Aktuality

Robben má namířeno do Bayernu Mnichov

Arjen Robben je připraven ukončit své angažmá v Realu Madrid a přestoupit jinam. Budoucnost nizozemského reprezentanta je častým tématem spekulací a vše se nyní chýlí ke konci - Robben by měl přestoupit do Bayernu Mnichov, který ale dohodu zatím nepotvrdil...

Stoke loví v Middlesbrough, přijít mohou Huth a Tuncay

Manažer Stoke City Tony Pulis se před deseti dny nechal slyšet, že by rád získal ještě pět nových posil a dnešní informace z Anglie ukazují, že rozhodně nemluvil jenom do větru. Do Stoke mají namířeno obránce Robert Huth a útočník Tuncay z Middlesbrough.

Secco vyloučil Rafinhův příchod do Juventusu

O Juventusu se v Itálii nyní mluví v souvislosti s nákupem krajních obránců a na jeho seznamu měli být Fabio Grosso z Lyonu a Rafinha ze Schalke. Minimálně v případě druhého jmenovaného ale z příchodu nebude nic, dnes to prohlásil sportovní ředitel Staré dámy Alessio Secco...

Vagner Love, je čas vrátit se domů?

Vagner Love za poslední roky vyrostl v útočníka světové extratřídy. S CSKA vybojoval Pohár UEFA, dva ligové tituly, tři ligové poháry a dva superpoháry. Loni navíc vyhrál krále střelců ruské ligy i Poháru UEFA. Letos však začíná být jen stínem onoho zabijáka. Proč? Ztráta motivace, je čas vrátit se domů...

27.08.2009 Aktuality 56 komentářů
Zaujalo nás

V nominaci reprezentace jsou znovu i Koller a Rosický

V nominaci reprezentace pro klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa na Slovensku a následný duel se San Marinem jsou také kapitán mužstva Tomáš Rosický a nejlepší kanonýr české historie Jan Koller. Jejich jména se objevila na seznamu 21 hráčů, který dnes oznámil trenér Ivan Hašek.

Reyes se o nepřející fanoušky nestará, soustředí se na sebe

José Antonio Reyes byl kdysi obrovským příslibem španělského fotbalu, svého potenciálu ale nikdy nedosáhl a najde se spousta fanoušků, kteří na něho dnes již zapomněli. Bývalý fotbalista Sevilly se ale rozhodně nehodlá vzdát a svou kariéru hodlá znovu nastartovat v Atletiku Madrid, neodradí ho od toho ani někteří fanoušci...

Černý: Když dáme brzy gól, budou i diváci odevzdanější

Jaroslav Černý nemá strach z bouřlivého až nepřátelského prostředí, které slibují pražské Slavii v odvetném duelu čtvrtého předkola Evropské ligy fanoušci domácí Crvené Zvezdy Bělehrad. 30letý záložník věří, že červenobílým se povede na stadionu Marakana skórovat a tím horkokrevné srbské příznivce zchladí.

Sneijder by nakonec měl odejít do Interu

Wesley Sneijder zřejmě přece jen opustí hvězdami napěchovaný kádr Realu Madrid a posílí zálohu Interu Milán. Včera již o přestupu informovala některá italská média, ani jeden z klubů sice ještě oficiální prohlášení nevydal, ale sám nizozemský záložník už s italským angažmá počítá...

Moyes hodlá ještě získat alespoň čtyři posily

Nepříliš aktivně působil téměř po celé dva měsíce na přestupovém trhu Everton, v posledních dnech se to ale má změnit. Manažer Toffees David Moyes prozradil, že jednání o některých hráčích pokročila a do konce měsíce by měl přivést ještě alespoň čtyři nové tváře...

Arsenal snadno postoupil přes Celtic, dál jde i Šimákův Stuttgart

Arsenal splnil roli favorita a bez větších potíží postoupil přes skotský Celtic do základních skupin Ligy mistrů. Tým českého záložníka Tomáše Rosického po výhře 2:0 na hřišti soupeře vyhrál doma rovněž o dvě branky 3:1, když se o góly postarali Eduardo z pokutového kopu, Eboue a střídající Aršavin.

Megson: Elmander musí psychicky i fyzicky zesílit

Podle manažera Boltonu Garyho Megsona musí Johan Elmander posílit jak psychicky, tak i po fyzické stránce, pokud se chce v Premier League prosadit. Rekordní přestup klubu zatím očekávané ovoce nepřinesl.

Baptista by mohl přestoupit do Interu, přiznal agent

Júlio Baptista by v příštích dnech mohl přestoupit z AS Řím do týmu úřadujícího italského mistra Interu Milán. Informaci potvrdil agent hráče Herminio Menendez.

Anderson je nespokojen. Chce hrát častěji

Záložník Manchesteru United Anderson prozradil, že není spokojený s časem, který doposud na trávníku v této sezoně strávil. Přesto vyloučil, že by uvažoval o odchodu. Tvrdí, že probojovat se do týmu United je obtížné pro každého fotbalistu.

Aulas: Vítězství je odměnou za riskantní investice

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas se domnívá, že jasný postup Les Gones přes belgický Anderlecht ve čtvrtém předkole Ligy mistrů je výsledkem jeho odvážného riskování na letním přestupovém trhu.

Fiorentina získala z Lazia obránce De Silvestriho

Fiorentina získala z Lazia Řím obránce Lorenza De Silvestriho. Za italského reprezentanta do 21 let podle agentury Reuters zaplatila 5,5 milionu eur a podepsala s ním pětiletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele