Famózní volej Kovačiče a nevyzrálý Arsenal: 21. kolo Premier League v kostce

05.01.2022, 19:22
Názory a komentáře
Mateo Kovačić (© AFP)
Reklamou na fotbal se v neděli kochali fanoušci na Stamford Bridge, kde Chelsea smazala dvoubrankovou ztrátu s Liverpoolem a v očekávaném šlágru remizovala 2:2. Beznadějně vyprodaný stadion dostal do varu zejména Mateo Kovačič, na jehož volej se bude nejen v západní části anglické metropole dlouho vzpomínat.

Naopak co nejrychleji budou chtít zapomenout fotbalisté Arsenalu. V dalším ze šlágrů měli "na lopatě" Manchester City, ale nakonec nezískali ani bod. Za neproměněné šance totiž vlastní nedisciplinovaností draze zaplatili a prohráli 1:2. Obhájci titulu proto zvýšili náskok v čele soutěže, před Chelsea mají k dobru už deset bodů.

Porážku čtvrtých Gunners zužitkoval k snížení manka pátý West Ham, který třemi brankami v úvodním poločase zničil domácí Crystal Palace. Ani mocný finiš Eagles ho o důležité vítězství nepřipravil a je už jen o bod zpět.

K Arsenalu se přiblížil také Tottenham. Rivalové ze severního Londýna gólem Davinsona Sáncheze v 96. minutě loupili ve Watfordu, po příchodu trenéra Antonia Conteho nenašli přemožitele ani v osmém kole a jsou o další bod zpět, navíc mají dvě utkání k dobru. Hornets prohráli pošesté za sebou a jsou na první nesestupové pozici. Před nimi je šestnáctý Leeds, který zdolal Burnley 3:1.

Patnáctý Everton naopak své příznivce nepotěšil a v Goodison Parku se klonil devátému Brightonu po výsledku 2:3. Dvěma trefami přispěl k radosti hostujícího týmu Argentinec Alexis Mac Allister, čímž si hlasitě řekl o stabilní pozici v základní sestavě.

Dlouhodobě o ni usiluje také Mads Roerslev Rasmussen z Brentfordu a bilancí 1+1 ve vítězném duelu s Aston Villou kouče Thomase Franka bezesporu potěšil. V nadcházejícím střetnutí bude v zahajovací jedenáctce velmi pravděpodobně pokračovat.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Alexis Mac Allister (Brighton) - 8.76 / 2 góly, 3 střely, 2 klíčové přihrávky, 5 úspěšných soubojů.

2. Anthony Gordon (Everton) - 8.66 / 2 góly, 5 střel, klíčová přihrávka, 2 úspěšné driblinky.

3. Mateo Kovačič (Chelsea) - 8.58 / gól, 4 úspěšné driblinky, 6 úspěšných soubojů, 11 zisků míče.

TOP 3 hráči dle Fantasy Premier League:


1. - 3. Manuel Lanzini (West Ham), Alexis Mac Allister (Brighton), Davinson Sánchez (Tottenham) - 15 bodů.

Sestava 21. kola:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Álvaro Fernández (Brentford) - K ukončení série tří soutěžních porážek Bees přispěl měrou vrchovatou. Proti Aston Ville zapsal kvarteto důležitých zákroků a příznivce nadchl především v závěrečné pětiminutovce. Nejprve reflexivním skokem lapil míč po střele Dannyho Ingse z bezprostřední blízkosti a v nastaveném čase vyrazil i hlavičku Emiliana Buendíi.

Pravý obránce: Stuart Dallas (Leeds) - Vlevo, ve středu záložní formace, vpravo. Severoirský reprezentant opět ukázal svou všestrannost a nadprůměrný výkon ozdobil rozhodující trefou. Po řadě neproměněných šancí Peacocks převzal v 77. minutě přihrávku Mateusze Klicha a za jeho technickou ranou se brankář Burnley Wayne Hennessey stačil jen ohlédnout.

Stoper: Dan Burn (Brighton) - Zraněného kapitána Lewise Dunka nahrazuje v posledních týdnech velmi kvalitně. V utkání na stadionu Evertonu dominoval ve vzdušných soubojích a kromě vstřeleného gólu se blýskl i učebnicovým čtením hry. Včasným skluzem totiž zastavil deset ofenzivních akcí Toffies.

Stoper: Romain Saïss (Wolverhampton) - Na rozdíl od Dallase s Burnem neskóroval, ale pomohl k čistému kontu. Navíc na slavném Old Trafford, odkud si Wolves odvezli velmi cenné vítězství. Jako už tradičně létal ve vzduchu a jen pár centimetrů ho dělilo od exkluzivního zásahu z přímého kopu.

Levý obránce: Marcos Alonso (Chelsea) - V očekávaném šlágru s Liverpoolem nechal vzpomenout na brilantní formu z úvodu letošního ročníku. Z pozice levého beka čtyřikrát vystřelil, dvě šance spoluhráčům připravil, ladně dribloval s míčem a zároveň si svědomitě plnil defenzivní povinnosti.

Střední záložník: Manuel Lanzini (West Ham) - O premiérovou nominaci v sestavě kola si řekl zejména dvěma brankami do sítě Crystal Palace a potvrdil, že v londýnských derby je často k nezastavení. V Premier League totiž vstřelil 25 gólů a hned 13 z nich v těchto duelech.

Střední záložník: Thomas Partey (Arsenal) - Osmadvacetiletý Ghaňan sice žádný gól nevstřelil, ale jeho výkon proti obhájcům titulu z Manchesteru snesl nejpřísnější měřítko. Ve středu pole byl jako zeď, v kontrole míče jednoznačně dominoval. Ani jeho individuální přínos však k bodovému zisku nepomohl. Během lednového Afrického poháru národů bude Gunners citelně scházet.

Střední záložník: Mateo Kovačič (Chelsea) - Stoprocentní úspěšnost v soubojích, jedenáct zisků míče a fenomenální volej, který pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice. To vše proti Liverpoolu. Rodák z rakouského Lince se v této sezoně podílel už na sedmi trefách Blues a mimo jiné si řekl o větší pozornost ve Fantasy Premier League. S pětimilionovou cenovkou ho v populární hře vlastní jen 2,1 procenta manažerů.

Pravý útočník: Anthony Gordon (Everton) - Talentovaného ofenzivního záložníka Toffies vlastní dokonce jen 0,3 procenta manažerů, které bezesporu potěšilo jeho dvougólové představení proti Brightonu. Spoluhráčům navíc připravil dvě slibné šance, příznivce zvedal ze sedadel driblinkem ve velké rychlosti a vybojoval pokutový kop. Ten ale Dominic Calvert-Lewin zahodil.

Střední útočník: Jack Harrison (Leeds) - Poprvé je v sestavě kola i rodák ze Stoke, jenž v 39. minutě rozjásal Elland Road a v "záchranářském souboji" přispěl k důležitému skalpu Burnley. Kvůli zranění sice krátce po hodině musel ze hřiště, ale do té doby znamenala jeho přímočarost pro defenzivu soupeře stálé nebezpečí.

Levý útočník: Alexis Mac Allister (Brighton) - V předchozích dvou sezonách dokázal třiadvacetiletý Argentinec rozvlnit síť jen jedinkrát. Ve 14 zápasech letošního ročníku má ovšem na kontě už kvarteto přesných zásahů. Dva z nich si připsal v Goodison Parku a zejména oku lahodící trefa v 71. minutě stála za několikeré zopakování. Pro spoluhráče vymyslel dvě zajímavé možnosti a za zmínku stojí také nadprůměrná úspěšnost v osobních soubojích.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City21172253:1353
2.Chelsea FC21127245:1643
3.Liverpool FC20126252:1842
4.Arsenal FC20112733:2535
5.West Ham United20104637:2734
6.Tottenham Hotspur18103523:2033
7.Manchester United1994630:2731
8.Wolverhampton Wanderers1984714:1428
9.Brighton & Hove Albion1969420:2027
10.Leicester City1874731:3325
11.Crystal Palace2058729:3023
12.Brentford FC1965823:2623
13.Aston Villa19711125:3022
14.Southampton FC1949620:2921
15.Everton FC1854923:3219
16.Leeds United1947821:3719
17.Watford FC18411322:3613
18.Burnley FC1718816:2711
19.Newcastle United19181019:4211
20.Norwich City1924138:4210

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (478)

Přidat komentář
Greny

Alonso na pravým kraji obrany a Saul na levém ? :) Show může zacit

Reagovat
John Obi Mikel

Taky to může být 4-3-3

Reagovat
Greny

Může může já to tipují dole jinak uvidime

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Alonsovi centry slabší nohou moc vidět nechci.

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1478800873107120129

to jsem zvědavý co z toho bude, teoreticky by to mohlo být i 4-3-3 ale spíš bude hrát Mount RWB

Reagovat
Greny

3-4-2-1 bych tipl

Azpi, Rudiger, Start

Alonso, Mount, Jorginho, Saul

Ziyech, Havertz

Lukaku

Reagovat
Svatej

To by bylo dost hrozny..snad raději to 433

Reagovat
Jkb

Nevyzrálý Arsenal? Já bych to tak nepopsal, spíš nechutné vystoupení rozhodčího připravilo Arsenal o body. Jinak, rozhodně nikdo z Arsenalu nebude chtít zapomenout, poprvé za 5 let jsme se City hráli vyrovnané utkání v lize a to máme furt mladý tým který ještě není kompletní a teprve se spolu sehrávají.

Klobouk dolů před Artetou.

Reagovat
jk

Poprava fotbalu v podání Xhaky s Gabrielem.

Reagovat
Jkb

Spíš ne. Jeden se jmenuje Stuart Attwell a ten druhej Jarred Gillet, nechutné vystoupení obou zmiňovaných.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Starý dobrý Arsenal, včetně brečících fanoušků je zpět

Reagovat
Front hell

A blbci kteří zápas neviděli,ale přesto hodnotí taktéž

Reagovat
king23

mluvíš o sobě Jkb nebo o kom?

Reagovat
pingla

Reagovat
Acquanni

Normálně bych souhlasil, že to byla klasická píčlXhakovina, což vlastně i byla, ale pan sudí nasadil dost mírný metr celý zápas. Rodri měl minimálně dvě žluté horší, než Xhaka za tu penaltu. Ty sáně na Martinelliho by mohli skončit i červenou, udělat to zrovna Xhaka, tak nejspíš i skončí. Sice i trochu podklouzl, ale jak se to vždycky řeší, hráč je za svůj pohyb zodpovědný. Mimo to ta první Gabrielová žlutá pokud vím nebyla za rozkopávání puntíku, ale za to, že běžel za rozhodčím po penaltě. Sám tohle shlukování kolem sudích nesnáším, ale věčně se to neřeší, teď žlutou dá a po minutě, dvou vytáhne druhou. a ta druhá žlutá, jako ano, ale opět, v rámci utkání a toho, co prošlo Rodrimu, je to směšný, nevěřím, že by se to při stejných situacích takhle událo obráceně. Pro mě za mě se radujte z toho, že Arsenal to zase prosral, ale trochu objektivity. A je jedno že jsem fanda Arsenalu, tohle musel vidět každý.

Reagovat
Neon

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Golasso

... ale musí si mladí na tohle zvyknout a nenechat si nasázet hloupé žluté za kecy např., protože rozhodčí v PL jsou debilové už nějaký ten pátek a ještě nějaký ten pátek debilové budou. Ať se o konfrontaci rozhodčích stará klub (i za cenu pokut), případně Arteta ať se ozve na tiskovce, ale hráči prostě musí umět zachovat chladnou hlavu.

Reagovat
MCFC_8

Arsenal si za to moze sam, penalta obhajitelna a jasna po prezreti videa, ano, Bernardo k tomu nieco pridal, ale faul jasny, najprv kontakt s nohou, nasledne stiahnutie za dres, Xhaka nezostal nic dlzny svojej povesti

Reagovat
efjay

Ale to, že měl mít Arsenal jasnou penaltu, nenapíšeš. Že Rodri mohl mít dávno červenou taky ne. Bernardo jasný dive, který by Arsenalu nikdy neprošel

Reagovat
jk

Jasný dive, který by němčinu neprošel. Přesně kvůli těmto konstrukcím je ta hysterie z výkonu rozhodčích pro smích

Reagovat
efjay

Jako sorry, ale pokud jsi ten zápas viděl, tak pochopíš. Jinak samozřejmě chápu, že to může vyznít jako hysterie z pohledu fans jiných týmů.

Ta inkonzistence rozhodnutí v různých zápasech, nebo dokonce v rámci jednoho zápasu je v Premier League otřesná.

Reagovat
Nizzie

K smíchu jsou max. výkony rozhodčích, protože to tak prostě je, že někde to projde a jinde ne. Co se simulování týče je to stejný příklad, jako na začátku sezóny neodpískaná penalta na Saku, kdy ho soupeř podkopl, ale protože Saka "nechával nohy za sebou" a přidal tomu, šel si evidentně pro penaltu, ji i po přezkumu rozhodčí nepiskl právě proto, že si pro ni šel, stejně jako Lachtando, kterému ji ale pískli, a to byl kontakt mnohem menší než v případě Saky.

Reagovat
bbbauch

“Likvidace fotbalu” byla taky dobra perla

Reagovat
John Obi Mikel

Takže ten Covid má Kanté a Thiago?

Reagovat
Greny

Nemají jen volno?

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsem četl, že ho mají.

Reagovat
John Obi Mikel

A že to bude 433

Reagovat
jk

Někde jsem viděl, že Mendy. U THFC jen Dier.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mendy je v Africe

Reagovat
jk

Aha.

Reagovat
icemike

Však, šíří tam evropskou mutaci

Reagovat
Mimalu
Reagovat
jk

Proč osobně?

Reagovat
Mimalu

až na Dohertyho nejsilnější možná, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier ešte. Inak jo. V nedeľu máme Morecambe. nie je sa na čo šetriť.

Reagovat
Jordi Alba

Tak jestli chtějí bojovat o nějakou trofej, tak o tuhle. PL asi těžko, FA Cup daleko + hrajou proti Morecambe, kde v plnejch asi nepůjdou.

Reagovat
jk

A chelski snad nasazuje béčko nebo co?

V obraně chybí Dier a Reguilon. A obrana byla to jediný co celkem fungovalo, takže pro Spurs celkem problém.

Reagovat
Svatej

Eh, jo?

Reagovat
jk

Aleeee Saul, Sarr rotace, jinak normálně první tým ne?

Reagovat
vitasrp

S docela slušnou pravděpodobností to bude systém na 4 obránce, který jsme letos nehráli ani jednou, takže je to fakt dost nestandardní sestava.

Reagovat
Greny

Plus brankář

Reagovat
jk

No uvidíme. Nejsilnější chelski to určitě není, ale s naším štěstím dneska bude Kepa chytat jak bůh a Lukaku si udobřovat fanoušky góly...

Reagovat
vitasrp

No, bude to prdel. Jako může z toho snadno být z naší strany totální průser, uvidíme.

Reagovat
Mimalu

no řekněme že z ideální základní jedenáctky hraje tak 4-5 hráčů takže... ale přiznávám že jsem netušil že má Silva s Kantem covid a myslel jsem že dostali volno. Jinak to bylo jen takové menší popíchnutí, v této fázi by byl nerozum nenasadit to nejlepší

Reagovat
O.Giroud

No ja mam pocit z ich fanusikov, ze toto je zostava skoro u23 jak furt placu

Reagovat
O.Giroud

resp. ze hraju skoro s u23 uz dobry mesiac

Reagovat
Svatej

Vidis to. Umet tak cist, tak se i v xx diskuzích dozvis, proc ten pocit mame taky

Reagovat
O.Giroud

njn raz sa snad naucim tu uplakanu rec

Reagovat
Svatej

No jak vidim,.jsi teprve na začátku, zatim jsou ty tvy reakce dkst náhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja hráči Chelsea, Alonso .

Reagovat
Mimalu

K A I

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

Tanganga je strašnej, nechápu, proč nehraje Rodon

Reagovat
John Obi Mikel

Kaiiiii

Alonso

Reagovat
Gareth Bale 11

Emerson

Reagovat
Talker

Kde se řeší LC?

Reagovat
Greny

Zde

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tady

Reagovat
Talker

Havertz

Reagovat
Talker

Jako teda dal to přímo do obránce, ale tak stejně...

Reagovat
John Obi Mikel

Na to se nehraje

Reagovat
Greny

Alonsoooo výborně a Kaaaai

Reagovat
SpecialOne

pro Llorise, že po tomhle nevylehával, to byla pořádná Huntovka.

Reagovat
aragorn

Reagovat
xjert02

To jsou slinty. Arsenal rozhodne nebude chtit zapomenout.

Reagovat
PP

naopak, srdce každého gunnera zaplesalo, jak jsme po x-letech přehrávali sakra silný tým. Bohužel se projevila naše Achillova pata, ale je to rozhodně výkon, na kterém můžeme stavět.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Ale obrana Tottenhamu

Reagovat
Gareth Bale 11

Sileny braneni..

Reagovat
Frony

Tak nakonec nám Burnley posunuli na 23.1. takže celkem spokojenost, bude trochu víc času a nebudeme hrát proti rozebranýmu Liverpoolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Škoda, že je Doherty nalevo. Je nám upřen sprinterský souboj století

Reagovat
jk

Jestli Conte něco neudělá s tím napadáním tak si ho Tuchel namaže na chleba. Příšerný…

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Talker

Zdá se mi to, nebo ti ofenzivní hráči vypadají nejlíp za posledního půl roku, co jsme přešli na 4-X-X?

Reagovat
John Obi Mikel

On ten Tottenham v obraně taky nehraje nějak světoborně

Reagovat
Talker

To sice jo, ale taky je to o tom, že je tam většinou jeden hráč navíc v pohybu.

Reagovat
Mastný Chobot

Bučalo sa na Lukakua či to majú v p.?

Reagovat
Talker

On se dostal k míči ted poprvé si myslím v brejku...?

Reagovat
Mastný Chobot

vie jak na to

Reagovat
Talker

Kluci mu nechtějí přihrávat...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
čolo

Vypadá to tak, strašně málo ho využíváte.

Reagovat
Mimalu

to zjistíme až se potká s míčem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Vždyť to řekl omylem

Reagovat
jk

Výkon THFC v hledišti tak o 200% lepší než na hřišti. C’mon sakra

Reagovat
čolo

Byl jsem trošku zmatený co to je za rachot...

Reagovat
Gareth Bale 11

Tanganga o pulce dolu, ten je na fetu snad.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to delaji?

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna to Ziyech kopl dost špatně

Reagovat
kvasha16

uplne zle... komentator ze nebezpecna lopta.. tak neviem ako to myslel, ci trolloval SPurs alebo co, lebo toto neslo na ziadneho nasho hraca

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
kaja900

Dobrý pomatenci

Reagovat
kvasha16

to nevymyslis

Reagovat
Coutinho10

twl az mi je jich lito

Reagovat
Greny

Krásné to hráči Tottenhamu v tom vápně zrychlilo na jeden dotyk

Reagovat
O.Giroud

Tak asi zas len Audi Cup no

Reagovat
Talker

Reagovat
Arbiter

Vím, že se na venkovní gól nehraje, ale hraje se na větší množství vstřelených gólů?

Reagovat
Mimalu

samozřejmě

Reagovat
Arbiter

prý samozřejmě Ta pravidla se tak měnila, že už se v tom nevyznám

Reagovat
Mimalu

jakože by jeden zápas skončil 3:0, druhý by ten tým prohrál 1:0 a kopaly by se penalty nebo jak to myslels?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak hrát na skóre doufám zůstane samozřejmostí. Představ si, že vyhraješ 6:0, pak 0:1 prohraješ a vypadneš na penalty.

Reagovat
Arbiter

tak se skóre to bylo pokud se nepletu tak, že se na to nehrálo do konce standardní hrací doby, ale počítalo se až v prodloužení...

Reagovat
Mastný Chobot

tak to bolo s away gólom

Reagovat
Mastný Chobot

(možno aj stále je, ja ani neviem, jak sa tá súťaž volá vlastne )

Reagovat
Arbiter

tak asi to je s tím AG. Ale to myslím už taky neplatí. Jinak je to Carabao Cup

Reagovat
John Obi Mikel

Cože?

Reagovat
Arbiter

bylo to tak s AG (jak připomněl Chobot), ne se skóre...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
pingla

jsi Arbiter a nevíš to

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Většinou když dáš více golů, vyhraješ.

Reagovat
Arbiter

hrajou se dva zápasy

Reagovat
John Obi Mikel

Čim víc gólů dáme, tim víc bodů máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Doherty dole. Emerson to je traged. Tanganga wtf.

Reagovat
vitasrp

Norma co zápas, to zranění splněna, ideální.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
jk

Ta obrana bez Diera je fakt v prdeli. Místo nej měl hrát Rodon a Sanchez normálně vpravo, to bránění Lukaku teď bylo úplně komické.

Reagovat
Jackmaker1989

A to on nezačínal ako def. založník?

Reagovat
jk

Jo. Ale je dost univerzální, hrával i na pravém bekovi. Ale ten CB mu sedí i podle něj nejvíc.

Reagovat
Talker

Tyhle zmrdárny, kdy stáhneš soupeře za dres by měly být za kartu.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Daniel Levy

Bych asi v životě neřekl, jak absence Diera zamává s obranou. Divná doba.

Jinak ta nekreativní propast v záloze je šílená.

Reagovat
Arbiter

To je brutální, jaké penzum práce udělá Mount. A to je snad v základu snad čtvrtý zápas po sobě?

Reagovat
PanAu

Proč se poslední dobou tolik řeší to přetížení hráčů atd? Dřív každý druhy hráč odehrál 8 sezon bez střídání a teď někdo hraje 10 zápasu v řadě a všichni se boji, ze je přetíženy.

Reagovat
Arbiter

U Masona to řeším z toho důvodu, že ty zápasy máme co tři dny. Plus bych chtěl vidět toho každého druhého hráče

Reagovat
Talker

Protože těch zápasů v covidové době přibylo. 2 roky se hraje bez pořádné letní pauzy - letos EURO, loni restart. K tomu mi přijde, že i v repre je více zápasů.

Koukni se na náš tým, my máme více zraněných, než jsme měli podle mého za celou sezonu pod Sarrim.

Reagovat
TopinB

Dřív se běhalo stejně rychle a intenzivně jak já po obědě, když sežeru půlku kačeny a zapiju to pivem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pingla

Reagovat
čolo

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PanAu

Ok to beru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
raduinho

Reagovat
matZz

zkus si dohledat statistiky naběhaných kilometrů dnes a třeba před deseti lety. V nultých letech měly týmy třeba 90 km za zápas na tým, dneska to bude třeba o 20 víc.

Reagovat
čolo

Nejde jen o kilometry ale hlavně o intezitu ve které jsou naběhané.

Reagovat
Mastný Chobot

Conte vyzerá, že sa rozplače každú chvíľu

Reagovat
Arbiter

tak vypadal vždy

Reagovat
SpartaOvenka

Ale teď má důvod.

Reagovat
jk

Jn, zrovna se mi takto sekl stream, je v tom celý poločas

https://i.ibb.co/XyK7Zy8/BD8-B26-E3-3-F4-D-4-E2-D-A47-E-D794-D1390-C63.png

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroza. Čo musá urobiť Rodon, aby sa dostal do základu. Minule s ním čisté konto na Chelsea. A teraz hraje to lomidrevo Dogherty na LB. Tanganga je paródia na obrancu.

Reagovat
Greny

Odejit

Reagovat
O.Giroud

to sa Tanganga tak zhorsil? Ved vyzeral slusne

Reagovat
Greny

Dneska ale hraje velmi dobře Saul

Reagovat
Arbiter

ono slepice hrajou strašně tragicky Na druhou stranu pro to, aby zvedl svůj standard stačilo přestat nahrávat soupeři...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
čolo

Reagovat
krisa

Reagovat
John Obi Mikel

Velmi dobře nevim, je to jeho nejlepší výkon u nás, ale to je taky daný tím, jak má nízko svůj herní standard.

Reagovat
Talker

Prakticky 2 vlastní goly...

Dneska mi přijde, že jsme mnohem přímočařejší, hráči si nabíhají mezi linie, Mount si zase sbíhá hlouběji a máme mnohem více hráčů v ofenzivních prostorech.

Jak je o ofenzivního hráče více, tak soupeř musí pokrýt mnohem více směrů, kam může jít přihrávka, dříve stačilo pokrýt 2-3 hráče a jediné možnosti byly na wingbacka do šířky nebo zpátky na stopery.

Škoda, že tam není Pulisic nebo CHO na kraji, protože tam je prostor jít jeden na jednoho a něco udělat.

Reagovat
Cobra

Ty vole, já jsem nasraný. V životě bych neřekl, že z 5 členné obrany mě nejmíň bude srát Davies. Hojbjerg v tomhle systému nemá co dělat a ta útočná trojka je úplně k hovnu, když je z té zálohy nikdo nedoplní. Protože Harry stojí a čumí, Son se schovává a Lucas je všude a nikde.

Reagovat
jk

Krom toho, že je to nejhorší výkon pod Contem bych trochu zjebal i toho trenéra. chelski tak jednoduše využívá tu mezeru mezi trojicí S,K,L že je to až ostuda. To vypadá, že dvě třetiny týmu hraje low block a třetina high pressing, který je mimochodem úplně k hovnu, protože vykombinovat ty naše tři pomatence vepředu je fakt snadný. Tohle je hrozný prokauč.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vitasrp

Vynikající první půle, Tottenham jsme jasně přehráli a soupeře v podstatě nepustili do jedinýho pořádnýho brejku, takže musí panovat spokojenost. Ta taktika vychází výborně, zatímco Spurs hrají jak Chelsea v září 2016 na Arsenalu, takže Conte bude nepochybně zuřit.

Líbí se mi, že v té úvodní fázi výstavby máme všechny čtyři obránce poměrně hluboko a pro soupeře je poměrně těžký to napadat. Výhodu máme hlavně na naší levé straně, kde Emerson Royal začíná z toho hlubokého defenzivního bloku a k Alonsovi tak má příliš velkou vzdálenost, čili Španěl má spoustu času na převzetí míče, analýzu situace a zvolení správné další přihrávky.

Zajímavý je pak rozestavení i při přechodu do ofenzivní třetiny hřiště, Azpi zůstává hluboko a hraje v podstatě třetího stopera, jako kdybychom hráli vzadu na 3 obránce. Ziyech má takovou volnou roli, kdy občas začíná na kraji, občas se stahuje doprostřed, problém pak samozřejmě je, že nemá na koho otočit hru, protože Azpi dopředu chodit nemá a má zachovávat jednočlennou převahu v obraně. Byly tam asi jen dva momenty, kdy tam Azpi vyrazil vpřed a pokaždé byl volný, problém ale je, že tím taky odkrývá obranu, takže v druhý půli žádné jeho výlety nečekám. No a na levý straně se Alonso vysouvá hodně vysoko - do pozice klasickýho ofenzivního beka, Havertz hraje v podstatě druhýho útočníka, který má zablokovat středního obránce na dané straně a Mount si sbíhá do levý části hřiště do zálohy, kde pak může nerušeně přebírat míče a kombinovat, protože máme v záloze převahu.

Při ztrátě míče a presinku je to složitější, tam jsem to úplně nerozklíčoval, když se pak ale přejde do souvislejší defenzivy, tak Ziyech hraje pravýho křídelního obránce, což mu asi úplně nevoní, naštěstí se to mnohokrát za poločas nestalo.

Tottenham se po pauze určitě zlepší, ale doufám, že tohle už nějak uhrajeme, těch prvních 45 minut totálně prospali.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Tak Kai zraněnéj snad to bude jen otřes a bude ok za pár dni

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Arbiter

Koukám, že Conte slepice zjebal na dvě doby, tak začali běhat...

Reagovat
Mimalu

z takového místa to stačí technicky umístit a Kepa je obvykle bez šance, snažit se to propálit na jeho stranu po zemi mi teda nepřijde od Kanea jako rozumný nápad

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem si říkal. Dát to na druhou stranu nahoru, bylo by to mnohem nebezpečnější

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech

Reagovat
kvasha16

omfg zyiech

Reagovat
spider_8

Vidět Antonia u těch hnusáků, to mi rve srdce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je otrasný. On chce vyhravat trrofeje, ale to by mal zacat konecne v tych zapasoch o vsetko nieco hrat.

Reagovat
Gareth Bale 11

asi tak, opet je tam uplne k nicemu.

Reagovat
Daniel Levy

To jeho nesmyslný kombinování na polovině hřiště mě vytáčí.

Reagovat
Steven666

som na drogách alebo Saul hrá naozaj dobre?

Reagovat
Cobra

Třeba se probere...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči ten Sarr vyzerá jak keby včera prišiel z džungle

Reagovat
John Obi Mikel

Ty rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Ti komentátoři jsou neskuteční, za 10 sekund nejprve řeknou, že to bylo schválně, pak prohlásí, že to bylo nechtěnné a pak, že Sarr věděl, co dělá. WTF

Reagovat
smazaný uživatel

tí hlavne maju modre tricka na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

To není o tom, že by komentátoři fandili tomu nebo tomu. Oni jen prostě nemají rádi vás. Víc bych v tom nehledal

Reagovat
Mimalu

Timo

Reagovat
John Obi Mikel

3 zblokované centry za sebou

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
vitasrp

Klasický Timo

Reagovat
avicii

Ten Werner to je des

Reagovat
Greny

Timo je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson je strašne hlupy fotbalista. Už proti Watfordu dopredu ani jeden rpesny center.

Reagovat
SpecialOne

Náhodou náběh super a ani to nemyslel zas tak špatně. Lloris ho dobře vychytal.

Reagovat
spider_8

Timbo Vzdycky kdyz neni v ofsajdu, tak zvoli to nejhorsi reseni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale aspon sa ten TImo dostava furt nejak do sanci, a bez toho aby si sa dostal do sanca gola predsa nedas

Reagovat
vitasrp

Moc chytrá rozehrávka Kepy doprostřed na nikoho, to vůbec nechápu, jak ho napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo tim, ze romelu se na to vykaslal a nesel proti mici

Reagovat
vitasrp

To hlavně v životě nemá letět doprostřed, to je strašně nebezpečný.

Reagovat
John Obi Mikel

RLC podle komentátorů 100.start za Chelsea Kde to spočítali?

Reagovat
SpecialOne

Dle eng wiki 99/12

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt že jo

Reagovat
SpecialOne

Vůbec si nevzpomínam že by měl pod Sarrim tu top sezónu 40/10

Reagovat
John Obi Mikel

Ja jsem jenom debil

Reagovat
Talker

Saul po půlroce zápas, kde není přítěží

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes bych ho dokonce pochválil

Reagovat
Mimalu

už proti Brentfordu byl docela ok

Reagovat
Cobra

Hojbjerg kdykoliv je u balónu tak to posere. Nechápu, co furt dělá v základu.

Reagovat
Mimalu

Ziyech toho dneska už taky zadrbal docela dost

Reagovat
SpecialOne

Tohle hrát placírkou

Reagovat
spider_8

Reagovat
John Obi Mikel

Rüdiger

Reagovat
vitasrp

Ten Rudiger tyvole

Reagovat
SpecialOne

Už jsme vám probrali Llorise, Kanea i Ndombelého

Reagovat
John Obi Mikel

RLC

Reagovat
Greny

To byla trefa do černýho

Reagovat
spider_8

Rudin ty vole, budeme se tvarit ze nevedel co dela

Reagovat
Mates_Matesović

Hojbjerg

Reagovat
Gareth Bale 11

Hojbjerg by potreboval lavicku jak sul.

Reagovat
John Obi Mikel

A my z toho tvl nic nevytěžíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ale hrame nejak priposrane poslednych 10 minut.. nas este caka odveta, tak by to chcelo skusit pridat este jeden

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gareth Bale 11

Gil by potreboval vic minut a byl by fajn, skoda.

Reagovat
jk

Snad dostane v FA Cupu šanci od začátku.

Reagovat
vitasrp

Doprdele, když tomu hráči jasně ujede sval a je tam jasný zranění, tak by to kurva rozhodčí mohl přerušit tyvole.

Reagovat
vitasrp

Takže dneska co zápas, to dvě zranění, bombička

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska jenom 2 zranění

Reagovat
Mimalu
Reagovat
John Obi Mikel

To jsem nemusel vidět.

Reagovat
PP

Vypadá to, že má štěstí a má to v kloubu. Sám jsem toto měl 3x.. Dvakrát to bylo vykloubené, opichneš, nahodíš zpět a do týdne hraješ. No a jednou to byla tříštivá zlomenina, operace a 2 měsíce bez sportu..

Reagovat
SpecialOne

Puldoooo

Reagovat
SpecialOne

Ten mladej si to dává

Reagovat
John Obi Mikel

Až na ty 2 zranění super zápas. Spurs si ani neškrtli.

Reagovat
matZz

pardon, ale tohle jde za Contem, to jeho lpění na 3-4-3 nás stálo první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jeho prvý prokauč

Reagovat
Greny

Tak změnil rozestavení a kromě šance na konci kdy jste zkušené nezakopli balon když byl Azpi zraněnéj jste neměli taky nic no

Reagovat
Jesfey

Tak jako ne, že byste něco měli vy, nebýt Tangangy...

Reagovat
Cobra

Lol, však většina jejich útočných akcí nebo střel smrděla gólem.

Reagovat
hitZor

To bych zas neřekl, kolikrát tam letěl úplně nesmyslný centr, když tam byli jen čtyři vaši obránci a nikdo od nás. Nejvíc mě pobavil někdy kolem 80. minuty Lukaku, který to ze strany vápna centroval. Asi si nevšiml, že jediný ofenzivní hráč, který je schopný vyhrát hlavu, je on

Reagovat
hitZor

I když s těma centrama na čtyři obránce to nakonec nebyla zas tak špatná taktika

Reagovat
Greny

Přesně oni už si to tam dokázali vytukat na jeden dotek

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne zaslúžená prehra. Mohol by som menovať všetkých hráčov, ktorí zahrali biedne. Ale najviac sklamali Kane a Son.Takzvaní "lídri" tímu opať raz sklamal v zápase o všetko. Obligátna otázka koľko krát ešte musíme vidieť Dohertyho hrať zápas futbalu? Tanganga v lese. Potrebujeme stopéra, a to okamžite. Ak chceme hrať na troch CB, potrebujeme tam hráča!

Reagovat
Greny

Výhra a mínus dva zranění... Ten je myslím fa Cup tam poslat asi do obrany hráče u23

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som nič nečakal od nás, ale aj tak ma dokážu furt prekvapiť, na jake dno sa da klesnut.

Reagovat
Mastný Chobot

Australia cancels visa of world tennis No.1 Novak Djokovic and intends to deport him on Thursday, with his lawyers expected to appeal

to je komédia tiež dobrá

Reagovat
Greny
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Abbe Faria

neuveritelny....kombinace byrokratickyho lpeni na nesmyslech, sikany ze strany lokalnich politiku a k tomu medialni shistorm na jogurta. jak ho nemam rad, tak by se jim na to mel vysrat a uz tam nikdy nepachnout.

Reagovat
GjøvikFF

Tímhle by ale vyhrála protistrana. Jen ať tam pěkně zůstane a bojuje až do konce. Ta představa, že je nakonec donutí ho do země vpustit a pak celý turnaj ještě vyhraje, je velmi lákavá.

Ať už to dopadne jakkoli, tak Austrálie teď udělala medvědí službu pro vakcinační PR. Dala odpůrcům mučedníka. A to celé říkám jako člověk s třemi dávkami očkování. Nadále si myslím, že má očkování smysl, ale nikdo k tomu nesmí být nucen a nikdo kvůli tomu nesmí být diskriminován. Je naprosto proti zdravému rozumu, aby někdo znemožňoval vstupovat a odehrát turnaj člověku, který se 2x denně prokazuje negativním testem a nemá jak koho nakazit.

Reagovat
PP

Reagovat
Azazelo RD

Jenže tady to koliduje s rovností lidí, takže si myslím, že z něho bude hovno mučedník, ale protekční celebrita.

Reagovat
GjøvikFF

Tady to právě koliduje s tím, že kdyby to byl "no name", tak už je v dějišti jako další ne tolik známí tenisté a jejich doprovod, kteří stejně jako Djoković výjimku dostali. Protože je to ale Djoković, tak se z toho stalo politické téma, kdy politické elity se zasazují o to, aby mu nebyl umožněn vstup do země a oni tak uspokojili poptávku bučícího stáda běžných Australanů.

Djoković udělal to, co měl, požádal o výjimku, která mu byla jako anonymnímu posuzována a následně udělena dvěma na sobě nezávislými institucemi. Zbytek už je je odporná byrokracie a politika.

Reagovat
Pato44

kde se prosimtě dovtípíme, že to skutečně bylo anonymní a kde se dočtu o výčtu no name hráčů, co tu vyjímku taky dostali? Mluvíš tu o stádu, ale nepřipadá mi moc fér vlastní obyvatelstvo držet zkrátka a hráčům tenisu udělat vyjímky kvůli debilnímu turnaji. Nikoho bych nenutil, aby se dával očkovat, ale s tím prostě jsou i rizika, že budou opatření a nedostaneš se na turnaj. Pokud bych s očkováním natolik nesouhlasil, tak prostě na ten turnaj nejedu a nesnažím se tam za každou cenu dostat a tím plivat hlavně na normální lidi a na svoje fanoušky, kteří mají omezené prakticky vše.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
PP

Jenže to bučící stádo bylo rok a půl zavřené v kuse i kvůli pár případům na celý kontinent. Takže jejich nasranosti se není co divit. Nedává to smysl, ale mají tak podmínky nastavené pro celý stát - dokonce pro své vlastní občany a nemůže se udělovat výjimka. K této šaškárně vůbec nemělo dojít. Jsem přesvědčený, že v jakékoliv jiné zemi by to bylo v pohodě, ale Austrálie a tuším Kanada byli snad sociální experimenty, co všechno si lidé nechají líbit.

Reagovat
GjøvikFF

Já taky rozumím tomu, že jsou nasraní, ale oni jako společnost to nechali dotáhnout tak daleko a nechali si takovou šikanu líbit, nevěřím tomu, že kdekoliv v Evropě by to prošlo.

Teď samozřejmě má Djoković sloužit jako ukázka toho, že je všem měřeno stejně, jinak má tamní politická reprezentace veliký problém, tohle by asi neustáli. Já si vůbec nedovolím spekulovat o důvodnosti/nedůvodnosti udělení té výjimky, prostě ji dostal, čímž v mých očích splnil to, co se po něm chtělo.To, co se tam odehrává, je nedůstojná fraška a Austrálii by mělo být pořádání GS odebráno.

Reagovat
Azazelo RD

Ona je otázka, jestli ta jejich "šikana" nebyl vlastně lepší. Zavřít hranice a při minimálním náznanku covidu vše izolovat. Takže byli omezeni na krátko a většinu času mohli fungovat plnohodnotně. Zatímco my se jak kokoti přiškrcujeme dva roky.

Reagovat
Jesfey

Netuším, jak to funguje, ale v tomhle případě měla hodnota celého turnaje klesnout a ztratit pozici Grand Slamu, pokud zde nemůžou hrát všichni a tudíž to nemůže "nejlepší z nejlepších".

Reagovat
J0EL

Tu ide o princip ale. Ako by sa na to pozerala druha strana, keby niekto dostal vynimku z pravidiel len preto, ze je "osobnost"? A to pisem ako Novakov fanusik.

Reagovat
GjøvikFF

On tu výjimku ale nedostal jako Djoković, ale jako anonymní žadatel XYZ.

Reagovat
Azazelo RD

Jenže to není jen o kontextu tenistů mezi sebou vzájemně. Hromada lidí, kteří se nechtějí očkovat, je omezována ve všedních aktivitách a v Austrálii jsou ta omezení dost přísná, takže principielně je to prostě otázka toho, že když někde přijde o práci, protože nejsi očkovanej (to je jen příklad), tak proč zrovna tenista má mít omezení. Navíc byl primárně vyzván k tomu, aby tu výjimku zdůvodnil. Mně se taky nelíbilo, když jsem nemohl nikam a Prymula a další papaláši si zašli bez roušek na fotbal.

Reagovat
GjøvikFF

Ale on přece musel zdůvodnit svoji žádost. Jeho žádost, zdůvodnění, faktický stav posuzovala mj. komise sestavená vládou státu Victoria. Tato mu výjimku udělila. A teď po Djokovičovi na letišti chce někdo, aby zdůvodnil, proč mu výše uvedený orgán tu výjimku udělil? Neměli by to chtít spíš po tom orgánu, a to zavčasu, tak aby se nestala tato trapná a ubohá fraška? Co teda nemá v pořádku, víza, výjimku, nebo co? Nebo jde prostě o to ho za jakoukoliv cenu zablokovat, protože to veřejnosti vysílá špatný signál? Čí je to teda vlastně chyba, Djokoviče?

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
jenage

Novax Djokovic.

Reagovat
Infernoqt

Jesse Lingard, Paul Pogba and Edinson Cavani are expected to leave as free agents in the summer. @TelegraphDucker

Reagovat
Kixi Syhimour

krásně jste to udělali s tím Lingardem

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

a čo ten Pogba. mať 90m net spend na vlastného hráča je geniálne

Reagovat
avicii

A to sú ešte schopný ho na koniec jeho kariéry kúpiť späť #Pogback2

Reagovat
Dawon

Naprosto famozni od vedeni, vzdycky kdyz uz si clovek rika, ze to nemuze byt horsi, tak kluci zase prekvapi A to samozrejme ani nekomentuju Pogbu, ktery je je v souctu vsech okolnosti jeste asi tak 1000x vetsi provar.

Reagovat
Busby babes

zase odehral 6 sezon, pres 200 zapasu... 1000x vetsi provar je prehnane, ale rozhodne sjme od nej cekali daleko vic.

Reagovat
Dawon

No tak jde mi ciste o ten kontext, kdy odejde zadarmo, prijde za palku a pak zas odejde zadarmo.

Behem tech let si samozrejme neco odehral a ne vzdy byl na zabiti a byly momenty, kdy i naplnoval ten status svetove superstar a tahouna, ale z obchodniho hlediska je to komicke fiasko.

A ten Lingard, tj spis takova komicka tresnicka no...podle vseho mohl odejit za 10-20 mega v lete, misto toho zustal, aby odehral 275 minut za pul roku, bral dalsi rok plat, ktery se asi na dalsich par mega nascita, a nasledne odejde zadarmo...clovek nevi, jestli se tomuhle ma smat nebo brecet

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

tak to samozrejme souhlasim. jen prave dodavat i ten kontext, ze za tech 90 mega jsme teda i dostali 6 let nejakych sluzeb, par poharu, kde byl casto dulezitym hracem a pak hodne zapasu, ke byl vylozene zklamanim no. Celkove to je nepovedenej prestup, ale vylozene pruser to nevnimam. to byl Alexis, DiMaria a podobni (jakkoliv treba Di Maria byl vlastne levnej, protoze jsme ho i dobre prodali).

Reagovat
Busby babes

ve vysledku jedine, kde nam to uskodi jsou diskuze na EF. Financne je na tom klub tak, ze to zas tolik nepociti a i diky tomu nas takovehle chyby nestoji tolik. Klub jako... nevim, Everton nebo Spurs by takovehle ztraty bolely daleko daleko vic.

Tady jen dostanem zase bidu az vylezou fanousci net spendu...

Reagovat
Dawon

Finacne sme sice silni, ale zaroven se porad mluvi o tom, ze je ten kadr moc velky a ze se nikdo neprivede, dokud nekdo neodejde...a tady uz je to pak docela velky problem a boli to hodne. Jestli by treba letni odchod Maty a Lingarda znamenal, ze bysme se jeste tehdy pokusili o zaloznika, tak to je zkratka fail, kde uz to neni jen ciste o penezich.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

+Pogbest

Reagovat
mul

Mne sa páčilo aj Pogbargain

Reagovat
J0EL

nikdy neomrzi

Reagovat
tunkic

Reagovat
Busby babes

neboj, my ho jeste prodlouzime a zas nebude hrat.

Reagovat
oli9

Tak aspoň oddali o půl roku to, že jim ve vzájemném jebne 2 góly

Reagovat
Busby babes

Cavani se cekal, byl to shortterm a splnil ucel, Lingarda je skoda, ze se neprodal v lete (jako velky WTF vedeni) a Pogba... whatever, aspon bude klid a snad teda prijde nekdo do zalohy.

Kadr potrebuje zestihlit, drzime hrace, co u nas roky prakticky nehrajou.

Reagovat
oli9

Adam tu Pogbickovi dává už 2 roky zlatý míč. Neočekávám, že by jste nejlepšího hráče planety pustili

Reagovat
r.mrazik

vedeni je uzasny, v lete se pripravit o minimalne 60 mega euro...kopyta

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Dirtyfoxx420

Precizní volej Kovačiče týpek sám nechápe jak do toho plácnul

Reagovat
Whitemedia

Kovacic přesně ví, to jen ty tomu nerozumíš.

Reagovat
Jesfey

S Contem se ten tým zlepšil, to bez debat, ale proč musíme hrát takovou defenzivní holomajznu? To si nemůžeme dovolit posadit jednoho ze dvou našich defenzivních záložníků? Ještě když vidíme, jak útoční jsou naši křídelní obránci...

Sona a Hojbjerga snad v příštím zápase neuvidím (ostatní dělají chyby alespoň ne tak frekventovaně a k něčemu jsou, zatímco tihle dva aktuálně ne).

Reagovat
madridcan

Ľudia. Viete mi vysvetliť, na akom princípe stojí ta skurvená hra vyjebana. Lebo každý o nej mlči, akoby ju vynašiel Jehovista a jebe ma, že ako to narúša súkromie, či sa používa materiál, či sa používajú priestory cudzích súkromkov. Alebo mi jebnite odkaz z pravidlami, lebo pridať sa nechcem a lezie mi to na nervy.

Reagovat
Arbiter

jaká hra?

Reagovat
emanuel habasko

Myslíš fotbal? To jsi správně....

Reagovat
j_mrazik

Taky nechápu, proč se lidi honí za míčem, vydělávají takový prachy a na tribuně sedí mraky chudých lidí a řvou na ty milionáře. Narušuje to soukromí, používá se tam materiál.... ale asi nemyslíme to samý, co?

Reagovat
kvasha16

niekto si v noci uhol asi

Reagovat
oli9

Nwjsi5 náhodou na špatném webu zpovednice.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Golasso

https://www.youtube.com/watch?v=XdfYjjnLBzk

Takto nějak si představuju, že probíhal podpis Conteho ke slepicím ...

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/3053135/2022/01/06/dressing-room-factions-and-disillusioned-players-the-task-facing-manchester-uniteds-new-chief-executive/?source=emp_shared_article

Rangick is seemingly coming to the same conclusion as Solskjaer that Van de Beek is ill-suited to the rigours of the Premier League. His technique is pristine but sources say in training he struggles to cover the ground.

Fletcher is providing coaching support to Rangnick’s assistant Chris Armas, whose career has been spent in America and that background is yet to convince the players of his pedigree. He leads training at Carrington and has put on drills to win back the ball, but sources say the players feel they need more direction on what to do when in possession. An early focus has been on shoring up defence, with an expectation that Rangnick will conduct detailed attacking work this week.

Reagovat
Dawon

pindani na ty asistenty uz sem taky cetl a je jako asi pravda, ze kolem sebe v tuhle chvili Rangnick nema zrovna ackovy realizacni tym, coz v takove krizove situaci, kdy se vsechno musi delat silene narychlo a je tam nulovy prostor na chyby, neni asi idealni.

Uvidime no, tohle je prakticky prvni cely volny tyden, kdy bude mit ten kadr k dispozici a muze s tim neco delat, ale po tom poslednim vykonu sem ztratil posledni zbytky optimismu...jestli se nepusti te formace se 2 hrotama, tak si tam fakt zlepseni predstavit nedokazu.

Reagovat
Busby babes

jenze kdo je ackovej asistent. Tenhle argument se mi moc nelibi. ja nevim, jestli je ten asistent dobrej nebo spatnej, ale ze to neni nejake velke jmeno me vlastne nezajima. kterej asistent je velke jmeno? Pokud nebudem brat nejake byvale hrace...

akorat jsem na twitteru zachytil tenhle koment:

Manchester United’s players don’t think Ralf Rangnick is famous enough. Only VIPs are allowed through the velvet rope of getting them to run after a football. A club disappearing up its own arse.

jako pise o RR ale da se to vztahnout i na ty asistenty... pro me ti hraci nemaj zadnej kredit pro to, aby mohli neco takoveho kritizovat. kdyby posledni dva roky jezdili po prdeli a makali a proste to jen takticky neslo, fajn... ale ne po tom, co predvadej.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kto sa tu snazi o co s tymi asistentmi, Rangnick vedel koho si tam dat, ludi, ktori budu vediet presadzovat v treningoch jeho myslienky, neviem co tu sa zas vytvara problem z coho?

Reagovat
Busby babes

neasi. jakoby hraci nejak extra sledovali trendy ve fotbale a dokazali poznat, kdo je dobrej asistent, kdo je dobrej video coach a podobne... Takovych bude minimum.

Reagovat
nani92

Skoda ze si ti hráči nevšimli aj trendy futbalu v zápasoch

Reagovat
Dawon

kvalitu asistentu ja samozrejme nijak neposoudim a zadne jmena ti tady ani nedam

Nemyslim to nutne z hlediska nejake subjektivni "kvality", ale proste tam nema svoje lidi, ktere by tam za idealni situace treba mel, protoze treba maji aktualne jine angazma, coz na chod te operace urcite muze mit vliv...

Ale samorezjme to muzou byt jen kecy a fnukani primadon

Reagovat
Busby babes

ale to jo, Ragnick by asi idealne chtel jine, ale ti maji angazma. tak si ale porad vybral tyhle a mel proto asi nejakej duvod. Nemyslim, ze je rozdil mezi no name z MLS a no name co prijde ze Zenitu...

Reagovat
Dawon

Urcite muzes mit pravdu, ja tady od kompu asi neposoudim, jak moc velky vliv ma asistent na chod treninku a nasledne vykony v zapasech v Manchesteru United jen me to napadlo jako jeden potencialni faktor v te aktualni katastrofe

Reagovat
Busby babes

tak ja jsem na tom stejne, taky to neposoudim, jestli je dobrej nebo spatnej... ale v historii si Rangnick vybiral asistenty, kteri se pak casto nekde jinde dost prosadili...

Reagovat
Neutron

ty vole to co je. Ako je mozne, ze taketo veci neriesia v inych kluboch? Nasi hraci, ktori absolutne nedokazu prehrat v poli ani posraty Wolverhampton alebo Norwich si tu idu co sa vzburu? To si doprdele ako mozu dovolit? Ved vacsina z nich zatial nedokazala ani hovno a idu posudzovat kto je kvalitny a kto nie? To ich absolutne nema co zaujimat, tam maju na ihrisku zrat travu a nie riesit zamestnancov a trenera uz vobec nie.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
čolo

Reagovat
EXoRcIsT

Tu su nase prihravky proti Wolves. Nas moze trenovat SAF Guardiola a Klopp dokopy ale s touto bandou sa to proste neda

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/rwwb7i/compilation_of_the_bad_passes_from_the_wolves_game/

Reagovat
Infernoqt

totální průměr

Reagovat
Dawon

Silenost Ta Rashfordova prihravka na konci, kdy byla sance jit do brejku a vyrovnat a on tu prihravku o 20 metru prestreli...tj proste tezko uveritelne u profi fotbalistu, nekteri fakt regulerne vypadaji, ze zapomneli hrat fotbal.

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/ImAboagye/status/1476128873804963841

Podobne komicka kompilace...asi tolik k tomu, jak je tam Ronaldo k nicemu a vsechno je jeho vina.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Svatej

Mctom v pulce zaberu zatim co sleduju. Uz leta rikam, ze je pro top klub absolutně nedostačující

Reagovat
Busby babes

no a kdybys udelal vyber ze zapasu proti Burnley, tak ti z toho zase vyjde hrac do Realu Madrid...

Reagovat
Hlahart

A za poslední dva roky ještě proti Leeds, no. Pecka.

Reagovat
Busby babes

tech zapasu je daleko vic. Ale jinak jo, ma vyborne zapasu, pak mizerne zapasy a pak vetsinu, kdy je proste ok. hodnotit ho na zaklade sestrihu z jednoho zapasu je picovina.

Reagovat
Hlahart

Daleko víc jich teda fakt není. Jestli jich za ty dva roky bude 5? Jinak je při nejlepším průměrnej.

Reagovat
Dawon

ac ho mam rad, tak bohuzel musim souhlasit. Je to proste backup/hrac do rotace pri nejlepsim, ale obzvlast v situaci, kdy jeho partak v zaloze je podobne spatny, tak ty nedostatky desive vyniknou.

Reagovat
EXoRcIsT

sak o to ide neda sa spoliehat na hracov co si nedokazu udrzat formu ani 2 zapasy po sebe

Reagovat
Svatej

Heh

viz Hlahart pod tebou, takivych hráčů, co cas od casu dobře zahrají, je dost. Takovej Fred by u vas za beznych okolností taky neměl co dělat,.pokud chcete byt nekde tam, kde jsou City

Reagovat
Busby babes

zajimavy je, ze Fred je tu sice hejtenej a u nas ma taky mizerne zapasy, ale opet, vetsina ok, jen se hejti by default ale zaroven je v zakladu brazilsky repre... asi ani v te brazilii tomu nerozumi no.

Reagovat
Svatej

Hmm a neni to tim, ze prostě nemají lepší volby?

Co za opravdu zajimavy hráče maji v Brazílii na střed? Zadnyho Neymara, Silvu ani Marcela na ten post nemají

Reagovat
Busby babes

Fabinho, Casemiro pripadne i Coutinho... jo, nikoho nemaji.

Reagovat
Svatej

Jojo, vyložení Neymarove na tomhle postu

Reagovat
Busby babes

takze Casemiro a Fabinho jsou ted spatni? a kdo je podle tebe Neymar na tomhle poste?

Reagovat
Svatej

?? Hele vazne, to fakt existují jen dva extrémy, nebo proc mi predkladas hned ten druhej, kdyz první nesouhlasí?

V Brazilii nikdo. Ve Francii Kante a Pogba, Modric v Chorvatsku, Fernandes v Portugalsku, Kroos ci Kimmich v Německu.

Jinak on za Brazilii hral i v situaci, kdy byli Case i Fabinho zdraví a nebyl jinej duvod je posadit?

Reagovat
Busby babes

pockej, tys tu predvedl argumenty ala: vylozene Neymarove... pricemz Casemiro teda rozhodne patri do spicky, ale whatever... btw je fajn videt, ze je Pogba ted uz zase top zaloznik.

Reagovat
Svatej

Oba od zacatku prece vime, jak ta spojistost s Neymarem a Silvou nebo Marcelem byla vedena. Skutečně unikátní hráči, doslova ideální do termínu generačních talentů na svych postech, kterým se tak rádo plýtvá. Fabinho to neni, Coutinho taky ne a poslední zmiňovanej má alespoň úspěchy hráče, kterej sedí do takovýho pojmu a přirozeně mel na těch úspěších důležitej podíl.

Casemira kvalitativně ja tak prostě nevidím. Tenkrát v týmu Realu to byl az tak 8..-9. hráč, kterýho by si běžnej fanda vzal do svýho týmu a věřím, ze by tenkrát byli úspěšní i s jiným špičkovým hráčem. Hlavně tohle, co pisu, z něho nedělá matlaka.

Pogba nekdy nebyl? Je to náladová kunda, ale když mas beznou situaci bez potíží se smlouvama a moralkou, vezmes na hriste jeho a ne Freda, to je snad jasný ne?

Reagovat
Busby babes

ne, to teda nevime. To sis ted vykouzlil. Generacni hrac je z tech jmenovanych mozna Neymar a to jeste talentem, u ktereho se muzeme klidne i bavit, jestli ho nepromrhal, minimalne castecne.

Fred proste v brazilskem narodaku hraje a konkurence je uplne ok, Fabinho i Casemiro rozhodne patri do nejake sirsi spicky na tom postu... a Fred se v tehle konkurenci prosazuje. a to jsem si jen vybral ta znama jmena, maji tam i dalsi zalozniky.

Argument koho by si beznej fanda vzal do tymu je smesnej. Beznej fanda by si nevzal do tymu Makeleleho a presto byl pro tehdejsi Real klicovej. Beznej fanda zesmesnuje Carricka nebo Scholese u nas...

U Pogby tu kdyz se to hodi, porad ctu, jakej je to prumerak, proto jsem si z toho delal srandu...

Reagovat
Svatej

Coze? Jak nevime, jak vykouzlil?

"Co za opravdu zajimavy hráče maji v Brazílii na střed? Zadnyho Neymara, Silvu ani Marcela na ten post nemají" vždyť to je naprosto zřejmý a jednoduchý sdělení

Silva ani Marcelo nejsou generační hráči? Na svych postech jsou dekádu buď úplně nejlepší, nebo minimálně stabilně v ty absolutně nejužší špičce, koho jinýho tam dat než tyhle? Talentu meli tolii, ze by ho mohli rozdělit dvema dalším hráčům a furt by to stacilo na to, aby si fotbalem vydělávali, vseho měli dost.

Neodpovedel jsi na otazku - hraje i za podminek, kdy jsou ti jeho dva konkurenti zdraví? Nebo hraje s nima ve 3 uprostřed? Pokud se jeho herni čas překrývá s Fabinhovyma zranenima nebo s hrou na 3 uprostřed, tak je veskerej ten argument s narodakem dost slabej. To ani nemluvim o tom, ze jsme uz spoustakrat byli svedci toho, jak hraje v tymu i narodaku horsi hrac na ukor lepsiho z ruznych duvodu, ale tuhle vec ani nejak nechci dal rozvijet, jen dodat jako doplněk.

Připouštím, ze pojem běžnej fanda byl prilis fadni, přirozeně jsem myslel fanouška, co se tomu alespoň trochu věnuje a klidně sebe použiju jako priklad, protože z toho tymu bych bral víceméně kazdyho hrace, jenže Case by ze základu byl az prvni nebo druhej na konci a jsem přesvědčenej, ze by to tak mela spousta lidi.

Odhlidni od toho, co potrebujete v United v tuhle konkrétní chvíli a rekni mi, ze by jsi Caseho vzal radeji nez Kroose, Ramose, Ronalda, Marcela, Pepeho, Varana, Benzemy, Modrice a nebo Carvajala.. U zbytku jako Bale nebo Navas pochopim, ale ti vyse uvedení by byli logickou volbou..

A nebud furt tak urazenej z toho, ze vam nekdo nedocenuje hrace, at jde o Scholese, Carricka nebo jiny, nepotrebuju tyhle další příklady, kdyz uz jsi dodal Makeleho ......

Ja to s Pogbou chápu jen částečně. Ty prumeracky kecy tu padaji spis v provokačním rázu, málokdo to střílel naprosto vážně, vzdyt je fotbalově ten chlap naprosto úžasnej.

Reagovat
Busby babes

no fajn, Casemiro je uplne v pohode srovnatelnej s Marcelem nebo Silvou.

Reagovat
Svatej

Fuha to nesouhlasim teda. Za dobu, co Silva, Marcelo nebo treba Alves vladli svetu, se na DM protočilo x hráčů a Casemiro vylitl pořádně az s tim triumfem v LM, kdy ale stejne furt neplatilo, ze by nejak dominoval svymu postu, minimálně ne ddlouhodobě.. můžu se na to ve volnym case zkusit mrknout optikou čísel, at furt nejedem v dojmech..

Reagovat
Busby babes

jinak zas tak brazilskej narodak nesleduju, jen proste vidim, jak tam Freda chvali kdyz se vraci z narodaku. Takze na tu otazku nedokazu odpovedet, ale ze by nemel konkurenci je imho proste blbost.

Ad srovnani Casemiro vs Kroos a spol... jako porovnavat jestli bych vzal Kanteho nebo Kroose. vsak oba maji uplne jine role, ze jo. A ano, v nasi situaci bych mozna i vzal radsi Casemira nez treba Tonyho, protoze nas fakt tlaci bota v tom, ze nam chybi poradne DM. Kreativnich hracu mame dost. zbytek nedokazu ohodnotit, protoze tam se pak bijou i nejake sympatie, potreby United etc takze by to nedavalo smsyl. Ronaldo, Varane, Ramos jsou urcite lepsi na svych postech, o tom zadna.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebudu se pouštět do hodnocení těch dvou, ale stejně, vypsal si 2 hráče, to nemá Fred moc konkurenci.

Reagovat
Busby babes

ale porad to neni ve stylu co napsal Svatej: nikoho jineho nemaj... a teda napsal jsem dve nejznamejsi jmena.

Reagovat
John Obi Mikel

No jo, ale jakmile z tech 2 nekdo vypadne, tak je za nim Fred.

Svatej je blázen (doufám, že se neurazí ), co tu debatu posunul úplně jiným směrem.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc ti 2 hrají na stejné pozici (nejdefenzivnějšího), takže na tom b2b Fred vlastně konkurenci nemá žádnou.

Reagovat
Busby babes

a kterej narodak ma teda na vyber 5 top strednich zalozniku?

Reagovat
John Obi Mikel

A ve kterých dalších špíckových nároďácích by měl na to hrát v základu?

Reagovat
Hlahart

Argentina, Španělsko, Nizozemsko, Anglie, Francie...

Já vůbec nechápu co to je za dotaz, co na to čekáš za odpověď a jak to má tu diskuzi někam posunout....

Reagovat
Busby babes

jo no, ta debata se posunula uplne jinam.

Reagovat
Svatej

Tam jsem to hlavne nechtel smerovat ani ja

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Remt

opravdu chces tvrdit, ze Fabinho neni jeden z top hracu na svem postu? To same Casemiro, i kdyz je to hovado, tak tam rozhodne patri.

Reagovat
Svatej

Presne to jsem tvrdil no, jako vzdycky to čteš správně.

Reagovat
Remt

"Neymarove na svem postu" - chápu to tak, že myslíš jako top hráči na svém postu. Mezitím ty jsi vyjmenoval top hráče na jeho postu a de facto jsi vyjmenoval jednoho - Kante. Tak se vyjádři pořádně - my se ti tu snažíme vysvětlit, že v podstatě lepší hráči na tomto postu na světě nejsou. Ty říkáš ano - tak kteří? aktuálně hrající? Jak říkáš - mám asi problém s pochopením textu, tak mi to prosím vysvětli jak pro debila, abych to pochopil.

Ty napíšeš, že nejsou top na svém postu a když se zeptáme kdo jo, tak napíšeš Makelele, ty vole To je jak kdybych říkal, že třeba Rashford není dostatečně dobrej hráč, protože Pele nebo Maradona je lepší, srovnání jak sviňa.

Reagovat
Svatej

Tak zaprvy neni zadny "my". Cristiano, Busby nebo Hlahart jsou spolu v diskuzním tymu, co je schopnej chápat text a reagují alespoň věcně a s rozumnýma argumentama. Ty jsi mel den na to si pořádně pročíst o co jde a doteď jsi nebyl schopnej to pochopit. Fakt nemám náladu te ucit neco, co by jsi mel ve svym (dle tvyho vyjadřování dospělým) věku mel dávno umět.

Ve zkratce - makelele a spol bylo navazujici podtema na jednu cristianovu větu o dlouholetým nedocenovani výjimečných DM, který melo jen potvrdit, ze konkurence není jaká byla a tudiz jsou stale špičkoví, ale o něco horší hraci jako Fabinho nejlepší na svych postech, i kdyz 7+ let zpatky by tomu tak nebylo.

To se váže k hlavnímu tematu Fred - mít on v běžně silny Brazilský repre větší (kvalitativně i kvantitativně) konkurenci, tak nehraje.

Pokud to nepochopis ani takhle, tak prostě nereaguj, uz takhle jsem ti napsal vic, nez jsem po tom přečtení komentáře chtěl, protože si prostě nedam rict..

Reagovat
Remt

Ne dobry, chapu to, že ti hraci jsou vseobecne nedoceneni, osobně to tak nevidím protože rozdíl mezi tím jestli Fabinho nastoupí nebo nenastoupi je pro mě rozdíl jestli tým prostě hraje nebo nehraje dobře, takže pro mě naprosto stěžejní hráč důležitý stejně jako Vvd nebo Alison. Že na tomto postu není taková konkurence, to je určitě možný. Ale v aktuálním světovém fotbale těžko nalézt lepší hráče na tomhle konkrétním postu než tyto dva.

Reagovat
Svatej

Nic z toho se nevylucuje s tim, co jsem psal...

Je to spickovej hráč, jeden z nejlepších na svým postu v současný době, ale to neznamená, ze je to (at se drzim puvodniho terminu) Neymarovskej nebo Silvovskej hrac na tom postu. Mit Brazilie hrace jako oni i na DM, tak hrat nebudou, víc to zjednodušit nezvládnu. Nez se zas zacnes bourit, protoze ty zacnes - Ti mnou zmínění brazilci jsou hraci, co dekádu ničí Evropu, vyhravaji léta jednu trofej za druhou a stabilne celou dobu jsou oni ti nejlepší, nezavisle na konkurenci. Fabinho u vas hraje 4. rocnik, ze kteryho všechny předchozí nahral 2/3 mozny zapadu z ruznych pricin a to ani nemluvim o tom, ze od startu neměl tu vykonnost, co ma v posledním roce,.dokud si s nim Klopp ještě nevyhrál.

Suma sumarum plati to, co jsem psal několikrát - mit Brazilie nekoho na ty výjimečný úrovni i uprostřed, tak nehraje Fred a ani Fabinho, byt by mel v případě potreby jeden naprosto jasnou prednost a kvalita by nesla výrazně/znatelně dolů

Reagovat
Svatej

Tak hrát nebude*

Reagovat
John Obi Mikel

To máš 2 hráče.

Coutinho je ofenzivnější.

Reagovat
Svatej

Hlavne Coutinho je naprosto k hovnu, Casemiro jsi ty, akorát pořádně vytuněnej a opravdu spickovej v určitých dovednostech, ale vsechno jen ne fotbalově kompletní hráč a Fabinho jedinej se alespon blizi ty konkurenci, o který mluvím

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Svatej

Hrozně rád se nechám přesvědčit o jeho všeobecných kvalitách, mimo tu defenzivní stránku, kterou mu mj. už léta dost drží svou benevolenci i rozhodčí

Reagovat
cristiano.K.

Casemiro a Fabinho patří nebo patřili mezi top nejlepších deset na svém postu.

Nebudu mluvit o Casemirovi, nesleduji Real téměř vůbec, ale v minulosti patřil k tomu lepšímu.

Celej Liverpool se bojí, kdyby se zranil Fabinho, on má potenciál být vůbec nejlepší na svém postu, ale tak nějak beru to, že patří do první desítky, spíš pětky.

Reagovat
Hlahart

Oba to jsou jedni z nejlepších defenzivních záložníků na světe...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ale jde o United, takze udelame z nich neschopne lemply, pres ktere by se prosadil uplne kazdej. klasika.

Reagovat
Remt

Ne ale zajimal by me treba Rice u vas a jak by jeho vykony u vas vypadaly v porovnani s temito dvema. A o tom, ze Rice k vam driv nebo pozdeji prijde neni pochyb ne?

Reagovat
Svatej

Uff, vylucuje se tvoje prvni veta s čímkoliv co jsem napsal? Se tu můžete zblaznit, protože vaše dva miláčky neradim po bok naprosto výjimečných hráčů (kteří by se dali popsat jako generační talenti), ze kterých většina už dekadu terorizuje Evropu v podstatě neustále patří k absolutní špičce a to jsem vyjmenoval jen par z nich.

Fabinho je na opravdovy spici nějakým třetím rokem a to jeste s vykyvama z ruznych důvodů. Hned bys ho ale pichnul nejradsi s Hendersonem vedle Kimmicha a Kroose, protože teď patří ke špiči. To můžeme udelat seznam kridelniku na urovni Neymara a prdnout tam Maloudu, protože jednu dobu byl naprosto k nezastavení.

Casemira uz jsem rozepisoval a nedostal jsem ani první odpověď.

Reagovat
cristiano.K.

Na Casemira ti dávat odpověď nebudu, když ho vidím jen v LM. Ty do toho pleteš nějaké generační talenty typu Neymara, ale na postech DM prostě nejsou generační talenti. Ona ta pozice je odjakživa nedoceněna. Můžeme to rozdělovat dobrý,špatný a top. A pokud někdo patří do první desítky na světě, tak pro mě to top je,což Fabinho a Casemiro splnují.

Reagovat
Svatej

Jak nejsou? Makelele, Xabi, Masch, Busquets, Kante jen prvnich par za 10 vterin přemýšlení a to jsem jeste umazaval Essiena.

Rozdělovat to tak muzem, pokud chces zmensit rozdíl mezi těma naprosto unikátníma a tema, co jsou těsně pod špičkou, ale tim zmizi zbytek toho,.co jsem se snazil od startu vyjadrit.

Reagovat
Svatej

Tesne pod nima... Sami o sobe jsou taky ze špičky ... Pouziti spravnych slov je v tomhle tematu důležitý

Reagovat
cristiano.K.

No jasně, ale ty jsi vyjmenoval hráče, které se o ten primát na svém postu prali.

Tebou jmenování hráči byli o něco lepší než Fabinho a Casemiro, nicméně i tihle se o tenhle primát perou, v případě Casemira prali. Takže jako zbytečná diskuze za mě.

Reagovat
Svatej

No pointa diskuze je Fred a ja rikam,.ze Brazilie nema na tom postu, na kterym hraje, žádnou "Neymarovskou" konkurenci a tak dovedu pochopit, ze v případě ztráty formy tech dvou nebo jinyho nezdravotniho duvodu si Fred zahraje.

Mit Brazilie uprostřed zdravyho Xabiho, Busquetse + Fabinha/Caseho, tak je Fred rád alespoň za nominaci.

Vy jste se naprosto zbytečně nasrali, ze jsem Fabinha nedal po bok výjimečných hráčů posledni generace, přičemž jsem nikdy nezpochybnil jeho kvality a sám jsem přesvědčenej, ze je u vrcholu současnýho žebříčku. V mých očích je v současný chvíli o něco slabší konkurence, proto se o ten primát perou tihle dva, kteří jsou o trochu horší, to je cely...

Reagovat
cristiano.K.

Tak já se o Fredovi nebavím vůbec a to jsem pointu diskuze pochopil.

Když i Lucas jezdil na repere srazy, tak proč ne Fred.Takže ono, i když víš, že repre má čtyři jiné děla, tak stejně v té nominaci je někdo, kdo je jako pěst na oko.

Reagovat
Remt

Mylně jsem domníval, že se bavíme o top hráčích, kteří jsou top teď (a navíc jsou ještě stále aktivní hráči), pak mi není jasné proč zminuješ jména jako Makelele, Xabi, Busq uz tak moc top není, Kante OK. Moc ti jich nezbylo. Prostě moc lepší hráčů než je Fabinho a Casemiro na techto postech nenajdeš..

Reagovat
Svatej

Ty mas fakt problem se čtením

Reagovat
Remt

Omlouvám se, hráči ve fotbalovém důchodu jsou samozřejmě výkonostně lepší než aktuální top hráči na svém postu, z fleku by je mohli nahradit. Casemiro - kdo? Nula.

Reagovat
Svatej

.... Viz nahoře, akorát mě temahle tupyma nepromyslenyma kydama otravujes..

Reagovat
Busby babes

no a vsichni tihle jmenovani nebyli moc doceneni v dobe, kdy hrali. spis az zpetne. Vyjimkou je snad jen Busquets

Reagovat
Svatej

Nebyli docenění možná jako hodně mladí, ale rozhodně ne v dobe, kdy uz byli na vrcholu,.to se z nich mohl posrat každej

Reagovat
Busby babes

no, ne. protoze vsichni se mohli posrat z hracu, co byli okolo nich. Ale whatever, asi me nebavi predstirat, ze jsou DM najednou desne ceneni, kdyz to v realu neni moc pravda. u veobecne verejnosti. cest vyjimkam ale jsou to vyjimky.

Anyway, nerikam, ze je Fred nejaka spicka na svete, ale spatnej fotbalista to proste neni. tady se z nej dela naproste nemehlo a to je proste kravina. a pokud teda Casemira a Fabinha nepovazujem za nejakou sirsi svetovou spicku na svych postech pak ok no, nemame se moc o cem bavit.

Reagovat
Svatej

To zas ne, nerad bych z nej dělal bridila, jen ho nemam za dostacujiciho pro top klub, minimálně ne pro základní sestavu. Ostatně není moc náhoda, ze dokonce i takovyho Martiala furt nekdo spojuje s Barvelonou, mezitim co Freda v tadny spekulaci neuvidis a neni to jen jeho slabym marketingem.

My sami mame na stredu o něco úspěšnější (a v mých očích určitě lepší) hrace a a neustále se resi, kterýho z nich vyměníme, protože ani někteří z nich nejsou furt to, co by dominující klub mohl mít..

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Fred je teda podle mě mnohem lepší hráč než McTominay, kdyby hrál standardně B2B jako to hraje v Brazílii s Casemirem.

Reagovat
Svatej

To asi je, ale z myho pohledu je to furt hrac, kteryho proti nám rad vidim v sestavě. Z druhý strany se u City mrknu na zálohu a z každýho jejich hráče mam hrůzu, u Freda, Matice ani Tominaye určitě ne..

Reagovat
Hlahart

Tak ta sestava by měla vypadat Fred - DM - Bruno, a to už je v pohodě. Ono úplně upřímně mě teda taky strach nepolévá, když vidím třeba Jorginha, Kovacice. RLC, tak to je asi dost subjektivní

Reagovat
Svatej

Tak tihle tebou jmenovani (az na Cheeka) už alespoň neco dokázali. Chovlrvat je primo sitej na velký zapasy a je v LM jako doma, byt nehrava finále. Druhej je mistr Evropy na dvou úrovních, kde byl v obou týmech naprosto zásadním článkem v týmu. Společně, nebo se třetím jezdcem z Francie už nějakou dobu prehravaji vetsinu zaloh, se kterýma se potkají. Pochopim, když z nich nikdo nemá husí kůži jako z Modrice nebo Iniesty, ale level tech vasich dvou skutečně nejsou

Reagovat
Swarley

Většina z toho je ale primárně o tom, do jakých prasáckých pozic si to dávají, absolutně bez nabídky, bez možnosti si vybrat z více variant... Proti nám nemusí nikdo zázračně presovat, soupeř se postaví k našim hráčům a to úplně absolutně a bohatě stačí... Hráči nejdou do volných prostorů (kromě Ronalda), neodskakuji si od bránících hráčů, jsou jen zalezlí a čekají na zázrak, který se ani nemůže stát... Dáme tam čtyřicet útočících hráčů, ale oni do jednoho všichni zalezou, nechají se pokrýt a stojí a čumí... Že si pak neumí nahrát když je prostor je samozřejmě průser taky, ale primární problém je v pohybu... Tam nefunguje nic, ani směrem dopředu, ani směrem dozadu... Tam je to obdobné, soupeři stačí jít klidně tři na pět a u nás to prostě klidně může smrdet gólem... Jasná situace, kdy nemůžeš soupeře pustit do šance a je z toho klidně gól...

A to už fakt nahrává tomu, že primárně ti hráči nechcou makat a to je pak mega průser... Pokud jim nestačí se podívat na City nebo Liverpool, kde je samotná kvalita hry oproti nám úplně jinde, ale hlavně je tam úplně jinde pohyb, nasazení a bojovnost... My se ani v tomhle nevyrovnáme těm slabším týmům, pak je ani nemůžeme přehrát fotbalově...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kdo vi jak to je,ale jestli jsou ti asistenti kopyta,tak to ti hraci poznaji velmi brzy...

Reagovat
Busby babes

podle me jsou hraci kopyta

Reagovat
r.mrazik

nojo,tak to je klasika...

a nebo proste prijde smudla,co hraje 4222 a k tomu si privede kouce z USA

i v blbym okrese poznas,kdyz te trenuje nejaky kopyto

Reagovat
Busby babes

jen ten manager ma za sebou docela slusny trenersky vysledky a i slusny vysledky na vyber spolupracovniku, kteri se pak vyrazne prosadili ve velkem fotbale... Takze na tyhle reci o spatnem treninku moc neverim... Stejne tak na reci o spatnem rozestaveni.

Btw je vtipny jak se to 4-2-2-2 porad na diskuzi drzi i kdyz to uz dva nebo 3 zapasy nehrajem.

Reagovat
r.mrazik

mnojo,takovy to,ze mas napsany 442 a pak sancho i mason chodi do stredu a kraje maji ciste pro sebe beci a je z toho 4222

Reagovat
Busby babes

btw tyhle reci na trenink jsme slyseli u LVG, Mourinha, Oleho a ted i RR... jestli teda nebude chyba nekde jinde...

Reagovat
jk

Conteho vyjádření po tom včerejším fiasku, je fakt to co THFC potřebuje. Konečně je tu trenér, který tu sračku neomlouvá. Byť na tom taky nese svoji vinu a to jeho “need to work, need to work” už je otravný.

Včera byla jedinečná šance něco uhrát na SB a ti hráči to vyloženě promrdali. Na druhou stranu je třeba říct, že Tuchel dost dobře nastavil ten tým na hru bez Jamese s Chilwelem, ta rozehrávka proti naivně napadajícím Spurs byla fakt rozdíl třídy, i když bylo vidět, že ti hráči na sebe musí hodně řvát a domlouvat se protože tohle nemají úplně zažitý.

Jak řekl Conte, tohle nevyřeší nákup jednoho, dvou hráčů. Je potřeba se zlepšit na hřišti a zlepšit ty hráče co už v týmu jsou. Nemá cenu nadávat na jednotlivce, protože včera úplně selhal systém.

V blízké budoucnosti doufám, že víc minut dostane Gil a výměna Hojbjerga za Winkse by mi taky nevadila.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Gil musí nastupovat častěji. Ta chemie mezi Kane-Son úplně vyprchala a jeden z nich si musí sednout. Místo Hojbjerga musí hrát někdo jiný, ale dle těch střídání je to Conteho kůň. Nechápu.

Vysral bych se na nějaký sentiment a hledal bych kupce pro Alliho, Bergwijna, Ndombelého, Dohertyho a asi i Lo Celsa. Tangangu poslat na hostování. Přivedl bych RWB, CB a kvalitního střeďáka, protože ten střed hřiště je strašně nekreativní bída.

Reagovat
jk

On je Hojbjerg prostě destruktivní fotbalista. Nechci ho moc hejtit, jeho příspěvek v týmu je i co do organizace hry a získávání míče. Ale směrem dopředu je to u nás fakt bída a když se ohlédnu tak Winks proste zařídil bod s LFC i Saints, tím že ty balóny dopředu fakt dával. A pokud se nechce Conte vzdát toho destruktivního středu tak ať hraje ten Gil, který z pozice křídla dokáže balón dostat z obranné třetiny hřiště dopředu.

Reagovat
Jesfey

Tak on nás ničí i drží ten Conteho systém, hrajeme na dva defenzivnější záložníky a k tomu Hojbjerg stojí při rozehrávce už mezi 3 beky. Hojbjerg se do toho systému prostě nehodí. Nejen, že máme nulovou kreativitu, když Lo Celso a N'Dombele sedí, ale ztrácíme i hráčeuprostřed pole.

Reagovat
jk

Hojbjerg se stahuje dozadu při rozehrávce ale při tom využíváme ten overload levé strany kdy Davies s Regim přečíslují levou stranu a máš ve vápně všechny tři útočné hráče a na hranici vápna Emersona se Skippem. Nevybavuji si teď, že by to přímo vedlo k nějakému gólu, ale pár nebezpečných situací z toho bylo. Většinou to ale zadrbal Davies, co si tak vybavuju

To je jedna z těch Contem naučených situací, což uznávám k výhrám nestačí. Ale to jeho stažení mezi obránce neberu jako vadu, i když soupeři už se na to moc nechytají a Hojbjerga už nikdo nenapadá, takže nám to neposkytuje žádnou výhodu.

Dier je nakonec jediný obránce, který dokáže dostat ten balón přes půlku, pokud on neudělá nějaký dlouhý balón a soupeř dokáže pokrýt ty kraje hřiště kolem půlky, tak se nám jakýkoli přechod do útoku fakt totálně zasekne. Přitom Hojbjerg už několikrát ukázal, že tu přihrávku dopředu dát umí ale v poslední době to fakt u něj postrádám.

Reagovat
Mastný Chobot

Pierre-Emerick Aubameyang has tested positive for COVID upon upon arrival in Cameroon for #AFCON2021.

He was seen in Dubai with teammate Mario Lemina in the build-up to the game.

rtrd

Reagovat
Busby babes

smula no.

Reagovat
Mastný Chobot

Nie, smola, on je jebnutý. Mešká/vynecháva/falšuje testy, chodí po parties...

Reagovat
Busby babes

tak z toho, cos napsal neni jasne, ze nekde paril. Dubaj je hub pro prestup na lety do Afriky...

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, po tym tweetom bolo video jak je na party s Leminom

Reagovat
Busby babes

ok, dik.

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

tolik hatu na aubu, treba si zaletel koupit tenisky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Covid outbreak at City. Pep Guardiola & his assistant Juanma Lillo have tested positive and will miss tomorrow's match v Swindon. Rodolfo Borrell will take charge of the team. 21 personnel, seven of whom are players, have also tested positive. City committed to playing the game.

City za to, ze nechtěli odložit

Reagovat
MCFC_8

No my sme doteraz mali s covidom problem taky vacsi minulu sezonu niekedy na prelome januara-februara ked na zapas s Chelsea nam chybalo asi 5 hracov co boli pozitivni a potom vacsinou len tak po 1-2, Cancelo preto prisiel o ME, tuto sezonu zatial bol KDB, Rodri a pred par dnami Zinchenko a Foden, preto nehrali na Arsenale...kazdeho to raz chyti evidentne...uvidime co to bude dalej. 15. hrame doma s Chelsea, snad bude co najviac hracov fit.

Reagovat
Mastný Chobot

OT: Má toto k dispozícii nejaká iná krajina na svete? Krásny obraz Slovenska, toto ani v ČR nemáte

https://www.youtube.com/watch?v=CGI_S0vjhuM&ab_channel=Ov%C4%8DianskyTribun%C3%A1l

Reagovat
Mastný Chobot

10 a 6 je extrééém

Reagovat
Golasso

Tak to je masakr , ale u nás by se taky dala udělat solidní kompilačka

Reagovat
Neutron

to je slusne

Reagovat
FUnk

neboj u nas jsou taky viz Volný

Reagovat
kissak

to nevymyslíš

Reagovat
Neutron

tamta posledna pica co kricala, ze sa neboji USA si mohla aspon ten ruksak Alpha Industries dat dolu, vacsina z tych ludi nevedela ani rozpravat a ked uz rozpravali tak to stalo za to

Reagovat
misinho7

milujem ten kanal..sice to je taky smiech cez slzy ked si clovek uvedomi co za ludia u nas su..a comu dokazu verit

Reagovat
Dawon

Pevne verim, ze v kazde zemi sveta by se takovych expertu naslo vic nez dost

Reagovat
Bowie

som cakal, ze ten prvy povie ako ho uniesli mimozemstania a dali mu do zadku satelit

Reagovat
j_mrazik

Tihle lidi bohužel tuhle dobu vůbec nezvládají. A bude to jenom horší...

Reagovat
r.mrazik

ale mame...jenom se tvari trochu chytreji

Reagovat
smazaný uživatel

no, ne netvari

Reagovat
Infi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

To výběr extrému no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na tý 5 není nic směšnýho, těch 74 pohlaví nebo kolik jich je to je extrém západní civilizace

Reagovat
Golasso

A co s tím má co dělat Čaputová a proč ji ti drnohryzové chcou gynekologicky vyšetřovat? Je to směšné až až.

Reagovat
Mastný Chobot

Jozko je znamy svojimi sexualnymi fantaziami o prezidentke

Reagovat
smazaný uživatel

Čaputová samozřejmě nic já jsem se smál hlavně těm x pohlavím

Reagovat
Golasso

Btw gender se nerovná fyziologické pohlaví a tihle lidé, co se "cítí jinak", jsou všude na světě, jen se neumí nebo nemohou naplno projevit.

Znáš Maslowovu pyramidu potřeb a přechod od základních fyziologických potřeb až po potřebu úplné seberealizace? Tohle se v podstatě ze socio-ekonomického hlediska děje ve společnosti, jenže to probíhá ve vlnách. Jak jde země z hlediska sociálních a ekonomických aspektů nahoru, lidé jsou svobodní a žije se jim dobře, což je nejvíce patrné "na Západě", tak se posouvají směrem k vyšším potřebám až k seberealizaci. Ne všechny společenské skupiny tohle ale zažívají naráz, začne to majoritou a postupně se ve vlnách přidávají menší skupiny více vzdálené od "hlavního proudu" – v podstatě se blížíš k okrajům Gaussovy křivky.

Je to špatně? Neřekl bych, je to vedlejší efekt pokroku a samo o sobě mi nevadí, že se dostává seberealizace i menšinám. Problém je spíš ta vyhrocená diskuze kolem toho celého a to, že se na problém nabalila politická korektnost a cancel culture. Bohužel, lidi jsou hrozní hrotiči a vyhrocenou diskuzi zvládnou vést i kvůli blbostem, natož když jde o něco tak závažného jako právo na seberelizaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Některý ty gendeři jsou fakt mimo, třeba jsem našel jedno z těch x..

Earthgender

Máte už delší pocit, že i když jste se narodili s větví mezi nohama, spíš se cítíte jako list, stéblo trávy nebo květina? V tom případě jste earthgenderista, člověk, jehož pohlaví je plně spjato s přírodou a Zemí.

https://g.cz/10-nejdivnejsich-genderu-ktere-opravdu-existuji/ - tady další pro inspiraci

Reagovat
Golasso

Hele, já si umím představit, že se na tu základní myšlenku nabalilo dost balastu a trošku se to v tom ztrácí. Na 10 lidí, co se třeba necítí být ani jedním pohlavím (což může být třeba jen asexualita + nějaké odmítnutí historické role muže/ženy ve společnosti) se najde třeba jeden člověk, co si myslí, že má v gatích větev. Druhá věc je, že tady se o té problematice až tolik nemluví a to, co se k nám dostává, jsou v podstatě jen senzacechtivé, překroucené a z kontextu vytržené informace. Tím se dostávám k tomu, že zrovna g.cz ti asi nedá reálný obraz o tom, co se v tom gender vlastně řeší . Konkrétně jsem si vygooglil ten earthgender a tam zrovna nejde o to, že máš mezi nohama větev nebo že se cítíš jako květina.

Reagovat
Golasso

Mě spíš ale štve, že se tady ty věci používají v geopolitické sféře. V podstatě narážky na gender jsou regulérně součástí hybridní války "východu proti západu" a projevuje se to mimo jiné existencí takových exotů, jak je na tom videu, protože ti jsou většinou napojení na různé dezinformační zdroje nebo populisty v politice, kteří zase těží z podpory třeba Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to složitý, souhlasím, že kolikrát je to dost vytrženo z kontextu, to je bohužel často většina zpráv a informací.. já osobně mám problém s tím tzv. třetím pohlavím (to), že se člověk necítí jako muž nebo žena, ale prostě jako prostřední rod.. já se těm lidem nechci vysmívat, ale dle mého názoru to hraničí s nějakou psychickou vadou či poruchou a nevidím důvod proč by tito lidé měli dostávat nějaký vetší mediální prostor nebo proč by se měli zřizovat toalety pro bezpohlavní? Mezi nohama maj stejně to stejný co mi ostatní, když to řeknu hodně zjednodušeně. Je to trend, kterej nedává smysl, občas to tak vnímám, že to některá média prezentují jako něco co je cool a zajímavé. Ale je to jen můj pohled na věc.

Reagovat
Trand

Jsem si říkal, proč si píšeš sám se sebou.. Když člověk koukně takhle na ty vaše nicky jen tak zběžně, tak je to fakt matoucí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Luc-Luc

smutny

Reagovat
Alberto Aquilani

Určite, len o tom nevieme :-)

Ja si na tom kanáli a obzvlášť chalanoch z OT idem už dlho. :D IMO je to len neškodná partička "zabávačov" Stačí si pozrieť ich "akcie," kde sa stále točí tých 8 istých ľudí dokola. Je to len hlasná a kričiaca menšina.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som tiež hardcore fanúšik, raz sme ich boli aj osobne pozrieť, keď vykrikovali pred Sasinkovou. Odkedy je tam ale Dagmar, tak to upadlo, starý Tribunál a článok 7 ods. 2 bola najlepšia doba

Reagovat
Alberto Aquilani

V jednom staršom videu vravel jeden policajt, že Klányi hrá len divadlo, že keď ho niesli v aute na stanicu bol na svoje pomery normálny a vravel im že: "chlapi, to je len divadielko pre fanúšikov."

Ale znepokojujúce sú potom také tie individuá ako je ten okuliarnatý Jakub, údajne ďalší s právnickým vzdelaním :D ale nevie vykoktať jedinú vetu a poväčšinou ich zakončuje tak, že koniec vety nechá otvorený nech ho dokončia jeho kamoši pri ňom a nastane trápne ticho :D

Napríklad taký Jurečka mi príde, že si aj často uvedomuje aké su to kktiny, ale potom si povie že toto je jeho parta na chľastanie a tak ich nezradí.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, no, oni sú bohužiaľ hŕstka pomýlených ľudí bez názoru, ktorým ušiel vlak a ktorí Klányimu uverili tie jeho generické žvásty a prekrútené poučky. Ani starý Larvinec nebol nebezpečný, kým ho Jožko neradikalizoval. Ale bola s nimi extrémna sranda, časy, keď starý Mikovič chodil na políciu dávať trestné oznámenia na Airbusy za "chemtrelsy" alebo keď mával tribunál rokovania ako jediný ústavodarný orgán v SR boli krásne, to bolo lepšie než akákoľvek comedy show pre mňa.

Reagovat
Mastný Chobot

a s tým Klányim máš úplnú pravdu, poznám sa s prvým melešom a všetko toto mi tiež vravel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nihilister

Slušný materiál ale obávám se, že takový exoti jsou po celém světě

Reagovat
Biozdenda
Reagovat
Nizzie

Oh Spursy nikdy nezklamou

Reagovat
Busby babes
Reagovat
C-M@ster

Ed Woodward, Kathleen Kennedy, Dan Křetínský

Nevím, kdo z nich zvládl destrukci stylověji.

Píšou v tom článku něco zajímavýho?

Reagovat
Busby babes

pokud to sledujes dlouhodobe tak vlastne ani ne, jen je to takove dobre shrnuti te jeho ery. Zamereni na finance, zapal pro klub jo, ale nedostatecne vyslekdy a spousty spatnych rozhodnuti a tak.

Reagovat
Busby babes

Tady je hezky popsane to, co se ted okolo klubu deje.

If these players are honest enough to tell Rangnick of their concerns as easily as they are their favourite hacks, then the manager’s job is easy. Because none of those players have shown the capability to be in a Manchester United team challenging for a title – the last six years have proven that. They’re not in a position to be underwhelmed or to doubt a new manager’s credentials.

https://talkofthedevils.co.uk/2022/01/05/rangnicks-rebel-reds-help-new-manager-out-but-will-he-have-the-power-his-predecessors-didnt/

Reagovat
Busby babes

a docela me zajima, co si nekteri z tech hracu mysli, kde skonci. Chapu ze treba Mata chce hrat a v jeho veku proste pujde treba do Valencie nebo tak a bude s tim uplne v pohode. Navic on jako malej komunista, ze jo.

To same Cavani, i kdyz on ma lepsi nabidky a dost se mluvi o te Barce, coz je taky fajn a ok, mel to byt nakup na sezonu dve a to splnil. Diky a hodne stesti. Navic teda on asi neni ten, co picuje.

Ale Martial? Co za posledni dva roky predvedl, ze o nej bude zajem ve velkem klubu? a u ktereho? a je mozny, ze to snim nekdo riskne, pokud ho ziska za levno a da mu treba polovicni plat co bere u nas a zbytek na bonusech... Lingard to same. Zajem budou mit kluby ala WHU... i kdyz u nej bych i veril, ze mu to nevadi a chce hlavne hrat.

Reagovat
Eichel

aj sa vie ktorí konkrétni hráči si otvárajú ústa?

Reagovat
Busby babes

nevi. takhle, porad to beru tak napul vazne, treba bulvar vari z vody no. Ale tak cekal bych ze ti, co moc nehrajou.

Reagovat
Ibelieve

Hlavně ty počty jsou vtipné... Až 11, az 17 a někde jsem se dočetl že snad 21... Zajímalo by mě jak je počítali reálně. To každému zavolali a zeptali se jej, hej Kamo jsi spokojený v United. Trochu na hlavu ne? Doslova je to z většiny clickbait.

Reagovat
Busby babes

They must go around the locker room with a mic and be like, "Are you happy Dean? No? Okay, write that down Simon. That's 3 unhappy so far... Oh hey Mason, are you happy? Yesss? Piss off you wanker, wasting my time.. still just 3 Simon"

Reagovat
Ibelieve

Tak nějak si to představují a je to pěkný bizár...

Reagovat
Ibelieve

Nejhorší na tom je, že hráči i fanoušci si skrze podobné výlevy a následné sdílení ublizuji sami. A také se sami odsuzují k neúspěchu. Dokud nepochopí, že tento postup je maximálně prospěšný bulváru a novinám u kterých je hodnota informací velmi laxni, bude jejich maximem druhé místo v lize a pohár UEFA. Stačí se podívat na City a jejich mediální obraz. Pokud nebudu brát v potaz Mendiho. Je až směšné že i o něm se mluví méně než o těchto z většiny vymyšlených zpráv. Doslova kdysi dobre MEN v cele s Lockhurstem vyvyji kolem United jen negativní zprávy kde je vše špatně a nikdo není kompetentní. Je zvláštní vytvářet takto toxickou atmosféru v klubu kterému fandí a musím říci že základna United je hodně toxic v posledních letech. Už tam není ta klidná síla kdy to půjde poště, jen ne hned.

Reagovat
eder

To chorvatské dřevo už nikdy v životě takový volej netrefí, svět není spravedlivý...

Reagovat
hona.kub

Tvoja mama je dřevo...

Reagovat
eder

Copak máš za problém, mentálku?

Reagovat
Busby babes

Erik ten Hag is currently leading the race to become the next #mufc manager.

tak snad si ho hraci vygoogli a zjisti kdo to je...

Reagovat
icka

To je uplne jedno kdo prijde jestli kapitan a spol jsou smutni z toho, ze je nekdo kritizuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele