Eredivisie - souhrn 24. kola

01.03.2019, 21:53, aktualizováno 03.03.2019, 18:34
Komentáře a souhrny
PSV Eindhoven vyhrál na hřišti Excelsioru a na vedoucí příčce má pětibodový náskok na Ajax, který má však utkání k dobru. Feyenoord ik zásluhou hattricku Robina van Persieho rozstřílel Emmen, stále má však za sebou dotírající Alkmaar, jenž pro změnu přehrál Sittard. Utrecht zvládl utkání s pohárovým konkurentem Heraclesem a další tři body slaví rovněž Vitesse...

AZ Alkmaar - Fortuna Sittard 4:2

03.03.2019 16:45

Góly: 26. Teun Koopmeiners (pen.), 54. Guus Til, 61. Oussama Idrissi, 75. Teun Koopmeiners - 37. Lazaros Lamprou, 45+1. Andrija Novakovich

Alkmaar se dokázal vzpamatovat z předchozích dvou zaváhání s Tilburgem a tentokráte v domácím prostředí přehrál nováčka ze Sittardu i přesto, že po prvním poločase prohrával. Ve druhém dějství však záhy srovnal stav a poté otočil vývoj dalšími dvěma brankami. V tabulce se tak udržel na čtvrté pozici s třiačtyřiceti body a před pátým Arnhemem drží náskok čtyř bodů, za třetím Feyenoordem zaostává o body tři.

Fortuna naopak prohrála v nejvyšší nizozemské soutěži potřetí za sebou a patří ji třinácté místo se šestadvaceti body. Domácí vstoupili do nedělního duelu s velkým nasazením a první větší možnost si vypracovali po deseti minutách hry. Zpětnou nahrávku od Ouwejana obdržel Seuntjens a svou následnou střelu uklidil o pár decimetrů vedle zadní tyče. AZ se dostal do vedení ve 26. minutě z pokutového kopu.

Ten byl nařízen za podražení brankáře Koşeleva na rozběhnutého Ouwejana a rozhodčí Lindhout své rozhodnutí nezměnil ani po přezkoumání videa. Následně si postavil míč Teun Koopmeiners a i přes zákrok Koşeleva doputoval balón se štěstím za brankovou čáru. Zhruba deset minut před přestávkou pohrdl obrovskou příležitostí Guus Til a prostor tří tyčí trestuhodně minul, vzápětí na opačné straně vyrovnal z ničeho nic Lazaros Lamprou.

Řecký mladíček se uvolnil v brankovém území protivníka po centru Pinta z levého křídla a svou hlavičku usměrnil k protější tyči. Fortuna se dokonce dostala do vedení v nastavení první půle, kdy americký útočník Andrija Novakovič po ponechané výhodě napřáhl z osmnácti metrů a jeho tečovaný přízemní pokus zapadl k levé konstrukci. Svěřenci trenéra Johna van den Broma po výměně stran přidali, srovnat se jim povedlo v 54. minutě.

Til využil pasu Ouwejana z levé strany a obětavou rybičkou pokořil marně se natahujícího Koşeleva. Alkmaar se dostal podruhé do vedení krátce po odehrané hodině, Oussama Idrissi totiž pohodlně zakončoval do odkryté branky po nabídce od Tila. Gólový účet uzavřel svým druhým zásahem v tomto duelu Koopmeiners, jenž po lobu od Idrissiho a odrazu míče od břevna umístil svůj volej ze čtyř metrů nechytatelně pod horní tyčku.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Emmen 4:0

03.03.2019 16:45

Góly: 38. Robin van Persie, 52. Robin van Persie, 62. Robin van Persie, 76. Steven Berghuis

Feyenoord dal zapomenout na neúspěšný semifinálový duel národního poháru s amsterdamským Ajaxem (0:3) a teď v domácím prostředí snadno přehrál zachraňující se Emmen v poměru 4:0 hlavně díky hattricku nestárnoucího Robina van Persieho. V Eredivisii mu proto stále patří třetí místo se šestačtyřiceti body a před čtvrtým Alkmaarem udržel tříbodový odstup. FC je na šestnácté pozici se čtyřiadvaceti body.

Domácí zatlačili na soupeře od samého začátku a prakticky mu nepůjčili balón, i přes obrovskou územní převahu a nespočet gólových příležitostí skórovali až ke konci první půle. Nejprve zahrozil přesně po čtvrthodině nedělního střetnutí Larsson, jenže po chytré narážečce mířil o decimetry mimo. Vzápětí se ve stoprocentní gólové možnosti zjevil Steven Berghuis, avšak tvrdá rána mu nesedla a míč se proto do prostoru tří tyčí nevešel.

Hostující gólman Scherpen zaznamenal první zákrok v 19. minutě, kdy fantasticky vychytal hlavičkujícího van Persieho. Domácí forvard v polovině úvodního dějství jen těsně nedosáhl na balón před prázdnou brankou po nabídce od Berghuise, vzápětí spálil Braken největší šanci Emmenu v dohrávce 24. kola a hlavičkoval těsně nad. Feyenoord se dostal do zaslouženého vedení ve 38. minutě.

Na levé straně šestnáctky se výtečně uvolnil Larsson a přechytračil dva bránící protihráče, po jeho přihrávce do brankového území tečoval míč zblízka do odkryté branky van Persie. Pětatřicetiletá legenda nizozemského fotbalu se podruhé prosadila v 52. minutě. Tentokráte obdržela kolmici na hranici ofsajdu od Berghuise a po zemi obstřelila vyběhnutého Scherpen, jenž neměl nejmenší šanci zasáhnout.

Van Persie zkompletoval svůj hattrick za pouhých čtyřiadvacet minut krátce po odehrané hodině. Balón se po pasu z pravého křídla a vyhraném hlavičkovém souboji odrazil přímo na kopačku bývalého reprezentačního útočníka a následná přízemní střela skončila přesně u vzdálenější konstrukce - 3:0. V 76. minutě skóroval taktéž druhý nejlepší muž na trávníku Berghuis, jehož přímý volný kop z necelých pětadvaceti metrů parádně zapadl do bližšího horního rohu a strážce Emmenu se jen naprázdno proletěl vzduchem.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Willem II 4:2

03.03.2019 14:30

Góly: 4. Michel Vlap, 10. Sam Lammers, 35. Sam Lammers, 90+4. Ben Rienstra - 54. Alexander Isak, 62. Vangelis Pavlidis

Heerenveen potvrdil úlohu favorita proti Tilburgu a hlavně díky skvělému vstupu do nedělního utkání se raduje z vysokého vítězství v poměru 4:2. V nizozemské nejvyšší soutěži neprohrál popáté za sebou a podruhé v řadě zvítězil, tabulkou se proto posunul na devátou pozici s třiceti body. Hosté naopak nenavázali na povedený dvojzápas se silným Alkmaarem a jsou jedenáctí s osmadvaceti body, závěrečných pětadvacet minut dohrávali v oslabení.

SC zažil naprosto skvostný start do tohoto duelu a po čtyřech minutách vedl. Již svou dvanáctou ligovou trefu zaznamenal talentovaný záložník Michel Vlap, který po přihrávce od Sama Lammerse předvedl fantastický lob a zblízka přehodil vyběhnutého brankáře Wellenreuthera. Za dalších pět minut zahrávali domácí pokutový kop po jasné ruce jednoho z padajících bránících hráčů, míč si následně postavil Lammers.

Ten naložil s penaltou výborně a trefil se k pravé tyči do protipohybu Wellenreuthera. Po půl hodině hry zahrozil hned třikrát během krátké chvíle nesmírně aktivní Lammers. Napoprvé trestuhodně netrefil prostor tří tyčí, poté jeho gól nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdovému postavení a nakonec po chytré nahrávce od Vlapa zkušeně obstřelil hostujícího strážce - 3:0. Vzápětí mohl snížit Tapia, ale hlavou orazítkoval pouze horní tyčku.

Willem po přestávce výrazně přidal a toto střetnutí ještě zdramatizoval. Nejprve vsítil v 54. minutě kontaktní gól Alexander Isak, po nahrávce od Dankerluie přesně mířil k protější tyči. Krátce po odehrané hodině byl rozdíl ve skóre jen dvougólový, to když teprve dvacetiletý řecký záložník Vangelis Pavlidis využil vodorovné nahrávky do volného prostoru od Isaka a pak nezištně vystřelil k bližší konstrukci.

Hosté od toho okamžiku ožili a v 65. minutě odmítl obrovskou možnost na vyrovnání Crowley, jenž z ideální pozice přestřelil domácí branku. Tilburg si hodně zkomplikoval vyhlídky na bodový zisk za další tři minuty. Thomas Meißner surově přišlápl Lammerse a rozhodčí van den Kerkhof mu po přezkoumání videa ukázal přímou červenou kartu. Hostující trenér Adrie Koster byl navíc v tento moment vykázán na tribunu za nevhodné chování.

V 86. minutě se opět nepřiklonila štěstěna ke Crowleymu, jednadvacetiletý anglický rodák napálil z deseti metrů přední tyč. Domácí se mohli definitivně uklidnit ve čtvrté nastavené minutě, jejich náskok pojistil Ben Rienstra střelou do poloprázdné branky.

Více informací k zápasu

FC Groningen - VVV Venlo 3:2

03.03.2019 14:30

Góly: 24. Mimoun Mahi (pen.), 41. Mimoun Mahi (pen.), 64. Iliass Bel Hassani - 20. Danny Post, 47. Peniel Mlapa

Hodně zajímavý průběh mělo nedělní utkání mezi Groningenem a Venlem, kde se diváci dočkali hned pěti branek, dvou červených karet a také dvou pokutových kopů. Z vítězství se nakonec radoval domácí klub, který ve druhé polovině sezóny bodoval naplno již popáté a vyhoupl se na solidní osmou pozici s jednatřiceti body. VVV naopak prohrál popáté ze šesti případů a nachází se na desáté příčce s devětadvaceti body.

Střetnutí nabralo od samého začátku obrovský náboj. Už po deseti minutách neudržel míč v rukavicích brankář Unnerstall a dorážející Sierhuis napálil břevno, poté mířil těsně mimo hostující svatyně Opoku. Hosté se dostali z ničeho nic do vedení ve 20. minutě. Danny Post se po odvráceném rohovém kopu z pravé strany opřel do balónu z hranice pokutového území a jeho přízemní pokus doplachtil k levé tyči za stojícího gólmana Padta.

Ani ne za další čtyři minuty bylo vyrovnáno, když se po ruce jednoho z hráčů Venla postavil k pokutovému kopu Maročan Mimoun Mahi a trefil se do horní poloviny branky mimo dosah Unnerstalla. Ve 33. minutě přišlápl Moreno Rutten velmi neobratně Handwerkera a rozhodčí Gözübüyük mu nejprve ukázal žlutou kartu, po přezkoumání videozáznamu však své původní rozhodnutí změnil a vytáhl červenou kartu.

Groningen zahrával druhý pokutový kop necelých pět minut před přestávkou. Tentokráte si nedal pozor Peniel Mlapa a ve vlastní šestnáctce podrazil Mahiho. Ten napodruhé u penaltového puntíku nezaváhal a po zemi střílel přímo k levé tyči do protipohybu hostujícího strážce - 2:1. Venlo se dokázalo z tohoto šoku oklepat tím nejlepším možným způsobem, ani ne po šedesáti sekundách druhého dějství totiž vyrovnal Mlapa.

Osmadvacetiletý útočník s tožskými kořeny se uvolnil se štěstím ve středu pokutového území a pak s přehledem prostřelil bezmocného Padta. Domácí rozhodli o svém úspěchu v 64. minutě. Iliass Bel Hassani obdržel zpětnou nahrávku od Mahiho a jeho náramná skákavá střela z pětadvaceti metrů zaplachtila k přední konstrukci. V 88. minutě se síly na trávníku vyrovnali kvůli druhé žluté kartě Japonce Doana, nicméně výsledek se již nezměnil.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - NAC Breda 4:1

02.03.2019 20:45

Góly: 54. Thomas Buitink, 77. Maikel van der Werff, 86. Alexander Büttner, 90+1. Matúš Bero - 29. Giovanni Korte

Vitesse potvrdilo úlohu favorita proti poslední Bredě a nakonec dovedlo zápas k hladkému vítězství v poměru 4:1, jenže průběh až zase tak jednoznačný nebyl. NAC totiž držel po poločase jednobrankový náskok, ovšem domácí po přestávce výrazně zabrali a hned čtyřmi góly rozhodli o svém úspěchu. Díky tomu se posunuli na páté místo se šestatřiceti body a na čtvrtý Alkmaar prozatím ztrácejí jediný bod. Hosté jsou osmnáctí se sedmnácti body.

Úvodní poločas rozhodně nenabídl nějakou zajímavou podívanou a k vidění byla jen jedna nebezpečnější situace po necelé půl hodině hry. Vypracoval si ji NAC a hned ji přetavil v branku, když Lundqvist nůžkami z první uvolnil rozběhnutého Giovanniho Korteho a pětadvacetiletý útočník díky šťastné teči skluzujícího protihráče přehodil naprosto bezmocného gólmana Eduarda. Do druhého dějství vstoupil s větší aktivitou SBV.

Trenér Leonid Sluckij poslal do hry Thomase Buitinka s Maiklem van der Werffem a právě tito dva hráči režírovali obrat Arnhemu. V 54. minutě nejprve vyrovnal osmnáctiletý mladíček Buitink, jenž si naběhl do brankového území na centr Alexandra Büttnera a lehkou tečí pokořil brankáře van Leera. Přesně v polovině druhé půle hlavičkoval přesně Doekhi po rohu z levé strany, avšak rozhodčí Kooij branku neuznal po poradě s VAR.

Důvodem bylo překročení míče přes brankovou čáru v době zahrání rohového kopu. Domácím to však nakonec vadit nemuselo, v závěrečné čtvrthodině totiž skórovali ještě třikrát. V 77. minutě otočil vývoj van der Werff, když si seběhl k zadní tyči na parádně zahraný přímý volný kop od Ødegaarda a zblízka nasměroval balón do prostoru tři tyčí kolem nejistého van Leera. Definitivně rozhodnuto bylo za dalších devět minut.

Büttner využil parádní akce Nora Ødegaarda na pravé straně a po špatném zákroku hostujícího strážce neměl problém dorazit míč do zcela odkryté branky - 3:1. Breda zažila další ránu v 88. minutě, to totiž Daan Klomp hodně zbytečně podrazil rozběhnutého Linssena a po druhé žluté kartě se předčasně pakoval do sprch. Gólový účet sobotního střetnutí uzavřel v první nastavené minutě slovenský krajánek Matúš Bero parádní ranou z deseti metrů k bližší konstrukci.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - PSV Eindhoven 0:2

02.03.2019 19:45

Góly: 8. Steven Bergwijn, 54. Steven Bergwijn

PSV přerušil svou nepříznivou sérii tří nerozhodných výsledků a nyní na půdě rotterdamského Excelsioru zvítězil díky dvěma zásahům Stevena Bergwijna. Eindhovenský celek doposud vybojoval úctyhodných jednašedesát bodů a před pátým Ajaxem si dočasně vytvořil pětibodový odstup, ovšem jeho amsterdamský konkurent disponuje zápasem k dobru. SBV prohrál teprve podruhé z předchozích šesti případů a je čtrnáctý se šestadvaceti body.

Svěřenci trenéra Marka van Bommela hráli odhodlaně od samého začátku a výrazně jim pomohla vedoucí branka již z 8. minuty. Bergwijn se po nabídce od Angeliña statečně probil přes tři protihráče a pak zblízka propálil gólmana Damena. Po dvaceti odehraných minutách mohl navýšit vedení jasného favorita Angeliño, nicméně jeho tvrdou ránu ze středu pokutového území famózně vytěsnil mimo tři tyče připravený Damen.

Hosté se definitivně uklidnili necelých deset minut po změně stran. Teprve jednadvacetiletý útočník Bergwijn využil nepovedené zpětné hlavičky od domácího Horemanse, seběhl si za dezorientovanou defenzívu protivníka a Damenovi nedal tváří v tvář žádnou naději na úspěch. Přesně v polovině druhého dějství mohl definitivně pojistit náskok týmu z Eindhovenu tradiční kanonýr Luuk de Jong, ale s brilantním reflexivním zákrokem se i teď vytáhl Damen.

V 71. minutě napřáhl z hranice šestnáctky Ihattaren a jeho solidní pokus proletěl jen o několik decimetrů vedle vzdálenější konstrukce. V hostujícím dresu nastoupil v základní jedenáctce český talentovaný záložník Michal Sadílek. Po necelých dvou měsících, odehrál celý zápas a rozhodně se za svůj výkon nemusí stydět. V 73. minutě zařídil po dravém průniku přímý volný kop z nadějné pozice, který skončil těsně nad horní tyčkou. PSV nepolevil ani ve zbývajícím průběhu a protivníka prakticky k ničemu nepustil.

Deset minut před závěrečným hvizdem se uvolnil střídající Gakpo a snažil se mířit k zadní tyči, balón neskončil v síti zhruba o půl metru. Vzápětí si pokusil vymodlit penaltu mexický křídleník Lozano, jenomže pád hodně nasimuloval a mohl být rád, že od rozhodčího Makkelieho neuviděl svou druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Utrecht 1:5

02.03.2019 18:30

Góly: 60. Adrián Dalmau - 9. Sander van de Streek, 50. Willem Janssen, 65. Gyrano Kerk, 79. Simon Gustafson (pen.), 87. Riechedly Bazoer (pen.)

Heracles nedokázal navázat na předchozí tři ligové výhry a tentokrát v domácím prostředí utrpěl debakl 1:5 od Utrechtu, sobotní duel navíc dohrával více jak poločas v oslabení. V tabulce klesl na sedmé místo s pětatřiceti body o bod za svého protivníka. Hosté se naopak posunuli na šestou příčku o tři body za pátý Arnhem a o čtyři body za čtvrtý Alkmaar. O svém vítězství rozhodli v závěrečné půlhodině, kde skórovali dokonce třikrát.

Hned první vážnější příležitost skončila vedoucí brankou hostujícího výběru. Sander van de Streek využil krásného centru z levého křídla a následného sklepnutí od Gyrana Kerka, jeho následné krkolomné zakončení ze sedmi metrů zapadlo se štěstím k levé konstrukci. Po necelé čtvrthodině mohl navýšit vedení Utrechtu aktivní Kerk, ale proti jeho ráně směřující k zadní tyči výtečně zasáhl brankář Blaswich. Asi rozhodující okamžik se zrodil na konci první půle.

Ve 45. minutě totiž uviděl přímou červenou kartu Jesper Drost, který surově přišlápl unikajícího protihráče a rozhodčí Bax ho po přezkoumání videa poslal předčasně do sprch. Svěřenci trenéra Dicka Advocaata přidali druhou trefu pět minut po přestávce, kdy po rohovém kopu z pravé strany a prodloužené hlavičce od Kramera dopravil míč zblízka do sítě Willem Janssen a Blaswichovi nedal žádnou naději na úspěšný zákrok.

Almelo se nevzdalo a do hry o bodový zisk se vrátilo o deset minut později. Španělský kanonýr Adrián Dalmau si seběhl do předbrankového prostoru na pas Czyborry z levé strany a svou prudkou hlavičku umístil nechytatelně pod břevno. Jenže v 65. minutě vrátil hostům dvoubrankové vedení Kerk, jenž převzal dlouhý nákop od gólmana Jensena a po otočce chladnokrevně propálil naprosto bezmocného Blaswiche.

Asi dvacet minut před závěrečným hvizdem se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu a znovu muselo jít do akce video, jenomže Bax ukázal směrem na penaltový puntík až v 77. minutě. Ve vlastní šestnáctce se provinil Czyborra a dostal žlutou kartu, obrovskou možností nepohrdl Simon Gustafson a zamířil doprostřed branky - 1:4. Potřetí a naposledy musel VAR zasáhnout v 85. minutě. Dalšího nešťastného zákroku na Kerka se opět dopustil Czyborra a penaltu tentokrát bez potíží proměnil střídající Riechedly Bazoer.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - ADO Den Haag 1:1

01.03.2019 20:00

Góly: 81. Youssef El Jebli - 32. Sheraldo Becker

Hráči De Graafschapu nedokázali navázat na minulé povedené vystoupení ve Zwolle (3:0) a tentokráte mohli být nakonec rádi, že získali alespoň bod za remízu 1:1 s Den Haagem. V tabulce Eredivisie proto zůstávají na předposledním sedmnáctém místě s dvaadvaceti body a na šestnáctý Emmen ztrácejí body dva. Hosté po posledním debaklu od Ajaxu (1:5) nezvítězili v nejvyšší soutěži podruhé za sebou a jsou jedenáctí s osmadvaceti body.

První vážnější příležitost byla k vidění krátce po odehrané čtvrthodině, kdy El Khayati vymyslel dlouhý pas za obranu a rozběhnutý Sheraldo Becker se po elegantním zpracování míče na prsa řítil sám směrem k brankáři Jurjusovi. V zakončení ale přeci jen selhal a jeho tvrdá rána z hranice pokutového území letěla vysoko nad horní tyčku. Ve 26. minutě neproměnili svěřenci trenéra Alfonse Groenendijka ještě výraznější příležitost.

Po nabídce od Beckera se devětadvacetiletý český útočník Tomáš Necid zbavil po otočce bránícího protihráče a zblízka na připraveného Jurjuse nevyzrál, vzápětí trestuhodně minul zcela odkrytou branku dorážející obránce Troupée. Den Haag přetavil svůj tlak ve vedoucí branku po půl hodině hry. Svou třetí ligovou trefu tohoto ročníku vsítil Becker, jenž v tomto případě dokázal zužitkovat další parádní centr od El Khayatiho.

Po rychlém přečíslení dva na jedno vzal odpovědnost na sebe a z mírného úhlu propálil levačkou naprosto bezmocného domácího strážce. V samém závěru úvodního dějství musel odstoupit kvůli zranění Jurjus a mezi tři tyče se postavil Bertrams, který však ve zbývajícím průběhu příliš práce neměl. Klub z Doetinchemu byl blízko k vyrovnání v 58. minutě, to se totiž ve středu pokutového území protivníka zjevil trochu se štěstím Matusiwa.

Dostat míč do sítě se mu však nepovedlo, neboť střelu uspěchal a trefil jen ruku vyběhnutého gólmana Zwinkelse. De Graafschap se dočkal kýženého vyrovnání v 81. minutě. Na opačné straně nejprve smolně nastřelil břevno Immers, pak převzal balón Burgzorg a předložil ho zpětně za hranici šestnáctky Youssefovi El Jeblimu. Famózní rána šestadvacetiletého forvarda zapadla pod horní tyčku, poté se už nic zásadního nestalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven24194176:1661
2.AFC Ajax23182382:2056
3.Feyenoord Rotterdam24144652:2946
4.AZ Alkmaar24134751:3043
5.SBV Vitesse24116744:3239
6.FC Utrecht24106841:3436
7.Heracles Almelo241121142:4735
8.FC Groningen24941130:3431
9.SC Heerenveen2479853:5430
10.VVV Venlo24851131:4329
11.Willem II24841237:4628
12.ADO Den Haag24771033:4828
13.Fortuna Sittard24751240:5626
14.SBV Excelsior24751232:5626
15.PEC Zwolle23741227:3925
16.FC Emmen24661228:5624
17.BV De Graafschap24641426:5222
18.NAC Breda24451523:5617
Zbývající zápasy
13.03. 00:00AFC Ajax - PEC Zwolle

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (22)

Přidat komentář
Stiksxx

Skoda ze jsem ten zapas nemohl videt abych mohl sledovat Michala. Ale 75 prihravek a 92,6% uspesnosti?

Reagovat
Phreak71

Sadilek snad se prosadi jeste vic!

Reagovat
Omanomet

Kde jsi tuto statistiku našel?

Reagovat
lampas

To je tím, že ostatní ten zápas měli v píči, jen on se snažil být aktivní. Až bude mít takovou statistiku v LM, tak se mu pokloním.

Reagovat
smazaný uživatel

To ho potěší

Reagovat
Dron

ty jsi fakt zoufalec

Reagovat
Stiksxx

Taky to mohlo byt tim, ze on tvoril hru. Na premieru v základu by to nebyl spatny ukol.

Reagovat
Elliasson

Ano, hráči Excelsioru měli v háji zápas s prvním týmem tabulky.

Reagovat
lampas

Vědí že nemají šanci uspět, tak se nikam neženou.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.sofascore.com/excelsior-psv-eindhoven/cjbsrjb

Pak klikni na jeho jmeno (jak je tam prehled hriste se sestavami)

Reagovat
Omanomet

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Michal je skvělý hráč a věřím, že se dřív nebo později v PSV prosadí a půjde na další štaci. Mnoho hráčů jako je on nemáme a věřím, že rost ve skvělého fotbalistu. Rychlost, důraz, rozehrávka vše co má mít moderní DM.

Reagovat
Kluivert9

Proč v této sezóně nenastupuje Ramselaar? Zraněnej, nebo nechce prodloužit?

Reagovat
Stiksxx

Protože je k ničemu.

Reagovat
Stiksxx

Mnoo..tak jsem zkouknul sestřih s Excelsiorem. Nebyl to teda bůhví jaký válec, ale pozitiva tam určitě jsou. Jednak teda nula vzadu konečně. O Bergwijnovi nemá cenu hovořit. Ten už dávno přerostl Ered. O víkendu to jenom potvrdil.

Sadílek si myslím, že pozičně a takticky velice vyspělý. Je ukázkové, jak automaticky se chytá s nabíhajícím hráčem nebo okamžitě doplňuje třeba vybíhajícího stopera. S ním se fakt snižuje riziko, nějakého přečíslení nebo vyšachování.

A Ihataaren? Začínám mít obrovskou radost z tohodle klučiny. V čerstvých 17-ti letech se nebojí hrát. Podrží si balon. Má obrovský přehled ve hře, výbornou techniku a k tomu je dobře fyzicky stavěnej. Až mě překvapilo, jak je velikej.

Od roku 1967 je nejmladší hráč, co nastoupil v základu. V této sezoně nastoupila vůbec nejmladší 11tka. A navíc taky docela dobrá zpráva. Příští zápas bude Lozano stát, kvůli žluté kartě, kterou dostal za simulaci. Dobře mu tak! Takže šance pro Codyho.?

Reagovat
Stiksxx

Tvl. Tilburg tři tyče? A další šance.. Výsledek klame jak blázen.

Reagovat
jáá

to teda...teď čtu že se zajímáme o Ødegaarda? měl jít rovnou k nám, ale vybral si sám svůj osud...teď mám jisté pochybnosti jestli mít o něj ještě zájem...

Reagovat
Stiksxx

Přesně. Vzal to hooooodně dlooooouhouuuu oklikou. Ale tak je mu pořád jenom 20. Ještě se může v klidu vytáhnout.

Reagovat
Stiksxx

Docela dobré představení brankářů Helmond Sport - Jong PSV

https://www.youtube.com/watch?v=1iBl1qE7Izk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele