5. kolo
18.09.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Fulham FC 1:1

Mark Hughes to zase dokázal. Fulham je pod ním i po pěti kolech neporažen, ačkoliv se z něj stává remízový specialista. Dnes si pro změnu pro jeden bod dokráčel v Blackburnu, kde na vedoucí gól Samby odpovídal ve druhé půli Dempsey.

Zápas začal zvolna, ale o něco lépe pro Blackburn. První šanci musel z brankové čáry vyhlavičkovávat Brede Hangeland, když ho tam pěkně poslal Pedersen. První šance Fulhamu přišla skrze Moussu Dembeleho, jenž běžel neatakován ze své poloviny, až nakonec nepříjemně vypálil. Jenže těsně vedle. Více ze hry měli ale nadále domácí. Hodně aktivní byl Mame Biram Diouf, kterého však v šanci na poslední chvíli zlikvidoval Hangeland. O dvě minuty později už Rovers vedli. Robinson poslal na branku dlouhý centr, Schwarzer se chystal míč zachytit, jenže před ním zakročil Diouf a v následném souboji zvítězil Samba a poslal míč do odkryté sítě.

Vzápětí však mohlo být vyrovnáno, debutant Salcido z hranice šestnáctky skvěle vypálil, ale ještě lepší zákrok předvedl Robinson a vytěsnil míč na roh.

Druhou půli už načal lépe Fulham a po jedenácti minutách srovnal stav. Přesný pas poslal do vápna Salcido, kterému se debut v dresu Cottagers skutečně vyvedl a Clint Dempsey hlavičkou vyrovnal. Rovers se sice snažili rychle odpovědět, ale Samba fauloval Schwarzera a pak už zápas ovládal Fulham. Proto domácí na hřiště poslali Bretta Emertona a k prvnímu startu Benjaniho. Střídání celkem zafungovala. Schwarzer navíc nadále pokračoval v nejistých zákrocích a když opět nezachytil jeden z centrů, mohl si oddechnout, že se El-Hadji Diouf netrefil. Na konci nakonec mohl strhnout vítězství na stranu hostů Danny Murphy, ale trestný kop nekopl dobře.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele