school trenér a ten rozdíl (hlavně včera s Kanadou proti Vigneaultovi) byl strašně velkej. No, snad se Říha poučí, protože jinak má všechny aspekty k tomu, aby byl dobrý trenér, ale musí pochopit, že dnes už se nehraje hokej tak, že beci nesmí dál jak tři metry za modrou, že hráči jako Vrána se nebenchují, kor když v týmu už je jediný pure-scorer Kubalík, a nenahazují se puky na kasu z každé de*ilní pozice, matchupy taky nebyli nejlepší, no, tak uvidíme...

Každopádně jinak od našich po letech solidní turnaj, škoda, bronz byl blízko. Ale nevědět, že Vasil je nejlepší gólman na střely po zemi a před nájezdama to těm hráčům neříct, to je brutální amatérismus celého coaching staffu teda.

Reagovat
Mimalu

...že beci nesmí dál jak tři metry za modrou... pochybuju, že by jim něco takového Říha říkal, když ale reálně nemáme až na Hronka na té pozici kvalitu, tak je to potom těžké. Že je důležité aby beci podporovali útok, o tom se mluví snad každý turnaj a stejně na to dojíždíme už několik let, za dva týdny je to holt žádný trenér nemá šanci naučit....

Reagovat
Dr. Admess

Rozumím ti. A chápu, co tím chceš říct. A ano, nemáme individuality jako ostatní. Ale tady jde o systém, který například Gudas i Rutta v NHL v pohodě zvládají, všichni tři v pohodě zvládají entry-zones, případně dump and checking. Ale nemůžou za to, že to měli zakázané, vždyť všichni beci byli proti CAN jen věčně přilepení na modré a žádná podpora útoku, až samozřejmě když se prohrávalo, tak začali, ale to už je pozdě. Říha prostě je stará škola, jinak ale má dobré aspekty být dobrý kouč, kéž by se poučil. Pokud se ale nepoučí, pak nebudeme mít nárok na tyto týmy, jen občas jednou za čas to vyjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říhovi věřím, že by to mohlo být lepší

Reagovat
Raylan

Bude někdo v All-star týmu z našich? Hronek asi určitě ne?

Reagovat
stas87

V utoku cakam Nylandera, Kucerova a Stonea, v branke asi Vasilevskij, v obrane sa mi pacil Chabot a vdaka bodom tam Hronka cakam.

Reagovat
Raylan

Místo Kuche bych tam dal možná spis Guseva, a když zachyta Fin, tak jeho

Reagovat
Miguel19

Gusev v těch posledních zápasech o parník lepší jak Kucherov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Gusev, Orlov

Reagovat
Greny

Moravčík

Reagovat
fabec1222

to byl nájezd

Reagovat
fabec1222

"Kde je puk???!!!" , no konečně, na to sem čekal celý turnaj, však to by bylo jako fotbal bez pumlíče

Reagovat
Neon

Krásnej gól

Reagovat
stas87

Polka golu je Manthu, skvele zablokoval to vyhodenie puku. Zablokoval fina a este pristrcil Theodorovi. Co to je za mentala, ten Nurse?

Reagovat
Kluivert9

Hrát za Edmonton by na tobě taky zanechalo následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

S tímhle jménem, se mu nediv.

Reagovat
andrew96

Dobrý slalom.

Reagovat
andrew96

Doufám, že Antilla si najde Nurse.

Reagovat
fabec1222

Finové jsou marní, jak jsem psal už včera, tak prohra Ruska byla pro nás tou horší variantou, protože Finsko bychom v boji o bronz porazili

Reagovat
mikelinos

Reagovat
C-M@ster

Už nejsi, cos bejval, fabec...

Reagovat
stas87

Porazilo Finsko v nejakom PO zapase niekedy v nedavnej minulosti Kanadu?

Reagovat
smazaný uživatel

MS 2014 čtvrtfinále.

Reagovat
Greny

Vrána a rozhovor na seznamu...tam je vidět jak ho to sere neskutečně..

A doufam, že už nenechají mimozemšťana komentovat nikde český zápasy...

Reagovat
mickey mouse

snad příště repre neodmítne

Reagovat
Kixi Syhimour

Kapitán

Reagovat
Miguel19

Záruba tam ty jména plácá strašně na náhodu

Reagovat
andrew96

Anttila, to je frajer.

Reagovat
bobis21

Anttila pro mě v sestavě turnaje ... není to tam nejlepší hráč, to je jasné, ale chlapec poslal čtvrtfinále do prodloužení, rozhodl semifinále a teď je na dobré cestě rozhodnout finále. Co na tom že nasbíral Nylander hromadu bodů - Antilla rozhodl vše důležité

Reagovat
Hokaido

Antilla jednoznačně MVP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Mam take tusenie, ze kanadanom pomozu zebry do tlaku. Fini nesmeju oplacat tie ich provokacie, ktore pridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

https://i.postimg.cc/dtk8xxKb/Schr-nka01.jpg Přiznejte se, kdo neunáší, první ten golman, teď tohle

Reagovat
Kang & Kodos

I Slováci jsou na tom medailově líp než my za posledních 7 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Za osm. Za sedm jsme na tom stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mickey mouse

boha

Reagovat
Whitemedia

Co mi tahle pětiminutovka připomněla? Jo, už vím, náš včerejší zápas s Kanadou

Reagovat
Greny

Kanada - Česko 5:1

Kanada - Finsko 1:3

Německo - Finsko 4:2

Česko - Nemecko 5:1

MISTŘI vlaječky nasadit a do ulic

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

Theo Gebre?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak gratulace do Finska, šampionát dobrý, dojet týmu dobrém, uvidíme, co bude dál.

Každopádně 2 ze 3 hlavních věcí splněny. Rusové nevyhráli, zlatý hattrick uhájen, už jen chyběl náš titul, nebo medaile

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak na ľade... Zázrak na ľade. Wauu. Po SVK môj najobľúbenejší národný tím.

Ukázalo sa, že tím, disciplína sú najviac.

Reagovat
Salfovic

Mám to (skoro) stejně.

Zajímavé, že Fini 2/3 titulů vyhráli na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, len tri tituly majú. Budú zbierať viac snáď, za tú robotu, ktorú v hokeji robia, si to zaslúžia.

Reagovat
stas87

Kappo Kakko vyhral ms v U18, U20 aj na seniorskych majstrovstvach sveta. Jalonen zasa ten tim pripravil neuveritelne po fyzickej stranke. Lankinen vynikajuci, neznamy brankar a vychyta rusov aj kanadanov. Aj ked svedi vypadli s finmi, ani na sekundu som im neprestal priat. Ziadna zast ze mi vyradili oblubeny tim. Uz len za ten pristup, obetavost a ochotu neustale hrat a byt v aktivnom pohybe si to zasluzili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jalonen ich fyzicky nepripravil, ale správne vybral výborne fyzicky pripravených borcov.

Reagovat
Hokaido

Půlka fanoušků Finska čumí do mobilu. To je fakt hrozná moda tohleto.

Reagovat
Kang & Kodos

jednu dvě fotky a stačí. Tohle je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Finům to moc přeji, je to jako náplast za naší bramborovou medaili a já z nich mám upřímnou radost. A Antilla

Jinak děkuji všem, co tu psali, bylo to hezké číst po celé MS, od vás zkušenějších jsem se o hokeji snad zase něco dozvěděl a snad se tu takhle setkáme i při dalších hokejových záležitostech, které se pokusím sledovat více, tenhle turnaj ve mě opět probudil mé... "hokejové pudy"

ještě jednou díky

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, diky všetkým za diskusie.... Bolo to tu bez provokácii, väčšinou vecne argumenty, paráda.

Reagovat
Alan_Shearer

Jaky ze je to all stars?

Reagovat
Neon

Hronek nejlepší obránce turnaje q s Vorasem v top pětce turnaje

Jakub Voráček (Česko)

Nejlepší hráči zvoleni direktoriátem turnaje

Brankář – Andrej Vasilevskij (Rusko)

Obránce – Filip Hronek (Česko)

Útočník – Nikita Kučerov (Rusko)

Nejlepší hráči zvoleni médii

Brankář – Andrej Vasilevskij (Rusko)

Obránci – Filip Hronek (Česko), Mikko Lehtonen (Finsko)

Útočnící – Mark Stone (Kanada), William Nylander (Švédsko, Jakub Voráček (Česko)

Reagovat
Raylan

Hezky Finsko, byl jsem na Muse, tak si to teď hezky pustím ze záznamu all-star potěší. Ja bych to viděl asi takhle: Lankinen-Chabot, Hronek-Stone, Gusev, Nylander. Mvp: Antilla

Reagovat
smazaný uživatel

Jupiiii. Veľmi som rád .

Reagovat
Hokaido

To si snad dělá prdel s těma otázkama. Normálně bych jí asi poslal doprdele.

Reagovat
C-M@ster

Co říkala reportérka v demisi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jalonen sa tvári, ako by mali striebro

Reagovat
smazaný uživatel

Coincidence?

HC Jukka Jalonen led Finland to the WC Gold in Bratislava 2011. Game winning goal scored by 4th liner Petteri Nokelainen after 42:35.

HC Jukka Jalonen led Finland to the WC gold in Bratislava 2019. Game winning goal scored by 4th liner Marko Anttila after 42:35.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže být náhoda!

Reagovat
stas87

Podle žebříčku se také určuje nasazení na MS a olympijské hry. Pro mistrovství světa v příštím roce ve Curychu a Lausanne by podle něj tvořily skupinu A Kanada, Švédsko, ČR, Švýcarsko, Slovensko, Dánsko, Bělorusko a Velká Británie, skupinu B pak Rusko, Finsko, USA, Německo, Lotyšsko, Norsko, Itálie a Kazachstán. Definitivně je ale určí pořadatel, který má právo jeden z celků ze skupiny vyměnit s druhou.

To bude pre Svedsko dost tazka skupina. Ale ked chcu byt zasa majstrami sveta, musi si poradit s kazdym superom.

1. Kanada 3705 bodů

2. Rusko 3640

3. Finsko 3615

4. Švédsko 3615

5. Česká republika 3465

6. USA 3430

7. Německo 3355

8. Švýcarsko 3325

9. Slovensko 3040

10. Lotyšsko 3025

11. Norsko 3005

12. Dánsko 2925

13. Francie 2840

14. Bělorusko 2735

15. Rakousko 2635

16. Itálie 2620

17. Korea 2620

18. Slovinsko 2620

19. Kazachstán 2570

20. Velká Británie 2480

Reagovat
lichna.

No pro Slováky hodně velká výzva.. Skupina, ve které 5 týmů bude chtít do čtvrtfinále..

Reagovat
stas87

Je mozne, ze svajciari poslu slovakov do druhej skupiny. Zbavi sa tak priameho konkurenta a ta druha skupina bude viac vyrovnana. Ale je to len moja teoria.

Reagovat
smazaný uživatel

Švajčiari môžu poslať cudzí tím do druhej skupiny? Nemôžu sa prehodiť len oni?

Reagovat
Mimalu

můžou i cizí, my jsme vás taky posílali do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tak mas asi pravdu. Ak budu vidiet väcsiu sancu na postup z druhej skupiny, mozu sa vymenit oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by mať právo dvoch výmien.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Upřímně lepší aby Švýcaři měli ve skupině Slováky než Lotyše.

Reagovat
kilobyte

Tak to měli i letos.

Reagovat
lichna.

Tak Němci se zlepšují ale pořád u nich je to otázka jak poskládají kádr. Ještě je nemám nastavené v té úrovni jako je třeba Švýcarsko.

Reagovat
kilobyte

Tak z posledních 4 MS byli 3x ve čf, ale Švýcarsko je samozřejmě nepříjemnější.

Reagovat
lichna.

Jo já měl asi v hlavě ten propadák z loňského roku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je jasná ta korelace - s Draisaitlem v týmu dokážou porazit ty slabé týmy, protože on prostě skoro v každém klíčovém zápase o čf udělá dva kanadské body, a to je strašně znát. Ale těm lepším týmům stačí posílat proti jeho lajně buď defendory nebo naopak stejné rozdílové hvězdy a Němci jsou pak v prdeli.

Jinak mi přijde, že jsou s Leošem nejlepší z těch týmů druhého sledu, ale z výše zmíněného důvodu jsou to relativně příjemní soupeři. U Lotyšů ani Švýcarů totiž ten recept na úspěch nespočívá v pokrytí jednoho elitního hráče.

A z těch účastí v ČF oni se tam snad ani jednou nedostali na úkor někoho z těch top týmů (takže šli přes Lotyše nebo Slováky, jednou snad přes Švýcary), což je taková statistika o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

z naseho zapasu jsem videl az ten zaver od konce 3. tretiny a velka skoda, protoze sance tak na ten gol byly, ale to sami Rusko treba v prodlouzeni melo uprostred celkem dlouhej usek sanci a najezdy pak byly uz jedno velky zklamani ...skoda, ze tenhle tym musi dopadnout, jako ty predesle -> bez medaile, protoze by si ji zaslouzil...

a Finsko velky prekvapeni, ze to nakonec otocili..Kanada to mela dobre rozjety, ale tentokrat nebylo stesti na jejich strane

Reagovat
smazaný uživatel

Už ste jak my, len čo sa týka medailí . My sme si "zaslúžili" postup do štvrťfinále a vy medaily. Blbosť, ani jeden tím si nezaslúžil tretie miesto, resp. 8. miesto.

Reagovat
Coutinho10

j mame to nejak proklety....rikal jsem si, ze kdyz se to hralo u vas, ze i nam by to mohlo svedcit, ale bohuzel jsme to opet nezvladnuli...ve 1/4 finale jsme meli stesti na nejlehciho soupere a pak uz to nestacilo...a vy zase smulu v tech zaverech zapasu...a hlavne s tou Kanadou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my sme mali podľa mňa lepší systém a stabilitu v jednotlivých formáciách, ale menšiu kvalitu a brankári nám zachytali ešte horšie, ako vám. + Sme sa nevedeli sústrediť celých 60 min a zaslúžene sme nepostúpili.

Vy ste mali sviežu hru, ale od útočníkov chýbal dôraznejší obojsmerný hokej (preto píšem, že sme mali lepší systém, toto som u našich útočníkov badal viac), plus v kľúčových momentoch semifinále a o bronz vám zlyhala koncovka, hráči boli nervózni a brankári priemerní. Ako som napísal, v útoku - hlavne čo sa týka talentu hráčov, ste mali pomerne kvalitný tím..

Oba tímy dopadli tak, ako si zariadili a dopadli tak zaslúžene.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že u obou reprezentací jsou ty problémy i přes lehký optimismus z tohoto MS pořád stejné.

Vám chybí větší kvalita hlavně v útoku, nám chybí konstruktivní obránci a naše proměňování šancí je žalostné dlouhodobě už tak 10 let (jak píšu, letošek se zdál být průlomový, ale pořád se jednalo o domácí MS pro oba týmy a celkem outliery co se týče obecného trendu). Uvidíme podle dalších let.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak... Ak chýba veľká kvalita, pri tímových výkonoch a dobrom brankárovi sa dá spraviť úspech, dokázali to Fíni, aj Švajčiari v minulosti, my v roku 2012 (ok, mali sme pár borcov z NHL a lídrov, ale papierovo sme neboli TOP4)...

Reagovat
Shevchenko

Česko má se 47 góly nejlepší útok mistrovství

Reagovat
Puskas

Ale co z toho, když neskórujeme v nejdůležitějších zápasech. Velká škoda, kluci hráli dobře.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Shevchenko

V zápasech o medaile jsme dali 3 góly, Rusové 2 góly a Finové, co to vyhráli, 4 góly.

Reagovat
mickey mouse

ŘÍha hodně emotivní tiskovka a pěkně od srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Je niekde prepis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co, také mě to zajímá, tak jsem Tvůj požadavek podpořil

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa, tak potom skopči, keď niečo nájdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre hovoril, Miloš, z jeho osoby mám zmiešané pocity, no uznávam ho. Myslí to dobre, je víťazný typ a dobrý človek.

Reagovat
Shevchenko

Tak Švýcaři se vyměnili s Německem, takže se ty skupiny vyrovnaly docela. Jinak chudáci Britové, Bělorusové totiž nemůžou spadnout, takže už teď je v podstatě jisté, že se příští rok neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí fandit Washingtonu, Torontu a Winnipegu, potom bude reálnější seknout Dány

Reagovat
Seydou Doumbia

asi tak však i proti Francii to bylo takhle jen proto že tam nebyl Bellemare, Roussel a ruším Auvitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Auvitu je nějak zraněný dlouhodobě a je ve hvězdách, jestli bude pokračovat v kariéře (jsem slyšel v nějakém jejich zápase, ale ten konec kariéry ber trochu s rezervou, nejsem si jist úplně, každopádně dlouhodobě zraněný). Bellemare ukončil repre kariéru, ne?

Reagovat
C-M@ster

Robert Záruba

Finále MS v hokeji se vysílalo ve 161 zemích. Předpokládaná sledovanost MS 1,3 miliardy diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi v Číně dala strana pokyn, pokud to není souhrn za všechny dny Jinak doufám, že v Togu nebo Kiribati si to užili stejně jak my

Reagovat
frankiefcb

chci vidět soupis těch zemí, kdese to vysílalo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele