PSG nadále posiluje, hotov je přestup talentovaného Lucase

08.08.2012, 19:54
Aktuality
Ani Manchester United, ani Inter Milán, ale Paris Saint-Germain se stane novým zaměstnavatelem Lucase Moury. Teprve 19letý brazilský záložník přijde ze São Paula, transfer je platný od 1. ledna roku 2013...

"Paris Saint-Germain a Sao Paulo FC se dnes dohodly na přestupu Lucase Moury. Hráč zároveň s Paris Saint-Germain podepsal smlouvu, která vstoupí v platnost v lednu 2013 a poběží až do června 2017. Získáním tohoto talentovaného hráče se klub připravuje na budoucnost," stojí v oficiálním prohlášení PSG.

Klub z hlavního města Francie disponuje velkými finančními prostředky a příchod Lucase bude hodně drahý, podle francouzských médií se přestupová suma pohybuje okolo 45 milionů eur.

PSG má letos v plánu získat francouzský titul a jeho kádr už posílila řada známých a kvalitních hráčů, už před Lucasem přišli Thiago Silva, Zlatan Ibrahimović a Ezequiel Lavezzi.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (390)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele