FORTUNA:LIGA - preview 7. kola: Slavia se může dotáhnout na Spartu

11.09.2021, 08:27, aktualizováno 12.09.2021, 08:54
Previews
Slavia má oproti konkurenci dva zápasy k dobru a první sehraje v neděli večer proti Slovácku - výhra by znamenala smazání manka na Spartu a snížení ztráty na vedoucí Plzeň. Jablonec se v lize trápí a proti Karviné hodlá nasednout na vítěznou vlnu, Mladé Boleslav poměří síly s Olomoucí, České Budějovice hostí Hradec Králové.
Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové  (neděle 14:00)
České Budějovice i Hradec Králové mohou vstup do sezony hodnotit jako průměrný. Po šesti kolech se pohybují na hranici první a druhé desítky, právě o příslušnost k druhé nadstavbové skupině se nyní spolu poperou.

Jihočeši zatím získávají body zejména doma. Tam se jim podařilo zdolat Teplice i Liberec, jedinou porážku si připsali s Baníkem. Naopak venku bodovali jen v Olomouci, nezdarem skončil i jejich poslední srpnový výlet na Letnou, kde nedlouho před přestávkou rozhodl o vítězství domácích 1:0 Hancko.

Východočeši si během prvních pěti kol připsali tři cenné remízy, ovšem na výhru dlouho čekali. Zadařilo se jim v asi nejméně očekávaný moment, na domácí půdě totiž před reprezentační přestávkou skolili jediným gólem Rady Plzeň.

V posledních dvou sezonách ve FNL, kdy se tyto dva celky potkávaly, slavil vždy domácí tým. Naposledy v květnu 2019 se radoval Hradec Králové, a to díky trefě Zorvana v závěru první půle.

Dynamo se v zápase musí obejít bez zraněných Javorka se Skovajsou, Královehradečtí zase bez Doležala.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Králik, Talověrov, Novák - Čavoš, Hellebrand - Brandner, Hora, Mihálik - Bassey
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Donát, Král, Leibl - Mejdr, Kodeš, Rada, Urma - Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.45 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (neděle 16:00)
Souboj dvou týmů, které pokukují po evropských pohárech, bude k vidění v neděli odpoledne v Mladé Boleslavi. Olomouc se tam po skvělém startu pokusí obrat domácí celek, od něhož se naopak čeká zlepšení výsledků.

Nutno tedy podotknout, že Středočeši měli v dosavadním průběhu těžký los. Setkali se totiž se třemi z pěti nejlepších týmů uplynulého ročníku, z čehož dokázali bodovat jen vítězstvím nad Jabloncem, kromě toho prohráli v Ostravě, remizovali na hřišti Pardubic a dokázali zdolat Teplice. Zpět k utkání ve Vítkovicích, o úspěchu domácího mužstva tam po půlhodině nádherným volejem rozhodl Fleišman.

Hanáci si v prvním kole dojeli pro porážku na Spartu, zápas s druhým pražským "S" byl poté odložený, což dost možná pomohlo tomu, že nezdar na Letné byl dosud jediným. Před reprezentační přestávkou se Sigmě povedlo přejet Jablonec poměrem 4:0, brankami se na tom podíleli González, Zmrzlý a dvakrát Hála. I přes nižší počet odehraných utkání měla Olomouc spolu se Spartou nejgólovější ofenzivu po šestém kole.

Trenér Jílek nemůže pro utkání počítat se zraněnými Hubníkem, Vepřekem, Yunisem a Greššákem, domácí mužstvo nastoupí bez indisponovaných Šedy, Preislera a Šimka. Bez nich se tak tým Karla Jarolíma pokusí navázat na květnové jednoznačné vítězství v Olomouci, kde o výsledku 3:0 rozhodli Klíma, Drchal a Milan Škoda.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Halouska - Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek - Skalák, Matějovský, Dancák, Ewerton - Fila, Škoda
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý - Breite, González - Matoušek, Daněk, Hála - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.97 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (neděle 16:00)
Dva celky nacházející se ve spodních patrech a zaostávající za předsezonními očekáváními se střetnou v neděli odpoledne v Jablonci. Domácí tým se tam o druhé vítězství porve s Karvinou, která ještě jeho chuť nepoznala.

Jablonečtí museli už během úvodních kol kombinovat ligové zatížení s předkoly evropských pohárů. V nich obstáli - ačkoliv nejprve jednoznačně nestačili na Celtic, poradili si následně bez sebemenších potíží se Žilinou a budou tak hrát základní skupinu Evropské konferenční ligy. V lize to ale taková sláva není, po úvodním vítězství nad Baníkem přišlo trápení. Doma dvě remízy s Bohemians a Slováckem, venku ani jeden bod a naposledy debakl 0:4 v Olomouci. Tam se prosadili González, Zmrzlý a dvakrát Hála.

Slezané vstoupili do sezony dvěma remízami proti Východočechům z Pardubic a Hradce Králové, pak ale přišla trojice porážek. Až před reprezentační pauzou se jim povedlo zaskočit pražskou Slavii. Po Papadopulosově trefě otočili Schranz s Kačarabou, načež vyrovnal Svoboda. Po Traorého trefě v nastavení upravil na konečných 3:3 Zych.

Severočeši se v nadcházejícím utkání musí obejít bez zraněného Štěpánka a zřejmě i Pilaře, na straně hostí se nepředstaví Mangabeira s Tavaresem. Otazník navíc visí na Čmelíkem, Túliem a Zychem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Houska, Malínský - Doležal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Křapka, Santos, Šindelář, Dramé, Šehič - Svoboda, Stropek, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.20 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 19:00)
Po šestém kole třetí se čtvrtým celkem se v rámci toho sedmého střetnou v pražském Edenu. Domácí Slavia se zápasem k dobru má stejný počet bodů jako Slovácko, před kterým právě bude hájit své umístění.

Vstup do sezony byl v podání sešívaných kulantně řečeno rozporuplný. V evropských pohárech dvě vypadnutí s Ferencvárosem a Legií znamenají účast jen v Konferenční lize. V domácí soutěži byla Slavia dlouho bez ztráty kytičky, ovšem v posledním duelu před reprezentační pauzou přišla remíza 3:3 v Karviné. Po Papadopulosově trefě dokázali otočit Schranz s Kačarabou, na vyrovnání Svobody zase našel odpověď Traoré. Avšak když v nastavení znovu srovnal Zych, nenašli už sešívaní recept, jak si připsat vítězství.

"Slovácko je silný tým, který je dlouhodobě, nejen v této sezoně, v popředí tabulky. Loni se kvalifikovalo do pohárů a patří k elitě ligy. Všechny zápasy s ním jsou těžké, kromě nově příchozích má spoustu hráčů, kteří v klubu odehráli pět nebo šest sezon. Jsou dlouho pohromadě, včetně trenéra, který mužstvo dotvořil. Dlouhodobě se prezentují dobrými výsledky i s týmy ze špičky tabulky," varuje trenér Jindřich Trpišovský.

Rovněž muži z Uherského Hradiště nemohou být spokojeni se svým pohárovým působením, neboť hned ve druhém předkole Konferenční ligy nestačili na Lokomotiv Plovdiv. Z šesti zápasů FORTUNA:LIGY získali třináct bodů, což naopak důvodem ke spokojenosti je. Zvlášť když jediné ztráty přišly při porážce v Plzni a remíze v Jablonci. Naposledy si dokázali vyšlápnout na Pardubice, když hned v úvodu rozhodli o vítězství 2:1 Daníček s Petrželou.

Ve vzájemných duelech jsou v posledních šesti letech jasně lepší slávisté, kteří ze dvanácti utkání desetkrát vyhráli, jednou remizovali a jen jednou prohráli. V minulé sezoně byli proti Slovácku stoprocentní, byť poslední únorové střetnutí rozhodně nebylo jednoznačné. Jihomoravané vedli po gólech Sadílka a Kadlece v poločase 2:1, když dokázal kontrovat jen Stanciu. Avšak v závěrečné čtvrtině se Stanciu prosadil podruhé, načež Lingr dokonal obrat.

Slavii trápí početná marodka, jmenovitě jsou mimo hru Kolář, Hovorka, Kúdela, Masopust, Provod a Plavšić, v ohrožení jsou navíc i starty Bořila, Kačaraby, Ousoua, Olayinky a Schranze. Hosté přijedou bez disciplinárně potrestaného Divíška a nemocného Holzera.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Kačaraba, Holeš, Oscar - Traoré, Samek - Ekpai, Stanciu, Lingr - Tecl
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Sadílek, Kalabiška - Petržela, Jurečka, Navrátil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.48 - 8.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Ve zcela odlišném rozpoložení se po šesti kolech nachází dva soupeři, kteří se v sobotu střetnou v Teplicích. Domácí tým je až po uši namočen v boji o záchranu, naopak hosté se drží v popředí ligového pelotonu.

"Skláři" zatím dokázali uspět jen jednou, když na svém hřišti zaskočili Jablonec. Ve zbylých pěti utkáních nedokázali bodovat, přitom před týdnem proti Bohemians to měli dobře rozehrané. V Ďolíčku jim vedení trefil Mareš, avšak ještě před pauzou otočili Chramosta s Krchem, po pauze přidal Chramosta druhou trefu a na Fortelného snížení v závěru ještě odpověděl Koubek.

Slezané naopak zatím ztratili jen dvakrát, a to na hřištích účastníků evropských pohárů Jablonce a Slavie. Jinak postupně porazili Zlín, České Budějovice, Pardubice a naposledy i Mladou Boleslav, proti níž rozhodl jediným zásahem po půlhodině Fleišman. Z páté pozice je tak Baník aktuálně jen čtyři body za čelem.

"Pauza nám přišla vhod, protože jsme doléčili nějaká zranění a dohnali jsme fyzické resty u hráčů, kteří předtím nemohli trénovat úplně naplno. Pro nás je varování teplické domácí utkání s Jabloncem, ve kterém soupeře přehrávali. Z toho musíme vycházet, poučit se z něj a předvést tam lepší výkon než Jablonec. Teplice si v každém zápase vypracují šance, ne vždy je však promění, což je někdy sráží výsledkově. Jsou ale nebezpečné a na to si musíme dát pozor," varuje asistent trenéra Smetany Jan Baránek.

Ve vzájemných duelech se ovšem v poslední době překvapivě více daří Teplicím, které čtyřikrát v řadě neprohrály a z toho dvakrát zvítězily. Loni v září doma uspěly díky brankám ve druhé půli, v únorové odvetě ve Vítkovicích vedly po Moulisově trefě, v závěru ale z penalty srovnal Stronati.

Žluto-modrým budou v utkání chybět zdravotně indisponovaní Kučera, Shejbal a Žitný, na straně hostí je v ohrožení start Buchty a Kukučky
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Chlumecký - Jukl, Fortelný - Černý, Krunert, Moulis - Mareš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - De Azevedo, Kaloč, Kuzmanovič, Tetour, Potočný - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 3.77 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Dva celky ze středu tabulky se utkají v sobotu odpoledne ve Zlíně. Domácí celek zatím překvapuje a v polovině utkání slavil vítězství, Bohemians se premiérového úspěchu dočkali až před týdnem. Přesto ztrácí jen tři body.

"Ševci" se nedokázali v dosavadním průběhu vypořádat s favority v podobě Slavie, Baníku Ostrava a Olomouce, co je ale pro ně důležité, porazili tři papírové soupeře v boji o záchranu. Po Teplicích a Karviné si před reprezentační pauzou vyšlápli i na Liberec, z jehož hřiště si přivezli vítězství díky Koscelníkově vyloučení a následné trefě Tkáče.

"Klokani" během prvních pěti zápasů nestačili na Pardubice a Plzeň a remizovali s Hradcem Králové, Jabloncem a Spartou. Prvního vítězství v novém ročníku FORTUNA:LIGY se dočkali v posledním srpnovém utkání s Teplicemi, přestože po Marešově trefě prohrávali. Otočit skóre dokázali dvěma góly Chramosta a jedním Krch, Fortelný sice v závěru snížil, vítězství ale ještě pojistil Koubek.

Ve vzájemných zápasech Zlín na vítězství čeká už od roku 2018, od té doby třikrát slavili Vršovičtí a dvě utkání skončila remízou. V minulé sezoně nejprve Bohemians uhájili domácí prostředí poměrem 2:0 díky zásahům Hronka a Keïty, odveta na Letné skončila bezbrankovou remízou i proto, že Simerský zahodil pokutový kop.

Domácí nemohou počítat se zraněným gólmanem Dostálem a možná i Fantišem a Vraštilem, hosté přijedou bez Hůlky, Kadlece, Osmančíka a Ugwua.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fillo, Cedidla, Simerský, Procházka - Hlinka, Conde - Dramé, Hrubý, Čanturišvili - Poznar
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Krch, Vondra - Ljovin, Květ - Keita, Hronek, Bartek - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.39 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Pardubice - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Na samém dně tabulky se krčí Liberec, jenž bude s novým trenérem Lubošem Kozlem chtít porazit Pardubice. Ani ty nenavazují na loňské výkony a rovněž jim patří pozice ve spodních patrech.

Za nelichotivou pozici Východočechů mohou zejména venkovní zápasy, ve kterých stále nezískali ani bod. Naopak v azylu v Ďolíčku se jim docela daří, po remízách s Karvinou a Mladou Boleslaví tam zdolali svého hostitele v podobě Bohemians. Do reprezentační pauzy ale nevstupovali zrovna s nejlepší náladou, na Slovácku vinou brzkých tref Daníčka s Petrželou prohráli. Caduova branka jen korigovala na konečných 1:2.

Slovan v lize získal jeden jediný bod za remízu s Hradcem Králové, vyjma debaklu se Spartou přitom vždy prohrál o gól. Stejně tomu bylo i na konec srpnového programu proti Zlínu, kde byl za bezbrankového stavu vyloučen Koscelník, čehož v závěru využil Tkáč. Liberec už je navíc ze hry venku i v poháru, kde překvapivě vypadl proti Zbuzanům.

"Každé ligové utkání je těžké. O soupeři můžeme hovořit jako o kvalitním, ale my také máme svou kvalitu. V utkání šanci určitě máme. Vynasnažíme se podat takový výkon, abychom soupeři nedali nic zadarmo a budeme se prát o každý bod," burcuje kouč Luboš Kozel před svou premiérou.

V minulé sezoně ve vzájemných zápasech vždy jednoznačně slavil domácí tým. Pardubice doma uspěly 3:0, na konci února si ale pod Ještěd dojely jen pro porážku 1:4. Domácí pálili v první půli, kdy se prosadili dvakrát Sadílek a dvakrát Karafiát, po návratu ze šaten jen kosmeticky upravil Huf.

Pardubičtí se v zápase musí obejít bez zraněných Boháče a Čelůstky, Liberec vedle potrestaného Koscelníka nastoupí zřejmě i bez Tiéhiho a Tupty.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Sláma - Jeřábek, Solil - Tischler, Beran, Kostka - Černý
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Mikula, Fukala - Havelka, Faško - Nečas, Rondič, Mészáros - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.21 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Dva z největších rivalů posledního desetiletí a zároveň první a druhý tým tabulky se utkají na závěr sobotního programu ve Štruncových sadech. Domácí Plzeň se pokusí předskočit Spartu a vrátit se tak do čela.

Viktoriáni prožívají rozporuplný vstup do sezony. V lize se jim dlouho dařilo a po pěti vítězstvích v řadě poznali svého přemožitele až v posledním zápase na půdě Hradce Králové, pro nějž rozhodl Rada. V předkolech Konferenční ligy to ovšem špatné bylo od začátku. Proti běloruskému Brestu nikterak přesvědčivé výkony, obrat až v samotném závěru s velšským TNS a vše korunovali Plzeňští v závěrečném předkole v Sofii, kde promarnili dvougólový náskok z domácího zápasu.

"Sparta je kvalitní tým a má dobré hráče, což jsem viděl i teď v národním týmu. Třeba Adam Hložek prokázal velkou kvalitu. Známe i trenéra Pavla Vrbu, takže očekáváme útočný fotbal. Ale bude to hlavně o nás, jak se na to připravíme a doufám, že to zvládneme. Hrajeme doma, chceme vyhrát, k tomu ale musíme podat maximální výkon. Těším se hodně i na atmosféru, že může přijít plný stadion, to jsem tu ještě kvůli opatřením nemohl zažít. Věřím, že to bude jeden z klíčů k našemu vítězství," říká brankář Jindřich Staněk, který si během posledního týdne odbyl své první dva starty za národní tým.

Letenští jsou v lize vedle svého úhlavního rivala z Vršovic jediným celkem, který dosud neokusil hořkost porážky. Ztráta zatím přišla jediná, a to na hřišti Bohemians po remíze 1:1. Před reprezentační přestávkou si sparťani poradili s Českými Budějovicemi, přičemž jim výhru krátce před pauzou zajistili jedinou brankou Hancko. Co se týče evropských pohárů, byli rudí z českých celků nejúspěšnější a díky postupu přes Rapid Vídeň budou působit v Evropské lize.

Vzájemné zápasy často přinášejí velké napětí, v poslední době pak také časté úspěchy domácích. Své hřiště týmy uhájily v osmi z posledních devíti utkání. V minulé sezoně to v obou případech skončilo výsledkem 3:1, v květnovém třiadvacátém kole sice Západočeši po Brabcově trefě vedli, avšak po návratu ze šaten otočili Hložek, Hancko a Karabec.

Domácí mužstvo se v zápase musí obejít bez zdravotně indisponovaných Kalvacha, Míky a Čermáka, hosté přijedou bez Höjera a staršího z Krejčích, vedle nich jsou v ohrožení i starty Dočkala, Juliše, Vindheima, Čelůstky a Štetiny.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Kaša, Pernica, Havel - Bucha, Janošek, Šulc - Sýkora, Beauguel, Mosquera
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Hancko, Souček - Pavelka, Sáček - Karlsson, Hložek, Pešek - Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.48 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha651016:316
2.Viktoria Plzeň65019:415
3.Slavia Praha541013:413
4.1. FC Slovácko64117:413
5.Baník Ostrava640212:812
6.Sigma Olomouc531116:910
7.Fastav Zlín63039:129
8.FK Mladá Boleslav62138:77
9.Dynamo České Budějovice62136:87
10.Bohemians Praha 190561329:116
11.FC Hradec Králové61324:86
12.FK Pardubice612310:115
13.FK Jablonec61234:115
14.MFK Karviná60338:133
15.FK Teplice61055:143
16.Slovan Liberec60151:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (543)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juch juch.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes odstřelíme z Teplic antitrenéra

Reagovat
HorajzmAmmann

Pořád jsi se nezbavil té posedlosti?

Reagovat
bobis21

Chudák nic jiného v životě nemá, tak mu to neber

Reagovat
Kepy_FCB

Ty mazej do fronty na třetí tečku

Reagovat
bobis21

No jo, další posedlost

Reagovat
FCB1922

A ty stále nic, co? Ani po ostude Chebu.. Ale tak je vidět tvoje malost a vidlactvi, jak jsi zaujaty na nějakého random trenéra. Kundo.

Reagovat
John Obi Mikel

Zaujatost na trenéra. Co mi to jenom připomíná...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kaspar

Reagovat
FCB1922

Žid, aby se neozval, co? Ano, ale teď už mi je i se svým nohsledem ukradený. Chceš zas pohonit smajlíky a palečky, co kurvicko?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kolik ti je

Reagovat
Baronne

Je dospělej, jen trochu čůráček

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

ta stará kurva si to zasloužila

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dtaire

Pan trenér Kozel snad začne zvolna, Pardubice potřebují body víc

Reagovat
ratusek

Pardubice v suchým triku za 3 body

Reagovat
Losinho

Dobrej kurz na Spartu. Možná to zkusím a pojistim tak její ztrátu

Reagovat
ACSeRw!n

mne ten kurz neprijde jako zadnej slagr, jasna plichta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

hodne dobrej...na Sazce dokonce 2,50 a to se to jeste pred par dny pohybovalo kolem 2,30 - 2,35

Reagovat
ratusek

taky naložím dvojku asi

Reagovat
bobis21

Po posledních pár zápasech s Teplicemi radši žádnou slávu nečekám. Ale snad je ten rozdíl v kvalitě takový že to zvládneme. 5 výher ze 7 zápasů by byla pecka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A taky přesně 31870 dní od finále MS 1934

Reagovat
slonzacky_lenoch

Podle webu by Bartl měl hrát už v neděli, tak uvidíme Snad ok posila, máte někdo reference když hrá ještě v ČR?

Reagovat
Imos

ve Slovanu byl šikovný technický křídlo a trpěl na zranění dost

Reagovat
Tromas

Snad to Bílek takticky dobře vymyslí a dokáže psychicky hráče připravit po těch dvou porážkách bylo by super prodloužit rekord proti Spartě v délce toho že nás neporazí doma na 11 let, pro Plzeň je dokonce 11 magické číslo 1911 rok založení klubu a 2011 stoleté výročí založení klubu oslavené nejlepším možným způsobem ziskem prvního ligového titulu a postupem do ligy mistrů hezké vzpomínky .

Reagovat
eleven11

Ano,dostali ste titul k storočnici,ale potom sa to nejako zvrtlo

Reagovat
Tromas

Ani ne další 4 ligové tituly a další 2 postupy do LM s postupem do EL ze 3. místa ve skupině a další úspěšné účinkování v EL (poražení Atletica Madrid a postupy ze skupin a občas vyřazení i pár těch soupeřů v play-off z nich největší pro mě bylo vyřazení hlavně díky tomu jakým způsobem jsme je vyřadili: FC Viktoria Plzeň 5:0 SSC Napoli) takové další úspěchy nemohl nikdo soudný po výhře prvního titulu očekávat. Myslím si, že se více očekávalo, že se hráči jenom rozprodají a u prvního titulu to začne, ale zároveň i skončí, zatímco těch dalších úspěchu bylo dost. Podle mě, dokonce i nadmíru očekávání většiny fanoušků.

Reagovat
Greny

Venca Kadlec ve 29. Minutě dolů ...

Reagovat
ratusek

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Asi plánovaný.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jestli to je jen sval, tak se to dá chápat po takový době.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Někdo info, z jakého důvodu?

Reagovat
Kaspar

stehenni sval

Reagovat
John Obi Mikel

"28 Václav Kadlec vypustil souboj o nakopnutý míč. Chytil se za levý stehenní sval a jeho comeback tak asi skončí tím nejhorším možným způsobem"

Onlajny

Reagovat
Liquid

jestli si spíš ten návrat nerozmyslel

Reagovat
iamek

Návrat Václava Kadlece na trávník byl kratší, než si bývalý útočník Sparty představoval. Po podpisu profesionální smlouvy s Mladou Boleslaví naskočil za rezervu Středočechů ve třetí lize, ale na hřišti béčka Jablonce musel střídat už po 27 minutách. „První zápas a bohužel zadák se trhl,“ naznačil Kadlec na Instagramu, co se stalo.

Reagovat
ratusek

Neodvažuji se tipovat. Měli bychom je přejet, ale čekám tradiční grc a nula bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste je Plzen-Sparta vetsi zapas nez derby nebo uz ne?

Reagovat
eleven11

Reagovat
John Obi Mikel

On někdy byl?

Reagovat
Tromas

Prakticky celou (drtivou většinu) minulou dekádu kdy byla Slavia v prdeli a tenhle zápas byla v podstatě přímá konfrontace dvou největších favoritů na titul. Derby znovu získalo trvale větší váhu než zápas Plzeň-Sparta až v sezóně 18/19 (i přes fakt že Slavie vyhrála svůj první titul spadající do minulé dekády v sezóně 16/17, ale tam se to od ní po těch katastrofálních rocích nečekalo, že by mohla v té sezóně vyhrát titul, když jenom 3 sezóny od toho roku skoro spadla a stačilo by jí mít o bod míň na sestup a měla stejně bodů, jako Bohemka 30, která byla jenom místo od sestupu a v předchozí sezóně skončila až 5. to nejoptimističtější co se od ní čekalo bylo v té sezóně 2. místo) o rok později vyhrála titul Plzeň a zápasy sezóny byla Plzeň-Slavia a teď až v celkem nedávných sezónách je znovu největším zápasem v naší lize derby, ale drtivou většinu minulé dekády nebylo derby největším zápasem v české lize.

Reagovat
rufus

Možná tak pro vás pro plzeňáky, kteří jinak žádné velké zápasy v lize nemají. Ovšem pro Spartu nikdy nebude větší ligový zápas než derby.

Reagovat
Tromas

Ano, takže v té době byla přímá konfrontace dvou týmu, jako hlavních favoritů na ligový titul od našeho prvního ligového titulu v sezóně 10/11 v Česku, méně než městské pražské derby v té době se Slavii, která hrála buď o nudný střed tabulky (malá motivace kvůli umístnění), nebo dokonce o udržení v lize. V tu dobu to bylo pouhé městské derby i když s největší historií a tradicí v Česku.

Reagovat
rufus

Nejde o postavení v tabulce. Derby je pro Spartu vždy nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pořád jo, už to sice trochu ztrácelo šťávu, ale ta výměna trenérů Bílek - Vrba tomu dodala nový impuls. Navíc je to zase zápas 1. s 2.

Reagovat
eleven11

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Spíš tak o třetí místo. Druhý bude Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebyl a nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Za Pardubky dnes v základu Beran, Červ i Markovič

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

hodne tezky vybrat kapitana ...kazdopadne dost zajimavych zapasu ve stejny cas

Reagovat
John Obi Mikel

ať už ve F:L nebo PL

Reagovat
ratusek

no moc ne. my tam budem hrát tradiční hovno a nejlíp tam uhrajeme bod

Zlín - Klokani by mohlo být dobré utkání, ale Pardubice a zoufalej Liberec s Kozlem bude lahůdka

Reagovat
Kaspar

tohle kolo je to jasny, Budejce, Budejce, Budejce a odpoutani od spodku

Reagovat
PavlíčeQ

Kapitán byl jasný

Reagovat
Coutinho10

nakonec jo, i muj souper martin1 ho ma, takze dobra volba, at to dopadne jakkoliv

Reagovat
martin1

Bude to souboj obrany Jablonce a Slavie a jablonecký minisouboj křídla vs. střed + uvidíme co MB.

Reagovat
Coutinho10

jj podobne uvazovani nad sestavou, ale u kazdyho preference v jinych postech u Jablonce a Slavie + ja to doplnil Spartou a ty Bolkou, tak jsem hodne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl?

Reagovat
PavlíčeQ

Góležal

Reagovat
John Obi Mikel

"V 63. vyrovnal z přímého kopu Brazilec Cadu, ale na vyrovnání už Pardubice nedosáhly."

Reagovat
Mass

Reagovat
Mirek na tenisu

Teplitzer - SK Slezská Ostrava ....to bude hra na jednu branku. Tu domácí

Reagovat
Edgar Davids

Schickinho golazo

Reagovat
inferno08

Na livesportu je v sestavě bohemky Chramosta na pravém beku. To jako fakt tam hraje nebo je to nějaká chyba?

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič

Reagovat
ratusek

pan trenér Kozel už úřaduje

Reagovat
John Obi Mikel

A to ještě dal Gebre břevno a Matoušek udělal Tecla.

Reagovat
ratusek

Potok klasik

Reagovat
Mirek na tenisu

Baníku moc nefunguje záloha. Potočný prasí. Klasika.

Reagovat
ratusek

tvl ty Pardubky s něma rupnou

Reagovat
bobis21

Že nemají trávník jsem si už zvykl, ale to už nemají ani na míče?

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokazil se kompresor. Verbíř to dofukuje hustilkou.

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice hrajou absolutně bez obrany. Liberečáci jdou třikrát za poločas sami na brankáře.

Reagovat
Banikovec7

Markovič u toho druhého gólu nevěděl kde má bránu ne? Mu tam nechal tolik místa že to ani nešlo nedat.

Reagovat
bobis21

Neskutečné jakou sračku už několik let proti Teplicím hrajeme (2 výhry z 10 zápasů) Minimálně Budínský do hry, ať tam někdo trochu podrží míč. Ale klidně těch změn může být o přestávce víc.

Kozel si maže hejtry na chleba

Reagovat
Mirek na tenisu

Třeba si myslí že ještě hrají sranda mač v Katovicích.

Reagovat
ACSeRw!n

Liberec ma konecne trenera

Reagovat
Shevchenko

No to je strašná bída zatím hlavně že se neprohrává, druhý poločas musí být úplně o něčem jiném.

Reagovat
ratusek

typickej grc. Potočný k hovnu, Kuzmanovič taky. Klíma odříznutej. Hnus všech hnusů, opět.

Reagovat
exse

Ok, je to sice první poločas prvního zápasu, ale už jen tim jak fotbalově to Kozel poskládal, tak ukazuje, že je o 3 levely jinde než Hoftych.

Reagovat
iamek

Shaw omg

Reagovat
ratusek

Tak to jděte do piče

Reagovat
Kaspar

fanousku uspechu

Reagovat
ratusek

tak mě sere, jakou neskutečnou sračku hrajeme pokaždé s těma zoufalcema z Teplic

Reagovat
Mirek na tenisu

Slezská. Vyrovnať! Vyrovnať!

Reagovat
ratusek

Tak konečně pořádná akce a je to

Reagovat
martin1

Matějka

Reagovat
Kaspar

Mazuch se Teplicim neskutecne vyplaci

Reagovat
Mirek na tenisu

Mazuch to je bída. Z Teplic se mi líbil Krunert. Jinak nikdo. Kdo vybral toho Peruance? Hrozné kopyto.

Reagovat
veikko

Cože? Vždyť oproti Ledeckému, který se nepotkal s míčem, byl Succar aspoň vidět. Nebýt Trubač jelito, které nezpracuje míč, tak měl možná i gólovou přihrávku. Na to, že hraje v týmu totálních antifotbalistů a první zápas v novém prostředí, tak docela slušné. Jen teda dost prasí, ale to většina Peruánců, mají to v krvi.

Reagovat
Selänne

Přitom nebýt tolika zranění, byl by dneska oporou repre. Až smutný, kam se ubrala jeho kariéra.

Reagovat
John Obi Mikel

Kozel nepohlídal Csaplárovu past

Reagovat
ratusek

tak první poločas tradiční hnus. Druhý poločas po obdrženém golu už to sneslo přísnější měřítko a konečně výhra ze zoufalých Teplic

Reagovat
Kiwi-21

Zápas jsem neviděl tak výkon nehodnotím ale 5 výher ze 7 kol mi přijde super

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník dnes po haluzi. Jedna střela na branku dva góly. Matný výkon. Důležité jsou ale 3 body. Za týden už výkon nikoho zajímat nebude. Doufám že Teplice letos konečně sestoupí.

Reagovat
Liquid

jediný štěstí, že nám sebraly ty místa v poháru, za loňské situace bych se skoro obával, že se tam ti chachárci snad i probojujou

Reagovat
Kiwi-21

Nedivil bych se kdyby ano

Reagovat
Salfovic

Vyhraje Plzeň a zmatenej Vrba bude dělat kotouly.

Reagovat
dinss

Brabec nebyl v žádným případě náš klíčový hráč.

Reagovat
Salfovic

Tak klíčový hráč nutně nemusí znamenat oporu.

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo klíčové když nehrál

Reagovat
dinss

To je pravda

Reagovat
Ross Geller

Nita - Wiesner, Štetina, Panák, Hancko - Karlsson, Pavelka, Sáček, Souček, Pešek - Hložek

Reagovat
Tromas

Někdo stream pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Bogel dusí

Reagovat
Kaspar

Stetina od zacatku zapasu vubec nestaci proti Bogimu

Reagovat
smazaný uživatel

Bogel > Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, pěkně.

Reagovat
Tromas

gooooooooooool ty vole Bogi.

Reagovat
Salfovic

Co tam jako VAR řešil, nemá náhodou zasahovat jen při velkých omylech rozhodčích ???

Reagovat
Firkraag

já myslím, že řešili ofsajd.

Reagovat
ratusek

no dneska to je tutovka pro Plzeň. Sparta vůbec nic. zesraná stejně jako v derby

Reagovat
Heisenberg

I oheň hoří míň než Sparta

Reagovat
aither

Tvl co to je

Reagovat
jsemdement

Ty vole Milane ja bejt na lavce Sparty, tak uz nemaj v Plzni dve sedacky Milane ty vole.

Reagovat
Salfovic

Kopic na Tecla

Reagovat
dondinho

Sparta zase klasicky první půle prochrápaná

Reagovat
mistr129

Spartička je zpět <3

Reagovat
aither

Ty krávo tohle je průser

Reagovat
Kuchta

Sparta naprosto tragická Blouznění o titulu trvalo 6 kol, ikdyž oproti dřívějšku je i to posun

Reagovat
ratusek

jo dnešní zápas ji připraví o titul tvl

Reagovat
smazaný uživatel

My u nás nevyhrajeme ani za 100 let.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tromas

Je fanouškem, jak Sparty tak Plzně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kokesh

Beauguel je brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v zimě půjde za 150 mega do Lille.

Reagovat
Mirek na tenisu

Beaguel? Nadstandardní pro kaprligu. Chybí mu dynamika a rychlost. Ve Francii bude leštit.

Reagovat
Salfovic

Kdyby si neválel šunky proti Sofii, tak v pohodě postoupili

Reagovat
Selänne

Rosický by ho měl podepsat rovnou po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

By dostal na Spartě od fanoušků Huhu koktejl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Tak to je na ručník

Reagovat
mistr129

A neskutečné krytí náběhu od reprezentačního beka

Reagovat
smazaný uživatel

Kokeš je super

Reagovat
$dolar$

Boze to byl zbytecnej gol. Neskutecne zbytecnej. A zacalo to naprosto silenym braneni Kasi.

Reagovat
Liquid

Kaši to měl poslat na tribunu a ne si hrát na fotbalistu u lajny, fakt škoda, protože si jinak Sparta nečuchla

Reagovat
smazaný uživatel

Záměrně se vyhnuli Csaplárově pasti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Hlozan jako Poborak proti Nizozemsku

Reagovat
mistr129

To snad musí jít Pešek ven, nejdřív mu dá facku a pak ještě hlavičku

Reagovat
mistr129

A ještě se chytne sám za rypák, píčus

Reagovat
Mass

Reagovat
Martin9719

tak pravdila se zřejmě mění, hlavně že Procházka dostal za stejný divadlo červenou s Matějovským

Reagovat
martin1

Přesně na tohle jsem si taky vzpomněl.

Reagovat
Martin9719

Stejně jako tenkrát dostali v 10ti, dnes dostali v 11ti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Bože, Řezník je taková mr*ka

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Pešek taky.

Reagovat
Selänne

To je možný, ale Řezník odjakživa neumí nic přijmout. Hrozně ubrečenej krypl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
doshcz

na nem mam nejradsi jak po kazdy svoji chybe rva na vsecky okolo, total vocas

Reagovat
dinss
Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
icka

Reagovat
Mirek na tenisu

V lize je pár křiváků, kteří jsou falešní jak 1000koruna. Třeba Svozil. Ten je schopný umírat po každém druhém souboji. Přitom je to dobrý obránce. Žalobníček.

Reagovat
Mass

Sotva se dotkli a oba upadli

Reagovat
dinss

Reagovat
Heisenberg

Pešek na Zidana?

Reagovat
Mass

No ale Zidane po tý svý hlavičce neupadl na zem.

Reagovat
Heisenberg

Zizou to vzal jako chlap, měl ho zmrda ještě dokopat.

Reagovat
mistr129

Kříženého s Grealishem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Lol Pešek to je el theatro

Reagovat
Salfovic

Berka jede suchej hajzl ?

Reagovat
dinss

Za tohle šel proti Bořilovi vem rovnou nebo dostal druhou žlutou ?

Reagovat
Liquid

tohlec je jasná červená karta = hrubé nesportovní chování a sudí to nemohl vidět, proto měl být poslán k VAR a VAR má zase notičky od sparťanů, tohlec přeci není možné, aby to sudímu nedali na přezkum když to evidentně neviděl

Reagovat
Mass

Ale zase nepřeháněj, vždyť se tam sotva dotkli. Ale bylo vtipný, jak se tam potom oba váleli. Vzhledem k tomu, že se rozhodčí koukal jinam, nevim co to zkoušeli. Prostě oba pičusové.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Vasekre

Reagovat
Tromas

To si dělá Berka prdel, jak za tohle nemohla být ani karta ten kokot Pešek měl bej úplně jasně venku a on nedostane ani karetní trest.

Reagovat
dondinho

Jestli Vrba neporazí ani komickou Plzeň tak nevím o co se chce na Spartě jako snažit...

Reagovat
inferno08

Vrba stvořil monstrum a teď toho lituje. To by se mělo zfilmovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
dondinho

tak ať si vzpomene kde se vyndává šém

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu tam je VAR? Jasná červená pro Peška. Rozhodčí opět drží Spartu nad vodou. Hnus

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mass

Já bych dal oběma žlutou za simulování. Ale nevim, jestli je to při použití varu podle pravidel možné.

Reagovat
Firkraag

Kaša dobrej mentál

Reagovat
Mass

S mentálem do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super zápas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Heisenberg

Plzeň jsem viděl doma se Slováckem, Bulharama a dneska, všechny 3 zápasy pěkný, hlavně záloha jim šlape.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek chodí na kurzy rétoriky Pavla Novotnýho?

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak má lehkou vadu řeči. Werner Lička se taky zakoktává a má zlatou z OH, tři tituly s Baníkem atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta druhý poločasy umí, 2:3 pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner

Reagovat
dinss

Doufám, že dá Jean těm bučícim mrdkam gól.

Reagovat
ratusek

zase rasismus?

Reagovat
Selänne

To si fakt někteří nedokáží odpustit opičí skřeky?

Reagovat
Heisenberg

Wow

Reagovat
mistr129

Sýkora

Reagovat
smazaný uživatel

Wooow

Reagovat
Selänne

Reagovat
dinss

Za tyhle výkony ti ty židovslý chechtáky prominu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dneska ohromně baví. To bůro by sraltě dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Panák do rep...never mind.

Reagovat
Selänne

Od nás dneska nejlepší. Ale jinak souboj na hranici faulu. Málokdy se tohle pouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej zakrok "kdyby ses s tim nejebal jak kokot tak ti to neveme". Ja bych to nepisk a udelat to nekdo od nas tak sem nasranej na nej a ne na rozhodciho. Vsak se nikdo ani nehadal.

Reagovat
dinss

Dejte na 4:1 a je po zápase.

Reagovat
montaigne33

Některé hráče Trpišák docela rychle "odepsal", třeba Sýkoru= zajímavý hráč s talentem... Dnes zatím výborná VP- přes Bulhary měli postoupit...

Reagovat
Rothbard

Odepsal. Je to celkem skleněnka, ne?

Reagovat
Selänne

Sýkora ale vyhořel i v Poznani.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Fenin ve Frankfurtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Sýkora má na pažích originální kerky. Asi vysoké IQ...

Reagovat
Mass

Provod >> Sýkora

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Provod byl TOP, škoda zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Sklenenej a psychicky a povahove dement. Odepsal ho spravne. Do Plzne se hodi.

Reagovat
montaigne33

V čem "povahově dement"?

Reagovat
smazaný uživatel

To se zeptej realizaku Slavie a Poznane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už jeho životopis (Sparta - Liberec - Slavia - Jablonec - Plzeň) to trochu naznačuje.

Reagovat
Igner Farnsworth

Typickej kafíčkovej frajírek, módu měl v hodnotách výš než fotbal, do tehdejší slavie kde byly všichni posedlý fotbalem moc nezapadnul. Jestli to je povahové dement to nevím.

Reagovat
Mass

Dement to bych neřekl, ale takovej simulant do týmu bojovníků prostě povahou nezapadne.

Reagovat
John Obi Mikel

"Rychle"

Rok pod ním docela pravidelně hrál. Až pak hostovačky a odchod.

Reagovat
OTASi

to je super, že se naše týmy rozehrajou vždycky až po vypadnutí z předkol pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Hejdu nemůže střídat Brabec.

Reagovat
Kaspar

Jude Slavie jeste bojujte za Spartu at je to komplet

Reagovat
Mass

Už tam byly taky nějaký skřeky kolem padesátý minuty, prostě Sparta víkvjet

Reagovat
Salfovic

Se jim to machruje, když tam teď nemají žádného černocha.

Reagovat
Salfovic

Jude Slavie řval celý stadion ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná chvíle, spolu s potleskem pro Vrbu, kdy se zapojily oba tábory.

Reagovat
Pony Slaystation

jedině dobře

Reagovat
dinss

Mosquera ten nevedel, co si držet

Reagovat
dondinho

to je píčus ... šťouchanec do zad a on si drží celou tlamu

Reagovat
Vasekre

Kdyby Mosquera udelal jeste 7 kotoulů navíc k tem 8 co udělal, tak by go byla cervena..

Reagovat
doshcz

Reagovat
mistr129

Sparťani slušně nezvládaj

Reagovat
Mass

Tak teď už to huhuhu bylo slyšet i v tv.

Reagovat
mistr129

Ale já to chápu, Mosquera je jasně provokoval, nevidím důvod proč o balón nemohl bojovat na druhé straně

Reagovat
Mass

Reagovat
Selänne

Hlavně je černej. Kdyby nebyl černej, nehučelo by se. Může si za to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Vyřešily by to kvóty na černochy v kádrech prvoligových týmů

Reagovat
mistr129

A hlavně v kotlích

Reagovat
C-M@ster

Chtělo by to dovést migranty a dosadit je do kotlů

Reagovat
smazaný uživatel

Házet je do kotlů, to už je trochu extrém.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

To bylo i v prvním případě.

Reagovat
Salfovic

Zavřít Plzni stadion na tři zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Ti můžou být sakra rádi, že s tím Rangers mají zavřený staďák. To by skončilo průšvihem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to přijde s Lyonem, o to bych se "nebál".

Reagovat
Martin9719

Ještě že už tam nehraje Gomis

Reagovat
Freedo

S těma plačkama, co vytahujou rasismus při každé příležitosti, určitě. Snad aspoň někdo Kamarovi zláme hnáty.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase to huhuovani… zruste ty jejich fans

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko end of jeho kariéry. Další operace kolene.

Reagovat
Salfovic

Tak už je vyhučeli na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Čory potrolil

Reagovat
Rothbard

Nedáš,...klasika.

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem zvědavý, jak to posoudí

Reagovat
smazaný uživatel

To ej zase gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Plzeň to ještě ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, ta ženská jak řvala hystericky na Hložka.

Reagovat
Salfovic

To byla jeho máma.

Reagovat
smazaný uživatel

V plzenskym kotli.

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Se po poločase přesunula, aby ho měla blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko labil.

Reagovat
Jackmaker1989

Sparta ultragalakticky tragický nápor. Môžu ísť dpc a nie hrať EL.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrozně slabá záloha. Plzeň si to dneska ale odpracovala, i ten kádr (až na chybějícího druhýho útočníka) se jeví hodně dobře.

Reagovat
Martin9719

Druhého útočníka máme

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
Martin9719

Chorý, nedává góly, ale pracuje a sbírá body jinak, proto je to druhý útočník.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemá být na marodce když je nemocnej?

Reagovat
dondinho

naprosto bez myšlenky...kdo měl dnes být špílmachr ? Sáček? Karlson ? velký špatný....

Reagovat
Mirek na tenisu

Sáček a Havel...dnes oba potvrdili jaký je Šilhavý odborník.

Reagovat
r.mrazik

ta zalozni trojka moc nefungovala...sacek neni 10

bohuzel tohle se dneska nepovedlo

Reagovat
Mass

Pro mě záloha je ideál 6-8-10 , dneska Sparta měla 3x6

Reagovat
r.mrazik

jojo, oni jsou typove vsichni tri az moc podobni...tedy sacek a soucek...pavelka je vic chodici...ale i tak tam nebyl nekdo jiny,ktery by tomu dal rad

i kdyz vic nez stredu se zapas nepovedl stoperum,kteri dnes zahrali mizerne...i wiesner...vlastne jen hancko z te obrany stal za neco

Reagovat
Mass

Hancko už je delší dobu výbornej, společně s Hložkem Spartu táhnou, těm ostatním se občas zadaří, občas ne.

Reagovat
Mass

Jinak bych teda řekl že všichni tři sou spíš tak něco mezi 6 a 8, ani ne vyloženě silný DM, ale ani ne zatažený tvůrce. Když máš v záloze tři běhavce+posouvače , tak z toho většinou moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tužky, jdeme na to"

Reagovat
Losinho

Dneska snad konečně slušná sestava s Ševčíkem, Bahem/Masopustem a normálním útočníkem

Reagovat
PlackaSKS

No, hlavně mandous bude mít premiéru. Tak snad se zadaři

Reagovat
John Obi Mikel

Co ten Madsen? Co to je za posilu, když se nevejde na evropskou soupisku?

Reagovat
Losinho

To by mě taky zajímalo. A hlavně co bude dělat na jaře, když se ještě vrátí Provod.

Reagovat
veikko

Nemá to být třeba náhrada příští rok za Traorého? Co je ten Madsen vůbec za post a jaký je to hráč typologicky? Zrovna třeba tomu Provodovi taky chvíli trvalo, než se prosadil.

Reagovat
Greny

To ti nikdo neřekne podle mě ho viděl hrát jen Trpis a jeho realizak

Reagovat
Losinho

Má to být náhrada právě za Provoda.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Greny

OT : ten Žižkov šel strašne dolů

Reagovat
John Obi Mikel

Letos jak na houpačce, smáznou Příbram a Spartu B a prohrajou s Vyškovem.

Reagovat
veikko

Tak ono to zatím nevypadá, že by měla být Příbram nějaké měřítko. I když teď tam přišel nějaký borec z 2. brazilské ligy, tak uvidíme, co bude zač.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc i proti Líšni to nejprve vypadalo na výhru Žižkova, ale Líšeň otočila. A s Varnadorfem taky vedli.

Reagovat
Greny

Tak jako zas nepodceňovat Vyškov ti se zachrani Trousil vypadá na dalšího nadějného trenera

Reagovat
John Obi Mikel

Koukám, že dal 2 góly veterán Brňák Simr.

Reagovat
dinss

Mám o ten klub velký strach protože to nebude trvat dlouho a nekdo z toho fakt postaví byty…

Reagovat
Jolly Roger

Bílka jsem ve Spartě, ani v repre neměl rád, ale včera to bylo dobrý, docela jsem mu to přál. Bratři Rosičtí se tvářili hodně kysele.

Reagovat
Mirek na tenisu

Co dělal v loži sparťanů Kováč? Dostal od Rosy volňáska?

Reagovat
John Obi Mikel

Však hrál Kováč za Spartu. Nebo proč se ptáš?

Reagovat
Losinho

+ tam dlouho dělal podržtašku různejm trenérům ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že chvíli dokonce trénoval.

Reagovat
Jolly Roger

Nosil kužely.

Reagovat
kecipep

Jakto že Potočný nedostal žlutou za ten skluz do Čtvrtečky?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen se vraci tam, kam patri

Reagovat
Firkraag

Doprdele jak může takovej budějovickej prazmrd Ginzel pískat ligu a ještě zrovna náhodou v Budějovicíh. Myslel jsem, že tenhle kretén je dávno z listiny pryč.

Reagovat
Coutinho10

Pilar ani na lavicce

Reagovat
Jolly Roger

Není Hložek takový lepší Tecl? Dává góly hlavně Opavě, Brnu, atd. Jen jich dává víc než Tecl.

Reagovat
exse

Není Messi takový lepší Tomáš Janů?

Reagovat
Alan_Shearer

Minimalne je Messi lepsi v tom, ze vetsinu penez nepromrdal na Tipaci

Reagovat
dondinho

To už by mu na fotbal nezbýval čas

Reagovat
Jolly Roger

Messi hraje jinou pozici než Janů.

Reagovat
Salfovic

Tecl je daleko větší bojovník. U Hložka často ani nevíš, že je na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina útočníků dává góly hlavně slabším klubům, to je snad logický

Reagovat
pingla

ten rozdíl u Hložka je enormní, proti top týmům se snaží, ale ve výsledku mu to góly nebo asistence nedává... btw Tecl dal loni gól Spartě

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

V Boleslavi zatím luxusní zápas.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
John Obi Mikel

Btw, na lávce je Zahustel

Reagovat
Jolly Roger

Zahustí střed.

Reagovat
Luc-Luc

Po golu na 2:0 jsme uplne prestali hrat, ten Ewerton si to dava slusne, vubec ho nestihame...se stestim vedem, ale jedtli se neproberem Bolka to v druhe puli otoci

Reagovat
John Obi Mikel

Máte skvělou efektivitu (byť ty góly byly víceměně po chybách), ale je pravda, že Boleslav byla lepší. Teď si myslím, že to váš trenér o přestávce zklidní a 2.poločas už bude vypadat jinak.

Reagovat
Liquid

Zima v Turíně a hned v základu a premiera s čistým kontem a výsledkem 4:0

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Losinho

Super

Reagovat
dinss

Přesně takovýho soupeře potřeboval. Neviděl jste ho nekdo hrát?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, viděl

Reagovat
dinss

Díky!

Reagovat
Stannis Baratheon

Za málo, vždycky rád pomůžu.

Reagovat
Coutinho10

volba kapitana se opravdu povedla

Reagovat
John Obi Mikel

Koho jsi dal?

Reagovat
Coutinho10

Góležala

Reagovat
Coutinho10

jeste ze Sazkafantasy asi upravila a dava bod za odehranych 50 minut misto drive 60 minut

Reagovat
djiros

Už bylo před repre pauzou kvůli tomu, že zůstalo 5 střídání. Pokud se vrátí na 3 střídání, tak budeme opět na 60 minutách.

Reagovat
Coutinho10

super, diky za info

Reagovat
John Obi Mikel

3 střely Sigmy, 3 góly.

To bych chtěl u nás večer vidět taky.

Reagovat
Losinho

Leda na straně Slovácka.

Reagovat
John Obi Mikel

Tam zase ne.

Reagovat
Salfovic

3 střely Slovácka, 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bolka jsou snad celej zápas lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Připomíná mi to nás v předkolech.

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát my to nevyrovnali.

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne gol. Ale přál bych si v naší lize GOAL LINE systém.

Reagovat
KingMaster13

Kolik golů chybí ještě Škoďákovi do 100 v rámci ligy?

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud dobře počítám, ještě 2.

Reagovat
KingMaster13

Paráda Tak to zmákne

Reagovat
martin1

To je závěr

Reagovat
John Obi Mikel

Karafiát krásný gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Super zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Střely 19:5, na bránu 10:3, skóre 3:3

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej bod pro Sigmu, i kdyz to mohla Bolka dat driv, takhle to dost sere

Reagovat
John Obi Mikel

V jedenácti byste to udrželi.

Reagovat
Banikovec7

Bolka poslední 2 zápasy super výkony a 1 bod.

Reagovat
Coutinho10

Tak to jsem tu sestavu do fanty moc neodhadl

Sestava: Mandous - Bořil, Holeš, Takács, Bah - Samek, Ševčík - Ekpai, Lingr, Masopust - Kuchta

Lavička: Kovář, Stanciu, Plavšić, Tecl, Oscar, Krmenčík, Traoré

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo ti nehraje?

Reagovat
Coutinho10

Kudela, Nico a Schranz trefil jsem aspon Mandouse a Samka

Reagovat
John Obi Mikel

Vzdyt se Kedel zranil. Ty dalsi 2 jsem v zakladu cekal, naopak Samka ne.

Reagovat
djiros

Jediný stoper Taras taky nikde. Nejlépe se slavistum vyhnout. Asi chcou navázat na ztrátu z Karviné.

Reagovat
Coutinho10

trenér Jindřich Trpišovský nemůže kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda ze zdravotních důvodů počítat ani s Ondřejem Kolářem, Peterem Olayinkou, Ondřejem Kúdelou, Aihamem Ousouem, Tarasem Kačarabou a Ivanem Schranzem....takze takY prej zraneni, ale nevim...spis je vsechny setri po repre pauze

Reagovat
Losinho

Ousou vynechal i poslední repre zápas.

Reagovat
Coutinho10

tak asi teda opravdu nejaky zraneni mel

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba to budou menší zranění s tím, že nechtějí riskovat.

Reagovat
Coutinho10

no jo omg, jsem si to ale vubec neuvedomil, jak se rikalo, ze to neni vazny, tak jsem to pustil z hlavy

Reagovat
djiros

Co to zase je? Schranz je kde? Stanciu lávka? Trpisovsky mě začíná srát.

Reagovat
Coutinho10

Schranze asi po repre pauze setri a Nica taky, ale ason pripraveny naskocit

Reagovat
djiros

Vždyť Nico odpočíval už proti Karviné. Zase nedělejte ze Slovácka Teplice...

Reagovat
KingMaster13

Tecl na lavičce a chytá Mandous, já jsem spokojenej Ačkoli posazení Nica moc nechápu

Reagovat
Coutinho10

jenom asi ta repre pauza, jestli to je tak, ze se z repre treba vsichni vrati v patek, tak to neni ideal

Reagovat
Losinho

Docela slušná, akorát jsem už čekal Krmelce. Ale asi nechtějí zas mlátit Kuchtu.

A střed imho celkově průchoďák.

Reagovat
Coutinho10

me to asi tolik neprekvapuje, ze Kuchta dostal pred nim prednost....asi by se hodne resilo, ze Kuchta je odepsany atd.

Reagovat
Firkraag

Bez Koláře a Tecla je to nefér

Reagovat
dinss

Na papíře nejslabší základní sestava sešívek za poslední dobu.

Reagovat
Salfovic

Neřekl bych.

Reagovat
dinss

A která teda byla ta slabší?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba ta minulý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou fanoušci?

Reagovat
Coutinho10

kraaaal Sameeeeeeek

Reagovat
naheCZ

Samek

Reagovat
John Obi Mikel

Sameeeeeek

Reagovat
KingMaster13

Sameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Ty vole novej Souček

Reagovat
Greny

Kdo? Ještě nedal gól těžkými souperi

Reagovat
KingMaster13

No Slovácko už je diskutabilní To podle mě už do top 5 patří

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně je to DM. Tam jsou góly takový bonus.

Reagovat
KingMaster13

Přesně produktivní DM mají prostě super bonus

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

No DM je to jenom na papíře

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klasicky jsme se z nich posrali už na D1

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale Ekpai taky hodně dobře On z něj Jindra nakonec to dělo fakt ty vole udělá, já prohraju sázku s Menem a budu muset na Filipíny

Reagovat
meno

Reagovat
naheCZ

Můžou jít dva sami na brankáře a takhle to vyřeší

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpai

Reagovat
Coutinho10

Ekpai to mel vzit na sebe

Reagovat
Kuba94

Jak vám jedou přenosy na O2 ? Dívám se přes internet na pc a není přenos co by jel normálně. Liverpool se mi kousal, teď i Slávie. Hnus velebnosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak silný máš internet?

Případně zkus snížit kvalitu přenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě set top box O2

Reagovat
Coutinho10

jo ? u me v poho pres sport pack na notesu

Reagovat
Fakt

V pohodě

Reagovat
Kuba94

Dobré díky. Chyba je u mě tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy, někdy se mi to taky pěkně jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Samek 》Hložek

Reagovat
Losinho

Ekpai posera. Ale u gólu to udělal slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašné takové chyby

Reagovat
Coutinho10

nebyl faul na Baha jo ?

Reagovat
DieFohlenBMG

Teď Samek jasná žk, předtím očividně faul na Baha.

Reagovat
Coutinho10

jinak ale hrajem luxusne jeste nejaky goly dat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Kuchta

Reagovat
Fakt

Kuchta

Reagovat
PhilipS

Samek vypadá, ale že není vůbec rychlej. To bude v evropě problém.

Reagovat
Losinho

Jako u Kroose nebo Modriče?

Reagovat
PhilipS

Modric fakt není pomalej. Samozřejmě, že i pomalejší hráči můžou být platný, ale je to velkej handicap

Reagovat
Losinho

Skoro v každým týmu najdeš v základu jednoho hráče na DM / CM, kterej je pomalej. Hrát Samek třeba křídlo, tak je v háji no.

Reagovat
veikko

Vlastně je to výhoda. Aspoň jako typicky český fotbalista nestihne dosprintovat na náhodu do vápna, jak je to u nás běžné a stihne to jen do druhé vlny, odkud bude střílet góly z odražených míčů, tzv. na Horvátha.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna v Chelsea nám hraje Jorginho. Pokud bude ovládat výběr místa, nemusí to být takový problém.

Reagovat
PhilipS

Nechápu, že jim tam dovolej dát tak děsnou blikající reklamu. Ještě ve dvou řadách.

Reagovat
PhilipS

Koukám na českou ligu po dlouhý době a je to teda bída. Spousta přerušení, faulů, nepřesností. Do toho laciná lekrama. To není dobrej produkt

Reagovat
John Obi Mikel

Nemáš koukat po repre-pauze

Reagovat
PhilipS

Tak sorry no.

Reagovat
Greny

Když si vybereš takovej zapas tak se nediv...

Reagovat
PhilipS

Jakože tu máme lepší týmy, než ten, co neprohrál 50 zápasů? A Slovácko je taky vršek tabulky. Tak nevim

Reagovat
Greny

Ne když si vybereš tým Trpise který má hru založenou na fyzickem stylu a důrazu A proti nim Slovácko který se důrazně hře tak nebrání... Snad každý kolo cervena

Reagovat
Mass

1. Jen si tu stěžuješ 2. Bereš vážně každýho rejpala

Reagovat
Greny

Ale tak se na to koukni z dlouhodobého hlediska... Zrovna oba kluby tak hrají...

Reagovat
Mass

Ty hromady taktických faulů je hrozný nešvar naší ligy, např. Slavia měla nejvíc faulů v EL a to sou u nás týmy, který mají i 2x tolik.

Nepřesnosti, no nevim, to se ti zdá.

Blikací reklamní panely se mi taky nelíbí, ale ty mají i v zahraničních ligách, třeba minulý týden sem jí viděl v Dortmundu.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý začátek, pěkný gól Samka. Slovácko po půl hoďce zjistilo, že nehraje proti Realu Madrid a začalo hrát a vystrkovat růžky. Náš výkon docela dobrý, občas to někde zaskřípe, ale určitě oproti minulému zápasu zlepšení.

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil

Reagovat
naheCZ

Mandous

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous

Reagovat
Coutinho10

Mandous

Reagovat
$$CaptainKokotko

Naše klasika . Jinak ta ruka? Přirozená poloha, tak se tohle nepíská že?

Reagovat
Greny

No nebudu se vyjadřovat...teoreticky přirozená poloha teoreticky zmaření brankové příležitosti...ať se každej rozhodne jak chce .. jen mě vadí že to rozhodlo video a neposlali ho se podivat

Reagovat
naheCZ

Ruka je čistě na VARu ne?

Reagovat
Greny

Z jakého důvodu? Je to penalta potenciální penalta, redka nemyslím si že to je tak že by to musel rozhodnout někdo kdo sedí u videa

Reagovat
naheCZ

Já si myslím, že kvůli tomu, že na posouzení toho, jestli to ruka je nebo není má ten VAR stačit, protože by to mělo být podle pravidel jasný. U faulu si to hlavní rozhodčí může posoudit podle metru, ale tady by neměli mít jiný názor...

Reagovat
Greny

Pravidlo o hře rukou je tak jasný az je totálně nejasný...

Reagovat
naheCZ

To už je druhá věc no

Reagovat
Mass

Po přestávce tam to Slovácko dobře drtí Slavii...

Reagovat
Mass

Uf, tak to prostřídání dost pomohlo, si Slavia tak deset minut řikala o vyrovnání.

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky pěkně.

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Hmmm takže letos dá ještě 1 gol v derby. To že se vystřílel na začátku roku je děsivé

Reagovat
Losinho

Strč už si toho Tecla do prdele konečně.

Reagovat
Greny

Ticho zde bude ... ST11 nemůže být kritizován

Reagovat
Losinho

BAN

Reagovat
Miguel19

Vážně tam dá Tecla místo Krmenčíka?

To už je od kšiltovky docela extrém.

Reagovat
Mass

Standa by to stejně kopl na tribunu

Reagovat
Mass

Tohle už musel ale dát

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DieFohlenBMG

Dík

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

STANDAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna nám dá gól největší nekopa

Reagovat
Mass

Dal i Spartě

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaal Tecléééé

Reagovat
Greny

A do hajzlu to se ho v repre nezbavíme...fakt mi to radost nedělá

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zase v klidu, když nepočítám B-tým proti Skotsku, byl v repre poprvé od roku 2018. To neznamená, že teďka bude jezdit furt, jen byl prostě nedostatek útočníků.

Reagovat
Greny

Ti to za 3 týdny připomenu

Reagovat
iamnotdave

Reprezentant Tecl!

Reagovat
mrtvej ofsajd

Standa!

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl si namazal hejtry na chleba

Reagovat
Mass

Na EF věděli, proč dali Standu na fotku!

Reagovat
Coutinho10

lol co to ta reklama

Reagovat
John Obi Mikel

Reklama

Reagovat
Mass

Twl na placenym kanálu reklama přímo do hry? No ale ten Tuzemák bych si dal s Tondou Panenkou...

Reagovat
Coutinho10

ja myslel, ze jsem to mel zapnuty ma nejaky multidimenzi a ze tam daj neco jinyho

Reagovat
Mass

No oni to ani nedali v nějakym přerušení ale prostě jen tak...

Reagovat
Coutinho10

ja vim oni, kdyz treba davajo nejaky trn nestudiovy zapas v MD a pak nasleduje studiovy zapas, tak to taky jen tak prerusi, tak jsem se bal, ze jsem to tam treba nechal z Jablonce

Reagovat
dondinho

Však ten fočus tam mají jen jako vatu mezi reklamama.

Reagovat
dondinho

Tecl repre forward #1 forever

Reagovat
Coutinho10

skoda, Takacs by si ten gol zaslouzil hraje super...Kacharabu strcil do kapsy

Reagovat
PhilipS

Druhá půle po vystřídání mnohem lepší. Oscar musí hrát pořád, je skvělej. Traore teď slušná forma. Škoda, že není mladší.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Kdyby Samek nevylétnul tak nahoru, tak hraje Traore základ...je v laufu.

Reagovat
naheCZ

Co to je za střídání

Reagovat
Coutinho10

malem sme ztratili vyhru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

hm zbytecnej gol

Reagovat
Coutinho10

super Trpis...vystridani Takacse a das tam Krmencika, tak proto nemame cisty konto

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Některé letošní tahy Trpiše jsou, řekněme, kontraproduktivní...

Reagovat
Mass

A koho tam měl dát ty rozumbrado? Takacz už nemohl.

Reagovat
Coutinho10

tech 5 minut by jeste vydrzel..takhle by to nedopadlo

Reagovat
Coutinho10

omg malem 2:2

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš ten závěr těžce nezvládl 2:0 a on sundá stopera a dá tam hrot

Reagovat
PhilipS

dyť Takacz se sotva hýbal. Klid

Reagovat
Mass

Nj ale žádnej další stoper na lávce nebyl a Takacz byl vyšťavej, první ligovej zápas po dlouhý pauze.

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda, ale ta obrana se úplně rozpadla.

Reagovat
Mass

Ale bez toho by to byla nuda

Reagovat
Coutinho10

tech 5 minut by jeste vydrzel..takhle by to nedopadlo

Reagovat
Mass

Máme tady lékaře

Reagovat
Coutinho10

porad lepsi nekoho na svoji pozici nez nikoho...Krmencik nevypadal, ze by sel pomoct ho tam zastoupit a taky to tak dopadlo, ze chybelo par cm a bylo to 2:2...

Reagovat
Freedo

Bořil na stopera, Oscar na beka, Plavšič na křídlo.

Reagovat
DieFohlenBMG

JT vymýšlí hrozný píčoviny

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Ty vole hlavní že to tam je, Slovácko se poráží blbě ale ten závěr to je varování. A jinak 52 zápasů bez prohry jestli dobře počítám a překonáváme i ten neoficiální rekord Sparty

Reagovat
Coutinho10

napsal jsem pod souhrn

Reagovat
Mass

Ze který doby je ten rekord Sparty, Spartak Sokolovo nebo Petr Mach?

Reagovat
KingMaster13

Hele rok 1920 - 1923 Ještě před tím než je ofiko evidovaná liga

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě před Československou ligou, před rokem 1925. Proto neoficiální.

Reagovat
jsemdement

Plavsic zatim po -zraneni- vybornej .

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele