FORTUNA:LIGA - preview 8. kola: Sparta s Jabloncem, Slavii čeká vršovické derby

17.09.2021, 09:50, aktualizováno 19.09.2021, 09:02
Previews
Pražská Sparta se představí na svém stadionu proti Jablonci a konečně bude chtít vybřednout z matné formy posledních týdnů. Slavii večer čeká souboj o krále Vršovic na půdě Bohemians v Ďolíčku. Třetím zápasem dne je odpolední duel Karviné s Teplicemi.
MFK Karviná - FK Teplice  (neděle 16:00)
Dva celky se ziskem mizerných tří bodů po sedmi kolech se střetnou v rámci nedělního programu osmého kola. Karviná je jedním ze dvou celků čekajících na vítězství, Teplice ho sice získaly, ale jinak nebodovaly.

Slezané všechny své body získali za remízy, přičemž po těch v úvodních dvou kolech dokázali obrat už jen Slavii ve svém posledním domácím zápase, kdy konečný výsledek zněl 3:3. Před týdnem nestačili na Jablonec, na jehož hřišti prohráli 1:0 po gólu Malínského.

Právě jablonečtí fotbalisté jsou jedinými, které dokázali skláři zdolat. O té doby ale už zase najeli na vlnu proher, a to zejména díky tristní obraně. Po nezdaru s Baníkem, proti němuž po Trubačově trefě vedli, ale nakonec mu podlehli 1:2, mají se šestnácti obdrženými brankami nejhorší ligovou obranu.

Na straně Karviné je v ohrožení start Mangabeiry, Tavarese a Čmelíka, u žluto-modrých visí otazník nad Marečkem a Radostou, kteří by tak na marodce mohli doplnit Kučeru, Mareše, Shejbala a Žitného.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Buchta, Dramé, Křapka - Stropek - Bartošák, Qose, Túlio, Šehič - Papadopulos
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Chlumecký - Jukl, Krunert - Černý, Trubač, Moulis - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.63 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 16:00)
První ze vzájemných soubojů týmů bojujících v základních skupinách evropských pohárů je na pořadu dne v neděli odpoledne. Sparta po první ligové porážce přivítá Jablonec, jenž naopak před týdnem konečně zvítězil.

Letenští vstupovali do reprezentační pauzy nadmíru spokojeni. Účast v základní skupině Evropské ligy, v lize pak šestnáct bodů ze šesti zápasů a tím pádem první místo. Jenže září je nezastihlo v optimální formě. Minulý víkend si odvezli porážku z Plzně v boji o čelo tabulky, přičemž Karlssonova branka a Drchalův gól jen snižovali rozdíl na konečných 3:2, neboť za domácí se prosadili Beauguel, Mosquera a Sýkora. Ve čtvrtek v Bröndby pak nevyužili neškodnosti soupeře a odjeli s bodem za bezbrankovou remízu.

To Jablonec vstoupil do Konferenční ligy výborně. Proti Kluži kopal po Camorově hře rukou a vyloučení penaltu, kterou Václav Pilař proměnil a rozhodl tak o vítězství 1:0. Stejným výsledkem díky Malínskému zdolal před týdnem Karvinou a připsal si tak ligovou výhru poprvé od úvodního kola. Venku to je však v podání Severočechů bída, ze tří utkání třikrát prohráli, osmkrát inkasovali a ani jednou neskórovali.

Nedaří se jim ani na hřišti Sparty, kde v ligové soutěži naposledy uspěli před více než čtrnácti lety, od té doby vytěžili jen dva nerozhodné výsledky. I celkově vzato na výhru dlouho čekali, v dubnovém střetnutí přišla první po devíti zápasech. Postaral se o to jediným gólem v závěru Schranz.

Petr Rada si uvědomuje, že oba týmy jsou co do náročnosti zápasového programu v podobné situaci. "Evropská konferenční liga je teď za námi a musíme přeřadit na ligu. Sparta to má stejné, taky hrála zápas. Potřebujeme body v lize. Ale samozřejmě Sparta je těžší soupeř než jiné ligové týmy, je to aspirant na titul spolu se Slavií a Plzní. Na Spartě se nám v posledních letech moc nedařilo, ale vždy se najde nějaký zápas, který by to mohl změnit. Jedeme tam s respektem, je to velmi těžký zápas venku, musíme se na to dobře připravit. Na Spartu se rád vracím, jsem rád, že jsem ji mohl trénovat. Mám tam spoustu známých," vzpomíná současný jablonecký kouč na své půlroční angažmá na Letné.

Spartu trápí zdravotní potíže Höjera, Juliše, Pulkraba a staršího z Krejčích, ti všichni do zápasu nenastoupí. V ohrožení je i start druhého Krejčího a Dočkala. Hosté nemohou počítat se zraněným Štěpánkem.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Hancko, Polidar - Karlsson, Pavelka, Souček, Sáček, Pešek - Hložek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Houska, Kratochvíl, Malínský - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.10 - 8.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Očekávaný zápas dvou soků z Vršovic zakončí program osmého kola FORTUNA:LIGY. Bohemians po dvou vítězstvích přivítají Slavii, kterou zase nakopl úspěšný vstup do základní skupiny Konferenční ligy.

Klokani prvních pět kol na vítězství čekali a získali jen tři body za remízy, nicméně pohárový debakl Sokolova je očividně nakopnul a zejména díky dobré ofenzivě dokázali zdolat Teplice i Zlín. Na jihu Moravy před týdnem vedli o dvě branky zásluhou Keity s Dostálem, pak sice snížil Tkáč, nicméně Koubkova trefa znamenala konečný výsledek 1:3.

V podání sešívaných rovněž nešlo o nejpovedenější vstup do sezony, byť vypadnutí z Ligy mistrů i Evropské ligy se na jejich bodovém kontě v lize nepodepsala, to jen remíza v Karviné. Po reprezentační přestávce už to vypadá mnohem nadějněji, před týdnem díky Samkovi s Teclem zdolali Slovácko, ve čtvrtek pak uhájili svůj stadion před Unionem Berlín. Do vedení poslal Slavii Bah, soupeř i v deseti po Jäckelově vyloučení srovnal zásluhou Behrense. V závěru ovšem Kuchta se Schranzem zařídili výhru 3:1.

Červenobílí jsou ve vzájemných zápasech dlouhodobě úspěšnější, a od roku 2015 prohráli jen jednou, vedle této porážky loni v únoru ovšem rovněž remizovali v letošním dubnovém klání, v němž nepadla ani jedna branka. Jediné jejich vítězství z posledních tří utkání se tak datuje do předvánočního období.

Na nezdary v Ďolíčku naráží i Jindřich Trpišovský. "Poslední dva zápasy na Bohemce se nám příliš nevydařily, naposledy jsme tam vyhráli před třemi lety. Bude důležité vyrovnat se s tím prostředím a pokud možno se pokusit dát první gól, nenechat se zatlačit. Zápasy v Ďolíčku se ve chvíli, kdy prohráváte, těžko dotahují a otáčí. Je to houževnatý, bojovný tým, hodně důrazný a zaměřený na defenzivu. V zápasech na Bohemce nepadá většinou moc gólů, musíte se tam vyrovnat s tvrdostí i osobními souboji, a hlavně být produktivní. Na obou stranách nebývá většinou moc šancí, takže produktivita hodně rozhoduje," uvádí slávistický trenér.

Bohemka nemůže pro utkání počítat se zraněným Hůlkou, v ohrožení je i start Bartka s Puškáčem. Hosté kvůli zdravotním potížím dorazí bez Koláře, Kúdely, Hovorky, Provoda, Olayinky a Kačaraby.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Krch, Vondra - Dostál, Květ, Hronek, Ljovin, Fulnek - Chramosta, Keita
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Takács, Holeš, Bořil - Samek, Ševčík - Ekpai, Stanciu, Masopust - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.68 - 3.97 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Nadále až na samém dně tabulky je po sedmi kolech Liberec. Šanci na odpoutání se z této nelichotivé pozice má doma proti Mladé Boleslavi, která by taky chtěla být výše než na desáté příčce.

Slovan zatím v této sezoně odehrál osm soutěžních zápasů a na vítězství stále čeká. Vypadl dokonce i z poháru na úkor Zbuzan, v ligové soutěži získal jen dvě remízy. Jednu z nich před týdnem na hřišti Pardubic, kde ale byl blízko i tříbodovému zisku. O přestávce vedl díky Rondićovi s Mészárosem o dva góly, jenže po pauze na konečných 2:2 srovnal Matějka.

Středočeši chtěli atakovat pohárové pozice, i kvůli těžkému losu v úvodních kolech se jim to ale nedaří. Ze sedmi utkání vyhráli dvě, v dalších dvou remizovali a třikrát prohráli. Venku přitom získali jen jeden bod, naposledy ztratili i doma při plichtě s Olomoucí. Sigma šla do vedení díky Hálovi s Růskem, brzy snižoval Milan Škoda. Po pauze zase navyšoval Vaněček, avšak v závěru přišly Macíkův vlastenec a Karafiátova výstavní trefa, jež znamenaly výsledek 3:3.

Ve prospěch Liberce výrazně hrají vzájemné zápasy. Muži z Podještědí neprohráli s Boleslaví už deset utkání, z nichž navíc devětkrát vyhráli. V minulé sezoně při zisku plného počtu bodů neinkasovali ani gól, ve městě automobilky v dubnu vyhráli 1:0 díky zásahu Michala Sadílka.

Domácí mužstvo se musí obejít bez potrestaného Koscelníka a zraněného Šulce, v ohrožení je navíc i start Rabušice. Na straně hostí budou absentovat zdravotně indisponovaní Šeda, Preisler a Šimek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Faško - Matoušek, Frýdek, Mészáros - Rondič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Halouska - Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek - Matějovský, Dancák - Skalák, Hlavatý, Ewerton - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.28 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Nedaleko od sebe jsou aktuálně Slovácko a Zlín nejen na mapě, ale i v tabulce. Oba celky si navíc v tomto derby budou chtít spravit náladu po nepovedeném posledním kole, v němž prohrály.

Muži z Uherského Hradiště si pro porážku dojeli do Edenu. Po trefách Samka a Tecla sice snížil Vecheta a hosté mohli v závěru i srovnat, nicméně konečný výsledek zůstal 1:2. Skončila tak série tří zápasů bez prohry, nicméně stále platí, že je Slovácko doma stoprocentní. Zdolalo totiž České Budějovice, Hradec Králové i Pardubice.

"Ševci" si zatím připsali cenné výhry se třemi nejhůře postavenými celky, nicméně proti těm dalším to skřípe. Před týdnem se nezadařilo ani proti Bohemce, pro níž o výhře 3:1 rozhodli Keïta, Dostál a Koubek. Za domácí vsítil kontaktní gól Tkáč.

V posledních letech se situace ve vzájemných zápasech otočila a více se daří modro-bílým. Ti vyhráli čtyři z předchozích pěti střetů včetně dvou z minulé sezony. V květnovém závěrečném kole to bylo výsledkem 2:0, o který se postarali Sadílek a Jurečka.

Slovácko by pro utkání mělo mít k dispozici kompletní kádr, Zlín nemůže počítat se zraněným Dostálem a zřejmě ani Fantišem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Sadílek, Kalabiška - Petržela, Jurečka, Navrátil
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fillo, Cedidla, Simerský, Procházka - Hlinka, Conde - Dramé, Hrubý, Čanturišvili - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.16 - 6.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice  (sobota 19:00)
Po sedmi kolech poměrně nečekaný lídr tabulky z Plzně chce své prvenství potvrdit i v rámci osmého kola, kdy hostí na svém stadionu České Budějovice. Ty na tom tak zářně nejsou a nachází se až ve spodní šestce.

Viktoriáni se na první místo vrátili minulý víkend, kdy v přímém souboji zdolali pražskou Spartu 3:2. Brzy se dostali do dvougólového vedení díky trefám Beauguela s Mosquerou, ještě před pauzou sice snížil Karlsson, avšak poté vstřelil vítězný gól Sýkora. Drchalova branka už nic nezměnila. Západočeši tak napravili zaváhání z předchozího kola, kdy poprvé ztratili kvůli po porážce s Hradcem Králové.

Hráči Dynama za sebou mají dva totožné soupeře, jen v opačném pořadí. Nicméně ani na "Votroky", ani na Letenské nestačili a prohráli shodně 0:1. V sezoně tak stále mají jen dvě těsné výhry a jednu remízu, a to i přesto, že jejich los nebyl nikterak smrtelný. Dvanácté místo v tabulce je pro ně určitě zklamáním.

Od návratu Jihočechů do ligy byly sehrány čtyři vzájemné zápasy, přičemž třikrát slavili Plzeňští a jedno utkání skončilo bezbrankovou remízou. To se odehrálo loni v listopadu, v dubnové odvetě už modro-červení vyhráli 2:1 díky trefám Kalvacha a Falty. Mezitím vyrovnával Novák.

Michal Bílek nemůže pro utkání počítat se zdravotně indisponovanými Kalvachem, Míkou a Pachlopníkem, na straně hostí se nepředstaví zranění Javorek se Skovajsou a kvůli dohodě klubů také z Plzně hostující Mihálik.

Zda se Budějovicím povede poprvé od roku 2006 a po devatenácti zápasech Viktorku porazit, to můžete sledovat na závěr sobotního programu od 19 hodin.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Kaša, Hejda, Havel - Bucha, Janošek - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Králik, Talověrov, Čolič - Čavoš, Hellebrand - Van Buren, Hora, Mršič - Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.67 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (pátek 19:00)
Sigma v dosavadním průběhu ligového ročníku předvádí útočný uragán, Baník zase navzdory nevyrovnaným výkonům celkem pravidelně sbírá body. Mužstva z Olomouce i Ostravy se díky příznivým výsledkům usadila v horní polovině tabulce. Na Andrově stadionu, který opět obsadí "chachaři" ze Slezska, tedy půjde o hodně.

Olomoucká severní tribuna je pro fanoušky Ostravanů jako stvořená. Hordy nájezdníků ze Slezska dokáží strmý ochoz obsadit do posledního místa, načež z plna hrdla povzbuzují svůj oblíbený mančaft. Nejinak tomu bude i v páteční podvečer. Baník se na Hané opět může těšit na takřka domácí prostředí.

Z posledních tří návštěv Androva stadionu vytěžili Ostravané vždy i díky hlasité podpoře z tribun vítězství. Sigmu vždy dokázali přestřílet, tentokrát to ovšem Baník bude mít dost těžké. Olomouc totiž v probíhajícím ročníku nastřílí za jedno utkání v průměru více než tři branky. Především díky skvostné produktivitě se Hanáci podobně jako Slezané drží mezi nejlepšími šesti celky prvoligové tabulky.

Kouč Václav Jílek po svém letním návratu zdatně navázal na práci, kterou v Olomouci zanechal v minulosti. A z nastavené laťky nehodlá slevit. "Chceme hrát aktivně, chceme navázat na povedená utkání, chceme si udržet produktivitu, zároveň víme, že se musíme oproti utkání v Mladé Boleslavi zlepšit v defenzivě," prohlásil Jílek před páteční předehrávkou.

Zatímco Sigma před týdnem ztratila v automobilovém městě dvoubrankové vedení, Baník úspěšně otočil výsledek v Teplicích. V sezoně nicméně Slezané ani jednou na hřištích soupeřů neudrželi čisté konto. Může poněkud chatrná obrana zastavit ofenzivně poblázněnou Olomouc? "Musíme se na to připravit a její sílu eliminovat, určitý plán na to máme," ujistil fanoušky asistent hlavního trenéra Baníku Jan Baránek.

Hanákům se v Mladé Boleslavi zranil útočník David Vaněček, jenž tak na marodce doplnil kolegu z ofenzivy Jakuba Yunise, stopera Romana Hubníka a středopolaře Lukáše Greššáka. Slezané budou na Andrově stadionu postrádat jen mladého obránce Ondřeje Kukučku.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý - Breite, González - Zifčák, Daněk, Hála - Růsek
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Sor, Kaloč, Kuzmanovič, Tetour, Potočný - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.43 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - FK Pardubice  (pátek 19:00)
Nejen v Olomouci se v pátek podvečer odehraje pořádná bitva. Dost to bude jiskřit také v Mladé Boleslavi, kde má svůj úkryt kvůli rekonstrukci vlastního stadionu Hradec Králové. To však nebrání k uspořádání prestižního východočeského derby s Pardubicemi, které se v nejvyšší soutěži odehraje po více než šedesáti letech.

Zatímco ve vlastním svatostánku padá jedna věž k zemi za druhou, hradečtí "Votroci" bojují mimo své město statečně. Proti regionálnímu rivalovi si chce ligový nováček připsat třetí výhru v řadě. "Ta dvě města k sobě mají blízko, je to pro nás nejtřaskavější zápas. A pro Pardubáky taky," těší se na vyhecovanou bitvu asistent hlavního trenéra Hradce Adrian Rolko.

Pardubice na vítězství naopak dvě kola čekají. Do třetice všeho dobrého jistě hodlá uplatnit útočník Pavel Černý, jenž během své kariéry oblékal i dres Votroků. Jeho dědeček Jiří právě v dresu Hradce odehrál poslední východočeské ligové derby v roce 1960. Je hezké, že mohu navázat na dědu a tím na rodinnou tradici v ligových derby," těší nejmladšího z fotbalového rodu Černých.

Černý se na hřišti určitě nepotká se dvěma spoluhráči — brankář Marek Boháč i levý bek Tomáš Čelůstka zůstávají na marodce. Na straně Votroků trápí zranění záložníka Davida Doležala a obránce Michala Leibla, o startu Otty Urmy se teprve rozhodne. Po zdravotních patáliích už je fit gólman Michal Reichl, mezi třemi tyčemi nicméně zřejmě zůstane Vilém Fendrich.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Donát, Král, Čech - Mejdr, Kodeš, Rada, Novotný - Dvořák, Vlkanova - Vašulín
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Cadu, Čihák, Toml, Sláma - Jeřábek, Solil - Tischler, Beran, Kostka - Matějka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.29 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň760112:618
2.Sparta Praha751118:616
3.Slavia Praha651015:516
4.Baník Ostrava750214:915
5.1. FC Slovácko74128:613
6.Sigma Olomouc632119:1211
7.Bohemians Praha 1905723212:129
8.FC Hradec Králové72325:89
9.Fastav Zlín730410:159
10.FK Mladá Boleslav722311:108
11.FK Jablonec72235:118
12.Dynamo České Budějovice72146:97
13.FK Pardubice713312:136
14.MFK Karviná70348:143
15.FK Teplice71066:163
16.Slovan Liberec70253:122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (467)

Přidat komentář
frankiefcb

Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Derby? No u Hradce s Pardubicemi ještě dejme tomu ano, ale Ostrava s Olomoucí? Tam je to snad jen kvůli tomu, že obě začínají na "O".

Reagovat
Kepy_FCB

Co třeba vzdálenost? Okraje obou měst pouze necelých 80km což 45 min po dálnici. Malé derby severovýchodu ČR to prostě je.

Reagovat
frankiefcb

Tak u Pardubic a Hradce to jako derby beru, jelikož tam existuje docela velká rivlaita mezi oběma městy. Ale u Baníku a Sigmy to opravdu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro Hradec a Pardubice to určitě derby je.

Reagovat
Kily

navíc i Mladá Boleslav a Praha jsou kousek od sebe

Reagovat
Puskas

Hned dvojité - derby těch, co nehrají na svém stadionu.

Reagovat
eleven11

Domácí prostředí budete chtít využít s Baníkem, což je pro odchovance obou klubů prestižní zápas už od mládežnických kategorií. Chcete se na Ostravu vytáhnout ještě o to víc, že má poslední roky díky majiteli větší finanční možnosti než Sigma?

Pro nás jsou prestižní zápasy se Spartou, Slavií, Plzní, ale co se týká náboje a derby, to máme vždy s Baníkem. Přijede hodně jejich fanoušků, udělají atmosféru. Od dorostu to s nimi bylo vyhrocené. Je to pro nás důležitý zápas, chceme se nahoře udržet. Za poslední dobu s nimi nemáme dobrou bilanci, takže chceme vyhrát a držet se na špici.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/martin-hala-olomouc-rozhovor-kanonyr-ligy.A210917_095720_fotbal_par?zdroj=fotbalh_hp

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdálenost 80 kiláků a 45 minut? Tak to potom je derby i Bohemka s Plzní, protože okraje měst jsou asi 80 kiláků od sebe a po dálnici je to 45 minut...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych jako derby bral i Karviná - Teplice, 2 týmy ze severu. Sparta - Jablonec samozřejmě taky - kvůli Peltovi. Celkově jsem v tomhle kole napočítal 8 derby.

Reagovat
Kepy_FCB

já jen 5

Reagovat
JarousFCB

Karviná je na severu? Ta je snad jižněji než Praha

Reagovat
bobis21

I Ostrava je jižněji než Praha

Reagovat
ondrasch77

Opět potvrzuješ roli idiota...

Reagovat
Kepy_FCB

Kdy máte derby korupčníků se s Plzní?

Reagovat
ondrasch77

Hned po vás Karma včera jak vix..., kolik jste dali Klímovi?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to vyhecovane zapasy, ale derby je s Opavou, urcite ne s Olomouci

Reagovat
oli9

Pokud beres5 derby s Olmikem tak je to absolutně mimo no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

Můžem být rádi, že to nenazvali Derby moravských "O"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Zároveň byste mohli hrát i derby slezských "O" s Opavou.

Reagovat
Mass

Ještě vzít Orlovou a to už by bylo na takový menší "O" derby turnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když se ještě vezmou do úvahy otevřená ústa ve tvaru "O", když někteří orlovští občané kouří ovary z Uher.

Reagovat
Puskas

Původní význam derby je převzat z dostihů a znamenal vyvrcholení sezóny, tedy ve své době duely S a S. Potom se na ten původní význam pozapomnělo a začalo se to chápat lokálně nebo třeba co do odvětví, které daný klub zastupoval. Pak to dopadá takto, že se mluví o derby v tomto případě, příp. už jsem slyšel jihočeské derby mezi Plzní a Budějovicemi.

Reagovat
Mass

Od Štěpána?

Reagovat
Puskas

To ne, to bylo ještě v době, kdy se Štěpán na ČT jen díval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smutne kdyz neni plzen v jiunich cechah

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes to nevidím optimisticky, na počtvrté v řadě tam nevyhrajeme zcela určitě navíc v posledních dvou zápasech jsme si vybrali štěstí. Výkon jako v Teplicích nebude stačit ani na bod.

Tip: 2:0

Reagovat
bobis21

Snad Almási opět základu, i minule to s ním na hřišti vypadalo o něco lépe. Snad nás fotbal Sigmy donutí konečně zase nehrát na nákopy, ale vrátit se k fotbalu z prvních zápasů. Teď to spíš vypadá že nám zápas na slávii úplně rozmrdal celou hru

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
Sforza

ad V sezoně nicméně Slezané ani jednou neudrželi čisté konto.

A co doma Banik-Boleslav 1:0 , to se nepocita ???

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Boleslavi se to nepočítá, protože jsou to dřeváci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukám stejní lidí stále negativní, stejní lidi stále pozitivní (děkuji bobis21, že moje víra v normální fanoušky stále nevymřela).

1:2

Kuzmanovič, Almásí

Reagovat
John Obi Mikel

Ne že by mi to vadilo, naopak, ale myslel jsem, že pátky už se hrát nebude (krom pohárových výjimek).

Reagovat
bobis21

Přijde mi že termíny se losují z klobouku. Výjezdy Baníku v pracovní den nikdo nezruší, to nám budou cpát pořád

Reagovat
Banikovec7

U nás je to prý kvůli zítřejším dnům NATO, ikdyž teda vůbec nechápu, jakou to má souvislost.

Reagovat
frankiefcb

Asi by nebyly policejní vrtulníky

Reagovat
Greny

vzdyt se hraje v Olomouci ne?

Reagovat
bobis21

Myslím že při návštěvnosti dnů NATO tam bývá policie i z Olomouckého kraje, tak asi nechtějí mít 2 akce kde musí být ve stejný den. Tenhle argument naopak docela chápu.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha.

A Hradec?

Reagovat
meno

Sundal lízátka a zítra bude tma zase o chvilku dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Asi aby si NATO nespletlo vaše fanoušky s nepřítelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Americka armada, ktera se bude akce ucastnit vznesla pozadavek, ze potrebuje nejake “dummies” jako cvicne terce, a tak tam jdou fans Baniku v sobotu.

Reagovat
Wyrda

Já to pochopil tak, že je to kvůli vlakům, které budou kvůli NATO nejspíš dost narvané

Reagovat
Batigol

Dnes se opravdu těším na pořádný zápas, vypadá to na pořádnou atmosféru, i když z velké části díky fanouškům, Baníku doufám, že nám to tam bude dál padat a můj Tip: 3:1

Reagovat
Kepy_FCB

pozvěte tam fandy z Hodolan ať naučí zbytek Olomouce fandit

Reagovat
kbtk23

Tip 0:3 . Tetour , Potočný a Lischka

Reagovat
Gelu28

Potočný max ŽK...nic jiného neumí

Reagovat
ratusek

Dnes se ukáže, jak na tom jsme. Budu rád za bod. Hlavně at nehrajeme nějakou sračku jako poslední dobu od zápasu se Slávií

Reagovat
Kaspar

Jdes na to dobre, vzdy uz pred zapasem pochyby, pak muzes byt akorat prekvapeny

Reagovat
ratusek

to já tak dělám vždy

Reagovat
Kepy_FCB

občas to tu někdo nerozdejchá

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Sigma nám naštěstí sedí víc než Teplice, věřím tomu že by se dneska na to dalo dívat.

Reagovat
Losinho

Nemohli dát aspoň jeden zápas od 6 a druhej od 8?

Reagovat
ratusek

nemohl, protože to by totiž dávalo smysl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

nemohli, protože tvrdili před sezónou, že žádné páteční předehrávky a pondělní dohrávky nebudou

Reagovat
Salfovic

To by se našel masochista, co by se koukal na oba tyto zápasy

Reagovat
Losinho

Možná i jo. Pardubky mě letos hodně baví (+tam mám slávisty) a Sigma s Baníkem vypadá jako slušnej zápas.

Reagovat
ratusek

OT: oni toho Stloukala z Techniky fakt vyhodili

Reagovat
John Obi Mikel

Super

Reagovat
ratusek

tvl s tebou normálně snad vždy souhlasím, ale tady ne

Reagovat
John Obi Mikel

Na podobné agresivní *agory u mládeže mám alergii. Sorry jako.

Reagovat
ratusek

děláš jak kdyby se mládež mezi sebou bavila slušně

Reagovat
Salfovic

Pěkná kurvárna od svazu

Reagovat
Greny

Nic moc jim nezbylo když jim svaz vzal prachy

Reagovat
ratusek

no právě. Na svaze to stojí za hovno, výsledky repre k hovnu, tak uděláme ze Stloukala největší současný problém svazu

Reagovat
meno

Naprosto správně, když budeme ve vzdělání (sportovní, obecném, kterémkoliv) stolet za opicema, tak to partou, kabinou a týmovostí nedoženeme.

Reagovat
ratusek

ale tam šlo o ten vulgární projev. Abychom ochránili výchovu mládeže přitom stačí slyšet, jak se hráči baví mezi sebou v kabině nebo jak na sebe pičujou na ledě s protihráčema. Ale ne, my uděláme ze Stloukala největší problém současného hokeje tvl

Reagovat
meno

Ten rasismus nic? Ta sprostá slova jsou až úplně poslední položka, co je na tom blbě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Hala letos neuvěřitelna sezona

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf. Hála momentálně nejlepší střelec a Chvátal nej asistent.

Kdo by to byl řekl.

Reagovat
Shevchenko

Tak to jsou dementi ale totální, Hála nejlepší střelec ligy a ho nikdo nebrání?

Reagovat
Losinho

Hála celkem formička.

Reagovat
Greny

Ale při problémech repre na křídlech by byl jakej nápad nominovat Halu a Pilaře?

Reagovat
db18

Jak na O2 po výběru kanálu (O2 TV Sport 5 v tomto konkrétním případě) docílím toho, že mi v TV poběží jen zápas Hradce a nebude mi tam překážet zápas Baníku?

Reagovat
John Obi Mikel

Nerozumim. Jak ti překáží Olo - Ova ?

Reagovat
db18

https://abload.de/img/olo-ban0gjcu.jpg

Zvuk jde jen ze zápasu Olomouce. (zkoušel jsem pomocí ovladače označit pravý zápas, ale nejde to)

Reagovat
Banikovec7

Restartuj, to bude nějaká chyba

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

zkoušel jsem... nepomohlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Zkus přepnout na jeden z těch kanálů na konci programu, O2 Sport 5. Já ho mám.pod číslem 555, nevím jestli to má každý stejně. Na počítači mi to funguje.

Reagovat
db18

na pc ten problém nemám, jen v televizi (takže to nakonec pouštím přes chromecast..)

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že na O2TV Fotbal (71) je ta multidimenze a na těch programech 550-558 ty zápasy každý zvlášť.

Reagovat
db18

Právě, že na 71 jde jen Baník, pak je ten splitscreen na 557 s Baníkem ("ofiko") a pak je to i na 555 (kde má být Hradec, ale stejně se jako hlavní tváří Baník)

Reagovat
John Obi Mikel

To je divný.

Reagovat
db18

A jediný co funguje je tlačítko "ok", kterým se ale potvrdí zápas Baníku

Reagovat
Coutinho10

tak jestli ti to v tv nejde, tak si to dej pres notes pres HDMI do TV

Reagovat
db18

Nemám kabel, jedu to přes wifi a chromecast... ale je to komplikace, když je k dispozici oficiální appka.

Reagovat
Coutinho10

aha, skoda

Reagovat
db18

už... jen jsem musel jít přes LG appku v mobilu, kde je i možnost ovládání kurzorem... na ty šipky to nějak nemaj optimalizovaný

Reagovat
John Obi Mikel

Chvátal

Reagovat
Coutinho10

Tetour hezky na efekt

Reagovat
bobis21

Góly si necháváme pod kotel, no stress

A teď vážně, je neskutečné že proti nám fakt stačí třeba ve dvou napadat rozehrávku a jsme úplně mimo Ale několik nebezpečných situací tam bylo, takže věřím že tam něco spadne. Hlavně ale udržet nervy, ten zápas smrdí vyloučením (na obou stranách).

Reagovat
John Obi Mikel

Teď to dost smrdělo

Reagovat
bobis21

Tiket vyšel

Reagovat
John Obi Mikel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo prostě nebezpečná hra proti vlastní osobě.

Reagovat
bobis21

Nohu měl vysoko, tady vůbec nemůže být žádná debata Tohle je na kartu i kdyby tu hlavu netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť prostě chtěl zpracovat míč, vůbec nešel proti hráči, ten prostě vyběhl zpoza jeho zad. To aby se člověk bál zpracovat míč, aby mu tam někdo nestrčil nohu, nebo hlavu a on nešel ven.

Reagovat
John Obi Mikel

Ve fotbalových pravidlech existuje pravidlo o nebezpečné hře vysokou nohou.

Reagovat
John Obi Mikel

O červené se debatovat dá, ale za kartu to být muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

To existuje, ale jestli se bude vykládat i v takovýhle situacích, tak budou každej zápas 2-3 redky. Byla to nebezpečná hra vůči vlastní osobě, to taky existuje v pravidlech.

Reagovat
Greny

To bylo přesně něco mezitím co píšete ... Ale červená karta ani omylem

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť to byla první podobná situace v tomhle zápase a včera ani předtím v LM nic podobnýho nebylo, ty hlavo.

V jakých jiných situacích ho chceš vykládat, než když dá někdo nohu na úroveň něčí hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

To stíháš sledovat všechny zápasy EL i LM, že to tak kategoricky vylučuješ?

Reagovat
bobis21

Tak mi teda ukaž ty situace, kdy hráč měl nohu nad pasem a trefil soupeře kopačkou do obličeje a bylo to bez trestu

Reagovat
John Obi Mikel

A bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu teď projíždět hodinu včerejší zápasy, abych to našel. Ale prostě se to děje a je neúměrně přísný vylučovat za něco takovýho hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

prostě se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

No, ano.

Reagovat
O.Giroud

Jo pamatam stalo sa Manemu ked nohou zlozil Edersona a bola to cervena.

Reagovat
John Obi Mikel

U nás v české lize třeba Cadu z Pardubic.

Reagovat
Greny

Tak ale tam to byla úplně jiná situace ... Vždyť ten Zifčák zde neudělal žádnej aktivní pohyb směrem k tomu hráči .. snad o něm ani neviděl.. to co píšeš jako příklad ty Tak tam borcovi malém ukopl palici ...a to je ten rozdíl dle mě mezi žlutou a cervenou

Reagovat
bobis21

"sice to není pravda, ale mohla by být"

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle je spíš takové "důkazy nemám, ale prostě je to pravda."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono není úplně jednoduché najít si takovou situaci a nemám chuť páteční večer trávit sjížděním včerejších zápasů a hledáním podobné situace.

Reagovat
O.Giroud

A vis proc? Lebo ich moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

No

Reagovat
dave30

Myslím, že neměl nohu v úrovni hlavy (asi 170 cm nad zemí). Kdyby ho trefil do hrudníku, tak dostane max. žlutou. Těžké na posouzení.

Reagovat
bobis21

V pravidlech není rozdíl mezi nohou na úrovni trupu a na úrovni hlavy, obojí je prostě vysoká noha a trestáno stejně.

Reagovat
dave30

Nevím jestli se za každou nebezpečnou hru vysokou nohou dává červená karta. Tím si nejsem jistý.

Reagovat
bobis21

Od doby co je VAR jsem teda asi neviděl že by došlo ke kontaktu kopačky s hlavou a nebyla to červená. Předtím jim to mohlo uniknout samozřejmě.

Reagovat
dave30

Mě to ovšem přišlo tak, že ta Svozilova hlava šla té noze hodně naproti. Možná se pletu.

Reagovat
bobis21

Což by bylo relevantní, pokud by ta noha byla pod pasem. Jelikož byla nad, je to prostě vysoká noha a tedy chyba toho hráče Sigmy. Pokud by měl nohu níž a Svozil do ní vletěl, je to samozřejmě chyba Svozila

Reagovat
dave30

Pořád si zřejmě nerozumíme. Zifčák chtěl zpracovat míč vysokou nohou. Což samozřejmě není zakázáno, pokud to neohrozí jiného hráče. V ten moment vůbec nepředpokládal, že se tam může Svozil vrhnout. V momentě, kdy se tam Svozil dostal mohl již stěží něco udělat. Nešel nohou proti obličeji, Svozil mu narazil do nártu nohy a tak jak on to dokáže z toho udělal hereckou etudu. Ty to (jako fanoušek FCB) vidíš jako brutální faul, já (nestranný fanoušek - alespoň si to myslím) to vidím jinak. Ale to se stává.

Reagovat
bobis21

Jenže to že o něm nevěděl neznamená že to je není na červenou. To že nemáš přehled o hráčích kolem sebe tě neomlouvá. Prostě vysokou nohou zasáhl hráče, který šel hrát míč. Dával jsem tady citaci z pravidel a fakt nevím kterou část toho nesplnil.

Nerikam že se jednalo o brutální faul, ale fakt nevím jak jinak bys chtěl kopačku v obličeji při vysoké noze ohodnotit. Co už je pak na červenou teda? Tady někteří tvrdí že přejetí prsty přes ucho je jasná červená a dokonce prasárna na kriminál a pak se tu pochybuje o kopačce v obličeji? To má být jako méně faul?

Reagovat
John Obi Mikel

*na kriminál byl ten zákrok Baroše, když už mne cituješ.

O němž mimochodem někteří fans Baníku taky vyjádřili pochybnosti, přestože byl mnohem horší než toto, byl totiž s úmyslem.

Reagovat
bobis21

Takže si to ujasníme.

Zákrok kde nedojde ke kontaktu s hlavou = červená + několik zápasů trest

Zákrok kde dojde k lehkému kontaktu s uchem = červená

Kopačka v obličeji = nic?

To prostě nedává smysl. Pokud dostal třeba Fillo naposledy v edenu červenou, tak včera o tom nemůže být sebemenší otázka.

Reagovat
John Obi Mikel

Já neříkám, že nic, dokonce se spíš přikláním k redce.

Jen, že mne blbě cituješ, abys dodal svému tvrzení váhu.

Reagovat
bobis21

U obou zákroků je to tvrzení stejný nesmysl, takže je to úplně jedno. A v kontrastu s tímto zákrokem - pokud ty dva byly na červenou, nevidím jak někdo může zpochybňovat tu včerejší. Za mě teda mnohem horší zákrok, rozhodně s větší šancí na zranění soupeře.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dave30

Srovnáváš nesrovnatelné. Fillo šel rukou zcela evidentně a úmyslně proti hlavě (intenzitu neřeším), což u Zifčáka absolutně nenajdeš. Tam šla hlava proti nešikovně vysoké noze.

Reagovat
dave30

Plně bych souhlasil s červenou, kdyby šla kopačka proti hráči. Takto mi to přišlo, že šla hlava proti kopačce přesně za účelem divadelního válení se (v tom je Svozil mistr). Opravdu velký rozdíl, jestli jde kopačka proti soupeři (tam je to nebezpečné vždy, i když nechtěně), nebo soupeř proti kopačce. Pravidla to zřejmě vidí jinak (uvidíme, co Příhoda), takže si v klidu ponechme každý to svoje.

Reagovat
bobis21

Citaci z pravidel najdeš o kousek níž, už jsem ji tu dával

Reagovat
dave30

Pořád to stejné.

Já nerozporuji faul, ale za každou nebezpečnou hru vysokou nohou se přece nedává červená.

Také z pravidel... za nedbalost se považuje nepozornost nebo nedostatečná předvídavost

následků boje o míč, ale stále ještě ve sportovním duchu; udělení osobní-

ho trestu není nutné.

Reagovat
dave30

https://drive.google.com/file/d/1A4BWmjlgRkiNnZeOhxepS6kkeIM89xKQ/view

Od strany 106 (Přestupky a provinění). červená karta v podstatě jen za surovou hru či hrubé nesportovní chování.

12.45 Surové hry se dopustí hráč, který podle názoru rozhodčího v nepřerušené

hře se na hrací ploše v souboji o míč dopustí některého z prvních sedmi

přestupků uvedených v části 1 Pravidla 12 vůči soupeři za použití nepřiměřené síly, brutality, úmyslně, násilně, nebo se záměrem ho zranit.

Já tam prostě nic z náznaků surové hry neviděl.

Reagovat
dave30

Jinak samozřejmě uznávám, že to byla chyba Zifčáka. Ale ten tyjátr Svozila tu červenou hodně ovlivnil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšu výše. O červené se dá debatovat (podle mne mu ji ale Prihoda nevycte), avšak minimálně na žlutou to je. Jasný faul.

Reagovat
dave30

Faul jistě nikdo nezpochybní. červená z kategorie přísná, ale on si to obhájí...

Reagovat
Greny

To ano ale je tam myslím taky napsáno pokud tím zabrání soupeřů v hraní v bezprostřední blízkosti... Což teda nevím zda je tento případ ... On v podstatě chtěl zpracovat míč a žádnej pohyb navíc neudělal a Svozil tam vletěl zezadu hlavou

Reagovat
bobis21

"snaží se zasáhnout nohou míč na úrovni trupu nebo hlavy soupeře, který je v bezprostřední blízkosti míče (tzv. vysoká noha)," - měl nohu nad svým pasem a byl ve výskoku, takže je jasné že noha v úrovni trupu byla. Tady opravdu není o čem.

Reagovat
Greny

K té citací...teď záleží jak se to bere v momentě kdy se chystal odehrát míč a zvedal nohy tam v bezprostřední blízkosti dle mě žádný soupeř hlavou nebyl... To že tam na poslední chvíli skočil Svozil po hlavě mě utvrzuje v tom že max žlutá....

Reagovat
bobis21

Trefil ho, jak blíž bys to chtěl? Jestli ho má omlouvat to, že nemá přehled o hráčích kolem sebe, tak to bych teda spíš trestal přísněji, protože takový hráč je sám o sobě nebezpečný.

Reagovat
dave30

On ho opravdu netrefil. Není tam minimální náznak pohybu nohy proti Svozilovi. Svozil narazil do jeho nohy (samozřejmě nevhodně zvednuté).

https://www.livesport.cz/zapas/fme2Yfa2/#video (1:05).

Reagovat
dave30

Jinak ke Svozilovi (ale nejen k němu). Za nesportovní chování s udělením žluté karty se mimo jiné považuje - simulace nafilmováním pádu nebo zveličením následků kontaktu se soupeřem, která má kdekoli na hrací ploše přimět rozhodčího k nařízení kopu. Jestliže mě něco bolí, tak přece nemůžu ještě uválet 6-7 sudů.

Reagovat
bobis21

Se žlutou pro Svozil bych problém neměl. Na červené pro Zifčáka to ale nic nemění.

Reagovat
dave30

No vidíš a já to mám obráceně. Pokud Svozil, potom by byl vyloučen hráč téměř v každém zápase. To by museli na to upozornit před sezónou, že to tak budou posuzovat, což se evidentně nestalo. V zákroku Zifčáka nevidím žádný náznak nesportovního ducha či surové hry (pokud budeme ctít pravidla).

Reagovat
dave30

Poslal jsem ti odkaz na dnes platná pravidla. Řekni mi, na základě čeho bys dal Zifčákovi červenou? Možná tam opravdu něco je, zase tak podrobně jsem to nestudoval.

Reagovat
mistr129

Vyloučení

Rozhodčí vyloučí hráče, náhradníka nebo vystřídaného hráče, který se

dopustí jednoho z následujících přestupků:

...

dopustí se surové hry

...

Surová hra

Způsob hry, kterým je ohrožena bezpečnost soupeře nebo při kterém je pou-

žito nepřiměřené síly nebo brutality, musí být potrestán jako surová hra.

Reagovat
dave30

Ale v tom případě se může vylučovat při každém faulu. Vždy si může hráč při následném pádu ublížit (jako nedávno v Liverpoolu...

Reagovat
mistr129

Tak to máš to samý jako v autě, taky můžeš říct, že nebezpečné předjíždění je každé předjíždění, protože se ten předjížděný může leknout a strhnout to do příkopu.

Reagovat
dave30

Já jsem pouze přesvědčen, že zatímco Zifčák pouze nešikovně zpracovával míč, tak Svozil přesně věděl, co chce udělat (včetně těch sedmi sudů). Ale v pohodě vnímám i chápu názory jiné, obzvlášť pokud jsou od fanoušků FCB (což ty samozřejmě nejseš).

Reagovat
mistr129

K tomu co píšeš níže, ano rozděluje to fanoušky a konkrétní situace v pravidlech popsány nejsou. Tudíž je potřeba se řídit nějakým precedentem, který říká, že za takové fauly se v předchozích případech vylučovalo, alespoň co si pamatuju

A s tím Svozilem si to nemyslím, prostě měl černo před očima a šel za tím balónem. Dokud tam nebyl kontakt, tak z jeho strany nic špatného nevidím, po tom kontaktu už asi škoda slov, ale u něj člověk ani není překvapen už

Reagovat
dave30

V zápise o utkání je uvedeno. "Surová hra. Kopnutí soupeře ze strany do hlavy v nepřerušené hře v souboji o míč.

S tímto prostě nestranný fanoušek nemůže souhlasit a vidíš, že se tam ta zmínka o surové hře musí uvést, aby si to rozhodčí obhájit.

Reagovat
mistr129

Viz níže, za surovou hru se považuje i přestupek, při kterém je ohrožena bezpečnost soupeře, tudíž ano, je to podle pravidel surová hra, i když myslím, že by to zasloužilo jiné pojmenování

Reagovat
dave30

Viz výše. Hráči hrozí zranění u každého faulu (třeba skluzu). Když si přilehne nohu jako ten z Liverpoolu.

Reagovat
dave30

Podle této logiky by musel být červený jakýkoliv faul.

Reagovat
bobis21

12.45:"Surové hry se dopustí hráč, který podle názoru rozhodčího v nepřerušené

hře se na hrací ploše v souboji o míč dopustí některého z prvních sedmi přestupků uvedených v části 1 Pravidla 12 vůči soupeři za použití nepřiměřené síly, brutality, úmyslně, násilně, nebo se záměrem ho zranit."

Důležité je tady to, jak pravidla definují tu brutalitu, protože na straně 8 je napsáno:

"brutalita = Přestupek, který je nebezpečný"

Otázka je tedy čistě o tom, jestli vysoká noha v obličeji je nebezpečná nebo ne. Podle mě ano. Pokud říkáš že ne, tak fajn, ale doufám že stejný standard budeš držet i v dalších zápasech.

Reagovat
mistr129

Důležité tady je, že u popisu surové hry je "ohrožena bezpečnost soupeře" NEBO "použita nepřiměřená síla".

Tzn. tady Zifčák nepoužil nepřiměřenou sílu, nicméně tou nohou ohrozil bezpečnost soupeře. To, že o něm nevěděl, ho neomlouvá.

Reagovat
dave30

Viz výše...

Reagovat
dave30

Ale to jsou právě situace, které rozdělují nejen fanoušky, ale také odborníky. Ten zákrok v Liverpoolu polovina lidí odsuzuje a žádá exemplární potrestání, druhá půlka jej vidí sotva na faul...

Reagovat
John Obi Mikel

Nemůžeš dávat nohu takhle vysoko. Minimálně na žlutou to být muselo. Červená se taky dá pochopit.

Reagovat
cubinho

Co to je za rozhodčího? Sor měl být venku, nevylouci ho a teď vyloučí Zifcaka

Reagovat
Greny

Červená teda za me vůbec

Reagovat
LFC & STEVEN 8

ČK nesmysl

Reagovat
Salfovic

Co to tam ti debilní Hradečáci pálí

Reagovat
Al Capone

Njn, sudí pěkně dotlačil Baník aspoň k bodu.

Reagovat
ratusek

jo no, mohl ke třem

Reagovat
mistr129

Tvl, já podle popisu tady čekal, že tam měl Zifčák nohu třeba hodinu a že Svozil si do ní naběhnul, ale po zhlédnutí tedy za mě jasná červená, jeden šel do souboje nohou a druhý hlavou.

A Svozil zároveň tradiční naprostý odpad, ačkoliv to bylo na červenou, tak rozhodně ne na dvouminutovou hereckou etudu

Reagovat
dave30

Červená karta se uděluje za surovou hru. Zifčák nešikovně zpracovává míč vysokou nohou (bez jakéhokoliv náznaku pohybu nohy proti Svozilovi) se špatným odhadem situace - nepředpokládá, že se tam může Svozil dostat (...za nedbalost se považuje nepozornost nebo nedostatečná předvídavost následků boje o míč, ale stále ještě ve sportovním duchu; udělení osobního trestu není nutné). Já tam nevidím ani nesportovního ducha ani surovou hru.

12.45 Surové hry se dopustí hráč, který podle názoru rozhodčího v nepřerušené

hře se na hrací ploše v souboji o míč dopustí některého z prvních sedmi

přestupků uvedených v části 1 Pravidla 12 vůči soupeři za použití nepřiměřené síly, brutality, úmyslně, násilně, nebo se záměrem ho zranit.

Reagovat
mistr129

No ale takhle bys to mohl nasadit i na Roofeho, ten taky nejspíš o Kolářovi nevěděl, to ale nic nemění na to, že do toho souboje takhle nemůže jít.

Reagovat
dave30

Roofe šel proti hráči (i když o něm nevěděl), Zifčák ne. Nesrovnatelné. Z mého pohledu Svozil od prvního okamžiku věděl, co chce udělat (včetně těch 7 sudů). Svozil měl situaci přehledně před sebou a mohl se jí vyhnout. Kolář nikoliv.

Reagovat
Greny

ja nevim, ale pred tydnem Plzen - Sparta pred prvnim golem tam nekdo zkousel nuzky a tam to jako faul posouzeno snad nebylo taky ne? i kdyz asi kontakt tam taky nebyl

Reagovat
dave30

Pokud se budou dávat takovéto červené, tak zakončení nůžkami již neuvidíme (co kdyby se přiřítil obránce) a míče budou létat do autů, protože se hráči budou bát zvednout nohu.

Reagovat
dave30

Zifčák opravdu nešel do souboje. On si chtěl zpracovat míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : za chvili na CT Sport konecne kvalitni fotbal ..

Hosteradice - Prosimerice ... trener domacich ukazal odvahu a Prochazka pouze na lavicce nahradniku

Reagovat
Banikovec7

Už asi vypnul trenéra v šatně a rozhodl se, že hraje taky.

Reagovat
vanGomm

Proč hraje Sparta B II.ligu?Nemůže přece postoupit?

Reagovat
Greny

Ale můžou tam obehrat mladochy .. to se hodí a je to ideální než je mít na hostovanich

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle jim docela závidím.

Baník snad zítra povede MSFL... ale zda tu 2. ligu chceme hrát to ani netuším.

Reagovat
Greny

Sigma vím že ji chce hrát tam to bude boj docela

Reagovat
dave30

Kamarád z Olomouce mi říkal něco jiného. Prej tam již béčko kdysi měli a nebylo to ono. Na poslední chvíli je museli zachraňovat hráči z áčka (po sezóně, na úkor svého volna) a tak je další sezónu nechali spadnout. Těch pár hráčů, kteří na to mají, dají na hostování a pro ostatní je MSFL tak akorát.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě by zajímalo kolik je to vyjde. Sparta dá navíc 10-15M, ale pro mládé hráče je to skvělé. I pro rozehrání hráčů. Vám by se to určitě taky vyplatilo.

Reagovat
Greny

Baníku určitě jim teď budou dorůstat ty silné ročníky pokud se nepletu... Na jejich místě bych do toho šel stopro

Reagovat
HorajzmAmmann

místo hostování v Táborsku, kde Drozd hraje v základu až dneska by byla 2. liga fajn v tom, že by je měl pod kontrolou Baník. 1 sezona by těm klukům mohla hrozně pomoct. Navíc třeba ten Jaroň, Smékal vypadá slušně a MSFL může být za rok už málo. Taky bych do toho šel.

A aspoň bych nepřišel a svůj "domácí" zápas se Slovanem

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Brabec dal i víc za oslavy 100 let, tak snad to jsou pro něj jenom drobáky

Reagovat
vanGomm

Já to myslel,tak,že to může mít vliv na regulérnost soutěže v těch posledních kolech.

Reagovat
Greny

Zahustel na lávce Bolky ty jo jsem myslel že skončil

Reagovat
John Obi Mikel

Zahustel na place.

Reagovat
monty25

OT: Má někdo stream na Derby - Stoke? Že bych se podíval na Simu...

Reagovat
HanzBP

Pokud se některým zdála včerejší červená karta přísná, tak se podívejte za co dnes dostal Procházka na Slovácku.

Reagovat
andrew96

Úplně mimo.

Reagovat
Batigol

A pak to má člověka bavit.... Ti rozhodčí prostě zku*rví každý zápas....

Reagovat
HorajzmAmmann

střely 0:0 na bránu. Celkem 3:2 ... za tohle zrovna červená nemůže

Reagovat
Batigol

Ano možná jsem to zveličil

Reagovat
Greny

Mas odkaz ? Nemám čas to hledat dik

Reagovat
Greny

To si děláš prdel? je tam var?

Reagovat
HanzBP

No podle všeho není

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf vsak to byla stezi zluta

Reagovat
Salfovic

Ještě budeme se slzou v oku vzpomínat na Dášu.

Reagovat
John Obi Mikel

To je jak když jsem hrál FIFU. Zákroky zkušenějších hráčů byly posuzovány mnohem přísněji.

Reagovat
Firkraag

Tenhle šmejd si to nabral za ta mnohá nevyloučení za Plzeň

Reagovat
ratusek

Pechanec no

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$$CaptainKokotko

Šílenost no. Nechápu.

Reagovat
Firkraag

Já bych červenou teda dal.

Reagovat
Nuno čomes

Jsi asi nikdy nehrál fotbal.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Liberec to je fakt v prdeli... chudák Gebre. I po tom "posílení" ta jejich sestava vypadá dost tragicky.

Teď mají Jablonec, Ostravu, Slavii, Olomouc a jejich oblíbené Teplice. Pak se na 2 zápasy chytnou a zase Sparta a Plzeň. Fakt mazec. Nějaká serie 9 bodů za 3 zápasy může přijít až 19.-21. kolo, ale to už můžou být pěkně v prdeli.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vamos Přišlo to dneska

Reagovat
Nuno čomes

Tak hlavně že ten gebreselassie je nějaké terno Když si vzpomenu na treba na repre, chudak vždy nevěděl čí je.

Reagovat
Greny

OT : Jankto v hajzlu do konce sezony bych tipl... Hala a Pilař do repre zase se to sere když to vypadalo dobře

Reagovat
Salfovic

Koukám, že dnes střídal ve 14´ minutě, o co šlo ?

Reagovat
Banikovec7

Nějak podklouzl a blbě došlápl, vypadalo to hodně špatně.

Reagovat
Greny

Hele vyskočilo to na mě na Twitteru ... Video jsem neviděl ale pry průser ...z ničeho nic lýtková kost a asi i holeň... Možná koleno co jsem pochytil

Reagovat
Liquid

tak to je na invalidní vozík čéče

Reagovat
Salfovic

Tak z ničeho nic možná zlomená noha

Reagovat
Lof

Reagovat
FCSL

Nic, to je naprosto strašný Oslabovalo se tak dlouho, až jsme prostě slaboučký. Knobloch díra, díky Hoftychu Kapitán Mikula tuhle sezonu úplně k smíchu. Stoperská dvojice nefunguje a Theo už šel taky dolů. Havelka tragéd, Tiehi zatim taky nic moc. Matouškovi překáží balon a Nečas nemá ani na ligu. Rondič bez podpory. Ještě prodat Fukalu s Kocelníkem a můžem do 2. ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím 4 zápasy, 3 červené.

Reagovat
John Obi Mikel

Zajímavé kolo.

Reagovat
inferno08

Jak Skalák ještě zatleskal, když mu rozhodčí zrušil tu žlutou kartu

Reagovat
exse

Tupta jak Boske v legendárním zápase https://www.youtube.com/watch?v=l2jc9v_qOZc

Reagovat
diskoschlampe

To je strašná haluz

Reagovat
ZB 07

Reagovat
John Obi Mikel

Bolka dobrý kolaps.

Reagovat
Banikovec7

Bolka každý zápas co jsem je viděl dost slušný výkon a mají 8 bodů

Reagovat
ratusek

však to je v pořádku. Jen at jsou co nejníže

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
monty25

Hm, tak minimálně do zítra jsou Teplice poslední.

Reagovat
fabec1222

Do konce sezony

Reagovat
FCSL

Hovnooo po půl roce výhra Vliegen, Tupta a Jusuf do sestavy a jedem na poháry

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

takova sance Budejky, dobre to Mick pripravil

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se jim dneska nechce hýbat.

Reagovat
ratusek

Budějky udržíme

Reagovat
ratusek

Bassey jako Van Buren. To se v Budějkách nezměnilo

Reagovat
ratusek

piče zrovna to dopíšu tak luxusní gol od obou

Reagovat
Salfovic

Pěknej Obránci plzně v očekávání co přijde jen stáli a přihlíželi.

Reagovat
montaigne33

Jsem zvědav, zda/kdy se bude Fortune Bassey stěhovat- směrem PRAŽSKÁ S. Zajímavý hráč.

Reagovat
Kaspar

jo aha ja vim vodkud sem

Reagovat
Greny

Řezník má slušnou formu na hrace který tam neměl už být

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooo

Reagovat
Selänne

Staněk wtf

Reagovat
Greny

Stanek

Reagovat
Fakt

Stanek

Reagovat
smazaný uživatel

Stanek

Reagovat
PavlíčeQ

Sparta - Jablonec 0:2 (2x Malínský)

Reagovat
lada.sp

za barák bývalky jdu do toho :-D

Reagovat
PrebihatResslovku

Nejaký dlouhý vakace...

Reagovat
ondrasch77

mám to taky jako tip...

Každopádně věřím, že dneska bysme aspoň bod uhrát mohli.

Reagovat
Banikovec7

Ja si naopak myslim, ze ty ligove zapasy po poharu nebudete zvladat. Takze doufam, ze si pred vama udelame naskok, dokud tam budete.

Reagovat
ondrasch77

Hmm, tak už vás stahujeme

Reagovat
Banikovec7

Tak snad Liberec zabere priste.

Reagovat
ondrasch77

Liberec přejedem jak Hitler Polsko

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem úplně v klidu, Pelta prý pořád dluží Křéťovi prachy.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Největší otazník asi bude, kdo nastoupí v útoku. Jestli poprvé v základu Krmenčík, nebo Kuchta s tím, že Krmelce uvidíme v poháru.

Každopádně proti Klusáčkově Bohemce nečekám lehký zápas, jeho styl nám vůbec nesedí a ze 3 zápasů máme bilanci 1-1-1. A letos vypadáme slabší než loni a předloni.

Reagovat
Coutinho10

viděl bych to určiě na druhou variantu a Krmelce v základu až v poháru

taky se toho zápasu celkem obávám...musíme dát rychlý gól, aby necítili šanci

Reagovat
Salfovic

Nějak mi ta prohra z posledních tří zápasů nevychází na tu vaší šňůru neporazitelnosti.

Reagovat
kilobyte

Letos s nimi ještě nehráli, loni remíza a výhra, předloni prohra.

Reagovat
John Obi Mikel

Ta prohra byla první zápas 2020, čtrnáct dní na to jsme prohráli i se Slováckem a ta šnůra je od té doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Start Aleše Mandouse do dnešníhl derby je údajně nejistý, protože utkání s Unionem dochytával se sebezapřením. (Instagramová stránka: vše.kolem.slavie.praha)

Přéma v základu.

Reagovat
John Obi Mikel

*v dnešním derby

Reagovat
monty25

Tak ještěže jsem do Fantasy dal Nguyena.

Reagovat
Coutinho10

no, tak bych možná zkusil Kinskýho a Přému až do Mol Cupu

Reagovat
John Obi Mikel

Kinský právě teď chytá za B, takže večer nebude.

Buď je Mandous OK, nebo bude Přéma.

Reagovat
Coutinho10

a nebo ten Sirotník by mohl, který je teď na lavičce....na lávce byl i proti Unionu

Reagovat
bobis21

Buchta už odehrál celý zápas v béčku (a dal 2 góly), takže snad příští týden návrat

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

béčko první, tak snad to udrží a uvidíme, zda by byl zájem o postup. Ono ten skok je dle mě velký a nejen herně, ale i finančně.

Reagovat
bobis21

První je hlavně proto, že máme široký kádr a chodí tam hrát nevyužití z áčka. Pokud by se udělala evropa tak už ty hráče na uvolnění mít nebudeme a béčko by dostávalo hrozně na prdel podle mě. Ale tím že jdou jen 4 týmy tak si myslím že to spíš nedáme no ...

Reagovat
Neon

OT: sledujete někdo seriál Ted Lasso? v posledním díle hráli Thierry Henry a Gary Lineker

Reagovat
slonzacky_lenoch

Super sestava dnes

Reagovat
smazaný uživatel

No, dokazal bych si predstavit i lepsi rozliseni co se tyka barvy dresu.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Ross Geller

Jak mohli povolit hrát v těchto dresech? Vždyť ti Jablonečtí vypadají stejně jako Sparťani.

Reagovat
Remt

Tak srandovne snad nevypadají ne? To snad ani nejde

Reagovat
Dru Zeree

Proč nenechali hrát Jabka ve svých domácích dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

Napada me jestli nemaji bile trenyrky k tem zelenym, jinak nevim.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

ten cobol jede

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Buzzy to taky udělal dobře

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
ratusek

Drchalovi to přeju

Reagovat
John Obi Mikel

Co je s Doležalem?

Reagovat
Dru Zeree

Ten samí hráč Karviné, který sejmul za červenou Holeše a nebyl potrestán komisí následně další týden zranil Doležala. Tolik k naší lize

Reagovat
smazaný uživatel

Stropek?

Reagovat
John Obi Mikel

Barvu dresu Jablonce nechápu. To nemají 3 sadu? Případně mohli hrát v zelených.

Reagovat
lada.sp

já po páteční a včerejší jízdě vidím úplný hovno, mám jeden flek na obrazovce..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Mirek na tenisu

To je na úrovni okresního přeboru. Máme jenom jednu sadu dresů tak se nezlobte chlapi!

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem si teď vzpomněl, jak si Chelsea musela půjčit dresy od soupeře.

Reagovat
ondrasch77

Jablonec má jen jednu sadu dresů?

Reagovat
smazaný uživatel

V zelených nemohli, protože k nim v sadě mají bílé trenky. A nevím právě, jestli neodporuje předpisům ty sady kombinovat.

Reagovat
John Obi Mikel

To chápu s těma trenkama. To by se hráčům pletlo.

Reagovat
Ross Geller

Jablonec by je už při nástupu na hřiště měl hnědý...

Reagovat
John Obi Mikel

Zas tak moc je nedrtíte. Trefit to Čvančara, je to 1:1.

Reagovat
pingla

na barvě trenýrek nezáleží, dres a štulpny u hráčů a brankářů musí mít rozlišné barvy, jinak je to jedno

Reagovat
John Obi Mikel

Čvančara

Reagovat
smazaný uživatel

Čvančara a Nita, dobří komedianti

Reagovat
PavlíčeQ

Od chvíle co se na to sparta vysrala, tak to od nás bylo docela slušný Co nejdřív vypustit Malínskýho a děj se vůle boží

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Čvančara odčinil.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná hlava

Reagovat
okorec

stream na Spartu prosím prosím

Reagovat
monty25

Karviná z první šance gól

Reagovat
John Obi Mikel

Ale rychle jste vyrovnali.

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Góóól!!! Výborně Trubač, to je odpověď!

Reagovat
JackDaniels.

OT: Slavia sa vraj intenzivne zaujima o Kapralika, ten chalan sa mi velmi paci a Slavia s Trpisom by bol skvely krok.

Reagovat
Kiwi-21

Ten Kapralík co se pořádně neprosadil v Baníku před několika lety ?

Reagovat
JackDaniels.

Nie, nie.. Toto je 19-ročný odchovanec Žiliny

Reagovat
meno

tvl ten Kapralík, co se pořádně neprosadil v Baníkú, se tam neprosadil skoro před 10 lety a teď je mu 36

Reagovat
kilobyte

Tak to bude mít na 19 let dost velký zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude něco jako ten Stejskal, co když chytal 1. zápas v lize, tak už měl za sebou start na MS 1990 a 8 sezón v Premier League.

Reagovat
kilobyte

Neskutečný talent.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kiwi-21

Stejskal jasný ale tady byla řeč o někom ze Slovenska no

Reagovat
Kiwi-21

Proto jsem se tak divil

Reagovat
Bosko

Ze zapasu Sparty uz me tenhle tyden jednou oci bolely. Ted me boli zas, ale ne kvuli hre. To je opravdu neskutecny, ze je nechají hrat v tehle barevnych kombinacich

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mass

Některý lidi s menší barvoslepostí mají od sebe problém rozlišit černou a tmavě červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu

Reagovat
Ross Geller

Pilař zm*d

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou nějaký redky.

Reagovat
John Obi Mikel

Vsadil sis?

Reagovat
Batigol

Tam fakt není kdo by to vzal na sebe u té Sparty, pokud to teda neudělá Hložek, ale on na všechno sám nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík nebo Beauguel by do sparťanský sestavy seděly dokonale.

Reagovat
jsemdement

Tak vono uz jenom ten impact co mel Begel proti Sparte vs. Hlozek proti Plzni byl nesrovnatelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

12 žlutých ani jedna červená

Reagovat
Ross Geller

Tak letos opět bez titulu, nezvládáme těžké zápasy viz Plzeň a nedokážeme ani doma porazit Jablonec...

Reagovat
Igner Farnsworth

To jste si reálné letos věřili na titul ?

Reagovat
John Obi Mikel

Však my se zatím taky herně trápíme.

Reagovat
ondrasch77

Klasický hovno od vás i přestože máte napumpovanej rozpočet jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek prostě ten gól nedá. To je až neskutečné, jak mu to v této sezoně nepadá.

Reagovat
monty25

Ztráta pro oba

Reagovat
boryland

Čupr je tajtrdlík......a sparta klauni....

Reagovat
JackDaniels.

Čo zatiaľ hovoríte na Haraslína? Je tam ešte len krátko, ale ako sa ukazuje?

Reagovat
Selänne

Technicky výbornej, ale na taktický stránce bude muset ještě dost zamakat. Ale určitě bude posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně fotbalovou kvalitu má, ale často jedná hodně zbrkle v té finální a předfinální fázi a většinou zvolí to nejtěžší možný řešení situace, což je ale v podstatě platný pro celou sparťanskou ofenzívu.

Reagovat
JackDaniels.

To mi nanho sedi, niekedy by to veru mohol riesit jednoducho... Po case mi to uz islo na nervy ked vymyslal kadeco a pokazil niekolko slubne rozvíjajúcich utokov.

Reagovat
Coutinho10

tak Mandous je ready

Sestava: Mandous – Masopust, Takács, Ousou, Bořil – Holeš, Samek – Bah, Stanciu, Schranz – Kuchta

Náhradníci: Kovář, Oscar, Ekpai, Krmenčík, Ševčík, Traoré, Lingr

Reagovat
ACSeRw!n

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Teclem?

Reagovat
Coutinho10

Trenérský štáb se kvůli zdravotním potížím nemůže spolehnout na Ondřeje Koláře, Ondřeje Kúdelu, Tarase Kačarabu, Petera Olayinku, Srdjana Plavšiće a Stanislava Tecla.

ale podle me ho setrime na Mol Cup

Reagovat
Kaspar

Plavsic je v podstate od prichodu mimo, az mi vypadlo, ze je vubec ve Slavii

Reagovat
Coutinho10

jojo , pritom minule byl na lavicce, ale mozna taky preventivne na tento typ zapasu ho nechceme vyuzit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frayerzjihu

Koukate někdo přes nejakej stream ? K o2 dnes nemam přístup a tipac na PC se mi dlouhodobě hrozne seká

Reagovat
Alan_Shearer

Jak je to vubec s kapacitou na stadionech? Uz muze byt 100%?

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor na Livesportu to dělá hodně zábavně.

Reagovat
Coutinho10

to snad ne

Reagovat
John Obi Mikel

4. zraněný stoper

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool tvl

Reagovat
O.Giroud

kolko uz mate dvojic, bude aspon 16?

Reagovat
John Obi Mikel

Kudela-Zima

Kudela-Kačaraba

Kudela-Holeš

Zima-Kačaraba

Zima-Holeš

Takács-Ousou

Takács-Holeš

Kačaraba-Ousou

Ousou-Holeš

A v závěru proti Slovávku tam byl samotnej Holeš

A to hráli spolu v jedné sestavě i Kudela, Zima a Ousou, když zaskakoval Ousou na bekovi.

Reagovat
kilobyte

To už možná překonává i Jílka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Právník Kamary si asi osvojil voodoo.

Reagovat
pingla

prej hronek jžš ale pěkně to trefil

Reagovat
John Obi Mikel

Hororový začátek

Reagovat
meno

Ach jo, ti stopeři jsou zakletí

Reagovat
Bruny

Snad to neotočí jako včera Plzeň.

Reagovat
Selänne

Klasická Bohemka proti Spartě a Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

to byla sance....

Reagovat
Coutinho10

twl Samek...

Reagovat
meno

Uff, Laco ,,jenom" zadní stehenní. To je tak 3 týdny out.

Reagovat
John Obi Mikel

Bah dolů, Krmelec na hrot, Ševa na křídlo a 4-4-2. Klasická hrůza proti klokanům.

Reagovat
mistr129

penaltička jasná

Reagovat
dinss

Nejtvrdší obránce v lize.

Mrdka zkurvená

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

A jeho brácha vysmátej

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaaaaal Nicoooooooooo

Reagovat
meno

Tak a teď vyhrajeme 5:1

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Selänne

Reagovat
meno

Já to měl vsadit! To jsem ale pitomec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Slušnej odhad

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
wyqinac

Reagovat
žrout

Reagovat
Lof

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kecipep

Reagovat
Igner Farnsworth

Tu bych nepiskal asi

Reagovat
Greny

Byla?

Reagovat
mistr129

Nakouřil ho při pokusu o odkop balónu do holeně, Bořil to asi udělal trochu na Svozila, ale faul to určitě byl.

Reagovat
mistr129

nebo zkrátka do nohy, ať mě tu pak někdo netahá za slovo

Reagovat
Coutinho10

*kolena

Reagovat
dinss

Od Bořila se to ve vápně odrazilo jako od zdi a Köstl ho tam trošku škrtnul.

Reagovat
Remt

no počkej, takhle bych to nepopsal, on ho fakt nakopl někam do kolena, to žádný škrtnutí nebylo

Reagovat
dinss

Podivej se na ten záběr od hlavní. Z toho od lajny to vypadalo úplně jinak.

Reagovat
Greny

Dík oběma.. vypadá to že spis jo co píšete

Reagovat
John Obi Mikel

Z jednoho záběru jasná penalta, z druhého záběru vypadala méně jasně, ale stejně by ji asi odpískal.

Reagovat
Firkraag

Bohužel úplně stoprocentní, nechápu, že to neodpískal hned, ale možná to ze svýho pohledu nemohl vidět. My to viděli bohužel dobře

Reagovat
žrout

Aspoň někdo soudnej tady

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooo Lingr

Reagovat
Coutinho10

Joooooo to je oni Kuchtic

Reagovat
mistr129

nebyl ofsajd?

Reagovat
Remt

Le Gianga je mi trochu líto

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

a dalsi

Reagovat
Selänne

Kostl je fakt lopata

Reagovat
meno

Ježiši, Köstl se do ligy dostal jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se vůbec ptáš. Ze Sparty.

Reagovat
kilobyte

Tak to pozor. My jsme ho do ligy nikdy nedali. Jen do Mol cupu a EL.

Reagovat
Coutinho10

Trpis, nak zalezl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Krmelex zkusene

Reagovat
mistr129

to je válec

Reagovat
Coutinho10

Yeeeaaaah Ivaaaaaaaan Krmelec + Seva paradne

Reagovat
monty25

Konečně aspoň ten Schranz, když ho mám jako kapitána ve Fantasy.

Reagovat
Coutinho10

ta paticka Krmelcovi teda uplne nevysla

Reagovat
Remt

v tuhle chvili tak trochu nepochopeny genius spoluhraci uplne nepochopili co chce udelat :D

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
John Obi Mikel

Dopředu paráda, ale dozadu jsou tam okna jak na kostele

Reagovat
Coutinho10

nebejt to o 4 goly, tak bych se dost bal

Reagovat
meno

Kdyby tam nemusel hrát voják Holeš a Ousou, pro kterého je to asi třetí zápas, tak to vypadá jinak Já su spoko

Reagovat
Remt

kdo vlastně z hráčů, kteří momentálně můžou nastoupit na stoperu Slavce zustal? Ten Ousou, Holeš, a dál? :D

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou, Holeš a konec 4 stopeři zranění.

Další jsou asi Bořil a Hromada. Plus ten mladíček Obadal, co byl teď na lávce proti Unionu, tam podle transfermarketu může hrát.

Reagovat
Remt

a zranění jsou tedy kteří hráči? Kudela, Hovorka, Kacharaba a ?

Reagovat
Mass

Takács

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Bohemka 13 střel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele