Česká liga - souhrn 10. kola

14.10.2016, 22:08, aktualizováno 16.10.2016, 16:48
Komentáře a souhrny
Mladá Boleslav v pátek vyhrála nad Bohemians a posunula se do čela tabulky. Plzeň získala proti Slovácku jen bod, Zlín jede s prázdnou z Teplic. Sparta doma neměla problémy s Jihlavou, Slavia si odvezla všechny body z Hradce Králové...

Sparta Praha - Vysočina Jihlava 3:0

16.10.2016 15:00

Góly: 30. David Lafata, 51. Vjačeslav Karavajev, 55. David Lafata

Na pražské Letné se žádné překvapení neudálo a Sparta v poklidu porazila neškodnou Jihlavu 3:0. Návrat jihlavskému trenéru Michalu Bílkovi na Letnou tak pořádně zhořkl. Naopak David Holoubek coby hlavní trenér Sparty ještě porážku neokusil. Dvěma góly se blýskl kanonýr David Lafata.

Měl to být velký návrat trenéra Michala Bílka, který na Spartě dlouhá léta hrával a coby trenér získal s klubem populární "double", tedy mistrovský titul i národní pohár v jedné sezoně. Jeho Jihlava však zápas na půdě vicemistra nezvládla a po porážce 0:3 dál čeká na první výhru.

Sparťanské šance se začaly rodit krátce po úvodním hvizdu. Po Kadlecově centru zakončoval hlavou těsně mimo Lafata. To bylo první důrazné varování směrem k jihlavské obraně. Ve 27. minutě zaváhal obránce Michal Kadlec a pro změnu mohla trestat Jihlava, Tlustý však Koubka nepropálil. Přesně po půlhodině hry už se měnilo skóre. Mareček našel Lafatu a ten nadvakrát procpal balón za Hanušova záda! Takřka okamžitě mohla Sparta vstřelit druhý gól, ale Václav Kadlec v jasné šanci minul.

Svěřenci trenéra Davida Holoubka nechtěli ponechat nic náhodě a brzy po změně stran vstřelili pojistku. Vjačeslav Karavajev předvedl zpoza vápna krásný kop a šibenicí nedal Hanušovi žádnou šanci. Jihlava rezignovala a do čtyř minut obdržela další gól. Kadlec střílel a Lafata dorážel. Sparťanský kanonýr tak vstřelil druhou branku v zápase a měl hlavní podíl na vítězství.

Sparta měla do konce utkání ještě další šance a mohla vyhrát mnohem, ale mnohem větším rozdílem. Pulkrab, Mareček ani kdokoli jiný už Hanuše překonat nedokázali.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 1:1

15.10.2016 20:15

Góly: 21. Vlastimil Daníček - 85. Lukáš Hejda

Pouze bod za remízu 1:1 brala na půdě Slovácka Viktoria Plzeň. Domácí poslal do vedení Daníček, ale pět minut před koncem srovnal po krásné Petrželově akci Hejda. Slovácko se prakticky celý zápas bránilo a Plzeň i v deseti měla před koncem zápasu velkou převahu.

Plzni se na půdě Slovácka dlouhodobě daří, domácí však chtěli s touto sérií skoncovat a od začátku se drželi naordinované taktiky - bránit, bránit a zase bránit. A pochopitelně spoléhat na rychlé protiútoky.

Viktorka nepředvedla v prvním poločase optimální výkon. Sice častěji držela balón na svých kopečkách, ale do bezprostředního zakončení se nedostávala. Ve 21. minutě zahrávali domácí rohový kop, na centr Havlíka si naskočil Vlastimil Daníček a hlavou otevřel skóre utkání! Vedení Slovácka znamenalo, že už se hrálo v postatě jen na jeho polovině. Velice brzo mohl srovnat Poznar, po perfektním sklepnutí byl na malém vápně úplně sám, překonal Heču ale míč na brankové čáře zastavil Košút. Vice už Viktorka v prvním poločase nestihla a tak zatím prohrávala o jeden gól.

Po změně stran byla hra jen v režii západočechů. Obléhání Hečovi branky dlouho k ničemu nevededlo, svěřenci trenéra Levýho opravdu houževnatě bránili ve všech lidech. Ojedinělou šanci měl Košút, který ale hlavičkoval mimo.

Tlak domácích se neustále zvyšoval. V 83. minutě byl faulován Řezník, a jelikož už Viktoriáni dostřídali, museli hrát závěrečné minuty jen v deseti. Ani to jim však ve vyrovnání nezabránilo. V 86. minutě předvedl parádní akci asi nejlepší hráč na hřišti Milan Petržela, načechraným obloučkem posadil balón na hlavu Hejdy a ten srovnal na 1:1. Slovácko poslalo na hřiště šestého obránce a rozhodlo se ukopat remízu za každou cenu. I v deseti Plzeň pokračovala v tlaku, ale na další gól už přeci jenom měla málo času.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 2:0

15.10.2016 17:00

Góly: 53. Roman Potočný, 73. David Vaněček

Tak už to přišlo! Zlín poprvé v sezoně padl a postaraly se o to domácí Teplice. Svěřenci trenéra Šmejkala byli lepším týmem a tři body získávají poprávu. Všechny branky padly po změně stran, trefili se Potočný a Vaněček.

Teplice měly dobrý, aktivní začátek. Nejblíže vstřelené brance byl Potočný, ale víc než další rohový kop z toho domácí nevytěžili. Zlín postupně hru vyrovnával a také on měl šance. Diop však zakončoval hodně nepřesně. Ve 22. a 24. minutě měli velké příležitosti na otevření skóre Tomáš Kučera a Jakub Hora. Prvně jmenovaný těsně přestřelil a druhý napálil ve vyložené šanci jen golmana Dostála. Ve 38. minutě pálil vedle hostující Holík, a když Pazdera ve 43. minutě orazítkoval zblízka tyč, skončil první poločas bez branek.

Do druhého poločasu vstoupily opět lépe Teplice. Ve 47. minutě hlavičkoval do tyče Martin Fillo a v 52. minutě už Teplice vedly. K propadlému balónu se dostal Roman Potočný a parádním angličanem otevřel skóre utkání. O chvíli později prověřil Dostála Hora a Teplice byly nadále aktivnější.

Zlín samozřejmě nic nezabalil a po Hnaníčkově šanci zblízka mohl vyrovnat, ovšem hráč přestřelil. Čtvrthodiny před koncem výrazně přiblížil první zlínskou porážku David Vaněček. Matějov v obraně zaváhal a David Vaněček chybu nekompromisně potrestal. Vaněček mohl přidat ještě další branku, ale zblízka nepochopitelně přestřelil. Před reprezentační přestávkou se Zlínu podařilo smazat dvoubrankové manko proti Jablonci, ale tentokrát už k ničemu takovému nedošlo. Teplice doma porazily Zlín 2:0.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Zbrojovka Brno 1:2

15.10.2016 17:00

Góly: 28. Martin Doležal - 8. Michal Škoda, 46. Jakub Řezníček

Brněnská Zbrojovka vyloupila Střelnici a Jablonec porazila 2:1. Hosté se dostali rychle do vedení zásluhou Michala Škody. Jablonec sice srovnal, ale Jakub Řezníček na začátku druhého dějství vrátil vedení na stranu Zbrojovky a ta už výsledek nepustila.

Jablonec nevstoupil do zápasu vůbec dobře, a než se vůbec stačil na hřišti rozkoukat, prohrával se Zbrojovkou 0:1. Hostům stačilo pouhých osm minut, aby Michal Škoda pelášil sám na Hrubého a vsítil první gól. Jablonecká defenzíva tak znovu potvrdila, že je nejhorší v celé lize. O chvíli později sice mohl vyrovnat Tecl, ale nedal a na druhé straně musel do bezpečí boxovat golman Hrubý. Zbrojovka byla nadále v náporu a po šanci Hyčky zahrávala jen rohový kop.

Domácí dokázali vyrovnat ve 29. minutě zásluhou Michala Doležala. Vytáhlý útočník si naskočil na Masopustův centr a hlavou rozradostnil domácí fanoušky. Brněnské vedení si mohl vzít zpátky Škoda, hlavou ale těsně minul a na druhé straně Tecl zakončil jen do Melichárka. Těsně před koncem prvního poločasu měla lepší Zbrojovka ještě jednu velkou šanci, ovšem Řezníček ani Krejčí hradbu těl nedokázali propálit.

Obrana Jablonce byla povážlivě děravá a Brno toho opět na začátku poločasu využilo. Hned ve 46. minutě běžel sám na branku Řezníček a podobně jako Škoda v prvním dějství i Řezníček byl úspěšný. A jablonecké trápení tak nebralo konce. Výkon směrem dopředu byl z jeho strany v následující fázi zápasu nulový. Až devět minut před koncem spálil nadějnou příležitost Wágner a více už se v zápase nestalo. Jablonec znovu před vlastními diváky selhal a tentokrát nemá ani bod.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slovan Liberec 0:0

15.10.2016 17:00

Góly: -

Remízou 0:0 skončilo utkání mezi Duklou a Libercem. Oba celky si vypracovaly několik zajímavých šancí, avšak ani jedna z nich neskončila v síti. Na obou stranách jednou zazvonilo břevno.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou. Do vůbec první střelecké šance se dostal až po dvaceti minutách hostující Liberec. Barošovu ránu však Rada dokázal vyrazit. O chvíli později předvedl pěkné individuální uvolnění Vůch a Rada musel opět vyrážet. Na druhé straně se dostal do blízkosti Dúbravky Hanousek ale v doposud největší šanci neuspěl. Především po půlhodině hry si domácí fotbalisté vytvořili další dvě velké šance. Néstor Albiach už dokonce překonal Dúbravku, ale Liberecká obrana bezprostřední nebezpečí uhasila.

Také druhý poločas nabídl několik gólových příležitostí. Tu první měl na svědomí hned ve 48. minutě Breite, jehož rána se od břevna odrazila nad! Dukla zase kontrolovala šancí Jurošky, ten jen taktak, že hlavou nepřehodil Dúbravku. Liberec byl ale nebezpečnější, Baroš pálil z úhlu do boční sítě a po zákroku na Bartla se hosté vehementně dožadovali odpískání pokutového kopu. Hlavní sudí však jejich přání nevyslyšel.

V 67. minutě dobře vypálil Vůch a Rada musel zasahovat, na druhé straně Hanousek nezamířil přesně. Lepší už to bylo s pokusem Néstora Albiacha po kterém se zatřásl břevno! Remíza 0:0 nakonec možná vyhovovala oběma celkům, neboť s přibývajícím koncem vyložených šancí rapidně ubývalo. Prachbídná návštěva, zhruba 1000 diváků, se nakonec branky nedočkala.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FK Příbram 2:0

15.10.2016 15:00

Góly: 67. Pavel Dreksa, 88. Jaroslav Zelený

Karviná to zvládla a doma uhájila svojí neporazitelnost, když přehrála poslední Příbram 2:0. Vše podstatné se událo až ve druhém poločase, kdy nejprve domácí poslal do vedení Dreksa a dvě minuty před koncem pečetil výsledek Zelený.

Domácí Karviná vstoupila do zápasu mnohem aktivněji a jasně dávala najevo, kdo že je na hřišti pánem. Ve 12. minutě přestřelil po pěkné kombinaci domácích Voltr a nepřesný byl i pokus záložníka Budinskýho. Až ve 33. minutě si první velkou šanci vytvořili příbramští. Trapp se zjevil před Láštůvkou úplně sám, ale nepochopitelně ještě hledal přihrávkou spoluhráče, který však nikde nebyl. Následně se hra rychle přesunula před Hrušku, ovšem Dreksův gól pro ofsajd neplatil a Hoška vychytal právě příbramský brankář.

Aktivita domácích přinesla kýžené ovoce až po změně stran. V 66. minutě využil Janečkův pas Pavel Dreksa, jenž v běhu napálil míč přímo do sítě. Příbram dopředu nebyla schopná cokoliv vymyslet, Pilík sice zkusil vystřelit, ale trefil jen prvního hráče. S přibývajícím koncem hrozili domácí čím dál více a druhý gól doslova visel ve vzduchu. Ránu z milosti nakonec hostů uštědřil Lukáš Zelený, který pohotovou dorážkou z úhlu překonal Hrušku podruhé. Druhému gólu předcházela neproměněná penalta Jurča, kterou dorážkou dopravil do sítě až právě Zelený.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha 0:3

15.10.2016 15:00

Góly: 23. Milan Škoda, 72. Jaromír Zmrhal, 75. Antonín Barák

Votroci se poprvé v sezoně představili na domácím stadionu Pod Lízátky, kam přišla solidní návštěva, ale bohužel pro ně utkání skončilo hořkou porážkou 0:3. Slavia předvedla větší kvalitu a navázala na skvělé výkony před reprezentační přestávkou. Kouč Jaroslav Šilhavý tak se Slavií stále neprohrál.

Slavia byla lepší už v začátku utkání, kdy si během deseti minut vytvořila dvě solidní příležitosti. Nejprve Mingazov hlavičkoval nad a po něm musel odvracet velké nebezpečí před brankou Chleboun. Za dalších pět minut zblízka trestuhodně přestřelil Hušbauer a až v 19. minutě přišla vůbec první šance Votroků. V nadějné pozici se ocitnul Holeš, ale míč poslal jen vedle tyče.

Skóre utkání se poprvé změnilo ve 23. minutě a to po hrubé chybě domácího Chlebouna. Jeho špatnou rozehrávku vystihl Milan Škoda a pěkným přehozem překonal Ottmara! Už první inkasovaná branka znamenala pro Hradec obrovský problém, byť stále byla spousta času. Slavia se totiž uklidnila a měla i další příležitosti. Takřka jistému Barákovu gólu naposlední chvíli zabránil Chleboun. Hradec se vzpamatoval až po půlhodině hry a konečně také začal ohrožovat Pavlenkovu bránu. Polom, Vlkanova ani Žondra však neuspěli. Pavlenka neinkasoval ani po šanci Martana.

Do druhého poločasu vstoupil Hradec s velkým odhodláním a několikrát byl kýžené brance velmi blízko. I Slavia bylo blízko druhé brance, Ottmar však Frydrycha výtečně vychytal. Stručně řečeno, osud utkání závisel na další brance. Buď se Hradci podaří vyrovnat, nebo Slavia vstřelí druhý gól a tím utkání definitivně rozhodne. Nakonec se prosadila druhá varianta.

V 72. minutě vymyslel Hušbauer přihrávku na Jaromíra Zmrhala, který v jasné pozici překonal Ottmara. Druhá branka byla rozhodujicí a Hradec na svojí branku a případný zvrat definitivně rezignoval. Když za další tři minuty zvyšoval po další pohledné akci tentokráte Šventa Antonín Barák, vypadalo to s Votroky zle. V závěrečných minutách už se utkání jen dohrávalo.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 1:3

14.10.2016 20:15

Góly: 46. Milan Jirásek - 27. Marek Matějovský, 36. Jan Chramosta, 87. Tomáš Přikryl

Mladá Boleslav poprvé v historii zvítězila v Ďolíčku 3:1 a vyhoupla se do čela před Viktorii Plzeň. Ve Vršovicích se odehrálo krásné utkání, plně šancí na obou stranách. Hlavní postavou zápasu se stal Milan Jirásek, jeden gól dal, jeden zavinil a ve finále jeho vyloučení utkání zpečetilo.

Klokani byli v úvodu zápasu o něco aktivnějším týmem, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Dvakrát u toho byl útočník Holenda, který nejprve v zakončení neudržel stabilitu a o několik minut později si po jeho centru málem vstřelil vlastní gól Da Silva. Mladá Boleslav vymyslela směrem dopředu něco kloudnějšího po dvaceti minutách a rázem z toho byl vedoucí gól. Jirásek ztratil balón a Marek Matějovský technickou ranou překonal Budinského!

Jen o dvě minuty později mohl Jirásek zaváhání odčinit, jeho rohový kop na zadní tyč zasáhl Havel, jenže jeho hlavička šla mimo. Pak se hra přesunula opět před Budinského a ten měl velké problémy. Nejprve ho zachránila po střele Matějovského tyč a ve 36. minutě podruhé inkasoval. Chramosta si zpracoval Přikrylův pas, otočil se kolem Gajiće a přesnou střelou zvýšil na 2:0. Klokani ani za tohoto stavu nic nevzdávali a tlačili se dopředu. V prvním poločase se však střelecky prosadit nedokázali.

Bohemka se dočkala až těsně po změně stran. Hned ve 46. minutě napřáhl Jirásek a přeci jenom odčinil své zaváhání. Bohemce scházel k vyrovnání jediný gól, ale další, kdo měl práci, byl opět Budinský. Nepříjemnou ranou ho prověřil Fleišman.

Klíčový okamžik celého utkání přišel v 65. minutě. Hlavní postava zápasu Milan Jirásek zajel do Matějovského a sudí okamžitě vytáhl červenou kartu. Oslabení domácí to měli složité, přesto dále bojovali. Nicméně po Přikrylově střele je zachránilo břevno a Vukadinovičovi nebyl uznán zřejmě regulérní gól.

S postupem času se Mladé Boleslavi čím dál více otevírala možnost přečíslení a jedno takové potrestala. Tři minuty před koncem zápasu obstřelil Budinského Tomáš Přikryl a o vítězi bylo definitivně rozhodnuto.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FK Mladá Boleslav1081120:725
2.Viktoria Plzeň1072119:823
3.Fastav Zlín1063119:921
4.Sparta Praha1054119:1019
5.Slavia Praha953116:818
6.MFK Karviná941413:1413
7.Bohemians Praha 19051041511:1513
8.Dukla Praha1033415:1212
9.FK Teplice1033410:1012
10.Zbrojovka Brno925210:1311
11.FK Jablonec1024415:1910
12.1. FC Slovácko1024412:1610
13.FC Hradec Králové103169:1710
14.Slovan Liberec92346:99
15.Vysočina Jihlava100465:174
16.1. FK Příbram101093:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (454)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Dneska fakt supr zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Gólmosta

Reagovat
ZB 07

Výbornej zápas, zatím jedna z ozdob podzimu

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Leos Kalvoda Moc mu to preju

Reagovat
Coutinho10

ve Fanlize zatim zadny prubezny body

Reagovat
PavlíčeQ

A to je problém? Si spočítej kolik jich máš

Reagovat
Coutinho10

neni, ale rad bych videl i soupere

Reagovat
Puskas

Ale určitě vyhraješ díky té mé nemoci a nemožnosti prostřídat....

Reagovat
Spalovač šancí

reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

OT - pro ty, co mě ještě pamatují.

Máme mezi sebou od pondělka nového slávistu, který to ovšem ještě neví, neboť vážil tři kila třicet, měřil dvaapadesát centimetrů a jmenuje se Vojtíšek. Teď ještě musím počkat, než začne chodit a hned jak udrží rovnováhu, tak začne čutat merunu, aby to nebyl takovej nekopa jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

A později synkovi založím i účet na EF - ale na to se nejdřív musí naučit číst.

Reagovat
Miguel19

To nevim jestli je dobrej nápad

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...další jméno do databáze?

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

vobrovsky gratuluju chlape! jinak krestni si mu dal jaky jesli se muzu zeptat?

Reagovat
Rišty

drogy jsou špatné ááno... Vojtěch voe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak malej židáček, jen ho nech si vybrat, až bude starší a dostane rozum ..neee, srandičky, gratuluju

Reagovat
adalbertus

gratulujem, krásne meno

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopreju

Reagovat
Rišty

velka gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

Gratuluju, Honzi

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Puskas

gratulace

Reagovat
db18

gratulace

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, Jeno!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

gratulace

Reagovat
twerp

Ať je z malýho velký slávista.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Tak ja ti muzajs taky gratuluji. Ten slavisticky poter je trebarozsirovat. Ty synem, ja vloni dvema vnuky! A vsichni jsou SESIVANI jako deda.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze tim dedou si myslel sebe...

Reagovat
Znalec

jakože dědek (ty) je po autonehodě po několika plastikách nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc gratuluji :)

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teprv ted?

Reagovat
smazaný uživatel

neznam - nehodnotim

Reagovat
salami

slávistů neni nikdy dost

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
Mada

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze zmrd Matejovsky ochutnal neco ze sve medicinky...jenom skoda, ze jemu tyhle prasarny prochaze(ji)ly

Reagovat
Rarášek

Co by jsme na Spartě dali teď za Přikryla, že ..

Reagovat
Uwe háže buly

nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho zpět a vlsatně bych se ho ani nikdy nechtěl zbavit, vždy mi přišel nedoceněný.

Reagovat
Snatus

bychom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
Spalovač šancí

Napiš to na Twitter a Otava ho vymění za Čermáka, Pulkraba a Mustedanagiče

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
Coutinho10

Tak mel sem trochu obavy o body po tom, co se Hradec vratil na svuj stadion, ze je to nejak vic vyhecuje, ale az na uvod 2. polocasu, kdy nas trosku zatlacili, tak to jinak bylo celkem pohovy 3 body a konecne se trefil i Milan Škoda, takze parada

Reagovat
KingMaster13

Ještě to urvat v Brně a bude to dobrý V Brně ale očekávám tuhý boj na Pražáky se ti šmejdi vždy umí nahecovat

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně bacha na 93. minutu, poslední dobou jsou tam nějak zakletý.

Reagovat
KingMaster13

To mě nemusíš upozorňovat prostě nepříjemný soupeř u kterýho si do písknutí konce nemůžeš být ničím jistej Tady tyhle venkovní zápasy fakt nemám rád ať už v Brně, Teplicích či Olomouci

Reagovat
Losinho

však plichta z Brna dobrá

Reagovat
Coutinho10

j tam to je hodne tezky...mozna sem radsi, ze je mame ted nez na zacatku sezony..to bysme tam tutove padli...takhle ta sance je a chtelo by to vyuzit

Reagovat
Bagr007

a já naopak lituju, že jsme vás neměli hned na začátku...to bych nám věřil mnohem víc než teď

Reagovat
smazaný uživatel

docela sem cumel jak krome toho hazel i dalsi paradicky. snad uz je zas hladovej.

Reagovat
Coutinho10

jj ja verim ze jo je to o tom gole, kterej ho nakopne a to se vcera stalo blizko mel uz v repre v tejdnu...tak snad je Milan zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda a paradicky? tak to bych chtel teda videt

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

nahoda jak svine a navic zadnej zazrak klicky a uz vubec se to neda nazvat paradickou.. a jeste to ani nebylo z toho vcerejsiho zapasu

Reagovat
db18

Na Škodu to parádička je. (a nepsal si, že chceš vidět ty včerejší )

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nemuzu najit celej zapas ale v druhym polocase udelal asi tri hrace s ladnosti iniesty.

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
Gryphonheart

Tak už to vypadá, že o sestupujících je pro letošek rozhodnuto.. doufejme

Reagovat
vanGomm

V Brně to bude mít Slavia těžké viděl bych to tam max na remízu.Ono totiž vyhrát 2x po sobě venku není jen tak.Navíc Spartu ani Slavii v Brně nemají rádi.Slavia má malou výhodu,že Spartu víc

Reagovat
Losinho

dobře, že nedal Mešanovič góla

Reagovat
smazaný uživatel

Jako přát vlastním hráčům, aby nedali góla, to vidím poprvé.

Reagovat
Losinho

dneska nebyl potřeba a aspoň se sníží šance, že by byl nasranej na Šilhavýho, až bude v Brně zas na lávce.. a tam to bude těžší mač

Reagovat
Znalec

já si třeba přeju, aby ho nedal Lafata a neprodlužovali mu zbytečně smlouvu o rok...

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem byl dnes se zase podívat Pod Lizatka a musím říct, že těch 7 tisíc tam určitě bylo a atmosféra byla celkem dobrá, až na těch pár volů co tam u sektoru kotle domácích dělali bordel a na ten černý kouř jakoby tam hořely pneumatiky Jinak fotbal celkem dobrý, i Hradec si vypracoval dobré šance, ale kvalita se ukázala samozřejmě na straně Slavie, akorát ten první gól byl nesmírně darovany a ten obránce doslova Škodovi namazal, jinak Hradec neodehrál nejhorší zápas, hlavně rozhodly chyby "Votroků"

Reagovat
andrew96

Takový český kus Brazílie https://www.youtube.com/watch?v=PNS_zUWErKo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to si pamatuji Dnes to bylo takřka stejné

Reagovat
Logan

Ty vole jít na fotbal v HK, to je děs ... návštěva nádherná, ale organizace katastrofální, pak se ty vole divěj, že jim tam dělají bordel ... člověk si koupí lístekk a chce jít se šálou někam k sektoru hostí, aby moc neprovokoval, tak nejdřív nás ani nepustili s tím že musíme obejít celej stadion (kdo byl v HK tak ví co to je za štreku) a u sektoru hostí nám pro změnu řekli že už je plnej ... tak jsme šli zase zpátky jak idioti, museli jsme šálu a tričko schovat (wtf co to je za diskriminaci si můžu chodit v čem chci) a místo aby ti pitomci na ten stadion dali cedule jak se dostat k sektoru hostí, tak všechny pošlou nahoru na tribunu a tam jim řeknou že je to tam zavřené a projít se to nedá, že se to zase musí obejít spodem ...

nakonec se člověk dostane v 10. minutě tam kam chce a vidí chudáku jak stojí před sektorem hostí protože je tam dementní securitka ani nechce pustit a oni se diví, že tam dělají bordel když je 15. minuta .... bydlím v Hradci, ale tohle mě teda fakt hodně zklamalo, měli by si tam dát facku v tom organizačním štábu ,...

a největší výsměch byla ta hudba během zápasu na povzbuzování dmácích

Jinak pohodovej výkon a dobrý tři body i goly ... Tonda Barák se stává jedním z mých nejoblíbenějších hráčů, připomíná mi Mateje Krajčíka tím jak žije s fanouškama, po zápase tam zůstal, fotil se s mladýma klukama atd ... to je moc fajn! a navíc i dobře hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je tak trochu omyl ligy, jak s tím prehistorickým mega ošklivým stadionem, tak fanoušky, ale i hráči. Mimochodem nechápu jak jim tam může být dovoleno hrát, ta "rekonstrukce" jako spočívala v čem? Stejně tak nechápu, jak může hrát Bohemka ligu v Ďolíčku a Baníku to na Bazalech bylo zakázáno. Tribuna jen jedna normální relativně, zbytek je jako co? Ty uni buňky v bývalém sektoru hostí atd.. hnus, zrušit a zbourat takové stadiony, naprosto zbytečné.

Reagovat
adalbertus

panejo expert no Baníček (který nikdy nespadne)

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu ma pravdu. proc asi ty lidi nechodej kdyz se stadiony podobaj sbernejm dvorum nebo zakladum panelaku. jesli chtej funkcionari fotbal vratit zpatky jako spolecenkou udalost tak musej taky investovat. pohodli + catering + design + bezpecnost.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

tony je dobrej a hlavne vosobnost. rek bych ze je vod mala vedenej k hodnotam takze Slavia byla jasna volba. hele a co za zmrdy tam rvalo jude slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbroovka

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

uefa do brna !

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Do Ďolíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Druhá liga dneska super výsledky Baník výhra, Frýdek v derby naložil Třinci, Budějovice padly A k tomu v první lize Karviná sejmula Příbram

Reagovat
JarousFCB

Jen ten Sokolov mohl uhrát bodík Hlavně ať už začneme vyhrávat venku! Když koukám jak marné Pardubky dostali trojku i od Prostějova a jak si SFC maže na chleba Táborsko... a my tam sotva vydřeli bod

Reagovat
JarousFCB

asi musím přestat jezdit, bo nosím smůlu... zatím jsem byl ve Znojmě, Vlašimi, Pardubkách a v Sezimově Ústí ... a ještě teda v Břeclavi, ale na pohár mé prokletí zřejmě nefunguje. když k tomu přičtu, že jsem byl na repre s S.Irskem a Azerbajdžánem

Reagovat
HorajzmAmmann

Běž se kouknout na Olomouc občas

Reagovat
JarousFCB

Nakonec nám to, že odmítám jezdit do Vítkovic, zachrání postup.

Reagovat
pawelFCB

Vitkovice nejsou spatny stadion...Bazaly to nejsou...ale chodi se prece na Banik a kvuli nej a ne na stadion..

Reagovat
HorajzmAmmann

náhodou až na tu atletickou dráhu to je super stadion. Ale třeba to co postavila Karviná je luxus

Reagovat
pawelFCB

No pravde...nechapu ty lidi, co tam "z principu" nechodi...vzdyt Bazaly jsou v zalostnem stavu maximalne na druhou ligu..to je stadion pted zborenim..Banik patri na Slezsko...ale kvuli toho nechodit na zapasy a tudiz nepodporit klub at uz financne ci povzbuzenim...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, je to chujovina, lidi si jen hledají záminky proč nechodit, přitom je to parádní stadion. Akorát je trochu škoda, že není slyšet z jednoho konce na druhý, co řve kotel

Reagovat
JarousFCB

jo zrovna já jsem hledač záminek mám toho odježděno opravdu hodně a na Bazaly jsem dojížděl z Jeseníku, takže vlastně každý zápas výjezd. Ale prostě odmítám chodit na stadion městského rivala a navíc do moravské části Ostravy. Od té doby co ta myšlenka vznikla (a že už to je řada let) říkám, že tam chodit nebudu... i jsem se účastnil pochodů a rozhodně nejsem jediný, co toto tenkrát tvrdil. Já si nehodlám srát do huby jen, bo si klub prošel většími sračkami a na tento boj se nějak pozapomnělo. Paník patří na Slezsko a přes to pro mě nejede vlak!

Reagovat
JarousFCB

*Baník

Reagovat
pawelFCB

"I kdyz jsme ted bezdomovci, vsude za nim jezdime." Banik za to, ze musi hrat ve Vitkach nemuze, za to muze mesto. Ale z pohledu mesta to chapu, ze sli radeji do rekonstrukce Mestskeho stadionu, ktery ma podstatne vice vyuziti, nez Bazaly. Jsou to kecy, ten stadion je celkem v pohode...kdyby si mel kazdej rict, ze na to sere, Banik patri na Slezsko...tak by jako hrali pred kym?

Reagovat
Radin

Z Jeseníku? Kdo si? :-D

Reagovat
JarousFCB

Myslím, že kdyby jsi mě znal, tak ti nick stačí. Ale klidně ti pošlu do SZ profil na fb.

Reagovat
JarousFCB

oblíbený klub SFC... nečepoval jsi pivo v Kontře?

Reagovat
pawelFCB

Tak to nevim, ja byl zatim pouze na D4,5.. Od D3 dal to uz moc atmosferou nezije podle toho,co jsem slysel..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl teďka na repre a nešlo slyšet nic Ale předtím proti Frýdku i proti Opavě jsem byl na hlavní jakoby kousek od našeho kotlu a neskutečná paráda, i výhled na hřiště mi přijde luxusní i přes atletickou dráhu. A přesně jak píšeš nahoře, Baník nemůže za to, že nehraje na Bazalech, může za to především Petera, Šafarčík a město. Brabec prohlásil, že by byl schopný dát peníze na rekonstrukci Bazalů do toho stavu, aby se tam dala hrát liga, ale město to prostě nechce.

Reagovat
pawelFCB

Z Bazalu zrejme bude z toho dobre treninkove centrum, ktete Baniku chybi...Jinak podle me se ta atmosfera ve Vitkach celkem lepsi kazdym zapasem... kdtz to porovnam s prichodem kotle v polovine minule sezony, tak je to velky posun...sice jeste dlouho bude pretrvavat ve vetsine fanousku ten stesk po Bazalech, ale casem si na ten stadion zvyknou vsichni..ono se s tim momentalne ani neda delat nic jinyho, nez se s tim faktem smirit. A ja to neberu, ze je to domov Vítkovic, je to Mestsky stadion. Na repre byla celkem slusns atmosfera, tohle uz dlouho nebylo na zapasech repre v Praze,Plzni atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, navíc když porovnám další věci u těch stadionů.. na Bazalech 3 stánky s pivem, stojím frontu 20 minut, tady je stánek u každého vchodu, pivko mám za 5 minut, doprava lepší, parkování lepší, akustika lepší, trávník lepší, zázemí lepší, na naprosté většině míst i lepší výhled než na Bazalech z vršku S nebo P sektorů. Navíc je celý zastřešený.. jen prostě je třeba si zvyknout, že Bazaly už skončily no.

Reagovat
pawelFCB

Presne, dost lidi mi rikalo, ze je to neporovnatelne s Bazaly, je to velky pokrok. Skoncily...snad ne naporad, ale to je spise takove prani...je treba to vzit jako fakt a kvuli toho, ze to neni v slezske casti Ostravy nechodit, je proste kravina... me osobne se tam libi...nevim, zda si k tomu najdu takovy vztah, jako jsem mel k Bazalum, ale prostredi je to dobre... nereknu, kdyby to byl spatnej stadion... byt ve slezske casti a bez atleticke drahy, tak z toho stadionu je kazdej fanda Banilu nadsenej...proste je treba na nejakou dobu prekousnout, ze se hraje v moravske casti...ono ke to stejne takova formalita...

Reagovat
HorajzmAmmann

Navíc třeba jednou až se vrátíme na Bazaly nebo Brno až se vrátí za Lužanky tak to bude mít náboj jak kráva.

Na druhou stranu stejně nepochopím, proč Bazaly nevyhovují a další tři stadiony jsou v podobném stavu. A kde se občas hraje ta 2. liga jenom zírám. Sektor hostí v Pardubicích občas jsem nevěděl jestli jsem na zápase 2. ligy nebo hrajem 1. kolo poháru někde v Semilech

Reagovat
pawelFCB

Bazaly v pohode vyhovuji pro druhou ligu..rekl bych, ze Bazaly by byly snad nejlepsim stadionem v lize. Nicmene Brabec nechtel, aby se ta na ten rok Banik stehoval...je to logicke. Ale kdyz vidim nektere jine stadiony v lize, jako Dolicek,Dukla a hlavne teda Hradec...to se pak treba divim, ze Bazaly nevyhovuji a tyto ano...ono v tom bude hrat velkou roli mesto, ktete chce, aby se ten stadion co nejvice vyuzil.

Reagovat
JarousFCB

Stadionem to není... ten je sám o sobě hezký. Sice ta atletická dráha nic moc, ale z Bazalů jsem zvyklý být od hřiště trošku dál.

Reagovat
pawelFCB

Venku je to zatim dobra bida...beru, ze se kazdej doma na Banik vyhecuje, ale to neomlouva...pristi tyden to musi byt tri body.

Reagovat
JarousFCB

V pohodě... budu v práci, takže jasné tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, připrav si volno na pátek za tři týdny, zásoby se začínají plnit na dlouhou cestu vlakem. A možná bude i DJ párty

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale ten Žižkov prý mohl dostat slušně naloženo. Každopádně teď Varnsdorf a Vítkovice za 6 bodů a trošku si vylepšit skore.

Reagovat
frankiefcb

mohl, ale golman jim zachytal neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme toho taky spálili více než Adolf...Hučko, Azevedo, Urgela, Stáňa...už v 20.minutě to mělo být 3:0

Reagovat
pawelFCB

Dobrej vykon, skoda zahozenych sancu...to se proste musi davat...historie se ale nepta, doma opet vitezne.. Minuta ticha za Diase a vzkaz je dobre, ze si na nej kotel vzpomnel. Atmosfera alespin v kotli slusna, navsteva na druhou ligu taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik?

Reagovat
pawelFCB

4378

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Fandeni v Karvine docela traparna.. pripravit si proti Pribrami(!!!) do repertoaru jako hlavni pokrik "zkurvrna Pribram" a prokladat to dalsimi vecmi jako co vas tak malo, kde mate kotel, co ste tak ticho a na zaver nejaky patvar" Pribram,Sparta podvodnici" nebo co... proste jedna velka ubohost a uz se ani nedivim, ze je trevor tituluje slovy jako vidlaci a sberaci kovu. To uz spis na me udelalo dojem 5 lidi ze sektoru hostu, kteri se trmaceli pres celou republiku

Reagovat
ZB 07

Karviná má aktivní fanoušky? Jak jsme tam hráli my, tak na nás pořvával jen nějakej týpek z protilehlý jinak skoro nic...

Reagovat
smazaný uživatel

takovy kolticek cca 60 hlav, po dnesku muzu rict ze docela tupych bo lecit si mindracky zrovna na Pribrami...

Reagovat
ZB 07

Ale to mě celkem překvapuje, protože fakt v tom druhým kole tam nebyl pomalu nikdo, kdo by nějak organizovaně fandil...

Reagovat
Skalda29

Jojo, byl jsem hodně zklamaný. První liga, první zápas doma na novém stadioně a fakt mrtvo. Hlavní tribuna z poloviny prázdná. No problém je, že tam jsou dvě skupiny, které fandí, ale po svém.. někde uprostřed Déčka, a z poza brany z Céčka zase vyrvávalo něco jiného. Jde to vidět, jak by banda neuměla fandit, a pořvávají jen lidi co chodili jakž takž na druhou ligu.

Reagovat
ZB 07

No díval jsem se teď na sestřih s Příbramí a v sektoru za bránou (nevím teda, jakej to přesně je), bylo fakt tak odhadem 70 lidí v jednotným oblečení a vypadalo to celkem dobře...nevím teda, kde byla ta další skupinka, ale u těch za bránou to vizuálně fakt nebylo vůbec zlé...v porovnání s tím, když jsem tam byl naposledy...

Reagovat
Skalda29

To byla reakce na to druhé kolo. Tam to bylo takové rozházené. Nejvíc se fandí v rohu vlevo od tribuny (sektor C a D). Většinou jak jsem tam byl, tak první poločas právě bývali naproti tribuny a až v druhé šli za bránu. V sobotu byli hned od začátku, tak proto to vypadalo líp.

Reagovat
ZB 07

je fajn, že tam máte konečně důstojnej kotel...zatím mě překvapujete i výjezdama, zatím příjemné překvapení...

Reagovat
Skalda29

Je fajn, že se daří a i já jsem překvapen. Nicméně nejsem nějaký fanoušek, jezdím se podívat jen na kvalitní fotbal Nicméně doufám ve vyhraný pohár a pokus o EL

Reagovat
Skalda29

Byl jsem na pár zápasech Karviné, a je pravda, že atmosfera je kolikrát nulová. Nejvíc mě zklamal hned první domácí zápas s Brnem, kde to bylo hodně mrtvé. Ale odůvodnil jsem si to tím, že tam je hodně nových ksichtůa nevěděli jak fandit. V sobotu jsem seděl v C4, kam se vždy stahoval "kotel", teď tam byl od začátku. Sice jsem si zařval, abych tam neseděl jak Pepa z Tesca, ale celkově furt zklamání. Co jsem viděl ti příznivce, tak jsem se musel smát co to je za skvadru. Banda široka přes dvě sedačky, baby vypadaly vypitě jak Špinarová, klasické vyholené hlavy nesmi chybět, plus k tomu napitý starci. Ale bohužel tady ti se snaží aspoň dělat atmosferu, zbytek stadionu je fakt mrtvá... Sranda byla u prvního golů. Negr vyhodil pullitra kofoly, zlil s tím frajera vedle sebe, první řadu nějaké holky a pak se otáčí, že to někdo hodil zezadu a nadával na někoho. Musel jsem mu smát.

Reagovat
smazaný uživatel

a ta nase penalta proti Zizkovu byla/nebyla? dosel sem tesne po...

Jinak jak zase Tichonov zehra na spatne zakonceni a nezkusenost, tak at se radsi podiva do zrcadla...https://cdn.i0.cz/public-data/b2/b9/c104b73538978b7613098d6ba55b_w836_h1254_gd85b8f22574411e68afb002590604f2e.jpg?hash=1af8201a8e21a0a9719ae1a854aa9f75

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna kolem mě chodili lidi (nebyl jsi to ty? ), takže jsem ji neviděl. Ale potom tam byla penalta na Stáňu, obhodil si brankáře, ten ho sundal bez doteku míče a rozhodčí písknul faul Stáni. Že by nám pomohli se říct rozhodně nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Takze zadna puckovina, super

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude Baroš v Ostravě trénovat, tak proč ne.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem v tom problem nevidel, ale chapu ze si oba museli najit zaminku, jak se vyhnout vzajemne spolupraci

Reagovat
smazaný uživatel

Mi by to třeba taky vadilo, ale prostě já jsem za Petrželu rad. I když Milana bych taky rád ještě v Baniku viděl.

Reagovat
pawelFCB

Tohle je ale spravny pristup trenera...bez ohledu na to, ze ke Bary ikona a legenda Baniku. Aby jezdil pouze na predzapasove treninky a trenoval v Praze, to je proste malo a kazdej zasadovej trener na to nepristoupi...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
frankiefcb

Podle mého byla.

Reagovat
Banikovec7

Ruka jasná, ale od čeho se to do ní odrazilo a jak přesně je to podle dnešních pravidel, to nevím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak zrovna Baroš toho ke vší úctě k němu taky spálil hodně v dresu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

A všiml sis, že se vrátil duch kultovního hráče, Roberta Zehera? Akorát je převtělen do těla Dyjana.

On za dva zápasy nedal tak 3 branky. Tudíž to vypadá, že zase jednou za rok dá branku, která bude stát za to a posléze to bude jedna velká marnotrapnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech reinkarnaci byvalych hracu tam mame bohuzel vic. Takovy Urgela ma zase syndrom Milose Strnada bo co dokaze nedat... Kdyby to nebyl slovak, tak si myslim ze jsou oba z jednoho mesta nebo dokonce rodiny. Kdo se mi ale libi, tak je Mesaninov,spolu se Zapem bysme mohli konecne TOP stoperskou dvojici

Reagovat
frankiefcb

Po dlouhe dobe nas to netrapi v obrane. Aspon to je hodne pozitivni plus Hlinka je super. Jinak Urgela je bojovnik a nejake goly dal, uplne bych ho nezatracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinka se mi taky libi, uz v Dukle hral hodne dobre. A s Urgelou souhlasim, ze se svoji postavou hodne platny v mezihre.. ale to zakonceni Az ho vypiluje tam muzem mit i super hrota

Reagovat
smazaný uživatel

Hrot příjde už v zimě, nemůžem se spoléhat na Urgelu. K tomu dorazí ještě jeden tvořivý záložník + se v létě bude znova zkoušet angažování Hrubého. K tomu v kraji hraje spousta dobrých hráčů, Baník začíná získávat zpět svůj věhlas, nebojím se ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Urgela je dobrý, když už přirovnat k někomu Milánka, tak bohužel ke staršímu Šašinkovi, neb jemu snad úplně přejebalo v hlavě.

Ale Carlos, to co on nedá. Právě proto je jak Zeherinho, ten, když dal branku, byla krásná a důležitá, asi jako Azevedo proti Sigmě.

Zápo je dobrý, ale myslím si i k ohledu na jeho věk, že nynější druhá liga je pro něj výkonnostně strop. V lize to bude jiný fičák a tam by už nemusel stíhat. Proto doufám, že se Pokorný nějak chytne. A Zápa mít jako třetího obránce, co bude dávat své zkušenosti mladším.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sasinku sem uz zapomnel, na to jaka se mu prorokovala budoucnost tak je to zklamani. Azevedo je holt typicky brazilec co odehraje jeden super zapas a ve zbytku si jede tu svoji neefektivni sambu,kdyby odesel tak by mi ani nechybel Zapo by mohl klidne zvladnout i prvni ligu, kdyz si odmyslis prvni 4 top kluby, tak tam nejsou zase takovi utocnici se kteryma by mel mit problem.

No a jmena tech planovanych posil vis? Vydra uz to asi nebude co ?

Reagovat
pawelFCB

Co treba Magera? V lete doufam, ze keste prijde Baros a udelaj s nim nejakej kompromis...bylo by smutne, kdyby ukoncil karieru v nejakym provincnim klubu a ne v Baniku...

Reagovat
smazaný uživatel

proc vubec baros vodchazel zpatky do turecka? uz tehdy mel problemy s vedenim?

Reagovat
pawelFCB

To chtel jit jeste ven, on to tusim rikal uz pri tom navratu, ze pokud bude nejaka zajimava nabidka z ciziny, tak pujde. V Turecku byl a porad je za hvezdu, doted na nej fanousci Galatasaraye vzpominaji, co jsem jednou s par fans komuniloval na fb. Proto ho ten Antalyaspor logicky lakal... zahrat si ve zname lize a jeste si peivydelat, jelikoz tam dostal rozdilne prachy, jake by nedostal ani ve Sparte. Se Safarcikem tehdy mel dobre vztahy...alespon to tak vypadalo na verejnosti...jinak by se po tom Antalyasporun nevratil..

Reagovat
smazaný uživatel

aha dik. taky doufam ze se vrati k vam a pak treba dostane nakou pozici v klubu.

Neexistuje krásnější pocit, než začít psát knihu doma, a doma ji i uzavřít... (OG)

Reagovat
pawelFCB

No, doufam, ze se vrati... v Liberci ma tusim jen rocni smlouvu. Ale pokud bude nadale trvat na tom, ze z Praglu bude jezdit pouze na predzapasovy trenink, tak se na tom zrejme nic nezmeni...ono je dobre, ze na to Petrzela nepristoupil. Kazdopadne tento tyden Varndsorf v patej 15:30...to mohli rovnou dat na 12:00.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jesli je baros v praze zabydlenej a deti mu tu chodej do skoly tak je jasny ze chce bejt co nejvic volnyho casu s rodinou. tohle bych mu vubec nevycital. je potreba na to pohlizet z pozice taty. tak jak ty ted nadavas ze si klade neprofesionalni podminky by mu v budoucnu mohli nadavat jeho synove - kdes byl kdyz sme te nejvic potrebovali? ...

co si myslim ja je ze nejdulezitejsi nebude ani tak rok dva barose v baniku ale spis to jak dokazou spolecne treba s jankulovskim vyhecovat celej sever moravy.

k tem casum - nechci to vobhajovat ale ty klubiky setrej kde muzou takze bych v tom videl i kilowatty za vosvetleni...

Reagovat
pawelFCB

Tak treba Zapotocny se vidi s rodinou snad jen o vikendu, kdyz za nim prijedou..alespon po prestupu k nam neco takoveho rikal do medii..to podle me nebi problem, prijet uz treba v pulce tydne a trenovat....ne az na predzapasovy trenink. To me celkem stve, ze jeho syn hraje za vas a ne za Banik

Reagovat
smazaný uživatel

tak zapotocnej ma uz vodrostlejsi deti ne? ale asi mas pravdu ze by baros moh jezdit aspon na jeden trenink. jeho syn je u nas jo? ledy budou tat...

Reagovat
pawelFCB

Jj, Patrik hraje za Slavii... no furt lepsi, nez za Spartu... http://slavia2009.cz/products/patrik-baros/

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne!

Reagovat
smazaný uživatel

V 15ti přejde do Baníku. O něj se nebojím..

Reagovat
pawelFCB

Tim bych si nebyl tak jisty...do te doby si ke Slavii treba vybuduje nejaky vztah..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to k Baníku určitě taky, jestli ho bude Milan vychovávat.

Reagovat
pawelFCB

Tak ja chapu, ze Milan chce, aby kopal. Ono do jakeho jineho klubu taky mel jit...do Sparty?Bohemky?Žižkova? Stejne doufam, ze se do Baniku jeste vrati..ackoliv za Petrzely a naroku, jake si Milan stanovil, to neni moc realne... bydlet v Praglu, pres tyden trenovat s jinym klubem a jezdit jem na predzapasove treninky, je proste blbost. Kdyby uz jezdil alespon v pulce tydne...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu byl proti Budejkam suverénně nejlepší na hřišti. To Robo nebýval.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, podzim 2007.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se přiznám, to si moc už nevybavuju. Podzim 2007 mám v paměti Vencu a Otepku..

Reagovat
taws

já nechápu proč se furt z toho Zehera dělá takovej lempl jasný, dokázal někdy zahodit nemožný, ale pořád je to tak asi jeden z pěti nejlepších útočníků, kteří za nás posledních deset let hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je i tím, že tu byla kopyta jako Kraut apod..

Reagovat
taws

jo, to je jasný ale Zeher byl můj oblíbenec..I ten Kraut nakonec nebyl ještě takový zlo, když to srovnáš s tím co předváděl mistr Šenkeřík

Reagovat
db18

Taky v konkurenci Krbečka s Varadim...

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi > > > Zeher a z klanu Krbecku jsme meli (na(ne)stesti)jenom golmana pokud se nepletu

Reagovat
taws

to určitě ne, Varadi byl hroznej lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou. Jak byl v útoku s Vydrou a Micolou tak byli super útok..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš, Svěrkoš, Vydra, Magera, ..., Mičola, Zeher, Žůrek, Střihavka...tak nakonec jo

Reagovat
Uwe háže buly

Nebyla.

Reagovat
naheCZ

OT: Jankto gól proti Juventusu

Reagovat
JarousFCB

sice hodně chytatelná střela, ale stejně

Reagovat
ZB 07

Je to taaaam...vezeme 3 body z Jablonce!!!

Fantastickej výkon, za dnešek náleží po mé velké kritice už také obrovská pochvala pro trenéra, výborně zvolená sestava a ačkoliv byl Jablonec strašně marnej, tak naši kluci předvedli přesně to, co měli.

Jinak k domácímu "kotlíčku" - to byla katastrofa. Chápu, že se teď Jablonci nedaří, ale i tak je ostuda, že jich v kotli bylo zhruba stejně jako našich (takže opravdu velmi málo) a to ještě k tomu jen v 1.poločase, protože na druhej to rozpustili a různě pochodovali po tribuně, než se schovali nad střídačky...vypadá to, že ono slavné podještětské derby bude letos spíš bojem o záchranu...

Ale my můžem slavit, máme k dobru utkání se Slavií a pokud vyhrajem, tak je stáhnem už jen na rozdíl 4 bodů, což by bylo vlastně podobné jako na konci loňské sezony, takže se zase příblíží UEFA do Brna!

Reagovat
smazaný uživatel

smrt plzni

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
db18

Už konečně musíme přestat hrát na dva útočníky a spíš dávat Hořavu nebo Kopice na AM, jinak se vše řeší nákopy a je jedno, že tam Krmelce s Poznarem hlídá 5 hráčů..

Řezník má prý 15cm tržnou ránu na noze, to bude aspoň na měsíc mimo Snad aspoň Hubník bude v pohodě, jinak nebudeme mít s kým hrát...

Reagovat
mario23

V zimě musí už přijít nějakej stoper... A Zemana předělat, jako backup na LB.

Jinak si myslím, že Pivarník jen ten neopustí ten styl na 2 útočníky i když v Bohemce hrál jen na Schicka, tak uvidíme.

Reagovat
db18

No, ještě Čížek byl jakoby druhým hrotem... a u nás to občas taky vypadá tak, že Poznar je spíš na pozici podhrota... dneska se oba cpali před branku a obránci Slovácka to společně ucpali, kdyby tam byl jen jeden z nich, tak je tam podle mne více prostoru, jelikož by se tam soustředili jen na jednoho hráče...

Reagovat
Miguel19

Nechápu, že toho Šimka nevyhodil..

Reagovat
smazaný uživatel

nedosla munice?

Reagovat
db18

Tak Slavii stačila jedna žlutá...

Na druhou stranu měl taky vyhodit Petrželu - tady jsme měli štěstí, že to soupeř nepřihrál...

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, jak se mohlo dohrát v 11 na obou. Já to tipoval tak 9 na 10. Radovi jsem dával 50 minut.

Reagovat
db18

Rada mne taky překvapil...

a my dohrávali v desíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně.

Reagovat
Kang & Kodos

Dva zraněný a už nemáte lidi? Amatéři...

Reagovat
db18

3 a všichni v obraně.

Reagovat
db18

...a to že by nastoupil Kovařík je v současný formě nepřípustný!!

Reagovat
Kang & Kodos

Co by ne, my budeme kontrovat Kadlecem a asi i Holkem.

Reagovat
monty25

Ještě k Teplicím proti Zlínu: V první půli celkem vyrovnaný zápas, po jedné větší šanci na obou stranách. Kubu Horu vychytal Dostál a Zlín trefil tyč z boku... Druhá půlka už byla daleko zajímavější a lepší ze strany Teplic. Nejdřív Fillo trefil tyč a pak už se to Potokovi od tyče naštěstí odrazilo do sítě. Na druhý gól Vaněčkovi potom krásně namazal jeden ze zlínských hráčů. Jinak mohly Teplice vyhrát i větším rozdílem, šance na to byly...

Takže spokojenost dneska i s výkonem, hlavně od toho prvního gólu to z kluků spadlo a začali hrát uvolněně. Hlavní jsou ale 3 body, které po třech prohrách už vážně byly potřeba. Teď se může Teplicím zase líp dýchat... Dneska taky skončily dvě série: Zlín poprvé v sezoně prohrál a Teplice poprvé od 13. února (!!!), kdy v prvním jarním kole minulé sezony porazily Příbram.

Reagovat
monty25

* Teplice poprvé od 13. února vyhrály doma.

Reagovat
mario23

Reagovat
db18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší účet na twitteru

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
oli9

Reagovat
soukup

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
frank

Reagovat
raduinho

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nekdy bude nominovanej Vukadinovic do reprezentace, tak ji prestanu sledovat. Podprumerny hrac z podprumernyho tymu co je v laufu se doslechl ze nekdo placnul o repre tak hned zada o obcanstvi

Jestli se to stane ze ho nominujou tak dekuju lidem z FACRu a repre pro me tim konci

Reagovat
Miguel19

Podprůměrných hráčů z podprůměrných týmů je tam plná prdel.

Reagovat
pingla

Tak proč je/byl v nároďáku např. Michal Kadlec? Zrovna tragédi ze Sparty můžou psát o podprůměrnosti Takové křídlo jako je Vukadin nám závidí celá liga kromě Sparty, kde hraje Pepa Šural nebo Čermák

Reagovat
Kang & Kodos

ty pičo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Co bereš ? Asi to solidně nakládá.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

To by pěkně zapadl mezi ty ostatní nýmandy

Reagovat
JarousFCB

Už se nedivím proč mají Afričani, tak dobré mládežnické repre.

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon sou to brankari a ne hraci do pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Už i nějak zapomíná používat anglická slovíčka. Jde vidět,že tj trol... nebo trotl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by to znamenalo, že se zbavíme vrabejky, tak by ta dnešní prohra nebyla zase takový průser.

Reagovat
Jeňa

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Mohl by mi někdo v krátkosti shrnout včerejší zápas Plzně? Slyšel jsem akorát, že Poznar je stále největší wooder, Petržela stále největší kretén a pravděpodobně nemáme druhýho stopera na Spartu.

Reagovat
db18

První gól padl po zbytečném faulu Hubníka, když se Kozáčik rozhodl, že dneska chytat nebude a pak se Poznar s Krmenčíkem natlačili do malýho vápna Slovácka, kde je společně obsadilo asi 5 hráčů soupeře, společně pak těchto 7 hráčů totálně zavřelo vápno, takže se přes to těžce dostávalo a v druhém poločase jsme se snažili nakopávat balony na naše dva obsazený útočníky, protože si nikdo nevěděl rady s tím obranným valem...

...zlepšilo se to pak s příchodem Kaceho, který to svým pohybem zvládl trochu roztahat - navíc pak už hráči Slovácka trochu ztráceli dech a před gólem pak konečně zaspal Rada a nechal volného Hejdu.

Jinak Poznar se v tom vápně dokázal aspoň občas prosadit, Krmenčík pak byl hlavně v druhém poločase neviditelný.

Reagovat
Blasphemer

Dík. A kdo si myslíš, že bude hrát stopera, pokud nebude Hubník a Baránek? Napadá mě akorát Matějů, ale zase pak nemáme pravého beka, když bude Řezník out. Včera tam prý chvíli zaskakoval Limba, ale to mi jako řešení na celej zápas přijde docela jako šílenost.

Reagovat
db18

Jenom ne Matějů na stoperu No, hlavně proti Spartě, proti který je přemotivovaný nebude Limba dobrou volbou... Ale myslím, že tam stejně bude on, s tím, že ho určitě bude jistit Hromada nebo Kace a na LB Zeman, takže to bude něco mezi 4-4-2 a 3-5-2 (ty jo, ale zrovna v týhle nouzi by to určitě chtělo toho záložníka navíc...)

...doufám, že to s Barym není nic vážného a do neděle bude v pořádku - s Astrou by to mělo být v pohodě i s Limbou...

Reagovat
db18

...vlastně v juniorce je ještě ten Vukajlovic, který může hrát CB/LB - akorát nevím, jak se mu daří, ale myslím, že by taky mohl být možností.

Reagovat
smazaný uživatel

včera SFC proti Táborsku skvělý válec, měl jsem obavy jak to bude vypadat s koncovkou bez snipera Smoly, ale s ním by to bylo tak 10:0 , je skvělé se zase chodit bavit na fotbal, tenhle fantastický pocit jsem v Opavě měl naposledyl někdy před 20 léty. Neskutečné, co Roman Skuhravý s tím týmem udělal, pod Baránkem bychom s těmi samými hráči včera po bezkrevném výkonu remizoval, Táborsko totiž nebylo vůbec špatné, ale na tu celoplošnou aktivní hru SFC a neustálou snahu chodit do koncovky v co nejvíce lidech prostě nemělo.....Díky Romane! Kdyby měla letos FNL normální konstelaci, tak se o postup nebojím, ale se Sigmou a ostravou to bude těžké, nicméně šance tu je

Reagovat
doNny

Skuhravý

Reagovat
exse

Je super, že Skuhravý konečně potvrzuje kvality, které ukázal v Jablonci. Snad ho zase brzo uvidíme v lize a pokud to bude s Opavou, tak o to líp.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný výkon včera, Táborsko nemělo ani jednu šanci. Strašně rád jsem za dva góly Kuzmy, ten měl letos šílenou smůlu . Nebýt hloupých chyb a úplně zbytečných gólů (Ústí, Žižkov), tak jsme bodově na úrovni Baníku.

Těším se do Vítkovic, akorát mě trochu mrzí, že to bude na úkor Slezanu, který hraje už ve tři kvůli basketu.

Ať žijí šestibodové soboty!

Reagovat
mickey mouse

Včera to nemělo chybu, po hodně dlouhé době konečně utkání bez nervů a strachování se o výsledek. Škoda že je ta liga teď tak těžká. Akorát mi přišlo, že na stadionu bylo více lidí než bylo nahlášeno, ale ruku do ohně bych za to nedal...

Reagovat
iamek

Prej chcem od vas v zime dva hrace. Utocnika a nejaky zaloznik. Kuzmanovic hraje hrota?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno dostanete. Pošlou vás doprdele tak stejně, jak Žídek v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceme. Jedná s Jabloncem o jednom útočníkovi, chceme pravého obránce + tvořivého záložníka. O Opavě není vůbec žádná řeč už i s ohledem na to, že ten hráč by to měl u nás těžké.

Reagovat
iamek

Ale chceme. Ale tech hracu je na listu mraky. Tak tezke jako Vasek, Micola a mraky dalsich ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, z Opavy opravdu nikdo není na seznamu. To spíše počítej s tím, že pokud nám Jablonec nezaplatí dluh za Jánka, tak v létě příjde jeden z jejich útočníků.

Mičola to u některých nemá snadné, nejen za Opavu, ale i za Slavii. Petr Vašek je v klidu, ten tu Opavu jebe s námi společně.

Reagovat
smazaný uživatel

No po zápase s Budějkama jí snad nejvíc jebal Mičola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak moc si nedovedu představit, že by tu přišel někdo jiný než Díl, když se dívám na ty jejich útočníky..

Reagovat
smazaný uživatel

Křivdil sem ti, na seznamu jsou dva hráči z Opavy. Ale na druhou stranu se s nimi na přestup nepočítá. Mimochodem na tom seznamu je asi 50 jmen, priorita k získaní jich je 5. A docela zajímavá jména.

Reagovat
oli9

Super výsledek Příbrami zase bez bodu a bez golu.... velká škoda těch teplic.... to by byla panečku serie

Reagovat
Wat

No, aspoň, že neni úplně zakopanej a toho góla občas dá...

Reagovat
Kang & Kodos

Lafata už na 2. místě v tabulce střelců.

Reagovat
Blasphemer

Ztrácím na Kanga 9 bodů v duelu a oni prostě tu asistenci Dočkalovi (C) nepřipíšou, jo?

Reagovat
Kang & Kodos

Piče, tak teď už tu asistenci nechci.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale tak asistence, to je jenom pět bodů navíc, to ještě pořád vypadá dobře.

Reagovat
Blasphemer

Pět bodů krát dva jako kapitán, to by mi stačilo.

Reagovat
Kang & Kodos

To ti je napíču, když já těch pět budu mít taky A ještě snad dostanu nějaký double body za nejmenovanýho šulina za 70 mega, kterýho jsem zase dal jako kapitána, a zase neuhrál nic.

Reagovat
Blasphemer

Jo, aha. Tak to jsem v hajzu,no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

a bylo od něj hezké, že ho tolik nepropotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ty seš strašnej hejtr Sparty poslení půl rok.

Reagovat
db18

Musím si to užít, dokud "mi" hrají do karet. Cítím, že tahle radost už brzy skončí.

(nicméně jsem určitě nechtěl srazit to, že ten dres daroval, to naopak oceňuji - ale asi se mi to nepovedlo úplně vyjádřit )

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil,jeste ted je mokrej

Reagovat
Kang & Kodos

Protože tam furt smrkal, radši to vyper.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat podepsat a zarámovat..

Reagovat
smazaný uživatel

http://jyxo.info/uploads/57/57c1204a7376d13d15eead1e33bdebe35f476651.jpg

A vystavit hned vedle pitch invasion pri louceni s Kovacem,do 18 bude mit dobrou sbirku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v 18 to spali a zacne fandit slavii

Zase to tak neprehanej

Reagovat
taws

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tam budete behat ted s ceduli porad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodime spolu jenom na zapasy od tri,muj sektor je jinde

Reagovat
Spalovač šancí

Chudák holčička, to si nezaslouží. Ale holt pěkný holky to mají v životě těžký.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

uh..

Reagovat
db18

Koukám, že vás už sdíleli o ofic. účty...

https://twitter.com/ACSparta_CZ/status/787904012779675648

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda twitter nemam,ale posilal mi to kamos..bude mit radost,je rada stredem pozornosti,to mame rozdilny,ja jsem rad na stadionu nerozpoznanej

Reagovat
db18

tak aspoň se nemusíš bát, že ti tu "medializaci" v budoucnu omlátí o hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

já teda svoje dítě neopošlu někde škemrat s cedulí ...

to radši ten dres koupim at se necha podepsat, nebo když by ho dostal tak jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu to jako skemrani,jak jsem psal jinde,kdyby si s ni prisel jen placnout,tak ji to udela taky radost,takhle ji udelal zazitek na celej zivot..spousta lidi tvrdi,ze ani nevi kdo je Kadlec,tomu se smeju,dokonce bych rekl,ze ma vic navstev stadionu nez cast uzivatelu tady

Reagovat
rufus

Tipnul bych, že bude mít víc návštěv stadionu ne jen než část uživatelů tady, ale než většina.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: První Klimentův gól za Brondby: https://www.youtube.com/watch?v=UaPs6ghhQsw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

pěknej

Reagovat
smazaný uživatel

nationality - czech / slovakia

player´s agent - nehoda sport

main position - right wing

whom do you prefer? - jan kliment 0% vs. 0% hjörtur hermannsson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Klimentova levandule

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral ten krypl Julis? Jsem to zaspal dnes ten zapas

Reagovat
smazaný uživatel

krYplove zaspej castejc nez kriplove...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepis ju.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždy lidem radím, aby nevnímali problémy jako cosi, co by být nemělo a co je špatně, ale jako výzvu se něco nového naučit, na čem můžu povyrůst. Pak je snazší od problémů neutíkat a lidi najdou odvahu je začít řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Necetl jsem tvuj komentar, snad jsi ho nepsal moc dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

usetri to cas pro reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska docela dobře, až jsem si říkal, že to není on, ale možná to bylo i tím soupeřem, nicméně na něj hodně kvalitní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

To se divim teda, retard jeden...

Reagovat
Uwe háže buly

Docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík to prodal ne?

Reagovat
Miguel19

Hruška

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Kouřil je hrozný hovno

Reagovat
Kang & Kodos

Co udělal Hruška?

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil balon do sedícího Pilíka

Reagovat
Kang & Kodos

Toho je mi mezi těma hovnama v Příbrami docela líto.

Reagovat
db18

škoda, že nešel do té Zbrojovky.

Reagovat
Kang & Kodos

Když nad tim tak přemejšlim, tak on to asi tak neřeší. Pár let zpátky měl nehodu, když nabořil svůj McLaren. Na to si asi chytáním v Příbrami nevydělal

Reagovat
db18

Já myslel Pilíka.

Reagovat
db18

A Hruška někde tuším provozuje bordel.

Reagovat
Kang & Kodos

Evidentně vynáší

Reagovat
Uwe háže buly

Kterej ne?

Reagovat
Hokaido

1.) Monča jakej šibalskej úsměv u zápasu Brna.

2.) Jak Frťala mluvil o Peltovi, tak bylo úplně jasný, že on je pořád v Jablonci šéf a jeho odchod byl jen na oko.

3.) Libe měl asi kopat dvě penalty, né? Podle těch záběrů mi obě přišly docela jasný.

4.) Dúbravka je skvělej, to byl od Liberce super kauf.

5.) Petržela jasná rudá.

Reagovat
Hokaido

6.) Slavia smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

na hajzl jedine sparta wc gel.

Reagovat
Miguel19

Však ten Petržela vlastně nic neudělal ne..jenom mu položil ruku na hlavu, že facku nebo tak nedal...

Reagovat
db18

Chtěl mu dát loket, akorát už nehrál se sádrou, tak se netrefil...

Reagovat
taws

to druhej penaltu bych asi nepískal...tu nohu si tam nechal tak po limbersku a bylo vidět jak moc chce spadnout, navíc by už byl skoro mimo hřiště

Reagovat
ZB 07

Já bych ještě dodal, že zápasy Slovácka s Plzní jsou díky Radovi unikátní v tom, že je na hřišti ještě větší kretén než Limberský s Petrželou dohromady...

Reagovat
Kang & Kodos

Rada je strašnej pacient. A Šumulikoski a Kosút ho solidně doplňujou. Ani se nedivim, že se na ně vrabejka vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Tak to se budu muset zítra podívat (hlavně kvůli 1.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tak už to tady máme...

https://youtu.be/aqPFdnjFQ7k?t=18m46s

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevis kde sou ke zhlidnuti cely zapasy cesky ligy krome o2 patrol? chci si zanalyzovat Slavii v hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

dik lubosi.

Reagovat
Hokaido

Nemohl by jsi pak analýzu zveřejnit?

Reagovat
smazaný uživatel

proc? hradec analyzovat nebudu jenom Slavii. ale jinak mam rozpracovanejch par veci o PSG a tak. do vanoc se tady neco urcite vobjevi.

Reagovat
smazaný uživatel

az budes mit hotovy to PSG, tak mi dej vedet kdyztak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukas na drevaky anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

jesli myslis liverpool vs. united tak ne. PL me vubec nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tohle..Tak je to furt velkej zapas s velkyma hracema, s tema trenerema je to taky zajimavy, plnej Anfield..

Reagovat
smazaný uživatel

mozna se i podivam na druhej polocas ale vsad se ze to skonci 1:0 / 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja cekam nejakej epickej prubeh, divokou prestrelku a voni hraju mrdinu...Vubec nikdo me tam ani nezaujal v tech 30 minutach...ani tajny trumfy v podobe myho oblibence Firmina, Milnera nebo na druhe strane Pogby nebo Zlatana vcetne

Reagovat
Miguel19

Ten Kladrubský taky dopadl

Reagovat
Uwe háže buly

docela mi ho je líto, nedávno měl skoro na každej klub v lize a dneska je na zkoušce v ddruhý lize v vidlákově..

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

hmm docela by me zajimalo jak dopadlo to zpracovani kdyz dela raminka.

Reagovat
Kang & Kodos

Překonal jsi očekávání. Byl jsem si na 100% jistej, že tam bude ta jeho misska.

Reagovat
monty25

Tak aby ti to nebylo líto...

https://www.instagram.com/nikolsvantnerova/

Reagovat
db18
Reagovat
monty25

Mě u Kuby pobavilo, jak napsal "Důležitá výhra snad po sto letech" a taky #KlasickaZapasovaDrzka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten novej pavilon v troji nebo?

Reagovat
db18

Vrtbovská zahrada vpravo dole pod Petřínem.

Reagovat
db18

...a až teď mi došlo, jak si to myslel (ten pavilon zas tak nový neni )

Reagovat
smazaný uživatel

jo. ale jinak sem to tipoval na trojskej zamecek. nejspis sem tam byl posledne hodne vylitej...

Reagovat
papanegra
Reagovat
smazaný uživatel

Zeman ma vlastni serial

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš na návštěvu? Kolik tipuješ, že od vás pojede lidí?

Reagovat
db18

Jestli to zůstane ve středu, tak na 99% nepojedu...

A tipuji jedno auto fanatiků, co jezdí všude (minulý rok na pohár do Hradce vyjeli tuším taky v tomto počtu)

Škoda, přitom los je to atraktivní...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pucte neco lepsiho nez skodovku ne?

Reagovat
db18

Škodovka je nejlepší. (ne Milan)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim no. mozna tak superb 3.6 fsi. jinak co rikas na tohle?

http://auto.idnes.cz/hn-r200-cnu-/automoto.aspx?c=A161007_171334_auto_ojetiny_LHR

Reagovat
db18

Původní bylo hezčí, tohle mi přijde trochu rozplizlý

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta siroka platforma vcetne kitu sou pro supersporty dneska nutnost si myslim. si nechci ani predtstavit jak by se chovalo puvodni r coupe s 400 konikama... me se libi skoro cely krome toho debilniho ksiltu na prdeli nazvu a barvy. ale jako jinak mam raci seriovky nebo sedany predelany na vostro. treba tohle. -

https://worldofoctane.files.wordpress.com/2016/04/bmw-m5.jpg?w=768

Reagovat
db18

Jo, on bude hlavní problém v těch světlech, který se k tomu moc nehodí... ale zas je to poznávací znak těch škodovek no...

Reagovat
smazaný uživatel

ric vo necem co je pro erko tak signifikantni ze je nejveci problem. kolik ty sis udelal aut za leto?

Reagovat
db18

Problémem je právě zbytek auta - ale jen kvůli těm světlům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=ri4vD0UmJ-Q

Vylízanci v akci. Ani se nedivím, že některý nechtěli pustit na stadion. Vzít to přes normály a pár cestou sejmout je fakt super prezentace.

Jediný pozitivum je to, že pěkně dostali.

Reagovat
Hokaido

Jinak Hradec by se mohl udržet už jen kvůli tomu, že narozdíl třeba od Příbrami si diváky dlouhodobě nepřidává, ale díky nízký kapacitě naopak ubírá. Bylo hlášeno vyprodáno - 4500 - přítom tam bylo možná o 3-4 tisíce víc.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomenu když minule postoupili do ligy a první zápas porazili spartu, to tam mohlo být tak 12-15k

Reagovat
Hokaido

To bylo k těm 15, no. Jeden z nejlepších zápasů v Hradci, který pamatuju. Goly Rezek, Pilař a Bony, je to jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to chrstani piva je stejne hrozna zmrdovina...

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele