Bundesliga - souhrn 25. kola

13.03.2015, 22:20, aktualizováno 15.03.2015, 19:34
Komentáře a souhrny
Mönchengladbach porazil Hannover a upevnil si třetí místo. Wolfsburg vyhrál nad Freiburgem, tři body pak slaví rovněž Mainz, Hoffenheim, Bayern, Frankfurt a Leverkusen. Hertha se Schalke a Dortmund s Kölnem se rozešly nerozhodně...

Borussia Mönchengladbach - Hannover 96 2:0

15.03.2015 17:30

Góly: 43. Patrick Herrmann, 75. Patrick Herrmann

Borussia Mönchengladbach nezaváhala a po dvou přesných trefách Patricka Herrmanna drží třetí pozici s dvoubodovým náskokem na Bayer Leverkusen.

S první výraznější příležitostí přišel po deseti minutách hry Granit Xhaka, ovšem jeho střela z dálky do sítě nezapadla. Se svými spoluhráči pak šli nadále za gólem, nicméně překonat Ron-Roberta Zielera se nepodařilo ani Krusemu, ani Raffaelovi, jenž to zkoušel v rozmezí deseti minut hned dvakrát. Domácí však nadále měli převahu a bylo v podstatě jen otázkou času, kdy se někdo z borů konečně prosadí.

Nakonec to byl nedlouho před odchodem do šaten Patrick Herrmann, který si počíhal na zadní tyči, až k němu přiletí napříč celým pokutovým územím střílený centr Thorgana Hazarda - 1:0. Po změně stran mohl svému celku zajistit vyrovnání Joselu, jenže jeho střele z hranice pokutového území chyběly snad centimetry.

O několik minut později se o slovo přihlásil Salif Sané, ale jeho hlavičku Yann Sommer zneškodnil. Po hodině hry se mohl prosadit opět Španěl Joselu, ale ani jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Na druhé straně se po skvělé práci Hazarda ocitnul před Zielerem osamocený Herrmann, jenže - jak se později ukázalo - nevstřelil branku pouze proto, že se teprve zastřeloval.

V 75. minutě totiž přidal druhou přesnou trefu. A znovu měl situaci naprosto jednoduchou, protože mu po skvělé akci hned čtyř domácích borců poslal Max Kruse míč před zcela odkrytou klec - 2:0. Borussia Mönchengladbach tedy setrvává na pozici zaručující přímou účast v Lize mistrů a těší se na příští víkend, kdy zajíždí do Mnichova k ostře sledovanému utkání s tamním Bayernem.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - SC Freiburg 3:0

15.03.2015 15:30

Góly: 19. Kevin De Bruyne, 78. Ricardo Rodríguez (pen.), 85. Maximilian Arnold

Wolfsburg nepřipustil jakékoliv překvapení a Freiburgu nadělil na cestu domů tři přesné zásahy. Na postavení obou celků se však vůbec nic nemění.

Volkswagen Arena čekala na první branku necelých dvacet minut. Pak si totiž se soupeřovými obránci pohrál Kevin De Bruyne, po zemi překonal Romana Bürkiho a potvrdil vynikající formu - 1:0. Belgický reprezentant se nedlouho poté přihlásil o slovo znovu, jenže tentokrát minul a své příležitosti neproměnil ani jeho spoluhráč Bas Dost.

Hosté poprvé vyzkoušeli pozornost Diega Benaglia až v závěru první půle. Domácí brankář však střelu Christiana Güntera vcelku s přehledem vyrazil nad břevno. Vyznamenal se i proti pokusu Marka Torrejóna a v případě průniku Mikeho Frantze měl i štěstí, protože freiburgský záložník zblízka trestuhodně minul.

Ani ve druhé půli to to hosté - už bez Vladimíra Daridy - nezabalili a nadále se dostávali na dostřel domácí svatyně. Nejblíže k vyrovnání měl přitom Oliver Sorg. O výhře Vlků se tedy rozhodlo de facto až v 78. minutě, kdy se De Bruyneho zásluhou zahrával pokutový kop, s jehož exekucí neměl Ricardo Rodríguez problém - 2:0.

A aby toho nebylo málo, poslal zmíněný Belgičan v 85. minutě napříč velkým vápnem přihrávku Maximilianu Arnoldovi, kterému by mohl Bürki uzmout branku pouze v případě, že by měl tři metry. Takhle dostal výsledek svou finální podobu. Svěřenci Dietera Heckinga stále ztrácí na Bayern Mnichov jedenáct bodů, ovšem na třetí Borussii Mönchengladbach jich mají devět k dobru. Uvidíme, jestli si v rámci odvety Evropské ligy poradí i s Interem Milán, což je určitě silnější celek.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - 1. FC Köln 0:0

14.03.2015 18:30

Góly: -

Borussia Dortmund podruhé v řadě nevstřelila gól a stejně jako naposledy s Hamburkem remizovala 0:0, tentokráte s Kolínem nad Rýnem. Žlutočerní měli po celý zápas více ze hry, vyložené příležitosti si však nevypracovali. Domácí mohou být nakonec i za bod rádi, zejména šance Deyversona z druhé půle totiž hlasitě volala po vstřelené brance.

Zápas odstartoval velice svižně a hned v úvodní pětiminutovce mohli diváci v Signal Iduna Parku vidět několik zajímavých příležitostí. Neuplynulo ani šedesát vteřin hry, když Mchitarjan vysunul Reuse, ten už byl ale hodně z úhlu a brankář Horn dokázal jeho zakončení zlikvidovat. Podobně dopadl i na druhé straně Ujah a mezitím ještě na výborného Weidenfellera nevyzrál ani ve velké příležitosti Brazilec Deyverson.

Nebezpečně ještě následně hlavičkoval Subotić po rohu, navzdory nadějnému začátku jsme si na další gólové šance museli počkat do druhého dějství. V 51. minutě předvedl Kolín rychlý brejk, jehož strůjcem byl Slawomir Peszko. Polský záložník vybojoval míč, uběhl s ním velkou vzdálenost, přihrál Ujahovi, ten dokázal přes celé vápno najít Deyversona, třiadvacetiletý útočník ovšem ani svou druhou obrovskou příležitost ke skórování nevyužil a z nějakých jedenácti metrů přestřelil.

Kýženého gólu dosáhl Dortmund v 71. minutě. Střídající Kampl se uvolnil na levém křídle, odcentroval na Aubameyanga, jenž dopravil míč do odkryté brány. Radost mu ale brzy zkazil rozhodčí, gabonský reprezentant evidentně skóroval rukou a uviděl za to žlutou kartu. Stav utkání se tak stále neměnil.

V závěru se Kloppova ekipa snažila strhnout vítězství na svou stranu, na perfektně bránící Kolín však nedokázala najít recept a žádnou stoprocentní šanci si k nelibosti fanoušků na Westfalenstadionu si nevypracovala.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - SC Paderborn 4:0

14.03.2015 15:30

Góly: 27. Alexander Meier, 42. Marc Stendera, 55. Stefan Aigner, 82. Nelson Valdez

Eintracht Frankfurt i zásluhou další přesné trefy Alexandra Meiera jednoznačně přehrál Paderborn a znovu má trochu blíže k pohárovým pozicím. Oproti tomu hosté budou mít ještě co dělat, aby se udrželi mezi německou elitou.

Že chtěli Orli v domácím prostředí stůj co stůj vyhrát, naznačil nejlepší budnesligový střelec hned svou první střelou v zápase, po které zazvonila za Lukasem Krusem tyč. Ve 27. minutě už se ale radoval. Po možná lehce sporné situaci se na pravé straně hřiště zmocnil balonu Marc Stendera, jenž mu poslal centr na malé vápno, kde se do něj Alexander Meier parádně položil a jeho přesná hlavička přinesla Frankfurtu vedení - 1:0.

Nečekanému kanonýrovi nyní chybí jediná branka k jubilejnímu dvacátému zásahu. Celkově se v Bundeslize trefil po pětasedmdesáté. Proti Paderbornu však svůj účet načal i uzavřel ve stejný okamžik. O zbylé tři gólové radosti se postarali hned tři jeho spoluhráči. Ovšem až poté, co Marvin Bakalorz - lidově řečeno - sejmul rozhodčího pana Winkmanna.

Domácím však pauza pomohla a ještě do poločasu si vypěstovali dvoubrankové vedení. Situace se tentokrát otočila - Meier, byť asi ne úplně chtěně přihrával, a Stendera pálil po zemi přesně do protilehlého (levého) rohu brány - 2:0. Svěřenci Andrého Breitenreitera jsou na jaře jen slabým odvarem toho, co předváděli na podzim, tudíž po pětačtyřiceti minutách hry v Commerzbank-Areně málokdo pochyboval o tom, že všechny body zůstanou ve městě.

Paderborn se ve druhé půli přesto osmělil, jenže to vedlo pouze k dalšímu potrestání ze strany týmu Thomase Schaafa. Deset minut po změně stran se ocitnul tváří v tvář Krusemu Stefan Aigner. A jak to dopadlo? Stylové housličky hostujícímu gólmanovi byly na světě a s nimi i třetí hřebíček - 3:0. Nikoliv ovšem poslední.

O ten se totiž postaral po několikaměsíční přestávce nastoupivší Paraguayec Nelson Valdez. Na hraně pokutového území vyfasoval přihrávku, otočil se s míčem čelem k brance, a aniž by se předtím podíval na postavení branáře, pokusil se jej přelobovat. Vyšlo to, přestože Kruse určitě měl balon mít. Žlutá karta za svlečený dres však střelce nemrzela - 4:0.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Bayern Mnichov 0:4

14.03.2015 15:30

Góly: 24. Thomas Müller, 45. David Alaba, 76. Robert Lewandowski, 90+1. Robert Lewandowski

Tak jako v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck, ani v Bundeslize v utkání s Werderem Brémy si Bayern Mnichov nepřipustil jakékoliv komlikace a soupeři, jemuž se na jaře celkem daří/dařilo, nasázel čtyři kousky.

A to nemohli pro zranění nastoupit ani Ribéry, ani Robben. Jenže i bez nich je bavorský velkoklub v ofeznivě obrovsky silný. Volno od Pepa Guardioly dostal i brankář Manuel Neuer, díky čemuž se trenérův krajan Pepe Reina stal prvním španělským gólmanem v historii Bundesligy. A nutno dodat, že se po většinu zápasu dost nudil.

V úvodu na něj vypálil bývalý český reprezentant Theodore Gebre Selassie, ovšem mířil nad. Hosté se dostali ke slovu až po deseti minutách hry, kdy po pokusu hlavou selhal Robert Lewandowski, jehož vychytal Raphael Wolf. Ve 24. minutě už vedoucí celek tabulky jásal. Thomas Müller nejprve tváří v tvář hostující jedničce neuspěl, nicméně trochu náhodně se k němu balon dostal zpátky a jeho technická střela už skončila v síti - 0:1.

Z o něco málo staršího spoluhráče si ve 45. minutě vzal příklad David Alaba. Svým parádně zakrouceným přímým kopem překonal Wolfa podruhé - 0:2. Pro inkasující mužstvo nepopulární "šatňák" domácím příliš šancí do druhé pětačtyřicetiminutovky nedával. Kdyby ovšem nedlouho po změně strany Fin Bartels proměnil svou vyloženou příležitost, mohlo to třeba všechno být dramatičtější. Reina se však opravdu vyznamenal.

Po hodině hry došlo na velice spornou situaci, kdy Jerome Boateng ve vápně srazil Sebastiana Prödla, k uvolněnému míči se dostal Bartels a poslal jej do brány. Místo odpískání gólu či penalty však rozhodčí Kinhöfer rozhodl ve prospěch Bayernu, když odpískal ruku domácího obránce, kterou v ten moment zřejmě nikdo jiný neviděl.

Tento moment měl odezvu jak v hledišti, tak na hřišti, kde v rozmezí šesti minut padlo hned pět žlutých karet. Po 70. minutě se už ale zase hrál především fotbal, což vyhovovalo Lewandowskimu, jenž o šest minut později vstřelil třetí branku svého týmu. Thomas Müller znovu běžel sám na vyběhnuvšího brankáře, přehodil jej a míč z malého vápna před dotírajícími obránci hlavou doklepl do sítě polský útočník - 0:3.

Bývalý hráč Borussie Dortmund si pro první minutu nastavení schoval ještě jeden gól. Výraznou měrou se pod něj opět podepsal Thomas Müller, jenž v situaci dva na brankáře kamarádovi nezištně přihrál - 0:4. No jo, co se pěti nejprestižnějších evropských fotbalových lig týče, v Itálii a v Německu je o držiteli dalšího titulu zřejmě už rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Schalke 04 2:2

14.03.2015 15:30

Góly: 21. Änis Ben-Hatira, 81. Genki Haraguchi - 40. Leroy Sané, 90. Joël Matip

Hertha Berlín na olympijském stadionu dvakrát vedla, nakonec se ale musí spokojit pouze s bodem. Obě branky domácích padli po dorážkách do odkryté brány, když Timo Wellenreuther vyrazil balón pouze do míst, kde byli připraveni jeho protihráči. Za Königsblauen se prosadil mladíček Sané a v poslední minutě vyrovnal Joël Matip.

Schalke úvod nevyšel, nedařila se jim kombinace a navíc brzy inkasovali. V 21. minutě napřáhl z dvaceti metrů Švýcar Valentin Stocker, brankář Wellenreuther jeho skákavou střelu dokázal pouze vyrazit před sebe, kde stál připravený Anis Ben Hatira, který neměl problém poslat Herthu do vedení. Mladý gólman Königsblauen si tento zákrok rozhodně za rámeček nedá.

Hosté se v dalším průběhu poločasu snažili vyrovnat a dočkali se pět minut před koncem první půle. Klaas-Jan Huntelaar předvedl, že není jen klasický zakončovatel a brilantní patičkou vysunul Leroye Saného. Devatenáctiletý ofenzivní fotbalista dostal na levém křídle spoustu prostoru, čehož využil, pohrál si i s Kraftem a elegantním dloubáčkem přes padajícího brankáře srovnal skóre.

Na začátku druhého dějství mohli jít Berlíňané znovu do vedení. Střelu Salomona Kaloua však výborným zákrokem zlikvidoval Wellenreuther. Góly tak přinesla až závěrečná desetiminutovka. V 82. minutě napálil odražený míč z hranice šestnáctky znovu Stocker, Wellenreuther opět jeho projektil vyrazil pouze na kopačku střídajícího Haragučiho a ten zblízka rozvlnil síť.

Schalke mohlo vzápětí vyrovnat, Matipův pokus po rohovém ovšem fantasticky na poslední chvíli vytáhl Thomas Kraft. Kamerunský zadák se ale zanedlouho přece jen dokázal prosadit. Na vynikající centr Christiana Fuchse si naskočil právě Joël Matip a domácí gólman se tentokrát už natahoval marně.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 3:0

14.03.2015 15:30

Góly: 22. Eugen Polanski (pen.), 81. Eugen Polanski, 87. Sebastian Rudy

Hoffenheimská šance na Evropu žije! Svěřenci Markuse Gisdola dnes zvládli důležitý test, doma přejeli Hamburk 3:0 a snížili ztrátu na klíčovou šestou příčku, zatímco naopak hosté, kteří po brzkém vyloučení gólmana Drobného hráli většinu zápasu v deseti, se opět zamotávají do tuhých bojů o záchranu..

Netrvalo to ani 20 minut a šance Hamburku na příznivý výsledek utrpěly smrtelnou ránu - český veterán mezi tyčemi vystartoval proti nabíhajícímu Svenu Schipplockovi, fauloval jej a byl vykázán ze hřiště. Jeho místo v bráně zaujal náhradník René Adler, ale s nařízenou penaltou si neporadil a Eugen Polanski tak poslal domácí do vedení.

Hamburk se tak musel popasovat s nezáviděníhodnou situaci - jednak prohrával, jednak mu chyběl jeden hráč v poli (vystřídaný Mohamed Gouaida), a vzhledem k tomu, že Hoffenheim působil lepším dojmem už v úvodu, byl další vývoj utkání poměrně předvídatelnou záležitostí. TSG hru v pohodě kontrolovalo a dlouho doplácelo pouze na vlastní laxnost v zakončení.

Po tragickém prvním poločase se tak hostující kouč Josef Zinnbauer rozhodl pro radikální změnu, přeházel pozice na hřišti a dal hráčům pokyny absorbovat soupeřův tlak a pokusit se zaskočit jej rychlými útočnými akcemi. Zpočátku to vypadalo, že by tato strategie mohla fungovat - Cléber se dokonce ocitl velice blízko vyrovnání, gólman Oliver Baumann ale vytáhl z rukávu fantastický zákrok.

Hoffenheim však i přesto, že v úvodu druhého dějství působil trochu zaskočeně, nakonec opět začal ovládat hřiště a devět minut před koncem pojistil své vedení - druhou branku zaznamenal Polanski, který se trefil mezi nohama bránícího Diekmeiera a mimo Adlerův dosah. Drobného náhradník pak v samém závěru kapituloval ještě jednou, když Volland nesobecky vyzval ke skórování Sebastiana Rudyho.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - 1. FSV Mainz 05 0:2

14.03.2015 15:30

Góly: 32. Shinji Okazaki, 89. Ja-cheol Koo

Augsburg doma proti Mainzu hrál jako favorit, jenže co naplat, ve fotbale zkrátka rozhodují góly - a ty hosté vstřelili hned dva, zatímco domácí vyšli naprázdno. Mainz tak dostal vítanou injekci v boji o záchranu, naopak Augsburg zaváhal v tuhé bitvě o evropské poháry..

Svěřenci Markuse Weinzierla sice na hřišti dominovali, nakonec se ale museli sklonit před smrtící efektivitou mohučských asijských opor, konkrétně Shinjiho Okazakiho a Koo Ja-cheola, kteří se postarali o obě branky. Po nečekané prohře tak mají Bavoři na šesté příčce už pouze dvoubodový náskok před dotírajícím Hoffenheimem, který dnes proti Hamburku vyhrál jasně 3:0.

Weinzierl před zápasem mluvil o tom, že cíl pro tuto sezonu už je splněn - Augsburgu se prý minulý týden povedlo definitivně zachránit. Cokoliv dalšího už by byla jen vítaná nadstavba, vzhledem k letošní skvělé formě je však kvalifikace do pohárové Evropy reálným cílem. A domácí dávali od samého začátku najevo, že s ničím jiným než s výhrou nepočítají; soupeře zatlačili do defenzivy, zejména díky skvělému Tobiasi Wernerovi, a Daniel Baier hned v úvodu prověřil gólmana Kariuse dalekonosnou střelou.

Mainz zůstával podle očekávání na vlastní polovině a čekal na protiútoky; šlo o předvídatelný průběh zápasu, nicméně nutno dodat, že zatímco domácí optická převaha k jasným gólovkám nevedla, hosté několikrát v první půli ukázali brejkový potenciál. Ve 32. minutě jim pak tato taktika přinesla vedení - po Baierově hloupé ztrátě narýsoval de Blasis pas na Okazakiho, který uklidil míč k zadní tyči branky Marwina Hitze.

Baier mohl prakticky okamžitě napravit své zaváhání, z dobré pozice ale minul; o něco blíže vyrovnání byl Halil Altintop, ani on se ale se svojí střelou z pětadvaceti metrů mezi tři tyče nevešel. Vůbec největší šanci první půle pak zahodil Raúl Bobadilla, jemuž stačilo překonat samotného brankáře; Karius ale odolal.

Právě Bobadilla také zaznamenal první gólovku po změně stran, ale Augsburgu jako by nebylo přáno vstřelit kýžený gól; nepovedlo se to ani Shawnu Parkerovi, proti jehož střele vytáhl Karius vynikající zákrok. To už se utkání rychle blížilo ke konci a domácím zbývalo čím dál méně času. Místo vyrovnání však nakonec inkasovali ještě podruhé - minutu před koncem řádné hrací doby se do míče opřel Koo a uklidil jej přímo pod Hitzův vingl.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 4:0

13.03.2015 20:30

Góly: 32. Wendell, 36. Josip Drmić, 50. Karim Bellarabi, 59. Josip Drmić

Krize Stuttgartu se prohlubuje, Schwaben kupili v BayAréně neskutečné množství individuální chyb, čehož ve formě hrající Bayer čtyřikrát využil. Dvakrát se trefil švýcarský reprezentant Josip Drmić, další góly přidali Wendell a Karim Bellarabi. Leverkusen se tak minimálně do neděle posunu na třetí příčku.

Začátek zápasu nijak nenaznačoval, že by zde měli hosté dopadnout tak špatně. Stuttgart se mohl dokonce v 18. minutě ujat vedení. Wieser na levé straně přihrál pod sebe Ginczekovi, střelu třiadvacetiletého útočníka z bezprostřední blízkosti ovšem fantasticky zlikvidoval brankář Leno a připsal si velmi důležitý zákrok. Pokud by se Stuttgart v této chvíli ujal vedení, vypadalo by utkání zřejmě úplně jinak.

Po půlhodině hry Schwaben jednoznačně předvedli, proč že se nachází na samém chvostu tabulky. Centr z pravé strany odkopl Klein pouze do Niedermaiera, když se pak zadákovi hostů konečně povedlo míč z velkého vápna odvrátit, dávali si jeho spoluhráči tak dlouho přednost, až se balónu zmocnil Brazilec Wendell a skákavou střelou překonal Ulreicha.

Na další branku jsme nemuseli čekat dlouho. Leverkusenu se povedl bleskurychlý přechod do útoku, Hilbert na pravém křídle unikl Sakaiovi, perfektně odcentroval a zcela nehlídaný Josip Drmić mezi třemi obránci Stuttgartu neměl problém zblízka navýšit skóre.

V úvodu druhého dějství mohl přidat třetí trefu Papadopoulos, po rohovém kopu však mířil hlavou těsně vedle a nenavázal tak na svůj střelecký úspěch z předcházejícího zápasu s Paderbornem. Mrzet ho to ale příliš nemuselo. Tři minuty nato si Karim Bellarabi pohrál s nešťastným Sakaiem a křížnou střelou propálil Ulreicha. Japonský levý bek dostal dnes přednost na úkor Adama Hlouška, Huub Stevens v těchto chvílích již věděl, že to nebyl správný tah.

Zanedlouho mohl přidat další gól Korejec Son Heun-min, brankář Sven Ulreich ale tentokráte svůj tým podržel. Navzdory tomu svítila čtverka v kolonce vstřelených branek domácích ještě do 60. minuty. Sakai znovu chyboval, do rozhozené defenzivy hostů vlétl Josip Drmić, bez problémů zaznamenal svůj dnešní druhou přesný zásah a uzavřel skóre na konečných 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov25204170:1164
2.VfL Wolfsburg25165456:2853
3.Borussia Mönchengladbach25128535:2044
4.Bayer Leverkusen25119544:2942
5.Schalke 0425116837:3039
6.FC Augsburg251221133:3238
7.TSG Hoffenheim25106940:3836
8.Eintracht Frankfurt2597948:4934
9.Werder Brémy25961040:5333
10.Borussia Dortmund25861131:3130
11.1. FSV Mainz 0525611834:3529
12.1. FC Köln25781025:3129
13.Hannover 9625761227:3927
14.Hertha BSC25751330:4426
15.Hamburger SV25671216:3625
16.SC Paderborn25581223:5023
17.SC Freiburg254101124:3622
18.VfB Stuttgart25481324:4520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pohodový výkon, aj keď na Stuttgarte je vidno, v akom hlbokom lese sú, tým už na záchranu neverím.

Veľmi rád som za Wendelov gól, chlapec sa ohromne zlepšil oproti úvodu sezóny a začína sa z neho stávať opora, výborný nákup. Takisto Drmič, konečne dostáva šancu a odvďačuje sa kvalitne.

Z odstupom času musím hodnotiť celkovo letné nákupy ako famózne, aj za Hakana som rád, hoci mohol byť trochu lacnejší, ale Wendel, Jedvaj a Drmič- to je fakt veľa muziky za málo, alebo skôr primerane peňazí, fakt super.

Po tom horšom období to zase začína vyzerať veľmi dobre ako v úvode sezóny, snáď sa podarí nejako ukopať postup v Madride a bude to super. Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sa mi začal páčiť ten Wendell, keď sa uzdraví Jedvaj tak to bude famózna dvojica bekov, taká typická ofenzívne moderná, svieža mladou dravosťou.

Začiatok dnes ste mi prišli trošku zakríknutí, Stuttgart vyzeral že ma dokonca viac z hry, ale potom po tej brutálnej chybe pri prvom góle to už išlo tak ako sa predpokladalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, hmm, hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Terrible Sakai čo tam ten dnes stváral....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sleduje niekto Highlights z MLS na Eurosporte? Dosť atraktívne zápasy, kopec šancí a slušné návštevy. Priemerná návštevnosť v úvodnom kole vyše 25 tisíc. V Orlande bolo 62.

Inak TV práva získal Eurosport a z každého kola budú vysielané 4 zápasy, čo je kvalitná propagácia. A vysielať ju bude na všetkých verziách v Európe okrem Británie, tam to má tuším Sky. Okrem prenosov aj tie zostrihy a preview: http://tv.eurosport.cz/fotbal/eurosport-vysila-major-league-soccer_sto4627604/storynews.shtml

Reagovat
Bayernista18

Já sleduju skoro každej zápas MLS, kolikrát si dám i 3 zápasy hned za sebou. Je pravda, že nějaký zápasy jsou fakt atraktivní, ale pak jsou zápasy, kde mám každej tým sotva 1 střelu na bránu za celej zápas a to moc ke koukání neni, v Orlandu byla na úvod skvělá atmosféra, celej stadion fialovej, pak v Kansasu byl plnej stadion a skvělá atmosféra, ale třeba v Houstonu už je to horší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Orlando - New York City som pozeral polčas, potom zostrihy z kola som si včera trošku prezrel. Bolo vidno že to je úvodné kolo, tímy boli nabudené a diváci tiež.

Včera som trochu zapol ten televízny polnočný zápas na chvíľu, slabšia návšteva ale zase treba brať do úvahy že ten duel je čisto pre Európu, v USA je piatok popoludní, tak ťažko čakať plný dom. Si predstav že Bayern hraje v piatok o 15:00 kvôli Áziíí

Reagovat
smazaný uživatel

Takže uvidíme aké budú návštevy na Houston v dalších kolách. Inak ten včerajší vlastný gól gólmana videl si to?

Reagovat
Bayernista18

Viděl, šílenej gól. Dneska se chci dívat hlavně na Dallas proti Kansasu a na Seattle proti San Jose, spát půjdu v 5 a vstávám v 7 na Sydney. MLS moc lidí rádo nemá, už jen kvůli vysílacim časum to u nás má minimální sledovanost a když už se někdo v noci dívá na sport, tak dá přednost třeba NHL, pak u nás dost lidí neví, jak moc tam šel fotbal v posledních letech nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite, teraz Eurosport môže v Európe aj u nás SR/ČR dosť pozdvihnúť záujem o MLS. Ja si asi zapnem teraz na E2 Chicago, pozerám že tam je Maloney wáu.

Tak to si borec, ako dlho už sleduješ MLS? Čo tam k nej priviedlo? Ja už dlhšiu dobu som chcel občas niečo pozrieť ale tak ako vravíš kvôli tým hracím časom som sa nato väčšinou vykašľal. Veľmi rád by som pozeral Mexiko, Argentinu aj Brazíliu, ale to u nás nikto nevysiela a streamy po nociach ma nebavia.

Dokonca aj Austráliu sleduješ? Páči sa mi, keď má niekto široký rozhľad. Niektorí sledujú len PL a LM a myslia si že vedia o futbale všetko z takých ľudí sa len zasmejem

Reagovat
Bayernista18

Hele, MLS sleduju zhruba 3 až 4 roky od tý doby, co začal hrát MLS Portland, kterej jsem si zamiloval, předtim jsem sledoval jen sestřihy v Goalissimu na ČT Sport, ale to už nevysílaj nějakej ten rok, v Portlandu bych chtěl jednou i žít, nebo se tam aspoň na delší dobu podívat. Australskou ligu sleduju tak 2 roky, o víkendu vstávám celkem brzo a začal jsem na tu ligu sázet a taky jsem si jí oblíbil, hodněkrát tam padá dost branek a na pár stadionech je skvělá atmosféra. Včera to Chicago nebylo nic moc, ale to já poznám už podle začátku utkání, takovejm zápasum se radši vyhejbám. Jinak v MLS včera padalo hodně gólů a nečekal jsem hlavně výhru San Jose v Seattlu. A Sydney ráno vyhrálo 5 : 4, taky slušná přestřelka, rád sleduju Bundesligu, MLS a Australskou A-league, pak klasicky LM a EL a občas se podívám na naší Synot ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A v čom ťa očaril ten Portland? Že ťa chytil hneď od začiatku.

Tak to už máš po 4 rokoch slušný prehľad o MLS. Chicago včera bola slabota hej, akože kopec šancí hlavne hostí, ale strašidelné zakončenia, proste neschopná ofenzíva. Nedopozeral som to ani.

Reagovat
Bayernista18

Někde jsem o něm čet nějakej článek, že zrovna vstupuje do MLS, tak jsem se na to díval, vyhráli a atmosféra byla fantastická a rozhod jsem se, že je budu dost sledovat, postupem času jsem si začal zjišťovat víc informací o celý lize, o tom týmu i městě a životě tam. Chicago moc nesleduju, většinou je to nuda, včera jsem tomu dal 20 minut a radši jsem si šel na chvíli lehnout před dalšim zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumiem je zaujímavé sledovať príbehy jednotlivých ľudí ako si vytvorili vzťah k svojim obľúbeným klubom. Dnes budeš pozerať New York City?

Reagovat
Bayernista18

Určitě, chci vidět hlavně atmosféru a to, jestli Villa bude hrát líp než v 1. zápase, kde si ani nebrnk, ale nejvíc se těšim na Portland, hraje proti Galaxy přesně v půlnoci, což je nejtěžší možnej soupeř hned do 2. kola, i tak docela věřim Portlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra máš školu?

Vidíš, tiež som zvedavý na atmošku, 1.zápas NY City doma. Všimol som si fanúšikovské kotle na viacerých štadiónoch, akože neni to Nemecko samozrejme ale na USA ma to milo prekvapilo, nečakal som to. Ja pozriem asi 2.polčas NY, keď dopozerám Real. A potom sa možno pustím chvíľu aj na ten tvoj Portland.

Reagovat
Bayernista18

No právě, Evropě se to nevyrovná, i když zrovna Portland možná jo, tam je často nějaký choreo a chorály se zpívaj skoro celej zápas, dost z nich umim. Ale asi je to ale tim, že v Portlandu je fotbal sport číslo 1, i když basket asi o moc nezaostává a taky tim, že v Portlandu na stadion chodí jen věrný fanoušci a ne dvousetkilový lidi, co tam přijdou maximálně na hamburger jako na ostatních stadionech nebo třeba na zápasech baseballu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, tak to mám o dôvod viac si dnes zapnúť Portland, keďže hrá doma

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec som to nejako nedal, zaspal som alebo čo

Reagovat
Bayernista18

Občas se mi taky stane, že u toho usnu. Ten zápas byl dobrej, celkově mělo LA o trochu víc šancí, po gólu v poslední minutě jsem si řikal, že je to paráda a ani neskončila opakovačka a LA dalo gól, zajímavej, i když pro Portland smutnej závěr zápasu.

Reagovat
Bayernista18

A jinak školu mám, tenhle rok maturuju, ale fotbalu věnuju o dost víc času než učení a tak se bojim, jestli to zvládnu, přemejšlim i o profesionální kariéře, hrál jsem za Táborsko, ale nedávno jsem si 2x po sobě zlomil klíční kost a teď mi křupe v rameni, tak uvidíme, co z toho bude ...

Reagovat
JozkokozleJ

Takze ty si ten z FB

Reagovat
Bayernista18

Známe se?

Reagovat
smazaný uživatel

No zranenia to poznám, tiež som skončil futbalom kvôli nim. Čo už narobíme, na tej nižšej úrovni to je ťažké, nemáš takú profesionálnu radu od doktorov, ideš ako bežný občan na vyšetrenie a odbije ťa za pár minút, i keď teda neviem ako to máte vy v Táborsku. Ja som hral na oveĽa nižšej úrovni. Mne tak krupe v bedrovom kĺbe, ktorý som mal operovaný artroskopicky.

Reagovat
Bayernista18

U nás na Táborsku jsou nejhorší doktoři, který jsem kdy viděl. První zlomeninu mi ošetřili tak, že mi udělali ještě víc problémů a po druhý zlomenině mi pořád křupe v rameni a oni mi na to řekli, že to možná bude vazama v rameni a že mám sportovat dál, ale aby mě poslali na vyšetření a řekli mi, co s tim doopravdy mám, to ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu hrozné, vidím že nielen u nás. Ja by som k týmto skúsenostiam s doktormi mohol napísať celú knihu pikošiek

Reagovat
Bayernista18

Já taky, mě kolikrát objednali na nějakej termín, jedu tam 20 km a řeknou mi, že nemaj čas a nemůžou mě vzít a ještě chtěli poplatek za ošetření, i když mě jen poslali do prdele, tohle se mi stalo 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

PokiaĽ si vstal aj na Sydney, tak si musel vidieť super zápasik. A ani som nevedel, že tam je kanonier Janko

Reagovat
Bayernista18

Ten tam je už celkem dlouho a celkem mu to v Austrálii pálí.

Reagovat
Bayernista18

A jinak doporučuju se podívat na 2. gól San Jose a 3. gól Philadelphie, na gól Orlanda sice nemaj, ale i tak to stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten od Philadelphie no tam fakt chcel zabrániť aby to prešlo ďalej na súperových hráčov a mal to na dlhú nohu, to sa stane.

Ale ten od San Jose to už hovorí o nejakej tej kvalite či nekvalite hráča

Reagovat
Bayernista18

Takhle by tu situaci neřešil ani hráč okresního přeboru, měl to dávat normálně nohou.

Reagovat
db18

Thomas 1+2 ta penalta mu hodně pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo v BL 12+12, vo všetkých súťažiach 18+14

Ten hráč je poklad...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

najväcsi oblubenec moj on uz legenda je myslim ze nikdy neprestupi inam,posledna vec ktora mu chyba je prekonat Mira

Reagovat
bayern987

Mira nikdo nikdy nepřekoná, smiř se s tím.

Reagovat
stas87

Pockajme si na to,dobre?Ja myslim ze Thomas ho prekona uz na dalsich majstrovstvach

Na Müllerovej hre najviac ocenujem to,ze on vie ze ma technicke limity dost nizko ale po taktickej stranke a s pracovitostou ktoru ma tieto limity hravo prekonava.Vyber miesta skvely,okrem zopar situacii kedy skusal simulovat na nom clovek nenajde jedinu chybu.

Reagovat
bayern987

Tak Thomas má podle mě ještě tak 2 MS před sebou, asi to dá no, a mohl by zaútočit i na tu metu 71 branek za repre, to má ještě hodně daleko, ale jestli mu to bude střílet stejně jako doteď, tak by to mohl za pár let dát.

Reagovat
stas87

Staci ked prekona rekord Mira.na TM ma aktualnu hodnotu 55 mega euro,suhlasis s tym?A aj ostatny ludia tu na fore-je ta cena nizka,vysoka ci tak akurat?

Reagovat
bayern987

Pro Bayern má cenu větší, jeho 70+73 jenom v BL budiž důkazem, navíc je mu 25, takže nejlepší léta má ještě před sebou. Je to neprodejný hráč, ale pokud by taková situace nastala minimálně těch 65.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa najúžitočnejší hráč Bundesligy čo sa týka komplexnosti a najväčšia osobnosť nemeckého futbalu v BL s Lahmom a Bastim. 3 legendy

Reagovat
Bayern +

Nepredajný, resp. ak Bale 100, tak Thomas 300.

Reagovat
db18

Kdyby dal 20 branek, tak budiž, ale tohle může Thomas dát už na dalším MS, když si zachová kvótu branek na turnaj...

Reagovat
bayern987

To nemůže ne? Teď jich má 10, na dalším zase 5, to je 15 a Miro má 16.

Reagovat
db18

jsem si to nějak popletl a myslel, že má 15

Reagovat
bayern987

Miro ještě jedno MS vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas je skvely ale nastvalo by me kdyby Miruv rekord vydrzel jen do dalsiho mistrovstvi...

Reagovat
bayern987

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak bol Klose furt nedocenený - celosvetovo. Dúfam že po sezóne ešte príde do BL ukázať, čo je stále v ňom. Zbytočne sa išiel "zakopať" do stagnujúcej SA v čase keď BL zaznamenáva najväčší progress.

Reagovat
db18

Reagovat
godwood

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Azza

akorát hrozně nesympatickej

Reagovat
bayern987

V čem?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl zápas přímo pro něj, celkem přímočará hra a osobní souboje. Navíc mu tam nezacláněl Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
monty25

Ne, ten Wellenreuther na to fakt nemá. Dneska oba góly jeho (při tom prvním to teda ještě podělal Fuchs, abych byl spravedlivý). Krátce po gólu Herthy na 2:1 jsem nechápal, co tam před prázdnou bránou vyváděl Matip, ale nakonec on i Fuchs svoje předchozí zaváhání odčinili, když v 90. minutě zařídili vyrovnávací gól.

Jinak mám velkou radost, že se zase prosadil Leroy Sané. Ten gól byla paráda, i když mu to Kraft celkem usnadnil tím, jak šel dolů. Přesto si myslím, že Leroy dneska ještě zdaleka nepředvedl svoje maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankár má iba 19 rokov podľa mna má potenciál navyše brankári dozrievajú neskôr ako hráči.

Reagovat
monty25

Já přece vím, kolik mu je. Vůbec nepopírám, že v budoucnu může být dobrý, ale momentálně to prostě není opora, kterou by Schalke potřebovalo. Wellenreuther zatím pravidelně střídá skvělé zákroky s obrovskými kiksy, což se gólmanovi v Bundeslize prostě nesmí stávat... Už aby se uzdravil Fährmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálne tam nemáš koho dať namiesto neho takže tak no....učí sa aj na chybách, bude z neho raz kvalitný gólman. Nemôže byť len tak oporou po pár týždňoch v seniorskom futbale na najvyššej úrovni. Nedávno chytal niekde v Bčku alebo doraste a teraz mal čeliť Realu, Bayernu, Dortmundu atď....po uzdravení gólmanov by mohol ísť niekam hosťovať, kde sa chyby odpúšťajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Timon by se měl jít ve stylu Ralfa rozehrát do nějakého menšího klubu

Reagovat
Bayern +

Obavy sa vôbec nenaplnili, u mňa vzhľadom na to, že chýbalo Robbery spokojnosť a v skutku sa na to dalo pozerať, dosť atraktívny zápas, ale pomohli tomu príjemne agresívnym výkonom aj Werder.

Z hráčov vyzdvihujem Reinu - výborný, Alaba asi MOTM (ale neviem sa rozhodnúť, lebo geniálny bol dnes aj Boateng, v podstate dnes výkon rovný repre v play off v Brazílii.) Ale celkovo obrana po dlhej dobe kompaktná a chválihodná, tým jemne chválim aj Benatiu, konečne aspoň naznačil, že sa na Bayern adaptuje a z Rafinhu je asi najlepšie centrujúci RB súčasnosti, to je úplne, že LOL. Bernat taktiež pokiaľ je prikovaný k lajne, tak fajn, akurát stále nevidím v čom je lepší od Contenta (podla Pepka vraj v ofenzíve, ale to ťažko, lebo je to extra brzda, každá lopta dozadu).

Záloha: Schweini to samé ako proti Šachtaru: pokiaľ mu nezavadzia Alonso, je výborný, Rode opticky nevýrazný ale veľmi pracovitý výkon. Najdoležitejšie na ňom je to, že narozdiel od Alonsa si s Bastim rozumie, takže snáď si to Pep všimne už natrvalo. Alaba fantastický.

Čo do ofenzívy, Lewa mi sympatický nebude nikdy, neviem či len ja mám ten pocit ale on je väčší darebák jak Gómez s Mandžukićom. Strelecky sa však presadzuje a to mu snáď dá chuť do ďalších zápasov, dnešné góly jak slepé kura k zrnu. Műller klasika, hodne vysoko kvalitná klasika, ten hráč má pre nás cenu zlata jak Rooney v MU, doslova.

Reagovat
smazaný uživatel

Bál som sa, že Guardiola po svojom príchode odpálkuje aj Thomasa, nie je to technik akých Pepek preferuje, našťastie sa tak nestalo a Thomas má našliapnuté stať sa legendou Bayernu. Fandím mu už odvtedy, čo ho Van Gaal vytiahol z béčka a keď vidím jeho, Alabu, Bastiho, Lahma a Riberyho v zostave, tak je pre mňa Bayern znesiteľný aj s Bernatom, Rafinhom, Lewom a Pepom na lavičke.

Thomas má v porovnaní s Rooneym ešte niekoľko plusových bodov, je to odchovanec, nikdy si nevyplakával vyšší plat, nehrozil odchodom, nie je dvojnásobne preplatený a má toho ešte veľa pred sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to s Thomas a Pepom napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten první gól leverkusenu to byl koncert

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to bol cirkus, tie ďalšie 3 boli koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

auba jinačí fík

Reagovat
stas87

Köln dnes ukazal ako ma zahrat outsider proti favoritovi.Perfektny vykon od Vogta ku Hornovi,s tym ako ubiehal cas sa aj dvihalo sebavedomie hostov ze tu nemusi len ubranit remizu.Ak by Deyverson tu loptu treba posunul Rissemu tak mohli aj vyhrat.pochvalit musim aj Peszka,on dokaze zapas odflaknut,hadat sa,tahat to zbytocne ale dneska tomu tak nebolo,trosku nevyrazny mi prisiel Lehmann,ten ak by nekopal standartky tak neviem ze hra.Stögerovi nevysiel moc tah s Osakom,ten sa az na ten prienik k nicomu nedostal.

Vykon BVB ma nepotesil,ak ale Klopp vytiahne nejaky tah na Juve a postupi tak mu to ludia v Dortmunde radi odpusti.Co ma najviac dnes neprijemne prekvapilo,tak ta neochota ist podporit utok z druhej vlny,ked prisiel center od beka tak nabiehal utocnik a ked sa lopta odrazila ci ju super odhlavickoval tak na vapne tu situaciu dobiehali zaloznici..to dneska absolutne nebolo.Pride mi ze Klopp im nedokaze dostat do hlavy taku tu vieru v to ze nakoniec vyhraju,mentalitu vitaza.Bayern v tomto BVB obrovsky utiekol,zapas v Mainzi rozhodli v poslednej minute tym sposobom,ze verili ze ten gol daju a nakonie ho aj dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak keď už sme aj mali šancu na protiútok tak to zbrzdili alebo ich išlo dopredu málo. V daktorých momentoch sa boje riskovať

Reagovat
smazaný uživatel

*boja

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí kvalitní krajní obránci... Schmelzer s Kirchem jsou momentálně dopředu naprosto nuloví a směrem dozadu nic moc.

Když to porovnám s Alabou, Rodriguezem nebo třeba i s Wendellem. V tomhle hodně zaostáváme...

Reagovat
smazaný uživatel

V lete sa musí prioritne riešiť celá obrana. Niet pomoci.

Ale moc nerozumiem prečo Sokratis prestal hrávať, nebol nejak extra zlý, ako napríklad často Subotič. Inak Ginter je zranený? O ňom som nič nečítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sokratisem to absolutně nechápu. To vidím jako obrovský fail Kloppa, že teď staví Subotice místo něj.. nevím, fakt mi to hlava nebere. Sokratis byl s Aubou na podzim jako jediný snesl přísnější měřítko. A Neven....to už ani nemám sílu komentovat.

Ginter je zraněný.. taky to pro mě byla novinka. Dočetl jsem se jen, že má natažený sval a návrat je neznámý. Nic víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Od Gintera som čakal tiež viac, si vezmi že reprezentant, majster sveta, i keď si tam nekopol, ale len tak na MS nešiel. A v Dortmunde moc nehráva a ešte sa zraní....

Reagovat
Pipo123

Dneska skôr chýbala pohyb v zálohe, vy ste strašne chceli hrať na krásu a rýchle výmeny lopty, ale všetci postávali na mieste okrem Aubu a občas Reusa. Prišlo mi to strašne statické, ako by sa všetci báli spraviť niečo navyše.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem během zápasu psal taky... všichni se báli zariskovat, udělat kličku nebo riskantní přihrávku. A bez toho to proti zalezlé a skvěle zorganizované obraně prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto som písal že keď prišiel Kampl, tak to bol ako hráč s energiou v nohách ako z inej galaxie videl som len tie jeho rýchle preplietačky nohami, že chce riešiť situácie rýchlo a hlavne prioritne dopredu, prípadne do krídla. Musí nastúpiť proti Juve v základe.

Reagovat
Arne

Hmm, to je škody... I když asi zaplaťpánbůh za duo Wellenreuter - Matip. Na druhý straně Johny už mi taky docela leze krkem tou svojí nevyrovnaností. Ten fakt jednou zahraje jako Hummels a podruhý jako Möhrle.

Reagovat
Arne

Jinak Änis a ta jeho poněkud malá maska - říkal jsem si, co to má znamenat, ale bylo to pro jednoho nemocného kluka...

https://www.facebook.com/BenHatira/photos/pcb.796458963741788/796455263742158/?type=1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

http://fotbal.idnes.cz/fotbalista-vaclav-kadlec-velky-rozhovor-po-navratu-do-sparty-pu2-/fotbal.aspx?c=A150313_183705_fotbal_pes

Za rok sa naucil 90%..a spoliehal sa na anglicitnu skor to asi bolo tak ze sa naucil citat v nemcine ale rozpravat nechcel,ked nevies rozpravat tak si strateny,zasa ale japonci v Nürnbergu tiez davali rozhovor s tlmocnikom

Reagovat
smazaný uživatel

Tam o jazyk vôbec nešlo, alebo len minimálne. Proste na začiatku góly dával, potom nie. To je asi celé u neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Taký Kagawa keď prišiel v 2010 nevedel absolútne nič po nemecky a uchytil sa výborne.

Reagovat
technecium

Guardiola je génius, taková dominance

Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak nie je úplne docenená.

Reagovat
DieFohlenBMG

David Alaba dostal poslední žlutou kartu v Bundeslize 27.8.2011

A byla to jeho jediná karta v dresu Bayernu v BL

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Když si vezmu, jak ho v jeho začátcích školil Fenin...

Reagovat
Bayern +

Jj, som mal vždy nervy, že prečo nehráva defenzívne lepší Contento. V tých časoch sme mali problémy s LB nonstop... Braafheid, Pranjić, Contento, Altintop cez nohu, mladý Alaba, ...

Reagovat
bayern987

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Na neuverenie

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kepy_FCB

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Hamburger SV se v pátečním utkání s Herthou musí obejít bez Heika Westermanna. Zkušený obránce si včera na hřišti Hoffenheimu poranil vnitřní vaz v koleni.

To je v prdeli, HSV prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tragický výkon smerom dopredu aký dnes podal Hannover to sa v BL len tak nevidí. Gladbach to mal proti tomu betónu dnes dosť sťažené to beriem, ale čakal by som väčšiu streleckú aktivitu. V 1.polčase strieľal akurát Xhaka a raz Raffael myslím. A krídla sú technické typy, ale často si neveria ísť 1 na 1 do súboja. Nakoniec taká pohodička, jeden z nudnejších zápasov, Herrmann 2krát na správnom mieste a 2krát do prázdnej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo štadión je nádherný, mohli by dať comeback do BL

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion a potazmo klub zeru nekdy od 98 roku, kdy postoupili do ligy jako novacci a hned vyhrali titul. A stadion, to je samostatna kapitola. Nezapomenu na to peklo, co zazila Slavie, kdyz tam hrala UEFU a vyradil je Lokvencuv gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten 98 rok si ešte ja nepamätám. O zápasoch Slavie som tiež len čítal. Inak odkedy sa vlastne u nás vysiela BL v TV? Začalo to asi najprv v ČR však.

Reagovat
smazaný uživatel

V Cechach se vysilala sveho casu Premier League, jeste na tv Premiera, to byly devadesata leta. BL sem chystal spis pres satelit.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kepy_FCB

Gladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Darida v druhé lize, Čech a Rosický na lávce, spartanům se nedaří .... Kdo neskáče není čech

Reagovat
db18

Freiburg ještě skončí 13.

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele