Anglická Premier League - souhrn 3. kola

22.08.2009, 18:01, aktualizováno 24.08.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Liverpool překvapivě doma nechal všechny body doposud bezbodové Aston Ville, která se díky výhře 3:1 dostala na dvanáctou pozici.Tottenham vyhrál nad West Hamem a je i nadále stoprocentní, stejně jako Chelsea. Arsenal opět jasně zvítězil. Manchester United nasázel Wiganu pět gólů. Zvítězil také Hull, Sunderland, Burnley a Manchester City, jen v Birminghamu branka nepadla.

Arsenal FC - Portsmouth FC 4:1

22.08.2009 16:00

Góly: 18. Abou Diaby, 21. Abou Diaby, 51. William Gallas, 68. Aaron Ramsey - 37. Younès Kaboul

Jako kočka s myší si pohrál favorizovaný Arsenal se svým sobotním soupeřem. Ten může děkovat brankáři Jamesovi, že před svým střídáním vytáhl minimálně dva famózní zákroky. Vstup Arsenalu do nové sezóny je opravdu famózní, Portsmouth je jeho přímým protipólem.

Arsenal začal přesně dle očekávání a po rychlém přechodu do útoku měl otevřít skóre již ve čtvrté minutě. Jenže Diaby zmeškal pravý moment pro zakončení a místo souboje tváří v tvář brankáři jeho střelu zablokoval obětavý obranný zákrok.

Jenže právě Diaby měl již brzy střelecky promluvit, a to ne jednou. V osmnácté minutě si Eduardo pohrál s mladým Wilsonem, zpětnou přihrávkou na vápno našel Francouze, který z první mířil krásně do horní části branky. Jen o tři minuty později měl James snad ještě méně šancí na povedený zákrok. Eboue potáhl míč po pravé lajně, přihrál po zemi přes obránce do vápna a záložník Arsenalu opět bez přípravy poslal anglického brankáře na druhou stranu.

Tím ofenzivní představení Arsenalu ani zdaleka nekončilo. Dvě největší šance měl Van Persie. V obou případech ale ztroskotal na skvělém Jamesovi, který mu nejprve vyrazil střelu z vápna mířenou přesně k tyčce a za pár chvil si obdobně poradil i s jeho přímým kopem. Přišel tak nečekaný trest, kdy po přímém kopu zůstal zkamenělý Almunia u brankové čáry a Kaboul hlavičkou snížil do prázdné branky.

Před koncem poločasu mohl vrátit dvoubrankové vedení Arsenalu opět Van Persie, ale přízemní střelou z hloubi vápna nepropálil dobře chytajícího Jamese. Do šaten se tak šlo za těsného vedení jasného velitele hry.

Druhý poločas se v prvních minutách nenechával zahanbit. Velkou šanci vyrovnat měl Piquionne, který ale na malém vápně z úhlu mířil pouze do boční sítě. Připravenému štěstí přeje, to se přesně potvrdilo na druhé straně. Arshavinův přímý kop vracel před branku střílenou přihrávkou Vermaelen, míč se na malém vápně odrazil od nohy do hlavy Gallase a míč putoval na druhou stranu, než kam měl namířeno James.

Arsenal nechtěl nechat nic náhodě a ve svém výkonu nepovoloval. To se domácím vyplatilo v 68. minutě, kdy Van Persie geniální přihrávkou dostal Ramseyho za obranu a mladíček chladnokrevně zakončil k bližší tyči. Portsmouth ještě neskládal zbraně a devět minut před koncem chybělo jen opravdu málo, aby se střela Utaky dostal mezi tři tyče.

Náhradní brankář Begovič, který do branky hostí přišel na poslední čtvrthodinku si ani pořádně nezachytal, Arsenal se tak nedočkal zopakování debaklu proti Evertonu, přesto musí být lodivod Wenger s předvedeným výkonem spokojený.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Stoke City 0:0

22.08.2009 16:00

Góly: -

Jediným sobotním zápasem, kde si diváci nepřišli na proměněné gólové příležitosti, se stal souboj dvou týmů ze střední Anglie. To může mrzet Stoke, které se na své poměry prezentovalo na cizím hřišti velmi dobře.

V deváté minutě měl první šanci zápasu Birmingham, ale snažení Queudrueho zmařil solidním zákrokem Sorensen. Po dvaadvaceti minutách hry se dlouhým autovým vhazováním zviditelnil Delap, ale Lawrence hlavičkou nedokázal lépe zamířit. Delap se obdobně prezentoval po dalších deseti minutách, tentokrát neměl daleko od vlastního gólu Fahey, který byl v tísni dvou útočících hráčů.

Největší šanci v první půli měla na svědomí dvojice Carr - Phillips. Bývalý prvoligový kanonýr se dostal do dobré pozice na vápně, ale mířil vedle tyče Sorensenovy branky. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po změně stran mohl otevřít skóre rychlonohý Fuller, nicméně střelu z pravé strany vápna vychytal Hart. V další akci zabrzdil Lawrence Carr pouze za pomoci faulu. Přímý kop nedokázal odvrátit O’Connor a Fuller se tak ocitl v další střelecké pozici, tentokrát mířil nad branku.

Ve velké šanci domácích se po přímém kopu Larssona ocitl právě O’Connor v 63. minutě, s jehož hlavičkou si bravurně poradil Sorensen. Hlavičkou se po centru Lawrence snažil prosadit Kitson, ale zamířil pouze nad Hartovu branku. Sedmnáct minut před koncem se hostům konečně podařilo skórovat. Rozhodčí však viděl Fullerovu ruku a branku neuznal.

To se bohužel stalo poslední šancí celého zápasu. Stoke tak ani letos nedokázal na St. Andrew’s zvítězit a oba týmy tak výhru a prohru z první kol doplnily remízou.

Více informací k zápasu

Hull City - Bolton Wanderers 1:0

22.08.2009 16:00

Góly: 61. Kamel Ghilas

Po dvanácti ligových zápasech konečně Hull slaví výhru. Svěřenci kouče Browna zásluhou útočníka Ghillase zvítězili nad Boltonem 1:0.

Sotva zápas začal, už málem domácí fandové drželi své hlavy v dlaních. Bolton si totiž velmi rychle vypracoval velmi dobrou příležitost, která měla zřejmě skončit gólem. Muamba našel Elmandera, ten ale z poměrně ostrého úhlu nezamířil přesně a míč poslal těsně vedle. Boaz Myhill tak zasahovat nemusel. O svůj třetí gól v dresu Hullu se pokoušel na druhé straně Stephen Hunt, ale z velké dálky - zhruba 20 metrů - poslal míč nad břevno.

Ani jeden celek si následně nedokázal dlouhou dobu vypracovat nějakou pořádnou šanci. Bolton to sice zkoušel, ovšem střela Elmandera byla slabá, pokus Kevina Daviese naopak postrádal přesnost. Vše se mohlo změnit těsně před přestávkou, kdy bylo před bránou Hullu opět hodně horko. Davis zahrával přímý kop, v pokutovém území našel hlavu neobsazeného Daviese, který byl opět velmi blízko brance, jenže míč poslal mimo.

V 46. minutě se podobně jako kolega z útoku prezentoval Johan Elmander, jemuž také scházela přesnost. V podstatě hned z protiútoku pálil z voleje Geovanni, ovšem jeho pokus letěl nejen vedle, ale také hodně nad. Jako další se s nerozhodným stavem pokoušel něco udělat Matt Taylor, avšak narazil na Boaze Myhilla. Mnohem více štěstí měl v 61. minutě Kamel Ghillas, pro něhož vybojoval míč mladík Altidore. Alžírský útočník poté bez větších problémů poslal míč za záda Jaaskelainena.

V 73. minutě mohl Hull své vedení ještě pojistit. Gillas se zbavil svého strážce a nechybělo mu mnoho k tomu, aby se podruhé zapsal do střeleckých statistik, jeho střela z voleje však letěla nad břevno. Zanedlouho se ocitl v dobré příležitosti také střídající Altidore, ale Jaaskelainen jej vychytal. Ovšem míč mu vypadl a následně zakončoval aktivní Ghillas, jenže mířil opět nepřesně. Mrzet jej to však nemusí, Hull totiž konečně vyhrál.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 1:0

22.08.2009 16:00

Góly: 17. Emmanuel Adebayor

Manchester City si za ohromné množství krásných kombinačních akcí vysloužil jediný gól. Ten i díky břevnu nakonec stačil ke třem bodům. Wolverhampton držel především brankář Hennessey, přesto nezanechal nikterak špatný dojem.

Citizens hráli od počátku velice dobrý fotbal a bylo jen otázkou času, kdy přinese sladké ovoce. A domácí fanoušci nemuseli být zase až tak dlouho trpěliví - už po sedmnácti minutách se totiž z první vážnější šance prosadili. Bridge nacentroval do vápna, sražený míč se dostal k Tevezovi, který na pravé straně našel volného Adebayora a ten poslal míč do sítě.

Stejný hráč měl obrovskou šanci i ve 25. minutě, jeho tvrdá střela ze čtrnácti metrů ztroskotala na stále se lepšícím Hennesseym. Po půlhodině hry se Adebayor přeměnil v přihrávajícího a Robinho zpoza vápna opět nechal vyniknout brankáře hostí. I následující dvě minuty patřily famóznímu Hennesseymu. Tevéz nejprve napálil zeď, na druhý pokus už sice mířil k pravé tyči, ale brankář Wolvesu byl proti. Jen o minutu později si na něm vylámal zuby i Robinho střelou opět těsně za vápnem.

Pět minut před koncem přišla chvíle, kdy se všem domácím divákům zatajil dech. Jarvis se po individuální akci dostal k technické střele z dvaadvaceti metrů a neuvěřitelným zákrokem vytěsnil levačkou Given míč jen centimetry nad břevno. V naprostém závěru mohl přinést klid do vlastních řad Tévez, ale hlavičkou branku těsně minul.

Ve druhém poločase se Wolves tlačil za vyrovnávacím gólem, k tomu však měl několikrát o dost blíže domácí tým. Ireland se po chytré akci s Adebayorem dostal za obranu, ale v souboji s brankářem raději poslal míč dva metry vedle tyče. Další dvě střely měl pak na svědomí sám tožský útočník. Nejprve z první mířil nad, za pár minut obehrál brankáře, ale z úhlu rozvlnil síť ze špatné strany.

Wolves tak bylo blízko vyrovnání dvacet minut před koncem, kdy se k míči ve vápně dostal Keogh a rozezvučel břevno. Kdyby mířil o potřebné centimetry níže, Given by nejspíše musel hledat míč ve své síti. Ke šťastnému gólu neměl daleko ani střídající Elokobi, jehož centr se snášel k bližší tyči a jen díky dokonalé pozornosti Givena se těsné vedení neměnilo.

Závěr zápasu pak patřil především hostům, kteří nenechávali diváky v Manchesteru ani minutu znuděnými, přesto se k přímému ohrožení Givenovy svatyně prakticky nedostali a připsali si letošní druhou porážku.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Blackburn Rovers 2:1

22.08.2009 16:00

Góly: 32. Kenwyne Jones, 53. Kenwyne Jones - 21. Gaël Givet

Sunderland si připisuje letošní druhé vítězství, když s velkým dílem štěstí naděleným i od rozhodčích, obrátil skóre proti dobře hrajícímu Blackburnu. Ten je tak po dvou zápasech bez bodu.

Hned ve čtvrté minutě mohl zaskočit domácí fanoušky Samba, který si naskočil na roh Pedersena a neobsazený hlavičkoval, ale Fülöp vytasil parádní zákrok. Z následujícího rohu už se dokonce podařilo hostům skórovat, rozhodčí však zapískal útočný faul. V osmnácté minutě poprvé hrozili i domácí, ale nováček v řadách Sunderlandu Loric Cana mířil vysoko nad.

Hned o minutu později se ale opět musel zaskvět domácí brankář proti voleji Dioufa, který mířil mezi tři tyče z hranice vápna. Zasloužený gól na sebe nenechal dlouho čekat, když po akci Pedersena pálil přesně Givet. Po necelé půlhodince mohl zvýšit Roberts, ale jeho střela s gólovými parametry byla zblokována.

Z ojedinělé, o to více oku lahodící, akce pak rozjeté hosty zmrazil Jones. Malbranque sebral míč na své polovině, přihrál ho právě Jonesovi, který si poradil s dvojicí obránců a z dvanácti metrů pokořil do té doby nevyužitého Robinsona. Do šaten se tak šlo trochu nespravedlivě za nerozhodného stavu.

Tři minuty po změně stran mohl vrátit vedení Rovers Kalinič, když centr Dioufa neudržel v rukavicích Fülöp. Hostující útočník však napálil míč nad branku. To předznamenalo pro Blackburn nešťastný sled dalších událostí. Cattermole potáhl míč po lajně a ve vápně svým centrem našel Jonese, jenž osamocený dokázal hlavičkou obrátit skóre. Robinson doplatil na hrůzostrašnou defenzívu svých hráčů.

Jen o minutu později hosté vyrovnali, gól ale opět nebyl pro ofsajd uznán a manažer Allardyce dával svou nespokojenost hlasitě najevo.

Do té doby jasně lepší Rovers se sice i nadále snažili, ale gólové příležitosti se naprosto vytratily. Až čtvrthodiny před koncem se k nebezpečné hlavičce dostal McCarthy, ale branku těsně minul. V poslední minutě nastavení pak ještě nebezpečně pálil Kalinič, bohužel pro rozezleného Allardyce mířil centimetry vedle tyče, a tak se Blackburn musel i ve svém druhém utkání smířit s ne zrovna spravedlivou prohrou.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester United 0:5

22.08.2009 16:00

Góly: 56. Wayne Rooney, 58. Dimitar Berbatov, 65. Wayne Rooney, 85. Michael Owen, 90. Nani

Manchester United se konečně vzchopil a vyhrál. Po dvou nemastných, neslaných výkonech se předvedl v mnohem lepším světle a vyhrál na půdě Wiganu. Po dvou gólech Rooneyho a jednoho přesného zápasu Berbatova, Naniho a Owena zvítězil v poměru 5:0.

Wigan začal celkem slušně. V úvodních minutkách sice držel míč častěji na svých kopačkách, ale k ničemu to nevedlo. To hned první šance Manchesteru zaváněla gólem. Svou sílu v osobních soubojích ukázal Wayne Rooney, dlouhou přihrávkou našel na hranici pokutového území stojícího Berbatova, jenž míč poslal k dobíhajícímu Nanimu, který jej potáhl a před bránou našel volného Fletchera. Skotský záložník ale v zakončení selhal - trefil bránícího hráče, od něhož se míč odrazil do náruče Kirklanda.

V 8. minutě United zase zahrozili, jenže nedopadli o nic lépe. Přihrávku Naniho sklepl ke Scholesovi patičkou Berbatov, rýšavý středopolař střelou zhruba ze 17 metrů ale poslal míč hodně nad a musel této nevyužité příležitosti litovat. Poté totiž Red Devils na další tutovku čekali hodně dlouho, hrozbu pro Kirklanda znamenaly pouze dvě rány Rooneyho. Ta první byla ovšem nepřesná, se druhou si poradil právě domácí gólman.

Naopak na druhé straně vyzkoušel štěstí Jason Koumas a svou dalekonosnou ránou pořádně protáhl Fostera, jenž do té doby neměl moc práce. V 32. minutě se dopustil velké chyby Titus Bramble, který nedokázal odehrát míč, za jeho záda si zaběhl Wayne Rooney a v další stoprocentní příležitosti nechal akorát vyniknout Kirklanda. To bylo ze strany Manchesteru, podobně jako Wiganu, všechno, a proto se diváci v prvním poločase branky nedočkali.

Po změně stran začali hráči v červených dresech poměrně aktivně. Už v první minutě se pokoušeli o vstřelení branky, ale Rooney, ani Berbatov neuspěli. Domácím hrdinou se naopak na mohl stát obránce Paul Scharner. Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce a míč nakonec poslal jen těsně vedle levé tyčky Fostera. V 56. minutě to konečně Manchesteru vyšlo. Po centru Valencii hlavičkoval špatně hlídaný Rooney a byl z toho gól.

Vzápětí mohlo být ale vyrovnáno. Hlavou nebezpečně zakončoval Rodallega a inkasované brance zabránil až skvělým zákrokem Ben Foster. Nedáš, dostaneš. Toto otřepané fotbalové pravidlo zafungovalo také dnes. V 58. minutě přehodil gólmana Kirklanda kanonýr Berbatov a následně poslal bez větších problémů míč do brány a zvýšil tak vedení svého celku na 2:0.

Následně se už Manchester nehnal do žádných velkých akcí, i přesto velmi brzy přidal třetí branku. Tečovaná rána Rooneyho skončila až za zády bezmocného Kirklanda. Wigan po třetím zásahu už příliš nebezpečně nepůsobil a spíše se těšil, až rozhodčí odpíská konec. V závěrečných minutách se už nehrál žádný bůhvíjaký fotbal a oba týmy jen dohrávaly.

I přesto se ale United ještě dvakrát prosadili. V hlavní roli se objevil v obou případech záložník Nani. Nejprve poslal výbornou přihrávku na Owena, který následně střelou k tyči přesně zakončil. V nastaveném čase naopak střelou z přímého kopu stanovil konečné skóre na vysokých 5:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:2

23.08.2009 14:30

Góly: 49. Carlton Cole - 54. Jermain Defoe, 79. Aaron Lennon

Upton Park shlédl odpolední derby, které rozhodně nezklamalo. Smutným hrdinou se stal domácí Carlton Cole, který otevřel skóre, načež přihrál Defoemu na vyrovnání. West Ham si tak připisuje první prohru, Tottenham i napotřetí vyhrál.

První čtvrthodinka se odehrála bez větších šancí, když ani jeden tým neměl žádnou alespoň chvilkovou převahu. Poté k první nebezpečné ráně napřáhl Parker, který z osmadvaceti metrů nadělal velké potíže Cudicinimu, ten chytal míč nadvakrát. O poznání jistěji si již hostující brankář vedl tváří v tvář Coleovi, který ho nedokázal prostřelit.

Na druhé straně měla jako první gólové parametry střela Huddlestonea, Green však byl u tyče včas. Poté, co dokázali Spurs odolat pár minutovému tlaku soupeře, propadl centr do vápna k Palaciosovi, který pálil zpoza obránce nepřesně. Jen o chvíli později byl ještě blíže první brance Bassong, ale jeho hlavičku zastavilo břevno bezmocného Greena.

Hra konečně dostala opravdové tempo a začalo se hrát nahoru-dolů. V další velké šanci se ocitl Modrič, který ze čtrnácti metrů jen těsně minul vzdálenější tyč přízemní střelou. Ve 37. minutě se ozvali také domácí, když Cole dlouho držel sám ve vápně míč proti několikanásobné přesile, následně přihrál do běhu Collisonovi, který mohl střílet z dvanácti metrů uprostřed vápna, Bassong se však do střely obětavě vrhl.

V první půli byli Kladiváři nejblíže gólu v poslední minutě, kdy se poprvé zvýraznil Stanislas a po uvolnění přihrál před odkrytou branku, nicméně Carlton Cole potřeboval zhruba půlkrok. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankové remízy.

A právě chybějící gól doplnili domácí hned ve čtvrté minutě druhé půle. Stačily k tomu pouhé čtyři doteky. Green vykopl až na vápno k Jimenezovi, ten vrátil na Colea, který si míč ztlumil a pohotovou střelou z otočky překvapil Cudiciniho, který již neměl moc nadějí gólu zabránit.

Radost z vedení však trvala jen pár minut. Právě Carlton Cole totiž naprosto přesně našel na vápně Defoeho, který využil přihrávky mezi obránce a tvrdou střelou pod břevno nedal šanci Greenovi. A brzy poté mohlo být ještě hůře, kdyby Modrič svou hlavičku na zadní tyči umístil o necelý metr lépe.

Na druhé straně zase mohli hosté děkovat pouze a jen sudímu Clattenburgovi, který nepískl zřejmý faul Assou-Ekotta na Jimeneze. Ten se v 69. minutě dostal k parádní hlavičce po rohu, ale Carlo Cudicini ještě lepším zákrokem střelu k tyčce vyrazil. Po dvou minutách se mohl střelecky opět projevit Cole, tentokrát branku minul o půl metru.

Jedenáct minut před koncem přišla zajímavá kombinace mezi Čorlukou a Lennonem. Tu mohl ukončit ve vlastním vápně Spector, na zemi však míč nedokázal odkopnout, rychlonohé křídlo ukořistilo míč zpět a famózní levačkou na vzdálenější tyč otočil vývoj utkání. Rozhodnout mohl Defoe, tomu na přihrávku Lennona chyběly jen decimetry.

Na druhé straně z otočky nebezpečně pálil Stanislas, ale střelou prakticky z malého vápna mířil nad branku. Na druhé straně pálil zpoza vápna Defoe přesně k tyči, dokonalý Green míč vyrazil těsně před sebe, kam si seběhl dlouhán Crouch, ale míč stačil pouze napálit do ležícího brankáře. Spurs pak Kladivářům nedovolili žádný tlak a honbu za vyrovnáním a pohlídali si tak i třetí vítězství ze tří zápasů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 1:0

23.08.2009 16:00

Góly: 34. Wade Elliott

Burnley čekal po utkání s Manchesterem United další silný a hodně nepříjemný soupeř. Na Turf Moor se tentokrát představil Everton, který přijel s cíle odčinit potupnou porážku od Arsenalu. Ovšem opět tvrdě narazil. Zpátky do Liverpoolu si totiž veze porážku 0:1 a stále mu tak patří poslední příčka v tabulce.

Utkání mohlo pro Toffees začít tím nejhorším způsobem. Již ve druhé minutě totiž Burnley poprvé zahrozilo a nebyla to ledajaká šance. Patersonovi se hlavou podařilo trefit břevno, ovšem míč se vrátil zpátky do hry a obránce Yobo odvrátil. Zanedlouho to zkoušel také Everton. Feillaini ale na centr Tonyho Hibberta nedosáhl, a proto pro gólmana Jensena nepředstavoval žádné nebezpečí.

Ale fanoušci se v úvodu příliš nenudili. Už ve 12. minutě se totiž v zajímavé šance ocitlo opět Burnley. Fletcherovu ránu pro tentokrát zblokoval Joseph Yobo. Po necelé půlhodině hry si nevedl o moc lépe na druhé straně ani mladíček Jack Rodwell. Ten totiž poslal míč přímo do náruče Jensena.

V 33. minutě přišel jediný gól celého střetnutí. Fletcher našel na hranici pokutového území volného Elliota, ten napřáhl a k radosti domácích fandů propálil i Howarda. Míč poslal do levého horního rohu brány. Vzápětí mohlo být vyrovnáno. Ke střele se propracoval Steven Pienaar, jenže míč poslal mimo.

První pořádná šance po změně stran přišla až v 63. minutě. O překonání Howarda se pokoušel Chris McCann, jenže proti byl právě americký gólman, který si s jeho pokusem poradil. Velmi blízko vyrovnání se ocitl Everton po 76 minutách hry. Hibbert byl faulován v pokutovém území a hosté se tak dočkali penalty. K její exekuci se postavil zkušený Luis Saha, ale selhal. Svou střelu totiž poslal mimo prostor tří tyčí.

Francouzskému útočníkovi nebylo skutečně přáno. O pár okamžiků později už sice míč do brány propasírovat dokázal, jenže gól nebyl uznán pro faul. V 81. minutě pro změnu pálil opět vedle. V nastaveném čase však měl Everton další možnost, jak něco s výsledkem udělat. K hlavičce se dostal Rodwell, jenže míč poslal nad, a proto si na konto připisuje další tři body Burnley.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 0:2

23.08.2009 17:00

Góly: 39. Didier Drogba, 76. Nicolas Anelka

Londýnské derby na Craven Cottage skončilo podle očekávání výhrou Chelsea. Blues sice nepředvedli žádný zázračný výkon, avšak na v útoku bezmocný Fulham to stačilo. Branky stříleli Drogba a Anelka.

Přitom derby mohlo začít pro domácí výborně, ale Dempsey nakonec fanoušky nepotěšil. Skvělým a přesným pasem ho na hranici šestnáctky našel Gera, americký útočník se obtočil kolem obránce, avšak nakonec branku Petra Čecha minul. Po dvaceti minutách se protáhl také Čechův protějšek Mark Schwarzer, když ho střelou z velké dálky vystrašil John Obi Mikel. Střela nigerijského fotbalisty se ale, bohužel pro Chelsea, točila ven z branky.

Utkání však další šance, nebo alespoň jejich náznaky postrádalo a jednalo se spíše o jakousi hru na čekanou ze strany Blues. Cottagers totiž byli v útoku neškodní, avšak dobře organizovaná obrana nedovolovala soupeři vážnější šanci, vlastně ani žádnou střelu na branku. Ta první přišla až ve 39. minutě, kdy zapracovala spolupráce Drogba, Anelka. Francouzský útočník vyslal svého parťáka, který se pohyboval na hranici ofsajdu, čárový sudí však situaci jako ofsajdovou neposoudil. Pak již neměl Drogba sebemenší problém překonat Schwarzera, otevřel skóre a připsal si třetí branku v sezoně.

Úvod druhého dějství se nesl ve znamení útočného, leč neúspěšného snažení Fulhamu. K žádné gólové šanci ale nedošlo a pár minutách převzala iniciativu opět Chelsea. V 64. minutě prodloužil pas směřující do vápna Ballack, ale Lampard z voleje a otočky nedal míči potřebnou razanci. Rozhodující moment přišel v 76. minutě, kdy znovu zafungovala spolupráce útočného dua Chelsea. Tentokrát však opačně. Drogba vyslal přesným pasem za obranu Anelku, jenž si poradil se Schwarzerem a střelou do prázdné branky zvýšil na 2:0. To definitivně odrazilo veškerý odpor Fulhamu a Chelsea si již jen v závěrečných minutách bezpečně pohlídala zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 1:3

24.08.2009 21:00

Góly: 72. Fernando Torres - 34. Lucas Leiva (vl.), 45. Curtis Davies, 75. Ashley Young (pen.)

Neprůstřelná zeď jménem Brad Friedel pomohla rozbít osmiletou sérii bez výhry proti Liverpoolu. Dnes stálo veškeré štěstí na straně Aston Villy, nejdůležitější moment si však vybojovali hostující hráči sami, když minutu po gólu soupeře proměnili penaltu. Liverpool podruhé ze tří zápasů prohrál, Villans si připisují první letošní výhru.

Noční můra Villans z Vídně se mohla opakovat i v pondělí večer, kdy hlavička Benayouna skončila jen půl metru vedle tyče. V deváté minutě přišla více jak stoprocentní šance, kdy se míč v hloubi vápna stále odrážel ke trojici Torres - Benayoun - Gerrard, poslední jmenovaný nakonec konečně vystřelil do branky, ale ležící Friedel zázračně vyrazil nohou.

Chytrá kombinační hra u vápna uvolnila v další šanci opět Gerrarda, ten zpoza vápna branku přestřelil. Villans se snažili být aktivní, a i když si sami nedokázali vytvořit větší příležitost, zamezili na dlouhou dobu soupeři v zámku či alespoň jedné výraznější šanci.

Obrovskou smůlu si po 34 minutách vybral Lucas Leiva. Nejprve fauloval zhruba sedm metrů před vápnem. Přímý kop rozehrál Ashley Young a míč posadil přímo na hlavu právě Lucasovi, který překvapil Reinu natolik, že vždy vynikající brankář jen smutně hleděl, jak se začíná vlnit jeho síť.

Liverpool se samozřejmě okamžitě hnal za vyrovnáním, ve velké šanci se brzy objevil Torres, který procpal střelu ze stoje mezi obránci a Friedel reflexivním zákrokem vyrazil na rohový kop. Ve velmi dobré pozici se na druhé straně objevil Shorey, ale jeho slabá hlavička mířila přímo do náruče Reiny.

Nastavení pak hodně nelibě nesl Reina, který nevěřil, že byla Sidwellova střela tečována a za odkop si vysloužil žlutou kartu, kterou ještě okomentoval několika slovy. Tím se samozřejmě protáhlo avizované nastavení, což si nechtěl nechat líbit manažer Benítez, který vyčinil čtvrtému sudímu. Rohový kop pak rozehrál Young, na přední tyč si seběhl stoper Davies a hlavičkou pod břevno zmrazil fanoušky Reds. Naopak Benitez dával najevo své ještě větší rozohnění čtvrtému rozhodčímu.

Dvě minuty po začátku druhé půle vytvořil dobrou pozici Johnson pro Gerrarda, jehož střelu parádně vyrazil Friedel. Obrovský zámek pak vytvořili hráči Reds, do vápna Aston Villy létal jeden centr za druhým. Jeden z nejnebezpečnějších měl na svědomí Gerrard, se kterým si tísněn Kuytem musel skvěle poradit opět Friedel. Ten si poradil i s hlavičkou blonďatého Nizozemce.

A i v další hlavičkové gólovce se ocitl Kuyt, tentokrát rozezvučel tyč. Z následného brejku pak mohl pustit ledové vodopády Reo-Coker, kterému chyběly jen centimetry, aby zasáhl povedený centr Agbonlahora. I když sudí Atkinson většinou sporné situace pískal ve prospěch domácích, v 66. minutě však byl Torres rukou atakován ve vápně od Daviese a píšťalka zůstala němá.

Za tři minuty se pokoušel svou typickou tvrdou ranou skórovat zpoza vápna Gerrard, ztroskotal na pozorném brankáři. Přesná trefa už byla na spadnutí a Anfield Road se rozjásal osmnáct minut před koncem. Insua naběhl až k malému vápnu, pak naslepo nahrál přes celou branku Torresovi, a ten měl před sebou odkrytou branku.

Poté se však stalo něco nevídaného. Aston Villa zkusila rychlý atak, míč od lajny vyvezl Milner, nahrál Reo-Cokerovi, ten si vběhl do vápna a donutil Gerrarda faulovat. K penaltě se postavil Ashley Young a svým prvním gólem v sezóně poslal Reinu na druhou stranu.

Poté se Reds samozřejmě uchýlili k ještě většímu tlaku a Villa byla nucena bránit na minimálně sto procent. Hodně blízko měl ke gólu Kuyt, který si naběhl na přesný pas Insui, ale vzdálenější tyč minul. Friedel pak musel vytasit další kouzla proti hlavičce Torrese. Liverpool se musel sklonit, po 31 zápasech byl Anfield Road dobyt.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Tottenham Hotspur33009:39
2.Chelsea FC33007:29
3.Arsenal FC220010:26
4.Manchester United32016:16
5.Manchester City22003:06
6.Sunderland AFC32014:46
7.Burnley FC32012:26
8.Birmingham City31111:14
9.Stoke City31112:44
10.Liverpool FC31026:53
11.West Ham United21013:23
12.Aston Villa21013:33
13.Fulham FC21011:23
14.Wolverhampton Wanderers31021:33
15.Hull City31023:73
16.Wigan Athletic31022:63
17.Bolton Wanderers20020:20
18.Blackburn Rovers20021:40
19.Portsmouth FC30031:60
20.Everton FC20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (518)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak videl sem 3 zapasy a nejvic se mi libil arsenal pokud vydrzi zdravi (jakoze se zranil zatim nespecifikovanym zpusobem fabre)tak by to mohlo byt s trochou stesti titul

Reagovat
smazaný uživatel

trošku předčasné, nemyslíš?

Reagovat
soukup

tak to seš asi nějakej šestivokej mutant

Reagovat
madridcan

ja si myslim,ze ani v prvej 4 nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

to tu píšeš furt....

Reagovat
madridcan

druhy krat

Reagovat
fantomas

Kdyby obránci Pompey měli nějaké taktické vzdělání, alespoň to základní, a nestáli tak nějak halabala před nebo uvnitř svého pokutového území, nebylo by to tak jednoduché. Byla tam patrná snaha zahustit střed, ale furt při tom hráči Portsmouthu působili tak nějak roboticky, jako by je někdo naprogramoval a oni teď jen strážili své předepsané pozice. Zato naši, i když ten jejich pohyb furt nebyl ideální, když chtěli, roztočili jim hlavy raz dva. Byla to zkrátka exhibice - Arsenal si v klidu hrál a nevyzrálí Pompey nestíhali.

Reagovat
honziss

Tak Portsmouth vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
fantomas

Ale stejně to nechápu - po tom, co si Distin odehrál, už by přece jen nemusel působit dojmem, že by se ztratil i při tréninkovém zápase přípravky.

Reagovat
honziss

Byl do toho stáhnut většinou. Portsmouth má jenom brankářský post dobře obsazený. Nicméně i James už zanedlouho doslouží. Jinak to tam je průměr až podprůměr v celé sestavě. Nikdo kdo by ten tým držel, snad až na toho Jamese, ale je to na to chudák sám...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes mozu Jamesovi dakovat za prijatelny vysledok

Reagovat
honziss

A to dostali 4 góly. Chudák James, opravdu. Jak říkal Chazy, ten tým prostě nemůže nesestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred sezonou som Pompey odhadoval na 18. miesto . Po tom co som videl v tomto zapase sa poslednemu fleku cudovat nebudem. Az na brankara je tam vsetko na hovno. Cez obranu si hraci prechadzali ako noz maslom, zaloha nevymysli uplne nic a ani branenie im nejde a utok spolahlivo spali aj to malo z coho by sa teoreticky dalo skorovat. Snad bude mat ten Dindane rozum a nepojde tam

Reagovat
honziss

Dindane tam půjde, protože Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

na rok a po tom zasa inde

Reagovat
fantomas

Ještě bych dodal, že sem si za celou dobu pomalu ani nevšiml, že je na hřišti Denilson. Vzhledem k tomu, že nějak urputně jistit Cesca nebylo zapotřebí, je to celkem smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

proc otevru 3 prohlizece a jedu ne?

Reagovat
honziss

A máš aspoň z jednoho zápasu něco?

Reagovat
Tomekcz

to pak nemas z tech zapasu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

z kazdyho pac treba 5 minut jedu arse dalsich 5 city atak a goly sem stihl vsecky live

Reagovat
fantomas

Tak highlighty si klidně můžu pustit někdy večer v klídku...

Reagovat
smazaný uživatel

1. polocas sem se dival hlavne arse

Reagovat
honziss

V tom případě nás tady nemam tím, že jsi viděl tři zápasy. Ve skutečnosti jsi neviděl ani jeden. Viděl jsi možná to, co my uvidíme večer v highlightech, jak napsal Fantomas.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste si muzes dat vedle sebe okna a sledovat vsecky vedle sebe

Reagovat
honziss

Ale to je to, že z ani jednoho zápasu nemůžeš nic mít. Když už vynecháme to, že ti tam povídají tři komentátoři, tak lidské oko prostě není schopno plnohodnotně sledovat tři věci, v tomto případě zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to beres moc doslovne,dejme tomu ze sem mel moznost nakouknout do deni 3 zapasu

Reagovat
honziss

To má úplně každý. S tím že v highlightech nám opravdu ukážou to nejzajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne live

Reagovat
honziss

Ok, vidím že to nemá cenu. Gratuluju, viděl jsi tři zápasy live najednou, excelentní výkon.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen rikam ze kdz se vecer podivas na highlisty tak uz predem znas vysledek,zato kdyz se treba divas live na arsenal padne gol a potom prepnes na city,padne gol tak je to neco jineho,samozrejme ve finale to ma ten samy ucinek

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale on si okrem toho moze pozriet aj to menaj zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Bendtnera jsem velmi spokojen A také chci poděkovat hráčům Q.P.R. za to, že jsem mohl roztrhat tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner je na tom kridle uplne mimo skutocne nechapem preco ho Wenger nepostavi na hrot kde by vynikli jeho prednosti

Reagovat
honziss

...a Saints se rozjížději fakt pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

zato Addicks slapu ako hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

jako rolexky z turecka myslis jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Hull konečně výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby Dufam ze vam konecne zavrel huby..

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

zatial milo prekvapuje, naozaj som necakal ze sa z nicoho nic dostane do formy ... nakoniec z neho mozno nieco bude

Reagovat
Devil

Wigan druhou pulku trosku nestihal.

Jsem rad,ze Man.Utd.ukazal,ze umi davat goly i bez padajici hvezdy.

Jinak Arsenal taky krasne!)Bohuzel)

Reagovat
Chazy

Sileny je, ze Man Utd melo za druhej polocas 6 strel na branu..

Reagovat
smazaný uživatel

6 striel na branu je ale pomerne dost...

Inak Berbsov gol, nadhera neskutocna akcia

Reagovat
Tomekcz

oni si to neumi rozvrhnout na cely zapas asi v 1. puli nedaj nic a v 2. vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Krutých druhých 45 minut pro wigan, fergie musel hodně promlouvat do duše po zápase s burnley

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne je musel zprcat o polocase tedkom, v druhe puli to byl uplne jiny manu nez v prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačný průběh měl také druhý poločas ve Wiganu, kterému Manchester United nasázel čtyři góly. mu dali golu 5

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro stoperskou dvojici gallas - vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

No, sekl jsi se příbližně jen o nějakých 160, gratuluju..

Reagovat
honziss

Má dobrou intuici a ví co tady bude tak za hodinku, dvě.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

200???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

A zítra vrchol kola.

Reagovat
madridcan

burnley-everton?

Reagovat
honziss

Ne.

Reagovat
Chazy

Nakonec to bude lepsi fotbal pred lepsima fanouskama

Reagovat
smazaný uživatel

Pred lepšími fanúšikmi možno ale lepší futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než co?

Reagovat
smazaný uživatel

Než Hammers-Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Clarets s EFC že bude lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to predpokladá Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už tomu rozumím

Reagovat
honziss

Ne.

Reagovat
homeles8

West Ham-Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

skor male londynske derby

Reagovat
hefy

Je smutný, ze vas tym je prvni puli lepsim celkem, druhou puli polevi, nijak drasticky ale jo. A souper je sice prehrava, ale aby mu z 6 strel jich 5 padlo, to je nevídaný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, pětku jste si nezasloužili. Takových 1:3 nebo 0:2 by bylo ok, vy to naženete jinde, ale pětka je až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

56 pre mna ako sa dnes vozerem

Reagovat
smazaný uživatel

pro United. Je to paráda fandit celku, kde jsou základ a osa tvořeny ostrovními hráči.

Reagovat
homeles8

Jinak Arsenal zatim to vypadá slibně....

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nebyl řádně prověřen, takže bych stál radši nohama na zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

-100 pro MU..to jsou haluzaci

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Efektivita nie je haluzáctvo

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je, ale 1 poločas z 6 a 5 golu je haluzactvo

Reagovat
smazaný uživatel

To je práve tá efektivita. To snáď mal Wigan niekoľko nastrelených Fosterových žrdí, alebo dal niekto z hráčov United 90+ po nevydarenom polčase bez šancí z ich strany gól prdelou? Tak o akej haluzi sa to vlastne bavíme?! Achjo.

Reagovat
Devil

Ne ne,to je umneni!

Reagovat
Devil

Jj,uz vyhaluzily 3 tituly za sebou ......haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

jasny se bavim o aktualnim M

Reagovat
Devil

Vsak ja tez!

Reagovat
Shevchenko

Fanoušci: Lisandro lepší Benzemy

Ehm, cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace ManU,jde se pro titul opět a doufám že nám budete zítra přát proti zlořečené Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebudu, dostanete na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš být fanda ManU!

Reagovat
Devil

Ta te dostala...

Reagovat
Devil

Jasan

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že budeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ak dá Hangeland a Dempsey gól tak o to viac

Reagovat
homeles8

Vsadim se s tebou, že zejtra Chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, už si se chtěl vsázet, že MU nedá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska sme byli mnohem lepší, nakonec je z toho výhra "jen" 1:0. Ale důležitý sou 3 body. CITIZENS GO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho fandíš City?

Reagovat
smazaný uživatel

cca od doby kdy přišel šejk Mansour a přinesl hodně penízků

Reagovat
Chazy

Tak jako Fulhamu nikdo nefandil, dokud neprisel Al Fayed?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježííš neber to hned tak vážně,já mám radost z ManU Nemohu posoudit,ovšem Al-Fayed je velmi rozumný majitel pro kterého není klub hračkou,můžeme být hrdí na něj.Já byla tehdy ještě děcko,když on přišel,takže nevím Já nevím jak douho jim fandí,znám fans(české)co fandili dlouho před šejkem,ale rejpnout si samým štěstím musím

Reagovat
Chazy

Oni aspon bez sejka hrali sami PL, vy byste bez nej hrali nejakou League One. A rypej si, rypej, kdyz to jako rypnuti vyzni a neshodi to tebe Jinak Man City ma taky rozumny vedeni, jeste zatim nekoupili sveho Marleta A ted uz decko nejsi

Reagovat
honziss

Právě jsem chtěl napsat že Marlet byl skvělá ukázka rozumnýho vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Marlet byl zmetek,dobře ho Moo vypoklonkoval! http://www.premierleague.cz/archiv/view.php?cisloclanku=2003092501

Reagovat
homeles8

Vsadim se s tebou, že Chelsea zejtra vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

nemám potřebu se sázet

Reagovat
homeles8

tak třeba jen o nějakou maličkost.

Reagovat
honziss

Ty máš úchylku v sázení se? Poslední dobou tě tady vidím pořád dávat nabídky k sázce.

Reagovat
homeles8

Jen 2x jsem se vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

to by se mělo léčit aby se s tebe postupem času vážně nestal homeles až vsadíš barák

Reagovat
homeles8

baráky nevsázim

Reagovat
homeles8

třeba o originální CD Windows 95

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase......od 10ti let - 5. sezonu....ještě za doby temna.....

Reagovat
Chazy

teda.. rikat dobe Pearce doba temna

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnej to s touhle dobou - dobou peněz, Adebayora a spol.

Reagovat
Chazy

sympaticka vs nesympaticka.. co si vybrat

Reagovat
Devil

Pekne receno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda.....nesympatická

Reagovat
honziss

Ale zas tak krutý bych nebyl. Podle mě nejsou City tak nesympatičtí. Ten kádr je pořád sympatický s pořád dobrým množstvím ostrovních hráčů, jenom příchod jednoho z dvojice Tévez - Adebayor je zbytečný, stačil by jeden.

Reagovat
Chazy

Rozhodne, ja nerikam, ze jsou vylozene nesympaticti (kdyz neni utok Robinho-Tevez). Ale v porovnani se City pod Pearcem.

Reagovat
honziss

Většinu v tom rozdílu tam ale dělají ti šejkové a Adebayor (Tévez).

Ale pravda, že tehdy měli City taky něco do sebe... I vlastně pod Keeganem. McManaman, Sinclair, James nebo Berkovic a Reyna.

Reagovat
Devil

Ja bych byl jeste krutejsi!

Reagovat
Chazy

Ty taky vsechny hodne zajimas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Ani moc netouzim po tom,aby se o me nekdo tady zajimal. Kazdy mame holt jiny vkus..

Reagovat
Chazy

Supr.

Reagovat
Devil

že

Reagovat
smazaný uživatel

Posily u nás sou vesměs sympatický, ale útok Adebayor - Tevéz se mi dost hodně zatim zamlouvá + zprava je Robinho podle mě taky dobrej, Santa Cruz je dost zraněnej, jinak spolu s Bellamym náhrada do útoku - a Bellamy může i na křídlo. Jinak bych rád viděl obránce, možná vyjde ten Lescott, prej ho v Evertonu vyhodili nebo co.

Reagovat
Chazy

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/joleon-lescott-vyrazen-z-prvniho-tymu/?aktualitaId=4263

Naucte se chodit na poradny weby, z EF vis maixmalne, kolik talentu AFC podepsalo novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

PL je tradiční,tady jsou fakt zejména drby a diskuze

Reagovat
Chazy

Tem diskuzim jsi zapomnela dat nejaky shazujici privlastek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, diskuze sou tady bezchybný

Reagovat
homeles8

ale ikdo si nechce vsadit

Reagovat
homeles8

*n-e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Pokud cerpas zivotni energii z demence ostatnich a nemuzes bez ni zit diskuze jsou tu fakt tragicky, dneska mi tu ta hodina uz zas na par dnu stacila

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že sou dost vtipný, občas se tady nekecá ani o fotbale. A mě to tady vždycky krásně uteče

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, moc nestíhám

Reagovat
Devil

CITIZENS STOP!

Reagovat
smazaný uživatel

CITIZENS GO GO GO!!!!

Reagovat
Chazy

Wolves ale pry dali brevno a mohli srovnat, i kdyz jste byli lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - mohli.....ale v tý době to mohlo (a mělo) být 4:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

(a naštěstí nebylo) sorry mám fakt dnes rejpavou náladu,pokud se tě to výše dotklo pak se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to nedotklo Já si občas taky rád rejpnu A je fakt že po příchodu novýho majitele se počet fandů MCFC zdvojnásobil.....

Reagovat
Tsigi

Adebayor se zatím dost vyplácí

Reagovat
Tsigi

to mělo být jen tak pod čarou

Wigan má sympatický tým(po WHU pro mě asi nejsympatičtější) a bylo mi jich trochu líto, ale první půlku odehráli dobře a když to začne padat tak to padá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli se nevyplácí víc Arsenalu, že odešel.)

Reagovat
smazaný uživatel

horsi ako Bendtner by nebol

Reagovat
smazaný uživatel

to už je taky klišé s tím Nickem.Nevíš jestli to podepsal?Dík

Reagovat
smazaný uživatel

udajne nie, vraj sa na tom pracuje

Reagovat
smazaný uživatel

zatial podla ocakavani...jeho true colours sa ukazu az neskor

Reagovat
smazaný uživatel

na prvních dvou místech,mezi sebou tak milující se kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Wenger něco řekne Aršavinovi. Poprvý jsem si výrazněji všiml jeho náladovosti v dresu AFC. A taky to dost poznamenalo jeho výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

To si si teda skoro vsimol..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem přípravu, kromě zápasu proti atleticu. Tam předváděl pravý opak. A na jaře hrálo taky zodpovědně a i docela běhavě.

Reagovat
smazaný uživatel

no,všimnul sis toho oprávněně...Nechci ho tu zatracovat,ale forma z jara to rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze pristupuje k zapasom laxne sa dalo vsimnut uz na Jar

Ze teraz nema ani formu je ina vec...

Reagovat
smazaný uživatel

Laxnost občas byla(ne však taková jako teď!) - ale dokázal to něčím vykompenzovat. A alespoň neházel kyselý ksichty, taková nálada týmu dobře neudělá. Navíc on sám zbabral několik nadějných příležitostí, tak by se měl zlobit na sebe a ne na tým.

Bohužel mu někteří hráči mohli dřív a lépe adresovat přihrávky, to už je dáno stylem hry AFC, často chybí přímočarost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto ako dlho este bude Ashton mimo hru ?

Reagovat
honziss

To neví ani on sám. Když West Ham vydával prohlášení o stavu marodů, tak napsali že Behrami se vrátí do plného tréninku na konci srpna, Dixon taktéž, Boa Morte začal rekonvalescenci po operaci a Ashton "pokračuje v tvrdé přípravě", u všech napsali přibližný termín návratu, u Ashtona ne. Jeho návrat je ve hvězdách. Byl bych rád kdyby to bylo během podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako to vyzera s Diamantom?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, chcel som si ho dat do Fantasy . Teraz si tam musim nechat toho Bendtnera, ktory aj ked nastupi z lavicky tak ide na kridlo....

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn zase smutný konec....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak je tu ludoprazdno ...

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v jednu ráno jsou tady akorát ti největší looseři, no...

Reagovat
smazaný uživatel

pápá,ahoj..moje stará spí

Reagovat
smazaný uživatel

Já starou nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád.Mám časové zony kdy můžu chodit na EF a kdy se u nás hraje slovní fotbal ppř. horolezec

Reagovat
smazaný uživatel

horolezec?? Spíš hrajete na pejska a kočičku, ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale ona nedokáže uvařit z mýdla ani tu omáčku..(žeby to bylo kvůli tomu,že naprosto neumí vařit? já sem ale vůl )

Reagovat
smazaný uživatel

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to používáte jenom na lékařské účely, tu mariánku, jinak si nedovedu vysvětlit, že jsi tak vychlámanej pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

je mi přes třicet...období hulení mám už za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale celoživotní období, ne?? Myslím to období hulení...

Reagovat
smazaný uživatel

nehul......,jestli Ti můžu poradit-nevede to posléze k ničemu dobrýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenoomže to něco lepšího by nemuselo přijít, i kdybych nehulil...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to příjde i tak...Nejseš přeci celej život schovanej ve skříni,né?

Reagovat
smazaný uživatel

ve skříni ne...

Reagovat
smazaný uživatel

žeby v gauči?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se vlastně ztratil Gaucho??? Myslím, že hraje na Slovensku, ale nevím, kde...

Reagovat
smazaný uživatel

na mě?nejsem fanda Slávky,ale sem teď nedávno četl okolo nějakýho slov. týmu že se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

sem nepochopil zprvu:v gauči a Gaúcho

Reagovat
smazaný uživatel

hovna hovna hovna..pojdte do mne vyjebane ringle..

Reagovat
Devil

Straky se musej vratit!

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC! Na Crystal Palace 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděls to náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, kde koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky přenos nenašel, proto jsem se ptal, jestli na tom náhodou nejsi jinak, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten okamzity postup nakoniec nemusi byt taka utopia

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím bych to krotil. Jednak ještě neskončilo ani přestupní období, pořád se neví jak to bude s manažerem atd. Ale jinak by to bylo samozřejmě nádherný, kdyby se to povedlo.

Reagovat
tomasinho

Dneska pro mě jako pro nezaujatého fanouška krásný zápas, kterému by slušela soíš remíza, chudák Carlton, první dá krásný gól a pak to tak podupe

Reagovat
honziss

"You're just small Paul Ince." Fajn si to po čase zas připomenout.

Fantastický zápas s obou stran, bohužel nakonec s hořkou příchutí pro nás. Víc by tomu slušela remíza.

Cole from hero to zero.

Jiménez mě mile překvapuje, ten potlesk pro něj byl dneska zasloužený, škoda jen, že kvůli tomu novému systému bývá Cole na hrotu často utopený. Ať už přijde nějaký kvalitní útočník.

Parker je prostě fantastický hráč, na něho je radost pohledět, bohužel pak přijde na hřiště Kováč, zcela nesmyslně se odpoutá od svého hráče, ten založí akci a Spurs vstřelí gól...

Reagovat
tomasinho

Přesně, slušela by tomu remíza, ale i tak je Carlton prvotřídní útočník, i sám toho dost vybojoval, jsem četl, že by možná měl přijít guddy na hostovačku

Reagovat
honziss

O Gudjohnsenovi čtu už od začátku léta.

Reagovat
honziss

Jo a ještě nechápu proč tak často nahráváme dozadu. Sralo mě to už v prvním poločase a ten gól Defoea, teda "Colea", mě dorazil. Tohle se musí vymýtit.

Reagovat
vitasrp

Tak ale to je těžký, máš odkop od obránce, kterej si Cole zády k bráně zpracuje, na sobě má nalepenýho obránce a všechny spoluhráče tím pádem před sebou, takže směrem dozadu hrát musí.. I když teda přihrávky na stopera, to je už těžkej extrém, to posral parádně.. Obecně ale souhlas, těch přihrávek od krajních beků, středních záložníků a občas i útočníků až na brankáře či stopera bylo až přespříliš.. Ale je taky třeba vidět tu druhou stránku věci, Tottenham skvěle presoval, dostával hráče pod tlak, rychle k nim přistupoval, takže moc možností, jak hrát směrem vpřed, jim prostě nedával.. A v mezihře ti nikdo jeden na jednoho nepůjde, on to beztak i ve finální fázi předvedl jenom Stanislas maximálně ve dvou případech.. Možná to chtělo lepší pohyb, respektive víc hráčů, co by se zapojovalo do ofenzivy, často ve předu byl Cole, pod ním doběhl Jimenez a pak třicet metrů díra a střední záložníci... A kraje nějak moc vidět nebyly...

Reagovat
honziss

No ale právě o tom to je. To že se do ofenzivy vrhá málo hráčů je fakt, a to se taky musí změnit. Minimálně dvakrát jsem si všiml že Cole získal míč, přiběhl ke kraji, centroval před bránu a tam jenom čtyři hráči Tottenhamu a jinak nikdo. Takhle taky hrát nejde, takové situace se musí ještě vypilovat.

Nicméně k těm nahrávkám dozadu na Greena, podle mě to tam ti hráči posílali až moc často a zbytečně. Párkrát to udělal i takový Collins ikdyž měl plno volného prostoru, jak říkám zbytečně. Možná že ten gól "Colea" na tohle celý mančaft upozorní, já v to teda doufám, protože tohle mi prostě nevoní.

Reagovat
vitasrp

Byl to totální zápas blbec, no, hrál se perfektní anglický fotbal okořeněný tou rivalitou, místy nahoru-dolu, takže v každém případě se bylo na co koukat, jenže co se stalo při těch obdržených brankách A přitom jinak ta defenziva pracovala výborně, dokázala přečkat občasné nápory kohoutů, nechybovala, nedovolila vypracovat si soupeři nějaké echt tutovky a pak se to takhle nepochopitelně zazdí.. Jakoby Di Micheleho duch stále zůstal v Upton Parku Smůla, na remízu ten zápas byl určitě, obzvláště ve chvíli, kdy Carlton vsítil tu perfketní branku..

Jimeneze se mi taky líbil, pokud měl míč u nohy, neztrácel ho, naopak dokázal dávat překvapivé přihrávky a co mě fakt překvapilo, ani v osobních soubojích nebyl nikterak marný, což je při dobrém presinku kohoutů základ k tomu, aby hráč mohl podat uspokojující výkon... Naopak Cole to má těžký, je tam sám, takže obrana ho při každém odkopu může zdvojovat, nicméně on je schopen si i s tímto handicapem poradit a být i tak dost nebezpečný, respektive je i přes všechny tyhle problémy schopný dost míčů podržet... Jenom by si mohl odpustit asistence na soupeřovy branky, od toho tam není Když ale pominu ten jeden pro něj smutný moment, odvedl obrovský kus práce, dal krásný gól, do koncovky se dostal v několika dalších případech a aktivitou nešetřil, starý známý Carlton.. Pro hru bude letos zase extrémně důležitý

Ale ta prohra mrzí, hlavně po takovémhle výkonu, kdy se nedalo říct, že by Tottenham byl vyloženě nějakým pánem na hřišti, i když jeho individuality jsou asi na vyšší úrovni, jenže dnes tohle nerozhodovalo.. Taktika byla dobrá, výkon dobrý, ale ty podělaný dvě vteřiny naprosto otočily průběh zápasu.. Řekl bych, že minimálně tak na půl sezóny jsou ty zkraty vybrány

Reagovat
honziss

Tak tak. Myslím, že máme na čem stavět. Kvalita v týmu na tu první polovinu tabulky určitě je, hra je taky dobrá. Teď jde hlavně o to přivést kvalitního útočníka. Je trochu smutné, když Zola potřebuje zesílit útok a má k dispozici pouze nezkušené mladíčky Noublea a Hinese.

Navíc přidám jeden postřeh. Je docela srandovní, že West Ham hrál dneska s pěti středními záložníky. Parker, Noble, Jiménez, Stanislas i Collison jsou původem hráči do středu pole. To se mi nicméně taky moc nelíbí, protože například Noble je napravo ztracený. Je sice pravda, že v tomhle systému nehrajem na vedení míče po lajně a na centr do pokutového území, ale i tak, on je prostě hráč do středu, tam vyniknou jeho přednosti. Stejně tak ostatní hráči. Už aby tu byl útočník a zpátky Deano a Valon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se podle mě málo využívala ta levá strana Stanislase, protože on když dostane balón, tak si umí obejít přes dva - tří hráče a pak poslat nějakou dobrou přihrávku nebo centr do vápna... Jimenéz mě taky překvapil dneska hrál velmi dobře. Jinak dneska se mi taky celkem líbil Faubert... myslím si, že dokáže plně nahradit Neila a ještě je to dobrý hráč i do předu. Cole parádní gól, umí si podržet míč, ale pak musí čekat buď na někoho komu by ho předal nebo se sám pustit do tří bránicích hráčů, prostě potřebuje k sobě parťáka...

Reagovat
honziss

Pravda, Faubert už nevypadá tak znuděně a bez zájmu jako když odcházel. Už jsem to jednou psal, asi mu pomohl ten půlrok na lavičce, potažmo tribuně v Madridu. A asi má i vliv to, že teď ví že je jednička na ten post, předtím se přes kapitána neměl moc šancí probít do základu.

Reagovat
Ted

Přesně tak... Cole vstřelil nádherný gól, následně však svou chybou uškodil svému týmu. Na tři body to dnes bylo. A jak jsi psal, Parker, to je opravdu fantastický hráč, v tomto zápase to opět dokázal. Říkal jsem to loni, říkám to teď - Parker patří mezi nejlepší hráče PL...

Reagovat
Chazy

Krasne Burnley .. Sice ten gol byl luck, ale oni si to zaslouzi. A znovu vsem, co je predem odepsali.

Reagovat
Chazy

Letosni novacci 10x zajimavejsi kluby, nez ty, co nas loni opustily.

Reagovat
Chazy
Reagovat
honziss

Koukám na to a zatím ve mě nechávají opravdu dobrý dojem. Za to Everton mi přijde takový bezradný, mají sice šance, ale zdá se mi to takové neslané, nemastné...

Reagovat
Chazy

Pripominaji mi (pojetim hry, fanousky, nadsenim) Watford. Jen zatim maji vysledky

Reagovat
soukup

snad tak i neskončí...

Reagovat
honziss

Zas na druhou stranu teď doufám, že Spurs máknou a budou vyhrávat, ať pořádně proženou B4... Kdyby se k nim přidali ještě třeba Citizeni, tak by ten předek tabulky mohl být stokrát zajímavější než poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham West Ham Parádní derby se skvělým koncem..díky Harry

Reagovat
smazaný uživatel

CFC ...i když fotbal Hrůza!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ou, tak taková nuda snad nebyla ani za Mourinha Nehorázná uspávačka toto, aspoň že ta efektivit - 1 střela na kasu, 1 šance = 1 gól V porovnání s předcházejícím derby se na to ale opravdu nedá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

jj..... ...snad se to zlepší.

Reagovat
terry

Tak zatím mě teda hodně zklamal Duff, který nebyl vůbec vidět. Jinak máme jasně navrch, akorát to chce teď rychle druhou branku.

Reagovat
vitasrp

Navrch možná tak v držení míče, jinak je to utkání úplně o ničem, Fulham dobře brání a my si to cvrnkáme někde na půlce, fakt oku lahodící mač.. Snad to po půli Fulham trošku otevře, začne víc útočit, nicméně nechá si tu finální fázi stejně neplodnou jako doposud a my budeme moci využívat jejich okének v obraně k rychlým kontrům.. Jinak to bude těžká ukolébavka

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

90. minuta - Dempsey góól

Reagovat
Chazy

Buurnleyyy 6 bodu z 9 moznych, 6 bodu proti tymum z lonske nejlepsi 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

A pomale se budou propadat jako loni Hull.

Reagovat
Chazy

Miluju fans, co sleduji PL rok a pul. A nebo taky budou jako Reading, Wigan, West Ham a skonci v prvni desitce. Nerikam, ze na to maji kadr a je to pravdepodobny, ale stat se to muze a proste od nekterych lidi jsem na jejich moudra fakt alergicky.

Reagovat
madridcan

hapci

Reagovat
Devil

Tak to jsem rad,ze me nemilujes.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

nic proti, ale to, že budou obírat týmy z horní poloviny se právľ čekalo... viz jejich lonska cesta poharem... podle me stejne spadnou...

Reagovat
Chazy

Nic proti, ale to prave nikdo necekal a vetsina lidi, i v preview ruznych webu jako sky nebo bbc, tvrdila, ze se prosazovali jen proti rezervnim tymum v CC, zatimco v PL narazi

Reagovat
Devil

No,myslim,ze v PL se da cekat ledas co.Asi lidi v preview ruznych webu jako sky anebo bbc jsou tebou milovani a sleduji PL jen rok a pul.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Devil

Reagovat
vodka

ok, já sem třeba čekal, že Burnley bude získávat body ze zápasů proti první osmičce. Ty týmy jsou totiž ambiciózní a chtějí vyhrát všude. Burnley toho bude využívat častěji. Mimochdem v poháru to nebyly až tak nějaké rezervní týmy, například CFC tam hrála v téměř nejsilnější sestavě...

Reagovat
vodka

nic to nemění na mém názoru, že se neudrží... Teď ještě získávat body mohou, uvidíme co v prosinci a lednu... Až tam se láme chleba..

Reagovat
Chazy

Tak jestli je zraneny Murphy, bude Fulham resit problem, ktery je loni vubec nepotkal a diky kterymu hrali celou sezonu tak nahore. Ted prisli o dva klicovy hrace, maji velky velky stesti, ze maji Greeninga, protoze ten to muze jakztakz zalepit. Duff strasne slaby, absolutne neporovnatelny s tim hracem, co hraval kdysi za Rovers a CFC..

Reagovat
terry

Jedu si za další výhrou. Už jen zítra výhra Liverpoolu a vychází další tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Útočník West Hamu Dean Ashton, kterého neustále pronásledují zdravotní problémy, prý možná ukončí kariéru. Alespoň to tvrdí deník The Mirror.

Reagovat
honziss

Těžko říct, co je na tom pravdy, ale musím říct, že by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
GEGE

Carletto

Reagovat
smazaný uživatel

man.city burnley totenham man.utd chelsea hull city do p... s manchesterem utd

Reagovat
Devil

MU je cislo 1.proto uz nemuze mit palec hore,výš uz nemuzou narozdil od jinych. Pochopil jsem dobre,ze jo?

Reagovat
honziss

"In defence we have eight players I can choose from. In attack, I can only choose Carlton Cole or myself."

Gianfranco Zola.

Reagovat
vodka

mohl by se vybrat, bylo by to vtipné

Reagovat
Devil

Aston Villa!!!!!!!!!

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Asi prinášam neštastie.Priídem na úvodné kolo,prehra,prídem dnes ,lucas si dá góla.

Najväčšiu vinu na tomto všetkom má viete kto ? To meno tu píšem stále,stále kritizujem.Rafa je neskutočne tvrdohlavý tréner a človek až to zdravé nie je.Položme si otázku.Prečo tam dáva Lucasa ? Ja si myslím,ako som už spomenul ,je to tvrdohlavý človek,za svoijimi nákupmi si stojí.Rafa je tak slepý,že len on na celom svete si myslí,že Lucas na to má.Alebo budeme pod týmto hľadať fakt sexuálny podtext ?

Lucas sa vôbec nehodí do EPL ,je to fyzicky slabý hráč,v osobných súbojoch slabý,je pomalý a rozohrávku nemá ani z ďaleka takú ako Carra(!).Nezvláda tlak,dal si teraz ten gól a pozrime sa ,zosypal sa ako domček z karát.Mal skôr vyskúšať pomalšiu ligu,respektíve plážovú,ktorá by mu vyhovovala,také Portigalsko ? Že bývalý najlepší hráč brazílskej ligy.....

Tím si neverí,tím potrebuje na NAJdôležitejší post v tíme poriadneho hráča .Rafa znova chyba ! Na tento post máme lazara a tragéda...SUPER ! Keď sa neudeje niečo VEĽKÉ(v čom som znovu skeptický) budeme štastný ,keď budeme bojovať o CLH !

Reagovat
Devil

Me se Lucas dnes moc libi.Mohl by tam supnout jeste jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

*štastní

Reagovat
Devil

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasi, Lucasi....

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohli Lucase nominovat do repre? co tam bude dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

To hrál tak špatně?

Reagovat
terry

Ne, jen si zavinil trestňák, z nejž si dal následně vlastní gól.. Do té doby byl Liverpool jasně lepší.

Reagovat
Staenly10

Není nad hráče,který umí rozhodovat zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.. Já mu tolik věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sázka s counterem, že bude mít na skysports lepší hodnocení než Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná stávka, len čo je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

když se sázet, tak stylově...

Reagovat
tomasinho

Jo a od té doby jasně horší

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Hráč kola

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace villains, naprosto zasloužený vítězství. Z naší strany dneska musím pochválit jenom 2 hráče - Carru a Insuu.. ty byli nadprůměr, naopak obrovský zklamání duo Gerrard, Torres, hlavně steve ta penalta naprosto zbytečné, torresovi nic nevycházelo, zbytečný kličky do hráče, děs, Druhej poločas byl sice lepší, ale to se dalo čekat, protože se villa zatáhla. O 1. poločase se radši nebudem bavit, protože to bylo na úrovni český divize ze strany LFC. Ze strany Villains obraná čtyřka Shorey, Cuellar, Davies, Beye a ještě reo-croker ještě jednou gratulace

Reagovat
tomasinho

a ještě dirk, ten hrál dobře a děsný byl i yossi

Reagovat
smazaný uživatel

Villu bych dneska rozhodně nějak nevychvaloval, dali sme jeden gól, další šance byly .. prohráli jsme si to sami

Reagovat
F.Torres

Liverpool dneska hrozně marnej, projevila se ztráta Alonsa, ty nahrávky to je něco neskutečnýho z toho se chce

Reagovat
smazaný uživatel

řikám to už po několikátý, Steve na post ALonsa, a podhrot Voronin případně aqulliani, takhle to nepůjde, jenže Rafa je Rafa

Reagovat
tomasinho

Děs, bída, utrpení.Do prvního gólu villy to jakž takž šlo, škoda, že lucas nezopakoval výkon ze zápasu proti stoke, sice udělal, ale jinak nic moc(vlastnak bych mu moc nevycital).gerrard dneska nulovy, taktez benayoun, bojoval snad jenom masch a dirk. stale nam chybi typ utocnika do vapna ba takovehle momente, to proste torres neni, my kdyz nedame prvni gol, tak nejsme schopni nic vymyslet, nechapu proc zas byl na hristi babel, ten synek je naprosty traged, zkazil dve sance svymi "ostrymy" ranami.bida,. pristi zapas musime jednoznacne stahnout gerrard do stredu a postavit voronina.A ještě dodám, že všechny góly jsem dostali letos ze standartek, to je děs toto, navíc sudí byl otřesný, není to výmluva, měli jsme hrát líp, ale pískla strašně, jasné fauly na torrese v první půli a pak přísná pentle, odpískaný roh který nebyl v 2.minutě natavení když se nastavila 1, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí byl opravdu tragický, ale nutno říct, že na obě strany, jak otáčel fauly občas, jak na stranu LFC nebo villains, děs co předvedl.

Reagovat
tomasinho

Jo tragický byl na obě strany, pískal hůř než dneska kovařík pro mě dva dny plné zklamání, začalo to včera porážkou djokoviče a šarapovové, dneska utrpení na bazalech a banda debilů co rvala plot a teď toto

Reagovat
papos182

Ta penalta byla jasna, Gerrardova chyba.

Reagovat
tomasinho

No já nevím, mě se nezdálo, že by ho nějak trefil, ale každopádně nás to úplně potopilo, po kontaktním gólu na 1-2 hned toto

Reagovat
smazaný uživatel

uplně zbytečnej skluz, navíc Škrtel to měl pokrytý, pak už se s tím výsledkem nedalo nic dělat....

Reagovat
smazaný uživatel

Bola jasná, úplne zbytcná, chyba Steva evidentná, bolo to čitateľné.

Reagovat
papos182

V druhem polocase se to zlepsilo, ale porad bud nevedeli co hrat (Villa skvele branila, byla aktivni), nebo sance pochytal skvely Friedel. Letos jsme dostali goly jen ze standartek. Nechapu Gerrarda, on hrace Villy fauluje, az uz "davno" ten mic odkopl. Kdyz je proti nam presink, tak jsme uplne jalovi. Vyzdvihl bych jen Carru a Masche.

Reagovat
tomasinho

a dirka

Reagovat
Berbatov9

a kde jsou ted ti hrdinove z Live co vyhlašovali jak maj titul jasnej??? Jinak Tottenham neskutečnej tým letos - zapas proti live jeden z nejhezčich z pohledu kohoutu co jsem za rok 2009 viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs konečně naplňují svůj potenciál. Zápas kola jednoznačně West ham - Tottenham

Reagovat
tomasinho

no včera si 3 body nezasloužili, ale na to nehraje no

Reagovat
papos182

Ti mali kluci, co to vyhlasovali, nejspis uz museli jit spat. Spurs pote, co angazovali Redknappa, sli hodne nahoru, viz druha polovina lonske sezony a letosni tri zapasy. Verim, ze kdyby tam byl loni od zacatku sezony, ze jsou nejhur pati.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nejlepších, než nejhezčích bych řekl. Viděl jsem od Spurs mnoho hezčích. Ale tím přístupem jak nenechali Live ani se nadechnout, tim vyhráli zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

s p í č e ná Aston Willa LUCAS LEIVA tam nema čo robiť ! ! !

Reagovat
Staenly10

Co to sem zas chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

LUCAS LEIVA VEN ! ! ! ! ! !!

Reagovat
Staenly10

A proč s tim na reaguješ na mě?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

LEIVA robí hambu Brazílii parchant nech sa vrati tam odkal ho Benitez privlekol

Reagovat
smazaný uživatel

nereagujem na nikoho .....prste to sem napisem a basta fix

Reagovat
Devil

Nereagujes a presto reagujes

Reagovat
tomasinho

stydím za takového fanouška live

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouška?

Reagovat
tomasinho

no nevím, jestli se dá nazvat fanouškem, no mě přijde, že live fandí, jinak by nevyváděl

Reagovat
smazaný uživatel

Není fanda ako fanda. Oddeľ zrno od plevelu.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že tu nějaký dítě s rokem narození po 1998 vyvádí a píše kraviny ještě neznamená, že je to fanoušek

Reagovat
tomasinho

No já pišu, že se nedá považovat za fanouška, ale asi přeje live, když tak vyvádí, jsem sice taky rozčilený po tom, co jsme předvedli, ale toto je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že psychicky nenarušenej člověk dokáže přijímat i porážky svého klubu

Reagovat
tomasinho

Já nevím, jestli jsem psychicky narušený, je to možné, ale přijímám porážku, navíc když byla zasloužená, aspoň si rafa uvědomí, ež takhle to dál nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě říkám, že psychicky narušený je to děcko, ne ty. Ty tady nepíšeš žádný kraviny a nadávky. Rozčílit nebo naštvat to dokáže každýho, na tom nic není, ale ne každej začne vyprskovat hlouposti někam na web

Reagovat
tomasinho

no jednou jsem prskal, určitě si na mě vzpomeneš, ještě ted se za sebe stydím

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pamatuju, pak ses tu omlouval

Reagovat
tomasinho

Jo to byl taky zkrat no, psal jsem dost nesmyslů, ale aspoň ne, co ten primitiv joey

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze ceska stranka

Reagovat
smazaný uživatel

Tato porazka bude znamenat pre Liverpool stred tabulky mozno 6-7 miesto na konci sezony ak budu pokracovat v tomto vykone chápete ?

Reagovat
smazaný uživatel

A kvůli tomu je Aston Villa zpíčená?

Reagovat
smazaný uživatel

vesco keby nebranili v 8 hracoch tak ne

Reagovat
tomasinho

A co měli dělat, hrát otevřený fotbal? prostě tak to je, tým který vede si brání výsledek, an tom nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vyhrála zaslouženě.

Reagovat
tomasinho

Běž spát prosím tě, za chvíli začíná škola, tak si zvykej

Reagovat
smazaný uživatel

tebe asi za par hodin fuska

Reagovat
tomasinho

ne mě začíná škola ale i kdybys nechodil do školy už, tak to nmění nic na tom, že jsi primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

asi pomocna ze ? pre debilkov

Reagovat
tomasinho

Naposledy na tebe reaguju, na pomocnou jsi chodil možná ty, já chodím na jednu ze dvou nejlepší škol v celém karvinském okrese, kdyby tě to zajímalo. podle sebe soudím tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

naco ti je najlepsia skola ked si dement co ani nerozumie futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3 kolách znamená stred tabuľky, aké smutné... Chlapče, spamätačka.

Reagovat
smazaný uživatel

toto uz je 2 proti jednemu lol

Reagovat
tomasinho

Spíš jeden debil proti ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

debilúm

Reagovat
smazaný uživatel

...kto sa smeje bez príčiny, to je... Bež spať, toto nemá cenu, aj tak už si všetkých dostatočne navnadil na to, čo sa stane, pokiaľ nebudeš s láskavosťou vymazaný.

Reagovat
tomasinho

asi jo, půjdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa znova zaregistrujem mam vas v P I C I

Reagovat
smazaný uživatel

Toto tu neháme Kilymu a ver, že už zanedlho si môžeš akurát tak...nič! Adios amigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kily sa musí hambit za vas co si nevedia dat rady s 1 usoplenym slovákom

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste zacali VZDY VZDY ked sa tu objaví Slovak začnete rýpať no necham vas tak

Reagovat
smazaný uživatel

A ja asi píšem po uzbecky, že? Ty si fakt pekný vypatlanec, bohužiaľ, takých od nás je tu celé priehrštie a už aj hanbiť sa za to je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

a Tomasinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to by už aj hádam stačilo. Aspoň elementárna slušnosť sa niekde v tvojich útrobách nájde, keď neznámej osobe, čítaj tomasinhovi, správne vykáš.

Reagovat
smazaný uživatel

si chuj a to ta neospravedlnuje

Reagovat
smazaný uživatel

rypes spolu s cehmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sú Čehy osoby s normálnou mozgovou kapacitou, na míle odlišné tvojej, podotýkam len vzhľadom na tvoje vyjadrovanie 4.cenovej skupiny vidieckej krčmy, tak prečo nie. Pokiaľ sú ich futbalové znalosti na čo i len o trochu vyššej úrovni, než tie tvoje a ich prejav je bežný, nemám dôvod činiť inak. S tebou končím. Bru noc, aj napriek toho tvojho ch*ja si to zaslúžiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlu noc si zasluzis rypak jeden

Reagovat
smazaný uživatel

tos mu to teda natřel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo to tak zlé...

Reagovat
tomasinho

aha sorry, to nebylo na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem nic nepiš, chudák Kily...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ na takovy individua plati jedno porekadlo: HON SI HO A NEMLUV S NIM!

Reagovat
tomasinho

klid chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Villa nemuze za to,ze jste tragedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to šest let, kdy se villa stala mou vyvolenou láskou ...a dnes jsem si mohl poprvé po zápase s Live zařvat JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS ...tak vy, kterým Villans skazili tiket, vzpomeňte na ty, kteří mají dnes Vánoce a přejte jim to ...děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hral so zmalovanym xichtom . . . vidno ze chlapci sa v noci nenudili dufam ze Benitez ich dobre Z J E B E za ten vykon Mascherano len ppotvrdzuje ze chce odíst . . .proste je to o hubu S H I T

Reagovat
tomasinho

Mascherano byl nejlepsi na hristi a torres ma ty sramy po stretu s Shawcrossem kdy mu valila krev, ma na ksichte pres 10 stehu, kdybys to nahodou nevedel, tak neposlouchej jenom tragedy na nova sport a neopakuj se po nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim ze boli chlastat na Gerrardovi to bolo vidno asi najviac... Jediny komu davam prst hore je Kuyt Najviac bojoval skoda ze nedal gol zasluzil by si ho a sance mal

Reagovat
smazaný uživatel

mno co se týče bojovnosti, tak dneska na vrchulu Carra a hned v závěsu Insua s Dirkem podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa jebe jen Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven bol dnes na drogach? Videl som sice len druhy polcas ale co nahravka to pokazena, nevedel si urobit priestor, neponukal sa, bojovnost tiez slaba na jeho pomery a ten penaltovy zakrok To mu asi totalne hrablo v lebeni, bolo jasne ze coker si ide po penclu jak si tam hodil loptu dost pred seba a Gerrard tam bez rozmyslu donho skoci (loptu nemal sancu zasiahnut neviem co si myslel)

Inak bolo jasne vidno ze po odchode Xabiho tam nema kto rozohrat bola to tragedia. Lucasa nekomentujem to je najvacsi traged nekopol by si ani v championshipe. A tie rafove striedania, Babelove "delovky" 5 metrov vedla brany a pomaly a tazkopadny Voronin v zalohe

Len tak dalej a Loserpool bude rad za EUFU

Reagovat
papos182

Gerrard je z formy. Voronin si aspon chodil pro mice, kdyz mu je nikdo nebyl schopny poradne prihrat, a snazil se neco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, za takú súťaž by mali byť vďační. To je tá nová liga, čo spomínal Darth Wenger?

Reagovat
smazaný uživatel

Darth Wnger, kde na to lidi chodíte

Reagovat
smazaný uživatel

To vymyslel jeden šikovný karikaturista a treba dodať, že dôvtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Looserpool je aspirant na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Joey772, ty musíš bejt hrozně usmrkaný dítě, ale z toho vyrosteš..

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si ten zapas ? ? ? K U R VA co sa tu ja budem rozculovat na ceskom webe ......S E R E M N A V A S.............kto se mnu nesuhlasite ....LEIVA sa netyka len dnesneho zapasu on vzdy hra na hov no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Villans, presne v čosi podobné som dúfal. Live ešte od začiatku ročníka ani nenabralo dych. Stoke? Proste vyšlo, každopádne tá kreaivna dvojica Lucas-Mascherano, polovičný Gerrard, Torres neustále skúšajúci tie svoje dummy moves, Carra so Škrteľom pobehujúci po stranách, všetko ťahané stredom, absolútne nehodiaci sa Voronin... Je toto ten Live, čo bude bojovať o prvý titul v PL? Chudák snaživý Kuyt, chudák snaživý Insúa, chudák Pepe... Chudáci scouseri...chudák Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Celá sympatickázostava pripravených z Birminghamu Friedel absolutórium, vzhľadom k jeho veku tobôž.

Reagovat
tomasinho

Naprosto výstižné, patřím do té předposlední skupiny, rafa není chudák, když chtěl alonsa prodat, tak dřív a ne týden před začátkem ligy

Reagovat
papos182

Tak +- je to ten Liverpool, kazdy ocekaval tu formu z konce minule sezony, ale ta proste neni. Nezbyva nez verit, ze se dostavi. Nebyt spatnych standartek, tak to neni tak cerne, obrana faze ve hre funguje vcelku dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

So samotnou kvalitnou obranou fázou ale nič nezískate

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze ako mozes chciet formu z minulej sezony ked v zalohe v podstate nema kto hrat, stred pola je uplne mimo (Lucas + Mascherano is that a joke? ), fetak Stevie tiez ako by bez Xabiho zabudol hrat a na kridle tam hraju obstojne len obrancovia Glen a Insua, snazi sa aj Benayoun a obcas si tam zabehne Kuyt ktory aspon bojuje ale zbytok tragedia. A ta taktika to je tiez na nezaplatenie, vsetko tlacit nekreativnym stredom, Voronin v zalohe, Torres utopeny medzi 3-4 obrancami

Reagovat
tomasinho

voronin nebyl v záloze, hrál podhrota

Reagovat
smazaný uživatel

Na podhrota bol zbytocne zatiahnuty vzadu, ta taktika bola proste na hovno, s takym stredom pola aky ma Live mal ist Voronin na hrot k Torresovi a mali to skusit tahat po kridlach prip. nakopavat uz od stoperov hento bolo totalne neefektivne

Reagovat
papos182

Naprosty souhlas, ze malo bojovali, v porovnani se souperem (Spurs, Villa). Jak kdyby nemeli dostatecnou fyzicku, nebo se jim proste nechtelo. Xabi sem, Xabi tam, to uz je unavne, formu jsme meli i bez Xabiho (proti MU). Jestli to ted ve stredu nejde, tak tam bude snad zkouset ruzne alternativy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ale tych alternativ asi moc nemate ked musi hrat zakazdym Lucas... Kto vas vytrhne, Plessis?

Reagovat
tomasinho

Ne, buď spearing, nebo zatažení gerrarda do středu a na podhrota voronina nebo benayouna

Reagovat
papos182

Kdyz nepocitam Gerrarda, tak zraneni Aquilani i Aurelio s Aggerem by tam zvladli zahrat. Nebo dat sanci Spearingovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tym standardkam minulu sezonu ste ich mali celkom zvladnute nie? Teraz vsetky goly zo standardiek, este k tomu v podstate 2 vlastne to je docela komedia. Aj ked treba uznat ze ten Lucasov bol ukazkovy, nebol to jeho prvy v PL?

Reagovat
papos182

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je najvacsi chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Taký malý podpich...

Reagovat
Devil

Dnes se bude krasne usinat......

Reagovat
Tomekcz

tak tak

Reagovat
minoLFC

Smolny zapa Sice sme mali prakticky cely zapas tlak o prehre rozhodli tri veci- neschopnost skorova-Lucas-velmi prisna penalta(O Rafovej taktike na dvoch DM sa radsej nevyjadrujem, to uz je evergreen Musime zacat makat aby sme skoncili do 4teho miesta YNWA P.S.: po troch kolach mame 2 prehry,tolko sme mali za celu minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě napadá, tři kola pryč a my nemáme ani jednu remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Prísnou penaltou by som sa neoháňal; schopnosť skórovať mal práve Lucas... Dnes na hrote stále neprebudený aj keď s gólovým príspevkom, Steve Wonder "not today, babe", klasika Babel, neschopa Voronin, priblblá taktika, schopnosť Villy udrieť v správnom momente (výnimka prvého)

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm prisna penalta? To bola Stevieho demencia ze isiel do toho suboja aj ked nemohol zasiahnut loptu... Proste donho isiel jak tago ostrym sklzom v 16, zasiel mu pod nohy a Rio na to cakal a spadol. Neni o com

Reagovat
tomasinho

ta taktika na dva dm byla loni vyborna a ke konci jsme zalohou nicili vsechny, jenze to ma jeden hacek a to odchod xabiho, proc jako tedka menit styl neceho, co benitez buduje 5 let? to ho radsi rovnout vykopnout a zacit znova

Reagovat
papos182

Rafa si chtel odbyt ty dve porazky ze zacatku, at muze zahajit stihaci jizdu uz ted. Ma to dobre vymyslene, Lisak.

Reagovat
F.Torres

proč má Torres toho moncla?

Reagovat
minoLFC

Z minuleho zapasu mal 10 stehov

Reagovat
madridcan

to uz druhy Carragher...Ten tiez vybojuje superovi trestnak a potom si ho tam zavesi

Reagovat
r.mrazik

Friedel,Reo-Coker a vlastne cela Villa

Reagovat
papos182

Reo-Coker se mne libil nejvic Nechapu proc proti Wiganu nehral.

Reagovat
tomasinho

a hlavně friedel, od nás snad jen dirk

Reagovat
r.mrazik

dirk mel dneska smulu v zakonceni,zaslouzil si aby se trefil...jinak ani nevim,celkove byl Pool tak nejaky divny...osobne se mi libi i Glen,ze se neboji hrat a zapojit se do hry...sice se mu to tolik nevydarilo,ale co jsem videl,tak spatne nehral...

Reagovat
tomasinho

no glen oproti středě průměrný, ale zase nemůžem pořád čekat takové útočné hody

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa mu tam Javier tak upenlivo tlačil a bohovsky centroval...

Reagovat
tomasinho

až na konci ale, náhodou masch nehrál zle, ale glen asi měl dnesk více defenzivních úkolů, protože kdyby hrál jako porti stoke, nestiíhal by s youngem se vracet

Reagovat
r.mrazik

jinak...delat zavery po trech kolech je zbytecne,ale nektere vysledky vyslovene potesi

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, já se těšil minulé kolo

Reagovat
r.mrazik

vsak jasan,o tom presne mluvim

Reagovat
smazaný uživatel

nad tymi palcami hore pre villans sa musim len pousmiat. za co? 1 strela na branu z hry = 3 goly ?

Reagovat
r.mrazik

tri goly venku a hlavne o dost lepsi vykony hostujicich hracu nez domacich...to ti je malo?

Reagovat
tomasinho

Přesně, ač nerad, musím uznat, že dneska zasloužená výhra

Reagovat
vitasrp

Tak to je relativní, mně to spíš než zasloužené přišlo dost šťastné, protože Villans co nebezpečné na tu kasu pustili, to tam spadlo a soupeř pak těžko tenhle typ zápasu vyhraje.. Ale pravda, hrálo se proti Litru, tam si tu výhru zaslouží každý

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uváž, koľko toho odbehali, vykrili, o koľko mali lepšiu prechodovú fázu, presnosť nahrávok, ako si to kľudne rozohrávali, bojovnosť. Ešte aj Heskey bol po prestriedaní výborný. To všetko Live malo snáď tak prvých pár minút. Z toho pohľadu je to jednoznačne zaslúžené. (až na dva "strategické" odkopy Milnera do outu )

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme asi sledovali jiny zapas...Villa se ze hry dostala do jednoho naznaku sance, na druhe strane to smrdelo dvema pentlema, zazvonila tyc a famozni Friedel zachranil tak dve az tri branky...tohle rozhodne nebylo zaslouzene vitezstvi, spis stastne

Reagovat
tomasinho

no, zasloužené to bylo, byli efektivnější a dobře bránili, villa celkově je veku dvakrát lepší než doma, venku může těžit z rychlosti křídel a agbonlahora

Reagovat
smazaný uživatel

Čo do taktiky a individuálnych výkonov hráčov ako aj celého tímu omnoho lepšie zvládnutý zápas tak si bež vybľuť z hlavy všetko to netaktické myslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

"Čo do taktiky a individuálnych výkonov hráčov ako aj celého tímu omnoho lepšie zvládnutý zápas" tato fraza sa da pouzit pre kazde muzstvo ktore vyhra zapas, bez ohladu na vykon. Tou taktikou myslis 1 strelu na branu aston villy a 5-6 sanci liverpoolu + tyc ktore mierili vecsinou rovno na friedela?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, to myslím zvládnutý zápas a kaźdý jeden atribút, ktorý som spomenul vyššie, prečo by práve táto výhra mala byť zaslúženou. Vynímajúc úvod stretnutia, nechci tu nikomu nahovoriť, že s tým, čo dnes ako tím, no hlavne individuálne predviedol Liverpool mali právo na to, aby tri body zostali doma... Bodka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhezčí je stejně vždycky pohled na divícího se a ufňukaného Torrese. Jaký to kontrast proti Wazzovi....

Reagovat
tomasinho

Moc bych se neozýval, furt lepší fňukat než do někoho kopat, šlapat do rozkroku a podobně, Waynem bych se neohanel, ten mel mit letos uz dve cervene nemel jeste ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, zrovna Rooneyho znám jako uzlíček nervů

Reagovat
vladis271

ako minuly rok proti fulhamu?jasne inak tie zakroky na torresa v prvom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nefnukal debile..a to ani kdyz dostal loktem do palice, za to ty bys fnukal kdyz bych tew dostal do ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Já Torrese jako ufňukánka teda neznám....

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy co na to RAFA povie??

Reagovat
papos182

Prokazali jsme charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, dneska opravdu ne

Reagovat
tomasinho

Bude si stěžovat na sudího, říkatm že lucas za to nic nemůže, že je hodný chlapec a skvělý hráč a že to nevadí, že ukážeme charakter v dalším kole

Reagovat
smazaný uživatel

Viem si to zivo predstavit, odpiskali prisnu penaltu proti nam a prehliadli minimalne 2 ciste penalty pre nas ako po kazdom zapase, bohuzial tie pencle vacsinou vidi len Rafa, neviem co to nosi za bryle...

Reagovat
tomasinho

Takové brýle, pdo kterými vidí lucase jak skvělého hráče a milého chlapce

Reagovat
vladis271

tak kazdy fanusik LFC dufa aby hrali spolu gerrard a torres,to je zaklad sanci na titul,ale co ked ani jeden z nich nie je vo forme,k tomu absolutny nedostatok co len naznaku stastia,k tomu sa prida ostrostrelec lucas.

pozitiva dnesneho zapasu:insua,johnson a rafa,ktory VYSTRIEDAL lucasa.wauuu s tym som neratal.tento rok to bude tazke

inak k niektorym posmievacnym prispevkom.neodsudzujem vas.keby boli na mieste LFC dnes scumi robim to iste.

ja som sa tesil po burnley a viem,ze sa onedlho budem tesit zas.len je smutne,ze je mozne,ze tento rok sa budem viac tesit pri zavahaniach manu ako pri hre LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kua dnes ma celý deň bolia gule(už 2 dni ),prídem domov pozreť futbal a toto ! TO JE ALE NA K...T Deň !

Reagovat
papos182

Slecna se po tobe valela?

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma neboleli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam,že aspoň doktorka bude sexy...

Reagovat
smazaný uživatel

To už spíš sestřička

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola hanba keby sa mi .....

Reagovat
tomasinho

to hej, pořádná hanba

Reagovat
tomasinho

to hej, pořádná hanba

Reagovat
tomasinho

je, soráč, nechtěně 2x

Reagovat
smazaný uživatel

hej kde ste u doktora ci na nete?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne.. Erekce je status zdravého chlapa.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno,ale aj tak by to bola hanba...Ty by si sa nehanbil ? Ja áno

Reagovat
smazaný uživatel

Možná trošičku..

Reagovat
tomasinho

já tež

Reagovat
smazaný uživatel

A ako by ste to zahovorili ?(reakcia aj na martyho) Ja sám neviem...

Reagovat
tomasinho

To nevím, asi bych zrudnul a nebyl schopný slova

Reagovat
smazaný uživatel

A kto by ti(mne) ich vyšetril ? Musel by si sa vrátiť...

Reagovat
tomasinho

No já bych neutek, zčervenal bych a styděl bych se, ale třeba by se doktorka(sestra) pousmála

Reagovat
smazaný uživatel

Daj icq ...

Reagovat
tomasinho

367619746

Reagovat
tomasinho

dej mi tež icq

Reagovat
smazaný uživatel

490702315

Reagovat
tomasinho

ale pořádně, první přijdu domů zdrcen z bazalů, po výkoně zálohy a fanoušků, když jsem viděl bývalého spolužáka s rouškou jak leze na plot a třepe s ním spolu s bandou dalších vyholených hlav, a teď prohra live

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ,to je na h .... kto vie prečo sa dal k extrémistom.Asi slabá povaha...

Reagovat
tomasinho

asi jo, on byl vždycky nervák, už loni v devítce ho zatkli v jablonci za krádež šáli a napadení fanouška a letos už toto, přitom jsme spolu dva roky seděli v lavici ve 4. a 5. třídě a on toto

Reagovat
smazaný uživatel

To sú vymleté hlavy ,nechápem tých chlapcov ..... Dobre to vysvetlil film,ktorý mi odporučil vodka ,Kult hákového kríža.Videl si to ?

Reagovat
tomasinho

neviděl určitě to zkusím sehnat a mrknout na to

Reagovat
smazaný uživatel

Je to známy film,skvelý príbeh...

Reagovat
tomasinho

ziítra ho zkusím sehnat

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co mi řekneš o SAF? Jak ho vnímáš jako člověka, trenéra a tak.

Reagovat
tomasinho

Na toto téma se nebudu vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

OK, já se podívám na ten článek o něm, teda spíše na tvůj detailní rozbor pod ním. Sice jsem chtěl jít dneska spát dřív jak ve 3 hodiny ráno, ale prosím.

Reagovat
tomasinho

Co tě to tak teď popadlo vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Táto reakcia mala byť na iný príspevok...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pár řádků nahoru si upozornil, že i ty si měl podobnou "debatu" s ostatními, jako ten exot. Ale teda hodně vzdálenou.

Reagovat
tomasinho

No nepsal jsem hanebné výrazy, ale spíš nesmysly ve vzteku, jsem horká hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Ten exot nahoře je hanebný celý.

Reagovat
tomasinho

Vypadá, jako by zrovna dostal propustku z nějakého ústavu pro duševně choré

Reagovat
smazaný uživatel

uz som dole parchant

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses uklidnila?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tvoja stara ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, jak by ses mohla uklidnit. To by si přece nebyla zavřená v ústavu. Hele, a nebudeš mít problémy, když nejsi v posteli ale vloupala si se do kanceláře pana primáře a jsi na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

mas bujnu fantaziu to sa mi pači

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš ty si prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jednou jsem se v tomtu tématu nechal strhnout a dopadlo to zle, ale řeknu ti tohle, beru Fergusona jako skvělého trenéra s mnoha úspěchy, který v poslední době je někdy dost mimo

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, to je tím věkem, viď.

Reagovat
tomasinho

Čím to je, to nevím

Reagovat
vladis271

absolutne s tebou suhlasim....ten clanok si pametam a mam rovnaky nazor

Reagovat
Liquid

to sou věci, to sou věci Liverpool podruhé padl, no Chelsea se nezlobí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by řekl, že budu mít radost ze slepic... a kdybych jen tušil, že Lucas zařídí i výhru Villy....

Hele, jestli měl někdo vsazenýho Lucase jako střelce, nepočítá se mu i tenhle gól, protože ten centr uklidil luxusně.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se trefil kdys zázračné ditě Michael ´´Fantastic´´ Owen. Za jeho zbrždění hvězné kariéry mohou dva faktory 1. zranění a 2. už známý ničitel talentů Real Madrid.

Reagovat
tomasinho

za 1) a za jediné si ta může no sám(ne za zranění)

Reagovat
vladis271

to kopes do mrtvoly?posledne o com chcu teraz fanusikovia LFC pocuvat je ta krysa

Reagovat
papos182

Za to, ze sel do Realu, si muze jen a jen sam.

Reagovat
madridcan

To ako fandovia liverpoolu hladaju dajaku obet do ktorej si mozu rypnut?

Reagovat
minoLFC

pochybujem, že je to fanda LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Owen .Doufám,že ted trio utočníků ManUtd bude dávat goly a goly

Reagovat
smazaný uživatel

jako nečekal jsem, co všechno se ještě na diskusi o PL dočtu. Dnešek překonal naprosto všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool včera definitivně potvrdil, že na TOP 4 v PL nemá! Lucas = nula, která nemá na PL; Carragher je starej, měl by to zabalit - fyzicky to nedává; Benayouna brzdí odpor vzduchu, který se tvoří u jeho nosu atd, atd. Jedinej, kdo je fakt top v Liverpoolu je KUYT - to je mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Lucasa a Kuyta tam máš napísané samé hlúposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo 11.9. (symbolické ) - si doma? Je dosť pravdepodobné, že práve vtedy sa zastavím v Nitre, ale to by som ti ešte dal vedieť, medzitým mám 2 cesty do BA a bratrancovu svatbu, takže neviem ako budem stíhať, ale ozvem sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by som byť doma(to je :-),aspoň si to zapamätáme) ,ja som aj doma aj keď nie som doma(nesrandujem ) ozvi sa...

Btw.Ten boj o titul bude fakt zaujímavý,za najväčšieho favorita by som považoval asi Chelsea.My o titul nemôže bez CM/DM bojovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš sám sobě nalhat, že Chelsea musí a Liverpool může, ale co si týče kádru tak má větší šance liverpool to, že nemají pořádného DM je jejich problem

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to pôjde strelecky, tak ani nás by som neodpisoval. Navyše keď Foster bude predvádzať dobré výkony diametrálne odlišné od prípravy či Community Shieldu. Veľmi ma teší, že môžem mať dôvod na optimizmus. Herný prejav sa po odchode Ronalda výraznejšie posunul tam, kde som ho chcel vidieť už od doby, keď bol Ronaldo len malým článkom našej skladačky. Naopak, scouseri veru nemajú veľa dôvodov na radosť, čo mne istý kladný pocit do tela privádza. Čo sa týka Chelsea, to by som ešte nehodnotil. Ancelottiho diamant ma vôbec nepresvedčil o svojej efektivite, tobôž o atraktivite. Drogba má formu a uvidíme dokedy mu to vydrží. Zaujíma ma najmä Žirkov, ktorý je momentálne off, podobne tak J.Cole, preto sa moja pozornosť upriamila na Sturridga, ktorého sľubnú budúcnosť som predpokladal ešte keď makal za juniorku Citizens. Pevne verím, že minimálne na Kaloua s prehľadom má a bude dostávať šance, aspoň proti slabším. No a Arsenal? Výkony zatiaľ fajn, nijak ich netreba precceňovať. V GP im padlo všetko na čo siahli, Pompeys sú na odpis. Previerka ich len čaká a dúfam, že ich viac než len potrápi Opäť bude v ich prípade rozhodovať ako dlho dokážu opory zostať nezranené a koľko zápasov celkom zbytočne stratia. Čo sa týka Citizens, to ani pán Boh nevie, každopádne zatiaľ im to ide skvelo. Stávka na Ademoneyora bola správna, zatiaľ (!) sa vypláca. Uvidíme dokedy. Každopádne má Hughes až na pár výnimiek sympatický káder a hrajú zatiaľ veľmi oku lahodiaci futbal, ktorý, čo je najdôležitejšie, prináša ovocie. Nedá sa však očakávať, že by až do zimy vydržali bez poklesu formy.

Zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka nás.Tak na najhlavnejší post v tíme(čo som tu stále zdôrazňoval a aj zdôrazňujem) máme lazara a Lucasa.Podľa mňa by tam mohol kvalitne hrať aj Agger,ale na to asi pán hlavný nepríde nikdy,takže s nami to vidím ešte horšie ako minulý rok.Boj o CHL,na ktorý sme si už odvykli ,môžme si pomaly zvykať.Keď sa to nezmení samozrejme.

Inak súhlas,no Chelsea som nevidel,ale hodnotím len tak z oka, podľa výsledkov,no uvidíme.Malo by to byť zaujímavejšie ako minulú sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Aston Villa jinak u Liverpoolu, Benitez by se neměl soustředit pořád jen na rozhodčího, ale taky třeba na své mužstvo, protože nechápu jak tam může poslat někoho jako Babel totální tragéd, který pořád zkouší střílet z 30 metrů ty jeho pukavky. Nejlepší výkon z Poolu Kuyt a Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz je ubrečenec typu Dr. Cipra - takový trenéry přímo nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky kokot, liverpool měl dát 3 góly a byl by klid, tyč pak ta noha Friedela.Liverpool si zasloužil, vyhrát nebo aspoň remízovat.Lucas a Insua opět nejhorší hráči.Už se těším až budou uzdraveni Aquilani a Aurelio.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, nadávat mi do kokota nemusíš, já ti taky nenadávám, díky. Ano, Liver měl dobrý šance, ale kromě té tyče, to byly střely na Friedelala. Fotbal se nehraje na to, že někdo měl vyhrát nebo remizovat - ten se prostě hraje na góly, i když, nebudeme si to nalhávat, vyhrávají i týmy, které si to nezasloužily, ale daly víc gólů... Ale jako Lucas, to se nevidí takový kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nadávka kokot byla myšlena na Bosingwu takový kecy, že je Babel špatnej, ale aspoň střílí né jak Gerrard, kterej bohužel nechytil formu Ale Insua to je kopyto neskutečný tam kdyby dal toho Dossenu tak ten se toho chopí lépe, a Lucas to je ještě větší, za celej zápas nic neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Babel ale je špatný a jsi asi jediný kdo to nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na Aquillaniho celkom zvedavý, v ITA bol vcelku vychvaľovaný... uvidíme, ako sa mu podarí naskočiť do PL, jednu výhodu má už teraz - byť horší ako Lucas sa určite nedá

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu tvrdíš, že si zasloužili vyhrát no to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool sa snáď už konečne dostane do formy....pre slovenských fanúšikov je však najdôležitejšie, že nastúpil aj Martin Škrtel, snáď bude hrať aj v tom veľmi dôležitom zápase na Tehelnom poli proti Čechom...Martin , držíme ti palce!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš i Štajner mají formičku, tak se Škrtela nebojím

Reagovat
vodka

formičky má aj můj brácha, jednu jako dort, druhu hvězdičku, autíčko, pak dinosaura a tak...

Reagovat
j_mrazik

Dinosaura jsem nikdy neměl. Když jsem byl malej, tak ještě ani Jurskej park nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale byl takovej ten seriál Dinosauři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas nema chybu

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

OT Notts County možná získá po Kasperu Schmeichelovi další posilu z Premier League, klubu hrajícímu čtvrtou nejvyšší soutěž by se údajně měl upsal Sol Campbell, jemuž skončila smlouva v Portsmouthu. To ze po prisune penazi pojde Notts County hore sa cakat dalo ale taketo posily uz fakt nie

Reagovat
Chazy

Snad jim to pomuze, nejstarsi tym na svete by mohl hrat aspon Championship Misto toho se tam tlaci Peterborough a Dons

Reagovat
smazaný uživatel

najstarsi? pokial viem tak najstarsi je FC Sheffield z siedmej alebo osmej ligi, ktory ma o nejakych 5 rokov viac ako Notts Ta Championship je len otazkou casu a nepredpokladam ze by to bola ich najvyzsia stanica. Obzvlast ak do League two dokazu pritiahnut mena ako Eriksson, Schmeischel ci Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

* Schmeichel

Reagovat
Chazy

Sheffield ale nikdy nebyl profesionalni, mel jsem to k Notts pripsat. Snad ne, oni do PL ani nijak zvlast nepatri, navic nechci, aby uspel kazdy tym, ktery koupi nejaky magnat. Treba jak dopadlo QPR se mi libi, to by mohlo jit dalsim koupenym klubum prikladem. Ale jestli se vytahnou do Championship, tak to bude jen dobre. Do PL radsi at zamiri Nottingham.

Reagovat
vodka

tak do QPR se ani prachy nějak zvlášť necpou... Hlavně je úžasná jejich přestupová politika....

Reagovat
Chazy

Jj, jak tam skoncil Sousa, to bylo kouzelny:)).. Navic to zdrazovani listku, neuveritelny jak dopadli.

Reagovat
vodka

Naproti tomu Man city lísty slevnili.. Nevim jestli nemají dokonce děti a mládež nějaké velké slevy...

Reagovat
vodka

*lístky

Reagovat
Chazy

http://www.premierleague.cz/aktualne//?aktualitaId=4132

Tak oni obecne delaji dost, aby si fans ziskali. Tady budou Mubaraka lidi jako herbage srovnavat s Chelsea, ale oni proste pracuji lip a v Anglii si svetlemodry fans ziskali, coz je pro ne hlavni. Od prichodu arabacu jim chodi na stadion plno, coz nebylo ani za Shinawatry, kdy meli lepsi vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

v 1.polocase to byl od Liverpoolu strasnej vykon .2.polocas sem nevidel...

Reagovat
Swarley

výkony Liverpoolu jen dokazují to, jak byl Xabi nejdůležitější článek sestavy...i když mi příjde, že jejich slabé výkony nejsou jen způsobeny tímto odchodem...no uvidíme, jestli se nám tento každoročně neúspěšně útočící klub na titul vzpamatuje...

jinak jsem konečně rád, že Manchester nasázel pár branek...sice to nebyl nějaký parádní výkon, ale aspoň pro střelce trošku větší sebevědomí...doufám, že to takhle půjde dál a potvrdí se má slova, že letos boj o titul bude mezi Manchesterem a Chelsea...Chelsea opět podala nemastný neslaný výkon, ale tři body jsou tři body...ale nemám strach, že na ni přijde výsledková krize...letos to bude určitě velice zajímavý ročník...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele