Anglická Premier League - souhrn 8. kola

16.10.2010, 18:00, aktualizováno 18.10.2010, 22:57
Komentáře a souhrny
Trápení Liverpoolu pokračuje, derby skončilo výhrou Evertonu. Chelsea veze ze hřiště Aston Villy bod za remízu 0:0 a dohání ji Manchester City, který odváží výhru z Blackpoolu. Arsenal otočil zápas s Birminghamem a dotáhl se na Manchester United, který doma prohospodařil dvoubrankový náskok v duelu s WBA. Venku zvítězil Tottenham. V pondělí si body rozdělily Blackburn se Sunderlandem.

Blackburn Rovers - Sunderland AFC 0:0

18.10.2010 21:00

Góly: -

Klasika. Blackburn se Sunderlandem si s řádnou gólovou nadílkou opět nedělaly žádnou hlavu a výsledkem je dokonce bezbranková remíza. Ofenzivní choutky Rovers okleštila jen krátce před přestávkou červená karta pro Sambu, kdežto Black Cats mohou bodu opravdu jen litovat. Takový Bent dnes klidně mohl skórovat hned třikrát.

Poprvé se tak mohlo stát ve 25. minutě, kdy měl anglický reprezentant kopu času na zakončení tváří v tvář Robinsonovi, a přesto nedal. Hrubou chybu v bránění Gaela Giveta tak vůbec nepotrestal. Na opačném konci hřiště to byl zas Kalinič, kdo hlavou odmítl zavěsit, a ještě před Bentem z přímého kopu Mignoleta trochu výrazněji postrašil Pedersen. Když se ani jeden z těchto pokusů neujal, o zlomový okamžik se tedy musel postarat domácí stoper Samba, který nedokázal unikajícího Welbecka zastavit lépe než za cenu faulu oceněného po zásluze červeným kartonkem. Blackburn navíc ještě mohl být rád, že sudí neukázal na penaltový puntík a patrně správně vyhostil Mackems těsně za hranici šestnáctky. Tam odsud Bardsley vypálil jen do zdi a z dorážky trestuhodně minul Bent.

Druhý poločas okamžitě odstartoval znovu klíčový střelec Sunderlandu, jenž dnes bohudík pro Blackburn vůbec neměl svůj den. V 52. minutě se tedy sice šikovně vedral před svého strážce, ovšem Malbranqueův centr pak zvládl odpálit pouze vedle brankové konstrukce. A stejně dopadl i sám francouzský křídelník, když se pokoušel lobovat Robinsona, jehož předtím vyvedl z míry dobře napadající Bent. Obzvlášť v poslední desetiminutovce pak Rovers už vůbec nestačili, bylo zřejmé, že jim už odešly takřka veškeré síly. Bruce tak za vytrvalého deště hnal své svěřence kupředu a alespoň k něčemu jeho snaha vedla. Střídající Zenden mohl osamocen hlavičkovat, svůj projektil však stočil akorát do Robinsonovy náruče a vzápětí nepochodil ani Gyan se svou kroucenou střelou.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Manchester City 2:3

17.10.2010 17:00

Góly: 78. Marlon Harewood, 90+3. Gary Taylor-Fletcher - 67. Carlos Tévez, 79. Carlos Tévez, 90+1. David Silva

Déle než hodinu se na Bloomfield Road takřka nic nedělo. Jenže pak se strhla učiněná bouře, která vyústila v opravdu strhující koncovku. Silvův premiérový gól v anglické lize se tak stal klíčovým a vítězným, přestože jej španělský šikula vstřelil až po vypršení normální hrací doby. Svůj tým takto nicméně posouvá na druhou příčku jen dva body za vedoucí Chelsea.

Na Bloomfield Road se od počátku šlo z obou stran docela cílevědomě za vítězstvím. Nezřídka se fotbalisté mohli cítit jako na houpačce, když se hra neustále přelévala z jedné strany na druhou. Nicméně po úvodní výměně prvních pozdravů - Johnsonovy prudké rány pod břevno, po které se natáhl Gilks, a Varneyho stříleného centru, jenž odrazil do bezpečí Hart - se tempo hry začalo poněkud vytrácet. Trošku vzruchu na plochu zase vnesl Johnsonův centr a Adebayorova hlavička mimo, kterou však ani pořádně nelze počítat mezi šance, neboť se tožský dlouhán v době přihrávky nacházel v ofsajdu. Jinak ale s průběhem utkání mohli být spokojeni alespoň Tangerines, kteří si většinou užívali balonu na svých kopačkách a ještě k tomu na polovině soupeře, zatímco Citizens jako by zase sklouzávali na začátek sezony, kdy se byli ochotni trápit prakticky s kýmkoliv.

Ještě hůře se bleděmodrým udělalo těsně před přestávkou, kdy míč do brány nepropašoval ani Adebayor pomocí hlavy, ani následně Tevéz na prsou. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, který nevyhovoval jak divákům lačnícím po gólech, tak zejména City usilujícímu o čtvrtou výhru v řadě. Po přestávce se víceméně pokračovalo v pění té samé písničky. Hosté pokračovali v nemastném neslaném výkonu, zatímco agilní domácí štípali, kousali a brzy taky málem udeřili. Varney si zaběhl za obranu pro ideální dlouhý pas a jemným obloučkem vyzval D. J. Campbella, ovšem ten, přestože si míč celkem obstojně zpracoval, jaksi "neuřídil" koncovku a vinou špatné koordinace či snad laxnosti zakončil jen slabě mimo.

Za daleko aktivnější Blackpool pak dělovkou promluvil ještě kapitán Adam, v tuhle chvíli však pro změnu zapracoval pozorný Hart. Nicméně Mancinimu pomalu začínala docházet trpělivost, a tak přichystal návrat k osvědčenému rozestavení, když stáhl "přebytečného" hrota Adebayora a nahradil ho Silvou. Následkem toho Tevéz okamžitě ožil, přičemž španělský štírek se hned obsadil do role spasitele. Jeho citlivý pas totiž právě argentinský forvard, leč číhající kousek za posledním obráncem, bůhvíjak patou uklidil k zadní tyči a poslal tak ManCity do poněkud nezaslouženého vedení.

S tím se ovšem Tangerines rozhodně nehodlali smířit a hned zahrozili skrze kapitána Adama, jenž z přímého kopu trefil akorát kůl sloužící k napnutí sítě za Hartovými zády. Ani manchesterské vzkříšení však nebylo pouze nahodilé, takže jenom pět minut po dosažení gólu orazítkoval břevno James Milner, když prudce vypálil zpoza šestnáctky. To ale bylo jenom takové zahřívací kolo, které předcházelo dokonalé smršti na Bloomfield Road. V 78. minutě fotbalový bůh dostál spravedlnosti a dovolil Blackpoolu vyrovnat, když se po centru ze standardky hlavou prosadil houževnatý žolík Harewood. Hned po minutě však zase bylo vše naruby. Evatt hloupě ztratil míč na hraně velkého vápna, marně se dožadoval faulu a neúnavný Tevéz mezitím za pomoci Cathcartovy teče podruhé napnul síť za Gilksovými zády.

V závěrečné pětiminutovce se ještě manchesterská "zjizvená tvář" pokoušela o hattrick, proti však byla dobře postavená konstrukce blackpoolské brány - také teď se jen zatřáslo břevno. A tak se chytil alespoň Silva, který si svůj první zářez v Premier League určitě bude moci vtěsnat za rámeček. Chladnokrevně si totiž počkal na vhodný okamžik a pak lehce zakroutil míč k pravé tyči. Ani to ale nebylo vše, ve třetí minutě nastavení ještě na scénu přikvačil ukázkový biliár v pokutovém území Citizens se šťastným střelcem Taylorem-Fletcherem v čele. Potom už opravdu zazněl poslední hvizd sudího píšťalky.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 2:0

17.10.2010 14:30

Góly: 34. Tim Cahill, 50. Mikel Arteta

Barva dnešního dne je u řeky Mersey je modrá. Everton totiž dokázal po dlouhých letech konečně přemoci svého úhlavního nepřítele Liverpool a připsal si hodně důležité tři body. Naopak krize Reds ani pod novým majitelem nekončí, spíše naopak. Liverpool zůstává v sestupovém pásmu.

V Goodison Parku dnes po většinu času vládl jediný tým, domácí Everton, jenže předvedl skutečně dobrý výkon a Liverpoolu nedal příliš šancí. Naopak ty své dokonale proměnil. Poprvé Toffees zahrozili ve 12. minutě. Arteta sice poslal standartku do zdi, ale míče se zmocnil Osman a nacentroval ho do vápna, kde se k němu dostal Jagielka. Tvrdou ránu ale poslal mezi diváky.

O dvě minuty později poslal dlouhý pas do vápna Phil Neville. Kyrgiakos ho sice odvrátil, ale míč se do pokutového území okamžitě vrátil a tentokrát pálil druhý z modré stoperské dvojice, ale ani Distin neuspěl. V tu chvíli byl na hřišti jen Everton, Liverpool nestíhal.

Až ve 23. minutě promluvil Torres a že se Howard musel činit. Joe Cole poslal zleva přesný centr a Torresovu hlavičku musel americký gólman vytěsnit na roh. Podobně povedený zákrok si připsal o pět minut později na druhé straně také Pepe Reina proti Yakubuově přízemní střele.

Proti Cahillovi už byl ale krátký. Coleman po pravé straně zatáhl míč a poslal ho Cahillovi, jenž nechytatelnou ranou pod břevno poslal Everton do vedení. A když na miláčka fanoušků navázal v 50. minutě další oblíbenec Mikel Arteta, vypukla v ochozech nespoutaná radost. Kyrgiakos dokázal rohový kop odkopnout pouze k Artetovi, jenž si na vápně našteloval míč a propálil Reinu.

V závěru zápasu se na hřiště dostal Beckford, ale více než na nohou toho strávil na zemi. Jednou si takhle snažil vykoledovat pokutový kop, ale sudí Webb byl neomylný a penaltu nezapískal. Tři minuty před koncem mohl Liverpoolu vystřelit alespoň čestný gól Torres, ale Howard udržel čisté konto a Toffees se mohli radovat z vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Chelsea FC 0:0

16.10.2010 18:30

Góly: -

Aston Villa potvrdila, že proti Chelsea na domácí půdě umí, a tak ani dnes si obhájce titulu neodváží plný počet bodů. Pouze jeden za bezbrankovou remízu. Největší šance skončily na obou stranách na tyčce.

Zápas ve Villa Parku byl dnes asi nejočekávanější událostí v Premier League, ale pro oko diváka byl zklamáním. Přitom zápas měl slušný start. Villans na soupeře vlétli a v prvních minutách měli dvě velké šance. Hned ve druhé minutě měl možná vůbec největší šanci domácích v zápase Ireland. Downing ho vyslal samotného na branku, jenže Čech vyběhl a Ireland těsně minul branku. O tři minuty později zase obraně unikl Carew a Čech musel přízemní střelu na zadní tyč vytáhnout na roh.

Jenže to bylo, bohužel, na dlouhé minuty vše. Obě strany se sice snažily směrem dopředu něco vymyslet, ale Chelsea byla bez Drogby v koncovce bezradná a Villans spíše vyčkávali. Až šest minut před koncem prvního dějství nebezpečně Ireland, ale do střely se mu obětavě položil Ivanovič. Po poločase byl stav 0:0.

Úvod druhé půle zastihl v útočné aktivitě borce v modrém. Povedené sólo předvedl Malouda, ale jeho centr odvrátil Clark, který ještě v první půli střídal zraněného Dunna. V 53. minutě si udělal na levé straně prostor Anelka a prověřil Friedelovu pozornost. Další akci Blues vedli Ramires se střídajícím Žirkovem, ale Beye ve spolupráci s Friedelem zakročil.

Během 77. a 79. minuty došlo k největším šancím večera. Jako první úřadovala Chelsea. Centrovaný Maloudův míč našel hlavu Ivanoviče a srbský stoper orazítkoval břevno. Aston Villa okamžitě odpověděla, Ashley Young přímým kopem našel Collinse a ten rovněž hlavou zakončoval a stejně jako jeho protějšek trefil brankovou konstrukci. A v 89. minutě měli hosté ještě větší šanci. Další parádní centr předvedl Malouda a Anelka byl úplně sám na malém vápně, jenže hlavou poslal míč od země do břevna a obrovskou šanci zahodil.

A francouzský útočník mohl být, že ho náležitě nepotrestal Reo-Coker. Ten v poslední minutě obral o míč McEachrana a řítil se sám na Čecha, jenž však vyběhl a ačkoliv ho Reo-Coker dokázal přehodit, branku netrefil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wigan Athletic 2:2

16.10.2010 16:00

Góly: 72. Shola Ameobi, 90. Fabricio Coloccini - 22. Charles N'Zogbia, 23. Charles N'Zogbia

Latics vyhráli na hřišti Tottenhamu, remízovali v Birminghamu se City a v sobotu udrželi neporazitelnost při výjezdech i v Newcastlu. Nečekaně jim však všechny body vyrval až v předposlední minutě Coloccini a po dvou domácích prohrách udržel svému týmu alespoň bod.

Po úvodním vypískání Mikea Ashleyho se do první slibné pozice dostal Carroll, po centru Enriqueho pálil před malým vápnem a Al Habsi musel vytáhnout solidní zákrok. V tu chvíli asi nikdo nečekal, jak velká chvíle se blíží pro bývalého letitého hráče Newcastlu, který tentokrát přijel jako host.

Ve 22. minutě dokázal odcentrovat Di Santo přes Enriqueho na N’Zogbiu, kterého neuhlídala ani dvojice obránců a po křižné hlavičce se Krul natahoval marně. A parádní kousek se mu povedl hned za minutu. Di Santo znovu centroval z pravé na levou stranu do vápna, N’Zogbia ztlumil míč na prsou a pohotovou střelou z nepříliš výhodné pozice napálil míč nechytatelně pod spojnici tyče s břevnem.

Domácí měli blízko k navrácení do hry pět minut před koncem první půle. Nejprve poslal Figueroa míč jen těsně nad břevno vlastní branky. Po následném rohu Guthrieho hlavičkoval na zadní tyči Williamson, překonal sice brankáře, ale obránce hostů stihl míč těsně před čarou vykopnout do bezpečí.

Straky nastoupily do druhé půle s chutí vyrovnat a po jedenácti minutách měl blízko k přiblížení se tomuto cíli Carroll. Znovu ho svým centrem našel Enrique, tentokrát domácí útočník hlavičkoval mimo tři tyče.

V 65. minutě se ke slibnému přímému kopu postavil Guthrie, ovšem míč znovu mířil nad břevno. Naději tak vykřesal v 72. minutě střídající Ameobi. Gutiérrez centroval do malého vápna, Alcaraz na míč nedoskočil a jedenáct minut pobytu stačilo domácímu útočníkovi, aby hlavičkou do protipohybu brankáře snížil.

Za pouhé dvě minuty se k centru Bartona po rohové kopu dostal Carroll, ani tentokrát svému pokusu nepřidal přesnost a těsně minul bližší tyč. Deset minut před koncem se po standardce Cleverleye dostal k zakončení střídající Rodallega, ale nepřesnou ranou udržel bodové naděje Newcastlu.

Přišla tak čtvrtá minuta nastavení a rohový kop Strak. Barton našel centrem znovu hlavu Carrolla, ten tentokrát našel Colocciniho a Al Habsi stačil jeho prudkou hlavičku pouze srazit pravou rukou k bližší tyči. Po výborném návratu domácích si tak týmy body rozdělily.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 1:1

16.10.2010 16:00

Góly: 10. Matthew Jarvis - 52. Mark Noble (pen.)

Remíza dnes na Molineux Stadium určitě nikoho netěší. Wolverhampton i West Ham potřeboval tři body, bod ani jednomu ze sestupových vod nepomohl. Na brzkou branku Jarvise odpovídal ve druhém poločase z penalty Noble.

Wolves začali skvěle. Ward zleva nacentroval a brankář Green míč vyrazil jen k Mattu Jarvisovi, který rozvlnil síť. Vzápětí to mohlo být už 2:0. Domácí se hned po rozehrání zmocnili míče a Doylova rána z levé strany jen těsně minula tyč. V 19. minutě měl první šanci West Ham. Obinna si zpracoval dlouhý míč a běžel na Hahnemanna, ale míč mu utekl a domácí gólman akci zastavil. O další příležitost se West Ham připravil opět sám. Dyer s Piquionnem se totiž nedohodli, běželi oba za volným míčem a srazili se.

Po půlhodině mohla navýšit vedení domácí družina vedená Mickem McCarthym. Doyle vběhl do vápna a pasoval míč na Edwardse s Fletcherem, ale ani jeden z nich na něj nedosáhl. A Wolves pohrdli i další šancí těsně před poločasovým hvizdem. Matt Jarvis měl hodně prostoru na střelu z dobré pozice, jenže váhal až příliš dlouho a Gabbidon ho zablokoval. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Ten se ale po změně stran rychle změnil. Po sedmi minutách fauloval v pokutovém území Obbinu Foley a sudí nařídil penaltu. Pokutový kop s přehledem parádně proměnil Noble a vyrovnal. Za Wolves odpovídal Jones, který vstříc brance vyslal doslova dělovou ránu, ale tu nechtěně, leč dobře pro West Ham, zastavil Jacobsen. Vzápětí mohl dokonale otočit zápas West Ham. Boa Morte skvělým pasem vyslal Piquionneho a ten z první napálil míč do břevna. Asi o deset minut později přišla další chvilka Hammers. Dyerova povedená akce, kdy obešel dva obránce a dostal se ke střele, skončila na brankové čáře, kde míč zastavil Stearman. V závěrečných minutách mohl o vítězství hostů rozhodnout Cole, ale Hahnemann byl připraven. Ve třetí minutě nastavení domácím fanouškům pořádně zamrazilo, když vstřelil gól Piquionne, jenže rozhodčí gól neuznal kvůli ruce, a tak zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Tottenham Hotspur 1:2

16.10.2010 16:00

Góly: 30. Diomansy Kamara - 31. Roman Pavljučenko, 64. Tom Huddlestone

Fulham sice dnes vstřelil první gól, ale na něj Tottenham bleskově zareagoval a ve druhé půli Huddlestone rozhodl, že tři body si připíší Spurs. Svěřenci Marka Hughese tak přišli o ligovou neporazitelnost.

Zápas na Craven Cottage začal prakticky bez zábran, hrál se otevřený fotbal a diváci se mohli bavit šancemi na obou stranách. Jako první hrozil v šesté minutě Pavljučenko. Fulham sice odvrátil rohový kop, ale Bale vrátil míč na ruského forvarda, jenž obešel Bairda a vypálil. Těsně vedle. Ve 14. minutě se poprvé ukázali domácí. Davies poslal skvělý pas na Kamaru, ten vystoupal nejvýše a hlavičkou zakončil. Ale ani se mezi tři tyče netrefil.

Za deset minut udělal obrovskou hrubku Modrič, jenž nedokázal odkopnout míč a místo toho ho poslal Murphymu, jenž nacentroval na Hughese, ale ten v obrovské příležitosti hlavičkou minul. Za ním ještě nabíhal Kamara, ale k němu se míč nedostal. Tohle měl být gól. Povedenou akci pak předvedl Salcido, jenž si z levé strany do středu a nebezpečně vypálil. Jenže branku na Craven Cottage nikdo ne a ne trefit.

Nakonec se diváci dočkali po půlhodině hry. Skvělou práci odvedl Dempsey, jenž si ve vápně hrudí sklepl míč, potáhl ho do strany a přesnou přihrávkou vystavil mimo hru Kinga s Gallasem, přičemž do prázdné zakončoval Kamara. Ale radost Cottagers netrvala dlouho. Okamžitě po rozehrávce totiž Spurs srovnali. Podobně jako před chvílí Dempsey zapracoval ve vápně výborně Van der Vaart a z otočky se snažil přelobovat Schwarzera. Míč sice skončil na břevně, ale do prázdné branky ho dokázal usměrnit Pavljučenko. Pár minut před poločasem mohl domácím vrátit vedení Kamara, ale Gomes vytáhl parádní zákrok.

Krátce po změně stran si naopak mohli vzít vedení Spurs. Po odvráceném rohu posílal míč na zadní tyč Lennon a Pavljučenko z voleje zakončoval. Ale Schwarzer ho zlikvidoval. Stejně tak si vedl na druhé straně Gomes při hlavičce Bairda.

Po hodině hry se síť rozvlnila potřetí a pro nespokojenost domácích fanoušků udeřil znovu Tottenham. Přitom Huddlestonova rána ze střední vzdálenosti, která zapadla přesně k tyči, nebyla v prvním momentě uznána. Asistent rozhodčího totiž signalizoval ofsajd Gallase, jenž stál před Schwarzer a zacláněl mu ve výhledu. Jenže po domluvě hlavní sudí Mike Dean výrok čárového opravil a gól uznal.

V 78. minutě mohl Fulham srovnat. Gomes jen vyrazil Daviesův centr, ale Salcido poměrně slibnou příležitosti pohrdl. Deset minut před koncem donutil Schwarzera k dobrému zákorku nepříjemnou střelou Hutton. Za další dvě minuty si mohl připsat druhý zásah Kamara. Davies na pravé straně vyslal patičkou Kellyho, ten odcentroval, ale Kamara vysoko přestřelil. Do konce zápasu se již stav nezměnil, když si Tottenham vedení pohlídal a po osmi zápasech zůstává jediným neporaženým týmem Manchester United.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Bromwich Albion 2:2

16.10.2010 16:00

Góly: 5. Javier Hernández, 25. Nani - 50. Patrice Evra (vl.), 55. Somen Tchoyi

Manchester United poprvé ztrácí ligové body před vlastními fanoušky a na výhru čeká už třetí zápas. West Bromwich naopak popáté v řadě neprohrává a navazuje na tři body ze hřiště Arsenalu bodem z Old Trafford.

Přitom se po průběhu první půle zdálo, že si svěřenci manažera Fergusona odnesou povinnou výhru bez problémů. Z kabin však přišli domácí hráči značně rozespalí a po tyčce Vidiće inkasovali v úvodních deseti minutách dva nešťastné góly. Více jak půlhodina hry pak Manchesteru na opětovné vedení nestačila.

Baggies začali bez přílišného respektu, nicméně už po pěti minutách na svého soupeře ztráceli. Nani střílel přímo z volného kopu, Carson nejistě vyrazil pouze před sebe a Hernández naprosto sám lehce rozvlnil síť střelou nad ležícího brankáře.

Za osm minut se schylovalo k vyrovnání, když Fortune hledal přihrávkou přes malé vápno Brunta, který by usměrňoval míč do prázdné, kdyby těsně před ním nezasáhl výborně Rafael. Z následné protiakce zahrozil Berbatov, když se zasekávačkou zbavil dvou obránců a zpoza vápna technickým pokusem jen těsně minul.

V další příležitosti se ocitl Nani, tomu po příhře Giggse chyběli centimetry, aby v pádu zasáhl míč před zívající brankou. Po dvou minutách dostal přízemní centr před malé vápno od Carricka Berbatov, který z první zkoušel štěstí střelou do protipohybu. Mezi tři tyče nezamířil.

Ozval se tak znovu Brunt, z velké dálky pálil po zemi lehce nepřesně a Van der Sar se tak pouze provizorně protáhl. V další minutě se tak favorité mohli radovat z pojištění svého vedení. Shorey ztratil míč v souboji s Nanim, ten pak poslal do vápna Berbatova, který mu míč zpětnou přihrávkou vrátil a domácí záložník neměl problémy síť odkryté svatyně rozvlnit.

Druhá část prvního dějství už toho tolik nenabídla. Rudí ďáblové své vedení v klidu kontrolovali s častým držením balónu na svých kopačkách. Nejzřetelnější převahu pak mohli diváci vidět při bojích Naniho se Shoreym, který své defenzivní povinnosti absolutně nestačil plnit. A právě Nani tak jako poslední zahrozil před přestavbou, když po zaseknutí poslal míč z dálky nad břevno.

Vidić ani netušil, jak silně se má držet za hlavu dvě minuty po změně stran, když po centru Naniho hlavičkoval chytře do protipohybu, ke své smůle však pouze do pravé tyče. V 50. Minutě fauloval Anderson u vlastního vápna. Přímý kop z úhlu rozehrál po zemi směrem na branku Brunt, Tchoyi chytře tečoval patičkou a s Evrovo pomocí skončil míč za brankovou čarou. Van der Sar sice míč vytáhl, i kdyby však sudí gól nepostřehl, Olsson přes tísnění dorazil míč do sítě znovu.

Po dalších pěti minutách navíc nizozemský zkušený brankář předvedl fatální chybu, která nemohla zůstat bez potrestání. Nepříliš povedený centr letěl na zcela osamoceného Van der Sara, který ale míč nepochopitelně neudržel a hodil ho za svá záda. Překvapený a nikým nehlídaný Tchoyi nemohl z pár kroků osiřelou branku minout.

Dokonat zkázu v Divadle snů mohl ještě před hodinou hry Brunt, který po přímém kopu mohl využít prostoru ke střele díky laxní obraně, ale z úhlu minul. Dvacet minut před koncem pomohla hostům i hrstka štěstí, když Andersonovu střelu jen taktak nevyrazil Carson na kopačky Hernándeze.

Devět minut před koncem mohli diváci spatřit další zkrat hráče v rukavicích. Tamasův lob chytil brankář Baggies do rukou a Manchesteru se naskytla skvělá příležitost. Nani rozehrál na Rooneyho, který z první mířil k více odkryté pravé tyči, kde zasáhl nešťastník Tamas a udržel tak pro nováčky ligy cenný bod.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Stoke City 2:1

16.10.2010 16:00

Góly: 21. Chung-yong Lee, 90. Ivan Klasnić - 47. Rory Delap

Nezapomenutelný zápas pro Klasniče se v sobotu odehrál na hřišti Boltonu. Ten v nastaveném čase jako střídající hráč vrátil domácím vedení a zajistil jim tak tři body, brzy poté se však nechal vyloučit a zápas nedohrál. Přesto jeho spoluhráči po pěti kolech zvítězili, naopak hráči Stoke City po čtyřech kolech poznali hořkost porážky.

Hosté si chtěli podmanit zápas od úvodních minut a také se dostali do prvních výraznějších šancí. Po čtvrthodince hry centroval z rohu Etherington a Faye zblízka hlavou přestřelil. Za tři minuty to tak hostující záložník zkoušel sám, z vápna ale mířil pouze doprostřed branky, kde stál připravený brankář Jaaskelainen.

Ve 22. minutě tak zcela proti běhu hry otevřeli skóre domácí. Lee Chung-Yong vybojoval míč na půli hřiště, vyměnil si ho s Daviesem a vrátil se mu i po neúspěšné přihrávce na Muambu, kterou zablokoval Faye. Jihokorejský hráč pak napálil míč z dálky přesně do pravého horního rohu a poslal Bolton do vedení.

Během tří minut mohlo být srovnáno, když autové vhazování Delapa prodloužil Jones na Waltarse, který však balón poslal vedle levé tyče. Ve 34. minutě táhl brejk domácích Elmander a na hranici vápna nahrál Muambovi, který pohotovou střelou mířil vedle. Když ve druhé minutě nastavení nedokázal Huth zastavit Petrova, musel Sorensen předvést výtečný zákrok, aby po dalekonosném pokusu nešli hráči Stoke do šaten za dvoubrankového manka.

Hosté však nastoupili do druhé půle obdobně jako do první a po třech minutách se mohli radovat z vyrovnání. Po rohu Pennanta se dostal k míči Delap, který pravačkou poslal míč k levé tyči. Trefil se tak skoro po dvou letech.

Po hodině hry zahodili šance na vedení oba týmy. Nejprve Whitehead neuspěl proti Holednovi a Jaaskelainenovi, na druhé straně pak v dobré pozici netrefil branku Elmander. V 64. minutě se k hlavičce dostal Collins. Snažil se přihrávat, místo toho skončil míč jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Tvrdý fotbal přinesl několik poranění, diváci se pak nenudili ani v nastaveném čase. Nejprve Sorensen parádně vychytal Daviese, který pálil jen z pár kroků od brankové čáry. Jenže v následující minutě se po čtvrthodince na hřišti prosadil Klasnič.

Steinsson vhodil aut a domácí útočník z první propálil Jonese i brankáře Stoke City. Úspěšný střelec si ale vítězství nemohl pořádně vychutnat. V následujících třech minutách totiž neudržel nervy na uzdě a Peter Walton neměl jinou možnost, než aby poslal Klasniče ze hřiště červenou kartou.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Birmingham City 2:1

16.10.2010 16:00

Góly: 41. Samir Nasri (pen.), 47. Marouane Chamakh - 33. Nikola Žigić

Arsenal s vypjetím všech sil ukončil tři zápasy dlouhé čekání na ligové vítězství. Po pěti zápasech bez tří bodů sahali k úspěchu hráči Birminghamu, ale penalta v závěru první půle a zaspání na začátku té druhé zařídili očekávané vítězství svěřenců manažera Wengera.

Londýňané měli po celý zápas lehce navrch, ale svou přílišně složitou kombinací se nedokázali prodrat do zakončení. V posledních třech minutách pak museli bránit těsný náskok v desíti lidech, když se nepochopitelným zákrokem nechal vyloučit jinak dobře hrající Wilshere.

Kanonýři od první minutu na outsidera tlačili a po pěti minutách nechybělo mnoho, aby sklidili první ovoce. Krásnou kombinaci předvedl Wilshere s Chamakhem, jehož gólovou střelu zastavil až obětavý Carr. V úvodu to však byla jediná šance, kterou domácí dotáhli do konce. Cesta do vápna nebyla klestěna žádnými obtížnějšími překážkami, v šestnáctce ale o míč přicházeli velmi rychle.

Radost z přesné trefy pak v 17. minutě zkazil Squillacimu sudí Atkinson. Po přímém kopu Nasriho hlavičkou prostřelil Fostera, hraniční ofsajd ovšem rozhodčí přeci jen odpískal. Po dvou minutách dostal výtečný míč od Chamakha Aršavin, ten se už ocitl příliš blízko Fosterovi, který tak vyrazil na roh.

Uběhly další dvě minuty a nadějný kontr hnal kupředu Nasri. Sobecky však nevyužil přečíslení a zbytečně unáhlenou ranou z dálky poslal balón daleko za branku. Ve 23. minutě se poprvé ozvali hosté, Faheyova střela zpoza vápna byla sražena přímo do náruče Fabianskiho.

V další moment se mohla vyplatit hráčům londýnského klubu bojovnost, díky které udrželi míč. Po odvráceném centru naopak laxně přistrčil míč spoluhráči Larsson a Clichy pohotovou ranou jen těsně minul.

Zajímavou desetiminutovku pak ukončil přímý kop hříšníka Larssona, jeho pokus k bližší tyči Fabianski udržel před brankovou čarou. Jenže tři minuty po půlhodince hry centroval do vápna Fahey, Djorou byl příliš daleko od Žigiće a ten hlavičkou do protipohybu brankáře poslal překvapivě do vedení Birmingham.

Ve 39. minutě pak mohl stejný hráč přidat i druhou trefu, když se po nákopu z přímého kopu od poloviny hřiště dostal míč před branku. Hostující útočník ale trestuhodně přestřelil.

Opravdu trestuhodně. Hned v další minutě se totiž podařilo domácím srovnat. Dann se neobratně snažil odkopnout míč a v pádu zavadil o nohu Chamakha, rozhodčí okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Na ní si míč postavil Nasri a Fostera poslal na druhou stranu.

Jen dvě minuty po změně stran pak předvedli hráči Arsenalu parádní akci. Wilshere přiťukl hrudí míč na Songa, ten okamžitě patičkou vrátil anglickému talentu, který si zklidnil míč na prsou a pohotovou přihrávkou dostal do vápna Chamakha. Letní posila do útoku pak ve výskoku povedenou "zidanovkou" přešla přes nedůrazného Carra a po kličce brankáři otočila stav střelou do prázdné.

Následujících pětadvacet minut bylo ve znamení přílišné kombinace Arsenalu, který měl daleko blíže k pojistce, než jeho soupeř k vyrovnání. Přesto se přes své snaživé přihrávky dostal do zajímavého zakončení až dvacet minut před koncem. Aršavinova teč na malém vápně z úhlu k bližší tyči tolik starostí Fosterovi nenadělala.

Šest minut před koncem nezamýšlel špatný pokus zpoza vápna Rosický, ale i jeho pokus skončil v rukavicích brankáře soupeře. Stejně dopadl i v první minutě nastavení střelou z otočky zpoza šestnáctky Nasri.

Když se zdálo, že zápas v klidu skončí avizovanou čtvrtou minutou nastavení, přišel naprosto zbytečný skluz Wilsherea na Žigiće a domácí záložník musel okamžitě opustit hrací plochu. Šest minut po řádné hrací době pak musel zachránit své spoluhráče dobrým čtením hry Fabianski, když decimetry před Johnsonem zachytil nebezpečný centr a udržel tak všechny body v Londýně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC861123:219
2.Manchester City852112:517
3.Arsenal FC842218:1014
4.Manchester United835018:1114
5.Tottenham Hotspur842210:714
6.West Bromwich Albion833211:1412
7.Bolton Wanderers825112:1211
8.Aston Villa83239:1211
9.Stoke City83149:1110
10.Blackpool FC831413:1810
11.Everton FC82338:79
12.Fulham FC81619:99
13.Sunderland AFC81617:79
14.Blackburn Rovers82337:89
15.Wigan Athletic82336:159
16.Newcastle United822412:128
17.Birmingham City81438:127
18.Wolverhampton Wanderers81348:136
19.Liverpool FC81347:136
20.West Ham United81346:156

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vzhledem k prubehu zapasu jsem spokojenej s remizou, v soucasnym tymu Magpies je proste neskutecna vule

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem teď dlouho zápas Newcastlu, ale co Carroll, golově nic moc, herně nepostradatelný?

Reagovat
smazaný uživatel

gólově nic moc???? 4 góly z 8 zápasů skvěla bilance

Reagovat
smazaný uživatel

5 zapasu bez golu ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mu to nepada, ale treba dnes prihraval na vyrovnavaci gol. Herne je strasne dulezitej. Hleda se k nemu partak, ktery by sbiral jeho vyhrany souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Goly přijdou, důležitější je, že herně je nepostradatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dal dnes gol za Rubin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byla prachobyčejná klika,nic víc,a navíc mi Newcastle dluží přes 600,měl jsem u pinnaclesports danou 2 na Wigan:-))). Teraz vážně,2 jsem měl,ale co naplat,snad vyjde příště,zápas jsem neviděl,nemůžu o nějaké zaslouženosti remízy soudit/nesoudit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Karma. Nemas sazet proti Newcastlu

Reagovat
REPLIKATOR

Womanchester

Reagovat
r.mrazik

to je teda...jak Jára - pára

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má lehký los, dalo se čekat, že West Brom vyklepne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

ono, za všetko môže Chelsea, aj zato, že Rooney podvádzal. Všetko je to tým nespravodlivým losom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

wow

Reagovat
REPLIKATOR

Chamakh simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekul na mě moc oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre tím je prínosom, bol to dobrý kauf, ale je mi strašne nesympatický. Radšej Bendtner.

Reagovat
smazaný uživatel

hustý skore

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh skvěle takovýho kanonýra arsenal hodně potřebuje od doby Henryho ho hledal a už našel

Reagovat
SunFells

Nevím co sis vzal, ale chci to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna sem si dal dva rohlíky a úplně se my z nich točí palice

Reagovat
REPLIKATOR

Věřím ti

Reagovat
smazaný uživatel

jsi si jistý?

Reagovat
Amos

Ok , je to přehnaný to , co napsal , ale bez Chamakha , bysme dneska nevyhráli a za tu chvilku bylo vidět , co Bendtner hrál bylo vidět , že Chamakh je nepostradatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

no vždyt a takovýho hráče arsenal prostě neměl van persie byl ve formě vždycky jen na chvíli a bendtner furt zraněnej

Reagovat
SunFells

Jasně, suď Bendtnera po jeho prvních deseti minutách v sezóně, když ani neměl takovou podporu zálohy jako Chamakh.

Chamakh je zatím užitečný, ale ten jeho alibismus a simulace ...Srovnávat ho se Henrym může jen idiot.

Reagovat
SunFells

Btw, byl to Bendtner, kdo Arsenal držel nad vodou poslední jaro, stejně jako Chamakh uplynulou část podzimu.

Reagovat
Amos

Nesoudim Nicka,ale bude mu trvat,než se dostane do formy,Chamakh v ní je a teĎ nás jednoznačně drží nad vodou on,minulá sezona je za náma a v Nicka věřím,jen vím , že Marouane je zatím dost produktivní . Jinak simulace nesimulace , penalta to dneska byla,sice padal dřív,ale stejně by ho do kotníku kopnul .. v dnešní době každej tým musí mít hráče jako je Chamakh , někde je to Ronaldo , někde Gerrard , někde Rooney u nás to je Marouane , dřív Eboue,ale ten se snad už trochu probral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak sa zdá, že tento ročník PL už nebude ani o dvoch teamoch.

Reagovat
Tomanatura

Nevím, já jsem před začátkem ligy čekal bitku o titul těch dvou umělotin, MU je prostě letos tak maximálně na 2. místo.

Reagovat
Tomekcz

S Liverpoolem to jeste zachranil Berba ze mel svuj den, ale tohle uz nezachranil nikdo a korunu tomu dal Rooney a jeho prihravky na protihrace Prvni dva zapasy kdy ztratili vedeni to se jeste dalo prekousnout, jenze oni to delaj porad, tohle uz nejni nahoda a neco je spatne

Reagovat
vladis271

ale klídek, tak horký to nebude, vono to bude ještě horší.

Reagovat
Tomekcz

ty se radsi starej o vas boj o zachranu

Reagovat
vodka

MU jediný neporažený

Reagovat
REPLIKATOR

A k čemu jim to je Kdyby ostatní týmy byly ve formě, tak jsou kolem 5. místa

Reagovat
smazaný uživatel

Teď snad nejsou?

Reagovat
smazaný uživatel

tk by byly kolem 10.místa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
erwin

fakt?

Reagovat
iamek

United fandim strasne dlouho. Nejakych 12-13 let, ale co predvadime letos to nepamatuju ani ze ery hracu jako Djemba-Djemba, Kleberson, Barthez a dalsi ... Obrana naprosto tragicka a vubec ji nepoznavam. Zaloha je uplne mimo. Anderson nema ani na treti anglickou stejne jako 50% nasich zalozniku. Uznani si zaslouzi jen Nani a nikdo vic. Ano Scholes nebo Giggs sem tam neco zahraji, ale boze Alexi tahne jim na 40 let tak to chce adekvatni nahrady a ne neustale kupovat mlade hrace, kteri se stejne nechyti ! Utok spatny neni, ale kdyz nedostanou ani JEDNU dobrou prihravku za zapas tak je asi neco spatne. Rooney naprosto tragicky a na lavicce si snad posedi jeste dlouho. Snad Alex stahne z hostovani Dioufa a Cleverlyho a bude je davat do zakladu, protoze horsi to uz byt nemuze. Chce to poradne posilit na vsech postech a ne o talenty, ale nejlepe aspon o trosku nadprumerne fotbalisty. A vubec se mi nelibi od Alexe asistent. Jak tam byl Carlos Q. tak mu delal tvrdeho oponenta a Whelan mi pripada, ze jen kyve hlavou na vse co Alex rekne. Jsem hodne smutny z tehle situace, ale musime doufat. I kdyz nevim v co ...

Reagovat
Tomanatura

Ježišimarja...

Reagovat
vodka

moc pesimistický pohled na věc... Obrana je prostě nekoncentrovaná... těch chyb je tam prostě moc, to souhlas, ale nejde mi do hlavy, že loni hrála obrana parádně a letos dělá 3 chyby v každém zápase.

Kreativní hráč chybí dlouhodobě, Berbatov to nezachrání... Dneska to ale podle ěm prokoučoval aj dost Ferguson, kdy poslal místo Giggse Gibsona a tím pádem zabil hned 2 posty...

Reagovat
Carrick

ani ne prokoučoval, spíš si byl podle mě moc jistý (bohužel ne letos poprvé) dvougólovým vedením...

Reagovat
Tomanatura

Ten koment vůbec nemá cenu řešit. Pokud někdo napíše něco o trapných fotbalistech a nekreativních lidech a potom, že by to chtělo Cleverleye a Dioufa v základu...

Reagovat
vodka

tam je jasná nadsázka...

Reagovat
iamek

Aspon nekdo to pochopil. Cleverleyho bych do zakladu urcite dal. Horsi nez Anderson to byt nemuze. To stridani jsem trosku nepobral.

Reagovat
Tomanatura

Ok, tak to se omlouvam, ale dát tam Cleverleye je ještě daleko horší... Střed je dle mého pro letošek jasný, Scholes-Fletcher prostě patří k nejlepším, když jim zahrají křídla.

Reagovat
iamek

A koho by jsi osobne ty dal na kraje zalohy ? Giggs se dnes zranil. A zustava jen skvelej Nani.

Reagovat
iamek

A jeste me serou repre pauzy. Velke kluby sve hrace nevidi treba dva tydny, protoze jejich hraci hrajou zapasy proti San Marino, Andore :-! ... Uz se Bayernu a dalsim tymum nedivim, ze se tak rozciluji ...

Reagovat
Tomanatura

Welbeck, S+F, Nani

Reagovat
iamek

To by Alex musel verit odchovancum vice nez brazilskym simulantum ( Rafael ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael Welbeckovi hodne konkuruje...

Reagovat
iamek

Brazilce jsem myslel vseobecne. Srr za spatne vyjadreni ..

Reagovat
Tomanatura

O tom to není. Jde o to, že Rafael má na RB snad ještě větší konkurenci a stejně je v základu a Welbeck tam nemá defacto nikoho pořádného a stejně je kdesi u jakýchsi nekopů

Reagovat
iamek

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael si ale tu sanci zaslouzi, ocividne se s nim pocita, ze bude nastupcem Garyho, kdezto Welbeck mel pred sebou Valenciu a na jeho miste muze hrat jeste Park, Obertan, takze by to mel s prosazenim tezsi. Nikdo nemohl vedet, ze bude LAV chybet dlouhodobe, proto se taky vraci z hostovani Cleverley, u nej ta moznost navratu z hostovani je, u Welbecka myslim ne.

Reagovat
iamek

Rafael hodne zlepsim braneni, ale mohl by nekdy prestat simulovat. Dneska to nebylo poprve. Obertan na to nema a Park je taky docela z formy coz jsem necekal, protoze se vzdal repre tak jsem myslel, ze poslape. Dnesni ztrata je skoda, protoze Chelsea dneska taky nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Brazilec, budes si muset zvyknout Rafael umi branit docela slusne, hodne se v tom zlepsil, jen mu dela problemy pozicni hra, coz je u mladych beku obvykle, a obcas je v souboji pozde, coz se da vylepsit i diky te pozicni hre.

Co se tyce Obertan vs. Welbeck - prave Obertan je bohuzel tim, kdo v klubu zustal, protoze on je ten, co se potrebuje aklimatizovat a potrebuje individualni pristup a podporu bosse, pokud by lital nekde mezi rezervou a ackem u Mackems a nebyl by pod dohledem, moc by mu to nejspis nepomohlo.

Neber to jako obhajobu, ja taky nejsem stastnej, ze Fraizer a Welbeck v klubu nejsou a mame tam Machedu, Bebeho a Obertana - ber to spis jako vysvetleni.

Reagovat
Tomanatura

O tom to vubec není. Mně jde o to, že místo Welbecka zůstali v týmu Macheda, Bebe, Obertan. On v přípravě podával daleko lepší výkony, než všichni tito dohromady a stejně odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze potrebuje hrat a tam, kde je, ma k tomu vyrazne vic prostoru, to snad uznas ne

Reagovat
Tomanatura

Jo, to mě taky napadlo. Ale taky mě napadlo, že mu SAF koupil v létě nové 2 konkurenty a jeho pěkně vystrnadil kdesi do Sunderlandu. A taky jsem si k tomu uvědomil, že úplně toto stejné udělal kdysi jednomu Welbeckovému momentálnímu spoluhráči, z čehož je mi na zvracení ještě teď (i když vím, že nepodává ideální výkony, ale v MU by to bylo prostě jiné, než kdesi u chalupářů)

Reagovat
smazaný uživatel

Za chalupare teda hraje z byvalych MU hracu jen Greening a ten uz se asi nevrati

Vim, jak to myslis a stve me to stejne jako tebe, ani se nesnazim to obhajovat, spis se snazim najit duvod, proc to SAF udelal, jak jsem uz psal vys...

Reagovat
Tomanatura

Jojo, to chapu. Jen mě prostě nějaké SAFovi důvody nezajímají, toto je podraz a blbost. Jestli bude Welbeck následovat kroky Fraizera, tak to potěšpánbůh. Ale toto by snad nedokázal Alex udělat, protože Welbeck je prostě nejtalentovanější hráč MU

Reagovat
iamek

Mate pravdu oba :)

Reagovat
vodka

a s Queirozem teda rozhodně nesouhlasím... ten ať zostane v portugalsku...

Reagovat
iamek

Tady nesouhlasim : ) ... Jak byl unas vyhravalo se dost trofeji. Jako hl. trener stoji za starou backoru, ale jako asistent je v pohode a tym pripravit umel.

Reagovat
REPLIKATOR

A tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

berbatova poslat do pr**le, místo něho zkusit rossiho, do zálohy hamšíka a diarru

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho...

Reagovat
iamek

Pane boze ...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste Messiho, Xaviho a Torrese s Drogbou

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak dělám si srandu...

Reagovat
Carrick

Ono se fakt bez kreativního CM, když už není v týmu osobnost jako byl Ronaldo, dlouhodobě hrát nedá. Ten závěrečný tlak byl zoufalý, až trapný, taková bezzubost. Styl hry "uvidíme, co vymyslí Nani", už na Bromwich v druhé půli neplatil.

Reagovat
iamek

To uz rikam dlouho :( ...

Reagovat
Tomekcz

ale di ty, do 50. minuty sme jasne kontrolovali hru a vytvareli si sance jak na bezicim pasu, byt to 4:0 tak nikdo nic nemuze rict, jenze to spalujou a mysli si ze uz to maj vyhrany a pak zas pride zkrat jako uz ponekolikaty v tyhle sezone a uz se nezvednem. Neuveritelne nas srazi chyby jednotlivcu, dneska to byl VDS

Reagovat
Carrick

z dlouhodobého hlediska to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Z Naního vyrůstá výbornej hráč, čemuž bych před dvěmi lety vůbec nevěřil... Na jaře vypadal výborně...

Reagovat
mithro

uz tam bola vidiet aj dost velka frustracia na hracoch, boli zlomeni, to nebol klasicky tlak united..skoda..som zvedavy ako to bude pokracovat

Reagovat
Didier Drogba

výborně WBA

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

hmm ManU nejak dochádza dych, chcelo by to dalšieho portugalca.... žeby o titul nakoniec hrali londýnské mužstnva(Ch, A, T)?

Reagovat
r.mrazik

to si normalne MU dela prdel ne? doma z 2:0 !!

Reagovat
vodka

dáváme náskok, po prvním poločase to mohlo byt klidně 6-1...

Reagovat
Tomekcz

a to je prave ten rozdil Chelsea ty sance promeni a 6:1 vyhraje, ale my

Reagovat
Tomekcz

ze zapasu s Liverpoolem si asi odnesli jen opici po oslave

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak je pravda ze co sleduji MU tak jedinej hrac se slusnou formou v celym kadru je nani a berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se smejes dyt to tak proste je, tak mi rekni kdo je v letosbni sezone lepsi nez nani a berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze Nani a Berbatov nejsou jeden hráč, ale jenom popichuju...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ono v ty rychlosti se clovek obcas nesoustredi

Reagovat
Tomanatura

Berbatov zase zadrbal gólovky + strašně špatně vyřešil dost akcí, ten si pochvalu opravdu nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem dnesni zapas nevidel, ale z tech asi 6 zapasu co sem mel ctu cest sledovat mi tito 2 prisli nejlepsi

Reagovat
vladis271

Javier má v sebe kurewsky potenciál, ale niečo tomu ešte chýba

Reagovat
REPLIKATOR

Jsem zvědavej na Chelsea v té polepené sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

dablici nutne potrebujou kvalitniho CM, s hraci jako anderson nebo carrick to moc nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

a carrick neni kvalitní jo ??

Reagovat
smazaný uživatel

No světová extratřída to zrovna není

Reagovat
minoLFC

možno kedysi u Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

carrick byl dobrej v predminuly sezone, od te doby to je bida, samozrejme ze kvalitu ma, ale zrovna 2x moc ji momentalne neprokazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United zase zklamal

Reagovat
terry

Co to je tohle za start?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to je smula.. ale jinak zatim supr villa..

Reagovat
Usty

škoda, že wolves s WHU remizovali, Liverpool mohl bejt předposlední :D

Reagovat
REPLIKATOR

Možná brzo bude i poslední

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro zitrejsi vyhru Evertonu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tech remiz je na me trochu moc...

Reagovat
herbage

Pro dnešní výhru Aston Villy

Reagovat
smazaný uživatel

jaka skoda te Irelandovi sance..

Reagovat
smazaný uživatel

samozdrejme i Carewovi..

Reagovat
Tomekcz

SAF se proste chce dotahnout na Hughese se 6 remizama

Reagovat
mike.84

ty nahrávky na 3 metry ....

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Simulacia bola, kontakt tiez..

Reagovat
herbage

Kontakt tiez? Já bych radši mlčel a více se k tomu nevyjadřoval

Reagovat
smazaný uživatel

No tak podla toho co som ja videl,tak ano..a na streame ,kde som to pozeral to potvrdil aj moderator..ja Chamakha neobhajujem, to co predviedol mal nechat doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro rejpaly, kteří si tu ještě budou stěžovat a brečet nad Chamakhovým pádem/nepádem: Arsenalu nebyl uznaný gól Squillaciho na hranici offsidu, který měl jednoznačně platit. Ale co, hlavně že se tu budou bavit arogantní scumíci o penaltě, jak jinak.

Reagovat
herbage

Ten gól neměl platit, ofside to byl Navíc mu předcházel další Chamakhův přihraný pád, ač tam Carrův kontakt byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povedzme si to otvorene ..Chamakh je simulant, ale nie naivka...bez kontaktu nepada..jednoducho citi kontakt ,tak si pyta faul,robi to tak nespocetne vela futbalistov-zial bohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Offside to byl, ale byl to ten typ, kdy by rozhodčí spíš měli hru pustit . Ale tak teď už bych to neřešil, 3 body zůstali tam kde měli, to je nejdůležitější

Ale je pravda, že Chamakh by si měl uvědomit ty svoje "pády". Určitě to nebylo poprvé a bojim se, že ani naposledy. Už na EC před sezónou to bylo u něj vidno.

Reagovat
smazaný uživatel

jen hodně přihřátá trouba nerozliší rozdíl mezi sprostou simulací - tzn. aktivní činností hráče proti fair play a mezi neodpískaným či blbě zapískaným offsidem - tzn. pasívním prvkem hry, se ktrým hráč nemá nic spollečného....ale na tomto kinderfóru se člověk nemůže ničemu divti....

Reagovat
smazaný uživatel

Symbol arogance dorazil . Jinak Vy dnes můžete povidat. Gól na 1:2 ve Váš prospěch taky nebyl zrovna fair-play.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus mi vysvětlit jak souvísí mrtvý offside s fair play.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ale žádný mrtvý ofsajd nebyl, Vilík tam před tim prostě brankáři clonil, překážel. Pomezní to jasně odmával, to je prostě konec akce, nazdar, mělo se normálně odkopávat z pozice ofsajdu. Místo toho šel rozhodčí nepochopitelně za pomezním diskutovat až z toho vydiskutoval gól ve prospěch Spurs. Tak se zase vrať na Váš web a diskutuj si třeba o živým ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale já se tě neptal na tvůj bezcenný názor na tu situaci, ale na to jak souvisí posouzení mrtvého offisdu s fair play.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nebyl žádný mrtvý ofsajd, tudíž není možné posuzovat mrtvý ofsajd a fair-play. Mrtvý ofsajd je situace např. když na EURO 2004 dostali naši gól na 2:0 od Nizozemců. Takže by jsi mohl rozlišit mrtvý ofsajd a ofsajd normální.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Teď jsem viděl van der Sarův gól

Reagovat
Tomekcz

skakava kulata neplecha

Reagovat
Tomekcz

Terry

Reagovat
terry

Na Bosingwu jsem po roce zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mi ted strašně líbilo - Anelka odehrál míč, přiběhl soupeř (Clark) a naprosto jasně ho fauloval. A místo toho, aby lehl k zemi a dělal mrtvolu, tak se jen otočil kolem osy a koukal, co se děje.

Reagovat
Tomekcz

tyce zvoni na obou stranach

Reagovat
mike.84

to bylo snad nejmarnější oblehani branky v historii chelsea naprosto bez napadu , rozběhnutí, roztažení natož střely

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, Bosingwa se uvolnil pěkně, už byl ve vápně, jen mu uklouznul míč... Je vidět, že je hodně namotivovanej a maká dopředu jak Cashley, ale není to ono ještě, nemá tu kontrolu míče, jakou by potřeboval.

Reagovat
mike.84

jenže k čemu to je když to všecko cpou středem.. podivej se jak všichni stoji zbytečně blizko sebe... prostě žadna šířka. a to oblehani o kterem jsem psal bylo opravdu strašne.. ted ano ted mame smulu ale to předtím byl hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to zahuštěné, 9 hráčů mezi míčem a brankou, jakmile šell míč do šířky, tak byli ti hráči zdvojeni. Bylo to i tím, že na levé straně byl Malouda, Cashley i Zhirkov a napravo jen Bosingwa, takže bylo málo prostoru, chybělo tam to pravé křídlo, bez něj se to tam těžko roztahuje.

Spíš mi tam chyběla střela z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne momenty mal McEachran. to prepustenie lopty bolo mazacke. celkovo posobi dost vyspelo nato, ze ma 17. bosingwa to na tych par minut ozivil, ale celkovo som mal pocit, ze za tempom maloudu, anelku a cola nestihali nielen villans ale aj ostatni nasi hraci

Reagovat
REPLIKATOR

Análka

Reagovat
mike.84

...jak řikam... hnus

Reagovat
vitasrp

Co ti zase je?? Já chápu, že jsme remizovali, ztratili dva body, ale vzhledem k marodce a soupeři, na kterého absolutně na jeho půdě neumíme, bys měl být za plichtu rád.. Navíc ten výkon nakonec nebyl tak špatný, já očekával, že obraz hry bude celý zápas stejný jako tu první půli, proto mne náš nástup a změna herního projevu potěšila..

Souhlasím, že první půli to byla trága, chyběl tomu pohyb, sehranost a větší hra přes strany(Kakuta s Maloudou hráli šíleně moc uprostřed, to jsem nechápal), navíc při rozehrávce se dělaly hlouposti a Villa z toho měla tutovky..

Ale druhá půla byl totálně odlišný příběh, přišlo mi, že zatímco v první půli se Ancelotti pokoušel o stromeček, chtěl přehrát soupeře uprostřed a i aktivitu krajních beků dost omezil, tak druhou půli nás nechal hrát klasiku, hra se o něco roztáhla, bylo více náběhů do křídelních prostor a i díky tomu se probudil třeba takový Anelka, který když už nic jiného se alespoň dostával do hry.. Navíc ze strany vytvořil i dvakrát nebezpečnou akci, to se mu v první polovině nemohlo povést..

Mě ten zápas druhou půli bavil, náš výkon se mi v tom složení zamlouval, rozhodně na Chelsea dnes nemohu kydat hnůj.. Já plichtu čekal, ve výhru jsem doufal jen tajně, takže mě naše ztráta vážně nemrzí a vzhledem k té poslední šanci Reo Cokera ji můžu brát i snad jako zisk.. Proč máš potřebuju na svůj klub blejt, to vážně nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

McEachran ted pěkně namazal soupeři...

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no. Čech dobře vyběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mě napadlo - nemohla se to pískat na penaltu? Čech ho tam lehce "sestřelil", na druhou stranu to bylo po střele na bránu, hráč už neměl míč pod kontrolou a mířil směr brána.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak říkáš, vystřelil na bránu. Kdyby si ho obhazoval a přepadl přes Čecha, tak by ji skoro určitě zapískal. I když by si ten balon třeba předkopl úplně do pr... a to mě právě nejvíc dokáže naštvat

Reagovat
smazaný uživatel

REOO

Reagovat
smazaný uživatel

fajn víkend, můžu se v klidu opít.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velky holky se opijej o vsedni dny

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale ne v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

velké holky se neopíjejí sami

Reagovat
smazaný uživatel

přítel fandí Milánu, takže se dneska opíjíme spolu. :D

Reagovat
smazaný uživatel

To se máte, klidně bych se připojil . Já to mám podobné, protože přítelkyně se dostala k fotbalu kvůli mně, takže asi je jasné, komu fandí

Reagovat
smazaný uživatel

O opíjení nechci už dlouho nic slyšet... Minimálně do příštího víkendu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, remíza byla zasloužená, mohla vyhrát Villa, mohli jsme vyhrát mi. Příští týden s 100% sestavou rozdrtíme Wolves

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

asi tak (PS:píše se my )

Reagovat
smazaný uživatel

Bod zlatej, jak jsem říkal, měl jsem před dnešním zápasem dobrej pocit = pravděpodobná ztráta. Šance na obou stranách, 3x nebo 4x zvonila konstrukce. Škoda, že nepadl ani jeden gol, hra by se více otevřela. Takhle oba týmy hrály prakticky na remízu a nebyla ta opravdová snaha vyhrál.

CFC dneska chyběl faktor Lampard, který střílí z dálky a ohrožuje branku soupeře, většina střel CFC zblokovaná nebo slabá. Jinak dneska se mi vcelku líbil Zhirkov, Bosingwa se musí rozehrát, zbytečně ztrácel míče směrem dopředu. Anelka byl všude mimo hrotu a bylo to znát, když se dostal na hrot, tak z toho šance byla - jedna tyčka, jeden nebezpečný závar. McEachran měl taky namazáno, ale s šancí naložil ve stylu "Arsenal", takže to slušně zabil. Na druhou stranu,. byl tísněn 2-3mi hráči, měl to vzít možná z první - druhé, než se je pokoušet vymotat. Následný fail, kdy pustil soupeře do trháku solo proti golmanovi bylo fakt šílený, ale naštěstí Čech "dobře" vyběhl a hráč netrefil branku. Má z toho ponaučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně se těším na příští zápas, kdy už bude zpátky Lampard, Drogba a Bosingwa(snad) od začátku.

Reagovat
vitasrp

Na Bosingwu se taky těším neskutečně, dost doufám v to, že tak budeme mít dva stejně ofenzivně zdatné beky a pravá strana tak nebude za tou levou při hře vpřed tolik zaostávat.. Protože ten rozdíl je v některých zápasech vážně markantní.. Loni to teda Brano neskutečně sám utáhl, to jsem čuměl, ovšem letos logicky takovou fazónu nemá a ta pravá lajna bývala často nevyužitá.. Těším se, že to Bosingwa oživí, i když jak ho znám, určitě přibude okýnek v obraně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je logické, že ta levá strana jede. Malouda je ve formě, Cashley taky, takže když se neví, co s míčem, pošle se to do strany - a vlevo je mnohem větší síla díky tomu, že tam jsou 2 hráči světové úrovně.

Napravo ti pořád bude chybět křídlo, každopádně pokud tam bude Bosingwa, pak bude mít křídlo napravo mnohem jednodušší roli - nejen, že si s bekem může narazit, ale ten bek jde i do individuálního průniku, což u Ferreiry prostě chybí. Jen se bude potom muset mnohem více makat dozadu, Ivanovič tam bude na stoperu asi ideální, on ví, jak nahradit RB vzadu a vykrýt prostor, navíc má na to i rychlost. Jen je škoda, že tím pádem by musel sedět Alex... Strašné, když jsou k Terrymu 2 obrovští sympaťáci...

Reagovat
vitasrp

Wow, druhý půli to byl slušný nervák, hlavně ke konci to mělo grády.. Vyhrát mohly vlastně obě strany, takže plichta je asi nejzaslouženější výsledek, co mohl být.. Nicméně já jsem si to užil, v druhé půli tomu nechybělo napětí, dramatické okamžiky a dost jsem tím utkáním žil..

Jinak se mi hodně líbilo, co s náma Carletto provedl o pauze, evidentně v kabině trošku zvýšil hlas a taky trochu pozměnil herní systém, protože na plac nastoupila úplně jiná CFC.. Ve druhé půli si Villa směrem dopředu(krom hrubky McEachrana a té tyčky) moc nekopla.. Individuálně určitě musím pochválit Čecha, v první půli dost podržel, na konci proti soupeři taky dobře vyběhl a rozhodil ho při zakončení, jinak byl velice jistý a neměl snad jediné zaváhání.. Stoperská dvojice zápas odehrála taktéž na jedničku, čekal jsem, že nám Carew bude dělat velké potíže, ovšem Brano s Terrym se s ním vypořádali více než dobře(mimochodem tohle byl Ivanovicův asi nejlepší výkon letos).. Záloha byla nemastná neslaná, Ramires zahrál průměr(oproti zápasu s AFC zhoršení), Essien se mi dneska líbil hodně málo, střely mu lítaly na tribunu a v rozehrávce to také pákrát několikrát podělal, dnes prostě nic moc.. K Mikelovi bych jinak nějaké velké připomínky neměl.. V útoku byl Kakuta špatný, tohle určitě nebylo utkání pro něj, v druhé půli na jeho postu hrál Žirkov o mnoho lépe, Malouda první půli slabší, druhou už OK a Anelka hrál v první půli středního záložníka, takže nám prakticky zmizel útok, v té druhé už běhal alespoň na křídle a několik šancí si vytvořil(každopádně ta hlavička měla skončit v bráně, to je ohromná škoda)

Před zápasem jsem si říkal, že remíza je dobrá, po pěti minutách hry jsem se za ní začínal modlit, po šanci Anelky jsem přehodnotil a myslel si, že bod je ztráta, ale závěrečná hrubka McEachrana mne vrátila na zem a za onen bod jsem vážně rád.. I přes ztrátu bodů na mé straně vládne spokojenost..

Reagovat
herbage

Super, ztráta Chelsea vždycky potěší. Ukrajujem náskok pomalu, ale jistě

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rozdíl jedné nasimulované penalty potěší

Reagovat
herbage

Arsenal byl dnes o 2-3 třídy lepší, vy jste byli rádi za bod. A po minulém kole bych se radši ani neozýval, to jste si vybrali štěstí až do Vánoc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal je po šestnáctku o 2-3 třídy lepší skoro v každém zápase, konečně jste našli někoho, komu to bude padat i v šestnáctce Jinak být rád za bod je něco špatného? Za posledních 10 let v lize na Villa parku jedna výhra a to 0:1, takže za bod spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jim to (Chamakh) bude padat v sestactce porad.

Reagovat
smazaný uživatel

v "sestactce" im to padat urcite nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Chamakhovi to padá všude a vždy.. .

Reagovat
terry

Rádi za bod? Mohli jsme mít tři stejně jako nemít žádný.

Reagovat
$dolar$

Super Tottenham

Stejne bodu jak hazenkari

Reagovat
herbage

Porazili Stoke, Wolverhampton, Aston Villu a Fulham, haleluja

Reagovat
smazaný uživatel

Loni by to nedali

Reagovat
$dolar$

A vy jste prohrali WBA a remizovali se Sunderlandem (kde jste meli prohrat) a letosnim Liverpoolem...

A pokud se nemylim, tak pro Fulham je to letosni prvni prohra

Reagovat
smazaný uživatel

A oni prohráli s letošním Wiganem i West Hamem

Reagovat
Chazy

Tak prohrát s Wiganem žádná ostuda není :)) tomu se vyhnou jen top týmy jako City a CFC a top luckeři jako pool

Reagovat
smazaný uživatel

a Blackpool

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

a bílý rytíři na koních jako magpies

Reagovat
Chazy

Jim to přeju, zabrali parádně, ale Carrollovi přeju leda tak zranění ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bitka o druhé místo má celkem grády - hned 4 týmy o něj bojují

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku sak nim prida aj Cukotka...

Reagovat
smazaný uživatel

ahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

United, City, Chelsea, Tottenham... Ja tipujem Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice gól z offsidu

Reagovat
vodka

mimoto, kde jsou teď ti kritici de Jonga, když Wilshere udělal ještě větší prasárnu, akorát se Zigicovi nic nestalo (vyjímka herbage)...

Reagovat
Counter

Jack je přece mladý ofenzivně nadaný Angličan, ten se takového witchhuntu nedočká

*výjimka

Reagovat
vodka

pardon, je to stejné výšivka...

Reagovat
vodka

...stejné jako...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt je to Wonderkid anglického fotbalu... Co se do něj navážíš?

Reagovat
vodka

McLeish: Žigič měl štěstí

Hodně rozzlobený byl po včerejším zápase s Arsenalem manažer Birminghamu Alex Mcleish. Vedle porážky 1:2 byl důvodem i zákrok Jacka Wilsherea na Nikolu Žigiče, po němž byl domácí hráč vyloučen. "Byl to ošklivý zákrok. Kdyby za to nedostal červenou kartu, tak bychom se asi mohli sebrat a jet rovnou domů. Žigič má štěstí, že neutrpěl vážné zranění. Dva roky jsme poslouchali řeči o zranění Eduarda, je to skandální a směšné. Martin Taylor není zákeřným hráčem, byl to jenom špatně načasovaný zákrok, který Eduardovi přivodil vážné zranění. Žigič mohl utrpěl podobné zranění, ale víme, že Wilshere není zákeřným hráčem. Je jenom na čase si uvědomit, že něco podobného se může stát i v zápalu boje," řekl McLeish.

má u mě plus, řekl přesně to, co měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

V čem přesně je to větší prasárna? To jednak, a jednak proč je výjimka jen herbage? To moc nechápu, jak to myslíš.

Reagovat
vodka

tak pod preview sem si vzpomněl akorát na herbage, který napsal, že to byl zbytečný a nebezpečný zákrok. větší prasárna je to v tom, že Wilshere Zigice trefil tou napřaženou nohou, de Jong tou přikrčenou. Jinak já ho nemíním za to nijak peskovat, šel tam pozdě, to je celé...

Konečně je v AFC někdo, kdo projevuje zápal do hry, protože takový Denilson by se za tím balonem akorát podíval...

Reagovat
fantomas

Toho si na něm právě cenim, že dře na doraz, hrozně toho odlítá a nebojí se chodit do soubojů. Pořád to navíc není takový bezhlavý prase jako Diaby. Bohužel je holt mladej, jančí a tohle opravdu bylo zbytečný. Ale určitě bych nedělal tak tenkou hranicí mezi zbytečným, ale pořád celkem nevinným zákrokem a vyloženě prasárnou. Podle mě je to někde mezi, na mý stupnici. Tak nebezpečný, jak blázní McLeish, mi to taky nepřišlo teda.

Reagovat
vodka

tak když si to srovnáš s tím de jongovým, tak mi to přišlo ještě nebezpečnější...

se zbytkem souhlas, v bojovnosti nástupce Parloura...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mění na tom, že to od De jonga byl zbytečný a nezodpovědný skluz?

Reagovat
vodka

nic, ale proč je dávaný na kříž jenom de Jong?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ptáš, když odpověd znáš - následek, díky němuž De Jongův zákrok obletěl svět. Tenhle Wilsherův faul zůstane jen po právu udělenou červenou, kterou mnozí fanoušci jiných lig ani nezaregistrují. ALe byl to přesně ten typ faulu, za který by se mělo trestat několika zápasovým trestem, disciplinárka by tomu měla věnovat náležitou pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ted jsem se díval na pozápasové rozhovory, a pokud jsem dobře rozuměl tak Arséne byl na své poměry nesmírně objektivní, střízlivě hodnotil nejen tu červenou, ale docela mě překvapilo že i herecký výkon Chmakha, který ač v kontaktu se soupeřem byl, předvedl slušný dive..

Reagovat
vodka

já sem četl vyjádření jenom k tomu Wilsherovi... Jistěže je odpověď jasná, ale to je to, co mě sere, že se to posuzuje podle následku a ne samotném zákroku...

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere si totiž nese následky

Reagovat
fantomas

Doufám, fakt moc doufám, že si teď Klasnič vystřelil základ konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Elmandera nema sanci

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A musime vyhodit Zubara

Reagovat
smazaný uživatel

toho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je zranenej, nedelal by nam bodiky

Reagovat
SunFells

To vám snad nedá ani když je zdravý.

Reagovat
Counter

to jsme si o Elmanderovi mysleli taky, a jak sype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

Everton uplne zaslužene, LFC hrozný výkon

btw odkiaľ je ta slečinka Beckford? žeby Špeniel?

Reagovat
smazaný uživatel

Edwin

Liverpool

Everton

Chung-Yong Lee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nebylo jen Rafou ,,,

Reagovat
vodka

tak největší tragédi této sezony jsou prozatím Rooney, Beckford, Perch, Liverpool, West Ham...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

časy jako jsou tyto ukazují pravou cenu Rafaela Benitéze, který dokázal z toho ho*na co měl alespoň uplést bič.

Reagovat
vodka

1. to hovno si způsobil Benitez sám tím, co "konzumoval." Hodgson v podstatě nemůže hrát jinou taktiku, než Benitez, protože na cokoliv jiného tam nejsou hráči.

2. Hodgson je dobrý manažer, pokud si vzpomínáš, tak FFC taky poté, co je přebral nehrál bůhvíjak... chce to čas, pokud ho vyhodíte, tak nevěřím tomu, že se zázračně zvednete...

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam na to hráči

Reagovat
vladis271

Ale sú. Ak by neboli Roya si zastanem. Mne to, ale pripadá, že táto taktika, krátkych prihrávok na vlastnej polke má smerovaťk??? Neviem čomu. Torres je absolútne utopený. Akoby rozhovor pred zápasom prebiehal v štýle, nedostante gól, dostante niekto loptu k Torresovi a on niečo vymyslí, proti 6 obrancom.

Gerrard do stredu. Cole na podhrot. S Maxim a Jovanovičom rozviazať zmluvy. Na pravé krídlo Glen ( že startí miesto v Albione? Aj tak nič nevyhrajú ) Na ľavé, trebárs Pacheco alebo vyskúšať ešte Babela. Vedľa Gerrarda Raula alebo Lucasa Kelly, to je jedno, to je jedno Konchesky. Vrátiť sa aspoň k náznakom pressingu. Loptu tlačiť na Gerrarda, ktorý to bude servívovať buď dopredu na Colea alebo po krídlach. Vpredu bude čakať na prihrávky odvšadiaľ Torres.

Reagovat
vladis271

A nie nepredstavujem si to ako Hurvínek válku

Reagovat
vodka

kdo tam je prosimtě na křídlo? Johnson možná, ale nalevo fakt neni koho. neni tam nai jeden hráč typu Duff, Davies, ani jeden bojovník, co jezdí po lajně...

Reagovat
vodka

smajl jiank byl k tomu "nepredstavujem si to ...."

Reagovat
Mindas

Zrovna takový Jova je typem jezdce po lajně, akorát v Live takhle absolutně nehraje, což nechápu. Jeho přimočarost, kterou měl ještě v přípravě je pryč.

Reagovat
vodka

Jovanovič je výbušný, rychlý, ale dozadu se teda nevrátí a nepomože...

Reagovat
Mindas

Tak to se o něm ví, že je to jezdec, ale dozadu má okna, proto když jsem zde slyšel řeči o nákupu Taiwa a jemu podobných ofenzivních beků, tak jsem se musel smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jova na to nemá.

Reagovat
vladis271

Prečo rovno bojovník. Ak má techniku nemusí byť bojovník. Nani má 20 kilo s kopačkami a zvláda to v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, že pod Benitezem to jeste jakztakz slo

Reagovat
fantomas

Proč maj hráči Citizens (nevim, jestli i Blackpoolu) černou pásku?

Reagovat
smazaný uživatel

Malcolm Allison, byvaly manazer MCFC.

Reagovat
fantomas

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden proti vam by se mela na Eastlands drzet minuta ticha

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool nemoze s hlupym slovakom skrtelom co nevie odobrat cisto loptu a rozohravat patrit medzi najlepsie anglicke timy.A ku nemu este vysluzilec caragher-rekorder v strielani vlastnych golov, s kyrgiakosom.Este im k tomu prislo zranenie kuyta,jednoducha tragedia

Reagovat
13

Nejsem příznivec ryhlího střídání koučů ale Roy si o to říká. Týmu nevtiskl svuj obraz hry a hraje se pořád jak na konci benitezovi éry.. už na začátku bylo jasné že to nepujde když vidim stevieho na podhrotu v záloze lucasa na křídle maxiho ve předu osamocený a utopený nando proti 6 obrancum + obrana která by chtěla skoro kompletně vyměnit. kdyrgiakos by mohl hrát ale musel by mít vedle sebe rychlého stopera co při hře myslí ne jako škrtel či Carra..

já byt novy majitel tak vyhodim roye, zbavim se : carraghera skrtela koncheskyho jovanoviče maxiho lucase a možná kdyby byla nějaká lukrativní nabídka tak i torrese.. a pak s volnýma rukama vybudovat nový Anglický klub s Anglickými hráči který by mohl oprávněně nosit jméno Liverpool FC

Reagovat
vladis271

Ale do obrany by som na začiatku veľmi nesiahal.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Citizens snad potom, co se dostali na vítěznou vlnu, zase sklouzávají do toho stádia ze začátku sezony, kdy byli schopni ztrácet body prakticky s každým. Vždyť je i Blackpool tlačil! To si nemůžou dovolit. Okamžitě stáhnout zbytečného Adebayora (tu jednu povedenou sezonu svý kariéry nemá šanci v tomhle dresu zopakovat), začít zase hrát na jedinýho hrota (nechápu, když se třikrát v řadě vyhraje s jednim rozestavenim, proč to teď Mancini mění) a hlavně dřít, samo se to neudělá. Jinak Johnson zase nejlepší Citizen na place. Všechna čest!

Reagovat
Bayern +

lebo Mancini pracuje s dvomi rozostaveniami, v každom po dvaja na každý post

Reagovat
fantomas

Na dva hroty nehrál snad čtyři pět zápasů v řadě, a podle toho to taky dneska vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Jue se tak naposled hralo a vypadalo to uplne stejne. Ono by to s tema dvema hrotama mozna slo, ale to by musel hrat nekdo jinej, nez je Ade (uvidime, jak to Roberto posklada s Mariem)..

Reagovat
fantomas

Bral sem jen ligu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to od nas nemastny, neslany, je to jak kdyby to nikoho nebavilo, ale doufam, ze to nejak ukopem. Adebayora netreba komentovat, zase je to jako by jsme hrali v deseti. A s tim rozestavenim, Mancini to zmenil kvluli asi nasazeni Manua a taky kvuli tomu, ze si asi na Blackpool veril a setril nektery hrace, jinak si to neumim vysvetlit. My tenhle system hrat proste neumime, navic jeste kdyz je na hrotu Ade, to by tam musel byt lepsi utocnik. Jinak nevim, ale Johnson se mi dneska moc nelibi, pdole me je nejlepsi a nejsnazivejsi Milner.

Reagovat
fantomas

Obě křídla hrajou prim, ale Johnson byl snad u všeho nebezpečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda dnes nekoukam, ale nezabyval bych se nejakou formou City driv a ted, oni maji proste jen obrovske rozdily v predvadene hre doma a venku.

Reagovat
fantomas

Venku už poslední dobou dokázali celkem přesvědčivě porazit Wigan, čekal sem, že teď teda daj i Blackpool, když má daleko tragičtější obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Wigan, znas to

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotní mi někdo stručně derby ? Díky.

Reagovat
Tomekcz

Everton dominoval a bere 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Při týhle sestavě co Roy postavil, jsem nic jinýho nečekal. A jinak to bylo až moc stručný

Reagovat
fantomas

Varney DJ Ohoh!

Reagovat
Tomekcz

Co ted Blackpool nedal

Reagovat
terry

Co chtěl víc..

Reagovat
SunFells

...nemít na hrotu DJe hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis on hraje zas misto Marlona, to je zoufaly

Reagovat
terry

Ale tohle nebyla šance.

Reagovat
fantomas

Přesně, to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co se tam stalo, ale to, ze hraje DJ misto Marlona, je proste zoufaly

Reagovat
fantomas

Stalo se, že DJ nedal tisíciprocentní šanci. Fakt chudák Varney.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Já si myslim, že těch procent mohlo bejt i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bican by z toho dal 5 gólů

Reagovat
terry

Jinak ten ofsajd teda nevim, tohle by se mělo pouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Hodgson: 'No crisis' at Liverpool despite loss to Everton in derby.

Reagovat
terry

Jak tohle někdo vůbec může říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Blackpool teď může prohrát všech 30 zbylých zápasů, a furt bude u mě mít sezonu nad očekávání

Reagovat
Alberto Aquilani

Moc dobrý futbal

Reagovat
Tomekcz

2:0

Reagovat
SunFells

Kruci, Ade jde dolů ...snad City nezačnou i útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se stalo.

Reagovat
C-M@ster

300. Pro boxera Cahilla.

Reagovat
SunFells

To mě poser

Reagovat
Tomekcz

to nee to si nezaslouzi

Reagovat
terry

Neskutečný, jakej vliv má na hru Citizens Adebayor.

Ale tahle akce byla geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ted hrajou ted 4-2-3-1, kdo hraje pod Karlem? Silva?

Reagovat
terry

Vypadá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si pral, aby nekdy hrali

Reagovat
Mindas

Jistě. Přesně takhle jsem to dlouho chtěl vidět, ale ten šmoula ho pořád cpal na křídlo, kde je Adam o třídu lepší. Na podhrotu je Silva dobrý, má tam tu myšlenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi shoda

Reagovat
Mindas

Je to těžké no... Yayu, nejlépe placeného hráče PL, neposádí a i jeho výkony k tomu nevedou. Barryho, reprezentanta Albionu, taky ne a i on hraje dobře. Jenže tahle varianta je nejlepší a nejlíbivější. Hned by hrálo City mnohem atraktivnější fotbal.

Reagovat
terry

Mimochodem, Yaya je fakt nejlíp placenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdaleka, to ti uniklo?

Reagovat
terry

Právě, že nějak jo. Ale pravda, že si vzpomínám, že se o tom asi mluvilo. Kolik bere?

Reagovat
smazaný uživatel

To se zeptej Mindase, ja bych rekl tak 220k/tydne.

Reagovat
Mindas

Mělo by to tak být. Mluvilo se o 210-220k.

Reagovat
terry

Tak to je drsný, čekal jsem ted míň. Kolik hráčů má u vás ještě přes 150 tisíc? Z toho se budete těžko vyhrabávat.

Reagovat
Mindas

Není jich zase až tak moc. Yaya těch 220k, Tévez by měl mít nějakých 150-160k, Ade kolem 130k a Barry 115k. Zbytek se motá na platu od 80-110k. U Silvy si nejsem jistý. Samozdřejmě, že tam jsou i menší platy, teď mluvím o hráčích základní jedenáctky.

Reagovat
terry

Chápu. Já jsem rád, že u nás se to už začíná dostávat celkem do normálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Kolo by mel mit pres 100 (cca 120-130)..

Reagovat
Tomanatura

Balotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo tu nedavno psal, ze ma Silva160k/tyden, ale nemuzu rict, jestli to je fakt pravda.

Reagovat
Mindas

Nevím přesně, nechci lhát. Ale těch 130-160k by měl mít no, stejně jako Mario, na kterého jsem zapomněl.

Reagovat
terry

Urychleně vyhnat Adebayora a bude to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky na zem, Tangerinky. Nováčkovská daň

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
Side

Stejne ofsajd jako pri gólu Blackpooli

Reagovat
smazaný uživatel

Silva přišel, viděl a zvítězil.

No, nicméně to byl ofsajd a nechápu, kam ten sudí čučel. Bylo to dost jasné, řekl bych.

Reagovat
terry

Tevez se do těch slav celkem položil. Jsem se bál, aby vůbec z toho hloučku ještě vyběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
terry

Ooouuu..

Reagovat
Ferguson6

Liverpool: Trophey free zone

Reagovat
smazaný uživatel

Varneyho jsme meli koupit misto Routledge. To je fakt paradni hrac... i kdyz nesympatickej

Reagovat
fantomas

Je sympatickej už jen proto, že hrál za Charlton.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju z minulý sezony, tak je to takovej hajzlík

Reagovat
smazaný uživatel

Only Newcastle (80%) have won a higher percentage of their tackles than Manchester City (78%).

Reagovat
smazaný uživatel

Mne neni nesympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si moc dobre jak nas vetral, aby mel pravo na sympatie

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to samozrejme neni jediny, on je takovej grazlik na hristi.. bylo to videt i z toho jak vletel do Milnera... kdyby hral za nas, miluju ho. Takhle ne

Reagovat
Tomekcz

Je to tammmm

Reagovat
terry

Oni fakt vyrovnali

Reagovat
fantomas

Harewood si řekl o základ. Opět.

Reagovat
Bayern +

a Lescott o lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitoooooooooooooooooos

Reagovat
SunFells

Yeeaah

Reagovat
SunFells

a do háje ...Carlosi co to vyvádíš..

Reagovat
Tomekcz

neee

Reagovat
Bayern +

Tevééézek už vedie strelcov !

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu můžu říkat jenom já

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez 28 golu v poslednich 31 ligovych zapasech, to je brutalni statistika.

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsem řekl, že je srovnatelnej s Rooneym, tak jste se mě pokoušeli kamenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepsi

Reagovat
Bayern +

ja ťa aj kamenovat budem, ale v opačnom porovnaní Wazza - Carlitos

Reagovat
Bayern +

* Wazza < Carlitos

Reagovat
Tomanatura

ak proč to za ty dva roky nedokázal ukázat v MU? Rooney ho převýšil pokaždé. To, že teď Wazza dělá blbce a nemá formu neznamená, že je horší.

Mimochodem, v reprezentaci je Tevez přesně opačný, těžkopádný nególový útočník.

Reagovat
SunFells

Tak to si s Waynem můžou podat ruce.

Reagovat
Tomanatura

Jenže Rooneymu se, pokud vím, kvalifikace před MS (když měl ještě formu) povedla vynikajícím způsobem, což Tevez v repre nedokázal snad nikdy... Tam pokračuje ve výkonech z MU

Reagovat
SunFells

Na MS mi teda nepřišel zase tak bídný ..nególový byl, ale tak to i Leo, který těch příležitostí měl vážně kopec. Já Téveze řadím na stejnou úroveň jako Wazzu ..že ho Rooney předčil v United nic neznamená, teď Tévez ukazuje že dokáže být stejně tak platný.

Reagovat
Mircu5

Mě se náhodou na MS líbil, patřil k tomu lepšímu.

Reagovat
SunFells

Hlavně bojoval, jezdil ...Byl mnohem užitečnější než Higuain.

Reagovat
SunFells

a nepotřebuje celý podzim na rozkoukávání.

Reagovat
Tomanatura

Tak to ano, v tom je lepší, to máš pravdu.

Reagovat
Mindas

Že je Wazza lepší, tak to mu snad nikdo nebere. Ale co se týče stálosti formy, tak Tévez je v tom zkrátka lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nebavím o tom, co bylo 3 roky zpátky, ale co je v současné době. A podle mého jsou v současnosti srovnatelní.

Reagovat
Tomanatura

Kdo podával na jaře lepší výkony? Rooney. Je to 3 roky zpět? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo podává lepší výkony teď? Tevez... Podle mého je na úrovni, na jaké byl Rooney loni...

Reagovat
Tomanatura

Dle mě určitě ne. Navíc na jaře bylo krásné srovnání Teveze a Rooneyho v nejlepších formách. Rooney byl - zase - výše. To, že teď se Wazzovi nedaří (ne že nedaří, on to ani nechce prolomit) je způsobeno milionem věcí.

Ale popravdě, někdy si říkám (letos, loni před Vánoci), jestli náhodou Sir neposlal pryč toho nepravého...

Reagovat
fantomas

Výše teda rozhodně nebyl. Max. měsíc.

Reagovat
Tomanatura

Ale houby. Jakmile se dostal do nejlepší formy, tak byl prostě výš. Že mu to nevydrželo je vina zranění a jeho idiocie.

Reagovat
fantomas

A z toho se máme my co jako? Tevéz si jednak formu udržel déle, jednak ManCity táhl úplně stejně jako Rooney, ne-li výrazněji. Navíc byl pořád na jaře gólovější, pokud se nemýlim.

Reagovat
Tomanatura

Rooney na jaře - 20 gólů ze 17 zápasů, včetně LM, PL, LC a FA s Leedsem. Tevez 19 z 19. Ale o to nejde. Rooney dělal celou hru MU, což zrovna tady nejeden přispívatel obdivoval.

Reagovat
Tomanatura

Pardon, Rooney 20 gólů 22 zápasů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Kdybych se neopravil, tak to chápu, ale když jsem se hned opravil...

K tomu druhému příspěvku - Ne, ne jako Rooney. Ne nadarmo tady nejeden přispívatel psal něco o nejlepším současném hráči světa, což on v tu dobu byl, no.

Ale nechce se mi o tom dál mluvit, stejně ti nic dokázat nemůžu, takže asi tak.

Reagovat
fantomas

No já jen že hned potom má lepší statistiku Tevéz, ale v poho, takže rázem nejde o žádnou tvou podpěru.

Ne, tady mi fakt nic nedokážeš. Argumentů moc nemáš, jen jeden, kterej hovoří spíš proti Rooneymu, a druhej, kterej můžu použít i v obhajobě Tevéze (s tim rozdílem, že ManCity nehrálo tak vysoko jako MU, toť vše).

Reagovat
Tomanatura

Tak co ti na to mám napsat? Na jaře o lepším Rooneym nikdo nepochyboval, každý ty zápasy měl v živé paměti. Dneska už ti na to říct nic nemůžu. Dle mého hrál na vyšší úrovni, lehčeji, lépe. Z mé strany je to vše.

Reagovat
fantomas

Ok, končíme.

Reagovat
Bayern +

Tak Rooneyho by som neoznačoval za najlepšieho hráča jari na SVETE, ako píšeš ty, keď v tej dobe řádil Robben u nás

Reagovat
fantomas

A ta druhá nestatistiková část snad neplatí i o Tevézovi?

Reagovat
Mindas

Psát tu o jaru je trošku divné, když i Tévez měl na jaře famózní formu.

Reagovat
fantomas

Moc Tomanaturovi nerozumim. Jaro totiž byl i březen, duben, květen, kdy byl Rooney buď zraněnej, nebo z formy. Že hrál na jaře fajn dva měsíce je oproti Tevézovým pěti docela dobře...nic.

Reagovat
Tomanatura

Tak díky Rooneyho třem měsícům jsme bojovali o titul až do konce, byl prostě výš.

Reagovat
Mircu5

My jsme taky díky Tévezovi bojovali o LM až do konce

Reagovat
terry

Teď se fakt nedají srovnávat.

Reagovat
terry

Parádní mač, co si budem povídat, ale tohle byl od Teveze faul. Rozhodčí to měl udělat obráceně, pustit ten faul, co předtím pískl na půlce a tohle fouknout, ale co..

Reagovat
fantomas

Od Tevéze v žádnym případě, od toho druhýho Citizena, co tam napadal, nevšim sem si teď, kdo to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam Silva...

Reagovat
fantomas

Škoda, Carlito.

Reagovat
Mindas

Adam dolů, takže Silva na křídlo a zase se City vrací k tomu údernému středu. Je kousek do konce a vede se, takže se to dá odpustit, jenže Bob je tohle schopný příště postavit i od začátku.

Reagovat
Bayern +

to zas ne, je 88. minúta, hrá sa vonku, stred je tomu úmerný

A teď Silva gol

Reagovat
Mindas

Taky jsem kecal. Silvu nechal, kde byl, ale Vieira brousí kraj.

Reagovat
Bayern +

aneb brousí toho, kto z kraja bude hroziť o vyrovnanie, tedy Marlon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Pamatuješ? Bob je v tom zkrátka nepoučitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Silva tu hru hodně zvednul. Paráda

Reagovat
Tomanatura

Už proti SBC byl nejlepší na hřišti, ten klučina je výborný.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nič moc gól

Reagovat
Mindas

Silva!!!

Reagovat
terry

Velká paráda, pane Silva!

Reagovat
fantomas

Silva si to hodně vychutnal. Ale vidíte tu změnu, jak se hned hraje na jednoho hrota a jde to? Ne, hrubasi, to neni venkovnim prostředím, to je prostě tim, že na dva hroty ManCity hrát neumí.

Reagovat
Bayern +

možno ak Mario ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna nezalezi na poctu hrotu, ale na tom, ze tim druhym je Ade

Reagovat
fantomas

Ano i ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak jsem to taky predtim myslel. Ale vsak se uvidi, s Mariem v sestave..

Reagovat
smazaný uživatel

hh..tak tak, Ade je zalostny... snad sa skoro uzdravi Mario a bude carlitovi lepsim sparingom :)

Reagovat
smazaný uživatel

And then "Ok, i'll put it in there"

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Ale přesně tak to vypadalo.

Reagovat
terry

Fakt doufám, že Adebayor si co nejdřív sbalí kufry, protože on tu hru Citizens skutečně ničí. Jinak je to totiž lahůdka se na ně dívat.

Reagovat
Mindas

Ade hru neníčí. Níčí ji Bob těma svýma experimentama. Je sice hezké, že ty hráče dost točí, ale až střídáním Silvy pochopil, co je pro City nejlepší.

Reagovat
terry

Mě se prostě nelíbí. Nemám ho rád.

Reagovat
Mindas

Však ano.

Reagovat
smazaný uživatel

..Ja jsem jen zvedavej, jak to Mancini zamysli s Balotellim..

Reagovat
fantomas

Ale ničí. Pro Adebayora by se de facto nemělo nic měnit, když takhle nejčastěji hrával i u nás. Teď se holt akorát ukazuje, že to vždy byl, je a taky napořád bude jen lehce nadprůměrný hráč, pro velkoklub vhodný tak akorát na lavičku s platem nanejvýš 80k.

Reagovat
SunFells

Těch "akorát 80K" u nás bere málokdo, natož pak někdo z lavičky.

Reagovat
fantomas

Já to teď podvědomě stáčel na ManCity, kde je tohle běžnej plat náhradníka. U nás tak 50 no.

Reagovat
Mindas

Jasně, ale Bob tvoří sestavu. Že Ade je bídný, tak to vidí snad i on, ale sem tam ho postaví, aby nebrečel. Jenže v City je platnější i takový Jo, který alespoň dáva góly, když nastoupí. To Ade nemá žádný přínos. Já jsem zde psal několikrát, že City nemůžou hrát s Adem a Tévezem vedle sebe, nefunguje to, čehož si všimlo i více lidí. Silva pod Tévezem je to nejlepší, co může Bob nabídnout a ta hra podle toho vypadá. Škoda, že na to nemá koule, aby to tak stavěl často. Alespoň proti takovým týmům, jako jsou Mandarinky a venku, tak by to měla být povinnost. Ten pevný střed ať si staví na týmy, jako je Čukotka nebo Lfc, když mu to přináší ovoce, ale proti papírově slabším se takto vždy trápíme a těžko si vytváříme šance...

Reagovat
fantomas

Naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne kdyz uz, tak mel prijit jen jeden z dvojice Yaya-Silva, takze to, ze prisli oba nechapu. Zatim je to celkem v pohode, ale co bude potom, az se Silva plne aklimatizuje?! Na to bude beztak hresit Adam, misto kteryho se Silva, kterej proste bude hrat, presune na lajnu, kde je zbytecnej. Kdyby si Mancini dotahl jen jednoho a nechal si treba (pres "nesympatie") jednoho z dvojice Ireland-Bellamy, mel by to jednodussi. No ale jeho chyba.

Jinak cas utika, a je se porad nemuzu smirit s odchodama Bellamyho a Irelanda . Nevim, jak ty, ale ja si myslim, ze Ireland by odehral stejne dobre to, co Silva. V pripade Bellamyho to sami. A porad me sestava Barry, De Jong, Ireland, Adam, Bellamy a Tevez prijde (pro me) o hodne lepsi, sympatictejsi, nez sestava "zbytecnych" hracu Yaya, De Jong, Barry, Silva, Milner, Tevez..Ale bohuzel ja s tim nic neudelam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Ale i tak by měl Ade radši odejít, potřebuje asi novou výzvu v jiné lize. Ještě když se vrátí po zranění Mario, tak tam Ade nemá opravdu co dělat. Santa to samé, očekávám u obou, že odejdou, jeden z nich možná už v zimš a to Santa.

Reagovat
Chygro25

Silvička

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vidím jen kousek, ale je to fakt zajímavej mač.

Reagovat
Counter

průměr, takových je v PL pravidelně spousta

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, to neni jako ta vaše siesta. Tohle je Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

právěže vím, jakej se normálně hraje fotbal v Anglii, tak jsem překvapen. Ale tak je vidět, že když má člověk štěstí na zápas, tak ho to ani neunudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je důležitý nekoukat na vzájemný souboje týmů big4. Nejlepší zápasy často hrajou "trpaslíci"

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jsem rád, když vůbec někdy nějakej mač stihnu, takže si nemůžu vybírat. Letos to mám s fotbalem fakt na pikaču, ať jde o jakoukoliv ligu. Není čas.

Reagovat
smazaný uživatel

taky... tenhle víkend je první, kdy jsem stihl víc než jeden zápas

Reagovat
Tomanatura

Taky jsem to přepl až na ty góly a povedené.

Reagovat
terry

Já se bavím, neskutečně se bavím. Kdo by to byl řekl, že nejlepší bude až ten poslední zápas, co o víkendu uvidím. A to jsem tenhle víkend zkoukl snad šest nebo sedm.

Reagovat
Mircu5

Krásný match

Reagovat
smazaný uživatel

Letos vede cesta do LM přes Arsenal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jako každej rok už je to nuda poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

neser

Reagovat
smazaný uživatel

vyliž

Reagovat
SunFells

Optimisto

Reagovat
smazaný uživatel

odstrihnout pracháče a Arsenal vede ligu

Reagovat
Usty

odstřihnout boháče a PL vede WBA...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zítra Blackburn musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silva teda špatný, jo?

Reagovat
fantomas

A to zas řikal kdo, prosim tě?

Reagovat
smazaný uživatel

No říkalo se to tady.. Že je to tragéd atd. Ale já se chtěl jen zeptat, neviděl sem to.. Jen vidím ty komenty Žádná provokace to není, jen se ptám, jestli třeba někdo nezměnil názor.. A musím říct, že si už ubohej s tím, jak každý slovo bereš jako provokaci..

Reagovat
fantomas

Tak promiň, ale když je tu celá diskuze nabitá pochvalnými slovy na jeho adresu a ty sem nakráčíš s provokací, která k tobě vzhledem ke zkušenostem s tebou dokonale pasuje...se mi pak div, ty jo.

Reagovat
fantomas

Nebo teda dobře, provokace to nebyla, ale ta slova ji minimálně dost připomínala...

Reagovat
smazaný uživatel

Celá diskuze má skoro 500 komentů a skoro žádná nemá vypovídací hodnotu.. Tak se nedivte, že normálně zeptám.. Ale pardon, příště si radši budu pročítat všechny ty komenty, abych náhodou někoho neurazil..

Reagovat
fantomas

Stačí ty poslední, proboha. Zas to nemusíš házet ad absurdum, abys byl za ještě většího moulu.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, co kdybys na mě raději příště nereagoval? Neuděláš líp? Když ze sebe děláš chytřejšího člověka, než jsem já, tak bys měl vědět, že diskuze se mnou by tě mohla stáhnout na moj= "podprůměrnou" úroveň.. Jinak tohle není jen za dnešek, tohle co tu předvádíš u tebe vidím tak 3 týdny..

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Já za to fakt nemůžu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Když tu vidíš 10x "Silva " a napíšeš "Silva teda špatný,jo?", tak se nediv, že to bere jak provokaci...

Reagovat
terry

Ubohej? S tímhle mi kolikrát přijdeš ubohej ty..

Reagovat
smazaný uživatel

ee, právě že ne. Nastoupil a ruku v ruce s Tévezem rozhodnul mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz hraje parádně.. Silva by mohl být taky super, jestli mu někdo mezitím nezláme nohy.. Minule, co jsem ho viděl, tak se tak strašně bál soubojů, to mám vždycky strach.. Z takových situací bývá nejvíc zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Silva by mohl být taky super, jestli mu někdo mezitím nezláme nohy" - achbože!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se tomu, co jsem napsal dokážeš smát, tak si v životě nehrál fotbal..

Reagovat
fantomas

Nejsem si teda jistej, jak spolu mý aktivní zkušenosti s fotbalem a výsměch tvýmu příspěvku souvisí, ale dobře. Nicméně hrál sem ho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak De Jong hraje s ním v týmu, takže bych se těch zlomených noh bál o trochu míň

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen De Jongem.. Když by se bál takhle i v GL, nebo v Primeře, tak se mu zřejmě něco stane. A klidně si může něco udělat sám..

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, zda se ho v Primeře dočkám už za rok. Pokud bude hrát takhle, tak těžko. Je na něm sice vidět, jak velké problémy má v osobních soubojích, kdy fakt nemám moc šancí někoho přetlačit, ale zase školí myšlením a techikou. On potřebuje zesílit. Pokud nabere pár kilo svaloviny, tak by to nemusel být tak šílený přestup, jak jsem si ještě před pár měsíci myslel

Reagovat
Usty

David Silva

Reagovat
smazaný uživatel

btw. : “It’s too early to talk about exact comeback dates but Cisse, who is a friend of Hatem’s, told him he was back after five months. I think that break was actually worse than Hatem’s, so we’ll see.”

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda ale Tévez v City neuvěřitelně vyrostl. Je to špička. Nedělá mu problémy vůbec nic. Kompletní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...bez neho by boli, mam pocit, City poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt neuveritelnej. Btw: Jsem hodne zvedavej, pokud k nemu postavi Maria, coz urcite Mancini zkusi, jak jim to sedne vedle sebe, protoze kdyby si sedli a Balotelli hral svoje maximum, byla by to nehorazne zabijacka dvojka..

Reagovat
Mircu5

Možná nejlepší v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime

Reagovat
Mircu5

Ale už se celkem těším na Maria, uvidíme co ukáže a možná už proti Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tim by se pak zas musel prekopat system a hralo by se 4-4-2, coz by zas vyradilo Silvu a jednoho clena z te defenzivni trojky. On Balotelli zas umi zahrat narozdil od Adeho na kridle, takze se muzou zkouset vselijaky varianty..

Reagovat
Mircu5

Třeba by to bylo jiné než s Adem, to ale posoudíme až se tak stane a Mario bude hrát na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

V cem je horsi nez Tevez v United? Tam trojice Rooney Tevez Ronaldo byla zabijacka...

Reagovat
C-M@ster

lepsi*

Reagovat
Rssa

vyrostl v komplexnějšího hráče, dokáže z prdu nasázet 2 fíky a nahrát si o soupeře. Prostě je lepší

Reagovat
Tomekcz

a nebo je to tim, ze ma formu a dari se mu.....

Reagovat
Rssa

Tak takovou formu už má několik let po za sebou (podobně jako Messi a Ronaldo), takže bude asi fakt dobrý. Nemyslím to jako provokaci, ale je lepší než Rooney a vždy byl

Reagovat
Godwinson

Ále né .. škoda. Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tevezek♥

Reagovat
Liquid

Chelsea a City na čele, to sem si přál i předpovídal, mělo by to tak vydržet až do konce ligy, Liverpool na sestup sem nečekal, ale kdo chce kam pomozte mu tam....West Ham zabrat a zachránit se, spadne Newcastle

Reagovat
Bayern +

až na to Newcastle, tomu prajem tesnú záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlokvasky utoci

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj. Neviete kam zmizol z PL Liverpool ? Akosi ho v tabulke nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadol

Reagovat
fantomas

Ona už je někde tabulka příští sezony?

Reagovat
vodka

Reagovat
justcall

ty jsi dobrá, vždycky se čas od času objevíš s podobným typem otázek

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle je ale perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

500. pro titul Arsenalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Po čtvrté z 8 ligových zápasů Spurs se podařilo otočit nepříznivé skóre. Tomu říkám nezdolnost! Glory glory tottenham hotspur!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu hovorím kurva veľké sťastie.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

At Liverpool Airport statue of John Lennon reads "ABOVE US ONLY SKY" Someone has added "BELOW US ONLY WOLVES AND WEST HAM"

po vcerajsku uz iba West Ham

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Přesně jak sem říkal... do Man City přišla spousta kvalitních hráčů, ale o tom, jestli uspějí nebo ne, rozhodne hlavně to, jak moc to tam bude sypat Carlito

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
monkej

Liverpool tento rok su v troskach uplne nuly arsenal je naj na svete

Reagovat
smazaný uživatel

pitoma remiza... no co, ted musime porazit Sunky

Reagovat
smazaný uživatel

nepozná tu niekto nejakú českú fanstránku sunderlandu ?

Reagovat
smazaný uživatel

www.sunderlandafc.cz

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

poznat nepřítele zevnitř je důležitý

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

když tak porád koukám na sestavu liverpoolu tak vážně nechápu proč hrajou tak špatně . everton je jasně přehrál takže si zaslouženě odnesl tři body a liverpool podle předváděné hry taky zaslouženě tam kde je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele