8. kolo
16.10.2010 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Chelsea FC 0:0

Aston Villa potvrdila, že proti Chelsea na domácí půdě umí, a tak ani dnes si obhájce titulu neodváží plný počet bodů. Pouze jeden za bezbrankovou remízu. Největší šance skončily na obou stranách na tyčce.

Zápas ve Villa Parku byl dnes asi nejočekávanější událostí v Premier League, ale pro oko diváka byl zklamáním. Přitom zápas měl slušný start. Villans na soupeře vlétli a v prvních minutách měli dvě velké šance. Hned ve druhé minutě měl možná vůbec největší šanci domácích v zápase Ireland. Downing ho vyslal samotného na branku, jenže Čech vyběhl a Ireland těsně minul branku. O tři minuty později zase obraně unikl Carew a Čech musel přízemní střelu na zadní tyč vytáhnout na roh.

Jenže to bylo, bohužel, na dlouhé minuty vše. Obě strany se sice snažily směrem dopředu něco vymyslet, ale Chelsea byla bez Drogby v koncovce bezradná a Villans spíše vyčkávali. Až šest minut před koncem prvního dějství nebezpečně Ireland, ale do střely se mu obětavě položil Ivanovič. Po poločase byl stav 0:0.

Úvod druhé půle zastihl v útočné aktivitě borce v modrém. Povedené sólo předvedl Malouda, ale jeho centr odvrátil Clark, který ještě v první půli střídal zraněného Dunna. V 53. minutě si udělal na levé straně prostor Anelka a prověřil Friedelovu pozornost. Další akci Blues vedli Ramires se střídajícím Žirkovem, ale Beye ve spolupráci s Friedelem zakročil.

Během 77. a 79. minuty došlo k největším šancím večera. Jako první úřadovala Chelsea. Centrovaný Maloudův míč našel hlavu Ivanoviče a srbský stoper orazítkoval břevno. Aston Villa okamžitě odpověděla, Ashley Young přímým kopem našel Collinse a ten rovněž hlavou zakončoval a stejně jako jeho protějšek trefil brankovou konstrukci. A v 89. minutě měli hosté ještě větší šanci. Další parádní centr předvedl Malouda a Anelka byl úplně sám na malém vápně, jenže hlavou poslal míč od země do břevna a obrovskou šanci zahodil.

A francouzský útočník mohl být, že ho náležitě nepotrestal Reo-Coker. Ten v poslední minutě obral o míč McEachrana a řítil se sám na Čecha, jenž však vyběhl a ačkoliv ho Reo-Coker dokázal přehodit, branku netrefil.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
cresposuper

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 chelsea vyhraje

Reagovat
vanGomm

tip oba týmy dají gól

Reagovat
smazaný uživatel

to je jednička jako prase!

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
M0rb1D4S

Kéž by jsme opět udrželi čisté konto. Bez Drogby je to sice těžké, ale umíme na něj hrát. Anelka je na hrotu oproti pravému křídlu jako vyměněný. Sem zvědavý na výkon Kakuty a Ramirese.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že chelsea musí 3 body! i bez Drogby

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Cole, Terry, Ivanovič, Ferreira - Mikel, Essien, Ramires - Malouda, Anelka, Kakuta(Zhirkov) - v případě Zhirkova v základu by se možná změnil výchozí systém na 4-4-2 s Zhirkovem nalevo, Essien vpravo, Mikel klasicka defenzivni zaloznik a Ramires nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

O-O do riti jebnuTeJ

Reagovat
smazaný uživatel

O-O do riti jebnuTeJ

Reagovat
smazaný uživatel

O-O do riti jebnuTeJ

Reagovat
smazaný uživatel

keby chelsea chcela prehravat tak jej to prajem prijhebany drogba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele