Aktuality

Rosický již trénuje, mohl by stihnout zápas se Slovenskem

Česká reprezentace by přeci jen mohla v důležitém kvalifikačním utkání na Slovensku využít služeb kapitána Tomáše Rosické. Záložník Arsenalu překonal problémy s poraněným stehenním svalem dříve, než se čekalo, a v pondělí se znovu naplno zapojil do přípravy anglického celku.

Altidore je hladový po úspěchu a slibuje zlepšení

Jozy Altidore o víkendu nastoupil ke svému prvnímu zápasu za Hull a vedl si velmi dobře. Americký útočník nastoupil do druhého poločasu duelu s Boltonem a pro svého spoluhráče Ghilase připravil jediný gól zápasu. Média na mladého amerického útočníka pěla chválu, on sám ale ví, že by to mohlo být ještě lepší...

Zaccardo vyhlíží návrat do Itálie

Cristian Zaccardo před rokem přestoupil z Palerma do Wolfsburgu a své angažmá v bundesligovém klubu si jistě představoval daleko lépe. Italský obránce si na své konto sice připsal německý titul, nebyl ovšem členem základní sestavy a na tom se nic nezměnilo ani po příchodu trenéra Armina Veha. Zaccardo tak vyhlíží návrat do vlasti...

V nominaci Slovenska na zápas s Českem nechybí obránce Škrtel

Obránce Liverpoolu Martin Škrtel nechybí na soupisce Slovenska pro kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa proti Česku a Severnímu Irsku (5. a 9. září). Nad nominací čtyřiadvacetiletého beka visel otazník kvůli nedávnému zranění čelisti.

Od začátku jsem se cítil dobře, hlásí Di Natale

Ve velkém stylu se na trávník vrátil Antonio Di Natale, který kvůli vážnému zranění kolena vynechal závěr loňské sezony. Útočník Udinese v neděli večer dvěma góly zařídil svému týmu alespoň remízu v domácím duelu s nováčkem z Parmy a těší ho, že se od úvodních minut cítil velmi dobře...

Nemocný Plíšek Teplice v pohárovém duelu v Tel Avivu nepovede

Fotbalisté Teplic se budou muset ve čtvrtečním utkání Evropské ligy na hřišti Hapoelu Tel Aviv obejít bez trenéra Jiřího Plíška. Ten v pondělí náhle onemocněl a musel být hospitalizován. Severočeský tým, který v minulém týdnu v prvním utkání podlehl 1:2, povede Plíškův asistent Zdeněk Klucký. Klub o tom informoval na svém webu.

Anelka plánuje, že v Chelsea se konečně usadí

Nikolas Anelka potvrdil, že je připraven spojit svoji budoucnost v Chelsea a nevyloučil, že v londýnském klubu setrvá až do fotbalového důchodu. Anelka měnil za svou pestrou kariéru klubový dres hned osmkrát, nyní si ale dokáže představit, že na Stamford Bridge se konečně usadí.

Everton získal na pět let Biljaletdinova

Everton posílil ruský reprezentant Dinijar Biljaletdinov. Čtyřiadvacetiletý záložník podle serveru BBC podepsal se soupeřem Olomouce ve 4. předkole Evropské ligy pětiletou smlouvu. Detaily kontraktu zveřejněny nebyly.

Van Nistelrooy se vrátil a Salgado se loučil. Real prožil emocionální večer

Nizozemský střelec Ruud van Nistelrooy se včera poprvé od listopadu 2008 představil na fotbalovém trávníku. V přátelském zápase o trofej Santiaga Bernabeua, se uvedl na poslední čtvrthodinu utkání, v němž Real Madrid zvítězil jasně 4:0 nad Rosenborgem.

Nečekaný návrat po osmi letech Baránka nerozhodil

Návrat do ostravského dresu v ligovém utkání se pro brankáře Víta Baránka po osmi letech narodil za nečekaných okolností. Do hry musel v 57. minutě ze střídačky místo zraněného Antonína Bučka a o šestnáct minut později inkasoval i jediný gól, kterým Brno vyrovnalo na 1:1.

Polák se v Anderlechtu pohádal s trenérem

Jan Polák se dostal do sporu se svým trenérem v Anderlechtu Brusel Ariëlem Jacobsem. Ten se rozčiloval kvůli Polákově ztrátě míče v sobotním utkání belgické ligy s Waregemem a český záložník si to s ním šel vyříkat z očí do očí. Oba od sebe musel odtrhnout až asistent trenéra. Incident však údajně nebude mít žádnou dohru. Informoval o tom belgický tisk.

Fanoušci chtějí, abych zůstal, uvedl Sneijder

Přestože se v poslední době skloňovalo jméno Wesleyho Sneijdera s brzkým odchodem z Realu Madrid, sám nizozemský záložník na přestup do jiného klubu přistoupit nechce. Je rozhodnutý rvát se v týmu Bílého baletu o své místo, i když připustil, že zvažoval také jiné varianty.

Podle Veha je Hamburg aspirantem na bundesligový titul

Dvacet utkání v řadě nebyl Wolfsburg na domácím stadionu poražen, až včera jeho arénu vykradl Hamburg. Právě klub ze severu Německa považuje domácí trenér Armin Veh za kandidáta na titul, jeho včerejší protěšek Labbadia ovšem euforii mírní...

Gourcuff je se startem do sezóny spokojen

Francouzská Ligue 1 má po třech kolech stejného lídra jako na konci loňské sezóny. Bordeaux do nového ročníku vkročilo skvěle a jeho oporu Yoanna Gourcuffa to pochopitelně těší. Reprezentační záložník ale také připustil, že výkony jeho týmu zatím nejsou úplně stoprocentní...

Eto'o prý stále neví, proč se ho Barcelona zbavila

Kamerunský útočník Samuel Eto'o ani měsíc po přestupu do Interu Milán pořád neví, proč se Barcelona vzdala jeho služeb. I když Eto'o v minulé sezoně nastřílel za katalánský velkoklub přes 30 branek, koncem července byl vyměněn do Interu za Zlatana Ibrahimovice. Proč, to mu prý nikdo neřekl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele