Aktuality

O'Neill: Žádné výmluvy

Martin O’Neill nehledal pro novináře žádné výmluvy po překvapivě hrozivém startu Aston Villy do nové sezóny Premier League, ve kterém jeho tým podlehl neoblíbenému soupeři z Wiganu 0:2.

Šťastná výhra, přiznal slávista Černý

Velmi šťastné tři body získali fotbalisté pražské Slavie v Českých Budějovicích, kde díky nacvičenému signálu a brance záložníka Jaroslava Černého zvítězili těsně 1:0. Jediný střelec podvečerního duelu dal svému bývalému klubu druhý gól, poprvé Dynamo rozesmutnil před rokem a půl ještě na Strahově.

Van Gaala mrzí množství zahozených šancí

Trenér Bayernu Mnichov Louis van Gaal si ani ve druhém ligovém zápase nemohl vychutnat radost z vítězství. Podobně jako jeho předchůdce Jürgen Klinsmann také van Gaal zahájil novou sezonu dvěma nerozhodnými výsledky. Včera bavorský velkoklub jen remizoval s Brémami.

Udinese je připraveno prodat Domizziho

Generální ředitel Udinese Sergio Gasparin potvrdil, že pokud vedení obdrží odpovídající nabídku, pak obránce Maurizio Domizzi může z klubu odejít. Italský hráč byl uveden na přestupovou listinu, avšak ukázalo se, že týmů, které by o zkušeného obránce stály, není mnoho. Gasparin se tak rozhodl informovat o jeho dostupnosti.

Chovanec se obával o výhru a litoval zahozených šancí

Sparťanský trenér Jozef Chovanec přiznal, že se i přes výraznou převahu obával o vítězství až do úplného konce. "Byli jsme nervózní až do konce zápasu, já osobně tedy ano. Pokud by hrál soupeř v jedenácti, měli bychom asi daleko více problémů," uvedl Chovanec, který litoval několika zahozených šancí.

Jarošík může v Samaře skončit

Prezident ruského klubu Křídla Sovětů Samara Igor Zavjalov prohlásil pro oficiální stránky, že uvažuje o rozvázání kontraktu českému legionáři Jiřímu Jarošíkovi. Opora samarského celku napříč zákazu otevřeně mluvila o finančních problémech klubu.

Hull nezačal špatně, Brown i tak bude hledat posily

Hull se loni až do poslední chvíle zachraňoval v Premier League, úvod sezony mu ale vyšel skvěle a překvapit mohl i dnes odpoledne. Loňský nováček byl blízko k zisku jednoho bodu ze hřiště Chelsea, nakonec odešel poražen 1:2 brankou z nastavení. Manažer Hullu Phil Brown i přes nadějný start ví, že je třeba posílit...

Beckham je přesvědčený o svém hostování v Miláně

David Beckham věří, že se v příští rok v lednu opět připojí k týmu AC Milán. Italský klub totiž stejně jako letos projevil zájem, aby v jeho dresu anglický záložník, který nyní hraje v americké MLS v Los Angeles Galaxy, od ledna hostoval.

Beránkovi se nezamlouval výkon, Mazura litoval špatné koncovky

Fotbalisté Brna vedou ligu, když ze čtyř zápasů získali deset bodů a ani jednou neinkasovali. Ve vítězném tažení pokračovali Brňané i proti Slovácku, které sice po většinu zápasu svého soupeře přehrávalo, střelecky ale poprvé v sezoně propadlo.

Eboueho těší zájem Barcelony, nic konkrétního ale neví

Trenér Barcelony Pep Guardiola hledá krajního obránce, který by kryl záda Danielu Alvesovi a jedním z vytipovaných hráčů je údajně Emmanuel Eboue z Arsenalu. Fotbalista z Pobřeží slonoviny je na zájem Barcelony hrdý, nic konkrétního ovšem neví...

Ancelotti se s kolegy válčit nechystá

Za dob Josého Mourinha na lavičce se Chelsea se mohli fanoušci vždy těšit z pikantních prohlášeních a provokací soupeře. S příchodem Carla Ancelotti je však těmto hrám konec. Zkušený italský kouč chce kontrolovat své emoce a nasávat atmosféru Premier League, nikoliv bojovat se svými kolegy.

Podle Chielliniho chce Amauri hrát za Itálii

Obránce Juventusu Turín Giorgio Chiellini prozradil na svého spoluhráče Amauriho, že se v nejbližší době chystá poprvé nastoupit za italský národní tým. Amauri je sice Brazilec, avšak v rodné zemi nedostal příležitost, a proto chce zkusit štěstí v Itálii, kde je o něj zájem.

Objeví se nové hvězdy, ujišťuje Ferguson

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson ujistil, že odchod Cristiana Ronalda není ničím tragickým. Podle jeho slov se nyní ukážou další hvězdy, kterých vždy bylo na Old Trafford plno.

Jsem na své hráče pyšný, libuje si po triumfu Ferrara

Vítězem letošního tradičního mini turnaje zvaného Tim Cup mezi AC Milán, Interem a Juventusem se letos poprvé stal turínský celek, jenž dokázal oba své soky v zápasech hraných na 45 minut porazit. Kouč Ciro Ferrara tak byl navýsost spokojen.

Potřebujeme daleko lepší organizaci v obraně, ví Van Gaal

Louis van Gaal před sebou má domácí bundesligovou premiéru na lavičce Bayernu Mnichov a bude se jednat o hodně těžký zápas. Werder Brémy sice před týdnem doma přenechal body Frankfurtu, fanouškům bavorského velkoklubu ale ještě dnes vstávají vlasy hrůzou při vzpomínce na rok staré setkání s Brémami...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele