3. kolo
22.08.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Birmingham City - Stoke City 0:0

Jediným sobotním zápasem, kde si diváci nepřišli na proměněné gólové příležitosti, se stal souboj dvou týmů ze střední Anglie. To může mrzet Stoke, které se na své poměry prezentovalo na cizím hřišti velmi dobře.

V deváté minutě měl první šanci zápasu Birmingham, ale snažení Queudrueho zmařil solidním zákrokem Sorensen. Po dvaadvaceti minutách hry se dlouhým autovým vhazováním zviditelnil Delap, ale Lawrence hlavičkou nedokázal lépe zamířit. Delap se obdobně prezentoval po dalších deseti minutách, tentokrát neměl daleko od vlastního gólu Fahey, který byl v tísni dvou útočících hráčů.

Největší šanci v první půli měla na svědomí dvojice Carr - Phillips. Bývalý prvoligový kanonýr se dostal do dobré pozice na vápně, ale mířil vedle tyče Sorensenovy branky. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po změně stran mohl otevřít skóre rychlonohý Fuller, nicméně střelu z pravé strany vápna vychytal Hart. V další akci zabrzdil Lawrence Carr pouze za pomoci faulu. Přímý kop nedokázal odvrátit O’Connor a Fuller se tak ocitl v další střelecké pozici, tentokrát mířil nad branku.

Ve velké šanci domácích se po přímém kopu Larssona ocitl právě O’Connor v 63. minutě, s jehož hlavičkou si bravurně poradil Sorensen. Hlavičkou se po centru Lawrence snažil prosadit Kitson, ale zamířil pouze nad Hartovu branku. Sedmnáct minut před koncem se hostům konečně podařilo skórovat. Rozhodčí však viděl Fullerovu ruku a branku neuznal.

To se bohužel stalo poslední šancí celého zápasu. Stoke tak ani letos nedokázal na St. Andrew’s zvítězit a oba týmy tak výhru a prohru z první kol doplnily remízou.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0po haluzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele