8. kolo
16.10.2010 16:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Newcastle United - Wigan Athletic 2:2

Latics vyhráli na hřišti Tottenhamu, remízovali v Birminghamu se City a v sobotu udrželi neporazitelnost při výjezdech i v Newcastlu. Nečekaně jim však všechny body vyrval až v předposlední minutě Coloccini a po dvou domácích prohrách udržel svému týmu alespoň bod.

Po úvodním vypískání Mikea Ashleyho se do první slibné pozice dostal Carroll, po centru Enriqueho pálil před malým vápnem a Al Habsi musel vytáhnout solidní zákrok. V tu chvíli asi nikdo nečekal, jak velká chvíle se blíží pro bývalého letitého hráče Newcastlu, který tentokrát přijel jako host.

Ve 22. minutě dokázal odcentrovat Di Santo přes Enriqueho na N’Zogbiu, kterého neuhlídala ani dvojice obránců a po křižné hlavičce se Krul natahoval marně. A parádní kousek se mu povedl hned za minutu. Di Santo znovu centroval z pravé na levou stranu do vápna, N’Zogbia ztlumil míč na prsou a pohotovou střelou z nepříliš výhodné pozice napálil míč nechytatelně pod spojnici tyče s břevnem.

Domácí měli blízko k navrácení do hry pět minut před koncem první půle. Nejprve poslal Figueroa míč jen těsně nad břevno vlastní branky. Po následném rohu Guthrieho hlavičkoval na zadní tyči Williamson, překonal sice brankáře, ale obránce hostů stihl míč těsně před čarou vykopnout do bezpečí.

Straky nastoupily do druhé půle s chutí vyrovnat a po jedenácti minutách měl blízko k přiblížení se tomuto cíli Carroll. Znovu ho svým centrem našel Enrique, tentokrát domácí útočník hlavičkoval mimo tři tyče.

V 65. minutě se ke slibnému přímému kopu postavil Guthrie, ovšem míč znovu mířil nad břevno. Naději tak vykřesal v 72. minutě střídající Ameobi. Gutiérrez centroval do malého vápna, Alcaraz na míč nedoskočil a jedenáct minut pobytu stačilo domácímu útočníkovi, aby hlavičkou do protipohybu brankáře snížil.

Za pouhé dvě minuty se k centru Bartona po rohové kopu dostal Carroll, ani tentokrát svému pokusu nepřidal přesnost a těsně minul bližší tyč. Deset minut před koncem se po standardce Cleverleye dostal k zakončení střídající Rodallega, ale nepřesnou ranou udržel bodové naděje Newcastlu.

Přišla tak čtvrtá minuta nastavení a rohový kop Strak. Barton našel centrem znovu hlavu Carrolla, ten tentokrát našel Colocciniho a Al Habsi stačil jeho prudkou hlavičku pouze srazit pravou rukou k bližší tyči. Po výborném návratu domácích si tak týmy body rozdělily.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

no no nepovedal by som

Reagovat
smazaný uživatel

straky v pohode vyhrajou min 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nzogbia jim to spocital

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mohl zachovat více s úctou

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,potvory,měl jsem danou 2 na Wigan,asi pošlu do Newcastle účet :-)))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele