Iniesta: Získat zpět titul je jediný cíl

08.08.2012, 12:47
Aktuality
Ve Španělsku se blíží začátek nové sezony, ve které se Barcelona pokusí Realu Madrid vzít mistrovský titul. Záložník Katalánců Andrés Iniesta se už nemůže dočkat dalších bitev s Bílým baletem. Ten je podle něj pro Barcelonské tou nejlepší motivací, aby se dál zlepšovali.

"Pokusíme se porazit mistry. Máme obrovskou motivaci, abychom byli lepší než Real a opět vyhráli ligu, nic nás nemotivuje víc. Bude to velký boj, my jsme připraveni," hlásí Iniesta.

Mezi úvodními ligovými koly se to Barcelona rozdá v dvojutkání s Realem o španělský Superpohár. "Ve hře je první trofej, takže je o co hrát. Přesto si myslím, že Superpohár sezonu neovlivní. Chceme samozřejmě vyhrát, podat co nejlepší výkon, je to ale jen součást dvouměsíční přípravy. Pro vítěze to bude povzbuzení, ale je to jen začátek. Všechno zásadní se odehraje potom," dodává Iniesta.

Primera División by měla (pokud kluby a svaz zažehnají spory ohledně vysílacích práv) začít osmnáctého srpna, o pět dní později je na Nou Campu na programu první zápas španělského Superpoháru.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (618)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele