Eredivisie - souhrn 15. kola: Ajax, PSV i Feyenoord pálily ostrými

02.12.2021, 22:54, aktualizováno 05.12.2021, 18:44
Komentáře a souhrny
Ajax neměl problémy s Willemem II a soupeři z Tilburgu nastřílel pět branek, ještě o jednu branku více vstřelilo Vitesse Cambuuru. Mistr z Amsterdamu v letošní sezoně stále inkasoval jenom dvě branky a měl pětibodový náskok, než se do hry dostal konkurenční PSV Eindhoven, který suverénně úřadoval proti Utrechtu, Feyenoord zase odstřelil Sittard.

Feyenoord Rotterdam - Fortuna Sittard 5:0

05.12.2021 16:45

Góly: 8. Guus Til, 26. Bryan Linssen, 52. Bryan Linssen, 63. Luis Sinisterra, 89. Alireza Jahanbakhsh

Feyenoord navázal na dobrou formu z poslední doby a v dohrávce 15. kola zvítězil již pošesté z předchozích sedmi zápasů, v domácím prostředí nedal žádnou šanci trápící se Fortuně a deklasoval ji vysoko v poměru 5:0. V tabulce se proto vrátil na druhé místo s pětatřiceti body, o které dočasně přišel v sobotu po úspěchu PSV nad Utrechtem (4:1). Téměř po polovině soutěže ztrácí na vedoucí Ajax jediný bod.

Naopak celek ze Sittardu celkově prohrál pošesté v řadě, kromě vypadnutí z 2. kola národního poháru s Alkmaarem nebodoval na ligové scéně již pětkrát po sobě a stále mu tak patří předposlední sedmnácté místo s pouhými devíti body. Svěřenci trenéra Arneho Slota začali podle očekávání aktivně a do vedení se dostali po necelých osmi minutách hry zásluhou třiadvacetiletého záložníka Guuse Tila.

Ten vsítil už svůj devátý gól v této sezóně Eredivisie po vynikající přihrávce Bryana Linssena a chladnokrevně přehodil naprosto bezmocného brankáře Van Osche. Krátce po pětadvaceti odehraných minutách byl rozdíl ve skóre dokonce dvoubrankový, jelikož právě Linssen stál po rohovém kopu ve správný čas na správném místě a díky finální nahrávce Kökçüa hlavou rozvlnil síť.

Domácí s přehledem kontrolovali průběh až do konce úvodního dějství, vzápětí podruhé v tomto střetnutí skóroval Linssen. Zkušený jednatřicetiletý forvard se prosadil v Eredivisii dokonce podesáté a díky tomu se dostal do úplného čela tabulky střelců o gól před spoluhráče Tila a kanonýra Ajaxu Sébastiena Hallera. Tentokráte se po dalším rohovém kopu uvolnil ve středu pokutového území a opět hlavou zamířil přímo k levé konstrukci - 3:0.

Stejný hráč též připravil čtvrtou branku rotterdamského klubu, neboť ve vhodnou chvíli sklepl balón pro Kolumbijce Luise Sinisterru, který na nic nečekal a bez větších potíží překonal marně se natahujícího hostujícího strážce. Hosté se poté snažili dohrát tento duel bez inkasované branky, jenomže ani to se jim nepovedlo.

V 88. minutě totiž pečetil výhru favorita střídající íránský forvard Alireza Jahanbakhsh, když po výtečně zahraném rohovém kopu v podání Diemerse dokázal hlavičkovat přesně pod břevno a Van Osch ani v tomto případě neměl nárok. Fortuna se příště pokusí zlomit současnou krizi na půdě posledního Zwolle a bude to pro ní nesmírně důležité utkání, Feyenoord by rád rozšířil své bodové konto v Groningenu.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam 3:1

05.12.2021 14:30

Góly: 27. Jesper Karlsson (pen.), 31. Jesper Karlsson, 58. Vangelis Pavlidis - 19. Adil Auassar

Sparta si v Alkmaaru v roli outsidera žádný cenný rezultát na své konto nepřipsala. Ačkoli se ujala vedení, jeho sok do konce zápasu zareagoval na inkasování třikrát a uzmul očekávané tři body. Na tenhle duel určitě nebude vzpomínat v dobrém hostující obránce Tom Beugelsdijk, jenž v první půli způsobil nařízení pokutového kopu a pořádně chyboval rovněž po přestávce.

Mužstvo kouče Pascala Jansena vstupovalo do tohoto měření sil bezpochyby v daleko větší pohodě, v uplynulých sedmi kláních totiž padlo jen jednou, a protože se evidentně nenechalo zviklat obdrženým gólem a vývoj nynějšího duelu otočilo, radovalo se z končeného úspěchu. Výběr kouče Henka Frasera tak padl v Eredivisie už potřetí v řadě a zůstal na šestnácté příčce.

Domácí se snažili potvrzovat úlohu favorita tohoto utkání už od samého počátku. V 7. minutě hlavičkoval ze slušné pozice vedle brány Pavlidis, v 10. minutě napálil břevno ze šestnáctky Karlsson. Tohle zahazování příležitostí nakonec Sparta tvrdě ztrestala. V 19. minutě Auassar přetlačil ve středu pole bránícího Reijnderse, pak obdržel přihrávku od Thye a přesně zacílil.

AZ se každopádně zdařilo ve 27. minutě srovnat účty. Midtsjö poslal dlouhý centr do vápna, tam svou rukou zahrál stoper Beugelsdijk, a byť si sudí van der Eijk zprvu tohoto přestupku nevšiml, po shlédnutí videa ukázal na bílý puntík. K penaltě se postavil Karlsson, který svou šancí na skórování jednoduše nepohrdl a zamířil účelně do protipohybu brankáře van Leera.

Jen o čtyři minuty později Alkmaar měnil průběžné skóre podruhé. Bránící van Crooij balón odvrátil jen za vápno, dostat do bezpečí nestačil ani jeho spoluhráč Masouras, a Karlsson tak ukázkově z halfvoleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Vítězství poté Kaaskoppen pečetili ve druhém poločase, to když hrubici Beugelsdijka využil Pavlidis snadno po pobídce Karlssona.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - FC Twente 1:2

05.12.2021 14:30

Góly: 39. Iňigo Córdoba - 79. Ricky van Wolfswinkel, 83. Ramiz Zerrouki

Nováček z Deventeru nedokázal navázat na minulý úspěch s Willemem (1:0), a i když se pro něj utkání s Twente vyvíjelo celkem dobře, tak kvůli nezvládnuté závěrečné čtvrthodině nakonec prohrál 1:2. V tabulce proto klesl na desátou pozici s dvaceti body, naopak klub z Enschede neprohrál již počtvrté v řadě a z toho třikrát bodoval naplno, v Eredivisii se proto vyhoupl na vynikající šestou příčku s pětadvaceti body.

V hostujícím dresu znovu nastoupil od samého začátku český krajánek Michal Sadílek a i tentokráte odehrál celý zápas, útočník Václav Černý opět začal na lavici náhradníku a na trávníku se objevil v 58. minutě. Domácí byli v úvodu zápasu lepší a po necelé čtvrthodině hry si vytvořili dvě slibné možnosti, jenomže Brouwersova rána byla sražena do zámezí a poté se vytáhl brankář Unnerstall proti pokusu Lidberga směřujícího doprostřed branky.

Vzápětí na opačné straně zahrozili také svěřenci trenéra Rona Janse, ale Vlap po nahrávce do volného prostoru nastřelil svou dělovkou pouze břevno. Zhruba v polovině úvodního dějství byl poprvé vidět pozdější střelec Iňigo Córdoba, nicméně v tomto případě trestuhodně selhal a ve stoprocentní šanci orazítkoval jen levou konstrukci. Stejný hráč přeci jen poslal svůj výběr do vedení ve 39. minutě, když se po rohovém kopu dostal k odraženému balónu a nekompromisní ranou překonal naprosto bezmocného Unnerstalla.

Domácí si od tohoto okamžiku hlídali hubený náskok, ale na obrovskou pasivitu nakonec doplatili. V 79. minutě totiž vyrovnal nejlepší střelec FC Ricky van Wolfswinkel, jenž vsítil svou sedmou ligovou trefu této sezóny po precizně zahraném rohovém kopu Ugaldeho. O osm minut později rozhodl o výhře Twente třiadvacetiletý záložník s alžírskými kořeny Ramiz Zerrouki, neboť svůj přenádherný projektil ze střední distance usměrnil přímo do pravé šibenice.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen 2:1

05.12.2021 12:15

Góly: 28. Jens Odgaard, 90+4. Roy Kuijpers - 16. Jordy Bruijn

Waalwijk nedokázal zvítězit na ligové scéně již čtyřikrát za sebou a ani duel proti nováčkovi z Nijmegenu pro něj nezačal úplně nejlépe, ovšem krátce na to dokázal vyrovnat a o důležitém vítězství v poměru 2:1 rozhodl ve čtvrté minutě nastavení. Díky tomuto úspěchu se vyhoupl na čtrnácté místo s patnácti body, zatímco jeho nedělní protivník prohlubuje svou krizi a po druhé porážce za sebou klesl na jedenáctou příčku s devatenácti body.

Přitom svěřenci trenéra Rogiera Meijera vstoupili do tohoto utkání naprosto skvěle a krátce po odehrané čtvrthodině vedli. Slabší chvilku si vybral brankář Vaessen, který nejprve svým nepovedeným odkopem způsobil rohový kop a po jeho zahrání trestuhodně neudržel balón ve svých rukavicích, ten se vzápětí dostal k zcela osamocenému Jordymu Bruijnovi a jeho okamžitá střela z hranice brankového území zapadla přímo do pravého spodního růžku.

Vzápětí mohl navýšit vedení mírného favorita turecký útočník Akman, jenž prudce hlavičkoval ze šesti metrů, ale pozorný Vaessen tentokráte vyškrábl míč jednoruč nad svou branku. Domácím se povedlo srovnat krok ve 28. minutě, když se po kolmici na pravou stranu prosmýkl mezi dvěma bránícími protihráči Jens Odgaard a z hodně ostrého úhlu nakonec se štěstím rozvlnil síť díky odrazu od protější konstrukce.

V samém závěru prvního poločasu mohl hostům vrátit vedení Mattsson, jenomže z nadějné pozice minul levou tyč o několik decimetrů. Po přestávce byl k vidění velmi opatrný průběh a zdálo se, že se výsledek měnit nebude. Nicméně domácí přeci jen převrhli misky vah na svou stranu v úplně poslední možnou chvíli, jelikož střídající Roy Kuijpers ani ne po pětadvaceti minutách strávených na trávníku využil obrovské hrubky hostujícího Van Rooije a po nahrávce Stokkerse nemohl minout zcela odkrytý prostor tří tyčí.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - SC Heerenveen 0:1

04.12.2021 21:00

Góly: 79. Joey Veerman

Heerenveen potvrdil zlepšující se formu i na půdě tápajícího Heraclesu a díky rozdílovému gólu zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. V Eredivisii tak neprohrál čtyřikrát za sebou a z toho podruhé vyhrál, v tabulce se proto posunul na solidní osmé místo s jednadvaceti body. Naopak klub z Almela prohrál již potřetí za sebou a v tabulce je stále až čtrnáctý se čtrnácti body.

Přitom v tomto sobotním utkání nepředvedl úplně špatný výkon, jenomže znovu mu to příliš neklapalo v ofenzívě a do střelecké listiny se tedy nezapsal. První větší možnost si vytvořil po necelých dvaceti minutách hry, kdy ze střední vzdálenosti vypálil Bakis, ovšem jeho pokus byl na poslední chvíli zablokován. SC se mohlo dostat do vedení po necelé odehrané půlhodině, ale Henk Veerman poslal svůj přízemní pokus o kousek vedle pravé tyče.

V poslední minutě základní hrací doby úvodního dějství byl opět vidět stejný hráč, nicméně ani tentokráte neusměrnil míč do prostoru tří tyčí o několik decimetrů. Po změně stran se obrázek hry přeci jen změnil a mírně navrch měli domácí, ale v 58. minutě orazítkoval Laursen svou dělovkou z hranice pokutového území pouze břevno a o pár minut později hlavičkoval nepřesně Bakis po rohovém kopu z pravé strany.

Svěřenci trenéra Johnnyho Jansena z ničeho nic rozhodli o svém úspěchu v 79. minutě. Třiadvacetiletý záložník Joey Veerman obdržel vynikající přihrávku od Nygrena a ze čtrnácti metrů se s naprostou přesností trefil do pravého spodního rohu. Heracles si ve zbývajícím průběhu žádný výrazný tlak nevypracovalo, v příštím kole proto bude mít co napravovat v Arnhemu s Vitesse. Heerenveen se v domácím prostředí střetne s podceňovanou Spartou.

Více informací k zápasu

Cambuur Leeuwarden - SBV Vitesse 1:6

04.12.2021 18:45

Góly: 41. Marco Tol - 26. Sondre Tronstad, 30. Loïs Openda, 36. Thomas Buitink, 49. Sondre Tronstad, 64. Loïs Openda, 79. Nikolai Baden Frederiksen

Cambuur až do tohoto sobotního utkání předváděl vyrovnané výkony a pravidelně sbíral body, ovšem domácí klání 15. kola hrané bez diváků se mu vůbec nepovedlo a konkurenčnímu klubu z Arnhemu nakonec podlehl vysoko po výsledku 1:6. Na tento duel určitě bude chtít co nejdříve zapomenout, neboť si po svém postupu do nejvyšší soutěže vede velmi slušně a se ziskem čtyřiadvaceti bodů se nachází na výtečném šestém místě.

Tentokráte však na svého soupeře jednoznačně nestačil ve všech směrech a přišel o svou šňůru čtyř výher v řadě za sebou. SBV naopak bodovalo naplno po dvouzápasovém půstu a tabulkou se vyhouplo na pátou příčku se šestadvaceti body. Úvodních pětadvacet minut sice nic zásadního nepřineslo, jenomže poté byl k vidění nefalšovaný ofenzivní koncert. Mírný favorit se dostal do vedení ve 26. minutě.

Po odvráceném rohovém kopu a následné sražené střele se odrazil balón na kopačku Sondreho Tronstada, jenž z dvaadvaceti metrů nádherně zakroutil balón svou pravačkou přímo do levé šibenice. Neuběhly ani další čtyři minuty a Vitesse vedlo dokonce o dvě trefy, jelikož po vyhraném hlavičkovém souboji Witteka převzal míč Loïs Openda, navedl si ho blíže do středu pokutového území a po zemi nezištně zamířil do bližšího spodního růžku.

Útočná snaha svěřenců německého trenéra Thomase Letsche v žádném případě neskončila, necelých deset minut před přestávkou vymyslel Wittek vynikající kolmici do běhu pro Thomase Buitinka a ten po krátkém sólu překonal bezmocného gólmana Stevense z celkem ostrého úhlu - 0:3. SC svitla naděje na bodový zisk ve 41. minutě, kdy po vynikajícím centru z přímého kopu a hlavičce Schoutena uklidil balón do sítě taktéž hlavou střídající Marco Tol.

Hosté však drama nedopustili a ihned po změně stran přidali svůj čtvrtý zásah. Podruhé se prosadil šestadvacetiletý norský záložník Tronstad, který dokonce vypálil z dobrých třiceti metrů a naprosto famózně umístil balón do bližšího horního růžku kolem marně se natahujícího Stevense. V 64. minutě vsítil svou druhou branku v zápase také jednadvacetiletý belgický forvard Openda, jenž hostuje v klubu z týmu Club Bruggy.

Ten se po obrovské chybě domácího strážce a následném závaru v šestnáctce Cambuuru opřel do míče ze sedmi metrů a jeho skákavý pokus přeci jen skončil ve zcela prázdné brance - 1:5. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem definitivně uzavřel gólový účet Nikolai Baden Frederiksen, dánský útočník totiž využil sóla přes půl hřiště v podání nezastavitelného Opendy a po přesně načasované nahrávce nemohl minutou poloodkrytý prostor tří tyčí.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - FC Utrecht 4:1

04.12.2021 16:30

Góly: 27. Cody Gakpo, 35. Ramalho, 51. Ritsu Doan, 70. Philipp Mwene - 12. Mike van der Hoorn

Utrecht letos dokázal skolit Ajax i Feyenoord, dalšího protivníka z top trojky se mu ovšem zaskočit nezdařilo. Ačkoli vykázal poměrně silný start do tohoto souboje, PSV se zmátořilo z inkasování a postupně dokráčelo až ke třígólovému vítězství. Napravilo tak svůj výpadek z minulého týdne, kdy v Eredivisie uzmulo pouze remízu ze střetnutí na půdě Heerenveenu.

Hosté vstoupili do utkání aktivně, v 11. minutě si seběhl za vápno Douvikas, jeho přízemní pokus, tečovaný bránícím Andrém Ramalhem, však skončil těsně vedle vzdálenější tyčky. Z rezultujícího rohového kopu se již každopádně přece vlnila síť. Gustafson zakroutil centr do vápna, tam si na něj naběhl jeho spoluhráč van der Hoorn, který hlavičkoval lehce do brány.

Domácím se podařilo zareagovat ve 27. minutě. Gakpo si u lajny, určitě na hranici pravidel, odstrčil van der Hoorna, míč se poté dostal k Maurovi Júniorovi, jenž ho adresoval rychle zpátky na Gakpa, ten se pravačkou rozhodl vypálit na bližší tyčku a udělal moc dobře, neboť ne úplně jistý brankář Paes kapituloval. Ve 35. minutě následně udeřilo PSV gólově podruhé.

Po kopu z rohu si Gakpo vyměnil balón s Doanem, pak poslal dlouhý pas na zadní tyč, Paes si zase nepočínal nejlépe a merunu nezachytil, ta tak propadla k Andrému Ramalhovi, jemuž se i z krkolomné pozice a z těžšího úhlu povedlo zacílit. Ve 43. minutě mohl eindhovenský výběr náskok navýšit, zpoza šestnáctky napřáhl Bruma, avšak orazítkoval jen brankovou konstrukci.

Břevno se třáslo také o pár chvil později, Carlos Vinícius se ocitl v tutovém postavení, a jeho střela by zřejmě směřovala do brány, nebýt zásahu stopera van der Maarela. Další rozhodující okamžiky klání přišly na řadu až po obrátce. Boeren přitom pokračovali v tlaku na soupeřovu bránu, ve 49. minutě se chtěl prosadit Doan, nicméně z blízkosti ve skluzu nevyzrál na Paese.

V 51. minutě se přece PSV dočkalo svého třetího přesného zásahu. Gutiérrez předal merunu na Doana, ten si ji narovnal na svou levačku a zacílil tvrdě za záda Paese. Situaci ještě musel přezkoumat VAR a sudí Makkelie nakonec tuhle trefu uznal. Poslední změna skóre se konala v 70. minutě, to když Doanovu elegantní patičku využil lehce ze druhé vlny sbíhající Mwene.

Více informací k zápasu

FC Groningen - PEC Zwolle 1:1

03.12.2021 20:00

Góly: 75. Thomas van den Belt (vl.) - 14. Mees de Wit

Groningen nedokázal naplnit papírové předpoklady proti trápícímu se Zwolle a v pátečním duelu 15. kola s ním více jak šedesát minut prohrával, po dvou předchozích výhrách nakonec vybojoval alespoň bod za remízu 1:1. V tuto chvíli sice neprohrál čtyřikrát za sebou, nicméně teď určitě spokojen nebude. Hosté podruhé za sebou remizovali, i tak jsou beznadějně poslední osmnácti se ziskem pouhých pěti bodů.

Jasný outsider začal naprosto skvěle a již po necelé čtvrthodině vedl, když z více jak třiceti metrů napřáhl Mees de Wit a jeho úchvatná rána zaplachtila s pomocí břevna přímo do sítě za marně se natahujícího gólmana Leeuwenburgha. Groningen mohl srovnat přesně po odehrané půlhodině, avšak s nepříliš razantní ani přesnou střelou Stranda Larsena si bez potíží poradil brankář Lamprou. Hosté se mohli ještě více uklidnit pět minut před přestávkou.

Z levého křídla odcentroval Strieder a před hranicí brankového území našel rozběhnutého Kastaneera, jehož prudkou hlavičku odvrátil Leeuwenburgh brilantně jednoruč nad svou branku. Groningen po změně stran přidal a tlačil se za vrovnáním, což se mu přeci jen povedlo v 75. minutě. Rohový kop z levé strany přistál u bližší tyče, kde ho Thomas van den Belt hodně nešťastně usměrnil do vlastní sítě kolem naprosto bezmocného Lamproua.

Houževnatě hrající Zwolle chtělo převrhnout misky vah na svou stranu v nastaveném čase, jelikož po pasu z pravého křídla vracel míč před branku Nakajama a k hlavičce se poté propracoval Vloet, ale z pěti metrů pouze orazítkoval břevno a výsledek se tedy nezměnil.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Willem II 5:0

02.12.2021 21:00

Góly: 15. Antony, 18. Lisandro Martínez, 23. Antony, 71. Davy Klaassen, 76. Danilo

Předehrávka 15. kola začala trochu netradičně už ve čtvrtek a také jeden ze soupeřů nebyl příliš obvyklý, neboť se v ní představil obhájce mistrovského titulu Ajax a vedl si nadmíru dobře. Amsterdamský gigant totiž sehrál naprosto vynikající první poločas a trápící se Willem II nakonec porazil vysoko po výsledku 5:0, v tabulce se proto udržel na vedoucí pozici s šestatřiceti body a před druhým Feyenoordem si prozatím vytvořil čtyřbodový náskok.

Hosté naopak prohráli v Eredivisii již popáté za sebou a celkově nepoznali pocit vítězství osmkrát v řadě, v tuto chvíli jim tedy patří až dvanácté místo s osmnácti body. Domácí byli dominantní od úvodního hvizdu a první větší možnost si vypracovali již v 6. minutě, avšak Gravenberchova pohotová rána byla na poslední chvíli sražena do zámezí jedním z bránících hráčů. AFCA otevřelo gólový účet přesně po odehrané čtvrthodině.

Antony převzal balón od Álvareze a následně napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů, jeho krásná střela nakonec zapadla k protější tyči kolem plachtícího brankáře Wellenreuthera. Neuběhly ani další tři minuty a rozdíl v skóre byl dvoubrankový, jelikož argentinský obránce Lisandro Martínez se po rohovém kopu z levé strany rozehraném nakrátko dostal k odraženému míči a z deseti metrů ho i s porcí štěstí přeci jen dostal do prostoru tří tyčí.

Domácí rozhodně nepolevovali ani v následujícím průběhu a třetí trefu přidali v polovině úvodního dějství. Podruhé se zapsal do listiny střelců teprve jednadvacetiletý brazilský forvard Antony, jenž po parádní kombinaci spoluhráčů vystřelil ze čtrnácti metrů a zamířil přesně do pravého spodního růžku. Ajax vzápětí dokonce rozvlnil síť počtvrté zásluhou svého nejlepšího kanonýra Hallera, ale jeho trefa neplatila vinou zhruba metrového ofsajdu.

Jasný favorit se mohl opět prosadit ihned po změně stran, nicméně Martínez prudkou hlavičkou orazítkoval pouze břevno a poté zcela volný Davy Klaassen našel taktéž hlavou jen rukavice připraveného Wellenreuthera. O osudu tohoto duelu bylo definitivně rozhodnuto necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem, to totiž skóroval Klaassen.

Osmadvacetiletý záložník využil měkoučkého pasu z pravého křídla od Gravenbercha a razantní hlavičkou ze čtyř metrů se nemýlil. Gólový účet uzavřel za dalších pět minut Danilo, který obdržel nahrávku před branku v podání střídajícího Rensche a zblízka snadno překonal naprosto bezmocného Wellenreuthera. V samém závěru ještě neproměnil dvě obrovské příležitosti Berghuis a výsledek se proto už nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax15113148:236
2.Feyenoord Rotterdam15112238:1435
3.PSV Eindhoven15111338:2234
4.FC Utrecht1582530:2026
5.SBV Vitesse1582520:2226
6.FC Twente1574422:1925
7.Cambuur Leeuwarden1580727:3524
8.AZ Alkmaar1572628:2123
9.SC Heerenveen1563618:2121
10.Go Ahead Eagles1562719:2520
11.NEC Nijmegen1554620:2419
12.FC Groningen1546517:2118
13.Willem II1553716:2818
14.RKC Waalwijk1536616:2315
15.Heracles Almelo1542915:2114
16.Sparta Rotterdam1524912:2410
17.Fortuna Sittard15231016:399
18.PEC Zwolle1513118:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele