Aktuality

Anglie zažila nejtěžší bitvu rowdies za poslední roky

Před úterním utkáním anglického Ligového poháru mezi West Hamem a Millwallem byl pobodán fotbalový fanoušek. Čtyřiačtyřicetiletý muž byl převezen do nemocnice a jeho stav je stabilizovaný. Samotné utkání muselo být několikrát přerušeno kvůli proniknutí diváků na trávník.

Manchester City dotáhl příchod Lescotta

Další velkou velkou posilu může v Manchesteru City přivítat jeho manažer Mark Hughes, z konkurenčního Evertonu totiž získal Joleona Lescotta. 27letý obránce mění dres po dlouhých jednáních mezi kluby, které přestupovou sumu nezveřejnily, a v novém působišti podepsal pětiletý kontrakt...

Berger je po operaci, konec kariéry neohlásil

Patrik Berger je po operaci kolene. Zákrok, který si vyžádalo nedávné zranění, absolvoval v německém Augsburgu. Přestože dříve vicemistr Evropy z roku 1996 tvrdil, že případná operace definitivní ukončí jeho kariéru, nyní je pravděpodobnější jeho další návrat.

Chygrynskiy krůček od Barcelony

Dmytro Chygrynskiy se nejspíše přece jen stane novou posilou Barcelony. Po několika neúspěšných pokusech a následném naléhání kouče Guardioly se vedení úřadujícího mistra Ligy mistrů rozhodlo obnovit jednání a ukrajinského stopera získat za každou cenu. Ta by se mohla vyšplhat až na 25 milionů eur.

Brankář Zlámal přestupuje do Udine, podepíše pětiletou smlouvu

Brankář Zdeněk Zlámal definitivně přestupuje ze Slovanu Liberec do italského klubu Udinese Calcio. Podle hráčova agenta Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest International je přestup dojednán, hráč ve středu podepíše v novém působišti pětiletý kontrakt.

Džeko měl na tréninku konflikt se spoluhráčem Zianim

Bosenský útočník Edin Džeko si užil zřejmě vůbec první exces během dvouletého působení ve Wolfsburgu. Třiadvacetiletý útočník se na dnešním tréninku dostal do konfliktu s nováčkem v týmu Karimem Zianim a oba kohouty museli odtrhnout až spoluhráči.

Bednář by měl ve středu odehrát první zápas po trestu

Český útočník Roman Bednář by měl ve středu večer odehrát první zápas po odpykání tříměsíčního trestu za přechovávání drog. V dresu West Bromwiche pravděpodobně zasáhne do zápasu Ligového poháru proti Rotherhamu.

Cassano není na prodej, zní ze Sampdorie

Sampdoria odstartovala do nového ročníku Serie A dobře a jejím fanouškům zřejmě nezkazí radost odchod největší hvězdy týmu. Vedení janovského klubu totiž dalo jasně najevo, že Antonia Cassana neprodá, ačkoliv o italského útočníka velmi stojí Inter Milán...

Liga mistrů ve středu pozná posledních pět účastníků

Liga mistrů pozná ve středu večer posledních pět týmů, které si od září zahrají v základních skupinách. Výrazně nakročeno k postupu ze závěrečného předkola mají po úvodních zápasech londýnský Arsenal, Stuttgart a Olympiakos Pireus. Naopak ve Florencii vstoupí domácí tým a Sporting Lisabon do odvety za nerozhodného stavu 2:2.

Tři české kluby chtějí stvrdit postup, další věří v zázrak

Zřejmě naposledy se na letošní pohárové scéně představí ve čtvrtek večer pět českých klubů. Tři z nich mají svoji postupovou bitvu rozehranou nadějně a chtějí potvrdit dobrý základ z úvodního duelu, ani další dva ale předem neskládají zbraně a chtějí se pokusit o zázrak.

UEFA kontumovala nedohraný zápas ve prospěch Liberce

Disciplinární komise UEFA dnes kontumovala nedohraný zápas Evropské ligy mezi Dinamem Bukurešť a Slovanem Liberec výsledkem 3:0 pro český tým. Před čtvrteční odvetou se tak náskok Liberce zvýšil o jeden gól.

Rosický již trénuje, mohl by stihnout zápas se Slovenskem

Česká reprezentace by přeci jen mohla v důležitém kvalifikačním utkání na Slovensku využít služeb kapitána Tomáše Rosické. Záložník Arsenalu překonal problémy s poraněným stehenním svalem dříve, než se čekalo, a v pondělí se znovu naplno zapojil do přípravy anglického celku.

Altidore je hladový po úspěchu a slibuje zlepšení

Jozy Altidore o víkendu nastoupil ke svému prvnímu zápasu za Hull a vedl si velmi dobře. Americký útočník nastoupil do druhého poločasu duelu s Boltonem a pro svého spoluhráče Ghilase připravil jediný gól zápasu. Média na mladého amerického útočníka pěla chválu, on sám ale ví, že by to mohlo být ještě lepší...

Zaccardo vyhlíží návrat do Itálie

Cristian Zaccardo před rokem přestoupil z Palerma do Wolfsburgu a své angažmá v bundesligovém klubu si jistě představoval daleko lépe. Italský obránce si na své konto sice připsal německý titul, nebyl ovšem členem základní sestavy a na tom se nic nezměnilo ani po příchodu trenéra Armina Veha. Zaccardo tak vyhlíží návrat do vlasti...

V nominaci Slovenska na zápas s Českem nechybí obránce Škrtel

Obránce Liverpoolu Martin Škrtel nechybí na soupisce Slovenska pro kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa proti Česku a Severnímu Irsku (5. a 9. září). Nad nominací čtyřiadvacetiletého beka visel otazník kvůli nedávnému zranění čelisti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele