Česká liga - preview 10. kola

14.10.2016, 08:52, aktualizováno 16.10.2016, 08:58
Previews
Jen jeden nedělní duel má na programu česká nejvyšší soutěž. Sparta v lize už čtyřikrát po sobě neuspěla a vicemistrovu mizérii se nyní na Letné pokusí protáhnout dlouholetý Sparťan Michal Bílek, který s Jihlavou stále čeká na první výhru...
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (neděle 15:00)
Ex-reprezentační trenér Michal Bílek se vrací do Sparty, kam v dohrávce kola zavítá s Jihlavou. Sparta bude samozřejmě velkým favoritem a cokoliv jiného, než výhra by byl neúspěch. Body však potřebuje i Jihlava, která jako jediný tým v lize ještě nevyhrála.

Dost se toho namluvilo, dost se toho napsalo. Trenér Jindřich Trpišovský do Sparty nepříjde a na lavičce letenského klubu tak zůstává mladý trenér David Holoubek. Proti Interu se vytáhl, s Brnem si připsal divokou plichtu a nyní je na řadě Jihlava, tedy tým, který v lize ještě nevyhrál.

Spartě to v lize zatím příliš nejde. Nevyhrála už čtyři ligové zápasy v řadě a to rozhodně nebývá zvykem. Kvůli ztrátám se Sparta propadla na čtvrté místo a před tímto kolem ztrácela na vedoucí Viktorii Plzeň už šest bodů. K tomu trápí Spartu rozsáhlá marodka a i proti Jihlavě bude muset kouč David Holoubek sáhnout po dravém mládí. Zranění jsou totiž Frýdek, Šural, Costa, Vácha, Rosický, Bičík, Štěch, Čermák i Sáček! Otazník visí i nad starty Holzera a Zahustela. O žádném šetření opor tak nemůže být řeč, přestože Spartu už ve čtvrtek čeká domácí klíčový zápas Evropské ligy na půdě izraelského Hapoelu Beer-Sheva.

Ještě ve složitějším postavení je Jihlava. Ta v lize stále čeká na vítězství a nedopomohlo k tomu ani jmenování trenéra Michala Bílka. Ten se teď vrátí na místo, kde dlouhou dobu hrával i trénoval. "Ve Spartě jsem byl od sedmi let a zažil jsem tam spoustu krásných chvil, takže na Spartu vzpomínám vždy v dobrém. Nepochybně stále platí, že pro každého hráče i trenéra představuje svátek zahrát si na Letné. Věřím, že to pro nás v neděli bude úspěšné odpoledne," prohlásil Michal Bílek.

Jihlava naposledy prohrála po špatném výkonu s Bohemkou 0:2 a se čtyřmi body zůstává předposlední. "Víme, v jaké se nacházíme situaci. Bodů nemáme mnoho, tudíž přestože jedeme na Spartu, tak tam míříme s cílem bodovat," dodal sebevědomě Bílek. Bude to mít ale přetěžké, neboť i Jihlavu trápí velmi početná marodka. K dispozici nebudou Kryštůfek, Novotný a Šulek. U Urblíka je start nejistý.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, Michal Kadlec - V. Kadlec, Mareček, Dočkal, Havelka, Holzer - Lafata
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Mišůn - Štěpánek, Zoubele - Vaculík, Dvořák, Ikaunieks - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Velkou šanci na vylepšení pozice bude mít Karviná, která v domácím prostředí přivítá poslední Příbram. Nováček soutěže se s Příbramí nikdy v žádném soutěžním zápase neutkal, ale vzhledem k lepšímu postavení v tabulce i domácímu prostředí bude favoritem.

Karviná se na domácím stadionu představí v lize po delší době. Naposledy tu 10.9. porazila Jihlavu 3:0, tedy více než před měsícem. Městský stadion v Karviné ještě hostil Prostějov v rámci MOL Cupu a i v něm byli Karvinští úspěšní. Svěřenci trenéra Jozefa Webera doma ještě neprohráli a rádi by tuto sérii prodloužili zápasem s Příbramí. "Nedaří se jim, to všichni víme. Ale pozor na ně! Trenéra Radu znám, trénoval mě v Jablonci. Určitě týmu pomůže, teď navíc měli čas na práci díky reprezentační pauze. Oba týmy hrají o hodně a nám teď začínají zápasy, které nám ukážou, jak na tom vlastně jsme. Bude to takové období pravdy,"  varoval před soupeřem trenér Weber.

Že Příbram hodlá udělat pro úspěch všechno, dokazuje objednání pendolína. "Cesta autobusem až do Karviné by byla pro hráče vyčerpávající, proto využijeme možnost dopravit se do Ostravy pendolinem a poté to již není do Karviné daleko. Sám jsem podobnou cestu již zažil, pro hráče je to ideální varianta. Děláme maximum pro úspěch v  sobotním utkání," nechal se slyšet výkonný ředitel Jan Starka.

Pro Příbram bude ale zcela zásadní výsledek. Hosté zvítězili zatím jen jednou doma s Teplicemi, jinak je porazil každý. Poslední místo stvrzuje i počet nastřílených branek - pouhé tři. Což je nejméně z celé ligy. Jediným pozitivem snad zůstává, že středočeši nemají nejhorší obranu v lize. Ještě o jeden gól navíc totiž inkasoval Jablonec.

Na obou stranách bude scházet jediný hráč. Zatímco u domácích se jedná o Mensaha, hostům nepomůže Nikolič. Hlavním rozhodčím bude pan Karel Hrubeš, asistovat mu budou Nádvorník a Paták.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Holík, Dreksa, Hošek, Zelený - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Jurčo.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Tregler, Jiránek, Divíšek - Pilík, Krameš, Trapp, Rezek - Majtán, Brandner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (sobota 15:00)
Hradec Králové se vrací na svůj domácí stánek Pod Lízátky a hned bude čelit zvučnému soupeři. Na východ Čech totiž zavítá Slavia, která z šestadvaceti zápasů podlehla Votrokům jen dvakrát. Před reprezentační přestávkou měli svěřenci Jaroslava Šilhavého skvělou formu, v Hradci je však čeká těžká překážka.

Už jen proto, že se očekává skvělá divácká kulisa. Mladoboleslavskému azylu dali Votroci již vale a všichni už se nemohou dočkat, až to v sobotu odpoledne vypukne. "Po dlouhé době zápas v Hradci Králové, přijede Slavia Praha. Má být příjemné počasí, lidé se těší, mají hlad po fotbale. Takže návštěva bude skvělá, nemůžeme se dočkat. Proto ten fotbal děláme, aby se to hrálo před plným stadionem," libuje si trenér Pilný.

Soupeř přijede hodně ambiciózní, avšak Hradec si věří. "Do zápasu půjdeme s jasným cílem bodovat. Slavia má velkou kvalitu, značné ambice a silné zahraniční akcionáře. Po výměně trenéra se navíc rozjíždějí i herně. Na druhou stranu to pro nás může být výhoda," dodal Pilný. Hradci zatím patří desátá pozice a poslední dvě kola se úplně nevydařila dle představ. Nejprve porážka se Zlínem, to ještě v mladoboleslavském azylu, a poté výprask v Plzni. Votroci však mají o motivaci postaráno a to nejen díky domácímu prostředí. Slavii totiž ze šestadvaceti pokusů porazili jen dvakrát.

Hosté zažívají po příchodu Jaroslava Šilhavého jakési znovuzrození a po čtyřech kolech, ve kterých Šilhavý Slavii vedl, nejenže ani jednou neprohráli, ale v tabulce poskočili už na páté místo s těsnou ztrátou na Spartu, ovšem s odloženým zápasem v Brně k dobru.

Hradec může na sešívané vyrukovat v nejsilnějším složení, kádr má totiž kompletní. Totéž se o Slavii říci nedá, i když situace není v žádném případě dramatická. Úplně stoprocentní ještě není Kenija a v tuto chvíli je velkou otázkou, zdali nastoupí reprezentant Milan Škoda.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Polom - Martan, Schwarz, Vlkanova, Janoušek, Malinský - Žondra
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Teplice po reprezentační pauze vyhlížejí zápas se Zlínem a rády by mu přichystaly první letošní porážku. Ševci v posledním zápase ukázali, že je ani dvoubrankové manko nepoloží a že výsledky, kterých dosahují, nejsou dílem prosté náhody.

Aktuální forma je jasně na straně Zlína, ale kdo ví, jak moc reprezentační přestávka tento stav překope. Pravdou je, že Teplice zatím prožívají nepovedenou sezonu. Vyjma prvních kol totiž ztrácejí body kde mohou. V lize už nevyhrály čtyři kola v řadě a v tabulce zaujímají až jedenácté místo. Kouč Šmejkal si uvědomuje, že je potřeba s výsledky něco dělat a případná výhra nad Zlínem by týmu mohla hodně pomoci.

"Že můžeme být první, kdo Zlín porazí? Je to velká motivace. Viděl jsem ho několikrát v televizi a líbil se mi. Doufám, že body zůstanou doma. S klukama jsme si sedli a řekli si, co se musí stát, abychom už začali vyhrávat. Pokusíme se Zlín porazit," přemítal Michal Lüftner. Teplice mají se Zlínem lepší vzájemnou bilanci. Už loni severočeši se Zlínem neprohráli. Na Letné dokonce zvítězili 2:1 a doma rozhodně nebudou bez šance.

Zlín v minulém kole odvrátil hrozící porážku stylově. Nepoložilo ho ani dvoubrankové manko, které si Jablonec na zlínské Letné vytvořil. S trochou štěstí mohli Ševci dokonce zvítězit, ale to se nakonec nestalo. Po remíze 2:2 sice Fastav ztratil první příčku, nicméně neporazitelnost udržel. Svěřence trenéra Bohuslava Pánika čeká těžký souboj v Teplicích, kde naposledy vyhráli před třinácti lety! Hosté si v týdnu s chutí zastříleli proti Tachovu a po výhře 4:0 postoupili do dalšího kola MOL Cupu.

Oba týmy budou až na jedinou výjimku (zraněný Živulić) v plné síle.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Urma - Ljevakovič - Fillo, Kodeš, Kučera, Hora - Vaněček
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Kopečný, Hnaníček, Holík, Štípek - Diop, Harba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Na jablonecké Střelnici přivítají domácí hráči Zbrojovku Brno a budou se chtít revanšovat za ostudné vyřazení z MOL Cupu. Jablonec totiž senzačně nestačil na Králův Dvůr. Na druhé straně ani Zbrojovka není v bůhvíjaké formě, v tabulce je jen těsně nad sestupovou propastí.

10.srpna 2016 si Jablonec připsal poslední soutěžní výhru a od té doby vyklízí pozice, kde jen může. V lize nevyhrál už sedm zápasů v řadě a naposledy vše podtrhl vyřazením z MOL Cupu. Poslední finalista nestačil po penaltách na třetiligový Králův Dvůr!

Kouč Zdeňko Frťala však opět vše ustál a svůj tým mohl chystat na nadcházející utkání se Zbrojovkou Brno. "Čeká nás jedno z nejdůležitějších utkání podzimu, protože ztrát už je hodně. Musíme začít každý u sebe, každý se musí zamyslet nad tím, že hazardujeme se jménem klubu. Je hodně důležité, abychom se hlavně po psychické stránce na utkání připravili. Nemůžeme dostat v každém zápase gól. Hráči musí věřit ve své schopnosti. V těchto krizových situacích je důležitá soudržnost týmu a schopnost věřit, že to zlomíme. Nemůžeme brečet a stěžovat si, vidět chybu v jiných, ale vidět chyby jen sami v sobě," rozhovořil se kritizovaný Zdenko Frťala.

Jablonec tedy v současnosti žádnou hrůzu nenahání, ale to stejné platí i o Zbrojovce. Brněnským by však mohla pomoci remíza 3:3, kterou naposledy uhráli s pražskou Spartou. Zdánlivě ztracené utkání ještě dokázali zremizovat a navíc se přesvědčili, že dokáže střílet branky, což byl v úvodu sezony jeden velký problém. "Víme, že útočný fotbal chtějí produkovat všechna ligová mužstva, ale musí to mít i svůj účel a to znamená výsledky. Chceme mít vysoké držení míče a vytvářet si více šancí. Hrát rozumný presink a být aktivní," zopakoval cíle v herním projevu trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec.

"Jablonec má ambiciózní tým a určitě chce být v tabulce výš, v týdnu vypadli z poháru. Je jen na nás vymyslet, jak toho využít k úspěchu. Rozhodně to z naší strany nebude nějaký hurá systém, ale rádi bychom chtěli odjíždět s bodovým ziskem, ideálně se třemi body," netají kouč Habanec. Stejně jako jeho protějšek Frťala bude postrádat několik hráčů. Zranění jsou Zavadil, Litsingi, Kijanskas i Štohanzl. Situace Jablonce je pak ještě o něco složitější. Mimo hru jsou Bárta, Beneš, Breda, Kubista, Kysela, Zrelák i Pernica.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, Kouřil, V. Kubista (Pernica), Hybš - Hübschman - Masopust, Trávník, Jiráček, Mihálik - Tecl
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský - Sedlák, Polák - Hyčka, Krejčí, Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Před důležitým zápasem Evropské ligy s Fiorentinou čeká na fotbalisty Liberce domácí scéna a utkání na půdě Dukly Praha. Loni Liberec na stejném stadionu nepochodil a letos by to rád změnil, navíc body potřebuje jako sůl, neboť je až třináctý.

"Není to úplně top mužstvo jako Sparta nebo Plzeň, ale má velkou kvalitu, což si myslím, že nám vyhovuje. Myslím si, že by to mohl být dobrý zápas. Nejsou na tom úplně ideálně. Při vší úctě k liberecké kvalitě a zkušenostem z Evropské ligy, máme velkou šanci na to, abychom ten zápas vyhráli," věří si domácí Marek Hanousek. Dukla poslední kolo výsledkově nezvládla a v Mladé Boleslavi padla po jediné brance Stanislava Klobásy šest minut před koncem. Byla to vůbec první porážka pod trenérem Jaroslavem Hynkem, jenž se kormidla týmu chopil poté, co byl Slavií zlákán Jaroslav Šilhavý. Dukla se prozatím nachází na sedmém místě.

Mnohem hůře si vede liberecký Slovan. Ten sice na rozdíl od Dukly poslední kolo vyhrál, ale bylo to teprve druhé vítězství na ligové scéně. Svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského už potřebovali vyhrát jako sůl a povedlo se. Teplice porazili brankami Folprechta a Breiteho 2:0.

Na severu Čech navíc mohli během reprezentační přestávky uklidnit rozvířenou situaci ohledně odchodu trenéra Trpišovského do Sparty. Oba celky se na transferu nedohodly a Trpišovský dál zůstává trenérem Slovanu Liberec. Už ve čtvrtek povede svůj tým do utkání s italskou Fiorentinou, které bude z hlediska postupových ambicí klíčové.

Liberec na Julisce naposledy prohrál 0:2, stalo se tak minulou sezonu a celkově můžeme říci, že v posledních letech se mu proti Dukle nedaří. Už čtyři utkání v řadě s tímto soupeřem nedokázal naplno bodovat.

Dukla se bude muset obejít bez Koreše, Podaného a Šimůnka. Všichni tři jsou zranění. Otazník pak visí nad startem Vrzala a Smejkala. Liberecký kádr se přes reprezentační přestávku dal celkem do kupy, zranění však stále nepustí do hry Pokorného a Machuču. Scházet dost možná budou i Latka s Vůchem, přeci jenom jejich případný start v zápase s Fiorentinou bude důležitější.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Bezpalec, Miloševič - Hanousek, Tetour, Považanec - Juroška, Beauguel, Néstor
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Karafiát, Bartošák - Breite, Folprecht - Bartl, Ševčík, Sýkora - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
Trápící se Slovácko přivítá úřadujícího mistra z Plzně a pokusí se vylepšit vzájemnou bilanci, která hovoří jasně ve prospěch Viktoriánů. Domácím se zatím pod vedením Stanislava Levýho příliš nedaří a v tabulce jim patří až dvanácté místo.

Slovácko zatím sbírá body ojediněle a v konečném zúčtování to je v tabulce hodně znát. Celek z Uherského Hradiště si představoval jiný průběh dosavadní sezony. Zvláště doma se vždycky Slovácku dařilo, ale letos je to přesně naopak. Doma zvítězilo jen v jednom případě. V tomto kole navíc přivítá Viktorii Plzeň, kterou neporazilo víc jak deset let! "Plzeň má velmi silný kádr a každá jejich pozice je zdvojená. My však hrajeme doma a chceme ji potrápit. Musíme se vyvarovat individuálních chyb, ukázat bojovného ducha a hrát na hranici našich možností. Pak můžeme Plzeň v zápase překvapit," doufá trenér Stanislav Levý. Slovácko je samozřejmě velkým outsiderem, nicméně v překvapení věří i samotní hráči. "Plzeň sice vede tabulku, ale jít do zápasu s nějakou poraženeckou náladou by byla sebevražda. Naopak, chceme Plzeň potrápit a třeba i vyhrát, tak jako se nám to povedlo v minulé sezoně se Spartou," prohlásil útočník Jaroslav Diviš.

Viktorka se v domácí lize pyšní vynikající formou. Pět zápasů v řadě naplno bodovala a o skóre se vyhoupla do čela ligy před Mladou Boleslav. "Chceme vyhrát každý zápas, takže i tuhle bilanci chceme vylepšit. Sledoval jsem výsledky Slovácka, ale zatím to v jejich podání není žádná sláva. Navíc můj táta seděl na zápase ve Vídni právě vedle trenéra Levého a ten také není s jejich vývojem spokojený. Věřím ale, že i v dalším kole se jim nebude usínat dobře," nechal se slyšet reprezentační záložník Vlastimil Petržela.

Slovácku bude chybět zraněný Biolek a podobně jsou na tom i západočeši, kteří se musejí obejít bez stopera Baránka a dlouhodobě zraněného Václava Pilaře.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Havlík, Civič - Koné
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela, Kace, Hrošovský, Zeman - Poznar, Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (pátek 20:15)
Po reprezentační přestávce je zpátky česká liga, která už v pátek nabídne jeden zápas mezi Bohemians 1905 a Mladou Boleslaví. Hosté zažívají skvělý start do sezony, venku ještě neprohráli a prodloužit tuto sérii se pokusí v Ďolíčku, kde naopak nikdy nezvítězili. Dobrou formou se před kvalifikačními zápasy pyšnila i Bohemka.

Klokani před přestávkou porazili Jihlavu 1:0 a v tabulce se posunuli už na šesté místo. Celkově vyhráli tři soutěžní zápasy v řadě a v samotné lize zvítězili čtyřikrát za posledních pět kol! To je více než slušná forma Koubkových svěřenců, kteří se pokusí na výkony navázat. "Můžeme říct, že je škoda, že přišla na řadu reprezentační přestávka. Byli jsme rozjetí a byl před námi volný víkend. Určitě chceme navázat na výkony a výsledky před pauzou," nechal se slyšet trenér Miroslav Koubek.

Bohemka bude také hájit domácí neporazitelnost. Věřte nebo ne, Mladá Boleslav v Ďolíčku nikdy v historii nevyhrála. V roce 2012 sice středočeši zvítězili, ale to hrávala Bohemka v Edenu, kde na čas našla svůj azyl. Letos už sice Klokani doma dvakrát prohráli, ale bylo to v samotném úvodu sezony, kdy se tým teprve hledal. Miroslav Koubek však dokázal sestavit nadějný tým, plný dravého mládí a Mladá Boleslav to rozhodně nebude mít jednoduché. "Boleslav je silné kombinační ofenzivní mužstvo, které hraje na dva útočníky. Musíme si proto dát pozor především na Chramostu a Mebrahta," představil kvality soupeře zkušený lodivod Koubek.

Hosté jsou ale v laufu. Venku na hřištích soupeřů se jim letos mimořádně daří - ještě neprohráli a pokud v Ďolíčku zabodují, posunou se minimálně do zápasů nejbližších konkurentů na první místo. Jak už ale bylo řečeno, Boleslav v Ďolíčku nikdy nevyhrála. "Sezona je dobře rozjetá. Bylo by dobře, abychom v tom pokračovali. Teď nás čeká zápas v Ďolíčku, kde to není jednoduché. Všichni víme, že se nám tam moc nedaří a bylo by dobře, kdybychom to tam prolomili," prohlásil pro Bolka TV Ondřej Kúdela.

Domácím bude nadále chybět velezkušený Tomáš Čížek a k dispozici nebude ani Linhart. Naopak s týmem už trénuje Šmíd, ovšem ani jeho start od úvodní minuty není úplně jistý. Hosté zase budou moci nasadit Marka Matějovského, který už je naplno fit. Před reprezentační přestávkou už dostal prostor a tentokrát by mohl dostat příležitost od začátku. Do zápasu určitě nezasáhne Lukáš Magera, který nasbíral čtyři žluté karty a mimo bude i zraněný Fabián. V rekonvalescenci jsou Kysela, Čmovš a Rada.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Gajič, Krch, Havel - Hubínek - Hašek, Mašek, Jirásek, Luts - Holenda
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Hůlka, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Matějovský, Mareš - Mebrahtu, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň971118:722
2.FK Mladá Boleslav971117:622
3.Fastav Zlín963019:721
4.Sparta Praha944116:1016
5.Slavia Praha843113:815
6.Bohemians Praha 1905941410:1213
7.Dukla Praha932415:1211
8.FK Jablonec924314:1710
9.MFK Karviná831411:1410
10.FC Hradec Králové93159:1410
11.FK Teplice92348:109
12.1. FC Slovácko923411:159
13.Slovan Liberec82246:98
14.Zbrojovka Brno81528:128
15.Vysočina Jihlava90455:144
16.1. FK Příbram91083:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (689)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele