FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby

27.06.2020, 16:57, aktualizováno 28.06.2020, 20:57
Komentáře a souhrny
Slavia po zisku mistrovského titulu rozstřílela Jablonec. Plzeň oplatila Spartě vyřazení ze semifinále MOL Cupu a doma v lize vyhrála 2:1. Mladá Boleslav vyhrála i odvetu semifinále playoff o Evropskou ligu v Českých Budějovicích a může se pomalu připravovat na finále, ve kterém vyzve Bohemians 1905. "Klokani" po dvou gólech z nastaveného času vyhráli i domácí odvetu se Slováckem poměrem 2:1. Ve skupině o udržení doma vyhrály Teplice a Olomouc, duel mezi Opavou a Příbramí vítěze nepoznal...
O titul

Slavia Praha - FK Jablonec 4:0

28.06.2020 19:00

Góly: 8. Petar Musa, 34. Petr Ševčík, 58. Petar Musa, 87. Lukáš Masopust

Slávisté si na domácí půdě hravě poradili s Jabloncem a i přes bujaré oslavy titulu jej porazili 4:0. Mezi střelce se dvakrát zapsal Musa, který se tak dostal do čela ligových kanonýrů, doplnili jej Masopust a Ševčík.

Domácí hráči jako by snad ještě titul neměli v kapse. Už v osmé minutě se totiž ujali vedení. Nicolae Stanciu parádním míčem za obranu našel nabíhajícího Petara Musu, který měl úlohu velmi snadnou a z první uklidil míč nechytatelně za Hrubého. Hlavní sudí ještě celou situaci narychlo zkonzultoval s videorozhodčím a branku uznal.

Pražané přidali druhou trefu ve 34. minutě. Musa se rozeběhl po levém křídle, nabil na hranici vápna Provodovi, jeho rána byla sražena, ale míč se odrazil pro jablonecké nešťastně ideálně pro Petra Ševčíka, který ho z první uklidil jednoduše do poloprázdné brány.

Před přestávkou se o slovo přihlásil i Jablonec. Na centr od rohového praporku naskočil Hämäläinen, který svou hlavičku zatloukl o zem tak, že mířila do šibenice. Brankář Markovič si připsal první velice dobrý zákrok a balon vyškrábl na rohový kop.

Zničehonic se za obranou hostů zjevil Musa, proti němuž včas vyběhl brankář Hanuš, který vychytal střelce Slavie ve veliké gólové šanci.

Po hodině hry už byli hosté zralí na ručník. Stoper Štěpánek si počínal hodně naivně. Místo toho, aby balon před Musou odpálil do bezpečí, se rozhodl v souboji upadnout a spoléhat na hvizd hlavního sudího. Ten ale faul neodpískal a Petar Musa tváří v tvář Hanušovi přidal svou druhou branku v utkání.

Coufal se uvolnil a ve vápně našel v další šanci Musu. Ten si zpracoval balon na prsa a vypálil. Jelikož střela nešla daleko od prostředku brány, dokázal brankář Hanuš zasáhnout.

V 65. minutě Pražané měli k dispozici volný přímý kop. Balon se po několika odrazech dostal k Bořilovi, který pálil z ostrého úhlu z bezprostřední blízkosti, ovšem brankář Hanuš se výborně přesunul a dokázal reflexivně zasáhnout.

Jablonečtí se prokombinovali až do veliké šance. Střílený centr z levého křídla na zadní tyči sklepával mezi tři tyče Pilík, jehož pokus výborným zákrokem na poslední chvíli srazil mimo Provod.

Jelikož se Jablonci skórovat nepodařilo, udeřila znovu Slavia. Nicolae Stanciu vymyslel další fantastický pas, za obranou Jablonce našel rozeběhnutého Lukáše Masopusta, jenž si poradil chladnokrevně a míč poslal nechytatelně k tyči.

Domácí měli zahrávat přímý kop, ale videorozhodčí zjistil, že se jedná o penaltu. Exekuce se ujal Petar Musa, který namířil ze svého pohledu do levé části brány, ovšem brankář Hanuš předvedl výborný zákrok a penaltu slávistickému útočníkovi lapil.

Slavia tak oslavila zisk titulu další výhrou, Jablonec je momentálně pátý.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 2:1

28.06.2020 16:30

Góly: 56. Tomáš Chorý, 65. Ondřej Mihálik - 88. David Moberg Karlsson

Plzeňská Viktorka ukončila vítěznou sérii Sparty, když před domácím publikem vyhrála 2:1. Skóre otevřel po necelé hodině hry Chorý, druhou branku domácích přidal Mihálik. Za Pražany v závěru snížil Moberg Karlsson.

Kapitán Sparty Bořek Dočkal napřáhl v patnácté minutě ze zhruba pětadvaceti metrů od branky a jeho ránu zastavilo břevno Hruškovy branky. Domácí brankář se za míčem jen ohlédl, ale nakonec jej nemusel lovit ze sítě.

Plzeň po rozehrávce měla první velkou šanci. Po centru do vápna se do vzduchu dostal nejvýše Mihálik a jeho pokus skončil těsně nad.

Po malé chvilce měla Plzeň další velkou šanci. Karabec dával malou domů na Niţu, ale míč vystihl Hořava a byl najednou sám před brankářem, kterého však nedokázal obhodit a nepovedlo se to nakonec ani druhému dotírajícímu Kayambovi.

Viktoria se dostala do vedení v 56. minutě po rohovém kopu. Kovařík posadil míč na hlavu Tomáše Chorého, který přesnou hlavičkou uklidil balón na zadní tyč.

Ondřej Mihálik měl na kopačkách další gól. Rána z hranice šestnáctky od domácího hráče mířila na zadní tyč, ale Niţă dokázal zasáhnout.

Mihálik se gólu přeci jen dočkal. Tomáš Chorý z pravé strany poslal střílenou přihrávku po zemi před branku, kam si naběhl plzeňský křídelník a dokázal i přes těsné bránění uklidit míč na zadní tyč.

Plzeň měla další výbornou možnost na zvýšení skóre, jenže Kopic vzal zakončení na sebe, i když mu nabíhal vpravo úplně osamocený Chorý.

V 85. minutě šla Plzeň do deseti. Sudí Orel nakonec po konzultaci u videa zrušil žlutou kartu a rovnou poslal Jana Kopice do sprch, poté co na videu shlédl, jak se domácí záložník prošel zcela zbytečně po Vindheimovi.

Po třech minutách Sparta přesilovku využila. Po rychlé souhře na pravém kraji se David Moberg Karlsson dostal na hranici šestnáctky k zakončení a nakonec jeho dalekonosný pokus skončil gólem, i když se míče dotkl ještě i Hruška.

Plzeň už má jistotu druhého místa, Sparta je třetí s náskokem pěti bodů na Liberec.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 2:1

27.06.2020 20:00

Góly: 76. Jakub Pešek, 85. Kamso Mara - 90+6. Patrizio Stronati (pen.)

Liberec získal klíčové vítězství nad Ostravou, protáhl se na strategickou čtvrtou pozici v tabulce před Jablonec a notně oživil své naděje na účast v evropských pohárech pro příští ročník. V rámci ligového dění neurval tři body v pěti po sobě jdoucích zápasech za sebou a nutně už potřeboval nějakou vzpruhu. Baník naopak už potřetí v řadě prohrál.

Pro severočeský celek byl tenhle rezultát důležitý hlavně proto, že se od svého soka vzdálil už na rozdíl šesti bodů, a v tabulce nadstavbové části sezóny tak skončí nejhůře pátý. Výtečně se tak zároveň navnadil i před středečním finále MOL Cupu, v němž narazí na Spartu. O svém nynějším důležitém triumfu rozhodl dvěma brankami v poslední čtvrthodině zápasu.

Slezský klub měl na Stadionu u Nisy v podstatě poslední možnost, jak ještě zachránit svou situaci mezi šestkou nejlepších českých týmů letošní sezóny. A ačkoli matematicky stále může poskočit na pátou pozici, aby si zahrál o Evropskou ligu v posezónním playoff, prakticky není příliš pravděpodobné, že by ještě stáhl aktuální pětibodové manko.

Domácí přitom nemohli nasadit své nejsilnější možné složení, chyběli totiž především dva ofenzivní tahouni Tomáš Malinský a Alexandru Băluţă, a to kvůli disciplinárním trestům. A na tribuně ze stejného důvodu musel zůstat i hlavní kouč Pavel Hoftych. Přesto se podařilo libereckému mužstvu dvakrát skórovat, a to zásluhou Jakuba Peška a Kamsa Mary.

Hosté dlouhodobě na svého protivníka zkrátka neumějí. V posledních dvanácti vzájemných zápasech nad ním zvítězili jen v jednom případě, započítáme-li do statistik pouze ligová utkání. Statistiku k lepšímu nezměnili ani teď, nutno podotknout, že k tomu ani neměli blízko. Patrizio Stronati v nastavení druhé půle dokázal už jenom snížit nepříznivý stav.

Do první větší šance se propracoval Slovan, a to po Zemanově standardní situaci z 10. minuty. Po jeho pasu sklepl Koscelník míč hlavou ve vápně pro Kuchtu, jenž se ocitl sám před gólmanem Laštůvkou, z blízkosti ale trefil trestuhodně pouze jeho. V 19. minutě se ozval Kuchta znovu, po jeho akci na levé straně však rovněž nedošlo k něčemu zásadnímu.

Výběr kouče Luboše Kozla se poprvé výrazněji osmělil až po půlhodině hry. Fleišman vyslal centr z rohového čtvrtkruhu do šestnáctky, kde hlavičkoval Potočný, nicméně jeho zakončení v pohodě polapil ze vzduchu brankář Knobloch. Do přestávky ještě dvakrát zahrozil i nadále neúnavný Kuchta, jenže napoprvé pálil do břevna a pak ztroskotal na Laštůvkovi.

Liberec působil o dost nebezpečněji i v dějství druhém. A v 76. minutě se dočkal své zasloužené odměny, to když Peškova střela, tečovaná bekem Procházkou, skončila přesně na bližší tyčce. A pět minut před koncem základní hrací doby zacílil přesně taktéž Mara, jenž na zadní tyči zužitkoval snadno přímý volný kop zahrávaný nalevo spoluhráčem Zemanem.

Hrát se sice mělo jen tři minuty navíc, rozhodčí Proske ovšem musel zápas o nějakou tu chvilku protáhnout, neboť ve vlastním pokutovém území zahrál rukou Mikula. Celou situaci prozkoumával VAR a nakonec se kopala penalta. K té se postavil Stronati, který jako exekutor neselhal, nicméně v podstatě jenom kosmeticky upravil finální skóre.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33256266:1181
2.Viktoria Plzeň33226564:2472
3.Sparta Praha33168963:4056
4.Slovan Liberec331561254:4451
5.FK Jablonec331481147:4850
6.Baník Ostrava331291246:4245
Odvety semifinále playoff o Evropskou ligu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:1

27.06.2020 17:30

Góly: 90+1. Jhon Mosquera, 90+4. Jhon Mosquera - 2. Václav Jurečka

První zápas: 2:1, postupuje Bohemians Praha 1905

Klokani nakonec dokázali udržet nadějný náskok z Uherského Hradiště a po úvodní výhře 2:1 zdolali svého protivníka stejným poměrem i podruhé. Slovácko přitom začalo skvěle a velmi brzy vedlo, pak dokonce mohlo svůj náskok zvýšit, jenomže to se mu nepovedlo a soupeř naopak v nastavení otočil vývoj hned dvěma trefami střídajícího Jhona Mosquery. Bohemians v závěrečném kole narazí na Mladou Boleslav.

Slovácko vstoupilo do sobotního zápasu mnohem hladověji a rozhodně chtělo odčinit předchozí prohru, úvodní gól vstřelilo ani ne po sto dvaceti odehraných sekundách. Centr Divíška z levé strany tečoval špičkou kopačky Václav Jurečka a umístil ho tak přesně ke vzdálenější konstrukci, že na něj gólman Valeš nedosáhl. Neuběhlo ani dalších šedesát sekund a Pražané chtěli ihned srovnat, ale Nečas neuspěl tváří v tvář proti brankáři Nemravovi.

Po necelé čtvrthodině hry zahrozil na opačné straně Lukáš Sadílek, nicméně z velké dálky pálil mimo prostor tří tyčí. Zhruba deset minut před přestávkou měl na hlavě vyrovnání Hronek, jenomže se skvělým zákrokem se vytáhl Nemrava. Ve 38. minutě napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Kohút a levou tyč vskutku minul jen o několik decimetrů, v poslední minutě první půle opět famózně zasahoval Nemrava proti pokusu Nečase.

Souboj hostujícího strážce s hráči Bohemians pokračoval také po změně stran. V 54. minutě se řítil na levé straně Hronek a dostal se až před Nemravu, jenž mu skvěle zmenšil střelecký úhel a výborně zasáhl levou nohou. V rozmezí 65. - 70. minuty si Klokani vytvořili další tři slibné příležitosti, avšak Vodháněl nepropálil Nemravu, vzápětí mířil o metr vedle levé šibenice Hronek a nakonec Bartek pouze rozvlnil boční síť.

Hodně zajímavá byla závěrečná desetiminutovka. Klid domácím chtěl přinést střídající Nigerijec Ugwu, ovšem ve skluzu branku soupeře netrefil. V 90. minutě mohl Bohemku stihnout trest, to když Valeš parádně odzbrojil Sadílka. Následně Slovácko zcela otevřelo svou defenzívu a toho dokonale využil Mosquera, který po samostatném úniku překonal vyběhnutého Nemravu přízemní střelou.

Ve čtvrté minutě nastavení byl blízko k poslání tohoto utkání do prodloužení Kalabiška, jeho bombu však Valeš brilantně vytěsnil na horní tyčku a následoval jen rohový kop. Před jeho zahráním se vydal do šestnáctky Pražanů taktéž Nemrava a ve výsledku litoval, neboť sólo přes půlku hřiště předvedl Mosquera a zcela prázdnou branku nemohl z dvaceti metrů minout.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 0:2

27.06.2020 15:00

Góly: 7. Jaroslav Zelený, 64. Jiří Klíma

První zápas: 1:2, postupuje FK Mladá Boleslav

Mladá Boleslav si s Českými Budějovicemi poradila i v odvetě a nakonec bez problémů prošla prvním kolem play off skupiny o Evropskou ligu. Na Střeleckém ostrově sice byli nebezpečnější zejména domácí Jihočeši, jenže góly dávali pouze hosté ze středních Čech. I tak má budějovické Dynamo jako nováček důvod k oslavě, neboť sezóna mu vyšla nad plán.

Do sestavy domácích se po karetním trestu vrátil levý bek Kladrubský, ve středu obrany zase místo Talovierova nastoupil Havel. U hostů došlo k jediné změně, když indisponovaného Hubínka zastoupil Túlio.

Již po třech minutách hry musel zasahovat boleslavský brankář Šeda, jenž likvidoval projektil Čoliće z pravé strany. Minutu nato vznikl před svatyní Středočechů velký zmatek, který ukončila nepovedená střela Čavoše. V sedmé minutě už se měnilo skóre. ale na druhém konci hřiště. Zelený se šikovně uvolnil při rohovém kopu Janoška a zcela nehlídán umístil svou hlavičku přesně k tyči mimo dosah gólmana Křížka.

Značnou komplikaci pro Budějovice chtěl zmírnit ve dvanácté minutě Mršić, jenž rozehrál standardní situaci do ohně a Šeda nakonec musel skákavý míč vytěsnit. Další zákrok si strážce boleslavské svatyně připsal za dalších dvanáct minut, kde se jej z úhlu po individuální akci snažil neúspěšně prostřelit Schranz. Po půlhodině hry zahrozili po delší době hosté, když Fulnek z voleje těsně přestřelil bránu soupeře. Podobně dopadl těsně před přestávkou také Jiří Klíma.

Jedenáct minut po změně stran měl vyrovnání na hlavě střídající Táborský, jenže centr od Kladrubského neusměrnil z dobré pozice mezi tři tyče. A tak přišel boleslavský trest. Budínský v 65. minutě zkusil štěstí z dálky a udělal dobře, neboť jeho ránu tečoval Jiří Klíma přesně do protipohybu Křížka. U videa se ještě zkoumalo, zda Klíma nestál v ofsajdu, ovšem k prohřešku proti pravidlům nakonec nedošlo.

Jihočeši neměli v zakončení svůj den. Střídající Havelka střílel v 70. minutě z pádu nepřesně, o devět minut později se v pokutovém území vytočil Táborský, ale našel pouze Šedovu náruč. V závěru se ještě s utkáním i kariérou rozloučil Tomáš Sivok, což na chvilku ztlumilo zklamání na straně domácích. S postupu se však radovala Mladá Boleslav.

Více informací k zápasu
O udržení

SFC Opava - 1. FK Příbram 0:0

28.06.2020 14:30

Góly: -

Duel nejhorších celků ligy bez velkého překvapení nepobral mnoho krásy a jeho výsledkem byla bezbranková remíza. Obě mužstva tedy nadále uzavírají tabulku soutěže, k jejich mírnému potěšení se však přiblížili čtrnácté Karviné na rozdíl dvou bodů. Pořád ale platí, že Příbram musí ve zbylých dvou kolech bodovat, jinak spadne do druhé ligy. Opava zatím směřuje do baráže.

V sestavě Slezanů došlo oproti poslednímu mači v Karviné k jediné změně, když místo Texla nastoupil v záloze Řezníček. Na straně Příbrami chyběl vykartovaný Dramé, jehož na stoperu nahradil Kleščík. Střed pole zase vyztužili Pinc se Soldátem.

A právě jeden z noviců na trávníku Řezníček se ve čtvrté minutě dostal do solidní pozice a z levé strany ještě hledal lépe postavené spoluhráče, míč ale lapil gólman hostů Melichar. V sedmnácté minutě si chtěl vymodlit penaltu opavský Dordić, avšak v pokutovém území se skácel příliš ochotně, navíc celé akci předcházel ofsajd. Na druhé straně zahrozil Zorvan, nicméně jeho oblouček přeletěl břevno.

Poté se dlouho nic nedělo, až ve 39. minutě se ke střele šikovně uvolnil Zorvan a protáhl brankáře Fenricha v bráně domácích. Za dalších pár minut to Zorvan zkusil znovu, jenže už nebyl tolik nebezpečný. Pokus Helešice na druhé straně ze samotného závěru první půle pak lze označit za propagační.

Začátek druhého poločasu zahájili aktivněji domácí, nicméně žádná kloudná šance z jejich kopaček nevzešla. Naopak za Příbram zahrozil po hodině hry agilní Zorvan, proti němuž se opět musel se zákrokem vytasit Fendrich. Až v 66. minutě bylo živo také před Melicharem. Po menším závaru si na centr střídajícího Texla naskočil Souček a hlavou jen těsně minul svatyni Středočechů. Dvě minuty nato pálil Souček nohou, ale výsledek byl ještě horší než při jeho prvotní snaze o gól.

V 81. minutě se Součkovi konečně podařilo donutit Melichara k zákroku, z následně dorážky mířil pánu Bohu do oken Zavadil. O dvě minuty později okořenil svůj návrat na trávníky Dedič nebezpečnou střelou, kterou Melichar dost neortodoxně zlikvidoval. Za hosty se ještě osmělil Antwi, avšak Fendricha jen pozdravil. Skóre tak zůstalo až do závěrečného hvizdu neměnné.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - MFK Karviná 3:1

28.06.2020 14:30

Góly: 23. Eduardo Santos (vl.), 33. Lukáš Juliš (pen.), 52. Lukáš Juliš - 58. Ondřej Lingr

Už potřetí v řadě se bude muset Karviná vypořádat s těmi nejstrastiplnějšími nástrahami ligového udržení. Protože nebodovala v Olomouci, nemůže již předstihnout v tabulce třináctý Zlín, který je jí vzdálený na rozdíl šesti bodů a jako poslední drží zcela bezpečnou pozici. Moravskoslezský celek se stejně jako loni může zachránit jen přes dodatečnou baráž.

V roce 2018 se karvinští fotbalisté vyhnuli sestupu až díky vítězství v posledním utkání nad přímým konkurentem z Jihlavy, v roce 2019 stejného soupeře přetlačila v baráži. A v roce 2020 ho čeká buď přímo pád do nižší soutěže, nebo znovu hodně nepříjemné a nervydrásající play-off. Neboť v nynějším případě utrpěli již svou šestnáctou porážku v tomto ročníku.

Na Hanou nevstupovali hosté v nejlepším rozpoložení, vždyť v nadstavbové části sezóny urvali jen bod z možných šesti za minulou bezgólovou plichtu s Opavou. Toužebné výhry se po koronavirové přestávce opětovně nedočkali a protáhli svou sérii bez tříbodového rezultátu už na devět zápasů v řadě. Domácí naopak zvítězili poprvé po třech odehraných kolech.

Olomouc nenastoupila na hřiště v nejsilnějším možném složení. I proto, že záchranu mezi českou elitní smetánkou si již zajistila, a mohla tak trochu experimentovat. V úvodní jedenáctce se tedy objevil například zkušený brankář Buchta, jenž je na sklonku své kariéry, a třeba vůbec poprvé od úvodních minut hrál teprve sedmnáctiletý záložník Daněk.

Domácí se ocitli v první větší příležitosti tohoto střetnutí po patnácti minutách, to když Vepřekův centr zleva propadl nečekaně až na zadní tyčku k Julišovi, jenže ten byl překvapený, že vlastně mohl vůbec nějakým způsobem zakončovat, až míč nasměroval jen do zámezí. Ve 23. minutě již však přece došlo na první změnu průběžného skóre.

Zahradníček chvilku kličkoval u pokutového území, až balón poslal na hranici brankového území, tam se ho snažil odvrátit do bezpečí bránící Fabrício, avšak nešikovně merunu poslal do vlastní sítě. Po půlhodině hry se snažil vyrovnat Qose, který vypálil hodně ostrou pumelici z dálky, u tyčky ovšem stačil jeho podnikání zamezit úspěšným zákrokem Buchta.

Na druhé straně naopak došlo o pár momentů později k dalšímu zásadnímu okamžiku tohoto souboje. Daněk se protáhl do vápna, tam do něj zezadu drcl Qose, a sudí Berka nařídil pokutový kop. K němu se postavil Juliš, jenž neměl problém zacílit za záda gólmana Bolka. Těsně po přestávce pak Olomouc svůj pohodlný náskok ještě dokázala jednou pojistit.

Karviná zároveň mohla zkraje druhé půle odpovědět, jenomže Šindelářovi střelba ne úplně dobře vyšla. A její sok byl přitom v 52. minutě v koncovce úspěšnější, jelikož se po Daňkově průniku a prudké přihrávce prosadil podruhé v klání Juliš. V 58. minutě poté došlo k finální úpravě konečného stavu, Ba Loua totiž zleva efektivně vybídl zakončujícího Lingra.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 4:1

28.06.2020 14:30

Góly: 21. Jakub Řezníček, 65. Jan Shejbal, 79. Jakub Řezníček, 87. Jakub Řezníček - 16. Tomáš Poznar

Teplice dokázaly otočit vývoj s konkurenčním Zlínem a svého protivníka nakonec přehrály celkem hladce po výsledku 4:1, díky čemuž si definitivně zajistily prvoligovou licenci i pro příští ročník. V tabulce se udržely na dvanáctém místě s osmatřiceti body o dva body za jedenáctou Olomoucí a celkově zvítězily počtvrté ze tří předchozích zápasů. I Fastav si se stoprocentní jistotou zahraje příští ročník české nejvyšší soutěže, neboť Karviná neuspěla v Olomouci.

Hosté jsou momentálně třináctí s třiatřiceti body a na čtrnáctou Karvinou mají náskok šesti bodů, zachráněni ještě nejsou vinou horších vzájemných střetnutí. V příštím kole přivítají právě Karvinou, a pokud neprohrají, tak si zahrají i příští sezónu české nejvyšší soutěže. V nedělním klání potvrdil skvělou střeleckou formu útočník Jakub Řezníček, který dokonce zkompletoval hattrick a letos má na kontě už dvanáct ligových zásahů.

Zlín přitom začal aktivněji a první možnost si vypracoval po necelých devíti minutách, nicméně střela Janetzkého se mezi tři tyče nevešla. Hosté se přeci jen dostali do vedení krátce po odehrané čtvrthodině, to totiž po střílené přihrávce od Jiráčka přelstil ofsajdovou past Tomáš Poznar a z deseti metrů chladnokrevně překonal brankáře Grigara. Neuběhlo však ani dalších pět minut a o vyrovnání se postaral kanonýr Řezníček.

Ještě předtím nenavýšil náskok Fastavu aktivní Janetzký, jenž napálil odražený balón těsně vedle, pak si na opačné straně navedl míč blíže do středu právě domácí forvard a svou přízemní střelu z hranice šestnáctky usměrnil do bližšího spodního rohu. Řezníček řádil také do konce úvodního dějství. Nejprve po jeho důrazu provětral rukavice gólmana Dostála Jakub Mareš, pak se sám pokusil přehodit hostujícího brankáře a ten musel předvést vynikající zákrok.

Ve 40. minutě dokonce podruhé rozvlnil síť, jenomže se nacházel v ofsajdu. Po změně stran se sice hrálo opatrněji, ale mírnou převahu stále měli Severočeši. Po necelé hodině zkusil odvážné sólo Žitný a mířil nad břevno, vzápětí kryl dělovku Hyčky připravený Dostál a krátce nato se přeci jen prosadil Jan Schejbal, když po rohovém kopu od Moulise i chytrém prodloužení Nazarova překonal prudkou hlavičkou naprosto bezmocného Dostála - 2:1.

Zlín od této chvíle ožil a začal tlačit, avšak Fantiš mířil o decimetry vedle pravé konstrukce, poté Jawo neuspěl tváří v tvář proti Grigarovi a v 77. minutě neměl štěstí ani Poznar, protože společně s Grigarem přehodil i jeho branku. Závěrečná čtvrthodina patřila Řezníčkovi. Dvaatřicetiletý rodák z Příbrami přidal svou druhou trefu v utkání díky parádní kolmici Moulise a po zemi zkušeně obstřelil Dostála, své galapředstavení dovršil v 87. minutě přesnou ranou k levé tyči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc339131139:4040
12.FK Teplice339111337:5138
13.Fastav Zlín33961830:5233
14.MFK Karviná335121625:4627
15.SFC Opava335101817:5025
16.1. FK Příbram33672021:5525

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (344)

Přidat komentář
ratusek

Bolka to zase uhaluzí, já se poseru. Ti jako jediní budou rádi za nadstavbu

Reagovat
iamek

. Tohle je snad nudnější tým, než Příbram.

Reagovat
ratusek

Z desáté pozice do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je doma porazí

Reagovat
meno

Nedaj to, nemaj na nikoho z TOP6. Ani Budějky by nedali, kdyby byl v bráně Drobný

Reagovat
smazaný uživatel

Na 1 zápas můžou dát kohokoli.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

Nepřejdou ani přes Klokany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
meliooo

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by tam mel bejt jako? Bolka je absolutne z formy a stejne Budějovice dvakrat porazi...neni o cem.. a Bohemka x Slovacko.. no ani jeden na Evropu nema vic jak Bolka..

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec

Reagovat
Liquid

a tam nedávno málem vyhráli nebejt haluzu vlastní branky

Reagovat
skat

Jestli dojde na zápas o poháry LBC - Bolka, tak už budeme tak rozbitý, že to Bolka zase nějak dá.... Pro nás je jediná šance vyhrát pohár, nebo přeskočit JBC... což asi nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo..ten by byl nejlepsi asi.. beru to ciste z ty skupiny o to finale.. tam proste neni jinej tým, kterej by v Evrope mohl hrat na ukor Bolky..

Reagovat
veikko

Pokud úplně pominu stupidní systém, kdy má vůbec tým z 10. místa šanci na poháry, tak by naopak místo současné Boleslavi mohl hrát poháry kterýkoliv tým kromě Příbrami a Opavy.

Reagovat
veikko

*a Baníku

Reagovat
meliooo

Boleslav hrála za posledních 8 let 7x(!!!) poháry a vždycky vypadla v předkolech. Trapnej klub bez fanoušků, který škodí českýmu fotbalu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Boleslav je ostuda českého fotbalu. Podobné ale platí o Jablonci nebo Teplicích. Fotbal se hraje pro lidi a tam skoro žádní nejsou.

Reagovat
meliooo

Souhlas

Reagovat
Rišan

A kde měla vypadnout, ve finále ty zaslepenej troubo? MB si minule v předkolech vedla relativně lépe než Jablonec, Plzeň a Sparta. A dlouhodobě má z EL vzhledem ke hráčskému, diváckému i finančnímu zázemí malého "venkovského" klubu spolu s Libercem největší úspěchy. Nevím kde se bere ta velmi rozšířená nechuť a pohrdání vůči Boleslavi ohánějící při nouzi o věcné argumenty tím, že na ni chodí málo diváků! Na Spartu chodí v 30x větší Praze více diváků, má mnohem vyšší rozpočet i výběr hráčů a přitoim její výsledky v posledních ročnících EL jsou neuvěřitelně ubohé!.Není za nesympatií k MB tradiční čecháčkovský odpor vůči všemu německému (mám na mysli Autoškodu, jež za klubem stojí a představuje vzorový podnik, tahouna zdejšího hospodářství)? Jestli náhodou i nynější oslabená MB zopakuje loňský nečekaný postup do EL pak jen klobouk dolů - i když bych ho tentokrát přál spíš rozjeté Bohémce!

Reagovat
HanzBP

Vždyť Škodovka do nich sype neskutečné peníze ne? Boleslav je naprosto zbytečný klub, tak to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té prostřední skupiny nepřeju poháry jen Bolce, tak je mo úplně jasný, jak to dopadne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír Jak v ČT ty klauny vybírají?

Reagovat
lampas

Boleslav je nejubožejší tým ligy. Pokud budou hrát finále o Evropu třeba s náma, tak mám strach jednak o český fotbal, pak taky budou mít o čtyři zápasy měně v nohách, což v době kdy půlka sestavu bude lézt po čtyřech hodně blbý.

Reagovat
Banikovec7

Hlavně je dost nefér, že se do toho zápasu přenáší tresty za karty a ty týmy ze střední skupiny mají 4 zápasy a ty v horní skupině 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal by měl být především o fair play. Když se podlo toho budou chovat, nebudou karty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak maj bejt ostatni tymy lepsi nez oni...pro me za me, at vypadnou klidne hned v prvnim předkole s nejakejma mrdkama z Cerny Hory..ubohy jsou zatim jen ostatni tymy z naší ligy, kdyz je nedokazou prehrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zase s nějakýma Albáncema vypadne Bolka, vypadlo by s nima i Slovácko nebo Bohemka. Samozřejmě bych ale radši viděl v Evropě sympatičtější tým než Bolka.

Reagovat
lampas

Tak alespoň jim na ten zápas nepřijde 1 500 lidí a hráči nebudou působit, jak kdyby je účast v Evropě obtěžovala. Tohle na Boleslavi nesnáším nejvíc, ten tým působí v Evropě strašně ležérně, odevzdaně a bez motivace. Rok co rok pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni nehrali vůbec špatně.. holt narazili na hrozne tezkyho soupere a vypadli diky závěru odvety..takovy Slovacko by od Steauy dostalo strasnou dardu..

Reagovat
veikko

Jenže loni měl taky ten tým docela kvalitu. Byl tam Komličenko, Mešanović, Bucha, Matějovský. Co je tam teď? Klíma, který dává hlavně hrozně šťastné góly nebo penalty, Matějovský je zraněný, Janošek na hostování (nevím, jestli tam bude i příští sezónu). Ten tým není ani tak z formy jako spíš prostě nekvalitní.

Reagovat
veikko

Abych jen nekřivdil, tak Budínský je super, ale otázka, jestli nepůjde jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak, že Slovan rupne na penalty ve finále poháru proti Spartě a na pětky prohraje i duel o El doma s Bolkou

Reagovat
Liquid

já doufám že Slovan předežene Jablonec, každopádně domácí zápas s Bolkou nedali už teď nedávno, oni prostě neumí tvořit a když jsou favoriti, tak to často nezvládají

Reagovat
skat

což v Evropě moc nehrozí, vzhledem ke koeficientu :)

Reagovat
AjaxFans

Škoda kua

Reagovat
veikko

Jojo, ale Bohemka byla objektivně lepší. Každopádně ten Nemrava vypadal docela solidně.

Reagovat
AjaxFans

Nemrava vypadal dobře,jen tak dále

Reagovat
Salfovic

Ten by se hodil do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

? WTF

Reagovat
meno

Jakože je nemravný

Reagovat
smazaný uživatel

Letos paradoxně umíme na top 3, ale s pravidelnými dárci jako banikem a bohemkou se to začíná otáčet...

Reagovat
oli9

Tak po té koroně to od nás byla katastrofa zato Bohemka a Sparta jsou od té doby ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Pro aktivnější fans: Od příští sezóny budou mít na Spartě oba kotle místo těch současných plotů plexiskla a domácí kotel se posune doprostřed tribuny. To jsem zvědav.

Reagovat
Erialdur

ZOO Letná

Reagovat
db18

A zmenší se volný prostor mezi hostujícími fans a rudými burany, co chodí za druhou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Plzni není třeba prostor žádný a bohužel je to znát.

Reagovat
db18

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak jestli to budou plexi jako na Villarealu nebo na San Siru, tak to potěš

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude to plexi jen po stranách.

Reagovat
ACSeRw!n

my sme se fakt dockali.. takze se rusi detska tribuna a bude rozsirenej kotel i tam.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má hodně sympatický kádr a hraje i dobrý fotbal. Podobné složení kádru a hru bych si u Baníku uměl představit. Snad v příští sezóně.

Reagovat
Banikovec7

Jestli tady někdo bude psát, že o nic nejde a jen se zkouší, tak by mě teda zajímalo, co přesně se zkouší.

Reagovat
veikko

Naše trpělivost

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mass

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infi

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Radin

Morava a Slezsko katastrofa letos a to ještě mohou sestoupit Karviná i Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

Reagovat
Alan_Shearer

Kurevsky dulezity tri body, pro me osobne dost emotivni zapas, uz jsem se bal, ze zas ty goly nedame. Paty misto nam uz nikdo nevezme, rozehrany to ted mame dobre. Snad nam Nezmar helfne. Zasadni rozdil mezi Slovanem a Banikem je nasazeni. My hrali jako tym, Banik jako frustrovanej pytel sracek. Moc jsem nam bez Baluty a Malinaka neveril, vlastne vubec a byl bych vdecnej i za ubojovanou remizu. No a nakonec neskutecna parada.

Koscelnik za me nejlepsi zapas v nasem dresu, co si obcas dovolil, to jsem koukal. Zbytek obrany nemel moc prace, Mara naprostej kral stredu hriste - to on by byl dobrou nahradou za Soucka. Beran fantazie, opravdu fotbalovej hrac, ten kluk musi dostavat pravidelne sanci. Zeman maka, jezdi, dneska ty centry casto nic moc ale nakonec paradne kopnuta standartka na Maru. Kuchta je fakt dobrej na nase pomery, ale co dokaze spalit ...

Vsechna cest Hoftychovi, jeho rukopis je znat, tym je v pohode, vsichni tahaj za jeden provaz a je jasny, ze se zas bude poradne kalit v Labaku. Nevim jestli se nejak jebat do Kozla nebo ne, ma to tezky, ale ja tam proste z jeho strany fakt nic nevidim. Banik by se mel rozloucit s Flaskou, ten na lajne s Potokem pusobil fakt jak z grotesky, druhej jmenovanej jakbysmet. Smola je uplne o hovne, jen je proste velkej. Stred zalohy nekreativni, nikdo to na sebe nevezme, nikdo nic nevymysli. Mara si to tam vodil na pana.

Vzhuru do Evropy!

Reagovat
Alan_Shearer

A jinak teda chapu, ze nas nekdo nemusi. On pohled na Malinaka, Balutu, Kuchtu, Koscenika, Zemana a i toho Peska ... chvilema hrajem fakt zakerne, ale tak aspon rozhodime soupere a dela fakt chyby no.

Reagovat
Banikovec7

No jestli vy hrajete zákeřně, tak my asi děláme MMA. Někteří hráči neumí do souboje jinak než faulem a to ještě často za hranicí žluté.

Reagovat
Alan_Shearer

To je pravda no, Smola by se mé vratit nekam do jeskyne. Jsem na vas zvedavej v prestupovym obdobi, z fleku bych vyhodil tak 6-7 hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vam fandim a obzvlast to preju Hoftychovi, na kteryho tu kazdej picoval a on vas dovede takhle blizko k evrope.

Reagovat
Alan_Shearer

Taky jsem mu neveril, ale ukazal se fakt ve velkym stylu. Vyborna pripravenost kadru i pres jeho uzkost. Uz se tesim az ho zas potkam v hospode, poslu mu tam na stul nejaky panacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho v hospodě můžeš potkat poměrně často

Reagovat
veikko

Já jsem popravdě nakonec rád, že jste vyhráli. Zaprvé remíza z tohoto by byla výsměch fotbalu a zadruhé si snad pan trenér uvědomí, že takhle to opravdu nejde. Liberec si ty poháry zaslouží. S Jabloncem se na nás asi ani nebudu dívat, mohly by mi prasknout oči, to bude hrozný zápas.

Reagovat
Mirek na tenisu

Na současný Baník je smutný pohled. Kdejaký odborník nadával Páníkovi, ale Bob byl proti Kozlovi úplný Ferguson. Připadá mi, že Kozel neví co hrát. Naláduje sestavu stoperama, ze starých beků udělá halvy a diví se, že jsou u všeho pozdě. Baník hraje archaický fotbal.

Reagovat
veikko

Nechci se po téhle tragédii Kozla ani trochu zastávat, ale v tom zápase byl zrovna Fleišman jako ten "starý halv" asi nejmenší problém.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ale tak Fleišman si svoje uhraje. Má výbornou kopací techniku, přehled, ví, kdy v souboji spadnout i když se ho soupeř nedotkne...bude mu ale 36 let a nemůžeš po něm chtít, aby jezdil po lajně jako Pešek, Malinský nebo Koscelník.

Reagovat
veikko

Však já jsem říkal, že Fleišman byl nejmenší problém. Tys to popisoval, že problém je naládování sestavy stoperama a že staří beci dělají halvy. Já s tím nesouhlasím. Největší problém je úplně nulový střed hřiště. A když to pak Kozel prostřídal, tak zase jediného schopného střeďáka Jánoše zasunul na beka, kde nehraje dobře. U mě dneska Kozel hodně klesnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší problém je Kozel

Reagovat
montaigne33

Bobovi nadával (někdy ho i urážel) každý druhý BANÍKOVEC, aby na něho ještě s láskou nevzpomínali... Kozel zatím v Ostravě tápe- Baník tápe...

Reagovat
Mirek na tenisu

Takže já jsem byl první Baníkovec...

Reagovat
montaigne33

Mám Boba rád, Baník pozvedl...

Reagovat
iamek

To byl hnuuuj

Reagovat
Liquid

Reagovat
exse

Z naší strany paráda. Kdyby Kuchta dával góly, tak to mohlo být klidnější, ale i tak zaslouženě a v podstatě v klidu. Týmově a většina lidí i individuálně skvělý, s tím že, především mile překvapili Koscelník s Beranem.

Vůbec ale nezávidím Kozlovi, podědil tým přeplacenejch zmrdů za zenitem, kteří vůbec ani nesedí do jeho fotbalu. Tam ten přerod bude hodně bolestnej a bude trvat hodně dlouho s tím že je otázka, jestli ho vůbec Kozel na lavičce přežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mel Banik normalni fanousky, tak mozna, takhle neprezije ani pristi sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý soudný fanoušek Baníku da Kozlovi čas, když to bude vypadat. Ne když tam mrdky jako Jirásek, Hrubý a Smola budou chodit jak na procházce. Nemluvě o Azevedovi, který měl už z Baníku dávno letět. Jestli chce stavět na frajerovi, kterého zna snad každý majitel baru osobně, tak se na to můžeme rovnou vysrat a jít hrát třetí ligu za párek a (v Azevedově případě hlavně) pivo.

V létě to musí procistit, přivést aspoň nějakou kvalitu a pak se po půl roce budeme bavit, jak to vypadá. Zatím to vypadá otřesně.

Reagovat
veikko

Kozel si čas určitě zaslouží, ale tady není hlavní problém v trenérovi, ale ve skladbě kádru. Jestli opravdu chce hrát kombinační fotbal, tak by mě zajímalo s čím... Už jen to, že se má hrát kombinační fotbal a na hřiště přijde Smola, je oxymorón.

Reagovat
ratusek

Ty seš fakt mrdka

Reagovat
Salfovic

Lbc coby finalista poháru nemá jisté předkolo EL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne.

Reagovat
Salfovic

Odkdy ?

Reagovat
Liquid

tak minimálně 5 let už to bude

Reagovat
smazaný uživatel

A proto sem nechtěl nadstavbu. Stalo se.

Na sektoru super zábava.

BANÍK MISTR!

Jebat nadstavbu.

Reagovat
Liquid

Mistr čeho ? Ale patříš mezi ty ruzemnější Baníkovce, když vlastní tým zatím nechceš vidět v EL.

Reagovat
Kepy_FCB

Dorazil Horajz???!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě bych řekl, že nadstavba je nepříjemné, ale dobré zrcadlo a je vidět kolik práce je potřeba vykonat.

I Vrbovi v Plzni trvalo dlouho, než něco vytvořil, takže trpělivost je na místě. Na druhou stranu chápu kritiku, protože ta hra od pauzy postrádá cokoliv. Hlavně ta hořící obrana je velký vykřičník. Tohle už se zkoušením nemá nic společného.

Snad budeme na podzim působit týmověji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, my tam neměli co dělat, což se ukazuje stále v plné nahote. Mužstvo je v přestavbě a to, co hrajeme je na sílu, aby se neřeklo, že sme za panáky, což sme.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestavba nebo ne, pořád by to mohlo vypadat trochu důstojně. Mluvím hlavně o obranné fázi. Je fakt, že nám chybí alternativy na kraji obrany, kde zaskakoval Jánoš, který pak chyběl uprostřed, ale i tak bych nečekal takové hrubky a systémové chyby. Vždyť nás větrala i Olomouc.

Jak jsem psal, snad se v létě kádr upraví a vhodně doplní, abychom se někam posunuli a vypadali na hřišti jako Tým.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pořád nechápu o jaké přestavbě se mluví, když Kozel hraje skoro s totožným kádrem co měl Pánik. Kdyby to byla nějaká přestavba tak ten základ vypadá úplně jinak a místo Smoly jde na plac třeba Barkov

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobý cíl je omladit kádr, mít tam nějaké odchovance a hrát atraktivní fotbal s cílem umístit se v první šestce.

Pohyby v kádru to trochu omladily, i když se teď ukazuje, že nám chybí krajní bek a střední záložník. Z vlastních zdrojů se v sestavě objevili jen Kaloč, Buchta a Drozd a i ti si zase tolik nezahráli. To by mohlo znamenat, že ani Kozel v mladých v Baníku zatím nějaký potenciál nevidí. Kdyby měl půlroku naprostého volna, tak jich zkusí určitě více. Sestavy Baníku spíše značily, že ambice se umístit tady jsou. I když se pravá strana lepila Reiterem nebo Jánošem (který pak citelně chyběl ve středu), tak jen tohle nebude důvod těch výpadků obrany (Olomouc, Slavie, Liberec, Sparta) a absence nasazení. Myslím, že mají na víc. Uhrát za celé jaro "doma" dva body je opravdu málo.

Po dnešku jsem zvědavý na sestavy v posledních dvou zápasech. Myslím, že hráči i Kozel si o tu Evropu chtěli zahrát, no po dnešku to padlo, takže třeba budou hráči uvolněnější a konečně se ukážou, že se s nimi může počítat i v další sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zjisti, proč nehraje Barkov, když máš tendenci zase jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je priorita posílit post brankáře, kridelni hráče a toho kreativního stredaka.

A věřím tomu, že na tom zapracuji. Protože Kozel chce od hráčů fotbalovou inteligenci, což někteří postrádají. A i slepý vidí, že nám chybí klasická desítka.

Teď jen, kde ho sebrat a neutratit majlant. Možná pak využít část peněz z prodeje Zia.

Ale jinak si stojím za tím, že jebat za výsledky až od příští sezóny. A proč, to už jsem několikrát napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o výsledcích nikde nepíšu. Jenom mě nemile překvapuje, že po půlroce vypadáme jako dorostenci a to se kádr nijak moc netočil. Beru to jen jako varování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden do druhého jste tu vypatlaní debilové. To se neslyšíte nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Liberci, snad vyhrajete pohár nebo aspoň uděláte tu Evropu. K Baníku se toho moc říct nedá. Kozel samozřejmě potřebuje čas, ten tým potřebuje masivní přestavbu, ale někdy mě jeho tahy prostě nedávají smysl, Smola do druhého poločasu, Jánoš na RB po prostřídání...To nejsou zrovna logické tahy, ale touhle prohrou Baník získal prakticky o 14 dnů víc času na pročištění kádru, ten měsíc musí být neskutečně intenzivní, začal bych spolupracovat s Dobiášem a jeho firmou, vykašlal bych se na přivádění neperspektivních hráčů za podpisový bonus, kteří někde v podprůměru byli mezi lepšími a začal opravdu něco budovat. Jsem si jistý, že drtivá většina fanoušků Baníku pochopí, kdyby řekli, že příští sezónu budou začleňovat mladé hráče, tvořit nějakou kostru a jediným cílem bude záchrana, aby v sezóně 2021/22 už Baník reálně atakoval evropské poháry s hrou za kterou se nemusíme stydět...

Reagovat
veikko

Já myslím, že se to dá udělat s finančními možnostmi Brabce ještě lépe, ale bohužel ta kostra týmu není "zdravá". Rozhodně bych podržel v kádru:

brankáře oba

Svozila, Stronatiho a Pokorného (Procházka co nejrychleji pryč),

z beků Holzer, Fleišman, Fillo, Juroška,

střeďáci jen Jánoš, Drozd a Kaloč + Jirásek na záskoky,

útočníci Buchta, Kuzmanović, Šašinka, Zajíc a možná ještě dát šanci i Potočnému

Zbytek maximálně do rotace a přivést pár posil, zejména do středu hřiště a nějaké opravdu schopné křídlo. Osobně bych byl pro Housku a Vodháněla, ale to je jen celkem nereálné přání.

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil by mohl přestat přihrávat. Nemůžu si pomoci, ale nemůžu to vystát.

Reagovat
veikko

Já myslím, že rozehrávka byl jediný důvod, proč hrál jinak tradičně tragický Procházka. Protože u Svozila i Zia ty rozehrávky zavání problémy.

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že tím myslel simulování

Reagovat
veikko

Aha, tak to mi nedošlo. Každopádně za tou rozehrávkou si stojím i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsme to každý mysleli jinak, tak lze souhlasit s obojím

Reagovat
Banikovec7

Na rozdíl od Smoly to aspoň umí zahrát, ale stejně je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoše a Stronatiho prodat, jsou moc dobří a zaslouží si lepší klub, v Baníku už se na lepší úroveň nedostanou. Nechat Kuzmu, ten je charakterově dobrý, Pokorného a Svozila, Holzera, Šašinku a samozřejmě ty co jsou již podepsaní, pak přivádět mladé až extrémně mladé hráče z FNL, Slovenska, Balkánu, Afriky, dorostu. Žádný Vodháněl za 15 mega, ani deprimovaný Houska v 27 letech, který se vidí v zahraničí...Tohle nás nikde neposune.

Reagovat
veikko

Promiň, ale nesouhlasím. Kam by nás posunulo kupování druhořadých mladíků? Nedělám si iluze, že bychom dokázali vyskautovat takové hráče, že se povede alespoň polovina těch nákupů. Nechci, aby se zase opakovala doba, kdy se přiváděli různí Smejkalové, Pilíkové apod. Baník má být značka a proto musíme mít taky nějakou kvalitu. Mladíky můžeme produkovat z vlastní akademie a sem tam to třeba doplnit o nějakého koupeného, ale my tu kvalitu potřebujeme rovnou, pokud zase nechceme hrát maximálně o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to přivádění druhořadých "hvězd" nás opravdu někde posouvá...Tak OK.

Reagovat
veikko

Ale s tím já přece nesouhlasím. Například z Potočného jsem fakt nadšený nebyl a jen mi to potvrzuje. Jenže abys mohl hrát kvalitně s mladými, musí to být taky doplněno o hotovou kvalitu. Ty nákupy byly špatné, ale jsi si jistý, že by k nám zrovna ze Slovenska došlo něco lepšího? Nebo kolik hraje v ČR Balkánců, kteří ani nepřevyšují zbytek ligy. Já si ani nemyslím, že by nás měl někam posunout Zajíc, ten se mi nikdy moc nelíbil. Podle mě je nejlepší cesta ten kádr zkvalitňovat postupně a pracovat a zlepšovat ty, kteří ten potenciál mají. Zlepšovat se nemusí nutně jen 18letý kluk. Hlavní je, aby ti hráči věděli, co mají hrát. To už je na Kozlovi. On i ten Jirásek, kdyby se s ním správně pracovalo, tak by mohl být docela dobrý střeďák, ale problém je, že působí úplně znuděně. Kdo ví, jaká je vůbec teď situace v kabině.

Reagovat
Kepy_FCB

Kepy_FCB01.06.2019 22:15#

Hrál u nás Zápotočný tak musí i Potočný.

Ne vážně, jak tohle jméno mohlo někoho napadnout? To je vyloženě "posila" pro FNL OMG

https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2018-2019/reportaz/banik-ostrava-fk-mlada-boleslav-562736/?forum=1

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče prodat, protože si zaslouží lepší klub ? Neblázni, vycházet z těchto důvodů, tak se nikdy vršku tabulky nepřiblížíme ......Kdyby to zaznělo za dob před Brabcem, taky bych to i chápal, takhle souhlasit nemůžu ...... Prodeje samozřejmě byly, jsou a budou, ale tohle si říkat nemůžeme .....

Reagovat
stas87

Kto je Dobias?

Reagovat
smazaný uživatel

Datový analytik, do Slavie doporučil třeba Ngadea...Prostě týpek co fotbalu rozumí, klidně zaplatit jeho i Bielsistu, ať nám seženou hráče To by bylo. Baník musí přejít z baroka do moderny, nepůjde to hned, ale čím déle se to bude odkládat, tak tím to bude delší a delší.

Reagovat
Losinho

Ale taky měl nějaké provary, zas bych z něj nedělal nějakou hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by nám ale do týmu nedoporučil Smolu atd...Mě to fakt štve, i kvůli panu Brabcovi, že s takovými možnostmi ten tým jde už od ledna 2019 prostě blbou cestou, pochopil jsem ty třicátníky, kvůli záchraně, jak přišli v lednu 2018, doplnění v létě 2018 nebylo špatné, Holzer, Stronati, Jánoš a chtěli udržet ten tým nějak víc pohromadě, protože jsme byli těsně po záchraně, to je OK, ale v lednu 2019 se na nějaký jarní boj o poháry měl Jankulovski prostě vykašlat a začít přestavovat ten tým, jestli s tím Páník nesouhlasil, tak ho nechat odejít, sice by to bylo dost zvláštní, ale odejít Bob na vrcholu, tak tu nebude tak nablito, jak bylo třeba skoro každé prevko od začátku letošní sezony až do 20. kola. Ten tým je teď úplně šíleně složený.

Reagovat
veikko

Souhlasím, že ten tým je složený hrozně a z velké části je to pozůstatek Bobovy éry, který hrál úplně jiný styl. V Bobově stylu dával góly i Smola, protože když mu šoupneš deset centrů do vápna, tak se třikrát dostane k nebezpečné hlavičce. Tohle ale Kozel hrát nechce (proto popravdě vůbec nechápu, proč Smola nastupuje, on pod Kozlem ani nemá šanci hrát dobře). Nesouhlasím ale, že je třeba radikální řez. Neznám moc příkladů, kdy by přineslo něco dobrého něco hned od základu přestavět. Je třeba ten kádr doplnit k obrazu Kozla. Máme talentované mladíky jako Drozd, Barkov nebo Wojatschke (ačkoliv ten prý má dost mizernou životosprávu, jsem tu od někoho četl). Ti by měli už pravidelně sbírat minuty. Pokud by se přivedli na ligu nadstandardní hráči do středu zálohy a na křídlo, tak ten tým rázem vypadá zdravě. Hlavním a nejvýraznějším problémem je úplně vyčichlý střed hřiště. Ale jinak sestava: Laštůvka - Holzer, Stronati, Svozil (Pokorný), Juroška - Jánoš, posila - Potočný, Kuzma (Drozd), posila (Fillo) - Šašinka, to je na ligu nadstandard se solidním věkovým průměrem.

Pak se ještě musím vyjádřit k tomu, že bys rád přiváděl mladíky i ze zahraničí. Tam je vždycky obrovský problém s adaptací. Když to jsou kluci z Afriky, je to pro ně naprostý kulturní šok a jejich kvalita se ani nemusí projevit, protože se nemusejí cítit dobře. Vždyť na jednoho Oscara je tady deset Manziů, Soungolů, Doumbiů apod., kteří se v lize pořádně neprosadí nebo jsou vyloženě špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia je velmi dobrý záložník...

Reagovat
veikko

Dobře, tak jeden třeba jo, ale prostě na jednoho dobrého Afričana přijde několik slabých. Zrovna třeba Soungolé byl fakt špatný. Na něm bylo vidět, že umí s míčem, ale hra bez míče, což je u DM v podstatě to důležitější, byla naprosto tragická. A nejsou to jen Afričani. Každopádně jde mi o to, že pracovat by se dalo od příští sezóny i s tím, co máme + doplnění třeba ještě o 2-3 hotové hráče (tím nemyslím třicátníky). Já si tě jinak jako uživatele vážím. Máš tady jedny z nejrozumnějších názorů. Jen si prostě tu budoucnost Baníku představuju trochu odlišně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já opravdu nevím o co by se ten tým měl opřít, tam je naprosto všechno špatně, kabina je úplně v prdeli, to na těch hráčích jde vidět a pohybově je katastrofální, to by byla btw. i ta tvá sestava...Já fakt nevím, jsem z toho zoufalý. To je naposledy co v této sezóně o Baníku jako klubu něco píšu na EF, snad jen až tu bude článek s Baryho posledním zápasem, na Plzeň kvůli němu zajdu a samozřejmě vždycky budu věrný, ale fakt už nějak nemám sílu něco hodnotit, nikde to nevede...Tohle mě prostě dostalo a ta frustrace z doplňování mančaftu od ledna 2019 je ve mně už dost dlouho. Promiň

Reagovat
veikko

Jak myslíš. Doufám, že je to jen zoufalství po posledních výkonech, protože tvoje postřehy bývají dobré a tady na EF bys chyběl. Každopádně pohyb hráčů není charakterový rys. To je něco, co do nich má hustit Kozel, že mají hráči po tom hřišti lítat. Věřím, že se ještě prosadí Buchta, který by měl mít tu snahu se do něčeho zapojit. A určitě souhlasím, že pohyb byl doteď tragický. Nicméně to je z velké části v hlavě a taky je to věc trenéra, jak moc do nich bude tu snahu chtít hrát dopředu hustit. Já popravdě přestávám být fanda "kombinačního" fotbalu, protože když s tím někdo přijde, tak je to zpravidla pořádná nuda. Raději bych, aby se hrálo s rychlým přechodem do útoku, ale pokud to Kozlovi bude vycházet i s tím "kombinačním" stylem, nebudu s tím mít problém. Špatné je, že s tím má zatím problém hlavně Kozel.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu na EF , ale jen už prostě nechci řešit hru Baníku do konce této sezóny...Už toho bylo moc a musím si dát od toho trochu dovolenou Ten měsíc mezi sezónami by měl v baníkovském podání hodně rušný, takže si chystám "munici"...Snad nebudu muset jen kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co stále malujete čerty na zeď? :-)

Jaro bylo deklarováno k tomu, že budou probíhat změny, prostě padne na přestavbu týmu. A že je tam vidět nějaký posun, tak že se snaží hrát po zemi.

Souhlasím s většinou, že skladba našeho mužstva bohužel není stavěna na to, co by chtěl pan trenér s Baníkem hrát, proto to někdy vypadá tak nějak strašně.

Ale toto mi žíly vážně netrhá. Protože ostatně víme, jakým časovým obdobím Baník prochází a chce to čas, než to začně nosit první ovoce.

Takže nějaké hroucení z toho, jak hrál Baník v Liberci vážně nehrozí.

Naopak, já si ten výjezd užil

Reagovat
smazaný uživatel

A že někdo nemá trpělivost. Tak to již není naštěstí boj Baníku a trenérů, ale toho dotyčného. Někdy by to chtělo u některých výdrž a počkat s výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně se nemůže opřít o trenéra

Reagovat
Kiwi-21

Byla by to škoda i když se ne vždy shodneme,tak jsi opravdu jeden z mála rozumných ze kterým se dá diskutovat na urovni a něco si z tvých nazoru dá i vzít

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, nápodobně...Já tu ale jsem a budu , jen teď nemám sílu se nějak víc vyjadřovat ke hře a skladbě kádru Baníku...Potřebuju pár dnů pauzu od tohohle, tato sezóna je totiž opravdu náročná a díky koróně i dlouhá a já se tím neustálým psaním o Baníku už nějak vyčerpal.

Reagovat
Kiwi-21

rozumím,naber síly a at se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasim, ze nejaka radikalni obmena kadru je cesta do pekla. Udelal to treba ital ve Sparte, a davaji to po nem dokupy v podstate dodnes. A mlade za miliony Brabec taky kupovat nebude kdyz ted investovat spoustu penez do mladeze a i dle jeho slov je priorita budovat kadr z techto nasich odchovancu. Takze pak nezbyva nic jineho nez je prave doplnovat hraci na prahu 30, kterym konci smlouva coz se bude dit jeste par let. Minimalne do doby, nez zacneme hrat pohary nebo prodavat hrace ven za velke penize aby byl Banik finance sobestacny, coz je Brabcuv cil...

Reagovat
Losinho

Léto 2018 byl imho pro vás skvělej přestupák.

Třeba Smolu by asi nedoporučil, ale Dobiáš a ta jeho firma takhle nikdy nefungovali, že by se s nimi konzultovali hráči.. většina šla mimo ně, on jen dodával tipy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodit na eurofotbal a nevědět, kdo je Dobiáš. Ostuda, ty už se k fotbalu tady raději nikdy nevyjadruj

Reagovat
Trapný diskutér

počkej.. ty si fakt myslíš, že eurofotbal je něco víc než jenom seznamka gayů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

Dobiaš z Trnavy je pojem, tamto je jen tipér.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník to je špatný.

Smola je co za hráče jako? Šašek je co zač? 11zapasů 1branka.

Potočný má být prostě na hrotu v momentální situaci.

V záloze mi chybí nějaký mozek, co dá hře určitý směr,rozdá to a na druhou stranu dokáže hru i uklidnit....a ta obrana? Jistota je Stronatti, vlevo by měl být Holzer a pak je třeba to doplnit, možná použít ještě Svozila...jinak to prostě na poháry nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec každou sezónu z hovna uplete bič. A to tam už není Nezmar...i když je pravda, že spolupráce se slavkou je obrovská a viditelná. Vůbec bych se nedivil, kdyby seděl na křeslech obou (nadsázka)

Reagovat
Salfovic

Tak tohle dokazovali už před Nezmarem.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod vidíš v čem, Kom? Je to fakt zajímavé. To není jen štěstí.

Reagovat
Salfovic

To právě netuším, pro mě je to největší záhada našeho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Po Slavii a Sparte relativni spokojenost ted se zase vyhazuje 3/4 kadru... S Libercem uz v podstate standartni vykon i vysledek, ten tym nam absolutne nesedi a je uplne jedno kdo je zrovna na lavicce nebo na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

No, slušný brekot z naší strany. Škoda, shazuji se navzájem, ale co nadělás.

Můžeš tu psát donekonečna, jak se věci mají...

Reagovat
Spalovač šancí

Bohemka druhý poločas hrála perfektně. Žádné bránění postupového výsledku, ale soustavná snaha dát gól. Snad jim nastolený trend vydrží i do příští sezony.

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovan Gratulace... A u nás vyhazet půlku týmu

Co to jako bylo? Kozel ty výkony má zvedat a ne posílat do sraček. A ještě k tomu rozjebal celkem slušně fungující obranu.

Tak snad příští sezonu Kozel ukáže v čem je lepší než Pánik.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Já vám fandím.... Byť se s váma tady můžu píčovat pořád tak jste tradiční český klub se super a hlavně věrnou základnou fans. A když zase třeba budeme jednou ve sračkách což doufám nikdy nebude .. Dělejte ty tituly vy... Váš čas přijde. Teď máte spoustu starších hráčů, co opravdu už dohrávají kariéru a třeba se do toho nového stylu ani nehodí. Nechte mu čas.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Witcher

Baník je teď přesně kam patří.Nechapu ty optimistické vyhlídky přivedli pár lidsky odpornejch prestarlejch hráčů, cestovatelů a trenér není taky žádná hitparáda.To je Cesta do pekel .Měli by to dělat na jak teď Sralta mladý kluky a vozivit to pár černoušky

Reagovat
Losinho

Na jednu bránu, Liberec si ty poháry zaslouží.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

Reagovat
Miguel19

Tak Marián Čišovský už to má za sebou

Reagovat
meno

Od Baníku jsem včera čekal víc. Vždyť koho jiného z top6 vyzvat k rovnocennému souboji a odejít vítězně, než Slovan, který to teď všemožně lepí, jede na krev a ještě k tomu bojuje na dvou frontách... Kozel má před sebou spoustu práce a Brabec bude muset trochu zapumpovat. Ujfy se zase musí rozloučit se všemi Procházkami, Filli a spol.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ujfy?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Jankul a kolik do toho napumpoval takový Karl? Ten tým potřebuje hráče na moderní fotbal a ty může získat i velmi levně, jen to chce koukat trochu dál než do totálně přebrané a drahé české ligy...

Reagovat
meno

Šmarjá! Sorry, sotva jsem se vzbudil a musel se podělit o silnej názor, než abych si to po sobě přečetl

Reagovat
Losinho

Karl je ale ochotný to lepit hráči z hostovaček, což mu dělá ranec bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je trochu risk, ale zatím se jim dlouhodobě vyplácí.

Reagovat
Nx

Proč zase nehrál Pulkrab ? On je znovu zraněný ?

Reagovat
Blasphemer

Jo, sezóna pro něj už skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

a co sasinka v pribrami? uz dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co jsi zač, ale Jakuba máme za divizního fotbalistu i my fanoušci Baníku, tady na EF určitě a i obecně si z něj děláme spíš prdel. Ondry se zastáváme, protože ten potenciál prostě má. Takže nějaké vysmívání ti zrovna nevyšlo. Já jsem upřímně v šoku, že někdo z ligy Jakuba vůbec chtěl.

Reagovat
meno

Nejlepší střelec ligy bude nakonec Řezníček, to mě vomrdej

Reagovat
wwwx

A proto by se měly všechny statistiky uzavřít po 30 kolech a nadstavby nepočítat. Ty třetí a čtvrté zápasy proti tragédům v tom dělaj bordel i z historického hlediska. Třeba vloni jak Komličenko překonal Lafatův střeleckej rekord, protože měl na to o pět zápasů navíc včetně tenkrát trapnejch Teplic.

Reagovat
Salfovic

Nepřekonal ho už v zč ?

Jinak souhlas, dělá to bordel i v historických tabulkách co se týče získaných bodů.

Reagovat
wwwx

https://www.fortunaliga.cz/hrac/2019/zapasy/3321-nikolaj-komlicenko#tab

V pěti zápasech nadstavby dal 5 ze 28 gólů. Lafata jich dal 25 v sezóně 11/12.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ttopi

Stejnej bordel dělá v NHL to, že se v různých obdobích počítala třeba jen 1 asistence. Takhle to nejde brát.

Reagovat
wwwx

To je dobrej argument. Ale ta představa Řezníčka jako krále střelců? Individuální statistiky by se fakt měly uzavřít po těch 30 kolech, dokud maj všichni stejný podmínky. Art Ross Trophy se taky dává jen za základní část.

Reagovat
ttopi

Představa je to hrozná. Bohužel to jen odráží kvalitu naší soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

V NHL se taky x-krát měnil počet zápasů v základní části a stejně ty rekordy počítají. V tomhle je asi nejspravedlivější NBA, kde se všechny statistiky hodnotí podle průměru na zápas, i když historicky tam ty absolutní čísla taky mají velkou prestiž.

Reagovat
meno

Blbost Jednou je to součástí soutěže, tak se to musí počítat do statistik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

no a ?

Reagovat
Salfovic

Ve třech letošních zápasech Opavy s Příbramí jedinej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemůžou přímo dolů jít oba

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava fotbalu.

Reagovat
meno

Ostrava fotbalu

Reagovat
Pyroman

Ty naše nastavení jsou fakt unikát: Orel nastaví 4 minuty, přičemž z prvních dvou se kvůli Chorýho střídání odehraje tak 20 vteřin (jestli vůbec), frajer tam ještě ukazuje na hodinky, že o tom ví, a pak nechá navíc 40 vteřin. Víc by tomu slušela remíza, ale stejně to byla jen příprava na středu. Super že dostal šanci Horák, naopak Drchal na křídle, aby mohl na hrotu mrvit každý míč ultratragickej Tetteh, to už snad nikdy víc. Opakuju to tady po každým zápasu, ale Tetteh musí v létě pryč, klidně někam na hostování, kde se třeba chytne, ale v současný formě nemá ani na béčko.

Reagovat
Greny

Tak to bud rád že jsi neviděl nastavení Opava - Příbram 4 minuty a jestli se hrála 1:15 tak moc

Reagovat
Pyroman

Strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Horák hrubka u prvního gólu, a ve své šanci tragické zpracování. Dnešek mu nevyšel, příště to snad bude lepší

Reagovat
Pyroman

Nebylo to ideální, ale tohle jsou přesně ty zápasy, kde se dají nasbírat zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím no, taky ho to může psychicky srazit a i šance od trenéra může přijít až v delším horizontu

Reagovat
Mass

Bylo by tak těžký hrát natavení čistej čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck po sezóně končí, takže toho řešit nebudu, každopádně musíme se zbavit Tetteha a Hanouska. Tetteh má sice potenciál, ale bohužel, fláká se a zakončení má mizerné. Pokud přijde nabídka z ciziny, tak prodat..A Hanousek? Ten krom fyzičky nemá nic, po fotbalové stránce příšerný hráč, toho prodat kamkoliv.

Reagovat
Pyroman

Já bych Hanouska klidně nechal, na základ to není ani omylem, ale jako backup na nějaké Karviné a Opavy, kde stačí že běhá po lajně a občas trefí centr, to ještě nějak jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Trávníka taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník je pro mě zklamání, ale šanci bych mu ještě dal.

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci byl jeden z nejlepších záložníků ligy, ve Spartě se mu vůbec nedaří.

Reagovat
vestinustarychdubu

Já pořád nechápu kde se bere ten potenciál u Tetteha? Vždyť dlouhodobě dokazuje, že je to uplnej matlák. Občas se mu něco povede, ale jinak je dost často uplně mimo - šílenej pohyb, míč mu spíš překáží, a dost často u něj všechno končí, protože to nějakm způsobem dojebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek vytvořil tzv. "Legendu o Tettehovi" a od té doby se to drží, ať hraje Tetteh jakkoliv.

Reagovat
HanzBP

Tak Hašek dokázal i o Reiterovi tvrdit, že má hodnotu minimálně 100M.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Oni v něm furt vidí Bonyho, přitom Pulkrab na hostovačce je stokrát lepší

Reagovat
Bakary3

Ten potencial spociva v tom, ze je cernej a nekdo v nem porad jakože neco chce videt.

Byt bilej, tak kope nekde mozna za Vltavin. No a kazdopadne by se nedostal do Sparty. Ani do Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim.. Chapu ze to Plzen riskla, ale podle me to za to nestalo.. Pustit Sparte pohar a doufat v titul.. Nevim no. Ted maji hovno.

Reagovat
Blasphemer

Tomáš Chorý = GOAT

Docela pěkný zápas, dalo se na to dívat, a to šlo dnes především, když už se hrálo o hovno. Až na zkurvence vymrdaného Orla, typického chudáka s píšťalkou, který chce na sebe celý zápas strhávat pozornost. To bylo neuvěřitelné, jak se to dnes snažil domrdat. A to vůbec nemluvím o té červené pro Kopice, jelikož to jsem pořádně ani neviděl. Ale tolik neodpískaných/otočených faulů, autů a podobných nesmyslů, to jsem neviděl. Pískal příšerně na obě strany, takže ani nejde říct, že by chtěl někoho úmyslně poškodit, jen je to evidentně neschopný dement.

Reagovat
vestinustarychdubu

Červená pro Kopice naprosto v pořádku, nebo jako co bys tam chtěl řešit?

Reagovat
Blasphemer

Píšu, že bych tam chtěl něco řešit? Vždyť ještě zdůrazňuju, že jsem to pořádně ani neviděl, co se tam vlastně stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic vymrdáno v hlavě. Oplacel předchozí souboj s Vidheimem. Jasná červená a myslím i tučná pokuta od Guly. Aby to nebyl jeho konec v Plzni

Reagovat
dinss

Vindheim měl být dávno venku. Dyť jen on snad udělal tak 8 faulů + ten šlapák na Kopice. Neříkam, že to nebyla píčovina ale chápu ho...

Reagovat
dave30

Jj, Kopic opět potvrdil, co jsou ti fotbalisté za myslivny. Je tam asi 10 kamer a on nechápe, že mu tento nesmysl nemůže projít. Za toto by hráči měli dostávat tučné pokuty od trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Rozhodčí průser. Vindshajt zákeřnej hajzl, co když nestíhá, tak jen prasí. V prvním poločase měl vyfasovat po těch prasárnách žlutou, a následně po faulu na Kopiho, kde ho vzal kolíkama po lejtku (absolutně bez míče!) měl vyfasovat druhou a jít dopr****. To, že to rozhodčí nedokázal vyhodnotit ani jako faul je smutný. Kopic je debžon, že na něj dupal, ale jako fanoušek Plzně jsem rád, že si v této sezóně už nezahraje a může tam skočit třeba Hezoučký, kterej tam bude mít 2x větší přínos, než celej Kopic.

Pencle na Chorase se dala písknout, když ho tam vzal za nohu, ale kvůli tomu brečet po výhře nechci. To není náš styl.

Reagovat
Blasphemer

Ta penalta na Chorého podle mě ani náhodou, ten kontakt byl fakt lehký. Tohle musí chlap jako on ustát. Ale jinak byl dnes skvělý. On a Čermák naprosto top výkony.

Reagovat
db18

nechápal jsem třeba ani souboj Kayamby s Kangou, kdy ukazoval že se hrál balon...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koho byste v současnosti dali do středu zálohy repre? Přijde mi to tam hodně vyrovnaný - Souček, Král, Darida, Bucha, Ševčík, Jankto, Pavelka možná i Dočkal. Za mě asi první tři, co jsem jmenoval.

Reagovat
meno

Vaclík - Coufal, Brabec, Hovorka, Bořil - Souček - Kadeřábek, Darida, Král, Provod - Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Provoda myslíš na levou zálohu? Tak to spíš Hložka. Jinak možná místo Brabce Čelůstka a je to perfektní.

Reagovat
meno

Provoda tam mám z legrace Spíš úplně nevím, kdo je u nás teď dobrej levej záložník. Krejčí ani Zmrhal nejsou v Itálii nic moc, Jankto je tam čtvrtinovej, co na osmičce. Hložek mě nenapadl, protože ho vidím spíš na pravý straně, ale jestli by to dal, tak proč ne.

Jinak dneska byl Provod výbornej, ale proti Jabkám, co jsou bez půlky kádru... Nevím, jak moc je to vypovídající Zatím mi přijde jako lepší Zmrhal

Reagovat
Bakary3

Jankto byl ted pravidelne jeden z nejlepsich hracu v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten Provod přišel divnej, ale nechtěl jsem ti nic říkat

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Hovorka?

Reagovat
smazaný uživatel

Provod?

Reagovat
meno

Viz odpověď pro sima.vok

Reagovat
Mirek na tenisu

Provod má fyzické předpoklady (síla, vytrvalost, dlouhý krok) na Premier league. Bude záležet, jestli k tomu přidá fotbalovost. Tady vidím limity, ale některé věci se dají natrénovat. Provod a Kalvach jsou pro mě jednoznačně hráči do základu národního musžtva.

Reagovat
meno

Kalvach má smůlu, že je ve stínu Součka. Rád bych je viděl vedle sebe při hře na dvě šestky.

Reagovat
dave30

Kalvach se mi v lize líbí, ale na mezinárodní fotbal je moc pomalý. Je to typický vytrvalec (nevím, kdo ze záložníků kromě něho má po pauze včechny odehráté minuty), ten by mohl hrát klidně ob den a nestěžoval by si na únavu. Ta výbušnost tam prostě chybí a v jeho věku s tím již nic neudělá.

Reagovat
Pyroman

Premier League Možná tak na tu ukrajinskou.

Reagovat
Mass

Maximálně tak na Champ.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhý krok, to je fakt geniální předpoklad

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Souček, Král - Darida... náhradník "dozadu" Kalvach. Ševčík s Janktem na kraje zálohy.

Reagovat
Mass

Ševčík a Janktem sou oba střeďáci, co na krajích nehrajou tak dobře.

Reagovat
žrout

Ale pořád jsou tam lepší, než klasická křídla, co teď máme k dispozici, a když je ten střed relativně našlapaný, rozhodně s nimi na kraj.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Snad akorát Hložek by tam mohl. Asi místo Ševčíka.

Reagovat
žrout

Hložek by variantou byl, no

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Dočkal.

Reagovat
Salfovic

Král s Daridou a před ně někdo kreativní.

Reagovat
exse

Ševčík, Souček, Bucha

Reagovat
Mass

Reagovat
RadekVonCZE

Souček-Král-Bucha/Darida

Reagovat
RadekVonCZE

Ještě doplním sestavu: (V závorce hlavní volba za mě)

(Vaclík)/Pavlenka/Kolář

(Kadeřábek)/Coufal-(Hovorka)/Kúdela-(Brabec)/Zima-(Bořil)/Novák

(Souček)/Kalvach-(Král)/Ševčík-(Hložek)/Masopust-(Darida)/Bucha/Čermák-(Jankto)/Provod

(Schick)/Krmenčík

Je jich 24, aby jich bylo 23, tak bych se rozhodoval mezi Buchou a Čermákem, já bych vzal Buchu. Jestli se fakt chceme zvednout tak fakt musíme zapojovat mladé. Na FWC 2022 bych zapracoval současné hráče z U21

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu má Zima a Provod už takovou výkonnost?

Reagovat
PlackaSKS

ne..

Reagovat
Losinho

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Souček, Král a Darida, Ševčík na pravý křídlo, Jankto levý.. Bucha má zatím nevyrovnaný výkony a byl špatnej v obou zápasech se Slavií. Pavelka měl to zranění, Dočkal opravdu ne.

Reagovat
Bakary3

Dal bych uplne stejne

Prijde mi to, ze to je snad bez debat

Ale je super, ze je tu Bucha, Kalvach, Cermak, Hlozek a dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal ne a Masopust jo? Ale notaak

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Dočkala, na zahrávání rohů? To je pro repre velký luxus zaplácnout tak důležitý post tímhle tragédem ,co jen fluše a řve na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je přece mnohem lepší mít v repre někoho, kdo je tam jen a pouze do počtu viz Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A Dočkal ne a Coufal jo? Nemáš tam ještě něco podobnýho?

Z Dočkala se stal už jen chodec doprostřed, na lajnu těžko.

Takže pokud by jel Masopust na lajnu, nemá to s Dočkalem co společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když pominu to, že když bude Kadeřábek ready, tak si Coufal stejně ani nekopne.. tak s tím výrazem chodec si solidně pobavil

Reagovat
Bakary3

Fakt?

No to bych s jistotou netvrdil, protože výsledky repre a hlavně hra dozadu se zlepšily od doby, co začali hrát na kraji Coufal s Bořilem místo Kadeřábka s Novákem.

To je, co?

A chodec... Dobře, pohyb nějaký má, ale rychlost už delší dobu ne.

Takže cpát ho na sílu na lajnu, kde musí jezdit nahoru dolu, jen ať se mu najde místo, když už je ve středu plno, to teda nevím, čemu by to prospělo.

Ono nejde hrát dnes pěší fotbal, kdy všichni budou chtít míš spíš do nohy, o to spíš, když máš vepředu jedinýho útočníka a na těch lajnách je prostě potřeba spoustu pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moment a já někde snad psal něco o lajně v souvislosti s Dočkalem? Mě šlo pouze o to, že když může být v repre někdo, jako Masopust, tak v tom případě i Dočkal, nic jsem nikde nepsal o tom, kdo by kde hrál, apod..

Reagovat
Bakary3

Ano, ale to, cos napsal, je úplně nesouvislý.

Pokud pojede Masopust, tak proto, že prostě na lajnu nemáme moc na výběr.

Dočkal je sice "lepší fotbalista", ale může prostě doplatit na to, že na středu je přetlak.

I když si myslím, že Jarda vezme Součka, Krále, Daridu, Pavelku a Dočkala. A že toho Dočkala je schopnej i na tu lajnu nacpat.

Reagovat
Losinho

Tak jde o to, jaká je konkurence na daným postu ne? Pokud teda nebereš Dočkala jako možnost na pravý křídlo, což mi ale přijde jako naprostý sci-fi vzhledem k tomu, že ve většině zápasů budeme pod tlakem.

Reagovat
Losinho

Coufal končil repre cyklus v základu, Kadeřábka bych rád viděl v záloze proti silným případně, ale ani tam to není nějak jistá volba.

Reagovat
Losinho

Masopust taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Král-Souček-Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Nominoval bych těchto šest: Dočkal, Král, Souček, Darida, Ševčík, Kalvach. Bucha uvidíme, jak udrží formu, nicméně je to ročník 1998 a pořád bych ho viděl spíš jako oporu lvíčat, Král už je jinde, Hložek musí být jinde, takže těch ztrát by bylo pro Krejčího až moc.

Reagovat
ACSeRw!n

Kral, Soucek - Hlozek, Dockal, Jankto

Reagovat
Kepy_FCB

Soukup teď krásně trefně vtipně o Hamazmrdáčkovi

Reagovat
db18

Pišta celou sezonu snižoval cenu, aby pak zahvězdil. I bez gólu to byl parádní výkon.

Jinak "šílená" atmosféra. Milion stupňů a stejně z toho běhal mráz po zádech, když se Pelnymu lámal hlas nebo když na děkovačku přiběhl Baky. Odpočívej v pokoji Čišo!

Reagovat
dinss

Bohužel jsem neměl možnost se s Číšou rozloučit... jak byla dlouhá ta děkovačka?

Reagovat
db18

Cca. jako normálně asi, když počítám čas od toho, kdy přijdou hráči do doby než skončí, protože se většinou vyvolává Guľa, který ale dělá rozhovor, teď se nevyvolával a hned se začalo tleskat a hráčům byl předán transparent se vzkazem pro Čišu, takže "aktivní část" děkovačky byla delší.

Hráči taky měli delší kolečko kolem tribun, protože za druhou brankou byla Čišova rodina, takže tam se taky "zdrželi" pár minut.

Reagovat
Fernando_Torres

Dneska bylo krásně vidět jak jednoduse se hraje, kdyz nastoupis uplne bez tlaku, jen s chuti bavit se fotbalem. Skoda, ze takhle "vypnout" nejsou hraci schopny na kazdej zapas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Švancara To je šašek. Kritizuje Musu za to, že při druhém gólu nenahrál Už chápu, proč tak glorifikuje Tecla.

Reagovat
meliooo

Ten Švancara je tak neskutečně vypatlanej buran. Konec hlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to za trest ho poslouchat.Mluví jako naprostý hovado, takhle ať se baví v brněnských hosdpodách,ale do TV to nepatří.Nácek moravskej

Reagovat
Jinders

Co říkal?

Reagovat
fabec1222

Tak jak to vidíte v 2. lize? Podle mě začínají Pardubice docela tuhnout, a Brno naopak rozjelo pěknou sérii, takže si myslim, že si nakonec Brno ukope to 1. místo. To 3. místo už asi udrží Dukla. Žižkov má teda dost zajímavé výsledky, to je zas nějaká sázkařská mafie , jatka s Hradcem a Brnem, pak zas 2x 0:0

Reagovat
Greny

Pardubice teď mají Jihlavu a Chrudim tam se bude lámat chleba pokud dvakrát ztratí tak si troufnu říci že 9 bodů ze 3 zápasu udelame

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra porazíme Pardubice a pomůžeme Brnu k prvnímu místu. Dukla už asi neztratí 4 body, má lehký soupeře.

Reagovat
ZB 07

Furt věřím víc Pardubicím, ale naše jaro je nejlepší od dob, kdy jsme s Kotalem bojovali o Evropu. A navíc hrajeme i líbivej fotbal, takže i kdyby to s postupem nevyšlo, tak jsem fakt hrdej na to, jakým herním stylem se prezentujeme.

Reagovat
braveheart

Btw, jak to bude se sestupem? Sokolov jde jistě, ale jestli skončí 14., tak půjde i 15. a 16. tým, nebo jen poslední?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se Sokolov "tabulkově" zachrání, tak ho nahradí v soutěži druhý tým z ČFL, béčko Jablonce by na to mít finančně nemělo, takže béčko Sparty. Táborsko i Blansko by měli mít postup jasný, chtějí hrát FNL.

Reagovat
braveheart

Díky. Takže Vítkovická záchrana už jen teoreticky, nebo zas někde u zeleného stolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou do MSFL, když reálně se z hostování ve Vítkovicích dostal do áčka Baníku jen Kaloč...Teď doufám, že by minimálně Chvěja mohl taky dostat šanci v našem áčku, ale jinak Vítkovice ve FNL Baníku nic moc nepřináší...Příští rok jet na maxa, aby se povedlo postoupit našemu béčku, konkurence bude hlavně v Lipině a béčku Sigmy, na ně máme...

Reagovat
braveheart

Jasně, já jen z nostalgie, Vítkám fandím taky, hrával jsem za ně a v druhé půlce osumdesátek byl skoro na každém domácím zápase, párkrát dokonce jako podavač míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tak to promiň, nevšiml jsem si toho...No, já jsem o dost mladší, ale respektuju je, třeba ty druholigová derby byly fajn, ale jinak je to v posledních letech strašně nestabilní klub Nevěřím, že by nemohli najít, jako druhý nejslavnější klub Ostravy, potažmo MS kraje investora, který by jim zajistil stabilní rozpočet kolem cca 30 mega, tedy tak aby mohli FNL někde ve středu tabulky v klidu hrát a přitom mít hlavně své hráče, doplňované odchovanci ze své velmi dobré mládeže. Vítkám něco podobného přeju, minimálně profesionální klub by to být prostě měl, ale teď bude MSFL pro ně opravdu lepší, mohou postavit tým kolem svých mladých, zatím hrát někde ve středu tabulky a hledat sponzora/sponzory, který/kteří by ten klub dovedli aspoň částečně tam kde patří.

Reagovat
braveheart

Rok 1986 a 1987, to byla docela jízda. Ale máš pravdu, ta nestabilita to hodně sráží, klub už vlastně 2x málem zaniknul a co se tam děje momentálně teď není taky zrovna košer. V Ostravě je to s tím fotbalem stejně na p+cu, kde skončilo třeba bývalé NH (KG), které dokonce chvilku pokukovalo po postupu do 1. ligy, nakonec v té sezoně skončili pátí a na pár let zanikli. Stejně tak další tradiční ostravský klub VOKD.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebýt Brabce z Kroměříže, tak je Baník přinejlepším klub podprůměru ligy...Vážně nechápu, jestli je ta Ostrava tak finančně vybrakovaná nebo co se děje.

Reagovat
braveheart

https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/fotbal_ostrava_hriste20110508.html Sice starší článek, ale má dost do sebe. Dříve ostravské kluby zaštitovali především fabriky, což už tak 20 let neexistuje. Na hlavní fotce toho článku je tribuna bývalého stadionu NHKG, tam jsem začínal jako žáček a velmi pravděpodobně jsem se tam potkal s Jankulem, akorát si ho nepamatuju.

Reagovat
Greny

Já jsem dost zvědav na to Blansko.. tam je to fakt silene kam se za deset patnáct let posunuli

Reagovat
ratusek

po 15 minutách 2:0, ale Jihlava už to jen dohrává tu ligu, takže to pro Pardubice není soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme ještě o baráž

Reagovat
Greny

Dneska mluví za vše trenér Pardubic dali jsme gol a chtěli jsme si to pohlídat..trenér Zbrojovky po výhře 6:1 nedali jsme další šance soupeř byl dobrej a brankář nás podržel ...asi je lepší Pardubice přímo a my z baraze tu si myslím že uděláme letos

Reagovat
ZB 07

Já bych tak optimistický nebyl. Máme mladej tým a zápasy proti otevřeným obranám klukům svědčí mnohem víc než taktikou svázaný důležitý bitvy.

Reagovat
Kaspar

Ten Horava v dohranu, z nej je takova fyzicka troska.

Reagovat
Losinho

Musa posral to Trpiš, neměl se koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Twl ale ten golman mu to skvěle chytil. Takovýhle vyčapnutí sem viděl naposledy u Diega Alvese.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Škoda v Turecku 7 gól ve 12 zápasech, 101. gól celkově. Ten má fakt pech, že se Euro odložilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to dal z penalty, nebo se tkay trefil ze hry, vymaštěnec?ještě, že to Euro není, to je to poslední, co by tam mělo jet.Tenˇat si vezme tureckou unifgormu a jde do první linie v té jejich válce, kterou podpořil, zmrd

Reagovat
Bakary3

Začínáš už s tím být fakt otravnej jak Rolf s čínskými juany a nevyučeným číšníkem...

Dej si studenej hadr na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Budu to psát tak dlouho, dokud se tím nezačne někdo zabývat a ta kreatura Škoda nepůjde před soud.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, celý tým Rize půjde před soud ty mentále.

Reagovat
Losinho

Ze hry, a celkem libově, ty zakomplexovaná nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to nevadí, ty špíno pokrytecká?udělat to kdokoliv jinej, tak se posereš,ale že to udělo to vemeno, tak je to OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

OK - takže Škoda je vymaštěnec, Musa je dřevák, ale Tecl je frajer všech frajerů... Vy spolu spíte?

Reagovat
Messy<3

Juliš 8 gólů ve 12 zápasech za Sigmu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ve Spartě místo něj řádí Tetteh.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Jablonec? Trochu mi to připomíná situaci nás s Páníkem...Takže jablonecké fanoušky docela chápu, nicméně, když vybojuje postup do předkola EL, tak by asi bylo zvláštní ho neprodlužovat, co? On se opravdu i může vymluvit na velkou marodku...Snad Bohemka zastaví tu jízdu Boleslavi a celkem jim přeju, ať si i splní ten sen o pohárech. Jak dlouho je vlastně Bohemka nehrála?

Reagovat
Salfovic

35 let ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bylo někdy v 80. letech, ale teď si nejsem jistý kdy přesně.

Reagovat
PlackaSKS

87

Reagovat
veikko

Já bych to viděl popravdě hlavně na ty absence. Hlavně hrozně chybí Jovovič, to je rozdílový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že jim hodně chybí, ale takový Doležal by měl být taky jednoznačně rozdílovým hráčem a hodně se trápí a na jaře ani jeden gól...Jestli na jejich hráče i nedoléhá ten Peltův soud, nejistá budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím . Doležal z formy, absence některých a atmosféra, kdy je cítit, že čáp už dříve nabral vodu, pustil se do vysoké hry a teď to smrdí pádem.

Být sešívkama, stahuju Matouška a dávám ho jinam, pokud by neměl být v sešívaném kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek je v mých očích hráč pro holandskou ligu, nějaký Alkmaar, Arnhem...On potřebuje volnost, ty souboje pro něj nejsou. To samé je i takový Plavšič z ACS. Tím neříkám, že v české lize oba nějak hoří, to vůbec, tu kvalitu prostě mají velkou, ale ten potenciál u nich vidím mnohem výš a charakter ligy jim k tomu nepomáhá, jde to vidět i na jejich chorobopisech, jak prostě nezvládají mít ani půlrok bez nějakého byť menšího zranění.

Reagovat
dinss

Reagovat
veikko

Doležal je po zranění, to mu taky určitě nepřidalo. Každopádně atmosféra tam asi těžko může být dobrá. Docela by mě zajímalo, jestli Jablonec - Baník nebude kvalitou atakovat některé šlágry běloruské ligy, co jsem v karanténě sledoval, a tím nemyslím zrovna BATE - Dinamo Brest.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že budou hrát hráči jako Drozd, Buchta a bude to od nás bezstarostný fotbal, opravdu fotbal...Jinak, kdyby v tom zápase ještě hrály oba kluby o pozici v tabulce, tak to bude strašná šeď, to je jasné, ale za této konstelace bude jen jeden tým který má být nervózní a to Jablonec.

Reagovat
dinss

Jenže kde by vůbec Bohemka o poháry hrála? V Ďolíčku jí nemůžou povolit snad ani to předkolo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Letná, Eden...Jako je to otázka, ale vzhledem k formátu předkol EL pro příští sezónu by paradoxně Bohemka v Praze hrát předkolo ani nemusela

Reagovat
smazaný uživatel

Eden nikdy, nencháme si od těch zelenejch prasat vytrhat sedačky.Ať táhnou na Strahov

Reagovat
RuneSKS

Mlč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi na Slavii nechodíš, viď?zase nějakej fanoušek úspěchu z Moravy, co?Nepamatuješ si, jak hrála Bohemka u nás, když měla zavřenej ten její kurník, my jim tam udělali zelené sedačky, aby se cítili jako doma a oni je pokaždé vytrhali a Slavii nadávali?ty asi nejsi z Prahy a nevíš nic o nenávisti mezi slávisty a bohemáky?Tak mlč ty.

Reagovat
RuneSKS

Ve všem jsi se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasný

Reagovat
žrout

Jsou někde online záznamy z ligy? Bývalo to na iSportu, ale to už není... pokud máte nějaký tip, tak předem díky

Reagovat
dinss

Oni tam jsou furt ale musíš mít prémium.

Reagovat
žrout

Fuck nepodělí se se mnou někdo?

Reagovat
žrout

Tak jsem si založil ten účet a mám první měsíc za 1Kč, to jim jsem ochoten dát ale nějak nemůžu ty záznamy najít. Poradil bys, kde je tam mají?

Reagovat
dinss

Já už to nemam ale kdysi to byl pod každým zápasem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele