Pereirův agent: Čeká nás důležitá schůzka s Portem

08.08.2012, 21:37
Aktuality
Álvaro Pereira bude během následujících několika dní mít daleko jasněji v otázce své budoucnosti. Uruguayský obránce ve službách Porta se nebrání možnému odchodu z Portugalska a společně se svým agentem se chystá na schůzku s vedení FC Porto...

26letý obránce je už hodně dlouho v hledáčku Chelsea, sám pak naznačil, že by uvítal případné angažmá v italské Serii A, kde se o něho zajímala Neapol.

"Čeká nás důležitá schůzka s Portem, ale nechci spekulovat o tom, jaký by mohl být její výsledek," řekl v rozhovoru pro Maisfutebol agent Alejandro Savich.

Pereira přišel do Porta před třemi lety z rumunské Kluže a v posledních dvou letech je pevnou součástí základní sestavy portugalského klubu. Smlouvu má ještě na čtyři roky, její součástí je výkupní klauzule o výši 30 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
fajdax

Ash a Bertrand bohatě stačí....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
olis

pod do Neapola

Reagovat
FC Porto FC

Už je přestupové okno oteřeno déle než měsíc a stále žádný lepší hráč Porto neopustil. Ale že odejde A.Pereira je skoro jasné.... a budu si ještě jistější až uvidím že nenasoupí ani v Superpoháru. Ale Porto musí někoho prodat a bude to Pereira

Reagovat
olis

nevies kolko by za neho mohli chciet?

Reagovat
FC Porto FC

myslím že maximálně 15 mega minimálně 10

Reagovat
olis

diki za info, no bol by som nesmierne rad ked by po nom skocil Neapol ale nejak tomu neverim

Reagovat
FC Porto FC

nebude mejt asi ani zajem no

Reagovat
olis

on?

Reagovat
FC Porto FC

Neapol nebo má?

Reagovat
FC Porto FC

ajo je to v článku

Reagovat
smetos

Co takhle Inter? Levý obránce by se jim hodil. Je tam jen Chivu, který sice prodloužil (což nechápu), ale Perreira by ho strčil do kapsy. Nagatomo je jen výsměch obránce, který by měl být v týmu jako Inter.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele