FORTUNA:LIGA - preview 2. kola: Plzeň se představí v Ďolíčku

30.07.2021, 10:41, aktualizováno 01.08.2021, 08:56
Previews
Třemi zápasy navazuje nedělní program FORTUNA:LIGY. Ve Vítkovicích budou chtít získat první body v sezoně Baník Ostrava a Zlín. Slovácko po vypadnutí z Evropské konferenční ligy hostí České Budějovice a Plzeň uzavře druhé kolo zápasem s Bohemians 1905...
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (neděle 16:00)
Baník na úvod sezony sahal po bodech, nakonec se ale z jablonecké Střelnice vrátil s prázdnou. V druhém kole proti Zlínu, který se tak trochu stal farmou Baníku, už Ostravané hodlají urvat vítězství.

Poté, co se do Baťova města během léta přesunuli převážně hráči s ostravskou minulostí, začalo se Ševcům škodolibě přezdívat "FC Baník Zlín". Navíc i v nedávné minulosti putovalo více fotbalistů z Ostravy do Zlína či naopak. Navzdory četným transferům nicméně mezi oběma kluby nepanují nadstandardně vřelé vztahy. Zejména Moravané nemají k míru mnoho důvodů, neboť se jim proti Slezanům dlouhodobě příliš nedaří.

S formou se ostatně Ševci nepotkali už hodně dlouho. Po dalším neúspěchu v prvním kole proti pražské Slavii čekají na ligové vítězství již 12 zápasů v řadě. "Začali jsme novou sezonu, starou ani neřešíme. Pomalu nevíme, jak dopadla. Vůbec nás nezajímá," odmítá jakékoliv pomyšlení na černou sérii středopolař Zlína Marek Hlinka.

I tak favorita nedělní seance hledejme v Ostravě. Baník sice v prvním kole jako již tradičně ztratil body v Jablonci, ovšem na severu Čech předvedl solidní výkon, na němž může ve zbytku ročníku stavět. "Jsme připraveni na to, jakým stylem Zlín bude hrát, nacvičovali jsem na to určité herní situace a věřím, že to přeneseme i na hřiště," uvedl asistent hlavního trenéra Slezanů Tomáš Galásek.

Na marodce Ostravanů figurují náhradní brankář Viktor Budinský a obránci Ondřej Kukučka s Janem Juroškou. Proti svému zaměstnavateli nemůže nastoupit ve Zlíně hostující křídelník Rudolf Reiter, hrát zřejmě nebude ani pochroumaný Martin Fillo, jenž pravou obranu Baníku piloval ještě letos v květnu. Dlouhodobě pak Ševcům schází útočník Lamin Jawo.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Kaloč - De Azevedo, Budínský, Kuzmanovič, Buchta - Almási
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Vraštil, Cedidla, Procházka, Matejov - Fantiš, Conde, Hlinka, Hrubý, Dramé - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.81 - 5.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Oba celky v úvodním kole nového ročníku zvítězily, přesto se asi nachází v odlišném rozpoložení. Zatímco v českobudějovickém táboře panuje čirá radost z tohoto úspěchu, na Slovácku asi převáží zklamání z konce v Konferenční lize.

Pouť Jihomoravanů při jejich premiéře měla nejkratší možné trvání. Ve druhém předkole doma sice dokázali díky Daníčkově trefě smazat ztrátu z utkání v Plovdivu, avšak i přes jasnou převahu nedokázali vsítit postupovou branku. Vše tak dospělo až do penaltového rozstřelu, ve kterém Slovácko naprosto selhalo a vypadlo.

Dynamo po nepovedené jarní části výrazně posílilo a přivedlo i některá známá jména. Právě jedno z nich jim zařídilo vítězství v prvním kole proti Teplicím. Budějovičtí sice byli po většinu zápasu horším mužstvem a zejména v první půli měli "Skláři" řadu šancí, přesto po hodině hry host z Plzně Mihálik rozhodl o výsledku 1:0.

Od postupu Jihočechů zpět do nejvyšší soutěže byly sehrány čtyři vzájemné duely, které nasvědčují tomu, že ani tentokráte nemůžeme čekat ofenzivní smršť. Celkem v nich totiž padlo pět branek, přičemž dvakrát vyhrálo Dynamo, jedno utkání skončilo remízou a v květnu se radovalo Slovácko, a to díky Daníčkově penaltě.

Po stránce absencí na tom jsou oba týmy docela dobře. Budějovice by dokonce měly být v plné síle, Slovácku chybí zraněný Ondřej Šašinka a další útočník Cicilia, který se v prvním kole nechal vyloučit.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Šimko, Kadlec, Divíšek - Daníček, Havlík - Navrátil, Sadílek, Holzer - Jurečka
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Havel, Králik, Skovajsa - Hellebrand, Čavoš - Mihálik, Hora, Mršič - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.34 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (neděle 19:00)
Nabitý zápasový program a do toho ještě řada zranění. Po kondiční stránce na tom hráči Plzně nemohou být o moc hůře, přesto se na závěr programu druhého kola pokusí vyválčit tři body. V cestě jim na svém hřišti budou stát Bohemians.

Viktoriány trápí zdravotní potíže celé řady hráčů včetně několika členů základní sestavy. Mimo hru budou Staněk, Šimon Gabriel, Havel, Kaša, Míka, Kalvach, Bucha, Kopic a Čermák, ani domácím se ovšem podobné problémy nevyhnuly. "Klokani" se budou muset obejít bez Hůlky, Jindřiška, Nového, Osmančíka, Ugwua a Vrány.

Bohemka se na úvod nového ročníku příliš nepředvedla, ztratila totiž body v mladoboleslavském azylu nováčka z Hradce Králové. Po Vašulínově trefě dokonce prohrávala, krátce po přestávce ale srovnal na konečných 1:1 Puškáč. V součtu se závěrem minulého ročníku tak Vršovičtí čekají na výhru už čtyři zápasy.

Západočeši sice nepůsobí v úvodu této sezony nikterak přesvědčivě, výsledkově to ovšem je v jejich podání stoprocentní. Shodným výsledkem 2:1 i stejným průběhem vyhráli první zápas druhého předkola Konferenční ligy s Brestem, ligový duel s Mladou Boleslaví i následnou odvetu proti běloruskému celku. V Jerevanu vedli po trefách Kayamby a Falty, v závěru snížil Bilenkij.

"Po postupu je příjemné přepínat z pohárového zápasu na ligu. Čeká nás Bohemka, která je v domácím prostředí vždy nepříjemný soupeř, navíc s podporou domácích fanoušků. Bude to těžký zápas. Soupeři se chceme vyrovnat v důrazu a nasazení, to je první předpoklad pro to, abychom byli herně lepší," říká Pavel Horváth, asistent trenéra Bílka.

Leckteří fanoušci asi ještě mají v paměti, jak před třemi lety Bohemians sestřelili svého nadcházejícího soupeře pěti góly, od té doby se jim už ovšem vyhrát nepovedlo. Ze šesti zápasů dvakrát remizovali a čtyřikrát prohráli, v únoru to bylo poměrem 1:3 po trefách Kayamby, Buchy a Beauguela. Pulkrab v posledních minutách skóre jen kosmeticky upravil.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Dostál, Köstl, Bederka, Vondra - Fulnek, Hronek, Ljovin, Kovařík - Puškáč, Chramosta
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Hybš - Ndiaye - Kayamba, Šulc, Hlavatý, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.29 - 3.23 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Dvě mužstva, která určitě pošilhávají po evropských pohárech, se střetnou v sobotu odpoledne v Mladé Boleslavi. Jablonec do předkol zasáhne i letos, tento souboj tak je pro něj zároveň i generálkou na utkání proti Celticu.

Středočeši se v úvodním duelu prezentovali sympatickým dojmem, na body to ale nestačilo. Plzni podlehli 2:1, přičemž jejich jediný gól vstřelil debutant Škoda. Nenavázali tak na povedené jaro, během něhož byli jedním z nejlepších celků ligy a postupovali vzhůru tabulkou.

Jablonečtí naopak v prvním kole měli i pořádnou porci štěstí, která jim v kombinaci s Pilařovou pozdní trefou vynesla vítězství 1:0 nad Baníkem. Rovněž Severočeši prožili zdařilou druhou polovinu minulého ročníku, když od konce února prohráli jedno jediné ligové utkání.

Vzájemné zápasy jsou dlouhodobě poměrně vyrovnanou záležitostí a nejinak je tomu i v nedávné minulosti. Z posledních osmi utkání každé z mužstev vyhrálo tři, zbylá dvě skončila remízou včetně toho úplně posledního v únoru. Tehdy poslal Boleslav do vedení Šimek, zanedlouho ale srovnal Kratochvíl.

Domácí celek nemůže pro utkání počítat se zdravotně indisponovanou čtveřicí Jirásek, Mužík, Pech a Šimek, hosty trápí zřejmě jediná absence, a to ta brankáře Hrubého.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler - Matějovský, Dancák - Skalák, Ladra, Ewerton - Škoda
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kubista, Kratochvíl, Malínský - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.52 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Pardubice  (sobota 16:00)
Po renovaci hrací plochy vyběhnou hráči olomoucké Sigmy poprvé na nově usazený trávník. Na Andrově stadionu vyzvou Hanáci Pardubice, které podobně jako domácí celek v prvním kole nezvítězily. Obě mužstva přitom lační po sobotním úspěchu.

Sigma se na Letné podle očekávání převážně bránila, přesto sparťany poměrně dlouho trápila a konečný výsledek 2:3 ve svůj neprospěch mohou brát Hanáci za relativně uspokojivý. "Na Spartě jsme předvedli výkon, od kterého se můžeme odrazit do dalších zápasů. Herně jsme obstáli, ale negativa bychom určitě našli," prohlásil trenér Olomouce Václav Jílek.

Hanáky v Praze dlouho držel brankář Matúš Macík. Ten věří, že proti Pardubicím již Sigma urve body. "Musíme se připravit stejně tak dobře, jak na Spartu. Nechceme nechat nic náhodě. Pokud budeme hrát s takovým zápalem jako na Letné, domácí utkání zvládneme," sdělil slovenský fotbalista.

Pardubický FK se na úvod sezony dlouho hledal. Proti Karviné prospal úvod a po změně stran musel dohánět dvoubrankové manko, což se povedlo díky produktivnímu Emilu Tischlerovi. I tak mají Východočeši co zlepšovat. "Půjdeme do zápasu aktivně, budeme chtít dát gól a pokud možno žádný neinkasovat. Rozhodně chceme bodovat," řekl David Huf, jenž má jakožto rodák z Jevíčka blízko k Hané.

Do Olomouce s Pardubicemi neodcestují dlouhodobě zraněný brankář Marek Boháč a obránce Jiří Sláma, který na východě Čech hostuje právě ze Sigmy. Na marodce Hanáků se nachází útočník Jakub Yunis a nově také středopolař Lukáš Greššák, jenž kvůli problémům s třísly musí na operaci.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Sedlák, Breite - Zahradníček, Daněk, Hála - Růsek
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Prosek, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Beran, Tischler, Cadu - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.38 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
Ani dvoubrankový náskok nestačil Karviné k vítězství v prvním kole. Po střetnutí s Pardubicemi se Slezané utkají s dalším východočeským celkem. Tentokrát již na domácí půdě pohostí nováčka z Hradce Králové.

Svěřence kouče Jozefa Webera musel výsledek z vršovického Ďolíčku, který Pardubicím nadále slouží jako dočasný azyl, hodně mrzet. Na začátku druhé půle totiž vedli 2:0 a sahali po cenném zisku z cizí půdy. Jenže ve zbytku utkání se od karvinských zadáků dvakrát odpoutal Emil Tischler, díky němuž obě strany barikády nakonec získaly po bodu.

I kvůli polevení v prvním kole zůstává Weber před dalším mačem ostražitý. "Ideálním scénářem by bylo samozřejmě vyhrát. Ale čeká nás velice těžký soupeř, který v zápase s Bohemians Praha 1905 podal velice dobrý výkon. Ostatně pozápasové vyjádření z řad Bohemky, že měli s Hradcem velké problémy, je pro nás dostatečným varováním," řekl trenér Karviné.

Hradec se před týdnem podobně jako Karviná dostal do vedení, které však až do závěrečného hvizdu neudržel. Přesto je remíza 1:1 pro nováčka dobrým vkladem. "Klíč k našemu úspěchu bude v tom, abychom se se vstupem do ligy srovnali psychicky. Teď se snad budeme cítit líp, už jsme si to osahali. I trenér nás nabádá k tomu, abychom si to v hlavách srovnali, byli odvážní, abychom byli hrdý tým. Tím můžeme uspět," uvedl záložník Jakub Rada.

Weber ani jeho hradecký protějšek Miroslav Koubek se nemusí příliš trápit absencemi. Zatímco kádr Slezanů trénuje v kompletním složení, "Votrokům" schází pouze gólman Michal Reichl.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Křapka, Santos, Buchta, Bartošák - Mangabeira, Nešický - Čmelík, Qose, Sinjavskij - Papadopulos
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Mejdr, Donát, Klíma, Urma - Kodeš, Rada - Prekop, Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.34 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Sparta ve středu zvládla důležitou bitvu ve 2. předkole Ligy mistrů a nabitou energii hodlá přenést také na ligovou scénu. V sobotu se totiž vydá do Liberce, kde se jí na půdě tamníh Slovanu dlouhodobě příliš nedaří.

Zdá se, že psychicky jsou na tom Letenští velmi dobře. Dvojutkání s Rapidem Vídeň se pro ně zprvu nevyvíjelo dobře, ovšem v pražské odvetě se do rakouského soka od počátku zakousli a dělali vše pro to, aby se štěstěna přiklonila na jejich stranu. To se nakonec povedlo především díky Jakubu Peškovi. Letní posila zpod Ještědu nejprve vybojovala penaltu, kterou proměnil David Moberg Karlsson, aby v závěru vsítila rozhodující gól.

Družina trenéra Pavla Vrby tak během pěti dnů otočila hned dva zápasy. Ještě před odvetou proti Rapidu totiž sparťané vstoupili do nového ročníku české nejvyšší soutěže a na Olomouc velmi rychle ztrácela jednu branku. Letenští však nehodili flintu do žita a soustavným tlakem bušili do obrany Hanáků. Nakonec se Vrbovy ovečky prosadily třikrát, konečné skóre 3:2 každopádně nemohlo zcela uspokojit tu část fanoušků, která volá po pevné obraně.

Na výdech každopádně není čas, neboť po výletu do Liberce čeká Spartu další bitva v Champions League proti silnému Monaku. "Je to teď frmol, proto jsme dělali takový kádr, jaký tu máme. Máme tady 20 možná i víc strašně kvalitních hráčů. Netlačí nás bota v rotaci hráčů, nějaká bude určitě," prozradil plány na sobotu Vrbův asistent Luboš Loučka.

Liberec se podruhé za sebou představí v domácím prostředí, ovšem reálně mu hrozí, že z výhodné konstelace hvězd nevytěží zhola nic. Slovan totiž v prvním kole nestačil na tvrdě hrající Slovácko, přestože měl v závěru mače k dispozici přesilovou hru. Teď navíc k Nise přijedou Letenští, což bude ještě tvrdší oříšek než bojovný soubor s Uherského Hradiště.

Kouč Liberce Pavel Hoftych o síle soupeře z Prahy pochopitelně ví. " minulé sezoně jsme tady s nimi hráli super zápas, ale to jsme byli v rozpoložení, že jsme měli spoustu hráčů, kteří byli zvyklí na náš herní styl. Teď jsme sezonu rozjeli špatně s velmi silným Slováckem. Čeká nás těžký zápas se Spartou, připravíme se tak, abychom byli konkurenceschopní," uvedl.

Slovan bude postrádat zraněného záložníka Jana Šulce, otazník pak visí nad startem stopera Matěje Chaluše. Spartě zřejmě ještě nepomůže zadák Ondřej Čelůstka, který se po evropském šampionátu zotavuje ze zranění. Po duelu s Rapidem budou pravděpodobně odpočívat levý bek Casper Højer se středopolařem Davidem Pavelkou.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Mikula, Purzitidis, Fukala - Havelka, Gebre Selassie - Nečas, Faško, Mészáros - Rabušic
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Štetina, Hancko, Polidar - Pešek, Sáček, Ladislav Krejčí II, Karabec, Ladislav Krejčí I - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.26 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (pátek 19:00)
I druhý ligový zápas v nové sezoně sehrají fotbalisté Slavie na hřišti soupeře. Míří na hřiště Teplic, které sice jsou dlouhodobě oblíbeným soupeřem, naposledy ale dokázali právě Na Stínadlech sešívané obrat.

Červenobílí od roku 2017 drželi sérii osmi po sobě jdoucích výher, během nichž dvakrát soupeře vypráskali pěti góly, od roku 2018 to bylo šest zápasů s celkovým skóre 21:2! Avšak v únorovém klání dvacátého kola se sklářům zadařilo, ačkoliv krátce před pauzou otevřel skóre Oscar. Po přestávce se totiž prosadil Mareš a Severočeši díky výsledku 1:1 získali cenný bod v boji o záchranu.

Tepličtí v úvodním utkání nové sezony předvedli lepší výkon, než jaký byl jejich standardem v předchozím ročníku, nicméně ani ten jim nestačil na bodový zisk. V Českých Budějovicích totiž jedinou brankou o vítězství domácích rozhodl Mihálik. Nadále tak platí, že od března vyhráli v lize jen jeden jediný zápas.

Slavia naopak navázal na uplynulý ročník, byť to ve Zlíně nebylo zrovna nejlepší představení. I přesto dokázali díky Kuchtově brance v závěrečné čtvrtině utkání zvítězit 0:1. Na českého přemožitele v soutěžním utkání už tak čekají téměř rok a pět měsíců.

"Každý zápas je pro nás teď důležitý, protože jsme přišli o přípravné duely. Každá minuta na hřišti v zápasovém rytmu je pro nás dobrá. Tím, že se hraje pátek - středa, to chceme využít k sehrávání týmu a dostat některé hráče do zápasového rytmu. Některé změny budou směřované už na středeční utkání," komentuje situaci Jindřich Trpišovský vzhledem k výhledu na středeční duel předkola Ligy mistrů na hřišti Ferencvárose.

Domácí celek se pro toto těžké utkání musí obejít bez zraněných Kučery, Shejbala a Žitného, v ohrožení je i start Mazucha s Vondráškem. Na straně hostí jsou mimo dlouhodobě indisponovaní Hovorka s Provodem a také Takács, otazník pak visí nad Bořilem, Hromadou, Krmenčíkem, Olayinkou a Ousouem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Černý, Knapík, Chlumecký, Hyčka - Laňka, Mareček, Jukl, Trubač, Moulis - Mareš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Zima, Kačaraba, Oscar - Traoré - Masopust, Stanciu, Lingr, Plavšič - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.13 - 4.88 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha11003:23
2.Viktoria Plzeň11002:13
3.Dynamo České Budějovice11001:03
 Slavia Praha11001:03
 FK Jablonec11001:03
 1. FC Slovácko11001:03
7.FK Pardubice10102:21
 MFK Karviná10102:21
9.FC Hradec Králové10101:11
 Bohemians Praha 190510101:11
11.Sigma Olomouc10012:30
12.FK Mladá Boleslav10011:20
13.FK Teplice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
 Baník Ostrava10010:10
 Slovan Liberec10010:10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (656)

Přidat komentář
Pablos

Jsem zvědav na Baník vs exBaník

Reagovat
HorajzmAmmann

2:0, tohle si snad pohlídáme.

Reagovat
Puskas

Almási, Potočný.

Reagovat
ratusek

To musíme dát. Takové zápasy, zvlášt doma musíme zvládat

Reagovat
Pablos

to ano, ale čekám možná i řežbu trošku... a klidně nějáké to vyloučení.

Reagovat
Banikovec7

To si nemyslím, nepamatuju, že by někdy zápasy se Zlínem byly nějak tvrdé.

Reagovat
Pablos

No současní hráči Baníku vs bývalí hráči Baníku ...tím neříkám, že by to budou prasárny to vůbec né, ale zadarmo si nic nedají... tak to bývá i když hraješ s kámošem a pak hraješ proti němu, určitě si naložíte vždycky navzájem

Reagovat
Banikovec7

No to jo, ale většina jich tam už nějakou dobu je, z těch nových Reiter hrát nemůže, Fillo je zraněný a od Hrubého lze čekat vše, jen ne nějakou tvrdou hru Takže jedině nějaký Poznarův klasický loket.

Reagovat
Pablos

počkat, ale počítáš jen z touhle variantou, že by nakládal jen Zlín... očekávám to i u Vás, prostě já tipuji červenou v zápase. Můj osobní tip, ale jako úplně téma do diskuze to není to uznávám, ptž to je jen právě ten tip

Reagovat
Pablos

* s variantou ...já dneska nemám den

Reagovat
Banikovec7

Tak u nás je taky spousta nových hráčů, co tyhle zlíňáky ani nepamatuje, navíc po odchodu Filla šance na karty dost klesá Ale uvidíme, já zase tipuju klidný zápas, bez nějaký konfliktů.

Reagovat
Pablos

ale to, že Reiter hrát nemůže a Fillo je mimo ...jsem netušil, to je fakt.

Reagovat
smetos

Potocny je kandidat

Reagovat
Pablos

Liberec - Sparta ...v tomto zápasu se rozhodne o posilách na hostovačku

Můj tip: výhra Sparty a 2 hráči do týdne směr Libe.

Reagovat
ratusek

A tři červené. Z toho dvě u zahradních trpaslíků

Reagovat
John Obi Mikel

Máme po minulém zápase v Teplicích, co zlepšovat. Dneska čekám lepší hru než minule a výhru o gól/max dva.

Reagovat
clinger

no hlavně čekám že dneska se bude hrát na prvoligovém hřišti a ne na poli jak minule.to se pak těžko hraje fotbal

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

No jo, liga není pohár, aby mohli pořád hrát doma.

Reagovat
ratusek

Dnes čekám vrácení té ostudy. Minimálně 0:5

Reagovat
Pablos

že dostanete bůra jo ?

Reagovat
Pablos

tys asi myslel Slávii, né Baník

Reagovat
ratusek

Psal jsem "dnes". Jestli bychom dostali my bura se Zlínem doma, tak to by snad Smetana podal rezignaci

Reagovat
smazaný uživatel

By ze sebe udělal mlíko.

Reagovat
3M

jdu se na to vraždění neviňátek dneska podívat

Reagovat
Gelu28

slávie tam dnes vyhraje 3:0 a netrenér bude mít další vrásky na čele....klidně at už ty Teplice spadnou....tam jen přežívají v lize tak už 4 roky

Reagovat
Greny

Boril neni na soupisce pro LM

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupuje do Liverpoolu.

Reagovat
John Obi Mikel

TAA si přes něj nekopne.

Reagovat
Puskas

Asi se musí dát ještě dohromady, jestli postoupí, tak tam určitě bude.

Reagovat
PlackaSKS

pro třetí předkolo z důvodu zranění. ale jo, zní to líp tak jak si to napsal ty.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam je teda Oleg?

Reagovat
Stannis Baratheon

Kvůli odpykání trestu?

Reagovat
John Obi Mikel

Ja jsem tak nejak predpokladal, ze mu bude prset i kdyz nebude na soupisce.

Reagovat
Greny

udajne protoze neni fyzicky ok .. coz jsme uz videli vsichni az na Silhavyho ma ME

Reagovat
Liquid

jak sis našel téma po zaslouženém pádu Zbrojovky, tak to je u tebe 10. příspěvěk proti Bořilovi

Reagovat
Greny

rika clovek co ma milion prispevku jen o Zbrojovce

Reagovat
PlackaSKS

takže se vyjádřil k problematice, které rozumí

Reagovat
doshcz

Reagovat
Liquid

a její pád mi dal za pravdu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím hele. Podobně kope i do Sigmy nebo Baníku.

Reagovat
didosh

A ještě tady vyhlasoval že je nejrespektovanejsi uživatel EF Strašný hlupák...

Reagovat
didosh

Reagovat
iamek

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

A že prý už nebudou páteční předehravky, vydrželo jim to přesně jedno kolo

Reagovat
Kaspar

uz predem bylo receno, ze patky a pondelky budou mit kluby co hraji pohary, kdyz o to budou stat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

logicky krok

Reagovat
andrew96

Hmm, ne.

Reagovat
Mass

Asi jako Slovácko v poháru

Reagovat
Shevchenko

Ty si ocas

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ač věřím tak u nás čekám ostudu protože "mindrák z doma". Ale bylo by fajn kdyby dostali aspoň trochu šanci mladí

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Bah, Zima, Kačaraba, Oscar - Traore - Schranz , Stanciu, Ševčík, Plavšič - Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Lavička: Mandous, Holeš, Masopust, Kúdela, Olayinka, Sima, Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Zranění: Bořil, Kuchta, Van Buren

Reagovat
didosh

Co je s Kuchtou?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Líbí se mi, že sehráváme stopery před LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ve skupině bude hrát Oleg.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale do té skupiny se nějak musíme dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Pst!

Reagovat
Losinho

dobrá

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli bude Rezek v televizi ve studiu řádit stejně jako tehdy při našem zápase na sociálních sítích...

Reagovat
Kepy_FCB

FK Teplice 0:3 SK Slavia Praha

SO, 31. 07. 2021

FK Mladá Boleslav 1:0 FK Peltonec

SK Sigma Olomouc 2:1 FK Pardubice

MFK Karviná 2:0 FC Hradec Králové

FC Slovan Liberec 1:1 AC Sparta Praha

NE, 01. 08. 2021

FC Baník Ostrava 4:1 FC Fastav Zlín

1.FC Slovácko 0:0 SK Dynamo České Budějovice

Bohemians Praha 1905 1:1 FC Viktoria Plzeň

Reagovat
slonzacky_lenoch

Kež by

Reagovat
didosh

4:1? s prstem v prdeli..

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že O2 vyslyšelo diváky a ubralo té žluté ve studiu, teď to vypadá líp

Reagovat
Selänne

Liberečáci, jak moc vážně se u vás kontroluje dokument pro negativní PCR test? Teď už se nikam nedostanu, tak bych rád věděl, zda se to dá ojebat.

Reagovat
didosh

Pěkné kundičky

Reagovat
didosh

Nějak málo Slavistu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

11, ne?

Reagovat
didosh

Samozřejmě v sektoru

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jsou slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my to vzdali kvůli podmínkám Teplic. Původně jsme měli jet tři a dva mi to zrušili že nejdou na test... Přitom Teplice jsou klasický výjezd na venkov. A takových může být víc.

Reagovat
Banikovec7

A co cekali? Vsak to tak je uz od konce lonske sezony a davno se vi, ze to tak bude i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přiznám se, že jsem čekal že ukážeš certifikát a můžeš jít... Už toho cirkusu bylo dost.

Reagovat
Banikovec7

No vzdyt tak to je ne? Bud dokoncene ockovani nebo test. Ted se i divam na web Teplic a taky to tam tak pisou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jejich věc. I kdybych vytiskl certifikát třikrát, tak to bude nápadný maximálně u tý holky. Nechci se vytáčet.

Reagovat
ACSeRw!n

ze nejdou na test? oni sedi jenom doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevím a neřeším, jejich věc. Kolář mě teď nasral až na terasu, to je dnes třetí člověk.

Reagovat
didosh

Nakonec jich tam není tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spousta lidí chodí mimo kotel. Já mezi dementy z Tribuny vemen taky nevlezu. To je banda debilů.

Reagovat
KingMaster13

Já když pozoroval reakci po golu tak se radovalo tak 90% lidí na tribunách

Reagovat
Komix

Chlumecký? Není to ten týpek, co si dal tak 2 roky zpátky 2 vlastňáky v jednom zápase? Co ten dělá v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Chce dát hattrick.

Reagovat
Komix

Reagovat
John Obi Mikel

Oscare

Reagovat
naheCZ

Oscar

Reagovat
Skalda29

Fenin teprve je začátek, tak se drží

Reagovat
PavlíčeQ

To mohla být klidně redka ne? Pěkně ho prošlápl

Reagovat
John Obi Mikel

Taky byla chvíli v ukazateli skóre

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

mela

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/KKGHF

Tak co otečkovaní

Reagovat
Greny

Očkování má chránit před těžším průběhem -> nebude tolik lidí v nemocnicích a bude se moci normálně fungovat...

K testováni jak se to vezme když budu chtít být hovado napíšu proč bych měl chodit na test a chránit někoho kdo není ockovanej?

Reagovat
Kepy_FCB

Budes chodit stejne protoze je rozjetej byznys a lidi typu Smejkala nebudou mit nikdy dost

Reagovat
Fakt

Ty jsi už nemocnej ne? Můžeš si ty svoje žvásty o covidu házet někam, kde to někoho zajímá a nezasírat tady diskuse? Zkus třeba novinky.

Reagovat
Kepy_FCB

Njn uz dlouho obcanem 1.kategorie nebudes no

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
czechfant

Čemu se ten chlumecký diví. Však moc dobře musel vědět co udělal

Reagovat
naheCZ

Myslel si, že to neví rozhodčí

Reagovat
Komix

Oscaaar Schranz

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaanz Oskar

Reagovat
vinetou

Mám pocit že Bořil ve Slavií dohrál.

Ale je to jen dobře, aspoň už se na něj nebudem muset dívat v repre.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Bah, to vypadalo nadějně.

Reagovat
John Obi Mikel

Achjo 3v1

Reagovat
smazaný uživatel

Moulis je hrozná pička. Taková ta zákeřná nula co bude příští rok kopat FNL.

Reagovat
Greny

Ale ten Stanciu to bylo taky na hraně taky klidně mohl tasit kartonek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam mohla být žlutá za simulaci a druhá za kung-fu v poloze ležmo.

Reagovat
John Obi Mikel

Musa

Reagovat
Greny

Takový dělo dostat .. se divím že to nebylo na nosítka

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v Chorvatsku neprodají Čechům ani zmrzku.

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

Jinak ten Oscar vypadá na bekovi fakt dobře...

Reagovat
John Obi Mikel

...směrem dopředu

Reagovat
Lopiger

V té situaci jak ztratil to byl ale jasný faul, stačilo by aby spadl nebo přestal hrát a rozhodčí to určitě pískne

Reagovat
Freedo

Musa na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ji dostal.

Reagovat
Mass

Ty naše balkánský kurvičky

Reagovat
meno

Chlumecký je strašně napřeshubu

Reagovat
Greny

Dneska by ale mohla být aspoň jedna cervena

Reagovat
naheCZ

Kolář vole

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář

Reagovat
Komix

Dobrý, tak Kolář už má svojí annuální píčovinu snad vybranou...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, než kdyby to udělal v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Všeho do času

Reagovat
oli9

Jenže on to tam zopakuje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ACSeRw!n

chtel by byt Neurem a Cechem, ale nevychazi mu ani jedno

Reagovat
Skalda29

Vyhouslil ho no se stane

Reagovat
vinetou

Kolář

Slavia ho měla prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Není o něj zájem

Reagovat
smazaný uživatel

O tebe nemá zájem ani tvoje matka, jak jsi blbej, a proto tě dala do babyboxu. Přitom tobě by to víc po porodu slušelo v popelnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty seš zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Od duševního génia jako jsi ty je to pochvala.

Reagovat
Greny

Lionel Kolar

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Kolář hodně pomohl, ale Ledecký a Černý moc dobře.

Reagovat
exse

Párek > obdržený gól

Reagovat
PavlíčeQ

Ledecký řádí na sněhu, Ledecký řádí v bazénu, Ledecký řádí na fotbalovým trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář Nejlepší je, ze je on ma takové sebevědomí, ze to udělá v zapase ještě klidne jednou Otázka času, nez takhle potopi Slavii v důležitém zapase v Evropě nebo třeba v derby. Pak mu to otevře oči a bude dávat ty balony od nohy hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pak si nasadí helmu obráceně.

Reagovat
John Obi Mikel

Už to v EL udělal a stejně to dělá pořád.

Reagovat
montaigne33

Rozumný člověk se z chyb (asp těch velkých) POUČÍ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však to udělal třeba proti Genku. Tři roky zpátky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Tam to udělal dobře a pak se nedohodl s Kudym

Reagovat
Kiwi-21

A vloni proti Nice mám pocit

Reagovat
Kop do titulků

Ano to bylo venku kdy naprosto zbytečně vybíhal do strany hráč si ho obhodil a pak to o tyčku dostali do brány, ale to byla jen špička ledovce. Doslova v každým zápase ve skupině udělal aspon jednu minelu ze které kdyby padl gol byla by to jen jeho vlna. Většinou je to ale z toho že když se dostane pod tlak nedokáže dát pořádný vysoký nákop do pole . V lepším případě je to v autu v horším na noze protihráče.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím ve skupině byl strašný

Přišlo mi že nejlépe chytal po tom zranění hlavy

Reagovat
Freedo

Takhle to málem zkurvil s Genkem nebo Gentem

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ho nutí hrát nohama, tak proč by to měnil. A je to dobře. Jednou za čas to nevyjde, ale obecně to prospívá celýmu týmu neskutečně. A chyby i v evropě už takový udělal a nic se nezměnilo.

Reagovat
Freedo

Jen v rozehře. Nikdo fakt nechce, aby dělal kličky útočníkům, to ať to radši zakopne. Dvě různý věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať je vykličkuje, co je na tom. Většinově mu to vychází. Jen srab zakopává.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Komix

Reagovat
meno

Hlavní chybu udělal Bah vhazováním.

Reagovat
John Obi Mikel

Stejne mel Kolar hodne casu.

Reagovat
Mass

To sou tríčky

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaanz

Reagovat
Komix

Reagovat
monty25

To nám to teda vydrželo dlouho. Kdybych měl aspoň Schranze ve Fantasy...

Reagovat
PavlíčeQ

Když se rozmýšlíš, jestli Musa nebo Schranz a vybereš Musu, kterýmu dáš i pásku

Reagovat
monty25

Já se ani moc nerozmýšlel, protože Musa byl levnější.

Reagovat
PavlíčeQ

To já se rozmýšlel dost, protože jsem měl dost velkou rezervu v rozpočtu. Třeba se ale ještě Musa rozjede v 2. poločase

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

ja bral oba

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se prohravaji zapasy. Hrajes proti favoritovi, se štěstím srovnas a hned za chvíli dostanes. V těchto zápasech se ten stav musí udržet, co nejdýl. Gol do šatny a Slavia muze druhou kontrolovat.

Reagovat
Freedo

To bude nej posila. A proti Ferencvarosi Mandouse pls

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Mandous na jaře udělal 2 dnešní kolářoviny

Reagovat
montaigne33

Měli by dát Mandousovi šanci- jenže Kolář patří do rodiny pana Tvrdíka atd.

Reagovat
Mass

Mandous dělá to stejný, zeptej se Olomoučáků..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Nedotknutelného Koláře by Trpiš měl posadit... dát šanci někomu jinému/spolehlivému= zejména v souvislosti s bojem o LM...

Reagovat
exse

Jinému/spolehlivému ještě že takových gólmanů má 10.

Reagovat
montaigne33

Mandouse...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože to jednou za čas nevyjde? Trpišák to po něm chce a staví na tom hru.

Reagovat
montaigne33

To nebylo poprvé- js přesvědčen, že v zahraničním top klubu by po takových "momentech" dostal za uši... a seděl...

Reagovat
meno

Neseděl. Vždyť zastává 2 pozice - libero a gólmana. Jeho přínost je tak obrovskej, že tyhle chyby jsou jenom úsměvnou malicherností.

Reagovat
smazaný uživatel

Do zahraničního top klubu, kde by byl jednička se nikdy nedostane

Reagovat
Komix

Reagovat
doocetung

On staví hru na zasekávačkách gólmana?

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle po něm určitě nechce

Reagovat
wyqinac

Reagovat
oli9

Mladá Luftjardova by plakala

Reagovat
DieFohlenBMG

Vysmátej Kolísek

Reagovat
DieFohlenBMG

Před zápasem jsem vzal pásku Schranzovi a dal ji Nicovi.

Reagovat
meno

Já zase hodil na beka Baha a dal mu pásku

Reagovat
Coutinho10

ja nastesti pasku nechal az na Banik

Reagovat
Puskas

U mne ji má Almási. A Schranze jsem dal na poslední chvíli - to je poprvé, co mi podobná změna vyšla, jinak vždy bodovali ti vyhození.

Reagovat
Coutinho10

stejne....Schranze jsem puvodne taky nemel...jediny, co si vycitam, ze puvodne jsem mel celou obranu Baniku a prislo mi blby mit sestavu za nejakych 79 mega

Reagovat
Banikovec7

Me pobavil ten Sor v obrane, toho jsem tam musel dat.

Reagovat
Coutinho10

ale u toho neni jistota ze bude hrat ne ? nebo jo ? .....ja sel radsi do jistoty Ndefe a Svozil

Reagovat
Banikovec7

V zakladu nejspis ne, ale minimalne pulhodinu dostane a verim ze tam neco posle.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Puskas

Já to měnil jen proto, že tu kdosi hodil sestavu bez Kuchty.

Reagovat
Coutinho10

tak jeste ze tak puvodne jsem mel taky Kuchtu pripravene, ale na zaklade ofiko sestavy jsem taky delal nejaky zmeny vcetne Ivana

Reagovat
Puskas

A ještěže jsem se podíval, bo jsem chtěl napsat, že jsem při té příležitosti nevyměnil Reinberka za Kačarabu. Vyměnil...

Reagovat
exse

Ten klasickej hate na Koláře je vtipnej. Klidně to může udělat ještě 3x a stejně to nic nemění na tom, že jeho hra nohama je obrovskej přínos pro tým, i přes tyhle kiksy.

Reagovat
Greny

Proč hate? Nemáme se mu ještě omlouvat že ne?

Prostě to zase posral nohama úplně zbytečně tak se mu lidí smějí stejně jako by se smáli jinýmu hráči ...

Reagovat
Coutinho10

a zase si nenastavil sestavu

Reagovat
Greny

Jo mě to vůbec nedošlo... Predehravky nejsou

Reagovat
Coutinho10

j, tak priste

Reagovat
exse

Zmrdat ho za to je v pořádku, zpochybňovat jeho pozici jedničky je demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože přijde večer domů tchán místo dcery?

Reagovat
Komix

Reagovat
Banikovec7

Nechci tvrdit, ze prinos pro tym neni, ale velci golmani hrajici timto stylem dokazou vyhodnotit, kdy je risk jeste prinosem pro tym a kdy uz to je za hranou a s tim on ma docela problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto je ve Slavii.

Reagovat
Puskas

Reagovat
doocetung

Možná pro trpiše,ale tímhle stylem zkysne v kapr lize na furt.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Reagovat
Coutinho10

Koli Koli Koli jako 1. i 2. zasekavacka super, ale pak to mel dat po lajny na spoluhrace....ono i 3. zasekavacka mela myslenku, ale bohuzel ten teplickej mel bohuzel k mici bliz

jinak Ivan bravo priznam se, ze tolik jsem mu neveril, ale ten cuch na goly ma famozni a dokaze to tam poslat

Reagovat
Greny

OT : Krejčí se vrací z Bostonu do extraligy - Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čekal, že to doklepe v Bostonu a pak si skočí na Harvard.

Reagovat
Puskas

Tak to doklepe v Olomouci a skočí si na Univerzitu Palackého.

Reagovat
Komix

Kolář tak to má dneska 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Koláček se vykoupil.

Reagovat
naheCZ

Kiks budiž odpuštěn

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář

Reagovat
vinetou

Je super že všichni ti cizince se ve Slavii učí Česky ,

minimálně to vypadá že už všichni umí říct aspoň “do píče”

Reagovat
Mass

Kdo to byl?

Reagovat
vinetou

Traore a v prvním poločase i Stanciu.

Reagovat
Mass

Schranz?

Reagovat
John Obi Mikel

Musa podruhé

Reagovat
Freedo

Až teď jsem zaregistroval Ševčíka ve hře

Reagovat
Mass

Tak teď je tam sestava na Ferencvároš, řekl bych.

Reagovat
meno

Maso od první hrát asi nebude, ale jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar faulován a podle komentátorů to byl jeho zákrok.

Reagovat
Mass

Tady vidíš, proč ti hráči padaj. Tady Baha asi 5 vteřin tahají okatě za dres a nic a pak Bah simuluje pád a to už pískne

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu

Reagovat
John Obi Mikel

Zima

Reagovat
monty25

Kodade, tohle musíš dávat.

Reagovat
naheCZ

Stanciu skvěle

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš, to se dalo čekat. A je po zápase.

Reagovat
naheCZ

Schranz

Reagovat
meno

Ty vole a Krmelec nebude mít co žrát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RadekVonCZE

Schranze chce hrát na pravém křídle

Reagovat
meno

Pokud by neodešel Sima, tak to bude útočník numero uno in Eden.

Reagovat
mistr129

Schranz i Krmenčík > Sima

Reagovat
meno

lol

Reagovat
Mass

Sima, právě 20 letej hráč, udělal v minulý sezoně ve všech zápasech 20+8, na to si zapomněl?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Góly dával, o tom žádná. Ale v zápase, kdy nedá gól, je to hráč naprosto k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna sezóna nic neznamená. Uvidíme letos, jestli to potvrdí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaanz Olayinka

Reagovat
Greny

Nedáš dostaneš... každopádně Slavia dozadu zatím dost špatná mě přijde .. sice šest bodů ale dost nejistí vzadu

Reagovat
meno

Nevím jestli spolu Taras, Zima a Ibra vůbec kdy nastoupili

Reagovat
Greny

Jako v lize to nějak projde ještě proti Zlínu a Teplicím ... Ale Předkolo LM bude jiné tempo jsem zvědav mám docela obavu těch mezer je tam dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ferencvaros je na úrovni Teplic. A pak už se vrací Kúdela.

Reagovat
meno

Ideální sestava do předkola asi

Kolář - Bah, Zima, Holeš, Osky - Ibra - Maso, Nico, Šéva, Olí - Schranz

Letos uděláme sérii 38 výher

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nějak přejdou přes Ferencvaros a pak už bude Kudela. Zima je zoufalej

Reagovat
meno

Zoufalej není, ale pod svoje možnosti teď hraje, to je bohužel fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalej jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to říkáš zrovna ty Novodobý dement zdejšího fóra

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky největší zoufalec a ubožák, to jsi ty, tak drž tu svoji debilní hubu a šoupej nohama, tragéde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nico, s přehledem nejlepší hráč v lize, když je Provod zraněný.

Reagovat
montaigne33

SKS opět silná do ofenzívy- ale některé situace/chyby v obraně- zejména u Zimy- by kvalitnější tým (např Fer. v LM) mohl potrestat...

Reagovat
naheCZ

Až moc to chtěl

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle už se teda nebude pískat?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta úplně jasná.

Reagovat
vinetou

Vždyť padal ještě dřív než k němu Grygar vůbec doběhl.

Reagovat
thewall

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

Kdyby nepadal už před kontaktem... Ještě mohli dostat žlutou Tecl

Reagovat
vinetou

Tecl měl dostat žlutou, nevím co to na tom O2 žvatlaj.

Reagovat
Losinho

Kolář

Reagovat
mistr129

Neviděl jsem, ale za Schranze jsem strašně rad. Super hráč, chtěl jsem radši Peška, ale zrovna jemu přeju at se fakt chytí

Reagovat
Mass

Pešek by byl taky dobrej, lepší jak Plavčić. Stejně levý křídlo bude hrát Olayinka.

Reagovat
Freedo

Podaný dost dobrej ve studiu. Už v podcastech se mi líbil. Může to někam dotáhnout.

Reagovat
Mass

Jakub Podaný?

Reagovat
Freedo

Ano

Reagovat
Mass

Tak toho asi zaučila manželka. Je šikovná

Reagovat
Freedo

Tu jsem neznal. Ale lepší Linda Bartošová od TK27.

Reagovat
Mönchengladbach

Jako Lindu bych doma i přes její krásu stejně fakt nechtěl...

Reagovat
Freedo

Protože je moc femi? Líbí se mi, jak stírá Babiše a je určitě dost chytrá. Ale zároveň občas působí namyšleně.

Reagovat
Freedo

Jinak když už hodnotíme Schranze, tak musím říct, že ani jeden zápas mě zatím Plavšič neoslovil. Hodně to tahá na sebe a ztrácí míče. Je rychlej, ale nikdy z toho nic není. Něco takovýho předváděl ve Spartě, tak snad u nás začne být efektivnější. Samozřejmě po dvou zápasech se to těžko hodnotí, ale v porovnání se Schranzem..

Reagovat
KingMaster13

Jinak Slávisti zařizoval si někdo z vás tu Edenku? Nebude problém pro její aktivaci když jsem jí pořídil v době kdy po druhé dávce uplynuly teprve 2 dny? Já si nechtěl pořizovat permici protože každej zápas stíhat nebudu ale chtěl bych chodit hodně, proto ta Edenka

Reagovat
naheCZ

Já jsem ji kupoval. Ale 14 dní jsme měl včera. Co jsem pochopil, neměl by to být problém. Prostě začne platit až od data, kdy budeš mít těch 14 dní. Ale ty informace v těch článcích byly takové divně napsané

Reagovat
KingMaster13

Super tak díky moc Jo mají to tam právě napsaný hrozně v bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, jestli bude i LETENka?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Twl divim se, že to ze Sparty ještě nikoho nenapadlo, tohle je skvělý.

Reagovat
PavlíčeQ

Hanuš - Štěpánek, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kubista, Kratochvíl, Malínský - Doležal

Vajner - Hübschman, Houska, Čvančara, Pilař, Smejkal, Surzyn

Houska už připraven na lavičce. Předpokládám, že 15-20 minut dostane

Dnes bych bral i bod, v Boleslavi to těžce neumíme.

Reagovat
czechfant

No to že jsme po ofsajdu rozehravali s utocne poloviny rozebirat nebudeme Nechapu ze to rozhodci nevidi

Už je tam !!

Reagovat
vinetou

Tvl vždyť si ta Boleslav dělá s Jabloncem co chce.

To zas ten zápas s Celtikem bude vypadat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Lepší dostat facku před Celticem než s Celticem.

Reagovat
PavlíčeQ

Štěpánek u obou gólů

Reagovat
Liquid

proč vůbec hraje, co jsem ho u vás viděl tak hořel skoro pokaždé

Reagovat
PavlíčeQ

Holík byl dlouho mimo a Štěpánek se na jeho místě osvědčil. Dnes ovšem katastrofa.

Reagovat
Coutinho10

Ewerton famozni...radost sledovat

Reagovat
czechfant

Rozhodčí v Karviné se snaží podle vzoru z EURA pouštět zápas. Jenže když neumí pískat, tak to stojí za hovno

Reagovat
Chamezjunior

No, ke konci zápasu už pískal vše. Škoda že mu stejný metr nevydržel po celý zápas. Aspoň by hráči pořád nepolehavali

Reagovat
czechfant

Jinak i v druhé lize bylo vidět, že nám chybí lídr vzadu. A Sabou přivede Klímu. Co k tomu říct no

Reagovat
John Obi Mikel

Chvátalův životní zápas, ne?

Reagovat
mistr129

No co tohle bylo

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Boleslav je dobře mele.

Reagovat
mistr129

šampion

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda

Reagovat
Kaspar

Taborsko

Reagovat
Akinfeev

Vozihnoj to tahá

Reagovat
John Obi Mikel

Už minule mohli porazit Zbrojovku, teď už s Příbramí nezaváhali.

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/E7n_T0EWQAE_PvG?format=jpg&name=4096x4096

Nic lepšího asi vymyslet nešlo Překvapivě lepíme střed zálohy, když máme 3 hráče na 3 posty a z toho jeden je nezkušenej Michal a druhej Havelka, kterej dneska nemůže hrát. Fakt klauniáda od vedení. Jsem rád za Rondiče a Faška, snad ukážou, že patřej do základu

Reagovat
doshcz

jj

Reagovat
pingla

Reagovat
7kaka7

Tak jak, nechá dneska rozhodčí Liberec prasit? to rozhodne dnešní utkání. Jinak nechápu absenci Pulkraba, dokonce není ani na lavičce...na přemotivované liberečáky by se dle mě hodil víc, než polobolestínek Juliš (navíc sám na hrotu).

Reagovat
ACSeRw!n

Nita vyradil Hojera na pul roku.. klasicka nase posila

Reagovat
John Obi Mikel

To je jak loni Dočkal Štětinu.

Reagovat
RadekVonCZE

Hojer out na 4-5 měsíců

Reagovat
Ross Geller

Tvle sotva přijde do klubu a ukáže, že má na základ, tak je hned zraněný na půl roku.

Reagovat
jsemdement

Stejne to mel Vindheim mam pocit.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Ross Geller

Proč hraje všechny zápasy Dočkal omg, Karabec také potřebuje hrát.

Reagovat
žrout

Reagovat
PBLead

Pavelka zraněnenej po minutě

Reagovat
dinss

Jsem rád, že vidím Panáka hrát byť teda za Spartu...

Reagovat
7kaka7

Ten tvrďáckej Liberec nějak hodně padá v úvodu ne?

Reagovat
PBLead

Tyjo, Panáka vidím poprvé v životě a musím říct, že vypadá v té rozehře hodně suverénně. Tak snad mu zdraví vydrží, ať se ukáže.

Reagovat
ACSeRw!n

zatim hraje fakt s prehledem

Reagovat
Paprika

Pokud mu zdravi vydrzi (to mu vazne hodne preju) tak to bude Vase nejvetsi posila

Reagovat
mistr129

Pešek Ale tomu Julišovi bych to mávnul

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli myslíš ofsajd při gólu, tak to byl Krejčí. A zrovna proti Spartě to takhle na jaře neuznali Mladé Boleslavi.

Reagovat
mistr129

Aha, to jsem se překouknul tedy. Ale právě jsem si vzpomněl, že se něco takhle neuznalo, i když jsem vůbec nevěděl, co to bylo za zápas

Reagovat
ACSeRw!n

Plavsic by to nedal

Reagovat
Messy<3

Ani omylem, jsem rád, že je pryč.

Reagovat
gunner123

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

a takhle by se tvářil

Reagovat
PBLead

ale teď ukaž i ty nepovedené

Reagovat
Miguel19

Ještě mám Ládíka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ti to teda zatim pekne kurvi

Reagovat
Miguel19

Nekoukám, tak nevím. Ale už je vyděláno, tak pohoda

Reagovat
John Obi Mikel

Ten už taky mohl dát.

Reagovat
jsemdement

platis kyblik

Reagovat
KingMaster13

Ale jako jo tohle mě mohlo napadnout taky. Tenhle jev, že hráč dá svému bývalému klubu gol je celkem častý, protože má zvýšenou motivaci a odhodlání

Reagovat
mistr129

Natož když ten bývalý klub jsou buzeranti buzerantský

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Květ proti Příbrami loni, první gól bývalému klubu, na který jsem si vzpomněl

Reagovat
John Obi Mikel

Jo takhle. Já myslel, že to nějak souvisí se Slovanem

Reagovat
smazaný uživatel

To sedi na vsechny kluby v lize

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Miguel19

To je pěkný no Ale neměl si psát že je to známýho

Reagovat
Witcher

Koho Pešek,koho Pešek,koho Pešek,koho Pešek

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem ho chtěl v létě místo Plavšiče.

Reagovat
dinss

Krejčí...

Reagovat
ACSeRw!n

kotel Liberce ma nakej bojkot ?

Reagovat
Selänne

posledních 25 let

Reagovat
smazaný uživatel

Prece v tom nenechaji Jablonec sami

Reagovat
Jackmaker1989

Heča odchod?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná se o hostování v Bolce

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to studio je fakt tragický teď jsem si všiml té mapy Česka s logama týmů.

Reagovat
John Obi Mikel

Pavel Hoftych před zápasem o Jakubu Peškovi:

Co bych mu vzkázal? Nic. Dám mu dělo už v tunelu a bude klid (smích). Už jsem mu psal ať sem nejezdí, ať řekne Vrbičovi, že je unavenej a neotravuje nás.

Fotbal a vše kolem něj

Reagovat
jsemdement

co

Reagovat
John Obi Mikel

Theo

Reagovat
Miguel19

Pozdravuj v Bel-Air, Theo..

Reagovat
czechfant

Gebre Sportovní chování mě vždy potěší

Reagovat
Ross Geller

Ty vado, snad to nebude vážné a bude Sáček v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se dali dohromady zraneny hraci Slavie a Sparty, tak je z toho nejlepsi jedenactka ligy.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
wwwx

a Bořil

Reagovat
Selänne

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Matoušek začal chlastat nebo proč se tak zhoršil?

Reagovat
Miguel19

Trpišovský z něj udělal dělo.

Reagovat
Selänne

Z děla udělal stříkací pistol.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

Theo si řekl, když jsem pomohl k sestupu Brémám, tak to za rok zvládnu i s aspirantem na poháry Libercem a nutno uznat start lepší mít ani nemohl, 1.kolo vlastňák kterým rozhodl, 2.kolo červená hnedka po půli, a 2 domácí zápasy ztraceny

Reagovat
Witcher

Přitom v Liberci měli s cizinci pozitivní zkušenosti

Reagovat
pospec7

Hložek

Reagovat
lada.sp

Reagovat
ACSeRw!n

Kara

Reagovat
Ross Geller

Vida, konečně tam poslal Karabce a hned gól.

Reagovat
PhilipS

To je vražda českýho fotbalu, že Karabec nehraje všechno

Reagovat
Selänne

Hlavně při Dočkalových výkonech.

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Reagovat
SpartaOvenka

Mám o Liberec docela velké obavy, to je hrozná marnost od nich

Reagovat
pospec7

Zas o břevno zdar

Reagovat
Ross Geller

V minulé sezóně kopal penalty Hancko, nevíte, proč už je letos nekope? Přitom každou vždy proměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se zasnoubil

Reagovat
Ross Geller

Co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá otázka

Reagovat
icka

Wow neskutečný humor.

Reagovat
ACSeRw!n

slusny goly

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec sestup?

Reagovat
FCSL

Tak snad se Koukal s Karlem trochu proberou. Ono pustit celou zálohu a přivýst jen zadarmo Meszarose úplně nestačí no

Reagovat
Selänne

Nejhorší Liberec v novodobý éře. Tohle už Karl přestřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr opravdu nic moc, ale největší bída je trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Největší bída jsi samozřejmě ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká někdo, komu se tady říká novodobý dement

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neříkej, nic nepiš a nikdo ti tak říkat nebude.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Harley111

Něco jsem tady četl od sešívaných , že si máme po prvním kole vyfotit tabulku, že prý to je naposledy co jsme v sezoně první

Reagovat
Batigol

Ok jste první po 2.kolo gratulace

Reagovat
Harley111

děkujeme

Reagovat
Miguel19

Hustý, dobře Láďa

Reagovat
Alan_Shearer

Ubozaci, fakt hnus. Aspon ze nas znasilnili Karabec s Hlozkem.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Co s tim Libercem je? Papírově mi to nepřijde tak hrozný tým a nechaj se tak zprznit

Reagovat
Mass

Čekají, že jim Sparta pošle někoho na hostování, tak to vypustili. Btw nedal ani Rabušice.

Reagovat
PBLead

njn, Sparta si to zas zákulisně pošéfila... hrozný....

Reagovat
Mass

Minulou sezonu to zase Liberec vypouštěl Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej trenér

Reagovat
John Obi Mikel

Papírově právě na tom nejsou dobře. Do zálohy tam je málo hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za rasismus hoftycha

Reagovat
PBLead

Teď už je to o ničem, liberečáci jsou zralí na ručník. Ale moc bych to nepřeceňoval. Dneska byl Liberec hodně slabý. Karl s Hoftychem by měli teda rychle sehnat někoho ze Slavie na hostovačku, protože tahle sestava je docela slabota.

Reagovat
Mass

Liberec si teď bude půjčovat hráče od vás, ne?

Reagovat
Rarášek

Liberec bude rád za kohokoliv kdo kopne do balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Táborsko

Sparta válec

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi na stadionu Liberce jak jsou pod střechou namalovaný ty fotbalový míče, aby to jako symbolizovalo, že se jedná o fotbalovej stadion.

Reagovat
Selänne

Berka

Reagovat
PBLead

Jak to radši písknul, ať to nemusí řešit

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je, může brankář vyrazit rukama malou domů, nebo je v té situaci jako hráč v poli, že vůbec rukama nesmí nijak zasáhnout?

Reagovat
PBLead

no podle mě to měl být nepřímý kop ve vápně, ne?

Reagovat
ACSMan

Měl

Reagovat
Radek Voltr

tohle těžko splňovalo parametry malý domů, normální obranej vodkop

Reagovat
smazaný uživatel

"dotkne se míče rukou poté, co mu ho úmyslně nohou přihrál jeho spoluhráč

nebo co ho obdržel přímo po vhazování spoluhráče, vyjma případu, kdy

brankář zjevně kopnul nebo se pokusil kopnout míč, aby ho dostal do hry,"

Ale je tu otázka jak tohle byla úmyslná malá domů. Jestli to spíš bránicí hráč nechtěl zahrát na roh, v tom případě to brankář rukou zahrát může.

Reagovat
Imos

jestli jde na brankáře míč vzduchem a ne po zemi tak to přece není malá domů ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U malé domů je jedno jestli to jde po zemi, nebo vzdechem, když to prostě kopne.

Reagovat
OTASi

jasně

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou, Samek, Madsen a Ekpai dnes v základu béčka proti Admiře Praha.

Reagovat
Coutinho10

golaasoo Ekpai krasny centr z prave strany a Ekpai ve vapne hlavou

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to zatím vypadá?

Reagovat
John Obi Mikel

*herně. Výsledek znám.

Reagovat
Coutinho10

hele mame urco vic ze hry, ale ze by tam byly jinak nejaky velky sance se rict neda

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Štěpán Beran je příbuzný Michala?

Reagovat
smazaný uživatel

Manžel.

Reagovat
Coutinho10

jj jeho mladsi bracha

Devatenáctiletý záložník začal svou fotbalovou kariéru v klubu 1. FC Slovácko, kde hrál od svých osmi let. V roce 2017 se pak spolu se svým bratrem Štěpánem (ročník 2004) přestěhoval do Prahy, kde jeho mladší bratr Štěpán přestoupil do Slavie, Michal zamířil do celku Bohemians Praha 1905. Krátce ale nastupoval i v červenobílém.

https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Slavii-posili-Michal-Beran-17676

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
delfin

Aiham vypada, ze by mohl byt good nakup.

Reagovat
Coutinho10

no, musim rict, ze zatim me uplne nepresvedcil....snazi se hrat fotbalove, ale i ten vyrovnavaci gol mi prislo, ze sel trochu za nim, kdy tam na zrodu te akce dal nepresnou prihravku a pak, kdyz byl ten centr, tak uz nestihnul zabranit strelci v zakonceni

Reagovat
delfin

Me se na nem libi ze ma urcite prehled o hre, nektery prihravky dopredu naprosto super. Docela sebevedomej, ze sel i do pokutaku si zkusit hlavickovat.

U toho golu byl no, ale to mu prominu. Btw. si to tam tuknul prave s Madsenem, takze tezko rict kdo z nich za to muze vic.

Reagovat
Coutinho10

j jako kreativni je a neboji se hrat, coz je super...j asi se tam nepochopili

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědavý, za jak dlouho se připojí Joao Felipe, co jsem koukal, tak má za sebou další "Hazardovskou" přípravu.

Reagovat
Coutinho10

j, u toho se bojim, ze uz se asi do toho nedostane ...smlouvu ma koukam do 30.6.2022, takze jeste cas na to si rict o prodlouzeni ma, ale bude mit daleko slozitejsi nez mel na zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když v Riu bydlí v Mekáči?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Stejně tam nevyhrajou

Reagovat
Greny

OT : nevím zda to zde už nekdo nepsal... Ale včera v ČFL za Rakovník hrál Jirka Novotný

Reagovat
ACSeRw!n

prej proti Plzni B hral v zaloze a v pohode stihal.. neskutecna forma na 50 let ! dokonce to skoncilo 0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v jednapadesáti klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Wow! Ale neskutečný klobouk!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe ještě většího dementa, než ve skutečnosti si

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jenom to tomu hovadu vracejte

Reagovat
icka

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten zápas nějak zvládneme, v nohách těžkých čtvrtečních 120 minut, k tomu ne zrovna oblíbený soupeř, věřím ve výhru 1-0

Reagovat
John Obi Mikel

Hellebrandt dá vítězný gól.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně přeceňovány hráč, z něj nic nebude, špatná kondice, sotva vydrží 60 minut

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ho musí stihnout do šedesáté.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já ho mám rád, ale je to jak říkáš. Mu je 21, ale tipoval bych ho na 15. Je pořád takový chcípák. Navíc mě i přijde, že často drží dlouho balo zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

to je jizda po ty druhy davce, lepsi nez drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to říkal, něco mezi koksem a MDMA.

Reagovat
smazaný uživatel

O co jsem přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jako celý platí neurolů nebo v Kolumbii "100 % pure" a za hodinu se ti tak motá hlava, že usínáš.

Reagovat
smazaný uživatel

*plato

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle já byl shodou náhod v pátek dopoledne taky na druhé dávce pátek dobrý, jen lehce bolelo rameno, ale v sobotu celej den jak kdyby na mě lezla chřipka, bolest kloubů a svalů, bolest kříže, tuhá šíje a celej den jsem byl malátnej a lehce mě bolela hlava. Dneska už jsem zase happy a 5G signál na telefonu mám i ve sklepě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že na OH Češi vyfailovali drezuro nebo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda jen na druhý den bolel celý člověk po druhé dávce, jinak nic..

Reagovat
bobis21

A já nic, jen bolela ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Prý čím mladší, tím horší reakce. Něco jako čím starší, tím horší erekce.

Reagovat
mistr129

Já se považuju za mladého a po první dávce den bolela ruka při hodně akrobatických pozicích, po druhé vůbec nic A ani v rodině, ani mezi kamarády není nikdo, kdo by měl cokoliv horšího než bolest ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je reakce na tu jehlu, nikoliv vakcínu. Takže placebo jako Tomio a nebo holt to nemělo reakci jako u mě a lidí kolem. Kromě otce, ten mi hlásil že si dal čtyři piva a dobrý.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

mně nic nebylo

Reagovat
Freedo

Mě bylo paradoxně po první blbě s teplotou a po druhý včera úplně v poho

Reagovat
rufus

Béčko skvěle.

Reagovat
bobis21

Proč hrál Jemelka za béčko? Je po nějakém zranění, nebo se počítá s jeho odchodem?

Reagovat
Banikovec7

Kvasnica psal, že hraje zápas po 4 měsících, tak asi proto.

Reagovat
andrew96

Po zranění.

Reagovat
ZB 07

Nevíte někdo, jak moc důkladně kontrolují bezinfekčnost při vstupu na stadion? Chybí mi 3 dny k 14 dnům od druhé dávky a už před tím večerním šlágrem s Opavou nestíhám zajít na test

Reagovat
Banikovec7

Asi jak kde, někde jsem četl, že v Teplicích třeba nic, ale u nás kontrolovali na dorostenecké lize i MSFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že umí číst? Nebo bych řekl že sis to vytiskl doma a proto je tam tohle datum.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě a včera v Liberci spíš jen symbolicky.

Reagovat
ZB 07

díky všem. Tak snad to nebudou moc hrotit ani u nás.

Reagovat
Svandik68

Komunikoval jsem s tiskovým a jejich odpověď zní takto: "Dobrý den, jsme bohužel nuceni ten důraz klást velký:-( V případě, že by kontrola z hygieny odhalila nějaký problém, dostali bychom se do vážných potíží."

Samozřejmě nic jinýho asi ani napsat nemůžou, otázka je, jak to bude v praxi...

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Sice pozdě, ale přece. Při EKL na Slovácku v pohodě stačil zfalšovaný papír, co sem si vytisknul v práci.

Reagovat
Greny

OT : Start formuli .. Botaska to sestrelil vsechno

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot, chudák Max

Reagovat
mistr129

Ale podle argumentace fanoušků Mercedesu z VB závodní incident, Norris přece měl celou trať a mohl se uhnout.

Psal jsem to vedle v diskuzi, Hamilton opět totální lucker. Za půl sezony neztratil cizí chybou ani bod, zato Max už tak 60 (25 Baku, 18 VB, 15 dnes)

Reagovat
Greny

kdyz uz nic tak konecne sance pro Russella bodovat kdy jindy kdyz ne dnes

Reagovat
Greny

tak nic no

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

To je hroznej dement, doufám že ho Mercedes vyrazí

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Ndefe, Lischka, Svozil, Fleišman - Kaloč - Sor, Kuzmanovič, Tetour, Buchta - Almásí

Zajímavá

Reagovat
ratusek

dost utočná. tak snd to tak bude vypadat. Zajímavéí, že Sor hraje za A a Sanneh za B, přitom dle mě jsou kvalitiativně na tom opačně.

Reagovat
bobis21

Takhle hrát Sor klidně může

Reagovat
Selänne

Krásnej gól

Reagovat
HorajzmAmmann

Výborné Jirka i Sor

Reagovat
exse

Tak za kolik půjde Sor v zimě do Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Za nic? Brabec není jako Karl a nemá potřebu prodávat hráče své konkurenci v Republice..

Reagovat
exse

Já ale psal do Slavie, ne do Karviné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuto sezónu bude Karviná konkurent spíš pro vás, ale chápu, taky by mi z toho bylo smutno..

Reagovat
exse

To máš sice pravdu, ale nic to nemění na tom, že Slavie není váš konkurent.

Reagovat
smazaný uživatel

V dlouhodobém horizontu? Proč by nemohla?

Reagovat
exse

Jasný, je možný, že třeba za 5 let Slavie klesne na vaši úroveň, ale to opět nic nemění na tom, že aktuálně váš konkurent není a pokud bude Sor vyčnívat a oni o něj budou mít zájem, tak ho prostě udělaj.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo taky neudělají, protože Brabec nepotřebuje peníze nutně a u Sora to klidně může být za 2 povedené sezóny přestup do zahraničí.

Reagovat
Greny

jo at si koupi vsechny hrace z ligy protoze maji kridel malo

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Slavia má na konečné umístění Baníku asi stejný vliv jako Puskás

Reagovat
Kepy_FCB

Jooo? Takze vzajemne zapasy se nezapocitavaji?

Reagovat
Selänne

Reagovat
Selänne

On hlavně Brabec neměl co prodávat.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
kbtk23

Za 40 milionů klidně

Reagovat
Mirek na tenisu

Lischkův gól bude vlastní. Což je nepodstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte tam někdo bílý ručník..

Reagovat
Greny

Jak hral Zlin slusne proti Slavii tak dneska je uplne mimo..

Banik zatim obe kola docela slusnej fotbal :)

Reagovat
Mirek na tenisu

Obrana Zlína je na ručník. Vraštil, Cedidlo a spol. jsou strašně pomalí.

Reagovat
dantetomas

Co cakas, ked hodis do obrany Cedidlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme nutně útočníka, za půl hodiny 8 rohů, šance dobré, ale fakt ten Kliment strašně chybí

Reagovat
Kepy_FCB

Ty brdo uz to becko neztrapnujte

Reagovat
thewall

Fantazie ...

Reagovat
djiros

Hrubý

Reagovat
Coutinho10

tak ted te Buchta vratil do hry

Reagovat
Coutinho10

Almasi kapitan ve fante

Reagovat
Puskas

Též tak. A jsem zvědav na Jurečku, včera jsem místo něj dal Papadopoulose.

Reagovat
Coutinho10

rekl bych, ze Jurecka dopadne stejne jako Papadopulos

Reagovat
PavlíčeQ

Ale Lischku za 6 mega v sestavě nemáš

Reagovat
Coutinho10

nejvtipnejsi je, ze puvodne jsem chtel dat komplet obranu Baniku, ale mel jsem tam prave Fleishmana (sice ma acko), ale Lischka me nenapadnul takze toho si nevycitam, ale Fleishmana s Lastuvkou jo

Reagovat
Coutinho10

dokonce 2 acka

Reagovat
PavlíčeQ

A Almási vystřídán před 60. minutou, takže bez 2 bodů za výhru, bez 1 bodu za odehraných 60 minut a bez 1 bodu za 5 rohů

Reagovat
Coutinho10

to je jak naschval no

Reagovat
PavlíčeQ

Mě vždycky nasere. Jako kdyby ti trenéři nikdy nehráli fantasy

Reagovat
Coutinho10

spis si nas chteji povodit

jinak Banik nakonec jenom 4 rohy, takze by to asi ani na remizu nestacilo, ale i tak to stve

Reagovat
PavlíčeQ

Já celý víkend tahal za kratší konec a nakonec krásná otočka. Teď jen doufat, že Chorý nedá 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Milan jde sám na bránu a nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to do toho Zlína odvezou a nemusí jet nadvakrát..

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník by proti Zlínu mohl hrát častěji....

Reagovat
John Obi Mikel

Za poslední 3 domácí zápasy dvakrát 4:0 do poločasu.

Reagovat
John Obi Mikel

A ve všech třech Baník 4x skóroval.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A skoro bylo nedáš dostaneš, naštěstí Škoda ofsajd

Reagovat
Kepy_FCB

Jako 4 ze jim dame jsem cekal ale ne Po 35.min

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsme dali všechny šance tak už mohlo být taky hotovo jak v Ostravě

Reagovat
John Obi Mikel

A máte z nich jednu střelu na branku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Trenér z nouze Jelínek bude první m vyhozeným. Grygera se musel zbláznit...

Reagovat
Mirek na tenisu

Na plac půjde Filo a když nic jiného tak alespoň někoho zrakví...

Reagovat
kbtk23

A proč by to jako dělal?

Reagovat
Mirek na tenisu

On to má ve zvyku...

Reagovat
Gelu28

a na druhou půli nastoupí kopejtko Potočný a ještě se budem strachovat za 4:3 výhru

ani bych se tomu nedivil kdyby ho tam dali a on jim 3krát namazal do brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by tam dát Vechetu, sice má teprve 18 ale aspoň by tam byl útočník

Reagovat
Kepy_FCB

Neee Potocnej Nam musi zkazit zazitek

Reagovat
Mirek na tenisu

Střídá Matejova nejlepšího obránce. Přes Vraštila jde většina akcí Baníku.

Reagovat
andrew96

Nejlepší ani náhodou. Tam jen Procházka jakžtakž ví, co dělá. Pokus s Vraštilem na kraji snad po dnešku skončí, Cedidla se čím dál víc jeví jako "jen" průměrný zadák, kterým je právě Matejov, jenž sem tam kopne fajn centr, ale tím to hasne.

Reagovat
Mirek na tenisu

V první půli jediný Matějov stačil rychlostně v obraně, byl aktivní dopředu. Co tam máš dál?

Reagovat
andrew96

Procházku.

Reagovat
smazaný uživatel

SLÁVA!! KOHÚT!!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
thewall

Super Jen ať Brabec cáluje pokuty a hráči v dešti prochladnou.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský bude gamechanger

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ten rekord v počtu gólů v jednom kole?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak je to 36 gólů z 26. kola sezóny 2019/20, to dneska teda asi nepadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou výsledky ze zmíněnýho kola, kdyby to zajímalo ještě někdo dalšího vedle mě. (Pro zajímavost, před posledním zápasem kola mezi Bohemkou a Plzní padlo zatím 26 gólů)

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 1:2

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 3:1

Fastav Zlín - Baník Ostrava 1:1

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 7:1

Slavia Praha - FK Jablonec 5:0

FK Teplice - SFC Opava 2:2

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice 3:2

MFK Karviná - Sparta Praha 1:4

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EAG le grand amour

Budou ještě dávat někdy Dohráno, nevíte někdo?

Reagovat
Greny

Jo po OH

Reagovat
EAG le grand amour

díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak do bude dOHráno

Reagovat
Mirek na tenisu

Až skončí Olympiáda budou muset na Kavkách snižovat u Zárubovců stavy. Už teď je tam těch darmošlapů až moc.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl jak se může člověku podařit zaměnit Šulce s Kayambou.

Reagovat
mistr129

OT: nechystá se tu někdo z místního osazenstva v úterý na Monako? Budu zrovna v Praze a všichni mě se Spartou poslali do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

I Dočkal?

Reagovat
John Obi Mikel

Klokan

Reagovat
ratusek

chceme méně nesmyslných zásahů VAR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidět, Bílek táhne, velice živá diskuze k zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek prostě táhne. Všichni Plzeňáci asi jeli podporovat tým do Ďolíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

jasná

Reagovat
John Obi Mikel

Vondro

Reagovat
Mirek na tenisu

Za tohle penalta!? Šmankote to je hnus. Chorý je simulant.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
John Obi Mikel

Káčer životní gól.

Reagovat
ratusek

Plzeň je už zase silná v zákulisí?

Reagovat
czechfant

Proč myslíš?

Reagovat
C-M@ster

Se tu zpochybňovala ta pentla. (neviděl jsem, nemůžu sloužit)

Reagovat
czechfant

Já to viděl jen jednou, ale přišlo mu ze mu proste šlápl na kotník teda.

Reagovat
Banikovec7

spíš možná Beaguel clonil z ofsajdu při gólu Kačera ne?

Reagovat
Firkraag

To teda. To byl ukázkový ofsajd

Reagovat
czechfant

Nejsem si teda vůbec jistý. Aby to byl ofsajd musel by brankari zjevně bránit ve výhledu. To se podle me nestalo.

Reagovat
Firkraag

Obecně jsem pro to, aby se tohle uznávalo, ale loni nám takhle neuznali tři góly...

Reagovat
czechfant

Nevím ke komu patříš :)

Jinak komise potvrdila, že je správně, že to ofsajd nebyl. Tak snad to takhle bude dal :)

Reagovat
Firkraag

Je tak těžké kliknout na můj profil :D?

Reagovat
czechfant

Není, jen jsem nevěděl, že to jde Což je vidět i podle toho, že já tam nemám nic nastaveného

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Rozhodčí ukončí zápas, když je Bohemka s míčem ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci si jednou připíšou vysokou výhru proti bezbrannýmu Zlínu a už se zase cítí na top pět v lize.

Reagovat
ratusek

Tvl cože? Ty jsi dobrý psycho. Jakou to má souvislost s Baníkem a když přistoupím na tvou debilní hru, tak kde píšu, že budeme pátí? Seš normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň no, já myslel že patris mezi ty nadšence, co si mysli, že se z Baníku stane top klub. Jsem rád že realitu vidíme stejně.

Reagovat
Banikovec7

páté místo je top klub jo?

Reagovat
ratusek

Jakou realitu? Na top3 nemáme a pak je to jen o štěstí, těch klubů je tam dost. Můžeme být pátí, stejně jako desátí. A o top klubu tady píšeš jen ty

Reagovat
žrout

Pencle naprosto ok

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Kačka

Reagovat
Martin9719

Reagovat
žrout

Reagovat
vinetou

Reagovat
martin1

Reagovat
John Obi Mikel

Klokan

Reagovat
John Obi Mikel

Co ta Bohemka zahodí

Reagovat
John Obi Mikel

Proč je nenechal dohrát tu akci?

Reagovat
žrout

Už ta standardka byla po nastaveném čase

Reagovat
John Obi Mikel

Po nastaveném čase, ze kterého se polovina nehrála.

Reagovat
žrout

Střídání jsou legitimní hrací čas. Nebo co konkrétně jsi měl na mysli?

Reagovat
Martin9719

Minuta po nastaveným čase, kopneš buď dáš gól nebo ne, dohrávat se už nenechává.

Reagovat
rufus

Reagovat
John Obi Mikel

S míčem ve vápně se zápas nekončí.

Reagovat
žrout

Míč byl mimo vápno.

Reagovat
Martin9719

Mosquera má doufám do základu zavřeno. Šulc musí hrát ideálně z kraje, ten střed mu nesedí. Máme víc variant, ať už Ba loua kterýho Bílek nechce nebo Falta aspoň, nejlépe asi Šulc a to 4-4-2 nevypadalo zle, jen JDB ztratil dost míčů. Chorý do brejku na nic, ale podrží dost, to je v pořádku. Káčer a Kayamba táhnou zálohu, už by se mohl konečně někdo vrátit. Ty brejky na konci zápasu, takhle se dobrovolně dostat pod tlak až v malým čtverci, to je špatně, jindy by jsme z brejku přidali 3. a nazdar.

Reagovat
Banikovec7

Opava

Reagovat
vinetou

Tak Chorý je fakt strašně slabej, strašnej rozdíl vidět tam hrát jeho nebo JDB.

Reagovat
smazaný uživatel

JDB je přitom taky žebrák, ale menší.

Reagovat
smazaný uživatel

JDB je podle mě nejkomplexnější a nejužitečnější útočník v lize.

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele